Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

René Danen sluit ook PowNews uit

renedanenwordtkaal.jpgStijlloze Promotie! Allemaal even PowNews kijken vanavond. Rutger was ook in de rechtbank te 020 voor die kolderieke slapstick-vertoning van vandaag (YouTube). In de catacomben van dit Theater van de Lach liep Castricum een aantal hoofdrolspelers van deze klucht tegen het lijf. Zo ook ene René Danen. Internationaal Socialist, kleur- bekenner, aanklagert. Meneer wenste niet mede te werken. Opgeilfilmpje HIERRR. Complete vechtpartij straks (22:45 uur, Ned3) in het PowNews.

Reaguursels

Inloggen

HAHA! dit is echt mijn WTF?! moment van de dag!

quackel | 20-10-10 | 13:14

@Niemands Knegt
Nope, niet meer op jou gerekend :) Veel leesplezier met Enait!
Het slaat werkelijk nergens op! Aan de ene kant mag meneer graag quotes (M.L. King) en Latijnse spreuken aanhalen, aan de andere kant heeft hij het over 'hij hep' en 'm'n baard in de fik steken'. Heeft hij daar geen mooi Latijns woord voor? (Igni barbam!)
Ik heb het te doen met de stenografist(e) die dit allemaal in de RB op papier moet zetten!

broomstick | 20-10-10 | 05:27

overVecht | 18-10-10 | 17:56

Jeemig, dit sort dingen vergeet je als je wat langer reaguurt. toppie dat je dit even goed onder de aandacht brengt. Al onze lievelingslutsers worden goed door GS "geprofileerd" ;-)

Dysphemian | 20-10-10 | 00:01

@broomstick | 19-10-10 | 21:01
Aha, dan heb je niet op mij gerekend mijn beste broomstick! Sla alles op en bewaar het goed; die Gouden Muur moet gesloopt!

Niemands Knegt | 19-10-10 | 21:52

Niemand die dit topic nog leest. Doch voor Google plemp ik hier wat Enait zegt in dit filmpje: www.youtube.com/watch?v=R3Std9G7ce4 (voor zover hij niet over z'n eigen moeilijke woorden struikelt, hetgeen het onmogelijk maakt om te citeren wat hij nou eigenlijk zegt!)

Injustice anywhere is a threat to justice everywhere. Injustice to anyone is a threat to justice to everyone. Het Cor Cordium, het juridisch kloppend hart van de zaak, is thans, dat thans onder u hamer ligt is rigoureus door mijn voorgangers ontleedt op de juridische anatomietafel.

Teneindig onnodige zetten te herhalen, stort ik mij voor wat dat betreft, op de problemen van relativiteit en de eis van causaliteit alsmede de aantasting en persoon volledig aan bij hetgeen door meester Sarolea en meester Pestman is gezegd.

Dit geldt ook voor het reeds gestelde op basis van het SGP-arrest, omtrent het feit dat als het gaat om discriminatie uit deze jurisprudentie, blijkt dat alle beoogde slachtoffers, of zij zich nu als zodanig presenteren of niet, inderdaad ook slachtoffer in juridische zin zijn.

Uiteraard geldt dit avortiuiri [?] voor de door mij gerepresenteerde moskee-organisaties, als rechtspersonen alsook voor de natuurlijke personen die door deze rechtspersonen vertegenwoordigd wordt.

Al mijn cliënten zien in toenemende mate 'hate crimes', gericht tegen hun moskeeën, die consequent en consistent door Wilders in zijn hate speech worden bestempeld als haatpaleizen.

Brandstichtingen, pogingen daartoe, bekladdingen, agressief gedrag jegens moskeebezoekers, scheldpartijen, intimiderend gedrag; het is inmiddels schering en inslag. De uitlating van Wilders interveniëren keihard, meedogenloos en bodemdiep in de innerlijke realiteit van de moslims in kwestie. Muslims voelen zich daardoor in toenemende mate onveilig, slachtoffer van een dreigend geweld, die moeten leven in een geconstrueerd klimaat van zachte terreur. Mijn cliënten voelen zich slachtoffer van discriminatore uitlatingen en voelen zich daarbij miskend als Nederlandse burger.

Ik hoor van mijn cliënten dat zij en hun kinderen in toenemende mate in hun positie als volwaardige burger worden aangetast. Verhalen van kinderen die doorlopend en bij herhaling worden uitgescholden, verhalen van vrouwen met hoofddoeken die worden bespuugd, beschimpt, omdat ze een hoofddoek dragen.

Ja, ik ben met 100 aders, vezels en spieren verbonden met de islamitische gemeenschap en aldaar hoor ik de verhalen van ouders die vertellen dat hun kinderen gediscrimineerd worden bij het verkrijgen van stageplekken in het kader van hun studie en velen hun studie hierdoor niet kunnen afmaken. Discriminatie bij sollicitatie is usance. Maar wat erger is, is het feit dat we te maken hebben bloed, dat opspat tegen het raam. De dreiging van anti-muslimterreur is voor iedere muslim in dit land trans-palpabel, ook voor mij; de moskee waar ik vroeger als kind naar toe ging, is in brand gestoken. Op 28 april jongstleden is een man uit Rotterdam veroordeeld tot 80 uur werkstraf, die mij bedreigde om mijn baard in de fik te steken. Mijn emailbox is naast de vele dreigmails vol met sollicitaties van stagiaires met muslimachtergrond die nergens een stageplek kunnen vinden.

Aangezien Wilders naar de mening van mijn cliënten het touw verstrekte om de muslims in dit land te lynchen en de officiële demoloog is van de postmoderne heksenjacht die zich in dit land ontrafeld, wenst de benadeelde partij om haar vordering tot vergoeding van haar geleden materiële en immateriële schade te handhaven. De hoogte van de vordering is symbolisch vastgesteld op één Euro.

De oorzaak van de schade. Met betrekking tot de oorzaak van de schade kunnen we kort en bondig zijn. De bron van alle onheil is inuitig en bestaat slechts uit één persoon: Wilders. Het feit is dat door het optreden van Wilders in de hier en rechter voorliggende uitspraken en de maatschappij-brede steun die hij daarvoor inmiddels geniet, een beschaafd antimuslim zijn inmiddels maatschappij-breed is geabsorbeerd en zich in alle kringen en geledingen van de samenleving heeft genesteld. Dat de stroper middels het gedoog-akkoord thans jachtopziener is geworden legt een enorme druk op muslims. De schade is een rechtstreeks gevolg van een gedraging van Wilders: hij heeft moedwillig beledigd, getre- gekrenkt, gedefameerd, gediscrimineerd en haat gezaaid.

Ik wil concluderen, ik verzoek u namens Amin, alle muslims in Nederland, de vordering toe te wijzen en Wilders te veroordelen tot het betalen van dit bedrag. Het bedrag, symbolisch bedrag van één Euro. Ik geef u daarbij in overweging om de schadevergoedingsmaatregel op te leggen. Indien u de vordering geheel of gedeeltelijk of niet of onvoldoende van eenvoudig aard moet achten of voor toewijzing of aanmerking te komen verzoek ik u expliciet om de benadeelde partij voor dat deel niet ontvankelijk te verklaren, opdat de weg naar de civiele rechter open blijft. De schade blijkt uit hetgeen wat ik daarnet heb gezegd. En aan uw rechtbank vraag ik: Fiat iustitia pereat mundus, dat het geweten van de rechtstaat niet wordt overstemd door de onderbuik van de rechtstaat. Dank u voor uw aandacht.

broomstick | 19-10-10 | 21:01

(Gecorrigeerde versie)

Nou, ik heb het gezien hoor, prachtig acteerwerk in de rechtszaal en daarbuiten maar dan met Rene Damen, en beschermvrouwe... maar... was het vroeger niet andersom, de mannen beschermden toch de vrouwen ? Kon Rene niet voor zichzelf opkomen ? Nee, dat kon ie niet, hij durfde het gesprek niet aan te gaan, da's zwak... heel zwak... want juist een 'riooljournalist' als Rutger moet je op zijn plaats kunnen zetten. Als Rene dan indertijd zo flink en overtuigend was tegenover duizenden mensen in Amsterdam, dan was hij iemand met ballen geweest, maar nu is het een laffe hond die met de staart tussen de benen, of beter gezegd, de staart in zijn rugzak, de wijk nam...

datdoetzeerpap | 19-10-10 | 18:59

Nou, ik heb het gezien hoor, prachtig acteerwerk in de rechtszaal en daarbuiten maar dan met Rene Damen, en beschermvrouwe... maar... was het vroeger niet andersom, de mannen beschermden toch de vrouwen ? Kon Rene niet voor zichzelf opkomen ? Nee, dat kon ie niet, hij durfde het gesprek niet aan te gaan, da's zwak... heel zwak... want juist de 'riooljournalist' Rutger moet je op zijn plaats kunnen zetten, als je dan zo flink bent tegen duizenden mensen, dan was het iemand geweest, maar nu is het een laffe hond die met de staart tussen ze benen, of beter gezegd, de staart in zijn rugzak, de wijk nam...

datdoetzeerpap | 19-10-10 | 18:55

@Niemands Knegt | 19-10-10 | 12:19
Ik heb een beetje tv gekeken en vanochtend ook het nieuws proberen te zien.
Dat was inderdaad wel een hele tegenvaller dat daar nergens over bericht werd.of ik kon het niet vinden.
Wat dat betreft heb je wel gelijk.
Maar het blijft bar slechte televisie met een poging tot interview een het narren van Prakken.
Dat was dus pure ethervervuiling en etherverveling.

Zuitschuip | 19-10-10 | 17:35

btw.
Arib zou emigreren als Wilders aan de macht kwam, dusssss.....

skinner | 19-10-10 | 12:34

Niemands Knegt

Wel een "Wakker Nederland" dat Arib links inhaalt, ondervraagden anti Wilders retoriek in de mond leggend. Dat heet rechtse televisie.

skinner | 19-10-10 | 12:33

@Zuitschuip | 19-10-10 | 09:08
Het was dus wel vernieuwend Jopie: nergens, ik herhaal nergens op de staatstelevisie was gisteravond het demasqué van de voormalige linkse intelligentsia te zien - wat zeg ik, zelfs in de dode bomen van vanmorgen kon ik erg weinig terugvinden van die reeds nu al historische middag rechtspraak.

Niemands Knegt | 19-10-10 | 12:19

Ik zat ook te schudden van het lachen, wat een stel zielepootjes heren,o sorry eentje beweert dat ze ' vrouw' is, advocaten. Rutger bedankt en ga zo door.

Quuick & Dirty | 19-10-10 | 12:01

Als Mosko niet praat tegen Nieuwsuur is het prachtig en als ene René Danen (wie?) niet wil praten met Castricum is het uitsluiten.
Zo ken ik er nog wel een paar.

Hangbar | 19-10-10 | 11:25

Ik vond Rutger erg grof tegen Rene Danen. Niet leuk. Het leek wel op persoonlijke rancune van Rutger tegen hem.
Ik had het knapper van Rutger gevonden als hij door een andere aanpak wel een reactie van Rene had gekregen.

appelboor | 19-10-10 | 08:11
Helemaal mee eens.... dit was niet meer dan een ordinair haantjesgevecht,waarbij Damen zich aardig in de kuif liet pikken door de brute Castricum... het lijkt erop dat deze mensen nog even moeten wennen aan die bruutheid... ze weten er in elk geval niet goed mee om te gaan...
Maar aan het eind van de uitzending was duidelijk te zien hoe wijs Weessies was met zijn koorknaap... de twee verlieten als ware zegevierders de arena..
Deze wedstrijd was dus duidelijk op punten gewonnen... bijna een k.o.

pielewaaier | 19-10-10 | 09:50

Dikke lol, kleine reneetje kruipt angstig weg achter de rokken van mams.

skinner | 19-10-10 | 09:20

@Zuitschuip | 19-10-10 | 09:08

Hee zuiperd, je bent op de verkeerde site, ga 's shoppen bij Joop.nl

The Foxx | 19-10-10 | 09:13

Sl*ppe z*kken zijn het, die Danen e.c.. Allemaal hebben ze hun mond vol over Wilders maar als de media niet op hun hand is (cq. Vara, VPRO e.d.) dan haken ze af!

The Foxx | 19-10-10 | 09:11

Wat een LOMPE TELEVISIE maakt dat pauw-nies toch.
Het gaat helemaal nergens over. het is echt 30 x slechter dan Jan Paparazzi.
Ik kan er met mijn pet niet bij dat dit wangedrocht dat zich vernieuwend noemt zendtijd heeft gekregen.
Die Ruktor en Geweesie moeten toch wel tot aan hun huig in de reet van de desbetreffende toewijzingscommisieleden hebben gezeten?

Zuitschuip | 19-10-10 | 09:08

Mannen als Danen zijn gewend dat hun verhalen en ideeën als zoete koek worden geslikt. Helemaal bij de publieke omroep. Laat die arme stakker even aan het feit wennen dat er behalve het sleetse overgesubsidieerde linkse geluid tegenwoordig ook iets anders te horen is. Het hele circus in de rechtbank door de mensen waarvan hij sympathisant is, was natuurlijk eigenlijk al schokkend genoeg. Het leek wel een oude langspeelplaat met een kras. En de edelachtbare advocatuur bleef steeds in dezelfde foute groef steken.
Verder is het kunstje van Rutger om iemand oneindig te blijven volgen met camera en microfoon iets wat iedereen kan nadoen, en het levert steeds dezelfde flauwe beelden op. Je hoeft je als nieuwe nieuwszender natuurlijk niet gesubsidieerd te laten doodzwijgen, maar je kunt je afvragen of er wel iemand zit te wachten op de antwoorden van iemand als die Danen...

Dagelijkse Dosis | 19-10-10 | 08:44

Rutger heeft gisteravond helemaal mijn dag gemaakt op Powned, hij stapte met uitgestoken microfoon op Ties Prakken af en vroeg haar: 'Mijnheer mag ik u iets vragen?' Prakken zei toen dat ze een vrouw was en Rutger bleef pesten. LOL. LOL

Barbertjehangt | 19-10-10 | 08:39

Krijgen we nou bij elke aflevering van van PowNews te zien wie er nu weer niet -al dan niet met bedreiging- niet voor de camera wilde verschijnen..? Ik zou d'r onderhand een apart item van maken: bumpertje er voor, herkenbaar muziekje d'r onder. Weesie (terwijl hij zoekt in welke camera hij nu weer moet kijken): "Het is weer tijd voor onze dagelijkse rubriek: 'Nee, Ik Wil Niet In Beeld'. Pffff...

Jerry Nick | 19-10-10 | 08:38

Wat is die man ontzettend sneu zeg, wat een schertsvertoning gisteren. Prachtige televee dat dan weer wel!

Rene Zoutketel | 19-10-10 | 08:33

Ik vond Rutger erg grof tegen Rene Danen. Niet leuk. Het leek wel op persoonlijke rancune van Rutger tegen hem.
Ik had het knapper van Rutger gevonden als hij door een andere aanpak wel een reactie van Rene had gekregen.

appelboor | 19-10-10 | 08:11

Reactie van Daan is nogal flauw. Maar wat te denken van PowNews die het item afsluit met een maffiasymbool: het kruis. Italiaanser kan toch bijna niet. Schiet ze volgende keer voor de camera neer, dat verhoogt de kijkcijfers nog eens extra. Om boven Paul de Leeuw uit te komen is toch ook bepaald geen kunst.
Ik vond het item verder niet eens zo heel leuk. Prakke met meneer aanspreken, dat is nogal puberaal. Is dit nou het kritisch benaderen van machthebbers? Aan Rutte worden trouwens ook de meest flauwe vragen gesteld. Maar slechte kwaliteit schijnt ook handelsmerk van Geen Stijl generatie te zijn. Als het mislukt, dan is het juist leuk, en dat was de bedoeling.

Jozef26 | 19-10-10 | 03:34

@oscarweetmeer | 19-10-10 | 00:48
Ik weet 't, maar het blijft verbazen.

Wolveshead | 19-10-10 | 01:39

Aardige vleespet

johnnie_1983 | 19-10-10 | 01:32

Tranen gelachen met Rutger, mijnheer Prakke, zuurpruim Danen, dronken Nico Steijnen, excuus advocaat Enait en clowntje Rabbae; een echt zomergasten fragmentje.
Wat een verschil met de behandeling van deze bonte parade door P&W.

Niemands Knegt | 19-10-10 | 00:56

Ik ken heel veel mensen die gestudeerd hebben die beschikken over een grote dosis onbenul @wolveshead. De maatschappij zit er vol mee, vooral meeëters (subsidieslurpers, advocaatjes, bestuurders, accountants, etc) die zelf nooit iets creeëren en alleen leven van het schrijven van hele grote facturen zonder daadwerkelijke noemenswaardige tegenprestatie. Lang leve de boerenlullen die tegenwoordig zelfstandige ondernemingen drijven, voor de werkgelegenheid in Nederland zorgen en die ook nog mens zijn in plaats van voorgeprogrammeerde afgestudeerde meeëters die vastgeroest zitten in het "denkpatroon" van hoe ze op de universiteit zijn geprogrammeerd.

oscarweetmeer | 19-10-10 | 00:48

Gaat GS de uitzending van Powned van vanavond nog in de Dumpert plaatsen voor MAC gebruikers we zijn namelijk allergisch voor Microsoft silverbla!

vrijheid-van-spreken | 19-10-10 | 00:45

Pownews moet ik maar ff bij "uitzending gemist" kijken al heb ik wel een vermoeden wat ik te zien krijg. Danen laat in de teaser al zien een fantastische representant te zijn voor de "Ridders van de Droevige Figuur".
P&W met Pestman heb ik wel aanschouwd. Daar gaat deze nepadvocaat zo mogelijk nog erger in de fout als bij de rechtbank. De wijze waarop hij het begrip "ras" meent te duiden deed zelfs bij P&W de wenkbrauwen fronsen. Pestmans redenering volgend kan men tegenwoordig katholieken etc. ook als apart ras beschouwen. Hoe is het mogelijk dat er bij iemand die gestudeerd heeft toch zoveel onbenul in de bovenkamer kan bestaan?

Wolveshead | 19-10-10 | 00:31

Goed bezig Ruktor !!

Finaal afzagen dit soort non-valeurs, the blunt axe op z'n schedel parkeren, verbaal tegen de grond stoempen.... DE KUDT !!

Vandaag was een prachtige dag, eerst een verzameling half-sterke zelfverklaarde guttmenschen en andersoortige in een uren durende John Lanting revival en als afsluiter de ontmaskering van de trotskist René Danen.........

woefdrammer | 19-10-10 | 00:28

Na een dag lachen rechtbank was Rutgers filmpje vanavond een heerlijk toetje, dank voor nog meer van de bank rollen, meneer Prakken proest en Danen tja dat was echt super!

Mindy | 19-10-10 | 00:27

po-nieuws?

Als ik straks de zak met tuinaarde heb opengetrokken zal ik je eens wat po-nieuws laten zien!

Ik weet het beter | 19-10-10 | 00:26

broomstick 21:32 Humor! Kan zo in een heel geestig stukje rechtbankverslaggeving. Verschrikkelijk gelachen. Dank hiervoor.

xavier | 19-10-10 | 00:21

Heerlijk, slopen dit soort gasten!

Dickstar | 19-10-10 | 00:13

Wat een ongelooflijk trieste vertoning was dat zeg! Je zou haast medelijden met ze krijgen, als je niet wist dat het tegelijkertijd bijzonder enge mannetjes zijn. Wie nu nog niet inziet dat deze mensen echt geen verhaal hebben, die moet de oogkleppen wel tot ver achter de oogballen vastgenaaid hebben zitten. Of zoiets.

Pietjooo | 19-10-10 | 00:04

Mijn god, wat hebben die Palestijnenshawls zich vandaag gediskwalificeerd. Met zulke vijanden heb je geen vrienden nodig. Stelletje clowns, ik heb op de grond gelegen van het lachen. Af en toe kroop ik achter de bank van schaamte, dat ook.

En-el Hak | 18-10-10 | 23:46

Bedankt Pownews, geweldig.
"meneer" Prakken was wel erg persoonlijk, maar als ik haar was was ik daar helemaal niet op ingegaan. Maarja, ze happen nogal gemakkelijk he. Vanuit hun morele superioriteit. Wel een ander, met een gebrek, laten uitleggen wat riooljournalistiek is. De helden.

sjongejonge123 | 18-10-10 | 23:45

Het dragen van zo,n haatbaardje is ook een vorm van nationalisme, haatzaaien. Bomberjacks met de Nederlandse vlag is verboden, dan wel, ongewenst. Wat mij betreft die haatbaardjes ook verbieden, verbranden, afknippen.

fritsspits | 18-10-10 | 23:34

@ Pritt, doe eens helpen...

Wie was trouwens die muts met sjaaltje die het blikveld van de camera belemmerde?

Voorliegster van de IS of...?

basweetutwel | 18-10-10 | 23:33

P&W houden maar een slappe discussie met Pestman. Na nog geen 5 minuten waren ze klaar. hij kon nauwelijks duidelijke zinnen formuleren maar alleen wat kernwoorden met volume hoog opnoemen om vervolgens de rest van de zin met het volume laag uit te spreken . Gemiste kans toch voor P&W

Rest In Privacy | 18-10-10 | 23:33

wat een freakshow. Dronken haatsnor met paardenstaart, lesbo met mannennaam en mannenkop, trieste kalende kabouter Rene, wazige baardsjaak met bril en natuurlijk de corpulente rukkende advocaat Enait. Dus dit is een doorsnede van de huidige geert-hatorz?

granaatwerper | 18-10-10 | 23:22

Wil je anders een bekertje melk? LOL Nu Pestman huilie doen bij P&W. Ras is een breed begrip, hoofddoeken is ook een soort ras. Dat we het ff weten.

Capy | 18-10-10 | 23:17

Wat een loser was dat zeg! Go Powned! Enne klasse Rutger! Mijn complimenten!!!

Itsme anonymous | 18-10-10 | 23:16

Dakota85 | 18-10-10 | 23:08
Juist niet kinderachtig. Zo kun je werkelijk iedereen over de zeik krijgen en dat is precies wat Rutger probeert en waar ie heel goed in slaagt. Danen staat gigantisch voor lul en kan dus blijkbaar alleen voor eigen parochie preken.
Voor iemand die meedoet met de aanklagers had ie beter gewoon kunnen doen alsof dit een fantastische dag was voor de aanklagers, onderdeel van een groots vooropgezet plan en zeggen dat ie vast overtuigd was van zijn winst op 5 november.
Nu valt ie heeeeeel diep door de mand.
De aanklagers hebben helemaal niets laten zien de afgelopen weken. Alleen hoe zielig ze zijn. Erg sterk staaltje zelfdestructie.

Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 23:14

Als we Jesse Ventura moeten geloven komt Lyme van 'Plum Island' waar het door de Amerikaanse overheid -met hulp van een ex-nazi- gecreëerd. *Alu-hoedje op*
tinyurl.com/3ysq6wp

Dakota85 | 18-10-10 | 23:14

Briljante uitzending

blist3r | 18-10-10 | 23:13

Net de uitzending gezien op PowNews:

Briljant, briljant, briljant, en hulde @ Rutger voor het genadeloos en DEFINITIEF fileren van deze anti-meningsfascist pur sang ... dit was bijna het niveau Vogelaar, en zeer zeker even fataal: Ik heb genoten !

Behaard smaalkopje | 18-10-10 | 23:12

Kinderachtig van Rutger, maar o zo dom van Danen

Dakota85 | 18-10-10 | 23:08

Danen doet een Vogelaartje....

Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 23:07

ROFL @ 'Meneer Prakken'

Dakota85 | 18-10-10 | 23:03

Dank dank. Op schrift is het nog hilarischer omdat je nu alle subtiele dingetjes eruit kan halen. Slechts 1 ding wist ik niet zeker: "übertokkies"?

Ook:
Nomen est omen = De naam is een voorteken. In dit geval 'Wilders'. Een voorteken voor iets wilds? Anders slaat het nergens op (duh!).
Injustice anywhere is a threat to justice everywhere = Martin Luther King Jr, 1963
Injustice to anyone is a threat to justice to everyone = Mohammed Faizel Ali Enait, 2010

broomstick | 18-10-10 | 22:24

@ Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 22:05,

Dat is precies mijn verwijt.

Als aanklager zou ik mij belazerd voelen met zo'n verdediging.

Ben benieuwd morgen om 13hr.

basweetutwel | 18-10-10 | 22:22
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 18-10-10 | 22:21

@broomstick | 18-10-10 | 21:32
LOL, +veel

Parsons | 18-10-10 | 22:16

basweetutwel | 18-10-10 | 21:49
Dat Mosco zich nog terughoudend opstelt snap ik wel; it ain't over, till the fat lady sings the blues. Maar deze kan Wilders/ Mosco toch niet meer ontgaan.
Vandaag niet een argument gehoord wat ook maar in de verste verste in de buurt kwam van het aantonen dat de aanklagers schade heeft geleden. Maar meer verbazing wekkend; geen van de klagers heeft ook maar een poging gedaan om de rechtbank bewijs te leveren. In plaats daarvan; tranen en neefjes van buurvrouwen die bang zijn.

Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 22:05

Wat een self-righteous gast zeg. Bah.

Neelert | 18-10-10 | 21:52

@ repulse | 18-10-10 | 21:29,

Egotripperij ten top inderdaad. Maar als ze ff hadden nagedacht... Hoe haal je het in je hoofd om maar te denken dat je hier beter van wordt.

Schertsvertoning... klagers verloochend en te kijk gezet door hun verdediging.

Triest... maar eerlijk, het was het kijken meer dan waard.

basweetutwel | 18-10-10 | 21:52

broomstick | 18-10-10 | 21:32
.... Dude!
(goed bezig)

O2Consumer | 18-10-10 | 21:51

@ Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 21:16,

Kansloos.. ok het zou zo maar kunnen.
Zelfs Mosko gaf voor het weekend al aan de vlag nog niet te hijsen hangende de uitspraak van de rechters.

Hoe kan een verdediging de tijd die gereserveerd is voor toelichting op de schadevergoeding misbruiken voor een pleidooi? Uiteindelijk hebben zij verantwoording af te dragen naar hun cliënten. Die gasten moeten toch verdomme weten hoe het spel in elkaar steekt?

Hiermee verlies je zoveel credits. Overigens opmerkelijk het verschil van niveau tussen Mosko en rechters enerzijds en de raadsheren van aanklagers aan de andere zijde.

*gaat twijfelen kennis en niveau van Nederlandse advocatuur*

basweetutwel | 18-10-10 | 21:49

Meneer Danen bekent dus kleur. Zijn ideale samenleving bestaat kennelijk uit het uitsluiten van iedereen die het niet met hem eens is en haatzaaien richting diegene die zijn subsidie dreigt af te pakken.

Karel Laaglawaai | 18-10-10 | 21:46

Ik doe een poging ... * = voorzitter; - = Enait; + = Moszkowicz

* Uw komst is pas in een laat stadium aangekondigd, dat was ons eerder niet bekend. Ik begrijp van uw collega dat u heel feitelijke, zo heeft hij gezegd, weergave van door uw cliënten geleden schade gaat voorlezen of gaat houden...

- Als we kijken naar de juridische ...

* Maar voor dat ik daar aan toe kom; uw naam is niet genoemd als gemachtigde namens de Beweging tot Herstel van het Respect; bent u dat?

- Als u de eerste aanklacht of de aangifte heeft, dan ziet u daar mijn naam prijken.

* Ja, dat heb ik gezien, maar niet als gemachtigde, maar ik begrijp dat u zich ook als gemachtigde opstelt.

- Ja, klopt ja.

* Okay, dank u wel. Dan hebt u het woord. U heeft nog ... 15 minuten.

- Hem, hij die mij grof beledigd, mij overlaadt met schand, hij ...

* Voor de duidelijkheid: in de rechtszaal spreekt u tot de rechter.

+ En ik heb nog een vraag Voorzitter: is meneer nou gemachtigde van zichzelf nu?

* Hij is gemachtigde, zo heb ik begrepen, van de Beweging tot Herstel van het Respect. Dat is wat ik hem gevraagd heb.

- ... beweging. Je hebt ook bijvoorbeeld de Stichting Amin, dat ziet u ook in de stukken. Dat is de alle moslims in Nederland. Wat dat betreft ben ik uit veiligheidsoverwegingen omdat ik te maken had met bepaalde übertokkies die mij ...

* Nou meneer Enait, u mag de vraag gewoon met ja of nee beantwoorden, en volgens mij bent u ...

- ... omdat de heer Moszkowicz er zo roerig over doet, dacht ik: ik beantwoord in extenso.

* Dus mijnheer Moszkowicz, de rechtbank gaat er van uit dat mijnheer is de gemachtigde namens de Beweging tot Herstel van Respect.

+ Dank u wel.

* Gaat uw gang.

- Hij, die mij grof beledigd, mij overlaadt met schand, hij, die mij openlijk belasterd, hem reik ik de broederhand. Ik dacht het niet: oog om oog, tand om tand. De geschiedenis herhaald zich: de eerste keer als tragedie, de tweede keer als komedie. Dit adagium was aanvankelijk de aanvliegroute die de benadeelde partij die ik vertegenwoordig voor zichzelf hadden gestipuleerd, toen ze het probleem Wilders, Nomen est omen, benaderde. Wilders, of 'kleine Hitler', zoals hij door het respectabele ex-Tweedekamerlid ...

* Ja, zoals door uw collega is aangekondigd, zou u een puur feitelijke onderbouwing van door uw cliënten geleden schade voordragen en ik heb het idee, naar aanleiding van wat ik zojuist heb gehoord, dat het niet die kant op gaat.

- Nou, ik ga er wel naar toe maar zoals mijn collega net ook bouwstenen nodig heb [sic], heb ik ook bouwstenen nodig om daar naar toe te komen.

* Ik heb graag dat u begint bij de feitelijke onderbouwing.

+ Mag ik één opmerking maken nog? Dank u wel. Mijnheer Wilders vind dat alles gezegd kan worden. Ik vind dat dat niet zo is. Dus op een moment dat hier een vertegenwoordiger van Nederlandse Orde van Advocaten hier mijn cliënt met Hitler vergelijkt, dat u over de schreef gaat. Ik zeg heel uitdrukkelijk d'r bij dat de heer Wilders vind dat u dat moet kunnen zeggen, ik vind dat dat niet kan. En ik hoop dat mijnheer zich voor de rest een beetje zal gedragen.

* Nou meneer Moszkowicz, ik onderbrak meneer Enait ook niet zonder reden ...

+ Nee, dat had ik begrepen, Voorzitter.

- U onderbrak mij zonder dat ik mijn zin had afgemaakt want ik citeerde een respectabele Tweedekamerlid ...

* Meneer Enait, dat is ook het kenmerk van onderbreken ...

+ Ik krijg de hele tijd stukken hier van mijnheer. Wat doet u nou? Ja maar ik ... Nee, ik wil ze niet!

* Mijnheer Steijnen, mijnheer Steijnen ...

+ Een soort dans is dat!

* U loopt hier de hele tijd door de zaal, door het beeld, dat is bepaald hinderlijk. Wilt u zich beperken tot ...

+ Wat is dat nou toch?

* ... éénmaal naar de rechtbank lopen en stukken overhandigen ...

+ Waar ben ik in verzeild geraakt? Nee, ik wil ze niet! Ga maar. Nee ...

* Dames en heren, ik zou het bijzonder op prijs stellen als iedereen z'n mond houdt als ik aan het woord ben. En ik ben nu aan het woord, dus iedereen houdt z'n mond. Mijnheer Steijnen, u loopt niet meer door de zaal. Mijnheer Enaid, u onthoudt zich van onfatsoenlijk taalgebruik, wat er ook zij van de vrijheid van meningsuiting. In de zaal, in de rechtszaal gaan we fatsoenlijk met elkaar om en dat heeft ook voor u te gelden.

- Injustice anywhere is a threat to justice everywhere. Injustice to anyone is a threat to justice to everyone. Het Cor Cordium, het juridisch kloppend hart van de zaak, is thans, dat thans onder u [sic] hamer ligt is rigoureus door mijn voorgangers ontleedt op de juridische anatomietafel.

broomstick | 18-10-10 | 21:32

Moehahaha, wat een tenenkrommende idioten die advocaten. ROFLOL, alsof je naar een dependance van ARTIS zat te kijken. WOEHAAA

annefleur canteclaer | 18-10-10 | 21:29

is toch die goser van rara?
gaat die die 130 miljoen schade van de makrobranden nog vergoeden?

rannie | 18-10-10 | 21:29

basweetutwel | 18-10-10 | 20:50
Het gaat hun niet om de zaak, het gaat om de buhne, welke opmerkingen van hun worden uitgezonden op tv. Een hof met ballen had ze allemaal een boete gegeven voor minachting van het hof.

repulse | 18-10-10 | 21:29

Moehahaha, wat een tenenkrommende idioten die advocaten. ROFLOL, alsof je naar een dependance van ARTIS zat te kijken. WOEHAAA

annefleur canteclaer | 18-10-10 | 21:28

jammer dat ik het heb gemist , maar wat een lutsers lol.

pestman vanavond in P&W hahahahaha

iter | 18-10-10 | 21:25

Parsons | 18-10-10 | 21:01
hehe, is niet van mij. Ik kon het nergens vinden, en vond dat op jijbuis. Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

O2Consumer | 18-10-10 | 21:25

Zag inderdaad al iets voorbij komen op het Hoernaal, een lading infantiele idioten die de spot willen drijven met de rechtbank en daarmee met onze rechtstaat. Voorop natuurlijk de Soepsidieslurpende clubjes die hun bestaansrecht claimen door als recalcitrante strontverwende, strontvervelende peutertjes continu "racisme, fascisme, populisme" etc etc. te schreeuwen.
Ze hadden beter een paar kleuterjuffen er neer kunnen zetten om de peutertjes een beetje in het gareel te houden.
Het complete demasqué van de stumperdtjes die simpelweg tonen wat ze werkelijk zijn; infantiele stumperdts.

said_fred | 18-10-10 | 21:20

basweetutwel | 18-10-10 | 20:50
Volgens mij wisten de clowns van vandaag dat het een kansloze zaak is geworden. En toen hebben ze bedacht dan maar zoveel mogelijk schade aan te richten aan Wilders. EEn van hen noemde hem zelfs een kleine Hitler. Dat vandaag hun zaak geen goed heeft gedaan, dat zullen ze zelf ook wel hebben geweten.
Een aantal van hen heeft dan toch nog wat gut-mensch publiciteit gekregen en mag het vanavond in alle Vara/ NOS programma's nog eens dunnetjes overdoen. Goed voor de toekomstige geldstromen richting hun clubjes en organisaties.

Dick Luyenlomp | 18-10-10 | 21:16

Niet echt het type om een pintje mee te drinken...

Paul Revere | 18-10-10 | 21:07

@O2Consumer | 18-10-10 | 20:54
Geh, leuk. Heb je de hele dag zo met de GS comments erbij getubed?

Parsons | 18-10-10 | 21:01

Wie is die engert met die kalende krulletjes?

BarneyBoner | 18-10-10 | 20:57

Ben overigens wel benieuwd naar het hele fragment van Danen straks op Pownews...

Uiteindelijk wordt die man ook betaald van mijn geld...

basweetutwel | 18-10-10 | 20:52

Vanaf 02:36...

pauwenwitteman.vara.nl/Fragment-detail...

En dan zegt Mosko dat het onzinnig is en legt nog eens uit waarom ook. En naar nu bleek, hij had gelijk. Juristen weten dus wat de rol van de verdediging was vandaag, maar de verdediging zelf kennelijk niet. Wat zijn dit voor vakmensen?

Elke advocaat kent de regels tijdens een zaak. En dan is Mosko zo vriendelijk om te verklappen dat ze het weekend beter kunnen gebruiken om de wet te leren kennen. Toelichten van schade, meer niet.

Hoe bestaat het dat zowel Pesman als Steijnen, de tijd waarin ze de schade mogen onderbouwen, aangrijpen om alsnog te gaan lullen over strafbaarheid en de visie hierop van het OM, terwijl hun rol voor cliënten is het onderbouwen van de schade die zij eventueel hebben geleden.

Dit zijn toch professionals?? Als aangevers moet je je toch rotschamen achteraf dat je je door deze mensen laat vertegenwoordigen...
Zelfs de mij ooit toegewezen advocaat tijdens een civiele procedure wist wat zijn rol was en gaf aan dat we niet meer van hem konden verwachten.

En waar is Spong gebleven?

Ik kan er werkelijk niet over uit dat Steijnen en Pestman de illusie hadden ook maar iets te kunnen inbrengen in deze fase van het proces.
Een schande voor de advocatuur.

basweetutwel | 18-10-10 | 20:50

ecologiste | 18-10-10 | 20:29
Wat een grap. U heeft zeker niet een studie in Nijmegen of Wageningen afgerond. Ennuh, drank maakt meer kapot dan je lief is.

Ookmooi | 18-10-10 | 20:48

Te-le-vi-sie zegt u? Dat is toch passieve medium wat eind jaren 90 begon uit te sterven?

Echt He! | 18-10-10 | 20:44

Ik zie net bij Hans Laroes dat ze in Rusland te kampen hebben met bevolkingskrimp.
We kunnen ze mocros en antillianen aanbieden zeg maar alternatief sibeië. Nieuws voor Mocros Turken Somaliers etc. We hebben werk voor jullie namelijk in Rusland. Willen jullie niet ja dan jammer want wij hebben geen werk meer voor jullie. Wij hebben dus ook geen geld meer, maar ondanks dat jullie al jaren van ons gul hebben gekregen krijgen jullie ook nog 10 mille van ons mee.

ecologiste | 18-10-10 | 20:29

Hij ziet er wat vermoeid , afgeleefd, uitgewoond uit.(net als zijn soortgenoten)
Tijd voor vakantie? (echte vakantie ipv gesubsidieerd de hele dag thuis zitten)
Paar weekjes naar de zon? (Afghanistan, Irak, Marokko?)
Burn out?( andere baan zou hem goed doen)

klein_broertje | 18-10-10 | 20:29

Okay, het is een (ongeschoren) lul met vingers, maar hij heeft de zelfde rechten als Bram. Die zegt ook tegen 'bepaalde' verslaggevers: met jou praat ik niet want dat mag ik niet van mijn meisje.

Tjemig | 18-10-10 | 20:27

Wat heeft u precies tegen Danen?
Voorzitter van GroenLinks Henk Nijhof :
“We zijn een vrijzinnige partij, met de vrijheid van meningsuiting als kernwaarde. De manier waarop hij met mensen omgaat en heeft geopereerd bij allerlei actiegroepen tornen hieraan. Ze zijn bedoeld om opinie monddood te maken en dat past dus niet in onze partij.”
Op welke manier doet hij dat dan?
“Allerlei dingen. Hij voert rechtszaken tegen Wilders, schreef een open brief aan Van Gogh, wilde Fortuyn monddood maken en riep tot een boycot van actieblad De Ravage.”
www.nu.nl/politiek/2132179/voorzitter-...

prof.essers | 18-10-10 | 20:23

Even Off Topic maar hoor ik nu net op NOS stazi journaal een vergelijking van Wilders met Jan Maat door de verslaggever ???

25TaLife | 18-10-10 | 20:17

Grappig, die Danen denkt serieus dat hij over de filmbevoegdheden in het gerechtsgebouw gaat, alleen de beheerder van een gebouw gaat daarover en in NL mag je in openbare gebouwen filmen tenzij vooraf verboden. Die René Danen, alsof het z'n eigen huiskamer is.. tsk tsk.

seven | 18-10-10 | 20:15

Op de achtergrond van die slapstick vertoning zit die haatbaard van Pauw&Witteman.

Evil-Inside | 18-10-10 | 20:07

Hebben die lui een onderlinge afspraak ofzeau?

"Kom naar de RB met een zo ridicuul mogelijk kapsel!"

DANNY3960 | 18-10-10 | 19:52

Pinguin-alert op Ned. 3

kleingrutter | 18-10-10 | 19:51

Oh trouwens, waar danen een wandelend reclamebord is voor onvrijwillige geboortebeperking, is ructor er 1 voor het in stand houden van het prepensioen.

repulse | 18-10-10 | 19:50

Tutanchamon | 18-10-10 | 19:10
Vandaag weer vrienden gemaakt, da's altijd prima.
Ben geen Wilders stemmer, zeker niet links maar wel weerbaar.
Stinkende Egyptenaren die m'n verkeering lastig vallen en overige allochtonen die hier ongewenst zijn kunnen wat mij betreft direct vertrekken.
1 Probleem: waarom willen de landen van herkomst deze personen niet meer met open armen in ontvangst nemen?
Je kunt mij pas een "loser" noemen wanneer ik in mijn eigen land niet langer welkom ben.

Ookmooi | 18-10-10 | 19:49

@ onderzoekert:

Geen zin?
Die vreemde heeft het proces van de eeuw op zijn geweten !
En dan weglopen als je zeperd haald?
Dan ben je pas een looser van de eerste orde.
Hij lijkt wel een kokmeeuw.
De boel onderschijten en wegwezen, tzal toch niet?

The eimer | 18-10-10 | 19:49

Rammstein | 18-10-10 | 19:07
Vraag of je mee mag doen met een (af)workshop?

repulse | 18-10-10 | 19:47

@gentle giant | 18-10-10 | 19:37
gheghe...
idd, zeker P&W, die hebben zelfs nog sjosjale media er bij betrokken, live mee chatten via de Facebook pagina.
Vanavond maar eens een try-out doen.
Zouden wij ook moeten kunnen doen. In plaats van de Twitter balk op Pownews streaming newsfeed van GS op de Pownews balk.
Vraagt wel om realtime Jorissen, dat dan weer wel.
Dit in verband met linkse trollen.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:42

@kattenmepper | 18-10-10 | 19:37, een beetje eloquente tegenstander wordt niet agressief, een tegenstander met een verhaal zou Rutger duidelijk en met humor te woord staan.

gentle giant | 18-10-10 | 19:41

Tjonge jonge, als er daadwerkelijk klappen zijn uitgedeeld is dat natuurlijk volkomen logisch. Zieken, tergen en maar door zeuren terwijl de man al aangaf dat hij geen zin had in een gesprek.

onderzoekert | 18-10-10 | 19:37

@lion@night | 18-10-10 | 19:24, Vara methodes!

gentle giant | 18-10-10 | 19:37

Zo dus Rutger ging vroeger door als de meisjes niet wilden.
Blijkbaar altijd al een stalker in de dop geweest.
Ik zou ook weigeren als zo een obese man met een roze dildo op me af komt lopen.
Wel opvallend dat R altijd nogal stroer wordt als de tegenstander geen geweldadige uitstraling heeft en in zijn schulpje kruipt als de tegenstander wel fysiek assertief wordt. Camboy in de steek laten -1.

kattenmepper | 18-10-10 | 19:37

Normpje | 18-10-10 | 19:29
Ik zie 'm graag een keer verteerd door haat de aftocht blazen. Dan voel ik me weer gesterkt in mijn meningen en bevestigd in mijn vooroordelen.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 19:33

Tog kan die Danen morgen een punt hebben.
Ik ben gisteren door 15000 GSers voor lul uitgemaakt.
10 gaat nog, 15000 is te veel.
Ik eis 1 euro schadevergoeding , want ik nu nog veel gekker geworden dan ik al was.
Ook omdat Wilders stiekum scheurgeluiden maakt alsoftie een koran kapot zit te scheuren.

The eimer | 18-10-10 | 19:32

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:28
Een andere optie voor René Danen zou dan de Long Stay kunnen zijn, als hij echt niet geschikt is voor de arbeidsmarkt. Ik heb het filmpje nu vier keer bekeken en volgens mij is die Long Stay toch de beste optie voor ons Reneetje.

plastic zakje | 18-10-10 | 19:32

dekeurslager | 18-10-10 | 19:22
Nee, we kunnen vanavond ook veel beter gaan kijken hoe PeaCock & WhiteTrash advocaatje Pestkop alle ruimte gaan geven om alsnog zijn gelijk te halen.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 19:30

@kleingrutter | 18-10-10 | 19:23
dat verwacht ik ook, want voor links was het vandaag een epic fail met dat rariteiten rijtje aan advocaten; een gefrustreerde pot, een verdwaalde en en verbaasde hippie, een haatzaai moslim en een groene idealist die zich nog steeds in de ontkennende fase bevindt.
En alle 4 op de vingers getikt.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:30

En toch; die Danen die hier terecht verguist wordt, zou ik juist daarom niets meer WILLEN vragen. Rutger had in een grote boog om zo'n eng iemand heen moeten lopen. Het is toch een zak? Volgens GS. En Rutger. En ons. Daarom is het nu ook niet meer leuk om deze pipo te proberen om een 'interview' af te nemen. Hij zal op een regenachtige zondagmorgen ook nog wel eens op GS kijken. Niet chic en niet sterk derhalve.

Normpje | 18-10-10 | 19:29

@plastic zakje | 18-10-10 | 19:22 :
Als ze de oogkassenvisitatie maar niet vergeten! Daantje met zijn vertroebelde blik immers...'t zou me nie verbazen als daar nog een paar losse schroefjes rondslingeren en dan nog wat.

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:28

@The eimer | 18-10-10 | 19:23
dat hebben we inderdaad al lang dankzij het gedoogbeleid inzake soft drugs.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:28

Weinig respectfol van Ruttekut

linksisbeter | 18-10-10 | 19:27

@wirbel010 | 18-10-10 | 19:25
Keyboardterrorist

Wazzzah | 18-10-10 | 19:26

Komt Danen ook op 30 oktober? Dan kan hij zijn lesje eens komen leren.

wirbel010 | 18-10-10 | 19:25

@ Pritt

mooie cross mediale aanpak heur!
Topic verwijzend naar Pownews, teasertje op dumpert, call2action voor pownews kijken en tijdens pownews reaguren op GS.
;)

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:24

lion@night | 18-10-10 | 19:21
De minachting die op zijn gezicht te lezen was vind ik al genoeg om hem de toegang te ontzeggen.
Ik denk dat er vanavond weinig of niets op de linkse zenders over dit proces komt.

kleingrutter | 18-10-10 | 19:23

@ lion Night:

Ja, er leuk.
En dan heb je nog Job die vindt dat Geert de boel naar zijn hand zet.
Ik zou de notulen van die zaak maar door versnipperaar gooien voordat het buitenland daar inzage in krijgt.
We hebben al zo,n rottig Gekke Henkie imago.

The eimer | 18-10-10 | 19:23

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:18
Dozen stapelen is het werk en er vindt visitatie plaats voor en na het werk. Hij kan dan niets anders doen dan dozen stapelen op een pallet. Kennismaken met Polen en zijn bammetje eten met opgewarmde siroopkoffie.

plastic zakje | 18-10-10 | 19:22

Heb nix met die Danen maar hij heeft wel groot gelijk. Waarom zou 'ie in godsnaam iets tegen die Ruktor moeten zeggen. Flikker op, een tweedehands microfoon in z'n klauwen nemen kan elke Jan Lul maar dat maakt je nog geen journalist. En zelfs als 'ie wel een serieus interviewer was dan nog kon meneer juichend het heen-en-weer krijgen. Beetje cheap proberen te scoren bij achterban. Maar allemaal kijken vanavond hoor, Telegraafjugend! ** nog eens lachend PowNews kijkcijfers erbij pakt **

dekeurslager | 18-10-10 | 19:22

Hij heeft wel gelijk, rutger stop met je vogelaartjes..

Johandebom | 18-10-10 | 19:21

@kleingrutter | 18-10-10 | 19:17
ik vond Enait tam.
Jammer, dichter bij Wilder gaat hij niet meer komen denk ik.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:21

@The eimer | 18-10-10 | 19:16
ik had Enait wel feller verwacht, maar goed, heb me kostelijk vermaakt met dat linksche toneelgezalschap. Wat een droeftoeters.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:19

Rammstein | 18-10-10 | 19:16
Zie je wel dat hij van de herenliefde is.
*Mannen die zuigen niet vertrouwt*

kleingrutter | 18-10-10 | 19:19

@plastic zakje | 18-10-10 | 19:16 :
Dat mogen van mij dan geen levensmiddelen zijn. Of hij moet een gaspak aan!

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:18

lion@night | 18-10-10 | 19:13
Daar gaat het niet om... Quote uit Flodder.

kleingrutter | 18-10-10 | 19:17

@ Lion Night:

Ja, komisch he?

Ik maak bezwaar.... klop, klop.
Ja, ik wou toch even ze..... Klop, klop.
Toch wil ik....... Klop, klop,
Ja, maar ....... Klop, klop.
Ja....... klop, klop.
Zucht!
Klop, klop, klop.
( wel godverd, hebben we dhimmi rechters uitgezocht en dan hebben we dat weer!)

The eimer | 18-10-10 | 19:16

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:14
René Danen moet gewoon -in vier ploegendienst- dozen op een pallet stapelen in een distributiecentrum van een of ander groot bedrijf. En verder mag hij ernaast doen wat hij wil.

plastic zakje | 18-10-10 | 19:16

Parsons | 18-10-10 | 19:12
Dat zie je toch ......

Rammstein | 18-10-10 | 19:16

lol!
Michiel Pestman vanavond bij P&W, maar ook Jokertje en Sterretje!

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:15

Ik zou zo graag eens zien dat deze man iets beters gaat doen met zijn tijd. De criminaliteit- en uitkeringsstatistieken eens bekijken zou een interessante optie zijn om mee te beginnen in een zoektocht naar 'het gevolg Wilders'.

ReligionSucks | 18-10-10 | 19:14

@kleingrutter | 18-10-10 | 19:07
klopt, maar dat was op het moment dat Enait Wilders uitmaakte voor klein Hitler.
En ik neem aan dat als Enait 'hoerig' had gezegd, Bram wel om schorsing had gevraagd.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:13

@Rammstein | 18-10-10 | 19:07
Vertel!

Parsons | 18-10-10 | 19:12

13.00 uur
lion@night | 18-10-10 | 19:05
Dank je. Dan kan ik uitslapen.

plastic zakje | 18-10-10 | 19:12

@Ookmooi. U kunt nicknames en eetgelegenheden niet uit mekaar houden ? Iemand eventueel over een balie willen heentrekken ? Jha, erg Links; geweld in plaats van argumenten he. Ik sla je afspraak even af. Jouw soort "fatsoen " kennen we wel. En door mensen met "jouw fatsoen" gaat Wilders deze zaak met glans winnen. Zuur he ? Ey Ookmooi......... zuur he ? Balen he ? Zijn tegenstanders hebben straks wettelijk en juridisch overtuigd GEEN zaak en geen punt. Zuur he ? Dag "fatsoenlijke" losert ghegheghe :-)

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:10

@huppeltrutje | 18-10-10 | 19:04
Steijn was het prototype voorbeeld van een linksche hipie, snapte niets van de rechterlijke onderbrekingen in zijn betoog, bleef door drammen, kleineerde het OM en naast zeer verdwaasd zijn zag er hij er ook zo uit.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:08

Ach, kijk die arme Rene Danen zich weer eens groot voordoen en zich krampachtig vastklampen aan regeltjes... Noord Korea Rene, Noord Korea. Dáár hebben ze pas regeltjes.

Canis Spurcus | 18-10-10 | 19:08

lion@night | 18-10-10 | 19:05
De rechtbank maande hem anders wel aan het taalgebruik aan te passen. Ik hoorde hoerig of het is weer zo'n (s)links trucje.

kleingrutter | 18-10-10 | 19:07

Wat kan Rutger toch goed zuigen !

Rammstein | 18-10-10 | 19:07

-weggejorist-

datdoetzeerpap | 18-10-10 | 19:06

@plastic zakje | 18-10-10 | 19:03
13.00 uur

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:05

@kleingrutter | 18-10-10 | 19:00
volgens mij hoor ik 'roerig'.
Denk ook dat hij dat bedoelde gezien de assertieve reactie van Mozko.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 19:05

@Gimmy Moore | 18-10-10 | 18:45
Ik neem toch aan dat Danen zelf wel bepaald wie hij te woord staat?

Wazzzah | 18-10-10 | 19:05

@kleingrutter | 18-10-10 | 19:00
Dat hoofddeksel had hij beter aan steijnen kunnen uitlenen want die zag er nog erger uit. wat een sjappie

huppeltrutje | 18-10-10 | 19:04

Is het pleidooi van Mosco nou morgenochtend om 08:00 uur, of weet iemand wanneer in een ander geval?

plastic zakje | 18-10-10 | 19:03

# plastic zakje:

Ik dacht dat orgie zondag al plaats zou vinden.
Van de Laan waarschuwde dat er met mate gesloopt kon worden, anders zou
hij de hulp van Job inroepen, ofzoiets.

The eimer | 18-10-10 | 19:02

-weggejorist-

datdoetzeerpap | 18-10-10 | 19:02

@Barbertjehangt | 18-10-10 | 18:44
Bent U belaagd en aangevallen door pakweg 20 mocro's???
jaaaaaaaaaaaaaa helaas ,de stront lafbekjes want alleen durven ze niks
En o ja ik ben vrouw en bijna 60

huppeltrutje | 18-10-10 | 19:02

Kapoedt stalken dat vuile tering zwijn....... ehhhhh, bedoel natuurlijk ernstig aandringen op een interview bij deze vriendelijke meneer.

woefdrammer | 18-10-10 | 19:00

Tutanchamon | 18-10-10 | 18:41
Beste man, dat u een nare smaak overhoudt aan diegenen die het grootste deel van uw klantenbestand uitmaken is duidelijk.
Laatste keer dat ik Shoarma gelegenheid "Tutanchamon" bezocht had ik de behoefte om de bediende van Egyptische afkomst over de balie te trekken.
Dat ik dat niet heb gedaan heeft alles met mijn gevoelens inzake fatsoen van doen.
Laf en lelijk, we moeten maar is afspreken.

Ookmooi | 18-10-10 | 19:00

Dus Enait eist een schadeloosstelling wegens belediging terwijl hijzelf alles en iedereen beledigt door:
A. Geen hoofddeksel af te doen in de rechtszaal.
B. Het heeft over ubertokkies.
C. Vindt dat Mozko "hoerig" doet.
D. Niet opstaat voor de rechtbank want deze erkent hij niet(????)
E. Wilder een "kleine Hitler" noemt.

kleingrutter | 18-10-10 | 19:00

The eimer | 18-10-10 | 18:58
Ik dacht de 30e, maar is er nog een demo dan?

plastic zakje | 18-10-10 | 19:00

@ Gimmy Moore | 18-10-10 | 18:54
Stemplicht vind ik prima, maar dat lijkt mij toch hele andere koffie dan het móeten geven van je mening.
Ook vrij oncontroleerbaar.

Bekbencher | 18-10-10 | 18:59

Hebben we zondag ook nog een demo in Islammerdam.
Kan nog gezellig worden want het grauw van de linkse maatschappij +
mocroaanhang gaat die stad volledig tot de grond toe gelijkmaken.
Al de verzekeringspolissen nagezien van je auto?
Nee?

The eimer | 18-10-10 | 18:58

roflol @ alt tekst pica!

Rest In Privacy | 18-10-10 | 18:58

-weggejorist-

datdoetzeerpap | 18-10-10 | 18:57

@Teun van het Tuinpad | 18-10-10 | 18:46

Ik heb zojuist @schoorsteenvegers tegel op mijn reedt laten tatoeëren... wat een ster(rretje)!

overVecht | 18-10-10 | 18:57

Houd Rutger in ieder geval op 30 oktober uit Amsterdam. Dat kan anders alleen maar heel gênant worden...

Petrus Poortwachter | 18-10-10 | 18:57

Ik heb spong "gemist " in de rechtzaal

huppeltrutje | 18-10-10 | 18:57

@ Barbertjehangt 18:44 dat is de schuld van Wilders.

WildPlassert | 18-10-10 | 18:48

Iesj de sjchoeld van Wielders :)

Barbertjehangt | 18-10-10 | 18:56

-weggejorist-

datdoetzeerpap | 18-10-10 | 18:56

Geen Stijl en Pow Nieuws zijn zo kansloos. Het enige trucje dat ze doen is precies dit. Met draaiende camera op iemand afkomen en dan niet-leuke shit zeggen. 't Is infantiel treiteren en door dit zogenaamde kunstje tot in lengte van dagen te herhalen wordt het zo zielig. Ik was er bij trouwens toen die sukkel bij VI was en het probeerde bij Derksen, was 'ie opeens niet meer zo 'gevat' en zo 'leuk.

dental | 18-10-10 | 18:55

nou joh!
ik kijk lekker toch niet!

wtfgebeurdhierdan | 18-10-10 | 18:54

"Vrijheid van meningsuiting is tegenwoordig dat je je mening móet geven?
Het kan verkeren...

Bekbencher | 18-10-10 | 18:48"

Er zijn stemmen die zeggen dat je, omdat je de vrijheid om te stemmen hebt, ook de morele plicht hebt om te stemmen.

Gimmy Moore | 18-10-10 | 18:54

wat een zelfingenomen klootzak is die enait toch. kan die lul niet gewoon weg

balogi111 | 18-10-10 | 18:53

@ Drs. No :

Ik heb het daar zo vaak gezegd: niet je blote handen gebruiken!
Gewoon een sok met zand!
Geen blauwe plekken, builen ofzo.
Ze leren het daar ook nooit!

The eimer | 18-10-10 | 18:50

Weet je wat, ik ga het filmpje nog een keer kijken. #kannietwachtentotdeuitzending

plastic zakje | 18-10-10 | 18:49

@Barbertjehangt | 18-10-10 | 18:44

Gast... gezien de mensen alhier en de feiten weet je de uitslag al...(100%)

overVecht | 18-10-10 | 18:49

Vrijheid van meningsuiting is tegenwoordig dat je je mening móet geven?
Het kan verkeren...

Bekbencher | 18-10-10 | 18:48

@ Barbertjehangt 18:44 dat is de schuld van Wilders.

WildPlassert | 18-10-10 | 18:48

Kende dat stuk zuur ( r.danen , idd , zonder hoofdletters ) alleen van horen zeggen , boeide al niet.
.
Maar wat een stuk ellende met een Scapino-rugzakje , wat een rotkop , misselijke grijns en wat er uit komt walmen..... GADVER...... BURP...

y@joh | 18-10-10 | 18:46

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:41

Ik ga een lijstje zoeken.

Pracht tegel.

*spijker in muur tikt*

Teun van het Tuinpad | 18-10-10 | 18:46

" Marco "teg" Borsato"wannabe... linkse sjembek !

AlsBoter | 18-10-10 | 18:46

@wazzah

Een beetje puberaal om een enorme grote bek over alles en iedereen te hebben, maar als er een microfoon onder je neus geduwd wordt van niet bevriende media heb je opeens geen boodschap? Beetje puberaal vind je niet?
Wat Rutger doet is wat de rest van het Nederlands jounaille nalaat, namelijk doorvragen en ook onwelvallige vragen stellen.
Alleen als je geen verhaal hebt houdt je dan je mond.

Als Rene danen echt had nagedacht had hij best een paar vragen kunnen beantwoorden. Maar nee, gewend als dat hij is aan de kritiekloze zeepkist die zijn holle retoriek wel slikt, zwicht hij zodra hij moet improviseren.

Gimmy Moore | 18-10-10 | 18:45

@Tutanchamon | 18-10-10 | 18:41
Kom, kom... Je bent toch niet zo'n 'lui, laf en lelijk' zingert?

Wazzzah | 18-10-10 | 18:45

Waarom zet GeenSTijl niet eens een poll op de site over uitgescholden, bespuugd en gesist zijn door onze lieve mocros van eigen bodem? Zo van: Bent u wel eens uitgescholden ja/nee, zo ja: schelden aantal keren, bespuugd worden aantal keren. Ik denk dat de uitslag schokkend zou zijn. Zelf ben ik zonder reden 2X uitgescholden voor christenhoer enz, 1X bespuugd, 2X dreigementen gekregen, 3X toegesist (ben in de 60 dus...), en ALLE vrouwen in mijn omgeving en bekenden van hen hebben dezelfde ervaringen. Maar ja, dit is Den Haag.

Barbertjehangt | 18-10-10 | 18:44

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:41
Wederom een mooie tegel.

kleingrutter | 18-10-10 | 18:43

We hebben al eens een knuffelactie voor Wilders gehad, wel ludiek om dit keer twee clowns naar de rechtbank te sturen www.youtube.com/watch?v=G-UpkBarTcg om hem aan het lachen te krijgen!

WildPlassert | 18-10-10 | 18:42

René Danen, groen links, RaRa aanhangers,schorem!

baanaru | 18-10-10 | 18:42

brutus68 | 18-10-10 | 18:21
Wat je nu ziet, en dat zag je ook bij Jeauleau, is dat die arrogantie op de keper beschouwd nergens anders op stoelt dan op een gelijkhebberigheid-die-niet-ter-discussie-gesteld-hoeft-te-worden. Danen is al lang geleden gestopt met denken of heeft nooit na kunnen denken, één van de twee, Danen is intellectueel lui, is eigenlijk een heel passief figuur, lijkt erg op het stereotype van de kraker of de milieuactivist die ooit ergens een gemakkelijk gelijk heeft opgedaan waar hij zich wel lekker bij voelde en vanaf dat moment met volle overgave eenieder die niet precies met dat gelijk meeboog de oorlog verklaarde.
Wat er nu gebeurt, en dat snijdt tot diep in zijn ziel, is dat die 'Heile Welt' die hij voor zich zag en die hij op zulk een irritante wijze aan de gemeenschap wilde opdringen, tóch niet van de grond gaat komen, dat de wereld zich eenvoudigweg niet laat bekennen tot de kleur die hij voor ogen had, en dan weet hij ook meteen geen raad, kan hij meteen niet meer schakelen, is hij onthand en ontmand, is hij de kluts kwijt.
En als dan zo'n irritante Rutger zijn gelijk komt halen, precies op de manier waarop René altijd zijn gelijk wilde halen, opdringerig en irritant, tja, dan komt het slechtste in René naar boven, dan gaat de adrenaline stromen, dan wordt hij kwaad, écht kwaad, maar die kwaadheid is een heel andere dan de briesende boosheid waarmee hij door de straten trok. Hij wordt nu kwaad, zoals sommige kleine kinderen kwaad worden, wanneer hen verteld wordt dat Sinterklaas niet bestaat, hij voelt zich verraden en wordt verteerd door haat, diepe haat omdat hij niet de overwinnaar werd maar de overwonnene. René zit in een diepe persoonlijke crisis.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:41

Wat zijn die tegenstanders van Wilders, eng, verknipt, leugenachtig, ziek, landverraderlijk, extreem, laf en lelijk. Je zal er maar bij horen zeg. GADVERDAMME.

Rest In Privacy | 18-10-10 | 18:41

De rechter in de Verenigde Arabische Emiraten bekent ook kleur.

Het Federale Hooggerechtshof in Abu Dhabi heeft bepaald dat een man zijn vrouw mag slaan als hij geen spoor nalaat.
www.elsevier.nl/web/Artikel/278851/Man...

drs.Nee | 18-10-10 | 18:41

Rene Mohammed Danen. De besnijdenis was graties.

Hansopje | 18-10-10 | 18:41

Wat is er mis met een dergelijke uitspraak? Het is toch niet erg om de leider van een sociaal extreemrechtse en economisch extreemlinkse bij vlagen racistische partij te associeren met de racistische communist Hitler?

Acceptabel.

Simpele Marxist | 18-10-10 | 18:41

De mensen die normaal altijd vooraan staan met hun grote mond hoor je ineens niet meer. Dat zijn dezelfde mensen die eenmaal alleen, vrijwel altijd weigert een interview te geven.
#Rene Danen met zijn zelfvolDane linkse rotkop.

kleingrutter | 18-10-10 | 18:41

@kleingrutter | 18-10-10 | 18:38
@The eimer | 18-10-10 | 18:38
Het is werkelijk zo doorzichtig dat het pathetic begint te worden.

Parsons | 18-10-10 | 18:40

The eimer | 18-10-10 | 18:32
Niets zal mij meer verbazen. :)

plastic zakje | 18-10-10 | 18:40

Het blijft een sneu figuur.

Die ReNEE !

Teun van het Tuinpad | 18-10-10 | 18:39

@ Parsons :

Nee, niet gezien, want ik trek het niet meer die staatsshit te bekijken.
Laten we het zo zeggen, ik ben zwaar alergisch geworden van dat spul.

The eimer | 18-10-10 | 18:38

Parsons | 18-10-10 | 18:34
Dat was me al eerder opgevallen. Bij NieuwZuur straks idem dito.

kleingrutter | 18-10-10 | 18:38

The eimer | 18-10-10 | 18:32
LOL.
Helaas kan dat niet maar voordat de rechter de vrijspraak uitspreekt zou de hele linkse kliek er verbaal van langs moeten krijgen en zou de rechtbank schadevergoedingen gaan moeten vragen wegens tijdroof van dezelfde linkse kliek.

kleingrutter | 18-10-10 | 18:36

Exact wat ik al dacht. Het NOS Journaal besteedde 0 seconden aan de getuigenverklaringen pro Wilders van onder andere Jansen, maar van deze haatdag wordt uitgebreid verslag gedaan.

Beelden en tekst van haatzaaier Rabbae worden doodleuk uitgezonden en zelfs Steijnen kreeg alle aandacht, met z'n gestuntel en onsamenhangende prietpraatjes.

Staaltje agitprop van het eerste uur.

Lees je mee, René?

Parsons | 18-10-10 | 18:34

duidelijk gevalletje damagecontrol medestanders dunnen uit, publieke opinie is minder makkelijk te manipuleren wie weet wordt "t soepsidie potje opnieuw geevalueerd.
dimmen terugtrekken, strategie bepalen, genuanceerder terugkomen medestanders verkrijgen en daarna weer volgas! sun tzu optima forma .

lidlbier | 18-10-10 | 18:34

Wie is dat andere paniekhoofd gedurende de eerste seconde?
"Ik heur hier niet bij..." *linksaf slaat*

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 18:33

@ plastic zakje:
Het leukste komt nog.
Mosc gaat 24 uur lang de onschuld van Wilders bewijzen.
En de schuld bij die rechters leggen.
Na afloop eist het OM celstraf en boete tegen Moors en kornuiten
wegens rechtverkrachting en het aanzetten tot haat tegen Geert.

The eimer | 18-10-10 | 18:32

Was in het verleden niet van de staats TV af te slaan, nu ging hij voorwaarden stellen, wat een idioot! Dit soort mensen zijn haat zaaiers, prominent subsidie en uitkering slurper! Moeten deze mensen niet werken, waar halen ze de tijd vandaan?

baanaru | 18-10-10 | 18:30

Die René Danen blijft erg correct terwijl Rukter hem lastig valt. Een interview weigeren lijkt mij zijn goed recht -> beetje puberaal van GS om daar zo mee om te gaan.

Wazzzah | 18-10-10 | 18:30

***Ik ga kijken heurrr!***

Arnot | 18-10-10 | 18:30

Ik verheug me al op Pownews. Danen praat al net als z'n "vrienden", met z'n "vriend"

sjongejonge123 | 18-10-10 | 18:29

Die Danen heeft kleffe manen.

Russ Meyer | 18-10-10 | 18:28

@The eimer

Het was echt een schouwspel die goed zou scoren als sidekick van de jostiband, man man man wat gestoorde doorgeslagen randdebielen. Inderdaad forever stay ja pfff. Heb wel met tranen in mijn ogen dubbel gelegen. Heb zin in morgen 13:00 uur.

R32 | 18-10-10 | 18:28

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:11
Dat zijn enkel waarheden als koeien. Zijn we het toch met elkaar eens. :-)
Aanpakken die mensen.

*tijd voor voedsel*

Heau even | 18-10-10 | 18:27

Lang schaamhaar hebben is al bah, maar het ook nog opzichtig op je hoofd dragen is een driewerf bah!

Bes Nedenpeil | 18-10-10 | 18:26

Ey... Rutger... plan anders gewoon voor één keer een debat waar Jeroen Mirck, Jole én de stakker aanwezig zijn. Jij tegen hen... je veegt ze zo onder tafel en wij hebben wél mooie vernieuwende televee!

overVecht | 18-10-10 | 18:26

brutus68:
Ik vind hem helemaal niet vermakelijk.
Stel dat we van dat soort een paar honderd hebben, dan voeren we geen klap meer uit, maar stonden we iedere dag voor het hekje!

The eimer | 18-10-10 | 18:26

Ik heb helaas dat gedeelte van de rechtzaak moeten missen. Maar ik heb me inmiddels zover ingelezen, dat ik het bijna in mijn broek heb gedaan van het lachen. Man, wat een rechtzaak. Hilarisch!

plastic zakje | 18-10-10 | 18:26

@ sufkut | 18-10-10 | 18:17
Precies, zorg er dan ook voor dat er alleen maar onuitzendbare zooi op die tape terecht komt. Ben je er ook vanaf.

Predateur | 18-10-10 | 18:25

En tegen dat vrouwelijke haatstudentje zou ik willen zeggen: lees deze feiten even, som ze op, leer ze uit het hoofd en ga je heel erg diep schamen met Danen - met je kansloze opmerking dat moslims over de hele wereld de joden beschermen.

www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/m...

Parsons | 18-10-10 | 18:24

Malafide subsidies van Danen laten blootleggen door het FIOD en de man is monddood. Danen is een exponent van zijn eigen karikatuur. Die pak je niet aan door hem voor lul te zetten (daar is hij zelf immers het beste in), maar die pak je aan met keiharde feiten. Rene Danen heeft geen idealen, alleen een goed gesubsidieerd ego dat meters voor hem loopt.

Rollins | 18-10-10 | 18:24

Het lastig vallen van mensen met paranoide waanbeelden zou eigenlijk niet mogen. -toch kijken doet vanavond-....
Maar ff serieus, figuren als Danen hebben een dermate verwrongen wereldbeeld en zijn zo overtuigd van hun eigen gelijk dat ze de realiteit uit het oog verliezen. Dat uit zich in een misplaatste arrogantie, lees zich verheven voelen boven anderen. Je zou dit in zekere zin kunnen zien als een ziektebeeld. -bladert door DSM V- Is Danen ziek? Ja. Heeft hij behandeling nodig? Ja. Heeft hij ziekteinzicht? Nee. Is behandeling, al dan niet gedwongen dan zinvol? Nee. Het beste is om Danen als een marginale, vermakelijke doch ongevaarlijke clown te zien.

brutus68 | 18-10-10 | 18:21

@ R32:;

Nou, nou, wat een mensonterende vertoning was dat.
Er beweerde er 1 dattie via de Betuwelijn met familie en al in een concentratiekamp belande en dat Wilders daar : links - rechts stond te roepen!
Door Job is hij daar aan de dood ontsnapt en eiste nu 1 euro genoegdoening.
Dan hoor je tog in de long stay thuis?

The eimer | 18-10-10 | 18:21

terzijde: Meneer W. Deesie.. niet zo bescheiden kwa smoel.. rammen. It's psychomotoriek what counts, een niet volgroeid ding imho.. if U get my drift :)

larie | 18-10-10 | 18:20

Ik heb betrokkene niet eerder in A'dam ontmoet, stel me voor dat mocht het zover komen een weerbare opstelling gewenscht is. Niets nieuws onder de zon.

Ookmooi | 18-10-10 | 18:18

@MichieldeMuiter | 18-10-10
@John Muts | 18-10-10 | 17:38
Tja, zoiets moet wel zijn.
Het zelfde geldt overigens voor twee bekende cafés op het Spui (020). In het linkse café lelijke zure mensen (waaronder veel gemeenteambtenaren) en in het andere café (nog bekender) lekkere meiden en gezellige kerels (soms in krijtpak, dat dan weer wel).

Hoefnagel | 18-10-10 | 18:17

ze leren het ook nooit he.
'wat doet u hier meneer damen?'
- 'Vind u het ook zo warm hier? Pfft reuze warm'
'u staat hier bij het proces, wat vind u daar nu van?'
- Ik eet vanavond stampot, want dat is goed voor de potentie heb ik gelezen'

sufkut | 18-10-10 | 18:17

@25TaLife | 18-10-10 | 18:12
Het staat toch al zwart op wit?

En welke kosten? Aangifte doen is vooralsnog gratis. Dat wil zeggen, zolang de sharia niet is ingevoerd hoe ik niet te vrezen voor m'n leven.

Parsons | 18-10-10 | 18:17

Zijn verhaal is net zo dun als zijn haar.

Maar zonde van die aandacht Rutger. Geef hem geen aandacht en dan is hij niets. Helemaal niets. Alleen een overjarige student met een rugtas.

GSpot | 18-10-10 | 18:16

*advocaat van de duivel spelen doet*

"Like Henry Ford said, it doesn`t matter what they say, as long as they talk about you."

Jelui, topic sluiten?

Leo* | 18-10-10 | 18:16

De subsidiekraan een Nederland Bekent Kleur (via Novib) zal binnenkort wel worden dichtgedraaid.

subsidistan | 18-10-10 | 18:15

zo en nou de soepsidiekraan dicht draaien, de kosten van dat showproces in zijn ster splitsen en achterstallig alle payouts invorderen.
Kaalplukken die zak.
Ecofiets met groentekist: inleveren!
Alles!
Nu!

The eimer | 18-10-10 | 18:15

Afvegen en doortrekken.

max_laadvermogen | 18-10-10 | 18:14

@ Parsons | 18-10-10 | 18:11
mag ik dat zwart op wit ? Zo ja dan betaal ik mee in je kosten.

25TaLife | 18-10-10 | 18:12

Heau even | 18-10-10 | 18:03
Juistem. En een klein beetje porren is voldoende om 'm over de pis te helpen. Dat mag van mij in dit geval, zoals het van mij ook mocht bij Jeauleau. Die lui hebben jaren, nee decennia lang veel en veel te weinig tegenstand gehad en zijn eraan gewend geraakt dat schreeuwen en haatzaaien maar één kant uitging. Die Ramdas solliciteert ook naar een robbertje vechten met Rutger.
Dat het allemaal zo'n hoogstaande journalistiek is hoor je mij niet zeggen, maar die weigering om Rutger de Onbeschofte Rekel te woord te staan zegt veel, heel veel.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:11

Een Hamas aanhanger van het eerste uur, in feite erger dan de moordenaar zelve, een aanzetter tot haat, tot geweld en moord.

Als ik Danen was zou ik Steijnen in huren als advocaat. Als Wilders veroordeeld wordt zal ik persoonlijk aangifte doen tegen deze haatzaaier.

Parsons | 18-10-10 | 18:11

Ach ja, die Danen kan ook nog aansluiten in de polonaise van randdebielen die vandaag in het proces voorbij zijn gekomen. Danen is een eng en naar mannetje!

R32 | 18-10-10 | 18:11

.. Links is ook zo ontzettend gewend aan diep buigend, zelfs meepratend journaille zonder een spoortje kritiek met het partijprogram.

Jan Passant mk2 | 18-10-10 | 18:10

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:57 Beetje sneu eauk. Beetje heel erg sneu.

Ashtrey | 18-10-10 | 18:10

Danen is vast al aan het googlen naar een cursus "Damage Control".

Soepsidiepotjes genoeg voor de linkschmensch.

Leo* | 18-10-10 | 18:08

bad loser die Danen

subsidistan | 18-10-10 | 18:07

Geweaun maar buiten opwachten en dan doorgaan :)

25TaLife | 18-10-10 | 18:07

overVecht | 18-10-10 | 17:56
Nou, hij loopt al tijden de linkse mongool uit te hangen.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 18:04

.. haha, heel vroegah waren het linkse journalisten die belangrijke praathoofden in een ongemakkelijke positie zetten. Krampachtige hooghartigheid liep goed verkeerd af :)

Jan Passant mk2 | 18-10-10 | 18:04

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 17:52
Ik zeg dan ook in de volgende post van mijn hand dat Danen niet heel slim bezig is. En inderdaad, er zou prima beredeneerd kunnen worden (ook door een rechter, mocht meneer Danen moeilijk gaan doen) dat hij nu eenmaal een publiekelijk figuur is die graag gewenst maar vooral ongewenst in het middelpunt van de aandacht wil staan. Dan heeft hij dit dus maar te accepteren.
Daarnaast toont het een algehele zwakheid dat hij Rutger niet van repliek wil dienen. Een enigszins eloquent persoon kan dat zonder problemen. Dat Danen dit niet kan, zegt een hoop over hem en de lagen van de bevolking waar hij zich in beweegt en waar hij zijn mening wel verkondigt.

overVecht | 18-10-10 | 17:56
What has been seen and read.... ;-)

Heau even | 18-10-10 | 18:03

Ik vind hem heel eng.

pollodepiemel | 18-10-10 | 18:03

@ghehe_wut | 18-10-10 | 18:00

maar die had ik twee kanten kunnen opvatten hè !! ;-)

overVecht | 18-10-10 | 18:02

Wie is deze kalende dikbuik?

Ookmooi | 18-10-10 | 18:01

@mxistence | 18-10-10 | 17:56
"Adriaan is advocaat
En Bassie zit vol kattekwaad
Bassie en Adriaan
Bassie en Adriaan
Al zie je Bassie gaan
Dan komt Adriaan eraan"

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 18:01

Een vogelaartje op z'n tijd is leuk, maar verder zijn filmpjes van mensen die niets zeggen niet zo boeiend. Ik ken die jongen ook niet, anders dan uit GS-topics.

Bos Hout | 18-10-10 | 18:00

@ overVecht | 18-10-10 | 17:50

Het was dan ook slightly sarcastisch. Zie de 'hehe..' ;)

ghehe_wut | 18-10-10 | 18:00

Persoonlijk heb ik René Danen nog nooit op zinnige uitsrpaken kunnen betrappen, maar als tie voor lul gezet kan worden moet je dat niet nalaten.

van Nazareth | 18-10-10 | 17:59

Ik heb Danen niet in de rechtszaal gezien trouwens ......

gentle giant | 18-10-10 | 17:59

Mazzeltov | 18-10-10 | 17:56 Glad ijs jongen. Heel glad ijs.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:57

Heerlijk om dit soort "nieuwe-fascisten" te zien spartelen! Willen graag anderen de bek snoeren maar nu zelf, na het belabberde optreden van die steunkous-advocaten, niets meer willen zeggen... ZALIG!

Dr. Headshot | 18-10-10 | 17:57

René bekent kleur, zoveel is wel duidelijk, haatzaaiende uitsluiterT ...

Ashtrey | 18-10-10 | 17:56

Wat een bange man is die Danen. Als hij alleen is...

paridae | 18-10-10 | 17:56

-weggejorist-

Mazzeltov | 18-10-10 | 17:56

PowNews, bestaat dat nog dan?

Azijnzeikerd | 18-10-10 | 17:56

Ik zag vandaag Bassie en Adriaan in de rechtzaal bij Wilders! Bassie was bruin en had een baard, Adriaan had lange witte haren. En nu de rechters die een beslissing mogen nemen :-)

mxistence | 18-10-10 | 17:56

@Schoorsteenveger | 18-10-10 | 17:52
en Heau even....

Als GS nooit iets over deze enorme mongeaul had gepost had IK niet geweten dat er zulke enorme enge idioten rondlopen.... negatieve aandacht is ook nog altijd een podium voor aandacht.... Rene was voor mij evenals Jole een onbekende idioot gebleven waarvan ik helaas nu wel het bestaan weet...

overVecht | 18-10-10 | 17:56

@Frederik Vijf | 18-10-10 | 17:33

Als je het antwoord niet weet, reageer dan niet! Maar ga niet als een idioot iets debiels lopen blaken!!!

Kruiddamp | 18-10-10 | 17:56

van eijckeler | 18-10-10 | 17:53 Waarom nou weer 'vieze persmuskiet' ?

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:56

van eijckeler | 18-10-10 | 17:53
Van gelijkhebbers die geen gelijk krijgen wel ja.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 17:54

Wat een vieze vette haar-dracht. ieuw. Verder een hele sympathieke man als je Palestijns bomgooiert bent.

funkyd | 18-10-10 | 17:53

Ja, als je iemand zo lastig blijft vallen, vieze persmuskiet Rutger Castraticum, dan kan je klappen verwachten

van eijckeler | 18-10-10 | 17:53

Heau even | 18-10-10 | 17:43
Ach kom. Dit is een van de hoofdrolspelers in de klucht die wij met z'n allen mogen aanschouwen. Hij heeft van zichzelf op uiters hinderlijke wijze een publiek figuur gemaakt, hij komt als een vlieg op de poep op dit proces af en gaat dan een beetje kinderachtig lopen weigeren om Rutger te woord te staan? Rutger had af kunnen haken, maar hoefde dat wat mij betreft niet. Integendeel zou ik haast zeggen. Iemand die bij voortdureng zijn mening looppt op te dringen aan het Nederlandse volk zou in de gegeven omstandigheden het fatsoen op kunnen brengen om Rutger van repliek te dienen.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 17:52

youtube filmpje is een beetje kut

Abugreip | 18-10-10 | 17:52

LOL @ Leo* | 18-10-10 | 17:46

van Nazareth | 18-10-10 | 17:51

De meeste cabaretiërs zijn nou eenmaal links.

van Nazareth | 18-10-10 | 17:51

@ghehe_wut | 18-10-10 | 17:46

precies wat ik vind.... behalve dan je laatste zin. Tuurlijk mag je iemand kapot bashen vanwege zijn standpunten maar ergens zit er een grens van wat nog leuk is en wat gewoon kinderachtig jennen is. Ik vind Rutger echt oprecht één van de betere presentatoren cq. interviewers van 0031 maar echt tijd voor een nieuw trucje.

overVecht | 18-10-10 | 17:50

Meneer de NSB-er wil niet meewerken. Had Rutger moeten weten. Dit type subsidievreter praat alleen via de media met gelijkgestemden.

Angelica | 18-10-10 | 17:50

Als Rutger daadwerkelijk een klap krijgt dan vraagt hij er ook om, vooral lekker blijven uitdagen en stoken.

Poedersuiker | 18-10-10 | 17:49

Danen kan niet vaak genoeg voor lul gezet worden, dit soort beroeps-boeroepers zaaien alleen maar haat

Ronman2k | 18-10-10 | 17:48

Toen Rutger nog 'Rutger leert stappen' deed was 'ie een stuk toffer. Met zo irritant blijven doorzaniken kan je erop wachten dat je een tik krijgt. Nok dan ook gewoon met filmen als er wordt verzocht om de camera uit te zetten.

Behalve bij de mensen die het echt verdienen, hehe..

ghehe_wut | 18-10-10 | 17:46

En dus zal Paul de Leeuw morgenochtend opnieuw een zure jus d'orange drinken..

Watler | 18-10-10 | 17:46

DeDart | 18-10-10 | 17:40
Door de manier waarop Danen vervolgens toch ingaat op Rutger wordt het item nieuwswaardig en mag het, ook zonder toestemming van de gefilmden, uitgezonden worden.
Voor jurisprudentie verwijs ik naar de publicatie van de foto's van het koninklijk huis, een tijdje geleden. Door zo'n heisa van te maken van de onrechtmatige publicatie, maakte Willem-Alexander het nieuwswaardig, waardoor het toch gepubliceerd mocht worden.

Heau even | 18-10-10 | 17:46

Toestemming om te filmen heb je niet nodig.
Toestemming om uit te zenden wel, ware het niet dat Renée Damen een publiek figuur is, dat een interview met hem nieuwswaarde heeft en dat Renee Dame geen redelijk belang heeft om een interview met hem niet uit te laten zenden. Op zijn "privacy" kan hij zich in dit geval niet beroepen, zeker niet in het gerechtsgebouw op de dag van een spraakmakende rechtszaak waarin hij partij is.
.
Nee, Renee Damen is gewoon een slechte verliezer.

Andreas B. | 18-10-10 | 17:46

Zeg lui,

Die meneer in dat andere filmpje, zat die vroeger bij Status Quo?

Leo* | 18-10-10 | 17:46

dat pownews komt niet echt van de grond hé?

GeenMan | 18-10-10 | 17:45

De druiven zijn zuur, erg zuur.

Schoorsteenveger | 18-10-10 | 17:44

@Frederik Vijf | 18-10-10 | 17:33, zo van geen voorbehoedspong?

gentle giant | 18-10-10 | 17:44

De kantonnier | 18-10-10 | 17:42
Tja veel nachtdiensten,... dat had je kunnen weten toen je besloot hoer te worden....

MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:43

Tja, als die man aangeeft geen zin te hebben om Rutger te woord te staan en er geen behoefte aan heeft gefilmd te worden, dan heeft Rutger dat te accepteren. Zo moeilijk is dat toch niet? Nog een tijdje stekend en plagend doorvragen is tot daar aan toe, maar als iemand meermalen aangeeft er geen zin in te hebben, dan zou Rutger zijn conclusies moeten trekken en ermee op moeten houden.

Ook bij een dergelijk abject figuur als Rene Danen.

Heau even | 18-10-10 | 17:43

Kaalkopje met ongewassen haar, errug knap. +1 voor vasthoudendheid van Rut.

Nietvoordekat | 18-10-10 | 17:43

Kaalkopje, LOL!!!

Von Münchhausen | 18-10-10 | 17:42

Helaas wederom nachtdienst ik zie het wel morgenochtend...

De kantonnier | 18-10-10 | 17:42

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:37
Sorry, idd dezelfde film als hierboven...

MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:41

wikiwijs | 18-10-10 | 17:36 Wat zei ik nou over zeiken? Je eerste is al weggejorist. En een weggejorist mens telt voor tien.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:41

alt tekst bij afbeelding: LOL!

Rest In Privacy | 18-10-10 | 17:41

Moehahahaha... wat een schertsvertoning van die linkschmenschen !
Zelfs een D66 rechter trapt hier niet in natuurlijk.
En waarom doen ze zo onbeschoft, en zien ze er allemaal zo vies en onverzorgd uit met dat ongewassen lang haar ?
Hoort dat bij het "imago" ?
Prutsers.

070 | 18-10-10 | 17:40

@zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:39
Ohw, okay. Bedankt.

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:40

Pownews:

Zovaak en zoveel mogelijk mensen zoeken die niet geïnterviewd willen worden en dat dan uitzenden onder het mom van... kijk die stakkert eens niet geïnterviewd willen worden....

owja... en als iemand vervolgens na een half uur zuigen echt boos wordt huillie huillie doen dat je bijv. een klap hebt gekregen...

Sorry... ben nog altijd diep van binnen Geenstijl fan maar lid van Powned worden zie ik nog steeds als een grote fout van mezelf...

overVecht | 18-10-10 | 17:40

Heeft die Danen niet een heel goed punt?
Je hebt toestemming nodig om mij te filmen en het uit te zenden en die toestemming heb je NIET.
Moet de cameraploeg dan niet gewoon oprotten en anderen lastig vallen die de regels minder goed kennen?

DeDart | 18-10-10 | 17:40

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:37 Het is hetzelfde 'opgeilfilmpje' als hierboven naar dumpert gelinkt wordt.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:39

Hoefnagel | 18-10-10 | 17:36
Ja duh. Aantrekkelijke mensen worden bij gebrek aan jaloezie en frustratie geen linkse activisten.

John Muts | 18-10-10 | 17:38

Hoefnagel | 18-10-10 | 17:36
Inderdaad, als je niet eens voor jezelf kan zorgen hoe kan je de maatschappij dan dienen...

MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:38

Tussen Wilders en die jihadstrijderT einatte krant moet een veiligheids man zitten.
Je weet nooit wat zo een braadaap in zijn hoofd haalt.

Rare onveilige situatie.

solidstate | 18-10-10 | 17:37

Nacho_Vidal | 18-10-10 | 17:34
Ja, op zijn minst aanstootgevend, tog?

Jackanders | 18-10-10 | 17:37

wikiwijs | 18-10-10 | 17:36 F5. Meer hoef je niet te doen.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:37

@MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:33
Heb je een link?

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:37

Hoe zit het eigenlijk met die toestemming ?
Heeft Ruktor wettelijk gezien ook echt toestemming nodig?
Heeft iemand hier n idee over?

Maar of t nou wel of niet mag , ik blijf t jammer vinden dat hij de fout maakt om Ruktor niet te woord te staan. praat even met hem , maak n grapje met hem dan is het zo gepiept.

Happydepeppie | 18-10-10 | 17:37

-weggejorist-

wikiwijs | 18-10-10 | 17:36

Wat is dat toch met die linksmensen. Danen, Prakke, Pestman en ga zo maar door. Ze zeiken niet alleen, maar zien er ook onverzorgd en lelijk uit.

Hoefnagel | 18-10-10 | 17:36

LOL hij heeft net zo'n afghaanse vagina op zijn voorhoofd als diederik samson destijds

matzerath | 18-10-10 | 17:35

Enait zaait mijns inziens haat jegens zichzelf. Daar heeft hij Wilders geenszins voor nodig.

ubiquity | 18-10-10 | 17:35

Jackanders | 18-10-10 | 17:26
Die dooie rattenzak op zijn hoofd?

Nacho_Vidal | 18-10-10 | 17:34

Ik ken deze meneer niet en dat wil ik graag zo houden.

doe nog eens | 18-10-10 | 17:34

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:31
Filmpjuh staat al op de PowNews site hiernaast...

MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:33

@Kruiddamp | 18-10-10 | 17:30 : Spong is nogal doodziek om bepaalde redenen. Mag ik niet teveel over melden, anders kan ik door Spong gesponged worden en dat spong ik niet.

Frederik Vijf | 18-10-10 | 17:33

Leave, Danen alone!

Hij is al verslagen genoeg! straks pleegt hij nog zelfmoord.* proest!

Creaguurder | 18-10-10 | 17:32

Goed bezig weer Ruktor!

van Nazareth | 18-10-10 | 17:32

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:30 En ik heb het idee dat we dat filmpje hier ter site ook nog wel te zien krijgen. Zoals altijd.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:31

Als hij niet gefilmd cq. een interview wil geven is dat zijn goed recht....

Als een site je structureel afzeikt begrijp ik het al helemaal van iemand.

niet dat ik die stakker zijn standpunten begrijp en/of respecteer maar ik kan me wel ergens voorstellen dat hij er geen zin in heeft.

overVecht | 18-10-10 | 17:31

Waar is eigenlijk die Spong gebleven. Die was toch ook betrokken bij deze aanklacht?

Kruiddamp | 18-10-10 | 17:30

Nou vooruit, ik zal voor het eerst in weken weer eens naar PowNews kijken.

Prof. D.A.H. Vintik | 18-10-10 | 17:30

Rutger en René hebben een LAT relatie ( Living Anal Together) volgens mij...

MichieldeMuiter | 18-10-10 | 17:28

Ik begin die sukkel te haten.
#haatzaaien

gentle giant | 18-10-10 | 17:27

wikiwijs | 18-10-10 | 17:24 Niet zeuren, even geduld en de boodschap tot je door laten dringen.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:27

Ik mis zijn kapsel in de poll ..

Jackanders | 18-10-10 | 17:26

Tsja, meneer heeft geen zin in PowNews. Is bang zichzelf te verspreken en zo nog harder voor lul te staan voor het reaguurders-peleton.
Ik kan hem wel begrijpen... Maakt voor de rest niet uit dat Danen een dropveter blijft.

Linkse Zakkenvuller | 18-10-10 | 17:26

Wat lief Rene vergelijkt zichzelf met vriendinnetjes van Rutger.

Wat voor soort vechtpartij word dit eigenlijk? Speelt Rene hard to get?

tembacostyle | 18-10-10 | 17:25

-weggejorist-

wikiwijs | 18-10-10 | 17:24

René Danen staat tegenwoordig bij demonstraties met veel minder mensen om zich heen dan vroeger. En toen hij onlangs probeerde bestuurslid te worden van GroenLinks, zette de partijtop een gecoördineerde actie op touw om hem te weren, omdat hij met zijn juridische acties tegen Wilders te weinig op zou hebben met de vrijheid van meningsuiting. GroenLinks-leider Femke Halsema weigert pertinent zijn telefoontjes en wil volgens bronnen niet eens met hem alleen worden gelaten.

www.depers.nl/binnenland/516521/Ooit-b...

Diareeremmer | 18-10-10 | 17:24

Een "Vogelaartje" doen is er tegenwoordig niet meer bij.

kapotte_stofzuiger | 18-10-10 | 17:24

Die vriendinnen van rutger vind ik persoonlijk meer nieuwswaarde hebben

maraboe | 18-10-10 | 17:23

Juist. Haal dit soort kruipend ongedierte maar eens onder hun vochtige tegels vandaan en laat de mensen kennis maken met de echte fascisten in Nederland.

vraagstaart | 18-10-10 | 17:23

Kan een van die vriendinnen van rutger zich melden? Kijken waar hij nou achteraan liep

maraboe | 18-10-10 | 17:23

-weggejorist-

mindfvck.phs | 18-10-10 | 17:23

Ben benieuwd

WeesFatsoenlijk | 18-10-10 | 17:22

*Tik met de mike geven doet*

Oberschwaffelmeister | 18-10-10 | 17:22

Zodra iemand gaat vechten rent Rutger voor zijn leven. Onderwijl murmelen "doe eens normaal man!".

Frederik Vijf | 18-10-10 | 17:21

Als het weer zo een slap verhaal is als met Jojanneke die zou zijn geslagen maar niet kon worden vertoond omdat de kaart uit de camera was afgepakt, terwijl ze later die kaart via de politie terugkrijgen dan vind ik het echt te min.

ITEACHYOU | 18-10-10 | 17:21

Hoax, Rutger heeft vroeger alleen maar een vriendje gehad.

kapotte_stofzuiger | 18-10-10 | 17:21

Hij is wel wat kaal op het voorhoofd...

maraboe | 18-10-10 | 17:20

Maar heeft meneer Danen überhaupt werkervaring? Mee of tegenwerken mogen allebei.

zeg maar jansen | 18-10-10 | 17:20

Vechten?

Oberschwaffelmeister | 18-10-10 | 17:19

Ah, meneer de 21ste eeuwse nsb-er!
Hoop dat Rutger hem er goed van langs geeft!

Scheetzak | 18-10-10 | 17:18

Vriendelijke man. ^^

Bierbauch | 18-10-10 | 17:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl