achtergrond

Geenstijl

LIVE! Boston Bomber Djohar Tsarnaev omsingeld

Al het nieuws, informatiestromen en Twitterfeeds focussen nu op één huis, waar een gigantische troepenmacht omheen staat. En hopelijk Djohar Tsarnaev zich in bevindt. Televisiezenders zenden inmiddels met vertraging uit om in te grijpen bij bloederige situaties, terwijl politieagenten de cameraploegen zover mogelijk wegduwen om te voorkomen dat Djohar Tsarnaev via zijn televisiesetje tactische informatie binnenkrijgt. Real life Hollywoodfilm. De politiescanner afluisteren doet u intussen hier. En als de stream saai is kunt u ook altijd nog in het YouTube-kanaal van de dode broer van Djohar duiken.
Update: volgens de vader van de verdachten is zijn zoon een ware engel. Joe. Oom van de verdachten zorgt voor een ongemakkelijke volgende familiereünie door live op CBS het adres van vader te noemen.
Update: Boston Politie: "JOH! KAP EENS MET TWITTEREN!"
Update: pictures.
Update: politie nu ook op zoek naar de Honda van Djohar, die onderweg naar New York schijnt te zijn.
Update: De Honda is inmiddels leeg aangetroffen. Een derde verdachte (jup, een derde verdachte. Complexe situatie is complex) zit mogelijk in een Amtrack-trein van Boston naar New York. Die trein staat stil en is omsingeld.
Update: Er loopt ook nog een oude gek rond met een 'device'. WTF, Boston. WTF. Update: Ook RTL heeft een livestream.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.