Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Klacht! NOS doet Katholiekendiscriminisme

HuiliePapen.jpgHa leuk, obsolete faalclubjes die elkaar circlefucken. De Roomse kerk klaagt de NOS aan bij het Meldpunt Discriminatie Internet. Want de omroep legt @Pontifex woorden in de mond die hij helegaar niet zo bedoeld heeft. (Echt wel, red.) Wijlen het MDI kan een mail op poten verwachten van gecertificeerd roomsgekkie Anthony Ruijtenbeek. De Staatsomroep maakt zich schuldig aan haatzaaiende berichtgeving over katholieken. Lief he? Leeglopende haatclub klaagt bij zieltogende, subsidievingerwapperende irrelevantjes over de NOS berichtgeving van de homohaatspeech van de Paus. De katholieken, bij monde van beroepspaap Anthony Ruijtenbeek, schromen niet om vergelijkingen te maken met het NOSdemoniseren dat uiteindelijk geleid heeft tot de executie van Pim Fortuyn. Want ja, de sekte heeft nou eenmaal een morbide fetisj-obsessie met lijken dus zonde om een dooie niet optimaal te misbruiken om je smoezelige standpunten luister bij te zetten. Het blijft altijd leuk met onze Katholieke vrindjes, qua wereldvreemd trollen terwijl ze het toch soort van serieus lijken te menen. Fortuyn, een mensheidondermijnend individu want homo, als poster boy van een discriminatieklacht van rabiaat Roomse hatorz. Ja, dát is hoe Jezus het bedoeld zou hebben.

Reaguursels

Inloggen

@Noorderlichtmatroos | 27-12-12 | 12:10 | + 2
Ik heb je +1 gegeven, maar als +100 kon had ik dat gedaan.

du Roi Soleil | 27-12-12 | 16:43

distel 18.24: "kiezen tussen islam en katholieken", het ff niet meer weet?
Mag ik ff helpen? Als je bij de katholieken iets mispeutert, mag je vergeving vragen als je belooft en ook ernstig probeert om het niet meer te doen en de gevolgen zo goed mogelijk te herstellen.
Bij de Islam gaat gelijk je kop er af, bij dieven gelukkig alleen de hand. Tenminste als de Sharia van kracht is.
Kies maar.

bruine kikker | 27-12-12 | 12:45

Hoe weet Nanninga zo goed wat Jezus zou bedoeld hebben? Is zij dan zo bijbelvast? Zou je zo niet zeggen als je haar stuntelig geschreven anti-godsdienstig gedoe leest. Maar ja, zo vlak na Kerstmis, met de champagne nog in de neusgaten, wat wil je? Want dat dan weer wel: gelooft er niks van maar toch maar meefeesten.
Vroeg een bepaalde kerkleider dit jaar niet expliciet om toch vooral de jarige van 25 december niet te vergeten, met alles wat hij heeft gezegd?

bruine kikker | 27-12-12 | 12:40

Ik waardeer het natuurlijk ten zeerste dat mevrouw Nanninga (Wilma of Annabel, daar wil ik van af zijn) tussen het breien en het ontklitten van de katten door nog wat tijd heeft weten vrij te maken om een schrijfseltje te wijden aan mijn persoontje, maar het is wel een haastklusje geworden he? Het resultaat is helaas een broddelwerkje geworden, en de humor zal waarschijnlijk alleen de linksch-verzuurde-hardcore-'Freek de Jonge fans' aanspreken.
Maar, als gezegd, ik waardeer de moeite, dus ik zal het nog een keer rustig uitleggen.
Wat de NOS hier uithaalt, is een 'reductio-ad-absurdum'. Dat komt ongeveer hier op neer: Stel, de Paus doet een algemene spirituele uitspraak, laten we zeggen: "Mensen die een muur om zichzelf heen bouwen, sluiten anderen buiten". Je hoort de linkse breintjes op de NOS redactie al snorrende ontsporen, want ethische danwel metafysische uitspraken zijn, zeg maar, niet echt hun 'ding'. Na veel gespeculeer komt uiteindenlijk 'éénoog in 't land der blinden' dan toch met een bruikbare oplossing. De Paus zal vast Israel bedoelen, ja, daar staat toch iets van een hek of een muur? En was er niet iets met een 'renegade'-bisschop die de holocaust ontkende? Oh, en die Ratzinger zat als veertienjarig jochie toch bij de Hitler-jugend? Het resultaat, ook niet gehinderd door enig onderscheid tussen politieke beslissingen van een regering, etniciteit of andere onbenullige kleinigheden, zal dan waarschijnijk zo'n kop opleveren: 'Paus: "Joden sluiten rest mensheid buiten"'.

Nu, zoiets is hier dus aan de hand. En aangezien we in een land leven dat zo ethisch, spiritueel, intellectueel en emotioneel 'fucked-up' is dat zelfs professionele walvisenredders worden bedreigd omdat men een 'complot' vermoedt, denk ik dat het best nuttig kan zijn om dit onder de aandacht te brengen. Gewoon, voordat de één of andere linksmensch straks uit pure razernij 'Don Camillo uit Schin op Geul' omlegt. Een 'ongelukje' zit in een klein hoekje nietwaar? Ik heb er overigens geen enkele fiducie in dat het MDI hier verder serieus iets mee zal doen, maar ik ben wél nieuwsgierig naar de (s)linkse drogredeneringen die hun antwoord zal bevatten. Ik spaar ze namelijk, en het zou zomaar eens kunnen zijn dat ze met iets komen wat ik nog niet in mijn plakboek heb verzameld.

Noorderlichtmatroos | 27-12-12 | 12:10

@A. Nanninga

Maar hoe is het met uw Imman gesteldt?

Javello | 27-12-12 | 06:02

@du Roi Soleil, mijn dank voor de vertaling.Ik herzie mijn oordeel over de katholieken en neem de linkse kerk en in haar kielzog de NOS met een korreltje zout. Niet dat ik me weer tot een religie bekeerd heb hoor,maar "niemand is goed ,dan god alleen" (Christus) en zijn grondpersoneel deugt nog steeds niet.Tenslotte zal god dan nog maar kort even zweven en crashen ,want niemand is ooit boven gebleven.

Dolphi | 27-12-12 | 02:01

@rara | 26-12-12 | 16:27
Het schijnt een probleem te zijn, dat er te veel homo's priester willen worden.
Dat schrikt hetero(en asexuele) priesters af.

frank87 | 26-12-12 | 20:52

@kapotte_stofzuiger | 26-12-12 | 16:11
Je bedoelt dat daar een onderpaus van de concurrerende christelijke kerk(PKN) in zit, en een Marrokanen-promotor?

frank87 | 26-12-12 | 20:48

En de reden van de haat richting de Katholieke kerk van de NOS, de Linkse Kerk en sorry-dat-ik-besta-nepgereformeerden is dat het Katholicisme nog de enige coherente conservatieve macht is van enige betekenis.
.
De plannen om alles in Europa overhoop te gooien, de valuta, de soevereiniteit van landen, de indeling van landen, de tradities van de verschillende bevolkingsgroepen, het Christelijk geloof, het traditionele gezin en alle andere bestaande maatschappelijke structuren moeten koste wat kost doorgaan. Het volk wordt verdeeld en dom gehouden, de enige factor van betekenis die zich hiertegen verzet is de katholieke kerk.
Daarom is dit de erfvijand van de zogenaamd "links-progressieven" geworden.
.
Ga maar na, het gros van de mensen die zich hiertegen heeft durven te verzetten is katholiek geweest, Fortuyn incluis.

du Roi Soleil | 26-12-12 | 20:46

Pleur gewoon de letterlijke vertaling online.
Kunnen we zelf oordelen.
das_Freudenmädchen | 26-12-12 | 17:02 | + 7
.
.===========================================
.Bij deze dan:

“De Opperrabbijn van Frankrijk, Gilles Bernheim, heeft in een zorgvuldig gedocumenteerde en ontroerende studie getoond, dat de aanval op de ware structuur van het gezin bestaande uit vader, moeder en kind, waar we ons vandaag voor geplaatst zien, nog een dimensie dieper gaat. Tot dusver zagen wij een misvatting over het wezen van de menselijke vrijheid als oorzaak van de crisis van het gezin. Maar nu blijkt dat daarbij de visie op het zijn zelf in het geding is, dat wat menszijn in werkelijkheid betekent. Hij citeert de beroemde uitspraak van Simone de Beauvoir: ‘Men wordt niet als vrouw geboren, men wordt het.’ (‘On ne naît pas femme, on le devient’).
In deze uitspraak wordt de basis weergegeven van wat men tegenwoordig onder het begrip ‘gender’ verstaat als nieuwe filosofie van de geslachtelijkheid. Het geslacht is volgens deze filosofie niet meer een natuurlijke gegevenheid, die de mens moet aannemen en persoonlijk zinvol moet invullen, maar het is een sociale rol waarover men zelf beslist, terwijl tot nu toe de samenleving daarover besliste.
De diepe onwaarheid van deze theorie en de in haar liggende antropologische revolutie is helder. De mens bestrijdt dat hij een door zijn lichamelijkheid voorgegeven natuur heeft die kenmerkend is voor zijn eigen wezen.

Hij ontkent zijn natuur en besluit dat deze hem niet voorgegeven is, maar dat hij deze zelf bepaalt.
Volgens het Bijbelse Scheppingsverhaal behoort het tot het wezen van het schepsel mens dat hij door God als man en vrouw geschapen is. Deze dualiteit is wezenlijk voor het menszijn, zoals God hem dat gegeven heeft. Juist deze dualiteit als voorgegevenheid wordt bestreden.
Wat in het Scheppingsverhaal staat, geldt niet meer: ‘Als man en vrouw schiep HIJ hen (Gen 1,27).’ Nee, nu geldt dat niet HIJ hen als man en vrouw schiep; de samenleving heeft dat tot nu toe gedaan. Nu beslissen wij daar zelf over. Man en vrouw als scheppingswerkelijkheden, als natuur van de mens, zijn er niet meer.

De mens bestrijdt zijn natuur. Hij is nog slechts geest en wil. De manipulatie van de natuur, die wij vandaag voor ons milieu beklagen, wordt aldus tot uitgangspunt van de mens in de omgang met zichzelf.
Er is alleen nog de abstracte mens, die zo’n beetje zijn eigen natuur kiest. Man en vrouw worden bestreden in hun scheppingsbetekenis als elkaar aanvullende uitdrukkingen van menszijn.
Wanneer echter die uit de Schepping voortkomende dualiteit van man en vrouw er niet meer is, dan bestaat ook het gezin als door de Schepping voorgegeven werkelijkheid niet meer. Dan heeft ook het kind zijn plaats en de hem eigen waardigheid verloren.
Aldus heeft het kind de plaats en de waardigheid verloren die het tot nu toe had. Bernheim laat zien dat het kind nu, noodgedwongen, in plaats van iemand met rechten, een object is geworden waar mensen recht op hebben evenals een recht om het te verwerven.
Wanneer de vrijheid om te scheppen vrijheid wordt om zichzelf te scheppen, wordt noodzakelijkerwijs de Maker zelf ontkend en wordt uiteindelijk ook de mens ontdaan van zijn waardigheid als schepsel van God, als het beeld van Gods dat de kern is van zijn bestaan.

De verdediging van het gezin gaat over de mens zelf. En het wordt steeds duidelijker dat wanneer God wordt ontkend, ook de menselijke waardigheid verdwijnt. Wie God verdedigt, verdedigt de mens.”

=================================================

Samengevat: Het -moderne- standpunt dat man of vrouw zijn geen biologisch gegeven is maar een maatschappelijk opgelegd idee is fout. Dit idee heeft negatieve consequenties voor het gezinsleven en is in tegenspraak met de schepping zoals door God bedoeld.
.
Ik zie geen enkele referentie aan het homohuwelijk hier.

du Roi Soleil | 26-12-12 | 20:34

"De Roomse kerk klaagt de NOS aan bij het Meldpunt Discriminatie Internet."

Beetje opschieten dan, ze zijn binnenkort failliet. Volgens mij proberen die drie elkaar op deze manier een bestaansrecht te geven.

Mark van Leeuwen | 26-12-12 | 20:30

dit kan slechts leiden tot treinen die naar het oosten gaan rijden

jan-lul-de-behanger | 26-12-12 | 19:52

Jullie kenne l*lle over de katholieken wat jullie willen, maar 50 jaar geleden, toen meneer pastoor nog de dienst uitmaakte en iedereen 's zondags naar de kerk ging, toen was er veel minder tuig op straat, veel minder doodslaan, veel minder gewapende overval en veel minder tasjes roven dan nu. Een meisje 's nachts de keel doorsnijden, dat deden te Friezen toen niet. En al die katholieke paters en nonnen die seks deden met kinderen, dat was in de jaren 1950-1970, dus niet nu, en toen maar 2x zo erg als in de overige kindertehuizen.

Ikbeneenzelfbouwer | 26-12-12 | 19:34

@neemjemoederindemali | 26-12-12 | 18:02
En toch zijn pius en Bakito in mijn ogen mensen die, hoewel zo nu en dan een andere mening dan de mijne spuiend, zo bij mij aan de kerst-dis aan kunnen schuiven.
En ik ben echt geen linkse lul.
Wel een lul, dat wel.

Jackanders | 26-12-12 | 19:29

@miko | 26-12-12 | 18:24

haha ja dat kon nog nèt

dj tonedeaf | 26-12-12 | 19:10

Anthony Ruijtenbeek heeft gewoon gelijk ook op tweede kerstdag.

websenior | 26-12-12 | 19:06

Weet iemand misschien hoe ik mij kan uitschijven bij de rk kerk? Ben vroeger gedoopt en alles maar ik wil eigenlijk al zo lang niet als lid meetellen in die zotte club.

herrieschepper | 26-12-12 | 19:03

Oei, lastig kiezen tussen de Islamitisch georienteerde publieke omroep em de Katholieken. "het ff niet meer weet".

distel | 26-12-12 | 18:24

@dj tonedeaf | 26-12-12 | 17:33
nl.wikipedia.org/wiki/Apocriefen_van_h...
Een hoop, waarschijnlijk nog gekker dan die ze nu hebben. Over water lopen prima maar het moet niet gekker worden.

miko | 26-12-12 | 18:24

@Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:22
Die bever, gedroeg die zich als een totaal malloot, spitsvondig, tegen de draad? Zoiets als berserker?? Nee die hebben we hier al en heeeeeelllleee tijd niet gezien.

miko | 26-12-12 | 18:21

@Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:53

Geloof dat het meer dommigheid was, maar goed, tegenwoordig hebben we Bakito, Pius, eindevdslimheid en af en toe een loslopende moslim.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 18:02

Goed zo, de katholieken/Christenen hebben het altijd gedaan en worden altijd belachelijk gemaakt.
Ga eens over het echte anti-homo beleid van de islam brullen n.o.s.
stelletje hypocriete salonsocialisten dat jullie zijn

salonsocialist | 26-12-12 | 17:57

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:53 | + 0
Erg makkelijk, beetje Bakito-style.

Waarbij ik Bakito honderdmaal hoger inschat.

Ratzinger | 26-12-12 | 17:54

@Ratzinger | 26-12-12 | 17:51
Twain was een slimmerd. Had in twee minuten veertig reaguurders over de zeik. Ik houd ervan.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:53

@neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:47
Wellicht binnenkort weer. Er zijn paapse streken. Eh: plannen. :)

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:51

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:47 | + 0
Ben het wel met je eens dat die Twain een ongelooflijke zeikmuts was, dat wel ja.

Ratzinger | 26-12-12 | 17:51

@Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:46

Ze heeft me geblockt:-) Btw, blog je nog?

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:47

@Ratzinger | 26-12-12 | 17:41
Maar niet beiden; dat is jammer.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:47

@neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:38
Ik zie haar wel eens voorbijflitsen inderdaad. Enigszins sleets inmiddels; dat wel.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:46

@eastender | 26-12-12 | 17:41

Wilt u stoppen met copypasten van tegels, ter meerdere eer en glorie van de leesbaarheid.

Bedankt alvast.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:44

eastender | 26-12-12 | 17:41 | + 0
Heb je linkje gelezen, maar zie eerlijk gezegd niks homofoobs. Jij wel?

Ratzinger | 26-12-12 | 17:44

@Fatwabuster | 26-12-12 | 17:17

Yup, helaas is het net onkruid.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:43

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:37 | + 1
Dat moet dan een eenzaam rukfeest zijn geweest.

Als je trouwens zou kunnen lezen, zou je beseffen dat je comment 17:22 onjuist is. Wie een oor heeft...

Ratzinger | 26-12-12 | 17:41

@eastender | 26-12-12 | 17:23
En de slager verwijst voor volstrekt onafhankelijke documentatie naar de website van de Keurslager.
BenBinnen | 26-12-12 | 17:26
==========

Je moet niet zo zeuren. Ik geef de site waar de mensen kunnen lezen wat er gezegd is, in Nederlands en in Engels. Zelf lezen ipv meejanken. Mensen hebben een grote bek om een grote bek te hebben. Wie er niet mee eens is, is allang uit de kerk en heeft allang zijn christelijke /islamitische /spaghetti - jasje uitgetrokken. Het is dan ook vooral kleinzielig om mensen die anders geloven maar na te zitten. Tenzij je een ploumenmeisje bent, dan moet je vooral zo doorgaan met je hypocriete gezeik.

eastender | 26-12-12 | 17:41

@Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:22

Natte Twain zit tegenwoordigs op den twitters, ze heeft nog een paar hoger beroepen lopen bij den kantonrechturt.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:38

@Ratzinger | 26-12-12 | 17:31
Voor mij is nooit iemand gekomen. Prejaculatief gezien dan.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:37

Over documenten gesproken. Is die bijbel niet 4-500 jaar later pas samengesteld door één of andere paus uit veel meer documenten ? Wat zouden ze daar in dat vaticaan nog allemaal hebben liggen waar wij geen weet van hebben en zij toendertijd liever maar niets over vertelden...

dj tonedeaf | 26-12-12 | 17:33

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:22 | + 1
Kwamen er destijds ook mensen voor jou, of was het stil in jouw herberg?

Ratzinger | 26-12-12 | 17:31

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:22
ghe ghe. Niet veel zullen je naamgrapje herkennen.

paridae | 26-12-12 | 17:30

@eastender | 26-12-12 | 17:23

En de slager verwijst voor volstrekt onafhankelijke documentatie naar de website van de Keurslager.

BenBinnen | 26-12-12 | 17:26

Toch maar eens die stapel brieven en kopie van m'n ID gemaakt. Het lijkt verdomme de belastingdienst wel, maar ik zal voor 2013 nog uitstappen uit die wereldvreemde haatclub. Het ergste vind ik nog wel dat mijn moeder, die mij uit gewoonte en traditie liet dopen, nu met een zwaar schuldgevoel rondloopt dat ze dat ooit heeft laten doen.

Zware Majesteit | 26-12-12 | 17:26

Eeuwenlang anderen vervolgen, onderdrukken, gevangen zetten, doden. En dan vervolgens huilie-huilie doen om een bericht op het journaal.
Ga je schamen, kudt-gristen.

Err | 26-12-12 | 17:22

Ik kom hier alleen nog voor Bakito en een paar anderen merk ik. Vroeger had je nog Mark Bever en Natte Twain. Wat een tijden.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 17:22

@Bakito | 26-12-12 | 16:39
Nee, de islam heeft honderdduizenden imams en ayatollahs die allemaal achterlijke en stompzinnige uitspraken doen.

Stormageddon | 26-12-12 | 17:20

@eastender | 26-12-12 | 17:17

Heel eenvoudig... dat krijg je als je met ene J. Quid omgaat... ook al zo'n afvallige godslasteraar... :-)

Waar je mee omgaat wordt je mee besmet tenslotte... ;-)

Fatwabuster | 26-12-12 | 17:19

Jezus zei: laat allen tot mij komen. Toen iedereen de hoer afwees zei hij dat juist zij hulp nodig had.
.
De kerk vergeet wel eens waar het om gaat. Gelukkig doen ze nog wel aan kinderen neuken.

Patatter | 26-12-12 | 17:18

@neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:15

De horror.... ;-)

Fatwabuster | 26-12-12 | 17:17

Pica is zeer accuraat ivm katholieken..

de betaalautomaat | 26-12-12 | 17:17

Annabel, kind, waar is het misgegaan? Is deze haatbraak de achterkant van je krachtige frisse vrolijkheid? Kun je misschien geloof en religie negeren? Een haatbaard staat je niet en nieuwe godsdiensttwisten staan GS niet.

eastender | 26-12-12 | 17:17

Bakito | 26-12-12 | 17:11 | + 0
is je bordeel op 2e Kerstdag geopend?

Gun jezelf ook eens een dagje vrij, man.

Ratzinger | 26-12-12 | 17:16

@Bakito | 26-12-12 | 17:11

Ga maar eten en werken, we zien je morgen wel weer.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:15

Bakito | 26-12-12 | 17:11
Vragen? Geen vragen. Werk ze.

paridae | 26-12-12 | 17:14

Ratzinger is natuurlijk niet de onnozelste man op aarde. Door z'n tekst iets homofoobs mee te geven, zonder het expliciet te noemen, kon hij er zeker van zijn alle voorpagina's te halen.

Goeie marketing.

Bovendien is het niet zo dat homoseksualiteit overal maar gewoon gevonden wordt. Denk dat een 90% van de wereldpopulatie er niet anders over denkt dan de Paus, waar ze hem (niet de Paus, bon) verder in de praktijk ook maar insteken.

Ratzinger | 26-12-12 | 17:14

twitter.com/Reclusius/status/28316732...

Lol, en dat uit de bek van iemand die gelooft dat er ergens een imaginair opperwezen rondzweeft.

Idioten die claimen de enige en echte waarheid in pacht te hebben.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 17:13

Zijn er nog vragen? Anders ga ik nu eten en vervolgens werken....

Bakito | 26-12-12 | 17:11

@paridae 17:06
Eenzijdig, alles over ene kam scheren en ongenuanceerd in hokjes stoppen is wat anders dan kritisch. Het neigt inderdaad naar fascisme. Met de kanttekening dat ik bijvoorbeeld DWDD ook fascistisch vind.

Bakito | 26-12-12 | 17:09

@Jackanders | 26-12-12 | 16:52
Nooit gesnapt waarom ratzinger niet de hoofdrol gekregen heeft in SINT! zoveel kwaad aardigheid krijg je met geen make-up voor elkaar.
Zou hij ook kindjes in zijn kelder hebben?
fromtheleft.files.wordpress.com/2009/0...

miko | 26-12-12 | 17:08

Zo,de paus heeft dus niet gezegd ,wat de NOS zegt over zijn homo-aversie. Is er geen vertaling van wat de paus gezegd heeft,zodat we het ZELF kunnen beoordelen,wat niet voor meerdere uitleg vatbaar is ? Of... we zijn volgens de clerus dus weer te dom omdat te kunnen oordelen en worden,als vanouds,paternalistisch genegeerd.Kortom: Ga maar latijn of Italiaans leren,anders wordt je door de NOS wel genaaid.

Dolphi | 26-12-12 | 17:06

Bakito | 26-12-12 | 17:02
Kritisch geluid is fascistisch.. Je bent overduidelijk linksch. Onder andere.

paridae | 26-12-12 | 17:06

Zou me niet verbazen, gekleurde berichtgeving bij de NOS. Met doet bijna niet anders. Je moet bijna een bijzondere bril opzetten om het rood eruit te filteren. Of het Oranje, als het om de grootste uitkeringstrekkers van NL gaat.
Maar hoe moeilijk is dit?
Pleur gewoon de letterlijke vertaling online.
Kunnen we zelf oordelen.

das_Freudenmädchen | 26-12-12 | 17:02

@paridae 16:57
Je bent in de war met je vrienden van Voorpost.

Bakito | 26-12-12 | 17:02

Als hollywood een film maakt over een vent in een jurk die zichzelf de persoonlijke vertegenwoordiger van god noemt neemt niemand dat serieus. In het echie lopen er miljoenen mannen in jurken en de opperjurk noemt zich zo de persoonlijke vertegenwoordiger van god... En er zijn mensen die dat serieus nemen... WTF?

dj tonedeaf | 26-12-12 | 17:01

miko | 26-12-12 | 16:59 | + 0
De Heilige Roomse Kerk heeft honderden jaren geleden inderdaad wel heksen en protestanten op de brandstapel gebracht. Zeker.

Verdienden ook niet beter.

Ratzinger | 26-12-12 | 17:01

@Ratzinger | 26-12-12 | 16:46
Uiteraard, maar in deze tijd is het niet chique om te zeggen dat je ze het liefst op de brandstapel gooit of over geleverd zou zien aan een moderne Rudolf de Mepsche.

miko | 26-12-12 | 16:59

@kibambam 16:55
Welnee joh, je moet niet alles geloven wat je op internet leest.

Die vrije media hebben ook eigenbelang, sponsors e.d., net als de NOS.

Bakito | 26-12-12 | 16:58

Bakito | 26-12-12 | 16:39
DE islam (en die bestaat niet) heeft honderdduizenden idioten die lukraak fatwa's mogen uitspreken. Zie het als guerrilla. Daar heb je ook geen generaal maar is vaak net zo effectief.

paridae | 26-12-12 | 16:57

@me stompzinnige

kibambam | 26-12-12 | 16:57

Noem die paapse predikant toch gewoon bij z'n echte Latijnse naam: Maledictus.

rara | 26-12-12 | 16:55

@Bakito... Dat binnen het leger van de islam voldoende mensen zitten die 'stompzinne dingen' zeggen én doen... zij hebben geen paus nodig, ze richten zelf voldoende schade aan!

kibambam | 26-12-12 | 16:55

Goed, de staatsomroepers hebben hun uiterste best gedaan om Pim Fortuyn op de korrel van zijn moordenaars te plaatsen, maar om nu te zeggen dat zij hetzelfde doen met katholieken gaat wat ver. Niet in geen enkele verhouding.

Jan Passant mk2 | 26-12-12 | 16:55

@miko | 26-12-12 | 16:37
Mij valt vooral die valse harses op, de Duivel zou er een moord voor plegen.

Jackanders | 26-12-12 | 16:52

Al die papenhaters, in de ban d'r mee!

Ratzinger | 26-12-12 | 16:52

Moet je disclaimer eens lezen, alles gebeurd er na ontdoping, kerk lijkt wel Maya... Ik wordt hier gay van..

robbiebaggie | 26-12-12 | 16:51

kibambam | 26-12-12 | 16:44 | + 0 -
De TROS ook...

Wat is your punt?

Bakito | 26-12-12 | 16:51

Annabel, katholieken en homo's trekken al eeuwen samen op.
Heb je Reve nooit gelezen? Werd homo nadat hij een misdienaartje zag bukken. #latenweelkaargeenmietjenoemen

Einde van de Domheid | 26-12-12 | 16:50

Fortuyn was zelf katholiek en zat met zijn pastoor regelmatig bij Harrij Mens aan de port. Zo rollen de papen!

Einde van de Domheid | 26-12-12 | 16:47

Ik weet dat Ratzinger het allemaal heel anders bedoelde.

Ratzinger | 26-12-12 | 16:46

@Bakito... De islam heeft een heel leger van stompzinnge mensen!

kibambam | 26-12-12 | 16:44

@miko | 26-12-12 | 16:37

Overduidelijk een homo, het straalt van die man af, daarom is het ook zo vreemd dat hij wat tegen homo's heeft.

Overigens net als die geiten neukende muzzelmannen, ook allemaal zo gay als de hel.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:43

@Parsons... Gelukkig zijn 'rechtse mensen' ook tegen de kerk.

kibambam | 26-12-12 | 16:43

bakito@ weet je dat zeker? imaams mischien?

arunt_bass_abuser | 26-12-12 | 16:42

@Jasmin5281 | 26-12-12 | 16:37

Het is de bedoeling hier dat u komt met feiten en/of meningen ter meerdere eer en glorie van de discussie, wat begrijpt u daaraan niet?

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:41

@irma zonderboezem | 26-12-12 | 16:37
Je hoeft geen eten te serveren ze vreten elkaar wel op.

miko | 26-12-12 | 16:40

@Jasmin5281 | 26-12-12 | 16:37
promiscuïteit kon je Jezus niet nadragen als zoon van een overspelige vrouw die op uniformen viel en met een hoer als beste vriendin.

miko | 26-12-12 | 16:39

irma zonderboezem | 26-12-12 | 16:37
Maar wel zonder bestek.

paridae | 26-12-12 | 16:39

@Parsons 16:35
De islam heeft geen paus die van die stompzinnige uitspraken doet.

Bakito | 26-12-12 | 16:39

@neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:32
De paus ook. De fascinatie voor mooie jurken en goud zie je alleen bij vrouwen en homo's.
En dan heb ik het nog niet over het rondgaan met die geurtjes en zalfjes.
En kijk eens hoe hij zwaait!!
Haaaaaaai,baaaaijjj.
fromtheleft.files.wordpress.com/2009/0...

miko | 26-12-12 | 16:37

Bakito | 26-12-12

brutus68 | 26-12-12 |
lijkt me zo leuk, een kerstdiner. Et jullie! 1 aan de reerug en de ander aan de tofu.... niet tegen elkaar praten met volle mond, we houden het netjes ( kuch)

irma zonderboezem | 26-12-12 | 16:37

@miko | 26-12-12 | 16:28

Voor mij is het overduidelijk dat jezus homo was, wss kreeg hij al op jonge leeftijd een vinger in zijn aars en mocht hij een oudere man pijpen. Daardoor is hij ook zo waus geworden, of hij zat aan heul vette shit, dat kan ook natuurlijk.
neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:32 |

Doe eens even normaal man.

Jasmin5281 | 26-12-12 | 16:37

de Katho's en het MDi, 2 X 0 = ?

Petrus Poortwachter | 26-12-12 | 16:36

Ik ben tegen de paus, en tegen kinderadoptie door homostellen.
Dat heeft overigens niets met geaardheid te maken.
Het is gewoon minder goed voor de kinderen!

Einde van de Domheid | 26-12-12 | 16:35

de Katho's en het MDi, 2 X 0 = ?

Petrus Poortwachter | 26-12-12 | 16:35

@Bakito | 26-12-12 | 16:32

Hoho... niet de spreekwoordelijke kat op het spek binden!

Je weet ook dat Brutus en Kaas elkaar slecht verdragen en daar komen alleen maar ongelukken van.... ;-)

Fatwabuster | 26-12-12 | 16:35

Klopt. Tegen de kerk is links en goed, tegen de islam rechts en fascistisch. Zo rolt de NOS.

Parsons | 26-12-12 | 16:35

@miko | 26-12-12 | 16:28

Voor mij is het overduidelijk dat jezus homo was, wss kreeg hij al op jonge leeftijd een vinger in zijn aars en mocht hij een oudere man pijpen. Daardoor is hij ook zo waus geworden, of hij zat aan heul vette shit, dat kan ook natuurlijk.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:32

-weggejorist-

Bakito | 26-12-12 | 16:32

Als homo's niet mogen trouwen en daardoor Monogaam zullen zijn.. Dan stel ik voor aan iedere homo om te gaan rond sexen zoveel als je kunt!! have fun Boy's

Crematorium-de-Asbak | 26-12-12 | 16:31

-weggejorist-

brutus68 | 26-12-12 | 16:30

Katholieken werden al sinds 1588 achtergesteld, niks nieuws dus. Het achterstellen is vrijwel verdwenen, het verachtelijken voor het grootste deel ook, al duikt het hier en daar nog op. zie hier.

t lup uit dn heand | 26-12-12 | 16:29

*op uitroeptekens gaat klikken*

kapotte_stofzuiger | 26-12-12 | 16:29

@Bakito | 26-12-12 | 16:27
ik eet geen vlees

Dat probeer ik ook. Ik eet alleen nog maar vegetarische dieren.

rara | 26-12-12 | 16:28

@Bakito | 26-12-12 | 16:27

Hoi #rauwer

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:28

Hier zit iets anders achter. De paus is op z'n pik getrapt omdat de homo's geen priester meer willen worden.

rara | 26-12-12 | 16:27

@brutus68 16:23
Kom B., qua rondhangen hier ontlopen wij elkaar weinig. Cijfers liegen niet, al meet jouw soort graag met twee maten.

En nee, ik eet geen vlees, al is dat voor een Neanderthaler als jij waarschijnlijk moeilijk te behapstukken.

Bakito | 26-12-12 | 16:27

Qua haat moet Annabel vandaag niet onderdoen voor degenen die ze beschuldigt. Viel het Kerstdiner tegen ?

Nonkel Frituur | 26-12-12 | 16:25

Vreemd dat de paus wat heeft tegen homo's.

Ik bedoel, die jezus was constant op pad met 11 jongens.

Hey @pontifex je vriendje was zo gay als de pest.

neemjemoederindemali | 26-12-12 | 16:24

Het geloof en de NOS zijn alletwee enorm kudt/vagina.
Ik hoop dat NL nooit vergeet dat die waardeloze Maartje van W. tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 ONGESTRAFT zei... (woorden van gelijke strekking...) "Helaas heeft Fortuyn in Rotterdam gewonnen"

kibambam | 26-12-12 | 16:24

Scherp bakito, zelf verzonnen?

oranjeblanjeblue | 26-12-12 | 16:23

@Bakito | 26-12-12 | 16:20

De hele dag op GS rondhangen en anderen de maat nemen noem jij goed terecht komen? Was de kip van de Voedselbank gisteravond lekker?

brutus68 | 26-12-12 | 16:23

@oranjeblanjeblue 16:21
Je moet ook niet met de hond mee-eten; daarvan ga je inderdaad uit je muil ruften.

Bakito | 26-12-12 | 16:22

MDI - Abdul Jabbar van de Ven - arrestatie van Gregorius Nekshot; krijg bij het lezen over het MDI altijd een enorme vieze smaak in mijn bek.

oranjeblanjeblue | 26-12-12 | 16:21

@brutus68 16:17
Met de kanttekening dat ik uiteindelijk zeer goed terecht ben gekomen en jij een "gewone" 13-in-dozijn burgerlul bent gebleven.

Nog iets leuks gebeurd in de 2e garnituur Vinex-wijk van je?

Bakito | 26-12-12 | 16:20

@Bakito | 26-12-12 | 16:15
@brutus68 | 26-12-12 | 16:17
Jullie lijken we 2 religekkies zo. Ga die fittie maar op twitter/dereaguurder/IRL uitvechten.

kapotte_stofzuiger | 26-12-12 | 16:19

@Bakito | 26-12-12 | 16:15

Ik genoot in ieder geval normaal onderwijs, dat jij nou elke dag in het busje richting de LOM-school ging...

brutus68 | 26-12-12 | 16:17

Het is ook altijd hetzelfde. Als je de machtigen een keer voor de voeten loopt draaien ze de zaak om en klagen jou aan.

Islamofiel | 26-12-12 | 16:17

@brutus68 16:12
Oja, was je toen ook al de schlemiel ?

Bakito | 26-12-12 | 16:15

Stuiptrekking voor het bezoek van meneer Mortis, Rigor Mortis. De kerk is dood, maar loopt nog even bij de gratie van een hartslag verder...

Rollins | 26-12-12 | 16:13

Kan ik mijn klachten over homohaat door de paus ook kwijt bij wijlen MDI?

paridae | 26-12-12 | 16:12

Wat je zegt ben je zelf zeiden wij vroeger altijd op het schoolplein...

brutus68 | 26-12-12 | 16:12

Zowel het MDI als de Roomse kerk nemen zichzelf te serieus.

oranjeblanjeblue | 26-12-12 | 16:12

Of het nu gaat om het koningshuis, klimaatverandering (ijskap Groenland gesmolten!) of Europa; de NOS is al jaren niet objectief meer.

SamKoeman | 26-12-12 | 16:11

Los van of het nu katholieken, moslims, atheisten of wie dan ook betreft, van de NOS zou je objectieve en neutrale berichtgeving mogen verwachten. En dat was in dit geval toch wel nagelaten.
.
Iedere keer als er iets op islamitisch vlak gebeurd weet de NOS niet hoe snel ze het moeten downplayen en nuanceren, iedere keer als er iets op katholiek vlak gebeurt zal de NOS het juist uitvergroten.
.

du Roi Soleil | 26-12-12 | 16:08

Pontifex, en met name deel 2, was wel een vette game, beetje bruggen bouwen enzo.

j0shua | 26-12-12 | 16:08

Jazeker, de NOS heeft Pim Fortuyn vermoord.

Hahaha, over wereldvreemd geloof gesproken.

Bakito | 26-12-12 | 16:07

Zou Jezus het ook zo gedaan hebben? Op tweede kerstdag?

Godsammekraken | 26-12-12 | 16:04

Wat nou... Pim had zelfs Paus kunnen worden!

Normpje | 26-12-12 | 16:04

Elk bericht van de NOS omtrent religie is per definitie haatzaaiend. Voor één keer, kan de NOS daar nou eens niets aan doen...

ZKH EénOog | 26-12-12 | 16:04

Oei. Het MDI..

G-unite | 26-12-12 | 16:03

Net als in Syrie: olie op het vuur graag!

Godsammekraken | 26-12-12 | 16:02

Een man die zichzelf de gezalfde noemt en met 12 andere mannen op trektocht door de woestijn gaat. Ondertussen elkaars voeten wassen.
Nee, homoseksualiteit is echt a-christelijk.

kapotte_stofzuiger | 26-12-12 | 16:02

Sowieso kut, die papen.

Jaap de Paap | 26-12-12 | 16:02

Geloof moet je in het publieke domein sowieso negeren!

Fatwabuster | 26-12-12 | 16:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com