Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Mocromoeders over Gouds kansenjeugdfilmpje

nmfietsvriend.pngOpvoedmix.nl is de nieuwste subsidiespons uit de koker van Marokko.nl. Een site voor Marokkaans-Nederlandse ouders die zich 'vaak niet thuis voelen bij de reguliere opvoedingsondersteuning' (???). Goed. Uiteraard staat de zaak weer vol met islamitische richtlijnen en shit, maarrr de betrokken gemeentes hebben daar niks mee te maken hoor! Die gaan alleen over het seculiere gedeelte ('Je kan en mag in Nederland homoseksueel zijn'). Scheiding tussen kerk en staat enzo. Rrright. In het forum is het inmiddels al een educatieve drukte van belang en de Marokkaanse moeders gaan nu al dagen volledig los op het Goudse kansenjeugd-filmpje. En dat is altijd interessant. Enkele opvoedkundige suggesties uit de betreffende thread: "Voor straf zou elk van hun in een blanke stad gedumpt moeten worden met veel Lonsdale jongeren ergens in een boeren gat. Zodat ze het zelfde gaan ervaren als dat arme meisjes op die fiets." Ok, leuk verzonnen. En wat te denken van deze: "Die moeders zitten de heledag met de buurvrouw te roddelen over andere mensen, de vader zit de heledag te stinken in een theehuis of zit te roddelen in de kantine van de moskee over andermans kinderen....en waar zijn hun kinderen??? ik walg van dit soort gezinnen bah bah bah." Ehhh, houden we het een beetje genuanceerd aub? "Zulke kinderen moet je zo hard slaan dat ze 7 weken niet meer kunnen lopen of nog beter.. kinderbijslag van zulke ouders voor 1 periode afpakken." Nou, nou... "Deze kinderen verdienen een goede mishandeling stelletje idioten." Ho, orde, orde! Zo wordt het natuurlijk nooit iets met Nederland.

Reaguursels

Inloggen

gozahtje | 09-02-11 | 16:41
Hoezo zou mijn zoon bij de ME gaan?
Die jongen is bezig voor scheepstimmerman.....
Nee het gaat over het feit dat ie mijn en dijn kent en bereid is om mensen die in t nauw komen te hulp te schieten (figuurlijk, anders begin je weer!)
En die ouders.... ach we weten t al he?
Die uitkeringen behouden ze en verder dan een gesprekje zal t niet komen....
Denk dat idd ook daar de problemen liggen!

lilluke halve hoan | 11-02-11 | 17:29

Het zou goed zijn als er vanuit de marokkaanse gemeenschap zelf een soort ´´knok ploegje´´ wordt samen gesteld die rot jochies op straat de les leest! Dit gebeurt ook al wel maar zou veel meer moeten gebeuren.. Die kids hebben nu vaak niets om tegen op te kijken en hebben daarom geen ontzag en nergens respect voor. Door wat oudere (spotschool) marokkaanen op straat zetten die de boel in de gaten houden en ook echt ''hard'' ingrijpen tegen baldadige jochies, dwing je respect af.. Die kids zullen daar zelf ook gelukkiger van worden, want niemand wordt gelukkig als die nergens geen respect voor heeft.. Het is een kind eigen om de grenzen op te zoeken, als ouders door wat voor reden dan ook die grenzen niet aangeven, moeten die op een andere manier aangegeven worden.. Dat is de kern van de zaak, niets anders..

Robertski | 10-02-11 | 17:00

Kennelijk wacht Gouda niet meer op haar grote leider Cornelis en lost haar problemen zelf op. De kansenjongere die prominent in beeld kwam schijnt ook te zijn "lastiggevallen"; iets met ribben en ziekenhuis of zo....
De kansenjongeren zijn overigens ook herkend door medeleerlingen van de Goudse Waarden.

Sisyfus | 10-02-11 | 13:16

Toch gek dat de politie het eerst over hard aanpakken had. Nu blijkt dat die meisjes na het verhoor zo naar huis konden gaan. Ze hadden ze beter een paar nachtjes in een cel zonder sanitaire voorzieningen kunnen houden. Paar dagen zwemmen in eigen uitwerpsellen had ze misschien aan het denken gezet...

Shoxxie | 10-02-11 | 11:16

lol "...... GEEF ze een cursus" (in tweet) De tijd van geven is wel voorbij ofzo?

Canis Spurcus | 10-02-11 | 10:14

Auwwoer het gaat echt slecht met Nederland:@ Er gaat geen dag voorbij zonder dat je iets in het nieuws of op internet leest /ziet over HUN. En maar weer geld geven voor die kansarmejongeren en maar wijken proberen veilig te maken. Sure niet dus dat gaat nooit of the never gebeuren, zoals ze er nog zijn.

Nonnevot | 10-02-11 | 10:14

Wat me opvalt aan het filmpje is dat het belaagde meisje met een schooltas aan de schouder achter haar fietje aan moet,wat die morokkaantjes dus niet doen,omdat ze niks beter te doen hebben.
Ik heb dus nog nooit een ... morokkaan met een schooltas zie lopen,vechten doen ze in een groep tegen 1 persoon,maar naar schoolgaan in een groep doen ze niet.
het zijn laffe stakkers! die gebruik maken van het nederlandse volk!!!!

martijn2347 | 10-02-11 | 10:07

moet er weer soepsidie komen .

mamma5506 | 10-02-11 | 09:48

tering he met weer dank aan vies smerig kut links zooitje

mamma5506 | 10-02-11 | 09:48

@Xandrino

ik heb zelf ook wel gedacht dat mensen die zich omdraaien laf zijn,
maar ik kan na het wonen in zo'n prachtwijk me heel goed voorstellen dat mensen zich er niet mee willen bemoeien.
ik kwam te wonen naast een boom van een kerel een goede gast maar altijd klagen over de kansen jeugd in de wijk die met 80 km/u door de straten reden waar kinderen aan t spelen waren, drugs verkochten, de boel sloopten en tot diep in de nacht herie schopten in de straten,
toen ik hem vroeg waarom hij hier dan niets tegen deed was zijn antwoord "heb ik gedaan maar heb daardoor een tijdje doorgebracht in t ziekenhuis omdat ik ondervonden heb dat OOK IK NIETS begin als ze met tien man beginnen te slaan en blijven schoppen zodra je op de grond ligt.
daders wonen in de wijk maar zijn nooit gepakt,ik kom ze nog dagelijks tegen en dan lachen ze naar me en maken zo'n handgebaar naar hun keel.
ik dacht dat dit waarschijnlijk lichtelijk overdreven was ( zou zelf ook niet bekennen dat ik door twee van die gastjes te grazen was genomen)
maar het zelfde gebeurde mij een aantal weken later,
ik laat me niet snel intimideren, maar als je snachts op je werk gebeld word dat je voordeur in brand staat waar boven je pas geboren zoontje ligt te slapen,
ga je echt wel anders denken.

ghosthunter | 10-02-11 | 09:31

@Xandrino | 10-02-11 | 08:27
Als jij doodgeschoten wilt worden of door 18 marokaantjes doodgeschopt of gestoken wilt worden gaat je gang.
Ik grijp altijd in, als ik dit zie, maar met meer dan 18 van die rifmegolen doe je weinig, zeker als broers en neven om de hoek in hun beamertjes en afgenaaide mercedessen wachten, tot een blanke hond hun neefjes iets aandoet.
_
En ja, verder zijn er veel laffe mensen in NL, maar zelfs de lafste nederlander haalt het niet bij de lafheid van deze schijtmarokaantjes.

Creaguurder | 10-02-11 | 08:58

@Xandrino | 10-02-11 | 08:27
Islam is niet slecht. Berbers met bondkraagjes zijn slecht. En ze zijn altijd minimaal met zijn 10-en (zie ook filmpje). Stel je nou serieus voor dat je als eenling daar iets tegen zou moeten doen?

The_Master_Bear | 10-02-11 | 08:40

Weet je wat zo mooi is? De mensen op straat die dit vaak zien, staan maar de kijken en doen geen reet. Om vervolgens op internet te reageren hoe slecht de islam niet is etc... maar oh wee als er op straat iets gebeurt, kijken en snel doorlopen. Typische mentaliteit.

Xandrino | 10-02-11 | 08:27

@robertski

ik ben de laatste die zal beweren dat de nederlandse jeugd lieverdjes zijn,
tuurlijk hoort groepsgedrag bij het opgroeien,
maar over t algemeen gaan deze groepen jongeren altijd een stukje verder,
Ja een draai om hun oren zou ze mischien leren,
maar dat is nu net het probleem,
dat gebeurt thuis niet, de jongens worden thuis voor dit gedrag buiten niet gestraft ,
wat hun moeders hier ook van vinden, want paps zegt gewoon is buiten gebeurt dan is politie verantwoordelijk voor de straf,en ook dit zal niet gebeuren, want hard aanpakken zoals politie gouda belooft kunnen ze niet waarmaken.want hoe ons bloed ook gaat koken van het zien van de beelden,iets strafbaars waarvoor je ze kunt straffen zal er niet gevonden worden.
kijk naar de groep in het filmpje, hoeveel van die jongens staan duidelijk met gezicht in beeld?
en dan hebben ze toch nu alleen die twee meisjes die erbij waren gevonden?
waarschijnlijk omdat ze door hun eigen ouders naar het buro zijn gebracht,
want de meisjes ja daar zijn ze wel streng voor.
@BMNapsema
is t je trouwens opgevallen dat het meisje na 25 sec na van dr fiets te zijn gevallen haar eerste trap van achteren krijgt?
normaal tiener gedrag?
je gaat mij toch niet vertellen dat jij je daar ook schuldig aan hebt gemaakt in de jaren tachtig?
in mijn beleving en opvoeding zijn vrouwen heilig en daar blijf je met je poten vanaf,zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen(waar ze trouwens erg goed in zijn:-)

ghosthunter | 10-02-11 | 07:45

En over 'fatsoenlijke opleidingen' wil ik al helemaal niks horen. Dit soort shit komt ook voor op Etan College. Misschien wat beter verborgen, of anders verpakt, maar net zo associaal.

BMNapsema | 10-02-11 | 05:20

Ben het eens met Robertski.
Ik heb dit soort dingen ook meegemaakt toen ik op de middelbare school zat, in de jaren 80. Treiteren, vechten en schelden, tieners kunnen er wat van.
De gangmakers moeten worden aangepakt natuurlijk. Maar laten we nou niet doen alsof dit een nieuw verschijnsel is, ingevoerd door 2de generatie immigranten.
Is iedereen hier ineens collectief zijn middelbare schooltijd vergeten?

BMNapsema | 10-02-11 | 05:15

Verplicht steriliseren bij de geboorte.

The_Master_Bear | 10-02-11 | 00:49

@ghosthunter

Zie je goed! Nartuurlijk zie je groeps gedrag, dat zie je wel vaker bij kinderen, ongeacht afkomst of geloof. Vaak begint het onschuldig en meestal eindigt het ook zo. Soms loopt het idd uit de hand, dat is meestal te wijten aan één jongeren die dan te ver gaat.. Sommige andere jongeren gaan als reactie daarop ook te ver, dat is groeps gedrag, grensen verleggen.. Dan loopt het uit de hand zoals je hier zag op dit filmpje.. Ik ontken ook niet dat sommige kinderen daar te ver gingen en daarvoor ook straf moeten krijgen.. Maar wat sommige van jullie er allemaal bij halen is hier niet relevant lijkt mij.. Het is nml een kinder ding. Heel dat gedoe om marokkaanse jongeren is voor t merendeel een kinder ding, het zijn veelal kinderen die de straat ''terroriseren''. Die kids moet je keihard aanpakken. Maar dat gegeven alleen maar aangrijpen om die hele bevolkings groep als een gevaar te zien werkt nartuurlijk niet! Nee, een draai om de oren zal ze leren, respect! Wat Wilders b.v. doet is dit kattekwaad gebruiken om zijn eigen vreemde ideeen kracht bij te zetten.. Dat vind ik ook het kinderachtige eraan, zo van: zie je wel! het zijn allemaal slechterikken..!

Zie niet wat je ziet, maar zie wat het is..

Robertski | 10-02-11 | 00:30

@Robertski

ik zie ik zie ik zie wat jij niet ziet en t is.......
een groepje dat aan t keten is met sneeuwballen,
ik zie een meisje dat waarschijnlijk van school komt omdat er nog meer voor en achter fietsen met schooltassen,
ik vraag me dus af waarom die groep al op straat is(hoeven die niet naar school?)
ik zie een geinponem een meisje te grazen nemen,wat mischien ook nog als kwajongensstreek beoordeelt kan worden,
maar wat direct daarop gebeurd bevalt me niet,
als wilden springt direct de hele groep eromheen omdat ze weten dat dit als intimiderend word gezien en angstaanjagend.
ik zie een meisje vechten om haar fiets omdat ze niet weer thuis kan komen zonder,
ik zi maar hoor vooral de geinponem roepen dit kan er dus gebeuren dit kan er dus gebeuren,
wat duidt dat dit dus kan gebeuren telkens als je langs mij af fiets blanke hoer!!!!

maar mischien zie ik en hoor ik t verkeerd,
dat kan ik ben ook niet perfect

ghosthunter | 09-02-11 | 23:58

Laat die kinderen toch spelen!
Als dit alles is wat die kids verkeerd doen, valt het allemaal nog wel mee..!
Dit heeft verder ook niks met moslim terrorisme of geloof te maken..
Door te relativeren en alles in de juiste context te plaatsen kun je beter zien wat er zich nou werkelijk afspeelt..
Zien we hier een extremistische criminele moslim organisatie die een aanval uitvoert op onze westerse democratie en haar burgers?! ..
Of zien we wat kwa jongens met sneeuwballen gooien en ééntje die dat meisje d'r fiets afpakt?!
Ik denk het laatste, en ik denk dat vele van jullie dingen zien die d'r niet zijn..

Dus, gewoon schoolpleintje laten vegen en zand erover.. next!

Robertski | 09-02-11 | 23:45

noem mij een blanke stad

Fred Janssen | 09-02-11 | 14:29

CULEMBORG!!!!!

brave` | 09-02-11 | 23:31

Rafapaz
tja ,
ik kan enkel zeggen dat ik maar een paar van die opmerkingen heb gezien die mij ook wel storen maar niet echt raken,
ben zelf namelijk ook een emigrant (native american) 30 jaar geleden naar nederland gekomen,
ben in die 30 jaar nooit benadeeld of gediscrimineerd door de autochtone nederlander,
wel door onze finse medelander en dan wel door de groep van 15 tot 30 jaar,
ook mijn kinderen zijn door die groep continu t slachtoffer,
want volgens finnen lijken wij op chinezen (tja die hebben ook zwart haar)
en moeten wij maar terug naar ons eigen land en stinken mijn kinderen naar loempia's,en moeten ze maar geïntimideerd bedreigd en geslagen worden,
kijk als dit incidenten zouden zijn en dan ook nog door verschillende culturen in onze multiculturele samenleving, zou ik ook zeggen vooruit,
maar die dingen gebeuren enkel door onze finse vrienden,
als mijn grootvader nog zou leven had hij gezegd "that moslim makes a good scalp"
maar zoals van mij verwacht werd toen ik hier naar toe kwamheb ik me aangepast,
nu de finnen nog.

ghosthunter | 09-02-11 | 23:29

@Rafapaz | 09-02-11 | 23:00
Bekijk item op Pownews over wandeling in Nieuw-West in Amsterdam morgen even op uitzending gemist: www.powned.tv/programmas/pownews.html
Daarin zul je een aantal "landverrijkers" de Hitlergroet zien brengen en kankerjoden horen roepen. "Mensen" die zich zo ernstig misdragen; openlijk racisme tegen Joden, mogen geschoffeerd worden. Sterker nog ze moeten vervolgd worden.

doenormaal! | 09-02-11 | 23:22

Widukinn | 09-02-11 | 20:33
ghosthunter | 09-02-11 | 21:47
Lees eerst eens wat voor schandalige reacties die heren hier opschrijven voor je een razzia tegen mij begint. Daar is geen enkele nuance in te bespeuren, je noemt je medemens toch geen zandneger of aap. Boven dat soort stakkers voel ik me en ik hoop jullie ook, inderdaad verheven. Hebben we nog niet genoeg lessen geleerd t.a.v. het schofferen van anderen op basis van huidskleur of geloofsovertuiging?! Triest dat jullie in de bres springen voor dat soort lui..

Rafapaz | 09-02-11 | 23:00

@zeiksmurf | 09-02-11 | 22:09
Laat ze dat dan eens luid en duidelijk aan heel Nederland laten zien en horen.

doenormaal! | 09-02-11 | 22:14

ehm, de echt hardwerkende ingeburgerde marokkanen kunnen dat tuig wel schieten, heb ik van een aantal zelf mogen vernemen. Die vinden Geert nog een mietje.

zeiksmurf | 09-02-11 | 22:09

@Rafapaz

tuurlijk kan je iemand lekker pakken op zijn nederlandse taal fouten,
is mischien leuk, kan je iemand lekker uitlachen,
maar als je t mij vraagt kan je beter een taal achterstand hebben dan een sociaal-humanistische achterstand

ghosthunter | 09-02-11 | 21:47

ik moet zeggen dat ik de meeste reactie's daar redelijk positief vind... als ze dat tuig nou ook eens daadwerkelijk zouden aanpakken zou de overlast een stuk minder moeten zijn

h28 | 09-02-11 | 21:32

Die moedertjes doen wel een beetje zielig hoor. sommige milfjes zou ik wel willen vol blaffen

natte wc rol | 09-02-11 | 21:15

Rafapaz heeft een uitmuntende opleiding genoten, en is daardoor ver verheven boven het plebs! Dat zie je vaker bij mensen die de eerste generatie zijn die een fatsoenlijke opleiding genoten hebben. Is meestal opassen geblazen voor de omgeving als de werkelijkheid de fantasie inhaalt bij dat soort figuren!

Widukinn | 09-02-11 | 20:33

Rafapaz | 09-02-11 | 19:50

Het zal mij echt worst zijn wat je ervan vindt. En naar mijn medemens refereren? Waarschijnlijk jouw medemensen en niet de mijne. Vergeet Jolande Sap niet rood te vinken als je gaat stemmen.

Geitekeutel | 09-02-11 | 20:08

Semper Pecunia | 09-02-11 | 19:58
Als ik een moslimama zie of spreek dan constateer ik in 99% van de gevallen gebrekkig Nederlands. Als ik dan vervolgens de comments op dat forum lees dan begint bij mij grote twijfel te ontstaan over het feit of dat wel daadwerkelijk moslimama's zijn en niet gewoon jongeren die hun mening geven.

gozahtje | 09-02-11 | 20:07

-buurt

doenormaal! | 09-02-11 | 20:05

@Rafapaz | 09-02-11 | 18:22
Misschien moet je zelf eens in zo'n kansenbuurt buurt gaan wonen als je een autochtoon bent. Dan begrijp je het wel...

doenormaal! | 09-02-11 | 20:05

@Rafapaz | 09-02-11 | 19:50
U bent rijp om Imam te worden. U ploft van arrogantie, woede en opruiende aversie en u schreeuwt lelijke dingen over Nederlanders.

doenormaal! | 09-02-11 | 20:02

Kijk! Dat zijn de echte Islamieten. Zo mogen er van mij best meer komen. Die zijn tenminste lekker duidelijk en niet van het pappen en nathouden! Opvoeden die koters!
+1 voor de moslimmama's

Semper Pecunia | 09-02-11 | 19:58

De La Puerco | 09-02-11 | 19:30
Kreeg ooit eens de vraag van een Egyptenaar uit Egypte, of dat beviel, die achterbuurt van hun, nu bij ons, die hun graag kwijt wilden.

En dan onze andere prijswinnaar, Geitekeutel | 09-02-11 | 19:34:
Wordt de buurman belaagd en ziet hij het, dan trekken we gewoon de deur dicht. Maar..... nu wordt hij zelf belaagd. Dan verwacht hij dat iedereen voor hem in het strijdperk treed. Deze mentaliteit is orde van de dag.

Lees nu jullie eigen zinnen eens terug, verwachten jullie dat iemand dit begrijpt? Begrijp je die zin zelf? Weet je, dat ik in groep 8 zulke zinnen produceerde? Op die leeftijd kan een gemiddelde leraar daar nog wel smakelijk om lachen.. Hier heb ik ogenschijnlijk met volwassen medemensen van doen.

Het is zo stuitend, dat iemand die niet eens zijn eigen taal beheerst, claimt dat "zijn" land wordt aangevallen en met niet mis te verstane bewoordingen naar zijn medemens refereert (e.g. aapjes, zandnegers). Als iemand op dit niveau van beschaving zit, dan zijn jullie het wel.
Ga je eerst zelf eens ontwikkelen, voor je kritiek uit op een ander.

Rafapaz | 09-02-11 | 19:50

@De La Puerco | 09-02-11 | 19:30
Dat verklaart e.e.a. inderdaad. Daarom: terugsturen. Wij hoeven de rotzooi van een ander niet.

doenormaal! | 09-02-11 | 19:49

De La Puerco | 09-02-11 | 19:37

Zit ik toch waarschijnlijk in de verkeerde provincie en stad. Hier meppen de aapjes er op los.

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:41

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:34
Jammer, dat de 'sterke arm van de wet' aka de politie in de randstad ze beschermt.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:39

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:34
In de provincie geen probleem hoor, gewoon weer ouderwets aapjes meppen in het weekend.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:37

Deze zandnegers zijn niet meer te stoppen, ik zie het bijna elke dag gebeuren. De enige remedie hiertegen zijn de Nederlanders zelf. Ze laten tegen zich aanpissen, spugen, schelden enz. Maar wat doen ze ertegen niets. De Nederlander is een watje geworden en is mensenschuw geworden. Wordt de buurman belaagd en ziet hij het, dan trekken we gewoon de deur dicht. Maar..... nu wordt hij zelf belaagd. Dan verwacht hij dat iedereen voor hem in het strijdperk treed. Deze mentaliteit is orde van de dag. Als alle Nederlanders gewoon opkomen voor zichzelf en voor zijn buurman loopt het waarschijnlijk anders af en zullen dit soort raddraaiers zien dat er niet valt te spotten met hun. Helaas zal dit nooit gebeuren.

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:34

Rafapaz | 09-02-11 | 19:10
Joehoe, meneer de Neerlandicus, wo best du bleben. Ontstellende looser.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:32

Alle vervelende jongens uit Gouda voor straf een weekje naar ome Paul...

bitterpete | 09-02-11 | 19:31

doenormaal! | 09-02-11 | 19:17
Kreeg ooit eens de vraag van een Egyptenaar uit Egypte, of dat beviel, die achterbuurt van hun, nu bij ons, die hun graag kwijt wilden.

We hebben ons er in gespecialiseert, om het minste van het minste uit de meest verwerpelijke landen hier naar toe te halen en te voorzien van een uitkering. Dat was misschien niet zo slim.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:30

jaap1423 | 09-02-11 | 19:23
U heeft wat tegen marokkanen, neem ik aan. U weet wel, dat u dan dom en slecht opgeleid overkomt, volgens meneer rafadinges.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:25

Deze "mensen" kunnen niet meer bijgestuurd worden Als ze dood zijn heb je er geen last meer van.

jaap1423 | 09-02-11 | 19:23

Rafapaz | 09-02-11 | 19:10
Mij ontgaat uw gebruik van het woord nationalistisch, u wilt wel zo vriendelijk zijn mij dat te expliceren.

Uiteraard ben ik ook erg geinteresseerd in uw motivatie, omtrent uw verdenking van mijn slechte beheersing van de Nederlandse taal.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:19

Mijn god, die website. Stop. Echt telegram stijl. Stop. Echt vervelend om te lezen. Stop.

loerelau | 09-02-11 | 19:17

Die vrouwen en die moeders weten hoe het hoort. Het tragische is dat zij niets te zeggen hebben. Mannen bepalen de regels in de Marokkaanse en Islamitische cultuur. Helaas... Dit is dan wat je krijgt: loslopend tuig. Geef vrouwen de macht en de wereld is een veel betere plek. Daarom is het zo enorm belangrijk dat we in Nederland wonende moslims dwingen om te emanciperen. Dat zal een hoop ellende schelen. En hoe doen we dat??? Om te beginnen weg met de schotelantennes. Weg met de moskee of strenge controle op wat daar gezegd wordt en verplichte cursus "emanciperen dat kun je leren" voor alle allochtone mannen en vrouwen. Bovendien hebben deze moeders gelijk wanneer ze zeggen dat deze jongens uit het filmpje een flink pak slaag verdienen. Want dat hebben ze blijkbaar nodig om een beetje verstand in hun hersens te krijgen.
Blijf ik toch zitten met de vraag hoe het komt dat ikzelf en het grootste deel van de Nederlandse jeugd zich nooit zo ernstig en in grote getale heeft misdragen...?
Ik en een heleboel anderen, die zich tijdens hun jeugd keurig hebben gedragen, zijn nooit geslagen. Hoe voeden de Berbers in hun thuisland kinderen dan op? Ook niet? Trappen ze daar ook zoveel rotzooi?? Vragen, vragen..

doenormaal! | 09-02-11 | 19:17

zei...

An die ARBEIT | 09-02-11 | 19:15

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 18:11
Juist ja, jij zij dat vanmorgen al, voor dat ook maar iemand het er over had gehad.

Ik zal genieten van de radiostilte.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 19:15

Eliminatie een oplossing?

Dulf | 09-02-11 | 19:13

Besnijdenis is binnen de Islam belangrijk voor de rituele reinheid van jongens.
Als je je zoontje laat besnijden betekent dit dat hij lid van de religieuze moslim gemeenschap wordt.
.Boudt | 09-02-11 | 19:06

Ik vind besnijdenis ook erg belangrijk, 1 op de tien gaat een beetje fout en de betrokken hufter plant zich dan in ieder geval niet meer voort.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:12

De La Puerco | 09-02-11 | 19:00
Natuurlijk val ik je aan, ik zou niet eens nationalistisch durven reage(u)ren met jouw niveau Nederlands, dat kan immers niet anders als ironisch worden opgevat.

Rafapaz | 09-02-11 | 19:10

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:03

Ik betaal ook belasting en ik krijg er ook niets voor terug, behalve dan een steeds verder criminaliserende maatschappij. Ben het niet met alles eens van de PVV, maar ik zie geen enkele andere mogelijkheid, qua stemmen, om NL een beetje normaal Nederlands te houden.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:09

Doc Damage | 09-02-11 | 18:56
Je bedoelt MIDNILF's (mothers i do not like to fuck), neem ik aan.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:04

De La Puerco | 09-02-11 | 18:56

Excuus geaccepteerd. Tip: voordat je weer van dit uitspraken doet, mensen doet dit niet voor niets. Er is altijd een grondslag voor dit soort dingen. En ja, ik ben extreem rechts. Daar hebben de laatste regeringen die we voor deze hadden wel voor gezorgd. Gelukkig zit er nu een regering die er eindelijk korte metten mee maakt (hoop ik).

Geitekeutel | 09-02-11 | 19:03

Rafapaz | 09-02-11 | 18:57
Kennelijk geen argumenten meer en dan overschakelen op de boodschapper aanvallen, typische linkse reflex. Zielig.

De La Puerco | 09-02-11 | 19:00

De La Puerco | 09-02-11 | 18:30
Gast, je kan niet eens Nederlands schrijven. Je schrijft twee zinnetjes repliek en die barsten van de spel- en stijlfouten en dan verwacht je dat ik met jou inhoudelijk in conclaaf ga?

Je kan je beter eerst met je eigen ontwikkeling gaan bezighouden in plaats van die van ons land, daar is voor jou meer winst te behalen.

Rafapaz | 09-02-11 | 18:57

Haha, nah wel +1 voor de boze mocro milfjes op dat forum!

Doc Damage | 09-02-11 | 18:56

Geitekeutel | 09-02-11 | 18:46
Ik bedoelde het licht ironisch hoor, ik ben het echt helemaal met je eens.

Ik ben zelf ook diverse malen slachtoffer geweest van onze marokkaanse 'vrienden'.

Mijn vrouw doet haar sieraden uit, voordat ze om boodschappen gaat, mijn zoon gaat naar een sportschool, be prepared.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:56

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 18:43
Uiteraard liggen zaken veel complexer en er is niet 1 oplossing, er zijn wel vele deel oplossingen/instrumenten en het lijkt mij, dat men echt eens alles uit de kast moet halen. Dat is ook vooral van belang voor de betrokken groep. De wal keert het schip, waarom die wal opzoeken ?

De La Puerco | 09-02-11 | 18:48

De La Puerco | 09-02-11 | 18:38

Dit noem jij extreem. Ik zal maar niet vertellen wat ze met haar wilde na haar geschopt en geslagen te hebben. Gelukkig kon ze wegkomen en haar vriendin hebben ze met z'n zessen verkracht. Trouwens mijn opleiding is niet laag, hoog zelfs en mijn IQ is rond de 130. Waarschijnlijk heb jij geen kinderen en zeker geen dochter. Mocht je die wel hebben dan ben je geen vent als je je dochter zo laat behandelen. Van de rechtstaat in Nederland heb ik al jaren geen hoge pet meer van op.

Geitekeutel | 09-02-11 | 18:46

De La Puerco
Uitkering/kinderbijslag inhouden kan een instrument zijn.
Niet zaligmakend en niet alomvattend.
Zo te horen zijn taakstraffen in de publieke ruimte een schot in de roos!
Wel leuke Vlaamse uitdrukking!

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 18:43

selfservice | 09-02-11 | 18:38
SIC.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:42

thispissesmeoff | 09-02-11 | 18:35
Het is een symptoom van het socialisme (iedereen arm, op basis van jalouzie stemmen ronselen), maar dat is wijdverbreid hoor, ook daar waar u zit.

Je buurman heeft een grotere auto, dat moest eigenlijk niet kunnen is gewoon een stemmentrekker.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:41

Mmmmm,wel goed ingeburgerd die marokkaanse moeders met die selectieve verontwaardiging, 'hun kinderen doen zoiets niet',zolang de jongentjes de prinsjes van het gezin blijven die alles mogen en doen terwijl hun zusjes wel worden opgevoed zal het zo blijven,de volgende generatie ettertjes staat te trappelen om deze boefjes weer op te volgen,ik woon in zo'n wijk in 020-noord.
Marokkaans jongetje werd vorige zomer getikt door een surinaams ventje,moeder komt verhaal halen en schreeuwt luid en duidelijk tegen dat ie die voortaan die blanke kinderen moet pakken omdat wij buitenlanders zijn.......
Die vrouwen zijn veel feller over ons 'kaasies' zoals wij genoemd worden op marokko.nl....... kansloos volk.

selfservice | 09-02-11 | 18:38

Geitekeutel | 09-02-11 | 18:34
Is natuurlijk wel een beetje extreem, oog om oog en zo, dat kan natuurlijk niet, dan lijk je extreem en laag opgeleid.

Gewoon na ieder incident het gezinsinkomen verlagen.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:38

borderlijntje | 09-02-11 | 18:32
Zodra iets of iemand op subsidie-geld draait, haak ik af.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:35

Ach, Nederland. Nederland heeft terminale leukemie. Daar doet geen SP-ertje of PVV-ertje meer iets aan. Dag Nederland; het waren fijne jaren samen.

thispissesmeoff | 09-02-11 | 18:35

Ik denk dat de ouders van dit meisje dit zelf op moeten knappen. Mijn dochter heeft dit ook meegemaakt enkele jaren geleden. Remedie: ik heb er zelf voor gezorgd dat ze haar nooit meer lastig hebben gevallen. Aangifte is zinloos, enige remedie is oog om oog, tand om tand.

Geitekeutel | 09-02-11 | 18:34

Die site opvoedmix.nl moet weg. Die zgn "interculturele opvoedondersteuning" laat alles wat ziek en slecht is aan moslimopvoeding overeind en doet dus niets aan integratie. Dus hetzelfde als handenweigeraars om de openbaarheid van onderwijs te onderstrepen; gescheiden loketten anders komen ze niet en ga zo maar door. Miljoenen belastinggeld gaat daarheen vrienden. Om ze in hun eigen cultuur op te sluiten.

borderlijntje | 09-02-11 | 18:32

Rafapaz | 09-02-11 | 18:22
De sharia schrijft dat toch voor ?

Wat mij treft, is, dat u rechts (als in niet links), weer extremistisch en dom en slecht opgeleidt vindt, i beg to differ.

Uw knuffelbeleid faalt al weer 40 jaar, realiseer u dat eens, zero tolerance werd nog nooit geprobeerd, wellicht werkt het, laten we dat eens (tijdelijk) proberen.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:30

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 18:11
Die rifapen lijken wel wat op politici, met 'het is pas fout als je betrapt wordt'.

Een oud Vlaams gezegde luidt, de wereld draait om de geldzak en de klootzak.

De libido onderdrukken is geen overheidstaak, maar de gezins uitkeringen verlagen na iedere fout van een gezinslid, lijkt me een probate, zelfs eerlijke, methode.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:24

En de GeenStijlers zijn inmiddels ook op het forum aan het reageren:

marokkanen en pvda-ers beweren altijd dat het maar enkelen zijn.
waarom beginnen we dan niet met het afschieten van die paar enkelen?

dan verdwijnt het probleem toch...
leipo6 | 09-02-2011 14:19 uur

Dit blog trekt steeds meer laagopgeleid, extreem-rechts tuig aan, wat een trieste reactie..

Rafapaz | 09-02-11 | 18:22

gozahtje | 09-02-11 | 18:08
Eens. Schaf de uitkeringen af en iedereen heeft het te druk om rottigheid uit te halen.

Helaas is het geven van uitkeringen al sinds de Romeinen de methode om kiezers te kopen.

De La Puerco | 09-02-11 | 18:16

Citateb An die ARBEIT | 09-02-11 |
18:01
" De problemen in de opvoeding van veel Marokkaanse jongeren ligt bij de Islam."
14:46
'Ik zie eigenlijk nog niemand die het op Islam gooit, dat maak jij er van.'

'De enige manier waarop het bij kleintjes werkt ( puur uit eigen ervaring ), is dat superioriteitsgevoel met harde hand de kop in drukken, vernederen in het aanzien van de rest van de groep.'

Laatste repliek
Dat werkt ook met grotere jongens. in de Rif cultuur is niet iemand die iets fout doe fout, maar iemand die daarop betrapt wordt. PvdA wethouder van Utrecht stelde dit voor maar dat werd met hoongelach ontvangen.

Veel succes met je Islam analyse overigens, ik zou zeggen maak een film, houdt wereldwijd lezingen, maak ze gek dan is dat groepje ijstirannen in no time geintegreerd!

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 18:11

De La Puerco | 09-02-11 | 17:30
Geld geven, om even serieus in te gaan op u quasi serieuze opmerking, is nooit de oplossing. Mijn ouders hebben me een beperkt zakgeld gegeven vroeger. Als ik meer wilde, omdat de buurjongen een nintendo 8-bit had en ik die ook wilde moest ik klusjes in de buurt gaan doen om een zakcentje bij te verdienen. Ik ben nu op latere leeftijd dan ook niet te beroerd om te werken en zie er ook het nu van in. Ik had namelijk ook niet kunnen gaan werken en me tevreden kunnen stellen met het zakcentje wat je van de overheid kan krijgen, maar ik heb liever meer te besteden.
De overheid helpt deze mensen helemaal niet door ze meer aandacht, geld of hulp te bieden, want ze worden er alleen maar afhankelijk van en worden een instelling van handje ophouden en boehoe roepen bijgebracht.

gozahtje | 09-02-11 | 18:08

ghosthunter | 09-02-11 | 17:46
Nou zeggen statistieken niet alles, want de politiek is er meester in om er andere conclusies uit te trekken, maar ik denk dat je dan wel eens het probleem echt in kaart kan brengen. Ik ben helemaal niet voor etnische registratie om een "zie je nou wel" opmerking te kunnen maken, maar om eens van dit ellendige probleem af te komen.

gozahtje | 09-02-11 | 18:02

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:57
Gewoon zeggen " nee je hebt het fout " zonder me te vertellen waarom dat zo is, is nog al zwak. Ik zeg volmondig: " De problemen in de opvoeding van veel Marokkaanse jongeren ligt bij de Islam." Als jij het beter weet, hoor ik het graag.

"Maar je vraagt niet om een reactie, noch ga je anderszins ergens over in debat"

Ik vroeg je meerdere malen waar het dan wel aan lag en wie er volgens jou over de Islam was begonnen, zaken die je zelf aanhaalde. Maar je zegt het maar hoor, ik heb honger. * vet out *

An die ARBEIT | 09-02-11 | 18:01

De La Puerco | 09-02-11 | 17:56
Het is een gedrag dat in het rifgebergte is ontstaan (huizen ver uit elkaar) en was er al ver voordat Mohammed VZMH verscheen.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:59

@De La Puerco | 09-02-11 | 17:51
True, dat is helemaal goed voor te stellen als je het gedrag zoals hier in filmpje analyseert; men zwerft rond en doet lastig, tegen wie of wat boeit niet zoveel. Dat gedrag zie je op latere leeftijd terug in het uitgaansleven. Het is een vorm van superioriteitsgevoel dat deze schoffies uitstralen, met welke achterliggende gedachten dan ook. Dat doet er niet echt toe. De enige manier waarop het bij kleintjes werkt ( puur uit eigen ervaring ), is dat superioriteitsgevoel met harde hand de kop in drukken, vernederen in het aanzien van de rest van de groep.

Helaas kan dat bij de oudere ventjes ( 18-25 ) nog weleens tot reprecussies leiden waar de gemiddelde Nederlander niet op zit te wachten. Hoe we dat de kop indrukken is mij nog onduidelijk, misschien kan dat ook wel helemaal niet.

Ik gaat *out *


An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:59

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:37
Ik heb het nog eens nagelezen,
Maar je vraagt niet om een reactie, noch ga je anderszins ergens over in debat.
Voeg daarbij dat je aan het einde van de dag vind dat Marokkaans straattuig WEL iets met de Islam te maken heeft dan laat ik de non-encounter voorlopig even staan.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:57

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:47
Ga ik te ver, als ik de marokkanen verdenk van een vervelende genetische afwijking ?

De La Puerco | 09-02-11 | 17:56

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:47
Uiteraard, maar de gegeven context van PVV campagne-team Gouda, kwam als topje van de ijsberg in beeld. De context is natuurlijk, dat zo langzamerhand iedere autochtoon wel eens is gebruuskeerd door marokkanen.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:51

ghosthunter | 09-02-11 | 17:46
Alle marokkanen zijn tuig, allemaal, totdat het tegendeel is bewezen. Het feit, dat links nu al 20-30 jaar geen bewijs levert geeft helaas te denken.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:48

@De La Puerco | 09-02-11 | 17:44
Dat ligt ietwat aan de context, zoals je je waarschijnlijk wel voor kan stellen.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:47

@gozahtje
jij wil statistieken?

ok maar dat kan ik je dus niet 100% geven,
wat ik wel weet is dat ik 10 jaar in een gevangenis heb gewerkt en daarna 5 jaar in de tbs.
toe ik daar werkte was de populatie vier marokanen op de tien gevangenen,
in de tbs twee op tien(wat betekent dat ze dus dingen doen bij hun volle verstand)
als je uit gaat van 16.666.699 inwoners in nederland waarvan ongeveer 345.000 marokanen is het percentage best wel hoog ;-0

ghosthunter | 09-02-11 | 17:46

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:39
Vertel eens, wat vind jij nou van mishandelende marokkanen ?

De La Puerco | 09-02-11 | 17:44

@De La Puerco | 09-02-11 | 17:42
Ik hou je in de gaten, JWZ.....

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:42

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:39
Ah, you're back

De La Puerco | 09-02-11 | 17:42

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:30
Zoals werkgevers worden opgezadeld met belasting innen (loonbelasting etc.), vindt ik, dat je ouders mag opzadelen met opvoeding van hun kinderen en als ze daarbij fouten maken, ook financieel straffen.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:41

@De La Puerco | 09-02-11 | 17:34
Zakdoekje nodig lieverd? :)

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:39

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:30
Dat gebrek aan opvoeding komt in mijn ervaring met die bewuste gezinnen, vaak vanuit het feit dat in de Islam gestelde regels ervoor zorgen dat die jochies de baas zijn over hun moeder. Daardoor ontbreekt ouderlijke controle, aangezien de vader dit soort gedrag vaak stimuleert, eerder dan tegenhoudt. Bewust en onderbewust.

Verder, so be it, het zal me wat jeuken. Ik vind het raar als je een discussie begint en dan vervolgens geen antwoord geeft.

Dan kan ik nog weleens belittling en insulting uit de hoek komen.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 17:37

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:30
Graag wil ik u van dienst zijn met reageren, ik ben niet belittling, maar als het even kan wel van dik hout zaagt men planken, altijd bereid onnodig uit te vergroten.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:37

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:30
Kan ik me enigzins in vinden, is vaak wat 'vermoeiend'.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:34

gozahtje | 09-02-11 | 17:26
ja maar, ja maar, het zijn de in economische zin achtergestelden die zich onaangepast gedragen, als je die genoeg geld geeft is het toch gewoon over, toch?

Tja, dat alle paupers toevallig ook licht getint zijn, is toeval en bijzaak.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:30

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:38
Weer mis.
Het is niet de opvoeding die de oorzaak is maar het 'gebrek' aan een opvoeding.
Ik ga je een tijdje negeren Arbeit. Je schrijft belittling en insulting.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 17:30

@gozahtje | 09-02-11 | 17:26

Daar heb je een goed punt, ik sta geheel achter je standpunt!

TekNak | 09-02-11 | 17:29

Robertski | 09-02-11 | 17:07
U bent wat geretardeerd, kan u ook niets aan doen, zielig en zo.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:26

Dit is volgens mij een gevalletje "we-konden-het-voorkomen-maar-we-lieten-het-uit-de-hand-lopen-en-nu-zitten-we-met-de-consequenties-waardoor-er-iets-aan-gedaan-moet-worden-wat-vervelende-gevolgen-kan(/moet)-hebben-voor-de-'kans(/k*t)jeugd'-van-Nederland".

TekNak | 09-02-11 | 17:26

J_z | 09-02-11 | 16:52
Hoe lang gaat die discussie nog op deze wijze gevoerd worden? Heeft dat tot op heden al tot enige positieve resultaten geleidt? NEE!
Jij komt met voorbeelden van goede marokkanen en ik kom weer met voorbeelden van slechte marokkanen. Die zijn er beide, net als dat je die ook beide vindt onder de hollanders, surinamers, turken, belgen, tjechen en Costaricanen!
Het zou eens niet moeten gaan om voorbeelden, maar om harde statistieken. Wat zijn nu werkelijk de percentages, hoe groot of juist hoe klein is het probleem nu werkelijk en wat zou nou de oorzaak en mogelijke oplossingen kunnen zijn?
Maar nee, de linkse huilers die aan de zijde staan van de verongelukte marokkanen die houden iedere vorm van etnische registratie tegen. Waarom? Als je als Marokkaan beweerd dat het maar een minderheid is van het totaal, dan heb je toch niets te vrezen voor die statistieken? Sterker nog het zou je stelling dan toch alleen maar bevestigen?
Het gaat bij deze statistieken vooral om het ontkrachten danwel bevestigen van vooroordelen, daarna kan je bepalen wat dus werkelijk de situatie is en dan kun je samen tot een oplossing komen...

gozahtje | 09-02-11 | 17:26

@Robertski

zou graag willen weten in welke context jij het filmpje ziet.

ghosthunter | 09-02-11 | 17:25

J_z | 09-02-11 | 16:52
Ik verheug me altijd over het campagne team van de PVV, met 300.000 enthousiaste gratis (voor de PVV dan) 'licht getinte'campagne medewerkers, kan het met de verkiezingen helemaal niet fout gaan.

De La Puerco | 09-02-11 | 17:24

-weggejorist-

kachelpook | 09-02-11 | 17:18

@Widukinn | 09-02-11 | 16:55
Beiden. Hij was zowel het slachtoffer van die waanzin als een verrader van zijn oorspronkelijke religie en afkomst. Hij werd als kind van Wodan geboren en stierf als een christelijke Saksische vazal van een Frankische koning.

rara | 09-02-11 | 17:17

Dit zijn gewoon kids! deden wij vroeger ook op schoolplein, dat liep vaak ook uit de hand! Jullie zoeken er veels te veel achter! Maar ja, houdt je iig van de straat.. Lekker veilig achter de PC dingen totaal uit z'n context halen tot in het absurdistiche toe! Dit zijn kids! Ik vind het filmpje wel geinig!

Robertski | 09-02-11 | 17:07

Daar zitten best een paar interessante opties bij. Als ze maar gestraft worden en of dat werkelijk gebeurt valt ernstig te betwijfelen.

knight03 | 09-02-11 | 17:06

@ J_z | 09-02-11 | 16:52
+1 zo-kan-het-ook.
En :-D @ "op de Dag des Oordeels moet je alles wat je hebt gestolen op je rug dragen".
Ik hoop het, dat zou mooi zijn. Klinkt goed.

You-On-A-Gin | 09-02-11 | 17:02

-weggejorist-

kachelpook | 09-02-11 | 16:59

Is idd een redelijk beeld, daaruit haal jij dat hij een verrader is!? En niet het slachtoffer van nietsonzienende dogmatische waanzin!

Widukinn | 09-02-11 | 16:55

Jeeeej Marokkaantjes bashen! Altijd maar weer hetzelfde hier. Het word een tijd dat jullie wat vaker buiten komen.

Beste dames en heren van Geenstijl. Mag ik jullie even aantonen hoe wij hier zelf over denken op Marokko.nl?

Pic #1: www.plaatjesupload.nl/bekijken/3491405...
Pic #2: www.plaatjesupload.nl/bekijken/3491428...

Gehele discussie is hier te volgen: forums.marokko.nl/showthread.php?t=367...

Wij vinden dit ook niet leuk en wij zullen hier ook nooit achter staan. Dus kappen met generaliseren. Zo worden er niet beter op.

J_z | 09-02-11 | 16:52

@Widukinn | 09-02-11 | 16:47
nl.wikipedia.org/wiki/Widukind bioedt een redelijk betrouwbaar beeld, dacht ik. Zo niet: geef me een betere link.

rara | 09-02-11 | 16:50

Wat overdreven allemaal zeg!! Het lijkt wel of de politiek heel de dag youtube filmpjes zit te kijken om er zo achter te komen hoe de wereld in elkaar zit.. Ze weten niks, hebben geen visie en lopen altijd achter de media/ ''feiten'' aan..

Wat betreft die kids.. die zijn zich nu kapot geschrokken en hebben hun lesje nu wel geleerd denk ik.. laat ze voor straf het schoolplein vegen, moest ik vroeger ook als ik stout was geweest..

Maak het niet groter dan het is.. en.. wie zonder zonde is werpe de eerste steen..

Robertski | 09-02-11 | 16:48

-weggejorist-

Realist22 | 09-02-11 | 16:47

Als Widukind de verrader is, wie is dan de volhouder!? Jij zeker!? Hij is als Saks geboren en als proto-christen Saks gestorven. Dat er achteraf allerlei Christenen dwepen met zijn naam, zegt niets. Behalve dan de behoefte vanuit het Christendom om achteraf zijn naam te gebruiken en voor hun karretje te spannen! De waarheid is bekend, zelfs na ruim een millenium!

Widukinn | 09-02-11 | 16:47

De Kampsjeng | 09-02-11 | 14:57
Helemaal waar. Gouda heeft z'n Marokkanen, Maastricht z'n kampers enz. enz.

Aktivist | 09-02-11 | 16:46

lilluke halve hoan | 09-02-11 | 16:33
Uw zoon gaat bij de ME? Ik voel ook wel eens de noodzaak om zo'n term eruit te gooien, omdat ik al die zakkenvullende babyboomerts met betweterige toon meer dan zat ben. Die marokkaantjes zijn niet het probleem, die kijken enkel tot hoever te KUNNEN gaan! Die verrekte mongolen in de polletiek die dit bagetaliseren of wegwimpelen als incident zijn het werkelijke probleem. Opvoeding is iets wat de ouders doen, maar als je als overheid de ouders nooit aanspreekt op de slechte opvoeding die ze hun kinderen geven dan zullen ze het nooit leren. Gewoon die uitkering intrekken van de ouders van al dit soort tering ventjes. Zo zijn er nog zat maatregelen om de ouders te dwingen hun kinderen in het gareel te houden. We hebben een groot jeugd probleem, ook onder de zogehete tokkies.

gozahtje | 09-02-11 | 16:41

@Widukinn | 09-02-11 | 16:35
Hij is als Saks geboren, en als Frankische vazal geeindigd. Een verrader. Als ik me vergis dan kun je me vast wel aan een paar linkjes met betrouwbare(!) info helpen. Die ga ik dan serieus lezen.

rara | 09-02-11 | 16:38

@rara | 09-02-11 | 16:29
Gniffel proest! Iedereen was een verrader, behalve Widukind! Geschiedenis begrijpen betekent dat je eerst je eigen pre-concepties laat varen, vriend. Nog ff oefenen!

Widukinn | 09-02-11 | 16:35

Ik zat dat filmpje op de Dumpert te bekijken toen er achter me ineens een behoorlijke krachtterm werd geuit!
Stond mn zoon van net 16 mee te kijken en stak zn verontwaardiging niet onder stoelen of banken!(Ik zou m verrot trappen)
Dan vraag ik me af: "Heb ik t dan zo fokking goed gedaan?
Ze hebben een hele gewone , redelijk losse opvoeding gehad en hebben ook nog eens gescheiden ouders!
Ik denk dat t dus echt een mentaliteitskwestie is......

Afin, Die boys (en GIRLS) hebben mazzel gehad dat pa en zoon Hoan daar net niet langskwamen.........

lilluke halve hoan | 09-02-11 | 16:33

@Widukinn | 09-02-11 | 15:49
Ja, dat does ring a bell. Waarbij duidelijk is dat Widukind de christenvriend en verrader van zijn oorspronkelijke cultuur en geloof was. Vriend.

rara | 09-02-11 | 16:29

@XaaD666 | 09-02-11 | 16:26
Als je maar je best hebt gedaan iets te vinden, dan ben ik tevreden ;)

An die ARBEIT | 09-02-11 | 16:27

Verbaasde me er ook over, maar zag dat je ook gelijk had in dit verhaaltje.
Ben de beroerdste ook niet hier.

XaaD666 | 09-02-11 | 16:26

Moet zeggen dat die moeders wel van aanpakken weten...

W.Ruudy | 09-02-11 | 16:23

Het is gehoorzamen naar Nederlandse regels en wetten of opzouten.

santadomenica | 09-02-11 | 16:18

Dit is het resultaat van 16 generaties inteelt. Kunnen die arme jongens toch niets aan doen?

drijflijk | 09-02-11 | 16:17

strikdewepstroper01 | 09-02-11 | 15:49
Inderdaad. Tollerantie opzich is geen slecht iets. Wel als je er inderdaad geen grenzen/eisen aan stelt. Momenteel is het tollerenen om het tollerenen en ontstaat er dus een situatie waarbij de intollerantie (waar weldegelijk sprake van is binnen de Islam) wordt getollereerd. Dat is dom en naief.

gozahtje | 09-02-11 | 16:17

Dus jullie proberen mij wijs te maken dat marokkaanse moeders op een forum op het internet comments zitten te plempen over dat filmpje waarin kut marokkaantjes een meisje belagen met sneeuwballen en vervolgens d'r fiets jatten? Dat geloof je zelf toch niet, dit zijn echt geen marokkaanse, bezorgde moeders, eerder tieners:
1. internet/forum/commenten zijn al 3 termen die de meeste niet kennen.
2. Het taalgebruik is redelijk nederlands, iets wat zo'n moeder uberhaupt niet spreekt, dus laat staan typt.
3. de comments doen allemaal voorkomen alsof de mensen dit soort zaken nog nooit meegemaakt hebben en totaal verontwaardigd zijn dat jonge marokkaantjes dit soort dingen doen. Ik quote:
"ik krijg plaatsvervangende schaamte ..

dammned, dus hier heeft Wilders het over .. en ik maar denken: hoezo rotmarokkaantjes? Ik zie ze niet.. en nu dus wel!
ik zou ze zo een draai om hun oren hebben gegeven.!"
Somayra_ | 07-02-2011 17:15 uur

gozahtje | 09-02-11 | 16:11

Kinderbijslag is een bijdrage in de opvoeding van je kind. Als je dat dus niet doet -het dus aan de overheid overlaat - hoor je dat niet meer te ontvangen omdat diezelfde overheid kosten moet gaan maken voor de opvoeding.
Uitkeringen zijn er voor diegenen die - buiten hun schuld - niet in staat zijn zelf een inkomen te realiseren. Bij schuld dus geen uitkering verstrekken en repatriëring afdwingen.
Moskeeen en andere gebedshuizen zijn bedoeld als geste (van ons) om toch het eigene van de religie/cultuur te kunnen blijven ervaren. Als dat eigene ontaardt in geweld, onaangepast gedrag of terrorisme moet de aanwezigheid van deze gebedshuizen dringend ter discussie worden gesteld. Ik stel me zo voor als alle joden zich zouden bezighouden met het ontwrichten van onze maatschappij, ze snel zouden worden gebonjourd. Aan de andere kant: alle andere groeperingen in NL hebben een redelijk zelfreinigend vermogen en helaas Finnen niet.
Buiten dat vind ik het geweaun teringlijers die nog een paar honderd jaar de domme agressieve hersens moeten laten doorstoven in die stinkwoestijn.

pennestront | 09-02-11 | 16:10

Kompleet zinloos omdat de moeders van dit soort misbaksels nog niet eens weten dat moderne techniek bestaat, laat staan dat ze weten hoe een computer aan moet. De beschaafde marrokanen voeden hun kids goed op. Dus zonde van de centen.

doskabouter | 09-02-11 | 16:09

@XaaD666 | 09-02-11 | 16:02
Kon je niks te zeuren vinden?

An die ARBEIT | 09-02-11 | 16:03

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:42
srry voor de interruptie, maar dat luisteren in hun thuisland betekend met de stok ff jezelf weer op het rechte pad zetten. En aangezien als ze de buitendeur binnen lopen weer in hun ouders thuisland zijn kan die stok ook het enige middel aan de andere kant van die deur zijn.

XaaD666 | 09-02-11 | 16:02

ach gossie,
mijn hart wordt verwarmt door zulk duidelijke taal van onze gaza moeders,
ik zal bijna gaan denken dat hun ogen opengaan,
ik zag zelf een paar reacties met "ik haat dat gedrag"
maar weten ze wel waarom zoveel nederlanders hun lieve zoontjes haten?
en dan bedoel ook echt HATEN,
nee niet nederlanders zoals onze regering die deze alleraardigste jongens zien als kwajongens, dat bedoel ik dus niet,
ik bedoel nederlanders die hun dochter huilend thuis krijgen omdat zij WEER door een groep van deze lieve jongens is aangerand in t zwembad,
nederlandes die hun eigen zoon gaan opzoeken in t ziekenhuis omdat hij door deze lieve jongens aan gort is geslagen, omdat hij een vieze homo is,
nederlanders die uit hun huis/straat/woonwijk moeten vluchten, omdat ze bedreigd worden door deze ontzettend lieve jongens, omdat ze een keertje rustig hebben gevraagd of ze iets stiller voor het huis konden doen omdat de baby slaapt, maar vervolgens de ramen van de baby kamer werden ingegooid met bakstenen,
JA die nederlanders haten,
en dat is jammer,
want wat is haat?
haat is een verspilde energie
maar zolang voor jezelf opkomen in nederland jou een nog groter slachtoffer maakt,
is haten veiliger en makklijker.

ghosthunter | 09-02-11 | 15:58

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:43
If the answers frighten him, he should stop asking scary questions.

- Jules Winfield -

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:50

@LachendeHarry | 09-02-11 | 15:46
+1000

deraderendraaien | 09-02-11 | 15:49

@rara | 09-02-11 | 15:42
Je hoeft mij niets te vertellen over Widukind. Hij had net zoveel met NL te maken als met Duitsland of Denemarken, vriend! Bovendien zijn de verhalen over het verspreiden van het Christendom en het stichten van kerken de verzinsels, de enige reden waarom Widukind tot het Christendom overging was de dreiging van geweld, sociale veiligheid en het behouden van het hoofd op de schouders. Zie de overeenkomst tussen Christendom en Islam, beide dogmatische stromingen die fantasie tot waarheid verheffen!
Does that ring a bell!?

Widukinn | 09-02-11 | 15:49

@mental K

Het probleem is de zo geroemde Nederlandse tolerantie. Grenzeloze tolerantie
zonder grenzen te stellen en alsmaar toegeven wordt op den duur zwakte en naïviteit.

Zwakte en naïviteit tegenover lieden die de harde hand gewend zijn.
En daarin zit al tientallen jaren het probleem van Nederland.
Met Hollandse tolerantie bereik je niets tegenover bepaald volk.

strikdewepstroper01 | 09-02-11 | 15:49

Widukinn | 09-02-11 | 14:56
Jongen, de meeste moslims hebben nog nooit van Taqqiya gehoord.

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 15:47

@mental K | 09-02-11 | 15:43
Twoeh!

deraderendraaien | 09-02-11 | 15:47

@Omega79 | 09-02-11 | 15:33
Had je maar met saida of zo moeten registreren.
Beetje takyia mag best hoor!

deraderendraaien | 09-02-11 | 15:45

@markies De Canteclee | 09-02-11 | 15:43
Dat kunnen we toch een tijdje aankijken, niet waar? Observeren en evalueren.

We zijn nu in ieder geval een heilloze weg aan het bewandelen.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:44

De oorzaak van dit gedrag en deze 'incidentjes' is te vinden in de overdreven sociale controle in hun cultuur en de zieke mix met de Nederlandse 'bijna niet-bestaande sociale controle' in onze cultuur. Zodra ze van huis zijn, gaan ze losssss, zeker tegen ongelovige varkens-meisjes natuurlijk. Schoppen zelfs. Tssss.

mental K | 09-02-11 | 15:43

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:38
EvdD wil alleen symptoombestrijding en heeft geen behoefte aan een analyse die mogelijk verklaart waar onwenselijk gedrag vandaan komt.

Er zitten verklarende factoren achter gedrag, maar die mogen we niet benoemen. Althans niet allemaal.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:43

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:38

Op die fiets. Dan zeg ik eensch. Toch vraag ik me of het wenselijk is dat Marokkaans-Nederlandse ouders hun kinderen thuislandstyle gaan opvoeden.

markies De Canteclee | 09-02-11 | 15:43

@Widukinn | 09-02-11 | 15:15
Widukind was een Saksische hertog, die heel weinig met NL te maken had, afgezien natuurlijk van het Hamaland. Zijn leven speelde zich af in het huidige Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Belgie. Hij was tevens de stichter van vele kerken, en heeft op die manier bijgedragen aan de verspreiding van godsdienstwaanzin, iets waar we tot op de dag van vandaag last van hebben. Verder was het natuurlijk een verrader van de autochtone zaak; hij heeft zich overgegeven aan de Franken.

Na zijn dood is hij het slachtoffer geworden van epische concentratie. Pas maar op dat je al die verhalen over hem niet voor waarheid aanziet. Het zijn verzinsels.

rara | 09-02-11 | 15:42

Is toch al lang bekend. Als het aan de ouders ligt worden ze bond en blauw geslagen. Die mensen zijn gewend dat de kinderen door de agent of iemand anders met gezag in elkaar wordt geslagen zodat ze het nooit meer doen.

Maar ja, links denkt nog steeds te weten hoe het wel moet. Als allochtoon zou ik me eerder beledigd voelen door de achterlijkheid waarmee links me behandeld dan door wat domme uitspraakjes van meneer Wilderds.

SuperTed | 09-02-11 | 15:40

@Che_cuevara | 09-02-11 | 15:03 lol. jouw mening. niet iedereen heeft een leven zoals jij

stephan66 | 09-02-11 | 15:39

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:29
Gaat het hier om de PVV dan? Volgens mij gaat het hier over een Marokkaanse opvoedsite. Wie heeft het over de PVV?

Ik zal wel even in je gemekker meegaan.

Ik zelf tijden met de jeugd aan het werk geweest hier in de regio, vooral op te bemiddelen tussen extreemrechtse en allochtone jeugd. In beide gevallen was de opvoeding altijd de kern van hun probleemgedrag. Maar denk nu zelf eens na; wat beslist in de meeste Marokkaanse gezinnen thuis de inrichting van die opvoeding, zoals ik je eerder al vroeg?

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:38

@markies De Canteclee | 09-02-11 | 15:34
Dat heb je.

Ik stel dat als Marokkaans-Nederlandse ouders hun kroost in elkaar willen meppen thuisland-style, dat wij dat die mensen niet moeten beletten met onze noties van opvoeding (die duidelijk niet altijd werken bij allochtone jongeren).

Multiculturele samenleving, of niet dan?

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:38

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:30
Goed dat u iets aan uw Wildersobsessie, (een gevolg van overspannen zenuwen) laat doen.

La Vie En Rose | 09-02-11 | 15:36

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 14:48

Wil je speciaal voor mij dat met die welwillende groep nog eens uitleggen? Ik ben zelf ook allochtoon. Geen SMAT'tje en ik ken in heel Nederland naast mijn moeder en broer misschien 10 'landgenoten'. Er zullen er ongetwijfeld meer zijn, maar als zij rotzooi trappen voel ik me absoluut niet geroepen om hen te 'corrigeren'. Dat is mijn taak niet. Ik ben in Nederland om te leren, studeren, te werken en vooral zo goed mogelijk te leven zonder anderen tot last te zijn.

Wat mijn voormalige landgenoten doen intresseert me niet echt. Vindt jij dat ik verantwoordelijkheid draag voor het gedrag van mensen die ik niet ken maar toevallig in hetzelfde land zijn geboren als ik zelf? Misschien heb ik je post helemaal verkeerd begrepen, dat kan ook.

markies De Canteclee | 09-02-11 | 15:34

Die site cencureert de boel ook aardig zeg.. Denk ik van.. laat ik er een net berichtje plaatsen (speciaal een account aangemaakt) om op een nette manier te vermelden dat dit veel vaker voorkomen dan ze denken.
En proberen uit te leggen hoe wij hier tegen aan kijken en ons onder voelen. Posten ze het hele berichtje gewoon niet.

Omega79 | 09-02-11 | 15:33

On topic, wel eens van een 'wedgie' gehoord?

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:32

-weggejorist-

polt | 09-02-11 | 15:31

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:29
Ik weet genoeg.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:30

Indien dit de gemiddelde bezorgde Marokkaanse moeders zijn dan ben ik zowaar, en dat ligt normaal gesproken niet in mijn aard, optimistisch. Het gebezigde Nederlands in de comments is van een zeer redelijk niveau. Kan me alleen bijna niet voorstellen dat dit door analfabete Fatima's, met een paar taalcursussen in het buurthuis achter hun kiezen, is geschreven.

lono | 09-02-11 | 15:30

OT *tevreden naar zijn zenuwbehandeling gaat.*

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:30

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:05
Don't 'jochie' me dude.
Als je al wat langer mee zou lopen dan zou je weten dat ik tuig op stratat al-tijd een kwestie van handhaving (of het gebrek eraan) heb gevonden. Sterker nog: dat is het ook. De PVV zegt dat het aan de Islam ligt, gaat daar wereldwijd over praten, dan bindt de Islam in (of zou dat moeten doen) en wordt er bij dat dat meisje niet meer tegen haar fiets aan geschopt.
Beetje omslachtig niet?

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:29

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:24
Ik vermoed getrol....

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:29

@Petrus de Rewa | 09-02-11 | 15:21
Als die ook subsidie ontvangen is er weinig verschil vermoed ik.

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 15:25

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:22
De niet-mee-ontwikkelaars zijn trouwens ook lafbekken die geen antwoorden op simpele vragen durven/kunnen geven.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:24

@Hölzenbein | 09-02-11 | 15:20
Nee hoor Holzie, lekker mosseltje van me, dat heb je inderdaad niet. Moet dat dan?

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:24

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:17
Na al die jaren ga ik nog steeds om, als ik na een avond drinken een joint opsteek. Laat staan als ik het normaal nooit had gedaan. Dus it kaint of viggurs.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:22

@Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 15:20
Wat is het verschil met een gereformeerde opvoedingssite? Zolang er niet wordt opgeroepen tot geweld, vind ik het best.

Petrus de Rewa | 09-02-11 | 15:21

'Beheerst mijn kind voldoende islamitische kennis om zich staande te kunnen houden in de maatschappij?'
Zaineb, opvoedmaatje ( www.opvoedmix.nl/opvoedmaatjes/zaineb )

'Alif... ba.. ta... Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.Een makkelijke manier om je kind het arabische alfebet aan te leren is door bijv: de letters met een dikke stift op een kindertafeltje(ikea) te schrijven.'
www.opvoedmix.nl/opvoedmaatjes/zaineb/...... ba... ta..

'Onze geliefde koran!'
www.opvoedmix.nl/opvoedmaatjes/zaineb/...

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 15:20

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:17
Nee dat verzin ik ook niet dat twittert hij zelf. Had ik jou trouwens wat gevraagd weekdier?

Hölzenbein | 09-02-11 | 15:20

Wie geen PVV stemt vraagt hierom.

MidEvilOnYourAss | 09-02-11 | 15:19

@ Einde van de domheid,
Oh ja, dat heeft hier wat mee te maken? Als je kind wat crimineels doet geef je hem/haar aan, lijkt mij vrij logisch. Belachelijk dat daar mensen overheen vallen. Vrouwtje was ook gescheiden of weduwe, er was in ieder geval geen man meer aanwezig. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dat vaak best positief is qua integreren. De vrouwen willen over het algemeen best integreren.

Capy | 09-02-11 | 15:19

Ik dacht al waar blijft dit topic over subsidie marokko.nl.
En wat de imam zegt, moet de moeder doen. Ja, van ons geld.

@Hölzenbein, wat doe je hier nog?

Creaguurder | 09-02-11 | 15:18

-weggejorist-

sallandstrots | 09-02-11 | 15:18

@ Che_cuevara | 09-02-11 | 15:06
Hogere opvoedkunde voor allochtonen? Ach, het is nooit te laat om te beginnen I guess.

@lion@night | 09-02-11 | 15:13
Idd. Meldpunt Kinderporno maar doen?

SyntaxNLV2 | 09-02-11 | 15:18

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:13
Ghehe. Das war nur einmal.

Viel heel slecht, dat doen we niet meer. Wellicht had ik niet van tevoren een fles wodka op moeten drinken, je weet het niet.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:17

@Hölzenbein | 09-02-11 | 15:13
Wat ben je toch koddig. Een rotte ananas, zoiets verzin je niet. Hier is duidelijk persoonlijke ervaring in het spel.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:17

@Hölzenbein | 09-02-11 | 15:13
Als jij zo reageert op een reactie van een reaguursel van iemand anders den ik dar Biff gelijk heeft

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:16

@rara | 09-02-11 | 15:02
Widukind was een autochtoon met schijt aan volwassenen met waanbeelden. En kwam verantwoording brengen alwaar men die liet liggen!
@Biff Eagleburger | 09-02-11 | 15:10
Nog een jaar of 60 schat ik, tot die tijd zal ik me reet blijven afvegen met ieders religie en cultuur! Ook die van jou!

Widukinn | 09-02-11 | 15:15

@lion@night | 09-02-11 | 15:13
Het schijnt at de profeet dat toelaat

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:14

-weggejorist en opgerot-

BRT020C | 09-02-11 | 15:14

Was er nou geen subsidie meer over om voor LoeLoe22 een tolk te regelen?
Lullig hoor, twoee

deraderendraaien | 09-02-11 | 15:13

-weggejorist-

Hölzenbein | 09-02-11 | 15:13

Het is al heel wat dat ze het woord opvoeding in de mond nemen, voorwaar.
Ze moeten toch ergens beginnen...

Jellecootje | 09-02-11 | 15:13

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:07
Je blowt duidelijk teveel. Ik ken dat type.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:13

@SyntaxNLV2 | 09-02-11 | 15:05
kijk eens goed naar de roterende picca's rechts in de header.
Daar komt 1 picca voorbij die echt niet kan, bijna kiddo pr0n

Rest In Privacy | 09-02-11 | 15:13

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:05
Tsja, zodra men overtuigd is van het eigen gelijk, sluit men vaak de ogen. Dat terwijl die gekke Duitser er al een eeuw geleden achter was dat elke conclusie niks doet dan nieuwe vragen opwerpen....

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:10

@Widukinn | 09-02-11 | 14:56

Weer zo'n linkse trol. Gaat eens deaudt knul.

Biff Eagleburger | 09-02-11 | 15:10

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:00
Klopt, zijn het ook.

Hölzenbein | 09-02-11 | 15:08

@eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 15:06
Met de hoeveelheid typefouten die ik maak kan alles...

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:07

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:04

Kon ook nog "verergert" worden...

eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 15:06

@SyntaxNLV2 | 09-02-11 | 15:05
Ja dat is hogere opvoedkunde uiteraard

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:06

Ik ben bang dat het nooit zal veranderen, daar is het te laat voor.

locomotrutfantje | 09-02-11 | 15:06

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:03
Jammer dat zij vaak niet mee-ontwikkelen.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:05

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:57
Heb je beet jochie?

Heb je ondertussen ook door dat juist jij degene bent die zo graag de discussie naar dat vlak verlegt?

#treurnis

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:05

lol @ vergeert

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:04

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:57
Is 'een oorpsprong' i.p.v. 'de/zijn oorsprong' wel acceptabel?

Pestgedrag is van alle tijden en alle mensen, maar iedere groep of persoon kent zijn eigen set aan verklarende factoren, toch?

Kan het cultureel-religieus islamitisch vertoog voor deze specifieke groep hyena's niet één der verklarende factoren zijn?

En vergeert Geert Wilders, dit zijn mijn woorden.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:04

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:00
Die mensen zijn er ook met een reden, geeft ons de kans om onze eigen standpunten nog eens na te lezen en eventueel te -nuanceren- of te herzien. Zo blijf je je ontwikkelen. En dat is #goed.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 15:03

Capy | 09-02-11 | 15:01
Nee, je geeft je eigen kind een zuipkeet achter je huis!

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 15:03

rara | 09-02-11 | 15:02
De interwebs zit er vol mee. Je moet je eigenlijk nergens meer over verbazen.

Achterdocht | 09-02-11 | 15:03

@stephan66 | 09-02-11 | 14:54
Leuk hé, stoer achter je toetsenbordje.

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:03

@Achterdocht | 09-02-11 | 14:52
Hij heeft de naam van een Saksische indringer gekozen als nick. Op basis daarvan kun je concluderen dat hij een trol is, want hij heeft als immigrant iets tegen immigratie. Of: hij heeft als veroveraar iets tegen de zogenaamde 'veroveraars' van de Islam. Hoe dan ook: iemand die niet weet waar hij het over heeft.

rara | 09-02-11 | 15:02

@eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:57
Nou, als hij het met Ali b. moet doen, succes dan maar.
En die thee mag hij lekker zelf opzuipen

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:01

Droomt steeds vaker over ratelende mitrailleurs en kapotte knieschijven.

Mazzeltov | 09-02-11 | 15:01

Ooit een keer op tv (meen Premtime) gezien: Marokkaanse moeke die d'r eigen zoon had aangegeven omdat hij opeens een dvd-speler en wat ander spul op z'n kamer had en moeders wist dat hij daar niet eerlijk aan was gekomen. Respect voor die vrouw! Alleen wel jammer dat de hele marokse goegemeente d'r over heen viel, want je geeft je eigen kind toch niet aan? Ja als iedereen zo'n instelling heeft,Pfff.

Capy | 09-02-11 | 15:01

Widukinn | 09-02-11 | 14:56
Hou op schei uit, jij bent toch niet echt?

Achterdocht | 09-02-11 | 15:00

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:58
We zijn altijd scherp, jeweetzelf.

Jammer dat niet iedereen altijd meeleest of onthoudt. We blijven in herhaling treden.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 15:00

@Hölzenbein | 09-02-11 | 14:52
Het zijn "toevallig" wel vaak Marokkanen

Che_cuevara | 09-02-11 | 15:00

@Frank van Putten | 09-02-11 | 14:55
Als Carla mee mag, heeft ze vast geen bezwaar.

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:59

@Pa Cartwright | 09-02-11 | 14:53
Dat kan natuurlijk ook

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:59

@Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 14:48
Juist, maar we moeten natuurlijk wel bij dit soort sites scherp blijven. Het is ook een prachtige gelegenheid om juist de verkeerde ideëen te verspreiden.

These are the times we live in...

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:58

Die moekes hebben niet eens door dat dit gedrag schering en inslag is. Want daar wordt natuurlijk niet over geroddeld. Vandaar dat ze denken dat ze gestigmatiseerd worden.

sjaakdeslinksesul | 09-02-11 | 14:58

Kan ik bij opvoedmix ook terecht om mijn hond wat meer gehoorzaam te krijgen? Ik voel mij niet zo thuis in de reguliere opvoedingsondersteuning...

Wel fijn om te zien dan de Marokkaanse dames het filmpje ook veroordelen, maar ja wat kunnen ze anders. Gaat juist om de meerderheid die niet weet/interesseert wat hun kinderen doen,,,,

Dr.Guus | 09-02-11 | 14:58

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:51

Te druk, is bezig Ali B. te recruteren voor de PvdA verkiezingsavond op 2 maart aanstaande waar hij zijn nieuwe rap: "Ga maar na, ga maar na, stempT op de PvdA" gaat voordragen. Daarna gaan de kranen open en kan iedereen die een glazen dan wel stenen mok heeft meegenomen net zo veel thee krijgen als hij op kan...

eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:57

Omroep West heeft vanochtend gemeld dat de eerste meisjes uit deze groep
etterbakjes zijn aangehouden.

www.westonline.nl/nieuwsitem/48419

strikdewepstroper01 | 09-02-11 | 14:57

Alsmaar dat gezever over de islam. Dit is tuig. Tuig moet je aanpakken. Ook als het in een plaats als Gouda voornamelijk om Marokkanen gaat. Kan gebeuren. Elke stad heeft wel iets met een bepaalde bevolkingsgroep. Of het nu etnisch of sociaal-economisch is.

De Kampsjeng | 09-02-11 | 14:57

Niekler | 09-02-11 | 14:53
OK Niekier, omdat je de derde bent die het niet snapt:
In zijn 'analyse' zeg HM Geert dat het (criminele) gedrag van M-jongeren zijn oorspring vindt in de Islam. Tijdens de laatste zitting is dat een beetje gedownplayed naar 'gay pesten' maar we zijn niet van gisteren en herinneren dit botte statement in al haar volheid.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:57

Die Marokkanen op dat forum moeten eens ophouden met stigmatiseren. Foei!

sjaakdeslinksesul | 09-02-11 | 14:57

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:42
Ben het volledig met je eens, ook wat Art zegt.
En wij moeten het ze inderdaad niet beletten maar ik vrees dat er "anderen" zijn die dat wel zullen doen

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:56

-weggejorist-

Widukinn | 09-02-11 | 14:56

@Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:53
nee, mijn kotszakje is al weer vol voor vandaag ...

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:55

@Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:38

Dat mag niet van mijn moeder.
/de bie

Biff Eagleburger | 09-02-11 | 14:55

Toen die K#tmarokaan in die camara keek. Ooooccccch wat had ik uitgehaald jonge, met een platte hand vol erin. En daarna weer filmen hoe hij staat te huilen. Daarna als ze allen tegen mij begonnen gestopt met filmen en erna weer gefilmd hoe ze erbij lagen. heerlijk lekker afkoelen op K#tmarokaantjes.
man man man wat jeuken mijn handen, en dat steeds meer als ik zulke filmpjes zie, en dat hebben meer mensen dat gevoel, geloof me. Dit loopt fout af voor die gastjes. Eens gaat het fout en dat knapt eriets bij de normale mens en dan gaat hij ervoor. Maarja dan gaat links weer roepen: dat het WP en KKK praktijken zijn.
Is het niet, is gewoon einde geduld, gevolgd door reactie.

stephan66 | 09-02-11 | 14:54

Nou Marokkaanse dames ruk je los van je aanRECHT en doe wat aan je kroost,mijn zegen heb je.
Alleen is het een beetje moeilijk want het is en blijft een vrouw,en nou heb ik vernomen dat die thuis in het gezelschap van mannen niks te zeggen hebben??
Heb ik vernomen hey,kan der natuurlijk radicaal naast zitten.

1%biker | 09-02-11 | 14:54

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:48
Komt er nou echt geen einde aan die domheid van jou?
En de laatste die mij een eindje op weg moet helpen ben jij wel.
Als ik jouw raad opvolg zit ik binnen de kortste keren terug in een grot

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:54

@Einde van de Domheid,@veuve-clicquot
Moslims? Je dwaalt af. We hebben het over een groepje berbers hier. Sterker nog het boeit eigenlijk niet eens zoveel waar ze vandaan komen. Belangrijker is toch hoe we dit als land aanpakken? Het is van alle tijden, alle rassen en staat los van geloof. Denk je dat er niet groepjes blanke klootzakjes ergens rond lopen de boel te verpesten. Er gaan nog steeds elk weekend grote groepen boeren van verschillende dorpen met elkaar op de vuist. En dat kan tot het ziekenhuis hoor, inclusief steekwapens.
Waar het in het filmpje om gaat is dat het zulke jonge ventjes zijn, die allemaal aan flinke draai om hun oren verdienen maar dat niet krijgen. Dat het jonge ventjes zijn die opgevoed dienen te worden, maar waar is de opvoeding. Dat het stink berbers zijn, tsjah of het kut ventje nu paars of groen is het blijft een kut ventje.

Niekler | 09-02-11 | 14:53

@veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:43
Heb je de 'lees meer'-link van dit opvoedmaatje ook aangeklikt?
('Islam speelt voor mij een essentiële rol bij de opvoeding. Islam is mijn bron en leiding.', www.opvoedmix.nl/opvoedmaatjes )

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:53

@ Che_cuevara | 09-02-11 | 14:51
Zijn niet ZIJN Kudtmarokkanen.

Pa Cartwright | 09-02-11 | 14:53

Widukinn | 09-02-11 | 14:50
Hoppa ! We hebben een winnaar ! En de Godwin 2.0 dagprijs gaat naar ......

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 14:52

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:50 Nou :Widukinn | 09-02-11 | 14:50

LOL Was dat even lekker snel. Of zou het een trolleke zijn?

Achterdocht | 09-02-11 | 14:52

"Dit zijn nu toevallig Marokkanen. In mijn kinderjaren heb ik precies hetzelfde meegemaakt, maar dan met Hollanders." - ok dan.

Hölzenbein | 09-02-11 | 14:52

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:50
wees eens wat specifieker ...

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:52

Heeft Job dit al gezien, en ook de reacties van die moeders?

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:51

Zeg Veuve, wat is dit, een roedel-riposte van de brabo boyz?

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:50

Hudna en taqqiya! Die moeders zien het als hun taak de armoedige smerigheid van hun thuisland op te dringen aan de mensen die zich met succes hebben ontworsteld van de armoedige smerigheid. Iets wat direct de minderwaardigheid van de islam aantoont en waar de westerling dan ook voor gestraft dient te worden, dmv een grote influx van de lelijke en domme vruchten van hun lendenen!

Widukinn | 09-02-11 | 14:50

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:48
Raar, je zou ook inhoudelijk in kunnen gaan op wat ik zeg, in plaats van te vervallen in one-liners.

Heeft al iemand het op de Islam gegooid?

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:50

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:48
doe eens die oogkleppen af ... of mag je dat niet?

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:49

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:46
Raar.
Net alsof je onder een steen uitkomt terwijl je hier toch regelmatig bent.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:48

@eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:47
was copy-paste van de website ... geen idee wat het betekend

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:48

@An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:42
Dat beoogde ik te zeggen, ja.

Als de welwillende binnen de groep de onwelwillenden binnen de groep willen 'corrigeren' op hun eigen manier, dan moeten wij ze dat niet beletten.

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 14:48

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:43

Juwayriah...???? WTF? Weet je zeker dat het geen Hairyawuj is?

eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:47

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:27
Ik zie eigenlijk nog niemand die het op Islam gooit, dat maak jij er van.

Pesterijtjes zijn van alle tijden. Groepen jongeren die op deze manier DAGELIJKS rondzwerven en zoals duidelijk in dit filmpje te zien is, reageren op alles wat beweegt, zelfs langsrijdende auto's.... Dat is een ander verhaal. Het ontbreekt aan respect bij deze gastjes en meisjes, ingegeven door hun opvoeding.

Waar het fout gaat in die opvoeding, vul dat maar even lekker zelf in.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:46

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:40
Taqiyya roepen is Godwin 2.0

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 14:46

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:40
Nog meer zucht

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:45

Mooi toch?
Marokkaanse moekes die Wilders overtreffen in hun woede.
En ook helemaal geen goedpraten, ontkenning of theorieen over sociale achterstandsposities etc.

vetkleppert | 09-02-11 | 14:43

een van de topic of het forum over thuisonderwijs is dat niet verboden in Nederland ?
verder: "Juwayriah zit nu in groep 3, En ik schrik soms van de agressie en het gebrek aan normen en waarden op sommige middelbare scholen tegenwoordig!"
Tja opvoeden moet door de ouders gebeuren en niet op school.
www.opvoedmix.nl/opvoedmaatjes/zaineb/...

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:43

Een cursus! Dat zal ze leren! En anders vlinders vangen in Marokko. Geheel betaald uit de gemeentekas, natuurlijk.

koerbagh | 09-02-11 | 14:43

Ik denk dat dit soort iniatieven, mits correct uitgevoerd en gecontroleerd, wel degelijk positief bij kunnen dragen aan de situatie. Punt is om de Marokkaanse gemeenschap zelf op te laten treden tegen onwenselijk gedrag, omdat dit soort jochies alleen luisteren naar geluiden uit hun eigen omgeving.

In de strijd tegen de fratsen van " de onwillenden ", zijn de welwillenden de belangrijkste bondgenoot. Die moeten dan ook zoveel mogelijk bij het proces worden betrokken. Een goede gum voor het broodnodige ausradieren.

An die ARBEIT | 09-02-11 | 14:42

www.youtube.com/watch?v=4IXJ2sHTZNQ
Druk op de videostatistieken. Hier zie je zelfs dat dit filmpje op Belgische nieuwswebsites staan. En zelfs op een Franse.
Ook is het filmpje daar erg vaak bekeken.
Veel zelfde problemen misschien daaro?

Henk003 | 09-02-11 | 14:42

'Zulke kinderen moet je zo hard slaan dat ze 7 weken niet meer kunnen lopen'.

+1, zo ging dat vroeger ook.

sufkut | 09-02-11 | 14:40

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:32
Ik zal je een eindje op gang helpen Che.
Post dit eens:
'Die Marokkaanse moeders oorde ik kort na deze post met elkaar praten, ze menen er geen bal van, ze lachen zich een kriek onder elkaar en roepen taquiya taqyia om daarna in een soort gegil uit te barsten......'
Toe Che, je kunt het!

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:40

Moeder wordt onderdrukt en laat anderen voor zich werken, maar ja de aanrechtsubsidie wordt ook steeds minder, dus ze zal wel een baantje als werkster aan moeten nemen.

bosbaan | 09-02-11 | 14:40

Deze Marokkaanse moeders zouden waarschijnlijk PVV stemmen als ze mochten gaan stemmen van hun man.

defjem | 09-02-11 | 14:39

Hebben ze daar geen Jorissen of zo? Alsof de strontkar voorbijtrekt. Wat een reacties.

Petrus de Rewa | 09-02-11 | 14:38

En je kunt die kansenjongeren niet opvoeren aan de krokodillen of de leeuwen in de dierentuin want die lusten geen stuk stront!

eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:38

Hmz, populistische meningen? Die subsidie houdt geen half jaar stand. Subsidie is er om de rode waarheid te verkondigen.

De Kampsjeng | 09-02-11 | 14:38

@veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:27
Wandelende subsidiesponzen, zoals Mohamed el Aissati?

'Tot de succesvolle nieuwe initiatieven en spin-offs van stichting Maroc.NL behoren Maghreb.nl, Marokko.nl, Islamwijzer.nl, Hafla.nl en Benjebangvoormij.nl.' www.mediawijsheidinperspectief.nl/inte...

@Deirdre | 09-02-11 | 14:33
My place or yours?

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:38

Al dat semi-intelectuele gewauwel ten spijt...
.
Pleur die honden nou eens in een werkkamp. Een pak slaag als ze niet hun best doen. Kort te ouders op de kinderbijslag en bij herhaald wangedrag een boete erover heen. Moet je is opletten hoe snel het afgelopen is.
.
Flikker eens op met die KUT Marokkanen.

FreshClash | 09-02-11 | 14:38

@Che_cuevara | 09-02-11 | 14:33
In de hoger gelegen delen wonen toevallig ook meer blanken ...

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:37

Vind het allemaal waardevolle suggesties. Die met "een blanke stad" bijvoorbeeld. Alleen moeilijk uitvoerbaar. Vind maar een zo'n blanke stad in Nederland. Suggesties?

VanDattum | 09-02-11 | 14:37

OpvoedMix - Opvoeden doe je samen. Het eerste topic in het menu "Islam en opvoeding".
Dat begint al lekker, integreren doe je samen ... NOT. Belachelijk dat dit subsidie krijgt.

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:36

Goeie reakties van die moeders, en het is maar te hopen dat ze herkend worden door een van die forum bezoeksters.. Ouders erbij halen en confronteren.. GOED !

Fratello | 09-02-11 | 14:36

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 14:30
Vind zelf de cocktail al qaida roept Irak op tot Egyptische jihad/ Geert hapt op provocatie Ahmedinjad eigenlijk wel spannender.

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:34

@Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:26

Oh fuck me and call me Deirdre. M'n reputasie naar de klote! De rol van m"n moeder is trouwens overgenomen door m'n lieftallige vriendin. En die heeft ook altijd gelijk.

Biff Eagleburger | 09-02-11 | 14:33

@veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:31
Maar daar is de andere helft nog niet blank mee

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:33

tokelau | 09-02-11 | 14:26
Moeten we nou juichend op de banken gaan staan omdat de dames het afkeuren dat "hun" jeugd misdaden pleegt? Geef ze een lintje, subsidie en een talkshow bij de publieke omroep!

John Muts | 09-02-11 | 14:32

@Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:27
*zucht*

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:32

Het peopsmijttopic gaat onmiskenbaar naadloos over in dit topic...

eerstneukendanpraten | 09-02-11 | 14:32

Tfoe!

Lijkt me logisch... | 09-02-11 | 14:32

In het belang van de door de PvdA geprezen multiculturele samenleving stel ik voor dat wij in de (grote) steden - alwaar deze partij overwegend nog steeds de scepter zwaait - beleid gaan ontwikkelen dat volledig is verankerd in het multiculturele ideaal.

Laten wij dus niet als een stel etnocentristen de softe inheemse opvoedingstechnieken (denk aan het verbod op de opvoedkundige tik) op onze allochtoonse medelanders opdringen. Nee, nee, laten wij waar nodig, in casu de steden, teruggrijpen op de methodes uit de landen van herkomst van de probleemjeugd; een kleurrijk palet aan oplossingen voor een universeel probleem.

Laten wij de broodnodige input van onze diverse bevolkingsgroepen harmoniseren met de verrijking die hun speficieke culturele niches voor ons Nederland kunnen bieden.

Laten wij meppen! Onze allochtonen smeken erom!

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 14:31

'vaak niet thuis voelen bij de reguliere opvoedingsondersteuning'

En zo zijn er meer gebieden waar zij zich zich niet thuis voelen
in Nederland. Maar goed, er zal wel weer een uitzondering worden
gemaakt.

strikdewepstroper01 | 09-02-11 | 14:31

@Fred Janssen | 09-02-11 | 14:29
Wacht maar op de voorjaarsstorm die voor vandaag voorspelt is door GS ... dan staat half nederland blank

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:31

@veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:27
Omdat als ik vroeger thuis kwam van school en zei dat ik een klap van de meester had gehad ik er van mijn vader nog wat bij kreeg want dan zou ik het wel verdient hebben.

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:31

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:27
Zoveel feiten, subtiliteiten en nuances kunnen wij hier niet aan.

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 14:30

Ben het eens met die moeders, maar zijn ze nu wel ingeburgerd.
Je mag ze toch niet slaan maar je moet er thee mee drinken en een goed gesprek, lost alles op.
[/cohen modus off]

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:29

* iets met de nieuwe dwaze moeders mompelt *

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:29

noem mij een blanke stad

Fred Janssen | 09-02-11 | 14:29

een cursus geven? zeker een pvda-ert? een rotschop werkt hier beter als een cursus.

nu even niet | 09-02-11 | 14:28

Een hele positieve ontwikkeling!
Je ziet reacties van verbaasde moeders, dit bedoeld Wilders dus.

Laten we hopen dat ze ook over gaan tot daden.

Baziz | 09-02-11 | 14:28

In de Darkroom d'r mee.

Allemaal.

Pa Cartwright | 09-02-11 | 14:27

@Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:22
Wie verzint al dit soort onzinnige projecten ... waarom ging het vroeger jaren goed met Nederlandse kinderen en nu opeens voor velen niet meer ?

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:27

Bullies zoals in het filmpje komen overal ter wereld vor en zijn van alle tijden. Gisteren was ernog een vrouw bij Dr. Phil die er nog steeds niet overheen was. De bully weet meestal zelf niet wat hij aanricht. De roedelbullies komen eveneens overal voor, de scene e in het filmpje was sick maar komt wellicht in ieder stad en dorp meerdere malen per jaar voor. Tot zover de algemeenheden. *Met belangstelling toeziet hoe dit de Islam aangewreven gaat worden...*

Einde van de Domheid | 09-02-11 | 14:27

In Marokko zouden jullie dit echt niet durven dan is het gewoon klap of hak hak!

gokiburi | 09-02-11 | 14:26

@Biff Eagleburger | 09-02-11 | 14:19
Waar, maar een beetje makkelijk.
U heeft nu tenslotte een reputatie hoog te houden. ( www.bbrussen.nl/2011/02/08/het-hbo-in-... )

Prof. D.A.H. Vintik | 09-02-11 | 14:26

Jongens en meisjes, dit is positief, geef het nou maar toe, hoe moeilijk dat ook is.

tokelau | 09-02-11 | 14:26

@Biff Eagleburger | 09-02-11 | 14:19
Ja dacht mijn moeder ook, Was het er niet altijd mee eens maar ze heeft wel gelijk gehad

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:26

@Prof. Dr von Fotze | 09-02-11 | 14:18
Onderzoek naar gedaan?
Toch niet met subsidie?

Che_cuevara | 09-02-11 | 14:25

-weggejorist-

bigfuck | 09-02-11 | 14:25

Dergelijke figuren beseffen niet dat ze de rest van hun leven nog verder moeten in Nederland. En dat breekt ze altijd op op den duur, wat dan weer de schuld is van Nederland en iedereen behalve de kutmarokkaan zelf. De oplossing is ze wakker laten worden met een lege maag en zand in de bilnaad ergens in de woestijn!

Widukinn | 09-02-11 | 14:25

vetkleppert | 09-02-11 | 14:21
De spotjes van de Rijksoverheid en Postbus51 worden ook steeds infantieler. Ik verdenk de reclamejongens van dergelijke instanties ervan dat ze steeds directer communiceren met de doelgroep die echt niets snapt.
"Heeft u een vraag aan de Rijksoverheid over bijvoorbeeld schoolvakanties of huursubsidie?"
En iedereen maar zeiken op de PVV over hun programma voor zwakzinnigen. Bij de PvdA en GL doen ze al jaren niet anders meer. Voor zwakzinnigen een leesbaar programma opzetten is wel enigszins vergelijkbaar met een Turks of Marokkaans geschreven pamflet.

dosis | 09-02-11 | 14:24

Deze moeke's direct een baantje aanbieden bij de politie. Voor mijn part met hoofddoek, zolang ze die kolerelaaiers maar inderdaad zo hard slaan dat ze 7 weken niet kunnen lopen. Snelrecht Sharia voor Sharia aanhangers noem ik dat. Moet kunnen.

Sacha_A | 09-02-11 | 14:24

De moeders weten hoe het moet, alleen krijgen ze dan een pak slaag van hun kinderen omdat ze een grote mond hebben.

Chicka | 09-02-11 | 14:23

Kan dit geld niet gestopt worden in oprotpremies? Paspoorten hebben ze al...

Vuurwezel | 09-02-11 | 14:22

en wat met de moslim vrouwen die thuis zijn opgesloten, geen Nederlands mogen leren, niet mogen werken, niet naar buiten mogen, enkel het huishouden doen en net goed genoeg zijn om door hun moslimman geneuqt te worden ... maar dat mogen we niet weten en zeggen. Dit is al een bekend en erkend fenomeen in Belgie.

veuve-clicquot | 09-02-11 | 14:22

Een Oud Hollandsch gezegde: Geen woorden, maar daden!

Eagle_Eye | 09-02-11 | 14:21

De informatie op opvoedmix lijkt te zijn geschreven voor groep 5 of 6 lagere school. Of schat ik dat verkeerd in?
Overigens wel hartverwarmend, die woede van die Marokkaanse moekes.

vetkleppert | 09-02-11 | 14:21

Verstandige vrouwen. Waarschijnlijk in hun gemeenschap de enigen mét verstand: ze ondervinden de islam aan den lijve.

Waaligator | 09-02-11 | 14:20

Maar opnieuw: het gaat hier niet om Polen...

De Literator | 09-02-11 | 14:19

Moeders weten nu eenmaal wat het beste voor je is. Altijd, overal.

Biff Eagleburger | 09-02-11 | 14:19

Die filmpjes worden in 2041 ook nog wel gemaakt hoor. Wen er maar aan.

Prof. Dr von Fotze | 09-02-11 | 14:18

Dat van dat roddelen is zeker waar. Volkens mij lult er geen volk zo erg over elkaar als Marokkanen.

Bigi Bana Boy | 09-02-11 | 14:18

''vaak niet thuis voelen bij de reguliere opvoedingsondersteuning' (???)'

Zelden zulke terechte vraagtekens gezien.

(14:14, netjes weer, heur. Vervelio's!)

Art Vandelay Ultor | 09-02-11 | 14:16

Die kids weten niet beter, dus moeten ze maar leren hoe het beter moet. Als individu aanpakken en evnt. een cursus, geheel met Ftouzani eens(wat me verbaasde).

Pasta-saus | 09-02-11 | 14:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland