Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Officeel. Niqaab-mevrouw is een hoax

burqoog43.jpgWelja. De mafketels van dewarereligie.nl komen terug op hun verhaal over de vermeend mishandelde niqaab-mevrouw van 19 jaar: rectificatie (spiegel)! De definitieve klap kwam uit onverwachte hoek, namelijk van de evenzo mafketelige mafketel Izz ad-Din Ruhulessin. U weet wel, deze gast. Lees zijn verhaal hierrr (spiegel), met inclusief heuse kudo's voor de popo. Wat blijkt. De niqaab-mevrouw komt nergens in het GBA voor en die verzonnen Marokkaanse politie-broeder blijkt verzonnen. Combineer dat met het gisteren door De GeenStijl bekend gemaakte uitgevoerde buurtonderzoek én het terugkijken van camerabeelden, plus het feit dat NIEMAND behalve dewarereligie.nl ooit contact heeft gehad met de vrouw in kwestie en hun vrijwel absolute weigering (de politie moest onderzoek doen, maar even zeggen waar en wanneer de mishandeling plaats zou hebben gevonden was al teveel gevraagd) om mee te werken en zelfs bij de gehersenspoelde doorgaans goed geïnformeerde redactie van de warrigereligie.nl kunnen ze er niet meer omheen: de niqaab-mevrouw was een hoax. Geen propaganda, zeggen ze zelf. Een hoax waar niemand behalve de officiële overlegpartner van de overheid, het Contactorgaan Moslims en Overheid, met open ogen in is getrapt. Vragen we het gewoon nog een keertje. Nog meer vragen, CMO? Nog overleg met de minister binnenkort? Boze brieven naar burgemeesters? Nieuwe subsidieaanvraag al de deur uit? Nu we toch vragen aan het stellen zijn. Wat kost dat eigenlijk, al die manuren van de politie dankzij niet aflatende halfgare berichtgeving van dewarereligie.nl? En wie moet dat betalen? Laatste vraag: opruiing, hoe strafbaar is dat ook alweer?

Reaguursels

Inloggen

"Dat het hier om een verzonnen incident gaan neemt niet weg dat racisme, islamofobie en excessief geweld wel degelijk bij de ordehandhavers kunnen voorkomen"

de boel bij elkaar liegen en dan het slachtoffer gaan spelen... typisch

vliegemepperd | 31-07-13 | 20:23

moslims mogen wel liegen tegen onreine personen (niet-moslim)
o ja en een islamofoob bestaat niet,je kunt nooit genoeg negatiefs over die club zeggen dat het een fobie zal zijn
hopelijk gaan alle nederlandse moslims in syrie heel vlug naar de hemel

pejoar | 31-07-13 | 19:50

Moslims zeggen toch altijd dat liegen niet mag van de islam. Of dit zijn geen echte moslims of liegen mag gewoon. U raad al welke van de 2 antwoorden het goede is. Dit soort zaken zullen ze vaker proberen. Zo plaatsen ze zichzelf nog meer buiten de gemeenschap en zoals je in de retificatie ziet gaat eht ze vooral erom samen een vuist te maken tegen ons.

Moonwarrior | 31-07-13 | 18:57

vidamax | 31-07-13 | 10:57

En .. als dat het 'vergemakkelijken' van een 'terroristisch misdrijf' tot doel had, komt daar nog eens 1/3e, dus 20 maanden, bij.

Maar ik zie nog een strafbaar feitje hier; aanzetten tot haat; artikel 137d WSr.
De hoax had, en dat blijkt uit de inhoud, het doel aan te zetten tot haat tegen nederlanders. Blanke Nederlanders. Want, weet u nog? Wat stond er in het bericht?
www.geenstijl.nl/archives/images/spieg...
"Het waren blanke mannen, ... Het waren Nederlanders "

gaffelbaard | 31-07-13 | 18:08

Lekker boeie, zei ik gisteren ook al.
Dat hele verhaal met die enge Monique Samuel is ook gewoon bullcrap

Mr Bad Guy | 31-07-13 | 16:10

Trouwens, weet je wie er ook hoax verhalen de wereld inslingerde om een bepaalde bevolkingsgroep in een kwaad daglicht te zetten?!

Robertski | 31-07-13 | 16:01

Het druipt er van af. Ze betreuren het dat de mishandeling nooit heeft plaatsgevonden.
En stel je eens even voor, een hoax verhaal over een blanke mevrouw die zou zijn mishandeld door 2 marokkanen, in de kranten en op tv zou het over niets anders gaan! Echter, er worden dagelijks wel ergens blanke vrouwen en mannen mishandeld puur en alleen omdat ze geen moslim zijn, en daar hoor je dan bar weinig over in diezelfde media. Wacht, even wat tolerantie toedienen, m'n bloeddruk is te hoog.

Robertski | 31-07-13 | 15:51

Ik ben er ook klaar mee trouwens, een ieder die nog enige sympathie voor deze verschrikkelijke mensen heeft is volledig van het padje.

waarisdelol | 31-07-13 | 15:48

Dat Moslim Vandaag waar deze "onthulling"(snappie) vandaan komt, had in eerste instantie een klachtschrift zoals ze dat zelf noemen naar de politie gestuurd. Zelfde auteur als bovenstaande stukje.
-
Geachte heer, mevrouw,

Via het internet[1] heb ik kennis genomen van de mishandeling van een 19-jarige vrouw op station Holland Spoor, afgelopen week. Uit de berichtgeving blijkt dat u hebt geweigerd haar aangifte op te nemen. Dit is een laakbare gang van zaken en als betrokken voel ik mij verplicht om u op het e.e.a. te wijzen. Graag wijs ik u erop dat u conform wetsartikel 163 en 165 van het Wetboek van Strafvordering verplicht bent om een aangifte op te nemen. Het weigeren van het opnemen van een aangifte is een schending van de meeste fundamentele rechten van een burger, en uw handelswijze hierin is veroordelingswaardig.

Daarnaast stelt het slachtoffer dat medewerkers van de politie Haaglanden de suggestie hebben gewekt dat zij de mishandeling zelf heeft uitgelokt. Deze zou het gevolg zijn van haar uiterlijke vertoning. Is een dergelijke houding een gangbare wijze binnen uw korps? Mocht dit zo zijn, dan verwacht ik een intern onderzoek naar en hard optreden tegen dit soort handelswijzen. Graag herinner ik u eraan dat de politie als ordehandhaver verplicht is de veiligheid van alle inwoners van Nederland te beschermen.

Als actief participant in onze samenleving, neem ik dit laakbare handelen van het korps Haaglanden in deze kwestie zéér hoog op.

Ik verwacht daarom binnen vijf werkdagen een officiële reactie op dit schrijven. Wanneer u hier geen gehoor aan geeft dan zullen er mogelijk hardere acties, zoals demonstraties, kunnen volgen. Daarnaast verwacht ik dat u zelf contact zoekt met het slachtoffer om alsnog haar aangifte op te nemen. Het korps dient te beseffen dat wanneer het zij weigert de rechten van bepaalde groepen burgers te beschermen, dat wij als betrokken en verantwoordelijk burgers géén gezag van haar kunnen erkennen of accepteren.

Hoogachtend,

Izz-ad Din Ruhelessi

waarisdelol | 31-07-13 | 15:47

Laatste 3 alinea's van het artikel zijn weer zum kotzen. Was is er toch mis in de hoofden van dit verschrikkelijke volk...

"Wel hebben wij als moslimgemeenschap een belangrijke les kunnen leren uit dit incident. Wanneer de politie, of welk ander overheidsorgaan, zich misdraagt, dan hebben wij als burgers krachtige wapens om ons hiertegen te verweren. Klachtschriften en negatieve publiciteit helpen, zeker wanneer er de bereidheid bestaat om tot hardere acties over te gaan, zoals demonstreren.

Dat het hier om een verzonnen incident gaan neemt niet weg dat racisme, islamofobie en excessief geweld wel degelijk bij de ordehandhavers kunnen voorkomen. Deze affaire heeft echter aangetoond dat er een mogelijkheid bestaat om deze te bestrijden, dat onze gezagsdragers er (met gepaste druk) aan herinnerd kunnen worden dat zij ons horen te dienen, en dat wij als burgers uiteindelijk het laatste woord hebben.

De moslimgemeenschap moet beseffen dat wíj daarin de eerste stap moeten zetten, en niet gaan zitten wachten tot ze het uit zichzelf doen, of totdat een of andere Nederlander dat vóór ons doet. Rechten zijn niet gegeven, rechten worden opgeëist."

"Dat het hier om een verzonnen incident gaan neemt niet weg dat racisme, islamofobie en excessief geweld wel degelijk bij de ordehandhavers kunnen voorkomen."

-

"Dat het hier om een verzonnen incident gaan neemt niet weg dat racisme, islamofobie en excessief geweld wel degelijk bij de ordehandhavers kunnen voorkomen."

-
Kudtvolk

waarisdelol | 31-07-13 | 15:31

@Kaas de Vies
.
Als je iets niet zeker weer moet je gewoon je mond houden. Alleen als je leven in gevaar is mag je liegen.
.
@JohnDee
.
Pedo nog wel. Dacht toch echt dat de Nederlandse regering pedo`s in bescherming neemt of zo minimaal bestraft. Wat betreft religie staat de blanke mans geloof zwaar boven aan kwa verkrachten van kinderen
.
en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abu...
ncronline.org/blogs/ncr-today/vatican-...

Snap ook wel dat een racist/islamofoob altijd feiten die hem niet uitkomt negeert, vergeef het je.

hamster2701 | 31-07-13 | 14:33

@ JohnDee | 31-07-13 | 14:04
Ik denk niet dat ik het wil weten...

Super Grover | 31-07-13 | 14:17

Super Grover @ 14:01 :

"Gelieve PER OMMEGAANDE alle vormen van (subsidie) gelden aan dergelijke organisaties te staken"

Ik zou graag van onze geliefde overheid eens horen hoeveel van onze belasting nu eigenlijk naar dit asociale tuig gaat.

JohnDee | 31-07-13 | 14:04

Dit lijkt in de verste verte niet op een rectificatie.
Dit is een (zeer falende) poging om de schuld elders neer te leggen dan bij de bron van deze hoax.
Met als kers op de taart een nog harder falende poging de handen in onschuld te wassen en te wijzen en " maar hunnie zeiden..." te roepen.
Beste, werkende Nederland ten gronde richtende, regering. Gelieve PER OMMEGAANDE alle vormen van (subsidie) gelden aan dergelijke organisaties te staken. Keer op keer laten deze organisaties zien geen enkele (positieve) bijdrage te leveren aan de Nederlandse maatschappij. Dit kan aanzienlijk beterworden besteed. aan de opvang van plofkippen, spaarvarkens, aanspoel potvissen of doe eens gek, zorg.

Super Grover | 31-07-13 | 14:01

2 kantjes vol zelfingenomen blabla met als kern het bijzonder slappe
"Wat betekent dit voor de berichtgeving van DeWareReligie.nl? Wij betreuren de gang van zaken omtrent de mishandeling ten zeerste. Wij hadden wellicht te veel vertrouwen in mensen en hadden niet verwacht dat er, mogelijk (het staat nog niet 100% vast), gelogen zou worden over dergelijke zaken. Wij, als nieuwswebsite voor de moslims in Nederland, willen zo goed mogelijk verslag van zaken die binnen de moslimgemeenschap spelen. Wij proberen middels onze berichtgeving de negatieve berichtgeving omtrent islam en moslims om te zetten in een positieve berichtgeving"
-
Och jeetje, de serieuze journalisten hadden er nog nooit bij stil gestaan dat ('mensen', ze bedoelen moslims) hier over zouden liegen. Wat een bullshit, als je iets met de waarheid van doen wil hebben neem je niets klakkeloos over, van niemand. En dan de rectificatie, waar halverwege in staat dat het niet 100% zeker fout was... sommige mensen weten echt niet wanneer ze moeten stoppen he? Geldt dit wat dat betreft wel als rectificatie, we nemen er afstand van maar toch ook weer niet volledig.

noerg | 31-07-13 | 13:47

Hullie daar in Den Haag, liefst samen met polderjihadi's (en hun vaders!), zouden es naar deze mevrouw moeten luisteren:
www.youtube.com/watch?v=ough-e6ThWE
Isze nog een keer:
en.wikipedia.org/wiki/Wafa_Sultan
.
Doel: de Moslimrenaissance. Dikke camera's erop die de boel live op Ned2 uitzenden. Sla je meteen nog een vlieg: dat constante gezeik tussen Soennieten en Sjiieten.
.
Autochtonen komen ook over de brug: "Als ze normaal doen met die Allah van ze, lekker laten knielen." Wie daarna nog zanikt, enkele reis Noord-Jemen. Met zo'n schip. Toen zij uit Rotterdam vertrokken, vertrokken zij uit Rotterdam etc etc.

Organische evolutie | 31-07-13 | 13:46

Waarom noemen we dit tuig in een tent niet gewoon een "islam kankerhoer" ?

JohnDee | 31-07-13 | 13:38

Volgens de laatste update is hoax-mevrouw getrouwd met Gael Jablabla

Fratello | 31-07-13 | 13:33

(de politie moest onderzoek doen, maar even zeggen waar en wanneer de mishandeling plaats zou hebben gevonden was al teveel gevraagd)
-
Moet zijn:
(de politie moest onderzoek doen, maar even zeggen waar en wanneer de mishandeling plaats zou hebben gevonden is al een vorm van 'islamofobie')

Ahasveros | 31-07-13 | 13:32

De nieuwe ontwikkeling van de haatbaarden: Alles en iedereen op kosten jagen. Storen van normale processen zodat alles in de war loopt. Een heleboel gebeurt al jaren, maar onze zgn leiders willen dat niet zien, dit heeft geen prioriteit. Maar bij de regering bestaan geen prioriteiten. Een normale gang van zaken is voor hen nog te moeilijk. Hoepel toch op.

Rest In Privacy | 31-07-13 | 13:29

@Merkava | 31-07-13 | 10:01
Het wordt nog erger, de melders zullen nooit bestraft worden..

Tim Grimbek 10 | 31-07-13 | 13:19

Oh ik las "Niqaab-mevrouw is een hoer" dacht al, nou nou.....

ikdenkwat | 31-07-13 | 13:11

Apart, net het artikel op 'De Ware Religie' gelezen en nog nooit heb ik zo'n halfhartige rectificatie gezien. Enorm verwijzen (en verwijten) naar anderen en niet toegeven dat men hijgerig en vol Heilig Vuur totaal geen feiten heeft gecheckt. Zielig.

Donkersloot | 31-07-13 | 13:10

had ik toch direct door. zoals ik al zei : blanken slaan geen vrouwen, kinderen of bejaarden. Dit gebeurt slechts in een enkel geval. Blanken doen wel aan kopschoppen. Maar op het laf slaan en beroven van vrouwen hebben de mocros het monopolie. komt ook door hun 'cultuur' waar de vrouw een alleen een fok varken is.

According2Mark | 31-07-13 | 13:02

In deze heeft dat haatzaaiende krantje zich ook niet populair gemaakt onder veel allochtone medemensen. Want het hoaxverhaal was ook een aanklacht tegen hun. Een echte allochtonenbuurt,waarin de allochtoonse pinquin zelf niet veilig is omdat diezelfde allochtone medemens expres de andere kant op zou hebben gekeken. Nou je kan veel van die buurt zeggen,maar niet dat ze de andere kant op zouden hebben gekeken. Ze zouden zeker hebben ingegrepen als zo iets zou gebeuren. Want dat moet ik ze nageven,dat doen ze wel in die buurt.Die krant heeft hun daarmee werkelijk voor joker gezet,en het hun meer slecht als goed gedaan. Het zal ze niet in dank afgenomen worden.

tweetybird | 31-07-13 | 13:00

glaaf | 31-07-13 | 10:04 | 65
moslim vrijheid haters, t worden er steeds meer

amin | 31-07-13 | 12:56

Dat van die cultuurverrijking is ook een hoax trouwens.

me,myself and IK | 31-07-13 | 12:39

(..)Nieuwe subsidieaanvraag al de deur uit?
.
Ik hoop van absoluut niet. Deze organisatie moet verboden worden die alleen de moslims vertegenwoordigd. Weg ermee. Verspillling van geld.

Thoth | 31-07-13 | 12:36

Ach ik als ras-echte hagenaar wist gelijk al dat het een hoax was. Ten eerste is het daar de allerbeste bewaakte plek van heel Den-Haag. Overal staan camera"s. Politie is daar allom aanwezig,alsmede boa"s. Verder is het zo dat het daar druk is,en dat altijd. En dan is er nog een zeer belangrijk punt en dat is dat nederlanders niet gek zijn,want daar zoiets doen betekent dat je of in het ziekenhuis beland of mischien wel erger. Je zou er daar gelijk minstens 20 op je nek gehad hebben. Dan is het ook nog eens zo dat daar niemand opkijkt van zo'n pinquin in die buurt. En als een hagenaar iets zou doen is het meer iets in de trend van een beetje een grap in haagse humor trend ,van wat zit je haar leuk of hebben ze zo'n zak ook in andere kleuren als zwart ,want ik zoek eigenlijke groene zakken. Ook het feit dat in die buurt niet zou zijn opgenomen liet mij al gelijk denken aan een hoax. Politie daar zou zeer zeker het hebben opgenomen ,omdat het ze er daar alles aangelegen is om rellen of onvrede te verkomen. De politie houdt het daar zeer goed onder toezicht. Alleen zijn ze wel gebonden aan regels van de faalknuffelplaatselijke politiek die ze wel eens tegenwerkt. Maar de politie is zich er zeer van bewust dat het een kruidvat is,als er zo iets zou gebeuren,en zij medewerking zouden onthouden. Vandaar ook dat ze gelijk hebben meegewerkt,volledig om dat kruitvat niet te laten ontploffen,maar zij wisten ook best wel al dat het een hoax was. Hulde aan deze dus aan de politie die het juist zeer goed hebben gedaan. Ook al koste het extra werk of geld. En ik wil niet zeggen dat er niet wel eens dingen niet door de beugel kunnen in den haag ,want daar zal best wel eens niet aardig gedaan worden tegen allochtonen en mischien zelfs wel eens met meer als een grapje,maar geweld tegen een allochtoon,op die plek in den haag. Nee echt niet een blanke nederlander is niet gek,die wil niet dood.

tweetybird | 31-07-13 | 12:29

Jeetje de moslims maken zich steeds belachelijker en het uitkots gehalte van de westerling neem zo lekker toe.

mooi!

lady blabla | 31-07-13 | 12:21

Het was eerst en vooral weerom een oerdomme zet. In zoverre 'alles wie gehabt'. Maar het is wel weer een geruststelling, want zonder de hen omringende horde etnomasochistische moslimknuffelaars, zijn ze, ondanks hun intens verlangen naar de harem van 77 maagden, een vogeltje voor de kat.

WirMachenMusik | 31-07-13 | 12:19

Even wachten tot dit bericht over 3 maanden door een Pakistaanse of Afghaanse imam in de oortjes van zijn analfabete vee gefluisterd wordt en ze massaal elkaar brommers in de fik gaan steken.

Der Schnitzeljäger | 31-07-13 | 12:15

Een sprookjesboek, mag je dat ook een hoax noemen als mensen het serieus nemen ??

Der Schnitzeljäger | 31-07-13 | 12:12

Dit is wat gutmensch denkt
als je zn vertrouwen krenkt
"Kut dat u mijn eeuwige goedheid griefde
maar kbedek t wel met de niqaab der liefde"
"En wat niqaab niet bedekken kan
stop dat maar onder boerka dan"

amin | 31-07-13 | 12:12

Kudt, mislukt. Da's nou jammer, geen rellen dus en ook geen buitenlandse haatbaarden op joeptoep om te zeiken dat Nederland dieskriminiert en dat ze haar willen ruilen voor gijzelaars.

muffler | 31-07-13 | 12:08

De moslimgemeenschap moet beseffen dat wíj daarin de eerste stap moeten zetten, en niet gaan zitten wachten tot ze het uit zichzelf doen, of totdat een of andere Nederlander dat vóór ons doet. Rechten zijn niet gegeven, rechten worden opgeëist.

een of andere nederlander komt bij mij toch weer denigrerend over,we zijn toch allemaal Nederlanders volgens het linkse ideologische opgedrongen beeld?
of geldt dat alleen voor "autochtone nederlander"?

bubbabuks | 31-07-13 | 11:59

steeds maar weer...

dave+1 | 31-07-13 | 11:54

@jeanmondo | 31-07-13 | 11:47 |
Dit staat er dan ook in het stukje op Moslim Vandaag: 'Dat het hier om een verzonnen incident gaan (niet mijn spelfout) neemt niet weg dat racisme, islamofobie en excessief geweld wel degelijk bij de ordehandhavers kunnen voorkomen'.

Lustobject | 31-07-13 | 11:53

--de niqaab-mevrouw was een hoax--
Als dit bericht niet in de reguliere kranten komt, niet in het NOS journaal, niet in actualiteitenprogramma's, hebben we het definitieve bewijs dat De Moslim & aanverwante sites als dewarereligie en wijblijvenhier in Nederland heilig, onaantastbaar en onschendbaar verklaard zijn. Ik ben dus zeer benieuwd of de media hier wel of niet wat mee gaan doen. Indien niets, dan wordt het echt tijd voor onophoudelijke bombardementen van knalbonbons, strontvlaaien en een intensieve varkenskoppendistributie. Maar dan niet alleen in de moslim hoek, corruptiecentrum Het Binnenhof er ook mee bestoken.

dedeurs | 31-07-13 | 11:52

"Het had kúnnen gebeuren", zullen ze (moslims en hun policor kompanen) elkaar nu wijsmaken.

jeanmondo | 31-07-13 | 11:47

Je zou mogen hopen dat scooterklootzakjes ook een hoax zijn.

gruzelement | 31-07-13 | 11:42

Moslims slopen alles.
Altijd.
Overal.

swassannuf | 31-07-13 | 11:29

zet een stelletje bontkraag mongolen op een redactie. haal je daarmee de tasjesdief, hoer roepende pauper, uikeringsfraudeur, etc. etc. uit de bontkraag? nee dus. je geeft ze alleen wat tools om het gekut naar level 2.0 te tillen. gelukkig heeft de inteelt genadeloos hard toegeslagen bij dit volk, zodat zelfs een kloppend verhaaltje verzinnen te veel gevraagd is.

kaplaarzenverkoper | 31-07-13 | 11:19

Om kots- en kotsmisselijk van te worden, dit soort haatzaaiende berichten. Het is te hopen dat onze volksvertegenwoordiging te allen tijde kiest voor onze basisrechten en niet zal buigen, zoals de mevrouw in K&VDB wel deed, voor ideologische motieven die buitenzinnen zijn. Het blijft evenwel wachten tot de spreekwoordelijke bom barst. De vraag is wanneer.

Skimpy Penateau | 31-07-13 | 11:17

-weggejorist-

MR070 | 31-07-13 | 11:14

Het mag wat kosten die warrigereligie in NL

Hei-kneuter | 31-07-13 | 11:10

Er was waarschijnlijk een vermoeden dat het eens een dag niet over de islam ging, dan maar zelf iets zaaien, , wat een stelletje makaken.

We hadden het toch wel meteen door!!

De berichtgeving vanuit Syrië is toch vele malen beter?
Dan lees je tenminste iets positefs over die haatbaarden haha, elke dag martelaren, het kunnen er niet genoeg zijn.

KannieWaarZijn | 31-07-13 | 11:06

Inderdaad, helemaal schandalig om dit soort valse verhalen de wereld in te helpen. Maar uiteindelijk zal het het wel waard zijn, want ik denk dat die website nog nooit zo veel bezoekers heeft gehad.

Maar laten we eerlijk zijn, ze zijn niet de eerste die een nepverhaal zullen gebruiken om publiciteit voor hun website te genereren... web.archive.org/web/20040606225957/htt... :-)

VNA9216 | 31-07-13 | 11:04

-weggejorist-

basweetutwel | 31-07-13 | 11:03

OT

Vanaf vrijdag een week lang demonstreren voor open grenzen in Rotterdam...

nobordercamp.nl/praktisch/

basweetutwel | 31-07-13 | 11:03

Gaan we al dat geld dat het de maatschappij gekost heeft om deze onzin uit te zoeken verhalen op De Ware Religie?

X-es | 31-07-13 | 11:02

@ TheLuggs & Kaas de Vies haha, tja, misschien, maar ik ken ook andere gevallen. Zat andere gevallen, en die zijn niet voor de poes. De wal gaat het schip echt wel keren.

mental K | 31-07-13 | 11:01

Moslim site dewareregligie zet andere moslim site onder zware druk om de gebruikte hoax naam niet meer te publiceren..

Dan ga je echt af als een gieter, Izz Ad huppeldepup..

Fratello | 31-07-13 | 11:01

Kun je nagaan. Zou GS niet de moeite genomen hebben, dan had dit verhaaltje een eigen leven geleid, en wat het op termijn als voor waar aangenomen. Het geeft maar weer eens aan, hoe vakantie gevoelig dit soort rifaapjes zijn in kwakkeltijd. Dank je wel Red. GS voor jullie doortastend optreden om opnieuw aan te tonen dat we het gelijk aan onze kant hebben.

Mr_Pikibelly | 31-07-13 | 11:00

@vidamax | 31-07-13 | 10:57 | + 0 -
Deze bepaling geldt alleen voor blanke twitteraars in de leeftijd tussen 14 en 19.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:59

@ Jonkheer Wttewaall | 31-07-13 | 10:43 | + 2 -
wat Fatwa, Jihad. Oh nee, nu ben ik net zo. Cyberattack op derarereligie, al weet ik niet hoe.

TheseDays00 | 31-07-13 | 10:58

Jammer, ik had wel zin om mijn onbesneden genotsknots in zo'n geil tentdiertje met blauwe plekken te duwen.

dlseth_ | 31-07-13 | 10:58

en nu ook graag vervolgen !

Art. 131 Wetboek van Strafrecht (WvSr)
Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag opruit, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijf jaren of geldboete van de vierde categorie.

vidamax | 31-07-13 | 10:57

@mental K | 31-07-13 | 10:53
Om met de woorden van de gemiddelde Nederlander te spreken: "Mehehehe"
We zijn gewoon een kudde schapen, geschoren door de regering, vervolgens geslacht voor shoarma.

TheLuggs | 31-07-13 | 10:55

@mental K | 31-07-13 | 10:53 | + 0 -
Maak je maar geen zorgen de gewone man in NL is te druk bezig om bezwaarschriften tegen bekeuringen te schrijven en blauwe enveloppen te betalen.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:54

1400 jaar inteelt laat zijn sporen achter.

Ko Ranzig | 31-07-13 | 10:54

De website van de ware pedo-religie zegt nog wel "we betreuren de gang van zaken omtrent DE mishandeling ten zeerste"
Toch nog steeds "DE" mishandeling ?
Er IS en WAS geen mishandeling.
Just more lies.

JohnDee | 31-07-13 | 10:54

@Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:49 | yup en dan zal de tegenreactie ook des te groter zijn, want de gewone man in NL is het zat om beticht te worden door Moslims van zaken die niet plaats vinden, terwijl Moslims datzelfde soort dingen in een 100voud wel plegen tegen de gewone man in NL. Denk je nou echt dat dit zo door kan gaan? Denk je nou echt dat de gewone inwoner van NL dit maar blijft accepteren? Ik geloof er geen sikkepit van.

mental K | 31-07-13 | 10:53

De Ware Leugen.nl .. ook nog een glaasje Taquilla, anyone ?

RegseHippie | 31-07-13 | 10:53

Als ze nu nog ontdekken dat Mohammed en Allah ook hoaxes zijn, dan kunnen we eindelijk normaal doen in dit land.

Max Navelstaar | 31-07-13 | 10:51

Op een gegeven moment gebeurt er een echt incident en dan zal de "woede" des te groter zijn
Voor hun zal deze hoax een optelsom zijn, om rellen in de toekomst te rechtvaardigen.

Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:49

-weggejorist-

Yabadabedoe | 31-07-13 | 10:48

En supermathijs zag dat het goed was...

Mozeskriebels | 31-07-13 | 10:46

Hoe kan de arts trouwens onderscheid maken tussen de blauwe plekken van een mishandeling door vreemdelingen, en de blauwe plekjes van man/neef/oom etc?

funkyd | 31-07-13 | 10:46

@joyriders | 31-07-13 | 10:39
Klopt, dit laatste verhaal van hun slaat echt nergens op. Moet je het mailverkeer maar eens lezen die ze met de politie hebben gehad. Zelfs daar zeggen ze verschillende keren dat ze het aan die mevrouw zullen voorleggen, dus ze kennen ze blijkbaar, maar geven geen adres of andere informatie aan de politie.
Natuurlijk geven ze geen informatie omdat ze die domweg niet hebben.

Che_cuevara | 31-07-13 | 10:44

Je moet wel een buitengewoon slecht mens zijn als je zonder ook maar enig hard bewijs opruiende berichten van een zuster op je site plaatst en daarmee, tijdens de ramadan nota bene, alle goedwillende broeders in een kwaad daglicht stelt. Over de verantwoordelijken moet zo snel mogelijk een fatwa worden uitgesproken.

Jonkheer Wttewaall | 31-07-13 | 10:43

@Lustobject | 31-07-13 | 10:37 | + 1 -
Christenen bedriegen en tegen liegen is geen zonde in de Islam volgens mij. Mooi systeem hoor die Islam, zit goed in mekaar als je niet ethische plannen hebt met een samenleving geeft het genoeg handvatten.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:42

tjemig 10:40
Dwarrelreligie dekt de lading precies.

Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:42

Is dit verhaal niet een beetje de verkenner voor het volgende verhaal.

Dit verhaal is door bepaalde media opgepikt, de hoax zal niet opgepikt worden. De fantasten achter dit verhaal weten nu precies hoe wij deze onwaarheid naar boven hebben weten te krijgen.

Volgende verhaal zal zo gaan.

Vrouw in Niqaab wordt geslagen op een rustige straat zonder camera's zonder directe getuigen. Blauwe plekken zijn echt, aangifte wordt gedaan. Nooit te bewijzen dat het vals is of echt.

Ik ben benieuwd.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:41

@Kapitein Sjaak Mus | 31-07-13 | 10:30
Gewoon de url kopiëren en in een nieuw venster plakken. Werkt altijd.

Che_cuevara | 31-07-13 | 10:41

Jammer dat al die omgekeerde mishandelingen (door marrokaantjes) géén hoax zijn ...

De Literator | 31-07-13 | 10:41

Ik lees maar steeds dwarrelliegie.nl, binnenkort toch maar eens naar Hans.

Tjemig | 31-07-13 | 10:40

Het maakt niet uit dat een paar insiders de waarheid kennen, zolang de massa het maar niet weet.
Zelfs de meeste Nederlanders weten dit niet eens, laat staan die moslims.

Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:40

@Supermatthijs | 31-07-13 | 10:33
Een interview publiceren over een mishandeling van een vrouw waarvan het bestaan niet bevestigd kan worden, over een mishandeling waarvan ze geen tijdstip of zelfs datum kunnen geven. De politie beschuldigen van het weigeren van het opnemen van de aangifte, zonder tijdstop of locatie.. Hun algemene gebrek aan medewerking in dit onderzoek. Alles bij elkaar is het echt geen onschuldig foutje, en waarom zou dat dan geen gevolgen mogen hebben ? Of wil je serieus beweren dat dit geen poging was hongerige ramadanners met een kort lontje tot ontsteking te brengen ?

TheLuggs | 31-07-13 | 10:40

Reinaert | 31-07-13 | 10:23
In ieder geval gratis zorg.

Willem van Rood | 31-07-13 | 10:39

Che_cuevara | 31-07-13 | 10:34 | + 0
Daar verbaas ik me dus ook over. "De zuster" lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Schijnheilige eikels zijn het die de waarheid niet onder ogen willen zien maar de schuld bij anderen neerleggen. Typisch gedrag van die haatbaarden. En dan nog met droge ogen beweren dat ze een objectief orgaan zijn voor de moslims in Nederland.

joyriders | 31-07-13 | 10:39

Ik word er doodziek van dat deze idiote clubjes die onze westerse samenleving haten subsidie krijgen!
Dat er zelfs mensen in ons land mogen wonen die onze normen en waarden verafschuwen, en hier niet eens vandaan komen.
Dat al die mensen die ons zo vreselijk haten ( doen ze, lees maar maroc.nl) aan alle kanten geld krijgen wat dus niet terecht komt bij de autochtone bevolking.
Dat hier gewoon niet is gekozen voor assimilatie voor nieuwe Nederlanders met de verplichting dit te doen, of anders geen verblijfsvergunning, dat snap ik werkelijk al helemaal niet!
Onze cultuur moet gewoon de norm zijn, en als je hier wilt wonen is dat prima ( mits je een verrijking bent en dus jezelf kan onderhouden) en zal je gewoon moeten leven als kaaskop.
Wij moeten ook ons aanpassen in moslim landen, niet meer dan normaal, maar hier moet alles maar kunnen!
Hoofddoekje op in overheidsgebouwen of semi overheidsgebouwen is te idioot voor woorden, dus gewoon af dat haatdoekje of terug naar land van herkomst met de hele familie.
Dat vrijblijvende linkse gedoe heeft juist al die haat en tweedeling veroorzaakt, als we gewoon duidelijk waren geweest wat de eisen zijn, dat er hier geen moskeeën worden gebouwd en je wel mag geloven in Allah maar we hier dat niet gaan faciliteren en onze regels gaan aanpassen naar dat geloof.
Dan was hadden we nu geen vierhonderdvijftig ( officiële ) moskeeën gehad, geen hoofddoekjes op scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen, geen radicale haatbaarden die overal staan te schreeuwen en ons bedreigen in ons eigen land, dan was Nederland nog gewoon Nederland en hadden deze mensen gewoon lekker meegedaan.
Het is juist de zogenaamde tolerantie van links die deze tweedeling heeft veroorzaakt, dat iedereen hier maar mag blijven, zelfs als ze misdaden plegen.
En nu zitten we dus met gesubsidieerde moslim clubjes die hier lekker hen radicale haat mogen prediken terwijl bv een extreem rechtse club geen subsidie krijgt om datzelfde te doen. ( vind ze beiden idioot, maar om te vergelijken).
We zijn met andere woorden gewoon compleet gek geworden om dit alles maar goed te vinden, kan je wel dozen met tolerantie gratis weggeven, dat is geen oplossing van het probleem.
Terug draaien die linkse hippie regels en wetten, gewoon weer Nederlanders zijn hier de dominante cultuur en je past je maar aan.
Bevalt het niet is het vrij, om op eigen kosten, weer terug te gaan vanwaar men gekomen is.

Mozeskriebels | 31-07-13 | 10:39

Ai liegen tijdens de Rammadan. You're a bad Moslim! Bad Moslim!

Lustobject | 31-07-13 | 10:37

Ik nomineer dewarereligie.nl tot de nieuwe officiële haatsite van Nederland.
Jammer voor Joop, maar het is niet anders.

Rico Tampeloerus | 31-07-13 | 10:37

Heerlijk contraproductief. Ga zo door!

Jim Lovell | 31-07-13 | 10:37

-weggejorist-

MR070 | 31-07-13 | 10:37

Conclusie is duidelijk, ze zullen er alles aandoen om ongelovigen in een kwaad daglicht te stellen.
Nu is het een losse flodder, niet geschoten altijd mis.
Op naar de volgende smoes.

Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:36

Het CMO is snel alles aan het wissen geslagen, niets meer te vinden. Lekker transparant ook.

mental K | 31-07-13 | 10:36

@Ardberg | 31-07-13 | 10:26
Sterker, ze nemen het niet alleen voor waar aan, ze beweren zelfs in een eerder stuk dat ze met die mevrouw gesproken hebben.
Hoe stom wil je het hebben?

Che_cuevara | 31-07-13 | 10:34

@Simon de Danser | 31-07-13 | 10:29 |
Met een lekker middeleeuwse feel zou ik zeggen op de brandstapel met hun server.

TheLuggs | 31-07-13 | 10:33

Cuyahoga | 31-07-13 | 10:25
Ongelofelijk zo'n website..
De Ware Religie.NL
Vooral .NL doet bijna pijn aan de schildklier.

Ommezwaai | 31-07-13 | 10:33

Juriaan Schraamhaar | 31-07-13 | 10:32 | + 0 -

Dat zou ik hier maar niet te hard roepen. We maken allemaal wel eens een foutje.

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:33

MR070 | 31-07-13 | 10:29
Gewoon hier een dag niet komen.

Mark Smith | 31-07-13 | 10:33

Kan er niet ergens een civiele procedure worden begonnen tegen die website? Het in kwaad daglicht stellen van Nederlanders? Smaad? Laster? Opruiing tegen een ras?

Juriaan Schraamhaar | 31-07-13 | 10:32

Is er al "dit heeft niets met religie van doen" geroepen?
Vast wel. Dat is zo'n lekker argument, slaan ze doorgaans 95% van de boeroepers mee van tafel. Want het klopt, er is geen 1op1 relatie tussen religie en dergelijk gedrag. Maar.....
Er is sprake van een enorme aantrekkingskracht van religie op gekkies en maatschappelijk verontwaardigde mensen. Een kakofonie van import-radicalen, bekeerde losers zonder vrienden (hoi Abdelkarim Honing cum suis) en generaties die uit angst voor de buren netjes op vrijdag een duit in het mutsje van de imam doen.
Het is evenzo moreel verwerpelijk als geloven in Jezus, Mao of Uggs. Ware het niet dat de geweldfactor in deze van doorslaggevend belang is. In gekkigheid geloven kunnen we allemaal, doen de meeste ook. Maar de grens ligt bij geweld en ik vertrouw de Islam niet meer wat dat betreft. Ja ja, jij ene bekeerling die me vertelt hoe mooi het is en hoe vredig de islam is. Ik vertrouw jullie niet meer. Bewijs jezelf eerst maar eens door, ik noem iets geks, vijf jaar lang je mondje toe te houden en geen gekke dingen te eisen.
Hou je 'vrome' jongeren van de straat en leg uit dat Kafirs beroven niet inherent is aan nog meer begrip van datzelfde hellevlees. De hypocrisie is zo dik, zo plakkerig dat ik me al vies voel als ik er over schrijf.
Maar dat deert moslims niet, want naast hypocrisie hebben ze ook nog eens een uitmuntend ontwikkeld talent om kritiek af te doen als haat. Nou, het zij zo. Ik haat niemand, maar moeder wat heb ik een broertje dood aan dat religieus gezever.
Nederland zal NOOIT een islamitisch land worden. Mensen laten jullie gezever voor wat het is uit medelijden. Me-de-lij-den.
Omdat moslims boven alles wat je er van kunt vinden, toch vooral een heel heel heel erg triest clubje mensen is.

Not Muhammad | 31-07-13 | 10:31

Gooi er maar weer een stempoll tegenaan. In september zal het wel weer raak zijn. Ik gok de 21ste.

Jos Tiebent | 31-07-13 | 10:30

Voor ons is het een hoax, maar niet voor die moslimdebieltjes.
Zij geloven toch wat ze geloven willen, ze zullen misschien niet eens lezen dat dit een hoax is.
Dit incidentje blijft dan gewoon hangen / gaat de doofpot in.

Terpen-tijn | 31-07-13 | 10:30

@ Cuyahoga | 31-07-13 | 10:25 |
Ze hebben je door.
Access denied....

Kapitein Sjaak Mus | 31-07-13 | 10:30

@Merkava | 31-07-13 | 10:01

Er is niet per se een aangifte nodig. Ik denk dat het 'uitzoeken omdat het een moslim is' wat minder direct werkt. Ik vermoed dat men er tijd in gestoken heeft vanwege 'maatschappelijke onrust'.
(Dat 'maatschappelijke onrust' dan weer regelmatig samenhangt met moslims moet ik je wel meegeven).

Ballenman | 31-07-13 | 10:30

Wel weer een typische conclusie van MoslimVandaag.

'De politie onder druk zetten zodat die islamofoben moslims gaan dienen' is inderdaad de les die moslims uit dit voorval moeten trekken..

zuurkool | 31-07-13 | 10:30

@Mark Smith | 31-07-13 | 10:26 | + 0 -
Neen dat zal nooit geboren, daar zijn ze te dom voor.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:29

-weggejorist-

MR070 | 31-07-13 | 10:29

Een middeleeuwse vergelding voor deze haatzaaiende roeptoeterij zou het volgende zijn: wikkel de hoaxers van dewarereligie.nl in v̶a̶r̶k̶e̶n̶s̶h̶u̶i̶d̶e̶n̶ niqaabs en trap ze vervolgens tot pulp in de omgeving van HS onder het toeziend oog van streamende toezichtcamera's.
Maar goed, gelukkig leven we hier niet in de middeleeuwen; iig niet meer en nog niet.

Simon de Danser | 31-07-13 | 10:29

@Willem van Rood | 31-07-13 | 10:19
En allah heeft persoonlijk alle beelden van haar gewist zodat ze niet herkend zou worden door de immer haram IND. Ook de email wisseling tussen de fopreligie en de popo spreekt boekdelen... Ze kunnen niet bellen, "Wij hebben geen contact names dewarereligie.nl en kunnen hier helaas niet omheen" Wat je abo is afgesloten, of bang dat de popo je gejatte toestellen traceert ? En ze zeggen ook nog dat ze de politie hebben proberen te helpen, maar ze geven dus letterlijk 0,0 informatie. Kennelijk kunnen ze niet aangeven wanneer dit incident geweest is, nog een naam van het slachtoffer. Zelfs de woonplaats is te veel gevraagd. Wel hebben de naam van een politie agent, maar geconfronteerd dat die naam onbekend is bij de politie komen ze niet veel verder dat het klonk als el burkini ofzoiets...

Werkt dat zo ook met hun koran... En de proleet riep dat Adje, zo zoiets, de halfslachtige god is... Adje is zijn naam, alle wreedheid is met hem.

TheLuggs | 31-07-13 | 10:29

@Supermatthijs 10:25
Je pogingen om onrecht middels drogredenaties recht te breien worden wat pathetisch, helemaal als je probeert over te schakelen op iets wat moet doorgaan voor humor om zodoende een rookgordijn op te trekken voor de harde waarheid, Matthijs.

AshleyJ"Ash"Williams | 31-07-13 | 10:28

@Supermatthijs | 31-07-13 | 10:23 | + -3 -
Ik heb niets tegen negers, ik heb alvast maar aangifte gedaan.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:28

@ Che_cuevara | 31-07-13 | 10:18
Maar wel melding van gemaakt , dus heel wat politieuurtjes ( en dus belastinggeld ) verspilt.

cobie | 31-07-13 | 10:27

.. wat een tegenslag voor de vooringenomen mensen die zo dolgraag den moslim als de nieuwe Anne Frank opvoeren. Bedreigd door een mythische horde PVV stemmers in zwarte lederen jassen en Godwinlaarzen.

Jan Passant mk2 | 31-07-13 | 10:27

FrankVeer | 31-07-13 | 10:22
Lol@ moslimvandaag net als dewarereligie en het contactorgaan moslims en overheid.
Hopelijk gaan die lui het belachelijke er nog eens van inzien.

Mark Smith | 31-07-13 | 10:26

Wat een groot deel van Nederland en de politiek niet door schijnt te hebben is dat ze steeds verder gaan in hun provocatie, het eisen en het sarren van ons rechtssysteem waarbij ze zich gesteund voelen door de politiek-correcte houding van de overheid in aanvoering door de linkse kerk.
Het is immers hun ideale electoraat. En nu Nederland onder de knoet van een sociaal-rood EU moloch zit die dit gannef massaal heel laten binnenstromen in Europa inruil voor olie, is het zaak eerst uit de EU te stappen en hier intern schoonschip te maken door die zogenaamde progressieve linkse kerk in te dimmen,en hun islamitische achterban die zich niet aan onze wetten normen en waarden wensen te houden en zich niet aanpassen of iets zinnigs aan onze maatschappij toevoegen ipv alleen hun eigen belangenclubjes creëren en bevoordelen de deur te wijzen. En de grenzen voor dit soort bij voorbaat kanslozen dicht te houden. Dan voorkom je dit soort Nederlandertje pesten ingegeven door ongelovigenhaat.

Welles! Nietes! | 31-07-13 | 10:26

En zo wordt voor de zoveelste keer duidelijk dat ware religie niet samen gaat met waarheidsvinding. Religie kan nou eenmaal niets met waarheid.

Wat een warrig stukje hebben ze er trouwens weer van gemaakt, waarin ze de schuld leggen bij alles en iedereen, maar niet bij zichzelf. Terwijl zij toch klakkeloos dit nieuws overnemen en als waar presenteren op basis van geen enkel bewijs.

Dan liever de aanpak van de tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende weblog.

Ardberg | 31-07-13 | 10:26

AshleyJ"Ash"Williams | 31-07-13 | 10:24 | + 0 -

Doe jij nu zo tegen mij omdat ik zwart ben ?

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:25

AshleyJ"Ash"Williams | 31-07-13 | 10:24 Het is meer een Dhommie.

Maar goed.

zeg maar jansen | 31-07-13 | 10:25

@Supermatthijs 10:23
Get a life. Dhimmi.

AshleyJ"Ash"Williams | 31-07-13 | 10:24

Ik als roomblanke Nederlander ben regelmatig bedreigd met de dood door onze fijne cultuurverrijkers.
Meermalen aangifte gedaan en men raad het al.... Nooit meer iets van vernomen.

Ommezwaai | 31-07-13 | 10:23

@Willem van Rood | 31-07-13 | 10:19

Illegaal? Dat zou een ware moslim *nooit* doen!

En waarom niet? Omdat je dan geen gratis geld krijgt.

Reinaert | 31-07-13 | 10:23

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:20 | + 0 -

Als dat al zo zou zijn, wat ik ontken doch bevestig, heeft dat niets met mijn mening te maken. Zoals het behandelen van een valse aangifte niets te maken heeft met of de aangever een moslim is. Ouwe opruier !

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:23

Ach, er was er gewoon eentje die z'n racismekaart verloor.

En die werd opgeraapt.

zeg maar jansen | 31-07-13 | 10:22

Oh oh Linksch Nederland zal zich verschuilen en er geen ruchtbaarheid meer aan geven de komende dagen om nog maar te zwijgen over Knevel en Poephoofd die goedkoop wilden scoren bij hun achterban.

joyriders | 31-07-13 | 10:22

En toch weer een messteek in 'onze' rug op www.moslimvandaag.nl:
"Wel hebben wij als moslimgemeenschap een belangrijke les kunnen leren uit dit incident. Wanneer de politie, of welk ander overheidsorgaan, zich misdraagt, dan hebben wij als burgers krachtige wapens om ons hiertegen te verweren."

Hoe moeiteloos schakelt 'men' vanuit moslimittische hoek weer over op de slachtofferrol en wordt een bewuste hoax vanuit eigen kringen omgebogen in een argument vóór het maatschappelijk belang van de oplettende en zelfbewuste moslims in Nederland. Want uiteindelijk zijn toch de blanke varkens het grote kwaad in Nederland dat absoluut niet te vertrouwen is, politie en overheid voorop.

FrankVeer | 31-07-13 | 10:22

Ontmaskerd. Dus nou de koevoet er achter en los wrikken die handel. Alle gemaakte kosten verhalen en alle vergunningen intrekken wegens kans op herhaling. Of krijgen we nu weer het aloude doofpotverhaal en is morgen iedereen alles weer vergeten?

Jos Tiebent | 31-07-13 | 10:21

Dit is niet zo onschuldig als het lijkt. De moslimfundamentalisten in ons land proberen de samenleving te splijten in een voor- en tegen-islam kamp. Dan hebben ze alle rechtvaardiging die ze nodig hebben om uit naam van hun verknipte ideologie de gewapende strijd aan te gaan in ons land. Dat mogen we niet laten gebeuren.

Max Navelstaar | 31-07-13 | 10:21

Takiyya in de praktijk.

"Bij de heimelijke strategieën betreft het activiteiten als heimelijke financiering, intredepolitiek in het maatschappelijk middenveld onder valse vlag en/of met een dubbele agenda, het doelbewust rondstrooien van valse geruchten en samenzweringstheorieën om spanningen tussen groepen te stimuleren enzovoort."

AshleyJ"Ash"Williams | 31-07-13 | 10:21

@Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:05
Kostelijk stukje folklore Kaas! Ik heb me een ingescheurde milt gelachen.

Godsammekraken | 31-07-13 | 10:20

@Supermatthijs | 31-07-13 | 10:06 | + -12 -
Ik heb gehoord dat jij een neger bent.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:20

Het kan natuurlijk wel zo zijn dat de dame in kwestie illegaal hier verblijft.
Dat zou dan weer een verklaring kunnen zijn waarom ze geen aangifte deed en dat ze niet in het register staat.

Willem van Rood | 31-07-13 | 10:19

Die mensen van dewarereligie.nl beweren in hun eerste stukje toch echt dat ze ook met haar gesproken hebben! En nu staat er ineens dat ze aan het voorval twijfelen??
Wel grappig om te zien dat meneer Izz deze situatie aan het eind van z'n relaastoch nog zo weet te verdraaien dat 'Nederlanders' ( dat voelen die moslims zich blijkbaar nog steeds niet) de boosdoeners zijn.... Raar volk is het toch.

aapnbats | 31-07-13 | 10:19

@cobie | 31-07-13 | 10:11
Dat is het nu net, ze zijn wel zo slim geweest om *geen* aangifte te doen.

Che_cuevara | 31-07-13 | 10:18

Dan doen de Palestijnen dat toch handiger.

dubbert | 31-07-13 | 10:18

Nou ja, hoax, hoax. Er zijn Niqaabmevrouwen. En ze krijgen slaag.

Alleen niet op station Hollands Spoor. Dat dan weer niet.

zeg maar jansen | 31-07-13 | 10:18

zeg maar jansen | 31-07-13 | 10:14
Na elke valse aangifte kamervragen? Over verspilling van publiek geld gesproken.
Of alleen na valse aangiftes door moslims?

Mark Smith | 31-07-13 | 10:18

@geborneerde ratiofoben van de 'ware religie'.nl:
Website naam wijzigen a.u.b. in DeWareHoax.nl

Fijnstoffer | 31-07-13 | 10:17

Opruiing is niet strafbaar, zolang het maar "tegen ons" is... Weg met ons!

Kikkerzz | 31-07-13 | 10:15

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:11 Na zoveel verspilling van publiek geld mogen er inderdaad Kamervragen van komen.

En de rekening mag naar de bedenker van het sprookje.

zeg maar jansen | 31-07-13 | 10:14

Zeggen dat het een hoax is en er vervolgens toch op hameren dat je als moslim wel met racisme en islamofoob gedrag (ook door de politie) te maken kunt hebben. Hallo?! Geht't?

Ik weet het niet... maar volgens mij is het gedrag de andere kant op toch echt wat excessiever qua geweld en discriminatie/racisme. Noem dat dan gdv ook. Bah.

harry poster | 31-07-13 | 10:14

@ Cuyahoga 10:09

Dat wordt dan nog lastig want dit jaar hadden alle sgolieren van Ibn Ghaldoun een tien op alle eindexamens...

eerstneukendanpraten | 31-07-13 | 10:12

Een leugenachtige provocatie dus. Wel mooi dat de popo dat stuk verdriet van het begin af aan al niet geloofde. Nu nog even een rekening sturen.

Vindefin | 31-07-13 | 10:12

Ze waren gewoon uit op maatschappelijke onrust (rellen). Zo hebben ze het in Frankrijk ook geflikt. Dit volk is geen knip voor de neus waard en alleen maar uit op rotzooi.

StijlvolRechts | 31-07-13 | 10:12

dat varkentje is gewassen

deva1977 | 31-07-13 | 10:12

water is nat
vuur is heet
gras is groen
bloed is rood
moslim is leugenaar

#next

Guy Fawkes | 31-07-13 | 10:12

@LangeTijdGeleden | 31-07-13 | 10:10 | + 0 -
Huidige politici *zijn.

Kosten verhalen op dewarereligie.nl, of subsidie intrekken. Zo doen we dat met 'blanken' en 'westerse' mensen wanneer ze leugens/propaganda verspreiden, dan doen we dat ook met onze 'medelanders'.

LangeTijdGeleden | 31-07-13 | 10:12

Wat een gedraai van derarereligie om er onderuit te komen. Te veel aandacht: next.

TheseDays00 | 31-07-13 | 10:12

Sorry Joris

cobie | 31-07-13 | 10:11

langsdekant | 31-07-13 | 10:10 | + 0 -

Want er komen na iedere valse aangifte altijd Kamervragen ? Doe toch eens normaal man.

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:11

@ eerstneukendanpraten | 31-07-13 | 10:01 |
Lol!
Feit blijft als wíj valse aangifte zouden doen ......

cobie | 31-07-13 | 10:11

@ eerstneukendanpraten | 31-07-13 | 10:01 |
Lol!
Feit blijft als wíj valse aangifte zouden doen ......

cobie | 31-07-13 | 10:11

Verwachte kamervragen maar het is weer oorverdovend stil in den Haag. Oh wacht ze zijn 2 maanden met reces.

langsdekant | 31-07-13 | 10:10

Ja hoor, ze hadden telefonisch contact met de vrouw en nu blijkt het hoax te zijn.
Daarna gaat CMO ook nog zich er mee bemoeien/propaganda verspreiden en probeerde aan te dringen op extra toezicht/strafbaarstelling IslamoFOBIE vanwege een HOAX.

Als dit niet laat zien hoe ongelofelijk ver van de wereld onze huidige politici is en hoe achterlijk deze ideologie is, dan weet ik het ook niet meer.

LangeTijdGeleden | 31-07-13 | 10:10

Ik heb vanaf het begin gezegd dat mevrouw niet bestaat.
Heb je die website ooit gezien?
Dat is ongeveer Sesamstraat niveau, de schrijf- en denkwijze van de middeleeuwiërs komt overeen met 2e klas kleuterschool.
En dan te bedenken dat degene met het hoogste cijfer op zijn Ik Ben Kalkoen diploma die stukjes mag schrijven.
It's a bloody shame.

Cuyahoga | 31-07-13 | 10:09

Zoals ik het zie zijn dit soort leugens enkel bedoeld om mensen moedwillig tegen elkaar op proberen te zetten. Met dit soort ellende zijn ze heel gevaarlijk bezig. Proberen om de vlam in de pan te laten slaan. Wie had dat nou verwacht van de ware religie aanhangers.

c.onjo | 31-07-13 | 10:09

Wel humor hoe die faalhazen net doen alsof het niet van hun afkwam:
"Pakweg een week geleden stuitten wij op het bericht dat een vrouw mishandeld zou zijn op het Haagse station Hollands Spoor." euh hadden jullie niet een interview met de mslima in kwestie "DeWareReligie.nl sprak met haar." ???

Heeft er iemand aangifte gedaan tegen de warrelige.nl wegens laster cq smaadschrift? Ze beschuldigen de politie ten onrechte van het weigeren haar aangifte op te nemen. Ik zou wel durven stellen dat dit een aantasting van de goede naam van de politie inhoud.

TheLuggs | 31-07-13 | 10:09

De veronderstelde profeet komt ook in geen enkele Basisadministratie voor, dus de Koran zal dan ook wel een Hoax zijn. Misschien kan dewarereligie.nl de koran op een aantal punten wil rectificeren?

tipo | 31-07-13 | 10:07

Wat mij betreft het land uit flikkeren die bende dan belasten ze ook niet verder ons rechtssysteem!

Welles! Nietes! | 31-07-13 | 10:07

Vanavond op de Nederlandse Omroep Stichting vast een uitgebreide reportage omtrent deze opruiing te zien #not

T-Bone13 | 31-07-13 | 10:07

@OverdrevenGeouwehoer | 31-07-13 | 09:57 | + -1 -
Happyslapping is al populair.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:06

Alsof het doen van een valse aangifte weer typisch islam is. Wat een gelul weer.

Supermatthijs | 31-07-13 | 10:06

Dat wisten we natuurlijk al. Moslims willen graag onderdrukt worden, zodat ze daartegen kunnen ageren. Ageerlims was een betere naam geweest. Enfin. Zouden alle mishandelingen door aanhangers van de Mohammedaanse Kinderboerderij Frequenteerders ook verzonnen zijn. Nee he? Dat dan weer niet. Daarom is dit verhaal nieuws. Niet omdat de mishandeling nieuws is, maar omdat dan voor een keer de rollen waren omgedraaid. Enfin, net als religie een flagrante leugen. Hadden ze het maar door.

Not Muhammad | 31-07-13 | 10:06

Lijkt het een keer andersom te zijn, is het een hoax...

Lewis | 31-07-13 | 10:06

Dus blijkbaar zijn wij (rechtse extreemisten in NL kuch) zó beschaafd dat ze (de verongelijkte muslims) hun eigen trauma's moeten bedenken. Nog een duidelijk signaal dat de overgrote meerderheid van de ideologen hier niks te zoeken hebben.

tattooboer | 31-07-13 | 10:06

@OverdrevenGeouwehoer

Jij ziet dit als een grap?

roze_bril | 31-07-13 | 10:06

Al Sahaf meets Jules Croiset.

Een wonderbaarlijk huwelijk maar ze leefden nog lang en ongelukkig.

Reinaert | 31-07-13 | 10:05

PVV wilde de dierenpolitie.
 
PvdA wil denk ik een politiedienst speciaal voor supporten van allochtonen (dixit Teeuwen: ze worden behandeld als huisdieren).

bijscholing | 31-07-13 | 10:05

Ach die Islamextremisten lullen elk zwaard krom.

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:05

Ze moesten wel toegeven dat het verhaal niet klopt. Als ze zouden weten wanneer en waar het gebeurd is maar dat niet aan de politie vertellen dan kunnen ze opgepakt worden wegens obstructie. Als ze zouden vertellen waar en wanneer het zogenaamd gebeurd zou zijn dan kan de politie adhv camerabeelden bewijzen dat er niets gebeurd is, en dan zouden ze opgepakt wordne wegens valse aangifte.

Either way they're fucked.

rara | 31-07-13 | 10:05

Neen, ze zal wel aan de Jinn gezeten hebben.
Ook zo'n mooi facet van de Islam.

Nee niet de Gin, dat mag niet, aan de Jinn. Zeg maar een soort van special projects in de Islam.

www.youtube.com/watch?v=FkwffkJiSVE

Kaas de Vies | 31-07-13 | 10:05

moslim, moslim, moslim... iedere dag weer

glaaf | 31-07-13 | 10:04

Ze kan niet worden gevonden, want de niqaab-mevrouw is door het verstikkende klinmaat in Nederland alweer vertrokken naar Syrië.

ZegMaarWilly | 31-07-13 | 10:04

Het houd niet op, niet vanzelf.

blanke sabel | 31-07-13 | 10:04

Eerst was het zuster dit, en zuster dat... Nu spreken ze alleen over een vrouw...

number668 | 31-07-13 | 10:03

CMO = onbetrouwbaar, leugenachtig, haatzaaiend ?

(c)ZWITSUL | 31-07-13 | 10:03

Je verwacht het niet he...

This Far No Further | 31-07-13 | 10:02

Tja, ik denk dat we de vragen niet beantwoord krijgen. Sterker.... Ik denk dat binnen 24 uur de boel zo verdraait is dat ome Greet en GS de boosdoener zijn!!

Maximus Cesar | 31-07-13 | 10:02

Ook hier durven ze (de overheid) niet een grens te trekken. Het blijven laffe faalhazen!

lanexxx | 31-07-13 | 10:01

Het meest stuitende aan deze zaak is dat de politie ZONDER aangifte haar best heeft gedaan om de eventuele daders te vinden, omdat het "slachtoffer" een moslim betrof. Hoezo klassenjustitie?

Merkava | 31-07-13 | 10:01

Moslims kunnen niet trollen. #feit

Mark Smith | 31-07-13 | 10:01

allah is ook een hoax... daar krijg je it's all in the family gedrag mee

duitse herder | 31-07-13 | 10:01

Bij ons in de buurt zie je geen dames in niqaab-vermomming want de gemeente heeft de vuilnisdienst strikt opdracht gegeven alle loslopende vuilniszakken per omgaande te verwijderen.

eerstneukendanpraten | 31-07-13 | 10:01

Kostbare haatzaaierij van een hoaxende religieuze beweging die het woord 'ware' nota bene in hun naam voeren.

Simon de Danser | 31-07-13 | 10:00

heeft iemand het ooit gelooft dan??

7ess | 31-07-13 | 09:59

Een Hoax, wat schattig. Zie je dat inburgering toch werkt als ze al zulke Westerse grappen uit gaan halen. Over 10 jaar de flashmob eens proberen?

OverdrevenGeouwehoer | 31-07-13 | 09:57

Takkiyyah!

Godsammekraken | 31-07-13 | 09:56

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl