Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

KOENDERS TREKT VISA VAN DRIE HAATIMAMS IN

hahahahaaaaabaarden.jpg ANP Persaralarm: MinBuZa Koenders trekt de inreisvisa in van drie Rijswijkse haatimams die naar Rijswijk zouden komen. Yes. Eindelijk een keer een goeie campagnestunt. Terwijl de NOS nog doodleuk verzuimde om over dit maatschappelijk enorm relevante item te berichten en de burgemeester van Rijswijk slechts minuten geleden nog op zoek was naar 'meer info van stichting en politie voordat hij def. besluit neemt', annuleert Bertje Koenders de toegangsbewijzen voor Nederland voor drie van de zeven haatpredikers van het Jihadgala. Niet geheel onverwacht. Het gehele gala verbieden is wettelijk niet mogelijk (en dat is gezien de VvMU overigens maar goed ook), maar opruiende, vrouwenhatende, sharia prekende religieuze dogmatici met een agenda van jihad & westenhaat kun je als weldenkend vrij land natuurlijk wél gewoon buiten je deur houden. Zodra we weten welke drie namen er van de lijst kunnen, trekken we bij de betreffende heerschappen hierboven via Paint even een oranje overall aan en tekenen we een zwarte bivakmuts over hun haathoofd. Of de geplande vreedzame demo tegen het Jihadgala op 8 maart nog doorgaat, is vooralsnog onduidelijk. Wat wel duidelijk is: de Stijlloze Maatschappelijke Alarmbel WERKT. Minder jihaat in onze staat: Graag gedaan. NCTV Update: Koenders: “De intrekking volgt op basis van vandaag verkregen nadere informatie van de NCTV en past in het kader van het actieprogramma jihadisme.” Dat wijst er op dat dit besluit is genomen op basis van terrorismedreiging of met terrorisme verwante bezigheden van de haatbaarden in kwestie. Dat betekent bovendien dat Koenders zat te tukken toen de aanvragen voor de visa binnen kwamen. Waarom toen wel toestaan, en nu niet? Op welke gronden? En om welke drie namen gaat het? Gaan er nog meer volgen? (Haatzaaier Tarik ibn Ali kan sowieso niet geweigerd worden - die heeft een Belgisch EU-paspoort.) Hoe dan ook: GeenStijl wist beter wie er op de Rijswijkse sprekerslijst stond dan BuZa en de NCTV. En dat is zorgelijk.

Reaguursels

Inloggen

aivd kan zo al 178 mensen die op
Stichting Rohamaa facebook het bericht dat ze verbaast zijn hier over na gaan trekken.
d`r zitten een hoop domme mensen tussen hoop ik of ze zien geen vreemd iets tegen haatprediken.

iets | 18-02-15 | 23:22

Hahah, de PvdA stemt wel tegen alle PVV voorstellen, maar neem nu wel hun standpunt over.

merallas | 18-02-15 | 15:01

Plaggiehaat:

De tactiek van de verschroeide aarde is een voorbeeld waarin een conflict of oorlog zover is geëscaleerd, dat men bereid is (gedeeltelijke) zelfbeschadiging of -vernietiging te accepteren wanneer men de vijand maar schade kan toebrengen.

hallevvezool | 18-02-15 | 14:24

Ik doe er niet aan mee. Ik verdom het om te zeggen dat het intrekken van die visa van slechts drie haatbaarden door Blèrtje een "transparante", dat betekent doorzichtige in ABN, campagne move is i.v.m. de aanstormende ruim de PvdA verkiezingen op 18 maart.

Wat ik wel ga zeggen is dat die visa onder eind verantwoordelijkheid van Blèrtje zijn verstrekt. Logisch toch, als hij ze kan intrekken, kan hij ze ook verstrekken of juist niet, toch? Dat laatste kwam niet bij hem en de onder zijn verantwoordelijkheid vegeterende ambtenaren op. Geconditioneerd als ze zijn voor het faciliteren en financieren van elke hickup van de haatbaarden en de weg met ons 5e PvdA colonne.

Dit is gewoon een gevalletje voortschrijdend inzicht socialisten stijl. Net zoals de,in die kringen veel gebezigde term, conflict vermijdend/voorkomend gedrag of optreden. Het rooie eufemisme voor het simpele woord, LAF is.

Nog een giller. A.Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, opdat u het wel weet, tijdens interview over zijn bezoek aan het Witte Huis en de ontvangst daar door Biden. Die had zich goed voorbereid en ingelezen voor die gelegenheid, aldus Appie A. Ja hoor, hij betitelde Arme Appie als burgemeester van The Netherlands. Kennelijk had hij nog nooit van de wereldstad Rotterdam gehoord. Maakt niet uit Appie kan dat bezoek toch maar mooi op zijn conduites bijschrijven. Ik weet zeker dat gladde Joe, Appie's naam niet voor een tweede keer foutloos kan uitspreken, laat staan schrijven.

Pleurt toch op!

h.a.k. blok | 18-02-15 | 13:45

Waarom moet Koenders die haatbaarden hun visum ontnemen? Waarom kon dat niet op een lager niveau?
Ik had liever gezien dat dat stelletje bebaarde keukendoeken hun speech in Rijswijk zou houden. Want vrijheid van meningsuiting.
MAAR, dat vervolgens de burgemeester van Rijswijk dat stel met een enorme trap tegen hun kont de oosterse zandbak in zou terugmieteren. Alaaf tegen die Hakbars!

ljcoster | 18-02-15 | 12:21

Tja, volgens ene Koekfruit op marokko.nl (nieuws.marokko.nl/35917/minister-zwich...) heeft dit toch geen nut. Eind volgend jaar begint de moslim revolutie in Nederland.

Zit toch te twijfelen of ik geen terrorisme melding moet doen...

Staatsgeheim | 18-02-15 | 12:19

Als het niet afgelast kan worden dan stel ik voor dat het live wordt uitgezonden op tv, wellicht worden er dan wat mensen wakker..

priwax | 18-02-15 | 11:26

eastender | 18-02-15 | 02:29 Dank. Maar ik heb ook werkelijk het idee dat we te maken hebben met een soort onweerspreekbare waarheid die mensen elkaar al zo’n dertig jaar ongeveer aanpraten en waarvan heel de linkse gemeente als de dood is om daar ook maar een centimeter van af te wijken. En bijvoorbeeld Karen Armstrong is er een van de grote goeroes van. Dat die islam, terwijl het bloed als het ware uit de koran druipt, een vredevol en liefdevol fenomeen is, die vanuit totale barmhartigheid heel de planeet wil omhelzen. En heel veel politici hebben hun hoofd vol met deze waan. Zoals die premier van Denemarken, die eerst zegt dat de aanslag een aanslag is op alle Denen. Maar die dan, de eerstvolgende keer dat ik weer het nieuws aanzet, benadrukt dat het allemaal niets met de islam te maken heeft. Het is ideaal voor al die jihadies nietwaar, want ze kunnen gewoon hun gang gaan. De bron waaruit al hun vernietigingsdrang vandaan komt, blijft onaangetast. En ik weet zeker dat ze dit als een Teken van Allah zien, een metafysische vingerwijzing van hun Grote Gelijk. Wat dus eigenlijk betekent dat het moorden gewoon doorgaat, en dat er steeds meer van komt.

Benedict Broere | 18-02-15 | 10:57

Typisch Nederlandse reactie. Halfwerk is volgens mij helemaal geen werk. en 3 is niet eens de helft van 7.

Als we nou eens met zn allen en al onze facebook vrienden de bouw van die Moskeeen stop gingen zetten. Te beginnen in Gouda.

Om te beginnen zouden bewoners die in die wijk een huis bezitten, de gemeente aansprakelijk moeten stellen. Eisen om onteigening tegen bv de WOZ waarde.
Omdat hun huizen nu geen ruk meer waard zijn en dus onverkoopbaar.

Als we vervolgens hier heel veel Bombarie maken, beginnen verantwoordelijke beleidsbepalers kennelijk in hun broek te schijten. Dan komt er misschien iets in gang van.... protest.
Want tot op heden zijn niet alleen onze beleidsbepalers schuldig aan de Islamisering van Nederland maar ook wij, het volk die dit toe heeft gestaan.

observer59 | 18-02-15 | 10:03

Dus die andere 4 mogen wel komen? Want die gaan cumbaya zingen met zn allen. Die gaan natuurlijk verdraagzaamheid en samenleven promoten.
Typisch halve maatregelen voor de bühne. De haatpreken zullen er nog steeds komen want ze gaan niet uit de Donald Duck voorlezen.
Maar het is een stap (al is het een verwaarloosbaar kleine) in de goede richting.
Minder, weinig, geen!

The Kwisatz | 18-02-15 | 10:01

Ik vrees dat ze digitaal er wel zullen zijn..

xtree | 18-02-15 | 09:55

Gezellig zo'n haatbaarden-bijeenkomst. Laat ons er met zijn allen naar toe gaan en een carnavalsfeestje gaan bouwen. De polonaise gaan dansen: 'Er staat een kmeel in de gang, ja ja een kmeel in de gang.'

triasenergetica | 18-02-15 | 09:48

VERBIJSTERD ben ik. Werkelijk verbijsterd.

Rest In Privacy | 18-02-15 | 09:38

clockandhammergame | 18-02-15 | 05:56
Helemaal niet.
Ze hebben het juist geprobeerd door te laten gaan, Ze wisten het echt wel.
Pas toen de druk vis GS aangezwengeld te groot werd "greep" Koenders in.
En haalt daar nu ook nog politiek voordeel uit.
GS heeft alleen Internet en tovert daarmee alles boven water.
Wij, het volk hadden dat ook gekund maar het wordt zoooolang vaag gehouden dar niemand erop aan slaat.
En dan was de "database" geraadpleegd" en "daar stonden ze dan niet in"
Kutsmoes. Geloof ik niet.
Als dat waar is kun je dus beter de AIVD opdoeken.

2N3055 | 18-02-15 | 09:21

Ken je van die haatimans die naar Nederland zouden gaan?

Bicyclerepairman | 18-02-15 | 09:09

Sjappoo GS!
Demonstratie nu door laten gaan! Onze stem laten horen dat genoeg ook daadwerkelijk genoeg is.

Waakvlam | 18-02-15 | 08:43

Gewoon 3 zware jongens op de lijst zetten, die door PvdA weigeren, PvdA wint weer zetels... En 4 licht zware jongens gaan dus wel door?

BarneyBoner | 18-02-15 | 08:07

Sisi op af sturen..

Graafmess | 18-02-15 | 07:12

Je zou denken dat die Koenders in direct contact staat met de AIVD die hem direct had kunnen vertellen of een of meerdere van deze heren onder verscherpt toezicht stonden. Nee, (K)oenders wacht de uitslag af van de NCTV, op zich natuurlijk niet verkeerd maar je mag toch aannemen dat al deze zgn binnenlandse veiligheids clubs met elkaar in contact staan en hun databases dagelijk met elkaar syncen. Om het maar helemaal niet te hebben over de visa uitschrijvende instantie. Dat is gewoon het hele probleem hier in Nederland. Veel te veel clubjes die zichzelf allemaal heel belangrijk vinden waardoor het reactievermogen en effectiviteit zo traag wordt als dikke stront in een trechter en je een groot spuit elf effect krijgt. Wat menig Nederlander allang weet en een mening over heeft, moet eerst wekenlang besproken en gefileerd worden voordat het grote woord eruit is. Ineens komt er een reactie van het volk zelf in de vorm van een dreigende demonstratie en kan ineens wel gedaan worden wat het volk eist. Hoezo respect verliezen voor al deze instanties. Het wordt tijd om eens goed te kijken of al deze instanties niet eens samengevoegd kunnen worden tot een grote veiligheidsdienst waardoor de effectiviteit en reactiesnelheid zal verbeteren. Kunnen er meteen weer wat graaiers weg.

clockandhammergame | 18-02-15 | 05:56

En dan nu een islam-wet naar Oostenrijks model. Geen buitenlandse financiering van moskeeën, preken in het Nederlands, bij elke oproep tot jihad in een moskee: tent sluiten en de imam en moskeebestuur het land uitzetten. En als dat dan ook moet gelden voor andere sektes, omdat er anders "racisme" en "islamofobisme" wordt geroepen: Prima, gaat dat ook gelden voor andere sprookjesgelovers.
Kan makkelijk geregeld worden, gewoon die Oostenrijkse wet even door Google translate® gooien, beetje aanpassen aan de Nederlandse situatie en dan houden we dat tuig altijd buiten de deur.
Ik ben voor.

Stormageddon | 18-02-15 | 03:05

En dan nu een islam-wet naar Oostenrijks model. Geen buitenlandse financiering van moskeeën, preken in het Nederlands, bij elke oproep tot jihad in een moskee: tent sluiten en de imam en moskeebestuur het land uitzetten. En als dat dan ook moet gelden voor andere sektes, omdat er anders "racisme" en "islamofobisme" wordt geroepen: Prima, gaat dat ook gelden voor andere sprookjesgelovers.
Kan makkelijk geregeld worden, gewoon die Oostenrijkse wet even door Google translate® gooien, beetje aanpassen aan de Nederlandse situatie en dan houden we dat tuig altijd buiten de deur.
Ik ben voor.

Stormageddon | 18-02-15 | 03:05

@illuvatar | 17-02-15 | 19:29
op plusje rost!

lilluke halve hoan | 18-02-15 | 02:53

-weggejorist-

Haramzwijnworst | 18-02-15 | 02:47

@Muggenmepper | 17-02-15 | 19:08
Geen?
Das niet t zelfde als minder toch?

lilluke halve hoan | 18-02-15 | 02:45

Is er al een reconquista-congres geplanned?

Takki Yah | 18-02-15 | 02:34

@rara | 17-02-15 | 18:44
uuh, mijn vrouw in ik gaan altijd samen naar de sauna hoor...

lilluke halve hoan | 18-02-15 | 02:33

@Benedict Broere in het andere draadje: "... De islam lijkt een vrijbrief te hebben de Westerse cultuur te infiltreren, te intimideren en over te nemen. Want zij is per politiek correct dogma een religie van de vrede, waarvan alleen de ergste uitwassen onderdrukt worden, en die dan ook nog worden weg verklaard als betrof het puur misvormingen van die vredevolle islam. Hadden de nazies of de communisten destijds dergelijke gunstige omstandigheden aangetroffen, dan hadden we nu nauwelijks nog geweten wat men ooit bedoeld heeft met woorden als ‘democratie’ en ‘vrijheid’.

Benedict Broere | 17-02-15 | 17:54

==============

Petje af wegens prachtig, m.n. dit: Want zij is per politiek correct dogma een religie van de vrede.

eastender | 18-02-15 | 02:29

@deraderendraaien | 17-02-15 | 18:41
Laat m voorlopig maar in de buurt staan....

lilluke halve hoan | 18-02-15 | 02:27


Hieronder een video met een geestverwant van de haatdwergen hierboven, een sheik die uitlegt dat de Zon rond de Aarde draait en dat alle wetenschap die anders suggereert een verzinsel is. Hij vertegenwoordigt een groeiende en steeds meer eisende subcultuur in de Westerse wereld, die politiek correct praktisch gefaciliteerd wordt steeds meer impact te hebben op die Westerse wereld, zoals het ook heel politiek correct is om kritische stemmen in deze te demoniseren tot nazi, islamofoob, fascist, extreem rechts, enzovoort. En hoezeer ook vertegenwoordigers van deze groeiende subcultuur moorden en terreur bedrijven onder het uitroepen van ‘allah akbar, allah akbar’ en het nadrukkelijk verwijzen naar korancitaten, het zal de politiek correcte volksvertegenwoordigers niet verhinderen te blijven benadrukken dat het allemaal maar ‘lone wolfs’ zijn, geradicaliseerde gekken, die misbruik maken van de vredevolle islam, of die een misvormd idee hebben van de barmhartige leer van de islam. In vroeger tijden, historisch gezien, dus de gebeurtenissen bekijkend doorheen de bril van andere tijden en culturen en de veel hardere mores daarin, zou men dergelijk politiek leiderschap reeds lang hebben afgezet en bestraft voor het evidente verraad dat het pleegt. Maar we hebben tegenwoordig blijkbaar een grenzenloos vertrouwen in overheid en politiek, dat die zal waken over onze veiligheid en dat van onze geliefden en kinderen en kindskinderen, en over alles wat wij verder van waarde achten, het culturele kapitaal van eeuwen her, al die kunst, al die wetenschap. Althans, je zou toch niet verwachten van onze volksvertegenwoordigers dat zij de poorten open zetten voor de barbaren om ons en onze cultuur te vernietigen en te vervangen door de eigen destructieve stompzinnigheid. Toch? Of vergis ik mij?
www.youtube.com/watch?v=-9Jp_XCvVto

Benedict Broere | 18-02-15 | 01:49

2N3055 | 18-02-15 | 00:59 In de huurwijken weet iedereen wat er aan de hand is, in de koopwijken viert de policor hoogtij want daar heeft niemand ergens last van. Dit is nu waarom de meningen zo verdeeld zijn en waarom de politiek geen standpunt inneemt vóór de Nederlandse wetten en waarden.

eastender | 18-02-15 | 01:26

Waarom word dit evenement nu niet helemaal verboden? De organisatie van dit evenement werkt toch samen met deze mannen.

nieuw! | 18-02-15 | 01:13

eastender | 17-02-15 | 23:20
Wij woonden in een goede wijk in Oss.
Wagenaarstraat.
Totdat daar een afgaans gezin kwam. En een turks gezin, en nog een turks gezin. En toen een marrokaans gezin.
60 huizen met NL's, En 4 moslim gezinnen
En het was voorbij met de wijk.
Mijn zoontje van 3 wilde voor het eerst buiten op het grote veld spelen. Werd genegeerd. Werd buitengesloten. Voertaal was arabisch.
Dat was vrijdagmiddag.
Zaterdagavond had ik een huis gekocht in Heesch
Dorpje vlakbij (er ligt snelweg tussen) maar in een dure 100% moslimvrije wijk.
Kost me een vermogen aan hypotheek.
Maar mijn kinderen groeien tenminste onbesmet op.

2N3055 | 18-02-15 | 00:59

@postmodernismisdead | 18-02-15 | 00:23 De mogelijke consequenties van die pedanterie had je hier reeds gelezen kunnen hebben in de voorgaande dagen. Dus neus weer omlaag.
De uitspraak die je hier laat zien is trouwens niet van Voltaire maar van Evelyn Beatrice Hall, waarbij zij refereerde aan Voltaires gedachtegoed.

eastender | 18-02-15 | 00:45

McMarx | 18-02-15 | 00:28
Regels hebben altijd een 'andere betekenis' voor de persoon in kwestie. Niets weerhoudt u ervan om zelf het goede te doen als iemand anders naar uw mening 'vals speelt'.

postmodernismisdead | 18-02-15 | 00:37

@postmodernismisdead | 17-02-15 | 23:55
Als iemand vals spel speelt, dan krijgen de regels een andere betekenis.

Rest In Privacy | 18-02-15 | 00:28

eastender | 18-02-15 | 00:00
zeg maar jansen | 18-02-15 | 00:11

"Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal met mijn leven vechten voor uw recht om het te mogen zeggen." (vrij vertaald naar Voltaire)

postmodernismisdead | 18-02-15 | 00:23

Drie van de zeven. De meerderheid is er dus gewoon.

PopperFlopper | 18-02-15 | 00:21

postmodernismisdead | 17-02-15 | 23:55 Ga jij eens uit de bijbel voorlezen in, zeg, Jemen.

zeg maar jansen | 18-02-15 | 00:11

postmodernismisdead | 17-02-15 | 23:55
Dat is mijn punt dat ik nou de hele avond al wil maken.

Rest In Privacy | 18-02-15 | 00:01

@postmodernismisdead | 17-02-15 | 23:55 Dan wordt het hoog tijd dat je je eens gaat verdiepen in wat het precies is, wat hier ongewenst zou zijn.

eastender | 18-02-15 | 00:00

Ja, en toch hè? Wie goed heeft geluisterd naar de beroemde speech van Christopher Hitchens over freedom of speech, zal hier tegen zijn. Het is wat de amerikanen prior restraint noemen. Je verbied iemand die iets van plan is te zeggen i.p.v. pas als het feit heeft plaatsgevonden. En dan geef ik die moslims die zeggen dat wij selectief in vrijheid zijn toch gelijk.

postmodernismisdead | 17-02-15 | 23:55

Pieter V | 17-02-15 | 23:17
Pietertje, knulletje, belhameltje, als ze in NL foute dingen doen, ben ik de eerste die vindt dat ze aangepakt moeten worden.
eastender | 17-02-15 | 23:20
Ik heb betere ervaringen
okkums reezur | 17-02-15 | 23:09
Hitler hield van honden, ik ook, ben ik nou Hitler ?
Maar even.. ik zeg niet dat je die gasten niet in de gaten moet houden. Ik zeg alleen dat verbieden niets iets doet verdwijnen, men gaat dan ondergronds verder en je hebt er geen zicht meer op.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 23:47

Goed dat Geen Stijl er is!
Maar het geeft wel weer aan,wat hier rondloopt,de organisator heeft deze lui uitgenodigd.

animalia | 17-02-15 | 23:28

@lingo star | 17-02-15 | 22:34 heb je wel eens met een moslim gesproken ?
Meer dan mij lief is. Ik heb er zoveel ervaring mee dat ik een waslijst aan ellende voor je kan samenstellen. Maar ik zie dat het ook bij jouw in je kramp valt.

eastender | 17-02-15 | 23:20

Als ik die 7 haatbaarden zie moet ik aan Pechtold denken.
Maar ook aan Darwin.
De mensheid evolueert, moslims dévolueren.
Deze grotbewoners zijn daar een voorbeeld van.

Jan Dribbel | 17-02-15 | 23:18

@lingo star | 17-02-15 | 22:02

Ventje, dat hebben deze figuren in het verleden inderdaad dus WEL gedaan. Te ingewikkeld?

Pieter V | 17-02-15 | 23:17

Weinig reden tot juichen hoor, al verdient GeenStijl natuurlijk wederom een dikke pluim, kwa actie tegen ongewenste, islamitische sharia-haatbaarden. Het feit alleen al dat er zo'n 'wijhatenhetwesten-beweging' hier in ons midden kan blijven voortwoekeren, is om te janken. Maar dat er drie van die achterlijke, vrouwen hatende geitenneukers niet meer welkom zijn, is een beginnetje.

Cosmic Traveller | 17-02-15 | 23:11

.. laten we niet gelijk in een kramp schieten, omdat we wat mannen met baardjes zien.
lingo star | 17-02-15 | 19:19
Zeiden veel Duitsers tot januari 1933 ook toen ze wat mannen met swastika armbandjes zagen.

okkums reezur | 17-02-15 | 23:09

@eastender | 17-02-15 | 20:16

Die zal wel aan het vrouwenloket staan en in de overgang zijn.

Pieter V | 17-02-15 | 23:05

@lingo star | 17-02-15 | 19:19

Ja hoor simpel vruchtje! Goede doelen zoals haathutten en steun voor terroristen.
Die baardjes hebben namelijk op basis van eerder gedane uitlatingen terecht een inreisverbod te pakken en voor wat betreft haatzaaien een reputatie op te houden.

Oh Ja, Wilders heeft vandaag ook nog niks gezegd dus hoeft hij ook niet meer voor de rechter te verschijnen zeker?

Pieter V | 17-02-15 | 23:00

@noerg | 17-02-15 | 19:02

Als je nu eerst even het artikel, de update en de commentaren leest stel je, indien enigermate intelligent, niet meer van die overbodige vragen.

Pieter V | 17-02-15 | 22:51

@ElMatadero | 17-02-15 | 18:38
... en heeft een l*l van een meter tachtig

Pieter V | 17-02-15 | 22:42

eastender | 17-02-15 | 22:26
Inmiddels weet bijna heel Nederland dat zij kuffars zijn - heb je wel eens met een moslim gesproken ?

Rest In Privacy | 17-02-15 | 22:34

@lingo star | 17-02-15 | 21:15 Kaaskop is blijkbaar een pejoratief begrip voor een succesvolle Marokkaan, net zoals Nederlander dat ook is, als het zo uitkomt. Die ambivalentie is exemplarisch en wekt argwaan. Succesvolle Marokkanen die volop Nederlanders willen zijn en voor deze samenleving kiezen, niet in een spagaat zitten, kunnen zich ook samenpakken en de godsdienstige fanatici en de dubbele tong sprekers verdringen in de praatprogramma's. Het zou een verademing zijn.
Nederlanders in Marokkanen gemeenten zitten in de positie dat hun gemeenten onder een andere vlag wordt benoemd, ze leven onder gemeentelijk repressie beleid dat volop de islam sponsort, in geld en beeld.
De in NL volstrekt ongepaste manifestatie van mannen in jurken en vrouwen in sluiers wekt weerzin in een land dat expliciet het secularisme een plek heeft toegekend om van religieuze dwingelandij af te zijn. Om dat nu weer te zien toenemen in de gedaante van de islam, dat nemen heel veel mensen als een persoonlijke belediging. Zolang de nieuwkomers in dit land geen kennis en betrokkenheid tonen voor hun land van aankomst maar met hun rug naar het Nederland van 2015 gaan staan, wordt het nooit iets.
Inmiddels weet bijna heel Nederland dat zij kuffars zijn met wie vriendschappen ongewenst zijn. Dat steekt als er al veel gegeven is aan levensonderhoud, behuizing, gezondheidzorg, scholingen, moskeeën en subsidies. Als dan steeds weer blijkt dat er weer opnieuw slachtofferschap wordt gevoeld dan rijst de vraag waar de marsorders vandaan komen. En het NEE daartegen moet nu toch echt eens gaan komen voor dat de wal het schip keert.

eastender | 17-02-15 | 22:26

@alleskudt | 17-02-15 | 19:33
Hahahahaha.
Prima joh, dan metselen wij het riool dicht en trekken de stekker van de stroom eruit. Om het af te maken muurtje eromheen.

Dhr. de Wit | 17-02-15 | 22:22

De preken zijn toch in het Arabisch, dus die kan je netzogoed online bekijken. Moskee in een oude school. Bewaking regelen via sportschoolneef, beamer erbij.
.
Dit riekt dan ook naar symboolpolitiek ("Als ik er nu niet een paar zeer publiekelijk weiger, dan kan ik later niet met droge ogen over de aanpak van jihadisme spreken"). Photo opportunity voor Koenders voor collega Asscher.
.
Anders kan men serieus plankenkoorts hebben gekregen. Misschien kunnen ze nu nog net de handen in het vuur steken voor deze aanwezige sprekers. Maar over 8 maanden ook? En zo werkt nieuws: als één van die namen opduikt in relatie tot jihadisme, dan staat in de volgende zin dat die naam laatst nog sprak in Nederland. Misschien hebben ze ook echt concrete informatie dit keer, mogelijk op het laatste moment van buitenlandse overheden "We hebben het nog even nagevraagd bij onze collega's in Duitsland en... shit-shit-shit".

Halsje Femkema | 17-02-15 | 22:18

@Lingo star | 17-02-15| 22.04
Je fantasieën over vvmu stroken niet meer met de hedendaagse werkelijkheid of hoe het had moeten zijn. In deze echte wereld is de cursus cartoontekenen afgelast.

miss error | 17-02-15 | 22:14

@Lingo star | 17-02-15| 22.04
Je fantasieën over vvmu stroken niet meer met de hedendaagse werkelijkheid of hoe het had moeten zijn. In deze echte wereld is de cursus cartoontekenen afgelast.

miss error | 17-02-15 | 22:13

miss error | 17-02-15 | 22:04
Het antwoord is niet: zij verbieden van alles, dan gaan wij ook alles verbieden. Het antwoord moet zijn: Boekhandel Donner gelast cursus cartoontekenen niet af. Men moet juist pal voor de cartoontekenaars gaan staan en men moet heel nauwkeurig elke keer weer kijken wanneer je de provocerende haatbaarden iets verbiedt en wanneer je het wel toelaat omdat je anders je eigen principes geweld aandoet.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 22:07

O ja, vergeten: Helden van GS!! Jullie zijn dé journalisten. Keep up the good work.

Bernard Couperus | 17-02-15 | 22:05

@Lingo star|17-02-15| 21.53
Even een zeer recent Nederlands voorval: "Boekhandel Donner gelast cursus cartoontekenen af".

Deze haatbaarden hebben ons juist onze vvmu afgenomen. Je kan niet eeuwig tolerant blijven. Dat is uiterst naïef.

miss error | 17-02-15 | 22:04

@Vageling | 17-02-15 | 21:57
Dan ben ik dubbel de sjaak, maar jij ook: Ik aanbid de Godin Eris en ben dus verantwoordelijk voor alle chaos in deze wereld. Ik kan mensen tot paus kronen door te tokken als kip. Tok-tok-tok, nu ben jij ook een paus en mede-schuldig. Lastig heh, die vvmu en vrijheid van Godsdienst (vooral met dat laatste hebben ironisch gezien het CDA en CU de meeste moeite).

Halsje Femkema | 17-02-15 | 22:02

Vageling | 17-02-15 | 21:57
Nee, nou snap ik het, vageling heeft het allemaal uitgelegd. Als ze haat oproepen kun je ingrijpen. Haatzaaien en tot geweld oproepen is verboden. Als men dat nog niet gedaan heeft, is men vrij te bewegen hoe onsympathiek die persoon ook is. Trouwens muppets zijn heel leuk, ik heb altijd met plezier naar Statler en Waldorf gekeken.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 22:02

Nou ga ik toch twijfelen. Ik dacht dat Tarik Ibn Ali heel dicht op het vuur zat, met eerstegraads connnecties met jihadstrijders en dat dat wel voldoende reden mag zijn voor weigering aan de NL grens. Maar Tarik heeft geen Schengen-visum maar een heus Belgisch paspoort. Hij preekt online dat je dat paspoort wel onder je kussens mag leggen als je slaapt, het is namelijk een echte life-saver: Toen Tarik Ibn Ali in Egypte in de cel werd gegooid voor opruiende straatpreken (je verzint het niet) kwam België in opstand en verdedigde de rechten van haar burger. België zorgde dat hij uit de cel kwam. (En dan natuurlijk wel praten over het Shaitanische Westen die je Godsdienst zo belemmerd).

Halsje Femkema | 17-02-15 | 21:58

@paridae, inderdaad. Daar hoeven we geen al te gerustgesteld gevoel over te hebben.

BlowingBubbles | 17-02-15 | 21:57

@lingo star | 17-02-15 | 21:17

Muppet. Wat nou als het even niet uitkomt. Jij snapt er niks van.

Haat gekkies is geen vvmu. Achterliggende gedachte is niet een mening. Maar een godsdienst die voorschrijft dat alles wat het boekje niet swaffelt gedood mag worden.

Mijn verwachting muppet is dat deze 3, gewoon hun ding doen. Vanuit de zandbak roepen is niet strafbaar.

Vvmu is niet om chaos te scheppen. Te ingewikkeld voor een simpele ziel. Nee muppet zo werkt het niet.

Vageling | 17-02-15 | 21:57

Vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst zijn altijd ondergeschikt aan die uitgangspunten die beiden mogelijk maken. Goede beslissing (beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald).

Bernard Couperus | 17-02-15 | 21:56

miss error | 17-02-15 | 21:33
Hoezo ? De Fransen van Charlie Hebdo laten zich niet kisten, de Denen staan pal voor hun journalisten, tekenaars en hun joden. Dat zijn positieve tekenen.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 21:53

Waarom hadden ze überhaupt een visum nodig?

aartvantiemenvanjand | 17-02-15 | 21:51

Echt demonstreren ? als nederlander geen zaken meedoen,geen winkels bezoeken,niets aan leveren en zeker niet in dienst nemen ,het werkt zachte dokters maken stinkende wonden

m.Hollander | 17-02-15 | 21:47

@Lingo Star |17-01-15| 21.15
Wat je zegt is in theorie mooi maar in de praktijk al lang niet meer mogelijk. Teken maar een poppetje, noem het Mohammed, en ga de straat op. En blijven vasthouden aan de vvmu, ongeacht wat er gebeurt.

miss error | 17-02-15 | 21:33

@van Rossum
> Haatzaaier Tarik ibn Ali kan sowieso niet geweigerd worden - die heeft een Belgisch EU-paspoort.
Tarik ibn Ali is denk ik wel onder de geweigerden. Die werkt samen met Abou Hafs (samen de World Wide Relief inzamelingsaktie in Nour Moskee in Gouda om schapen uit te delen in Syrië.). Abou Hafs kennen jullie bij GS wel ( www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/... ), en kennen ze bij het NCTV vast ook. Voor de oppositiepolitiek en de journalisten is er ook de altijd alerte Carel Brendel. Daar zou ik mij onder deze schijnwerper van media-aandacht (lees GS) niet aan durven branden, dus er zal wel een risico-analyse bijgesteld zijn.
.
De PVV weet nu ook dat ze niet bij Asscher, maar bij Koenders moeten wezen. Kamervragen juni 2014:
PVV: Bent u bekend met het feit dat de Al Nour-moskee in Gouda eerder betrokken was bij inzamelingsacties ten behoeve van de jihad in Syrië?
Asscher: Ik ben op de hoogte van berichten dat de Nour-moskee in Gouda is genoemd als plek waar geld is ingezameld door de Stichting World Wide Relief voor Syrische vluchtelingen. Ik heb geen aanwijzingen dat het ingezamelde geld is ingezet voor de jihadistische strijd.

Halsje Femkema | 17-02-15 | 21:24

miss error | 17-02-15 | 21:15
Dat is zo, de VVMU is een typisch westerse waarde en die moeten we serieus nemen en daar moeten we pal voor staan ook als het even niet uitkomt.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 21:17

eastender | 17-02-15 | 21:11
Het gebeurt te weinig, maar het is wel gebeurd dat jonge intelligente Marokkanen zich hebben beklaagd over het gedrag van hun scooterjeugd. Ik ben het wat dat betreft met Pritt eens over het onderwerp van Aboutaleb. Men ziet hem teveel als kaaskop maar je zou hopen dat de jonge Marokkaan hem als model ziet en niet Tony Montana.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 21:15

Lingo Star |17-02-15| 20.44
Je mag mij er gerust op wijzen dat het jihadgala nog niet heeft plaatsgevonden, maar alleen al het feit dat het bijna heeft plaatsgevonden, en het met een iets mindere bezetting nog steeds gaat plaatsvinden,is meer dan genoeg.

En hoe vaak de vvmu vanuit de hoek van de islam niet genegeerd of afgestraft is valt niet te tellen.

miss error | 17-02-15 | 21:15

Mieters, nu de rest nog buiten zien te houden met hun "liefdadigheid".

DSK | 17-02-15 | 21:15

Die uitbater van dat zalencomplex hoeft niet op veel klandizie meer te rekenen.
Daar wil je toch niet mee geassocieerd worden?
Drachme wise, Euro foolish, of zoiets.

MeesterKwel | 17-02-15 | 21:14

@lingo star | 17-02-15 | 20:48 Ik begrijp je ongenoegen maar daarmee ga je in tegen 1 constatering en niet 'tegen heel wat dilletante haatopmerkingen' die je hier zou hebben aangetroffen.
Overigens hebben we in dit land 22 zgn. 'Marokkanen gemeenten'. Men komt tot die benaming door 2 factoren, het aantal Marokkanen en de criminaliteit cijfers, bij elkaar te nemen. In al die gemeenten is er een probleem met de leefbaarheid. Men voelt toch dat de voortdurende roep tegen Nederland en vóór de religieuze gewoonten de samenleving splijt. Misschien begint de tijd voor 'hand in eigen boezem' wat te dringen voor de Marokkaanse gemeenschap.

eastender | 17-02-15 | 21:11

GS - spookprofeet: 1-0.

Koek Bakker | 17-02-15 | 21:09

SaintNick | 17-02-15 | 20:52
In het Westen is het niet veel beter. Daar heb je de dictatuur van het feminisme.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 21:07

Wanneer is de tegen demonstartie nou?

Hollands | 17-02-15 | 21:06

ze zijn bang voor overspel en geile gedachten en dat is al als een vrouw hun opwind die zandapen hebben hun eigen lusten niet in de hand .... en ja een moslim eigen is dat de schuld van een ander de vrouw dus.

Want zelfreflectie is ze onbekend

harries | 17-02-15 | 21:04

SaintNick | 17-02-15 | 20:52

Daarom..... Op naar een totalitair leger met alleen maar vrouwen, (behalve het korps dan) zijn de blote borsten met text meisjes ook gelijk weer blij.

højre vær så venlig | 17-02-15 | 21:02

waarom spreken die mensen toch steeds over racisme ?

zie marokko.nl

een geloof is een geloof en een ras een ras

te dom voor woorden die Moslims.

harries | 17-02-15 | 20:58

Correctie: ze zijn niet vrouwenhatend, ze zijn vrouwenVREZEND. Ze zijn als de dood voor vrouwen.

SaintNick | 17-02-15 | 20:52

eindelijk ballen, nu die andere vier nog. Hadden never nooit een visum mogen krijgen.

Karel17 | 17-02-15 | 20:51

Kudt, klinkt als Zwarte Cross waar de beste bands wegblijven, beetje afgeroomd proramma zeg maar.. Je zal maar tickets hebben besteld, de oppas geregeld/betaald hebben, lullig hoor, zou er een flinke gdvrr tegenan gooien

Dr. Blechtrummel | 17-02-15 | 20:48

eastender | 17-02-15 | 20:16
Verreweg de meeste Marokkanen doen hun ding zonder politiek te bedrijven. Zij worden er nu van beticht de samenleving te ontwrichten. Logisch dat ik daar tegenin ga.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 20:48

Mooi. Nederland en Nederlanders horen zich niet te associëren met Islamofascisten!

Dr_antonickx | 17-02-15 | 20:46

miss error | 17-02-15 | 20:06
Mag ik er U op wijzen dat de hele toestand in Rijswijk nog niet heeft plaatsgevonden ? Overigens vind ik het ook geen goede zaak dat Wilders om zijn minder, minder, minder wordt veroordeeld, omdat ik voor een brede uitleg ben van de vvmu.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 20:44

@miss error | 17-02-15 | 20:06
Ja wacht even! Volgens Trutte is dit de norm. Nou ja, jaren terug. Die stelde dat alles gezegd mocht worden. Holocaust ontkennen moet ook kunnen. Voegde wel er aan toe dat hij het 'maf' vindt. Oh en Wilders hoeft niet vervolgd te worden. Gebeurd wel.

Anno nu zit Trutte zijn visie in duigelen. Gaf het opzetje en kwam van een koude douche thuis.

Wilders vervolgd en zijn draai volgde. Niet alles wat gezegd kan worden, hoeft gezegdt te worden.

Ja wat is het nou? Waarbij Trutte (zoals ALTIJD) schitterd in afwezigheid.

Ja het draaien blijkt dus geen ambacht te zijn dat oplossingen aandraagt. Trutte zweet zich suf. Oh noes! Alles moet kunnen bezweerde ik. Uh eh... Shit!

Vageling | 17-02-15 | 20:44

"De betrokkenen stonden niet in databases die daarvoor zijn geraadpleegd"?? Waar praat Bertje, onze derde keus kneus. over. Weet onze inlichtingendienst niet wie deze onderkruipsels zijn?. Dat kan ik niet geloven! Haleluja met onze leugen-cabinet.

|skander | 17-02-15 | 20:43

eastender | 17-02-15 | 20:16
OK maar moslems worden vergeleken met varkens

Pak overigens vooral alle bezoekers van dat haatgala op. Dan heb je meteen een zooi jihadisten te pakken. Zoek een leegstaande varkensschuur en sluit ze daar in op. Geef ze voortaan varkensvoer. Maak er varkens van.

Hommel | 17-02-15 | 19:23

Rest In Privacy | 17-02-15 | 20:42

Oh ja, nu krijgen die andere 4 haatpredikers gewoon meer spreektijd. Dus eigenlijk maakt het niets uit.

Machoclown | 17-02-15 | 20:34

Die 3 hadden waarschijnlijk toch niet gekomen. Waarschijnlijk is dit doorgestoken kaart ik geloof er niets van. (alu hoedje weer opzetten)

Machoclown | 17-02-15 | 20:33

Gaat de PvdA straks ook nog eens de boeken in als de partij die de jiHAAT het land uit joeg?. Het zal me toch niet gebeuren?

ad melkert | 17-02-15 | 20:32

-weggejorist-

habramar | 17-02-15 | 20:30

Denkt nu werkelijk iedereen dat "WeggeefBertje" nu iets goed heeft gedaan, hier was zo veel maatschappelijke weerstand tegen, dat hij "tandenknarsend" deze visa heeft ingetrokken. Maar er zijn, 7 - 3 nog altijd 4 (Voor de PvdA-intelectuelen onder ons) haatbaarden daar in Rijswijk om de democratie, tollerantie enz. in Nederland te ONTHOOFDEN.

habramar | 17-02-15 | 20:29

Oh en hier kan dan geen AMvB tegenaan? Grappig en tekenend voor het huidige politieke klimaat. Eigen volk knechten, de allochtoontjes kietelen. Zwakke, slappe, lodderige symboolpolitci.

Beaulefermier | 17-02-15 | 20:19

@lingo star | 17-02-15 | 19:33 Over je onnozele opmerking over de VvMU ben je al keurig op je nummer gezet, nu nog even over je gezeur mbt 'heel wat dilletante haatopmerkingen jegens Marokkanen'. Er zijn 2 opmerkingen waarin Marokkanen worden genoemd: 1 waarin een constatering wordt gedaan over het aantal Marokkanen en hoe ze in staat zijn met 'een handje vol'van 2.5 procent de maatschappij ontwrichten; 1 van @lingo om over die constatering te klagen. Mij lijkt dat je aan het verkeerde loket staat.

eastender | 17-02-15 | 20:16

Mooi PVVtje van het kabinet. Of het ook gebeurt zou zijn zonder verkiezing in het veschiet valt te betwijfelen.

watazooi | 17-02-15 | 20:15

Kunnen we niet heel simpel stellen; Een religieus doel is geen goed doel, dus ook geen subsidie, geen speciale faciliteiten, geen belastingregeling. Zal de SGP vast tegen zijn, maar duidelijkheid is wél in het algemeen belang.

marcoplarco | 17-02-15 | 20:12

Aha. Stap 1 is gezet dus. Maar eigenlijk met een trieste reden. Had liever gehoord: we willen geen haatpredikers van de islam. Gewoon niet. Gewoon 0.

Driewerf Hoezee | 17-02-15 | 20:08

Hoera GeenStijl. Hulde. Fantastisch. Deel even vaseline uit aan alle anderen die zich journalist noemen?

Rest In Privacy | 17-02-15 | 20:07

Intussen NOS op 1, er wordt weer een heel circus overhoop gehaald om jihadgangers tegen te houden... en wij maar betalen. Ik kan mijn geld net zo goed gelijk in de Noordzee flikkeren, heeft ongeveer hetzelfde effect!

Claudia M. | 17-02-15 | 20:06

@ Lingo star |17-02-15| 19.01 "Een zwarte dag voor het vrije westen, de vvmu wordt geweld aangedaan"

Een land dat Wilders vervolgd om minder, minder, mag gerust een paar haatimams uitzetten.
Daarnaast mag ik hopen dat je je ook zo druk maakt om de vrouwenrechten want die worden hier even honderd jaar terug in de tijd geworpen.

miss error | 17-02-15 | 20:06

@Maurice74 | 17-02-15 | 19:54
@Coyote | 17-02-15 | 19:55

Ja, inderdaad hulde, maar tegelijkertijd DIEP en DIEP triest dat de overheid ZO ONTZETTEND LIGT TE SLAPEN!

Welke fucking idioot heeft die visa uitgedeeld?! Welke fucking idioot staat zo'n bijeenkomst toe?!

Het intrekken van die visa is gewoon weer lekker makkelijke symptoombestrijding. Het grote probleem zijn die linkse landverraders die het land in de uitverkoop doen omdat ze denken dat de Samenleving Maakbaar is.

Xirdalan | 17-02-15 | 20:04

@Ars Vivendi | 17-02-15 | 19:23
Ohw?! Ik was altijd in de veronderstelling dat het een het was. Onzijdig.

Was ik heel blij mee. Gaat zich voortplanten opeens. Onwenselijk. Kan onze zorg niet aan.

Laatst nog een gup van (ik schat een jaar of 6). Had het over doodschieten en van de wereld 'vegen'. Mohamedaanse pa stond te glunderen.

Later een verwarde vrouw (ja Nederlands) die haar kind in het kinderwagen misbruikte om zich de bus in te werken. Rijdt doodleuk over mijn voeten. Ramt zich een weg door de bus. Ja daar zei vageling wat van.

Verwarde vrouwtje komt wat later naast me zitten. Begon te mompelen en te zeuren. Ik negeren. "Jah ik ben niet gek hoor, praat niet tegen mezelf". Ik maar lachen. Loopt ze met een krant te kloten. "Kruiswoordpuzzel" monpelde ze. Lukte allemaal niet. Geritsel en gedoe. Smeet de krant maar naar me toe. "Hier ga maar lezen".

"Er is een naam voor gevallen zoals u" zei ik. Tokkie. Moest het nog spellen. ". "Nee hoor schat ben geen tokkie". Moest lachen en deed het dringende advies om hulp bij GGZ te zoeken. Begon te schuimbekken en dergelijke. Hield mij maar netjes. "Zorgt u wel dat u veilig thuis komt mevrouw?".

Nee sommige kunnen maar beter een het blijven. Arm kind.

Vageling | 17-02-15 | 20:03

paridae | 17-02-15 | 19:57
Wie weet hoeveel Yasmina Haifi's (m/v) er op cruciale plekken zitten?

Cruciaal komt van crux/kruis dus dat zal het niet worden.

MeesterKwel | 17-02-15 | 20:03

Ja leuk een aardig maar dat betekent toch dat er vier nog wel komen?

Steilloos ten Onder | 17-02-15 | 20:02

Weken geleden werd die bijeenkomst al aangekondigd. En waarschuwde GS toen al. Heeft iedereen dan zitten slapen of zo?

Rest In Privacy | 17-02-15 | 20:00

BlowingBubbles | 17-02-15 | 19:51
Wie weet hoeveel Yasmina Haifi's (m/v) er op cruciale plekken zitten?

paridae | 17-02-15 | 19:57

Vooraleerst, klasse GeenStijl! Zeldzaam baken in politiek duistere corrrecte tijden. Laat dit het keerpunt zijn in de apathie tav de verdergaande Islamisering van ons land. DOORDRUKKEN!!!!

Coyote | 17-02-15 | 19:55

Hulde voor GeenStijl voor het onder de aandacht brengen van deze haatbaardenconventie, zodat de politiek er gewoonweg niet meer onderuit kon om actie te ondernemen.
Maar het zou mij niet verbazen als deze haatbaarden uitwijken naar een ander schengenland om Europa binnen te komen en dan alsnog hun vuil komen spuien in Rijswijk. Het lijken mij geenszins types die bij het minste of geringste bij de pakken neer gaan zitten.
We zullen zien.

Maurice74 | 17-02-15 | 19:54

@deraderendraaien | 17-02-15 | 18:36 & 18:41 LOL!!!

eastender | 17-02-15 | 19:53

En die gasten die wel mogen komen orakelen bij de eerste misstap oppakken
en 100 uur tuintjes laten schoffelen.

Berthe | 17-02-15 | 19:52

Nog vier te gaan. Interessant en belangrijk is nu om te achterhalen welke ambtenaren exact betrokken waren bij de oorspronkelijke afgifte van de visa. Was het onwetendheid, waren het ambtenaren die het gedachtengoed van de heren steunen en actief belijden? Kortom, is onze overheid geïnfiltreerd of te dom? Benieuwd, noodzakelijk dat onderste steen bovenkomt.

BlowingBubbles | 17-02-15 | 19:51

En toch heb ik zoiets van, die gaan dus echt wel komen.
Kort geding, EU, evrm, d66 en hoppaa!

Heinzz | 17-02-15 | 19:51

@ MeesterKwel | 17-02-15 | 19:35

*mail aan het versturen is naar M. de Hond*

dubbelq | 17-02-15 | 19:50

deverschrikkelijkste | 17-02-15 | 19:47

Bent u Timmerfrans*zakdoekie pakt*

hebbuh | 17-02-15 | 19:49

Beetje jammer dat de allahu akbars niet komen. Had net kaartjes gekocht.

Drukvandaag | 17-02-15 | 19:48

*heeft

deverschrikkelijkste | 17-02-15 | 19:48

En welke fucking eikel heeft die imams ÜBERHAUPT een visum gegeven?!?!

Xirdalan | 17-02-15 | 19:47

Nu de rest nog. Geen visums voor terroristen.

panadol | 17-02-15 | 19:47

Ongelofelijk dat die idioten sowieso een visa gekregen hebben en dat GS de alarmbellen moet laten klinken.

Was vorige week blij te lezen dat de regering geen stijl "screent", blijkbaar is dit het resultaat.

Ik moet zeggen dat de reaguurselaars hier super zijn en dat hier een hoop te leren valt voor een ieder die intresse heft naar wat er in Nederland bij Nederlanders leeft.

Ik denk dat velen van jullie een schouderklopje aan jezelf mogen geven

deverschrikkelijkste | 17-02-15 | 19:47

Hoe moeilijk kan het wezen als overheid ? Je last het gewoon af vanwege zoiets vaags als een substantiële (be)dreiging. Als de daarmee Pegida demo's en carnavalsoptochten plat krijgt dan kan het ook een keer de andere kant op werken.

Der Schnitzeljäger | 17-02-15 | 19:46

Oorlog is naar.
Maar welke slachtoffers in Syrie worden er nu eigenlijk geholpen met de inkomsten van dit gala?
Degenen die vechten met het regime?
Dus effectief ondersteun je een burgeroorlog.

Einde van de Domheid | 17-02-15 | 19:43

Dat NCTV zit dus vuistdiep in de servers van GS.

mierus | 17-02-15 | 19:42

Waarom zit er eigenlijk geen gemalen varkensbot in Nederlandse visuminkt?

Shoarmamasutra | 17-02-15 | 19:41

Is helemaal niet erg.
Hun foto zegt meer dan 1000 woorden.
Vrede is hun boodschap.

Nog vragen ?

nemeton | 17-02-15 | 19:40

Koenders is aan het oefenen om net zo Engels te liegen als Timmermans

Rijole | 17-02-15 | 19:40

Ga me ook maar eens aanmelden als toeschouwer. Toch reuze benieuwd wat er verteld gaat worden door die andere 3. Dat zal wel maatschappelijk verantwoord zijn, anders waren die visa's ook ingetrokken.

Staatsgeheim | 17-02-15 | 19:40

Dat valt mij alles behalve mee van Koenders.

carramba | 17-02-15 | 19:40

@alleskudt | 17-02-15 | 19:33

De huidige generatie niet-indogenen, wil natuurlijk niet hun hele leven gaan wachten op overheersing van Europa door hun klein kinderen.

Het geduld is op, men wil heel snel de baas zijn, nog 1-2 generaties wachten, zit er niet in.

vanhetvarken | 17-02-15 | 19:40

Mooi. Opgerot naar je zandbak.

Donkey Bong | 17-02-15 | 19:39

In de PvdA achterkamer:
'Konden we het maar half verbieden'
'Nou dan laten we de helft toch niet toe?'
'Drie en een half?'
'Laten we dat maar naar beneden afronden."

Einde van de Domheid | 17-02-15 | 19:39

Naar eigen zeggen hadden ze met de hulp van allah een visum gekregen en Koenders pakt dat zomaar even af. Shit, zelfs Koenders is machtiger dan allah!

peilschaal | 17-02-15 | 19:39

En nu de stichting Rohamaa opruimen, deze mensen weten dondersgoed wie ze uitnodigen, dit soort verenigingen werken in het geniep en zijn het vergif in onze samenleving.

von Amsberg | 17-02-15 | 19:38

uh oh, als hier zich maar geen d66 mee gaat bemoeien

Ir. Wilhelmus | 17-02-15 | 19:35

dubbelq | 17-02-15 | 19:30 |

Bedankt voor de aanvulling. Kan je er ook uithalen hoeveel er daarvan stemgerechtigd zijn en dan bij een te verwachten opkomst van 43% het aantal zetels betreft?

MeesterKwel | 17-02-15 | 19:35

Waar is de tijd gebleven dat vijandelijke strijders gewoon verdwenen?
Je kunt islamfundamentalisme niet bestrijden met ons rechtsstelsel.
Als mensen zichzelf buiten de wet willen stellen, stel ze dan buiten de wet. Pak ze op, verban ze of sluit ze permanent op in werkkampen zodat het verder geen geld kost.
Het heeft al genoeg ellende, tijd en geld gekost doordat onze leiders nu pas beginnen te doen wat ze tien jaar geleden al volop hadden moeten doen.
Er zijn al vele jaren van dergelijke haatconferenties. GeenStijl staat er vol mee en pas nu, als een oplossing vrijwel niet meer mogelijk is, gaat ons kabinet heel voorzichtig actie ondernemen.
Voormalig Minister Donner zei eens: regeren is reageren op de gebeurtenis van het moment. Zelfs dat deed hij niet. Doormodderen en vooral hopen dat het pas escaleert na hun regeertermijn, dat is blijkbaar het beste wat onze bestuurders kunnen doen.

domheid regeert | 17-02-15 | 19:35

"Zij hebben geen recht op ons."
Schoorsteenveger | 17-02-15 | 19:20

Enkel zij die de Verhevene dagelijks aanbidden, tot het gaatje gaan om de wensen van de Almachtige tot in de finesse te willen uitvoeren ongeacht wat dit betekent voor hen die een andere mening zijn toegedaan, enkel zij hebben recht op hen-de omhooggevallen geitennøkerts. De skeiks cq imams zeg maar.

bij gelegenheid | 17-02-15 | 19:34

Op marokko.nl reaguurt men als volgt:

17 FEB 19:16koekfruit
Ik zei het jullie toch allang al, de Nederlandse samenleving is een racistische samenleving. Wees niet getreurd broeders & zusters, eind van dit jaar zal er een beweging starten die ervoor gaat zorgen dat we een eigen samenleving krijgen in NL. Een islamitische samenleving waarbij we afstand nemen van de racistische Nederlandse samenleving en ervoor gaan zorgen dat we zo min mogelijk te maken gaan krijgen met de Nederlandse samenleving.

Onze eigen voorzieningen opzetten, moslims stimuleren om het ondernemerschap te omarmen en een berg met geld dat aanwezig is om alle doelen te realiseren.

Just wait, Nederland gaat in shock raken zodra we gaan starten duim

alleskudt | 17-02-15 | 19:33

Ik zie hier in deze guurrechtse panelen weer heel wat dilletante haatopmerkingen jegens Marokkanen en andere moslems voorbij komen waar de kamelen geen couscous van lusten.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 19:33

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 17-02-15 | 19:32

hm, die andere vier lieden, zouden dan dus 'kosher' zijn en nog niet in een database zitten, kortom, het 'feest' kan dus gewoon doorgaan ?

vanhetvarken | 17-02-15 | 19:32

Waarom is dat visum gewoon niet al veel eerder geweigerd. Zitten die ambtenaren dan allemaal te slapen.

Therapietje | 17-02-15 | 19:31

Er zijn er volgens het CBS 1.040.000 moslims in Nederland, kan er meteen ff gekeken worden of er uit deze groep ook nog wat mensen gedwongen kunnen remigreren?

dubbelq | 17-02-15 | 19:30

HebpermabanvanPvdA | 17-02-15 | 19:21

We hebben nog geen 400.000 Marokkanen in Nederland
Dat is 2,5% van de bevolking.
En daar stemt dan een vijfde van, een 0,5 procentje.
Electoraal totaal niet interessant.
Blijft de vraag hoe die 2,5% het weet te presteren om die overige 97,5% op tilt te krijgen en onze maatschappij weet te ontwrichten.

Het is natuurlijk niet voor niks dat die kamerleden voor de rekentoets gezakt zijn

nos.nl/artikel/2018475-kamerleden-geza...MeesterKwel | 17-02-15 | 19:30

Is Koenders niet de beoogde opvolger van de heer D. Samsom, de meester opportunist? Zou mij niets verbazen als B. Koenders eerst 6 haatbaarden gewoon een visum geeft en tátáá daarna 3 visa met bombarie intrekt en vervolgens de HELD gaat spelen.
Als je nou echt goed was B. Koenders, hadden die drie (3) al helemaal geen visum mogen krijgen.
Trek die andere drie (3) ook in! Dan pas ga ik geloven dat je het meent.

paridae | 17-02-15 | 19:29

Wat doet die foto van de PvdA-partijtop boven dit artikel?

illuvatar | 17-02-15 | 19:29

@Chiant | 17-02-15 | 18:59
Ghe.. ghe.. slimmerik!

deraderendraaien | 17-02-15 | 19:28

Ik neem aan dat er vanuit Islam kringen in NL een hartelijke bedankbrief aan Koenders wordt gestuurd vanwege het feit dat hij hen heeft behoed voor deze haat predikende duivels.
Nu nog Ayatollah Pechtold het land uit en we kunnen nog wat meer opgelucht ademen.

Banno22 | 17-02-15 | 19:27

Koenders had ook wel wat goed te maken na zijn optreden in het MH17 debat.

marlin5215 | 17-02-15 | 19:26

En nu doorpakken, Bertje: bij prediken op een scherm via een feed, gewoon alle organisatoren in staat van beschuldiging stellen, want dat is net zo goed haat zaaien.

Fijnstoffer | 17-02-15 | 19:26

Mooi zo.
Misschien wil Koenders nu even goed doorpakken en ook die andere vier geestelijk geretardeerde nonvaleurs de toegang tot ons land ontzeggen.

Nederland heeft behoefte aan minder islamitisch geboefte.

Gravin v Kippenbouth | 17-02-15 | 19:25

Ik zeg: niets verbieden maar daar naar toe gaan en alles opnemen en vertalen.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 19:25

-weggejorist-

SamHarris | 17-02-15 | 19:24

Goedemorgen, meneer Koenders.

Lekker geslapen?

JIP! | 17-02-15 | 19:23

Pak overigens vooral alle bezoekers van dat haatgala op. Dan heb je meteen een zooi jihadisten te pakken. Zoek een leegstaande varkensschuur en sluit ze daar in op. Geef ze voortaan varkensvoer. Maak er varkens van.

Hommel | 17-02-15 | 19:23

@rara | 17-02-15 | 18:59
Bakito is toch een 'zij'?

Ars Vivendi | 17-02-15 | 19:23

Die andere 5 allemaal ophangen en aan de varkens voeren. Opruimen. Clean the planet of hatred.

Koettoerk | 17-02-15 | 19:22

De PvdA komt dit verlies aan welwillende stemmers nooit meer te boven! Mark my words!

HebpermabanvanPvdA | 17-02-15 | 19:21

Septet
Kwartet
Trio
Duo
Solo
Mute

MeesterKwel | 17-02-15 | 19:21

Gaat Regida wel door?

Progresievelng | 17-02-15 | 19:21

"Zij hebben geen recht op ons."

Schoorsteenveger | 17-02-15 | 19:20

".. MinBuZa Koenders trekt de inreisvisa in van drie Rijswijkse haatimams die naar Rijswijk zouden komen.."
Tuurlijk, en na de verkiezingen keert Koenders's PvdA publiek geld uit aan die kwasten als schadevergoeding, om eventuele rechtszaken voor te zijn.

Nederlanddraaitdoor | 17-02-15 | 19:20

@Wedstrijdkrokodil slimme gedachtegang, maar deze indirecte boodschap heeft nu prioriteit

CrapoTheGreat | 17-02-15 | 19:19

Muggenmepper | 17-02-15 | 19:14
De baardjes hebben in Rijswijk nog niks gezegd en ze worden al niet toegelaten. Dat hele gebeuren is voor een vriendelijk goed doel, laten we niet gelijk in een kramp schieten, omdat we wat mannen met baardjes zien.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 19:19

Stichting Rohamaa ??? Ik zou die ook maar eens checken ... subsidie van de overheid direct stopzetten !!! niet fris!

CFCR | 17-02-15 | 19:18

Nou, het gejank kan beginnen...

Heinzz | 17-02-15 | 19:17

@Dutch_Holland | 17-02-15 | 19:08
Inderdaad, degenen die deze haatbaarden hebben uitgenodigd, zijn zwaar ziek in hun bovenkamer en levensgevaarlijk voor onze samenleving, dus gauw denaturaliseren en het land uitschoppen.

Wonderful-Life | 17-02-15 | 19:17

@hatari 19:14
Tsja dan is het ook nooit goed hè? Beter dit dan helemaal niks. Verkiezingen of niet.
De Pvda mag sowieso géén zetel meer krijgen onder leiding van Marleen Barth en haar Wassenaarse sjoemelman.

de Voorzittert | 17-02-15 | 19:16

Goed gedaan Geenstijl! Ga zo door. Er zit een stijgende lijn in mijn dag.

Bintangman | 17-02-15 | 19:16

Zoals andere reaguurders al opmerkte komen zij wel prediken op het grote scherm via een feed. Inhouden hoeven zij zich niet. Immers zetten zij niet aan tot haat op Nederlandse bodem.

Zure nasmaak aan dit. Maar het signaal is gegeven.

Vageling | 17-02-15 | 19:14

' Het gemeentebestuur wijst erop dat het volgens de wet een evenement alleen kan verbieden als openbare orde of veiligheid in het geding zijn. Uit de nu beschikbare informatie blijkt niet dat er aanwijzingen zijn dat er op 8 maart strafbare uitspraken worden gedaan. '
-
het gemeente bestuur en burgemeester heeft blijkbaar inzage gehad in de arabische teksten voordat het tot deze conclusie kwam .. yeah right.
VERBIEDEN ! en sluiten die hal van die ondernemer die het geen reet interesseerd wie er huurt.

(c)ZWITSUL | 17-02-15 | 19:14

Verkiezingen!

funkyd | 17-02-15 | 19:14

@lingo:
Als je hert verschil tussen het prediken van haat en geweld en het uiten van vreedzame kritiek niet ziet, ben je behoorlijk blind.

Muggenmepper | 17-02-15 | 19:14

Koenders probeert hiermee weer een aantal zetels voor de PvdA in de Eerste Kamer veilig te stellen. Heeft niets met inzicht of beleid te maken. Is zuiver opportunisme.

hatari | 17-02-15 | 19:14

Nu die hele zieke islam nog, opzouten met de fascistische islam.

Wonderful-Life | 17-02-15 | 19:12

Het maakt me op dit moment eigenlijk niet zo bijster veel uit of Koenders dit vanwege imago redenen doet of niet, hier maakt hij veel vrienden mee. Koenders, je ent goed bezig!

CrapoTheGreat | 17-02-15 | 19:12

Wordt er eindelijk wat gedaan aan die eenrichting's tolerantie

Klein Toompje | 17-02-15 | 19:10

Wat een lekker woord, "haat".
Haatbaard, haatimam, haatpaleis, haathut.

Eduardo- | 17-02-15 | 19:09

Zo zie je maar dat al die mensen die voor Theo, Pim en hun vrijheid voor meningsuiting waren, dit niet van toepassing achten op willekeurige baardjes.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 19:09

Willen jullie meer of minder haatbaarden?

Muggenmepper | 17-02-15 | 19:08

Met het oog op 18 maart zou het me niets verbazen als het kabinet morgen bekend stelt dat de regering het voornemen heeft om de brandstofaccijnzen weer te verlagen, de begroting van de AIVD en politie aanmerkelijk te verhogen en de salarissen en bonussen van zakkenvullende topbestuurders in de publieke sector met 'oude' contracten alsnog aan te pakken.

Het voornemen heeft.

Chiant | 17-02-15 | 19:08

Het feit dat "Nederlanders" deze haatbaarden uitnodigen is het echte probleem.

Dutch_Holland | 17-02-15 | 19:08

Kan ik GeenStijl en MinBuza aanklagen ???
Blijf ik daar met een berg Thee zitten zeg

Oh ja ............... GEWELDIG NIEUWS

SaucerfulOfSecrets | 17-02-15 | 19:07

We hebben zeker steeds verkiezingen nodig om daadkracht te tonen. Ze zullen het wel voor de rechter gooien, wordt alles teruggedraaid in vreugde voor de PvdA!


lanexx | 17-02-15 | 19:07

Heeft Bertje in aanloop van de verkiezingen toch zn eigen ballen weer gevonden, en nu ook een paar persoonsbeveiligers om diezelfde ballen te beschermen.
Suc6 ouwe.

Halul gebakken | 17-02-15 | 19:03

Typisch pvda, niet kiezen, waaiboomhoutbeleid, 3 van de 7 niet, 4 van de 7 wel, "gala" gaat dus gewoon door, en de haaizaatbrabbelarij zal naar grote waarschijnlijkheid gewoon via satelietverbinding lekker toch vertoond worden.

Afijn, had ook gewoon kunnen zeggen, bertje koenders, dan weet de goede verstaander ook wel dat het nergens over gaat.

maggoo | 17-02-15 | 19:02

@Fijnstoffer | 17-02-15 | 18:59
Precies. Ik had wel eens willen weten wat er was gebeurd als er *GEEN* verziekingen voor de deur hadden gestaan.
In deze weken is niets toevallig.

Chiant | 17-02-15 | 19:02

Haha, heerlijk, gezien die drollen eerst nog liepen te roepen dat 'allah voor die visa gezorgd had'.
Nu ze zijn ingetrokken is het zeker ineens niet de schuld van allah, maar van de Nederlandse staat.

Vage_eddie | 17-02-15 | 19:02

riekt naar willekeur.. hoezo hebben ze dat visum in de eerste plaats gekregen dan? Als er nu voldoende redenen zijn om het te weigeren zat er dus iemand te pitten.. Of kent geenstijl meer moeilijke imam's dan onze veiligheidsdiensten en moesten de ze eerst hun huiswerk nog even doen?

noerg | 17-02-15 | 19:02

Well done, GeenStijl!!!
Want reken maar dat er niks was gebeurd als jullie niet voor ophef hadden gezorgd.

Lewis | 17-02-15 | 19:02

en nu is duiken op al die rare dekmantel stichtinkjes... die stinken

(c)ZWITSUL | 17-02-15 | 19:01

En nu doorzetten en de jihaatfeestjes op Nederlands grondgebied met wortel en tak verwijderen. Dit valt namelijk niet onder vvmu maar onder Staatsbelang, de bescherming van de Nederlandse samenleving en de bescherming van mensenrechten wereldwijd: allah is dood.

Oh wacht.. verkiezingstijd.

Oktoberfest | 17-02-15 | 19:01

Een zwarte dag voor het vrije westen, de vvmu wordt geweld aangedaan.

Rest In Privacy | 17-02-15 | 19:01

Over tien jaar, Geen sauna meer, geen rokjesdag meer, geen carnaval meer, geen VPRO meer, Geenstijl weg, geen vrije stranden meer, geen plezier meer, geen vrijheid meer, geen vrije kledingkeuze meer, geen

ritter vn hüpfburg | 17-02-15 | 19:00

+1 voor Bertje. Maar 1 PvdA-zwaluw maakt nog geen zomer. Ons land zit vol met imams die net zo eng zijn als de haters van Rijswijk. Ze houden zich wijselijk redelijk koest (taqiyyah) maar geen van hen neemt ook maar een koranhaatwoord terug. Daarom: minder minder minder, tot ze allemaal weg zijn.

Fijnstoffer | 17-02-15 | 18:59

Hulde aan GS en aan Koenders! Lichtjes in de duisternis :)

Maria.1 | 17-02-15 | 18:59

@deraderendraaien | 17-02-15 | 18:41
Kweetniet, maar volgens mij heeft minister Koenders zojuist ook gezegd minder, minder, minder.

Chiant | 17-02-15 | 18:59

@Ars Vivendi | 17-02-15 | 18:51
Of hij met ons naar de sauna wil?

rara | 17-02-15 | 18:59

Hoppa, het begin is gemaakt. Nog maar ongeveer 2 miljoen te gaan .........

Vanvoornaarachter | 17-02-15 | 18:59

Petje af voor Koenders. Gaat er eindelijk eens een mooie wind door onze polders waaien?

De waard zijn gast | 17-02-15 | 18:58

Hoe maak je een Imam nog gekker?
Geef hem eerst een visum en trek hem dan weer in.

soxs | 17-02-15 | 18:58

-weggejorist-

Injegezicht | 17-02-15 | 18:57

Ik denk dat de NCTV vooral GeenStijl als bron raadpleegt. Chapeau!

Injegezicht | 17-02-15 | 18:57

Moet afgelast moet worden en wel omdat het op een ranzige manier discriminerend is. Als een Nederlander iets gaat organiseren en we zetten die moslims apart van de rest dat is de wereld te klein omdat het dan discriminerend is maar zij zetten de vrouwen apart wat in dit land discriminatie is en discriminatie is verboden en geen religie die boven de wet staat WORDEN WIJ WAKKER !!!!!

CFCR | 17-02-15 | 18:56

En nu de andere haatbaarden bij aankomst nog uitgebreid anaal visiteren met de wapenstok om te zien of ze echt geen opruiend materiaal bij zich hebben.

dr. P. von Orno | 17-02-15 | 18:56

En nu de andere haatbaarden bij aankomst nog uitgebreid anaal visiteren met de wapenstok om te zien of ze echt geen opruiend materiaal bij zich hebben.

dr. P. von Orno | 17-02-15 | 18:56

Inderdaad goed bezig Geenstijl dat jullie dit aan de kaart hebben gebracht. Ik maak me meer zorgen om alle mensen die hier een kaartje voor hebben gekocht. Vast hele gematigde moslims.

Ofzo2 | 17-02-15 | 18:55

Naar aanleiding van de gesprekken, wordt het benefietconcert afgelast.
Omdat Koenders meer heeft toegezegd dan het streefbedrag van wat zij in gedachten hadden.
Leer mij de overheid kennen.
Ballen? Dàch ut niet

MeesterKwel | 17-02-15 | 18:54

Met een videostream en een grote beamer gaat die ellende prediker gewoon verder.

Vonkentrekker | 17-02-15 | 18:54

Kunnen we zulke leu niet gewoon op een vliegtuig zetten richting een voormalige kolonie in Zuid Amerika, alwaar we ze ter plaatse even ritueel laten badderen teneinde zulks een effect af te dwingen.. www.liveleak.com/view?i=8ef_1424190848... (NSFW-ig) 100% volledig genezen van alle smet en blaam op hun verder loepzuivere blazoen.

LeakyLeak | 17-02-15 | 18:54

=begin quote=
UPDATE: Koenders: “De intrekking volgt op basis van vandaag verkregen nadere informatie van de NCTV en past in het kader van het actieprogramma jihadisme.”
=einde quote=
.
Zo zo, werkt dan ook lekker snel dan NCTV! Goed werk hoor! Pff....

davimore | 17-02-15 | 18:53

3 down 4 to go! Dat kan beter heren Volksvertegenwoordiging. Je weet wel, jullie die ons, het volk, vertegenwoordigen. Wij willen deze lui hier niet! Duidelijk? Dus de rest ook intrekken!!

Pale Rider | 17-02-15 | 18:53

“De intrekking volgt op basis van vandaag verkregen nadere informatie van de NCTV en past in het kader van het actieprogramma jihadisme.”

Terwijl het hele volk al op Google kan zoeken dat het geen frisse lieden zijn, komt NCTV hiervan nu pas tot de ontdekking. Of NCTV is zo traag als dikke stront, of ze zitten hun tijd te verdoen met scrabblen en incomplete databases.

Schande NCTV, schande AIVD! Jullie worden betaald om het volk te beschermen.

MRF2739 | 17-02-15 | 18:52

Je kunt dit evenement ook gebruiken om eens alle databases goed bij te werken. Iedereen die hier op af komt laat een spoor van data achter waar je later nog veel profijt van kunt hebben.

Wedstrijdkrokodil | 17-02-15 | 18:51

@rara | 17-02-15 | 18:44
Heel eerlijk, ik ken geen gesegregeerde sauna's.
Even aan Bakito vragen?

Ars Vivendi | 17-02-15 | 18:51

Maar als Allah himself er voor gezorgd heeft dat ze eerder een visum kregen ( aldus baardmeneren zelf ), heeft deze opper-baardmans er nu dan nu ook voor gezorgd dat deze weer ingetrokken is ??? Vragen, Vragen ....

DieBobo | 17-02-15 | 18:49

Ha ha ha, die middelste lijkt op Falcao met baard.

Sergeant_Peper | 17-02-15 | 18:48

Dom, vooraf had prima geweest, nu schept het een gevaarlijk precedent.
Maar goed, de meute is blij.

captainobvious | 17-02-15 | 18:48

Tegenwoordig hebben we SKYPE. Je kunt de haatimam wel buiten de deur houden maar niet zijn haatpreek via de integrale techniek van beeld en geluid. Ik wil niemand op een idee brengen hoor maar uhh ... als het moet kan de haatzaaier gewoon zijn zegje doen. Hahahahaa. Hilarisch!

PowPow | 17-02-15 | 18:47

Er is nog hoop!
Hulde voor Dagobert Koenders!

SjonnieDoe | 17-02-15 | 18:47

Zonder twijfel worden deze drie nu gewoon met een Skype-verbinding alsnog binnengehaald. Zou dat ook te verbieden zijn?

Betweeter | 17-02-15 | 18:47

Goed gedaan Bertje, zijn tijd in Mali heeft hem blijkbaar goed gedaan. Of het is verkiezingstijd. Maar ik zie dit de Timmerfrans niet doen en het is het resultaat dat telt.

Bokito ergo sum | 17-02-15 | 18:47

En met de Haagse stichting Rohamaa gebeurd niets?

Gelijk opheffen en de beheerders oppakken lijkt mij.

lady blabla | 17-02-15 | 18:46

En dan afvoeren naar Egypte en kijken of de zee daar net zo rood kleurt als in Libie.

Baronwater | 17-02-15 | 18:46

Verkiezingsstunt om de autochtone stemmers die de PvdA nog heeft een rad voor de ogen te draaien. En ondertussen blijven ze op de achtergrond Moskeeën subsidiëren (Gouda, Bos en Lommerd) om de allochtonen te binden.

Osdorpertje | 17-02-15 | 18:46

@Ommezwaai | 17-02-15 | 18:42

Deze redenatie is niet per definitie correct. Het kan ook zijn dat Koenders machtiger is, zoals kapitein_iglo reeds constateerde.

TegenBeterWetenIn | 17-02-15 | 18:46

Goed werk geenstijl!

Velderama | 17-02-15 | 18:45

Iets met eieren kiezen, Koenders denkt liever een half ei dan 0 zetels. Maar de bevolking is toch niet gek, wie gelooft er nog in de PvdA?, alleen sukkels toch.

Snowy2000 | 17-02-15 | 18:45

Eindelijk word er hier iets tegen gedaan. Nu zijn het er nog drie maar we geven wel eindelijk een signaaltje af zo.

saidnowomanever | 17-02-15 | 18:44

@Ars Vivendi | 17-02-15 | 18:43
Dan moeten we de sauna ook verbieden, toch?

rara | 17-02-15 | 18:44

Waarschijnlijk heeft Aboutaleb, Koenders op het matje geroepen.

de.suriXL | 17-02-15 | 18:44

zo zo zo zeg Bertje Koenders durft! Oh wacht bijna verkiezingen...

ecologiste | 17-02-15 | 18:44

Goed nieuws dit, het begin is gemaakt! Thanx GeenStijl!

G,I. Jane | 17-02-15 | 18:44

Bedankt GS!

Mike Gaatjeniksaan | 17-02-15 | 18:44

Klasse GS!! Ik mag hopen dat de demo alsnog doorgaat, simpelweg omdat de Islam niet past in het Vrije Westen. Nu vastbijten en niet meer loslaten.

RobberenRukkie | 17-02-15 | 18:43

Maar de tegen-demonstratie waarin NIET geprovoceerd, NIET gelachen,NIET met mohammedspotprenten en ongesluierde vrouwen NIET mogen meelopen, gaat toch wel door? Ik heb een dienst geruild om vrij te krijgen namelijk. Uiteraard in de geest van mijn dierbare verongelukte vriend Jaap Mollema(vanFrikschoten)

pluizigkroeshaar | 17-02-15 | 18:43

@MathiasRots | 17-02-15 | 18:40
Ja, maar ze zijn pas strafbaar als ze de uitspraken op Nederlandse bodem hebben gedaan. Nu worden ze veroordeeld zonder proces.

Aan de andere kant moet je die idioten ook niet teveel aandacht gunnen, dus ik begrijp ook wel dat het OM de deur dichthoudt. Scheelt een hoop gezeur, van allerlei kanten.

rara | 17-02-15 | 18:43

Een 'gala' waar mannen en vrouwen verplicht gescheiden aan deelnemen. Lijkt mij genoeg grond om dat het circus te verbieden.

Ars Vivendi | 17-02-15 | 18:43

Bertje speelt nu even voor Allah...
Die laatste had de visums toch geregeld?
Dus heb ik nieuws, hij bestaat niet...

Ommezwaai | 17-02-15 | 18:42

Ho!.. wacht, stop!!.. is dit soms ter voorbereiding op het proces tegen Wilders,zodat ze het excuus gelijke monniken gelijke kappen naar voren kunnen schuiven?

*Zolder weer opklimmen doet.*

deraderendraaien | 17-02-15 | 18:41

@kapitein_iglo | 17-02-15 | 18:35
Wat voor ongelooflijke flapdrol moet die Allah dan wel niet zijn?!

VanBukkem | 17-02-15 | 18:40

too little too late

Sarkassie | 17-02-15 | 18:40

en nou moeten we zeker Koenders +1 roepen??!

o.k. Koenders zit daar net maar dit had nooit een verhaal moeten/hoeven zijn feitelijk. Weg met dat soort volk! Dat weten "we" al jaren. Decennia voor de wel helder zienden.

Zwitsallevengevoel | 17-02-15 | 18:40

@RaRa

Hebben deze salafisten dat recht niet zelf verspeeld? Deze mensen misbruiken onze vrije, open en tolerante samenleving.

MathiasRots | 17-02-15 | 18:40

Hoe zijn ze aan een visum gekomen?

psychonaut | 17-02-15 | 18:39

Maar uh.... drie maar? Ik tel er namelijk nog vier op dat plaatje.

VanBukkem | 17-02-15 | 18:38

Koenders is aan zet! 4 van de 5 kan hij de toegang ontzeggen. Leuke nieuwe Nederlanders trouwens, die deze mensen uitnodigen. Nederland wordt wakker!
de.suriXL | 17-02-15 | 04:27

Altijd al geweten dat Koenders naar mij luisterde... Ben natuurlijk een allochtoon. en er komen verkiezingen aan...

de.suriXL | 17-02-15 | 18:38

Allah is onmachtig.

ElMatadero | 17-02-15 | 18:38

Goed bezig Geenstijl !!!

CFCR | 17-02-15 | 18:37

Drie van de zeven slechts? Na 40 jaar sluipende islamisering too little too late.

Godsammekraken | 17-02-15 | 18:37

Netjes. En die ander vier zijn ok?

croque monsieur | 17-02-15 | 18:37

Beter!

*hooivork terugzet op zolder.*

deraderendraaien | 17-02-15 | 18:36

Dat gaat de PvdA stemmen kosten. Hoop ik.

VanBukkem | 17-02-15 | 18:36

Nee, echt waar?!
Mooi verkiezings praatje.
Nederland wordt wakker!

Flightless bird | 17-02-15 | 18:36

Ben benieuwd wat Bertje had gedaan als dit plaatsvond op 8 mei...

fingers | 17-02-15 | 18:36

Werd tijd ook

zorgan | 17-02-15 | 18:35

dankzij Allah hadden zij een visum, dankzij Koenders, mogen ze hem weer inleveren...
conclusie: Koenders is machtiger dan Allah

kapitein_iglo | 17-02-15 | 18:35

Joepie!

Pot Vol Koffie | 17-02-15 | 18:35

Hoera!

Boerkablaffer | 17-02-15 | 18:35

Sommige mensen hebben hun recht op vrije meningsuiting verspeeld, zegt het OM hiermee. Ik had dit graag bevestigd gezien door een rechter.

rara | 17-02-15 | 18:35

*drank inslaat* FEEST!

Armageddon | 17-02-15 | 18:34

Opzouten met die haatbaarden. Die gaan maar fijn in zandbakkiestan iedereen de kameel neuken.

yamahaha | 17-02-15 | 18:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl