Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV. Haags imagobeheer belangrijker dan MH17

Nog maar een keer MH17. Zeker nu we weten dat sinds dat vliegtuig naar beneden kwam alle Rijksimagobeheerders en overige ambtelijke AvanCampens hun dagelijkse e-overheidstaken moesten laten vallen om de comments op GeenStijl te gaan analyseren & archiveren. Jawel. MinBuZa Koenders en MinOpa Opstelten draaien volk & vertegenwoordiger een rad voor ogen over hun (gebrek aan) kennis in de dagen vóór MH17. Hun enkelbijtertjes Ten Broeke en Servaes proberen de kritische oppositie van het tuinpad van de regering te jagen met emotionele dreigementen over de rug van de nabestaanden. En een team van imago- en PR-ambtenaren zit al maandenlang op Twitter en in de GeenStijl-panelen te grasduinen naar de stemming onder het volk om daarover rapport uit te kunnen brengen aan Rutte-2. Want wat is nou belangrijker: dat die veelbesproken onderste steen op de maag eens een keer uitgebraakt wordt, of dat @Stop_Rutte het in een tweet ontzettend superkut noemde dat MinPres Mark bier dronk op een terras terwijl er 300 LIJKEN LAGEN TE ROTTEN IN EEN RUSSISCH WEILAND!!1! Nou, dat laatste dus. Want er komen alwéér verkiezingen aan en dan moet je weten hoe je imago in de kiezersmarkt ligt. We kunnen niet wachten op de volgende wobvangst van RTL Nieuws, waarin de online respons op de MH17-berichtgeving van deze week door ambtenaren verzameld is. Hier alvast een zinnetje voor je factsheets: het vehikel Rutte 2 is een opportunistische miskraam die onderhand wel eens met een onderste steen om de enkels in de Hofvijver verzopen mag worden. Spin dat maar eens in je eigen voordeel, imago-ambtenaartjes. En als dat niet lukt, kun je ‘m altijd nog zwart maken.

Reaguursels

Inloggen

Opstelten, is toch de man die die advocaat van die Pedo Demmink van justitie betaalde?

Opstelten wordt wel steeds betrouwbaarder op deze manier..... NOT

Sh3Nki3 | 11-02-15 | 18:02

Het hebben van een slecht imago door steeds opzichtig te liegen is dus belangrijker dan MH17. Tot zover de inzichten van dit kabinet.

The real McCoy | 11-02-15 | 17:54

Onzin, corruptie en censuur bestaat alleen in Rusland ! Heil Europa !

Wat een schurkenstaat is het hier toch ook aan het worden, de ergste zijn nog niet eens de politici in de kamer, want iedereen weet dat dat machtswellustelingen zijn die hun moeder nog zouden verkopen. De mensen die eigenlijk nog erger zijn, zijn de mensen die wel verstand hebben, die wel normaal doen, die wel weten hoe het hoort, maar die slaafs blijven luisteren naar hun opper-ambtenaar in de kamer, en dan heb ik het over de ambtenaren die (al dan niet persoonlijk) voor hun werken.
De ambtenaar die zinnen weg censuurt, de ambtenaar die niet durft te lekken. De ambtenaar die liever vergeet dat er honderden mede Nederlanders in een veldje in stukken lagen.
De ambtenaar die wegkijkt, die zwijgt, als politici de waarheid niet vertellen. Zij dragen ook hun 'steentje' bij om te zorgen dat de onderste steen nooit boven komt.
Deze ambtenaren, die moeten iets doen nu het nog kan, nu het nog niet te laat is. Alstjeblieft, doe iets voor Nederland.

het orgineel | 11-02-15 | 17:38Nederland als schandknaapje van de USA!

Het huidige krampachtige gedrag van onze overheid in deze zaak doet alleen maar bevroeden wat menig wakkere Nederlander al weet, deze moordaanslag op bijna 300 Nederlanders moet in de doofpot vanwege geopolitieke redenen! Want waarom moet bij het onderzoek in deze zaak zoveel geheimzinnigheid betracht worden? Waarom kon het gebied na de crash van vlucht MH17 wel betreden worden door iedere journalist die dit maar wilde, maar werden er door onze overheid geen onderzoekers, die zich eventueel ook konden voordoen als journalisten, naar dit gebied gestuurd? Het leek wel of de Nederlandse regering onder druk van anderen vanaf dag 1 elk onderzoek bij voorbaat wilde frustreren om daarmee de waarheid met betrekking tot de daders bij deze aanslag te ver-zonne-bloemen!
Want het is niet ondenkbeeldig dat Nederland in deze zaak niets meer blijkt te zijn dan het schandknaapje van de USA vanwege eerder genoemde geopolitieke redenen van dat land!
Deze geopolitieke belangen van de USA in de Oekraine overstijgen duidelijk de belangen van het onderzoek na de werkelijke daders. Daders die wel eens gezocht moeten worden bij het door de USA gesteunde en betaalde leger van de Oekraine. Uit door journalisten gemaakte beelden blijkt namelijk dat sommige wrakstukken van de MH17 duidelijke kogelgaten vertonen die eerder veroorzaakt lijken te zijn door afweergeschut van een gevechtsvliegtuig van het leger van de Oekraine, dan de door vele belanghebbenden genoemde BUK-raket van opstandelingen.
Nee, de USA speelt momenteel een vies spelletje omtrent Rusland en haar buurlanden door tegen alle gemaakte afspraken in vele legerbasissen van de NAVO in deze buurlanden te openen om Rusland uit te lokken tot een vervolg van een nieuwe koude oorlog. Een koude of echte oorlog naar aanleiding van een false flag dat alleen maar goed is voor de wapenindustrie en de op instorten staande economie en daarmee hangende schuldenlast van de USA!

Prins Pils | 11-02-15 | 16:48

Ik wou van deze reaguurdersmogelijk gebruik maken om de veiligheidsdiensten van alle landen te feliciteren. Ook roem ik Timmermans voor zijn speech, en van die lijken in weilanden: Er zat gewoon echt niets meer in, jongens! Rutte is een suave, welbespraakte man, met het politieke hart op de juiste plek. Dick Schoof verdiend een lintje. Ik hou van Holland, en de democratie en de VOC en Shell. Beetje dimmen over Opstelten (humorvolle man, kan wel tegen een geintje, maar verdiend het niet). Kam je haren! Betaal belasting! Gedraag je op internet. We doen vaak al gek genoeg. Niet zo kritisch doen, dat is respectloos.

Halsje Femkema | 11-02-15 | 16:24

Koefnoen wist het het allemaal allang.https://www.youtube.com/watch?v=fOK2aBdeA9U

hurenisvoorpaupers | 11-02-15 | 11:51

Goed, dus Den Haag let op de reaguurders
Mooi, politiek geteisem, 18 Maart gaan we afrekenen.
Enne, wat is die Greet stil !

Lenco | 11-02-15 | 11:44

"... dat Marc bier dronk op een terras, TERWIJL ER 300 LIJKEN LAGEN TE ROTTEN IN EEN RUSSISCH WEILAND".
Nou, nou! Marc mag toch net zoveel bier drinken op een Haags terras als hij zelf wil of kan? Daarmee zijn die lijken (297 en geen 300) nog niet opgeruimd. Ze lagen trouwens niet te rotten in een Russisch weiland, maar in een Oekraïens tarwe- en zonnebloemenveld.
Mijnheer Van Rossem, zou je aub eens ietsje minder opruiend willen schrijven en ietsje meer accuraat? Of zou je ook geholpen zijn met een alcoholslot op je ipadje?

bruin kikkertje | 11-02-15 | 11:43

De BBC is inmiddels ook al op Youtube driftig de kopietjes van interviews aan het opschonen die niet passen onder die onderste steen ...
www.youtube.com/watch?v=VZcu1DL5lGE

Eppo | 11-02-15 | 11:42

@ Banno 22
O.a. de FAA (Amerikaanse rijksluchtvraatdienst)stuurt dagelijks notams uit ,hierin werd al vanaf vanaf 28 maart
gewaarschuwd voor een gevaarlijke en verwarrende situatie boven het gebied.
Iedere luchtvaart maatschappij krijgt deze vliegers gebruiken ze voor hun vluchtplanning.
Ook het ministerie van veiligheid etc kreeg (en krijgen deze)
Evenals defensie ,natuurlijk was het bij de overheid bekend dat het levensgevaarlijk was hier te vliegen.

m29 | 11-02-15 | 11:40

Banno 22 09.44: MH17 is juist wel op een andere koers gaan vliegen, precies recht in de gevarenzone. Met als drogreden de weersgesteldheid op de normale route. Zijn we dat vergeten misschien met z'n allen na al de misleidende informatie van de laatste weken?

bruin kikkertje | 11-02-15 | 11:33

@ de voorzittert.
Da's toch geen reden om dat incompetente zooitje wat nu in het pluche zit maar aan te laten verdonkeremanen?

at mekkert | 11-02-15 | 11:21

Zit Rutte alweer ergens aan het bier terwijl er zo'n kleine driehonderd nederlanders geslachtofferd in een veld liggen te rotten? Onee het is nog geen 11:00

nikkipikki | 11-02-15 | 10:50

Waar is de NOS eigenlijk in dit alles ? Ow wacht .. Het objectieve .... Ach laat ook maar. Hulde aan RTL en GeenStijl

vicecity1 | 11-02-15 | 10:37

Beste kabinet sinds WOII.... volgens het beste kabinet sinds WOII.

Conclusie: die blijven dus gewoon zitten, want ... beste kabinet sinds WOII.

Koek Bakker | 11-02-15 | 10:31

@de Voorzittert 09:35: Juistem. Ik roep het trouwens de hele tijd al: het gaat *alleen maar* om Haags imagobeheer, want met die MH17-kwestie zelf is namelijk helemaal niet zoveel aan de hand. Althans, voor zover wij kunnen zien met de kennis van nu.

Muxje | 11-02-15 | 10:24

opa opstelten is watching you.
Hopen dat deze beerput ff helemaal opgetrokken word.

Abu Bakr al-Salami | 11-02-15 | 10:07

overmoed en calimero-houding hebben deze fuck up veroorzaakt. de uitgangspositie is dat een maleisisch vliegtuig ergens in het buitenland neerstort. bij het eerste vermoeden van opzet had nederland gewoon de direct betrokken partijen had initiatief moeten laten, en zich concentreren op de repatriëring van de stoffelijk overschotten. monument ergens oprichten, want het komt tenslotte niet dagelijks voor dat er 200 nederlanders tegelijk vermoord worden. nee, wat doen die sukkels? rennen direct een slagveld op, zonder zich te realiseren dat je hier alleen maar kan verliezen. hier zijn namelijk de olifanten rusland, verenigde staten en de eusssr aan het dansen en hoerenmadam oekraine verzorgt het bier. in een dergelijke situatie kan een klein land als nederland alleen maar verliezen, want geen enkele olifant en de hoerenmadam nog minder heeft er belang bij dat de onderste steen inderdaad werkelijk boven komt. inmiddels is dit 7 maands kind op weg een enorm miskraam te worden, en raakt de nederlandse regering verstrikt in een netwerk van leugens waar niemand de uitweg meer uit kan vinden. dat vind ik veel schofferender voor de nabestaanden dan die krokodillentranen in een achterafkamertje ( ja, angelique, je bent voorzitster van een achterafkamertjes-overleg, jij arrogante trotsvrouwtje). het toont namelijk ook het professionele, en morele, gehalte van de huidige generatie bestuurders aan. net zo lang liegen en weglopen voor je verantwoordelijkheid dat uiteindelijk iedereen het maar opgeeft. zo gaat het met groningen, met de euro, met integratie, met ict-projecten, met de ns, de ov-chipkaart, de toeslagenfraude, de vuurwerk-ramp in enschedé. allemaal voorbeelden van niet doorgeven toegeven dat je een fout hebt gemaakt. iedereen maakt fouten, en niemand zijn kop hoeft eraf. (tenzij je kapitein van een oorlogsschip ben in een ebola-gebied en je presteert het om drie verstekelingen mee te nemen die vervolgens asiel aanvragen). probeer de put te dempen voor het kalf erin valt en geef moreel leiderschap. de vis begint altijd te rotten aan de top, en lijkenlucht uit den haag is niet meer te harden.

minimá-armezusvan.. | 11-02-15 | 09:54

En nog is de VVD in de peilingen goed voor 20 2e kamer zetels. Hoeveel Nederlanders moeten er in een veld liggen rotten voordat de VVD wordt afgerekend?

i-Wonder | 11-02-15 | 09:50

Hallo overheid.
Als jullie NA de verkiezingen in maart (of mei, want dit kabinet kan nooit lang zitten) pas komen met de niet zwartgeblakerde brieven, dan is een reeks ambtenaren en politici bereid om OVER LIJKEN het imago op te vijzelen. Een debat tussen Rutte en een nabestaanden zou GSTV, Eenvandaag, Jinek of Pauw sieren. Kijken of Rutte zich dan nog staande houdt.

Waarom staat half NL niet op tegen dit soort doofpotgedoe? Waarom is er nog geen petitie? Waarom is er geen officieel standpunt van vertegenwoordigers van nabestaanden? Wat wordt er verborgen gehouden? Dit is ons 9/11: een op zijn minst totaal falende overheid die willens en wetens nabestaanden en heel de wereld voorliegt en verkeerd informeert over de grootste aanslag (stop eens met het woord ramp of ongeluk) die Nederland ooit kende.

Exii | 11-02-15 | 09:45

Een onderwerp dat m.i. meer aandacht verdient is het feit dat andere vliegmaatschappijen bewust hun route hebben verlegd in tegensteling tot MH17.
Waarom hebben ze dat gedaan, daar moet een duidelijke reden voor zijn geweest.
Op basis van welke info hebben ze dat besluit genomen.
Hoe hebben die maatschappijen de situatie ingeschat op basis van de breed bekende informatie.
Wie heeft die info verstrekt, was dat van de zijde van autoriteiten?
Als de critici daar eens dieper in zouden graven en daar vervolgens ruchtbaarheid aan geven, dan zou de beslissing om MH 17 wel over een oorlogsgebied te laten vliegen, wel eens een heel andere smaak teweeg kunnen brengen

Banno22 | 11-02-15 | 09:44

Het hardnekkig en op bijna dictatoriale wijze vasthouden van Rutte aan zijn ambt is op z'n minst opmerkelijk te noemen. Hij eindigt na zijn val als Tofik Dibi: nergens.

Pen | 11-02-15 | 09:36

De denkfout bij het gros van de reaguurders is dat een ander kabinet dit anders of beter zou aanpakken. Neen! Wen er nou gewoon aan. Als politici of incompetente backbenchparlementariërs echt wat zouden kunnen werkten ze wel in het bedrijfsleven. Idem voor de tobbende topambtenaren.

de Voorzittert | 11-02-15 | 09:35

Mij blijft verbazen dat het interview met één van de rebellenleiders - kort na de crash - waarin letterlijk (!) werd gezegd dat Nederlandse onderzoekers mét bewapende begeleiding direct de crashsite mochten gaan onderzoeken, van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Dat het daarna nog heel lang heeft geduurd tot er daadwerkelijk onderzoek werd gedaan doet vermoeden dat er eerst een behoorlijke hoeveelheid niet-opportune bewijslast moest verdwijnen.

Litsehimmel | 11-02-15 | 09:35

Ik wil hier toch graag even opmerken dat de comments bij de youtubefilmpjes natuurlijk niet van het normale reaguurdersniveau zijn. Gisteren de halve dag bezig geweest met aluhoedjes vouwen.

Een paard | 11-02-15 | 09:34

"het vehikel Rutte 2 is een opportunistische miskraam die onderhand wel eens met een onderste steen om de enkels in de Hofvijver verzopen mag worden" +100

Het lijkt me voor de nabestaanden van de MH17 aanslag zwaar te verteren hoe dit kabinet zich een slag in de rondte spint.

Bobbbe | 11-02-15 | 09:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen