Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Al-Shabaab gaat Binnenhof opblazen

hakbar-met-jolovingertje.jpgMooi. Van dat onzalige klotekabinet vol graaiprutsers, liegbeesten, windvanen en EU-likkers zijn we binnenkort ook verlost. Sheikh Fuád Mohamed Khalaf Shongole (pica), rayonhoofd van de plofkipvereniging Al-Shabaab in Somalië gaat stevige maatregelen nemen naar aanleiding van het Nederlandse besluit om de godslastering eindelijk bij het grof vuil te zetten. Binnenhof, Tweede Kamer, Plein, Torentje, Nieuwspoort, Die Stomme Roltrappen, Frits Wester. Dinges van de NOS met dat mantelpakje. Alles en iedereen zal weggevaagd worden in De Moeder Aller Bomaanslagen op ons parlement. Kom er maar in Sheik: “Nobody can portray the figure of Allah (God),” said Sheikh Shongole through the media supporting his movement. “We are going to respond to such decision.” Nou. Zandzakken voor de deur. De Hakbar-0-Meter van het NCTV staat momenteel nog op "beperkt". Maar daar kan ieder moment verandering in komen. Fuád Mohamed Khalaf Shongole, dat is trouwens deze klootviool, met een enorme prijs (5 mio dollar) op zijn kokosnoot. Meneer heeft een Zweeds (hahaha, Breivik heeft gelijk) én een Somalisch paspoort. En wordt er van verdacht dat hij medeplichtig was aan het doodstenigen van een meisje van 13. Dus we hebben wel met een tegenstander van formaat te maken. Hopelijk heeft onze MinDef Jeanine Hennis nog wat lobby-vriendjes in de Drone Business onder een sneltoets. Zodat die Al-Shabaab-meneer elk moment aan stukjes geblazen kan worden in zijn Somalische tentenkamp. Dat juichen wij toe.

Reaguursels

Inloggen

Ik wacht met grote verwachting op de foto's van de restanten van deze rare kwistenbiebel...!

Sint Nicolaas | 04-12-12 | 09:02

www.youtube.com/watch?v=Uso9sCOakEQ

Een iets meer uitgebreid gedeelte van het verhoor, neem ik aan, van een van deze ooggetuigen.
Vanaf 2:05.

Rest In Privacy | 03-12-12 | 22:01

@ La Bailaora | 03-12-12 | 20:28 |

In essentie draait het er voor mij niet om wie er gelijk heeft, maar meer om de mogelijkheid.
Daarom haalde ik ook enige punten erbij die op zichzelf plausibel zijn, under any given circumstance.

Die laatste (de 0.10 nuke), ik zal het een hypothese noemen, kán al het bovenstaande bekrachtigen en de natuurkundige uitsluiten.
Simpel gezegd : Sluit hem aan op het ijzeren-frame van het beton, en je bent in een keer de belangrijkste drager kwijt, letterlijk : het smelt direct.
Helaas zit ik op mijn werk-PC en heb ik nu niet alle linkjes tot mijn beschikking, maar daar zitten zowel "reguliere" als "onafhankelijke" bronnen tussen.
bv de verzekeringskwestie :
www.forbes.com/2004/12/06/1206autoface...
Helaas als je de link volgt is het belangrijkste gedeelte deaud, maar die is met een beetje moeite vast niet onvindbaar of iig de inhoud er van.
Daar stond oa de uitleg van het vonnis en het cumulatieve bedrag welke hij toegewezen kreeg.

En ook al komt het nieuws van een alu-hoedjessite, je kunt nog steeds proberen de feiten te controleren.
Ooggetuigen bv kun je gewoon vinden op YT.

Rest In Privacy | 03-12-12 | 21:37

@Gekke-Bennie | 03-12-12 | 18:22
Je praat gewoon aluhoedjes taal. Over die punten 1/4, allemaal zaken waar ik nooit enig bewijs voor heb gezien, behalve dan aangehaald op aluhoedjes sites. 5, 6 en 7 bewijzen niets. Dat die gebouwen zijn verzekerd? Tuurlijk. Is er uitbetaald? Kan, zegt verder niks. Was ook gebeurd als het gewoon aanslag was, snap ie?

Zaken als id-kaarten die gevonden zijn, toeval? Ja, toeval gebeurt. En de heren begonnen achter in het vliegtuig als passagiers hoor. Misschien zat het wel in hun handbagage. Erg zwak om dat aan te voeren voor 'bewijs' van een conspiracy.

Over natuurkunde, je praat peop. Je gaat van het hele verkeerde model uit. Lees nog eens goed mijn linkje en de uitleg van het instorten. En bouw eens een modelletje thuis na, vooral eentje dat een steunpunt heeft. Ooit van een kaartenhuis gehoord?

En kijk hier maar eens naar: kan niet volgens jou he, niet ingestort als gevolg van explosieven:
www.gossiprocks.com/forum/news/250-ear...

Er staat niets meer van overeind. Onmogelijk volgens jou. Want lees op dit gebouw je redenering maar eens op terug: "Als je een object met een bepaalde kracht een kant op duwt, heb je altijd eenzelfde kracht die de tegenovergestelde kant op duwt."

Gaat niet he, om dan dat gebouw naar beneden te krijgen, toch gebeurt het...

La Bailaora | 03-12-12 | 20:28

Toevoeging op punt 6
Swiss RE insurance heeft dat bedrag uitgekeerd.
Swiss RE is een Rothschild onderneming.

Rest In Privacy | 03-12-12 | 18:48

de eerste 3 gebouwen = eerste drie steel-frame high-rises

Rest In Privacy | 03-12-12 | 18:42

@ La Bailaora | 03-12-12 | 15:21 |

Voordat ik verder op je comment in ga, zal ik eerst een aantal feiten geven.
1. de gebouwen 1 en 2 stonden al geruime tijd op een "wenslijst" om gesloopt te worden.
Ze mochten dit onder één voorwaarde doen aangezien het gebouw volledig uit asbest bestond. Zij moesten dan het gebouw verdieping na verdieping afbreken, met alleen al voor het afbreken een gigantisch kostenplaatje.
2. Het beveiligingsbedrijf (in handen van een neef van Bush) had op 8/11 een vergadering die voor de 9e gepland stond, verplaatst.
3. De laatste controle op explosieven, met K-9's was op 6/11.
Een gespecialiseerde demolition company zou deze gebouwen in 3 dagen kunnen prepareren.
Wetende dat je niet eens het hele gebouw hoeft te doen, aangezien de vliegtuigen al een behoorlijk portie werk hebben gedaan/ zullen doen.
4. Om even op de kapers in te gaan: hoe is het mogelijk, dat je een bijna intact ID-bewijs uit het puin weet te halen, terwijl de kapers "front row" zaten.
Andere documenten van bv bedrijven waren er veel slechter aan toe cq. volledig verwoest, neem even in acht dat de belangrijke documenten altijd in "vaults" liggen.
5. 6 weken voor de aanslagen zijn de gebouwen geprivatiseerd en werden geleasd door Silverstein, of iig zijn holding waar ook een Goldman als investeerder deel van uit maakt.
6. In totaal heeft Silverstein (Gotham real estate) bijna 8 miljard usd aan verzekeringsgeld opgestreken.
Voor zo'n bedrag ben ik mss ook wel bereid een leugentje of wat te vertellen, in stand te houden of aan mee te werken.
7. Dit zijn de eerste 3 gebouwen in de geschiedenis die door vuur verwoest zijn, ook nog eens op dezelfde dag.
NB deze gebouwen waren ontworpen om zelfs het grootste vliegtuig, groter dan die er in gevlogen zijn, aan te kunnen.

Dan nu van een natuurkundige kant.
Volgens de 3e wet van Newton vinden krachten altijd plaats in paren.
Als je een object met een bepaalde kracht een kant op duwt, heb je altijd eenzelfde kracht die de tegenovergestelde kant op duwt.
Volgens deze wet zou het dus niet mogelijk kunnen zijn dat, wanneer 12 verdiepingen van een gebouw instorten, het hele gebouw instort.
Je zou (om en nabij) hetzelfde aantal verdiepingen onder en boven de streep moeten hebben die instorten.

Tenzij je een handje helpt.

Zo zijn er rond deze gebeurtenis nog veel meer dingen die, op zijn zachts gezegd, merkwaardig zijn.
Eén voor mij het meest in het oogspringende is deze :

"In the Bali Blast, the scientific data suggested that the hotel was taken down by a micro-nuclear device of about 0.10 kilotons . One can only ask: was a micro-nuclear device used at the base of the Twin Towers as well? That kind of small, but nuclear, explosion would account for the sudden manner the reinforced concrete and steel shell simply crumbled into dust as it fell. That kind of nuclear explosion would also explain the tremendous heat that stayed at “Ground Zero” for several months after 9/11."

Rest In Privacy | 03-12-12 | 18:22

Wacht ff met die drones totdat hij de Tweede kamer heeft opgeblazen a.u.b., zijn wij daar tenminste vanaf.
(Geert wel ff ziekmelden deze week dan)

mothersfinest | 03-12-12 | 17:17

ieslam ies vrede, en nu ga ik mn bek houden voordat joris me jorist

BozeHenk | 03-12-12 | 17:05

Ah... onze ouwe vriend Shangole. Twaalf jaar lang in Zweden gewoond als 'asielzoeker' en zichzelf daar als 'imam' verkocht.
-
Persoonlijk betrokken bij het stenigen van een dertien jaar oud meisje en geregeld te zien bij het voltrekken van vonnissen, waar hij -als er een camera in de buurt is- graag persoonlijk een handje of een hoofdje mag afhakken om zijn Saudische financiers te laten zien wat een tough guy hij is.
-
En HOE komt meneer Shangole zo snel op een reactie op een Nederlands vloekverbodverbod?
-
Nee, niet omdat hij iedere ochtend de Telegraaf leest, maar omdat hij directe lijntjes heeft met in NL woonachtige Somalische 'asielzoekers' met wie hij via belwinkels en sateliettelefoons zeer geregeld in verbinding staat.
-
En wat doén die Somaliërs in Nederland met wie meneer Shongole geregeld in verbinding staat? Precies: die persen in NL wonende Somalische en Eritreese families af en dwingen ze tot een aanzienlijke bijdrage in de 'rechtvaardige strijd'.
-
En waarvan leven die afgeperste Somalische families? Precies: van de bijstand en van de kinderbijslag.
-
En zo wordt ons het geluk ten deel dat wij met z'n allen mogen bijdragen aan onze eigen bedreigerts....
-
Geen verrijking voor onze samenleving, dus - maar wel degelijk voor de hunne....

azoturie | 03-12-12 | 15:54

Ik zou zeggen: Shongole, jongen Doen! Je pakt gewoon een bomgordel bindt dat ding om en blaast jezelf op in het Binnenhof. Oh nee, wacht, mensen met zo'n grote bek zijn meestal de lafste pisvlekken die de islam kent, dat zelfmoorden laten ze vooral aan anderen over.....

Mongoose | 03-12-12 | 15:35

@Gekke-Bennie | 03-12-12 | 11:16
Als je een gebouw opblaast, komt nou juist, door de traagheid van massa, eerst dat deel van het gebouw naar beneden waar het opgeblazen wordt. Als het onder zijn eigen gewicht instort, en dat kan wel degelijk als de dragende delen hun kracht verliezen, dan komt vooral eerst de bovenkant door het gewicht naar beneden. Dat laatste zagen we bij de twin towers, en dat is ook wat ik zie bij het instorten van dit gebouw. Komt bij dat de constructie van dit gebouw dus nogal slecht was, het was op 1 punt vastgelegd. Je ziet wel degelijk dat het gebouw, van boven uit op 1 punt begint weg te zakken onder zijn eigen gewicht. Komt ook nog bij dat het gebouw ernstig verzwakt is door het instorten van die torens daarnaast. Dat wordt altijd vergeten. Wat denk jij dat die drukgolf deed van die gebouwen? Dat was echt een ongelooflijke massa dat instortte.

Kortom, ik zie niets wat duidt op explosieven. Als een gebouw instort komt er ook heel veel geluid bij vrij, alleen al het knallen van de ramen, enz... Dat wordt ook beweert bij het instorten van de twin towers. Precies hetzelfde verhaal. Dus dat mensen 'knallen horen', is helemaal niet gek, in tegendeel.

Oftewel, het is een 'aluhoedje', meer niet. Je zult toch echt veel meer 'bewijzen' moeten hebben, om mij te gaan overtuigen. Naast gebouw 7, staat er ook geen 1 argument overeind, die al die jaren zijn aangedragen als argumenten voor een conspiracy. Al die argumenten zijn gedebunkt. Nu staat er dus nog gebouw 7, dat gebruikt wordt omdat er meningsverschillen over zijn, omdat het minder duidelijk is. Welnu, mij overtuigt het in het geheel niet. Ook al door een BBC documentaire waarin precies uitgelegd werd hoe dit gebouw gewoon kan zijn ingestort.

Het aanbrengen van explosieven in een gebouw moet ook nog eens zeer secuur gebeuren, dat is heel moeilijk omdat geheim te houden. Meerdere mensen moeten daar van weten, enz...

Wat een veel waarschijnlijker scenario is, is dat Bush er van wist dat die aanslag er aan kwam, zoals de gevangene in Duitsland, een moslim, die zegt de CIA gewaarschuwd te hebben volgens de Duitse authoriteiten. Hij zat met een van de aanslagplegers in de cel. Dat het Bush voor zijn agenda goed uitkwam was mooi meegenomen.

Ook dat is overigens speculatie, maar veel waarschijnlijker dan een compleet opgezette conspiracy met heel veel mensen, waarin ze vliegtuigen hebben 'gehuurd' (ook daar moeten mensen aan meegewerkt hebben), films met moslims vervalst hebben, de Duitse overheid mee hebben betrokken (Mohammed Atta), de vliegtuigen in de gebouwen hebben gevlogen (welke westerling zou daar aanmeewerken om zichzelf te pletter te vliegen?, of zouden ze op afstand bestuurde vliegtuigen gebruikt hebben?), vliegvelden er bij betrokken hebben, immers die vliegtuigen komen ergens vandaan, en volgens de vluchtleiding waren het vliegtuigen uit Boston etc (die moeten ook allemaal gelogen hebben), de Nederlanderse vliegtuiginstructeur die de heren les heeft gegeven, terwijl die moslims na de vliegtuigen niet meer te voorschijn kwamen (dus toch echt dood zijn of in het 'complot' zaten), enz, enz...

En niemand, helemaal niemand, was in de tegenwoordigheid van geest iets op te nemen bij de voorbereidingen en het ooit aan een Assange te overhandigen. Iedereen deed mee en hield het mondje. Dat is echt heel onlogisch, alleen al omdat dat risico bestond dat iemand dat zou gaan doen...

Als dat uit zou kunnen komen, en dat kon dus, denk je toch niet dat Bush dat risico zou gaan lopen he? Om door zijn eigen volk gelynched te worden? Want wat denk je nou zelf als dat uit zou komen? Dat is 1000x erger dan Watergate. Een filmpje van het aanleggen van bommen, het aantonen van explosies in het gebouw, het aantonen van leugens van de verkeersleiding, van een ander vliegveld, of wat dan ook, en het is schluss met Bush...

Maar ik begrijp het wel. Het makkelijkere scenario dat het gewoon idd. kapers zijn geweest is natuurlijk veel moeilijker te accepteren. Immers, dat is dan een constatering dat de islam mogelijkerwijs een gewelddadige vijand is, en dat moeten we niet hebben toch?

La Bailaora | 03-12-12 | 15:21

Natuurlijk had/heeft Breivik gelijk, hij had alleen geen autochtonen moeten afmaken.

Mazzeltov | 03-12-12 | 15:06

één Somalische zwakzinnige analfabeet staat te roeptoeteren dat Nederland gestraft gaat worden als de blasfemie wet voortgang zal vinden. Nu maar afwachten wat er gebeurt in Den Haag, hoe ze over elkaar heen buitelen om studies en commissies op te zetten om dit te verklaren, zucht.

lanexxx | 03-12-12 | 14:08

Meneer heeft trouwens behalve de Somalische, ook de Zweedse nationaliteit. Maar natuurlijk.

hetbozeoog | 03-12-12 | 14:06

niemand nog op die links geklikt ?

" Nationality : Somali; Swedish "

Ja, dat krijg je inderdaad als je al dat kansloze tuigh binnenhaalt...

FW Ta-183 Huckebein | 03-12-12 | 13:56

Het Binnenhof is al eeuwenlang het POLITIEKE CENTRUM van ons land en er staan wel heel wat leuke, architectonisch interessante gebouwen.... jammer als die kapot gaan..... wat de politici betreft: het zou ze misschien wel eens goed wakker schudden als ze zouden ervaren dat ze levensbedreigend worden bejegend door degenen die ze al jaren subsidiëren en pamperen ......

chique ouwe nicht | 03-12-12 | 13:53

Ik zie iets over het opblazen van het binnenhof; mijn hart maakt een klein sprongetje van blijschap bij het zien van zoveel gerechtigde volkswoede na al die jaren van lege vaselinepotjes, en dan lees ik verder en zie dat het om vage uitspraken van een fundamentalist gaat. Jammer weer, dit.

phantom2 | 03-12-12 | 13:28

op naar de stembus als het puin geruimd is...... elk nadeel heeft ook een voordeel.

Kuttenzoener | 03-12-12 | 13:10

Schoorsteenveger | 03-12-12 | 11:56 | + 1 -
Volgens mij kun jij op internet dag in dag uit je onderbuik laten leeglopen, racistische taal uitslaan en alle moslims over ene kam scheren. Zonder consequenties.

Je jankt om niks.

Bakito | 03-12-12 | 12:37

Tja, deze tegel brengt natuurlijk wel enige keuzestress met zich mee; aan de ene kant het wenkend vergezicht van een volledig verwoest Den Haag, aan de andere kant het aanlokkelijk perspectief van een gevaarlijke reli-gek + aanhang minder...
.
Dilemma's, dilemma's....

Brou Is Back | 03-12-12 | 12:34

Laat hem maar komen. Ik heb nog een appeltje met dat soort heren te schillen!

Mr_Pikibelly | 03-12-12 | 12:04

@Pritt - Doe eens link naar "moeder alle bomaanslagen" fixen. Ding doet ut niet. Dat waren snelle drones.

ViagraFalls | 03-12-12 | 12:04

Bakito | 03-12-12 | 10:14 |
Da's niet echt een antwoord op mijn vraag geloof ik. De vraag is of wij ons constant af moeten vragen of we de een of andere halbve zool niet 'provoceren' en daarmee de kans lopen getracteerd te worden op een bomaanslag. Of in een groter verband er lieden of groeperingen zijn die er baat bij hebben om groepen tegen elkaar op te zetten staat daar los van. Ik moet me niet de hele dag af hoeven vragen of ik wellicht niet iemand, ergens in een ver land, provoceer met wat ik doe of zeg.

Schoorsteenveger | 03-12-12 | 11:56

HERSTEL. De islam is hier (nog) geen staatsgodsdienst, hoewel...

Van Dikhout | 03-12-12 | 11:39

Je krijgt pas weer rust in de Hollandse tent als de regering terugkeert naar haar roots, dus eigen cultuur eerst; in het Nederlandse geval de zogeheten joods-christelijke. Hier in Turkije bestaat officieel vrijheid van godsdienst, maar wel binnen vier muren graag! Meegemaakt: het vanaf 4 november 2007 toelaten van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente in badplaats Alanya (NIGA). Na afloop van de kerkdiensten liep vele zondagen lang erna een aantal 'stillen' buiten het gebouw om te controleren of er niet werd geëvangeliseerd. Geen christeijk gedoe op straat in Turkije en zo houd je de rotzooi buiten de deur. Zou Nederland ook moeten toepassen: op kleedjes bidden prima, maar buitenshuis bek houden. Heus, dat werkt hier ook! Of je moet uit overtuiging in Malatiya (zuid-oost Turkýje) een bijbelwinkeltje annex uitgeverij zijn begonnen...
.
De islam is hier geen (nog)staatsgodsdienst, hoewel de AK-Parti van Recep Tayyip Erdoðan dat graag zou willen veranderen, al zegt de premier in het openbaar van niet. En eh... echte extremisten lopen hier niet in de rondte. Dat is ook weer winst.

Van Dikhout | 03-12-12 | 11:36

Als Wilders doorgaat met zijn haatcampagnes en flutfilmpjes wordt die kans groter. Dat is dan ook wat ie wil: mensen provoceren zodat ie later kan zeggen: zie je wel!
Bakito | 03-12-12 | 09:57 | + -20

Klopt! Het is de schuld van het Westen dat Islam zo agressief is. Voor Wilders was Islam immers een toonbeeld van Vrede, Verlichting en Vooruitgang. Bakito is een goede Dhimmi! +veel Bakito!

Ales | 03-12-12 | 11:36

hehe heerlijk stukje weer pritt, maar hij hoeft het zelf niet te doen want het stikt hier in NL van die achterlijke radicale somaliers dankzij ons gatenkaas toelatingsbeleid

Baskraan | 03-12-12 | 11:34

Het 13-jarige meisje dat wordt genoemd in dit verhaal werd eerst door 3 gewapende ******* meegenomen naar een strand en daar verkracht. Toen ze vervolgens naar de politie ging kreeg ze het wel voor elkaar dat de ******* werden opgepakt, om vervolgens direct weer vrijgelaten te worden omdat ze aan Al-Quaida verbonden waren.

Het meisje werd vervolgens gearresteerd en de volgende dag in een stadion met 1000 toeschouwers in een put geflikkerd om vervolgens gestenigd te worden. Ze wist nog uit de put te kruipen maar werd daar door drie Akbar-helden weer in terug gegooid. Toen er zóveel stenen op het meisje gesmeten waren dat haar hersenen blootlagen, dachten ze dat ze wel dood zou zijn.

Ik heb geen énkele compassie met een samenleving die op een dergelijke verwrongen, zieke, zwakzinnige en verdervelijke manier tegen het leven aankijkt. Van mij mogen alle broedplaatsen van dat ******* tuig morgen genuked worden. Ja, dat kost ook onschuldigen het leven. Maar die zijn dan beter af.

Kameroudste | 03-12-12 | 11:33

"hahaha, Breivik heeft gelijk" kan in geen enkele context gerechtvaardigd

hetluis | 03-12-12 | 11:29

Gelukkig hebben we hiervoor onze toilet-manager.

Bataaf | 03-12-12 | 11:26

Een god die niet tegen beledigingen kan en zijn aanbidders oproept om beledigers te straffen, maakt zich nogal ongeloofwaardig als god. Jammer dat je zo'n god niet kunt oppakken en voor het Strafhof kunt brengen wegens het oproepen tot geweld.

Islamofiel | 03-12-12 | 11:24

Een god die niet tegen beledigingen kan en zijn aanbidders oproept om beledigers te straffen, maakt zich nogal ongeloofwaardig als god. Jammer dat je zo'n god niet kunt oppakken en voor het Strafhof kunt brengen wegens het oproepen tot geweld.

Islamofiel | 03-12-12 | 11:24

Een god die niet tegen beledigingen kan en zijn aanbidders oproept om beledigers te straffen, maakt zich nogal ongeloofwaardig als god. Jammer dat je zo'n god niet kunt oppakken en voor het Strafhof kunt brengen wegens het oproepen tot geweld.

Islamofiel | 03-12-12 | 11:23

Hadden wij niet nog wat schepen met Mariniers voor de kust liggen daar?

Dan stel ik bij deze een "field trip" voor.

[R-COM]Glimmerman | 03-12-12 | 11:23

Nou, kijk eens aan. In dit geval hebben wij ook nog wat Somalische moslims die zo nodig in Nederland wil verblijven en uiteraard in een moskee opgeleid wil worden. Hetzelfde als deze Fuád Mohamed Khalaf Shongole.

Thoth | 03-12-12 | 11:17

@ La Bailaora | 03-12-12 | 10:49 |

Als je één kolom weghaalt (of stort in) dan komt het gebouw niet in een "free fall collapse".
Dan gaat eerst de kant waar de kolom weg is en dan, maar dat hoeft ook niet altijd, de rest.
Als je de structuur onder een gebouw wegtrekt moet je dat op alle punten, binnen een miliseconde doen, anders trek je het gebouw "omver" ipv dat het loodrecht naar beneden komt.

“What is particularly striking is the suddenness of onset of free fall. Acceleration doesn’t build up gradually. The graph [measuring the building’s descent] simply turns a corner. The building went from full support to zero support instantly.”
“The onset of freefall was not only sudden, it extended across the whole width of the building… The fact the roof stayed level shows the building was in free fall across the entire width.”

“The red layer of the red/gray chips we have discovered in the WTC dust is active, unreacted thermitic material, incorporating nanotechnology, and is a highly energetic pyrotechnic or explosive material.”
Ooggetuigen, waaronder brandweermannen, hebben meerdere explosies gehoord voordat het gebouw instortte.

Rest In Privacy | 03-12-12 | 11:16

@Bakito | 03-12-12 | 09:57 |
Stiekem hoop ik dat die aanslag er komt.
Dan worden randdebiele links naïeve krokodillenverzorgers als u EINDELIJK wakker.
-
BTW:
Dit topic gaat over islamofascisten die de Tweede Kamer bedreigen.
Niet over Wilders.

Ahasveros | 03-12-12 | 11:14

Ik vind hun god maar een lul!

zeefert | 03-12-12 | 11:10

Ja en dalijk is het weer het honger seizoen in somalie. Mogen we ze weer gratis eten gaan sturen. Dit jaar maar voor de lol paar ton varkensvlees sturen?

lekkerboeiend0000001 | 03-12-12 | 11:10

Zat deze Shabaap niet gewoon op het Notplein ?

De Literator | 03-12-12 | 11:07

Nafta78 | 03-12-12 | 10:38 |

Laat ik het zo zeggen.. er was geen varkensvlees te krijgen.

The_Challenger | 03-12-12 | 11:07

Shit, nou mogen we God ook al niet meer afbeelden... En Jezus dan? Mag die nog wel?

BarneyBoner | 03-12-12 | 11:06

Weer een hilarisch stuk Pritt. Alsabaab kom er maar in met je knecht, want wij zitten allemaal even recht.

Bill Cosby | 03-12-12 | 11:02

Zijn het geen finnen, dan zijn het wel zweden.
Altijd gelazer met die scandi's...

Kapitein Sjaak Mus | 03-12-12 | 11:01

Er zal toch inmiddels wel al een aardige afvaardiging van dit terroristische clubje in Nederland zitten , die we in de loop van de jaren fijn zelf hebben binnengehaald en hebben voorzien van eten , drinken , een huis , een uitkering, medische zorg, subsidies , extraatjes, kerstpakketten, cursussen, etc etc.
Leve Nederland!!

watsinneneem | 03-12-12 | 10:51

Hebben wij geen Drones?

KollenbergSittard | 03-12-12 | 10:49

toch verbazingwekkend dat de zeerovers in somalie
op de hoogte zijn van die onzin over god lastering.
ik denk dat de idioot hier ten lande woont,die de plannetjes bedenkt.
het zal me niet verwonderen als zo,n uitgeknuffeld asiel gebeuren met een bomvest bij de heren van de politieke leugen even langs komt.

soledad | 03-12-12 | 10:49

Klinkt inmiddels ergens wel als een goed idee... Kunnen de dames en heren politici alvast kennis maken met wat ons nog te wachten staat dankzij hun politieke wanbeleid en het weigeren om immigratie problematiek aan te pakken.

doenormaal! | 03-12-12 | 10:48

Het reaguursel in de "Africa Review" van een zekere John A. Gulsby zegt alles:"Such brave people,and they have an all powerful god behind them.
So,why hide behind masks?"
#... nufsaid...#

R.B.Scott | 03-12-12 | 10:42

@necrosis | 03-12-12 | 09:52
Als hij 'Bali', 'Madrid' of 'WTC' kon uitvoeren, stuurde hij geen persbericht.

frank87 | 03-12-12 | 10:39

@The_Challenger | 03-12-12 | 10:35
De groenten zijn halal geslacht...?

Nafta78 | 03-12-12 | 10:38

Als ze dan gvd toch deze kant op komen om die binnenstad op te blazen laten ze dan ook die tenten bouwers uit 020 meenemen.

joyriders | 03-12-12 | 10:36

frank87 | 03-12-12 | 10:24

Wist jij nog niet dat die BBQ halal EN vegetarisch is om niemand voor het hoofd te stoten?

The_Challenger | 03-12-12 | 10:35

@Bakito | 03-12-12 | 09:19
Theo van Gogh, dömb@$$.
Je weet wel, dat feestje wat jij en je hakbar maatjes elk jaar vieren...

Nafta78 | 03-12-12 | 10:33

das_Freudenmädchen | 03-12-12 | 10:24
bokkenrijder | 03-12-12 | 10:24 |

Dat is eigenlijk niet van belang. Het gaat hier om het dubbele paspoort van die terrorist.
Probeer door die ongein maar eens iemand uit te zetten.

The_Challenger | 03-12-12 | 10:32

Ehhh, Breivik is toch Noors?

bokkenrijder | 03-12-12 | 10:24

Zou zweren dat Breivik uit Noorwegen kwam. Maar ik mis vast iets.

das_Freudenmädchen | 03-12-12 | 10:24

Hopen dat hij de jaarlijkse barbecue niet raakt: stel je voor alleen de PvdD nog over.
Marianne Thieme als alleenheerser: Ben je gehaat omdat je geen moslim en geen beest bent.

frank87 | 03-12-12 | 10:24

Bakito | 03-12-12 | 09:57

Ben je de persoonlijk woordvoerder van Sheikh Fuád Mohamed Khalaf Mongole?
Je hebt het over haatcampagnes van Geert Wilders. Kan je er 1 opnoemen?
Ook heb je het over flutfilmpjes? Kan jij mij een bron geven waar deel 2 en 3 van Fitna te zien zijn? Is het niet zo dat die 'flutfilmpjes' zijn opgenomen door veelal arabische zenders?

Ik verwacht helemaal geen antwoorden van je. Het enige wat jij hier doet is haatcampagnes maken.

The_Challenger | 03-12-12 | 10:22

Tijd voor een raket van een predator op ze islamitische kokosnoot.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:AGM-114_Hellfire_hung_on_a_Predator_drone.JPEG

KaaskopDamp | 03-12-12 | 10:20

Dit waren die zielige vluchtelingen die een jaartje of twintig naar europa kwamen. Goh wat hebben we hen geholpen toen.
En wat hebben we ervan geleerd.
NIKS, en zie nu het resultaat, het kost weer extra om de kont van onze politici te kunnen beschermen.

RechtseRakker007 | 03-12-12 | 10:18

Laten we dan ook gelijk zweden bombarderen, de man is tenslotte Zweed :-)
kees1960 | 03-12-12 | 10:11 |
U geeft ongewild aan waarom dubbele nationaliteiten een probleem kan vormen.

datzouzomaarkunnen | 03-12-12 | 10:18

@yespur | 03-12-12 | 09:14
Ik denk dar deze meneer nog even door moet krijgen dat het binnenhof iets groter is dan een meisje van 13

frank87 | 03-12-12 | 10:17

@Schoorsteenveger 10:03
Die sjeiks zijn onderdeel van hetzelfde mechanisme dat bevolkingsgroepen uit de lagere klassen tegen elkaar moet opzetten, om een strijd tussen arm en rijk/machtig te voorkomen. Vroeger was dat het communisme versus het kapitalisme, nu worden moslims en
niet-moslims tegen elkaar opgezet.

Ondertussen blijven degenen met het grote kapitaal en touwtjes in handen lekker buiten schot.

Bakito | 03-12-12 | 10:14

Doe maar geen helicopter heen sturen..

IMDNME | 03-12-12 | 10:13

Laten we dan ook gelijk zweden bombarderen, de man is tenslotte Zweed :-)

kees1960 | 03-12-12 | 10:11

Laat die deze ook gelijk meenemen : woningbouwverenigingen/ziekenhuizen/pgb kantoortjes/EU headquarters/onderzoekers/ontwikkelingsgeld verduisteraars/en andere kartelvormers/ enz enz.

prof Nice | 03-12-12 | 10:11

bring it on, Babi, bring it on

BASinnic | 03-12-12 | 10:10

@Bakito 09:57
U laat ook werkelijk waar geen kans onbenut om Wilders er bij zijn geblondeerde haar bij te betrekken....

sir Its-a-shame | 03-12-12 | 10:09

Fijnstoffer | 03-12-12 | 09:46 | + 2 -

Bij die 15.000 zitter er vast wel een paar tussen idd...

eerstneukendanpraten | 03-12-12 | 10:09

Klopjacht, en plaats al zijn geplande bommen in z'n reedt. Gaat 'ie niet naar Allah en hebben wij ook nog vermaak aan zo'n bloedidioot.

¡Sodeju! | 03-12-12 | 10:08

AshleyJ"Ash"Williams | 03-12-12 | 09:41 | + -5 -

De tijd zal het leren maar ik ben niet zo optimistisch. En die lui die de Engelse metro lieten ploffen stonden ook niet bekend als jihadisten en toch kwamen ze tot zo'n laffe daad...

eerstneukendanpraten | 03-12-12 | 10:08

Goh, leest daar in Somalie toch iemand een nederlandse krant

kees1960 | 03-12-12 | 10:07

Vette LOL om plofkipvereniging ...

prof Nice | 03-12-12 | 10:06

@James Lastig | 03-12-12 | 09:10
wel een lekker meisje

Terpetijnzeikert | 03-12-12 | 10:05

Bakito | 03-12-12 | 09:57 |
Dus we kunnen maar beter braaf doen wat de sjeik ons uit naam van De Verhevene beveelt? Want het laatste wat wij willen is De Verhevene op welke wijze dan ook provoceren? Een tekeningetje, een flutfilmpje, een afbeeldinkje, een cartoontje, een verkeerd woordje en de sjeik heeft alle recht om ons op te blazen?
We hebben Wilders overigens helemaal niet nodig om 'zie je wel' te kunnen zeggen, vraag maar aan Hirsi Ali, vraag maar aan Salman Rushdie, vraag maar aan Kurt Westergaard. Aan van Gogh kunnen we het al niet meer vragen.

Schoorsteenveger | 03-12-12 | 10:03

W'rom mogen wij die profeet eigenlijk niet in een plaatje steken? Is die man echt zo lelijk, dat iedere poging een mislukking zal zijn? Op zich kan ik mij er wel iets bij voorstellen, ze dichten hem zoveel schandelijke ideeen etc toe dat hij aan de buitenkant minimaal net zo lelijk moet zijn als aan de binnenkant.

MarcS | 03-12-12 | 10:03

@Bakito | 03-12-12 | 09:41
Misschien moet ik jouw dosering necro-linkjes eens opvoeren, te beginnen met informatie over een hardnekkig probleem in Somalië, het besnijden (lees: verminken) van zeer jonge meisjes dmv hakken en snijden in de onvolgroeide vrouwelijke genitaliën.
Wist jij dat veel asielzoekers uit dat land met hun dochters op vakantie gaan naar datzelfde land omdat artsen in NL weigeren om dergelijke 'ingrepen' uit te voeren?
Ziek!

necrosis | 03-12-12 | 10:03

Kijk eens of ie niet bij de 'vluchtelingen' in die kerk in Amsterdam zit. Zou me niet verwonderen.

bas ooms53686289 | 03-12-12 | 10:02

@necrosis 09:52
Als Wilders doorgaat met zijn haatcampagnes en flutfilmpjes wordt die kans groter. Dat is dan ook wat ie wil: mensen provoceren zodat ie later kan zeggen: zie je wel!

Bakito | 03-12-12 | 09:57

Zandzakken zijn voor een woestijnvolk wat een rode loper is voor westerlingen. Stapel maar op dus.

aardappelninja | 03-12-12 | 09:56

Nah, ik zie die aanslag er voor vandaag nog niet komen, door de sneeuw zullen de wegen vol staan met stilstaande vinexhutbewoners en als die plofkippenclub met het ov gaat hebben ze nog minder kans om Den Haag te bereiken....

sir Its-a-shame | 03-12-12 | 09:56

@Mammeloe 09:48
Wereldwijd?

Is weinig vergeleken met de slachtoffers van Amerikaanse leger, verkeersdoden en moorden in het algemeen.

Het is een probleem, maar om nu te zeggen dat het het einde der tijden betekent, is zwaar overdreven en pure angstzaaipropaganda.

Bakito | 03-12-12 | 09:54

@homunculus | 03-12-12 | 09:44
Deze 'trololol' heeft een grote bek, maar (nog) niet de middelen, heeft hij de middelen wél, dan moet je je serieus afvragen of hij wel zo ongevaarlijk is als mensen zoals jij wellicht denken.
Vergeet niet dat 'Bali', 'Madrid' of 'WTC' ook plaats kan vinden in Nederland.
Naïeve dwaas!

necrosis | 03-12-12 | 09:52

homunculus | 03-12-12 | 09:44 |
Het lijkt verweg, maar wat als jouw somalische dorpsgenoot gedwongen wordt elke maand 100 euro over te maken? Want anders verliest hij familie of vrienden in Somalie?
Dit zijn grote schurken, die mogen best serieus genomen worden.(door Bubba)

datzouzomaarkunnen | 03-12-12 | 09:52

-weggejorist-

blaaskaak83 | 03-12-12 | 09:50

Kent iemand de Arabische vertaling van:
"Never bite the hand that feeds you"?

Cuyahoga | 03-12-12 | 09:49

We kunnen er wel om lachen, maar ik zou dit heel serieus nemen. En daarom is het ook belangrijk wat terug te doen. Dit padvinders clubje heeft meerdere leden met u raad het al: dubbele nationaliteiten. Vrij reizen in europa en er is geld genoeg dat komt van de ongelovige honden! Het is de zweden ook een doorn in het oog, maar zij kunnen/durven er net als in nederland niet veel aan te doen. Regelgeving veroorzaakt ook daar een geldstroom naar dit soort lieden op basis van uitkeringen en subsidies. Meest vervelende: de somaliers in zweden worden onder druk gezet om geld af te staan door stromannen van dit soort Sjeiks.
Dit soort problemen oplossen vereist wetgeving die er nu niet is en zelfs onwenselijk (privacy), dat maakt het zo moeilijk: internationale geldstromen van individuen screenen.

datzouzomaarkunnen | 03-12-12 | 09:48

@Bakito; net uit je winterslaap?

www.thereligionofpeace.com

20.022 dodelijke aanslagen door islamieten sinds 9/11

Mammeloe | 03-12-12 | 09:48

@eerstneukendanpraten | 03-12-12 | 09:36
Er zijn er vast wel een paar die het inteelthoofd een dagelijkse update geven over het reilen en zeilen binnen het Koninkrijk.

Fijnstoffer | 03-12-12 | 09:46

Ik neem aan dat niemand deze islamitische trololol echt serieus neemt en zich hierdoor op de kast laat jagen maar voor de rabiate islambashers zal deze ongein helaas weer voldoende aanleiding bieden zijn om eens lekker los te gaan op de levantijnse medemens.

homunculus | 03-12-12 | 09:44

@Reinaert 09:43
* hardop lacht *

Bakito | 03-12-12 | 09:44

Booslims. Das lang geleden........

Datzegiktoch | 03-12-12 | 09:43

@Bakito | 03-12-12 | 09:39

Mediamarkt met inpandige MacDonalds, Febo, KFC en gratis bier.

Moet jij eens opletten hoe druk het dáár gaat worden! Rieffenstahl zou zeggen: 'niet te filmen'. Ein Volk, ein Febo!

Reinaert | 03-12-12 | 09:43

@Cuyahoga | 03-12-12 | 09:30
Het is nog erger dan je denkt, ze weten de weg naar Nederland, de 'rechten' die ze hebben als ze eenmaal binnen de landsgrenzen zijn, de te volgen procedures voor een verblijfsvergunning... alles.
Hele families brengen geld bij elkaar om een man uit hun familie naar Nederland te krijgen.
In de hoop op gezinshereniging in NL, en natuurlijk een deel van de uitkering die naar Somalië gestuurd wordt.
DAT zouden Rutte cs eens op moeten pakken door die uitgeproduceerden in 020 per direct op het vliegtuig naar zand van herkomst te zetten.
Gewoon.... om een signaal af te geven.
En zolang Rutte dat niet doet, krijgen Somaliërs een verkeerd beeld van Nederland!

necrosis | 03-12-12 | 09:41

eerstneukendanpraten | 03-12-12 | 09:36
Bangmakerij zoals Greetje dat ook altijd handig doet. Zolang er zelfs jihadisten die in Syrië willen gaan vechten hier voortijdig worden opgepakt, denk ik dat je over die groep waar jij het over hebt niet zo heel veel zorgen hoeft te maken. Denk ik dan.

AshleyJ"Ash"Williams | 03-12-12 | 09:41

@Kaas de Vies 09:34
Heb jij nooit het idee dat al die stemmingmakerij een beetje overdreven is? Begin maar met een paar uurtjes per week. Gaan we later de dosering opvoeren. ;)

Bakito | 03-12-12 | 09:41

Zou ie nog kwaaier worden als we vertellen dat onze mindef een vrouw is?

Canis Spurcus | 03-12-12 | 09:41

Rare opmerking.
Dat kan alleen maar betekenen dat de vereniging Al-Shabaab te weinig Nederlandse subsidie krijgt.

Koninging Beatricks | 03-12-12 | 09:40

@Reinaert 09:35
De enige manier om die naar het front te krijgen is door daar een vestiging van Mediamarkt te openen met gigantische aanbiedingen en spetterende prijzen.

Anders zou ik ook niet weten hoe je hun in beweging kunt krijgen...

Bakito | 03-12-12 | 09:39

Deze man moet hier asiel krijgen, kunne we hem doodknuffelen.

Elmer Fudd | 03-12-12 | 09:37

Zo, zijn mijn meest geliefde vrienden weer eens in het nieuws? Maar goed dat er al een voorpost in Nederland zit van een man of 15.000. Daar kunnen we nog een hoop plezier aan beleven, mark my words!

eerstneukendanpraten | 03-12-12 | 09:36

Beetje mixed feelings: aan de ene kant denk ik: Mooie manier om van een hoop rotzooi af te komen. Aan de andere kant is een haatbaard supporten het andere uitereste en volstrekt not done. Dillema's.....

Calvin Candie | 03-12-12 | 09:36

@Bakito | 03-12-12 | 09:27

Da's economisch gezien verdoemd interessant, zo'n frischer, fröhlicher Krieg.
Jammer dat we daarmee niet van onze inlandse Tokkies af komen aangezien die inmiddels [x] ongeschikt zijn voor welke vorm van dienst dan ook. Zelfs als kanonnenvlees zijn ze niet meer inzetbaar.

Reinaert | 03-12-12 | 09:35

Is er al duidelijk op welke manier wij deze organisatie bij kunnen staan? Geen enkel probleem als Al-Shabaab de aanslag claimt!

KaiserSoza | 03-12-12 | 09:34

@Bakito | 03-12-12 | 09:29

Daarom heb je ook bijna gelijk.

roze_bril | 03-12-12 | 09:34

@Bakito | 03-12-12 | 09:29 | + 0 -
Geenstijl heeft altijd bestaan, in onze onderbuiken. De digitale versie kwam later.

Kaas de Vies | 03-12-12 | 09:34

@Kaas de Vies | 03-12-12 | 09:30
Zou willen dat het helpt, Kaas. Maar dat tolerantie pakket is bedoelt voor mensen zoals u en ik en niet voor mensen die al overlopen van de tolerantie.

harry poster | 03-12-12 | 09:33

necrosis | 03-12-12 | 09:29
... allright men, remember - do not hit the white ones!
Pieuwww. Zoefff. Tsjiewww. Clear!

AshleyJ"Ash"Williams | 03-12-12 | 09:33

Gaat niet zover komen, mensen. Rutten nodigt meneer met de moeilijke achternaam vast uit om het probleem uit de wereld te helpen onder het genot van een bakje thee. Of we draaien die hele wetswijziging gewoon weer terug. Fijn, die NLse beschaving.

harry poster | 03-12-12 | 09:30

Wie stuurt deze man een pakket met tolerantie?

Kaas de Vies | 03-12-12 | 09:30

Het leidt overigens geen twijfel of ze daar in Somalië de weg wel weten naar Nederland.
De terugweg, daarentegen, is weer een heel ander verhaal.

Cuyahoga | 03-12-12 | 09:30

@roze_bril 09:26
Dat was voor de oprichting van Geenstijl.

Bakito | 03-12-12 | 09:29

@AshleyJ"Ash"Williams | 03-12-12 | 09:24
Oh my gawd, they did NOT kill Kenny....

necrosis | 03-12-12 | 09:29

Ik kan er eerlijk gezegd niet zo van wakker van liggen. In Den Haag is alles ver van hun bed show. Laat ze nu zelf maar eens voelen wat "onveiligheid" betekent in je "eigen" omgeving. Wellicht dat de oogjes nu wel open gaan daar.

Betweetert | 03-12-12 | 09:29

Goede reden om deze man eens uit zijn tentje te sleuren en op het binnenhof in een schandblok te duwen, of die nog eens uit wil leggen wat hij nou precies bedoelde. Ons land, onze regels.

Ploertendodert | 03-12-12 | 09:28

@Reinaert 09:22
Welnee joh, er komt hooguit een flinke oorlog aan de andere kant van de wereld om overtollig kanonnenvlees af te vloeien en om de boel weer op te kunnen bouwen.

Bakito | 03-12-12 | 09:27

@Bakito | 03-12-12 |

Je hebt bijna gelijk. Er was er 1, nl. Folkert. Das was een terroristische actie.

roze_bril | 03-12-12 | 09:26

En zulke lieden overstromen Europa door al die partijen zoals Partij van de Afgunst en al die begrijpers met geitewollen sokken.

jonneke | 03-12-12 | 09:24

@Bakito | 03-12-12 | 09:15

Geef het volk -brood en spelen- Rutte en Samsom en het blijft wel rustig in het land? De tijd heelt alle wonden m'n waarde, dat Binnenhof wordt binnen afzienbare tijd compleet platgenivelleerd, en dat is een feest (als we PvdA-Politbureauführer Speckmann mogen geloven)!

Daar kan geen aartsluie qatkauwende Somalische Booslim iets tegenin brengen.

Reinaert | 03-12-12 | 09:22

Wat zou er nou door je heen gaan wanneer je meisje van 13 aan het stenigen bent, 'ha die heb ik mooi even een lesje geleerd' of zo? Schoft, verdient een langzame pijnlijke dood.

Idontgiveafunk | 03-12-12 | 09:22

Duidelijk. Sheikh Fuád Mohamed Khalaf Shongole vangt (nog) niet regelmatig subsidie uit Den Haag.
Dat maakt ongematigde moslims eerlijk en open over hun toekomstvisie voor onsch allen.

Jammer dat de beroepsbeschaafden die ALLES beter weten zo rotsvast hopen dat zulke mannen weg te relativeren zijn voor slappe (linkse) zakken zonder ruggengraat.

Jan Passant mk2 | 03-12-12 | 09:21

Is dat die gast uit dat postbus 51 spotje?

Canis Spurcus | 03-12-12 | 09:21

mooi die dronezin. ik hoop, samen met de voltallige gs-redactie, dat deze man snel uit zijn aards-lijden verlost kan worden. dat gun ik hem ten zeerste. deze plek is veel te ver van allah af.

zoalshetis | 03-12-12 | 09:21

Dat gebral van dergelijke booslims is de schuld van de slappe zakken van politiek Den Haag.
Dat moet die Sjeik eens durven roepen over China.....

necrosis | 03-12-12 | 09:21

Opmerkelijk trouwens dat er in al die jaren Geenstijl nog steeds geen terroristische aanslag is gepleegd, behalve door de roomblanke Tristan en Karst dan natuurlijk.

Raar fenomeen, die angstzaaibedrijfstak.

Bakito | 03-12-12 | 09:19

Is hij Somalisch? Hij heeft geen ooglapje. Harrrrrr...

Pastor Sippenhaft | 03-12-12 | 09:19

Prima, en wat heeft dat met het sneeuwen te maken?

Klaas Wilting | 03-12-12 | 09:18

lol! 'Dat juichen wij toe.'

Ales | 03-12-12 | 09:18

Is dat niet die jongen uit Lucky TV die zijn lego dorp weer moest afbreken?

Kloof2012 | 03-12-12 | 09:16

Gelukkig is de meerderheid van de moslims wel normaal volgens de linkse kerk, dus kunnen we gewoon doorgaan met het binnenhalen van ongeschoolde, luie en criminele allochtonen uit gebieden waar ze nog niet eens de kalender en de wc ontdekt hebben. Dat er een enorm potentieel is voor ongeschoolde boze mensen om radicaal booslim te worden is natuurlijk niet van belang. Nee, liever spelen we russisch roulette met de toekomst van de volgende Nederlandse generaties. Maar wat valt er nou eigenlijk te winnen als uiteindelijk je niet die kogel krijgt...

Merkava | 03-12-12 | 09:15

Reinaert | 03-12-12 | 09:11 | + 1 -
Zolang er RTL en friet zijn, gaat dat niet gebeuren.

Bakito | 03-12-12 | 09:15

Sjeik Mongool.....

necrosis | 03-12-12 | 09:14

Nou hoor jongens die DNA-databank die komt er, alhoewel mijn onderbuik direct het DNA van de potentiele terroristen al kan aanwijzen, maar dat is onderbuik en dat is foei.

Kaas de Vies | 03-12-12 | 09:14

Die gasten staan ook allemaal hetzelfde op de foto, boze blik en vingertje belerend omhoog.

Past eigenlijk wel goed bij het handkut plaatje van Merkel en Rutte, ze staan klaar om genaaid te worden door de belerende vinger van de moeselman.

Idontgiveafunk | 03-12-12 | 09:14

Die meneer moet niet zo veel qat kauwen, daar ga je quatsch van lullen. Waarvan akte.

De kans dat het Binnenhof door Somalische islamogekkies wordt opgeblazen staat in geen enkele verhouding tot de kans dat datzelfde Binnenhof door roomblanke hardwerkende Nederlanders tot op de grond toe wordt platgebrand.

Reinaert | 03-12-12 | 09:11

Als dat weer nieuwe verkiezingen betekent zou ik bijna voor willen stemmen.

Absoluut niet waar | 03-12-12 | 09:10

Wie buigt voor de profeet toot onze beschaving zn reet. #189.722

Godsammekraken | 03-12-12 | 09:10

De defensie van NL met een Schoevers meisje aan het hoofd ... sterkte allemaal!

James Lastig | 03-12-12 | 09:10

Kijk nou, een intolerante Moslim met totaal geen respect voor andermans ideeën maar eist dat zijn sprookjesfiguur alle rechten heeft op hoe het leven moet zijn en wat goed of kwaad is. Dat verwacht je niet... op maandag morgen!

Fopspeen | 03-12-12 | 09:10

Gaan we weer... Islam is vrede.
*zucht*

Spokoynoy Nochi | 03-12-12 | 09:09

Goede zaak eigenlijk, nemen ze ook meteen de bijbelgordel mee?

keizerkoningadmiraal | 03-12-12 | 09:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl