Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ebru Umar - Erdogan Pascha

ebrupica100pix.jpegToch maar even met Turkije gebeld. M’n ouders zaten in het visrestaurant. Met vrienden uit Nederland. “Het is hier heerlijk,” sprak m’n moeder. “Volgens je vader gebeurt er het een en ander op internet, maar niets om je druk over te maken. Wanneer kom jij eigenlijk?” Tot zover m’n moeder. Dan maar een echte Turk bellen. Zo eentje die er woont. En werkt. En een kind heeft. Zo eentje die deel uitmaakt van de dagelijkse gang van zaken. M’n oudste vriendin nam na dertig keer overgaan pas haar telefoon op. “Het is hier een toestand,” verzuchtte ze. “Al dagen. En natuurlijk doen we mee. Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen. Ik zei je toch dat ik wilde emigreren? Ik wist dat dit ging gebeuren. Erdogan is een dictator, die van de seculiere republiek Turkije eigenhandig een Arabische dictatuur wil maken. Hij bepaalt, hij maakt het volk uit voor gekken, hij negeert alles en iedereen. Hij is totaal van god los. Wie stuurt er nou politie op het volk af? Ik weet niet wat er gaat gebeuren, er schijnt een wet te zijn dat na een x-tal dagen van protesten de MP zou moeten aftreden maar niemand weet daar het fijne van. Nee, het leger zwijgt. Er is ook geen leger meer, de top zit vast." "En Gül, de president heeft nog niets van zich laten horen maar ja, ook hij is een fundamentalist. Ebru, op tv tonen ze niets van dit alles. Er zijn drie zenders die wat uitzenden maar het merendeel van de pers zwijgt. Kun je je dat voorstellen? Duizenden mensen op straat en op tv zie je er niets van terug. Ik wilde je gisteren foto's sturen van de optocht in Izmir, maar het internet ligt plat. Gisteren zijn hooligans uit Izmir vertrokken om met hun aartsvijanden in Istanbul zij aan zij te protesteren tegen Erdogan. Hooligans, je weet toch wel wat dat zijn? Met busladingen zijn ze afgereisd naar Istanbul. Jullie in Europa denken dat Erdogan democratisch gekozen is, maar democratie bestaat hier niet. Hij heeft zijn stemmen gekocht. En ontneemt de bevolking een voor een alle rechten. Hoezo is het democratie, als je bepaalt hoe vrouwen zich moeten kleden en gedragen? Als ziekenhuizen onverdoofd abortussen uitvoeren, als keizersnedes verboden worden en je vijf kinderen moet baren. Voor de staat? Gaat hij die kinderen voeden en opleiden? Ja op die islamitische basisscholen die hij voor de armen overal opzet, het is pure hersenspoeling. Mijn dochter krijgt ‘vrijwillige’ godsdienstles op de particuliere school waar ik 20.000 euro per jaar voor betaal. Het enige vrijwillige eraan is de dag en het tijdstip. Er wordt zoveel traangas gespoten dat het zelfs tot in de huizen reikt. Gisteren heb ik tot middernacht meegedaan aan de protestacties. Straks gaan we weer. Dit heeft niets met die paar boompjes te maken, Ebru. We zijn Erdogan Pascha, die schijt aan zijn bevolking heeft, gewoon zat.” Toch benieuwd wie er aan Obama’s zijde zal staan als hij zegt: “Erdogan must go

Reaguursels

Inloggen

@necrosis | 04-06-13 | 05:26
Mee eens, strontvervelend voor iedereen. Vanzelfsprekend het meest voor mij. Ik wil niets liever dan dat dit stopt.
Maar het is mij niet gelukt om haar te doen stoppen. Ik kan hulp gebruiken mocht dat nog nodig zijn. En niet zoals sommige andere idioten hier olie op het vuur gooien. Niet dat jij dat doet. Dank daarvoor.

Logica gebruiken | 04-06-13 | 19:08

@Logica gebruiken | 03-06-13 | 23:14
Doe mij, en vele anderen met mij, een lol en gooi je hele verhaal op 'tip de redactie'.
Wellicht kan Joris er iets mee.
In ieder geval zijn die lappen tekst over 'stalking', 'psychopatisch' etc. strontvervelend om elke keer weer te moeten lezen.
Ik kom hier ter lering ende vermaeck, dus plemp wat leuks, wens iemand ongezien de typhus of drink een virtueel biertje met ons.
*gratis tip*

necrosis | 04-06-13 | 05:26

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:55
@Joris
Een permaban voor La Vie en Rose is al lang over tijd en is met zekerheid de enige oplossing om dit zieke verhaal te stoppen.
Dit zieke verhaal zou niet eens hebben bestaan zonder haar. En initieel de keizer en de aap die een hetze tegen mij voerden en mij ook niet met rust konden laten en ook niet normaal tegen me konden doen, ondanks het verzoek van mij en Art dat wel te doen.

Logica gebruiken | 03-06-13 | 23:14

@cobie | 02-06-13 | 23:55
Jij bent een errug dom wijf dat totaal niet weet waar het over gaat en desondanks een partij kiest omdat ze denkt daar populariteit mee te kunnen genereren. Laag type mens ben jij. Doehoei!

Logica gebruiken | 03-06-13 | 22:50

@Watapatja | 02-06-13 | 23:54
Ik bewijs helemaal het gelijk van la Vie niet. La Vie bewijst mijn gelijk door herhaaldelijk te zeggen dat ze weigert mij met rust te laten en reageert op wie ze wil. na alles wat zij heeft gedaan en het feit dat zij mij blijft lastig vallen, is dat ronduit gestoord te noemen. dat jij dat niet ziet is nogal dom van je.

Logica gebruiken | 03-06-13 | 22:48

@zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:52
Ik kom niet terug voor meer. Niet begrijpen dat ik al die incarnaties te danken heb aan la Vie omdat zij me stalkt, is dom. Ik blijf dat deuntje herhalen tot zij stopt. Maar dat snapt ze niet en jullie ook niet blijkbaar want jullie steunen haar en zien niet wie wie stalkt en dat ik het niet ben. Erg dom.
Het probleem is dat La Vie heel vals te werk gaat, je ziet maar 10% van wat ze doet. Alleen mijn reacties na een hoop gestalkt te verduren hebben gehad vallen op helaas. Maar ik laat me niet wegjagen door een zieke stalker. Jullie zullen hier last van hebben totdat zij stopt. Een permaban voor la Vie en Rose is een heel goede en de enige effectieve oplossing daarvoor.

Logica gebruiken | 03-06-13 | 22:46

@neemjemoederindemali
@ Joris
In reactie op La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:15
Ik spui geen vuil onder verschillende nicks zoals La Vie en Rose beweert. Ik probeer hier normaal te reaguren, zoals ik dat nooit anders heb gewild en ook altijd had kunnen blijven doen als ik geen gestoorde idioten op mijn dak had gekregen en Joris mij daartegen had beschermd in plaats van andersom. Het is onmogelijk voor mij, al meer dan een jaar om rustig en normaal te kunnen reaguren omdat ik een geobsedeerd psychopathisch wijf op mijn dak heb die het stalk en lasterstokje met groot plezier van die aap en de keizer heeft overgenomen en jij weet dat die gasten zich niet normaal kunnen gedragen en dat het daar allemaal mee is begonnen. Aktie is reactie. Zij lokken uit, blijven mij opzoeken ondanks dat ik hen verzoek mij met rust te laten, zij misdragen zich, ik reageer en ik wordt gepakt. Klopt niets van.
Als je je logica gebruikt, weet je dat als voorgenoemden zich normaal hadden gedragen en zij en dat ziekelijk geobsedeerde en valse mens mij met rust zou laten en zouden hebben gelaten, zoals ik en Art haar hen al vele malen dringend hebben verzocht en ook jij, er geen enkel probleem zou zijn en ook nooit zou zijn geweest.
En als la Vie en Rose een geestelijk gezond mens zou zijn, had zij mij al lang met rust gelaten. Dat hadden die anderen als vrienden van Art ook moeten doen. Dat doen normale mensen namelijk als je ze vraagt je met rust te laten. Het feit dat La Vie en Rose ondanks de vele verzoeken weigert mij met rust te laten zegt genoeg over wie hier niet spoort. En ze liegt dat ze barst, ze stalkt me wel degelijk. Kijk naar 'dream-liner', Dionysos de derde’, ‘Antiprogressief’ en ‘contrasocialist’ en Claire (ben ik geen van allen, de eerste twee hebben een ban gekregen wegens la Vie en Rose). Zie ook de reactie van Bellabella (ben ik ook niet) www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/05/... en Claire www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/... (ben ik ook niet). La Vie en Rose zoekt me op, blijft op me reageren op een zuigende en vervelende manier met als enige doel om mij te zieken, terwijl ik haar blijf negeren. Ze blijft ook andere mensen lastig vallen waarvan ze overtuigd is dat ik het ben. En overtuigt is ze nogal van zichzelf, op een ongezonde manier want ze heeft het vaak fout. Ze valt ook mij lastig, ze stalkt wel degelijk en heeft mij en Art op een ziekelijke manier privé lastig gevallen dit kun je bij hem navragen. En ze liegt daarover wanneer ze het ontkent. Ze liegt over nog veel meer dingen maar vooral wanneer ze ontkent mij te stalken en mij en Art privé te hebben lastig gevallen. Ze is een ziekelijk vals mens dat erop uit is om mij kapot te maken en met hulp van Joris is dat helaas gelukt. Doordat die de verkeerde partij koos, de vereerde keuze maakte, vermoedelijk omdat hij de laster over mij gelooft maar ook op basis van verkeerd inzicht. Het is nooit te laat om een fout toe te geven Joris.
Ze heeft min of meer gezegd er plezier uit te halen mij het leven zuur te maken en dat is waar ze de hele tijd mee bezig is. Kun je navragen bij Art.
Die permaban heb ik gekregen omdat ze mij steeds op bleef zoeken en dat nog steeds doet omdat ze een ziekelijke obsessie heeft. Vandaar dat ik ook geen boodschap aan heb aan die permaban. GS faciliteert laster en stalking. Dat ik daarover pissed off ben lijkt me begrijpelijk.
Lees ook de laatste tweets van Art en je weet wie hier liegt en stalkt en ziek is en ik ben het niet. Bovendien heb je mij en hem gezien en weet je dat ik niet gestoord ben zoals hier met veel graagte wordt beweerd om zelf geen enkele schuld te hoeven nemen en omdat een aantal mensen er plezier uit haalt om me zwart te maken. La Vie en Rose, mag ik inmiddels wel concluderen is psychopathisch. Totaal krankjorem om mensen prive lastig te vallen en niet te snappen dat dat ziek is en niet te snappen dat je moet stoppen om contact te zoeken en niet te snappen dat je te ver gaat wanneer je je tegen de wil van die mensen je aan hen op blijft dringen, door blijft gaan hen op te zoeken op nadrukkelijke wens daar mee te stoppen en hen blijft bestoken met valse reacties. Het mens heeft niet eens door dat dat dat niet normaal is, dat ze stalkt en krankjorem is.
Gebruik je logica en je verstand en je weet wie hier werkelijk knetterziek, geobsedeerd en vals is en wie hier wie stalkt. Als ze mij met rust zou laten had ik geen permaban gehad en had ik ook niet steeds een nieuwe nick aan hoeven maken omdat ze me blijft stalken. Dit is een knetterziek verhaal waarbij partij wordt gekozen voor de verkeerde, de stalker, de leugenares. Waarschijnlijk omdat mensen geen benul hebben van de psyche van een stalker (stalkers zijn per definitie psychopaten) en dat deze mensen heel ziek en vals te werk gaan en mensen een rad voor ogen draaien. La Vie en Rose is niet wie en wat ze zegt te zijn. Zij is verre van onschuldig en verre van mentaal gezond. Eenieder die niet snapt dat het niet honoreren van een redelijk verzoek van mijn kant (een verzoek dat tot in den treuren is gedaan en ook door Art) aan La Vie en Rose om mij met rust te laten, me niet meer lastig te vallen en me niet meer te stalken, niet gezond is en dat als zij stopt mij te stalken er niets meer aan de hand is en ook nooit zou zijn geweest, is overduidelijk niet in staat tot enig inzicht.
Ik ben dit verhaal allang meer dan zat. La Vie en Rose niet, die geniet ervan. Zij zal nooit stoppen. Ze beseft niet dat het niet normaal is mensen lastig te blijven vallen tegen hun nadrukkelijke veelvoudige verzoeken in om geen contact meer te zoeken. Joris en iedereen had dit moeten zien en moeten snappen.

Logica gebruiken | 03-06-13 | 22:30

De Nederlandse raketinstallaties die in Turkije staan dan maar richten op het woonhuis van Erdosnor...?

bosmaloot | 03-06-13 | 17:10

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:31
Een week?! Met een jaren '60 Volkswagenbusje misschien...

VanBukkem | 03-06-13 | 15:17

Democracy is like a tram/bus-ride: You ride it until you arrive at your destination, then you step off.

- Recep Tayyip Erdogan -

Hobbykip | 03-06-13 | 15:01

Schweinchen Dick | 03-06-13 | 13:22 | + 0 -
"Met meer niet westerse allochtonen van haar kaliber was er nu geen multicultidrama in Nederland."
.
Ja, maar dat is dus niet zo.
.
KirmiziBeyaz | 03-06-13 | 12:33 | + 0 -
"Wat hebben Ebru Umar, Ayaan Hirsi Ali en Afshin Ellian met elkaar gemeen? Alle drie zijn ze lekker bruin van buiten, maar o zo romig wit van binnen. Mij doen ze denken aan Stephen (Samuel L. Jackson) uit Django Unchained."
.
En daarom kent iedereen Ebru and Ayaan. Omdat de westerse multiculties ze zo graag wilden hebben en ze daarom achter de microfoon werden gesleept. Maar die piepeltjes zijn ge-cherry-picked, de overgrote meerderheid is (en blijft) hardcore Islam. En die komen per ongeluk ook af en toe op de TV, zoals toen bij P&W met Femke Halsema en zo'n fundi die stenigen verdedigde:
.
www.youtube.com/watch?v=pmRJTxqd6J8
.
of laatst bij KevdB, toen een Soeni de heilige oorlog tegen de Shi'iten begon uit te leggen.

Prof. Dr. Ir. Toeter | 03-06-13 | 13:51

Ik vind dit als Europees fundamentalist een prima ontwikkeling. Laat Turkije zich maar richten op het Midden-Oosten, dan zijn wij in Europa van ze af en kan links niet langer graaien in deze potentiële electorale snoepdoos. The Clash of Civilizations zit er aan te komen en het naoorlogse westerse speelkwartiertje, met zijn globalisering, multiculturalisme en consumentisme begint een aflopende zaak te worden. We zullen weer sterk moeten worden en nieuwe bondgenoten moeten zoeken (Rusland).

Prof. Dr. Ir. Toeter | 03-06-13 | 13:44

Ik mag die Ebru wel.
Met meer niet westerse allochtonen van haar kaliber was er nu geen multicultidrama in Nederland.

Schweinchen Dick | 03-06-13 | 13:22

Wat hebben Ebru Umar, Ayaan Hirsi Ali en Afshin Ellian met elkaar gemeen? Alle drie zijn ze lekker bruin van buiten, maar o zo romig wit van binnen. Mij doen ze denken aan Stephen (Samuel L. Jackson) uit Django Unchained.

KirmiziBeyaz | 03-06-13 | 12:33

En dat wil dan bij de EU.
Goed stukje Ebru !

Lenco | 03-06-13 | 11:03

RegseHippie | 03-06-13 | 07:58 |
Anti-fascisten zijn de grootste fascisten die er hier in Nederland rondlopen. Maar verder presteren ze niet veel en zijn ze niet in staat geweest de stroom van kritiek op de islam uit te roeien, niet met overheidssubsidie en zelfs niet met hulp van overheidsdiensten. Die lui kunnen niks.

ZSU-23-4 | 03-06-13 | 10:28

Ik wil wel mee op kroegentocht met Kaas de Vies maar alleen als ik de taxirit op kosten van de staat kan declareren.

Willem van Rood | 03-06-13 | 10:15

Sint Bertus | 02-06-13 | 20:34 |
Wat heeft Turkije in de EU te zoeken? Je ziet hoe het met Nederland afloopt in de EU, de Turken zijn niet zo dom om in de bodemloze put 'EU' te stappen.

erolb. | 03-06-13 | 10:13

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:44
Zijn we dan wel op tijd terug voor de verkiezingen vraag ik me af...

Petrus Poortwachter | 03-06-13 | 09:18

Demonstraties tegen een leider die als een dictator wordt gevoeld. Moeilijk nu voor de weldenkende Gutmenscsh om hier stelling te nemen. In vroeger tijden zouden zij onvoorwaardelijk, naïef, zonder nadenken achter die demonstranten zijn gaan staan, maar dat kan nu niet want ze zijn naïef en zonder nadenken door de knieën gegaan voor De Verhevene en zijn nog steeds druk bezig om 'm Europa op een gouden schaaltje aan te bieden. Alks in Egypte de Arabische Lente i aangebroken, in welk jaargetijde bevindt Turkije zich dan nu?

Schoorsteenveger | 03-06-13 | 09:14

INH.30CL | 03-06-13 | 01:13
Wat een vrolijk muziekje!

Strohond | 03-06-13 | 08:04

Ik heb in 2004 al met verschillende anti Islam demonstraties meegelopen. Dat werd doodgezwegen door de media. Heeft me alleen een plaats opgeleverd op de site van de Antifasisten. Je weet wel, die gasten die de Islam niet als een fascistische totalitair regime (h)erkennen.

RegseHippie | 03-06-13 | 07:58

respect voor de mensen daar. wij gaan nu werken. en ons geld gaat strax weer weg mensen. geloof maar lekker in brussel het zijn Beesten. maar goed de meesten zijn ontwetend. Fijne week iedereen,

rafaelo | 03-06-13 | 07:48

Ah, eerlijke duiding.
Als een verfrissende douche.
Ebru rules..

Ben Adam | 03-06-13 | 06:32

Nu maar hopen dat die goedgebekte vriendin niet al te zeer aan het fantaseren is geslagen.

De Geus | 03-06-13 | 06:11

Duidelijke taal !

Ik hoop echt dat het leger nog genoeg koppen heeft om die vieze peuk uit te drukken!

Yarak Erdogan, de typhus voor jou stuk ranzig vleesch! Jij verloochent je volk en maakt een mooi land kapot.

Geheid dat 'ie net doet alsof er rebellen bezig zijn. En geheid denkt mee te surfen op de ellende welke de lentepooiers in het MO hem sterker zullen maken.

VIES BAH !

Houtbar | 03-06-13 | 05:48

en een zaprondje langs de nederlandse PO-nieuwsvelden levert nu ook op dat nationale ombudsgutmensch de nederlandse politie aan het kruis nagelt

hetluis | 03-06-13 | 01:54

benieuwd wanneer mijn turkse stadsgenoten worden geronseld voor de grote vrijheidsstrijd

hetluis | 03-06-13 | 01:46

@INH.30CL | 03-06-13 | 01:40

You are dammed right

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 01:45

Goodnight@all

INH.30CL | 03-06-13 | 01:42

@neemjemoederindemali | 03-06-13 | 01:32
Zijn er nog meer landen te verzinnen waar de minderheid het steeds weer weet te winnen van de meerderheid? Dombo is van toepassing idd, maar niet alleen op mij.

INH.30CL | 03-06-13 | 01:40

Ebru , bestaat deze vriendin wel ? mijn gevoel zegt dat dit verzonnen is,
Daarmee wil ik niet zeggen dat dit alles niet waar is.
Maar ik vindt het een beetje merkwaardig " telefoon " gesprek .

Lief meiske | 03-06-13 | 01:36

@INH.30CL | 03-06-13 | 01:27

Jouw Nederland is van moslims, begrijp dat nu eens. #dombo

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 01:32

@INH.30CL | 03-06-13 | 01:13
Wat een afschuwelijk filmpje. Kudtmoslims! Kudtpliesie!
*kalmeren doet*
Dat verklaart dus waarom de Zweden geen foto's meer mogen maken. Mag niet van moeslims.

Lewis Lewinsky | 03-06-13 | 01:30

@neemjemoederindemali | 03-06-13 | 01:19
Waar filmen overal is toegestaan op de openbare weg, behalve als het hier om gaat. Waar de politie moet wijzen op dit recht naar onze medelanders toe, wordt in plaats daarvan het welbekende (negatieve) reisadvies gegeven. Waar ligt de grens die overschreden moet worden? Ik begrijp niets meer van mijn Nederland.

INH.30CL | 03-06-13 | 01:27

@INH.30CL | 03-06-13 | 01:13

Ja hallo, filmen mag slechts met toestemming van de Imam, je weet toch.

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 01:19

@kaas de vries
PS Verder verdien je alle plusjes die er maar te vergeven zijn!

huh, ian? | 03-06-13 | 01:17

overigens, wat kan mij dat hele gezeik in Turkije eigenlijk boeien. Ik woon in Nederland met haar eigen problemen.
youtu.be/gZeDkDOibaw

INH.30CL | 03-06-13 | 01:13

Alteidt Glijck
Nederland moet inderdaad weer autonoom. Met eigen munteenheid.

Graftak | 03-06-13 | 01:09

Luister mensen, ik wil de EU weg. Foetsie. Nationale parlementen autonoom.
Maar als je het er toch over hebt, het Turkije dat je bij de EU wilt is het Turkije dat nu op straat loopt.
Die mensen kunnen met de EU omgaan zoals ze nu met Erdogan omgaan en dat zou moeten.
Dat wou ik even kwijt.

Alteidt Glijck | 03-06-13 | 01:06

Moet het leer niet een staatsgreep plegen? Was dat niet wat Ataturk besloot?!

Graftak | 03-06-13 | 01:06

Kom op Ebru, zo'n verhaal tikken en niet eens uitleggen hoe dit allemaal natuurlijk de schuld is van de pvda? Valt me toch wel een beetje tegen. En wat voor schoenen hadden ze aan? Wel een beetje scherp blijven, hoor...

Djong | 03-06-13 | 01:05

--Maar hoe staat Erdoğan nu in de peilingen. Kom er maar in, Maurice.--
Watapatja | 02-06-13 | 23:42
In zowel Paleis Noordeinde als het Binnenhof hebben ze de Erdogan peilstok in de tuin gezet, anders hadden ze een gat in een plafond moeten maken.

dedeurs | 03-06-13 | 01:02

@de grote Anti | 03-06-13 | 00:53
Ik weet niet of er op de plekken waar ik naar toe wil wel wifi is. Maar wellicht koop ik tegen die tijd wel een satelliet-telefoon om in te kunnen loggen.
Enfin, zover is het voorlopig nog niet.

Stormageddon | 03-06-13 | 01:00

--Ze moeten dat land dan ook opsplitsen--
von sokkenstopfen | 02-06-13 | 23:52
Ja, maar dat is niet wat de Profeet wilde (die overigens nauwelijks wist waar Oost-Turkije lag laat staan West-Turkije). En die profeet had zo'n dominant willetje, dat 1,2 miljard moslims nu hetzelfde willetjen. Of ze nou willen of niet.

dedeurs | 03-06-13 | 00:58

@ Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:11 De meerdheid telt. Maar in de democratie wordt rekening gehouden met de minderheid.

Dat zeggen ze, maar dit klopt alleen als de meerderheid dat wil. Waarom iedereen democratie zo geweldig vindt, snap ik niet. Zodra in een democratie de meerderheid tegen de democratie is, kan de democratie gewoon democratisch worden afgeschaft en kan, bijvoorbeeld, de sharia democratisch worden ingevoerd.
Democratie is ook dat de meerderheid beslist wat er gebeurt met het geld dat - hier en nu in elk geval - door een minderheid wordt opgebracht. Dat gaat ooit fout. Als de meerderheid de uitkeringen en de belastingen wil verdubbelen, dan gebeurt dat. En wie betaalt dat?
Thatcher had gelijk: the problem with socialism is that at some point you run out of other people's money. Hoe heette die Britse dame die onlangs voorstelde om alleen schatkistvullers -dus ook geen ambtenaten- te laten stemmen over de besteding van de inhoud van de schatkist? Geniaal idee! Maar uiteraard werd ze compleet afgebrand. En ook zoiets kan natuurlijk niet democratisch worden ingevoerd want de meerderheid zal natuurlijk tegen zijn.
Europa is hard bezig onze democratieen totaal op te heffen. Maar helaas is het vierde rijk waar ze mee bezig zijn wel een heel slecht alternatief! En inderdaad, Kaas, bijna niemand protesteert...

huh, ian? | 03-06-13 | 00:52

@de grote Anti | 03-06-13 | 00:35
Nou, wortel schieten is niet mijn ding. Tenminste, ik heb uiteraard een thuishonk, maar niks wat me eraan bindt. De kans dat er een neukertje met rammelende eierstokjes blijft plakken wordt ook met de dag kleiner, dus dat zie ik ook niet gebeuren.

Wat ik wel zie gebeuren is een vroegtijdig pensioen (mede dankzij een paar erfenisjes) en dan ga ik wel weer de aarde rond, zolang mijn lijf nog een beetje wil. Er zijn nog genoeg plekken waar ik nooit ben geweest en toch eens wil zien.

Stormageddon | 03-06-13 | 00:46

Omg.. Mijn toetsenbord wordt nat.

de grote Anti | 03-06-13 | 00:42

hetluis | 03-06-13 | 00:20 |
ah Rosenmoller,was die als commisaris ook niet verantwoordelijk voor de Fyra problemen?
die ziet de bui natuurlijk al hangen en is al met de afleidingsmaneuvre begonnen.
hij moet toch wat doen om alsnog in aanmerking te komen voor dat burgemeesterschap in utreg.... *kots*

wontan | 03-06-13 | 00:41

knoekeboer | 03-06-13 | 00:30 |
Bungelen is link, we hebben eerder een wederopstanding gehad. Toch maar guillotine.

Watapatja | 03-06-13 | 00:36

Las net ergens dat die Erdogan 't land uit is voor een paar dagen staatbezoek aan arabische landen.

Wacko-Jacko | 03-06-13 | 00:35

@Stormageddon | 03-06-13 | 00:21
Je bent niet veel ouder als mij herinner ik me.
Dus er is nog hoop, maar wat rond onze leeftijd weleens gebeurt is dat je wortel wilt schieten. Nouja, niet letterlijk, maarja. Ergens. Dan kun je wel de hele wereld rondgaan als james focking bond maar ergens moet je huisje staan, toch.

de grote Anti | 03-06-13 | 00:35

@knoekeboer | 03-06-13 | 00:30

Pompiedom. *guillotines maken gaat*

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:33

@Bakito | 03-06-13 | 00:22

Jaja, haal er maar weer een prostituee bij. #Hoer

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:31

Erdogan c.s. zijn het beste als ze bungelen in een fris lentebriesje, dus geen geouwehoer voetjes van de vloer (shit, weer teveel gezopen!)

knoekeboer | 03-06-13 | 00:30

@Watapatja | 03-06-13 | 00:22

Ghe, mijn Wagyu wordt over een paar uur doodvermoord, eind vd week ligt hij hier in de vriezer.

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:29

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:26 |
En goedkoop was weer eens ........

Watapatja | 03-06-13 | 00:29

En dan wil links dit land bij de EU? Dan komen er in een klap miljoenen booslims bij, alsof we daar in Europa nog niet genoeg van hadden...

Graftak | 03-06-13 | 00:27

@de grote Anti | 03-06-13 | 00:06

bestel dan ook een wagyuburger van € 263,- #lutser

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:26

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:59
Hoera!

Bakito | 03-06-13 | 00:22

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:17 |
Eet smakelijk dan, ik heb een halve in de vriezer. De stallen nog gezien.

Watapatja | 03-06-13 | 00:22

@de grote Anti | 03-06-13 | 00:17
Nee. Te dure hobby. En ik heb mezelf belastingtechnisch op minima-niveau gezet, dus veel meer dan weekendjes weg zit er niet in.

Stormageddon | 03-06-13 | 00:21

@Watapatja | 03-06-13 | 00:19
Gezien de reputatie ben ik zeker dat het echt wagyu was.
Maar het hoeft van mij niet een speciale japanse koe te zijn.. Echt niet.

de grote Anti | 03-06-13 | 00:21

gelukkig wist gutmensch paul rosemuller vanavond de aandacht weer af te leiden door een paar oude protestante koeien uit de nederlandse kerk te trekken

hetluis | 03-06-13 | 00:20

@Watapatja | 03-06-13 | 00:00

Het boeit me voor geen meter waar het over gaat of wie er *gelijk* heeft. Ik ben dat gezeik van die 2 hier meer dan zat.

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:19

de grote Anti | 03-06-13 | 00:17 |
De vraag is of je Wagyu gegeten hebt. Wij slachten zelf, dus 100% sure.

Watapatja | 03-06-13 | 00:19

@Watapatja | 03-06-13 | 00:11
Ja natuurlijk. Ik stuur ze gewoon een kant op. Ik zie ze toch nooit weer. En eerlijk gezegd begrijp ik het ook niet, wildvreemden naar de weg vragen. Get a map!
Of doe als ik: gewoon een beetje rondzwalken en kijken waar je allemaal uitkomt. Dat is tenminste mijn manier van steden leren kennen.

Stormageddon | 03-06-13 | 00:18

@Watapatja | 03-06-13 | 00:02

Op de @compounddag gaan we een halve #Wagyu van Jan op de bbq pleuren.

neemjemoederindemali | 03-06-13 | 00:17

@Dmitri Dmitrievitsj | 03-06-13 | 00:13
Juist..

de grote Anti | 03-06-13 | 00:17

@Watapatja | 03-06-13 | 00:08
Wagyu is heel erg 'marbled' zoals ze zeggen, de runderen worden gemasseerd en zouden naar verluidt zelf bier en andere vreemde gezonde shidt te eten krijgen.
Maar dat zijn dan gezonde vetten ofzo.
Ik vind het vreemd smaken.

@Stormageddon | 03-06-13 | 00:08
Mooizo, dan zit het er goed in..
Maar reis je nog steeds zo veel of...

de grote Anti | 03-06-13 | 00:17

+1@La Vie En Rose | 03-06-13 | 00:10
Truste, La Vie.

Lewis Lewinsky | 03-06-13 | 00:16

Dmitri Dmitrievitsj | 03-06-13 | 00:13 |
Heb de vriezer vorige maand weer gevuld, tell me.

Watapatja | 03-06-13 | 00:16

Homer P. Simpson | 03-06-13 | 00:11 |
Laten we een poule maken, ik heb weinig geduld met Erdoğan, 11juni is ie pleite.

Watapatja | 03-06-13 | 00:14

@Watapatja | 03-06-13 | 00:08
Wagyu is juist gemarmerd. Dat maakt het mals en smaakvol.

Dmitri Dmitrievitsj | 03-06-13 | 00:13

Geduld, dit gaat vanzelf fout, en dan bungelt Erdogan net als Sadam op zijn geliefde plein aan een touw. Opgeknoopt door zijn eigen leger.

Homer P. Simpson | 03-06-13 | 00:11

Stormageddon | 03-06-13 | 00:08 |
En natuurlijk iedereen gewoon de weg wijzen, ofwel willekeurige richtingen insturen.

Watapatja | 03-06-13 | 00:11

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:50
Nog een ding wat jij gemakshalve vergeet:

Er is er al een met een permaban. Die blijft onder tig nicks doorreaguren en mij en pius beschuldigen van stalken en haar privé lastig vallen. Pertinente leugens.

Zodra ik INHOUDELIJK op een plemp van haar reageer, maakt ze een nieuwe nick aan en begint ze die immer dezelfde riedel weer af te steken.

En dan wil je mij ook een permaban aansmeren?

Lekkere vent ben jij!

Zo nu *out*

La Vie En Rose | 03-06-13 | 00:10

@ AshleyJ.
Welterusten.

cobie | 03-06-13 | 00:09

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:59
Ja. Maar ik schep er verder niet over op. Ik loop wel overal ter wereld rond alsof ik die plek bezit.
Wat dat betreft zit dat koloniale er bij mij wel in. Ik word ook overal naar de weg gevraagd door toeristen, ook als ik er zelf voor het eerst ben en heg nog steg weet.

Stormageddon | 03-06-13 | 00:08

de grote Anti | 03-06-13 | 00:06 |
Dan ben je goed genaaid. Wagyu is zeer mager vlees.

Watapatja | 03-06-13 | 00:08

@cobie 0:04
Ach nee joh. Ik deed even lullig, niets van aantrekken, doe ik ook niet. Bye U guys. * out *

AshleyJ"Ash"Williams | 03-06-13 | 00:07

@cobie 0:04
Ach nee joh. Ik deed even lullig, niets van aantrekken, doe ik ook niet. Bye U guys. * out *

AshleyJ"Ash"Williams | 03-06-13 | 00:07

Ik heb laatst een 20 euro wagyu hamburger besteld en het was walgelijk.. Misschien dat japanners graag een mond vol met vet leuk vinden maar ik ga dan wel voor angus of iets in die richting.

de grote Anti | 03-06-13 | 00:06

Grappig dat NOS teletekstpagina 127 het heeft over "dictator".
Die aanhalingstekens zeggen genoeg over hoe we er over moeten denken in (vrij) Nederland.
Erdogan zelf ontkent dus zal het wel een leugen van zijn onderdanen zijn. Moslims liegen namelijk nooit.

KidSar | 03-06-13 | 00:06

@ AshleyJ 23:58
Is het zinnig als ik het wél met je eens ben dan?

cobie | 03-06-13 | 00:04

@AshleyJ"Ash"Williams | 03-06-13 | 00:03
Truste!

Lewis Lewinsky | 03-06-13 | 00:04

*rammstein wakker slaat*

Ja rustig maar, op de billetjes, niet haar gezicht.. pff.

de grote Anti | 03-06-13 | 00:03

Nee ik ga slapen Lewis, die eer geef ik volledig aan een knight in shining armour, so be my guest.

AshleyJ"Ash"Williams | 03-06-13 | 00:03

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:59 |
Wagyu met eekhoorntjesbrood, mjammie.

Watapatja | 03-06-13 | 00:02

Ik ga mezelf in slaap stalken.

Rammstein | 03-06-13 | 00:01

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:58 |
Ik kies geen partij, ben die fittie meer dan zat. Geef alleen aan dat privé er nu weer bijkomt, jammer maar erg herkenbaar.

Watapatja | 03-06-13 | 00:00

@AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 23:5
Ga jij nou cobie stalken?

Lewis Lewinsky | 03-06-13 | 00:00

@Stormageddon | 02-06-13 | 23:53
Ook weleens overseas geweest?
Maarja, eigenlijk geef ik weinig om mensen die overal ter wereld zitten en er over opscheppen.. Je hebt het engels (of v.o.c) in je of je hebt het niet. In een ny club rondhangen betekent niet dat je newyorker bent bijvoorbeeld.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:59

De islamisering in Turkije is veel verder dan ik voor mogelijk had gehouden, Ebru♥♥♥.
Het is te hopen dat mensen in Turkije voet bij stuk houden om Erdogan te wippen... onbegrijpelijk dat Obama steun aan deze man geeft.

meneer Q | 02-06-13 | 23:59

@Bakito | 02-06-13 | 23:55

Ok, dan roggul ik wel een kilo bospaddestoelen ipv een kilo wagyubiefstuk voor je.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:59

@cobie 23:55
En jij komt hier niet voor de aandacht? Ik bedoel, het is nou niet dat je daadwerkelijk iets zinnigs te melden hebt.

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 23:58

brutus68 | 02-06-13 | 23:54
Tentharingen?

Watapatja | 02-06-13 | 23:58

BenBinnen | 02-06-13 | 23:56 Tentharingen, het was een tentenverhuur.

zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:58

@Watapatja | 02-06-13 | 23:54

OMFG, ga aub geen partij kiezen in een fittie van 2 wijven die last hebben van opvliegers ivm hun overgang, dat is vragen om troubels.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:58

@brutus68 | 02-06-13 | 23:54

Hoeveel haringen had je? Eén?

BenBinnen | 02-06-13 | 23:56

@ijzersterke 23:50
Op een zekere manier bewonder ik je tomeloze inzet en energie die je hier nu al een best wel lange tijd instopt. Moet je toch eens voorstellen dat je die bevlogenheid aan iets werkelijk zinvols had besteed. Zomaar een tip.

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 23:55

@zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:50

Wat mij betreft krijgen ze beiden een permaban, stelletje zeikwijven. #klaarmee

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:55

@ ijzersterke .
Als je AANDACHT zoekt doe het dan op een andere manier. Nu ben je erggggg irritant!

cobie | 02-06-13 | 23:55

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:50
Yep, hoe denk je anders dat ik dat gezwam van die kaalkopjes hier trek?

Bakito | 02-06-13 | 23:55

*problemen

de grote Anti | 02-06-13 | 23:55

Grappig en dat willen ze bij de EU stoppen.
Begint soms hier ook op Turkije te lijken.

Mega Mindie 2 | 02-06-13 | 23:54

@Rammstein | 02-06-13 | 23:52
Agreed, kan een emotioneel onstabiel persoon zijn.. Of relationele problem hebben. Of gewoon een idioot.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:54

Stormageddon | 02-06-13 | 23:48

Ik heb een tijd een haringkraam gehad in Izmir. Iedereen kende me daar.

brutus68 | 02-06-13 | 23:54

-die zich privé en hier op een ziekelijke en ongewenste manier aan je opdringt-
ijzersterke | 02-06-13 | 23:50 |

En met deze uitspraak bewijs je weer eens het gelijk van La Vie.

Watapatja | 02-06-13 | 23:54

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:43
Ja, makkelijk. Als je 's ochtends op tijd weggaat ben je 's avonds ver in Oostenrijk, hoef je niks raars voor te doen. De Balkan is ook een dag, als alles meezit bij de grenzen daar. En dan hoef je echt niet te racen. Nou ja, in Duitsland natuurlijk wel, maar dat mag daar ook gewoon.

Stormageddon | 02-06-13 | 23:53

ijzersterke | 02-06-13 | 23:50 Als ik al jou reïncarnaties zi en met welk deuntje je elke keer aan komt zeiken vraag ik me af wie nou wie stalkt.

Elke keer terugkomen voor meer, dat is ook ziekelijk.

zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:52

ijzersterke | 02-06-13 | 23:50 | + -2 -
U valt constant in herhaling. Dat vind ik niet normaal.

Rammstein | 02-06-13 | 23:52

dedeurs | 02-06-13 | 23:39
Ze moeten dat land dan ook opsplitsen zodat het achterlijke bergvolk de hele dag hakkebar kan roepen en bedanken, en west turkije dan gewoon lekker westers kan worden, zonder een enge reli-waanzinnige als president.

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 23:52

@Stormageddon | 02-06-13 | 23:48

Scherp.

BenBinnen | 02-06-13 | 23:52

-weggejorist en opgerot-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:51

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:47 Er moet gewoon een keer een modderbak komen. Die twee er in, knokken. En dan Tom als sportverslaggever.

GS-televisie.

zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:50

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:50

@Bakito | 02-06-13 | 23:03

Hey pssst, ff een vraagje.

Is het echt waar dat je je laat uitbetalen in rauwe bospaddestoelen?

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:50

Overigens, is er in heel Turkije maar één visrestaurant? Je zou toch bijna die indruk krijgen als je de eerste zinnen van deze column leest. Leest u even mee?

Toch maar even met Turkije gebeld. M’n ouders zaten in *het* visrestaurant.

Niet "een" visrestaurant, nee... "het". Het enige visrestaurant van heel Turkije. Je kent het wel. Want er is maar eentje. Heeft ook geen naam, want da's niet nodig. Vraag in Turkije naar het visrestaurant en iedere Turk weet precies welke tent je bedoelt.
Dat soort details vallen mij dan weer op.

Overigens vraag ik in visrestaurants altijd naar de vleeskaart. Gewoon om te jennen.

Stormageddon | 02-06-13 | 23:48

@La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:15

Nogmaals en nu voor de allerlaatste keer, het boeit me niet waar het over gaat, sterker, ik heb GEEN idee en ik wil het ook niet weten.

Jouw gedrag EN dat van Doenormaal is NIET normaal, dus aub, flikker op met JULLIE fittie.

Als ik Joris was gaf ik jullie beiden een permaban, gelukkig voor jullie ben ik Joris niet.

GET A ROOM

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:47

Het griekse eilandje kos was ook leuk, helemaal als je weet dat witte haaien zich daar schijnbaar voortplanten.
Mooie zee hoor, heel helder.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:47

ijzersterke | 02-06-13 | 23:04 Ben je er weer?

Hou een sop.

zeg maar jansen | 02-06-13 | 23:47

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 23:35

De dag zal je heugen dat het volk aan de macht komt gelijk zwartmenschen in Zuid-Afrika terugverlangend naar Apartheid.

Geneeskrachtig Kruit | 02-06-13 | 23:46

de grote Anti | 02-06-13 | 23:43 |
Op de motor was het 3 dagen rijden.

Watapatja | 02-06-13 | 23:44

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 23:11

*HOER!!*

Sorry Joris, mijn caps bleef steken.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:44

Dit bevestigd maar eens dat Wilders gelijk had/heeft betreft de toetreding van Turkije binnen de EU. Weg met die bende zou ik zeggen!

fritsspits | 02-06-13 | 23:44

@Stormageddon | 02-06-13 | 23:37
Shidt.. in twee dagen?
In een ferrari met een dashboard kastje vol steekpenningen zeker.
Maar ik ben nooit die kant opgeweest. Verder dan het zwarte woud en italie (ook alpen en shidt) kwamen we zelden. Lolz.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:43

ijzersterke | 02-06-13 | 23:17 | + -3 -
Ik denk dat u een en ander niet "snappie".

Rammstein | 02-06-13 | 23:43

dedeurs | 02-06-13 | 23:39 |
Maar hoe staat Erdoğan nu in de peilingen. Kom er maar in, Maurice.

Watapatja | 02-06-13 | 23:42

Atatürk Olé!
Erdogan Weg Ermee!
En trek de Islam door de plee!

Sunwukong | 02-06-13 | 23:42

Het meest zure voor de zelfbenoemde schijnelite is dat Wilders/PVV weer gelijk krijgt. Nu weer inzake Erdogan.

frisenfruitig | 02-06-13 | 23:42

funkyd | 02-06-13 | 23:29
Het zou me niets verbazen. Maar vergeet niet, het bergvolk en de agrariërs hebben massaal op hem gestemd, en dan praat je over driekwart van de bevolking. Die willen Allah nog dieper in keel en aars, en Erdogan maakte in de verkiezingstijd duidelijk dat hij graag wil helpen duwen.

dedeurs | 02-06-13 | 23:39

@de grote Anti | 02-06-13 | 22:51
"Denk daar maar even heel hard over na." gericht aan
Dutchbag | 02-06-13 | 22:42 |
Heb zelf meer het idee dat 'smerissen' gelukkig veel uitzonderingen daargelaten, de zittende macht al dan niet gekozen een ongeschonden verblijf te laten genieten.
Voor mij persoonlijk geldt: Liever één pistool in de hand dan tien agenten aan de telefoon.

Donar_Thor | 02-06-13 | 23:39

Even compliment uitdelen aan die demonstranten die de troep aan het opruimen waren. Ze zijn blijkbaar echt begaan met hun stad!
NB: Zou er trouwens statiegeld zitten op CS gas blikjes? Gezien de hoeveelheid zou dat een fortuin opleveren...

Rest In Privacy | 02-06-13 | 23:39

De situatie is écht FUBAR daar. Collega van me heeft ook familie er zitten, ze vrezen voor hun leven. De president + leger + politie is totaal gek geworden en de EU doet als of er niets aan de hand is.

LangeTijdGeleden | 02-06-13 | 23:38

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:38

ox | 02-06-13 | 23:37
tsss simpele tikfout gEBRUikt

ox | 02-06-13 | 23:38

Het lijkt wel een soap hier nu en dan. Nu snap ik die switzuls ook beter.

INH.30CL | 02-06-13 | 23:37

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:31
Als je een beetje doorrijdt kun je het in 2 dagen doen (als alles een beetje meezit). In 3 dagen zeker.

Stormageddon | 02-06-13 | 23:37

@wontan | 02-06-13 | 23:10

is je al opgevallen dat Ebru ook in het woord gebEBRUikt voorkomt?

ox | 02-06-13 | 23:37

@ la vie .
Kan je m niet wat harder aanpakken???
Houd ie miss op.

cobie | 02-06-13 | 23:35

Donar_Thor | 02-06-13 | 23:24
Tussen regering en volk staat maar 1 ding, politie en leger, dus is het aan agenten en soldaten om te kiezen
om op deze voet verder te gaan, of de kant van het volk te kiezen. Aan ons de taak dus om agenten en soldaten te overtuigen dat de regering die ze dienen, ook hen besodemieterd. Zo simpel is het, want zonder politie en leger is een regering helemaal niks meer! Dus die schakel moet gebroken worden!

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 23:35

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:34

@ brutus68 23:32
Lol!

cobie | 02-06-13 | 23:34

@Stormageddon | 02-06-13 | 23:32
Met mij mag je altijd grapjes uithalen ouwe rakker.
*wijnfles knuffelt*

de grote Anti | 02-06-13 | 23:34

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:32

Ah, ik was off-topic. Ik had het probleem internetstalking en jarenlange reaguurfitties van bannelingen met zwitsalnicks moeten duiden.

Sorry, @de grote Anti, ik dacht toch echt even dat het topic over Turkije ging.

Stormageddon | 02-06-13 | 23:32

@La Vie En Rose

Wil je ijzersterke niet meer stalken??11?? Daar kunnen zijn/haar persoonlijkheden niet tegen!!11!!
Zie je wel, ijzersterke? Ik ben niet zo'n beroerd persoon als mijn naargeestige reaguursels doen vermoeden..

brutus68 | 02-06-13 | 23:32

Komop mensen, er zit iets van een week rijden tussen ons en turkije in. Waarom zouden wij ons zorgen maken.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:31

@ funkyd 23:29
Ja macht he. Daar draait het allemaal om.

cobie | 02-06-13 | 23:31

De Turkse generaals die islamisering buiten de deur hielden zitten allemaal in het gevang. Erdogan is de nieuwe Hitler.

funkyd | 02-06-13 | 23:29

@Stormageddon | 02-06-13 | 23:25
Hehe.. Oke duidelijk.
Een nieuwe alexander.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:28

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:25

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:20 | + -1 -

Tja..., ik weet ook niet wat hier nou de bedoeling van is en of dat het echt is of niet.
Het lijkt er niet op, maar je zou toch over een tijdje in de krant lezen dat die persoon aangeeft dat hij het op internet al heeft aangegeven dat hij z'n dochter te koop aanbood?!
Raar is is wel, of vinden jullie niet?

Harry de Slijter | 02-06-13 | 23:25

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:10
En welk probleem is dat? Islamist Pascha Erdogan? Of demonstraties tegen een winkelcentrum? Of het zwijgen de media?

Voor duiding is wel nodig dat het probleem helder moet zijn. Wat betreft Turkije is het grootste probleem dat het bewoond wordt door Turken. Maar misschien zit er daar ook wel iets in het grondwater, want met de Perzen en Hettieten die er vroeger tijden woonden was ook er ook altijd trammelant.

Het wordt tijd voor een nieuwe Alexander die het hele zooitje van Constantinopel tot aan de Indus (dus inclusief Syrië, Irak, Afghanistan - en het Arabisch schiereiland) weer eens schoonveegt. En dan gelijk ook Noord-Afrika erbij, van Cairo tot Casablanca.

Meer duiding is niet nodig, me dunkt.

Stormageddon | 02-06-13 | 23:25

@von sokkenstopfen | 02-06-13 | 22:39
En toch heb ik niet alleen een goede hoop dat u het ook nog mee gaat maken. Zal er alles wat ik in mijn macht heb aan doen dat niet allen u, maar ook ik en alle andere vrede en vrijheidlievende mensen het gaan meemaken. Depressie en recessie kunnen velen nog aan. Daarentegen oppressie en repressie vreet ik voor geen meter, en brengt bij mij althans weerzinwekkende krachten op. Dit is gek genoeg al wel en tijdje aan de gang zonder dat het enige serieuze tegenspraak of volksopstand teweeg heeft gebracht. Bij mij niet en ben mij suf aan het prakkiseren hoe een begin te maken naar een bombastische victorie.
Ragnarok is niet alleen een eindstrijd. Maar meer nog het begin van een frisse hoopvolle wereld, maar ONTDAAN van de heersende machten.

Donar_Thor | 02-06-13 | 23:24

denoorman | 02-06-13 | 23:15
En dat is het grappige, de baronie van Den Haag ontkent het in alle toonaarden, terwijl die hairsprayqueen even in messcherpe beelden liet zien hoe het werkelijk zit.

dedeurs | 02-06-13 | 23:22

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:22

@Bakito | 02-06-13 | 23:03
Hehe. Welcome back.

Nou Itzamná nog.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:22

@ ijzersterke.
Kap is ff met die kleuterklasonzin

cobie | 02-06-13 | 23:21

All she needs is some good ol' fashioned lovin' ...

youtu.be/_638uyUttec Pomptiedom.

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 23:20

ijzersterke | 02-06-13 | 23:17 |
Lees je eigen tegels eens terug.
Doe normaal, joh. Of neem je pillen zoals reeds geadviseerd.

Watapatja | 02-06-13 | 23:20

OT/
*schopt jukebox*
www.youtube.com/watch?v=ES1EC-XoAV4

Waarschijnlijk repost. Maar GQ doet het toch leuk met minstens 40 uur ofzo aan goede shidt.

Het is overigens amerikaans, niet turks.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:20

@vocareadregnum | 02-06-13 | 23:15
Joe toe!

La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:18

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:17

ijzersterke | 02-06-13 | 23:04

Nee, jij zit lekker in je vel als ik je betoog zo lees...

brutus68 | 02-06-13 | 23:16

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:03
Uhm, je moet niet bij mij zijn.
Ik heb geen ban en zit hier niet onder verschillende nicks vuil te spuien maar ben hier met één nick om mijn mening te geven over de inhoud van het topic en zoveel mogelijk inhoudelijk te reageren op plemps van anderen en te discussiëren.

Even naar boven scrollen: Dit was mijn reactie : @La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:02 Kijk ook even waarop ik reageer. En deze kreeg ik terug: @Deee-Lite | 02-06-13 | 22:05

Niet zo moeilijk hè om te raden wie dat is.
Dus daar moet je zijn. Niet bij mij.

Ik reageer namelijk op wie ik wil.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:15

Jammer discussie teveel vastgelopen.
Prettige avond all
/out

vocareadregnum | 02-06-13 | 23:15

de nederlandse politieke partijen zijn al helemaal geinfiltreert door de zetbazen van Erdogan met hun dubbele nationalitieit en met totale loyaliteit naar turkije en naar die islamitische dictator. Wolven in schaapskleren..

denoorman | 02-06-13 | 23:15

ijzersterke | 02-06-13 | 23:04
In plaats van vervelende saaie stukjes te typen zou je ook kunnen proberen om op een leuke of nare manier gewoon een weerwoord op de comments te geven.Of natuurlijk gewoon je medicatie innemen. Ik mag aannemen dat jij als borderliner met overdreven paranoïde verschijnselen toch wel medicatie hebt. Ik zou zeggen neem er 1 of als je dat zelf wil neem het hele potje..

vocareadregnum | 02-06-13 | 23:14

ijzersterke | 02-06-13 | 23:11 | + 0 -
Hou
eens
op

Rammstein | 02-06-13 | 23:14

@neemjemoederindemali
Ik ben voor diegene die mij de meeste kudo's geeft.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 23:11

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:11

ox | 02-06-13 | 23:05 |
heb je weer het hele weekend augurken zitten vreten?

wontan | 02-06-13 | 23:10

Durf te wedden dat @stormageddon zich zit af te vragen hoe hij dit probleem kan duiden. Maar, is altijd leuk.
Als je stephen king leest/las dan is stormageddon een engeltje die in je mond ****

de grote Anti | 02-06-13 | 23:10

@ijzersterke | 02-06-13 | 23:04

Nogmaals, en voor de laatste keer.

*GET A ROOM*

Ik ga geen partij kiezen, het is jullie fittie vriend, niet de mijne.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:10

@ petrus poortwachter 23:03
Ik heb nu eindelijk weekend na een intens druke week ;-) welterusten alvast.

cobie | 02-06-13 | 23:06

@Ebru

komende van de "the inner circle" heb je wellicht ook nog iets te melden dat niet al 87 keer op honderden sites heeft gestaan? Of ben je slechts de "need to be tegenpool van" kwit?

ox | 02-06-13 | 23:05

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 23:04

@cobie | 02-06-13 | 22:56
Dit was voor mij ook de laatste druppel (bier) Morgen weer vroeg op.
De Rust Allemaal

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 23:03

Geneeskrachtig Kruit | 02-06-13 | 22:52
Nou dat het dan maar ontploft, want ik ben het zat om als belastingslaaf door het leven te gaan.

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 23:03

Weekend!

*plop *

Bakito | 02-06-13 | 23:03

@La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:00

Nogmaals, get a room jullie 2, manman, wat een niveau.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 23:03

@vocareadregnum | 02-06-13 | 22:48
Mooi gesproken.
Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:03

@de grote Anti | 02-06-13 | 23:00 | + 0 -
Voor Zimra maak ik graag een uitzondering.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 23:03

@ijzersterke | 02-06-13 | 22:45
Zoals ik al zei:
Een schizofreen is nooit alleen.
Jij dus, met al die nicks.

40 inmiddels?
Wekelijks zo ongeveer 3 op het kerkhof.
Een ongekende prestatie.

Dat je niet spoort hoeft verder geen betoog.

Doehoei!

La Vie En Rose | 02-06-13 | 23:00

Kaas.. jij bent een 010'er toch.. Wat deed je dan in 020 met zimra toen? Ergens bij een fucked up winkelcentrum.
Met champagne enzo.

de grote Anti | 02-06-13 | 23:00

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:56

Ik heb aan niemand een hekel, tenzij ze mijn vrijheid proberen te beknotten. en je hebt gelijk, Bakito heeft een heerlijk zachte vacht.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:59

*Kaas de Vies bij oor pakt en over knie legt*

de grote Anti | 02-06-13 | 22:58

Rammstein | 02-06-13 | 22:54
Damn!!

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:57

Deee-Lite | 02-06-13 | 22:23 |
dat heeft niets te maken met het creeeren van een europees kalifaat, maar met de transfer-unie van europa.
Niet dat ik het prettig vind dat onderandere NL, DE, IT een stap terug moet doen om andere landen overeind te houden, maar dat is een heel andere discussie, die niets te maken heeft met bijvoorbeeld verplichte koran-lessen op scholen.

wontan | 02-06-13 | 22:56

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:50 | + 0 -
Ik heb een hekel aan alle reaguurders. Heerlijk... Behalve bakito, hij is zo lekker zacht.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:56

@ petrus poortwachter 23:53
Dat was denk ik wél de laatste druppel geweest?

cobie | 02-06-13 | 22:56

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:52 | + 0 -
Nope.

Rammstein | 02-06-13 | 22:54

@dedeurs | 02-06-13 | 22:48
Ik heb daar verder geen oordeel over. Ik geef maar door.
Blijkt toch dat het niet echt over een simpel supermarktje op de plaats van een parkje gaat inmiddels.

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 22:53

@von sokkenstopfen | 02-06-13 | 21:45

Honores mutant mores. Stel je voor dat je wens uitkomt, dan begint heel het spel opnieuw. Democratie is niets anders dan erkennen dat macht bestaat. En macht corrumpeert. Altijd. Iedere omwenteling (revolutie) heeft weer tot een nieuwe omwenteling geleid als een sneeuwbal die groter en groter wordt, totdat het rollen zelfs te zwaar wordt en de bal bezwijkt onder z'n eigen gewicht. Dat stadium hebben we nu bereikt. Het gaat ploffen. Wereldwijd.

Geneeskrachtig Kruit | 02-06-13 | 22:52

Rammstein | 02-06-13 | 22:49
Juist!
ps
Rammetje, heb je je kickstarter al gevonden?

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:52

Turkse bevolking in de grote steden willen helemaal niet bij de EU. En dat ze gelijk hebben.

Bo Dreksma | 02-06-13 | 22:52

--Het westen van turkije zal bij de eu komen--
vocareadregnum | 02-06-13 | 22:30
Het zit al bij de EU. Dat pakket met toelatingseisen waar Brussel mee zwaait, dat is een hypnosetruc voor het europese volk.

dedeurs | 02-06-13 | 22:52

@Dutchbag | 02-06-13 | 22:42
Aan uw intonatie is al te horen dat u een hekel heeft aan 'smerissen'.. Dit zijn (meestal) mannen met een gezin en de bittere taak om een wijk/dorp/stad zo vrij mogelijk te houden van geweld en het functioneren ervan te beschermen.

Denk daar maar even heel hard over na.
Maar voor de duidelijkheid, turkije is nederland niet.

de grote Anti | 02-06-13 | 22:51

@ijzersterke | 02-06-13 | 22:45

Hoho, ik stoor me mateloos aan beide partijen, jij en la Vie met jullie fittie.

Ik zou zeggen, GET A ROOM.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:50

ijzersterke | 02-06-13 | 22:45 | + 0 -
Het wordt tijd dat u eens een hobby neemt. uw internet een tijdje uitzet, en een paar flinke wandelingen in de natuur gaat maken.

Rammstein | 02-06-13 | 22:49

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:28
Natuurlijk alle respect voor hun als demonstranten en mensen. Het is gewoon geweldig wanneer mensen weten wat belangrijk is en gaan staan voor hun principes.

Dat betekent ook dat ik niet anders kan als ageren tegen het beeld wat er wordt voorgeschoteld. Het is niet de meerderheid die daar demonstreert. Ik ben een democraat in hart en nieren. Ik als democraat weet al jaren wat de islam is en hoe het gezwel woekert. Ik als democraat gebruik geen geweld om mijn mening door te drukken. Ik als democraat weiger om de fascist van morgen te worden.

Dat is namelijk wat de beroemde quote van Sir Winston inhoud “The Fascists of the future will be the anti-fascists.”

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:48

--En in duitsland gaan de turken nu ook los--
Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 22:27
Zo hypocriet en laf. Demonstreren als je met je reet op een westerse welvaartsberg zit. 'Naar Duitsland gevlucht voor tiran Erdogan', ja hoor. Ga terug en help mee Erdogan en Gül op de vlucht te laten slaan.

dedeurs | 02-06-13 | 22:48

@von sokkenstopfen | 02-06-13 | 22:39 |
Hoezo 30 jaar?
Begin bij jezelf. Ga op de Dam zitten of weet ik waar en begin een one-man occupy of iets dergelijks en wie weet is dat een begin. Ophitsend spandoekje erbij, megafoontje, paar keien om weg te gooien etc. Vervolgens komt Donar_Thor gezellig bij je zitten en zo begint het balletje wel te rollen.

Is met socialisten ook altijd zo, alle zielige mensen moeten geholpen worden, maar als het uit eigen zak moet komen dan wordt er gewezen naar een ander die het mag opknappen. Sterker, die het moet opknappen.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 22:48

Quizvraag
Wie zei ooit eens "Erdogan Is Een Hele Gevaarlijke Man"?

Bill Cosby | 02-06-13 | 22:48

-weggejorist-

ijzersterke | 02-06-13 | 22:45

Erdogone! De waterkanonnen en het traangas zijn zelfs rood- en orangjegekleurd om de demonstranten later te identificeren.

halktvcanli.tumblr.com/
Als iemand interesse heeft, hier zie je af en toe in het groot beelden van een straatgevecht tussen de smerissen en het volk. Altijd in een inzetje te zien.

Dutchbag | 02-06-13 | 22:42

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:34
Nee dat was al duidelijk. ;-)
Ik wil er alleen wel mee zeggen dat ze wel demonstreren over wat er in Turkije gebeurd, maar niet wat er hier gebeurd.
De Turkse bevolking in Nederland kun je naar mijn mening het beste hebben van de allochtonen.
Deze mensen werken ( het grootste gedeelte iig ) wél.
Dat zie je bij de Marokkaanse bevolking om maar een voorbeeld te noemen niet.
Ik snap dat ze hun steun willen betuigen aan familie en vaderland maar het heeft naar mijn mening geen enkele nut.

cobie | 02-06-13 | 22:41

@Strohond | 02-06-13 | 22:36
Goed gegokt dan.

Hoop dat je in de prijzen valt. ;)

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:41

@Strohond | 02-06-13 | 22:33

Zet het er even bij als je loopt te ginnegappen.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:40

Donar_Thor | 02-06-13 | 22:11
die dag komt er vast wel, alleen twijfel ik of ik die nog mee ga maken, want ik denk niet dat ik nog 30 jaar leef,
dus wat mij betreft liever gisteren dan vandaag.

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 22:39

Oke, wedstrijdje min-kudo's verzamelen..
Ready steady - GO

de grote Anti | 02-06-13 | 22:38

@cobie | 02-06-13 | 22:20

"Hun ophef hier maakt geen ene flikker uit met wat dáár gebeurt."

Jawel. Het laat zien dat de Turken daar worden gesteund door de Turken hier.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:37

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:31
Het was maar een gokje. Blijkbaar is het mijn lucky day.
Gaston zal zo ook wel voor de deur staan.

Strohond | 02-06-13 | 22:36

@Paupertje Uberlutser | 02-06-13 | 20:49
Goeie vid, thx. Ik heb hem meteen geleend.

Pffffff | 02-06-13 | 22:35

@cobie | 02-06-13 | 22:11
Okey.
Ben het niet met je eens.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:34

Onze multikul steden zijn ook een gigantische puinhoop dankzij vrijheids-minnende turken en n-afrikanen.
Ik maak mij niet meer druk om wat er daar in turkije gebeurt. Rookgordijn.

Maar uiteraard hoop ik dat het goed komt met je familie daar @ebru.

de grote Anti | 02-06-13 | 22:34

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:25
Ik meende het natuurlijk ook niet serieus, maar het kan nooit kwaad om het eens vanuit een andere hoek te bekijken.

Strohond | 02-06-13 | 22:33

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:28
Alleen moeten er wel eerst slachtoffers vallen.
Mja als deze dictaat na de verkiezingen nog steeds zit heeft men meteen bewijs dat het een gekochte plaats is.

cobie | 02-06-13 | 22:32

@Strohond | 02-06-13 | 22:09
Goed gezien.

Die mevrouw die het altijd heeft over fatsoen en moreel besef en zelf onder tig nicks reaguurt en anderen de maat neemt.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:31

Erdogan voert wat regeltjes door om bij de EU te komen en het hele land staat op zijn kop.

Opheffen die EU en laat elk land in zijn waarde,
Samenwerken prima, maar niet geforceerd vanuit Brussel/ Straatsburg.

Bo Dreksma | 02-06-13 | 22:30

Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:11
Ik ben vaak zat confuus, maar niet in deze. Ook hier zit geopolitiek achter. Ik heb gisteren al de eerste hint gegeven, omtrent de manier waarop daar een revolutie ontketend zou worden.

Iedereen hier is altijd zeer wantrouwend richting msm. Nu wanneer de berichten in de eigen straat komen wordt alle voorzichtigheid overboord gegooid.
Denk logisch na, erdogan is doelbewust gefinancieerd en nu is het tijd voor de val. Turkije zal opgedeeld worden in een burgeroorlog.

In de kern ben ik het eens met de redenen, alleen ik loop nooit zomaar achter meute aan. Ik was tegen de afzetting van daffie, tegen de inval in irak, tegen het afzetten van syrie. Iedere stap binnen de islamitische lente heb ik gezien en gecommuniceerd op voorhand op verschillende fora onder verschillende namen.

Het westen van turkije zal bij de eu komen. Daar zitten de meeste seculieren. Maar seculier betekent nog steeds niet dat de westerse begrippen van gelijkwaardigheid worden onderschreven en uitgedragen. Ik zou de grens liever bij griekenland houden, als net voor bij de landengte die de zwarte zee van het middenlandse zee gebied scheid.

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:30

@Ommezwaai | 02-06-13 | 22:25
Denk niet dat aristoteles dat bedoelde met 'dictatuur van de meerderheid' maar ok, point taken.

Warren G. Harding | 02-06-13 | 22:29

@vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53
Je hebt gelijk.
Wij denken hier al snel dat als er demonstraties in Griekenland, Spanje en Portugal zijn dat dan alle Grieken, Spanjaarden en Portugezen tegen hun regering of de EU zijn. Dat is niet zo.

Dat is in Turkije ook niet het geval.

Toch alle respect voor die demonstranten dat ze gebruik hebben gemaakt van hun recht om op democratische wijze te protesteren tegen hun machthebbers en het gevoerde beleid.
Iets wat Erdogan in dit geval niet heeft getolereerd gezien het buitensporig geweld dat tegen de demonstranten is gebruikt.

En daarmee is hij door de mand gevallen.


La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:28

Verfrissend: een arabische revolutie van seculieren contra islamisten in plaats van andersom. Succes, jongens!

Minder fris: het gebrek aan aandacht van de MSM voor deze kwestie. Uiteraard om een bevriend staatshoofd en toekomstig EU-collega niet voor het hoofd te stoten (ik kan me nog de commotie herinneren tot de PVV bezwaren had tegen de koninklijke ontvangst van wolf-in-schaapskleren Erdogan...)

Het zal me benieuwen of de linkse media even enthousiast reageren op deze Arabische Lente als op die in Tunesië, Lybië en Egypte. En ik verheug me al op de zure gezichten in Den Haag, mocht seculier Turkije aan het langste eind trekken.

Gootbalkoning | 02-06-13 | 22:28

Erdogan zegt het recht voor zijn raap dat is niet zo slim daar gaan mensen van steigeren.
In nederland hebben ze al lang geleden geleerd het volk brood en spelen te geven en dan kan je verder op een vriendelijke manier zonder veel ophef en zogenaamd met inspraak hun zin doordrijven.
Kijk maar naar wat de meeste nederlanders NIET willen dat gebeurd toch, alles doorgedreven met een vriendelijke lach, maar zonder vaseline.

Benblij | 02-06-13 | 22:27

Warren G. Harding | 02-06-13 | 22:22
Als die negen agenten er allemaal overheen zijn gegaan, hebben ze wel een punt natuurlijk

Ommezwaai | 02-06-13 | 22:25

@Strohond | 02-06-13 | 22:13

De Turkse bevolking is onze bondgenoot, lijkt mij dan.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:25

--Ik denk dat Nederland dezelfde sentimenten aan het opbouwen is tegen de EU als de seculiere Turken tegen Erdogan--
Deee-Lite | 02-06-13 | 21:41
Bedoel je Nederland met z'n 18,9 miljoen inwoners, of het corrupte en semi-moslimse hertogdommetje Het Binnenhof? Het maakt wel iets uit. Binnenhof heeft foute, nationaal socialistische sentimenten, de sentimenten van wat er nog rest van Nederland betreffen alleen hersenloze amusementsprogramma's op tv, en het Binnenhof kent het volk alleen van een bezoek aan Madurodam.

dedeurs | 02-06-13 | 22:23

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 22:23

@vocareadregnum | 02-06-13 | 22:05
Stel dat die 9 agenten tegen jou zeggen dat je vrouw een hoer is, heeft de meerderheid dan ook gelijk ?

Warren G. Harding | 02-06-13 | 22:22

@wontan | 02-06-13 | 22:11

Oh, gelukkig maar, ik was al bang dat hier straks moskeeën komen en dat we 5x per dag een jengelstem mogen horen die oproept om het imaginaire vriendje te bejubelen.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:22

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:12
Klopt heb je gelijk in.
Maar wát heeft het voor nut?
Hun ophef hier maakt geen ene flikker uit met wat dáár gebeurt.
Dat ze dáár demonstreren kan ik ze alleen maar groot gelijk geven.
En wat betreft de haatbaarden, over een paar jaar mogen wij ook springen zoals rutte nu voor Brussel springt!

cobie | 02-06-13 | 22:20

sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:10 | + -2 -
Ach ja Sjaak, waar zouden mensen als Kaas zijn zonder moslims en de Pvda om de schuld te kunnen geven. Dan zouden ze misschien eens naar zichzelf moeten kijken ?
Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13 | + -19

Mooi dat struisvogels als jullie elkaar altijd weten te vinden. Is de eerste echte arabische lente begonnen, de strijd voor de vrijheid gestart, en jullie steken je grafkop in het zand. Driewerf hoezee voor zoveel achterlijkheid.....

dekogelkwamvanlinks | 02-06-13 | 22:20

Ik heb Ebru nog nooit over Erdogan gehoord maar ze vindt het ineens allemaal heel erg. Over achter de feiten aanlopen gesproken...

PrinsesStoepje | 02-06-13 | 22:19

Ook in nederland zullen ze geweld gebruiken tegen de bevolking dat is in alle landen zo, wij hier hebben het ook al zo vaak meegemaakt.
En we gaan het weer meemaken. Daarom heb ik het niet zo op de politie die doen gewoon wat hun gedicteerd wordt en schieten of slaan hun eigen mensen dood.
Er zijn er maar een paar die zelf denken.

Benblij | 02-06-13 | 22:19

Het geinige van de rellen in Turkije is natuurlijk wel dat de heren en dames politici van de Westerse landen zichzelf nu heerlijk gaan tegenspreken. Want waarom is Assad fout en Erdogan juist weer goed.
Het valt niet uit te leggen en de heren en dames politici moeten het toch gaan doen. Ik verheug me er nu al op.

Strohond | 02-06-13 | 22:19

Politici, letten jullie op? Turkije N O O I T lid vad de EU.

smoelwerk | 02-06-13 | 22:18

@Deee-Lite | 02-06-13 | 22:05
Ik lees jouw linkjes nooit.
Alleen je plemps. Net zoals ik de plemps van anderen lees.
Bij jou zijn dat er wat veel met al die verschillende nicks. Inmiddels weer een stuk of drie.

Maar goed, een schizofreen is nooit alleen.
Een waarheid als een koe mevrouw.

Zet u dat maar in de krant!

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:17

@vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53

Euh, heeft u het stukje wel gelezen? Inclusief bijbehorende links?

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:15

Even een tweet gestolen.

"Als zelfs 4chan het hier over heeft, moet dit wel de geschiedenisboeken ingaan #occupygezi #shameonyouturkishmedia pic.twitter.com/VoEGlnvwur"

Te bizar!

Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:15

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:07
De Turkse staat is toch onze bondgenoot?

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 22:10
Gewoon bombarderen die terroristen. Dat zal ze leren.

Strohond | 02-06-13 | 22:13

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 22:04
De confrontaties zijn hard, absoluut, dat zit in de volksaard. Ik heb nog geen twitpics gezien van turkse bloemenmeisjes met kopvod die liefdevol tulpen aan de grote boze agenten proberen te overhandigen...

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:12

@cobie | 02-06-13 | 21:57
Allereerst is dat een democratisch recht.
Ten tweede hebben de demonstrerende Turken daar familie wonen en geven ze op deze manier blijk van hun steun. Het enige wat ze kunnen doen.

Nogmaals, niks mis mee.

Daarnaast heb ik liever seculiere Turken die demonstreren tegen Erdogan en het gebruikte geweld tegen de demonstranten dan een zooitje demonstrerende haatbaarden die erop uit zijn om hier een islamitisch kalifaat te stichten.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:12

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:04
Klopt heb ik ook antwoord op gegeven.
Demonstratie is niet verleerd.
Dat men dat hier in Nederland doet voor wat er daar gebeurd vind ik nergens op slaan.
( maar dat is alleen mijn mening maar )

cobie | 02-06-13 | 22:11

Misschien moeten we de protesteerders wel heel dankbaar zijn omdat zij voorkomen dat Erdogan ons in een oorlog in Syrië meetrekt.

BBmetR | 02-06-13 | 22:11

@vocareadregnum | 02-06-13 | 22:05 | + 0 -
En UK, USA en Marokko hebben geen oorlogsmisdaden gepleegd tijden WO II?

Wat ik wil zeggen is dat het niet altijd zo klip en klaar is. En voornamelijk doelde ik op de democratische legitimiteit van Duitsland. Duitsland heeft als soeverein land elk recht om elk verdrag met voeten te treden dus ook om oorlogsmisdaden te plegen. Is een ietswat listige discussie.

De meerdheid telt. Maar in de democratie wordt rekening gehouden met de minderheid. Pak de foto er nog eens bij en denk nog eens na over je verhaal over oorlogsmisdaden.

Je bent wijs en intelligent, maar je bent confuus.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 22:11

@vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53
"Donner heeft er een hoop gezeur over gekregen maar feitelijk heeft hij gewoon gelijk gehad. Wanneer er een meerderheid is om de sharia in te voeren, moet hij ingevoerd worden. Dat is nou eenmaal democratie."

Nee, dat is opdringen van jouw waarden aan een ander, waardoor deze in zijn/haar individuele vrijheid beperkt wordt. Dictatuur van de meerderheid noemt men dat. Dan heb je aan Donner wel een expert overigens....

Rémy Martin ® | 02-06-13 | 22:11

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:41 |
dan heb je er weinig van begrepen.
de EU is niet actief een fascistische islamitische staat aan het creeeren. erdogan wel.
Dus je vergelijking slaat als een tang op een varken, en komt nogal paranoide over, imho.
Niet persoonlijk bedoeld overigens, er zijn nogal wat gekkies hier die netzoiets roepen. Of bijvoorbeeld dat vanRompie de nieuwe hitler is, dat soort vergelijkbare ongeinformeerde onzin. het getuigt van veel gebrek aan (historishe) kennis en realiteitszin in het algemeen.

wontan | 02-06-13 | 22:11

@von sokkenstopfen | 02-06-13 | 21:45
+veel - precies mijn gedachten.
De wapens pakken en eerst het elitevolkje in Watford UK van 6 - 9 juni op de Biderberg conferentie neersabelen.
Daarna nog wat andere voor het volk weggehouden schimmige clubjes zoals de trilateral commission. Als jullie dan in grote getale naar de centrale banken gaan om daar de criminelen standrechtelijk neer te -schiete..- eeuh.. voor het volkstribunaal te brengen. Dan pak ik de journalisten aan die in werkelijkheid de hoernalisten en tevens rechterhand van de zittende corrupte overheid waren. Vervolgens zetten we de mars voort naar Den Haag en Brussel! "Heb er zin an at your service" P.F.
Dit alles is niet vrijblijvend , maar onze verplichting!

Donar_Thor | 02-06-13 | 22:11

Strohond | 02-06-13 | 21:36 |
We staan hier niet onder leiding van Putin, we hebben hier een bepaalde beschavingsgraad hoog te houden of in ieder geval de illusie in stand te houden dat die beschaving er is hier. Dus leger tegen demonstranten inzetten?

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 22:10

Deee-Lite | 02-06-13 | 22:05
Doe normaal!

Strohond | 02-06-13 | 22:09

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:59
Haha, "Erdogan heeft stemmen gekocht" zo ongeveer als mark1000eurorutte? www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuw...

Nog buiten het feit dat ik geen enkel bewijs van omkoping heb gezien van erdogan, neem ik aan dat als hij het zou hebben gedaan, hij wel over de brug is gekomen.

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:09

@BenBinnen | 02-06-13 | 22:07
d'r heel dicht tegenaan gaan liggen?

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 22:09

De islamitische aap komt uit de mouw, en hij heet Erdogan.

Troef | 02-06-13 | 22:08

@Strohond | 02-06-13 | 21:36

Inderdaad, laten we F-16's sturen om de Turkse bevolking te bombarderen. #GEK

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 22:07

@Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:52

En hoe helpt een bomgordel tegen een pantserwagen?

BenBinnen | 02-06-13 | 22:07

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:57
uhh.. de vergelijking gaat niet op liefje. De nuremberg processen werden niet gehouden omdat een democratisch gekozen leider, de leider bleef. Die werden gehouden omdat er oorlogsmisdaden waren gepleegd.

Als je trouwens naar de twitpic kijkt zie je ongeveer 9 agenten (waarschijnlijk pro erdogan) tegen ongeveer 4/5 demonstranten. Ik denk dat de meerderheid telt, toch?

vocareadregnum | 02-06-13 | 22:05

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 22:05

@necrosis | 02-06-13 | 21:11
Zet bij die grenscontrole een poort en ik ben je man..

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 22:04

vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53 |
Jawel, maar de hardheid waarmee de protesten worden neergeslagen zijn ook verre van democratisch.
Daarnaast begint een totale volksopstand meestal met toenemende protesten, dus dit kan best het begin van het einde van Erdogan worden.
Vervelend voor de EU en de VS, die juist dikke maatjes met Erdogan zijn geworden en hem naar verwachting ten koste van bijna alles in het zadel zullen willen houden.

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 22:04

@cobie | 02-06-13 | 21:52
Daar gaat het tweede deel van mijn plemp over.
Niks mis met deze demonstraties i.m.o.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:04

@Deee-Lite | 02-06-13 | 21:41

"Ik denk dat Nederland dezelfde sentimenten aan het opbouwen is tegen de EU als de seculiere Turken tegen Erdogan."

Alleen op internet.
57000 handtekeningen onder de petitie van het burgerplatformEU op bijna 17 miljoen inwoners.
Gisteren nog geen 100 aanwezigen bij de demonstratie in Den Haag.

Nuff said.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 22:02

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:59

@vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53
Doet het begrip "grondwet" bij u misschien een belletje rinkelen?

Veestbeest | 02-06-13 | 21:59

@KirmiziBeyaz | 02-06-13 | 21:34

Het gaat inderdaad fantastisch in Turkije, dat kun je zien aan de beelden van de *kuch* opstandige bevolking, pardon, rebellen.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:59

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 21:47
Ik blijf erbij dat demonstreren in een ander land waar je dan ook woont géén nut heeft.
Als extreem rechtse mensen daar ook even gaan demonstreren maar dan tegen de de demonstratie krijg je één groot bloedbad.

cobie | 02-06-13 | 21:57

@KirmiziBeyaz | 02-06-13 | 21:34 |
"De linkse elite kan het maar niet verkroppen dat hun hegemonie sinds 80 jaar al 10 jaar ten einde is en het land eindelijk de weg omhoog hervonden heeft".

Het Derde Rijk had in den beginne ook de weg omhoog hervonden middels een dictator en zijn aanhang.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:57

@vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53 | + 1 -
twitter.com/Ucupak/status/34128102188...

Dit zal ze leren.

De meerderheid heeft ook op Adolf Hitler gestemd, Neurenberg processen waren dus onterecht?

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:57

Nou trix en onze top dienare van de troon kunnen aardig met deze fascist door 1 deur . BACK IN TIME ?????

claener | 02-06-13 | 21:57

vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53 | + 0 -

En zo is het ook gewoon. Maar als ik dat iets korter door de bocht als fipo plaats krijg ik een tsunami van minnetjes. Tsss.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:56

--Hij is totaal van god los. Wie stuurt er nou politie op het volk af?--
Nou, woedende volksmeutes die winkelruiten ingooien en de politie op hun nek krijgen is niet iets van vandaag, Ebru. Zo werkt het nu eenmaal in een samenleving.
En je moeder met haar 'Hoorde jij iets, manlief?', och, waarschijnlijk heeft Yölanthe tijdens het shoppen ook niets gezien, gehoord en geroken.

dedeurs | 02-06-13 | 21:55

miko | 02-06-13 | 21:53
Er zit weer iemand op te letten hier. Vervelend.

Strohond | 02-06-13 | 21:54

Hallelujaa!!
Ebru heeft gebeld, nee niet zomaar naar een willekeurig iemand, naar mams en een "echte turk" nog wel..
Dank ebru, geweldig dat je direct zoveel duidelijkheid kan verschaffen. Aan de hand van jouw telefoon gesprekken is direct duidelijk dat minimaal 50% van de turken en 100% van de echte turken tegen erdogan is..

Komop nou.. Tienduizenden demonstranten geven aan een democratisch gekozen leider te willen afzetten. Tienduizenden op een totaal aantal van 75 miljoen inwoners. Van de stemgerechtigden heeft 49% tijdens de laatste verkiezingen voor erdogan gestemd.

Laten we het eens in perspectief plaatsen..
Bij de afgelopen tweedekamer verkiezingen heeft iets meer als 600.000 op groenlinksch gestemd. Die gaan morgen alle 600.000 de barricaden op, is dat dan democratie? Ik moet er niet aan denken.

Natuurlijk wil ik graag rutte met pek en veren den haag zien verlaten met de staart tussen de benen. Maar dat dit zou plaatsvinden omdat een minderheid van groenlinkschers ondemocratisch zou gaan rellen is natuurlijk niet wenselijk. Nog buiten het feit dat ik sap en halsema niet terug wil zien terwijl zij in minirok de barricaden aan het beklimmen zijn.

erdogan om ondemocratische redenen en op een ondemocratische wijze afzetten is natuurlijk gewoon humor.

Donner heeft er een hoop gezeur over gekregen maar feitelijk heeft hij gewoon gelijk gehad. Wanneer er een meerderheid is om de sharia in te voeren, moet hij ingevoerd worden. Dat is nou eenmaal democratie.

vocareadregnum | 02-06-13 | 21:53

Donar_Thor | 02-06-13 | 21:49
Dat is ook een vorm van zelfbescherming. Als wij niet aangevallen worden, dan moeten de Nova-partners toch terugslaan. Logisch.

Strohond | 02-06-13 | 21:53

@KirmiziBeyaz | 02-06-13 | 21:34
Volg je hart en ga lekker in een islamitisch Turkije wonen.
Maar dat wil je niet. Net zoals de Salafisten in Nederland.
Grote mond dat wel maar verder,..

@Strohond | 02-06-13 | 21:36
Bekijk het handvest nog eens beter. Alleen voor aanvallen van buiten de Navo!

@ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:44
Nog beter, brandbaar vet.

miko | 02-06-13 | 21:53

@ La Vie En Rose | 02-06-13 | 21:47
@ miko | 02-06-13 | 21:47 |
Ah sorry, ik neem het terug.
Ik doelde op de demonstraties dier híer zijn geweest.

cobie | 02-06-13 | 21:52

@BenBinnen | 02-06-13 | 21:51
ik heb toch nog nooit een bomgordel met 'made in Germany' gezien...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:52

Waanzinsdwang | 02-06-13 | 21:46
Kaas?

Strohond | 02-06-13 | 21:52

@La Vie En Rose | 02-06-13 | 21:47
Twee voor de prijs van één.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 21:51

@Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:48

Eerlijk gezegd zijn die nergens goed in. Hoeveel wapenfabrieken of überhaupt fabrieken staan er in moslimlanden? Ze zijn zelf niet eens in staat om iets zelf uit te denken en maken. Daar hebben ze de Russen of het Westen voor nodig.

BenBinnen | 02-06-13 | 21:51

@Strohond | 02-06-13 | 21:36
"Navo-landen beschermen elkaar. Zo hebben we dat afgesproken."
Heb de laatste tijd meer het idee dat NAVO staat voor een vrijbrief om zonder gewetensnood soevereine landen om wat voor 'reden' dan ook aan/binnen te vallen.

Donar_Thor | 02-06-13 | 21:49

@BenBinnen | 02-06-13 | 21:39
Kun je beter wat moslim-sites raadplegen, want als die ergens goed in zijn...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:48

@cobie | 02-06-13 | 21:28
@cobie | 02-06-13 | 21:28
De jonkheer woont in Turkije, in Bursa als ik het goed heb. En daar zijn nu ook demonstraties aan de gang.

En Turken die hier wonen, protesteren uit solidariteit met de demonstranten in Turkije, omdat zij ook niets van Erdogan en de AKP moeten hebben en zien hoe in opdracht van Erdogan buitenproportioneel geweld wordt gebruikt tegen de demonstranten.

Zo moeilijk is het allemaal niet.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 21:47

@cobie | 02-06-13 | 21:28
Wie zegt dat hij in NL woont??

miko | 02-06-13 | 21:47

Zit Bakito alweer vast?
Strohond | 02-06-13 | 21:44 | + 1 -
Ik was vanmiddag in Diergaarde Blijdorp en je raad nooit wie ik daar in een kooi zag zitten....

Waanzinsdwang | 02-06-13 | 21:46

@ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:44

Ah, voor opwarmen is benzine idd prima. Mijn mengsel belemmert het zicht rondom zodra het mengsel goed verdeeld is.

BenBinnen | 02-06-13 | 21:45

"Jullie in Europa denken dat Erdogan democratisch gekozen is, maar democratie bestaat hier niet."
Nou, hier mogen we eens in de 4 jaar op de minst slechte partij kiezen, gewoon om het volk de indruk te geven dat ze ook nog iets te vertellen hebben, dus die schijnvertoning wil ik dan ook geen democratie noemen, maar een verkapte dictatuur waar niet 1 dictator de dienst uitmaakt, maar een heel leger van ministers en bewindslieden. En dat is niet alleen in nederland zo, maar elk land ter wereld, westers en niet westers!
Een vriend van mij vertelde me toen straks dat ergens bigin 1900, men hier maar 9% belasting betaalde en men al begon te protestreren toen dat 10% werd, en nu dik 100 jaar later, protestreren we nog steeds, alleen zijn we nu met alles er op en er aan dik 60% kwijt, dus is er eigenlijk geen reet veranderd sinds de fucking middeleeuwen, want ook toen zaten de hoge heren veilig in hun kastelen de bevolking af te persen, en beschermden de hoge heren zichezelf door een legertje er op na te houden die het gepeupel de hersens in moest slaan als ze te veel klaagden. Nu is dat laatste wel veranderd, want nu gooien ze je eerst in een busje om je zo naar ee bureau te rijden waar ze je buiten het oog van het kerkvolk ongezien de tyfus kunnen schoppen.
Daarom moeten alle wereldburgers nu eens de wapens oppakken en regeringen verdrijven, en gewoon een echte democratie in het leven roepen die burgers betrekt bij elke beslissing die er genomen word.
Het woord minister schijnt dan ook een latijns woord te zijn dat niet minder dan diennaar betekend, en een ander woord voor dat is dan volksvertegenwoordiger, en dat behoren poltici te doen, het volk vertegenwoordigen, en
niet hun eigen willetje opleggen, en daarom moet er gewoon een wereldwijde revolutie komen, want de machthebbers en machtswellustelingen gaan anders gewoon door met hun willetje opleggen en ons verder uitkleden voor hun eigen decadente plannen en levensstijl. Dus weg met de hele elite die deze wereld in hun greep houden! Hoe kan me niet schelen, desnoods met veel geweld, als het maar gaat veranderen, want ik ben het gewoon zat om als moderne slaaf te fungeren voor dat smerige zooitje tuig dat de dienst uitmaakt, want dat is wat we nog steeds zijn, slaven, en verschilt de slavernij door de eeuwen heen niks met nu, dan dat de slavernij nu gewoon in een schijndemocratisch modern jasje is gegoten!

von sokkenstopfen | 02-06-13 | 21:45

@sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:27 | + -1
Goed, ik geef iets in het verleden als voorbeeld... nu ga je mij vertellen dat dit in het heden niet meer gebeurt. Best gek die beveiliging van Wilders.

Macro, meso, micro.

Jij noemt iets hysterie, dit is micro, ik openbaar je het beleid, dit is macro.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:45

* gaat even in de garage rommelen *
BenBinnen | 02-06-13 | 21:39 |
* Gaat verder met opmetselen van bij experiment afgebrande schuur *

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:45

@Deee-Lite | 02-06-13 | 21:41 |
Helemaal gelijk.
Spinoza zei: 'Het doel van de staat is de vrijheid'

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:45

BenBinnen | 02-06-13 | 21:39 |
Benzine met olie heb ik ooit geleerd (benzine brand flink, sijpelt en olie kleeft juist aan de pantserwagen), maar andere ervaringsdeskundigen spreken van een goed mengsel van benzine en afwasmiddel.
Ik weet wel, als maar genoeg mensen echt boos worden daar, gaat de politie het verliezen. Straatgevechten zijn lastig.

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:44

Zit Bakito alweer vast?

Strohond | 02-06-13 | 21:44

@KirmiziBeyaz 21:34: Als je een ietwat vastgeroeste maar zeker niet al te linkse elite (maar ach, laten we even aannemen dat ze dat wel zijn) wil inruilen voor een ontluikende islamdespoot, dan verdien je alles wat je overkomt. Beetje jammer alleen voor de Turken die wel beter verdienen.

Muxje | 02-06-13 | 21:43

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:41

@ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:38

Combinatie van olie en verf heb ik elders op GS gelezen.

* gaat even in de garage rommelen *

BenBinnen | 02-06-13 | 21:39

Strohond | 02-06-13 | 21:36
Afspraken en beloftes zijn ervoor om gebroken te worden. Is een van de weinige zaken die het huidige kabinet wel heel erg goed doet...

Ommezwaai | 02-06-13 | 21:39

@neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:24
Eens. Zolang ze maar niet allemaal tegelijk deze kant op komen.

VanBukkem | 02-06-13 | 21:39

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:39

Mevrouw Ebru, vergat nog wat Obama gaat niks zeggen, is een 1 mans 5 e colonne.

Uw Verzekeringsadvis | 02-06-13 | 21:39

@sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:34
Jij, en supermathijs waarschijnlijk. Met zo'n 'bondgenoot'
(Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13 ) zou ik mijn tegel nog eens kritisch bekijken...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:38

@Wachtloper | 02-06-13 | 21:35 | + 0 -
Hey... electronic election system... willen ze hier toch ook weer invoeren.

NEE

NOOIT!

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:38

Heb er verder geen verstand van, maar schakel je die witte politiepantserwagens niet bij voorkeur van bovenaf uit met molotov-cocktails?
Ik heb demonstranten het met stenen vanaf de straat zien proberen, maar dat helpt dus niet.

ZSU-23-4 | 02-06-13 | 21:38

@Muxje | 02-06-13 | 21:34

Precies. Analoog hieraan geldt hetzelfde voor de multiculturele samenleving die toch ook vroeg of laat mòet slagen. En ondertussen poetsen we de vlekjes en incidentjes onder het tapijt tot de straten weer volstaan met tanks.

BenBinnen | 02-06-13 | 21:37

De Turkse staat is een Navo-partner die momenteel bedreigd wordt door terroristische cellen. Deze cellen dienen z.s.m. uitgeschakeld te worden, dus Nederland moet F-16's leveren om de Turkse staat te beschermen.

Navo-landen beschermen elkaar. Zo hebben we dat afgesproken.

Strohond | 02-06-13 | 21:36

De Turkse arts die in Nederland is afgestudeerd als medisch specialist over hoe Turkije aan Erdogan is gekomen: "the electronic election system developed by the Islamist charlatan Fettullah Gulen, who is residing in a 100 acres of land a palaca like villa in Pensilvenia has developed such a unique system that it picks up to 15% of the votes from the other parties and then gives it to AKP collectively!
This is one issue.

The second one is that even the economy and the management is at the miserable state, EU thought that Erdogan was easier to manage and supported him unlimited.
They, as usual have never thought that this had given a tremendeous boost to islamist fundamentalism in Turkey and on the Turks in EU!
This is the second mistake.

Then Erdogan jailed any possible or alternative opponent and as a result 42 000 innocent outstanding turks are now in jail since 3 – 5 years, without even knowing what they are accused of.
Police and the jurisdiction are totally in the hands of these Islamist Dictatorship.

Finally, there is just a misarable opposition!
That is our fault.

There is a lot more to say!

Kind regards
Mustafa

Wachtloper | 02-06-13 | 21:35

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:35

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:30
Een goed verstaander heeft slechts aan één woord voldoende...

Ommezwaai | 02-06-13 | 21:35

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:34

Hoe vertederend, een secularist belt een andere secularist om aan te horen hoe 'slecht' het wel niet gaat met het land.

De linkse elite kan het maar niet verkroppen dat hun hegemonie sinds 80 jaar al 10 jaar ten einde is en het land eindelijk de weg omhoog hervonden heeft. Ik zou zeggen, succes met het emigreren naar een land waar je links-seculiere ideeën wel welkom zijn, bijvoorbeeld Nederland.

KirmiziBeyaz | 02-06-13 | 21:34

En jullie kunnen maar oppassen met wat je wenst, de woorden van Niemöller indachtig.
Als de moslims eenmaal het land zijn uitgezet en de linksen monddaad gemaakt, kunnen we een aanvang nemen met alle andere ongewensten. PVV-stemmers bijvoorbeeld. En wie is dan nog over om te protesteren?

sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:34

@lingo star 21:27: Links is er alles aan gelegen om een werkende islamitische democratie te tonen, waar dan ook. Als dat moeilijk of zelfs niet mogelijk blijkt te zijn, dan betekent dat namelijk dat we ons hier wel degelijk zorgen moeten maken over islam, zelfs de "democratische elementen" daarbinnen. En dat zou betekenen dat links haar ongelijk moet toegeven... en dat kan natuurlijk helemaal niet.

Muxje | 02-06-13 | 21:34

@Deee-Lite | 02-06-13 | 21:30 |
Na het verplicht stellen van de spaarlamp wil de EU nu de waterbespaardouchekop verplichten.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:33

@necrosis | 02-06-13 | 21:28
Wat zei je nou van de week tegen mij, wbt het reageren op supermietje?

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:33

@Stormageddon | 02-06-13 | 21:17

Feiten zijn rechts, aldus een uitspraak van Frits Bolkestein. Emotie en vermeende superieure moraliteit zijn links, volgens BenBinnen.

BenBinnen | 02-06-13 | 21:32

Jonkheer Wttewaall | 02-06-13 | 21:23 | + 0
De boel is nu echt op gang, zelfs bij ons in de wijk is er op dit moment een demonstratie.

Toevallig bij ons ook!Oh nee kut bij mij zijn het 2 finnen die het op mijn nieuwe autoradio hebben gemunt;-(

dirkieeee | 02-06-13 | 21:31

Ommezwaai | 02-06-13 | 21:30 | + 0 -

Dat schrijf ik toch nergens hoor.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:30

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45
Jij stempt CDA zeker?

miko | 02-06-13 | 21:30

EU is voortzetting van de Duitsland - Frankrijk strijd die al bijna 100 jaar aan de gang is. Voorheen was Engeland de tegenstander van de Fransen.

Opzouten met die Fransozen en fuck de EU.

Bo Dreksma | 02-06-13 | 21:30

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:30

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:22
Dat is nou precies de makke met individuen zoals u.
Het liefst ziet u dat er nog heel veel moslims hier onze rijpe vruchten komen plukken...

Ommezwaai | 02-06-13 | 21:30

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:38
Erdogan die zich verkneukelde aan de seculiere Assad. Moehahaha, de Islamitische golf. Mooi dat er nu een tegenbeweging is die hem nu het water aan de lippen brengt.

miko | 02-06-13 | 21:29

necrosis | 02-06-13 | 21:17 | + -1
Lijkt me een slecht plan, als men al dusdanig wanhopig is dat ze mensen als Sharon Dijksma opnieuw voor een functie vragen, hebben we geen behoefte aan mensen als Erdohan.
*eigen sukkels eerst*

Nee Bro!Met een beetje geluk ziet Erdogan haar aan voor een varken en gaat zij als eerste eraan!Inda Pocket mate;-)

dirkieeee | 02-06-13 | 21:28

Andi | 02-06-13 | 21:10 | + 5 -

Ik stel een vrachtwagen ter beschikking voor de guillotines.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:28

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:26 | + 0 -

Nu generaliseer je Kaas. Niet allemaal zien jou woest aantrekkelijke rug als opstapje.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:28

@ Jonkheer Wttewaall | 02-06-13 | 21:23 |
Ha en DAT slaat nergens op.
Wtf moeten ze demonstreren terwijl ze hier wonen?

cobie | 02-06-13 | 21:28

@Supermatthijs | 02-06-13 | 21:22
Wanneer mossels hier de vruchten willen plukken van zaden die ze nooit hebben gepland, ga ik lopen steigeren.
Of snap je dat niet?

necrosis | 02-06-13 | 21:28

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13
Ik word nog eens groenlinkser door dat geraaskal.
Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:18
Je leeft gewoon tien jaar in het verleden. Nederland is veranderd Kaas, zo erg zelfs dat vanwege één artikel in een voorheen politiek-correcte krant de Minister van Binnenlandse Zaken, nota bene van de partij van Melkert, het nodig vond om de ochtend vrij te nemen (hij had vast niets belangrijkers te doen) om zijn gezicht te laten zien in die wijk t.o.v. de pers en het volk. Zodat mensen zoals jij kunnen zien dat hij het allemaal bloedserieus neemt, tenminste dat denkt hij. Allemaal op basis van vijf (niet geverifieerde) meningen in datzelfde artikel, opgetekend door een enkele journalist.
Ik noem dat hysterie.

sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:27

tittn | 02-06-13 | 21:23 | + 0 -
Niet helemaal, je hebt gelijk dat niet elke linkse Nederlander dat denkt. Maar er zijn bijvoorbeeld ook documentaires geweest waar het economisch succes van Turkije bejubeld werd en waarbij gesteld werd dat het AKP regime bewijst dat islam en democratie wel degelijk samengaat en dat de islambashers dat maar niet willen horen. Het gejuich voor Erdogan van linkse kant was oorverdovend terwijl er op de democratie van Erdogan wel wat is aan te merken.

Rest In Privacy | 02-06-13 | 21:27

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:50 | + 6 -

We moeten de menigte wakker schudden.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:26

@Supermatthijs | 02-06-13 | 21:22 | + 0 -
En om die vruchten te pakken, zien ze mijn rug als opstapje en dat is het verschil.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:26

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:29,
Zeg maar waar en wanneer ik ben erbij!

ratelaar | 02-06-13 | 21:25

VanBukkem | 02-06-13 | 20:55 | + -2 -

Seculiere Turken zijn wat mij betreft van harte welkom, sturen we ter compensatie wel een zooitje geïndoctrineerde moslimioten die kant op.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:24

CornholioNL | 02-06-13 | 21:21 | + 1 -

Dat zou inderdaad maar een saaie boel worden.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:23

Erdogan is een Islamitische wolf in schaapskleren. Gewoon wat Wilders zegt, een totale freak. Dat Bea en Marx Rutte deze vrouwenonderdrukker en homofoob met alle egards hebben ontvangen is echt ziek...

Het Turk volk wordt wakker, eindelijk.

LJBrinkhorst | 02-06-13 | 21:23

@Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:18
"Mijn excuses, heb u in de vluchtigheid verkeerd geïnterpreteerd."
In dat geval neem ik mijn voor sommige mensen 'aanstootgevende' woorden terug. Blijven nog genoeg sheeple over die deze woorden wel toekomen.

Donar_Thor | 02-06-13 | 21:23

De boel is nu echt op gang, zelfs bij ons in de wijk is er op dit moment een demonstratie.

Jonkheer Wttewaall | 02-06-13 | 21:23

Dit was de duiding op het NOS journaal en het is overduidelijk dat de Nederlandse linkse elite veel liever de Arabische lente ziet dan dat er opstand komt tegen Erdogan. Ik lul echt niet uit mijn nek.
lingo star | 02-06-13 | 21:20 | + 0 -
Je zei dat links Nederland het toejuicht dat Turkije zich in Islamitische beweging begeeft. Dat is echt gelul.

tittn | 02-06-13 | 21:23

Erdogan heeft zich toch een beetje verslikt in het diepgewortelde gedachtengoed van Ataturk dat bij veel turken nog spring levend is. Turkije heeft zijn welvaart hier namelijk aan te danken.

nan6896 | 02-06-13 | 21:22

@Deee-Lite | 02-06-13 | 21:20 | + 0 -
Omdat de EU een spelletje speelt daarom. Maak een gek filmpje en opeens geeft de EU een persconferentie met een paar bebaarde mannen in een jurk die ik NOG NOOIT op het politieke toneel heb gezien.

De EU zit er niet voor de waarheid, de logica, voor het ethische, voor jou of voor mij, ze bestaan voor zichzelf.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:22

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:16 | + 2 -

Vat het nou niet persoonlijk op Kaas. Ik mag jou graag. Jij bent tenminste eerlijk. Maar ook heel veel moslims willen de rijpe vruchten plukken in het leven.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:22

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:35
Kaas, jouw comment gericht aan SuperMattie is als een soort van paarlen voor de zwijnen..
Zelfs zijn bloedsomloop gaat nog linksom.

Ommezwaai | 02-06-13 | 21:22

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13 |

Dat mes snijd aan 2 kanten lutser... zonder de PVV en Kaas heb jij ook niks om op te kankeren.

CornholioNL | 02-06-13 | 21:21

@Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:07
Misschien moet je zijn tegel nog eens (helemaal) lezen. Ik denk dat jullie een misverstandje hebben...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:20

Tha One | 02-06-13 | 20:50 | + -6 -

God bestaat niet, waarom zou je een niet bestaand iets met een hoofdletter schrijven? Tenzij aan het begin van een zin.

neemjemoederindemali | 02-06-13 | 21:20

-weggejorist-

Deee-Lite | 02-06-13 | 21:20

tittn | 02-06-13 | 21:16 | + 0 -
Dit was de duiding op het NOS journaal en het is overduidelijk dat de Nederlandse linkse elite veel liever de Arabische lente ziet dan dat er opstand komt tegen Erdogan. Ik lul echt niet uit mijn nek.

Rest In Privacy | 02-06-13 | 21:20

@Harry de Slijter | 02-06-13 | 21:19 | + 0 -
Baby is nep... is een pop, of snap ik m niet?

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:20

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45 | + -17 -
Probeer 'in alle vrijheid' iets lelijks over de islam te zeggen...

Ahasveros | 02-06-13 | 21:18

@Donar_Thor | 02-06-13 | 21:12 |
Mijn excuses, heb u in de vluchtigheid verkeerd geïnterpreteerd.
Ben allesbehalve een NOS sterretjeslikker.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:18

@sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:10 | + 0 -
Ik beschrijf wat er met Pim Fortuyn is gebeurd, het is niet een persoonlijk verhaal. Dat je dit niet doorhebt. Het zal wel aan mij liggen.

Maar wat is dan wel de waarheid... ik hoor het graag, ik ben erg benieuwd, ik leer graag bij.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:18

@Donar_Thor | 02-06-13 | 21:02
Feiten, daar houdt matthijs niet zo van.

Stormageddon | 02-06-13 | 21:17

@dirkieeee | 02-06-13 | 21:11
Lijkt me een slecht plan, als men al dusdanig wanhopig is dat ze mensen als Sharon Dijksma opnieuw voor een functie vragen, hebben we geen behoefte aan mensen als Erdohan.
*eigen sukkels eerst*

necrosis | 02-06-13 | 21:17

@Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13 | + -1 -
Dan had ik zeeen van tijd over om keihard dit land welvarend te maken. Hou eens op om mij het jasje te trekken terwijl ik de rijpe vruchten van het leven probeer te plukken.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:16

Gelukkig zei de NOS wel dat de Turkse lente niet te vergelijken is met de Arabische lente want Turkije is een door links Nederlands toegejuichte democratie vooral nadat ze zich in islamitische richting beweegt.
lingo star | 02-06-13 | 21:14 | + 0 -
Je lult maar wat.

tittn | 02-06-13 | 21:16

Erdogan heeft gedreigd dat zijn milities een tegenbetoging gaan houden, als dat gebeurt zal de volksopstand pas echt goed op gang komen.

Jonkheer Wttewaall | 02-06-13 | 21:15

Gelukkig zei de NOS wel dat de Turkse lente niet te vergelijken is met de Arabische lente want Turkije is een door links Nederlands toegejuichte democratie vooral nadat ze zich in islamitische richting beweegt.

Rest In Privacy | 02-06-13 | 21:14

Leuk stuk. Tot Erdogan=Assad.

Red mij niet | 02-06-13 | 21:13

sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:10 | + -2 -

Ach ja Sjaak, waar zouden mensen als Kaas zijn zonder moslims en de Pvda om de schuld te kunnen geven. Dan zouden ze misschien eens naar zichzelf moeten kijken ?

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:13

@Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:07
"Je bent gehersenspoeld of een stasi (=ook gehersenspoeld)."
.
Ahh een NOS sterretjeslikker in de bocht. En uw motivering voor die conclusie is?

Donar_Thor | 02-06-13 | 21:12

Kunnen we die Erdogan niet voor een week als Minister President huren?einde van de week zijn wel allemaal 100% bekeerd of we nemen eindelijk de heft in eigen hand en gaan echt dingen veranderen..

dirkieeee | 02-06-13 | 21:11

@Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:05
Schijnbaar lossen ze het liever op in hangmat-land Nederland.
Geen idee of dit on-topic is, maar ik zou graag willen dat er grenscontrole komt zoals Australië hanteert.
Al zullen de zure linkse honden die leven van mijn taxpoet het er niet mee eens zijn.

necrosis | 02-06-13 | 21:11

Snap de EU expansiedrift, vers bloed.

Hoop dat de Turken dit inzien en zelf niet willen.
EU staat voor afpersen burgers en vele bestuurlijke tussenlagen. Om over de vrij toespasbare advieswetgeving nog naar te zwijgen. Zie Kroatië dat dit jaar gaat toetreden.

Financieel gezien ook geen goede zet, soevereiniteit gaat naar de maan.

Bo Dreksma | 02-06-13 | 21:11

Kaas de Vies gaat iedere avond bier halen en op de straathoek wordt hij dan uitgescholden (door linkse hipsters met koffie in handige meeneemcups meestal, maar af en toe ook door de burgemeester en wethouders) voor nazi en racist... af en toe moet hij zelfs bukken voor kogels.
Maar goed, misschien moet ik niet al mijn pijlen op jou richten Kaas; je bent slechts een symptoom, zoals de moslims in dit land ook maar een symptoom zijn van de eigen fantasmes, openlijk beleden hysterie, hang naar slachtofferschap en stupiditeit welks zich vermomt als waarheidsvinding.

sjaakdeslinksesul | 02-06-13 | 21:10

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:29
Ik doe mee! Wanneer gaan we? Hoe laat? Doen we pot maken of moet iedereen z'n eigen bier kopen? Oh, misschien nog belangrijker, wie regelt het vervoer voor de guillotine?

Andi | 02-06-13 | 21:10

@Flink Ployd | 02-06-13 | 21:06 | + 0 -
www.president.be/

Kaas de Vies | 02-06-13 | 21:10

@Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:06 |
Mijn dank.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:08

@Donar_Thor | 02-06-13 | 21:02 |
Je bent gehersenspoeld of een stasi (=ook gehersenspoeld).

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:07

Flink Ployd | 02-06-13 | 21:06 | + 0 -

Alleen als hij wil nivelleren.

Supermatthijs | 02-06-13 | 21:07

@Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:05
En als je het nog twintig keer post krijg je van mij toch twintig keer een plusje...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:06

Kaas for president?

Flink Ployd | 02-06-13 | 21:06

@necrosis | 02-06-13 | 21:02
Psies, 'Ik zei je toch dat ik wilde emigreren?' mijn hart sloeg alweer een slag over...
Problemen in je eigen land? Los het lekker zelf op...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 21:05

@Joost Maghetweten | 02-06-13 | 21:00 |
En bovenal bescherming van vrijheid waar velen voor ons voor gestreden hebben, vervolgd en vermoord zijn.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:05

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:53
Nee hoor, ik beperk me niet tot één religie. Ze zijn allemaal kudt.

Joost Maghetweten | 02-06-13 | 21:04

En bovenal bescherming van vrijheid waar velen voor ons voor gestreden hebben, vervolgd zijn en vermoord zijn.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 21:03

Wanneer komt er een negatief reisadvies over Nederland?
Iets als: het geld is op, je krijgt niet automagisch een huis + oetkering.....
Ik ben de mensen die meevreten van mijn salaris een beetje spuugzat!
'Ja maar necro, die mensen lijden zwaar onder het bewind van Erdogan'
Ik lijd al genoeg onder het eurofiele beleid van Rutte CS.....

necrosis | 02-06-13 | 21:02

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45
"Gelul, er worden hier geen vrijheden ingeperkt. Kom eens met voorbeelden dan."
www.privacybarometer.nl/
Ben je nou zo dom of geil je er op achterlijk over te komen.

Donar_Thor | 02-06-13 | 21:02

Wie weet komt de revolutie ook wel naar Nederland toe als de volgende economische crisis losbarst. maar zolang iedereen nog een mecdoonalds burgert kan halen voor weinig nog effe niet.

Kets22 | 02-06-13 | 21:00

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45
Koopzondag. Het lopen in de kleding van je keuze (zowel voor korte rokjes als hoofddoekjes). Het openlijk uiten van homosexualteit zonder kapotgeslagen te worden. Het uiten van je mening zonder vervolgd te worden wegens discriminatie of smaad of Godslastering.
Trajectcontrole, stiltecoupés, gehandicaptenparkeerplaatsen, PCHooft-tractor tax, EU wetgeving in het algemeen, Tim Kuijk.

Kan nog wel even doorgaan zo, kost niet heel veel moeite. Vrijheden zijn vervangen door regels gemaakt door mensen met lange tenen. En voor mensen die daar handig op inspelen.

Het Nederland van 15 jaar geleden waar het buitenland jaloers op was is kapot. Wat rest is een maatschappij die achterdochtig is, en intolerant. En dat komt minsinziens omdat 'wij' ons aanpassen aan de gasten, ipv dat de gasten zich aanpassen aan ons. Dat is geen buitenlanders haat, dat is bescherming van je eigen cultuur en samenleving.

Joost Maghetweten | 02-06-13 | 21:00

@necrosis 20:55
Was natuurlijk even om je eigen 'waar-maak-je-je-druk-over?' -gehalte te illustreren. Maar dat snap je. Haha.

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 20:59

@Ebru Umar | 02-06-13 | 20:25 |
"Wie stuurt er nou politie op het volk af?"
.
Elk bewind die van liegen en bedriegen de macht naar zich toe eist.
Voor Nederland idem plus waar het volk tot slaaf van de bank is gemaakt.
Zolang het volk murw voor zich uit blijft kijken en niet de touwtjes, of beter nog wapens van een gelijk kaliber in eigen handen neemt, verdient niet beter en zal terecht nooit zegevieren.

Donar_Thor | 02-06-13 | 20:58

Andere landen: altijd fout.
Nederland: altijd alleen maar toffe peren en pais en vree.
Proest.

Koos Knak | 02-06-13 | 20:57

@AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 20:50
Ik heb geen medelijden met mensen die mijn 'nee/ nee' stickerT niet respecteren!

necrosis | 02-06-13 | 20:55

@ Tha One | 02-06-13 | 20:50 |
Waarom?
Het is toch een soortaanduidig en geen eigennaam?

Kapitein Sjaak Mus | 02-06-13 | 20:55

"Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen. Ik zei je toch dat ik wilde emigreren?"
O o, er komen er nog meer deze kant op!

VanBukkem | 02-06-13 | 20:55

@ Kaas de Vies | 02-06-13 |
Het zal ooit wel komen.
Alleen te laat ben ik bang.

cobie | 02-06-13 | 20:54

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:52 | + 0 -

Joost bedoelde natuurlijk vooral inperkingen door moslims Kaasje. En die zijn er (nog) niet.

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:53

Ik weet niet hoe, maar dit gaat heel vlug in een megaveilige doofpot. Hier horen we oven pakweg drie weken nooit meer over.

dubbert | 02-06-13 | 20:53

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:50 |
Het momentum.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 20:53

Splits Turkije gewoon op in seculier westen en religieus oosten. Hoe wel ik tegen iedere vorm van uitbreiding van de EU ben, valt er voor west Turkije dan nog wat te zeggen. Hier in Nederland hebben vooral Turken uit het oosten, die in het westen zijn best wel modern.

vindead | 02-06-13 | 20:53

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45 | + -4 -
privacy wordt ingeperkt omdat alles geregistreerd wordt.

b.v. vingerafdrukken in ID.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:52

*als*

La Vie En Rose | 02-06-13 | 20:52

Kan iedereen even kappen met 'dat het in Nederland net zo erg is'? Tsjonge jonge...

tittn | 02-06-13 | 20:51

Het wordt eentonig zo langzamerhand maar de PVV had weer gelijk:

Raymond van Roon tijdens Rutte1: "Daar komt de islamitische aap uit de mouw. Zijn naam is Erdogan."

Ow wat was de verontwaardiging groot. Zowel bij de coalitiepartijen CDA en VVD as bij de oppositie.

Nu, na al dat buitenproportioneel geweld tegen de protesterende Turken, in opdracht van Erdogan, zwijgen ze als het graf.

Idem de EU.

La Vie En Rose | 02-06-13 | 20:50

Nou, nog 'eentje' dan.

Tha One | 02-06-13 | 20:50

@cobie | 02-06-13 | 20:47 | + 0 -
Het heeft geen zin om met 3 reaguurders in Brussel te staan. Dit soort dingen moeten groeien.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:50

God is met hoofdletter. Verder ongezien de tyfus. Next.

Tha One | 02-06-13 | 20:50

@necrosis 20:45
En dat zegt iemand die al pisnijdig wordt als er een paar verdwaalde reclamefolders in zijn bus zitten en er vervolgens persoonlijk voor gaat zorgen dat de verantwoordelijke schavuit zijn folderbaantje gedag kan zeggen? Grapjas.

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 20:50

Erdogan is boos op twitter, Erdogan snapt niet dat het volk ,de man die het beste met hun voorheeft, weg wil hebben. Erdogan heeft zijn politie zo ver laten gaan dat er burger slachtoffers zijn gevallen. Erdogan is een arrogante enge hedendaagse dictator, daar staan de turken tegen op. Hoop dat hij niet zo gek zal zijn als Assad ,maar netjes het veld ruimt.

Snap je!? | 02-06-13 | 20:49

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45

In de besloten setting waarin jij leeft valt ook weinig in te perken. Makkelijk praten vanuit zo'n begeleid wonen-project.

brutus68 | 02-06-13 | 20:49

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:29 |
Het Nederlandse volk is niet laf en volgevreten maar al zo gehersenspoeld, voorgelogen en onderworpen dat het niet meer weet wat vrijheid is. Je hoeft maar een scheet te laten en ze weten je te vinden en te laten betalen.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 20:47

@ Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:44
Kan beter beginnen bij Brussel.
Dat immers ons grootste probleem.

cobie | 02-06-13 | 20:47

Dus men protesteert tegen Erdogan vanwege:

>corruptie/vriendjespolitiek
>toenemende islamisering van de seculiere samenleving
>meer overheidsbemoeienis + inperken van individuele vrijheden
>het streven (van Erdogan) naar een Arabische dictatuur

Klinkt als een samenvatting van het leven in Nederland/de EU anno 2013. Die Turken gaan tenminste de straat nog op, een voorbeeld dat hier navolging verdient.

Rémy Martin ® | 02-06-13 | 20:47

@ Kaas de Vies 20:44
Dat wordt dus geen kroegentocht maar een SOA tocht.
En dan maar weer klagen dat die EU mensen niet eens met jullie wilden praten.
Self fulfilling Calimero Complex

King of controversy | 02-06-13 | 20:47

De islamisering van Turkije gaat verder en verder.

Lewis Lewinsky | 02-06-13 | 20:47

Misschien zijn de mensen het hier vergeten, maar wij hebben een regering die wil gewoon blote fraude van bijvoorbeeld toeslagen niet aanpakken.

Er is meer, veel meer, maar deze makkelijk, dit ligt open en bloot en ze weigeren en we gaan straks 6 miljard bezuinigen... over jullie rug!

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:46

@ Eric Blair | 02-06-13 | 20:43 |
Die kans word met de dag groter denk ik.

cobie | 02-06-13 | 20:46

@Tommygunner | 02-06-13 | 20:43
Nee hoor, nu nog steeds minimaal verslaggeving van deze opstand. En gisteren pinguin documentaire erg interessant.

superlenig | 02-06-13 | 20:46

Joost Maghetweten | 02-06-13 | 20:44 | + 0 -

Gelul, er worden hier geen vrijheden ingeperkt. Kom eens met voorbeelden dan.

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:45

Volgens mij is Ebru geboren in Nederland, waar maakt ze zich druk over?

necrosis | 02-06-13 | 20:45

@Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 20:39 | + 2 -
Het hoeft niet in 1 dag plaats te vinden. We beginnen volgende week in Den Haag, week erna in Delft, dan Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal, Antwerpen, pakken we even het vliegtuig naar Barbados, en dan naar Brussel.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:44

Te triest voor woorden zoiets. De vrijheden die wij normaal vinden proberen zij daar te veroveren terwijl hier dezelfde vrijheden worden ingeperkt.

Alleen doen wij niets.

Joost Maghetweten | 02-06-13 | 20:44

Laten we alleen hopen dat "Erdogan must go" niet gepaard gaat met uitgebreide verwoestingen, tienduizenden burgerdoden en vluchtelingenstromen, zoals in Syrië.

Eric Blair | 02-06-13 | 20:43

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 20:41 | + 1 -

En hier geef ik je dus gewoon gelijk. Die kudtaap hangt me nu alweer de keel uit.

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:43

Het wordt tijd voor een bestorming van de gevangenissen waar de seculiere officieren van het Turkse leger zitten.

Bigi Bana Boy | 02-06-13 | 20:43

@laserbrains | 02-06-13 | 20:39 | + 0 -
Ik slaap in bad en ik roep op tot een kroegentocht.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:41

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:33
'Ik wil de aap terug'
'Mag de aap nou terug?'
'Ik mis mijn aapje'
enz. enz. enz. tot vervelens toe...
Be careful what you wish for, fatass (oh, nee andere serie)

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 20:41

Mevrouw Ebru, of ik wakker moet liggen van wat er met uw vrindjes en familie gaande is in dat Erdogan land.
Beetje minder details mag wel.

Uw Verzekeringsadvis | 02-06-13 | 20:41

Ok, dus omdat Ebru het zegt is het allemaal waar ?
Sorry, maar ik vind er een hoop "huilie huilie" tekst bij zitten...

CornholioNL | 02-06-13 | 20:40

Duidelijk. Erdogone!

AshleyJ"Ash"Williams | 02-06-13 | 20:40

trotse-ambtenar | 02-06-13 | 20:36 | + 2 -

Lol. Hij is meer van de ezels.

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:39

@Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:29
Count me in... Kroegentoch Yeeh... Niet te vroeg beginnen dan, anders halen we Antwerpen niet eens...

Petrus Poortwachter | 02-06-13 | 20:39

Kaas jongen kijk nou uit , straks nemen ze je plempsel serieus en komt de AIVD wel je matras openknippen of je toevallig geen ANFO in je bezit heb.

Nederland is zo tot op bot verdeeld dat je daar niets maar dan ook niets hoeft te verwachten.

Wil je echt iets doen , plemp alle verkeersaders een week dicht moet je kijken hoe vlug er actie komt , maar goed , het zal nooit gebeuren.

laserbrains | 02-06-13 | 20:39

De fundalistische islamitische trots laat zich niet breken voordat er zeeën van onnodig bloed zijn gevloeid.
Aard van het beest.
Rode Lente.

Simon de Danser | 02-06-13 | 20:38

@Zzzzooooffff | 02-06-13 | 20:34 | + 1 -
Wat ik op twitter zei.

Chemical warfare: Erdogan 1 Assad 0.

Wat een bizarre gewaarwording, en wij maar de rebellen steunen en turkijke met haar vingertje wijzen naar repressie in Syrie.. om maar een beroemde reaguurder te quoten... tja...

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:38

Ik snap dat ze daar demonstreren.
Dictators hebben we hier ook @ Rutte

cobie | 02-06-13 | 20:36

Erdogan, you goat-hugging peace of scum!!!

trotse-ambtenar | 02-06-13 | 20:36

Hulde voor jouw vriendin, Ebru!

Lewis Lewinsky | 02-06-13 | 20:36

Ons koningshuis kan het anders goed vinden met Erdogan.

Correctievloeistof | 02-06-13 | 20:36

Bij ons heet Erdogan "Rutte en Samsom" wij doen er allen niks tegen :-(
Respect voor de Turkse bevolking die wel actie durven te ondernemen.

in de hinterklappe | 02-06-13 | 20:35

@Supermatthijs | 02-06-13 | 20:28 | + -8 -
Nee in Nederland is veel achterbakser. Je wordt voor nazi uitgemaakt, voor fascist, voor racist, voor rechtsextremist. Als je je kop al boven het Malieveld (hihi) uitsteekt dan krijg je niet alleen de hoon van je directe omgeving over je heen, maar die van de media, die beuken je kapot. Weinig mensen zijn zo sterk. Wat nu vrije meningsuiting? En als je echt dichtbij komt gaan ze extra vals spelen, dan gaat de politiek met haar moreel verheven vingertje wijzen, of nog erger, met boeken zwaaien. Ongekozen burgemeesters die gekozen burgemeesters willen maken je op een valse manier uit voor Nazi. En als je dit allemaal hebt doorstaan heb je nog de kans geheel toevallig tegen een kogel te lopen.

En er is 0,0 politie aan te pas gekomen.

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:35

Check @YourAnonNews op twitter.

Paupertje Uberlutser | 02-06-13 | 20:35

En ondertussen onderhandelt de EU vrolijk verder met deze bandiet en zijn trawanten. Een open Europese grens tot aan Syrie, je moet er niet aandenken. Maar ik vrees het ergste.

brutus68 | 02-06-13 | 20:34

Stuur dit mailtje even door naar Frans Timmermans en andere totaalmalloten die het huidige Turkije bij de EU willen hebben.

Zzzzooooffff | 02-06-13 | 20:34

-weggejorist-

Etsi ketsi | 02-06-13 | 20:34

-weggejorist-

Etsi ketsi | 02-06-13 | 20:34

En dan willen ze dat land in de EU krijgen....

Sint Bertus | 02-06-13 | 20:34

"En natuurlijk doen we mee. Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen. Ik zei je toch dat ik wilde emigreren?"

Herkenbaar en toepasbaar op Nederland.

"van de seculiere republiek Turkije eigenhandig een Arabische dictatuur wil maken."

Herkenbaar en toepasbaar op Nederland.

"Ebru, op tv tonen ze niets van dit alles."

Herkenbaar en toepasbaar op Nederland.

"Ja op die islamitische basisscholen die hij voor de armen overal opzet, het is pure hersenspoeling."

Herkenbaar en toepasbaar op Nederland.

"Gisteren heb ik tot middernacht meegedaan aan de protestacties. Straks gaan we weer."

NIET herkenbaar en toepasbaar op Nederland.

Ik hoor net dat Bas Paternotte een kroegentocht richting Brussel wil gaan opzetten. Anders doen wij laffe volgevreten hazen niets. Iemand interesse? Waar beginnen we?

Kaas de Vies | 02-06-13 | 20:29

In Nederland zetten ze de politie ook gewoon in tegen een kleine minderheid die alle anderen zijn wil op wil leggen.

Supermatthijs | 02-06-13 | 20:28

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland