Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Politie Drenthe: Wie kent de A28-racende politieman?

wiekentdezeman.jpgOpmerkelijke gang van zaken omtrent de A28-racer van eergisteren. De politiebus die door een oplettende automobilist werd vastgelegd terwijl hij met 160km/h over de A28 scheurde is inmiddels onderdeel van een intern onderzoek. Gisteren werd bekend dat de politie in Drenthe niet gecharmeerd was van de topsnelheden die het busje op camera aantikte. Vooral de schuldbekentenis (opeens heel braaf 120 gaan rijden nadat duidelijk werd dat de hele rit gefilmd was) werd niet bepaald gewaardeerd op het hoofdbureau. Er gaat dus een hartig woordje met de geüniformeerde Colin McRae gesproken worden. Check ook dit filmpje op RTV Drenthe waarin woordvoerster Ramona Venema laat weten dat dankzij het filmpje de politie op 1-0 achterstand staat. Heerlijk die ingehouden woede. Dat wordt knallen binnenkort op het bureau. Er is echter een probleem: De politie heeft geen idee wie de coureurs in kwestie zijn. De reportage wordt afgesloten met de oproep: "Wie weet wie de racende politiemannen zijn kan contact opnemen met de Drentse politie". LOL! Hoe moeilijk kan het zijn om te achterhalen wie er op dat tijdstip de bus met kenteken 73-XX-KS bestuurde? En alsof niet de eigenaar maar de bestuurder dient op te draaien voor de boete. Maar prima, de politie wenst een manhunt op het eigen personeel. Hierbij een dringende oproep: Wie kent DEZE verkeerscrimineel? Gaarne bellen met 0900-TUIG! InstantUpdate: Het was toch niet toevallig een flitsagent op weg naar huis na het uitdelen van 1300 bekeuringen op de A28 in Drenthe?

Reaguursels

Inloggen

Zal wel dezelfde agent zijn die ik vorige maand in Assen zag rondrijden (50 max.).
Helaas had ik geen camera bij me.

Die reed door rood voor mij, er waren wat overstekende mensen (die groen hadden!), deed daarna even de zwaailichten aan en aan de andere kant van de kruising deed ie ze weer uit en reed gewoon weer door zonder haast.
Vond ik nogal een ernstige zaak omdat hij gewoon niet oplette dat het donkerrood was. Moeten wij eens flikken!

tis_wat | 16-09-10 | 10:26

De KLPD is toch voortgekomen uit de NSB? Ander uniform maar dezelfde mentaliteit

Gerard6866 | 16-09-10 | 00:29

Brancherichtlijn politie per 1 juli 2006 van kracht Veilig op weg, verantwoord is het antwoord

Op 1 juli 2006 gaat de Nederlandse politie werken met de 'brancherichtlijn verkeer'. Het doel is om het aantal verkeersongevallen bij de politie te verkleinen, landelijk duidelijkheid te krijgen over het toepassen van de verkeersregels en het vervullen van de voorbeeldfunctie. De brancherichtlijn geldt voor alle diensten van het KLPD.
Wat zijn de regels? (algemene kaders)
De gedragsregels voor voorrangsvoertuigen (optische- en geluidssignalen) en overige (onopvallende) voertuigen die door opsporingsambtenaren worden bestuurd (op basis van de algemene ontheffing) zijn de volgende:

Kruispunten
Het naderen en oversteken van kruispunten gebeurt met aangepaste snelheid. Bij het oprijden van het kruisingsvlak dient de bestuurder van het voertuig ervan uit te gaan dat andere weggebruikers hem niet hebben opgemerkt en hem dus mogelijk niet voor laten gaan. Daarom wordt zonodig gestopt.

Rood licht
Een rood verkeerslicht wordt slechts stapvoets genegeerd. Bij het negeren van het rode verkeerslicht dient de bestuurder van het voertuig ervan uit te gaan dat andere weggebruikers hem niet hebben opgemerkt en hem dus mogelijk niet voor laten gaan. Daarom wordt zonodig gestopt. Bij bruggen en spoorwegovergangen wordt niet door rood licht gereden.

Vluchtstrook
De snelheid op de vluchtstrook mag maximaal 20 km per uur boven de snelheid van het overige verkeer liggen. De maximumsnelheid op de vluchtstrook bedraagt 50 km per uur. Maximumsnelheid Het overschrijden van de maximumsnelheid moet in zijn algemeenheid een beperking kennen van 20 km per uur boven de ter plaatse toegestane maximumsnelheid op lokale en provinciale wegen en 40 km per uur op auto(snel)wegen*. Op woonerven wordt stapvoets gereden.

Tegen het verkeer inrijden
Dit is slechts toegestaan als er sprake is van een significante tijdwinst en als er met een snelheid wordt gereden waarbij er gestopt kan worden binnen de afstand die is te overzien. Dit geldt voor gebodsborden, gesloten verklaringen en het rijden op weghelften bestemd voor het tegemoet komend verkeer.

Plaats op de weg bij files

1.Indien een vrije vluchtstrook beschikbaar is voor het voertuig, wordt er gebruik gemaakt van deze vluchtstrook.

2.Indien de vluchtstrook niet beschikbaar is, wordt bekeken of er een mogelijkheid bestaat middels afkruisen door Rijkswaterstaat tijdig een rijstrook vrij te laten maken.

3.Indien opties 1 en 2 niet uitvoerbaar zijn, wordt gebruik gemaakt van de methode van middendoorrijden. Hierbij wordt tussen de 1e en 2e rijstrook middendoor gereden. Hierbij is de 1e rijstrook die rijstrook die het dichtst tegen de middenberm aan zit.

Het inhalen van een file met gebruikmaking van het zwaailicht wordt niet gemeld aan de meldkamer en ook niet geregistreerd, mits wordt gebleven binnen de maximumsnelheid die de richtlijn hiervoor aangeeft. Dit geldt voor alle diensten van het KLPD.

stemopgeert | 15-09-10 | 19:49

@JWTZLLF
maximumsnelheid:
Het overschrijden van de maximumsnelheid moet in zijn algemeenheid een beperking kennen van 20 km per uur boven de ter plaatse toegestane maximumsnelheid op lokale en provinciale wegen en 40 km per uur op auto(snel)wegen.

Dit is de brancherichtlijn politie uit 2006.
De politie rijdt op de snelweg 40 km/h boven de maximumsnelheid bij een inhalende surveillance. Anders zie je namelijk de hele tijd dezelfde bestuurders om je heen.
Dit bedoel ik nou. Burgers bemoeien zich met het werk van de politie.
Laat deze agenten gewoon hun werk doen.

stemopgeert | 15-09-10 | 19:44

Ik zag toch echt iets van een behaarde bovenlip van meneer de hardrijderT. In dat geval kan je hem niks kwalijk nemen. Bromsnorren zijn sowieso altijd fout!

Redwood | 15-09-10 | 19:43

@ stemopgeert

wie is hier nou dom?

IV
bevoegdheden, ontleend aan deze vrijstelling, mogen slechts worden uitgeoefend voor zover dit voor de uitvoering van de opgedragen taak noodzakelijk is.

bron: www.infopolitie.nl/index.php?option=co...

JWTZLLF | 15-09-10 | 18:01

Jongens wat zijn jullie toch allemaal heel erg dom. Vooral de filmers van deze video.
De politie heeft namelijk van de minister een vrijstelling gekregen van alle regels uit het RVV1990 en dat is dus inclusief de maximum snelheid.
de politie hoeft dus om de verkeersregels te overtreden helemaal geen optische en geluidssignalen te voeren.
Het enige wat veranderd wanneer de politie optische en geluidssignalen voert is dat het dan een VOORRANGSVOERTUIG wordt.
Het probleem is dat steeds meer burgers menen dat zij zich met het werk van de politie moeten bemoeien. Waarom? Ik ga toch tegen de slager ook niet vertellen hoe hij zijn worst moet maken. Of tegen de bakker vertellen heo hij zijn brood moet bakken. De pubers in dit filmpje mogen blij zijn dat ze geen bekeuring hebben gehad voor het overtreden van de maximum snelheid.
Want deze pubers hebben namelijk geen ontheffing van het RVV 1990 en waren rijp voor een vette bon.

stemopgeert | 15-09-10 | 17:24

Van mij mogen ze zo hard rijden, ik zou het ook graag doen.

calculator | 15-09-10 | 16:52

Ja ze zouden het goede voorbeeld moeten geven, maar de politie is al jaren verhufterd.
Hun hypocriete CDA minister is dan ook een slecht voorbeeld voor hun.

Het aantal respectabele politieagenten vermindert met de dag.
Dat van dat hongerloontje is ook BS, wanneer ze beginnen verdienen ze dat, daarna gaat het vrij snel omhoog.

Ik snap ook niet dat ze niet zelf ook weer gecontroleerd worden, veel wagens zijn met video uitgerust, gps tracking etcetera, maar wanneer ze te hard rijden zonder goede reden zijn er enkel consequenties wanneer een burger de moeite doet dat vast te leggen en het vervolgens in de media komt.

Deaude_Lutser | 15-09-10 | 15:41

En na morgen horen we er niets meer van. Het OM heeft even laten zien dat ze 'ook de politie' aanpakken en daar blijft het bij.

nance | 15-09-10 | 15:36

Psyduck | 15-09-10 | 13:08
Wees blij dat een agent een beetje doorrijdt. Ik heb er altijd een bloedhekel aan als je ineens in een halve file zit, omdat een agent netjes 118 rijdt. Dat zijn juist de lui die je niet voorbij moet rijden. Daarentegen die agenten die een beetje doorstomen, begrijpen dat je het verkeer ook niet moet frustreren, en dan vind ik 150 makkelijk kunnen. Zeker gezien het feit dat ze meer ervaring op de weg hebben, en een betere training.

www.tseardhoekstra.nl/wp-content/2009/...

O2Consumer | 15-09-10 | 15:35

Nummerbord, datum en tijd is genoeg om die agent te traceren. Wie zegt dat dat niet lukt, die liegt en houd zijn hand boven zijn hoofd.

Jabalinero | 15-09-10 | 15:35

Meneer meldt zich niet, want geld is belangrijker?

Henk Houthakker | 15-09-10 | 15:00

Hij reed toch netjes 160? Zie het probleem niet zo. Als die agent sneller op de plaats van bestemming is, heeft hij sneller zijn bakkie koffie op en is hij daarna weer sneller inzetbaar om boeven te vangen. +1

Special | 15-09-10 | 14:55

Als die agent die misschien gevonden gaat worden een boete of weet ik veel zou krijgen dan moet de achtervolger ook aangepakt worden.

Pjotertje | 15-09-10 | 14:43

Inderdaad, gewoon ff kenteken checken. Stelletje amateurs weer.

Henk Houthakker | 15-09-10 | 14:27

Mocht ie willen dat ie Colin McRae was, God bless his soul. Helaas veel te vroeg overleden maar fijn dat zn naam nog s genoemd wordt.

zooishettoch | 15-09-10 | 14:24

"InstantUpdate: Het was toch niet toevallig een flitsagent op weg naar huis na het veroorzaken van een flitsdode op de A28 in Drenthe?"
www.flitsservice.nl/cm_php/nieuws/nieu...

GoogIeIaar | 15-09-10 | 14:16

-weggejorist-

zacht-windje | 15-09-10 | 14:15

Laat ze toch lekker 160 rijden. Dan heb ik tenminste een reden om er met +200 voorbij te knallen. Kan prima op 's Neerlands SNELwegen. Tenzij het regent want dan gaan alle moekes sukkelen.

ZDEV | 15-09-10 | 14:12

-weggejorist-

zacht-windje | 15-09-10 | 14:12

Nogal sneu om plankgas een te hard rijdende politiebus op de kiek te zetten. Nog sneuer: Geenstijlredactie met MAGNIET-allergie zegt MAGNIET tegen politie. Stijlloos? Nee, kansloos.

Spees | 15-09-10 | 14:01

@Niekler 13:03

Zou je zeggen ja. Maar eea. legt waarschijnlijk teveel beslag op het gezonde verstand van de "dudes in the chair". Meer dan kwalijk. Kijk, dat er veel geld beetje sneaky (beetje erg) opgehaald wordt onder de noemer "verkeersveiligheid" is één maar dat men het verdomt om die verkeersveiligheid werkelijk op te trekken door juist de meest kwetsbaren ietwat extra te beschermen met redelijk maatregelen is mi. een ander verhaal.

widtvoet ® | 15-09-10 | 13:49

Er schijnen vele imitatie politie auto's rond te rijden. Scheelt een hoop aanhoudingen en wegenbelasting en je kan nog eens af en toe de vluchtstrook pakken bij een file.

MoonUnit1 | 15-09-10 | 13:47

@Bumsebiene 13:22

Wel dus. Maar gebeurt dat vanuit een permanent ding of staat er nutijds een onverdachte middenklasser rolletjes vol te schieten? En waar gebeurt dat dan precies verder, ben het hier in de buurt (Rotterdam) nl. nog nimmer tegengekomen.

widtvoet ® | 15-09-10 | 13:36

Psyduck | 15-09-10 | 13:08
Dapper.

Votvinger | 15-09-10 | 13:33

Wat nog kanslozer is voor dit korps is de vraag stellen wie de beste man is... maar goed, wanneer het je hoofdtaak wordt de belastingbetaler lastig te vallen met futiliteiten (als snelheid en fietsverlichting) dan kan het inderdaad lastig worden een bijzaak als opsporing tot een goed einde te brengen; zelfs binnen de eigen gelederen dus. Rare jongens die agenten

Tabula Rasa | 15-09-10 | 13:26

@sufkut 12:47

Flink waardeloos. Gaat mij ook voornamelijk om die spelende kinderen die hier in de stad toch al niet zo *kuch* denderend veel veilige speelplekken hebben. Werkelijk misdadig soms hoe hard mensen rijden in zo'n zone. Ga wanneer je die minuut wilt winnen of je frustraties van je af wilt rijden lekker 220 karren op de snelweg oid. Kan ik me oprecht over opwinden. Heb al meer dan eens m'n sleutelbos op het dak van de auto van zo'n grafmongool gegooid die dan eventjes snel voorbijrazen komt omdatie blijkbaar vindt dat 30 niet bij z'n wagen past.

Heb een paar jaar geleden trouwens samen met een buurvrouw zelf wat "maatregelen" genomen om het krankjorumme rijgedrag van met name niet-buurtbewoners trachten te beteugelen: paar verkeersdrempels gemaakt (niet via de gemeente ofzo maar gewoon 's avonds de klinkers eruit gehaald, zand eronder gestort en de boel weer netjes teruggehamerd), enkele bloembakken neergezet (eenvoudig een stel van die oude zwaarmetalen Rotterdamse vuilnisemmers verankerd in de grond) en... en daar hebben we naast het halen van het lokale sufferdje nog best wat ellende mee gehad, wat flitsers neergezet. Gewoon achter de ramen bij onszelf en bij enkele straatgenoten. Helemaal niet aangesloten op één of andere snelheidsmeter oid. maar vrij basaal met een drukkertje bij met name wat oudere wijkkennissen (hadden ook overdag de tijd om die dingen te bedienen) op de vensterbank. Telkens als er weer zo'n mafkees aan kwam scheuren: FLITS! Binnen een paar dagen (I shit you not) werd er rustiger gereden.

Eind van het verhaal: de verkeersdrempels liggen er nog steeds en worden nu door de gemeente onderhouden en de bloembakken hebben zusjes en broertjes gekregen en zijn haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Alleen dat gebeuren met die flitsers moest (terecht hoor daar niet van) stoppen. Soort van berisping voor gekregen hoewel men het best een kreatieve vondst vond.

widtvoet ® | 15-09-10 | 13:25

"Werd van de week aangesproken door een snor die de belastingcentjes wel waard is. Ook al was hij geestelijk gehandicapt, toch wil hem bedanken voor het behoeden van een catastrofe. Ik liet namelijk het gas los toen ik de bebouwde kom binnenreed om keurig van 80 naar 50 km/u terug te zakken, alleen was dit 1,2 seconde te laat (seriously). "

Maar remmen zonder reden mag toch ook niet?
Volgens mij hebben we dat op rijles altijd geleerd, anticiperen en gas los...
Enfin, kan die agent thuis ook vertellen dat hij weer een nuttige werkdag gehad heeft.
En ja, soms wordt er in 30 kilometerzones geflitst...

Bumsebiene | 15-09-10 | 13:22

Drie weken terug exact hetzelfde meegemaakt, ochtend / A28 / polisie transporter. Helaas geen degelijke phone met camera.. Twee auto's reden er schijnheilig 150 achter, ik ben er met 170 voor gaan rijden. Dit was kennelijk geen probleem.

Psyduck | 15-09-10 | 13:08

Lol @ de hoogste gemeten snelheid was 167 km/u bij de 1300 bekeuringen. Hypocriete fail.
@widtvoet
Dat zou toch de prioriteit moeten hebben idd. Als er er weer n knuppel zich om een boom gevouwen heeft, doet me dat toch een stuk minder dan dat er een kind is dood gereden omdat er n mongool zo nodig 2 minuten eerder op zijn bestemming moet zijn.

Niekler | 15-09-10 | 13:03

@Multiflauwekulti: De hardwerkende burger wordt beboet. IEDEREEN rijdt weleens te hard. Een agent die zich wil beroepen op... ik had haast want een spoedklus oid gaat helemaal niet op in deze. Het is gewoon HUFTERIG gedrag van oom agentje. Altijd die vergrote egootjes van deze mensen. Een te laag IQ met daaraan gekoppeld inkomen leiden tot frustraties die zij graag op de wel hardwerkende burger willen uiten. Als agent ben je sowieso een sukkel, je laat je door een meerdere vertellen wat je quota is. Terwijl er iedere keer weer wordt kenbaar gemaakt dat Justitie faalt aan alle kanten. Laat zij deze welopgeleide getrainde stoere agent maar lekker een boete uitdelen en direct ontslaan. Met je voorbeeldfunctie... staat daarna een burger te vertellen wat 'ie allemaal wel niet fout doet. Ben blij dat er een rechts kabi komt en laat zij maar eens flink de bijl door die laffe bende van de politie halen.

Rest In Privacy | 15-09-10 | 13:01

LMAO, wat een klein- & naargeestige reacties weer. Houd je gewoon aan de verkeersregels en je spreekt nooit een agent; kan die meer tijd steken in het aanhouden van criminelen en verwerken van aangiften. Simpel maar voor sommigen toch niet simpel genoeg blijkbaar. Btw. ja ook de politie behoort zich aan de geldende wetten en regels te houden.

Fred Janssen | 15-09-10 | 12:58

Haha, al die domme provinicaaltjes die nog vol ontzag zijn voor de politie. Jullie hebben kennelijk geen idee hoe slecht die gasten functioneren en hoe de plaatselijke kansenjeugd *volledig ongestoord* hun criminele gang kan gaan, om het over die honderdduizenden onbehandelde aangiftes nog maar niet te hebben.

très cool | 15-09-10 | 12:49

widtvoet ® | 15-09-10 | 12:39 : zelfs na herhadelijk verzoeken geen flitser hier in de lange rechte straat waar je 30 mag en dus net alsop een woonerf kinderen spelen op straat. Ach, als er eentje doodgereden wordt krijgen we misschien plantebakken op strategische wijze opgesteld of zo.

sufkut | 15-09-10 | 12:47

Tsja, het broodje van eigen deeg smaakt voor deze bruinbakkert niet zo lekker. Ik neem aan dat de gebruikelijke boete en Maatregel Verkeer volgt als ze weten van Daisy Duke zich schuilhoudt.

guurderdanguur | 15-09-10 | 12:41

Iemand hier trouwens die kan vertellen of er ergens in Nederland flitsers staan aan 30 km wegen? Op woonerven (stapvoets) staan ze niet iig. En als er mbt. snelheidsovertredingen nou iets wérkelijk gevaar oplevert zijn het mi. wel de gemankeerden die het nodig vinden met een vaartje van 70-80 door zo'n zone te racen (racen jawel!). Van de week nog een mannetje teruggetrokken aan z'n trui toen die even de bal ging pakken en tussen twee geparkeerde auto's door afstevende op een botsing met zo'n grensdebiel die vlak voor etenstijd even flink het pedaal indrukte op een 30 km straatje.

widtvoet ® | 15-09-10 | 12:39

bromsnor, die is het.

Zuitschuip | 15-09-10 | 12:39

Werd van de week aangesproken door een snor die de belastingcentjes wel waard is. Ook al was hij geestelijk gehandicapt, toch wil hem bedanken voor het behoeden van een catastrofe. Ik liet namelijk het gas los toen ik de bebouwde kom binnenreed om keurig van 80 naar 50 km/u terug te zakken, alleen was dit 1,2 seconde te laat (seriously). Bedankt voor de tip gozer. Mongeaul dat je bent.

Michelos | 15-09-10 | 12:26

@ Multiflauwekulti 12:20
zoveel boetes krijg ik niet hoor, ik ben alleen principieel van mening dat je, als je door de wet gelegaliseerd, medeburgers mag berispen of van hun vrijheid mag beroven, je zelf een onberispelijk voorbeeld moet geven. zo ben ik ook van mening dat in geval van een misdaad een agent zwaarder bestraft moet worden dan een burger, wegens bijkomend "schending van vertrouwen".

ben nuchter | 15-09-10 | 12:25

Volgens mij is Brusselmans zelf een paar keer teveel geflitst en voert hij nu een persoonlijke hetze tegen onze flitsende Hermandad.

(en een aanrijding gehad vorig jaar doordat iemand zonder winterbanden tegen hem aanreed)

Ad Telenooie | 15-09-10 | 12:21

Als het de flitsagent vd 1300 bekeuringen blijkt te zijn dan kan dit item nog wel eens heeeel groot worden...

jappertje | 15-09-10 | 12:21

@ ben nuchter | 15-09-10 | 12:11
We zijn inderdaad niet allemaal gelijk in dit land. Daarom mogen sommige mensen met hoogspanningsleidingen werken en anderen niet. Daarom mogen sommige mensen andere mensen berispen, bekeuren, hun deuren intrappen, neerhoeken of neerschieten. En andere mensen mogen dat dan weer niet.
Achterlijk he, die maatschappij.
En ja, als ik bekeuring krijg zeg ik bij ontvangst inderdaad netjes "dankUwel". Dat doe ik altijd als ik iets krijg van een ander bij een beleefde conversatie. Overigens krijg ik meestal helemaal niks en laat oom agent me netjes gaan. Ook dat is voor sommige anderen niet weggelegd... vrijuit gaan.

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 12:20

'Blik op de weg', maar dan omgekeerd.
Het is mij overigens niet duidelijk of die lui in die Mercedes alsnog bekeurd kunnen worden en hoe het zit met die Blik-op-de-weg-politie die eveneens zonder sirene en zwaailicht over 's lands wefgen raast.
Ik zie herhaaldelijk, ook binnen de bebouwde kom, politiauto's en -motoren met veel te hoge snelheden rondkjakkeren zonder dat daar enige aanleiding to lijkt te bestaan. Gewoon, omdat het kan.

Schoorsteenveger | 15-09-10 | 12:19

@Biff Eagleburger 12:08

Humor! Lapzwansen te over daar in la France. Potentiele bommenleggers ook.

*Michelle trouwens best gedaan zou hebben*

widtvoet ® | 15-09-10 | 12:19

jongens kom op hey. Ik rij zovaak 160 samen met een agent en het is niks nieuws waarom dan nu wel een voorbeeld stellen? Hypocriet van de leiding hoor. Dat zullen wel dezelfde zijn die 's ochtends naar een gebouw moeten van de klpd en daarbij het ook niet schromen om met 100km/u te rijden waar je 50 mag, in de spits, zigzaggend tussen het verkeer. Neem die eikels maar als voorbeeld in plaats van een snelweg uche racer.
Ken je prioriteiten bij de politie schijnbaar, zolang niemand het filmpt is er niks aan het handje. Hypocriete kaffers.

sufkut | 15-09-10 | 12:18

brienenoord | 15-09-10 | 12:13
Kijk eerst wel even in de spiegels uiteraard. En als je goed oplet zie je ze ruim van tevoren. Bij viaducten is het altijd verstandig om even gas terug te nemen. Ik zie het als een spel en ik ken de spelregels. Natuurlijk zit ik niet op onzinboetes te wachten die enkel bedoeld zijn om de staatskas te spekken. Maar mijn onvrede over dat systeem ga ik niet zwaar gefrustreerd projecteren op elke agent. Daar doe je die lui veel te kort mee.

Flodder | 15-09-10 | 12:18

Die filmert moet niet zeuren maar een boete betalen. Z'n eigen overtreding staat op film. Maar helaas voor de politie, die maakt zichzelf belachelijk met zo'n reactie. Sukkels.

Detlev Tarnowitz | 15-09-10 | 12:17

De politie weet er altijd een mouw aan tepassen .
Burgers naaien gaat voor maar ouwe als een agent zich niet aan de regels houd
weten ze van niks.

gerrit5042 | 15-09-10 | 12:16

@ zacht-windje | 15-09-10 | 12:08
Jij bent écht te dom. "De meest lullige overtredingen"...
En wie begaat die? Hmmmzzzz?? Dat doe je toch zelf?? 1 kilometer te hard = 1 kilometer te hard. De uitdrukking geeft het al aan: "TE" en "HARD".
Wat heb jij een verzuurd leven... Boehoehoe... de agent rijdt door rood. De agent rijdt te hard. De agent rijdt tegen het verkeer in. Schei toch uit, ga wat nuttigs doen met je leven.

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 12:14

Flodder | 15-09-10 | 12:07
Was je anders in de ankers gegaan, als je de flitserT bijna op tijd had gezien?

brienenoord | 15-09-10 | 12:13

-weggejorist-

zacht-windje | 15-09-10 | 12:12

@ Flodder 12:07

nee, jij bent een brave burger die dankjewel zegt als hij door een "boven hem gestelde" op zijn kop gescheten wordt.

ben nuchter | 15-09-10 | 12:11

Flodder | 15-09-10 | 12:07
Zo is dat.

Superior Bastard | 15-09-10 | 12:11

Ja hoor, weer de politie Drenthe.
Moet ik me nu alweer schamen omdat ik een drentie ben?
In het verleden kwam de politie Drenthe ook al slecht in het nieuws:
www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2009/...
(hoe maak je en link ?)

drentie | 15-09-10 | 12:11

@Multiflauwekulti | 15-09-10 | 12:04
Mee eens,
het is volkomen belachelijk dat de politie oproept een eigen personeelslid op te sporen.

Rest In Privacy | 15-09-10 | 12:10

ben nuchter | 15-09-10 | 12:01
Wederom volledig kul. Jammer.

Superior Bastard | 15-09-10 | 12:10

opvallend veel reaguurders die kritiekloos de politie gelijk geven. krijgen jullie korting voor de beveiliging van de pvv-landdag?

ben nuchter | 15-09-10 | 12:09

@widtvoet ® | 15-09-10 | 11:59

Zhere ees a beumb in zee Tour Eiffel.... non, a beumb, a beumb... a b-o-m-b.... yes, a beumb.

Biff Eagleburger | 15-09-10 | 12:08

-weggejorist-

zacht-windje | 15-09-10 | 12:08

ben nuchter | 15-09-10 | 11:55
160km op een zo goed als lege snelweg. En dan kom jij met grote woorden als 'het schenden van vertrouwen'. Waar hebben we het over? Politieagent zijn is al ondankbaar genoeg zonder dit gemierenneuk. Als ik een politieauto te hard zie rijden of een rood stoplichtje zie meepakken, denk ik: Hij zal wel ergens heen moeten of ik denk er in het geheel niet bij na. Lijkt mij normaal.
Maar goed, ik ben dan ook geen gefrustreerde burgerlul met enorme frustraties over die paar tientjes die om de zoveel tijd betaald moeten worden omdat ik niet scherp genoeg was en een flitser over het hoofd zag.

Flodder | 15-09-10 | 12:07

WTF!! Zo'n werkgever wil ik ook wel hebben, eenzijdig al conclusies trekken.
Buiten het feit dat het echt nergens over gaat hou ik mij bij de feiten die mij bekend zijn:
Een ongeveer 160 km/h (niet eens volgens de kilometerteller) rijdende manspersoon met een vreselijk kapsel welke voor zich heeft rijden een pliesiebus. In globaal 1 minuut (meer kan ik er niet van maken) haalt hij de nog steeds voor zich rijdende pliesiebus in. De beelden laten zien dat de bestuurder al rijdend zijn snelheid verlaagd naar zo'n 140 km/h (moment dat hij de politiebus inhaalt) Kan aan mij liggen maar volgens mij rijdt de pliesie niet echt hard, zeker niet de schrikbarende overschrijding van de maximum snelheid met 40 kilometer per uur zoals gesugereerd wordt.

clover | 15-09-10 | 12:05

Verdomd: "verdomt" natuurlijk.

widtvoet ® | 15-09-10 | 12:04

@ ben nuchter | 15-09-10 | 11:55
En? Staat er al vast dat meneer de smeris INDERDAAD geen gegronde reden had? Nou??
De enige rukker hier is mevrouw de woordvoerster die een manhunt op touw zet via regionale televee zonder dat precies duidelijk is of, wie, wat en waarom. Over integriteit gesproken...

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 12:04

:( ben daar op de maandag twee keer langsgereden, heb ze niet gezien :(

Snorkol | 15-09-10 | 12:04

"Wie weet wie de racende politiemannen zijn kan contact opnemen met de Drentse politie",

2-0 achterstand

devvie | 15-09-10 | 12:01

@zacht-windje | 15-09-10 | 11:58: Zeg, nu we het toch over die boetes hebben.
Wat weet u daar eigenlijk van? Is het de diender met twee strepen, die aangeeft of hij wil flitsen of boeven vangen. Of wordt dat van boven opgelegd. Is dat een exponent van een dikke laag managers bij het politieapparaat en een geldzieke overheid. Of de vrije keuze van de agent op straat.
Volgens mij heeft u daar ook een uitgesproken mening over.

Andre Rieu | 15-09-10 | 12:01

@ Superior Bastard

tegen dyslexie uwerzijds ben ik helaas weerloos

ben nuchter | 15-09-10 | 12:01

@ P5ycH0 | 15-09-10 | 11:52
Zeur toch niet. That is the way world works. Ik krijg door mijn functie en positie ook meer voor elkaar dan een ander. En daar maak ik soms dankbaar gebruik van. De "racende" politieman heeft misschien (!!!) geen goede reden om dan en daar te hard te rijden, maar hij kan het wel omdat de gelegenheid er voor is (het is doodrustig) en hij er voor geschoold is. Dus ik zie niet direct waarom hij de gelegenheid dan niet te baat zou nemen. En bij de bakker verdwijnt er heus ook wel 's een brood hier of daar naar familie zonder dat het wordt aangeslagen. Wat denk je zelf?

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 12:00

zacht-windje | 15-09-10 | 11:58
Het stinkt hier een beetje.

Superior Bastard | 15-09-10 | 12:00

@ben nuchter | 15-09-10 | 11:50
En volledig terecht! Trouwens, als je jezelf Jan de Bouvrie noemt zal je zelf ook wel een pauper zijn.
Wie koopt die lelijke troep, behalve paupers die zich iets minder pauper willen voelen? Wat een gepauper...
* tijdje out is *

An die ARBEIT | 15-09-10 | 11:59

Hm. Nah. Och. Niet echt dat je zegt vanneh... he. Maargoed, typisch mannetje ben je wel natuurlijk wanneer je even doorgast om een diendersvehikel dat 'n beetje scheuren doet op bewegend beeld te vatten. Typischer nog is het dat dat Korps het blijkbaar verdomd eea. intern en direkt af te handelen (zie fipo). Meest typisch vind ik dat de hulp van ons burgerbevolking wordt ingeroepen om de identiteit van de scheurende schurken te achterhalen: volledig bezopen.

[OT] Nog altijd niets BOEM gezegd in Frankrijk? [/OT]

widtvoet ® | 15-09-10 | 11:59

ben nuchter | 15-09-10 | 11:55
En "integriteit" en "gevoel voor rechtvaardigheid" hebben wat te maken met schending van vertrouwen door te hard te rijden?
Je betoog raakt kant noch wal, mede door het verkeerd gebruik van woorden en vergelijkingen.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:59

-weggejorist-

zacht-windje | 15-09-10 | 11:58

@Repetitive Beats | 15-09-10 | 11:52
Ah,
kijk aan, weer een zwitsal die persoonlijk gaat worden.

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:57

Littlemob | 15-09-10 | 11:23
[kwoot](wat niet bijzonder is wand werd dikwijls ingehaald).[/kwoot]
*
"wand"? Ik wist niet dat je op de snelweg kon worden ingehaald door "wanden"!?

Frappant | 15-09-10 | 11:56

Jammer dat het op deze manier een staartje krijgt. Ik had liever niet gezien dat de politie zich voor dergelijk gedrag verontschuldigd.

TekNak | 15-09-10 | 11:55

@ Flodder 11:48

als politieagent sta je voor de rechtbank altijd een stapje hoger dan de gewone burger. bij tegengestelde verklaringen wordt automatisch de agent geloofd. agenten mogen tegen jou geweld gebruiken en ze mogen jou financieel schade toebrengen in naam der wet. het minste wat we in ruil daarvoor verlangen is een hoge mate van integriteit en gevoel voor rechtvaardigheid van voornoemde agenten.als je de verontwaardiging van mensen bij schending van dit vertrouwen niet snapt dan ben je een DOMME RUKKER.

ben nuchter | 15-09-10 | 11:55

@Flodder | 15-09-10 | 11:48: Inderdaad. Je kunt gerust kanttekeningen plaatsen bij het functioneren van de politie. Met name in de Randstad. Maar om nu over dergelijke zaken moeilijk te doen. Dat snap ik niet. Het staat zo ondankbaar.

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:54

@ Veenkolonie | 15-09-10 | 11:51
En wie zegt dat die agent nog leeft?? Dit soort kwesties wordt intern op meedogenloze wijze bestraft. Laat dat maar aan de korpschef van Drenthe over heur.

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 11:53

Biff Eagleburger | 15-09-10 | 11:36
Ik heb even gegoogled. Ik weet het.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:52

@Repetitive Beats
Een bakker heeft geen gratis brood. Hij heeft er een compleet gebouw voor staan.
Een kastelijn heeft geen gratis biertjes. Hier staat hij uren per dag achter de tap.
Iemand van Ziggo heeft niet gratis alle kanalen,
en de Politie moet zich net als ons aan de wet houden.

Mag de Politie ook ff een raampje intikken omdat er een mooie camera open en bloot ligt in een auto ligt? Mag men bij de Politie iemand vasthouden voor de lol?

In een democratie moeten controleurs gecontroleerd worden door het volk en onze journalisten. Dit zorgt voor evenwicht.

Ik begrijp dat het verleidelijk is, maar veel respect voor de politie vergaar je hier natuurlijk niet mee. Iets wat men wel verwacht. Weet je nog, die complete mongool die een agente neerschoot? Waarom zou die man minder krijgen daarvoor dan voor het neerschieten van een normale burger?

Er zit wat scheef in de maatschappij en Bromsnor is daar een mooi voorbeeld van.

P5ycH0 | 15-09-10 | 11:52

lion@night | 15-09-10 | 11:43
hahah pannekoek.
ik wil niet bij de politie.
je kunt het toch nooit goed doen.
iemand die je de ene week red uit een brandende auto, scheld je de volgende week uit.
Maar succes verder ouwe kamper.

Repetitive Beats | 15-09-10 | 11:52

Ik vind dat politieauto's standaard 160 km/h of harder moeten rijden.

James St John Smythe | 15-09-10 | 11:51

Waarom nou het vergelijk met een overleden rally-coureur? Die ook nog eens om kwam bij een helicopter-crash. Vergelijk 'm dan gewoon met Jenson Button of zo.

Veenkolonie | 15-09-10 | 11:51

Het zouden ook mensen van de technische dienst geweest kunnen zijn die de bewuste wagen opgehaald hebben bij een garage voor onderhoud cq reparatie beurt.

winterpeen | 15-09-10 | 11:50

Racen??? Met 160 km/h?
Desalwelteplus 1000 uur werkstraf om al mijn boetes van 5 km/h te hard terug te betalen.

pippen | 15-09-10 | 11:50

@ An die Arbeit 11:45

als pauper stoort het mij vreselijk om met jan des bouvrie in een adem genoemd te worden

ben nuchter | 15-09-10 | 11:50

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:29
+1 Ik heb het al eerder gezegd: Mensen die zeiken over verkeersovertredingen van de politie zijn echt de meest sneue en gefrustreerde rukkers die op de aardkloot rondlopen. En die backstabbende politiewoordvoerder geeft dat soort human waste ook nog eens voldoening. Ze had gewoon moeten zeggen dat het om een melding ging die plotseling werd ingetrokken, en dat burgers niet met 160km achter de politie aanmoeten, want dat is strafbaar. Case Closed.

Flodder | 15-09-10 | 11:48

Wat die Limbo-met-viool hierboven zegt.

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 11:46

@Jan des Bouvrie | 15-09-10 | 11:19
Jan, doe eens normaal. Zit je weleens op de snelweg? Kijk je weleens om je heen?
Zie je dan ook weleens dat Nederland voor 75% uit paupers bestaat??
Lutser

An die ARBEIT | 15-09-10 | 11:45

très cool | 15-09-10 | 11:39
Totdat er iets onrechtmatigs gebeurd in jouw omgeving dan is het huilen en de snel de kit bellen zeker.. Sneu,kortzichtig en frustratie zijn de woorden die in mij opkomen bij het lezen van jouw plemp.

De kantonnier | 15-09-10 | 11:45

Hear Hear @Repetitive Beats | 15-09-10 | 11:40

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:45

Mooi. Als we dan uiteindelijk tijdstip en exacte locatie hebben kan er stante pede een volromige bekeuring voor overschrijden max. snelheid naar de filmer. Daar kan nog een extra papiertje bij, want meneer Balle heeft hier in de panelen aangegeven dat zijn voertuig niet beschikt over gordels achterin terwijl er dat moment wel degelijk iemand achterin zat. Als we dan toch gaan zeiken en huilie-huilie gaan doen...

Multiflauwekulti | 15-09-10 | 11:44

Mag je in Nederland geen 160 dan?

Fallus Erectus | 15-09-10 | 11:44

@SB
Ik dacht... ehhh... het grootste deel van die A28 ligt in Overijssel. Bladiebla etc.
*loslaten doet, 'eikel' denkt.

Komt bij dat het voelt alsof ik in mijn eentje die halve brug bij Zwolle betaald heb.

Napeauleon | 15-09-10 | 11:43

@Repetitive Beats | 15-09-10 | 11:40
en dan zeker niet als éénstreepertje reaguren onder werktijd!
Ga boeven vangen!

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:43

@très cool | 15-09-10 | 11:39
Lijkt me wel humor als jij in elkaar geslagen wordt en een agent het gaat filmen

ijsklont | 15-09-10 | 11:41

Dat zou toeval zijn!

Einde van de Domheid | 15-09-10 | 11:40

Door mensen die dit soort shit posten is de politie meer tijd kwijt aan het onderzoeken van hun eigen mensen dan misdadigers.

Ik zie het zo:

Elk beroep heeft zijn voordeeltjes:
De bakker heeft gratis brood
Een kastelein heeft gratis biertjes
Iemand van Ziggo heeft gratis alle kanalen
en de politie mag af en toe te hard rijden

Miereneukers

Als jullie snel politie nodig hebben hoop ik dat ze eerst stoppen voor alle verkeerslichten en 30 rijden waar ze 30 mogen rijden!

Repetitive Beats | 15-09-10 | 11:40

@Biff Eagleburger | 15-09-10 | 11:37
ghe ghe...
afgezien van een aantal snelheidsovertredingen en parkeerboete's...
neuh...

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:39

Wat een *kuch* boef.

Blue Leader | 15-09-10 | 11:39

Allereerst hulde voor de filmer/GS/het Internet voor deze actie, de NL politie kan niet genoeg ontmaskerd worden als de bende contraproductieve prutsers die zij al decennia is.
Voorts, ik begrijp dat de beste man zich nu schuilhoudt voor zijn werkgever? Binnen iedere normaal functionerende organisatie is zo iemand natuurlijk al 100x ontslagen, ben heel benieuwd men dit oppakt binnen door-en-door verrotte ambtenaartjescultuur van de lokale hermandad.

très cool | 15-09-10 | 11:39

Drente, is daar niet die PvdA slet politiebaas geworden, onder een PvdA burgemeester en een buiten-de-deur-neuqende PvdA provincie baas?

funkyd | 15-09-10 | 11:39

Morgen Topic op geenstijl: Agent in busje zegt dat hij achtervolgd werd door agressieve jongens die hem wilde slaan met camera

ijsklont | 15-09-10 | 11:39

JanRap | 15-09-10 | 11:37
Dat was in de tijd, dat het struikroven nog niet uitgevonden was. Die goeie ouwe tijd. Zucht....

brienenoord | 15-09-10 | 11:38

Napeauleon | 15-09-10 | 11:37
Zwolle, Drenthe....

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:38

@Biff Eagleburger | 15-09-10 | 11:36
Femke toch?

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:38

Heerlijk topic dit, om te smullen. Thanks GS

loonslaaf_69 | 15-09-10 | 11:38

@lion@night | 15-09-10 | 11:30

Zo, hebben wij wat te verbergen? Hmzz?

Biff Eagleburger | 15-09-10 | 11:37

Te hard rijden doe je in een wagen die 200+ km/pu haalt. Dan laat je dit soort lutsers met camera's in oude bakken ver achter je.

Stroopdoos | 15-09-10 | 11:37

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:32
Het schijnt dat Freddy Mercury in een slappe tijd zaken deed met een Zwolse spermabank.

Napeauleon | 15-09-10 | 11:37

Als niemand weet wie in die politiewagen zat, kan het dus ook een joyrider zijn.
Als het toch een agent was, waar maak je je druk om? Het kan een inhaal-surveillance zijn, net als vroeger die Porsches.

JanRap | 15-09-10 | 11:37

Ik hoop dat de racende politieagent ook het kenteken heeft onthouden van de filmert. Want om nou met 160 km/h een politiebusje te achtervolgen puur en alleen om deze te filmen gaat te ver.

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:37

Als deze agenten gestraft worden, moeten de filmerTs er ook aan geloven.

ijsklont | 15-09-10 | 11:36

@Superior Bastard | 15-09-10 | 11:28

Weet je wie ook in een ouwe kutbenz rond reedt?

Cuntent:
En dat allemaal van mijn belastingcenten!

Biff Eagleburger | 15-09-10 | 11:36

er zijn belangrijker dingen dan een racende politieman!!

ROCA | 15-09-10 | 11:14

hoe dom kun je zijn vraag je je wel es af .

daytripper | 15-09-10 | 11:36

@InstantUpdate
Gezien de locaties van de controle en waar het het filmpje is opgenomen, was deze agent eerder op weg VAN huis NAAR de snelheidscontrole. Dat kan zijn grote haast verklaren.

Mubbenschonster | 15-09-10 | 11:35

Verwilder(s)t Niet | 15-09-10 | 11:33
Nee man, dat is Valentino Rossi, aka The Doctor.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:34

Napeauleon | 15-09-10 | 11:32
Niets menselijks is u vreemd. Logische reactie, en waar.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:33

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:29
Eensch.

Napeauleon | 15-09-10 | 11:33

Overigens lijken alle agenten hier in Drenthe op elkaar. Oren gedekt + jaren 80 pornosnor. Echt waar.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:32

von sokkenstopfen | 15-09-10 | 11:26

Zou idd prettig zijn als het wat rustiger wordt zodat ik met 180 naar huis kan scheuren :-)

neemjemoederindemali | 15-09-10 | 11:32

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:28
Ik heb 't geprobeerd...

Napeauleon | 15-09-10 | 11:32

von sokkenstopfen | 15-09-10 | 11:26 -
Je bent een carriere misgelopen, 70 jaar geleden.
Bah.

Napeauleon | 15-09-10 | 11:31

Wat een kansloze bedoeling. En de politie gaat er ook nog in mee. Fijne woordvoerder ook: "Dit is geen goed visitekaartje voor het korps. Ongeacht of we de feiten kennen." Dan spoor je toch echt niet als je zoiets zegt.

Flodder | 15-09-10 | 11:31

Het is dus niet bekend welke dienders er op welke tijdstippen in de AUTO VAN DE ZAAK rijden? Dat gaat een leuke bijtelling worden van de belastingdienst? Of controleren we de Politie niet meer om prive gebruik van de dienstauto?

Vloberto | 15-09-10 | 11:31

@Dibs | 15-09-10 | 11:26

Dat kan. Ik ben het nog nooit tegengekomen. 't Zijn toch meestal die "onopvallende" grijze VW-huifkarren die 's-heren wegen terroriseren.

Buck Futter | 15-09-10 | 11:31

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:29
Spijker,kop,raak...

De kantonnier | 15-09-10 | 11:31

@von sokkenstopfen | 15-09-10 | 11:26
komen we toch weer terug bij het 'kastje' in de auto, toch?
En iedereen een GPS chip in z'n hoofd.
Zie dan nog maar eens te bewijzen dat je onschuldig bent.
;)

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:30

fristifast | 15-09-10 | 11:28
Dan heb je het filmpje zeker niet gezien want die pliesiemevrouw zegt toch echt iets anders.

kleingrutter | 15-09-10 | 11:30

Domme agent is het wel. Als iemand je dan aan het filmen is ga je niet remmen, maar zet je de sirene aan. Als in, och vergeten, om vervolgens later ze weer uit te zetten onder het motto 'andere collega al ter plaatse', te wachten tot filmert voorbij knalt en deze dan op te pakken.

Of filmert aanhouden en vragen 'he, hebben jullie die Ferrari toevallig op beeld staan, onze bus was veel te traag om die gast bij te houden'...

Beetje creativiteit en je komt er weer.

SuperTed | 15-09-10 | 11:30

Een politieagent moet:
1) Werken voor een kudtsalaris
2) Crimineel tuig behandelen als badgasten in een 5-sterren resort
3) Opdrachten uitvoeren van linkse babyboomers in de top
zoals Flitsen - Flitsen - Flitsen - Boetes uitdelen - Nog meer Flitsen
4) Huilend om genade smeken als ze ook maar naar hun dienstwapen kijken
-
En dan ook nog eens op hun flikker krijgen omdat ze even lekker het gas intrappen.
Man man man, wat ben je dan een gefrustreerd stelletje ondankbare burgers.

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:29

@brienenoord | 15-09-10 | 11:21

Leernichten, mijn waarde. Díe hebben snorren.

Buck Futter | 15-09-10 | 11:29

von sokkenstopfen | 15-09-10 | 11:26
*Godwin verbijt*

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:28

@ ROCA 11:14

natuurlijk zijn er belangrijker zaken dan racende politiemannen. bij het ontbijt hadden we het nog over de schrijnende situatie in darfur, tijdens de lunch gaan we het midden-oosten conflict oplossen en tussendoor spelen we met politiemannen, een probleem???

ben nuchter | 15-09-10 | 11:28

*zucht*
www.politie.nl/KLPD/veel_gestelde_vrag...
"Aan de politie is vrijstelling verleend voor de bepalingen van het verkeersregels (RVV 1990). De politie mag o.a. legaal op de vluchtstrook rijden, door rood licht rijden en de maximum snelheid overschrijden.
Dit is wel aan twee voorwaarden verbonden: de verkeersveiligheid mag niet in gevaar worden gebracht en het gebruik van deze vrijstelling moet noodzakelijk zijn voor de opgedragen taak."

Dat eerste lijkt me niet het geval, en het tweede weet je niet..
Kanzloosz onderwerp..

fristifast | 15-09-10 | 11:28

Waar blijft die filmer, Balle, ik ben er klaar voor.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:27

@Littlemob | 15-09-10 | 11:23

Kolere. U is vandaag toch wel de winnaar in de categorie "Taaltechnische Terreur". 'GedoogT', 'iedereen rijD', 'wanD'... ik had minsten ook 'leenD' geschreven ipv 'leenT'. Dat geeft toch wel enige consistentie in het geheel.

Buck Futter | 15-09-10 | 11:27

we zouden allemaal een cameraatje op het dashbord moeten monteren, want
de pliesie lapt geregeld de regels aan hun laars. Daarnaast is het ook handig om overige verkeershorken vast te leggen zodat die sneller hun rijbewijs kwijt raken,
waardoor het steeds rustiger op de weg wordt. echt een win win situatie.

von sokkenstopfen | 15-09-10 | 11:26

lion@night | 15-09-10 | 11:25
Lol@geldt

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:26

Kan Balle die originele opnamen niet even langsbrengen?
Iets met -digital enhancement- ofzeau?

*jaargang 4,5 en 6 van CSI klaarleggen doet

Napeauleon | 15-09-10 | 11:26

De filmer heeft emotionele waarde met zijn W201.
Waar die emoties uit bestaan is niet bekend.
Wellicht bedoelt hij dat zo'n auto om te huilen is.

kleingrutter | 15-09-10 | 11:26

@Buck Futter | 15-09-10 | 11:19

Ze kunnen die busjes anders gewoon ergens langs de snelweg zetten zodat deze vanaf de snelweg niet te zien is, spulletjes uitladen, spulletjes zo neerzetten dat je kan flitsen, flitsen, inladen en dan de snelweg op en naar huis.

Dibs | 15-09-10 | 11:26

@Nacho_Vidal | 15-09-10 | 11:22
Ja en nee.
Ik zat in het verkeerde vliegtuig, die bleef staan.
Toen maar een stewardess aan stukken getrokken.
;)

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:25

Littlemob | 15-09-10 | 11:23
Lol@snel weg.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:25

@vraagstaart | 15-09-10 | 11:24 en dan heb ik snel weg nog gedoogt

vraagstaart | 15-09-10 | 11:25

Ze weten niet wie het zijn? Ik denk doofpotachtig iets.

Chicka | 15-09-10 | 11:25

Pliesie heeft geldt tekort, maar kan wel 30.000 4 weken lang beschikbaar maken voor het lastig vallen en makkelijk te pakken automobilisten.

OM is bijna failliet.

De Nieuwe Nederlanders breken de samenleving langzamerhand af.


De bananenrepubliek is bijna een feit...

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:25

Littlemob | 15-09-10 | 11:23 Wand? Als in schrootjes?

vraagstaart | 15-09-10 | 11:24

Nou balle, kom er maar in.

neemjemoederindemali | 15-09-10 | 11:23

Bel de 'horkenlijn' en geef hem aan.

Rainbowwarrior | 15-09-10 | 11:23

bizar dacht dat dat stuk van de A28 gedoogt werd om hard te rijden. Iedereen rijd minimaal 140. mijn top daar was 200 (wat niet bijzonder is wand werd dikwijls ingehaald). Dit stuk snel weg leent zich uitstekend voor dit soort snelheden.

Littlemob | 15-09-10 | 11:23

lion@night | 15-09-10 | 11:22
Mooi feessie gehad?
;)

Nacho_Vidal | 15-09-10 | 11:22

Als die filmerT later groot is, en achter de geraniums de hele dag zijn buren in de gaten houdt, is hij vast maar wat blij dat de politie snel ter plaatse is als de buurjochies een bal in zijn kaarsrechte rozenperkje hebben geschoten.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:22

Nogal logisch dat ze hem niet kennen. Het is een smeris uit Eindhoven die bijbeunt als koerier. Hij komt hier net terug uit Spanje, een contrabas opgehaald voor iemand uit Grun.

vraagstaart | 15-09-10 | 11:22

@kleingrutter | 15-09-10 | 11:18
ze 'dekken' elkaar? lol!
;)

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:22

Buck Futter | 15-09-10 | 11:19
Alleen pliesies hebben een te grote snor. Monteurs niet.

brienenoord | 15-09-10 | 11:21

LOL@Jan des Bouvrie | 15-09-10 | 11:19: Het was de Mercedes A (van Ankara)
Zo'n uitgeneukte E-klasse uit de tijd dat Piet de Jong nog premier was.

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:21

Drenthe is bij uitstek een provincie om zo snel mogelijk doorheen te rijden.
Verhoog nou goddomme die V-max op vrijwel altijd lege snelwegen eensch..

Transformatorhuisje | 15-09-10 | 11:21

Nou Balle, kom er maar in.

Nacho_Vidal | 15-09-10 | 11:21

a) Degene die dat onderzoek leidt zag de 'uitgiftelijst' van die auto, herkende zijn eigen naam, liep naar de shredder, en stelt nu deze vraag.
b) idem
c) Wanneer je 1.300 boetes in je kofferbak hebt liggen spreek je toch over een soort 'waardetransport' - en gelden andere regels.

Napeauleon | 15-09-10 | 11:21

Wat me leuk lijkt? als die filmregiseur nou zijn rijbewijs kwijtraakt voor een half jaar omdat hij op zijn minst 170 heeft geren opü de snelweg en dat is dus 50km/h te snel.Ik hoop dit morgen in de krant te lezen, dan kom ik echt niet meer bij...

nou,vooruit dan maar | 15-09-10 | 11:20

@Superior Bastard | 15-09-10 | 11:18

Dat blijkt wel uit die zwaar analoge snelheidsmeter en die ster op de motorkap: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons...

Dit was het hoogtepunt uit hun leven.

Buck Futter | 15-09-10 | 11:20

En net doen of 160 hard is ... 'bijna niet bij te houden' .. wat voor pauperbak heb je dan.

Jan des Bouvrie | 15-09-10 | 11:19

Er wordt vrijwel nooit geflitst met opvallende wagens. Dat verhaal kan dus richting prullenbak. Ik denk eerder dat dit een VW-monteur oid is die stoer dacht te zijn omdat zijn jongensdroom even werkelijkheid was geworden.

Buck Futter | 15-09-10 | 11:19

Dit is nu echt het gezever van de burgertrutten-generatie. Als je klaagt over de politie, omdat ze hun werk dikwijls slecht of te laat doen. Soit. Maar janken omdat ze te hard rijden. Damn...
Huilie huilie heet dat.

Andre Rieu | 15-09-10 | 11:19

Laat die man toch met rust.
Ik ben meer benieuwd naar de geweldige lutser die dit heeft gefilmd. Wat een zielig leven moet je dan hebben. Echt verschrikkelijk.

Superior Bastard | 15-09-10 | 11:18

lion@night | 15-09-10 | 11:16
Volgens mij dekken ze elkaar. Men weet echt wel wie en waar er in een dienstauto rijdt.

kleingrutter | 15-09-10 | 11:18

Waar zijn mongols nou die roepen dat de pliesie dit mag. Zelfs Boss Hogg laat het nu uitzoeken. Airheads hier met hun wiki-kennis. Voor elke wout dus nogmaals: alleen Need for Speed spelen in je aftandse strepenbus bij een melding of directe noodzaak. Capiche?

Michelos | 15-09-10 | 11:18

Boeiend!

nogeentjedan | 15-09-10 | 11:18

"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

Bos Hout | 15-09-10 | 11:17

@kleingrutter | 15-09-10 | 11:13
of vingerafdrukken, DNA, geur
;)

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:16

-weggejorist-

Claude Jacque | 15-09-10 | 11:15

De agent was zeker trots op z'n vangst van 1300 lullo's dat ie het snel wilde afrapporteren op bureau en aan z'n vrouw.

Rest In Privacy | 15-09-10 | 11:15

NSB NSB Wie verraad er met ons mee!

Rejer | 15-09-10 | 11:14

er zijn belangrijker dingen dan een racende politieman!!

ROCA | 15-09-10 | 11:14

natuurlijk ga je met je politieauto raghard rijden, wie controleert de controleurs? Niemand natuurlijk.
heerlijk toch, ongestoord rammen over de snelweg.
*solliciteren doet

Beau ter Ham | 15-09-10 | 11:14

Doet me denken aan die agenten toendertijd die er een sport van maakten om even van Den Haag (meen ik) naar het noorden des land op en neer te racen.

Linke Joop | 15-09-10 | 11:14

Blijf toch van mening dat je als politieagent toch iets leuks moeten mogen om het beroep nog een beetje aantrekkelijk te maken. Van dat hongerloontje zit een dagje circuit Zandvoort er echt niet in hoor.

SuperTed | 15-09-10 | 11:13

Dat kunnen ze toch aan het logboek zien?

kleingrutter | 15-09-10 | 11:13

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl