Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Filmpjes. Deze haatbaard komt naar Rijswijk

Bovenstaande haatmeneer komt binnenkort naar antisemitisch bolwerk Rijswijk (NL) om te oreren op een haatbijeenkomst. U las dat reeds in dit topic. Ons Arabisch is wat roestig. Maar volgens ons zegt haatmeneer in dit filmpje iets als: Wendy van Dijk en Katja Schuurman moeten gestenigd worden. Kees van der Staaij en Andries Knevel moeten dood. Frits Barend, Maurice de Hond en Esther Voet moeten een kopje kleiner. Gerard Joling, Jamai en Boerin Bertie gooien we van een gebouw af. Elburg, Staphorst en Urk worden met de grond gelijk gemaakt. Ebru Umar moet een hoofddoek om en de huwbare leeftijd voor blonde roomblanke meisjes gaat naar 9. Tamelijk ontwrichtend voor onze samenleving allemaal. Joe, KMAR op Schiphol, aanpakken & lik op stuk aub. Mag deze vuilniszak meteen retour afzender als-ie in maart op AMS aankomt? Alvast bedankt!

Reaguursels

Inloggen

En dit soort wordt dus op handen en voeten gedragen door de fundamentalistische gematigde ach ja... alle Moslims die zwijgen bij dit soort gasten, en/of eerder neigen naar sharia dan ronduit te staan voor de vrije democatie.

Mijnbescheidenmening | 13-02-15 | 21:53

Aardbewoner | 13-02-15 | 16:46 Volgens mij wijs je met dat laatste - willen wij wel overleven? - naar algemeen de crisis van de Westerse cultuur, waarover het al gaat bij Nietzsche en Heidegger, en die in grote lijnen inhoudt dat we meer dan ooit tevoren er wel zijn, in wetenschap en techniek en impact op de planeet, maar niet weten waarom, of daar zelfs geen goed vermoeden van hebben. Althans, de bestaande Grote Verhalen zijn door de grond gezakt en te licht bevonden, en nieuw zich aandienende Verhalen worden met grote argwaan bekeken door een hyperindividualistisch en hyperkritisch publiek van eigenheimers en dikke ik-ken. Mogelijk is op die manier de islam te zien als een soort crisisverschijnsel, omdat deze eigenlijk totaal achterhaalde woestijndictatuur toch weet te scoren bij veel jongens en meisjes, die via islampropagandawebsites totaal islam gaan. Als voordeel van de islamgekte zie ik wel dat er een veel grotere oriëntatie is op de geschiedenis van die Westerse cultuur. En dat beseft wordt dat bijvoorbeeld wetenschap en moderne rechtsstaat en universele mensenrechten niet maar als vanzelf aan de culturele boom groeien, maar een bepaalde culturele achtergrond hebben, en ook een bepaald cultureel draagvlak moeten hebben willen ze realiteit behouden. Want het eerste dat zal worden afgeschaft als de moslims het eenmaal voor het zeggen, dat is juist dit culturele tafelzilver. Die islam maakt ons minder naïef denk ik, hoop ik. Minder die love & peace hippie die maar denkt dat alle mensen in de grond goed en lief zijn. En dat is maar goed ook, want die onthoofders steken heel anders in elkaar. En je wil toch niet dat je kinderen rondlopen in straten waarin dat soort lui ook te verwachten zijn.

Benedict Broere | 13-02-15 | 19:38

Benedict Broere | 13-02-15 | 15:48

Benedict,de video wordt 'geblokt' op m'n werk; ik zal 'm thuis bekijken.
.
Ik kan het alleen maar eens zijn met wat je schrijft hierboven en kan werkelijk nergens voorbehoud bij aantekenen, hoogstens wat aanvullen.
.
Toen een journaliste aan Sarkozy (destijds) naar zijn oplossing voor een bepaald probleem vroeg en hij die gaf antwoordde de 'dame': "Maar meneer Sarkozy, dat zegt Le Pen ook!" Waarop Sarkozy zuchtend zei: "Mevrouw, als Le Pen nu zegt dat de zon geel ziet, moet ik dan zeggen dat ze blauw is?"
=> De 'sociaal-democraten' en marxisten onder ons illustreren de Pavlov-reflex beter dan welke hond ooit kon doen.
.
De marxisten - en de door hen geïnspireerde sociaal-democraten - ontkennen dat'Het Probleem' cultureel van aard is (religie als, in dit geval prominent, onderdeel van cultuur) omdat ze gewoon zijn (Pavlov) de mens in de wereld te beschouwen vanuit het sociaal-economische: het is die retoriek van de dialectiek (sociaal-economische achterstelling, discriminatie, racisme, ...) die hun een thuismatch doet spelen. Argumenteren vanuit het culturele spanningsveld ligt hun niet; het marxistisch-dialectisch gewauwel pakt daar geen verf en dus komt daar het zwaktebod van het cultuurrelativisme kijken, zoals je al aangeeft één van de wrange vruchten van het postmodernistisch denken.
.
Verder schrik ik me nog vaak een hoedje over de diepgewortelde zelfhaat die in de postmoderne Westerse mens heeft postgevat, alsof wij verantwoordelijk zijn voor alle ellende die de wereld ooit gebaard heeft en dat onrecht pas is uitgevaagd eens wij van de aardbodem zijn verdwenen. Welnu, daar wordt driftig aan gewerkt.
.
Marxisten en aanverwante kornuiten zien een kongsi met de islam vanwege enkele gemeenschappelijke strijd- of standpunten: wil de islam niet de oemma en zingen socialisten en communisten niet de Internationale? Haten beide partijen niet het christen- en jodendom? Zijn ze niet beiden anti-establishment? De marxisten kennen echter noch hun geschiedenis, noch de aard van de islam. De geschiedenis leert ons dat waar beiden samenspanden om de macht te grijpen, de marxisten sofort het loodje legden eens de machtsgreep een feit was. Voor de islam zijn het atheïsten, nog erger dan christenen, erger nog dan veelgodenaanbidders, in de rangschikking van verstoting slechts één trapje boven de joden verheven. een atheïst verloochent immers ook het bestaan van allah. Het zal niet lang meer duren eer hij ervaart hoe barmhartig hij en zijn volgelingen zijn.
.
Een Portugese Prof, Luciano Amoral, vroeg zich ten tijde van de cartooncrisis al af of een volk (wij Westerlingen) dat zo vervreemd is van zijn instinct om te overleven nog wel een plekje waard is op deze wereld. De woordkeuze is de mijne, de gedachte de zijne. Ik kan ze alleen maar delen en zie het allemaal erg somber in.

Aardbewoner | 13-02-15 | 16:46

www.osl-stavast.nl/stavast-columns/haa...
Haatmeneren naar Rijswijk?

Door Webredactie OSL - Stavast

De sprekers op een ‘liefdadigheidsbijeenkomst’ van de Haagse stichting Rohamaa in Rijswijk op 8 maart a.s. zijn bijna allemaal salafistische imams. Dat bleek uit onderzoek van Omroep West. Het evenement op 8 maart doet al stof opwaaien, omdat mannen en vrouwen er worden gescheiden, terwijl het die dag nu juist de Internationale Vrouwendag is. De sprekers die worden aangekondigd zijn voor zover na te gaan allemaal voormannen van het streng-islamitische salafisme, de stroming die terug wil naar de pure islam uit de tijd van de profeet Mohammed.

Rijswijk 2025. Afb: wiki

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Haagse stichting Rohamaa. Deze stichting heeft in het verleden onder meer een waterput geslagen in Marokko, zo is te lezen op hun website. Ook is één van de bestuursleden in maart 2014 naar een vluchtelingenkamp in Syrië gereisd om daar hulppakketten uit te delen. Van dat laatste bezoek is zelfs een film te zien op de site van Rohamaa. Het betreft hier dus prestaties die er in die kringen niet om liegen, maar voor iedereen met een klein beetje gezond verstand is het natuurlijk een aanfluiting in optima forma.

Eerder deze week sprak de partij Beter voor Rijswijk zich uit tegen de inzamelingsbijeenkomst in het Event Plaza, omdat mannen en vrouwen er gescheiden worden. De fractie stelde vragen aan het College van B&W van Rijswijk. Burgemeester Michiel Bezuijen liet weten geen bezwaar te hebben tegen de bijeenkomst. Ook dat is een aanfluiting, maar dan van hogere orde, omdat een Nederlandse gezagsdrager dus zonder blikken of blozen ruimte geeft aan groepen die zich aan onze Grondwet niets gelegen laten liggen. Dat voorrecht werd de SGP onthouden, om van Wilders nog maar niet te spreken.

Salafistische sprekers
De sprekers die op de inzamelingsdag zullen verschijnen, zijn bepaald niet onomstreden. Onder hen is bijvoorbeeld sjeik Othman al-Khamish uit Koeweit. Hij trekt de wereld rond met de boodschap dat de sjiitische variant van de islam een valse leer is, en dat iedereen zich moet bekeren tot het soenitische geloof, en dan vooral het ultraconservatieve salafisme.

Een andere topper is Al-Khamish, die betrokken is bij een ‘liefdadigheidsorganisatie’ uit Koeweit die actief is in vluchtelingenkampen in Libanon, waar Syrische vluchtelingen worden geholpen met eten en onderdak, maar waar vooral wordt geprobeerd mensen te bekeren tot het salafisme. Hij is verder lid van een comité in Koeweit dat een gewapende groepering, het Islamitisch Front, zou steunen in de strijd tegen de Syrische president Assad. En zo ligt de vrede van Al-Kamish korter bij de Kalasjnikov dan bij liefdadigheid.

Belgische topper was eerder in Gouda
Ook komt sjeik Mohamed Hassan uit Egypte. Hij heeft les gegeven aan de sharia-faculteit van de Mohammed bin-Saud Universiteit in Saudi-Arabië. Hij is ook salafist en presenteert zich op internet als de man die gespecialiseerd is in het einde der tijden. Daar maakt hij meteen werk van, want hij vindt dat afvallige moslims de doodstraf verdienen.

Sjeik Tarik ibn Ali uit België, eigenlijk Tarik Chadlioui, is geen onbekende in Nederland. Hij heeft vorig jaar in Gouda geld ingezameld voor de nieuwe moskee, en ook op veel andere plaatsen in het land is hij geweest, onder meer in Huizen, Almere en recent in Utrecht. Wij hebben daar eerder al over geschreven.

Sharia4Belgium
Volgens een oud-medewerker van de militaire inlichtingendienst MIVD is Chadlioui één van de drijvende krachten geweest achter Sharia4Belgium, de groepering waarvan de ruim 40 leden woensdag in Antwerpen tot lange celstraffen zijn veroordeeld. Veel van die veroordeelden vechten nu in Syrië. Maar burgemeester Schoenmaker van Gouda liet vorig jaar weten dat Chadlioui in z’n toespraken niet oproept tot geweld.

Kortom: laten we maar eens beginnen die haatmeneren op Schiphol direct terug te sturen naar waar zij vandaan komen

IndoFortuyn | 13-02-15 | 16:23

Aardbewoner | 13-02-15 | 13:35 Ironisch is dan wel dat die marxisten helemaal niet snappen dat ze met de islam een van de meest destructieve vormen van religieuze ideologie hebben binnengehaald die de mensheid ooit heeft voortgebracht, en die, als zij eenmaal aan de macht is, niet op basis van goede argumenten maar vanwege ongebreidelde immigratie en babyjihad, als eerste alles dat lijkt op marxistisch materialisme zal uitroeien - Afshin Ellian, voormalig marxist en nipt overlever van de ayatollahs, heeft veel geschreven in deze trant. Daarnaast denk ik dat ook speelt het idee van: de gastarbeider is zielig en behoeft zorg en ook veiligheid in eigen islamitische zuil. Ook speelt er volgens mij postmodern cultuurrelativisme, dat elke wereldbeschouwing en cultuur gelijkwaardig is aan elke andere willekeurige mening, opinie, ‘nou, ik vind dit zo’. Verder moeten islamcritici voortdurend uitleggen dat hun islamkritiek niet moslims betreft maar de islamitische doctrine. Maar de drang om islamcritici weg te zetten als ‘nazi’ is zo groot dat die islamkritiek nauwelijk tot niet gehoord wordt, en zeker niet wordt uitgenodigd in de politiek correcte talkshows en actualiteitenprogramma’s. Ook is er de hypocrisie. Bijvoorbeeld enige tijd terug werd islamcriticus Robert Spencer de toegang tot de UK geweigerd. Maar kort daarna kon er wel een islamitische fanaticus het land in komen en er z’n haatpreken houden. Ook bijvoorbeeld Theo Maassen kan grof uithalen naar koningshuis en christendom maar zwijgt over de islam. Men lijkt dogmatisch hypocriet. Men wijdt bijvoorbeeld enorm uit over ‘Michiel de Rover’ en het slavernijverleden van Nederland, maar is doodstil over de veel grotere carière in slavernij en roverij van de islam. Enzovoort, enzovoort. Het is dan heel moedig van Hans Teeuwen dat hij die hypocrisie aan de kaak stelt. Je kan zelfs zeggen dat we een dergelijk stampen op het menselijk tekort niet meer gezien hebben sinds de hoogtijdagen van Freek de Jonge en Koot & Bie. Zie bijvoorbeeld deze video: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/...

Benedict Broere | 13-02-15 | 15:48

Uiteraard heeft Denk van de 2 weggelopen Turkse PvdA-medelanders deze haarbaard alvast geregistreerd als RACIST.

IndoFortuyn | 13-02-15 | 13:44

In de 20e eeuw waren intellectuelen als Jean-Paul Sartre niet in staat de misdaden te zien van het communisme, of daar werkelijk iets afkeurends over te zeggen. Zien we nu met al die islamgoedpraterij hetzelfde gebeuren?

Benedict Broere | 13-02-15 | 12:11
.
Dat heb jij heel goed gezien, broeder. Wat zou het verklarend fenomeen achter dit continuüm kunnen zijn? Het luistert naar de naam 'cynisme'. Wat terugkomt is het principe: 'Het doel heiligt de middelen'. Het doel, dat is de heilstaat - en dus de linkse stem. Zo zijn we bij platte berekening aanbeland. De enige arbeider die nog op de PVDA stemt is van een stelling gevallen en op z'n hoofd terecht gekomen - de arme knul is waarschijnlijk homo. Daarom wordt dus stemvee geïmporteerd en gefàciliteerd: als de autochtonen niet meer voor ons stemmen, dan maar de allochtonen. Dààrom wordt de moslim geen strobreed in de weg gelegd. En daarmee zijn we bij Brecht aanbeland, al even links als Sartre (of Orwell bijvoorbeeld): "die Regierung solle sich ein neues Volk wählen."

Aardbewoner | 13-02-15 | 13:35

Dit straalt slecht af op PvdA, VVD, GL en D666. Hoewel.... die zien dat natuurlijk heel anders....

BlowingBubbles | 13-02-15 | 13:05

Dit is ff anders dan minder minder, denk niet dat we voorgedrukte aangiftes kunnen verwachten.

equal to condell | 13-02-15 | 12:44

Grob E.Boll.
Dá's waar natuurlijk, dat zijn inderdaad uitwassen van de vrije westerse wereld, elke randdebiel mag hier op vrijwel dagelijkse basis zijn klerezooi over ons uitstorten, maar hoe het ook zij:
Haatschaamhaarbaard heeft daar geen drol over te zeggen.
Opzouten dus.

mallekater | 13-02-15 | 12:35

-weggejorist-

Grob E. Boll | 13-02-15 | 12:26

-weggejorist-

Blue Lou Boyle | 13-02-15 | 12:20

Die meneer Hassan steekt vol met vooroordelen en ik denk niet dat er met hem ook maar drie seconden een fatsoenlijke discussie mogelijk is. En deze persoon komt dan naar Nederland, naar Rijswijk? Voor wat eigenlijk? Voor het bevorderen van de integratie van de moslim in de Nederlandse cultuur? Volgens mij is het effect van het spreken van deze man dat tientallen jaren van moeizame integratie en budgetten van vele honderen miljoenen euro’s daarvoor uitgegeven, in één klap teniet worden gedaan. Zou deze man nou ook bij Eva Jinek verschijnen om daar beleefd welwillend te worden geïnterviewd, zodat hij in alle welsprekendheid mag uitleggen dat in de islam de vrouw gezien wordt als huisvee? (Tabari IX:113 ‘Treat women well for they are like domestic animals’.) Waarom wordt niet eens bijvoorbeeld Robert Spencer uitgenodigd of Bill Warner, Andrew Bostom, Hans Jansen, Hamed Abdel Samad, Hans-Peter Raddatz, Wafa Sultan, Sabatina James, Udo Ulfkotte, enzovoort, om duidelijk te maken wat islam is en om al die moslims en politiek correcte islamgoedpraters eens in beweging te krijgen naar een meer realistisch idee van de werkelijkheid. Er worden in de islamitische wereld, en inmiddels ook op diverse plaatsen in de Westerse wereld, mensen vermoord, verkracht, verminkt, gemarteld, mishandeld, gehersenspoeld, geïntimideerd, bedreigd, enzovoort, vanwege deze religie van de vrede. Die islamgoedpraters, zou daar iets van een geweten bij te ontdekken zijn? Enige empathie? Iets in die richting? Hoe krijgen zoveel en ook heel intelligente mensen (Karen Armstrong, Maurits Berger, Linkse Kerk) het voor elkaar om van deze evidente criminaliteit weg te kijken, het niet te zien, het niet waar te nemen? Is dat ideologische blindheid? In de 20e eeuw waren intellectuelen als Jean-Paul Sartre niet in staat de misdaden te zien van het communisme, of daar werkelijk iets afkeurends over te zeggen. Zien we nu met al die islamgoedpraterij hetzelfde gebeuren?

Benedict Broere | 13-02-15 | 12:11

Rammstein | 13-02-15 | 11:51

Vergelijking gaat niet helemaal op. Recht op fysieke integriteit is a priori,overtreden van regels op recht van vrije meningsuiting wordt geconstateerd a posteriori.

Aardbewoner | 13-02-15 | 11:57

Krijgt gelijk een uitkering erbij, welkom.

swagmachine | 13-02-15 | 11:54

Aardbewoner | 13-02-15 | 11:19

Dan kunnen mensen dus aangifte doen, zoals " andersom " dus ook gebeurt.

Rammstein | 13-02-15 | 11:51

'Vrijheid van meningsuiting?'
Campert | 13-02-15 | 10:37
.
Weer zo'n fake-Charlie - het lijkt wel of ze op de Barbieband gefabriceerd worden.

Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht, maar is niet absoluut, Campert. Er zijn namelijk nog andere grondrechten. Soms komen die grondrechten met elkaar in botsing. Als er bijvoorbeeld opgeroepen wordt tot geweld, dan komt de vrijheid van meningsuiting in botsing met het grondrecht op fysieke integriteit. Het zal wel voor iedereen duidelijk zijn dat het recht op fysieke integriteit voorrang heeft op het recht van vrijheid op meningsuiting zodra die vrijheid van meningsuiting het recht op fysieke integriteit in gevaar brengt.

Snappiesnappiedoen nu?

Aardbewoner | 13-02-15 | 11:19

Willianus Wortelus | 12-02-15 | 21:02
Wat zijn we toch een goed land. Ho! Het is: ¨Wat zijn we toch een ´ongelooflijk´ goed land¨. Los daarvan. ´We zijn´ kan nooit staan tot enkelvoud ´land´. En dat voor iemand die 666 talen vloeiend spreekt. Timmermans moet gewoon de kanarie zijn in de mijn van z´n voor-voorouders. Waar die ook zo mee pronkt. De arbeiderT. *spuugt*

chicago river | 13-02-15 | 10:56

Vrijheid van meningsuiting?

Campert | 13-02-15 | 10:37

Hij zegt eigenlijk:
iedereen is gek behalve wij!
Ik zie dat iets anders!

Gerrit gordijnstok | 13-02-15 | 10:33

Stenigen bij aankomst

observer59 | 13-02-15 | 10:30

Kan ie die pluk schaamhaar niet van zijn kin afhalen.
Het is geen kijk.

mallekater | 13-02-15 | 10:28

Denk dat D66 de brave man wel heel graag een plekje in hun denktank willen geven wat een genie!

equal to condell | 13-02-15 | 10:24

Toe ie over Gandhi begon, ging ie echt te ver

Woods | 13-02-15 | 10:22

En de linksmensch ziet in alle wijsheid toe om zich druk te maken om de échte satan: Wilders/US/Israël...

Ahasveros | 13-02-15 | 10:17

@Maria.1 | 13-02-15 | 07:58
Ach gut!
Heb jij nog niks van het meldpunt gehoord?
Fantasten zoals jij, nemen zij zelfs Daar niet serieus, hoor!

h65485665 | 13-02-15 | 10:11

@lanexx | 13-02-15 | 09:33
NEE hoor, Asscher en Pechtold verwelkomen deze haatbaard helemaal Niet!
Die gedachte zit alleen in jouw verwarde geest.

h65485665 | 13-02-15 | 10:05

als hij het land binnenkomt opakken, voor de rechter er mee, 20 jaar cal en daarna het land uit knikkeren. Maar ja dat zal wel niet gebeuren met die D66 rechters in ons land

denoorman | 13-02-15 | 10:04

Er zijn geen strafbare feiten geconstateerd! Oh wacht hij moet nog komen.

doskabouter | 13-02-15 | 09:56

waarom heeft die man een thoedoek op zijn hoofd? Is de afwasmachine kapot??

denoorman | 13-02-15 | 09:54

de Burgemeester van Gouda zal hem eerdaags ook met alle egards ontvangen op het Bordes van de StaD en hem de sleutel van de stad overhandigen . Slaap maar weer lekkers door op 18 maart .

liegende lippen | 13-02-15 | 09:35

Het gaat steeds gekker worden, deze haatbaard wordt straks door Asscher en Pechtold openlijk en persoonlijk verwelkomd op de rode loper, zo ver zijn ze al islam gebrainwashed!

lanexx | 13-02-15 | 09:33

Die gast is gewoon de booslimvariant van die ene malle dichter uit 010. Kom. hoe heet ie ook al weer; die gast met die woordendiaree en ook een spraakgebrek. Deel het.

Rest In Privacy | 13-02-15 | 09:28

-weggejorist-

Rest In Privacy | 13-02-15 | 09:20

Waarom zien die lui er altijd uit als een meth-junk (met baard)?

a4p | 13-02-15 | 09:17

@eerstbier | 13-02-15 | 09:06
Fok is een paar straten verder..

Meneert | 13-02-15 | 09:16

-weggejorist-

eerstbier | 13-02-15 | 09:06

Tijd om een paar giertanken met varkensstront over de haatbunker te spuiten. dat moet te regelen zijn tractor neerzetten sleutel afbreken, kraan open en vervolgens cabine van tractor rustig in de fik. Kijken wie de tractor uit kan zetten voor de tank leeg is.

Veel Vaak | 13-02-15 | 09:01

ik vind het gevoon: kudt

Centauri3 | 13-02-15 | 08:46

Wanneer komt-ie? Wacht ik hem zelf wel op. Rijswijk haalt hij dan echt niet.

Chiefmate | 13-02-15 | 08:41

Laten we daar eens massaal naartoe gaan en camera's meenemen.

pickalilly | 13-02-15 | 08:36

Fijnstoffer | 13-02-15 | 08:30

Tot 'algemeen nut', laat met niet lachten zeg...

eerstneukendanpraten | 13-02-15 | 08:35

@eerstneukendanpraten | 13-02-15 | 08:18
Ook: elke atheïst betaalt mee aan godsdienstwaanzin, omdat kerken en islamhaathutten als ANBI worden gezien. We financieren zelf de morele verkankering van ons land.

Fijnstoffer | 13-02-15 | 08:30

Dit is bon ton zodra de monoculturele samenleving, waar onze laffe wegkijkende volksvertegenwoordigers de loper voor uitleggen, zich gesetteld heeft in onze "vrije" westerse maatschappij... Ook de moslims die ik ken en zich WEL aanpassen zijn daar de dupe van.

Obainmarie | 13-02-15 | 08:28

Met ongeloof en vol walging voor de politici die dit toestaan en het nl volk en haar waarden verraden.😫😡

Liberaaltsi | 13-02-15 | 08:27

Kan die irritante Netflix reclame verwijderd worden AUB ???

fortz | 13-02-15 | 08:25

Fijnstoffer | 13-02-15 | 08:04

De burgemeester sprak nog even tussen neus en lippen uit dat men nog in gesprek ging met het moskeebestuur over de financiering. WTF, laten die geytneukers hun eigen haatpaleizen toch mooi voor de 100% zelf betalen. Nee hoor, er moet weer belastinggeld tegenaan worden gesmeten.

eerstneukendanpraten | 13-02-15 | 08:18

We zijn in bad shape als onwelgevallige meningen onze samenleving al "ontwrichten."

7,62x39 | 13-02-15 | 08:18

Krakakakakaa

Norman Schwarzkopf | 13-02-15 | 08:16

Blabla de anderen, blabla joden dood, blabla de anderen zijn slecht, blabla amerikanen, blabla...

Wat een armoedig volk moet je zijn als dit soort mensen je grote verlichte geesten moeten voorstellen. Het za nooit wat worden met die lui.

de Botte Bijl | 13-02-15 | 08:06

@Maria.1 | 13-02-15 | 07:58
Dat soort instituten zijn meestal broeinesten van linkse of politiek correcte figuren, Wat er in die dome hoofden omgaat, heb ik nog nooit goed begrepen. Het is een soort onbewust zelf verkozen staat van verblinding waarin die lui verkeren. Ik heb al eerder geplempt dat zij pas wakker zullen worden wanneer het te laat is, wanneer de sharia henzelf zal treffen of wanneer de koppen rollen van hun zonen en dochters.

Fijnstoffer | 13-02-15 | 08:04

@Fijnstoffer | 13-02-15 | 07:51
Zo heb ik melding gemaakt bij het meldpunt over discriminatie van vrouwen. Heb nog niks gehoord. Als een allochtoon zo behandeld zou worden, had het al breeduit in de kranten gestaan waarschijnlijk.

Maria.1 | 13-02-15 | 07:58

Met al die lijpe hipsters valt een baard meer of minder niet eens op.

Dutch_Holland | 13-02-15 | 07:57

De islam wordt ons door de strot geduwd.
www.telegraaf.nl/binnenland/23679999/_...
Toch weet klootzak PvdA-wethouder Rogier Tetteroo te jubelen in een kort woordje over de grote opkomst van bezorgde buurtbewoners. „Niemand kan nog stellen dat lokale democratie hier niet leeft” braakt de PvdA-lul.
Onze politici zijn de grootste vijanden van het Nederlandse volk geworden.

Fijnstoffer | 13-02-15 | 07:51

Groenlinks glimt van tevredenheid.

Muggenmepper | 13-02-15 | 07:38

Peggold al een rukje aan zijn piemelotje gedaan?

Apollo | 13-02-15 | 07:31

Eigenlijk wel een lachertje te bedenken dat Wilders vervolgd wordt voor de uitspraak van Minder Minder Minder, dat verwijst naar 3 standpunten.

ET007 | 13-02-15 | 07:24

Trouwens, mooi filmpje ook, en ze zijn te dom om het te snappen;
Amerikanen gebruiken wapens, Russen geloven in Stalin en Monarchie of weet ik t wat, Grieken doen aan stierenracen en prostitutie. En men gelooft in Jezus, en niet in Allah.

En zij? Zij doen vieze dingen met schapen, vrouwenverkrachting, besnijdenissen, terrorisme, onderdrukking, en moorden uit geloofsovertuiging.
Wie is er hier nou gek?

fredjuhh | 13-02-15 | 07:23

Asscher heeft zijn schoenen al gepoetst.

Jerolimo | 13-02-15 | 07:22

Heeft ie wel een werkvisum aangevraagd? Hij komt hier tenslotte niet als toerist. Dus makkelijk om te weigeren en meteen weer terug te sturen bij aankomst.

fredjuhh | 13-02-15 | 07:15

Nodig hem uit bij Studio Powned, en zend deze speech ook meteen uit.

Vrijheid van meningsuiting, en een stukje voorlichting.

Kom op Weensie !

Rammstein | 13-02-15 | 07:10

Haatimam mag vrijuit spreken, maar ga met vijf man in een bouwput van een moslim staan en je wordt gearresteerd.

mr. coffee | 13-02-15 | 06:56

"The sound of Freedom is the Roar of a military jet engine" preferabel over zijn achterwerk bij aankomst. Fuck these critters.

Oktoberfest | 13-02-15 | 06:01

INH.30CL | 13-02-15 | 05:35
HELD!

Oktoberfest | 13-02-15 | 05:50

Honderd jaar geleden waren tuberculose, cholera en typhus een probleem.
Nu de pislam.

Oktoberfest | 13-02-15 | 05:47

En tot slot... er waren ooit baarden die vroegen om liefde. How I miss that! youtu.be/JVDBjVA3-8E

INH.30CL | 13-02-15 | 05:35

@blandurego | 13-02-15 | 05:19
Wederzijds. Slaap lekker.... althans dat is wat ik mezelf nu ook toewens.

INH.30CL | 13-02-15 | 05:28

@INH.30CL | 13-02-15 | 05:18

Het laatse wat ik wil is jij-bakken. Maar wederzijds?

blandurego | 13-02-15 | 05:19

@blandurego | 13-02-15 | 05:16
Als je begrijpt wat ik er mee wil zeggen zeker.

INH.30CL | 13-02-15 | 05:18

@INH.30CL | 13-02-15 | 05:15

Fair enough. :)

blandurego | 13-02-15 | 05:16

@blandurego | 13-02-15 | 05:14
Mijn grootste vriend! Een hond.

INH.30CL | 13-02-15 | 05:15

@INH.30CL | 13-02-15 | 05:12

Wie gaf u dat idee?

blandurego | 13-02-15 | 05:14

@blandurego | 13-02-15 | 05:10
Ik ben uitgeleerd, geloof me.

INH.30CL | 13-02-15 | 05:12

@INH.30CL | 13-02-15 | 05:09

Jij moet net zoveel leren INH.30CL. Nothing personal. Of course. ;)

blandurego | 13-02-15 | 05:10

Er zijn reaguurders die nog veel moeten leren blijkbaar. Misschien eens wat meer meelezen en leren begrijpen alvorens loze kreten te uiten>

INH.30CL | 13-02-15 | 05:09

@mr Fawlty | 13-02-15 | 04:53

Sweet dreams. Mr Fawlty. x

blandurego | 13-02-15 | 04:57

Ik kies geen partij, alleen maar omdat sommige egootjes hun punt willen maken. In deze wereld is geen plaats (meer) voor egootjes mr Fawlty. Als je dat maar beseft.

blandurego | 13-02-15 | 04:53

blandurego | 13-02-15 | 04:47

sweet dreams dear,talk 2morrow

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:53

@mr Fawlty | 13-02-15 | 04:41

Lol?

blandurego | 13-02-15 | 04:47

voor wie ga jij het opnemen ?
Volgens mij praten 30cl, ik en anderen voor onszelf ?

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:47

In de door P.Stifft genoemde begrijpelijke en logische lijst mis ik echter de kooiverbranding van Geert Wielders!

daytripper | 13-02-15 | 04:45

@mr Fawlty | 13-02-15 | 04:43

'C'

blandurego | 13-02-15 | 04:45

blandurego | 13-02-15 | 04:38

huh ?

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:43

blandurego | 13-02-15 | 03:54

prachtig he,

not funny, i tried to chear her up.
You have no sence of humor, do you ? lol

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:41

@mr Fawlty | 13-02-15 | 04:30

Ik neem het voor ons op. Dus ook voor ING.30CL. Graag gedaan. Laat realisme maar aan mij over. :)

blandurego | 13-02-15 | 04:38

hmm, opnemen, dus 'voor me opneemt' aan elkaar dus.

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:33

blandurego | 13-02-15 | 04:18

mij wegpissen ?
Luister joh, figuren als 30cl neem ik op de tang.
Laat het sarcasme maar aan mij over.
Wel lief dat je het voor me op neemt :)

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:30

@mr Fawlty | 13-02-15 | 04:11

Let it go. We hebben allemaal hetzelfde doel. Laat je niet zomaar wegjorissen door een kritische comment. Het is bijna niet of nooit persoonlijk bedoeld. Laten we eerlijk wezen, we reageren via nick, dus hoezo persoonlijk in the first place. Daarom zouden we we zelf dus ook niet té veel persoonlijk moeten doen naar mijn eerlijke mening. :)

blandurego | 13-02-15 | 04:18

INH.30CL | 13-02-15 | 04:02

Maar stel gerust uw vraag aan mij dan kan ik uw vraag doorspelen aan de betreffende hoogwaardigheids-bekleder.
Kom maar met uw vragen, liefst met uw naw gegevens. ik zal zorg dragen dat uw vragen...

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:11

INH.30CL | 13-02-15 | 04:02

tjonge jonge,
ik heb net vriendschap gesloten met blandurego omdat hij Voor mij Engels vertaald. En dan komt u met zo'n vraag ?

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:05

and a goering salad, lol

mr Fawlty | 13-02-15 | 04:02

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:57
We moeten gaan beseffen? Hoor jij bij de regering of wat? We presenteren hier op GS al jaren dat besef

INH.30CL | 13-02-15 | 04:02

;)

blandurego | 13-02-15 | 04:01

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:57

Thanks for the unnecessary confirmation. Mr Fawlty.

blandurego | 13-02-15 | 04:01

Mooie link man, mijn favoriet,

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:59

blandurego | 13-02-15 | 03:52

sorry, lol!
zo 'smart' zijn die gasten nou ook weer niet. We moeten gaan beseffen dat de islam een alles dirigerende opdringerige idiologie is die zich als religie presenteerd.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:57

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:49

Suit yourself. ;)

blandurego | 13-02-15 | 03:52

ik heb het Engelse gedeelte even gemist, misschien moet ik toch eens een keer Engels gaan leren!
Of jij moet gewoon in het Nederlands gaan plempen ?

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:49

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:35

Wat IS betreft. Zo snel mogelijk uitschakelen. Pijnloos en efficiënt. Geen zinloze wraaktijd besteden aan deze lutsers. Islamimc State people are not only evil, they are smart. And the smartest thing to do for US is kill them ASAP. Wat de Christenen en Moslims betreft, wij als weldenkend collectief, houden rekening met hun geloof en hebben GEDULD. Zelf het goede voorbeeld geven bestaat NIET uit wraak of iemand het in zijn bek rammen. Alleen maar omdat je ietsje slimmer bent.

blandurego | 13-02-15 | 03:43

Haatbaardje met een IS-vlag om z'n nek loslaten in Iraq.... Simon sayz.... Booom!

Nederlanddraaitdoor | 13-02-15 | 03:41

blandurego | 13-02-15 | 03:18

Nou, eerst een kopje thee en dan de dialoog aangaan.
Want het is wel duidelijk dat de islam vooral de dialoog wil aangaan met de ongelovigen, denk je ook niet.
Wel een beetje onhandig van die gekkies he, mensen onthoofden om de aandacht te krijgen, maarja, zo zijn ze he.
Maar dat is geen reden om aan te nemen dat de heren niet open staan voor de dialoog.
Ik heb al koekjes gebakken en als de heren van deash straks komen weet ik zeker dat zij ook .....

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:35

kutserver,
volgende keer douw ik 'm 30 keer door =p

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:26

necrosis | 13-02-15 | 03:09

het aller grootste islamgevaar op dit moment is volgens mij niet deash maar de moslimbroederschap. Niet voor niets dat de Egyptenaren daar zo fel op zijn. Het is bij hun ook ontstaan, IN 1930. Echtwaar, de moslimbroederschap bestaat al bijna 100 jaar en hun devies is, langzaan, ongemerkt doorduwen.
Wij hebben ook een paar bekende moslimbroeders, Marcouch is er eentje van.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:23

necrosis | 13-02-15 | 03:09

het aller grootste islamgevaar op dit moment is volgens mij niet deash maar de moslimbroederschap. Niet voor niets dat de Egyptenaren daar zo fel op zijn. Het is bij hun ook ontstaan, IN 1930. Echtwaar, de moslimbroederschap bestaat al bijna 100 jaar en hun devies is, langzaan, ongemerkt doorduwen.
Wij hebben ook een paar bekende moslimbroeders, Marcouch is er eentje van.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:22

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:10

Wat ga je met hem doen?

blandurego | 13-02-15 | 03:18

@necrosis | 13-02-15 | 02:47
Lol!

INH.30CL | 13-02-15 | 03:14

necrosis | 13-02-15 | 03:09

Heb je gelijk in. Maar onze LEIDERS faciliteren het juist.
En wat nou, jij en ik zijn roepers in de storm, we worden niet gehoord.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:12

@NatteAugurk | 13-02-15 | 03:03
Ga jij eens terug in je pot :-)

necrosis | 13-02-15 | 03:10

blandurego | 13-02-15 | 03:06

Dat zeg je nou zo makkelijk. Maar ik kan me voorstellen dat er inmiddels genoeg mensen zijn , hier, die graag even met zo'n persoon zouden willen afrekenen. Anders ik wel.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:10

@mr Fawlty | 13-02-15 | 03:06
Die vent zou in geen enkel westers land toegelaten mogen worden.
Zijn normen en waarden staan haaks op 'onze' vrijheden en derhalve een gevaar voor de gevestigde orde.
Weg met die boosbaard!

necrosis | 13-02-15 | 03:09

necrosis | 13-02-15 | 03:01

Geef gewoon toe dat het belachelijk is dat deze man mag prediken in Nl. En dat wij er niets tegen kunnen doen.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:06

Dit is geen haatbaard. Maar een trekbaard. Misbruik maken van mensen die minder slim zijn en/door onvermogen/machtsvermogen de kofaal/bijbbel (doorhalen wat niet van toepassing is) te gebruiken voor BEWIJSHEIDT!!!1!, ook al geldt het wetenschappelijk inmiddels de afgelopen X honderd jaar als een tang op een varken niet meer.

Religie. Het maakt meer kapot dan je lief is.

blandurego | 13-02-15 | 03:06

necrosis | 13-02-15 | 03:01

Haha, dank je kerel.
Geen van beide eigenlijk, was een beetje sarcastisch bedoeld.

mr Fawlty | 13-02-15 | 03:03

Ik hoor niks geks...

NatteAugurk | 13-02-15 | 03:03

@mr Fawlty | 13-02-15 | 02:59
Ik weet niet wat je gerookt of gedronken hebt, maar zo te zien is het niet goed voor je....

necrosis | 13-02-15 | 03:01

Ik vind dat jullie best hard oordelen. Geef die man een kans, hij bedoelt het vast goed. Die hele verschijning van de man, geeft mij een warm gevoel. lol.
Hij draait er tenminste niet omheen, kun je van Rutte niet zeggen. Deze man hoeft de onderste steen niet boven te halen, hij stenigt je gewoon ter plekke.
ik adoreer die man, was ik maar net zo verheven als hij en kon allah mij maar leiden naar de verlossing, zoveel liefde dat je het gewoon niet meer aankunt....?

waar ging het ook alweer over ?

mr Fawlty | 13-02-15 | 02:59

Gezien het publiek, is onze Wizard of Oz niet echt inspirerend bezig.

blandurego | 13-02-15 | 02:54

@INH.30CL | 13-02-15 | 02:43
Gewoon uitleggen dat aardappels groeien op hetzelfde land waar de varkens schijten.
Dan kan hij per kerende post weer naar huis.

necrosis | 13-02-15 | 02:47

Die lulhannes wil alleen weten hoe een patatje *oorlog* in NL smaakt. Waarschijnlijk naar meer helaas.

INH.30CL | 13-02-15 | 02:43

Mensachtigen die Ebru een hoofddoek om willen doen zou ik zelfs al toerist nog niet binnen willen laten.

necrosis | 13-02-15 | 02:40

Waarom heeft deze man überhaupt een visum voor Nederland gekregen? Ik heb talloze goede en beschaafde vrienden en vriendinnen in Afrikaanse landen die nooit ook maar een toeristenvisum kunnen krijgen....
Of heeft meneer baard inmiddels een permanente verblijfsvergunning of Nederlands paspoort???
Waarom keurt de IND dit soort bezoeken goed? It beats me.

fortz | 13-02-15 | 02:34

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:50

Hahahaha

PowPow | 13-02-15 | 02:28

@Driewerf Hoezee | 12-02-15 | 21:05
Yuuup, je bent met de trap eerder beneden, Maar ja Gerard #@$%^&&*(krijg t niet uit mn bek) whatsoever

lilluke halve hoan | 13-02-15 | 02:21

@VanBukkem | 12-02-15 | 20:45
Eerst een psych, uitkering en wijf. Dat was de volgorde dacht ik.

Botte Hork | 13-02-15 | 02:19

* ook rukken & pitten gaat * -out-

Botte Hork | 13-02-15 | 02:15

@VanBukkem | 12-02-15 | 20:45
Geduld, komt nog....

lilluke halve hoan | 13-02-15 | 02:14

@ZZP-er | 12-02-15 | 21:34
Uuuuh. deze man verdient het beste wat we zo'n verlicht,liefhebbend pesoon toewensen toch?

lilluke halve hoan | 13-02-15 | 02:13

@Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:58
Mijn vrouw en ik spelen altijd ons spelletje 'Kijk een blanke!' als we boodschappen doen.
De score is altijd mega laag.
We komen dan ook altijd ontmoedigd (maar wél kultuurverrijkt!1!!) weer thuis na die safari in onze ghetto van 020.

Botte Hork | 13-02-15 | 02:09

Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:58
"Sarcasme is het enige wat we nog hebben." Dan is het treurig met ons gesteld. De sarcast is de volmaakte décadent, die heeft opgegeven en niets anders meer dan een meesmuilende houding.
Cynisme is al een stuk beter, en satire nóg een stap richting de frisse berglucht.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 02:08

AntiSoof | 13-02-15 | 02:00

Ik hoop het ook, de specialist weigerde mij te vertellen waarom er een extra onderzoek nodig was.
Vandaag vrijdag weet ik het.

Jan Dribbel | 13-02-15 | 02:07

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:29
Aan de oppervlakte brengen en houden is genoeg. Dan maakt het systeem zichzelf al voldoende belachelijk, dunkt me. Hoe gevaarlijk die lui ook zijn, tegelijkertijd zijn het belachelijk naïeve figuren, met al hun retoriek en symboliek. Die lul waar het hier om gaat heeft een lachwekkende baard, niet? Beetje doorgeschoten, niveau Bassie en Adriaan.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 02:04

*Ook slapen gaat. Gegroet.*

AntiSoof | 13-02-15 | 02:01

@Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:58
Hopelijk ben je wel goed geholpen en mankeer je verder niks?

AntiSoof | 13-02-15 | 02:00

@Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:58
Dank, Jan. Mooi, zeer mooi, gezegd. Goede observatie.
- out -

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 02:00

Sarcasme is het enige wat we nog hebben.
Vandaag fietste ik noodgedwongen in een wijk waar ik verder nooit kom. Op weg naar het ziekenhuis.
De flats, volgeplemd met TV-schotels richting mekka.
De optochten van doeken en pinguins.Die zich zinloos
van A naar B verplaatsen. En weer terug.
De onrendabelen in jurken.
De overmaat aan nutteloze doeken in het ziekenhuis.
Wat een ellende.

Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:58

Mooi om te zien dat ieder geloof er weer op uit is op de mensheid te verheffen. Zeker de barmhartige en vreedzame Islam.

Naast het broodje shoarma toch het mooiste wat we er zomaar bij hebben gekregen.

Frankasd | 13-02-15 | 01:58

@AntiSoof | 13-02-15 | 01:45
Mijn server geeft een zware D666 'Troll Alert' melding bij de tegels van @-=PyP=-
* op hoop van zegen muis richting nsb knopje navigeert *

Botte Hork | 13-02-15 | 01:56

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:52
Dat u wel mogen slapen.

AntiSoof | 13-02-15 | 01:55

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:50
Voor een Falikaat? Is dat werkelijk democratie? De wil van het volk? Nou, goed als dat zo heet. Falikaat lijkt op falikant tegen. Of voor, net hoe het uitkomt. Nee, eerlijk. Het is heel simpel. Wil men de macht uitschakelen (de narigheid dus) dan zou men zich als mens moeten zien als, ik durf het haast niet te zeggen, als een g-d.

AntiSoof | 13-02-15 | 01:54

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:52
Truste, Heerscher.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:53

Weltrusten allemaal, morgen werken.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:52

@AntiSoof | 13-02-15 | 01:43
Klinkt als een goed plan voor het Falikaat.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:50

@PowPow | 13-02-15 | 01:46
Opstelten weet sedert lang zijn achternaam niet meer. Probeer zijn voornaam: Stadhuis.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:50

Wij hebben imams in dit land. Wat is dan de toegevoegde waarde van de komst van dit stuk vreten? Als zijn gelul ook maar 1 woord haatzaaierij bevat, moet hij meteen worden opgepakt en berecht.
Controle dus!.
Meneer Opstelten? Hallo..., bent u daar nog?

PowPow | 13-02-15 | 01:46

@-=PyP=- | 13-02-15 | 01:41
Wie spreekt tegen 'jullie' die is niet serieus te nemen. Dus ga ergens anders je proza verkopen.

AntiSoof | 13-02-15 | 01:45

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:37
Precies. Daarom zei ik ook al jaren terug dat ons systeem niet klopt. We zouden een systeem van de minderheid moeten hebben. Is één iemand ergens niet mee eens, dan gaat het feestje lekker niet door. Snap je? Dán zijn de democraten fascisten monddood gemaakt!

AntiSoof | 13-02-15 | 01:43

Hallo gaat het allemaal goed met jullie hier?
Complottheorieën, minderwaardigheidsgevoelens, en nog veel meer.
.
Hoe gekwetst zijn jullie?
.
Bah, net zo gekwetst als de moslims, geen haar beter.

-=PyP=- | 13-02-15 | 01:41

Overigens is het heden ten dage wel verstandig om de directe confrontatie met die lui niet op te zoeken, maar dat is veroorzaakt door gebrek aan aandacht. Er is slechts één satirisch blog wat de spotlight erop zit maar die wordt vervolgens kapotgeschreven door de wegkijkmedia in opdracht van de wegkijkpolitici. Blijven debatteren over wat voor problemen er al dan niet zijn en wat we al dan niet met islamitische medemensen aanmoeten helpt niet. Als je wilt dat het verandert moet je de misstanden in beeld brengen en de dialoog aan de samenleving over laten. Moskee bouwen? Referendum. Dat kan prima op gemeentelijk niveau. Zelfde voor kerken of infrastructuurwijzigingen overigens. Het probleem is ons staatsbestel en de volksverlakkers die zich leiders noemen. Een paar duizend moslimradicalen is slechts een gevolg.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:37

Botte Hork | 13-02-15 | 01:21
Er is geen oorlog.

-=PyP=- | 13-02-15 | 01:37

Las zojuist dit plempsel bij de buren:

Let wel: moslim terroristen zijn geen 'lone wolves'.
De islam is net als een mieren kolonie.
Ze hebben leiders, werksters, larven en soldaten.
Iedereen hoort er bij. Allemaal!
wakkere_nederlander | 13-02-15 | 00:42

Hulde, wakkere! Goed gezegd.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:37

@Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:32
Sarcasme is alles wat we nog hebben. Zo lijkt het wel.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:35

Lichtgetinten en eerwraak daders hebben natuurlijk niets met de islam te maken.

Jan Dribbel | 13-02-15 | 01:32

@Schoorsteenveger | 13-02-15 | 01:27
Precies. Gewoon structureel dat geloof belachelijk maken, laten zien dat gekwetst zijn prima is, maar dat het niemand wat interesseert hoe jij je voelt en je anders maar naar een psycholoog moet gaan en je vooral niet bang laten maken.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:29

@Botte Hork | 13-02-15 | 01:21
Er is dan ook helemaal geen oorlog te winnen. Ja, de oorlog tussen goed en kwaad misschien, die wel. Maar dat is een spirituele oorlog, wat eigenlijk geen oorlog is, dat is eerder een spel tussen bewuste mensen en slapende lieden. De ongewilde strijd tussen de verliefde mens en het ego van de megalomane hebzuchtige luiaard. Hè?

AntiSoof | 13-02-15 | 01:29

@Botte Hork | 13-02-15 | 01:27
Precies. De wal gaat het schip keren, een keer.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:28

@Botte Hork | 13-02-15 | 01:21
De oorlog is vrij eenzijdig momenteel. We vinden ze vooral irritant, maar ze serieus nemen doen we totaal niet.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:28

@Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:20
Het kan gewoon niet meer lang duren voordat de Nederlander opstaat en de hooivork pakt. Of moet dan eerst Boer zoekt Hoer van de buis? * droevig verder peinzen doet *

Botte Hork | 13-02-15 | 01:27

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:20
Juist. De kracht van het woord. Die heeft het Christendom ook gebroken.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 01:27

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:24
Juist. Je heerscht wel, zeg ;)

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:26

18 maart...

CrapoTheGreat | 13-02-15 | 01:22

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:20
Daar heb je gelijk in. Alleen komen we spotlights tekort.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:21

@-=PyP=- | 13-02-15 | 01:19
Nou, met jou gaan we de oorlog winnen.. Manmanman..

Botte Hork | 13-02-15 | 01:21

@Botte Hork | 13-02-15 | 01:12
Lichtpuntjes. *zucht*
Gisteren heeft een vrouw genaamd Mbowo een schuurtje met haar drie dochters in brand gestoken (Vlaanderen). Vandaag heet een Iraanse man zijn Iraanse vrouw overgoten met kokende olie (Purmerend). Vanavond vond een gewapende overval plaats, uitgevoerd door 2 zwaarbewapende lichtgetinten plus 1 blanke, op een krokettenfabriek (Amsterdam).
Nee, geen lichtpuntjes.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:20

@Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:10
Gewoon laten doen, maar alles vol in de spotlights zetten. Wegkijken is het probleem en simpelweg uit het straatbeeld verwijderen is zoiets als de Amerikaanse war on drugs. Het enige wat werkt is overtuigen en inspelen op intellect. Mochten ze naar de wapens grijpen dan is doodmaken nog een optie, maar wij westerlingen laten het liever niet zo ver komen.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:20

Ik zie in de preek een man die zijn vrijheid van meningsuiting ten volle gebruikt. Hij trekt van leer tegen Amerika en Israel en/of Joden. Tja, dat doet Geert Wilders hier tegen de Islam.
.
Als we dit gaan verbieden, dan verloochenen we onszelf.
Overtreden van de wet is strafbaar, maar dit is een uiting die naar mijn mening moet kunnen, net zoals wij wel eens hard zijn over de ideologische waarden van het Midden_oosten/Islam.
.
Ben ik er blij mee? Ik wil graag in een sociaal-democratische en christelijke samenleving blijven leven omdat die normen en waarden mij wel aanstaan. Ga ik me er tegen verdedigen? Ik weet het niet op dit moment, ik ben geneigd om te zeggen: nee, nu (nog) niet.

-=PyP=- | 13-02-15 | 01:19

Ondanks dit negatieve bericht is er toch een (1) lichtpuntje, de anus van zijn ezel kan een paar dagen herstellen. Ik geef toe, veel is het niet maar ik probeer vandaag het positieve uit dingen te halen.

Botte Hork | 13-02-15 | 01:12

@Den Heerscher | 13-02-15 | 01:07
Precies. Dus dichtspijkeren, Gemeente Rijswijk!

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:10

@Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:02
Mannen zijn een beetje meer familie dan vrouwen. Die mag je verkopen. Van Allah. Want Mohammed deed het ook en dat is het grote voorbeeld.
Ik begrijp het ook niet, maar ik heb begrepen dat ik er begrip voor moet hebben, ookal heb ik er geen begrip voor en begrijp ik niet dat men dat verlangt. Het mag dan je godsdienst zijn, het is volslagen debiel.

Den Heerscher | 13-02-15 | 01:07

Hassan Jurk An treedt dus op op een *familiedag* met gescheiden zalen voor mannen en vrouwen.
Dichtspijkeren die tent, gemeente Rijswijk!

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 01:02

@deraderendraaien | 12-02-15 | 20:39
Ze drinken hun thee te heet, en hebben een verbrande huig. Dat praat dan niet zo lekker.

Ageless | 13-02-15 | 00:59

We hebben toch zo'n vliegende test Fyra? Dit lijkt me een uitstekend test moment.

Botte Hork | 13-02-15 | 00:58

IQmin100 | 13-02-15 | 00:54
Er moet wel ergens een "je suis Charlie" in te ontdekken zijn, desnoods achterstevoren afdraaien.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:56

Zitten er trouwens geen leuke mama-appelsapjes in die video?

IQmin100 | 13-02-15 | 00:54

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:44
Nou, ik leg de lat wel wat hoger, had het meer over het laten verstommen van alle geluiden die de Verlicht Despoot niet welgevallig zijn. Een Falikaat draait niet op zichzelf, je hebt een hele machinerie nodig om de boel aan de gang te houden.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:52

Den Herrscher | 13-02-15 | 00:42
Nee joh, ipad heeft geen word. En een boontje krijgt geen loontje. En je badkamer boeit ook niet. Ik vind het jammer dat je niet met links mocht schrijven, of WAS het schrijfen. Nee, het IS spannend wat je schrijft, met rechts! Helau..

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:51

Die meneer zijn piemol is stuk en nu lult hij teveel.

IQmin100 | 13-02-15 | 00:50

Die haatbaard zijn speech van het onderste filmpje kan je eigenlijk samenvatten als: "Iedereen op aarde is beter met alles en wij snappen er geen hol van, maar toch zijn wij beter."
Met dat witte mutsje en dat huilerige gedoe is het net moppersmurf.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:47

@Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:40
Vergunning uiteraard niet nodig.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:45

@Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:40
Als jij daar gelukkig van wordt, dan moet je dat vooral doen. Als dictator zal ik je geen strobreed in de wegleggen en het controleren van je schoorsteenveegwerk aan vrijwillige schoorsteenveegcontroleurs overlaten, mocht het zo zijn dat de markt daar behoefte aan heeft. Ondertussen zoekt men het maar uit qua energievoorziening, dus ik denk dat u uw vak wel uit zult kunnen oefenen. Open haarden zijn immers gaaf.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:44

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:36
Mag ik böldt adviseren?

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 00:43

@deoudererijperevrouw | 13-02-15 | 00:41
Aha. Des te meer reden voor het koosnaampje Eucalypta voor haar.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 00:42

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:36
Je bent saai. Het zit je nogal dwars he? Dat "dreigend"?
Zit je mijn tegels al te ctrl+c-v-en naar Word om de spellingscontrole uit te voeren, zodat je me een koekje van eigen deeg kunt geven, omdat je nog een appeltje met me te schillen hebt? Zo van: "Boontje komt om zijn loontje"?
Dat zou me namelijk echt leren.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:42

@Lewis Lewinski 00:19
Probleem is, ze is wat ouder en rijper dan ik.

deoudererijperevrouw | 13-02-15 | 00:41

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:26
Mag ik dan alles schoonvegen? Dan hebben we een deal.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:40

@Schietmijmaarlek | 13-02-15 | 00:24
Hij zei dat meneer Aart eigenlijk al die jaren in het vogelpak van Pino zit. Fukking kinderhater!

Driewerf Hoezee | 13-02-15 | 00:36

Den Herrscher | 13-02-15 | 00:33
Eigen schuld, dikke bult, of was het buld?

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:36

@Den Heerscher | 13-02-15 | 00:22
Verraad het nou niet, Heer Heerscher ;)

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 00:34

Overigens moet ik bij elk van dit soort Memri-filmpjes altijd denken aan die Obsession-documentaire. Deze haatpreken zijn schering en inslag in het gemiddelde islamitische land, niets ongewoons aan.
Combineer dat met een totaal gebrek aan introspectie, geen behoefte aan zelfontplooiing en een tribale hiërarchie en je hebt een vrij explosieve cocktail op het moment dat basale emoties zich manifesteren.
Lekker naar het westen wijzen als bron voor alle problemen in de wereld en onderling, oproepen tot massaslachting en dan zeggen dat het niets met jou te maken heeft als een van je schaapjes de daad bij het woord voegt. Misselijk volk, die beroepsmoslims zoals Jansen ze noemt. (Of was het dubbel s?)

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:33

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:27
Van Dale, Heerschen? Nee toch. Duden, Herrschen, ja toch?

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:31

Islam = onderdrukking en hypocriet gedrag.
Altijd eisen en vingerwijzen naar anderen maar in veel van de islamitische landen:
thestreetjournal.org/2012/03/sex-on-sa...

Wordt het meeste naar Porno gezocht.

Daarnaast nemen veel van die lelijke soepjurken uit Saoedi Arabië die hier de moskeeën financieren allemaal Au-pairs etc. die ze hun paspoort afnemen en zo tot huisslaaf en vaak sexslaaf gebruiken. (ff googlen en kies maar raak)
www.asianewsnet.net/Filipinas-in-Saudi...
www.traffickingproject.org/2007/11/fil...

Dirk III | 13-02-15 | 00:29

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:26
Moet Dat Nou? Waar zijn Bakito en Supermatthijs als je ze nodig hebt?

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:27

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:19
2 linker handen kan bij het klussen best handig zijn. Iemand die bij het spreekwoord leeft drijgt mij niet.

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:26

@Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:22
Vooruit, Heerschen is ook het Falikaat leiden. Ik zie het wel zitten, als ik maar niets hoef te doen. Zoals het een betere regering betaamt.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:26

Wat zegt ie nou?
Zijn de rookworsten in de aanbieding? Met gratis mosterd erbij?
Hmmm, lekker.
Nou.... morgen maar ff naar de stad dan.
Fijn dat er eindelijk een topic is dat niets met de islam te maken heeft.

Schietmijmaarlek | 13-02-15 | 00:24

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:22
Heerscher - Afgeleidde van het werkwoord Heerschen (ja is met hoofdletter). Heerscher is "hij die Heerscht". Heerschen is dom lullen, bier drinken en luchtgitaar spelen.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:23

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:18
Brussel? Laten we meteen groter denken dan het stervende Europa en het Falikaat uitroepen. Zo'n aanpak is, als ik naar jouw nick kijk, aan jou wel besteed. Iets van een Verlichte Dictatuur, maar dan goed.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:22

@Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 00:19
Maar groenlinkse babyboomvrouwwezens die teveel sherry op hebben gaan dan stennis schoppen. Die eind jaren '60 begin jaren '70 activistenmentaliteit gaat dan weer de kop op steken.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:22

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:14
This overigens ook Herrscher, niet Heerscher ;)

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:22

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:19
Uitdrukkingen, gezegden, spreekwoorden en -wijzen. Dat is het. "Twee linkerhanden hebben" is niet bepaald een compliment richting je kluscapabiliteiten. Vandaar.
Alles moet ik uitleggen...

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:20

@deoudererijperevrouw | 12-02-15 | 23:38
De volgende keer zeg je gewoon: *Als een oudere en rijpere vrouw dat zegt, dan zou ik dat maar serieus nemen, Eucalypta*.

Lewis Lewinsky | 13-02-15 | 00:19

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:14
Als jij het zegt, ik vind het onhandig als je links bent maar je ouders zeggen dat is on-handig en je moet het rechts-handig, lutser.

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:19

@Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:16
Dat bedoel ik. Als iemand zijn best doet om de onmetelijke wijsheden der panelen écht tot zich te nemen, zich daarvoor open stelt, dan worden ze vervult met een warm gevoel. Zo kan je gristen en moslim genezen en voor je het weet sta je in het GS-roze op feestjes in Brussel te dansen.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:18

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:15
Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald, maar blijf vooral volhouden.
vandale.nl/opzoeken?pattern=drijgen&am...
Geen resultaat voor ' drijgen '
Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.
Wat jij doet is dreinen.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:17

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:04
Als honderdduizend mensen nou eens tegelijk zouden reaguren, dan zou er een louterend krachtenveld ontstaan dat zelfs de meest hatende haatbaard zou veranderen in een vrijdenker.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:16

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:11
Nee, drijgend, jij drijgt.. Dreigen is te serieus.

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:15

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:10
Wel een consequente lutser, dat wel.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:14

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:02
Je bedoelt 'dreigend' neem ik aan? Zou niet weten wat er dreigend is aan een hoek op internet waarin constant geouwehoerd wordt. Wat ik hier nog doe? Ik lul maar wat.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:11

@Jezus_Boeddha | 13-02-15 | 00:07
Groen = Onervaren
Links = Onhandig
'nuf said.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:11

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:04
Nee, drijgend..

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:10

Ik hou ook erg van groenlinkse selectieve verontwaardiging: Isis aanhangers zijn slachtoffers van Westers kolonialisme maar Charlie Hebdo is eigenlijk racistisch.

Rest In Privacy | 13-02-15 | 00:10

@CosmicPsycho
Omdat Bassie een clown is en geen acrobaat zal hij nooit rijst met stokjes eten!
De zelfde logica wordt in dit geval ook toegepast. Wel zo duidelijk voor iedereen.

Dirk III | 13-02-15 | 00:07

@deoudererijperevrouw | 12-02-15 | 23:38
Kan je nagaan wat een nuchtere groenlinks-heks dan wel niet zou zeggen. Overigens ben ik dol op politieke correcte GroenLinks dames die het opnemen voor verdrukte moslims en afstand nemen van zionisten en Israel.

Rest In Privacy | 13-02-15 | 00:07

@MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:02
* dreigend...
En reaguren helpt. Echt.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:04

Schoorsteenveger | 12-02-15 | 23:57
Sorry, ja dat klinkt heel drijgend. We kunnen dus binnenkort iets verwachten. Spannend joh.. Wat doe jij hier nog?

MoetDatNou? | 13-02-15 | 00:02

Helemaal prima dat die mafklapper dat roept, moet kunnen in een vrij land. Het probleem is dat er in het publiek her en der eentje zit die spontaan kan ontploffen als hij/zij dit maar lang en vaak genoeg aanhoort.
Wat dat aangaat kunnen we deze haatspuiers opzich wel in een gedwongen psychiatrische kliniek stoppen, want dit soort geraaskal is van hetzelfde kaliber als plezier scheppen in het martelen van vogeltjes of denken dat je napoleon bent en daarom mensen neer dient te sabelen.
Wat dat betreft is religie in dit soort verschijningen net heaumeau, het schijnt dat je het kan behandelen.

Den Heerscher | 13-02-15 | 00:02

Ik krijg ineens visioenen van waterballonnen gevuld met varkenspis....

Rest In Privacy | 13-02-15 | 00:01

Castor12 | 12-02-15 | 23:51
Er worden daar al muren gebouwd, dus heb niet de illusie dat je ongevraagd binnen kunt lopen om eens te zien wat daar allemaal gebeurt. "Potentiële conflicten', zo heet dat daar. Die moskee is alles behalve een theater. Die moskee is de darkroom van De Verhevene. Daar kruipen ze om het hardst in de reet van de Profeet. Maar dat mogen wij niet zien.

Schoorsteenveger | 13-02-15 | 00:01

Over Gandhi kletst deze man uit zijn nek. De rest zal ook wel niet veel voorstellen.

Rest In Privacy | 13-02-15 | 00:00

Nu bij Jinek, bloggers. Tessa de Schepper, 24M views. Top blogger, ik poeder mijn gezicht vandaag. Lijkt mij een verloren zaak, kut volk. Nee, dan liever een onverstaanbare manfred hassan. Ik vlieg overal naartoe, ik blog nm over hoe ik mijn hoofddoek knoop... Wen er aan, we rule this world.

MoetDatNou? | 12-02-15 | 23:59

MoetDatNou? | 12-02-15 | 23:46
Jij weet niet wat ik doe en ik weet niet wat jij doet in het het dagelijkse leven. GeenStijl is een oppervlak waarop wij elkaar in woord ontmoeten, als we dat al willen, niks meer maar ook niks minder. Zegt niks over wie wij verder zijn en wat wij verder doen. Vind ik wel prima zo. Wat doe jij hier?

Schoorsteenveger | 12-02-15 | 23:57

Dank u wel voor dit topic, ik mag hopen dat dat deze hackbar hierna wordt opgepakt aan de Nederlandse grens en naar Nederlandse gewoontes wordt gekielhaald.

derfla | 12-02-15 | 23:57

-weggejorist-

Blue Lou Boyle | 12-02-15 | 23:54

Binnenkort ook in het nieuwe theater in Gouda, voor de kids het dak terras met leuke spelletjes als kafir kelen en joling werpen .

Castor12 | 12-02-15 | 23:51

Oei, wat gaan jullie er aan doen, ow ja, reaguren. Ja dat helpt idd.

MoetDatNou? | 12-02-15 | 23:46

Waarom mag deze 'meneer' in NL dit soort fascistische krankzinnigheid spuien en wordt Wilders vervolgd voor 'minder, minder, minder'? Hoe kan dat?

CosmicPsycho | 12-02-15 | 23:43

Onlangs op een verjaardagsfeestje zei ik zoiets als dat die islamieten wel een last zijn voor onze samenleving. Viel blijkbaar verkeerd want een of andere alcoholistische GroenLinks-heks viel me aan met: dat MAG je niet zeggen, mag niet! En: dan stem je toch op Wilders! Enfin, bonje dus. Niet leuk op een feestje dus maar weer snel mijn mond gehouden. Het is dus wel duidelijk dat sommigen niet helemaal de democratische principes van onze Nederlandse samenleving snappen.

deoudererijperevrouw | 12-02-15 | 23:38

Waar zijn de meisjes?

Maria.1 | 12-02-15 | 23:32

Ebru Umar met een hoofddoek om, daar wordt de wereld vast niet slechter van. Imho.

With freedom came elegance - Linux Mint

doodserieus | 12-02-15 | 23:30

Ach, dit is er maar één die even op bezoek komt om voor eigen zijn schapen te blaten. Daarna gaat hij weer naar huis.
Hij is slechts één van de vele 'motivational speaker' die Mo's perverse pedo's paradijs peptalk: 'tame the cunts, and shove islamofascism down their throats' voor zijn eigen kudde komt voordragen. De kudde wil graag bevestigd worden in de overtuigingen waar ze allemaal al sinds kleins af aan mee zijn vergiftigd.

Die kudde kolonisten kampeert hier in Europa in steeds grotere getale alweer vier decennia, en deze ontheemden willen zich graag meer thuis voelen:
www.demorgen.be/binnenland/ruim-helft-...
Deportatie is een vies woord, maar voor wat Muhammed Hassan allemaal uitkraamt moeten wij Nederlanders volgens de boven ons gestelden, hen faciliterende, zelfverklaarde politiek-correcte politici respect hebben. 'Weg met ons' is het credo van eurofiel policor NL.

GeinPonempie | 12-02-15 | 23:30

Rijswijk ook echt?! Als ik er zou wonen zou ik er om verhuizen. En die man moet zijn mond spoelen... Met mr.muscle als het effe kan!

Sset | 12-02-15 | 23:29

Rijswijk ook echt?! Als ik er zou wonen zou ik er om verhuizen. En die man moet zijn mond spoelen... Met mr.muscle als het effe kan!

Sset | 12-02-15 | 23:29

Vrijheid van meningsuiting? Zijn uitspraken zijn zeker verwerpelijk. En ik ben geen van Islam. Maar geldt de vrijheid van meningsuiting en #jesuischarlie maar één kant op?

-PR- | 12-02-15 | 23:28

Ja, maar, is religie. Dan mag het!

Statler en Waldorf | 12-02-15 | 23:27

Het zijn braakballen, die haatbaarden.

Jan Dribbel | 12-02-15 | 23:27

Een D66-ambtenaar heeft hem kennelijk een visum verstrekt.
Kamervragen, Joram?

McPhart | 12-02-15 | 23:25

Dag Volkspartij!
Dag Vrijheid!
Dag Democratie!

WitteGrunneger | 12-02-15 | 23:20

GS moet er een figuur a la Danny heensturen om die conferentie op te nemen, al dan niet met verborgen camera of microfoon. Zou wel eens willen weten wat zo'n type als dit allemaal te zeggen heeft al is dat natuurlijk wel duidelijk: het Westen moet deaudt. En als ie dan over de schreef gaat dan neem ik aan dat meneer opgepakt danwel het land uitgeflikkerd wordt? Of ben ik nu heel erg optimistisch?!

Dhr. de Wit | 12-02-15 | 23:17

Buigen zullen we! Allemaal!

WitteGrunneger | 12-02-15 | 23:17

@Mike Gaatjeniksaan | 12-02-15 | 23:10
Zuid Amerikaanse toestanden

AbleArcher13 | 12-02-15 | 23:16

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 12-02-15 | 23:15

Een hekel aan (onder andere) koeien aanbidders hebben terwijl je zelf geitjes neuk? En een soepjurk aan. Wat een inspirerende man.

HeerOlie | 12-02-15 | 23:15

@Jetstream | 12-02-15 | 23:06
En de EU is weer een dochteronderneming van de macht. Dus ook de EU doet wat de bovenbazen willen. De wereldmacht.

AntiSoof | 12-02-15 | 23:13

-weggejorist-

Bouwvakkersdécolleté | 12-02-15 | 23:12

Overtuigend gesproken. Doe ik hem niet na. +1
Inhoudelijk ben ik het niet met hem eens. -1 miljoenmiljard
articulatie +1

VanS | 12-02-15 | 23:12

Ik snap het niet. In A'dam opereert een bijzonder succesvol doodseskader en dit varkentje kunnen ze niet even "wassen"? Hup, gewoon door de gehaktmolen met wat varkensslachtafval en dan voeren aan de straathonden. Hebben die ook weer eens een gezonde maaltijd.

Mike Gaatjeniksaan | 12-02-15 | 23:10

@LeakyLeak | 12-02-15 | 20:58
Geniaal betoog weer van Ome Pat!

Dhr. de Wit | 12-02-15 | 23:09

Muham mad Jassan for president. Misschien heeft Pechheult hem al uitgenodigd. Is een prima publiciteitsstunt om te laten zien dat de integratie van de gehandicapte politieke ideologie in Nederland werkt. Ik zou I.v.o. Opstelten een gouden handdruk geven en deze volksmenner in den functie van MVJ!

WitteGrunneger | 12-02-15 | 23:06

Maakt geen reet uit wie er komt !! kaarten waren al lang geschud door onze EU Idioten en dat zonder enige stem van de bevolking , u wordt keihard genomen !!

Geheimgehouden EU-afspraken met 10 Aziatische en Noord-Afrikaanske landen
Uit de Barcelona-Verklaring van 1995:
Euro-Mediterrane afspraken ingegaan tussen de EU, Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte, Jordanië, het Palestijnse Zelfbestuur, Syrië, Libanon, Turkije en Israël.

Voorzien is o.a.:
1. Het oprichten van een handelszone en vanaf het jaar 2010 het begin van een economische sammensmeltning.
2. Wezenlijk meer EU geld voor partners en
3. Cultureel partnerschap.
Respect voor de Islam door de EU gegarandeerd
Er worden garanties gegeven voor respect voor verscheidenheid, dwz. het bevordering van verdraagzaamheid tussen verschillende bevolkingsgroepen.
Het belang van een gemeenschappelijke veldtocht tegen racisme, xenofobie en onverdraagzaamheid wordt onderstreept.[Breaking News - Alarm - Januari 2008 !!!]
Dicht wederzijdse Europese-Islamische beïnvloeding tussen radio, televisie, kranten, bladen moet cultureel begrip scheppen. De EU zal deze ontwikkeling actief steunen.

Jetstream | 12-02-15 | 23:06

Who instilled so much hatred in these generations? It is the ideology present in the books – the ideology of Ibn Taymiyyah, of Ibn Al-Qayyam, of Al-Nawawi. These are the pillars of this ideology. In modern times, we have Ibn Baz, Ibn Al-Uthaymeen, Al-Huweini, _____Muhammad Hassan_____… These people are responsible for instilling hatred in human beings.
.
Let us admit, without lying to ourselves, that we, the Muslims, are time bombs. When a sinner repents, the first thing he does is make a bomb. He blows it up and kills people. We must admit this. We cannot become immune if we do not admit this. If you have cancer, it won’t help you if I tell you that you have the flu. I must tell you that you clearly have cancer. Don’t just say that this cancer is an act of God.
.
Let us admit something else. The majority of us Muslims hate the Christians – true or false? Yes, that is the truth. When we tell people that it is forbidden to wish a Christian “Merry Christmas,” does this not lay the foundation for terrorism? This is how you condition yourself to feel hatred.
.
Christians sometimes cite the Quranic verses used by these thugs, those [Salafi] scholars who have corrupted the nation of Muhammad, and who have buried our good reputation in the ground.
.
The truth of the Quran has been distorted by scholars who corrupt the youth. Those killers [in France] are the victims of Ibn Taymiyyah, of Ahmad Ibn Hanbal, of Ibn Al-Qayyim, of Al-Nawawi, of Al-Huweini, of Ibn Baz, of Ibn Al-Uthaymeen, of _____Muhammad Hassan_____. By Allah, these are wretched victims, who believe that they are worshipping Allah by killing people. -- imam Tareq Yousef Al-Masri

Halsje Femkema | 12-02-15 | 23:04

Maar meteen hem onthoofden ?!

michelcarrot | 12-02-15 | 23:03

Kijk, wie wel eens in het MO is geweest, geeft niet welk land, weet dat een zandaap eigenlijk maar 3 dingen kan en doet:
1. de hele dag gehurkt zitten
2. de godganse dag zijn geld lopen tellen
3. onophoudelijk aan zijn piemol trekken en aan zijn zak krabben.
Daar hebben we dus niet veel van te vrezen.

Graaf van Egmont | 12-02-15 | 22:58

Helpt de politie door voorgedrukte formulieren uit te delen.
Als ik hem zo over de joden hoor, dan vermoed ik dat het vAn Agt is in een brabants carnavalspakje
Progresievelng | 12-02-15 | 21:26
ROFLOL

WitteGrunneger | 12-02-15 | 22:58

En dan te bedenken dat die tent vroeger een sporthal, anex tennishal is geweest in Rijswijk Geen verdienmodel meer dus verhuren aan iedereen die het maar wil huren. Net zoals de bowling op zuiderpark , ook weg en nu zit er een turks,marokaans trouwcentrum in.

Maco3key | 12-02-15 | 22:56

... want liefdeloos, intollerant, hatelijk, dieronvriendelijk, oorlogszuchtig, vrouwonvriendelijk, inspiratieloos, homo-onvriendelijk, onderontwikkeld, achtergesteld, jammerlijk, intelligentieondermijnend, vruchteloos en kansloos.

tejootje | 12-02-15 | 22:54

Als je voor godsdienstvrijheid bent, vind je jezelf progressief hem te verwelkomen.

Rest In Privacy | 12-02-15 | 22:51

Over 500 jaar komt men erachter dat het toch niet zo'n heel erg goed idee is geweest, die islam...

tejootje | 12-02-15 | 22:48

De 'stichting' die dit organiseert heeft een ANBI status van de NL'se belastingdienst gekregen. Omdat ze zoveel goed werk doen blijkbaar.
Waar ze vooral goed in zijn is zielige foto's van ouderen en wezen in Syrie op hun website zetten (dat kan iedereen). zielige foto's doen het altijd goed. Want daar trappen die ambtenaartjes wel in. Dat hun 'stichting' een heel andere agenda heeft snappen die sukkels bij de belastingdienst blijkbaar niet.

--sql error-- | 12-02-15 | 22:47

Ja beminde gelovigen... kijk maar naar de Griekse mentaliteit die prostitutie en stierengevechten verdedigt!!!!!

marlin5215 | 12-02-15 | 22:45

Leuke vent vast geel gezellig.

carramba | 12-02-15 | 22:45

Heemaar deze man heeft niks met de islam te maken hoor. Iedereen kan wel een baard laten staan en gekke dingen roepen.

Driewerf Hoezee | 12-02-15 | 22:44

Het is ook geen moslim
het is een verwarde man
die staat in maart bij NPO1 bij nieuwsuur
met een kromzwaard de studio te verbouwen

Berthe | 12-02-15 | 22:43

Infiltreren, vertalen, naar buiten brengen wat daar aan oorlogstaal wordt gebezigd. "ZIJ hebben recht op ons" is de wereld op zijn kop. "Wij hebben recht op hen" is wat ze eigenlijk zeggen. Luister, haatbaarden waar wij recht op hebben ligt vast in de Grondwet, en over moreel recht hoeven wij het, gegeven die Grondwet, vervolgens helemaal niet meer te hebben. Jullie claimen een moreel recht dat alle andere recht te boven zou gaan, maar daar hebben wij schijt aan, dat morele recht kun je in mekaars stinkende Islamitische reet duwen, waardoor diezelfde reten nog veel harder gaan stinken dan ze al deden en de stank als een dampende vlag om jullie heen gaat hangen. Je kunt muren laten bouwen, moskeeën oprichten, congressen organiseren om je zogenaamde recht te doen gelden, maar het resultaat zal een toename van de stank zijn, een stank die uiteindelijk ook voor de Gutmensch ondraaglijk zal worden. Dus, ga vooral je gang, toon je haat, je dedain, je agressie en vernietig de droom die je ons probeert voor te spiegelen, dat Islam iets met vrede te maken zou hebben.

Schoorsteenveger | 12-02-15 | 22:37

ga binnen kort weer terug verhuizen naar rijswijk, en echt he laat ik deze man niet tegen komen jaja het is een belofte.
Dit soort lui willen wij MINDER MINDER MINDER, of wordt ik nu straks ook berecht?

westcoast | 12-02-15 | 22:35

Van Aartsen is blij dat deze haatbaarden zo dicht bij Den Haag komen en vraagt ze ook nog eens langs.

Rest In Privacy | 12-02-15 | 22:34

vaas klaak | 12-02-15 | 22:18
En hij is ook tegen verdere gasboringen denk ik. Tenminste, als hij dat bedoelt met "De grond onder jullie voeten zal schudden. Al jullie gebouwen zullen op jullie hoofden neerkomen."
Hij maakt zich daar boos over. Maar misschien versta ik hem verkeerd.

LibertasSimplex | 12-02-15 | 22:34

Dat is bij mij om de hoek (nou ja als ik een kilometer of 2 omrijd). Ik ben normaal niet zo'n demonstratie-type maar zou hier wel als een statement een bordje tegen reli-waanzin omhoog willen houden.

Voorburg | 12-02-15 | 22:30

Ik heb ergere horen preken...

Chris1977 | 12-02-15 | 22:28

Godsdienst/religie drijft mensen tot waanzin. Ook de gristelijk/evangelische kerken zitten vol met wezenloze dwazen die zichzelf hebben volgegoten met bijbelteksten en religieuze kronkels en dat vervolgens gaan prediken als de absolute waarheid. Ze dulden geen tegenspraak. In de islam is al helemaal geen tegenspraak mogelijk, want niet geloven of iets zeggen dat tegen de koran ingaat, is op zichzelf al reden tot straf of de dood.
.
Onze Haagse lichten en de toplaag/elite moeten dit eindelijk eens erkennen, en dit soort knettergekke figuren gaan behandelen als de gevaarlijke gekken die het zijn. Ze vergiftigen de gedachten van mensen en verwoesten levens. Opsluiten dat waanzinnige tuig, of niet toelaten of het land uittrappen, zo hard mogelijk.

Fijnstoffer | 12-02-15 | 22:28

Ik blijf zaterdag thuis. Wat zal het daar naar stinken zeg

DiekoThaKurd | 12-02-15 | 22:27

@eerstneukendanpraten | 12-02-15 | 21:53

Ah. Laatste nieuws was dat het zusje niet rijn was. Scheint door pa al van haar onschuldigheid berooft te zijn.

Mo vroeg met net. Of ik belde voor soz. Keek hem vreemd aan. Mo maar afgedruipt. Die ongelovige. Gaat me drugsgeld. Geen pro die Mo. Bekroop me de gedachte oom agent te bellen. Toen kwam realiteit. Tegen de tijd dat ik met iemand praat is hij foetsie en geen stevig bewijs. Domme niveau daar.

Kind van 4 kwam ik eerder tegen. Woorden als afschieten en van de wereld 'afvegen'. Keek verbaasd en toen naar pa. Hij glunderde. Ziek! Gematigd toch?

Daarom kijk ik er niet van op dat zus gestenigd wordt. En hij zijn inmiddels 6 jarig slaafje aan het voorbereiden is.

Vageling | 12-02-15 | 22:27

Halsje Femkema | 12-02-15 | 22:16

De PvdA overweegt acceptatie van de redes va de heer Hassan.
Asscher vindt dat hij duidelijke taal spreekt.
Volgens deze heer zijn christenen dhimmies of samenzweerders. Kerken mogen daarom afgebroken worden.

Accepteert Nederland deze knieval van de PvdA en de heer Asscher?
Moge dit duidelijk worden op 18 maart a.s.

onnosel | 12-02-15 | 22:27

Goed verhaal, niets op af te dingen. Wanneer komt ie?

Dommedaris | 12-02-15 | 22:19

Waar ik me altijd vreselijk aan geïrriteerd heb aan bijvoorbeeld een kerk is het gegeven dat er niet van je verwacht wordt dat je wat terugzegt en al helemaal niet hardop, ook al ben je het soms helemaal niet eens met wat er gezegd wordt. Dat geldt trouwens ook voor de tv of radio. De meest flagrante onzin of de domste leugen kan er gemeld worden. Zo ook met de man in het filmpje. Die maakt een aantal generalisaties zeg! Want klopt dat allemaal wat hij stelt? (Als de vertaling een beetje deugt, tenminste)

AntiSoof | 12-02-15 | 22:18

@LibertasSimplex | 12-02-15 | 21:56

Op 1.56 zegt hij dat de max snelheid op de hele A2 naar 140 moet. Goeie vent.

vaas klaak | 12-02-15 | 22:18

De huidige Haagse linkse zetelvervuilende zakkenvullende politicie, zullen deze man met open armen ontvangen, hem een aangenaam verblijf in een van ons duurste hotels aanbieden en vele kopjes thee met hem drinken om hem vervolgens zijn haat jegens ons, vanachter zijn zwarte baard uit te spuwen in de moskee.
Ons land gaat naar de klote en word binnenkort een door IS bestuurd land omdat die zakkenvullende lafaards op het binnenhof niets durven te doen.
Ik vraag me ook af of de zittingen in die tweede kamer ook van blauw leer zijn, maar ivm de hygiëne kunnen ze die beter vervangen voor toiletzittingen en toiletpotten, daar onze huidige politici hun broek volschijten als het over anti moslim beleid gaat.

Ze moeten ook stoppen met subsidies en geld aan die anti-Syrië campagnes te verspillen. Die gasten zijn nou eenmaal zo en dat hou je niet tegen. Ze kunnen die gasten beter naar Syrië laten vertrekken en vervolgens hun familie daar achteraan sturen om hun zo wederom te herenigen met elkaar.
De gastarbeiders kwamen ook alleen naar ons land en vervolgens werd door dat linkse Haagse beleid besloten dat familie's herenigd moesten worden.
Nu gaat hun nageslacht naar Syrië, dus is het alleen maar humaan als we zorgen dat ze weer herenigd worden, maar dan in Syrië.

Ronnie L5042 | 12-02-15 | 22:17

De man komt om zijn gehoor in alle nuance uit te leggen wat de vrije wil is, wat vrijheid van meningsuiting inhoudt, vrijheid van godsdienst, wat een pluriforme samenleving is, en hoe alle religies en levensovertuigingen binnen zo'n samenleving náást elkaar kunnen bestaan. Vast wel.

Schoorsteenveger | 12-02-15 | 22:16

PVDA overweegt acceptatie van de redes van Mohammad Hassan in het Aktieplan Deradicalisering Jihadisten.
Persbericht - Na de lovend kritische speech van vorige week in Rijswijk door de Egyptische geestelijke Mohammad Hassan overweegt de PvdA volledige opname van de redes in het Aktieplan Deradicalisering Jihadisten. De redenatie van Mohammad Hassan is simpel en toe te passen op de meest gruwelijke terroristische daden: "De Islam is een vredelievend geloof. Als Moslims al kerken afbreken met hamers, dan doen ze dat omdat ze van mening zijn dat er tovenarij wordt bedreven. Christenen zijn namelijk dhimmies of samenzweerders.". Minister van Acceptatie, Lodewijk Asscher vind dat klare en heldere taal: "Dit zal zeker indruk maken, vooral op de jongere Moslims. En daar hoop je als politiek natuurlijk wel een beetje op. Dat je plannen werkelijk iets betekenen voor de maatschappij."

Halsje Femkema | 12-02-15 | 22:16

Goh, ik dacht effe dat ik naar de nieuwe anchorman van het NOS-journaal keek.

OR-lid | 12-02-15 | 22:12

Kereltje Peggold zou hem wellicht uit kunnen nodigen in de tweede kamer om nog eens met elkaar in gesprek te gaan over hoe terrorisme toch echt niets met de islam te maken heeft. Daarna kan Samsom hem dan naar Ter Apel rijden om zijn asielaanvraag in te dienen. Dan kan hij vlak na de carnaval zijn verblijfsvergunning hebben, twee maanden daarna een mooie sociale hiirwoning krijgen naast uw schoonmoeder en dan of leraar worden op een montessori school of , nog beter zijn eigen school beginnen.
Pure verrijking

SnoopSloggiSlog | 12-02-15 | 22:12

De islam is net Nazi Duitsland maar dan wereldwijd en met vele vele schreeuwerige Hitlertjes.
Oh ja en veel vulgairder, sinister, morbide & meedogenloos.
En nog wat: het nazisme was een bedreiging in het verleden.
Islam is het heden en de toekomst.
Let's fight this b*tch!

wakkere_nederlander | 12-02-15 | 22:11

ik zeg:
vrouwen onderdrukkers -10

nononse | 12-02-15 | 22:08

Het filmpje werkt niet goed,ik hoor alleen maar oink oink oink.

Sapperderflap1980 | 12-02-15 | 22:05


fuckje | 12-02-15 | 21:57

Kan niet anders...

eerstneukendanpraten | 12-02-15 | 22:03

Gut, Zowel de overheid, als de reaguurders hierboven (op een enkeling na) heeft niet door waar deze man doorgaans uithangt( noorwegen, zweden, Belgie, Frankrijk, Nederland etc) Waar hij achtergrond is (Moslimbroederschap Egypte) Wat hij hier doet (fundraising en bouwprojekten) Wie zijn financeerders zijn (Saudi-Arabie) En met wie hij contacten onderhoud....

InfidelRevolution | 12-02-15 | 22:00

Egyptische lachwet goedgekeurd in de Eerste Kamer.
Daar-Es-Den-Haag / De Egyptische lachwet werd voor het eerst geopperd door Sheik Hassan in zijn inmiddels beroemde rede vanuit een achterafzaaltje in een moskee in een uitreiswijk te rijswijk. De wet, die het voor Nederlandse Moslims verboden maakt te glimlachen naar Nederlandse Nederlanders, zonder nadrukkelijk met dawa (red: bekering) bezig te zijn, werd zonder veel bombarie doorgevoerd. "Neem de ongelovigen niet tot vrienden! Bestrijd ze als je in Jihad-mode bent. Maar lach naar ze als je in Dawa-mode bent!" Het wetsvoorstel van de partij Denk, partij Samsom en El-Doorn werd zelfs gesteund door de PVV. Martin Bosma: "Dat glimlachen gebeurd nu ook al niet. We krijgen het toch niet voor elkaar ze te laten lachen.". Het filmpje van deze rede was niet beschikbaar bij de NOS, maar werd ooit wel live uitgezonden.

Halsje Femkema | 12-02-15 | 21:58

@eerstneukendanpraten ,
Was hij ook niet de vader van die twee wichter?

fuckje | 12-02-15 | 21:57

Mijn arabisch is wat roestig, maar vanaf 1:20 min. versta ik: "De tien kilometer moet worden afgeschaft. Voetbal, hoort op kunstgras."

LibertasSimplex | 12-02-15 | 21:56

Heerlijk, 10 dagen voor de verkiezingen van 18 maart. En Geert zag dat het goed was....

binnenbuitenband | 12-02-15 | 21:56

Leuk! Ik ga kijken. Kratje bier en stukjes leverworst mee.

Hoeki Oekema | 12-02-15 | 21:55

Lijkt op een stormtrooper die zijn tong heeft verbrand.

Poepus | 12-02-15 | 21:54


fuckje | 12-02-15 | 21:46

Nee, die is al uitgewoond en zwanger. Haar zusje van 7 gaat wel mee, die is nog vers...

eerstneukendanpraten | 12-02-15 | 21:53

Eigenlijk ben ik meer geïnteresseerd in wie naar deze haatbaard komen luisteren.
.
Deze mafkees vertrekt weer snel genoeg, maar de lui die naar hem luisteren blijven hier...

quantumcollider | 12-02-15 | 21:48

Neemt hij zijn 9 jarige bruidje ook mee?

fuckje | 12-02-15 | 21:46

Maar verder is het best een aardig man.

Eurotokkie | 12-02-15 | 21:46

die haatbaard heeft ook een rechterhand in Nederland. het is mark reuvers: www.s-l-m.nl

Rusland1998 | 12-02-15 | 21:44

Ommezwaai | 12-02-15 | 21:32
De vis wordt duur betaald.

Bakito | 12-02-15 | 21:43

Als je zo verkleed op het carnaval verschijnt, word je gearresteerd. Maar doe je dat in naam van de islam in een Rijswijkse circustent, dan mag het plots weer wel.

Rest In Privacy | 12-02-15 | 21:43

En drammers blijven ermee doorgaan, net zolang tot het iedereen de strot uitkomt en niet meer reageert, uiteraard met steun van links.
Dan hebben ze het lek boven en kunnen ze ongelimiteerd hun gang gaan.

mom van avezaath | 12-02-15 | 21:43

Uit dat hele gebrabbel kon ik zo alleen het woord jahud ontcijferen, maar zo ver is het dus al

Tsjernodebiel | 12-02-15 | 21:40

En kijk naar de moslims.
Zij neuken jullie allemaal de geit!

Hufter | 12-02-15 | 21:39

Deze taal kan ik ook spreken. Afgelopen weekend bijvoorbeeld.. toen ik veel en veel te veel had gezopen. En ik het uitkotste op de plee.

nhxd | 12-02-15 | 21:39

@Zeepaardje | 12-02-15 | 20:57
Jihad John doet alleen onthoofdingen. Wat dacht u nou? Dat het allemaal Engels ging spreken? En ja hij heeft het over lieveheersbeestjes. Einde geweld. Vrede in de wereld.

Bijt niet gauw medereaguurders af maar man man man. Wat bij jij naief. Zeker ook data niet opgevallen? Wat zit jij met Rutte en co met je kop in het zand. Ook niet opgevallen dat het pijn doet bij de man?

Christen (nou ja zijn term) zijn beter in wetenschap. Ja boekje he.

Vageling | 12-02-15 | 21:35

Ommezwaai | 12-02-15 | 21:32
Bakito is al net zo'n lul, waarschijnlijk een volgeling van deze griezel.

ZZP-er | 12-02-15 | 21:35

Heinzz | 12-02-15 | 20:43
Helemaal mee eens dus!
Laten we proberen wat creatiever te worden zonder weggejorist te worden: omgekeerde mening misschien? De hemel in prijzen ?
Heinzz, we gaan hier wat op vinden, ik kom erop terug.

ZZP-er | 12-02-15 | 21:34

Bakito | 12-02-15 | 21:21
Een beetje wrang niet om na de executie van een Jordaanse piloot over "affakkelen" te beginnen nietwaar?

Ommezwaai | 12-02-15 | 21:32

Dat deze meneer het land in komt. Zijn ze gek geworden? Waarom is de politiek er zo op uit om heel een subcultuur op te kweken die de Westerse cultuur wil afbreken en vervangen door totale tirannie en achterlijkheid van de islam? Waarom moet dat? Is de zelfhaat zo groot dat de Westerse cultuur per se kost wat het kost kapot moet?

Benedict Broere | 12-02-15 | 21:32

Wat opvalt is natuurlijk de kleding. Laatst was op tv ook een fragment van die Belkacem die nu veroordeeld is voor 12 jaar.
Hijzelf in een wit gewaad en witte doek op zijn hoofd zoals bovenstaande man, naast hem waarschijnlijk zijn vrouw die gekleed was in een zwarte burka.
Guys.... hoe zit dat? Jezelf in een wit maagdelijk kleedje kleden als een onschuldig engeltje... en je vrouw in een zwarte burkadoek waardoor ze haast niks kan zien. Waarmee ik gelijk moet denken aan Dementors, de zwarte ruiters, Magere Hein die je komt halen en de engel des doods.
Het laat gelijk zien hoe ze over zichzelf denken en hoe zij over de vrouw denken. Veel arrogantie.
Wat zij over de vrouw denken is niet veel soeps.

Julia | 12-02-15 | 21:32

Egyptische Geestelijke wil alleen Immorele Geloofsgekkies voor de Strijd tegen het Westen.
Rijswijk 2015 - De Egyptische geestelijke Muhammad Hassan was gisteren in Rijswijk om zielen te winnen voor de strijd van de Islamitische Staat. "Ook al ben je nog zo vroom en gelovig, als je zwak bent dan wil ik je niet als soldaat. Vraag je eens af: je hebt de keuze tussen een immorele jonge domme knaap met spierballen, of een zwakke Moslim met een bidbult op z'n voorhoofd. Met wie zou je ten strijde trekken? Allah en de profeet kozen voor de immorele man. Op deze manier konden zij de Islam maximaal verspreiden.". De aanwezigen bleven even overpeinzend achter toen ze zich realiseerden dat dit geen satire was www.youtube.com/watch?v=U1tYPXVZ0hI

Halsje Femkema | 12-02-15 | 21:31

Hee wat leuk een artikel over moslims, daar hoor je nou verder nooit iets over, Dat van Janmal ben ik trouwens wel met hem eens. Zou dat dan ookvoor Gordon gelden? En die huwbare leeftijd 9, mwa mwa, nouja wat vroegrijpe heb je er zeker tussen zitten das waar, Ik snap die politiek van ons wel, of was het dan het idee dat onze Ivo alvast preventief iets niet letargisch ging doen?, we hebben het er zelf naar gemaakt met zn allen.

nikkipikki | 12-02-15 | 21:31

Als god homo's kan genezen, dan kan hij ook deze imbeciel genezen toch?
Hoewel, homo's hebben hersencellen en deze klootzak blijkbaar niet.

ZZP-er | 12-02-15 | 21:31

Maar laat geen scheet want dan draait u de gevangenis in. Tuig mag alles.

Patatter | 12-02-15 | 21:29

@Bakito
Zijn verhaal is holy-shit. Geen behoefte aan.

Dirk III | 12-02-15 | 21:28

Rutte c.s. zijn geen knip voor de neus waard als deze staatsvijand het land in mag.

Staatsvijand? Jazeker. Hij spoort landgenoten aan tot verraad en aanvallen tegen ingezetenen van dit land.

LJBrinkhorst | 12-02-15 | 21:26

Helpt de politie door voorgedrukte formulieren uit te delen.

Als ik hem zo over de joden hoor, dan vermoed ik dat het vAn Agt is in een brabants carnavalspakje

Progresievelng | 12-02-15 | 21:26

Wat doet die arme herder hier? Is zijn ezel ziek? Waar kan ik storten zodat hij weer de bergen in kan om zijn werk daar te volbrengen?

Dirk III | 12-02-15 | 21:24

Skunk57 | 12-02-15 | 21:19
Behalve als men aanzet tot haat.
Dit noemt men niet voor niets een haatbaard.
Dat zoiets in Nederland nog binnen mag komen.
Een trap voor z'n besneden lid en oprotten...

Ommezwaai | 12-02-15 | 21:23

@harstef Hehehe...

Coyote | 12-02-15 | 21:23

Bakito | 12-02-15 | 21:21
Maar dan wel op npo 1,2 en 3 integraal ondertiteld zodat iedereen kan horen en zien wat de boodschap is. Deal?

tejootje | 12-02-15 | 21:23

Al die Arabieren zwaaien altijd zo met de handen. Valt me altijd op. Westerlingen zitten rustig, doen hun verhaal, maar Arabieren is altijd met handen zwaaien, uitdrukkingen doen. Let er maar eens op.

Speertjespunt | 12-02-15 | 21:21

Laat dat volk maar binnen. Vuil trekt vuil aan en dat openbaart zich en dan zie je ze nog beter en kan je ertegen optreden.

Jim Lovell | 12-02-15 | 21:21

Wat een rare pannenkoek in een meisjesjurk!

Dirk III | 12-02-15 | 21:21

Laat die man eerst eens zijn verhaal doen, beetje flauw om hem bij voorbaat al af te fakkelen.

Bakito | 12-02-15 | 21:21

@Uw Verzekeringsadvis | 12-02-15 | 20:50

"En kan iemand eens uitleggen aan die haatbaard dat lakens zijn bedoelt om onder te slapen en als je je nest uit komt je je aan moet kleden en niet de lakens om moet houden, zelf dat snappen die lui niet."

*hahahahahaha, tranen van het lachen. LOL in het kwadraat*

dubbelq | 12-02-15 | 21:20

tejootje | 12-02-15 | 21:18
tis carnaval tenslotte

tejootje | 12-02-15 | 21:20

Gelukkig kennen wij de vrijheid van meningsuiting in Nederland. Tja, lieve reaguurders, what comes around, goes around.

Skunk57 | 12-02-15 | 21:19

Nederland o Nederland
wat moet ik nou toch doen?
de regering is de we-eg kwijt
en pikt ook nog onze poen

misschien wordt het snel be-eter
of het duurt nog heel erg lang
tot die tijd gaan we zui-uipen
en streepjes zetten op t behang

maar eens gaat het gebeu-euren
luister goed naar wat ik zeg
dan wordt het weer geze-ellig
want dan zijn de dimmi's weg

tejootje | 12-02-15 | 21:18

Hij heeft in ieder geval zijn afdeklaken alvast bij de hand.

lady blabla | 12-02-15 | 21:18

Lik op stuk ja! Hoor je dat Markautsch?

Rest In Privacy | 12-02-15 | 21:18

Met Diederik en Alexander op de voorste rij.
Krijgt ie meteen een zak met stenen en een uitkering....

Ommezwaai | 12-02-15 | 21:18

Er zal hem zoals gebruikelijk geen strobreed in de weg worden gelegd.

postmodernismisdead | 12-02-15 | 21:17

LOL @ "antisemitisch bolwerk Rijswijk"

Lagonda | 12-02-15 | 21:16

@LeakyLeak | 12-02-15 | 21:08
Iedereen die nog steeds niet doorheeft dat de Islam ons de oorlog verklaard heeft is te dom om te poepen.

Vageling | 12-02-15 | 21:14

Hij lijkt op ET, onder dat dekentje.

linksigheidnee | 12-02-15 | 21:13

He kijk, een wijf met een baard. Geen wonder dat het schaap in die geloofsgemeenschap voor vol wordt aangezien.
Coyote | 12-02-15 | 20:59

Dat schaap wordt voor vol aangezien omdat die op een bepaald moment gewoon een keer vol zit !

.... En dan snijden ze de keel over en gaan verder met het vullen vanaf die kant...

StijlloosInkoppertje | 12-02-15 | 21:12

Goh, islam propaganda op GS.
Eindelijk. Waar bleven jullie nou al die tijd?
Dat ik dit nog mag meemaken.
*traantje wegpinkt*

MeesterKwel | 12-02-15 | 21:12

Lijkt verdacht veel op A(r)cher, als die thuis zijn vermomming uitdoet, vinden jullie niet?

habramar | 12-02-15 | 21:08

Inreisverbod +1

StijlloosInkoppertje | 12-02-15 | 21:07

.. "islamitische bruinhemden hebben niets met de islam te maken en gaan vanzelf weer weg".
Gewoon, omdat de Gutmenschen dat zo geloven. Gutmenschen hebben nu al zo vaak en zo consequent het aan het verkeerde eind gehad, dat het wel zo eerlijk zou zijn wanneer zij een keertje gelijk kregen.

Intussen maar Geert Wilders, omdat "Nooit meer Auschwitz" anders zo'n cynische glasplaat wordt.

Jan Passant mk2 | 12-02-15 | 21:07

Weet je wie ook soortgelijke "inspirerende" toespraken hield...? Anyway, dat deze man überhaupt een uitnodiging krijgt om in 0031 een redevoering te houden geeft wel te denken... Ho wacht, daar zijn ze in de Tweede Kamer en dit Kabinet nog steeds niet aan toe.

Reykjavik | 12-02-15 | 21:07

Ik zou 'm doen.

harstef | 12-02-15 | 21:07

Ik stel een welkom voor met Kim Holland en Geer&Goor.

Mahatma | 12-02-15 | 21:06

Ik ga ook en neem wat oude schoenen mee om naar deze haatjurk te gooien.

The real McCoy | 12-02-15 | 21:05

Gezellig man. Wie gaat er mee?

Cummie de Swappert | 12-02-15 | 21:05

Volgens mij is die in de war

win2win | 12-02-15 | 21:04

Te gek voor woorden dat deze 'gescheiden-ingangen-voor-mannen-en-vrouwen" meneer in Nederland aan het woord mag. Discriminatie verkopen (entree 20 euro) in een land dat ooit verlicht was.

onnosel | 12-02-15 | 21:03

Over Katja had hij van de lelijke dingen moeten zeggen.

3Xniks | 12-02-15 | 21:02

Deze man wordt op Schiphol door Pechtold met open armen ontvangen.

Wat zijn we toch een goed land.

Willianus Wortelus | 12-02-15 | 21:02

Retour afzender deze haatbaard s.v.p.

Latrinalia | 12-02-15 | 21:01

@Heeft deze man al een uitkering? GEEF DEZE MAN EEN UITKERING, VLUG!

Vrije Nator | 12-02-15 | 20:49
Uiteraard wel, niet zo n lullige NL bijstandsuitkering, onbeperkte middelen van de SAE, het schizofrene olie vullis ook inlakens maar wel met een theedoek over hun verraderlijke baardkoppen.

Uw Verzekeringsadvis | 12-02-15 | 21:01

Op 01:23 hoor je hem duidelijk Rutte , Samsom en Pechtold bedanken dat ze hem en zijn volgelingen geen strobreed in de weg leggen. Op 01:56 hoor je hem duidelijk Volker el-Fangraf bedanken voor bewezen diensten in 2002. Terloops werd Rösenmuller bedankt voor zijn optreden als tussenpersoon.

The_Challenger | 12-02-15 | 21:00

Hij is geknipt voor een rol als Sith Lord in SW Episode 7.

Professor Superhirn | 12-02-15 | 21:00

He kijk, een wijf met een baard. Geen wonder dat het schaap in die geloofsgemeenschap voor vol wordt aangezien.

Coyote | 12-02-15 | 20:59

Dick Luyenlomp | 12-02-15 | 20:44
Dat dus!

nemoj me jebat | 12-02-15 | 20:59

Dumptiedumptiedumptie.. Omdat we geconfirmeerd door steylloos onderzoek worden afgegluurd door de overheid, en direct een test voor de hoster van de GS, dan nog maar een keer ome Pat, kunnen ze (de overheden) niet zeggen dat ze het niet wisten.. www.youtube.com/watch?v=YQjTLGgQV2w

LeakyLeak | 12-02-15 | 20:58

"Wendy van Dijk en Katja Schuurman moeten gestenigd worden"
Zo werkt dat hier niet, haatbaard. Die moeten geswaffeld worden.

Boutschefter | 12-02-15 | 20:58

Ze gebben Ghandi gevraagd waarom ze koeien vereren.
Het antwoord had natuurlijk moeten zijn;omdat de geiten zich in hun kont laten nemen door islamieten!

deraderendraaien | 12-02-15 | 20:58

Met zunne vent zou ik nou wel eens een biertje wille drinke meej een stuske kaasj op ut terrasje! Haha, gezellig man!

analcharist | 12-02-15 | 20:58

Grappig eigenlijk dat mensen die in de normale wereld als zwakbegaafd worden beschouwd, door moslims 'geleerden' worden genoemd.

Cuyahoga | 12-02-15 | 20:57

-weggejorist-

Zeepaardje | 12-02-15 | 20:57

Die ondertiteling is leuk maar wie zegt me dat-ie niet over vlinders en vliegende carebears ouwehoert?

Zeepaardje | 12-02-15 | 20:57

Vrij duidelijk zijn betoog. Lijkt mij reden genoeg. Alleen KMAR kennende. Hij kwan zonder bomgordel. Zijn wapen het haatboekje. "Mur minier, ik geld insoemelen voor broeders en zjusters. Nee zjusters mieten zwijg. Vrouwen nie goed. Allah mij gezegge hebben. Wij joden dood wil. Ik hier omdat Allah zeggie neem van ongelovigen. Veur kindsies in kalifaat. Jij raciest".

En opa Opstelten belde om te zeggen dat het ok is.

Dit gaat door. Zijn die muppets goed in. Draaien en zichzelf ondermijnen.

Wat heb ik te maken met booslims die oorlog willen, elkaar afslachten. Maar ah gossie die kids he. Flikker op. Je rotvolk brengt ze zelf naar de frontlinie.

Zijn visa zit al goed. Weer bedankt Pechthold! Vooral Pechthold-gangers binnenhalen.

Vageling | 12-02-15 | 20:56

Als die gast uit Staphorst was gekomen hadden we 'm opgesloten wegens fascisme. Nu die uit het buitenland komt doen we dat niet want bang voor racisme. 18 maart dus stemmen om uit die spagaat te komen.

Geneeskrachtig Kruit | 12-02-15 | 20:56

Zo schrappen wij wat erdogan niet aan staat en dit laten we toe. tja wellicht zouden we een voorbeeld aan die trend moeten nemen. Schrappen wat ons niet aan staat.

ikdenkwat | 12-02-15 | 20:54

lady blabla | 12-02-15 | 20:48

Het is sunnah.
Vrijblijvend weliswaar want man, maar zeer gebruikelijk onder islamitische autoriteiten.

Desmoulins | 12-02-15 | 20:53

Nourdeen Wildeman en Arnoud bin Doorn zitten op de eerste rij.

fram | 12-02-15 | 20:53

Oh ja.. Of we effe willen doneren,want z'n kameel staat leeg!

deraderendraaien | 12-02-15 | 20:52

Deze idioot is schuldig aan het beledigen van niet-moslims en zet aan tot haat en discriminatie. Strafbare zaken in dit land.
Met zijn islam-gif verziekt hij het leven van velen. Ik wens hem een langzame pijnlijke dood toe.
Overigens predikt hij de ware islam. Het zou dus verboden moeten worden om de islam als godsdienst of ideologie te hebben.

Fijnstoffer | 12-02-15 | 20:51

Gezellig. Zijn er nog kaartjes voor zijn theatershow of mag ik als kafir niet komen kijken?

XaleX_2 | 12-02-15 | 20:51

Gaan Peggold en Samsom ook gezellig?

Balletje Mayo | 12-02-15 | 20:51

Huis, wijf, wasmachine, LED-tv, haattempel, gescheiden loketten, en binnenkort in dit theater: het strafbaar stellen van iedere vorm van onwelkome kritiek op de 'religie van de overgave', pardon vrede.
Haatbaarden waar ook ter wereld u bent welkom!

Desmoulins | 12-02-15 | 20:50

Die meneer kent z n klassiekers niet, Napoleon heeft in 1799 keurig gevraagd aan de Egyptenaren of z e een democratie wilde hebben, wilde ze niet,niks geen dwang, en Napoleon weer naar huis terug, simpel als dat, sindsdien is men stil blijven staan.
En kan iemand eens uitleggen aan die haatbaard dat lakens zijn bedoelt om onder te slapen en als je je nest uit komt je je aan moet kleden en niet de lakens om moet houden, zelf dat snappen die lui niet.
FF afwachten tot er een drone voor bij komt.

Uw Verzekeringsadvis | 12-02-15 | 20:50

Gauw onze minister van veiligheid informeren of hij wel de voet aan de ehh ehh ehh pols houd .

blauwe zander | 12-02-15 | 20:49

Euh, die gast verwart Rusland nog met de SU. lol

Pot Vol Koffie | 12-02-15 | 20:49

rode loper

Boutschefter | 12-02-15 | 20:49

Kan best allemaal GS, maar ik weet zeker dat deze man Maurice de Hond niet doodwenst. Die Pvdaer legt nl de lope loper voor hem uit.

Boutschefter | 12-02-15 | 20:49

-weggejorist-

Vrije Nator | 12-02-15 | 20:49

VanBukkem | 12-02-15 | 20:45

Er staan binnenkort twee schollokalen leeg in Loppersum.

eerstneukendanpraten | 12-02-15 | 20:48

Als je 90% van de schepping van je godje wegzet als infidel heb je volgens mij een godje nodig die daar veel beter in is.
Of je doet het leven helemaal zelf creëren zonder godje.
Hoef ook niemand zich te ergeren aan die vent die zich zijn zoon of zijn profeet noemt.

deraderendraaien | 12-02-15 | 20:48

Waarom heeft ie een hoofddoek?

gekke mo travestiet.

lady blabla | 12-02-15 | 20:48

Gewoon laten komen, alles opnemen, ondertitelen, op NPO1 2 en 3 uitzenden en dan kan EINDELIJK heel NL eens zien hoe dom ze bezig zijn qua integratie en Moslimsknuffelen.

Klaar. PVV naar 100+ zetels, iedereen gelukkig.

Ben trouwens helemaal voor vrijheid van meningsuiting, maar als een geloof via geweld en geforceerd gedrag via diezelfde vrijheid, jouw vrijheid wil wegnemen... Dan gaat dat toch wel ver.

LangeTijdGeleden | 12-02-15 | 20:48

Zo te zien is Hassan Meteenjurkan nog niet genezen van homo.

Lewis Lewinsky | 12-02-15 | 20:47

Zo'n man gun je een Miele...

Stoned Hengst | 12-02-15 | 20:47

Ik dacht dat haatzaaien verboden was. Deze man mag dit allemaal zeggen maar Wilders mag niet minder van dit soort haatzaaiers willen. Ik denk dat het rechtssysteem, het Om en de politiek in Nederland echt niet sporen. Echt niet.

The real McCoy | 12-02-15 | 20:47

Straalt weer slecht af op de islam.
Ergo: heeft niets met de islam te maken...
In ieder geval een fijne gedachte dat er nog tal van dit soort 'humanitaire' organisaties actief zijn in dit terminale land. Onze politieke elite zagen dat het goed was...
18 maart geachte medereaguurders. 18 maart.

Desmoulins | 12-02-15 | 20:47

Filmpje bekeken en ik begrijp dat meneer Haat heel blij is dat hij in een islamitisch land woont. Ik ook trouwens.
Blijf daar! Probleem opgelost.

atheïstisch stemvee | 12-02-15 | 20:45

En Arnoud van Doorn stond erbij en keek ernaar. Of gaat dat nog doen, iig is het volgens hem voor 'het goede Islamitische doel'. Dus.

Flubber de Wups | 12-02-15 | 20:45

Waarom geven we die man geen gratis huis?

VanBukkem | 12-02-15 | 20:45

-weggejorist-

G,I. Jane | 12-02-15 | 20:44

Gewoon lekker laten komen. Valt onder de vrijheid van meningsuiting, wat mij betreft. Hoe verdefelijk ik die menig ook vind.
Peggold uitnodigen en hem laten zien hoe de islam over ons denkt. En het hele spectactel integraal -ondertiteld- op NPO 1, 2 en 3. Liefst met een doventolk erbij.
Opdat wij nooit kunnen zeggen: Wir haben es nicht gewusst!

Maar goed, ze zullen wel weer roepen dat dit niets met islam de maken heeft.

Dick Luyenlomp | 12-02-15 | 20:44

Actie op 1:03

Sjonnie Drama | 12-02-15 | 20:44

poepvlek.

Bernd Warum | 12-02-15 | 20:44

Wat ik echt wil zeggen wordt weggejorist. Zo denk ik dus over dit stuk vuil.

Heinzz | 12-02-15 | 20:43

Gewoon laten komen, ik zoek hem persoonlijk wel op...

InfidelRevolution | 12-02-15 | 20:42

en Peter R de Vries wordt met open armen ontvangen

jan46 | 12-02-15 | 20:42

Geheel in het Isis gedachtegoed zullen we hem verwelkomen met brandende fakkels...

1,2,tja,tja,tja | 12-02-15 | 20:41

Maar volgens kereltje Pechtold is die man meer dan welkom hoor!

eerstneukendanpraten | 12-02-15 | 20:40

Waarom klinkt die taal altijd alsof er een geitenbal in hun strot is blijven steken.

deraderendraaien | 12-02-15 | 20:39

"Durka durka durka. Kratbier kratbierrrr!!!"

Dat bovenste, niet ondertitelde, filmpje voegt gelukkig erg veel toe.

Godsammekraken | 12-02-15 | 20:38

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen