Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Steeds maar weer. Racist-roepers die feiten haten

stfuracist.jpgDus in de blije bubbel die 'jouw comfortabele leventje' heet dringt opeens een onaangename waarheid door. Namelijk: Marokkanen slaan meisje kapot. Dit zijn feiten. Dit is gebeurd. Maar hou je dat naast je eigen wereldbeeld dan schuurt het. Het betreft trouwens een wereldbeeld waarin het helemaal okee is om jezelf te tooien met een naam waarin de zielloze afko 'MarCom' staat. [Edit: inmiddels van naam veranderd + achter slotje gekropen] MarketingCommunicatie. Dat ben jij. En je bent er trots op. Een lekker gekke marcommer, met de toko op twitter en daar komen dan zomaar berichten uit de echte wereld voorbij. Jouw wereldbeeld: iedereen is gelijk en sommige mensen zijn slachtoffer. Dit zijn nooit de mensen die in elkaar geslagen, beroofd, verkracht en lastig gevallen worden, maar altijd gekleurde en/of andersafkomstige mensen. De realiteit: Marokkaanse jongens zijn een plaag die met hun terreur al jaren lang overal de boel verzieken voor mensen in het algemeen en Nederlandse meisjes in het bijzonder. Uh-oh. Daar doemt een akelige discrepantie op tussen jouw wereldbeeld en de realiteit. Wat nu gedaan? Lastig, lastig… Het beste is dan om degene die zo'n bericht opschrijft van racisme te beschuldigen. Staan er feitelijke onjuistheden in het stuk? Nee. Heb je argumenten voor het 'racisme' roepen? Ook niet. Want ja, feiten. En de feiten zijn: Marokkanen slaan meisjes. Maar in ieder geval heb je nu zonder al te veel geestelijke inspanning je policor wereldbeeld in stand gehouden. Dat je daarbij de waarheid geweld aan doet, andere mensen die niet bang zijn om feiten te benoemen besmeurt en het échte slachtoffer, het meisje Marcelle, te kort doet, dat moet dan maar. Politiek correct zijn is anno 2013 in Nederland, waar incident na incident na incident de samenleving verkankert, vooral een excercitie van tegen de klippen op ontkennen en geen, echt NUL argumenten aanvoeren om je feitenhaat te onderbouwen. Over één NoorMarCom zouden wij ons niet zo druk maken. Maar dit soort wegkijkende goedpraters zijn een plaag die bijna groter is dan de Marokkaanse straatterreur, en veel gevaarlijker. Zij bieden lieden die zich hardop durven afvragen "van wie dit land is" rugdekking. Vooral smalen over 'telegraaflezers'. Vooral hameren op de 'toon' van het debat. Die moet zachter. En zachter. En nóg knuffelzachter. Tot woorden zijn verstomd en we weten van wie dit land is.

Reaguursels

Inloggen

@ Jim Lovell | 05-08-13 | 23:33

Ik kan me onderzoeken herinneren van niet zolang geleden over dit bewuste item.
Geen link voorhanden. Googelen naar iets als ; "criminele brein" of iets in die strekking zal dingen gaan opleveren.
Vraag die gesteld wordt is of crimineel/ onaangepast gedrag/ egocentrisch/ psychopathisch gedrag is aangeboren of aangeleerd of allebei dus (nature/nurture) net zoiets als verslaafd raken aan drank of drugs.

En ja, golden retrievers die zijn doorgedraaid en niet meer te handhaven kun je simpelweg een spuitje laten geven, een plekje geven in je tuin.

Bij mensen gaat dit moeilijk. Anders komen we gelijk weer bij de eerdere socialistiesche Endlösung voor een probleem om iedereen die een andere mening heeft/ andere godsdienst/ andere seksuele voorkeur/ andere afkomst maar naar de gaskamer/ concentratiekamp/ werkkamp of "heropvoedingskamp" te sturen en dat moeten we niet willen als verschillige, sociale mensen.

Zelfde dus ook voor de "socialistiesche broedervolken" in het Oostblok als dus ook Rusland.
of zigeuners in de landen in midden Europa.
Je kunt niet alle huizen in brand steken, inwoners vermoorden als in een burgeroorlog in Joegoslavië of de buurlanden.

said_fred | 07-08-13 | 00:18


Policoren zoals gutmensch Noortje zijn een gevaarlijk kankergezwel in onze samenleving!

Hier nog wat van die zelfingenomen gutmenschen in Engeland die een criticaster de mond willen snoeren door hem valselijk het predicaat racist op te plakken:
www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/rac...

Prins Pils | 06-08-13 | 20:32

Doe mij daar eens een voorbeeldje van dan, van dat dat op elk geloof toepasbaar is?

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:19 | + 2 -

Dat had ik toch precies gegeven?

startkabels | 06-08-13 | 18:10

"... om nog te zwijgen over racistische inhoud.."
Het terloopse van die opmerking is nog het meest verontrustende. Het schijnt volstrekt evident te zijn dat sprake is van racisme, zo evident dat er over gezwegen kan worden. Maar daar gaat het juist om in deze tijden, dat we niet zwijgen over racisme of vermeend racisme, dat we bereid zijn om te praten, om te argumenteren.
Vroeger, nog niet zo lang geleden, bestond er zoiets als "het racisme", of liever gezegd was er zoiets als "het racisme" geconstrueerd door de rechtvaardigen die ten strijde trokken tegen negerzoenen en doosjes schoenpoets met afbeeldingen van negers. "Het racisme" was overdreven helder en rechtlijnig gedefiniëerd, en "de racist" was al vanaf grote afstand als zodanig te herkennen. Die tijden zijn voorbij, en de wereld is een stuk complexer geworden, bevolkt met niggas en bitches en allerlei andere kleurrijke figuren die alle woorden en beelden gebruiken die binnen het kader van "het racisme" taboe verklaard waren en er nog een behoorlijke schep bovenop hebben gegooid. En er ziijn ook nieuwe vormen van racisme verschenen, gesanctioneerd door goden en heilige boeken, wat lastiger te plaatsen en wat lastiger te veroordelen, maar wel degelijk sluipend en sslopend aanwezig.
"Het racisme" galmt na in die terloopse tweet. Zwijgen over racisme, dat is tweeërlei, dat is vinden dat niet uitgelegd hoeft te worden waarom je iemand voor racist uitmaakt, maar óók vinden dat sommige vormen van rabiaat racisme niet benoemd mogen worden.
In de tweet wordt dubbel gezwegen.

Schoorsteenveger | 06-08-13 | 18:03

Overal waar islam isellende.

Herman Déslimmé7449 | 06-08-13 | 17:31

Litsehimmel | 06-08-13 | 12:48 |
Bedankt, die toespraak ga ik inlijsten en er vaak uit citeren.
Mogelijk heeft het bezoek van Wilders aan Australië ook enige invloed gehad op dat een politieke leider daar nu durft te verwoorden wat een meerderheid van de Aussi's denkt. Dat laatste vernam ik van familieleden aldaar, die in tegenstelling tot wat onze media toen verkondigden, ingenomen mét en fier óp Wilders' moed waren.

WirMachenMusik | 06-08-13 | 16:18

Wegkijken, kop in het zand, het is van alle tijden. 1939-1940.

metdedag | 06-08-13 | 15:07

@Kaan78 | 06-08-13 | 13:49
Jij bent anders ook behoorlijk respectloos tegen haar.

Wat in het patroon past, dat lieden als jij geen respect hebben voor onze vrouwen.

Karel Popper | 06-08-13 | 14:17

Racistisch is als je het verhaal niet van twee kanten laat horen. Maar het geouwehoer van die meid als waarheid/feiten beschouwd.

Kaan78 | 06-08-13 | 13:49

@Litsehimmel | 06-08-13 | 12:48
Wat een fantastische duidelijke uitspraak vanuit het verre Australie. Waren de westerse regeringsleiders maar eens zo duidelijk naar die islamitische onruststokers toe !
Thanks mate !

qutrex | 06-08-13 | 13:11

@Karel Popper | 06-08-13 | 08:58
Lekker kort. +1

Parsons | 06-08-13 | 13:05

Met een overheid die lachend voor de TV roept "ER IS GEEN MARROKANENPROBLEEM" wordt natuurlijk geen goed signaal afgegeven. Die Marokkaanse jongens zien het lachend aan, diezelfde dag hebben ze een aantal vrouwen uitgescholden voor hoer of aan hun tieten gezeten en vervolgens roepen onze politici dat er niets aan de hand is.
Zo gaan die jongens lekker door met hun gedrag, ze worden er toe gestimuleerd door onze leiders.

ZKH | 06-08-13 | 13:03

Hadden onze regenten maar dezelfde ballen als de Australische regering: "Moslims die onder de Sharia-wet wensten te leven werden woensdag gevraagd om Australië verlaten, toen de regering zich richtte tot de radicalen in een poging om potentiële terreur- aanvallen te verijdelen.
Afzonderlijk zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.
Citaat: 'DE IMMIGRANTEN, NIET DE AUSTRALIERS, MOETEN ZICH AANPASSEN! Aanvaard dit of vertrek. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt of we een individu of een cultuur beledigen. Sinds de terreur aanslagen op Bali, hebben we een grote toename meegemaakt van patriotisme bij de meerderheid van de Australiërs, zoals we dat voordien nog nooit hebben meegemaakt. Deze cultuur heeft zich ontwikkeld gedurende twee eeuwen van strijd, proberen en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid nastreefden. Wij spreken voornamelijk ENGELS. Niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch, of welke andere taal dan ook. Daarom zeg ik U; als je deel wilt uitmaken van onze samenleving, dan hebben jullie geen andere keuze dan ONZE taal te leren. De meeste Australiërs geloven in God. Dit is geen rechtse radicale politieke praat maar een vaststaand feit, omdat Christelijke mannen en vrouwen deze natie gesticht hebben, gefundeerd op Christelijke principes, en dit is duidelijk gedocumenteerd. En het is zeer zeker gepast om dit feit te tonen op de muren van onze scholen. Als God u beledigt, dan stel ik voor dat u overweegt om een ander deel van de wereld uw thuis te noemen, want God maakt deel uit van onze cultuur. Wij aanvaarden jullie geloof, en zullen ons niet afvragen waarom. Het enige dat we van jullie vragen is dat jullie ons geloof accepteren en vredig en harmonieus met ons wilt samenleven. Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons Christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, HET RECHT OM OP TE STAPPEN! Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaardde."

Litsehimmel | 06-08-13 | 12:48

Eerst die moreel superieure linkse cosmopolieten mijn land uit.
Zonder die achterlijke 'de wereld is van iedereen- roepers' is er geen enkel probleem meer en kunnen we eindelijk die nieuwkomers met hun afwijkende loyaliteit laten assimileren tot Nederlander.

nedertokkie | 06-08-13 | 12:13

Het duurt niet lang meer of "Marokaan" wordt een verboden scheldwoord.

@ Bezorgde vader: Die partij bestaat gelukkig al maar die heet PVV.

Lichtstadfan | 06-08-13 | 11:33

Tijd voor de MNH de Marokkanen Naar Huis partij. Oprotten met je zooitje ongeregeld. Ga daar maar de patsert uithangen.

Rest In Privacy | 06-08-13 | 10:52

sterk betoog popper

Pierre Lebon | 06-08-13 | 10:47

De vastentijd is tussen carnaval en pasen ofzo, dus aannemen dat mensen daar aan doen midden in de zomer is al een rare kronkel van Nanninga. En hoe kan je van buiten zien wanneer iemand voor het laatst gegeten heeft? Maar om dat nou meteen racistische inhoud te noemen gaat ook weer erg ver. Veel mensen koppelen helaas bepaalde etniciteiten aan iets wat voor een religie moet doorgaan. Dat is racisme want hier in Nederland kiest iedereen zelf waar hij of zij bij hoort en/of in gelooft.

Giskard Reventlov | 06-08-13 | 10:30

Een Amsterdamse snol op haar best! Wereldvreemde troela.

Bergamo | 06-08-13 | 10:18

Nogmaals, u denkt toch niet dat wanneer u de Islam weggumt de betreffende "kutmarokkaantjes" op microniveau en de volkeren binnen de Halve Maangordel op macroniveau opeens wel en masse vredelievend, oppassende en tolerante burgers zijn?
Kijk de geschiedenis maar na, het is al 5000 jaar verovering en onderdrukking wat de klok daar slaat, en de Islam beslaat slechts 25% van die tijdspanne.
Het probleem is vele malen groter dan dat boek, het zit in die mensen zelf ( nature ) en wordt gezien hun traditionele aard, groep en maatschappij gevoed ( nurture ).
De aard van het beestje past dus niet in onze westerse maatschappij, alleen is dat niet salonfahig om te zeggen. Nog niet...
Enne, MDI, als u mij hiervoor aanklaagt kunt u een aanklacht retour verwachten jegens geschiedvervalsing ( en verregaande stupiditeit ).

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 10:09

Dóm natuurlijk als die meisjes iets gezegd hebben tegen de horde. Anno 2013 luidt het gezegde namelijk: meisjes die marokkanen plagen, worden vol op hun bek geslagen.

Joris Draaksteker | 06-08-13 | 09:37

Zolang 'linkse activisten' en 'allochtonen', woorden als 'discriminatie' en 'racisme' misbruiken, blijft het taboe rondom het benoemen van dit soort ernstige problemen gehandhaafd. Je kan pas problemen oplossen als je ze ook mag benoemen.

Eagle_Eye | 06-08-13 | 09:37

"Duizend kippen en tien vossen, en 3 vossen vermoorden elke dag een kip. 'maar niet alle vossen zijn slecht', 'soms vermoord een kip een andere kip'. Dus: niets aan de hand. Aldus de linkse logica. De kippen weten allang de oplossing: alle vossen eruit.
Karel Popper | 06-08-13 | 08:58

Wat je hier zegt is heel treffend. Maar zou het niet beter zijn dat we ons niet als kippen gedragen maar als wolven? Dan blijven die vossen vanzelf wel weg.

Mouth Of The South | 06-08-13 | 09:10

de grote Anti | 06-08-13 | 07:40 |
Misschien ten dele waar, maar voor de rest een slap excuus om voor je verantwoording weg te lopen. Op de een of andere manier straalt de gemiddelde Nederlander gewoon geen weerbaarheid uit. Dat merken die rifapen en het oostblokgespuis, als honden die voelen dat hun prooi bang is. Die gasten komen uit een veel ruwere cultuur, en zien ons als gemakkelijke slachtoffers. Het wordt echt tijd dat we die proceduregerichte kantoormentaliteit achter ons laten en weer eens echte mannen gaan worden. Ik vrees dat het na-oorlogse socialisme ons de das om doet anders.

Mouth Of The South | 06-08-13 | 09:01

'Maar er zijn ook slechte Nederlanders'
'Maar niet alle Marokkanen zijn slecht'

Maar wel haten de meeste Marokkanen ons land zodanig, dat ze vast begonnen zijn met slopen. Hoe kan het, dat Marokkanen tien, twintig keer meer overlast geven als normale mensen. Omdat ze ons haten. Omdat ze ons land willen koloniseren.

Ja, we weten dat niet ALLE Marokkanen slecht zijn. We weten dat niet ALLE Nederlanders goed zijn. Maar dat doet niets af aan de haat die 'de Marokkanen' voelen voor ons land, en het effect dat dat heeft op ons land.

'Maar wij mogen de goede Marokkanen niet laten lijden onder de kwaaie'

Wie van links wel mogen lijden onder de kwade Marokkanen, zijn de steeds kleiner wordende groep aboriginals: De Nederlanders. Wij mogen ad infinitum de klappen van het multiculti-ideaal BLIJVEN opvangen. Wat dacht je: we zijn dat zat.

Wij kunnen de criminaliteit en uitkeringsdruk in dit land in een klap halveren: door alle Marokkanen de weg naar Marokko te tonen. Zouden de Nederlanders daarmee gediend zijn? Natuurlijk! Waarom doen we het niet dan? Wij moeten toekijken hoe de Marokkanen ons land vernietigen, om aan te tonen hoe 'niet-racistisch' wij wel niet zijn?

//Arnon Grunberg modus on
'ik ben een jood'
'de islam wil mij doden'
'als ik daarvan wat zeg'
'ben ik een racist'
'en dat is veel erger'
//Arnon Grunberg modus off

De islam probeert ons land te vernietigen, en als wij daarvan iets zeggen, zijn wij 'racistisch'?

De islam is racistisch. Niet in de traditionele definitie, als in 'tegen een bepaald ras', maar wel verdeelt het de mensen onder in een paar groepen: moslimmannen zijn 'mensen', moslimvrouwen zijn 'halve mensen', ongelovigen zijn nul waard, en een jood of homo is veel minder dan nul waard.

Dat is de bron van al deze ellende: de leer die deze jongeren leerde dat ongelovige vrouwen hoeren zijn, die je kan vastpakken en uitschelden, en als ze niet meewerken of 'geen respect tonen', in elkaar slaan, onder het goedkeurend oog van links.

De islam is een racistische leer. Een leer die geweld tegen 'ondermensen' predikt. EN HANTEERT.

Het meest schokkende vind ik, dat toen de slachtoffers van de islam bij links aanklopten voor hulp: ze een MES in de rug kregen gestoken met daarop het briefje 'RACIST':

-homo (of jood of afvallige of komiek) loopt over straat
-moslim leert dat homos dood moeten van allah
-homo en moslim komen elkaar tegen
-'hoi' zegt de homo
-'jij moet dood' zegt de moslim
-'waarom?' zegt de homo
-'moet van mijn geloof'
-'wat een stom geloof vind ik dat...'
-'stom geloof? JIJ MAG MIJ NIET BELEDIGEN!'
(klap, stomp, spuug)
(later die dag)
-homo komt groenlinkser tegen
-'zeg, ik ben net toch zo in elkaar geslagen door zo'n stomme moslim, dat ik er een gebroken neus aan heb overgehouden'
-'stomme' moslim? Waarom toon jij geen respect? De islam is stom? Jij mag de islam niet beledigen! RACIST!'
(klap stomp spuug)

De reden dat de moslims ons aanvallen, is omdat ze dat leerden in hun apartheidsleer, waarin de moslims het nieuwe masterrace zijn, en iedereen 'respect' moet tonen, anders geweld. Klachten over het apartheidssysteem en het geweld van de islam zijn niet 'racistisch': de islam. DE ISLAM is racistisch. EN zet aan tot geweld.

Het effect kunnen wij elke dag meemaken op de Nederlandse stranden.

Duizend kippen en tien vossen, en 3 vossen vermoorden elke dag een kip. 'maar niet alle vossen zijn slecht', 'soms vermoord een kip een andere kip'. Dus: niets aan de hand. Aldus de linkse logica. De kippen weten allang de oplossing: alle vossen eruit. Dat de goede vossen dan 'moeten lijden' onder de kwade vossen (oh, erg heh? veel erger dan die dode kippen, NOT) kan de kippen niet veel schelen: omdat die ELKE DAG moeten lijden (en veel erger) onder die 'kwaaie' vossen.

Het probleem is niet dat de kippen 'geen respect' tonen voor de vossen. Hoe aardig de kippen ook doen: de vossen vreten ze toch op.

Zo is het ook moet de Marokkanen hier. Hoe aardig wij ook doen: ze haten ons land.
Ja, dan generaliseer ik. So what. Moet ik liever mijn land naar de kloten laten gaan, dan 'generaliseren'? Generaliseren is de het probleem bekijken, een oplossing bedenken, en die uitvoeren. Dat er dan spaanders gehakt gaan worden, snapt iedereen. Dat er altijd mensen aan net de foute kant van de zaaglijn zitten: jammer, maar helaas.

Wij kunnen niet de helft van ons land kado doen aan de Marokkanen omdat wij anders zouden 'generaliseren', wat dan 'heel erg' zou zijn. Ja, dan lijden de goede Marokkanen een keertje onder de kwade. So what. Als wij daarmee ons land weer op poten krijgen.

Stop de bezetting. Stop de kolonisatie. Stop de plundering. Stop de Marokkanen.

Stel, er is een kerk, met daarin tienduizend mensen. Elke dag vermoorden die iemand. Op het altaar. Moet je die kerk verbieden. Eerst zou ik die kerk waarschuwen: 'moet je eens horen, met die hoedjes en die liedjes enzo: prima: maar mensen vermoorden op het altaar, dat mag niet heh?' en als ze het dan TOCH blijven doen: sluiten die kerk.

Maar linkse logica gaat zo:
-'religies mag je niet verbieden'
-'lang niet alle leden van die kerk zijn moordenaars'
-'er zijn ook mensen die geen lid zijn van die kerk, die iemand vermoorden'
-'Hitler verbood een religie, ik wil Hitler niet zijn, dus verbied ik geen enkele religie, ook niet als die religie meer op Hitler lijkt dan Hitler zelf'
-'ik mag niet generaliseren: generaliseren is erger dan de slachtoffers van de die kerk, liever dat er elke dag iemand vermoord word, dan dat ik zou generaliseren'
-'je mag de goeden in die kerk niet laten lijden onder de slechten'

Dus: dus doen ze niets. En ze gaan verder:
-'wie kritiek heeft op die kerk, is een racist, een outcast, krijgt van ons een steen door de ruit en poep door de brievenbus'
-'wie die kerk wil sluiten generaliseert en moet daarom kapot'

En terwijl wij voor de deur van de moskee staan te praten, slaan de moslimjugend weer wat van onze mensen in elkaar die 'geen respect' toonden voor het nieuwe masterrace. En nog wil links niets doen. Wijst het naar ons: wij zouden 'geen respect' tonen.

Verlamt van angst, om een racist genoemd te worden. Om te generaliseren.

Ja, ik heb een pokkehekel aan Marokkanen, omdat Marokkanen ons land verneuken, en ik wil er wat aan doen, en heb daarbij schijt aan de 'goede' Marokkanen, ik wil doen, wat het beste is voor ons land. Niet, wat het beste is voor de Marokkanen, maar wat het beste is: voor de NEDERLANDERS. Oh, generaliseer ik dan? Fijn. Welk wetsartikel is dat? 'gij zult niet generaliseren'?

Waar kan ik mijn tweede paspoort ophalen? Hadden we niet afgesproken dat we allemaal gelijk zouden zijn? Waarom dan een groep mensen toestaan hier met twee paspoorten rond te lopen, terwijl de schade die die groep aan ons land toebrengt de terminale fase is ingegaan?

Karel Popper | 06-08-13 | 08:58

@necrosis | 06-08-13 | 08:24
En ze noemen 'ons' kk-kaaskoppen of kk-nederlanders. Mooi he, en daar horen we types als marcom nooit over.

harry poster | 06-08-13 | 08:35

@synchronicity | 06-08-13 | 08:13
Jij bent zeker ook zo'n type die het racistisch vindt dat een vrouwtje haar tas beter vastpakt wanneer ze een groep Marokkaanse jongens voorbij loopt? Ik noem dat risico inschatten en heel verstandig van mevrouw.

harry poster | 06-08-13 | 08:31

Het is een pijnlijke waarheid die steeds moeilijker te relativeren is voor beschaafde mensen:
Marokkanen zijn smerige racisten die vrouwen slaan en homo's terroriseren. De SS troepen van meneer Godwin waren minder extreem-fascistisch, die kregen in hun jeugd in ieder geval nog opvoeding in een normaal gezin.

Jan Passant mk2 | 06-08-13 | 08:30

@synchronicity | 06-08-13 | 08:13
Inderdaad, de meeste jongeren met Marokkaanse achtergrond zijn in Nederland geboren.
Maar ze noemen zichzelf veelal...... Marokkaan!
En dat staat integratie in de weg.

necrosis | 06-08-13 | 08:24

@synchronicity | 06-08-13 | 08:13
Misschien ben ik wel racistisch, maar ik maak toch enigzins onderscheid tussen 'westerse' blanke mensen en alles anders. Niet perse negatief, maar het moge duidelijk zijn dat zij niet oorspronkelijk n-europees zijn. Een chinees noem ik ook geen nederlander, ook al is hij hier geboren. Niet kwaad bedoelt, maar gewoon op uiterlijk zie ik dat het oorspronkelijk een chinees is.

de grote Anti | 06-08-13 | 08:21

Ik ken wel Marokkanen die dat soort dingen niet doen en er net zo van gruwelen als de meeste NL-ers, dus je zou het kunnen nuanceren met "enkele" of desnoods "veel" mensen met een Marokkaanse achtergrond. Aan de andere kant... ze zijn vaak gewoon in NL geboren, dus je kunt dan feitelijk alleen iets zeggen "tweede of derde generatie Marokkaanse Nederlanders". Maar waarom zou je hun Nationaliteit gebruiken om ze te duiden? Dat doe je bij Nederlanders ook niet. Dan zeg je "een 22 jarige man uit Amsterdam" of zoiets. Politiek correct? Heeft het niks mee te maken... wel feitelijk en daar was het de schrijver dezes toch om te doen?

synchronicity | 06-08-13 | 08:13

-weggejorist-

Rocknrolla7372 | 06-08-13 | 08:13

-weggejorist-

Rocknrolla7372 | 06-08-13 | 08:13

-weggejorist-

Rocknrolla7372 | 06-08-13 | 08:13

Mogguh @ All,
wegkijken en rechtpraten van wantoestanden is al ruim 40 jaar populair bij delen van onze bevolking.
De laatste dagen worden we overspoeld met alarmmeldingen over op hande zijnde terreur aanslagen.
Onze eigen coördinator terreurbestrijding kijkt ook even opzij dat tegen de expertise van Defensie specialisten in:
www.telegraaf.nl/binnenland/21787764/_...

Dus tegen de mening en expertise van mensen in, die de eventuele shit kunnen opknappen. Wat kunnen we dan verwachten van de Gutmensch? Niets! Zelf bekijk ik het zo: Laat maar komen dan! Zou het misgaan hier in dit land dan wassen diezelfde lieden weer hun handen.
Of er daadwerkelijk een bedreiging bestaat en of dit een spelletje is om de afluister praktijken, van de NSA, te rechtvaardigen weet ik niet. We zullen wel zien veranderen aan die wegkijkhouding of de acties kunnen we toch niet, dus laat maar komen.

Sjeng de helle | 06-08-13 | 08:04

Maarja, het gaat toch weer over geweld door allochtone criminelen.. Dus een tijd geleden hoorde ik van een kennis dat er een vechtlustige mocro het supermarkt personeel in elkaar zat te slaan.

Daar zit ik nu al twee dagen aan te denken. Wat de neuq kan je daar nou tegen doen als je toevallig erbij bent?
Het is de omgekeerde wereld geworden. Iedereen kan maar lekker zoveel vechten als hij wil en achteraf zeggen dat hij een slechte dag had van mijn part. Ik kan hem neerhoeken, wurgen of een harde trap in de rug geven, maar daar houdt het nooit bij op. Ik moet hem dan op de grond zien te houden met mijn knie, de politie komt erbij, ik mag ook mee naar het bureau voor verhoor.. En die knakker die dan piswoest is en wraak wil staat waarschijnlijk nog eerder op straat dan jij.

Ben je mooi mee klaar dus. Wat moet je dan?
De held uithangen loont niet meer.

de grote Anti | 06-08-13 | 08:03

@gimme a beat,rix | 05-08-13 | 21:02
... vraag maar aan Ebru.

Smuts | 06-08-13 | 07:41

'Hoe komt het godverdomme toch dat we van een leidende natie van ruwe zeebonken in een stelletje autistische nerds zijn veranderd?'
@Mouth Of The South | 06-08-13 | 06:33

Dat komt doordat jij tegenwoordig het gevang ingaat als je een agressieve allochtoon die van plan was (of al bezig was) je gezicht te verbouwen, naar de andere wereld helpt.
Ik zou het namelijk meteen af willen maken, want die hufters komen anders terug voor je. Sneaky. Maarja, je staat dan natuurlijk weer op twintig camera's en dan wordt er een klopjacht op jouw reedt geopend.

Daar hadden ruwe zeebonken vroeger weinig last van.
Die kregen een schouderklopje en gratis bier.

de grote Anti | 06-08-13 | 07:40

@ZKH EénOog | 05-08-13 | 23:36
Waarom zouden ze de wet mee hebben? Definieert bijv art 1 vd grondwet Marrokanen als ras? Of bedoelt u de uitleg/draai die rechters eraan geven?

Smuts | 06-08-13 | 07:40

@enmaarmekkeren | 06-08-13 | 05:23
Een topic voor jezelf?
Ik denk eerder dat je over de knie gaat bij Joris....

necrosis | 06-08-13 | 07:25

"Ondanks twaalf jaar ervaring, leer ik nog elke dag bij en met veel plezier!"... mompelt iets over 'is hard nodig'.

Sjompie | 06-08-13 | 07:19

@Ella | 06-08-13 | 04:47

"... Er bestaat maar één menselijk ras..."

Is goed hoor meisje: ga jij een Arabier maar vertellen dat ie eigenlijk gewoon een Jood is, omdat er maar één ras bestaat...

Begrijp me niet verkeerd: ik denk maar in twee soorten mensen: beschaafden en gajes. En 95% van de wereldpopulatie valt voor mij onder het laatste.

Maar in al je naïeve gelijkheidsdenken het bestaan van verschillende rassen ontkennen is toch wel bijzonder dom, en gevaarlijk bovendien, al is het maar uit medisch oogpunt (bepaalde rassen hebben een hogere kans op bepaalde kwalen, de beste kans om dit op te lossen is probleemerkenning).

Maar je hebt een klein beetje gelijk: ik had moeten spreken van verscheidene etniciteiten die de Marokkaanse nationaliteit voeren, waaronder de Rifpiraten, die Turkse (Ottomaanse), Noord-Afrikaanse en Europese piratenroots hebben liggen in Algiers, maar halverwege de 19e eeuw de binnenlanden (het Rifgebied) van Noord-Afrika zijn in geschoten door de Britten met Nederlandse hulp, toen deze besloten dat (islamitische) piratennest met de grond gelijk te maken.

Zou dat genuanceerd genoeg zijn geweest voor je?

ZKH EénOog | 06-08-13 | 07:17

Ergens snap ik geen jota van dit stukje.

* | 06-08-13 | 07:13

Mouth Of The South | 06-08-13 | 06:33 | + 2 -

Klopt. Dat is wel het mechanisme.
Maar zodra mensen moeite krijgen te overleven zijn ze ook verrassend snel weerbaar. Alles went.
Het besef dat de welvaart voorbij is wil alleen nog niet bij iedereen doordringen.

Anijsblokje | 06-08-13 | 07:01

Gelukkig is Suikerfeest binnenkort weer daar.
www.scientias.nl/suiker-kan-driftbui-v...

Langdurig hoge suikerconsumptie -> agressief gedrag.
Plotseling suikerinname bij lage suikerspiegel -> agressiebeheersing.

Anijsblokje | 06-08-13 | 06:57

@ Mouth Of The South | 06-08-13 | 06:33
Het is wachten op een nieuwe 10e penning.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 06:49

Over feiten gesproken. Nederlanders zijn slungelige lapzwansen met slappe knieen. Ze kijken naar de punt van hun schoenen terwijl Oost Europese- en Noord Afrikaanse adolescenten letterlijk de kaas van hun brood eten. En passant laten we alle pesterijen apathisch over ons heen komen. Kijken angstvallig naar elkaar, afwachtend wie er iets doet. Nou, niemand doet iets. Hoe komt het godverdomme toch dat we van een leidende natie van ruwe zeebonken in een stelletje autistische nerds zijn veranderd?

Iets in mij zegt dat te veel welvaart niet goed is voor de weerbaarheid en de vechtlust van een volk. Hoe lang moet deze crisis nog duren voordat we weer van ons af kunnen bijten?

Mouth Of The South | 06-08-13 | 06:33

Hé La Nanninga, ik vind u een racist. Krijg ik nu ook een topic helemaal voor mezelluf? Have a kitkat, meid.

enmaarmekkeren | 06-08-13 | 05:23

ZKH EénOog | 05-08-13 | 21:02 | + 365 -

Je gebruikt een erg achterhaald model, want:
Er bestaat maar één menselijk ras.
Wel heeft de ene mens wat meer pigment dan de andere mens.
Ook een, in jouw ogen, blanke man heeft pigment, alleen heeft hij een beetje weinig pigment.
Wat is jouw belang om de mensen te verdelen in rassen?

Anti-racisten en racisten zijn aanhangers van dezelfde geloofsovertuiging: het geloof in ras.

Ella | 06-08-13 | 04:47

@Boniwee:03.04

Om misstanden aan te kaarten hoef je niet direct in de scheldmodus te stappen. Er zijn veel Import-Nederlanders die zich schamen over de misstanden in hun geloofsgemeenschap, en velen die de Islam-gruwelen afwijzen.
Het is een bekend feit dat de onderlinge controlle verstikkend is bij de Turken en Marokkanen in Nederland.
Stel je voor Boniwee, je woont in een flat met alleen soortgenoten die je dag en nacht in de gaten houden.
Dan pas je wel op,om een mening te hebben, zeker nadat het aantal geimporteerde scherpslijpers sterk is toegenomen.
Het aantal geimporteerde zelfbenoemde imams uit Saoudië- Arabië, Marokko, en andere haatlanden neemt nog steeds toe. De meesten zijn illegaal, maar het uitzetten is het probleem. Het is geen linksprobleem of rechtsprobleem, maar een EU probleem. Volgens Barosso en consorten is iedereen uit de haatlanden welkom, al komen ze binnen met een bom in de tulband of in de bourka.

Jan Dribbel | 06-08-13 | 04:24

@ drecnecshot
Pamperen is voor babys
Die niet zindelijk zijn

Zoekt bed op

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 04:19

Goeie vakantie 30 cl
Aangenaam

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 04:15

@inh30 cl
Mee eens
Maar zo ook voor de rechters moeten gelden

En veel riffapen zijn laffe honden
Hun manier van vechten is op geen enkele wijze sportief te noemen
En gevangeniseen dragen ook weinig bij.
Straffen, scholing, waardes en normen bij brengen
Misschien een soort van dienstplicht heroverwegen

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 04:13

@ INH.30CL | 06-08-13 | 04:03
Daar is helaas het "polderen" in ons justitieel systeem te ver in door gedrongen. Praten praten praten. Ik heb zelf Afghaanse agenten opgeleid met als speerpunt de mensenrechten. "Vooral niet te hard aanpakken" want dat druist in tegen de rechten van de mens. In die cultuur snappen ze slechts een goede schop onder hun hol, zo worden ze opgevoed en zo gaat dat in die cultuur. Klap voor de bek en ze luisteren, bonnetje onder de ruitenwisser is wc-papier.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 04:13

Maar zoek het ff uit. Ik ga drie weken op vakantie en wil niets meer met dit roze blog te maken hebben Tot ik weer terug ben uiteraard. Goodnight @all!

INH.30CL | 06-08-13 | 04:08

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:55
De agent moet vaker iemand op zijn bek kunnen slaan, mits het om wetshandhaving gaat. Geen discussie! Respect moet worden teruggewonnen en dat gaat helaas via de wapenstok of pepperspray. Hoe dan ook, de blauwhempies moeten kordaat kunnen optreden anders zal de burger het doen. TZT!

INH.30CL | 06-08-13 | 04:03

@ inh 30 cl
Ja mooie link
Westerse en humane waarde
Helaas is er nauwelijks een islamitische versie

Ja rumi
Er zijn humane alevieten
Soefis

Maar het aantal haatbaarden is ruimer vertegenwoordigd
Helaas

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 03:56

Denaturaliseren en deporteren, kosten zijn voor ons. Uiteindelijk is het een kwestie van doen.

De Aarsonaut | 06-08-13 | 03:55

@ INH.30CL | 06-08-13 | 03:47
Ja, in eerste instantie de mentaliteit. Iedereen heeft altijd gelijk. Zelfreflectie is er niet bij. "De agent of wachtmeester sloeg me zomaar op m'n bek". Zelfverantwoording is tegenwoordig héél ver te zoeken.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:55

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:42
Als eerder gezegd, ik kan het wel begrijpen. Ik ken de verhalen, de frustratie en de onmacht. Dat is dan ook wat veranderen moet.

INH.30CL | 06-08-13 | 03:47

Ik ben wat melancholisch aan het worden wellicht. Maar dit zou toch mooi zijn mensen een sprookje dat nooit bewaarheid worden zal maar toch.......
youtu.be/RwUGSYDKUxU

INH.30CL | 06-08-13 | 03:45

@ INH.30CL | 06-08-13 | 03:36
Je hebt gelijk, al ben ik niet van de politie. Maar hetgeen wat altijd als een zwaard van Damocles boven 't hoofd van een diender hangt is de klacht of aangifte. De mentaliteit dat je het altijd anders dan met geweld of grote waffel op kunt lossen.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:42

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:31
Toch sterkte dan, ik heb meelij met jullie blauwpakkies.
Man man man, Amerika heeft respect voor Blauw, hier wordt je uitgelachen. Doe er verdomme eens wat aan met je collega's

INH.30CL | 06-08-13 | 03:36

@iris kijkt | 06-08-13 | 03:16
Je hebt een punt for sure. Het probleem echter is dat iedereen om zich heen kijkt( waar dan ook ter wereld) , observeert, afwijst, denkt, ingrijpen..... nee toch maar niet en tijdens de BBQ diezelfde avond anderen terechtwijzen op hetgeen ze zelf niet durfden, namelijk ingrijpen. Ben jij ook zo een persoon?

INH.30CL | 06-08-13 | 03:32

@ INH.30CL | 06-08-13 | 03:25
Sterkt me niet, ik heb ook een blauw pak aan dus weet 't uit eerste hand.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:31

@ Iris kijkt
In Londen sharia wijken
Marseille een en al criminaliteit
Brussel, Parijs met onbegaanbare wijken

Veroorzaakt door armoede en haatbaarden

Grenzen beschermen grenzen beperken
Ik adem in en uit een kosmische flow van openen en sluiten

Maar gvd we hebben hier last van riffapen
Punt
Daar moet en mag je grens aan stellen

Tuurlijk allemaal wezens een aarde etc
Maar hier liggen de oude van dagen in hun stront te rollen
Je mag zeggen dit heeft nu prioriteit
En oprotten met riffapen die de sfeer verzieken, voor onveiligheid zorgen en klauwen met geld kosten
Nederland verliest zn eigen identiteit te snel

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 03:30

@INH.30CL | 06-08-13 | 03:24
Was aan nekschot gericht overigens, sorry.

INH.30CL | 06-08-13 | 03:25

@iris kijkt | 06-08-13 | 03:16
Zie mijn comment:
INH.30CL | 06-08-13 | 03:09 | | Reageer+ | 0

Ik heb ook politie mensjes in de familie als dat je sterkt.

INH.30CL | 06-08-13 | 03:24

@ iris kijkt | 06-08-13 | 03:16
De oorzaak om ons heen is ook niet uniek, nee. Veelal uit dezelfde hoek.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:19

@INH.30CL - Is niet zo moeilijk te bedenken,tegelijkertijd in elke situatie weer verschillend. Overeenkomst en verschil,maar men lijkt hier net te doen alsof we hier in Nederland een UNIEK probleem hebben. Ja, voor onszelf , maar beetje om je heen kijken, kan ook geen kwaad om te weten dat het overal erg is.Lost inderdaad niets op, maar toch goed om te weten, vind ik.

iris kijkt | 06-08-13 | 03:16

@ INH.30CL | 06-08-13 | 03:09
Ik weet uit eerste hand waar de diender op straat tegenaan loopt. Helaas bepalen zij het beleid niet en zijn hun handen gebonden. En dat zorgt zoals je misschien weet voor een hoop frustratie bij hun. Wel willen en kunnen, maar niet mogen.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:15

De meeste marrokaanen zijn de term islamiet niet waardig. Niet dat de islam waardig is.
Maar het zijn meelopers, net als oud gereformeerden met een tv op zolder.

Men sist hoer,zijn onontwikkeld, vaak dom
En voelen zich in groepjes oppermachtig
Tegelijkertijd worden ze met de nek aangekeken.
Veel familieleden van mijn marrocaanse buurman. Krijgen het steeds beter in el maroc. Als buurman het geld had zou die ook terugkeren.
Ook veel Turken keren terug.
Los van het feit of de problematiek cultureel is. Domme mensen sucken.
Tegelijkertijd lijkt het John de mol jr een goed idee om mensen nog dommer te maken
Scholen die geen reet voorstellen
Oneerlijke politici, laffe politie en rechters

Misschien is de tijd van Icha Meyer, Theo van Gogh, Pim Fortuyn en ongelooflijk veel ander intellect voorbij

NSA EU nemen de zaak over onder leiding van Goldman Sachs

Nederland prik de dijken maar door

Welkom 1984

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 03:15

@iris kijkt | 06-08-13 | 02:58
Waarom? dan.

INH.30CL | 06-08-13 | 03:11

@ Boniwee | 06-08-13 | 03:04
Net zo eenzijdig als racisme.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:10

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:01
Het heft in eigen hand nemen zal ik nooit voorstander van zijn. Het recht op zelfverdediging daarentegen verdedig ik met hand en tand. Ik blijf geloven in onze politie maar weet tegelijkertijd waar deze mensen tegen aan lopen. De meesten denken als wij, vergeet dat niet.

INH.30CL | 06-08-13 | 03:09

@Jan Dribbel | 06-08-13

Te bang zijn om iemand op zijn lange tenen te treden help ook niets, dat staat wel vast na 30 die politiek te voeren. Heb je nog steeds niet door dat je respect maar eenzijdig is ?

Boniwee | 06-08-13 | 03:04

@ INH.30CL | 06-08-13 | 02:55
En gelijk heb je. Ik heb geen kinderen, krijg vanuit mijn beroep genoeg zelfverdediging aangeleerd maar probeer mijn familie duidelijk te maken dat zelfverdediging een noodzakelijk iets is. Wij hebben met zijn allen gekozen om het geweldsmonopolie bij de staat neer te leggen. Met dien verstande dat de staat onze veiligheid waarborgt. Maar wat als diezelfde staat niet meer in staat blijkt te zijn om de veiligheid van haar burgers te garanderen? Is het dan niet meer dan logisch dat de burger het heft in eigen hand neemt of zich in ieder geval op 't ergste voorbereid?

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 03:01

@den heerscher - Ik wil verder niets ontkennen, maar omgekeerd er maar op blijven hameren en dat al 15 jaar ?
Gaandeweg veranderen mensen, maar veel minder snel en met veel meer problemen dan we dachten. Daarnaast beschouw ik het tuig-gedeelte wel degelijk als een probleem hier in Nederland, wat echter ook in alle andere landen van de wereld voorkomt. Beetje jammer misschien, dat laatste , maar is gewoon zo en ook helemaal niet moeilijk om in te zien waarom.

iris kijkt | 06-08-13 | 02:58

@Stormageddon | 06-08-13 | 02:12
Stating the obvious...

Parsons | 06-08-13 | 02:57

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:42
Weet je, na zo'n 25 jaar de vechtsport te hebben beoefend en nog steeds aktief daarin overigens, maak ik me zelf niet zo druk over mijn eigen veiligheid. Het is meer dat ik me zorgen maak om mijn naasten, mijn kind probeer te bewegen het zelfde te gaan doen, dat is waar ik me zorgen over maak. Niet meer te stimuleren vanwege de sport maar het lijkt een noodzakelijk kwaad aan het worden.

INH.30CL | 06-08-13 | 02:55

@ Inh.30cl.2:02

Als je om een uur of twaalf thuiskomt dan is het moeikijk om voor twaalven in te loggen.
En dan is de beroepsreageerder Bakito even afwezig.
Die praat recht wat krom is, ach het was maar een terloopse opmerking, over Bakito.
Ik ben maar een nieuwkomer hier en de meest genoemde namen hier, lees ik, zijn Bakito en Matthijs(super).
Verder ben ik een links-stemmer, maar ook links-stemmers hebben last van ongepast gedrag van marokkaans tuig. Links-stemmers wonen doorgaans niet in vila-wijken. Het is het marokkaanse tuig(jeugdige, onopgevoede,ongemanierde potentiële en gevorderde criminelen) om het even, wie ze lastig vallen, ze zijn niet geinteresserd in je stembiljet.
Verder ben ik van mening dat het verkiezingsprogramma van de PVV, dat zich in één tweet laat samenvatten, "ik ben tegen" niets oplost.
Ik ben tegen, de PVV is tegen, probleem opgelost. Nee dus. Een mentaliteit veranderen duurt jaren, decennia, ik maak het niet meer mee,vrees ik.

Jan Dribbel | 06-08-13 | 02:53

wake-up-pete | 05-08-13 | 21:24 |
Ik ben waarschijnlijk ook een racist, zoals mag blijken uit dat ik hier verschillende keren heb gewezen op de problemen met riffers en hun gemiddelde IQ van 80 (Mocro's totaal 85). Wat niet wegneemt dat richting rechterzijde-oneindigheid van hun IQ-verdeling, theoretisch althans, zich nog enkele riffers kunnen bevinden die intelligenter zijn dan sommigen van mijn vrienden en die ik, als ze bestaan, met alle plezier in mijn kennissenkring zou willen opnemen.
Dus ik ben dus een racist, nou én?

WirMachenMusik | 06-08-13 | 02:52

@ INH.30CL | 06-08-13 | 02:39
Vergeet de Bulgaren niet.
En de Roemenen laten Vlad Ţepeș thuis. Die wist wel van aanpakken

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:42

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:37
Daar willen we hier nier over na hoeven denken, flikker op met die meuk. Ik vind het friezen probleem al erg genoeg. En dan laat ik die achterlijke Limburgers er nog buiten

INH.30CL | 06-08-13 | 02:42

Straks mogen we ook de Roemenen en Kroaten verwelkomen. Dat Europa komt er wel uiteindelijk.

INH.30CL | 06-08-13 | 02:39

@ Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:28
Weet ik en ik val je ook absoluut niet aan, ik denk alleen dat er misschien een verband is (dar al-harb). Er is ook zeker onderscheid tussen stromingen (sjiiet, soenniet, alawiet en wat nog meer).

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:37

basweetutwel | 05-08-13 | 21:23 |
Je moet wel gigantisch lef en een heilige overtuiging hebben om tussen zo'n applaus-kudde, met ook nog een tegenstander als moderator, te gaan zitten discussiëren.
Maar nut heeft het hooguit voor intelligente mensen die onbevangen naar zo'n PO-tribunaal willen kijken.

WirMachenMusik | 06-08-13 | 02:35

@123jeproefthetzo: Wat ik zeg, nature en nurture. Daarnaast heeft een boek nog nooit een mens gedood, idioten die zich echter door de voorlezer laten opnaaien daarentegen...
.
@Solid State: Dank in ieder geval dat u mij niet ziet als iemand die zijn kop in zijn reet heft gestoken de afgelopen jaren...

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:33

@ inh30cl

Ja zoiets vermoed ik ook
Ik woon tussen Marokkaan. En
De ouders hebben weinig zicht op wat hun kinderen doen
Zoonlief krijgt een bekeuring
Moeder moffelt die weg voor pa
Zodat pa hem niet ziet

De pubers die ik spreek, hebben een behoorlijke haat naar USA, het westen
En het slappe optreden van popos
Zijn hun eigen woorden

Ook : hooligans apart aardige jongens
Samen beesten

Groepsenergie
Waar ze goed gebruik van maken

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 02:31

Truste Slip.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:29

@DreqNeqSchot:
1: Ik zit hier de Islam niet te verdedigen, het is niet mijn religie, verre van zelfs...
2: Ik zie graag de verbanden, geen losse zinsneden/regels.
3: DE Islam bestaat niet, het is net zoals het Christendom onderverdeeld in vele stromingen ( dixit mijn maat ).
4: Als de Islam inderdaad verplicht tot het doden van iedere ongelovige zijn er een hoop ongehoorzame Moslims, gelukkig.
5: Lees Tom Holland. Al voordat de Islam ontstond was er veroveringsdrang vanuit die streken ( google Mazdamundi ). Ergo, nature & nurture, de Islam is slechts een vehicel dat voor die verovering wordt gebruikt door de reeds genoemde hysterische mekkergeiten en de stompzinnige meute rolt met de ogen, slijpt het kromzwaard en met het schuim op de mond gaat het op de ongelovigen ( kunnen ook Moslims van een andere school zijn ) inhakken...

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:28

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:08
Vadertje Drees, de laatste pvda-er die deugde.
Heeft niet voor niets zijn lidmaatschap opgezegd.
*guurders truste wenst en mand inkruipt*

Slipsnifter | 06-08-13 | 02:25

@ Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:18 |

Nee hoor, het heeft alles met de islam te maken. Deze series van aanvallen op infidel is vaste pik rond rammedan. Dat weet jij ook. Alleen mensen die kop in hun reet hebben gehad te afgelopen 10 jaar weten het niet.

solidstate | 06-08-13 | 02:23

@Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:15
Precies en daarom is al dat islam is vrede gelul een complete farce ontworpen om verwarring te scheppen. De islam is vrede idioten zijn mogelijk nog gevaarlijker dan de haatbaarden Die zijn tenminste nog redelijk eerlijk over wat de islam inhoud.

solidstate | 06-08-13 | 02:20

@123 je proeft het zo | 06-08-13 | 02:11
Het is een identiteitscrisis. De derde generatie wordt in Marokko net zo uitgekotst als hier in Nederland.

INH.30CL | 06-08-13 | 02:19

Overigens wil ik de wandaden van m.n. het Marokkaanse tuig niet aan de Islam ophangen. Dat heeft als gezegd eerder met een ongezonde mix van nature en nurture te maken, sla de geschiedenis er maar op na.

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:18

@Den Heerscher | 06-08-13 | 02:10
Ja, zo zie ik het eigenlijk ook. Goed verwoord.

INH.30CL | 06-08-13 | 02:16

Is een kwestie van uitleg. Onschuldige mensen mogen binnen de Islam niet gedood worden. De term onschuldig is helaas vrij rekbaar...

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:15

@Parsons | 06-08-13 | 02:09
Eigenlijk om te janken dat je dat anno 2013 überhaupt nog moet uitleggen , vind je ook niet?

INH.30CL | 06-08-13 | 02:13

@ Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:05 Accept de islam wordt NIET misbruikt maar gebruikt. De islam is van zichzelf al totalitair, agressief en gewelddadig en laat NIETS te te raden over wat haar intenties zijn. Onderwerping middels jihad en/of deceptie en kolonisatie

solidstate | 06-08-13 | 02:12

@Parsons | 06-08-13 | 01:57
Welnee... volgens @iris_kijkt is het sociale onderklasse. Armoede en klassenstrijd. Daarom hebben die voormalige negerslaven in de VS ook de Empire State Building, Chrijsler Building en de Sears Tower neergehaald. Sociale uitsluiting en armoede leidt tot terrorisme en geweld.

In London in de 19e eeuw hebben de armen toch ook Buckingham Palace en St. Pauls Cathedral verwoest? En werd straatgeweld zonder winstbejag exclusief door armen gepleegd?

Oh wacht...

Stormageddon | 06-08-13 | 02:12

@slipnifter
Ja sorry

Wat ik me afvraag is waarom juist de pubers van nu zo een enorme haat hebben, tegen het westen

De vorige generatie gaf beduidend minder overlast

Is dat een plek eisen?
Voor volwaardig willen aangezien?

Het is in ieder geval opvallend dat er nu generatie kopschop is

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 02:11

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:56 |
Over overhaaste generalisatie gesproken. De allochtonen op de universiteit zijn nog altijd niet de bontkraagjes uit de achterstandswijken, maar veelal studenten uit andere EU-landen en China. Dat er een kleine toename vanuit derde generatiegevallen is terwijl men ondertussen steen en been klaagt over het dalende onderwijsniveau zegt me dan ook helemaal niets.
Ook doet dit kleine beetje studenten geenszins afbreuk aan het feit dat er in dit land structurele overlast van bepaalde migratengroepen is. Dit is een feit en daar hoeven we niet om heen te draaien.
Het fenomeen uit willen leggen buiten een cultureel-religieus kader kan prima en is ook terecht. Het is echter wegkijken op het moment dat je gaat ontkennen dat de cultureel-religieuze achtergrond wel degelijk een van de oorzaken van het probleem kan zijn en dat is precies wat veel gebeurt. Het niet durven benoemen van andere mogelijke oorzaken dan de geaccepteerde oorzaken (onderwijsniveau, sociaal-economische positie, maatschappelijke positie) is een toonbeeld van verkreupelende politiek correctheid.
Tot slot is een groep tuig benoemen als "tuig van marokkaanse komaf dat zich islamitisch noemt" helemaal geen racisme of discriminatie, enkel een feitelijke constatering over de groep tuig. Ook kunnen we constateren dat er vele groepen tuig zijn met een vergelijkbare afkomst, zonder daarbij iedereen met die afkomst over één kam te scheren. Tot slot kunnen we zelfs stellen dat die specifieke komaf en cultuur een erfenis met zich meebrengt die het tuiggedrag tot op zekere hoogte stimuleert of anders in elk geval vergoeilijkt.
Geen racisme, geen discriminatie, enkel feitelijke observaties. De conclusie "Er is een marokkanenprobleem" is dan een terechte, zij het wat ongenuanceerd.
Bovenstaande epistel beschouw ik, tezamen met het vorige verhaal, als een algemeen aanvaard uitgangspunt als het op benoemen aankomt. Mensen dom noemen om wat ze zeggen getuigt van extreme kortzichtigheid omdat je mensen geen ruimte voor nuancering geeft en ze aanvalt op een overhaaste generalisatie van een snel geplaatste one-liner. Beetje jammer en een grove onderschatting van de meeste reaguurders. DOEI!

Den Heerscher | 06-08-13 | 02:10

@Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:05
Nee, de islam wordt niet misbruikt. De islam *is* een oorlogsideologie. islam is niet de vergelijken met welke religie dan ook.

Parsons | 06-08-13 | 02:09

@ Slipsnifter | 06-08-13 | 02:02
En daar waren de oude en jonge Drees zich maar wat van bewust, vandaar DS '70 na de "nieuw linkse" overname binnen de pvda in 1969.

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 02:08

Probleem met de Islam ( en met elke religie ) is dat de idee misbruikt wordt door - vaak bebaarde - hysterische zeepkistroepers die menen het alleenrecht op de interpretatie van de diverse geschriften te hebben, en de vaak niet al te snuggere en volgzame meute slikt dat dan voor zoete Kebab, slappe Hosti's of Gefillter Fisch.
Religie is eigenlijk iets wat verboden voor domme mensen zou moeten zijn, aangezien die te stom zijn voor de individuele beleving en te volgzaam om door de hysterie van de mekkergeit op de zeepkist heen te prikken.
Een goede vriend van me is ( o.a. ) Moslim, maar ook hoogopgeleid, seculier en zeer tolerant en die ergert zich grijs aan het eenrichtingsverkeer wat er in de Moskee plaatsvindt ( geit blaat, de meute slikt, kritische vragen worden niet op prijs gesteld ) en heeft last van het stomme criminele importvolk wat de Islam louter misbruikt om de eigen genetische defecten en het onfatsoen als excuus te gebruiken voor hun daden.

Graaisnaaiert | 06-08-13 | 02:05

@123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:58
Aha snoodaert, zat mijn hersens al teveergeefs te pijnigen..

Slipsnifter | 06-08-13 | 02:03

@Jan Dribbel | 06-08-13 | 01:53
Alles wat voor 24.00 uur wordt gereaguurd is van geen enkel belang. Des nachts wordt alles opgeteld heroverwogen en gecounterd.

INH.30CL | 06-08-13 | 02:02

@DreqNeqSchot | 06-08-13 | 01:57
Klopt, het is een mooie bijkomstigheid voor bepaalde partijen dat ze bepaalde bevolkingsgroepen aan zich kunnen binden.

Slipsnifter | 06-08-13 | 02:02

Jan Dribbel | 06-08-13 | 01:53
+1
Maar, met de opmerking:
"Waarom loggen gluurders in na 24.00 uur?"
Ja idd, waarom beste Jan? Waarom log jij in?

pawa | 06-08-13 | 01:59

@ slipsnifter
Verkeerd. Gekeken link is van
La bailaora

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:58

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:53
Haha, don`t worry ;)
Het emigratiescript ligt binnen handbereik als het uit de klauwen gaat lopen.

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:58

@Jan Dribbel | 06-08-13 | 01:53
Leuk verhaal hoor, maar de anderen zwijgen niet vanwege de schaamtecultuur, maar omdat in de koran staat dat het een plicht is van elke mohammedaan om vrouwen van de vijand aan te randen, liefst te verkrachten.

Lees je niet in het AD, ik weet het.

Maar ook na 24:00 houden we het hier graag bij de feiten.

Parsons | 06-08-13 | 01:57

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:48
Heeft meer met electoraat te maken;
"Mensen die van honden houden, fokken honden en mensen die van zwakken houden, zorgen dat er zwakke groepen komen." "De PvdA fokt zwakkeren, zoals een ander honden fokt"

Aldus Dr. Willem Drees jr. in 1973:

DreqNeqSchot | 06-08-13 | 01:57

@heerscher - bedankt voor je relaas en ben het wel met je eens, op een ding na: het resultaat is niet 0 procent. Het is veel meer dan dat. Er gaan steeds meer allochtone kinderen naar Universiteit, HBO en de hogere niveaus van het MBO. Lang niet allemaal, dat is waar, maar duidelijk aanwijsbaar. Dat is misschien wel meer het probleem:het intelligente deel stroomt door en heeft daarna veel minder contact meer met het deel dat niet doorstroomt en dus zelf maar wat gaat doen, w.o. de verkeerde dingen.Dat geldt ook voor Nederlandse kinderen die niet zo goed kunnen leren denk ik. Evengoed zijn er verschillen en daarnaast de overheersende spijt dat al die immigratie voor zoveel problemen zorgt. Spijt is overigens misschien creatiever op oplossingen te zoeken dan woede.

iris kijkt | 06-08-13 | 01:56

@ slipsnifter

Link
Meneer is van Goldman sachs
Gvd

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:54

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:48
Pas je wel een beetje op jezelf? Bereid je voor op het ergste. Kan het altijd nog meevallen :-)

La Bailaora | 06-08-13 | 01:53

Waarom loggen gluurders in na 24.00 uur? dan is Bakito naar bed, of naar zijn nest.
Ik woon een beschaafde stad waar een groot deel van onaangepasten naar elders is vertrokken om als kanonnenvlees te dienen. Maar de laatste tijd zijn in het centrum, in de wat stillere straatjes, de leerling salafisten, weer eens hoogst ongepast bezig.
"je hebt te weinig aan, vuile hoer". Het meisje zei iets terug over opvoeding en manieren. De onopgevoede, manierenloze knaapjes werden woedend. Het meisje werd opgewaardeerd tot vuile kankerhoer. Ze stapten van de fiets en waren duidelijk van plan het meisje aan te vallen. Gelukkig voor het geheel verbouwereerde meisje kwam er net een groepje getatoueerden aan en gingen de halalmoslims er als woestijnhazen van door. Wat een Walgelijk volk, die jeugdige marokkaanse halalmoslims. Dat soort volk verpest het voor de anderen, maar de anderen zwijgen vanwege de schaamte cultuur. Waardoor de plaag zich gesterkt voelt om door te gaan.

Jan Dribbel | 06-08-13 | 01:53

@Stormageddon | 06-08-13 | 01:48
Nog wel ja, maar hoe lang nog vraag ik me af..

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:51

@tattooboer | 06-08-13 | 01:46
Klopt, dat is het middel. Maar het doel is nog veel perverser.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:51

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:43
Tuurlijk, het is toch allemaal overduidelijk.
We hebben nederland begin jaren `70 verkocht voor betrouwbare olielevering met een paar procent korting en de gevolgen daarvan worden nu steeds duidelijker.
Allemaal van bovenaf bepaald, verandert Jan met de pet niks aan.
De gemiddelde burger vindt het gezien zijn stemgedrag allemaal prima, ik maak me er niet meer druk om.

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:48

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:39
Spanje is wat dat betreft een transitland geworden. Daar is niets te halen op korte termijn qua sociale zekerheid en dergelijke. Zo snel mogelijk doorreizen naar Frankrijk, België, Nederland en Duitsland. Daar staan de honingpotten.

Stormageddon | 06-08-13 | 01:48

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:43
Het aloude verdeel en heersch, vooral het verdelen wat niet aan hun toebehoort.

tattooboer | 06-08-13 | 01:46

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:39
Ik vrees dat het meer dan een vermoeden is..., zie ook dit:
www.bbc.co.uk/news/uk-politics-1851939...

Die man heeft niet voor niets samen met Catherine Ashton het Europese immigratiebeleid in elkaar getimmerd.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:43

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:33
Maar ja, wat kun je anders verwachten van een pvda regering, de bevolking heeft er zelf weer voor gekozen.
Vind het alleen jammer dat ik er ook tussenin moet wonen.
Maar ja, iesj democratie dus ik leg me er maar bij neer, weg van de minste weerstand ;-)

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:43

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:33
Ik heb sterk de indruk dat de grenzen nog steeds wagenwijd openstaan voor die mensen en er nog steeds hele dorpen worden geimporteerd in het belang van allerlei verdragen, uitwisselingsprojecten, kennisoverdracht(ieslaam) en wat links nog meer voor moois heeft verzonnen.

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:39

@miereneukert | 06-08-13 | 01:29
Van Moors Spaans broederschap in Andalusie is weinig te merken. Wel is het zo dat de huidige Marokkaanse gemeenschap in Andalusie van veel verder terug is, en gaat over een heel ander slag Marokkanen. Mensen die weinig met islam op hebben en over het algemeen redelijk goed zijn geintegreerd.

Maar verder hebben ook Andalusiers heel weinig op met Moren. Zouden nooit terug willen naar Al Andalus.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:38

flyable19 | 06-08-13 | 01:25
Racist.

Amano | 06-08-13 | 01:37

miereneukert | 06-08-13 | 01:32 |
Noorwegen kun je zo naar toe, zie placement.nl

Watapatja | 06-08-13 | 01:37

@Parsons | 06-08-13 | 01:34
het kan wel:
Jij(met jou instelling) en mij ( met mijn instelling)... wegzetten als..

tattooboer | 06-08-13 | 01:35

@flyable19 | 06-08-13 | 01:25
Racist.

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:35

@Parsons | 06-08-13 | 01:32
Jou en mij, of dan worden jij en ik... Bijna bedtijd me dunkt.

Parsons | 06-08-13 | 01:34

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:29
Het lijkt niet alleen zo, het is ook zo, er komen er steeds meer bij. Met cijfers wordt geweldig gemarchandeerd. Zo telt men geen 'moslims', maar de 3e generatie kindertjes, waar er steeds meer van komen, zijn gewoon 'Nederlanders'.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:33

@flyable19 | 06-08-13 | 01:25 | + -1 -
Wat probeer je nu te polariseren met je reactie?

carramba | 06-08-13 | 01:32

iris kijkt | 06-08-13 | 01:24 |

Groenland is me net iets te gortig. Maar Noord Noorwegen of Canada, danwel een latijns Amerikaans land zouden eventuele opties kunnen zijn.

miereneukert | 06-08-13 | 01:32

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:24
Plus het feit dat Spanjaarden sowieso niets hebben met buitenlanders. Krijg als Nederlander in Spanje geen auto-ongeluk, want they will fuck you over as if there's no tomorrow. Enfin, jij weet.

En dan jij en mij wegzetten als racist.

Ik vind het wel iets komisch hebben.

Parsons | 06-08-13 | 01:32

@Parsons | 06-08-13 | 01:28
En wat de imams ze voorkauwt... Oftewel 1. koran + hadiths, 2. imams + scholing, 3. ze doen alles geheel in lijn met die koran.

Want bijvoorbeeld, waar komt het 'hoer' roepen ook al weer vandaan? * Iets met 'kuis' en relatie met hoofddoekje roepend *

Een en een optellen is over het algemeen niet zo moeilijk, behalve bij pertinente wegkijkerTs.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:31

@ Iris kijkt

U wilt emigreren?
The bunny ranch

Geen land
Maar een goed inkomen en bescherming

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:31

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:15
Ja. Mensen met een lagere sociaal-economische positie zie je vaker terug in de criminaliteitscijfers. Eens.
Je ziet ook vaak Marokkaanse jongeren van Berberkomaf in een lagere sociaal-economische positie. Dit was in de jaren '80 al bekend.
Men dacht: Laten we daar wat aan gaan doen. We hebben 25 jaar achter de rug met allerlei buurtcoaches, straatteams, kansenwijken, krachtwijken, integratiecursussen, etc. etc.
Er zijn duizenden initiatieven geweest om deze achterstandslieden bij de maatschappij te betrekken, dit in tegenstelling tot o.a. Brazilië. Het resultaat is nul: Het is steeds dezelfde migrantengroep die op dezelfde wijze problemen creert. Dit zien we ook terug bij kampers en in het oostblok met de Roma zigeuners.
Op het moment dat we twee generaties lang begrip getoond hebben, ons aangepast hebben aan de immigranten, ze alle ruimte hebben gegeven om hun geloof te belijden, om zich te ontwikkelen, om zelfs voorgetrokken te worden bij vacature's voor bijv. de politie en het probleem neemt niet af, dan moeten we vooral niet wegkijken.
We hebben de slechte maatschappelijke positie geconstateerd als een (van de) oorza(a)k(en), geprobeerd hier van alles aan te doen en het heeft tot op heden niet geholpen.
Wat rest nog dan een hardere aanpak voor dit soort tuig? Dat het toevallig marokkanen zijn is volledig bijzaak. Dat we niet mogen benoemen dat het marokkanen zijn is een hele kwalijke zaak en staat los van de problemen die ze veroorzaken.
Bovendien snapt elk weldenkend mens dat men nooit een individu kan afrekenen op tendensen binnen de groep waar hij/zij toevallig uit afkomstig is. Ook dat staat los van "door marokkanen veroorzaakte problemen".
En tot slot: Al noemen we het structureel "mensen uit een achtergestelde sociaal-maatschappelijke positie", het duurt een week en iedereen weet wat met dit volgende policor eufemisme bedoeld wordt. Zie "Finnen".
Als je echt wat nieuws te melden hebt, dan zien we je wel weer terug.

Den Heerscher | 06-08-13 | 01:30

In Spanje zijn zeker ook problemen met Marokkaantjes. Al heel lang!
Voornamelijk in Barcelona en in de steden daar omheen. (Sabadell en Terrassa)
Maar het probleem van Barcelona is dat er ontzettend veel mensen wonen uit Andalusie.
Ivm de hoge werkloosheid zijn die destijds naar Barcelona verkast.
En daar in het zuiden van Spanje is toch nog altijd een soort van oude Moorse/Spaanse broederschap. Opgebloeid uit het verleden. Spanjaarden gaan dus uiteindelijk makkelijker om met Marokkaantjes als wij hier in Nederland zou je kunnen zeggen. De culturen lagen -en liggen nog altijd veel te ver uit elkaar hier in ons land!

miereneukert | 06-08-13 | 01:29

@La Bailaora | 06-08-13 | 01:24
Ook nog eens ja, en ze breiden zich zeer snel uit als ik zo eens om me heen kijk.
Lijkt wel of ik elke dag meer gallemegallende mannen in jurken, vrouwen in hoofddoekjes/tenten en kk-sissende kindertjes zie/hoor..
Is progressie volgens de pvda, ik zal wel een onaangepaste spruitjesluchtkaaskop zijn om dat niet zo te zien..

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:29

@as-saboer | 06-08-13 | 00:29
Deze reactie had ik even gemist.
Maar goed. Als je hier nuance in wilt zien. Ten vierde male gezakt voor begrijpend lezen. U begrijpt sarcasme niet.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 01:28

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:15
Er van uit gaande dat je die vraag in al je oprechtheid stelt zou ik je willen adviseren om de koran eens te lezen.

Ik garandeer je dat je daarin het antwoord op je vraag zult vinden.

Dan zul je ook begrijpen dat men in de UK vooral last heeft van Pakistani, in Zweden en Noorwegen van Iraqi, in Frankrijk van Algerijnen, in België en Nederland van Marokkanen en in Duitsland van Turken.

Die hebben allemaal één ding gemeenschappelijk.

Behoeft geen verdere uitleg, je zult het lezenderwijs wel begrijpen.

Oh en vergeet de Hadith, Soennah etc. niet.

Parsons | 06-08-13 | 01:28

@flyable19 | 06-08-13 | 01:25
Weer 1 die niet snapt dat 'ie op Geenstijl is beland lol.
Weet je wat iedereen hier vroegah altijd zeiden tegen heteluchtbalonnen als uzelf?
Ga eensch deaud!

tattooboer | 06-08-13 | 01:28

Oh, en nog ff een tip: Doe altijd zo snel mogelijk aangifte! Het 'heerlijke' is namelijk ook nog eens dat als de pit de aangifte van de 'tegenpartij' eerst opneemt, jij verdachte bent en dus geen aangifte meer kunt doen, totdat je verdachte af bent! Jahaa, zo rollen we hier in Nederland.

pawa | 06-08-13 | 01:27

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:24
Beter verhuist hij naar Syrië, daar doet de leider er tenminste nog iets aan.

tattooboer | 06-08-13 | 01:26

Lekker belangrijk, er worden ook wel eens meisjes / vrouwen in elkaar geslagen door hun partner van nederlandse afkomst. Daar hoor ik hier nooit iets over. Natuurlijk, dit is vreselijk maar jullie exploiteren het alleen omdat de daders van een andere kleur zijn. Hou je nu eens bezig met echte journalistiek en kom eens met Nederlanders, waarbij je er achter zal komen dat de meeste Nederlanders domme "rednecks" zijn.

flyable19 | 06-08-13 | 01:25

@Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:15
Zonde voor die muur

Methylfenidaat | 06-08-13 | 01:25

@miereneuker- Ja , interessant, wil graag weten welk land je weet te vinden om naar te verhuizen waar dit soort dingen niet aan de hand zijn ? Groenland ?

iris kijkt | 06-08-13 | 01:24

@Slipsnifter | 06-08-13 | 01:21
Plus dat er procentueel veel meer moslims in Nederland zijn dan in Spanje. Spanje loopt ongeveer 20 jaar achter wat dat betreft.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:24

iris kijkt | 06-08-13 | 00:36 | + -7
U behoort tot die door u benoemde onderklasse van dit land. Van mensen die niet beter (willen?) weten. Mensen die niet beter kunnen dan problemen te bagatelliseren of te ontkennen. laat staan met oplossingen te komen. Mensen met een dergelijke gedachtegang zoals het uwe zijn erger dan het probleem. Ze staan een oplossing in de weg.

Amano | 06-08-13 | 01:22

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:15
In Spanje gebeuren ook dingen, tuurlijk. Maar niet op het structurele niveau van het geweld van Marocjes in Nederland. En ja, toevallig heeft men ook problemen met Marocjes in vooral Barcelona. Zo is er laatst ook een Spaanse die kritiek had op die groep met de dood bedreigd. Toeval? Je denkt het toch niet he?

Maar waar ik het over had is dat er onder de Spaanse armen heel veel kindertjes geen geld meer is om zelfs te ontbijten (pers. comm. schooljuffrouw), maar vooral die Spaanse arme gezinnen trekken er niet op uit om amok te maken.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:21

@ Iris kijkt
Hoi
Overdag heeft u meer kans op bijval
U zit nu op een verkeerd tijdstip
Nu spreekt de onderbuik
Stijlloos

Overigens the guardia civiel
Treedt redelijk duidelijk op

Iets wat veel
Bondkraagjes missen
Duidelijkheid

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:21

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:15
In nederland hebben we een iets andere situatie dan in Spanje, want hier
1: Buigt men van hoog tot laag (vooral hoog) diep voor de ieslaam
2: Wordt slecht gedrag beloond, hoe slechter het gedrag hoe hoger de beloning
3: Is de grootste aso met de grootste bek de baas op straat
4: Hebben we geen noemenswaardige ordehandhaving op straat
Maw, het tuig weet dat ze hier boven de wet staan en dat ze met asociaal gedrag alles voor elkaar krijgen.

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:21

nos.nl/artikel/537071-zawahiri-gaf-opd...
Beetje uileg over de aanslagsdreiging van afgelopen weekend.
Wat de NOS dan weer niet verteld is dat het door de islam komt, want zondag was het de 27ste dag van ramadan, de dag dat muhammie van alluh de koran kreeg en dat moest groots met veel dood, bloed en verrekking gevierd worden natuurlijk.

tattooboer | 06-08-13 | 01:21

Ongeveer een jaar geleden had ik de verantwoording over twee 'opgeschoten knapen' van 16 en 17 jaar. We gingen op Zaterdagavond wat drinken en eten in de stad. Een dealer (type zwerver, buitenlands met een buitenlandse vriend op de achtergrond) viel ons steeds lastig. Na wat beleefd afwijzen was ik het zat, ik geef een grote bek, hij pakt mij bedreigend vast en dat moet je dan dus net niet doen. Dealer KO, zijn maat op de vlucht.
-Epiloog:
De dealer en zijn maat, niets aan het handje, maar wel aangifte doen van mishandeling.
De jongens, met grote moeite buiten schot kunnen houden, immers, medeplichtig aan mishandeling op de openbare weg.
Ikzelf, voor het hekje, eis 700euro boete en 1 maand gevangenisstraf voorwaardelijk (ik lieg echt niet).
Uitspraak, 180euro boete en 40uur taakstaf voorwaardelijk. Omdat ik mijzelf en twee jongens heb verdedigd tegen een opdringerige dealer.
----------------
Maar ja, openbare geweldpleging hè, dat mag niet! Boete aanvaarden en doorlopen mensen, niet zeuren!

pawa | 06-08-13 | 01:19

@iris kijkt | 06-08-13 | 01:15
Dat is heel simpel.
Wat hier als criminaliteit word gezien word in marokanië en noord marokanië als sport gezien. Er zijn legio docu's op utubes over de hossels van die regio.

tattooboer | 06-08-13 | 01:17

Eigenlijk wel typerend wat Ebru zei bij de Knevel. "De generatie van mijn leeftijd zou juist goed Nederlands moeten kunnen spreken en de Westerse samenleving accepteren en daar in meegaan". Ik herinner mij nog een oude Marokkaanse buurman uit de jaren 80. Kop thee. Koeskoes. Allemaal prima! Zijn Nederlands kon beter maar enfin. Stonden we destijds ook niet zo bij stil. Mensen deden geen vlieg kwaad toendertijd.
Zijn kleinkinderen zijn inmiddels het onkruid van onze samenleving geworden en politici en ander soort hoogwaardigheidsbekleders kijken weg. Ik ga ook maar verkassen, dat is de nog enige openstaande optie om los te komen van deze terreur. Triest , maar wel realistisch.

miereneukert | 06-08-13 | 01:17

@bailaora - Zie je in Spanje niets van dit alles ?? Dus geen criminaliteit, verkrachting, lastig vallen en onbeschoft gedrag ? Nou ben benieuwd, juist omdat er ook een paar honderdduizend Marokkanen zitten.Overigens zitten er in Marokko zelf ook nog iets van 25 miljoen en daar heb je het ook veel minder. Dus wel interessante vraag wat dat dan is in Nederland ? Maar ja, ga je beter kijken, klopt die vraag mischien wel niet helemaal? Ik bedoel voor men weer losbarst over het tolerante klimaat hier.In Spanje is er nl. misschien meer mis dan je suggereert, evenals in Marokko.

iris kijkt | 06-08-13 | 01:15

Bruno Alaska | 06-08-13 | 01:13 |
We zijn wat dat betreft de crisis nog lang niet te boven.

Watapatja | 06-08-13 | 01:15

@Methylfenidaat | 06-08-13 | 01:10
@La Bailaora | 06-08-13 | 01:11
*met hoofd tegen muur bonkt*

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:15

Jammer dat pius en Holzenbein er nu niet zijn om Nanninga voor rascist uit te maken..
Not.

Slipsnifter | 06-08-13 | 01:14

@Stormageddon | 06-08-13 | 01:08
Eens, er klopt iets niet, dat gevoel deel ik met je. Lijkt een beetje op die PVV-knakker die opeens mohammedaan speelt. Klopt ook iets niet. Is ook iets mee.

Parsons | 06-08-13 | 01:14

@Arjan | 06-08-13 | 01:07
Zet dat maar in de krant, meneer.

Stormageddon | 06-08-13 | 01:13

@Watapatja | 06-08-13 | 01:00 |

God ja, iedereen, alle ... Dan is het geheel weer het probleem, dan toch juist weer de uitzondering. Over het algemeen zijn de voorzieningen in dit land voldoende geweest om er redelijk uit te komen, dat het in gevallen niet of niet meer zo is.. Tsja... misschien hadden ze de ellende daar moeten laten waar het was.

Bruno Alaska | 06-08-13 | 01:13

@Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:07
vreselijk, walgelijk. Ik weet dat het gebeurt, dat het gaat gebeuren, en dat er dus nog veel meer slachtoffers komen. En ik weet het al jaren. En men blijft maar wegkijken. Maar vooral diegenen die het volk niet inlichten, die zijn nog erger dan de daders.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:11

Anders gaat die wijn lurkende huppel tut daar ook even een middagje op het strand liggen.

Opportunist | 06-08-13 | 01:11

@Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:07
Feit.

Methylfenidaat | 06-08-13 | 01:10

@Parsons | 06-08-13 | 01:00
Ik kan m'n vinger er niet goed op leggen (ik heb het ook niet echt onderzocht) maar m'n intuïtie zegt: Hoax.

Overigens is de flitsboem-rommel hier net weg, dus het zal bij jullie ook niet lang duren.

Stormageddon | 06-08-13 | 01:08

Toen ik een jaar of 22 was had ik ook al overal een mening over. Toen (en dat is lang geleden): "Ja, maar als je corrigeert voor inkomen en opleiding dan blijkt dat..." In retrospectief had ik toch beter naar de barman moeten luisteren die wél in zo'n wijk woonde en wist waar hij het over had. Ik wil mezelf wel een beetje verdedigen: ik had nooit anders gehoord, en ik dacht serieus dat als een krantenartikel over "jongeren" ging het over een doorsnede ging van mensen tussen de 12 en de 20. BOY, was I wrong! En wat hebben er veel leraren, journalisten, opiniemakers, commissarissen van politie, criminologen, etc. meegewerkt aan zo'n wereldvreemd wereldbeeld. Achteraf gezien was het gewoon een complot. Met de beste bedoelingen waarschijnlijk, maar mutatis mutandis verdedigde Rosenmuller Pol Pot, en echt veel spijt heeft hij er ook niet van.

Arjan | 06-08-13 | 01:07

@miereneukert | 06-08-13 | 01:02
Ik heb zomaar het idee dat politie en justitie alle gevallen van verkrachtingen door mohammedanen onder de pet proberen te houden.

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 01:07

@as-saboer | 06-08-13 | 00:57
Ik zou er bijna intrappen, maar de vorm staat niet ter discussie.
Degene die de stelling poneert (en dat bent u) mag best zeggen waarom 'ie die poneert.

Dat u de link "niet legt" (ohja, toch wel) met "bepaalde politieke partijen" impliceert dat ik een voorstander zou zijn van etnische zuiveringen. Deze discussie is vooralsnog gesloten totdat u op een volwassen manier een gesprek kunt aangaan.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 01:06

@hero of heaven
Leuk die pic, van je moeder

123 je proeft het zo | 06-08-13 | 01:05

@Parsons | 06-08-13 | 01:03
Ga slapen, je bent er aan toe.

tattooboer | 06-08-13 | 01:04

@Watapatja | 06-08-13 | 01:02
hehe, ik heb geen angst om iets verkeerds te zeggen, maar zwijgen doe ik ook niet.

Methylfenidaat | 06-08-13 | 01:04

@La Bailaora | 06-08-13 | 00:55
Ja, dat feit moet het zijn, lol.

Parsons | 06-08-13 | 01:03

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:56
Dat uitgerekend jij je denkt te kunnen beroepen op feiten vind ik iets heel geils hebben.

Parsons | 06-08-13 | 01:03

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:57

Walgelijk idd.
Het gaat hier om een zeer zwaar zedenmisdrijf!
3 Marokkaantjes en 1 Surinamer. Die combi!
Omgeving tunnel A6 ter hoogte van het nooit afgebouwde kasteel.
(Sturmeypad)

miereneukert | 06-08-13 | 01:02

Methylfenidaat | 06-08-13 | 00:59 |
Zo halen ze ook af en toe reaguurders op,:-).

Watapatja | 06-08-13 | 01:02

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:56
In Spanje heb je tegenwoordig 6 miljoen mensen zonder baan, en daar zie je aan de onderkant niets van dit alles, terwijl de uitkeringen van Marocjes in Nederland een vermogen is in vergelijking met de omstandigheden in Spanje.

Kortom, je 'onderkant' verhaal is gestoeld op onzin. En als je arm bent ga je op zijn best stelen, niet politie bekogelen en meisjes in elkaar rammen. Dat doen criminelen, en die komen in alle lagen van de bevolking voor.

Dus probeer het nog eens zou ik zeggen. Het antwoord op de reden van de Marocjes is heel erg eenvoudig en voor de hand liggend. Het is echt niet moeilijk hoor.

La Bailaora | 06-08-13 | 01:01

@Methylfenidaat | 06-08-13 | 00:59
mind de typo's, tis laat, en alcohol *hik*

Methylfenidaat | 06-08-13 | 01:00

Bruno Alaska | 06-08-13 | 00:58 |
Waarbij je een beeld neerlegt alsof iedereen hier onderdak heeft en een basisinkomen, vergeet het maar, het sociale vangnet kent vele gaten.

Watapatja | 06-08-13 | 01:00

@Stormageddon | 06-08-13 | 00:54
Dat ben ik met je eens.

(Ik hou het kort, beetje flitsboem op het moment)

Parsons | 06-08-13 | 01:00

vet actie net in de straat hier, 3 politie wagen, busje en 2 undercover wagen, opzoek naar.. TATAAAAA.... Cultuur verrijkers.


Maar er is toch geen probleem, zei ik nog aan de agent.

Methylfenidaat | 06-08-13 | 00:59

@Ommezwaai | 06-08-13 | 00:57
Wou ik dit weten? Nee.
bedankt voor een totaal overbodige beeldvorming, gromm.

tattooboer | 06-08-13 | 00:59

Loe de Jong schrijft in zijn boek Nederland en de Tweede Wereldoorlog, dat er meer Nederlanders zijn gesneuveld die vrijwillig (!) de Duitse zaak dienden dan Nederlanders die de geaillieerde zaak dienden. Ken uw Nederland wil ik maar zeggen.

Ikbeneenzelfbouwer | 06-08-13 | 00:58

@Watapatja | 06-08-13 | 00:53

Ik nuanceer de onderklasse....

Bruno Alaska | 06-08-13 | 00:58

tattooboer | 06-08-13 | 00:54
Ik laat dat zwaaien lieveraan onze Noord-Afrikaanse vrienden over.
Vroeger stonden die op de kade gewoon met een steen aan een touwtje, gebonden aan de tampeloeris, lekker te "zwaaien" naar de vertrekkende zeelieden.
Vandaar de naam: "Tampenzwaaiers"

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:57

@miereneukert | 06-08-13 | 00:53
Oh. Wat een vreselijk verhaal. En als het gedoofpot is vanwege ramadan, is het nog erger.

Maar dank dat je erover vertelt.

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:57

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:36
Kijk eens, vinexkijkertje,
Dat in een ander land andere bevolkingsgroepen de boel aan het verstieren zijbn kan best zijn.

Maar moet je dan maar gelijk je ogen sluiten voor wat er in je eigen land gebeurt?
Hebben we dat niet al veel te lang gedaan? En getuigt het niet juist van ontwikkeling als we de problemen gewoon een keertje aan pakken in plaats van te bedekken met de mantel der liefde?

Is uiteindelijk niet iedereen daar bij gebaat?

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:57

@Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:48
Lijkt mij zeer logisch. Omdat de discussie zuiver houden gaat over de inhoud en niet de vorm. Als ik u zou zeggen dat ik geen moslim ben, zou de volgende vraag zijn; bent u een socialist? Als ik daar ontkennend op zou antwoorden zou u vragen; Heeft u wel eens buitenlander meegemaakt? Dit repertoire kan vervolgens net zolang doorgaan tot u een vooroordeel heeft gevonden die een van u afwijkende mening verklaard. Zonder hierbij op de inhoud in te gaan. Wat u veronderstelt is dus alles behalve "zuiveren" van de discussie, maar eerder "zuiveren" van de van u afwijkende meningen. Zonder hierbij een link te willen leggen tussen bepaalde politieke partijen. Maar het is laat en ik moet er morgen weer vroeg uit. Welterusten deugnieten van het vrije leven.

as-saboer | 06-08-13 | 00:57

@bailaora/bruno alaska - Een onderklasse is geen excuus het is een gegeven. Kijk overal in de wereld en vraag je af wie steelt en wie in de gevangenis zit.Hier zitten veel Marokkanen , maar of dat ook zo is in Brazilie of Afrika ? Toch hebben ze allemaal 1 ding gemeen : hun klasse. En dat zeg ik terwijl ik in de verste verte niet een links correct denker ben. Kijk gewoon naar de feiten.l

iris kijkt | 06-08-13 | 00:56

Je noemt me racistisch, je noemt me facistisch,
je noemt sexistisch, nou effe realistisch!!!

m.rotten | 06-08-13 | 00:56

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:53 |
En dat terwijl we ooit het grootste Islamitische land ter wereld waren.

Watapatja | 06-08-13 | 00:55

@Parsons | 06-08-13 | 00:53
En @iris kijkt | 06-08-13 | 00:48 denkt dat het komt omdat ze niet meer willen schoonmaken. Daarom gaan ze maar meisjes in elkaar rammen en de politie bekogelen...

La Bailaora | 06-08-13 | 00:55

@Causa Sui | 05-08-13 | 22:42
Die gasten zijn knettergek ! Ze worden (in stilte) vierkant uitgelachen door die mossels.
On-be-grij-pe-lijk !!!

qutrex | 06-08-13 | 00:55

@Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:48
Dat is een islamdingetje van as-sabour, net doen of je misschien geen moslim bent en een beetje eromheen lullen.

Leren ze op de koranschool. Tussen het leren maken van snelkookpanbommen en het leren vervaardigen van varkenslederen bomgordels in.

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:54

@Parsons | 06-08-13 | 00:43
Ah, widtvoet heeft dewarereligie ook gepariodeerd. Maar, mijn bullshitometer wat betreft website en facebook blijft uitslaan.

Stormageddon | 06-08-13 | 00:54

@Ommezwaai | 06-08-13 | 00:50
Vind ik ook!
Volgens mij kan jij heel goed zwaaien, toch? knul ;)

tattooboer | 06-08-13 | 00:54

@Swedish Chef | 05-08-13 | 21:04
Het waren islamieten mijn waarde.

wakkere_nederlander | 06-08-13 | 00:54

Bruno Alaska | 06-08-13 | 00:43 |
En daar begint de ellende, hoe kom je erbij om een onderklasse in Nederland te ontkennen. Er is heel veel stille armoede in Nederland en we zetten wekelijks 10tallen gezinnen op straat.

Watapatja | 06-08-13 | 00:53

@as-saboer | 06-08-13 | 00:43
Wat valt er te nuanceren aan een groep marokkanen die meisjes in elkaar beukt om vervolgens 3 dagen later op hetzelfde strand de politie aan te vallen?

Dat is de nuance voor bij as-saboer.

Begrijpt jouw soort niet dat er een dag gaat komen dat hier structureel iets aan gedaan gaat worden?

Wel eens van de wal die het schip gaat keren gehoord?

Parsons | 06-08-13 | 00:53

miereneukert | 06-08-13 | 00:50 En dan voor alle duidelijkheid zonder signalement.

Want dat raden we wel als we de daden zien.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:53

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:51 |

Erg dichtbij.
Iets met familie en zo.

miereneukert | 06-08-13 | 00:53

as-saboer | 06-08-13 | 00:49
Maak er nou geen karikatuur van..
U weet best wat ik bedoel.
Ik ga geen discussie aan over zuivere Nederlanders, maar het importeren van islam aanhangers heeft NL in het geheel geen goed gedaan.

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:53

Rasisme hier rasisme daar maar daar zit mooi een meisje met een paar losse tanden en een dikke lip. Nog maar niet te zwijgen dat omstanders haar uit het water heeft moeten vissen anders was ze verzopen. Gaan mensen zich druk maken over de " sfeer" van het bericht. Geloof me, zijn deze drukte makers en rasisme kaart trekkers zelf een keer slachtoffer van dit soort geweld moeten ze getemt worden met " also alsoooooooooo"

ikdenkwat | 06-08-13 | 00:52

+1 voor de telegraaf mention :-)

wakkere_nederlander | 06-08-13 | 00:52

@miereneukert | 06-08-13 | 00:50
Maar hoe weet jij ervan, mier?

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:51

as-saboer | 06-08-13 | 00:49 De Smitjes uit Volendam misschien?

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:50

Zou me niets verbazen als mijn stuk zoals hierboven beschreven van die zaak in Almere tegen de kerstdagen pas in opsporing verschijnt.
Typisch Neerlands OM en Justitie!

miereneukert | 06-08-13 | 00:50

tattooboer | 06-08-13 | 00:44
Zouden er dan toch een stuk of tien reaguurders op een roze GS boot hebben staan hossen gedurende de nichten-parade?
Waarom weet ik dit niet? En nog schokkender, waarom ben ik niet gevraagd?

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:50

@Parsons | 06-08-13 | 00:40
gebeurt ook.

Parsons | 06-08-13 | 00:49

Watapatja | 05-08-13 | 23:39 | + 0 -
Het probleem is dat de natuur (waar wij mensen ook maar een onderdeeltje van zijn) fel anti-multiculti is.
In de natuur komt ook helemaal geen multiculti voor omdat ieder in sociale groepen levende diersoort agressief anti-multiculti is voorgeprogrammeerd.
-
Dus je poging/wens multiculti toch werkbaar te maken heeft werkelijk geen schijn van kans te slagen.
Binnen een paar jaar zal ergens in Europa de vlam in de pan slaan en dan als een bosbrand naar alle Europese landen overslaan.
Helaas gaan verreweg de meeste van ons dat nog meemaken.
-
Natuurlijk met dank aan de naïeve wegkijkende multiculturalisten die zo trots waren om politiek correct te kunnen zijn.

Moi2 | 06-08-13 | 00:49

@Ommezwaai | 06-08-13 | 00:43
Een soort groep van raszuivere Nederlanders of zoiets? Voor zover dat überhaupt bestaat.

as-saboer | 06-08-13 | 00:49

@zeg maar jansen - Ja, dat idee van geimporteerd stemvee van links, zou ergens een geruststellend idee zijn, maar het komt voor in alle landen, die toch niet altijd links zijn.

@ dubsz - Nee, geen leuk idee dat je al mislukt wordt geboren en dat zou hierin Nederland al helemaal niet het geval moeten zijn.

Vergeet jullie beide overigens niet dat r in het kader van de economische groei massaal analfabete arbeiders zijn geimporteerd, en die hebben toen ook hard gewerkt, maar men heeft de gevolgen later gewoonwweg ontzettend onderschat : hun kinderen die het slecht doen in het onderwijs, althans een flink deel en tegelijkertijd niet meer nederig willen schoonmaken.Aan de andere kant: er zijn ook zoveel autochtonen die er niks van bakken qua school en die ook rare dingen gaan doen.

iris kijkt | 06-08-13 | 00:48

@as-saboer | 06-08-13 | 00:41
Even bij de discussie blijven zoals 'ie was en niet stellen dat de omkering mijn persoonlijke menig is. Ter derde maal: voor begrijpend lezen heeft u blijkbaar geen hoge cijfers gekregen op school.

De discussie begon bij de vraag van Lewis Lewinsky of u moslim bent, in antwoord op een stelling die die vraag legitimeert om de discussie zuiver, open en eerlijk te houden.

U hoeft daar geen antwoord op te geven, maar het gesprek een andere kant opduwen vind ik zwak.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:48

@as-saboer | 06-08-13 | 00:36
Als je het topic en de linkjes goed had gelezen dan had je geweten waar dat op slaat.

Stormageddon | 06-08-13 | 00:44

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:40
Ik vond het al vreemd, 250.000 zelfde tatoeaties, en dan die laatste, die me zijn creditkaart overhandigde waarop ik iets met "het roze leger" zag staan.

tattooboer | 06-08-13 | 00:44

die in NL waren

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:44

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:36
Yep. Widtvoedt. De truuk met de hoofdletter i die een kleine letter l nabootst. Het is dit account (doe maar copypasten naar het GS-commentaarvak):
DeWareReIigie

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:44

@carramba | 06-08-13 | 00:35
Helemaal met u eens. Al zou ik het breder trekken en het aanraden dat iedereen gewoon eens lekker een dagje gaat nuanceren.

as-saboer | 06-08-13 | 00:43

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:36 |

Mooi verhaal, dat over die onderklasse. Behalve dan dat iedere zwakbegaafde hier een dak boven zijn hoofd en te vreten krijgt en zelfs verplicht is onderwijs te volgen. Het is hier donker Afrika niet. Onderklasse.. mijn reet.

Bruno Alaska | 06-08-13 | 00:43

as-saboer | 06-08-13 | 00:36
WE zijn de bewoners diein NL waen vóór de invasie van de gelukszoekers, bi-culturelen en cultuurverrijkers.
Dus de autochtonen van vóór 1970, zeg maar.

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:43

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:36
Nee, widtvoet hoaxt alleen twitteraccounts. Ik bedoel alles: de website, facebookaccount en de hele mikmak. Het is me net even te veel leuk bedoelde humor, satire en relativering. Daarvan is bekend dat religieuze fanatici het niet bezitten. Het klopt niet. Het taalgebruik is a-typisch voor relioten, en zeker voor islamitische relioten.

Stormageddon | 06-08-13 | 00:42

deel betreft van criminaliteit
@iris kijkt | 06-08-13 | 00:36
Is dat zo? In de jaren na de oorlog was er geen structurele criminaliteit in de 'opbouw'-wijken. En als er al criminaliteit van de onderklasse is, gaat dat vooral over overleven, tasje stelen bv. Dat gaat niet over het in elkaar rammen van vrouwen.

En het bestaan van een Dutroux bewijst niet dat een Fritzl ok is.

La Bailaora | 06-08-13 | 00:42

@as-saboer | 06-08-13 | 00:36
Alweer geeft u er blijk van TOTAAL niet begrijpend te kunnen lezen.
Uitleg op aanvraag. Ik word hier zo moe van.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:41

@Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:32
Nee, ik zal denken: Die meneer is getraumatiseerd en dat is best sneu. Ik kan mij best voorstellen dat sommige mensen angstig zijn voor andere mensen. De een is bang voor voetbalsupporters, de ander voor Marokkanen, weer een ander voor hangjongeren en nog een ander voor skinheads. Mensen kunnen overal bang voor zijn, maar men moet niet overdrijven. Nuchterheid is (buiten Amsterdam) niet voor niks een Nederlandse eigenschap.

as-saboer | 06-08-13 | 00:41

Oh MY GOD ...

Onze Noor is Coach student op de HvA

WTF is dat?

A) Ze coached studenten?
B) Ze studeert coachkunde?
C) Ze is student en tevens coach?
D) Ze maakt schoon op HvA en dat is de politiek correcte functie omschrijving daarvan?

E)overige....

solidstate | 06-08-13 | 00:41

@hondow | 06-08-13 | 00:32
Dat eerste is waar; er zal vrede zijn als de gehele wereld islamitisch is. Staat in de koran, dus is het waar en dat is ook waar The religion of peace vandaan komt. Handig gespind zo vlak na 9/11. Voor de rest doet de beste man niets anders dan wat er in de 450+ moskeeën in ons land dagelijks gebeurd. Maak je geen illusies. Deaudgaan moet je toch.

Parsons | 06-08-13 | 00:40

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:38 Tien man met GS tatoeages.

We hebben zo'n kunstenaar in de panelen, die weet er vast meer van.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:40

@tattooboer | 06-08-13 | 00:39
oeps, sorrie joris.

tattooboer | 06-08-13 | 00:39

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:38
De Twitterpagina, bokkelul!

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:39

-weggejorist-

tattooboer | 06-08-13 | 00:39

@as-saboer | 06-08-13 | 00:36
In ieder geval niet jij, blijkbaar.

tattooboer | 06-08-13 | 00:39

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:32
Grappig, maar zo komen we natuurlijk ook geen steek verder, he.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:38

iris kijkt | 06-08-13 | 00:36 Onze criminele onderklasse is geïmporteerd stemvee van links.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:38

Mooi heah iris, dat je al mislukt wordt geboren.

Dubz | 06-08-13 | 00:38

@as-saboer | 06-08-13 | 00:34
Hey leuk, gaan we weer. Schelden is mijn afdeling. Interessant. Bron?

Parsons | 06-08-13 | 00:38

miereneukert | 06-08-13 | 00:35
Ok..
Het Twitter pagina van de "rare religie" is dus een tegenoffensief gestart. Zie link van zeg maar jansen.
Zielepoten, ga eens eten!

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:38

Al die verhalen over criminaliteit zeggen 1 ding : ook Nederland heeft een gigantische onderklasse en zoals elke onderklasse in elk deel van de wereld leeft die voor wat het gewetenloze deel betreft van criminaliteit. Beetje geluk heb je als dat georganiseerd is in de maffia .e.d. die houden die jongens wel in toom met specifieke opdrachten voor moord enzo. Minder geluk hebben we met de mislukte ongeorganiseerde crimineeeltjes, die eigenlijk de georganiseerde misdaad niet wil hebben. Weer een kwestie van markt en kwaliteiten. Wereldwijd zijn dat natuurlijk niet speciaal Marokkanen. Kan van alles zijn, zolang je maar onderklasse bent en een mislukte jonge man.

iris kijkt | 06-08-13 | 00:36

Wie is overigens WE Nanninga? In de zin "Tot woorden zijn verstomd en we weten van wie dit land is."

as-saboer | 06-08-13 | 00:36

Stormageddon | 06-08-13 | 00:35 Een widtvoetje. Denk ik.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:36

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:32
Dat bedoelde ik in het vorige topic: dewarereligie is volgens mij een hoax van jewelste uit de AFA-kring.

Stormageddon | 06-08-13 | 00:35

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:18

Linkje ; neen .
Heeft wel een klein stukje in papieren versie van de Almere vandaag gestaan. Hier wordt een oproep gedaan aan een getuige die er toevallig langs fietste en mogelijk iets vreemds zou kunnen hebben opgemerkt.

miereneukert | 06-08-13 | 00:35

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:32
Jeuj! Die zijn van het padje, zeg, die van die rarereligie.

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:35

@zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:33
LOL.

Zegt m'n vrouw ook wel eens ja. Ben te goed voor deze wereld. Of gewoon een watje.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:35

@as-saboer | 06-08-13 | 00:25 | + -2 -
Het zou fijn als woord 'nuance' geadopteerd zou worden door religekkies bij de interpretatie van een oud boek, waar hele hebben en houden aan opgehangen wordt. Nuance is een onderdeel van beschaving.

carramba | 06-08-13 | 00:35

@Parsons | 06-08-13 | 00:25
Daar zou ik werkelijk geen idee van hebben. Schelden met ziektes is meer iets voor proleten. Dat is toch echt meer uw afdeling. Komt dat door de Imam? Custers? Wilders? Sinterklaas? Of toch misschien door de wijk/plaats/milieu waar die gasten opgroeien.

as-saboer | 06-08-13 | 00:34

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:32 Lol. En homoseksueel, dat vraagt ie er dan gelijk achteraan.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:33

tweetybird | 05-08-13 | 23:53

Zo is,t.
Opvallend vaak zie je ook dat dit soort frauen na een roerige periode ineens van haarcoup verandert. Niet zelden gratis aangeboden door de straatfriseur die er ook nog even een gratis zonnebankie bijgeeft. Ach vroeger, die goeie ouwe tijd.http://www.geheugenvannederland.nl/?/nl/items/SFA02:1016881

hero_of_heaven | 06-08-13 | 00:33

@as-saboer | 06-08-13 | 00:31
Gezien je taalgebruik ben je een bekeerling.
*NL islamvrij*

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:32

@Parsons | 06-08-13 | 00:25
En maar beweren dat de islam vrede brengt. Als ik dat filmpje kijk denk ik dat er één iemand oud-Hollandsch gekielhaald moet worden.. Man, man, man wat een verwensingen..

hondow | 06-08-13 | 00:32

@as-saboer | 06-08-13 | 00:25
De vraag is wellicht wat onbeholpen in het licht van 40 jaar vragen ontwijken, maar hij is weldegelijk legitiem.

In elke discussie is het geoorloofd om te vragen naar de beweegredenen van de stellingnemer om de discussie zuiver te houden.

Ik draai het voor uw gemak even om:
Nanninga heeft gelijk! Alle moslims moeten -ongenuanceerde uitspraak hier-

U zult aan mij vragen: bent u een PVV-er?

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:32

@as-saboer | 06-08-13 | 00:25
Jij kan maar niet aan geenstijl wennen geloof ik.
Wel eerst gecheckt waar je nu terecht bent gekomen?
Ongefundeerd?
Tendentieus?
Nodeloos kwetsend?
Gaat er een lichtje branden?

tattooboer | 06-08-13 | 00:31

iris kijkt | 06-08-13 | 00:19
Enige zelfreflectie is u blijkbaar vreemd, zo te lezen.
Zonder die Zwitsal achter uw nick had ik ook wel kunnen vaststellen dat u nieuw bent op deze panelen.
Andere mensen voor dom uitmaken is gevaarlijk en bovendien getuigd het van minachting jegens de reaguurders hier.
Bezint eer ge begint, zou ik u willen adviseren.

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:31

@Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:28
Wat u wilt homoseksuele gekleurde PVV'er. Dan ben ik voor u een moslim. Voor alle andere "reaguurders" ben ik een "reaguurder" met een provocerende nickname.

as-saboer | 06-08-13 | 00:31

@Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:21
Ik zal speciaal voor u de regels citeren waarin enige vorm van nuance te herleiden valt:
"MarketingCommunicatie. Dat ben jij. En je bent er trots op. Een lekker gekke marcommer, met de toko op twitter en daar komen dan zomaar berichten uit de echte wereld voorbij. Jouw wereldbeeld: iedereen is gelijk en sommige mensen zijn slachtoffer. Dit zijn nooit de mensen die in elkaar geslagen, beroofd, verkracht en lastig gevallen worden, maar altijd gekleurde en/of andersafkomstige mensen."
-
Verder geef ik overigens ruiterlijk toe dat er verder weinig nuance en vooral veel hysterie staat.

as-saboer | 06-08-13 | 00:29

@as-saboer | 06-08-13 | 00:25
Ja, ik stem op de PVV.

Dan even over jou:
- je nick is de 99-ste naam van allah (de geduldige).
- je ontwijkt de vraag of je moslim bent.
- je noemt islam een religie.
Ergo:
Je bent moslim.

*aan een profeet heb je geen reet*

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:28

Mooi liedje trouwens ..
*schopt jukebox*
www.youtube.com/watch?v=4An58qj5aTg

He, maar wacht eens even, wat heeft dat lieve meisje nu in haar handen?
Dat kan helemaal niet. Dat hoort een bos madeliefjes te zijn ofzo!

de grote Anti | 06-08-13 | 00:27

Zelden zo'n dom stelletje bij elkaar gezien
@iris kijkt | 06-08-13 | 00:19
Mensen dom noemen. Zo'n intelligent argument. Daar ga jij heel slim van uit je ogen kijken zo te zien.

La Bailaora | 06-08-13 | 00:25

@as-saboer | 06-08-13 | 00:16
Over blaten gesproken.. dat kanker dit en kanker dat, kun jij dat verklaren?

Of heeft het iets te maken dat imams ertoe oproepen of zo?

Ik niet helemaal begrijpie doe.

www.youtube.com/watch?v=gD9IYQXRE_o

Parsons | 06-08-13 | 00:25

@Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:12
Nuance heeft niks met religie te maken. Ik snap ook niet wat de relevantie is met betrekking tot het stuk proza van Nanninblaat. Alsof religie, of een willekeurige religie, leidt tot een genetisch of biologische afwijking ten opzichte van atheïsten en visa versa. Probeert u uw vraag eens te vervangen met "bent u homo?" of "bent u een PVV'er" of "bent u een kleuring" en u zult zien hoe ongepast en niets toevoegend uw vraag is op een serieuze veronderstelling. Overigens mocht u uit mijn antwoord conclusies denken te kunnen trekken wat betreft religie, dan moet u dat volstrekt helemaal zelf weten.

as-saboer | 06-08-13 | 00:25

DaJonkel | 06-08-13 | 00:21 En zo is dat.

zeg maar jansen | 06-08-13 | 00:22

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:19
Grappig. Men roept dingen ( roepen doen we niet op internet, daar typt men.) alsof ik onder andere namen hier al heb gereaguurd. Dat is echter niet zo. Voor de rest corrigeer je je eigen taaldiaree zelf maar mooi.

tattooboer | 06-08-13 | 00:22

@iris kijkt

Mensen die andere molesteren horen naar verhouding te worden gestraft voor hun daden. De huidige stand van zaken, is dat dit niet gebeurt. Een paar uur schoffelen, is de huidige strafmaat.

Blank, Paars, Geel, Groen, Zwart of een mengkleurtje. Het maakt me persoonlijk geen fuck uit. Ik hoef niet bovenaan, het recht, moet bovenaan. Als dit betekent dat een blanke man het land uit moet, doen. Als dit betekent dat een donkere man het land uit moet worden gezet, doen.

Je kunt niet iets doen en dan janken dat je opgepakt bent omdat je een kleurtje hebt. Het is niet relevant. Heb je het wel of niet gedaan. Dat is relevant. Zo ja, straffen en HARD. Zo nee, los maken. Bij twijfel tussen twee daders, alle twee opsluiten, even lang, geen strafvermindering.

Hypocriet is wat deze maatschappij is. Waarbij elke vorm van kritiek verstomt, uit angst voor de racisme kaart. Een woord, dat zijn betekenis al lang heeft verloren ,maar nog steeds wordt verdedigd door een wet die inmiddels archaïsch genoemd mag worden. En de blanke man is inmiddels vaker het slachtoffer van racisme, dan de donkere medemens. Want ik respecteer mijn gekleurde collega's. Ze lopen niet in bontkraag, ze werken zich uit de naad, zijn prettig in de omgang en hebben zowaar goede humor wanneer het aankomt op (hun) religie.

Schijt aan het hypocriete wijzen naar de racisme kaart. Schijt aan jouw verdediging van dit type "rellen". BEIDEN horen veroordeeld te worden. BEIDE partijen horen opgepakt en gestraft te worden.

Hypocriet zijn zij die een ander van leugens betichten, maar zelf de leugen niet weren.

Dubz | 06-08-13 | 00:22

iris kijkt | 05-08-13 | 23:55 | + -1 -

En die vlieger gaat dus niet op. Als je al simpel kijkt naar de bevolkingsaantallen van Nederland kun je niet spreken van "ja maar "bij jullie" zijn er net zo goed mensen die het niet goed doen".
Net zoals dat bij de gayparade 40+ Roemenen opgepakt worden voor zakkenrollen, dan zouden er ook 5000 "Nederlanders" opgepakt zijn als het geen "Roemenenprobleem" was. Of als de politie selectief alleen de Roemeense dieven gearresteerd zou hebben "omdat ze racisten zijn" dan zouden die 5000 beschermde Nederlandse zakkenrollers heel de gayparade leeggehaald hebben en zou iedereen klagen.
Laten we gewoon eerlijk zijn en concluderen dat niemand racistisch is door te zeggen dat zakkenrollen bij de gayparade een Roemeense kwestie is, en dat het niet racistisch is om te zeggen dat onder de Noord Afrikaanse gezinde Nederlanders er op grotere schaal "tuig" gedrag waar te nemen is.
Mensen vormen nu eenmaal ideeën over groepen waar ze weinig van af weten, op de basisschool zijn de leerlingen van de basisschool 800m verderop maar vreemd, op de middelbare school kom je deze mensen tegen en blijken ze best tegen te vallen, maar nu zijn die Havo'ers maar stuudjes en die van het VMBO maar tuig, dan kom je in de bovenbouw en ga je op stap en blijken ze best wel mee te vallen.
Nederlanders zijn gewoon van nature skeptisch maar zeker ook bereid en open om "verrast" te worden, we gaan hier eigenlijk van binnen eigenlijk ook vanuit, dat "het vreemde waar we nu een slechte mening over vormen waarschijnlijk wel meevalt" maar helaas blijkt het met noord afrikaanse nederlanders vaak toch tegen te vallen.

DaJonkel | 06-08-13 | 00:21

@as-saboer | 06-08-13 | 00:16
1. Ik kom niet uit de onderklasse
2. Ik reageer enkel op uw falen. Van mijn kant is daar vooralsnog geen sprake van.
3. Ik heb het nogmaals gelezen.
4. Mevrouw Nanninga nuanceert helemaal niets. U denkt dat enkel te lezen. Deze stijlvorm begrijpt u klaarblijkelijk niet.
5. Conclusie: U kunt niet begrijpend lezen.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:21

@miereneukert | 06-08-13 | 00:16
Komt me bekend voor, in Groningen ook weggestopt onder de ramadandekens.

tattooboer | 06-08-13 | 00:19

Laten we proberen in vrede met elkaar samen te leven. We kunnen de realiteit toch niet veranderen. Ons leven is gewoon te kort om het leven naar onze hand te zetten. Als je al grip over het leven wil krijgen, dan moet je dichtbij beginnen, namelijk bij jezelf. Zonder zelfbewustzijn is de mens als een boot zonder roer.

AntiSoof | 06-08-13 | 00:19

Grappig men roept dingen alsof ik ondere namen hier al heb gereageerd, is echter niet zo. Gelukkig zijn er blijkbaar ook anderen die vergelijkbare dingen hebben gemaild. Kut-Marokkanen, oke, maar kijk ook eens naar jezelf.Zelden zo'n dom stelletje bij elkaar gezien: Nederlanders en Marokkanen. Naar jezelf kijken betekent niet dat je dan iemand anders vrijpleit.

iris kijkt | 06-08-13 | 00:19


tweetybird | 05-08-13 | 23:53
Tja en uiteindelijk moet daar weer een heel maagdenvlies in aangebracht worden op kosten van de "B.V.", zeg maar.
Terwijl en al een hoop besneden piemols in hebben gezeten.
BAH!
Ommezwaai | 05-08-13 | 23:56 | + 0 -

Dat soort grieten denken dat ze respect krijgen van die kutmarokaantjes,
Maar voor die gasten zijn ze niks anders als waar in utrecht de hokken voor gesloten worden.
Het enigste verschil met die grieten en die vrouwen in die hokken is.
Die vrouwen in die hokken verdienen er nog iets mee,die grieten niks en ze worden zelfs door die groep culturele parels niet gerespecteerd. Enkel misbruikt. Dus wie zijn hier nu dom. Daarvoor ik denk altijd maar laat maar lullen dat soort grieten. Zijn het niet waard om er woorden aan vuil te maken. Zijn pure meeloopstertjes.

tweetybird | 06-08-13 | 00:18

miereneukert | 06-08-13 | 00:16
Hebben we daar -bij toeval- ook een linkje van?

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:18

Maandag 29/7 j.l.
Almere; jongen en meisje fietsen vanuit de stad terug naar huis en worden halverwege op de terugweg opgewacht door 3 Marokkaantjes en 1 Surinamert. Jongen krijgt mes in rug geduwd en wordt in een sloot geflikkerd. Meisje wordt onder toezien van vriend, welke inmiddels uit het water is geklommen, verkracht door 3 Marokkaantjes onder dwang van een steekwapen. Zaak mag (nog) niet in de openbaarheid worden gebracht, want is Ramadan en Jorritsma houdt niet zo van negatieve publiciteit.

miereneukert | 06-08-13 | 00:16

@Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:07 |
Een bekend onderklasse syndroom. Uw falen schuiven op het falen van anderen. Probeert u het stukje nogmaals te lezen en dan zult u (misschien) zien dat Nanninblaat de geciteerde mevrouw nuanceert.

as-saboer | 06-08-13 | 00:16

iris kijkt | 06-08-13 | 00:10
Jim Lovell zegt zinnige dingen.
Daar heb ik u, tot op heden, nog niet op kunnen betrappen.

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:13

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:10
NabranderT. Nou dan blijf maar lekker hier, daar leer je misschien wat van.

Jim Lovell | 06-08-13 | 00:13

@as-saboer | 06-08-13 | 00:02
Ben je moslim?

Lewis Lewinsky | 06-08-13 | 00:12

Enfin, weer een beetje ontopic..
Er staat er vers filmpje op LiveLeak.
Klik eens op "Syria" en er zal een wereld opengaan.
Vroeger, heel vroeger staken wij mensen ook in de brand.
Blijkbaar hebben de zandhappers dit ritueel nieuw leven ingeblazen.

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:11

@Not Muhammad | 06-08-13 | 00:09
Chauvinisme is een soort liefde voor jezelf.
Weltrusten allen.

Jim Lovell | 06-08-13 | 00:11

@ommezwaai - kijk naar Jim Lovell die geeft toe dat hij ook wel van een rel houdt, en hoe meer minnen hoe beter voorlopig, ik hou niet van hypocriet gedoe, dat is alles.

iris kijkt | 06-08-13 | 00:10

@iris kijkt | 06-08-13 | 00:04
You go girl! Dus..

hondow | 06-08-13 | 00:10

Prachtig ook om te zien dat het late NOS Journaal zojuist over beiden gebeurtenissen berichtte en het vakkundig had over "de jongens".

Het volk mag niet weten dat het Marokkanen betreft.

Weet je wie daar ook heel goed in waren? Het nieuws manipuleren?

Steeds, maar, weer!

Parsons | 06-08-13 | 00:09

@Dysphemian | 05-08-13 | 22:47 Sorry dat ik nu pas reageer, door de week heb ik niet zoveel tijd als in het weekend.
Dhimmy is een mooie term maar zeer diffuus. Eigenlijk past elke categorie er wel onder, zo vaak wordt het in Nederland gebruikt.
De oorsprong van het woord komt uit Islamitische landen, waar mensen (ongelovig of gelovig maar dan in een andere god) tegen hun wil in betalen voor en leven naar de islamitische normen en waarden. Uit angst.
Die hebben we in Nederland ook, maar niet opgelegd van overheidswege. In mijn optiek kun je beter spreken over Stockholm-figuren. Hetzij door de drang naar culturele diversiteit. Sociale armoede, geen vriendenkring of gebrekkig zelfbeeld. Existentiele crisis en soms komt het voort uit een persoonlijkheidsstoornis.
De goedpraters hebben nagenoeg altijd een belang. Dhimmies zijn het allerminst. Wie in Nederland oprecht vreest voor de islam in zijn omgeving zwijgt en denkt er het zijne van. Wie in een vrij land intolerante doctrines faciliteert is iets meer dan een Dhimmie. Dat is verraad aan de Nederlandse cultuur die handel, ethiek en rechtvaardigheid nastreeft.
Ik weet het, momenteel zou je het niet zeggen maar Nederland is ouder dan veertig jaar. Balkenende werd uitgelachen toen hij riep "Laten we blij zijn met elkaar"
Ik zou het willen herhalen, laten we blij zijn met elkaar. Ondanks dat er altijd wel wat te zaniken is, Nederland is het redden waard. De enige geweldloze methode is het hervinden van nationale trots. Identiteit ontlenen aan de rijke Nederlandse geschiedenis en opnieuw leren dat zoiets best gevierd en geëerd mag worden. Hang die vlag uit. Op school en op de zaak.
Begin grote evenementen wat vaker met het Wilhelmus en probeer de individualisering iets af te remmen. Dan komt het vanzelf weer goed. Zo lang het maar binnen de perken van het betamelijke blijft. Patriottisme is geen nationalisme.

Not Muhammad | 06-08-13 | 00:09

@as-saboer | 06-08-13 | 00:02
Begrijpend lezen. U kunt het niet.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:07

@ommezwaai : nick Bakito ? Ik ben hier net nieuw, en van plan er eens flink tegenaan te gaan.
iris kijkt | 06-08-13 | 00:04 | + 0 -

Je kunt beter gewoon terug gaan naar de realiteit.

Dubz | 06-08-13 | 00:07

iris kijkt | 06-08-13 | 00:04 |
En gewend aan minkudo's. Welkom terug.

Watapatja | 06-08-13 | 00:07

iris kijkt | 06-08-13 | 00:04
Welkom Noor!
En nu eens een keer niet wegkijken...

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:07

De liefhebbers lekker in de multi culti wijken douwen... Verplicht, en nu lekker knuffelen.

Franco 1975 | 06-08-13 | 00:06

@iris kijkt | 05-08-13 | 23:57
Iris kijkt misschien wel, maar lezen kan ze niet.

Lijkt me logisch... | 06-08-13 | 00:04

@ommezwaai : nick Bakito ? Ik ben hier net nieuw, en van plan er eens flink tegenaan te gaan.

iris kijkt | 06-08-13 | 00:04

iris kijkt | 05-08-13 | 23:57
Zou niet graag met zo'n comment in de bovenste regionen van dit paneel willen staan.
Zoveel minnen kan ie nou ook weer niet aan.....

Ommezwaai | 06-08-13 | 00:03

Tot het stuk waarin Nanninblaat stelde dat een wereldbeeld maar een interpretatie is die niet de waarheid is was ik het eens. Dat Nanninblaat vervolgens stelde dat haar wereldbeeld wel de juiste is, is naast een enorme zelfoverschatting ook nog eens conflicterend met wat ze in het beginstukje schreef. Maar om het positief te houden, 5 hele regels waren genuanceerd en dat is best knap. Je komt er wel!

as-saboer | 06-08-13 | 00:02

@iris kijkt | 05-08-13 | 23:55
Betrapt want ik hou wel van een rel maar dan wel nuchter en een goede rel is niet te versmaden, net als een sappige kudt.
Hoi Noortje!

Jim Lovell | 06-08-13 | 00:00

@Jim Lovell | 05-08-13 | 23:55
Sure ;)

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:59

@Parsons | 05-08-13 | 23:55 | + 0 -
Lol, spot on.

carramba | 05-08-13 | 23:59

@iris kijkt weg | 05-08-13 | 23:55

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:59

iris kijkt | 05-08-13 | 23:55
Nieuwe nick Bakito?

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:57

@Parsons | 05-08-13 | 23:55
LOL

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:57

Ja vreselijk vervelend allemaal, maar zou me niet verbazen als pakweg de helft van de reaguurders hier even zo hard met hun dronken kop staan te rellen op het strand of in Haaren of zo. Dus waar gaat het om ? Ik vermoed dat je het in termen van 'de markt' moet zien : wie beheerst de markt van klote-gedrag ? Als dat de Marokkanen zijn, roept dat natuurlijk een hoop jaloezie op.Want kutgedrag van anderen krijgt dan niet de aandacht die je zou willen. Wie heeft de markt voor zakkenrollen ? Bulgaren en Roemenen.. dus zullen Marokkanen wel weer de pest aan hebben. Ook nog eens extra vervelend dat ik hier helemaal onderaan sta, in plaats van bovenaan, zou ook eens iets aan gedaan moeten worden.

iris kijkt | 05-08-13 | 23:57

tweetybird | 05-08-13 | 23:53
Tja en uiteindelijk moet daar weer een heel maagdenvlies in aangebracht worden op kosten van de "B.V.", zeg maar.
Terwijl en al een hoop besneden piemols in hebben gezeten.
BAH!

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:56

@ WirMachenMusik | 05-08-13 | 23:05
Yep, wat dit betreft moet je ook eens naar hun hoernaal kijken.
Tageschau is van ARD op 1. Het DDR regime deed er in de berichtgeving niet voor onder.

Aan de ene kant is er een stroming die het niet meer pikt in Duitschland en de openbare ruimte terugeist van het straattuig en aan de andere kant is er met name in het oostelijk deel een deel dat al van oudsher onder DDR regime iedereen haat die anders is. Dus ook buitenlanders.
Er zijn ook knokploegen aktief op zijn tijd, net als bij de oosterburen. Als je ziet hoe men ook tegenwoordig nog in het Oostblok omgaat met homofilie krijg je een idee hoe de vlag erbij hangt/ hing onder een internationaal socialistiesch regime dat er heerst/ heerste. En dat is dus echt niet erg "sociaal, tolerant en liev".

said_fred | 05-08-13 | 23:56

@Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:48

Joh, als je nu echt denkt dat een 28 jarige, wiens opa en oma de oorlog nog gewoon hebben meegemaakt en hebben kunnen beschrijven hoe hun familie door een bom werd opgeblazen, hoe de huizen werden geruimd en doorzocht en hoe het er in het algemeen bij een razzia aan toe ging, die overigens ook gewoon netjes geschiedenis heeft gehad op VWO/Gymnasium niveau, niet weet wat een razzia is, dan ga gerust je gang.

Het gaat wat mij betreft niet om de feitelijke correctheid van de uitdrukking, maar meer om hoe de media het gaat draaien. Mijn post was daarom ook 90% sarcastisch gericht tegen dit edele land en haar media, want of het nu terecht is of niet (en ik sta in theorie achter je), dit gaat wettelijk en publiekelijk alleen maar "backfire"'en. Je komt er niet mee weg.

Beter nog een paar jaar doorbijten, totdat ook de gematigde multiculti gelovers om zijn. En zo niet, die burgeroorlog komt er op deze manier vanzelf. Kun je beter niet inde gevangenis zitten.

Dubz | 05-08-13 | 23:55

Ja vreselijk vervelend allemaal, maar zou me niet verbazen als pakweg de helft van de reaguurders hier even zo hard met hun dronken kop staan te rellen op het strand of in Haaren of zo. Dus waar gaat het om ? Ik vermoed dat je het in termen van 'de markt' moet zien : wie beheerst de markt van klote-gedrag ? Als dat de Marokkanen zijn, roept dat natuurlijk een hoop jaloezie op.Want kutgedrag van anderen krijgt dan niet de aandacht die je zou willen. Wie heeft de markt voor zakkenrollen ? Bulgaren en Roemenen.. dus zullen Marokkanen wel weer de pest aan hebben. Ook nog eens extra vervelend dat ik hier helemaal onderaan sta, in plaats van bovenaan, zou ook eens iets aan gedaan moeten worden.

iris kijkt | 05-08-13 | 23:55

@Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:51
Nog wel.
Het loopt haar dun door de broek nu. Gelukkig zijn gutmenschen gut in zelfkastijding en zal ze de schuld bij zichzelf leggen...

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:55

Dit soort meisjes zoals noor zijn geen gutmensch. Nee in den haag hebben wij daar een hele andere naam voor. Ik schijf niet hoe we dat soort meisjes noemen. Maar het zijn meestal van die meelopers die zich graag laten misbruiken,het liefst door een groepje. Sommige gaan soms ook ineens in burka lopen. Zij valt meer onder de catagorie gebruiksvoorwerp zeg maar. Geloof me daar wil je hem niet inhangen.

tweetybird | 05-08-13 | 23:53

Ja ik ben een racist. Ik geloof dat mensen per bevolkingsgroep niet alleen van buiten van elkaar kunnen verschillen maar ook aan de binnenkant. Dat taboe hebben we wat mij betreft dan ook maar meteen gehad. Maar goed ik heb de oorlog niet meegemaakt natuurlijk. Kunnen we dan nu de discussie weer voeren over bepaalde groep mensen uit een bepaald land waar steeds problemen mee zijn. Tip, het ligt dicht bij Spanje. Ter voorbeeld; Egyptenaren zorgen hier bijvoorbeeld nauwelijks voor problemen. Die hebben wel weer vaker een winkeltje of een snackbar.

Amano | 05-08-13 | 23:53

Parsons | 05-08-13 | 23:49
Thumps up! Gna, gna...

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:53

@dlseth_ | 05-08-13 | 23:48
Ja iek begreip :)

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:51

Parsons | 05-08-13 | 23:48
Tweets van @NMcomm zijn afgeschermd.

Alleen geaccepteerde volgers hebben toegang tot de tweets en het volledige profiel van @NMcomm. Klik op de knop "Volgen" om een volgverzoek te sturen
.
Da's dan wel weer jammer.
Maar goed, wie wil er nu nog volger worden van zo'n hang jurk?

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:51

@Parsons | 05-08-13 | 23:48
Handige zet van Annet. Een bedrijfsaccount dat niemand kan lezen. Wat een racist is ze toch.

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:50

@Ommezwaai | 05-08-13 | 23:47
Ja, je bent expert of je bent het niet heh? Hahaha.

Parsons | 05-08-13 | 23:49

*een s naar boven mikt*

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:48

@Jim Lovell | 05-08-13 | 23:41
I doelde eigenlijk op Lewisje, maar goed. En ja, een beetje overkill is zoals een beetje neuken; slapjes met je lans tegen de lippen aan schuren, een keer goed er doorheen halen maar daarna voor het zingen de kerk uit en Nanninga teleurgesteld achter laten. Zoiets. Maar dan met overkill. Je weet toch?

dlseth_ | 05-08-13 | 23:48

@dubz
Dus ze er gewoon mee weg laten komen?
En wiki 'razzia' eens. Want je begrijpt het niet helemaal.

Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:48

@Moi2 | 05-08-13 | 23:34
Klopt, dan gaat hun wereldbeeld eraan en dus al hun gedachten van decennia. Voor veel mensen is dat zo angstaanjagend dat ze liever ontkennen, en dus liegen, dan dat ze de realiteit onder ogen willen zien.
In zijn algemeenheid is dat ook nogal vaak zo.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:47

Parsons | 05-08-13 | 23:42
Tja, zo rollen onze socialen..
Al het hen te warm onder de voetjes wordt, nemen ze de kuierlatten.
Een soort van "Ad Melkertje" zeg maar.
.
Maar goed, deze tante is vereeuwigd op GS. Weg of niet, dit zal haar nog heel lang heugen!

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:47

Mijn vreemdste ervaring met deze groep mensen in de afgelopen paar jaar is, en ik weet dat het volgende echt onwaarschijnlijk klinkt maar toch echt waar; Ik computernerd, zit ergens midden in de nacht een mod op een spelletje te spelen waarvoor je een speciale registratie en interview moet doen om toegelaten te worden in het spelletje en op de teamspeak server. Ik zit met twee Denen in een kanaal wat te praten als er ineens een Nederlander het kanaal binnen komt (je krijgt een vlaggetje achter je naam aan de hand van je IP) die me in zwak nederlands uit begint te schelden voor "kk nederlander, kk blanke, etc" met een hoop "noord afrikaans" er achter aan.
Ik ben hierdoor nog meer geschokt dan stoere bontkraagjes die op straat heel stoer lang naar je blijven staren en dan iets heel stoers roepen als je al voorbij bent, want dit was iemand die midden in de nacht alleen achter z'n computertje in een online community van 20 nationaliteiten ervoor kiest om zijn haat voor Nederlanders te uitten door de enige andere Nederlander op de server uit te schelden. En dat is ook het moment voor mij geweest dat ik doorhad dat "het" allemaal toch wel wat dieper fout zit dan enkel "stoerdoenerij van jongetjes die zichzelf wat groter proberen te laten lijken omdat iedereen zo neer kijkt op hen". Er -is- een groep die Nederland en Nederlanders haten.

DaJonkel | 05-08-13 | 23:47

Vooral smalen over 'telegraaflezers'. Vooral hameren op de 'toon' van het debat. Die moet zachter. En zachter. En nóg knuffelzachter. Tot woorden zijn verstomd en we weten van wie dit land is.

Deze laatste zinnen van je proza dekken de lading wel Nanniga,bis!

Djenghiz_ken_net | 05-08-13 | 23:45

donjon | 05-08-13 | 23:39 |
Dus jij gelooft in een groot georganiseerd Islamitisch leger, landoverstijgend.

Watapatja | 05-08-13 | 23:44

@dlseth_ | 05-08-13 | 23:37
Ja, wat een doos. Ze baalt stevig omdat ze nu reacties leest die ze nooooit eerder heeft gehoord.
En dat klopt ook. Welkom in de echte wereld Noortje!

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:44

@Watapatja | 05-08-13 | 23:34
Dat bedoel ik, haha!

Parsons | 05-08-13 | 23:43

@Ommezwaai | 05-08-13 | 23:29
Njah, een social media deskundige die zichzelf wegjorist van de social media wegens aandacht vragen en krijgen van GeenStijl.

Vind ik humor.

LOL!

Parsons | 05-08-13 | 23:42

@dlseth_ | 05-08-13 | 23:30
Gelul! Nanninga benoemt iets, ze discussiërt niet. En wat is een beetje overkill, is dat net zoiets als een beetje neuken?

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:41

Eigen rechter spelen is nog steeds eigen rechter spelen. Of jij het een razzia noemt of niet, is niet van belang, want alle media zulen het er een noemen en alle betrokken buitenlandse partijen zullen het zo noemen en alle mensen die jou kennen, kennen je opeens als racist, want dat ben je, volgens 99% van de media.

Vergeet niet:
- Scholen zijn overwegend links. (basis, mid en daarboven)
- Rechters zijn overwegend links.
- De politiek wordt nog altijd vanuit links gestuurd, omdat Rutte geen ballen heeft.
- Media zijn overwegend links.

In andere woorden, je voorkomt er niets mee. Je bewerkstelligt precies datgene wat zij graag zien gebeuren. De perfect, ultieme slachtoffer rol. Want Ahmed heeft het niet verdiend, dat 1`0 blanke jongens hem gesloopt hebben omdat hij een meisje gesloopt heeft. Dat meisje is dan opeens niet meer zielig en later is ze zelfs helemaal niet meer van toepassing. Het enige dat in de media over blijft is het voorval waarbij 10 neonazi's een donkere onschuldige jongen hebben gemolesteerd.

Dubz | 05-08-13 | 23:41

@Supersoul | 05-08-13 | 22:18
Ik heb het dan ook niet over de definitie van de VN, maar zuiver over de definitie zoals in het woordenboek.
Een herdershond is een ras, maar een bastaard niet.
Of ik die nu wel of niet in Marokko uitlaat.
Je bent tamelijk selectief in het aanhalen van een wiki trouwens, want antropologen, en ook juristen verschillen hierover nogal van mening-

quote uit dezelfde wiki.
Algemene omschrijvingen

Hoewel de term racisme meestal een negatieve lading heeft en wordt gebruikt in verband met rasgebonden vooroordeel, geweld, discriminatie of onderdrukking, zijn er ook andere omschrijvingen mogelijk. Zo is volgens de Oxford English Dictionary racisme gebaseerd op de "mening of de ideologie dat leden van een ras bepaalde eigenschappen of kwaliteiten bezitten die specifiek zijn voor dat ras, in het bijzonder om het als beter of slechter van een ander ras te onderscheiden". De Merriam-Webster Dictionary omschrijft racisme als de "opvatting dat ras de belangrijkste bepaler is van menselijke eigenschappen of vermogens, en dat raciale verschillen de basis vormen van de inherente superioriteit of inferioriteit van een bepaald ras boven een ander ras". Ook wordt volgens deze dictionaire de term racisme gebruikt in de zin van het vooroordeel waarop een dergelijke opvatting is gebaseerd.
Wettelijke definities

Volgens de Conventies van de Verenigde Naties betekent raciale discriminatie "elk onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur gebaseerd op ras, huidskleur, afstamming, of nationale of etnische oorsprong die het doel of effect heeft van opheffing of aantasting van erkenning, genieting of uitoefening, op basis van gelijkwaardigheid, van mensenrechten, en fundamentele vrijheden in het politieke, economische, sociale, culturele of enig ander veld van het openbare leven".[1]

De laatste definitie maakt dus geen onderscheid tussen discriminatie op grond van ras of etniciteit. Het onderscheid tussen beide begrippen blijkt ook voor antropologen een onderwerp van debat. Ook de Britse wet verstaat bijvoorbeeld onder raciale groep "elke groep mensen gedefinieerd op grond van ras, huidskleur of nationaliteit (inclusief burgerschap), of etnische of nationale afkomst"

De omschrijving van de VN is dan ook discutabel.
Immers, stel ik verhuis naar Marokko, neem die nationaliteit aan, ben ik dan van ras verandert?
Twijfelachtig
Nee, je zou me kunnen omschrijven als staatsburger van de staat Marokko, maar of ik nu hoog of laag spring, een Berber of Semiet zal ik nooit worden.
En als ik me morgen bekeer tot de Islam ben ik dan van ras verandert?
In plaats van Kaukasisch eh iets anders?
Dacht het toch niet.
Dus in de zuivere zin van het woord, niet de juridische invulling die instanties er aan geven heeft welke kritiek dan ook op Marokkanen niets met racisme te maken.
Als iemand mij een domme Hollander noemt, dan kan ik daar niets racistisch in zien. Als iemand mij dom noemt omdat ik Kaukasisch ben dan heb je het over racisme.

bakoenin | 05-08-13 | 23:39

Islamieten (met in Nederland marokkanen als stoot-troepen) gebruiken de tactiek van de druppel op de steen, door steeds weer met 'speldenprikken' de boel te verstieren, daarmee lafbekken de mogelijkheid aanreikend om dit alles te bagatelliseren en/of weg te kijken , ........ niet nadat ze eerst met enorme aanslagen (oa. Madrid, Londen, New York) angst in die lafbekken hebben geplant.

Rest In Privacy | 05-08-13 | 23:39

Moi2 | 05-08-13 | 23:34 |
Of realisten die weten dat multiculti een feit is. Vanuit dat standpunt kun je besluiten te werken aan een leefbare samenleving voor iedereen. Vandaar dat ik bijv zou willen dat politie en justitie eens andere prioriteiten gaat stellen, om te beginnen met kleine criminaliteit en huftergedrag.

Watapatja | 05-08-13 | 23:39

@Jim Lovell | 05-08-13 | 23:35
... of als je iets te veel wind van voren krijgt wanneer je de racismekaart trekt.

*Noortje vrolijk uitzwaait met haar twexit*

dlseth_ | 05-08-13 | 23:37

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:34
Doekie Doekoe heeft het veel te druk met zijn commissariaten, bijbaantjes en schnabbels...

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:37

@Evocatus | 05-08-13 | 23:31
Een twee-dagelijkse polemiek alhier lijkt mij ook uitermate interessant.

Liefst eentje tussen twee aan elkaar gewaagde "opiniemakers" met elk een duidelijk maar onderbouwd verhaal.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:37

Noortje heeft geen argumenten meer Twitteraccount foetsie!

thheo | 05-08-13 | 23:37

@dubz
Een Razzia is lukraak. Mijn tegel betrof opstaan tegen onrecht wanneer het plaatsvindt.
En dat is heel wat anders.
Zou een burgeroorlog kunnen voorkomen zelfs.
.
@mijntweecent
Die app zou viraal gaan. Ik zeg doen!

Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:36

@Hobbykip | 05-08-13 | 21:27

En ze hebben de wet nog mee ook, dat is het ergste...

Terwijl ze nog gelijk zouden hebben als ze zeggen dat Moslim een nationaliteit is. Maar goed, dat is weer een zotheid van een andere orde.

ZKH EénOog | 05-08-13 | 23:36

eigenlijk mag 't niet, maar toch hoop ik dat die Noortje zelf ooit 'ns flink in elkaar wordt getrapt door Marokkaanse rifapen (+tevens nog andere dit wangedrag goedpratende gutmenschen), misschien gaan hun ogen dan wel open. Maar dit soort gutmenschen hebben wat dat betreft op de een of andere manier altijd geluk, hun overkomt dit niet dat ze door cultuurverrijkers in elkaar worden getrapt.

EA 827 | 05-08-13 | 23:36

@thepinkpainter | 05-08-13 | 23:25
Ach man, vluchten doe je pas wanneer je gezin in gevaar is en er geen directe oplossing voorhanden is.
Dat is nu niet het geval. Lafaard.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:35

@Watapatja | 05-08-13 | 23:27
;)

Parsons | 05-08-13 | 23:35

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:53 | + 0 -
Het zijn mensen die op de middelbare school zijn geïndoctrineerd met het idee dat je pas intelligent en weldenkend bent als je vóór multiculti bent. Mensen die naar de realiteit kijken en dus niet (meer) voor Multiculti zijn, zijn immers Nazi's, xenofoben en islamofobe tokkies.
-
Helaas zijn deze mensen niet in staat naar de realiteit te kijken en hun geïndoctrineerde mening aan te passen.
Vandaar dat ze blijven ontkennen en alle criminaliteit door deze minderheid wanhopig als "incidenten" willen blijven zien.

Moi2 | 05-08-13 | 23:34

@carramba | 05-08-13 | 23:29
Goed gezegd. Over benoemen en bouwen gesproken, de grote kaartenhuisbenoemer en -bouwer Doekle Terpstra trok niet alleen de racismekaart, maar ook de Het-Grote-Kwaad-kaart, en even later de nee-toch-niet-kaart. Daarna gelukkig nooit meer iets van hem vernomen.

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:34

Parsons | 05-08-13 | 23:32 |
Scheelt weer een ritje naar Alfred.

Watapatja | 05-08-13 | 23:34

tattooboer | 05-08-13 | 23:28 |
Als je het bestuur bedoeld, absoluut, corrupt en incompetent. Ben ook blij dat ik niet meer in de stad woon, werken is genoeg. De kliek scooterdealers waar jij op doelt, zit op het moment vooral in de Nieuwe Kijk in't Jatstraat, achter de rechtbank.

Watapatja | 05-08-13 | 23:33

@said_fred | 05-08-13 | 23:24
Ik denk dat je daarin gelijk hebt, laat de wetenschap maar aantonen of dat inderdaad klopt, anders blijft het gissen.
Maar het blijven mensen en geen Golden Retrievers, hoe kapotstuk hun gen ook is.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:33

Wel opvallend dat beide "kampen" de media als medeschuldige aanwijzen.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:33

1+1 | 05-08-13 | 21:51
Hee... Dat is beter. Dankjewel. Hier kunnen we wat mee.
Ik zou 'm er wel effe in hangen.
VanBukkem | 05-08-13 | 22:05 | + -1 -

Hmmm ben bang dat u te laat bent. Ik ben bang dat zo'n 50 cultuurpareltjes u voor zijn geweest.

tweetybird | 05-08-13 | 23:32

@tattooboer | 05-08-13 | 23:25
Koel! Heb jij telnummers van die gasten? Vooral handig dat ze hier aan huis komen, dat wist ik niet. Dank voor de tip!

Parsons | 05-08-13 | 23:32

Een discussie alhier tussen mevr. Umar en mevr. Noortje lijkt mij een aardig artikel op te kunnen leveren. Geenstijl doe er iets aan! Noortje zal best willen, want dat betekent propaganda voor haar bedrijf. Naamsbekendheid is nooit weg ook al wordt je verbaal in de pan gehakt.
Salut! Evocatus

Evocatus | 05-08-13 | 23:31

@Lewis | 05-08-13 | 22:59
En iedereen ons op GS maar racistische psychopaten noemen. Overigens heb je zelf ook een punt; het is maar een berichtje van een meisje dat eigenlijk ook niet beter weet. ook omdat het openbaar is, is het niet enkel het bericht zelf of de toon er van, maar ook hoe anderen er mee aan de haal gaan. Nanninga wilt kennelijk vol er op in gaan; leuk, grappig, misschien nodig maar wel een beetje overkill. Alsof je naar ouderavonden gaat met een jurist en de onderwijsinspectie.

*discussiëren kan je leren!*

dlseth_ | 05-08-13 | 23:30

Marketing en Communicatie is de dood van elke nonprofit organisatie.

ad melkert | 05-08-13 | 23:30

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:27
Heb er soms wel eens mee van doen :p

mijntweecent | 05-08-13 | 23:30

Parsons | 05-08-13 | 23:26
Lafbekje die dame.
Is het prototype feministe, die trekken altijd de verkeerde scheur open!

Ommezwaai | 05-08-13 | 23:29

@Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:25 | + 0 -
De racsimekaart trekken is zo makkelijk, veel makkelijker dan probleem benoemen en bouwen. Gemiste kans zullen we maar zeggen.

carramba | 05-08-13 | 23:29

@thepinkpainter | 05-08-13 | 23:25
Je woont in amsterdam?

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:28

@johnh | 05-08-13 | 23:18
Het wordt in deze niet gebruikt als onnodig scheldwoord maar de vergelijking wordt getrokken met het woekerende gedrag van de ziekte. In deze context niet ongewoon, zelfs niet onder "beschaafde schrijvers".

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:28

@johnh | 05-08-13 | 23:18
Nanninga is een meisje!

necrosis | 05-08-13 | 23:28

Rascist? Als iemand mij zo noemt word m,n ego gestreeld.
Ooit wordt het een Geuzennaam. Ik vind dat eigenlijk nu al.

hero_of_heaven | 05-08-13 | 23:28

Sporadus | 05-08-13 | 23:06 |

Breedveld is niks geen plaag niet. Al jaren gemarginaliseerd... door zichzelf. Sinds vrouw en kinderen de deur uitliepen en de midlife-crisis echt goed toegeslagen is, zijn alle goede schrijvers met ruzie van zijn blog weggegaan en is het aantal lezers tot een minimum gedaald, gezien het geringe aantal reacties op zijn schrijfsels. Noch met dat stoppen met bloggen noch met dat zelfmoord plegen van Breedveld wil het ook maar enigzins lukken...

stoethaspel | 05-08-13 | 23:28

@Watapatja | 05-08-13 | 23:23
En ook door en door corrupt, net als die andere hanzesteden.

tattooboer | 05-08-13 | 23:28

@mijntweecent | 05-08-13 | 23:25
Vrouwenkenner, eej?

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:27

Parsons | 05-08-13 | 23:23 |
En de olijven van Basarz zijn toch echt de lekkerste. Oh shit, is dat geen Marokkaan.

Watapatja | 05-08-13 | 23:27

Dat niet durven benoemen van het werkelijke probleem neemt groteske vormen aan in de media. Er verdronken in het voorbije weekend 5 Polen en men heeft het in de media over een Nationaal (huh?) probleem. WFF!

de directeur | 05-08-13 | 23:26

@Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:20
Daar is Pius al zo druk mee dat ie geen tijd meer heeft om op GS te reaguren...

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:25

@Parsons | 05-08-13 | 23:18
Ja, in de steegjes rondom die straat en verderop richting die happy word er constant gedealt, ook achter de minerva word er volop 24/7 gedealt. Er zijn ook veel marokjes op scooters die thuis bezorgen, alles mede mogelijk gemaakt door uw staat. De popo kwam nooit verder dan af en toe een arrestje, af en toe een felle lamp in de steegjes hangen. Ze hebben de techniek tegen zich, veel dealers zitten constant op groepswhatsapp elkaar te seinen dat er popo op de straat is. het is een schande.

tattooboer | 05-08-13 | 23:25

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:22
Dat is de angst. En nu gaat ze zo haar moeder bellen en komen de traantjes.

mijntweecent | 05-08-13 | 23:25

dit is niet de druppel die de emmer liet overlopen, hij is allang finaal aan het overstromen.
toen mijn electronische apparatuur op klaarlichte dag uit mijn huis werd gejat door een verslaafde marokaan deed de pliesie helemaal niets, bij aangifte mompelde de agent iets over niet provoceren en kan sociale onrust veroorzaken.
toen de rest van mijn inboedel werd geroofd door nederlandse junken moesten die gasten wel 120 uur dienstverlening doen, de schade konden die verslaafden niet betalen dus hoefden dat ook niet.
MENSEN: ONTVLUCHT DIT ZINKENDE SCHIP VOORDAT JE ZELF HET SLACHTOFFER WORDT!!!!

thepinkpainter | 05-08-13 | 23:25

@carramba | 05-08-13 | 23:23
Vast niet. Vraag het haar anders zelf even. Ow wacht, dat kan niet. Ze heeft de hele racismewinkel gesloten.

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:25

@johnh | 05-08-13 | 23:18
Volgens mij gebruikt MEVROUW Nanninga (dat je dat weet) slechts één keer het woord 'verkankert' in het hele stuk.
Mocht je daar bezwaar tegen hebben kun je dat bij de eerste de beste (dat laatste kan niet) marokkaan melden.

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:25

@ Jim Lovell | 05-08-13 | 21:29
"Wanneer over een tijdje blijkt dat er toch een genetisch defect is dat sociaal onwenselijk gedrag stimuleert, spreken we dan nog steeds over racisme?
Dacht het niet."

Dit is al eens vaker onderzocht en geconstateerd dat er onder "bepaalde" bevolkingsgroepen geestesziektes/ aangeboren afwijkingen/ ziektes veel vaker voorkomen en gut, wat zou een verklaring dan kunnen zijn ??
Is dus ook 1 van de conclusies van een rapport in dezen.

Dit is al een hot item sinds de '70 jaren. Men verwijst graag naar het onderzoek als gedaan indertijd onder een NSDAP bewind. (godwin alert)
Hier komt ook weer het Nature/Nurture verhaal weer ten tonele.

Als kinderen al erfelijk belast zijn en/of geestelijk/ emotioneel niet volwaardig ontwikkeld en dezen worden vervolgens maar aan hun lot overgelaten en dus fysiek/emotioneel/geestelijk verwaarloosd gaan dingen elkaar versterken en kan de zachte sector weer verzekerd zijn van voldoende inkomsten, want cliënten genoeg tenslotte.

said_fred | 05-08-13 | 23:24

Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:14

Op het moment dat je eigen rechter gaat spelen verlies je het gevecht. Sterker nog, je verliest het gevecht en de oorlog. Want in feite gaan we langzaam richting een burger-oorlog. Geef het twintig jaar, het zit er aan te komen.

Een volk/geloof dat constant de hand boven het hoofd wordt gehouden ten koste van de eigen bevolking. Dat gegeven kennen we uit de geschiedenis. Dat gaat simpelweg niet eeuwig goed.

Als je nu een soort razzia gaat beginnen, dan is het ten eerste WEL racisme. Ten tweede ben je dan zelf net zo schuldig als de daders. Ten derde geef je je tegenstanders munitie en als je erg je best doet dan geef je ze zelfs de wapens in handen. Dat soort reacties zijn dus eigenlijk niet slim en bovendien tref je daarmee alle onschuldigen die je wilt ontzien.

Wanneer barst de bom, niemand weet het. Maar er komt een moment waarop het gebeurt en op dat moment vervalt elke vorm van wetgeving.

Dubz | 05-08-13 | 23:24

Causa Sui | 05-08-13 | 23:17
En wee de agent die het waagt om te vragen of er misschien ook een scharrelkarbonade geserveerd kan worden.

de honden blaffen... | 05-08-13 | 23:23

@Watapatja | 05-08-13 | 23:20
Dat is 100% waar.

Parsons | 05-08-13 | 23:23

@Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:22 | + 1 -
Kennelijk is ze zelf ook niet zo zeker van haar uitspraken.

carramba | 05-08-13 | 23:23

@WirMachenMusik | 05-08-13 | 23:11
Op de middelbare school had ik wel eens woorden met dat soort linkse onnozelen, een wiskunde leraar had zelfs een gebroken geweertje op zijn blouse.
Het werd me niet in dank afgenomen, heb ik gemerkt.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:23

Geweldig geschreven. Hulde en +1000

JeejD | 05-08-13 | 23:23

tattooboer | 05-08-13 | 23:20 |
Groningen is al eeuwen multiculti, net als de meeste Hanzesteden.

Watapatja | 05-08-13 | 23:23

@Bruno Alaska | 05-08-13 | 23:19
Ik weet het. Had vanmiddag nog een leuke tegelwisseling met ITEACHYOU in dit www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/... topic. Ging precies hetzelfde; gewoon op basis van aannames argumenten denken te kunnen poneren. Kansloos volk.

Parsons | 05-08-13 | 23:23

Racisme roepen en dan je account opheffen. Tsss.

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:22

Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:14
Het probleem is toch een beetje dat je altijd kijkt of een andere 'manse man' begint met de actie. Omdat je weet dat je weet dat wanneer je in je eentje zo'n groep gespuis wil corrigeren, je hoogstwaarschijnlijk tanden kan rapen. Er zou een soort app moeten komen, die scant of er op de plaats waar je zit nog meer manse mannen zijn. Dan weet je of er eventueel rugdekking is en kun je dit meisjesslaand mocrotuig met een mannetje of 6 opvouwen en in de dichtstbijzijnde kliko deponeren.

mijntweecent | 05-08-13 | 23:21

@Watapatja | 05-08-13 | 23:17
Dat onderzoek is nog niet afgerond.
Vervolgens zijn er meer onderzoeken gedaan en velen lijken gewoon nooit afgerond te worden, heel vreemd.
www.gezinsbode.nl/fors-meer-klachten-r...
Ze zeggen, we veranderen de straat en wachten af, dat haalt niks uit want het is , bijna elke dag nu, weer eens heibel daar.
Drugs zorgt voor teveel overlast, al zou je het legitimeren, de dealertjes gaan dan over op overvallen en zulks, het is een groot probleem, de multiculti, nu ook in Groningen en je weet, er gaat niets boven..

tattooboer | 05-08-13 | 23:20

Er is niks aan te doen. Klagen op geenstijl helpt niet. Het worden er alleen maar meer en de politiek grijpt niet in. En als ze dat al zouden doen, dan zouden ze nog door de EU op de vingers getikt worden. Leg je er maar bij neer dat alles verloren is. Dit land wordt overspoeld met buitenlanders en leeggetrokken door de EU. Je ziet dagelijks de negatieve gevolgen van alle cultuurverrijkers om je heen.

Gasbuis34 | 05-08-13 | 23:20

Parsons | 05-08-13 | 23:18 |
Groningen heeft ook zeker zijn problemen, maar heeft niet zoveel Marokkanen.

Watapatja | 05-08-13 | 23:20

Het zit me vandaag niet mee. Eerst krijg ik een permaban van rarereligie.nl en nu kan ik noormarcom ook al niet vinden.
Sorry, that page doesn’t exist!
twitter.com/NoorMarCom

Lewis Lewinsky | 05-08-13 | 23:20

@Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:14
Misschien moeten we iedereen maar gratis kickbox-lessen geven. Dan is het speelveld weer wat gelijker.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:20

@Parsons | 05-08-13 | 23:08 |

Geen zin, één woord: Marokkanen. Daar slaan ze op aan, missen de inhoud compleet verder. Marokkanen, pats; racisme roepen! Die Pavlov, daar is niet tegenop te argumenteren.

Bruno Alaska | 05-08-13 | 23:19

@startkabels | 05-08-13 | 23:16
Doe mij daar eens een voorbeeldje van dan, van dat dat op elk geloof toepasbaar is?

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:19

Mischien dat er door de redactie gelet zou kunnen worden op het gebruik van het woord "kanker" door de Hr. A.Nanninga.
Of is dit nodeloos kwetsend bedoelt "verneukt, verpest, vernaggeld" allemaal bewoordingen die prima hadden gekund.

johnh | 05-08-13 | 23:18

@tattooboer | 05-08-13 | 23:13
Klopt, maar begrijp ik nou goed dat er dus niet 24/7 mocro dealers rondhangen? Het valt hier sowieso enorm mee, Groningen is niets vergeleken met A'dam, Utrecht, Rotterdam, etc. etc. etc. Begrijp me niet verkeerd hoor; wat mij betref worden die kansverrijkers vanavond nog het land uit getrapt, maar je kunt ook overdrijven. En dat is nou net hetgeen dat in dezen niet nodig is.

Parsons | 05-08-13 | 23:18

tattooboer | 05-08-13 | 23:10 |
De kapperszaak is van een Marokkaan, klopt. Er is idd onderzoek naar gedaan, achteraf niets aan de hand. Voor de rest zijn het Antillianen die daar de dienst uitmaken. Hardcore misschien 30 man.

Watapatja | 05-08-13 | 23:17


@de honden blaffen... | 05-08-13 | 23:11
ja, dat blijkt uit dit soort smeerlapperij, het is net de NSB, lekker meeheulen met potentiele homododers en vrouwenmeppers.
Zetten ze eindelijk eens hun (vastzittende) tanden ergens in, is het halalvlees.

Causa Sui | 05-08-13 | 23:17

@startkabels | 05-08-13 | 23:08
Tja, de waarheid hé? It can hit you like a train...

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:11 | + 0 -

Neehoor sta er niet van te kijken hoor als het toch blijkt te kloppen, maar mijn punt was dat het een totaal scheve beredenering is.
Als je deze beredenering op een ander geloof zou toepassen krijg je dezelfde uitslag.
Even voor de duidelijkheid: Ik heb het hier puur op zo maar even een argument en een conclusie uit de hele presentatie, niet over de algehele boodschap van dat filmpje..

startkabels | 05-08-13 | 23:16

Hear Hear! Spijker - kop!

Wijze Uil | 05-08-13 | 23:14

Wanneer alle manse mannen nu eens onderling afspraken altijd op te staan bij dergelijke voorvallen om zo als collectief het groepje sis- en spuugmarocjes direct verdiend in elkaar te 'Krav-maga-en'.
Nú zijn we nog in de meerderheid.
Laat het een tweede natuur worden voor het te laat is...

Quas¡Mojo | 05-08-13 | 23:14

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47 | + -14 -
Wat kraam jij een onzin uit. Verdiep je eens in de materie voordat je gaat raaskallen of blijf weg van dope.

carramba | 05-08-13 | 23:14

@startkabels | 05-08-13 | 23:08
En met welke #feiten die Bill opsomt ben je het precies niet eens?

Parsons | 05-08-13 | 23:14

Neemt natuurlijk niet weg dat je wel heel naïef/onwetend bent als je niet in de gaten hebt dat dit topic geen symptoom of racisme is maar een probleem..

startkabels | 05-08-13 | 23:13

@Parsons | 05-08-13 | 23:12
Lol, er is net een hele dikke onweersbui geweest. Zo dom zijn ze ook weer niet.

tattooboer | 05-08-13 | 23:13

@tattooboer | 05-08-13 | 23:05
Dat is dan weer feitelijk onjuist. Sterker nog, ik heb zojuist empirisch vastgesteld dat er geen hond is op dit moment. Niet jokken heh?

Parsons | 05-08-13 | 23:12

De valse secreet, mij een beetje rapporteren bij Twitter!

JungleJohnny | 05-08-13 | 23:12

@startkabels | 05-08-13 | 23:08
Tja, de waarheid hé? It can hit you like a train...

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 23:11

Causa Sui | 05-08-13 | 22:42
Ja, als je dat leest begin je begrijpen waarom de Marokkaantjes zich onaantastbaar voelen.

de honden blaffen... | 05-08-13 | 23:11

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:33 |
Ook erg: had vanmiddag een achternichtje op bezoek die nu naar groep 8 gaat. Bekijken daar iedere dag met commentaar van de juf het Journaal: gewoonweg ongelooflijk wat die uitkraamde over Obama, Duitsers en Wilders. Onder andere dat Wilders buitenlanders wil laten vermoorden als hij de kans krijgt. En dat met een stelligheid waar je niet goed van wordt.

WirMachenMusik | 05-08-13 | 23:11

@Watapatja | 05-08-13 | 23:07
Dan weet je dondersgoed dat wat ik zeg waar is. Daar is zo'n kapperszaak van marokkanen die, zo stand laatst in de gezinsbode, onderzocht word en de internetcafe er tegen over ook, samen met die happy en de twee headshops staan ze aardig in het zoeklicht van de popo.

tattooboer | 05-08-13 | 23:10

Toch grappig volkje.. anti homo, maar hun lelijke wijf moet al dan niet in burka 5meter voor ze lopen, liefst nog met henna tatoe een soort sik op kin, dragen zelf een jurk en er wordt wat afgekust tussen die mannen als die achterlijke haat imam is uitgejodeld.. respekt lan

welbesnedengeenm | 05-08-13 | 23:09

@Sporadus | 05-08-13 | 23:06
Wie er precies gevaarlijker is zal alleen de tijd ons leren.
Maar geweld altijd -1.

Of dat nou een linkse gewapende verzetsbeweging is, een scooterkraag met losse handjes / voetjes of een stel boze onderbuikende burgers die een knokploeg willen beginnen.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:09

@Causa Sui | 05-08-13 | 22:42
Ik word onderhand kotsmisselijk van de gedachte dat de zogenaamde 'wetshandhavers' naar nota bene een islamistisch feest gaan in t kader van 'het tegengaan van ongelijkwaardigheid'.
Als er iets is waar religie goed in is in het handhaven van ongelijkwaardigheid is het de islam wel; vrouwen stellen geen ruk voor of zijn allemaal hoeren en die mag je opvoeden door ze 'onzichtbaar' te meppen (zie even binnenzijde lip meisje), homo's moeten dood en die zelfde politie zit dan een dagje eerder op een roze bootje, nu zitten ze aan de iftar.
Als er maar wat te vieren valt, feestje hier, bootje daar, dan zijn ze er bij.. omdat het zo goed 'werkt'.. ja man, lekker werken heeey!
En nog meer kots ik op de trots over het feit dat dit de grootste politie iftar in Europa is. Bijna t kleinste landje, wel de grootste iftar, waar een klein land groots in kan zijn.
Hopelijk eindig dit in een grote voedselvergiftiging, zodat ze net als ik even kotsmisselijk zijn.

Causa Sui | 05-08-13 | 23:09

-weggejorist-

startkabels | 05-08-13 | 23:08

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Op basis van welke zin in beide topics denk je die conclusie te kunnen trekken?

Parsons | 05-08-13 | 23:08

tattooboer | 05-08-13 | 23:05 |
Ga weg man, ik kom daar wekelijks meerdere dagen. Zie den Heerscher.

Watapatja | 05-08-13 | 23:07

Zo is afgelopen vrijdag mijn dochter van - notabene - 12 jaar ook lastig gevallen bij het meer in Tussen De Vaarten in Almere, door... je raadt het niet, een Marokkaans pleuresjoch van 15 jaar. Duwde hard met zijn hand tegen haar neus om haar onder water te krijgen en bleef maar spugen. Onderwijl scanderend 'Ik ga je kk moeder nkn'. WTF! Helaas was ik niet aanwezig.

Right on dude | 05-08-13 | 23:07

En de grootste plaag van alle bloggers, waar het dit door mevr. Nanninga gesignaleerde verschijnsel betreft,
is Peter Breedveld. Als je dan de comments onder zijn schrijfsels op ''Frontaal Naakt'' leest wordt je nog misselijker.
Extreem linkse (autochtone!) figuren die over elkaar heen buitelen om op te roepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid, en zelfs gewapend verzet, mocht de PVV ooit als grootste partij in de regering komen en de MP leveren.
De autochtone linksen zijn veel gevaarlijker en erger dan alle Marokkaanse straatschoffies bij elkaar.

Sporadus | 05-08-13 | 23:06

@Watapatja | 05-08-13 | 23:00
Ze zitten er niet alleen te weinig op, ze liegen!

tattooboer | 05-08-13 | 23:06

123 je proeft het zo | 05-08-13 | 22:42 |
die '12' in je naam, dat is je leeftijd?

Kaosu | 05-08-13 | 23:06

@ tattooboer | 05-08-13 | 22:57 |
Pretty please with sugar on top?
Laat 't asjeblief niet gekker worden!

fleischer | 05-08-13 | 23:05

@tattooboer | 05-08-13 | 22:38
Hmm, dat is wel heel dichtbij. Dat verklaart de sirenes.

Parsons | 05-08-13 | 23:05

@Watapatja | 05-08-13 | 23:00
Onzin, het wemelt daar net zo hard van de marokjes, de hoeken van die straat staan er 24/7 vol mee, dealers, hangers, sissers en dat is 1 straat verwijderd van het hoofdburo van politie, die moeten zich aardig schamen, zo direct onder hun neus.

tattooboer | 05-08-13 | 23:05

said_fred | 05-08-13 | 22:32 |
En hier zie je datzelfde verhaal in de extreme policor-vorm van Der Spiegel en zoals de overgrote meerderheid van de Duitsers over zulke 'incidenten' geïnformeerd wordt:
www.spiegel.de/panorama/wetter-am-woch...
Dus enkele tientallen jongeren terorriseren een openluchtbad (ondertussen een alledaags verschijnsel) in Berlijn en bedreigen/mishandelen badmeesters. Maar liefst zestig politie-agenten moesten opdraven om de orde te herstellen. Oplossing: openluchtbad in het weekend slechts geopend voor gezinnen met kinderen jonger dan zestien. (Aanklacht mbt verkapte discriminatie te verwachten en daarna behandeld door broekschijterige Duitse rechters)
Maar over dat het Turkse en Arabische jongeren betreft en over dat het een inmiddels perpetueel 'incident' betreft, geen woord in Der Spiegel. De jongeren worden uitsluitend aangeduid als heethoofden (Hitzköpfe) en testoteronbommen(testosteronüberschwemmten Jungmännern). Daarbij wordt het 'incident' ook nog eens geframed als veroorzaakt door de extreme warmte. Zo draaien dus de Duitse media, zelfs nog hopelozer dan hier. Ben benieuwd waar dat extreme verdringen uiteindelijk toe zal leiden. Over empirische moslimterreurkansrekening weten de Duitsers dank hun extreem policormedia dan misschien wel iets minder dan hier op GS, maar ook daar zullen er steeds meer zich het nodige denken bij dergelijke berichtgeving.

WirMachenMusik | 05-08-13 | 23:05

als @Nanninga het overneemt van Kwit, krijgt de kwaliteit direct een boost.
Jammer dat ze niet 7x24 kan bloggen.

Pierre Lebon | 05-08-13 | 23:05

@Jim Lovell | 05-08-13 | 23:02
Dankje, die miste ik nog in mijn opsomming:

Of dat het eigenlijk de schuld van de media is.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 23:05

Bakito | 05-08-13 | 21:04 Wegkijker.

zeg maar jansen | 05-08-13 | 23:04

@Jim Lovell | 05-08-13 | 22:56
plak er maar een s tussen, lampje.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:04

Den Heerscher | 05-08-13 | 23:00 |
Uiteraard bij de Upper 10. Met die scooterboys van het Damsterdiep.

Watapatja | 05-08-13 | 23:03

De PvdA wilde de multi-cultuur.... De PvdA kiezers hebben hun zin gekregen.

Dit had echter niet mijn voorkeur.

Moge de PvdA kiezers en hun kinderen de vruchten van deze verrijking plukken.

Dr. Dr. Bartholdy | 05-08-13 | 23:03

@Jim Lovell | 05-08-13 | 22:17
De meeste mensen in de grote steden hebben er ongevraagd mee te maken. Afgelopen zaterdag na een geslaagd popconcert waar mocro's schitterden door afwezigheid ploften we net neer op terras voor een afzakkertje toen er een weggeroepen werd na een telefoontje. Z'n jarige dochter die hij die dag parfum en geld voor laptop cadeau deed, was tegen de grond geslagen en beroofd van haar tas waarin mobiel, id, gsm en verjaardagsgeld door 3 mocro's.

Gisteren eind van de dag op het strand kreeg een strandtentmedewerker die de ligstoelen ging ophalen de volle laag, werd uitgescholden met de welbekende ziekte door een doorgedraaide agressieve Marokkaan. Door alert optreden van omstanders werd escalatie voorkomen en de politie ingeschakeld.

drs.Nee | 05-08-13 | 23:02

@Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 22:52
Hoor en wederhoor, daar is de media slecht in en hoezeer ik de huidige rechterlijke macht ook wantrouw vind ik dat daar het gelijk gehaald moet worden.
Dat de media het falen van deze macht aan het uitbuiten is, is een logisch gevolg van de uitwassen die ons ter oren komen.

Jim Lovell | 05-08-13 | 23:02

@Watapatja | 05-08-13 | 23:00
"Allemaal Antillianen." + Steentilstraat = Jawel, Upper 10.

Den Heerscher | 05-08-13 | 23:02

tattooboer | 05-08-13 | 22:55 |
Waarom de media hier niet meer op zit weet ik niet. Het is te ver van de Randstad denk ik. Overigens is er vaak trammelant rondom deze zaak. Allemaal Antillianen.

Watapatja | 05-08-13 | 23:00

@tattooboer | 05-08-13 | 22:55
@Watapatja | 05-08-13 | 22:56
Weinig van meegekregen. Akkefietje bij de Upper 10 ofzo?
Staat verder inderdaad niets bij op RTVNoord.

Den Heerscher | 05-08-13 | 23:00

@ dlseth_ | 05-08-13 | 22:52 |
Verrek, eigenlijk heb je wel een punt. Als je je mening in het openbaar verkondigt, kun je er ook in het openbaar op worden aangesproken/afgerekend.
Hmmm. Ik geloof dat ik overtuigd ben. Zal er eens een nachtje over slapen. Nu echt *out*.

Lewis | 05-08-13 | 22:59

@Watapatja | 05-08-13 | 22:56
Iedereen heeft het over 4 marokjes die ik sprak, maar zo dicht zit ik er niet dichtbij. Het ging wel snel dus ik geef je voordeel van de twijfel. Je zou denken dat als een kapotstuk meisje met een stukke lip het op GS haalt, dit verhaal hier, of op powned, zeker wel zou worden gemeld, maar nee, popo heeft andere plannen.

tattooboer | 05-08-13 | 22:59

Overigens even een complimentje voor de fantastische topics van vandaag. Allemaal open zenuwen. En een open bejaardenkudt.

mijntweecent | 05-08-13 | 22:59

Zie je, de knokploeg die men hier op GS wilde organiseren is totaal overbodig. De popo heeft het zelf al geregeld met 11 arrestaties als gevolg. Als ze eenmaal willen kunnen ze het best.

Petrus Poortwachter | 05-08-13 | 22:57

@fleischer | 05-08-13 | 22:56
Vergeet niet dat je erna ook nog dankjewel moet zeggen voor toegang tot de gratis site.

tattooboer | 05-08-13 | 22:57

Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Je hebt teveel naar Zembla gekeken:http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews[pointer]=1&tx_ttnews[tt_news]=24614&tx_ttnews[backPid]=1972&cHash=7d0d75ecd5acc871452a905c50bd60d1
(even naar beneden scrollen).

de honden blaffen... | 05-08-13 | 22:57

tattooboer | 05-08-13 | 22:54 |
Ik zit daar 300 meter vanaf overdag. Heb vandaag heel wat aanloop gehad van winkeliers uit de Steentilstraat.

Watapatja | 05-08-13 | 22:56

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Complete onzin.
Als het om tuig gaat: gelijke monniken, gelijke kappen.
Definitie van tuig op aanvraag.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 22:56

En ja hoor nieuwsuur meld:groep jongelui zorgt weer voor relletjes.
Zeg gvd dat een groep van die kutmarokkanen weer de beest uithangt. Tyfus omroep wordt betaal met onze belastingcenten, dan wil ik ook volledig worden voorgelicht. Slopen die publieke omroep en al dat buitenlandse spul de grens over.

nightwish | 05-08-13 | 22:56

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Haar fans willen dat de wetgeving wordt aangepast, niet een ster op de jas.
Je hebt zelf niet door dat je een facist bent.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:56

"De media is stuk, je word in je gezicht gespuugd weer."
tattooboer | 05-08-13 | 22:38 |
.
Media houdt 't rechter neusgat en den mond dicht, ademt stevig uit en lanceerblubbert een dikke groene plak antinieuws op uw veaurheaufd, zoiets...

fleischer | 05-08-13 | 22:56

@Watapatja | 05-08-13 | 22:52
ow, en natuurlijk de vraag wat jij er van vind dat de media dit wegmoffelt, downplayt en ronduit liegt?

tattooboer | 05-08-13 | 22:55

@Watapatja | 05-08-13 | 22:52
Weet je niet want ze zijn niet aangehouden.
Mag jij ons verlichten met nieuws over de bekende daders, hoe weet jij dat?

tattooboer | 05-08-13 | 22:54

@Stormageddon | 05-08-13 | 22:24 |
Mwwooahh.. kan me daar IETS bij voorstellen, maar
vind het niettemin toch vreemd dat zo'n simpele Noortje zoveel airplay krijgt...
-
Kijk:
Als de tweet nou op de Joop zou staan, vergezeld van instemmend redactioneel commentaar én reaguursels... Ja, DAT gaat ergens over om op los te gaan.
Maar kom op nou mensen: Een HOT topic GS en dat vanwege de tweet van ene Noortje uit Nergenshuyzen, pfff...

Ahasveros | 05-08-13 | 22:53

@Moi2 | 05-08-13 | 22:40
Eens, maar het is geen napraten wat die naïeve welvaartsstaat mensjes doen, ze menen dat oprecht. En meestal klopt het ook wel dat er één goede Marokkaan bij zit, allemaal kunnen ze niet slecht zijn.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:53

@Lewis | 05-08-13 | 22:48
Mochten mensen hier een een-op-een communicatie met Noortje openbaar hebben gezet, dan zou je een heel goed punt hebben. Je wilt nou eenmaal niet dan mensen je privé-communicatie openbaar smijten zodat het grote boze internet kans gaan prijsschieten. Dat is hard, overbodig en stijlloos op een slechte manier.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:52

Vreemd om hier een topic aan te wijden. Ik vermoed dat Nanninga ook enigszins nattigheid voelt omtrent het ware verhaal van die mishandeling van Mevr. Verhoef. Nonetheless heeft de politie vanavond wel scherp de boel gehandhaafd bij die betreffende zwemplas. Morgen is het dinsdag en gaat Mevr. Verhoef aangifte doen van de mishandeling van afgelopen zaterdag aldus het AD, eens kijken wat er gaat gebeuren.

Nanker Phelge | 05-08-13 | 22:52

Bij het nieuws spreekt men niet over de indentiteit en heeft het over een groep jongens.Benieuwd hoelang de politiekcorrecte omroep z'n kop in het zand blijft steken terwijl iedereen allang weet hoe het zit.25 jaar geleden kon dat nog met bv de crimineel M.B daar kon je alleen maar naar raden.Tegenwoordig met internet en sociale media niet meer.Kennelijk hebben ze dat nog steeds niet door.

Ikhebergenoegvan. | 05-08-13 | 22:52

@Jim Lovell | 05-08-13 | 22:46
Dat is er eentje waar ik me nog regelmatig schuldig aan maak, omdat 'ie inderdaad soms ten dele klopt. En ik hou best van een klein beetje nuance.

Maar in veel, zoniet de meeste gevallen in de media is al bekend wie (zo ongeveer) de dader was en doen de omstandigheden er niet zo veel meer toe. Een fysiek weerloos meisje neerhoeken is en blijft namelijk gewoon schofterig gedrag.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 22:52

tattooboer | 05-08-13 | 22:38 |
Wel de juiste feiten weergeven, de daders zijn bekend en in ieder geval 2 van antilliaanse afkomst.

Watapatja | 05-08-13 | 22:52

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Jij hebt precies 2 puntjes IQ. Net genoeg om je dwaze hersenen op hun plekje te houden, je typt de domste bagger ooit.
Onze wetgeving faalt en niemand zegt dat dat alleen bij marokjes zo is, lees je wel kranten? Ook voor pedo's en sujetten moeten hogere straffen.
Je zult geen tekenen van oorsprong zien hoor, ook niet op jou, wat je zult zien is terugkleer naar oorsprong en zo moet dat!

tattooboer | 05-08-13 | 22:51

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Nee, de halfzachte aanpak van tokkies, kampers, zigeuners, wie dan ook, ben ik ook zat.
Minimumstraffen met eventueel verzwarende omstandigheden. Niet andersom. Daarbij de vermelding dat het belachelijk is dat er mensen zijn die een baan hebben (hulde), die als straf voor misdrijven gebruikt wordt (belachelijk) (o.a. plantsoensdienst).

Den Heerscher | 05-08-13 | 22:50

@Skunk57 | 05-08-13 | 22:47
Als het zoontje van de buurman ook een strafblad heeft op A2 formaat zoals de gemiddelde rifrat, dan mag het buurjochie ook keihard onderdrukt worden.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:49

Mijn punt ontgaat je. Het gaat me *niet* om de inhoud. Ik heb al meermaals duidelijk aangegeven dat ik het inhoudelijk honderd procent met Nanninga eens ben. (En dus ook met jou.)

Lewis | 05-08-13 | 22:48

Not Muhammad | 05-08-13 | 21:22 | + 40 -
Enorm goede analyze. Dank u voor uw uitgebreid epistel.
Een catagorie zou ik nog willen toevoegen:
*
8) De dhimmies. Zij onderwerpen zich het liefst meteen maar aan de islam. Ze zijn er zelfs toe bereid om onze vrijheden hiervoor op te geven. Het resultaat is het toestaan van sharia-achtige rechtspraak geleid door een zootje baardmansen, notabene onder onze eigen jurisdictie. In mijn ogen zijn deze mensen de *grootste* oorzaken van problemen. Geen greintje respect voor deze geloofsrichting of welke geloofsrichting dan ook. Doe dit goedverdoemme achter je voordeur. Oprotten met die zooi, ook uit de politiek.
Deze dhimmies zorgen er trouwens ook voor dat 'het tuig' kan doen wat ze wil. Niemand durft wat te zeggen of in te grijpen.
*
Ik hoop niet dat het uitmond op geweld, zoals gesuggereerd door een reaguurder alhier, want dat is enorm suf. Waar ik wel op hoop is op zelfcorrectie binnen de groep. Daar zijn genoeg voorbeelden van dat dit uitstekend werkt. Stimuleer *dit* als je toch denkt in het 'maakbare samenlevings-model'. Deze categorie 8) is meestal te vinden in de electoraal linkse hoek. Ik heb het enorm te doen met gezinnen waarvan de jongens in contact komen met dit straattuig. Lekker rolmodel heb je zelf als jouw zonen zien dat ze hetzelfde kunnen verdienen in een week wat jij moet doen in een maand. Alleen daarom al KEIHARD AANPAKKEN. GOEDVERDOEMME, catagorie 8), DOE ER EENS WAT AAN. Als je namelijk een overheidstaak kunt verzinnen dan is dit het wel. Maar eerst de ouders keihard aanpakken als blijkt dat ze hun prinsjes hun gang hebben laten gaan...

Dysphemian | 05-08-13 | 22:47

Lieve juffrouw Nanninga,

Natuurlijk is er niets mis met duiden, natuurlijk loopt er een hoop Marokkaans gajes rond. Om dat aan te pakken hebben wij wetgeving.
Wat uw fans echter willen is dat die wetgeving selectief wordt toegepast. Het Marokkaanse schoffie levenslang, voor de bestraffing van het blanke zoontje van de buurman (het eigen kroost zal zoiets tenslotte nooit doen) is een standje voldoende.
Ik zeg u nu en hier dat als de bestraffing volgens wilders zal worden toegepast, wij straks allemaal weer en teken van oorsprong op onze revers kunnen naaien.
Dat is kennelijk wat u wilt.


Skunk57 | 05-08-13 | 22:47

Dat tuig heeft vanavond ook de politie aangevallen met stenen en flessen , moesten pepperspray gebruiken , 11 van die landverziekende t*ringhonden zijn gearresteerd .

StevieR | 05-08-13 | 22:46

@Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 22:37
"Of dat we niet het hele verhaal kennen" vind ik wel een goed excuus omdat dat vaak ook klopt.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:46

Steeds harder tegen de borst aandrukken in de hoop dat je warmte en begrip het tepelknagen doet afnemen.
Het werkt niet en het heeft nooit gewerkt.
Gasten accepteren geen nee en zullen alle kaarten inzetten om zich als de onuitstaanbare prinsjes te blijven gedragen in de publieke ruimte.

Broeder | 05-08-13 | 22:45

@Lewis | 05-08-13 | 22:41
De wereld is hard Lewisje. Daarnaast is mensen betichten van 'racisme' ook schelden; zie eerdere posts waarin het hebben van kritiek op een religie ondertussen gelijk is gesteld aan het onderdrukken van honderdduizenden Afrikanen tijdens Apartheid of de lynchpartijen van de KKK. Dat praat niets goed, maar nogmaals, op een openbaar medium mag je best een grote waffel opzetten. Maar dan niet piepen als mensen iets terugroepen.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:44

Lewis | 05-08-13 | 22:43
Ja ik zou ook maar snel vertrekken met de staart tussen je benen.

mijntweecent | 05-08-13 | 22:44

@ mijntweecent | 05-08-13 | 22:38 |
Nee hoor, maar je vergelijking vind ik belachelijk.
Enfin, ik hou het voor gezien voor vanavond, groeten.

Lewis | 05-08-13 | 22:43

Perfecte vriendin voor Rutte

Eh oh nee die is homo

123 je proeft het zo | 05-08-13 | 22:42

Kan iemand mij een plaats op het net aanwijzen waar Noortje in een stukje van meer dan 10 regels interessant communiceert?

thheo | 05-08-13 | 22:42

En ondertussen;
www.politieamsterdam.nl/index/1/0/pol...
1300 man waren er zelfs, hoor ik op de tv, tja.. dan kan je geen boeven vangen, als je lekker aan het iftarren bent.

Causa Sui | 05-08-13 | 22:42

Lewis | 05-08-13 | 22:41
Goh, ik zei 'kutje'. Ik ga even mijn mond spoelen met groene zeep.

mijntweecent | 05-08-13 | 22:42

@ dlseth_ | 05-08-13 | 22:39 |
Maar die *kiest* er toch voor om zijn tegendraadse geluid hier op GeenStijl te spuien. Is een heel ander verhaal. Daarnaast vind ik schelden altijd -1, zo ben ik nou eenmaal opgevoed.

Lewis | 05-08-13 | 22:41

Ik heb het z.g. Marokkanendebat gevolgd.
Waar de PVV praat de realiteit van duizenden criminele Marokkanen vielen deze mensen over de titel van het debat want ze hadden wel één(1) nobele Marokkaanse "vriend" die niet crimineel was.
En wat waren ze trots om te kunnen zeggen dat ze een Marokkaanse "vriend" hadden, ze glommen ervan!
Dat staat zo vreselijk multiculti en is zo vreselijk politiek correct.
-
Eigenlijk zijn het zielige en naïeve welvaartsstaat mensjes die napraten wat anderen politiek correct vinden.

Moi2 | 05-08-13 | 22:40

@ said_fred | 05-08-13 | 22:32 |
Je wordt bedankt, kan ik chagrijnig naar bed.
Wat een wereld.

Lewis | 05-08-13 | 22:39

@Lewis | 05-08-13 | 22:35
Noortje doet aan grootspraak op een openbaar medium. Wie rake opmerkingen uit wilt gaan delen, moet ook leren incasseren.

Neem een voorbeeld aan Bakito. Die deelt uit, incasseert als een koningin en zuigt nog steeds het wit uit je ogen achteraf.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:39

Lewis | 05-08-13 | 22:35
Jawel hoor. Wanneer je doelbewust provoceert terwijl alle feiten het tegendeel bewijzen, moet je niet miepen als je respons krijgt. Of vind je Holocaust ontkenners ook slechts ontroerend naïef?

mijntweecent | 05-08-13 | 22:38

De media kan er ook wat van hoor, downplayen!
Gistermiddag kwamen 4 marrokaantjes een koffieshop in grunn binnen en mochten er gelijk weer uit wegens ophef en grote mond. Dat pikten deze opsodemieters niet en gingen de klanten en koffieshopmedewerker te lijf met messen en hebben de werker met een schroevendraaier de rug doorboort, bijna tot de long aan toen, het was een bloedbad en er is met van alles gegooid, de ramen lagen aan diggelen. Maar natuurlijk belden omstanders gelijk de politie en die kwamen met drie busjes en 2 surveillance wagens op de proppen en niet veel later was er ook een ambu.
De marokkaanse prinsjes waren al gevlucht, maar volgens getuigen moeten de politie ze hebben gezien aangezien de polite één straat naast de koffieshopstraat het grootste buro van het noorden heeft en de marokkaanse klootzakken waren precies die kant op gerend. Er is nog niemand gearresteerd en er zijn beelden maar die zie je nergens terug.
Nu komt het, hier het (enige) stukje in de media:
rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=1235...
Hoe hard liegen ze!
Vooral dat de agenten (de lafbakken) "toevallig surveilleerden"is de grootste onzin! De media is stuk, je word in je gezicht gespuugd weer.
Ik heb het allemaal van meerdere bronnen!

tattooboer | 05-08-13 | 22:38

Niet alleen wordt er aan de feiten voorbij gelopen, wanneer je de discussie aangaat krijg je nooit antwoord op je vragen.

99% Van de tijd mompelen ze "racist" en lopen ze weg, of ze beginnen over iets anders.

Bijvoorbeeld dat Nederlanders ook geen lieverdjes zijn.
Of dat we het aan onszelf te danken hebben sinds de jaren zestig.
Of dat afkomst er niet toe doet.
Of dat jij nou eenmaal guur rechts bent en wel te dom zult zijn om te poepen.
Of dat we niet het hele verhaal kennen.
Of dat Wilders (+ sociale onvrede) niet meer dan een populistische uitwas is.
Of dat het sociaal maatschappelijk gezien eigenlijk heel zielig is.
Of dat het slachtoffer het er wel naar gemaakt zal hebben.
Of, moet ik nog langer doorgaan?

Ik geef direkt toe dat ik mezelf aan één of meerdere van bovenstaande excuusjes ooit schuldig heb gemaakt. Maar je bent gelukkig nooit te oud om te leren van je fouten.

Lijkt me logisch... | 05-08-13 | 22:37

Goede reactie, Nanninga!

Swarthoogt | 05-08-13 | 22:37

www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/0...
De popo's hebben hun gezag nu compleet verloren.
Ik zeg de mariniers erop af sturen.
Desnoods met scherp schieten, het is mooi geweest!

Ommezwaai | 05-08-13 | 22:37

@FredKlep | 05-08-13 | 22:33
Ik denk dat het historisch en of religieus zo gegroeid is.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:36

@ mijntweecent | 05-08-13 | 22:30 |
Hè, man (?), hou je fatsoen.
Ik vind Noortje ontroerend naïef en ze leeft in een andere wereld dan ik, maar ze heeft *niet* zelf om deze 'strijd' gevraagd.

Lewis | 05-08-13 | 22:35

Supersoul | 05-08-13 | 22:18

Maar dat maakt benoemen van feiten nog geen racisme. En mocht je vermoeden dat hier sprake is van verwarring, misschien vergist het meisje zich in het type kroeshaar (is dat racisme?.. meh) en hebben we het over Afrikaantjes. Zou kunnen. Tot die tijd doet Geenstijl netjes benoemen. En wanneer Geenstijl fout blijkt te zitten, dan doen ze dat ook netjes benoemen. Dan benoemen ze gewoon een andere meerkleurige landgenoot.

Sterker nog, ik heb het vermoeden dat dit geen donkere jongens waren, maar blanken met donker getinte latex maskers, waardoor ze sprekend op de onschuldige gekleurde, mogelijk Marokkaanse, medeburger lijken. Het is een set-up. Moet wel. Want racisme.

Dubz | 05-08-13 | 22:35

Dat iemand Noortje serieus neemt. Haar site, facebook en twitter allemaal mbo (of lbo) kwaliteit.

thheo | 05-08-13 | 22:35

FCM Wiesmans | 05-08-13 | 22:30
Tja, links lullen.....

Ommezwaai | 05-08-13 | 22:35

-weggejorist-

mijntweecent | 05-08-13 | 22:34

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:28
Per definitie zijn de noordelijke provincies liefhebbers van "rood".
Stemmen dus veel PVDA en SP.
Maar ja, als je weinig tot niets te delen hebt, is het maar wat makkelijk een ander te laten betalen toch?
www.nlverkiezingen.com/TK2012P.html

Ommezwaai | 05-08-13 | 22:33

@WirMachenMusik | 05-08-13 | 22:25
Die laatste zin, de vernichting van de jeugd, het klopt en is al een poosje aan de gang.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:33

@Jim Lovell | 05-08-13 | 22:28

Het hoeft niet, maar het kan idd wel.
Kijk maar eens hoeveel er op links en extreem links gestemd wordt in oost groningen.

Ander voorbeeld: Kijk bijv. maar naar de regio "bible belt".

FredKlep | 05-08-13 | 22:33

Dat tuig valt vooral/alleen de autochtone bevolking aan. De trieste voorbeelden zie je met regelmaat. Dan zeg je er wat van en ben je een racist. Zij zijn dat uiteraard niet. Zij zijn zielig.
Als een linkse volidioot je een racist noemt zou je hem/haar bijna bedanken voor het compliment. Bijna want het was ooit een woord dat je tot denken aan zou zetten als iemand je zo noemde. Dat woord is zo gedevalueerd.

NiceGuysFinishLast | 05-08-13 | 22:32

Tsja, dat men bewust overal en altijd de boel loopt te verzieken/ roven/ plunderen/ lastig vallen/ verkrachten is bekend. Even geleden hoorde ik nog van een kennis ter plekke dat een ouder echtpaar dat naar huis liep langs een drukke doorgaande weg om een uur of elf na een bezoek een paar straten verder een paar jongens tegemoet liep die zonder enige aanleiding de man en vrouw begonnen te slaan in het voorbij gaan en tenslotte met sieraden en portefeuille er vandoor gingen en dit gebeurt wel eens vaker.
En dat dit ongepaste/ criminele gedrag en feitelijk haat tegen degenen die hun onderdak gaven en een toekomst wilden bieden er in wordt gedrild tijdens een "opvoeding" en niet alleen in Nederland maar in het hele Westen is ook bekend en er zit een tamelijk bekende opzet achter.

"Berlin: Blonde Bademeister haben nichts zu sagen"
www.pi-news.net/2013/08/berlin-blonde-...

said_fred | 05-08-13 | 22:32

@Hobbykip | 05-08-13 | 22:21 | + 2 -
Duitsland heeft exact hetzelfde probleem. Net als België, Frankrijk, Scandinavië. Duitsland zit alleen net wat vaster in de wurggreep van politieke correctheid.

carramba | 05-08-13 | 22:31

@Supersoul | 05-08-13 | 22:18
Puur omdat racisme onderhevig is aan inflatie. Voorheen was racisme inderdaad racisme; Apartheid, segregatie in de VS... Nu is kritiek hebben op indringende elementen van een religie al 'racisme'. Hierdoor wordt het hebben van kritiek op een persoonlijke keuze gelijkgesteld aan het onderdrukken van honderdduizenden mensen puur vanwege het kleurtje waar ze mee zijn geboren...

Want ja, kritiek is racisme en dus ben je met je kritiek even ergs als tijdens de Apartheid. Want het is allemaal racisme.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:30

Toch niet misselijk wat die @NoorMarCom PER TWEET rekent:

€ 24,90

Excl. Bruut Toegevoegde Waarde !!

www.noorca.nl/page30.php

FCM Wiesmans | 05-08-13 | 22:30

Eigenlijk is een compliment voor dit stuk wel heel neerbuigend richting Annabel. Dat zou immers insinueren dat grietje MarCom en de onvolprezen Nanninga op een bepaalde manier levellen. Dat er sprake is van een strijd. En dat terwijl dit kutje Noortje enkel met wat provocatieve tweets de aandacht krijgt waarnaar ze kennelijk zo driftig op zoek is. Noortje: je bent een niemendalletje. Een kutje.

mijntweecent | 05-08-13 | 22:30

Is vanavond alweer misgegaan bij Haarrijnse Plas, ca. 15 jongeren gearresteerd.

malang | 05-08-13 | 22:29

@basweetutwel | 05-08-13 | 21:23
Je bent me net voor. Ik vond 'm hier ejbron.wordpress.com/2013/08/05/islami...
En juist door dit soort wegkijkers, ontkenners van de werkelijkheid, verraders van dit land, gaan we naar de kloten !
Dat soort mensen vinden we ook terug in de 2e kamer. Ze schijnen te zijn gekozen door het volk. Welke idioot heeft er op zulke types gestemd ?

qutrex | 05-08-13 | 22:28

@FredKlep | 05-08-13 | 22:24
Dus de oorsprong van een mens kan zorgen voor een politieke voorkeur? Vergiftiging door het drinkwater ofwat?

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:28

ongeschikt voor deze maatschappij.

zeeman73 | 05-08-13 | 22:28

Een passage uit een column van Akif Pirinçci (de Duitse tegenhanger van Ebru, maar dan wat intellectueler) over het doodtrappen van een Thaise jongen door zes Turken. Het hele verhaal (zeer aanbevelenswaardig voor wie Duits kan lezen en nog niet weet dat het met het stilzwijgen en wegpamperen van de moslimterreur in Duitsland nog veel erger gesteld is dan in Nederland) vind je via deze link:
www.facebook.com/photo.php?fbid=57361...
--------------

... Es ist in diesem Lande (wie auch im restlichen Europa) nichts Ungewöhnliches mehr, daß fast ausschließlich aus muslimisch-migrantischen Kreisen stammende "Jugendliche" aus nichtigem oder überhaupt keinem Anlaß Deutsche, Ungläubige oder Nicht-wie-sie-Seiende anpöbeln, angreifen, verletzen und ermorden, ohne daß die Politik davon Notiz zu nehmen bereit ist. Die Ursache für dieses Wegschauen und Verschweigen basiert auf zwei Lügen, die inzwischen im öffentlichen Diskurs zu sakrosankten Tabus geworden sind und von den Propagandisten der linksgrün gestrickten, also fast allen Medien selbst unter der Aufopferung der eigenen Kinder bis an die Grenze einer Geisteskrankheit mit Händen und Klauen verteidigt werden: Nämlich,
daß erstens unkontrollierte, namentlich die islamische, sprich rückständige Zuwanderung stets einen Nutzen für die Einheimischen bringe, obwohl jeder mit eigenen Augen schon im Straßenbild das genaue Gegenteil davon erkennen kann, ganz zu schweigen von den üppigen Transferleistungen, die dieser Gruppe ständig zufließen. Zweitens ist es zu spät.
Zweitens es leben inzwischen zu viele Muslime in diesem Land, als daß man sich den nicht zivilisierbaren Teil von ihnen problemlos entledigen könnte, ohne einen Bürgerkrieg, wenn nicht sogar einen richtigen Krieg zu riskieren. Das weiß die Politik. Zudem sind die autochthonen Jungmänner durch die jahrelange feministisch-pazifistische Gehirnwäsche inzwischen derart verweichlicht, daß sich nicht einmal bei Polizei und Bundeswehr auch nur tausend Mann für die kriegerische Abwehr finden würden....

WirMachenMusik | 05-08-13 | 22:25

Hoe kom ik bij ko ranzig? Sorry man..

welbesnedengeenm | 05-08-13 | 22:25

Stadskanaal, waar @NoorMarCom vandaan komt is waar CPN (wat in 1991 opging in groen links) vroeger redelijk groot was. Allemaal communisten daar. Dus wat dat betreft neem ik het haar niet kwalijk...

FredKlep | 05-08-13 | 22:24

@Ahasveros | 05-08-13 | 22:19
@mindless | 05-08-13 | 22:20

Omdat Noortje exemplarisch is voor een hele volksstam van wegkijkende goedmensen.

Stormageddon | 05-08-13 | 22:24

@Hobbykip | 05-08-13 | 22:21
Ah, de vertaling van @Parsons | 05-08-13 | 21:40

Dank!

Parsons | 05-08-13 | 22:22

In Duitsland gaat ook al zo lekker:

Geweld in naam van de religie: meerdere mannen hebben in Brandenburg een zwangere vrouw (23) dusdanig toegetakeld, dat zij een miskraam kreeg:
ejbron.wordpress.com/2013/08/05/brande...

Hobbykip | 05-08-13 | 22:21

Een 13 in een dozijn marcomtutje. Waar maken jullie je druk om?

mindless | 05-08-13 | 22:20

@dlseth_ | 05-08-13 | 22:18
Domheid kent geen grenzen, ook letterlijk.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:20

Zeg...
Wie IS die hele MarNoortje eigenlijk?
En wat maakt haar mening zeau belangrijk dat Nanninga hier zo op 'los' gaat?

Ahasveros | 05-08-13 | 22:19

-weggejorist-

jonescrusher | 05-08-13 | 22:18

bakoenin | 05-08-13 | 22:04
Zoek eens een definitie van racisme op. Die van de Verenigde Naties bijvoorbeeld:

"Raciale discriminatie is elk onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur gebaseerd op ras, huidskleur, afstamming, of nationale of etnische oorsprong die het doel of effect heeft van opheffing of aantasting van erkenning, genieting of uitoefening, op basis van gelijkwaardigheid, van mensenrechten, en fundamentele vrijheden in het politieke, economische, sociale, culturele of enig ander veld van het openbare leven."
Let vooral op wat er komt na 'ras': 'huidskleur, afstamming, of nationale of etnische oorsprong'

De betekenis van racisme is dus veel breder dan alleen discriminatie op basis van ras.

Supersoul | 05-08-13 | 22:18

Ben benieuwd of die muts haar mening bijstelt als ze zelf slachtoffer wordt. Als je het meteen voor de daders opneemt en het incident als racisme afdoet, heb je net zo weinig inlevingsvermogen als de daders zelf.

Max Navelstaar | 05-08-13 | 22:18

Ach, volgende week ligt Noortje in het ziekenhuis. Met hechtingen in haar kut, een verse SOA en een trauma voor de rest van haar leven. Dan mag de volgende Noortje haar voor racist uitmaken want slissende bontkraajes die zichzelf altijd duidelijk identificeren als Marokkanen hadden ook zomaar Noren met een identiteitscrisis kunnen zijn en je hebt gewoon niet genoeg respect getoond.

dlseth_ | 05-08-13 | 22:18

Slecht geschreven artikel?????
@Nanninga is goedverdoemme één van 's Kuddelands allerbeste stukjesschrijverts! Als je durft te beweren dat het een slecht geschreven artikel is, dan spreekt dat grote boekdelen over de intelligentie (niet over de mening, opinie, of opvatting, maar over de intelligentie) van het wicht.
En dan ook nog twitteren dat je wilt emigreren, maar het niet doet omdat je zoon dat niet wil. Emigreren hè? Vast naar zo'n policolor multiculti democratie ten zuiden van de Middellandse Zee...

Chiant | 05-08-13 | 22:17

@drs.Nee | 05-08-13 | 21:37
Wel sneu, maar als je er niet mee omgaat, weet je niet wat er speelt.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:17

Laat je niet verlokken tot het uitvechten van twitterfights via Geenstijl Nanninga.

Hoezeer je het gelijk ook aan je kant hebt, gun de MarNoortjes.com van deze wereld dat pretje niet.
Zwijg ze dood. GeenAandacht werkt soms beter dan GeenStijl.

Anijsblokje | 05-08-13 | 22:13

@Stormageddon | 05-08-13 | 21:46
5 jaar geleden:
De zwaar gesponsorde ramadanfestivals wijzen meer op islamisering van Nederland dan op een succesvol integratiebeleid. De subsidies voor deze feestjes moeten dan ook worden stopgezet. www.elsevier.nl/Cultuur--Televisie/nie...

drs.Nee | 05-08-13 | 22:13

Prima stuk Nanninga!
Op de lijven geschreven van Bakito en Supermattie.
Kan niet treffender.
Ja, mannen.. Kom maar met die kaalkop, KKK, stormfront en nazi-troefkaarten.
Ik lach erom. Als jullie hopelijk zo oud worden om als opa aangesproken te worden, krijg je waarschijnlijk vragen van je kleinkinderen.
Of die vechten in de burgeroorlog of ze vragen zich in alle ernst af waarom het ooit zo ver heeft kunnen komen in Nederland.
Ik verzet mij op zijn minst verbaal tegen het multiculti gegeil. Meer kan ik momenteel niet doen.

Ommezwaai | 05-08-13 | 22:13

@FW Ta-183 Huckebein | 05-08-13 | 22:02
Van Dale zegt:
dis·cri·mi·na·tie (de; v)
1
het maken van ongeoorloofd onderscheid
Verder: www.encyclo.nl/begrip/discriminatie
.
Vooruit. Het "ongeoorloofd" + de algehele negatieve connotatie doen het hem. Echter: Ik ben van mening dat in de hedendaagse samenleving mijn definitie beter te hanteren is. Dit omdat de discriminatiekaart te pas en te onpas getrokken wordt door het zichzelf al dan niet in een slachtofferrol plaatsende individu.
.
Dezelfde uitholling van het begrip vindt plaats door allerlei verschillende lobbygroepjes (feministen bijvoorbeeld) en de manier waarop en het gemak waarmee het begrip gebruikt wordt door verschillende media.
.
Binnen deze tijdsgeest van politiek correcte eufemismen en misbruikte termen, denk ik dat mijn definitie de werkelijkheid momenteel meer eer aan doet dan eerder genoemde uit de Van Dale. Daarom blijf ik bij mijn verhaal, ookal blijkt dat ik inderdaad slachtoffer van deze taalverloedering en -versimpeling ben geworden.
.
Waarvoor mijn nederige excuses.

Den Heerscher | 05-08-13 | 22:11

@mr.knetter | 05-08-13 | 22:07
Het gaat niet om die ene tweet, het gaat om de instelling van bepaalde mensen en Nanninga verwoort het prima met haar artikel.

Jim Lovell | 05-08-13 | 22:11

Om racisme te voorkomen is de beste oplossing dat zulke laffe daders worden opgespoord en hard gestraft.
Het maakt mij niet uit of het een blanke tokkie is of een laffe Marokkaan. Ik begin wel een tendens te zien waarbij het er op lijkt dat jonge Marokkanen super laf en gefrustreerd zijn. Als er een probleem is : aanpakken. Maakt niet uit of het Marokkanen zijn of kaaskoppen. Als we er allemaal last van hebben of krijgen moet je er iets aan doen.
Ik blijf er erbij : stem op iemand die van die kansloze taakstrafjes af wil. Ik denk dat alles veel efficiënter kan : gewoon een excel tabel met daad en straf. krijgt iedereen dezelfde straf voor hetzelfde feit. rechter hoeft alleen te controleren of alle bewijs wel in orde is.
Wij laten met ons allen dit mooie land naar de kloten helpen! Geert is het beste alternatief maar helaas nog niet de helft van wat het zou moeten zijn.

According2Mark | 05-08-13 | 22:10

@XperiaxperiA | 05-08-13 | 22:02
Het is angst en schaamte.

Beste uitleg en feitelijke duiding over het hoe en waarom hiervan vind je hier:

www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Parsons | 05-08-13 | 22:09

-weggejorist-

mr.knetter | 05-08-13 | 22:07

Ik ga hier niet beschrijven hoe moe ik ben van mokkels (en ook gozerts) die zichzelf het einde vinden door te crosslinken op het net. Click paste, click paste, blabla, zie mij dan eens gaan in dizze businessworld. het wordt nog zieliger als je dergelijke misplaatste opmerkingen plaatst en de P en R van PR ergens in je profiel gebruikt. Zet ze er ook nog (online) voor, ja dat snappen wij ook wel, elke lul met twee hersencellen doet tegenwoordig wat in de online marketing, pr, communicatie, blablablabla, rotzooi doorlinken en mails spammen. Ga eens aan het werk man.

No Mames | 05-08-13 | 22:07

@Fred Janssen | 05-08-13 | 22:00
Dat is niet flauw, dat is uitzonderlijk dom.

Parsons | 05-08-13 | 22:07

@1+1 | 05-08-13 | 21:51
Hee... Dat is beter. Dankjewel. Hier kunnen we wat mee.
Ik zou 'm er wel effe in hangen.

VanBukkem | 05-08-13 | 22:05

Die Noortje zal wel PVDA/D66 of GL stemmen, dat toontje herken je zo.
Maar goed, wederom een uitstekend stuk van Nanninga, ik ga nog eens een fan van haar worden, ga zo door meid.

Mazzeltov | 05-08-13 | 22:04

Deze discussie ben ik al zo vaak aangegaan.
Marokkanen zijn geen ras, ze heten Marokkanen om dat ze uit een land komen wat Marokko heet, waar tal van etnische groepen wonen.
De totale stupiditeit om hier de racisme kaart te trekken.
Vooral de correcte Jopers zijn hier nogal sterk in.
De argumentatie Wilders is een rascist.
O en waarom dan?
Hij demoniseert de Islam. Ah maar een islamiet is toch geen ras?
Nee maar hij discrimineert Marokkanen
Ja maar Marokkanen zijn toch geen ras?
Hij discrimineert getinte mensen...
Ook getinte mensen kan je niet definieren als een ras.
Maakt niet uit, hij is een rascist
Aldus de correcte van PvdA huize Joper.

bakoenin | 05-08-13 | 22:04

-weggejorist en opgerot-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 22:02

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:19 | + 21 -

fout.
Discriminatie is niet onderscheid maken.

Discriminatie is als gelijke zaken onder gelijke omstandigheden ongelijk behandeld worden.

FW Ta-183 Huckebein | 05-08-13 | 22:02

Lastenverzwaringen worden bezuinigingen genoemd.
De waarheid wordt tegenwoordig racisme genoemd.
Zelfs Kafka kon zoiets lugubers niet verzinnen.
Maar wij zijn er mooi klaar mee.
Allemaal.

Dostranamus | 05-08-13 | 22:02

Lastenverzwaringen worden bezuinigingen genoemd.
De waarheid wordt tegenwoordig racisme genoemd.
Zelfs Kafka kon zoiets lugubers niet verzinnen.
Maar wij zijn er mooi klaar mee.
Allemaal.

Dostranamus | 05-08-13 | 22:02

@ Fred Janssen | 05-08-13 | 21:59 |
Dit bedoelde ik nou eerder, wat heb je hier nou aan?

Lewis | 05-08-13 | 22:00

kweethet: hetisflauw

Fred Janssen | 05-08-13 | 22:00

@ watnouwatnouwatnou | 05-08-13 | 21:43 |
Het lost wél wat op. (En dan bedoel ik niet het ontkennen, uiteraard.) Je kunt een probleem pas aanpakken als het door alle betrokkenen onder ogen wordt gezien, als iedereen erkent dat het probleem er *is*. En dat is precies waar GeenStijl een geweldige en onmisbare bijdrage levert.

Lewis | 05-08-13 | 22:00

-weggejorist en opgerot-

Fred Janssen | 05-08-13 | 21:59

Ko Ranzig | 05-08-13 | 21:47

Die zijn maar al te blij dat ze van dat tuig verlost zijn.

brutus68 | 05-08-13 | 21:57

@ ko ranzig

De rijksten van heel die woestijn! Dus jaloezie ligt op de loer en willen zelf maar al te graag ook komen vangen hier... effe broer zus of neef of diegene die ze had gezien op een facebook pagina vaan een oom van een neef van die man in jurk in de bijna gratis sociale benedenwoning met tuin en subsidies aan alle kanten in amsterdam oost formuliertjes in laten vullen en hoppa..

welbesnedengeenm | 05-08-13 | 21:57

@campion | 05-08-13 | 21:54
Nee echt niet! En Nanninga heeft goede jopen.

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:57

@XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:54
Dat maakt het zo vreemd. Goetmensen die willens en wetens negeren wat er aan de hand is, feiten ontkennen, en duiders als racist wegzetten.

Deden de nazi's ook.

Parsons | 05-08-13 | 21:57

Ik vind eigenlijk dat het nu met de ramadan een stuk rustiger is overdag. Je ziet ze nauwelijks. Van mij mag het altijd ramadan zijn.

lulleficatie | 05-08-13 | 21:57

Hear, hear!
* Met vlakke hand op tafel slaat *

Peter Emile | 05-08-13 | 21:56

En de belangrijkste reden voor deze topic waar in één niet ter zake doende twitteraar gebashed moet worden voor één domme opmerking: Noortje ziet er een stuk beter uit dan Nanninga met d'r varkenskop en d'r dikke reedt...

campion | 05-08-13 | 21:54

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:54

"Het Dorp" van Wim Sonneveld opzetten doet...

number668 | 05-08-13 | 21:54

@Supermatthijs | 05-08-13 | 21:51
Dion Graus doet het in zijn eentje.
Deze lafbekken doen het in een meute.

Ing. eslapen | 05-08-13 | 21:53

@1+1 | 05-08-13 | 21:51
Dat valt best mee, alleen jammer dat de boordcomputer van haar stuk is.

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:53

-weggejorist-

chatboy16 | 05-08-13 | 21:51

welbesnedengeenm | 05-08-13 | 21:49 | + 0 -

Doet Dion Graus ook, wat is je punt ?

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:51

@1+1 | 05-08-13 | 21:40
Hee, dat wist ik niet. Echt niet. Maaaar, het blijft vaag en zwartwit. We hebben dus totaal geen kijk op wat voor ass eronder zit. En wespentaille ja/nee. En die gelaatsbedekkende zonnebril helpt ook niet.

VanBukkem | 05-08-13 | 21:49

Ze slaan NEDERLANDSE meisjes ja. Beetje opletten he..

welbesnedengeenm | 05-08-13 | 21:49

@kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:45
Tsja, zonder aangever geen cabaret immers, lutser.

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:48

De pers moest eens wat meer info geven over wat de inwoners van Marokko vinden van het tuig dat naar Nederland is verhuisd. Dan was alles meteen stil en kreeg Geert 50 zetels extra!

Ko Ranzig | 05-08-13 | 21:47

@de directeur
Ik ben het HELEMAAL met je eens, het gaat om de kutmarokkanen.. niet om de Islam.
Man wat heb ik in mijn arbeidsverleden toch hardwerkende Marokkanen gezien, 2 banen per dag om hun gezin te onderhouden en nog steeds altijd behulpzaam en vrolijk. En Islamitisch.
Daarom vind ik het ook zo jammer dat Wilder de pis om de Islam heeft, ik vind het een verkeerde invalshoek. Het gaat om de KUTmarokkanen, niet om de Islam.. niet eens om de Marokkanen.. maar de kutmarokkanen die onze samenleving verpesten en waar Marokkanen zich over verafschuwen.

Rattlehead | 05-08-13 | 21:47

Racisten!
Jullie zijn ook niet tolerant, anders waren jullie al lang uitgenodigd om couscous te eten.
Want Marokkaanse mensen zijn zeer gastvrij hoor...

Terpen-tijn | 05-08-13 | 21:46

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:45 | + 0 -

Ik volg zoals een gutmensch dat altijd doet.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:46

@drs.Nee | 05-08-13 | 21:37
Ja, daar heb ik me vorige maand al druk om gemaakt. Dat de politie 020 een iftar-maaltijd organiseert.
(Van onze centen.)
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/...

Gaat de politie nu ook een maaltijd organiseren voor het loofhuttenfeest? Of de seder vieren met Pesach? Of eigen barbecuetent op het kwakoe festival?
De vraag stellen is 'm beantwoorden. En als je die vraag stelt dan ben je als vragensteller de racist. Niet de hermandad die onderscheid maakt tussen de vieringen van verschillende bevolkingsgroepen. Dat is dan geen discriminatie. Voel je wel?

Terwijl het natuurlijk gewoon achterlijk is. Zet dat maar in de krant.

Stormageddon | 05-08-13 | 21:46

Als Bakito bier gaat drinken, doe ik het ook.
Doei!

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:45

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:44

de directeur | 05-08-13 | 21:41 | + 0 -

LOL, denken dat je op vakantie de moslim ontdekt hebt

Meri59 | 05-08-13 | 21:44

Het zal m'n een rotzorg zijn welke kleur of afkomst die bontkraagjes hebben,maar het schijnt dat de meeste bontkraagjes berberapen zijn,is geen racisme,maar een feit.Anders kun je het vergassen van zes miljoen Joden ook racisme noemen omdat het overwegend Joden betreft!

pim achtertuin | 05-08-13 | 21:43

ik geloof niet dat eindeloos roepen dat Marokkanen problemen veroorzaken iets oplost. Ontkennen ook niet. Daarom beter allebei niet doen. Was voorlopig mijn laatste bezoek aan gs.

watnouwatnouwatnou | 05-08-13 | 21:43

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:30 | + -1 -
zeker gebeurde er ook dingen voor er hier mocros waren en het zijn ook echt niet alleen mocro's. Jan Willem, Henk en Piet kunnen er ook wat van. Maar wel valt op dat er bijna altijd minimaal 1 mocro bij betrokken is terwijl er helemaal niet zo veel mocro's in Nederland zijn (verhoudingsgewijs, bedoel ik).

swift1.6 | 05-08-13 | 21:43

Wat ook vet niet meer normaal super gieren van 't lachen is: mensen die anno 2013 nog steeds denken dat Twitter een soort gratis SMS dienst is, waar alles onder 4 ogen blijft.

schlagermoroder | 05-08-13 | 21:42

@Bakito | 05-08-13 | 21:30
Waar zeg ik dat lamzak?

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:42

@Supermatthijs | 05-08-13 | 21:34
Dat leidt tot meer beelden er van. Laten we wel wezen: Dit probleem met bepaalde islamitische groepen werd in 2001 al aangekaart door Pim Fortuyn. In 2001 had niemand een mobieltje met een camera, die kwamen pas een paar jaar later.

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:42

@Supermatthijs | 05-08-13 | 21:30
Waar zeg ik dat lamzak?

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:42

@XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:40
5 tegels hoger, vergeet niet op het plusje te drukken.

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:41

Zo, genoeg voor vandaag. Het leven is te mooi om je druk te maken om een handvol lastige pubers, een stel onbekenden, ergens in een onbekend dorp.

Het probleem met racisten is niet het racisme, maar dat ze niet van het leven durven te genieten. De angst regeert, terwijl de zwoele stad lonkt, met haar koele bier en gewillige vrouwen van over de hele wereld.

Veel plezier nog vrinden, ik ga het weekend inluiden.

Tot morgen!

Bakito | 05-08-13 | 21:41

Ben sinds gisteren terug van vakantie...... in een tamelijk vrij doch nog steeds overwegend moslimland ingeklemd in het roerige Midden-Oosten. Ik ben absoluut geen fan vd islam en wat daarvoor door gaat maar als gast in hun land heb ik me wel respectvol opgesteld. Los vd geweldige oudheidkundige sites en schatten was het ook prettig vertoeven met de locals die ondanks de rammadan best steels proefden van een sigaretje.
Waar ik eigenlijk achter ben gekomen is dat het Marokkanenprobleem in Nl weinig tot niets te maken heeft met de islam dus laten we die koppeling wat dit gajes aangaat beter vallen.
De Marokkanen zijn niet veel meer dan Roma's en Sinti, ongeletterd scum uit - zelfs naar locale begrippen - volstrekt achtergebleven gebieden. Net als die zigeuners leven die kutmarokkanen van gestolen lucht, claimen hardhandig en luidt rechten maar pissen op plichten.
De enige link tot de islam is dat hun ouders dankbaar misbruik van dit geloof en te pas en te onpas als vrijbrief inzetten als er weer eens een 'misverstandje' is over gratis geld.
Natuurlijk zijn er reliegekkies onder de moslims.... die moeten we eveneens excommuniceren. En die kutmarokkanen moet justitie net zo hard en doortastend aanpakken als drugsbendes, motorbendes en whatever bendes, het zijn inmiddels duidelijk herkenbare en te onderscheiden criminele organisaties. Ouders van minderjarigen de ouderlijke macht ontnemen en die klote gastjes in gesloten inrichtingen plaatsen. Meerderjarigen eerst straffen, natuurlijk helemaal kaalplukken en in het geval van recidive uitzetten!
Als we geen rigoreuze maatregelen gaan nemen gaat het mis, heel erg mis in dit land. Er hoeft maar één autochtoon voor eigen rechter te spelen en zo'n fin keihard vol lood pompen en de pleuris breekt uit..... keihard!

de directeur | 05-08-13 | 21:41

Kater | 05-08-13 | 21:37 | + 0 -

Zoals jullie alle Marokkanen op één hoop gooien doe je dat dus ook met mensen die niet volstrekt racistisch op tilt slaan bij een voorval. Dat zijn dan politiek correcte mensen omdat ze na blijven denken. Rot toch een eind op man. Het is allemaal niet zo zwart/wit.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:41

Heeft iemand de referenties van Noor NM&C even doorgenomen? Plaatselijk mkb, FC knudde&Co.
Pompeus geouwehoer over achterhaalde social media. Dikdoenerij en een cv van niks.
Even aansluiten bij 2013 graag en kappen met Facebook.

Masturwasbeert | 05-08-13 | 21:40

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:40

Als een Nederlander emigreert omdat het er onveilig is voor hemzelf, zijn vrouw en zijn kinderen... is hij dan een racist ?

duitse herder | 05-08-13 | 21:40

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:38

Ik vind het altijd een eer wanneer ik door die wegkijkende psychisch tekortkomende zeurkousen als racist weggezet wordt. Daar groei ik van, helemaal als het zo'n marocpuber is. Dan heb ik het gevoel dat ik zo'n plakkende vliegenvanger ben, waar die puber gillend aan hangt, heerlijk die booslims :)

Meri59 | 05-08-13 | 21:38

Javastraat bij de Flevoparkschool in Amsterdam, halfuurtje geleden.
Skoda staat met alarmlichten aan op het pleintje, kennelijk om dingen uit te laden. Daaromheen staan 4 Marokkanen aandachtig naar de auto en om zich heen te kijken. Natuurlijk valt dit me op, immers... Marokkanen die naar een auto kijken die niet een BMW of oude Mercedes is, dat is altijd reden voor onrust.
Meteen komt een van die Marokkanen met hun stereotype armbewegingen, WAT IS ER WAT IS ER..
Ik ben niet dom dus rijd door, mocht er iemand met een Skoda met opengebroken ruit dit lezen; ik ben getuige.

Rattlehead | 05-08-13 | 21:38

Politiek correcte mensen zijn het echte gevaar van nederland. Niet die marokanen, die testen het systeem, is juist handig.

Kater | 05-08-13 | 21:37

NMC|(online)marketing|communicatie|PR|wordpress|vastgoed|fashion|wijn|aquavrouw|nieuwsgierig|gedrag|geluk ipv gelijk|nieuwe plannen!
Die Noortje toch, dat is wel een hele mond vol ronkende dikomschreven communicatie voor het omvatten van slechts een heleboel half gebakken lucht.
Vooral dat laatste doet inzien met wat voor iets we te maken hebben.. nieuwe plannen! Tja en de overige gewone meiden zonder poeha maar proberen normaal te leven zonder nieuwe plannen, maar gewoon ouderwets recreëren en zwemmen zonder in elkaar geslagen te worden door een stel apen, ik bedoel natuurlijk zielige achtergestelde slachtoffers van verbaal en sociaal racistisch geweld. Ofzo.

ZSU-23-4 | 05-08-13 | 21:37

Ja, stront en strontziek word je soms van die ontkenners.
Ik heb ook geen last van Achmed, de aardige automonteur of Rachid die hier met een bestelwagentje de post bezorgd. Ook niet van Al en Mehmet die een snackbar runnen. Maar je mag goedverdoeme toch wel zeggen dat die kudtbontkraagjes eens een keer ongenadig hard aangepakt moeten worden? Tuig is het en daar bedoel ik net zo goed ook die geitenwollen sokken mee.

Conan de Rabarber | 05-08-13 | 21:36

Dat verzin je niet:
"""
22 Marokkanengemeenten: Amersfoort, Amsterdam, Culemborg, Den Haag, Ede, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Helmond, Leiden, Lelystad, Maassluis, Nijmegen, Oosterhout, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zeist.
""""

Ik altijd maar denken dat Rabat, Casablanca en Marakkech Marokkanengemeenten waren.

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:36

Not Muhammad | 05-08-13 | 21:22
+1

XaaD666 | 05-08-13 | 21:35

Als jullie op de redactie kennelijk de feiten kennen, ga dan naar de politie als getuige.
Ik ken de feiten niet, maar het verhaal van die grietjes kan net zo goed in werkelijkheid iets anders liggen. Dat geeft de politie namelijk ook al aan. Ratten?? Wordt vervolgd

Piet_Snot | 05-08-13 | 21:34

Doorsnee niksnut die de buitenkant van Oud Zuid alleen in haar Prius ziet. Ik raad haar aan om ook eens een middagje te gaan zwemmen, lekker in de Sloterplas of zo.

schlagermoroder | 05-08-13 | 21:34

kicktherabbit | 05-08-13 | 21:32 | + 0 -

Homo !

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:34

misschien moet de gewone blanke man (en vrouw) ook maar een racisme gaan roepen.
Waar ik wel moeite mee heb is het gebruik van "Marokkaanse straatterreur aanpakken". Ik weet dat het vaak mocro's zijn en wil de problemen ook helemaal niet ontkennen, maar ik zie liever dat alle straatterreur wordt aangepakt.

swift1.6 | 05-08-13 | 21:34

@Den Heerscher | 05-08-13 | 21:28 Bedankt. Ik kan er in komen. Je ziet ze overal. Een vriend van me (homo, grachtengordel) zei ooit eens (ik citeer) "Moet dat nou, altijd die scherpe kritiek op gelovigen. Ik denk dat het voor gelovigen moeilijker is om er voor uit te komen dan voor homo's"
Ik heb 'm hoog zitten, maar dat.... Met stomheid geslagen.
Ergo: een nummer 7 :)

Not Muhammad | 05-08-13 | 21:34

Not Muhammad | 05-08-13 | 21:22 |
Dead on!

_Fly66_ | 05-08-13 | 21:34

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:32 | + 0 -

Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje en maakt filmpjes en foto's van zaken waarvan je vroeger nooit wat hoorde. Zou dat ook mee kunnen spelen ?

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:34

kicktherabbit | 05-08-13 | 21:32 | + 0 -
Homo!

Bakito | 05-08-13 | 21:34

@Supermatthijs | 05-08-13 | 21:30
Natuurlijk niet, maar er gebeurden andere dingen in mindere mate. Bovendien vergoeilijkt slecht gedrag elders of in andere tijden of door andere mensen op generlei wijze het slechte gedrag van de benoemde groep in kwestie.

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:32

Persoonlijke fitties, daar leen ik mij niet voor.

kicktherabbit | 05-08-13 | 21:32

Vreselijk dom wicht.
Meer woorden maak ik aan het naïeve kindje niet vuil.

XaaD666 | 05-08-13 | 21:32

Aha! Na enig nadenken ben ik er uit wat aquavrouw waarschijnlijk betekent: Een hippe, militant feministische aanduiding voor een muts die ergens tussen 20 januari en 19 februari is geboren. En dus het sterrenbeeld Waterman heeft.

Overigens hoop ik dat mevrouwtje NoorMarCom zelf het eens aan de stok krijgt met dit soort rifapen, kijken of ze dan ook nog zo tolerant is.

Aad Homeopaat | 05-08-13 | 21:32

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:31 | + 0 -
Het zijn in 99,9% mannen. Of heeft dat niks met dna te maken?

Bakito | 05-08-13 | 21:32

Bakito | 05-08-13 | 21:29 | + 0 -

Ze zijn zo dom, je wil het gewoonweg niet weten.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:31

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:31

Ik wist niet dat types als Noortje ook de GeenStijl lazen. Ik dacht dat de GeenStijl vooral voor -eikels- de hardwerkende belastingbetalende jongeman bedoeld was. Maar goed, dat doet er ook niet toe, want het enige wat mij op dit moment interesseert, is: Hoe ziet Noortje er uit? Want met dat zwartwitfotootje kan ik niks.
Dus Noortje, als je dit leest, effe fotootje uploaden.

VanBukkem | 05-08-13 | 21:30

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:29 | + 0 -
Niet alle racisten zijn vroeg kaal of hebben neiging tot alcoholisme hoor.

Bakito | 05-08-13 | 21:30

Dat de overheid weg blijft kijken komt omdat het men niet interesseert. Staat niet op het lijstje van prioriteiten. Levert geen geld/macht/invloed (doorhalen wat niet van toepassing is) op en dus niet op de agenda. Het enige wat zou helpen om "het probleem" de kop in te drukken is als wij, Nederlanders die vaak afgeven op onze oostelijke mede-Europeanen, net als zij de moed zouden vinden en masse de straat op te gaan. En dat is nu net iets wat De Nederlander niet doet. En plain public zijn of haar afkeur ventileren. Tja.

Litsehimmel | 05-08-13 | 21:30

Eigenlijk is het heel simpel, voor wat betreft Marokkanen (om het beestje maar bij de naam te noemen): "de grote groep verpest het voor een kleine goedwillende minderheid."
Ter illustratie, uit het topic van gisteren:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/...

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:30

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:29 | + 0 -

Geloof jij nu echt dat er hier voordat er Marokkanen waren nooit iets gebeurde ?

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:30

@kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:23
Zolang er wordt ontkend dat er een probleem is zeker niet ja.

Parsons | 05-08-13 | 21:29

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:27 | + -1 -
In Zuid- en Noord-Amerikaanse steden is ook 0,0% criminaliteit, want daar wonen geen mocro's of moslims.

Bakito | 05-08-13 | 21:29

Wanneer over een tijdje blijkt dat er toch een genetisch defect is dat sociaal onwenselijk gedrag stimuleert, spreken we dan nog steeds over racisme?
Dacht het niet.

Jim Lovell | 05-08-13 | 21:29

@Not Muhammad | 05-08-13 | 21:22
Scherpe analyse.
.
Ik zou nog toe willen voegen:
7) "De NPO-kijker" - Mensen die wel een bepaalde mening of gevoel hebben, maar bang zijn dit uit te spreken omdat het onfatsoenlijk is, vanwege het stigma. De getemde, geindoctrineerde meerderheid die al lang blij is dat ze geen persoonlijke hinder ondervinden en zich koest houd. Noemt zichzelf agnost, is zwevende kiezer, voelt wel dat er iets mis is, maar kan de vinger niet op de zere plek leggen.

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:28

Supersoaker | 05-08-13 | 21:25 | + 0 -

Ik zal je moeder wel even bellen. Het loopt weer gierend uit de hand met je gedrag hier.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:28

@ZKH EénOog | 05-08-13 | 21:02 |
Tja.... leg dat die racismus roepers maar eens uit, die denken zelf dat moslims een ras zijn......!?

Hobbykip | 05-08-13 | 21:27

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:27

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:25 | + 0 -

Alsof alleen bontkragen meisjes slaan. Dan had je een punt, nu niet.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:27

Mischien moet Noortje de documentaire "Femme de la rue" eens bekijken.
Gaat over een Belgische studente die een wandelingetje maakt door een wijk in Brussel. Blijkbaar is Noortje nog nooit in een achterstandswijk geweest.
.
nl.wikipedia.org/wiki/Femme_de_la_rue

de blije libertarier | 05-08-13 | 21:26

Als dat soort lui er zelf last van krijgen dan vinden ze het vervelend worden ! Eerder niet .. Gewoon wat subsidiecentjes er tegen aan voor het om het "goede gevoel " van kijk mij eens eens politiek correct zijn vast te houden . Dat soort lui denken alleen aan hunzelf nooit aan de slachtoffers ( behalve als ze een kleurtje hebben die zijn bij voorbaat slachtoffer ) . Betuttelracisten.Die mensen met een kleurtje behandelen als een zielig diertje uit het asiel. ( denk er maar eens over na )Ik wens ze dan ook veel van dat soort Marokkaantjes toe bij Anne Fleur op school .Kwestie van tijd trouwens want er is geen ontsnapping meer mogelijk om dat soort vervelende Marokkaantjes te ontlopen

vicecity | 05-08-13 | 21:26

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:18 | + -1

Hé knul. Nog steeds geen werk?

Supersoaker | 05-08-13 | 21:25

-weggejorist-

XperiaxperiA | 05-08-13 | 21:25

Racisme , heerlijk dan weet je dat je dicht bij de waarheid zit!

nan6896 | 05-08-13 | 21:25

Kijk! als burka-muts 2 weken geleden echt was geslagen en bereid was geweest net als deze kleine meid om haar verwondingen te tonen, dan had Noortje keihart tegen die autochtonen aanvallers getwittert toch?

Welles! Nietes! | 05-08-13 | 21:25

Hier even wat woordenboek definities van voor de culturele revolutie.

Racisme
Discriminatie om iemands ras.

Discriminatie
Het maken van onderscheid.

Politieke correctheid
Het taboeïseren van benamingen en opvattingen.

Kut
flamoes, muis, pruim, spleet, doos, gleuf, poes, trut.

sarcastro | 05-08-13 | 21:25

-weggejorist-

wake-up-pete | 05-08-13 | 21:24

Een marcom twiterpagina en dat plaatje van dat paarse ei is ook nog van internet gejat!! wat een zielloze kut mentaliteit toch als je niet eens de creativiteit kunt opbrengen om je eigen logo te ontwerpen zielig gewoon een goedkope oplichters truc ......

arretje | 05-08-13 | 21:24

Ene Petra bemoeit zich er ook ongevraagd tegenaan...
twitter.com/PetraTimmer/status/364359...

Diezelfde Petra blijft doodstil bij de shitstorm die Ebru Umar op twitter over zich heen kreeg.
Dat is dan geen sneu volk. Dat gaat gewoon allemaal langs haar heen... evenals langs Noortje. Die heeft daar ook niets van gemerkt, getuige haar timeline.

Stormageddon | 05-08-13 | 21:23

@Parsons | 05-08-13 | 21:20
"Het houdt niet op, niet vanzelf..."

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:23

Je hebt ze in alle soorten en maten, hier een overzicht;
1) De politiek betrokken ontkenner;
Is lid van een politieke club of vrijwilliger bij een of ander goed doel. Doorgaans gaat dat laatste gepaard met veel egocentrische tamtam. Kijk mij eens de negertjes voeren, dat werk. Deze mensen is aangeleerd dat elke vorm van kritiek een persoonlijke aanval is, of nog erger, DUS racisme.
2) De latente racist;
Hans Teeuwen vatte het mooi samen met "wat een mooie cultuur heb jij, ja, wat een mooie cultuur" Ik noem het earth's scum. Ze ontnemen u graag het spreken, omdat u anders hardop zegt wat zij denken. Namelijk dat elke neger, gelovige en/of gehandicapte een incompetent slachtoffer is van een genetisch defect en derhalve niet als volwaardig mag worden aangesproken. LAAT STAAN bekritiseerd.
3) De wereldwinkelmoeder op sandalen;
Dit is een schattig soort. Ze horen ook in categorie 2 thuis. Maar deze mensen hebben geen idee hoe racistisch ze bezig zijn, ze menen het nog oprecht te bedoelen ook. De schatten.
4) De Anti-Fascist;
Lachwekkend als het niet zo treurig en bij tijd en wijle levensgevaarlijk was. Aanslagen, demoniseren van politici (hoi Joke Kaviaar en XminY) Deze mensen vallen in al de bovenstaand genoemde categorien, ware het niet dat ze bereid zijn (dodelijk) geweld te gebruiken.
5) De Hipster-Cohenadepten;
Laten we het leuk houden, gezellig. Multicultureel is mooi, want sommige Marokkanen dragen ook een moeilijke bril. "Zie je wel, integratie toch een feit" *zucht*
Wat zou ik graag een fatsoenlijke studie naar deze Stockholm-slachtoffers te doen. Maar, het zal u niet verbazen, dat ligt politiek gezien nogal gevoelig. Zou het ook pas aandurven als ik weer vertrek naar de VS. Want dan hoef ik die walgelijke "hij is de racist" niet aan te horen.
Wat me bij de laaste categorie brengt
6) De belanghebbende;
Dit zijn clubjes in het maatschappelijk middenveld die drijven op de ellende die anderen aanrichten. Zonder deze straatkrijgers geen bemiddeling, subsidies voor multi-etnisch sporten/kickboksen/buurtvaderen/op vakantie gaan etc etc etc.
Doe er u voordeel mee. Herken ze, benoem ze en vergeet hun namen niet wanneer dit land finaal is verkracht door de zelfrelativerende figuren, die de term landverrader juridisch gezien ontlopen. Dus ik zal ze zo niet noemen. Maar in my mind, heb ik zo m'n kwalificaties voor ze.

Not Muhammad | 05-08-13 | 21:22

@Rico Tampeloerus | 05-08-13 | 21:20
Bijna goed.
Noor heeft een gleuf.

Ikdus | 05-08-13 | 21:22

racistroepers met namen zoas marcom vragen er wel een beetje om. ah-types, die de wereld zien door een roze fles rose.

checkmate123 | 05-08-13 | 21:22

Er zijn twee dingen zeker in het leven> je gaat dood en voor die tijd krijg je elke dag een topic over finnen.

Terpen-tijn | 05-08-13 | 21:22

Voortreffelijke proza, mevrouw Nanninga.

_Fly66_ | 05-08-13 | 21:21

@Lewis | 05-08-13 | 21:18
Ach, Noortje vindt het vast leuk nachtelijke telefoontjes, een eeuwvoorraad pizza's, sexy lingerie en weet ik wat nog meer te ontvangen. "Smile, you're on Geenstijl".

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:21

De man schrijft; "... om maar te zwijgen van de racistische inhoud..."
Ik neem aan dat de man het heeft over het tribale gedrag van deze kansenjongeren. Het racisme van "zielige" minderheden komt inderdaad de spuigaten uit.

Rico Tampeloerus | 05-08-13 | 21:20

Aandachtshoer.

carramba | 05-08-13 | 21:19

Wat is het toch dat dit soort mensen het verschil niet schijnen te weten tussen racisme en discriminatie?
.
Hoewel een racist altijd discrimineert, zal iemand die discrimineert niet per se een racist zijn.
.
Racisme = rassenleer, het geloof dat er biologische verschillen tussen de gepigmenteerde en de blanke medemens zijn en daar dan allerlei ongefundeerde conclusies aan op hangen.
Tot op zekere hoogte bestaat dat verschil ook, hoewel we biologisch gezien geen verschillende soorten zijn. Daarbij is niet bekend in hoeverre dit genetische gedeelte van ons mens-zijn daadwerkelijk invloed op (intellectuele) prestaties heeft.
Hoewel studeren nog altijd een vrijwel zuiver blanke aangelegenheid is, kan dat (en heeft het waarschijnlijk) andere oorzaken dan het biologisch verschil (hebben).
Verschillen in "maatschappelijk presteren" exclusief aan "rassen" wijten is racisme; kortzichting en niet te onderbouwen met feiten, al is het alleen al omdat er geen duidelijke scheiding tussen rassen te maken valt.
.
Discriminatie = onderscheid maken op grond van wat dan ook. Dit kan religie, nationaliteit, pigmentatie, sekse, leeftijd etc. zijn. Discriminatie is in Nederland onterecht verboden. Er is nl. niets mis met onderscheid maken. Het stelt ons in staat om bepaalde fenomenen binnen bepaalde bevolkingsgroepen te vergelijken. Er is bij het discrimineren ook uitstekend ruimte om te nuanceren en er hoeft dus geen probleem te zijn. Als er discriminatie op grond van slechte, niet-feitelijke onderbouwing plaatsvindt, dan dient de discriminator terecht gewezen te worden.
.
Zaken benoemen en analyseren, ook in vergelijking met andere fenomenen mag dan discriminatie zijn, er is niets mis mee. Bovendien dient zoals betoogd discriminatie niet verward te worden met racisme en een discrimineerd persoon niet aangevallen te worden door middel van een ad hominem of een generalisatie.
.
Maar goed: Een dergelijke semantische discussie is vermoedelijk te hoog gegrepen voor onze marketing- en communicatie-expert.

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:19

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:18 | + 0 /

´´jouw debiele neefje´´ Pleonasme in die context=

Wc-kip | 05-08-13 | 21:19

als een groep Marokaanse knapen twee Nederlandse grietjes uitscheldt voor weet ik wat allemaal en vervolgens in elkaar slaan, is er dan niet ook sprake van raciaal geweld? Of kan die kaart alleen gespeeld worden als het ongekeerde plaatsvindt?

willem653 | 05-08-13 | 21:18

Ik ben het inhoudelijk met Nanninga eens.
Toch hou ik er niet van om op deze manier privépersonen aan te pakken. Beetje oneerlijke strijd.

Lewis | 05-08-13 | 21:18

Supersoaker | 05-08-13 | 21:15 | + 1 -

Och je, daar heb je m'n debiele neefje weer.

Supermatthijs | 05-08-13 | 21:18

Als het aanvallen van volstrekt onacceptabel gedrag racisme is, dan ben ik een trotse racist. Maar ik ben geen rascist. De geletterde medemens weet namelijk dat racisme iets heel anders is, namelijk haat puur op basis van iemand's fysieke eigenschappen oftewel ethniciteit.
.
Te moeilijk voor zo'n marketingballetje, te moeilijk voor de goedmens, en natuurlijk veel te moeilijk voor onopgevoede halfanalfabete straatterrorist. Daarom stel ik voor om een rascistroepbewijs in te voeren. Het gaat te vaak mis en daarom is regulering nodig.
.
Het CJIB schijnt ruimte te hebben voor uitbreiding en kan dus de administratie doen. Daarnaast zou het handig zijn als de Nederlandse staat de rechtsorde herstelt en uitschot gaat behandelen als uitschot. Er staan lege gevangeniscomplexen klaar en volgens mij zijn er voldoende dienders die, mits bevrijd van de perverse politiek correcte leiband, graag willen helpen om deze te vullen.

Parel van het Zuiden | 05-08-13 | 21:17

Noortje vind de geur van regen op droge grond lekâh!
Zou ze willen dat we Nederland in een woestijn verandert?

Welles! Nietes! | 05-08-13 | 21:17

@smdyasc | 05-08-13 | 21:03
Ik vermoed meer dat het een laatste noodkreet is een poging tot het in de kiem smoren van discussies en structurele problemen. Omdat deze wel opgelost kunnen worden, maar het de policor en elite ontbreekt aan heldhaftigheid, omdat het simpelweg niet past in de multiculturele droom.
Bang om het falen toe te geven.
Aan het woord racisme kleeft natuurlijk geschiedenis, daar waar Nederland destijds ook debet aan was.
En dat ligt gevoelig, dat opent een vluchtkanaal.
Vraag is hoe lang dit nog stand houdt.

Des te eerder dat dromen- naar-een-multicultureel-bloemetjes-en-bijtjes-paradijs instort des te beter.
In het kader van landsbelang.

Rest In Privacy | 05-08-13 | 21:17

Bakito maak je niet dik.
Want dat ben je al

Nacho_Vidal | 05-08-13 | 21:16

Types als mevrouwtje marcom zijn de oorzaak dat dit land naar de kl#te is en rijp is voor de haatbaarden overname....
Het is 5 over 12!

dani7902 | 05-08-13 | 21:16

Heb het ook kunnen volgen op Twitter, Nanninga. Goed artikel weer! Spijker en kop. +1

Supersoaker | 05-08-13 | 21:15

Tolerantie is eenrichtingsverkeer.

Dutchbag | 05-08-13 | 21:14

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:10 |

Die Bakito heeft het mooi voor elkaar in Blijdorp. gratis verblijf, vrouwen voor het uitkiezen, elke dag is er wel iemand die een banaan/watermeloen naar je kop slingerd EN gratis Wi-fi om de GeenStijl panelen van *kuch* kwalitatieve reaguursels te voorzien.

Wc-kip | 05-08-13 | 21:14

 
Ach joh, zo'n lief naïef marcom meisje neem je toch niet serieus. Vanuit de provincie naar het grote en hippe AMS verhuist en nu is ze te koop en schrijft ze tegen betaling (www.noorca.nl/page30.php) leuke hippe berichtjes op Twitter of Facebook. Toppie hoor meis, heel goed, wijntje ?
 

 

Rebellis | 05-08-13 | 21:14

Long Horn | 05-08-13 | 21:10 | + 0 -
Doe eens lief!

Bakito | 05-08-13 | 21:13

@beschuitjekaas | 05-08-13 | 21:09
Als ze nou advocaat was geweest, had ik haar kunnen gebruiken.

* Marokanenblindheid als verdediging opvoeren gaat *

Ing. eslapen | 05-08-13 | 21:12

rooiebaron | 05-08-13 | 21:06 | + 3 -
Ah, schelden en beledigen. Pure onmacht. -1

Bakito | 05-08-13 | 21:11

@Bakito | 05-08-13 | 21:04
Wat ben je toch een stomme lul...

Long Horn | 05-08-13 | 21:10

Karma voor deze tante zou zijn als haar de vraag gesteld gaat worden "wiens land dit is" terwijl er wat rifapen haar aangezicht een iets ander uiterlijk aan het geven zijn.

Laten we maar hopen dat het haar niet overkomt.

Ikdus | 05-08-13 | 21:10

We zijn er bijna... nog even het gaat een keer echt verkeerd.
Dan gaan er weer een hoop knuffelaars geschokt voor even hun toekomst in, waar in elkaar geslagen meisje wantrouwen opbouwen en nooit meer onbevangen naar Mocro's kijken.
En hun ouders en broers ook niet.

Welles! Nietes! | 05-08-13 | 21:09

Ing. eslapen | 05-08-13 | 21:03 | + 2

Wellicht heb je gelijk. Doet ze nog iets goed voor Nederland

beschuitjekaas | 05-08-13 | 21:09

Nederland zag, keek, duck en covered.

Nacho_Vidal | 05-08-13 | 21:08

Pardon. Slechts eenmaal gedrukt.
Joris is groot!

Plukkiehaar | 05-08-13 | 21:07

Stockholm-syndroom

Rammstein | 05-08-13 | 21:07

Hier was het wachten op. Door dit soort mensen hebben ze vrijspel. Altijd hetzelfde argument gebruiken en het is klaar. Racisme is de dekmantel en iedereen zwicht.

Boerenhoofd | 05-08-13 | 21:07

Alweer een twitterfittie op Geenstijl?

Vergeet dan ook niet twitter.com/GeenStijl

kapotte_stofzuiger | 05-08-13 | 21:07

Geen zorgen geenstijl, jullie hebben m'n bubbel kapot gemaakt sinds ik jullie blog ben gaan lezen.

schrale anus | 05-08-13 | 21:06

De wegkijkers en struisvogels kopieën zijn de grootste lafbekken, niet de reaguurders of critici.
Die benoemen daar waar het op staat, reeds vele malen statistisch aangetoond.
Niemand die dat kan weerleggen.

Rest In Privacy | 05-08-13 | 21:06

Freddy Heineken had het niet voor niets altijd over mar-KUT-ing.

Godsammekraken | 05-08-13 | 21:06

Marketing Communicatie, Politiek correct, genaamd "Noortje"... Een generatie na die klotehippies, komt van het HBO, zichzelf uitgeroepen tot expert van alles ("online)marketing, communicatie, PR, wordpress, vastgoed, fashion, wijn, aquavrouw (wat dat dan ook is), nieuwsgierig, gedrag, geluk ipv gelijk, nieuwe plannen!,020")...
Ja hoor. De policor powerfeminist moet ook weer wat roepen. Sterf toch met je politiek correcte geneuzel. Een probleemgroep met een bepaalde nationaliteit en religie benoemen is geen racisme, dat is gewoon benoemen. Het is pas racisme als je zegt dat ze de problemen veroorzaken omdat ze gepigmenteerd zijn. Maar goed, ik ben dan ook geen communicatie-expert.

Den Heerscher | 05-08-13 | 21:06

@Bakito | 05-08-13 | 21:04 | + -1
je bent ook echt een broodmongool he

rooiebaron | 05-08-13 | 21:06

Wat die meisjes betreft: de pliesie wist het nog niet zeker (artikel AD). Ze zouden het nog wel eens uitgelokt kunnen hebben.

Want zo zijn tweetallen van schaars geklede deernes. Die gaan hordes riftuig lopen provoceren. Een dag geen licht hersenletsel is een dag niet geleefd!

Godsammekraken | 05-08-13 | 21:05

Dacht even dat het over India ging.

Watapatja | 05-08-13 | 21:04

Heeft iemand gecheckt of het marokkanen waren? Mosschien waren het wel tunesiers of algerijnen. Zo wordt weer een hele bevolkingsgroep verketterd door de racisten van geenstijl.

Swedish Chef | 05-08-13 | 21:04

Nooit last van mocro's, maar ik ben dan ook geen racist. Kennelijk is er toch een wisselwerking.

Bakito | 05-08-13 | 21:04

@beschuitjekaas | 05-08-13 | 21:02
Marketing is liegen.
Hoogstwaarschijnlijk gaat zij veel orders binnen slepen.

Ing. eslapen | 05-08-13 | 21:03

Waarheid wordt tegenwoordig racisme genoemd.

smdyasc | 05-08-13 | 21:03

Echt een totale humorkloof tussen dit soort lui en een GeenStijl redactie.

OverdrevenGeouwehoer | 05-08-13 | 21:03

-weggejorist-

Plukkiehaar | 05-08-13 | 21:02

-weggejorist-

Plukkiehaar | 05-08-13 | 21:02

Halleluja!

Plukkiehaar | 05-08-13 | 21:02

Als je bedoelingen zo verheven zijn dan staan ze ver boven zoiets banaals als de feiten en moet je je daardoor vooral niet van de wijs laten brengen.

Never underestimate the power of denial.

Godsammekraken | 05-08-13 | 21:02

Zou ze haar bedrijfje kunnen opdoeken? Karma is a bitch

beschuitjekaas | 05-08-13 | 21:02

Turken zijn okee

gimme a beat,rix | 05-08-13 | 21:02

Marokkaan is geen ras, dat is een nationaliteit, waar meerdere rassen toe behoren. Waaronder de rifpiraten die hier de boel onveilig maken.

ZKH EénOog | 05-08-13 | 21:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland