achtergrond

Geenstijl

LIVE! Ruud SPREEKT over zijn AFFAIRE met ONNO

Vergeet het NPO entertainment-showtje WAUW & GLITTERMAN. Zodra HUMBERTO's Late Night er uit gaat voor de ingezonden mededelingen van Unilever, zapt u massaal naar SBS6 voor DE WRAAK VAN RUUD. De TOYBOY van de Maastrichtse BURGEMEESTER Onno Hoes gaat aan TANTE PATTY vertellen dat hij bruusk aan de kant is gezet om de publieke relatie van ONNO & ALBERT niet op het spel te zetten, maar dat die lebber in de hotellobby echt niet het enige intieme momentje van Ruud & Onnie was. Waarom interesseert deze Limburgse homorel tussen de burgemeester en zijn buitenman u? Dat doet het niet. Maar deze sappige showbizrel is als een schitterend doelpunt: zelfs de grootste voetbalhater kan daar waardering voor op brengen. Want zeg nou zelf. Hoe heerlijk is deze valse wraak op de verschrikkelijke roddelhoerrr ALBERT VERLINDE? De roddel van het jaar. Teaser hierboven, de rest om 22u55 op SBS6!
UPDATE: ONNO BELAZERDE ALBERT AL MEER DAN EEN JAAR!
UPDATE: RELATIE begon na een ontmoeting op een BORREL, flirt ging HEIMELIJK verder OP FACEBOOK.
UPDATE: RUUD kwam bij ONNO thuis.
UPDATE: PATTY doet tussen de fragmenten door een ANALYSE van haar eigen interview. Ze heeft de WHATSAPPJES van Ruud gezien en weet dat hij van KEURIGE KOMAF is.
UPDATE: Ruud: ALBERT wist van NIETS. Albert en Onno hebben volgens Ruud GEEN OPEN RELATIE.
UPDATE: Ruud suggereert, zorgvuldig GESOUFFLEERD door Patty, dat ONNO & ALBERT gaan SCHEIDEN.
UPDATE: ONNO wilde RUUD meenemen naar de CREMATIE van zijn VADER. Want ALBERT was er niet voor zijn man in die MOEILIJKE PERIODE.
UPDATE: PATTY weet dat ONNO op de populaire homo dating app GRINDR gebruikt. Ruud kijkt ONTDAAN.
UPDATE: Wordt deze DAMPENDE SEKSREL het EINDE van Onno's BURGEMEESTERSCHAP? Volgens Patty begint het MORGEN allemaal pas écht. WE HOUDEN U OP DE HOOGTE.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.