Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Volkskrant: "Aanslag Museum Brussel puur toeval"

gofightisrael.jpgKostelijk. De hoofdredactie van Elsevier die de Volkskrant-collega's afzeikt (op Twitter, lol) over een idiote intro bij een artikel over polderjihadisten. "Kiezen doorgedraaide Syrië-strijders als Mehdi Nemmouche bewust Joodse doelwitten of is de aanslag op het museum in Brussel toevallig ontstaan?" Terechte sneer. Wie bedenkt dit soort shit? Had de koppenmaker een slechte dag, of zat zuster Janny Groen van de Moslimbroederschap weer eens aan de toetsen? In het VK- artikel -hier op GeenBlendle- wordt ook nog prof. Maurits Berger opgevoerd. Volgens Berger, hoogleraar Eenzame Wolvenkunde te Leiden (“De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk“) valt het allemaal reuze mee met de aanvallen/aanslagen op joden in Europa. Toulouse en Brussel. Dan hebben we het wel gehad met de "incidentjes". Pardon? Onder welke stienen heeft die Berger gelegen? Twee minuten op de Google leert dat incidentjes tegen Joodse doelen schering en inslag zijn de laatste jaren. Hiero bommenmakers in Manchester, UK gesnapt. Aanvallen op joden in Schotland gestegen. Twee joden bij synagoge in Parijs aangevallen. In Berlijn zijn er inmiddels weer no go areas voor Joden. En wie in Amsterdam een Hebreeuwse tekst op z'n T-shirt draagt, krijgt het aan de stok met een Marokkaanse taxichauffeur. In Frankrijk emigreren Joden massaal naar Israël. Waarom naar Israël? Simpel. Daar is de IDF. Die dóen tenminste iets. Screenshotje boven dit topic komt uit de video-archieven van Memri. Een FSA-knakker maakt over de telefoon ruzie met een buitenlandse ISIL-malloot, die naar Syrië is gekomen om hoofden te hakken. Nu zitten ze daar in Syrië niet op stomme bautenlanders te wachten. Abou Al-Zoetermeerii en Abou Al-Schilderswijki lopen alleen maar in de weg, met hun zwart-witte kalifaatvlaggetjes. Opzouten jullie. "Go fight Israël, brother." Maar ja. Tegen Israël vechten dat gaat zomaar niet. Want daar is de IDF. En die schieten -in tegenstelling tot Joodse schoolkinderen, ongewapende toeristen en medewerkers in een Joods museum te West-Europa- wel terug. En dus komen de gefrustreerde jihadidioten met busladingen weer naar Europa, om hier dan maar Israël te gaan bevechten. Die malle Beatrice de Graaf vindt dat we die allah snackbars kopjes thee + baan + werk moeten geven. Beter luisteren we naar Afshin Ellian. Flikker die hele jihadistisch/islamieterse bende Europa uit.

Reaguursels

Inloggen

Lang leve Israël! Lang leve de IDF!

SicSeb | 04-06-14 | 17:15

Goed geschreven Pritt. Volledig mee eens.

drekzooi | 04-06-14 | 12:15

Volgens mij begrijp je het niet helemaal. Neem jij ook afstand van jij uitspraak dat anti-europa partijen neonazi's noemt

sterke koffie | 04-06-14 | 11:58

Directe aanslagen niet, zo slim zijn ze wel. holocaustontkenning wel.
Afstand vragen is precies wat dergelijke partijen continu van anderen vragen.

swift1.6 | 04-06-14 | 11:14

De strijd is nog niet gestreden in Syrië en naar het schijnt is Assad aan de winnende hand, dus wat doen die laffe Syriëgangers hier eigenlijk? Genoeg werk aan de winkel daar.

Angelica | 04-06-14 | 11:09

De incidentenmantra maskeert de hersendode staat waarin men verkeert. Handig!

natte krant | 04-06-14 | 10:59

Waar het fout gaat? Dat kan ik beter aan jou vragen hoewel ik liever van mening verschil in plaats van grofgebekt te worden omdat jouw typeringen elke vorm van discussie dood slaan. Maar nu je het toch zo vriendelijk vraagt zal ik je een simpele vraag voorleggen. Hoe vaak is het Front National betrokken geweest bij aanslagen op Joden in zeg - pak en beet - de afgelopen 40 jaar. En over die 'ebola-uitspraken' worden gedaan door policore kanalen die zo'n beetje iedereen voor een halve racist uitmaakt als ze niet eens zijn met Europa. Of zoals jij het uitdrukt neonazi. Vind je het goed dat ik dat met een korreltje zout neem?
En dan wil je gelijk over het zogenaamde feit dat partijen geen afstand nemen van uitspraken die zijn gedaan. Nee, daar heb je geen gelijk in. Dit afstand vragen is een politiek spelletje gevoerd door politieke concurrenten dus je mag je wel een paar vraagtekens zetten over wie wat vraagt en waarom en of dat beeld wel juist is. Afstand nemen van staat gelijk aan het erkennen van het beeld dat door je concurrent in het leven is geroepen. Wat vaak in een kwalijke context is geplaatst. Logisch ook dat FN hier niet in mee gaat en dan vind jij dat de PVV ook schuldig is omdat ze niet aan die spelletjes meedoen?

sterke koffie | 04-06-14 | 10:09

sterke koffie | 04-06-14 | 07:30
oh, vertel. Waar gaat het fout? Kijk naar de anti Europa partijen (waar FN ook onder valt en waar wilders maar al te graag vriendjes mee wordt en géén afstand neemt van de uitspraken)en zeg me dat ik ongelijk heb. Enne, anti Europa is wat anders dan euroscaptisch.
Maar voor je verder gaat, de nazi's waren, voordat ze groot genoeg waren, een volledig democratische partij die op volledig democratische wijze gekozen werden door het volk.

swift1.6 | 04-06-14 | 09:12

Nou lezen we dat er overal in Europa antisemitisme wordt uitgeoefend door overwegend moslims. Niet door rechts-radicalen zoals onze laffe mibuza Fransen (PvdA) ons wilde doen geloven.
Maar hoeveel mensen in Nederland, waaronder de moslims zelf, komen deze opsommingen nooit te weten? Omdat ze 'nette' media lezen zoals de Volkskrant. Of Media lezen die simpelweg dit soort berichtgevingen negeert.
Ik probeer me voor te stellen hoe onze meningen zouden veranderen wanneer we goed geïnformeerd zouden raken.

appeltjesgroeneweide | 04-06-14 | 08:40

Na WOII werd gezegd: "dit nooit meer". En het gebeurt potdorie gewoon weer. We staan erbij en kijken er naar en het wordt in sommige media nog goedgepraat ook. Het is werkelijk niet te geloven!

Maria.1 | 04-06-14 | 08:06

Lijkt me heerlijk om je jodenhaat te kunnen verbergen achter policor, nooit ergens aansprakelijk voor, geen eigen verantwoordelijkheid als er weer eens joden worden afgeslacht..... het nieuwe "wir haben es nicht gewust".

Tijd dat we onze bescherming en die van belaagde groepen in eigen hand gaan nemen, de overheid doet het niet. Die is te druk met lasten verhogen, geld wegsmijten naar EU en Marokko en het eigen gegraai te faciliteren.

s.o.i.a. | 04-06-14 | 07:59

swift1.6 | 03-06-14 | 23:39
Wat een walgelijke en goedkope opmerking om volledig democratisch partijen af te schilden als neonazi's.

sterke koffie | 04-06-14 | 07:30

Het DNA van apen komt ook 95% overeen met dat van mensen. Dus dat zal wel kloppen van die Sharia en het Nederlands recht.

KopZonderKip | 04-06-14 | 06:18

Dandruff | 04-06-14 | 00:16
"Socialisten waren alleen tegen westerse bewapening omdat die de wereldwijde revolutie in de weg stond. "

Mensen waren bang geworden van de wapenwedloop. 'Vechten tegen de waanzin' zongen ze dan. Dat is niet perse westers, voor zover je westen en socialisten tegenover elkaar wil zetten.

"Er zijn nauwelijks socialisten in Europa geweest die tegen het militarisme in de USSR hebben gedemonstreerd."

Duh. Die zagen links en socialisme als het einde van het uitbuiten en laten ploeteren van de gewone man. Er is keihard gewerkt in de havens van Rotterdam voor de oorlog. Dat waren de ouders van de demonstranten.

"Eerst door de nazi's (het gebroken geweertje)"
Dat pacifistische gebroken geweertje past niet echt in het heroische nazi-strijders-ideaal vind je niet? Ik denk trouwens dat veel mensen die dat droegen zichzelf als anti-nazi zagen.

Uit jouw opvatting maak ik op dat je denkt dat deze mensen (met het gebroken geweertje) zich afschuweljk hebben laten misbruiken, ook al dachten ze voor een betere wereld te gaan. Heb je wel eens iets gelezen uit de propaganda van die tijd? Er zit iets naiefs in. Maar het past niet in het nazi-denken.

kloopindeslootjijook | 04-06-14 | 00:57

Dandruff | 04-06-14 | 00:16
"En alle socialistische maatschappijen zijn klassenmaatschappijen, waar een rijke partijtop alles heeft en het volk niets. Jij kunt geen uitzondering op die regel noemen. Dat nazi-Duitsland een klassenmaatschappij was is dus een overeenkomst, geen verschil met alle andere socialistische landen."

Wacht even, bedoel je socialistische of communistische maatschappijen? En socialisten streven naar een klasseloze maatschappij. Dus een rijke partijtop past daar niet in (zie blauwe overall etc). Als dat toch zo is, wil dat dus zeggen dat ze de ideologie niet volgen. De vraag is nu, is de ideologie niet goed, of de uitvoering? Los van de westerse boycots van Cuba e.d.

Geen voorbeelden van een land kunnen noemen is geen tegenargument voor de ideologie. Gezondheidzorg, onderwijs en eten voor iedereen is toch een goed streven? ;-) ;-) ;-) Zeker als je arm in de 19e eeuw leeft in Rusland.

kloopindeslootjijook | 04-06-14 | 00:38

Dandruff | 03-06-14 | 23:57
Ik lieg niet, ik probeer te analyseren via een dialoog. Beetje jammer dat je op die moddergooi-toer gaat. Maar please continue.

Ik denk wel degelijk dat "links" over het algemeen tegen racisme en xenofobie is. (liberalisme heeft dat niet nodig, by the way). Dat lieg ik dus niet, dat is heel wat anders. Bovendien klaagt iedereen over pro-Marokkaanse linkse knuffelaars e.d., dus wat dat betreft zijn we in goed gezelschap. Jij maakt daarbij meteen een extreme link naar de massamoorden van de USSR. De vraag is of dat een goede vergelijing is.

Dat Goebbels zegt dat nazi's zelf socialisten zijn kan je niet veel mee, omdat als je de vinger erop wil leggen waar de echte overeenkomsten zitten het nazi-gedachtengoed nogal vaag blijft -de uitvoering is des te schokkender. Niet voor niets worden de nazi-ideologieen als pseudowetenschap met achterhaald 19e Darwinsme gezien. Een doorgeschoten wij-zij met 19e eugenetica opvattingen en mystiek. Dat kan inderdaad zowel met links als rechts als het moet.

Ik denk dat je socialisme en communisme op een hoop gooit, en doel/ideaal en uitvoering ervan ook. Kun je wat in het toen oa communistische USSR gebeurde wel vergelijken met de opvattingen van het socialisme zoals dat nu wordt gezien?

Ik vraag me namelijk af waarom het socialisme opkwam, terwijl je zou zeggen dat het liberalisme de mensheid de goede ruimte zou moeten geven. Vermoedelijk omdat sociale elementen (wat iets anders is dat socialistische) nodig in die tijd. Mensen die arm zijn hebben het niet altijd aan zichzelf te danken of zijn lui. De verschillen tussen mensen waren groot, er was een klassenmaatschappij. Er is gevochten voor een 8-uur werkdag, 5-daagse werkweek, allerhande zaken die het leven menselijker moesten maken. Niks mee mis zou je zeggen. Toch ging het mis. Komt dat door de ideologie of de uitvoering ervan en wat ging er mis? Ik denk het ingewikkelder zit dan alleen de ideologie, of het 'links'.

RAF is een goed voorbeeld inderdaad.

kloopindeslootjijook | 04-06-14 | 00:29

kapitein_iglo | 04-06-14 | 00:07

Dit soort artikels wordt natuurlijk nooit gelezen door de struisvogels.
Die noemen dat een aantal incidenten verspreid over 1400 jaar.
Voorlopig blijft Elian een roepende in de woestijn, een woestijn bewoond door struisvogels, ontkenners en wegkijkers.

Jan Dribbel | 04-06-14 | 00:24

@Kloopetc (23:45),

De socialisten van nu kijken weg, zie bovenstaande column en het VK artikel.
Ze moeten wel, want ze werken vrij systematisch samen met clubjes van jodenhaters.
En alle socialistische maatschappijen zijn klassenmaatschappijen, waar een rijke partijtop alles heeft en het volk niets.
Jij kunt geen uitzondering op die regel noemen.
Dat nazi-Duitsland een klassenmaatschappij was is dus een overeenkomst, geen verschil met alle andere socialistische landen.

(23:57),

Socialisten waren alleen tegen westerse bewapening omdat die de wereldwijde revolutie in de weg stond. Er zijn nauwelijks socialisten in Europa geweest die tegen het militarisme in de USSR hebben gedemonstreerd. Sommige socialisten werden bovendien zelfs betaald om te demonstreren tegen Westerse bewapening. Eerst door de nazi's (het gebroken geweertje), toen door de DDR (IKV) en later zelfs nog door Saddam.

Dandruff | 04-06-14 | 00:16

Kaas de Vies | 03-06-14 | 21:53

Er is hoop voor de realisten. De Ridderorde van de Tempeliers komen eraan!

De Ridderorde van de Tempeliers zal het kwaad verdrijven. Als onderdeel van een grotere orde de Illuminatie!

Hail! NWO

cees2025 | 04-06-14 | 00:11

waarom islam de grootste massamoordenaar in de geschiedenis van de mensheid is?

www.americanthinker.com/2014/05/the_gr...

voor diegene die wil weten over de geschiedenis van de islam

kapitein_iglo | 04-06-14 | 00:07

@Sterke koffie (23:25),

Het is helaas niet iets van de jaren '70.
LePen heeft zijn walgelijke uitspraken over de holocaust meermaals herhaald, ook een paar geleden nog eens. En onlangs noemde hij Ebola een oplossing voor het immigratieprobleem.
Dan spoor je echt niet.

@Swift 1.6 (23:39),

Dat is inderdaad een groot probleem ja.
Als ik in Frankrijk zou wonen en ik zou dat land willen behouden, dan zou ik helaas waarschijnlijk ook gedwongen worden om FN te stemmen.
In Nederland heb ik gelukkig artikel 50 kunnen stemmen. Jammer dat daar verder zo weinig animo voor was.

Dandruff | 04-06-14 | 00:03

Zelfs in Zweden trekken de joodse mensen weg uit steden als Malmö www.telegraph.co.uk/news/worldnews/eur... uit angst voor de pure haat en intolerantie van bepaalde groepen in de samenleving.

henkdekanarie | 03-06-14 | 23:58

Ayatollah Oink-Oink | 03-06-14 | 22:56
"Voor de zoveelste keer: Joseph Goebbels (ja, die), 16 juli 1928:
arbeitertum.wordpress.com..."

Dienstweigeraars kwamen van links. Past ook niet echt in het nazi-denken waarbij mannen dappere strijders moeten zijn. Pacifisten kwamen van links en zongen liederen tegen de wapenwedloop. Zie je, het is net wat je eruit pikt ter vergelijking. Dat Goebbels zichzelf socialist noemt wil niet zeggen dat de rest van socialisten het daarmee eens was en is. Overigens is het wel aardig om te kijken waarom het liberalisme in de 19e eeuw blijkbaar nog niet voldeed.

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 23:57

@Kloopetc (23:18),

De cirkelredeneringen komen van jou.
Eerst wil je niet weten waarom Hitler links was, en als je met de harde feiten geconfronteerd wordt zeg je ineens dat hokjes als links of rechts achterhaald zijn.
Dat weerlegt echter niet die feiten:
- De NSDAP noemde zichzelf socialistisch.
- De NSDAP gedroeg zich socialistisch.
- De NSDAP was sterk geïnspireerd door de socialist Mussolini.
- Hetzelfde geldt voor de meeste nationaal-socialistische partijen in die tijd.

En verder lieg je als je zegt dat "links" tegen racisme en xenofobie is. Ook in de USSR werden hele bevolkingsgroepen met miljoenen tegelijk afgemaakt, lang voor Hitler daartoe overging. Ook het beleid van Mao, Pol Pot, Saddam, Mugabe en veel andere socialisten was vaak puur racistisch.
Je liegt nog veel harder als je zegt dat liberalen racisme nu afvangen.

Het klopt wel dat veel West Europese socialisten jarenlang alleen haat tegen autochtonen hebben gekweekt. Maar extreem-linkse groepen zoals de RAF, de kraakbeweging etc zijn altijd doorgegaan de joden als zondebok te gebruiken. Bij de vliegtuigkaping in Entebbe hebben Duitse socialisten de joden van de andere passagiers gescheiden. Ook de terreurgroep "Japanse rode leger" pleegde aanslagen op joodse doelen.

Inmiddels is anti-joods racisme echter weer net zo geaccepteerd als anti-blank racisme; ook bij "gematigd links". Vandaar dat de bloedige moordpartijen in Toulouse en Brussel zo gemakkelijk worden gebagatelliseerd en goedgepraat.
Zoals hier;
twitter.com/JasmijndeKoon/status/4712...
En over liederen, symbolen, vlaggen en leiders gesproken; hoeveel zie je er in het profiel van dit linkse goedpratertje?
twitter.com/JasmijndeKoon/status/4712...
Dat gezwaai met rode vlaggen en socialistische symbolen (ster, hamer en sikkel, mitrailleur, swastika, tomaat, etc); een duidelijker omschrijving van "socialisme" had je niet kunnen geven.

Dandruff | 03-06-14 | 23:57

Ayatollah Oink-Oink | 03-06-14 | 22:56
"Voor de zoveelste keer: Joseph Goebbels (ja, die), 16 juli 1928:
arbeitertum.wordpress.com..."

En... zijn de socialisten van nu het ermee eens?

Socialisme wil geen klassenmaatschappij en een eerlijke samenleving (whatever that may be). Niet veel van gemerkt bij die Goebbels.

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 23:45

swift1.6 | 03-06-14 | 23:39
sjah aan de andere kant, ze maken dus geen onderscheidt da's alvast een positief iets qua discriminatie

jack and friends | 03-06-14 | 23:42

sterke koffie | 03-06-14 | 23:25
het probleem is dat er geen fatsoenlijk alternatief is in de meeste gevallen. In frankrijk is het of "kom maar binnen" óf FN. Om een of andere reden zijn alle partijen die zich wat nationalistischer opstellen allemaal van die partijen die ook niet helemaal fris zijn. Zie ook de europese verkiezingen. Wil je anti Europa stemmen, kom je bijna altijd bij (half) neonazi achtige partijen uit.

swift1.6 | 03-06-14 | 23:39

Nee liever wijzen politici naar Front National als antismeitische organisatie omdat opa Le Penn zich ergens in de jaren '70 vergaloppeerde aan niet te frisse denkbeelden. Er is iets totaal kroms aan deze verdachtmakingen omdat ze niet gestaafd kunnen worden met gebeurtenissen in de afgelopen decennia.

sterke koffie | 03-06-14 | 23:25

@PrinsesStoepje. En toch heeft Israël meegedaan aan de vredesonderhandelingen door gevangenen vrij te laten. En wat was de reactie van de andere kant: niks, ze stopten zelfs de onderhandelingen met een smoes.

Maria.1 | 03-06-14 | 23:25

Ayatollah Oink-Oink | 03-06-14 | 22:56
Toen Arafat destijds een boer liet riep iedereen dat hij Israël erkend had. En omdat Fatah en Hamas nu samenwerken neemt men voor het gemak aan dat Hamas dat ook doet.... En de hele wereld boos en onbegrijpend doen als Israël geen zin heeft in "vredes-onderhandelingen" met deze types. Dat is geen naïviteit, dat is kwaadaardig, kijk maar naar Timmerfrans met zijn schijnheilige geblaat.

PrinsesStoepje | 03-06-14 | 23:22

smerige nsb-ers al die linksch triefel met hun islam-geknuffel. duidelijk fout voor de oorlog. en die gaat er zeker komen.

minimá-armezusvan.. | 03-06-14 | 23:20

La Bailaora | 03-06-14 | 22:42
"Ja, die was hartstikke links:
www.meervrijheid.nl..."

Kijk, dat is tenminste iets. Interesting.

Er staan naast geschiedenis ook een hoop vergelijkingen in naar het links van toen, maar die zou je ook kunnen maken t.o.v. rechtse dictators bijvoorbeeld. De vinger wordt er daarom niet echt opgelegd. En er dreigen cirkelredeningen. Iets van toen links noemen en vervolgens Hitler daarmee vergelijken.

Bijvoorbeeld De 'terug-naar-de-natuur' van de rond 1900 had een ander sentiment (de glorieuze ontwikkeling van de mens zelf) dan die van de milieu-gekkies van nu (zielige zeehondjes, mensen slopen de boel).

Het links uit de franse tijd is anders dan het links van rond 1900. En weer anders dan nu. Links van nu bevat verzet tegen racistische en xenofobe denkbeelden en tegen etnocentrisch nationalisme. Nou, daar past Adolf niet echt in. Wat nu meestal rechts heet, Liberalisme vangt dat allang af trouwens, maar dit terzijde.

Wat mij betreft is dat hele links-rechts verhaal achterhaald en zowat betekenisloos geworden: links is wat de personen die zichzelf links noemen goed vinden en rechts is wat de personen die zichzelf rechts noemen goed vinden.

Kortom, mensen stoppen zichzelf in een vakje en gaan zichzelf helemaal geweldig zitten te vinden. Er bestaat een opgepompte wij-jullie cultuur, waarbij mensen besluiten tegen rechts of tegen .... whatever te zijn, de verschillen overdrijven en dat versterken met liederen, symbolen, vlaggen, leiders. Daar was Hitler ook goed in trouwens.

Volgens het artikel heeft trouwens AH wel iets met VW te maken gehad :-)

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 23:18

pff... en nog een "h"

"If there is any hope, it lies within the proles"
Lezen leugens en kunnen er hopelijk nog eens om lachen.

hallevvezool | 03-06-14 | 23:17

Wanneer antisemitisme van extreem-rechts komt, heet het antisemitisme. Komt het van jihadisten, heet het "radicalisering", of "terrorisme". De officialis opinio gaat nog steeds uit van het bestaan van de nobele moslim.

Rest In Privacy | 03-06-14 | 23:15

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 22:24
Was hij niet de lijsttrekker van de Nationaal Socialistische Deutsche Arbeiters Partij?
Een club die je moeilijk van rechtse sympathieen kunt betichten.

de honden blaffen... | 03-06-14 | 23:12

La Bailaora | 03-06-14 | 22:47
Allemaal heel toevallig. Gebeurt mij ook wel eens. Wil ik een sigaar opsteken blijft het een volautomatisch wapen te zijn dat ik van huis heb meegenomen.

Zzzzooooffff | 03-06-14 | 23:08

Maar ja, zeggen de Gutmenschen met hun hand onder hun wijze kin: twitter.com/JasmijndeKoon/status/4712...
Want dat sprookje over genocide op palestijnen is erg hardnekkig.

PrinsesStoepje | 03-06-14 | 23:06

EUrasia has always been at war wit Oceania..

hallevvezool | 03-06-14 | 23:04

And now something completely different,
.
Moslims kunnen binnenkort bij drogisterijen en supermarkten erotische artikelen kopen. De producten zijn halal en bedoeld voor meer plezier in het echtelijke seksleven.
.
Het gaat niet om vibrators en opblaaspoppen, maar om vrome bodylotions en geurkaarsen die in olie veranderen. Later dit jaar volgen lingerie en andere verzorgingsproducten.
www.telegraaf.nl/binnenland/22697662/_...

Jan Leul | 03-06-14 | 23:01

Linkse media- ik kan het bijna niet meer aan.

de Voorzittert | 03-06-14 | 23:00

@Dr.Grishnackh | 03-06-14 | 22:41
Soortgenoten zoeken, contacten leggen waar je kan en bijeenkomsten organiseren en ondertussen je wijk een paar keer per avond patrouilleren en jezelf vergroten met wijsheden en feiten zoveel je kan. Hoe moeilijk kan het zijn?

tattooboer | 03-06-14 | 23:00

De linkse wegkijkers zien geen probleem.
De linkse media melden geen problemen.
En als er geen probleem is, hoef je er ook niets aan te doen.
Pas als het te laat is.

Waarom verwacht ik een 'ingelaste uitzending' tijdens de WK, van het NOS journaal? Oh's en Ah's roepen, wat erg. En linkse deskundigen roepen dat dit echt een éénling is.
Tot de volgende uitzending, en de volgende, en de volgende..

Linkse media. Doe eens niet wegkijken. Doe eens strak kijken in dat vieze afschuwelijke vreselijke gezicht van de realiteit. En bericht daarover. Schijn er licht op, waar ratten van vluchten.
Benoem het. Identificeer het, en hou het in de gaten.
En alle geradicaliseerde gekken in Nederland, met afgehakte hoofden op hun conto, of een kalashnikov in de hand.. paspoort afpakken, weg ermee. Liever kwijt dan rijk.
Maak Nederland veilig, en begin met die moslim gekken.

Wim Venijn | 03-06-14 | 22:55

"Schrijven doorgedraaide journalisten als Stieven Ramdhari bewust totale onzin of is zo'n artikeltje in de Volkskrant toevallig ontstaan?"

Lauwe Koffie | 03-06-14 | 22:55

Ah, Janny en Beatrice. Wat zou hun slipjes nou het natst maken, juichen voor stoere jihadstrijders of krijsen om de doodstraf voor Wilders?

dedeurs | 03-06-14 | 22:54

Bovendien zijn de moslims nu al decennia lang een groter gebied aan koloniseren dan dat de orthodoxe joden sinds het bestaan van Israël hebben gedaan.. Overal in heel West-Europa vestigen Moslims en oefenen steeds meer druk uit om het eea naar hun hand te zetten.. Helaas vaak met succes.

Baron bierviltje | 03-06-14 | 22:51

@ad melkert | 03-06-14 | 22:37

Ik heb op Joop.nl voorzichtig gevraagd hoe verstandig het is om iemand die de moord op Van Gogh toejuicht en Bin Laden verheerlijkt, een podium te geven voor verongelijkt gehuil over 1 Marokkanen-opmerking waarvoor allang excuses zijn aangeboden.

Je raadt 't al: geweigerd door Jolo's vrijheidshatende censors.

raskol | 03-06-14 | 22:48

@Zzzzooooffff | 03-06-14 | 22:42
En hij had toevallig een sigaar bij zich, ten minste dat dacht ie, toen ie hem wilde opsteken bleek het een AK47... toeval.

La Bailaora | 03-06-14 | 22:47

Uw overheid drukt u op het hart woorden van kritiek zorgvuldig te overwegen alvorens ze te uiten, en bij voorkeur deze geheel achterwege te laten. Kritiek, ongeacht waarop, is slecht voor uw gezondheid en jaagt de kosten voor de gezondheidszorg op. Er is dan ook een nieuw wetsontwerp in de maak waarin staat dat kritiek uitende mensen, d.w.z. mensen die kiezen voor negativiteit, een fors hogere verzekeringspremie tegemoet kunnen gaan zien.

Rest In Privacy | 03-06-14 | 22:46

DNA van apen en mensen verschilt nog geen 1 procent, 5 procent verschil in de rechtspraak is als aarsworm staat tot Einstein.
* snappie*

Astroturfer | 03-06-14 | 22:44

Die Maurits Berger is qua 'onafhankelijke wetenschapper' vergelijkbaar met Martijn 'dr Kromzwaard' de Koning. Berger pleitte ooit voor sharia-regels in de familie-rechtspraak.

raskol | 03-06-14 | 22:43

Hij nam bij puur toeval de bus van Frankrijk naar België en kwam toen bij puur toeval in Brussel aan waarna hij bij puur toeval terecht kwam bij dat Joodse museum. Allemaal heel toevallig. Zit geen greintje opzet bij.

Zzzzooooffff | 03-06-14 | 22:42

Tattooboer, eens. Maar ik ben verloren wat ik moet doen, anders dan doen alsof ik invloed heb via het stemhokje. Wat stel je voor?

Dr.Grishnackh | 03-06-14 | 22:41

@ Vraagstraat idd, je begint je bijna aftevragen of men bewust het eea laat door etteren totdat er bijvoorbeeld een burger oorlog uitbreekt, want ookal wil ik er niet aan denken dat zoiets mogelijk is, het lijkt langzamerhand wel steeds meer die kant op te gaan... :-(((

Baron bierviltje | 03-06-14 | 22:40

@Dr.Grishnackh | 03-06-14 | 22:37
Veel woorden, weinig boodschap. Kijk eerst naar je eigen acties en veroordeel erna pas.

tattooboer | 03-06-14 | 22:40

Sumato | 03-06-14 | 22:29
is allemaal tactiek. je organiseert een probleem en roept dan dat jij de oplossing bent en brengt.
zo hebben we dankzij iedereen een vieze pedo nu iemand meekijken over de schouder bij het surfen, door idioten agent te maken 24 uur controle met camera's en straks wegens is toch wel lastig hoor zo'n frans terroristje in belgie een europese stasi en leren de kinderen dat ze het aan de juf moeten vertellen als papa of mama iets lelijks zegt over moslim's europa of iets anders wat ze niet goed uitkomt.

jack and friends | 03-06-14 | 22:38

Geenstijl en de reaguurders zijn een van de weinige plaatsen op internet waar met inktzwarte humor nog een beetje relativeringsvermogen geboden wordt om met dit sort dingen om te gaan. En hoe welkom dat ook is, het is slechts is een uiterst beperkt pleistertje voor een hele grote wond. Ik ken heel veel mensen die Timmermans een uitstekend politicus vinden. Het meerendeel van die mensen is academisch opgeleid. Het morele gelijk van links zit zo ontzettend diep verankerd, volgens mij nog steeds terug te voeren op de 2e wereldoorlog. Men kiest er voor horende doof en ziende blind te zijn. Want rechts is fout, eigenbelang is fout; communisme als middel om geldstromen in banen te leiden en overheid als gedankenpolizei zorgt ervoor dat jezelf niet teveel na hoeft te denken blijkbaar. Volkskrant-abbonnement en dan maar wat meer belasting betalen, maar dan voorkomen we tenminste een 3e wereldoorlog in Europa. En met de kinderen naar het Anne Frank huis in aanvulling op de propaganda die ze op lagere school meekrijgen. Dat is ongeveer waar het op neerkomt als je met dit soort mensen praat. En dan heb ik het echt niet alleen over mensen met sandalenberoepen. En oh ja, die beveiliging van Wilders, daar moesten we maar eens mee ophouden, want hij maakt het er zelf naar.
Vergeet niet dat slechts een relatief klein deel van de bevolking de weg naar geenstijl weet te vinden, laat staan eens een andere visie dan die van de volkskrant te onderzoeken voor zichzelf.

Dus, reaguurders, blijft het bij zwarte humor, of heeft er iemand echt een plan om weer normaal te doen met zijn allen?

Dr.Grishnackh | 03-06-14 | 22:37

Bij Joop zie ik nog steeds geen kritische kanttekening over het dubieuze verleden van "rechtenstudent" cq pro Mohammed B. aanhanger Mohamed Azahaf. Joop/Mulo3 F. Jole houdt niet van transparantie en wil nog graag de mensen dom houden want dit is zijn garantie op continuering van zijn veel te goedbetaalde baan. Joop is een neo-fascistiche organisatie aan het worden die aanzet tot haat.

ad melkert | 03-06-14 | 22:37

ikdenkwat | 03-06-14 | 22:28
"Oh? Was hij liberaal rechts?"

Zo krijg je alles waar je het wil hebben.

Je hebt 2 katten, zwart en wit. Hij is niet wit, dus hij is zwart.
Of zijn er misschien meer kleuren? Zoals BRUIN.

Kan je net zo goed de vraag stellen:
'Oh? Was hij Communistisch links?'
Nee? Dan was hij dus rechts?

Anyway, wat was er dan zo links aan Hitler? Om alvast je een hint te geven; 19e eeuws Sociaal Darwinisme heeft niet veel met socialisme te maken.

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 22:37

Ontzettend veel; beleidmakers, waaronder krantredacties worden gepusht islam vriendelijk te zijn. Walgelijk en reden tot opstand. De vlam gaat vanzelf in de pan en ik sta in de eerste rij!

tattooboer | 03-06-14 | 22:36

Heeft de Tweede Kamer al besloten dat van alle Syriëgangers hun Nederlandse nationaliteit moet worden afgepakt?

Nee? Nog niet?
*werken dan, krengen in de Tweede Kamer*

Lewis Lewinsky | 03-06-14 | 22:36

Het probleem is niet de moslim, maar de rest van de gemeenschap.
Wanneer nemen mensen nu eens massaal het heft in eigen handen, en slaan deze knulletjes eens helemaal lens?
Zolang niemand de straat terug pakt, blijven die kutmarokkaantjes denken dat zij de baas zijn, sukkels.

captainobvious | 03-06-14 | 22:35

Realisten... we verliezen de oorlog.
Kaas de Vies | 03-06-14 | 21:53
--
Een uitdrukking die ik ooit eens hoorde ging over dat pessimisten veelal gelijk hebben maar korter leven terwijl optimisten langer leven maar vaak geen gelijk hebben.
En toch moeten er mensen zijn die anderen voorlichten, informeren en waarschuwen.

appeltjesgroeneweide | 03-06-14 | 22:35

'Tis verdomme the eighties all over again. Dat fokking cultuurrelativistische postmoderne gezever ben ik toch zo ontzettend zat. Stelletje linkse landverraders.

postmodernismisdead | 03-06-14 | 22:32

Het is handig om je ten alle tijden te bewapenen met bv pepperspray. Een pistool gaat (nog) wat ver.

pluk-87 | 03-06-14 | 22:31

De oorlog van mohammedanen tegen "ongelovigen" in Europa is allang begonnen. Joden, homo's, vrouwen, zij zijn als eerste het slachtoffer van de goedertierendheid van allah (cohf). En iedereen verder die zich verzet tegen de zegeningen van het ware geloof natuurlijk.

Absurd is, dat alle regeringen in Europa ervoor kiezen om dit te negeren en de terreur die om zich heengrijpt af te doen als "incidentjes" - maar, zoals in Nederland, wèl meteen klaar staat om iedereen die daar een opmerking over durft te maken (hallo meneer van Woerkom) als paria buiten de policor gemeenschap te trappen.

"Onze" volksvertegenwoordigers vertegenwoordigen ons allang niet meer. We zijn verkocht aan de geitenneukers (dixit Van Gogh), die op zich ook niet meer zijn dan de stoottroepen van de feitelijke eigenaren van de EU en ons en zolang we niet massaal in opstand komen, gaat dat gewoon door.

Iedere keer als ik in dit trieste continent kom schrik ik weer van de aantallen camera's die er extra zijn bij gehangen, de nieuwe benauwende regels, de diefstal van welvaart en de absurde tolerantie jegens religieus geïnspireerd tuig. En men laat het maar gelaten over zich heen komen.

vraagstaart | 03-06-14 | 22:30

Mogelijk...

"Mogelijk" dat is zo'n '50% kans' keuze woordje, let maar eens op hoe surrogaat deskundigen en intellectuelen dit gebruiken als ze het eigenlijk gewoon niet weten.

Best mogelijk dus dat het toeval was, ook best mogelijk dat het geen toeval was... houden we het lekker in het midden, kan nooit kwaad. Bovendien mocht het echt toeval zijn, kan Stieven de stukjesschrijver altijd aankomen met 'ziejewel'

De naam Syriaganger zegt het eigenlijk al. Syriaganger, geen Syriaterugkomer. Je als EU zo druk maken over terrorisme maar het niet voor elkaar krijgen dat je Syria gangers hun paspoort en hiermee elke vorm van toegang tot elk EU land afneemt niet voor elkaar krijgt.

En let maar op. Strakjes krijgen we aanslagen in wat grotere proporties en dan gaan EU-idioten als Pechthold en van Baalen krijsen dat we juist de EU nu nodig hebben.

Sumato | 03-06-14 | 22:29

Het echte gevaar is links!

Eigenlijk he zouden we ze samen met die moslims op een eilandje moeten zetten... Jaartje of 20 wachten en kijken hoe ze het ervanaf brengen saampjes :) Lijkt me tof experiment...

Kunnen ze geradicaleeerde islam terroristen eens in hun natuurlijke habitat bekijken ipv van achter een gemeenteraam cq grachtengordelgordijn cq villawijkwindow

peterdh | 03-06-14 | 22:29

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 22:24
Oh? Was hij liberaal rechts en verzon volkswagen?

ikdenkwat | 03-06-14 | 22:28

Ach ja, Maurits Berger. Die krijgt ook incidenteel koffertjes met geld uit bepaalde olielanden. Dat is puur toeval hoor...

Ron_Paul | 03-06-14 | 22:28

Ik ben zo blij dat de vis op de markt niet meer in de krant van gister verpakt wordt. Je zou maar eens zo'n vieze Volkskrant om je kibbelingetjes heen treffen.

Conan de Rabarber | 03-06-14 | 22:27

du Roi Soleil | 03-06-14 | 21:57
"de Linkse Jodenhater Adolf Hitler"

Ehhh... Adolf Hitler, links?

kloopindeslootjijook | 03-06-14 | 22:24

@La Bailaora | 03-06-14 | 22:19
Ik vermoed dat de Volkskrant geen idee heeft over wie je het hebt. Toevallig.

Lewis Lewinsky | 03-06-14 | 22:22

Gaat u maar rustig slapen, de regering waakt over u.

Wim Venijn | 03-06-14 | 22:22

Kan best toeval zijn. Toeval dat het een museum in brussel was. Had net zo goed een bepaald huis in amsterdam kunnen zijn.

swift1.6 | 03-06-14 | 22:21

Inpakken, touwtje er om, optiefen.

XHannibalX | 03-06-14 | 22:20

Berlijn krijgt synagoge-moskee-kerk in een.Het initiatief ging uit van een protestantse gemeente.De liberale joodse gemeente van Berlijn was snel voor het project gewonnen. Het vinden van een islamitische partner was moeilijker, aldus de krant Der Tagesspiegel. Uiteindelijk besloot het Forum voor Interculturele Dialoog mee te doen. In het FID zitten vooral hoog opgeleide, jonge, tolerante Turken. Op internet worden zij voor hun medewerking uitgescholden door conservatieve moslims.
www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/articl...

Jan Leul | 03-06-14 | 22:20

Mohammed Merah was zeker ook toeval?

La Bailaora | 03-06-14 | 22:19

Extreem links heeft de afgelopen eeuwen meerdere malen bewezen nogal voor een oorlogje of 2, 3, 4... te zorgen. Echter, Extreem links (Media, Politiek, Professoren van neuspeuter studies) blijven beweren dat Nationalisme, Extreem rechts en kritische journalisten het probleem zijn.

*zucht*.

LangeTijdGeleden | 03-06-14 | 22:17

Overigens heeft de Boston Bomber Tsarnaev ook drie joden vermoord. Althans, hij dacht dat ze alledrie joden waren, maar een was geen jood. Ook een moeslim kan zich vergissen.

Misschien leuk voor de Volkskrant: Tsarnaev vermoordde per toeval een niet-jood.

Lewis Lewinsky | 03-06-14 | 22:17

Straks vraagt men zich bij de Azijnbode ook nog af of de Holocaust bewust of toevallig ontstaan is.
Wat een krant.

Conan de Rabarber | 03-06-14 | 22:16

De Nederlandse politiek en de Nederlandse staatsmedia zwijgen in alle talen over de gruwelijke jodenmoord in Brussel, gepleegd door een moslim die hiermee de superieuriteit van de islam wilde aantonen.

De politiek en de staatsmedia hebben het liever over racisme met woorden, nietwaar, Van Woerkum?

Daden vallen buiten hun gezichtsveld. Omdat hun kop diep in de grond zit, in de struisvogelhouding. En daarom zullen er nog vele mohammedaanse moorden volgen. Dit is onvermijdelijk. Bedankt, Azijnbode! Bedankt, VVD! Bedankt, PvdA! Bedankt, D66!

Lewis Lewinsky | 03-06-14 | 22:14

Misschien tijd voor kamervragen van Wilders over de objectiviteit van de Nederlandse pers.
ad melkert | 03-06-14 | 22:08

tja AD, dan krijgt die weer het verwijt dat die vraagt naar de bekende weg zonder op los singuh
Maar het is in en in triest wat er van dat journalistenopleidinkje komt tegenwoordig.. ze dragen allemaal een pallie sjaaltje en zijn besneden of bezopen Eurofielen.

(c)ZWITSUL | 03-06-14 | 22:13

@Russells Teapot | 03-06-14 | 21:57
Ik vrees dat je gelijk hebt.

God Zelf | 03-06-14 | 22:13

Als er in een stadion geheel tokkieproof 'k. joden' wordt geroepen dan staat Nederland op z'n kop terwijl hiermee slechts de geuzennaam van de megalomane boefjes van FC 020 wordt bedoezeld, die zelf zich ook niet geheel onbetuigd laten middels kreten als
'k. boeren' dan wel 'k.k. kakkerlakken'. Voetbal is een feest nietwaar.

Waar zogenaamd weldenkend Nederland zich vervolgens onderdompeld in dit schandelijk ridicule antisemitisme blijft het opvallend stil wanneer bovenstaande voorbeelden de revue passeren. Niet voor het één of ander, maar ik vind het behoorlijk hypocriet.

Shape of Despair | 03-06-14 | 22:10

Misschien tijd voor kamervragen van Wilders over de objectiviteit van de Nederlandse pers.

ad melkert | 03-06-14 | 22:08

Israël is het licht en de pislam is donkerder dan een zwart gat.

eerstneukendanpraten | 03-06-14 | 22:07

Met dit soort mensen heb jij geen vijanden meer nodig. Ze zijn onder ons, al decennia. Ik hoop dat de Volkskrant bij deze onder curatele geplaatst wordt.

ad melkert | 03-06-14 | 22:06

Tuurlijk was het puur toeval. En ik ben de Paashaas.

Maria.1 | 03-06-14 | 22:05

Sorry hoor maar valt dit niet gewoon onder land verraad? Het is welliswaar niet in Nederland gebeurd maar dit soort mensen zouden dat ook totaal niet erg vinden als het hier gebeurd.

DaeHanMinGuk2 | 03-06-14 | 22:04

@Kaas de Vies | 03-06-14 | 21:53


Er schuilt altijd gevaar in immigratie. Intergratie is een ander woord voor "willen jullie alstublieft ons worden?"


De mantra is dat migratie van alle tijden is. Dat is waar. De gevolgen zijn ook van alle tijden - een van de etniciteiten die in het spel is delft dan het onderspit.


Vraag maar aan de Elbe-slaven, Aboriginals, Indianen, Pontische Grieken, Bosjesmannen, Negrito's en wie al niet hoe dat is afgelopen.

omanders | 03-06-14 | 22:03

Ja, het zijn altijd incidenten als moslims joden aanvallen.

En bovendien is het sowieso de schuld van Israël.

Dat het de goddelijke plicht is van elke moslim om joden, waar ze gevonden kunnen worden, af te slachten doet niet ter zake.

www.youtube.com/watch?v=DmerYYdJDv0

Parsons | 03-06-14 | 22:02

De dochters, 16 en 17 jaar van de slachtoffers leven nog omdat ze niet naar Europa op vakantie gingen.

dubbert | 03-06-14 | 22:00

Het hele gebeuren in Nederland / Europa doet me denken aan een kikker die langzaam gekookt wordt, maar omdat het geleidelijk gebeurd niet in de gaten heeft dat het niet goed gaat. De kikker springt niet uit de pan, Europa doet te weinig en neemt geen adequate maatregelen. Liever wijzen de gut-menschen naar Wilders dan het werkelijke probleem onder ogen te zien.

Baron bierviltje | 03-06-14 | 22:00

' .. of is de aanslag op het museum in Brussel toevallig ontstaan? '
ja dan vraag je er ook om.. tjesus, heeft de moslimbroederschap een pak aandelen gekocht ?

(c)ZWITSUL | 03-06-14 | 21:59

Na de Linkse Jodenhater Adolf Hitler is het een tijdje stil geweest. Maar nu steken de andere Linkse Jodenhaters, in de vorm van Gutmensen, hun kop weer op.

du Roi Soleil | 03-06-14 | 21:57

Linkse wegkijkers boren nieuwe morele diepten aan, alles om maar weg te kunnen blijven kijken van de harde realiteit.

Ik houd dit soort mensen medeverantwoordelijk voor aanslagen die in de toekomst gebeuren. Want zij misbruiken hun positie in de media om het volk zand in de ogen te strooien, louter omdat geradicaliseerde terugkerende ploflims niet in hun wereldbeeld vol roze luchtkastelen in te passen valt.

Russells Teapot | 03-06-14 | 21:57

Ik vrees de dag dat niet alleen juweliers zich gaan bewapenen...

paost712 | 03-06-14 | 21:56

Het echte grote gevaar schuilt echter in "extreem rechts".
Zo roepen politiek en media in koor.

de honden blaffen... | 03-06-14 | 21:56

Ik kan gewoon niet bevatten dat ze in Den Haag hun kop maar in het zand blijven houden.

Die lui zetten daar echt alleen maar om geld te graaien want de bevolking vertegenwoordigen doen ze al lang niet meer.

Ook de "linkse" media wil maar niet realiseren dat hun tijd voorbij is en dat ze nu eenmaal ingehaald zijn door het internet.
Zie vorig topic: Het wordt tijd voor een opstand.

Project X, Binnenhof, Den Haag!

Mastermattie | 03-06-14 | 21:54

Men bedenkt dit soort meuk om dat het allemaal "pleasers" zijn. Ze willen maar niet inzien dat er een reeel gevaar schuilt in 1. Syriestrijders 2. Islam. 3. Immigratie zonder integratie. Ze willen hun droom niet loslaten daarom bestaat er geen realistisch beleid of media coverage over 1. Want 2 en 3 MOETEN beschermd worden.

Realisten... we verliezen de oorlog.

Kaas de Vies | 03-06-14 | 21:53

Nu weet ik weer waarom ik mijn abonnement op de Volkskrant 15 jaar geleden heb opgezegd.

Lauwe Koffie | 03-06-14 | 21:50

-weggejorist-

Mastermattie | 03-06-14 | 21:49

Hehe andere media afzeiken op Twitter, wat een gekkies inderdaad.

kicktherabbit | 03-06-14 | 21:48

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen