Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Mafste buschauffeur door Syntus eruit getrapt

Verdomme! Shandrick Elodia is door Syntus aan de kant geschoven. De oproepkracht wordt niet meer opgeroepen. Al eerder waren collega's van Elodia over de pis omdat Elodia veel te gezellig en leuk is als buschauffeur, waar Shandrick nota bene zijn verontschuldigingen voor heeft aangeboden. Totaal omgedraaide wereld. Chagrijnige fuckSyntus, waar zijn jullie mee bezig? Die Elodia was een unique selling point. Check het interview hierboven, met hoeveel passie die Shandrick Elodia zijn passagiers probeerde te vermaken. Hij heeft er echt een wetenschap van gemaakt. Fantastisch. En nu dus uit de kaartenbak gehaald bij Sjago Syntus. Nu snapt Elodia helemaal hoe zijn enthousiasme zijn collega's kan benadelen en is hij één en al sympathie jegens Syntus. Te aardig, die knul. Wij zeggen gewoon waar het op staat: Shandrick Elodia hoort in een bus, moet helemaal los kunnen gaan en vooral opgeroepen worden door Syntus. Of een busmaatschappij die een dergelijk uniek talent wel kan waarderen. Het enige wat Shandrick Elodia wilde was 'die mensen een blije gezicht te geven'.

Reaguursels

Inloggen

Als je in Nederland je werk goed doet, maak je je verdacht. Op de feezbouke van Syntus staat " (...) up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw."

Lijkt mij dat als je je gasten entertaint, je een goede gastheer of -vrouwe bent.

Droogstoppel | 05-11-14 | 15:07

the_w | 05-11-14 | 09:00
--
Alle appels hebben kleur. Maar misschien vind jij niet elke kleur even mooi. Zo!
-
Maar goed. Ik heb niet gemerkt dat het individualisme de laatste 10 jaar is toegenomen. Of het is mij niet opgevallen. Maar ik vind het niet ongewoon dat vreemden elkaar gewoon voorbij lopen al zal het buiten de randstad misschien marginaal anders zijn dan in de randstad. Maar zelf in de stad waar de appelboom oorspronkelijk stond, sprak men elkaar niet zonder reden aan.
-
Maar er is nog iets anders. Ik moest denken aan je opmerking dat jij anderen groet. Een lange tijd terug was er eens een man die mij in de trein een goedemorgen wenste. Omdat ik zoiets volstrekt niet gewend ben van een wildvreemde kwam er bij mij slechts een beetje schuchter ook een goedemorgen uit. Ik heb hier toen wel bij stilgestaan.
Wanneer een vreemde(ling) je groet, zullen de meeste mensen opeens op hun hoede zijn. Ik denk dat dit voor heel veel mensen geldt.
Je vraagt je als eerste - in a brief second- af wat iemand van je wil. Waarom begint iemand met je een praatje? Wat wil ie van je? Waarom is hij zo vriendelijk naar me (want in de verhalen weten we dat de bozerik zich aanvankelijk altijd vriendelijk voordoet en daarna begint de ellende).
-
Maar ik denk dat dit soort overwegingen des mensch zijn en zelfs door de eeuwen heen. Angst voor het vreemde, onbekende dat er op celniveau zit ingebakken.
-
Ik vind het dan ook wel bijzonder dat jij mensen groet in de openbare ruimte. In positieve zin. Maar bedenk dat jij daarmee desondanks wel de odd man out bent. Al is dit misschien nog zo onterecht.
Ik ben benieuwd wat er in jou om zal gaan wanneer ik of een wildvreemd ander jou opeens vriendelijk begroet in de trein of waar dan ook en een praatje met je wilt maken. Ik denk dat je je er heel ongemakkelijk bij zult voelen.

appeltjesgroeneweide | 05-11-14 | 09:40

Ga maar een baan zoeken op de touringcar, lijndienst is klote

Multipowers | 05-11-14 | 09:17

appeltjekleurlozeweide.
nee het zijn niet de ouderen die het niet leuk vinden, het zijn als enige de ouderen die nog wél weten hoe je je beleefd moet gedragen (niet allemaal, god knows niet allemaal).
valt het je niet op dat het de afgelopen 12 jaar niet veel individualisme enorm is toegenomen? ik merk het overal, in de trein, in de buurt, tijdens mijn werk in een winkel.
iedereen is bang van elkaar, dat is geen leeftijdsgebonden oordeel want ouderen zijn over het algemeen juist degene die hierover klagen.
tijdens mijn 10/20 minuten busreis Arabische muziek moeten aanhoren, nou als dat alles is dan teken ik ervoor, is de chauffeur nog een vrolijke kerel dan ben ik blij.
of hij Nederlands kan spreken, dát is integratie, ik snap ook niet dat je dat erbij houdt.

wat ik ook merk in de omgeving is dat mannen en vrouwen steeds minder elkaar echt "tegenkomen", bijna elke ontmoeting is gefabriceerd. moeten mensen zelf weten maar het kringetje word wederom kleiner.
eens per 2 jaar (wk/ek) komen we erachter dat er veel leuke mensen in ons dorp/stad zitten maar dat lijkt het enige te zijn wat ons nog Nederlander maakt.

the_w | 05-11-14 | 09:00

the_w | 04-11-14 | 20:00
Dat je ergens iets van vindt is prima. Dat je ergens een hele sterke mening over hebt is nog steeds even prima. Maar het wil niet zeggen dat je gelijk hebt. Hetzelfde geldt ook voor mij.
--
Maar juist daarom - en alleen al daarom- hoor je het niet op de man te spelen. Want je zegt in wezen: zij zijn stom want zij vinden wat anders (en die anderen hebben geen gelijk).
-
Als je de reacties leest dat zie je dat een ieder er wel iets van vindt.De een vindt de man geweldig, de ander niet. De een wil niet aangesproken worden, de ander geniet ervan. De een wil wel of niet alleen Jazz muziek en de ander vindt het alleen leuk als muziek x of Y wordt gedraaid.
-
Maar als je zo'n persoonlijke touch waardeert, moet je ook niet klagen als een moslimchauffeur arabische muziek gaat opzetten. Of in een ander taaltje gaat brabbelen. Immers, er zullen genoeg mensen zijn die dit wel geweldig vinden. Waar eindigt het?
-
Daarnaast is er nog een wereldbrede kloof tussen de jongere en de oudere die hier komt. De jongeren vindt het veelal geweldig. De oudere, al dan niet moe van werk, al dan niet vol van zorgen, wereldwijzer, wil vaak geen persoonlijk contact.
-
En daarom moet de boel neutraal blijven. Je kunt niet redeneren dat in openbaar vervoer (!) de ene groep moet lijden onder de andere groep terwijl de basis van het chauffeur werk in de basis er een van rust en neutraliteit hoort te zijn. Je zou dit kleurloos kunnen noemen maar dat is zeer wrs een leeftijdsgebonden oordeel. Want als iemand goed zijn werk doet zonder fratsen en mij zijn persoonlijke dingen niet opdringt, heb ik daar het nodige respect voor.

appeltjesgroeneweide | 05-11-14 | 08:37

Hoe je het ook doet, je doet het toch nooit goed.

WitteGrunneger | 05-11-14 | 04:45

Bloedirritant: buschauffeurs die denken *wel* het recht te hebben hun muzikale voorkeuren op te dringen.
Godsammekraken | 04-11-14 | 15:22

Alle bussen van Syntus hebben radio aan boord, dus ook dan hoor soms afgrijselijke NL-talige schijtmuziek. Deze vrolijke buschauffeur had 's avonds meestal vrij normale rustige jazz-achtige muziek. Weliswaar over de omroep en met af- en aankondiging door de chauffeur. En het belangrijkste: iedereen werd hartelijk welkom geheten en ook werd iedereen een fijne avond gewenst bij het uitstappen. Dat wordt echt gewaardeerd.

Jan Laefcutte | 04-11-14 | 22:19

in mijn ogen verpesten deze mensen de samenleving, de samenleving waarin ik moet leven.
iedereen is bang van elkaar.
jou bijdrage zegt mij helemaal niets. goedemorgen terug zeggen omdat iemand onbewust onaardig op je overkomt?

is dat hoe jij de samenleving graag ziet?
en waarom zou jij die zo willen zien? argumenten please.

andere mening? nee, het zijn afzeikers die in alles een bedreiging zien, alles en iedereen moet altijd maar ´normaal doen´. I hate that

the_w | 04-11-14 | 20:00

mensen die hiertegen zijn zijn de grote rede dat dit land zo verschrikkelijk ongezellig is.
de mensen die niet aangesproken willen worden op een vriendelijke manier... hoe laag kan je zinken?

ik heb vaak geprobeerd in de trein of bus om goedemorgen-middag of avond te zeggen maar ondanks mijn vriendelijk uiterlijk kijken mensen enkel bang op.
en dan je verbazen waarom veel mensen zich geïsoleerd voelen en waarom online daten het enige is wat veel mensen durven.

Ik weet gewoon zeker dat losers zoals Maggoo, Schrikvogelen j.Salvink nooit groot succes bij knappe dames hebben gehad en in hun dagelijks leven door collega´s, buurgenoten of familie uitgekotst worden.
revalue your life, or end it and make it better for everyone else
the_w | 04-11-14 | 18:12
----
Ga je schamen man. Zo'n rare ad hominem loslaten op mensen omdat ze andere mening erop na houden dan jij.
Je zegt dat je o zo vriendelijk bent, maar aan je uitspraken valt dat niet af te leiden. Misschien merken mensen dat onbewust?

appeltjesgroeneweide | 04-11-14 | 19:32

Bedrijfsprofiel:

Syntus verzorgt logisch openbaar vervoer in Gelderland op de Veluwe, in Midden Overijssel en in Twente. Wij doen dit met bussen en treinen. Wij zijn een 100% dochteronderneming van de Franse vervoersonderneming Keolis.

een vrolijke negert is niet logisch dan?
Stelletje Azijnzeikerts

weggerot&opgejorist | 04-11-14 | 19:18

Hee ik las Shandrick Ebola

weggerot&opgejorist | 04-11-14 | 19:14

Volgens mij kan Oad wel wat goede publiciteit gebruiken? Mooie PR stunt om die man een vaste baan aan te bieden.

Hulporganisatie | 04-11-14 | 19:01

Is leuk, dus is verboten. Over 2 jaar krijgen we een belasting om lachen fiscaal te ontmoedigen. Lachen verbruikt meer lucht dan gemiddeld dus grotere CO2 uitstoot en dat moeten we met zn allen niet willen.

Beaulefermier | 04-11-14 | 18:56

Rare naam voor zo'n club…….Tyfus.

Pieter2028 | 04-11-14 | 18:30

mensen die hiertegen zijn zijn de grote rede dat dit land zo verschrikkelijk ongezellig is.
de mensen die niet aangesproken willen worden op een vriendelijke manier... hoe laag kan je zinken?

ik heb vaak geprobeerd in de trein of bus om goedemorgen-middag of avond te zeggen maar ondanks mijn vriendelijk uiterlijk kijken mensen enkel bang op.
en dan je verbazen waarom veel mensen zich geïsoleerd voelen en waarom online daten het enige is wat veel mensen durven.

Ik weet gewoon zeker dat losers zoals Maggoo, Schrikvogelen j.Salvink nooit groot succes bij knappe dames hebben gehad en in hun dagelijks leven door collega´s, buurgenoten of familie uitgekotst worden.
revalue your life, or end it and make it better for everyone else

the_w | 04-11-14 | 18:12

Grapjurken daarzo bij Syntus...

Van de Syntus feestboek 'Info' pagina, Syntus over Syntus.

Bedrijfsprofiel:

Syntus verzorgt logisch openbaar vervoer in Gelderland op de Veluwe, in Midden Overijssel en in Twente. Wij doen dit met bussen en treinen. Wij zijn een 100% dochteronderneming van de Franse vervoersonderneming Keolis.

Mocht je een vraag of klacht hebben kijk dan op www.syntus.nl/contact.aspx


Missie:

Wij vinden dat openbaar vervoer vooral logisch moet zijn. Onze klanten zijn onze gasten, die op ontspannen en veilige wijze hun bestemming bereiken. Of ze nu gaan werken, een dagje eropuit gaan, op weg zijn naar school of hun vrienden en familie bezoeken. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw.

Zaniksmurf | 04-11-14 | 17:15

Prima. Buschauffeurs moeten gewoon een professionele indruk maken, op de weg letten en de reizigers niet lastigvallen.

Greisaart | 04-11-14 | 17:09

In Nederland geldt: Als je je kop boven het maaiveld uitsteekt wordt het afgehakt. Als je anders bent moet je gauw terug naar de gevestigde orde. Waarom iedereen accepteren or waarderen als hij of zij anders is?
Zou dat het leven niet veel aangenamer maken? Een beetje afwisseling?

Pechvogel | 04-11-14 | 17:03

'Een maand geleden liet Syntus zich nog heel positief uit over Elodia. Toen zei een woordvoerster: "We zijn juist heel blij met chauffeurs als Shandrick. Jammer dat niet iedereen hem op waarde kan schatten, want we zien hem wel als voorbeeld.'
.
En als de media-aandacht weer wat verslapt is wordt hij er alsnog op slinkse wijze uitgewerkt. Wat een achterbaks kutbedrijf.

Rest In Privacy | 04-11-14 | 17:00

Hij komt ook nog intelligent over :)

echtpaul | 04-11-14 | 16:57

@necrosis | 04-11-14 | 15:56

Alleen nog maar vastgebonden erachter, zelfs op het bankje slegs vir zwarten willen ze me niet meer hebben.

maggoo | 04-11-14 | 16:56

Hij lijkt me overigens ook zeer geschikt om als Zwarte Piet op te treden.

Spielmacher | 04-11-14 | 16:56

-weggejorist-

Bloedlul | 04-11-14 | 16:53

Hehe, schitterende kerel! Die wordt snel ergens anders aangenomen!! Wat een DOMME maatschappij om een talent weg te sturen.

MarcAntony | 04-11-14 | 16:53

In 020 had je vroeger ook regelmatig jolige trambestuurders. Dat was een verademing.
Maar ja, Calvinisme verneukt nu eenmaal de samenleving.

Rest In Privacy | 04-11-14 | 16:52

Gewoon hartstikke zonde!
Ik vond het een leuke goser. Hard werken en een beetje humor erbij. Volgens mij doe je daar niemand kwaad mee, maar ja, er blijven altijd azijnzeikerds en de minderheid wint in Nederland de laatste tijd. Dat blijkt nu maar weer.
Ik wens hem veel success bij het vinden van een nieuwe baan. Moet goedkomen!!

Waakvlam | 04-11-14 | 16:46

Bizar! Is het verboden voor negers om leuk en origineel te zijn? Vooral in een saaie baan?
De laatste tijd staan alleen de vervelende negers op het publieke podium. Ontsla die eens, ook als ze geen baan hebben.

Jan Passant mk2 | 04-11-14 | 16:40

Geef die man zijn bus terug!

Spielmacher | 04-11-14 | 16:40

Geef die man een talkshow

Stir Glenfarclas II | 04-11-14 | 16:39

J.Slavink | 04-11-14 | 16:19
En dat komt waarschijnlijk doordat jij ook zuur bent geworden door die serieuze, saaie baan en al die zurige mensen die de hele dag al je energie opslurpen.

algebra | 04-11-14 | 16:34

Derechtselutser | 04-11-14 | 15:52

C. Anker juist ja.. De naam zegt het al.. Walgelijk zooitje daar bij syntus

Enskude | 04-11-14 | 16:32

Tevreden klanten.... je moet er niet aan denken.

Schietmijmaarlek | 04-11-14 | 16:32

Een buschauffeur zit er niet om passagiers te vermaken maar om ze veilig en wel op de gewenste plaats van bestemming te brengen. Een grapjurk aan het stuur doet twijfelen aan de competentie van zo iemand. En dus heeft Syntus in mijn optiek de enig juiste beslissing genomen.

Schrikvogel | 04-11-14 | 16:28

Als je de lollige broek wilt uithangen, huur je een zaaltje, als je over de omgeving wilt vertellen word je gids bij de VVV en als je een bus chauffeert, houd je je kop en doe je je werk: autorijden.

goedemorgennederland | 04-11-14 | 16:27

Als ik de bus neem wil ik gewoon van punt A naar punt B: een one-man show heb ik daar niet bij nodig. Als Elodie zonodig zijn circuskunstjes wil botvieren, dan moet hij gewoon het podium op. En lieden die zonodig geëntertained moeten worden, kunnen in het plaatselijke circus bij de clown op schoot.

Tricephalus | 04-11-14 | 16:24

Hij moet hele busreizen gaan doen.
gezellig onderweg naar de costa del sol.

Quut | 04-11-14 | 16:20

Aardige vent maar ik prefereer een saaie chauffeur. En je hoofd staat niet altijd bij lolbroekerij.

J.Slavink | 04-11-14 | 16:19

Ik had al bloed onder mijn nagels bij het zien van het filmpje waarin Petra Wessels van Syntus het over Shandrick had alsof hij een klein kind is die straf moet krijgen omdat hij zich niet aan de regeltjes van moedertje Petra houdt. Iemand die andermans saaie, serieuze werkdag dag weer leuk weet te maken Shandrick, moet je juist koesteren. De reden waarom veel mensen zo vrolijk werden van Shandrick is dan ook juist dat ze de rest van de dag op het werk al veel te veel zure, serieuze en saaie opdrachten en mensen voor zich krijgen. Ga vooral niet door de knieën voor deze zuurpruimen, Shandrick! blijf vooral wie je bent en maak andere mensen vrolijk!

algebra | 04-11-14 | 16:13

Shandrick moet terug!

Spielmacher | 04-11-14 | 16:09

Shandrick moet terug!

Spielmacher | 04-11-14 | 16:08

Tsja, had van Syntus ook niet anders verwacht: die doen er werkelijk alles aan om je zo chagrijnig mogelijk op je plaats van bestemming te brengen. Daar past een vrolijke buschauffeur natuurlijk niet bij ....

Hof van Tuinslang | 04-11-14 | 16:07

@horsteknots | 04-11-14 | 15:42
Misschien kunnen we een mooie tweedehands bus voor Shandrick bij mekaar crowdfunden. Hé, als ik miljonair was dan kreeg ie er één van mij. Kan ie mooi de hele dag Syntus in de wielen rijden, 'lifters' oppikken. Met behoud van uitkering. Aangevuld met fooien.
En okee, het mag dan officieel misschien niet, maar hé, wat mag er nog wel in dit land? Als we ons allemaal aan alle regels gaan houden die ze in het regelzieke Den Haag bedenken, dan kunnen we de BV Nederland wel sluiten.

VanBukkem | 04-11-14 | 16:06

Go-Go Tours

BLR | 04-11-14 | 16:05

-weggejorist-

todos | 04-11-14 | 16:03

@ProAsfalt | 04-11-14 | 15:51
Armin?
Is dat de broer van WA van Buuren?

necrosis | 04-11-14 | 15:58

@maggoo | 04-11-14 | 15:52
Je mag de bus niet meer in vanwege je rollator?
*gnehe*

necrosis | 04-11-14 | 15:56

@roze_bril | 04-11-14 | 15:48
Hij steekt ver boven de grauwe middelmaat uit, en dat MagNie van de boven-ons-gestelden.....

necrosis | 04-11-14 | 15:53

Syntus wordt gerund/gedicteerd door Cees Anker. Waar zat Cees eerder? Juist het CBR waar de beste vent aan zelfverrijking deed en daarmee de boel bijna failliet heeft laten gaan.
Daar kun je dus bij Syntus ook niet veel goeds van verwachten.

Wie verzint het überhaupt om een een bestuurder aan te stellen die elders een organisatie bijna heeft opgeblazen? Bizar...

Derechtselutser | 04-11-14 | 15:52

Terecht. Toen ik ruim 20 jaar geleden voor het laatst met de bus ging, had mijn bussie een vaste bestuurster. West-fries dametje van een jaar of 50, die continu de situatie in haar wereld met de rest van het bussie wilde delen. Nergens oog voor, alleen maar dom gezever, scheef in haar stoel, nog even leuk over de microfoon doen. Levensgevaarlijk en na 1 keer wordt het gewoon bloedirritant. Dus uitstekend besluit van de busmaatschappij om dit chronisch blije figuur uit de kaartenbak te smijten,

maggoo | 04-11-14 | 15:52

@necrosis | 04-11-14 | 15:45
Ik denk dat hij ook wel open staat voor Armin van Buuren.

ProAsfalt | 04-11-14 | 15:51

First Contact | 04-11-14 | 15:43
Ik ook, naar de Swiets!

Eduardo- | 04-11-14 | 15:51

Slimme gozer.

-Wertos- | 04-11-14 | 15:49

Lijkt me een redelijk man die voor argumenten vatbaar is. Hij zegt zelf ook dat het wat uit de hand is gelopen. Waarom er dan uitgooien?

roze_bril | 04-11-14 | 15:48

Zulke werknemers moet je koesteren als bedrijf. Ga om de tafel zitten en overleg wat er wel en niet kan.
Dit zijn de mensen die in Nederland een verschil kunnen maken.

Duifmans | 04-11-14 | 15:47

@ProAsfalt | 04-11-14 | 15:41
Zeg nou zelf, wie wil er bij een buschauffeur instappen die necro-muzak draait.....

necrosis | 04-11-14 | 15:45

Kenmerkend voor de status van Nederland. Dit land is verrot, mocht ik het kapitaal bezitten dan ben ik nog liever vandaag dan morgen vertrokken.

First Contact | 04-11-14 | 15:43

VanBukkem | 04-11-14 | 15:39 Werkt dat maar zo makkelijk.

horsteknots | 04-11-14 | 15:42

Hij kan op touringcars gaan rijden voor met name bedrijfsuitjes.

Expert Homo | 04-11-14 | 15:42

Geef die man zijn eigen talkshow!
Hij is de positiviteits-goeroe die Emile Ratelband altijd beweerde te zijn, maar nooit was!

necrosis | 04-11-14 | 15:41

ProAsfalt is tegen openbaar vervoer maar voor deze buschauffeur is ProAsfalt gaarne bereid een uitzondering te maken.

ProAsfalt | 04-11-14 | 15:41

Als ik zijn baas was had ik hem er ook uitgeknikkerd. Humor op het werk, prima. Maar deze gast weet geen maat te houden.

bok_de_lul | 04-11-14 | 15:40

Die blonde doos is echt geil !!!

Lange | 04-11-14 | 15:40

Ach kijk hier, de vrolijke vrienden van Syntus maken zelfs nog geen melding van dit voor hen heuglijke feit op Faasboek.. www.facebook.com/SyntusOV?fref=ts

Coyote | 04-11-14 | 15:39

Als ik Shandrick was, dan kocht ik zelf een bus en dan begon ik mooi voor mezelf. En dan ging ik de hele dag voor de reguliere Syntusbus aan rijden, Syntuspassagiers oppikken. Gratis.

VanBukkem | 04-11-14 | 15:39

SCHANDE!!

ProAsfalt | 04-11-14 | 15:38

Prima host voor dagtrips met een bus vol bejaarden. Kan hij onderweg ook nog een centje bijverdienen met verkoop van electrische dekens. In OV gewoon niet op zijn plek.

Meer van Dit | 04-11-14 | 15:36

Is dit onversneden racisme?
Neen, driewerf neen.
Dit is gewoon die fijne Nederlandse tolerante samenleving, die helemaal nooit heeft bestaan.

Stoned Hengst | 04-11-14 | 15:36

Godsammekraken | 04-11-14 | 15:22
Jij reist dus regelmatig per bus?

Igor Putkin | 04-11-14 | 15:35

irma zonderboezem | 04-11-14 | 15:26
Worden stewardessen afgericht op saai ? NY-Amsterdam vliegen de winnaressen.

duitse herder | 04-11-14 | 15:34

ristretto | 04-11-14 | 15:22

Ik beroep me op het Verschoningsrecht.

*douchen*

Bakito | 04-11-14 | 15:34

Afschaffen die zingende buschauffeurs.
Doet me teveel denken aan de Vikingen die al zingend onze voorouders kwamen verkrachten en beplunderen.
Iedere zingende buschauffeur is een verkrachter, ik eis herstelbetalingen van alle buschauffeurs.

Cuyahoga | 04-11-14 | 15:31

Met een groot traditioneel kinderfeest in het verschiet zijn er vast kansen op de arbeidsmarkt voor Shandrick als amateur entertainer.

Jim Lovell | 04-11-14 | 15:30

-weggejorist-

De Libertariër | 04-11-14 | 15:30

Laten we Freek de Jonge op een bus zetten (rondjes om de linkse kerk) en Shandrick in het theater.

patat - generatie | 04-11-14 | 15:28

In Nederland wonen drie soorten mensen:
lichtgrijs - grijs - donkergrijs

duitse herder | 04-11-14 | 15:28

Dit is triest voor deze man. Werkt nota bene en doet zijn werk zo te zien met veel plezier passie en inzit. Juist dit soort mensen hebben we nodig in deze maatschappij.

De Reaguurder | 04-11-14 | 15:28

Godsammekraken | 04-11-14 | 15:22

Zit niet zo te zeuren, die gast is gewoon vrolijk en dat slaat regelmatig over op de passagiers want die stappen meestentijds ook niet voor de lol in zo'n kutbus.

eerstneukendanpraten | 04-11-14 | 15:27

"Hij moet vooral de veiligheid in het geding houden"
Juist ja.

MisterIk | 04-11-14 | 15:26

en terecht! als ik entertainment zou willen ga ik wel naar het theater.

irma zonderboezem | 04-11-14 | 15:26

Je weet tog Shandrick......

pibasso | 04-11-14 | 15:25

Reactie van Shandrick himself op zijn Facebook-pagina:

Het is nu eindelijk definitief uitgesproken dat ik niet meer welkom ben met al me vrolijkheid bij Syntus. Zelf niet als ik bereid ben voortaan zonder muziek en netjes naar de regels te gaan gedragen.... Maar toch is het goed dat ze dat even voor mij deden omdat met al die interne haat die over mij is gaan onstaan na alle commoties in de media, was ik zelf van plan om daar niet te lang te blijven hangen, ook hadden ze me een salaris verhoging aangeboden..... Een slimme Gezegde zeg: LEAVE WHEN YOUR ON TOP... 5 jaar muziek en gezelligheid in de bus, en heel veel leuke ervaringen en boven alles ZERO ONGELUKKEN.... Hoeveel chauffeurs kunnen dat in hun ouderdom vertellen.... Daarom ben ik zeer dankbaar aan God om mij al die jaren te hebben beschermd en mij de vrolijkheid gaf om met me lieve passagiers te delen... Voor al me fans : IK HOU VAN JULLIE EN BEDANKT VOOR AL JULLIE SUPPORT... GOD BLESS.

AarschVader | 04-11-14 | 15:23

Tja, syntus...

Ommie de HaatMoker | 04-11-14 | 15:22

@Bakito doe eens aangifte tegen je zelf. Vort, voordat Quinsy het doet.

ristretto | 04-11-14 | 15:22

Een vrolijke buschauffeur moeten we natuurlijk niet willen...

Mahatma | 04-11-14 | 15:22

Ja zeg zomaar een beetje je eigen gang gaan, lol hebben in je werk en het ondertussen nog goed doen ook. Daarmee steek je in NL boven het maaiveld uit en dat wordt niet op prijs gesteld.

James Lastig | 04-11-14 | 15:22

Bloedirritant: buschauffeurs die denken *wel* het recht te hebben hun muzikale voorkeuren op te dringen.

Godsammekraken | 04-11-14 | 15:22

Is dit een echte neger of reed-ie in een bus zonder roetfilter?

Bakito | 04-11-14 | 15:21

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland