Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Leeuwen van Tawheed naar asiel

je bent lelijk van dichtbijDe kogel is dus door de kerk. Darmterrorist Samir Azzouz dient vijftien jaar te worden opgeborgen voor een aangetroffen schietijzer en een amateuristische videoboodschap. Let wel, het gaat hier om de wens van het Openbaar Ministerie, de rechtbank beraadt zich nog. Maar voor Justitie staat als een paal boven water dat Azzouz deel uit maakte van een terroristische organisatie die bezig was met het voorbereiden van aanslagen. Grote winnaar in deze is natuurlijk Mohammed Bouyeri. Meneer de halal-slager voelde zich wat eenzaam de laatste jaren, maar heeft, wanneer het aan het OM ligt, voor de komende 9 jaar (aftrek voorarrest en beloning goed gedrag) een geloofsgenoot bij. Omdat je nog altijd met z’n vieren moet zijn om te klaverjassen eisten de aanklagers ook maar 15 jaar tegen Mohamed Chentouf. De pas gescheiden 24-jarige Nourridin El Fatmi hoorde 2 jaar tegen zich eisen. Toch snel verdiend met een grap.

Reaguursels

Inloggen

@MiRRoRMaN 06-11-06 @ 22:39

Tjah.. wie zal t zeggen :D

Kimmeltje | 07-11-06 | 19:40

Sjonge jonge wat een gedoe toch om een paar seksueel gefrustreerde pubertjes en een paar vrouwtjes met te weinig zelfvertrouwen.
Ik ben het met jullie eens het zijn een stel domme rukkers, maar ik vind het eigenlijk belachelijk dat we het allemaal zo hoog opnemen. Gewoon een publieke pak op de broek en dan een tijdje in de hoek.

alpha_mannetje | 07-11-06 | 15:54

Extra gratis opleiding van de Staat binnen de Mesdag zeker.... waarom hij wel en ik niet ?

Tomahawk33 | 07-11-06 | 11:28

@Dikr
dus van jou mag dit?
www.faithfreedom.org/Quran.htm

dus, oproepen tot geweld MAG? ik dacht dat dat VERBOTEN was?

de bron van het geweld, de oorzaak van alle problemen, is de gewelddadige islam. Dat moeten wij niet toestaan.

je mag niet siegheilen, omdat je daarmee aangeeft lid te zijn van een moordadige bende.

wie een hoofddoekje draagt toont daarmee ook dat ze zich overgeeft aan een geweldadig kutgeloof.

waarom zouden wij de imams toestaan hun geweldsleer in de hoofden van de moslims te prenten? waarom verbieden wij de oproepen tot geweld, zoals die in de koran staan, niet? mag ik anders ook oproepen tot geweld?

geloofsvrijheid houd daar op, waar het oproepen tot geweld begint.

de koran, dat is een lange oproep tot geweld tegen ongelovigen.

zolang de islam ongestraft zijn haat mag zaaien, zullen er doden vallen in naam van allah. Want de islam, dat is een oorlogsgeloof.

wie zich 'turk' of 'marokaan' noemt, is hier op vakantie? Hier wonen NEDERLANDERS. Wie pist op nederland of de nederlanders, heeft hier simpelweg NIETS te zoeken.

wie een gewelddadig kutgeloof als de islam aanhangt, kan maar beter helemaal weg blijven. We hebben onze buik VOL van het geweld van de islam, en de zieke pogingen van de islamieten om ons deze zure appel te doen slikken.

slik de zure appel niet. Braak de islam ons land uit.

No Regrets | 07-11-06 | 10:44

ik vind wat samir a en zijn bende geloofsgegeselden van plan waren een daad van oorlog in vredestijd. Ze moeten dan ook volgens het oorlogsrecht veroordeeld worden. Wie ons aanvalt (in vredestijd nog wel), met oorlogswapens, moet voor een militair tribunaal komen.

Wie ons land verraad, moet tegen de muur.

als dit heerschap zijn tijd heeft uitgescheten, zetten we hem dan ook nog even terug de woestijn in?

en het OM is wakker geworden. Wie een geweldadig kankergeloof aanhangt hoort in de cel.

ik zal vooral blij zijn het gezeik van het moslimwijf niet meer te moeten horen. 'mijn man is heel lief hoor! die zou nooit een machinepistool in zijn zak dragen! die is daar geplant door de pliesie! wij zijn moslims, dus goed!' etc etc etc. Ik ben blij dat dat moslimwijf de mond is gesnoerd.

nu nog even de moskee waar dit heerschap zijn geweldsopdracht haalde sluiten, zijn imam uitzetten, en de koran voor hun eigen ogen onderpissen, en we kunnen weer in vrede verderleven...

No Regrets | 07-11-06 | 10:38

15 jaar??An me nooi nie!1Te weinig werkelijk om handen.Massa kiddos hebben rare videoootjes opgenomen en de gemiddelde randdebiel heeft tegen woordig een 9 mm in zijn huis.Kortom veroordeeld voor verboden wapen bezit(dus niet Samir )en het loopt met een sisser af.
Slaap verder NL

miko | 07-11-06 | 01:05

@wauBz

Eindelijk iemand die het begrijpt !

bamisliert | 07-11-06 | 00:57

Die jongens lachen zich kapot om al die aandacht.

Opiumpinion.web-log | 07-11-06 | 00:00

@waußz 06-11-06 @ 22:31 Volkomen mee eens. Ti's verdomme alsof ik mijn eigen posts aan het lezen ben. Goed te weten dat er lui als jij rondlopen. (ook al is het in Scandinavie ;) Weltrusten dude.

Dikr | 06-11-06 | 22:47

@Kimmeltje: Ik ben voor de doodstraf, en Balkenende volgens mij nu ook als je hem over Saddam zijn uitspraak zei. Of snapt Balkenende nu niet dat hij dat toegegeven heeft, om voor de doodstraf te zijn?

MiRRoRMaN | 06-11-06 | 22:39

Dikr 06-11-06 @ 21:51
Mooi gesproken! Het haatzaaien moet stoppen en er moeten meer gematigde moslims prominent in beeld komen. Zelf denk ik dat een groot probleem de acceptatie is. Vele radicalen zijn 3e generatie hier, maar ze worden nog steeds niet als Nederlander gezien, maar als allochtoon bestempeld. Maar ze voelen zich toch ook geen Turk/Marokkaan. Ze hebben dus een identiteitscrisis en voelen zich daardoor aangetrokken tot hun geloof, dat is iets wat hen nog bindt en iets van houvast biedt. Als ze dan de foute mensen tegen komen kunnen ze snel radicaliseren. Als 3e generatie 'allochtonen' die hier in Nederland geboren zijn, zich gewoon Nederlander zouden voelen, was er echt niks aan de hand. Die hand mag wat dat betreft best in eigen boezem gestoken worden. En nu ga ik slapen.

waußz | 06-11-06 | 22:31

Die gaat niet als maagd naar buiten komen.........de profeet zal trots zijn op hem en zijn maten.........sukkels.

bloke | 06-11-06 | 22:14

@ledwatcher 06-11-06 @ 21:57

Verklaar je nader. Ik ga mee met de woorden van Dikr, heb zelf wat vrienden met een moslim achtergrond en natuurlijk komen deze dingen ook te spraken.

oost-europa | 06-11-06 | 22:12

@ledwatcher 06-11-06 @ 21:57 Ik woon er nog steeds tussen (010-west). En ik ken een hoop goeie mensen. Een heel lief meisje glimlacht altijd naar me als ik een pakje peuken ga halen op de hoek bij mij, geeneens een hoofdoekje op, haar moeder ook niet en die lacht ook altijd. En fundamenteel denken is geloof ik niet strafbaar, zolang ze maar geen handen gaan afhakken en mij respecteren zoals ik hun respecteer, mogen ze denken wat ze willen.

Dikr | 06-11-06 | 22:10

mhoehahaha, ben even gaan eten, wilde het verhaal weer oppakken, alles weg!

ONT: wat iedereen weet en hier maar 1 keer eerder is neergezet, hij zal nooit meer "genezen", zodra ze vrij zijn, zal een hun huidige gedachten gang tegen de westerse wereld alleen maar meer versterkt zijn. Met andere woorden, de staat maakt van kleuter terroristen, giga tijdbommen die zeer snel nadat ze vrij zijn, zullen ontploffen.

oost-europa | 06-11-06 | 22:04

@Dikr: sorry maar ik heb een aantal jaren tussen Moslims gewoon. Hele normale, voor het oog gematigde mensen, gewoon gezinnen, winkeliers. Als je een beetje doorpraat met ze, en dan niet alleen over de lekkere muntthee, merk je dat over heel veel dingen fundamenteel anders wordt gedacht dan hoe 'autochtone nederlanders' over veel zaken denken hoor! Was best shocking...

ledwatcher | 06-11-06 | 21:57

@waußz 06-11-06 @ 21:37 Wow! Die ga ik halen binnenkort. Kinkt goed!
@ledwatcher 06-11-06 @ 21:37 Tja, als je ze vraagt; "is de islamitische rechtspraak beter dan de nederlandse?" Dan vind ik het raar dat het maar 30% is; die lui wonen wel tussen de ontnapte TBS'ers, veelplegerts en junks. Ik geloof dat we het er allemaal wel over eens ijn dat de rechtspraak in nederland veel te soft is. Bied ze een fatsoenlijk alternatief en ze denken er misschien anders over. Maar de praktiserende, extreme moslims dat is slechts een percentage van een percentage van een percentage en dat gevaar wordt z.w.a.a.r. overdreven en is de voedingsbodem voor een averechtswerkende haat tegen alles wat met moslims te maken heeft en drijft onze samenleving naar uitersten. En daar moeten we juist mee op passen. Daarom blijf ik zeggen; onderscheid maken tussen de foute jongens en de goede jongens en er voor zorgen dat er geen haat gepredikt wordt in moskees. Dat doen we nu al redelijk goed. Pak de problemen aan die er ZIJN en problemen die in een veel grotere mate schadelijk zijn voor ons lieve burgers; die rampage van losgebroken TBS'ers beijvoorbeeld. Hoe kan het dat een gewone draaideur crimineel in een streng beveiligde gevangenis zit, en een geestelijk gestoorde psychopaat in een kliniek waar hij zo uit kan wandelen? DAT is voor mij en iedereen die kan zien waar veel grotere problemen liggen een veel belangrijker issue.

Dikr | 06-11-06 | 21:51

Ik zeg juist dat we van 90% helemaal niets te vrezen hebben maar ik maak me zorgen over die andere 10%.
Recent onderzoek over radicalisering in Amsterdam laat zien dat ruim 30% van de daar levende Moslims de democratie zonder morren opzij zou schuiven ten favoure van de Sharia, dus ik ben nog heel bescheiden met mijn percentages. Sue me!

ledwatcher | 06-11-06 | 21:37

Dikr 06-11-06 @ 21:32
In dat boek van Joris Luyendijk staat ook dat Saddam en Al'Qaida het absoluut niet met elkaar konden vinden. Echt een aanrader voor iedereen die wat meer probeert te begrijpen van de situatie daar, en moe is van het beeld wat de media schetsen, en om inzicht te krijgen in waarom dat beeld zo eenzijdig is. www.nu.nl/news/775459/141/Joris_Luyend...

waußz | 06-11-06 | 21:37

@waußz 06-11-06 @ 21:23 Klopt, maar je hoort genoeg 'vrije' geluiden uit palestina/israel, turkije, Iran, enzovoort. Ik zeg niet dat in die landen de vrijheid van meningsuitting gegarandeerd is (daar moet juist aan gewerkt worden!) maar er zijn gelukkig wel tendensen; zoals er naast die toffe Ayatollahs in Iran ook een hervormingsbeweging bestaat die vergeleken bij een Sadam Hoessein nog behoorlijk wat ruimte krijgt. Grappig trouwens dat Amerika het land aanvalt met een van de minst islamitische besturen,.. Sadam is zich pas als een vroom moslim gaan gedragen toen de tanks al om zijn paleizen stonden. We moeten absoluut de democratie stimuleren in dat gebied, maar niet op de amerikaanse manier. En ik denk dat er veel moslims zijn die verschil maken tussen europa en amerika. Althans, we mogen het hopen,.. als er iemand is waar ik niet mee over een kam geschoren wil worden is het dat naieve oorlogszuchtige schaap uit amerika. Daarom stem ik ook zeker niet op partijen die Amerika steunen. Duitsland en Frankrijk hebben terecht hun twijfels uitgesproken en zijn niet zomaar meegewaaid toen de wind uit het westen ging waaien, toen hebben we een kans laten liggen,..

Dikr | 06-11-06 | 21:32

VRIJSPRAAK, wordt het!!!
Helaas, want we leven in Nederland. Als Sadam in Nederland had gewoon zat hij nu bij Groen-Links.

Johannes Gerbrand | 06-11-06 | 21:26

Dikr 06-11-06 @ 21:10
Dank, en jij hebt ook groot gelijk. Zeker als het over het een kam scheren gaat. Dat doen ze ook bij ons, en daar zit nu juist het probleem! Ze houden jou en mij verantwoordelijk voor wat JP doet en zegt, die precies doet wat Sjors zegt, waar 'zij' (wederom de kam) het niet mee eens zijn. Als wij niet willen dat wij over een kam geschoren worden met George Bush en kornuiten moeten wij ook inzien dat er goede moslims zijn. Helaas is het allemaal veel ingewikkelder dan velen denken en als je "Het Zijn Net Mensen" van Joris Luyendijk leest zie je ook in dat journalistiek en dictatuur niet samengaan, en dat we dus in feite niks weten - omdat we niks kunnen weten - van wat mensen in het midden-oosten feitelijk denken, omdat ze te bang zijn om dat te zeggen of gebrainwashed zijn door de dictatuur, geheime dienst, etc. etc.

waußz | 06-11-06 | 21:23

@ledwatcher 06-11-06 @ 21:02 Jaja, de islam dit, de islam dat. Die vergelijkende studie hebben we hier al zo vaak gevoerd. Fact is; elke religie heeft voldoende bronnen om er een positieve of negatieve interpretatie aan te geven. Fact is; elke religie is per defenitie niet geschikt om een land te besturen. Scheiding van kerk en staat is the way to go. Fact is; veel moslims denken daar ook zo over. Fact is; je moet mensen niet beoordelen op hun geloof maar op hoe ze er invulling aan geven. Als de islam zo waanzinnig geweldadig zou zijn waarom valen er dan geen doden elke dag in ons landje? Conclusie; prima dat je het opneemt tegen extremisten die willen doden uit geloof maar wijs niet met je vinger naar alle aanhangers van dat geloof. Dat heet stigmatiseren en is niet intelligent. We rekenen ook niet alle christenen af op het feit dat sommigen hun kinderen niet inenten tegen de vliegende rug typhus.

Dikr | 06-11-06 | 21:20

@waußz:
Ik zeg ook niet dat er 1.2 miljard mensen klaar staan om zich omhangen met bomgordels naar het westen te begeven. 90% heeft het veel te druk om op tijd op zijn werk te komen, boodschappen te doen, zijn vrouw te slaan - oh nee, dat niet...
Wat mij angst inboezemt is die andere 10%, dus die andere 120.000.000 mensen bij wie de haat er, mede gevoed door de Islam, goed inzit.
Samenleven zou heel mooi zijn, ieder op zijn eigen stukje 'lebensraum', ook prima. De werkelijkheid en de geschiedenis leren ons echter andere scenario's. Bloederigere scenario's - helaas.

ledwatcher | 06-11-06 | 21:16

@waußz 06-11-06 @ 20:50 Hulde voor je inzicht. En jaloers op je bestaan in knackebrod land. Verhuis ik ook heen als het water me hier aan de lippen komt te staan ;) En inderdaad; we moeten de voedingsbodem voor die haat wegnemen, met bestrijden bereik je het tegenovergestelde. In het geval van nederland is dat; ons meer differentieren van die egoistische cowboy politiek van Sjors en zijn makkers en duidelijk onderscheid maken tussen lieve en stoute moslims (niet over een kam scheren dus!). In het geval van amerika is dat; kappen met oorlog voeren en terroristen kweken, beginnen met diplomatie om in het midden oosten meer gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid te krijgen. Zoals het niet meer continu beschermen en leveren van foute wapens aan Israel in het palestijnse conflict en in de veligheidsraad niet steeds een stokje steken voor de objectieve conclusies van alle andere landen in de wereld waar het dit conflict betreft. Daarnaast mogen ze niet meer aan de VN voorbijgaan en zich aan de verdragen houden die ze ondertekend hebben. Maar ik ben bang dat de haat voor amerika nu zo diep zit bij zoveel meer mensen dan voor die oorlog het geval was, dat het nog lang gaat duren voor dat zal bekoelen,..

Dikr | 06-11-06 | 21:10

ledwatcher 06-11-06 @ 21:02
Hmm... als dat zo is wil je dus 1,2 miljard mensen op sluiten/dood maken. 1 op de 5 mensen is namelijk moslim. Lijkt me dat er een andere oplossing moet zijn, ik zie dat namelijk niet zo snel gebeuren. We moeten een manier zien te vinden om samen te leven. Ik bedoel op deze aarde, maar misschien moeten de verschillende mensen die het niet met elkaar kunnen vinden gewoon in verschillende landen gaan wonen, zoals ik al eerder zei. Ga gewoon wonen waar jij het naar je zin hebt en laat anderen met rust.

waußz | 06-11-06 | 21:10

@waußz 06-11-06 @ 21:04

Ik heb zon geslachtsveranderende operatie gezien.. das erg bloederig en zeker geen kwestie van het afhakken van een penis! Wat denk je ervan dat er van een stukje van de eikel een clitoris wordt gefabriceerd?! Jaja..:)

Kimmeltje | 06-11-06 | 21:08

Kimmeltje 06-11-06 @ 21:01
Kelly kan toch ook gewoon pissen? Of hoe heet ze, die BB muts in ieder geval.

waußz | 06-11-06 | 21:04

@Dikr 06-11-06 @ 20:59

ja je hebt een punt.. maar wie betaalt al de huisvesting van die klojo's die zich nooit meer kunnen handhaven in de maatschappij? Inderdaad wij, dan zeg ik... de ergste klootzakken t hoekje om helpen!

Kimmeltje | 06-11-06 | 21:03

It's the Islam, stupid!

Een in de oorsprong gewelddadig tribaal geloof. Lees het en je weet het.
Het leven van de pedoprofeet stond werkelijk bol van geweld. Ik ben zelf echt niet gelovig, maar lees het nieuwe testament en vergelijk het met de veel later geschreven Koran en zie het verschil tussen de pascifistische, bijna softe figuur Jezus en de sluwe handelaar/soldaat Mohammed. 'Islam' betekent dan ook geen 'vrede' zoals zo vaak gezegd wordt, maar 'onderwerping'. Laat je niet sussen door mensen die zeggen 'alle geloven zijn eigenlijk hetzelfde'. Het is gewoon niet waar!

ledwatcher | 06-11-06 | 21:02

mensen.. dat castreren is chemisch, ze hakken geen lullen af hoor! Hoe moet die gozer anders pissen?

Kimmeltje | 06-11-06 | 21:01

Kimmeltje 06-11-06 @ 20:57
Maar zonder piemeltje kan je toch moeilijk iemand verkrachten? Ik weet niet hoe ze het doen - wil het ook niet weten geloof ik - maar hem eraf hakken lijkt me toch redelijk efficiënt.

waußz | 06-11-06 | 21:00

@Kimmeltje 06-11-06 @ 20:57 ja da's bij chemisch castreren, maar ik bedoel 'chirurgisch', ik dacht dat ze dat deden,.. *rilt bij de gedachte*.
Maareh,.. whatabout mijn main point?

Dikr | 06-11-06 | 20:59

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:53

Halleluja!

@Dikr 06-11-06 @ 20:54

Nou heb ik gister gelezen dat dat permanent castereren geen garantie voor de toekomst biedt. Al helemaal niet als meneer de serieverkrachter niet zijn pillen/injecties blijft nemen. Want ja, dat moet blijkbaar heul t leven lang gebeuren!

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:57

@Kimmeltje 06-11-06 @ 20:29 Daar tegen in te brengen valt dat elk menselijk gedrag, hoe ziek of slecht dan ook, verklaarbaar is door omstandigheden. De vraag is dus; in hoeverre ben jij verantwoordelijk voor hoe je bent of wat je doet? En vervolgens; Hebben wij het recht om jou dood te maken omdat je dingen hebt gedaan die voortkomen uit bijvoorbeeld zuurstof tekort bij je geboorte of een vader met veel te losse handjes,..
Begrijp me niet verkeerd: we moeten niet de illusie koesteren dat we chronische gevallen 'beter kunnen maken' met therapie zoals nu in TBS klinieken vaak tevergeefs geprobeerd wordt. Dus opsluiten maar, of zoals de zweden doen; serieverkrachters bijvoorbeeld permanent castreren en dan kunnen ze zo weer de straat op. Heb gelezen dat sommigen het zelfs als 'een bevrijding' ervaarden. Voorbeeldje van effectief genezen dus. Daar kan geen therapie tegen op. Maar om mensen dood te maken vind ik te ver gaan en gelukkig doen we dat in europa niet meer. Er zijn altijd redenen aan te wijzen waarom iemand iets doet wat hij doet; we zijn veel minder autonoom en 'voor rede vatbaar' als we zelf denken. Slaven van de omstandigheden dus. Als die omstandigheden jou tegenzitten en je begaat vreselijke dingen moeten er twee dingen gebeuren; 1. De nabestaanden/slachtoffers tegemoet komen door een dader adequaat en voldoende te straffen. 2. Zorgen dat het niet nog een keer kan gebeuren; dat betekend voor de gevallen die min of meer voor rede vatbaar zijn; omscholen in de bajes en zorgen voor een nieuw leven zodat ze niet meer kunnen vervallen in vorige fouten en voor hen die te weinig baas zijn over hun eigen geest; het zekere voor het onzekere nemen en opgesloten houden. Laat ze maar meer werken in de bajes om zichzelf te bekostigen trouwens; de politie moet zichzelf ook betalen tegenwoordig. Maar dood,.. neuh. Wij zijn dat stadium gelukkig voorbij in de ontwikkeling van onze maatschapij. Dat ze in de emiraten nog mensen onthoofden en in amerika deathrows hebben wil niet zeggen dat wij ons aan dat soort primitieve rechtspraak moeten houden. Het schijnt ook zeer verhardend te werken op criminelen; als de kans bestaat dat je ter dood wordt veroordeeld als je gepakt wordt, is de motivatie om nog een moord te plegen om dat te voorkomen veel groter.

Dikr | 06-11-06 | 20:54

waußz 06-11-06 @ 20:50

Ik denk dat t m in de islam zit. Al is het een vermoeden, het zit em in ieder geval ook niet in Irak, of het zogenaamde palestijnse vraagstuk. Hoe meer islam, hoe meer beaus, vermoed ik.
Kimmeltje 06-11-06 @ 20:40

Beetje meer geertachtigheid, vind ik ook.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:53

LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:43
Vraag: is onze samenleving ook maar een heel klein beetje veiliger als we Samir opsluiten? Antwoord: Ja, een heel klein beetje, maar er is genoeg haat tegen onze samenleving om 100 Samirs te voeden.
Daarom zeg ik, misschien kunnen we nadenken hoe we die haat weg kunnen halen. Ondertussen natuurlijk gewoon de haatzaaiers en de mensen die het hier niet naar hun zin hebben vriendelijk doch dringend verzoeken de biezen te pakken, of als ze te veel dreigen op te sluiten, maar dat lost het probleem toch echt niet op... En ik word zelf ook moe van onze JP die maar telkens achter Sjors aanloopt met zn war on terror. Hij wil gewoon olie, geld en macht en onze JP is te naief/dom om dat te zien.
(Ik had het zelf trouwens ook niet meer naar mijn zin in Nederland, precies om deze reden en heb dan ook mijn biezen gepakt en zit nu in een mooi stadje ergens in Scandinavië.)

waußz | 06-11-06 | 20:50

Is it because I is black? Ook veelgehoorde vertwijfelde vraag

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:48

waußz 06-11-06 @ 20:40

Dat is precies de denkfout die nog steeds harde mainstream is. Waarom haten ze ons toch? Geven we te weinig mee? Moet we lieuwv zijn? Zijn ze arm? Zijn ze gediscrimineerd? Antwoorden: neuh.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:43

Wat natuurlijk ook iets is om over na te denken: waarom lopen ze ons zo te bedreigen? Want ik vrees dat zelfs wanneer Samir vast zit/dood gaat, onze samenleving bedreigd wordt. Troepen in Afghanistan en Irak, we hebben er ook niks te zoeken, opbouwen mn reet, en als er al opgebouwd wordt dan is het volgens Westers model. Ik ben voor het Westers model in Westerse landen, maar als het bij hun nou normaal is een hoofddoek te dragen in hun woestijn, zal me dat echt aan mn reet roesten. En voor mij hoeven ze ook geen Big Mac te eten, of alle meisjes naar school te sturen. Het is een beetje denigrerend om te doen alsof het in het westen allemaal perfect is, en direct toepasbaar op elke samenleving. Ik denk persoonlijk dat die mensen in Irak gewoon een Saddam nodig hebben om zich te gedragen, nu is het in ieder geval een flink zootje, toen hij er nog was hielden ze zich wel gedeist. Maar ja...

waußz | 06-11-06 | 20:40

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:38

Maar dan nog.. die eikels overspoelen ons land! Zonder Geertachtige mensen hou je het niet tegen!

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:40

Kimmeltje 06-11-06 @ 20:36

Ammenooitniet dit een hakbarland! Ja, als we geduld hebben wel. Maar dat hebben we niet.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:38

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:32

Als je ff geduld hebt.. is Nederland over ongeveer 10 jaar ook een hakbarland

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:36

@waußz 06-11-06 @ 20:32

Oke daar zit wat in, maar dan moeten ze verdomme GOEDE beveiliging krijgen en niet die pretbeveiliging zoals die tbs'ers krijgen!

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:35

Maar ja, op het moment van dreiging, bv in geval bepaalde dictators of terroristen op het punt van uitvoeren, dan is om zeep helpen geen straf, maar gewoon verdediging.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:34

Kimmeltje 06-11-06 @ 20:29

Die hele eerste zin met ik volledig met je eens. Maar niet dat je ze om zeep moet helpen, in zo'n 'rationeel' proces achteraf. Vind ik meer iets voor hakbar-landen.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:32

@Kimmeltje 06-11-06 @ 20:29
Zo, zo, dat zijn ferme woorden! Ikzelf zie eigenlijk meer in gevangenen die dwangarbeid doen. Die mijnen in Limburg mogen van mij best wel weer open voor onze crimineeltjes. Laat ze lekker leven, maar dat ze er wel voor werken potverdikkie. Als ze dan eenmaal vrij komen, zijn ze misschien ook gewend om gewoon te werken voor hun vreten in plaats van misdaden te begaan :)

waußz | 06-11-06 | 20:32

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:22

Bepaalde mensen mogen van mij best dood... kijk het lastige met de doodstraf is dat t erg kut is als later blijkt dat degene die hem onderging onschuldig was. Maar sommige mensen zijn zo overduidelijk schuldig... dan kun je ze beter opruimen dan geld uit te geven voor hun onderhoud.

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:29

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:19
Ik snap wat je bedoelt, en dat is precies het probleem met ons strafrecht. Iemand moet eerst grondig bewijzen een gevaar voor de samenleving te zijn, en er zijn geen afdoende mogelijkheden om iemand voorgoed uit de samenleving te weren - in de praktijk willen ze zelfs criminelen zo snel mogelijk in de maatschappij laten terugkeren.
Het dilemma is dus wat te doen met mensen die een bedreiging vormen voor de samenleving, maar feitelijk nog niks hebben gedaan? Ik denk dat het OM voor de zoveelste keer zal falen, en dat de rechter hem gewoon weer gaat vrijspreken, en hij zal waarschijnlijk niet anders kunnen - hij moet als rechter onafhankelijk naar onze wetten kijken. Doodmaken kan volgens ons rechtssysteem ook niet, enkeltje samenleving waar je het wel naar je zin hebt en gelukkig kan worden lijkt me het verstandigste, maar dat zal wel een droom blijven...

waußz | 06-11-06 | 20:26

voor een zeer gevreesde allah akbar terrorist, is het maar een schijterige geiten neukende mietje die loopt te janken om zijn lieve vrouwtje. aufwiedersnitsel darmtoerist

Dr.bull! | 06-11-06 | 20:25

Kimmeltje 06-11-06 @ 20:16

Psies! As if! ;)
Tegen de doodstraf trouwens.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:22

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:19

En een grote ook!

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:21

waußz 06-11-06 @ 19:49

Je hebt een punt. Maar ja, waar iedereen zo geinteresseerd in is, is natuurlijk de dreiging die er van ze uitgaat, en dat heeft niet alles te maken met zo'n heel specifieke strafzaak. Anders gezegd: Iedereen wil em hebben hangen omdat ie eng is, maar hij wordt alleen veroordeeld voor wat ie heeft gedaan of bewezen heeft van plan te zijn. Hoop dus maar dat OM die twee belangen samen weet te laten vallen door meer zaken rond te krijgen.
Kimmeltje 06-11-06 @ 20:08

Ook een punt.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:19

Dag dag Azzouz!

Mad_ | 06-11-06 | 20:17

@Dikr 06-11-06 @ 20:15

Volkomen eens zelfs :D

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:17

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 20:13

Alsof er ooit wat zinnigs wordt gezegd hier op geenstijl :)

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:16

@Kimmeltje 06-11-06 @ 19:58 Precies! Prioriteiten stellen en niet met de amerikaanse mode meelopen als we zelf nog zoveel steken laten vallen op gebieden waar een veel reeeler gevaar voor de bevolking van uitgaat; TBS'ers voorop gevolgt door geweldadige veelplegerts. De moeder van mijn ex is door zo'n figuur beroofd vorig jaar om 10 uur in de metro,.. en het ziekenhuis ingeslagen. Diezelfde avond heeft hij nog drie andere vrouwen beroofd, :0 Dat soort gevallen mogen gewoon niet zo snel op straat komen zoals nu het geval is. Wat niet wil zeggen dat we dit soort stoute ideeen niet de kop in moeten drukken natuurlijk,.. maar dat was je geloof ik wel met me eens kleine, slanke, rossige, medogenloze Kimmeltje ;)

Dikr | 06-11-06 | 20:15

Beter maar doelloos blaten on topic. Ben benieuwd hoor, waar deze zaak heen gaat.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 20:13

De admins hebben het druk :D

RooKuuU | 06-11-06 | 20:11

@waußz 06-11-06 @ 20:07

Je hebt nog gelijk ook :)

Kimmeltje | 06-11-06 | 20:08

@Montaigne 06-11-06 @ 20:05
Doelloos blaten over dat Kimmeltje een meisje is en de rest jongetjes en wat voor mogelijkheden dat oplevert

waußz | 06-11-06 | 20:07

Lijkt me best wel heftig om -weggejorist- te worden. Hoe flikken jullie hem dat toch?

Montaigne | 06-11-06 | 20:05

@Dikr 06-11-06 @ 19:54

Het kwam voor mij ook als een donderslag bij heldere hemel :P

En je hebt een punt hoor met je toespraakje... als je dan zwaar straft.. doe dat dan consequent. En begin vooral bij die enge tbs'ers... die toch never nooit meer gezond in hun kop worden

Kimmeltje | 06-11-06 | 19:58

Wow,.. mijn eerste -weggejorist-. en dan meteen een hele rits. Je vraagt je af waar je het voor doet. De puristen doen ook al van zich gelden in het joris gilde lijkt het. Maar goed,.. *on topic* Belachelijk dat er zo'n straf geeist wordt tegen iemand die nog niks heeft geflikt terwijl er kinderverkrachtende tbs'ers na een paar jaartjes vrolijk op in-herhaling-val-verlof kunnen. Prima die verharding van de rechtsstaat, maar dan wel over de hele linie alstublieft! En niet alleen de (potentiele) terroristjes keihard aanpakken en vlug snel wetswijzigingen doorvoeren en strafboeken aanpassen omdat ome George dat zo lief aan ons gevraagd heeft. Als dat blijkbaar zo makkelijk kan dan kan dat ook over de hele linie van de rechtspraak. Dit soort gevallen behelst misschien een tiende procent van alle veroordelingen dus dat zet geen zoden aan de dijk. De kans dat je door een terrorist sterft in holland is v.e.l.e. malen kleiner dan door een terbeschikkinggestelde flippo die bijna dagelijks in het nieuws zijn. Ik bedoel; laten we vooral de zaken in perspectief zien.

Dikr | 06-11-06 | 19:54

Tjonge. 15 jaar cel. Als jullie dat al te weinig vinden voor het maken van een lullig filmpke, wat vinden jullie er dan van dat onze vriend 'Mohamed de Egyptenaar' 10 jaar cel heeft gekregen voor het opblazen van die treinen in Madrid waarbij 191 mensen deaud zijn gegaan?

www.nu.nl/news/874825/21/Egyptenaar_ve...

Laat me raden: hij moet gewoon hartstikke deaud! Tja, eigenlijk kan ik ook geen argumenten tegen verzinnen...

waußz | 06-11-06 | 19:49

@vander F 06-11-06 @ 19:39

Het was gezellige meuk... pff

Kimmeltje | 06-11-06 | 19:42

Allemaal deaud!
ofzeau
*maar wat een geinige joris sequentie zeg....*
Opsluiten de volgende 38.000 jaar!
*slowchat of over het randje?*
Kurk in z'n poepert en vastlassen.
*lastig soms, on topic blijven*

vander F | 06-11-06 | 19:39

Het is niet WANNEER het aan het OM ligt,
maar ALS het aan het OM ligt.

bebop | 06-11-06 | 19:20

@MiRRoRMaN 06-11-06 @ 18:50

Dat was een zeer nuttig gesprek.. maar ja.. daar dacht joris anders over :)
Anyway, blijf ontopic, anders vergaat t jou net zo :P
Wat vind je van de doodstraf?

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:52

Er is heel wat weg gejorist. Ben wel benieuwd wat er nu eik allemaal stond heb weer wat gemist geloof ik.

MiRRoRMaN | 06-11-06 | 18:50

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 18:45

Ik ben zo van mn apropos van t wegjorissen dat ik het zelf ook niet meer weet :P
En het strafrecht is hier KUT!

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:47

Strafrecht is wel slecht toegerust voor dit soort zaken. Weet niet wat je eerder riep, trouwens. Weggejorist he. Stamcafe, nog nooit eerder geweest trouwens.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:45

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 18:39

T zijn zulke eikels! Maar serieus kunnen ze niet gewoon vertrekken naar hun eigen land? (niet dat men ze daar wel wil hebben maar oke..)
Btw ik ben nog nooit eerder weggejorist...:O

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:42

De door u opgevraagde pagina bestaat niet (meer).
Das wel een goeie ja!

DopeFish | 06-11-06 | 18:39

Wat is dat nou? Me eerste edit ooit. Beetje teveel slowchat kennelijk. Zei toch niks raars of datends of zo, Joris. Maar on topic dan maar weer. Erg he van die terroristen

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:39

Hmm t was teveel offtopic? oke.. ontopic dan maar weer! Wie was er nou voor de doodstraf voor onze terrorist? :P

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:36

-edit zie boven -

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:34

-edit zou u zo vriendelijk willen zijn dit onder het genot van een drankje voort te zetten in het immers gezellige stamcafe...-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:32

OnT: Met een beetje mazzel en een knappe veroordeling geeft gevangenisstraf het OM voldoende tijd om zwaardere zaken tegen dit tuig bloot te leggen. Hopen dat ze nog vele malen voor vele jaren opgeborgen zullen worden. En natuurlijk dat de spuitpoep binnenskamers blijft.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:27

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:27

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:23

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:20

15 jaar eis, leuk. Hoeveel wordt het uiteindelijk? Nou ja, ik had heel andere plannen met deze Jamin-terrorist gehad. Dit gaat weer bakken met geld kosten en wie betalen dat? Juist ja! Ongezien de tiefus voor hem en dat een mede gevangene maar zo vrij mag zijn uit te schieten met een mes tijdens het avondeten.

stamppot | 06-11-06 | 18:19

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:18

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:17

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:17

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:16

-weggejorist-

AdolfJoling | 06-11-06 | 18:14

-weggejorist-

oost-europa | 06-11-06 | 18:05

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:04

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:04

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:03

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:03

-weggejorist-

bottehond | 06-11-06 | 18:02

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 18:01

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 18:00

-weggejorist-

Dikr | 06-11-06 | 17:59

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:59

-weggejorist-

bottehond | 06-11-06 | 17:57

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:56

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:55

-weggejorist-

bottehond | 06-11-06 | 17:55

De sandalenmaffia heeft ervoor gezorgd dat justitie een geitenwollensokken wetgeving moet nastreven die het goed doet in Disneyland. De moordenaar van Theo loopt over een paar jaar weer rond, Samir A. zal hooguit 1 jaar krijgen wegens verboden wapenbezit en het gerecht zag zich genoodzaakt de ontvoerder en moordenaar van G.J Heyn een vorstelijk pensioen van 7 ton te schenken. Geert kom er maar in.

Ed Cetera | 06-11-06 | 17:55

-weggejorist-

Dikr | 06-11-06 | 17:55

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:54

-weggejorist-

Jeremia | 06-11-06 | 17:54

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:52

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:52

@ allen
Jongens, laten we zuinig zijn op die ene vrouw die op GS zit. Ookal is het is het een verdwaasde lesbo.

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:49

@Opawimpie 06-11-06 @16:24
Het zijn inderdaad nog maar de vraag of deze figuren de reikweidte van hun daden helemaal kunnen vatten. Maar dat wil niet zeggen dat we ze daarom maar met fluwelen handschoenen moeten aanpakken. Verre van dat. Ik vind de straffen nog veel te licht! Aanpakken die moslimfundi's.

Jeremia | 06-11-06 | 17:49

@pablo

De jaren 80 heb ik meegemaakt tussen mijn 10 en 20ste levensjaars. Dat zal dan wel de reden zijn dat ik het me toen niet opgevallen is.

oost-europa | 06-11-06 | 17:48

-weggejorist-

bottehond | 06-11-06 | 17:47

-weggejorist-

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:46

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:44

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:43

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:42

Zo jammer dat Nl de doodstraf heeft afgeschaft

reconquista | 06-11-06 | 17:41

Lekker die bezigheids therapie. Houdt ze van de straat.

HJdeT | 06-11-06 | 17:37

oost-europa 06-11-06 @ 17:33

Hahaha... die britten hebben wel iets met BDSM, is het niet?

bottehond | 06-11-06 | 17:36

3 maandjes voorwaardelijk krijgen ze, hooguit.

Vooral als Abraakham Moskeewicz zich er weer mee gaat bemoeien.

MiRRoRMaN | 06-11-06 | 17:36

oost-europa 06-11-06 @ 17:33
Uhhh Botte was being sarcastic.......
Komt ook uit de jaren 80 maar dan uit Nederland

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:36

Dikr 06-11-06 @ 17:29

Mot je mijn shovel lenen? Een met zware stem gebiedend: "bend over and spread them" is eveneens effectiever dan in je donkere hoekje kruipen. Een goeie ordinaire flame kan ook helpen. En anders gewoon de kroeg in en een stuk in je kraag. Laat dat roodharig gleufdier niet zeau met je ballen spelen, man. Ik schaam me gewoon voor je... hehehehehe

bottehond | 06-11-06 | 17:35

@botte

als iemand iets doms gedaan heeft, waardoor hij zichzelf voorschut zet (hoofdzakelijk in de kroeg) riepen er altijd wel wat mannen, GO SHAME YOURSELF en dan gingen die persoon daadwerkelijk in een hoekje staat voor zo'n 15 minuten

oost-europa | 06-11-06 | 17:33

15 jaar voor nep-terrorist en 9 jaar voor ogrisch-psychopaat.. uhhum.Kunnen we Mohammed B. niet naar een Irakees Tribunaal schoppen? Jezus.

de grote Anti | 06-11-06 | 17:33

LibertasSimplex 06-11-06 @ 17:30

Hoewel close to

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:31

Kimmeltje 06-11-06 @ 17:27
T's dat ik bang voor een ban ben anders had ik je een oneerbaar voorstel gedaan.....

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:30

Kimmeltje 06-11-06 @ 17:27
Nee, het 'lang en goed' deed me associatie doen oproepen met een lekker wijf, ipv puisterige kerel. Niet gelijk een reden tot neuken natuurlijk

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:30

-weggejorist-

Dikr | 06-11-06 | 17:29

Die is met 2 weken weer vrij .. een wapen in huis hebben zonder ooit geweld gebruikt te hebben is max 6 maanden .. dus over 2 weken weer vrij ..

Draaitafel Demagoog | 06-11-06 | 17:28

Mooie eis. 15 jaar voor terrorisme is redelijk. Ik neem aan dat de rechtbank hem weer onschuldig verklaart wegens amateurisme. Kunnen OM en Samir hun spelletje weer opnieuw beginnen. Zeg ik tegen beiden: houd een sop!

makkie | 06-11-06 | 17:27

oost-europa 06-11-06 @ 17:24

Doe een svertellen?

bottehond | 06-11-06 | 17:27

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:27

@bottehond 06-11-06 @ 17:19

die uitdrukking is overgekomen uit de UK, daar riepen ze het alleen zo'n 6 jaar terug.

oost-europa | 06-11-06 | 17:24

Kimmeltje 06-11-06 @ 17:20

"lang en goed " Dacht eerst dat je een puisterige kerel was, maar dat klinkt toch inderdaad als een lekker wijf cq. wel goeie reden om je stevig in je reet te willen neuken.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:24

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:20

Dikr 06-11-06 @ 17:09

Is dat wegkruipen in een hoekje een trend onder echte mannen of zeau? Gisteren Queen of Controversy en nu jij.
OT: Die worden niet gestraft. Ons rechtssysteem is niet bestand tegen de islam. Period.

bottehond | 06-11-06 | 17:19

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 17:12 Het was zwaar.
@Kimmeltje 06-11-06 @ 17:12 Enlighten me, dear Kimmeltje. Die 'eikel' zal ik maar even door de vingers laten glippen, maar hoe moet ik rouwen volgens jou?

Dikr | 06-11-06 | 17:17

@Dikr 06-11-06 @ 17:09

Eikel! Als je dan rouwt, doe t dan goed!

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:12

Dikr 06-11-06 @ 17:09

3 hele minuten niet fappen of eraan denken. Zwaar man. Hoop dat je het hebt volgehouden?

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:12

Sorry, geradikaliseerde met k natuurlijk

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:11

@Dikr:LOL

Poepsnuit | 06-11-06 | 17:10

Een soort counterbeweging tegen geradicaliseerde moslims:
Geradicaliseerde kapitalisten! haha ik zie de koppen in de kranten al.

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:09

@Kimmeltje 06-11-06 @ 16:27 Ja. *kwijnend van teleurstelling sleept hij zijn door botte commentaren afgestompte geest naar een donker hoekje om daar langzaam van zelfmedelijden weg te kwijnen* Maar wacht,.. wat is de lengte van een rouwproces voor gebrek aan geestverwantschap met rossige meisjes? 3 minuten volgens mijn Enkhuizer Almanak. *pfoeh* Daar kom ik goed weg ;)

Dikr | 06-11-06 | 17:09

@ gigigi 06-11-06 @ 16:52

Ja, da's leuk. Ik heb me altijd al afgevraagd of je niet twee, drie of vier nekken in één strop kunt steken en dan omhoog trekken. Mag echtscheiden trouwens wel van de keauraan?

borderlijntje | 06-11-06 | 17:08

Die strop van Saddam doet het een tweede keer toch ook nog wel?

HARAM | 06-11-06 | 17:07

I see a code. I've broken it. samir A, mohammed B, mohammed C, nouredine E en F. Gewoon vanaf nu moeten ze speuren naar iemand met een D, en vanaf G tot aan de S. Eitje voor die AIVD natuurlijk.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 17:07

15 jaar? dan is het alweer een hele kerel als hij eruit komt. En wasknijpers maken is best een nuttige bezigheid voor hem, in ieder geval beter dan met zijn scheikundedoos spelen.

Karel Kruizenruiker | 06-11-06 | 17:06

El_CapodiTuttiCapi 06-11-06 @ 16:56
Je hebt helemaal gelijk. Als we dan gelijk een neutronenbom gebruiken dan moeten ze er ook een paar jaar daarna nog wegblijven zodat ze niet gelijk alles kunnen opbouwen. Uiteraard delen wij onze kennis niet (over fall-out) zodat ze daar zelf achter moeten komen.

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 17:04

@Armageddon 06-11-06 @ 16:59

Zo zo... das wel radicaal :)

Kimmeltje | 06-11-06 | 17:02

Nuke m

Poepsnuit | 06-11-06 | 17:01

Ik ben ook wel voor een atoombom op Mekka.

Armageddon | 06-11-06 | 16:59

@Boze Buur
'Anus', 'lidjes', 'lading ontdoen'. Jeetje Boze Buur, wat heb jij een leuk ontwikkeld taalgevoel. Ik zou gaan rappen als ik jou was. Doe d'r wat mee!

Tiepe | 06-11-06 | 16:59

AdolfJoling 06-11-06 @ 16:52

Dat je daar de kracht nog voor had!

LibertasSimplex | 06-11-06 | 16:58

Een erg milde straf voor iemand wiens dossier stinkt naar aanslagen en naar zijn pedo-profeet (schurft zei met hem).
Hij erkent de NL samenleving niet eens, heeft een dubbel paspoort.
Wat mij betreft over 9 jaar, dan komt hij vrij wegens "goed" gedrag direct persona non grate richting het rif gebergte kotsen.
En NOOIT, maar dan ook NOOIT belonen een proefverlofje van een weekend, over een jaartje of zes of zo.

TyfusLeijer | 06-11-06 | 16:57

@ Pablo's ijscocar: Ik heb respect voor je massa vernietigings wapen kennis, maar als we nu gewoon eens zzzzzzzoooooooo jaren tachtig doen en er een Atoom bom op gooien ? Ik weet het ik ben een ouwe sentimentele klootzak, maar een daisycutter haalt het niet bij die ouwe vertrouwde mushroom cloud !!!

El_CapodiTuttiCapi | 06-11-06 | 16:56

@Boze Buur 06-11-06 @ 16:53

Ransaap :)

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:56

Armageddon 06-11-06 @ 16:53

Maar wij kennen zoiets als respect voor het leven....
Ons krijgen ze niet zo gek om een gordeltje om te hangen...

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:55

@AdolfJoling 06-11-06 @ 16:52

Zo zo, wel 3 hele weken? *thumbs up*!

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:54

Die pablo's ijscocar heeft goeie idee'en.

Armageddon | 06-11-06 | 16:53

Traag 06-11-06 @ 16:49
Hij had de belangrijke taak om alle jurken netjes te strijken. Tevens stond zijn anus 24/7 open om de hofstadgroep-lidjes na een zware preek van hun lading te ontdoen.

Boze Buur | 06-11-06 | 16:53

Hang hem gewoon voor de grap samen op met Saddam en zet het op film......
Lache

gigigi | 06-11-06 | 16:52

Ik heb 3 weken rechten gestudeerd, aldus geef ik u (gratis en voor niets!) op een briefje: 1 of 2 jaar voor verboden wapenbezit. That's it. Dat lidmaatschap van een terroristische organisatie gaat ook dit keer niet lukken.

AdolfJoling | 06-11-06 | 16:52

C is de opvolger van A en B dus.

teringtubbie | 06-11-06 | 16:51

LibertasSimplex 06-11-06 @ 16:48

eaukay, eaukay.... jij heb gelijk.......

ik ben een lutser....

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:51

Het stomme is dat als wij ons tot hun niveau zouden verlagen, dat dan al het gezeik over zou zijn: Hier 1 zelfgemaakte plofkip in de bus=gelijk daisycutter op mekka. Wedden dat ze zich na een keer of 3 (zijn hardleers) zich koest houden.

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 16:50

Meneer A. en B. ken ik wel van naam, maar wie de neuk is Mohamed Chentouf?

Traag | 06-11-06 | 16:49

-weggejorist-

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:49

Poepsnuit 06-11-06 @ 16:45

Wenselijkheid doen ze maar buiten de rechtbank. Toch kon ie het niet hebben horen eisen he.

LibertasSimplex | 06-11-06 | 16:48

@Gies van Agt 06-11-06 @ 16:37

Die is zn volgende aanslag o.i.d. al aan t plannen!

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:47

is die laatste zin wel af?

vernieuwdeVerbatim | 06-11-06 | 16:46

Ies niet leuk ies 15 jaar niet spreek arabisch of gebed afmaak. Ook ies niet leuk dat "De Neus" ,hij ies mij bourman, snurke als mutherfucker en hele dag maar vragen of mijn vader ies werken in eigen zaak in vastgoed !!! Hij altijd lachen als iek vraag wat ies werken !!!

El_CapodiTuttiCapi | 06-11-06 | 16:45

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 16:40

Is dagelijkse koek in de rechtszaal... als een verdachte geen of weinig spijt betuigd en/of niet bereid is om een taakstraf uit te voeren kan een rechter boven de eis van de officier gaan zitten ja, wil niet zeggen dat het aannemelijk is indeze, maar wel wenselijk ....

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:45

Kent iemand een freefighter met fotografie als hobby? Plan die maar vast in voor over een jaartje of 10.

oppie | 06-11-06 | 16:45

Tegenwoordig wordt je dus opgesloten voor dingen die je nog niet gedaan hebt.
De hofstadgroep is het poldermodel van Al CIAda.

Ahum | 06-11-06 | 16:45

@Gies van Agt
Mo B. heeft levenslang. Maar ik denk dat het wel verstandig is dat de Aivd, dan vast met een andere afkorting wegens falend beleid, Samir en zijn vriendjes in het oog houden wanneer hij vrijkomt.

Flodder | 06-11-06 | 16:44

Goed, het voorbeeld is gesteld..
En nu nog de daadkrachtige mongeaulen opsluiten ipv "the wannabe's"

(zou Samir ook fappen op z'n filmpjes? dat ie een zieke geest heeft was me al duidelijk, misschien nog zieker...)

pwman | 06-11-06 | 16:43

Blijf het zeggen. Opsluiten kost geld! Gewoon terugsturen of ter dood veroordelen. Moet je die teringsmoel van die idioot zien. Je dochter zal maar in de bus zitten die hij op wil blazen. En het interesseert me geen reet dat er van die idealisten zijn die nu gaan roepen dat de doodstraf teveel nadelen heeft. Waar rook is, is vuur en deze mafkees is een bosbrand.

Pablo's ijscocar | 06-11-06 | 16:43

-weggejorist-

Dikr | 06-11-06 | 16:43

Ik sta in dubio. Hoop dat hij veroordeeld wordt omdat ik denk dat hij wel in staat is om aanslagen te plegen. Hoop anderzijds dat je niet voor een video-tje 15 jaar in Nederland kan krijgen.

Flodder | 06-11-06 | 16:41

مشروع متعدد اللغات في أكثر من مائة لغة لصنع موسوعة دقيقة ومتكاملة ومتنوعة ومفتوحة ومحايدة ومجانية للجميع، يستطيع الجميع المساهمة في ! dus!

hoerrrr | 06-11-06 | 16:41

Poepsnuit 06-11-06 @ 16:36
Grote mensen taal. Is dat wat je drgns spreekt als je denkt dat een rechter zomaar ff boven de strafeis gaat vonnissen?

LibertasSimplex | 06-11-06 | 16:40

Vrij lage eisen. Soms is het wenselijk dat de Sharia, in dit soort situaties, wordt toegepast. Integratie komt van twee kanten, toch?

Verdwaalde T | 06-11-06 | 16:40

dus meneer Azzouz mag de NL rechtsstaat, democratie en alles wat daarbij hoort verwerpen, maar omdat ie een NL paspoort heeft, mag ie geen aanslagen plegen..... Die gast heeft echt een gaatje in zijn hoofd, dit soort redenaties zijn toch echt absurd? Kort gezegd komt het er op neer dat als je een bepaalde nationaliteit hebt, je dus niet mag verzetten tegen de gangbare mening in dat land. Da's een leuk gedachtengoed voor al die Iraki's die jarenlang onder het regime van Saddam probeerden in opstand te komen. Of Russische journalisten die opkomen voor de vrijheid van meningsuiting in hun eigen land. (om vervolgens tegen een kogel aan te lopen als ze hun voordeur opendoen).

Belangrijkste vraag blijft echter voor mij waarom die gast überhaupt een NL paspoort heeft. Trouwens, hij was niet zo blij met de Nederlandse samenleving. Maar wel een studiebeurs incasseren om vervolgens te kunnen studeren. beetje hypocriet lijkt me.

Enne..... als die Nourridin el F. illegaal in NL verblijft, waarom gaan er dan überhaupt belastingcenten op aan een proces tegen die idioot? Enkeltje arabisch schiereiland lijkt me goedkoper.

qboy | 06-11-06 | 16:39

@NelsonBandana 06-11-06 @ 16:37

Had hij geen TBS opgelegd gekregen??

Zo ja, dan duurt t nog wel ff voordat ie vrijkomt...

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:38

Alleen voor die amateuristische video-opname met gebrekkig Arabisch van een spiekbriefje verdient hij al 20 jaar gevangenisstraf.... opsluiten die gek!

NelsonBandana | 06-11-06 | 16:37

Ik vraag me eigenlijk af: wat gaan deze heren uitvreten als ze weer vrij zijn??!!!
Zijn ze dan helemaal de weg kwijt en hebben ze echt niks meer te verliezen? Ik bedoel, zo'n Mo B spoort niet echt, hij was al bereid om te worden doodgeschoten. Zal zo'n iemand, als ie na 9 jaar weer rondloopt, ineens de brave huisvader gaan uithangen?

Mmmmm.....

Gies van Agt | 06-11-06 | 16:37

@LibertasSimplex 06-11-06 @ 16:35

Das greaute menschen taal...

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:36

Die alt-text bij die picca is inmiddels ook al een heuse klassieker.

Traag | 06-11-06 | 16:36

@poepsnuit
Rechters in NL staan bekend om hun linkse idealen. Zal wel 12 maanden of zo worden.

controle | 06-11-06 | 16:36

Zet alvast een slagvaste fotograaf voor de draaideur.

Jan Passant | 06-11-06 | 16:36

"De pas gescheiden 24-jarige Nourridin El Fatmi hoorde 2 jaar tegen zich eisen." Hoe hoorde ie dat dan? Heeft ie hele grote halal-oren gekocht bij de AH of zow?

LibertasSimplex | 06-11-06 | 16:35

@Allahwiedesniet 06-11-06 @ 16:32

Thanx for you support ;)

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:34

Het is te hopen dat de rechter meegaat met de OvJ
of liever zelfs een nog hogere straf oplegt
dan zijn we voorlopig van deze kutmongeaulen af...

Poepsnuit | 06-11-06 | 16:33

*steekt vingertje op*

Allahwiedesniet | 06-11-06 | 16:32

@het einde van de wereld. Alleen maar omdat ik een fin ben...

Miggerd | 06-11-06 | 16:32

Het zal wel 15 dagen worden en dus een schadeclaim want hij zit al véél langer.
Ik ben trouwens benieuwder naar de rechtzaak Moszko, Moszko, Moszko en Moszko tegen Chileen/Zwarte Kip, Chileen/Zwarte Kip, Chileen/Zwarte Kip en Chileen/Zwarte Kip.

Grasgriezel | 06-11-06 | 16:32

15 jaar, keer hoeveel euro ??
Toch heb ik hier mijn belastinggeld wel voor over. Alhoewel er goedkopere oplossingen zijn om van dit soort ellendelingen af tekomen.

dolerend | 06-11-06 | 16:32

Jij wel Miggerd. Jij wel.

Armageddon | 06-11-06 | 16:31

Als ik dreig met het opblazen van de aarde en een video opneem, krijg ik dan de doodstraf?

Miggerd | 06-11-06 | 16:31

he chileen tot de vierde, je schrijft nog ranziger dan the van deaude geugh hemzelve over onze broeders. Beetje respect man;)

finnish humor | 06-11-06 | 16:29

@053 06-11-06 @ 16:28

Mooi zo!

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:29

Conclusie: als ie nog niet bereid was om aanslagen te plegen, is ie dat zeker over pakweg 9 jaar.

Flodder | 06-11-06 | 16:28

Does niet zo stoer Boze Buur anders maak ik een rap over je. ;-)

Armageddon | 06-11-06 | 16:28

Steekt uw vinger op als u hem dood wil!

*steekt vingertje op*

Kutmongool..

Kimmeltje | 06-11-06 | 16:27

aahh dat word een dolleboel in 'het gevang'

FAMEFCKR | 06-11-06 | 16:27

Armageddon 06-11-06 @ 16:25
Doe es niet zo kinderachtig man. Is het nou echt een prestige om de eerste te zijn? Je hebt al eens een ban gehad wegens fipo-en. Speel je eigen spelletjes maar betrek mij er niet in. Dankje!

Boze Buur | 06-11-06 | 16:26

Puber, nou en... Kunnen ze langer zitten.

053 | 06-11-06 | 16:26

Laten we maar weer even wachten op de uitspraak die nog lager zal uitvallen.

bad to the bone | 06-11-06 | 16:26

Haha, dit vind ik een grap.

Dachthetwel | 06-11-06 | 16:25

Kudt BoBu. :D

Armageddon | 06-11-06 | 16:25

Wat leven wij in een verrot land.... Dit zijn nog maar pubertjes!

opawimpie | 06-11-06 | 16:24

Doodstraf zou mooier zijn.

Boze Buur | 06-11-06 | 16:23

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl