Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wittemans humor...

handjeneedanku.jpgEen stukje opzienbarende televisie gisteravond. Paul & Witteman hadden de handjesweigeraar Mohammed Faizel Ali Enait aan tafel. Een beroepsquerulant zo bleek al snel. Vanaf de eerste vraag ging het mis. En eigenlijk kwam het nooit meer goed. Om een lang verhaal kort te maken: van handjes schudden worden de vrouwtjes geyl. Dat staat overigens niet in de Koran, maar in een later toegevoegde side letter. Ook bleek dat Mohammed voorafgaande aan de uitzending (Niet geschikt voor aanhangers van de multiculturele samenleving) had geweigerd zich te laten schminken door een vrouw. Want ook daarvan worden de vrouwtjes geyl. Bovendien zou die schmink borstel wel eens varkenshaar kunnen bevatten en dat is niet halal. Een stukje Holland-promotie eerste klas. Ook toonde Mohammed een inlevingsvermogen te hebben van een fruitvlieg. Dit tot verbijstering van minister De Geus en Vliegende Panter Diederik Ebbinge. Over laatstgenoemde zal inmiddels wel een fatwa zijn uitgesproken. Want zijn “We worden bedreigd, door de moslims” viel niet bepaald in goede aarde. “Wittemans humor. En dat in een land waar je de holocaust niet mag ontkennen, laat staan de Armeense holocaust...”

Reaguursels

Inloggen

Misschien geloof ik wel in een God, maar nooit in zijn grondpersoneel

santadomenica | 08-10-06 | 23:12

bubka 08-10-06 @ 17:50

Ook het muzelmanisme komt voort uit de Joods/Christelijke cultuur, zoals de klaploper Karl Marx zijn mecenas en zwager Anton Philips wou dwingen een groter jaargeld aan hem te schenken, zo zijn er altijd klaplopers geweest die zich verzet hebben tegen in hun ogen onterechte belastingen.

De 80 jarige oorlog had vooral de tiende penning, die specifiek voor de ondersteuning van de RK kerk bedoeld was, als oorzaak. Het waren vooral de protestenten van boven het Haringvliet die daartegen protesteerden en de burgers beneden de grote rivieren die met Spanje collaboreerden.

Ook de Christelijke belastingen en dus de gedwongen solidariteit met onbekenden hebben in het altijd tribale middenoosten gezorgt voor een voedingsbodem waarop de klaploper en brandschatter religie van mo kon gedijen.

In NL zijn het ook vooral de beter gesitueerde socialistische klaplopers zoals diskjockeys, presentatoren, artiesten, journalisten en kunstenaars die salaris b.v's hebben om zich daarmee maximaal aan hun via de belastingdienst geregelde solidariteit te ontrekken.

Zoals ik al eerder stelde: alles wat links is is door en door rot, maar zelf vinden ze zichzel vaak handig en slim.

Hans Anders | 08-10-06 | 22:44

mongolide

TheSmokingMan 08-10-06 @ 17:44

Nuf said.

bottehond | 08-10-06 | 21:22

TheSmokingMan 08-10-06 @ 17:44

Precies! het duurde even voordat ik dit door had...

Boeddhi | 08-10-06 | 21:12

@Hans Anders, het socialisme komt voort uit jouw veelgeprezen Joods/Christelijke cultuur...

bubka | 08-10-06 | 17:50

Boeddhi is eindelijk wijs geworden :-)
Goed geprobeerd maar kansloos tegen de mongolide culturen.
Kudos mate.

TheSmokingMan | 08-10-06 | 17:44

Bhikkhu2 08-10-06 @ 11:38

Je hebt absoluut gelijk, handen schudden is geen verplichte handeling in NL, echter functies worden niet gecreerd met de bedoeling een werkeloze van de straat te halen maar om een taak te vervullen (behalve bij de vieze Adje banen natuurlijk).

Het wegstrepen van de grote waarde die de joods/Christelijke cultuur heeft gehad in het gelukkig maken van mensen tegenover vaak mongolide culturen die absoluut onterecht onder de noemer religie of overtuiging als gelijkwaardig en dus ook waardevol worden geplaatst, moet maar eens ophouden.

Er is immers geen spoor van bewijs dat b.v. het socialisme, incl. haar uitwassen uiteenlopend van communisme tot sociaal democratie, ook maar iets heeft bijgedragen aan het geluk van grote groepen burgers die zelf niet om het socialisme gevraagd hebben. Ook het muzelmanisme is zulk een mensvijandige sekte. Beiden sektes worden vooral door geinstitutioneerde haat, klassestrijd en ongelovigen, gedreven terwijl de joods/Christelijke cultuur vooral naastenliefde predikt, maar niet schroomt om het ondeugend tuig soms met harde hand te kastijden.

De moderne westerse staat heeft tot opgave om voor al haar medeburgers een prettige, veilige omgeving te scheppen die goedwillende burgers beloont en kwaadwillende burgers heropvoed en bestraft.

Helaas zie je vaak dat de goedwillende burger bestraft wordt voor zijn tolerantie, immers zijn recht op een prettige, veilige omgeving wordt steevast ingewisseld om de kwaadwillende burgers niet te hoeven heropvoed en te bestraffen.

Het is dus in mijn optiek beter om een veilige en prettige omgeving te verschaffen aan de uitgetreden voormalige volgers van de mongolide culturen, zoals socialisme en muzelmanisme, dan te proberen deze tegennatuurlijke bestuurdersgerichte culturen in te passen in onze superieure mensgerichte Joods/Christelijke cultuur.

Hans Anders | 08-10-06 | 12:20

Toch vind ik het dapper van die Mohammed. Als ie geen handjes wil schudden, laat de goede man! Iedereen die zich daardoor beledigd voelt heeft toch zelf een probleem? Goed leermoment ook, dat er ook andere gewoonten en gebruiken bestaan dan waar wij allemaal aan gewend zijn. Hoeft m.i. geen belemmering te zijn voor de functie waar hij op solliciteerde.
Staat ook nergens in de wet dat handjes schudden mot. Het enige dat we van mensen in Nederland kunnen verlangen en zelfs eisen is dat zij zich aan de Nederlandse wet houden. In hoeverre men zich aan het overige conformeert is helemaal een individuele en vrije keuze.

Bhikkhu2 | 08-10-06 | 11:38

Boeddhi 07-10-06 @ 12:06
Wat het schelden betreft moet U eens bij de Bush-bashers kijken maar goed U ligt niet wakker van de islamitisering van dit land.U zult het waarschijnlijk ook niet erg vinden dat de islamofacisten in Iran de gelegenheid krijgen hun bevolking nog erger onderdrukken dan Bush het doet, problemen hebben met het nucleaire gekloot van Iran is volgens U dan ook kiezen voor Bush en dat mag niet zeker.U zult het ook niet erg vinden dat de personen die geen handjes schudden in Darfur een orgie van geweld aanrichten,Nee Bush heeft het allemaal gedaan en was nog de enige schoft die de orgie van geweld in Darfur desnoods tegen de wil van de regering in wil laten stoppen.Ik begrijp Uw zorgen maar de mijne zijn het niet.Bush moge dan wel een neocon zijn, veel van zijn moslimtegenstanders zijn regelrecht uit de prehistorie aan komen wandelen en preocons.Ik heb hier niet de bedoeling Bush te verdedigen maar kan iedere hulp om de preocons buiten de deur te houden goed gebruiken.U kunt uiteraard te pas en vooral te onpas(zoals bij dit topic) blijven kankeren op Bush en hiermee de deur wagenwijd opzettten ten gunste van de preocons, ons Rokutje zal U dankbaar wezen.

ANTOON | 08-10-06 | 10:57

Wie zitten er eigenlijk in die CGB en door wie wordenzij benoemd? En wie controleert hen?

ledwatcher | 08-10-06 | 08:11

@klaasjeanco 07-10-06 @08:37
Natuurlijk heb ik begrepen wat je bedoelde, maar helaas vind ik met name het Turkse nationalisme bijzonder onaangenaam en zelfs gevaarlijk.
Ik denk dat het woord "zelfspot" niet bestaat in de Turkse macho taal/cultuur?
Helaas, zelfspot en relativering zou ze sieren.
Ken jij een hakbarvrij bos?
Coördinaten s.v.p.?
Even on topic.
Voor een moslim ziet hij er tijdens de ramadan wel erg haram uit met die volgevreten varkenskop!

wachtmeester de bruy | 08-10-06 | 05:41

Geen stijl

krommeteen | 08-10-06 | 01:34

Baarden bij wet verbieden of zwaar financieel belasten (deed Peter de Grote in Rusland ook al). In baardhaar zitten veel te veel erogene zones. Indien bezwaar terug naar de zandbak. Wat moet je nou met dat soort tobberts. Zulke werden in mijn tijd op school niet serieus genomen en compleet weggepest. Misschien ook niet goed maar ondanks je jeugd wist je al dat er aan zulken een steekje los zit. Ga je eigen volk in eigen land lastigvallen met je prehistorische denkbeelden, stomme baardaap

krommeteen | 08-10-06 | 01:32

Alstublieft.... gooi die tering-meaugaeul terug naar de kale rotsen.

butthead | 07-10-06 | 22:43

Boedhi is bepaald niet offtopic wat ik zeg het is gewoon een feit dat
met name het linksere gedeelte van nederland af en toe een te
positief mensbeeld heeft
en dit zie je terug in het strafrecht en de aanpak van dit probleem
kijk deze kerel wil een vrouw geen hand geven zijn goed recht
maar sollicteer dan niet op een publieke functie simpel!
En als het een beetje een vent was had hij geen aangifte gedaan
En voor de commisie van gelijke behandeling geldt hetzelfde
geen uitspraak doen dit is hoe je het ook bekijkt botsing
van belangen even heel analytisch bekeken die vent wil het recht
om mensen ongelijk te behandelen behalen bij een organisatie
die zich inzet voor gelijke behandeling
dat is toch net zoiets als een inbreker die naar de rechter stapt omdat
hij vind dat hij vind dat hij recht heeft om in te breken?
en dat de politie niet het recht had hem op te pakken

van de kraats | 07-10-06 | 15:23

Hans Anders 07-10-06 @ 15:10

Ik ga hier verder niet op in.. Ga jij maar met je Rotaryvriendjes verder geloven dat er geen moslim is die zich niet aan de bedrijfscultuur kunnen/willen aanpassen... Waarom heb ik toch andere ervaringen hiermee?
Ach boeddhi, geef het maar op. verschillende werelden onverenigbaar. Hans, ik ben klaar!!

Boeddhi | 07-10-06 | 15:20

Boeddhi 07-10-06 @ 14:26

Ik heb al eerder aangegeven waarom ik tot mijn vaststellingen kom: ik kijk al jaren slechts in de keuken van mijn bedrijven, de bedrijven waar ik zaken mee doe en de bedrijven van mijn Rotaryvrienden.

Er is geen bedrijf waar de bedrijfsleider niet probeert of geprobeerd heeft om personeelstekorten op te vullen met vaak qua opleiding geschikte islamieten, echter hun weerzin om deel te nemen aan het informele circuit in de onderneming, zorgt ervoor dat als de bedrijfsleider de informele cultuur wil aanpassen, dat het bedrijf snel zijn beste westerse medewerkers verliest.

Dat is beslist geen rascisme want negers, chinezen, indiers en andere buitenlanders met of zonder een kleurtje bevolken in grote getalen de burelen en werkplaatsen maar b.v. Surinaamse islamieten zijn in grote getale werkloos.

De kennis die bij velen over de islam aanwezig is zorgt ervoor dat er binnen de NL gemeenschap nauwelijks geloof gehecht wordt aan de vooral linkse 5e collonne rethoriek dat er gematigde en radicale stromingen binnen de islam zijn. Allen islamieten geloven, zonder een enkele uitzondering, in de sprookjes van een rancuneze pedofiele epilepticus die volgens hen ieder muzelmens heeft oproepen om andersgelovigen te vermoorden.

Het bekeren van muzelmensen tot het Christendom om de muzelmens geestelijk te genezen is geen reele optie, hen buitenkerkelijk maken wel, vooral door geen enkele andere zichtbare geloofsuiting in een organisatie, bedrijf of straatbeeld te accepteren dan voortkomend uit de Joods/Christelijke traditie.

Je kan wel menen dat die angst feitelijk ongegrond is maar er is geen enkele geestelijk gezonde Europese burger die zichzelf en zijn naasten de plicht wil opleggen om uit vrije wil angst te hebben voor zijn onaangepaste buren.

Vandaar mijn angst voor een vuurstorm over Europa die alles zal wegvagen waar goedpraters zoal jij voor staan en die ook de goedpraters zelf zal wegvagen.

Hans Anders | 07-10-06 | 15:10

Het probleem is dat ik ook niet tegen een Rooms Katholiek zeg dat hij achter de inquisitie staat. Ik geloof niet in de oude denkbeelden van het socialisme, net zo min als de PVDA dat doet.. Verder ga ik hier niet meer op in omdat dit een soort offtopic gesprek wordt

Boeddhi | 07-10-06 | 14:49

Boedhi 14:35 dus ook jij bent een socialist je zegt het zelf al sociaal democraat deze denkrichting heeft ook zijn wortels in het
socialisme en links is gewoon een makkelijke aan duiding voor
de groep die zijn politieke standpunten haalt uit deze idelogie
en het woord democraat betekend dit op een geweldloze wijze via
het volk verwezelijken
dus wat is het probleem ?

van de kraats | 07-10-06 | 14:45

van de kraats 07-10-06 @ 14:26

Wie heeft het over socialisme? Ik ben geen communist, geen socialist, geen kapitalist.. Ik ben Sociaal democraat (met de nadruk op democraat)... Laten we dus niet of te topic gaan. Ik heb inmiddels besloten de term links of recht s(ook het bijv. naamwoord exreem) proberen niet meer te gebruiken...

Boeddhi | 07-10-06 | 14:35

Probleem is dat baardmans waarschijnlijk nog nooit van het woord post modernisme cq. structuralisme heeft gehoord. De koran is de waarheid en dus zijn andere meningen/ visies per definitie fout.

R@lf | 07-10-06 | 14:29

Hans Anders 07-10-06 @ 13:48

Geloof jij niet dat een deel van de nieuwe generatie (3 en 4e) zal seculariseren! Waarom is er nog steeds geen moslimpartij? Deze zou toch een aardige grote aanhang moeten krijgen als ik de GS-reacties mag geloven... Tot nu toe bestaat die niet...

Ik wil net zo min als jij in een land leven waar moslims bepalen wat hier gebeurt. Maar ik heb de aardig wat moslim collega's (Irak, Turk, Iran en een paar Marokkanen), geen enkele is NIET geïntegreerd! Ook woon ik in een buurt met veel allochtonen, die veelal Nederlands spreken en werken... Dus ik beleef het probleem gewoon heel anders... Ik zie ook de radicale tak van de Islam, en vind dat dit keihard aangepakt moet worden. Radicale Imams? Uitzetten de figuren!!! Trouwens, waarom heb je het steeds over muzelmensen? Wat een rot woord als je het over moslims hebt...

Je schrijft

“In tegenstelling tot velen op GS verwacht ik dat er in de EU binnen een tiental jaren progroms tegen muzelmensen zullen worden georganiseerd die hun weerga niet zullen kennen en voor altijd een enorme schandvlek in de Europese geschiedenis zullen blijven.”

Maar het klinkt wel heftig wat je allemaal zegt! Heb je het over etnische zuivering? Of begrijp ik je niet goed?

Ik denk dat het seculariseren of bekeren van Moslims naar het christendom wel erg ver gaat. Wel kunnen we de radicale kant van de islam bestrijden...

Boeddhi | 07-10-06 | 14:26

Aanvulling misschien iets om over na te denken linkse vrienden
stel jullie ideologie bij wat want wat ik boven schrijf word door de linkse mensen vaak slecht rekening mee gehouden
vergis jullie namelijk niet het socialisme is namelijk een idelogie
welke wortels heeft in een tijd waarin deze inzichten nog niet bekend waren
Ik neem derhalve de grondleggers niets kwalijk wat ik wel een zeer
kwalijke zaak vind dat men het nu wel weet maar gewoon stug doorgaat
met dezelfde gedachtegang want dan is men wereldvreemd bezig
en gedoemd ten onder te gaan .denk aan de dinosaurussen die
zijn ook uitgestorven omdat ze zich niet konden aanpassen
Ofwel evolueren {geldt ook voor standpunten}of ten onder gaan
waarom zeg ik dit omdat ook het socialisme goede punten heeft
en die gaan dan vaak ook ten onder dat is een les die de geschiedenis ons leerd!

van de kraats | 07-10-06 | 14:26

hans anders 13:48 je bedoelt europa word een tweede yoegoslavie?
Helaas dat gaat gebeuren als de politicie niet heel snel bij zinnen komen
en realistisch blijven men is namelijk zo bang voor een tweede holocaust
Dat de angst de besluitvaardigheid verlamt
We zitten nu in de laatste fase voor een conflikt men daagt uit
En het is wachten op een schokkende gebeurtenis welke zal leiden
tot een alles omvattende uitbarsting van haat waarbij men
helaas het verschil niet meer zal zien tussen de goeden en
de kwaden en dan ja zullen we erachter komen dat een volk wat zijn
geschiedenis vergeet gedoemd is hem over te doen
en het mensbeeld zal een grote klap oplopen voor een hoop mensen
want een hoop mensen zijn naief
ik roep zelf vaak mensen accepteer je aard en werk daaraan
dat zou een hoop ellende schelen
want de meeste mensen hebben een vertekend beeld van de menselijke aard die is namelijk een stuk minder goed als men wil geloven
in principe zijn we apen qwa gedrag met een intelligent sausje
Dit is de oorzaak van onze botsingen
we zijn primaten het is onze aard.helaas

van de kraats | 07-10-06 | 14:10

Hans Anders 07-10-06 @ 13:48

Helaas heb je gelijk. Islamapologisten bewijzen islamieten de allerslechtste dienst die denkbaar is. Maar weet je: ik zeg dit al vijf jaar en hoewel meer en meer polikorslaven wakker worden en en masse de oversteek naar de nuchtere weldenkenden maken zijn er nog zeer veel luiden die liever in het veilige coconnetje van hun ethisch gelijk blijven zitten. En dat noemt zich verantwoordelijk en intellectueel. Extreem gevaarlijke sukkels zijn het.

bottehond | 07-10-06 | 13:58

Boeddhi 07-10-06 @ 09:46

Geloof mij, er komt een tijd in NL dat het dragen van een hoofdoek, burka, galabia. pluisbaard met clot, moskee bezoek, enz. een reden zijn om NL als vluchteling te verlaten. Mensen zoals jij, die volledig voorbij wensen te gaan aan de gevoelens van de mensen waar deze muzelmensen tussen in wonen of werken, zullen samen met hen die menen dat vooral de meerderheid zich aan de minderheid moet aanpassen, ooit NL en wellicht ook de EU halsoverkop moeten verlaten.

De Europawijde weerzin tegen alles wat muzelmans is, incl. hun wegbereiders, heeft slechts een goede trigger nodig om zonder aanziens des persoons dit kankergezwel, zo kan je dit multicultureel drama ondertussen wel betitelen, volledig uit de EU samenleving te verwijderen.

In tegenstelling tot velen op GS verwacht ik dat er in de EU binnen een tiental jaren progroms tegen muzelmensen zullen worden georganiseerd die hun weerga niet zullen kennen en voor altijd een enorme schandvlek in de Europese geschiedenis zullen blijven.

Redelijke mensen zoals jij zegt te zijn, zullen hun invloed vooral moeten aanwenden om de muzelmens nadrukkelijk tot aanpassing te dwingen, waarbij de optie om Christen of buitenkerkelijk te worden nadrukkelijk onder hun aandacht moet worden gebracht als zij willen dat hun kinderen en kleinkinderen in Europa nog een toekomst hebben.

Hans Anders | 07-10-06 | 13:48

Goh, het topic over die moslimfuck die handen weigert te schudden leeft nog steeds. Is de beste man -die een welgemeende interesse voor zijn medemens aan de dag legt- inmiddels 'klantmanazjer'? Of moet de gemeente Rotterdam hem nu meteen als secretaris aanstellen?

Murdockyoufool | 07-10-06 | 13:00

de honden blaffen... 07-10-06 @ 12:45

OK, we hebben het inmiddels weer bijgelegd

Boeddhi | 07-10-06 | 12:49

Gekke Gerritje 07-10-06 @ 12:34

Dat was niet mijn intentie, ik heb al een mailtje gestuurd naar de redaktie, omdat ik graag aandacht wil krijgen vioor dit onderwerp... Ik weet dat het offtopic is, deed het ook een beetje expres... Maar het is geen ontkenning van het topic... Sorry voor de verstoring, maar ik kon het ff niet laten....

Alleen het verwijt dat ik altjd overschakel naar andere misstanden, slaat nergens op. Behalve dan dit incident!!!

Maar goed. exqeeezz mee

Boeddhi | 07-10-06 | 12:47

Boeddhi 07-10-06 @ 09:46:De Reactie van botte hond is verklaarbaarbaar omdat @sammy de moraalridder selectief citeert uit mijn post:de honden blaffen... 04-10-06 @ 21:12,en totaal niet ingaat op de stelling van mijn post nl dat asielzoekers in Nederland niets maar dan ook helemaal niets te klagen hebben.

de honden blaffen... | 07-10-06 | 12:45

@Boeddhi 07-10-06 @ 12:06
Er werden hier zo'n 350 reacties gegeven op deze radicale moslim omdat dit het onderwerp van dit draadje is.
Het is jammer dat sommigen, waaronder jij, altijd meteen naar een andere misstand proberen over te schakelen wanneer bepaalde onwelgevallige problemen worden besproken.

Ik begrijp zelf wel dat dit geen ontkenning is, maar zo komt het op de meeste anderen wel over.
In dit geval ga je echt helemaal off-topic. Een beetje jammer dus. Maar ik geef je wel gelijk dat martelen slecht is en dat de VS hierin te ver gaat.

Mijn advies, probeer niet altijd direct naar iets anders te wijzen, want dat zorgt vooral voor onbegrip en spanning, niet voor meer steun voor je standpunt.

Gekke Gerritje | 07-10-06 | 12:34

ANTOON 07-10-06 @ 12:02

Kijk, hier hebben we het weer. schelden en hakken... Ik wil aangeven dat hier al dik 400 reacties gegeven zijn op die radicale moslim. blijkbaar is dit het enige waarom men zich bekommert. Ik wil laten zien wat onze zgn. vrieden aan de andere kan van de atlantische oceaan aan het doen zijn met de democratie... Maar goed, geen verkeerde worden of Bush en zijn staf!!

Boeddhi | 07-10-06 | 12:06

Op de apenheul missen ze d'r eentje.......

Ernst H. | 07-10-06 | 12:06

Boeddhi 07-10-06 @ 11:41
We hebben het hier over een handjesschuddenweigeraar die denkt dat handjesschudden vrouwen geil zou maken en jij grijpt dit aan om weer ouderwets tegen Bush te kankeren.Je bent stevig offtopic en een zielig gefrusteerd figuur ga ergens anders kankeren aub.

ANTOON | 07-10-06 | 12:02

Boeddhi 07-10-06 @ 11:37

Bush heeft een wetje gemaakt, zodat hij niet vervolgt mag worden voor het schenden van de mensenrechten... Verder kan de Amerikaanse regering niet meer vervolgt worden voor het schenden van de mensen rechten (marteling) door een rechtbank of ander juridische instantie.... Die riekt naar het verworden van Amerka tot een politiestaat!!!

Boeddhi | 07-10-06 | 11:41

... no court, justice, or judge shall have jurisdiction to hear or consider any other action against the United States or its agents relating to any aspect of the detention, transfer, treatment, trial, or conditions of confinement of an alien detained by the United States who--

`(A) is currently in United States custody; and

`(B) has been determined by the United States to have been properly detained as an enemy combatant or is awaiting such determination.'.

(b) Effective Date- The amendments made by subsection (a) shall take effect on the date of the enactment of this Act, and shall apply to all cases, without exception, pending on or after the date of the enactment of this Act which relate to any aspect of the detention, transfer, treatment, trial, or conditions of detention of an alien detained by the United States since September 11, 2001.

Boeddhi | 07-10-06 | 11:37

bottehond 07-10-06 @ 11:05

:-) das maar beter ook... Trouwens, waar ik me op dit moment meer druk om maak is het volgende..

news.yahoo.com/s/ap/20060927/ap_on_go_...

De radicale islam mag dan wel fascistische trekjes te hebben, maar de amerkaanse maatschappij wordt er ook niet beter op!

Boeddhi | 07-10-06 | 11:19

Boeddhi 07-10-06 @ 10:42

Ben je mal. Je hebt fightclub toch gezien, neem ik aan? Nuf said. Besides... ik knuffel alleen met lekkere wijven.....

bottehond | 07-10-06 | 11:05

Mee eens, maar misschien moet er na het gevecht wat vaker geknuffeld(figuurlijk natuurlijk) worden.. Misschien moet ik ook meer accepteren dat deze blog nu eenmaal anders tegen de zaak aankijkt. het punt is alleen, dat ik er niet van hou om met gelijk gezinden de discussie te voeren. Dat heeft nl. geen zin.... Tot slot, ik kan wat hebben hoor! maar misschien gingen we gister beide wat te heftig?

Boeddhi | 07-10-06 | 10:42

Boeddhi 07-10-06 @ 10:04

Ik ben altijd bereid kritisch naar mijn eigen denken te kijken. Een nadeel van de draadjes hier is dat het soms lastig is om tot fundamentele discussie te komen... daar gaan wij dan maar verandering in brengen, dude.... Maar het moet wel leuk blijven, natuurlijk. Dus houd je vooral niet in.... tenslotte is GS niet voor mietjes.... hehehehe....

bottehond | 07-10-06 | 10:34

bottehond 07-10-06 @ 10:01

Ik ben bereid hier op te letten! Ben je ook bereid het omgekeerde te doen? Ik wil graag discussie over de problemen die we hebben in dit land. Dat wil jij ook.. Alleen zijn we het over de inhoud het niet eens.. Beide zijn we betrokken! Ik zal proberen me wat in te houden!

Boeddhi | 07-10-06 | 10:04

Boeddhi 07-10-06 @ 09:46

Het punt is dat je natuurlijk groot gelijk hebt. Maar ik verdenk jou er van dat je je gelijk oprekt. Met andere woorden: dat je hetzelfde doet als degenen die iedereen over één kam scheren, namelijk (vrijwel) niemand over die kam scheren. Als je zowel zeer kritisch naar het buitenlander- fenomeen als naar de (inmiddels) hardvochtige houding van anderen gaat kijken krijg je van mij zelfs een bot. Snap je mijn point? Restecp voor je volharding.

bottehond | 07-10-06 | 10:01

Annie M.G. Smit. Die is ermee begonnen sociaal afwijkend gedrag op een ereplatform te tillen. Met goede bedoelingen en prettig fris. Maar steeds meer geitenwollensokken bakten daar de multikul van. Het begon uit de hand te lopen en wie aan de rem trok was een - je weet wel.
Nu moeten de middeleeuwen over. Eeuwen van onaangepast gedrag, bedreven door sterke en daarom te reSSpekteren mannen.

Jan Passant | 07-10-06 | 10:00

nog een voorbeeld van iets dat je mij verwijt

Die lul is op de pvda-omroep.... ga es deaud, vreemde schoorsteenvegerT!

bottehond 05-10-06 @ 23:07

Boeddhi | 07-10-06 | 09:59

Gewoon een Godsdienst Pedofiel,snel het land uit flikkeren,deze in het jaar 0 levende mafkees!

googledaddy | 07-10-06 | 09:51

Duidelijk een reactie vol steekhoudende argumenten, heel beschaaft en doorgeleerd gereageerd bottehond! chapeau!!!

Boeddhi | 07-10-06 | 09:50

@ledwatcher 06-10-06 @ 22:00

Goeie observatie! Zo had ik het nog niet bekeken. Maar is waar.

stem des volks | 07-10-06 | 09:48

bottehond 06-10-06 @ 15:25

ff een voorbeeld!

de honden blaffen: OK.

Boeddhi | 07-10-06 | 09:46

Ik heb me ook behoorlijk zitten ergeren aan die mafkees, vooral het pseudo-wetenschappelijk gewauwel over erogene zones bij de vrouw was tenenkrommend.

knutsel | 07-10-06 | 09:16

bottehond 06-10-06 @ 17:41

Hoevaak wordt er niet naar mij geroepen "ga jij eens deaud"of zo.. Niet zo zielig AUB!!!! Je bent echt een gemeen mens!!

Boeddhi | 07-10-06 | 08:48

bottehond 06-10-06 @ 17:41

Als of ik dat echt meen!!! Sukkel.. Moet je maar niet zo'n domme naam nemen, dan vraag je om dit soort reacties. Als je goed leest, zie je dat ik niet bottehond schrijf maar botte honden (bijv. en zelfst. naamwoord staan los) OK, misschien is mijn humor niet altijd even duidelijk....

Boeddhi | 07-10-06 | 08:46

Wachtmeester,

De commissie gelijke behandeling functioneert op dit moment volstrekt contraproduktief,het behoort simpelweg een adviesorgaan te zijn ,dat er toe bijdraagt dat we elkaar in Nederland netjes behandelen.(Dat vind ik buitengewoon lovenswaardig)Wat nu gebeurt,en dat hebben meerdere reaguurders al aangegeven,is dat de commissie stelselmatig wordt misbruikt
door mensen met opvattingen die niet stroken met wat gangbaar is in onze samenleving,om hun gelijk te halen.
Het gevolg is dat onze Nederlandse identiteit gesloopt wordt met de vrijheid van godsdienst als excuustruus:dat moeten wij voorkomen,de commissie gelijke behandeling dient als uitgangspunt te hanteren,hetgeen wat conform Nederlandse normen en waarden gangbaar is.
Als dat discriminatie inhoudt ,alzo zal geschieden,daar schaam ik mij niet voor,dat beschouw ik als "gezond nationalisme"
Nog even over die Turken ,daar heb ik zeven jaar mee samengewerkt,het zijn mensen die trots zijn op hun land,natuurlijk heeft iedere natie zijn zwarte bladzijden,zijn wij met allen trots op Nederland?dat waag ik te betwijfelen,het zal wel door dat verdomde poldermodel komen.
Ik ga nu een eindje door ons hakbar vrije bos rennen
Have a nice day

klaasjeanco | 07-10-06 | 08:37

Ed Cetera 07-10-06 @ 02:44

Hoor je andere christenen zwaar kritiek hebben op de SGP-standpunten... Het zijn vooral de seculiere partijen en groepen in de samenleving die tegen opvattingen van radicale christenen ingaan... Ik ben het met je ees dat dat niet goed is en dat kritiek van binnen uit beter zou zijn... Maar zoals deskunigen zeggen, je kunt niet over DE islam spreken, daarvoor is ze TE divers!! Dat geld ook voor christenen, een mormoon denkt toe aanzienlijk anders dan een vrijzinnig protestant!

Boeddhi | 07-10-06 | 08:28

@klaasjeanco 06-10-06@16:19
... het enige wat Nederland nog kan redden is een gezonde portie nationalisme , dat kunnen we de Turken nageven, die komen tenminste voor "hun" land op.....
Echter met dit verschil, dat nomaden (ik vraag me af waar ze onderweg die zogenaamde religie hebben opgepikt?) die zich via landjepik ( nu Turkije genaamd), de oorspronkelijke bevolking hebben weggezuiverd (Armeniërs) of nog bezig zijn met dit proces (Koerden).
Als die gezonde portie nationalisme maar niet overslaat naar Nederland, als je begrijpt wat ik bedoel.
Aan de andere kant zou je dan ook kunnen stellen, dat wij dan helemáál gerechtigd zijn om te kunnen beginnen met "de grote schoonmaak"?!
De realiteit is inmiddels absurder dan een scetch van Monty Python.
Zag afgelopen avond op CNN een reportage vanuit een radiostudio in Groot Brittannië waar, ik geloof, de Britse minister van Binnenlandse Zaken telefoontjes aannam van luisteraars en waar 98% van de bellende luisteraars aangaf zich onbehaaglijk te voelen door op straat lopende gesluierde wezens.
Hallo, Hansje Brinker, haal je vinger maaar uit de dijk jongen.
Jij hebt je best gedaan!

wachtmeester de bruy | 07-10-06 | 07:22

Intellectuele dus... maar wie maakt zich daar nog kwaad over als VMBO-niveau bepaalt wat waar en niet waar is.

Ed Cetera | 07-10-06 | 02:47

Ik hoorde net in intrellectuele kringen dat deze sympathieke moslim-asceet slechts een Korangevoelige einselganger is tenmidden van een grotere groep westers vrijdenkende moslims. Deze meerderheid zal er vast wel zijn, maar weet zich verdacht goed verborgen te houden.

Ed Cetera | 07-10-06 | 02:44

@ agent 327 @ 22:19
Mijn postje @ 21:38, waar is die dan?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 07-10-06 | 00:09

hij kijkt niet echt vrolijk die handjes wijgeraar. booskijker

Critical Distance | 07-10-06 | 00:08

LOL@botte

CoJoNes | 06-10-06 | 23:47

CoJoNes 06-10-06 @ 22:35

Dude... het is hier geen western... overtuigende post, trouwens.

bottehond | 06-10-06 | 23:20

agent 327 06-10-06 @ 22:19

Goffedomme! waarom staat oom Botte, alom besneerd door de polikorsekte als een on-denkend, harteloos wezen, NIET bij mijn matties?

bottehond | 06-10-06 | 23:16

Sorry boys, offtopic
-edit: Nogal ja-

agent 327 06-10-06 @ 21:52

Sorry, ik snap het, bij een ander item al de vellen gekregen

gentle giant | 06-10-06 | 23:03

Elke Moslim is een Moslim dus denken ze het zelvde anders zouden ze zich toch anders noemen of duidelijk van mekaar distancieeren.
Lijkt me
En die Clip van de Vliegende Panters had 20 jaar geleden < wat 30 jaar> al in de picture moeten zijn.
Maarja de VARA toneelschoolvan eric engerd leerde ze dat niet.
JAmmer nu is het te laat !!!!

magic mike | 06-10-06 | 23:01

@ Ijzerbrood 22.19, alle respect voor off topic, maar als je in een item over deze parasiet, ( yes ), begint met zeiken over die Armeense legionella uitbraak, ( of Genocide ) dan spoor je niet, of je stemt PvdA.

gentle giant | 06-10-06 | 22:56

@mezelf
bedoeld, sorry

CoJoNes | 06-10-06 | 22:37

@agent 327 06-10-06 @ 22:19
Da's lekker makkelijk. 5 dagen na dato terugkomen op wat je zegt en dan beweren dat je het anders hebt bedoelt. Beetje een PvdA trekje, Wouter B. flikte ook zo'n kunstje met het pre-pensioen. En ik door het stof voor een mening over een PvdA senator? Ik sterf nog liever.

CoJoNes | 06-10-06 | 22:35

Ga het na veel gekloot nu kijken :)

Timootje | 06-10-06 | 22:31

Sorry boys, offtopic
“En daarom zou PvdA-senator Erik Jurgens graag artikeltje 137c en 137e geschrapt zien.”, meldt ene Fleischbaum op 2 oktober j.l. En wat blijkt nu, Fleisch doet dikke leugen. Fleisch leest wat halve waarheidjes, verwart klok en klepel en zet wat op zijn site.
Wie Jurgens’ uitleg bij Leugen Regeert hoort, komt tot de conclusie dat Fleisch toch maar publiekelijk door het stof moet. Kom er maar in, Fleisch.

En met hem de volgende reaguurders die gedachtenloos met de horde meerenden:
Jeremia 02-10-06 @ 20:54
Pablo's ijscocar 02-10-06 @ 20:59
WillemIII 02-10-06 @ 21:13
hekkesluiter 02-10-06 @ 21:13
eCKe1982 02-10-06 @ 21:33
Hakbarrr 02-10-06 @ 21:35
CoJoNes 02-10-06 @ 21:37
MAXIMO 02-10-06 @ 21:37
Jan-Joris-Jaap-Joop 02-10-06 @ 21:38
Pannie 02-10-06 @ 21:39
BroncO 02-10-06 @ 21:42

agent 327 | 06-10-06 | 22:19

Een groter contrast was niet mogelijk: de zangeres: welbespraakt, vriendelijk, toptalent, 100% geintegreerd en toch eigen cultuur en oorsprong niet verloochend aan de ene kant, en die zelfvoldane barbaarse baardzak aan de andere kant. Ziehier het lukken en het falen van de multiculti samenleving samen aan tafel.

ledwatcher | 06-10-06 | 22:00

Maar ook ik vraag me, met velen hier, af wat zo'n man in godsnaam nog zoekt in zo'n verdorven land... Als je echt zo streng bent in de leer kun je je toch niet veroorloven constant in verleiding gebracht te worden door reclame met schaars geklede vrouwen, op straat, noem maar op... Waarom gáát zo'n man dan ook niet gewoon naar Iran of iets in die contreien?

bubka | 06-10-06 | 21:52

Deze hele poppenkast geeft weer haarfijn aan dat we toch echt af moeten van dat bijzondere onderwijs; alle overheidssubsidie stoppen die naar scholen gaan die sprookjes en overleveringen als zijnde de enige waarheid in kinderhoofdjes stampen, en gewoon allemaal openbaar onderwijs...
Het is niet te zeggen dat je alle godsdienstwaanzin dan kunt voorkomen, je hebt in ieder geval niet het idee dat je het ook nog gesponsord hebt...

bubka | 06-10-06 | 21:47

Hebben ze geen vacature bij de kinderboerderij? Iets met varkens voeren ofzo?

ja toch? | 06-10-06 | 21:39

Als Mo is wat minder dogmatisch en wat intelligenter de wereld benaderd zal hij tot een heel ander inzicht komen: modern-philosophy.blogspot.com/2006/09... Deze site zal hem erg kunnen helpen hiermee...

Mr.SunTzu | 06-10-06 | 21:36

Het Oordeel 06-10-06 @ 12:26

ik denk dat het eerder door jarenlang cda komt met hun gewauwel over religie etc.NEDERLAND SECULIER!!!!

miko | 06-10-06 | 20:58

Ik ga mijn vrouw even bijles geven over haar erogene zone's. Koran erbij (oh nee, profeet Mustapha had iets opgerispt) en kreunen meisje..

Wat een mongeaul, zeg

haasje over | 06-10-06 | 20:40

Laat 'em lekker klantmanager worden in Iran ofzo, mensen met denkbeelden van 10 eeuwen geleden zijn daar meer dan welkom. Dit soort mensen hebben in de maatschappij zoals wij die hier hebben helemaal niets te zoeken. Wilders, kom er eens in!

Aussie | 06-10-06 | 19:27

Respect voor mensen met een psychose

stethosceaup | 06-10-06 | 18:51

Botte,

Dan heb je een wereldbaan.

klaasjeanco | 06-10-06 | 18:42

Ik krijg spontaan zin in een stukje varkensvlees als ik die makker met z'n sinterklaasbaard zie.

Blurzz | 06-10-06 | 18:31

klaasjeanco 06-10-06 @ 18:19

Sterker nog: oom Botte is poortwachter van Zeeland. Gezien je beschrijving van mijn provincie zal dat geen verbazing wekken.

bottehond | 06-10-06 | 18:30

Ik heb grote moeite om deze meneer als volwaardig mens te beschouwen, Wat mensen onder andere van dieren onderscheidt is het gegeven dat de mens worstelt met de levensvraag,als je deze levensvraag zo interpreteert dat er geen ruimte rest voor enige cohesie met je omgeving waarin je dient te functioneren,dan verdien je de titel mutant in je paspoort.
Ik schaam mij er volstrekt niet voor om te stellen dat deze meneer in principe inferieur is en minder burgerrechten dient te hebben dan een gewone Nederlander,het enige wat dit land nog kan redden is een gezonde portie nationalisme ,dat kunnen we de Turken nageven die komen voor hun land op,Nederland bestaat vrees ik, inmiddels alleen nog maar op de landkaart ,is geprostitueerd door het politieke establishment van de afgelopen deccenia en door het inmiddels murw gebeukte elektoraat ten grave gedragen.
PS

Tip voor mensen die van nostalgie houden :was pasgeleden in een klein rotdorpje in zeeland ,ik waande mij dertig jaar terug in de tijd:
-geen hakbars of riffers te bekennen
-beleefde mensen,die je groeten op straat
-nergens graffiti
-ruimte
-geen afval
-sociale contole
VRIENDELIJK VERZOEK:niet allemaal tegelijk gaan kijken!

klaasjeanco | 06-10-06 | 18:19

LJBrinkhorst 06-10-06 @ 17:55

Yep. Die menschen hebben op zich het beste met de wereld voor, maar zijn vervallen in steeds totalidairder gedrag. Het intellectueel debat is door hen volkomen verstoord. En het tragische is dat ze het zelf niet eens in de gaten hebben. Zij hebben het ethisch gelijk tenslotte aan hun kant.
OT: die dikke vliegende panter regeert. Wat een mannetjesputter. Fijn dat links Nederland toch wel een beetje aan het wakker worden is.

bottehond | 06-10-06 | 18:19

-weggejorist-

BEERTENDER | 06-10-06 | 18:03

@ bottehond 06-10-06 @ 17:41

De linksche medemensch is tolerant voor mensen die het met hen eens zijn. Zo niet, dan ben je een uiterst minderwaardig mens.

Toch?!

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 17:55

Boeddhi 06-10-06 @ 16:14

Ziehier de linkse onderbuik in optima forma. Een paar speelse beledigingen zijn genoeg om het masker van de hoogdravende ethiek af te laten donderen. Een spuit nog wel. Mengele zou trots op je zijn.

bottehond | 06-10-06 | 17:41

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 17:14
ja, het (paul witteman) is op zich geen onsympathieke gast, maar volgens mij heeft hij zich in het verleden behoorlijk laten beïnvloeden door zijn pleegvader Marcel van Dam...

Onderbuik | 06-10-06 | 17:27

BSPlayer

Klotestreams!

MacTreck | 06-10-06 | 17:25

@ Fleischbaum: Mediaplayert speelt "de uitzending" niet af. Wat werkt wel?

stuyterkuycken | 06-10-06 | 17:20

Mooi vrouwtje. Handje schudden?

MacTreck | 06-10-06 | 17:19

Ik dacht dat ik gisteravond naar Koefnoen te kijken, bleek het echt te zijn...

stuyterkuycken | 06-10-06 | 17:17

@ Onderbuik 06-10-06 @ 17:09

Witteman (die presentator!) is er sinds het briljante verkiezingsdebat van 7 maart 2002 niet scherper op geworden. Ik vrees dat hij toen een stevige reprimande heeft gekregen van ome Marcel en tante Vera.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 17:14

Stem PvdA. partij van de allochtoon.

tomba | 06-10-06 | 17:12

@TheSmokingMan 06-10-06 @ 16:56
fout, de meeste linkse mensen zijn domweg te bang om iets stevigs te zeggen tegen dit soort vette idioten...
Ook de uitzending van pauw en witteman was (ik hield het 10 minuten vol) er een van politiek correcte angshazerij, beetje besmuikt ginnegappen om deze idioot was alles wat ze durfden. Daar zit &#^%@ voor 30 jaar journalistieke ervaring, hebben ze de kans om Nederland vooruit te helpen DOEN ze het niet!

Onderbuik | 06-10-06 | 17:09

TheSmokingMan 06-10-06 @ 16:56

precies!!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 17:05

Gelukkig vormen achterlijke baardapen zoals Mohammed Faizel Ali Enait een zeer kleine minderheid onder de moslims.
Gelukkig zal een moslim-partij, als die al opgericht wordt, waarschijnlijk gematigd zijn.
Gelukkig zijn er -zelfs op GS- nog mensen die genuanceerd denken.
Die noemt men hier "links" of "dhimmi". Alleen omdat wij niet zo bang zijn dat hier overmorgen de sharia heerscht.
Amen. Muhaha.

TheSmokingMan | 06-10-06 | 16:56

Als die goede man nou geen handen wil schudden laat hem toch.Als hij zijn geit of ezel mee wil nemen naar zijn werk dat moet kunnen.Als hij een minaret op het gemeentehuis wil zetten dat moet kunnen.

Volgens mij wil hij eigenlijk helemaal niet werken en wil hij alleen zijn absurde meningen aan andere mensen opdringen.

NelsonBandana | 06-10-06 | 16:52

@stem des volks 06-10-06 @ 16:08

Gefelliciteerd jongen en bedankt, you proved my point.

gierovich | 06-10-06 | 16:49

Nee, we zijn kennelijk niet veerkrachtig genoeg.Tuig 06-10-06 @ 16:36:Of misschien niet zo streng gelovig als men ons wil doen geloven.

de honden blaffen... | 06-10-06 | 16:43

Freddie 06-10-06 @ 16:36

provocatie, ik nl. boos op bepaalde types hier! Als men met gebrek aan nuance wil argumenteren, kan dat!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 16:39

Boeddhi 06-10-06 @ 16:26:
Wat wil je nou bereiken met je geblaat over ´kaalkopjes´? kom es met argumenten dhimmi!

Freddie | 06-10-06 | 16:36

Quote:

Tuig 06-10-06 @ 15:29:Wat ik mij oprecht afvraag:als je als streng gelovig moslim niet met dergelijke uitingen geconfronteerd wilt worden wat doe je dan in een land als Nederland waarvan toch bekend is dat elk heilig huisje wordt afgebroken.Dan kun je in een land als Iran of Saudi-Arabie je geloof toch op een veel zuiverder manier beleven tussen gelijkgestemden?

de honden blaffen... 06-10-06 @ 16:17

Nee, we zijn kennelijk niet veerkrachtig genoeg.

Tuig | 06-10-06 | 16:36

@Boeddhi 06-10-06 @ 16:28
Precies !

TheSmokingMan | 06-10-06 | 16:31

TheSmokingMan 06-10-06 @ 16:26, ben aan het stoppen met roken voor me chica, even een schep dergelijke achterlijken der bovenop en je vergeet gewoon dat je met een nicotine tekort zit te kudten.

..Whatever | 06-10-06 | 16:30

stem des volks 06-10-06 @ 16:28

Ben ik met je eens! Maar dat realiseer je niet middels verbaal het schoppen en slaan van hele groepen, zoals sommige hier doen

Boeddhi | 06-10-06 | 16:30

Het weigeren van een uitgestoken hand is in de Westerse cultuur een zeer grove belediging.

Waar is het begrip hiervoor dan?

Ahasveros | 06-10-06 | 16:30

@Boeddhi 06-10-06 @ 16:26

Ik ben bang dat we ook een beetje 'mensenliefde' terug verwachten, inmiddels. Allochtonenhaat is in de jaren '80 ontstaan. En niet helemaal voor niets.

stem des volks | 06-10-06 | 16:28

TheSmokingMan 06-10-06 @ 16:26

Nee hoor, dan moet je naar GS gaan! Lekker reacties van kaalkopjes lezen!

Boeddhi | 06-10-06 | 16:28

Het valt me wel op hoeveel reaguurders er kennelijk naar het vreselijke P&W kijken. Om zich eens lekker te ergeren wellicht ?

TheSmokingMan | 06-10-06 | 16:26

stem des volks 06-10-06 @ 16:21

Je zegt het, "mensenliefde". Dat kun je van een botte hond niet verwachten!

Boeddhi | 06-10-06 | 16:26

*Herstelt*, Een multiculturele samenlevingen werken… Multireligieuze samenlevingen niet, althans niet wanneer er islamieten bij betrokken zijn.

..Whatever | 06-10-06 | 16:25

@de honden blaffen... 06-10-06 @ 16:17

Ik vind dat ook vreemd, dat die streng gelovigen hier zitten. Maar ik denk dat ze ons land willen transformeren - en dat lukt ze aardig. Eerlijk is eerlijk.

stem des volks | 06-10-06 | 16:22

@Boeddhi 06-10-06 @ 16:14

Ik kan die 85% die allochtonen zat zijn niet vinden. Maar ik ben bang dat bottehond er niet ver naast zit hoor. Het zal wel boven de 50% liggen denk ik. Daarnaast nog een paar 10-tal procenten die uit politieke correctheid niets zeggen. En ik schat zo'n 15 to 20% die de multiculti samenleving écht een verrijking vindt. Uit mensenliefde en dogmatisme. Niet uit realiteitszin.

stem des volks | 06-10-06 | 16:21

Tuig 06-10-06 @ 15:29:Wat ik mij oprecht afvraag:als je als streng gelovig moslim niet met dergelijke uitingen geconfronteerd wilt worden wat doe je dan in een land als Nederland waarvan toch bekend is dat elk heilig huisje wordt afgebroken.Dan kun je in een land als Iran of Saudi-Arabie je geloof toch op een veel zuiverder manier beleven tussen gelijkgestemden?

de honden blaffen... | 06-10-06 | 16:17

Mohammed Faizel Ali Enait, mag om mij wel deaud gaan. Bedrijfsongeval van een Multiculturele samenleving… Mohammed Faizel Ali Enait is het bedrijfsongeval van de multiculturele samenleving, dat hand schudden is het niet. Ow en mohammed, niet nodig hoor die stress dat een vrouwtje heet van je wordt, weinig kans.

..Whatever | 06-10-06 | 16:16

bottehond 06-10-06 @ 15:25

85% waar haal jij als doorgestudeerde deze cijfers vandaan. Met je grote bek! Ik vind dat botte honden in het asiel thuis horen of een spuitje horen te krijgen!

Boeddhi | 06-10-06 | 16:14

@Ziurdt 06-10-06 @ 15:52

Die zes minuten die je hebt gezien is écht te kort voor jouw oordeel. Die man valt later zo genadeloos door de mand.

stem des volks | 06-10-06 | 16:13

QZNYWRLD 06-10-06 @ 16:05
Precies, dat vind ik ook..
gierovich 06-10-06 @ 16:04
Nou, om eerlijk te zijn kijk ik skinheads standaard met de nek aan.
Heb al vele malen met eigen ogen gezien dat dit soort gasten gelukkig niet in het Almeerse straatbeeld worden geaccepteerd.
@Ziurdt
Inderdaad, en dan die vurige ogen er ook nog bij..
Wacht maar af tot het eind, dan zie je wat ik verder bedoel; desinteresse.

MAXIMO | 06-10-06 | 16:11

@QZNYWRLD 06-10-06 @ 16:05

Ja, lachen hm. Die baardaap vraagt om respect voor zijn overtuiging maar kan vervolgens niet eens het respect opbrengen om naar een ander te luisteren. Over door de mand vallen gesproken.

stem des volks | 06-10-06 | 16:10

@gierovich 06-10-06 @ 16:04
Rotte effe lekker op zeiksnor. Een Skinhead wordt niet raar aangekeken??? Hoe kom je daar nou bij. Die wordt net zo raar aangekeken als die Islamitische baardapen. En als iemand eerlijk antwoord geeft, dan kan dat antwoord nog steeds fout zijn hoor. Zo geef ik een eerlijk antwoord als ik zeg dat ik geen enkel respect heb voor geloof. Maar dat antwoord zal in jouw ogen fout zijn. Geloven is domheid en ja, ieder heeft het recht om dom te zijn. Ook dat nog.

stem des volks | 06-10-06 | 16:08

@gierovich 06-10-06 @ 16:04
Ontzettende stumper, wat bedoel je met 'weer' een potje tennis, NL vs de muslim? Volgens mij is het zo dat Staats TV heel erg vaak de kant van de 'muslims' belicht. Gisteravond was dat wellicht minder het geval dan jij gehoopt had. En meteen in de aanval. Turd on a stick.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 16:08

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 15:59
Eens, ook al voel ik mij nu toch geroepen dat niet alle moslims columnisten afslachten - hoewel ze doorgaans wel heetgebakerd zijn ja. En op Goeree, de grristenen die Abel den Denker (jawel, een columnist) met de dood bedreigden, hebben er toch iets van weg. Maar ben met je eens, gevaarlijk volk, dat wel.
@MAXIMO 06-10-06 @ 16:01
Daar ben ik nog niet, maar zijn reactie bij de Vliegende Panters-sketch en de vraag naar de cartoons zegt al genoeg. Hij wil R.E.S.P.E.C.T. krijgen maar geven ho maar.

Ziurdt | 06-10-06 | 16:06

Heb de uitzending gezien en wat me opviel was dat de man vond dat hij een punt had en dit op rustige wijze welbespraakt en goed onder woorden bracht.
Echter toen hij klaar was gedroeg hij zich niet als een goede gast aan tafel en kreeg ik een onpasselijk gevoel bij de wijze waarop hij de vragen van Pauw en Witteman beantwoordde en de duidelijke minachting die hij daarbij uitstraalde.
Nu kan het zo zijn dat hij zich voor de gek gezet voelde, iets wat ik wel kan begrijpen vanwege de lacherige manier waarop hij werd bejegend, maar het werkte niet in zijn voordeel en deed z'n eerste bijdrage geweld aan. Deze was weliswaar sektarisch van aard, maar dat mag gelukkig in dit land.

QZNYWRLD | 06-10-06 | 16:05

sjaakdeslinksesul 06-10-06 @ 11:20

Ook een late reactie. Maar inderdaad: De Geus was heel erg. Dat omdraaien van de zaak en dat 'gezeik' over kwetsbaar ... Wat wel geinig was, was dat ie net nog had verteld dat ie zo 'content' was over de aanpak van de kwetsbaren in de samenleving. 'Kunt u zich voorstellen dat die mensen zich kwetsbaar voelen, meneer De Geus Wassen Neus'! Ooh, wat een irritante man. Die Faizel was wel een giller - hij begreep helemaal niets van de anderen, maar gebruikte in zijn eigen verhaal wel worden als 'contextualiseren'. Ik zou iedereen aanraden deze aflevering te bekijken, niet omdat ie zo goed was - maar voor helderheid. We kunnen wel lachen om zo'n Faizel, maar die lui zijn doodeng! Net als gristenen als De Geus die menen patent om de moraal te hebben. Panter en operazangeres zaten gister in een gekkenhuis! Ik had echt medelijden met ze!

stem des volks | 06-10-06 | 16:05

Het was weer en potje tennis gisteravond op Pauw en Witteman: Nederland Vs de muslim. Mohammed Faizel Ali Enait - mooie baas en voor al jullie islamofoben geld allemaal hetzelfde: Wat de boer niet kent vreet die niet, en zal die nooit vreten; stelletje bekrompen boeren.

Een Skinhead die over straat loopt word niet raar aangekeken maar een man in traditionele muslim kledij wel. Vrijheid van mening en geloof tuurlijk, dit is toch nederland!!, maar als een muslim een vraag word gesteld en geacht word eerlijk te beantwoorden dan is het fout, fout , fout. Wij leven zo vrij maar iemand de zich verbind aan de morele, ethische en traditionele aspecten van zijn geloof is extremist, behalve natuurlijk de zwarte kouse greffo's en catholieke brabo's die zijn weer uitzondering, want het zijn aboriginals. Stelletje hypocriete boeren.

gierovich | 06-10-06 | 16:04

Murdockyoufool 06-10-06 @ 15:53

Mijn waarde, het lijkt mij duidelijk op welke partij ik sinds 1966 stem...

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 16:03

Ziurdt 06-10-06 @ 15:52
Klopt, in de eerste minuten maakte hij een ijzersterke indruk maar dat opgebouwde krediet deed ie hier teniet toen ie boos begon met opgeheven vingertje de les begon te lezen en ook mede door zijn uitlatingen aan het eind; dat ie geen snars van de discussie had begrepen.

MAXIMO | 06-10-06 | 16:01

Ziurdt 06-10-06 @ 15:52

Ja, maar mensen op de Veluwe slachten geen columnisten af en gebruiken geen flats als landingsbaan, nog niet tenminste. Bovendien lusten de meeste buurtjes van Marcel van Dam wel pap van het 18+ assortiment in de plaatselijke dvd-theek. Lijkt me een stukje gezonder dan met de mond belijden dat wij 'lager dan honden' zijn en 's avonds in het Kralingse Bos Pim Fortuyn verwennen.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:59

@ Masturwasbeer 06-10-06 @ 15:42
Wat voor beeld heb jij van 0031? Waar ben je bang voor?

Tuig | 06-10-06 | 15:54

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 15:42
En you stemt op CDA (Shariapartij van Donner), VVD (Sinds 1994, voor het betere sloopwerk), PvdA (windvaantjuh!), D66 (Groep-Pechtold), CU (de heerrrrre derrrrrr heeerrrrrrsgggggaarrre) of Groen Links (Roeland, waar is je Palestijnensjaal...)?

Murdockyoufool | 06-10-06 | 15:53

Geen 242 comments gelezen, al helemaal geen multiculturalist, maar ik vind de beste man de eerste 6 minuten best wel zijn best doen. Hij spreekt beter Nederlands dan heel veel mensen (afgezien van het accent) en ik zeg maar zo: op de Veluwe komt het ook voor. Gauw verder gluren.

Ziurdt | 06-10-06 | 15:52

Mohammed fatwa ali, Ga Eens DEAUD!!!!!

met je vieze welbespraaktheid en je pukkel onder je neus...

EverfleX | 06-10-06 | 15:52

bottehond 06-10-06 @ 15:25
85%? Hoe kom je daaraan? Kan je dat staven met een gedegen onderzoek of is dat een aanname jouwerzijds?

MAXIMO | 06-10-06 | 15:50

@ stethosceaup 06-10-06 @ 15:37
Je bent al om zie ik

Tuig | 06-10-06 | 15:48

Als die man geen hand wil geven dan geeft hij hem niet, ik lig er niet wakker van. Iedereen heeft zo zijn/haar principes. ;)

Rest In Privacy | 06-10-06 | 15:44

WILDERS ~!!!!

Khomeini | 06-10-06 | 15:44

Nou Tuig.

Ik denk dat jij die uitzending kan gebruiken om te laten zien hoe de islamofascisten ons hebben geinfiltreerd. Die uitzending was een schande. Een schande hoe dit soort ongedierte aandacht krijgt. Die mijnheer Mohammed van de religie-van-de-vrede wil, hou me vast, 'klant manager' wil worden. Als het niet zo serieus was zou je denken dat het een grap was. Maar nee, dit soort schuim krijgt een kans om voor de overheid te werken. Optiefen naar je zandbak.

Masturwasbeer | 06-10-06 | 15:42

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 15:39

Dat uw stem op de partij van Anja Meulenbelt zich maar dubbel en dwars mag uitbetalen.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:42

leest iedereen nou over de fout ("paul & witteman") heen?
Het was weer lekker politiek correct. Zulke mensen horen niet thuis in Nederland. Daarentegen mag er wel een jongere en vrijgezelle versie van Jeroen Pauw naast me komen wonen.

sprookjesprinssletje | 06-10-06 | 15:42

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 15:29
He he he, ja, ik vrees dat ik weer SP moet gaan stemmen bij gebrek aan beter. Veel reaguurders schakelen socialisme, en zelfs communisme, gelijk met moslimknuffelen. Dat is jammer.

@bottehond 06-10-06 @ 15:25
Juistem! Als we dan toch in termen van links en rechts spreken, valt natuurlijk op dat links vele malen agressiever is dan haar tegenhanger. Links dwingt de meerderheid van Nederland niet alleen haar mond te houden over de multiculturele samenleving, nee, iedereen moet ervan HOUDEN. Tegengeluiden worden afgedaan met 'racisme' en 'onderbuik'. Wat een terreur!

Murdockyoufool | 06-10-06 | 15:39

Tuig 06-10-06 @ 15:29

over 25 jaar is tv verboden in 0031; dan leven we onder het juk van de sharia, hebben de meisjes in de klas een burka aan en mag je helemaal niet meer over dit soort onderwerpen discussieren

stethosceaup | 06-10-06 | 15:37

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 15:21

Onze plaats kennen? Gee, je stemt toch geen Maorijnissen mag ik hopen? Nederland moet weer gaan heerschen over de woeste baren. Eerst gaan we de Moren en de Perzen mores leren, vervolgens gaen we handel in nootmuskaat weer oppakken in ploppercountry en dan gaan we mensen als Mohammed Faizel etc. etc. in de Amerikaansche katoenteelt inzetten.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:29

De uitzending van gisteravond is klasmateriaal voor kinderen over 25 jaar om te laten zien hoe wij ubergristenen met moslims omgingen.

De uitzending was misselijkmakend. Pauw en Witteman... schaam je diep. En vooral voor die dia met die blanke, naakte boerin. Kortom, de val was gezet maar de beste man hield zich kranig. Chapeuax.

Tuig | 06-10-06 | 15:29

Boeddhi 06-10-06 @ 14:21

Ik scheld zeker niet op iedere andere mening dan de mijne. Nee hoor. Wel op de onverdraaglijkste. In jouw geval zou ik eerlijk gezegd niet van een "mening" willen spreken. Door je infantiele gekwaak over "rechts" ( waarschijnlijk weet je niet eens wat dat inhoudt, voor jou is dat synoniem met racistisch en egoistisch) onderstreep je mijn mening dat jij de diepgang van een Hoogaars hebt. "Maak van GS maar een rechts blok".... dude.... heb je vijf jaar geslapen of zeau? Wat jij bedoelt met "rechts" is 85 % van de bevolking die het he-le-maal gehad heeft met de islam. En gelukkig is dat steeds minder een thematiek die door linkse menschen ontkend wordt. Waar jij ergens staat is mij niet duidelijk. Ergens tussen de handvol hanenkammen, boomknuffelaars en ingebeeld verlichte gristenhonden. En nou aan de kant, oliebol.

bottehond | 06-10-06 | 15:25

@de honden blaffen... 06-10-06 @ 15:22

Je kan op verschillende manieren serieus genomen worden ja. Vraag maar aan Bubba.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:25

LJBrinkhorst 06-10-06 @ 15:07;Zie mijn post van 14.37.

de honden blaffen... | 06-10-06 | 15:22

Sorry jongens, maar kent er hier iemand ook maar 1 moslim die BEREID is zich aan te passen aan de Nederlandse joods-christelijke cultuur, zonder zijn geloof te verlaten?

stethosceaup | 06-10-06 | 15:21

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 15:13
Mijn idee! Die VOC-opmerking, en dat hele sfeertje van 'we worden weer groot', staat me trouwens tegen. Nederland moet z'n plaats kennen in de wereld. Bovendien zullen we nooit op eigen kracht de top bereiken. Grijsaards en VMBO'ers helpen namelijk niet zo mee bij het verwerven van een toppositie.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 15:21

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 14:50

Strenge moslims zullen zich NOOIT gaan aanpassen aan de westerse samenleving. Ik denk dat we ons daar maar bij neer moeten leggen. Van Aarzen had het altijd over Nederland als Manhattan aan de Nerdzee, Balkenende over de verworvenheden van de VOC. Ik zeg: Peter Stuyvesant opdelven en opnieuw gaan onderhandelen over de superdeal Nieuw Amsterdam-Suriname. Ik heb er totaal geen bezwaar tegen om te verkassen naar Manhattan.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:13

Hans Anders 06-10-06 @ 14:56

Hoor jezelf LOL! wat een dom geleuter. Ik heb ook doorgeleerd (milieukunde, werk er alleen niet meer in) maar zwets niet van die hoogdravende onzin.. Bovenstaande tekst is inhoudsloos geschop.. Ik wens ook niet in Amerika te leven, dus haal die er niet bij AUB. Zij zijn bijna verworden tot een politiestaat, daar wil ik niet naartoe. Als jullie zo doorgaan met het verharden van het debat, zal deze samenleving splijten.. Er blijf geen dialoog meer over maar 2 radicale groepen die elkaar met grove woorden en (hopelijk niet) geweld bestrijden.... Maar ja, dat is dom links gelul.. Sorry! Doorgeleerd alleswetertje!!! Sorry voor onze linkse domheid!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 15:12

@de honden blaffen... 06-10-06 @ 14:57
Weet niet of hij serieus genomen wordt. Wellicht in de moslimgemeenschap, maar dat is nog maar de vraag. De man zat gisteren bij P&W als een dansende beer, een noviteit. 'De man die weigert de handen van vrouwen te schudden'. Wat me wel opviel was het geringe tegengas van de tafelgasten. Die angst om iets verkeerds over de islam te zeggen, heerst natuurlijk wel en dat geeft te denken.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 15:12

@ de honden blaffen... 06-10-06 @ 14:57

Het is belangrijk dat mensen als Mohammed Faizel Ali Enait serieus worden genomen...

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 15:07

@Hans Anders
Je haalt dingen door elkaar. Communisme is in Nederland op Groningen na failliet.
De Pvda zijn geen marxistische communisten maar sociaal-democraten.
Groot verschil...
Hoe weet je trouwens zo zeker dat de meerderheid die hier komt en hier reagluurt heeft doorgeleerd?
We staan tegenwoordig elke Dinsdag in de Spits! hoor?

MAXIMO | 06-10-06 | 15:06

Murdockyoufool 06-10-06 @ 14:42
'tuurlijk,maar het feit dat men iemand met dergelijke idieen tegenwoordig serieus neemt geeft toch wel te denken.

de honden blaffen... | 06-10-06 | 14:57

Boeddhi 06-10-06 @ 14:21

De verdedigers van de linkse kerk en de muzelmensen (toevalligerwijs vaak dezelfden) blinken vooral uit in dom onbewijsbaar geleuter. Zelden weet zo\n reageerder het domlinkse imago wat aan zijn of haar reacties hangt te vermijden. Nagenoeg altijd is het 'vertrouw me maar' of 'geloof me maar' of 'nou daarom' of 'deze informatiebron heeft niet de instemming van onze grote roerganger', enz.

Het rechtse deel van GS heeft in overgrote meerderheid doorgeleerd na de schoolafsluiting, heeft een echte baan, is krities, gelooft iets pas na gedegen en zo objectief mogelijk onderzoek, heeft een minachting voor alles wat ruikt naar een linkse opniniemaker die zich journalist of publicist noemt.

Helaas voor de linkse kerk is de deksel van de linkse beerput en alleen de socialistische/muzelmanische dictators krijgen deze geest weer in de fles. Ik voorspel je dat, net als in de USA bij de democraten, die rechtser zijn dan de VVD, er voor de linkse kerk van Marx er eerdaags alleen nog zwakzinnigen zullen warmlopen en die vooral de anderen van zwakzinnigheid zullen betichten.

Hans Anders | 06-10-06 | 14:56

Muxje 06-10-06 @ 14:43

Dat lijkt mij dan typisch puberaal gedrag. Maar onze moslimpubertjes hebben niet door dat ze door hun provocerende gedrag hun eigen toekomst ook op het spel zetten. Zolang de uitdagende partij niet serieus tegengas krijgt blijft het leuk om mensen het bloed onder de nagels vandaan te halen. Maar de leukigheid zal er snel vanaf gaan als er een op nationalistische leest geschoeide terreurorganisatie opgericht wordt die zich gaat toeleggen op het afschieten van gehoofddoekte moslima's. Ik zit aan de sniper te denken die een tijdje geleden de VS in zijn greep hield door willekeurige mensen af te schieten. Dus onmogelijk is het niet. Voor alle hersenloze reaguurders onder ons: Dit is dus niet wat ik wil of hoop!

Jeremia | 06-10-06 | 14:54

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 14:38
Het is het aanpassingsvermogen en de realiteitszin van deze groep waar ik me zorgen om maak. Hun gedrag en houding is gebaseerd op een geloof. Ik zeg: geloven doe je maar thuis. Geef ze geem millimeter ruimte in het openbare leven. Dat geldt ook voor de grrrristenen.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 14:50

Boeddhi 06-10-06 @ 14:44
Oh, daar maak ik mij niet druk om zolang het van die laffe internet-racistjes zijn.
Zodra 'weldenkende' mensen zoiets over mij zeggen zal ik mij pas echt zorgen maken.

MAXIMO | 06-10-06 | 14:50

MAXIMO 06-10-06 @ 14:42

Pas op wat je zegt! Straks zeggen ze nog dat je geen visie hebt en dom bent.... Je bent hier op GS hoor!!

Boeddhi | 06-10-06 | 14:44

Dit geval doet me denken aan mijn recente verblijf in Egypte. Er was een leuk meisje in het hotel, zag er normaal uit en zo, in bikini aan het zwembad. Dit meisje zat toevallig ook in hetzelfde vliegtuig terug naar huis. En even voor de landing... hop, ging de hoofddoek op. Het ljkt soms wel alsof ze het er om doen, alsof ze bewust de problemen opzoeken.

Muxje | 06-10-06 | 14:43

LJBrinkhorst 06-10-06 @ 14:31

Ik heb in deze discussie continu aangegeven dat ik moeite heb met deze man.. Maar wat je op deze blog merkt is dat men grosso modo zegt, "oprotten", naar "tora bora sturen" etc. Ik merk steeds meer dat ik ook verval in die grofheid... Hans anders is zo'n voorbeeld van iemand die op hoog dravende en pseudo intelectuele wijze hele groepen mensen vernedert. Bottehond kan er ook wat van, alleen hij brengt het wat minder snugger! Dit maakt me pissig! Rita Akbar!!!!! Broodje shoarma erbij?

Boeddhi | 06-10-06 | 14:42

Al die racistjes zoals Fayette die nu roepen dat deze man moet worden gedeporteerd zijn vele malen erger en enger dan de man in kwestie.
Hij kan namelijk nog best van nut zijn voor onze maatschappij, hij kan altijd nog bij een Islamitische slager werken bijv.

MAXIMO | 06-10-06 | 14:42

@de honden blaffen... 06-10-06 @ 14:
Ja, maar in de jaren 50 kwam meneer pastoor bij jonge stellen langs om op vriendelijke doch dwingende toon te vertellen dat het nu echt wel tijd voor wat kindertjes was. In de jaren 50 durfde je het niet in je hoofd te halen om de Scheppert en Zijn Zoon door het slijk te halen. In de jaren '50 belandde je voor een afwijkende mening al 'onderin het ziekenhuis'. Nee dank u, te weinig verschil met de maatschappij waar de happies zuurkool naar streven.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 14:42

wat een zielig excuus kan de Islam zijn om niet deel te nemen aan DE cultuur.

W3a7herman | 06-10-06 | 14:41

Als het aan de PvdA ligt worden er miljoenen uitgetrokken om nog meer van dit soort ascetische godsdienaars op te leiden.

Ed Cetera | 06-10-06 | 14:38

Mohammed Faizel Ali Enait doet mij een beetje denken aan de zwarte, mannelijke variant van Sara 'overweeg eens zelfmoord aub' Kroos,
Heeft Mo geen weblog/ e-mailadres dat ik kan gebruiken voor de Gerard joling fanclub?

vanHeutz | 06-10-06 | 14:38

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 14:32

Is ook zo, maar let's face it, the Islam is here to stay. We zullen er op een of andere manier mee moeten dealen. Ik hoop oprecht dat mensen als die baardmans samen met andere moslims een eigen politieke partij oprichten, zodat ze eens echt gaan uitkomen voor wat ze werkelijk vinden van de Nederlandse samenleving. Als die ideeen dan sneuvelen in het democratische proces hebben ze alsnog de keuze om zich aan te passen aan de realiteit of om elders een leven op te bouwen.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 14:38

In de jaren 50 van de vorige eeuw zou iemand met een dergelijk syndroom in een dwangbuis afgevoerd worden naar een inrichting in een rustige bosrijke omgeving.Daar zou door middel van electroshoks of als uiterste middel lobtomie geprobeerd worden de man tot rede te brengen.

de honden blaffen... | 06-10-06 | 14:37

Deze engerd die zich moslim noemt en uit volle borst zingt dat hij helemaal Islam is,heeft een bril nodig kan hij eindelijk eens gaan lezen IK JAN CREMER,
TURKS FRUIT,KEETJE TIPPEL,NEUKEN DOE JE ZO,MIJN KAMP VAN ADOLF HITLER!
Nee deze engerd met een prullenbalk op zijn kop leeft in het stenen tydperk
en denkt ons nederlanders de les te lezen,gewoon op opsluiten in een TBS-kliniek mag hij als baantje de schijthuizen schoonmaken!

googledaddy | 06-10-06 | 14:34

DutchXTC 06-10-06 @ 14:30

Ben ik met je eens!

Boeddhi | 06-10-06 | 14:32

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 14:19
Aha, sarcasme. Maar kwinkslagen en gelul in de ruimte daargelaten, voor mj komt het op me over als een gast die op slinkse wijze je woning overneemt. Hij eet, slaapt, piest, poept bij je. Neemt geld op met je pinpas en leent je kleding. Allemaal prima. Vervolgens zegt hij: jij leeft niet goed. Wat?!

Murdockyoufool | 06-10-06 | 14:32

@ Boeddhi 06-10-06 @ 14:28

Iemand als Mic-hail Smit kreeg dankzij GS ook het etiket dat hij verdient...

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 14:31

@Boedhi
De radicalisering en op scherp staan van de verhoudingen heeft niet zozeer te maken met het minder tolerant zijn van de Nederlanders, mi komt het doordat de vrijheden die er zijn in dit land, misbruikt worden door mensen die op datzelfde land en cultuur afgeven. Tolerantie houdt een keer op..

DutchXTC | 06-10-06 | 14:30

LJBrinkhorst 06-10-06 @ 14:26

het afbekken van mensen die links zijn is zeau 2001 t/m 2006!! ik hoop dat dit snel verandert.. Links is hier als snel "ga toch dood!"of zo...

Boeddhi | 06-10-06 | 14:28

@ Boeddhi 06-10-06 @ 14:21

Het betitelen van mensen met wie je het niet eens bent als 'rechts' is zeau 2001.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 14:26

-weggejorist-

Lafayette | 06-10-06 | 14:22

bottehond 06-10-06 @ 14:06

Weet je wat het is met mensen zoals jij! Je kunt alleen hard blaffen, zoals je naam al aangeeft... Goed, je vindt maar wat je vindt, wat mij betreft ga je door met je geblaf. Probeer elke andere mening maar weg te schelden. Maak van GS maar een rechts blog met gelijk denkenden, zoals Hansje Anders.. Weetje hoe ze een groep noemen die geen andersdenkenden toelaat? Een sekte... Tot slot, ik vind jou ook dom, lekker puh!!!! ;-)

Boeddhi | 06-10-06 | 14:21

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 14:11

Beste Murdock, het draait gewoon om respect. Als jij toestaat dat ze bij jou in Almere een paar moskeeen bijbouwen, je voortaan geen varkensvlees meer eet, je met Rachid en Faysal gaat boterhammen, het vrouwtje geen hand meer geeft en een baard laat groeien is er helemaal no span.

Toch?!

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 14:19

ik vind het trouwens wel flauw dat sommige joodse mensen dan weer geen hand hoeven te geven ! zou dat iets met geld en macht te maken hebben enzow ?

Draaitafel Demagoog | 06-10-06 | 14:18

@Suspension Goose 14:10
Ja, die de Geus is een eikel!

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 14:13

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 13:45
'Geen vervelende dingen meer zeggen over de islam'? Ik vatte het op als een regelrechte bedreiging: wie je ook bent, waar je ook bent, WE weten je te vinden. Wat moet je nu met dergelijke godsdienstwaanzinnigen? Geef ze vooral alle ruimte, dan weten we zeker dat we de komende tachtig jaar wederom onder een religieus juk verzuchten. Op den duur lost het probleem zichzelf op, maar ik heb niet zo zin in de tijd -of meer- die daarvoor nodig is.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 14:11

ik vond het maar een vervelend mannentje, die niet echt open stond voor debat.

Suspension Goose | 06-10-06 | 14:10

Dacht gisteravond dat de zender indeling weer eens was gewijzigd. Was in de veronderstelling dat ik zat te kijken naar een werkelijk briljante sketch van de Vliegende Panters. Was echt verbaasd over het acteertalent van Minister SOZAWE, Aart jan de Geus. Was ook diep onder de indruk van de typecasting van muslim Mo. Hij speelde echt geniaal dom. Maar........ het was toch echt een uitzending van Pauw&Wittemanshumor.
Over Petmans zeg ik niets meer. Maar die personeelsfunctionaris die de sollicitatie van Faizel in behandeling heeft genomen en hem heeft uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek verdient een ferme trap onder zijn of haar reet. Iemand met de kenmerken van een bevroren garnaal voor een publieke functie in aanmerking laten komen is een schande voor het vak

Terep | 06-10-06 | 14:09

Boeddhi 06-10-06 @ 13:21

Mijn toon is nog mild satirisch tegenover de toon die gelovige muzelmensen menen te moeten aanslaan tegen hun broodheren en waarbij zij zich vooral baseren op uit het verband gerukte koranteksten.

Iedere koranuitlegger is volgens mo een gruwel omdat hij of zij zich gaat gedragen als ware hij zij een profeet. Iedere gelovige dient voor zichzelf de koran te lezen en te begrijpen, er is helemaal geen plaats ingeruimd voor idioten die andere idioten op basis van koranteksten een levenshouding proberen op te leggen.

De koran is strikt prive en in de moskee verzamelen zich de gelovigen die de koster van de moskee de opdracht hebben gegeven een discussie stuk voor te bereiden door de betreffende soerah te reciteren. De koster is verworden tot iman en de discussie is uitgebannen.

Ik wordt kotsziek van al die muzelmensen die net als jij ergens een mening over hebben maar geen studie van het onderwerp hebben gemaakt. Ook denk ik dat 99% van de hedendaagse muzelmensen niet door de toegangscontrole van de muzelmenshemel zullen komen omdat zij zich niet aan de eerste regels van mo hebben gehouden: reciteer en wordt wijs.

Hans Anders | 06-10-06 | 14:09

Boeddhi 06-10-06 @ 13:54

Ik zeg tog: je bent dom en kunt waarschijnlijk niet echt bevatten dat ik doorlopend een onderscheid maak tussen moslims en de islam. En dat zou jij ook moeten doen en dan ieder laagje van de opbouw binnen de islam van "moslims die r niets aan doen" tot de "allerfanatieksten" analyseren en de onderlinge verhoudingen duiden. Het ontbreekt jou aan een visie die op analyse is gegrondvest. Je bent dus lui. Net als dat geschreeuw over fortuyn terwijl je niet één artikeltje van 's mans hand ingezien hebt. Nuf said wat dat betreft. e missionstatement is grotesk. "boeddhis missie is om de vrede in de zandbak op de kleuterschool te bewaren" .... dat is ongeveer waar je thuishoort qua niveau. Je voegt niets, maar dan ook niets méér toe aan de draden dan kretologie op basis van verkeerde aannames. Je zou jezelf best kunnen schamen voor je onbenullige en pretentieuze houding.

bottehond | 06-10-06 | 14:06

Is allemaal een beetje ingewikkeld voor meneer.
De Geus geeft een leuke sneer weg aan het eind (tijd: 49.25) na meneer z'n desinteresse.

Pffff je zal maar zo iemand als manager hebben!

Assemargalismagalles | 06-10-06 | 14:06

Wat me ook verbaasde: je zet een raar hoedje op en je knoopt een baard met elastiekjes achter je oren, en dan beweer je met droge ogen dat je niks met carnaval hebt!

griekse | 06-10-06 | 13:55

bottehond 06-10-06 @ 13:46

Jij kunt er ook niks aan doen dat jij elke moslim over een kam scheert. Ik vind dat pas eng!! Ik probeer te streven naar een wereld waarbinnen plaats is voor elk mens, ongeacht geloof of ideologie... Ik zie ook dat er figuren rond lopen die extreem zijn.. Moslims, maar ook mensen op deze weblog! Ook jij!! Jij probeert mij weg te blaffen, dat gaat je niet lukken! Het radicalisme is onder deze regering toegenomen, zowel moslim radicalisme als rechts radicalisme!

Boeddhi | 06-10-06 | 13:54

Boeddhi 06-10-06 @ 13:21

Dat jij je niet voor kunt stellen dat de islam dé grootste opgave voor west- europa is van deze tijd valt je niet aan te rekenen. Het is mij al lang helder dat jij dat niet WENST te zien. Je stopt er wel ergerlijk veel energie in om je kaartenhuis-opinie in stand te houden. Ik zou het op prijs stellen als je een geluidsopname maakt van de zin"de islam is geen gevaar voor Nederland" en die de hele dag afdraait. Dan vervuil je mijn beeldscherm niet zo. Strontvliegen staan zo slordig en waar ze voor dienen? Beats me. Vlieg eens op, engerd. En verander je nick. Die suggereert een mate van verlichting die weinig realiteitswaarde heeft. Onnozel figuur. Door je opstelling ben je in mijn ogen een dhimmi. Jij zou je agitprop nog verkondigen als in heel 0031 de maangod op het schild gehehesen is. Je vrijheid is jou niets waard. Next!

bottehond | 06-10-06 | 13:46

@sjaakdeslinksesul .. hehehe al vond ik die handen en erogene zones wel een goeie hoor ..

Draaitafel Demagoog | 06-10-06 | 13:45

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 13:21
Die Kouwes, dat wordt nog eens een heeeeeeeeeele, heeeeeeeeele grote.

Toch wel grappig dat die baardmans het gisteren had over 'The global village'. En dat wij daar rekening mee dienden te houden. Ergo, waar dan ook ter wereld mag je geen vervelende dingen meer zeggen over Islam. Zijn zienswijze dat het Mohammed-protest niet hier uit de hand was gelopen, dus waar hebben we het over, deed me sterk denken aan Aaaaaaaanton Gjeesinks visie op het handelen der Jappen ten tijde van WO II. 'Volleges maai zaain hier geen Japaaaanner gjeweest in de oorlog.'

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 13:45

Graag nog meer van dit soort uitzendingen, tot 22 november!

Mazzeltov | 06-10-06 | 13:41

@sjaakdeslinksesul 06-10-06 @ 13:28

LOL, het is je vergeven

lenegro@heijls | 06-10-06 | 13:41

Varkens zijn prachtige wezens! (en ook zo schoon)

Otto de Potto | 06-10-06 | 13:33

Nu nog een bommetje een een tulband,... kan zo door voor Mohammed

Khomeini | 06-10-06 | 13:32

Ik schud vrouwen vaak ook niet de hand,meestal geweaun hand op de schouder en drie natte zoenen,pff.. Wat wel opvalt is dat meneer Enait een totaal gebrek aan humor heeft,dat kan je van jonge mocro's tenminste niet zeggen:die lachen zich rot om onze maatschappij.

de grote Anti | 06-10-06 | 13:29

lenegro@heijls 06-10-06 @ 13:17
Ja, tussen het geweld van een fundamentalistische baardaap die geen verstand heeft van de vrouwelijke anatomie, een gristen die het adagio "de linkerhand mag niet weten wat de rechterhand wegschenkt" al vier jaar lang in praktijk brengt, een schuinsmarcherende salonsocialist en de hogepriester van de linkse kerk vielen die mooie borsten wat minder op. Goeie zangeres overigens.

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 13:28

jammer dat een zuigende aars van een vent niet aangenomen wordt en dat hij dat direct schuift op discriminatie. Met elke andere huidskleur was je ook niet aangenomen wormvormig aanhangsel !!! maar dat moet ik nog 400.000 keer uitleggen.

Marokko -FC Utreg was vriendschappelijk potje, maar dat woord kennen Riffers niet dus werd het een potje/zootje/tering bende.

holistic river | 06-10-06 | 13:26

Hans Anders 06-10-06 @ 13:18

Dat vind ik prima! echt goed! Maar de toon stoort me het meest... Als ik moslim was, zou ik nare dingen met je willen doen.. Kijk, kritiek is goed, maar trap mensen niet in een hoek!!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 13:21

@LJBrinkhorst 06-10-06 @ 13:12
Hahahah, nu ja spctere moet je verdienen zoals Marco van Basten ofwel Marco di Basti dat in zijn Italiaanse tijd verdiende met goed voetbal en met samenspel met de Zwarte Tulp en die andere negert maar dat verliep toch niet altijd helemaal vlekkeloos want er was ook wel eens een kink in de kabel maar goed dat hou je toch dus waar hebben we het over en zoals de joden dat verdienden door in een kamp te gaan zitten en Aart Staartjes die bij ome Willem de show stal en als meneer Aart sinterklaas aan zijn ballen zoog en meerdere keren zwarte piet tot een hoogtepunt bracht van die mensen kun je dus zeggen ja daar heb ik estrepc voor en dan heb je ook gewoon groot gelijk maar niet iedereen ziet dat in maar dat hou je toch dus waar hebben we het over.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 13:21

Heb net ff hele programma zitten kijken via link (dank gs-red.) en wil ff mijn respect voor P&W uiten; idd opzienbarende televisie op meesterlijk niveau. Chapeau kaerels! Verder viel die piechem me eigenlijk nog wel mee, hoewel zijn boosheid en stekelvarkenhouding me wel beangstigen omdat er in ons land waarschijnlijk velen zoals hij zijn. Ik zie een redelijk intelligente jongeman die zich gedraagt als een opstandige tiener omdat hij zich verscheurt voelt tussen twee werelden. Zijn privewereld waarin hij aanzien en status ontleent aan zijn al dan niet oprecht religieuze gedrevenheid en de samenleving waarin status en macht op basis van andere criteria verdeeld worden. Islam vs. kapitalisme. Beide 'geloven' (" ' ' " refereren aan kapitalisme, geen kogelposts graag ;-)) stellen hun eigen eisen en bieden hun eigen beloningen op hun eigen termijn. Maar helaas zijn de verschillende eisen nogal moeilijk verenigbaar met elkaar, waardoor succes in beide arena's knap lastig wordt. Dus maak een keuze: als je op basis van religieuze overtuiging weigert bepaalde dingen te doen (zoals vrouwen de hand schudden) dan is dat jouw keuze en jouw recht, waarvoor ik respect kan opbrengen. Maar realiseer je dan dat JIJ degene bent die KIEST om jezelf beperkingen op te leggen waardoor je minder kans van slagen hebt op andere vlakken. Dat is de last die je moet dragen voor de lust die je hebt. Ik denk dat een handenschuddende klantmanager het (bij gelijke overige kwalificaties) het beter doet dan een niet-handschuddende. Bovendien heb je toch niets aan een mercedes in de hemel ;-).

Howlin' Mad | 06-10-06 | 13:20

Boeddhi 06-10-06 @ 13:09

Was jij ook niet degene die een abjecte mening over Fotuijn had terwijl je je er op voor liet staan dat je nog nooit een boek of essay van Fortuijn hebt gelezen omdat je anders je objectiviteit zou verliezen?

Wat ik om 13.06 heb gepost staat echt in de koran en in de hadiths. Ook de dagboeken van Ayse geven je een groot inzicht in de belevingwereld van mo de pedofiel.

Hans Anders | 06-10-06 | 13:18

@Jaco,
Dat zie je verkeerd, deze man is juist anti reclame voor 'extreem' rechts. Gisteravond zagen sommige mensen pas het verschil tussen Ali van de Shoarma en extreme Ali op tv. Meer van dit soor fundi's op tv maakt het voor sommige mensen alleen maar duidelijker voor wie we moeten oppasssen. Grappig trouwens dat niemand wat te lullen heeft over de ANITLIAANSE opera zangeras... ies zeker niet boeiend

lenegro@heijls | 06-10-06 | 13:17

Flodder 06-10-06 @ 12:45 Ja hoor, waarom zouden we bang zijn voor de moslims? Lieve, onschuldige mensjes, die de islam heus niet met het zwaard verspreiden. En wat is dit dan? "Muslims are waging civil war against us, claims police union." www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xm...

Shani | 06-10-06 | 13:14

@ Murdockyoufool 06-10-06 @ 12:53

Je zou eens wat meer respect moeten opbrengen voor de islamitische medemens!

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 13:12

Hans Anders 06-10-06 @ 13:06

Spuit elf geeft stront!!! Hansie pansie, fuckoff vieze fascist!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 13:09

Borat en vele andere muzelmensen zijn niet in staat om de koran op zijn werkelijke inhoud te beoordelen, immers hun huidige leermeesters/koranuitleggers zitten nog steeds op de kleuterschool van de madras en proberen daar de koran te lezen in de oorspronkelijke zandneger context.

Onze epileptische mo had een heilig ontzag voor de paar blanken die hij ooit ontmoet had in dat gekkenhuis in Damascus waar hij enige tijd in opgesloten is geweest. In de koran heeft mo door Zaid, een medepatient die omdat hij lezen en schrijven had geleerd bij de paters, later zijn secretaris en de echte koranschrijver werd, laten opschrijven dat muzelmannen de blanken met de grootste eerbied moesten behandelen omdat zij de wijsheid in pacht hadden.

In soerah 2.65 roept hij de muzelmensen op om alle mensen van het boek te eren, waarbij hij specifiek de Joden en de Sabiers (het wijze blanke volk uit het oosten, het avondland dus) liet noemen. De tweede Kalief noemde mo ook graag een Sabier maar na protesten van zijn vrouw Ayse, dat mo gewoon een vieze oude pedofiel was, is mo nooit meer door verstandige muzelmensen een Sabier genoemd. Mo heeft sinds die tijd het altijd met de toevoeging 'God hebbe zijn ziel genadig' de zegen die je vooral aan gestorven menselijk ongedierte meegeeft, moeten doen.

Dus meelezende religieuze muzelmensen, als een blanke je tegemoet komt dan ga je eerbiedig terzijde staan, buigt het hoofd in devotie en vraagt om zijn of haar zegen, geheel in lijn met de voorschriften van mo.
Haal nooit een blanke in, dat is oneerbiedig, geef een blanke slechts een hand als hij of zij eerst zijn of haar hand naar je heeft uitgestoken en was deze hand daarna niet meer tot de volgende ramadan.
Kijk een blanke nooit recht in de ogen, kijk weg zoals jullie grote hedendaagse Nederlandse hoofdvoorganger, homo Bos, ook altijd doet.

Hans Anders | 06-10-06 | 13:06

@Wereldbeuker 06-10-06 @ 12:48
Mohammed had op nog een puntje gelijk, die sketch met carnavals muziek "we worden bedreigd door de moslims" was verschrikkelijk onleuk..

Misschien omdat ik uit het noorden des lands kom, maar mij ontging totaal wat daar grappig aan moest zijn.

rufter | 06-10-06 | 13:05

@e.claudius 06-10-06 @ 12:52
is dat echt zo? Zou zomaar kunnen, die moslims worden steeds gekker... is SPECIFIEK iets voor moslims.

Onderbuik | 06-10-06 | 13:04

Ik vind die dikke Surinamer van Honig veel leuker,
Deze Mohamme's Fistel die Ali Naait, mag van mij onder een trein lopen....

KABAAL | 06-10-06 | 12:57

@Murdockyoufool 06-10-06 @ 12:53
Probeer? Proberen, dus.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 12:54

Die man is reclame voor rechts. Elke dag zo'n iemand op de tv en rechts wint de verkiezingen op zijn sloffen.

jaco | 06-10-06 | 12:53

Mensen als Mohammed kunnen en mogen geen plek hebben in Nederland. We moeten niet eens probeer om voor zijn visie begrip te hebben. Wegwezen met die geloofsgestoorden.

Murdockyoufool | 06-10-06 | 12:53

@Wereldbeuker: In de tweede show van de Vliegende Panters (HYPE), zongen ze anders vol overgave: 'Het zijn die kutkankerjoden'.. Het land bleef op dat moment even groot.

e.claudius | 06-10-06 | 12:52

Wereldbeuker 06-10-06 @ 12:48

Ook het feit dat de Geus niet in wilde gaan op wat Ali zei over Gristenen die geen homohuwelijk willen afsluiten als ze bij de burgelijkestand werken....

Boeddhi | 06-10-06 | 12:51

@Wereldbeuker
Klopt, dat vond ik ook.
Denk dat Ronnie in zo'n geval al lang maatregelen had genomen en die kunstenaars de mond had gesnoerd.

MAXIMO | 06-10-06 | 12:49

Toch had Mohammed op één puntje gelijk. Als die Vliegende Pamper een soortgelijk liedje zou maken over Joden zou ons land te klein zijn. Voor de rest was alles wat meneertje zei zeau enorm 1634.

Wereldbeuker | 06-10-06 | 12:48

Laat deze imam eens snel opzouten met z'n absurde Mislam

Puddingbuks druyper | 06-10-06 | 12:47

Hij wilde zich niet laten schminken door een vrouw! Dan is hij vast door een schminkheaumeau onder handen genomen. Ies LOL!

verbeter de wereld, | 06-10-06 | 12:45

Wat een eikel die gast. Maar zie hem toch echt nog als een uitzondering. Veel reaguurders zijn wel erg bang dat de islam echt een dominante positie krijgt binnen onze samenleving. Voor hen het lied; "We worden bedreigd, door de moslims". Of heb ik nu oogkleppen op en zie ik het grote gevaar niet.Trouwens wel knap van de Geus. Ik heb me meer aan hem geergerd dan aan die baardaap.

Flodder | 06-10-06 | 12:45

Terwijl Witteman alle zeilen bijzette om Ayaan als opruiend schreeuwerikje te afficheren, legde hij Faizel Ali Enait geen strobreed in de weg. Met een angstig lachje probeerde hij hem zelfs de knuffeleer van cabaratier van de avond te gunnen.
De VARA januskop stak weer op.

Ed Cetera | 06-10-06 | 12:45

Wat een zielig hoopje Moslim met zijn angst voor erogene zones die aangewezen zijn door een geflipte mongool die toevallig in die tijd kon schrijven. Word wakker baardmans! Welkom in Nederland!

Aanpassen of opkrassen!!

Dirk Tang | 06-10-06 | 12:44

@geytennöker .. daar heb jij niet de opleiding en het iq voor .. das wel duidelijk !

Draaitafel Demagoog | 06-10-06 | 12:43

Het Oordeel 06-10-06 @ 12:26
En ja hoor het kringetje is weer rond. Heb je de afgelopen jaren ergens onder een torabora steen gelegen. Dit probleem is alleen maar verergerd de laaste jaren onder leiding van jouw afgoden. Lutser

kneuterzak | 06-10-06 | 12:40

Ach joh, over 20 jaar hebben we het hier helemaal niet meer over. Dan draagt iedere vent hier een baard als die van die Faysal, lopen de vrouwen gesluierd rond en is P. Kouwes premier.

LJBrinkhorst | 06-10-06 | 12:38

Er word een hoop gepraat over die man terwijl het enige geluid dat ik wil horen de explosie van een .44 hollowpoint is.
Met een nagalm van versplinterend slaapbeen uiteraard.

Jim Beam | 06-10-06 | 12:37

@ Lucifer: Haal je kop eens uit het zand joh. Wat een enorme hoeveelheid latente agressie straalt deze terrorist uit zeg, die vent is al maximaal geradicaliseerd, eist van alles, rot toch op man

Wouter Boslim | 06-10-06 | 12:37

Wat een mongeaul zeg.Die hoort hiet gewoon niet THUIS.Alleen willen profiteren dat is de crux ja.Laat die mongeaul opzouten naar Iran ofzo.En het meest ongelofelijke is nog dat hij gelijk heeft gekregen van de comissie gelijke behandeling whoehahahahahaha

reconquista | 06-10-06 | 12:37

We weten allemaal waar dit soort dingen toe zal leiden. Ik ben benieuwd wanneer de islam dit land definitief overneemt. Vooral allemaal op Bos, Halsema of Marijnissen stemmen, dan gaat het nog sneller allemaal.
Over tien jaar zijn zij de baas en mogen wij niks meer, maar dat ga ik niet meemaken, niet hier althans

Wouter Boslim | 06-10-06 | 12:35

geytennöker 06-10-06 @ 12:34

Hij is Jurist!

Boeddhi | 06-10-06 | 12:35

Dus wij moeten respect hebben voor hem, omdat hij geen hand wil geven. Andersom hoeft hij geen respect voor ons te hebben, omdat wij wel een hand willen geven... Hij eist respect, mogen wij dat ook. Als hij geen hand wil geven aan vrouwen dan zal hij toch een andere baan dienen te zoeken of te verhuizen naar een land waar dit wel regel is. Verder heb ik wel respect voor hem dat hij openlijk de discussie aangaat en naar mijn mening op een fatsoenlijke manier.

Modderfokkert | 06-10-06 | 12:35

Een laaggeschoolde, volgevreten neger die moslim is en het westen haat wil een baan als weetikwatvoormanager? Nou, ik wil ook wel manager worden, levert veel meer op. Discriminassie dat ze mij niet voor manager aannemen!!!

geytennöker | 06-10-06 | 12:34

Het Oordeel 06-10-06 @ 12:26

Het aantal sluiers en radicalen is toegenomen onder de leiding van JP en Rita verdonk.. Als je stomweg hakt en schopt, bereik je ook niks. Oke, ik geloof wel dat we te slap zijn geweest in het verleden, maar dat wil niet zeggen dat ment tactloos tewerk moet gaan...

Boeddhi | 06-10-06 | 12:33

dat stuk stront is alleen maar met sex bezig,met vieze gore sex, want die vent kan geen vrouw krijgen. wat een stuk ongeluk zeg! griezel. Vetrek hier uit dit mooie land van mij flikker op naar de taliban of zo en ga dead.

lara | 06-10-06 | 12:32

In de paar zinnen die dit gecontekstualiseerd vaken heeft geopperd, waren het de joden die door de eeuwen heen geen hand gaven, joodse hedendaagse zakenmannen die geen hand geven, in Antwerpen waar de joden ook al eeuwen bezig zijn met handen weigeren.

Gecontekstualiseerde jodenhaat dus. Maar vertel iets nieuws over de islam.

Ed Cetera | 06-10-06 | 12:31

En ondertussen trekken de Vliegende Panters volle zalen. Over een hand geven aan/in erogene zones gesproken... Het zal er wel gigantisch meuren :)

Sytze Vliegen | 06-10-06 | 12:31

Ben ook geschrokken van de dwangmatigheid en felheid van de persoon in kwestie.
Telkens als hem het vuur aan de schenen werd gelegd zag je pure woede in zijn ogen.
Het soort woede wat je ook ziet bij figuren als Ayaan en Abou Jah Jah als ze het effe moeilijk hebben.
Overigens vind ik het niet eens zo gek dat ie is afgewezen maar niet om het niet willen geven van de hand maar eerder om zijn radicale en domme houding.

MAXIMO | 06-10-06 | 12:31

@ Lucifer: Haal je kop eens uit het zand joh. Wat een enorme hoeveelheid latente agressie straalt deze terrorist uit zeg, die vent is al maximaal geradicaliseerd, eist van alles, rot toch op man

Wouter Boslim | 06-10-06 | 12:28

Maar, het is Surinamer!
Anyway, goeie televisie, daar hou ik van.
Viel me op dat ze niet in kretologie vervielen.

Ridge Forrester | 06-10-06 | 12:27

Maar goed, nu wordt die lul achter het bureau van "Klantmanager" gezet, zou je hem nu nog serieus nemen, of denken van: man, man, man, wat is 't hier een zoo....................

KABAAL | 06-10-06 | 12:27

Iedereen zich druk maakt over de escapades van Faizel moet goed bedenken dat deze idioterie alleen heeft kunnen ontstaan door jarenlange slappe houding van de PvdA ofwel de Partij voor de Allochtonen.

Lekker allemaal Woutertje stemmen en deze ellende zal nog veel en veel erger worden.

Het Oordeel | 06-10-06 | 12:26

@ Borat

Hoi trol! Wanneer ga je deaud?

viktor kanzyani | 06-10-06 | 12:26

@ Borat 06-10-06 @ 12:18
Je doet steeds alsof je zelf geen moslim bent, maar geen enkele westerling noemt zijn kind 'Borat' hoor.

Akabei | 06-10-06 | 12:24

Dus meneer de allochtoonse mohammedaan vindt dat wij respect voor elkaars cultuur moeten hebben? Dan lijkt het me meer voor de hand liggen dat een buitenlander respect toont voor onze cultuur en zich derhalve aanpast en handjes schudt, dan dat wij ons krampachtig in kronkels moeten werken om zijn tradities te raden en erdoor overvallen te worden, inclusief negatief verrast cq beledigd. Maar ja, ik ben behalve een hoer ook nog eens vies, dus waar hebben we nou helemaal over dat hou je tog.
Nou geloof ik dat niet, van dat wij per definitie vies zijn als wijfjes, want wij zijn naar Godes evenbeeld geschapen, dus als je zijn gedachtegang doortrekt, van die enge moslim, en al die moslimaas dus ook vies zijn, dan moet die god van ze dus ook wel een vuilak zijn. Want dat is filosovies verantwoord.
Het ergste van alles is overigens, dat die griezol rechten studeert en het paard van Troye gaat verdedigen.
Wist niet dat die gasten ook konden haken, en dan nog wel zo'n gyel mutsje; leren ze dat op de inburger-cursus? Restecp!

Deense Postbode | 06-10-06 | 12:24

@ Borat 06-10-06 @ 12:18 Daar merk ik anders niks van. Sterker nog, ik merk alleen dat moslims op ons neerkijken

schapekop | 06-10-06 | 12:24

Borat maakt een grapje. Moslims beschouwen ons als net iets hoger dan regenwormen.

Neon | 06-10-06 | 12:22

Wij moeten meer respect tonen voor moslims, want zij respecteren ons ook!!

Borat | 06-10-06 | 12:18

Diederik wilde vertellen dat hij niet begreep dat mensen met een andere cultuur en geloof, zich niet aan de Nederlandse mentaliteit wilde aanpassen, maar dat wij, keer op keer ons aan hun moeten aanpassen, maar hij werd de mond gesnoerd. Maar volgens mij ligt daar het probleem... als iemand uit geloofsovertuiging een vrouw geen hand wil schudden, so be it. Lijkt me trouwens wel zo veilig, als ik zo'n randdebiel een hand zou schudden, kijk ik daarna wel of al mijn vingers er nog aan zitten, maar dat terzijde.
Het gaat dus om het accepteren van onze manieren van met elkaar omgaan en niet die van hun... laat dat duidelijk zijn!

Karel Kruizenruiker | 06-10-06 | 12:17

Ik stel voor dat wij ons aanpassen aan de moslims. Soepjurken met staatssubsidie, alles handsfree, varkenhouders stelselmatig het land uit treiteren, een inburgeringscursus voor Nederlanders met verplichte onderdelen als vrouwonvriendelijke benaderingstechnieken en anti-westerse aanvalstechnieken. Niet rechtvaardig, maar het gaat in elk geval een stuk sneller dan als zij zich aan ons moeten aanpassen. We moeten wel praktisch blijven

schapekop | 06-10-06 | 12:15

Hij durfde niet naar dat affiche -met blote vrouw- van de Vliegende Panters te kijken; bang dat die poster daar geil van zou worden?

griekse | 06-10-06 | 12:12

Prachtige TV. Exporteren die kwibus.

niks mis mee | 06-10-06 | 12:10

Zoals (bijna) altijd komen we toch weer tot dezelfde conclusie

Alexander the Great | 06-10-06 | 12:08

-weggejorist-

Shani | 06-10-06 | 12:08

Ik heb het ook gezien en ik vond die vent veeeelste opvliegerig. Vragen om respect maar het vervolgens zelf totaal NIET hebben. Typisch voorbeeldje dus.

Wokkel | 06-10-06 | 12:06

@ vanHeutz 06-10-06 @ 11:59
Dat zit in hun schaamte-cultuur; zelfreflectie kennen ze niet.
Liever tot in het oneindige liegen en de schuld bij een ander leggen, dan zelf eens een fout toe te geven en er wat van te leren.

Akabei | 06-10-06 | 12:06

Mocht ik ooit nog worden uitgenodigd voor Zomergasten, dan gaat deze d'r zeker in. Het gespreksonderwerp zal "humor" en "zelfspot" zijn en de absolute kansloosheid en onuitstaanbaarheid van mensen die zulks uit overtuiging(!) ontberen.

Wat een enorme verdwaasde lul. Het kan niet anders dan dat andere moslims maar naar hun tenen zijn gaan staren bij het optreden van deze man. Althans, dat hoop ik dan maar een beetje.

G. Temmes | 06-10-06 | 12:05

2 mensen die vast willen houden aan hun cultuur .. tja bedrijfsongevallen van de multiculti samenleving .. ik vond dat iedereen het goed deed !

Draaitafel Demagoog | 06-10-06 | 12:05

Correctie: Kan dat vreselijke varken niet gewoon dood!

Bouwfraudeur | 06-10-06 | 12:02

Lekker Belangrijk© 06-10-06 @ 11:49

Ben ik met je eens!

Boeddhi | 06-10-06 | 12:01

@ Borat 06-10-06 @ 11:50
Helaas Borat, met moslim-vraagstuk is een wereldwijd probleem.

Akabei | 06-10-06 | 12:01

Neon 06-10-06 @ 11:49

Volgens mij staat dat niet los van elkaar. Als de palestijnen een hamas regering kiezen, worden ze geboycot omdat de Amerikanen de handelswijze van Israel te steunen.. Amerikanen bemoeien zich overal mee...

Boeddhi | 06-10-06 | 12:00

Het vervelende van (sommige) moslims is dat het probleem altijd bij autochtonen ligt en nooit bij hen. Ik zie dat weer eens terug in dit forum, bijv.
-------
Borat 06-10-06 @ 11:19
Hij was welbespraakt, grote respect voor deze man.
-------
Steek die linkerhand eens in eigen boezem!

vanHeutz | 06-10-06 | 11:59

Wat een ontiegelijke laaienlichter is die Aart-Jan de Geus ook: spreekt iemand hem aan over de slappe knietjes van JPB en Donner bij het verdedigen van recht op vrije meningsuiting, gaat-ie doceren dat Gristenen zo 'erg kwets-baar' zijn. Wat een lef! Zowel met Pim Fortuyn als met Theo van Gogh lagen dat soort Christenen praktisch permanent overhoop.

lawzie | 06-10-06 | 11:59

@sk!llz 06-10-06 @ 11:50
klopt, en de een is nog onderdaniger naar die dikke vetzak dan de andere, die zangeres: " lijkt mij een hardstikke aardige man...", stelletje sukkels.

Onderbuik | 06-10-06 | 11:57

Nav de uitzending vanochtend de hele tijd handjes lopen geven aan vrouwen in de stad. Is er een speciale schudtechniek die ik niet ken? De teller staat bij mij vooralsnog op nul. Weer handenarbeid helaas (zucht)

schapekop | 06-10-06 | 11:56

Het ging om handen schudden maar uiteindelijk moest Faizel ook nog reageren op spotprenten, de vliegende panters en of hij Dikkie Dik wel kende. Wat een idioten...
En dan de eeuwige discussie over vrijheid van meningsuiting..... burp!
Faizel heeft gelijk als hij zegt dat er geen vrijheid van meningsuiting is want ik hoor geen enkele cabaretier protesteren wanneer er een rechts-extremistich blaadje wordt verboden. Boter op hun kop, allemaal... De zangeres was de slimste!

Zalfje | 06-10-06 | 11:56

is dit niet gewoon die dikke chinees van gisteren?

rechtselente | 06-10-06 | 11:54

Dus iemand die anders denkt, is in jou ogen een landverrader? befehl ist befehl?

Borat | 06-10-06 | 11:53

Kan dat vreselijke mens niet gewoon dood?!

Bouwfraudeur | 06-10-06 | 11:51

Mijn god, wat een stelletje mongeaulen in die studio. Ik heb niet een verstandige of intelligente opmerking gehoord in de eerste 15 minuten. Toen ben ik maar gestopt.

sk!llz | 06-10-06 | 11:50

sjaakdeslinksesul 06-10-06 @ 11:20
Beetje een late reactie, maar daar ergerde ik mij dus ook aan. Plus het feit dat hij het niet meer wilde hebben over wat hij gezegd had over de schipholbrand, want hij had die woorden terug genomen en dan mag je er niets meer over vragen, zucht!

Teen | 06-10-06 | 11:50

Akabei 06-10-06 @ 11:43

We leven in NL, dus hebben we het over moslims in NL, oke.

Borat | 06-10-06 | 11:50

@Boeddhi @10:56, Blijft dan de vraag in hoeverre je zo'n sollicitatie serieus kan nemen. Wat mij altijd opvalt aan die fanatieke moslim(a)s is dat ze aan de ene kant de westerse samenleving voortdurend afwijzen, hetzij direct maar meestal indirect maar tegerlijkertijd zo snel mogelijk het Rif gebergte willen verruilen voor europa, en willen profiteren alle voorrechten en gemakken van de westerse maatschappij. Op het moment dat er een serieuze maatschappelijke bijdrage van hun wordt verwacht blijken er opeens allemaal onoverkomelijke geloofsproblemen te bestaan. Dan worden de hoofddoekjes en jalabas uit de kast getrokken en plaatsten ze zichzelf buiten de maatschappij. Om vervolgens luid in koor de klaagzang van discriminatie aan te heffen.

Lekker Belangrijk© | 06-10-06 | 11:49

@Boeddhi lul niet zo simpel man. De Amerikanen bemoeien zich niet met leefwijzen van Moslims, zij bemoeien zich met de overheidsstructuren.

Neon | 06-10-06 | 11:49

Ik wil niet naar moslimland, geen behoefte aan. Ik wil me ook niet bemoeien met hun leefwijze, dat doen de Amerikanen al, zonder sukses.. Ik verwacht van iedereen die in nederland woont, en van een andere afkomst is, rekening houd met de dominante en oorspronkelijke cultuur... Vandaar dat Donner op zijn flikker kreeg na de uitspraak over (juridisch had hij daar wel gelijk in)

Boeddhi | 06-10-06 | 11:47

Borat 06-10-06 @ 11:31

Persoonlijk vind ik Treger zijn rol als landverrader beter spelen. Maar oefening baart kunst. Dus geef niet op!

Jeremia | 06-10-06 | 11:45

Niet om het een of het ander, maar had deze non-handenschudder een half maantje tussen neus en bovenlip geschoren/getatoeëerd? Waar is dat weer een symbool voor?

Shani | 06-10-06 | 11:44

@ Borat 06-10-06 @ 11:31

Overal in de wereld zijn problemen met moslims;
In Israel hebben ze ruzie met de joden, in de buurt van Pakistan vechten ze tegen hindoes, in Indonesie vechten ze met christenen. En als er geen ander geloof is in de buurt, gaan ze lekker elkaar afslachten (Soennieten en sjiieten). De destuctieve expansiedrift van de islam is echt weerzinwekkend; een kankergezwel is er heilig bij...

Akabei | 06-10-06 | 11:43

Tony S 06-10-06 @ 11:31
De ambtenaar is ook geschorst geweest en die joden op het ministerie zitten niet in een publieksfunctie. Over deze praktische kant van de zaak wenste Faizel niet in discussie te treden, hij eiste gewoon respect. De uitspraak van het CGB is niet bindend, daar beslist de rechter over.
Ten slotte was dat liedje een ironische pisstake op de islamofobie die onder autochtonen heerst, met dus juist NIET de bedoeling om moslims te kwetsen maar om ons een speigel voor te houden. Jij snapt dat niet, Faizel ook niet, dan kunnen jullie wat mij betreft gezellig saampjes achter de bank worden geplakt.

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 11:42

Boeddhi 06-10-06 @ 11:35

Het is heel simpel ik wil niet lastig gevallen worden met dat soort volk,niet aanpassen aan ONZE cultuur = OPZOUTEN.

Alexander the Great | 06-10-06 | 11:41

@Neon 06-10-06 @ 11:38 I couldn't agree more.

empe04 | 06-10-06 | 11:41

Nee Boeddhi, het gaat daar juist wél om! Moslims weigeren ons ook maar 1 haarbreedte tegemoet te komen, waar ook ter wereld, en EISEN van ons volledig begrip en respect. Ze mogen doodvallen.

Neon | 06-10-06 | 11:38

@Tony S 06-10-06 @ 11:31 Beetje veel gezopen gistsren? Lastig altijd als je het niet meer zo helder ziet en links rechts is en boven onder. Geeft niet, lekker je bedje in en dan voelt je je straks wel weer beter.

empe04 | 06-10-06 | 11:35

Neon 06-10-06 @ 11:29

Ik ben het eens dat we het niet moeten pikken dat dit soort radicalen zich weigeren aan te passen. Maar het argument dat dat in moslimie niet hoeft te proberen jou levensovertuiging af te dwingen, vind ik niet gelden. Hou het gewoon bij hoe we het willen zien in nederland.. Ze lopen daar nu eenmaal 300 jaar achter!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 11:35

Kortom, een aanhanger van de Islamitische Kerk die - volgens de aanhangers van de Linkse Kerk- zo verrijkend voor onze samenleving zou zijn.
Qua achterlijkheid doen ze niet voor elkaar onder.

Bunt | 06-10-06 | 11:34

Ik heb gisteren gekeken en het was zeer intrigerend. In het begin zie je een welbespraakte orthodoxe moslim dus je verwacht dat die wel kan uitleggen wat nu precies de gedachtegang achter die antihandeschudderij is. Ikzelf sta dan ook meteen open voor zijn eventuele argumenten. Vervolgens gebruikt hij alleen dure bewoordingen om echt helemaal niets te zeggen en geeft hij er blijk van totaal geen respect voor anderen te hebben, dat zelf wel wil ontvangen en in het geheel niet te begrijpen waar de anderen over praten. Oftewel, hij is gewoon dom. Met dit optreden heeft hij de gemeente Rotterdam meteen van een sluitende reden voorzien waarom zij hem hebben afgewezen. Conclusie is dus dat Pim ongelijk had: Islam is geen achterlijke cultuur, de islamieten zijn achterlijke mensen.

Red Rooster | 06-10-06 | 11:33

sjaakdeslinksesul 06-10-06 @ 11:20
Precies wat ik dacht. Het kwetsen dat Ebbinge bedoelde, was een ander kwetsen dan dat van De Geus. Als de panter daarop in was gegaan, was De Geus nergens meer geweest.

Koning Koel | 06-10-06 | 11:32

ik heb het hele gebeuren twee keer bekeken, en ik kan niet tot een andere conclusie komen dan dat ik de 'niet handen willen schuddende man' gelijk moet geven. Niet dat ik het met zijn standpunt eens ben. Hij heeft met een paar goede argumenten aangegeven waarvoor hij zich zo wenst op te stellen en daarvoor in de gelegenheid moet worden gesteld. Niet een hand willen geven is niet half zo ongepast als dat liedje van die koorbal. En dan vraagt die op zijn beurt begrip voor de oude gebruiken van zijn 'carnavalcultuur' Die uitspraak van de commisie gelijke behandelingen ligt er gewoon, daar moet ook de Geus zich in schikken en niet met een genuanceerd verhaal aankomen. Dat heeft die man met het malle mutsje ook knap weerlegd door o.a. met voorbeelden van christelijke ambtenaren die geen homo huwelijken willen sluiten. Alleen denk ik dat die man 's bij zichzelf ter rade moet gaan of handen geven aan een vrouw echt als erotisch ervaren wordt door de vrouw. Maar dat staat los van wat ik vind; als die man dat wil dan moet dat gewoon kunnen. niet zeuren

Tony S | 06-10-06 | 11:31

Ik vind het jammer dat zon kerel die een goede studie heeft gevolgd, zich niet zo welkom voelt hier, als wij niet zo stigmatiserend bezig zouden zijn dan hadden we nooit problemen met moslims.

Borat | 06-10-06 | 11:31

Maar even serieus dan. Het is éénrichtingsverkeer. "Wij" moeten ons aanpassen aan "hen". Moslims eisen (!) respect voor hun opvattingen. Moet jij eens naar Moslimië gaan. Eens kijken of je daar óók kunt eisen dat men zich niet stoort aan jóuw opvattingen. Hou je geen uur vol, dan zit je in de bak.

Neon | 06-10-06 | 11:29

respect voor deze gast

koning Turk | 06-10-06 | 11:29

Wat een zak die vent. Klantmanager wat een grap. Helemaal schokkend was hoe mijnheer met fluwelen handschoentjes werd aangepakt door Pauw. Een blanke heteroseksuele Nederlandse man zou zijn afgefakkeld, doodgeschopt en uitgelachen. Maar nee hoor mijnheer de moslim-terrorist mocht rustig zijn gang gaan op de staats-TV en werd uiterst voorzichtig, heel behoedzaam en vooral politiek correct geinterviewd. Walgelijk.

Masturwasbeer | 06-10-06 | 11:29

Over die holocaust heeft hij wel gelijk. Net als dat Mein Kampf verboden is. Of de samenleving is open en vrij of niet. NL heeft altijd een beetje van beide want de overheid weet wat goed voor u is. Erg hypocriet.

Rest In Privacy | 06-10-06 | 11:28

Met het eerste vliegtuig terug naar het land van herkomst (of van de ouders)

Alexander the Great | 06-10-06 | 11:28

Ongelovelijke man, die loopt in het vrije westen alleen maar meer frustratie op, geen greintje relativiterings/ inlevings vermogen. Die barst straks als een bom. Gun de man een glimlach en droppen boven een streng gelovig gebied.

Jan Boel | 06-10-06 | 11:26

@ borat

Hele grote respect, zeker?

viktor kanzyani | 06-10-06 | 11:26

Wat een lutser was die eilel, kon nergens fatsoenlijk over meepraten.... Dan vindt ie het nog gek dat hij en zijn soortgenoten nergens worden aangenomen, ik zou als werkgever dat soort lieden niet eens op gesprek laten komen, maar gewoon een brief sturen met de mededeling dat de vacature als voorzien is....................

Mallebroodje | 06-10-06 | 11:25

meteen enkeltje zandbak dit soor tuig opzouten

uchman | 06-10-06 | 11:24

Met respect voor ieders overtuiging maar ik vond deze man wel héél erg eng. Dit zou nou typisch zo'n extreem rechtse kunnen zijn die hier een goede opleiding geniet maar tegelijkertijd verslag doet aan Osama.

ChiangMaiPimp | 06-10-06 | 11:23

@Boeddhi 06-10-06 @ 11:21
Insgelijks!

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 11:23

@Borat hou toch op man, hij denkt dat je serieuzer wordt genomen als je 'moeilijke' woorden gebruikt. Ik moet er alleen maar harder om lachen. Onmogelijke man.

Neon | 06-10-06 | 11:22

sjaakdeslinksesul 06-10-06 @ 11:20

precies!

Boeddhi | 06-10-06 | 11:21

Contextualiseren wordt hét woord van 2007

Neon | 06-10-06 | 11:21

De Geus toont overigens ook zijn januskop: Ebbinge steeds in de rede vallen maar wel zelf uit willen praten, hem woorden in de mond proberen te leggen en de argumentatie rond het kwetsen en de inhoud van vrijheid van meningsuiting omdraaien en de bel redde hem weer. Ook ongezien de typhus dus voor de Geus! Dat zijn de fellowtravellers die onze vrijheid van meningsuiting willen verkopen.

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 11:20

Neon 06-10-06 @ 11:17

Ik moet zeggen dat de Geus ook niet vrijuit gaat! vooral wanneer die panter zegt dat hij zich kwetsbaar voelt door de uitspraken van Donner. Willen jullie ook meer schrijven of gristen-radicalen!!!!

Boeddhi | 06-10-06 | 11:20

lol@Horror Scoop 06-10-06 @ 11:17

Usagi | 06-10-06 | 11:20

"Heeft u gevoel voor humor?"

Moet je dat nog vrágen, Pauw???

Neon | 06-10-06 | 11:19

Hij was welbespraakt, grote respect voor deze man.

Borat | 06-10-06 | 11:19

Wat zou het trouwens een hoop werk schelen als het handen geven dezelfde sensatie te weeg zou brengen als de daad...

Sociopaat. | 06-10-06 | 11:19

@Usagi
Waarom? Varkens zijn heel sociale dieren, daarom.

Horror Scoop | 06-10-06 | 11:17

Laat mooi zien dat je beter geen resp*ct kan hebben voor iemand die het niet verdient. Hij geen respect voor de Nederlandse vrouw(mening en leefstijl), ik geen respect voor hem, en soort gelijke idioten met verknipte gedachtes..
Die gerant staan voor een ellendigere toekomst.

Deze gast moet je toch gewoon uit de buurt houden van de "normale" burger.

szol2001 | 06-10-06 | 11:17

Als de vrouwtjes geil worden van Mohammed Faizel Ali Enait gloort er nog hoop voor Kneuterzak. Voor de rest kan dit pleefiguur wat mij betreft zsm opzouten naar één van de vele holen in Tora Bora.

kneuterzak | 06-10-06 | 11:17

Ik weet trouwens niet aan wie ik mij meer heb staan ergeren, aan de Geus of aan Mohammed.

Teen | 06-10-06 | 11:16

Beheurlijk wat dure woorden die hij probeerde uit te kramen. Zo'n fanatieke vorm van geloofsovertuiging past gewoon niet in Nederland en de samenleving waarin een hand geven meer dan normaal is. Erogene zones, flikker toch op.

oppie | 06-10-06 | 11:14

Ik zeg integreren of oprotten. Een paar kilootjes minder mag ook wel. Hij lijkt verdomme wel op een varken!

Duivel666 | 06-10-06 | 11:13

Als vrouwen er een nat kruis van krijgen, is dat omdat ze van angst of schrik in hun broek pissen

Boeddhi | 06-10-06 | 11:12

Is het die kerel al eens verteld dat hij een varkensneus heeft?

Armageddon | 06-10-06 | 11:12

Nou, van die gozert word ik verre van geyl. Sterker nog, ik heb denk ik voor de rest van 2006 geen zin meer. En waarom heeft juist hij nou een afkeer van varkens? Heeft hij thuis geen spiegeltje aan de muur hangen ofzeau?

Usagi | 06-10-06 | 11:10

Voor de vrouwen die geil worden van deze idioot weet ik nog wel een gesloten inrichting om ze definitief in op te sluiten. Wat een volslagen krankjoreme kerel was dat zeg. Heb met stijgende verbazing naar zijn gewouwel zitten kijken/luisteren. En dacht die echt dat hij afgewezen werd om zijn weigering om vrouwen de hand te schudden ?

OpaWizzkid | 06-10-06 | 11:10

Hij heeft een heel woordenboek uit zijn hoofd geleerd om erudiet over te komen, helaas kan hij die woorden steeds niet goed uitspreken. Beetje pijnlijk.

Neon | 06-10-06 | 11:09

op 11 minuut 55, Pauw: "U maakt deeel uit van onze samenleving, daar bent u blij mee en zijn wij blij mee". WIJ??? Speak for yourself Jeroen, terug naar de bergen die zandaap

empe04 | 06-10-06 | 11:09

@ Dhr. de Wit:
Onbegrijpelijk dat een wetjesjesboek incl. supplement van een of andere witteman boven de wet van God kan staan!

Dr. Faustus | 06-10-06 | 11:08

Baard: "De vrouw bestaat uit 9 erogene zones en de hand is er een van."
Vrouw: "Oh."

HILARISCH!

Neon | 06-10-06 | 11:08

Weet je, als ik langs het station loop dan zie ik heel veel van dit soort gasten. De een heeft een spuit, de ander een fles. Waarom geven wij dit soort mensen de ruimte om te spreken. Is er nog zo iets als een inrichting?

Sociopaat. | 06-10-06 | 11:07

Een enkeltje rif voor deze pislamitische baardaap, samen met de leden van de commissie ongelijke behandeling!

Big Pete | 06-10-06 | 11:07

Die kudtmongeaul, moet je gewoon op het eerste de beste vliegtuig terug naar de zandbak. Wat een ongeloofelijk triest figuur is dit. Hij lult draait en zwamt overal omheen.

Hellsmurfje | 06-10-06 | 11:06

Wat lult die gast? Paul Witteman heeft helemaal geen humor! Opzouten, die clown!!! Ben wel blij dat ze geen PvdA meer stemmen!

de kraaiepeaut | 06-10-06 | 11:05

hij zal het wel zwaar hebben tijdens de ramadan, die dikke MOET toch iets eten joh!

Mortyys | 06-10-06 | 11:05

onbegrijpelijk dat een sprookjesboek incl. supplement van een of andere middeleeuwse baardmans boven de wet kan staan!

Dhr. de Wit | 06-10-06 | 11:05

Ik vond dat Mo gisteren groot gelijk had, hij had die Diederik Ebbinge voor zn bek moeten rammen.

Borat | 06-10-06 | 11:04

@Lucifer:
Inderdaad, mijnheer is het schoolvoorbeeld van de goede bedoelingen die de zuivere islam voor ons dhimmies in petto heeft. Hoe meer van dit soort mensen op televisie komt, des te meer mensen de multiculturele samenleving zullen toejuichen.

Dr. Faustus | 06-10-06 | 11:04

LOL @ Lekker Belangrijk© 06-10-06 @ 10:51

skeptik | 06-10-06 | 11:04

Eigenlijk is die geitenneuqer alleen maar geschikt om haatzaaier te worden... oh wacht, dat is ie al.... Graag enkeltje naar Verwegishstan... Kloot islamofascist!!! Ga geitenneuqen...

Lachende Scheerkwast | 06-10-06 | 11:04

Itt de Geus raad ik Faizel wel aan om zichzelf aan de achterkant van de bank te plakken en zichzelf op te sluiten. Is iedereen tevreden. Arme Faizel, joden en christenen mogen alles wel en wij moslims niet, boehoehoe. Rancuneus en tendentieus kereltje, bah!

sjaakdeslinksesul | 06-10-06 | 11:03

Als je ziet welke mensen er bij de sociale dienst lopen, dan zou ik ze ook geen hand willen geven!

Teen | 06-10-06 | 11:01

En wat hij zegt valt volgens mij onder de vrijheid van meningsuiting (of zeg ik nu iets heel geks?)

BennieB | 06-10-06 | 11:01

Heeft helemaal niets met geloof te maken!! Zo'n halal moslim spelen is gewoon een vorm van subcultuur. Vroeger had je de hippies, toen de skaters en nu de rappers.
Lekker afzetten tegen de maatschappij.

Net als die kapers van 09/11. Wel voor Allah een gebouw in vliegen, maar de nacht voor je vlucht een pornofilm huren????
Hypocriete zooi is het

Paal 74 | 06-10-06 | 11:00

Maar da's apart: een verongelijkte moslim.....

fart majeur | 06-10-06 | 10:59

Ik ben hier zo van geschrokken! Waarom zeggen we nu gewoon niet; "dit soort flauwekul pikken wij hier niet!" Hoezo procedure bij die commissie? Is toch volstrekt klaar: niet volgens de eigen cultuur van ons land, (en ja die is er !), dan lekker ergens anders wonen. Hoe doen ze dit in Duitsland of Canada; misschien maar emigreren..... vluchten uit eigen land.

Khomeini | 06-10-06 | 10:58

En meneer is alleen afgewezen omdat hij vrouwen geen hand wilde geven??????
.
Lijkt me tijd dat de bezem door HR 010 wordt gehaald

Vladimir Poetin | 06-10-06 | 10:58

En ik maar denken dat 'We worden bedreigd door de Moslims' was bedoeld als satire tegenover de paranoïde Nederlanders, die zich door de Islam ge-owned voelen

vet | 06-10-06 | 10:58

Een klantmanager die geen handen wil schudden is als een schilder die dolgraag KLM vliegtuigen wil schilderen, maar pertinent weigert de kleur blauw te gebruiken. Kan die Commissie Gelijke Behandeling ook het land uit, met hem erbij.

Flinstone | 06-10-06 | 10:56

Lekker Belangrijk© 06-10-06 @ 10:51

Dat vind ik niet slaan op waar het hierover gaat. De man had gesolliciteerd... Maar hij is gewoon niet geschikt voor een taak waar hij met veel mensen in contact komt...

Boeddhi | 06-10-06 | 10:56

Meneer Mohammed komt wel heel benaderbaar, open en vriendelijk over dus waar zeiken we over. Geen greintje aggressie of boosheid te bespeuren.

Lucifer | 06-10-06 | 10:55

Opzouten met die gast!

Trix Glorix | 06-10-06 | 10:52

Wat ben ik blij dat ik dit niet gezien heb. Anders was ik er nu niet meer:
letterlijk deaudgeërgerd.

Deaud Vogeltje | 06-10-06 | 10:51

Dubbele moraal van het verhaal zoals altijd;
Hand geven ies niet halal
Hand ophouden ies wel halal

Lekker Belangrijk© | 06-10-06 | 10:51

ach ja, een schilderij van tiziano is onzedelijk, onkuis. hoezo bevooroordeeld?

ganzo | 06-10-06 | 10:50

Zitten we nu met zijn allen die stream te bekijken? Omroep.nl rules qua bandbreedte.

vet | 06-10-06 | 10:49

Was dat echt ? Ik dacht dat het een uitzending van Jiskefet was mat Michiel Romeijn, dus ik heb veel plezier gehad.

boer biet | 06-10-06 | 10:48

Wat Korreltje Zout 06-10-06 @ 10:36 zegt.

Verdwaalde T | 06-10-06 | 10:45

Ook begripvol van onze jurk: "Wittemanshumor".

Hommel | 06-10-06 | 10:45

Genocide? Welke genocide?

Stelletje debielen die zo een man aandacht geven, echte debielen.

kruT | 06-10-06 | 10:43

Ik dacht het al, die Mohammed Faizel Ali Enait zit niet namens Allah (nsfw) in de studio, maar namens Linux. 'Ubuntu' heeft hij het over, de ideologie van het nieuwe Zuid-Afrika. Ubuntu is ook een programma van Linux.
Hoe ziet het logo eruit?
Jawel: drie mensen die elkaar ongelooflijk ranzig aan de erogene zones tasten.
www.ubuntulinux.nl/

vet | 06-10-06 | 10:43

En ik maar denken dat de vrouwtjes queil werden van een harde lul die klaar staat om aan te vallen

ja man | 06-10-06 | 10:43

Leek meer op een uitzending van "Laat ze maar lachen".

Feisal was de ster van de show, vooral toen hij demonstratief de andere kant op keek toen er zomaar een naakt vrouwmens werd vertoont.

viktor kanzyani | 06-10-06 | 10:41

Meneer in questie in niet alleen mislukt als moslim hij is ook mislukt als mens, hond, kat, varken........

bubblegum | 06-10-06 | 10:41

Wie is die komiek met die soepjurk? We gaan niet zeggen dat dit echt is toch :P

Tommygunner | 06-10-06 | 10:41

Ik blijf het zeggen: dit heeft helemaal niets met religie te maken. Moslims geven iedereen al jaren een hand. Er is nu hier een ploegje mensen die kiezen voor fundamentalisme. Daar gaat het om. Moet je daarvoor respect of begrip hebben?

Hommel | 06-10-06 | 10:40

sommige vrouwen worden al geil als je alleen maar ademt...

the_Tzar | 06-10-06 | 10:39

Naar ventje. Na zijn 10 minuten uitzendtijd geen belangstelling meer voor wat de anderen te zeggen hadden. Of begreep hij nou werkelijk niet waar de anderen het over hadden???

Dhr. Janssen | 06-10-06 | 10:39

Mrs Ajax 06-10-06 @ 10:35
Inderdaad; men heeft grote moeite met het verwerpelijke, onreine westen maar woont er ondertussen wel. En scoort hier ook uitkeringen. En wil hier ook gebedshuizen. En....

Goldfinger | 06-10-06 | 10:38

@Traag: in die landen moet je echter werken voor je geld..

zakje pinda´s | 06-10-06 | 10:37

flapdrol die er uitziet als een mislukte rapper, gisteren met verbazing zitten kijken naar die gast. ga toch fijn in saudie wonen als je het hier niet zo leuk voor je is, eigenlijk al weer te veel woorden voor zo'n stuk stront.

QB (ja die.....) | 06-10-06 | 10:37

Ik vond Mohammed Faizel Ali Enait best goed overkomen op TV, voor een niet-ingeburgerde achterlijke vrouwonvriendelijke narcist.

Korreltje Zout | 06-10-06 | 10:36

uit protest over varkens plaatsen !

sixersZunit | 06-10-06 | 10:36

Ik vond wel dat hij een goed kritiekpuntje had.. nl. waarom een gristenradicaal in dienst van de gemeente wel mag weigeren een Homohuwelijk af te sluiten.. Daar wilde de gristenhond de Geus niet op reageren.... Verder is Mohammed Faizel Ali totaal onaangepast en ongeschikt voor een publieke functie!

Boeddhi | 06-10-06 | 10:36

Als ie zich zo graag aan de tekst van de koran wil houden: als moslim hoor je je niet te vestigen in een westers/christelijk land. Toedeledoki!

Mrs Ajax | 06-10-06 | 10:35

Oja en hij moet mensen aan een baan helpen. Terwijl hij zelf niet eens aan werk komt.

Hommel | 06-10-06 | 10:34

@Hommel
idd, ik zie ook wel 100 andere redenen om die gast niet aan te nemen naast het 'handjes schudden'..

ReneD | 06-10-06 | 10:34

persoonlijk wordt ik geil van een scud raket in mijnheer faizel's aarshol.

ed.. | 06-10-06 | 10:32

Er zijn toch landen waar dit allemaal geen probleem is.
Ga daar dan naar toe.
Daag daag!

Traag | 06-10-06 | 10:32

Linkse kerk,
rechts tuig,
gesloten rijen,
ruggen recht!

Tekeer tegen de prehistorie!

vet | 06-10-06 | 10:31

En die kneus wil klantmanager worden. Echt een sociaal figuur.

Hommel | 06-10-06 | 10:31

Wil de eerste vrouw die van hem geyl wordt zich melden bij Reisbureau Rita?

Levinas | 06-10-06 | 10:31

Goedzo, blijf zo doorgaan! Kijk, mensen, behoud van eigen cultuur in een vreemd land. Iets mooiers bestaat toch niet? (Kuch)

Dada_ | 06-10-06 | 10:30

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen