Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Subsidie-kerst in 020 volledig halal

kerstballetje.jpgWolla, vrede op aarde en in de mensen een welbehagen, vriend. Dat is kerst. Even de wapens neerleggen, het haatzaad in de zakken laten zitten en gewoon net doen alsof die anderen ook mensen zijn. Hoe kun je dat als buurt beter vieren dan met een groot kerstdiner voor alle buurtbewoners? Gezellie! In het Overtoomse Veld doen ze daar aan, gewoon uit het subsidiepotje. Alle culturen en religies komen samen om het christelijk kerstfeest te vieren en samen kerst te ervaren. Moet kunnen. En omdat het kindje Jezus in zijn kribbe dat zo gewild zou hebben, is de maaltijd volledig halal en het kerstverhaal voorzien van Arabische vertaling. Uhm, wat? Van al die culturele en religieuze achtergronden moet er net even wat extra zorg en aandacht uitgaan naar de moslimbroeders. Anders komen ze niet. Dus geen kerstbeeldjes van Boeddha voor de Boeddhisten, geen rituelen afgestemd op de Hindoes, geen Hebreeuwse voordrachten om de joden zich thuis te laten voelen, het gesubsidieerde extraatje is alleen aangepast aan de moslimse buurtbewoners. Anders komen ze misschien wel niet op het gezamenlijke belastingvreten. Tenslotte houden niet alle moslims van het gristenfeestje. Kijk, dat is de ware kerstgedachte: één iemand krijgt meer dan de rest omdat ze anders zichzelf buitensluiten. Dat is zeg maar hetzelfde als hands toestaan bij een potje voetbal met de buurt omdat anders die éne basketballer geen zin heeft om te komen. Dan is het geen voetbal meer, he? Dus geef of een kerstfeest, of een Iftarfeest, of geef een Kerst Iftar Vesakha Puja Chanoeka Holi-Phagwa feest voor de hele buurt, maar niet deze halfslachtige contradictie om maar per sé politiek correct die ene groep die anders misschien wel niet komt voortrekken op de rest. Dan heet het gewoon islamiseren. Een feest dat wordt aangepast aan de partypoopers is nooit een leuk feest.

Reaguursels

Inloggen

Tyft op met dat moslim geouwehoer tegen het kerstfeest!! Als wij als gristenen zo'n kritiek zouden hebben op een moslim feestdag, dan worden de messen geslepen, protesten georganiseerd. Een Jihad uitgesproken en gespen onze simpele moslim medemensen hun bom gordeltjes alvast om. Hoezo respect voor elkaars geloof...

hader | 25-12-10 | 10:03

AAAaaaaarchhhh. Alweer die typhusdhimmies die altijd een feestje weten te verpesten met die moslimduivelse gebruiken. AAAaaaaaaaarchhhhh!!!!

Michael Vail | 24-12-10 | 13:58

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 16:52
Je zult dit wel niet meer lezen maar ik kan die flauwekul van jou niet over mijn kant laten gaan:

"Het gemak waarmee je aanneemt dat iedere allochtoon een crimineel is, zegt me al genoeg. Kom, we sluiten de grenzen, want we hebben al problemen genoeg."
- Waar, wanneer, in welke comment heb ik dergelijke uitspraken gedaan? Wederom een standaard drogredenatie van jullie rechtpraters. Het is evident dat er relatief veel meer criminelen onder allochtonen zijn dan onder autochtonen en dat door er minder binnen te laten we minder van dergelijke problematiek krijgen. Of alvast een afname van de toename. Dat ik dergelijke zaken benadruk in mijn comments impliceert niet dat ik iedere allochtoon een crimineel vind en al helemaal niet dat we de grenzen moeten sluiten.
Dat is echter het zwart/witte denken van lieden zoals jij. "Oei, hij durft iets stouts te zeggen over allochtonen en immigratie, dan is hij dus per definitie een generaliserende rascist die de grenzen dicht wil".

"Vaak ben ik het niet eens met de woorden van Job Cohen, maar als hij stelt dat er een "wij-zij" tendens gaande is in Nederland, en dat dit niet bevorderlijk is voor deze maatschappij, dan ben ik het met hem eens."
- Hiervan moet ik heel eerlijk zeggen dat dit zo ongeveer het enige is waar ik het ook met Flop Cohen over eens ben. Tenminste, dat stukje over het "wij-zij" denken an sich. Flop zoekt echter de oorzaken hiervan vooral bij de autochtonen en daar ben ik het helemaal niet mee eens. De meeste allochtonen integreren niet of slecht. Het feit dat het Kerstverhaal in dit topic in het Arabisch vertaald moet worden zegt mensen zonder oogkleppen genoeg. Mensen met oogkleppen zeggen "Vooral doen, als die mensen daardoor naar het feestje komen dan integreren ze uitelindelijk toch.". Nee, ze integreren niet! Ze verwachten juist meer en meer dat maatschappij naar hun maatstaven, opvattingen en gewoonten aangepast wordt. Dat is absoluut geen integratie en een enorm voedingsbodem voor het "wij-zij" denken. Hoe naïef moet je zijn om dat niet te snappen?!

"In elke geschiedenisboek kun je lezen wat er gebeurt als het economisch slechter gaat met een land: de autochtone bevolking keert zich tegen de allochtone bevolking."
- Welke economische crisis? Wat een drogargument. Nederland was nog nooit zo rijk. Ik heb nog nooit gehoord dat de allochtonen slecht zijn omdat ze onze baantjes inpikken of omdat ze onze handel afpakken. Integendeel, als er al een economisch argument aangehaald kan worden, dan toch de oververtegenwoordiging van allochtonen bij de uitkeringstrekkers, bijstandsontvanges en subsidieslurpers. Het feit dat de werkende bevolking al deze toelages nog steeds op kan hoesten geeft aan dat Nederland helemaal niet in een economische crisis zit. Het is wel een feit dat belastingbetalend Nederland deze situatie steeds meer zat is. Daarom keren steeds meer mensen zich tegen allochtonen (let op, in woord!) en de nimmer aflatende instroom.

"Vreemd dat deze mensen zich onprettig voelen in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat."
- Dat is inderdaad vreemd. Maar ik kan het wel verklaren. De Nederlandse media, waar jij aardig door geïndoctrineerd bent, hebben de boodschap van Wilders sterk uit hun verband getrokken. De treinen rijden weer! Moslims voelt u onveilig! Het klimaat in Nederland verschraalt!
Nou laat ik je dit zeggen, Beste Borrel, de goed geïntegreerde allochtonen waarmee ik werk voelen zich geen moment bedreigd, laat staan dat ze iets vrezen.
De lieden die het hardst roepen dat de goed geïntegreerde Moslim iets "vreest" in Nederland zijn 99 van de 100 keer zelf goed geïntegreerde Moslims die voor hun eigen kerk praten. Om de subsidie van hun belangenvereniging veilig te stellen, of om bij Pauw & Witteman aan tafel mee te kunnen schnabbelen. Stemmingmakers en opiniemakers die zelf garen spinnen bij dit doemscenario dat Moslims in Nederland iets zouden moeten vrezen.
Een goed geïntegreerde Moslim heeft in Nederland niets te vrezen, zou op straat niet eens te herkennen moeten zijn, behalve misschien enkel aan een afwijkende huidtint. En daaraan kun je niet zien of iemand.... Juist....

"Wat is er zo fundamenteel fout aan mijn opvatting dat je niet de Islam moet bestrijden, maar de individuen die deze religie aanhangen en crimineel gedrag vertonen?"
- In theorie is deze opvatting volledig juist. In de praktijk is het zo dat uit naam van geen enkele andere religie zoveel wandaden tegen de menselijkheid uitgevoerd worden. En als die vertegenwoordigers van de Moslimgemeenschap zich nou eens keer op keer fel uit zouden spreken tegen de extremistische uitwassen van de Islam in plaats van zielig voor de eigen kerk te huilen, dan werd het misschien nog eens wat. In plaats daarvan zijn er genoeg vertegenwoordigers van de Moslimgemeenschap die enerzijds een opinie aanjagen dat geïntegreerde Moslims in Nederland "iets te vrezen hebben", terwijl zij anderzijds zelf zijdelings betrokken zijn bij curieuze Islamitische organisaties. Of heb je, om een voorbeeld te noemen, de draadjes over Sharia4Holland de afgelopen dagen niet gelezen? En gezien welke vooraanstaande "geïntegreerde" Moslims lid waren van de facebook van deze club?

"In plaats van altijd maar af te geven op verschillen, zouden we ook eens kunnen kijken naar zaken die ons binden."
- Zodra de Moslims in Nederland massaal gaan zoeken naar zaken die hen met de Nederlanders zouden kunnen binden, dan ben ik de eerste die vooraan staat om mee te binden. Tot nog toe hebben 50 jaar immigratie van Moslims echter vooral geleid tot Ghetto vorming, een maatschappij binnen een maatschappij en steeds verdere aanpassing van de Nederlandse maatschappij naar Islamitische maatstaven, opvattingen en gewoonten.

En tot slot: Ga je mijn vraag nu nog beantwoorden of hoe zit dat?

TisNieZoMoeilijk | 24-12-10 | 09:52

Is er eauk een levende Kerststal aanwezig ?
Dat de schapen uit de Kerststal voor het oog van de ongelovige gasten zonder verdoving de strot wordt doorgesneden om vervolgens te stikken in hun eigen bloed en ze daarna gezellig samen met de muzelman te roosteren boven gedroogde geytenkeutels en onder de halal Kerstboom gezamenlijk op te peuzelen met couscous.
Het "kuch" traditionele Kerstmaal zeg maar.
Nou de koningin nog in heur Kersttoespraak :
islam (=vrede) op aarde zei met U.
-
Krijgt een déjà vu gevoel.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/12/...

Geheimrat Schultz | 24-12-10 | 06:39

Ik wens iedereen een gelukkig Kerstfeest.
æÃÊãäì ááÌãíÚ ÚíÏ ãíáÇÏ ÓÚíÏ ááÛÇíÉ

Danny2005 | 24-12-10 | 01:46

Tja, we blijven buigen, anders gaat die oliekraan dicht, he.... Daarom krijg je dit soort shit die georganiseerd wordt. Allemaal gesubsidieerd vanuit het rijk, want de ministers willen in hun karretje kunnen blijven rondtuffen. Stel je voor, dat een of andere rijke oliesheik te horen krijgt, dat er in Nederland moslims worden achtergesteld en hij draait zomaar die oliekraan dicht! Dat kunnen we natuurlijk niet hebben. DUS... we vinden alles, ALLES maar goed. Tot in het extreme....

prakkie | 24-12-10 | 01:03

Quid+1
Zeer helder betoog. Weinig aan toe te voegen. Ik ben zelf orthodox joods, en eet kosher en vooral deze zin vond ik treffend samenvatten hoe ik zelf hiertegenover sta: " één iemand krijgt meer dan de rest omdat ze anders zichzelf buitensluiten." Het is inderdaad een eigen keuze, en ik vind het leuk als anderen hun best voor me doen, maar ik ga er gewoon vanuit dat ik met mijn afwijkende eetwijze gewoon de boel zelf moet oplossen, of de extra kosten van kosher eten betaal. Ook met bedrijfsuitjes wanneer we naar een restaurant gaan, regel ik met de restauranthouder dat ik eigen eten meeneem, zodat ik er wel kan zijn, maar dat niet de hele toko omgebouwd moet worden voor mij, of dat iedereen meer moet betalen om in een kosher restaurant te zitten. Kappen met alles maar aanpassen aan de minderheid; zei kiezen het gedrag, dus ook de consequentie

arbanafal | 24-12-10 | 00:41

De boeuf de bourgogne is met wijn bereid EN met Halalvlees. Dan mogen christenen en moslims er in ieder geval niet van eten.

tipo | 23-12-10 | 18:55

Of het is seculier atheisme of het is volledige oecumene! Either way, het zijn de gelovigen die verliezen, maar dat doen ze zichzelf dan dus ook aan!Fuck Apartheid!

Widukinn | 23-12-10 | 18:28

de wereld is eigenlijk van iedereen. Je geboorteplaats geeft je geen bijzondere rechten op het desbetreffende land. Het recht van emigratie moet uiteraard equivalent zijn aan het recht op immigratie, Vertel dat maar eens aan de Chinezen, de Thai, de Jap, de Argentijnen, afijn je kent ze wel, die echte landen. In plaats van het tot snot verworden Holland, waar het schuim en uitschot, het gajes en tuig van de richel altijd nog op een heldenstatus als "migrant" of "vluchteling" kan rekenen. Waar het slavenmonument het gedachtengoed bepaalt, onder het goedkeurend oog van overvette negers.

Ed71886710 | 23-12-10 | 18:22

Ik ben een Hollander die niet geconfronteerd wil worden met invloeden van buitenaf.
Dus A'dam. Pak je biezen..

Klapkoet | 23-12-10 | 18:19

Ed7886710 17:57
afgezien van bepaald woordgebruik deel ik de strekking van uw betoog. Echter, heb niet de illusie dat de Zuid-Noord migratie op zal houden. Kijk naar de 80-er jaren waar rood gereformeerde figuren als Pronk uit een soort misplaatst schuldbesef vanwege ons (?) koloniaal verleden met miljarden strooiden en massaal pleidooien hielden voor immigratie. Maar ook recentelijk nog zorgde Albayarak er op de valreep voor dat duizenden Somailiërs , veelal analfabeet, geen arbeidsethos hebbende want geen arbeidsverleden aldaar en zeer streng moslim, groepsgewijs toegang kregen tot Nederland. Vooral de jongere "angry young men" uit deze bevolkingsgroep zullen in de nabije toekomst voor veel problemen gaan zorgen hetgeen ze nu reeds doen in de Scandinavische landen.
Deze mensen zijn het gewend grote gezinnen te stichten hetgeen een extra aanslag betekent op het meest schaarse goed wat wij in ons land hebben, nl ruimte.
Daar waar de Belgen nu net als wij einde 40-er jaren tien miljoen inwoners hebben , zijn wij hard op weg naar de 17 miljoen. Alleen daarom al is een zeer restrictief immigratiebeleid nodig.

Jan Boule | 23-12-10 | 18:16

Jan Boule | 23-12-10 | 17:55
Op naar de grote taalzuivering. Het Groot Dictee der Nederlandse Taal zal binnenkort tevoren door allerlei speciale commissies beoordeeld worden om vervolgens door de juridische afdeling, bemand met daartoe opgeleide advocaten, te worden doorgelicht. Pas dan zal de omroep het groene licht durven geven om het uit te gaan zenden.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 18:12

@ Jan Boule :

Nou je het zegt, waar zou die kikker zijn gebleven?
Hij zal wel denken: alles wat ik zeg wordt tegen me gebruikt en zoveel
zetels heb en krijg ik niet.
Volgens mij denktie dat de integratie al geslaagd is en zit hij zijn dienstjaren na te tellen ivm een levenslange afvloeingsregeling a la Femke.

The eimer | 23-12-10 | 18:09

Het gaat allemaal zo verdomd snel. Dus ga voor alle zekerheid deze keer maar weer eens naar de nachtmis in de Sint Servaas. Ben weliswaar slechts een culturele katholiek maar ik zou ze echt missen.

WirMachenMusik | 23-12-10 | 18:06

@ Wodan 17:54:

Op een tafeltje in A.dam West.
Midden in die slum.
Met een loeiharde kerstsong.
En terrasverwarming.

The eimer | 23-12-10 | 18:02

wat verkocht wordt als de multi-culti-idylle is synoniem met de grootste blunder in de vaderlandsche geschiedenis: het importeren van Riffiaanse Berbers. Uitgekotst in eigen land, verdoemd in het Arabische gedachtengoed, worden deze lieden meesmuilend aan het Hollandsche volk verkocht als 'De Moslim' die ook zo zijn goede kanten heeft en eigenlijk in zo'n beetje de zelfde k-god gelooft. Terwijl de gemiddelde Hollander in geen enkele k-god gelooft en helemaal geen zin heeft in islam en de eman/vrouwcipatie nog eens leuk overdoen voor vrouwen en homo's. Dit grootschte bedrog in de geschiedenis dient aan de kaak te worden gestels als de grootste k-ellende allertijde. Onder smadelijk gelach van den Arabier dienen wij ons in te leven in de kwetsbare ego's van Riffers, de lichtontvlambare producten van inteeltsnot en blinde haat tegen elk gezag. Wat een grote fout!

Ed71886710 | 23-12-10 | 17:57

the Eimer / Schoorsteenveger n.a.v. artikel Spaanse leraar.
Op instigatie van Pechtold moet Boris terstond zijn achternaam laten veranderen dit vanwege Pechtold's moverende redenen

Jan Boule | 23-12-10 | 17:55

Welnu, ik wil graag ham kaas tosti's of een engels ontbijt met spek, ei en worstje mocht het vroeg zijn, en anders is een goede schnitzel ook niet te verslaan. en bier en wijn bij het suikerfeest.

W.O.D.A.N. | 23-12-10 | 17:54

The eimer | 23-12-10 | 17:14
Gepastoriseerd?

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 17:51

-weggejorist en opgerot-

Rudolph_Heßß | 23-12-10 | 17:49

lion@night | 23-12-10 | 17:13
Moet kunnen en mogen. Verkoopt altijd goed, nostalgie. "Goddeloos lekker', 'werelds gebakken', 'ongezegend', 'gegarandeerd zonder toegevoegd heil', dat soort werk.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 17:45

Dhimmitude van de bovenste plank ! ! !

en toen? | 23-12-10 | 17:34

Borrelende Boris | 23-12-10 | 16:52 'Ello, het is 2010, niet 1960...

BraterEnWood | 23-12-10 | 17:33

Scherp, Jay-Q. Enfin, links tuig blijft links tuig; ratten die belastinggeld van anderen verkwisten. Bij mij geen 'halal' op tafel; nu niet, dan niet, nooit niet.

BraterEnWood | 23-12-10 | 17:31

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 16:52
Ontwaak uit je illusie;
de Islam en het Christendom zullen nooit kunnen binden, het zijn 2 tegenpolen.
En tegenpolen 'binden' niet.
Probleem is dat bij de Christenen dat geloof tot binding nog redelijk aanwezig is, maar bij de moslims is dit niet het geval.
Als alle gelovigen in hun eigen territoria blijven en geen zinloze pogingen ondernemen tot gedwongen samenlevings convenanten is stabiliteit mogelijk, gedwongen versmelting van culturen en religiën, al dan niet geforceerd door terrorisme, subsidies, bange naties etc, is - om er een nadruk op te leggen - een gebed zonder einde.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 17:20

Ik hoop dat een paar mensen thuis wat hamlapjes braden en die tussen het buffet leggen.

wirbel010 | 23-12-10 | 17:17

@ Schoorsteenveger:

Alleen de term al.
Wat is dan de tegenovergestelde term voor dat begrip duivelsvers?
( is een afwijking van me, ik zoek altijd het tegenovergestelde van begrippen)

The eimer | 23-12-10 | 17:14

@Schoorsteenveger | 23-12-10 | 17:04
ik denk serieus dat over circa 5 jaar zo'n supermarkt wel eens enorm gewaardeerd kan gaan worden.
''De oerhollandse supermarkt"
Probleem is dat je leveranciers moet vinden die de producten op 'oeroude wijze' willen proceduren én dat ook mogen van de politiek.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 17:13

The eimer | 23-12-10 | 16:56
Een 'Duivelsvers'-winkel middenin de prachtwijk moet in het kader van het multikulti-ideaal uiteraard wél mogelijk blijven.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 17:07

@ Borrelende Boris 16:52::

Ik heb eens een kwartiertje na zitten denken maar ik kan megod geen zaak vinden die ons bindt.
Ik kan wel een paar honderd redenen ophoesten met zaken die ons scheiden.
Maar misschien weet jij er een paar?

The eimer | 23-12-10 | 17:05

lion@night | 23-12-10 | 16:47
Waarom niet? Het lijkt me dat de lucht die je in zo'n zaak inademt een stuk frisser zal zijn en dat de onderlinge band vele malen groter zal zijn dan die tussen onbespoten en biologisch dynamische mensen óóit geweest is. En de uitbaters hebben de tijd mee, want hun aanbod wordt met de dag groter natuurlijk.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 17:04

@ Schoorsteenveger 16:42:

Nou, dan hebben die maangotaanbidders helemaal het lek boven.
Een separate staat waar ze hun eigen doodgevilde dieren vreten, hoofddoeken, mosks die hoger zijn dan de euromast en wij betalen al die uitwassen.
En zo is iedereen weer helemaal tevreden.
Ja, zo kopen we een 2e Irak af.

The eimer | 23-12-10 | 16:56

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 16:14

Het gemak waarmee je aanneemt dat iedere allochtoon een crimineel is, zegt me al genoeg. Kom, we sluiten de grenzen, want we hebben al problemen genoeg. Daarmee stigmatiseer je eigenlijk de rest van de wereld, behalve natuurlijk de superieure Nederlander. Vaak ben ik het niet eens met de woorden van Job Cohen, maar als hij stelt dat er een "wij-zij" tendens gaande is in Nederland, en dat dit niet bevorderlijk is voor deze maatschappij, dan ben ik het met hem eens. In elke geschiedenisboek kun je lezen wat er gebeurt als het economisch slechter gaat met een land: de autochtone bevolking keert zich tegen de allochtone bevolking. We zouden hier ook eens van kunnen leren. Maar nee, we doen vrolijk weer mee in het hele media circus, en zetten een hele bevolkingsgroep buitenspel (Dit keer omdat ze een achterlijke religie hebben). Hoeveel nieuwe redenen moeten we nog verzinnen om een hetze te creëren?
.
Uiteraard heeft Wilders het niet over de brave Moslims, die zich netjes gedragen, een baan hebben, en belasting betalen (zo hoort het immers). Vreemd dat deze mensen zich onprettig voelen in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat (ze hebben toch niks te vrezen?).
.
Wat is er zo fundamenteel fout aan mijn opvatting dat je niet de Islam moet bestrijden, maar de individuen die deze religie aanhangen en crimineel gedrag vertonen? Ik zie daar geen enkel non-argument, bagatellisering of drogreden in.
.
Ik voel me niet beter, en het gaat me tevens niet om politieke correctheid. Hetgeen waar ik kennelijk last van heb, is dat ik Islamieten zie als mensen, die net zo goed zoeken naar geluk en gezondheid. In plaats van altijd maar af te geven op verschillen, zouden we ook eens kunnen kijken naar zaken die ons binden.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 16:52

Bij Overtoomseveld leven alleen maar niet-westerse allochtonen, dus allen maar halalvolk. Waarschijnlijk komen Cohen en Van Thijn op bezoek bij het islamitische kerstfeestje? Klinkt vreemd.

Counter | 23-12-10 | 16:49

@INH.30CL | 23-12-10 | 16:44
alsof de misbruikte kinderen daar iets over hadden te zeggen.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:48

@Schoorsteenveger | 23-12-10 | 16:42
Of zoals in bepaalde badplaatsen welke overspoeld worden door Nederlanders supermarkten te vinden zijn met een bord er boven;
"Hollandse supermarkt". Binnenkort ook in Nederland.
Waar we dan de nostalgische normale Nederlandse producten kunnen vinden; zoals negerzoenen, en alle overige producten die binnenkort onder moslimprotest uit de supermarkt zullen verdwijnen of worden aangepast.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:47

lion@night | 23-12-10 | 16:43
tis maar hoe je er zelf mee omgaat

INH.30CL | 23-12-10 | 16:44

@The eimer | 23-12-10 | 16:41
geloof maakt meer kapot dan je lief is inderdaad.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:43

Parsons | 23-12-10 | 16:33
Ik vind de term 'halalvrij' eigenlijk wel héél mooi. 'Halalloos' kan ook, of 'Duivels' om aan te geven dat beslist niet tegemoet is gekomen aan de nukken en grillen van welke God dan ook. Nog even en er ontstaat een gat in de markt en komen er nieuwe winkels, aangesloten bij 'de Duivelskring', waar 'alles wat God verboden heeft' te koop zal zijn.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 16:42

@strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 16:34
'de boel bij elkaar houden'

Alleen wat Cohen en Van Thijn niet begrijpen is dat 2 tegenpolen (zie magneten) nooit en dan ook nooit samen zullen komen.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:41

@ lion@night :

Tuurlijk, kan je rustig negeren.
Maar dan speel je wel met je leven en met dat van je gezin.
Bizarre k... zooi, dat smerige fascistische geloof!

The eimer | 23-12-10 | 16:41

Is het om onze halal broeders te laten wennen aan ons kerstmis of is het om ons al te laten wennen aan het feit dat we over 50 jaar alleen nog maar halal eten?

INH.30CL | 23-12-10 | 16:39

@Schoorsteenveger | 23-12-10 | 16:32
juridische weg bestaat nog zolang de sharia in NL niet wordt ingevoerd, of de rechterlijke macht volledig bezet wordt door linkschmenschen die het spoor al reeds bijster zijn.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:37

EvertsNL | 23-12-10 | 15:50
Nou, 'prettige feestdagen' dan maar, want 'zalig kerstfeest' zal ook wel niet meer door de beugel kunnen.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 16:36

@echt niemand

"De Hollanders met hun spruitjescultuur hebben een probleem met zichzelf, wat zij nodig hebben is een multi culturele samenleving."

Dit zijn de woorden van Ed van Thijn in gesprek met een Palestijns politicoloog.

Het blijft toch een vreemd verschijnsel, joodse bestuurders die het maar al te
graag opnemen voor de politieke islam. Diezelfde politieke islam die Israël wil
vernietigen, de absolute macht wil hebben in het Westen en overal de joden
wil vervolgen.

Ik ben zelf bewoner geweest van de Kibboetz, heb in Israël gewoond en draag
dit land een warm hart toe. Ik weet bij god niet wat Ed van Thijn en Job Cohen
nou eigenlijk willen.

strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 16:34

@The eimer | 23-12-10 | 16:25
Dit is te bizar voor woorden.
Dat zo'n aangifte nog serieus wordt genomen.
Schandelijk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:33

The eimer | 23-12-10 | 16:25
Tja, de volgende stap in een langzaam voortschrijdend proces.
Twee stappen vooruit, één stap terug, enzovoorts.
"De Junta de Andalucía, verantwoordelijk voor het onderwijs, heeft kennis genomen van de aangifte en de docent alle juridische hulp die hij nodig heeft toegezegd. Tegelijkertijd deed de Junta een algemene oproep tot respect en tolerantie ten opzichte van alle religies."
Ze hadden ook kunnen zeggen: is dat opdondertje helemaal besodemieterd, maar nee, meneer de leraar krijgt 'juridische hulp'...... Hier zien we hoe bang we in Europa inmiddels zijn van De Verhevene, hoe we het reeds normaal vinden ons via de juridische weg -zo lang die nog bestaat- te moeten verdedigen yegenover een ronduit belachelijke aangifte.

Schoorsteenveger | 23-12-10 | 16:32

@zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:59
moet je toch echt ver heen zijn en veel desperado's achter de kiezen hebben.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 16:25

Het Overtoomse Veld is evenals bijna alle andere wijken in Amsterdam al in meerderheid islamitisch met islamitische beleidsambtenaren, wethouders en deelraadvoorzitters. Logisch dat er een islamitisch" kerstfeest" wordt gevierd. Met fijne halalhapjes en zuurkool met vette jus van vlgs. de Sharia bereid lamsgebraad. Amsterdam is verkwanseld door Job de verrader en zijn partij.

echt niemand | 23-12-10 | 16:14

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 15:48
Waarbij je overigens nog steeds niet mijn vraag beantwoord hebt.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 16:14

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 15:48
En dat komt nu juist omdat dit thema steeds grotere proporties aanneemt en steeds meer mensen daar niet gelukkig mee zijn.

Maar je bevestigt nogmaals mijn oordeel over mensen die de criticasters aangaande de islamisering van nederland sterk bekritiseren. Eerst met hand en tand proberen te verdedigen dat er allemaal niet veel aan de hand is. Vervolgens met feiten en duidelijke argumenten geconfronteerd worden, om tenslotte aan te geven dat je zelf eigenlijk ook niet gelukkig bent met diverse ontwikkelingen. Maar dit vervolgens in dezelfde zin/alinea te bagataliseren.

Jullie hebben er gewoon veel moeite mee om de deken van politieke correctheid waar vrij wel geheel Nederland mee opgevoed is af te slaan. Je zou van jezelf wel eens kunnen denken dat je een slecht mens bent. Nee, dan beter criticasters de grod in boren met non-argumenten, daar voelt het zieltje zich toch (nog) beter bij. Viel Spass!

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 16:13

@ EvertsNL :

Dan heb je de bijsluiter nog niet gelezen zeker:

Dit is een krentebrood met spijs die door alle consumenten op een zekere feesttijd te nuttigen is.
Dit product bevat uitsluitend plantaardige ingredienten en is volkomen neutraal voor consumenten die om bepaalde geloofsargumenten bezwaren kunnen hebben op de samenstelling van dit product.
Wij wensen u prettige feestdagen.

The eimer | 23-12-10 | 16:03

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:53

Zolang er geen vreemde zaken gebeuren, waardoor je huis opeens minder waard wordt, maakt het niet uit of de grondprijs 10 of 20 maal de werkelijke waarde is. Deze prijs wordt automatisch verrekend als je het huis weer verkoopt. In al die jaren, is er constant inflatie geweest, waardoor de huizenprijzen langzaam maar zeker stijgen. De overheid subsidieert in zekere zin een gedeelte van de woning door de hypotheekrente aftrek. Iemand met een modaal inkomen, die een huurwoning heeft, zal nergens voor in aanmerking komen, en mist derhalve hetgeen waar de woningbezitter wel aanspraak op kan maken.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 15:59

Ik heb liever helemaal geen taxpoetfeestjes. Opzouten met religie.

Willem VanDer Decken | 23-12-10 | 15:53

Heeft iemand bij Albert Heyn de Kerststol gezocht ? Zul je niet vinden !!! Sinds dit jaar heeft hij Feest Stol ! Aardig van AH : nu kunnen de moslims ook genieten van de vroegere Kerststol. Het halaluja voor een ieder !

EvertsNL | 23-12-10 | 15:50

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 15:03

Nee hoor, ik val niet stil, heb alleen weinig toe te voegen. Het is overduidelijk dat ik een andere mening heb. Extremisme (of het nu Moslims zijn, of mannen in witte pyjama's die "white power" roepen), daar ben ik geen voorstander van. Het valt me op dat er zoveel negatief wordt geschreven over een hele bevolkingsgroep. Net alsof nu opeens iedere Marokkaan een crimineel, of potentiële terrorist is, die alleen maar gepamperd wordt.
.
Het aanwenden van gemeenschapsgeld om dit soort activiteiten te ontplooien is hoogstwaarschijnlijk weggegooid geld, daar ben ik het ook mee eens. Aan de andere kant wordt in dit land wel meer met geld gesmeten, waarbij de verontwaardiging niet zo hoog oploopt als met dit thema. Dat vind ik een beetje hypocriet. That's all.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 15:48

@ Jan Boule 15:20:

Klopt helemaal.
Nou ja, als er in zo,n islamitsch hellehol een braindrain plaats vind, dan kopen ze het gewoon.
Kijk maar naar Iran, Dubai en Abudabi en noem maar op.
De westerse technici ed fabriceren daar alles.
Daar zijn die moslims finaal hersendood gemaakt door hun geloof dat ze nog geen spijker in de muur kunnen slaan, laat staan dat ze er een kunnen maken.

The eimer | 23-12-10 | 15:44

Wat een kutidee. Ze moeten juist van dat geloof af. Niet inwisselen voor wat anders. Het is godverdomme de HEMA niet. Wat krijgen we zometeen? Islamitsch-Gerefomeerden?

Biff Eagleburger | 23-12-10 | 15:39

Ja, dit bedoel ik dus.

Parsons | 23-12-10 | 15:38

Ooit wel eens uitgenodigd voor de viering van het suikerfeest waarbij ze, sepciaal voor u, een broodje warme beenham met satesaus hadden klaarstaan ? Nou dan !

Skyeisthelimit | 23-12-10 | 15:30

Ironisch Naakthuisje | 23-12-10 | 15:02
"Dit was andere tijden, terug naar de onze."

Bokko | 23-12-10 | 15:30

Jan Boule | 23-12-10 | 15:20
Dat is dan weer wel zo.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 15:28

Godfried de Bouillon | 23-12-10 | 15:15
Als ik een mossel zie, zet ik mijn kruis op de tocht.
Goed ?

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 15:27

Islamiseren? Dat heet in mijn ogen gewoon discrimineren, en dát is een groot probleem.

mental K | 23-12-10 | 15:27

the eimer 14;57
zo is het. de gristenen in Irak vormden de middenklasse en worden weggetreiterd al dan niet van staatswege en zwerven uit over de wereld hetgeen een immense braindrain ten gevolge heeft. Dezelfde fout maakte Lodewijk de 14e ( om maar even bij mijn eerste plempsel over Fa te blijven ) toen hij het Edict van Nantes hierriep in 1685 met als gevolg dat 400.000 Hugenoten ( de protestantse middenklasse dus weer) hun heil zochten in o.a. de lage landen en daar de welvaart een enorme imput gaven. Deze vluchtelingen kwamen geen geld en kennis halen maar brachten die.

Jan Boule | 23-12-10 | 15:20

Dit is nu een héél duidelijk voorbeeld van wat Geert Wilders bedoeld met de islamisering van Nederland.
Wat mij betreft is het nu hoog tijd om weer kruistochten te organiseren. Maar dan helaas hier in ons eigen land.

Godfried de Bouillon | 23-12-10 | 15:15

Nina Haanzuiger | 23-12-10 | 14:57
Dan zuig je niet goed genoeg.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 15:12

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:56
Goesso.
neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:57
Ga zo door !
lion@night | 23-12-10 | 14:58
Eerlijk, dan doen ze van alles.
;)
Behalve Ramm dan.
Die zuipt een vent onder tafel.
Ook leuk.
Maar minder geyl.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 15:10

@zeg maar jansen | 23-12-10 | 15:01
Als ik naar buiten kijk lijkt het meer lapland. Tot zover de weerpredikers die 5 dagen geleden nog dooi voorspelden in het midden van de week en die eergisteren nog een Kerst voorspelden met hooguit wat restant sneeuw van het begin van de week.
Ach ja, die mensen moeten ook een hypotheek betalen.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 15:05

Nina Haanzuiger | 23-12-10 | 15:01
Nee trutje Haanzuiger, dat is pas in april.

van Nazareth | 23-12-10 | 15:03

Boris, Boris toch, nu val je stil. Het is verdorie ook altijd hetzelfde met dergelijke discussies...

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 15:03

Alles, maar dan ook echt alles wordt uit de kast gehaald om de moslim (achterlijk is zijn naam) te plezieren. Ach nog even en dan zijn zoveel mensen het zat dat de terugstoot zo hard zal zijn dat zelfs een moslim niet meer voor zijn geloof uit durft te komen. Op dat moment wacht ik.

Ironisch Naakthuisje | 23-12-10 | 15:02

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:59 Jij zit in Limland. #buienradar

zeg maar jansen | 23-12-10 | 15:01

ghe ghe...

van Nazareth | 23-12-10 | 14:57

Al zenuwachtig voor het weekendje aan de spijkers trouwens?

Nina Haanzuiger | 23-12-10 | 15:01

TjaavanGs | 23-12-10 | 14:59 Het wachten is op de kamervragen van die knokploeg. Oh, wacht, die regentjes in Islamsterdam hebben gewacht tot het kerstreces.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 15:00

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:30
Graag wil ik hem wel even testen, dank je! Het sneeuwt als een gek hier.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:59

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:57
Nee, smoochee, wij zijn de suckers. Geddit ?

van Nazareth | 23-12-10 | 14:57
.... yep.

*aus*

Rammstein | 23-12-10 | 14:59

Ik zou die gasten die dit soort waanzinnige ideeen hebben en organiseren op onze kosten weleens persoonlijk willen spreken
linksrechts.sos4um.net/forum.htm

Wat voor drijfveren erachter dit verraad zit
Zijn ze in hun jeugd misbruikt of hebben ze achteraan gestaan bij het uitdelen van de hersens en was het op toen ze aan de beurt waren
Op alle mogelijke manieren wordt het onze strot ingeduwd en maar gek vinden dat de groepen tegenover elkaar komen te staan

TjaavanGs | 23-12-10 | 14:59

lion@night | 23-12-10 | 14:57 Na voldoende bier zijn zelfs die mooi. Mooi van haramheid.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:59

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:55
klopt,
afgelopen weekend nog ervaren.
lekkah!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:58

@zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:53
zolang het maar niet van Miss Piggy is dan.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:57

Rammstein | 23-12-10 | 14:53
ghe ghe...

van Nazareth | 23-12-10 | 14:57

Rammstein | 23-12-10 | 14:53 Whatever, als er maar bier is, braadworst en dirndlmeisjes. Mag je het noemen wat je wilt.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:57

Zuckerfest, en dat wordt dan "Sucker-fest" ....

Rammstein | 23-12-10 | 14:53
Ik wou komend weekend een zuigerfeest geven, maar er zal weer niemand komen

Nina Haanzuiger | 23-12-10 | 14:57

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:39

Tijdens de ramme dan vreet ik altijd snert, gewoon uit protest:-)

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:57

@ zegmaarjanssen:

In Bagdad durven de laatste 4 gristenen geen kerstboom op te zetten uit angst door Alqaida weggebomd te worden.
En hier worden moslims zo gekieteld dat ze denken helemaal geen Alqaida nodg te hebben om onze kerstbomencultus op te ruimen, het gebeurd hier vanzelf.
Dat moet bij die lui toch raar overkomen?
Of niet?

The eimer | 23-12-10 | 14:57

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:54 We denken er hetzelfde over. ;-)

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:56

lion@night | 23-12-10 | 14:52
Een aangeschoten vrouw is een droom in bed.
Aangeschoten door de drank dan he.
;)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:55

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:50
Da's waar.
Ik weet niet hoe het jou vergaat maar ik word een partij geyl van alleen al de gedachte.
1.bp.blogspot.com/_ytQBQFr1Q7s/S_DPnfd...
;)
lion@night | 23-12-10 | 14:50
Noem dat maar 'iets'
Man man.
;

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:54

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:51
Zuckerfest, en dat wordt dan "Sucker-fest" ....

Rammstein | 23-12-10 | 14:53

lion@night | 23-12-10 | 14:52 Als er maar vlees in de 'etalage' ligt. Heel haram.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:53

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:30

De marktwerking wordt verpest door de overheid, hypotheek rente aftrek is waanzinnig maar het opdrijven van grondprijzen door die zelfde overheid is ook waanzinnig.

Ik zal het je proberen uit te leggen, misschien snap je het dan. Als je een huis wilt bouwen kan dat alleen op een stuk grond dat aangewezen is door de overheid. Stel je wilt een huis bouwen op een stuk grond van 500m2, je mag dan de grond kopen van de overheid voor een prijs die een factor 60 tot 100 hoger ligt dan de grondprijs werkelijk is. Vergis je niet, de grondprijs bedraagt ongeveer de helft van de totale prijs. Verder mag je bouwmaterialen en arbeid inkopen die belast is met 19% btw. Dat mooie huis dat je bouwt gaat je, zeg maar, totaal 100.000,= kosten. Van deze 100.000,= gaat er 50 naar de lokale overheid waar ze ongeveer 49 aan verdienen. van de ander 50 gaat er 19% naar de landelijke overheid. dat is ongeveer 8,5, totaal verdiend de overheid dus 57.500,- aan uw bouwactiviteiten. De werkelijke waarde van uw huis is dus geen 100.000,- maar slechts 42.500,=. U dient echter 100.000,- te betalen en waarschijnlijk te financieren. Omdat u zo liev bent geweest voor de overheid mag u de rente van die 100.000,= aftrekken van uw belastbare inkomen. U mag dus de rente aftrekken van het bedrag dat u moet lenen omdat u de overheid een groot kado heeft gegeven. Een sigaar uit eigen doos heet zo iets in normale mensentaal. Ik heb maar even 100K genomen om het iets inzichtelijker te maken, de waarheid is dat de bedragen nog veel hoger zijn. Ow ja, als u te weinig verdiend kunt u helemaal niets aftrekken en mag u de overheid uit eigen zak sponsoren. Waarom denkt u dat eigen huizenbezit zo is gestimuleerd?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:53

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:50
dat moet je dan nog maar afwachten
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:52

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:50 Suikerfest dus.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:51

Ben het volledig met het stuk van Johnny Quid eens!

grote haas | 23-12-10 | 14:51

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:49 Nope, gewoon hier, het hoeft niet per sé oktober te zijn om zo'n fest te vieren. Kan best met suikerfeest.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:50

Rammstein | 23-12-10 | 14:49
Ik vind die dames zo zoet als wat.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:50

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:48
De Kameel was het schip van de woestijn, geloof ik.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:49

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:49
.... zeg ....

Rammstein | 23-12-10 | 14:49

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:47
Zullen we 'ons' suikerfeest maar in 0049 vieren ?

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:49

Generaal P. | 23-12-10 | 14:47
Niet als ze een dirndl draagt. Die meiden slaan terúg.

Rammstein | 23-12-10 | 14:49

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:48 De kameel was de scooter van 2000 jaar geleden.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:48

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:45
Dat wierook was voor de aftocht.
i32.tinypic.com/23sw7jm.jpg

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:48

Wordt Maria dan in de stal ook afgetuigd door Josef? Wie A zegt..

Generaal P. | 23-12-10 | 14:47

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:46 In dirndljurkjes.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:47

lion@night | 23-12-10 | 14:44
En blonde vrouwen zonder snorren met dikke tieten.
Ghe.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:46

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:45 En die wierook was bijvangst ja.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:45

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:42
Heb je je weleens afgevraagd hoe ze aan dat goud en mirre kwamen ?

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:45

lion@night | 23-12-10 | 14:44 En bier.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:45

van Nazareth | 23-12-10 | 14:44 Zetten we er een muurtje tussen in de kerststal.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:44

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:39
en brattwurst dan ook hè.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:44

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:42
Zolang Arabieren in het oosten blijven, vind ik ze wel te pruimen.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:44

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:39 En flikker die drie Arabieren en die kameel uit je kerststal.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:42

Een typisch gevalletje krokodil voeren, om als laatste opgegeten te worden.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:41

Laten wij dan, als tegenprestatie, het Suikerfeest met Spareribs gaan vieren.
Kijken wat ze zeggen.
Op eigen kosten he, dan heb je altijd een stok om -spreekwoordelijk- mee te slaan.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:39

De regenten van Overtoomse Veld zijn angsthazen, zo'n islamitisch georiënteerde maaltijd is uit angst. De angst dat ons anderskokende medemens anders geen respect zal hebben voor een christelijk feestje. Het mag immers niet van de islam.
Bang voor verstoring lever je je dan uit aan de tegenstand. Verkwanselen van ons cultuurgoed heet dat. En het is helemaal van de gekke dat dat van gemeenschapsgeld moet. De bangeriken trekken zelf hun portemonnee maar eens, als dit het doel is.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 14:39

antiwilderts | 23-12-10 | 14:34
Is het end zoek.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:37

antiwilderts | 23-12-10 | 14:34
dan constateer je toch wat anders dan ik.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:37

wanneer nemen we nu eindelijk Frankrijk als voorbeeld daar waar het de integratie van moslims en moslima's betreft ? Door de strikte scheiding van Kerk en Staat, ( laïscité) ingevoerd al tijdens de 1789 revolutie, duldt de overheid geen enkele invloed van welke godsdienst danook in de publieke ruimte. Het is onbestaanbaar in Frankrijk dat uit belastinggelden bovengenoemde "verbroederingsfeesten" zouden worden gefinancierd. Na eerst het hoofddoekenverbod te hebben ingevoerd op scholen en andere werkterreinen waar het overheidsgezag geldt , heeft men zonder slag of stoot
( ook in de Sénat met al de vertegenwoordigde socialisten ) het burkaverbod voor heel Frankrijk ingevoed onlangs en heeft de regering zich niets aangetrokken van de protesten in de moslimwereld. Frankrijk wenst zelf te beslissen hoe zij het land bestiert . Sancties van islamitische landen zijn danook gewoon uitgebleven. Frankrijk voert een onafhankelijke koers, verdedigt zijn belangen zowel militair als ( slim ) diplomatiek en zo hoort het.

Jan Boule | 23-12-10 | 14:37

@antiwilderts | 23-12-10 | 14:34
jij begrijpt het dus ook niet.

Een gesubsidieerd Kerstfeest voor Moslims.
Moslims kunnen geen Kerst vieren, is namelijk niet halal.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:36

lion@night | 23-12-10 | 14:34
;)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:36

Maar opnieuw he: het zijn die autochtone dhimmiklojo's die het zo willen. De moslim gaat liever z'n eigen gang. Mooi zo. Wij ook. Die clash of civilizations kan niet voorkomen worden door haatbaarden en kopvodden een geïslamiseerd kerstvreetfeest aan te bieden. Die oorlog komt er heus wel. En als het zover is worden de dhimmihonden als eerste tegen de muur gezet om getracteerd te worden op een met hoge snelheid uitgestoten ballistische voorwerp.

De narrige kabouter | 23-12-10 | 14:36

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:24

Een werkloze, stelende allochtoon is duurder dan een werkloze, niet stelende autochtoon.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:36

van Nazareth | 23-12-10 | 14:34
Die verdient een pak op zijn billen.

Euhhh...

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:35

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:31
Wat een slappe reactie .....

Rammstein | 23-12-10 | 14:34

Het is echt onvoorstelbaar genant om dit te lezen. En om te zien hoe al die linkse criminelen eerst het land naar de vaantjes hebben geholpen, en hoe slaafs ze achter een zootje islamitisch geteisem aanlopen, dat ons (of het nu niet-gelovigen, christenen of wat dan ook zijn) tot op het bot haat.

rien6139 | 23-12-10 | 14:34

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:32

Dat principe geldt voor bijna alles waar de overheid geld in steekt.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:34

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:32
Iemand die zich meerde malen per dag moet scheren is niet te vertrouwen.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:34

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:32
ROFLOL!
zeer en zeer scherp!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:34

Dit is echt één van de allerslechtste artikels die ik ooit van je heb gelezen Johnny. Je hebt geen punt, je maakt geen punt en het blijft geen punt. De constatering is dat er een feest is met halal eten... en dan?

antiwilderts | 23-12-10 | 14:34

@The eimer | 23-12-10 | 14:22

Goedzo, 't is alleen jammer dat de kwaliteit van de varkens minder is dan in vroegere tijden, gelukkig is de boer waar ik de varkens van betrek van de ouderwetse stempel.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:34

lion@night | 23-12-10 | 12:52
Als je goed kijkt naar de logo's van Nike en Apple plus een beetje fantasie, zie je de halve maan opdoemen. Toeval.
Bakito | 23-12-10 | 12:54
Nee natuurlijk niet,Marokkanen dat is een ontzettend slim volk.
Wist jij bijvoorbeeld dat de Marokkanen de condoom hebben uit gevonden zo'n 150 jaar geleden?
Deze was gemaakt van geitendarm,de Engelsen hebben hem[50 jaar later] bruikbaar gemaakt voor het grotere publiek door hem eerst uit de geit te verwijderen.

1%biker | 23-12-10 | 14:33

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:28
Ruud had het over migranten met veel kennissen.
Nou, daar heeft tie gelijk in gehad.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:32

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:28
kennismigranten dragen bij aan de economie en zullen veel beter integreren omdat men dat graag wil.
Wat hier de grens overkomt dankzij vooral de PvdA, is wereldvreemd volk uit de meest onherbergzame gebieden, een soort 'groeten uit de rimboe'.
Deze mensen hebben, met alle respect, niets in onze maatschappij te zoeken.
Enerzijds omdat men onze samenleving totaal niet begrijpt, zich enorm vasthouden aan hun eigen cultuur en zodoende nooit een economische impuls aan onze maatschappij kunnen geven.
Sterker nog, zij verlammen onze economie.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:32

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:19

Leg me nog eens uit waarom ik moet betalen voor het feestje van iemand anders.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:32

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:22
Ik heb er geen vertrouwen in.
Verkoop de boel maar onderhands.
Niemand die meeleest.
;)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:31

@Rammstein | 23-12-10 | 14:19

Ik pas me moeiteloos aan je aan.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:31

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:27

Geeft niet. We hebben een andere mening. Als je je geroepen voelt om er tegen te ageren, doe je best zou ik zeggen.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:30

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:18

Probeer nu eerst mijn snert maar eens en als de kwaliteit je niet aanstaat mag je het me vertellen.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:30

@Gaz21 | 23-12-10 | 14:27
precies,
en daarom is het hypocrisie.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:28

@lion@night | 23-12-10 | 14:23

In het zelfde stukje, lees je ook dat Lubbers het heeft over kennismigranten. Lijkt me toch iets heel anders dan een ongeletterde boer uit het Rif gebied....

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:28

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:24
De CDA broeders van zijn eigen generatie.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:27

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:14

Je vergeet dat de grondprijzen enorm zijn opgedreven en dat gemeentes daar enorm van hebben geprofiteerd, door de hypotheek rente aftrek is het eigen woningbezit

Ach, laat ook maar.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:27

@ Chiant | 23-12-10 | 13:13
Ik ben dat wel met je eens.
Overigens meen ik te ontwaren dat we in dit geval in feite te maken hebben met christenen die dit zien als een softe versie van evangelisatie. Moeten ze lekker zelf weten. Maar dit soort festijnen, van welke reli/ideologie-aard dan ook, behoren nimmer met gemeenschapsgeld te worden bekostigd. Er gaat al genoeg geld naar doelen die gestoeld zijn op sprookjesfiguren waarin zwakke zielen wensen te geloven.

Fijnstoffer | 23-12-10 | 14:27

Kerst is het feest van de ongelovigen (vanuit Islam gezien dan) en daar mogen Moslims zich niet mee inlaten.

Gaz21 | 23-12-10 | 14:27

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:24
onzin,
een werkeloze autochtoon heeft meestal geen gratis huis, om maar eens wat aan te geven.
Daarnaast heeft een gemiddeld autochtoon gezin minder kinderen dan een allochtoon gezin.
Een autochtoon is aanzienlijk beter geschoold en dus eerder aan het werk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:27

Rammstein | 23-12-10 | 14:21
Je zou ook naar holiday on ice kunnen gaan, al zou ik dan de voorkeur geven aan den traditionele kerstviering.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:26

@lion@night | 23-12-10 | 14:13

Wie gelooft die Palestijnen knuffelaar nog?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:24

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:21
zal zo de potten ff checken beneden
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:24

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:19
Je gaf niet eens een antwoord op mijn vraag. natuurlijk is het dan een kudt-antwoord.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:24

@lion@night | 23-12-10 | 14:19

Een werkeloze autochtoon kost de gemeenschap net zoveel als de werkeloze allochtoon. Dat klopt.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:24

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:16
Lubbers doet een oproep tot het werven van extra allochtonen, precies wat TisNieZoMoeilijk aan jou duidelijk wil maken.

Komt neer op een lekkende kraan die je woning blank zet en een Lubbers die vervolgens roept om de waterdruk te verhogen want dat is goed voor de kraan.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:23

@ neemje moeder..:

Ik zou niet durven.
Snert maken heeft de status van godeneten en dat moet met oeroude
ceremonieeen gemaakt worden.
Er is geen gerecht ter wereld die een hogere culinare status heeft als snert.
Wij zijn zelf snert, in alle vezels van ons lichaam.

The eimer | 23-12-10 | 14:22

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:11

Yep, alleen zonde dat de fiscus mijn winsten enorm afroomt, zouden ze goede dingen doen met mijn geld denk je?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:22

@lion@night | 23-12-10 | 14:10

Hoeveel liter blieft u?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:21

van Nazareth | 23-12-10 | 14:20
Evengoed bedankt, je mag een gegeven dode mus tenslotte niet in de snavel kijken.

Rammstein | 23-12-10 | 14:21

@gozahtje | 23-12-10 | 14:10

Tuurlijk.

*bak snert schuift, tezamen met factuur*

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:20

welke staatsgek heeft dat weer verzonnen.laat ze dat uit eigen zak betalen.verdoeme.te gek voor woorden.
wat een achterlijk figuur die dat in de bol haalt

mamma5506 | 23-12-10 | 14:20

Rammstein | 23-12-10 | 14:17
Sorry voor de dode mus.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:20

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:13

Als het antwoord je niet bevalt, dan kun je dat inderdaad een kudt antwoord noemen. Volgens mij heeft eerder te maken met het feit dat je niet openstaat voor andere meningen.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:19

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:18
Lul toch eens één keer n i e t zo slap.

Rammstein | 23-12-10 | 14:19

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:14
Houd toch eens op man met die totaal onrealistische vergelijkingen.
Hoeveel kost de Nederlandse staat de werkende autochtone Nederlander?
Hoeveel kost de Nederlandse staat de WERKELOZ allochtone Nederlander?

Precies.

En over voetbalwedstrijden gesproken, zodra het Marokkaans elftal in Nederland speelt, dient het stadion waar de wedstrijd gespeeld is nadien compleet gerenoveerd te worden.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:19

@Jijhadist | 23-12-10 | 14:09

Nope, snerthandelaar.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:19

@Jijhadist | 23-12-10 | 14:06

Een groep vrouwen mag mij best verkrachten, mits ze er appetijtelijk uitzien.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:18

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:14
En dan de tussenhandel de schuld geven. Ja ja, het grootkapitaal weet wel hoe het moet...

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:18

van Nazareth | 23-12-10 | 14:16
Ach so .... neh, houd ik niet zo van, kroeg. Ik dacht even dat het al achter de rug was. Ik blij, even.
Silly me.

Rammstein | 23-12-10 | 14:17

@lion@night | 23-12-10 | 14:13

Lubbers wil dat, maar het gebeurt momenteel niet. Groot verschil lijkt me.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:16

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:10
Kwaliteit wordt snel vervangen door kwantiteit als de kassa rinkelt. Niets nieuws onder de zon. Waar er nog steeds reclame gemaakt wordt voor kwaliteit @neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:08 blijkt dat ondertussen al 24 uur een grove leugen. Maar de mensen kopen he.
"Kijk, gezellie, een koek en zopie kraampje"

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:16

@The eimer | 23-12-10 | 14:06

Je twijfelt aan mijn snert?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:16

Rammstein | 23-12-10 | 14:14
Nee, gewoon lekker zelf in de kroeg gaan zitten met die kudt kerst.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:16

@lion@night | 23-12-10 | 14:06

Geen dank en nog een prettig kerstfeest gewenst, wist u trouwens dat allah, god en jaweh dezelfde persoon is?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:15

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:12
dat blijkt wel ja!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:15

van Nazareth | 23-12-10 | 14:13
Is de kerst naar de kroeg ?

Rammstein | 23-12-10 | 14:14

@lion@night | 23-12-10 | 14:03

Velen maken gebruik van de oh-zo-plezierige hypotheekrente aftrek, voelen zich veilig door de politie inzet bij voetbalwedstrijden. Heeft absoluut niks met multi-culti te maken, en kost miljarden per jaar (om maar eens enkele voorbeelden te noemen).

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:14

@ Jihadist :

Tuurlijk maggie die halen.
Maar let wel op die genenspray, dat is gemeen spul.
( sjezus, vallen die lui ook nog op bejaarde rollateuses)

The eimer | 23-12-10 | 14:14

@van Nazareth | 23-12-10 | 14:11
lol!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:14

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:05

Ho ho, mijn klanten doen dat misschien, ik serveer 100@ echte snert die zo dik is dat de lepel er rechtop in blijft staan.

Ga maar klagen bij gekkeGerda.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:14

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:10
zomaar een linkje;
www.elsevier.nl/web/10146325/Nieuws/Ne...
aldus Lubbers,
maar die man weet überhaupt niet meer wat realiteit is.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:13

Rammstein | 23-12-10 | 14:12
Gewoon naar de kroeg, net als ik.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:13

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:10
Werven doen we volgens mij al 30-40 jaar niet meer. Vervang het woordje "importeren" maar door "binnenlaten". En dan nu graag een antwoord on-topic aub in plaats van zo'n ontwijkend kudt-antwoord. Dergelijke kudt-antwoorden heb ik gisteren in een vergelijkbare discussie al genoeg gehoord van de naïeve lieve mensen.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:13

@lion@night | 23-12-10 | 14:03

De man is knettergek en idieaut, geloof dat ik de opmerking al ergens gemaakt heb.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:12

Is de kerst al voorbij ???

Rammstein | 23-12-10 | 14:12

Jijhadist | 23-12-10 | 14:09
Nee, maar hij wil best op je schapen passen als jij een overval moet plegen.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:11

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:10
Vraag-aanbod.
Mooi he, het kappitaalisme !

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:11

@Jijhadist | 23-12-10 | 14:02

Geef eens gewoon antwoord of flikker op naar Joop of fok.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:11

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:05
Dus den lepel blijft niet overeind staan ?
Jammer.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:10

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:08
schuif ff wat door,
kan nog wel wat gebruiken hier voor een koek&zopie tent.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:10

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:02

Heb de productie moeten opvoeren wegens grote bestellingen, de prijzen trouwens ook.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:10

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 14:10

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:08
Ow gelukkig, excuses voor het misverstand. Heeft u nog wat over wellicht?

gozahtje | 23-12-10 | 14:10

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:02

Sinds wanneer werven wij nog actief allochtonen?

Borrelende Boris | 23-12-10 | 14:10

@wilde spin | 23-12-10 | 13:28
Zo veel, dat je er speciaal een account voor aanmaakt?
Wow, dat is pas ècht haten.

Prof. D.A.H. Vintik | 23-12-10 | 14:10

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 14:09

@Jijhadist | 23-12-10 | 14:06
Ik kan voor beide kiezen als ik dat wil en ik heb voor beide niet gekozen. Denk daar maar eens over na.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:08

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:02
Dat is nou exact het probleem van de idealisten zoals deze Boris.
Men ziet de realiteit niet, blind van idealisme namelijk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:08

@gozahtje | 23-12-10 | 14:01

Wat denk je wel van mij? Mijn snert is onovertroffen en zit vol met varkenspoten, speklappen en varkensribben, uiteraard ontbreekt de rookworst niet in mijn snert. Zelfgemaakte worst uiteraard, niet van die troep van Unox.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:08

En nu wachten op de dag dat moslims zich ook zo uitsloven voor ons bijvoorbeeld een varkenslapje te bereiden tijdens het suikerfeest? Think again! Ik weet uit ervaring dat een multicultureel feestje leuk kan zijn, maar alleen als álle partijen bereid zijn om zich aan te passen en open staan voor andere denkwijzen. En daar schort het bij moslims nogal eens aan...

my anal pony | 23-12-10 | 14:07

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 14:07

Je reinste linkse discriminazi dit.

van Nazareth | 23-12-10 | 14:07

@ neemjemoederin de maling:

Dat eet ik als ik er zeer demonstratief duidelijk krulstaart producten in drijven.
En denk erom, ik zie echt het verschil wel tussen een krulstaartspekkie en een geitenuier.

The eimer | 23-12-10 | 14:06

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:54
thanks, die gaat er altijd in!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:06

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 14:06

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:02
Ze zijn met 80% water aangelengd meen ik gisteren begrepen te hebben.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:05

@Che_cuevara | 23-12-10 | 13:50
Ik vind het in ieder geval een humane oplossing, als die regio economisch gaat floreren, dan is de noodzaak om te emigreren een stuk minder.
Daarnaast zal het een zuigende werking hebben op overige Riffers in Europa.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:05

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:49
plezieren van autochtone Nederlanders???
U noemt het leegroven van onze bankrekeningen door de belasting om de gehele multiculi te financieren een pleziering?
Wat een onzin!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 14:03

@ Jihadist ;

Je snapt ook niks.
Je krijgt gratis je uitkering en daar hoef je niets voor te doen.
In beide gevallen is het gewoon afwachten dat je niets hoeft te doen.

The eimer | 23-12-10 | 14:03

Het heidense feest is geadopteerd door de christenen die hun kerstfeest weer laten omvormen door Islamieten. Als dat geen bewijs van evolutie is.
God bestaat niet. En dat gaan we voortaan vieren met kerst.

robterdam | 23-12-10 | 14:03

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 14:02

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:00
Volgens mij raak je al aardig door die 40 liter heen.
Of niet ?

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 14:02

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:49
Tja, dan beland je toch bij het eindpunt van de discussie. Waarom zou je subsidieslurpers importeren als je er zelf al genoeg hebt? Waarom zou je tokkies importeren als je er zelf al genoeg hebt? Waarom zou je criminelen importeren als je er zelf al genoeg hebt? Waarom zou je reli-gekken importeren als je er zelf al genoeg hebt?

Waarom argumenteren mensen zoals jij toch altijd dat allochtonenproblematiek niet erg is omdat er vergelijkbare autochtonenproblematiek is? Als je toch al problemen hebt (ik ben blij dat de invloed van de kerk op de maatschappij de afgelopen 50 jaar exponentieel afgenomen is), dan ga je daar toch geen problemen extra bij importeren (ja, de invloed van de moslimgemeenschap binnen onze maatschappij is de afgelopen 10 jaar exponentieel toegenomen en volgens mij ga we net de knik naar de stijlere lijn door.)?!

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 14:02

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:00
U serveert snert zonder worst?

gozahtje | 23-12-10 | 14:01

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:59

Begrijpend lezen val niet mee he?

Ik vraag of u het verschil weet, niet meer en niet minder, u kunt gewoon antwoorden met ja of nee.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:01

@The eimer | 23-12-10 | 13:55

Blieft u een bakje zelfgemaakte snert? Gegarandeerd volkomen haram.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 14:00

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:59

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:54

De nieuwe politieke stroming gaat heel snel een eind maken aan dit soort flauwekul denk en hoop ik.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:58

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:39

Toen brachten ze geschenken mee en was het eeuwen vóór Mohammed's rule. Nu komen de meeste vooral wat halen: onze ziel en zaligheid.

ecologiste | 23-12-10 | 13:58

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:49

Je zinnen doen me werkelijk pijn aan mijn ogen, ik geloof dat je zelf denkt dat het nogal mee valt, is het niet?

Btw, weet je het verschil tussen "voor niets" en "gratis"?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:56

Als dat verhaal waar is, dan donder ik direct alle reeenrug, kokieljes, oestertjes en ander kerstvoer in de friekebak en zweer voor mij huisaltaartje met got Ra dat ik voortaan alleen maar krulstaartprodukten zal kouwen met de kerst.
Ik zal dan de laatste zijn die kan ontkennen allang verislamitiseerd te zijn omdat ik al jaren halalvoer eet.
Als die krulstaarten hier niet meer verkrijgbaar zijn, dan fok ik ze zelf.

The eimer | 23-12-10 | 13:55

Jijhadist | 23-12-10 | 13:54
Goedzo.
Hijs braaf.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:55

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:55

@lion@night | 23-12-10 | 13:48

Jij ook.

*bak snert terug paast*

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:54

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:54

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:48

Iedere vier jaar kunnen we de politieke stroming binnen een gemeente/land bepalen. Kennelijk is dit wat de mensen willen.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:54

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:42

Probeer eerst eens fatsoenlijke Nederlandse zinnen te maken alvorens je moeilijke woorden gaat gebruiken, mijnheer de Jijhadist.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:52

@gozahtje | 23-12-10 | 13:10
Maar daar horen ze ook, ze zitten er helaas (nog) niet

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:51

Jijhadist | 23-12-10 | 13:47
Zoals eerder gezegd:
Genoeg is genoeg.

Ga even afkoelen voordat ik je virtueel fileer.

Succes.
verraad van links | 23-12-10 | 13:48
Ik acht de kans zeer klein maar hoop doet leven.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:51

Waarom schiet nu iedereen in de defensieve modus? Dit is toch een mooi staaltje van Oud-Hollands missie werk: integreer je eigen feestje een beetje met wat andermans heidense ingredienten en hoppa, weer een paar christenen er bij.
Assimilatie ten top, en ze doen het helemaal zelf. Geert zou er trots op moeten zijn.

Sir EnemA | 23-12-10 | 13:51

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:46
dat is een utopie.
'Vrijwillig' komt niet in het woordenboek van dat volk voor namelijk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:51

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:51

@lion@night | 23-12-10 | 13:15
Dit is een van de betere oplossingen.
Als jij besluit om een politieke partij te beginnen.. mijn stem heb je

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:50

@Che_cuevara | 23-12-10 | 13:42
Dat is juist handig. Ooit geprobeerd om een tegenstribbeelend varken in de pan te doen?

rara | 23-12-10 | 13:50

@lion@night | 23-12-10 | 13:45

Zit dit bedrag af tegen het gesubsidieerd plezieren van autochtone Nederlanders, en dan valt het best mee. Is de Titus kapel trouwens niet gewoon een kerkgemeenschap? Krijgen die ook subsidies van de Nederlandse overheid?

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:49

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:49

@ Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:45
Wat denk je zelf?

verraad van links | 23-12-10 | 13:48

@Kirth Gersen | 23-12-10 | 13:06
Tekst zou alleen uit lege regels moeten bestaan.

Bij sommigen dan

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:48

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:40

Jaja, geef de boodschapper maar de schuld, hand in eigen boezem steken is te veel gevraagd zeker?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:48

@ TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:41
De meeste vrouwen willen het niet geloven, helaas. Anders was ik al lang een hoofdpijnkliniek begonnen.

rara | 23-12-10 | 13:48

@Che_cuevara | 23-12-10 | 13:44
Ik eet überhaupt geen vlees, dus dat is geen optie.
En als dat een argument is, kan ik dan ook tegen de mensen aan de andere kant van de discussie zeggen: "dan ga je toch niet naar dat feestje?"
Nee, want deze discussie raakt aan iets diepers. Al denk ik dat u dat ook wel begreep.

Michelle93 | 23-12-10 | 13:48

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:30
Een jijhadist is iemand die IP's noteert van infadels?

Chiant | 23-12-10 | 13:48

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:44
you're welcome.
Zalig kersfeest!
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:48

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:47

LOL @info tag van plaatje

Jan Kaas | 23-12-10 | 13:47

@ Jijhadist | 23-12-10 | 13:45
Regel nummer 2: genoeg is genoeg.

verraad van links | 23-12-10 | 13:47

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:46
Da's nog beter.
Een beetje verantwoordelijkheid.
Dat schept binding.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:47

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:38

Ga eens terug naar school en doe eens wat aan je Nederlands, je plemps zijn onleesbaar.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:47

@Prof. D.A.H. Vintik | 23-12-10 | 13:40
ik geef daarom in principe geef fooi meer, zeker niet aan mocro's.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:47

lion@night | 23-12-10 | 13:42
:)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:46

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:40
Ach ja, de media hebben het gedaan.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:46

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:37

Liever dat ze een formulier ondertekenen dat ze vrijwillig vertrekken als ze zelf of 1 van hun familieleden iets uitvreten.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:46

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:45

verraad van links | 23-12-10 | 13:41
Tenzij hij lekkere -hoofddoekloze- zussen heeft.
;
Jijhadist | 23-12-10 | 13:42
Welk een arroogansie.
Weet u wel over wie u het heeft ?
Dé leider van een Kanton.
Beetje insect graag.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:45

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:40
Waar het omgaat, ook in dit topic, is het continu gesubsidieerd plezieren van de moslims, waarvan een overgroot deel niet eens met Kerstmis geassocieerd wil worden.
Ziet u nu eindelijk de contradictie?

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:45

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:36

Kippen zitten vol met salmonella, nooit serveren, tenzij je een hekel hebt aan je gasten.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:45

Laillat, mannat en Uzzat vieren gaat.
Iedereen weet al dat de almachtige drie dochters heeft.
En de tyfus voor de abrogisten

hallevvezool | 23-12-10 | 13:45

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:44

@ Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:40
De islamieten voeden dit anti-sentiment anders voor een groot deel zelf. Waarom is er geen reactie vanuit de islamitische gemeenschap in de trant van: " Wat is dit voor een onzin?"

verraad van links | 23-12-10 | 13:44

@Michelle93 | 23-12-10 | 12:57
Ga jij toch lekker naar dat feestje.
Verder nog nieuws?

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:44

@lion@night | 23-12-10 | 13:36

Tnx

*Bier achterover slaat*

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:44

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:35

Begin je het te snappen? Denk je werkelijk dat je hier te maken hebt met een stel domme racisten? De dombo's zitten bij de linkse kerk die niet in de gaten hebben dat vele, belastingbetalende en hardwerkende Nederlanders dit soort actie's spuugzat zijn. Als ze zo graag een goede daad willen doen kunnen ze beter met zijn allen sneeuw gaan ruimen bij ouden van dagen, vervolgens kunnen ze een kop chocomelk krijgen en daarmee basta. Als moslims willen integreren dan doen ze dat op die manier, als ze niet willen integreren dan moeten ze lekker optiefen.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:43

De verschillen zijn zo groot dat een klein gebrek aan inzicht al voldoende is om je eigen moordenaar uit te nodigen voor een maaltijd voordat deze je beëindigd.
Kom niet met 'er zijn ook goede moslims' aan. Religie in het algemeen is erop gericht de mensen volgzaam en dom te houden. Bedankt Jop en eh, ga es deaud.

Stroopdoos | 23-12-10 | 13:42

@Mokum Kosher | 23-12-10 | 12:56
Dat het varken dood is

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:42

@Real Opperprutser | 23-12-10 | 13:39

Niemand dwingt je om halal vlees te eten. Bij de AH om de hoek kun je nog lekker genieten van je stukje bio-industrie lapje.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:42

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:42

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:38
mits die halal zijn hè, anders dwaalt ie van het spoor af...

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:42

@rara | 23-12-10 | 13:31
Ik probeer d'r altijd uit te leggen dat van een goed potje neuqseks de hoofdpijn juist weggaat. Daar wil ze ook niet aan, terwijl het nota bene waar is.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:41

@ Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:38
Doe maar niet. Heb liever dat hij z.s.m. opdondert en zijn 18 analfabete zussen meeneemt.

verraad van links | 23-12-10 | 13:41

@Stroopdoos | 23-12-10 | 13:37
al lang ja.
Daarom zijn acute maatregelen nodig.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:40

Kan een hele bevolkingsgroep psychopathische trekjes hebben? Nee, toch?

De aandacht-zoekende psychopaat
Deze extreem narcistische psychopaat draagt een vals masker en gedraagt zich hautain, wil steeds in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij maakt anderen graag afgunstig, wil voortdurend aandacht, vaak ook angst en haat van anderen. Hij kan er nooit genoeg van krijgen en plaats roem en beruchtheid op één lijn. Reageert buiten alle proporties op situaties. Hij zal opschepperig met zijn bezittingen pronken om de aandacht te krijgen.

Remedie: Leer de gedragskenmerken herkennen. Eis gelijke behandeling. Ontzeg hem de aandacht die hij opeist. Ondersteun zijn hautain en pronkerig gedrag alleen als dit u de kans geeft om van hem weg te geraken.

BASinnic | 23-12-10 | 13:40

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:34

Het uitvergroten van dit soort zaken in de media, is de enige reden dat de "volkswoede" wordt aangewakkerd. Als je Islamieten wilt stigmatiseren, word je op je wenken bediend met artikelen zoals deze.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:40

Islamieten zouden nooit naar een Kerstfeest toe mogen gaan. Punt.

TM | 23-12-10 | 13:40

@ecologiste | 23-12-10 | 12:53
Precies wat ze nu dus ook doen

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:39

Het gaat om de ideologie die achter halalvlees schuil gaat. Die hufters hebben voet aan de grond gekregen en worden door een grote linkse club gesteund en daar gaat het in deze discussie om. Ik vind halal slachten prima maar ik wens geen halal geslacht vlees te eten tenzij ik daarom vraag. Andere culturen drukken ook niet zo'n stempel op onze samenleving omdat ze het hebben begrepen. Je mag hier gewoon je eigen religie met alle bijbehorende toeters en bellen beleven maar dring het ons niet op om ook dat te gaan doen. Jehova mentaliteit is dat!

Real Opperprutser | 23-12-10 | 13:39

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:33

Een dier opvreten is altijd onvriendelijk voor dat dier, maar daar gaat het hier dus niet om.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:38

Jijhadist | 23-12-10 | 13:38
Probeer het nog een keer.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:38

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:38

lion@night | 23-12-10 | 13:36
Schuursponsjes onder de zolen en gaan.
Is mijn advies.
;)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:38

lion@night | 23-12-10 | 13:25
De blinden steken zichzelf overhoop met een glimlach van schijnliefde.
Inmiddels lopen de spuigaten dicht met overvloedige onzinnigheden en is het schip begonnen met zinken.

Stroopdoos | 23-12-10 | 13:37

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:34
Van mij mogen zij hun feesie hebben.
Als ze dan wel bij aanvang een formulier ondertekenen waar zij in verklaren dat ze 1 jaar geen overlast bezorgen.
Op straffe van uitzetting.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:37

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:34
neuh,
maar dat komt door de sneeuw...

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:36

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:36

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:34
*biertje toeschuift ter afkoeling*

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:36

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:30

Wat is een infadel?

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:35

@rara | 23-12-10 | 13:26
Beetje theoretisch geneuzel is altijd wel leuk. Zuipen en lallen doen we de komende dagen nog genoeg.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:35

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:35

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:33
of volder
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:35

lion@night | 23-12-10 | 13:34
Een echte hardloper lijkt het me niet.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:34

@ Jijhadist | 23-12-10 | 13:33
Ik heb geeneens zin om het uit te leggen. Je bent waarschijnlijk nog te dom om te poepen.

verraad van links | 23-12-10 | 13:34

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:29

Bemoei je dan niet met iets waar je helemaal niets van begrijpt. Met dit soort actie´s wordt de volkswoede jegens moslims en andere buitenlanders alleen maar groter, zie daar het zaad voor racisme. Dat ik mag betalen voor dat feestje is al een gotspe, dat er dan vervolgens ook nog eens halal gevreten moet worden maakt me nog veel bozer.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:34

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:32
of zit vast in een Sprinter, bijna 70% kans namelijk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:34

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:29

Het topic gaat inderdaad ook over andere zaken. Ik reageer alleen op mensen die als non-argument gebruiken dat halal ook zo zielig en dieronvriendelijk is.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:33

lion@night | 23-12-10 | 13:30
Vraag hoe ze krant spellen.
Simpel.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:33

-weggejorist-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:33

lol @ basketbal vergelijking
Zeer treffend, heer Quid

Tobi | 23-12-10 | 13:32

@Jijhadist | 23-12-10 | 13:30
doei!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:32

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21
U heeft duidelijk de trein gemist.
Wat ook niet moeilijk is met dit weer, dat geef ik toe.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:32

@Schoorsteenveger | 23-12-10 | 13:18
zeer instructyph filmpje: iemand een prettig suikerfeest toewensen, maakt je dus ook meteen een moslim, volgens baardmans.
jij ook een fijne kerststol in je dinges gewenst!

geurtje | 23-12-10 | 13:32

@Bakito | 23-12-10 | 13:29
Dat zeg ik ook altijd tegen m'n vriendin, maar ze is het daar niet altijd mee eens.

rara | 23-12-10 | 13:31

@Prof. D.A.H. Vintik | 23-12-10 | 13:27

Met al dat halal vreten zal eerder de prijs van de schapenpoten stijgen, de varkenspoten zullen eenzaam achterblijven dus de prijs zal eerder dalen.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:31

@ Jijhadist | 23-12-10 | 13:30
Krijg jij heul snel de tyfus, haatbaard.

verraad van links | 23-12-10 | 13:31

lion@night | 23-12-10 | 13:19
Maar welkom in de kerk betekent niet dat je er naar toe hoeft te gaan.
;)
Che_cuevara | 23-12-10 | 13:25
Nee, het moet wel iets veroorzaken.
Dus.
lion@night | 23-12-10 | 13:21
Hier wel ja.
:)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:30

-weggejorist en opgerot-

Jijhadist | 23-12-10 | 13:30

@wilde spin | 23-12-10 | 13:28
Dan is er iets mis met je, engerd.

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:30

Halal vlees schijnt normaal te zijn in NL. Ik vlieg vandaag terug en ik wil morgen mijn varkenshaasje van een haram geslacht; dus verdoofd dier op m'n bord hebben.
Ik hoop dat de Appie nog een schap vrij heeft voor Haram???

Clusterfuck-up | 23-12-10 | 13:30

@ verraad van links | 23-12-10 | 13:29
wél koosjer vlees dus.

verraad van links | 23-12-10 | 13:30

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:26

Nee grappenmaker, als je echt niet in de gaten hebt waar het hier om gaat ben je volslagen idieaut. En dwing me er niet toe om het je uit te leggen, om een tipje van de sluier op te lichten, ik ben het roerend eens met stroopdoos en wanpresto.

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:29

rara | 23-12-10 | 13:26
Hoofdpijn zit tussen de oren en is dus relatief.

Bakito | 23-12-10 | 13:29

@Chiant | 23-12-10 | 13:25

Het gaat mij erom, dat veel hier het dierenleed veroordelen, wat wordt veroorzaakt door halal slachten. De bio-industrie (waar wij grotendeels ons vlees uit halen), is evenmin diervriendelijk. Dat wilde ik alleen maar aangeven, meer niet.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:29

@ Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21
Het gaat nu niet om het slachtprocedé. Het gaat er om dat er enkel rekening wordt gehouden met moslims. Het is ook daarom niet mulitkulti. Anders was er ook wel geen koosjer vlees, geen rundvlees, et cetera.

verraad van links | 23-12-10 | 13:29

-weggejorist-

wilde spin | 23-12-10 | 13:28

@Che_cuevara | 23-12-10 | 13:22
nogal slim, als de helft analfabeet is.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:28

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:25
Bang dat de prijs van varkenspoten gaat stijgen? ;-)

Prof. D.A.H. Vintik | 23-12-10 | 13:27

@WanPresto | 23-12-10 | 13:22
exact de reden waarom de PVV groot geworden is.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:27

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21
Als je geen haram vlees wilt eten waarom eet je dan niet af en toe vegetarisch?

sjaakdeslinksesul | 23-12-10 | 13:26

@neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:25

Teveel zelfgemaakte Snert gegeten? ;)

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:26

@TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:21
Dank voor deze aanvulling, al ben ik bang dat Bakito inmiddels hoofdpijn heeft.

rara | 23-12-10 | 13:26

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21
www.wakkerdier.nl/persbericht/568/Jort...
En ook Chiant is dol op rechtse hobby's en het roerend eens met Jort. Tegen halal slachten zijn betekent niet dat je automatisch voor andere vormen van dierenleed bent.

Chiant | 23-12-10 | 13:25

@Stroopdoos | 23-12-10 | 13:21
toch schijnt men het milieu voor het nageslacht belangrijker te vinden...

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:25

@Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21

Idieaut

neemjemoederindemali | 23-12-10 | 13:25

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:51
Is dat de halal versie?

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:25

@Bakito | 23-12-10 | 13:15
Probeer de uitspraak 'alles is relatief' maar eens te relativeren.

rara | 23-12-10 | 13:24

AlfredvonSchlieffen | 23-12-10 | 13:20
WAKKER WORDEN!
Excuus voor de Caps, maar u moet even ontwaken uit uw droom!

gozahtje | 23-12-10 | 13:24

Dat is nou islamisering, correct
'haalt boek van Pim weer uit de kast'

watsinneneem | 23-12-10 | 13:24

@strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 13:20
de opgedronge multiculturele samenleving is de kwelgeest van de 21e eeuw.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:23

@ Bakito | 23-12-10 | 13:21
Nee, ze moeten voelen dat verkeerd hebben gezeten.

verraad van links | 23-12-10 | 13:23

@lion@night | 23-12-10 | 12:54
Nee joh, doen ze met ondertittels

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:22

Een terechte kritische noot is er nooit een teveel.

Wat mij altijd verbaast in dit type discussies is dat de negatieve gevoelens als gevolg van deze ridicule belastingverspilling richting de moslimgemeenschap gekanaliseerd wordt.

Het is de Overheid die zich het recht toe-eigent om onze zuurverdiende centen via alsmaar oplopende gemeentelijke lasten te verkwanselen aan, ongetwijfeld goedbedoelde, op zijn minst ineffectieve, maar waarschijnlijker contra-productieve sociale initiatieven.

De enige manier waarop onze maatschappij zich ooit kan wapenen tegen dit soort tenenkrommende misstappen is de overheid het vermogen te ontnemen hun linkse of rechtse hobby's te financieren.

Richt uw woede dan ook op de verantwoordelijke. Diegene met de macht.

WanPresto | 23-12-10 | 13:22

Snap al die reacties niet over Halal vlees. Ja, het is verschrikkelijk om dieren te zien lijden als ze onverdoofd de keel wordt doorgesneden. Aan de andere kant, is het zo "kosjer" om varkens met duizenden tegelijk op een paar vierkante meter te laten zitten, met als enig doel om ze zo snel mogelijk te transformeren tot een Keurslager aanbieding. Als je wat tegen Halal vlees hebt, word dan vegetariër.

Borrelende Boris | 23-12-10 | 13:21

Vrijwillig je land weggeven, de bezetters uitnodigen je bloedeigen cultuur om zeep te helpen en je nageslacht met de ellende opzadelen. Oh oh, wat zijn we lievv..

Stroopdoos | 23-12-10 | 13:21

En de arme vegetariërs en veganisten hebben weer het nakijken...

DeBruineSter | 23-12-10 | 13:21

verraad van links | 23-12-10 | 13:15
Als je dan toch gaat vliegen om ze een martelaarsdood te geven, lever ze dan meteen af bij die 77 maagden. Wel zo netjes.

Bakito | 23-12-10 | 13:21

@rara | 23-12-10 | 13:13
Ho ho, dit stukje klopt wel "dan is de uitspraak dat alles relatief is ook relatief", maar dit stukje toch echt niet "en dus niet juist.".
Het moet zijn "soms juist en soms onjuist, gerelateerd aan de context waarbinnen de uitspraak gedaan wordt".

Nog even en dan is het vakantie.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:21

@lion@night | 23-12-10 | 13:19
Kunnen wel, maar dan kan meneer pastoor meteen de absolutie geven denk ik

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:21

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:18
lol@duckstad met kleine zware jongens!

Jouw humor is priceless!
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:21

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:09
Gewoon in Google plempen, dan verschijnen de bekende fora.

@Pa Cartwright | 23-12-10 | 13:11
Ik snap 'm ook niet. Maar dat komt wel vaker voor.

@Bakito | 23-12-10 | 13:13
Fijn dat te weten. Ik zal het in het achterhoofd houden.

Chiant | 23-12-10 | 13:20

mirukal | 23-12-10 | 13:16
Heerlijk he om te wonen in een rood nest!?

gozahtje | 23-12-10 | 13:20

@Teun van het Tuinpad

De term multi-culturele samenleving wordt pas gebruikt vanaf begin jaren '90.
Op dat moment komt ook de massa immigratie op gang en vanaf 1988 is
er ook de eerste berichtgeving omtrent problemen met Marokkaanse jongeren.

Het Nederland van de jaren 70, begin 80 waarin ik en vele reaguurders met
mij zijn opgegroeid was niet multi-kul. Er was joodse gemeenschap, Indo's,
Molukkers, een paar duizend Turken en Marokkanen en Surinamers van 1975.

De verhoudingen liggen nu geheel anders. En de multi-culturele samenleving
is opgedrongen. Deze kleurrijke term bedekt de problemen in Nederland
die er niet minder op zijn geworden. Die er niet waren in de jaren zeventig
voor de introductie van de multi-kul.

strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 13:20

Heeeel slim van Overtoomse Veld. Noem de maaltijd "iftar", serveer halal vlees (van toch wel op een heel vervelende wijze om het leven gekomen dieren, maar dit terzijde) en maak teksten in het arabisch om moslims te lokken. Deze moslims worden dan langzaam vertrouwd gemaakt met christelijke gebruiken en kunnen over een paar jaar zonder veel tegenstand bekeerd worden. Ga zo door!

AlfredvonSchlieffen | 23-12-10 | 13:20

Ik wens iedereen de seizoensgroeten toe en gelukkige winterfeesten en hoop tevens dat ik niemand gekwest heb met enige referenties aan joods-christelijke, laat staan verderfellijke Westerse tradities.

Bigi Bana Boy | 23-12-10 | 13:19

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:15
* Blij is met de status quo * ;)

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:19

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:13
woon je toch in de verkeerde regio,
elke keer als ik Lisse of Noordwijk weer binnen rij zie ik zo'n afgrijselijk bord staan;
"welkom in de kerk"
Alsof ik met 60km/h de kerk kan binnen rijden....

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:19

lion@night | 23-12-10 | 13:15
We laten een paar vaten olie stiekum in de grond leeglopen.
Moet jij eens kijken.
Voor je het weet zijn wij van de problemen af en zijn zij een Rifstadt ( een soort Duckstad met veel, heel veel, kleine zware jongens) rijker.

Het is allemaal niet zo moeilijk.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:18

Kerstfeest is Christelijk en dus per definitie NIET halal. Op een Christelijk feest het eten volgens islamitische (dus religieuze) regels bereiden is zoiets als vloeken in de kerk. Dat kan helemaal niet. Ik krijg zo onderhand een hekel aan mijn eigen stad. Nog een paar jaar en dan ben ik, net als vierhonderdduizend Amsterdammers voor mij, vertrokken uit deze stad of beter, dan ben ook ik weggepest uit mijn eigen stad.

mirukal | 23-12-10 | 13:16

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:10
ach,
ik dacht het overzichtelijk te hebben, maar de praktijk was een harde leerschool.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:16

rara | 23-12-10 | 13:13
Dat gaat mijn filosofische pet te boven. Excuses.

Bakito | 23-12-10 | 13:15

Kan de Kerstman de tyfusdhimmi's niet meenemen en vervolgens vanaf zijn vliegende arrenslee dumpen? Julio Poch-style zeg maar.

verraad van links | 23-12-10 | 13:15

Als jullie nu beginnen om basketballers te discrimineren heb ik een goed voornemen voor 2011 - GS kapodt maken! Dan ga ik halal bitterballen op jullie serverts gooien!
Zo - dat moest een keer gezegd!
Verder natuurlijke niets dan pies voor jullie allemaal.

acac | 23-12-10 | 13:15

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:10
De goede zouden de handen uit de mouwen moeten steken en actie moeten ondernemen.
Maar nee, dat gebeurt niet.
Wel schreeuwen om respect etc, en opvallend genoeg springen zij wel op de barricades als de moslims weer eens te negatief in het nieuws komen. Maar zelf de problemen aanpakken binnen hun eigen biotopen, ho maar.
Ik pleit voor gesubsidieerde enkele reizen naar het Rifgebergte alwaar de gehele EU hun bijstaat om een bloeiende economie op te bouwen in dat Rifgebergte.
Zij blij, wij blij.
Geld kost het toch, welke oplossing dan ook, maar voor beide partijen zou het aanzienlijk beter zijn als de Riffers op deze manier worden geholpen.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:15

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:12
Ik liet me gaan.
Scuzi.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:15

met het suiker feest lekker aan de varkens rollade anders zijn de christenen zo uitgesloten !

weerwolf | 23-12-10 | 13:14

@Abugreip | 23-12-10 | 13:01
T was een leuke discussie daarzo ja. Ben rond 18.00 maar afgehaakt. Wat een totaal malloten. En vooral niet reageren op concrete feiten, op veranderingen en ontwikkelingen in de maatschappij. Vooral bagatalliseren en de kritikasters afzeiken; iedereen die commentaar heeft op Moslims, de Islam en de invloed daarvan op de maatschappij was in hun ogen inderdaad een nazi.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:13

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:10
Pasen is - in principe - veel belangrijker voor de Gristenen dan dat Kerst is.
( iets met wederopstanding )

Dus moeten we Barneveld dan niet vergeten.
*10 dozen eieren bestellen gaat*

Niet dat ik wil maar omdat het kan en moet.

Zelfs mijn afkeer jegens de kerk zal ik moeten afzweren om iets - nog ergers - te voorkomen.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:13

@Bakito | 23-12-10 | 13:02
Relativisme is onzin. Als alles relatief is, dan is de uitspraak dat alles relatief is ook relatief, en dus niet juist.

rara | 23-12-10 | 13:13

Chiant | 23-12-10 | 13:06
Yep. Die man is de personificatie van cynisme. Verder snap ik uw verwarring over mijn plempsels. Zie het maar als een speelse provocatie van mijn kant om stelligheid aan de kaak te stellen.

Bakito | 23-12-10 | 13:13

@Fijnstoffer | 23-12-10 | 13:04
Maar als ze zouden schrijven dat ze een halal vreetfestijn op kosten van de samenleving willen organiseren, waarbij ze zich afzetten tegen de joods-Christelijk-humanistische cultuur door een islamitische versie van het kerstverhaal (lees: de op één na laatste profeet van Allah werd geboren etc.) te verkondigen, dan krijg je meteen weer lastige kamervragen en dan niet alleen van de PVV...

Chiant | 23-12-10 | 13:13

Was echt geen spelfout hoor, bedoelde reliheuse integratie.

WirMachenMusik | 23-12-10 | 13:12

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:01

Ben je ziek moppie? Meer dan 2 zinnen in een plempsel.. What's going on here!

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:12

Volgend jaar veieren we gewoon lekker met zijn allen "Festivus". Niks geen gedoe met wat voor geloof dan ook, gewoon lekker met zijn allen je hart luchten, de aluminium paal vieren en Festivus wonderen vieren.

Festivus: The Holiday for the Rest of Us !
en.wikipedia.org/wiki/Festivus

Jan Shit | 23-12-10 | 13:12

@Che_cuevara | 23-12-10 | 13:08
gheghe...

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:10

Een halal kerstviering? Dat bedenk je toch niet. En als je dat wel bedenkt, dan hoor je toch in een gesticht!

gozahtje | 23-12-10 | 13:10

@lion@night | 23-12-10 | 12:
Wat was het leven ooit overzichtelijk.. Zucht...

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:10

lion@night | 23-12-10 | 13:06
Er zijn gewoonweg té veel scheve gezichten in dit land.
Let op, ik zeg niet dat het land vol is.
Er zijn gewoon té veel rifmongooltjes die overlast veroorzaken.

De goede moeten beseffen dat zij lijden onder de kwade.
Misschien doen ze dat wel maar die actie he.
Die zie ik niet.
Of heul weinig.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:10

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:47
Maar wat moeten we dan met Pasen?
Is de eierboer weer kwaad

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:10

Volgend jaar krijgen wij een vertaling van het suikerfeest, staan we quite...

Kweekvlees. | 23-12-10 | 13:09

Nu nog carnaval en Pasen halal en de religieuse integratie is een feit.

WirMachenMusik | 23-12-10 | 13:09

@Chiant | 23-12-10 | 12:59
Nou, bij mij zat er nog IETS verstaanbaars tussen. Hier kan ik weinig mee...

En wie id die Sara?

An die ARBEIT | 23-12-10 | 13:09

@ An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:57

so far so good! -onderduiken doet-

Dr. O.P. Lul | 23-12-10 | 13:08

@lion@night | 23-12-10 | 12:59
Ze doet je alsnog de groeten

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:08

"Amsterdam is een grote stad met veel verschillende nationaliteiten en bevolkingsgroepen. Een groot deel daarvan kent God niet. Het is het verlangen van de gemeente van de Tituskapel Amsterdam in beweging te zien voor Jezus Christus en daartoe worden verschillende activiteiten ontplooid."
Dit is eerder een poging tot bekering van moezelmannen door de mannebroeders dan dhimmitude. Van de regen in de drup dus.

sjaakdeslinksesul | 23-12-10 | 13:08

@Bakito | 23-12-10 | 13:03
Dat klinkt vies.

Art Vandelay Ultor | 23-12-10 | 13:07

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:01
Eensch.
Nederland heeft complete steden van ongeschoolden en IQ-lozen binnen gehaald die nooit verder zullen komen dan het gemeenteloket. De nakomelingen van deze fokkers bezitten zodoende ook niet over de meest slimme hersenen en worden daarnaast opgevoed in een buitenlandse cultuur met een motivatie-tot-integratie vermogen van nul komma nul.
Kortom; het probleem wordt alleen maar groter, dit is het pas het begin.
Daarom zijn acute doeltreffende maatregelen noodzakelijk.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:06

Islamistan ... zogenaamde hoofdstad van NL ... stad van graaiers en verraders , ongeneselijk zieke vlek die zich steeds verder uitbreid over NL en overal zijn gif uitkotst in de vorm van multiKUL . Kan die tunnelboor niet op hol slaan en van Islamistan een grote kuil maakt vol met water. Wat een KUT stad ... om te kotsen dat slinkse tuig .

klasos1967 | 23-12-10 | 13:06

@Bakito | 23-12-10 | 13:02
Dan delen wij die opvatting. Ik vind echter wel dat u deze bewonderenswaardige opvatting voortdurend op een merkwaardige wijze in uw reaguursels naar voren laat komen.
À propos, u kent het fenomeen Pat Condell?

Chiant | 23-12-10 | 13:06

OT: Allen dank voor de wijze lessen over lege regels.

Eindelijk. Overigens maken lege regels lange teksten leesbaarder.

Kirth Gersen | 23-12-10 | 13:06

lol @ sjaak

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:06

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:03
Ik denk dat Fem iedere nacht wel iets in haar handen heeft.
De geyle teef.
;)


Hoi Fem, voor als je meeleest ( en dat doe je )

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:05

"Daarnaast zal het enige echte kerstverhaal verteld worden met een vertaling in het Arabisch."
Huh? Volgens mij komen die moslims straks van een gereformeerde kerstmis thuis.

sjaakdeslinksesul | 23-12-10 | 13:05

@Taggart | 23-12-10 | 12:40
Jawel, dan krijg je wapenstilstand

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:05

Maar veel finnen houden wel van een witte Kerst.
Onder de neus, dat is.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:04

Iftar is een maaltijd, onlosmakelijk verbonden met de ramadan, met de islam dus.
Het christelijke "enige echte kerstverhaal" (vrede), vloekt met alle principes van de islam (oorlog).
Hoe haal je het dan in je hoofd om van kerstiftar te spreken? Dan ben je vreselijk stom (een multikuller ofzo) of opportunistisch of beide; en daar lijkt het op:
www.echo.nl/ec-zw/buurt/ingezonden/951...
Wikipedisch: "De Germanen vierden rond Midwinter (21 december) reeds midwinter- of joelfeesten (winterzonnewende) waarbij het boze werd verjaagd en het licht werd begroet. In de Scandinavische talen heet Kerstmis tot op vandaag jul."
Het winterzonnewendefeest is gestolen en misvormd door christelijke zendingsdrang. Kerstiftar maakt het nog een graadje erger.

Fijnstoffer | 23-12-10 | 13:04

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:57
Dat doet Femke wel, die heeft nu toch niets om handen

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:03

@Flowers | 23-12-10 | 12:34
Nee hoor! Tenminste, gisteren, in het pownews bericht over shariarechtspraak in nederland, wist iemand ten voordele van de moslimcultuur te bepleiten dat Halal geslachte dieren slechts de laatste minuut van hun leven ofzo onnodig veel lijden. Maar aangezien zowel Halal als haram geslachte dieren van tevoren toch al geen leven hebben in de bioindustrie maakt dat dus geen ene moer uit. In de ogen van deze dwaas dan toch.

TisNieZoMoeilijk | 23-12-10 | 13:03

Art Vandelay Ultor | 23-12-10 | 13:01
Eigen haat is baard waat.

Bakito | 23-12-10 | 13:03

@Chiant | 23-12-10 | 12:59
het zou inderdaad een verkapte oproep in codetaal kunnen zijn. Geheime boodschappen van de Sharia4Holland tijdens een Kerstdiner.
#idealedekmantel

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:03

@Scanjet | 23-12-10 | 12:46
Dan moet je wel erg rijk zijn

Che_cuevara | 23-12-10 | 13:02

Chiant | 23-12-10 | 12:59
Ik ben inderdaad een relativist. Mensen die de absolute waarheid in pacht denken te hebben vind ik eng. Of het nu Wilders is of een imam, maakt mij niet uit.

Bakito | 23-12-10 | 13:02

Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn.

Voor straf noem ik mijn WC voortaan Mekka. Met het accent op KA.

JP_Nee! | 23-12-10 | 13:02

Bakito | 23-12-10 | 12:59
Ik drink nooit melk.
Eet wel kaas.
Lekker.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:02

@ecologiste | 23-12-10 | 12:53
Das wel wijs van die drie.

ojédiaré | 23-12-10 | 13:02

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:59
sssst!!!!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:01

@Bakito | 23-12-10 | 12:59
lol!
sterke verbeeldingskracht heb je!
Maar dat had ik al lang in de gaten.
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 13:01

Hej gisteren heb ik ook zo'n betoog gehouden! Kijk uit wat je zegt quid, want volgens sommige reaguurders ben je dan een terminaal geesteszieke nazi die op stormfront hoort...

Abugreip | 23-12-10 | 13:01

Haatzaad. Krijg een haatbaard dat wanneer hij fapt?

Haatzaad in een haattissue.

Art Vandelay Ultor | 23-12-10 | 13:01

lion@night | 23-12-10 | 12:56
Een monocolturele samenleving met - vooruit - aardige Suri's, Chinezen en nog meer, geen overlast bezorgend volk- zou dé oplossing zijn voor veel problemen.

Maar ik zie dat niet gebeuren.
Er zijin teveel mensen afhankelijk van soepsidie, baantjes en invloed.
Jammerlijk.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 13:01

Van de mohammedanen begrijp ik het, maar wie zijn toch die andere mensen die vlees eten van dieren bij wie onverdoofd de strot doorgesneden wordt en die met een prevelgebedje worden opgedragen aan de maangod allah en de profeet van wie nog nooit een voorspelling is uitgekomen. Als weldenkend beschaafd mens, met ook hart voor dierenwelzijn, eet je dat toch niet.

Hansopje | 23-12-10 | 13:01

Het is godverredomme wel jou winkel, vriend!

evaQ8 | 23-12-10 | 13:01

What's new? Het is toch al lang duidelijk dat de Moslims eisen dat wij ons aan hen aanpassen en niet andersom. En dat doen we dan vanzelfsprekend want anders krijgen we heibel met de Moslims. Eet smakelijk allemaal van dat vlees van op brute wijze geslachte dieren. (onverdoofd de keel doorgesneden) Het maakt niet uit dat u daar bezwaar tegen heeft. U eet het maar gewoon op! Kijk dat is nou de omgedraaide wereld. Is hetzelfde als wanner wij Moslims alleen varkensvlees zouden voorschotelen.

doenormaal! | 23-12-10 | 13:00

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:56
dromen zijn bedrog zong onze nationale volkszanger ooit eens.
Toen droomde ik nog over een mooie toekomst met een toenmalig vriendinnetje, paar dagen later was ze weg.
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:59

@Bakito | 23-12-10 | 12:50
Ik heb nooit (hard) gevochten voor een multicultidrama, dus graag voor uzelf spreken. Ik ga er overigens wel heel erg hard TEGEN vechten en dit soort berichten sterkt mijn voornemen al ettelijke jaren. Daarnaast praat u poep omdat u een onverbeterlijke cultuurrelativist bent.

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:53
tashabaha bie sara minhoem

@lion@night | 23-12-10 | 12:54
Er is echter een klein stemmetje in mijn hoofd dat mij zegt dat, gelet op het aanwezige publiek, er niet alleen een linguïstische vertaalslag gemaakt zal worden...

Chiant | 23-12-10 | 12:59

@Kirth Gersen | 23-12-10 | 12:57
Spatie aan het begin van de lege regel, dan enter

Ziet u?

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:59

lion@night | 23-12-10 | 12:58
Dat hapje uit de appel moet een stukje groter.

Bakito | 23-12-10 | 12:59

Ik moest zojuist nog even denken aan het kerstboom incident op de Haagse
Hogeschool afgelopen jaar. Kennelijk hebben ze de boom dit jaar toch gewoon
neergeplemt in de hal. Dat is toch een teken van moed want gaat u eens
kijken op de Haagse Hogeschool en de omringende buurt en u ziet
Eurabië.

strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 12:59

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:57
Ik lust geen varkensvlees, behalve frikandellen.

Bakito | 23-12-10 | 12:59

@Bakito | 23-12-10 | 12:54
het Nike logo wel, maar Apple ....
;)

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:58

Nee, Telegraaf doet het weer.

Whitehouse | 23-12-10 | 12:58

Kirth Gersen | 23-12-10 | 12:57
Hoe krijg je een lege ruimte tussen twee woorden?

Bakito | 23-12-10 | 12:57

Ik stel voor dat iedere reaguurder uit protest een varkenshaasje eet.
1ste Kerstdag.

Goed voor de slager, goed voor de champignonboer, goed voor minimaal 100 tickets richting Mekka.
Enkeltjes.
Che_cuevara | 23-12-10 | 12:55
Maar wie zet de thee voor die 3 malloten dan ?
;

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:57

Ligt de site van de telegraaf eruit??

Whitehouse | 23-12-10 | 12:57

@Dr. O.P. Lul | 23-12-10 | 12:54
Als dat wel kon was je nu in ieder geval de sjaak....

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:57

@ikweetnogmeer | 23-12-10 | 12:54
in de kerk zuipt men ook wijn.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:57

Arabische ondertiteling is onzin, want als je hier woont moet je de taal kennen.
Maar halal eten vind ik echt zo gek nog niet.
En het is niet omdat molsims dan "misschien" niet komen, maar omdat ze dan sowieso niet komen. Want ze kunnen anders niks eten, wat jammer is bij een kerstdiner. De vergelijking met boeddhisten, joden en hindoes is leuk, maar wel ernstig gechargeerd. Ongeveer 6% van de bevolking in dit land is moslim, terwijl de voornoemde religies samen nog geen 3% vertegenwoordigen.
Ik vind het allemaal niet zo rampzalig. Natuurlijk kan je je afvragen waarom moslims überhaupt op een kerstfeest moeten worden uitgenodigd, maar je kan ook vragen: waarom niet?
Kerst = geboorte Jezus, en Jezus speelt binnen de Islam ook een belangrijke rol.

Michelle93 | 23-12-10 | 12:57

@Snikkeldrift | 23-12-10 | 12:40
Nieuwjaarsborrel? Maar dan zonder borrel want alcohol drinken ze ook niet

Che_cuevara | 23-12-10 | 12:57

En hoe krijg ik een lege regel in een comment?

En hoe krijg ik een lege regel in een comment?
<p>
Zo dan?
-edit wist je dat ik een hekel aan lege regels in een comment heb..?-

Kirth Gersen | 23-12-10 | 12:57

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:53
veul pecunia's Teun.
Daarom krijgen wij geen kerstpakket meer...
- is er te weinig geld om voldoende strooizout in te kopen
- te weinig geld om onze bejaarden een fatsoenlijke oude dag te geven
en ga zo maar door.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:56

Wat is er gvd mis met een varkenshaasje met Kerst?

Mokum Kosher | 23-12-10 | 12:56

@lion@night | 23-12-10 | 12:52
Natuurlijk, maar een jonge Marokkaan in Nederland kan soeiwso zo goed als onmogelijk een vrome moslim zijn. Die statuscultuur, op de manier die wij hier kennen, staat haaks op wat de Koran leert. Nog een goede reden om het geloof zo snel mogelijk af te zweren wanneer je hier binnenrolt, al was het maar vanuit opvoedkundig oogpunt. Magoe....

Ik mag wel dromen, toch?

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:56

Dit is weer een voorbeeld van de voortgaande Islamisering. Halal lunchpakketten voor de politie, halal eten op buurtfeest, geen varkentjes bij de bank, lekker apart zwemmen, gescheiden inburgeren, geen drank op tafel bij P&W, ga maar door. Lijkt allemaal geschreeuw om niks, maar als je de principes hierachter niet ziet dan ben je een rund. Waarom kan een moslim niet rustig zijn halal vreten terwijl ik een brrodje ham eet?
Omdat de moslim wil dat jij, niet moslim, zich aan zijn achterlijke religie moet houden.
Nog even en je mag je broodje ham aan een aparte balie achter in de zaak naast de toiletten kopen.

Kirth Gersen | 23-12-10 | 12:56

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:34
Doe de ezel ook maar, die lijkt te veel op Job

Che_cuevara | 23-12-10 | 12:55

straks is de kerstboom nog een kerstbom en doet ie kerstboem!

kan je ook weggejorist worden voor te flauwe humor? in dat geval bij voorbaat mijn excuses..:)

Dr. O.P. Lul | 23-12-10 | 12:54

lion@night | 23-12-10 | 12:52
Als je goed kijkt naar de logo's van Nike en Apple plus een beetje fantasie, zie je de halve maan opdoemen. Toeval.

Bakito | 23-12-10 | 12:54

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:51
ROFLOL!!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:54

Ook moslimmoeders zeggen tegen hun kinderen vast en zeker, net als mijn moeder vroeger: je eet wat de pot schaft en anders eet je maar niks.

ebry | 23-12-10 | 12:54

Holland het land van de naïeve dwazen. Weg met ons.......

strikdewepstroper01 | 23-12-10 | 12:54

Ik mag toch hopen dat er ook geen alcohol verstrekt zal worden zoals bij kchgristenen die zich soms lam zuipen bij het kerstdiner.

ikweetnogmeer | 23-12-10 | 12:54

@Chiant | 23-12-10 | 12:50
in het kader van integratie wordt er VERTAALD.
Zo zie je maar weer, integreren is blijkbaar niet nodig in Amsterdam.
Inderdaad te bizar voor woorden.
Zal ook wel weer wat centen kosten, zo'n simultaan vertaler.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:54

En dat allemaal in de naam van het multiculturele, hoeveel geld gaan we hieraan nog weg gooien... Ow My God.
sorry type foutje

peetd2 | 23-12-10 | 12:54

@Chiant | 23-12-10 | 12:50
Bachteh ehh woe Christus, elme sjoewie che enhem os tsa enhem ezel. Ghlam nge Maria, awas ches sjoekran Jozef, kwahar goedgelovige zak hooi.

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:53

maar dat was uit het pre-mohammed tijdperk.

ecologiste | 23-12-10 | 12:53

lion@night | 23-12-10 | 12:50
Wat heeft die multiculti zooi ons ook al weer gekost ?
En wat gaat dat de komende jaren kosten ?
Nee, doe mij iedere dag dan maar: 'Ho ho ho'

Aan de grens dat is.
;)

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:53

En dat allemaal in de naam van het milticulturele, hoeveel geld gaan we hieraan nog weg gooien... Ow My God.

peetd2 | 23-12-10 | 12:53

@An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:49
Eens,
maar een moslim die deelneemt aan een Christelijk feest is niet halal lijkt me.
Maar goed, ze zijn in mijn ogen zo hypocriet als de pest.
Pishekel aan de USA, maar wel graag met Amerikaanse producten pronken als Nike en Apple, om maar eens een voorbeeld te noemen.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:52

Zal niet lukken.
Tevergeefse inspanningen & weggegooid geld (wederom)
=> Kerst is een duivelsfeest volgens die 'doelgroep'...

Hufter | 23-12-10 | 12:52

De Talibans lagen bij nahahachten.
Zij lagen bij nacht in het veld.
Daar hoorden zij autootjes komen....
Boem ! Boem !

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:51

@Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:47
Kost wat centen, maar dan heb je ook wat rust.
Jammer alleen dat de belastingdienst langs komt met nog meer maatregelen om je bankrekening(en) te plunderen.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:50

Het is toch een kleine moeite om de schapen in de kerststal te vervangen door geiten. Zolang wij koppige Nederlanders voet bij stuk houden inzake dit kinderachtig symbolisch gedoe, zullen welwillende allochtonen nooit kunnen participeren in onze zwaarbevochten multiculturele samenleving.

Bakito | 23-12-10 | 12:50

"Daarnaast zal het enige echte kerstverhaal verteld worden met een vertaling in het Arabisch"

* wenkbrauwen fronzen doet *

Chiant | 23-12-10 | 12:50

@lion@night | 23-12-10 | 12:47
Je ongegeneerd volproppen en cadeautjes ontvangen, dat gaat er in elke cultuur wel in!

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:49

@Multiflauwekulti | 23-12-10 | 12:45
werd weer eens tijd zo'n topic, vroeg me al af waarom die bodemloze subsidieslurpende multiculi shit niet meer werd aangekaart.

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:49

Never fear friends, change is coming!

Acties als deze, laatst in Stockholm en vandaag in Rome zullen die verandering alleen maar verspoedigen.

Revolutie en bewustwording, 2012 komt eraan. En die gekkies konden nog weleens gelijk krijgen tegen die tijd. Toevallig, dat wel.

An die ARBEIT | 23-12-10 | 12:48

Overtoom, tuut tuut !

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:48

Net als in het buurtcentrum bij ons. Hadden ze een Nederlandse Piet en een hakbar Piet. Flikker toch op met je geouwehoer!

Armageddon | 23-12-10 | 12:47

Was het elke dag maar Kerstmis, op onze manier.
Weg overlast.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:47

Zo, en dan krijg ik niet eens een kerst pakket! .... omdat de eigenaren moslim zijn en geen kerst vieren. fijn hoor!

ChaosCrusade | 23-12-10 | 12:47

check vooral dit;
"Aan de maaltijd wordt in elk geval deelgenomen door gasten vanuit MOS (Marokkaanse Ouderen Salon), Almawadda (buurtvaders), El Noer (Turkse organisatie), Ikra (Turkse educatieve organisatie) en Ara Cora (jongerenorganisatie). "

Oftewel; een vrijwel volledig moslim kerstdiner, lieden die eigenlijk Kerst maar een kudtfeest vinden en al helemaal niet halal.

Waarom dat continu maar plezieren van mensen die het überhaupt geen f*ck kan schelen?

Nodig dan godvedomme is een bejaarden uit. Schotel hun een luxe 6-gangen diner voor. Die mensen hebben het verdiend!

Rest In Privacy | 23-12-10 | 12:47

ITEACHYOU | 23-12-10 | 12:40
En onder welke invloed zouden diegene staan in overtoomse veld??? Spreekt voor zich lijkt me.

adri6254 | 23-12-10 | 12:46

Daar gaan nog meer belasting centjes.
Nom nom nom.
@ Dosis
Ach ja, die sinterklaas "cultuur" is ook maar verzonnen, liever dat ook maar weg. Ik geef liever het hele jaar door cadeautjes dan op een avond.

Scanjet | 23-12-10 | 12:46

Er wonen daar ook alleen maar moslims geloof ik. En wat arme autochtonen die door omstandigheden niet op tijd hebben kunnen vluchten. En wellicht wat hardcore geitenwollensokken die het wel gezellig, mooi en leerzaam vinden zo tussen de woestijntokkies.

aardappelninja | 23-12-10 | 12:46

zeg maar jansen | 23-12-10 | 12:44
Wrijf je ogen eens open, man.

dosis | 23-12-10 | 12:45

Onder meer voor topics als dit heb ik destijds mijn nick gekozen.
Scheelt een boel tikwerk.

Multiflauwekulti | 23-12-10 | 12:45

Bakito | 23-12-10 | 12:44
Klopt. Die schieten ze dood.

dosis | 23-12-10 | 12:45

dosis | 23-12-10 | 12:42 Sint die geen kruis op z'n mijter mag van diezelfde cultuurminnaars. Omdat de anderskokenden zich dan gekwetst voelen. Die zullen nu de begerige vingers uitstrekken naar een ander feestje waar ze zich andermaal gekwest kunnen voelen? Rot toch op.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 12:44

Miss Diction | 23-12-10 | 12:39
Best een geniaal idee. Overspoelen die markt!
* imams voor kerst
* imams tegen winter
* imams voor warme chocomel met rum
* imams tegen treinvertragingen
'
Dit kan ik de hele dag wel doen!
Maar er is een kerstborrel waar ik verwacht wordt. Fijne dag, allen.

dosis | 23-12-10 | 12:44

dosis | 23-12-10 | 12:42
Er zijn natuurlijk altijd rotte appelen. Het leger heeft ook deserteurs.

Bakito | 23-12-10 | 12:44

Juiste shit. Go Johnny, go go go.

Lafayette | 23-12-10 | 12:44

Don't Quid Johhny! HEAR HEAR!

wakkere_nederlander | 23-12-10 | 12:43

Bakito | 23-12-10 | 12:38
Yup, ik heb de moslimbroeders dit jaar zeer uitbundig zien genieten van het traditionele en folkloristische SInterklaasfeest. Er was grote vreugde vanwege de puik geschminkte Pieten; de oude baas Sinterklaas werd met alle egards ontvangen en gelauwerd vanwege zijjn voorbeeldfunctie.
Ja hoor, laat het bewaken van de Sint Nicolaas-cultuur maar aan onze moslimbroeders over. Dan kunnen wij veilig slapen tot 5 december.

dosis | 23-12-10 | 12:42

Anders komen ze niet? Nou dat is makkelijk, dan komen ze toch niet? Het moet geen verplichting zijn natuurlijk. Beenhammetjes op het menu en eet smakelijk dan maar.

zeg maar jansen | 23-12-10 | 12:41

Dus die ene spam email over percentages moslims van bevolking en wat je dan kan verwachten is geen bullshit?
goh.

poli | 23-12-10 | 12:41

Beesten waar bij volle bewustzijn de strot is afgesneden, terwijl de almachtige van een geweldadige ideologie wordt aangeroepen, daar hoef ik geen vlees van. Kerst=vrede en islam=oorlog; zo is het dus dat kan je niet mixen.

Taggart | 23-12-10 | 12:40

adri6254 | 23-12-10 | 12:39
Wat een onzin, de fout ligt toch bij degene die het feest organiseert?

ITEACHYOU | 23-12-10 | 12:40

@Semen666 | 23-12-10 | 12:36: ik snap er ook helemaal geen reet van waarom ze dat nou zo ontzettend graag willen. Hou een nieuwjaarsborrel, weet ik veel. Maar een christelijk feest halal maken omdat je er graag moslims bij wil hebben... tja. Curieus.

Snikkeldrift | 23-12-10 | 12:40

Afgestudeerde beleidsmakers, onbetaalbaar

ITEACHYOU | 23-12-10 | 12:39

Kunnen we het niet in ons voordeel gaan gebruiken ? Als w nou een paar nep imams in de Telegraaf laten verkondigen dat sneeuw en ij niet halal zijn, zijn we de komende 4 maanden al die gasten uit het straatbeeld kwijt.

Miss Diction | 23-12-10 | 12:39

En dan zijn er nog wakkere geesten die nu nog niet in de gaten hebben dat de islam zich hier steeds meer laat gelden! Beter ten halve gekeerd......

adri6254 | 23-12-10 | 12:39

Op zich hebben de moslims een punt. Het oer-Hollandse volksfeest Sinterklaas wordt met het jaar meer verdrongen door het kapitalistische vreetfestijn Kerstmis, overgewaaid uit de V.S. Onze cultuur wordt bedreigd. Dat juist deze verguisde immigranten in de bres springen voor onze cultuur, is op zijn minst ironisch.

Bakito | 23-12-10 | 12:38

Ik ga maar 's thee pruimen...

c.onjo | 23-12-10 | 12:37

Mooi zo. Volgende keer dus broodjes beenham op het suikerfeest.

Guurt | 23-12-10 | 12:37

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:34
LOL! Hartelijk dank voor de lach op deze koude middag.

CreativeDestruction | 23-12-10 | 12:37

Het is net als bij bedrijven, alles maar Halal maken. Waarom geen halal er naast verkopen? Ik wil ham en ik wil geen halal vlees eten. Kan dat niet meer in Nederland?

Keaning_Radboud | 23-12-10 | 12:37

Heeft vast wat te maken met die bom op de Zwitserse ambassade in Rome. Of heeft dat er dan weer helemaal niks mee te maken?

Bijthond | 23-12-10 | 12:36

Moslims vieren geen kerst net zo min als dat christenen geen offerfeest vieren. Kap er toch eens mee om die haatbaarden overal bij te willen betrekken op kosten van de belastingbetaler!!

Semen666 | 23-12-10 | 12:36

Gezellie. Dat halal is toch hartstikke zielig en moeten we toch maar ns gaan verbieden of niet dan.

Flowers | 23-12-10 | 12:34

Jammer dat ze nergens met meedoen die nieuwe Nederlanders #gezellig

wakkere_nederlander | 23-12-10 | 12:34

Ik ga vast het varkentje uit mijn kerststal halen.
Het is niet anders.

Teun van het Tuinpad | 23-12-10 | 12:34

@de moslims
Pas op hoor. Ze stoppen stiekum hosties in het toetje.

tipo | 23-12-10 | 12:34

Het wordt steeds gekker. Doen ze het ook andersom als de moslims suikerfeest vieren? Gaan ze dan ook niet halal vlees serveren. Of ham om de Christenen te lokken. Het slaat nergens meer op. Ik hoef geen halal vlees!

Keaning_Radboud | 23-12-10 | 12:33

Ik vier geen kerst, al jaren niet, commerciële onzin is het, ik stuur geen kaartjes en nieuwjaar is gewoon een dag als alle anderen. Gelukkig blijf ik zo ver verwijderd van al die onzinfeestjes om mensuh samuh tuh brenguh, rot op.

Causa Sui | 23-12-10 | 12:33

Ik had toch altijd al een hekel aan Kerst en aan Amsterdam. Dit maakt het allemaal net aan draaglijk.
Hou vol, moslimbroeders! Sloop Pasen ook meteen, met al die vieze haram-eieren!

dosis | 23-12-10 | 12:33

Treffend, als een vinger in een open wond!

Tepelstreeltje | 23-12-10 | 12:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen