Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ook PVV kreeg gewoon EU-subsidie

lalalalalalgeldlalalala.jpg Kijk nou dan. Je verwacht het niet. Ook de PVV is dol op gratis EU-centjes. Het tendentieuze onderzoeksprogramma voor paapse linksstemmers KRO Boulevard heeft uitgezocht dat de PVV tegen de regels in 13K heeft gedeclareerd om een rapport uit 2011 over Nederland en de eurozone vergoed te krijgen. De declaratie zou verboden zijn omdat omdat het onderzoek niet voor gebruik in Brussel was, maar voor de fractie in Den Haag. Mag nie he? Ook zouden Greet c.s. geprobeerd hebben de vertaling van een ander rapport (de beroemde Gulden Terug studie, kosten: 13K) te declareren maar dat verzoek werd door de EU afgekeurd. LOL! Meteen het land ausradieren die smerige EU-subsidie profiteurs van de PVV! ALLEMAAL! Ja sorry hoor. Maar als het grote centrale thema van een partij als de PVV verspilling van taxpoet in Brussel is dan zijn dit soort scoopjes natuurlijk killing. En we zijn er nog niet. KRO pleegt ook nog even heerlijk karaktermoord op ex-PVV'er Daniel van der Stoep. Dat is die europarlementpipo die met zijn stomdronken kop in 2011 een autocrash veroorzaakte. Daniel is inmiddels als zelfstandig EU-lid afgekickt van zijn zuipverslaving en heeft hiervoor 24K van de EU gekregen. Zo maar. Voor niks. Om een kuurtje van 49 dagen te volgen. Nou ja, de vergoeding was onderdeel van zijn werknemersverzekering maar dat zeggen ze er bij de KRO niet bij. Beeldvorming is tenslotte een bitch. Vandaar dat Wilders zelf ook niks kwijt wil over het SCHANDALIGE declaratiegedrag van de PVV in Europa. Want dan zal het wel overwaaien en praat niemand er tot vanavond 21:20 op Ned 2 meer over. Zo vlak voor de verkiezingen. Met alleen maar polletiek op de televee. Als deze scoop iets aantoont dan is het wel dat de EU inderdaad een taxpoetverslindende moloch is en dat rekeningen declareren politici in het bloed zit. Maar dat wisten we al... UPDATE: Hele uitzending van KRO Boulevard staat hierrr al online.

Reaguursels

Inloggen

Met het declaratiegedrag van PvdA-ers kun je wel een week aan uitzendingen vullen, schat ik zo in.

caspert79 | 09-09-12 | 01:03

Wie z'n poepert brand.....

Lenco | 08-09-12 | 09:48

wat een trieste docu van de kro zeg!
Heb eens lef, en doe dan ook eens onderzoek naar wat andere partijen onterecht declareren. Ik weet zeker dat er dan hééél vééél meer stront naar boven komt drijven, maar daar zul je die linkse kro niet over horen.

von sokkenstopfen | 08-09-12 | 03:02

@toetssteen | 08-09-12 | 01:56
U heeft het begrepen! Veel plezier gewenst op 12 sept., ik weet zeker dat u dat zult gaan hebben nl.

Wolveshead | 08-09-12 | 02:37

@Wolveshead ea
Dank u uit naam deze Zwitsal op Geen Stijl. Ik loop al mee uit de tijd van Stan en Joost, dus ik ben redelijk ingelopen. Nu nog zien dat ik die kuif terug krijg op mij bijna kale bol. Werkt de zwitsal lotion?

Meh, wat Garret Weldon zegt. Het gaat nu echt op volle toeren. Maar waarom dan als de PVV toch al zou zijn gemarginaliseerd. Om de VVD groter te maken?
Neuh, zeker na dit stem ik PVV.
Ik ben iemand die een voorstander is van de vrije markt omdat ik weet dat het kan en omdat het superieur is en goedkoper.
Socialisme en elke vorm van marxisme zal verlammend werken op elke innovatie.

toetssteen | 08-09-12 | 01:56

@toetssteen | 07-09-12 | 23:23
Meer als u denkt en de media vermoedt. Wees gerust, de PVV gaat geen zetels verliezen.

Wolveshead | 08-09-12 | 01:36

@Donjon
Thanx. Ik kon dan ook een grijns niet onderdrukken toen ik hoorde dat men aansluiting zocht bij Farage en een Duitse wat libertarische gerichte club (sorry voor mijn onwetendheid op dit gebied).
Het zal uiteindelijk net zo veel impact hebben als een paar druppels bij een bosbrand.
Ik poot dat filmpje ook nog waar ik maar kan. Aangenomen dat anderen me niet voor zijn.

toetssteen | 08-09-12 | 01:05

Die misselijke, pedante kop van die presentator ook. En dan Hernandez, die (zoals al eerder was vastgesteld door recensenten van z'n 'boek') zover buiten de werkelijkheid staat dat hij tijdens de interviews gewezen wordt op zaken die zich binnen de partij afspelen en daar dan met een soort aha-erlebnis op reageert. Ik moet overigens zeggen dat ook ik bijkans fysiek onpasselijk werd van deze poging tot afbraak van de PVV. Deze sfeer heb ik niet meer geproefd sinds de hoogtijdagen van Fortuyn en de hetze die de PO toen tegen hem voerde. Gekoppeld aan de gekunstelde manier waarop Samsom met in zijn kielzog de PVDA het torentje wordt ingeprezen door de PO en hun vrindjes bij de diverse peilbureaus (en gelieerd aan de PVDA zoals De Hond en Krouwel) mag ik wel zeggen dat dit de meest bizarre verkiezingen zijn die ik ooit heb meegemaakt. Wel mooi overigens toen Mosco bij Knevel en VD Brink een opmerking plaatste over de gemaaktheid van Samsom het publiek spontaan begon te applaudiseren. Ik heb zomaar een vermoeden dat die Samsom nog wel eens van een koude kermis kan thuis komen op 13 september.

Garret Weldon | 08-09-12 | 00:53

Ze moeten die Klinieken eens aanpakken die er gewoon op los declareren, natuurlijk krijg je dit vergoed van je verzekeraar, heb je een probleem ga naar je huisarts en die stuurt je naar Kendron of zoiets.. Geloof dat de verzekeraars dit al aan banden gaan leggen maar de Sp zal dit direct blokkeren, 25k is wel erg veel voor een behandeling, voor dit bedrag zit je ook in een 5 sterren hotel met een escort. ze kunnen het in Duitsland voor 8k waarom is het hoer dan 25K omdat dit wordt vergoed door de verzekeraar snap je hem!! Ook alle specialisten naar de balkenende norm omdat hun eerste diagnose bij ziekte 54% scoort en bij de huisarts zit ie er bij een echte ziekte 50% naast google maar op Diagnose.. fuckers.. en dan zeggen ze op je 85 wellicht geen levens verlenging ja heheh want dan gaan ze snijden in hun inkomen dus laat je ouwe moer gewoon eerder dood gaan want dan kan de doker nog even 10 jaar flink cashen..

tonyhigh | 08-09-12 | 00:49

Ik stem PVV, dit is echt een links staaltje broddelwerk. knip plak knip gemaakt voor de stemmer die wat teveel opheeft en niet de werkelijkheid kan zien.. De vraag stelling aan de telefoon klopte voor geen meter, het filmpje van de Engelse minister die aan de Belgische minister uitvalt, het leek allemaal of het te maken had met de PVV.. was ook lachen al die feestende mensen daar terwijl ze lieten blijken dat ze nooit aanwezig waren maar wat bleek ze staan voor 88% genoteerd als aanwezig bij vergaderingen.. Ze hebben dit van tevoren geplant en als er rectificatie nodig is dan is dit na de verkiezingen slimme linkse klootzakken zijn het wat heeft dat filmpje we niet gekost en dan die twee NSBers ex PVV, natuurlijk heb je zwijgplicht over je oude werkgever dat heb je in elk bedrijf sukkels.. Heel slechte docu en dan het einde dat die jood zegt als je tegen ons bent dan ben je een vijand tja zo zijn die gasten.. Je zou toch zo die pedo katholieken KRO in het gevang smijten met die slechte hoor en weder hoor..

tonyhigh | 08-09-12 | 00:40

Ontluisternende repo van KRO. Ontluisterend voor PVV. Ik weet genoeg. Ik stem VVD!

jojo1956 | 08-09-12 | 00:06

@Wolveshead
Zeer eens, maar hoeveel mensen zullen deze woorden die u schrijft oppikken?
Natuurlijk is dit bedoelt om de opmars van de PVV die blijkbaar niet gering is (anders zou men dit immers niet doen) terug het hok in te blaffen met aantijgingen die uit de lucht zijn gegrepen, dan wel slechts zijdelings waar zijn. (zie Daniël vd Stoep zijn afkickcursus die gewoon gedekt werd door de verzekering).
Puntje voor de vrije markt trouwens.

Dat puntje zou ik best breder door willen trekken.

toetssteen | 07-09-12 | 23:23

Farage werd ook nog even uit de losse pols in diskrediet gebracht. Van Baalen speelde voor de heilige Johannes (wel wapentuig om te determineren, maar we schijnen ons te moeten verdedigen.
Tegen de Russen die het kapitalisme toch wat beter achten? Tegen de Chinezen die deze mening ook toe zijn gedaan en een regime dat inziet dat het verstandiger is om dat op een geregistreerde wijze toe te staan?

Ik heb de smeerboel aan zitten horen. Bewijs was er niet. Een foto waar men plezier had met elkaar, een bijeenkomst van de christelijke beweging zou er niet braver uitzien!
Alcohol verslaving? Ja en? Ik vind het een pluim waard dat v.d. Stoep die vrijwel direct uit de partij werd gezet.
Hij zag zijn eigen probleem onder ogen, ik vind dat iets om toe te juichen, maar nee hoor, blijkbaar mag dat niet zelfs als de verzekering het dekt dat je van dat vergif afkomt.

toetssteen | 07-09-12 | 23:16

Ik dank de KRO voor deze fantastische "reportage". Als de uitzending iets duidelijk heeft gemaakt dan is het wel dat de PO inderdaad alle mogelijke middelen tracht in te zetten om, zo kort voor de verkiezingen, de PVV in een kwaad daglicht te stellen.
Puur toevallig kreeg ik vanavond een goede vriend (tevens een belangrijk ondernemer in mijn stad) op visite die nog "zwevende" was. Na pakweg een minuut of 25 was hij dat niet meer, zijn stem gaat nu definitief naar de PVV, al was het maar omdat hij een dergelijke lastercampagne stomweg niet trekt.

Wat is er nu aangetoond in dit programma dat zo "onthullend" zou moeten zijn (zo werd het immers al enige tijd aangekondigd)? Feitelijk niets dat het daglicht niet kan verdragen vanuit PVV-zijde. Wel is aangetoond dat de PVV-leden in het Euro-parlement daadwerkelijk een vergoeding van €4000 hebben geweigerd voor bureaukosten of iets dergelijks (per maand!) en dit voor zichzelf hebben teruggebracht tot €400. Van Baalen (VVD), die gedurende de gehele uitzending niets goeds te melden had over de PVV, moest dit beamen.
Verder een hoop "backstabbing" van uitgerangeerde ex-PVV'ers zonder daadwerkelijk gecheckt waarheidsgehalte. Op één punt na, de Joodse Lobby die (naar verluidt) zo driftig de koers van de PVV mede zou bepalen, blijkt ofwel niet te bestaan of geen invloed uit te kunnen oefenen op de koers van de PVV.

Daarom nogmaals, dank KRO, voor deze verhelderende "reportage", die het tegenovergestelde zal bewerkstelligen dan jullie voor ogen hadden!

Wolveshead | 07-09-12 | 23:08

Wel het hele verhaal vertellen, PVV heeft tonnen Euries niet opgeëist waar men recht op had, waar andere partijen wel hebben van hebben geprofiteerd! Onderzoekende welke partijen GS lijkt mij op zijn plaats!!

ONS | 07-09-12 | 22:55

Wel het hele verhaal vertellen, PVV heeft tonnen Euries niet opgeëist waar men recht op had, waar andere partijen wel hebben van hebben geprofiteerd! Onderzoekende welke partijen GS lijkt mij op zijn plaats!!

ONS | 07-09-12 | 22:55

Hoezo de pijlen richten op de boodschapper ???????????

.
Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische migranten te verzwijgen
.
xandernieuws.punt.nl/?id=663767&r=...
.

Dit zal in Nederland niet anders zijn.

Rest In Privacy | 07-09-12 | 22:44

"In het tv-programma EenVandaag sprak Wilders vrijdagavond van PVV-bashing”. Hij is niet meer woedend of woest maar lijkt te berusten in wat komen gaat. Hier en daar zijn er nog wat PVV-bolwerkjes in de ontkenningsfase, maar ach ook dat komt wel goed. Jammer jongens, maar wie weet maakt Dion een doorstart.

schele schoft | 07-09-12 | 22:43

De PVV bestrijdt de EU met haar eigen middelen. Nou en Brusselmans?
Tegenover tientallen miljoenen voor pro-EU mag je toch zeker proberen om twee keer dertienduizend los te peuteren voor een kritisch tegengeluid.
En trouwens wat een schandalige vertoning daar bij de PO: de ene na de andere tegenstander en rivaal van de PVV komt even zijn PVV-gram spuien.
Zou doorzichtig en doortrapt heb ik het zelfs in de enkele keren dat ik DDR-televisie keek, niet gezien.

WirMachenMusik | 07-09-12 | 22:01

DDR-reloaded in de polder sinds vorige week en nog tot 12-9.

WirMachenMusik | 07-09-12 | 21:50

Ik zou de makers van dit flut aanraden om dit in te zenden voor de Pulitzer prijs. Heerlijk wat een bij elkaar gesleept vod is dit. Uitjes van de PVV als decadente feesten waar miljoenen worden verbrast neerzetten kan met een beetje fantasie echt heel wat geloofwaardiger worden neergezet dan deze setup. Het lijkt eerder op een pastiche van een actualiteitenrubriek uit de jaren 70. Het zoveelste afstudeerproject van de Zwolse school van journalistiek en nog meer reden om op onze blonde slopert te stemmen.

idopane | 07-09-12 | 21:47

Je verwacht het niet he...

Reykjavik | 07-09-12 | 20:23

Dit is niet best om te horen. Maar nu het echte nieuws, hoeveel heeft de rest van het politieke spectrum gedeclareert?

Moonwarrior | 07-09-12 | 20:15

Die 13.000 valt dan weer volkomen in het niet bij de Herfkens-achtige declaraties. Dit is nu echt een kruimel bij de PVV benoemen, terwijl de karrevrachten bij de rest buiten schot blijven. Complete fail dus.

lekker wijf | 07-09-12 | 20:15

Ik heb net een halfuur gekeken, maar vanaf de 29e minuut loopt de aflevering toch ff pijnlijk vast. Vooral bij Hernandez.

En bij mij ook, omdat ik 30 minuten van mn vrijdagavond heb weggegooid!

Rest In Privacy | 07-09-12 | 20:12

@istawa | 07-09-12 | 15:55
Wie is dat konijn zonder oren?

miko | 07-09-12 | 20:02

Slordig van de PVV, maar de pvda doet het beter.
Maar wie is toch die Greet?

Bert M. | 07-09-12 | 19:53

Als je dicht bij het vuur zit, brand je je wel eens. Al dan niet gewild of bewust. Je zult ten slotte mee moeten spelen anders kom je er nooit (hence Nigel Farage).

Die paar tonnen (misschien wel een klein aantal miljoentjes) die de PVV in de afgelopen jaren gedeclareerd heeft of waarvoor subsidie gekregen is, vallen VOLLEDIG in het niet bij de 100-en miljoenen, zoniet miljarden die de gevestigde partijen in de afgelopen decennia direct of indirect (hallo incompetente schnabbelaars met PvdA connectie) in hun zakken heb laten vallen.
Laat staan de belastingpoet die ze verstookt hebben met slecht beleid.

Maar doe maar lekker verschillig verontwaardigd. Valt me vies tegen dat ook jij al Kwit zijn stokpaardje berijdt russelmans.
Nog 2 GS-redactie leden extra overstag en jullie kunnen de tiefus krijgen!

TisNieZoMoeilijk | 07-09-12 | 19:53

Mijn god de uitzending staat online. Echt de eerste minuten zijn al om over je nek te gaan!

Doc Damage | 07-09-12 | 19:51

@gozahtje | 07-09-12 | 14:43
Dus is de PVV geen alternatief.Ze zijn allemaal hetzelfde.Maar als je hoog van de toren blaast moet je roomser zijn dan de paus.

miko | 07-09-12 | 19:50

Wat ik zo mooi vind aan PVV fans? Hun vermogen om voor zichzelf te denken en dat ze zich niet van hun stuk laten brengen door de hele wereld die tegen ze is. Haast niet te beïnvloeden. Mensen met karakter!

Doc Damage | 07-09-12 | 19:44

Plukken zolang het nog kan...

Darkwater | 07-09-12 | 19:43

Ik zou het fantastisch vinden als de oude gevestigde media zich werkelijk druk gingen maken over de bergen belastinggeld die dagelijks over de balk gesmeten worden.
Wel jammer, voorspelbaar ende zinloos dat deze schoothonden van de (linkse) regenten en van de EUSSR hun onderzoekende werk alleen doen als er een (ex) PVV'er bij betrokken is en er schade te berokkenen valt bij Geert. En dan nog alleen vlak voor de verkiezingen.

Ik hoop dat Geert die uitnodiging van de PO om op het mediapark te komen niet gaat aannemen.

Jan Passant mk2 | 07-09-12 | 19:27

-weggejorist-

ReRe | 07-09-12 | 19:22

Er kunnen geen euro's genoeg naar de PVV gaan....

ReRe | 07-09-12 | 19:22

De interviewer bij éénvandaag kreeg 'm mooi terug gekaatst. De interviewer zeurde over het (vermeende) feit dat uit de EU stappen niet zou zijn doorberekend door het CPB en dat dat niet kan. Alsof Wilders wat verzwijgt. Het mooie is dat uit de EU stappen geld oplevert en dit niet eens is meegenomen in het al geweldige resultaat van het PVV programma. Toen was de interviewer stil.
De intervierwer (ik weet niet hoe die gast heet) zeurde ook maar door over breekpunten. Wilders versprak zich één keertje en wham en er maar over doorzeiken. Als Samson zich een keertje verspreekt dan gebeurt er geen reet, wedden?

ProAsfalt | 07-09-12 | 19:21

@Garret Weldon | 07-09-12 | 18:56
"Wilders heeft inmiddels gereageerd bij EenVandaag, het is niks anders dan PVV-bashen."

gemi.st/14711940

Semtex | 07-09-12 | 19:20

Is toch prima dat de PVV hier subsidie voor heeft gekregen van Europa. Dit ging over Europa en de Euro dus dan kan Europ dat ook wel betalen. Wat een heisa om niks. Zien we ook nog eens Europees geld wat wel goed besteed is.

Toetsiemonster | 07-09-12 | 19:09

Uitzending van Reporter gezien. Dankzij deze uitzending weet ik nu op wie ik ga stemmen. Uiteraard op Wilders. Juist nu op Wilders.
Ik ben dat bashen zo verschrikkelijk zat.!!

mail | 07-09-12 | 18:58

Wilders heeft inmiddels gereageerd bij EenVandaag, het is niks anders dan PVV-bashen.

Garret Weldon | 07-09-12 | 18:56

Tja,waarom niet alle of meer partijen tegen het kicht houden Kro staatstelevisie ?
Oh,gaat enkel om de PVV te bashen ?
Dan doet het er niet toe dat andere partijen een veelvoud aan vage bonnetjes inleveren ?
Peilingen be-invloeden en manipuleren is niet genoeg meer,er moet nog een schepje bovenop ?
Doet me denken aan ene Fortuijn die ook bakken stront net voor de verkiezingen over zich heen kreeg,Fortuijn stond gepeild op 17 zetels en gek zeg het werden er 26 zetels ???? Mm vermoed dat het met de PVV niet veel anders is peilen op 15 zetels en het dubbele krijgen ??
Snap de blinde paniek bij de (s)linkse staatsTV wel,die weten wat er ECHT speelt en voelen nattigheid met hun neppeilingen,,dus snel de strontkar opentrekken,beetje demoniseren(leuk schilderij hoor Benny met dat hakenkruis en Wilders eronder))en hopen dat het 'werkt'.... Hahaha na 12 jaar dezelfde (s)linkse 'teneur'weet iedereen echt wel beter..
PVDA-Amsterdam zuid-oost-miljoenen verdwenen in vage zakken,,hoe zit dat Kro ??
De helft zit met betaald verlof al thuis ??

The real Flex | 07-09-12 | 18:44

PVV-leden zijn luizen in de pels van de EU en daarmee uitermate nuttig. Er kunnen er niet genoeg van zijn.

frisenfruitig | 07-09-12 | 18:44

PVV'tje treiteren door de publieke omroep betaald door Henk en Ingrid.
Schande!!!

ProAsfalt | 07-09-12 | 18:42

ProAsfalt | 07-09-12 | 18:35 | + 0
Kromme, zeer kromme redenering!

Einde van de Domheid | 07-09-12 | 18:41

Terecht dat de PVV EU-gelden krijgt.
EU kost ons al genoeg geld. Mogen wij ook eens wat terugkrijgen?

ProAsfalt | 07-09-12 | 18:35

Het feit dat deze aanvragen zijn afgewezen danwel onder discussie staan omdat de onderzoeken zijn gedaan in een 'nationaal belang' ipv een europees belang, geeft maar weer eens aan dat die gehele EU een zelfbevlekkende organisatie is.

Ven1V1d1V1c1 | 07-09-12 | 18:21

Zakkenvullen doen ze ook goed bij de Oranjes, daar lult niemand over die verdienen het echt.

ceeswing | 07-09-12 | 18:19

Beetje flauw. Tuurlijk als je tegen gevestigde partij-kassen en subsiediestromen moet concureren, probeer je ook gebruik te maken van diezelfde beschikbare middelen.
Tuurlijk kan er een 'beginnersfout' plaats vinden maar ik kan me ook voorstellen dat een 'anti-Europa' partij, ook meer belastende onthullingen vanuit diezelfde organisatie te incasseren krijgt, danwel dat hun aanvragen extra kritisch beoordeeld worden.
Deze gedachte alleen, maakt me daarom ook benieuwd naar de financiële subsidiespiegel (incl. afwijzingen) van de overige partijen en de Europese bereidheid om die (volledige) informatie te verstrekken.

Ven1V1d1V1c1 | 07-09-12 | 18:17

Natuurlijk een bewuste actie van de PVV, maar wat een punt zeg. Zie liever een onderzoek naar de campagnegelden van de PvdA, zie/hoor overal abri's,advertenties,campagneteam's, radio en tv reclame. Hoe is dat mogelijk? En waar komt dat geld vandaan?

First Contact | 07-09-12 | 18:04

Ma stemt gewoon PVV ! Wat die 'K'atholieke 'R'aven 'O'plichters ook dissen .

maflodder020 | 07-09-12 | 18:01

Bij CZ kun je een vergelijkbare behandeling declareren, met een gewone zorgverzekering:

“Het marktconforme tarief voor een klinische behandeling (dit is een behandeling met één of meerdere overnachtingen) is vastgesteld op maximaal € 24.000,-. In het bedrag voor een klinische behandeling valt ook de zorg voor de verslaving na de opname in de verslavingskliniek.”

Bron: www.cz.nl/consument/vergoedingen/geest...

Niets bijzonders dus, dat een verslavingsbehandeling door een zorgverzekering betaald wordt.

tipo | 07-09-12 | 17:56

Hele aflevering gezien, smerige reportage. Behalve Hernandez en Kortenoeven voeren ze politieke tegenstanders op die er lustig op los mogen framen. Walgelijk. En precies wat vanhetvarken zegt, waar gaat dit over? Een subsidie voor een Europees vraagstuk door de Europese fractie gevraagd en gehonoreerd gekregen. Een andere declaratie van de Europese fractie afgewezen. That's it. En wat smerige insinuaties van die twee helden over Louis Bontes die Brinkman een keer zou zijn aangevlogen na voor leugenaar te zijn uitgemaakt. En dan die misselijk pedante kop van die presentator. Schande!

Garret Weldon | 07-09-12 | 17:56

Er wordt een declaratie ingediend en die deugd niet. Door wie is die declaratie dan goedgekeurd ? Blijkbaar door een EU-ambtenaar die zeker geen PVV-er is, waarmee de PVV dus alweer aangeeft dat het EU niks meer is dan een geldverslindende machine.

Unique-Cougar | 07-09-12 | 17:54

Oh BOE-föcking-HOE. Ik vindt dit dè PVV hoax aller tijden. Een rapport ter opheffing van de Euro, laten betalen door Europa. Föcking EPIC! Tenminste, het was epic geweest als het ze gelukt was. Nu is het alleen maar jammer. Als Eurofiele zeiksnorren hier de humor niet van inzien is dat hun probleem. Storm in een glas water t.b.v. faalpoging PVV-bashen. NEXT!

Nafta78 | 07-09-12 | 17:53

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 17:15
Omdat het dom is alles van iemands inkomen af te laten hangen. Onmogelijke administratie x 17 en dito ambtenarenkosten.

Als de bedoeling is te nivelleren, de belasting schijven aanpakken, niet allerlei (gemeentelijke) uitkeringen en subsidies daarvoor gebruiken, dat is oneigenlijk en dom.

vanhetvarken | 07-09-12 | 17:53

Niets op tegen dat PVV geld van Europa ontvangt. Komt er tenminste nog iets van ons geld terug.

53 n.o. | 07-09-12 | 17:40

En de europarlementariërs van de PVV hebben ook nog eens als enige partij in Nederland 90% van die absurd hoge kantooronkostenvergoeding geweigerd. Al in 2009.

www.europa-nu.nl/id/vi9jdosdwyzp/nieuw...

Daar hoor je de NRC, KRO-Reporter en Brusselmans niet over.

La Vie En Rose | 07-09-12 | 17:38

Dit is niet goed te praten. Maar de PVV wordt wel door de pers gebashed. Als voorbeeld de kop 'Ondernemer kiest niet voor PVV'. Waarom schrijft de pers niet 'Ondernemer kiest niet voor SP' ?

bennutzat | 07-09-12 | 17:25

Anti-PVV propaganda via de NPO vlak voor de verkiezingen.
VVD-orgaan Elsevier dat de reactiemogelijkheid bij de berichtgeving uit zet.
www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Un...
Je verwacht het niet.

Fijnstoffer | 07-09-12 | 17:20

vanhetvarken | 07-09-12 | 16:57 | + 0 -

Denk voor 1 keer eens na. Boven de 150K is kinderbijslag BELACHELIJK. Paul (achterinduwenschatje) de Leeuw vangt 600K bruto en krijgt net zo veel als ik met 2,5 keer modaal. En ik heb het eigenlijk al helemaal niet nodig, dus wat lul je nu weer uit je zwijnekop?

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 17:15

Ik heb net die uitzending van KRO Reporter eens zitten kijken en ik moet zeggen dat ik nog nooit een betere reclamecampagne tegen het geld verspillende Europees Parlement heb gezien.

Wilders heeft helemaal gelijk; 37 topambtenaren verdienen €24.000 per maand, 5.461 EU-bediendes krijgen meer dan 10.000 per maand. Daarnaast een overschot aan vakantiedagen en vanaf hun 61ste met luxe-pensioen.
Lees dit eens: www.costaconnectie.nl/2012/09/05/wilde...

De honden lusten er geen brood van.

Niemands Knegt | 07-09-12 | 17:11

Hoe kan het dat de KRO het medisch dossier van Van der Stoep heeft? Is een beetje eng aan het worden die propaganda van de Publieke Omroep.

tipo | 07-09-12 | 17:10

Zatkniss | 07-09-12 | 16:55
Wat valt er te ontkennen, subsidie voor Europees vraagstuk gevraagd en gehonoreerd gekregen. Een andere declaratie afgewezen, kennelijk, wordt een en ander beoordeeld door mensen van 13.000 euro in de maand. En een uitkering van een ziektekosten verzekering. Waar heb je het over ?

vanhetvarken | 07-09-12 | 17:05

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:40
Ja geweldig idee, alles inkomens afhankelijk maken. Maar waarom hebben we dan ook nog de progressieve schijven in de Inkomstenbelasting ? Veel makkelijker is toch gewoon 100% belasting en iedereen wat zakgeld overmaken.

Idioot.

vanhetvarken | 07-09-12 | 16:57

Heerlijk om te zien dat de PVV adepten alles weer ontkennen. Zo groot is het geloof in hun afgod, dat niets ze kan deren. Zalig zij de onwetenden, zij willen het niet zien

Zatkniss | 07-09-12 | 16:55

@Semtex | 07-09-12 | 16:39

Yep, ik loop ook te zoeken. Voel me bekocht, Powned is publieke omroep, je weet toch...

malang | 07-09-12 | 16:52

49 dagen thee drinken kost 24k??

Causa Sui | 07-09-12 | 16:45

@gnusmas | 07-09-12 | 16:30
Lag er toch wel dik bovenop. U had sommige reaguurders te hoog ingeschat :-)....... .

Mitochondrion | 07-09-12 | 16:42

kill the messenger, die-en-die heeft ooit iets vergelijkbaars gedaan dus dan mag de PVV het ook, andere drogredenen, persoonlijke aanvallen en niet-relevante opmerking...

lala

struisvogels

de PVV en aanhang ontbeert iedere vorm van reflectie op ziczelf

Snerpe Schede | 07-09-12 | 16:41

Dat bagger KRO's Reporter staat uren van tevoren al online, maar Pownews van gisteren terugkijken kan nog steeds niet langer dan 5 minuten en 10 seconden.

Semtex | 07-09-12 | 16:39

De lekkere leuterlogica van de linkse papenomroep KRO. Afgelopen Zondag laat op de avond waarop vrijwel niemand kijkt hadden de objectieve journalisten van Brandpunt een item over de sociale woningbouwverenigingsboot van de PvdA de "Rotterdam" gelegen in de gelijknamige stad. Het is dat de VPRO een dag later ons kont deed van die connectie met de PvdA anders had ik die niet kunnen leggen want Brandpunt meed elke verwijzing naar die faal partij in het programma. 250 Miljoen over de balk gesmeten dat u dat maar even weet. Dat is wel hele andere koek dan 15000 euro aanvragen bij een Europees instituut om de kosten van Europa te berekenen en dan geen subsidie krijgen. Heerlijk die linkse lutsers. Hahahaaa

idopane | 07-09-12 | 16:36

@ hee Gnusmas, niet iedereen heeft zn sarcasme-detector even scherp afgesteld staan. Ik vond m wél leuk :)

Ballenman | 07-09-12 | 15:38

Thank God. Ik had de hoop al bijna opgegeven.
Het lag er volgens mij wel héél erg dik bovenop. Althans dat dacht ik dus.

gnusmas | 07-09-12 | 16:30

@CMS | 07-09-12 | 15:23 | + -1 -
Feli jonguh! Dikke typo van mijn kant, kun je daar lekker duf over doen en vooral niet op de inhoud te reageren.
We typen hier als reaguurdertjes graag fatsoenlijk nederlands, dus hé op zich een punt. Daarnaast liggen taalnazi's hier ook niet zo geweldig, heur

Maar weet je, mijn taalfout zegt alleen dat ik blijkbaar te lui ben om mijn eigen posts te controleren en houdt het lachwekkende van je post (en dan zeker ook je linkje) gewoon in stand

Bicycle_Repairman | 07-09-12 | 16:16

Even de tekst van Reporter fileren:

"De PVV diende vorig jaar in Brussel een rekening in voor een studie over Nederland en de eurozone. Het onderzoek was bestemd voor de Haagse fractie. De Europese regels staan niet toe dat subsidies voor nationaal politieke doeleinden worden gebruikt."

De Europese PVV- fractie dient een rekening in? Maar de resultaten van het onderzoek zijn ook ingezien door de collega's in Den Haag? Pom pom pom. Schande!

"Toch werd de factuur van ruim dertienduizend euro door het Europees Parlement betaald."

Met andere woorden, het verzoek is gehonoreerd. Niet teruggevorderd? Er is dus niks aan de hand, eigenlijk? Behalve dan dat Hernandez en Kortenoeven hier een hoop misbaar over maken?

"De PVV deed in Brussel meer subsidieaanvragen."

Hoeveel dan? Want Reporter noemt er maar twee. Die toevallig allebei samenhangen met onderzoek naar Europa en de euro. En die ingediend zijn door de Europese PVV- fractie.

Een tweede subsidieverzoek gaat over het vertalen van de samenvatting van onderzoek naar de kosten van de euro. Deze keer wordt de aanvraag door Brussel niet gehonoreerd.

"Het is een uitgavenpost die hoort bij de Haagse fractie”, bevestigt oud PVV Kamerlid Kortenoeven. “De Europese fractie heeft daar evident niks mee te maken “, zegt hij in Reporter."

Aldus de rancuneuze ex-PVV-er Kortenoeven. Dat de Europese fractie niks te maken heeft met onderzoek naar de kosten van de euro lijkt me overigens een discussie waard. Maar er is dus geen vergoeding voor gegeven.

Wat Van der Stoep betreft, daar is alles al over gezegd. Ten eerste was hij geen PVV-lid meer, ten tweede blijkt het te gaan om een verzekering die een behandeling vergoed heeft.

Reporter is lekker bezig zo vlak voor de verkiezingen. Ze moeten zich schamen.

Garret Weldon | 07-09-12 | 16:15

@Ballenman | 07-09-12 | 15:38
Ben ik er in gestonken?

Mitochondrion | 07-09-12 | 16:05

Ik zie overigens dat de bronnen van Reporter de malloten Kortenoeven en Hernandez zijn. Dat zegt wel weer genoeg.

Garret Weldon | 07-09-12 | 16:00

KRO-bagger zoals iedereen is vergeten dat de KRO ook ongevraagd stemadvies leverde tijdens de vorige verkiezingen. Check de twitter van Daniel van der Stoep even. Gelukkig kijkt men naar voetbal. KRO is voor geriatrische patiënten.

dubbert | 07-09-12 | 15:58

Het heeft wel wat. Gewoon terugmelken.

Koninging Beatricks | 07-09-12 | 15:57

Een goeie advocaat declareert een hoop geld op de KRO voor geleden imagoschade. Go Daniël!

Prze***walski | 07-09-12 | 15:51

goedverstaander | 07-09-12 | 15:48 | + 0 -

Ik snap het Bubba!

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:49

Perfecte timing van die papen. Maar noem je iets 'declareren' gebruik maken van subsidie? Die 13K voor 20 pagina's tekst vertalen vind ik een beetje ongeloofwaardig. Zal vanavond eens kijken wat hiervan overeind blijft.
Die verzekeringskwestie vind ik eigenlijk oninteressant. Dat is iets tussen verzekeraar en klant.

Simon_GS | 07-09-12 | 15:49

@ eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:45 |
De behandeling van een sexverslaving kan behoorlijk in de papieren lopen. De meeste klinieken rekenen een centimeter-tarief.

Ik heb derhalve besloten de behandeling voor onbepaalde tijd uit te stellen.

goedverstaander | 07-09-12 | 15:48

Een onderzoek declareren lijkt mij heel iets anders als het declareren van snoepreisjes, drinkgelagen, enzovoorts.

DizzyDo | 07-09-12 | 15:47

Het openbaren van medische gegevens valt toch onder de Wet bescherming persoonsgegevens? Heeft de KRO hier dan een vrijstelling voor?

Semtex | 07-09-12 | 15:46

Buddie | 07-09-12 | 15:43 | + 0 -

Klik jij wel eens op een linkje? DoeT dat eens bij:

Necrofiele Badeend | 07-09-12 | 15:38 | + 0 -

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:46

@swassannuf | 07-09-12 | 15:34
Of gewoon in de war.

Mitochondrion | 07-09-12 | 15:45

Wat het kost om van een drankverslaving af te komen weten we nu inmiddels. Maar wat zou het kosten om van het roken af te komen? En sommige mensen schijnen een sexverslaving te hebben, maar als ik dat had zou ik het juist koesteren en niet willen afkicken...

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:45

@ Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 15:41
Het gaat ook niet om die afkick-kosten natuurlijk. Dat is gewoon gedekt en puur privé, wat Van der Stoep zelf ook zegt.

Die gehonoreerde aanvraag van 13 mille is natuurlijk iets anders.

goedverstaander | 07-09-12 | 15:43

@ mezelf

Sorry, de laatste tegel was bestemd voor: Methylfenidaat | 07-09-12 | 15:37 | + 0 -

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:42

Necrofiele Badeend | 07-09-12 | 15:38 | + 0 -

Plemp deze nog maar een paar keer vriend, mijn God wat een arrogantie van vleespet zeg...

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:41

LaVieEnRose: Meneer vd Stoep was tijdens het afkicken nog PVVert geloof ik.... maar inderdaad, iedereen declareert zijn zorgkosten ook altijd bij de baas, toch?

Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 15:41

@ Necrofiele Badeend | 07-09-12 | 15:38 |
Hulde.

Dat linkje zie ik vandaag pas voor de 68ste keer voorbij komen. Waarom richten we geen standbeeld voor de man op en waarom sluit Rutte hem niet in de armen? Zijn we meteen van het begrotingstekort af.

goedverstaander | 07-09-12 | 15:41

modderator | 07-09-12 | 14:46 | + 12 -

En daarom vind ik het wel een goed idee om de kinderbijslag inkomensafhankelijk te maken. Tot 50K bruto gewoon laten zoals het was en dan per 10K bruto extra er trapsgewijs 10% afhalen. Boven de 150K bruto krijg je dan niets meer maar dit lijkt me niet meer dan billijk...

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:40

Geld vragen en vangen van iets waar je mordicus op tegen bent.

Is dat net zoiets als ergens rondkijken voor een huis terwijl je vindt dat een piñacolada-maffia de toko runt?

goedverstaander | 07-09-12 | 15:39

hee Gnusmas, niet iedereen heeft zn sarcasme-detector even scherp afgesteld staan. Ik vond m wél leuk :)

Ballenman | 07-09-12 | 15:38

swassannuf | 07-09-12 | 15:34 | + 0 -

Denk het ook maar misschien draait hij nog bij...

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:34

Och, 24K... nog steeds minder dan een Eurocommissaris per MAAND krijgt :)

Rest In Privacy | 07-09-12 | 15:34

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:29 |

Hij is in de war met joop.nl

swassannuf | 07-09-12 | 15:34

Overmorgen bij Zembla: bij Geert Wilders is een bruine streep in z'n onderbroek geconstateerd.

Garret Weldon | 07-09-12 | 15:33

Daniel van der Stoep over deze zaak op twitter:

@Dvanderstoep
"KRO-reporter gaat me vanavond persoonlijk aanvallen op de kosten voor een ontwenningskuur 1/4"
twitter.com/Dvanderstoep/status/24402...

@Dvanderstoep
"Ik benadruk dat ik het een persoonlijke zaak vind en mbt. tot de kosten geldt nog steeds dat de zorgverzekering 2/4"
twitter.com/Dvanderstoep/status/24402...
12

@Dvanderstoep
"van de Europese Unie een deel heeft vergoed en ik zelf een ander deel heb betaald. 3/4"
twitter.com/Dvanderstoep/status/24402...

@Dvanderstoep
"Ook een Nederlandse zorgverzekering zou de kosten van deze kliniek op vergelijkbare wijze hebben vergoed. 4/4"
twitter.com/Dvanderstoep/status/24402...

@Dvanderstoep
"Ik ben dus verzekerd bij de EU, deze vergoeden op exact dezelfde wijze als een Nederlandse verzekering! Storm in een glas water."
twitter.com/Dvanderstoep/status/24402...

@Dvanderstoep
"Op geen enkele wijze heb ik misbruik gemaakt, ik was hiervoor verzekerd en die verzekering vergoed dingen. Net als elke Nederlander"
twitter.com/Dvanderstoep/status/24403...

En ondertussen gaan er op twitter dit soort tweets rond, terwijl Daniël van der Stoep sinds augustus 2011 geen Europarlementariër voor de PVV meer is.


"PVV-Europarlementariër Daniël van der Stoep declareerde 24 duizend euro bij het Europees Parlement voor zijn alcoholontwenningskuur."

Doodziek word je ervan.

La Vie En Rose | 07-09-12 | 15:33

Al was het maar voor de helft waar,dan is dat niet goed te praten.EU parlement declarerende pluche plakker met een grote rotschop afvoeren.
Maar het bedrag valt in het niet bij wat bijv. Herfkens gestolen heeft daar in New York,of bij die ranzige Straatsburg/Brussel move elke maand,of bij wat het kost om bananen recht te lullen,of bij wat het kost om onze gehaktballen af te zeiken.
Ik kap er mee,anders moet ik nog kotsen straks....

swassannuf | 07-09-12 | 15:31

gnusmas | 07-09-12 | 14:36 | + -8 -

Lees jij wel eens een topic op dit forum. Er zitten wat linkse lieden bij idd en dat is wel zo divers. Maar om nu te zeggen dat dit een links bolwerk is dat is de wereld op zijn kop zetten. Lees eens een paar topics zou ik zeggen, gewoon omdat het kan!

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 15:29

Volgens mij is dit het juiste definitie van integratie.

petje pietamientje | 07-09-12 | 15:29

Maar wat is nu eigenlijk de "fout" van de PVV?
Dat ze volkomen legaal geld declareren bij de EU ?
Je kunt je afvragen wáárom de EU hier überhaupt geld voor geeft, maar dat is een andere discussie.
-
Omdat ze tegen de EU zijn en toch declareren ?
Ze zijn inderdaad fel tegen de EU maar moeten toezien hoe Nederland toch miljarden aan de EU blijft geven.
Logisch dat ze proberen daar wat van terug te krijgen. (Hoe meer hoe beter, zou ik zeggen!)

Moi2 | 07-09-12 | 15:28

Eindelijk, ze hebben wat gevonden (verzonnen).... ik dacht al waar blijven ze ??
Het werd tijd, zo vlak voor de verkiezingen.
Zal wel weer 'n hoax zijn.
Om de PVV aan extra stemmen te helpen.
En dat doen ze, wat mij betreft, op deze manier.
Ga zo door zou ik zeggen.

Rest In Privacy | 07-09-12 | 15:28

Verweer van de PVV-hordes hier tot nu toe:
.
1. Het kon/mag, dus is het OK.
2. Hoe zit het met al die anderen?
3. Samenzwering/PVV-bashing.
.
Zoals altijd veel verongelijkte ketelmuziek in luidruchtige pogingen om de aandacht van de feitelijke topic af te leiden. Bluf en de terreur van de grote bek noemen we dat bij ons thuis.

M@verick | 07-09-12 | 15:26

@ Old_Spice | 07-09-12 | 15:18 |
Jongens, allemaal 13.000 euro claimen bij de EU. Dat bedrag stelt immers niets voor.

Belastingbetaler Old Spice honoreert al uw aanvragen!

goedverstaander | 07-09-12 | 15:24

En de KRO verspild hiermee een veelvoud van €13.000 aan belasting centen om, vrij doorzichtig en met non-argumenten, politieke karaktermoord te plegen...

Patrick_Bateman | 07-09-12 | 15:23

@Bicycle_Repairman | 07-09-12 | 15:12
Wat betekent "Mechalomane"? Heb het niet in de DvD terug kunnen vinden.
U bent misschien óók zo'n "hoogopgeleid" en altoos op de Morele Hoogvlakten en de Appeltjesgroene Weide verkerende socialist?
Ga banden plakken!

CMS | 07-09-12 | 15:23

@ De meeste reacties hierboven sterken mij, om weer op de PVV te stemmen.

Hetzelfde verhaal kan reporter natuurlijk ook maken over de VVD of de SP.
jessy4 | 07-09-12 | 15:10

Oh, ik wist niet dat die partijen ook onterecht 13.000 euro soepsidie bij de die verfoeide EU hebben geclaimd. Linkje?

goedverstaander | 07-09-12 | 15:23

@ Hey knakbol... jij hebt er ECHT geen bal van begrepen he?

overVecht | 07-09-12 | 15:01

Enlighten me?

gnusmas | 07-09-12 | 15:22

Ik heb een minuut geleden zestig miljard gedeclareerd bij de Europese Unie.

Onder de naam Nico Ederland.

Ben benieuwd!

Bart_Bart | 07-09-12 | 15:21

13.000 euro is een halve maandsalaris van Kroes ... schande !

iter | 07-09-12 | 15:21

2 woorden, 1 kl.. dzak, Kees Driehuis

TunaTown | 07-09-12 | 15:19

Dan declareert de PVV als nog 10x minder dan de rest van het Europarlement. Bovendien is een onderzoek declareren toch wel iets anders dan onkostenvergoedingen van 30.000 euro. Rayban zonnebrillen declareren zoals Wouter Bos deed, dat moet je aanpakken.

Old_Spice | 07-09-12 | 15:18

Declareren bij de EU is geld van de Nederlandse belastingbetaler terughalen... dat er in de eerste plaats al niet heen had gemoeten. Dus. Declareer zolang de EU nog bestaat als een gillende idioot bij de EU zou ik zeggen; dat geld waren we toch al kwijt. Kan zonder al die declaraties bij ons de begroting weer wat naar beneden worden bijgesteld.

Bertus Betonsloper | 07-09-12 | 15:15

De KRO nablaten omdat het moet!

doskabouter | 07-09-12 | 15:15

@CMS | 07-09-12 | 14:45
Hahahahahahaha, (*snif* *snotter* *vrt* zou Peter de Smet de generaal vroeger hebben laten zeggen), wat een mechalomane zelfglijerij (is een beetje dubbelop)over what if's and maybe's.

Kom je hier je declaraties nou verdedigen?

Bicycle_Repairman | 07-09-12 | 15:12

Ha ha, die tweet van Van der Stoep: 'storm in een glas water'. Zie je wel dat dat afkickprogramma zijn geld waard is geweest.

w.degene | 07-09-12 | 15:12

Nou Brusselmans, lees dan ook maar even deze column van Daniël van der stoep van de tijd dat hij nog Europarlementariër voor de PVV was.

'Ondergetekende en de PVV hebben 12 miljard euro bespaard'

www.dagelijksestandaard.nl/2012/09/ond...

La Vie En Rose | 07-09-12 | 15:10

@Robertski | 07-09-12 | 14:59
Ze zijn tegen het geld dat er heen gaat. En halen hier een beetje mee terug.

Maar je hebt gelijk, dit zal anders uitgelegd worden door al die journalisten die de PVV haten.

Bij Geertje ligt alles onder een groot, negatief getint, vergrootglas. Dan kan je het dus nooit goed doen. En het is trouwens toch al een nazi volgens velen, dus ja. Dan houdt het al op.

Bart_Bart | 07-09-12 | 15:10

De meeste reacties hierboven sterken mij, om weer op de PVV te stemmen.

Hetzelfde verhaal kan reporter natuurlijk ook maken over de VVD of de SP.

jessy4 | 07-09-12 | 15:10

De meeste reacties hierboven sterken mij, om weer op de PVV te stemmen.

Hetzelfde verhaal kan reporter natuurlijk ook maken over de VVD of de SP.

jessy4 | 07-09-12 | 15:10

gnusmas | 07-09-12 | 14:36

bilderberggrachtengordelelite?
Bedankt man. Dat is twee keer driekeerletterwoordwaarde en extra complotbonus. Wauw, zoveel punten heb ik nog nooit gescoord.

Strohond | 07-09-12 | 15:07

Gaap

Energya | 07-09-12 | 15:06

De volledige Nederlandse persmedia is nog volop bezig aan trap 3 van Didi Samsung wint de 12912 verkiezingen. en dan gaat GS opeens beginnen met trap 5 de Wilders natrap.
Je moet je wel even aan de afspraken houden Brussel(whatsinaname)mans.
(voor wie nog geen krant gelezen heeft: Trap 1 Sammie haalt de SP in. trap 2 Sammie haalt de VVD in. Trap 3 Rutte is een pedofascist.)

kaasfondue | 07-09-12 | 15:05

POWNED "De PVV declareert duizenden euro's te veel bij het Europese Parlement. Dat blijkt uit een uitzending van KRO's Reporter...." Hoop dan toch wel dat er iets meer substantieel bewijs is, dan alleen een uitzending van KRO Reporter. Feiten verdraaien c.q. verzinnen zijn ze daar namelijk heel goed in.

Is jammer de media al de onafhankelijkheid heeft van de toekomstige socialistische staats media.

byebyeholland | 07-09-12 | 15:05

Onzin? hoezo?

Robertski | 07-09-12 | 15:02

Robertski | 07-09-12 | 14:59 |
Wat is dat nou voor onzin?

Doc Damage | 07-09-12 | 15:01

@gnusmas | 07-09-12 | 14:36
U komt hier voor het eerst?

Mitochondrion | 07-09-12 | 15:01

@gnusmas | 07-09-12 | 14:36

Hey knakbol... jij hebt er ECHT geen bal van begrepen he?

overVecht | 07-09-12 | 15:01

Want dat mag natuurlijk, met al die kritiek op de EU...
Trieste vertoning van onze PO, maar geheel volgens verwachting, natuurlijk.

Desmoulins | 07-09-12 | 15:00

@Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 14:52
Lees éérst eens lezen: N=1 | 07-09-12 | 14:40 schrijft:
PVV is een bende hypocriete opportunisten. Wanneer lezen we nu eens over een heuse PRESTATIE die ze hebben geleverd?
Dáár ging mijn antwoord om. Alles uit het verband trekken, da's bij Wilders-haters kennelijk geen énkel probleem, zolang het maar hun eigenbenoemde Morele Superioriteit bevestigt!

CMS | 07-09-12 | 15:00

Brusselmans is er natuurlijk als de kippen bij.
Overigens, geloof maar dat al die asbakken van al die linkse kut programmas in de komende paar daagjes hun poten uit hun reet gaan lopen om de pvv in diskrediet te brengen. Ook het boek van die rancuneuze kweil herdandez gaat iedere dag volop voorbij komen.

rien6139 | 07-09-12 | 14:59

Brusselmans is er natuurlijk als de kippen bij.
Overigens, geloof maar dat al die asbakken van al die linkse kut programmas in de komende paar daagjes hun poten uit hun reet gaan lopen om de pvv in diskrediet te brengen. Ook het boek van die rancuneuze kweil herdandez gaat iedere dag volop voorbij komen.

rien6139 | 07-09-12 | 14:59

@Bart-Bart Als je tegen de EU bent moet je dat principieel ook niet doen lijkt mij. En je ziet nu dat het ook tegen hen gebruikt gaat worden, dus erg handig is het ook niet .. Als je ergens tegen bent moet je er ook geen gebruik van maken.

Robertski | 07-09-12 | 14:59

En toch interesseert het me niet welke "feitelijkheden" er nu nog naar buiten komen. Mijn stem is aankomende week voor de PVV.

De jaren dat we in onze reet zijn gepaald door de overige partijen is wat mij betreft voorbij.

Mocht de PVV weer aan regeren toekomen, dan zullen ze ongetwijfeld standpunten moeten laten vallen of bijstellen, maar vergeet niet dat overige partijen u de afgelopen decennia in het O'tje hebben genomen.

SnikkelSnor | 07-09-12 | 14:58

@Robertski | 07-09-12 | 14:48
Nee, het is geheel in lijn met de opvattingen van de PVV.

Die declaraties moesten toch gebeuren, en toch betaald worden.

Waarom dan niet Europa laten betalen, aangezien wij nettonettonetto-betaler zijn?

Bart_Bart | 07-09-12 | 14:54

@rara | 07-09-12 | 14:51
OK, dat zou kunnen. Vriendelijk bedankt.

malang | 07-09-12 | 14:53

Hernandez? Dat is toch die parasiet die eerst van de PVV ruif meevreet totdat Geert zich tegen zijn leenheren bij Lockheed-Martin keerde?

Die toen half-jankend met zijn pro-kindermishandeling maatje de PVV verliet om vervolgens constant gal te gaan spuwen?

Goh, die zal wel errug objectief zijn dan...

dlseth_ | 07-09-12 | 14:53

Hahaha u wilt kanshebbers voor het wereldkampioenschap jij-bakken? Schrijf dan een licht kritisch artikel over de pvv...
*
Wel lollig trouwens dat de grootste muilen onder het "Verver" topic van heden morgen in het geval van de pvv het kennelijk niet zo erg meer vinden als iemand sjoemeld met belastingcentjes... Kostelijk!
*
CMS: dus? D66 stelde onze internet vrijheid veilig, de PvdA zorgde ook voor sociale zekerheid, Stalin zorgde ook voor werkgelegenheid. Ik bedoel maar. 1 prestatie maakt nog niet dat je je maar alles kunt permitteren....

Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 14:52

MAar hoe zit dat met andere partijen? Of doen die helemaaaal niets en kunnen ze niets declareren? Maar even serieus, hoe zit dat met de rest. Om het in perspectief te zetten zeg maar...

Doc Damage | 07-09-12 | 14:52

De PVV pakt gewoon wat van onze miljarden terug. Anders moest Nederland die zaken betalen.

Bart_Bart | 07-09-12 | 14:52

@malang | 07-09-12 | 14:49
Omdat ze wachten totdat de herhaling is afgelopen, misschien?

rara | 07-09-12 | 14:51

@Garret Weldon | 07-09-12 | 14:46
"Sinds wanneer is het een schande dat je verzekerd bent en kosten declareert van zaken waarvoor je verzekerd bent?”"
Dat is alléén een schande als je (ex) PVV'er bent. De rest mag alles. Zonder vragen of controles. Had 'ie maar geen PVV'er moeten zijn.
En GeenStijl trapt er nog met beide voeten in ook. Als die Site een knip voor de neus waard is, dan pakken ze de KRO aan met hun selectieve verontwaardiging!

CMS | 07-09-12 | 14:50

Off topic: waarom is bij uitzending gemist slechts een klein fragment te zien van de uitzending van gisteren?

malang | 07-09-12 | 14:49

Das nog altijd minder dat wat een mevrouw in haar uppie declareert bij de gemeente...

Doc Damage | 07-09-12 | 14:48

Fortuyn was intellectueler en gehaaider, maar simpele mensen zijn wel eerlijker. Je mag het niet zeggen, maar Pim was natuurlijk ook gewoon een vieze oude kinderlokker.. In zekere zin deed hij hetzelfde als wat we hier nu zien, nml, iets misbruiken waar je tegen bent.

Robertski | 07-09-12 | 14:48

Ik ben tegen de kindersubsidie (kinderbijslag). Toch pak ik dat geld met beide handen aan.

modderator | 07-09-12 | 14:46

Update 13.44uur: Van der Stoep spreekt in een reactie tegen persbureau Novum van “karaktermoord” en vindt dat de declaratie van zijn ontwenningskuur een privézaak betreft. Hij bevestigt dat de zorgverzekering van de EU een deel van de behandeling heeft vergoed. Hij zegt:

“Ook een Nederlandse zorgverzekering zou de kosten van deze kliniek op vergelijkbare wijze hebben vergoed. Sinds wanneer is het een schande dat je verzekerd bent en kosten declareert van zaken waarvoor je verzekerd bent?”

Garret Weldon | 07-09-12 | 14:46

Ik zie er geen kwaad in als je gebruikt maakt van bestaande regelingen en tegelijkertijd er voor strijd ze af te schaffen. Het ene sluit het andere niet uit. Genoeg mensen die de hypotheekrente aftrek af willen schaffen, maken er zelf momenteel nog wel gebruik van.

Kromst | 07-09-12 | 14:46

Het toont in ieder geval eens te meer aan dat die slaafjes van Wilders net zulke zakkenvullers zijn als degenen waar ze tegen aan moeten schoppen van de geblondeerde baas.

tweekeerrechtsislink | 07-09-12 | 14:45

voorspelbaar excuus Wilders: 'door dit soort rapporten te declareren krijgen we tenminste nog iets terug van ons eigen geld, zoals bekend zouden wij liever überhaupt geen zaken met Brussel willen doen'

Interpoolbal | 07-09-12 | 14:45

En de PVV bashers wrijven zich weer in de handjes. Werkelijk iedere partij kun je betrappen op deze vorm van hypocrisie. Daar zit nou juist het hele probleem, die oplichters zeggen allemaal het een en doen het ander.

gozahtje | 07-09-12 | 14:43

Vanavond kijkt iedereen toch foebal? Firsd dings firsd.

AshleyJ"Ash"Williams | 07-09-12 | 14:43

13.000 euro voor een dergelijk onderzoek is natuurlijk peanuts.
Een beetje burgervader m/v declareert dat in twee maanden.

das_Freudenmädchen | 07-09-12 | 14:42

Alleen maar meer bewijs dat dat bolwerk EU niet deugd

Robertski | 07-09-12 | 14:42

Overigens @kanervraag: Wilders mag nog niet in de schaduw staan van Fortuyn, dus ga je mond spoelen! Fortuyn was een gentleman, een erudiete intelligente man. Wilders is een schreeuwende politieke clown zonder inhoud...

Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 14:41

Ik ben zeer benieuwd of die door onze belasting centen betaalde 'neutrale' 'onderzoeksjournalisten' ook het declaratie gedrag van partijen, laat ik een D'66 en PvdA noemen, hebben onderzocht die zorgen dat de geldstromen richting Publieke Omroep nooit ofte nimmer opdrogen.
Het zal dus wel weer uiterst objectieve onderzoeksjournalistiek zijn, want oh jee wie subsideert toch die KRO meuk? Iets van 'never bite the hand that feeds you'?

Niemands Knegt | 07-09-12 | 14:41

Binnenkort: PVV-kamerleden blijken praktiserend moslim.

kapotte_stofzuiger | 07-09-12 | 14:35

Fundamentalistisch zijn ze al.

Charles Swietert | 07-09-12 | 14:40

Zoveel hypocrisie, ik word er bijna vrolijk van.

Jazodan | 07-09-12 | 14:40

Zoveel hypocrisie, ik word er bijna vrolijk van.

Jazodan | 07-09-12 | 14:40

PVV is een bende hypocriete opportunisten. Wanneer lezen we nu eens over een heuse PRESTATIE die ze hebben geleverd?

N=1 | 07-09-12 | 14:40

Pim wie???

Skunk57 | 07-09-12 | 14:39

24.000 euri voor een ontwenningskuur ? Waar was ie aan gewend geraakt ? Chateau Neuf du pape ????

Charles Swietert | 07-09-12 | 14:39

Nee, dit moet een links complot zijn.. Althans waarschijnlijk zijn er hier een hoop reaguurders die dit echt denken.
En teksten als 'Europa heeft er natuurlijk zelf om gevraagd', verwacht ik zo ook nog te lezen.

arie181818 | 07-09-12 | 14:39

Oh Ironie.....

Wees_eens_creatief | 07-09-12 | 14:38

Ach, en twee Spaanse socialisten hebben tegen de EU-begroting gestemd omdat ze hun recht op business-class vliegen niet kwijt wilden raken.

witwas | 07-09-12 | 14:38

Maar de PVV roept niet dat de linkse partijen gevaarlijker zijn dan Al Quaeda. Dat geluid komt uit het CDA, waar ze bang zijn dat Jolande Sap of Tofik Dibi een bomaanslag wil plegen.

rara | 07-09-12 | 14:37

Dat (idd best hoge) medische vergoedingen van de EU zorgverzekeraar een EUparlementslid uitlekt, ws omdat het een EU criticster betreft is imho nog groter nieuws. Medisch beroepsgeheim lappen de eurofielen ambtenaren als het moet aan hun laars.

seven | 07-09-12 | 14:36

Geenstijl.nl is gewoon een links bolwerk dat betaald wordt door de linkse bilderberggrachtengordelelite.
Waarom de PVV bashen? Waarom onderzoeken jullie de linkse partijen niet!!!111

gnusmas | 07-09-12 | 14:36

Vraag me af hoe lang dit al bekend was, wel toevallig dat dit nu net een 5 dagen voor de verkiezingen in het nieuws komt

Idontgiveafunk | 07-09-12 | 14:36

Maar goed, hij is dus weg bij PVV. En wanneer is trouwens iets subsidie en wanneer zijn het kosten? Dit lijken mij namelijk gewoon kosten. Onterechte kosten, maar blijkbaar werd een deel vergoed en hoefde het niet terug betaald te worden. En als EU ergens op let dan is het wel of ons belastinggeld onterecht wordt uitgegeven.
Oh wacht...

Tommygunner | 07-09-12 | 14:36

Logisch de PVV - helemaal thuis in het gedoogland - rekende natuurlijk gewoon op gedoogsteun voor hun subsidie uit Brussel.

vrijheid-van-spreken | 07-09-12 | 14:35

Oud PVV Kamerlid Hernandez vertelt in Reporter dat de mogelijkheid om Europees geld voor onderzoek te gebruiken binnen de Haagse fractie werd besproken........... en dan is het allemaal waar?

Frapantetante | 07-09-12 | 14:35

Verzekerd bij de EU, wie betaalt de premie?

CoffeePatch | 07-09-12 | 14:35

If you can't beat them, join them.
Binnenkort: PVV-kamerleden blijken praktiserend moslim.

kapotte_stofzuiger | 07-09-12 | 14:35

@Kamervraag | 07-09-12 | 14:32
Met een beetje gezond verstand en observatie vermogen zie je de rotte appels bij de PVV. Hun hele retoriek en houding geeft al aan met wat voor mensen je te maken hebt.Ik heb gehoord dat Greetje al tijden zijn haren niet meer blondeert maar dat ze zilvergrijs zijn van de zorgen die hij krijgt van de idioten in zijn eigen partij.

miko | 07-09-12 | 14:35

Declaraties afgewezen waarvan naar mijn idee de vraag is of dat terecht was. Verder een *ex* -PPVer die zich misdraagt en gewoon volgens de regels van zijn werknemersverzekering een behandeling vergoed kreeg. Uiteindelijk dus alweer een gedegen pleidooi voor het opheffen van de publieke omroep.

Godsammekraken | 07-09-12 | 14:35

Van mij mag het snel 13 september zijn. Al dat politieke gezeur over (met name) randzaken komt me m`n strot onderhand uit.

Absoluut niet waar | 07-09-12 | 14:35

Bij Pim kwamen er ineens ook vlak voor de verkiezingen allemaal "feiten" boven tafel. Doel van de media: Fortuijn moest hard onderuit.
Tuurlijk. Net als Samsom die alle debatten wint.
Dream-on.

Kamervraag | 07-09-12 | 14:32

Dat is toch precies hetzelfde als wat geenstijl met pownews heeft gedaan?
Blaten over hoeveel geld er wel niet de sloot in gegooid wordt met het publieke bestel, en vervolgens zelf een omroep oprichten om ook te vangen.

ragnark | 07-09-12 | 14:32

Als ze mij € 24.000,- geven wil ik ook wel een tijdje stoppen met drinken...

eerstneukendanpraten | 07-09-12 | 14:32

Moet je voor een karaktermoord niet eerst een karakter hebben?

TheStef | 07-09-12 | 14:31

En dat mag natuurlijk niet?

ojédiaré | 07-09-12 | 14:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl