Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kouwes sloeg Donner zes keer

Nog steeds geen pica dus weinig respect voor deze schrijfnigger maar dat ben ik gewend want mensen zeggen veel dat ik het ritme van een senegalees heb waar ik zonder meer gelijk in kan geven want je moet mij zien want ik was dus al oldskool toen het voortgezette onderwijs nog uitgevonden moest worden dus dat was dan dus met de jongens van Amsterdam Stadsdeel West De Baarsjes met ons viertjes met zo’n boemboks voor een winkel gaan staan en dan kikten we onze jams er uit op een beat die je toen ook nog gewoon alleen maar lekker vers had dus zonder gepiep en geknor dus niet van de kemikall brothers van die blanke lullen met zwarte homobrillen op hun neusmaarnietheus dat je

denkt die maken geen muziek maar die ontwerpen geile kasteeltjes of zo maar wij hadden echt met zo’n klappende snaredrum van een neger dat je echt de pijn voelde en dan ging ik dansen meestal elektrik boogy en dan was het qua rappen dan meestal wel freestylen met wel bepaalde houvasten dus dat je wel wist dat stadsdeel baarsjes altijd rijmde tot aan mijn schaamheft in jullie benauwde werkmansaarsjes waarop zo’n groenteman dan meestal naar buiten kwam en dan knokken maar wij steeds roepen dat dat negermuziek was en dat ze het niet begrepen en dat doet best pijn dat je dus nu ziet dat veel mensen goede sier maken met wat wij toen al deden want nu is het vijftig cent met een trekharmonica maar wij waren toen al Johny Hoes aan het mixen met bootsy collins en mijn vriend uit die tijd Masterblaster Keepareal The Performance In A Funky Way Just Watch That Ass Spinning Round en Round maar die van zichzelf gewoon Daan de Winter heette die was toen al dus bezig met dolly parton dj slipmatjes die toen ontzettend gewild waren dus waar hebben we het over maar goed lekkere klotenzooi dus allemaal want ik zie nog steeds geen geen pic maar ik denk de lezers moeten er niet de dupe van worden en anders gewoon vanuit den helder qua aanloopje dan in zijn achteruit de redactie van geenstijl binnenrijden en dan maken ze er maar een domme strip van maar dat is lood om oud ijzer.

Okee dan even actueel want starfukkert heeft last van een abses aan zijn binnenbandje van het bekende nederlanders naar binnen duwen qua vuist dan en dat hij dan kan zeggen dat hij die en die tot aan zijn prostaatje in zijn naadje heeft gehad dus doe ik het maar dus even over donner die ik vorige week nog tegenkwam in den haag waar ik was voor de hoeren qua studiemateriaal dan dus ik loop over straat en ik zie donner dus ik heel hard roepen donner donner donner donner pas op achter je en boef laten wij elkaar helpen als er onraad is dus die rare debiel van een gevlekte klootzakkever keert zich om en ik hol er naar toe en hij keert zich om en ik pak hem zo bij die feestneus van hem en ik trek hem over straat naar een paar

vuilniszakken en ik zeg kijk maar eens goed wat de rijken allemaal weggooien maar dat weet jij niet want je zit met je ivoor op een toren kloodtkudt dat je er bent en toen zeg ik wat is de prijs van een pak melk en een brood dus qua test even dat hij na moet denken en nog steeds met mijn vingers om die gok heen en hij spartelen en schreeuwen dus ik zeg nee dat is fout en ik schop hem toch godverdomme met een aanloop op die dikke volgelopen nuttelloze boterhammenworst van hem en toen liet ik hem gaan en toen was hij dertig meter weg en toen schoot

ik hem een verdovingspijl in zijn zijkant dus dat je nog zes meter doorloopt en dat je denkt wat voel ik nou en dat je dan als een nijlpaard naar de grond gaat want dan zit er zo’n pijl in je reet en dan wordt het gevoelloos en toen heb ik die donner eerst zes keer tegen zijn hoofd getrapt voor de mensen in azieje en toen nog even met hem lopen slepen met zijn rug over de straat dat hij ook eens voelt wat het is om homo te zijn en toen heb ik hem mijn rap voor azie in zijn niet verdoofde oor gezongen die als refrein heeft het volgende dat kleine beetje water, wat zit je nou te zeiken wij waren slimmer want wij bouwden dijken en dat vond hij wel te gek geloof ik want hij kreunde dus ik meteen weer vol op zijn stuitje het licht uitgetrapt.

Maar goed dat maak je dus mee als je je ogen maar openhoudt en dus niet bezig bent met popi zijn en gewoon je leven leven tot op het bot maar dat is iets voor een andere keer want nu wacht ik op die pika en anders mooi niet dan want waar hebben we het over.

Reaguursels

Inloggen

logisch dat je via een totale en zeer anders dan voorheen en toch verglijkend en direct met de touch van een viandel met wat horeca saus in de vorm van een soort expansiedrift zonder dat ik direct kan zeggen zo dat is slagvaardig maar niet onduidelijk getruceerd in een complot van incomplete completa alcohol weet je.

magic mike | 27-01-05 | 00:14

@Tinuss
(...)praat niet zoveel poep.

Prachtig... Ronduit prachtig. Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Ceristimo | 26-01-05 | 00:15

shit, wat een ongelooflijk ergelijk taalgebruik weer! soms begrijp je niet eens wat er staat omdat het zo krom is. Gebruik toch punten en praat niet zo veel poep.

Tinuss | 25-01-05 | 22:04

kijk even in het postje van 16:35

Okay er staat geen oorlog maar Krieg. Verder neem ik nauwelijks de moeite om Kouwes te lezen. Ben alleen Solidair aan een goede vriend. That's all

Sunnygirl | 25-01-05 | 21:45

Oh ja:

Kouwes == GOD!

Of had ik dat al gemeld?

Haring Henkie | 25-01-05 | 21:31

Wat een interessante discussie, Sunnygirl!

Inderdaad mag worden aangenomen dat StarF*cker bedoelt wat hij schrijft, anders zou hij het niet opschrijven, dunkt mij. Nergens heb ik iets over 'oorlog' gelezen. Maar ja, wie niet werkloos thuis zit mist af & toe wel eens een postje of een comment. Wellicht kun je me even wijzen waar het betreffende commentaar staat.

Voor zover ik het eruit opmaak is juist Donnert het onderwerp van spot in het lapje tekst van Kouwes (voor een definitie van 'column' raadplege men het beste de dikke Van Dale). Het plaagstootje naar StarF*ckert mag geen naam hebben.

Wat betreft jouw aannames ben je misschien wat voorbarig. Dat iemand Kouwes schrijfsels leuk vind betekent nog niet automatisch dat diegene graag onderwerp van spot zou willen zijn. De logica daarin ontgaat me.

Maar onschuldige opmerkingen als "starfukkert heeft last van een abses aan zijn binnenbandje van het bekende nederlanders naar binnen duwen qua vuist dan en dat hij dan kan zeggen dat hij die en die tot aan zijn prostaatje in zijn naadje heeft gehad" kunnen alleen het ego kwetsen van kleingeestige miereneukers. Maar het lijkt me geil dat *fuckert zo kleinzerig is.

Probeer er de humor van in te zien. Ik zie hem namelijk wel. En lukt het je niet... sla zijn stukkies dan gewoon over!

Haring Henkie | 25-01-05 | 21:30

@ Haring Henkie
Als StarF*cker schrijft oorlog, dan bedoeld hij oorlog. En dat is niet direct een reactie van iemand die nou zo content is met de columns van Kouwes. Voor zover je ze uberhaupt als Columns mag betitelen. Jij vind Kouwes leuk en dan ga ik er maar van uit dat jij het ook leuk te vindt door hem te worden afgezeken. Als jij dan het lijdend voorwerp en tevens onderwerp wordt voor de Kouwescolumn is iedereen blij. Dan is het humor voor degene waar de column over gaat. Kan de zeer beperkte groep kouwesfans toch door hem worden ondergescheten en missen ze het gezeik over interpunctie. Kan naast het communistenfilter ook een kouwesfilter in gebruik worden genomen?

Sunnygirl | 25-01-05 | 19:56

@TFM
Je hebt helemaal gelijk. Ik heb het niet goed gelezen, dus was mijn opmerking onterecht, waarvoor excuses.
Voor de rest kan ik niets anders dan geheel instemmen met je laatst geschreven comment.
De vergelijking is inderdaad te veel eer voor Kouwes. Ik bedoelde het dan ook in de zin van dat Kouwes het wel probeert, maar het hem absoluut niet lukt (check ook bovenstaande comments)
Ik zie er trouwens geen probleem is, als jij en ik het eens zouden worden;), maar om met Kouwes af te sluiten:
Waar hebben we het over?

Ceristimo | 25-01-05 | 18:54

@Ceristimo
Wel eens van Wim Helsen gehoord?
Bekend ook bij groter publiek van zijn bijdragen aan VARA-Laat (varietee.vara.nl) als Generaal Maurice.
Daar lijkt Kouwes ook een beetje (veel) op. (Zie zijn programma Heden Soup)

By the way dat je je aangesproken voelt door die Elvis-onzin is onterecht, want als je goed leest dan hoef je er niet uit op te maken dat het over jouw gaat.
Maar het is leuk meegenomen. ;)
Wat kan mij mensen schelen die over interpunctie zeiken man?
Ik denk ik zeik even een mopje mee.

Als laatste: Kouwes vergelijken (zij het voorzichtig) met Brusselmans en Teeuwen is veeeeels te veel eer voor die Kouwes.
Zijn stukjes zijn erg leuk en grappig hier en daar, maar de woorden: "Meesterlijke zinnen" en "geniaal absurdisme" zijn vooralsnog niet aan de orde.
Om heel eerlijk te zijn.

Zometeen worden we het nog eens, dus ik laat het hier maar bij. ;)

TFM | 25-01-05 | 18:11

@TFM
"Dan zou ik weer zo'n wannabe Elvis-imitator zijn die Elvis niet kan imiteren en daardoor eerst maar eens even op Kouwes zijn ongetalenteerde quasi-creativiteit loslaat bij wijze van oefening, in de hoop ooit zo goed te worden als zijn grote voorbeeld Jack Baily uit Bradsville Arizona die op onnavolgbare wijze Elvis kan imiteren.
Zulke mensen word ik ook niet goed van."

Nee, gelijk heb je, van mensen die lopen te imiteren, wordt ik ook kotsmisselijk. neem bijvoorbeeld Kouwes, mixje alla Brusselmans en Hans Teeuwen.
Hoe jij erbij komt dat ik Elvis wil imiteren weet ik niet. Maar even voor de duidelijkheid, die regel die jij daar aankaart was geheel mijn eigen vinding, en heeft niets met Elvis of wie dan ook te maken.
En nou geen domme opmerkingen meer maken hè?

Ceristimo | 25-01-05 | 17:38

Kouwes rulez nog steeds. Je ziet ook progressie: Kouwes heeft een nieuw woordje geleerd: "dus". Jaja, die woordenschat van hem wordt nog eens wat!

RokerT | 25-01-05 | 17:33

@Ceristimo:
"En ik weet niet of je je een King mag noemen, als je keihard wordt afgezeken door vrijwel iedere bezoeker van Geenstijl"
Oei, dat zal inderdaad pijn doen ..
Man, normaal betaal je 50 euro om door een goedkope oosteuropese hoer als Golden Shower-fanaat een geel regenbuitje te mogen ontvangen..

Kouwes is allang blij dat het hier een stuk goedkoper mag ...

RM-rf | 25-01-05 | 17:32

@Ceristimo
"En voor de mensen onder ons die zeiken, dat wij niet moeten zeiken over het ontbreken van interpunctie... maak dan een vuist en gebruik ze in je eigen post's ook niet." zeg je.
Dan zou ik weer zo'n wannabe Elvis-imitator zijn die Elvis niet kan imiteren en daardoor eerst maar eens even op Kouwes zijn ongetalenteerde quasi-creativiteit loslaat bij wijze van oefening, in de hoop ooit zo goed te worden als zijn grote voorbeeld Jack Baily uit Bradsville Arizona die op onnavolgbare wijze Elvis kan imiteren.
Zulke mensen word ik ook niet goed van.
Maar dat is dan altijd nog beter dan die eenregelige posts hier: "Wel eens van interpunctie gehoord??"
Tegen die mensen wil ik alleen maar zeggen: "Wel eens van vruchtwaterpunctie gehoord??" en dan als ze hun mond open doen snel erachteraan zeggen: "Was retorisch bedoel hoor want ik weet het antwoord al." En dat meteen eroverheen: "Nee, jij hebt niet van vruchtwaterpunctie gehoord en je ouders ook niet, want dan hadden ze zich wel twee keer kunnen bedenken voor ze iemand op de wereld zouden schijten die zijn hele leven doorworstelt met de (hopelijk) terminale ziekte zichzelf bezig te houden met het opspeuren van spaties in stukjes tekst waar volgens hem toch echt een klein stipje zwart had moeten staan."
Maar dan als het puntje bij het paaltje komt en hij vind iemand die dan wél inter-kutwoord-punctie gebruikt in zijn of haar tekst, vervolgens daar dan weer van gaat zeggen: "Ja, gebruik jij dan ook maar geen interpunctie meer".
En zo heb je het toch weer voor elkaar gekregen dat je je obsessie op succesvolle wijze in je dagelijks leven hebt weten te implementeren want waar hebben we het over? ---> Juist, interpunctie.
En zo is alles weer gecovered.

TFM | 25-01-05 | 16:55

Wat leuk dat je google hebt ontdekt, Sunnygirl. Maar het is me verder niet duidelijk wat je nu precies bedoelt. Overigens kom je nogal heetgeblakerd over. Misschien moet je eens proberen sites als deze wat minder serieus te nemen, en de inhoud van het geschrevene wat meer te relativeren.

Ik mag toch hopen dat onze StarF*cker beter weet en zich niet direct op zijn pik getrapt voelt door zo'n klein speldeprikje van Kouwes.

Haring Henkie | 25-01-05 | 16:19

Kouwes rules, big time. Kouwes is gewoon het huidige puinfilter van GeenStijl om jankers, kanaallikkers en andere meelopers goed op de kast te krijgen in de hoop dat ze opzooien. En dat lukt aardig.
Altijd maar heerschende teksten, scherp sarcasme, botte opmerkingen en alle punten en komma's op z'n plaats gaat ook vervelen. Kouwes is nieuw, verfrissend en slaat helemaal nergens op. Kortom absoluut geen stijl.

Moham Madly | 25-01-05 | 16:17

@ Haring Henkie 25-01-05 @ 14:26
Als jij de hunor van Niceau wel kan waarderen, dan vind je het vast niet erg als in de volgende Kouwes column het lijdend voorwerp bent. Dus bij deze alvast een link naar Google
www.google.nl/search?q=Haring+Henkie&a..., Kan jij lekker door de stront worden gehaald. Dat is de specialiteit van Kouwes. En Kouwes is pas tevreden als hij uitendelijk voor de zoveelste keer ergens uitgekost wordt. Ben benieuwd of dan nog steeds Kouwes.

Sunnygirl | 25-01-05 | 15:50

@ RM-rf
Dat gebral slaat natuurlijk als een pik op een drumstel met een kutgeluid.
Het lullige van een alias is namelijk dat niemand weet dat ik het ben, komt nog bij dat ik geen plaatje bij mn comment zet, dus ik vraag me dan hard af aan wie ik mijn zogenaamde niet-kansloosheid bewijs.
En ik weet niet of je je een King mag noemen, als je keihard wordt afgezeken door vrijwel iedere bezoeker van Geenstijl, die enkeling die zijn posts niet leest, en daardoor vol lof reageert, daargelaten. Daarbij, misschien wel jouw King, maar toch zeker niet de mijne.
En nog steeds van jou geen reactie op wat hij nu probeert duidelijk te maken?

Ceristimo | 25-01-05 | 15:33

@Ceristimo:
"Die gefrustreerde heaumeaux [..] wil alleen een plaatje op geenstijl. Zodat hij aan al zijn "vriendjes"kan laten zien: Ik ben groot, ik sta op Geenstijl, ik ben niet meer kansloos, ik ben íéts"

Dat is een waarlijk mooie omschrijving van het basis-konzept achter zo'n 'interactieve reageer-site..

We zijn allemaal gefrustreerde heaumeaux die hun niet-kansloos zijn moeten bewijzen door op deze site te komen.. Kouwes is gewoon onze King omdat hij de ultieme FirstPost mag plaatsen...

Enkel Bootsy is nog hoger, want die liep rond in glimmende strakzittende pakken en en had een bril met sterretjes erop.

RM-rf | 25-01-05 | 15:13

GeenStijl heeft altijd scherpe logs, duidelijke taal en de botste en mooiste opmerkingen. P Kouwes haalt dit keihard onderuit met zijn gebral over politiek gezeik waar hij waarschijnlijk zelf niets van snapt. Humor? Nee. Zielig, meelijwekkend gezeik? Ja.
Meneer moet eens leren te schrijven, zodat we van hem kunnen genieten. Interpunctie, sarcasme, botte opmerkingen zijn waar de heerschende teksten van GeenStijl uit bestaan. Stuk voor stuk punten die in dit verhaaltje ver te zoeken zijn.
Leuke poging hoor, maar nu leuk geweest. In de stijlloze prullenbak mikken, deze crap.

rigg | 25-01-05 | 14:51

Gelukkig zijn er vele soorten humor, rsp. Die van Kouwes is duidelijk niet de jouwe, dus sla zijn stukkies dan gewoon over.

Haring Henkie | 25-01-05 | 14:26

ach hij ruled helemaal niet. Lees zijn vorige stukken en vertel mij een toegevoegde waarde eraan of enig moraal erin? Als hij grappig probeert te zijn doet ie het maar op een andere weblog.

rsp | 25-01-05 | 13:28

@Rm-rf
Waar jij vandaan haalt dat ik het woord heaumeau gebruikt zou hebben, weet ik niet. Ik heb ook niet gerept over zijn spelfouten. Heb je wel gelezen wat ik daar postte? Blijkbaar niet.
Ik begrijp nu wel waarom jij Kouwes kan waarderen. Jij lult ook alleen maar onsamenhangend van de hak op de tak. Wake up, Kouwes in verband brengen met Inspecteur GadGet. Kouwes had het je niet verbeterd. Al zal dat voor jou, groot Kouwes-aanbidder, enkel een compliment zijn.
En als jij Kouwes zo donders goed begrijpt, vertel me dan alsjeblieft wat hij heeft getracht te zeggen.
Zoveel tekst, om niets. Die gefrustreerde heaumeaux (ja, nu gebruik ik hem wel, hulde aan de cliché-geenstijl woorden) wil alleen een plaatje op geenstijl. Zodat hij aan al zijn "vriendjes"kan laten zien: Ik ben groot, ik sta op Geenstijl, ik ben niet meer kansloos, ik ben íéts.
Zoals al eerder gezegd, laat hem zijn ongenoegen over het niet krijgen van een plaatje spuien op zijn eigen weblog.
En wat dan de rest van dat veel te lange verhaal daar deed.... ik weet het écht niet meer, maar misschien kan jij het me duidelijk maken.

Ceristimo | 25-01-05 | 13:26

P.Kouwes Rulez , Interpunctie me reet..!!! (titel voor een boek misschien.) Ik ken 'm wel waarderen die dyslectische mega megaux.
Wat mij betreft krijgt 'tie z'n pica

zwabbah | 25-01-05 | 13:08

de stukjes van Kouwes zijn goed, enkel het commentaar begint me te vervelen.

Vooral die 3 alinea-reacties zoals Ceristimo hem post:
Duidelijk de moeite gedaan om je afschuw met de hippe geenstijl-clichewoordjes in te bedden: heaumeau, ongezien de tiefus en lutser als betiteling gebruiken en dan klagen erover dat iemand spelfouten benut als een 'gag'... halloo?

Enkel is 'Wake up, Kouwes!' eentje die we er in kunnen houden, doet me bijna denken aan het mythische 'Go Inspector Gadget!' of 'Thunderbirds are Go!'..

Wake up Kouwes and turn that Mother Down...
Masterblaster Keep-a-Real ...

RM-rf | 25-01-05 | 12:56

Leer nu gvd eens een keer behoorlijk AN te schrijven lamzak. Vooralsnog betreffen deze stukjes loze serverruimte.

ip_ban_no3 | 25-01-05 | 12:32

miscshien is het een goed idee om iedereen een mailtje naar geenstijl te sturen. Misschien moeten we hun maar duidelijk maken dat hij geenstijl.nl neerhaalt. Ze staan bekend om hun scherpe logs, maar kouwes kan echt niet!

rsp | 25-01-05 | 11:54

Van Kouwes bedoel ik dus... au... au... au...

Hölzenbein | 25-01-05 | 11:31

Ik krijg hier ontzettende hoofdpijn van...

Hölzenbein | 25-01-05 | 11:30

Van deze ongeïnspireerde bagger ga ik zo langzamerhand kotsen. Het was al ronduit rotzooi wat hij op Geenstijl neerplempte, maar nog te overleven als het maar bij één keer bleef. Nu hij blijkbaar een vaste plek heeft gekregen, is het duidelijk dat Geenstijl niet meer hetzelfde is.
Laat die lutser toch ongezien de tyfus krijgen. En voor de mensen onder ons die zeiken, dat wij niet moeten zeiken over het ontbreken van interpunctie... maak dan een vuist en gebruik ze in je eigen post's ook niet.
Daarbij, het is duidelijk dat die mensen die dat zeggen de stukjes niet zelf gelezen hebben, maar wat lopen rond te krijsen als kippen zonder kop. Als je het gelezen zou hebben, dan had je wel doorgehad dat het onoriginele, overgepende, bandtbreedte vervuiling is.
Ergens krijg ik het vermoeden dat Kouwes teveel naar Hans Teeuwen heeft gekeken, en teveel Brusselmans heeft gelezen.
Wake up Kouwes, jij komt er niet dichtbij, in de verste verte niet.
Dus doe jezelf, ons en Geenstijl, en überhaupt internet in het algemeen een grote lol, stop met deze troep en ga je zelf amuseren met je penispomp.

Ceristimo | 25-01-05 | 11:10

Kouwes, van het interpunctie bevrijdingsfront!

Nooit meer slapen | 25-01-05 | 10:16

@apocalypse
Nou, die figuur op fok heeft toch wel een andere stijl vind ik :) kouwes heeft helemaal nog nooit van leestekens gehoord, en die zie ik daar toch zeker :)

Maka | 25-01-05 | 08:20

Zet Kouwes snel terug in Artis tussen de andere nijlpaarden....
Overigens ben ik vóór een totaal Wigger-verbod op Geenstijl

burnie | 25-01-05 | 07:53

Trouwens, het inbouwen van een edit knop kan ook geen kwaad denk ik, maakt het makkelijker om hier en daar een overbodige werd of was weg te halen.

Apocalypse | 25-01-05 | 03:24

Hm.. ik wilde net gaan posten dat ik Kouwes' stijl wel verdacht veel op die van Nico vond lijken en na even een korte zoektocht in de comments werd was bevestiging al snel gevonden zie ik. Het deed mij in elk geval sterken aan de schrijfsels van attelenooje op fok, uit een ver verleden :) forum.fok.nl/topic/65342

Apocalypse | 25-01-05 | 02:30

oh... dat was je grap :)

Blauw | 25-01-05 | 01:47

@ stretch: Leer eerst eens nederlands! Voordat je je grapjurk aantrekt.

Blauw | 25-01-05 | 01:45

Ergens in de reacties staat ook al een poll!

Sunnygirl | 25-01-05 | 00:30

@ rsp en nuoffnooit
Mijn stem heb je, ben het helemaal eens met jullie. Dat je even niks te melden hebt okay. En dat de een komma's- en puntenfobie hebt. Kan ik mee leven maar dat je column na column niets te melden hebt en andere columnisten zo gaat lopen afzeiken en dat zo'n beetje het enige is wat je kan. Dan mag je van mij snel optiefen! Wat Kouwes doet is verdeeldheid zaaien op GS. Gewoon pathetisch!

Sunnygirl | 25-01-05 | 00:27

kunnen jullie deze kouwes svp een ip-ban geven conform jullie eigen huisregels, want het slaat niet alleen nergens op, het is volkomen in strijd met het betamelijke, niet geestig en vergezocht. kort samengevat: bagger en volkomenkut.com

nuoffnooit | 25-01-05 | 00:20

Kunnen we geen petitie aanmaken, dat hij nu echt moet oprotten?

rsp | 25-01-05 | 00:11

die kerel moet nou echt oprotten hoor, vind het nu niet leuk.

rsp | 25-01-05 | 00:07

Een eigen log, dat word èn een hit èn normale mensen zijn van die gast af...

Galileo | 25-01-05 | 00:03


KOUWES rules, briljant!

absurdisme 4 life!, tering tering heren, wat een stelletje politiek correcte interpunctie nichten zijn de meeste hier zeg, je kan wel merken dat P .Diddy. Kouwes de echte aard van de gemiddelde bezoeker naar boven brengt.

Hier, nog een stel leestekens, pak de zaaddoek maar uit de kast heren! . , . , ", ",'

Oh ja, F7 in Word is natuurlijk reinste porno van zuiverste kwaliteit ?

stijllozeregistratie | 24-01-05 | 23:58

@ EmAiL 24-01-05 @ 17:03

Sunnygirl | 24-01-05 | 23:55

Gewldig deze man moet blijven, waar blijft de p. kouwes merchandise?

finz | 24-01-05 | 23:50

Kouwes schrijfstijl samengevat in een nutshell;
gooi een willekeurige correcte Nederlandse tekst in de vertalende machine het Nederlandse bijvoorbeeld Engels. Gooi van die verkreeg de Engelse teksten in een vertalende machine van het Nederlandse Engels. En versluierd, is volledig geschroeft de tekst op zijn Kouwes! Indien noodzakelijk herhalen sommige tijden met kussen precies de graad...

stretch | 24-01-05 | 23:36

Kouwes is gewoon om een slappe piemel van te krijgen. Als je die foto alleen al ziet wordt je spontaan monogaam. De laatste levende zaadcel kapt meteen met functioneren.

Die Bitch! | 24-01-05 | 23:27

Kouwes heeft zeker veel Geeraerts en Buiswater gelezen dat hij hier de boel even komt volplempen met zooi waar je sowieso geen wijs uit wordt............*bhurp*/

Opa-Buiswater | 24-01-05 | 23:25

Zwaar off-topic: Maar wat is dit?!
Qoute:Juridisch Adviesbureau

Wij zijn gespecialiseerd op Vreemdelingenzaken.

Heeft u problemen met u verblijfs status, of met u documenten,
vraag vrijblijvend voor info:
Wilt u Familie of kennisen laten over komen, ook daarbij kunnen
u bij helpen.
Alle info: wat u weten wilt, wij staan u graag bij,
Wij kunnen ook u zaken behandelen op Vreemdelingenzaken
vreemdelingenrecht@.../Quote

Gevonden op uhh Markplaats?!

krullenbol | 24-01-05 | 23:15

6 x daags 20 mg Ritalin en bij overlast een mooie witte Zweedse band zou mijn voorschrift zijn.

krullenbol | 24-01-05 | 23:09

Arni, die Tyfuszooi is niet te lezen !

Kees Kogel | 24-01-05 | 23:04

ik zeg de tering!

Die Bitch! | 24-01-05 | 22:56

Ik vindt wel eens wat anders voor de verandering. Het brengt iig goed leven in de brouwerij. En als het je niet interesseerd, lees het dan gewoon fijn niet.

.Arni | 24-01-05 | 22:55

Saai.

Odoaker | 24-01-05 | 22:40

nee

Die Bitch! | 24-01-05 | 22:26

Oh ja:

Kouwes == GOD!

Haring Henkie | 24-01-05 | 22:21

LOL @ TFM

En laat vooral die ameubes die zelf het verschil niet eens weten tussen de woorden "eens" en "is" aub ophouden over het al dan niet ontbreken van een paar leestekens.
Daarnaast: de heren geleerden zorgen met hun onbegrijpeloze groene boekje zelf voor het uitsterven van het hedendaegsch Nederlansch. Over een paar decenia schrijf je zelfs het nationaal dictee gewoon volledig uit zoals je het lult, al dan niet met hier & daar een leestekentje om het einde van een hoofdstuk aan te geven.

Haring Henkie | 24-01-05 | 22:21

Mischien moet Donnert hier wat terreur maatregelen toepassen.

Die Bitch! | 24-01-05 | 22:07

wat een sukkel

Die Bitch! | 24-01-05 | 22:06

Kouwes was even leuk, maar de lol begint er nu toch wel wat af te raken.

Araya | 24-01-05 | 22:05

ik zeg de tering!

Die Bitch! | 24-01-05 | 22:05

P Kouwes veegt op vermakelijke wijze de vloer met de interpunctie-sukkels.
Ik verdenk hem ervan dat ie de reacties altijd leest, en dan mensen op een stijlloos-onwaardige bekakt-uit-de-hoogte-overspannen-leraar-Nederlands manier ziet zeggen: "Hmmm interpunctie, interpunctie... wat is er toch mis met interpunctie"
Nou wat er mis is met interpunctie is dat jullie (voel je maar aangesproken ja...) je daar als een van die fluffy semi-schattige boomkoalas aan vast moeten klampen omdat je anders uit je naar Belindas stinkende mentholbladerenboom valt... en nee, dat kunnen we niet aan, dan raken we in shock.
Dus wat doet die Kouwes, die leest dat en denkt: "Nou misschien moet ik maar eens wat minder interpunctie gebruiken"
En groot gelijk of dat ie heeft ook.
Wel een tip voor mensen die bang zijn voor geen komma's en geen-punten: Let op de woorden: "Dus waar hebben we het over" en "Want daar hadden we het over"
die markeren namelijk het eind van de terzijdes.. en voeren je weer terug naar de werkelijke essentie van de zin.
Als je die onthouden hebt tenminste want ja, zo zonder die leestekens raak je nogal in de war he? En dan zijn we plotseling van ons apreaupeaux.
Het enige wat er dan nog over blijft voor je is zeiken over kommas en punten en over hoe je er niks van begrepen hebt.
Nou ja, des te meer te lachen ook voor de rest zullen we maar zeggen.
Laat mij nou voor een keer eens positief blijven.

TFM | 24-01-05 | 22:01

Wat flashmobben was voor de gemiddelde minderjarige Fok'er, is deze kneus voor de toekomst van GeenStijl. Ongelooflijk, retardisme a la BNN opleuken met een retecooltaaltje, en de verloedering slaat zelfs hier toe. Zelfs de meest bijbelvaste GS-bezoeker zal spontane euthanasie aanmoedigen voor dit soort geleuter. Einstein-in-reserve en dan een tandje hoger.

spambam | 24-01-05 | 21:30

P Kouwes meer, meer, meer !!!!
snel tot de volgende keer !!!!

kneuterzak | 24-01-05 | 21:17

@moham madly "Ondertussen verraden zijn stukjes een behoorlijk gevoel voor compositie die vervolgens met opzet taaltechnisch en inhoudelijk ruimschoots verneukt wordt"

<knip>homo<knip>lullen<knip>homo<knip>vloek<knip>scheld

Lees het nog eens, kijk naar z'n foto, kijk naar een vorig 'stukje' en het Pieter Baancentrum heeft nog jaren genoeg arbeidsplaatsen.

spambam | 24-01-05 | 21:16

mensen, je hoeft het niet te lezen hoor :)

sluttek*t | 24-01-05 | 21:03

Kouwes rules, laat dat duidelijk zijn.
Volgens mij lacht de redactie zich te barsten om de commotie die deze 'schrijfnigger' onder de vaste klanten veroorzaakt. Compleet met een heuse poll om de gevreesde gastcolumnist weg te krijgen.
Ondertussen verraden zijn stukjes een behoorlijk gevoel voor compositie die vervolgens met opzet taaltechnisch en inhoudelijk ruimschoots verneukt wordt. Vermakelijk toch?

Moham Madly | 24-01-05 | 20:58

(at)Pannie
Graag gedaan. Hij is niet foutloos (woordje (nu) even wegdenken), maar wilde het vooral ook graag zelf begrijpen. Mocht de heer Kouwes nog vertalingen nodig hebben voor zijn columns (of in het dagelijks leven) dan wil ik hem daarbij graag van dienst zijn.

Scylla | 24-01-05 | 20:47

welgeteld 1 komma en 2 punten in zo'n enorme lap tekst :D

Snuiter | 24-01-05 | 20:42

Scylla bedankt voor de vertaling.

Pannie | 24-01-05 | 20:34

@Scylla

kijk das beter... ik was na de eerste alinea afgehaakt. maar nu kan ik het wel lezen!!

grappig stukkie, maar toch waar zijn de onthullingen van vroeger. Tegenwoordig is het of een beetje stom lullen of er worden hier stukjes gepubliceerd die je ook op nu.nl kan lezen.

Steef | 24-01-05 | 20:13

Het niveau van deze sijt daalt, waar is die goede oude tijd dat Otten ontmaskerd werd, breezah's aan het licht werden gebracht en Prins werd uitgemaakt voor hoer?

Harrie Nak | 24-01-05 | 20:06

En wederom geweldig vermaak tussen alle politiek/juridische onheilsberichten. Kouwes ga zo door!

DeKeet | 24-01-05 | 20:06

Wat een gemekker en gezeur op het ontbreken van leestekens. Het blijven woorden met een inhoud. Wie er geen 'kloot' van snapt, moet de IQ-test nog maar eens opnieuw doen.
Wel een grote bek, maar te lui om het artikel door te spitten; getuigd van het niveau van nul.
Kouwes: bring it on! Laat de ondergemiddelde lezer lekker achter je en "doe gewoon je ding." Wat nieuwe rariteiten op Geenstijl is goed en houd lezers scherp.
*Wie het beter kan, mag het zeggen*

Anoniempje | 24-01-05 | 19:59

kan de redactie mij even uitleggen waarom de heer Molendijk gebant is terwijl we dit wel voor onze kiezen krijgen.????

supernatural | 24-01-05 | 19:59

@ dental
Daar zou ik blij mee zijn. Om dit te begrijpen moet er een steekje los zitten

Sunnygirl | 24-01-05 | 19:50

Wellicht ligt het aan mij maar ik begreep hier geen ene kloot van.

dental | 24-01-05 | 19:35

Ik zag laatst zo'n rapgroep uit omgeving Hoorn - dat was ook zo'n ongeinterpunctueerde woordenbrij...

donkeypunch | 24-01-05 | 19:29

@ muggs .. er is geen samenvatting van te maken, het is een reeks nutteloos, hersenloos gebral .. die gast weet niet eens waar hij het over heeft, hij mikt maar wat toffe woordjes bij elkaar .. dwaas

rigg | 24-01-05 | 19:28

Ik kan een verhaal als dit niet eens lezen.. verschrikkelijk, echt te erg.

Misschien kun je voor mensen als mij een soort van samenvatting onder het geheel zetten.

muggs | 24-01-05 | 19:24

Zo dat was een poging tot vertaling, ik begrijp het nu!

Scylla | 24-01-05 | 19:21

Ok. Nu even actueel want StarFucker heeft last van een abces aan zijn binnenbandje (?). Dat komt van het naar bekende-nederlander-naar-binnen-duwen met zijn vuist, zodat hij kan zeggen dat hij die tot aan zijn prostaatje in zijn naadje heeft gehad. (moeilijk te vertalen).
Dus heb ik het maar even over Donner, die ik vorige week tegenkwam in Den Haag, waar ik was om naar de hoeren te gaan. Ik liep over straat en ik zag Donner. Ik riep heel hard: ?Donner, Donner, Donner! Pas op achter je! Een boef! Laten wij elkaar helpen als er onraad is?. Dus die debiele gevlekte klootzakkever draait zich om en ik hol naar hem toe. Hij keert zich om en ik pak hem zo bij zijn feestneus en ik trek hem over straat naar een paar vuilniszakken en ik zeg ?Kijk maar eens goed wat de rijken allemaal weggooien. Dat weet jij niet want jij zit in je ivoren toren! Klotekut die je bent!?. En toen zei ik: ?Wat is de prijs van een pak melk en een brood??, om hem uit te testen en zodat hij na moet denken. Ik heb nog steeds mijn vingers om die gek heen en hij spartelt en schreeuwt. Ik zeg: ?Nee! Dat is fout?. En ik schop hem, met een aanloop, op die dikke volgelopen nutteloze boterhamworst van hem en toen liet ik hem gaan. Toen hij 30 meter weg was schoot ik een verdovingspijl in zijn zij. Zo een dat je nog 6 meter doorloopt en dan ineens denkt wat voel ik nu en dat je dan vervolgens als een nijlpaard in elkaar zakt. Want die pijl zit dan in je reet en het wordt gevoelloos. En toen heb ik Donner eerst 6 keer tegen zijn hoofd getrapt voor de mensen in Azië. En toen heb ik hem nog even gesleept met zijn rug over straat zodat hij ook eens voelt hoe het is om homo te zijn. Vervolgens heb ik, in zijn oor dat niet doof is, mijn rap voor Azië gezongen. Met als refrein ?dat kleine beetje water, wat zit je nou te zeiken, wij waren slimmer wij bouwden dijken?. Hij vond dat té gek geloof ik, want hij kreunde en toen heb ik hem meteen weer vol op zijn stuitje getrapt.

Maar goed dat maak je dus mee als je je ogen openhoudt en niet bezig bent met populair te zijn en gewoon je leven leeft tot op het bot. Maar dat is iets voor een andere keer, want nu wacht ik op mijn plaatje. En anders maar niet, want waar hebben wij het over?

Scylla | 24-01-05 | 19:20

BTW : Iemand die de woorden "nu" en "Chemical Brothers" met elkaar in verband loopt wel serieus achter zeg.

Anyway die leestekens allah maar er staat gewoon niks interessants in het hele stukje behalve was venijn richting een paar mensen en daar is zo'n stukkie misschien wel een enkele keer goed voor maar die persoonlijke vetes gaan al snel vervelen voor de gemiddelde buitenstaander die het kontgat van Kouwes nog nooit heeft mogen aanschouwen dus niet zo erg op de hoogte is van de mentale capaciteiten van deze columnist. Reeds...

TM | 24-01-05 | 19:10

@scylla nu de punten erbij staan wordt het dragelijker maar toch... P. kouwes alias Niceau D. optyfen!

Kale | 24-01-05 | 19:07

Ik ging dan meestal dansen, electric boogy. Qua rappen was het dan meestal freestylen, maar wel met bepaalde houvasten, zodat je wel wist dat Stadsdeel Baarsjes altijd rijmde tot mijn schaamheft in jullie strakke werkmansaarsjes. Meestal kwam zo?n groenteman dan naar buiten om te knokken. En wij maar roepen dat het negermuziek was en dat hij het niet begreep! Het doet best pijn dat je nu ziet dat veel mensen de goede sier maken met de dingen die wij toen al deden. Nu is het 50cent met een trekharmonica, maar wij mixten toen al Johny Hoes met Bootsy Collins. Mijn vriend uit die tijd ?Masterblaster Keepareal The Performance In A Funky Way Just Watch That Ass Spinning Round en Round?, die van zichzelf gewoon Daan de Winter heette, was toen al bezig met Dolly Parton DJ slipmatjes, die toen al ontzettend gewild waren. Maar waar hebben wij het over? Ik zie nog steeds geen plaatje, maar ik denk dat de lezers er niet de dupe van moeten worden. En anders moeten we gewoon vanuit Den Helder met een aanloop, in zijn achteruit, de redactie van geenStijl binnenrijden en dan maken ze er maar een stomme strip van. Maar dat is lood om oud ijzer.

Scylla | 24-01-05 | 19:04

@ StarF*cker
Niet alleen Plagiaat, geeft zich met hetzelfde gemak uit voor arts.

Sunnygirl | 24-01-05 | 18:55

Nog steeds heb ik geen plaatje, er is dus weinig respect voor deze schrijvende neger. Maar ik ben dat wel gewend want veel mensen zeggen dat ik het ritme van een Senegalees heb. Daar kan ik ze zondermeer gelijk in geven. Je zou mij eens moeten zien, ik was al oldskool toen het voortgezet onderwijs nog uitgevonden moest worden. Dat was al zo toen ik met de jongens van Amsterdam Stadsdeel West, De Baarsjes, met zo?n gettoblaster voor een winkel stond. Toen kickten we onze jams op een beat, destijds nog zonder gepiep en geknor met een echte klappende snare-drum, waarbij de pijn echt voelbaar was. Niet zoals (nu) de Chemical Brothers, die blanke lullen met zwarte homobrillen op hun neus, waarvan je denkt: die maken geen muziek, maar ontwerpen geile kasteeltjes.

Scylla | 24-01-05 | 18:51

Hij is weer ijzersterk, Kouwes!

Kwa zinsbouw heeft het trouwens wel iets van Jaap Knasterhuis van "Ronflonflon met Jacques Plafond" van Wim T. Schippers.

Hoewel... die Knasterhuis kon geen hele zin afmaken, terwijl Kouwes juist een zin niet weet te stoppen als íe eenmaal op gang is.

Nou ja, hoe dan ook weer erg leuk!

Haring Henkie | 24-01-05 | 18:41

zou er dan echt geen sociale werkplaats zijn waar Kouwes terecht kan ??...

supernatural | 24-01-05 | 18:28

@ Pannie
You're welcome!

Sunnygirl | 24-01-05 | 18:26

Sunnygirl 24-01-05 @ 18:04
Een extra handje is nooit weg... Bedankt voor je aanbod.... xxx

Pannie | 24-01-05 | 18:22

Wat een ongelooflijk gezwam. Kan die Kouwes niet instorten? Ik wel, na het lezen van dat geouwehoer.

vanrechtsheeftvoorra | 24-01-05 | 18:22

@ Kouwes

Nog steeds niet over je de frustraties van Luna?

Sunnygirl | 24-01-05 | 18:21

Hier wordt ik dus echt misselijk van, niet te lezen verhaal. Je gaat er gewoon scheel van kijken, na 3 zinnen ben je gewoon levensmoe.... Lees de zooi nooit meer van 'um.

Just0 | 24-01-05 | 18:19

@ Pannie 24-01-05 @ 18:06
Nu type je niet..... kan overal zijn. Zelfs op mijn......... of het was toch..........

Sunnygirl | 24-01-05 | 18:09

een nieuwe alinea beginnen midden in je zin rotst!

djee | 24-01-05 | 18:07

Damn!
Dit is inderdaad GEEN STIJL!.
Ik ben een GS´er van het eerste uur. Volgens mij is dit wel een meest trieste stuk ooit geschreven op GS. Kunnen we niet een oprot premie voor deze gast verzinnen. Idd een goed idee van die Feauteau F*ck!

Dark Demiën | 24-01-05 | 18:06

@ Pannie 24-01-05 @ 17:36
Voor jou kom ik op hoor. Als ze wat verkeerds over jou zeggen zou ik hetzelfde doen. En jij kan dan best een extra handje gebruiken.

Sunnygirl | 24-01-05 | 18:04

Hey Pim, wat te blowen bij je?

Pannie | 24-01-05 | 17:56

@ Starf*cker 24-01-05 @ 17:14
Die als laatste bij Gym werden gekozen. I get the picture!

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:55

Come hesi backa?

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 17:54

Pim de la Parra???

Pannie | 24-01-05 | 17:52

@Suard: dit IS Niceau, volgens mij dan

Reinout | 24-01-05 | 17:51

Vierhonderdenzeven. Éénendertig meer en het was een nieuw record geweest.

Chiant | 24-01-05 | 17:47

Niet te lezen. Erg vermoeiend

Pim de la Parra | 24-01-05 | 17:47

Kouwes is geen taal-Picasso.
Ook al denkt hij het misscien wel stilletjes,en komt over een tijdje met een stuk goed proza.Het verschil tussen b.v.
Picasso en Kouwes is dat Picasso de schildertechniek beheerste voordat hij abstract ging.
Kouwes past m.i. de techniek toe van P.de Leeuw,hoe harder ik schreew.hoe meer aandacht.

bensi | 24-01-05 | 17:44

Zo zie je maar: nooit iets negatiefs over Starf*cker zeggen waar Sunnygirl bij is!

Pannie | 24-01-05 | 17:36

@ StarF*cker
Wat heeft die Kouwes ineens een hoop reacties. Maar hopen dat ie het nog steeds net zo grappig vind als toen ie het op schreef!

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:35

@ Mellorenz 24-01-05 @ 15:04
Teveel gevraagd voor iemand met een beperkte inhoud van de grijze massa. Nee hij schijnt echt zo dom te zijn. En dat is dan ook weer bijzonder

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:32

@Kouwes:
Vorige keer stelde ik voor ook de komma's te weren uit je columns. Gelukt! Nu die ene punt nog. Dan is deze schrijfstijl helemaal compleet.
*Kouwes for president*
btw: waar blijft die pic?

Anoniempje | 24-01-05 | 17:30

Hmm, jammer dat je dit keer geen inhoud hebt en een of ander duf donner-slaan verhaal hebt bedacht...

Ward | 24-01-05 | 17:29

@ Europa
Ik schrijf twee woorden: Klok Klepel!

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:26

Je kan kouwes' posts ook gewoon negeren als je er niets aan vind.
.
Persoonlijk vond ik deze post echt minder.
Lekker grof schrijven kan iedere malloot. De fantasie over hoe hij Donner 'aanpakt' is nogal slap, kinderlijk en flauw. Beetje poep-&-plas-gepraat voor gevorderden.

MYRZ | 24-01-05 | 17:26

SHIT!!!!!!
verkeerd gestemd
100% blijven.

hertog jan | 24-01-05 | 17:25

De comments zijn nog vermakelijker als het stuk van Kouwes... en inderdaad dit is niet zijn beste stuk, zeg maar zijn slechtste.

Lt. Col. Me | 24-01-05 | 17:24

@Ronnie toch heeft die Kouwes bepaalde dingen goed gezien....;)

Pannie | 24-01-05 | 17:24

Het is een lange doorlopende tekst en compleet onleesbaas volgens velen, dus allesbehalve schokkend.
Daarbij maakt het niet uit wie of wat je in je naadje tot in je prostaatje hebt gehad,hou het prive,daar heeft niemand iets mee te maken.
................

Behalve natuurlijk als er een Donner of een Bot op conventionele wijze in het naadje komt,dan mag dit onthuld worden.
Bovenstaande "heren" zijn dan hoogstwaarschijnlijk shemales en dat veranderd het zaakje natuurlijk.Over HUN zaakje dan nog maar niet te spreken !!:(
.. En hun SM-affaire met dat mens van SM-Online en Balkenende .. en die geit.

Europa | 24-01-05 | 17:22

Zelf vind hij zichzelf een 'een latente ingezonden brievenschrijver' Moet dus 'een latente ingezonden brievenoverschrijver.'zijn.

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:18

Laten we niet te hard van stapel lopen met ons leedvermaak. Mischien is "Kouwes" wel een hele week op 500 woorden bezig omdat hij de invoer op de zelfde manier moet doen als Stephen Hawking, met zo'n potlood op zijn neus. Dan mogen we hem die ontbrekende interpunctie toch wel vergeven? Is veel extra moeite om met je toch al stijve nek uit te halen naar die komma's met je potlood.

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 17:17

want starfukkert heeft last van een abses aan zijn binnenbandje van het bekende nederlanders naar binnen duwen.

Geweldig dit toch ??

Ronnie | 24-01-05 | 17:17

. depsychosmoker ik vond dat eerste stukje het best!

Pannie | 24-01-05 | 17:16

Die Starf*cker, bescheiden als hij is....

Huh..? | 24-01-05 | 17:16

@Sunny Nico Dijkshoorn is de grootmeester van de plagiaat. Van die apen die vroeger niet mee mochten doen met voetbal en toen maar gingen kijken hoe de beste speler van het veld het deed.

Starf*cker | 24-01-05 | 17:14

sorry mensen de boel liep vast

depsychosmoker | 24-01-05 | 17:14

@ KickAss
Als Teeuwen fan kan ik de stukjes van Kouwes NIET waarderen! Omdat je ook niet een boek van Teeuwen leest, dan zou je ook compleet krankzinnig worden. Dus ik wil voorstellen om Kouwes zijn stukjes voortaan voor de camera te laten opvoeren, aangezien het in geschreven taal niet te volgen is. Het lijkt me erg lachwekkend om Kouwes als een volslagen gek voor de camera te zien. En is dat niet een veel grotere eer dan zo'n lullige pic in het rijtje van columnisten??
Misschien schuilt er wel een groot cabaretier in je P.Kouwes!!!

depsychosmoker | 24-01-05 | 17:12

@ KickAss
Als Teeuwen fan kan ik de stukjes van Kouwes NIET waarderen! Omdat je ook niet een boek van Teeuwen leest, dan zou je ook compleet krankzinnig worden. Dus ik wil voorstellen om Kouwes zijn stukjes voortaan voor de camera te laten opvoeren, aangezien het in geschreven taal niet te volgen is. Het lijkt me erg lachwekkend om Kouwes als een volslagen gek voor de camera te zien. En is dat niet een veel grotere eer dan zo'n lullige pic in het rijtje van columnisten??
Misschien schuilt er wel een groot cabaretier in je P.Kouwes!!!

depsychosmoker | 24-01-05 | 17:12

@ KickAss
Als Teeuwen fan kan ik de stukjes van Kouwes NIET waarderen! Omdat je ook niet een boek van Teeuwen leest, dan zou je ook compleet krankzinnig worden. Dus ik wil voorstellen om Kouwes zijn stukjes voortaan voor de camera te laten opvoeren, aangezien het in geschreven taal niet te volgen is. Het lijkt me erg lachwekkend om Kouwes als een volslagen gek voor de camera te zien. En is dat niet een veel grotere eer dan zo'n lullige pic in het rijtje van columnisten??
Misschien schuilt er wel een groot cabaretier in je P.Kouwes!!!

depsychosmoker | 24-01-05 | 17:12

Heb hier nog wel een stapel toetsenborden liggen waar ie een paar missende characters van mag hebben.

Frankovitsch | 24-01-05 | 17:12

Heb hier nog wel een stapel toetsenborden liggen waar ie een paar missende characters van mag hebben.

Frankovitsch | 24-01-05 | 17:11

@ StarF*cker

Ja die! Hahaha, met schizo ben je nooit alleen.

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:11

. ShameLess 24-01-05 @ 17:05
Humor dit, komen we op terug! Ps. Shebyte is min of meer me buurvrouw (weet nog steeds niet wie het is)
-----------------------------------
Ok ik ben weer ontopic, waar ging het ook alweer over???

Pannie | 24-01-05 | 17:11

@spambam, lutsen = zuigen

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 17:10

@ Conan de Rabarber 24-01-05 @ 17:04

Misschien is het noodgedwongen? Zijn de interpunctie toetsen stuk. Als je op een zonderkamertje woont is een nieuw keybord een grote investering

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:10

@Sunny In Amersfoort bedoel je? Die juf van een schizofreen is nooit alleen?

Starf*cker | 24-01-05 | 17:09

@DaniëlVlcek

je bedoelt:
"what is your major malfunfunction NUMBNUTS"

:) at your service!

Eric Cartman | 24-01-05 | 17:08

Hoe goed ik mn best ook doe, het is niet te leze.

dersan | 24-01-05 | 17:08

@. EmAiL:
Thanx!!!

ShameLess | 24-01-05 | 17:07

@ StarF*cker

En je met Sexheksen ophouden!

Sunnygirl | 24-01-05 | 17:07

Mozes kriebel. Elk verhaaltje (mag geen column heten) gaat over 'anal retentive' onderwerpen. Soort onbewust gayness zeg maar.

Echt zo'n brallend mannetje waarvan je denkt als je 'm in een barretje zou zien: wat een ongelooflijke l00zer. Of moet ik zeggen lutser, het woord waar niemand de exacte betekenis van kent maar overal wordt gecontrol-V-d

spambam | 24-01-05 | 17:06

[Offtopic]
@. Pannie:
:D zeker wel dope! Ik ben zelf nog niet zo heel lang bezig(pas 2 jaar) heb ook nog niet ect heel veel materiaal,maar bv Goblin(hele goede maat van me) is al zeker 6 jaar bezig, heeft ook als Dockstreet(Goblin en D-Crypt) beats gemaakt voor o.a. Unorthadox(Redrum Squad) en V.S.O.P. etc. via hem ken ik eigenlijk een beetje de rest van de scene... hem kennen ze vaak wel(Goblin)...
[/offtopic]

ShameLess | 24-01-05 | 17:05

En wederom niet te lezen, Geenstijl gaat achteruit zo...

Astranomical | 24-01-05 | 17:05

Ik vind het eigenlijk ook moeilijk te behapstukken. Als het Nico is, zou hij toch niet de moeite nemen om naderhand al die punten en komma's handmatig te deleten ;-)

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 17:04

Hahawathebikgelachenenikhebnognieteensgerookt.

hertog jan | 24-01-05 | 17:04

@Sunny Wat ik al zei. Je zal zoals Nico maar de hele dag in zo'n muffe bibliotheek in Amstelveen boeken moeten stempelen.

Starf*cker | 24-01-05 | 17:02

Als Teeuwen fan kan ik Kouwes wel waarderen :P

Maar het kost grote moeite het stuk te lezen.

.KicksAss | 24-01-05 | 17:01

Leuk! Vertel, dus Niceau is een beetje schizo? Meervoudige persoonlijkheid? Dwangmatig masturberen? Penisnijd?

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 17:01

Tja, de "populariteit" van Kouwes is toch aardig aan het indammen. kDenk trouwens niet dat Kouwes = Niceau D., .Conan de Rabarber.

Misschien moet Kouwes t de volgende keer ook maar eens over een cursus Djembee gaan hebben. Valt ie waarschijnlijk weer iets meer in de smaak...

Zucht | 24-01-05 | 17:00

@ShameLess
Nou, ik stem ook ja, dus tot nu toe 100%kouwes weg.
Van mijn part met gouden handdruk.

depsychosmoker | 24-01-05 | 17:00

Nou, ik stem ook ja, tot nu toe 100%kouwes weg dus

depsychosmoker | 24-01-05 | 16:59

@ Michieldebielventiel
Helemaal mee eens.

@ Pannie
Over zulk een domheid wordt ik niet boos. Is nogal laag bij de grond om zo naar iemand uit te halen. Laten we het er maar op houden dat Kouwes gewoon jaloers is. Kan niet tippen aan de kwaliteit vand e columns van StarF*cker en geeft er blijk van een slecht verliezer te zijn. Volgens mij heb je mij wel eens de titel Wicca willen geven. Moet je dat hier maar eens aan Kouwes alias Nico vragen? hahahaha

Sunnygirl | 24-01-05 | 16:59

(Offtopic)
@shameless
Ken ik niet, heb Mike geholpen met technische gedeelte, ga die namen wel checken...;) humor dit!

Pannie | 24-01-05 | 16:59

@Conan Yep!

Starf*cker | 24-01-05 | 16:59

. depsychosmoker:
Ja!

ShameLess | 24-01-05 | 16:58

Dat stuk is geschreven alsof je alle comments onder een log aan elkaar schrijft.dus wie lult er nu slap

nobushi | 24-01-05 | 16:58

ha oorlog, heb ik laatst gezien op discovery channel, best kikke..

Tubifiks | 24-01-05 | 16:57

Kouwes, waarom wil je zo graag je ranzige, onsamenhangende en idiote hersenkronkels met anderen delen?
Zo te zien ontstaat er steeds minder behoefte aan de epistels van deze psychisch in de war lijkende neuroot.
Kan niet gewoon het democratisch principe worden toegepast in de eerstvolgende poll:
Kouwes weg of niet?
() JA
() NEE

depsychosmoker | 24-01-05 | 16:57

Hoor ik daar de bel voor de eerste Ronde?

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 16:55

[offtopic]
@. Pannie:
Logisch ken ik Rotown :D
Ken je Goblin?!Of Dockstreet?
[/offtopic]

ShameLess | 24-01-05 | 16:55

@Europa Dat totaler hoorde daar niet niet bij, maar binnenkort komen er sappige details over Nico D, de bibliotheekbediende uit Amstelveen wiens beperkte bovenkamer tot een gefrustreerd leven leidt. Iedere dag op de damesfiets de Amstelveenseweg af is geen vrolijk leven. Columns mogen schrijven voor failliete blaadjes ook niet.

Starf*cker | 24-01-05 | 16:54

hahahaha vet refrein. moete we uitbrengen

Janus P | 24-01-05 | 16:53

. Lucasdelinkselul
Ja wat heb die gast nou toch tegen interpunctie????

Ja dat is nu juist het... PUNT. :p

Europa | 24-01-05 | 16:52

In Utah? Anders ga je nog wat verder weg zitten. ;-)

Armageddon | 24-01-05 | 16:52

Wat zeg je nou StarDuck? Kouwes = Nico D.?
Dus Niceau plagieert zichzelf? Het leek wel verdomd veel op Niceau's Djembee sermoen, ja, en jij op het oorlogspad? Dat word lachen: clash of pencilnecks,
Cassius Starduck vs Joe Dijkshoorn,
Tom tegen Jerry. Dat word genieten, kan bijna niet wachten!

Conan de Rabarber | 24-01-05 | 16:51

haha de man heeft bootsy collins gemixt :p RESTECP :D

Janus P | 24-01-05 | 16:51

ShameLess 24-01-05 @ 16:46
Grappig; Rotown? Ik heb ook aan die video meegedaan. Wereld is klein!

Pannie | 24-01-05 | 16:51

"Ju kijku in linku rijtju"
ROFLMAO!

ShameLess | 24-01-05 | 16:51

Moet zijn: nog niet besproken...

Huh..? | 24-01-05 | 16:49

Meine damen und herren,
Wollen sie den totalen krieg ?
. Starf*cker ,je klinkt wel errug Duits, he ?
Zo van ""So so..
Sie sind ein musleme hier in Vesten,aber sie sind gegen die Gayscene.. Ja? KRIEG !!!""
Daar hou ik wel van. :)

Europa | 24-01-05 | 16:49

@Lucas

Goed punt, is nog besproken hier.

Huh..? | 24-01-05 | 16:48

@Armageddon
zo ben 2 prozacs verder, dat van die baggerlog meende ik niet hoor..
@Huh
effe tjekken op speurders, zag laatst een blindegeleidevis te koop aangeboden.

Tubifiks | 24-01-05 | 16:48

Ja wat heb die gast nou toch tegen interpunctie????
Wat is er mis met een tekst LEESBAAR opstellen?

Lucasdelinkselul | 24-01-05 | 16:47

@Arma Not yet, is ook niet makkelijk hier in Utah.

Starf*cker | 24-01-05 | 16:46

@. Pannie:
Niet direct,maar ken mike wel.... is binnen de scene hier een zeer bekend persoon...
P-mode ken ik minder goed....

ShameLess | 24-01-05 | 16:46

@JackRandom

Wat denk je zelf?

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:45

ik denk dat kouwes wel stoer is want dat zie je zo en hij praat zo snel en sexy dat je na half uur slaapt en dan verkracht hij je zonder adem te halen voor azie want dat is duidelijk en ..... :(

AjR | 24-01-05 | 16:45

@ShameLess

Ju kijku in linku rijtju

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:44

@. TheRealShowstopper:
Sorry terwijl ik aan het wachten ben op response van GS tijdens het posten, besef ik mijn fout, Starf*cker is maar een 'columnist'... :D

ShameLess | 24-01-05 | 16:43

Misschien dat als we hem massaal negeren, dat Kouwes dan weggaat...

JackRandom | 24-01-05 | 16:42

@. TheRealShowstopper:
U bedoelt?
Is 'StarF*cker' <> 'Starf*cker'?
Met andere woorden,zijn de gebruikersnamen case sensitive???

ShameLess | 24-01-05 | 16:42

Loos die gozer!

ConFictius | 24-01-05 | 16:41

Frank Scenario & Shameless: die flix ken ik ook. Matties van Mike & P-mode?

Pannie | 24-01-05 | 16:41

Kouwes is onnavolgbaar. Ik kan er wel om lachen.

cametoripshit | 24-01-05 | 16:40

@. Huh..?

Meer! Meer!

...

Nieuw topic aub.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:38

onleesbaar. geprobeerd de eerste "alinea" te lezen.... lukte niet, omdat ik geen enkele draad/zin er in kon vinden.....
blerg.....

JF | 24-01-05 | 16:37

Weet je wat zuigt? Was gisteren bij kennisen, die hebben een visglas met goudvissen, en 1 van die goudvissen is allebei z'n ogen kwijt! Gewoon, verloren...! Hij lijkt ineens 2 keer zo oranje, zonder die 2 ogen.
En nu kan hij z'n eten ook niet meer vinden :(

Duurt het nog lang, die maandag..?

Huh..? | 24-01-05 | 16:36

Zelfs een randdebiel als Nico D alias Kouwes heeft recht op een eigen mening, maar daar mag ik dan ook wat van vinden. Kortom: krieg.

Starf*cker | 24-01-05 | 16:35

Ben je dronken Starf*cker?

Armageddon | 24-01-05 | 16:34

@ShameLess

Sinds wanneer zit St*rF in de GS redactie? Werp eens een blik op de linker kolom.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:34

Eeeej, Kouwes ik heb een leuke tip. Bel de volgende keer het nummer aan de zijkant, lees je verhaaltje voor en dan snap ik wellicht ook wat er staat.

..zapper | 24-01-05 | 16:33

Binnenkort in feuilletonvorm: de frustraties van een bibliotheekbediende uit Amstelveen. Deel1: literatuur voordragen in Amersfoort om gestoorde meisjes het bed in te krijgen. Dames eeuwige trouw te beloven en als een haas weer naar je zonderkamertje om vrolijk te rukken.

Starf*cker | 24-01-05 | 16:32

@. Starf*cker:
Blij dat iigv iemand van de redactie zijn afschuw uit... maarre... jij hebt toch het 1 en ander te zeggen over het beleid hier??? Waarom is Kouwes hier dan nog steeds ???!!!

ShameLess | 24-01-05 | 16:32

@JackRandom

"Ik stop mijn leuter nog liever in een blender dan dat ik de stukjes van Kouwes ga lezen."

Filmen en op VK zetten.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:32

Je hebt inderdaad een behoorlijke berg drugs nodig wil je zo iets in elkaar kunnen draaien. En een afwijking is ook makkelijk. :-)

Armageddon | 24-01-05 | 16:31

@. depsychosmoker:
En een dikke vette...
WORD!!

ShameLess | 24-01-05 | 16:31

Zo, dat was dus weer een nieuw kunststukje van Kouwes. Bij de eerste twee dacht ik nog; lachen dit, lekker onnozel gelul.
Maar nu begin ik ongeveer te kotsen van Kouwes, ik krijg het werkelijk waar niet voor elkaar om het uit te lezen, omdat het gewoon niet meer boeit. Het begon nog met een beetje samenhangend verhaal, maar dat is geheel verdwenen. Geef mij een dikke wietjoint en ik maak net zulke stukken als Kouwes, maar dan met interpunctie en een verhaal.

depsychosmoker | 24-01-05 | 16:29

@Armageddon: Lang leven het thuiswerken ;)

@TheRealShowstopper: Ik stop mijn leuter nog liever in een blender dan dat ik de stukjes van Kouwes ga lezen. Dus ik heb geen idee wat ie tegen z'n eigen Ma Tokkie zegt. :)

JackRandom | 24-01-05 | 16:28

@ Tubfiks: Het zit je behoorlijk hoog allemaal hè? Al overwogen om profi hulp in te schakelen? ;-)

Armageddon | 24-01-05 | 16:27

Volgens mij is Kouwes een gefrustreerde medewerker van de Openbare Bibliotheek te Amstelveen die zoveel defecten heeft dat er drie psychiaters op kunnen afstuderen. Tsja, Nico het is vast eenzaam met zo'n beperkte bovenkamer.

Starf*cker | 24-01-05 | 16:27

Deze gast is de afgang van dit forum, kappe ermee. Hier betaalt hij toch geen 50 euro per keer voor?

laurens291 | 24-01-05 | 16:25

ja jongens, laten we het weer over kouwes hebben;
nou toen zat kouwes dus tot aan zijn huig in de aars van arma toen moest ie ineens niezen door dat weelderige aarshaar van arma maar hij kon de nies niet inhouden met als gevolg dat hij een prachtige groene straal snot zo arma zijn rug opsnoot wat arma weer niet erg vond want behoudens een professioneel kanaal likker is het ook een geoefend rugridder wat weer scheelt in de criscokosten..

Tubifiks | 24-01-05 | 16:23

Zo geflame hebben we ook weer gehad. Nog even en dan is het 17:00. Dan mogen jullie weer naar huis kantoorrekels. ;-)

Armageddon | 24-01-05 | 16:22

@JackRandom

Volgens mij heeft'ie daarover in een van zijn stukjes wat geschreven.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:22

als je van dit stuk maar 2 'zinnen' kunt lezen... heb je hem bijna helemaal gehad...

SylverGypsy | 24-01-05 | 16:21

Zou Kouwes een vriend/vriendin hebben? En praat hij dan ook zo tegen hem/haar?

JackRandom | 24-01-05 | 16:19

"What's your major malfunction private?!"

DaniëlVlcek | 24-01-05 | 16:19

Waar blijft de stijloze vertaler ?

ViPER | 24-01-05 | 16:18

ga de moeite niet meer doen voor die kouwes. wat mij betreft trekken ze m door de plee, nadat ze hem onder dwang 13 kilo baklava naar binnen hebben gedouwd...

defabiman | 24-01-05 | 16:17

Niks flemen gvd. Optiefen met het gejammer, dat doe je maar op je sterfbed.

Major Failure | 24-01-05 | 16:17

ROFLMAO@TM :)

ShameLess | 24-01-05 | 16:14

RUZIE RUZIE RUZIEIEIEIEIEIE!!!
kom op heren, bedaar..:)

SVEFF | 24-01-05 | 16:14

@Arme Get On : kost wel moeite he? Tig keer lopen flamen voor je een reaktietje terugkrijgt? Nou hier dan ook eentje hoor knullie... Speciaal voor jou.

TM | 24-01-05 | 16:14

@Armageddon
hehehehe, lucht wel op hoor eikel...

Tubifiks | 24-01-05 | 16:12

Het gezegde luid; 3 x is scheepsrecht....
Dit is de derde keer dat ik na een paar zinnen(?) niet verder kom.
Vanaf nu lees ik alleen nog P.Kouwes, en ga mezelf wel op een andere wijze plezieren.
Sorry Kouwes, maar je grammatica is voor mijn, door medicijnen benevelde hersencellen, TEveel.

~Pyro~ | 24-01-05 | 16:11

@ Armageddon:
Slik weg...

ShameLess | 24-01-05 | 16:11

Hap hap. Honger jongens?

Armageddon | 24-01-05 | 16:11

@Armageddon
heb je mij horen zeggen dat ik het hier niet leuk meer vind? volgens mij heb jij het niet zo naar je zin hier met dat gescheld van je, ga effe lekker je kanaal likken ofzo flapzak..

Tubifiks | 24-01-05 | 16:10

@. Armageddon:
Dat jij jezelf 'lastig gevallen voelt' zegt meer over jezelf,dan over ons 'azijnzeikerds'...

ShameLess | 24-01-05 | 16:10

Hear hear! En zo is godgloeiendegodverjanpiepeltjes maar net.

Major Failure | 24-01-05 | 16:09

@ Tubfiks en andere azijnzeikerds. Als je het hier niet meer leuk vind dan tief je toch gewoon een eind op? Ga lekker iemand anders lastig vallen stel lutsers.

Armageddon | 24-01-05 | 16:07

leest moet natuurlijk schrijft zijn :)

Dsigner | 24-01-05 | 16:06

@think: Ik denk dat ze hem dan in een dwangbuis moeten stoppen anders is ie niet te houden hihi. Als je nagaat hoe hij leest.. wil ik niet weten hoe zijn moteriek in elkaar zit...

Dsigner | 24-01-05 | 16:06

Als Kouwes zijn 'pica' krijgt, dan mag hij zeker ook mee met de uitjes van GeenStijl. Ik betwijfel of de reactie daarop zit te wachten...

Think | 24-01-05 | 16:04

Kunnen alle azijnpissers ff een ongemakkelijke vorm van aambeien oplopen aub.

Major Failure | 24-01-05 | 16:03

Kouwes, kom mijn tasje even stelen!

Eric Cartman | 24-01-05 | 16:03

@Armageddon
denk dat we wel genoeg aan jouw baggerlog hebben hoor, staat LMK voor Lik Mijn Kouwes?

Tubifiks | 24-01-05 | 16:03

@Michieldebielventiel: Heb ik net die regel uit jouw post herhaald :S Oeps...

Dsigner | 24-01-05 | 16:02

@. Armageddon:
Als jij Kouwes zo'n toffe peer vindt, waarom biedt je 'm dan geen plekje aan op LMK?! Zijn wij iigv van 'm af...

ShameLess | 24-01-05 | 16:02

@Michieldebielventiel

Het schijnt dat de nick ip_ban_no4 nog vrij is.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 16:02

oei als mij die post maar geen ban op gaat leveren. Namens mijzelf mijn excuses hiervoor... sorry. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren.

Michieldebielventiel | 24-01-05 | 15:59

"www.kouwespdusdienietalleendestofzuigerbuisinzijnreetheeftkunnenstekenterwijlhijdusaanhetkijkenwasnaarkatjadieeigenlijkookeenhoeriswantdatistehorenaahaarstem.nl" LOL :P

Dsigner | 24-01-05 | 15:58

Ok, let the flames begin! :P

Armageddon | 24-01-05 | 15:58

Ik krijg een beetje jeuk aan de pielemuis van deze simpelemeuk. 1 keer is leuk maar wordt het toch wel een beetje zonde van de bandbreedte.

S1X0rZ | 24-01-05 | 15:57

En als je het allemaal zo goed weet. Richt dan godverdomme zelf een weblog op. Heaumeaux! ;-)

Armageddon | 24-01-05 | 15:56

@. Shameless:
Ik vind gewoon dat originaliteit binnen de loosheid(ongeacht de onsamenhangendheid(woow wat een woord)) verdwenen is. We zijn het in ieder geval eens, Kouwes moet opmieteren. Hij moet maar een eigen weblog starten met als naam zoiets als www.kouwespdusdienietalleendestofzuigerbuisin... istehorenaahaarstem.nl (zoiets?)of heb je nog meer suggesties? hehe

Michieldebielventiel | 24-01-05 | 15:56

@JackRandom

Nee Natuurlijk niet.

Pas over 40 jaar.

:-)

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 15:55

De gasten die lopen te miepen en zeiken over Kouwes moeten hun gore harses houden. Kouwes schopt kont! Zeau! ;-)

Armageddon | 24-01-05 | 15:54

@Tubifiks
thx... daar is ie!

Suard | 24-01-05 | 15:53

@TheRealShowstopper: Straks ga je ook nog beweren dat Kouwes de grondlegger is van een hypermoderne nieuwe Nederlandse schrijfstijl, en dat we over 30 jaar allemaal zo schrijven, omdat Kouwes zijn tijd ver vooruit is, want dat Kouwes eigenlijk de nieuwe Van Gogh is, qua schijfstijl dan, waarbij schrijfstylisten van straks kwijlend de oude teksten van Kouwes lezen, hem ondertussen luidkeels prjzend over zijn nihilistische interpunctie en suggestieve witregel-applicaties.

JackRandom | 24-01-05 | 15:53

wel een beetje jammer dat niemand die jongen tegen zichzelf in bescherming neemt.. hij is al lang en breed over zijn hoogtepunt heen, wat overblijft is een vervelende en slechte karikatuur van zichzelf..

YourSharedFolder | 24-01-05 | 15:53

@. Frank Scenario:
men kent zijn flix?!Rotterdam Redrum!
@. Tubifiks:
Graag gedaan! Ik wil graag meewerken ter voorkoming van geestelijke marteling.

ShameLess | 24-01-05 | 15:52

Irritant, niet orgineel en zeker niet leuk.

DanF | 24-01-05 | 15:52

"15 regels, kom met de beste wil van de wereld niet verder, iemand al een samenvatting van 2 regels klaar?"

1. Donner is een eikel.
2. Kouwes roeleert.

Marieke | 24-01-05 | 15:51

ik blijf het maar roepen: Waar is Niceau???

Suard | 24-01-05 | 15:48

Kouwes is absoluut stijlloos.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 15:48

@. Michieldebielventiel
:) je beledigt mij hier helemaal niet mee....
@. The Evil One:
Mee eens... het lijkt wel 'tof' om slecht Nederlands te spreken... anders 'hoor je er niet bij' of iets van dergelijke strekking...

ShameLess | 24-01-05 | 15:47

@Shameless
niks gemist dus, thanx!

Tubifiks | 24-01-05 | 15:46

Zie ook de videodocumontaire "Walkmen". Juist ja, Rotterdam, geen Amsterdam stadsdeel West.

Frank Scenario | 24-01-05 | 15:45

@JackRandom

Niet waar! Niet waar! Niet waar!

Er staan zowaar witte regels om een soort van alinea's te suggeren. Prachtig trouwens hoe de zinnen daar gewoon doorheen lopen.

Humooooah!

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 15:45

@. ShameLess:
Het had eenmalig moeten blijven. De eerste keer dat Kouwes dit deed was geniaal, oke dat geef ik eerlijk toe. Helaas zie je nu al dat hij het doet, omdat hij het doet om het doen en niet meer om de loosheid ervan. Zo komt het gewoon bij mij over. Het is allemaal een beetje te makkelijk. Ook vind ik dat Kouwes te makkelijk en te dom de confrontatie zoekt met Starfucker. Het is te voorspelbaar de plaat blijft zich herhalen. Dus ik vind dat Kouwes nog veel moet blijven oefenen... maar niet hier. Dat bedoelde, sorry als ik jou hiermee beledig.

Michieldebielventiel | 24-01-05 | 15:45

Liever Kouwes zonder ., dan dat tegenwoordige Whiggerlands wat iedereen beneden de 18 spreekt.

The Evil One | 24-01-05 | 15:45

@. Tubifiks:
Regel 1: Ongeinspireerde bagger.
Regel 2: 'Schrijver' zit in groep 3.

ShameLess | 24-01-05 | 15:44

Kom op mensen, u maakt mij echt niet wijs dat u allen de moeite heeft genomen om het relaas van die dyslectische Kouwes te lezen!

DJW | 24-01-05 | 15:43

Dit stuk heeft een punt. Exact twee punten, om precies te zijn. Voor de rest zijn het alleen maar woorden...

JackRandom | 24-01-05 | 15:43

qua taalgebruik doet Kouwes me denken aan de baggeraar uit het Grote Bagger Baggerboek.
Zeg Kouwes, heb je ooit op de bak gezeten?

Met ieder stukje van Kouwes neemt de amusementswaarde af.

vergruizer3 | 24-01-05 | 15:41

@kouwes arme jij opgroeien in de baarsjes dat gun je zelfs ali el b. niet.

pimpstah | 24-01-05 | 15:38

15 regels, kom met de beste wil van de wereld niet verder, iemand al een samenvatting van 2 regels klaar?

Tubifiks | 24-01-05 | 15:38

Klote schrijftaal van onze niceau, beetje kansloos hoor.

The Faith | 24-01-05 | 15:36

Kouwes, ga nou es _leesbaar_ schrijven... Na één regel haak ik al af, het is niet te lezen zo.

TEU | 24-01-05 | 15:33

waarom..... deze man schrijft echt kl#te!!
en ja.... ik kan het beter !!!

siggy freud | 24-01-05 | 15:32

. Mellorenz:
Tsja.. *bromt wat over 'genaturaliseerde geyteneuqers' en 'vertroebeling van statistieken'*

ShameLess | 24-01-05 | 15:31

Kouwes moet oprotten!

deej-010 _ | 24-01-05 | 15:28

ik kan het niet... *sob* het lukt me gewoon niet *snif* dit is gewoon te veel voor mij.... *barst in janken uit*

Carpa | 24-01-05 | 15:27

Kouwes; je had beter i.p.v. buiten met je 'boombox' staan, in de klas kunnen zitten om iets op te pikken over spelling en grammatica.

Seaudebeau | 24-01-05 | 15:27

@TheRealShopstopper
Wat heeft dat er nou weer mee te maken?

blub | 24-01-05 | 15:27

Kouwes is gewoon Niceau aan de speed..

Brusselmans | 24-01-05 | 15:26

Kouwes blijft toch wel leuk hoor...
WAT een mafkees zeg!

slonzebons | 24-01-05 | 15:25

Gaat nergens over! Wat een ongelofelijke tokkie!

Kevster | 24-01-05 | 15:25

negatief over de strip praten gaat er bij mij niet in kouwens.
Zat laatst op VK wat comments te lezen van vroegah, hetgeen hetzelfde is wat jij doet. 60% van je uitgekraamde onzin ( bv. je pik in een bak soa douwen ) heb ik al een keer eerder gelezen op VK. Puure plagiaat dus.... En nu opzouten!!!

Duke ACID | 24-01-05 | 15:24

@blub

Neem dan even pauze. Zomaar een tip.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 15:23

@TheRealshowstopper
Nah, zo leuk is het helemaal niet, het is alleen maar leuk omdat het zo 'hak op de tak' is geschreven en omdat die veelbesproken interpunctie ontbreekt.
Ja, interpunctie ja! :P

SVEFF | 24-01-05 | 15:22

Ach, een of twee van de eerste columns waren nog wel te lezen, daar ging je gewoon over de vermiste interpunctie heen.
Maar dit is gewoon vervuiling en het gaat nu helemaal nergens meer over. Wat doet die man op GeenStijl? Had ie maar drie ideeen voor een column of zo?

GeenStijl is o.k. Geen inhoud maakt dit gewoon nutteloos lezen. Volgende keer maar niet meer op 'Lees Verder'klikken dan...

TM | 24-01-05 | 15:22

ik heb voor het eerst een zijn stukje een keer helemaal gelezen, en ik ben blij dat ik mijn tijd niet heb verspild aan voorgaande stukjes. Als er niks interessants te posten is, doe dat dan ook niet, totale leegte is beter dan deze bagger

blub | 24-01-05 | 15:21

Kouwes is een geweldige afwisseling van het cynisme dat we met z'n allen (ja ik ook) in de andere topics neerplempen.
Ik vind De Greaute Kouwes top. En of hij altijd orgineel is weet ik niet, zolang ik het maar leuk vind. En geef die man nou z'n pica.

ps. mensen die blijven zeuren over interpunctie moeten misschien maar leraar worden op een zwarte school, met hail vail marrokies en sjo. Kun je je lol op. En nou opzouten.

TheRealShowstopper | 24-01-05 | 15:18

kouwes is uiteindelijk het voorbeeld van de gemiddelde nederlander

Mellorenz | 24-01-05 | 15:16

haha ja ok... nou we houden het op het bekijken van Kouwes z'n praatjes :P Misschien help het als ie zich eerst aftrekt voordat ie begint te 'schrijven' :P

Dsigner | 24-01-05 | 15:16

@shameless
Sluit ik me helemaal bij aan.. dit gaat minder dan nergens over.. redactie! I pray for salvation!
Dit soort vervuiling dient voor eens en voor altijd uit het systeem verrrrwijderd te worden..
Bij de eerste alinea begint de hoofdpijn, deze gaat langzaam over in migraine.. bij de 3e spatten de eerste aderen en ongeveer bij de 5e alinea ben je hersendood.
.
1 keer was geinig.. maar je moet wel weten wanneer je op moet houden

SVEFF | 24-01-05 | 15:15

'Kouwes lezen'? Dat zijn 2 tegesntelling... 'Kouwes' en 'lezen' zijn compleet elkaars tegenpool... net als noord en zuid, dood en levend,warm of koud, negatief en positief... etc... I think you've got the point.. ;)

ShameLess | 24-01-05 | 15:14

blijf nou eens van de coke af Kouwes!!!!!

gummetje | 24-01-05 | 15:14

@ShameLess: haha jaa en de kans op overleving bij een dergelijke tasjesroof is ook al verkleind nu.. dus dan gaan we Kouwes maar lezen :)

Dsigner | 24-01-05 | 15:12

Kouwes, gewoon kappuh nah. enuf is enuf.

rennie b | 24-01-05 | 15:11

@. Dsigner:
hahaha ja zoiets... het houdt je van de straat he? Anders ga je alleen maar tasjes roven enzo;)

ShameLess | 24-01-05 | 15:11

Gevalletje over-exposure.
Jan M. blijft vermakelijk omdat dat gedoseerd wordt toegediend. Dus, Kouwes...

Huh..? | 24-01-05 | 15:10

@ShameLess: Ach ik ga er van uit dat hij steeds vaker punten en komma's gaat gebruiken.. Maar voor de rest vind ik het wel leuk zo :) Je bent bezig he :P

Dsigner | 24-01-05 | 15:09

'We want Kouwes !!!!!'
ik hoop dat dit volkomen sarcastisch bedoeld is,anders is het niveau hier echt drastisch gedaald....

ShameLess | 24-01-05 | 15:09

Als Fok!filter fungeert deze 'Kouwes' wellicht iets te goed. Mijn vrees is dat hij uiteindelijk een replica van het IJzeren Gordijn blijkt te zijn waardoor er geen enkele bezoeker meer overblijft.

Blfrt | 24-01-05 | 15:09

Kouwes heerst...

Joop Hoef | 24-01-05 | 15:08

Lijkt LMK wel iedereen mag een stukje schrijven

Mellorenz | 24-01-05 | 15:08

P. Kouwes moet een politieke partij oprichten,.... We want Kouwes !!!!!

Y3k bugsy | 24-01-05 | 15:08

@Dsigner:
Dat 'lastig te lezen' ervan maakt het afgrijselijk!! Niets vermakelijks aan hoofdpijn krijgen hoor....

ShameLess | 24-01-05 | 15:07

Wow, paragrafen... het gaat vooruit. Nu nog de interpunctie goed en dan is het eindelijk leesbaar. Tja, en dan kom je er achter dat de inhoud ontbreekt.
.
Kortom, het was even leuk, maar het is nu wel weer mooi geweest.

Muxje | 24-01-05 | 15:06

Goed eerlijk gezegd is hij een stuk beter dan Rick

Mellorenz | 24-01-05 | 15:06

Interpunctie! Dus leestekens, komma's en punten enzo of is dat iets teveel gevraagd? Dit is gewoon niet normaal te lezen!

MrFancyPants | 24-01-05 | 15:06

@. Michieldebielventiel:
Welke originaliteit? Is het origineel om totaal onsamenhangend te schrijven???!!!
Dat is hetzelfde als dat de Tokkies origineel zouden zijn....

ShameLess | 24-01-05 | 15:05

Nog steeds een zwakke Hans Teeuwen aftreksel. Zoals ik al vaker zeg: "Het is een van de typetjes van Teeuwen, maar dan met eigen tekst".

Beetje copy-cat . . . bovendien zie je dat veel van de dingen ook uit films gehaald zijn, zoals bijvoorbeeld dat stukje van de tranq. dart, dat is rechtstreeks een shameless copy van de film Old Skool.

Beetje jammer, dat mensen niet door hebben dat het allemaal copy is van andere cabaratiers of films.

Plejades | 24-01-05 | 15:05

Hoe krijgt ie het voor elkaar zeg... Het is lastig lezen, maar wel vermakelijk :)

Dsigner | 24-01-05 | 15:05

buis aan me kinnn!

T@knet | 24-01-05 | 15:04

Kouwes is natuurlijk die Burka dragende moslima druk aan infiltreren in de logwereld

Mellorenz | 24-01-05 | 15:04

Mwa, matig. De originaliteit is er vanaf...

Michieldebielventiel | 24-01-05 | 15:04

Volgende keer een stukje over zinloos geweld?

Ruler | 24-01-05 | 15:04

Umz kouwes... WAAROM denk je dat je geen pic krijgt :P

Black Haze | 24-01-05 | 15:03

Geef die knul toch zijn pic.

Figata | 24-01-05 | 15:03

Ik voel een nieuwe fotofuck aankomen.
Kouwes, geef eens een URL waar we je harses kunnen downloaden.

Btw, Baarsjes kom ik ook vandaan! In mijn tijd nog een hele toffe buurt. Nu een Ghetto....

Cesarino | 24-01-05 | 15:03

Please, the horror... the pain... when will the hurting stop?!!!
Alsjeblieft redactie, geef deze KNEUS alsjeblieft(*1000000) een tyfusschop en geef 'm geen ruimte meer om te spreken hier op dit,anders hoogwaardige, weblog...
GeenStijl was voor mij altijd de top van de Nederlandse weblogwereld... maar kom op!? Hoe kan je, for fuck's sake, een log dat analfabeten als deze de ruimte geeft,nog serieus nemen??? Jullie richtten jezelf te gronde met deze loser.... gatverdamme... ik kots van deze heaumeau.... zinsopbouw is hem ook vreemd.... laat deze marteling stoppen,alsjeblieft redactie.... laat deze heaumeau ongezien de tyfus krijgen en weer gewoon op een web-log.nl subdomeintje zijn onzin spuien... it just doesn't make sense to me... :( ik word hier echt heel treurig van...

ShameLess | 24-01-05 | 15:03

Ik lees deze onzin dus gewoon niet meer, goed stuk kouwes ga zo door ik zou voortaan chinese lettertekens gebruiken als ik jou was

Mellorenz | 24-01-05 | 15:02

minder...

Noodles | 24-01-05 | 15:01

Niet leuk meer

Zet | 24-01-05 | 15:01

de moraal ontgaat me een beetje

iSlamDunk | 24-01-05 | 15:01

Weet niet waar starf*cker dit aan verdient heeft....
Straks wordt Sunny nog boos!

Pannie | 24-01-05 | 15:00

Hilarisch!

Major Failure | 24-01-05 | 14:59

@SVEFF moet die er dan altijd zijn?

rn1970 | 24-01-05 | 14:59

okay, en nu de conclusie?

SVEFF | 24-01-05 | 14:56

Who's gonna turn this mother out???? Bootsy!!!!

The Evil One | 24-01-05 | 14:54

grappig.

Dva | 24-01-05 | 14:54

Zoals gewoonlijk, VERMAKELIJK

rn1970 | 24-01-05 | 14:53

Geweldig onderwerp. Hoe verzin je het.

clandestino | 24-01-05 | 14:53

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl