Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zes uur. Tijd voor een lekkere bal gehakt

balgehakt.jpg Linktip van de week: Hallo! Ik heb van de week twee megaballen gemaakt. En DIT heb ik er allemaal ingestopt. Dikke vette + kudo dacht ik zo! Eet smakelijk.

Reaguursels

Inloggen

kan me niet voorstellen dat dit te vreten is...

pietvh | 29-09-09 | 13:16

Dit topic had beter woensdag gekund

rintelman | 29-09-09 | 10:29

Vieze vetklep. Als ik die armen zie kan ik me voorstellen hoe de rest eruit ziet. Volgens mij is het een duitser.

helderejan | 29-09-09 | 09:44

Biep | 29-09-09 | 08:18
Ik stiekem ook van jou Biep.

Lying Dutchman | 29-09-09 | 09:35

Uitje, peper, zout, ei, paneermeel (large pinch), traag in grote pan met wat rozemarijn. Meer niet. En geen enkele bal groter dan 2 ons, anders gaart ie niet goed.

3*links=rechts | 29-09-09 | 09:28

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:14
Fout verbeterd, het is gewoon 'dan'.

Sgt. Horvath. | 29-09-09 | 09:24

Lying Dutchman | 28-09-09 | 23:14
You are such a sport! LOL

Biep | 29-09-09 | 08:18

@ DonQ. | 28-09-09 | 19:10

Wat een smaakbelevenis zal dat zijn, ouwe lekkerbek.
Met je rotzooi van de AH.

captainobvious | 29-09-09 | 08:10

Ik zie daar een snijplank op de grond staan... kijk, daar word ik dus niet blij van.

Professor Blablablas | 29-09-09 | 08:08

Volgens mij smeerden ze dat ergens anders in Nederland op de muur

loempieja | 29-09-09 | 05:32

Eet smakeloos !

paultje pil | 29-09-09 | 02:44

Cortes | 28-09-09 | 21:57
Ja, en het is juist zo belangrijk om kennis te hebben van berestront!
Bij deze, voor jou een publicatie uit de Unaaisted Steets of Ee.

MONTANA DEPARTMENT OF FISH AND GAME ADVISORY ON BEARS
Helena Montana, January 31, 1999 - In light of the rising frequency of human/grizzly bear conflicts, the Montana Department of Fish and Game is advising hikers, hunters, and fishermen to take extra precautions and keep alert for bears while in the field. "We advise that outdoorsmen should wear noisy little bells on their clothing so as not to startle bears that aren't expecting them," a spokesman said. "We also advise outdoorsmen to carry pepper spray with them in case of an encounter with a bear".
It is also a good idea to watch out for fresh signs of bear activity. Outdoorsmen should recognize the difference between black bear and grizzly bear paw prints and scat.
A grizzly's paw is larger and its claws are longer than that of a black bear. Black bear scat contains lots of berries and squirrel fur. Grizzly bear scat has little bells in it and smells like pepper.

Merlot | 29-09-09 | 01:35

woensdag was toch gehaktdag?

watisdit | 28-09-09 | 23:40

Zucht. Inderdaad errrrug boeiend.

Hölzenbein | 28-09-09 | 23:39

Zucht

Hölzenbein | 28-09-09 | 23:39

Lekker fucking boeiend zeg ik.

Ro_Bert | 28-09-09 | 23:29

Merlot | 28-09-09 | 22:54
U wordt op uw wenken bedient.

Ballen volgens grootmoeders recept:

Ei met 1/2 dl melk loskloppen. Beschuiten boven ei verkruimelen. Nootmuskaat, kruidnagel, zout en peper naar smaak erdoor roeren. Eimengsel door gehakt kneden en er met natte handen 4 even grote ballen van vormen. In braadpan boter verhitten. Als schuim begint weg te trekken, gehaktballen in pan leggen en op hoog vuur aanbraden. Ballen met houten spatel in het rond rollen, zodat ze mooi egaal bruin worden. Vuur laag draaien, deksel op pan leggen en gehaktballen ca. 20 minuten zachtjes bakken. Af en toe omkeren. Gehaktballen uit pan nemen en warmhouden. Tomatenpuree door bakvet roeren en 1 dl water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en aanbaksels goed losroeren. Jus op smaak brengen met zout en peper. Serveren met gekookte aardappels en gesmoorde prei.

Leg de ballen 48 uur in een vriezer en katapulteer de ballen keihard tegen de zijkant van je hoofd, oftewel je slaap. Dit resulteert hopelijk in een tijdelijke K.O.

Lying Dutchman | 28-09-09 | 23:14

een dag helemaal niks is beter dan dit soort shit.

Rest In Privacy | 28-09-09 | 23:09

Ik neem aan dat dit topic uitsluitend bedoeld is om Lying Dutchman over de rooie te jagen!
Kom er maar in, zuurpruim.
Doe ons je beste ballenrecept eens!

Merlot | 28-09-09 | 22:54

Rector Reflector & Biep & Elisabeth2
Lieve schatten van me, ik was natuurlijk even ingredienten aan het kopen om realtime mee te kokkerellen.

Lying Dutchman | 28-09-09 | 22:30

Doe mij maar 5 kleinere gehaktballen!

wazapetaza | 28-09-09 | 22:27

Leuk dat je zo met je ballen te koop loopt...... Trouwens vals dat sommige reaguurders hier de meest lekkerste varianten zitten te promoten.... water loopt me uit de mond

*snel de diepvries in duiken gaat naar wat snaaibaars*

magerehein0009 | 28-09-09 | 22:27

Gewoon wat de Amerikanen meatloaf noemen.
ik zou er nog een uitje meer doorgehusseld hebben en geen melk.

BBmetR | 28-09-09 | 22:26

+1 hoor

Big Rick | 28-09-09 | 22:20

Deze Aldi-ballen worden veul beter als je betere ingredienten gebruikt - maar de basis hiero is gewoon goed. Beetje badjak en ketchup misschien, en ditch de kipkruiden. Gebruik Old Bay seasoning, kalfsgehakt, broodkruim. En van een pond gehakt 20 balletjes maken en die zachtjes garen in plaats van deze 2 kankergezwellen. Leuk topic trouwens. Vaker doen. Nu iets met stoofvlees, 't-is de tijd van 't jaar.

Big Rick | 28-09-09 | 22:19

godskolere....
lekker gaar van binnen!

psvpas | 28-09-09 | 22:11

Ga is nuttige topics maken.

Roberto® | 28-09-09 | 21:43

*nooit meer gehaktballen eet*

Preaufessor Pascal | 28-09-09 | 21:33

Het ziet er echt uit als een klodder poep

hondow | 28-09-09 | 21:13

@The Green*Machine | 28-09-09 | 21:02
Ik kon het al niet plaatsen,maar verrek,het lijkt inderdaad op een grizzly drol..

de grote Anti | 28-09-09 | 21:05

Ziet eruit als een beredrol. Maatje grizzly

The Green*Machine | 28-09-09 | 21:02

Sinds wanneer is gs een kooksite? Laat dat toch lekker aan Carlo en Irene over.

Franciscus Borchwerf | 28-09-09 | 20:46

Eh die maak ik ook altijd op de zondagochtend...

*bespaart u de details*

Vleesmuis | 28-09-09 | 20:35

Lekker zo'n gehaktbal die zo dik is dat ie na een uur bakken nog steeds rauw is van binnen maar aan de buitenkant zwart verbrand. Zum kotzen!

Korporaal Banaal | 28-09-09 | 20:29

Zo, mama en papa waren dus een weekendje weg.

Dude heb je eten | 28-09-09 | 20:24

Ik maak ook wel eens van die megaballen... maar dan snij ik er plakken van voor op het brood, met een lekker laagje Zaanse mosterd. jammie!

OpperRanger | 28-09-09 | 20:22

Deze jongen maakt één cruciale fout, hij gebruikt geen roomboter. Wie geen roomboter gebruikt is een culinaire hippie!!1!
-
Wat Teun zegt, fuck DWDD.

Fleauxe | 28-09-09 | 20:13

Wat een ballentopic!

Juche | 28-09-09 | 20:02

-weggejorist-

martyn010 | 28-09-09 | 19:58

@ DonQ. | 28-09-09 | 19:51
Doe maar eens zòn lekkere gehaktbal.
Recept is wel ergens op deze site te vinden dacht ik.

Jaapioooo | 28-09-09 | 19:55

Hik heb wertensoep gemaakt. Lekker heur.

Richard H. | 28-09-09 | 19:54

Wat zal ik eens gaan keauken?

DonQ. | 28-09-09 | 19:51

Poepsmeerdert gevonden!

AM. | 28-09-09 | 19:48

Wat is ook al weer het nadeel aan alleen wonen , je moet zelf eten maken.

transistor | 28-09-09 | 19:47

Zalm als toetje. Hup, naar boven.

G-unite | 28-09-09 | 19:42

o/t
Pedofilie bagatelliseren gaat het helemaal worden in 2010.
* DWDD niet meer kijken gaat *

Teun van het Tuinpad | 28-09-09 | 19:42

Biep | 28-09-09 | 19:18
*splat*

De Koreaanse Slet | 28-09-09 | 19:41

meer troep dan vlees, zal me een lekkere bal zijn... ik sla over.

weedo | 28-09-09 | 19:40

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:36 ze schijnt nu zelf aan de "coke" te zijn.

Steve1234 | 28-09-09 | 19:37

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:31
Gas is zeau 1968, elektrisch keauken is de bom

JosVerbeek | 28-09-09 | 19:37

Ja en weet je waaromhet nu woensdag gehaktdag is!!.
het vlees wat ze donderdag vrijdag en zaterdag over hebben proberen ze s`maandags alnog in de reclame te slijten.
Dat lukt dan niet helemaal komen ze dinsdags achter,ze duiken de koeling of de vriezer in en vinden nog wat oncourante vleesdelen.
dat is zonde om weg te gooien dus wat doet de slager ,die maakt er fijn een schaal half om half gehakt van ,mooi reclame prijsje erbij en gratis zakje kruiden.
OPGERUIMT STAAT NETJES
en zo is Woensdag gehaktdag geboren.

Jaapioooo | 28-09-09 | 19:36

gatver
:(

cabbit | 28-09-09 | 19:36

Steve1234 | 28-09-09 | 19:27
Ja, die Sonja Bakker is helemaal ingestort ondanks of dankzij haar "gezonde" eetadviezen.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:36

Biep | 28-09-09 | 19:20
Ik heb geen zin meer in dat schoonmaken van het gasstel en alles er omheen. Ik maak alleen nog zelf 's morgens een kop thee. Koffie op kantoor.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:31

Half acht. Hoogste tijd voor lees- en plempwaardig topic.

Bertus Betonsloper | 28-09-09 | 19:30

@ Slomo | 28-09-09 | 19:23

Ei kruiden

Jaapioooo | 28-09-09 | 19:29

Nu Sonja Bakker er mee ophoudt kunnen we eindelijk weer eens lekker vreten.
Stuurt allen uw fivorate recept op naar GS kunnen we een anti Sonja Cokeboek samenstellen. f*ck de pro Annas lang leve de obeesen

Steve1234 | 28-09-09 | 19:27

@Slomo | 28-09-09 | 19:23

Dat zeggen we lekker niet.

--neus-- | 28-09-09 | 19:27

@koerbagh ® | 28-09-09 | 19:15
Lullo!

@Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:17
Alléén de oosterse maaltijden, de rest is echt bagger. Sowieso ipv de magnetron altijd de wok gebruiken.

DonQ. | 28-09-09 | 19:26

Ik kan niet goed zien welke kruiden op de foto staan. Ik vermoed peper en paprika wamt dat gebruik ik zelf ook. Maar ik ben erg nieuwschierig naar wat er in het 3e potje zit.

Slomo | 28-09-09 | 19:23

@Biep | 28-09-09 | 19:18 :
Eigenheimers bakken en sauteren zo beroerd. En Opperdoezen kun je bijna niet krijgen alhier.

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:23

net jachtschotel achter de kiezen dus gehakt toch maar op woensdag.

Metselateur | 28-09-09 | 19:23

Ik ben pas ziek geweest!!!!

jasser | 28-09-09 | 19:22

Vraag me af welk biertje men hierbij tracht te nuttigen.

Steve1234 | 28-09-09 | 19:20

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:17
Wanneer je niet kookt, of het niet kan: waarom niet.
Persoonlijk vindt ik het niet eetbaar.

Biep | 28-09-09 | 19:20

Leuk, zo'n "Herrie in de keuken" topic.

Teun van het Tuinpad | 28-09-09 | 19:18

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:11
Een aardappel moet voor mij smaak hebben van zichzelf, anders zit je een zacht kluitje te eten met rozemarijnsmaak.
Goede olijfolie is het lekkerst wanneer deze niet te lang verwarmd wordt (gaat ten koste van karakteristieke smaak)

Maar, nogmaals, het is een kwestie van smaak.
BTW, wanneer u virtuele plakkerige spetters in de nek voelt, is er iets misgegaan bij de Koreaanse slet.

Biep | 28-09-09 | 19:18

JosVerbeek | 28-09-09 | 19:09
Heb je de stoommaaltijden van de AH al geprobeerd of hun alles vers maaltijden? Best te eten. Opwarmen, zo uit de verpakking opeten en alleen een vorkje af te wassen. Ideaal.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:17

Met zo'n ding langs de winkel rennen "allah gehaktbal" "allah gehaktbal"....

Frappant | 28-09-09 | 19:17

DonQ. | 28-09-09 | 19:13
Dat doet mij goed :-) Morgen neem ik weer de tijd om wat fatsoenlijks te fabriceren..

JosVerbeek | 28-09-09 | 19:16

geef mij maar een bal van de Ballentent in Rotterdam

watsinneneem | 28-09-09 | 19:15

@JosVerbeek | 28-09-09 | 19:09
Als je al niet had gegeten (wat het ook hebben moge zijn) nodigde ik je spontaan uit voor de maaltijd, uit medelijden.

DonQ. | 28-09-09 | 19:13

wat is het voordeel van semmelbrosel t.o.v paneermeel?
persoonlijk laat ik de ballen na het aanbraden een tweetal uurtjes in vleesjus pruttellen.
bij vliegveld rotterdam ergens staat een caravan met daar in gevestigd een piepklein snackbarretje de ballen die hier gemaakt worden zijn geweldig .
vaak smaakt een goede gehaktbal beter als de supermarkt (geperforeerd/gehecht) biefstuk.

lidlbier | 28-09-09 | 19:12

@Biep | 28-09-09 | 19:03 :
Daarom moet je ze ook sauteren in een goede olijfolie met knoflook en rozemarijn. Dan komt er smaak aan. Ik weet heus wel wat ik doe.

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:11

Oh mijn god...

*pistool uit laatje haalt en russisch roulette spelen gaat*

De Koreaanse Slet | 28-09-09 | 19:10

+f

De hertenbiefstuk van de AH is weliswaar Pools, maar voldoet. Met een bospaddenstoelensaus au vin, puree en rode kool. (diepvries)

DonQ. | 28-09-09 | 19:10

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:04
wat mij betreft vaker eens een coke-topic, ik mag écht graag praten over eten... héérlijk!
laters..

Biep | 28-09-09 | 19:09

Ai, dat ziet er beter uit dan het kant & zijde voer wat ik net naar binnen heb geschoven.

JosVerbeek | 28-09-09 | 19:09

mijn oog ziet een stroompuntje achter die bal. De ingredienten zijn goed maar ik mis de champignons en met dat vonkje heb je zeker dat paddestoel effect hehe! Kom geenstijl balletjes kunnen we niet even een laatste bbq recepten voor dit jaar doen?

andre9738 | 28-09-09 | 19:09

Wat is het secrete ingrediënt dan ?

Steve1234 | 28-09-09 | 19:08

Zo.. de lasagne is klaar!!
eet smakelijk iedereen!

Biep | 28-09-09 | 19:08

gentle giant | 28-09-09 | 18:52
Het hoeft niet, die soja, voor de koters is het wat zoeter.
Ik zeg toch, desnoods!

Zo jammer! | 28-09-09 | 19:07

@koerbagh ® | 28-09-09 | 19:00
Zolang het maar goede olijolie is. Die plantages van Bertolli en Carbonell in Tunesië gezien? Italiaans blijkt spaans, extra vierge blijkt een zuurgraad van 10% te hebben. Hop naar de natuurwinkel, 25 € de fles maar dan kan je 'm drinken.

DonQ. | 28-09-09 | 19:07

Topicwaardig idd wel.

DaZe | 28-09-09 | 19:06

Konijn met rode kool en een jus van in port gestoofde zilveruitjes...

Biep | 28-09-09 | 19:05

gehaktballen? Ist nog komkommertijd?

waarisdelol | 28-09-09 | 19:05

neem aan dat er greet whitlers nu een staatsgreep aan het plegen is?

misti | 28-09-09 | 19:05

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:00
Ja, jij bent een barbaar. Dat weten we nu wel.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 19:04

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:00
Truffelaardappeltjes zijn prachtig op het bord, maar blinken uit in smaakloosheid.
Opperdoezen bij kalfsvlees, of een goede pureé.
De rest van je menu lijkt me erg lekker!

Biep | 28-09-09 | 19:03

Het wordt tijd voor de Geenstijl Cokerubriek.

Steve1234 | 28-09-09 | 19:01

@panadol | 28-09-09 | 18:54
Zelf gekookt?

DonQ. | 28-09-09 | 19:01

Vanilla | 28-09-09 | 18:55
Het één kan niet naast het andere bestaan?
Een beetje kortzichtig, aangezien eten, voedsel(bereiding) toch een primaire behoefte is van mensen. Zonder vreten geen leven, en zeker geen jounalistiek.

Dus, af en toe een truttentopic (zoals jij dat waarschijnlijk betiteld) mag best.

Biep | 28-09-09 | 19:00

Ik hou het toch maar bij kalfsentrecôte met gestoofde groene kool (met spekjes en tomaat) en in olijfolie gesauteerde truffelaardappeltjes met knoflook en rozemarijn.

koerbagh ® | 28-09-09 | 19:00

Scherp topic!
Vooral met extra sambal.

fuckje | 28-09-09 | 19:00

Dat is trouwens een beste bal, zo heeft de jongen morgen iets om over school te smeren.

Fleauxe | 28-09-09 | 19:00

Lekker voor in de soep.

Steve1234 | 28-09-09 | 18:59

DonQ. | 28-09-09 | 18:54
Verrek, je hebt gelijk. *schroeft t-knopje los en gooit weg*.

Dat zou nu echt leuk zijn, om 's avonds als het toch niet druk is creatieve recepten uit te wisselen.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:57

zo kun je een drol nog lekker maken

no_luts_no_glory | 28-09-09 | 18:56

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:47
Vindt jij eten niet belangrijk dan en hoe dat gemaakt wordt door hardslovende en oververhitte mensen in een hete keuken. Ik heb daar alle respect voor en vind het meer dan een topic op GS waardig.

Niet echt eigenlijk... Ik kan het niet echt scherpe journalistiek noemen, dat was een paar jaar geleden wel anders iig... Nu word alles maar op GS geplempt, de scherpe kantjes zijn er een beetje af. Erg jammer.

Vanilla | 28-09-09 | 18:55

Meest smerige 'recept' voor gehaktbal dat ik in een tijdje gezien heb.
Varkensgehakt met Maggie en kipkruiden. Het is maar goed dat ik al gegeten heb.

panadol | 28-09-09 | 18:54

@ Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:47
Daar sluit ik bij aan zonder t

Een culinaire rubriek zou niet misstaan daar een mens staat voor wat hij eet.
Wellicht kunnen er zelfs recepten worden uitgewisseld.

DonQ. | 28-09-09 | 18:54

Leandroz | 28-09-09 | 18:52
Ik heb gehoord van een dorpje ergens in Bretagne waar men 's avonds everzwijnen aan het spit roostert op een groot kampvuur, dat ze daar maar eens een topic over maken!

Mijnheer Pastoor | 28-09-09 | 18:54

goed, en nu?

misti | 28-09-09 | 18:53

Zoals ik al op de Dumpert zag, het enige beetje fatsoenlijke ingrediënt in deze pauperbal is Keauningsveaugelsambal (het liefst Badjak), ui en knoflook.

Arie Lekst | 28-09-09 | 18:53

Da's een homp gehakt.
Geen gehaktbal.
Eerst half om half kneden, met wat verkruimeld beschuit, tot ballen ter grote van een een tennisbal Des gewenst beetje zout, geen peper, dat verbrand (desnoods scheutje ketjap). Daarna met wat melk/ei insmeren en door paneermeel halen, vervolgens aanbraden in de braadpan. Half uurtje laten braden op een laag pitje, en af en toe omdraaien. Condens vocht van de deksel niet in de pan terug. Anders droogt het te vlees te veel uit.
Je weet tog.

Zo jammer! | 28-09-09 | 18:52

Na de komkommertijd is het nu de nog veel ergere gehaktballentijd?

Iemand heeft ene kilo gehakt gekocht en er een bal van gedraaid.

Wooptyfuckingdoo!

Kijk maar uit dat straks niet iemand twéé kilo gehakt koopt en er een bal van draait.

Leandroz | 28-09-09 | 18:52

tja deze ballen lijken wel heel erg op de ballen die je hier gewoon in het cafe kunt eten. niet erg speciaal dus....

De jaagmeester | 28-09-09 | 18:51

Biep | 28-09-09 | 18:47
Je biept hem er stiekem tussenuit omdat je hardstikke veel honger kreeg. Ik ook, de darmen knorren.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:50

Vanilla | 28-09-09 | 18:42
Vindt jij eten niet belangrijk dan en hoe dat gemaakt wordt door hardslovende en oververhitte mensen in een hete keuken. Ik heb daar alle respect voor en vind het meer dan een topic op GS waardig.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:47

Genoeg gebiept...
biep
biep.

Biep | 28-09-09 | 18:47

kapotte_stofzuiger | 28-09-09 | 18:45
dat is pas een post van niveau! :(

Biep | 28-09-09 | 18:47

De reaguurder die nu al zijn pieper, bloemkool en gehaktbal op heeft, is een burgerlijke pauper

kapotte_stofzuiger | 28-09-09 | 18:45

we willen Balkenende allemaal aan het spit met een appeltje tussen de voortanden...... dat niveau bereik je eerst door een goede gehaktbal te doorgronden.

Biep | 28-09-09 | 18:45

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:42
Inderdaad, gewoon tegen etenstijd bij oude vrienden binnenwandelen en dan de vrouw des huizes complimenteren met haar goed ruikende eten. Twee keer het aanbod van blijven eten afslaan uit geveinsde beleefdheid, en dan bij de derde keer zeggen dat ze dan meteen maar een fles wijn open mag maken.

Mijnheer Pastoor | 28-09-09 | 18:45

Jackanders | 28-09-09 | 18:42
Dat is zó verdomd lekker, mayo erbij en een paar schijfjes augurk.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:45

Vanilla | 28-09-09 | 18:42
Het ergste moet nog komen, denk ik dan vaak.

Biep | 28-09-09 | 18:43

Afgekoeld ook lekker op brood, een balletje.

Jackanders | 28-09-09 | 18:42

DonQ. | 28-09-09 | 18:37
Kwarteltjes op gehalveerde druiven in de oven stoven...... héérlijk!

Biep | 28-09-09 | 18:42

Het niveau van GS zakt de laatste paar maanden zienderogen...

Vanilla | 28-09-09 | 18:42

DonQ. | 28-09-09 | 18:39
Zelf kook ik nooit, hoor. Dat is mijn lievelingsgerecht als ik ergens uitgenodigd word.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:42

Bloemkool met een cremekleurige roux, beetje nootmuskaat.
Balletje erbij.

Wanneer Lying weer eens bij zijn moesje gaat eten, en hij krijgt het bordje voorgeschoteld zegt hij vast :' lekker balltje mam'.

* pilletjes door toilet heen spoelt*

Biep | 28-09-09 | 18:41

Pleurt mn ma ook altijd in dr ballen gehakt. +1

Fedde le Petit | 28-09-09 | 18:40

Maar zoveel werk Els, en dan nog de afwas.

DonQ. | 28-09-09 | 18:39

Geef mij maar gewoon een ouderwets degelijk stuk gebraad uit de oven, niks van dat avant-gardistische gerol met gehakt.

Mijnheer Pastoor | 28-09-09 | 18:39

Toch is een balletje gehakt heerlijk eten, met gekookte aardappelen en bloemkool met een sausje. En mosterd natuurlijk.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:38

@Biep | 28-09-09 | 18:32
Je noemt de nasi-kruidencombi. Ik prefereer dan ketoembar boven verse koriander. Maar ben ook een leek in de oosterse keuken. Mijn Coq-au-Vin daarentegen...

DonQ. | 28-09-09 | 18:37

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:34
Houd de nagels kort, edoch vrouwelijk kort.
* mooi zijn en mooi blijven, eerste druk 1962 modus uit *

Biep | 28-09-09 | 18:37

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:31
Ik weet het bijna wel zeker, vanmiddag had hij weer zijn tandenborstel-tirade!
Mag niet, huishoudelijke voorwerpen en apparaten. Laat staan een gehaktballenrecept.
Fleauxe is al om: goed zo!

Biep | 28-09-09 | 18:34

Biep kind, heb jij dat nou ook dat je van die vieze handen krijgt als je ballen draait, dat alles onder je nagels gaat zitten? Hoe los jij dat op? Ik doe altijd weggooi handschoenen aan.
Libelle modus uit/

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:34

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:31
Ondanks dat, zou dat toch wel jammer zijn..

*Aan Biep vraagt of zij de pillen aan LD teruggeven doet*

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:33

DonQ. | 28-09-09 | 18:31
Op een kilo valt het wel mee, na verwarming neemt de smaak van koriander gestaag af. verse gember... niet teveel, is heel lekker met djintan en kunjit,

Biep | 28-09-09 | 18:32

Lekker voor tussendoor: gevulde eieren
Kook de eieren, pellen en doormidden hakken. Eigeel vermengen met mayo/veel kerriepoeder/paprika/ketjap/knoflook/zout en peper. Mengsel in de spuitzak, in de eiwitten spuiten en klaar.
-
Fijn dat er een topic is voor dergelijke zaken, was hard nodig.

Fleauxe | 28-09-09 | 18:32

Ik leaup weer achter.
Volkomen gelijk @Biep

DonQ. | 28-09-09 | 18:32

Waar blijft de gigantische eierbal???

Westerling | 28-09-09 | 18:31

Beste Biep,
Liever peterselie, koriander overheerst teveel. Is zonde van de andere kruiden.

DonQ. | 28-09-09 | 18:31

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:26
Ik heb begrepen dat LD 's avonds niet meer reaguurt en zich hevig opwindt over het niveau van "bijna recepten uitwisselen". Wat Biep 18:26 zegt, hij schrikt zich straks dood.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:31

Wellicht dat voor de gehele vaste bezetting dit topic te min is..... dan laat je je wel kennen!

Biep | 28-09-09 | 18:30

Biep | 28-09-09 | 18:29
Mediterriëntaals?

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:30

Wat is dit nou weer voor lulkoek... geef dan maar liever onzinnige PvdA topics...

evoluutsie | 28-09-09 | 18:30

Kruiden uit een potje en 1 miezerig teentje: de truckersbal die mij op alle kanalen bij de Shell toelacht. Laat maar dus.

godsammekrake | 28-09-09 | 18:29

DonQ. | 28-09-09 | 18:26
Inderdaad.
Óf de gehaktbal is Oriëntaals gevuld.
Óf de gehaktbal is mediterraneé.

Biep | 28-09-09 | 18:29

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:25
en een stukje geraspte verse gember.
En vooruit : een half bosje gehakte koriander.

Biep | 28-09-09 | 18:27

OversteKarremans | 28-09-09 | 18:26
Op GS is het iedere dag gehaktdag!

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:27

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:24
Het blijft angstvallig stil, van LD's zijde gezien..
Hij trekt het niet meer, ben ik bang.
En de pilletjes heeft Biep al zoek gemaakt.

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:26

Trouwens nog 2 kapitale fouten gespot: geen tomatenpuree en geen Parmezaanse kaas. Om nog niet eens te spreken over de combinatie van ketjap met oregano en provencaalse kruiden. Maggi is trouwens puur vergif.
Laten de ballen van deze kok aan mij voorbij gaan.

DonQ. | 28-09-09 | 18:26

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:24
Ik denk dat hij in de gym op dit moment zijn spiertjes staat te bewonderen in 3D, anders had hij allang gereaguurt.

Hij zal de instorting nabij zijn wanneer hij dit topic onder ogen krijgt.
* slokje prosecco, peukje erbij, vette smile om mijn mond*

Biep | 28-09-09 | 18:26

2 dagen te vroegh! Woensdag = gehaktdag!

OversteKarremans | 28-09-09 | 18:26

Morgen deel 2 van de cursus; 'croquetten bakken'

Fleauxe | 28-09-09 | 18:26

Biep | 28-09-09 | 18:22
Dit topic dient met een korreltje zout genomen te worden.

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:25

Biep | 28-09-09 | 18:22
Het is allemaal LD zijn schuld.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:24

Brusselmans....... leedvermaak smaakt een stuk zoeter dan deze superballs. Dit is pure provocatie van héél veel reaguurders...

Humor!

Biep | 28-09-09 | 18:22

Gatverdamme -veel...

da wizard | 28-09-09 | 18:22

Zou die gast z'n handen wel hebben gewassen?

De beste ballen ooit werden overigens gemaakt door Boy Bensdorp. lekker rollen op z'n blote borst, die vol met haren zat ...

Westerling | 28-09-09 | 18:22

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:20
En daar heeft u dan weer gelijk in..

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:21

oregano combi sambal en sojasaus: FOUT!

Biep | 28-09-09 | 18:21

DonQ. | 28-09-09 | 18:19
Lol @ 'kok'...

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:20

-edit flikker op newbee -

John Doedelzak | 28-09-09 | 18:20

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:17
Dat is ook weer zo, die hoh ballen zijn malser maar wel vetter.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:20

De 'kok' heeft zeker het olijfolieverdict van de Keuringsdienst van Waarde gemist.

DonQ. | 28-09-09 | 18:19

Na een flinke avond wokken ligt zoiets bij mij in de pot. Gratis af te halen.

johnnie_1983 | 28-09-09 | 18:19

*doet fotos maken van hoe ik morgen een kippetje braad*

smallU | 28-09-09 | 18:18

Gehaktbal is lekkerrrr!!!!

mail cheauvinist pic | 28-09-09 | 18:18

Biep | 28-09-09 | 18:16
Leedvermaak, bijna net zo lekker als uw balletjes..

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:18

Nou nou super hoor!
Maar 1 voor de semmel brosel!

rogerishere | 28-09-09 | 18:17

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:16
Daar ben ik het niet mee eens.
Hoh is m.i. wat malser als bal zijnde.
Geruld in de pasta, ja, dan zweer ik bij rundergehakt..

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:17

mjammm....

Count_Grishnackh | 28-09-09 | 18:16

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:13
Ik vindt het wel leuk, zo'n braniemannetje voor om te lezen. Ik zou zijn pillen verstoppen tijdens een eventueel genezingsproces.

Biep | 28-09-09 | 18:16

Sambal Manis van dat merk valt tegen,beter pak je gewoon die kleine rooie pepers (rawit).En dan voorverpakte gehaktkruiden? Get a life.
En daarbij zijn die kogels helemaal niet lekker wegens te groot,en daarom lichtelijk aangebrand.Kortom:FAIL

rooie tinus | 28-09-09 | 18:16

gentle giant | 28-09-09 | 18:14
Het moet wel runder zijn en dan van een goede slager.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:16

Biep | 28-09-09 | 18:13
Probeert u ons te verleiden?

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:15

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:13
Gaan we hier op in, Het mág nu wel, het zou ontopic zijn.... hahaha!

Biep | 28-09-09 | 18:14

Hoh, of runder? that's the question.

gentle giant | 28-09-09 | 18:14

Gast heeft ballen.

kolonel klootoog | 28-09-09 | 18:14

dan = als.

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:14

Biep | 28-09-09 | 18:10
Ik heb steeds gedacht dat de bloeddruk van LD chronisch te hoog was?
Ik moet bekennen dat het reaguren van LD op GS niet goed is inzake zijn 'genezing'.

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:13

Ik zit me nu hevig in te houden. Hevig!!!
Deze ballen zijn laf, de ingrediënten beneden pijl, ze kúnnen gewoon niet zo lekker zijn als die van mij.
Maar ik hou me in, want ik krijg een pak op de billen van Lying als ik recepten ga plempen.

Biep | 28-09-09 | 18:13

FrontStabber | 28-09-09 | 18:06
Is Semmelbrösel iets anders dan paneermeel?

Elisabeth2 | 28-09-09 | 18:13

En hoeveel van DIT heb je eringedaan dan?

RudieBoy | 28-09-09 | 18:13

dus..

zuurkool | 28-09-09 | 18:10

Meer van dergelijke gastronomisch hoogstandjes!
Waar staat de uitleg? Wat is het? Hoe wordt het genoemd? Is er ook een vegatarische uitgave?

Deport | 28-09-09 | 18:10

Dit topic is niet goed voor Lying Dutch zijn bloeddruk..... jullie doen het er volgens mij om ;)

Biep | 28-09-09 | 18:10

Geenstijl goes Subliminal........................

ikhebgelijk | 28-09-09 | 18:10

Is het woensdag of zo? Nee, nou dan!

DavidC | 28-09-09 | 18:07

gebruik eens echte ingredienten, niet van die klant en klaar rotzooi!!!

ha!san | 28-09-09 | 18:07

Schaakmat | 28-09-09 | 18:04
Zoiets doet GS nooit zomaar, ik zeg u: "Binnen een uur verwacht ik hieromtrent meer duidelijkheid.."

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:06

Zie ik daar nu maden?

Zuma | 28-09-09 | 18:06

Dat zijn geen laffe ballen. +1 voor de Semmelbrösel trouwens, kost geen reet en je maakt er de heerlijkste ballen en schnitzels mee

FrontStabber | 28-09-09 | 18:06

Lekker vies.

Vieze Tonnie | 28-09-09 | 18:06

Huh, is het al woensdag?

John McClane | 28-09-09 | 18:05

Waarom moet dit een GS topic zijn?

Schaakmat | 28-09-09 | 18:04

O wacht, stijlloze crosspromotie. Eerst voor gigapica, nu voor dumpert. Straks een linkje naar Spitsnieuws en dan naar huis.

Cookie8022 | 28-09-09 | 18:04

Ziet er wel lekker uit ja! maar om hier nou een topic over te maken op Geenstijl.. Laat dit lekker op dumpert!

RudieBoy | 28-09-09 | 18:04

Verschil tussen Geenstijl en Állerhande' wordt iedere maand weer kleiner.

ikhebgelijk | 28-09-09 | 18:03

Niets meer te posten zeker?

Cookie8022 | 28-09-09 | 18:02

Bal gehakt!

braadlap | 28-09-09 | 18:02

Ik knal d'r zo maar ff een pizzaatje in..

Rector Reflector | 28-09-09 | 18:01

Smakelijke ballen.

Bos Hout | 28-09-09 | 18:01

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken