Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoeveel wielen heeft een auto?

DRIE!Het inburgeringexamen voor migranten is een feit. Vraagje? Hoeveel wielen heeft een auto? Indien u op deze vraag vier heeft geantwoord, gaat u door voor de koelkast. Ieder ander antwoord betekent opnieuw examen doen. Kosten 350 euri. Dus dat kan nog wel eens in de papieren gaan lopen als je slechts kamelen gewend bent. Het ministerie van Justitie schat dan ook dat cursisten 250 tot 350 uur zelfstudie nodig hebben om te slagen voor de toets. Ter voorbereiding krijgen de examenkandidaten ook een bijna twee uur durende film voorgeschoteld met topless zonnende dames en heaumeaux. Ook wordt in de film de nieuwkomers onder meer uitgelegd dat begrippen als eerwraak en huiselijk geweld nog niet zo zijn ingeburgerd in Nederland. Om de drempel te verhogen stelt de overheid geen cursusmateriaal beschikbaar. Wel kan voor 45 euri een oefenpakket worden besteld. Of je maakt natuurlijk gebruik van de extragratis inburgercursus van GeenStijl. Oh, en dan is er nog de taaltest. Volgens minister Verdonk kan echter worden volstaan met een woordenschat van 500 woorden. Dus ram dit lijstje in je hoofd en je bent binnen! Je hoeft namelijk slechts enkele zinnen op te kunnen dreunen, zodat je je verstaanbaar kunt maken in Nederland. Welke zinnen, dat vertelt Justitie lekker niet. Suggesties iemand?

Reaguursels

Inloggen

Waarom ben ik gezakt?:O
Ik voel me nu al helemaal reserveduitser =(

moonslave | 04-02-05 | 20:37

Vraagstaart zeer bondig!

Pannie | 04-02-05 | 15:39

En nu de antwoorden:

1b; 2b; 3a; 4b; 5c; 6b; 7a; 8c; 9b; 10c; 11c; 12c; 13a; 14b; 15a; 16c; 17c; 18a; 19c; 20b; 21a; 22b; 23c; 24b; 25b; 26a;

have fun :)

E-m@il | 04-02-05 | 14:50

Paar voorbeeldzinnen? vooruit dan maar:
"Kan ik hier mijn kameel stallen?"
"Jij moet respect voor mij hebben."
"Nee, ik niet voor jou. Jij bent een ongelovige hond/varken/hoer/burgemeester"
"Knip jij thuis ook kaartjes?"
"Hij was een lieve jongen. Hij deed het heel goed op school."
"Nederlanders zijn racisten."
"Je hebt het over jezelf afgeroepen."
"Wij mogen hier staan. Jij moet oprotten."
"Als je van me houdt, neuk je die man voor 100 Euro."
"Uitstappen en hier die sleutels."
"Wat ik in jouw huis / bedrijf / vriendin doe? Dat kan ik ook aan jou vragen!"
"Waarom worden wij altijd gediscrimineerd?"

vraagstaart | 04-02-05 | 14:02

voor hoeveel kinderen kan je maximaal kinderbijslag aanvragen als de kinderen niet in Nederland wonen?

Bobastic | 04-02-05 | 13:50

Aarbol moet waarschijnlijk aarsbol zijn...

knutsel | 04-02-05 | 13:06

Ik ontkom niet aan de indruk of wij laten slechts nog terroristen deze kant op komen! Deze woorden zijn vooral verplicht omdat ze dan tenminste de rechter kunnen verstaan die hen hun vonnis voorleest...
Een willekeurige selectie:
_
varken, lees, travestiet, veel, stank, vader, barak, misschien, afzetting, liggen, troep, vernietigen, stok, grens, begripsbepaling, geur, meebrengen, aambeien, corpulent, bajonet, belasting, moeilijk, behaard, vertrekken, durven, afstammen, afkomstig, zwaar, gevaarlijk, afwijkend, plegen, begaan, jagen, getatoueerd, liegen, bespreken, van plan zijn, orde, beraden, functioneren, aansluiten, schurk, aflossen, afgod, herhaaldelijk, bergachtig, spugen, geldig, afvuren, opstand, geschoold, verdienen, oorlog voeren, antwoorden, aansprakelijk, aansprakelijkheid, schreeuwen, ontwikkelen, herhaaldelijk, vrouwtje (alleen voor dieren), barbaars, klooster, abdij, monnik, gewoon, zaad, beest, bult, verscheidenheid, verwarring, bier, litteken, bureau, blauw, stom, puist, bewusteloos, dom, leugen, bal (voetbal), atoombom, bon, marionet, slopen, verkwistend, verveeld, kaal, stuk, wegwerpen, poeder, pap, knecht, beschaving, korrel, geen, bewijs, cahier(?), inlander, analfabeet, absurd(!), allocatie(?), amen(...), ontmaagding, opgelet, pas op!, oproep tot gebed.

Billy Savage | 04-02-05 | 11:29

mijn auto heeft 6 wielen.!

teringtubbie | 04-02-05 | 11:02

@McCool: een stuurwiel is geen wiel in de zin van de verkeerswet ;)

Milamber | 04-02-05 | 10:51

1 euro = net geen kameel.
10 euro = 1 kameel
1 brunette = 3 kameel
1 blondine = 10 kameel
Niet goed, geld weg (of kameel)
In NL blieven wij trouwens wel knoflooksaus, maar zonder toegevoegde waarde (speeksel, zaad, etc). Binnenkort viert men onder de grote rivieren carnaval. Ga maar kijken! Maar... 1 ding... wij schieten niet in de lucht, want wij zijn wel slim... Wat omhoog gaat, komt bij ons ook weer naar beneden! Ali B zorgt ervoor, dat je weet dat je geweigerd wordt in discotheken. Luister goed naar Ali B, want hij is zelfs al bij Queen B geweest. Hij is je voorbeeld... want ik ga er niet van uit, dat je je echt aan zal passen.

Largos de Madera | 04-02-05 | 10:13

Even wat offtopic uitspraken om wat olie op het vuur te gooien:
By Will Dunham

WASHINGTON (Reuters) - A senior U.S. Marine Corps general who said it was "fun to shoot some people" should have chosen his words more carefully but will not be disciplined, military officials said on Thursday.

Lt. Gen. James Mattis, who commanded troops in Iraq and Afghanistan and is slated to be portrayed by star actor Harrison Ford in an upcoming Hollywood movie, made the comments at a conference on Tuesday in San Diego, California.

"Actually it's quite fun to fight 'em, you know. It's a hell of a hoot. It's fun to shoot some people. I'll be right up front with you, I like brawling," Mattis said.

"You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for five years because they didn't wear a veil," Mattis said during a panel discussion. "You know, guys like that ain't got no manhood left anyway. So it's a hell of a lot of fun to shoot them."

Pannie | 04-02-05 | 10:05

Als je in nederland VIER antwoordt op de examenvraag 'hoeveel wielen heeft een auto' dan wordt dat overigens fout gerekend.

Een auto heeft officieel VIJF wielen. Het reservewiel dient verplicht aanwezig te zijn en moet dus meegeteld worden.

:-)

Wh|te Russian | 04-02-05 | 09:59

Heette die Parkpedeau ook niet Hans?

superjan | 04-02-05 | 09:53

Als ze nou hadden gevraagd hoeveel wielen de Reliant Robin heeft?

superjan | 04-02-05 | 09:53

Volkskrant al gelezen??
"
Eerwraak bestrijden als een terroristische daad
Van onze verslaggever Raoul du Pré

DEN HAAG - Stel, zegt Ayaan Hirsi Ali, dat er in Nederland honderd mannen onder erbarmelijke omstandigheden vast zouden zitten in safe houses of Blijf van m'n Lijfhuizen. Mannen, op de vlucht voor hun eigen familie omdat die serieuze plannen maakt om hen te ontvoeren of te doden. 'In dat geval was de wereld te klein. Maar nu gaat het dus om vrouwen. Hónderd vrouwen en waarschijnlijk nog veel meer. Voor hen gelden andere wetten. Zij lijden in stilte en de rest van Nederland vindt het kennelijk niet zo belangrijk. Dit is nog steeds een mannensamenleving.'

Ayaan Hirsi Ali, Nederlands beroemdste volksvertegenwoordiger, is terug op het Binnenhof. Na haar 75 dagen gedwongen afwezigheid kijkt ze er, opnieuw, vol verbazing om zich heen. Een gesprek, niet over hoe ze zich voelt ('daar heb ik schoon genoeg van'), maar over wat ze om zich heen ziet: afwachtende ministers, een parlement dat verdrinkt in zijn eigen bureaucratische onmacht, een 'populistische' oppositieleider en een samenleving die er niet in slaagt serieus werk te maken van Hirsi Ali's actuele prioriteit: de bestrijding van het oprukkende verschijnsel van de eerwraak op islamitische vrouwen.

De Tweede Kamer debatteert er volgende week over en Hirsi Ali zal van zich laten horen. 'Er is een groep vrouwen voor wie artikel 1 van de Grondwet, het verbod op discriminatie, geen enkele betekenis heeft.'

De politie in de regio Den Haag turfde afgelopen najaar veertig meldingen van vrouwen die door hun eigen familie ernstig werden bedreigd. Honderd vrouwen zitten ondergedoken. Dat zijn onrustbarende cijfers.

'Ja, en dat zijn alleen nog de vrouwen die het durven te melden. We hebben een enorm probleem in Nederland en we weten niet hoe we er mee om moeten gaan. Het is een blinde vlek in ons systeem.

'Dat heeft alles te maken met de manier waarop wij decennialang op de migrantenstroom hebben gereageerd. We waren gespitst op discriminatie, maar daarbij waren we heel selectief. Het leidend beginsel was altijd de discriminatie van allochtonen door autochtonen. De levensbedreigende en dus veel ernstiger discriminatie van vrouwen binnen de migrantengemeenschappen hebben we genegeerd. Het is tijd dat we wakker worden. Er zijn onlangs weer twee vrouwen vermoord.'

U weet hoe het in z'n werk gaat.

'Eerwraak is een component van iets groters. Het heeft te maken met de seksuele moraal binnen de islam, de wens om de seksualiteit van de vrouw te beheersen. Er heerst een maagdelijksheidscultus. Een vrouw die zich niet aan de regels houdt, mag worden uitgestoten, geslagen, vermoord.

'Er is een rechtssysteem binnen ons rechtssysteem. Het gaat heel gestructureerd. Iemand meldt zich bij de familie: ik heb je zus of je dochter in de disco gezien met een vreemde jongen, terwijl we het haar toch verboden hadden. Dan is de eer aangetast. De familie komt bijeen voor een beraadslaging. Er wordt vergaderd en dan hakt iemand met gezag, de vader of oudste broer, de knoop door.

'De daders kennen het Nederlandse rechtssysteem. Ze sturen een minderjarige man uit de familie op het meisje af, want die krijgt een lagere straf. De jongen doet zijn werk, meldt zich bij de politie, zegt dat hij in een opwelling heeft gehandeld en de zaak is rond. Justitie heeft een moord, een moordwapen en een dader. Zaak gesloten. Klaar. De hele familie zwijgt en justitie laat het er bij zitten.'

Justitie zegt: zelfs al trommelen we de hele familie op, dan nog hebben we geen bewijs.

'Daarom stel ik voor dat we het heel anders gaan benaderen. We hebben sinds kort een nieuwe terrorismewet. Die bepaalt dat informatie van de inlichtingendiensten in de rechtszaal als bewijsvoering mag worden gebruikt. Waarom zetten we die diensten niet op de families van die honderd vrouwen die nu ondergedoken zitten? Er wordt over gepraat in die gezinnen! Waarom houden we ze niet permanent in de gaten, waarom tappen we die telefoons niet af?'

Misschien omdat dit geen terrorisme is?

'Is het dan minder ingrijpend? Ik vind het erg genoeg, honderd vrouwen in direct levensgevaar.'

En dan hebben we die familieleden te pakken. Wat dan?

'Dan zijn ze medeplichtig. Het mooiste zou zijn als er een wet op de eerwraak komt die niet alleen de moordenaar strafbaar stelt, maar iedereen die van de plannen wist en niet heeft ingegrepen. Daar zetten we hoge straffen op. Geen werkstraffen dus van 240 uur, want ze lachen ons uit. De migrantengemeenschappen verkeren nu in de veronderstelling dat de samenleving het niet al te ernstig opvat. De overheid komt er toch niet achter, denken ze, en als het onverhoopt toch gebeurt, komen ze weg met minimale straffen. Zo gaat het in landen als Saudi-Arabië, Pakistan en Iran. Maar dit is Nederland. Dit is een rechtsstaat.'

'Minister Verdonk van Integratie doet de zachte aanpak: het onderwerp bespreekbaar maken via de inburgeringslessen en de migrantenorganisaties. Dat gaat voortvarend. Maar Donner van Justitie gaat over de harde aanpak: opsporing en vervolging. Dat laat hij liggen. Hij zegt steeds: eerwraak is afgrijselijk, het is onacceptabel. Maar hij verbindt er geen enkele consequentie aan.

'De Tweede Kamer laat het gebeuren. Ik heb me de afgelopen weken weer verbaasd over hoe het hier gaat. Over grote problemen wordt in zoveel verschillende Kamercommissies met zoveel verschillende ministers gepraat dat het nergens mogelijk is het kabinet aan te spreken op de grote lijnen. 'Op deze manier zijn wij niet in staat het kabinet effectief te controleren. We stellen allemaal onze eigen, versnipperde vragen en we worden met een kluitje in het riet gestuurd met zúlke pakken papier. We verzuipen in de details van de bureaucratie en we laten het over ons heen komen. Zo gaat het niet goed met de Tweede Kamer. In plaats van problemen op te lossen, zijn we zelf een maatschappelijk probleem geworden.'

U pleit voor meer repressie, voor handhaving van de rechtsstaat. Maar de cultuur binnen de islamitische gemeenschap is daarmee nog niet veranderd.

'Nee. De oplossing daarvoor ligt deels in de zachte oplossingen die we al hebben: informatie verstrekken, inburgeringscursussen, de boodschap meegeven in het onderwijs. Daarom ben ik ook zo tegen islamitische scholen. Want daar wordt de meisjes geleerd netjes achter de jongens te zitten bij het bidden. En de jongens leren dat ze op de eer van de meisjes moeten letten. We voeden een cohort kinderen op die hier zijn geboren en getogen maar toch een man-vrouw-verhouding tussen de oren hebben waarvan wij in Nederland vinden dat het niet kan.'

Het wordt bijna flauw om te zeggen, maar daar verandert u niks aan. Het CDA, uw regeringspartner, staat pal voor de vrijheid van onderwijs.

'Het CDA sleept overal de vrijheid van onderwijs bij. Het is een partij die profiteert van de status quo. Minister Van der Hoeven van Onderwijs is daar de exponent van. Ze denkt alleen aan wat haar eigen achterban vindt. Zij is niet de minister van alle Nederlanders, maar alleen van haar eigen christelijke, dogmatische achterban. Het is typerend voor het CDA. Ze zeggen in elk debat: het is verschrikkelijk, het kán echt niet. Maar ze ondernemen geen actie.'

De leider van het CDA, premier Balkenende, zei tijdens uw afwezigheid dat het land intussen aan de beterende hand is.

'Dat is misplaatst. Er is iemand vermoord om wat hij vond. Twee Kamerleden kunnen geen kant op vanwege hun mening. Dat is heel ernstig. Als we nu gaan zeggen dat het de goede kant op gaat, vrees ik dat we weer dingen onder het tapijt vegen. Trouwens, vlak nadat de premier dat zei vond in Amsterdam die tasjesroof plaats en stonden er driehonderd mensen op straat moord en brand te schreeuwen. Het wij-zij-gevoel bleek weer heel groot. Het gaat niet goed tussen de bevolkingsgroepen.'

Andersom treft u het verwijt dat u te fel van leer trekt. U bent nu twee jaar in de politiek. Er zijn mensen die zeggen dat u nog niets hebt bereikt.

'Bij mijn komst naar het Binnenhof heb ik gezegd: ik wil de onderdrukking van de moslimvrouw op de politieke agenda zetten. Dat is ruimschoots gelukt. Er wordt over gepraat, van hoog tot laag . Er tekent zich een groeiende publieke opinie af die zegt: wij zwijgen hier niet meer over. Dat is, in twee jaar tijd, een hele vooruitgang.'

Goed, dus we zijn wakker. Maar de moslims?

'Nou en of. En nog vrij luidruchtig ook. De reactie is vooral defensief, maar dat is altijd zo. Verandering is pijnlijk. En vóór verandering is er verwarring. De migranten moeten zich bevrijden van de slachtoffercultuur. De woede neem ik op de koop toe. Dat hebben de Nederlandse feministen in de vorige eeuw ook meegemaakt. '

Tegenover de premier staat PvdA-leider Wouter Bos die deze week zei dat het land in een staat van onbehagen en vervreemding verkeert. Ministers zoals uw partijgenoot Rita Verdonk zijn medeschuldig, vindt hij, omdat ze over moslims en Nederlanders praten alsof moslims geen Nederlanders zijn.

'Nee, dat doet Verdonk niet. Wat zij zegt is reactief. Het zijn de moslims die zich in de eerste plaats afficheren als moslims. Verdonk heeft ook gezegd dat veel moslims niet tegen kritiek kunnen. Daar moeten we niet moeilijk over doen. Dat is gewoon een feit. Van Wouter Bos valt het mij vaker op dat hij op de man speelt als hij geen inhoudelijke argumenten heeft. Hij suggereerde dat Verdonk medeschuldig is aan de sfeer die leidde tot de moord op Theo van Gogh. Daarmee ontkent hij de rol van de PvdA daarin van de afgelopen dertig jaar. Het is niet alleen goedkope, populistische politiek, maar ook een gebrek aan zelfreflectie. Daarin zullen wij hem niet volgen.'

In uw eigen partij valt de laatste tijd te horen dat het onliberaal is zoals u zich met de godsdienstbeleving van anderen bemoeit.

'Daar is maar één antwoord op mogelijk: zij zijn begonnen, niet ik. Als godsdienstigen zich bemoeien met het openbare leven en zich in hun publieke optredens baseren op hun geloof, is het de taak van een liberaal om de grenzen van de religie aan te geven. Ik vecht voor vrijheid. Dat is bij uitstek liberaal. Het liberalisme, de drang van de mens naar vrijheid, heeft getriomfeerd over de extremistische trekjes van het christendom en het jodendom, en over het communisme en het nazisme. Nu het islamisme nog. Als het erop aankomt streeft elk individu naar vrijheid en welvaart. Daarom gaan we ook deze strijd winnen. Er is alleen nog wat inspanning voor nodig.'
---------------------------------------
Excuses voor eventuele slijtage aan jullie scrollwiel....


Pannie | 04-02-05 | 09:50

Hahhahhaaa, dikke humor... @de 4e koning :P
-
Uw tas word gestolen en u rijdt de dief dood, mag dit?
a) Ja, want volgens de sharia word voor elk misdrijf lichamelijk gestraft.
b) Nee, je zou weleens je beste mattie kunnen slopen.
De ironie ;)

.KicksAss | 04-02-05 | 09:46

Wie is de grootste kindervriend in holland ?

a sinterklaas
b de kerstman
c peter jan renz
d osama bin laden
e hans

de 4e koning | 04-02-05 | 09:23

Waarom heeft het geen zin om een geel wagentje met daarop de tekst WW te overvallen?
-
-
Ze hebben alleen gereedschap bij zich. Voor WW is er een apart kantoor dat vast op de grond staat en niet weg kan rijden.

Jawel | 04-02-05 | 08:21

Er zal , zeker weten , ook nog wel commentaar van de geiteneukers/moslims/marokkanen/ etc. op het zien/kijken naar de video. Een vrouw moet toch bedekt zijn ???? Ach ja,dan weten ze zelf tenminste hoe ze er uit zien, bloot dan he

hirihiri123 | 04-02-05 | 07:14

Kun je met een auto ook achteruit rijden?
Hoeveel poten heeft een kameel ??
Hoeveel borsten heeft een vrouw ?

hirihiri123 | 04-02-05 | 07:05

wel een tikje laf, dat topless wel, maar heaumeaux niet met een link wordt genoemd,die beiden betreft... Natuurlijk klik k ook alleen maar op de topless link, maar als je dan een politiek correct verhaal probeert te brengeng, moet je ook gewoon doen alsof die heaumeaux je een reet kunnen schelen en r een linkje aan wijden...

zwaffelaer | 04-02-05 | 05:48

There we are...
Nog ff bij Verdonk langs voor de riante oprotpremie. Met liefde zal ik mijn paspoort nog door de plee spoelen van het vliegtuig =on my way out=.
Succes met de Europese provincie Nederland.

MijnZus | 04-02-05 | 01:28

@ mijn zus
Met veel zon en palmbomen. Met alles trouwens zolang het maar niets te maken heeft met rood-wit-blauw

pussycat | 04-02-05 | 01:22

@pussycat:
Kijk.... ook iets met zon en palmbomen?

MijnZus | 04-02-05 | 01:20

@mijn zus
Daar werk ik nu aan......

pussycat | 04-02-05 | 01:11

Oeps: nou heb ik het voorgezegd....

MijnZus | 04-02-05 | 01:04

Is er ook een uitburgeringscursus?
Ik begin onderhand wel een beetje zat te worden van stamppot en wagens met maar 4 wielen.

MijnZus | 04-02-05 | 01:02

Milamber & McCool LOL
Tsja gezakt jongens, terug naar huis..... Volgende keer (?) wel een beetje doordenken ja!

Pannie | 04-02-05 | 01:00

Als we toch offtopic gaan even m'n matties promoten dan:
www.hausmagger.nl/music.htm
> 'kutsong' (Rotterdamse Humor)

Pannie | 04-02-05 | 00:58

@ Milamber.. en het stuurwiel?

McCool | 04-02-05 | 00:36

"Indien u op deze vraag vier heeft geantwoord, gaat u door voor de koelkast."

Sorry, antwoord is voor de meeste personenauto's VIJF en niet vier: vier wielen onder de auto en een reserverwiel.

Milamber | 04-02-05 | 00:34

U rijdt hier door rood.
Mag dat in deze situatie?
Ja, Want er steekt niemand over.
Nee, Want uw vrouw ligt naast u te bevallen en dat is geen reden om een potentieel dodelijk ongeval te veroorzaken.
Ja, Want dan verricht u een goede daad door die tasjesdief die voor uw bumper langsloopt voorgoed het stelen af te leren.

Sjaak.Vleeshaak | 04-02-05 | 00:34

Hey Bitch die ene betaalsite was niet tof, de rest is wel oke, hoe flik je dat uberhaupt?? Ikke niet begrijp...

Pannie | 04-02-05 | 00:18

die FeauteauF*cks zijn geweldig.. kan niet wachten tot morgen

McCool | 04-02-05 | 00:16

Ik ga ff de fux bekijken

Die Bitch! | 04-02-05 | 00:14

@ Die Bitch.. je hebt toch niet op het knopje gedrukt he?

McCool | 04-02-05 | 00:10

Nee

Die Bitch! | 04-02-05 | 00:09

@ pannie,

bedankt voor de reactie, die krijg ik nie vaak.

DJFFF | 04-02-05 | 00:09

Hey Bitch hou die kankerzooi eens bij je...

Pannie | 04-02-05 | 00:07

leuke site Bitch

McCool | 04-02-05 | 00:06

@ Pannie.. shit.. idd vergeten ;)

McCool | 04-02-05 | 00:01

↓

Die Bitch! | 04-02-05 | 00:00

McCool 03-02-05 @ 23:53
- Je fokt door en wacht je tijd af!

Pannie | 04-02-05 | 00:00

VBMO?

McCool | 03-02-05 | 23:59

Boeiende Shit DJFFFFF, en veel reacties krijg jij ook zie ik woehahaha...

Pannie | 03-02-05 | 23:57

Humm, ik begin een beetje gewend te raken aan de onstijlvolle VBMO opmerkingen...

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:56

Moslims zijn nog in de minderheid in Nederland, wat doe je?
- Je sluit jezelf op, gaat een aanslag beramen op ministers en gooit granaten naar de politie als ze aan je deur staan.
- Je zoekt een bekende Nederlander, zegt dat het een varken is en slacht hem daarna ritueel af
- Je past je aan

McCool | 03-02-05 | 23:53

Waar is het 'Land van Ooit'

a) In het buitenland
b) In het Holland
c) Naast de BEfteling
d) Gaat snel komen, nogniethier

OoO | 03-02-05 | 23:49

Mevrouw de Minister?

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:42

@ Die Bitch
Volgens mij mis ik iets... Wie is die hoer dan??

pussycat | 03-02-05 | 23:41

@Pussy
Nu ben je stil he, rukkert?
Pas op, je moeder komt binnen :)

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:40

@ Die Bitch
Volgens mij mis ik iets... Wie is die hier dan??

pussycat | 03-02-05 | 23:40

Waarom is het helemaal niet erg een oud omaatje met geweld van haar tas te beroven?
a-Vrouwen horen zowiezo niet alleen op straat te lopen
b-Elke nederlandse vrouw is zowiezo een ongelovige typhushoer
C-Zij is Nederlands dus discrimineert ze ons

Pannie | 03-02-05 | 23:40

Overigens zou ik wel eens wat moslimas willen inburgeren sommige zijn lekker zonder snor.

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:39

Iedereen hier maar zeiken maar ondertussen doet die lelijke ingeburgerde trol wel iets.

PS: Je zal het maar in je bed vinden... brrr

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:37

@ Die Bitch
Daar heb je gelijk in!!!!!!!!! Stijlloos ;-)

pussycat | 03-02-05 | 23:34

@Pussy
Klopt. toppunt van integratie. Werkt niet!

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:33

Jezuz Die Bitch. Je link doet het niet eens

pussycat | 03-02-05 | 23:32

Je denkt dat de buurman denkt aan sex met je vrouw, daar komt dat zijn zoontje tegen jouw zoon heeft gezegd: ik ga je zus neuken
A je gaat naar de buurman en probeert om het als twee volwassen mannen uit te praten
B je dumpt je vrouw zonder papieren in marrokko en laat je dochter trouwen met haar neef
C Je schiet je vrouw dood en noemt dit eerwraak en laat je dochter trouwen met haar oom

Mellorenz | 03-02-05 | 23:31

ff hoor maar moet je je eens indenken zit je ergens in een of ander normaal land komen er ineens twee blonde witte tieten voorbij of die lelijke kop van Wilders.
pfft.. kom je toch niet meer bij.

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:29

Je slaat een meisje op haar bek in de klas. De leraar pakt je een beetje hard vast.
Wat doe je?
a) je haalt je kleine neefje, die bedreigt de docent, docent is watje, jij wint
b) je gaat naar huis, pakt het grootste mes dat je kunt vinden en maakt 'm ritueel af
c) je spuugt de leraar in zijn linker oog, roept "ik maak je dood, ik maak je dood", en solliciteert bij de Hofstadgroep

TheRealShowstopper | 03-02-05 | 23:28

en waar is die hoer?

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:25

" Op straat roept er een kaaskop 'KANKER TURK NAAR JE', wat doe je?

A) Je bedreigt hem en zegt dat je grote broer hem KANKERDOOD GAAT MAKEN.
B ) Je bedreigt hem en zegt dat je grote broer hem KANKERDOOD GAAT MAKEN.
C ) Je bedreigt hem en zegt dat je grote broer hem KANKERDOOD GAAT MAKEN.

Oblivion | 03-02-05 | 23:23

Ja, laat ze gelijk een HBO studie volgen. Wie betaald dat??

Die Bitch! | 03-02-05 | 23:23

De politie staat voor de deur en zegt dat uw zoon van diefstal wordt verdacht. Wat doet u? (U vroeg zich al af hoe hij aan die nieuwe brommer kwam...)

a) ontkennen, altijd blijven ontkennen!
b) maak de agent uit voor vuile racist!
c) roep "u beledigt mij! ik maak u dood!!"
d) ikku nie schpraiku taal goe, ik roepu zoon, hij vertalu

TheRealShowstopper | 03-02-05 | 23:22

@Mellorenz
Whahahahaha

pussycat | 03-02-05 | 23:18

Je vrouw wil werken wat doe je
A Timmer het hele huis dicht, deuren en ramen en moet sleutel in leveren

B Sla haar helemaal verrot

C Zeg meteen mijn baan op

Mellorenz | 03-02-05 | 23:16

Je vrouw komt klaar, wat zeg je?
Vrouw is hoer
Klaarkomen wat is dat
Hahahaha zeker zonder klit

Mellorenz | 03-02-05 | 23:14

@ pussycat: [set to /onnozelmode]

Jannes van der Wal | 03-02-05 | 23:13

" wat is de reden voor uw komst naar Nederland?

a) ik ben een minderheid in mijn eigen land,
b) daar mag ik geen hoofddoekje dragen,
c) ik wil voor mijn kinderen streng islamitsch onderwijs"

mezz | 03-02-05 | 23:13

@ Jannes
Kom eens in mijn buurt kijken..... Het stikt hier van de allochtonen

pussycat | 03-02-05 | 23:12

''Ook wordt in de film de nieuwkomers onder meer uitgelegd dat begrippen als eerwraak en huiselijk geweld nog niet zo zijn ingeburgerd in Nederland''

Hahahaha!

deej-010 _ | 03-02-05 | 23:10

Jongens waar maken we ons druk om. De meeste allochtonen wonen toch in het buitenland....

Jannes van der Wal | 03-02-05 | 23:09

Kunnen we gelijk ook de evolutietheorie invoegen?

Moslimstudenten hebben moeite met tentamen evolutieleer.
Zie video onder aan www.telegraaf.nl/

Gelukkig wordt er weer een knuffeloplossing gezocht en gevonden!

Nooit meer slapen | 03-02-05 | 23:08

een strikvraag
wie bestaat niet
Allah
God
Sinterklaas

Mellorenz | 03-02-05 | 23:04

"Uw hele dorp in Turkije is reeds geemigreerd naar nederland, waarom komt u nu pas?
a) uw nichtje en toekomstige echtgenote in nederland is pas net 16 geworden
b) uw verloor steeds bij het dobbelen
c) u bent een laatbloeier"

TheRealShowstopper | 03-02-05 | 23:04

[offtopic]

-ontopic:linkspam

EmAiL | 03-02-05 | 23:00

nu de woorden die er echt toe doen:
tasjes radio kopen pioneer boss evisu blingbling ketting scooter wapen hoer wat kijk jij nou dan rennen politie rondhangen job cohen buurtregisseur korting kijken niet kopen geld mes uitkering ziek geen zin werkloos cultuurbehoud eigen gang gaan verwennen subsidie hasj petje schatje vechten aanvallen steken agressie stadswacht schreeuwen lawaai kinderen busje nike familie eer wraak pistool wao ww fiets laptop

depsychosmoker | 03-02-05 | 22:59

er staat twee keer het woordje 'nieuw' in de lijst

Niels | 03-02-05 | 22:58

"Je bent 20 en wilt nu eindelijk wel eens die Mercedes van 100.000 euri. Hoe bereikt u het snelst uw doel?
a) met wiet verkopen
b) met xtc verkopen
c) met cocaine verkopen
"

TheRealShowstopper | 03-02-05 | 22:58

"U werkt 40 uur per week voor 1500 euro netto. Wat doet u verkeerd?"

TheRealShowstopper | 03-02-05 | 22:53

@ Broomstick Als je gewoon de bron bekijkt weet je meteen alle antwoorden en weet je dat je ook meer dan 250 punten kunt scoren

McCool | 03-02-05 | 22:49

@ Broomstock Als je gewoon de bron bekijkt weet je meteen alle antwoorden en weet je dat je ook meer dan 250 punten kunt scoren

McCool | 03-02-05 | 22:49

de boodschap die het land van oorsprong meegeeft: Als je thuisland wint met voetbal ga je als een gek rondrijden in je 190D met nationale vlag en Toeter de hele nacht door.

de bier | 03-02-05 | 22:48

nadruk op ontlasting, betekent dit voor voor mij weer belasting?

mezz | 03-02-05 | 22:47

Hoe kunnen nou 11 personen lager dan 0.0 en 94 mensen hoger dan 250.0 punten hebben gescoort? Nou? Nou?

broomstick | 03-02-05 | 22:47

@ pussycat
Bedoelde eigenlijk de geijkte "respect" eisen...

Je Moedah | 03-02-05 | 22:45

de boodschap die het land van oorsprong meegeeft: Predik het geloof zeg op vragen ja maar doe nee en predik het geloof

Mellorenz | 03-02-05 | 22:41

ik had wel een lijst met 500 WERKwoorden verwacht ;-)

McCool | 03-02-05 | 22:41

@de bier,
"jij moeder tering tyfus hoer",oftewel,
jouw moeder is niet vriendelijk tegen mij.

fuckje | 03-02-05 | 22:40

@ je moedah
Als je dees bedoelt'En ik EIS een verbod op achteruit rijden'
Die was van mij....

pussycat | 03-02-05 | 22:39

@de bier,
"jij moeder tering tyfus hoer",oftewel,
jouw moeder is niet vriendelijk tegen mij.

fuckje | 03-02-05 | 22:39

@je moedah,
samen staan we nog sterker....

fuckje | 03-02-05 | 22:37

"ik weet waar je huis woont!". Mag dat ook? Dat is toch de nieuwe spelling over 5 jaar.

de bier | 03-02-05 | 22:37

@ Fuckje
Nog ervaren in het nieuws toevallig laatst?

pussycat | 03-02-05 | 22:36

@ fuckje
Hoe kon ik die inderdaad vergeten.

Je Moedah | 03-02-05 | 22:36

@pussycat,
achteruit rijden KAN heel effectief zijn.......

fuckje | 03-02-05 | 22:34

@pussycat
Ik vroeg het me af.
Het klonk zo Hans-achtig.

de bier | 03-02-05 | 22:34

@pussycat,
achteruit rijden KAN heel effectief zijn.......

fuckje | 03-02-05 | 22:33

@de bier
vince72 is gaan slapen.....

pussycat | 03-02-05 | 22:31

Ik ben jong, rijk, knap en een pornoster.
. Vince72 03-02-05 @ 22:22

Vince72=Hans??

de bier | 03-02-05 | 22:30

@ Je Moedah,
nog een aanvulling op jouw lijstje;
"Ik EIS respect, RESPECT!!!!!!"

fuckje | 03-02-05 | 22:26

@lapzwans
Laat ik dat nou net niet geloven.....

pussycat | 03-02-05 | 22:24

. Je Moedah 03-02-05 @ 22:18
Wat bedoel je met:
"Geef me je geld!"
"Geef me je walkman!"
"Geef me je mobieltje!"
"Geef me je scooter!"
"Geef me je tasje!"
"Geef me je geit!"
Ze zullen heus niet allemaal ambtenaar worden!?!
--Enfin, DikZak schept nog wat op!--

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 22:24

Francisco hééft toch het internet uitgevonden?

Guido | 03-02-05 | 22:22

Ik ben jong, rijk, knap en een pornoster.

Vince72 | 03-02-05 | 22:22

"We're sorry, but you didn't pass your exam to get a Duch visa."
Een watte visa?
(of mogen we hier alleen maar over nederlandse spelfouten mierenneuqen?)

broomstick | 03-02-05 | 22:21

@lapzwans
hahahaha, hou ik je aan ;-) (btw hoe oud ben je?)

pussycat | 03-02-05 | 22:21

Maar nu ga ik slapen, met een goed gevoel. Want er hangt een kentering in de lucht. Pussy, tot later.

Vince72 | 03-02-05 | 22:20

Je verdient beter pussy, ik denk dat ik dure kleding en juwelen voor je ga kopen.

Vince72 | 03-02-05 | 22:19

Essentie voor een ingeburgerde toekomst biedt tevens:
"Geef me je geld!"
"Geef me je walkman!"
"Geef me je mobieltje!"
"Geef me je scooter!"
"Geef me je tasje!"
"Geef me je geit!"
"Wat kost die handgranaat?"
"Ga dan dood, ga dan dood"
"Ik mag je van mijn geloof geen hand geven, hoer."

Je Moedah | 03-02-05 | 22:18

@ lapzwans
Dus ik ga door voor de koelkast?

pussycat | 03-02-05 | 22:18

Pussy, het antwoord op de vraag: 'Wat is de belangrijkste nationale gebeurtenis in Nederland?' is inderdaad antwoord B.

Vince72 | 03-02-05 | 22:16

10 voor taal: wie vormt de langste zin met alle 23 dubbele woorden in het 500-woorden lijstje?

We laten het erbij z | 03-02-05 | 22:16

Fatima en samira beginnen een belwinkel in de keuken van een grote bank waar zij werken op kosten van de bank. Mag dat?
Ja, want justitie heeft geen prioriteit voor fraude onder de 30.000 euro
Ja, De bank heeft toch geld zat.

de bier | 03-02-05 | 22:14

(rode winkel tas-jongen filmpje)
[Vragen bij deze video]
Is dit normaal gedrag?
A-Dat hangt er vanaf
B-Ja
C-School?

topper_harley | 03-02-05 | 22:14

Wie wordt de staatssecretaris van grote-steden-beleid?
A. Ali B.
B. De heer Tokkie
C. Sybilla, wie kent haar achternaam?

fuckje | 03-02-05 | 22:13

@ lapzwans
Ik doelde op je vraag daarvoor

pussycat | 03-02-05 | 22:11

vince72
vout antwoort, dat nummer was van zijn vriend, ben ff de naam kwijt, zonnevelt heefd het alleen gesongen

MILF | 03-02-05 | 22:09

Heel goed Pussy. Good old Wim Sonneveld. Kan Ali B nog wat van leren.

Vince72 | 03-02-05 | 22:05

Goed nieuws voor figuren die naar de prostitoeta gaan voor een goed gesprek. Gaat het nog eens over wat anders dan "paipen of neuquen?"
--Enfin, DikZak schept nog wat op!--

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 22:05

pff,der komt er dus nooit meer 1 binnen hier,ik,als autochtoon,modaal inkomen had maar een score van 80.
van Jole is toch de uitvinder van het internet,en je vrouw hoort toch eigenlijk 7 meter achter je te lopen,7 stond er niet,dus dan maar 2,33 meter.

prince | 03-02-05 | 22:03

Wie is de staatssecretaris van Interactieve Communicatie?
1. Francisco van Je weet wel
2. Kouwes
3. Marcel van Dam
4. Wat was de vraag?

Don Quichote | 03-02-05 | 22:03

@ lapzwans
Dit is een gok, puur een gok, maar ik denk antwoord B

pussycat | 03-02-05 | 22:03

Van wie is het lied: mijn dorp?

A- Ali B
B- Wim Sonneveld
C- Mc miker G

Vince72 | 03-02-05 | 22:02

essentiele woordenkennis:

wie heeft biotex door mijn semtex gedaan?
Ik beroep me op mijn zwijgrecht.
zorgt dit voer echt dat mijn geit minder op het balkon gaat schijten..
waar is hier het slachtfeest?
Koffie? nee dank u buurvrouw, ik drink niet met varkens
Ik blaas je op Sinterklaas

superjan | 03-02-05 | 22:01

Wat is de belangrijkste nationale gebeurtenis in Nederland. Maak uw keuze.

A- Ramadan
B- Ramadan
C- Ramadan
D- Ramadan

Vince72 | 03-02-05 | 22:00

@Bwahaha, Het is prima als overgevoelige moslims zich tijdens het studeren geschoffeerd voelen over de blote tieten, en besluiten maar niet hier te komen. In elk geval beter dan dat ze hier komen, de blote tieten in het echt niet zien zitten, en ze verboden zien te krijgen door ouwehoeren over identiteit en respect (want zo ingeburgerd zijn ze dan weer wel...)

Muxje | 03-02-05 | 21:58

@lapzwans
tnx

pussycat | 03-02-05 | 21:57

Welja; vescheidenheid = verscheidenheid

stretch | 03-02-05 | 21:57

Allemachtig tachtig prachtig.
Special price for joe today only.
Meisje meisje. Mooi mooi.

superlutser | 03-02-05 | 21:56

Maurits van Nassau was naast Duitser en Nederlander ook:

a) Marokkaan
b) Turk
c) Antiliaan
d) Braziliaan

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 21:55

Pussy, je bent de allerliefste.

Vince72 | 03-02-05 | 21:54

Val ik toch even mooi door de mand; aarbol = aardbol. :-<

stretch | 03-02-05 | 21:54

@lapzwans
Bij die artikels was ik volgens mij niet aanwezig...

pussycat | 03-02-05 | 21:54

Hoe heet de Nederlandse opstandsleider die de spanjaarden het land uitjoeg?

A- Ali B
B- Ramis B
C- Willem van Oranje
D- Achmed B

Vince72 | 03-02-05 | 21:52

Een taaltest?
Let wel; getatoueerd, applaudiseren, vescheidenheid, aarbol, aktentas, ampere.
Tsja, dan toch liever; getatoeëerd, applaudisseren, vescheidenheid, aarbol, aktetas, ampère.

stretch | 03-02-05 | 21:52

Pussy, ik stond bij het verhaal over de gevangenis, en het verhaal over de radardetector. Lief van je dat je meedenkt.

Vince72 | 03-02-05 | 21:50

LOL: We're sorry, but you didn't pass your exam to get a Duch visa.
The bus to Schiphol is waiting for you. Bye bye zwaai zwaai...

Hulde voor de redactie!

Don Quichote | 03-02-05 | 21:49

En wat oud-Nederlandsche liedekens moeten ze ook leeren, anders gaan ze Hirschi disschen. Bijvoorbeeld:
-
Glorie, glorie, glorie, gloria,
Zwart zijn de meisjes van Batavia!
Glorie, glorie, glorie, gloria,
En de meisjes van Batavia zijn zwart!
-
Daar kan Zwarte Rita ook op teeren.
--Enfin, DikZak schept nog wat op!--

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 21:49

De Stijlloze inburgeringscursus Resultaten
Jouw Score: 180 / 250

JOUW SCORE
72.0%

Meki | 03-02-05 | 21:49

@lapzwans
You're welcome
heb je gereageerd op hans worst verhaal? zie nergens 'lapzwans' staan. daarom was je er toch afgegooid?

pussycat | 03-02-05 | 21:49

Wat ook wil helpen bij inburgeren:
Stoppen met alle overheidsfoldertjes in alle talen van de wereld te laten verschijnen.
Het mes snijdt zo aan 2 kanten: het kost minder geld en onze "medelanders" moeten wat meer hun best doen om de subsidieregelingen door te ploegen.
Zo doen ze het in Duitsland al jaren en de resultaten zijn positief

Hodja | 03-02-05 | 21:48

Hoeveel haren heeft een geit?

Vince72 | 03-02-05 | 21:47

Ook behoren zij te weten dat het tegenovergestelde van "hoog" "laag" is, en dat van "niet" "wel".
-------------------------------------------

Dat ze ze maar leren dat "fout" het tegenovergestelde van "goed" is!
Daar gaat het al fout.

dnuts | 03-02-05 | 21:47

Dank Pussy voor je medeleven. Maar oeh, wat ben ik kwaad ....

Vince72 | 03-02-05 | 21:46

Welke zin hoort niet in het rijtje thuis?

A- De Islam hoort bij Nederland
B- De geit is het symbool van Nederland
C- Nederland, door en voor immigranten
D- De Nederlandse vlag bestaat uit de kleuren rood, wit en blauw

Vince72 | 03-02-05 | 21:44

Nog een paar essentials:
"Ik heb last van mijn rug."
"Ik heb een hele slechte jeugd gehad."
"Handen omhoog."

SuperG | 03-02-05 | 21:43

@lapzwans
traan....
geen lapzwans meer....???????

pussycat | 03-02-05 | 21:43

Pussy, ik bedoel dat je soms ineens van de site wordt gegooid, zonder dat je weet waarom. Ik ben nu ingelogd met een nieuwe naam, maar ik ben erg gehecht aan mijn eigen naam, Lapzwans dus.

Lapzwans; een voorbeeld voor iedere burger.

Vince72 | 03-02-05 | 21:42

WTF is een aarbol?

Dat woord staat nl. in het lijstje van 500 woorden.

Hodja | 03-02-05 | 21:41

145 points, dat was het dan, koffers pakken en ongezien de t...
shit, en ik was net bezig om een vlag van 60x60cm op mijn spijker-jek te naaien... hoeft dus nie meer
iemand nog een vrijstaand huisie met 1200m tuin? voor weinig...

MILF | 03-02-05 | 21:41

@vince72
lapzwans wordt gecensureerd? wat bedoel je psies?

pussycat | 03-02-05 | 21:40

En wat zegt Zwarte Rita tegen immigrantes uit landen waar vrouwen altijd topless lopen????
--Enfin, DikZak schept nog wat op!--

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 21:40

verbaasd en ontroerd door de hevige emotie bij bwahaha. Is dit meer schokkend dan de andere dagelijkse blunders van de uitvoerende macht, alhier geprojecteerd met het bekende filter?

Don Quichote | 03-02-05 | 21:39

Blij dat ik weer terug ben.
Lapzwans wordt gecensureerd! Zonder waarschuwing en goed denkbare
reden, zijn mijn spraakmakende comments weggehaald.
Kan de redactie van GeenStijl een verklaring geven voor deze zinloze,
onbegrijpelijke daad? Kan de redactie misschien duidelijk aangeven wanneer
iemand wordt gecensureerd etc? Dan kan iedereen zich tenminste netjes aan de
regels van GeenStijl houden.

Lapzwans; een voorbeeld voor iedere burger.

Vince72 | 03-02-05 | 21:38

Op geenstijl.nl noem je een telefoonnummer van een vieze pedeau dat al 20 000 keer op internet staat. Wordt je geband?
--Enfin, DikZak schept nog wat op!--

Dr. Dik Zak | 03-02-05 | 21:37

Whahaha, ik ben gezakt... Dan maar aan de ramadan....

pussycat | 03-02-05 | 21:36

@rigg dat is niet grappig lonsdale moet je veranderen in marokkaan.

Warrior | 03-02-05 | 21:35

Iemand kijkt lelijk naar je. Wat doe je?
A- je dreigt hem te vermoorden
B- je schopt hem met je vrienden helemaal in elkaar.
C- je negeert hem

Zal nog een hele klus worden om het goede antwoord te raden.

Vince72 | 03-02-05 | 21:33

Essentiele zinnen voor een succesvol verblijf:
"Waar vind ik hier de sociale dienst?"
"Dat heb ik niet gedaan."
"Ik weet niet meer van wie ik deze scooter heb gekocht."
"Weet u misschien een pony in de buurt?"

SuperG | 03-02-05 | 21:33

Je staat in een snackbar. Achter de toonbank staat een ongewassen dikke mongeaul met een Lonsdale trui. Wat doe je?

1#: Je bestelt een broodje shoarma ..
2#: Je grijpt naar je slagersmes en jaagt dat 3 keer door zijn keel ..
3#: Je steekt je, in GeenStijl gestoken, borst naar voren en zegt: 'Zeg heaumeau, doe mij een Sherry van 't vat' ..
4#: Je belt naar je neef, die zijn broer en vrienden belt, die gezamelijk naar je toe komen. Vervolgens ren je de snackbar uit om die nacht de Lonsdaler lafhartig met zijn allen in elkaar te schoppen ..

rigg | 03-02-05 | 21:28

P. Kouwes en Jan Molendijk kunnen van die 500 woordjes ook nog wat leren.

broomstick | 03-02-05 | 21:26

Wat moet je doen als je onvoldoende heb gescoord, als autochtoon, op de extragratis inburgeringscursus?

Heb slechts ingevuld wat iemand zou invullen, als persoon die zou willen inburgeren. Eerwraak was vroeger nog heel gewoon...

Call your pigg Napoleon....

AndréB | 03-02-05 | 21:25

@bwahaha, volgens mij gaat het niet echt om de auto's maar om de zinsbouw, kwoot: "Verder moeten ze het juiste antwoord kunnen geven op een vraag als: "Een auto, heeft die twee wielen of vier wielen?". En dat luidt dan ofwel "vier" ofwel "vier wielen". "
Verder kun je er lang en kort moeilijk over doen, maar iedereen die in nederland ergens in het zonnetje gaat zitten ziet vanzelf ergens een paar tieten. hoef je niet eens moeite voor te doen.

whazaa | 03-02-05 | 21:23

@je moedah
uhm de nederlandse mag niet....
ps hoe moet dat nou op koninginnedag?

pussycat | 03-02-05 | 21:22

"hoeveel wielen heeft een driewieler? "

fuckje | 03-02-05 | 21:22

"hoeveel wielen heeft een driewieler? "

fuckje | 03-02-05 | 21:21

@ bwahaha: Da's niet leuk voor de likkepotjes. Ze heeft wat mij betreft meer wat weg van een aangereden koe die 3 weken in het water heeft gelegen.

Jannes van der Wal | 03-02-05 | 21:21

"hoeveel wielen heeft een driewieler? "

fuckje | 03-02-05 | 21:21

B: hoe on(toe)passelijk

Don Quichote | 03-02-05 | 21:21

@ liberte

De mercedes natuurlijk, en ja ook al wil die naar recht terwijl de marok.... (blabla)

td22 | 03-02-05 | 21:20

Welke vlag mag je hier vooral niet op je al dan niet rechtmatig verkregen tas?

Je Moedah | 03-02-05 | 21:19

"hoeveel wielen heeft een fiets?"

Don Quichote | 03-02-05 | 21:18

Van wie komt deze opmerkelijke uitspraak: "bedankt voor die bloemen"

A. David Hasselhof na een gewonnen race door de Twentsche straten.
B. De immer hardwerkende Paus
C. De nabestaande(n) van een doodgereden tasjesdief.

danyael | 03-02-05 | 21:17

jammer yordi je mist de boot, natuurlijk staat kebab er niet bij... tis nl allemaal indonesisch... iets verder kijken dan de url lang is zeg maar...

Yuur | 03-02-05 | 21:17

Over edits gesproken: -edit- -edit- -edit- -edit- -edit- -edit- en goverdomme -edit- voor die stomme -edit- moge ze -edit- -edit- -edit- -edit- -edit- -edit- -edit- !

bwahaha | 03-02-05 | 21:17

@ liberte
of de mercedes of de geit, daar ben ik nog niet helemaal uit

pussycat | 03-02-05 | 21:16

Het is toch un-fucking-believable dat een minister van het nederlandse kabinet hier mee weg komt?! Dat topless zonnen normaal is op bepaalde Nederlandse plekken, wil toch niet zeggen dat je dan iedere nieuwkomer verplicht tieten laat kijken. Hoe zit het met minderjarigen bijvoorbeeld!? (Om maar niet van de gelovige Moslims te spreken voor wie dit uiteraard bedoeld is.) Dat mens is met deze video en met de zeer denigrerende opmerkingen over auto's (alsof dat lesbo-look-a-like zelf wat van auto's zou weten) toch echt erg te ver gegaan. Waarom grijpt de rest van de kamer niet in bij deze mongoligste minister die we ooit hebben gehad!? Er komt keer op keer enkel en alleen ellende bij haar vandaan! (Jah, ik maak me frikkin' druk nu!)

bwahaha | 03-02-05 | 21:15

en speciaal voor de gevorderden, de volgende vraag : en hoe krijg je die pas verworven uitkering bezorgd bij je 2e huis in verweggistan, en (voor de bonus) hoe houd je dat zo lang mogelijk vol?

whazaa | 03-02-05 | 21:14

pff, hoeveel schrijffouten kan je als Nederlands weblog hebben bij het schrijven van 500 woorden...

Reinout | 03-02-05 | 21:13

@prit:
Te veel tijd? ;-)

On topic:
350 uur zelfstudie, is dat niet wat een gemiddelde student besteed aan zijn hele HBO? (tijd in kroeg en slapend bij verplicht college niet meegerekend)

salp | 03-02-05 | 21:12

Reservewiel?
Stuurwiel?

Moet ik nou terug?

Anita Elleboog | 03-02-05 | 21:11

Echt Nederlands: hoe duur is tie en waar ken ik hem krijgen

Guppie | 03-02-05 | 21:08

btw wat is dat voor vraag: hoeveel wielen heeft een auto?
Konden ze niet wat anders verzinnen. Iets van: Hoeveel is de bijstandsuitkering in ned.?

pussycat | 03-02-05 | 21:07

ik wil ook wel zo'n video, hoe duur is tie en waar ken ik hem krijgen.

|&lt;|_|\/| | 03-02-05 | 21:05

Wordt mij nu het nederlanderschap afgenomen?
Kom ik even goed weg!!!

anti-aanbaklaag | 03-02-05 | 21:03

Kom op, waar gaat dit over?!?!?!

pussycat | 03-02-05 | 21:02

Het woord uitkering wordt als eerste geleerd...

blokje | 03-02-05 | 21:02

'durende film voorgeschoteld met topless zonnende dames en heaumeaux. Ook wordt in de film de nieuwkomers onder meer uitgelegd dat begrippen als eerwraak en huiselijk geweld nog niet zo zijn ingeburgerd in Nederland.'

Ik lig in een deuk hier, briljant echt :D

Kamphuijs | 03-02-05 | 21:02

@Pritt Stift: 502 volgens Open Office

tuco | 03-02-05 | 20:57

Er zitten toch nog aardig wat fouten in dit lijstje!
En dat moet geleerd worden?

Guppie | 03-02-05 | 20:57

@Pritstift: Klopt, jij bent geslaagd.

Fleischbaum | 03-02-05 | 20:55

Ik tel 507 woorden.

Pritt Stift | 03-02-05 | 20:53

Dank u voorbovenstaande edit.
Wat een hondelul.

Jannes van der Wal | 03-02-05 | 20:52

oh ja, eerwraak tolereren we hier niet.

ganzo | 03-02-05 | 20:52

Je zet je auto in een rustige volksbuurt in zijn achteruit. Mag dit?

Jannes van der Wal | 03-02-05 | 20:51

-edit-

Lt. Col. Me | 03-02-05 | 20:50

Nou, op naar de 20 miljoen inwoners zeg ik dan maar :/

Yzord | 03-02-05 | 20:50

je staat met je dikke mercedes op een kruispunt, er komt een kameel van rechts, wie heeft er voorrang?

td22 | 03-02-05 | 20:48

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland