Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Teruggekeerde patatjihadi's krijgen knuffels

koppietheee.pngHoera! Patatjihadi's die terugkeren uit Syrië worden niet opgepakt en vervolgd 'maar krijgen hulp en begeleiding om te reïntegreren en hun bestaan weer op te pakken. (...) Dat houdt in dat gemeenten ze ondersteunen bij het vinden van een baan en opleiding, en buurtactiviteiten met jongerenwerk.' En dan nu de enorme klapper op de vuurpijl, houd uw penis (m/v) goed vast: 'Het idee erachter is dat de (lokale) autoriteiten de terugkeerders niet van zich willen vervreemden en willen voorkomen dat ze verder radicaliseren door een repressieve aanpak.' Dus u bent net terug uit de hel op op aarde genaamd Syrië, u heeft aldaar het een en ander aan verkrachtingsactiviteiten en onthoofdingsrituelen ontplooid, komt terug van het slagveld en dan hopen de beleidsmakers en politici alhier dat u 'niet verder radicaliseert'. Zullen wij wel weer enorm cynische en depressieve xenofoobracisten zijn, maar dit had zelfs de meest zure zwartkijker in ons innerlijke ik nog niet durven bevroeden. Hoe ver exact moet je radicaliseren om eens serieus aangepakt te worden in dit land? Laten we het anders stellen, kun je überhaupt nog verder radicaliseren dan als patatjihadi in Syrië gaan vechten op basis van je malle vredesgeloof? Oja, bent u onverhoopt werkloos geraakt in deze geldcrisis des doods? Zoek het oorlogspad op (Colombia ofzo), vertoef een paar maandjes op het slagveld en keer terug, uw bedje zal gespreid staan. Zijn wij nu onze hoofden ritmisch doch bunkerhard tegen redactietafels aan het beuken voor die extraspeciaal epische facedesk-ervaring. Vanaf 18:15 ziet u de hele reportage bij EenVandaag. Doet de laatste het licht uit? Mooi.

Reaguursels

Inloggen

Volgens goed Hollands gebruik; we steken de wijsvinger omhoog en zeggen - met weinig stemverheffing - "foei!"...

(legt de cyaankali-tabletten met sinaasappelsmaak alvast binnen handbereik)

Nieuwe Bezems | 07-11-13 | 14:09

Zou Balthasar Gerards ook zo heerlijk vertroeteld zijn na zijn aanslag op de heer der Nederlanden en dus ook het land zelf?

Fratello | 07-11-13 | 13:02

Maria.1 | 06-11-13 | 22:17

Door de staat aan te klagen?

Fratello | 07-11-13 | 13:00

Man man man, ik kan er gewoon niet over uit.
Is ook zo leuk voor de vluchtelingen die niets meer hebben en zijn gevlucht voor die `rebellen`, als ze niet verzuipen op een krakkemikkig bootje of ernstig getraumatiseerd liggen te creperen in een vluchtelingenkamp, worden ze ´opgesloten´ in asielzoekerscentra.

Maar voor de koppensnellers wacht een gespreid bedje. De terroristen worden met open armen ontvangen en kosten nog moeite worden bespaard, ze krijgen het hele pakket aan ´hulp´.

Achterlijker kan gewoon niet! Niet verder radicaliseren.. Dus het valt allemaal nog wel mee met de radicaliteit als je willens en wetens naar het buitenland afreist met als doel een groot kalifaat onder de sharia te stichten door geloofsvervolging en genocide te plegen onder de andersdenkende bewoners van dat land. Miljoenen vluchtelingen. Hele land ontwricht. Nee heel gewoon hoor, niks aan de hand, zoiets kan gebeuren, zand er over en niet meer doen he!

Abject! Verwerpelijk! Wie heeft dit bedacht?

lieve | 07-11-13 | 11:12

Op zich was de regel dat als je in vreemde staats of krijgsdienst treed je je Nederlanderschap verliest, waarom dat niet zo is bij deelname aan vreemde militie gefinancieerd door Qatar en Saudi-Arabië is mij niet duidelijk, boven dien vermoed ik dat de heren vast nog een tweede paspoort hebben, als ze hier streng vervolgd worden zullen ze daar vast gebruik van maken.

bijna_raak | 07-11-13 | 10:26

Waarom gaan wij niet op onze knieen en bidden zo hard we kunnen dat ze tijdens hun verblijf in Syrie gedood worden door om het even wat????
Zijn we er toch van af?

roybean | 07-11-13 | 10:04

Je zult er maar wonen, in zo'n stad als Delft. Wordt er doodleuk besloten dat teruggekeerde jihadstrijders alle hulp en begeleiding krijgen, in plaats van ze meteen op te sluiten. Het kost klauwen met geld en het raakt de veiligheid van de inwoners. Om nog maar te zwijgen van het rechtvaardigheidsgevoel.

We moeten beleid ontwikkelen waarbij dit soort extremisten actief uit Nederland wordt geweerd. Ze moeten zich hier niet (langer) welkom weten. Zo mogen elders de moslimextremist gaan uithangen. De mogelijke straffen moeten zó afschrikwekkend zijn dat ze liever niet meer terugkomen, cq. voor altijd wegblijven.

stefanboy78 | 07-11-13 | 09:44

vervolgen..... like how?!

Hesselbollah | 07-11-13 | 09:25

Ik snap de verontwaardiging niet hoor, had iemand dan nog de illusie dat we wat te vertellen hadden in onze provinc

AsEl | 07-11-13 | 09:06

Zoals verwacht allemaal klaplopers in de bijstand.
Moet je als autochtoon eens proberen om je een paar maanden niet te melden bij de uitkeringsinstantie.
Dan wordt meteen de uitkering stopgezet.
Bij hen niet uiteraard, ze zouden eens radicaliseren.
Onze samenleving is de laatste jaren knap ziek geworden.

Ad337 | 07-11-13 | 08:45

Goed idee! Zet ze in een hulpgroep met terugkerende sekstoeristen uit Azie. Wat die hebben gezien wordt ook onderschat - nee, daar wordt je niet beter van.

En misschien ook ook mensen na een wereldreis of pelgrimstocht - of een bovengemiddelde vakantie.
Ik heb er wel behoefte aan moet ik zeggen - een beetje ondersteuning bij terugkomst. Het is altijd weer enorm wennen aan RTL/Geer/Goor niveau, Conimex, van die dingen.

metzonderzijwieltjes | 07-11-13 | 08:12

Terugkomen? Is de strijd al gewonnen dan? Heeft Alleh gezegevierd? Nee. De door pappie en mammie jarenlang in de watten gelegde en door de Nederlandse overheid gepamperde jongetjes zien en moeten meedoen aan het gruwelijkste wat er bestaat: oorlog. En daar zijn ze niet op voorbereid. Het zijn geen getrainde mariniers. En dan is het gauw over met het geloof in de 'goede zaak' en zien ze dat het allemaal om 1 ding draait: macht.

Het zijn een stel lafbekken die niet hebben nagedacht over waar ze aan begonnen en zodra ze aankomen snel doorhadden dat ze hiervoor ongeschikt zijn. En dan komen ze met hangende pootjes terug de lafbekken.

Rwpo | 07-11-13 | 08:07

En zo wordt het nederlandse volk onverschillig in gevaar gebracht. En als er eenmaal ongelukken gebeuren (niet dat dat niet al eerder gebeurd is, we denken aan een mijnheer Van Gogh) komen er 'onderzoeken' en 'parlementaire enquetes' en 'glas, plas, was', en daarna gaat men door met graaien en nederland in gevaar brengen. De conclusie is: de hoop moet gevestigd worden op mijnheer Wilders. Die gaat ons eigen nederland niet meer terugbrengen, maar is wel de minst grote idioot van allemaal.

BellaBella | 07-11-13 | 08:03

Gelukkig ben ik niet de enige die met stomheid geslagen is... Ik ben dit eeuwige gepamper door de Gutmensch toch wel zo ontzettend zat; wie betaalt dit gloeiende, gloeiende [zware censuur] allemaal. Wat willen ze nu eigenlijk? Wat moeten we met dit soort klanten, die niets, maar dan ook helemaal niets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij. Welke werkgever gaat dit soort geestgestoorde haatbaarden in jurk in dienst nemen? ik vind het meer dan verschrikkelijk dat ik hier geheel ongewild aan mee moet betalen, terwijl onze eigen ouderen in de stront zakken kunnen!

Claudia M. | 07-11-13 | 08:01

Gelukkig ben ik niet de enige die met stomheid geslagen is... Ik ben dit eeuwige gepamper door de Gutmensch toch wel zo ontzettend zat; wie betaalt dit gloeiende, gloeiende [zware censuur] allemaal. Wat willen ze nu eigenlijk? Wat moeten we met dit soort klanten, die niets, maar dan ook helemaal niets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij. Welke werkgever gaat dit soort geestgestoorde haatbaarden in jurk in dienst nemen? ik vind het meer dan verschrikkelijk dat ik hier geheel ongewild aan mee moet betalen, terwijl onze eigen ouderen in de stront zakken kunnen!

Claudia M. | 07-11-13 | 08:00

Volgende stapje van Hans en Didi is dat de inburgeringscursus eigenlijk ook niet meer kan worden verplicht, en zeker niet voor de illegalen in NL, de herintreders uit Syrië worden beter opgevangen en begeleid dan onze Nederlandse militairen uit Afghanistan en Srebrenica, laten we de PvdA maar doen verdwijnen, dan is NL zo uit de ellende.

hovawart | 07-11-13 | 07:24

Werk of scholing biedt geen enkele garantie tegen radicalisering. Wat zitten daar bij de gemeente Den Haag voor lui met plat gepureerd brein, dat ze met deze levensgevaarlijke onzin durven aan te komen?
De Holllanders mogen de rekening betalen voor dezelfde gasten die dreigen hun te onthoofden en op te eten. In Syrië werd op grote schaal aan kannibalisme gedaan.
Volledig geschift zijn die lui.
Maatwerk? Reïntegratie? Wat een krankzinnige farce. Kan Dutroux daar ook een leuk baantje krijgen als kinderoppas van Haagse gemeenteraadsleden?

malin | 07-11-13 | 07:09

'Maatwerk', dat is de term die me het meest bevreemdt. Alsof we zouden weten hoe te meten en hoe werken uit te voeren die prcsies gaan passen. 'Meten is weten', zo wordt gezegd, maar we weten gewoon niet wat we zouden moeten meten, laat staan dat we in staat zouden zijn om maatwerk te leveren.
Waarom zijn ze terug trouwens? Is de strijd gestreden? Is het daar allemaal achter de rug? Heeft De Verhevene gezegevierd? Is het Kalifaat er gevestigd, de Sharia ingevoerd? Is er enige reden te bedenken waarom die eikeltjes teruggerkeerd zijn, anders dan dat ze het er niet konden rooien?
Inderdaaad ligt er een probleem, patatjihadi's die terugkeren omdat ze het daar niet konden rooien zijn losers 2.0. En losers radicaliseren, gaan zeuren, dat weten we maar al te goed.

Schoorsteenveger | 07-11-13 | 01:49

En nou weten we dus waarom wij burgers geen wapens mogen bezitten of dragen. Je zou jezelf zo maar eens gaan verdedigen tegen deze couscouskneuzen of erger nog deze volledig doorgedraaide zogenaamde "politici". Maar er komt een dag......

Ikkenoow | 07-11-13 | 01:11

Ik zit me rot te lachen, de Belgen weten wel wat te doen hoor maar jullie stomme "Olanders houden van knuffelen

OudRotjeknorrer | 07-11-13 | 00:55

Het is vrij simpel, kijk maar in het wetboek van strafrecht onder misdrijven art. 92 tot en met 107 daarin staat wat er met dit soort lui dient te gebeuren. Ten tweede moeten dit soort lui daarbij ook nog eens aangeklaagd worden voor misdaden tegen de mensheid(Genoeg bewijs te krijgen via facebook, youtube en liveleak)
Het kan dus nooit zo zijn dat ze een huis en baan krijgen, want dan kennen de mensen die hier over beslissen de wet niet of ze laten de wet voor wat hij is en in dat geval moeten zij ook ontslagen worden omdat ze hun werk niet doen

Horze | 06-11-13 | 23:40

Ja. En wat zal er nu gaan gebeuren als de eerste ptsspatatjihadi door het lint gaat hier?
Wat voor kutsmoes moeten we dan weer slikken van de policor-griezels??
Ik ben het- zo- zat..

Papapanzer | 06-11-13 | 23:30

@lanexxx | 06-11-13 | 23:05
Ik weet het inmiddels wel zeker.

Slipsnifter | 06-11-13 | 23:23

‘Nederland wijkt hiermee af van België, waar teruggekeerde strijders direct worden opgepakt en vervolgd’. Geheel volgens verwachting, alleen in Nederland zijn ze zo gek. Dus ga er maar van uit dat niet België of Engeland of wat dan ook het jihadistenparadijs wordt, maar Nederland. Alles wat extremistisch is weet nu waar het heen moet.

Friedrich Frayek | 06-11-13 | 23:13

Ik weet nu 100% zeker dat ik op de PVV ga stemmen, volg mij!!

bruin1 | 06-11-13 | 23:08

Ik denk steeds vaker dat dit land achterlijk geworden is.

lanexxx | 06-11-13 | 23:05

Zijn de buren in de wijk Buitenhof ook gerustgesteld??
Als die krengen levenslang in een speciaal kamp worden opgesloten, dan wel.

Jan Dribbel | 06-11-13 | 22:48

Knuffels een stille tocht en een uitkering voor de rest van hun leven.

pinkelotje | 06-11-13 | 22:19

@Fratello. Hoe gaan we dat doen?

Maria.1 | 06-11-13 | 22:17

Ah, dat klinkt bekend. Lijkt sprekend op het pedobeleid uit de jaren '70. Zit Demmink nu soms bij de VNG?

Tjemig | 06-11-13 | 22:15

@Spiegelreflex | 06-11-13 | 21:44
Zo`n rare tegel was dat niet..

Slipsnifter | 06-11-13 | 22:02

Kan het kabinet wellicht uitleggen waarom men Syrië-gangers bij terugkomst in Nederland pampert en in de maatschappij laat wederkeren, en tegelijkertijd in een zandbak duizenden kilometers verder in het geweer komt tegen ditzelfde soort Moslim extremisten.
Russ Meyer | 03-11-13 | 11:44
Russ Meyer | 06-11-13 | 18:23 |

Mooi hè?
Die spagaat waarin bestuurders zich gooien zal menig balletdanser jaloers maken,
daar in Mali ook ongetwijfeld tegen Eu jihadis vechten, desnoods doodschieten en ze bij thuiskomst pamperen.
Nederlandse militairen met PTSS uiteraard laten wegrotten, want zo rollen we in dit land.

vander F | 06-11-13 | 21:56

Mogen wij, de burgers hierover even in beroep gaan? Ja, dat mogen wij en dat zullen wij !

Fratello | 06-11-13 | 21:50

-weggejorist en opgerot-

Spiegelreflex | 06-11-13 | 21:44

Nederland takelt langzaam af. Het zijn de vruchten van achterhaalde ideologieën. De wereld is nu veranderd en we passen maar niet, leven in de waan van een maakbare maatschappij, hulp verlenen aan landen waarin sommigen en zelfs velen het zelf beter hebben dan menigeen in Nederland.
Ik denk dat Rusland, hoe gek het ook klinkt, het begrepen heeft.

manjid | 06-11-13 | 21:35

"de (lokale) autoriteiten de terugkeerders niet van zich willen vervreemden" - de lokale autoriteiten willen dus een band met de jihadisten behouden, en dus met de Jihad. Collaboreren met geweldplegers, geen land is daar beter in dan Nederland.

Zoetwaterpanharing | 06-11-13 | 21:31

VLADIMIR PUTIN February 4th, 2013,

"In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work and eat in Russia, should speak Russian, and should respect the Russian laws. If they prefer Shari ‘a Law, then we advise them to go to those places where that's the state law. Russia does not need minorities. Minorities need Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to fit their desires, no matter how loud they yell 'discrimination'.

We better learn from the suicides of America, England, Holland and France, if we are to survive as a nation. The Russian customs and traditions are not compatible with the lack of culture or the primitive ways of most minorities. When this honourable legislative body thinks of creating new laws, it should have in mind the national interest first, observing that the minorities are not Russians.

The politicians in the Duma gave Putin a standing ovation for five minutes!

manjid | 06-11-13 | 21:31

Als ik dit zit te lezen krijg ik het idee dat Nederland het huis is geworden waar een oud vrouwtje woont met 78 poezen en maar niet los kan laten. Ja ik snap dat al die poezen lief zijn maar zelfs de mooiste poezen beginnen te stinken en hebben poep op hun vacht. Heel het huis stinkt naar plas en in plaats van schoon te maken koopt mevrouw meer kattenbakken en meer voedsel, en het geld hiervoor leent ze. Nederland in a nut shell.

Boniwee | 06-11-13 | 21:24

Kan wel zijn slipsnifter, maar ondertussen laten die wijsneuzen van @redactie zich van alles aanleunen door Powned. Ik zit nu al een half jaar te wachten opdat ze per email (druk op de knop, onlinegeneratie en jullie zijn down met ons jeweetwel...) even willen bevestigen dat ik geen lid meer van ze ben vanwege de kut-TV die ze maken van mijn belastingcenten, maar ondertussen loopt GS hier maar mooi rechtsboven reclame te maken voor die crypto-moslims op zoek naar nieuwe bekeerlingen. Foute boel, moeten we niet willen met zijn allen. Tenzij Kaas de Vies nu een email-bombardement krijgt en ik niet, dan is het OK!

sjaakdeslinksesul | 06-11-13 | 21:11

*plop*

Slipsnifter | 06-11-13 | 20:59

positiefS

Slipsnifter | 06-11-13 | 20:57

Ik heb een prijs gewonnen door op de groene pixel te klikken!!
Toch nog iets positief meegemaakt dit nare land.

Slipsnifter | 06-11-13 | 20:57

@Long Horn | 06-11-13 | 20:48
Links maakt meer kapot dan je lief is.
Je hele land bijvoorbeeld.

Slipsnifter | 06-11-13 | 20:53

Ziek, zieker, nederland.

Slipsnifter | 06-11-13 | 20:52

@CornholioNL | 06-11-13 | 18:08
We zijn niet gek we zijn niet gek we zijn niet gek maar links .... OMFG

Long Horn | 06-11-13 | 20:48

@Mr. Krinkle | 06-11-13 | 18:37
Ja ja meneertje Krinkle, toevallig dat degene die ze een hand boven het hoofd houdt: 1 van de Pvda is 2 Een rare naam heeft en toevallig een buutenlander en moslim is, toeval bestaat niet.

Uw Verzekeringsadvis | 06-11-13 | 20:46

Hier kan ik dus zo verschrikkelijk kwaad om worden. Onze jongens die op uitnodiging in Pakistan of binnenkort in Mali gaan vechten, komen ook terug hebben ook trauma's, ze worden wel geholpen. Maar een levenslange uitkering met dito woning ziet er voor hun niet is.
Het is de zoveelste knieval voor de islam. Walgelijk.
Mede mogelijk gemaakt door de sLinkse Gutmensch.

Sjaak uit Dordt | 06-11-13 | 20:45

Hier kan ik dus zo verschrikkelijk kwaad om worden. Onze jongens die op uitnodiging in Pakistan of binnenkort in Mali gaan vechten, komen ook terug hebben ook trauma's, ze worden wel geholpen. Maar een levenslange uitkering met dito woning ziet er voor hun niet is.
Het is de zoveelste knieval voor de islam. Walgelijk.
Mede mogelijk gemaakt door de sLinkse Gutmensch.

Sjaak uit Dordt | 06-11-13 | 20:45

Nee, geen levenslange gevangenisstraf of TBS. Daarna moeten wij. de hardwerkende nederlander, dit gaan betalen. Ik zou zeggen, na een gevangenisstraf, deze mensen met hun familie eruit zetten. Nederlandse paspoort inleveren en hoppa,terug naar het land waar ze vandaan komen.

Thoth | 06-11-13 | 20:44

Terwijl ze ze vanaf 15/11 in Duinrell kunnen afknallen.

Uw Verzekeringsadvis | 06-11-13 | 20:42

<bold> is verboden op gs!!11!!CENSUUR!!11!!

sjaakdeslinksesul | 06-11-13 | 20:41

Op eens weet je het. Je word terrorist. In nederland wordt je daarvoor beloont. Je zou denken waarvoor hebben wij nog een veiligheidsdienst nodig. Er wordt toch geen gebruik van gemaakt. Het voordeel van terrorist zijn in nederland is gratis sport en zwemmen, een mooi huis, een lekker wijf en begeleiding op het hoogste nivo. Werken mag maar hoeft niet, toch zult u niks te kort komen. Ook zetten wij ons in voor goede opleidingen waaruit u mag kiezen. Aan alles aan u geheel de keus. Wij verwennen terroristen en knuffelen. Wij zijn van het kudtkabinet, in samenwerking met de plaatselijke pvda. Ja terrorist zijn in nederland het is een elite baan. Ja de ergste terroristen in nederland zitten aan de top. Dat noemen wij het kudtkabinet, waarin de top een pinnokio rutte de II, een Samson de kale clown, de nsb pechtold die lijdt aan eurofilie en zo hebben wij in delft bijvoorbeeld een hele club van die clowns, de terroristen clowns, een gevaar voor de hele nederlandse samenleving. Mijn mening die niet de jouwe hoeft te zijn, kunnen we die terroristen clowns niet gewoon kado geven aan assad. Die weet er wel raad mee, in tegenstelling van nederland die terroristen en haatbaarden knuffelen.

tweetybird | 06-11-13 | 20:41

Goed plan, want behalve sjiieten, joden en christenen zouden ze bij terugkomst zomaar eens willen proberen om andere bevolkingsgroepen te liquideren.
sjaakdeslinksesul | 06-11-13 | 20:20 | + 2 -

So true. De echte islamofoben - een islamofoob is iemand die het in zijn broek doet voor moslims - zijn de boven ons gestelde moslimknuffelaars.

Kassaar | 06-11-13 | 20:40

Er komt zeker weten in NL een soortement Kristalnacht..... helaas. Ik hoop dan wel dat niet mijn etalage wordt ingeflikkerd maar vrees met grote vrezen.

de directeur | 06-11-13 | 20:40

Kom op gemeente Delft, regel die Nederlandse moeders voor de pareltjes uit Syrië! Ze hebben het verdient te neuken. Desnoods jullie eigen moeders.

(p.s. de sublieme uitspraak 'Ik neuk jullie allemaal de moeder' van onze Marokkaanse ROC scholier gaat nog eens heel groot worden - en jullie weten dat godzijdank)

Nimby_007 | 06-11-13 | 20:39

Ik ben het kwijt.... de politiek is bang dat een tiental gestoorden hoofd afhakkers en verkrachters vervreemd raakt van de maatschappij. En die andere 16 miljoen mensen die vervreemd raken? Omdat hoofd afhakkers en verkrachters beloont worden, zwarte Piet geen gouden oorring mag dragen, kerstbomen die niet mogen, discussie avonden voor vrouwen en mannen gescheiden, zwemles alleen voor donkere mensen..... ik voel me zodanig vervreemd dat ik gewoon niet anders meer kan dan PVV stemmen! Een partij met vreemde ideeën, een groep politicussen die waarschijnlijk op de speciale scholen gezeten hebben (niet de zwarte natuurlijk) om in aanmerking te komen voor zwemles....
-
Misschien voordat de geschiedenis zich herhaalt, en haat tegen moslims aanwakkert als de haat tegen Joden gedurende de tweede wereld oorlog tegen Joden. De armoede, de troosteloosheid en de onvrede escaleert.
-
Misschien moeten we de huidige politiek opheffen, de democratie herzien, de EU achter ons laten en gewoon opnieuw beginnen. Waarom eerst alles afbreken?

byebyeholland | 06-11-13 | 20:39

emigreren? wie gaat er mee? gewoon een vrijstaat oprichten boven op de greppelberg, defensieve posities innemen op de heuvelflank en hamburger hill gaan op zij die ons weg willen..

galgebroed | 06-11-13 | 20:38

Ik die altijd dacht....... En in mijn nieuwsappjes zie ik dit geweldige nieuws WEER niet voorbij komen. Omdat er blijkbaar vooral geen ruchtbaarheid gegeven moet worden aan deze totaalfaal. Zoals hier opgemerkt, volgens mij kan dit juridisch gewoon niet. En ik ga me daar eens in verdiepen. Schijnt hip te zijn, een minister voor de Rechter brengen.

Arrested Development | 06-11-13 | 20:36

Ik zou ze ook een vn-medalle en de oorlogsveteranenstatus geven. &lt;pvda modus off&gt;

reageerbuis | 06-11-13 | 20:34

Ons blanke hogeropgeleide Nederlanders bijvoorbeeld... Tenzij @redactie al mijn anti-islam reaguursels verwijdert en die van Kaas de Vies met terugwerkende kracht in <bold> afdrukt. Dan is het wat mij betreft wel OK!

sjaakdeslinksesul | 06-11-13 | 20:24

Goed plan, want behalve sjiieten, joden en christenen zouden ze bij terugkomst zomaar eens willen proberen om andere bevolkingsgroepen te liquideren.

sjaakdeslinksesul | 06-11-13 | 20:20

Helemaal van God los. En natuurlijk weer een overvloed aan begrip voor extremistische Moslims die totaal ontbreekt voor de rest van Nederland.

Voor de vergelijk: Stel dat Breivik niet in zijn eentje was, en dat dat clubje van hem echt bestond. En stel je nu voor dat ze een burgeroorlog in Noorwegen hebben ontketend waarbij ze regelmatig immigranten over de kling jagen, gewoon voor de leuk. Daar ga je als Nederlander dan bij, omdat je nou eenmaal van God zelf te horen hebt gekregen dat moorden, martelen en verkrachten prima OK is. Je bent zelfs bereid te sterven in de heilige naam van Breivik de Profeet.

Zelfs de grootste pacifist zou moeite hebben je nog aan te kijken, mocht je weer terug komen. Dus waarom moet tuig doodgeknuffeld worden als het toevallig onder een andere noemer gebeurt? En waarom weer deze ongelijkheid? Want ik moet zeker niet denken dat ik als niet-Moslim ook lekker op doe-vakantie kan, om bij terugkeer niet alleen onschendbaar te zijn, maar zelfs in de watten gelegd te worden.

Dit is de zoveelste keer dat onze overheid extremistisch geweld goedkeurt, en zelfs aanmoedigt. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe ze zulk volk een aai over de bol kunnen geven, om zich vervolgens uit te laten over mensen die hier schande van spreken (zoals o.a. Wilders en zijn electoraat).

Piet van het Padje | 06-11-13 | 20:18

Zo'n goede nazorg krijgen zelfs ex militairen niet in Nederland. Die worden nadat ze misschien wel 100den mensen hebben gedood koud in Nederland gedropt en aan hun lot overgelaten. Die arme militairen denken iets voor de samenleving te hebben gedaan maar bij terugkomst schieten er genoeg in de stress en vormen psychische klachten of gaan door wat ze gezien hebben aan de drugs. Nee dan moeten die kleine zielige patat jihadies volledig ondersteund worden... Maar we durven hier niets meer te doen, bang om je gezicht te tonen tijdens een protest, bang je mond open te trekken en voor je rechten opkomen. Allemaal bang dat ze geen baan meer hebben. Makke schaapjes in de wei. Maar gewoon doorlopen mensen er is niets aan de hand. En oogjes dicht houden hè.. Want je wil toch niet inzien dat we allemaal loonslaven en stemvee zijn.

Da_scorpio | 06-11-13 | 20:18

Het zal toch niet zo zijn dat deze "jongens" geestelijk afgekeurd worden en een aanvulling krijgen op hun uitkering?

First Contact | 06-11-13 | 20:14

Als we ze niet uit kunnen zetten of op kunnen pakken dan heb ik liever dat ze onder toezicht staan en ze begeleid worden door professionals dan dat ze weer zomaar terug bij hun vriendjes in Kanaleneiland of de Schilderswijk terecht komen. Met alle gevolgen van dien.

kicktherabbit | 06-11-13 | 20:13

-weggejorist en opgerot-

oZzoo | 06-11-13 | 20:11

Deze diep gelovige moslim jongeren gingen naar Syrië madeliefjes plukken om op de graven der onschuldig vermoorde christenen, vrouwen en kindjes te leggen.
Fijn dat deze zo fijngevoelige diep gelovige jongeren weer terug zijn.
Hoop dat ze goed opgevangen worden en direct een huisje en een uitkering krijgen.
We moeten zuinig zijn op zulke voorbeeldige gelovige jongeren.

Hendrikaatje | 06-11-13 | 20:09

Man, man, man, wat een land.
Het is toch te triest voor woorden dat we zo'n allochtonenknuffelcultuur hebben en onze eigen autochtonen in de kou laten staan.
Voor dit soort terroristen is er maar een oplossing:
afpakken van de NL nationaliteit en ze "persona non grata" verklaren...
En die partij van de allochtonenknuffelaars verbieden!

Mike Echo | 06-11-13 | 20:09

Het licht heb ik 7 jaar geleden uitgedaan. Ik heb weinig meer met NL dan mijn paspoort, vrienden en familie. Desalniettemin zorgen dit soort berichten dat mijn bloed spontaan begint te koken.

ViagraFalls | 06-11-13 | 20:07

Wat is Nederland toch een fantastisch land, behalve voor iedereen die er geboren is ...

De Literator | 06-11-13 | 20:05

de grote Anti | 06-11-13 | 19:43 |
Cool. Een vonk van bijna drieduizend graden celsius. Moet je hem alleen niet in je broekzak dragen denk ik, zo vlakbij de voorraad noten.

LibertasSimplex | 06-11-13 | 20:03

@me,myself and IK | 06-11-13 | 19:52
Dan moet je natuurlijk wel moslim zijn, ander blijven die gouden deuren mooi gesloten.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:59

Dit land is niet meer te redden..... ergens maar goed ook.
Het mooie en gezellige Nederland is voltooid verleden tijd.
Hartelijk dank linkse kerk, dit is wat overblijft na 40 jaar wanbeleid.

winged | 06-11-13 | 19:54

@azoturie | 06-11-13 | 19:52
Alsof die ooit 1 poot aan de grond zullen krijgen in die politieke emmer vol palingen en snot.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:53

staat vast goed op je CV

fail | 06-11-13 | 19:53

Nieuwe methode voor werkelozen om aan een baan te komen in dit land:
Reis naar het buitenland om te moorden en te verkrachten, en weer thuis wordt je met open armen ontvangen en je krijgt een gratis opleiding en een baan.
Prachtig land is dit toch.

me,myself and IK | 06-11-13 | 19:52

En we hebben de P !
-en we hebben de V !
- en wij hebben de P V V !

azoturie | 06-11-13 | 19:52

Voorkomen dat ze verder radicaliseren??!? Welke randdebiel verzint zoiets? Hoe radicaal moet je zijn om in een zandbak te vechten waar je nog nooit geweest bent? Nog verder?? Nooit gehoord dat als je 1 rotte appel in een mand gezonde flikkert, je in no time een hele mand vol rotte appels hebt? Of nog mooier gezegd, een paar druppels zwarte verf zijn genoeg om een pot wit te verkloten. Dit doort gedtoorden hoort in ern heropvoedingskamp thuis alvorens ze weer in onze maatschappij los te laten. Beter nog, Nederlandse nationaliteit ontnemen en op hun andere paspoort (die klootzakken hebben er gelukkig altijd twee, zodat ze niet statenloos,worden als we het NL paspoort intrekken) en vervolgens als persona non grata ONS land uittrappen, waar ze naartoe rotten xal ons een dikke worst zijn, zolang ze hier hun gof van de Jihad maar niet meer verspreiden en we ze niet hun hele verdere leven van een uitkering te hoeven voorzien. Of dacht u dat dit ooit hardwerkende, belastingbetalende steunpilaren van onze maatschappij zullen worden? Ja?? Dan heet u zeker Spekman en loopt in een ouwe stinkende trui!

Jos Schmitz | 06-11-13 | 19:51

@blanke sabel. Jawel! We pakken ons land terug! zijn ze nou helemaal......

Maria.1 | 06-11-13 | 19:50

@blanke sabel | 06-11-13 | 19:47
Nederland is van iedereen behalve van de oorspronkelijke bewoners.
Wet met ons.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:50

Gemeente Delft?! Delft was vandaag ook al in het nieuws vanwege zwemles alleen aan leerlingen van zwarte scholen en speciaal onderwijs.... Eens even googlen wie er in de gemeente zitten.

Maria.1 | 06-11-13 | 19:49

@Nimby_007 | 06-11-13 | 19:43
What`s new, zo gaat het al een jaar of 30 in dit land.
ALles wat met de ieslaam te maken heeft vinden ze nou eenmaal he-le-maal fantastisch.
Daar kan geen geld genoeg in worden gestoken, al moeten we er allemaal aan failliet gaan.
Inshallah.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:48

Nederland is niet meer mijn land...

blanke sabel | 06-11-13 | 19:47

@oZzoo | 06-11-13 | 18:46
Ow, gaan we schelden? *proest*

Ow en die zwitsal achter je nick, betekent niet dat je hier net bent. En dat ben je ook niet.

En dat naar Rusland of Zwitserland emigreren was slechts een aanbeveling. Of denk je dat er hier in de komende tien jaar iets gaat veranderen?

Kijk naar de peilingen. D66 nu de derde grootste partij.
Dit land en het grootste deel van dit volk is ziek, mevrouw.

Mooier kan ik het niet maken.

La Vie En Rose | 06-11-13 | 19:47

@de grote Anti | 06-11-13 | 19:43
Cool, moet toch maar weer eens beginnen met roken..

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:45

@Slipsnifter | 06-11-13 | 19:37
Dude, je moet altijd een firesteel in je huis hebben, anders moet je gaan rotzooien met vuurstenen en takjes.
www.hard2find.nl/survival/firesteel-ar...
Gewoon een goede tip, dat ding kan wel 10.000 vuurtjes aanmaken.

de grote Anti | 06-11-13 | 19:43

Hallo Gemeente Delft,

Jullie geven de Jihadstrijders alles in handen om tegen ons Nederlanders te zeggen: 'Lange neus, wij neuken jullie allemaal de moeder!'

Nou, wie A zegt, moet B zeggen; regel dat dan ook. Zorg dan ook dat deze terugkeerders een aantal van onze moeders ter beschikking hebben die ze kunnen neuken.....

Nimby_007 | 06-11-13 | 19:43

@Maria.1 | 06-11-13 | 19:42
Hersendodend middeltje door het kraanwater?

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:43

@Polletje Piekhaar | 06-11-13 | 19:37
Dat hoort allemaal bij het grote nivelleringsfeest.
Iedereen een IQ van 75.
En wie zich slimmer voordoet of zelf nadenkt ies FASSIEST en RASSIEST!

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:43

Wat is er mis in dit land? Zit er iets in de lucht? In het water? Heeft onze overheid last van gekke koeienziekte?

Maria.1 | 06-11-13 | 19:42

@Koninging Beatricks | 06-11-13 | 19:34
En een huis, auto, vrouw naar keuze en goedbetaalde ambtenarenbaan. (indien de jihadparel niet van werken houdt is een riante uitkering uiteraard ook mogelijk)
Inshallah.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:41

@de grote Anti | 06-11-13 | 19:30
Ja, met een doosje lucifers, daar heb je geen IQ van 144 voor nodig ;)

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:37

Het begint er steeds meer op te lijken dat er een epidemische verstandsverbijstering woedt onder onze bestuurderen, van hoog tot laag. Zoals de oude Grieken reeds zeiden, wie de goden verderven wilen, slaan zij met blindheid. Onze overheid handelt steeds meer alsof zij stekeblind zijn en alle contact met de werkelijkheid verloren hebben. Wilem van Oranje zei het al: Mondieu, ayez pitie avec mon pauvre peuple.

Polletje Piekhaar | 06-11-13 | 19:37

Nederland is volledig geradicaliseerd. In het knuffelen dan.

flashforward | 06-11-13 | 19:36

Misschien moeten we deze jongens een kickbokscursus geven, zodat ze hun agressiviteit in Nederland ook een beetje kwijt kunnen.

Koninging Beatricks | 06-11-13 | 19:34

MEER geld naar deze slachtoffers!

Hufter | 06-11-13 | 19:33

Peace for our time! Hamdoelilah!

Markies van het Reve | 06-11-13 | 19:32

@Slipsnifter | 06-11-13 | 19:15
IQ 144 hier.. Kijk bijzonder weinig televee. (hint)
Ben heel angstaanjagend, de cassieres lijken altijd heel bang, bankmedewerkers ook. Niet nodig, ik ben heel aardig. Het hangt er waarschijnlijk vanaf waar je huis woont. Ook kan ik alles met wielen rijden, van een porche cayenne tot een mtb downhill fiets. Motor is ietsje lastiger, maar dat is binnen een uurtje te leren. Wel maak mij ook soms zorgen dat andere mensen erg dom zijn/worden.

Ook weet ik hoe je vuur kunt maken zonder een aansteker.

de grote Anti | 06-11-13 | 19:30

Dit is te gek voor woorden!
Zo'n stelletje lust moordenaars en verkrachters weer op de maatschappij loslaten is een misdaad.
Ze hebben gekozen om hun moordlust in Syrië bot te vieren, laat ze daar dan maar blijven ook.
Nederlandse nationaliteit ontnemen en overleveren aan Assad.

Hendrikaatje | 06-11-13 | 19:24

Dit project kost miljoenen...
intussen kunnen ouderen verrekken
(geen geld meer; extra betalen voor allerlei voorzieningen)

meneer Q | 06-11-13 | 19:20

Lekker, beetje moordenaars in de watten leggen?

Rest In Privacy | 06-11-13 | 19:20

@Binnenbeentje | 06-11-13 | 19:05
En als ze daar in Syrië een leuke burka tegen het lijf lopen, dan vind ik het niet meer dan redelijk dat we dat vliegticket ook volledig vergoeden. Want alleen is maar alleen. En die Nederlandse vrouwen willen toch niet luisteren.

VanBukkem | 06-11-13 | 19:19

Dus die syrische duinrelgangers lopen de kans dat zij hun verkrachters in / moordenaars of wat dan ook in alle vrijheid tegen komen.
Opknopen die gasten.

Sjaak uit Dordt | 06-11-13 | 19:19

Het feit dat deze 'jihadi's' terugkeren naar nederland is uiteraard zorgwekkend, maar van wat ik weet hebben de meesten dat als hun 'legertraining' gezien. Maar wat moeten wij met die informatie?.. Gaan zij nu hun eigen achterban een beetje in toom houden?

de grote Anti | 06-11-13 | 19:19

Arme, arme "Drie van Breda"!
Helemaal ten onrechte opgesloten al die jaren.
Bevel is bevel immers. Ja toch!
Nou de nabestaanden kunnen rekenen op een fikse schadevergoeding van de (ver)Nederlandse staat.
En eh, wees lief voor kampbeultjes in vredestijd!

Ben een machteloze Vernederlander in een stiefvaderland!

dennis8704 | 06-11-13 | 19:18

Als je als Nederlands onderdaan, in dienst treedt van een andere mogendheid, dan raak je toch je Nederlandse burgerschap kwijt? Niet dan? Bij terugkomst paspoort afpakken, met de kop tegen de muur laten ketsen en enkele reis Assad sturen......

AdPatat1960 | 06-11-13 | 19:18

-weggejorist-

Miltondeman | 06-11-13 | 19:18

Lang leve onze Burgemeester van Delft Bas Verkerk

De man die meer verkloot dan goed doet.(Gondelaffaire)

Voor die killers mag ik betalen als Delvenees.

Wat gaat dit geintje kosten?

Wie betaald het gelag en hoeveel gaat dat de komende jaren kosten?

Waarom worden moordenaars niet opgesloten maar zielig doen over IQ?

Ze waren wel zo bijdehand sneaky te vertrekken

Alt | 06-11-13 | 19:17

@funkyd | 06-11-13 | 19:11
Het lijkt tegenwoordig wel of half nederland een IQ van 75 of lager heeft.
De mensen worden echt met de dag dommer lijkt het wel, iedereen haalt zijn mening uit een TV-programma, krant of blaadje, en niemand denkt meer zelfstandig na.
Vraag waarom ze een bepaalde mening hebben en ze kijken je glazig aan.
En kijk eens wat er overdag allemaal over de straten schuimt qua kansenparels, halvegaren en idioten.
Diep triest.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:15

Naar schatting 700 Nederlanders hebben als vrijwilliger gediend in de Internationale Brigades in de Spaanse Burgeroorlog van 17 juli 1936 tot 1 april 1939. Onder deze "Spanjestrijders" waren naast militairen ook veel verpleegsters. Van de 700 overleefden zo'n 300 de strijd.[2] Bij terugkeer in Nederland werd hen het Nederlands staatsburgerschap ontnomen omdat zij dienst hadden genomen bij een vreemde krijgsmacht. Dit moet ook nu geen probleem zijn.

mail | 06-11-13 | 19:15

Zoveelste symptoom van een besmettelijke suïcidale sociale ziekte die al decennialang in West-Europa en vooral in Nederland woedt. Door het bevolkingsgedeelte met intact gezond verstand gutmenschenplaag genoemd en recentelijk door Roger Scruton en Thierry Baudet wat intellectualistischer ontleedt als Oikofobie.
Gelukkig naar het schijnt momenteel wel in stationaire toestand belandt door de verdiensten van Pim Fortuyn, Theo van Gogh en de opkomst van de PVV.

WirMachenMusik | 06-11-13 | 19:13

Ja maar ik hoorde die hulpverlener zeggen dat die jongens een IQ van 75 hebben. Logisch natuurlijk als je in een pedofiel van 1200 jaar oud geloofd. Gewoon VVD?PVDA?D66 etc blijven stemmen mensen!

funkyd | 06-11-13 | 19:11

er moet eerst wat gebeuren .. zo werkt dat in Nederland.
schijt PvdA, met je JSF, je Zwarte Piet Haat en je oorlogje spelen in Mali.
En dan heb ik het nog niet eens gehad over jatter Bertje van de Roest en buiten de deurneuker Samsom.

(c)ZWITSUL | 06-11-13 | 19:09

Zodra gemeenten zich bezig houden met re-integratie activiteiten, vervreemden mensen juist meer, dus het zal me niks verbazen als dit project de nodige miljoenen kost en de resultaten nihil zullen zijn.

Borrelende Boris | 06-11-13 | 19:07

En dan vinden ze het nog vreemd dat de oorspronkelijke bevolking van dit land het hier allemaal kotsbeu is.

Slipsnifter | 06-11-13 | 19:07

Ik zeg helemaal niets meer maar neem wel maatregelen voor als het zover is !!!!!! BASTA !!!!!!!!!!!!

Harry.com | 06-11-13 | 19:06

@VanBukkem | 06-11-13 | 19:01 |

Wordt dat niet al op de rekeningetjes gestort zodra ze het land verlaten dan? Als incentive om weer terug te komen? Zo niet, dan pleit ik nu voor.

Binnenbeentje | 06-11-13 | 19:05

@Fast Forward | 06-11-13 | 19:01

Én een gratis opleiding én een baan. Altijd handig in crisistijd. U en ik moeten ervoor betalen.

Koninging Beatricks | 06-11-13 | 19:02

@Binnenbeentje | 06-11-13 | 18:52
Ik neem toch aan dat ze de kosten voor de terugreis wel volledig gerestitueerd krijgen. Lijkt me redelijk.

VanBukkem | 06-11-13 | 19:01

Nou is een baan natuurlijk wél een straf voor de meeste van deze mensen.

Koninging Beatricks | 06-11-13 | 19:01

Delft heeft toch een ziekenhuis waar die knulletjes hun kunsten ziekenverzorging en EHBO kunnen demonstreren? Laat maar zien wat je daar geleerd hebt dan. En je bent nu natuurlijk ook niet te beroerd om hier te doen wat je daar deed, zoals straten vegen met behoud van uitkering. Falen is cachot.

Pierre Tombal | 06-11-13 | 19:01

Let me get this straight:

Je gaat naar Syrie
buitenlandse krijgsdienst
moordt
verkracht
verleent 'hulp'
martelt

en de PvdA zegt: welkom terug, hier is een kopje thee?

Fast Forward | 06-11-13 | 19:01

En onze veteranen die door de NL regering zijn uitgezonden geweest mogen nu nog langer op een nieuwe baan wachten!?!!!!!!!

pleijpje | 06-11-13 | 18:57

dus als het goed begrijp zeg ik tegen mijn zoon hier heb je een retourtje Syrië knal een paar moslims overhoop en kom dan terug en alles wordt voor je geregeld.
Bizar, helemaal van god los of allah(door halen wat niet van toepassing is)

rick42 | 06-11-13 | 18:57

Criminelen, zakkenrollers, extremisten, moordenaars, verkrachters, fraudeurs. Ze krijgen allemaal vrij baan in Nederland en als ze al gepakt worden een extreem milde straf of vervroegde vrijlating. Ook voor moordenaars. Fraudeurs en veroorzakers van de crisis worden niet vervolgt hooguit ontslagen. Maar de eerlijke hardwerkende Nederlander die door al deze knuffel praktijken die ergens van betaald moeten worden d.m.v belastingverhogingen en andere maatregelen waardoor hij/zij zelfs hun baan kwijt raken zijn of haar huur/hypotheek niet meer kan betalen, kan mooi de tyfus krijgen en wordt zonder pardon op straat geflikkerd, en mag krom leggen om zijn schulden te voldoen. Eerlijk werken in Nederland en je aan de regels houden DAT is hier pas een misdaad! IK BEN DIT BESTUUR ZO SPUUGZAT!

StijlvolRechts | 06-11-13 | 18:55

Je moet ze met hun handen laten werken, na in Syrië zo'n tijd bezig te zijn geweest puur met het hoofd van andere mensen.

LibertasSimplex | 06-11-13 | 18:54

@Flightless bird | 06-11-13 | 18:44 | + 0 -
Sorry, ik ben een beetje in de war denk ik na dit nieuws, zelfs een link plakken lukt niet meer. Joris, zou je een aanslag kunnen plegen op mijn vorige post?

Flightless bird | 06-11-13 | 18:53

@VanBukkem | 06-11-13 | 18:50 |

Giro 555 gaat binnenkort ook weer open hoorde ik. Ik kan niet wachten om ze te steunen.

*portemonnee alvast naast telefoon legt*

Binnenbeentje | 06-11-13 | 18:52

Alle goedwillende burgers worden in Nederland bestraft, aangepakt, beboet en het leven zuur gemaakt. Alle criminelen, fraudeurs, jihadies, liegende en bedriegende politici worden beloond. Allemaal.
.
Wanneer komt die #&^$&#^ opstand?!

lulkoekhapper | 06-11-13 | 18:51

Het is gewoon allemaal kudt met zo'n stuurloze EU. We zouden het Europese immigratie beleid moeten inrichten naar Canadees of Australisch model. Maar de EU staat altijd ergens vast in de file tussen Strasbourg en Brussel, en verplaatst zich tergend langzaam. Frankrijk heeft het gehad met die kudt file en flikkert al die Roma zigeuners ondanks EU protesten gewoon hun land uit. Een middelvinger opsteken naar dat clubje kleinburgelijke die daar vast staat in de file is bijna noodzakelijk. Maar goed slijmen voor aan de tafel bij de leraar is blijkbaar belangrijker.

En eigenlijk kun je die linkse nette mensen het ook niet kwalijk nemen, ze bedoelen het allemaal zo goed. Het probleem is dat die nette goed opgevoede mensen gewoon niet kunnen geloven dat er exemplaren lopen die zo doordrenkt zijn van haat en intolerantie. Exemplaren die een volksopstand binnen een dictatuur aangrijpen om het volgende ontrukkende maatschappelijke stelsel in te voeren. Tsja, en dan is het best moeilijk om jezelf te confronteren dat de wereld niet strookt met je idealistisch utopia.

mit4all. | 06-11-13 | 18:51

Ik snap niet dat we die gasten niet onderbrengen in een pretpark ofzo. Of een Landal greenpark. Dan kunnen ze een beetje bijkomen van al die narigheid die ze daar in Syrië hebben meegemaakt.

VanBukkem | 06-11-13 | 18:50

Nah ja zeg, wat een hufters allemaal! Ik hoor net dat ze niet eens de vliegtickets kunnen declareren bij de belastingdienst. Als je A zegt dan moet je ook B zeggen, dus gewoon bonus op de uitkering (krijgen nl-oorlogs veteranen ook) en alle verbruikte materialen plus reiskosten straks kunnen opgeven bij belastingteruggaaf 2013.

Fopspeen | 06-11-13 | 18:49

In het jaar nadat de PVDA weer aan de macht is gekomen begint de hulpverlenersindustrie zich ook weer flink te roeren; de criminelen krijgen "een baan, een huis en een wijf", de asielzoekerscentra puilen weer uit en Timmerfrans wil er het liefst nog meer bij en stelt Duinrel daarvoor open, terwijl de Nederlanders opeens tot het meest depressieve volk van Europa zijn verworden... Als ik niet zo druk met werken bezig was om buiten de vaste (hoge lasten)ook nog een onzinboete van 90 Euro te moeten betalen, zou ik nog tijd overhouden om me ergens druk over te gaan maken...

wessel hendriks | 06-11-13 | 18:47

Ik snap het wel. Roaring twenties, crisis jaren vul de rest maar in wij zijn een redelijk fatalistisch ras. Benieuwd hoeveel er lid gaan worden van de toekomstige nsb. (persoonlijk denk ik veul joop/vara-leden)

pajans | 06-11-13 | 18:47

Paspoort afpakken nog voordat ze vertrekken.
En een ferme trap richting vakantiebestemming.

Jackanders | 06-11-13 | 18:47

Geert Wilders heeft gewoon gelijk.
Nederland is gek geworden.

waarzeggertje | 06-11-13 | 18:47

"Hulp en begeleiding om je bestaan weer op te pakken" is NederNewSpeak voor "Aan die meneer geef je even je privacy, dan gaan we samen, met behulp van deze bureaucratische halsband, kijken hoe we jou lucratief kunnen blijven verneuken."

LibertasSimplex | 06-11-13 | 18:47

En wanneer er straks 1 van deze gasten doorslaat of nog meer radicale eikels wervt dan is er niemand verantwoordelijk natuurlijk. Ja, de autochtone bevolking omdat die dit soort monsters niet accepteren.

Zzzzooooffff | 06-11-13 | 18:46

@La Vie En Rose | 06-11-13 | 18:29
Herhaal ik onder elk topic? Ik ben hier net.
Emigreer zelluf naar Rusland of Zwitserland mafketel.

oZzoo | 06-11-13 | 18:46

Wie zich in krijgsmacht van een buitenlandse mogendheid begeeft moet statenloos worden gemaakt en als ongewenst vreemdeling buiten worden getrapt.
Meer smaken zijn er niet wat mij betreft.

Mark Smith | 06-11-13 | 18:45

Ik ga het zeggen, hardop.... ik ben geradicaliseerd en haat moslims. Ik blijf dichtbij huis en ga de strijd hier ten lande aan. Ik hoef geen opvang en begeleiding, slechts een lintje als ik NL heb behoed voor Den Totalen Untergang volstaat. We moeten in actie komen, 'zij' doen het niet!

de directeur | 06-11-13 | 18:45

Het is precies zoals mijn nick al zegt: Arrested Development......

Arrested Development | 06-11-13 | 18:45

Kijk, nu wordt het duidelijk waarom er bezuinigt moet worden op de zwemlessen voor de niet zwarte scholen in Delft. Dat begeleiden van die terroristen kost natuurlijk handen vol geld.

janEnrika | 06-11-13 | 18:45

Ik dacht toch echt dat er inmiddels wat jurisprudentie is voor Syriëgangers. Kwam tot stand in de zaak van de Syriëgangers-die-niet-gingen:

"Ook oordeelde de rechtbank dat de veroordeelden het stadium van training ter voorbereiding op terroristische misdrijven al ver voorbij waren. De rechtbank beschouwde het handelen van de verdachten in een terroristisch perspectief. Hun gedrag en uitlatingen wijzen er in haar ogen op dat zij het jihadistische gedachtegoed aanhangen. De rechtbank overwoog in dit kader dat terrorisme als een van de ernstigste schendingen van de rechtstaat en het beginsel van de democratie wordt beschouwd en liet dit meewegen in haar beslissing." (http://www.republiekallochtonie.nl/rotterdamse-rechtbank-komt-met-jurisprudentie-over-syrie-gangers)


Dus.. oppakken die handel, levenslange TBS wat mij betreft.

lieve | 06-11-13 | 18:44

krankzinnig.

Rest In Privacy | 06-11-13 | 18:44

Deze hadden ze niet gezien zeker, 14 dagen terug?
x-apple-msg-load://0C94747A-B79B-40B2-9BB6-85B9F850A529/www.telegraaf.nl/s/21995643

Flightless bird | 06-11-13 | 18:44

Totale ontrederring van Nederland is in volle gang. We staan erbij en kijken ernaar. PVV dat helpt.

8805 | 06-11-13 | 18:44

Geef ze een platform waar ze zich kunnen manifesteren en lanceer ze vervolgens richting Allah en Akbar.

Veel Vaak | 06-11-13 | 18:43

Elke keer als ze terugkomen gewoon lekker terugsturen. Ze blijven vanzelf een keer daar.

Pikkestrijder | 06-11-13 | 18:43

Ik ben een beetje sprakeloos, maar heb dat al een paar weken. Is dit hun legertraining ofzo? Aan de ene kant zou het misschien goed kunnen zijn wat van die agressie kwijt te kunnen, en aangezien ze het nederlandse leger niet mogen dienen hun enige optie. Maar als je in al die rommelige ellende mensen hebt onthoofd en verkracht, wat de neuq voor soldaat ben je dan..

Maar hoe weet je wat ze allemaal gedaan hebben. Er is nooit een leidinggevende of papierwerk. Survival is een belangrijke kunde, maar je hebt hier met potentieele psychopaten te maken.

de grote Anti | 06-11-13 | 18:42

Oorlogsdaders die vrouwen verkrachten, mensen onthoofden, menselijke hersenen eten krijgen hier dus een kans om mee te doen met de maatschappij na een therapeutische integratie sessie.

Tip aan Joran van der Sloot, word moslim!!

lady blabla | 06-11-13 | 18:42

Kunnen we die commando's die we naar Mali willen sturen niet beter naar Syrië sturen om Assad een handje te helpen? Dan komen er misschien wat minder van die kloodzakjes terug. En bovendien weten ONZE boys dan waarop ze hun vizier moeten richten. DEUS VULT!

Polletje Piekhaar | 06-11-13 | 18:42

Het mag ook wel dichter bij huis voor die arme jongens en meiden. Toch belachelijk dat er voor het moorden voor de islam zoveel gereisd moet worden. Nog los van de milieu vervuiling van de vliegreis scheelt het zeker één onthoofding en een verkrachting per reis. Waarom niet dichter bij huis. Gewoon de grens over naar Duitsland of België. Dan kunnen ze door de week gewoon werken als straatcoach of gemeenteraadslid en in het weekeind onthoofden en verkrachten. Maar toch weer op tijd terug zijn voor de werkbespreking op maandag ochtend.........

VincentTheSaint | 06-11-13 | 18:41

Ik ga nu ff niet reageren hierop, ik denk nu zoveel bizars dat ik meteen een ban krijg!
Wat een waanzin is dit, en ondertussen autochtone Nederlanders die in de shit zitten laten barsten, en deze graftakken gewoon helpen, wat een geschifte politiek hebben we hier!
Wanneer komen we nou eens in opstand hiertegen en gooien die hele bende van het pluche af, met pek en veren, middeleeuwenstyle!!

Flakeeër | 06-11-13 | 18:41

We moeten eens wat dieper naar de oorzaak kijken en luisteren wat deze jongeren te zeggen hebben. Kots kots echt niet, niks luisteren niet praten gewoon opzouten we willen geen islam in Europa.

Veel Vaak | 06-11-13 | 18:40

Echt niet te geloven!

Maria.1 | 06-11-13 | 18:40

Ziet hoe ze dat in Rusland doen:
"Russian President Vladimir Putin has signed into law a bill that forces relatives of terrorists to pay for damages caused by their attacks. It also boosts penalties for launching, participating, or financing militant or terrorist groups.
Under the law, all damages – including moral damage – should be compensated “at the expense of the means of the person committing the terrorist act and also at the expense of the means of his [or her] family, relatives and close people.”

roomserdan | 06-11-13 | 18:40

@mit4all. | 06-11-13 | 18:29
Bij dit soort complexe materie, reken ik liever op Assad en de zijnen.
Beter?

necrosis | 06-11-13 | 18:40

@James Lastig | 06-11-13 | 18:36
"Wij" kunnen het niet helpen.
"Onze" volkomen betrouwbare media hebben ons bij de vorige verkiezingen uitgelegd hoezeer Geert & Emille den Duivel waren - en dat een stem op de PVVD een stem op God was.
Aldus hebben "wij" maar strategisch gestemd. De dag daarop kregen "wij" nog een pluimpje van de volkomen integere Varkens van George Orwell te Brussel.

Jan Passant mk2 | 06-11-13 | 18:39

Zoals gebruikelijk word slecht gedrag beloond in Nederland.
.
Jongeren die daar gaan vechten voor een Sharia staat en allerlei wreedheden begaan zijn al geradicaliseerd. We weten waar hun loyaliteit ligt. En dat is niet bij Nederland en zijn waarden en normen.
.
En om die mensen te belonen met een baan ,werk, opleiding op kosten van de belastingbetaler is te gek voor woorden.

Mortimerr | 06-11-13 | 18:38

Dus zo gaan we anno 2013 om met oorlogsmisdadigers. Wel een grote bek over mensen die bijdroegen aan de acties van de junta in Argentinië, mannetjes van 90+ alsnog vastzetten voor hun SS lidmaatschap. Allemaal heel goed hoor maar het signaal is duidelijk. Als je moslim bent is het geen misdaad. Laten we deze arme jongens vooral niet te kritisch benaderen. We zijn immers doodsbang voor ze.

Mr. Krinkle | 06-11-13 | 18:37

@eagleye | 06-11-13 | 18:13 | + 6 -
Hoeft niet hoor daar zorgen de terugkeerders wel voor na de lessen die ze genoten hebben.
De propaganda is al weer voorbij, niets gemist hoor.
Gewoon het zelfde liedje van knuffelen en thee drinken dat is goed voor ze. Je kan weer inschakelen.

Flightless bird | 06-11-13 | 18:36

Stemt u wel straks weer braaf PVVDA en betaalt u wel genoeg om deze moordenaars hier te laten knuffelen?

Fijn zo.

Ieder volk krijgt de leiders die het verdient ... En jullie verdienen dit blijkbaar.

James Lastig | 06-11-13 | 18:36

@oZzoo | 06-11-13 | 18:16
België doet het wat dit betreft idd stukken beter dan wij.

Ow en België is niet het grootste allochtonenknuffelland van Europa. Ook niet het grootste moslimknuffelland van Europa. Dat is n.l. het Verenigd Koninkrijk. Met stip!

La Vie En Rose | 06-11-13 | 18:35

Zijn er al namen, adressen en foto's van de verantwoordelijken bekend? Meteen uitleveren aan Assad dat tuig.

maggoo | 06-11-13 | 18:35

Ik vind het een mooie aanpak!
Wel eerst kijken of er misdaden zijn gepleegd. Het is namelijk niet mogelijk in een ander land iemand te vermoorden en dan daarvoor hier niet veroordeeld te worden.

Einde van de Domheid | 06-11-13 | 18:35

@--neus-- | 06-11-13 | 18:18
.
Dat is helaas allang gebeurd. Nederland is vervallen tot de eerste de beste bananenrepubliek na de moorden op Fortuyn en Van Gogh.
.
en helaas - we hebben het ergste nog lang niet gehad!

Devils smile | 06-11-13 | 18:35

wat voor een verschrikkelijk , falend, laf ruggegraatloos kutbeleid is dat nou weer! Het kan al niet meer gekker worden hier! godverdomme je zou je bijna gaan schamen voor je NL paspoort. Genant dit, echt genant.

mrSkapig | 06-11-13 | 18:34

Ik heb hier geen woorden voor.. Zucht..

Jappio | 06-11-13 | 18:34

M.a.w. de parasitaire Linkse subsidie industrie heeft weer een mogelijkheid gevonden de Nederlandse gemeenschap geld uit te zak te trekken voor dit PvdA import stemvee.

Moi2 | 06-11-13 | 18:33

@number668 | 06-11-13 | 18:22
Ik zit hier een beetje met mijn hoofd op de tafel te bonken, maar dat ik nou kan zeggen dat ik verbaasd ben... nee, dat niet.

VanBukkem | 06-11-13 | 18:33

Ooit had Cohen bedacht dat hun schoenen moesten worden afgepakt, toch?

De Hells Angels zijn trouwens ontstaan in de VS uit groepen oud-militairen met oorlogstrauma's die niet meer in de normale maatschappij pasten. Het wordt hier nog feest de komende twintig jaar.

Petrus de Rewa | 06-11-13 | 18:33

Wat zijn het toch een zooi laffe kneusjes die het voor het zeggen hebben in dit land.

HetMannetje! | 06-11-13 | 18:33

"Jongerenwerk", want je kunt niet vroeg genoeg beginnen om de jeugd te radicaliseren. Nu met goedkeuring van moedertje Staat.

Ageless | 06-11-13 | 18:31
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 06-11-13 | 18:30

Dit trekt ook jihadi's uit België aan.

genoegisgenoeg | 06-11-13 | 18:30

de wajong uitkering word gesloopt.

De jihad uitkering komt erbij.

vaag land.

lady blabla | 06-11-13 | 18:30

Grappig, in Belgie worden dit soort figuren gearresteerd.

James Lastig | 06-11-13 | 18:30

@necrosis | 06-11-13 | 18:23 | + 1

En de PVV is in staat om dat te realiseren? Ik had het zeker niet over knuffelen, ik deel uw mening dat deze buiten Grenzen mogen blijven als de vrijheid en veiligheid van de Nederlandse samenleving niet waarderen. Maar kom op PVV... Ik vind het nog steeds teleurstellend dat mensen nieuws/kudt berichten aangrijpen om hun politieke (wan)partij te propageren.

mit4all. | 06-11-13 | 18:29

Had iemand iets anders verwacht dan in dit zieke land?
Ik niet.

@oZzoo | 06-11-13 | 18:09

Jaja, we moeten dit en we moeten dat. Die riedel kennen we nou wel. Al herhaal je dat onder elk topic, het gaat niet gebeuren.

Wen dur maar an en anders naar Rusland of Zwitserland emigreren.

La Vie En Rose | 06-11-13 | 18:29

"... Zullen wij wel weer enorm cynische en depressieve xenofoobracisten zijn, maar dit had zelfs de meest zure zwartkijker in ons innerlijke ik nog niet durven bevroeden..."

Ik had eigenlijk niet anders verwacht. Wat maakt mij dat dan?

ZKH EénOog | 06-11-13 | 18:29

Dus gewoon de criminele pvda aanpak.

sodeja | 06-11-13 | 18:29

Wat is die PvdA-man dom. Denkt dat imam, ouders enz een de-radicaliserende invloed kunnen hebben op die jongeren.

IS DAT EERDER GELUKT?

Nee, ze zijn nota bene naar Syrië gegaan. En dan die lui helpen en beweren dat het niet allemaal terroristen zijn. Ja hoor, sommigen waren hulpverleners. Ik krijg een wee gevoel van die beschamende naïviteit. En in plaats van dat ze als de gestoorde psychopaten die ze zijn (verkrachten, moorden) worden behandeld of buitengesloten worden ze liefdevol binnengehaald. Zodat de imam ze kan de-radicaliseren.

Mensen toch….

Gallemies | 06-11-13 | 18:28

Hoeveel mensen moet je onthoofden voor een graties woning? Voor het verkrachten van minimaal twee christenvrouwen wordt hij nog gemeubileerd opgeleverd ook !!

VincentTheSaint | 06-11-13 | 18:28

Hoeveel meer moeten zwaar islamitisch gestoorden nog "radicaliseren" voor zij hun uitkering moeten inleveren?

Voor die onterechte uitkering aan bewezen vijanden van Nederland zou een bijstandsmoedertje een keertje minder naar de voedselbank hoeven gaan. Onderweg uitgescholden en bespogen wordende door haar buurtgenoten met oorlogservaring, opgedaan in Jihadistan.

Jan Passant mk2 | 06-11-13 | 18:28

En van wie zijn centen? Ik hoop toch (tegen beter weten in) dat ze dat zelf betalen, ze hebben immers ook zelf de keuze gemaakt om te gaan.

ElMatadero | 06-11-13 | 18:27

We verwelkomen ze met thee en zandtaartjes. Fijn dat ze het overleefd hebben. Geluk zit in kleine dingen. Toch?

roosvrij | 06-11-13 | 18:27

ja belachelijk dit, aanpakken!

TheJesseJ | 06-11-13 | 18:26

Hitler was volgens deze logica ook pas radicaal toen hij terugvluchte naar Berlijn? OPPAKKEN!

genoegisgenoeg | 06-11-13 | 18:26

Het verkrachten van vrouwen en het onthoofden van kinderen in een verre zandbak, wat een prachtige kansenmensen hebben wij toch in ons land binnengelaten. Thee graag!

eerstneukendanpraten | 06-11-13 | 18:25

Dit is geen kwestie van dom, dom, dom.
Nee, het is bang, bang, bang. Pure angst.
Excuseer mijn lompheid.

ikweetdatjeditleest | 06-11-13 | 18:24

"Wat is er toch met deze jongeren aan de hand ?"

Het is gewoon eng, nee gewoon weg gevaarlijk.
Dat dit geestelijk vertroebelde land zo denkt over 1e klas oorlogsmisdadigers.

SilenceOuttaSpace | 06-11-13 | 18:24

Kan het kabinet wellicht uitleggen waarom men Syrië-gangers bij terugkomst in Nederland pampert en in de maatschappij laat wederkeren, en tegelijkertijd in een zandbak duizenden kilometers verder in het geweer komt tegen ditzelfde soort Moslim extremisten.
Russ Meyer | 03-11-13 | 11:44

Russ Meyer | 06-11-13 | 18:23

@mit4all. | 06-11-13 | 18:18
En knuffelen helpt wel?
Wat mij betreft komen ze het land niet meer in!

necrosis | 06-11-13 | 18:23

Als ik gewoon naar het buitenland ga en daar iemand ombreng word ik dan bij terugkeer ook geknuffeld?
Kotsmisselijk word ik er van.

BBmetR | 06-11-13 | 18:23

@mit4all. | 06-11-13 | 18:19

ik ben ook geen pvv stemperdT, Ik wil ook geen pvv stemmen, maar soms denk ik wel eens... Is er een alternatief dan?

--neus-- | 06-11-13 | 18:22

Waar kan ik me aanmelden?

GSimam | 06-11-13 | 18:22

Boink... Kaak valt op tafel door van verbazing openvallende mond...

number668 | 06-11-13 | 18:22

Goh, die Maiwand (of hoe heet die Osama wannabee) is beter geïnfiltreerd in Den Haag dan ik dacht...

CornholioNL | 06-11-13 | 18:21

Ik denk dat ik ook maar gelovig ga worden. Dan ga ik heel hard bidden dat deze groep niet meer terugkomt !

RegseHippie | 06-11-13 | 18:21

Hoor zo een klote Maroc zeggen : ze hebben mensen geholpen....... wuaaaaah

Lief meiske | 06-11-13 | 18:20

@Compleet de weg kwijt.
Daarom PVV!
Schietmijmaarlek | 06-11-13 | 18:13 | + 0

Jaaaa dat helpt.....

mit4all. | 06-11-13 | 18:19

Ik heb er gewoon geen woorden voor. Dit land is traag maar gestaag bezig om zichzelf op te heffen.

--neus-- | 06-11-13 | 18:18

Compleet de weg kwijt.
Daarom PVV!
Schietmijmaarlek | 06-11-13 | 18:13 | + 0

Jaaaa dat helpt......

mit4all. | 06-11-13 | 18:18

-weggejorist-

Professor Superhirn | 06-11-13 | 18:17

Zelfs in België, het grootste allochtonen knuffelland van Europa, worden deze terroristen vervolgd.
Deze mensen zijn een groter gevaar voor de samenleving dan Mohammed B.
Het is wachten op de zoveelste openbare rituele slachtpartij. Ze hebben immers goed kunnen oefenen.
Laten we de lijken van de slachtoffers op de stoep bij de politici dumpen die weigeren deze mensen te vervolgen. Ze zijn medeplichtig aan het vrijuit laten gaan van zeer gevaarlijke projectielen, (potentiële) moordenaars die voor tenminste twintig jaar achter slot en grendel moeten verdwijnen.
We zouden onze politici moeten vervolgen als handlangers van deze moordenaars en terroristen. De politiek heeft nu al bloed aan haar handen.

oZzoo | 06-11-13 | 18:16

Bloody sirius ?
zeg wolla
hoelaaaaah ikzjwirhetje.

*99 stenen naar haloef ezel gooit*

hallevvezool | 06-11-13 | 18:16

Mooi. Ik ga morgen mijn baas een paar onwijze klappen op z'n bek geven. Het gevolg daarvan zal zijn dat ik heerlijk gepamperd word door de gemeente, omdat ze bang zijn dat ik anders mijn baas de volgende keer vermoord.
Prima geregeld.

Ornoisliefde | 06-11-13 | 18:16

Is er op Schiphol niet een speciale muur waar we ze tegenaan kunnen zetten?

Dömper | 06-11-13 | 18:16

Kutnederland. Kut linkse zorgcultuur. Wat een naïef volk.

bijscholing | 06-11-13 | 18:14

Oh, wat een boos maker is dit zeg! Gatver. De mensen die dit bepalen zijn net zo gevaarlijk als die patatjihadis

kLuTz001 | 06-11-13 | 18:14

Daar durf ik niet naar te kijken want dan ga ik ruiten ingooien en brand stichten in den Haag.

eagleye | 06-11-13 | 18:13

Ik zie hier mogelijkheden voor terugkerende jihadgangers die België niet meer inkomen of minder welkom zijn in Engeland, Duitsland, noem maar op. Denk niet dat ik gek ben: EU gelijkheid van behandeling is vaker afgedwongen.

TheseDays00 | 06-11-13 | 18:13

Compleet de weg kwijt.
Daarom PVV!

Schietmijmaarlek | 06-11-13 | 18:13

Het is al absurd dat ze überhaupt dit land nog in mogen.
Degenen die dit beslissen zijn in mijn ogen minstens net zo erg als de NSB'ers in WO2.
Hopelijk zullen zij hun verdiende straf niet ontlopen.

Cuyahoga | 06-11-13 | 18:12

Het feit dat die idioten überhaubt nog een NL paspoort hebben waarmee ze KUNNEN terug keren is al schandalig...

U wilt knokken voor uw pedoprofeet?

Prima, paspoort gaarne afgeven bij uitgaande douane en have fun...

CornholioNL | 06-11-13 | 18:12

Zum kotsen.

VanDattum | 06-11-13 | 18:10

Alleen ik kijk niet meer naar de NPsO, ivm hartklachten mag het niet meer van de dokter..

Dat typen met één hand is nog best lastig.

S. Choft | 06-11-13 | 18:10

Ja joh, geef ze meteen een huis, een uitkering en een paar vrouwen.

Ik heb gehoord dat er tegenwoordig een 96-uurs luier bestaat, dus weten we meteen waar we het van kunnen financieren.

Koninging Beatricks | 06-11-13 | 18:10

We moeten een voorbeeld nemen aan Poetin. Die stelt familieleden terroristen aansprakelijk voor schade. Als wij dat ook zouden doen is het zo over met die religieuze moordpartijen van de islam.
We moeten deze Syrië terroristen en moordenaars hun Nederlandse paspoort afnemen. De Nederlandse identiteit hebben ze niets mee, dan ook geen paspoort. En hetzelfde geldt voor hun familie.

oZzoo | 06-11-13 | 18:09

Het verraad voor stemmen neemt steeds extremere vormen aan.

smdyasc | 06-11-13 | 18:09

"Het idee erachter is dat de (lokale) autoriteiten de terugkeerders niet van zich willen vervreemden en willen voorkomen dat ze verder radicaliseren door een repressieve aanpak"
En ik maar denken dat Monty Python het toppunt van absurde humor was.

Rico Tampeloerus | 06-11-13 | 18:09

Dus niet paspoort kwijt? Na bubbaknuffels in de bak?

De Regeering | 06-11-13 | 18:09

De PvdA keek ernaar en zag dat het goed was.

Rémy Martin ® | 06-11-13 | 18:09

Als antwoord op je laatste vraag VanLeeuwen...

*klik*

Net als je denk dat het niet gekker kan... en dan lees je dit.

CornholioNL | 06-11-13 | 18:08

Dat is waaraan dit land kapot gaat. Niet aanpakken maar pamperen.

Diareeremmer | 06-11-13 | 18:08

Die laatste PvdA stemmers worden natuurlijk gekoesterd.

Godsammekraken | 06-11-13 | 18:07

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl