Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sea Shepherds = LEuGENAaRs

paulwatsonturd.jpgAl is de Sea Shepherd nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Daarom komen we graag terug op de Sea Shepherds woordvoerder Laurens de Groot, die aan boord van de Ady Gil zat. Hij gaf een aantal dagen geleden een verklaring af aan BNR én deze verklaring is de basis voor de aangifte die hij in Nederland deed tegen de Japanners. Laten we zijn verklaring naast DIT filmpje leggen. 1. Ik stond op het moment dat het gebeurd op het dak, te zwaaien. (leugen. Jullie maakten foto's en filmpjes van de walvisvaarder 2. We lagen stil. (leugen, jullie deden een paar knopen, zie boeg) 3. Uit het niets komt er een harpoenschip aan op bakboord (leugen, jullie zagen 'm aankomen) 4. We keken naar stuurboord en zagen 'm niet (leugen, jullie zagen 'm van verre aankomen en jullie maakten filmpjes en foto's.) Ja, die Japanners zuigen, maar die veganisten deugen net zo min. Valse aangifte is strafbaar en bewijs maar dat jullie je NIET met opzet lieten rammen. Kijktip: South Park!

Reaguursels

Inloggen

verbaasd mij niets dat deze milieu terroristen de zaak besodujorissen ;-)

teesee64 | 13-01-10 | 15:35

Japan - walvis research resultaten over 2009 -

*** Quote ***

Goed nieuws ! Het walvisvlees was ook in 2009 weer van voortreffelijke kwaliteit ! We hadden natuurlijk ook niets anders verwacht. Er gaat niets boven scharrelvlees, zeker als het van een dier komt dat allang niet meer met uitsterven wordt bedreigd.
Maar omdat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, zullen we dit belangrijke research project ook in 2010 moeten voortzetten. Een dirty job, maar ja, iemand moet het doen.

*** Unquote ***

Dr. D | 13-01-10 | 14:12

Het is wel duidelijk dat ze de jappen dwarszitten daar hoeven ze niets over te zeggen dat is ook het doel van Sea Shepherd en ze hebben er wel degelijk wat te zoeken zolang het gaat om het onnodig tergen en afslachten van beschermde en onbeschermde diersoorten.
En het begrip ramkoers? hoe vaak hebben ze het wel niet op een ramkoers laten aankomen en daadwerkelijk een schip geramd om bloedvergieten te voorkomen.
De enigste leugens en vingerwijzen word door de regering en walvisvaart zelf gedaan onder het mom van research! dit research is een verkapte leugen voor het afslachten van walvissen dus wie liegt hier nu op een geraffineerde manier?
Ik heb geen goed woord over voor regeringen die koste wat het kost op onschuldige dieren moeten jagen terwijl dat dit helemaal niet meer nodig is.
Wat dat aangaat kan ik het niet vaak genoeg zeggen Sea Shepherd is een organisatie waar vele organisaties nog een puntje aan kunnen zuigen en laat ze die boten maar rammen het liefst laten zinken zoveel mogelijk laat ze het die moordenaars maar zo moeilijk mogelijk maken.
Sea Shepherd is in ieder opzicht "DE MAN" meer mans dan iedereen hier bijelkaar!

stijlloosnl | 13-01-10 | 12:06

@stijlloosnl: het gaat er niet om wat ze doen. Ze voeren actie, er gebeurd wat en vervolgens is het huilie huilie. Nu moeten ze ook de ballen hebben om te zeggen dat ze die Jappen dwars wilden zitten, dat ze op ramkoers zaten, dat ze daar eigenlijk niets te zoeken hadden en niet met een verklaring komen die net zo lek is als een vergiet. Als ze dat hadden gedaan, hadden ballen getoond, nu niet. Grote waffel, actie voeren en bij gezeik hebben ze niets gedaan. Het is nooit je eigen schuld, waarom zou je die verantwoordelijkheid nemen, dan wordt iedereen boos op je, janken.
.
Dan kunnen ze nog veel goede dingen gedaan hebben de afgelopen jaren; deze maakt alles kapot wat ze bereikt hebben. Gewoon zeggen wat er echt gebeurd is, dan waren ze de man, nu niet.

Pikkestrijder | 13-01-10 | 11:42

Kan wel zien dat hier een behoorlijk aantal het verstand van een drol hebben.
En wat dan nog dat er leugens worden verteld voor het welzijn van hulpeloze dieren.
Jullie moesten eens weten hoe vaak jullie hier in nederland worden voorgelogen!
Wie anders zet zich zo in voor het behoud van de natuur dit zie ik jullie niet doen een beetje je gal spugen achter je keyboard dan pas ben je een hele vent zeker.
Sea Shepherd is een steengoede organisatie die zich tenminste voor meer dan 100% inzet voor de beesten onder de mens.
Kijkt niet alleen naar walvisvaarders maar ook zeehondjes en dolfijnen maar dit word allemaal vergeten zeker door de meesten.
Onnodig afslachten van dieren past en hoort niet meer in deze tijd en Sea Shepherd moet die klootmongolen nog meer lopen irriteren en dwarszitten dan dat ze nu al doen.
De meesten moeten het filmmateriaal maar eens bekijken hoe deze en andere dieren op een beestachtige wijze worden afgeslacht!
Hoe kun je je dan in godsnaam druk maken om een leugen van een organisatie die handelt voor het behoud en bescherming van.
Jullie moeten je eerst maar eens inlezen in wat Sea Shepherd allemaal gedaan heeft in al die jaren.
Zolang jullie die stupide commentaren geven getuigt alleen maar van onwetendheid tegenover Sea Shepherd en andere organisaties dat blijkt wel en zolang jullie zo lopen te schreeuwen om echt helemaal niks zal er nooit wat gebeuren het enigste waar jullie goed in zijn zijn ondoordachte nietszeggende commentaren leveren op een organisatie die tenminste lef en ballen in z'n lijf heeft dit kan ik over jullie niet zeggen!

www.seashepherd.nl/

www.seashepherd.org/

stijlloosnl | 13-01-10 | 11:31

Kunnen die mensen niet gewoon een baan zoeken ofzo? Dit kost alleen maar een hoop geld. En ja, als je jarenlang rond zo'n grote walvisvaarder vaart om te irriteren is er een zeker risico dat je mooie bootje een keer geramd wordt.
Nemen ze trouwens alles op wat ze doen daar, of was iemand 'toevallig' al aan het filmen?

GeenZeil | 13-01-10 | 08:31

"Valse aangifte is strafbaar, en bewijs maar dat jullie je NIET met opzet lieten rammen"

Ach leuganachtig links "tuig" of niet, de walvisvaart onder het motto "wetenschappelijk onderzoek" is verachtelijker dan een aangedikte verklaring.

petros666 | 13-01-10 | 01:17

Ik zag vorige week een filmpje waarop de activisten met een groene laser op de walvisvaarders aan het schijnen waren. Werkelijk misdadig. Een beetje groene lasert is meteen onheroepelijk schadelijk voor het oog. Die lui moeten ze meteen voor poging tot ernstige mishandeling wegzetten.

Joost Maghetweten | 13-01-10 | 00:56

Tja, dat geen enkele kritische nieuwsgaarder zich afvroeg waarom een filmpje VANAF het schip dat over het neusje van de Ady Gil heen voer als EERSTE op het internet stond? Dat was omdat:

1. Een japaner stond toevallig net te filmen en dacht 'Leuk! Effe op youtube plempen, kan m'n vriendin thuis ook zien hoe watersport in de praktijk gaat'
2. Zodra dat snelle tupperware ding in de buurt is stuurt de kapitein standaard iemand met een camera aan dek in de hoop op video vast te leggen dat er een korte tussensprint aan de al dagen gezochte aanvaring vooraf gaat. (dan zie je dus kielzog, wat ontbreekt bij stilliggende schepen...)

Maar ja, Japans hè, dat verstaan we niet...

*walvis sushi bestelt*

tichtus | 12-01-10 | 23:36

Viva Sea Shepherd!

bottehond | 12-01-10 | 22:49

Merde, die south park link doet t natuurlijk niet in de west bank... Iemand een southpark.ps alternatief?

uitzondering | 12-01-10 | 22:31

Leuk, al die reagurende armchair warriors die na één blik op wiki hier het aanvaringsreglement citeren, maar na weken, maanden en jaren van elkaar voor de voeten varen en wederzijds pesten, treiteren en zieken krijg je dit soort dingen. Overigens blijft het altijd nog lichtelijk onverstandig om met een lichtgewicht koolstofvezel racemonster dat nu niet direct geschikt is voor het vaargebied vlakbij een ijsversterkte walvisjager rond te darren; zelfs als het ding je niet direct aanvaart kun je nog averij oplopen door zuiging of zog - die dingen komen aardig uit de startblokken...
--
Wel wat toevallig, dat er cameraploegen met supergoede camera's in de buurt zijn. Een geoliede PR machine heeft meneer de Groot ook bijna direct na het gebeuren vanaf zijn moederschip op de vaderlandse radio - en ook in de kortste keren terug in Nederland en in de talkshows... je zou bijna gaan denken, dat er in het mediapark al mensen vooraf gewaarschuwd waren...
--
Dit gaat de kassen van Sea Shepard behoorlijk spekken. En de Japanners gaan gewoon door.

azoturie | 12-01-10 | 22:04

Oh nee, fucka you cow and fucka you chicken !!

strange matter | 12-01-10 | 21:54

Fucka you whale fucka you dolphin !!!

strange matter | 12-01-10 | 21:53

Southpark +10

Jeetje Post! | 12-01-10 | 21:40

Ik vind die Prof. Hoxha maar een ontzettende oetlul met zijn ongeloofwaardige opruiende zaadartikelen, toch raar dat ie bij de telegraaf eruit geflikkerd is...
Die sea sherperds doen tenminste nog iets zinnigs, kun je van van sommige politici die hier nogal eens aangehaald worden niet zeggen.

Aart Z. | 12-01-10 | 21:30

Jammer dat ze het overleefd hebben.

Fietstas | 12-01-10 | 21:11

The Sea Shepherd vaart in Soutpark onder een Nederlandse vlag???

Von Flokkenstoffen | 12-01-10 | 21:09

Imho lijkt die ady gil een vaste koers aan te houden (te zien aan onder andere steeds hetzelfde wolkenbeeld op de achtergrond) terwijl die Jap flink lijkt bij te sturen. Wat betreft stilliggen of niet, dat valt moeilijk uit te maken, aan het begin varen ze toch zeker vijf tot tien knopen, maar dat is later niet te zien. Het feit dat er golven voorbijkomen is nietszeggend, die bewegen immers altijd (ooit een golf gezien die op één plek bleef?) Voor de rest zien die mensen bovenop de boot hem idd wel, maar het is de vraag of de bestuurders van de boot die Jap van linksachter zagen aankomen, er lag immers nog een schip rechtsvoor waarna ze ook aan het zwaaien waren (zie begin). En anders dan in het autoverkeer hoef je normaal gesproken op zee toch echt niet voortdurend te spiegelen, zolang je tenminste een vaste koers vaart en alle schepen in je omgeving jouw koers niet lijken te kruisen.
Toch maar een radar inbouwen op de volgende badkuip van 1 miljoen.

Gnothe_Seauton | 12-01-10 | 21:01

Prof. Hoxha doet 'n Balkenende-tje voor de jappen ............

Gilles dela Tourette | 12-01-10 | 20:26

south park 4life
gwldg hoe se het tog weer voor elkaar krijgen XD

guus111 | 12-01-10 | 20:15

@ braadlap
Ga jij ff lekker met je vriendjes buitenspelen .. dan doe je nog iets nuttigs!
Japanners schenden internationale afspraken en zijn hier de terroristen.
braadlap -1
Jappen -oneindig

Nonbeliever | 12-01-10 | 19:51

@ Shamentha | 12-01-10 | 19:26
Nog steeds een chronisch gebrek aan hersencellen zo te zien... Vooral heel erg goed beargumenteerd en van een hoogst eloquent niveau.. hulde! (aan het vmbo)

Nonbeliever | 12-01-10 | 19:45

-weggejorist-

ChrisPBacon | 12-01-10 | 19:35

en trouwens.... FUCK GREEN PEACHE!

*** Walmilieumongolen***

Shamentha | 12-01-10 | 19:26

Ik heb hier een rubberen kudt die niets maalt om lettertypes.

Parsons | 12-01-10 | 19:25

@ Kletskop | 12-01-10 | 18:48
Kippen, kalkoenen, koeien, varkens, schapen en geiten zijn geen bedreigde diersoorten brainiac!! Volgens internationale afspraken is het illegaal om op walvissen te jagen.. onze Japanse "vrienden" houden zich niet aan deze afspraken.. simpel!

Nonbeliever | 12-01-10 | 19:24

Vraagje...

Als ik in het buitenland wordt aangereden, kan ik in Nederland geen aangifte doen, maar moet ik aangifte doen in de land waar het voorval heeft plaatsgevonden.

Waarom kunnen hun hier wel aangifte doen?

Shamentha | 12-01-10 | 19:22

-weggejorist-

ChrisPBacon | 12-01-10 | 19:20

Ik ben niet voor de walvisvangst zoals de Jappen dat doen, maar die Watson spoort ook niet, is veel te soft en heeft geen slagkracht. Dus ik snap de Jappen wel. Het is oorlog tussen die twee en dat pak je wat je pakken kunt. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Ik zie het probleem niet.. laat ze toch kissebissen. Altijd leuk vermaak verzekerd dit jaargetijde met die twee kampen.

OpperRanger | 12-01-10 | 19:06

Southpark rulezzz
Stan ! Me and Kenny don't give two shits about stupid-ass whaaales! !!
I wanna roll with him a hard pair we will be. I don't give a crap 'bout whales so go and hug a tree.

Marcus Porcius Cato | 12-01-10 | 18:58

Dieren die met uitserven bedreigd worden afslachten voor hun vlees onder het mom van 'research' dat is pas liegen. GO SEA SHEPHERS!!!
@Nonbeliever> iemand die zelf kan nadenken ipv als een mekkerend mak schaap achter Geenstijl aan te lopen> sjapoo!

Kyokushinkai | 12-01-10 | 18:53

@ Kletskop | 12-01-10 | 18:48
Speak for yourself kletskop.

dutchdj | 12-01-10 | 18:52

Who cares about die walvissen. Alsof in NL geen dieren worden afgemaakt voor consumptie. Iedereen die voor de walvissen is > kilo boter op je hoofd.

Kletskop | 12-01-10 | 18:48

Nu dat grote schip van de sea shepherds nog even naar de kelder helpen en dan kunnen ze op Discovery ook leuke programma's uitzenden.

MetallicA | 12-01-10 | 18:47

@ Nonbeliever | 12-01-10 | 18:44
Dat noemen ze ook wel pseudo journalisten. ;-)

dutchdj | 12-01-10 | 18:45

@ Prof. Hoxha
Wordt een beetje oud dat constante gezeik op alles wat het mileu wil beschermen en links is (rechts heeft nog nooit iets gedaan om het milieu te beschermen)

Je bent een vooringenomen prutser met een stevig gebrek aan schrijftalent!

Nonbeliever | 12-01-10 | 18:44

LoL, zijn jullie hier bezig een record non-nieuws te vestigen deze week of zo? WTF is dit nu weer. Die schijt jappen moeten gewoon lekker met hun poten van de walvissen afblijven want daar zijn zelfs internationale afspraken over. Gasten als de Sea Shepherds hebben tenminste de ballen om tegen onrecht te vechten.

dutchdj | 12-01-10 | 18:42

blijven mijn helden

borox | 12-01-10 | 18:41

Terreur voeren met een emo instelling.
Je kan er mee weg komen.
Kost je wel een bootje.

Zo jammer! | 12-01-10 | 18:40

Oh en die Jappen zijn ook een stelletje laffe klootzakken natuurlijk,maar dat terzijde.

Beëlzebul | 12-01-10 | 18:36

Sea Shepherds zijn gewoon terroristen.
Net als bomgordel moslims die de boel opblazen omdat mogelijk een paar van de mensen die ze mee de dood in nemen anders denkend zijn.
Deze Sea Shepherds zijn net zo fout bezig door de boten van een anders denkend en vrij land te belagen,bekogelen en rammen.
Verder begrijpen die terroristen ook de betekenis van hun eigen naam niet eens.
De rol van een herder is niet de wolf afschieten maar de kudde veilig door loodsen.

Beëlzebul | 12-01-10 | 18:35

Mooi, die activisten die eindelijk eens met de waarheid geconfronteerd worden! Zouden ze er zelf wel in geloven eigenlijk?

Swarley.. | 12-01-10 | 18:32

Kut Japppen! 50 Jaar geleden waren het ook al niet zo'n een lieve ventjes... Ze glimlachen leuk met hun spleetoogjes maar als je je rug omdraait.... boem!

Henkieeee | 12-01-10 | 18:15

Het is jammer dat die Japanner dat bootje geschampt heeft.
Hij had er recht overheen moeten varen en die gehaktmolen die hij achter aan het schip heeft het werk moeten laten afmaken.
-
Die walvis-terroristen zijn een gevaar op zee, dat is duidelijk.
Zij vinden duidelijk dat ze boven de wet staan.

Moi2 | 12-01-10 | 18:12

@Meiden van heelul | 12-01-10 | 17:25

Constant voorrang proberen te nemen op een lege oceaan staat nauwelijks gelijk aan goed zeemanschap. SS heeft een tikkie gehad en de kapitein heeft moedwillig het leven van zijn bemanning in gevaar gebracht. Die kerel moeten ze z'n vaarbevoegdheid afnemen en dat *kuch* schip moet aan de ketting. Milieuterroristen zijn het, niets meer.

Biff Eagleburger | 12-01-10 | 17:59

South Park +1, btw.

Zo jammer! | 12-01-10 | 17:54

Fak you whale! En linkse kudt hippies.

braadlap | 12-01-10 | 17:53

ik had het andere filmpje van die jappen ook al gezien en ik dacht:
"Dat is lomp. Hoe kan je nou met zo'n iel bootje een walvisjager proberen te rammen!"

Maar de Sea Shepperd bemanning vindt dat het dus andersom is gebeurd.
Ze zouden zo de politiek in kunnen.

Zuitschuip | 12-01-10 | 17:52

Ik kan da horen, D/T fouten...
Ach! Zeverd nie, gebeurd zo vaak.

Uno | 12-01-10 | 17:46

GeenStijl doet ook wel eens liegen (of feitjes verdraaien) toch!?

ach, jij.. | 12-01-10 | 17:43

Tja die sea shepherds zien zichzelf als de handhavers op de oceanen, terwijl ze feitelijk net zo weinig rechten hebben als die japanners. Moeten ze ook niet gaan miepen als ze overvaren worden. Daarbij leek het op die filmpjes wel alsof ze klaarkwamen op de gedachte dat ze overvaren zouden worden. Good riddance Ady Gil, helaas zijn er nog genoeg idioten die weer miljoenen in een nieuw boot pompen...

heggeschaar | 12-01-10 | 17:41

Groene vrede en zee herders, allemaal prima.
Zolang ze hier maar niet met hun jezus-sandalen aan aan de deur komen collecteren.

Ookmooi | 12-01-10 | 17:33

Zegt ook wat over de PvdD, Thieme kom er es in?

Zo jammer! | 12-01-10 | 17:29

@Wim-Lex | 12-01-10 | 16:31
Een zwak voor walvis? Omdat 'ie zo groot is?
En omdat je een keer zo'n beest hebt "gespot"?
Nog nooit een lammetje of biggetje gezien dan?

kulverhaal.

Braxator | 12-01-10 | 17:28


Wim-Lex | 12-01-10 | 16:31 Mijn punt is juist dat dat niet op een gruwelijke wijze gebeurt. In mijn ogen is daar niets gruwelijks aan. Die gruwelijkheid is je aangepraat.

Willianus Wortelus | 12-01-10 | 17:28

Ja duidelijk, South Park +oneindig.

Liroy | 12-01-10 | 17:25

Hoxha, ik begrijp dat jij als rechtse kloodtzak redelijk fel bent op die milieubontkraagjes (let op de leuke woordspeling), maar dit is gewoon een geval waarop de ColRegs (Regels ter voorkoming van aanvaring op zee) van toepassing zijn. Daarbij maakt het niet uit welke eikels op welk schip zitten. De verklaring van die Laurens klopt inderdaad niet, maar dat doet niet ter zake. De beelden zijn duidelijk. De Jap jager loopt de Sea Shepherd aan bakboord op en moet als oploper dus ruimte laten voor het opgelopen schip. Je ziet duidelijk dat de Jap op het laatste moment naar stuurboord wijkt en daardoor de Sea Shepherd haaks aan de bakboordzijde raakt. De Jap hield de Sea Shepherd met waterkanonnen onder schot en had dus tijdens zijn gehele manoeuvre precies in beeld waar de Sea Shepherd voer. Daarmee is er sprake van opzettelijk overvaren.

Meiden van heelul | 12-01-10 | 17:25

fuck you whale and fuck you dolphin

zandaah | 12-01-10 | 17:24

@Willianus Wortelus
Er mogen dan wel relatief veel dwergvinvissen voorkomen, maar er is geen soort die zich langzamer hersteld als de walvissen (panda's niet meegerekend).
En als er dan verdragen zijn waarbij alle walvis vangst word verboden, en je ontwijkt dat vervolgens publiekelijk onder het motte "research" wat volstrekte onzin is! Ben je mijns inziens zeer egoistisch bezig.
Overigens vangen die jappen niet alleen dwergvinvissen (deden ze dat maar) maar ook potvissen en brydevinvissen. En wie weet wat nog meer zodra ze uit het zicht zijn van de seashepperd?
Waarom vraagt niemand zich ook verder af waarom ze zo graag uit het zicht willen blijven?

Arthy | 12-01-10 | 17:24

1: en zwaaien. Het is maar net wanneer je kijkt.
2: een paar knopen? Hoogstens 1 of 2, hetgeen een beetje wind en/of stroming al kan veroorzaken. Als je gaat mierenneuken, stilligen op volle zee is dan vrijwel altijd onmogelijk, tenzij er 1 of meer ankers uitgegooid zijn.
3: uit het niets als in, plotseling van koers veranderd (minimaal 15 graden bijgedraaid op het laatste moment) en snelheid opgevoerd misschien?
4: ze stonden op mijn scherm toch meestentijds naar het eigen moederschip te kijken en het filmpje komt ook daar vandaan.
-
M.a.w. maak die "leugens" even iets harder.

MacReady | 12-01-10 | 17:23

"Ronddobberen zonder werkende motoren op een door walvisvaarders druk bevaren scheepsroute, tja, dan zit je gewoon fout." (Prof. Hoxha | 08-01-10 | 22:03)

2. We lagen stil. (leugen, jullie deden een paar knopen, zie boeg) (Prof. Hoxha | 12-01-10 | 15:57)

Zoek de verschillen ;-)

12 nul een | 12-01-10 | 17:19

De Adi Gil kwam van rechts, en op een gelijkwaardige kruising heb je dan voorang. Of zoiets.

Mark van Leeuwen | 12-01-10 | 17:19

Machtig die Kijktip, een vooruitziende blik.

Reporter | 12-01-10 | 17:18

Waarschijnlijk is dit aan dovemansoren gericht, maar toch...
Zoals ik het filmpje zie klopt het toch redelijk met het verhaal van die gast. Ady Gill vaart in het begin maar later liggen ze volgens mij toch echt stil. En ze zwaaien/filmen/fotograferen naar hun eigen mensen, waarbij ze niet opletten op de andere kant. Het hele "uit het niets" is wel redelijk overdreven.
Sea Shepherds zijn echt niet mijn favo mensen, maar toch een stuk beter dan deze Jappen.

DDutchess | 12-01-10 | 17:16

Fluffball | 12-01-10 | 16:47
Hulde

Writhen | 12-01-10 | 17:09

@maneggio | 12-01-10 | 16:54
Ik vraag me af of je dit echt 'links tuig' kunt noemen, omdat ze voor dieren opkomen. Of je moet een aantal PVV'ers ook onder die noemer scharen.

Ikzitopjelip | 12-01-10 | 17:09

Owjee daar gaan we weer ,.. waren de vara items op jongens .. HOXA ontspan een beetje,.. rook een lekker jointje en drink er een kopje koffie bij,.. dan zakt de spanning vanzelf weg ... probeer je gedachten op iets leuks te zetten ,.. kijk nog eens een filmpe van D attenbourgh over jonge walvisjes ..
denk aan je hart jongen .....

Roadie68 | 12-01-10 | 16:58

Opzouten met dit links tuig.

maneggio | 12-01-10 | 16:54

@ murph | 12-01-10 | 16:46


Zie mijn correctie 2 minuten voor je je comment postte.

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:54

Dit hele gebeuren ontstaat omdat de internationale gemeenschap zo hypocriet is als de tyfus. De Sea Shepards zouden, i.p.v. kansloos stinkbommen naar de jappen te gooien, de internationale gemeenschap eens moeten wakker schudden. Ik zou zeggen, koop wat wapens van de Taliban en schiet die Japanse walvisvaarders naar de bodem van de zee bij wijze van wetenschappelijk onderzoek.......

ITEACHYOU | 12-01-10 | 16:54

een beetje schip heeft wat winterbanden aan boord als stootkussen

onieteau | 12-01-10 | 16:18

Zucht, ga gezellig nieuw topic zoeken......

onieteau | 12-01-10 | 16:48

@ ITEACHYOU | 12-01-10 | 16:44


Ik schrijf toch ook niet dat ik van mening ben dat het wel mag ?
Ik veroordeel niets, met uitzondering de verwijzing naar 'reservaat'. En daar heb ik gewoon gelijk in omdat ze daar ook echt niet in een reservaat waren (kans is ook wel heel klein).


Daar zit dus niets hooghartigs bij.
Nou ben ik dat wel, maar daar had het nu helemaal niets mee te maken.

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:47

Het lijkt er in alles naar dat de moraalridders hun dure speeltje met opzet lieten rammen en niet de moeite namen het drijvende te houden. De verwende vlegels.
Nu stroomt vast het geld weer in hun kas van decadente wereldverbeteraars die daarmee hun betrokken burgerschap willen bewijzen.
De kerk bouwde vroeger hele kathedralen van dat soort donaties, dat geld werd in ieder geval niet in zee gesmeten.

Jan Passant mk2 | 12-01-10 | 16:47

Gezeik! Volgens de geldende regels op zee was de harpoeneerboot verplicht om op veilige afstand achter de Ady Gil langs te lopen.

De voorangsregels:
“Wanneer de koersen van twee werktuiglijk voortbewogen vaartuigen elkaar kruisen, zodanig dat zulks gevaar voor aanvaring medebrengt, dient het vaartuig dat het andere aan stuurboordzijde van zich heeft uit te wijken en, wanneer de omstandigheden het toelaten, te vermijden vóór het andere over te lopen.”

De regels voor goed zeemanschap (uittreksel)
www.box.net/services/ipaper_by_scribd/...

Indien de Ady Gil op het laatste moment heeft getracht een aanvaring te voorkomen door vol vooruit te slaan (wat ik overigens niet geloof) wordt het ingewikkelder: enerzijds ben je verplicht een koers te kiezen die door de oplopende partij redelijkerwijs verwacht kan worden (vooruit!), anderzijds ben je verplicht om, indien daarmee een aanvaring kan worden voorkomen, te stoppen of achteruit te slaan.

Wat ik opmaak uit de beelden is dat de Ady Gil op het laatste moment probeert weg te draaien door één motor vol vooruit en de andere motor vol achteruit te laten slaan.

Hoe dan ook, geen zinnig mens laat zich, gezeten in een koolstof speedbootje midden in antarctisch gebied, voor de lol overvaren door een groot stalen schip. Dat staat gelijk aan voor de trein springen als protest tegen een onveilige spoorovergang. :/

Fluffball | 12-01-10 | 16:47

@Tyler-Durden:
Lolwut heeft GrienPies hier nou weer mee te maken???

murph | 12-01-10 | 16:46

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:42

Ik schat E: het zal hem ene worst wezen

onieteau | 12-01-10 | 16:44

@ mezelf 16:42

spelfoutje:
k = s
r = e
i = a
e = s
n = h
p = e
i = ph
e = e
s = rd

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:44

Nie zo netjes om over andermans bootje heen te varen. Natuurlijk gooien ze het dan op 'wij lagen stil'. Ik geloof dat t volgens zeerecht zo is dat je dan wel strafbaar bent als varende partij. Maar 'we zagen m niet aankomen' houdt niet echt stand na de beelden van dit filmpje. Laten de meeste advocaten tegenwoordig redelijk 2.0 onderlegd zijn, dus dat wordt nog een leuke discussie in de rechtszaal. Ze hadden t ook nog kunnen voelen aan de waterstralen. Nog een inconsequentie.

vriendje | 12-01-10 | 16:44

@Tyler-Durden

Sorry hoor, maar reservaat of geen reservaat, we hebben afgesproken dat er geen commerciële walvisvangst meer mag plaatsvinden. Die Japanners doen het nu onder het mom van wetenschappelijk onderzoek, maar dat is, zoals je ongetwijfeld weet, een grote farce. Dus voordat je zo hooghartig begint te ouwehoeren over reservaten...........

www.minlnv.nl/portal/page?_pageid=116,...

ITEACHYOU | 12-01-10 | 16:44

@ murph | 12-01-10 | 16:37


Jij snapt het niet helemaal hé?


Lees de tekst nog eens door en probeer te ontdekken of de motivatie van Prof. Hoxha voor het schrijven van dit stukje :
A - gewoon uit baldadigheid was.
B - om het leugenachtige gedrag van Krienpies aan te tonen (hint:....... DAT IS HEM !!!!!!!)
C - Om de teksten over winterbanden verder te doen zakken
D - Om de tijd te doden.

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:42

op het moment dat het "gebeurD"????

Lebowski Achiever | 12-01-10 | 16:41

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:38

Heer Durden, mijn berichtjes zijn te subtiel om waargenomen te worden door de reaguurhorde, maar desondanks to the point :))

onieteau | 12-01-10 | 16:41

Volgens mij moet er iemand met pensioen....

Aart Z. | 12-01-10 | 16:39

Smaug | 12-01-10 | 16:33
Ik haat goede doelen! Het geld dat je geeft komt zelden op de plek terecht waar je het in eerste instantie voor geeft!!
Maar een onderzeeer sturen kan zowieso! Nederland blijkt wel vaker voor onduidelijke redenen militaire troepen te sturen, dus dan kan dit ook wel!

gozahtje | 12-01-10 | 16:38

@ onieteau | 12-01-10 | 16:27


Hé, leuk.... daar was ik nog niet op gekomen !


Maar is wel wat lastig om uit te voeren zonder ze toch met een touw de goede richting op te krijgen. Je zou wat met sonar kunnen expirimenteren natuurlijk !
Ja, nu ik er zo over nadenk dan is dat wel een goed idee eigenlijk. Moet wel eerst wat op geëxpirimenteerd worden natuurlijk, anders krijg je een chaos.
Stel je voor dat al die beesten ineens naar de kust van Noord Holland zouden worden gebonjourt ! Pfoe, moet er niet aan denken........ geen plek meer over om je handdoek neer te leggen.


Maar het is de moeite waard om met een zwak signaal te beginnen. Let's see where it will get us........ Bedankt voor je input alvast !

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:38

Flikker op GeenStijl. Feit blijft dat die gozers heel relaxt bezig zijn met iets anders dan dat Japanse schip en nét niet een biertje hebben opengetrokken. Ziet die walvisvaarder ze van veraf? Ja. Kunnen ze minutenlang een aanvaring voorkomen? Ja. Valt dit onder 'roekeloos vaargedrag'? Ja.
Allemaal zeiken over hippies en ondertussen hebben ze wel alle episodes van Whale Wars op hun DVR staan hoor bah.

murph | 12-01-10 | 16:37

Ik krijg zo'n zin in een whaleburger met een blaadje zeewier en harpoensaus... yum!

mail cheauvinist pic | 12-01-10 | 16:36

Chris666 | 12-01-10 | 16:28
Geeft niks, we maken allemaal fouten!

gozahtje | 12-01-10 | 16:35

FOX-news gehalte & Aluhoedje bewijsvoering leeft de laatste tijd sterk op GS.
Wanneer komen jullie nou weer eens met wat echte bewijs en debunk tegen dit soort lieden? Ik ben de persoonlijke (ala Van Pruisen) kruistochen zonder intelligentie een beetje zat aan het worden..

Writhen | 12-01-10 | 16:35

@ jurk | 12-01-10 | 16:28


Tyler: - Hey Jurk !
Jurk: - Ja, meneer Durden ?
Tyler: - Hoe kom jij erbij dat ze in een reservaat aan het vissen waren ? Is dat te zien op de beelden ? Waren ze toen aan het vissen ? Heb je überhaupt wel enig idee hoe weinig zee er als reservaat wordt gezien ? Nou ? Nou ?
Jurk: - uhhh, nou........... uhhh.......
Tyler: - Aha, je weet het niet hé? Nou jongen, niet meer doen hé, terug de zandbak in en lekker met groene vormpjes spelen, veeg eerst wel even je neus af.......

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:34

@laagvliegert | 12-01-10 | 16:05
Winterbanden werken wel. Het is niet zaligmakend en niet zo goed als een zomerband op een schone weg, maar het is een heel stuk beter dan een zomerband in de winter. Hoe meer sneeuw en gladheid, hoe beter je het verschil merkt.

Vogelbeest | 12-01-10 | 16:34

@Chris666 16:23
Onnozele, klein wijkt voor groot is BPR. ZAR ligt te ver weg in m'n geheugen om een zekere uitspraak te doen, maar het is veilig om te stellen dat de Jap niet heeft voldaan aan de basisregel van goed zeemanschap, er alles aan doen om een aanvaring te voorkomen. Ben geen fan van de veganistenclub, maar ze draaiden stationair vooruit en de Jap doet duidelijk z'n roer in de hoek leggen om het bootje te rammen (of een mislukte near miss).

koolteer | 12-01-10 | 16:33

@ gozahtje

Anders gaan we voor een goed doel geld in zamelen: een onderzeeër die elke walvisjager naar de bodem van de oceaan schiet

Smaug | 12-01-10 | 16:33

tja, misschien hadden ze toch beter een grote metalen boot moeten kopen van al die donaties ipv een batman waterscooter van papier.

Jan Kaas | 12-01-10 | 16:32

Als ze spullen van anderen kapot maken moeten ze niet gaan zeuren dat hun bootje nu stuk is!

c.onjo | 12-01-10 | 16:32

-weggejorist-

Kruiddamp | 12-01-10 | 16:32

Man beide kanten hebben schuld, de jappen varen over een bootje heen, onwaarschijnlijk niet zonder plezier en de zeeherder gaat met zijn achterlijke hoofd voor die boten liggen. Tja ik ga toch ook niet met een keppeltje door een groep neonazis lopen?
volwassen mensen weten wel beter dan zulke acties uit te voeren.
Wat mij nog het meeste irriteert is dat ondanks een groot deel van de adi gill door de gelijknamige ontwikkelaar is betaald, ONS geld daar even gekelderd wordt omdat zij zo handig waren in het vaarwater van walvisjagers te gaan liggen zonnebaden en filmpjes maken....

SouLLeSS | 12-01-10 | 16:32

Voor al degenen die hier schermen met lammetjes, kippen, varkens en andere beesten... Die zijn gefokt voor consumptie. De oceanen zijn ongeveer de enige gebieden waar ongelimiteerd op 'wilde' dieren gejaagd mag worden. Gezien de enorme mensenmassa is het daarom handig om op dit gebied afspraken te maken en ons daaraan te houden... dus ook niet onder het mom van wetenschappelijk onderzoek wat een farce is!

Zalfje | 12-01-10 | 16:31

@ Willianus Wortelus | 12-01-10 | 16:19
Ik ga idd afsluiten hier, maar dan om naar Maxima te gaan. Ik geloof je graag dat lammetjes en biggetjes ook op gruwelijke wijze worden geslacht. Echter is hierbij het verschil dat we een walvis moeilijk kunnen fokken op een boerderij.

Plus heb ik een zwak voor walvissen omdat ik ze ooit in 'het echt' heb gespot... geweldig (groot) beest om te zien; vandaar. Verder weet ik trouwesn ook niet hoe walvis smaakt.

Wim-Lex | 12-01-10 | 16:31

BBmetR | 12-01-10 | 16:29
Mea maxima vulva.

dosis | 12-01-10 | 16:31

op het moment dat het gebeurd? gebeurt!
(zucht)

Hans (U weet wel) | 12-01-10 | 16:31

Waar kan ik doneren?

Fukjoe | 12-01-10 | 16:30

Hoxha, wie zegt dat de verklaring op BNR aan de basis ligt van de aangifte. Met andere woorden, hoe kom je erbij dat er van een valse aangifte sprake is?
Je begeeft je op glad ijs...

Ikzitopjelip | 12-01-10 | 16:30

Beste prof hoxha, wat een stukje toch weer. Ik heb het niet begrepen en besluit daaruit dat ik te dom ben voor geenstijl. Ik ga het dus wat lager zoeken bij bv. joop. Jullie zullen mij niet missen.

Albert Heinz | 12-01-10 | 16:30

Greenpeace en consorten zijn gewoon altijd fout!, maar de Japanners zijn ook niet geheel onschuldig in mijn ogen.

Prankster | 12-01-10 | 16:29

@dosis | 12-01-10 | 16:08
Als u het zo goed weet schrijf dan ook geen zin zonder onderwerp .

BBmetR | 12-01-10 | 16:29

Als die Jappen zo nodig walvisenvlees willen eten laten ze dan GVD in hun eigen wateren gaan jagen, ipv van in een internationaal gerespecteerd reservaat.
Ja?
Oh, zijn ze op daar?
ja, kijk, dat komt er van.
Maar dat is geen reden om dan maar in een reservaat een beetje te gaan stropen, en nog kwaad worden ook als iemand daar wat van zegt/iets aan doet.

jurk | 12-01-10 | 16:28

gozahtje | 12-01-10 | 16:26
Ooooops... Klopt, ach iedereen maakt wel eens een foutje.
Blijft lastig al die regeltjes, misschien hadden hullie daar ook wel last van...

Chris666 | 12-01-10 | 16:28

Smaug | 12-01-10 | 16:24
Als je iemand op zijn gedrag aanspreekt (walvissen kapot schieten) moet je zelf wel netjes volgens de regels werken, anders verlies je je geloofwaardigheid!
Een politieagent die 120 rijdt waar je 100 mag die jou vervolgens een bekeuring geeft, omdat jij 10 km te hard rijdt is ook niet geloofwaardig!! Logisch toch?

gozahtje | 12-01-10 | 16:28

Als een land als Soedan illegaal op walvissen zou vissen dan zouden er economische sancties worden opgelegd door de internationale gemeenschap, maar aangezien het Japan is stopt de hele internationale gemeenschap de kopjes in het zand. Wat je niet ziet gebeurt ook niet. Het is gewoon weer hetzelfde hypocriete tyfus verhaal als altijd.

ITEACHYOU | 12-01-10 | 16:28

@ dosis | 12-01-10 | 16:19

Oh jawel hoor. Hier deugt het evenmin. Maar dat is heeeeel lang zo.
Van mij mag JPB ook gewoon omvallen. Deaud dat is.
En dat de rest van die politieke criminelen ook maar meteen kapotvalt.
Helaas gaat er hier weer niets veranderen.
Iets met glas, plas, was!

Sociopaatje | 12-01-10 | 16:28

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:24

laten stranden?

onieteau | 12-01-10 | 16:27

lovekila | 12-01-10 | 16:18
Welnee, ook volwassen mensen maken schrijffouten. Sterker nog: hoe mooier de man, hoe slechter de schrijfstijl. Gok ik.
Maar om mij nou Halsema te vergelijken vind ik wel erg makkelijk. Het is gewoon niet nodig om spel- en schrijffouten te maken als je de basisschool hebt afgemaakt.

dosis | 12-01-10 | 16:26

Willianus Wortelus | 12-01-10 | 16:19
Eensch. Kinderen mogen m.i. wel de waarheid zien en hoeven niet geindoctrineerd te worden.

Kaas 82+ | 12-01-10 | 16:26

Chris666 | 12-01-10 | 16:23
daarom is het volgens mij ook:
Klein wijkt voor groot!

gozahtje | 12-01-10 | 16:26

Als ik die bolle Watson was zou ik maar benedendeks blijven anders schieten ze die harpoen in zijn wangetjes.

Randy McRanderson | 12-01-10 | 16:25

Al wat ik zie is dat de Jappan hun sushi vang bak hard naar stuurboord uitgooien... jawel in de richting van de zee hippies. Rijsvreters zitten hard fout. Ik heb best wat vaar ervaring opgedaan, en ook nog eens op zee. Ik zie hier een bewuste aanvaring van een verharde stalen romp tegen een kunststof bootje...

Jappaners zagen hun kans en grepen die. Zee hippies waren een beetje naive sukkels lol. Je mag de seasheperd lui lompe mongolen vinden Prof. Hoxha... maar je moet echt jezelf niet voor lul zetten. +1 voor south park link.

Writhen | 12-01-10 | 16:25

Ik zie het al voor me. Hoxha komt in de rechtszaal.Hij is de benadeelde partij in een strafzaak. Hoxha is namelijk lichamelijk toegetakeld en wenst schadevergoeding.
Nou mijn heer Hoxha, zegt de rechter; alvorens uw claim in te willigen wil ik toch eerst dat U bewijst dat U zich niet opzettelijk heeft laten toetakelen.

Tot zover de logica van Hoxha.

mark twain | 12-01-10 | 16:25

CHICKEN AND COW !! xD fuck you dolphin and whale ;)

DIPSH0T | 12-01-10 | 16:24

@ Wim-Lex | 12-01-10 | 16:11


Hoe moet je die beesten dan vangen ? Met een harpoen is het toch wel het handigste lijkt mij zo. Nou geef ik toe niet dagelijks op walvissen te jagen, dus mijn ervaring erin is (laten we gemakshalve zeggen) beperkt, maar toch..... Je moet wel een mega hengel hebben, met behoorlijke haak, om die jongens naar binnen te halen. En het aas past daar nooit op omdat het veel kleiner is dan de haak.


Met een net ? Nee, dan vang je weer allemaal spul eromheen dat je helemaal niet nodig hebt. Dat kost ook weer werk om allemaal weer van boord te gooien.


Granaten ? Niet zuiver genoeg.
Dieptebommen ? Kosten te veel.
Electrische schok ? Niet uitvoerbaar.

Tja, ik zie dus gewoon geen betere oplossing dan harpoeneren. Ben benieuwd wat jij als beste jaagmethode vindt.


kusjes,

Tyler

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:24

triest dit gedrag.. er zijn tenminste mensen die een einde willen maken aan de ellende voor walvissen, denk daar eens aan ipv. kinderachtig leugenaartje te staan roepen. Dit soort mensen vertiefen deze hele wereld uiteindelijk

Smaug | 12-01-10 | 16:24

Gineau | 12-01-10 | 16:03
Hou een sop scouting te beledigen. Die proberen meestal hun eigen boten heel te houden!

Kaas 82+ | 12-01-10 | 16:23

Standaard regel in de scheepvaart is "groot wijkt voor klein". Hoe moet zo'n groot log japans walvis schip nou uitwijken voor zo'n vlug klein speedbootje???

Eerst er voor gaan liggen en dan piepen als je bootje zinkt. Stelletje lutsers...

Chris666 | 12-01-10 | 16:23

Is dit de south park met Cartman die Pokerface zingt op de rock band?? Die is geniaal!
'I don't give a damn, go hug a tree!!!'

gozahtje | 12-01-10 | 16:22

Kunnen de Jappaners geen robot walvissen maken? Dan kunnen ze daar op jagen.
Ze hebbentenslotte ook robot huisdieren en robot partners.
Maken ze die robot walvissen van tofu, kunnen ze ze nog opeten ook.

Zzzzooooffff | 12-01-10 | 16:21

Als m'n kat constant voor m'n voeten loopt, dan krijgt-ie ook een schop.

Biff Eagleburger | 12-01-10 | 16:20

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:12
Same here. Laat die Greenpeacehomo's zich lekker naar de bodem torpederen.
Sociopaatje | 12-01-10 | 16:15
Hier worden leugenaars en politieke moordenaars Minister President, of ze blijven koningin. Of heb je niets meegekregen van het Irakrapport?

dosis | 12-01-10 | 16:19


Wim-Lex | 12-01-10 | 16:11 Du völlidiot du. Zet je laptoppie nú uit en loop naar het plaatselijke abattoir en ga daar eens kijken hoe daar de lammetjes, kalfjes, varkentjes en schaapjes aan hun einde komen. Wel de oogjes openhouden a.u.b.

Ik ben trouwens ernstig voorstander om kinderen op de basisschool eens te laten kennismaken met het slachthuis i.p.v. de indoctrinatie van Greenpeace.

Willianus Wortelus | 12-01-10 | 16:19

Beide partijen zijn fout. Maar dit zijn leugensens!

padlarf | 12-01-10 | 16:18

@Alsof ze met hun lul zitten te tikken.
dosis | 12-01-10 | 16:08
Dat doen we ook, maagdelijk en met pukkels in ons gezicht, Femmie

lovekila | 12-01-10 | 16:18

een beetje schip heeft wat winterbanden aan boord als stootkussen

onieteau | 12-01-10 | 16:18

Sorry. Dat leugentje mag best als daarmee die rete irritante
en NOG harder liegende Jappen een oor word aangenaaid.
De tyfus voor dat rare volk. Als een kannibaal en moordenaar
er een beroemde pornokoning kan worden dan deugt er iets niet in dat land.

Sociopaatje | 12-01-10 | 16:15


Arthy | 12-01-10 | 16:09 Walvisvaart ziekelijk? Waarom? Leg mij eens helder en duidelijk uit waarom Japanners geen dwergvinvissenvlees mogen vangen en opeten?

Willianus Wortelus | 12-01-10 | 16:15

Alsof je irritante kudtsirene niet op Madagaskar al kan horen.

[[[Mad.doC]]] | 12-01-10 | 16:14

Als de vissen uitgestorven zijn hebben de vissers geen werk meer. Die gasten zijn toch niet dom of zo? Dat gebemoei altijd op hoge toon, laat ze nou eens.

vanlinknaarrecht | 12-01-10 | 16:13

Ik heb het ook niet zo op die zwarte petjes-boot, maar de Jappen zaten gewoon verschrikkelijk fout.

Harry Turtle | 12-01-10 | 16:13

No shit sherlock..
Wat een waardeloos topic.

Walvisvaarders altijd - veel

WaitingLine | 12-01-10 | 16:12

Toch lastig standpunt hier om in te nemen:


Aan de ene kant heb ik een zwak voor die jappanners en nadat ik in Japan ben geweest begrijp nu ook waarom ze dit "onderzoek" doen.
Daarnaast heb ik een aversie tegen die hippie-boe-roepers die overal maar op tegen zijn en menen dat het geweld tegen een dier gelijk staat als geweld tegen een mens.


Aan de andere kant, aanvaring is toch de schuld van de veel sneller varende jappen die alle gelegenheid hadden om te ontwijken.Lastig - ik kies toch voor de jappen...........

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:12

Als je met harpoenen op walvissen schiet spoor je niet. Ik heb het ook niet zo op boomknuffelaars, maar in dit geval zeg is:
+1 voor de Sea Shepherd!

Wim-Lex | 12-01-10 | 16:11

Best aardig, maar ik zit eigenlijk op onze charismatische leider te wachten met een verklaring (lees leugen) om zijn oorlogje goed te praten.

Karel Kruizenruiker | 12-01-10 | 16:11

Hoxa heeft blijkbaar iets met water.
En wat een leugenaar ook die gast(jij niet Hoxa).

bees-t- | 12-01-10 | 16:11

Als ze rondom die Sea Shepherd winterbanden hadden gehangen, dan was de klap niet zo hard aangekomen.

CoffeePatch | 12-01-10 | 16:11

wout nellink | 12-01-10 | 16:08

Nee, want ik ben veganist ;-)

brunswijk | 12-01-10 | 16:10

De beelden laten volgens mij zien dat er vlak voor de aanvaring vol gas gegeven wordt door de AG. Kijk eens naar de cavitatie achter de AG.

Membrillo | 12-01-10 | 16:10

Hoezo zuigen de Japanners Hoxha? TOYO had toch de beste winterband?

Randy McRanderson | 12-01-10 | 16:09

De walvis vaart kan je niet vergelijken met het aandoen van valse aangifte.
De walvis vaart is gewoon ZIEKELIJK
Het doen van valse aangifte is menselijk.

Arthy | 12-01-10 | 16:09

Waarom zou je in vredesnaam je übercoole batboot expres laten rammen?
Leugentje voor eigen bestwil (jappen oor aannaaien): +1

brunswijk | 12-01-10 | 16:09

Er zijn tussen de 2 en 3 miljoen walvissen van het soort waarop de Jappen vissen. Daarbij scheppen ze er jaarlijks zo'n 500 uit zee. Wij daarentegen vissen op soort die veel meer bedreigd zijn dan de walvissen.
.
Dat hypocriete gezeik altijd omdat we een paar zielige plaatjes van dode walvissen gezien hebben, en wij de bullshit van Greenpeace en Sea Shepherds geloven...
.
's Avonds een karbonade naar binnen werken, en ondertussen klagen hoe slecht de Jappen bezig zijn. Snap je de hypocritie?

wout nellink | 12-01-10 | 16:08

zielige gastjes die bewust andersmans spullen kapot maken...
next

Interpoolbal | 12-01-10 | 16:08

Je miljoen dollar kostende schip moedwillig laten rammen... Die rakkers zijn misschien gek, maar zo gek... Wat een geouwehoer! Milieuactivisten staat bij GS gelijk aan bashen, ook al is de waarheid dat de Jappen onder het mom van onderzoek de zee leegvissen tbv hun eigen maag.

Zalfje | 12-01-10 | 16:08

Wijnand Duyvendak | 12-01-10 | 16:03
Het heeft ook eigenlijk geen nut. Rekenen kan tegenwoordig iedereen (ey swa, ik krijg nog geld van je), maar schrijven is een uitstervende kunde. Geldt trouwens niet alleen voor de redacteuren, maar net zo goed voor de reaguurders. Alsof ze met hun lul zitten te tikken.

dosis | 12-01-10 | 16:08


Liegend links tuig. What else is new?

Willianus Wortelus | 12-01-10 | 16:08

Net zoals Jappaners liegen over de jacht op walvissen voor wetenschappelijke doeleinden waarbij het eindresultaat van de jacht opduikt (dood) in de schappen van Japanse supermarkten.
Heeft Hoxha iets tegen walvissen of zo (en zomerbanden)?

Zzzzooooffff | 12-01-10 | 16:07

@ talibandenwipper | 12-01-10 | 16:04


Onzin prevel je daar, ze keken wel naar de lieve jappanners. Als je niet weet dat je geramd wordt, dan ga je ook niet piepen vlak voor de impact.

Tyler-Durden | 12-01-10 | 16:07

Die Jappen moeten gewoon die Steve Irwin en de hele ZiekeScheppers naar de kelder jagen. Puur verdedeging als ze in die schepen van die walvis terroristen onder de waterlijn een paar gaten schieten.

ShakeTA | 12-01-10 | 16:07

Hoxha verwijt de pot ...
1) Winterbanden werken niet
2) Japanners zuigen niet.
Van mij mogen die Jappen trouwens jagen op walvissen. Zeker als ze Seaterroristen daar ook nog eens bij kelderen. Vond het erg vermakelijk. Ady Gil naar de bodem van de oceaan ... +veel

laagvliegert | 12-01-10 | 16:05

pfff wat gaan we nu weer es zeggen

misti | 12-01-10 | 16:05

Vack you d'ophin!

En-el Hak | 12-01-10 | 16:05

De echte Hoxha is waarlijk opgestaan

Weet je wat pas echt een zinkend schip is........

ikhebgelijk | 12-01-10 | 16:04

4. We keken naar stuurboord en zagen 'm niet (leugen, jullie zagen 'm van verre aankomen en jullie maakten filmpjes en foto's.)

Is wel waar hoor want die jappenschuit kwam heel erg van bakboord aanzetten.
Dus onder het motto: als je rechts kijkt zie je links niks moet ik de milieuhippie gelijk geven.

talibandenwipper | 12-01-10 | 16:04

Hoxha: 3e persoon enkelvoud : STAM + T. Dat leer je in groep 4.

Wijnand Duyvendak | 12-01-10 | 16:03

OK next.

JodelDeBodel | 12-01-10 | 16:03

Geef die scouting nou niet te veel aandacht, straks horen we nog meer van ze.

Gineau | 12-01-10 | 16:03

DIT is een link naar gratis seks.

sk!llz | 12-01-10 | 16:02

stelletje tjappies!
BOF

pieterP | 12-01-10 | 16:02

-weggejorist-

Kropsla123 | 12-01-10 | 16:01

Eindelijk eens een zinnig stukje Professor ...

Ad Telenooie | 12-01-10 | 16:01

Tip: kijk de Kijktip!
Sea Shepherds zijn badguys.

Onderdrukte | 12-01-10 | 16:01

Link naar oude filmpje? Verder: oud nieuws...

Formosa | 12-01-10 | 16:01

DIT is ook geen linkje

plaspop | 12-01-10 | 16:00

-edit: doe es lief-

dosis | 12-01-10 | 16:00

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl