achtergrond

Geenstijl

Politie Emmen jorist beledigende carnavalswagen

GOEDGEWERKTBROMSNOR.jpgCarnaval boven de rivieren, dat gaat steevast mis. En ja hoor... Zo ook in Barger-Compascuum (Dr), een durpje van 1500 klokbekermensen, diep en veilig weggestopt op de Saksische zandgronden van Oostelijk Hunebedistan. Geinponems hadden daar het ontzettend leuke idee om de plaatselijke politie af te zeiken tijdens de rozenmaandagoptocht. (Verdomd, er is een video van.) Op de tamelijk knullig inelkaar geknutselde zuupkar annex praalwagen stond de alom bekende leus "Heb je geen trots/vrienden/eergevoel of geen ambitie wordt dan landverrrader bij de politie". Een melige slogan met een baard van hier tot Bamiyan uit het boek met schoonmoedergrappen, die zelfs op de sociaalmedia een schamper "meh" weet te scoren. Maar de sterke arm van Emmen heeft kennelijk een gevoelig naaktslakkenhuidje en vond dat zulks helegaar niet MOCHT. De boerenpraalwagen werd door de censuurcommissie der politie beoordeeld en aldus werd de slogan op het wagentje weggejorist, waarna de zuipwagen vol Dronken Drenten alsnog aan de optocht mocht deelnemen. Met als gevolg dit topic en een politiekorps Emmen dat nog harder uitgelachen wordt wegens kinderachtige sneuheid des doods. Wil je voor geen meter bemmen, kom dan bij de Politie Emmen! Na de breek plaatjens van hoe het wel moet.
Ondertussen in Keulen ANP-22446638.jpg ANP-15087163.jpg ANP-22449582.jpg ANP-22449652.jpg ANP-22449668.jpg Ondertussen in België
Rare jongens, die Belgen. Vieren ook carnaval, dus dat zegt eigenlijk al genoeg, qua helderheid in de bol. Voor dat carnaval hebben de Belgiërs van carnavalsgroep Eftepie (???) het ludieke idee opgevat om een SS-deportatiewagen na te maken en zich te verkleden als Bart de Wever en zijn vrienden, van de Vlaamse politieke partij N-VA. Oh nee! Dat zal wel keiharde ruzie worden. Of wacht, toch niet. Kijk het filmpje en zie hoe je dat doet, reageren op levensechte en in parades meelopende überGodwins. Gewoon je schouders ophalen, glimlachen en doorlopen. Mooi.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.