Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pas op: loslopende terroristen

hakbarrrr.jpgOmdat de Mexicaanse Griep toch niet zo'n succes was als verwacht wat betreft massaal paniekzaaien, haalt men Al Qaeda weer van stal. Er is namelijk nog steeds een 'ernstige islamitische tereurdreiging in Europa'. Code Rood dus. Ondanks dat deze strijd momenteel aan de andere kant van de wereld in een van opium vergeven woestijn afspeelt. We zijn nog steeds in groot gevaar! Elk moment kan het Centraal Station van Utrecht worden opgeblazen, of een vrachtauto vol explosieven de PC Hooft in de as leggen. Gelukkig doet justitie er ALLES aan om eventuele aanslagen te voorkomen, zoals bijvoorbeeld de enorm gerustellende actie van vandaag: het vrijlaten van de vier aankomende bomgordels die eerder dit jaar in Kenia werden opgepakt. Kijk, zo vergroot je tenminste het gevoel van veiligheid. Chapeau voor dit daadkrachtig optreden tegen het terrorisme! Past u allemaal een beetje op voor bestelbusjes, de aankomende tijd?

Reaguursels

Inloggen

-weggejorst-

wat nou weer?!?! | 05-09-09 | 17:16

Als negers in Kenia denken dat dit terroristen zijn, dan hebben ze het waarschijnlijk in grote letters op hun auto gezet, die mensen hebben genoeg problemen. In plaats dat ze die kolerelijers afschieten in de rimboe, nemen ze de moeite ze te arresteren en levend over te dragen aan de NL justitie. En nu zijn ze vrij?
Ik hoop dat dat ze iets ver-schri-ke-lijk opblazen. Bij voorkeur de lege prive auto van loser van het OM die niet in staat is dit soort tuig achter de tralies te krijgen.
Zet de sluizen maar open NL, de pleuris breekt uit.

funkyd | 04-09-09 | 21:10

'Zich afspeelt' en 'de komende tijd'. Verder acceptabel. Zit het er dan toch in, Bas Taart?

wegmetdebijstand | 04-09-09 | 21:06

Op Utrecht Centraal zullen 'Islamitische' terroristen nooit wat doen, veel te veel dönner kebab zaken. Ergens anders zullen ze waarschijnlijk ook niks doen gezien die hele terroristische dreiging nonsens is. Ik reed laatst langs Europoort. Al wil je daar een aanslag plegen dan is dat echt gigantisch easy. Je moet alleen even een hekje van een meter hoog over en je staat tussen vele explosieve opslagtanks. ALS er 'Islamitische' terroristen waren die iets wilden doen, dan was dat allang gebeurt...
De enige vorm van terrorisme die dreigend is dat zijn die treehuggers, maar die zijn er niet op gebrand om veel onschuldige slachtoffers te maken. Die linkse rakkerts die vermoorden alleen zo af en toe wat onschuldige directeuren en onschuldige nertsen.

Semper Pecunia | 04-09-09 | 20:38

Niets nieuws in Nederigland was te verwachten.
Ik zij het al toen NL om uitlevering vroeg aan Belgie

wocky | 04-09-09 | 17:10

Deaud gaan we toch allemaal...

randmongeaul | 04-09-09 | 15:54

-weggejorist-

pipo-idioot | 04-09-09 | 15:52

@blaster | 04-09-09 | 14:02 .
Heel veel vragen.
Uiteraard zal de NL polizei snel een andere excuus gaan verzinnen, mochten de haatbaarden ooit van het toneel verdwijnen . Rechtsdienaars zijn van nature machtsgeil en willen alles weten van ons. Dat is een goede eigenschap voor hun beroep. Uiteraard zal de NL polizei snel een andere excuus gaan verzinnen, mochten de haatbaarden ooit van het toneel verdwijnen, hetgeen helaas niet zo snel zal gebeuren. Maar nee ik denk niet dat het zo snel zal gaan lopen zonder de haatbaarden. 9/11 heeft een hoop ellende veroorzaakt door ammunitie te geven aan al die paniek zaaiers.
In dat opzicht vraag ik me ook af wat het nut is van al die Stasi praktijken als men de verdachten zo gemakkelijk vrijuit laat gaan en eigenlijk er niks aan doet.
En of die haatbaarden nou echt een hoax, ach vraag Ome Theo maar eens. Oh nee, dat kan niet. Die is inmiddels al jaren dood omdat men toen dacht dat haatbaarden geen gevaar vormden. Situatie is er niet beter op geworden sindsdien.
Dat de gemiddelde burger van alle kanten genaaid wordt, tja, die doet niks terug, bedreigt niet, kan zich niet beroepen op enige grondwet of ander links excuus en heeft nog geld ook. Ideaal doelwit dus om de staatskas bij te spekken. Ik wou ook graag zien dat ze het echte tuig maar eens van de straat vegen en minder de burgers lastig vallen. Maar dat is een politieke keuze en daar hebben we stemrecht voor.

NijnOz | 04-09-09 | 15:32

De claim dat de terreurdreiging in Europa is toegenomen is overigens niet geheel uit de lucht gegrepen:
"Arabische official verwacht terreuracties Hezbollah in Europa
Posted by Jakob On september - 3 - 2009
‘Jullie zullen binnenkort een heleboel over Hezbollah te melden hebben,’ kregen bronnen binnen Europese inlichtingendiensten te horen van een Arabische official. ‘Ze hebben namelijk nu al hun mensen in Europa en ook elders. Ze hebben geen haast, maar wachten slechts op bevelen om in actie te komen.’ Daarnaast meldde de Kuwaitse krant Al-Siyassa dat de Islamitische terreurorganisatie in Libanon uit Iran en Syrië afkomstige chemische en biologische wapens bij de grens met verzamelt, en dat Hezbollah ‘iets groots’ aan het voorbereiden is."
www.dethuisjournalist.nl/binnenland/he...
Ditmaal is het echter geen Al Qaida (sunni), maar Hezbollah (Shii, Iran) die druk op de ketel wenst te zetten. Volgens een Koeweitse krant heeft Hezbollah chemische wapens tot haar beschikking. Nu is Hezbollah heden ten dage het privé-speeltje van Ahmadinedinges geworden, en heeft hij een extra hefboom nodig om zijn kernwapenprogramma draaiende te houden. Het draait daarbij voornamelijk om de Arabische volkssteun voor hun nucleaire ambities (Arabische overheden gruwen ervan), en die kan hij enkel vasthouden als er ook daadwerkelijk stappen tegen Israel ondernomen worden, dus reken maar dat Hezbollah de komende 12 maanden activiteiten gaat ontplooien die door de man in de Arabische staat bejubeld gaan worden. En aangezien Israel aanvallen een risicovolle stap is, is het best goed mogelijk dat ze zich gaan richten op de boterzachte Europese landen die participeren in Afghanistan.
Maar zolang onze overheid dergelijk tuig laat lopen, heeft zo'n terrorismealarm ook geen nut, vergelijkbaar aan een weeralarm heeft alleen de media er iets aan, voor de rest begint het steeds meer te lijken op "the boy who cried wolf".

koen_c_s | 04-09-09 | 15:13

Mijn vrouw heeft dit weekend Code Rood, dus dat zuigt.

En-el Hak | 04-09-09 | 15:00

ik denk...
Ben maar blij dat wij hier in NL nog niet zoiets als de Patriot act hebben, waarbij je puur op verdenking van terrorisme opgepakt kunt worden, dan GEEN recht hebt op een advocaat, GEEN telefoontje mag plegen en oneindig vast gehouden kunt worden ZONDER uitleg. (je op cuba neergepleurt word of zo)
nee, dan heb ik toch liever onze rechtstaat waarbij het soms moeilijk uitleggen is dat bepaalde personen vrij komen in afwachting van het proces.

broodje_worst | 04-09-09 | 14:47

150 comments later (ik lees ze ja) ben ik nog geen steek wijzer. Op welke grond = concrete beschuldiging hadden die vier hobby Al-Zawahiri's dan moeten worden vastgezet? Juridisch veel te vaag en ik heb gen zin in een hellend vlak. Voordat je het weet is het vaagheid troef bij het oppakken van reizigers, net als in de VS. Ik heb in mijn paspoort van een paar jaar terug stempels uit 7 landen in het Midden-Oosten (ik ben handelsreiziger maar doe niet in chemicalien). Ik kreeg steeds meer gezeik bij de douane in Amerika. Nu heb ik een nieuw paspoort, maagdelijk blank, en loop ik altijd door. Voor NL heb ik Privium, sta je niet eens meer in de rij. Die 4 kneuzen mogen van mij vrijgelaten worden en direct door naar Kashmir. Daar hebben ze een speciale Privium lounge voor hobby-fundi's in de bak van een vrachtwagen.

Big Rick | 04-09-09 | 14:45

NijnOz | 04-09-09 | 13:47
Denk je niet dat dat een andere kudtsmoes gezocht zou worden om oncontroleerbaar het plisieapparaat bevoegdheden te geven? Of denk je werkelijk dat het haatbaardenverhaal waar is? Is het geen hoax om maar ongecontroleerd macht over een samenleving te krijgen?
Ik vrees van wel namelijk.
'Macht corrumpeert' is namelijk al een gezegde sinds het Romeinse Rijk.
Ik waarschuw dan ook voor een volgende terreurgolf over Nederland.
In de laatste vier maanden wordt het voor vele plisiekorpsen duidelijk of de target aan uit te schrijven boetes dit jaar wel gehaald zal worden als op dezelfde voet doorgegaan wordt als de afgelopen maanden. Ik vrees dat menig korps zijn 'vakantieachterstand' zal trachten in te halen.
Kijk dus uit voor: onnodig links rijden, onnodig rechts rijden, onnodig in het midden van drie rijbanen rijden. Maar ook voor: niet-gebruiken richtingaanwijzer, te veel gebruiken richtingaanwijzer, het in de hand nemen van een boterham/pen/zonnebril in het verkeer (lijken allemaal van 50 meter afstand op een mobiele telefoon). Maar kijk ook uit voor lopen op de stoep aan de verkeerde kant van de straat, lopen op de stoep aan de goede kant van de straat, het op slot zetten van je fiets met onvoldoende sloten (te bepalen door de verbalisant), het autorijden met zonnebril, het autorijden zonder zonnebril met zon, het claxonneren zonder noodzaak, het claxonneren met noodzaak, het laten draaien van de motor, het afzetten van de motor, het te twee kilometer te hard rijden, het drie kilometer te langzaam rijden en nog honderden andere lulligheden.
Want de PLISIE MOET dit jaar zij targets halen en U bent de SJAAK.. U MOET dat betalen en heb het lef dat je vindt dat deze bekeuringen ONZIN zijn. Want sedert een jaar of zo wordt ELKE bekeuring automatisch verhoogd met 6 euro wegens ADMINISTRATIEKOSTEN en is NIET terugvorderbaar. Kassa!! Wie schrijft nog even gauw een paar lulbekeuringen om ziijn target te verhogen? Onkosten zijn meer dan gedekt... Hoezo staatsterroristen en afpersers?

blaster | 04-09-09 | 14:02

@blaster | 04-09-09 | 13:35
Tuurlijk joh , droom maar lekker verder. Je vergeet even te vermelden dat de gehele samenleving wel naar de klote is door hetzelfde volk wat die haatbaarden heeft voorgebracht. Zonder die haatbaarden is had het mislukte politieapparaat al die macht nooit gehad.

NijnOz | 04-09-09 | 13:47

Ik vind het héél zielig voor Max. Even de informatie-site bezocht en dan lees ik:
"Max Boon werkte voor CastleAsia en is ook een INA Member"
Nu heeft INA direct een rekening geopend bij een bank aldaar.
Kortom Max werkte in Jakarta voor een bedrijf en was daar niet op vakantie.
Hoe was hij dan verzekerd?
Krijgen we voortaan steeds de vraag een bijdrage te geven voor iedereen die een ongeluk krijgt gedurende de periode dat hij in het buitenland werkt voor een buitenlands bedrijf?

BBmetR | 04-09-09 | 13:36

Ik loop in dit kudtland een zevenduizend keer groter gevaar om door een bruine-armhalende plisie en OvJ meerdere keren per jaar voor hnderden euroos onschuldig te worden beboet voor een niet-gemaakte maar wel lekker kas-spekkende verkeersovertredingen dan opblazen te worden door Al Qaida.
Wat vormt nu het ECHTE gevaar, folks? Een oncontroleerbaar plisieapparaat, geheime diensten die elk sms-je van jou aan je geile vriendin lopen te lezen, je internet dat 2000x per dag wordt afgetapt (in de VS 200 taps per JAAR) om te lezen of je wel eens op GS staat en je politieke voorkeur in kaart te brengen of de kans om door een haatbaard opgeblazen te worden. Geef mij de haatbaardkans dan maar en zet die Gestapo overheid van ons maar lekker achter slot en grendel.

blaster | 04-09-09 | 13:35

ik ben bang....

jaqc | 04-09-09 | 13:34

Ze moeten zich ook eerst bewezen tot snot opblazen tussen onschuldigen, voordat men een kans heeft hen te berechten. Mits er geen vormfouten in het proces verschijnen,natuurlijk.
Uiteraard gaan zelfs normale nette burgers nog pleiten voor een Sharia.
Soort van win win situatie voor de Islam in het Westen.

Zo jammer! | 04-09-09 | 13:22

Misschien een strandfeestje voor deze mannen organiseren?

JIP! | 04-09-09 | 13:19

Dat er een dreiging zou zijn, dat weten ze wel bij de AIVD en/of Justitie, maar, zoals gisteren bleek in het debat over sharia rechtspraak, heeft HirSSch Ballin daar niets van vernomen en dus ook niets aan gedaan, maar het is volgens hem wel verboden. En dat tot verbijstering van alle fractiewoordvoerders, die te vergeefs probeerden te weten te komen of zo'n moskee dan wel of niet gesloten kan worden.

Vigil | 04-09-09 | 13:18

Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:45
Oke, even goede vrienden.

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:58

lol@Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:41
7.30? Uh.... ok...... goed en wel.......... uh....... ja?..... juist........., nee dank je Teun.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:45

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:31
Zolang jij niet doet wat je moet doen krijg je geen cent.;)
Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:31
Mooi, dan is LoopseTeef net uit haar proeftijd.
7:30 is een mooie tijd.

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:41

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:35
*PLOP* *ineens wakker schrikt*

Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:37

grote grutjes | 04-09-09 | 12:32
Ik heb die zeurlings een keer gezien ja. Hij komt net boven mij uit. Maar met mijn "pret in bed hakken" kom ik er dicht bij denk ik.

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:35

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:29
dan moet je wel net zo lang als zeurlings zijn.
de zeurlings norm (nieuw soort bak - ellende norm)

grote grutjes | 04-09-09 | 12:32

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:23
Ik kom natuurlijk gewoon voor jou werken. Vanaf 1-1-2010 ben ik van jou. Hoe laat moet ik me melden?

Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:31

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:23

Als je klaar bent met fappen kan ik je meedelen dat ik al sinds vorige week voor je werkzaam ben en je dus al een betaalachterstand hebt. Kom op met die poen.

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:31

@ LoopseTeef | 04-09-09 | 12:29
Prima. Zorg dat ie gepantserd is. Gr. Sjaak

henkojenko | 04-09-09 | 12:31

Femtex | 04-09-09 | 12:26
Jij moet zo vreselijk deaud. Ik haat idioten die dit posten. Dat weet iedereen en toch doe je het.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 12:30

henkojenko | 04-09-09 | 12:26
Hallo Gerard. Bedankt voor je dreigement. Natuurlijk overweeg ik voor René van de Snelweg te gaan werken. Ik zie derhalve graag je Audi A8 tegemoet, want ik moet natuurlijk wel vervoer hebben.

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:29

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:21
met linquisme kan je de boel een leuke draai geven, ook leuk is als je gebruik maakt van dubbelzinnigheden, zodat het verschillend geinterpreteerd kan worden.

grote grutjes | 04-09-09 | 12:28

Lodz | 04-09-09 | 12:18
Kijk, dat is nog eens nieuws. Persoonlijk heb ik verder niks met feministische porno. Als het dan porno moet zijn, laat het dan van allebei de geslachten uitgaan. Ik ben bang dat deze regisseuse zelf als feministe uit de porno-geldruif wil meeëten

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:26

@ LoopseTeef: als jij bij Teun gaat beginnen stuur ik een busje op je af. Groeten, Klaas

henkojenko | 04-09-09 | 12:26

Islam IES VREDE

Femtex | 04-09-09 | 12:26

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:14
Zeg even tegen Piet ( zie @ mezelf 12:19 ) dat tie het wel kan vergeten.
Wanneer kan je beginnen?
* tanden poetsen gaat *

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:23

grote grutjes | 04-09-09 | 12:16
Ik moet het toegeven. De 2e kamerleden zouden nog een boel van me kunnen leren. Die liegen nooit, maar doen uitspraken die enigszins bezijden de waarheid liggen. Dat vind ik dan weer watjes-werk.

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:21

henkojenko | 04-09-09 | 12:11
Ik zal er het overwegen Piet.
( dat Henk zal wel gelogen zijn )
Overigens draait hier net een geel VW-busje met gordijntjes de dam op.
*hard wegloopt*

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:19

@jonguhjonguhjonguh

LOL, u heeft een punt !
Waar kan ik die 'reisgids' bestellen ?
*collega's reaguursels laat lezen van verlicht mens*

Ashtrey | 04-09-09 | 12:19

@Blond mokkel | 04-09-09 | 12:15

Zet je aluhoedje anders even recht, voor je hem kwijt bent met deze wind..

KaiserSoza | 04-09-09 | 12:18

Het is onderhand wel duidelijk dat we niks tegen (aankomende) terroristen doen, laten we het maar opgeven en ons storten op ander nieuws.

Voorbeeld van belangrijk nieuw i.g.g. voor de vrouwen: www.ad.nl/filmwereld/3461772/Feministi...

Lodz | 04-09-09 | 12:18

Blond mokkel | 04-09-09 | 12:15
welke vrijheid: nee-derland meeste taps en camara's op gb na dan maar daar wonen meer slechte mensen

grote grutjes | 04-09-09 | 12:18

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:14
je moet niet zoveel naar die 2e kamer debatten kijken.
dat werkt aanstekelijk en je gaat er van liegen.

grote grutjes | 04-09-09 | 12:16

@henkojenko
In de Dorpsstraat of de Kerkstraat?

kleingrutter | 04-09-09 | 12:16

Onze false flag operation was Koninginnedag 2009. De dader heeft zijn geheim het graf mee ingenomen. Maar intussen zijn we een stukje dichterbij een totalitair bewind gekomen, waar de machthebbers in naam van 'veiligheid' de vrijheid van de burgers steeds verder inperkt.

Blond mokkel | 04-09-09 | 12:15

- mompelt iets over eigen rechter bij gebrek aan beter -

Joffri | 04-09-09 | 12:15

@sjaak

Heel gek, maar ik weet niet. Mijn vertrouwen in ter Horst en Ali B. is niet zo groot. Ik weet dat ik me daar niet zo populair mee maak op dit blog. Maarja... ik vertrouw ze niet.... no offense hoor...

overVecht | 04-09-09 | 12:15

Die lachen zich eigen helemaal kapot. Met alle status erbij worden ze als helden onthaald.
NL. is een lachertje.
Waar leven dat soort gasten eigenlijk van?
Incompetentie ten top.

kleingrutter | 04-09-09 | 12:14

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:03
Ik ben je vrouw Teun. Gooi al mijn rondingen en tevens mijn derde oksel in de strijd. En hoe ongeloofwaardiger het product, des te geloofwaardig zijn mijn leugens

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:14

overVecht | 04-09-09 | 12:08
yep, rap against radicalization! olv Ali B. en er is een website geopend door guusje ter Horst www.doeffnormaal.nl

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 12:12

@ Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:03
Hoewel dit off-topic is: je moet mij hebben. Ik kan liegen dat het gedrukt staat (gelogen natuurlijk)

henkojenko | 04-09-09 | 12:11

Schijnt die anti-terrorisme wetgeving toch niet zo goed te werken. Het wachten is dus nu op het moment dat de overheid die wetgeving gaat gebruiken voor normale criminele gevalletjes. Is altijd al zo geweest en dat zal wel zo blijven vrees ik

LoopseTeef | 04-09-09 | 12:10

Ik vraag me af bij welk reisbureau je zo'n kekke "doe vakantie" boekt?

KaiserSoza | 04-09-09 | 12:10

@tsjongejongejonge

Misschien moet je op Dumpert eerst even oefenen op het reaguren...

OT
Ik hoop overigens dat ze zsm iets vinden om de jochies weer vast te zetten..... of iets verzinnen....

overVecht | 04-09-09 | 12:08

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:03
ik moet zeggen ik kon eerder liegen dan praten en luisteren heb ik nog niet onder de knie.
en wie is mijn grote leraar geweest.................................... jawel Wim Cock met zijn tijdelijke kwartje

grote grutjes | 04-09-09 | 12:08

Alexander de Kleine | 04-09-09 | 11:57
wouter zegt: maak uw schuldig aan wildplassen de nieuwe melkkoe

grote grutjes | 04-09-09 | 12:04

tsjongejongejonge | 04-09-09 | 11:54
Na het lezen van uw laatste zin is mij de broek afgezakt.
Namens mijn lachende collega's dank hiervoor.

Superior Bastard | 04-09-09 | 12:04

@sjaakdeslinksesul

Alsof iemand de mening van die newbee überhaupt iets uitmaakt!

overVecht | 04-09-09 | 12:04

Ik ben op zoek naar een verkoper die kan liegen als dat het gedrukt staat.
Iemand?

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 12:03

Hebben die 4 ratten al een schadevergoeding van enkele miljoenen gehad (gederfde vakantievreugde enzo)? Hebben ze toch wel recht op.

PreventiefRuimen | 04-09-09 | 12:03

@ Bast Taart
In Madrid en Londen is men net even iets minder luchthartig over het 'paniekzaaien'.

Eikenhout | 04-09-09 | 12:03

@ Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:49
@ boerenvla | 04-09-09 | 11:51
Sorry voor mn late response. Was ff afgeleid, reed een verdacht busje door mn straat

henkojenko | 04-09-09 | 12:02

ach... die jongens hebben hun lesje nu echt wel geleerd hoor!

Die doen zoiets niet meer....


Volgende keer blijven ze gewoon in +31...


Blazen ze hier een station op...


nee.... dan zij we nog verder van huis.... of dichterbij.... het is maar hoe je het ziet..

overVecht | 04-09-09 | 12:01

tsjongejongejonge | 04-09-09 | 11:54
Volgens mij ben jij ook niet zo tolerant.

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 12:01

Goddamn, 2 van die gasten waren in Kazachstan (of een naburige zandbak) ook al een keer opgepakt omdat ze onderweg waren naar Afghanistan. Mooie recidivisten, zou je wat mee moeten kunnen als overheid.

Zoutige | 04-09-09 | 12:00

anders geven we die tokkies van hoek van Holland werkstraf en zetten ze in als s.w.a.t. team.
lol

dalouiman | 04-09-09 | 11:59

Tsja, ach....... wat moet je hier nou weer van zeggen. Die gaan vast nog wel een schadeclaimpje indienen

pjot69 | 04-09-09 | 11:58

Ach, zo lang ze zich niet schuldig maakten aan wildplassen...

Alexander de Kleine | 04-09-09 | 11:57

quote

nou, met zulke domme akties gaan terroristen hier geen bommen plaatsen.
Ik bedoel; waarom zou je je eigen safehouse opblazen?

Als terrorist ren je naar de import afdeling en je krijgt een verblijfsvergunning. Daarna kan je in de wereld lekker de halve zool uithangen want ALS het faalt, dan wordt je terug gestuurd naar NL en na een verblijf in een all-in hotel en kom je naar 6 weken weer vrij!!!

Waarom?! Gewoon... omdat het kan!!!

+10

dalouiman | 04-09-09 | 11:57

Ik weet niet hoe je dat in het Arabisch zegt maar: ze doen maar...

dubber | 04-09-09 | 11:56

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:53
dat gebeurt al en ik ben er trots op

grote grutjes | 04-09-09 | 11:56

053 | 04-09-09 | 11:52
stamelde en begreep gerda de vraag niet goed van van der ham?

grote grutjes | 04-09-09 | 11:54

@superior bastard,
er stond meen ik zelfs nog iets bij over wijlen meneer fortuyn en wilders,

maar de opkomst van nationalistisch/rechtse bewegingen is jammergenoeg niet alleen voorbehouden aan nederland,

misschien is hongarije wel iets voor die pvvers van ons, daar lopen ze alweer met uniformen en vlaggen door de straten. niet veel moslims daar te bekennen trouwens, zij geven de joden en de zigeuners nog steeds de schuld, ouderwets he dat ze daar de islam nog niet als de bron van het kwaad zien maarja over een paar jaar misschien wel, dan zijn ze vast verlicht in jou ogen, komt die vrouw van wilders niet uit hongarije?

tsjongejongejonge | 04-09-09 | 11:54

grote grutjes | 04-09-09 | 11:52
Wie weet, ben je wel een trend aan het setten en volgen straks miljoenen mensen jouw voorbeeld. Ook iets om trots op te zijn.

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:53

Kunnen ze dit soort gasten niet gewoon zo'n halsbandje geven zoals in die ene bepaalde film?

Gaan ze over de grens dan is het BOEM.... weg hoofd.... of evengoed een beetje verkeerd afstellen.....

overVecht | 04-09-09 | 11:53

@Bigi Bana Boy | 04-09-09 | 11:39: Weet je Bigi, dat is op zich niet eens het probleem. Zelf dacht ik ook altijd dat je die jongeren moet wegzetten als onzichtbare slapende cellen, maar het tegendeel is waar. Alle aanslagen in Nederland to nu toe, die het etiket 'met het oogmerk van terrorisme' verdienen zijn gepleegd door een dader die overal bekend was. Daarmee doel ik niet alleen op politie en justitie, ook de buurt kent ze en weet meestal wel een paar verhalen te vertellen over de 'radicalisering'. De AIVD omschrijft dat heel treffen in de rapportage 'van dawa tot jihad'. (gratis te bestellen op de MinBuz website)
Het zijn geen zonderlingen die, na enkele tegenslagen, impulsief besluiten tot geweld over te gaan. In het begin is er sprake van een grote verontwaardiging jegens de samenleving, dat vertaalt zich in baldadig gedrag, boetes en dikwijls een aanhouding. Soms sluiten ze zich aan bij criminele landgenoten, echter dikwijls wordt de woede gekanaliseerd met behulp van het geloof. En wederom is dat een stadium waarin mensen veranderingen zien bij de persoon in kwestie. Soms laten ze een baard staan, dragen opeens een traditioneel gewaad of weigeren bepaalde handelingen (in het openbaar intermenselijk verkeer) op religieuze gronden.
-
In dit stadium zijn we al een paar instanties gepasseerd;
-politie
-justitie
-maatschapelijk werk
-buurtwerkers
-moskeebezokers (jawel, ook zij tippen soms de politie)
-imam
(-) soms wil men de publiciteit zelf nog opzoeken ook. Zo was Mohammed Bouyeri druk doende met maatschappelijk werk en zijn column in een plaatselijk sufferdje.
.
Al met al zijn deze jongeren, in mijn bescheiden optiek, prima op te sporen en voortijdig in de kraag te vatten. Kwestie van bestuurlijke wil en politiek doorzettingsvermogen.

Fleauxe | 04-09-09 | 11:53

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:50
de crisis waait ons voorbij, we staan er goed voor , nee-derland kan wel wat hebben, na het zuur het zoet kwartje van cock blaaaablaa links wat een %%#@@##$^^%^%^%^^TUTYTTR@#@##@$##$#&$#$%^& hehe dat lucht op.

grote grutjes | 04-09-09 | 11:52

@ Cortes: Wat heft Albayrak's incontinentie nu weer met terrorisme te maken...

053 | 04-09-09 | 11:52

@henkojenko | 04-09-09 | 11:46
In je dorp staan toch zeker wel huizen of wonen jullie allemaal in kartonnen dozen ?
If so dan is er inderdaad niets op te blazen.

boerenvla | 04-09-09 | 11:51

Goed. Ik denk dat ik even ga kijken wat er allemaal aan de hand is.
*logt uit*

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:51

De enige loslopende terroristen die werkelijk een bedreiging vormen voor ons zijn degene die "we" zelf gekozen hebben en in Den Haag zitten.

053 | 04-09-09 | 11:51

Allergiewaarschuwing: Dit stukje tekst kan taalfouten bevatten.

Blague | 04-09-09 | 11:51

als ze even van te voren aankondigen wanneer wat waar en hoe laat gaat gebeuren kunnen we het tenminste met HD camera`s alles vastleggen i.p.v. al die crappy met een mobieltje gefilmde beelden.

boerenvla | 04-09-09 | 11:50

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:49
Dat lijkt maar zo, van de buitenkant, maar van binnen huilt hij.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:50

grote grutjes | 04-09-09 | 11:46
dapper dat je zo goed met de crisis weet om te gaan. daar zouden meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:50

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:47
en als je weer solliciteert, lieg dat het gedrukt staat en laat je nieuwe diploma's in china maken

grote grutjes | 04-09-09 | 11:50

@ Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:44
Nee, dan moet je hem niet hebben. Eigenlijk is het een paardelul. Altijd van die opmerkingen onder de gordel. Hij is ook verdomd moeilijk verstaanbaar wegens overmatige gezichtsbeharing. Wel een mooie Transit trouwens...'83-er.

Multiflauwekulti | 04-09-09 | 11:49

henkojenko | 04-09-09 | 11:46
Nou? Dat zou ik niet zo snel zeggen Henk. Henk? Zo heet je toch?

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:49

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:47
De Bijstandskoning schijnt ook een gelukkig mens te zijn..

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:49

grote grutjes | 04-09-09 | 11:46
Juist ja, dat geeft hoop.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:47

tsjongejongejonge | 04-09-09 | 11:43
Is het bij u opgekomen dat dat wellicht kan liggen aan de toename van het belijden van het meest intolerante geloof ter wereld in ons land?

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:47

Blij dat ik in een dorp woon waar echt niks op te blazen valt

henkojenko | 04-09-09 | 11:46

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:40
ik heb ook ooit de zak gekregen ik nam hem niet vanwege de zekerheid enz.
achteraf zeg ik, hadden ze me maar eerder ontslagen.
de vrijheid dat je geen loonslaaf meer bent en dat je nu alleen nog maar belasting hoeft te betalen over je uitkering.
nee gekheid, er komt weer een nieuwe fase in je leven, net als in de loterij.

grote grutjes | 04-09-09 | 11:46

Multiflauwekulti | 04-09-09 | 11:41
Nee, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Echt iets voor mij. Ik ben ook echt een mensenmens. Gezellig.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:44

ik las laatst een bepaalde engels/amerikaanse/tenminste buitenlands en engelstalige reisgids over nederland,
er stond vrij vertaald dat nederland vroeger bekend stond als een tolerant land, maar dat dit sinds een aantal jaren flink aan het veranderen is, daar gaat de enige goede eigenschap die de rest van de wereld blijkbaar nog in "ons" zag

chapeau jongens en meisjes van geenstijl!

tsjongejongejonge | 04-09-09 | 11:43

Bigi Bana Boy | 04-09-09 | 11:39
Precies, we zijn toch in oorlog? Zij hebben geen langeafstandsraketten, apaches, radargeleidde raketten, nightvision, vliegdekschepen etc, etc. Ze hebben voldoende idioten die bereid zijn om op een druk plein aan een bomgordel te trekken.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:43

Als die ratten wat gaan uitvreten in de toekomst weten we wie er verantwoordelijk voor is!

steile helling | 04-09-09 | 11:42

James Lastig | 04-09-09 | 11:25
Ze waren al te druk met dit lul verhaal bezig.
Oxfam: Grote hongersnood dreigt door opwarming aarde.
www.trouw.nl/nieuws/wereld/article2809...

endofdays | 04-09-09 | 11:42

Fleauxe | 04-09-09 | 11:36
of ze werken undercover om het terrorrisme in kaart te brengen voor hb
ook hebben ze aangedragen dat ze parttime journalist zijn

grote grutjes | 04-09-09 | 11:42

@ Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:30
Heb je een rijbewijs? Goeie kennis van me zoekt nog een chauffeur voor een bestelbus. Tijdelijk contract, goeie verdiensten en hij mompelde nog iets over maagden voordat hij de deur uit snelde.

Multiflauwekulti | 04-09-09 | 11:41

LOL@grote grutjes | 04-09-09 | 11:38
Spitsvondig! Maar ik maak geen grapje, er gebeuren hier rare dingen. Volgens mij heb ik een lang weekend.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:40

Dat we in het Westen wel een keer aan de beurt komen en dat dit vaker zal gaan gebeuren in de toekomst staat voor mij als een paal boven water. Overal waar die gasten zitten eindigt het vroeg of laat in geweld. Misschien geen aanslagen van een spektakulair kaliber maar dat er zich een keer eentje opblaast met een diesel/kunstmest bom lijkt mij evident. En ook gewoon met een mes kun je een aardige slachting aanrichten in de bus of tram. Daar hoef je noch paranoide noch helderziende voor te zijn. Er zijn genoeg potentieël Mohammed Bouyeri's in het Westen. En hou ze maar eens tegen als je uberhaupt al weet te vinden voor ze klaar voor de aktie zijn.

Bigi Bana Boy | 04-09-09 | 11:39

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:38
Die taalfouten zijn geen probleem, die maak ik uit enthousiasme.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:39

D'r is maar 1 gek voor nodig.. En die komen tegenwoordig uit allerlei verschillende windrichtingen..

S-katje | 04-09-09 | 11:39

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:30
geloof je echt in die reclame vann cheap internet?

grote grutjes | 04-09-09 | 11:38

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:30
Redacteur bij Spitsnieuws?
Wel even om denken om af en toe een taalfout te maken.

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:38

crankshaft | 04-09-09 | 11:34
Sta er zelf ook een beetje van te kijken.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:36

@grote grutjes | 04-09-09 | 11:30: Drie letters; BPM.
-
Probleem met de rechtspraak laat zich als volgt samenvatten:
Officier: "maar de verdachte begaf zich in de nabijheid van het islamitisch opleidingskamp, bedenk daarbij, er is in die omgeving niets ander dán het kamp"
.
Rechter: "maar hij is niet ín het kamp geweest, dus dan blijft er nog twijfel bestaan"
.
Officier: "dat klopt meneer de voorzitter, maar in combinatie met uitspraken uit het verleden, houding en uitspraken richtig het Westen en huidige kledij menen wij een sterke zaak te hebben"
.
Rechter: "dat mag zo zijn, dat is allemaal subjectief en niet direct gerelateerd aan de vraag of de heren nu wel of niet de opvatting hadden om te komen tot een terroristische aanslag"
.
Officier: "het kan toch bijna niet anders..."
.
Rechter: "inderdaad, maar ik ben bang voor die onzekerheid dus laat ik ze gaan"

Fleauxe | 04-09-09 | 11:36

LOL@sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:32
Je brengt me op een idee Sjaak.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:35

@Lying Dutchman
Tussen 11.23 en 11.30 uur? Dat is snel.

crankshaft | 04-09-09 | 11:34

Krijgen ze nu ook een excursie naar Westerbork o.l.v de burgemeester?

E.Colli | 04-09-09 | 11:33

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:30
Heb je een badkuip?

sjaakdeslinksesul | 04-09-09 | 11:32

nou, met zulke domme akties gaan terroristen hier geen bommen plaatsen.
Ik bedoel; waarom zou je je eigen safehouse opblazen?

Als terrorist ren je naar de import afdeling en je krijgt een verblijfsvergunning. Daarna kan je in de wereld lekker de halve zool uithangen want ALS het faalt, dan wordt je terug gestuurd naar NL en na een verblijf in een all-in hotel en kom je naar 6 weken weer vrij!!!

Waarom?! Gewoon... omdat het kan!!!

Pommetje_Horlepiep | 04-09-09 | 11:31

Ps: heeft iemand een baan voor me? Ik heb volgens mij zojuist de zak gekregen.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:30

Dieren schijten nooit in hun eigen nest.
Ik zeg we zijn veiliger dan ooit.

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:30

Fleauxe | 04-09-09 | 11:23
in nee-derland kan wouter kots collecteren.
maar zoals je weet zijn we al uitgemolken.
dit is te zien aan de auto verkoop in n.l
overal zijn ze gestegen maar niet hier

grote grutjes | 04-09-09 | 11:30

Totale suboptimalisatie binnen alle departementen, geldverslindende overheidsdiensten, luiwammesende ambtenaren, een falend rechtsysteem, graaiende bankiers, een falend immigratiebeleid, generaal pardons, een zwakke gezondheidszorg, etc, etc, etc, etc, etc,etc. We hebben geen Al Qaeda nodig om ons te vernietigen.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:29

Lekker is dat wou net onder de trap vandaan komen.

K.jongerensponsor | 04-09-09 | 11:28

Geen Marokkaanse Griep?

crankshaft | 04-09-09 | 11:28

Je blaast je eigen villa in luilekkerland niet op,dat doe je gewoon niet. Nederland is de basis van eh... hoe heten ze ook al weer?

lichtpunt | 04-09-09 | 11:28

ja zeg... een zware inktcrimineel als Neckschot zat maar 2 dagen vast , dus het wordt tijd dat deze onschuldige bomzaktoeristen weer vrij mogen loslopen!!!

Causa Sui | 04-09-09 | 11:27

Zo weer 4 fijne medelanders dit op onze kost leven.
Kunnen zulke elementen niet preventief geruimd worden?
Voor de veiligheid of gewoon voor wat meer frisser lucht.

veel vaak en vet | 04-09-09 | 11:26

op het plannen van een terroristische aanslag staat 3 weken cel? De lui lachen zich rot, waarschijnlijk terwijl ze hun asielaanvraag invullen

panadol | 04-09-09 | 11:25

@1,2... tja tja tja | 04-09-09 | 11:14
Vergeet global warming en CO2 niet. Het verbaast me eigenlijk dat er nog niemand op het idee gekomen is de Mexicaanse griep als gevolg van de CO2 uitstoot te betitelen. Zijn al de spindoctors van de politici en milieumaffia nog op vakantie?

James Lastig | 04-09-09 | 11:25

Ik neem aan dat ze op zijn minst die onderbroken vakantie vergoed krijgen?

Multiflauwekulti | 04-09-09 | 11:25

de Media doet net zo hard mee:

BBC leugens over WTC 7, melden dat ie geimplodeerd is, 20 minuten voordat het echt gebeurde, zo zie je maar wie er allemaal voorkennis had:

MUST SEE! www.youtube.com/watch?v=-tGOt9f3gKk&am...

Xandrino | 04-09-09 | 11:24

Ze zullen wel toeslaan in 010.
Ab heeft daar heel wat andere dingen aan zijn hoofd.

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 11:24

We moeten ze juist heel veel geld geven, dan komt Wouter langs met de collectezak en zijn ze zo naar Brasschaat vertrokken. Bekende truc onder criminelen.

Fleauxe | 04-09-09 | 11:23

We hebben kosten noch moeite gespaard om deze vakantiegangers terug naar Nederland te halen, jeweetwel, die zwaar bewaakt werden in Kenia en Belgie. Wij staan wederom internationaal voor joker en hoop dat alle Nederlandse wannabee Jihadisten nu een vrijbrief hebben om op onze kosten, de heilige oorlog kunnen gaan uitvechten. Maargoed, zonder bewijs doe je nu eenmaal geen flikker, daar is een foto en een stoplicht voor nodig.

Lying Dutchman | 04-09-09 | 11:23

Het is wachten op onze eigen "false flag" operation... net als 9/11 en 7/7 in Londen, allemaal INSIDE jobs! Facts don't lie!!! Wake up!!!

Xandrino | 04-09-09 | 11:22

Misschien kunnen ze de terroristen die de aanslagen van 9/11 gepleegd hebben nog een keertje gebruiken.
Er schijnen er volgens de BBC nog verschillende te leven.
news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/155915...

endofdays | 04-09-09 | 11:22

Bekeuringen voor het rijden zonder gordel zullen ze wel niet krijgen, denk ik.

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 11:22

Dank dank dank ... Nog voor de middag heeft NL zich internationaal ook vandaag weer belachelijk gemaakt. Ik amuseer me iedere dag rot vanuit het buitenland.

James Lastig | 04-09-09 | 11:21

Doorlopen mensen. Gewoon doorlopen.
Maar wel iets sneller dan u gewend bent.

Multiflauwekulti | 04-09-09 | 11:20

pvv stelt weer terecht kamer vragen.
de reclame campagne van het kabinet voor de PVV is al weer in volle hevigheid uitgebarsten, chapeau.
de 2 steden waar de PVV meedoet krijgt een absolute meerderheid, dat kan niet anders met zoveel reclame.

grote grutjes | 04-09-09 | 11:19

We hebben toch geen moslimterroristen nodig om ons geterroriseerd te voelen? Onze eigen overheid doet al zijn stinkende best om ons te terroriseren. Flitsterreurbrigades leggen elke 2 kilometer snelheidsoverschrijding met tenminste 30 euro boete vast, zonder aanziens des omstandigheden. Agenten in burger mogen elk willekeurig kenteken doorgeven om op hun naam te laten beboeten, ongeacht het bewijs. Zo halen ze volkomen ongecontroleerd en oncontroleerbaar een bruine arm bij hun superieuren.
De overheid is met overweldigende voorspron op nummer 2, de VS, wereldkampioen afluisteren van de telefoon, mobiele telefoon en internet.
Het merendeel zonder geldige reden, volledig illegaal en weigert elke vorm van democratische controle.
Ze overheid wil weten met wie u een neuqhafspraak maakt via uw mobiel en waar en wanneer, uw seksuele voorkeur wordt genoteerd, of u rood schaamhaar heeft of donker, of u voorkeur heeft voor jonge tienermeiden of liever een gerimpeld oud wijffie.
Hoezo ' moslimterroristen' ?
We accpeteren wel onze eigen overheidsterreur, maar als men het woord ' moslim' laat vallen gana ineens alle democratische basisgedachten en democratische voorwaarden overboord. Kom d'r maar in, Kim il Yun, Fidel, Mao tse Toen, Jozef Stalin en niet te vergeten Ome Dolfje met kleine snor.

blaster | 04-09-09 | 11:19

Zijn ze mooi op tijd voor 11 September. Prachtig land dat Nederland, alles kan. Aleen geld verdienen niet.

Live@Moscow | 04-09-09 | 11:18

ons landje zou een stuk veiliger worden als de prutsers van Justitie eens aan de andere kant van de tralies gaan zitten staren..

best een mooi kleur trouwens, rood

grote_jongen | 04-09-09 | 11:17

Toch nog wel met terugwerkende kracht hun uitkering ontvangen? Want zo ken ik Nederland weer.

blinde kip | 04-09-09 | 11:16

Hadden ze lekker daar moeten laten zitten,nou hebben ze een uitkering voor de rest van d'r leven.De schadeclaims komen nog.

fleurtje | 04-09-09 | 11:16

En die ene zonder verblijfsvergunning, mag die nu blijven?

fuckje | 04-09-09 | 11:16

@1,2... tja tja tja | 04-09-09 | 11:14
De al-qaeda-griep? Als je niest, ontplof je?

breiz | 04-09-09 | 11:15

In de achterkamertjes van een ministerie: Kunnen we niet een plausibel verhaal bedenken waarin we al Qaeda en de mexicaanse griep combineren...

1,2...tja tja tja | 04-09-09 | 11:14

Afs78 | 04-09-09 | 11:11
Toedeloe.

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 11:13

Over een week is het trouwens weer 11 september....

Fluffy Bunny | 04-09-09 | 11:13

Ernst Hirsch Ballin is De Bom

Beau ter Ham | 04-09-09 | 11:13

Wat is er mis met het Centraal Station van Utrecht opblazen, of een vrachtauto vol explosieven de PC Hooft parkeren?
Overigens komt die gast van de foto uit Denemarken.

PS
Afs78 | 04-09-09 | 11:11
Get a life!

KingLear | 04-09-09 | 11:13

Afs78 | 04-09-09 | 11:11

Goed zo knul. Wereldprestatie. Persbericht gaat NU de deur uit.

G-unite | 04-09-09 | 11:12

We hoeven niet bang te zijn voor die wannabe-terroristjes, maar voor de terrors in het pluche van het kabinet.

Rector Reflector | 04-09-09 | 11:12

Goed bezig vandaag. Was natuurlijk te verwachten, net zoals de stoel bij Paul en Witteman. Of loop ik weer voor.

Fragony | 04-09-09 | 11:12

Alle Bentleys preventief verwijderen uit de PC Hooft dus maar.

Superior Bastard | 04-09-09 | 11:12

We zijn de laatste 8 jaar alleen maar overspoeld met angst berichten, op een gegeven moment raak je eraan gewend (er zal dus binnenkort wel wat gebeuren om ons 'wakker te schudden').

breiz | 04-09-09 | 11:12

En die vier kregen van Jan-Peter het volgende mee:
Aan de slag !

Teun van het Tuinpad | 04-09-09 | 11:12

-weggejorist-

jan luuk pica | 04-09-09 | 11:12

Ze waren op vakantie, ik herhaal, ze waren op vakantie, niets aan de hand!

fuckje | 04-09-09 | 11:11

-weggejorist en opgerot-

Rest In Privacy | 04-09-09 | 11:11

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl