Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Cees Space zoekt het hogerop

Ah joh hee, te gek joh heeGoedemorgen. Neem nog maar even een bak koffie (dark roast) want we hebben een hilarisch verhaal voor u. Zo leek het Justitie namelijk wel een goed plan om een gedetineerde het laatste deel van zijn straf te laten uitdienen als medewerker van GroenVrij. U weet wel de politieke partij die pleit voor legalisatie van hash coke en pillen. Op zich al opmerkelijk natuurlijk, maar het wordt mooier. De gedetineerde blijkt namelijk Cees Hendriks te zijn, alias “Space Kees”, inderdaad een tot twee jaar veroordeelde drugsdealer. Ja, dat is schuddebuiken geblazen natuurlijk. Maar aangezien we in Nederland leven, wordt het verhaal nog mooier. Space Kees, die er inmiddels alweer een handeltje op na houdt, strooide gisteren met een vliegtuig ruim een kwart miljoen folders boven Amsterdam uit. Is weer eens wat anders dan schoffelen. Jammer dat Cees niet op de lijst staat, anders hadden we een bindend stemadvies voor woensdag afgegeven...

Reaguursels

Inloggen

Bij het veroordelen van vooroordelen is het van belang dat u, voordat u oordeelt, uw oordeel vooraf beoordeeld heeft. Een stem op GroenVrij is een doordenkertje

suffie63 | 20-11-06 | 22:35

@Keutelaer 20-11-06 @ 09:06
" En de overheid heeft zich wel degelijk te bemoeien met wat iedereen in zijn lijf spuit. Je kunt mensen zichzelf niet laten vergiftigen of afglijden naar een uitzichtloos bestaan. Waarom? Dat gaat rechtstreeks ten koste van de maatschappij en welvaart zelf. Liberalen spits uw oren: overheidsingrijpen levert dan dikke euro's op de lange termijn op."

Met welk recht? Als mensen zich willen laten afglijden, doen ze dat helemaal zelf. Waarom gaat dat ten koste van de maatschappij? Pappen en nathouden en een peloton peperdure maatschappelijk "werkers" erop af sturen, dat helpt. NOT. Bovendien: je zou eens moeten weten hoevel er geslikt en gespoten wordt in de top van het bedrijfsleven, in allerlei sectoren die heel veel geld verdienen. Niet elke gebruiker is een junk. Er zijn ook 100.000x meer mensen die puur voor gezelligheid en omdat ze het lekker vinden alcohol drinken dan dat er alcoholverslaafden zijn. Het lichaam is het allerintiemste bezit en wat een mens daar zelf in stopt moet ieder individu helemaal zelf weten. Of het nu een verdovend stofje is of een buttplug, daar heeft niemand wat mee te maken.

Alle overige problemen die je noemt zijn juist een gevolg van vebieden, maar gedogen. Als je het vrij geeft heb je geen illegale teelt meer, geen gejatte stroom maar geef je de teelt gewoon aan de boeren/tuinders en kun je het reguleren. Een beetje tuinder met een paar hectare kas kan veel goedkoper produceren dan welke huisteler op zolder dan ook.
Bovendien door legalisatie en geregeuleerde distributie bij alleen drogisterijen bijvoorbeeld, en een strakke leeftijdsgrens heb je al je bezwaren wel ondervangen. Accijns erop en cashen. Niks mis mee.

Gebruikers en telers naar China sturen? Denk je dat ze daar geen arbeidskrachten genoeg hebben? Daar neuken ze er elk jaar een 100 miljoen bij, no problemo, die zitten er niet op te wachten. Bovendien? Kolen? Dat is toch slecht voor het milieu? Dat is toch allemaal broeikasgasuitstoot? Voor een extreem-linkse rakker hou je er wel heel vreemde inconsequente denkbeelden op na. (O, wacht... dat is ook hèt kenmerk van links...)

koerbagh | 20-11-06 | 18:06

"Everybody Must Get Stoned !" - B. Dylan

Edie Hitler | 20-11-06 | 15:09

"Nederland frustreert het drugsbeleid van de omliggende landen, waar die troep gewoon verboden is. "
reactie: flauwekul, Zwitserland en Spanje staan verder als 0031, Belgie, Frankrijk en Duitsland erkennen ook dat verbod geen zin heeft en datr wettelijke maatregelen genomen moeten worden.

-telers? Deel lange en zware werkstraffen uit: laat ze ploeteren in de mijnen

Wat is het verschil met m`n buurman links die druiven in z`n tuin heeft en m`n andere buurman die uit liefhebberij bier brouwt ?

die aan stroom illegaal opsouperen.

Zie hierover een topic op (joris ik kan nog steeds niet fatsoenlijk links posten) wietforum: www.wietforum.nl/Zijn-Er-Nu-Werkelijk-...

BV Thuisteler binnen de kortste keren opgedoekt.
Lang leve de Multinational die z`n interde doet !

suffie63 | 20-11-06 | 10:07

Legaliseren is waarschijnlijk de enige uitweg, maar toch ben ik nieuwsgierig wat een verbod oplevert. Gedogen kan altijd nog. Nederland frustreert het drugsbeleid van de omliggende landen, waar die troep gewoon verboden is. Zo lok je de onderlaag van de bevolking uit de buurlanden naar wietwalhalla Nederland. Grote steden die vervuild worden door massa's sociale mislukkingen die met drugs de dag door komen. Nee, dank u. Ik mag dan links zijn, maar losers moeten met harde hand aangepakt worden.

En de overheid heeft zich wel degelijk te bemoeien met wat iedereen in zijn lijf spuit. Je kunt mensen zichzelf niet laten vergiftigen of afglijden naar een uitzichtloos bestaan. Waarom? Dat gaat rechtstreeks ten koste van de maatschappij en welvaart zelf. Liberalen spits uw oren: overheidsingrijpen levert dan dikke euro's op de lange termijn op.

En wie heeft het over duur opsluiten van drugsgebruikers en -telers? Deel lange en zware werkstraffen uit: laat ze ploeteren in de mijnen. Ze gaan lichamelijk en fysiek kapot en bewijzen de maatschappij een dienst, twee vliegen in één klap. China heeft massa's kolen onder de grond, laat ze daar de handen uit de mouwen steken. Dat is pas globalisering.

Overheidsbemoeienis met genotsmiddelen heeft ook niets met de door jullie zo gehate linkse politiek te maken. Hoogervorst schroomt niet om Nederlandse pubers de zuipschuiten van Europa te noemen en ziet liefst Amerikaanse leeftijdsgrenzen voor alcohol.

Uiteraard moet je niet overdrijven, zoals Amerika (de 'liberale übermenschen') doet . Wie drugs gebruikt, krijgt geen studiefinanciering. En wie drie keer met drugs betrapt wordt, krijgt idioot lang celstraf (three strikes law.) Dat werkt averechts natuurlijk, met uitpuilende gevangenissen en een ontwrichte samenleving als gevolg.

Er zijn zeker 65.000 illegale wietkwekerijtjes in Nederland. Ik wil niet weten hoeveel GigaWatts die aan stroom illegaal opsouperen. Als de overheid een beetje geld voor iedere tip die naar zo'n kwekerijtje leidt uitlooft, is de BV Thuisteler binnen de kortste keren opgedoekt.

Keutelaer | 20-11-06 | 09:06

Hannalore 19-11-06 @ 20:26
jesus, wat een slap betoog!

ja man | 20-11-06 | 08:57

Wat kan dat zeer doen, snel oordelen. . .
bnr.nl kondigt het zo aan:
De TELEGRAAF windt zich enorm op over "Space Cees" een veroordeelde drugshandelaar die de laatste maanden van zijn gevangenisstraf uitdient als medewerker van de partij "Groen Vrij". Die partij pleit voor de legalisering van drugs. De krant vindt het ronduit idioot dat een drugshandelaar voor zo'n partij mag werken op kosten van de Staat. Space Cees zelf lacht zich helemaal het schompes, hij vertelt trots dat hij in opdracht van Justitie de legalisering van wiet aan het promoten is. Kamerleden van CDA, VVD en PvdA willen hier tekst en uitleg over van minister Hirsch Ballin.

Ik geniet van de commotie, net nadat ze de democratie de hemel in hadden geprezen ! Dit wordt een dijenkletser.

suffie63 | 20-11-06 | 07:18

@Keutelaer 19-11-06 @ 22:46:
Allemaal mooi en aardig, maar dat geldt ook voor alcohol, en er zijn meer jongeren in de groei die problemen met alcohol hebben dan met softdrugs.
Een verbod dat niet te handhaven is lost niks op. En al zou je het wel strak willen handhaven: dan kun je elke gemeente met heel belastinggeld een megagevangenis neerzetten en alle gebruikers, dealers en kwekers een paar jaar reteduur staatshotel geven. Onbetaalbaar en je houdt geen cel over voor echte criminelen. Gewoon legaliseren en er een leeftijdsgrens op zetten. Vanaf 18 jaar dus gewoon verkrijgbaar bij de drogist, op vertoon van je ID-kaart. flink wat accijns erop, dan levert het de staat nog geld op ook. Nu kost het alleen maar.
Bovendien: er zijn heel veel ziekten waarvan de pijn eigenlijk alleen met cannabis redelijk te bestrijden is. Een vriendin van me heeft MS en kan dankzij cannabis redelijk normaal functioneren. Ze moet het zelf betalen want het wordt niet gedekt door geen enkele verzekering. Als je het nog verder gaat criminaliseren maak je haar en haar lotgenoten ook tot criminelen omdat ze alleen een goede pijnbestrijder willen.
Ik ga nog een stap verder: iedere volwassene moet helemaal zelf weten wat hij in z'n lichaam stopt. De overheid heeft zich daar niet mee te bemoeien.

koerbagh | 19-11-06 | 23:18

@rujole 19-11-06 @ 19:27

Drugsgebruik in de puberjaren beïnvloedt rechtstreeks de ontwikkeling van de hersenen. Een onderontwikkeld IQ kan het gevolg zijn. (Beetje vreemd dat zo weinig mensen hier pretenderen niet aan de drugs te zijn, maar soit.)

Een zwaar blowende VMBO'er 'ontwikkelt' zich dus tot een zwakzinnige. Rijp voor de hakselaar... eh sociale werkplaats dus.

Tip: blijf zelf eens van de drugs af, en je blik op verdovende middelen verbetert subiet.

Keutelaer | 19-11-06 | 22:46

@whazup 14:52

Dit blijft mij keer op keer verbazen. Een typische junkie-logica: 'Ik ben verSLAAFd (dus niet vrij), ik krijg kritiek, en daarom beschuldig ik degene die het lef heeft mij te bekritiseren met alcoholisme.'
Kortom, als we whazup mogen geloven, bestaat de wereld louter uit verslaafden, wie niet verslaafd is aan drugs is automatisch alcoholist, dus verslaafd zijn we allemaal. Maar waar het hier om gaat is een typische vorm van zelfbeklag, alcohol is legaal en drugs niet, 'zij zijn groot en ik ben klein, da's niet eerluk.'

@rujole 19:27

Wacht maar tot je ouder wordt om vervolgens te zien dat leden van je vriendenkring psychotisch worden omdat ze vierentwintig uur per dag stoned willen zijn, dan piep je wel anders. Overkomt ons allemaal, op de oude dag.

Maaruh, ik vind alles best hoor, ga gerust je gang. Ook ik leef het liefst in een land waarin zo min mogelijk verboden is.

Hannalore | 19-11-06 | 20:26

Wat jammer toch dat er zo ongenuanceerd word gesproken over soft drugs.
Beste lezers in iedere encyclopedie staat te lezen dat je niet lichamelijk afhankelijk kan worden van soft drugs .In het medische vaktijdschrift The Lancet (n.r 8985 dd11.11.1995)staan in de besluiten van een wetenschappelijk onderzoek het volgende (Het roken van cannabis,zelfs gedurende lange tijd,is Niet schadelijk voor de gezondheid)Laten we dus nou eens ophouden met dat slappe geklets en gezeur over Soft Drugs.Laten we ons eens druk maken dat we al jaren door onze regeringen in de maling worden genomen .Dat wij op dit moment deelnemen aan een absurde oorlog hier ver vandaan en daarmee terrorisme over ons afroepen.Weet u dat dat al vele honderden miljoenen euro,s kost daarmee zouden de oude van dagen een onbezorgde dag geven ,maar nee dat wordt ze niet gegund maar ik zeg u beste mensen dat gaat ons als we zelf oud zijn bezuren dus kom in opstand stem groenvrij!!!!!!!! lijst twintig Met vr groeten Ruud

rujole | 19-11-06 | 19:27

Heerlijk weer, al die ongenuanceerde reacties !
Even terug naar de werkelijkheid:
Ik werk al 20 jaar voor dezelfde baas, woon in een eigen woning en blow graag een door mezelf gekweekt wietje, zoals een ander z`n eigen biertje brouwt of wijntje rijpt. De wetgever zegt dat ik dat niet mag. De overheid gedoogt dat ik tot 5 planten in m`n tuin zet, maar zodra deze maar even groeien heb ik meer als de toegestane 30 gram cannabis en strafbaar. De buurvrouw kan de pik op me hebben en als m`n wiet iets lekkerder ruikt als haar kamperfoelie, belt ze misdaad anoniem en mag ik vrijwillig afstand doen van m`n wiet.
Dan overweeg je dus 5 plantjes binnen te zetten zodat niemand last van je heeft en kom je tot de ontdekking dat je strafbaar bent als je daarvoor een lamp ophangt, op dat moment ben je namelijk professioneel kweker.
Ik stem GroenVrij omdat ik straffeloos m`n eigen zuivere wietje wil kunnen roken en het belachelijk vind dat ik door m`n liefde voor een eigengeteeld wietje anno 2006 het risico loop werk en huis kwijt te spelen.
Wel jammer dat er een vliegtuig met 250000 flyers voor nodig was om dit onderwerp op Geenstijl te krijgen.

suffie63 | 19-11-06 | 17:14

@Rabarberke 19-11-06 @ 14:55
Wat moet het een mens toch gelukkig maken om er een versimpeld wereldbeeld op na te houden. en daarbij in een democratie nog stemrecht uit te mogen oefenen ook! Wel eens een rijvaardige gezien met een slok te veel op? Hoop 't niet dat U daarbij een avondritje maakt op uw zwarte herenrijwiel met fietstassen (waarop U, gewoon voor 't millieu & ook omdat 't wel lekker is Uzelf regelmatig verplaatst) en een medelander die een automobiel bestuurt onder invloed van een vanaf 16 jaar vrij verkrijgbare drug schept U bij het rechtsafslaan omdat de buitenspiegel wat beslagen was. Wat zat er trouwens in die fietstassen: Gal?
Doe es verkeersdoden ten gevolge van alcohol wikipediën.

tichtus | 19-11-06 | 16:51

schijnt dat cees onderstussen wel netjes in een Zwarte Hummer van a naar b kan, respect daarvoor~!

Tony S | 19-11-06 | 16:21

Mocht het nou wat worden met groen vrij, zou ik zeker die rommel van "space Case"niet aanschaffen. Wat een troep is dat zeg... gewoon bij die ouderwetse zaadboer halen www.dutch-passion.nl

JohnDoe | 19-11-06 | 16:12

@ JudgeJuly

www.ikstemwijs.nl

iets teveel lettertjes.... (tis zondag, dan zijn we minder scherp ;-) )

smartist | 19-11-06 | 15:45

Mentaliteitsveranderingen gaan nu eenmaal langzaam, zeker bij enorme overheidsorganisaties.

Gekke Gerritje | 19-11-06 | 15:44

@ gevallenverstand

Doe maar melen

smartist | 19-11-06 | 15:43

Rabarberke 19-11-06 @ 14:39
"Hoeveel kabinetten Balkenende zijn er dan precies nodig om dan orde op zaken te stellen, stelletje rechtse rukkers? 5? 8? 10?"

Het CDA is een beetje aan de slappe kant, dus het schiet niet zo op. Maar ik denk dat, als we vanaf nu enkel dit soort (centrum-rechtse) kabinetten en rechtse kabinetten zouden hebben, het over ongeveer 15 jaar een stuk beter is.

Gekke Gerritje | 19-11-06 | 15:41

Een tevreden roker is geen onruststoker.... toch ??

Tzakje | 19-11-06 | 15:19

@whazup

Wel eens een hardwerkende kweker/roker gezien? Ik niet. Meestal zijn het gewoon lamlendige uitkeringstrekkers.

Rabarberke | 19-11-06 | 14:55

Smartist (Sinterklaas was weer gul..) Waarom sta jij niet op de lijst?

gevallenverstand | 19-11-06 | 14:53

haha, Afgezien van het feit dat Cees helemaal niks met harddrugs heeft en NoMercy supplies al jaren bestaat inderdaad een geinig verhaal. Op zich heeft Cees heel passend werk gekregen. Het gaat helemaal niet om het legaliseren van wiet op korte termijn en al helemaal niet om het vrijgeven van harddrugs. Kom op zeg, het is gewoon een plantje. Laat iedereen gewoon zijn eigen rokertje mogen kweken en je houdt een hoop politiegeld over. Lees maar eens wat GroenVrij daarover denkt op www.groenvrij.nl. Laten ze liever wat aan het alcoholprobleem in Nederland doen, met name bij de jeugd.

Overigens moet ik erg lachen over die reacties van mensen die snuivend moord en brand roepen terwijl ze hun zesde biertje acterover gooien... :P Kijk eens in de spiegel.

Wel eens een aggressieve dronken voetbalsupporter gezien? Ik wel! Wel eens een stonede aggressieve voetbalsupporter gezien? Ik niet! De stadion zouden en stuk rustiger worden.

whazup | 19-11-06 | 14:52

@superjan

Dit land is een constitutionele monarchie. We hebben geen presidenten.

Misschien kunnen we wat integratiebudget reserveren voor het bijspijkeren van 'het eigen volk'.

Rabarberke | 19-11-06 | 14:42

Laten we nou voor het gemak links de schuld geven van dat een drugsdealer n.b. in eigen werkkring kan reintegreren, daar nog even schande gaan spreken en aan degenen die zo op links zitten te zeiken eens vragen: Hoeveel kabinetten Balkenende zijn er dan precies nodig om dan orde op zaken te stellen, stelletje rechtse rukkers? 5? 8? 10?

Rabarberke | 19-11-06 | 14:39

@ JudgeJuly

Je kunt daar ook een stemwijzer invullen die puur kijkt naar de onderwerpen en los gaat van de partijprogramma's (handig hulpje) www.ikstemwijzer.nl

smartist | 19-11-06 | 14:29

@ JudgeJuly

Er zijn genoeg partijen die een softdrugsbeleid hebben, stem je op de CDDP dan kun je per onderwerp de juiste partij zoeken en zo je eigen standpuntenlijst samenstellen. Zoek een partij waarvan het beleid passend is bij jouw opvattingen en kies dan deze partij voor als opinieleider voor dit onderwerp op de CDDPsite. Je kunt voor ieder onderwerp een andere opinieleider kiezen als je dat zou willen.

www.cddp.nl

smartist | 19-11-06 | 14:27

Het enige positieve aan dit justitieel falen, de beschamende tegenstrijdigheden in wet- en regelgeving, de algemene bekrompenheid van overheidsinstellingen én het misbruik hiervan door de bewoners van dit zeurende polderlandje, is dat Tamara's Open Partij - lijst 21, kortweg TOP, de wereld echt gaat verbeteren: u mag namelijk het verkiezingsprogramma en de partijstandpunten mede bepalen... www.tamarasopenpartij.nl/
*jammer dan weer dat in het VerkiezingsABC het issue softdrugs niet blijkt te bestaan... zucht*

JudgeJuly | 19-11-06 | 14:16

spees cees is een van de beste wiet groeiers op deze bol.

respect.

marfiuss | 19-11-06 | 13:47

Nou wouter was de allochtonenstem toch al kwijt. Dus... bashen maar.

superjan | 19-11-06 | 12:47

Zoals gewoonlijk bedient Bos zich weer van nietszeggend populisme. De uitleg van Berlijn was toch vrij duidelijk & helder, maar Bos neemt er geen genoegen mee, yeah, right...

brutus68 | 19-11-06 | 12:44

Oooh die Bos, wat een zaadlob. Lichtpuntje, die cultuur socioloog is geen softie.

superjan | 19-11-06 | 12:42

LOL@buitenhof
Er zat een strontvlieg op Bos z'n muil. Een groter bewijs dat ie een bruine ridder is, is er niet!!!

de bier | 19-11-06 | 12:40

@superjan 19-11-06 @ 12:30,
als je nog wat anal flashlights in de aanbieding hebt...

vander F | 19-11-06 | 12:34

prachtig die overshoulder richting een integer peinzende Bos.

superjan | 19-11-06 | 12:34

ik=ook :) :)

de bier | 19-11-06 | 12:30

@de bier> wel goed afdrogen he. ivm met de venerische schimmels. Ps jij mag de eerste 10 keer voor half geld.

superjan | 19-11-06 | 12:30

superjan 19-11-06 @ 12:25

Ik in die sauna van je? steamworks...

de bier | 19-11-06 | 12:29

@ Superjan

haha..... zuigen doet ie als geen ander idd

Hammer | 19-11-06 | 12:28

@hammer> LOL als je maar niet te dicht bij zn kontje komt, want die heeft een sterk aanzuigende werking.

superjan | 19-11-06 | 12:25

@Superjan

Ik ga van je enthousiasme bijna weer naar de Boskabouter zweven

Hammer | 19-11-06 | 12:17

@superjan 12.13

Een militaire junta?? Tsja, moeilijk. maar lijkt me een correcte dude, die Dick Berlijn. Jezus, wat die loopt van Ingen te drammen...

brutus68 | 19-11-06 | 12:17

De man is een rasechte VVD-er. Een toonbeeld van vrij ondernemerschap.

BroodenSpelen | 19-11-06 | 12:17

@brutus> Dick Berlijn zouden ze president van dit kudtland moeten maken.

superjan | 19-11-06 | 12:13

brutus68 19-11-06 @ 12:09

iig, weinig tegenstanders en veel meelullers.

de bier | 19-11-06 | 12:12

Begint al weer goed, met de kouwes van Buitenhof...

brutus68 | 19-11-06 | 12:12

Ich bin ein Berliner !

krommeteen | 19-11-06 | 12:11

Ben benieuwd met wat voor wanhoopsoffensief Woutertje aan komt zetten in Buitenhof....

brutus68 | 19-11-06 | 12:09

@ mezelf

linkje wel laten werken...

www.cddp.nl

smartist | 19-11-06 | 12:08

@de bier> het is zo schaamteloos. Ook dat gehype dat de PVDA weer goed gaat... Bullsht. het is een grote marketingmachine. Herr Dr Joseph G zou er trots op zijn.

Die inleiding van de staatsTV eikel over wouter bos... BRAAAAAAAAKKKKK

superjan | 19-11-06 | 12:08

Oh, dan ligt het toch niet aan mijn draadloze verbinding..

de bier | 19-11-06 | 12:07

@gevallenverstand 19-11-06 @ 11:25

http//www.cddp.nl

smartist | 19-11-06 | 12:07

W a a r o m i s G e e n s t i j l z o t r a a a a a a a g ? ?

CoJoNes | 19-11-06 | 12:05

superjan 19-11-06 @ 12:02
Dit soort tactieken moet toch eens gaan opvallen, of ben ik weer zo naief om te denken dat er niet alleen linkse zelfbevlekkers naar het buitenhof kijken..

de bier | 19-11-06 | 12:05

staats TV 1 buitenhof nu, speciaal voor de verkiezingen, met UITSLUITEND linkse hufters en een echte man, Dick Berlijn die mag reageren op een door de linkse media geinstigeerde hoax.

Wouter Bos is er zelfs bij, wat een verrassing. Gelukkig hoeft ie niet te debatteren met een rechts varken, maar gezellig met zijn soortgenoten.

superjan | 19-11-06 | 12:02

krommeteen 19-11-06 @ 11:46

Over het algemeen profileren die meiden zich alsof ze de waarheid in pacht hebben. Dan kan een overdaad aan beelden van mensen die een andere moraal hebben wel eens uitmonden hysterisch gedrag. Ik walg net zoveel van die beklemmende geloven en kan soms ook wel kotsen van zoveel bekrompenheid, maar ontloop het niet. Weglopen en janken geeft aan dat ze diep in hun hart eigenlijk wel weten dat erg belemmerd worden in hun vrijheid...

de bier | 19-11-06 | 11:53

@Keutelaar
Dat zijn toch uiterst rechtse standpunten voor iemand die groen links stemt.

Karel Kruizenruiker | 19-11-06 | 11:51

de bier 19-11-06 @ 11:39

Misschien ook wel niet. Het kan zijn dat ze met haar soortgenoten een keer een traumatisch ervaring heeft meegemaakt en daardoor emotioneel werd.
Ze zijn voor mij wel een beetje door de mand gevallen. Over het algemeen profileren die meiden zich alsof ze wel tegen een *kuch* stootje kunnen.

krommeteen | 19-11-06 | 11:46

krommeteen 19-11-06 @ 11:36

Vreemd, want bij die kereltjes thuis is niks te extreem op seks en geweld gebied.

de bier | 19-11-06 | 11:39

Het zal weer eens niet in Amsterdam zijn; muur eromheen en begraven in de wiet die t*fus hippies

Hammer | 19-11-06 | 11:37

vander F 19-11-06 @ 11:22

Tijdens de uitzending werden er vrij expliciete beelden vertoond. Daar konden de dames niet tegen. Dus in plaats van aan tafel bij Sonja plaats te nemen en hierover het gesprek aan te gaan liepen ze in eerste instantie weg.
Ik denk, dat ze het zelf wel konden hebben maar misschien problemen zouden kunnen krijgen met de familie bijvoorbeeld als ze het niet zo gedaan hadden.

krommeteen | 19-11-06 | 11:36

ook geestverruimend:Nu staatstv 2

@spooky> geyle site heb je.

superjan | 19-11-06 | 11:34

vander F 19-11-06 @ 11:22
Er werden verschillende beelden getoond en de dames vonden die beelden te choquerend om nog te blijven zitten in de uitzending, dus liepen ze weg.

Roberto Fransisco | 19-11-06 | 11:33

krommeteen 19-11-06 @ 11:28

Ik denk eerder het woord manisch..

de bier | 19-11-06 | 11:30

Roberto Fransisco 19-11-06 @ 11:18

Zou zij het woord emotioneel niet verwaren met geil ?

krommeteen | 19-11-06 | 11:28

smartist 19-11-06 @ 10:57
Huh? Waarmee dan?

gevallenverstand | 19-11-06 | 11:25

@alle kortzichtige stakkers die roepen dat drugs bij links beleid hoort:
De VVD is vóór wietlegalisatie. Ik stem GroenLinks en zie alle wietzoldertjes liever gisteren dan vandaag in de hakselaar verdwijnen. (Kun je omwille van de efficiency half Rotterdam wel van de kaart vegen...)

Alle drugs direct verbieden, een agressieve anti-wieteenheid bij de ME oprichten en speciale GGZ-afdelingen inrichten voor de verslaafden. Wiettelers moeten aan de schandpaal. Zet op iedere marktplaats in Nederland een schavot waar de thuistelers met naam en toenaam tentoongesteld worden. Die criminelen stelen stroom van mensen die wel om zeven uur uit bed gaan om te werken en verloederen hun buurten. Flikker dat crapuul in containerkampementen in een weiland; een cel is nog te goed voor hen. Nederland moet af van zijn status als vrijhaven van blowende paria's.

@stamppot 19-11-06 @ 10:17
Marihuana tast de prostaat aan. Needle dick motherfucker ^.^

Keutelaer | 19-11-06 | 11:24

@Roberto Fransisco 19-11-06 @ 11:18,
maar WAAROM werd ze emotioneel en liepen weg?
ik zit op m'n werk te F5 'n en kan die stream niet bekijken.

vander F | 19-11-06 | 11:22

Groenvrij heeft wel een mooie MS Frontpage layout. Doet me denken aan dat ms-paintfilmpje laatst in de dump...

de bier | 19-11-06 | 11:21

krommeteen 19-11-06 @ 11:16
2 koppen koffie binnen en een computer, en een fikse regenbui buiten. Het is weer zondag, toch weinig beters te doen. En ook al is die rechter emotioneel, ze ziet er lekker uit.

Roberto Fransisco | 19-11-06 | 11:18

Jammer dat zijn vliegtuig niet gecrasht is, wat een mongeaul.

Fapdrol | 19-11-06 | 11:18

De minister van landbouw is toch ook gewoon een superboer ?

Draaitafel Demagoog | 19-11-06 | 11:18

Roberto Fransisco 19-11-06 @ 11:08

Ja, was eigenlijk niet zo spectaculair. Sorry, dat ik je 50 minuten vrije zondag door de neus geboord heb.

krommeteen | 19-11-06 | 11:16

Wat gaat er allemaal wel niet gebeuren als de TBS'er met die vastgeplakte regeldruppels op zijn hoofd bij reclassering terecht komt? Mag hij stage lopen op een meisjeskickboxschool?

wasbeerfan | 19-11-06 | 11:14

Je kan zeggen wat je wil, maar als er ooit eentje passend werk heeft gekregen als taakstraf dan is hij het wel.
Dus zo dom zijn ze nog niet bij justitie whoehahahahaha

rot smurf | 19-11-06 | 11:11

Kees Space heeft dus geen economie gestudeerd das duidelijk. Even een hint voor hem; ILLEGALE DINGEN ZIJN DUURDER DAN DEZELFDE DINGEN WANNEER ZE LEGAAL ZIJN. Dus ik zou als ik hem was er niet voor zorgen dat drugs legaal wordt, maar er voor zorgen dattie gewoon niet gepakt word...

hobbit | 19-11-06 | 11:11

tis gewoon een plantje van moeder natuur, waarom moet dat verboden zijn? legalizeren en gewoon net als bij alcohol, 18 jaar of ouder..
tis nog minder schadelijk ook, van een overdosis wiet is nog NOOIT iemand doodgegaan.

lulniet | 19-11-06 | 11:10

@ ja man 19-11-06 @ 11:04

Ik denk niet dat er iemand is met een persoonlijke gebruiksaanwijzing, waarin bij geboorte precies vermeld staat of je een verhoogde kans hebt op psychoses.... Het zal dus even schrikken zijn als je het voor de eerste keer meemaakt......

Beetje naïef van je.

Dat jij de rook niet als te heet ervaart (asbestlongen?) wil niet zeggen dat het bij anderen geen kwaad kan....

smartist | 19-11-06 | 11:09

Ach ja legaliseren..... Tja als je wil kun je ook van druivepitten en nootmuskaat stoned worden.Verder groeien er bij paulus dbk ook het een en ander aan geestveruimende middelen.Dus ik heb dat verbod nooit zo gesnapt

miko | 19-11-06 | 11:09

Als je je dood mag drinke, dood mag roken en dood mag rijden, waarom mag je je dan niet dood blowen of spuiten? Uitleg iemand?

Ro1951 | 19-11-06 | 11:09

thuiskweek ftw!
maarree dit wist ik allang..

frietpan | 19-11-06 | 11:08

krommeteen 19-11-06 @ 10:31
Jemig de pemig, hele uitzending net zitten te kijken (zonde van de tijd). Ergens halverwege lopen ze weg, en aan het einde zie je nog een kort interview achter de schermen. De rechterdame is wel oprecht emotioneel.

Voor iedereen die twijfelt over schadelijke effecten van softdrugs en vraagt om bewijslast; ik heb nog nooit een onderzoek gezien waarin de schadelijke neveneffecten van softdrugs niet aangetoond waren. Mocht iemand ze kennen, even een linkje svp.

Roberto Fransisco | 19-11-06 | 11:08

Jopo de Pojo 19-11-06 @ 10:55

Softdrugs rook je vaak in combinatie met tabak.""
je zegt het zelf al, de tabak is dus slechter dan de softdrugs, en daar komt bij dat je die keuze zelf maakt!( is trouwens een typisch 0031 gewoonte)

Daarnaast vergroot het gebruik van softdrugs de kans op psychoses
geld alleen voor mensen die toch al een grotere kans hadden op psychoses!

en is de rook bij de meeste gebruiksmethode's te heet voor je longen.
nooit wat van gemerkt!

Om het nog maar niet te hebben over alle rotzooi die er aan toegevoegd is.
is waar, maar gelukkig zijn er genoeg kwekers die gewoon bio kweken,!

ja man | 19-11-06 | 11:04

@ gevallenverstand

Ik ben goed terechtgekomen hoor..... maar dat wist je al. Het is hard werken geweest de afgelopen maanden, maar we doen mee a.s. woensdag......

Groet terug.

smartist | 19-11-06 | 10:57

enge figuren! ben zelf niet vies van een zakje groene vrienden op zn tijd,maar deze mensen zijn alles wat we niet nodig hebben. deporteren en snel!!

schijtbak | 19-11-06 | 10:57

@ja man

Softdrugs rook je vaak in combinatie met tabak.
Daarnaast vergroot het gebruik van softdrugs de kans op psychoses
en is de rook bij de meeste gebruiksmethode's te heet voor je longen.
Om het nog maar niet te hebben over alle rotzooi die er aan toegevoegd is.
(pesticiden etc.)

Jopo de Pojo | 19-11-06 | 10:55

Ik wil mijn stelling wel nuanceren. Van elke euro die ik verdien gaat uieindelijk 80 cent naar de staat met hun uidijende ambtenarenappareten, subsidies, onderzoeksinstituten en commissies, waar je beter verdient dan op de vrije markt. Dan percentage moet omlaag. Lees ik het foldertje van GroenVrij, dan moet dit percentage omhoog om alle zielepoten beter te kunnen bedienen. Het verzorgen van de kneuzen is economisch gezien echter geen constante lijn van input en opbrengst, maar een hyperbool. Als het percentage belastingen hoger wordt, presteert de economie minder, waardoor er weer minder belastingen binnenkomen. Je schiet jezelf dus in de voet. Dat doen we nu al. Daarom moet de overheid in Nederland flink afgeslankt worden. Het is nog socialer ook, want dan blijft er tenminste poen over voor een paar maanden (zoek en vind een baan tijd) fatsoenlijke WW mocht een brave belastingbetaler onverhoopt zijn baan kwijtraken, een normale oudedagsvoorziening en een betaalbare gezondsheidszorg. Poen die nu verdwijnt aan de overhead.

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:55

@Roberto Fransisco
Doe jij eens bewijzen dat een eigengemaakte spacecake een paar keer per jaar slechter zou zijn dan roken? Bovendien is die spacecake mijn keuze en die rook krijg ik erbij zonder er om gevraagd te hebben.

spooky | 19-11-06 | 10:54

Is wiet nog steeds verboten?

Miggerd | 19-11-06 | 10:51

Oftweel roken is slecht en moet zo snel mogelijk overal worden verboden, maar softdrugs (vele malen slechter) moet worden gelegaliseerd. Lekkere logica.

Roberto Fransisco 19-11-06 @ 10:13

soft drugs vele malen slechter?
weet niet van welke planeet jij komt, maar de feiten waarop jij je baseert zullen wel uit de vs komen!

ja man | 19-11-06 | 10:49

Weed legaliseren is goed,nu hebben we de zelfde ondergrondse gedoog situatie als in amerika tijdens de drooglegging.
En de grote criminelen lachen het laatst in deze situatie.
Drank en weed zijn niet weg te nemen uit onze samenleving dan kan je het dus beter legaal maken.
Over andere drugs laat ik mij niet uit de meeste vindt ik te eng om zelf uit te proberen.

Brederodekater | 19-11-06 | 10:48

ik stem groenvrij!

lulniet | 19-11-06 | 10:47

gevallenverstand 19-11-06 @ 10:37
(aanvulling) het is natuurlijk interactief dus een internetpartijlid kan ook zelf voorstellen doen aan de volksvertegenwoordiger (en die IDen vooraf bedebatteren.)

gevallenverstand | 19-11-06 | 10:46

ik was nog een zwevende kiezer... maar ben er uit!

mothertrucker | 19-11-06 | 10:44

@Henk Hunk 19-11-06 @ 10:40
Per definitie zijn smokertjes werkshuwe, Finnen of kudtkrakerts, of nuanceer je nog je stelling?

stamppot | 19-11-06 | 10:43

Heeft wel leuke ideeen, GroenVrij, maar verpest het door daarnaast zich links van de SP te positioneren. Ik wil geen belasting betalen voor werkschuwe smokertjes, sorry.

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:40

GroenVrij was op TV omdat ze volledige internetdemocratie wilden. Dat betekent dat bij een kabinetsvoorstel de burger thuis op de pC kan meestemmen. Dat is erg directe democratie en daarom ook het model dat gebruikt werd door directe democratie, de Geenstijlpartij in de volksmond. Dat is nog steeds ene aardig idee, maar het is jammer dat de 'geenstijlpartij' ervoor heeft gekozen om wegens te korte voorbereidingstijd. (Dankzij de val van het kabinet hebben er veel nieuwe kleine partijen moeten afhaken wegens niet rondkrijgen van de organisatie.)
Maar GroenVrij een blowercluppie gaat dus aan de haal met de weldoordachte ideeen van Crixus. Crixus die we sinds het slapen van directedemocratie.eu ook niet meer op GS hebben mogen waarnemen. Een schade (in goed duits.)
Groet aan smartist die zich oneindig heeft ingezet voor dit initiatief en al vroeg stiet op een herenhegemonie. (What's new?)

gevallenverstand | 19-11-06 | 10:37

elke zondag copieren jullie regstreeks het nieuws uit de telegraaf als ik em net heb rond gebracht. voor dit nieuws kon ik dus ook gewoon mijn krantje er bij pakken. kom eens met iets orgineels aan GS.

-edit: spamhoer reaguurdernaam- | 19-11-06 | 10:36

@krommeteen 19-11-06 @ 10:16,
heej wat leuk,
waarom liepen die hoofdoeken weg?
'leuke' vraag van Sonja?

vander F | 19-11-06 | 10:36

Dark roast? Gadverdamme, dat is zo'n smerig Senseo slootwater smaakje niet?

*neemt een slok vers gezette espresso*

Dickvanbil | 19-11-06 | 10:36

@Henk Hunk 19-11-06 @ 10:24
Russisch roulette? Man! Dan was ik allang dood geweest, zoveel geluk heeft niemand op deze wereld.

stamppot | 19-11-06 | 10:35

Roberto Fransisco 19-11-06 @ 10:22

Ik weet het nog niet. Ik probeer de uitzending te bekijken op uitzending gemist maar dat ding klapt steeds vast, Blijkbaar kijkt half Nederland.

krommeteen | 19-11-06 | 10:31

De grote kwekers gebruiken allemaal chemische shit om oa. de fruitvliegjes en schimmels tegen te gaan.
Er staan niet voor niks van die mooie doodskoppen op die drums met die shit rook je echte shit succes.
Wel absurd dat hij daar zijn laatste deel mag uitdienen.

harry de leipe | 19-11-06 | 10:30

@Karel Kruizenruiker
Nee joh daar bij de reclassering lopen alleen VVD-ers rond in driedelig pak carriere te maken.

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:26

Het heeft wel weer iets aandoenlijks, zou me niets verbazen, als de gene die dit bedacht heeft voor Keessie, op een groenerooibostheedrinkende partij gaat stemmen a.s woensdag

Karel Kruizenruiker | 19-11-06 | 10:25

@stamppot
Was het maar raar. Je weet niet van welk zoldertje of kas het vandaan komt heh. Veel succes met de russiche roulette ;)

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:24

zou justitie onder dit kabinet niet veel strenger gaan straffen ?

zero tolerance ofzo

bakoenin | 19-11-06 | 10:23

krommeteen 19-11-06 @ 10:16
.... suggereert u dat de dames het "niet meer hielden" na al die hete verhaaltjes en snel naar de kleedkamers liepen om zich volledig over te geven aan de lusten van het goede leven?

Roberto Fransisco | 19-11-06 | 10:22

@Henk Hunk 19-11-06 @ 10:20
Raar zoldertje ben jij geweest dan.

stamppot | 19-11-06 | 10:21

wie zou niet weglopen bij Sonja..... en helemaal als die ouwe doos over seks begint, brrrrrrr moe nog ete

bakoenin | 19-11-06 | 10:20

Nou ik rol er niet nog eentje, want ik ben wel eens op zo'n zolder geweest en dankzij de regering die dit illegaal wenst te houden sta je dan verboden pesticiden en haarlak op te roken.

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:20

@ Big Pete

MafCees

smartist | 19-11-06 | 10:19

-weggejorist-

Big Pete | 19-11-06 | 10:18

*rolt er nog eentje*

stamppot | 19-11-06 | 10:17

Redactie, meiden van halal lopen weg bij Sonja (programma ging over seks).
Is welliswaar off-topic, maar wel een leuk item voor een regenachtige zondag.

krommeteen | 19-11-06 | 10:16

Die reclaseringambtenaar is gek, maar...

Die Cees is net zo'n grote crimineel als elke willekeurige druivengroeier. Hij is de bak ingegooid door wijndrinkers. Alcohol is een gevaarlijkere drug dan canabis, zowel lichamelijk als wat betreft agressie (vergelijk: aantal vechtpartijen rond kroegen en coffeeshops). Dit is dus een fraai staaltje van maatschappelijk absurdisme. Als je z.g. illegaliteit van canabishandel als alcoholdrinker meent te moeten enforcen en mensen de bak in wilt gooien, ben je dus heel, heel erg eng.

Henk Hunk | 19-11-06 | 10:16

Ik vind het wel iets liefs en schattigs hebben.

..zapper | 19-11-06 | 10:13

Doet me denken aan de PvdA en hun standpunt over softdrugs:
* Softsdrugs legaliseren.

Versus het PvdA standpunt over roken:
* Horeca zo snel mogelijk rookvrij

Oftweel roken is slecht en moet zo snel mogelijk overal worden verboden, maar softdrugs (vele malen slechter) moet worden gelegaliseerd. Lekkere logica.

Roberto Fransisco | 19-11-06 | 10:13

ach... als je iemand wilt laten zien dat teveel shit roken toch ECHT slecht voor je is, heb je nu een web-page met foto's die het bewijzen....

qboy | 19-11-06 | 10:11

Slim bekeken van Kees !
Goed gebruik gemaakt van de regeltjes.

Aboriginal | 19-11-06 | 10:11

[cynische mode on] Als je iemand weer toevertrouwt aan de maatschappij, dan moet je wel volledig gebruik maken van al zijn competenties, zou zonde zijn als al dit talent verloren zou gaan,...... toch? [cynische mode off]

smartist | 19-11-06 | 10:11

is het alweer 1 april?

Detox | 19-11-06 | 10:09

Dit soort linkse malligheid wordt nog mooier wanneer er een ECHT links kabinet zit.

Jan Passant | 19-11-06 | 10:08

Maak het gezellig. Rook eens een drugshandelaar op.

Jan Passant | 19-11-06 | 10:06

En zo mag Marc Dutroux straks tijdens zijn TBS-verlof in een kinderdagverblijf werken!

MiRRoRMaN | 19-11-06 | 10:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland