achtergrond

Geenstijl

P. Kouwes....

Dat van die fotoos van kinderen hier op de site dat is dus echt een aaiopener voor mij geweest net op Geenstijl want dan denk je dus, godverdomme dat had ik ook kunnen zijn met die schrammen op mijn kop, nu zit dat kind daar maar ik had ook op dat bed kunnen liggen, stel ik was daar. Dat zette mij best wel enorm aan het denken en ik wilde eigenlijk gewoon iets terug doen voor de aziaten want zij gaven ons de tsunami wat overigens Japans is voor 500 kopjes ijsthee bij tafeltje drie graag, en ik wilde nu ook eens blije gezichten zien dus ik ben net naar die tent bij ons om de hoek geweest waar eerst die SM shop zat waar ik ook graag mocht kijken in de etalage want dan sta je toch te kijken, Deze tekst staat hier in het kader loggen voor de zielige mensen.


hoe krijgen homomensen dat in hun reet, zo'n houten bal met een touw er aan, nou ja, ik steeds kijken en thuis een beetje schatten of ik hem er in zou krijgen, die houten homobal, dus ik dacht toen, ik vraag het gewoon, kan mij het schelen, dus ik kom binnen, staat er net zo'n borstelsnor met een leren tepelvest in de spiegel te kijken. Hij vraagt, wat vindt u er van, en ik zei, nou misschien iets strakker aantrekken van achteren, dus dat was wel lachen, want ik gebruikte het woord trekken wat ik weer heb geleerd, dat bepaalde woorden in een bepaalde redenen leuk zijn, wat jullie dus zo kunnen doen hier onder dat je zegt; wat een kont tekst, nu ja, zie maar, ik ga niet alles voorzeggen.

Maar goed, ik vraag aan die leren homomensen, die bal, die krijg je toch nooit in je hol, maar dat bleek dus heel makkelijk te gaan, daar had ik me in vergist want dat zag er heel eenvoudig uit bij die ene man van de winkel toen hij het voordeed.

Maar nu zit er een Afhaal Thai, dus ik eerst naar de buurtsuper gegaan om een doos Dank Je Is Merci te kopen want dat zie je op de reclame ook wel, dat mensen met veel te veel haar en te witten tanden dan Dank Je Is Merci geven als ze een ander hebben geneukt of zo. Dus je komt binnen met die andere vrouw qua lucht nog aan je lul en dan geef je zo'n doos Dankje Is Merci en dan is alles goed. Ook aan je oma kan je het geven als opa dood is. Dank Je Is Merci voor oma omdat ze die kudtlijer de hele tijd vloeibare pap in zijn keel heeft zitten duwen omdat meneer zogenaamd niet meer kon eten, waar ik nog een film over heb gezien vorig jaar, maar dat is een ander verhaal maar wel iets om in de gaten te houden.

Maar goed, ik kom binnen in die Thai en ik geef ze een doos Merci, en ik zei, dit is chocola voor de doden en dat vonden ze te gek want dat wist ik weer van de televisiekatoenplukverhalen, dat je die negers vroeger niet blijer kon maken als met een geinige versnapering aankomen als er weer een was bezweken onder een baal katoen met het kippenvet nog aan zijn klauwen, waardoor gezangen uiteindelijk zijn ontstaan. Nou, dat vonden die Thaien te gek en gezellig met zijn allen die doos leeggevreten en toen dacht ik , dat moeten ze op geenstijl weten maar nu is mijn geld dus op, dus tot nooit meer, ik vond het te gek, maar helaas dus niet meer nou okee, mazzel misschien bij een volgende ramp of zo en geenstijl die dan iets doet voor de heropbouw, stel er gebeurt weer iets.

P. Kouwes

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.