Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

@Theuniszen still pissed - #UKIPcon: The aftermath

the_nigelmobile.jpgStijlloze freelancer Leroy Theuniszen weer in de mail. Paarsgele stoomwolken uit de oren. Leroy is nog steeds boos om dat akkefietje dit weekend met Farage die agressieve linksmalloten op zijn dak kreeg terwijl-ie zat te eten met zijn kinderen. Leroy ziet de l'histoire alweer répèten. Als echte Faragofiel beeft alles nog na bij mij. Gisteren berichtte ik hoe Farage & fam tijdens de zondaglunch uit een kroeg gejaagd werden en door een boze linksmeute achterna gezeten werd. Doel: gevaarlijk linkstuig wilde tolerantie haatprediken met een 'Festival of Diversity' in het bijzijn van Nigel. Inmiddels is er meer bekend over het wie, wat en hoe. Het gaat in casu om een bijeengeraapt zooitje 'demonstranten' dat onder meer bestond uit biddende moslims, Palestijnse dansers, borstvoedende moeders, gedupeerde HIV-patiënten en Mexicaanse piñatameppers. Jawel [Bijlage1]. Betrokken organisaties waren onder meer Stand Up to UKIP, Black Activists Rising Against Cuts (BARAC) en Occupy London. En dat allemaal onder leiding van een niet omstreden (want links) meneer Dan Glass. Deze mensen waren - en zijn - er heilig van overtuigd dat zij hun zelfbedachte fatsoensnormen (excessief) mogen overtreden teneinde andersdenkenden hun fatsoensleer bij te brengen. En als Nigel Farage door de overheid tegen deze excessieven beschermd wil worden, is dat natuurlijk taxpoetverspilling, aldus [Bijlage2] deze Dan Glass. Je brutale muil houden is veel goedkoper en is daarom dus de enige oplossing, of anders... Het is dus evident dat links - ook in het immer beleefde Verenigd Koninkrijk - anno 2015 nog altijd meent dat zij een monopolie op fatsoen heeft. En dat alleenrecht mag zij dan ook geheel naar willekeur toepassen, veranderen en bovenal overschrijden. De opkomst van Farage in 't VK toont zodoende veel gelijkenissen met de opkomst van Pim Fortuyn. Etenswaar, vrijheidsontneming, (politieke) uitsluiting en demonisering is voor Nigel inmiddels dagelijkse kost. En volgens links is hij het uiteraard allemaal zelf schuld. Nogmaals: had hij maar zijn mond moeten houden. Maar. Er is hoop. De linkstuigaanpak van gistermiddag kaatst keihard terug. En daarnaast deinst UKIP natuurlijk niet terug. Want Ome Nigel geeft niet op. Ome Nigel is niet bang. "Our job is to turn the other cheek, to rise above it and to say what we're for." Go get 'em, Nige. Leroy Theuniszen

Reaguursels

Inloggen

Er bestaat in werkelijkheid geen "rechts" of "links" meer: alleen "internationalisten" en "nationalisten". Internationalisten willen internationale macht: VN, multinationals, Europa, Council of Foreign Relations, Trilaterale Commissie, Bilderbergers, etc. Dus raad eens tot welke groep 'links' behoort en tot welke groep Nigel behoort.

matrixbluepill | 24-03-15 | 16:32

Laten we nu voor eens en altijd vaststellen dat links het monopolie op geweld en agressie heeft.
Ze zijn allemaal gebrainwashed met het idee goede mensen te zijn wat ze natuurlijk nooit zijn.

pejoar | 24-03-15 | 14:02

dit alles is een kwestie van perceptie.
De zichzelf tolerant vindende mensen praten over hun mores.Dat dit kan verschillen met de mening van anderen is heel goed voorstelbaar.
De antifascist is er van overtuigd in zijn strijd tegen tegen het fascisme.Dat hij nog erger is dan de fascist zelf is voor hem/haar een leugen en verhardt de verhoudingen nog meer,(vergelijk anti-rokers en rokers..)

Steeds meer mensen lossen hun problemen met geweld, vuisten en wapens op- of proberen dat althans.. het verhardt alleen de verg houdingen en zaait wraak.(zie Israël dat hier zo hard opgehemeld wordt)

Farage is een sterke schaakspeler in de politiek van de EU en hij heeft inderdaad nogal commentaar.. Veel grootgeld in het UK zou hem graag van de wereld zien.. het h kan hemn miljardengaan schelen als Farage zijn zin krijgt.. en zijn aanhang groeit enorm.
De EU blundert en blundert.. een opgeblazen kikker

Uit deantwoorden en detekst blijkt weer eens hoe lastig het onderscheid ligt tussen rechts en links.. dat onderscheid is dan nu ook volstrekt obsoleet/versleten.
In de verharding en meningsvormingen liggen aan beide kanten dezelfde manieren van denken.. in oude termen gesproken: links en rechts zijn verdeelt over allerlei en heel talrijke issues en/of elementen van denken
Door de strot duwen is dan rechts en denken aan gevolgen voor anderen is links..? Klopt dat?
Denkt een marktkoopman/investeerder niet aan anderen(prijsvergelijk!) en is de aardige moeder voor haar kinderen altijd begripsvol meegaand..?
Nee dus. Maar het tart ons verstand in andere dimensies te denken en dan zijn slechts 2 onderscheidende elementen veel handiger dan een hele reeks met nuances..
Zwart-wit onderscheid is goed voor erg laag geschoolden en vooringenomen arrogante mensen..
Nou ja, die hebben we dan ook genoeg.. bij de vleet.. Is het niet wit, dan moet het wel zwart zijn.. de behalve bij seks.. daar hebben we meer dan 50 tinten grijs..

4609 | 24-03-15 | 14:01

@Trekbeest | 24-03-15 | 11:26 Radicalisme van linksen wordt al sinds de jaren 60 gedoogd en ook voor de Tweede Wereldoorlog werden ze vaak gepaaid door de overheid."
.
Sterker nog, linksen en radicalisme is een twee-eenheid. De wapenwet bijvoorbeeld hebben wij niet omdat Nederlanders zo graag met wapens zwaaiden, maar om "vuurwapens te houden uit de handen van vuile socialisten". Linksen willen namelijk liever een dictatuur, dus moeten ze de democratie afschaffen. De socialist die dat een eeuw geleden daarwerkelijk probeerde met een heuse bloedige staatsgreep (die mislukte), wordt trouwens nog steeds aanbeden. Die staatsgreep-pleger wordt nota bene geëerd in het parlement dat hij met geweld af wilde schaffen: er is een vergaderzaal naar Troelstra (SDAP/PvdA) vernoemd in het gebouw van de tweede kamer, vast op verzoek van de PvdA.

ben kokhals | 24-03-15 | 12:13

Radicalisme van linksen wordt al sinds de jaren 60 gedoogd en ook voor de Tweede Wereldoorlog werden ze vaak gepaaid door de overheid.

Ik zeg kom maar op met de vrijkorpsen.

Trekbeest | 24-03-15 | 11:26

Ben ik trouwens de enige wie het opvalt dat moderne linksmensen "diversity" op dezelfde wijze gebruiken als linksmensen 80 jaar geleden het woord "Rassenreinheit" gebruikten?

Zeg maar, als hoger ideaal waarvoor naar believen gemoord mocht worden, omdat dat ideaal zo mooi en goed werd gevonden dat je bij voorbaat aan de Goede kant stond, als je stelde dat je daden daardoor gedreven werden?

Russells Teapot | 24-03-15 | 11:06

Heeft mevrouw Farage haar beide benen nog?

Nogood Boyo | 24-03-15 | 10:37

@Desmoulins | 23-03-15 | 23:09
Tarak praat onzin. Met 26 van de 751 zetels in het EP en een regering die als een knipmes buigt naar alle pulp die daar vandaan komt hebben we in dit land geen flikker over ons eigen leven te vertellen. Farage vertegenwoordigt mij beter in dat EP dan die idioten die daar kritiekloos met Verhofstadt meestemmen en hier in eigen land doen alsof ze tegenover elkaar staan. En dat staat compleet los van UK general election waar Tarak naar hint.

Pierre Tombal | 24-03-15 | 09:42

In dit kader is het opnieuw een gemiste kans te noemen dat de EU-sceptische/islamkritische partijen van dit imploderende continent er niet in slaagden om een brede alliantie te smeden.
Farage, Wilders, Le Pen, DeWinter en de anderen gaan dit in hun geïsoleerde eentjes niet redden. De agressie en overmacht van de twee vijanden zijn simpelweg te groot.

De Vrijlansier | 24-03-15 | 09:23

Meerdere deelnemers waren medewerkers van The Guardian, derhalve geen reactie van hun kant, wel van Huffington Post die vergelijkbaar is met de Guardian.

RonnieKray | 24-03-15 | 08:20

Enge mensen, linkse fascisten. Ook wanneer ze heel ludiek alleen maar met hele kleine poeptaartjes gooien.
Of vooral dan, want wat daarna komt, dat weet iedereen die Pim Fortuyn NIET vanuit een enorme gemakzucht weer vergeten is.

Meneer Farage beveiligen is een "massive waste of taxpayer's money". Dat zou ik ook zeggen, als Britse Volkert van der Graaf.

Jan Passant mk2 | 24-03-15 | 08:13

Duidelijke overeenkomsten tussen IS en deze meute: leef zoals WIJ dat willen, anders gebruiken we geweld!
Het nieuwe gezicht van het hedendaags fascisme...

Wijze Uil | 24-03-15 | 08:11

"Links fascisme" is een pleonasme net als groen gras. Fascisme en nazisme is immers links, en links is inherent geweldadig. Even uitleggen: Nationaal Socialisten vond men "socialistisch, en met meer recht dan de andere links georiënteerde partijen" (citaat het Vaderland 1934). Zelf vonden ze dat "Alleen karakterloozen kunnen verwachten, dat een Socialist zijn Socialistisch ideaal zou kunnen prijsgeven". Ik bedoel maar. De antikapitalistische nationaal socialisten schreven dan ook hoopvol in 1943: "Nederland gaat de socialistische volksgemeenschap tegemoet, de eenige mogelijkheid op sociale gerechtigheid en duurzame verbetering."
Hier komt bij dat men de Duitse NSDAP kan zien als de "founding fathers" van de hedendaagse (linkse) milieubeweging (groen+rood=bruin) www.ecofascism.com/review18.html Ook dat nog. Degenen die dan nog steeds proberen te ontkennen dat nationaal socialisme en fascisme links is, moeten dit pamflet uit 1941 maar eens aandachtig lezen: www.geheugenvannederland.nl/?/nl/items...
Wat geweld betreft, gaat links net zo met andersdenkenden en critici om als de islam dat doet met aanhangers van andere geloven. De linkse idee en de islam hebben wel meer negatieve zwart/wit overeenkomsten, vandaar misschien die warme onderlinge band. De isis-achtige uitspattingen van bijvoorbeeld de extreem linkse Pol Pot en zijn Khmer Rouge, die systematisch anderhalf miljoen "overbodige" mensen uit de weg ruimde, incusief omatjes en kinderen, is dan ook geen abberatie, maar een hoogtepunt van de linkse utopische-, en genadeloze fantasie.
Links en democratie gaat dus niet samen, zo tooont de geschiedenis, en dat laat links keer op keer op keer weer zien. Helaas.
.
PS: Ik hoop dat Theuniszen vaker stukjes gaat schrijven hier. Fris, to the point en met degelijke achtergrondkennins. Chapeau.

ben kokhals | 24-03-15 | 08:01

@Russells Teapot | 23-03-15 | 22:35

Voordat ik jouw verhaal lees, het neo linkse socialistisch geweld nam een aanvang lang voor Kedichem. De klap na WOII liet organisaties bloeien zoals de RAF, Rara, Brigattto Rosso etc. Allemaal organisaties vormen die met (gedwongen) geweld "vrijheid, natuur" en later een biologisch/natuurlijke levenswijze propageerden. Hitler was de ideologisch meest zuivere linksch mensch: vegetariër, natuurliefhebber en ontkenner van een natuurlijke man/vrouw relatie.

Bezorgde_Burger | 24-03-15 | 06:07

@Graaf van Egmont | 23-03-15 | 22:30

Tegen de acties met luide stem, stilzwijgend en manipulerend om hun eigenheid verder te verraden. Een herkenbare tactiek voor diegene die beter weet, is het niet Graaf van Egmont?

Bezorgde_Burger | 24-03-15 | 05:08

Dit zijn de maatschappelijk vertegenwoordigers van de Bakito's, Igor Putkins, scheten-wappers en de andere linksgehandicapten hier in de panelen, maar nu hun vrienden weer hun ware gezicht hebben laten zien zie je ze hier niet, laflinks.

Linnenkast | 24-03-15 | 05:01

@Ronman2k | 23-03-15 | 22:18

Farage moet strijden tegen politieke correctheid die zijn vastgelegd in 'zogenaamde gelijkheidswetten'. G. Wilders moet vechten tegen een rationeel onverklaarbare en ongrijpbare Jodenhaat die alweer het socialistische volksdeel bevangen heeft.

Bezorgde_Burger | 24-03-15 | 04:56

@sennholz | 23-03-15 | 22:07

UKIP heeft hun hun verkiezingsprogramma klaar als de andere partijen dat ook hebben. Ik weet niet wat er uiteindelijk in zal staan. Waar ik zeker van ben is dat UKIP niet zal accepteren dat massaal autochtone kinderen misbruikt worden door immigranten zoals de Engelse PvdA politiek correct faciliteerde. De omvang van dat misbruik maakt van Katholieke priesters infantiele beginners.

Bezorgde_Burger | 24-03-15 | 04:41

@Desmoulins | 23-03-15 | 23:08

"Allemaal leuk en aardig dat op Farage willen stemmen maar denk maar niet dat hij ook maar iets geeft om het lot van Nederland bij een eventuele brexit."

Goed voorbeeld doet volgen. De nieuwe beweging gaat uit van wat een regionale bevolking beweegt. Samenwerking is niet verplicht maar wel het vrijwillig begrip dat er veel te winnen is in onderlinge verdraagzaamheid door het accepteren van verschillen.

Bezorgde_Burger | 24-03-15 | 04:23

Er moeten nog bij héél veel nederlanders de ogen open gaan.

Graaf van Egmont | 24-03-15 | 01:07

Bah bah bah, smerig fascistisch links.

Sovy | 24-03-15 | 01:03

BARAC klinkt als een te ondersteunen doel. Ik neem aan dat Hirshi Ali actief lid is in deze strijd tegen FGM?

:-)

harstef | 24-03-15 | 00:41

@Russells Teapot | 23-03-15 | 23:23
Eerst horen wat hij daar zegt.

Lewis Lewinsky | 24-03-15 | 00:20

In Nederland kun je inmiddels het merendeel van de politici tot dit soort "scum" rekenen. Die wilden zich beslist niet uitspreken toen er een hedendaagse Kristall-nacht plaatsvond waarbij de nodige ruiten sneuvelden.

Morgenhout | 23-03-15 | 23:44

@Lewis Lewinsky | 23-03-15 | 22:59
"Farage heeft nog nooit duidelijk stelling genomen tegen de islam."

Vorige week was nog in het nieuws dat hij een speech gaat houden bij Pegida. Dat is stelling nemen tegen de islam.

Russells Teapot | 23-03-15 | 23:23

@Tarak | 23-03-15 | 22:07

Excuses Tarak.
Ik lees het nu pas fatsoenlijk.
Totaal mee eens.

Desmoulins | 23-03-15 | 23:09

@eerstneukendanpraten | 23-03-15 | 22:06

Emigreren en de bij eerst volgende verkiezingen kunt u op Farage stemmen. Allemaal leuk en aardig dat op Farage willen stemmen maar denk maar niet dat hij ook maar iets geeft om het lot van Nederland bij een eventuele brexit. Desalniettemin is Farage broodnodig voor het voortbestaan van het VK. Hij lijkt ook eindelijk wakker te zijn betreft de islam of beter gezegd: dat durft hij nu ook electoraal gezien.

Desmoulins | 23-03-15 | 23:08

@Tarak | 23-03-15 | 22:07

Meent u dit?
U als inwoner van Noord-Holland kan onmogelijk vertegenwoordigd worden door een Statenlid van de provincie Zeeland en dat heeft alles met democratie te maken.

Desmoulins | 23-03-15 | 23:04

@Ronman2k | 23-03-15 | 22:18
Farage heeft nog nooit duidelijk stelling genomen tegen de islam. Dat hebben Fortuyn en Wilders wel gedaan. Farage is vergelijkbaar met Janmaat.

Lewis Lewinsky | 23-03-15 | 22:59

De mensen die zichzelf antifascisten noemen, zijn stuk voor stuk beesten. Het zijn gewelddadige, altijd verontwaardigde kneuzen die nooit iets voor zullen stellen in het leven. Voor de meeste mensen die in die pub aanwezig waren, is dit het hoogtepunt van hun leven. Hun fifteen minutes of fame.

Hierna is het alleen maar downhill voor die mensen. Morgenochtend worden ze weer alleen wakker. In hun vervallen flatje, drie hoog achter. Met hun felgroene haar, hun 'speelse' kleding op de grond, een poster van Mao of Lenin aan de muur en een boze brief van Jobcentre Plus in de brievenbus. En Farage? Die wordt wakker naast zijn vrouw, of in ieder geval naast een vrouw, in een mooi huis in een nog idyllisch Engels dorp, om de hoek bij zijn moeder, met een paar zeteltjes extra in de peilingen.

Nequebard | 23-03-15 | 22:50

Dat extreemlinkse tuig zetten we vooraan tijdens bijltjesdag bij het schavot op het Malieveld. (chop chop)

binnenbuitenband | 23-03-15 | 22:48

Steeds vaker laten die 'linkse fascisten' hun ware gezicht zien. En (heel) langzaam maar zeker, zal ook de grote massa dit zien.
De vraag is, of het al niet te laat is? Mijns inziens, is het al vijf óver twaalf namelijk.
 
Maar goed, laten we hopen dat Farage zal overwinnen in de UK. Want het is hun enige hoop, daar aan de overkant...

saintinel | 23-03-15 | 22:45

"Our job is to turn the other cheek, to rise above it and to say what we're for."

--

"But I say to you, Do not resist the one who is evil. But if anyone slaps you on the right cheek, turn to him the other also." Matthew 5:39

--

De Fortuyn die het VK verdient. Het is eng, want--voor iedereen die zich het "op naar de nul zetels"-gebeuren nog herinnert--komen dit soort taferelen akelig overeen. Is er ook in het VK een moord voor nodig om de democratie te beschermen? Ik ben daar bang voor, en dat is uitermate treurig.

broodje_kruidenboter | 23-03-15 | 22:40

Nee, Farage is geen Fortuyn. Farage is Janmaat. Engeland ligt zover achter.

Lewis Lewinsky | 23-03-15 | 22:38

Graaf van Egmont | 23-03-15 | 22:34
"Ik ook. En als dat zo doorgaat in Nederland, dan blijven er dus twee groepen met een extreem superioriteitsgevoel over die het tegen elkaar gaan opnemen. Ik weet dan wel wie er verliest."
.
Wie is die andere, superieure groep? Links is er een van, de islam is al een andere. Wordt het dan links tegen de islam? Gaat extreemrechts er dan met het bot van door?

SapperDeFlap2166 | 23-03-15 | 22:38

Een paar aandachtzoekers in de bocht die normaal gesproken onzichtbaar blijven wegens lelijk en onrendabel. Wat doe je dan? Dan zoek je een publieke figuur op die op dit moment in de belangstelling staat wegens het uiten van gezond verstand. Daar ga je dan met gestrekt been in en voila, aandacht! Niet dat je er verder IETS mee opschiet maar dat is slechts bijzaak.

tejootje | 23-03-15 | 22:38

Die zelfvoldane koppen ook om die auto heen. Allemaal geen greintje twijfel dat zij een Moreel Juiste Daad aan het verrichten zijn.

Ik stel me zo voor dat de kampbewaarders die de joden in de ovens propten precies dezelfde uitdrukking op hun gezichten hadden: zij waren de wereld aan het zuiveren van Slechte Mensen. Latere generaties zouden hen ongetwijfeld bewonderen vanwege hun onzelfzuchtige bijdrage aan een Beter Wereld!

En nee, het is geen Godwin als de vergelijking gewoon klopt.

Dit zijn hele slechte mensen, en al dat hypocriete geleuter van Farage zijn vijanden die dit zogenaamd veroordelen, daar geloof ik persoonlijk geen flikker van.

Zij creëren namelijk de samenleving waarin deze nietsontziende linkse oorlog tegen vrijheid, democratie en mensenrechten mogelijk is. Als ze écht de hoeders van de beschaving en het fatsoen zouden zijn, zouden ze alles in het werk stellen om dit soort mensen tot haatgroeperingen te laten bestempelen en hen naar de marge van de samenleving verbannen.

Maar dat doen ze niet. Ze keuren met tegenzin de methodes af, maar vinden intussen nog steeds dat dit tuig eigenlijk wel gelijk heeft, en dat hun haat jegens Farage gerechtvaardigd is.

Daarnaast, op twitter zijn ze politiek correct en veroordelen ze dit misschien, maar binnenskamers drinken ze er nog een op, hopend dat Farage dit keer misschien wel in gaat binden.

Hun stiekeme goedkeuring hiervan blijkt ook uit het feit dat ze dit soort laagwaardige "mensen" een podium blijven geven in hun media en op hun universiteiten. Zoals uit de link blijkt, schrijven meerdere van deze hooligans gewoon columns voor The Guardian. Tenzij die personen vandaag nog op straat worden geflikkerd, is dat domlinkse haatvod alvast medeplichtig hieraan.

En volgens hen is het natuurlijk geenszins hypocriet om enerzijds vrijheid van meningsuiting en wederzijds respect te prediken, en anderszijds aggressieve knokploegen te steunen die andersdenkenden het zwijgen op moeten leggen.
In hun kleine breintjes levert dat geen cognitieve dissonantie op: Farage is immers een verwerpelijke nazi, dat weet elke intellectuele, ontwikkelde, genuanceerde, cum laude in de sociologie afgestudeerde linksmens. En voor nazi's gelden andere regels en mag je je eigen morele stelregels naar believen overtreden voor "het hogere doel."

Zo werken linkse mensen namelijk: hun idealen zijn volgens hen zo ontzettend Goed en Wenselijk dat alle middelen, hoe barbaars en destructief ook, geoorloofd zijn.

Dat is ook de reden waarom het niet-linkse mensen zijn die welvarende beschavingen opbouwen, en linkse mensen die ze door middel van massamoorden en genocides weer tot de grond toe afbreken: ze hebben geen geweten, dat hebben ze vervangen door Idealen.

Daarom twijfelen deze mensen ook nooit aan zichzelf; ze weten immers 100% zeker dat ze aan de Goede Kant Van De Geschiedenis staan. Toekomstige generaties zullen vol adoratie een positief oordeel over hen vellen, menen ze.

En aangezien de geschiedenisboeken momenteel geschreven worden door andere linksmensen, is dat nog niet eens zo'n onwaarschijnlijke gedachte. Tenzij we er toch in slagen de linkse kanker te verwijderen uit het weefsel van de menselijke beschaving.

Russells Teapot | 23-03-15 | 22:35

højre vær så venlig | 23-03-15 | 21:50
"Niet doen farage! De joden proberen het ook nog steeds, de andere wang toekeren en dankzij dat zijn er ondertussen een miljoenmiljard minder. Gewoon met twee gestrekte benen erop. Verbaal dan."
.
Als de joden iets hebben geleerd, dan is het wel nooit meer de andere wang toe te keren. De joden (en nu ook de Koerden) slaan meteen van zich af. Desnoods asymmetrisch en volledig disproportioneel. De Jezidi's hebben die les nu helaas ook geleerd.

SapperDeFlap2166 | 23-03-15 | 22:35

Kedichem all over.

Lewis Lewinsky | 23-03-15 | 22:34

SapperDeFlap2166 | 23-03-15 | 22:30
Ik ook. En als dat zo doorgaat in Nederland, dan blijven er dus twee groepen met een extreem superioriteitsgevoel over die het tegen elkaar gaan opnemen. Ik weet dan wel wie er verliest.

Graaf van Egmont | 23-03-15 | 22:34

@Piet Karbiet

Nee, waar lees je dat nou weer?

Ronman2k | 23-03-15 | 22:33

Links heeft zgn. het monopolie op fatsoen en beroept zich op haar superioriteit. Daarmee is dit in hun ogen moreel verantwoord, zinvol en dus gerechtvaardigd geweld.
.
Het doet me wel ergens aan denken.

SapperDeFlap2166 | 23-03-15 | 22:30

Zelfs felle tegenstanders van Farage zijn tegen de acties:

"saying they should be "ashamed" of themselves and calling them "morons" for bringing "near universal sympathy" for Farage.

Dus eigenlijk kan het ze geen fuck schelen, maar deze acties brengen Farage alleen maar stemmen.
Dat we even weten hoe die hersentjes werken.

Graaf van Egmont | 23-03-15 | 22:30

@Ronman2k | 23-03-15 | 22:18
.
Dus jij hebt alle oplossingen?

Piet Karbiet | 23-03-15 | 22:29

"Deze mensen waren - en zijn - er heilig van overtuigd dat zij hun zelfbedachte fatsoensnormen (excessief) mogen overtreden teneinde andersdenkenden hun fatsoensleer bij te brengen."

Dat is nog eens netjes geformuleerd, maar dat zal de linkse policor gutmensch worst wezen. Hun doel heiligt alle middelen.
Wat een verblinde dwazen!

Bolder | 23-03-15 | 22:19

Wij zouden ook een Farage en UKIP moeten hebben, helaas moeten wij het doen met lichtgewicht Geert en z'n PVV clubje

Ronman2k | 23-03-15 | 22:18

En nog allemaal lelijke wijven ook.

Bierosaurus | 23-03-15 | 22:11

Ik lees morgen wel wat Sterre er van vindt,

Fap tap tap ...

Piet Karbiet | 23-03-15 | 22:11

@Sjaak uit Dordt | 23-03-15 | 22:04

Dat begrijp ik niet. Ik mocht afgelopen woensdag als inwoner van Noord-Holland ook niet stemmen op iemand uit Zeeland. Dat heeft helemaal niets met democratie te maken.

Sterker nog, in uw voorbeeld betekent het dat Nederlanders Nederland niet langer zouden regeren. Dat moeten we nooit maar dan ook nooit toestaan. Principieel onjuist, en ik word er ook heel oorlogszuchtig van.

Tarak | 23-03-15 | 22:07

heeft ukip nu eindelijk hun verkiezingsprogramma klaar?!

sennholz | 23-03-15 | 22:07

UK is een eng land geworden. 'Parijs' mocht niet breeduit worden behandeld in de media, Farage en ieder ander die zich uitspreekt loopt het risico vermoord te worden. En als dat gebeurt... is het hun eigen schuld, volgens de media tenminste.... Want die durven ook helemaal niks meer.

In UK is de kritische grens met moslims ver overschreden. En zij zijn de baas. Niet door hun grote getal, want ze zijn nog in de minderheid. Maar omdat ze onze wetten en normen met voeten treden. De Westerse beschaving is geëvolueerd tot een fatsoenlijke beschaving, gebaseerd op vertrouwen en goed gedrag. Wij kunnen niet met deze barbarij omgaan.

alexbl | 23-03-15 | 22:07

Wanneer kan ik op Nigel stemmen?

eerstneukendanpraten | 23-03-15 | 22:06

Als de EU democratisch geweest zou zijn, had ik op hem gestemd.

Sjaak uit Dordt | 23-03-15 | 22:04

Wat als de beste man per ongeluk keihard gas had gegeven?

HaagseSkieldah | 23-03-15 | 22:02

Zappa zei ooit; Brown shoes don't make it'.. maar in Farage's geval geef ik hem respijt.

horsteknots | 23-03-15 | 21:58

Atlijd hetzelfde clubje van wereldverbeteraars en niet-werkers. Arrogante kwallen welke heilig in de multicul droom geloven. Bah.

HaatAth3ist | 23-03-15 | 21:57

Het zijn ook altijd weer de gebruikelijke verdachten, neem nu mevrouw Ewa Jasiewicz, Geenstijl.nl linkte gisteren naar haar twitter. Ook weer zo'n extreemlinks gekkie die ondere op de "Gaza Freedom flottila" zat. Ook weer dus pro-Palestina, extreem links, anarchistisch, actief op Britse Indymedia, je verzint het niet en alle linkse cliché's worden weer bevestigd.

Tarak | 23-03-15 | 21:54

Hij is het allemaal zelf schuld.

Ook mijn zoon van 15 die alleen maar straat praat weet niet wat dat is

Den Meester | 23-03-15 | 21:52

Het gros heeft een uitkering. Your tax money at work

adminitor | 23-03-15 | 21:51

Word ik AVD weer misselijk.
*Asperientje zoeken doet*

Rest In Privacy | 23-03-15 | 21:51

Niet doen farage!
De joden proberen het ook nog steeds, de andere wang toekeren en dankzij dat zijn er ondertussen een miljoenmiljard minder.
Gewoon met twee gestrekte benen erop. Verbaal dan.

højre vær så venlig | 23-03-15 | 21:50

Misschien ligt hat aan mij, maar eh, ik hoef het ook niet te begrijpen, dusss,,,,

Flightless bird | 23-03-15 | 21:49

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland