Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Het einde van RTL Nieuws

ANP-1982011.jpgVoor iedereen die dacht dat je op een commerciële zender die voor 97% gefinancierd wordt door de firma broodbeleg & wasmiddel ook gewoon een serieus nieuwsbulletin kan maken: kijk dan vooral vanavond eventjes naar dat RTLNieuws.nl. Daar zal vanaf 19.30 uur namelijk LIVE de huldiging van de familie Saunders te zien zijn. Wie de familie Saunders precies is en waarom deze mensen gehuldigd dienen te worden mag u zelf even Googlen... Wij weten het wel maar kennen teveel schaamte om het ook daadwerkelijk onder woorden te brengen. Feit is dat de huldiging van dit soort types dus kennelijk topprioriteit is op de redactie van het autocue-hoofd Rick Nieman en zijn professionele nieuwscollegaatjes. Voelen wij ons daar soms te goed voor? Ja. Na het NOS Journaal (te oud, te links en te laat) heeft nu ook het RTL Nieuws definitief afgedaan als serieus te nemen oudmedium. Leidende nieuwsbron voor leden van de netwerkgeneratie die toch nog graag een 1.0 kabelsignaal tot zich nemen is vanaf heden en tot nader order: Hart van Nederland.

Reaguursels

Inloggen

@ TM | 26-01-11 | 15:23
Beetje anoniem schreeuwen hé. Ik kudt niet over "Palestijnen" ik reageer enkel op gekudt.
.
Het simpele feit dat er never en nooit dat "Palestina" van je heeft bestaan ontkent men als een Jehova getuige de Evolutie. Als iemand bewust leugens ophangt en verder zeurt als een kip zonder kop dan reageer ik daarop.
Of is dat het probleem net als bij Jaap Hamburger ??
Als je je zo gedraagt als dergelijke stumperdts dan heb je een zieke, zieke geest zo simpel is dat.
.
Vraag is dus; Waarom doet men niets anders als bewuste leugens ophangen ?
Beetje als recalcitrante, doorgedraaide kinderen je zin proberen door te drammen door simpel een beetje geloofwaardig proberen over te komen om dan als men denkt het vertrouwen gewonnen te hebben daar dan op de meest grove manier misbruik van te maken. Dat is het spelletje dat men speelt of is het niet Lutser ?
.
Dan hebben we nog een VARA die het altijd heeft over 'Verschillig", te bespottelijk voor woorden.
Net zoals we indertijd Marcel "Exota" van Dam hadden die Fortuyn een "minderwaardig mens" noemde. Gewoon te asociaal en te schofterig voor woorden.
.
En ja, die paar kwam van de "'vrienden van Israël", Kloppen de Feiten dan ineens niet meer ??
Het zelfde bespottelijke gezeur hadden we namelijk ook al bij het "Global Warming" geneuzel.
.
Maar moet ik dus begrijpen dat u dus geen vriend van Israël bent net als onze SP-Senatoren die als Internationale Socialisten dezelfde Propaganda uitkramen als de eerdere Nationaalsocialisten van A.H.
Stom toeval zeker.
Voor schaamteloos, leugenachtig, schofterig, a-sociaal, mensverachtend gedrag moeten we dus zijn bij dergelijke "sociale" figuren met het ethisch besef van een Pinda.
.
"Overigens schaam jij je ook NERGENS voor he? Een beetje pro-Israël propaganda spuiten die je van een(1 !!!) website afhaalt die 'Vrienden van Israël' heet. "
.
Ergo, ga anderen vervelen met je anti-zionistische flauwekul.
Misschien zijn er ergens anders wel sukkels die zich een oor laten aannaaien.

said_fred | 26-01-11 | 19:18

Saunders? Ik hoorde gristeren pas voor het eerst iets van. Huldiging is trouwens iets symbolisch wat iedereen morgen weer is vergeten.

Henk Houthakker | 26-01-11 | 17:09

"Hoorn is trots op Ben en Dean," aldus burgemeester Onno van Veldhuizen.

Ik ben er stil van. Wat een debiel, simpel en kleinburgerlijk idee.

wasooitmasturwasbeer | 26-01-11 | 16:54

@said_fred | 26-01-11 | 13:31 ; Overigens schaam jij je ook NERGENS voor he? Een beetje pro-Israel propaganda spuiten die je van een(1 !!!) website afhaalt die 'Vrienden van Israel' heet.

Objectief, MWOAHH! Daar hoeven we niet meer aan te doen in 2011.

TM | 26-01-11 | 15:33

@said_fred | 26-01-11 | 13:31 : Hoer eens op met die kudt Godwins van je joh. Zing eens wat anders dan het Horst Wessel Lied.

En dat gekudt van je over Palestijnen en Joden : Ze Liegen Allebei, en aan het eind hangt de winnende leugenaar de verliezende leugenaar op en dat noemen wij 'geschiedenis'.*mompelt iets over 6 jaar op GS en zoveel reaguurders nog net zo Pavlovian als toen*

TM | 26-01-11 | 15:23

De laatste tijd was mij al vaker opgevallen dat het vaak meer het Nos Hoernaal in de Overdrive is.
Zeker ook met typjes als Suzanne Bosman (wiens naam toevallig bleef hangen) die meer fungeren als een Leni Riefenstahl die trots clips laat zien uit een 'Triumph des Willens" www.google.nl/search?source=ig&hl=... het heeft vaak net zoveel met nieuws te maken als een Hoernaal in Duitschland rond de jaren 40.
Oneindig geneuzel over niets maar wat natuurlijk éérg belangrijk is voor ikke.
Nieuwswaarde ?? Boeiiuuuuuhhhh.
.
In beide Hoernaals zag je de dames bijna ter plekke klaarkomen toen het item "Global Warming" weer eens de revu passeerde.
Het gegeven dat wordt genoemd werd dus jaááááren geleden ook al met regelmaat gebombardeerd tot nieuws en nu was het dus volgens een onderzoekje van WNF en NASA nog steeds een drie graden warmer ter plekke, de gletsjers smolten nog steeds (des gletsjers eigen leek me) en de hele ijskap zou morgen foetsjie kunnen zijn en de globale oceaanspiegel zou met een meter stijgen, Jawel !!
En dat is natuurlijk allemaal uw schuld !! Vuile, decadente consument dat je bent !!
Dat dit al theoretisch niet mogelijk is, boeit voor geen meter. Schop de mensen tot ze een geweten krijgen is het credo.
Paar dagen hiervoor zag je de oranjeharige weerman van het Nos Hoernaal al schreeuwen dat het noodweer wat ons wereldwijd plaagde de laatste tijd kwam door "Global Warming".
Een paar dagen eerder heette het nog dat het de gevolgen waren van een "el Nina".
Misschien wil ie nu wel beweren dat een "El Nino" of een "El Nina" veroorzaakt worden door de "Man Made Global Warming", in je fantasie is tenslotte alles mogelijk.
.
Een ander stokpaardje is natuurlijk "der Ewige Jude" en een Sp'er wist de kritiek op hun domme anti-zionistische propaganda onder woorden te brengen zag ik al;

"Brutale pro-Israël lobby"
.
"Yochanen Visser woont op de Westelijke Jordaanoever en gaat gewoon even kijken als er weer eens over een wegblokkade geschreven wordt. Ook andere verhalen heeft hij al gechecked. En als er iemand stikt door traangas, dan gaat hij naar de persconferentie van het leger. Info uit eerste hand dus.

Maar dat mag niet van Jaap Hamburger. Lees maar wat hij schrijft op het blog van de SP-Gaza-Senator: "de Israëllobby in Nederland is paradoxaal genoeg momenteel misschien wel sterker dan ooit, en zeker brutaler, voeg ik daar aan toe. De oprichting van het publicitair actieve Missing Peace, dat ons de waarheid komt brengen over het Israëlisch Palestijns conflict, is een teken aan de wand. De Israëlische ambassade en Christenen voor Israël zijn instrumenteel bij de oprichting en bij de koers betrokken, en bij de financiering; het ‘uithangbord’ van Missing Peace is het hasbaraslaafje Yochanan Visser, kolonist uit Efrat. In Nederland leidde mede het gedram van de Israëllobby tot de door EAJG betreurde opheffing van United Civilians for Peace, in zijn huidige vorm. Het leidde ook mede tot het ‘pittige gesprek’ dat Rosenthal met Icco wenste te voeren, over de medefinanciering door Icco van de Electronic Intifada."
.
keesjemaduraatje.web-log.nl/keesjemadu...
"De onophoudelijke stroom leugens van het Palestijnse leiderschap [cartoon]"
brabosh.com/2011/01/25/pqpct-9oc-2/
"Antisemitisme en Israelkritiek. Het intellectuele macramé van Ian Buruma"
brabosh.com/2011/01/18/pqpct-9lx/
"Jodenbashing en Israëlbashing op de VRT"
brabosh.com/2011/01/18/pqpct-9li/
"Palestijnen zijn voor Arabieren slechts figuranten om Israël te vernietigen"
brabosh.com/2011/01/15/pqpct-9jb-2/

said_fred | 26-01-11 | 13:31

Al dit soort "talenten" jachten zijn niet meer dan casting programma's, dus volstrekte manipulatie met een vooropgezet eindresultaat. The return on investment rules. Niets mis mee en aan mij zal De Mol cum suis toch niets verdienen maar ik krijg kramp in mijn zak van het lachen als ik denk aan al die sneue typetjes die week in week uit, maand in maand uit dit alles voor zoete koek slikken en denken dat de broertjes Saunders gewonnen hebben.

de directeur | 26-01-11 | 10:56

@ treser.info | 26-01-11 | 09:32

Ik vergelijk hen niet met Jolink of Roelvink. Maar daar gaat het niet om. Men is in Nederland altijd zo negatief over mensen die wel succes hebben. Als er iets bij iemand anders beter gaat dan wordt er direct weer over fraude gesproken. 'Waar doet ie het van'-mentaliteit.
Als je het niet vertrouwd dan sms je toch gewoon niet... Ik begrijp sowieso niet dat er mensen zijn die sms-en naar dit soort programma's.
Het is amusement en dat is, naast al het verschrikkelijke nieuws op de wereld, ook lekker om naar te kijken.
Net als 'boer zoekt vrouw'. Er keken 5,5 miljoen mensen naar maar niemand die je spreekt heeft het gezien.

En als er gasten zijn die beweren dat zij nog nooit van Saunders hebben gehoord en dat zij hier speciaal voor moesten googlen, dan hebben zij de afgelopen twee weken in een grot gewoond.

Hoth | 26-01-11 | 10:38

diverse oorlogen op de wereld, overstromingen, rellen in Egypte, Afganistan, en waar kijkt tokkie nederland naar? 2 tatoo aso`s die 2 woorden kunnen zingen. triest.....

Paulkruger | 26-01-11 | 10:27

Ik was erbij, t was leuk.

George Foreman | 26-01-11 | 10:04

*Er trots op is dat hij Saunders moest googlen...*

raakzoek | 26-01-11 | 09:54

Nu weet ik het, het is dat zingend glas in lood raam

godbestaat | 26-01-11 | 09:33

TV zuigt hard

jekalemoeder.nl | 26-01-11 | 09:32

Hoth | 26-01-11 | 08:35 je moet Saunders niet gaan vergelijken met b.v. Jolink en dries roelvink etc.
Gewoon blijven vergelijken met hetgeen waar het om draaide in die 2 talentenjachten.
De concurentie was kwalitatief gewoon beter maar kon helaas niet op tegen het stemvee onder het massaal tokkievolk dat NL rijk is. En daarbij twijfel ik serieus aan de oprechtheid van die SMS stemmingen. Wie zegt dat dat inderdaad allemaal eerlijk gaat. Hoe kan een notaris dat controleren? Wat als bepaalde stemmen gewoon niet worden doorgesluist en wat als bepaalde nummers tijdelijk bezet blijven. Gemakkelijk zat om sterkere concurenten tegen te houden. En dan nog mensen die voor kwaliteit kiezen zijn niet dezelfde mensen die dagelijks ontelbare SMS berichten versturen. Kijk maar eens op straat wat voor een soort volk onophoudelijk aan zijn apparaat gekluisterd zit..

treser.info | 26-01-11 | 09:32

@strikdewepstroper01 | 26-01-11 | 00:39 ik reis morgenavond van NZ naar EU niet andersom.
Ja AU ben ik ook al 5 x geweest en is echt niet mijn land. Id veels te lange reisafstanden en allemaal dodelijke beestjes en veels te weinig drinkwater.
NZ is het ideale alternatief als je graag in de southern hemospere vertoefd.
Geen dodelijke beestjes heel veel zoetwater en Engels sprekende bevolking.
Voor mij de hoofdverblijfplaats voor de rest van mijn leven.
AU heeft wel bijzonder dingen maar dan moet je er echt op uit trekken en niet afhankelijk zijn van plaatselijk werk want dat is echt niet te doen.
Btw snowpeas ken ik van de Thaise keuken. Mijn vrouw vind ze heerlijk ik vindt ze niet te pruimen. Hebben zo'n harde schil vergeleken met de erwten die wij kennen en zijn minstens 3 x zo groot. Voor de verdere rest suck saunders pauper family. Ik zie die vader nog steeds zijn duim omhoog steken als als zoonlief zijn stukje doet..

treser.info | 26-01-11 | 09:24

@ piet de hond | 25-01-11 | 21:32

.... Gelukkig gemist??....

Aan je stukje te lezen heb je alles van minuut tot minuut bekeken....... lullo dat je d'r bent.

Alhoewel ik nooit een cd van een van de Saunders zal kopen ben ik wel van mening dat die gasten beter kunnen zingen dan mening figuur die zich zanger in Nederland durft te noemen.

Hoth | 26-01-11 | 08:35

Mijn voorstel is om die broers het RTL4 nieuws te laten presenteren, plus diepteinterviews en audities ter plaatse. Een stip in brandend Tunesie en dan zingen maar

Jeukende Kneut | 26-01-11 | 07:48

Waar is Ruud Gullit als je hem nodig hebt.

kale nel | 26-01-11 | 05:43

Hart van Nederland

Say no more.

VuistVolEuros | 26-01-11 | 01:33

Pfff. en dat ik deze crap nog lees ook... gs bedankt *not* dat ik nu weet wie "Saunders" is...

ID_ | 26-01-11 | 00:53

@treser.info

Ik ben in 2001 in Sydney geland. Ik ben toen verder gereisd via de Blue Mountains
en Brisbane naar Bundaburg. En toen was ik het zat. Ben ik via Brisbane weer
naar huis gevlogen. Het verhaal is dat ik werkte als backpacker en verdiende
niet zoveel. Ik moest mijn centen bij elkaar schrapen met snowpiece plukken
een soort van boon. En als je dan geen gewicht maakt verdien je ook niks.
Elke nacht de bezopen backpackers, Schotten, Ieren en veel Engelsen die
om vier uur s'nachts terug kwamen op de kamer van de host en dat terwijl je vroeg op moest. En dan de reisafstand, Syndney Bundaburg daar ben ik een kleine
maand onderweg geweest. Killing, en ik heb alleen maar winkelcentra
gezien en geen outback. Ik heb een paar Wallabee's gezien en possums
maar geen kangeroo's. En toen ben teruggevlogen naar NL. Ik heb wel
een jaarvisum verspeelt. Jammer dan......

De steden in Australië zijn mooi schoon. Het is een streng land, trotse
mensen. En zij zullen daar echt de shit niet accepteren die wij in NL
hebben. No way......

@treser.info. Nog een prettige reis naar NZ!

strikdewepstroper01 | 26-01-11 | 00:39

@jezus the third | 25-01-11 | 20:01
Welkom op GS, faalhaas.

Prof. D.A.H. Vintik | 26-01-11 | 00:38

@strikdewepstroper01 | 25-01-11 | 21:30 ik geef toe de reis is echt killing. Vertrek morgen weer voor een kort verblijf in de EU. 35 uur onderweg met een 2 uur tussenstop in HongKong. Maar als ik eerlijk moet zijn is NZ zo mooi dat je snel vergeet dat er ook nog zoiets is als tv. Ik kijk hier eigenlijk nooit tv behalve af en toe BVN via sat en voornamelijk Internet. Hier kijk je gewoon naar buiten en krijg je gratis de mooiste natuur docu's voorgeschoteld. In Holland zet je de tv aan het krijg je gratis de meest fooielijke gasten voorgeschoteld die ook nog eens de hemel worden ingeprezen door massa's tokkievolk. Soms denk ik wel eens wat is er in de evolutie misgegaan met commercieel NL tv. En dan ook nog trots zijn dat ze hun Commercielle tv wereldwijd verkopen. Nou ammehoela hou die nepshit svp in NL.
De rest van de wereld is nog prima gelukkig met hun ongemanipuleerde recht door zee tv. Het enige nieuws dat in NL nog ongefilterd en recht door zee (met een smile) bericht is GS. De rest is er alleen maar op uit om het volk in een keurslijf van overcommercie en angst te houden.

treser.info | 25-01-11 | 23:36

Afgang RTL Nieuws......

DeGezalfde | 25-01-11 | 23:27

Rick Nieman met zijn kak R .

Amsterdam Hustler | 25-01-11 | 23:25

Alleen al dat accent van die 2. Straattaal, fuck! Ik hoop dat ze z.s.m een baan op de Efteling krijgen. Die vent scoort 2 x een nummer 1 met een Cover en wordt dan gehuldigd. Nu ook nog live bij Pauw en Witteman.

fritsspits | 25-01-11 | 23:08

Dat zijn mijn Saunders(?) niet, vriend

IJzer70 | 25-01-11 | 23:07

hart van nl = te megakut voor woorden. Alleen voor extreme paupertokkies.

volautomatische_aard | 25-01-11 | 22:54

Ach het NOS Journaal opende(!) vorig jaar met de dood van Sugar Lee Hooper. En dat journaal bestaat gewoon nog.

Klemlepp | 25-01-11 | 22:44

Ze zijn dus blijkbaar broers die iets gewonnen hebben waar er per jaar tig van zijn, een "talenten"-jacht en worden nu gehuldigd. Vroegah werd men gehuldigd als men Olympisch goud gewonnen had. Morgen de ontvangst bij Bea? En eheft die broer van die ene ook zoveel negert-tand-ornamenten in zijn bek? Vragen, vragen....

The Evil One | 25-01-11 | 22:38

strikdewepstroper01 | 25-01-11 | 21:30
Als je dacht dat de Nederlandse TV bedroevend is raad ik je aan is op Italië af te stemmen ;)

Robert Mugabe | 25-01-11 | 22:17

Ik kende die mensen niet. Maar ze hebben allebei tegelijkertijd een talentenjacht gewonnen? Dat is opmerkelijk.

Ik luister nooit naar dergelijke zangcompetities omdat ik het origineel altijd mooier vind dan de gecopieerde nieuwe uitvoering. Wat niet wil zeggen dat ze niet goed zijn, alleen voor mij niet goed genoeg om naar te gaan luisteren. Er is zo ontzettend veel aanbod.

peeppeep | 25-01-11 | 22:16

-weggejorist-

hansvanvoren | 25-01-11 | 22:12

.. en Radio Veronica heeft het ook in het nieuwsblokje zitten. Radio Tirol dan maar.

b-ry | 25-01-11 | 22:03

Nou, het kan nog erger via de nos: Oprah heeft een halfzus. Wij dwalen toch echt af.

Floris e Blancefloer | 25-01-11 | 22:02

Maar het is toch ook nieuws?

Likmereep | 25-01-11 | 21:55

Kan nu helemaal stoppen met de Nederlandse commerciële omroepen. Hart van Nederland? Laat me niet lachen. BBC World News dan maar. Gebeurd toch niets spannends in Nederland.

j van l | 25-01-11 | 21:55

Herman Finkers:

"De cursus 'Omgaan met teleurstellingen' kan helaas wederom geen doorgang vinden."

Bisschop Gijsen | 25-01-11 | 21:53

Is er nog nieuws?

INH.30CL | 25-01-11 | 21:52

Rick Nieman neerzetten als nieuwscollegaatje... rot toch op! Hij is 10 keer beter in z'n werk dan welke zogenaamde journalist ook die voor jullie werkt. Jullie zouden je kapot moeten schamen. Dikke vinger naar Geenstijl.

Galamagalam | 25-01-11 | 21:52

RTL = Radicale Terreur Liga

feddepetje | 25-01-11 | 21:52

Rick Nieman mag dat want die heeft de Ramones nog gezien in CBGB's

Pannie | 25-01-11 | 21:51

Ben Paupers en Dean Paupers
The Vomits of Holland

drupmuts | 25-01-11 | 21:50

Pff. Hart van N... Een collega vertelde mij dat ze weinig nieuws opneemt, maar wel naar het HvN kijkt want dan is ze helemaal bij.... Ja, blond ook.

plicieman | 25-01-11 | 21:46

Zucht.... Opwinding over een half jaar weer voorbij en vergeten....

Taas | 25-01-11 | 21:45

Geen haar op m'n hoofd die hart van nederland wil zien. Ik blijf lekker NOSsen.

XyberBorg | 25-01-11 | 21:33

Dit slaat nergens meer op, ze kunnen niet zingen, zien er niet uit, stel lelijke koppen, geen normaal gebit meer, slist, als die inktkwast praat klinkt het alsof hij zijn mond vol heeft.
En dit zooitje als nieuws brengen??? gelukkig gemist.
Huldigingen zijn ervoor als iemand iets presteerd wat een ander niet kan, maar wat zij als geluid voortbrengen?? nu daar waren betere kandidaten die op vreemde wijze weggewerkt zijn.
Gauw naar Amerika , die zullen zich doodlachen als ze die 2 brulapen horen kwaken!!!

piet de hond | 25-01-11 | 21:32

Ik had hier best willen reageren. Maar zo boeiend is het toch niet dat twee matige zangers op de boerenkar worden gehesen.

Einde van de Domheid | 25-01-11 | 21:31

precious | 25-01-11 | 20:10
Oh god.. jij noemt de mennekes zeker ook helden? Want ja, dat zijn het, helden...
Pfff. alsjeblieft zeg. Fijn dat ze kunnen zingen. kudo's.
Over een jaar hoor je er niks meer van, zo als eender welke ander "talent" uit die Nederlandse baggershows. Je hoort er GEEN EEN meer.

DEhomo | 25-01-11 | 21:31

@treser.info

Wat ik mij als Hollander (Met emigratieplannen) afvraag is waarom het niveau
op de Nederlandse televisie zo ver te zoeken is. Anti intellect overheerst.
Maar ik neem aan dat de televisie in NZ geïnspireerd wordt door de BBC.
En de BCC televisie staat nog voor beschaving en intellect. En daar moet
in je NL echt naar zoeken op de buis.

Mooi dat je de stap hebt durven zetten om kiwi te worden @treser.info.
Maar voor mij een beetje ver weg. Ik vond de reis naar Australië al killing
kwa afstand, ook in het land zelf. Dus deze jongen gaat voor Luxemburg
kiezen. (Ja de thuisbasis van RTL) Maar wel lekker ruim en groen. In het
Luxemburgse veranderd nooit wat..... en dat is alleen maar positief!

strikdewepstroper01 | 25-01-11 | 21:30

wat een armoe daar in Holland. Ben ik blij dat ik hier vanuit een zonnig NZ geen RTL shit kan ontvangen en HBVN geen domme tokkie shit uitzend.
Immigreren lijkt vooralsnog de enige tip die ik kan geven.
Het huldigen van 2 pauperzangers die een vooropgezette talentenjacht winnen is zo'n armoe. Als ik nog in NL had gewoont zou ik zo in opstand komen wegens vervuiling van de openbare eter.Volgend jaar zitten die 2 broers bij kassa of opgelicht hun beklag te doen hoe Endemol hen volledig heeft berooid aangezien ze geen fluit gaan verdienen met die door henzelf ondertekende wurgcontracten.
precious | 25-01-11 | 20:10 met je comment verklaar je zwart op wit dat het nooit meer goed komt met jou. Supertalent in je broek zul je bedoelen...

treser.info | 25-01-11 | 21:18

Godverdegodver Q-music ook al. Veronica dan maar..

b-ry | 25-01-11 | 21:17

Nee... Oh my gosh.. Ik ga verhuizen..
Oh wacht, dat heb ik 3 jaar geleden al gedaan!
VIVA, Vlaanderen!
.
En begin nu niet over de bananenrepubliek Belgie.. die kennen we nu wel :P

DEhomo | 25-01-11 | 21:08

Krachtmeester | 25-01-11 | 20:59
Ik erger me deaudt aan reclames van bank/geld-instellingen. Dat hadden ze een tijd van de teevee moeten weren. Like nothing happened.
Ik erger me deaudt aan reclames punt.

Rammstein | 25-01-11 | 21:04

Tjongejonge...
Ben Saunders, en zijn broertje ook nog - half Nederland in katzwijm.
Boer zoekt vrouw, correctie, boer zoekt Vrouw & Pakpaard (want da's de job desstription voor de boerin hè): driekwart Nederland in katzwijm.

Misschien even wat aandacht voor een echte kunstartiest met passie en power?

www.youtube.com/watch?v=hVi4zQM4NAU

Methusalem III | 25-01-11 | 21:03

En GeenStijl brengt elke ontwikkeling van Voice of Holland als nieuws. Ook afgedaan dus?

fappefras | 25-01-11 | 21:03

tv zuigt sowieso.

Demonische Eend | 25-01-11 | 21:02

Het staat ook als eerste item bij het ANP op 538. Maarja die zit bij die RTL-clan natuurlijk..

b-ry | 25-01-11 | 21:02

Rammstein | 25-01-11 | 20:55
Liever zuur dan duur. Elke dag wordt er weer een gat ter grootte van duizend seizoenen Boer zoekt MILF in de rente op de rente op de rente van de staatsschuld geslagen. Elke dag worden we overstelpt met crisisgemiauw uit Den Haag. Ik zeg daarom: hand op de knip, of kappen met dat crisisgejammer.

Krachtmeester | 25-01-11 | 20:59

RTL = Commercie den top. Kutprogramma's aanbieden waar het domme volk maar naar blijft kijken zodat ze ermee door blijven gaan en het iedere keer weer slechter wordt. Waar zijn de tijden gebleven van Flodder, het zonnetje in huis, Sam Sam, eeh wat nog meer.. ?
Bij mij gaat na Ned 1, 2 en 3 discovery, national geo en animal planet op 4, 5 en 6 want daar is doorgaans wel iets nuttigs te bekijken.

b-ry | 25-01-11 | 20:57

Krachtmeester | 25-01-11 | 20:46
Tsja, als je dat bij álles doet, is het wat zuur.

Rammstein | 25-01-11 | 20:55

Ies koeltoer

Robzter | 25-01-11 | 20:55

ZO Klaar MEE!!!! met die Ben en Dean en zn moeder en die vader en zn broer en de hond en het huis en het winnen van een fucking playbackshow en de tattooshop in West Friesland en die gouwe tanden en die kale koppen.... PFFFFFFF!!!!!!

stadionweg | 25-01-11 | 20:54

Ik heb al jaren geen Televisie meer. Ik weet dus helaas niets van ene Ben Saunders. Ik heb wel foto's van hem gezien op de site van de Telegraaf. Ik kreeg de indruk dat hij een beetje ondergestickerd is. Wel heel smaakvol hoor, dat dan weer wel.

Marcus Porcius Cato | 25-01-11 | 20:52

en dan die tokkies die een tattoo laten zetten met de bakkes van die gasten op hun reedt... echt een item voor als er geen dooien in Verweggistan meer zijn te melden.

zeiksmurf | 25-01-11 | 20:51

@BroncO | 25-01-11 | 20:46
Voor ons heeft het prima gewerkt.

Parsons | 25-01-11 | 20:47

enterprize | 25-01-11 | 20:43
Lelijke grootmuil Maasland heeft geen enkele toekomst.
Negeren die hap.

Bolle Wim | 25-01-11 | 20:47

Het is dat PenW laatst een fragmentje lieten zien, anders was die Ben S. mij volledig bespaard gebleven. ( z'n broer is nog steeds onbekend hier, hoop ik zo te houden;) Een tattoo-nicht die kan zingen, en dus? TV kijken is zooo 20e eeuw. Beperk het hier tot PowNews (uit loyaliteit & feeling met de zwitsals hier) en PenW / Nieuwsuur & bv Tegenlicht docu's ohh en Klootwijk. Commercieel sla ik helemaal over.

seven | 25-01-11 | 20:46

Rammstein | 25-01-11 | 20:44
Voor Boer zoekt Hert ben ik wel verplicht taxpoetpenningen te voldoen.
Dat is al erg genoeg.

Krachtmeester | 25-01-11 | 20:46

Ik had eigenlijk Pownews als favoriete nieuws-bron maar vooruit, Hart van Nederland it is.

frickY | 25-01-11 | 20:45

Wanneer heeft RTL nieuws eindelijk weer eens een item over de Toppers met een Gerard Joling die zich al wat beter voelt?

Bolle Wim | 25-01-11 | 20:45

@BitchSuperSoaker | 25-01-11 | 20:13
Belmeniet register.

Parsons | 25-01-11 | 20:45

Het is goed te omzeilen hoor, al die talenten shows, inclusief Boer zoekt Iets. De reclames misschien niet, maar je bent niet verplicht te kijken.

Rammstein | 25-01-11 | 20:44
-weggejorist-
enterprize | 25-01-11 | 20:43

Niet alleen het einde van RTL, maar ook het einde van de chipkaart. Champagne!

Petrus de Rewa | 25-01-11 | 20:41

Rest in peace.

koekjesbakker1 | 25-01-11 | 20:39

Vroeger werd je gehuldigd als je iets belangrijks had verricht. Maar ja, dat was vroeger hè.

defjem | 25-01-11 | 20:38

Hart van Nederland is voor paupers, tokkies en proleten.
Who gives a flying fuck of er in Lutjebroek een kat in de boom zit?

Eduardo1735 | 25-01-11 | 20:37

Maarre… HART VAN NEDERLAND?!

en nu ff serieus | 25-01-11 | 20:36

OT Kijktip #Uitgesproken

brutus68 | 25-01-11 | 20:33

Het ergste is dat dit soort professionals echt denkt dat het publiek 'vraagt' om dergelijke recyclebagger. En dat terwijl een amoebe nog kan zien dat het van A tot Z push'vraag' is.

Krachtmeester | 25-01-11 | 20:31

Heeft iemand een adres van die gasten. Dan ga ik uit louter ballorigheid bij die vogels inbreken.
Oh nee, laat maar, er is niks meer te halen.

Koos Knak | 25-01-11 | 20:29

Rick Nieman slik die hete aardappel in je mond eens door.
Tot die tijd mag je niet op de buis, afgeproken!

strikdewepstroper01 | 25-01-11 | 20:28

ecologiste | 25-01-11 | 20:05
Zeitgeist: Moving Forward al gezien? Die film geeft namelijk een theorie, precies gericht op wat u wil.
Het nieuws is niets anders dan propaganda, zei Jefferson dat ook al niet? Iets over kranten was het toen nog...

reinaarden | 25-01-11 | 20:26

DWDD kunnen we ook wel afschieten. Is een soort herhaling van Boer zoekt Vrouw, The Voice of Holland en weet ik wat allemaal voor onzin geworden.

Isaac_Newton | 25-01-11 | 20:26

ecologiste | 25-01-11 | 20:24

Juich maar niet te vroeg....

brutus68 | 25-01-11 | 20:26

Ach zo vind ik de huldiging van voetballers en andere sporters ook altijd helemaal onnodig.Pfffffffffffff Als ik mijn werk doe word ik ook niet gehuldigd.

huppeltrutje | 25-01-11 | 20:25

precious | 25-01-11 | 20:10
Snarf snarf. The Voice is een trieste manier om aan heel veel kijkers duidelijk te maken dat Nederland meer geeft om twee latente nichten uit Hoorn dan om serieuze zaken.
*filmpje zoekt
Gevonden:
chief108.com/showthread.php?t=12801
Kijk en ril...

dosis | 25-01-11 | 20:25

Eindelijk goed nieuws! Hans Laroes gaat weg net op staatstv! Hieperdepiep hoera.

ecologiste | 25-01-11 | 20:24

RTL nieuws, Het nieuwe Hart van Nederland.
Dit is de druppel.
Ik zeg ik mijn kijkdoos lidmaatschap gewoon op.
We zouden geld moeten krijgen om die zooi te kijken.

Wat zou je willen hebben voor een half uurtje Voice of Holland te zien op tv?
5 euries?
meer?
nog meer?

zwijgenenwijskijken | 25-01-11 | 20:22

BitchSuperSoaker | 25-01-11 | 20:13
Je zieke zoontje moet zijn telefoon gewoon uitzetten

ikbeneenechte | 25-01-11 | 20:21

Blij dat ik niet de enige ben die deze programma's, taferelen en zieke mania verafschuwen.
Dank voor deze opsteker Mutsaerts en reaguurderdst, de rest van de wereld is dus gek geworden.

Creaguurder | 25-01-11 | 20:19

Ach, Eèn Vandaag was dan wel weer leuk daarnet, met de exit van Job Cohen.

pollens | 25-01-11 | 20:19

//offtopic Ben net gebeld door die oplichters van pretiumtelecom of ik een abo bij ze wilde hebben. Nee dus, maar die &%@&@(*@*lijers hebben nu wel mn zieke zoontje wakker gebeld! Iemand tips om dit lastige teletuig eens een koekje van eigen deeg te geven. Ff twitteractie of zo? Want ik ben echt laaiend. Pokketuig!

BitchSuperSoaker | 25-01-11 | 20:13

he wat een stelletje zuurpruimen zijn sommige reauguurders(zooo 2010 maar goed..) toch! Ben en zijn broer Dean hebben allebei een talentenjacht vlak na elkaar gewonnen, het zijn twee supertalenten in 1 familie, dat is toch potdomme NIEUWS mensen.
Ik heb de voice niet helemaal gevolgd tot mijn spijt want qua niveau ontstijgt het alle idolsen, x factors en popstarsen bij elkaar. The voice was echt een interessante show om te kijken, en ook spannend, ook al was het al maanden bekend dat ben zou winnen.
Shows als deze zijn gewoon nodig, het is toch fantastisch als je talent hebt en dat je dat kan laten zien?! En rtl nieuws is altijd beter dan dat suffe nos journaal, dusss. Maar goed, ieder zn meuk...

precious | 25-01-11 | 20:10

RTL Nieuws is vandaag afgehuurd door John de Mol. Dat kan gewoon bij de commerciële omroepen. Daar kun je je eigen nieuws bestellen als je over voldoende centjes beschikt.

Bolle Wim | 25-01-11 | 20:09

Inderdaad een schande dat ze die baggerzooi in een serieus nieuwsprogramma uitzenden. Thank God for the Internet..

DutchLibertarian | 25-01-11 | 20:08

@Korporaal Banaal | 25-01-11 | 19:44
Nice 1!

Pasta-saus | 25-01-11 | 20:07

lieeevvvvvvvv.

woesjs | 25-01-11 | 20:07

Ik lees nog liever een boek van Kluun dat ik Hart van Nederland ga kijken....

brutus68 | 25-01-11 | 20:06

RTL Nieuws is sowieso crap. Zo vroeg ik eind vorig jaar via Twitter aan Frits Wester waarom RTL Nieuws pas in 2008 berichtte over het gewelddadige, "activistische" verleden van Wijnand Duyvendak (terwijl media als De Telegraaf en HP/De Tijd al jaren eerder diens beerput open trokken). Wester beweerde dat hij en zijn collega's (inclusief parlementair verslaggever Jos Heymans) pas in 2008 over Duyvendaks verleden op de hoogte waren. Of Wester liegt (en dan nam RTL Nieuws Duyvendak jaren lang in bescherming), óf Wester liegt niet (dan is de hele parlementaire redactie van RTL Nieuws incompetent). Zie: luxetlibertasnederland.blogspot.com/20...

Sir Galahad the Pure | 25-01-11 | 20:05

Het wordt steeds minder terwijl RTL4 nog enige weerstand bood aan de NOS.
Geschiedenis wordt belangrijker denk ik. Want al is de hedendaagse leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel met dank aan wiki, wikileaks, GS cs zolang het duurt, dus Hirsch B. doe het niet.
belangrijke thema's blijven de banken de immigratie de bouw, de omverwerping van de gevestigde politiek en hoe of we toch een durzame wereld kunnen krijgen zonder oorlog, met goede natuur en milieu en prima welzijn.

ecologiste | 25-01-11 | 20:05

Hart van Nederland? Nooit en te nimmer.

Sjaak Koesto | 25-01-11 | 20:04

tieftering, stream kapoet? ;-)

HABEMUS PAPA! | 25-01-11 | 20:02

Altijd zo leuk om dingen op geenstijl te lezen. Drie jarige kinderen onderbouwen hun standpunten over anderen beter dan deze zooi. *gaat weer ongestoord verder met dumpert kijken

jezus the third | 25-01-11 | 20:01

Wat een heisa om niets. Tis toch een programma van RTL dus waarom dan niet media aandacht van hun eigen medium eraan geven?

SniperEye | 25-01-11 | 20:01

-weggejorist-

poepenzonderdrukken | 25-01-11 | 19:59

Nou ja, de egotrip van Kluun net bij #DWDD was minstens net zo weerzinwekkend...

brutus68 | 25-01-11 | 19:58

Haarkopje | 25-01-11 | 19:50 Roep dat nou niet te hard.

Neukgraag | 25-01-11 | 19:52

@superprincepeach | 25-01-11 | 19:46
Een nieuwswaarde van de onderste plank, zo mogelijk nog lager. Het gaat er alleen maar om geld te verdienen, en dat verdien je het makkelijkst met een talentenshow. Daarom zijn die kutdingen er, en ik ben ze spuug zat. Dan zie ik daar zo'n Roel v Velzen zitten, een marginaler persoon kan ik me niet voorstellen. Een Henk Jan Smith, totaal herkauwd, slap gelul.

Pasta-saus | 25-01-11 | 19:52

Ik zie het nu, lachwekkend zeg, absurd gewoon.

weesgegroet | 25-01-11 | 19:51

En dat was het item... die tattoos waren wel fout maar who cares? Beetje storm in een glas water, mensen.

superprincepeach | 25-01-11 | 19:51

Er breken gouden tijden aan voor Wakker Nederland...

Haarkopje | 25-01-11 | 19:50

Maar Rick Nieman mag wel mooi elke dag aan Sacha de Boer zitten, dat dan weer wel!

superbakker | 25-01-11 | 19:50

WTF is dit voor iets? Die knul heeft toch die show gewonnen? Waarom is een huldiging nodig? Kijk, als je nou een aantal gouden medailles wint, dan is het iets anders... maar dit? Tokkie-gedrag, maar het is wel leuk voor die gasten!

anti-hangtiet | 25-01-11 | 19:50

@The Dominator | 25-01-11 | 19:41
Dacht ik toevallig aan hetzelfde gebied.

Pasta-saus | 25-01-11 | 19:50

superprincepeach | 25-01-11 | 19:46
Ja het heeft inderdaad nieuwswaarde.
Alles is namelijk nieuwswaardig.

Krachtmeester | 25-01-11 | 19:49

Bean & Dean aka Tattoo-Bob en z'n zijschop

Tobi | 25-01-11 | 19:49

nu LIVE!!!!!!!

postbode | 25-01-11 | 19:49

Wat een armoede in dit land. Ik kan me niet voorstellen dat je leven zo leeg is dat je naar dit soort TV kijkt. Erger kan bijna niet. Wat een waardeloze zender, maar allemaal kijken is John de Mol ook weer tevreden

Therapietje | 25-01-11 | 19:48

@ Pasta-saus

Nee joh, niet zo moeilijk over doen allemaal. Het is nu al 19.44 uur en het item(pje) moet nog beginnen. Waar maakt GeenStijl zich druk om dat hier een paar minuten aandacht aan wordt besteed? Ik heb zelf ook niet naar The Voice of naar PopStars gekeken omdat het me allemaal niet zo boeit, maar het heeft toch nieuwswaarde als twee broers in hetzelfde weekend een andere talentenjacht winnen?

superprincepeach | 25-01-11 | 19:46

Krachtmeester | 25-01-11 | 19:45 Scherp!

Neukgraag | 25-01-11 | 19:45

Rammstein | 25-01-11 | 19:44

Zelfde dag als Theo.....

brutus68 | 25-01-11 | 19:45

Het gaat hierbij dan ook om professionals die zich bij voorkeur 'nieuwsmaker' noemen.

Krachtmeester | 25-01-11 | 19:45

hey Mutsaers, een stukje dat wel hout snijdt. Goedzo jongen!

Ballenman | 25-01-11 | 19:44

@ The Dominator | 25-01-11 | 19:41
We kunnen wel enkele oude mijngangen openen. Sodemieteren we ze daar in.

Korporaal Banaal | 25-01-11 | 19:44

Re-inventor | 25-01-11 | 19:42
Tsja, prioriteiten. Herinnert u zich nog wanneer Gerrie Kneteman overleedt ?

Rammstein | 25-01-11 | 19:44

Hart van Nederland, beter is er niet.
*zelfmoordneigingen*

De taalpuriSt | 25-01-11 | 19:43

The Dominator | 25-01-11 | 19:41 He dat is zeker wel een partitie waard.

Neukgraag | 25-01-11 | 19:43

Een goede onderwerp voor EditieNL qua actualiteiten is de vraag wanneer Jennifer Ewbank net als haar bijna-schoonzus Do voor Playboy uit de kleren gaat en of ze haar mond kan houden. Dat houdt de kijker bezig.

blinde kip | 25-01-11 | 19:43

@Rammstein | 25-01-11 | 19:39
Idd, topic is wrsch. een verholen promotie.

Prof. D.A.H. Vintik | 25-01-11 | 19:43

Waarom is het huldigen van een sporter die iets gewonnen heeft in een sport waar verder niemand zich in de wereld druk om maakt, wel nieuws, maar het huldigen van een winnaar van een talentenjacht geen nieuws?

Re-inventor | 25-01-11 | 19:42

@Pasta-saus
-
Een reservaat, bij voorkeur gelegen in het landelijke Limburg, is inderdaad misschien nog niet eens een gek idee.

The Dominator | 25-01-11 | 19:41

@ eerstneukendanpraten | 25-01-11 | 19:39
Oh ja, oeps. Ik leer het ook nooit.

Korporaal Banaal | 25-01-11 | 19:41

-weggejorist-

MacVulpen | 25-01-11 | 19:41

Kansloos.....
*Nederland 2 kijken gaat*

dennis3210 | 25-01-11 | 19:41

Hans de Groot | 25-01-11 | 19:39

ja, het is meer dan schandalig, het is me wat.

brutus68 | 25-01-11 | 19:41

Familie Saunders is beroofd of zo?

CoolFace | 25-01-11 | 19:40

Wie zijn dat? Ze moeten wel iets heel speciaals hebben gedaan dat bijzonder nuttig was voor het vaderland om deze eer te verdienen! Hebben ze een geneesmiddel voor kanker gevonden wellicht? Een nieuwe en beter OS ontwikkeld? Bewijs geleverd van buitenaards leven?
Neen?
Wat dan wel?

reinaarden | 25-01-11 | 19:40

Heb al 9 maanden geen minuut tv meer gekeken. Beste beslissing ooit.

Bos Hout | 25-01-11 | 19:40

Hans de Groot | 25-01-11 | 19:39

Niet schreeuwen aub...

eerstneukendanpraten | 25-01-11 | 19:40

-weggejorist-

eerstneukendanpraten | 25-01-11 | 19:39

-weggejorist-

Hans de Groot | 25-01-11 | 19:39

@superprincepeach | 25-01-11 | 19:37
Kunnen we niet een gebied in Nederland afschermen voor mensen die dit leuk vinden? Met hun Telegraaf, Idols, Pokkestars, DeJoop en noem maar op,

Pasta-saus | 25-01-11 | 19:39

Je zag het al aankomen met de dood van die bruikspeekpop v. Boney M.: midden op de dag werd de programmering onderbroken om dit nieuwsfeit door ieders strot te douwen.
Wat willen we nou met z'n allen: 5,1 miljoen boeren zitten naar andere boeren te kijken die zo nodig aan de vulva moeten.

perdido | 25-01-11 | 19:39

Prof. D.A.H. Vintik | 25-01-11 | 19:37
Excuus.
Dan is het toch niet zo'n ramp ?

Rammstein | 25-01-11 | 19:39

Bierbauch | 25-01-11 | 19:34

Voel jij je verwant aan die dikke vette Jabbah the Huth on the right side...?

eerstneukendanpraten | 25-01-11 | 19:39

Gewoon nieuws hoor jongens. Zonder Nieman, weliswaar, maar echt gewoon nieuws.

Dick Luyenlomp | 25-01-11 | 19:39

Korporaal Banaal | 25-01-11 | 19:36

Nee hoor. Lijkt me een hele gezonde reactie.

brutus68 | 25-01-11 | 19:38

Ik haat tv.

Morkovich | 25-01-11 | 19:38

@Bierbauch | 25-01-11 | 19:34
-1

Pasta-saus | 25-01-11 | 19:38

Who cares, is toch leuk?

superprincepeach | 25-01-11 | 19:37

Saunders rocks! Onder een steen, vriend..

Abudabie | 25-01-11 | 19:37

@Rammstein | 25-01-11 | 19:33
Ècht niet. U zit zeker stiekem naar de televee te kijken?

Prof. D.A.H. Vintik | 25-01-11 | 19:37

Betaald ome John natuurlijk allemaal.

1teen | 25-01-11 | 19:36

Elke keer als ik die domme kop van Saunders zie wil ik die gouden tanden uit zijn bek meppen. Ben ik nu raar?

Korporaal Banaal | 25-01-11 | 19:36

Wat is Saunders ? Is dat die goudtand met die pauw op zijn penis ?

Anneliesje | 25-01-11 | 19:35

Is Ludo Sanders dan UIT Goeie-Tijden-Slechte-Tijden?

Bonnie Swart | 25-01-11 | 19:35

Ik ben niet zo thuis in nichtenpop, maar kunnen die meiden een beetje zingen?

brutus68 | 25-01-11 | 19:35

RLT Nieuws is kudtnieuws. Kudtnieuws geworden.
Ik zit nu te kijken... Ze hebben nix over de OV-Chipkaart...!!! Ongelooflijk.
Ze zitten te snurken bij RTL.

Bonnie Swart | 25-01-11 | 19:34

Ik kijk altijd shownieuws.

Bierbauch | 25-01-11 | 19:34

en ik was blij dat we (voor even) van die idols uitmelkerij afwaren... komt dat schaatsgekluns

coltju | 25-01-11 | 19:34

-weggejorist-

Herman286 | 25-01-11 | 19:33

Vooralsnog gewoon Frits Wester & Co in beeld.

Rammstein | 25-01-11 | 19:33

Omg die Voice of Holland familie huldigen in het nieuws! Ik houd het voorlopig bij Pownews en Spits

ikzouhetnietweten | 25-01-11 | 19:33

Dit is zo crap, Saunders de hollandse justin bieber. Kill him Ctuhulu

Sjeikie | 25-01-11 | 19:33

Wie de neuq?

Enfin, het komt na DWDD wel.

Of niet natuurlijk.

Parsons | 25-01-11 | 19:33

In februari hef ik een verbod op het gebruik van het woord 'Saunders'. FFFFFFFFS

Kan Jees de Jager? | 25-01-11 | 19:30

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl