Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

FOTO. Dit zijn de 'Mensenhandelaren des Doods'

handelarendesdoods534.jpgNee, dit is niet onze Nationale Opsporingslijst. Bovenstaande boeven zitten reeds in de bajes. Het zijn de 24 mensenhandelaren des doods die de Italiaanse politie maandag arresteerde op verdenking van mensensmokkel en moord door verzuipings. (Dit zijn de namen). Terwijl in Nederland de fatsoensvinger wappert om stupide Facebook-comments zijn dit de echte hufters. De gewillige beulen van de Westerse asielmaffia, die schathemeltjerijk worden van uw schuldgevoel en krantenknipsels uit 1938. Miljoenen hebben deze gasten verdiend aan dode Afrikanen en Syriërs. Zoals u duidelijk kunt zien, zijn deze hufters stuk voor stuk allemaal PVV-ers (oh nee), en om Asha ten Broeke een plezier te doen, zit er nog een vrouw bij ook (dat dan weer wel). Hoe deze hufters te werk gaan in Libië, Italië en de rest van Europa leest u in deze prima achtergronddinges van Elsevier. Wisten we niet: vanuit Milaan gaan er dus 's nachts stiekeme busjes naar Nederland, Duitsland en Denemarken a 1000 euro per asielzoeker. Zie ook dit bericht. Foto opklikken voor grootbeeld & prent die hufterboeventronies in uw systeem. Kan zomaar zijn dat deze hufters binnenkort als zielige vluchteling opduiken in een Nederlands AZC. Leer ons (Italiaanse) rechters kennen... ANP-32259326kl.jpg CDB6hapUUAA59fL.jpg doodvermoorddoormensenhandelaren.jgp.PNGKinderen. Vrouwen. Subscribe.

Reaguursels

Inloggen

Naar de Canarische Eilanden ook vluchtactiviteit, goh. Je zal daar maar een aardige boterham verdienen met een leuk strandtentje voor westerse toeristen, wordt het ineens betrokken door een afrikaan met drie schoonmoeders en 12 kinderen.

dedeurs | 21-04-15 | 23:06

@Vogelbeest | 21-04-15 | 10:15
Hulde voor uw heldere bijdrage!

NL word langzaam wakker middels ongefilterde internet-info; het is tijd voor een kentering, kies nu voor een vredige toekomst van uw kinderen en kleinkinderen!
Onze politici (beroepsleugenaars) doen dat in elk geval niet!

Hoeveel denkt u dat er nog op de reeds 17 miljoen inwoners in dit land bij moeten voordat hier de pleuris uit breekt?

afdankert | 21-04-15 | 22:21

Voor straf terugzwemmen naar Libië.

Bruine Beer | 21-04-15 | 21:59

De partijen die nu zo hard opkomen voor de UITGEPROCEDEERDEN, zijn de reden en oorzaak dat oude verrotte schepen vol met kanslozen de oversteek wagen. De aanzuigende werking blijft mooi gaande door PVDA / GL / D66. Dat soort partijen zijn dus ook mede-verantwoordelijk voor de vele doden die tijdens zo'n wanhoopsreis vallen. Je zult er maar op stemmen.

Rest In Privacy | 21-04-15 | 17:26

Binnenkort zal de PVDA wel vechten om die daders hier asiel te laten krijgen. Voor tuig komt de PVDA wel op, voor fatsoenlijke burgers al heel lang niet meer.

Rest In Privacy | 21-04-15 | 17:23

Ik kan het niet begrijpen dat in NL, EU, en VS burgers voor 'onwelvallige uitspraken tegen de roverheid' pardoes van hun bed gelicht kunnen worden, terwijl het blijkbaar niet mogelijk de mensensmokkelaars met alle moderne spionage, tap en communicatiemiddelen op te sporen en te vervolgen voor massa-moord of genocide... Terwijl deze bendes toch enigszinds in beeld moeten zijn komen door het aankopen en organiseren van vele schepen en coordineren van talloze vluchtelingenstromen. Waarom ontvangen we via de media alleen de zielige verhalen, zonder dat er na verdergaande achtergrondinformatie over deze mensen hun smokkelaars en de herkomst van de financien en geldstromen worden onderzocht.. Wat wil men ons hier eigenlijk wijsmaken?

afdankert | 21-04-15 | 16:54

Als je al die geld- en gelukszoekende "vluchtelingen" naar de EU gewoon laat verzuipen, houdt het vanzelf een keer op. De visjes ruimen ze wel op op de bodem.

Raider Twix | 21-04-15 | 16:52

Mooi dat deze schrijnende gevallen ook eens een gezicht krijgen.

Angelica | 21-04-15 | 15:56

lol, check libie. afname tot het moment dat de navo en hillary satan clinton het tijd vonden om khaddafi te vermoorden en sindsdien een GIGANTISCHE spike. rust in vrede khadaffi, jij hield alle vluchtelingen tegen en fuck de navo, fuck de navo zo ongelooflijk hard.

aad82 | 21-04-15 | 15:35

@ Tostiman | 21-04-15 | 14:11

Iets dat aantoonbaar (bewezen) is en iets dat wetenschappelijk bewezen is zijn 2 verschillende zaken.

"De situatie in de VS is totaal anders. De Mexicanen die gaan werken om zo geld te verdienen."

Wat is daar precies anders aan? Die Afrikanen komen ook hierheen om te werken en ook hier mag dat niet (pas als je een verblijfstatus hebt, net als in de VS en Australie(waar je ook een werkvisum moet hebben)). Als die Mexicanen al werken is dat illegaal en dat lijkt me ook niet de bedoeling. Je zegt in Australie werkt het goed? maar daar zinken ook nog steeds aan de lopende band bootjes of ze worden onderschept en terug gesleept. Zoals je zelf aangeeft is daar geen honingpot maar toch wagen ze de oversteek, dat is dus zeg maar precies wat ik zeg. Ze komen niet voor een honingpot, ze komen uit een uitzichtloze situatie (in hun ogen) en zoeken verbetering (werk, inkomen). Jij denkt overigens dat grenzen handhaven en bootjes onderscheppen gratis is? Verder haal je nu 2 dingen door elkaar, doe je aannames en leg je me woorden in de mond die ik helemaal niet heb uitgesproken. Het bootvluchtelingen probleem (waar het hier om gaat en waar we het over hadden) en ons asielbeleid zijn verschillende dingen. En waar zeg ik dat ik het wel prima vind? Was militair ingrijpen in Libië en die stranden bewaken de hint? Mensen als jij moeten eens leren/begrijpen dat zolang wij hier rijk zijn, mensen die arm zijn hier naartoe willen komen of we dat nou keihard aanpakken of ze in optocht binnenhalen (bij wijzen van spreken) is helemaal niet de oorzaak en/of het probleem. Hoe kom je er trouwens bij dat Afrikanen (meeste vluchtelingen komen uit Gambia, Sierra Leone e.d.) ons haten en dood willen? Ook hier haal je zaken door elkaar.

Capt. Iglo | 21-04-15 | 14:54

@Capt. Iglo | 21-04-15 | 12:14
Waar blijf die link nou van je. Het is toch wetenschappelijk bewezen.
De situatie in de VS is totaal anders. De Mexicanen die gaan werken om zo geld te verdienen.
Inderdaad wordt het geld bij elkaar gesprokkeld, met het doel dat de jongeman naar Europa gaat. Verblijfsvergunning haalt en dan het hele dorp hier naar toe komt. Die allemaal een uitkering gaan krijgen. In tegenstelling tot Australie en de VS, komen deze mensen voor de honingpot.
En als je die weg neemt, kost het ons burger in ieder geval geen kapitale aan geld. En aangezien je hier niet zomaar mag werken als niet EU burger. Wordt het heel; moeilijk vooral als de werkgevers aangepakt worden
In Australie werkt het behoorlijk goed. Ook Japan begrijpt het. Nu nog de EU. Het is namelijk onmogelijk om heel Afrika op te nemen. Doen we dat wel dan leven we binnen de kortste keren in dezelfde armoede als daar. Ik begrijp dat jij daar een voorstander van bent. En nogmaals waarom zouden we mensen hier moeten laten vestigen die ons haten en het liefst dood willen hebben?

Tostiman | 21-04-15 | 14:11

He jongens, wat zwart-zwart toch allemaal weer.
Straks heeft het ook natuurlijk niks met Islam te maken, je wheed tog..

Ad Pendix | 21-04-15 | 14:03

mirvink3478 | 21-04-15 | 12:50

Waar heb jij het nu over? De persoon waar ik op reageerde, deed de suggestie dat wij na de Tweede Wereldoorlog ons land helemaal zelf hebben opgebouwd zonder hulp van buitenaf. Ook wekt hij de suggestie dat je onze ontwikkeling van na de Tweede Wereldoorlog kunt vergelijken met de opbouw van Afrika. Daar reageerde ik op dat het een absurde vergelijking is. Dat jij met Zuid-Korea op de proppen komt, heeft hier helemaal niets mee van doen. Maar als jij de ontwikkeling van Zuid-Korea onder de loep wilt nemen: prima, ik weet hier zonder twijfel een tikje meer van dan jij.

De reden dat Zuid-Korea (en andere Oost-Aziatische tijgers) zich wel ontwikkeld hebben, is voornamelijk het resultaat van verstandig economisch beleid. Na het uiteenvallen van het Japanse Rijk hebben er in Zuid-Korea grondige landhervormingen plaatsgevonden, wat al een goede bodem bood voor sterke agrarische ontwikkeling. Daarnaast heeft de Zuid-Koreaanse staat een enorm goede rol gespeeld in het creëren van een aantrekkelijk investeringsklimaat en tegelijkertijd het land niet volledig afhankelijk te maken van directe buitenlandse investeringen en het beschermen van bepaalde eigen markten. Het is ook noemenswaardig dat Zuid-Korea zich heeft ontwikkeld in de jaren '50 en '60 onder een strenge dictatuur. Twee interessante boek hierover zijn Kicking Away The Ladder en Bad Samaritans van de Zuid-Koreaanse econoom Ha-Joon Chang. Maar je zult wel niet verder geraken dan wikipedia.

Over Afrika zal ik niet veel schrijven, want dat is te complex en uitgebreid, maar ik wil je graag doorverwijzen naar de economische ontwikkelingen van Sierra Leone, Ethiopie, Ghana, Rwanda, Kenia, Mozambique en andere landen. Het is slechts een kwestie van tijd dat deze landen zich ontwikkelen, net zoals Zuid-Korea in de jaren '50 en '60. Als je jezelf de illusie wilt voorhouden dat dit te maken heeft met een kleurtje of godsdienst, ben je niet goed snik.

Goelian | 21-04-15 | 14:02

Is het woord 'dobber-IS-strijders' trouwens al gepatenteerd?

Aristotalloss | 21-04-15 | 13:52

Staat Pechtold er ook tussen??
Tussen die mensenhandelaars des doods. Door die vent komen ze juist.

Riv | 21-04-15 | 13:36

Gezien dat ongeveer 70% van de vluchtelingen/gelukszoekers over de landsgrenzen binnenkomt, de verantwoordelijkheid hiervoor DIRECT ligt bij de EUroscisten, zijn de hoofd verantwoordelijken de (EU) politici.

Als er geen ontmoedigingsbeledi wordt gemaakt, maar dat een Duitse minister zegt in een Japanse krant dat ze in Duitsland veel vluchtelingen kunnen gebruiken als arbeidskrachten.... wat ben je dan voor een ttoaal idioot "beleid" in EUropa aan het voeren!

Trouwens ook heel leuk, voor die miljoenen werkloze EU spanjaarden en Grieken, die maar wat dolgraag aan het het werk willen in Duitsland.

Als het straks uit de hand loopt je af gaan vragen waarom mogelijk tienduizenden extreem rechtse partijen steunen

Dop in Osaka | 21-04-15 | 13:34

Een andere oplossing is hard militair ingrijpen tegen noord afrika zodat de vluchtelingenstroom de andere kant op gaat. Vervolgens landje pikken in Libië en daar kampen á la Guantanamo Bay oprichten voor 'humane' opvang.

Dan kunnen we weer genieten achter onze hoge muren zonder die vreselijke beelden van dobbernegers in onze vakantiezee en bed-bad-brood illegalen die in parken liggen te rotten.

Maaiveld | 21-04-15 | 13:19

@Von Mutzenbacher | 21-04-15 | 12:32
Australie staat nog op mijn shortlist. Zwitserland kan, maar ik zie toch liever strand dan bergen.

Suerte Piet | 21-04-15 | 13:18

@Goelian | 21-04-15 | 11:18

Lulkoek. Kijk 'ns naar Zuid-Korea ...

"Following the Korean War, South Korea remained one of the poorest countries in the world for over a decade. In 1960 its gross domestic product per capita was $79,[45] lower than some sub-Saharan African countries.[46] The growth of the industrial sector was the principal stimulus to economic development. In 1986, manufacturing industries accounted for approximately 30 percent of the gross domestic product (GDP) and 25 percent of the work force. Benefiting from strong domestic encouragement and foreign aid, Seoul's industrialists introduced modern technologies into outmoded or newly built facilities at a rapid pace, increased the production of commodities—especially those for sale in foreign markets—and plowed the proceeds back into further industrial expansion. As a result, industry altered the country's landscape, drawing millions of laborers to urban manufacturing centers.

A downturn in the South Korean economy in 1989 spurred by a sharp decrease in exports and foreign orders caused deep concern in the industrial sector. Ministry of Trade and Industry analysts stated that poor export performance resulted from structural problems embedded in the nation's economy, including an overly strong won, increased wages and high labor costs, frequent strikes, and high interest rates. The result was an increase in inventories and severe cutbacks in production at a number of electronics, automobile, and textile manufacturers, as well as at the smaller firms that supplied the parts. Factory automation systems were introduced to reduce dependence on labor, to boost productivity with a much smaller work force, and to improve competitiveness. It was estimated that over two-thirds of South Korea's manufacturers spent over half of the funds available for facility investments on automation. Currently, Korea is a developed country with a developed market."

Idem ditto China. En waarschijnlijk zijn er nog wel wat meer landen in Azie die ondanks kolonalisatie en armoe zich boven Jan hebben gewerkt. Rara hoe kan dat? Waarom zijn Aziaten (zo lang het geen moslims zijn) in staat om in enkele decennia modern en welvarend te worden, en waarom lukt het geen enkel land in Afrika? Waarom is Zuid-Afrika (met een aanzienlijke blanke minderheid) wel rijk, en waarom is Zimbabwe waar ze die blanke minderheid hebben weggejaagd straatarm?

mirvink3478 | 21-04-15 | 12:50

Graag jullie mening.
Op internet vond ik in een Italiaanse krant een video. Hij werd eigenlijk gepubliceerd door de Daily Telegraph maar daar kan ik hem zo snel niet vinden.
Het filmpje zou gemaakt zijn door een Syrische vluchteling en gaat erover dat de immigranten gemarteld worden omdat de booteigenaren-maffia meer geld wil. Is het echt of speciaal voor ons gemaakt, zodat de immigranten makkelijker asiel zullen krijgen?

Klik bij de: shocking abuse refugees endure.

www.ilmessaggero.it/PRIMOPIANO/ESTERI/...

onnosel | 21-04-15 | 12:48

@zeeman73 | 21-04-15 | 10:36
"We moeten hier onze cultuur en samenleving beschermen en in stand houden. dat staat los van het feit dat die afrikanen en arabieren het nog veel slechter hebben dan ons."

Probeer dat maar voor elkaar te krijgen als een linkse meerderheid vindt dat we allemaal wereldburgers zijn, dat welvaart oneerlijk verdeeld is en iedereen die opmerkt dat we nu al zo veel problemen hebben met 2e en 3e generatie niet-westerse immigranten een fascist en/of racist is. De gutmenschen willen het beste met de wereld en dat doen ze door Nederland te ruineren.

mirvink3478 | 21-04-15 | 12:44

Laten we niet vergeten dat nagenoeg alle etnische groeperingen in Nederland meedoen aan het naar binnenhalen van landgenoten.
Smokkelaars zijn slecht een deel van de keten

Islamofiel | 21-04-15 | 12:36

Australie heeft een oplossing.. www.dailymail.co.uk/news/article-30483...
@Suerte Piet 12:16.. Wat dacht u van Zwitserland.De mensen zijn wat stug in het begin maar als je ze leert kennen vallen ze best mee. Heb er steeds meer spijt van dat ik weer ben teruggekomen!

Von Mutzenbacher | 21-04-15 | 12:32

Er is maar 1 manier om dit te stoppen, niet langer knuffelen, grenzen dicht, mensen direct terug brengen naar de dichts bijzijnde Afrikaanse kust.

Flipus | 21-04-15 | 12:29

"Italiaanse autoriteiten, die de asielzoekers liever kwijt dan rijk zijn, zetten geen stempel op de asielformulieren waardoor de vluchtelingen elders in Europa asiel kunnen vragen."

Zie hier het probleem. Sociale cohesie in 'verenigd' Europa is weer ver te zoeken.
klaaaaz | 21-04-15 | 10:24

Inderdaad, de enige reden waarom landen als Griekenland, Italië, Spanje en Portugal überhaupt lid van de EU zijn is om subsidies te incasseren. Voor de verdere rest interesseert die hele "Europese gedachte" hun geen ene reet.

Het enige wat de EUSSR is is een Transfer Unie, het ultieme linkse Utopia: ons geld en onze welvaart richting Zuiden, hun armoede, luiheid en problemen richting Noorden.

Xirdalan | 21-04-15 | 12:27

Je kan natuurlijk ook gewoon geen oorlog voeren in arabierie zodat die stumperds niet hoeven te vluchten en die mensenhandelaars geen vraag hebben. Tis maar een idee.

Finn | 21-04-15 | 12:23

Kent iemand phage wars? de stroom van menschen richting europa lijkt meer op een stille veroveringstocht.

Abu Koop Dan | 21-04-15 | 12:21

Opvallend weer.
Alle mensenhandelaren op de foto zijn Zwarte Pieten.

gaffelbaard | 21-04-15 | 12:19

Wie heeft er suggesties waar ik als economisch vluchteling (maar dan andersom) heen kan? Een land met een aangenaam klimaat, geen aardbevingen of typhoons, fijne bevolking, en stabiele politiek?

Suerte Piet | 21-04-15 | 12:16

@ Tostiman | 21-04-15 | 11:55

Het zijn "allemaal" jonge mannen omdat de families daar geld bij elkaar schrapen om 1 familielid te sturen en dan kies je de meest fitte. Het is ook een rare gedachte dat die mensensmokkelaars mensen ronselen. Geloof je het zelf? Er zijn zoveel mensen die naar Europa willen dat ze er daar aan de kust (in Libië) over struikelen, aan werk dus geen gebrek, ze hoeven helemaal niet op zoek naar klanten, die komen naar hun. Ik hoef geen link aan te dragen, je moet naar de feiten kijken en logica gebruiken. Tussen de VS en Mexico staat een muur en er naartoe komen wordt zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt toch blijven er zwermen Mexicanen de oversteek wagen met gevaar voor eigen leven, hetzelfde geldt voor Australië.

Capt. Iglo | 21-04-15 | 12:14

Alle kosten voor het bestrijden van deze idioten uit ontwikkelingssamenwerking, kunst & cultuur, en andere linkse hobby's halen. Want de politiek waar we dit aan te danken hebben, trekt ook maar lekker de buidel. Europa heeft al lang genoeg geleden onder de maffe politiek van de maakbare samenleving.

Misschien kunnen PvdA'ers en GroenLinksers zichzelf exporteren naar Afrika. Moeten ze de Afrikaantjes eens dezelfde praat gaan verkopen. Kijken of het daar wél werkt.

Piet van het Padje | 21-04-15 | 12:08

Waarom niet naar Saoedie-Arabië, kunnen ze keurig en met veel minder risico's over land reizen.

Groot-Nederlander | 21-04-15 | 11:57

@Capt. Iglo | 21-04-15 | 11:34
Wat een onzin, Ze worden lekker gemaakt door de ronselaars. En dan hebben ze nog 4000 Euro om de overtocht te betalen. Ze zijn bijna allemaal jonge mannen. Nee, ze komen naar luilekkerland. Als ze hier eenmaal een paspoort hebben dan gaan ze elk jaar lekker op vakantie naar het land waar ze vandaan zijn gevlucht. Ze hadden ook hun geld kunnen lokaal investeren en een bestaan op kunnen bouwen. Daarbij brengen ze door hier massaal te komen ook nog eens hun armoede hierheen. Of dacht je dat de burgers hier geld teveel hebben? Trouwens laat mij dat bewijs van je eens zien, heb je een link naar een betrouwbare site, dus niet naar een zieligheids afhankelijke organisatie

Tostiman | 21-04-15 | 11:55

Schokkend.... dat kind in het water.
Diep triest. Erg dat mensen daar schofterig veel geld mee verdienen en vrolijk doorleven.
En dan kom je hier in het beloofde europa en dan kijkt iedereen je met de nek aan.
Ik weet de oplossing ook niet, maar hopeloos is het wel.

Lampelul | 21-04-15 | 11:53

Ze komen met boten vol naar Europa voor 'een beter leven'.

Je zóu toch denken dat ze hier dan voor 'het betere leven' gáán, maar niets is minder waar.

Ze gaan hier verder met wat ze daar achterlieten, oftewel: ze maken er een teringzooi van.

JIP! | 21-04-15 | 11:48

Bad, bath, boat

JIP! | 21-04-15 | 11:42

De ViceNews foto is in en in triest, bij de foto erboven heb ik gemengder gevoelens. Ik zie 't voor me; gezin arriveert in asielcentrum/tentenkamp, man zegt tegen de druk regelnevende Pechtold: "Op mijn wasmachine stond ook een breedbeeld tv. En nu kijk ik de hele dag naar programma's waarin vrouwen met onbedekte haren te zien zijn. Dat moet ophouden, anders keer ik met mijn gezin naar huis terug." En Pechtold, van kleur verschietend, belt haastig het Mediapark.

dedeurs | 21-04-15 | 11:40

waarom willen afrisaanse nomaden zich niet in belgie vestigen ???

knobbel die maar es ff uit

Centauri3 | 21-04-15 | 11:39

Royk | 21-04-15 | 11:02
Het zal niet lang meer duren dat de rollen worden omgedraaid. De immigranten zitten dan achter hun computer met hun drankje.
Onze kinderen en kleinkinderen zullen moeten vluchten van ellende, anders worden ze afgemaakt. De problemen in Nederland zullen complex zijn, zonder oplossing voor ons kroost.

onnosel | 21-04-15 | 11:38

@ Tostiman | 21-04-15 | 11:28

Dat is bewezen onjuist. Die lui hebben of zien in Afrika geen kansen en gaan hun heil dus ergens anders zoeken. Die "honingpot" is niet wat ze aantrekt, het is het openbare riool (bij wijze van spreken) waar ze in leven wat ze wegduwt.

Capt. Iglo | 21-04-15 | 11:34

Goelian | 21-04-15 | 11:18
Marshall hulp in de vorm van geld, maar europa heeft het zelf uitgevoerd. In 10 jaar de boel weer opgebouwd.
Afrikaanse landen krijgen al 60 jaar geld, maar doen nog steeds geen moer om iets om te bouwen. In plaats daarvan slaan ze elkaar de hersens in en vernielen alles wat ze tegenkomen. En als ze daar klaar mee zijn zetten ze hun hobby voort in Europa.

--sql error-- | 21-04-15 | 11:32

We moeten een beetje oppassen om bootvluchtelingen niet als slachtoffers van mensenhandel te gaan zien. Ze gaan welbewust met criminele organisaties in zee en kennen zich het recht toe om een plaatsje te claimen in de samenlevingen in Europa. Het zijn ook daders

Islamofiel | 21-04-15 | 11:31

@Patje2011 | 21-04-15 | 10:22
Goed idee, zet er maar 1 neer in de villawijk van Wassenaar, ruimte zat daar met die enorme tuinen

Tostiman | 21-04-15 | 11:31

faal om het mensen handelaren te noemen.
allemaal leuk om dingen erger te maken dan ze lijken voor meer bezoekers op je site.
ik ga`t niet uitleggen, zet je eigen lege cellen maar aan het werk.
zo moeilijk is`t niet om te begrijpen ;p
1 hint, ze worden niet verkocht of geruild.
dus geen handel.
succes met de rest.

iets | 21-04-15 | 11:31

@Capt. Iglo | 21-04-15 | 10:16
Simpeler en goedkoper is het om de honingpot weg te halen. Verder ja ik weet het, het klinkt hard, maar het is wel realistisch en het spaart mensenlevens op de lange duur. Gewoon de machine geweer op de bootjes richten zodra ze onze kant op komen. Ik vind het inderdaad verschrikkelijk voor die mensen, maar zodra ze weten dat ze niet welkom zijn en dat het een gegarandeerde dood is, komen ze niet meer.

Tostiman | 21-04-15 | 11:28

@Goelian | 21-04-15 | 11:18
Toe maar... ga je lekker?

Schietmijmaarlek | 21-04-15 | 11:24

@wakkere_nederlander | 21-04-15 | 10:07
Inderdaad, haal de honingpot weg en zie er komen minder vluchtelingen naar Nederland, want wie wil er nou droog brood, een matras op de vloer en een koud bad in een container op een koude, winderige Maasvlakte zonder dat je geld gratis lala geld krijgt. Denk dat ze dan snel voor de poorten van Zweden staan.

Tostiman | 21-04-15 | 11:24

Schietmijmaarlek | 21-04-15 | 11:11

God, wat een simplistische populistische nonsense. Nederland was al georganiseerd, democratisch en geïndustrialiseerd toen ons land werd binnengevallen door Duitsland. Het (her)opbouwen van een dergelijk land is talloze keren eenvoudiger dan arme gefragmenteerde stamlandjes in Afrika. Daarnaast hebben wij ontzettend veel hulp gekregen van de Verenigde Staten middels het Marshall-hulpplan, waardoor wij zorgeloos in staat werden gesteld om onze economie weer op de rails te krijgen. Durf die nationalistische bril van je eens af te zetten.

Goelian | 21-04-15 | 11:18

Valt wel op dat er geen pijltje naar Swiss staat ondanks dat dat het welvarendste en meest democratische land ter wereld is.

ProAsfalt | 21-04-15 | 11:13

Vorig jaar een record aantal van 200.000. Dat is gelijk aan het aantal bezoekers van de zomerfeesten in Nijmegen op een door de weekse dag. Maar dan verspreid over heel Europa. Het merendeel gaat naar Duitsland en Zweden, slechts een relatief klein aantal komt hier. Veruit de meeste vluchtelingen komen uit Syrie. Keihard oorlogsgebied!!

hoi dumpert | 21-04-15 | 11:13

het zijn gewoon allemaal menselijke isis bommen die hierheen gestuurd worden....

arretje | 21-04-15 | 11:11

En dan te bedenken dat onze families in de oorlog niet konden vluchten en nauwelijks een hap te vreten hadden.
Maar toch de kracht hebben gevonden om na de oorlog mee te helpen aan de wederopbouw van ons mooie Nederland.
De Afrikaanders blijven maar aan het vechten, verwoesten hun land, elkaar, vervolgen en doden niet-moslims en komen nu hierheen om hier hetzelfde te gaan doen. Op onze kosten.
Omdat het kan... omdat we hier opgescheept zitten met een stelletje achterlijke malloten in de regering, die dat toejuichen.
Haal ze binnen! Hoe meer, hoe beter!
F*ck de autochtoon en de belastingbetalers!
Maar wat denk je dat er gebeurt als hier het geld op is?
Dan wordt het hier net zo'n typhusbende als daar.
Bedankt EU, bedankt regering.
Wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb aan wie ik dat uit moet leggen.

Schietmijmaarlek | 21-04-15 | 11:11

@Xirdalan | 21-04-15 | 09:59
Misschien moet je je wat beter inlezen. Er is daar een continu strijd gaande tussen mafia en het gerecht.
Daar vechten ze.
Hier wordt het onder het tapijt geschoven en minnelijk geschikt.

hfakker | 21-04-15 | 11:10

NO WAY!!1
You will not make the EU your home!

Aristotalloss | 21-04-15 | 11:08

@ --sql error-- | 21-04-15 | 10:52
Maar dus veilig kunnen achterblijven? Naah, economisch vluchteling en (in de leeftijd van) vrijgezellen...

TheseDays00 | 21-04-15 | 11:08

Royk | 21-04-15 | 11:02
In plaats van op een gammele boot te stappen zou men stappen moeten ondernemen EIGEN land op te bouwen. Het Westen heeft z´n eigen Verlichting met vechten verkregen, en die sub-sahara gasten plus zandvolk uit het M-O zou dat ook moeten kunnen. ´Iets´ houdt ze tegen. Wat zou dat toch zijn, dat dat al eeuwen niet lukt in die regio´s? Met 1 land als uitzondering in tienduizenden kilometers omtrek? En met een ander ´signatuurr.

chicago river | 21-04-15 | 11:07

Duitse politie zou vorig jaar in twee weekends een paar uur controle hebben gehouden in de driehoek D, B, NL. Had toen op die korte tijd 13 man uit de auto gehaald. Artikel in Akense krant. Gelukkig is dat ook weer borrelpraat die negatief afstraalt op het vooroordeel over die vreemde kookluchtjes enz enz.

okkums reezur | 21-04-15 | 11:06

Terwijl Libanon, een land met 4,5 miljoen inwoners, haar grenzen openstelt voor ruim 1,4 miljoen Syrische vluchtelingen, waardoor de economie in dat land van 10% groei in 2010 naar 1% groei in 2014 is gegaan, en waar werkloosheid is verdubbeld in diezelfde periode, houden wij onze grenzen pot dicht, praten wij over duivelse smokkelaars en pretenderen wij de bakermat van de beschaving te zijn.

Goelian | 21-04-15 | 11:05

Spijtig dat er zoveel mensen ten einde raad zijn en de ellende wegvluchten, alles ervoor over hebben om maar weg te kunnen zijn van waar ze zijn. Ik kan het me niet beseffen. Immers zit ik dit achter mn imac te typen.. in een huis met een stevig dak en versie koffie naast me. De foto met het drijvende kindje doet me extra verdriet.. als papa zijnde. Ik denk dat dit een probleem is zonder oplossing. In de landen waar ze vandaan vluchten zijn de problemen ook complex en niet in een week opgelost. Waarschijnlijk de komende honderden jaren niet. Bleh.. klote wereld!

Royk | 21-04-15 | 11:02

Ik ben er helemaal klaar mee

Biasmania | 21-04-15 | 11:01

--sql error-- | 21-04-15 | 10:45

Extra bijverdiensten voor de vrachtwagenchauffers dus.

Dr. Frambozenjam | 21-04-15 | 11:00

Heel lang heb ik weerstand geboden aan het idee om naar een land buiten Europa te vertrekken, maar begin er steeds meer voor te voelen. Het voelt bijna als landverraad.
Maar ik zal niet de enige zijn. Nederland verandert langzaam in een open psychiatrische inrichting waar iedereen met een zielig verhaal welkom is.

Dhr. de Wit | 21-04-15 | 11:00

zag ik gisteren bij pauw,de oud veilingmeester pechthold,die zat weer vol ideen als een bok vol keutels.
vluchtelingen verdelen over de eu,er zijn landen,waar een werkloze een paar maanden ondersteuning krijgt,daarna draaid de familie er voor op.
dat moet zo,n economische welvaart zoeker een status apartus krijgen,en dat moet n.l natuurlijk betalen.
om voorlopig het dobberen te voorkomen,gewoon een veerdienst houden,daar zijn de pvda intelectuelen het wel mee eens.
bed bad en brood regeling+af en toe een lekker wijf
wel van de pvda,die zijn het meest eensgezind

soledad | 21-04-15 | 10:59

Overigens heb ik echt geen idee wat we moeten doen.¨
Aan de slag EU!¨
Sprak: fingers | 21-04-15 | 10:50
We kunnen concluderen dat jij tot de struisvogelsoort behoort. Ook kunnen we concluderen dat het beter is als jij niet in de politiek gaat. Maar het verbaast me helemaal niets als je er al jaren deel van uitmaakt.

chicago river | 21-04-15 | 10:57

TheseDays00 | 21-04-15 | 10:50
dat de mannen een paar maanden later risicoloos hun gezin laten overkomen via gezinshereniging?

--sql error-- | 21-04-15 | 10:52

Die fotos....... daar lijken er wel een paar dezelfde persoon.... overigens heb ik echt geen idee wat we moeten doen. We kunnen ze niet allemaal opvangen en selecteren is onmenselijk. Ontmoedigen lijkt mij het best want het beloofde land staat half onder water. Wel vind ik dat waar de boten starten er met die landen betere afspraken gemaakt kunnen worden en er moet heel veel geld worden vrijgemaakt om dit te kunnen bekostigen. Gelukkig is er veel geld dat hiervoor kan worden gebruikt zoals overbetaalde managers in de zorg en de bonussen binnen banken. Maar men kan ook beginnen met het stoppen van subsidies aan nuttelozen (projecten) vanuit Brussel. Samen met ontwikkelingshulp gaat dit toch al snel om miljarden. Aan de slag EU! En niet zo hypocriet afschuiven op elkaar..... goed moment om ook die Grieken eruit te tiefen...

fingers | 21-04-15 | 10:50

Even voor de verdere statistiek en de joop.nl-fans: als het blauwe zeil de afscheiding is tussen mannen en vrouwen incl kinderen, wat zegt dat over de verdeling van deze groepen?

Betekent dat dat mannen 2x keer zoveel gevaar lopen in land van herkomst als vrouwen en kinderen samen, of is er wat anders aan de hand?

TheseDays00 | 21-04-15 | 10:50

Huh, alleen de immer racistische, fascistische en discriminerende blanke mannen doen toch aan mensenhandel en slavernij?

Le Roi | 21-04-15 | 10:48

@ Piet van den Hoek | 21-04-15 | 10:32
Het is geen tuig. Of nou ja, er zal heus tuig tussen zitten, maar daar gaat het niet om. Die mensen kun je het niet kwalijk nemen, natúúrlijk komen die hier naartoe. Het is aan Europa om grenzen te stellen - letterlijk en figuurlijk. Dat onze politici al vele jaren lang stelselmatig hun verantwoordelijkheid niet nemen, dát is het grote probleem.

Lewis | 21-04-15 | 10:46

Dr. Frambozenjam | 21-04-15 | 10:40
vraag maar eens aan willekeurige vrachtwagenchauffeurs.
Ze zetten ze gewoon af in de buurt van Ter Apel met een route beschrijving en adres waar ze zich moeten melden.

--sql error-- | 21-04-15 | 10:45

Zojuist gesproken met onze advocatuur. Het is een schande en je moeder dat deze vooral Somaliërs zomaar opgepakt worden. En dat in een snel reagerend democratisch Europa. Wat zegt u, het is géén zionistisch complot? Dacht het wel. Het zal jouw kind maar zijn.

Rest In Privacy | 21-04-15 | 10:44

Zolang je deze mensen uitzicht geeft op een asielaanvraag in een rijk Noord-Europees land, zullen ze deze oversteek maken. Dan is het het geld van de tocht wel waard.
Houd deze mensen in een sobere opvang in Zuid-Europa.

Duifmans | 21-04-15 | 10:44

De Geus | 21-04-15 | 10:20
Beste opmerking van de dag wat mij betreft. Dit is een tactiek uit het boekje. Les 1 van het boek "Hoe blijf ik buiten schot en was mijn handen schoon c.q. hoe overleef ik in de politiek."

Aristotalloss | 21-04-15 | 10:43

En van de tweede kamer.

Jan Tomaat | 21-04-15 | 10:41

Gaat door totdat het hier net zo'n zootje geworden is als waar ze vandaan komen. Zal niet lang meer duren. Het moet PvdA rechtvaardiger...

Poekieman | 21-04-15 | 10:41

Het enige wat we er aan kunnen doen is er voor zorgen dat ze niet hoeven te vluchten en dat hun boot niet kan vertrekken.

Als ze hier dan zijn, leidt dan iig de economische vluchtelingen op en stuur ze terug om hun eigen land helpen op te bouwen. Binnenhalen en een uitkering geven heeft geen enkele zin. En op een gegeven moment heb je genoeg mensen voor de laaggeschoolde banen.

_pandora_ | 21-04-15 | 10:41

Uit eigen bron vernomen:

Twee Nederlandse jongens die allebei met een auto naar Italië op en neer reden in dienst van Nederlandse smokkelaars. Hier kregen ze per vluchteling voor betaald. Totdat er 1 s'nacht met de vluchtelingen op de Italiaanse snelweg een ongeluk kreeg. Deze chauffeur liet hun in de auto en vluchtte te voet verder. Na een hachelijk avontuur is ie vanuit Italië met de trein naar Nederland teruggereisd.

De tentakels van de smokkelmaffia reiken heel ver. Het zou mij niet verbazen als een paar hoofdrolspelers van deze bendes op Nederlandse bodem opereren.

Dr. Frambozenjam | 21-04-15 | 10:40

Ik mis nogal wat foto's van leerlingen uit het kabinet.

Jan Tomaat | 21-04-15 | 10:40

Het is een vorm van neokolonialisme: jonge, sterke mannen hierheen laten komen en het platteland van Afrika overlaten aan kinderen, bejaarden en vrouwen. Het land wordt niet meer bewerkt, het koe- dan wel geitbeest niet meer gemolken en de mais niet meer geplant.

En als hun aanwezigheid hier nou iets positiefs had dan kon je er nog over praten. Maar ze kunnen, willen en mogen niet werken, ze zijn alleen een drain van de economie. Net als ambtenaren, maar da's een ander verhaal.

spuitje11 | 21-04-15 | 10:38

Die onderste foto word ik echt droevig van, diegene die zoiets faceliteren, mensensmokkelaars en domlinks NL, mogen van mij keihard gestraft worden. Ze zullen hun portie nog wel krijgen als er genoeg rotzooi binnengehaald is.

Linnenkast | 21-04-15 | 10:36

scum of the earth... smokkelaars downhunten totdat er geen een meer over is. Dan regeringen van goede wil ondersteunen om hun land op orde te krijgen. Ondertussen bootjes terugsturen, kan niet anders. En in land van herkomst laten weten dat de smokkelaars massamoordenaars zijn.

Bass Trouble | 21-04-15 | 10:36

Nogmaals: maakelijk praten als je er geen last van hebt. de directrice vavn vluchtelingenwerk verdient zo veel, dat ze waarschijnlijk in een nette blanke buurt woont en buiten haar werk om alleen maar rijke blanke mensen ontmoet. zij heeft erg veel begrip voor de afrikanen en arabieren die onze kant op komen.
Maar als je in een arme wijk woont, weinig opleiding hebt, deze mensen in de stad dagelijks ziet en concurrentie ervaart om je werk, dan is het anders.
We moeten hier onze cultuur en samenleving beschermen en in stand houden. dat staat los van het feit dat die afrikanen en arabieren het nog veel slechter hebben dan ons.
Soms moet je kiezen voor wie je opkomt, en kun je niet voor iedereen zorgen.

zeeman73 | 21-04-15 | 10:36

eigenlijk getuigt het van een enorme arrogantie van de christelijke/jaren'70 cultuur in europa om zichzelf altijd maar als oplossing te zien voor elke situatie. en daar dan vooral heel luidruchtig over zijn, want iedereen moet horen hoe geweldig ze goed ze zichzelf vinden.

--sql error-- | 21-04-15 | 10:35

Gewoon iedereen asiel geven. Probleem voorbij.

BarneyBoner | 21-04-15 | 10:35

De toestroom van dobbertuig was al een paar jaar geleden voorspeld. Nou ja, voorspeld? Zeg maar gerust "medegedeeld" want er zijn aanwijzingen/bewijzen dat het een vooropgezet plan is van de machtshebbers om Europa op zijn kop te zetten. Zal wel weer een van de geopolitieke strapatsen van criminelen in Brussel en Washington zijn.
De bevolking slaapt ondertussen gewoon verder.

Piet van den Hoek | 21-04-15 | 10:32


Nu doet het onze economie geen goed dat ze allemaal een Miele wasmachine krijgen in plaats van een Philips.
Dáár zou een debat over moeten komen.
Geef ze Hollandse waar, dan helpen wij elkaar.

Bierosaurus | 21-04-15 | 10:31

Ik zie dat Italie heel snel Lampedusa aan Libie moet geven. Het ligt zowat in Libische territoriale wateren. Daarmee ben je al 1 vluchtheuvel kwijt en niet verplicht daar reddingsacties uit te voeren. Eens kijken of het Libische Rode Kruis en marine ook zo snel ter plekke is om de drenkelingen te redden....

clockandhammergame | 21-04-15 | 10:30

De Geus | 21-04-15 | 10:20
Het werkt wel: wij lullen met z'n allen over mensenhandelaren en vergeten ondertussen hoe belachelijk eenvoudig het is om die hele zooi te stoppen. En dat dit niet gebeurt door politieke onwil.

menzo | 21-04-15 | 10:29

Christenen, joden en ongelovigen zijn wat mij betreft welkom, want ze zijn de echte vluchtelingen, ze lopen groot gevaar tussen al die moslimmonsters van IS.

De overige moslims zijn geen echte vluchtelingen, die zitten daar gewoon met hun geloofsgenoten, als ze toch welvaart zoeken, dan gaan ze lekker naar de de rijke olie-landen zoals Saudi-Arabië.

Dit is de beste oplossing. Iedereen blij.

Wonderful-Life | 21-04-15 | 10:29

Men kan wel de ogen blijven sluiten voor dit probleem maar alleen een tijdelijke ophef van Schengen kan dit probleem stoppen. En een beleid doorvoeren dat bootjes direct naar de Afrikaanse kust worden terug gesleept.
Er is niet genoeg plek voor alle Afrikanen in Europa. En hun stammenstrijd, analfabetisme, schaamlip-correcties en apenvlees consumerende gewoontes is niet ons probleem.

hallofreen | 21-04-15 | 10:28

Ontwijk je eigen verantwoordelijkheid in dit geheel maar weer. Is het te confronterend om onder ogen te zien dat immigratie in Europa zo'n gevoelig punt is, waardoor een adequate vluchtelingenoplossing niet voor het oprapen ligt? Het is ongelooflijk makkelijk om te wijzen naar tientallen mensensmokkelaars die van het leed van vluchtelingen gebruik maken om centjes te verdienen, maar het lijkt mij raadzaam om onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en zelf ons beleid op orde zien te krijgen, voordat we met onze vingers gaan wijzen naar een paar teringlijertjes die handig gebruik maken van de wansituatie.

Goelian | 21-04-15 | 10:27

Barbarous_Relic | 21-04-15 | 10:24
er mist nog een euro-biljet.
misschien kan iemand dat er even in shoppen.

--sql error-- | 21-04-15 | 10:25

"Italiaanse autoriteiten, die de asielzoekers liever kwijt dan rijk zijn, zetten geen stempel op de asielformulieren waardoor de vluchtelingen elders in Europa asiel kunnen vragen."

Zie hier het probleem. Sociale cohesie in 'verenigd' Europa is weer ver te zoeken.

klaaaaz | 21-04-15 | 10:24

- Vele partijen (asielindustrie, advocaten, PvdA, ...) hebben belang bij het in stand houden van de ellende.
- Gutmenschen komen helemaal klaar, want ze kunnen weer 'goed' doen.
- We hebben alleen domme politici.
.
De problemen zullen dus niet worden opgelost. Islamisering gaat door. Dweilen maar. De kraan gaat verder open. U mag het circus gadeslaan, bekostigen, en inschikken. Is er al een "Dhimmitude voor Dummies"?

Fijnstoffer | 21-04-15 | 10:24

Onderste foto is van het nieuwe album van Nirvana ?

Barbarous_Relic | 21-04-15 | 10:24

Nog even een vraagje over de CAO van de vluchtelingenindustrie.
.
Zit zo'n mensensmokkelaar in dezelfde schaal als een bestuurder van een vluchtelingenorganisatie?

Parel van het Zuiden | 21-04-15 | 10:23

Asielzoekerscentra ook alleen nog maar bouwen in de rijkste wijken van Nederland en in Den haag, niet meer in de kleine dorpjes, die overspoeld worden. Laat de rijken en de politici ook maar eens voelen hoe het is om het buitenland te helpen.

Rest In Privacy | 21-04-15 | 10:22

Ik geniet weer eens van het geijkte verloop van de "maatschappelijke" discussie.
.
De Goedmens stelt. Mensen zijn zielig, we moeten helpen. Ik wil de consequenties niet zien. Mensen die het niet met mij eens zijn, zijn fascist/rascist/xenofoob/...
.
De gewone mens stelt. Ja die mensen zijn zielig maar als we op de geijkte manieren gaan helpen zijn de negatieve consequenties niet te overzien.
.
Daar komt natuurlijk nooit een eind aan. De ene kant leeft in een droomvoorstelling waar je dingen kunt doen zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn. De andere kant leeft in de lelijke realiteit van ons bestaan en beseft dat die consequenties al desastreus aan het uitpakken zijn.
.
Moet iedere Nederlander maar eens over nadenken. Wie van die kanten heeft u liever aan het roer? Realiteitszin of droomvoorstelling...

Parel van het Zuiden | 21-04-15 | 10:21

Levenslang in een tochtige dampige kerker opsluiten maar dan zijn er weer allerlei lui die gaan zeggen dat die handelaren ook eigenlijk maar slachtoffers zijn.

Zzzzooooffff | 21-04-15 | 10:21

Waarom is die 2e midden links geblurred?
Balletje Mayo | 21-04-15 | 10:08

Die heeft waarschijnlijk nog een 'bijbaantje' voor de CIA of ISIS.

Xirdalan | 21-04-15 | 10:21

Als oom Khadaffi er nog was, konden die boten gewoon worden tegengehouden in Libië zelf. Maar ja, die beste man moest zo nodig een kopje kleiner worden gemaakt.

Ronman2k | 21-04-15 | 10:20

Ach, 200.000 'vluchtelingen' dit jaar, á raison van €2500 gemidded, dat is een half miljard omzet. Beetje onkosten, blijft er €480 Miljoen over dit jaar. Deel door 24, dan kunnen ze allemaal rentenieren en kunnen de volgende 24 aan de slag.

marcoplarco | 21-04-15 | 10:20

Het creëren van een vijand: de handelaren. Zelfde tactiek van de politici als bij MH17: de separatisten en de plunderaars. De ware schuldigen zijn natuurlijk de politici zelf, die de snoeppotten klaarzetten en weigeren grenzen te stellen.

De Geus | 21-04-15 | 10:20

@Xirdalan : De Italianen zijn wat dat betreft heel erg chauvinistisch: Eigen mafia eerst!

TuurlijkNiet | 21-04-15 | 10:19

Alle vluchtelingen terugsturen naar Vluchtelingstan! Bestaat dat biet? Dan confisqeer maar een groot stuk land in Afrika met VN bescherming en westers bestuur en bouw daar maar een nieuwe voorbeeld samenleving op. En sowieso alle linksstemmers hier registreren om vervolgens bij elk van deze linkse klootzakken 1 asielzoeker in huis te plaatsen. Voedt ze lekker zelf op in de westerse normen en waarden met je domme idealistische hoofd! Sta waarvoor je kiest, en splits mij die kansloze onzin niet in de maag.

Koettoerk | 21-04-15 | 10:19

Ventje Pechtold mag als 25e en enigste blanke ook best op die lijst van mensensmokkerlaars immers de leugenmachine van D66 beweert bij hoog en laag dat er geen aanzuigende werking is betreft de gelukzoekerstjes..... met 100den procenten stijging in vrijwel elk Europees land liegt Pechtold alsof het (onder)druk staat. Volkverlakkerij waar de Ned staat mee naar de klote gaat.

The real Flex | 21-04-15 | 10:18

En wat dachten we van de grens tussen Oekraine en Polen?
Zo lek als een mandje meneer , kan ik u zeggen. En geen wonder dat ik daar een rode lijn zie.

daytripper | 21-04-15 | 10:17

Laat de EU om te beginnen maar eens stoppen met geld over te maken naar de Turken zolang er nog één gelukszoeker via Turkije de EU binnenkomt.
(Turkije heeft nota bene op zes na het grootste leger van de wereld. Da fuq!!! Waarom daar EU geld naartoe sturen!?1)

Aristotalloss | 21-04-15 | 10:17

Alsof de drang van die "vluchtelingen" om een beter leven na te jagen weg is als je deze mensen oppakt?! Die willen hier dan nog steeds naartoe komen en zullen dus naar manieren blijven zoeken. Er komt dan wel weer iemand anders die aan die behoefte wil voldoen of ze betalen een visser om ze bij Europa af te zetten etc. Ik denk, spijtig genoeg, dat de enige oplossing is dat Europa militair ingrijpt (op de grond) in Libië en die kusten daar gaat bewaken.

Capt. Iglo | 21-04-15 | 10:16

Je kan het heel erg vinden zonder ze allemaal hier toe te willen laten.


Argumenten waar zelfs "links" gevoelig voor zou moeten zijn:
Afrika ondergaat een totale brain-drain en die kunnen wij stoppen.

We weten al lang dat er geen echte vluchtelingen op die bootjes zitten. De echte vluchtelingen zijn arme vrouwen en kinderen, die zich niet kunnen verweren.
Op die bootjes zitten voornamelijk jonge, sterke mannen. Mannen bovendien, die op een continent waar het gemiddelde maandsalaris nergens hoger is als $400,- kans hebben gezien om €5000,- bij elkaar te krijgen om mensensmokkelaars te betalen.
Mensen die dat kunnen hebben onze hulp niet nodig.
Sterker nog: Dit zijn de ondernemers, de inventieven en de geslaagde mensen.
Als we Afrika willen helpen stoppen we de brain-drain. Hun succesvolste mensen komen hierheen om levenslang hun hand op te houden. Daar wordt echt niemand beter van.Wij niet, maar Afrika ook niet.
Verder heb ik in Afrika gewerkt, en weet je: Er is niet overal honger. Er is ook niet overal oorlog. Sterker nog: Ik heb in 6 maanden geen oorlog en geen honger gezien.
Deze gelukszoeker komen voor onze gratis huizen, gratis geld, gratis alles. En zelfs als ze volgens onze regels niet mogen blijven heeft er nog een of andere lullo uit de EU besloten dat we ze bed-bad-brood moeten geven. Die sukkel had net zo goed gelijk een brug van Afrika naar Europa kunnen bouwen, want zo stopt de toevloed dus echt nooit.
We helpen Afrika door te stoppen met ontwikkelingshulp en opvang van hun succesvolste mensen. Zullen ze zelf oplossingen moeten vinden. Help Afrika op eigen benen staan: Sluit Europa.
Australië, USA en Canada zijn al lang dicht. De meeste Arabische en Afrikaanse landen hebben totaal schijt aan hun eigen bevolking, dus zeker aan bevolking van elders.
Wij zijn de laatsten die iedereen die zich zielig voordoet gratis in leven houden.
En ze komen écht allemaal als we niets doen.

Als ik jou je eigen Villa aanbied, 2 maserati's, een ferrari en een vliegtuig, wat zeg je dan????
Nu ben je een Afrikaanse geitenhoeder. Je hebt heel je leven in een hut van palmbladeren en geitstront gewoond. Je heb in heel je leven nog nooit een toilet gezien. Water komt uit de pomp op het dorpsplein.
Maar als je een dorp beroofd heb je genoeg geld voor een mensensmokkelaar en als je dan heel zielig verteld dat je uit Syria komt krijg je een gemetseld huis met een douche, wc, tv, computer, en als je een jaartje rustig aan doet kun je een auto kopen. Eten haal je gratis bij de voedselbank.

Naar hun maatstaven is dat exact hetzelfde als voor ons een villa met 4 zwembaden en een eigen Learjet+piloot.

De toevloed gaat niet stoppen. Echt niet. Zo lang wij ze blijven faciliteren blijven ze komen.

Wij moeten stoppen met onderdak, uitkeringen, "humanitair beleid".
Het meest humanitaire wat we kunnen doen is iedereen die de EU illegaal binnenkomt oppakken en met (militaire) vliegtuigen terug sturen naar het zand van herkomst. Is het zand van herkomst onbekend zijn er echt wel landen in Afrika waar we iedere illegaal tegen een bescheiden vergoeding uit ons vliegtuig mogen laten stappen.
Zodra dat bekend wordt in gelukszoekerskringen zal de toevloed met 99% verminderen, en die ene % pakken we op en brengen we terug.

Vogelbeest | 21-04-15 | 10:15

kan je die mensenhandelaren iets kwalijk nemen?
Ze maken gewoon handig gebruik van de enorme naieviteit van al die pvda/GL vrouwtjes die ze maar blijven uitnodigen om hier te komen. "qat, koffie, telefoon, huis, wasmachine, kleding en opleiding zijn voor u geregeld. kommmaaar!"

--sql error-- | 21-04-15 | 10:15

Keer op keer terugbrengen net zo lang tot ze er moedeloos van worden en geen geld meer hebben om de smokkelaar te betalen. Maar er zal ongetwijfeld een wet in elkaar zijn geflanst door mensen die veel hieraan verdienen en het nog jaren duurt voordat die wet gewijzigd kan worden. Zo, dus kan de gutmensch er op wijzen dat het een onmogelijk plan is.

roze_bril | 21-04-15 | 10:14

Vergeet bij de echte hufters niet Linda Voortman van Groenliegt, Gerard Schouw van D666 en alle PvdA hufters die het plan van Azmani (géén mensen laten verdrinken) weghoonden.
En alle mensen die op deze partijen gestemd hebben en dus bloed aan hun handen hebben, maar dat spreekt voor zich.

Cuyahoga | 21-04-15 | 10:14

Tja... dat krijg je als je al jaren en jaren 'freedoms, greenbacks and democracies' aan het brengen bent in die landen.
Die mensen komen allemaal over omdat de landen waar hun wiegen stonden nu allemaal oases van vrede, geluk en overvloed zijn en zij het arme Europa ook willen helpen zoals hun geholpen zijn.
Karma is an ugly bitch that fucks you with a 30" strap-on.

CumGranoSalis | 21-04-15 | 10:14

Kan er geen burgerinitiatief komen waar de Nederlandse Burgers de grenzen zelf gaat controleren? Een beetje de buurtvaders van de Nederlandse grens. Geen papieren sowieso het land niet in!!!

Rest In Privacy | 21-04-15 | 10:13

Zijn dat allemaal zelfstandige 'ondernemers' of zou er nog wat achter zitten en zijn het slechts knechten?
En indien ja, hoe gewild zijn (voorzover nog existent) 'onderzoeksjournalisten' en media dan om ook daarover te publiceren?

WirMachenMusik | 21-04-15 | 10:12

Ageless | 21-04-15 | 10:05
En Nederland zou maximaal 250 Syrische vluchtelingen opnemen.. Inmiddels zijn het er al duizenden en counting.
.
En ik heb het ultieme nieuws voor de linkschmensch, ze gaan ooit en te nimmer meer terug en schijten vervolgens op ons systeem.

Ommezwaai | 21-04-15 | 10:11

Wilde eerst wat sarcastisch schrijven, maar die onderste foto verpest mijn dag. Criminelen die die organiseren en aanmoedigen (ja, jullie van Joop.nl).

TheseDays00 | 21-04-15 | 10:11

Terugslepen naar de eigen territoriale wateren vlak voordat ze die van de EU bereiken is waarschijnlijk de beste oplossing.

henriette | 21-04-15 | 10:09

Ageless | 21-04-15 | 10:05
Abdul is dus economisch vluchteling.
Per direct terugsturen.

jemagookniksmeer | 21-04-15 | 10:08

Opvangen in regio! Smokkelaars afschieten! Komop! Toon wat daadkracht EU! DIT KAN ZO NIET LANGER.

"Islam is zo geweldig!" maar zorgt wel voor de meeste problemen, waaronder de vluchtelingen, overal in de wereld.

LangeTijdGeleden | 21-04-15 | 10:08

Waarom is die 2e midden links geblurred?

Balletje Mayo | 21-04-15 | 10:08

Je kan alleen de vluchtelingenstroom stoppen door er voor te zorgen dat er geen vluchtbestemming meer is.
Beter voor hen, beter voor ons.

wakkere_nederlander | 21-04-15 | 10:07

Het is toch mooi in Nederland, er wordt flink bezuinigd, studies moet zelf betaald worden, ouderen worden minder verzorgd, we moeten langer doorwerken etc etc. Maar er is geld in overvloed voor mensen die geen belasting hebben betaald in Nederland, en die kotsen van onze cultuur.

Rest In Privacy | 21-04-15 | 10:06

1000 euro? Kunnen we geen graties EUOV-chipkaarten uitdelen aan die mensen? Of iets met een brug? [/D66-modus]

Driewerf Hoezee | 21-04-15 | 10:06

Van: nos.nl/artikel/2031273-bootvluchteling...
.
Abdul werkte vroeger als irrigatiespecialist voor het ministerie van Landbouw in Damascus en wilde naar Nederland, het land van "bloemen en ultieme vrijheid". Hij vond een mensensmokkelaar die hem wel naar Italië wilde brengen.
.
De Syrische vluchteling werd gered door de Italiaanse marine. "Ik heb ongelooflijk veel geluk gehad", zegt hij in het asielzoekerscentrum in Eindhoven.
Hij is blij met zijn verblijfsvergunning voor 5 jaar.
.
.
Ze zijn hier dus gewoonweg al. Met verblijfsvergunning.

Ageless | 21-04-15 | 10:05

Maak ik toch nog de totale ondergang van Europa mee ,ergens ook wel grappig voor iemand die de 2e wereldoorlog heeft meegemaakt.

blauwe zander | 21-04-15 | 10:05

Tineke Ceelen van Vluchtelingen Werk (kaal salaris +100K) laat weten:
"De ellende die deze mensen hebben meegemaakt, verschrikkelijk, als je die verhalen hoort, hoe kunnen jull...."
"Wat? Oh, dit zijn mensenhandelaars? Boeien. De ellende die deze mensen hebben meegemaakt, verschrikkelijk, als je die verhalen hoort, hoe kunnen jullie die de toegang tot ons land weigeren?"

Cuyahoga | 21-04-15 | 10:05

"Terwijl in Nederland de fatsoensvinger wappert om stupide Facebook-comments zijn dit de echte hufters. De gewillige beulen van de Westerse asielmaffia, die schathemeltjerijk worden van uw schuldgevoel"

En ik maar denken dat het juist die Westerse asielmaffiosi waren die de echte hufters waren die duizenden onnodige doden op hun geweten hebben.

jemagookniksmeer | 21-04-15 | 10:04

@ triasenergetica | 21-04-15 | 09:56
Het zal vast mogen.
Maar als in je huis de waterleiding is gesprongen, ga je niet eerst de vensterbanken afstoffen.

Lewis | 21-04-15 | 10:04

Ieder mens met een gram gezond verstand weet dit, maar je kunt het de linkse asielpooiers niet uitleggen.

getergde kaasboer | 21-04-15 | 10:03

Afrikaanse mensensmokkelaars verdienen miljoenen aan het overbrengen van de gelukszoekers naar Europa.
Vluchtelingenwerk en asieladvocaten verdienen miljoenen aan het hier binnenhouden van deze kansloze gelukszoekers.
Deze groepen hebben elkaar gewoon hard nodig en zolang die symbiose bestaat zal er niets veranderen.

sinar2 | 21-04-15 | 10:03

Ze geven die zielige Afrikanen wel bed, boot, en bad..

Rest In Privacy | 21-04-15 | 10:01

-weggejorist-

Abus Lenstra | 21-04-15 | 10:00

Uit dat Elsevier artikel: "Italië wil een einde maken aan de criminele netwerken van mensensmokkelaars die opereren in Noord-Afrika en Zuid-Italië."

Hahaha, yeah riiiight! Italianen die een einde willen maken aan georganiseerde maffia criminaliteit... Ain't gonna happen folks! De mensensmokkelaars hebben waarschijnlijk niet genoeg protectiegeld betaald aan de Italiaanse politiek en hun eigen maffiamaatjes.

Xirdalan | 21-04-15 | 09:59

Wat is dit in nog geen jaar een gigantisch probleem geworden. Ter aanvulling nog dit: www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...
Je wordt er niet vrolijk van, om het maar eufemistisch te zeggen.

Lewis | 21-04-15 | 09:57

-weggejorist en opgerot-

triasenergetica | 21-04-15 | 09:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland