Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rutte: 'Hee reaguurders! Doe eens NORMAAL man!'

De ene dag gooit PvdA-feestneus Hans Spekman een paar haatmails aan zijn adres online onder het mom 'En nu ben ik het ZAT dat mensen me nikkerhond noemen!' En terecht, zou iedereen moeten doen. Maar de volgende dag staat zijn coalitiegenoot & MinPres Rutte in een overtreffende trap van totale debiliteit om een BESCHAVINGSOFFENSIEF op internet te jammeren. Zorgvuldig vooraf afgesproken met journalist sokpop Marcel Bril (NOS) in een Voorgesprek met de Minister-President, want op diens zogenaamd terloopse vraag over de mails van Spekman, heeft Rutte een compleet betoog paraat. Lekker geloofwaardig, Mark. Sowieso. Tijdens het vorige kabinet mocht Geert Wilders alles en iedereen ongezien de tiefus ranten en als kers op de taart een online Polenmeldpunt beginnen zonder ook maar 1 veroordeling door de MinPres. Maar 1 coalitie later moeten de nieuwe makkers van de PvdA te vriend gehouden worden. Dus ruimt Rutte (zelf ooit fervent supporter van Holocaustontkenningen) een halve persco in om voor MEER FATSOEN!!1! te pleiten op internet als Kameraad Spekman de hatemails beu is. Hadden we aan kunnen zien komen bij een MinPres die volgens de Haagse wandelgangen zelf in de coulissen van de Kamer in een papieren zakje stond te hyperventileren nadat hij DOE ZELF NORMAAL!!1! terug had geschreeuwd naar coalitiegenoot gedoogpartner Wilders. De MinPres is dus een hypocriete zak hooi die net doet alsof schelden op internet is uitgevonden. Nee, het is natuurlijk veel fatsoenlijker om met een uitgestreken gezicht in de meest eloquente bewoordingen grotesque politieke leugens op te hangen in de Tweede Kamer, onder een vaandel van een kabinet dat burgers bespiedt, uitknijpt en met betutteling benadert. Dát is moraal, fatsoen en natuurlijk humor & ironie. Wel MinPres, zolang de democratie het VERDOMT om zelf openheid en respect te betrachten, kunt u de tiefus krijgen met uw appèl, dat aantoont dat u niets meer bent dan de nikkerhond bedrijfspoedel van de PvdA.

Reaguursels

Inloggen

@karelpopper het gebruiken van hoofdletterwoorden is scheeuwen, en dat is GEEN stijlfiguur.. verder is de site van Micha Kat een prima voorbeeld van een site met veel HOOFDLETTERS. Als je wilt dat ik in ga op je inhoudelijke argumenten, prima. Je bent duidelijk iemand die trapt in de populistische trucjes die worden gebruikt door bijvoorbeeld de PVV en de SP. Je hebt een duidelijk rechtse voorkeur en kiest daarom voor PVV (trouwens wel correct hoofdlettergebuik). Populisten heb de neiging iedereen de schuld te geven van alle problemen (en zichzelf altijd maar als bedreigd en benadeeld op te stellen), maar komen nooit met een uitvoerbare oplossing. De LPF en de PVV hebben beiden aan macht mogen ruiken en niets bijgedragen aan dit land. Het is een groot geluk dat we vorig jaar niet ook nog eens een periode met de link-populistische SP hebben gekregen.
Ik ben het er wel volledig mee eens dat je religieuze terreur moet aanpakken. Als je op zondag niet wil winkelen blijf je lekker thuis, als je geen stripjes over Mohammed wil lezen, dan pak je lekker een Suske en Wiske, en leg niet anderen met geweld of via een politieke invloed je wil op....

karsiesta | 13-01-13 | 11:01

Links luistert uitsluitend naar de toon en nimmer naar de inhoud, Rutte is een omgekeerde koning Midas.
Dus either way , we're fucked!
Do as I do folks, live your own life. Yippikayey motherfuckers.

mixey | 13-01-13 | 00:58

Meneer Rutten, ik word kotsmisselijk van al jullie fatsoen daar in de Haag, wat kunnen we dáár aan doen?

rollemanneke | 12-01-13 | 22:27

@snakeplisskin
De ene graait meer dan de ander. Maakt de ander de automatisch geen graaier? Nee. Hooguit een hypocriet.

Plusser | 12-01-13 | 20:28

-weggejorist

paranoya | 12-01-13 | 17:03

Oh no... sorry voor de dubbelpost: ik heb tien minuten gewacht of de vorige doorkwam, dat was niet zo, toen de volgende maar getikt: staat de eerste er ineens toch..... /cry

Karel Popper | 12-01-13 | 13:47

-weggejorist-

Karel Popper | 12-01-13 | 13:44

@karsiesta | 12-01-13 | 10:39
Kijk, dat bedoel ik nou: ga ik geheel onderbouwt een heel betoog staan houden, zeg je gewoon: 'er staan capslocks in', en dat was het dan. Reageren op de vorm, die niet 'goed' zou zijn, en dan de inhoud volstrekt negeren. Nare linkse debattrucjes zijn dat.

Ook devolgende logica is een bekende debating fallacy, je mag zelf bedenken welke:
-'Micha kat hoef je niet serieus te nemen, want hij is een beetje gek'
-'Micha kat gebruikt veel hoofdletters'
-'Jij gebruikt veel hoofdletters'
-'Dus jou hoef ik ook niet serieus te nemen, je zal ook wel een beetje gek zijn'

En dan zonder verder ook maar een seconde op de inhoud in te gaan het 'debat' afbreken en jezelf de winnaar verklaren. Bah bah bah: debattrucjes van links: ik heb er gewoon genoeg van.

Daarbij: het gebruik van capslock is een gewoon stijlfiguur. Niet meer, niet minder. Het is anders als het hele stuk in capslock zou staan. Het is om accenten aan te leggen, die ik anders met bold of italic zou doen, wat hier niet kan (denk ik), dus doe ik het zo. Mag ik?

Ik gebruik ALLE stijlfiguren die mij ter beschikking staan om mijn punt over te brengen in een debat. Een punt, waar jij vervolgens verder niet op in wenst te gaan. Jammer.

Het punt was dit, misschien wil je er eens op ingaan:

De islam zowel als links bedreigen ons. EN voeren die bedreigingen ook al regelmatig uit! Daarover klagen wij in alle toonaarden al tien jaar lang, maar er word maar niet op die klachten ingegaan... Zolang WIJ bedreigt worden, beweegt er helemaal niets bij links. Maar zodra wij hetzelfde eens terugdoen: is het ineens (italic)helemaal(/italic) fout?!

Wij doen gewoon terug bij links wat de islam en links al jaren bij ons doen! Dat is toch logisch! Wat had je dan verwacht?

Kijk, stel je voor: twee mensen. De een slaat de ander, keer op keer. De ander vraagt, of die ene daar mee op wil houden. Dat word TOTAAL genegeerd. Op een dag slaat de man TERUG. En DAN word de eerste man boos: 'hohoho! geen geweld gebruiken mannetje! dat is niet aardig!'

Zo gedraagt links zich nu: eerst volop dreigen, en dan heel verbaast kijken als hun slachtoffers eens hetzelfde terugdoen. Op DAT moment roept links ineens, dat dreigen, (laat staan die dreigementen uitvoeren wat links en de islam dus WEL al gedaan hebben), helemaal niet aardig is! Precies! Dat zeggen wij toch al tien jaar lang! Maar dan luistert er NIEMAND!

De islam bedreigt (oa!) homos, en moslimjongeren pesten hen alvast gewoon uit het straatbeeld: wat vind links daarvan? (stilte) Wat gaan ze daar aan doen: aan deze gewelddadige, helemaal niet aardige religie: die mensen bedreigt? (klagen over het geweld van de islam verbieden) WAT? Watblief?

Links moet eens een maat leren hanteren:
Als bedreigen niet aardig is: waarom bedreigt links ons dan? Waarom doen ze dan niets aan een religie, die hele KUDDES mensen bedreigt, en: die al een stapje verder gaan: die die bedreigingen: ook uitvoeren!

Wat zegt links dan? Is het ok? Of niet? Als het ok is: prima: gaan wij ook zo doen. Is het niet ok, dan graag een plan van aanpak om het geweld en gedreig van de islam en de linkse haatmachine aan te pakken.

Maar wat niet acceptabel is, is dat zowel de islam als links ons wel mogen bedreigen, en die bedreigingen ook al ten dele aan het uitvoeren zijn, terwijl wij he-le-maal niets terug mogen doen, en dat zouden wij dan heel redelijk moeten vinden. Nee! Dat slikken wij niet! Snap jij dat? Als men ons blijft dreigen, en onze verzoeken om daarmee op te houden blijft negeren, gaat onze kant vanzelf een keertje terugdreigen, is dat heel moeilijk te begrijpen? Wat zeg jij?

Karel Popper | 12-01-13 | 13:23

@ suvois | 12-01-13 | 11:29 | + 2

Ik ben juist NIET van de VVD. Nooit geweest ook.

Iedereen die er wel op gestemd heeft, waarvan heel veel mensen hier op geenstijl rondhangen, beginnen nu allemaal te piepen.

zekestijl | 12-01-13 | 13:05

Oh Rutten, die beloofde 1000,-€ staat nog steeds niet op mijn bankrekening! Over fatsoen gesproken.

rollemanneke | 12-01-13 | 12:47

Iemand de tyfus wensen is op zich niet zo erg want het is hedentendage praktisch onmogelijk om ook de tyfus te krijgen.
In die zin is het toewensen van de tyfus dus niet zo erg...

knerf | 12-01-13 | 12:13

Chiant | 12-01-13 | 09:07 | + -1 -

Dat is allemaal voor de buhne en om in de bres te springen voor collegaatje Spekman.
Nooit Rutte noch Spekman in de bres zien springen op de dreigmails aan het adres van Wilders.
Het is maar de vraag waar de grens ligt van dat schelden en verder doet schelden geen pijn.

Als er één beroepsgroep het niet over fatsoen moet hebben dan is dat de groepe politici.
Verder is je argument anderen doen het ook een zwaktebod. "Hullie doen het ook" het heeft iets kinderachtigs.
Hij is de minister-president en als die openlijk voor de camera staat te liegen, mag hij van mij uitgeschiolden worden. Wel op een redelijk beschaafde wijze.
Wat is dat toch met die zich moreel-superieur voelende mensen die menen dat ze anderen moeten voorschrijven wat fatsoen is?
Meestal gaat het dan om het opleggen van HUN fatsoen aan anderen.

knerf | 12-01-13 | 12:09

Maar mag ik Spekman nu geen janksmoel meer noemen, ook al is dat woord voor hem uitgevonden?

McSnor | 12-01-13 | 12:07

@ zekestijl | 12-01-13 | 02:46

Jij bent een wel heel erg succesvol product van hersenspoeling.
Als de Brusselse kaplaarzen Nederland straks binnen-marcheren en Rutte daar vol trots met dikke grijns bij zou staan zou jij volgens mij nog steeds niet doorhebben dat je genaaid wordt.

suvois | 12-01-13 | 11:29

'Leers zet het mes op de keel van Mauro, en snijdt hem half door.’

ondertekend Hans Spekman. Zegt meer over de radicale gedachten van Spekman, dan van menig reaguurder. Spekman is zelf radicaal, maar dat mag hij vindt hij van zichzelf, anderen mogen dat niet. Spekman is een gevaarlijke man en een grote hater van de democratie!

Imprimatur | 12-01-13 | 11:24

Spekman, de vleesgeworden socialistische messias die zich met zijn presentatie voordoet als: hij is 1 van ons. Niets is minder waar. De façade die je hobby presentatie opwerpt appelleert wellicht aan dat gevoel van: ik ben er voor de zwakkeren en zal m.b.v. het nivellering medicijn de samenleving genezen.
Spekman, de bouwstenen van jouw fatsoen liggen allang op de vuilstortplaats, en je groezelige maskerade verhult dat niet. Met jouw socialisme heb je vrij weinig gemeen met sociaal, het is slechts een leenwoord.

Koningsluis | 12-01-13 | 11:21

Als die liegende, graaiende bende wat zich politiekers noemt nu eens 'n voorbeeld gaven van wat fatsoen inhoud, heel misschien zou het volk dan ook anders reageren! Wat denkt u Rutten?

rollemanneke | 12-01-13 | 11:08

Niet echt fatsoenlijk van Rutte om armoede te ontkennen.

dubbert | 12-01-13 | 10:57

@karelpoppen en @pickalilly Betogen, hoe lang ook, waarin met grote regelmaat de capslock aan blijft staan getuigen vaak van een slecht onderbouwd verhaal. Een verhaal waarin de auteur vindt dat de regel "wie het hardst schreeuwt heeft gelijk" waarheid is. Ga maar eens naar de site van Micha Kat voor voorbeelden.. Die kerel heeft ondertussen een lamme capslock toets op zijn toetsenbord..

karsiesta | 12-01-13 | 10:39

Zoals internet de autohandel omzeep heeft geholpen zal het hopelijk ook denhaag behandelen.
Voorwaarts naar de poorten reaguurders!!!!!

lidlbier | 12-01-13 | 10:24

Spekman is het ZAT dat velen Spekman ZAT zijn.
Daar kun je zelf wat aan doen groezelige Spekman.
Begin eerst eens van die naar rotte adem stinkende
oud populaire socialistische presentatie af te komen.
Dat beeld dat je opwerpt uit een grauw verleden.
Maar vooral je gedrag dat nog maar eens heel klaar aantoont dat jouw socialisme begint waar het sociale in de mens niet meer kan bestaan.
Daar waar het minne PvdA socialisme kotsneigingen opwerpt, kom jij er nog eens met een dubbele walging overheen. En mensen zijn dat ZAT.

Wat Rutte betreft, na het zgn. Kunduz akkoord was je bij mij voorgoed afgeschreven; dat werd nog een graadje erger door een coalitie aan te gaan met die vuige socialisten van de PvdA en nu ben je ook nog heel erg zielug.......

Koningsluis | 12-01-13 | 10:23

Dus je moet je 'beschaafd' en glimlachend laten oplichten, beroven en beledigen door die Haagse kliek?

Aktivist | 12-01-13 | 09:42

@knerf | 11-01-13 | 19:35
Het komt zelfs wel een voor dat ik Marianne Thieme of Emile Roemer gelijk geef. Maar in 99,99% van de gevallen ben ik het niet met ze eens. Dan ben ik toch moeilijk een Thieme of Roemer adept, dunkt mij.
Bovendien: noem mij één politicus die niet liegt. Rutte doet het tenminste nog openlijk en doorzichtig voor de camera. Maar we dwalen af. Mijn punt was dat Rutte gelijk heeft als hij stelt dat er wel wat meer inhoudelijk en op beschaafdere wijze gereaguurd mag worden. Tot nu toe heeft daar nog helemaal niemand iets tegenin gebracht. Wel veel jij-bakken gelezen.

Chiant | 12-01-13 | 09:07

@Karel,

Ik vind dat je het netjes gezegd: de spijker op zijn kop slaat!

Van de week heb ik de show van Theo Maassen uitgegooid exact op het stukje waar jij over schrijft.
Dat hij het lef heeft om zijn eigen medemens in gevaar te brengen door wat vele mensen denken en Wilders alleen maar zegt belachelijk te maken en te negeren.

Iedereen mag denken wat hij wil maar er is nog steeds een democratie in dit land die respect van elkaar verwacht en tolerantie.
Ga ik nu Theo Maasen om zijn uitspraak afslachten, nee waarom zou ik, er zijn in NL mensen die dit soort vermaak leuk vinden en dat gun ik deze mensen (want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd).

Maar ik schaam mij werkelijk waar voor onze regering.
Als ik zie wat zij presteren door alleen maar pijnpunten bij de mensen door hun strot te drukken en het NL volk te zien als sukkeltjes die toch niets terug zeggen dan toon je aan uit wat voor hout je gesneden bent.
Een goede regering gaat zoeken naar oplossingen en zal daar waar nodig ook in eigen hout snijden als dat bijdraagt aan herstel.
Ipv hiervan hangen ze als slijmballen de grote jongens uit in Brussel en dat NL in brand staat interesseert ze totaal niets (zo komt het op mij over).
Het is Brussel wat de klok slaat, Brussel is onze toekomst denken ze.
Nee jongens en meisjes, Brussel is niet jullie redding we zullen het zelf moeten beuren, zelf iniatieven nemen en uit het dal komen.
Er is niets tegen om elkaar te helpen in moeilijke tijden, maar dat gaat niet TEN KOSTE VAN ALLES!
Zie hoeveel mensen in NL hun baan verliezen en zwaar in de problemen komen (wellicht eigen schuld, zou zomaar kunnen zijn) maar die mensen heb je nodig om je rekeningen te betalen, en dat groepje groeit erg hard op dit moment wat betekend dat de druk op de andere groep mensen ook steeds groter word tot zij het ook niet meer kunnen behappen.
Wij kunnen de wereld niet verbeteren, wij zijn geen superstaat, zelfs America heeft maar beperkte invloed op wat er in de wereld gebeurt, wie denkt Rutten en Samson wel niet dat ze zijn met Europa?

En dan zegt een MP, hij verwijt mensen dat ze boos zijn op het beleid wat hij en de Pvda voeren.
Beseft deze man dan echt niet dat als er zelfs DOODSBEDREIGINGEN je kant uit gestuurd worden dat je wellicht bij jezelf te raden moet gaan of je wel goed bezig bent.
De regering heeft NL de afgelopen 10 jaar als het niet langer is volledig in handen gegeven van Brussel daar waar de burgers KEIHARD NEE! tegen zeiden.

Als deze MP denkt dat hij op deze manier meer sympathie denkt te kweken onder het volk dan heeft hij het goed mis, door de mensen nog meer in het nauw te drukken zullen de bedreigingen toenemen en wellicht zal ook hij zich voor zijn leven moeten gaan vrezen zoals ook Pim Fortuyn dat heeft gedaan (helaas als je het mij vraagt, een man met fatsoen en een luisterend oor voor het volk).

We zien nu al dat de PVV en de Pvda de twee grootste partijen zijn in dit land, puur uit onvrede van de mensen zijn partijen als de PVV nodig en andersom denkt de Pvda dit ook (en terecht, dat recht hebben ze).
Als de politiek meer rekening zou houden met de burgers en naar ze zouden luisteren dan had de PVV en Pvda en alle andere politieke partijen helemaal niet bestaan.
Maar door al onze meningen versplinterd de maatschappij en krijg je groepjes met alle gevolgen van die als een groepje net wat groter is als het andere groepje.

Daarom is het grotendeels nutteloos wat er nu gebeurt in de regering, ze groeien steeds verder uit elkaar en proberen doormiddel van GELD de mensen tevreden te stellen.
FOUT, zo FOUT!
Luister naar je volk en handel daarnaar en laat Europa maar voorlopig schieten, daar zijn wij maar heel de wereld overigens nog helemaal niet aan toe.


pickalilly | 12-01-13 | 09:03

Waar zijn trouwens onze democratie en onze centen gebleven, Rutte?

Karel Popper | 12-01-13 | 03:42

De liefde kan niet van een kant BLIJVEN komen. Links speelt al jaaaren met vuur, en kijkt nu raar op, als de bal eens TERUGgekaatst word. Ik heb echt totaal geen medelijden. Ik vind het nog mild: zouden wij doen, wat de islam ons aandoet, of wat links ons aandoet, dan zouden de eerste doden aan HUN kant OOK reeds gevallen zijn: zie: WIJ HOUDEN ONS NOG IN.

ALLES wat wij vragen, is of het gedreig en het geweld van de islam en hun linkse vrinden aangepakt kan worden. Als dat teveel gevraagd is, gaan wij dezelfde wapens DIE AL TIEN FUCKING JAAR tegen ons worden ingezet OOK eens oppakken. Zo simpel is dat. Wij vangen al TIEN JAAR klappen. Genoeg is genoeg. De emmer is OVERvol. Kappen met dat gedreig en geweld, of wij gaan op een goede dag eens HETZELFDE terugdoen.

Fuck Theo Maassen. Fuck Spekman. Fuck Rutte. Fuck de islam. Blijf ons slaan, en zie, wij gaan terugslaan.

Ja, ik ben woedend. En nee, ik was het niet die Spekman die mails stuurde, ik zou hem niet bedreigen of de link 'jood' of 'nikker' leggen. Maar dan EIS ik dat dat wederzijds is. Zo niet, dan ga ik mijn standpunt zo zoetjes aan eens kalmpjes heroverwegen.

Want wij gaan niet NOG tien jaar 'rustig' klappen staan vangen. No Fukking Way.

Karel Popper | 12-01-13 | 03:41

De islam creert een sfeer waarin onze vrouwen niet meer veilig over straat kunnen. Waar afvalligen moeten rennen voor hun leven. Waar de joden hun keppeltje beter thuis laten. Omdat het niet bij dreigen blijft, maar er ook geweld WORD TOEGEPAST door de islam in ons land. Homos: uit hun huizen gepest. Op straat bespuugt en aangevallen. Oudjes, berooft, omdat ze geen moslim zijn, dus vogelvrij, warbooty, in de ogen van de islam... Ons geduld WAS bijna eindeloos.

De enige die er wat van zegt (Wilders dus) moet ELKE dag rennen voor zijn leven. Links geeft er geen drol om. Het kan ze werkelijk geen ruk schelen. 'dan had hij zijn mond maar moeten houden'.

Wij worden al tien jaar lang uitgescholden … EN geslagen EN bespuugd EN bedreigt. En weet je? We zijn dat zat. Meer dan zat. Er valt niet te praten met de linksen, die zijn verblind door hun haat, door het zondebokken richting Wilders, ALLES is zijn schuld, als iemand hem nou zou doodschieten, wat een opluchting zou dat geven, volgens links.

FUCK links. Ik denk, dat wij genoeg tijd en respect en moeite hebben genomen om op AARDIGE en LIEVE toon te vragen of de islam, en hun linkse vrienden, aub, heel misschien, eventueel zouden willen OPHOUDEN, met ons bedreigen en het hanteren van geweld. ZE WAREN EN ZIJN DOOF voor alle klachten: nee, gaan de klagers ZELF nog eens fijn bedreigen.

Hebben wij ooit iemand vermoord? Iemand bedreigt? Werd er ooit naar ons geluisterd? Nee, nee, en nog eens nee.

Karel Popper | 12-01-13 | 03:39

pimfortuyn.com/asp/default.asp?t=show&...

www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/compo...

Bedreigingen PLUS de daaropvolgende ... moord!

Standaard reactie van links daarover: 'hadden ze maar niet moeten klagen over het geweld van de islam', want dan vraag je er, volgens links, ook om.

Maar we bleven optimistisch. Dus gingen we niet terugdreigen, maar stemden: pvv. Helaas: links EN de islam, BLIJVEN maar dreigen. BLIJVEN maar streven naar de executie van Wilders. En BLIJVEN maar onze klachten over het geweld van de islam (en hun goede linkse vrienden) negeren.

www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2012/3...

www.carelbrendel.nl/2008/02/20/we-zijn...

De linkse cabaretiers tonen links de weg: 'We zijn vandaag zo vrolijk, want Wilders die is dood' zong Paul de Leeuw, die nog NOOIT een standpunt tegen het geweld van de islam durfde in te nemen: uit angst? Omdat hij homo is? Hij weet toch dat de islam.. ook HEM bedreigt? Vara natuurlijk! Links toch?

Maassen die met uitgestreken gezicht zonder meer met zoveel woorden claimt: 'Wilders is een dolle hond, die je af zou moeten maken, helaas heeft ie beveiliging... Maar dan heffen we die toch op!' was de druppel: de emmer is overgelopen.

Voormalig politiechef Joop van Riessen had een simpele oplossing voor het probleem-Wilders: MOLLEN. Hij werd niet weersproken door het tv-duo Jeroen Pauw en Paul Witteman, die juist hartelijk moesten lachen om deze opmerking. Want varalinks. Dus dan is het lachen als iemand met de dood bedreigt word, omdat ie zich uit durft te spreken tegen het geweld van de islam.

Spekman hield toen zijn mond dicht. Dreigen was helemaal top: zolang hij niet aan de ontvangende kant stond. Links Nederland bedreigt ons inmiddels al MEER DAN TIEN JAAR, en de rek begint er 'een beetje' uit te raken.

Karel Popper | 12-01-13 | 03:34

pimfortuyn.com/asp/default.asp?t=show&...

www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/compo...

Bedreigingen PLUS de daaropvolgende ... moord!

Standaard reactie van links daarover: 'hadden ze maar niet moeten klagen over het geweld van de islam', want dan vraag je er, volgens links, ook om.

Maar we bleven optimistisch. Dus gingen we niet terugdreigen, maar stemden: pvv. Helaas: links EN de islam, BLIJVEN maar dreigen. BLIJVEN maar streven naar de executie van Wilders. En BLIJVEN maar onze klachten over het geweld van de islam (en hun goede linkse vrienden) negeren.

www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2012/3...

www.carelbrendel.nl/2008/02/20/we-zijn...

De linkse cabaretiers tonen links de weg: 'We zijn vandaag zo vrolijk, want Wilders die is dood' zong Paul de Leeuw, die nog NOOIT een standpunt tegen het geweld van de islam durfde in te nemen: uit angst? Omdat hij homo is? Hij weet toch dat de islam.. ook HEM bedreigt? Vara natuurlijk! Links toch?

Maassen die met uitgestreken gezicht zonder meer met zoveel woorden claimt: 'Wilders is een dolle hond, die je af zou moeten maken, helaas heeft ie beveiliging... Maar dan heffen we die toch op!' was de druppel: de emmer is overgelopen.

Voormalig politiechef Joop van Riessen had een simpele oplossing voor het probleem-Wilders: MOLLEN. Hij werd niet weersproken door het tv-duo Jeroen Pauw en Paul Witteman, die juist hartelijk moesten lachen om deze opmerking. Want varalinks. Dus dan is het lachen als iemand met de dood bedreigt word, omdat ie zich uit durft te spreken tegen het geweld van de islam.

Spekman hield toen zijn mond dicht. Dreigen was helemaal top: zolang hij niet aan de ontvangende kant stond. Links Nederland bedreigt ons inmiddels al MEER DAN TIEN JAAR, en de rek begint er 'een beetje' uit te raken.

Karel Popper | 12-01-13 | 03:28

"Doe normaal man"

Stir Glenfarclas II | 12-01-13 | 02:51

Hoezo reageert iedereen hier zich in ene tegen Rutte?
Jullie geenstijlers zijn toch over het algemeen Pro-VVD ?!

zekestijl | 12-01-13 | 02:46

Mark Pruttel. Wat een impotente lul.

Red mij niet | 12-01-13 | 02:20

Het liefst zou Von Spekman internet reguleren en reaguurders verraden.
Alleen, dat gaat hem nooit lukken.

Shareholder II | 12-01-13 | 02:16

Respect dwing je af, aldus rukker Mark en viezerik Spekman.

TheFreeVoice | 12-01-13 | 01:46
Rutte noch Von Spekman zijn babyboomers.

Shareholder II | 12-01-13 | 02:11

Jesus, Rutte.... Internet pesten...... Is dat nou echt jou ding? Kom op, laten we een internet gestappo oprichten, die dan alleen de retards op internet aanpakt. Twitter bericht over feestje hier of daar. Beetje ranten hier of daar.... echt. Rutte, je bent te oud voor de internetgeneratie, je snapt het niet. Accepteer dat gewoon, ga je werk doen. Je bent MinPres, niet de internetmoraliteit-politie. Volgens mij was het Prof. Dr. Drs. H. Teeuwen die heel mooi uit heeft gelegd hoe het schild werkt. Al dat persoonlijk aantrekken begint me te irriteren. Hoe belangrijk moet je jezelf vinden, om aangifte te gaan doen over een scheldpartij op internet. Zelfs bij een bedreiging. Wat denk je dat er gebeurd? Dat er een M16 uit je beeldscherm komt, en je verrot schiet? De paranoide waanbeelden van de babyboomers verbazen me echt.Treurig..... echt diep triest dit. Ga het land eens runnen, en hou je pc uit. En om het verhaal af te maken. Zoek een wijf, en stop met het brengen van je was bij je moeder. Pannenkoek

TheFreeVoice | 12-01-13 | 01:46

snakeplisskin | 12-01-13 | 00:48
En daarom kijk ik geen tv meer maar zoek via internet programma's die ik leuk vind. Hoeren dansen op de sneeuw WTF en ik betaal belasting voor mensem die er naar kijken ook.

non_de_pier | 12-01-13 | 01:20

Spekman wat moet je ermee da's de Win Kok van 2013 nu schreeuwen over sociaal, actie etc. en in 2020 zit ie bij een bank zijn zakken te vullen

non_de_pier | 12-01-13 | 01:16

Zeg van Rossem, GS maakt veel ware namen bekent van allerlei delinquenten.Kent u de ware naam van ene "Gert Kruier" ? Als plaatsvervangende schandpaal zou deze site zijn naam eer aandoen door deze anonymus te onthullen. Nou ja ,anoniem dreigen en beleden zal ook geen stijl zijn.Stijlloos geldt waarlijk voor iedereen,is globaal zg. (misschien komt tussen + en - nu -100 te staan.Een record)

Dolphi | 12-01-13 | 01:07

Meneer M. van Nieuwkerk van de vara graait €220,00 per uur.
Zullen we de discussie aangaan Plusser ?

snakeplisskin | 12-01-13 | 00:48

graai salaris Weesie? ooohhhh?

snakeplisskin | 12-01-13 | 00:41

"ik ben het niet met je eens en daarom is al het taalgebruik geoorloofd". Ziehier, de peilloze woestijn van de geest van van Rossem.
GeenStijl.nl is al even cynisch jegens de alles als IndyMedia en de babyboomersbij elkaar. Zeker nu het graaisalaris van Weesie bekend is.
Hypocriet en achterhaald. Babyboom 2.0.

Plusser | 12-01-13 | 00:38
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 12-01-13 | 00:38

Het feit dat je niet zou mogen schelen ben ik tegen. Sterker nog ik ben ben ervoor om belediging / belediging van een ambtenaar in functie te legaliseren.

Dat gezegd te hebbende. Ik bemoei me op internet erg veel met politiek, onder anderen via GeenStijl en kom daarmee regelmatig met afwijkende standpunten aan. Daarbij gebruik ik argumentatie, onderbouwen en waarbij dat kan en dat nodig is probeer ik via links ook bewijs aan te dragen. Echter zal een politici daar niet op reageren, er komt geen landelijk debat en het komt niet op TV. Ik kan hooguit de publieke opinie beïnvloeden. Als ik echter iemand voor vuile hond uit ga schelden dan gaan politici er wel op in (gezien het openbaar maken van die tweet en de discussie erover) dus misschien geven de politici op die manier zelf wel het verkeerde voorbeeld. Negeer het gescheld en ga in op inhoudsvolle discussies die online (al dan niet via twitter gericht worden aan politici) gevoerd worden ook als men het NIET met je eens is. Dan bereiken ze meer hun doel. Niet luisteren lijd tot scheldpartijen en daar word kennelijk wel naar geluisterd. Rutte en Spekman hun woorden komen dus niet overeen met hun daden.

DerUnterMensch | 12-01-13 | 00:35

De geachte afgevaardigde is, met alle respect, een blunderende amateur.

SamKoeman | 12-01-13 | 00:34

Beetje jammer dat Rutte de schijn tegen heeft. Een poedel van de pvda, pijnlijk

Fast Forward | 12-01-13 | 00:32

Als de heren politici nu eens lef tonen doen we een debat hier op geenstijl.
Politici VS reaguurders en dan gewoon zonder censuur of nuance head to head.

Dan hebben ze ballen.

snakeplisskin | 12-01-13 | 00:28

Het is normaal wat Rutte zegt, het is bij de beesten af wat Spekman allemaal op zijn bordje krijgt.
Natuurlijk moet de gewone reaguurder kunnen zeggen wat hij wilt, maar er zijn vandalen die niet eens weten wat beschaving is.

websenior | 12-01-13 | 00:20

natuurlijk Rutte en we gaan allemaal naar jou luisteren hahahaha man man wat ben jij een sukkel een loser een ik zei je liever vandaag nog vertrekken dan morgen .Een leugenaar een bedrieger laffaard ect ect die wat gaat zeggen over een Spekman die na denigrerende opmerking maakt naar de Nederlandse bevolking gaat lopen jammeren dat hij haat mailtjes krijgt ach gossie zielige ventje dit had je op- je geitenwollen sokken kunnen aanvoelen .
respect verdien je die krijg je nooit gratis en respect zullen Rutte en Spekman de eerste jaren 10tallen waarschijnlijk niet meer krijgen dus Spekman misbaksel sukkel loser ga in een hoekje zitten jammeren en neem je vriendje Rutte mee en kom daar pas weer uit wanneer je je excuus druft te maken richting de Nederlandse bevolking

rukkieduck | 12-01-13 | 00:20

Een beschavingsoffensief. Dat moet een totaalverbod op de islam opleveren.
*deal, Mark*

Lewis Lewinsky | 11-01-13 | 23:53

kut. waren we toch nog beter af met het CDA.

codedelight | 11-01-13 | 23:19

STFU Mark Rutte! Je bent gewoon een marionet in deze schijndemocratie.

kruimelzuiger | 11-01-13 | 23:12

@Bruno Alaska | 11-01-13 | 20:46
Dat iemand geen netjes NL schrijft zegt iets over zijn kennis niet over zijn geest. En in boosheid zeggen of doen we allemaal wel eens een keer iets doms. Maar dat iemand dom is, wil nog niet zeggen dat-ie ook eh.. 'in de war' is, ofsow. Het kan, o.k. Maar hoeft niet.
Ik denk nog steeds dat het gewoon een hele boze man is. Misschien een boze PvdAanhanger. That's all.

gaffelbaard | 11-01-13 | 23:10

De straten zijn verlaten, behalve hier en daar een hond en een mevrouw. Een nieuwe uitvinding houdt de mensen geluisterd aan het beeldscherm. ICT en internet. Deskundigen houden dit voor een grote doorbraak, een grote stap voorwaards. Sommigen spreken van een sprong in beschaving, een mondiaal telefoon systeem.
De techniek zal ons verder helpen, vooruit brengen.
Maar wat, oh wat, als de zogenaamde voordelen louter inbeelding blijken? Wat als een ICT maatschappij helemaal niet efficiënter is, laat staan humaner? Dan worden we op een dag weer wakker uit de droom, houden ons hoofd onder de kraan en beginnen de dag met een goed ontbijt van eieren en spek. Daarna gaan we naar kantoor. En in plaats van beeldschermen met draaden treffen we weer de oude vertrouwde typewriter aan. We schudden weer de hand van collega's die we lang niet meer hadden zien staan. De economie draait gewoon door, er is brood, huizen, auto's. We kijken elkaar aan en vragen ons af: wat was dat voor een droom?

Rest In Privacy | 11-01-13 | 22:58

Beschaving volgens Spekman en Rutte. Dat kan nooit veel voorstellen. *kotz*

Lewis Lewinsky | 11-01-13 | 22:55

Wie wind zaait,zal storm oogsten.

Bataaf | 11-01-13 | 22:44

Fisk gaat veel verder dan Rutte. De laatste beperkt zich tot het maken van wat obligate opmerkingen. Prima trouwens, hij houdt zich op de vlakte, het juiste antwoord op spekman.

Fisk daarentegen wil een einde aan de anonymiteit op het net. Overigens wel vreemd dat Fisk überhaupt ageert; hij maakt namelijk geen gebruik van het net, leeft nog in het papieren tijdperk. Toegegeven, ik deel zijn nostalgie. Maar het opheffen van anonymiteit, nou nee.

Rest In Privacy | 11-01-13 | 22:39

Iedereen die dit walgelijke gedrag zit goed te praten bedenk wel: Die trui past ons allemaal.

Supermatthijs | 11-01-13 | 22:39

Nu dan maar drie op een rij.

Zeer verbazingwekkend dat een Rutte zonder bewaking door het leven kan.

Die pik zou er eens over na moeten denken wat dat is. Hij zou mogelijk iets meer waardering krijgen voor Wilders.
Maar nee. He's in it for the money.

Don't fool yourself. Rutte is een opportunist pur sang, nog dom ook.
Nou ja, dat zijn de meesten, dus dat is nog een beetje vergeeflijk.

Stel je voor, puur hypothetisch, dat Rutte morgen onder lijn 12 komt en het niet overleeft.
Wie zou hem missen? Wie zou er een traan om laten?

Een totale nobody, die Mark.

Shit, ik hoop wel dat ik binnen de lijntjes blijf met m'n comments. Haal ze anders maar weg, hoe waar ze ook zijn.

Ratzinger | 11-01-13 | 22:39

De politiek krijgt de bevolking die het toekomt.

henriette | 11-01-13 | 22:37

Die leugenaar, Rutte, moet z'n bek houden. Geen enkele verkiezingsbelofte is hij nagekomen, hij pijpt nu Didi en komt het volk de les lezen over mores.

In vroeger tijden werd zo iemand, terecht, naar de brandstapel gebracht.

Heb je dat, Rutte? Jij zit daar bij gebrek aan alternatief, meer niet.

Ratzinger | 11-01-13 | 22:34

In een eerder topic pleitte ik er al voor om die Rutte eens de oren te wassen.

Goed dat het gebeurt. Een groter lapzwans en leugenaar dan Rutte gaat gij op gansch den aardbol niet vinden.

Met z'n 'liberale' partij...
Joop den Uyl was liberaler. You think. Die Rutte verkoopt z'n moeder nog als hem dat 666 stemmen extra oplevert.
Weg met die fluim!

En met Didi, maar dat 'goes without saying'.

Ratzinger | 11-01-13 | 22:29

Karel Popper | 11-01-13 | 22:26

De spijker op de kop!

Rest In Privacy | 11-01-13 | 22:28

Wat raar.

De islam bedreigt al jaren homos. En vrouwen. En afvalligen. En joden. Geen pvda-er die daar protest tegen laat horen.

Degenen die dat wel deden, zoals Pim Fortuyn, werden door de socialisten net zolang... bedreigt (!) tot iemand hem (Pim) vermoorde. Maar geen pvda-er die daar toen meer dan 'formeel' moeite mee had.

Zelfs de JARENLANGE bedreigingen van Wilders: de pvda haalde zijn schouders op. 'moet hij maar beter nadenken wat ie zegt' zegt een linkse cabaratier dan, want kritiek op het geweld van de islam, daar worden de moslims boos van. Dus sssssssst.

Maar nu dan toch eindelijk, nu de bedreigingen eens op ZIJN deurmat vallen, valt het kwartje: 'dat is helemaal niet aardig!'

Vertel dat tegen de linksen die Wilders bedreigen. Tegen de moslims die (oa!) homos bedreigen EN slaan.

Karel Popper | 11-01-13 | 22:26

Uitgerekend spekman of all people, ongeschoren met die vieze truien bah. De opper proleet van de Partij van de Afpakkers. Nivelleren is een feest, ongeschoren is een feest, ongewassen is een feest. 1000% arbeider NOT, gewoon regent met nep outfit en meer dan 100k salaris.

John Doorzon | 11-01-13 | 22:23

@Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:33
Fatsoen was toch altijd synoniem voor hypocriet volgens links?

frank87 | 11-01-13 | 22:12

@lekker wijf | 11-01-13 | 19:17
Maar Spekman is vast die ene PvdA'er die niet om Freek de Jonge kan lachen hoor.

frank87 | 11-01-13 | 22:10

Hey, Marx BetuttelRuttel, de tyfus, zwakzinnige microphallus. Homo slappus klabanus. U wilt argumenten?
Het eerste teken van een dictatuur of het buigen voor dictatoriale krachten, is censuur.
Hoe vindt je die, lamlul?!

Nafta78 | 11-01-13 | 22:10

Raar. Dit soort schoften weet anders ook te zeggen dat bedreigingen en geweld uw eigen schuld zijn.
Hebben ze Volkert van der G. al in het geniep een koninklijke onderscheiding gegeven, na zijn geheime invrijheidsstelling?

Jan Passant mk2 | 11-01-13 | 22:04

Controle (je moet ...) is een bewezen faal strategie, de juiste strategie is mensen zelf de keuze laten, en er heel duidelijk op wijzen dat ZIJ verantwoordelijk zijn.

Onze premier is onbekend met moderne mensenkunde, eng...

Kater | 11-01-13 | 22:03

@irriducibili79 | 11-01-13 | 18:22
Kan iemand even opzoeken wat voor een reacties hij in het verleden gegeven heeft op de bedreigingen aan Wilders of Verdonk.

Ik schat dat hij zulke bedreigingen best wel grappig vindt als het om tegenstanders gaat. Straten vol stenengooiende mensen zijn natuurlijk geen bedreiging als het om de goede zaak gaat.

frank87 | 11-01-13 | 21:56

Als je je nou maar aan deze fatsoensnormen houdt, dan zal meester Pennewip je nooit meer een standje geven.
(Pamela Hemelrijk)

Troef | 11-01-13 | 21:53

Hans U bent een: „Schurk van een kerel, bedriegelijke schavuit!”.

Is dit als verwensing nog te pruimen?

Slappehap | 11-01-13 | 21:44

„Eenmaal waart ge slechts zwak, thans zijt ge misdadig.... thans zijt ge een booswicht!”.

Slappehap | 11-01-13 | 21:42

niet zo vreemd dat het pijn doet: is behoorlijk uitgelubberd

dekogelkwamvanlinks | 11-01-13 | 21:42

@Nietvoordekat | 11-01-13 | 19:00
Ik was kennelijk niet de enige: politiek.blog.nl/binnenlandse-politiek...

over GeenStijl:
"Het lijkt een keiharde afwijzing van het voorgestelde beschavingsoffensief op internet, ware het niet dat op GeenStijl de reacties van reaguurders al heel stringent gemodereerd worden. Het soort bedreigingen en racistische scheldpartijen uit de haatmails die Spekman openbaar maakte, worden op GeenStijl ook niet getolereerd.

In de praktijk stelt GeenStijl dus gewoon algemene normen; er zijn grenzen aan wat je op internet kan gooien. De schrijvers op GeenStijl maken gebruik van humor en ironie, precies zoals Rutte bepleit, maar racistisch gescheld en bedreigingen worden ‘weggejorist’ door de moderatie. En terecht.

Als een reaguurder veel te ver gaat volgt zelfs verbanning (‘weggejorist en opgerot’) van de site. Het valt dus allemaal wel mee. Rutte stelt voor om grenzen te stellen. GeenStijl reageert boos op het gemoraliseer van de premier, maar stelt die grenzen zelf al lang."

van heinde en verre | 11-01-13 | 21:41

Prima hoor, dat speknek een kater aan z'n nivelleringsfeestje overhoudt. Uiteindelijk houdt half NL er een pijnlijke anus aan over....

dekogelkwamvanlinks | 11-01-13 | 21:40

rutte ontkennen moet kunnen!

dekogelkwamvanlinks | 11-01-13 | 21:36

Voldoende om die slappe zak te doen schudden maar niet voldoende om aangifte te kunnen doen... Vreemde vogel.

Veel Vaak | 11-01-13 | 21:31

Prikkl | 11-01-13 | 21:23 | + 1 -

Ja die waar Henk en Ingrid volgevreten op zitten te klagen hoe slecht hier alles is.

Supermatthijs | 11-01-13 | 21:30

Hey VVD meneer, c.q. GRUWELIJKE LUL ! Wanneer krijg ik die 1000 Euro nou ?

Bertus Balhaar | 11-01-13 | 21:25

Het is allemaal de schuld van de banken!

Prikkl | 11-01-13 | 21:23

Volgens mij doelt hij niet zo zeer op ons guurders, maar meer op Twitterende VMBO jongeren met hun hedendaagse taalgebruik en bedreigingen. Ik kom hier zelden grove beledigingen en bewoordingen tegen, wel goede discussies en soms halve i-fitties op het scherpst van de snede. Als er grove zaken worden gepost, worden ze vaak subiet weggejorist.
Vind de guurders over het algemeen vrij beschaafd, op wat koppige, vaak linkse, geesten na.

Russ Meyer | 11-01-13 | 21:23

GluiperD (sorry)

Mazzeltov | 11-01-13 | 21:17

Mag ik zeggen dat ik Rutte een laffe hond vind... ja dat mag ik !
Hoe zei Wim Sonneveld dat ook al weer : Een gluipert van het zuiverste water ?

Mazzeltov | 11-01-13 | 21:15

Waar blijft me roodje ? Rutte !, kom eens over de balk(elende)ding

PowNed@1 | 11-01-13 | 21:13

Als zowat dagelijks een mitrailleursalvo aan leugens afvuren om in het pluche te blijven, ook onfatsoenlijk is, dan is Rutte in Den Haag wel de minst aangewezene voor een oproep tot meer fatsoen

WirMachenMusik | 11-01-13 | 21:07

Het mailtje dat Spekman vanavond op het journaal toonde:
Getier op moslims, negers en joden in één ademtocht. Incluis spelfouten.
Één vette geclicheerde suggestie.
Zullen we ooit te weten komen welk PR-bureau dat bedacht heeft?

WirMachenMusik | 11-01-13 | 20:59

Tjongejonge, een premier die Nederland in de uitverkoop doet aan die fascistische bende uit Brussel en zijn eigen bevolking daarbij compleet negeert roept op om niet naar hem te schelden.

Geeft maar weer aan hoe dik die plaat voor zijn harses is.

suvois | 11-01-13 | 20:57

Rutte, de man die met de PvdA in zee gaat zodat hij Minister-President kan blijven. Die VVD heeft het echt totaal gedaan bij mij. Ik stem er nooit meer op.

Old_Spice | 11-01-13 | 20:55

@gaffelbaard | 11-01-13 | 20:26

Hum ja sorry, even vrij geciteerd : ' NSB'er met je jodenkliek het is maar goed dat ze zijn afgevoerd.' ...

Deze man is duidelijk goed bij de pinken.

Bruno Alaska | 11-01-13 | 20:46

Frankrijk wil Twitter censureren, het is begonnen en Rutte doet alvast het smerige voorwerk.

Geemp | 11-01-13 | 20:44

GödelsRevenge | 11-01-13 | 20:28
Oproepen tot geweld?
Ik vind dat de politiek daar aardig mee bezig is.
De burger moet zich alles maar laten welgevallen.
Door beveiligingsbeambten worden afgesnauwd. Mag je niks van zeggen. Foei.
Hulpverleners die geweld plegen tegen patienten? Mag ook allemaal.
Of in het onderwijs? Fysieke bedreigingen, treiterijen of geweld gepleegd door leerkrachten? Moet je ook maar accepteren. Dat heet onderwijs of pedagoochemenogwattes.
Idd, GS.
Krijg lekker de tyfeteringwormenplaag op een plekkie waar de zon nooit komt.
Niet netjes tegen mij?
Dan ook niet terugverwachten.
Geweld tegen mij?
Heb je pech, mep ik je direct terug. Da's recht op zelfverdediging.
Net als respect, moet ook beschaving van 2 kanten komen.
It takes two to tango.

gaffelbaard | 11-01-13 | 20:42

Goed artikel.

jankerd | 11-01-13 | 20:42

Ik dacht meer aan de poedel van Bea qua positionering.

rechtsdwalendeautist | 11-01-13 | 20:41

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:52
De SPers en PVV die ik ken, vinden de PvdA zo min dat ze niet eens de moeite zouden nemen. Dat vinden ze beneden hun niveau.
Ik vermoed eerder dat het een hele boze PvdAanhanger is.

gaffelbaard | 11-01-13 | 20:30

Wat een werkelijk doelloze opmerking van onze Minpres. Zouden al die fatsoensrakkers dan niet snappen dat dit al geregeld wordt door de wet? In de Nederlandse wet staat heel simpel dat er een duidelijk verschil is tussen vrijheid van meningsuiting en oproepen tot geweld? Als de realiteit jouw idealen niet volgt, dan is dat niet een beschavings- noch een fatsoensprobleem. Als een of andere randdebiel voor rotte vis uitmaakt en zelfs vind dat je dood mag vallen, dan is dat natuurlijk weerzinwekkend (en niet nodig, want de onzin van de PvdA is makkelijk te bestrijden met feiten), maar om nou de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen omdat ons land grotendeels bewoond wordt door tokkies, is ronduit belachelijk

GödelsRevenge | 11-01-13 | 20:28

@Bruno Alaska | 11-01-13 | 19:58
In z'n mails lees ik dingen die niet gelogen zijn. O.k. z'n taalgebruik kan beter, maar ja. Daar moet je maar door heen lezen.
Ik denk niet dat die persoon boos is. Niet in de war, maar boos. Heel boos.

Nee, wie het echt zat is? Dat is de burger. Wij!
Wij waren eerder boos dan Spekman en andere politici.
Tja.
En dat krijgen ze dus dit. Als de politici er zo'n puinhoop van maken, moeten ze hier ook maar tegen kunnen. Dit hebben ze met hun politiek zelf uitgelokt. Stelletje huilenbalken.

Nee.
1000 x liever iemand die z'n woede uit, dan politici die met wollige taal de burgers belazeren.
Tegen de eerste kan je tenminste nog iets terug zeggen. Of terug schelden.
Van de laatste krijg je alleen maar frauduleuze leugens, kiezersbedrog en de bekende dolk in je rug.

gaffelbaard | 11-01-13 | 20:26

Deze vent moet voor het gerecht ,heeft vele werkende voor 1000 Euro opgelicht.

Links om | 11-01-13 | 20:21

Het is niet zo raar hè Rutte, dat je hetgeen je zaait later op je bordje terug te vinden is. Jij wilt beschaving? Da's goed, zodra jij en je vriendjes mensen weer als mensen en niet als wandelende pin-automaten gaan zien, zullen de internets er eens over nadenken. Tot die tijd blijven we graag zeggen wat we denken: RUTTE, JE BENT EEN CORPORATE-HOER !

hStripe | 11-01-13 | 20:18

Jezus wat heb ik zin in spek man!

Amati | 11-01-13 | 20:14

Gutte krijgt ruim 11.000 per maand ex. allerlei voordelen aan inkomen van het volk gesponsort. Daarvoor in ruil gooit hij ons in de uitverkoop richting corporaties, Brussel en banken. Liegen, draaien, het volk uitlachen dat zij er weer allemaal ingetsonken zijn 'HAHAHAHA!' En dan praat hij over fatsoen..

yayajippiehippie! | 11-01-13 | 20:13

@ niet voor de kat 18:39

Reaguur jij ook onder de nick van Conan de Rabarber want die heeft naar eigen zeggen de meest eloquente tegels in bezit? Terwijl Kaas dat ook denkt met zij meer dan geniale Kaas-shuffle op dumpert.

eerstneukendanpraten | 11-01-13 | 20:13

Laat ze zich eens met de echte problemen bezighouden ipv te graaien en te huilen dat de uitgeknepen burger niet liev tegen ze doet.
Salonsocialisten!

Slipsnifter | 11-01-13 | 20:13

2:12
"Helaas is het niet zo dat je ergens aan een knop kunt draaien en dan dit probleem kunt oplossen,..."

Oeleflaffel | 11-01-13 | 20:05

Meneer Spekman..... De foto met hem lachend samen met zijn collega's en het onderwerp nivelleren heeft nu eenmaal kwaad bloed opgewekt. Media manipulatie? Misschien. Er zijn nu eenmaal mensen die die combinatie niet op prijs stellen. Ik denk dat een groot deel pissed off zijn op zijn nivelleren uitspraak. De mensen voelen nu de pijn. PvdA. Die term is zo verleden tijd. Denk dat het nu verandert moet worden in PvdR. De man verdient geen 10 griffel voor zijn media inzicht. Dat wraakt hem nu.

hader | 11-01-13 | 20:03

Ja Rutte, begin eens bij marokko.nl om wat beschaving in te voeren. Gewoon daar beginnen waar het meeste winst te behalen valt!

Zirafa | 11-01-13 | 20:02

Het lijkt me toch vrij duidelijk dat de berichten die nu openbaar zijn gemaakt van iemand zijn die redelijk in de war is. Als je een beetje sociaal bent zou je hem proberen hulp aan te bieden. Spekman nagelt hem liever aan de schandpaal.

Selectief daderknuffelen.

Bruno Alaska | 11-01-13 | 19:58

@La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:34
Eerste zin: - 'ik'

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:58

Het was overigens ook heel erg beschaafd van Spekman om tijdens het debat over Mauro, waarbij Mauro aanwezig was, tegen Leers te zeggen: 'Daar zit Mauro. U steekt hem een mes in zijn keel en snijdt die half door.'

Met zijn haatmailtjes. De VVD en de PvdA staan er niet best voor in de peilingen, dus plempt emo Spektrui een paar haatmailtjes van randdebielen, hoogstwaarschijnlijk PVVaanhang, kan ook SP aanhang zijn, want die haten de PvdA ook als de pest, (voelen zich door de PvdA verneuqt) zegt dat hij het zat is en prompt komt Rooie Rutte met een reactie.

Doorzichtiger, waardoor lachwekkender, kan bijna niet.

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:52

In mijn opvoeding stond gij zult niet liegen centraal. Als een politicus over moraal begint heeft ie meestal iets te verbergen. Onze politici zijn leugenaars en oplichters en dienen dus hun grote mond over moraal te houden en heer Rutte u helemaal want u bent een schande voor de liberale beweging evenals Dhr Blok ook zo'n gladde opportunist en leugenaar, niemand gaat er meer dan 4% op achteruit, HRA nooit aankomen, geld naar Griekenland? nooit van ze leven en zo kunnen we nog even doorgaan. U heeft ziel en zaligheid verkocht gelijk Judas voor 30 zilverlingen. Hoop dat u zeer snel vertrekt met dit rampenkabinet. Als politici niet meer naar het volk luisteren krijgen we eerst de fase van schelden, dan volgt bedreigen met als uiterlijke daad bijltjesdag want als het plebs gaat lopen houdt u Rutte het niet meer tegen. U bent dus wel de laatste die het volk de maat mag nemen. Het zal vrees ik niet meer lang duren dan zullen de tijden van de RAF weer herleven als het nog slechter blijft gaan in Europa omdat onze politici er niets van bakken en maar door blijven gaan met een heilloze weg en de rekening bij jan met de pet blijven leggen. Begint misschien het kwartje te vallen bij de heren politici dat hun daden misschien niet zonder gevolgen zullen zijn??

sjipsknip | 11-01-13 | 19:51

Toch heeft ie wel een punt. Mevrouw de voorzitter.

Veel komen niet verder dan een beetje stoom afblazen uit woede over het zoveelste stukje onrecht, we worden bestookt met slecht nieuws, en machteloos toezien hoe vaak het overal misgaat werkt in op mensen hun gemoed, mevrouw de voorzitter.

Iedereen placht nu eenmaal in op zijn danwel hare eigen unieke wijze bij tijd en wijle van de toren aan het games land te willen roepen:

'DOE EENS NORMAAL MAN!!!', mevrouw de voorzitter.

Hiervan bestaan enkele verscheidene varianten in lokale dialecten, mevrouw de voorzitter.

Zo is de uitdrukking 'ga es deaud' taalkundig gezien van dezelfde betekenis als 'doe es normaal man', mevrouw de voorzitter.

Ook het 'krijg de typhus' , mevrouw de voorzitter, is taalkundig gezien een verwante van 'DOEEENSNORMAALMAN', ook al lijkt op het eerste gezicht onlogisch aangezien de typhus krijgen verre van normaal is.

In dat geval is het aan te raden te reageren met 'doeeseffelekkerzelfnormaalman' waarvan ook weer diverse varianten in verschillende dialecten bekend zijn, mevrouw de voorzitter.

Finn | 11-01-13 | 19:47

Die Spekman schijnt z'n tweets af te sluiten met een irritant stopwoordje. Dan kan je op gezeik wachten natuurlijk, tsja.

rechtvaardigerechter | 11-01-13 | 19:41

Rechts en links bestaan niet meer, de vvd is linkser dan ooit en de pvda rechtser dan ooit.
1 pot nat.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:41

Zo te zien zit de liefde voor Mark en collegas erg diep
bij de reaguurders. Het zal aan zijn vrolijke glimlach liggen.

SyntaxError | 11-01-13 | 19:41

@DOUK | 11-01-13 | 19:36
Lol

Tim Grimback | 11-01-13 | 19:40

Binnenkort worden de (mailtjes) over bestuurlijk/B&W Nederland ten tijde 1940/1945 openbaar... ja genocide op eigen bevolking en hun kinderen en kleinkinderen zitten nog steeds in het onder tussen stuurloos Nederland.

Gepke de Leef | 11-01-13 | 19:40

Dus bij de vvd vinden ze het beschaafd om, fatsoenlijk opgestelde, email niet te beantwoorden

dat is dan ook weer helemaal duidelijk wat hun eigenlijke do€l is

Tim Grimback | 11-01-13 | 19:39

Hey Spekman! Interactie met de burger is een feest!

wijnvlek | 11-01-13 | 19:39

Jaimy Fox | 11-01-13 | 18:17 Loopt of zit hij nou??

phes | 11-01-13 | 19:38

Fatsoen en politiek zijn niet echt een fijne combinatie.

Slappehap | 11-01-13 | 19:37

Maak je maar druk over een paar scheldwoorden van compleet van de pot gerukte Mark en Spekkie.
Ga inderdaad de vloekende en vanuit zijn onderbuik tierende stratenmaker aanspreken en pak de scooterkloodtzakjes met fluweel aan.
Spreek de licht gefrustreerde ondernemer aan op zijn onderbuik gepruttel en laat de wel bespraakte meesmuilende (hoi Mark!!)graaier maar lekker vergaderen in Parma.
ETc etc,
WIE? Wie is er onfatsoenlijk Mark?

miko | 11-01-13 | 19:37

@Tim Grimback | 11-01-13 | 19:26
„Jou hoer! jou verken! jou karonje! jou aenhouster! jou ritse teef! jou sletvink! jou kolreyster!
Jou valse prooy! jou vunse pry! jou tochtzwijn! jou hongden aes! jou bescheete Nayster!
Jou duyvels-kop! ’t Is wonder dat ikje dat Duyvel gezicht niet uyt jou oogen hael.”
Zo te zien had men toen ook al te kampen met cultuurverrijkers.

DOUK | 11-01-13 | 19:36

Op onfatsoenlijk gedrag mag onfatsoenlijk gereageerd worden.

mrfreeze | 11-01-13 | 19:36

Chiant | 11-01-13 | 18:19 | + -1 -

Ach gut zeg, een Rutte-adept...
Glashard voor de camera liegen tgenover Roemer, dat is fatsoen zeker?

knerf | 11-01-13 | 19:35

Ja, hoor. Rutte verklaart openlijk zijn liefde voor zijn kontneuk maatje. De kontneukende klootzak Spekman himself . De hoofdgoorling in de 2de kamer, die er niet voor terugdeinst een halve natie te schofferen met zijn verachtelijke en minne opmerking "nivelleren is een feest". De klootzak krijgt nu een (stront)koekje van eigen deeg en valt jankend bij de grote hoofdleugenaar Rutte in de armen. Tja Spekmannetje, wie kaatst kan de bal verwachten. Maar dat ben je niet gewend hè. Spekman is echt een lul met vingers.

VoorZetsel | 11-01-13 | 19:34

@Supermatthijs | 11-01-13 | 19:16
Nou, de enige die ik werkelijk haar afschuw over die beveiliging heeft uitgesproken, was Femke Halsema, dat moet ik haar nageven.

Verder heb ik een paar andere politici, w.o. ook PvdAers, gehoord die n.a.v. een vraag van een journalist zeiden dat ze dat erg vonden. Bij die laatsten twijfelde ik daaraan. Want als ze dat echt erg hadden gevonden, dan hadden ze hun vrienden bij de NPO, m.n. die bij de Vara en de NOS, eens op hun vingers moeten tikken. Al tijdens de hetze tegen Fortuyn, want toen is het begonnen.

Overigens gaat het topic over haatmails. En laat ik de PvdA, en ook Rutte, nog nooit hebben gehoord over de haatmails etc aan het adres van Wilders.

Daar gaat het om. En ja, bedreigingen en haatmails/tweets aan het adres van Wilders komen met name vanuit de achterban van de PvdA en de SP. Dagelijks te zien op twitter.

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:34

Als dit een trol was van Rutte dan is het een hele geniale. :D

Surrealiteit | 11-01-13 | 19:33

Wat heeft links te maken met fatsoen?
Net zoveel als rechts dan toch?

Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:33

da wizard | 11-01-13 | 19:05 |
En dat doen ze bij links het allerhardst!
We weten nog allemaal de gemene muil van Marcel van Dam die Fortuyn een Untermensch noemde en de rest van die huichelaars die nu Wilders de maat nemen.

lanexxx | 11-01-13 | 19:29

Hoe meer stinkzaakjes, hoe fatsoenlijker de persoon.
Hoe meer stinkzaakjes, hoe onfatsoenlijker de persoon.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:29

Als ik Spekman een pseudosocialist noem die zich opzettelijk arbeideristisch kleedt, scheld ik dan?

knerf | 11-01-13 | 19:28

@carlorsd | 11-01-13 | 19:04
Als je graag in een dictatuur wilt leven ben je daar geen koningin voor nodig. Je kunt ook gewoon op de pro-EU partijen blijven stemmen.

DOUK | 11-01-13 | 19:27

Chiant | 11-01-13 | 18:19 |

Wat loop je te zitten te staan te zeiken man?

Jaimy Fox | 11-01-13 | 19:26

Beste Mark je bent een snoodaard, onbeschaamderik en valschaard!

zo netjes genoeg?

Tim Grimback | 11-01-13 | 19:26

Royaal uitgelachen tragisch theather evenement.
Voor de buune, die 't nog (h)erkent.

hallevvezool | 11-01-13 | 19:24

Zegt de minister President die tegenover de Roemer glashard stond te liegen voor de camera.
En waar was hij bij de hatemails en bedreigingen aan het adres van Wilders?

Dus bij deze dan toch nog maar even wat schelden tegen Rutte.
Komt ie dan (hij is nog netjes hoor, vind ikzelf):

Hihahondelul , hihahondelul, hi ha....

knerf | 11-01-13 | 19:22

Een ding moet je Spekman nageven, politiek gezien buit hij de hatemail geslepen uit. Je zou bijna denken dat hij er eens goed voor is gaan zitten om ze te schrijven.

harbi | 11-01-13 | 19:20

da wizard | 11-01-13 | 19:13 | + 0 -

Lol. Maar die anale fixatie mis ik dan toch.

Supermatthijs | 11-01-13 | 19:18

Onbegrijpelijk dat zo'n Spekman loopt te janken over fatsoen, terwijl het links is die alle fatsoen overboord heeft gegooid in de bestrijding van alles wat niet links is, denkt of doet. Zoveel boter op je hoofd, dat kan alleen op links!
En om Afshin Ellian nog even aan te halen: 'Het Nederlandse cabaret is grosso modo vooral een linkse scheldkanonnade geworden.'
En dat geldt dus niet alleen voor het cabaret.
Links = hypocriet.
Daar zou Rutte zich dus verre van moeten houden. Hij had Spekman en diens linkse grofmuilen beter een spiegel kunnen voorhouden.

lekker wijf | 11-01-13 | 19:17

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:11 | + 0 -

Volgens mij hebben alle politici hun afschuw uitgesproken over dat Wilders beveiliging nodig heeft. Niemand doet ook moeilijk over de kosten. En nu hier gaan roepen dat bedreigingen aan Geert vooral uit de achterban van de Pvda komen slaat nergens op. Kom maar eens met bewijs voor die stelling.

Supermatthijs | 11-01-13 | 19:16

likud.nl/2011/10/antisemitisme-anno-te...
Pfff, iemand dit gelezen? Van alle ellende die we de laatste tijd gelezen en gehoord hebben, schaar ik dit toch wel onder een buitencategorie verontrustend. Extreem eng.

fons wijnvlek | 11-01-13 | 19:15

Zou me niks verbazen als Rutte stiekem meeleest.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:15

Gert Kruier
ik wil best je stront en darmen mentaliteit over straat schoppen dat een moslimvarken of hond zijn neus er voor op haalt maar waarom ben jij voor moslim en nikkers terwijl je de blanke arbeider vertrap in zijn bestan dan trap ik jou zinvol de moslimstront door je strot gore landverrader dat je benik laat mij in mijn levensopvattingniet de les les lezen door moslimparasieten zijn uitkeringparasieten mij uitspelen door jouw importvrienden veeg zelf je reet af met het paspoort met je stontpens wil je fascisme je krijg fascisme
---
Ik verdenk overigens nog steeds Kouwes...

da wizard | 11-01-13 | 19:13

Rutte verkoopt het mooi en vind dat je alles mag zeggen, behalve als je iemand bedreigt of oproept tot haat.
In deze heeft hij groot gelijk...
da wizard | 11-01-13 | 19:05 | + 0

Dat is altijd stap nummer 1. Als men die kutredenatie accepteert dan komt stap 2. Stap 2 is dat iets naars zeggen over poitici gelijk staat aan haatzaaien. Stap 3 is dat je dan vanwege een twitje op het shavot staat.

Kromst | 11-01-13 | 19:13

Mark Rutte is niets meer dan een D66 infiltrant, die met de PvdA eindelijk zijn ware aard kon laten zien.

Bart_Bart | 11-01-13 | 19:13

Ik zou zeggen doet u zelf eens normaal, meneer Rutte.

Koninging Beatricks | 11-01-13 | 19:13

"Met fatsoen omgaan met onfatsoenlijke graaiers, is niet van belang."

ZiekVanDieJankers | 11-01-13 | 19:12

Trouwens de interpunctie en het gemis van hoofdletters en spaties is echt tenenkrommend...

da wizard | 11-01-13 | 19:11

"Tijdens het vorige kabinet mocht Geert Wilders alles en iedereen ongezien de tiefus ranten en als kers op de taart een online Polenmeldpunt beginnen zonder ook maar 1 veroordeling door de MinPres."

Daar gaat het niet om @VanRossem

Waar het wel om gaat is dat we Rutte nog nooit hebben gehoord over de berg aan haatmail, haat-tweets en doodsbedreigingen aan het adres van Wilders. Ook Spekman en andere PvdAers niet, terwijl het grootste deel daarvan afkomstig is van zijn/hun eigen PvdA-achterban, van hoog tot laag, alleen verwoorden die hogergeplaatsten dat anders.
(Overigens, vlak een deel van de SP-aanhang ook niet uit. Daar zit ook geteisem tussen, evenals onder de PVV-aanhang, ja)

Maar nu is Spekman die haatmailtjes zat en krijgen we een preek van PvdA in de kontkruiper Rutte met z'n beschavingsoffensief.

Dan ben je gvd toch wel erg de weg kwijt.

*teiltje pakt*

La Vie En Rose | 11-01-13 | 19:11

Er zijn twee soorten fatsoen.
De eerste heeft met taalgebruik te maken en de tweede met graaierds / prutsers / gokkers van de overheid (semi-overheid) en banken.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 19:10

En wie bepaald wat fatsoen en beschaving is, hij zeker niet, zolang er nog steeds een achterlijke beschaving hier de boel loopt te verzieken. Moet hij zijn grote B@K houden.

LostSandWich | 11-01-13 | 19:09

@Supermatthijs | 11-01-13 |

Cohen?

roze_bril | 11-01-13 | 19:08

Ook en misschien wel vooral politici zijn verantwoordelijk voor maatschappelijke ontwikkelingen. Anno 2013 is Nederland Nederland geworden zoals het is.
Daarom ben ik weg... zie mijzelf niet terugkomen.
Het is hier beter, veel beter.

duitse herder | 11-01-13 | 19:07

Die algehele verruwing van de politiek hebben we natuurlijk maar aan één iemand te danken. Die wegloper zonder oplossingen.

Supermatthijs | 11-01-13 | 19:05

Wat een jankert die Spekman. Zeker vergeten hoe Pim Fortuyn en Geert Wilders door zijn partij zijn verkettert. Pin is doodt en Geert wordt 24/7 bewaakt.

doskabouter | 11-01-13 | 19:05

Rutte verkoopt het mooi en vind dat je alles mag zeggen, behalve als je iemand bedreigt of oproept tot haat.
In deze heeft hij groot gelijk...

da wizard | 11-01-13 | 19:05

Fatsoen en integriteit gaan hand in hand. Rutte kent geen greintje integriteit. Geen van de politici, aangezien ze ons land uw en mijn geld en onze toekomst en de toekomst van wat een mooi Nederland had kunnen zijn, verkwanselen aan immigratie en de EU. Ik heb geen goed woord voor politici over die reppen over fatsoen terwijl zij zelf een mega slecht geweten hebben.

Koos Buster | 11-01-13 | 19:04

Ik ben het ook zat dat Spekman mijn geld wil herverdelen. Maar daar wordt het ook niet anders van, rooie hond!

roze_bril | 11-01-13 | 19:04

Kunnen we niet terug naar een ECHT koninkrijk der Nederlanden met nu nog Beatrix en straks Willem en Maxima als regerend vorst en vorstin?? Die zijn al eeuwen betrouwbaar, eerlijk, oprecht, af en toe een foutje maar een beetje ondeugendheid siert de leider, dit systeem is in ieder geval al minimaal 62 jaar helemaal niets!!! We hebben die koning en koningin ter beschikking, en doen er niets mee!! Ik zou zeggen, terug naar het ECHTE KONINKRIJK DER NEDERLANDEN !!!

carlorsd | 11-01-13 | 19:04

Chique en Spekman in 1 zin.
Spekman de wandelende belediging voor de belastingbetaler.
Jammer dat Rutte mijn reaguursels niet volgt, een toonbeeld van beschaving, zo kan het dus idd.

Uw Verzekeringsadvis | 11-01-13 | 19:02

Nog ff een topic en 612 reaguursels over fatsoen, januari 2012.
Is fatsoen een jaarlijks politiek terugkerend onderwerp geworden? www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/01/...

toetanchamon | 11-01-13 | 19:00

@van heinde en verre
Nee. Min.

Nietvoordekat | 11-01-13 | 19:00

@Horagha | 11-01-13 | 18:46
Nu je verzoek @18:44 ingewilligd is, krijgen we er nog iets moois voor terug? ;-)

Dömper | 11-01-13 | 18:59

Volgens mij heeft minpres het over mails die joris ook subiet zou verwegverwijderen. Op gevaar af minkudos te scoren. Zijn we het misschien nu wel eens keer eens met minpres?

van heinde en verre | 11-01-13 | 18:58

Ook en misschien wel vooral politici zijn verantwoordelijk voor maatschappelijke ontwikkelingen. Anno 2013 is Nederland Nederland geworden zoals het is.
Daarom ben ik weg... zie mijzelf niet terugkomen.
Het is hier beter, veel beter.

duitse herder | 11-01-13 | 18:58

Hij heet niet alleen spekman, maar misschien ruikt hij ook wel naar .....

jasser | 11-01-13 | 18:56

Supermatthijs | 11-01-13 | 18:48
Dat jij een valse engere bent wisten we al.

vetkleppert | 11-01-13 | 18:56

Nou, nou, nou, van Rossem. Een beetje respect mag ook wel, hoor. Bedrijfspoedels beledigen, door ze met de MinPres te vergelijken. Dat gaat echt te ver.

The_Black_Knight | 11-01-13 | 18:55

Fatsoen is ook om een heiden als gelijkwaardig te behandelen.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 18:54

de man die de VVD halveerde .. de grootste nepliberaal en slechtste min.pres ever.

(c)ZWITSUL | 11-01-13 | 18:54

En maar hopen dat ik dit jaar met een grote groep burgers op de thee mag in Den Haag. Sinds Job Cohen van het toneel is verdwenen kunnen de aandelen pickwick wel weer een boost gebruiken.

First Contact | 11-01-13 | 18:53

Beschaving begint altijd bij anderen.

van heinde en verre | 11-01-13 | 18:53

@Supermatthijs | 11-01-13 | 18:48
Helaas, tot nu toe hebben de valse nog geen beveiligers nodig.

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:53

@Horagha | 11-01-13 | 18:44
Het is net als met religie. Prima als het voor jou werkt zolang je het anderen maar niet opdringt.

Dömper | 11-01-13 | 18:52

@Horagha | 11-01-13 | 18:46 @Joris 'Penetreer hem'.

gentle giant | 11-01-13 | 18:50

The last sentence says it all...

darmflora | 11-01-13 | 18:50

Gaat 'ie ons nou echt uitleggen hoe je moet reaguren?? Het moet niet gekker worden!!

bodo | 11-01-13 | 18:49

@Chiant | 11-01-13 | 18:44

Vertaald naar het Nederlands: je wilt er een vieze, stinkende, dampende, zure plas kots uitklotsen?

Prins Fontainebleau | 11-01-13 | 18:49

@Horagha | 11-01-13 | 18:46
Waarom? Wat is er mis met die tegel?

Chiant | 11-01-13 | 18:48

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:46 | + 0 -

Het is alletwee niet normaal. Waarom willen hier nu opeens zoveel mensen dit goed praten ? Moeten alle politici straks met beveiligers gaan lopen ? Tot nu toe alleen de valse.

Supermatthijs | 11-01-13 | 18:48

@Supermatthijs | 11-01-13 | 18:45
En als a-sociaal ingenieur doe ik niet aan in your face book.

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:48

@Supermatthijs | 11-01-13 | 18:41, gaat u eens aan de kant, mentaal minder begaafde medereaguurder, dit is een verzoek van onze minister president, hij is lid van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

gentle giant | 11-01-13 | 18:47

@G-Unite of een andere moderator.
Zou je mijn reactie @ 18:44 willen wegjorissen? Bedankt.

Horagha | 11-01-13 | 18:46

@Supermatthijs | 11-01-13 | 18:45
Beter zo'n e-mail dan een mes in je bast.

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:46

Weet je welk doel het dient, @minpres? Ontlading! Simpel stoom afblazen omdat de pan van het volk zo langzamerhand dreigt over te koken.

Bij het gedrag van regenten, corrupte overheden, graaiende bestuurders in de publieke sector, banken, (zorg)verzekeraars en/of degenen die Nederland verkwanselen aan Brussel ligt de voedingsbodem voor deze op systeemhaat gebaseerde uitlatingen. De een doet dat netjes in ABN, de ander scheldt je (uit onmacht) de tyfus.

In plaats van te luisteren en de signalen uit de samenleving serieus te nemen van deze sluimerde volkswoede roep je op tot 'fatsoen'. Denk dat mensen met fakkels en hooivorken al in de handen daar weinig boodschap aan hebben.

Wen der maar aan vind ik bijna altijd een hele foute opmerking maar in dit geval wel toepasselijk. Verbeter de wereld, begin bij jezelf @minpres

Disclaimer: dit is geen oproep tot een burgeroorlog of ander ongehoorzaam gedrag.

Canis Spurcus | 11-01-13 | 18:46

Het probleem ligt hem bij het kabinet en de overheid zelf.
De ene na de andere misstanden drijven naar het oppervlak.
De burgers horen maar dat zij degene zijn waar alles fout gaat en de overheid doet alles goed.
We zien nu wat een onkundige klunzen die Pvda en de VVD tezamen zijn en de burgers pikken het niet meer, ze worden veel mondiger en als de overheid zo doorgaat dan zal dit nog veel erger gaan worden.
Alles word door je strot gedouwd en je kan er niks aan doen, ik zit eerlijk gezegd ook tegen het punt aan om die grafkop van een Samson of Rutte eens ff flink in mekaar te rossen, denk dat het wel ff oplucht.

Weg met dat graf Europa, de haat en afkeer neemt halsoverkop toe naarmate er meer en meer door Brussel opgelegd word.
Kom maar op met die bom op Brussel, ik zet alvast een gebakje en koffie klaar voor het Journaal om ervan te genieten om te zien hoe dat gebouw in elkaar stort net zoals de Euro dat ook binnenkort zal gaan doen.

pickalilly | 11-01-13 | 18:46

Dit is de juiste toon tegen die zak van een R.

Gags Beasley | 11-01-13 | 18:45

Hij heeft het over debateren niet reaguren. Dus Rutte sterf met je linkse vriendje Spekman. Fatsoen is meer dan nette woorden. Nette daden, dat is veel belangrijker.

Datzegiktoch | 11-01-13 | 18:45

@Horagha | 11-01-13 | 18:44
Met hoogwaardigheidsbekleders moet je inderdaad heel anders omgaan dan met het klwautjesvolck. Met nog veel meer achterdocht, namelijk.

vetkleppert | 11-01-13 | 18:45

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:43 | + 0 -

Heb je die mails gelezen ? Echt niet normaal, Joris zou er wel raad mee weten.

Supermatthijs | 11-01-13 | 18:45

Fatsoen is ook niet onderhandelen met (milieu) terroristen.
*zwaait naar Diederik Samsom*

toetanchamon | 11-01-13 | 18:45

@Nietvoordekat | 11-01-13 | 18:39
Wegens uw suggestieve aantijgingen noopt mij de aandrang om semi-gedigesteerde spijzen oraal te extraheren middels stomale en thoraxale retroperistaltische contracties.

Chiant | 11-01-13 | 18:44

-weggejorist-

Horagha | 11-01-13 | 18:44

@Supermatthijs | 11-01-13 | 18:41
www.nivelleren-is-een-feest.nl/
De heer Spekman heeft het toch uitgelokt.

* alvast verdediging opbouwt *

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:43

Uiterst zorgwekkend hoe een handjevol figuren die niet helemaal met twee benen in de huidige maatschappij staan willen bepalen wat "wenselijk gedrag" is en hoe het collectief zich moet gedragen op het internet.

Ruskin | 11-01-13 | 18:42

Eigenijk zegt Rutte dus, dat GU niet streng genoeg is, want Rutte weet best wel dat hij aan o.a. you tube niks kan doen.
Terwijl juist daar soms alle fatsoensnormen worden overschreden. Soms door Nederlanders, maar relatief vaak Finnen.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 18:42

Rutte: 'Hee reaguurders! Doe eens NORMAAL man!En: Mark Rutte vindt dat een debat op internet op een beschaafde manier gevoerd moet worden"

Zo sprak die meneer welke ons "democraties" het mes op de keel zet.
Dus: behalve onze portemonee leegroven en verworvenheden afpakken mogen we ook niet meer normaal op u schelden?
Hoe is het met uw integriteit gesteld, meneer rutte?
Heeft u dat al eens laten uitzoeken? Want zelf begrijpt u het blijkbaar niet.
Zo, ik heb het tot hier netjes verwoord.

DOE ZELF NORMAAL eikel.

kiezer | 11-01-13 | 18:42

Het erge is nog dat ik denk dat Rutte er wel mee wegkomt. Als er over 4 jaar verkiezingen zijn gaat het weer tussen links en rechts en stemmen mensen toch maar weer op die zak hooi.

i-Wonder | 11-01-13 | 18:41

@Horagha | 11-01-13 | 18:29, daar heeft u een punt, kunt u mij per omgaande 1000 Euro overmaken? Alvast dank.

gentle giant | 11-01-13 | 18:41

Ik ben het helemaal met Spekman en Rutte eens. Een grapje of lolletje moet kunnen maar die haatmails slaan echt helemaal nergens op. Maar het is natuurlijk wel een gevolg van de sfeer die vooral hier is neer gezet om van alles altijd de Pvda de schuld te geven.

Supermatthijs | 11-01-13 | 18:41

Schijnheil en fatsoen zijn inderdaad wel de enige dingen die nog ontbreken in de fifties spruitjeslucht van nu.

vetkleppert | 11-01-13 | 18:41

Gelukkig hebben we naast zwerfspek ook nog de buurtroaches om de beschaving te beschermen tegen enge scheldmensuh en foute muzakpubers.
De maakbare maatscheppij, de samenlenin, sorry, de stress van de spoedige amputatie van mn vingers legt me lam.. ik kannietmeermypen.. Rutte... lazer toch op, samen met je ondermaatje.

Causa Sui | 11-01-13 | 18:40

Meneer Rutte prefereert homo sapiens van het mannelijke geslacht als zijn geslachtsgemeenschapspartner.

Zo. Eloquent genoeg?

Nietvoordekat | 11-01-13 | 18:39

Laat de VVD-ers ze eerst die onfrisse leugens van de reclame aanpakken. Men wordt toch echt niet vrolijk van al die ongein. Neem zo een reclame van de benzinepas. Ik wordt er zo verdrietig van.
En betreffende de nare wetgeving. Zou er straks ook een wet komen op het bekritiseren van bankiers? Dat zou me niets verbazen.

AntiSoof | 11-01-13 | 18:38

Horagha | 11-01-13 | 18:29
GodsAllahJezus, daar hebben we een CDA-stemmer. #veel

Strohond | 11-01-13 | 18:38

Tyfeuze koorts voor uw coalitie.

gentle giant | 11-01-13 | 18:36

En liegen? Mag dat wel?

Afgeschminkte Bassie | 11-01-13 | 18:36

Ja Rutte is hypocriet.
Maar eindelijk zegt ie iets dat waar is.

Roer | 11-01-13 | 18:36

Journalisten die vooraf geïnstrueerd worden over welke vragen er gesteld moeten worden. #veel

Strohond | 11-01-13 | 18:35

@Horagha | 11-01-13 | 18:29
* steun betuigen doet met staande ovatie *

Chiant | 11-01-13 | 18:35

Ach, we hebben net weer de zoveelste graaitopic op GS gehad over een bestuurder die zich misdraagt door tonnen aan reiskosten te declareren op kosten van belastingbetalend Nederland. Nu was van deze meneer René Maatman zijn politieke partij niet bekend, maar de meeste graaiers behoren tot CDA/VVD/PvdA. Zolang deze individuen met een voorbeeldfunctie zich zo structureel blijven misdragen en erger nog, dit goedpraten en hun politieke partijen *niets* doen, moet men in Den Haag heel snel zijn/haar mond houden, in een hoekje gaan zitten en zich diep schamen. Stelletje ongelooflijke farizeeërs...

B.t.w., Tim Kuik is een ontzettende lul.

Prins Fontainebleau | 11-01-13 | 18:34

FATSOEN POLITIE is op komt met H Spekman als hoofdcommissaris!
En Rutte als FATSOEN RECHTER!

r04drunn3r | 11-01-13 | 18:33

Rutte, Samsom en vergelijkbare mietjes, gelieve effe gauw op te pleuren met jullie gezeik. Als iemand iets zegt of doet wat jullie niet bevalt los je dat niet met woorden op. Trap hem gewoon dood, knal hem neer of steek hem overhoop. Dat is toch de les die we uit de door jullie gepropageerde cultuurverrijking moeten trekken?

Jullie hebben je bedje gespreid, kruip er nu maar in ook.

Magnum Force | 11-01-13 | 18:33

@Horagha | 11-01-13 | 18:29
Fatsoen is voor mensen die anderen naar hun belevingswereld willen vormen en daar rechten aan denken te kunnen ontlenen.
De rest heeft genoeg aan de wet.

Dömper | 11-01-13 | 18:33

Alsof het fatsoenlijk is om het zuur verdiende geld van de hardwerkende Nederlander naar Afrika en de EUSSR te sluizen.

ProAsfalt | 11-01-13 | 18:33

Zeg Joris, mag doenormaaluitroepteken weer terug?

eerstneukendanpraten | 11-01-13 | 18:32

Wat is dan zo erg aan om Spekman in die bewoordingen toe te spreken?
.
Dat Spekman dat niet zo leuk vindt, tja, dat is ook de bedoeling natuurlijk.
.
Afgezien van goede smaak of niet is er toch niets aan de hand, want vrijheid van meningsuiting. Daar ga je toch zeker geen woord aan vuil maken als minister- president. Belachelijk gewoon.

Greetje Duisenberg | 11-01-13 | 18:32

Het schijnt dat voorlichting erg effectief is tegen verkrachtingen, misschien is het ook een oplossing voor ongewenste vrije meningsuitingen...

ZKH | 11-01-13 | 18:32

De vrijheid van meningsuiting gaat heel ver volgens MP, maar is dus niet absoluut. #veel

Strohond | 11-01-13 | 18:31

Laat Rutte maar achter het aanrecht gaan staan.

ProAsfalt | 11-01-13 | 18:31

Het wordt tijd dat de GS reaguurder parlementair gaat communiceren hier in de panelen, ja een beetje fatsoen graag!

lanexxx | 11-01-13 | 18:31

Dus nu ene Spekman er last van heeft mogen we plots niet meer zeggen wat we vinden? Die Spekman die een groot deel van de NL bevolking keihard in de bek scheet en uitlachtte met z'n ''nivelleren is een feest'. En het erge is, hij meende dat echt terwijl iemand met een deathwish aan zijn adres in werkelijkheid nog geen scheet durft te laten vanwege fatsoen en zo.

de directeur | 11-01-13 | 18:30

Fatsoen betekent niets zonder integriteit.
Echte graaierds zijn altijd fatsoensrakkers.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 18:30

Heel goed Rutte, spring maar op de bres voor de man die aan je touwtjes trekt. Heeft hij je al gevraagd om voortaan gewoon een trui te dragen?

harbi | 11-01-13 | 18:30

@King of the Oneliner | 11-01-13 | 18:21
Als u de heer Rutte openlijk schoffeert dan hoe moeten uw kinderen respect op brengen voor autoriteit?
Dat u het niet eens bent met de huidige politieke richting is helemaal aan u. Maar er zijn genoeg andere middelen om uw mening over te brengen. Maar door als een barbaar te gedragen breekt u meer af dan u opbouwt.
Zonder fatsoenlijke omgangsvormen is een samenleving gedoemd om te falen.

Horagha | 11-01-13 | 18:29

"Het gebeurt volgens Rutte 'op te grote schaal' en hij vindt het helemaal erg als het richting hulpverleners gebeurt"

Ja, laten we de hulpverleners er ook maar weer eens bij halen. Deze uitspraak toont aan dat hij geen idee heeft.
Geen idee van internet, geen idee van wat er speelt bij 'het volk', geen idee eigenlijk nergens van.
Misschien bedoelde Geert dat toen hij zei 'Doe eens normaal'.
Verdiep je eens in normale mensen in plaats van die regentenkak, milieuterroristen en afgunstige huiltruien waar je dagelijks mee omgaat.

Cuyahoga | 11-01-13 | 18:28

Dus sukkel Rutte wil fatsoen.
"Fatsoenlijkheid heeft in Nederland voor veel mensen een negatieve bijklank gekregen, omdat het gelijk is gesteld aan bekrompenheid, en weinig tolerantie voor andere gedragingen. Het zou wellicht ook te maken hebben met een gevoel van onvrijheid, zichzelf beletten te doen waar men zin in zou hebben."
nl.wikipedia.org/wiki/Fatsoen

toetanchamon | 11-01-13 | 18:28

Bij beschavingsoffensief werd ik eerst even helemaal blij, omdat ik dacht dat het ging om beschaving d.w.z. de manier waarop kinderen, ouderen, gehandicapten en zieken worden behandeld in onze samenleving. Maar nee, Rutte ruttelt een beetje over reaguursels.

Kromst | 11-01-13 | 18:28

Ach Rutte, wat is erger, KLOOTZAK roepen of er één zijn...

Naitwies | 11-01-13 | 18:27

Rutte vergat de uitspraak te vermelden van Spekman tijdens het Maurodebat:
"Leers zet het mes op de keel van Mauro, en snijdt hem half door".

drs.Nee | 11-01-13 | 18:27

Deze man heeft de gave om te kunnen blijven teleurstellen.

Steefzor | 11-01-13 | 18:26

@ZDEV | 11-01-13 | 18:23
Of je begint een website...

4 المغرب العري

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:26

Iedere verkiezingen wordt je als burger weer bedrogen met de meest leuke verkiezingspraatjes en dan moet je maar weer fatsoenlijk blijven en je als keurige burger blijven gedragen... de firma leugen en bedrog regeert.
Emoties in de vorm van scheldwoorden zijn in de meeste gevallen eerlijk en oprecht. #karmaisabitch

First Contact | 11-01-13 | 18:25

Hij mag blij zijn dat het bij woorden op internet blijft, het gaat nog even duren want de Nederlander is niet graag solidair, maar de opstandingen gaan er komen de komende jaren.

De Harde Waarheid | 11-01-13 | 18:24

Aan de Kokianen en uber-hypocrieten Mark en Hans:
steek em in een molshoop, dan heb je de hele wereld aan je lul hangen!

Shareholder II | 11-01-13 | 18:23

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:19
Dan kan ik dus beter achter de varkens aanrennen.

ZDEV | 11-01-13 | 18:23

Het voordeel van een relegie zoals in de bekende arme landen mist bij ons ook nog eens, een ieder weet wel dat hij de houten jas ingaat op den duur zonder al de leuke dingetjes die daarna zouden moeten komen. Wordt dus lastig om al die opgefokte armoede in de hand te houden. Met minder wordt geen genoegen genomen. Ik zeg succes.

No Mames | 11-01-13 | 18:22

Fatsoen heeft niet zozeer te maken met de dingen die je zegt maar meer met je daden. Rutte is een draaiende, onbetrouwbare persoon gebleken die zich heeft voorgedaan als volksvertegenwoordiger, maar in plaats van nakomen van zijn beloftes laat hij de kiezers keihard in de kou staan. De gevolgen zijn al te overzien; het ziet er niet rooskleurig uit terwijl we toch het Monaco aan de Noordzee hadden kunnen zijn met de e.e.g. als handelsovereenkomst. Dus praat niet over fatsoen als je zelf niet weet wat het is Mark Rutte !

tejootje | 11-01-13 | 18:22

Ja, dat kan zomaar niet Rutte!
Het recht van de hardste schreeuwer moet gaan gelden, ga toch weg met je fatsoen.
Als je het niet eens ben met discussiepartner dan scheld je hem verrot, fuck fatsoen.
Waarom nadenken over wat je zegt en alle opties overwegen, fatsoen laat me niet lachen.
Als je geen reactie wilt geven dan gaan we je gewoon stalken en lastig vallen tot je gek wordt, fatsoen whatever.

Wat op het internet staat, gaat nooit meer weg!

Horagha | 11-01-13 | 18:22

Kweet al wat het volgende onderwerp gaat worden, na dat infantiele tolerantiespotje.

Terpen-tijn | 11-01-13 | 18:22

Laten we het zo zeggen, de ordinaire schelders zijn van een bedroevend niveau wat je toch zelden ziet op GS, de enkeling nagelaten.
Niks van aantrekken en doorlopen!

lanexxx | 11-01-13 | 18:22

Het is gewoon een zeer bedenkelijke actie van die jankert van een Spekman.
Beetje de moralist uithangen, het opdringen bij je coalitiegenoot en dan geen aangifte doen.

Laat Dat nu juist het enige zijn wat hij had moeten doen, zijn bek houden en aangifte doen.
Nee meneer de lapzwans wilde weer eens een punt maken net zoals bij het feest der nivellering.
Nou meneer Spekman ik zal me nooit verlagen tot het niveau van dat tuig.
Maar soms, heel soms heb ik er meer begrip voor dan voor jou en je Partij die voor mijn belangen:
"DE ARBEIDER" op zou dienen te komen.

irriducibili79 | 11-01-13 | 18:22

Denk je dat je moeder trots is op je, Mark?
Doen we dan weer niet aan Hans, want wij weten dingen.

gentle giant | 11-01-13 | 18:22

Dat hij uberhaupt reageert op de emohuilbuien van de nationale vieze trui is toch wel een ongelooflijk zwaktebod van deze nepliberaal, die verder 200 jaar volk en vaderland op alle mogelijke manieren, incluis liegen en bedriegen, om zeep aan het helpen is.

Nestorix | 11-01-13 | 18:21

De graaiende en frauderende Heren willen dat het plebs fatsoenlijk is.
Geef dan zelf eens eerst het goede voorbeeld, schijnheilige witte-boorden criminelen.
Ikzelf vind dat men in Nederland vrij moet kunnen zijn om alle woorden uit de Grote van Dale op willekeurige manier te combineren.
Voorbeeldje:Rutte kan beter met zijn reet omhoog in een darkroom gaan zitten in afwachting van een dikke negerlul maat kinderarmpje.
Zo, dat was weer mijn beschaafde bijdrage aan het publieke debat.

King of the Oneliner | 11-01-13 | 18:21

Ik denk dat dit een soort inleidende aanzet is van Rutte om Kudo-belasting in te gaan voeren. Ik maak mij ernstig zorgen, zoals u kunt begrijpen.

Kaas de Vies | 11-01-13 | 18:21

@Jaimy Fox | 11-01-13 | 18:17
Uw reaguursel is denk ik toch wel zo'n beetje het sprekende bewijs van zijn gelijk.

Chiant | 11-01-13 | 18:19

@ZDEV | 11-01-13 | 18:17
Doe maar niet.
Dan krijg je booslims achter je aan.

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:19

Rutte haalt in zijn speech Voltaire aan 'ik zal uw recht verdedigen om mij te bestrijden'. Dat citaat is niet van Voltaire. Het is afkomstig van auteur Evelyn Beatrice Hall die onder pseudoniem Steven G. Tallentyre in 'The Friends of Voltaire' die Voltaires gedachtegoed samenvatte.

drs.Nee | 11-01-13 | 18:19

Beginnen we nu al te miepen? tjongejonge, Europa en de NL zijn nog steeds niet echt gesloopt, dat komt nog. Als je wat grove taalgebruik nu al niet trekt... ga dan alvast maar zitten janken in een hoekje. De echte toekomst problemen, financiele problemen, de gesloopt economieen (MX keyboard geen idee waar die kloten puntjes zitten), werkloosheid, en gewoon alle teringzooi die met armoede komt, moet nog komen. Dan wordt het pas gezellig.

No Mames | 11-01-13 | 18:19

-weggejorist en opgerot-

De echte Prins Pils | 11-01-13 | 18:19

De boel belazeren is uitgevonden door Rutte zelf.
Fatsoen? Nederland om zeep helpen,hij zou zich kapot moeten schamen.

fleurtje | 11-01-13 | 18:18

Bijna alle politici zijn ruggengraatloze, liegende, respectloze, zelfverrijkende pannenkoeken. Een betere samenleving begint bij jezelf Rutte.

Gastig | 11-01-13 | 18:17

Het is toch godverdomme niet te geloven dat hij dat met die lelijke bolus van hem loopt te zitten te verkondigen?

Jaimy Fox | 11-01-13 | 18:17

Beschaving. Dat woord wordt zo overgewaardeerd.

*rent in nakie achter koe aan met speertje fier in de lucht*

ZDEV | 11-01-13 | 18:17

@Chiant | 11-01-13 | 18:16
O nee, hij zat achterin als passagier.

Chiant | 11-01-13 | 18:16

@vetkleppert | 11-01-13 | 18:15
Hans Teeuwen als taxichauffeur?

Chiant | 11-01-13 | 18:16

@Chiant | 11-01-13 | 18:14
Weet je wie ook Duitse dingen dacht?

vetkleppert | 11-01-13 | 18:15

@MinPres heeft hier wel gelijk.
Als ik sommige tegels in deze panelen lees, dan denk ik ook wel eens zo van "na also also also!"
Om nog maar te zwijgen van de mensen met een mening maar zonder vermeldenswaardige onderbouwing die deze ventileren met een simpele muisklik onder een reaguursel. Ik deel in dezen de opvatting van Rutte.

Wel jammer vind ik dat de indruk zou kunnen ontstaan dat alle reaguurders scheldende randdebielen zouden zijn die geen oog hebben voor de inhoud. Dat lijkt een beetje op de stelling alsof alle mensen die vuurwerk afsteken overlast veroorzaken en handen kwijtraken.

Chiant | 11-01-13 | 18:14

Niquerhondt had wellicht wel gemogen. Klinkt best chique. Ook moet volgens Rutte Spekman in het vervolg worden geschreven als Spequehomme. Dat ligt meer op de koers die Bruquesel vaart. *Qromst claimen gaat*

Kromst | 11-01-13 | 18:14

Ik laat toch echt de vorm van mijn mening niet boetseren door de vermeende beschaving van iemand met de dresscode van een zwerver, zeg.

Causa Sui | 11-01-13 | 18:13

Fatsoen is in ieder geval NIET "doe wat ik zeg, niet zoals ik doe"

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:12

@Jackanders | 11-01-13 | 18:05
Is dat 'opheeft' wel fatsoenlijk eigenlijk?
Of is een spatie tussen 'op'en 'heeft' beschaafder.

Jackanders | 11-01-13 | 18:12

Ik weet niet wat ergens is, op een fatsoenlijk manier het meest verschrikkelijke beleid verdedigen of de kretologie van een stelletje salonzwakzinnigen verbieden.

Kies zelf maar zou ik zeggen.

pius | 11-01-13 | 18:11

gewoon fatsoenlijk beschaafd met een lach je electoraat bedriegen,in de aars neuken en met een lach je land verkwanselen.

rutte de nummer 1 hypocriet van de VVD,wel beschaafd met humor en een lach,maar een ramp gebleken voor het laand.

de KLOOTZAK

S.Hole | 11-01-13 | 18:10

Gaan we nu alle zelfde commentaren hier weer lezen?
Rutte geef eerst eens het goede voorbeeld voordat je mensen veroordeeld.

Hoewel | 11-01-13 | 18:10

Dat Spekman niet met de gevolgen van zijn nivelleringsfeestje kan leven... Tsja

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:10

Het is lastig om die windbuil met zijn Gaastra-windjekker en Hans Anders-bril nog serieus te nemen op het terrein van fatsoen. Maar goed, idioten die dergelijke mailtjes sturen naar bv een Spekman zijn onuitroeibaar, tenzij je de vrijheden van mensen heel drastisch gaat inperken. En dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling...

brutus68 | 11-01-13 | 18:09

'Daar ontwikkel je een schild voor' Ofwel een eelt laag zoals de meeste NL'rs al hebben in de anus..

Robertski | 11-01-13 | 18:09

Voor de verkiezingen kiezers indoctrineren met allerlei gelikte verkiezingsslogans, om vervolgens na het binnenhalen van de 41 zetels, een figuurlijke dikke middelvinger op te steken naar diezelfde kiezers. Als iemand zijn klep moet houden over fatsoen, dan is het rooie Rutte wel!

roverheid | 11-01-13 | 18:09

Spekman is een ordinaire hondekop in een vieze afgedragen slobbertrui.

vetkleppert | 11-01-13 | 18:09

Ik vraag mij af of Rutte ook 'een beetje chique' zo reageren als wij hem en zijn tuig beroven en kleineren, in plaats van andersom.

dlseth_ | 11-01-13 | 18:08

Fatsoen is dat je reaguurt op een reaguursel van de ander en niet als een anoniem lafbekje op de minkudo-knop blijft drukken.

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:08

Het Anale penetratie akkoord.

gentle giant | 11-01-13 | 18:08

Ik krijg een rooie van Rutte en heel veel kwartjes van Kok en allemaal overgoten met het zoet van Balkenende.

Hou je mond Rutte en doe eens iets voor ons.

Ik zou het zo mooi vinden als je eens iets voor je burgers overhad. Dat je zegt, hey reaguurders jullie zijn een beetje zuur, maar nu ga ik echt leveren hoor, ik ga snijden in eigen vlees, belastingen kunnen 10% omlaag. Excuses dat het zo lang heeft geduurd.

In ieder geval ben je in huize Kaza niet meer welkom, denk dat heel Hillegersberg er hetzelfde over denkt.

Kaas de Vies | 11-01-13 | 18:08

Spekman is een huilebalk.

If you cant stand the heat, get out of the kitchen.

Eric Blair | 11-01-13 | 18:08

Peniculum aqua rosa!
Is het zo beschaafd genoeg?

vetkleppert | 11-01-13 | 18:07

Fatsoen is dat je kunt zeggen wat je wilt en dat anderen daar op een beschaafde manier op reageren: "Uw mening vind ik kwetsend" en niet "ALLA HAKBAR!!!" of "Ik jou op de bek slaan!"

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:07

<quoateding> het is natuurlijk veel fatsoenlijker om met een uitgestreken gezicht in de meest eloquente bewoordingen grotesque politieke leugens op te hangen in de Tweede Kamer, onder een vaandel van een kabinet dat burgers bespiedt, uitknijpt en met betutteling benadert</quoateopzouten>

+ 1.000.000.0000 etc.... kudoos!
Integriteit is een lastig begrip voor politici...

Noobster | 11-01-13 | 18:07

Fatsoensnicht!

frankmeister | 11-01-13 | 18:07

Als Rutte nou echte ballen had gehad dan had hij gezegd dat hij niet op elk akkefietje van Hans Spekman zou gaan reageren daar is Politie voor.

irriducibili79 | 11-01-13 | 18:06

Laatste woorden van Cornelis de Witt: "Schelden doet geen zeer".

gentle giant | 11-01-13 | 18:05

*insert "mee"* prft

r@zor - InFiDeLz! - | 11-01-13 | 18:05

Als er al één weinig opheeft met de (Nederlandse) beschaving, is het die lachende landverrader wel.
Gewoon je muil houden dus, snotjoch!

Jackanders | 11-01-13 | 18:05

@Caspertjuuh | 11-01-13 | 18:03
De dag eindigt om 23:59:59, dus als ze om 01:00 nog prullenbakken aan het opblazen zijn, zijn het geen tokkies?

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:05

fatsoen is iets waar je fatsoenlijke mensen bejegend.
I rest my case.

r@zor - InFiDeLz! - | 11-01-13 | 18:05

Je moet je aan de grenzen van beschaving en fatsoen houden, „een beetje
chique” zijn. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag naar aanleiding van de
oproep van PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman tot een
'beschavingsoffensief' tegen mensen die via sociale media bedreigingen
uiten, anderen kanker en een langzame dood toewensen of zich racistisch
uiten.

Fatsoen begint aan de top Meneer Rutte

Ing. eslapen | 11-01-13 | 18:05

Rutte = VVD = PvdA = NOS, zo rolt Nederland.

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:03

Denk niet dat je dit probleem zo makkelijk gaat oplossen.
Debielen die mensen bedreigen via internet zijn al verpest door de maatschappij die zich langzaam rond deze mensen begint te vormen.

Mijn suggestie? Pak het aan in de opvoeding, internet bedreigingen is enkel een van de vele gevolgen van een slechte opvoeding. Hanna Tokkies die lekker uitkering trekken en hun kind maar laat doen wat ze willen. Zolang ze maar in hun bed liggen aan het einde van de dag, ook al zijn ze nog 1 uur 's nachts prullenbakken aan het opblazen.

Caspertjuuh | 11-01-13 | 18:03

Laatste woorden van Johan de Witt: "Kunt u zich niet op een andere manier afreageren?"

gentle giant | 11-01-13 | 18:03

Doe zelf normaal!

kapotte_stofzuiger | 11-01-13 | 18:02

Fatsoen is een oen!

Dömper | 11-01-13 | 18:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland