Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

TwitCourt. #Demmink getuige: Klaas Langendoen

Niet alleen de zetelgeseling die PvdA en VVD moesten ondergaan op GR2014 gingen verloren in de schreeuwstorm rond Wilders. Ook GroenLinks-zeloot Harry Borghouts kwam er goed vanaf: zijn persoonlijke inmenging met het onderzoek naar het pedonetwerk waar Joris Demmink bij betrokken is/was/zou kunnen zijn/had kunnen zijn/mogelijk van wist, is helemaal ondergesneeuwd. En vandaag is iedereen aan het flabbergastfappen op een man in een museum. Gelukkig is de krant van wakker Nederland gewoon on topic, en zit Saskia Belleman weer in de rechtbank om de zaak #Demmink te volgen. Vandaag in het getuigenbankje: oud-IRT rechercheur Klaas Langendoen. Die schopt al jaren tegen de slechte huishouding & organisatie bij de politie. Dat deed hij ooit met een motorhelm op zijn hoofd in de rechtbank, maar dat hoeft nu niet meer. Inlezen in de man hier en daar. Of bij Micha Kat, natuurlijk. Livetweets hierboven. KWOOT: Uit 2 tweets van SasBel: "Langendoen kan niet anders concluderen dan dat het klopt dat Turkse overheid, top Justitie Nederland chanteerde. Chantage kwam erop neer dat Baybasin moest worden veroordeeld, anders zou Turkije brisante informatie over #Demmink publiceren." (Baybasin is een Turks-Koerdische Demmink-getuige die levenslang gevangen zit in Nederland wegens drugshandel - wiki.)

Reaguursels

Inloggen

@--sql error-- | 24-03-14 | 16:33
Als een ambtenaar is opspraak komt, dan wordt hij op non-actief gesteld. Dat was de standaardprocedure.

Dat had bij Demmink in 2003 ook moeten gebeuren. Hij kwam enorm in opspraak. Hij had toen op non-actief gesteld moeten worden, waarna de politie de zaak had kunnen uitzoeken.

Dat de standaardprocedure bij Demmink in 2003 niet gevolgd is, is een doofpotactie.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 23:07

-weggejorist-

R. Mortis | 24-03-14 | 17:53

Spektrui moet wéér overgeven dus wéér een gelegenheid om eindelijk zijn trui te wassen.

Zaniker | 24-03-14 | 17:53

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 17:29

Dat is inderdaad dondersmoeilijk. Als je de carriere verwoest van iemand die machtig is, geld heeft, connecties heeft, en informatie heeft, dan hangen daar gevolgen aan. Kijk wij doen hier natuurlijk vrij gemakkelijk over. Wij zijn de verontwaardige burgertrutten. Wij hebben geen benul van de powerplays op old-boys network nivo. Wij weten niet welke afspraken er dan wel zijn gemaakt tussen Turkije en Nederland aangaande Baybasin. Dit kan goed weer wat anders explosiefs zijn. Zoals de landmijnen van Fred Spijkers...
>
We gaan daar niet achterkomen. Die onderste steen die bovenkomt wordt een digitale farce. Ik denk wel dat er een paar goed peentjes zitten te zweten.
>
Speculatie en media spinnerij is alles waar wij toegang tot krijgen. Ik geef het op. Het was leuk en spannend toen het nog complotdenkerij was. Nu wordt het te echt. Laten we alle hoorzittingen maar afwachten. Zo'n dag als vandaag geeft voldoende stof toch?
>
"What you have to understand, John, is that sometimes there are forces and events too big, too powerful, with so much at stake for other people or institutions, that you cannot do anything about them, no matter how evil or wrong they are and no matter how dedicated or sincere you are or how much evidence you have. This is simply one of the hard facts of life you have to face."--- Former CIA director and Cercle member William Colby giving advice to his friend senator John DeCamp, urging him to quit his investigations into the Franklin child abuse affair and to write a book about his experiences

Egbert45068068 | 24-03-14 | 17:43

@Egbert45068068 | 24-03-14 | 17:18
Deze vraag is heel erg belangrijk. Iemand wordt beschuldigd van ontucht met minderjarige schandknapen. De AIVD en Rijksrecherche doen onderzoek en zeggen nee daar klopt geen bal van. Je kijkt naar je werknemer die (ondanks al deze valse beschuldigingen) volgens menigeen een fantastische manager was. Verwoest je zijn carrière ja of nee? Moeilijk, moeilijk, moeilijk.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 17:29

Kortman - aantal naamdragers in 2007 [in Nederland]: 434. Dat zijn er niet veel. Echter, de toevoeging van Nawijn "(van de bekende juristenfamilie uit Nijmegen)" maakt de kans al weer ietsje groter dat er minimaal twee op het ministerie van Justitie werken.

Bron: www.meertens.knaw.nl/nfb/detail_naam....

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 17:23

@Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 17:16
Ja ik las het net ook. Ik bedoel dan ben je wel heel stupide bezig. Kleine jongetjes verkrachten in Turkije. Wanneer ze aangifte doen malafide figuren ze laten mishandelen en dan tenslotte ze ook nog eens hun aangifte laten intrekken bij je (ex)partner. Wat een bizarre zaak is dit toch.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 17:21

@sed iam tempus est
>
Donner is destijds door meerdere ambtenaren gewaarschuwd dat Joris Demmink aanstellen zware reputatie schade zou kunnen toedienen aan Justitie. Ik heb het idee dat Donner altijd de hand boven het hoofd heeft gehouden. Dit had goed voorkomen kunnen worden, ipv door te zeuren tot een rotte kies.
>
Opstelten treft wat mij betreft minder blaam. Een minister laat zich informeren en verteld dat aan de kamer. Als die informatie zegt: "de naam Demmink kwam in het Rolodex-onderzoek niet voor" dan kan hij dat alleen maar herhalen (en eventueel aftreden/verantwoordelijkheid nemen als dit later niet waar blijkt te zijn). Wel is het kwalijk dat belastinggeld is gebruikt om een ex-ambtenaar financieel bij te staan in een rechtzaak aangespannen tegen de Nederlandse pers.

Egbert45068068 | 24-03-14 | 17:18

Egbert45068068: "Vertelt en passant van de verhouding van Demmink met zijn voorlichter Wilfred Kortman [...]"

Saskia Belleman: "Bij Kortman zouden de slachtoffers hun aangifte moeten intrekken, hoorde Langendoen van de Turkse journalist. #Demmink Zo heet toevallig hoofd afdeling voorlichting Justitie en woordvoerder van minister Opstelten. #Demmink Volgens Kasmali kregen de slachtoffers de mededeling van hun belagers dat ze contact moesten opnemen met ene Kortman van Justitie. #Demmink".

Ik ben benieuwd hoeveel Kortmans er toen bij justitie werkten. Het zal toch niet zo zijn dat de aangevers geacht werden bij een partner van Demmink hun aangifte in te trekken?

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 17:16

@--sql error-- @De Koreaanse Slet
Eens dat je niet zo maar iemand kan ontslaan, maar iemand op positie demmink staat bloot aan een te groot afbreukrisico (rechtstaat etc). Gedrag moet dus onbesproken van aard zijn en kosten wegen in dit geval dan ook tegen de baten. Demmink had tijdelijk op non actief kunnen worden gesteld of kunnen worden wegpromoveerd op positie waar ie minder kwaad kan. "Hoofd archief LNV subsidie-aanvragen" ofzo.

En ja, 'stelselmatig links laten liggen/negeren/bagatelliseren' is een oordeel mijnerzijds.
Maar waarom sleept dit verhaal dan al zo lang en hangt er een zweem van verhulling om deze zaak?
En waarom kiest (advocaat) demmink en justitie ervoor om (al dan niet middels jur. intimidatie) te verhullen ipv openheid te geven over legitieme vragen??
Zo begreep ik dat Krol ivm gaykrant artikel ivm annefrank plantsoen een zwijgplicht opgelegd heeft gekregen.... Nou ja....??...
En met verbijstering las ik gisteren bijv. deze brief van de NOS: www.demminkdoofpot.nl/downloads/files...

Het gaat hier om het functioneren van de rechtstaat waar iedere burger op moet kunnen vertrouwen en niet in de laatste plaats over handel in jongetjes, waarvan ik er zelf ook 1 heb rond lopen in de leeftijdscategorie waarin deze meneer demmink met name in geinteresseerd schijnt/lijkt/is.

sed iam tempus est | 24-03-14 | 17:11

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:53
Als je dure woorden gebruikt doe het dan goed: testimonia de auditu... meervoud toch?

Smuts | 24-03-14 | 17:04

@Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 16:26
Die beschuldigingen komen al tenminste sinds de jaren 80 voor (zoals boven beschreven) uit met name het criminele milieu. Daar bleek overigens altijd weinig van te kloppen met een uitzondering hier of daar. Joris F. is zo'n uitzondering. Dat was een ambtenaar op het ministerie van VWS die voor ontucht met minderjarigen is veroordeeld.

Koen Voskuil weet dat trouwens ook best. Verder is er enorm veel roddel en achterklap, als er eenmaal een verhaal over je de wereld wordt ingeworpen dan blijft dat niet alleen hangen maar er komt nog van alles bij, meestal of althans vaak verzonnen. Die verhalen zijn der mate hardnekkig en zeker nu met het internet dat hoewel vaak al als complete nonsense afgedaan dat ze blijven hangen en continue herhaald blijven worden. Rob Mostert is zo'n verhaal. Die blijkt volgens de echte chauffeur van Demmink helemaal niet voor Demmink gewerkt te hebben. Dat zegt deze chauffeur zelf althans. Is het waar? Weet ik niet. Maar zo is Rob Mostert ook kennelijk ook niet onder verdachte omstandigheden overleden van alles wat ik heb kunnen vinden is hij gewoon op natuurlijke wijze overleden en is de rest van het verhaal een broodje aap van fantasten die connecties leggen die er gewoon niet zijn. Want waarom zijn er niet veel meer mensen omgelegd? Baybasin bijvoorbeeld? Een ongeluk zit in een klein hoekje in de gevangenis. Micha Kat leeft ook nog en tikt al sinds ik weet niet hoelang bijna dagelijks de meest absurde verhalen. Als die waar zouden zijn waarom leeft Micha nog?

Andere verhalen zijn wel relevanter want Demmink schijnt wel een relatie te hebben gehad met een man uit Tsjechië. Veel is daar niet over bekend maar in die Pinocchiobar schenen zich veel minderjarige schandknapen op te houden op zoek naar klandizie. Dus is de link met Demmink via die man uit Tsjechië snel gelegd. Als je die wil leggen natuurlijk. Hij zou daar overigens best geweest kunnen zijn op een keurige want het was geen bordeel maar een homobar. Iedereen bezoekt weleens een bar en in veel barretjes zijn ook prostituees. Zeker ook in homobarretjes.

Kortom lang verhaal kort, er wordt nogal wat geluld over mensen en die roddels zijn een lang leven beschoren. Wil niet zeggen dat ze waar zijn of dat er überhaupt maar iets van klopt. Maar. Let wel. Maar dat neemt niet weg dat Demmink gewoon wel een pederast blijkt te zijn die zich willens en wetens ophield met minderjarige jongens en zijn macht misbruikte om dit in een doofpot te stoppen.

Erg onverstandig en onhoudbaar. Ook belachelijk riskant om jongens te verkrachten met geweld in Turkije terwijl de schandknapen je daar om de oren vliegen die het voor een pak geld doen zonder te zeuren.

Er klopt een hoop niet in dit Demmink verhaal. Niet van de aantijgingen op het internet maar ook Demmink zelf klopt niet volgens mij. Ik ben dus enorm benieuwd naar de onderste steen. Wel of niet schuldig, wel of niet doofpot.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 17:01

De Koreaanse Slet zegt: Uiteraard moet de onderste steen bovenkomen, zeker nu.

Jij denkt het is het een of het ander. Of dit is een beerput, of dit is een lastercampagne. Het kan ook goed beide zijn. Dit is een beerput, en de lastercampagne bijt zich in op geruchten.

Maar die Turkije-connectie is niet het enige. Die Helsinki verhoren waar Langenbroek en Van der Plas aan het woord kwamen spreken ook over andere aangevers. Er doet ook iemand anoniem zijn verhaal over Demmink. En dit gesprek in Nova met Henk Krol www.youtube.com/watch?v=VgOylQTHvZY heeft het niet over Turkije of Baybasin, maar over seksfeesten met minderjarigen.

En dan die verklaring over Kortman: Bij Kortman zouden de slachtoffers hun aangifte moeten intrekken, hoorde Langendoen van de Turkse journalist. #Demmink

Je zegt het verhaal langer gevolgd te hebben, dus misschien komt de naam Kortman je bekend voor uit het interview met Nawijn en Fred de Brouwer van Panorama in 2007:

"De naam Demmink valt. Nawijn weet dat Demmink verborgen homo is en dat hij ook op jonge jongens valt. Het wordt niet zo expliciet uitgesproken, maar zijn aanwijzingen zou een dove olifant nog wel begrijpen. Vertelt en passant van de verhouding van Demmink met zijn voorlichter Wilfred Kortman (van de bekende juristenfamilie uit Nijmegen) en van de directeur van het Kabinet van de Koningin, Felix Rhodius, met de parlementair verslaggever van De Telegraaf."

Egbert45068068 | 24-03-14 | 16:50

@sed iam tempus est | 24-03-14 | 16:20
Dat blijft inderdaad enorm curieus. Overigens werden heel veel officieren van justitie door mensen uit het criminele milieu beticht van ontucht met minderjarigen en allerlei andere ongure zaken. Het zal gissen blijven vooralsnog achter de motivaties van deze mensen maar naast de mogelijke doofpotaffaire kan het ook zijn dat er voor is gekozen om stilletjes onderzoek te laten doen door de AIVD en Rijksrecherche en bij geen of te weinig aanleiding om verder te onderzoeken dat er is besloten dit onderzoek verder te staken om te voorkomen dat deze hooggeplaatsten ten onrechte beschadigd werden. Daarom is het Rolodexonderzoek nog steeds geheim omdat daar (weten we nu) namen in voor kwamen van hooggeplaatsten. Of het waar is? Ik weet het niet.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 16:40

sed iam tempus est | 24-03-14 | 16:20 |
nee, zo werkt dat niet. je kunt niet zomaar iemand op non-actief op basis van verhalen, zonder bewijs. zou een rare boel zijn. en geen rechter zou dat goedkeuren.
En dat 'stelselmatig links laten liggen/negeren/bagatelliseren' is een aanname van jou kant; is daar bewijs voor? Welke onderzoeken er zijn gedaan, en hoe intensief die waren is niet openbaar voor zover ik weet.

--sql error-- | 24-03-14 | 16:33

DKS: "Maar, het kan natuurlijk (complotdenken gaat) ook zo zijn dat een woeste Baybasin die jongens betaald heeft om dit allemaal te verklaren uit wraak."

Maar waar komen de beschuldigingen rond bar Paardenstraat (slachtoffer Bart onder onder ede), Pinocchiobar in Praag en Anne Frank plantsoen (Krol, wijlen De Brouwer, aangifte Frank) en Den Haag (Voskuil, getuigen bereid onder ede te verklaren) dan vandaan? Dan heeft Baybasin blijkbaar ook wijlen chauffeur Mostert ('die het niet meer aan kon') naar de BVD/AIVD gedirigeerd..... De boot Apollo van Gerry Ulrich noem ik dan nog maar even niet.

In theorie is het mogelijk dat fam. Poot dit samen met Baybasin allemaal in elkaar heeft gezet. Maar ik denk niet dat ze bij machte waren om een onderzoek naar deze om onderzoek schreeuwende verklaringen tegen te houden of te verraden.....

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 16:26

@koreaanse dinges

Los van wat waar of onwaar is in deze hele kwestie, blijft het curieus waarom bewindslieden/justitie/pers dit hele verhaal omtrent een vermeend pederast op hoge positie jarenlang stelselmatig links laten liggen/negeren/bagatelliseren en -zo het lijkt- zelfs frustreren.

Alleen al om reden dat het gedrag van i.c. meneer demmink niet onbesproken is, had in het verleden voor onze politici afdoende moeten zijn om hem op non actief te laten stellen. Omdat meneer hiermee zichzelf, zijn werkveld en de rechtstaat in gevaar brengt.

Ik ben geen expert in dit dossier, maar waarom is demmink al die tijd blijven zitten waar ie zat en zijn de aantijgingen jegens zijn persoon nooit ontkracht door justitie? Waarom is deze zaak zo opgelopen tot wat ie nu is?

De woorden 'Demmink' en 'kindermisbruik' zijn al een dikke 15 a 20 jaar middels verschillende, los van elkaar staande verhalen aan elkaar gerelateerd.

Het is toch van de zotte dat er nu dus nu iemand met poen moet komen (dhr. Poot) om via getuigenverhoren 'het recht zijn loop te laten'.
Waarom al die jaren deze enorme laksheid?

sed iam tempus est | 24-03-14 | 16:20

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:46
Er zijn nu buiten Demmink om al 4 hooggeplaatsten in dit complot genoemd. Dan heb ik het nog niet eens over ministers, hoofd AIVD, hoofd Rijksrecherche, officiers van justitie. Als dat allemaal waar is... Als het allemaal een grote doofpotaffaire is met zoveel hooggeplaatsten? Mijn hemel.

Uiteraard moet de onderste steen bovenkomen, zeker nu.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 16:08

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:40
Kortom zonder enig wettelijk en overtuigend bewijs ben jij al overtuigd. Dat is eigenlijk het enige wat je de hele tijd op dit draadje te melden hebt. Gokje hoor maar als straks blijkt dat Demmink volkomen onschuldig is van alle aantijgingen en dat deze kwamen uit het criminele circuit betaald door een rancuneuze Poot en een drugbaron. Dan is Demmink nog steeds schuldig en is alles een doofpot. Toch?

Ik vind dat namelijk nogal eng. Mag ik dat vinden. Ja gelukkig wel.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 15:51

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 15:40
Prima eerste alinea heb je geschreven! Jammer van die tweede ;)

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:46

ieder land heeft doofpotten en staats geheimen.. maar als er geen kritische bijterige onderzoeks journalisten meer zijn, en dat punt hebben we bijna bereikt, dan is het over en uit.

(c)ZWITSUL | 24-03-14 | 15:45

port | 24-03-14 | 13:58 |
Je afkeer van Peter R. de Vries is wel heel groot. Ben jij soms Steve Brown of zeau?

malang | 24-03-14 | 15:42

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:08
Reinste maffia-praktijken zijn dat. Kortom als dit allemaal uit de koker van de Nederlandse justitie komt dan heb je een grotere beerputaffaire dan je in je stoutste dromen ooit had kunnen dromen. Nu weer een hooggeplaatst persoon genoemd Kortman kennelijk hoofd afdeling voorlichting Justitie en woordvoerder van minister Opstelten. Als dat waar is dan is de rechtsstaat kapot en zullen we in een hele diepe politieke en maatschappelijke crisis terechtkomen.

Maar, het kan natuurlijk (complotdenken gaat) ook zo zijn dat een woeste Baybasin die jongens betaald heeft om dit allemaal te verklaren uit wraak. Sterker nog het kan dan net zo goed dat Baybasin die jongens en die journalist heeft laten mishandelen en bedreigen door wat criminelen en corrupte rakkers. Hoe meer dit verhaal zich ontvouwd hoe meer ik begin te twijfelen want zeg nou zelf dit zijn maffia-acties waarvan je mag hopen dat justitie er niets mee te maken heeft. We zullen het zien.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 15:40

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 15:19
Nee, dat snap ik niet. Dat je jezelf objectief noemt terwijl je de bewijzen voor de doofpot negeert.

Ministers die liegen. Een verdachte die niet wordt aangehouden, ondanks drie ernstige aanklachten waarmee jan met de pet direct achter tralies zou gaan. Kamerleden die zwijgen. Journalisten die niets durven te schrijven omdat ze door de SStaat bedreigd zijn. Journalisten die schrijven dat Demmink zo lief voor zijn moeder is. Misdaadjournalisten die zonder kennis van zaken schrijven dat Demmink onschuldig is. De SStaat die de advocaten van een ex-ambtenaar betaalt die een proces tegen een krant aanspant om zich vrij te pleiten van contact met pedopooiers. Getuigen die verongelukken. Getuigen die mishandeld worden. Getuigen die opeens doodgaan. Micha Kat die in 2013 maandenlang in de gevangenis is gezet, om niks. Henk Krol die veroordeeld werd in een strafzaak waarin hij alleen maar een nuttige klokkenluidersfunctie vervulde. Medewerkers van justitie die op straffe van ontslag moeten zwijgen over Demmink. Getuigen die pas na tientallen jaren, als ze gepensioneerd zijn, iets durven zeggen.

*duidelijke doofpot is duidelijk*

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:40

--sql error-- "wie is 'ze'?"

Ik had moeten schrijven 'het'. Ik bedoelde het OM.

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 15:31

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 15:23 |
wie is 'ze'?

--sql error-- | 24-03-14 | 15:24

"Volgens Osman werd #Demmink handtastelijk. Osman probeerde te ontsnappen, maar lijfwachten sleurden hem terug kamer in."

Jammer dat het OM dit niet wenste te onderzoeken: Dat er een rechter aan te pas moest komen (art. 12 procedure) om het te dwingen onderzoek te gaan doen. Nu lijkt het net alsof ze met alle macht een doofpot probeerden dicht te houden.....

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 15:23

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 14:58
Omdat ik nog geen overtuigend bewijs voor een doofpotaffaire zie. Dat zie ik niet omdat het er nog niet is. Pas op het moment dat er wettig en overtuigend bewijs wordt geleverd in deze getuigenverhoren, of liever eigenlijk, in de strafzaak die er hopelijk aankomt, van de schuld van Demmink dan kan je spreken over een doofpotaffaire. Want dat betekent namelijk dat er mensen keihard hebben lopen liegen hoe erg en hoeveel en vooral wie moet dan nog uitgezocht worden maar dan is er inderdaad keihard gelogen en sprake van een doofpotaffaire.

Tot die tijd kan het beide kanten op. Smeercampagne uit rancune, of ranzige doofpotaffaire.

Nu kunnen jij en anderen van het overduidelijk overtuigde anti-Demmink kamp heftig blijven door minnen op alles wat ik zeg (ongeacht wat ik zeg, maar goed) maar het zal je sieren als je gewoon in acht neemt dat er momenteel geen wettig en overtuigend bewijs is voor welke theorie dan ook.

Noch die van een doofpotaffaire, noch die van een smeercampagne. We weten het gewoon nog niet.

Wel wil ik je er voor laten waken dat de wens vaak de vader van de gedachte is. Er zijn gewoon een hoop mensen die zijn gaan geloven, door met name complotwebsites, dat Demmink schuldig is. Met de nadruk op geloven en dat ook willen ongeacht zijn feitelijk schuld. Deed ik eerst ook hoor, toen ik er voor het eerst over hoorde, daar niet om. Maar nu ik meer over de zaak weet. Meer over Poot, meer over criminelen zoals o.a. Baybasin hou ik een slag om de arm door beide mogelijkheden te benoemen.

Dat zou je eigenlijk moeten toejuichen want zowel een doofpotaffaire als iemand op basis van roddel en achterklap veroordelen (en zeker door een volksgericht) is het failliet van de rechtsstaat.

Snap je dat? Snap je dat ik probeer om objectief te zijn en blijven en dat met anderen te delen.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 15:19

polt | 24-03-14 | 14:59

Had je deze artikelen al gezien?

BBC probe into Savile ‘won’t find truth’ says child abuse expert who gave evidence to inquiry
www.dailymail.co.uk/news/article-25871...

Paedophillia Lawsuit: Slave Children Forced to Have Sex With ‘Royalty, Politicians, Academicians’ — Bill Clinton Also Visited the Villa
humansarefree.com/2014/03/pedophillia-...

Flashback 2011: Prince Andrew’s billionaire paedophile friend given permission to land private jet at RAF base for visit Sandringham
www.dailymail.co.uk/news/article-13647...

2011: Paedophile flew 17-year-old Virginia Roberts to meet Prince Andrew
www.news.com.au/world/aussie-mum-revea...

(En dankjewel Lewis)

Doorn2148 | 24-03-14 | 15:09

Port: "Moord op Vaatstra is 100% opgelost. Verklaringen liggen bij de notaris. Jasper Steringa (weet je nog dna match via Peter R de Vries) is onschuldig. 15 jaar voorgelogen door Justitie en de Media. Gaat een grotere knal geven dan Demmink [...]."

Dat vermoed ik ook. Justitie heeft met zaak Demmink en zaak Vaatstra twee enorme geloofwaardigheidsproblemen die misschien ook nog gerelateerd zijn: rechtiskrom.wordpress.com/2014/01/22/b...

Het wordt er mijns inziens de komende maanden niet leuker op bij Justitie de komende tijd - en ook niet veiliger.

Dr. Dr. Bartholdy | 24-03-14 | 15:02

@Doorn2148 | 24-03-14 | 14:56
Hulde voor je eerdere analyse die hierboven door Goldberg herhaald is.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 15:00

maar waar is dat bewijs nou?
totdat ik dat zie geloof ik helemaal niks.

--sql error-- | 24-03-14 | 14:59

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:53
Waar zeg ik dat Demmink schuldig is? Ik zeg alleen dat er bewijs is voor een doofpot, en dat jij het daar niet over hebt. Lezon!

Hoe kan je nou die doofpot niet zien, dude?

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 14:58

Er is niets nieuws onder de zon die opkomt, onder gaat en zich haast naar de plaats waar zij weer op moet komen.
Prediker (10/5-7) zag het ook al:
"Ik heb iets vreselijks gezien in deze wereld, een grove fout die vorsten steeds weer maken: dwazen worden aangesteld op de hoogste posten, terwijl bekwame mensen op lage posten moeten blijven. Ik heb slaven gezien die op paarden reden en vorsten die als slaven te voet moesten gaan."

sed iam tempus est | 24-03-14 | 14:57

Naast het - eventuele - misbruik van kinderen is er 1 ding dat misschien wel bijna net zo zorgwekkend is. Die angst van iedereen.

- van de media (is nu een beetje aan het veranderen)
- van het OM
- van politici
- van Kamerleden
- van rechters

Opmerkelijk hoezeer deze kwestie de rechtsstaat en de journalistiek daadwerkelijk heeft kunnen verlammen...

De tijdelijke windstilte van NOS, TMG en Sanoma was verklaarbaar (dreigbrieven en juridische kwesties). Maar bij Joop is het nog steeds erg stil met betrekking tot deze kwestie. Ik vraag me af waarom dat zo is. Bij DWDD hebben ze zelfs Peter R. de Vries nodig gehad voor de pogingen tot het debunken.

Er is een bijzondere link vanuit deze kwestie naar de VARA, zo lijkt het.

Doorn2148 | 24-03-14 | 14:56

Google eens op Zandvoort files met foto's van duizenden misbruikte kinderen.
port | 24-03-14 | 14:09

Nee, bedankt. Als moeder van een zoontje en een ander kleintje op komst kan ik me niet voorstellen dat je deze tere leventjes zo kan verneuken. Ik zie liever onthoofdingen uit Syrie dan die bagger en ook daar pas ik voor.

polt | 24-03-14 | 14:53

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 14:41
Volgens mij snap jij helemaal niet wat wettig en overtuigend bewijs eigenlijk is. Dit zijn testimonium de auditu of anders gezegd de audituverklaringen die tot dusver absoluut niet door welke rechter in de westerse wereld als wettig en overtuigend zullen worden gezien zonder verder steunbewijs.

Geloof me ik wil net zo graag een diepgravend strafrechterlijkonderzoek naar dit verhaal maar pas als die twee Turken met een getuigenis onder ede komen deze ondersteunt wordt door de betrokken ronselaar (ook onder ede) en de verdediging niet kan aantonen dat er sprake is van meineed of erger omkoping voor smaad dan heb je wettig en overtuigend bewijs.

Dan kan je boos worden, en zeggen dat het O-VER-DUI-DE-LIJK is dat Demmink schuldig is maar dat is het nog helemaal niet voor jou en een ploeg verbeten complotdenkers misschien, maar niet voor een rechter. En dat is maar goed ook als je er over nadenkt want stel je voor dat mensen uit rancune nare dingen over jou gaan roepen of erger mensen misleiden en of betalen om rare dingen over jou te gaan roepen dan ben je wel heel blij dat je niet voor x jaren de bak in moet.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:53

(Wat is dat Minerva trouwens een hofleverancier van politieke faalhazen:)

Nout Wellink
Ivo Opstelten
Kereltje Pechtold
Herman Tjeenk Willink
Pieter Winsemius
Laurens-Jan Brinkhorst
Alexander Rinnooy Kan
Gijs van Aardenne
Jaap de Hoop Scheffer
Rudolf de Korte
Benk Korthals
Frits Korthals Altes
Mariko Peters
Melanie Schultz van Haegen
Max van der Stoel
Erikca Terpstra
Maxime Verhagen
plus:
Joris Demmink
Bea und Lex von Amsberg

o)+ | 24-03-14 | 14:47

Moord op Vaatstra is 100% opgelost. Verklaringen liggen bij de notaris. Jasper Steringa (weet je nog dna match via Peter R de Vries) is onschuldig. 15 jaar voorgelogen door Justitie en de Media. Gaat een grotere knal geven dan Demmink ook al was hij de eindverantwoordelijke toen. Die kale gek heeft soms wel gelijk.

port | 24-03-14 | 14:42

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:03
De bewijzen voor de doofpot zijn o-ver-wel-di-gend. Waarom zeg je daar niets over, dude?

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 14:41

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:18 |
Als ik de naam Micha Kat hoor, moet ik altijd denken aan de zaak Vaatstra. Nu nog zegt ij dat het een complot van de overheid is. Jammer voor hem. Al het andere neem ik met zakken zout.

Kamervraag | 24-03-14 | 14:36

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:15
Pechtold en Demmink zijn Minervanen. Omerta verplicht.

o)+ | 24-03-14 | 14:33

@#enpassant | 24-03-14 | 14:11
Oh bah Micha Kat als er 1 persoon mede-schuldig is aan het feit dat het zo enorm lang duurde dan is het wel Micha Kat. Noemt zich journalist is eigenlijk activist en wordt door alles en iedereen uitgekotst om zijn rare activiteiten idiote verhalen. Maar goed. Objectief gezien is het te hopen dat Demmink schuldig is want zo niet dan gaat Micha wegens laster, stalking, bedreiging, smaad etc. voor lange tijd de bak in. Of beter een psychiatrische instelling. Waarom Micha nog vrij rondloopt is mij een raadsel.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:18

House of cards kan zonder problemen ook voor NL gemaakt worden met bovenstaande info.

Al weet ik niet of de scenes waar de ziel van jonge jongentjes wordt vernietigd zo goed zal zijn voor de kijkcijfers.

Durereaguurder | 24-03-14 | 14:13

www.youtube.com/watch?v=XrcgkdaDOk4
Verslag van Kat, meer achtergrondinformatie over de vermeende bedreiging tegen Sinan Can(overgenomen uit een aangifte Demmink van verontruste moeders in 2011).

25 juni 2007, De Turkse onderzoeksjournalist Burhan Kazmali wordt vastgenomen op het vliegveld van Istanbul om hem te beletten in Nederland te getuigen tegen Demmink, in het kader van de aangifte van Van der Plas. Het gebeuren haalt echter de pers. In het artikel in de Stentor staat onder andere: Zo zouden Turkse inlichtingendiensten over bewijs beschikken dat hij (Joris Demmink) in de jaren negentig ontucht heeft gepleegd met minderjarige jongens op seksparty´s in Turkije. De belastende informatie van Kazmali over de ambtenaar zou bestaan uit interviews met hoge Turkse politiefunctionarissen ... Even voor de aanhouding van Kazmali wordt Zembla Journalist Sinan Can, die tot aan de zomer van 2007 werkte aan het dossier Demmink – door Demmink met de dood bedreigd – Hij verklaart later tegenover Kazmali: ´Ik moest voor hem gaan werken en wij moesten onze research stoppen. Als ik dat niet deed, had ik geen kans van leven meer. Ze zouden me gaan ombrengen! Tevens raadt Sinan Can Kazmali aan de zaak Demmink te laten voor wat hij is: Hij is oppermachtig in Nederland, heeft nauwe banden met de Koninklijke familie, beschikt over ongelimiteerde geldbronnen – Kazmali verklaart: Tot op de dag van vandaag ervaar ik voortdurend druk van de Nederlandse Authoriteiten en ik heb alle informatie over Demmink gegeven aan staatssecretaris Albayrak – toen deze met minister Hirsch Ballin in juni 2008 een werkbezoek bracht aan Turkije.

#enpassant | 24-03-14 | 14:11

@slet Blijf de getuigen verhoren van Demmink volgen. Alles gaat naar buiten komen. We zijn nog maar aan het begin. Meer kan ik niet zeggen want het is levensgevaarlijk.

port | 24-03-14 | 14:11

Blijkbaar zijn we allemaal Dutroux vergeten met 32 dode getuigen en de zaak Robert M. Wedden dat deze hoge piefen in het klantenbestand voorkomen? Laat je niets wijs maken. Kleine kinderen worden gedrogeerd en misbruikt. De film levert vreselijk veel geld op. Hoe walgelijk het ook is, wen er maar aan en houd je kinder bij je. Wat dacht je van misbruik in de kerk en bij Jeugdzorg? allemaal vastaand feit. Binnenkort lopen we kotsend over straat als deze films naar buiten komen. Google eens op Zandvoort files met foto's van duizenden misbruikte kinderen.

port | 24-03-14 | 14:09

@port | 24-03-14 | 13:58
Wat is dat nu? Ik mag hopen dat de auteur de bewijzen heeft anders wordt dit een gevalletje smaad aan de omschrijving af te lezen.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:08

En als ik nog even mag aanvullen: Onderwijl de MSM op hun gag orders sabbelden, hield Het Vrije Volk de zaak onder de aandacht. Dat Het Vrije Volk gestopt is, was wat mij betreft ook een kwestie van sabotage want die macht om zich van onwelgevallige pers te ontdoen gebruikte de overheid ook bij Opinio. En wie zich even verdiept in de censuur van de Telegraaf en Elsevier, die weet dat het een bepaalde groep is die het zwijgen krijgt opgelegd.
Dankjewel Geenstijl!

eastender | 24-03-14 | 14:05

@slet Je krijgt iemand echt niet kapot vanwege homosexualiteit hoor. Baybasin is trouwens wel een schatje.

port | 24-03-14 | 14:04

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:37
Ja ben het daar helemaal mee eens. Ik wil nu ook wel graag weten of Demmink een smeerpijp is die zijn macht gebruikte omdat te verhullen of dat Demmink gewoon een top-ambtenaar was met vijanden die smeercampagnes op hem loslieten en om voor mij onduidelijke redenen daar nooit op in ging.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:03

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:43
Ik meende dat Baybasin ergens in 2007 plots aangifte deed tegen Demmink van misbruik en dat Demmink hem toen opgezocht zou hebben maar het enige waar documentatie van is is die aangifte en verder niets. Baybasin zegt dat Demmink hem opzocht, dat wil niet zeggen dat ook zo was. Waarom zou Demmink eigenlijk? Ik zie er ook geen motief voor.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 14:02

En Peter R de Vries heeft bij de advocaat van Baybasin zijn dossier opgehaald. Nooit meer iets van vernomen. Als Pedo Peter zich ermee bemoeit weet je zeker dat het foute boel is. Binnenkort alles te lezen over deze voorvluchtige mis(daad)verslaggever www.bol.com/nl/p/de-misdadige-misdaadv...

port | 24-03-14 | 13:58

"Chantage kwam erop neer dat Baybasin moest worden veroordeeld, anders zou Turkije brisante informatie over #Demmink publiceren"

Dit is dus al jààren bekend. Hoeveel mensen zijn de dupe geworden van deze doofpot? Is Bromstelten al afgetreden?
De doofpot-daders ofwel de kopstukken van justitie en hun handlangers horen net zo goed achter de bouten als Demmink.

Nog eens complimenten aan Adèle vd Plas. Wat zal justitie haar het leven zuur hebben gemaakt. En van Micha Kat kan men ook vinden wat men wil maar op zijn minst hoort daarbij dat hij schandalig is behandeld.
Dankzij deze mensen en hun volharding komt er misschien nog enige gerechtigheid.

eastender | 24-03-14 | 13:55

@polt | 24-03-14 | 13:31
Precies, daarom vind ik dat er pas over de hele gang van zaken een oordeel mag gegeven worden op het moment dat er (min of meer) duidelijk is wat er nu precies gebeurd is.

Vergis je niet.

Al jaren worden diverse mensen gewoon keihard betaald door figuren zoals de familie Poot en Baybasin. Die twee alleen al hebben er miljoenen in gestopt. Micha Kat stond jaren bij Poot op de loonlijst tot hij helemaal doordraaide. Dat stinkt ook wat mij betreft.

De keuzes zijn:

OF Demmink misbruikte minderjarige schandknapen en misbruikte zijn macht en de macht van de 'Oldboys club' omdat te verhullen. Dan hebben we met z'n allen een enorm probleem. Want dan is het vertrouwen helemaal zoek. Iedereen loog namelijk.

OF Demmink is door zijn homoseksualiteit het doelwit geworden van een keiharde smeer en lastercampagne om justitie van binnenuit kapot te maken. Dat deden criminelen (Mink K. bijvoorbeeld) in de jaren tachtig en negentig overigens vaak. Dan mogen we ons te raden gaan waarom justitie daar nooit werk van maakte? Want dat is toch ook uiterst vreemd te noemen?

Meer smaken zijn er volgens mij niet. Hoe dan ook het moet allemaal maar eens in de openheid komen want het stinkt.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:51

Baybasin is geen Demmink getuige. Hij is uitgewisseld om Demmink vrij te laten die verdacht stond vanwege kindermisbruik in Turkije. Baybasin was gevaarlijk voor Turkije omdat hij gelijke rechten wilde voor de Koerden en kennis had van grootschalige drugstransporten van de Turkse overheid. Baybasin praat regelmatig vanuit de gevangenis over zijn zaak. Terug te vinden bij Talk2Myra op youtube. Hij roept de nederlandse bevolking op om op te staan tegen de criminele pedofielen leiders in Nederland. Hij noemt meer namen dan Demmink. Hier een SOS bericht van 6 minuten youtu.be/sy1wpweigiQ

port | 24-03-14 | 13:47

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:27
Dat Demmink Baybasin in zijn cel heeft opgezocht op 12 april 2007, is trouwens zeker. Is nog een kort geding om geweest.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:43

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:27
Je kunt beter kijken naar de bewijzen voor de doofpot. En die zijn overweldigend.

De bewijzen voor het wangedrag van Demmink en de zijnen zitten in die doofpot. Pas als de doofpot opengaat komen die in volle omvang boven tafel.

*demminkdoofpot moet open*

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:37

@polt | 24-03-14 | 13:17
Dat vraag ik mij dikwijls af. Misbruik maken van zwakkeren is wel het laagste van alle misdaden. Wat mij betreft mogen dat soort vergrijpen veel harder bestraft worden.

Maar vergeet niet Baybasin werd veroordeeld wegens drugshandel, opdrachten tot moord en gijzelingen. Dat is niet misselijk en in mijn ogen zeer zeker een valide reden voor levenslang.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:33

Ik heb echt het idee dat ik moet kotsen en dan is het niet van de drank.. Hoezo zou je zo'n smerige vent/bende beschermen?

Dan moet je ook heel wat op je geweten hebben.. walgelijk

NogSteedsNiet | 24-03-14 | 13:31

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:27
Ik heb er ook dubbele gevoelens over. Aan de ene kant hoop ik dat het niet waar is, want wie wil er nu een corrupt, crimineel en chantabel justitieapparaat in eigen land? Aan de andere kant hoop ik dat - indien wel waar - schoon schip wordt gemaakt en dat recht eindelijk zal zegevieren.

polt | 24-03-14 | 13:31

Ven1V1d1V1c1 | 24-03-14 | 13:19
 
Leden van Minerva gaan heus niet elkaar verlinken, doe eerst even wat meer onderzoek. Het is een gore kliek.

bijscholing | 24-03-14 | 13:30

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:07
Dat verhaal ken ik ook. Bewijs is nog niet getoond. Is ook moeilijk te bewijzen. Geef ik toe.

Ik volg deze zaak al een tijdje zoals je misschien wel weet. Maar ik volg het wel objectief. Dat wil dus zeggen dat het voor mij kan heel goed zijn dat alle verhalen (deels) waar zijn. En dus dat Demmink de lakens heeft gedeeld met jonge schandknapen en dus hartstikke schuldig is. Maar het kan ook heel goed zijn dat Demmink veel machtige vijanden heeft gemaakt waaronder Baybasin (Baybasin is schatjerijk) die hem al jaren trachten kapot te maken. Koste wat het kost. Revenge is immers a dish best served cold.

Toegegeven het heeft er alle schijn naar dat er wel degelijk iets aan de hand is/was maar wat precies is mij voorlopig nog niet duidelijk. Overigens met name door het hysterische geblèr van Micha Kat waardoor ik zwaar begon te twijfelen dat dit ook gewoon een smeercampagne kan zijn. De toekomst zal het uitwijzen. Ik sta tenminste open voor beide mogelijkheden. Zouden meer mensen moeten doen trouwens.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:27

Ik zeg paspoort afpakken en land uitzetten...... o wacht

ITEACHYOU | 24-03-14 | 13:20

@bijscholing | 24-03-14 | 12:49
Dat is gelul want volgens Opstelten is de hele zaak is destijds al eens uitgebreid onderzocht en 'schoon' bevonden door Benk Korthals (VVD) die toch ook de bouwfraude-zaak diepgravend heeft onderzocht en voor iedereen zo bevredigend heeft kunnen afhandelen.

Ven1V1d1V1c1 | 24-03-14 | 13:19

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:15
Maar je kan je afvragen waarom een drugshandelaar wel levenslang zou moeten zitten en een pooier binnen de kinderprostitutie er vanaf komt met slechts 5 jaar.

polt | 24-03-14 | 13:17

@Guy Veropzoudten | 24-03-14 | 13:09
@De Geus | 24-03-14 | 13:12
Twee minuten zwijgen van Alexander Pechtold over Demmink. Doetie anders nooit.
www.youtube.com/watch?v=14QoXWiw1SY

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:15

Een secretaris-generaal van Justitie, die zich bemoeit met een individuele zaak (!).
 
"In 2007 heeft Joris Demmink, de inmiddels gepensioneerde secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, zich persoonlijk bemoeid met de detentie van de levenslang gestrafte Turk Hüseyin Baybasin. Demmink liet het gevangenis dossier van Baybasin opvragen en hield dat een half jaar 'voor onderzoek' bij zich. Het is hoogst ongebruikelijk dat een secretaris-generaal een dossier van een individuele gedetineerde onderzoekt."
 - Crimesite.nl

bijscholing | 24-03-14 | 13:15

@Fijnstoffer | 24-03-14 | 13:03
Noem mij dan maar een rechtse lul maar ik kan er geen traan om huilen dat een drugscrimineel, gijzelaar en moordenaar levenslang vastzit. Zou vaker moeten gebeuren. Echter - retro.nrc.nl/W2/Nieuws/2001/01/25/Vp/0... toen in 2001 was de zaak al een bizarre gewaarwording. En het heeft er inderdaad de schijn naar dat er meer speelt. Er zijn immers maar weinig drugshandelaren die levenslang moeten zitten. Maar ze zijn er hoor. Kijk maar. nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_tot_le...

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 13:15

Fijnstoffer | 24-03-14 | 13:03
Ja, zoals die Lothar Glandorf die zijn straf al heeft uitgezeten en nu vrij en blij in Ridderker woont, bijvoorbeeld.

polt | 24-03-14 | 13:13

Waarom zit Opstelten er nig? Wat zijn onze Kamerleden in godsnaam aan het doen?

De Geus | 24-03-14 | 13:12

Als je op youtube die aflevering van Peter R. de Vries wilt bekijken over rechter Stolk en zijn malafide praktijken met Koos Hertogs, is er een deel waarbij Petor bij wat oud-justitietopambtenaren langs gaat om te vragen over hoe en wat betreffende die rechter Stolk. En laat nou net die aflevering, van alle Peter R. de Vries filmpjes op youtube geen geluid bevatten ivm auteursrechten van een audionummer. Check hier: www.youtube.com/watch?v=1SFRiISgi60

Nanker Phelge | 24-03-14 | 13:12

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 12:46 |
in comic sans. voor extra geloofwaardigheid.

--sql error-- | 24-03-14 | 13:11

@Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:05
Klopt. Politici hebben ook op de twitters vaak het hoogste woord.
Maar nu even niet.

Guy Veropzoudten | 24-03-14 | 13:09

@roze_bril | 24-03-14 | 13:06
Als je geen bewijs voor de doofpot ziet, ben je stekeblind. Of je hebt een roze bril op, dat kan ook.
*duidelijke doofpot is duidelijk*

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:08

RTL heeft, net als de NOS en wat kranten, nu eindelijk ook iemand van de RVD in de redactie.
Wilders bashen bij VI, gezamelijke verklaring RTL ect. .... en het zwijgen over Demmink

(c)ZWITSUL | 24-03-14 | 13:07

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 12:58
Vermeld ook nog even dat Demmink zo aardig was om Baybassin in zijn cel op te zoeken, nadat Baybassin een aanklacht tegen Demmink had ingediend.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:07

Ok prima. Maar is er nu al een keer hard bewijs ergens van?

roze_bril | 24-03-14 | 13:06

@Guy Veropzoudten | 24-03-14 | 13:00
De stilte in de Tweede Kamer over de zaak Demmink is oorverdovend.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 13:05

Politieke beerputten opentrekken en er flink in roeren, zo ken ik GeenStijl weer.

KenTochNait?! | 24-03-14 | 13:03

@De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 12:41
Zie jvlaam2 | 24-03-14 | 12:33
Die Koerd is/was vast geen lieverdje, maar had al lang weer vrij rond moeten lopen. Nu zit hij levenslang, terwijl anderen die veel ernstiger zaken op hun kerfstok hebben, vrij worden gelaten, zoals Volkert. Baybasin is een sterke aanwijzing dat Demmink en zijn kliek bezig zijn geweest.

Fijnstoffer | 24-03-14 | 13:03

Dit verhaal gaat eindeloos duren. Deze verhoren zelf leiden niet tot eens tot een gerechtelijke uitspraak en de echte rechtszaak, àls die er al komt, begint op zijn vroegst volgend jaar.
Hooguit komt er om de zoveel tijd wat publieke reuring, maar een doortastend onderzoek op een manier zoals ze bij de gemiddelde zwemleraar doen schijnt maar niet te kunnen...

De 2e Kamer moet z.s.m. Donner bevragen over de benoeming van Demmink en ze moeten heel goed uitzoeken waarom en door wie dat Rolodex-onderzoek nou precies stukgemaakt is.

Guy Veropzoudten | 24-03-14 | 13:00

Als Robert Ludlum nog zou leven .....

swassannuf | 24-03-14 | 13:00

nl.wikipedia.org/wiki/Rolodex-zaak
Kan iemand deze pagina weer onderhouden?
En wie beschermt deze rechter nu.
Wie beschermt de getuigen.
Wie zorgt er voor dat er geen vormfoutjes worden gemaakt...

da wizard | 24-03-14 | 12:59

De vis begint bij de kop te stinken. Hoe waar lijkt dit weer in deze zaak.

Polletje Piekhaar | 24-03-14 | 12:59

@Muxje | 24-03-14 | 12:50
Snap ik hoor en ben ik met je eens. Ik geen alleen aan dat deze Baybasin en zijn hele familie ( news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4787088.st... ) bepaalt geen lieverdjes zijn. Maar dat mag kennelijk niet van de reaguurders.

De Koreaanse Slet | 24-03-14 | 12:58

partie = portier

Einde van de Domheid | 24-03-14 | 12:55

bijscholing | 24-03-14 | 12:49

U kent het klappen van de zweep. Het kan zomaar zo waar zijn. NL is door en door corrupt en nagenoeg alle belangrijke beslissingen worden achter gesloten deuren genomen. Democratie? Laat me niet lachen.

ecologiste | 24-03-14 | 12:55

Muxje | 24-03-14 | 12:36 | + 11 -
Er is een verslag waar hij zelf zegt dat hij zich behelpt met mannelijke prostituees en daarbij niet naar de leeftijd vraagt.
De partie van jongensclub Pinocchio in Praag heeft bevestigd dat JD de tent frequenteerde.
Alleen leeft de man die dat optekende sinds vorige week niet meer.
Ik weet niet of dat dat belangrijk is.

Einde van de Domheid | 24-03-14 | 12:54

Ik hoop dat het hele netwerk wordt opgerold (maar zoals in elke goede complotfilm gaat dat niet lukken want de klokkenluider krijgt een ongeluk).
Stel dat het wel lukt....
Dan graag alle zaken van rechters die erbij betrokken zijn opnieuw tegen het licht houden. Zeker weten dat er heel wat voor het netwerk ongemakkelijke personen keihard zijn veroordeeld voor iets wat ze nooit hebben gedaan.

ecologiste | 24-03-14 | 12:51

@De Koreaanse Slet 12:41: Het gaat ook niet om de (on)schuld van die vent, maar om de vreemde gang van zaken rond zijn zaak. Inclusief die uitzonderlijke straf.

Muxje | 24-03-14 | 12:50

Goldberg; leer nou eens dat een Homo geen Pedo is verdorie!

liedje | 24-03-14 | 12:49

Weet je hoe je het antwoord op de hele kwestie kunt krijgen?
 
Kijk naar de bewindslieden die op belangrijke momenten op een bestuurslijke post zitten, en wat er van hun politieke carriere geworden is - Promotie of Eruit gelazerd.
 
Wat waren die momenten? IRT affaire, Rolodex onderzoek, Dutroux rechtzaak.
 
Wie waren de bewindslieden? Vanuit justitie: Harry Borghouts, Fred Teeven, Rita Verdonk, Hans Vrakking, Rene Ficq. Vanuit de politiek: Donner, Hirsch Ballin, Opstelten. Zij hebben keurig hun mond gehouden en worden daarvoor beloond met hogere posities, kijk het maar na.
 
Om maar wat namen te noemen die keihard onderuit zijn gehaald zijn, omdat zij de waarheid kenden maar niet onder de pet hielden: Henk Krol, Klaas Langendoen (al bij IRT affaire).

bijscholing | 24-03-14 | 12:49

Goldberg | 24-03-14 | 12:24 | + 30 -
Waarom zou het koningshuis 'meer chantabel' zijn?

Einde van de Domheid | 24-03-14 | 12:48

Russ Meyer | 24-03-14 | 12:39 | + 2 -

Had Saban misschien maagdelijk lichtgetinte strakke sterretjes aangeleverd voor ome Joris? Als je in de vrouwenhandel zit moet het uitpooieren van jonge jongetjes toch een koud kunstje zijn als je een kansenparel met het zakelijk instinct van Saban Baran bent?

eerstneukendanpraten | 24-03-14 | 12:47

Mensuh als je ziet hoe greet wordt gedemoniseerd dan kun je wel nagaan dat hier geen objectiviteit in NL is.
De rechters zijn niet te vertrouwen, de top van de politie houdt zich bezig met paardenfluisteren, B&W doen aangifte tegen Wilders, maar klokkenluiders in de bouwfraude of in de defensiefraude om maar 2 sectoren te noemen worden kapotstuk gemaakt. NL wordt gecontroleerd door hyena's en iedere geaccepteerde polderaar krijgt zijn/haar deel. mensen die de waarheid boven willen krijgen worden genegeerd, uitgesloten of hun woorden door de media verdraaid of selectief weergegeven. Ondertussen gaat het plunderen van ons mooie landje gewoon door. De regenten deugen niet en ik hoop dat nu eindelijk bij meer mensen in dit land de ogen open gaan.
Want wat in NL in het klein gebeurd, gebeurt in Europa in het groot.
en de gewone man mag alleen bukken en belasting betalen.

ecologiste | 24-03-14 | 12:46

Kunnen de Turken dat bewijsmateriaal niet alsnog leveren?

Ars Vivendi | 24-03-14 | 12:45

gedachtespinsel | 24-03-14 | 12:42
Hoera! U heeft de hoofdprijs gewonnen door Wilders er zelfs in dit topic bij te betrekken.
En notoire pedofiel of iemand die het een onsje minder wil in dit land.
Wat vindt u erger?

Ommezwaai | 24-03-14 | 12:44

Nu herinner ik het me inderdaad weer. Die Demmink kwam ik vaak tegen als ik 's avonds laat in het Anne Frankplantsoen de hond uitliet. Fons Spooren en hij liepen daar regelmatig samen te kuieren...

eerstneukendanpraten | 24-03-14 | 12:42

Zou zomaar een beerput kunnen worden waar Wilders zijn vingers aan af kan likken, gezien zijn uitspraken over Opstelten.

gedachtespinsel | 24-03-14 | 12:42

Waarschijnlijk wordt Greet betaald uit een geheime kas van de AIVD om een rel te trappen als de aandacht even moet worden afgeleid.
Stel je voor dat alle details van de ranzige feiten rond het OM bekend worden. Straks gaat het volk zich nog bewapenen om zich te verdedigen tegen de overheid.

Jan5819 | 24-03-14 | 12:40

Hard bewijs dat Demmink schuldig is is er misschien niet, maar bewijs voor een gigantische doofpot des te meer. Waarom zouden ministers glashard liegen in zo'n zaak als deze? Waarom rennen politici huilend met de handen voor hun ogen weg als ze naar Demmink wordt gevraagd? Ik wil niet overdrijven maar dit kan zomaar één van de grootste schandalen in Nederland OOIT zijn. Waarom zou Jan met de Pet zijn astronomische boete voor wildzeiken nog betalen als Joris van Justitie ondertussen staat te wildneuken met een schandknaap van 12? Ongelofelijk.

Makro777 | 24-03-14 | 12:39

Hoe is het eigenlijk met de Turkse pooier Saban Baran? U weet wel dat beest wat van 6(!) rechters op tussentijds verlof mocht en de benen nam naar Turkije. www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2009/....
Heel Nederland vroeg zich destijds af hoe dat mogelijk kon zijn...

Russ Meyer | 24-03-14 | 12:39

Baybasin levenslang en streng opgesloten door de manipulaties van Demmink en zijn vriendjes. Een grof schandaal.

Fijnstoffer | 24-03-14 | 12:37

Ik geloof hem, maar kan hij het ook bewijzen?

Weerduivel | 24-03-14 | 12:36

Interessant verhaal van die Baybasin. Druk baasje zo te zien: in minder dan 3 jaar van een asielzoeker die bezig is zijn uitzetting naar Turkije aan te vechten, naar de leider van een criminele organisatie die zich met drugs en moord inlaat. En daar vervolgens levenslang voor krijgt (voor het vermoorden van een prominent politicus krijg je nog minder). Volgens justitie zelf hebben de strafbare feiten plaatsgevonden in een periode van slechts 6 maanden, dat alleen is al een raar gegeven.

Een vreemde zaak, waar nog meer speelt. Zie ook: www.bs-foundation.nl/site/wp-content/m...

Ik ben geen complotfreak, en ik heb nog geen enkel overtuigend bewijs gezien dat Demmink met jongetjes bezig was of dat er zaken onder de pet werden gehouden, maar het begint ondertussen wel aardig te stinken hier.

Muxje | 24-03-14 | 12:36

Onderdeel van de doofpot is dat alle fractievoorzitters zwijgen over de zaak Demmink. Hebben zij instructies van de Commissie Stiekem gehad?

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 12:36

". . . de zetelgeseling die PvdA en VVD moesten ondergaan op GR2014 . . . " het blijft klinken als muziek in mijn oren ook al zit ik naar Potus te kijken!

Ikbeneenzelfbouwer | 24-03-14 | 12:33

Levenslang voor drugshandel??? Daar moet je normaal een heel dorp voor uitroeien.

jvlaam2 | 24-03-14 | 12:33

Demmink = de holmaat van Opstelten.
100% dat deze beroepspedo er met een berisping van afkomt.

Ommezwaai | 24-03-14 | 12:29

@Goldberg | 24-03-14 | 12:24
Geweldige samenvatting. Hulde!

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 12:29

Ik denk dat ik even naar buiten moet om al die rook uit mijn longen te krijgen. Eerst dacht ik dat deze hele zaak onzin was, maar nu heb ik het idee dat er een hele grote veenbrand woedt.

Nequebard | 24-03-14 | 12:29

Mooi moment voor Rutte om vandaag en morgen zijn walging over deze zaak uit te spreken. Als het over Wilders uitspraken gezegd kan worden, kan het ook over deze zaak. Toch Mark?

Hotel New York | 24-03-14 | 12:28

Is al een halve dag bezig, was Geenstijl meer bezig met dat andere 'belangrijke', de NSS top.

Iig goed dat Geenstijl er nu wel aandacht aan geeft. Nu moeten de media ook doorpakken en er veel meer druk op leggen en de politiek hier erg mee onder druk gaan zetten.

NogSteedsNiet | 24-03-14 | 12:27

en Opstelten liegt glashard.. net zoals Teeven.

(c)ZWITSUL | 24-03-14 | 12:25

007 hakkebar.

bossy | 24-03-14 | 12:25

Dit gaat dieper dan verwacht, en er komt toch een smerige lucht uit die put.

Idontgiveafunk | 24-03-14 | 12:25

Roeren waar het stinkt. Mooi!

Waarom berichten de NOS en RTL niet over deze zaak? O.. wacht..

Hotel New York | 24-03-14 | 12:25

Copy-pastje van Doorn2148 zaterdag, n.a.v. onthulling HOvJ Vraking:
Hier is wat boven is komen drijven:
1. Old boys network van homo's die elkaar erg interessant vinden en elkaar baantjes bezorgen;
2. Uitspattingen door diezelfde groep op allerlei feestjes en bijeenkomsten (en individueel in bars en plantsoenen;
3. Misrekeningen door het gedrag in het buitenland voort te zetten terwijl ze niet weten dat de camera op hun gericht staat;
4. Het erbij betrekken van celebs en royalty en belangrijke media figuren;
Met als gevolg dat
1. De Nederlandse staat chantabel is geworden
2. Het Koninklijk Huis nog meer chantabel is geworden dan het al was
3. Ons rechtssysteem verkloot is (alleen al doordat Demmink de vrije hand had in het aanstellen van rechters en andere belangrijke personen en wilde dat OM-ers op Minjus kwamen overleggen
4. De vrije pers verkloot is door gag-orders, intimidaties, chantabele redacteuren
5. Het zeer waarschijnlijk is dat (potentiele) klokkenluiders zijn omgelegd
Vrakking, je bent een held. Goed gedaan. De dominosteentjes staan opgesteld en misschien heb je de eerste nu omgeduwd.
##ex-CID chef Langendoen bevestigt nu gevolg 1.

Rest In Privacy | 24-03-14 | 12:24

*Langendoen: Turkse geheime dienst had opnames van Demmink die seks had met minderjarigen. Daarmee werd Nederland gechanteerd*.
twitter.com/MarcelHaenen/status/44802...

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 12:23

De Demminkdoofpot moet nu eindelijk open.

Lewis Lewinsky | 24-03-14 | 12:22

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl