Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nieuw Al Qaida-bolwerk heet Almere

almere2.png 29 juli 2011 - Landelijk Parket. De Nationale Recherche heeft dinsdag een 34-jarige man uit Almere aangehouden, die verdacht wordt van betrokkenheid bij terrorisme. De aanleiding voor het onderzoek is een ambtsbericht van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). De man kwam naar voren in een onderzoek van de AIVD naar jihadistische netwerken. Volgens het ambtsbericht van de AIVD wilde de man naar Syrië reizen om zich aan te sluiten bij Al Qaida en mogelijk in Irak of in het Palestijns gebied een aanslag plegen. De rechter-commissaris in Rotterdam heeft de verdachte vrijdag voor twee weken in bewaring gesteld. En nou niet allemaal flauwe grappen gaan maken over die FlevoTaliban waar de PolderSharia welig tiert terwijl Osama Bin Jorritsma vanuit de driehoek: Al-Almere, Emmeloordistan en Swiftertulband een Heilige Strijd voert en ondertussen de Kruisvaardersplassen en Al-Walibi ook niet niet meer veilig zijn. Het kan natuurlijk ook dat de AIVD gewoon de subsidie voor 2012 binnen probeert te harken. Of wellicht hebben de gleufhoeden deze keer wel scherp & alert gehandeld en zijn Irak en/of de Palestijns gebieden (en dus ook Flevoland e.o) nu weer een stukje veiliger. Gaan we meer van horen.

Reaguursels

Inloggen

Ff het linksiepanel raadplegen!

Franz von jolo ;schuld van wilders!
Tofuck ;schuld van wilders!
Job tha flop ;schuld van wilders!
Albayrak turkse kak;schuld van wilders!
Ed neusraket ;schuld van wilders!
SPONGbobqueerpants ;schuld van wilders!

EEN ANDERE MENING DAN DEZE EN ALLEEN DEZE WORDT NIET GETOLEREERD.

Knappe snuiter | 31-07-11 | 10:10

gelukkig zijn al die moslims zo vredelievend, en hun aanpassend vermogen onbeschrijfelijk gewoon hoe die mensen hun best doen om aan onze !!!!!!!!!!!samenleving te mogen mee doen nee fantastisch hoor...

nee als dat niet lukt dat aanpassen dan ligt het aan ons dat je daar wel erg in hebt. en zeker niet aan die fantastische moslims.

Don82863974 | 30-07-11 | 10:53

@Miep1971 | 30-07-11 | 09:52 Bofferd met je iPad! *stikjaloers*

Ik woon in Indonesië; men loopt hier enerzijds op eieren als het om de islam gaat, maar gaat er keihard in om islam-extremisten en -terroristen aan te pakken. Google maar eens op Densus88.

vraagstaart | 30-07-11 | 10:05

And again, sorry for the typos. De ipad maakt teruglezen lastig.

Miep1971 | 30-07-11 | 09:52

@ vraagstaart
Helaas geen tijd meer om uitgebreid op je stuk in te gaan, maar in hoofdlijnen met je eens. Een marokkaanse vriend van me bepaalde zonder overleg voor zijn zusje (ouders verbleven elders) wat ze ging studeren. En dit was een goed geintegreerde, vlekkeloos nederlands sprekende, en cariere hebbende man.
Sociale druk de conservatieve kant op zal echter alleen maar toenemen wanneer de groep moslims geisoleerd blijft. Tegen sociale druk helpt immers alleen tegendruk. En die is niet te geven wanneer er geen contact / integratie is. De extreme en soms domme uitspraken stimuleren dit isolement. Hoewel ik ook zie dat bijvoorbeeld in saoedi arabie het extremisisch islamisme sterk toeneemt. Recent in een docu kwam naar voren dat nu een groot deel van de bevolking een gesloten burka draagt, waar 30 jaar terug hier vrouwen hun gezicht lieten zien. Ik kreeg hier de kriebels van. Gajes, waar het ook vandaan komt,moet bestraft woden. Niks thee drinken, maar de cel in. Al is het maar om de samenleving tijdelijk van dat gajes te verlossen. Maar laten we ons gericht richten op het gajes en de extreem religieuzen (ik krijg overigens ook jeuk van de opvattingen in de dutch biblebelt; die houden het bij lange rokken ipv hoofddoeken) en niet de fouten die voortkwamen uit stigmatisering zoals in de 'eeuwige jood' opnieuw maken. Naief wellicht, maar ik streef dan toch naar een samenleving zonder dergelijke extRemen, aan welke zijde dan ook.
Dat Wilders niet de oorzaak is, maar een uiting ben ik met je eens. Vraag die ik wel heb bij Wilders is of hij erger voorkomt, of het zelf is. Uitspraken als allochtonen mogen trouwen en kinden krijgen, maar niet hier, maken me zeer argwanend.
In welk land woon je eigenlijk?

Miep1971 | 30-07-11 | 09:48

@Miep1971 | 30-07-11 | 08:12 Bedankt voor je reactie Miep. Mag ik daar punt voor punt wat kanttekeningen bij zetten?

Zeker is het zo, dat een deel van de zwijgende meerderheid na machtsovername overgaat tot passief verzet - voorzover de machthebber dat toelaat. Wat dat betreft heeft Nederland kunnen profiteren van de voorkeursbehandeling die het, als mede-"Germaans" land, kreeg. Echter, een veel groter deel werkte nìet tegen of in meer of mindere mate méé: uit angst, opportunisme of sociale druk, als het al niet uit ideologische overtuiging was.

Daar zijn interessante onderzoeksresultaten over gepubliceerd, ook extreme. Bijvoorbeeld over een door en door niet-genazificeerde politie-eenheid in Polen, waar uiteindelijk alle leden op puur vrijwillige basis meededen aan het doodschieten van Joden. De drang sociaal geaccepteerd te worden, won het ook daar uiteindelijk van persoonlijke normen.

Op micro-niveau zie ik het in mijn directe omgeving: mijn moslima-vriendin zag haar vriendinnen, vrouwelijke familie en zichzelf langzamerhand allemaal verdwijnen onder de hoofddoek - niet uit overtuiging, maar omdat ze "erbij" willen horen. En dat geldt niet alleen voor de hoofddoek, ook voor het bijwonen van de lessen van de imam voor vrouwen, waar ze van jongs af aan te kennen wordt gegeven dat ze minderwaardig zijn aan mannen en op ieder bevel ("eten!" "sex!") dirèct hebben te reageren. (Keuze-)vrijheid kennen ze niet meer en ik zou een boek kunnen schrijven over hoe moeilijk het is om een vriendin die is opgevoed als slaaf, zichzelf te leren ontdekken. Het is hartverscheurend en helaas de realiteit van de ware islam.

.

Waar het in mijn ogen in Nederland ernstig mis is gegaan, is bij het gedogen en zelfs verwelkomen van de verspreiders van deze ware islam onder de veel gematigder moslims in Nederland enerzijds, en het laks optreden tegen criminele groepen die zich juist op etniciteit baseren anderzijds - en dan heb ik het niet (alleen) over Marokkaans straattuig, maar ook over gangsters uit het voormalige oostblok.

Mensen kortom die vanuit hun eigen cultuur een dermate van Nederland afwijkende geweldscultuur met zich meebrengen, dat ze een letterlijk gevaar vormen voor de rechtsstaat die we hebben. Een voorbeeld: in Bremen (D) heeft de motorbende Mongols inmiddels ruim 2.500 Turkse en Libanese leden - allen crimineel. Hier is de Duitse politie niet meer tegen opgewassen.

In jouw eigen Amsterdam: 600 Marokkaanse jongens tezamen 25.000 keer gearresteerd. Extra pijnlijk is, dat van de 200 zwaarste gevallen er 70 niet eens een Nederlands paspoort hebben - ze zouden onder meer kunnen (en moeten) worden uitgezet, maar krijgen in plaats daarvan een verblijfsvergunning. Dat ze vervolgens door de predikers van de ware islam worden gebruikt als terreur-instrument om de eigen waarden aan de Nederlandse samenleving op te dringen, is niet meer dan logisch. Meisjes en homo's horen niet op straat - en wie kun je dat beter laten afdwingen dan jongens die dol zijn op geweld?

Het effect van het gedogen van dit gajes is bovendien, dat hun aanwezigheid alleen al een smet werpt op de etnische groep waaruit ze afkomstig zijn en generalisatie op de loer ligt. Niet goed te praten, wèl verklaarbaar. En die generalisatie had voorkomen kunnen worden, als adequaat was ingegrepen. Een generalisatie ook, die uitmondt in het soort domme teksten waar we ons beiden regelmatig aan ergeren denk ik.

.

Woorden als "deportatie" en "Wilders' plannen kunnen in een democratisch bestel niet orden uitgevoerd" komen niet uit Wilders' kring maar zijn sentimenten zoals onlangs voor mevrouw Albayrak weer eens verwoord: de (in mijn ogen) PvdA-reflex om iedere keer maar weer degene te verketteren die als spreekbuis fungeert voor een groeiende groep in de Nederlandse samenleving die de multiculti-utopie van "Links" allang failliet heeft verklaard maar niet gehoord wordt.

Wilders is geen oorzaak van de problemen. Het feit dat hij zoveel stemmen krijgt, is een teken dat parlementair Den Haag moet loskomen van de politieke fantasiewereld (die overigens kenmerkend is voor een oligarchie in verval) en haar laatste kans grijpen om langs democratische weg de noodzakelijke veranderingen door te voeren. Feitelijk is hij de waarschuwing voor een veel groter kwaad dat dreigt als die kans niet genomen wordt.

.

En dat brengt me op het laatste. Leven in welvaart, veiligheid en vrijheid is een heel groot goed dat helaas niet op veel plaatsen ter wereld mogelijk is. Het is ook iets dat waard is om voor te vechten - erger nog: wie er enkel van wil genieten, maar er niet voor wil vechten, zal het verliezen. De gedachte dat de agressor Nederland zal passeren omdat wij de strijd niet willen, is naïef en in het verleden al meermaals ontkracht.

In mijn woonland is 90% van de bevolking moslim, maar is de islam geen staatsgodsdienst. Ònze regering bestrijdt de islamisten met alle middelen en slaagt er redelijk in, het land te behoeden voor afglijden naar een middeleeuwse moslimstaat waar voor gematigde moslims, vrouwen en andersgelovigen geen plaats is. Ik zou willen, dat de Nederlandse overheid hier eens haar licht kwam opsteken. Zodat de komende generaties in Nederland ook die relatieve welvaart, vrde en vooral: vrijheid kunnen genieten.

vraagstaart | 30-07-11 | 09:20

*om = of we

Miep1971 | 30-07-11 | 08:15

@ vraagstaart
De zwijgende meerderheid is later in wo2 'grijs verzet' gaan heten. Geen expliciet verzet, maar het vrijwel stil oneens zijn met de nieuwe machthebber. Dit heeft duizenden joden en andersdenkenden het leven gekocht. Een zwijgende meerderheid is dus idd gevaarlijk wanneer er slechte dingen gebeuren. Wat mij betreft geldt dit anno 2011 niet alleen voor moslims, maar ook voor niet moslims die een ronduit racistische tendens zien.
.
Nee, ik ontken niet dat er groepen zijn, marokkanen en antilianen aan top, die de samenleving onveilig maken. Ik woon in Amsteram, ik zie en ervaar de problemen met integratie.
.
Maar het expliciet racisme en ongenuanceerd dat nu geuit wordt op sommige fora / in de samenleving; het spreken over deportatie; het ontkennen van het feit dat de plannen van wilders weliswaar binnen het democratisch bestel plaatsvinden, maar dat de uitvoering moeilijk/ onmogelijk in een demoncratisch bestel gerealiseerd kunnen worden; het stigmatiseren van Alle allochtonen en Alle islamieten; het ondersteunen van geweld ('ik heb begrip voor breivik'); etc.
.
Dat zijn zaken waar wat mij betreft ook geen zwijgende meerderheid past. Niet om de realiteit te ontkennen; niet om de 'linkschekerk' te ondersteunen, maar wel om altijd kritisch te zijn om met dergelijke uitspraken we uiteindelijk wel uitkomen in een samenleving die ons zint en waar we veilig kunnen wonen in welvaart.
.

Miep1971 | 30-07-11 | 08:12

@vanhetgoor,

Ssssst.... met die opmerking ondermijn je het multiculturele karakter van Almere

Dhr. W. Anhoop | 30-07-11 | 01:59

Nee toch, extremisten in Nederland? Nee dat kan niet., woont tofik daar ook trouwens?

Dhr. Z. Wijn | 30-07-11 | 00:00

Ben benieuwd wat Tofik Dibi van deze slechte multiculti ontwikkeling vindt? Toch wel op z'n minst spoeddebatje?

hans23011090 | 29-07-11 | 23:13

Er is maar een klein probleem. Om lid van El Qaede te worden moet iemand moslim zijn. Maar een echte moslim kan niet wonen op en stuk land dat niet door Allah is geschapen. Zuidelijk Flevoland is gemaakt door de Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders, het kan dus onmogelijk door Allah zijn geschapen! En Allah heeft er niets te zoeken, net als in de rest van Flevoland is ontworpen en bedacht door Ir. Lely. Een moslim kan zich helemaal niet bevinden in de polder. Het is een ontkenning van de Almacht! Allah heeft geen power in Flevoland! Allah is een slappe lul in Flevoland. Allah kan nog geen deuk in een pakje boter slaan in Flevoland. Hij kan niets, hij doet niets en hij wil niets.

Als een moslim willens en wetens gaat wonen op een stuk land dat niet gemaakt is door Allah dan ondergraaft hij de autoriteit van de Barmhartige Erbarmer. Net alsof Allah recht in de bek getuft wordt! En als de wereld wordt overstroomd door een tsunami aan islamisering dan zitten we in Flevoland veilig onder de zeespiegel. Daar, in Flevoland heeft Allah helemaal niets te zeggen. Hoe men het ook wendt of keert een moslim heeft niets in Almere te zoeken, of het zo'n laffe achterbakse Mohammedaan zijn die zogenaamd van Allah geen lening mag hebben, maar wel een huichel-hypotheek van een halal-bank.

vanhetgoor | 29-07-11 | 22:23

De juiste vraag die je hier kan stellen: wat doet Al Q. in Syrië? De regering helpen? Denk het niet. De rebellen helpen? Denk het wel. Gebeurd dit ook in Libië? Zeker weten. Wie helpt daar Al Q.? Sarkozy en de Navo jammer genoeg.

extraLuts | 29-07-11 | 22:21

Eerlijk is eerlijk: ik voelde mij de laatste tijd niet prettig. Onveilig zeg maar. Ik woon in A. en dat is op zich al erg genoeg. Nu tie is opgepakt, pff, echt opgelucht.

plicieman | 29-07-11 | 22:01

doenormaal! | 29-07-11 | 19:51
Hei-kneuter | 29-07-11 | 19:21

volgen jullie 't nieuws eigenlijk wel ?? deze achesous heeft helemaal geen NL paspoort... tis een Irakese asielzoeker met een voorlopige verblijfsvergunning....

FW Ta-183 Huckebein | 29-07-11 | 20:38

Een Al Qaida bolwerk aangevoerd door een VVD-ster. Sjiek is mich dat.

Hölzenbein | 29-07-11 | 19:56

@Hei-kneuter | 29-07-11 | 19:21
Paspoort ongeldig verklaren is een uitstekende en terechte maatregel. Hem naar Syrië laten vertrekken zonder hem op te pakken vind ik persoonlijk een minder goed idee want dan gaat er geen signaal uit naar andere (potentiële) terroristen. Eerst oppakken en hem dan alsnog uitzetten naar Syrië waar hij vast wordt gezet ;-) Veel goedkoper en hij wilde er toch al graag naartoe. Win win lijkt me.

doenormaal! | 29-07-11 | 19:51

Wat het volk wenst, populisme.
Zo zat dat tog?

Red Leader | 29-07-11 | 19:35

"Volgens het ambtsbericht van de AIVD wilde de man naar Syrië reizen om zich aan te sluiten bij Al Qaida".
Zo'n Al-Qaida wannabee moet je niet aanhouden maar lekker naar Syrie laten gaan om daar zijn ding te doen. Wel even NL paspoort ongeldig laten verklaren.

Hei-kneuter | 29-07-11 | 19:21

Slivovic | 29-07-11 | 17:04
Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:05
Shalome | 29-07-11 | 17:07

Met schelden lossen jullie al deze complexe problemen op. Het ontwortelen van complexiteit van problemen is jullie vreemd; gewoon belachelijk maken, doodwensen, ridiculiseren en niet te vergeten elk genuanceerd geluid afdoen met oneliners als "linkse rakker" "van Jole" e.o..
Populisme is door de eeuwen heen gerijpt want het werkt; mensen een algemene mening opdringen en deze met slogans en oneliners voeden leidt tot een fenomeen wat Freud quote als "libidinal force of desire"; het creeren van group harmony door het creeren van haat die is gericht tegen alles wat buiten deze groep valt.. De jongste hantering van deze versie van populisme noem ik gemakshalve de Wilders-aanpak.

Kijk jullie eens kotsen, schelden en tieren, EUREKA, het werkt!!

Rafapaz | 29-07-11 | 19:02

Morgen staatie weer buiten in de regen.
Zonder gympen.
Als straf.
( politie was niet op de hoogte van het nieuwe pvda- manifest)

The eimer | 29-07-11 | 18:40

Heeft wel een hoog "hij maakt me voor .. uit" hou me vast voor er ongelukken gebeuren gehalte.

lidlbier | 29-07-11 | 18:24

Ik begrijp die man wel;beter 70 maagden aan m'n lul dan oud worden in Almere.

R.B.Scott | 29-07-11 | 18:13

@Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:47

Ja. Is ook beter. VrijMiBo-niveau.

En dat motten we gewoonweg niet willen.

Reinaert | 29-07-11 | 17:58

@Reinaert | 29-07-11 | 17:45
Wijsheid, Rein. Wijsheid.

We laten het erbij.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:47

@Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:43

Yup. Laten we het daar maar op houden en ons niet bezondigen aan speculaties betreffende het eiwitgehalte van die hulp en de bijbehorende financiële compensaties en omstreken.

Allemaal bijzaken. Hulp is hulp en komt uit een ... euhmm.. goed hart!

Reinaert | 29-07-11 | 17:45

@Reinaert | 29-07-11 | 17:23
In ieder geval vast wel iets met 'hulp'.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:43

Riseup | 29-07-11 | 17:13
Een drogreden.
Tja, ik wou nog de moeite nemen, maar laat het maar zo.
Hier kun je op Joop wellicht wat mee.

KeurMeester | 29-07-11 | 17:39

@Benderistic | 29-07-11 | 17:33

Graag. Maar dan wel in het nieuwe topic.

Daar smaakt het beter namelijk!

Reinaert | 29-07-11 | 17:38

Iemand een biertje?

Benderistic | 29-07-11 | 17:33

@Centauri | 29-07-11 | 17:26

Je zou maar gay zijn en opgescheept raken met tweeënzeventig bloedmooie voorbipsmaagden. Dan ga je dus echt wel met een touw naar zolder!

Duivelsch dilemma voor velen, als je 't mij vraagt!

Reinaert | 29-07-11 | 17:28

cucaracha | 29-07-11 | 17:27

ik loop ff met je mee

Centauri | 29-07-11 | 17:28

Jammer, stond op het punt om gefundeerd en scherp te reaguren, maar ik zie dat ik me aan moet sluiten bij de VrijMiBo; is ook een vorm van zelfdestructie

cucaracha | 29-07-11 | 17:27

Ach so, je denkt dat 'ie voorlopig alleen de kamelen mag poetsen en de geiten mag melken daar?

Reinaert | 29-07-11 | 17:16

Niet eensch denk ik, Rein.

Hij hebt die dieren alleen vast mogen houden terwijl zijn huisbaas zo'n beest een beurt gaft.

en hier in holland werd die met de neus tussen de tieten van zijn bombroedmoeder getrokken ....

enniewee ik kan me zo voorstellen dat 72 hemelse maagden dan je enige uitvlucht is in dit misserabele leventje van ze.

Centauri | 29-07-11 | 17:26

@Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:18

The Fonz zag dat toch als een soort van verlichtende ontwikkelingshulp?

Of ben ik abuis?

Reinaert | 29-07-11 | 17:23

@Slivovic | 29-07-11 | 17:10
Nouja, ik denk niet dat ze gedwongen werden om in het Anna Frankplatsoen in Eindhoven algemeen directeuren van de Lampjes af te zuigen.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:18

Zou die figuur ook verdacht worden van het jatten van koper?

Sjeng de helle | 29-07-11 | 16:59

Ja!

Om een paraplu te bouwen om Elnin tegen te houden.

Centauri | 29-07-11 | 17:17

@Shalome | 29-07-11 | 17:14

Ach so, je denkt dat 'ie voorlopig alleen de kamelen mag poetsen en de geiten mag melken daar?

Zelfs dat risico zou ik niet willen lopen. Voor je 't weet is het iemand die wel talent heeft en binnen afzienbare tijd een verschrikkelijke *boem* doet.

Better safe than sorry!

Reinaert | 29-07-11 | 17:16

Reinaert | 29-07-11 | 17:08


Zo snel gaat dat niet. Zo'n joch gaat eerst naar een trainingskamp.
Goed, volgevreten, verwend welvaartsterroristje met Nederlandse uitkering en bozenegermuziek op zijn iPod bevindt zich dan opeens tussen de woestijnse ijzervreters die kruisspinnen vreten, kamelenpis drinken en dorpelingen onthoofden nadat ze de vrouwen hebben verkracht.

Denk je heus dat zo'n Almeerse sufferd daar tegen op is gewassen en op zelfmoordmissie wordt gestuurd? Welnee.

Shalome | 29-07-11 | 17:14

KeurMeester | 29-07-11 | 16:41

We kunnen natuurlijk twisten over de definitie van terrorisme, maar waar we NIET over kunnen twisten is dat de hoeveelheid mediaaandacht en geld dat aan terrorismebestrijding uitgegeven word buiten alle proporties is als je het vergelijkt met het aantal doden dat door bliksem, pinda's, verkeersongelukken valt.

www.security.nl/artikel/28289/Pinda%27...

Riseup | 29-07-11 | 17:13

@Perun | 29-07-11 | 17:10

Als het gaat om iemand die op het punt stond zich aan te sluiten bij Al Quaida dan zal het toch echt niet om een weldenkende roomblanke Veluwsche zwartgesokte jongeman met baan, opleiding en jeugdpuisten gaan, of zou jij denken van wel?

De ene religekkie is de andere niet heur!

Reinaert | 29-07-11 | 17:13

@Perun | 29-07-11 | 17:10
Grote vreugde, hmmm, weet niet.

60+ reacties is wat pover.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:12

*vrouw

Slivovic | 29-07-11 | 17:11

@GS en de medereaguurders: Wij hebben geen idee hoeveel haatbaarden vroegtijdig "uitgeschakeld" worden. Ik wil het wel zeggen, maar dan moet ik jullie helaas...

funkyd | 29-07-11 | 17:11

Wacht even.. AIVD... moslim(s)... Grote reaguurdersvreugde...
Hoe zat het weer met die IKEA-Marokkanen in 2009 en die Somaliërs in maart 2011? Oeps

Perun | 29-07-11 | 17:10

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:05
Nu je het toch over dat gesis hebt... Een vriend van me heeft de theorie dat die Marokkaantjes in linnen witte broeken, merkkledij en kettingen die elkaar met smakzoen begroeten, sissen omdat ze wel weten dat geen normale rouw er op in zal gaan maar ze zo dan tóch erg geinteresseerd zijn in het vrouwvolk. Zou dit zo zijn? Overigens heet die vriend géén Geert.

Slivovic | 29-07-11 | 17:10

keer lekker met een kekke plak gerookte ham om de oren petsen

Toasty | 29-07-11 | 17:09

@Shalome | 29-07-11 | 17:04

Je méént het! Daarom schreef ik het dus ook zoals ik het schreef.

Voor het zelfde geld blaast zo'n debiel zich midden in een synagoge op, whatever. En daarom alleen al moet je 'm hier zien te houden, dan richt 'ie in elk geval geen schade aan.

Reinaert | 29-07-11 | 17:08

Rafapaz | 29-07-11 | 17:00


Welnee. Hollanders kotsten allang op dat islamitisch gepeupel met hun achterlijke gebruiken, hun wreedheden jegens familieleden, hun werkschuwheid en criminaliteitscijfers die door het plafond gingen. Al decennia voordat iemand ooit van de 'blonde roeptoeter' had gehoord.

Shalome | 29-07-11 | 17:07

Mede mogelijk gemaakt door personen als Cohen en Dibi.
Verder zet ik mijn vraagtekens bij de doelen van deze persoon.

KeurMeester | 29-07-11 | 17:07

@Slivovic | 29-07-11 | 17:04
Nee, Geert Wilders is direct verantwoordelijk voor spugende, sissende, meppende en stelende straatmarokkaantjes.

Rafapaz snapt dat.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 17:05

Reinaert | 29-07-11 | 16:57


Da's geen Palestijns gebied, vriend. Er wonen Israëlische Arabieren in Tel Aviv, maar die willen voor geen goud tussen hun Palestijnse 'broeders' wonen in Gaza. Noch in welk islamitisch gebied dan ook, for that matter.

Shalome | 29-07-11 | 17:04

Rafapaz | 29-07-11 | 17:00
Inderdaad. Het is dus níet de ideologie die ongelijkheid preekt ten opzichte van andersdenkenden, rouwende, homo's en joden, overgoten met gewelddadig sausje.

Slivovic | 29-07-11 | 17:04

Gewoon tegen buitenlanders aan blijven trappen, subjectief eenzijdig blijven informeren over "het probleem met buitenlanders" en "de islam" en dan behoren dit soort berichten mettertijd tot het verleden. Lol

Helaas is de bron van veel van deze haat de blonde roeptoeter waar men hersenloos achteraan holt..

Rafapaz | 29-07-11 | 17:00

@ spanarchist | 29-07-11 | 16:42
Hij zou zich ook permanent in de VS gaan vestigen. Maar dat ging dan niet door. Met de kennis van nu begrijp ik dat.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 17:00

Zou die figuur ook verdacht worden van het jatten van koper?

Sjeng de helle | 29-07-11 | 16:59

Ik zou zeggen, lekker naar Syrie/Irak laten gaan, goeie kans dat ie niet meer terug komt, maar in PVV-bolwerk Almere willen ze hier houden. Begrijp het niet meer.

louis6227 | 29-07-11 | 16:59

@Shalome | 29-07-11 | 16:55

Omdat die "Palestijnse gebieden" met een beetje pech midden in Tel-Aviv liggen. Dáárom hou je dit soort tuigh tegen. Onberekenbaar.....

Reinaert | 29-07-11 | 16:57

Dibi, zeg er eens wat van, Almere wordt gedemoniseerd!

ninjaterrorist | 29-07-11 | 16:56

vraagstaart | 29-07-11 | 16:50

Waarom laten ze een malloot die in de Palestijnse gebieden een aanslag wil plegen, niet gewoon zijn gang gaan? Who gives a crap.

Shalome | 29-07-11 | 16:55

Had hem lekker laten gaan... nu loopt die straks weer gewoon over straat.

XelaGBS | 29-07-11 | 16:54

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 16:45
Leuk om weer es terug te lezen. MT, juriste, toch smaakmakers van weleer.

Ashtrey | 29-07-11 | 16:53

@Eurotokkie | 29-07-11 | 16:43 Never shit on your own doorstep?

Ach, zolang Fawaz Jneid uit de Arabische staten getrapt wordt wegens zijn haatzaaiende preken en in Nederland met open armen ontvangen wordt en nog een paspoort krijgt als bonus, verbaast me niets meer.

vraagstaart | 29-07-11 | 16:50

Al Qaida bestaat niet. Al CIAda wel.

thispissesmeoff | 29-07-11 | 16:49

@Reinaert | 29-07-11 | 16:43 Ghehehe.....+veel . Widtvoet, de OBL van internet...

vraagstaart | 29-07-11 | 16:48

@Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 16:43
Met de kennis van nu lees je bepaalde tegeltjes ook heel anders: www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/04/...

Reaguurder + gristen + conservatief.

Hmmmm.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 16:45

Had hij soms die vliegtuigbom begraven?

mrfreeze | 29-07-11 | 16:44

@vraagstaart | 29-07-11 | 16:39

"Op een andere website schreef Fashudu al-Withaqsaid: 'O Allah, vernietig deze gebouwen met explosieven, hun auto's met boobytraps en hun mensen met sluipschuttersgeweren.'"

Yeah, Right: al-Withaqsaid. Widtvoet dusch. Alwéér!

Reinaert | 29-07-11 | 16:43

@spanarchist | 29-07-11 | 16:42
Niet alleen dat. Meneer ging voortaan ook SGP stemmen.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 16:43

vraagstaart | 29-07-11 | 16:39 | + 0 -

Idd denk je dat Al Qaida hun eigen kantoor gaan opblazen,ze kunnen hier gewoon hun gang gaan .
Soms wordt er een onbelangrijk iemand opgepakt maar
daar liggen ze niet wakker van.

Eurotokkie | 29-07-11 | 16:43

@ Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:38
Degenen, die het hardst schreeuwen, dat ze iets niet zijn, zijn het vaak juist wel. 't Is wat dat betreft net als - pak 'm beet - Arie Boomsma/Chiel Ottink en de herenliefde.

baba4oog | 29-07-11 | 16:43

Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:38
En nog pretenderen homo te zijn ook. Goede vondst, want moslims zijn nu eenmaal nooit homo.
(Terug naar Dbi-topic).

spanarchist | 29-07-11 | 16:42

Riseup | 29-07-11 | 16:36
www.cijfers.net/bliksem_01.html

Denk niet dat ik met cijfers hoef te komen over doden door terrorisme?!

Daarom is het verstandig dit soort blogjes eens te lezen en niet alleen politici na te papegaaien.

KeurMeester | 29-07-11 | 16:41

@Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:38 Weet je dat ik er in het begin met open ogen intrapte?

Het was dat-ie zo extra chagrijnig werd tijdens Ramadan, anders had ik 't nooit ontdekt.

De ondeugd.

vraagstaart | 29-07-11 | 16:40

@ baba4oog | 29-07-11 | 16:33
Maar ik moet het die Fleauxe nageven; die militante anti-islam houding was een uitstekende cover.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:38

@Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:27

Ali B ook en die is net vader geworden, dus dan snap ik wel dat-ie even wil ontspannen in een survivalkamp.

Biff Eagleburger | 29-07-11 | 16:37

Als ik die jihadist was, vroeg ik Spong.

Pierre de la Cloche | 29-07-11 | 16:37

gamb25 | 29-07-11 | 16:33 | + 0 -

Ja dat weten we , maar iedereen die zich bezig houd met terrorisme noemen we voor het gemak even Al Qaida.

Eurotokkie | 29-07-11 | 16:37

De kans dat je door een terroristische aanval om het leven komt is kleiner dan dat je door de bliksem geraakt word. Ik begin een beetje moe te worden van die overmatige aandacht voor terrorisme en haatbaarden van Geenstijl. Jullie lijken steeds meer op een propagandakanaal.

Riseup | 29-07-11 | 16:36

Wie heeft hem geronseld? Zijn hier meer cellen? Een Lone Woolf, zoals de heer Anders B. uit Oslo? Zet'm op AIVD, werk aan de winkel.

Pierre de la Cloche | 29-07-11 | 16:36

Al Qaida bestaat niet

gamb25 | 29-07-11 | 16:33

@ Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:27
En is idolaat van BMW's. Ladies and gentlemen . . . we got him !

baba4oog | 29-07-11 | 16:33

Nog ff en de baas van de AIVD heeft een nevenfunctie als ayatollah..

PierDrie | 29-07-11 | 16:32

Ja ze hebben een kantoor in Nederland maar in Almere wie had dit gedacht.

Eurotokkie | 29-07-11 | 16:31

Mooi, kunnen we weer kalmere

Wild_Turkey | 29-07-11 | 16:30

De radicaliserende werking van een PVV-forensengemeente.

Varese | 29-07-11 | 16:29

Fleauxe. Die woont in Almere.

Pa Cartwright | 29-07-11 | 16:27

@ Den Meester:
Total lol @ Bosma inladen

o)+ | 29-07-11 | 16:26

Geef hem levenslang Almere. Dat zal 'em leren!

James St John Smythe | 29-07-11 | 16:26

En als het gaat om absolute aantallen ("zoveel fanatieke moslims zijn hier niet"):

300.000 Mantsjoe's ("de Gouden Horde") regeerden 300 miljoen Chinezen. 1 fanatiekeling op 1000 goedwillende moslims; kun je je daar iets bij voorstellen?

vraagstaart | 29-07-11 | 16:25

Mja, dit krijg je dus met die Wilders die zijn mond niet kan houden.

Oorlogsretoriek, hè, dat nemen mensen zeer serieus. Vooral logicagedepriveerden, die je in Almere in vrij grote getallen aantreft.

Wordt het niet eens tijd dat iemand een keer iets over die Wilders zegt? Ik begrijp niet dat er zo weinig over die man wordt geschreven.

Art Vandelay Ultor | 29-07-11 | 16:25

Voor diegenen die denken dat het maar een enkeling is, en dat de meerderheid hier niet achter staat: die zwijgende meerderheid doet er niet toe.

hermanbenschop.wordpress.com/2007/07/2...

vraagstaart | 29-07-11 | 16:23

Iedereen weet toch dat Almere een groot PVV-bolwerk is en dat daar dus vanzelf terroristen tegen proberen te ageren?
"Bosma inladen" is niet voor niets een anagram van wijlen Osama bin L.

Den Meester | 29-07-11 | 16:23

Het kan in Almere!

Biff Eagleburger | 29-07-11 | 16:22

@James Lastig | 29-07-11 | 16:19

Al het maar laat in de middag is. Dan is 'ie wel mooi te laat voor de arabierische VrijMiBo in de moskee. Dat zal 'm leren!

Reinaert | 29-07-11 | 16:21

Wat een belachelijk logo. Zijn vast duizenden euro's voor betaald.

alexander2961 | 29-07-11 | 16:21

*storm glas water mompelt*

zooishettoch | 29-07-11 | 16:21

Maar voor zover blijkt uit dit verhaal heeft hij nog niks gedaan?

vetkleppert | 29-07-11 | 16:20

Hij is, naar verluid, in een snackbar opgepakt.

James St John Smythe | 29-07-11 | 16:20

Poldertaliban.

Steek dan ook geen vingers in dijken! Dan krijg je dat!

Gewoon dat water lekker laten stromen. Annemarie weet er van.

Reinaert | 29-07-11 | 16:19

Kopje thee, een keertje foei roepen en een D66 rechter laat 'm vanmiddag nog vrij.

James Lastig | 29-07-11 | 16:19

In Almere worden ze tenminste opgepakt.

Generaal P. | 29-07-11 | 16:18

Nee joh, dat kan helemaal niet. Volgens links is er geen islamitisch gevaar. Alles is de schuld van Wilders. De zaken nu niet moeilijker gaan maken dan ze zijn hé dat snappen die simpele zielen niet.

StijlvolRechts | 29-07-11 | 16:18

Laat je in Almere tot de Jihad bekere

Nacho_Vidal | 29-07-11 | 16:17

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl