achtergrond

Geenstijl

Betreffende zeebeving

Jan MolendijkAls eerste wil ik aangeven dat de mens in de ban is van het zwarte goud,bedoelt dat olie wordt gewonnen. (begrip 1) door olie sterven Jaarlijks velen mensen, (begrip 2) door geld sterven Jaarlijks velen mensen. wat ook op andere en betere wijze kan opgelost worden. Duurzaamheid moet U aan denken. Aangezien de politiek niet durft, de duurzaam-heid tot snelle ontwikkelingen te realiseren, is dit `n gevaar voor hele mensheid. Dit is te wijten aan het begrip geld. Deze tekst staat hier in het kader loggen voor de zielige mensen.

`Geld ALLEEN biedt geen essentie voor de toekomst` Zo zou politiek in Nederland als Europees als Wereldwijd het beste van het beste voor elkaar over moeten hebben betreffende alle beslsissingen die genomen moeten worden.

Ook is het ondenkbaar dat in Anno 2004 velen mensen sterven van de honger. Belangen worden (conclussie) in kleine kringen gehouden. Alle krachten moeten positief worden gebundeld, om zo onrust in wereld-politiek weg te nemen. Geen mens is meer waard als `n ander mens op hele aarde Uiteindelijk logische wijze raken alle energieën in de bodems op (vroeg of laat)De politiek is daar bewust van maar legt het onherroepelijk naast zich neer. terwijl er betere en duurzame oplossingen zijn.

'Alle technieken zijn achterhaald' Dit zelfde begrip hebben wij te danken aan elkaar door de mensheid heen. Eventuele oorzaak de leegtes die ontstaan door olie boringen & gas boringen, ook al lijkt het vrij onwaarschijnlijk, Invloed heeft het `wel` degelijk.

Zo ontstaan logische wijze zwakte punten in de aarde. (in de grond) Mede doordat door broeikas-effect toeneemt en zo ijskappen aan smelten zijn,

IJs wat smelt vloeit af, worden de kansen op overstromingen groter Wereldwijd. denkt U eens terug aan waternoodsramp bij ons in Nederland.

Aangezien de aarde (zogenoemd ademd) magma in het hart van het bestaan zoekt de zwakte punten op. Nu schijnt het dat Zuid Oost Azie wel op breuklijn ligt (naar horen zeggen) Dus zal op alle zwakte punten op de aarde (breuklijnen) het eerst worden getroffen.

Magma (het hart van de aarde beweegt) Door leegtes kunnen na-weeen overal ter wereld ontstaan, na schokkend effect. En zeker met de invloed van de ijskappen die smelten, wordt dit enkel maar `n toename. Door het afvloeien van water kan de aarde (zogenoemd slechter ademen) Waardoor juist aardbevingen wordt gevoed.

Er wordt gesugreerd dat de zeebeving op diepte van 10 kilometer twee grote platen samen komen waar men nooit naar olie heeft geboord. Zoals men ook weet maakt de wetenschap fout op fout. En eventueel heden moeten worden uitgesloten. Twijfel blijft bestaan dat effecten van boren naar olie toch invloed kan hebben. (Berust op logica) Door leegtes worden gevaren groter (is logica).

Op journaal durft men niet over de essentie`s te praten. (essentie bedoelt uitleg over eventuele oorzaken zoals in m`n schrijven) Met gloed in de ogen wordt journaal gepresenteerd. Enkel maar eigen belangen-denkend. Men is te bang in Nederland voor `machtig shell` Bang voor het geld is Nederland. Opmerking journaal begon meteen weer over economie, toen de voorval was van de zeebeving. Men produceerd op puur propaganda. Het is aan ons om de politiek te doorbreken, en niet beleiden op zelf-verrijking. zolang dat blijft, blijft er terreur in welke vorm ook.(begrippen berust op logica)

Auto kan op andere vormen rijden. Zowel fabrieken kunnen ook op andere energie draaien. Waterstof biedt geen goede oplossing voor toekomst, is een dusdanige agressieve vorm. Er blijven paar opties over stromend water, wind, en uiteraard de beste optie is licht.

Het is aan ons om de politiek te doorbreken, en niet beleiden op zelf-verrijking. zolang dat blijft blijft er terreur in welke vorm ook.

Hoogachtend Jan Molendijk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.