Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eerlijke reclamespot voor 3D-bril

De virtual reality-brillen zijn er al sinds de Virtual Boy van Nintendo. Maar altijd zuig. Meer virtual net niet reality dan wel. Met de komst van de Oculus Rift moet daar verandering in komen. Dat schijnt dus de eerste 3D-bril te zijn die wel werkt. Prima. Het zal allemaal wel. Maar laten we dan in ieder geval eerlijk zijn over de toepassingen. Want gamen in 3D is geinig, maar het draait met nieuwe technologie natuurlijk maar om één ding: kun je er een beetje plausibel porno op afdraaien? Dat wordt altijd verzwegen in alle promotionele praatjes, maar gelukkig heeft een hobbyist de eerste eerlijke reclamespot voor 3D-brillen in elkaar gezet. Omdat u het waard bent.

Reaguursels

Inloggen

@antagonist | 10-09-13 | 20:21
Dat is die "niet ondersteunde extention" hier onder aan de pagina........
E voilá
search-geenstijl.thruhere.net/

lilluke halve hoan | 11-09-13 | 16:03

Voor alle Rifters onder jullie dit het filmpje willen naspelen maar dan in het echt download deze techdemo:
ir-ltd.net/multi-sky-3d-scan-tools/
Ultra-realistische halfnaakte modellen die ook nog eens ademenen. De meeste bizarre Rift ervaring die je zult hebben tot nu toe. De future of p0rn is hier.

Justin Time | 11-09-13 | 10:03

Dit is geen 3D bril maar een stereo 1920x1080 virtual reality bril: www.youtube.com/watch?v=QoaNS-Pthno

Ik wacht op de retail en koop hem zeker, begin van een nieuwe ervaring in gaming. Denk dat er veel extra machines voor uit gaan komen om het zo realistisch mogelijk te maken(loopmachines, pakken etc.).

Half life 2 Oculus devkit: www.youtube.com/watch?v=fePj2XG0IW8

Boumans | 11-09-13 | 01:36

Met dit een 3D bril noemen doe je de Rift ernstig te kort. Dit is virtual reality mensen. Ik heb zo'n ding: moddervet!!!

Spinazi | 11-09-13 | 01:05

Als je als fetish iets met slagroom gooien hebt wordt het wel een rotzooitje thuis.

kloopindeslootjijook | 11-09-13 | 00:15

@Joost Maghetweten | 10-09-13 | 22:05
Sinds tubgirl verbaast mij weinig meer iets.

Dömper | 10-09-13 | 22:44

Heb een donkerbruin vermoeden dat een oude bekende zich weer eens expres door Joris heeft laten wegrotten. Het waarom is me niet geheel duidelijk...

eerstneukendanpraten | 10-09-13 | 22:39

@James St John Smythe | 10-09-13 | 19:34
Tenzij je iemand kent die "Ik" heet en je het over hem hebt. Maar ik geeft toe dat dat wat vergezocht is..

Joost Maghetweten | 10-09-13 | 22:06

@Dömper | 10-09-13 | 19:18
Braaksex? really?

Joost Maghetweten | 10-09-13 | 22:05

Bril. Jant.

QuelleFromage | 10-09-13 | 21:43

ik vind hem top. als je dat kunt maken ben je een baas!

According2Mark | 10-09-13 | 21:41

@AshleyJ"Ash"Williams | 10-09-13 | 19:00
Was dat nodig!

Ongeblustekalk | 10-09-13 | 21:40

ecchi en hentai wil ik wel eens via die bril bekijken :P haha tot holo deck er is vermaak ik me vast goed hahaa

markluitzen | 10-09-13 | 20:44

@ mezelf

Eerst eens F5-en sukkel

Hondebrock | 10-09-13 | 20:43

Ommezwaai | 10-09-13 | 20:21

Digitaal he.. Goede antivirusscanner doet dan de rest.

Hondebrock | 10-09-13 | 20:42

@ Ommezwaai | 10-09-13 | 20:21

Digitaal he, goede antivirusscanner doet dan de rest.

Hondebrock | 10-09-13 | 20:41

@Ommezwaai | 10-09-13 | 20:34
Beter! Dat water breekt misschien nog wel eens een val. Dit is veel beter. Ik ga het gelijk aan de binnenkant van m'n ogen bekijken!

Sliptong | 10-09-13 | 20:36

Draait dat ook op een Apple? Ik wil dat ding ook!

Ongeblustekalk | 10-09-13 | 20:30

Sliptong | 10-09-13 | 20:24
En wat doen we dan met Diedie en de rest?

Ommezwaai | 10-09-13 | 20:27

Hondebrock | 10-09-13 | 20:24
Neen, helaasch...

Ommezwaai | 10-09-13 | 20:26

Ik zie legio mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld mannetje Peggold tijdens een strandwandeling verzuipen in de branding. Of Mark Rutte z'n glimlach wegpoetsen met een staalborstel. Of Fleur Agema helemaal kapotstuk naaien tijdens een 50 uur durende vragenronde. Man man man wat een technologie. En die Assad! Die had ik virtueel pure Sarin laten drinken. Allemaal virtueel. Hoef ik me er niet meer over op te winden de rest van de week.

Sliptong | 10-09-13 | 20:24

@ Ommezwaai | 10-09-13 | 20:20

Wil moe Ommezwaai geen neuqseks met u kijken?
Spijtig, dat africhten kan strakker.

Hondebrock | 10-09-13 | 20:24

Hondebrock | 10-09-13 | 20:17
Kim Holland?
En zulks met uw bloedeigen geslachtsdeel?

Ommezwaai | 10-09-13 | 20:21

wel een leuk brilletje, heb me lang geleden laten belaserstralen maar sleep dit filmpje toch even op een floppy om hem morgen aan de brillenmaker te laten zien, wie weet kan hij me helpen???

thepinkpainter | 10-09-13 | 20:21

@Dömper | 10-09-13 | 19:22
Kan je dat voor mij eens doen? Of even vertellen hoe je dat doet? Bij voorbaat dank.

antagonist | 10-09-13 | 20:21

Heb een Philips 3D televisie..
Valt mij niet tegen, die Philips brilletjes..
Zeker geyle pron komt keihard binnen hier.
Uiteraard alleen als moe Ommezwaai ligt te slapen, dat dan weer wel.

Ommezwaai | 10-09-13 | 20:20

Ik zou Kim Holland downloaden met realistisch schademodel. Die dan vervolgens zo kapotneuqen dat zelfs der eigen moeder der niet meer herkent.

Hondebrock | 10-09-13 | 20:17

Ik ga NudeRaider weer van zolder halen.
Hahaah geweldige reclame!

TP 1984 | 10-09-13 | 20:14

Heeft het ook video in? Geil tijdens het FPV RC vliegen!

Bertus Balhaar | 10-09-13 | 20:14

@ Robertski | 10-09-13 | 19:50

Absoluut waar.
Late night fapsessies alleen wanneer het "pikke"donker is.

Hondebrock | 10-09-13 | 20:11

Not Muhammad | 10-09-13 | 20:00
Tja, dan hoor je niemand binnen komen, terwijl ze jou wel horen komen.

koekje erbij? | 10-09-13 | 20:03

In 3D reaguren, wanneer kan dat eigenlijk?

Jackanders | 10-09-13 | 20:02

@koekje erbij? | 10-09-13 | 19:56 Als ik virtueel in 3D live getuige van een interraciale gangbang ben, dan moet er geluid bij ook.

Not Muhammad | 10-09-13 | 20:00

Hmm beetje jammer eigenlijk dat het een ripoff is van een bestaand videoclip. vimeo.com/64378881 Die an sich ook leuk is, trouwens.

Captain Pervert | 10-09-13 | 19:57

Not Muhammad | 10-09-13 | 19:31
Je moet wel je koptelefoon aflaten dan,he.

koekje erbij? | 10-09-13 | 19:56

Hahahaha, mijn lach van de dag. Heerlijk om te zien dat mensen nog leuke filmpjes kunnen maken. Het hoe langer hoe idioter. LOVE IT!!

Captain Pervert | 10-09-13 | 19:54

Hondebrock | 10-09-13 | 19:20 | + 3 -

Gordijntjes dicht als je er een zwier aan geeft. Je moet niet willen dat de buren je bezig kunnen zien.

Robertski | 10-09-13 | 19:50

@overVecht | 10-09-13 | 19:43

Ah, jij bent dus die lelijke gast uit die Kim Holland-films....

brutus68 | 10-09-13 | 19:48

@CoJoNes | 10-09-13 | 19:31

Ik ook niet... ik DOE porno.

overVecht | 10-09-13 | 19:43

Kwit , je loopt achter . Stond 2 dagen geleden al op Dumpert . Dus niks nieuws onder de zon .

Brozius | 10-09-13 | 19:37

Ome WiIlem. | 10-09-13 | 19:17
'Ik word' schrijven we anno 2013 nog steeds zonder 't'.

James St John Smythe | 10-09-13 | 19:34

Geweldig.
Van VHS tot de toekomst, alles draait om porno...

da wizard | 10-09-13 | 19:32

Ik kijk nooit porno.

CoJoNes | 10-09-13 | 19:31

Nog even (tien jaar) en dan kunnen de zintuigen nog beter worden gestimuleerd. Waardoor je ook dingen kunt voelen en vastpakken.
Tot die tijd is dit een bijzonder leuk speeltje.
Nadeel. Zit je daar met je bril op, geen idee wat er om je heen speelt, de krukas in te vetten. Wandelen je schoonouder het huis binnen. Lijkt me gênant.

Not Muhammad | 10-09-13 | 19:31

-weggejorist-

Benblij | 10-09-13 | 19:29

Ik kan, als Oculus bezitter, bevestigen dat de reclame redelijk accuraat is ;)

WellusNietus | 10-09-13 | 19:29

@Jackanders | 10-09-13 | 19:09 | + 6 -
Op 1:35? Dat vroeg ik mij ook al af.

Osdorpertje | 10-09-13 | 19:25

zwaar lachwekkend, maar toen ie 50cent te grazen nam kwam ik niet meer bij.

artikel7 | 10-09-13 | 19:24

lol, kijk die Quid nog helemaal in de retro game vibe zitten. Blij met je tickets?

Nanker Phelge | 10-09-13 | 19:22

@Jackanders | 10-09-13 | 19:15
Reaguurder: AshleyJ"Ash"Williams
Reacties bekend vanaf: 10-3-2012
Laatste actief op: 10-9-2013

Waarschijnlijk toe aan een nieuwe nick.

Dömper | 10-09-13 | 19:22

Sex sells. Ongeacht de kutkwaliteit.

ZKH EénOog | 10-09-13 | 19:20

Porno kijken in 3D is net Wii-en. Jij bent vet druk bezig, maar je ziet er uit als een mongool als je buren naar binnen kijken.

Hondebrock | 10-09-13 | 19:20

Die Johnny Q.....

Semtex | 10-09-13 | 19:19

@Sjaakafhaak123 | 10-09-13 | 19:05
Geen podcast gemist, vanaf dag 1. En Deathsquad niet te vergeten! Die Brian toch.

vive epicure | 10-09-13 | 19:18

@Dampert | 10-09-13 | 19:09
Of voor braakseks.

Dömper | 10-09-13 | 19:18

Hoe? Wat? Jezus ik wordt oud.

Ome WiIlem. | 10-09-13 | 19:17

Maar je moet nog wel steeds zelf rukken? Hm...

BJ81 | 10-09-13 | 19:16

@AshleyJ"Ash"Williams | 10-09-13 | 19:00
Waarom doe je dat nou, lullo?

Jackanders | 10-09-13 | 19:15

Ik zou d'r doen.

Snackbar van Allah | 10-09-13 | 19:15

Hebbon... Skyrim draai ik momenteel met zo'n 150 mods alleen voor de graphics en dat is zonder 3D-VR-dual-monitor-bril-dinges al best wel te gek, dus ben benieuwd.
De porno is een leuke bijkomstigheid. Ik bedoel: Ik gebruik internet en de computer ook niet alléén voor porno kijken.

Den Heerscher | 10-09-13 | 19:15

Je schijnt noga erg veel last van motion sickness te krijgen met de Oculus Rift. Dus alleen geschikt voor hele rustige lieve porno.

Dampert | 10-09-13 | 19:09

Werd vijftig cent daar nu in zijn bruine anjer genomen?

Jackanders | 10-09-13 | 19:09

Komt dus gewoon van deze clip uit april vimeo.com/64378881

Matthias Hazebroek | 10-09-13 | 19:07

Lol. Die negert op 1:36

c.onjo | 10-09-13 | 19:07

Oculus Rift is een geweldig concept. Gerucht gaat dat Sony een soortgelijk concept heeft ontwikkeld voor de Playstation 4, en dat deze volgende week tijdens de Tokyo Game Show onthuld gaat worden. Het lijkt me in ieder geval een geweldige ervaring om Skyrim via een Oculus Rift te spelen. Of om inderdaad gewoon POV porno te streamen.

Ruskin | 10-09-13 | 19:06

Het doen is veel leuker..

Bella_Donna | 10-09-13 | 19:06

Oculus Rift was het? *pre-ordert

NajeauwBlajeauw | 10-09-13 | 19:06

Hebbon!

Parsons | 10-09-13 | 19:05

".. een hobbyist.."

Die overigens wel keurig betaald is door de firma Oculus Rift. Maar dat terzijde.

Godsammekraken | 10-09-13 | 19:05

Brian Redban, Joe Rogan Experience.

Sjaakafhaak123 | 10-09-13 | 19:05

-weggejorist-

StijlvolRechts | 10-09-13 | 19:04

That's one sick puppy!

Godsammekraken | 10-09-13 | 19:02

Jezus, niet weer brillen.

Oude Koekjes | 10-09-13 | 19:02

-weggejorist en opgerot-

AshleyJ"Ash"Williams | 10-09-13 | 19:00

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken