Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

16 februari: Slag bij Waddinxveen

wildersvizier.jpgZandzakken voor de deur! Vanavond gaat in het rustieke Waddinxveen het volgende Grote Geert Wilders Media Spektakel van start. Het gehucht in Zuid-Holland is volledig in de ban van een bijeenkomst voor potentiële PVV-stemmers die gehouden gaat worden in zalencentrum Het Trefpunt. Tenminste, dat is de bedoeling. Vanaf het moment dat bekend werd dat de PVV een inspraakavond zou houden kondigde de capuchonfatjes van Anti-Fascistische Aktie (AFA) aan de bijeenkomst te zullen verstoren. En dus is half Waddinxveen vandaag afgezet. Alles in een straal van 5 kilometer rondom de Stationsstraat is vanaf 17:00 een no-go gebied. Op parkeren in deze GreenZone staat levenslang plus drie dagen. Centraal verzamelpunt voor de onwelriekende boeroepers is uiteraard het extreemlinkse bolwerk Indymedia. Dagenlang worden hier tactieken uitgewisseld hoe het beste de pliesie te omzeilen, dranghekken door te bijten en de cateraars van Het Trefpunt efficiënt te bedreigen. Dat worden dus Black bloc-achtige G8 taferelen: Wilders is namelijk de nieuwe Hitler en dient te worden gestopt. Recht op vereniging = fascisme of zoiets dergelijks. Om redenen die eigenlijk alleen door Ruud de Wild echt goed kunnen worden uitgelegd houdt de PVV de lijst met sprekers angstvallig geheim. Maar dat vormt voor de AFA geen enkel bezwaar. Dankzij PVV-n00b Richard de Mos - die zo vriendelijk was het lijstje met NAW door te mailen - staat het merendeel inmiddels met naam & toenaam op internet. Dat wordt dus bukken bij de ingang voor alle genodigden. Elke gegooide tegel is een zetel erbij.

Reaguursels

Inloggen

eindelijk na alle grote verhalel eindelijk een een inbrebekeker tegengekomem sla ik ik hem nog niet knock out. kut kut

Obiku | 18-02-09 | 04:18

bloedjelink | 17-02-09 | 01:42
In mijn ogen heb je de klok wel horen luiden maar weet je nog niet exact waar de klepel hangt. Dit gaat niet over mensen, dit gaat over ideeën. We zijn verzeild geraakt in een ideeënstrijd op strategisch niveau. Boardroom strategy shit en zo. Niet iedereen denkt conceptueel genoeg om dit te snappen. Een hoop 'gewone' mensen (de Tokkies zeg maar) begrijpen het intuïtief, en een hoop hoger opgeleiden begrijpen het ook op conceptueel niveau. En alle mensen daartussen zien het nog steeds niet. Logisch, want dat heeft gewoon tijd nodig. Je kan niet van de ene op de andere dag verlicht worden.

Maar blijkbaar vindt men je dan toch aardig hier, als ze zoveel moeite voor je willen doen :-)

white trash | 17-02-09 | 08:20

"DEATH TO THE NON BELIEVERS, APOCALYPSE TO THE INFIDEL SONS OF THE EAST< HAVOK AND LISTEN,
ps wist je al dat het islamitische geloof voor zondaars en ketters is? Praise the lord, halleluja en elke dode moslim is een goede moslim."
Tja je zou maar een kruisvaarder zijn die daar in gelooft. Voorts komt een vriend van mij volgende week terug uit Afghanistan en hij heeft daadwerkelijk moslims afgeschoten. Ik ga m proberen over te halen om niet voor een derde tour te gaan, aangezien er hier meer dan voldoende werk klaar ligt...

Abugreip | 17-02-09 | 02:44

white trash | 16-02-09 | 23:28

De column was vooral gericht op de kritiek dat Wilders in de onderbuik rommelt en dat onderbuikgevoelens altijd negatief zouden zijn. Ik zie dat anders en heb de lezers van PV geprobeerd een andere kijk op die kwestie aan te bieden.
.
Ik ben overigens hauptberuflich geen mediator. Het werk waar nu een mediator aan te pas schijnt te moeten komen werd door vele professionals op diverse gebieden al verricht en met succes. Een goed jurist/advocaat is een goed mediator. Per definitie.
.
Het is erg attent dat je me even wilt helpen de materie inhoudelijk te begrijpen. Je bent de tweede vandaag. Ik sta te kijken van zoveel onbaatzuchtige hulp en humaniteit. Je bent een goed mens. Ik dank je nederig.
.
De vrijheid van religie vormt geen obstakel zolang we de religie als persoonlijke geloofsbeleving zien en een strikte scheiding van kerk en staat nastreven en handhaven. Het paard van Troje kan alleen schade aanrichten als je het niet als zodanig herkent. Ik denk dat we allemaal herkennen/zien dat er problemen zijn en dat als er niets gebeurt, de problemen groter zullen worden. Ik pleit voor diverse maatregelen: minder soepele immigratieregels, verplichte integratie, (uitkerings)geldkraan dicht (voor allochtone EN autochtone uitvreters), gerichter straffen en consequent straffen, strenger uitzettingsbeleid etc. etc.
.
Het is niet alleen Wilders die zich zorgen maakt en mogelijke oplossingen aandraagt. Andere partijen ter linker- en rechterzijde hebben ook zo hun gedachten en die betreffen echt niet allemaal het kumbaya rond het kampvuur met de Moslims.
.
Mij staat dat hele zondebok-denken tegen. De goeden die het met de kwaden moeten bekopen. De generaties die als Nederlander zijn geboren en zich Nederlander voelen. Hoezeer ik ook de problematiek herken en erken, ik probeer niet te demoniseren en/of te debiliseren. Pragmatisch handelen en op lange termijn denken, dan kom je een heel eind. En... op de juiste politieke kandidaten stemmen. Voor sommigen is dat Wilders, voor anderen juist weer niet.
Ik hoop nog steeds dat de VVD zich weer eens echt liberaal zal gaan opstellen. Dan komt mijn stem terug naar het "thuisfront".

bloedjelink | 17-02-09 | 01:42

-weggejorist-

Sherry | 16-02-09 | 23:33

bloedjelink | 16-02-09 | 21:41
Grappige tekst van je. Echter, geheel gespeend van de inhoud. Het is puur een observatie van het proces. Niet onlogisch gezien het feit dat je mediator bent, en mediators houden zich als het goed is ver van de inhoud. Vandaar dat ik je inhoudelijk even een handje ga helpen. Kijk, de basisuitgangspunten van de Islam staan haaks op de basisvrijheden van onze samenleving. Dat lijkt me een QED'tje. Lees ymmv 18:44 er maar op na. Normaalgesproken zouden we zeggen: geheel democratisch verbieden deze intolerante crap. Huppekee, problem solved. Een klein probleempje hierbij: een van onze basisvrijheden is geheel toevallig ook vrijheid van religie. En naast een intolerante fascistische ideologie blijkt de Islam nu ook net een religie te zijn. Kut. Wat nu? We willen het eigenlijk verbieden maar we mogen het van onszelf niet verbieden. En dit, bloedjelink, is nu net de kern van het probleem. De Islam heeft er in feite niets mee mee te maken. We hebben zelf ooit vrijheid van religie als basisvrijheid opgenomen in onze grondrechten (let wel: in een tijd dat er helemaal geen Islam was in Europa) en nu blijken we met deze regel het paard van Troje binnen onze poorten gehaald te hebben. Een paard gevuld met ideeen die haaks staan op alle vrijheden die we de afgelopen paar honderd jaar hebben bevochten. Dit is de discussie die we op dit moment voeren. Op het moment dat we er uit zijn met z'n allen, dan hebben we het varkentje Islam zo gewassen. Er zijn zat manieren om het beleidsmatig uit te werken, hetzij een Ministerie voor Remigratie van Moslims zoals Berserker wil, hetzij grenzen dicht en assimileren van de NederMoslims zoals Botte wil. Of iets geheel anders (nee, geen geweld). Het zou natuurlijk ook kunnen dat we er nooit uitkomen met z'n allen. Dat we doorgaan met de status quo, en dat het paard van Troje gewoon zijn werk doet. Dat kan natuurlijk ook. Dan lopen onze kleindochters straks in een burka en dromen onze kleinzonen ervan hun leven te geven voor de jihad. Het is maar waar we voor kiezen.

white trash | 16-02-09 | 23:28

-weggejorist-

Sherry | 16-02-09 | 23:20

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 22:58

Alsof ik in de Efteling leef...
Alsof ik het niet regelmatig meemaak in de streek met de meeste moslims in de USA.
.
Nogmaals, hoe vaak moet ik het herhalen dat ik niet tegen inperking van die islamisering ben? Dat ik het laf en slap vind dat NL zo politiek correct reageert. Net als ik het slap vind dat dat hier in de USA ook gebeurt.
Ik ben voor strengere regelgeving en voor een strikte scheiding van kerk en staat.
Je kunt in deze panelen regelmatig lezen dat ik me uitspreek tegen de afkalving van de NL normen en waarden en tegen de overheersing van vreemde machten.
.
Ik weiger echter om me op te laten hitsen en me als naief of dom te laten verkopen omdat ik op dit moment een andere strategie en taktiek verkies.
Als het tijd wordt om te schieten heb ik mijn wapen al in het holster zitten. Jij ook? Ik weet hoe ik er mee om moet gaan en ik zal nooit schromen om te doen wat ik moet doen.
Van huis uit is me met de paplepel ingegoten om geweld te bewaren voor het juiste moment. Door een Holocaust survivor. Ja. Nu maar hopen dat ik goed geluisterd heb naar hoe het juiste moment te herkennen. Ik denk het wel.

bloedjelink | 16-02-09 | 23:20

koen_c_s | 16-02-09 | 22:39
New York Pizza is al jaren halal. Kalkoenham enzo.

aardappelninja | 16-02-09 | 23:04

bloedjelink | 16-02-09 | 22:02
Er is in feite ook maar één probleem en dat is de islam. Goed dat daar zeer veel aandacht aan wordt besteed.

Van Gogh werd vermoord door een gek, jawel. Twin Towers? Gekken! Bomaanslagen Londen en Madrid? Gekken. Dagelijks geëtter in vrijwel alle Europese grotere steden? Gekken.

Zou maar eens onder die steen vandaan komen en heel democratisch je kanon pakken en er zoveel mogelijk neermaaien.

*Zo, dat is ook maar weer gezegd*

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 22:58

net-moslims=niet-moslims*

koen_c_s | 16-02-09 | 22:39

het wordt tijd om Domino's pizza's te gaan boycotten, ze discrimineren net-moslims:

ma 16 feb 2009, 16:41 | 48 reacties
Filiaal Domino's doet varkensvlees in ban

Twingly blog zoeken
2 blogs die verwijzen naar dit artikel
Filiaal Domino¡¯s Pizza 100% Hallal
Schelden vindt Allah niet erg. Als je vlees maar halal is.
AMSTERDAM - Pizzaliefhebbers in het Britse Hall Green in Birmingham zijn niet blij. De vestiging van Domino¡¯s Pizza aldaar, heeft varkensvlees in de ban gedaan en is nu volledig halal.

www.telegraaf.nl/etenengenieten/326894...

koen_c_s | 16-02-09 | 22:39

Ook deze slag kan al in de geschiedenis boeken.
Ingerukt mars... iedereen naar bed en morgen gezond weer op!

stinkytom | 16-02-09 | 22:36


dat is het irritante,
over het algemeen vliegen nu autochtone non-islamieten elkaar in de haren door semantische haarkloverij, emotionele chantage door het Godwiniaanse PTSS van het Koninkrijk der Nederlanden en de behoefte aan de bestrijding van een antropomorfe verschijning van Het Kwaad, in deze Wilders, wat duidelijk een residu is van de wegebbende invloed van de Christelijke moraal die weggestopt voortwoekert in zelfs volstrekt atheïstische zielen.

Kortom,
men bevecht elkaar over een persoonlijk ongenoegen,
waardoor anti humanistische haatbaarden als Ramadan, Jneid en Lord Ahmed misbruikt worden in een volstrekt niet ter zake doende discussie van lokale machtsgroeperingen die in feite elkaar bevechten.

Deze misbruikte heren zien hier terecht een mogelijkheid om in die feitelijk lokale niet religieuze schermutselingen hun gedachtegoed te verspreiden en maken dankbaar gebruik van de daardoor ontstane verwarring zich voor te doen als acceptabele gesprekspartners die pretenderen 'Mohammed-met-de-pet' te vertegenwoordigen.

Terwijl het gewoon religieuze kudtkwezels zijn met een narcistische persoonlijkheidsproblematiek die zich, door de de ruimte gegeven door minimaal evengrote idioten, heerlijk gehoord kunnen voelen in deze chaos.

Kortom, de angel van de Islamvrage zit in de plaatselijke politiek correcte ruziemakers, elkaar bestrijdende belangengroeperingen en niet bij de Islamitische slager om de hoek.

Een Babylonische spraakverwarring waar je bijna spontaan religieus van wordt in een poging te denken kunnen bevatten wat iedereen nou eigenlijk bedoelt.

Straks wordt ik nog lid van Powned of zo.

@Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 22:00 ,
Ratzinger durft ook niet meer te zeggen dat die Islamo's gewoon in de Hel komen terwijl z'n leer daar volstrekt duidelijk in is.
Waardeloos antisemitisch Katholiek stuk vreten.

vander F | 16-02-09 | 22:23

@gigi gorgonzola | 16-02-09 | 21:53
err dat was de VN. Verder zou je ook India kunnen aanhalen moslims tegen hindoes 1 miljoen doden bij de scheiding van India.

Isser | 16-02-09 | 22:10

*laddertje zet*

dr.spin007 | 16-02-09 | 22:03

Er is maar 1 topic op GS en dat is de Strijd tegen de Islam en zijn mieten.

bloedjelink | 16-02-09 | 22:02

Er is een nieuw wanddinxveen-topic, 2 verdiepingen hoger.

Lewinsky | 16-02-09 | 22:01

Overigens zou het een goede zaak zijn als Ratzinger, Ons Aller Opperhoofd In Barre Tijden, op 3/3/9 nog eens uitgebreid ingaat op de Triniteit en alleen al om die reden alle moslims in de ban doet.

Vast nog wel een ouwe kerkvaderT te vinden die dat ook vond, zodat R. z'n handen in onschuld kan wassen.

*Hekel aan papen even terzijde schuift*

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 22:00

hey orange kuch oranje.

@beserker>VB gaat mij echt veel en veel te ver. Nazilovers, holocaustontkenners, nee, wil ik niks mee van doen hebben.

superjan | 16-02-09 | 22:00

Mekker | 16-02-09 | 21:43

Niets bijzonders.
Alles ontwikkelt zich naar verwachting.
Ik blijf on topic he, de rest boeit niet.

bottehond | 16-02-09 | 21:58

Het bleef nog lang onrustig in Waddinxveen....

bloedjelink | 16-02-09 | 21:58

Kapitein Oranje | 16-02-09 | 21:52

Welkom, vuile graftak! :)

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:54

De 'grap' is dat Engeland zelf hoofdverantwoordelijke is voor het zogenaamde geschil Westen-Islam(Palestina teruggeven aan 1 van de 2 rechthebbenden is roepen om narigheden). Om vervolgens Wilders de toegang te weigeren en 1 of andere kudtbaard zijn zin te geven, eigenlijk weer hetzelfde dus. Mongeaulen!

gigi gorgonzola | 16-02-09 | 21:53

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:51
Bekend is ook de bumperstickerT: Kill 'em all, let God (Allah) sort them out.

Je kunt ook een visje op je auto plakken, waar je aardigheid in hebt.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 21:53

Mag ik even opmerken dat ik er niet van gediend ben dat hier ruzie gemaakt wordt terwijl ik er niet ben!

Dank u!

Kapitein Oranje | 16-02-09 | 21:52

superjan | 16-02-09 | 21:44
Er is niet zo veel verschil tussen het politiek bedrijven vanuit een ideologie of een levensbeschouwelijke overtuiging. Bij sommige ideologieën gedraagt de leider zich als god op aarde.

CoffeePatch | 16-02-09 | 21:52

superjan | 16-02-09 | 21:46
Even schaamteloze koppiepeest, n.a.v. jouw 'taboe'.

't Geeft de stompzinnige herkomst ervan goed weer.

"Not one of them would sit down, or eat a bit of any thing.... On expressing my surprise at this, they were all taboo, as they said; which word has a very comprehensive meaning; but, in general, signifies that a thing is forbidden.... When any thing is forbidden to be eat, or made use of, they say, that it is taboo."

De rest kun je zelf wel nawiekiejun. Verder natuurlijk goeie actie van VB.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 21:51

Jaja, geweld. 't Lijkt zo leuk en oplossingsgericht totdat je eigen kinderen het meemaken.
Zag deze spreuk ooit op een wandkleed in een Indiase disco hangen: 'Fighting for peace is like fucking for virginity'.

En, zoals ik hier reeds eerder (14/2 jl.) postte:

Het stomste wat wij kunnen doen is ons eveneens als medieval hellraisers gaan gedragen.
Liever dood dan zeloot? Geenszins.
Liever rood dan zeloot? Evenmin.
Maar wel liever slim, geduldig, zorgvuldig én barmhartig.

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:51

Subsidi&#235;ren van diverse moslimfora om zodoende de boel in de gaten te houden?
Doet me denken aan Marokko.nl, de Joden/kaasjes/Koerdenhaat (jaja, Marokkanen haten Koerden al even fel als Turken dat doen, gooi het maar op misplaatst Arabisch nationalisme, stelletje Berbers zonder identiteit), is vandaag de dag nog erger dan voor de kamervragen en de belofte om een meldknop in te voeren.
En wederom vloeien er bakken met geld naartoe.
Hoezo beschaving bijbrengen?

koen_c_s | 16-02-09 | 21:50

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:41
Dat lijkt me helemaal geen slecht plan. Die persoonlijke vetes die hier uitgevochten worden kunnen me weinig tot niet bekoren. Ik voel me bijna een soort voyeur.

aardappelninja | 16-02-09 | 21:50

@superjan | 16-02-09 | 21:46
Same here, enge mensen.

Isser | 16-02-09 | 21:49

@beserker> nee VB is voor mij taboe.

superjan | 16-02-09 | 21:46

He bah... spam

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:45

Het gelijk van Wilders wordt even duidelijk gemaakt op de BBC door moslims zelf. En dan Wilders het VK uitgooien als een smerige crimineel. Vuile smerige socialisten die Europa verkopen voor stemmen.

frenkie4allll | 16-02-09 | 21:45

@oplichter> ik heb zoveel meer last van gereformeerden, nazipriesters en gekke politici die in "jezus" geloven dan van moslims.
Moslims die ik ken zijn bescheiden en vriendelijk en dringen zich nooit op. UIteraard verandert dat zodra de "machtsfactor" gaat spelen. Vandaar dat geloof terug moet achter de voordeur of de kerkdeur. En verbannen moet worden van het Binnenhof.

superjan | 16-02-09 | 21:44

superjan | 16-02-09 | 21:40
Waarom zou je niets te maken willen hebben met VB? Ik persoonlijk heb liever te maken met VB dan met de eerste de beste moslim - om maar wat te noemen hè?

Zal ik dan nu iets nieuws vertellen? Wat mij betreft mogen alle moslims morgen met geweld het land uitgedonderd worden. 't Mag ook geweldloos, als dat goedkoper is, gehgehgeh.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 21:43

@bottehond
whats up??

Mekker | 16-02-09 | 21:43

Het " Gehucht" Waddinxveen is een plaats van 25.000 inwoners

Canninefaatje | 16-02-09 | 21:43

superjan | 16-02-09 | 21:38
Ah die... thx!

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:42

Het is toch van de zotten dat dergelijke haatbaarden openlijk op mogen roepen om de Britste staat en democratie omver te werpen?
Dat is verdomme hoogverraad, strafbaar met de kogel.

koen_c_s | 16-02-09 | 21:42

Dr. WiEbEnIk? | 16-02-09 | 21:37
Mooi man...

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:41

aardappelninja | 16-02-09 | 21:31
Brengt mij - wederom - op een werkelijk lu-mi-neus idee (zie ook: 'ego', 'narcisme', 'zelfbevlekking' en 'wereldheerschappij 2.0'):

Waarom richt GS niet een aparte schelddraad voor alle korte lonters in?
Gewoon een eeuwige draad, die op termijn misschien wel een goudmijn zou kunnen vormen voor de Nederlandse Taalunie, De Dikke Van Dale, etc.
De draad (>>> hiernaast is nog voldoende ruimte voor een tweede scrollschermpje!) zou dan bijvoorbeeld 'GeenSurrender' o.i.d. kunnen heten.
Plus natuurlijk een separate disclaimer voor/tegen de aanklachtenlawines van het MDI en de stoottroepen van Kolonel EHB.

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:41

He daar hebben we sheik Yasin op de BBC!

frenkie4allll | 16-02-09 | 21:40

@vinque>met VB moet je niks te maken willen hebben. punt. einde discoer

superjan | 16-02-09 | 21:40

Hear Hear @ oplichter |21:36

fuckje | 16-02-09 | 21:39

*zucht*

Bertus Betonsloper | 16-02-09 | 21:38

Starf*cker | 16-02-09 | 21:33
Enig narcisme is ook jou niet vreemd als ik je postjes zo lees. :)

aardappelninja | 16-02-09 | 21:38

@dr spin> dat is little green footballs. een conservatief en pro israel blog. Mij iets "te".
Maar ze hebben zeer sterke anti creationist posts, soms goede muziek en humor en af en toe een breakende onthulling ... green helmet man. Als je hen volgt en Al jazeera dan heb je een beetje gebalanceerd nieuws. :-)

superjan | 16-02-09 | 21:38

oplichter | 16-02-09 | 21:36
Snood plan, ik ga vast het pek verhitten.

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:37

@ koen_c_s | 16-02-09 | 21:21

Thanx! Zit even te kijken naar Panorama en het blijft schokkend om te zien hoe het VK er aan toe is. Iedereen even kijken op BBC 1.

frenkie4allll | 16-02-09 | 21:37

@ frenkie4allll | 16-02-09 | 21:12
Ok frenkie haven't seen that possibility. Thanks.

The Prisoner | 16-02-09 | 21:37

Laten we onze marginale geschillen even opzij leggen en gezamelijk strijden tegen het opkomend religieus fascisme met in het bijzonder de islam. Zodra we onze prille beschaving hebben gered leuteren we wel weer verder over links of rechts.

oplichter | 16-02-09 | 21:36

Starf*cker | 16-02-09 | 21:33

Ja, met LOL krijgen we geen gemeenschap.
We hebben natuurlijk wel ineens een band zo saampjes. Botte-stalkers en zeikwijven. Gezellig. Huishoudbeursje doen?

bloedjelink | 16-02-09 | 21:36

Wat is LGF, als ik vragen mag?

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:33

@Bloedje LOL
@SuperJan Duidelijk? Dat eindeloze narcistische drammen. Dat roffelen op 1 thema?

Starf*cker | 16-02-09 | 21:33

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:27
Met "poldermodelvliegtuigbouwers" (3x woordwaarde) bedoel ik eigenlijk alle mediators, communicatiecoaches en andere "steunen en toeverlaten" die uit zijn op een compromis en niet op helder standpunten en oplossingen.
Naakt eigenbelang, volgens mij gaat het juist daarom. Laat de politiek vervolgens maar de niet voorgekookte keuzes maken. Polderen is besluiten uitstellen en afzwakken. Als je polderen als een goede arena-analyse en draagvlaklobby ziet, hebben jij en ik een andere opvatting over polderen... of over lobbyen natuurlijk.

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:32

dank aan alle reaguurders heb me weer vermaakt op deze draad.
voor mezelf denk ik wacht af tot de volgende verkiezingen kijken wat geert dan krijgt aan zetels.
rita heb ook al op 25 zetels gestaan nu 1.
en van mij mag hij ze krijgen ook wat tegen gas mag.
zul je ook zien dat de vvd,pvda. een ruk naar rechts doen.

binnenhof | 16-02-09 | 21:32

superjan | 16-02-09 | 21:24

Geen idee. Ik ben geband op LGF en damn proud of it.

lgfbannedandblocked.blogspot.com/2008/...

Ik ga er van uit dat Wilders heel goed weet wat hij wel en niet moet doen. Cijfers bewijzen dat tenslotte. Volgens mijn info houdt hij alles wat riekt naar extreemrechtse figuren buiten de deur. Kan ook niet anders als je zo sterk pro Israel bent, lijkt me.
Voor wat betreft het VB ga ik af op de evaluatie van vMaerlant over die club. Vind ik betrouwbaarder dan de belse media en blokwatch en zo.

bottehond | 16-02-09 | 21:32

@Bodde

Nog diezelfde nacht brandde de hoeve van boer Tamsma tot de grond toe af.

vinque | 16-02-09 | 21:31

Wat wordt er een hoop gescholden vandaag zeg. Met een sausje van belediging en een toefje angst. Gezellig!

aardappelninja | 16-02-09 | 21:31

kom op jongens, botte is in iig duidelijk. Niet zo'n laffe dhimmi als Superjan :-)

superjan | 16-02-09 | 21:30

Starf*cker | 16-02-09 | 21:29

Neuken?
Misschien helpt het tegen mijn overgangsklachten!

bloedjelink | 16-02-09 | 21:29

@Bloedjelink Ik bewonder je moed, maar tegen Bottehond is geen kruid gewassen. Die is een karikatuur van zichzelf geworden. Een fraai karakter voor Jiskefet. Die trapt van zich af als ie een beetje op zijn pikje wordt getrapt. Een zielige narcist. Een beetje brallen, dat is tutti. Bij ons in de kroeg heet dat een ongevaarlijke gek.

Starf*cker | 16-02-09 | 21:29

Boaaaaaaaaaaaarp, met cola.
*inzet op Botte*

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:28

bloedjelink | 16-02-09 | 21:22
Maak je niet druk. Botte is een karikatuur van zichzelf geworden. Een tandeloze hond die alleen hard kan blaffen.

Bodde | 16-02-09 | 21:27

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:07
'Godverkudtgumt' zou ook nog een mooie optie geweest zijn: maar liefs 10 medeklinkers in één kracht(meester)term van slechts 14 boekstaven! *Scrabbledoos op tafel werpt*

An sich is er niks tegen een democratisch poldermodel voor goed bestuur. Ieders mening horen, alles goed afwegen en dan zo snel mogelijk tot een gezamenlijk besluit komen waar de meerderheid zich in kan vinden.
Maar dat is iets compleet anders dan het poldermodel in NL. Hier te lande wordt namelijk veel te veel geluisterd naar legio pseudo- en/of anti-democratische pressielobby's, die de rede reeds jaren geleden hebben ingeruild voor hun naakte eigenbelang en die als volleerde Lord Ahmeds chantage als ruilmiddel niet schuwen.

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:27

@dr spin> *om nomnomnom*

superjan | 16-02-09 | 21:27

*chips uitdeelt*

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:26

Goebbels en Chamberlain in een fittie. Dat zou mooie TV maken.

CoJoNes | 16-02-09 | 21:25

@botte> wat ik wel eng vind is dat op LGF roddels staan dat GW toenadering zou zoeken tot VB. Zal niet waar zijn, maar toch. Weet jij dr iets van?

superjan | 16-02-09 | 21:24

bottehond | 16-02-09 | 21:11

Wil je met mij over de Holocaust debatteren? Werkelijk?
Je afficheren met de Jood die daar het leven heeft gelaten?
Goh, you could've fooled me toen je op een blog een zekere Holocaustontkenner/herschrijver wenste te omarmen.
Toen had je ineens wel verdomd veel nuance over het leed van de Joden.
.
Ik ga inderdaad iemand van mijn eigen size pikken. Why kick a man when he is down? Gewoon omdat het kan? Nee, ik doe niet aan die PowNed zooi.
En ik vind het ook niet leuk dat je het gerucht in de wereld helpt dat ik vriendinnen heb. Ik heb geen vriendinnen.
.
Nog 1 dingetje en dan hou ik op. Beloofd.
Noem jezelf geen Mensch. Dat is wederom een gotspe.

bloedjelink | 16-02-09 | 21:22

Sinds 2002 (moord op Fortuijn) is de gevestigde politiek op geen enkele wijze meegegaan met de enorme onvrede over de multiculturele samenleving. Ondanks enorm veel kritiek op islamisering gebeurt er niets tegen. Integendeel men omarmt de orthodoxe islam die staat voor barbaarse achterlijkheid waar een middeleeuwer nog modern bij is.
Nu met een kredietcrisis als accelerator zal men pas echt gaan oogsten wat men op onverantwoordelijke wijze heeft gezaaid.
Als Fortuijn in een tijd van hoogconjunctuur tegen de vijftig zetels kon halen en een Limburger met peroxidelokken op 25 zetels staat dan hoeft men geen rekenkundige te zijn om te voorspellen dat bij ongewijzigd wanbeleid plus de crisis plus een echte charismaticus het zetelpotentieel (van deze groep)tegen de zestig aanzit.
Wat heeft u liever een cursus omgaan met winkelovervallen plus een dwingend advies van Jorritsma om alleen nog te pinnen ?(Almere) Of de verwijdering van die alsmaar groeiende groep criminelen uit Nederland.?
Choose life!!!
Politiek is een simpele zaak.
Bersiap!!

vinque | 16-02-09 | 21:21

Over een klein kwartier op BBC1/Panorama:
"Muslim First, British Second
Watch:
Next on:

16 Feb 2009, 20:30 on BBC One
Synopsis:

MI5 say that they cannot keep tabs on all of the country's Muslim extremists.

As ministers prepare to announce a new counter-terrorism strategy, Panorama asks whether we should isolate or talk to the radicals, and examines suspicions that government-funded community projects are being covertly used to gather intelligence."
Zie het maar als een kijkje in de keuken van een land dat waarschijnlijk niet meer te redden valt.

koen_c_s | 16-02-09 | 21:21

bottehond | 16-02-09 | 21:11

~20

doskabouter | 16-02-09 | 21:19

SODEP | 16-02-09 | 15:52 en Brusselmans | 16-02-09 | 15:38 | Link | 455 reacties
" Om redenen die eigenlijk alleen door Ruud de Wild echt goed kunnen worden uitgelegd houdt de PVV de lijst met sprekers angstvallig geheim."
ben ik nou zo slim of zijn jullie zo dom? De reden dat iemand die hetzij op PVV gaat stemmen of zich bij PVV willen aansluiten c.q gaan spreken is veiligheid. Dankzij barmhartige diensten van links zijn islamterroristen in staat deze mensen, hun gezin alle vrijheid te ontnemen door hun en hun familie te bedreigen of zelfs te doden (Theo van Gogh) Oftwel of je zwicht voot links en islamterreur of je houdt je mening geheim. Bij links en de Islam houdt de democratie op zodra het niet hun standpunten uitdraagt

AKMMOR A-TEAM | 16-02-09 | 21:16

bloedjelink | 16-02-09 | 21:08

Weet je nu ook al hoe groot mijn phallus is? Tsjonge... ga je verhuren als medium, daar ben je nog slechter in dan in mediation. Als iemand zich bij jou meldt voor een mediation, waarschuw je dan dat je je werk niet kunt doen als de gemoederen oplopen of je iemand keihard mot confronteren. En ik jou stroop om je mond smeren? Je zou de eerste zijn. Ongeloofewaardige ouwe wijvengeroddel.
Besides: beter om me inderdaad niet meer te stalken in de draadjes. Denk je dat iemand zit te wachten op jouw door overgangsklachten gestuurde gezeur over mij? En nou weer dat gezeur over dat ik meer ruimte krijg dan jij. Je hebt werkelijk geen begin van zelfkritiek, is het wel? Ik houd me als gast netjes aan de regels van mijn gastheren. Zouden meer Menschen motten doen.

Blijf on topic, zuur zeikwijf.

bottehond | 16-02-09 | 21:16

Hopen dat die linkse, criminele asocialen lekker los gaan.

Plus 5 zetels voor Geert en de ME kan dat tuig mooi met charges te paard over de kling jagen :-D.

G. Patton | 16-02-09 | 21:15

En, zijn er al dooie gevallen in wadinXXXveen ?

QB (ja die.....) | 16-02-09 | 21:15

@ The Prisoner | 16-02-09 | 21:03

Dat legitimeren heeft alles te maken met de veiligheid van Wilders. De gevestigde partijen hebben niet te maken met dreigingen zoals de PVV dat heeft en vandaar deze actie. Ik denk zelfs dat bezoekers nagetrokken zijn om de veiligheid te waarborgen. Zo erg is het al in Nederland.

frenkie4allll | 16-02-09 | 21:12

Denk in nuances.

bloedjelink | 16-02-09 | 20:52

Weer zo'n oh zo gemakkelijk geplempte tegelwijsheid.
"Denk in nuances".
Vertel me eensch waar de nuance zit in de Shoa.
Oh, toch niet altijd nuance, is het wel?
Men kan pas in nuances denken als men het grote plaatje helder heeft.
Het probleem van de mentaal gecastreerde westerling zoals jij is dat men begint te denken vanuit de nuance en dat is a priori dead wrong.
Besides: je geneuzel dat denk in kampen en je ouwewijven advies om in nuance te denken veronderstellen dat jij mij zou kennen en dat is niet zo.
Ergo: pick somebody yer own size. You think you are nasty? Think again.
Ga je zelfingenomen burgertrutvriendinnen lastig vallen, snob.

Bon, dat was alles wat ik er over te melden heb, dus gaarne on topic weer. Of kan een Mensch geen draad bezoeken zonder hordes aandachtsgeile halve tammen die over zijn rug de Gutmensch uit motten hangen. Man oh man...

Anyway: hoeveel van die onnozele misleide antifakneuzen waren er in W'veen?

bottehond | 16-02-09 | 21:11

theo4116 | 16-02-09 | 21:06
Onzin. ten eerste hebben ze hun mening geuit, ten tweede was de vergunning afgegeven tot 20.30 uur. Dus waar jij je onzin vandaan haalt weet ik even niet.

Isser | 16-02-09 | 21:09

@ widtvoet ® | 16-02-09 | 20:50
Yep. Hopelijk overkomt hem geen ongeluk zoals Jörg Haider bijvoorbeeld toen hij met een come-back bezig was.

The Prisoner | 16-02-09 | 21:09

bottehond | 16-02-09 | 20:57

HAHAHAHAHA.
Kijk nou, 't konijn komt uit de hoed en hij laat z'n kleine pikkie zien.
.
Lompe hysterica. Tuurlijk. Weer een psychologisering.
Vervolgens versta ik mijn vak niet. Tuurlijk. Demoniseren. Debiliseren.
Je weet wie ik ben en waar ik voor sta. Achter de schermen smeer je de stroop om mijn mond. Verlaag je niet zo tot dit soort openbare aanvallen op mijn intelligentie en mijn professionaliteit.
.
Waarom krijg ik de bans? Ja, daar moet je eens heel goed over nadenken Botte. Waarom krijg jij meer ruimte? Why are others more equal?
PowNed natuurlijk!
.
Ik zal je niet meer "stalken" arme man. Ik gooi je een hemd toe zodat je je in je kille nakigheid kunt bedekken na die geestelijke striptease.

bloedjelink | 16-02-09 | 21:08

theo4116 | 16-02-09 | 21:06
Demonstreren met het doel om iemand de mond te snoeren is op zich al laakbaar genoeg.

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:08

Wilders +1

Piet Parkiet | 16-02-09 | 21:08

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:05
Kudt, godver...
*gumt*
Ik vroeg me al af wat ik verkeerd deed.

theo4116 | 16-02-09 | 21:06
Welke demonstranten zijn dan wanneer en waar verwijderd?

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:07

-weggejorist-

theo4116 | 16-02-09 | 21:06

Slechte heelmeesters..
dr.spin007 | 16-02-09 | 21:01

Zachte heelmeesters daarentegen :).

Krachtmeester | 16-02-09 | 21:05

@ frenkie4allll | 16-02-09 | 20:51
?

The Prisoner | 16-02-09 | 21:03

bottehond | 16-02-09 | 20:57
Slechte heelmeesters en zo... yuck... Praat me er niet van. Poldermodelbouwers... om te janken.

dr.spin007 | 16-02-09 | 21:01

@ bloedjelink | 16-02-09 | 20:39
prio no. 1 zou moeten zijn: de invloed van religie op onze samenleving beperken. Te beginnen met het afschaffen van de verwevenheid van kerk en staat in 0031. Echter, jammer en helaas, de machtshebberts hebben ook wel door dat religie 'handig' voor hun doelen. Het CDA is dom (die accepteren de islam als bijproduct van de voorrechten voor het christendom, zoals vrijheid van onderwijs en subsidie voor religieuze TV). De PVdA is opportunistischer, die verkopen hun ziel en ons varderland om de religeuze islamofielen binnen te harken bij de verkiezingen. Wat mij betreft mag de scheiding van kerk en staat met een guillotine worden afgedwongen. Scheiding van hoofd en lichaam, als analogie voor het uiteindelijke doel.

Korreltje Zout | 16-02-09 | 20:58

bloedjelink | 16-02-09 | 20:52
Wrongo, 2 joden 3 meningen.

en het doet me denken aan een oude grap

Een jood spoelt aan op een onbewoond eiland. Hij dankt God dat hij het overleeft heeft en bouwt onmiddelijk 2 sjoels. Eéntje waar hij naar toe gaat en een ander waar hij een gruwelijke hekel aan heeft.

Isser | 16-02-09 | 20:58

bloedjelink | 16-02-09 | 20:52
"In kampen denken" getuigt toch ook wel van enigezelfspot.

Sheik Yerbouti | 16-02-09 | 20:54
De tofubende is reeds huiswaarts.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:57

bloedjelink | 16-02-09 | 18:47

Lompe hysterica. Bemoei je nooit met een bief tussen twee mannen, heb je dat in al die jaren leven nog niet geleerd? Starf*cker had it coming. Dat jij keer op keer iets aan te merken hebt op mij mot ook afgelopen zijn, capisce? Ik ben het zat om stalkers als jou en Starf*cker te woord te staan, met die onnozele inhoudloze kretologie. Look at yourself. Nu ga je mij al de schuld geven van het feit dat je niet op Wilders durft te stemmen. Ik noem dat laf. Wat heb ik te maken met jouw stemgedrag? Niets. Laat mij dan buiten je kleinburgerlijke weerstandjes om met je verstand te stemmen.
Dat ik mediator ben klopt. Dat ik een bruggenbouwer pur sang ben ook. Daarover 2 opmerkingen:
1) Lees de huisregel: niet voor mietjes. Voor "fatsoenlijk" geneuzel ben je bij Joshua Livestro beter af. Die wil uitsluitend hoogstaande commenst zoals die van jou
2) Bruggen bouwen doe je vaak genoeg door eerst vermolmd oud wegdek vol gaten af te breken, misschien zelfs de gehel oude brug. Ook daaromtrent hoef je mij niet de maat te nemen. Als jij meent dat de beste mediators zijen sokken zijn die stroop om de mond smeren heb je van dat vak ook al geen verstand.
Kortom: je trekt een veel te grote broek aan en iedere keer als je meent mij lastig te moeten vallen met volstrekt off topic bullcrap over mijn persoontje ben je inderdaad niets dan het zeikwijf dat je hier al jaren uithangt met als gevolg evenzoveel bans.

bottehond | 16-02-09 | 20:57

Dus.... we weten waar Rene Damen vanavond mogelijk is? Dat schept erg mooie mogelijkheden dunkt me.

Sheik Yerbouti | 16-02-09 | 20:54

kunnen we de leipo's van een AntiFA dan vandaag eindelijk aan de kant schuiven als slinks stinkend proviterend anarchistisch tuig, welke het verdient om gerechtelijk naar de kl##te geholpen dient te worden? Het stelletje lutsers zonder geweten die alleen gaat rellen omdat ze zin in een keetje hebben mogen wat mij part direct naar siberie gaan om daar de ware communistische aard te ontdekken.

Abugreip | 16-02-09 | 20:52

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 20:46

Een nekschot is een laf schot. Dan weet ik niet wie de eer verliest. Degene die schiet of degene die wordt geschoten.
Als je moet schieten dan graag face to face.
.

bottehond | 16-02-09 | 20:45

Zoveel Joden, zoveel meningen. Ik zou bijna zeggen: het zijn net mensen maar doe dat toch maar weer niet anders word ik nog beschuldigd van zelfspot.
Je denkt in kampen en dat is ook alweer zo naar.
Denk in nuances.

bloedjelink | 16-02-09 | 20:52

@ The Prisoner | 16-02-09 | 20:44

Ben je nu echt zo dom?

frenkie4allll | 16-02-09 | 20:51

@The Prisoner 20:44

De dag dat Alexander de Veilingmeester een serieuze fatwa aan z'n broek heeft en 24/7 beveiligd moet worden (om wat hij vindt en zegt bv.) zullen waarschijnlijk ook de toehoorders en anderszins van een D66 bijeenkomst dit lot ondergaan. Beter een levende Geert dan een dooie.

widtvoet ® | 16-02-09 | 20:50

Vandaag in 'Science' en 'The Lancet': popned eindelijk verklaard!:

Pseudo
Oedipidale
Priapische
Neuro
Embryonale
Dwangstoornis

Krachtmeester | 16-02-09 | 20:49

bloedjelink | 16-02-09 | 20:39
Ik ben tegen geweld, totdat geweldloosheid niet mer werkt.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:49

bloedjelink | 16-02-09 | 20:39
Je kunt 'in dah house' ook prima een serial killer huisvesten. Met de juiste monitoring en (bewapende) mensen op de juiste plaats gaat dat allemaal prima lukken.

De vraag is een beetje of je dat wìlt. Of dat je er voor kiest zo'n type heel democratisch, of zeer ondemocratisch, een nekschot te geven.

*Daar niet lang over nadenken hoeft*

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 20:46

Wiens oordeel vertrouwt U? Dat van AFA, Lord Ahmed en de uitgezakte winkeldochters van Netwerk? Reken er op: De PVV is nu de tweede partij in Nederland and rising. De hetze tegen Wilders gaat haar 2.0 versie tonen.
Met dank aan de Pechtolds en Starf*ckers van deze wereld.
Of gaat U af op het oordeel van een oude Jeaudsche intellectueel als Bat Ye Or?

article.nationalreview.com/print/?q=ZG...

bottehond | 16-02-09 | 20:45

Ongelooflijk dat bezoekers zich met paspoort moeten legitimeren. Dat zouden ze niet doen bij de gevestigd partijen. Smerige intimidatie.

The Prisoner | 16-02-09 | 20:44

De Waddinxveense Lente.... die laat de Praagse een poepie ruiken.

bloedjelink | 16-02-09 | 20:42

Net op Netwerk: typisch staaltje linkse zure journalistiek.

Een paar steekwoorden:

"in de armen gedreven van", "daar profiteert DIE van"
"mensen recruteren" "niet democratisch"

kersenflap | 16-02-09 | 20:40

white trash | 16-02-09 | 20:21

Je valt terug in je oude gewoonte.
Links? Nee. Christen? Nee. Haatzaaier? Nee, zeikwijf.
.
Ik onderken het gevaar dat de Islam als religie in zich herbergt en vind zeker dat er iets moet worden gedaan aan de pogingen om die religie in de wereld een alleenheerschappij te verschaffen. Het is de manier waarop we dat moeten pogen waarover we van mening verschillen.
Als we het tot Nederland beperken dan zijn er voldoende middelen om op geweldloze en democratische wijze de invloed van de Islam en andere religies in toom te houden.

bloedjelink | 16-02-09 | 20:39

@Agent327 | 16-02-09 | 20:33
Goede zaak

Isser | 16-02-09 | 20:37

Nou, de slag bij Waddinxveen zal geen geschiedenis schrijven. Een leger van 20 linksdraaiende worteltjesvreters. Magere opkomst.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:37

Walgelijk hoe die vent van Netwerk weer de boel in een bepaalde hoek duwt.

frenkie4allll | 16-02-09 | 20:36

kippeNeukert | 16-02-09 | 20:29
Hee hee zijn geen geintjes he, dat is de web-Jihad! De plicht van elke moslim, zoals geopenbaard door de perfecte mensch. Beetje restecp dus.

white trash | 16-02-09 | 20:33

@Isser | 16-02-09 | 20:32
En hij is weer opgerot

Agent327 | 16-02-09 | 20:33

Als iedereen ff op het 72maagden knopje drukt, schiet hopelijk de Joris van dienst wakker.

Isser | 16-02-09 | 20:32

Geachte Joris, gaarne subiet TwatFist met zijn anarcho-plempsels voorgoed van mijn ruit wissen. We zullen deze creaguurder niet missen.

Krachtmeester | 16-02-09 | 20:31

Spreek ik met Joris?
...
Ja graag
...
Dank je!
-edit please call again -

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:31

TwitFest | 16-02-09 | 20:15
wat zijn dat voor geintjes, joh.. lutser!

kippeNeukert | 16-02-09 | 20:29

@TwitFest | 16-02-09 | 20:26
wordt jij niet doodziek vanjelf?

Agent327 | 16-02-09 | 20:29

TwitFest | 16-02-09 | 20:26
Heee zo zie je maar weer, het favoriete middel van de Islam is terreur. QED.

white trash | 16-02-09 | 20:29

-weggejorist en opgerot-

TwitFest | 16-02-09 | 20:29

Testikels smaken klote.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:27

Joris heeft humor.....

jorispolman: #wilders demonstranten stappen op trein onder begeleiding van politie, half 9 bedtijd?

frenkie4allll | 16-02-09 | 20:27

de enigen die een beetje seer brengen op de demo zijn de dorpelingen zelf.

Isser | 16-02-09 | 20:27

-weggejorist-

TwitFest | 16-02-09 | 20:26

@ TwitFest | 16-02-09 | 20:15
ga eens deaud, of in ieder geval weg.

Korreltje Zout | 16-02-09 | 20:26

En de massa demonstranten druipen stilletjes af......... hahahahahaha

frenkie4allll | 16-02-09 | 20:25

Oh en voor lezers die jankmuiltje nog niet kennen: klik maar beter niet op de link van @Twitfest hierboven. Zijn z'n heaumeaufantasietjes inklusief virusstront.

widtvoet ® | 16-02-09 | 20:23

-weggejorist-

TwitFest | 16-02-09 | 20:22

bloedjelink | 16-02-09 | 19:23
Kijk, je schrijft het allemaal wel wat sjieker op en zo, maar als puntje bij paaltje komt ben je niet meer dan de zoveelste links/christelijke/islamitische haatzaaiert. Op de inhoud ingaan kan je niet dus grijp je vast aan de enige twee middelen die je overhoudt: op de man spelen (stellen dat dat Islamcritici een stelletje geweldadige racisten zijn dan wel het streven hebben om racistisch geweld te plegen) en zeuren over de toon. En door het feit dat je niet over de ideeen/inhoud praat maar op de Islamkritische man/vrouw speelt stigmatiseer je en zaai je haat. Je bent een haatzaaiert bloedjelink, denk daar maar eens over na de volgende keer dat je in de spiegel kijkt.

white trash | 16-02-09 | 20:21

@TwitFest 20:20

Wat denk je dit keer. Minuutje of 10?

widtvoet ® | 16-02-09 | 20:21

-weggejorist-

TwitFest | 16-02-09 | 20:20

@TwitFest 20:15

Ben je d'r weer? Schijtfiguur.

widtvoet ® | 16-02-09 | 20:17

-weggejorist-

TwitFest | 16-02-09 | 20:15

bloedjelink | 16-02-09 | 20:04
Lees mijn mail maar.

Mekker | 16-02-09 | 20:06

mr bator 1728 --> "nomadische openbaringen uit het jaar nul" LOL

wolfje23 | 16-02-09 | 20:05

bloedjelink | 16-02-09 | 19:50 in reactie tot Mekker.

PS. Mocht u een vrouw zijn dan wil ik al helemaal geen geile berenmail.
Maar ik neem niet meteen aan dat Mekker een vrouw is want dat is weer zo bevooroordeeld. Alsof mannen niet mekkeren. Nou ja, dat hou je toch.
.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:48

Zolang de meerderheid van het stemvee zich zo'n MP door de strot laat duwen krijgt het land de MP die het verdient.
Nu ja, we zijn het niet oneens over de boodschap. Wel over de toon.
Ik prefereer Killing with Kindness.

bloedjelink | 16-02-09 | 20:04

@dr.spin007 | 16-02-09 | 20:00 ,
niet te vreten,
testikels.

vander F | 16-02-09 | 20:02

En met die gedachte ga ik lekker eten.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:00

Feitelijk zou je alle religieuzen moeten castreren... om te beginnen.

dr.spin007 | 16-02-09 | 20:00

@dr.spin007 | 16-02-09 | 19:48 ,
helder,
kudtgrristenen, keihard in de ballen raken wegens een disfunctionele rede en wanstaltig superioriteitsdenken.

Op z'n minst.

vander F | 16-02-09 | 19:58

necrosis | 16-02-09 | 18:53
Tja, dat extraatje was waarschijnlijk een sigaretje. Dat konden de stakkers wel gebruiken, terwijl hun voeten wegrotten in de natte loopgraven. Ze werden inderdaad gebruikt als kanonnenvoer. Elke oorlog is er één teveel en als er allemaal moeders aan het hoofd van de regeringen zaten, was het allemaal anders gelopen denk ik, maar zelfs daar heb ik m'n twijfels over. Ik weet het ook niet meer allemaal, er is zoveel ellende momenteel aan de gang. Maar oorlogen zullen er altijd zijn, denk ik.

Enfin, jij bent achter je t.v. gekropen en ik denk dat ik je voorbeeld volgen ga!
Prettige avond verder. Naais driems zwiethart!

koffiemuts | 16-02-09 | 19:58

Haha, kijk eens wa bovenaan de indymedia site staat: Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan

Bwahahaha, slechte leugenaars zeg

Oldevil | 16-02-09 | 19:57

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 19:54
Dat scheelt inderdaad. Wij hoeven geen verantwoording aan een schim af te leggen. Het aantal punten waarop we gekwetst kunnen worden, is bovendien kleiner. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Mij kwets je niet als je me zegt dat ik in sprookjes geloof of als je zegt dat Mohammed een smerige pedofiel was.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:57

kunnen we 'wilders','pvv' niet bestempelen als geloofs overtuiging?
ik geloog namelijk in wilders.
GS het plaatje van wilders is bespottelijk, jullie maken mijn profeet belachlijk! :P

en euh owja iedereen die nu nog kritiek heeft op wilders klaag ik aan wegens het kwetsen van geloofs overtuiging en haatzaaien en nog veel meer, ongetwijfelt steunt half Nederland me dan waarschijnlijk.

snelders NL | 16-02-09 | 19:56

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:48
Wij zijn gewoon veruit superieur in kwetsen en daar kunnen ze niet tegen.

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 19:54

Abugreip | 16-02-09 | 19:49
Goudvis tot Abu: I don't read you.

Als in: ik begrijp het nog steeds niet.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:52

Mekker | 16-02-09 | 19:37

Als het nette mail is wel.
Hate-mail heb ik al genoeg ontvangen en geile berenmail gaat meteen in de spam.
Ik gooi de site zo meteen wel even open. Er is een contactmogelijkheid bovenaan de site. Pasfoto niet nodig. En ik begrijp u niet beter dan u vrouw dat kan. Niet dat u dat beweert maar ik zeg het alvast maar even.

bloedjelink | 16-02-09 | 19:50

@ Vluchteling | 16-02-09 | 19:46
Gedraag je dan ook niet alszodanig.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 19:49

@ Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:46 damn je hebt het verstand van een rondzwemmende goudvis in een vissenkom... tjek je eigen post waar ik naar verwijs... Need some green tea i/o other greens?

Abugreip | 16-02-09 | 19:49

Vluchteling | 16-02-09 | 19:46
Wat dat aangaat heb ik een bijzonder mooie toekomst voor me :-)

*tevreden glimlacht*

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:49

Utrecht is een stad zonder discipline !
Vluchteling | 16-02-09 | 19:46

Sinds wanneer heeft een stad wel of geen discipline?
't Is wel pillendag vandaag zeg...

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:49

Britse socialisten maken zich belachelijk op de BBC

It would be funny if it weren't so scary: Miliband and Vaz support Wilders ban but haven't seen Fitna

I have a piece up at Pajamas Media on the British government's appalling decision to ban Geert Wilders from entering the UK. In it I mention that the idiotic Labour MP Keith Vaz appeared on the BBC's Newsnight to condemn Wilders and his film Fitna, but then admitted he hadn't seen the film.

Here's the video. The fun starts around 3.00:
www.youtube.com/watch?v=VlpmjjJ8Aeo
bron; monkeytenniscentre.blogspot.com/2009/0...

frenkie4allll | 16-02-09 | 19:49

bloedjelink | 16-02-09 | 19:41
Zo lang een minister president van het land waar ik (veel!) belasting afdraag het bestaat om te zeggen dat mensen zonder geloof niet normaal kunnen functioneren, geloof ik dat mensen met een religie niet hard genoeg beledigd kunnen worden. Beledigd totdat ze het grote opperhoofd tot de orde roepen en hem zeggen dat die schofterige, die laaghartige opmerking van deze kutgristen vele mensen die het geloof niet nodig hebben, bijzonder hard in de kloten raakt.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:48

Mijn hobby wordt tenslotte ook niet gesubsidieerd.
dr.spin007 | 16-02-09 | 19:44

/volledigmeeeens dr.spin007!

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:47

Pa Cartwright

Ik ben geen kereltje

Vluchteling | 16-02-09 | 19:46

@ iedereen...
mbt Vluchteling | 16-02-09 | 19:42
Zijn nekschoten nou wel of niet toegestaan hier? Het schijnt verboden te zijn, maar beertje Peddington kreeg er laatst ook 1 van de redactie... heeft iemand een wijs woord?

Abugreip | 16-02-09 | 19:46

Abugreip | 16-02-09 | 19:42
Martin kan ik niet zo gauw thuisbrengen. Misschien maar beter ook. Kortom, 't ontgaat me wat je met die naam bedoelt. Need a shrubbery?

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:46

dr.spin007

Als ik in utrecht zou wonen dan zou ik net zo mekkeren !

Gelukkig niet hihi! Utrecht is een stad zonder discipline ! Daar waar geen discipline is woon ik dus niet haha

Vluchteling | 16-02-09 | 19:46

@ Vluchteling | 16-02-09 | 19:42
Wat zit je toch constant te vloeken&tieren kereltje?

Pa Cartwright | 16-02-09 | 19:45

Vluchteling | 16-02-09 | 19:42
Ik ook niet.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:44

bloedjelink | 16-02-09 | 19:41
Geloven is prima, maar niet op mijn kosten en graag achter de eigen voordeur. Daar hoort het thuis. Mijn hobby wordt tenslotte ook niet gesubsidieerd.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:44

dr.spin007

:s

Vluchteling | 16-02-09 | 19:43

@ Vluchteling,

Nu heb ik jou hier zeer genuanceerd en vriendelijk te woord gestaan, laat je je door de eerste de beste zuigopmerking van iemand die het niet met je eens is op de kast jagen en ga je om je heen slaan. Niet fraai.

@ Allen,

Kunnen we nu s.v.p. de draad weer oppakken in de richting van iets inhoudelijks/lolligs, bij voorkeur zonder dreiging met geweld en zonder hersenloos gescheld?

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:43

A propos Vluchteling, mijn vrouw heeft bruin haar en bruine ogen...

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:43

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:38
Amen oid. Behalve dat Martin er vrij weinig mee te maken heeft. Negerts worden namelijk ook onderdrukt door islam, zowel hier als in Afrika.

Abugreip | 16-02-09 | 19:42

-weggejorist-

Vluchteling | 16-02-09 | 19:42

Vluchteling | 16-02-09 | 19:37
Dan die van jouw...
uh huh...

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:42

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:31

JA! Dat je dat mag en zelfs MOET zeggen is een vrijheid die binnen de democratie past. Daar zijn we het over eens.
.
Wat ik iets minder in jouw benadering vind is dat je zo denigrerend over iemands geloof praat. Ook al ben je geen fan van geloven en vind je religie absolute kul, dan nog kun je iemand de vrijheid laten en het respect gunnen om te geloven. En ja, op een manier die de vrijheid van anderen niet aantast. Anderen die niet wensen te geloven.
Om nu te zeggen dat je je reet met de bijbel wilt afvegen, mwoah.. beetje puberaal provoceren om het provoceren.
Ik ken artsen die werkelijk dagelijks wonderen verrichten en na afloop van de operatie god danken. Dat mogen ze van mij doen. Prima mensen, prima leden van de maatschappij. Die beledig je ook met zo'n opmerking.

bloedjelink | 16-02-09 | 19:41

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:38
Ik volg het politiek leven een beetje... vooral aan de zijde van de VNO/NCW-achtige clubs.

;-)

Ik weet wat een lobby inhoudt.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:41

Eikenhout !

Dat weet ik zelf ook wel ! Ik bedoel bij wijze van spreken !

Vluchteling | 16-02-09 | 19:41

Vluchteling | 16-02-09 | 19:34
Nee, je lult en springt op conclusies. Dat had ik niet verwacht van een hoogbegaafde. Ik heb een teringhekel aan religieuze randdebielen die mij een manier van leven proberen op te dringen, of het nu mohammedanen, christen of joden of hindoes zijn. Dan is er nog zo'n debiel zootje... met die dikke kaalkop... Boedhisten.
Daar heb ik schurft aan. Voor het overige ben ik dol op pizza, mezedes en bratwurst.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:40

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:33
Sure, doe ik. Een andere keer dan, want ik ben niet bij jou op sollicitatiegesprek spiderman :).
Maar als je het politieke leven een beetje volgt weet je bijvoorbeeld ook wel dat driekwart van alle beslissingen in het Europees parlement door de - ook door ons gefinancierde - lobby's van big companies worden doorgedrukt. Daar kunnen die miezerige stichtinkjes die onze anti-democratische stenengooierts in Waddinxveen steunen echt niet aan tippen hoor.

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:38

bloedjelink | 16-02-09 | 19:23
Er zijn 1.2 mld moslims. Dat is nogal een verschil met het aantal joden.
Van mij hoeven moslims niet doodt, maar zou ze graag zien oprotten naar de zandbak van oorsprong. Brachten brengen joden doorgaans positieve dingen, de islam zoekt alleen maar heerschappij en ontwrichting van de bestaande orde.

Als geweld de enige optie is om die troep het land uit te krijgen, dan denk ik, met King Arthur: So be it!

*Voor oprichting Ministerie voor Remigratie Moslims pleit*

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:38

dr.spin007

Shut up ! mijn d's en t's zijn beter dan die van jouw WEDDEN ? HOOGBEGAAFDE? Flikker toch lekker een eind op

Vluchteling | 16-02-09 | 19:37

@ Vluchteling | 16-02-09 | 19:34

Hou je bek eens! Dat ik vind dat immigratie moet stoppen wil nog niet zeggen dat alles uit het buitenland verkeerd is. Trouwens een brunette kan al wel 10 generaties lang Nederlands zijn.

Eikenhout | 16-02-09 | 19:37

bloedjelink | 16-02-09 | 19:33
Nee, dit wist ik echt niet.
Zou u graag eens willen mailen, is dit mogelijk?

Mekker | 16-02-09 | 19:37

@ Vluchteling | 16-02-09 | 19:31 tegen wie heb je t? ik ga ff lozen op de wc... brb

Abugreip | 16-02-09 | 19:35

dr.spin007 !

Die buitenlanders mag je niet ! Maar je eet graag een buitenlandse gerecht en je kijkt graag naar een mooie brunette terwijl je blonde bitch naast je zit (als je die hebt natuurlijk) haha!

Vluchteling | 16-02-09 | 19:34

Vluchteling | 16-02-09 | 19:31
Precies, als je geen respect kunt opbrengen, ben je een loser (let even op de spelling, hoogbegaafde).

Zie voor respectloosheid mijn plempsel van 19:31

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:34

bloedjelink | 16-02-09 | 19:00

Welgemeende excuses, ik was even vergeten dat je superieur bent.

doskabouter | 16-02-09 | 19:33

@ The Green*Machine | 16-02-09 | 19:28
Volgens Wilders zorgt de overheid voor de veiligheid in de omgeving van het gebouw en betaalt de partij zelf de maatregelen die voor de beveiliging binnen nodig zijn, zoals detectiepoortjes. Volgens de PVV-leider heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) groen licht voor de bijeenkomst gegeven.
www.elsevier.nl/web/10190067/Nieuws/Po...
maw de wijkagent staat het blackblok te woord om te zeggen dat de koffie klaar staat en de koekjes van juffrouw jannie bezorgd zullen worden.

Abugreip | 16-02-09 | 19:33

Mekker | 16-02-09 | 19:25

De site (Pissevinaigre) is op non aktief en tijdelijk niet zichtbaar (besloten log).
Er is geen aktiviteit dus voel je niet buitengesloten.
Ik neem aan dat je weet waarom de boel op dit moment dicht is. Anders hier even kijken: www.ezdoesit.tumblr.com

bloedjelink | 16-02-09 | 19:33

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:28
Plemp dat telefoonboek aan cijfers dan maar eens... ;-) Ik vind jouw redenaties nogal vaag, namelijk.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:33

Nou nou nou!

vroeg laat komt jouw beurt ook wel ! Ik word misselijk van de lui met een laag iQ !

Het gaat me dus ook niet om het geloof ! |Je moet mekaar respecteren gewoon! En als je dat niet kan dan ben je een lozer

De groeten !

Vluchteling | 16-02-09 | 19:31

bloedjelink | 16-02-09 | 19:23
Maar we mogen toch wel eisen dat die rare mohammedanen zich een beetje aan onze cultuur aanpassen in plaats van andersom? En we mogen toch wel zeggen dat als ze van plan zijn naar de wetten van achterlijke boeken te leven, boeken die niet eens hier geschreven zijn, dat ze dat maar lekker in het land moeten doen waar die boeken vanadaan komen? En we mogen toch ook wel zeggen dat, als het doel van die mohammedaantjes is om hier een provincie van Marokko te stichten, dat ze dan maar beter gewoon op kunnen flikkeren omdat wij graag een Nederland hebben dat naar spruitjes ruikt? En we mogen toch best wel vertellen dat het hier heel normaal is dat je iemand een hand geeft als teken van gastvrijheid, als teken van vertrouwen en dat het weigeren van een hand ontzettend onbeschoft is, in onze ogen? En we mogen toch ook wel zeggen dat meisjes hier met een decolleté mogen lopen die ze zelf uitkiezen en dat dat niet betekent dat die meisjes dan lastiggevallen mogen worden?

Dat mag toch? We mogen toch zeggen: "als het je hier niet bevalt, dan flikker je toch lekker een eind op!"?

Toch?

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:31

@dr.spin007 19:18

"Waarmee kun je beter je reet afvegen? Met een pagina uit de bijbel of een bladzijde uit de koran?"

Lastige. Aan de ene kant met een pagina uit de bijbel daar die immers luchtiger en zachter aanvoelt. Aan de andere kant misschien toch beter met een uit de koran omdat deze gekend is om zijn extreem strontabsorberend vermogen...

Ik laat 'm nog even gisten verder met uw welnemen.

widtvoet ® | 16-02-09 | 19:31

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:20
Ook hier zou ik weer een heel telefoonboek (aan cijfers dit keer) kunnen plempen. Het komt er iig op neer dat het veelal niet om directe subsidie (zoals bij een theater bijvoorbeeld), maar om indirecte subsidie, zoals vage belastingvoordelen gaat. En hierbij gaat het om huge sommen geld. Vooral grote bedrijven en hun lobby's - je weet wel, dat zijn van die wanpresterende bureaucratische organisaties met kwaliteits-CEO's die wel heel veel geld MOETEN verdienen, anders vertrekken ze naar 'het buitenland' (muhahahahahahaha!) - zitten vuistdiep in het bedelcircuit. Niks VOC-mentaliteit: onderdrukken of bedelen, meer smaken bieden de meesten niet.

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:28

Weer veel linkse tyfuslijertjes die in het begin van de thread lopen te trollen. Het is toch te gek voor woorden dat een gekozen politicus niet eens een bijeenkomst kan organiseren zonder dat die terroristen besluiten de boel te verstieren. Kinderachtig is het, niks meer, niks minder. Hopelijk staat de ME met lange wapenstokken en honden klaar om ze tot perenmoes te slaan.

The Green*Machine | 16-02-09 | 19:28

@ bloedjelink
Kunt u mij aangeven waarom ik niet meer op de site zeitgeisten kan/mag komen?

Mekker | 16-02-09 | 19:25

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:13

Er zijn ook heel veel mensen die in het grote Joodse complot geloven en in dat opzicht is het evenmin "just another religion".
Ik begrijp dat je de Islam een bedreigende religie vindt (in de boodschap en in de verspreiding) maar rechtvaardigt dat een andere manier van "bestrijden"?
Schieten de democratische middelen tekort?
Moet er een Kristallnacht komen? Een moskeebestorming? Moeten de mensen de straat op en de moslims aan de zwaarden rijgen?

bloedjelink | 16-02-09 | 19:23

Enorm moedig, die Geert Wilders... Ik denk dat menigeen het al had op gegeven bij de eerste bedreiging. Bedankt, en mijn stem is voor U!

O1 | 16-02-09 | 19:20

Hm, dus als je islamenlinkslogisch (onlogisch dus) gaat denken is Geert=Hitler en maakt dat de linksmenschen en islampeepz tot de nieuwe nazi's?

Yeah right. Zoekt een hobby ofzeau... een dik boek verzinnen bijvoorbeeld, over een meneer met superkrachten en een boodschappertje Mo...

ProfeetArie | 16-02-09 | 19:20

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:15
Vervolgvraag: de organisaties die jij bedoelt, worden die gesubsidieerd? Zoja, door wie en voor hoeveel per jaar?

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:20

Wilders laat zo helder zien wie het op onze vrijheid heben voorzien.

TiSNiX | 16-02-09 | 19:19

Vluchteling | 16-02-09 | 19:13
Effe dimmen vriend.

Kennelijk begrijp je mijn opmerking niet, my bad, ik wist niet dat ik eenvoudig moest formuleren. Aangezien jij mij niet kent en ik jou niet, moesten we maar geen vergelijkingen over succesvol zijn maken. Dat kan alleen maar verkeerd uitpakken. Ik ben tevreden met mijn positie in de maatschappij, laten we het daar maar op houden.

En aangezien je zowel de bijbel als de koran kent: waarmee kun je beter je reet afvegen? Met een pagina uit de bijbel of een bladzijde uit de koran?

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:18

@Vluchteling | 16-02-09 | 19:07
www.google.nl/search?q=bijtieakumaai de dikke vandale wordt deaudtziek van je gekweel. Mocroforums aflopen en hier ook nog eens gaan jammeren? bijtieakumaai in je sterretje met je duizendzijdige gedachtengoed. Wie volgt er nu nog een boek van het geloof als de devolutie van de mensheid aantoonbaar is als deze gevolgd wordt?

Abugreip | 16-02-09 | 19:17

Vluchteling | 16-02-09 | 19:07
Moslim, Christen en joodse vrienden? Sorry gast voor alle botte dingen die ik ooit tegen je gezegd hebt en nog zal gaan zeggen.

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 19:17

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:03

Heel wat werkgeversorganisaties en aanverwante lobby's - ik zou hier wel een heus telefoonboek kunnen plempen, maar ik ben geen YeahBaby :). Het zijn er vele malen meer dan drie, kan ik je verzekeren. Graaimentaliteit? > Wel opvattingen die zo feodaal als de pest zijn over medewerkers/klanten/consumenten huldigen, maar ondertussen de democratie (en dus de belastingbetalert) misbruiken als er weer eens is gewanpresteerd - zie ook: bankiers.

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:15

+voldoende reden om die troep etc.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:14

@ waarheen

laat die marrokaantjes hem eens geen reden geven om te pesten en zich gewoon aan de regels houden..

de beer van de meer | 16-02-09 | 19:13

nou nou !

Mijn klasse bevolking scoort veel beter in de maatschappij! Wat bedoel je met mijn klasse !

En nu een antwoord !

Vluchteling | 16-02-09 | 19:13

Als je er ook maar één seconde bij stilstaat dat de VVM voor de islam een totaal inhoudsloos begrip is en alleen maar bruikbaar is in niet-geïslamiseerde landen, dan lijkt dat me alleen al om die troep héél, héél ver weg uit NL en Europa te houden.

Er is al iemand om afgeslacht, in 020. Zonder permanente bewaking kun je er nauwelijks iets kritisch over zeggen.

Laten we toch ophouden net te doen of we met 'just another religion' van doen hebben, maar gewoon vaststellen dat het een zeer destructieve doodscultus is die nergens ook maar iets goeds gebracht heeft. Met uitzondering dan van Amman, daar kun je lekker neuken.

Stiekem natuurlijk.

*Zo, nu weet iedereen weer waar Geertje nodig is en er absoluut geen behoefte is aan de misplaatste cultuurrelativeerderTs uit linkse hoek - gelukkig een uitstervend soort, bij gebrek aan ideologie, hahahaha*

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:13


Vluchteling
Gebruik het dan ook.

bijtieakumaai | 16-02-09 | 19:13

Vluchteling | 16-02-09 | 19:07 Dus ja gaan jullie maar de koran a.k.a. bijbel lezen\
Ik peins er niet over om zulke haatzaaiende troep in mijn handen te nemen, laat staan het te gaan lezen. Flikker op met je religie!

plastic zakje | 16-02-09 | 19:13

@vluchteling 19:02
De bullshit die je plempte was de druppel om maar niet meer te reaguren vandaag.
Ik ga mijn televisie eens aankijken.
Wees vooral trots op jezelf!

necrosis | 16-02-09 | 19:12

Ik woon in Utrecht Vluchteling.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:12

Vluchteling | 16-02-09 | 19:07
Ik durf het te bewtijfelen. Zolang je in die sprookjes gelooft, hoe je dat boek ook noemt, kan ik er niet aan ontkomen jou in te delen in de klasse "bevolking die niet in staat is om zelfstandig een mening te vormen laat staan te uiten".

Religie is gif!

En ik heb ook genoeg vergiftigde religieuze vrienden. Aardige vrienden maar domme vrienden, dat dan weer wel. Het zijn niet mijn meest intieme vrienden, dat dan weer niet.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:11

dr.spin007 : zeg waar woon je eigenlijk ?

Vluchteling | 16-02-09 | 19:10

ik ben twee gelovig opgevoed ! Islam en Christelijk ! En heb genoeg joodse vrienden ! Dus ja gaan jullie maar de koran a.k.a. bijbel lezen want dat heb ik al lang geleden gedaan ! En heb meer verstand dan Pa Cartwright - bijtieakumaai
BAH

Vluchteling | 16-02-09 | 19:07

Vluchteling | 16-02-09 | 19:02
Ik ben er al.

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:04

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:01
Kun je drie voorbeelden van "rechtse" graaiclubjes noemen?

dr.spin007 | 16-02-09 | 19:03

St*rfucker aan de zuip?

Valt me nog mee, als je zijn onzin leest.

Berserker Nr. 1 | 16-02-09 | 19:03

Ach flikker toch op lage mensen !

Geen zin hierin! Ga vooral zo door en jullie komen er wel ! Geen licht in de ogen enzo

Vluchteling | 16-02-09 | 19:02

koen_c_s | 16-02-09 | 18:43
Je snijdt een interessant punt aan, namelijk: bestaan organisaties/instituties omdat ze bestaansrecht (bijvoorbeeld een echte achterban met echte wensen) hebben, of bestaan ze alleen nog maar om - financieel en qua baantjes - te overleven?
Mijn waarneming in Nederland neigt gemiddeld meer naar het laatste.
Ik begrijp dan ook werkelijk niet waarom dit kabinet zoveel aandacht besteed aan dat zwaar overschatte 'maatschappelijk middenveld'. Die graaisector zit namelijk overvol met overbodige, achterhaalde en zelfs ronduit parasitaire stichtingen, clubjes, pressiegroepjes die niets, maar dan ook niets met democratie te maken hebben.
Dit geldt voor clubs van zowel (politiek) 'rechtse' als 'linkse' snit.

Krachtmeester | 16-02-09 | 19:01

doskabouter | 16-02-09 | 18:52

Sure. Dat zal het zijn.
Ik ga me beter inlezen. Dank je voor dat welgemeende advies.

bloedjelink | 16-02-09 | 19:00

@ Vluchteling | 16-02-09 | 18:49
Ik zou maar naar 'm luisteren hoor. Is beter voor je gezondheid enzo.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 18:57


@Vluchteling 18:40
Ga de koran maar eens lezen dan snap je het wel.

bijtieakumaai | 16-02-09 | 18:56

Vluchteling | 16-02-09 | 18:48
Dat er vooralsnog door die extremistische klotemohammedanen meer naar de godverdommenis is geholpen dan door vermeende extreemrechtse Geert Wilders. Dat bedoel ik ermee. Niets meer, niets minder.
Mensen die hun opvatting te vuur en te zwaard beleiden en verspreiden, zijn het licht in hun ogen niet waard.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:56

@koffiemuts 18:23
Ik weet echt wel wat een marketenster is, daar ben jij te jong voor aangezien dat vrouwen waren tijdens WO1 (1914 -1918).
Is complimenteus bedoeld!
Dr. Phil is een "shrink" die ik overigens niet nodig heb en wat betreft de "dappere soldaten", dat waren jonge mannen uit de onderklasse van de maatschappij, gedoemd om "kannonenvlees" te worden in de meest rotte loopgravenoorlog ooit.
Toen vielen er ruim 12 miljoen doden, en waarom?
Enne ... dat beetje extra?
Vertel! ik zit op het puntje van mijn stoel....

necrosis | 16-02-09 | 18:53

Iets voor Rutgert?

+1 voor AFA,

ROFLCHOPTER @ de zogenaamde "extreem linkse" n00bs.

DumpendeDenn | 16-02-09 | 18:53

Ha gezellig al die oudgedienden op GS! Komt de sfeer meteen ten goede!

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 18:52

bloedjelink | 16-02-09 | 18:47

Als je jezelf wat beter inleest dan had je deze operking tegen Starf*cker gemaakt. Iets met pot en ketel.

doskabouter | 16-02-09 | 18:52

Vluchteling | 16-02-09 | 18:40
Graag gedaan Vluchteling.
Nog even over Wilders: hij IS niet koppig, hij DOET koppig - om z'n zin te krijgen. Andere politici hanteren weer andere tactieken. En tactieken zijn allemaal even smerig en/of goedbedoeld. Achter de schermen wordt er gewoon doorlopend onderhandeld hoor. Zo is politiek, ongeacht de standpunten en ongeacht de politieke kleur.
Maar ons probleem is dat we alleen de buitenkant zien, en dan wordt die ook nog zwaar gefilterd door de Ferry Mingelens en Rutgers van deze wereld.

Krachtmeester | 16-02-09 | 18:51

Abugreip

Gaan we onvriendelijk doen?

Vluchteling | 16-02-09 | 18:49

dr.spin007

Wat bedoel je daarmee?

Vluchteling | 16-02-09 | 18:48

bottehond | 16-02-09 | 18:09

Een welgemeen G*dverdomme voor jou.
Jij bent een Vrijmetselaar? Een "goed" mens? Een mediator?
Waarom dan weer zo'n sneer naar Starf*cker over de fles?
Waarom iemand psychologiseren als hij het niet eens is met jouw gedachtengoed.
Erg zwak. Inderdaad geestelijke striptease.
Jij doet in je eentje meer afbreuk aan de Wilders beweging dan Wilders lief gaat zijn. Misschien leest hij mee.
Geert, je hebt verzoeners nodig, geen verdelers en haatzaaiers. Ik kan niet op je stemmen zolang nog zoveel haatzaaiers deel van je achterban uitmaken.

bloedjelink | 16-02-09 | 18:47

@ Vluchteling | 16-02-09 | 18:40 wat valt er te onderhandelen als dit al te vaak een poging is gegeven? Als er eenmaal een vinger is gegeven, dan wordt deze er direct vanaf gerukt om vervolgens met een nieuwe eis te komen, terwijl er geen genoegdoening is gegeven aan datgene wat als tegenprestatie voor die ene vinger wordt verwacht. Islam is duidelijk een pest die alleen wilt overheersen en derhalve chirurgisch van uit onze bodem gehaald dient te worden. Met of zonder druk.
Ga lekker in de zandbak van je eigen school spelen in plaats van in de onze omdat daar nog geen hondenschijt in ligt.

Abugreip | 16-02-09 | 18:46

mises | 16-02-09 | 16:37

Andere leuke anti-democratische eigenschappen van de islam:
- het geloof in een heilstaat (a la 1000-jarig nazi-rijk, communistische heilstaat)
- omverwerping van onze maatschappelijke inrichting,
- anti-democratisch, de macht gaat naar religieuze leiders ipv het volk
- geen vrijheid van religie, onmogelijkheid om islam te verlaten
- sharia-wetgeving ipv burgerwetten
- conformisme ipv individualiteit
- discriminatie van niet-islamieten
- conservatef (lang leve de mores van de 6e eeuw)
- verheerlijking van geweld tegen tegenstanders (jihad, zelfmoordterroristen worden in het hiernamaals beloond)
- misogynie (kledingwetten, uithuwelijking, minder rechten dan mannen, etc)

Islamisme heeft dat wat betreft zowel trekken van het fascisme als het communisme. De belangrijkste conclusie is dat de islam niet enkel een geloof is maar een anti-democratische religieus-politieke stroming wat het dubbel zo gevaarlijk maakt als fascisme en communisme in de vorige eeuw.

ymmv | 16-02-09 | 18:44

Dat Indymedia een onderdeel van een facisto&#239;de organisatie mag heten mag wel blijken uit de wijze waarop ze selectief omgaan met misdaden, massamoorden en verdrukking.
Zo is dit onderstaande bericht verwijderd omdat het niet in hun straatje past, sterker nog, het is tegen hun zere been, het is schoppen tegen hun heilige huisjes.
"FARC pleegt massamoorden op indianen
Abjectief - 16.02.2009 08:40

De FARC heeft in het geheel niks meer te maken met vrijheidsstrijd of lovenswaardige idealen.

De colombiaanse "verzetsbeweging" FARC ontpopt zich met de dag steeds meer en meer als een criminele militante organisatie die te vergelijken is met de Ugandeese LRA.

De middelen zijn al lang en breed het doel geworden, de coca&#239;nehandel, ontvoeringen en geweldsmisdrijven hebben niks meer met revolutie ten behoeve van een beter bestaan voor de burgers van haar land, maar enkel nog het voortbestaan van de organisatie zelve en de becherming van hun greep op de drugshandel en de daaruit voortvloeiende inkomsten.

Het wordt dan ook hoog tijd dat activistisch Nederland korte metten maakt met iedere vorm en restant van sympatisering met deze kliek van moordernaars.
Dat de huidige Colombiaanse staat verre van ideaal is mag nog geen reden zijn om een minstens zo monsterlijke "verzetsorganisatie" in woord of daad te blijven steunen.

Integendeel, men dient zich er ondubbelzinnig tegen af te zetten.

www.mo.be/index.php?id=63&tx_uwnew...
.
Geenstijl: maak eens gehakt van dat linksextremistische tuig en schrijf dat digitale prikbord van ze kapot, bestaansrecht hebben ze al jaren geleden verloren.

koen_c_s | 16-02-09 | 18:43

Vluchteling | 16-02-09 | 18:40
Gelukkig generaliseren de mohammedanen niet.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:42

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:38
Door een jammerlijk fout in die zin is de bedoeling niet echt duidelijk.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:40

@Krachtmeeester

\nou dank voor jouw/uw uitleg !Ben stukken wijzer nu haha! Iedereen heeft een eigen mening en ik heb respect voor andermans meningen ! Ik kan gewoon niet tegen als mensen gaan generaliseren zoals Wilders over islam enz. enz.! Ik ben zelf geen moslim maar alsnog vind ik het niet kunnen! Die Wilders is gewoon koppig en blind en kent het woord ONDERHANDELEN niet denk ik!

Vluchteling | 16-02-09 | 18:40

Die black bloc pagina is er ook gewoon in het Nederlands heur....

ChristusTePaard | 16-02-09 | 18:39

mark twain | 16-02-09 | 18:38
Jij ook ;-)

In het echte leven (IRL) wel ja.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:39

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:31
Ja, dat zal allemaal wel, kan best wezen, kan best zijn, geloof er niets van, maar dat is nog geen reden om op zo'n rare manier te praten. Ik zie je gewoon vóór me, als een onderwijzeres met een zwaaiend vingertje en het werkt op m'n lachspieren.

koffiemuts | 16-02-09 | 18:38

@Starf*cker

Toch jammer dat je geen wekelijkse kolumn oid. ergens in de gestaalde media publiceert. Zo'n ruktzichwezenloos wegzetten van Wilders' elektoraat als "een schare gekken" zou best wat breder gehoord en verder uitgewerkt mogen worden. Al was het maar omdat sommige vezels flink aan kracht winnen wanneer eraan getrokken wordt.

widtvoet ® | 16-02-09 | 18:38

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:33
Lees je wel?
Ik heb het om 18.18 gepost en er was iemand bang dat het te duidelijk was.

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:38

@dr.spin007 18:35

Jij wel.

mark twain | 16-02-09 | 18:38

Wat een vervelende anti-Wilders figuren op dit draadje, die man maakt gebruik van zijn grondwettelijk recht om een aantal dingen aan de kaak te stellen als parlementariër.
Zelf heb ik ook mijn eigen gedachtes maar schijnbaar mag dit niet van de multiculti-policor figuren.
Laatstgenoemden mogen van mij even diep bukken, dan schuif ik die policor shit zo diep in hun aarsch dat ze het met hun tong kunnen aanraken.
@Balkellende
Vertel eens hoe het voelt om in een gepantserde auto te rijden en te wonen in een buurt "slechts voor witmenschen"
Mensen die Wilders aanvallen: kijk eens naar het goede voorbeeld van de huidige MP, iemand die ja zegt en "nee" doet is een volksverrader.
Daar hoor ik echter niemand over!
*wordt nu echt boos*

necrosis | 16-02-09 | 18:37

AFA en indy bestaan volgens mij uit 2 leden want meer demonstranten waren er niet te zien.

janwillem22 | 16-02-09 | 18:35

wik | 16-02-09 | 18:34
Het is je vergeven, het linkse tuig is bovendien niet scheutig met het gebruiken van de eigen naam.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:35

-weggejorist-

wik | 16-02-09 | 18:34

Noem dan eens een grove onwaarheid op EvdD?

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:33

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:21 quote Van bontkraagjes niets te duchten. Die lafbekjes doen alleen dingen in het geniep. "Ik heb niet gedaan, ik niet gezien". unquote. je vergeet daar het zeer belangrijke 5vs1 quotum aan toe te voegen.
Trouwens: ik ken toevallig een aantal linksche milieu-activisten die bontkraagjes ook wel een straatsteen willen toedienen. Ze zijn wel sociaal, maar kom niet aan hun gekraakte huisje. Joden zijn dan weer ok, maar Chinezen niet. Selectiefrascist met een Greenpeacevlaggetje zal ik maar zo zeggen. Tis allemaal wat moeilijk om te volgen, maar uiteindelijk schreeuwen ze wel mee daar in Waddinxveen.

Abugreip | 16-02-09 | 18:32

koffiemuts | 16-02-09 | 18:28
Ik heb het tegen iemand die het over fairplay heeft en zelf grove onwaarheden niet kan of wil toegeven. Aan dat soort 'strijders' heb je dus geen bal want als zei de macht hebben zit de nieuwe hypocrisie al lang en breed in het zadel.

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:31

..... Prima dat Gordon Brown een daad stelt en Wilders en zijn Tokkies heerlijk in Nederland laat. Konden wij die Wilders maar naar Venlo verbannen.
Starf*cker | 10-02-09 | 18:59
Engeland is gewoon dom geweest. Dat heeft Geert alleen in de kaart gespeeld.
Starf*cker | 16-02-09 | 17:05
.
Zo de wind waait

CoffeePatch | 16-02-09 | 18:28

@Starf*cker
Wilders is passé als algemeen erkend wordt dat:
- met de opkomst van een nieuwe religie in ons land de oude invulling van kerk en staat niet meer voldoet
- sommige islamitische waarden op gespannen voet staan met gelijke behandeling en vrijheid van meningsuiting en dat van moslims op dat vlak dus enige aanpassing ofwel tolerantie verlangd mag worden
- de huidige koninkrijksrelatie niet functioneert en dat de Antillen geleid worden door een corrupte elite
- een bepaalde groep jongeren in onze steden voor grote sociale problemen zorgen en dat zij onevenredig veel aandacht en steun verkrijgen, die niet beschikbaar is voor de veel grotere groep van slachtoffers van hun wangedrag.
.
Ik dacht lange tijd dat de wijze waarop Wilders deze kwesties aankaartte averechts werkte. Maar uit het gebrek aan steun in de politiek en de samenleving voor de visie van Rutte, die deze problemen wel op de juiste wijze aankaart, en vooral uit de Pavlov-reactie op Wilders incl rechtsvervolging merk ik op dat Nederland nog helemaal niet toe is aan het oplossen van bovenstaande kwesties. Men zit nog steeds in de ontkenningsfase.
Wilders fungeert als roeptoeter en wat mij betreft mag hij daar nog even mee door gaan. Totdat er wat gezond verstand en moraal in al die botte hoofden is getrapt. Regeringsverantwoordelijkheid krijgt hij toch nooit, dus zie ik het probleem ook niet.

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 18:28

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:18
Mens, sta niet zo raar te kletsen. Het lijkt wel of je het tegen een vierjarige ondeugende kleuter hebt. Trut meloen.

koffiemuts | 16-02-09 | 18:28

Hanenbergh...

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:26

-weggejorist-

wik | 16-02-09 | 18:24

necrosis | 16-02-09 | 17:58
Een marketenster, zo werd in vroeger jaren de vrouw genoemd die in het kielzog van de strijdende legers meehuppelde en de dappere soldaten van voedsel (en misschien nog wat meer) voorzag. Dus ik ben nog wel even op pad. Wat Dr.Phil hier mee te maken heeft ontgaat mij volledig. Drink mijn tripeltje maar op want ik nader de blokkades en moet het hoofd koel houden. Er wordt nu al op de zoom van mijn lange rokken getrapt. Geblokte sjaaltjes vliegen me om de oren. Au revoir!

koffiemuts | 16-02-09 | 18:23

De Vrolijke Kaafir© | 16-02-09 | 18:16
Van bontkraagjes niets te duchten. Die lafbekjes doen alleen dingen in het geniep. "Ik heb niet gedaan, ik niet gezien".
Het is het linkse schoftentuig dat meent anderen met geweld de mond te moeten en mogen snoeren. Dat luie krakersvolk en ander gespuis, dat uiteraard ook alleen anoniem wil blijven. De laffe demomietjes niet niet open voor hun opvattingen durven opkomen en als een man voor hun daden staan.

dr.spin007 | 16-02-09 | 18:21

Ik vind die foto ronduit smakeloos. En het is duidelijk dat links niet voor de vrijheid van meningsuiting is. De nazi's (NSDAP) waren links. Laten wij dat nooit vergeten

Nattescheet | 16-02-09 | 18:20

Oja, Botte, zeg het nou een keer: 'Ik bottehond heb de veronderstelling dat de doodsbedreigingen aan het adres van Spong niet hard kunnen maken maar wel gepost.'

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:18

@ bottehond | 16-02-09 | 18:09 laat ik dan, zoals eerder door starfuckert bestempeld niet denker en meeloper, maar meehuilen met die verachtelijke wolven in het bos en jou volledig gelijk geven dat een Europees avontuur de PVV geen windeieren zal leggen. Weer eens een ander kritisch geluid dan het eeuwige gelik van "onze volksvertgenwoordigers" die maar wat aanschurken tegen de macht van een Frankrijk en Duitsland.

Abugreip | 16-02-09 | 18:18

bottehond | 16-02-09 | 18:09
Ach Botte, ik ben nu al benieuwd achter wie je volgend jaar weer aanloopt.

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 18:16

Ook niet echt heel erg slim van die Wilders. Een debat houden in Waddinxveen. Weet die man wel dat dat gehucht naast Gaza-Gouda ligt? Die bontkraagjes zijn binnen no-time in dat party-centrum te vinden. Kijk maar:
tinyurl.com/d9gdl4

De Vrolijke Kaafir© | 16-02-09 | 18:16

@ Abugreip | 16-02-09 | 18:05
Geen idee kerel. Jij uit een dreigement, ik niet. Dus waarom vraag je dit in hemelsnaam aan mij.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 18:13

@Biff Eagleburger 17:57

Hennie en Ton zouden anders ook niet de hele avond laten schenken hoor. Tien konsumptiebonnen de man was er afgesproken maar volgens mij hebben we iedereen nu wel bereikt met de afzegging van deze avond. (Behalve die ellendige ome Jan met z'n rare grappen en grollen; die lulhannes is persoonlijk benaderd met de vraag of hij zijn Mozart-akt voor de gelegenheid nog eens op kon voeren in vol ornaat. Benieuwd of die AFA zwarthemden ook zo kunnen lachen om zijn Fisher-Price gepingel.)

widtvoet ® | 16-02-09 | 18:13

AFA,is dat die taartenwerpbrigade die Fortuyn bediende?
.
Die cateraars in waddinxveen zullen wel van Domino's pizza uit Birmingham (bron: televaag) zijn,speciaal overgevlogen om de halal pizza's te serveren.

lichtpunt | 16-02-09 | 18:10

Einde aan de Domheid | 16-02-09 | 17:47

Moewhahaha, ga je nu klagen bij die uitgerangeerde D66- proleet.
Het mot niet gekker worden. Je kunt het kennelijk niet alleen af. Kostelijk.
Aan hem besteed ik verders geen aandacvht meer. Die hoipt af en toe binnen, kijkt dan of ik iets geschreven heb, plaatst een paar niet ter zake opmerkingen die steevast blijk geven van geen begin van inzicht in islamcritici en vindt dan dat hij zijn rol als hoeder van de beschaving weer puik gespeeld heeft. Een tragiscge figuur die ooit een zeer gerespecteerd reaguurderT en stukjesschrijvert was op GS maar de boot gemist heeft nu de wereld enr heel anders uitziet dan in de tijd dat hij nog niet getrouwd was met de flesch. Jut hem verders liever niet op. Er is geen eer te behalen aan zijn en jouw enigszins zielige obsessie met mijn schrijfseltjes.

Overigens scoort Wilders vandaag weer ongekend veel kuddoos:

www.nrc.nl/europa/article2154188.ece/P...

Zeg nou zelf: het wordt almaar aantrekkelijker om je dure stem aan die partij te gunnen.

bottehond | 16-02-09 | 18:09

TietLikker | 16-02-09 | 17:45
Wellicht is er nog een slag dat erger is: de mensen die de AFA's de hand boven het hoofd houden. Je weet wel, de hogere regionen van de linkschmensch.

white trash | 16-02-09 | 18:08

@ Pa Cartwright | 16-02-09 | 17:59 ooit gehoord van een gezondheidtip? Hartfalen, vliegend hartkleppen door te veel stress? Hoe zou ik bij de baard van Allah ooit een dreigement kunnen vervullen via internet? heb ik een naam, heb ik een adres? heb jij meer hersencellen als de huidige temperatuur aangeeft? Ik zou zweren dat t vriest...

Abugreip | 16-02-09 | 18:05

Er staat een leger gewelddadige fascisten te trappelen om het recht van vereniging van geweldloze volksvertegenwoordigers en aanhang te verstoren. En nog steeds zijn er mensen die durven te beweren dat de geweldlozen de extremen zijn, de fascisten. Of ze beginnen over de toon van de muziek. Hoe treurig het ook is, deze mensen moeten we maar scharen onder het kopje: je ziet het pas als je het door hebt. Blijkbaar werken de menselijke hersens gewoon zo. Sommigen van ons zien, en sommigen zijn gehuld in duisternis. Treurig maar waar.

white trash | 16-02-09 | 18:05

Kan iemand een camera boven op het gebouw plaatsen. Kabeltje aansluiten, verbinden aan een laptop en we hebben live beelden.

Mangoost | 16-02-09 | 18:04

Ik ga koken!

Frau Antje | 16-02-09 | 18:02

@ Abugreip | 16-02-09 | 17:43
"raad ik je aan om in het belang van je eigen gezondheid vooral niet te veel in dit draadje te gaan rondhangen."

Géén dreigen, zeg je? Flauwekul. Gewoon een ordinair dreigement, kerel.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 17:59

Waarom zijn links menschen toch zo lelijk altijd, zou dat het niet gewoon zijn. Beetje die afgunst.

dikkegek | 16-02-09 | 17:59

@ Starf*cker | 16-02-09 | 17:53 die is bij jou van een niet noemenswaardig niveau. Geschreeuw en gekerm als een aangeschoten hybride zwijn is ons deel wat betreft jou feitelijke repliek op mensen die tegenargumenten naar voren brengen die jou relaas ontrafelen.

Abugreip | 16-02-09 | 17:59

AFA en die linkse activisten met de zelfde wapens bestrijden, gooi van die gasten hun schooierstreken en NAW gegevens op straat, daar zijn ze allergische voor!
Annonimiteit is een groot goed voor deze rioolratten!

ONS | 16-02-09 | 17:58

@koffiemuts
Rieten manden? wijde rokken?
Doe eens snel uitleggen want ik raak de draad nu echt kwijt.
*zapt zich een ongeluk op zoek naar dr. Phil*

necrosis | 16-02-09 | 17:58

@Einde Ach, daarom is Botte zo'n amusante gek. Zijn inhoud is flitterdun. De islamrevolutie is zijn kompas en het bestrijden daarvan met alle verderfelijkheden van de koran zijn anker. Opinies jat hij bij iedere dwaas die hij via Google treft en die in zijn toverballen-winkel past. Ik vind dat leuk. Zeker als er kleine bottehondjes gaan mee koeren. Verder leest hij zo selectief dat hij via een cirkel-redenatie altijd weer bij de Koran aankomt. Het heeft een hoog Jiskefet gehalte.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:58

@widtvoet ® | 16-02-09 | 17:46

Mooi kut dan. Ik vermoed dat tante Greet ons mooi laat betalen voor het bier.

Biff Eagleburger | 16-02-09 | 17:57

@ Krachtmeester | 16-02-09 | 17:48 ik zou bijna de politiek in moeten met dergelijke multi interpretabele zinsneden. Biertje voor krachtmeester voor het ontrafelen van mijn werkelijke grondslag.
Is er trouwens al livefeed geregeld van Waddinxveen? Ik neem aan dat de eerste straatstenen al gegooid zijn....

Abugreip | 16-02-09 | 17:56

bottehond | 16-02-09 | 17:33

Waarom geen anti-islamici in fascisme-critici? Zelf ook al politiek correct zonder 't door te hebben?

disclaimer | 16-02-09 | 16:10

Moet ik dat begrijpen?

Het is meer bon-ton om 'islam-criticus' te zijn dan domweg anti-islam. En het is meer bon ton om anti-fascist te zijn dan het was slappere fascisme-criticus. Vond het woordgebruik wat opvallen, hecht er verder niet teveel waarde aan.

disclaimer | 16-02-09 | 17:55

@Abu Het heeft te maken met stijl, niveau en inhoud.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:53

@Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:32 :
De vergelijking Brits-India 1945 en Nederland 2008 gaat zo mank als Nelis.

koerbagh ® | 16-02-09 | 17:51

Bottehond, Wat jij doet aan het adres van Starf is een loepzuiver Ad Hominem. Je karakteriseert hen als versleten en raar en mijd de inhoud. Een klassiek AH-tje. Gefeliciteerd!

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:49

Abugreip | 16-02-09 | 17:43
Tja Abugreip, ik las jouw eerdere comment toch ook echt als een bedreiging. Terwijl ik Starf*ckers' mening over dit onderwerp niet geheel deel en ik verre van paranoia ben.
Heb het nog maar eens 10 keer gelezen en inderdaad: je kan jouw comment op verschillende manieren interpreteren.
Zand d'rover, bier d'rover, verder met de draad!

Krachtmeester | 16-02-09 | 17:48

Net even wezen kijken maar er is niks te zien. 3 straten zijn afgezet, hoop politie maar geen haatbaarden of ongewassen hippies.

janwillem22 | 16-02-09 | 17:48

Starf*cker | 16-02-09 | 17:35
Volgens bottehond waren de bedreigingen aan het adres van Spong van linkse gasten die de PVV in een kwaad daglicht wilden stellen.
Ik heb hem al twee keer om commentaar gevraagd maar hij leest het niet ofzo.

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:47

Het enige wat Wilder links of rechts inhaalt, is het CDA, en dan qua zetels.
Go Geert!

copy2devnull | 16-02-09 | 17:46

Voor wie het aangaat en de advertentie van afgelopen donderdag in het lokale sufferdje van Waddinxveen over het hoofd heeft gezien: "De voor 16 februari geplande festiviteiten in Het Trefpunt te Waddinxveen in het kader van de 40 jarige bruiloft van Hennie en Ton Verkaik zullen vanwege omstandigheden geen doorgang vinden. U ontvangt binnenkort een nieuwe uitnodiging."

widtvoet ® | 16-02-09 | 17:46

Bottehond als Mutter Courage.

bloedjelink | 16-02-09 | 17:45

Er is eigenlijk niks wat ik meer haat dan Antifa en soortgenoten.
Het systematisch demoniseren van andersdenkenden op vlak van politiek.
De haat die ze spuien. Het oproepen tot geweld. Het gebruik van geweld. Verhinderen van debat. Het is echt het vuilste lafste tuig dat deze aarde bevolkt. Ze kunnen niet hard genoeg vervolgt worden. En snel graag.

TietLikker | 16-02-09 | 17:45

Jokkebrok | 16-02-09 | 17:21
Schreeuwen en kabaal maken zit over het algemeen niet zo snel in de Nederlandse volksaard. Men houdt niet zo van onrust in de tent en wil het liefst dat de zaken geleidelijk worden opgelost. Zo moet je ook de 25 zetels voor Wilders zien: niemand stemt op Wilders, maar ondertussen stemt zo'n beetje iedereen op Wilders.

Met de linkse huichelaars wordt straks wel afgerekend op bijltjes-dag......

kersenflap | 16-02-09 | 17:44

@ Necrosis.
Mijn rieten manden zijn gepakt en ik ben in mijn wijde rokken op weg naar Waddinxveen als marketenster. Eens kijken of ik de linies kan doorbreken. Wij mogen deze belangrijke draad niet verstoren, dus ik zie je misschien straks wel op een minder gewichtig topic, mon bien-aimé.

koffiemuts | 16-02-09 | 17:44

Geestelijke striptease.
Emotionele incontinentie.
Wat een droevenis.

bloedjelink | 16-02-09 | 17:43

@ Starf*cker | 16-02-09 | 17:35 volgens mij wilde Pim ook de grenzen sluiten voor gelukszoekers. Volgens mij was Pim ook tegen de verdere uitbreiding van de EU, met name Turkije. Mis ik hier iets, of zijn dit onder meer de punten die de mensen zoeken in PVV? BTW ik trek geen directe lijn tussen Geert en Pim, maar ik zie weldegelijk de raakvlakken. Jou veronderstellingen zijn aldus berust op een de zelfde inhoud die een afgepelde ui heeft.
Ik ben overigens niet iemand die gaat dreigen e.d. Jou paranoia voorziet al voldoende in die behoefte, zodat het effect van een dreigement al te niet gedaan is.

Abugreip | 16-02-09 | 17:43

Dames en heren, als er hier verholen dreigementen worden geuit, maak ik mij uit de voeten. Zullen we het hier s.v.p. in hippiesnaam weer gewoon over de inhoud - bij voorkeur gelardeerd met een vleugje al dan niet ironische, cynische of sarcastische Hollandse humor - hebben?
Attenooie, we zijn toch geen primaten met elkaar. Dus nu goedverdoemme weer terug naar de inhoud, want anders... :).

Krachtmeester | 16-02-09 | 17:39

Wat propaganda gelul van jullie allemaal. Ga toch koken!

Absolutisme | 16-02-09 | 17:39

bottehond | 16-02-09 | 17:35

Zou het een wijf zijn?
*grimlacht*
En ik duld geen ruimte voor nog een Botte stalker, halve tamme.

bloedjelink | 16-02-09 | 17:38

@Boote Ha,ha. De ratten verlaten de holen. Koning-schaar-en-lijmpot meldt zich aan het front. Ik wil de lezers vast waarschuwen voor erg veel geestelijke striptease en een inkijk in het grote niets.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:38

Nederland: AFA en Wilders aanhangers knokken en 10 km verderop wordt onder het genot van een kopje thee de vergunning voor de bouw van een nieuwe moskee verleend.
Revolutie in Nederland heeft een hoog sneu-gehalte.

bloedjelink | 16-02-09 | 17:36

@Abu Anarchist klopt. Ik heb het altijd zeer voor Pim opgenomen, maar laat Geert zich nou vooral niet op 1 lijn stellen met Pim. Dat is pas lachwekkend. Zeker als de Wilders Jugend de door Pim beoogde minister van Justitie Gerard Spong bedreigd en van haat-mail voorziet. En maak je geen zorgen over mijn gezondheid.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:35

superjan | 16-02-09 | 16:49

Hij kan leuke zinnetjes tijpen, maar op erg veel verstand en kennis heb ik hem nooit kunnen betrappen. Bovendien is hij verworden tot een one trick poney: bottehond stalken en lastigvallen met ad hominems. Niemand mist hem zo langzamerhand meer, zelfs ik niet.

bottehond | 16-02-09 | 17:35

@starbuck280 17:18
Gerd Leers doet er verstandig aan om 500 opgefokte ME'ers achter de hand te houden, een confrontatie tussen het tuig van Voorpost (een soort knokploeg) en AFA wordt een bloedbad!
Het verschil tussen beide extremisten is nihil maar schijnbaar hebben die mongolen niets beters te doen.
Als ik Leers zou zijn zou ik "zero tolerance" instellen en de ME vergaande bevoegdheden geven om alle extremisten van de straat te SLAAN.
Overigens denk ik niet dat Geert Wilders "gekoppeld" wil worden aan Voorpost, hij weet wel beter.....

necrosis | 16-02-09 | 17:33

Waarom geen anti-islamici in fascisme-critici? Zelf ook al politiek correct zonder 't door te hebben?

disclaimer | 16-02-09 | 16:10

Moet ik dat begrijpen?

bottehond | 16-02-09 | 17:33

@ utjungske | 16-02-09 | 17:30
En rechts?

Pa Cartwright | 16-02-09 | 17:32

koerbagh ® | 16-02-09 | 17:12
Dank voor je reactie.
Het was niet om flauw te doen, maar Gandhi was dus voor het samenleven van Moslims en Hindoes (binnen hun eigen identiteit) en tegen het 'terugzenden naar de zandbak'. Misschien is dat wel de grootste fout geweest.
Als wij dan weer terugkeren naar Wilders (en Churchill) dan valt de Pakistan optie een beetje af.

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:32

@ Starf*cker | 16-02-09 | 17:23 als ik zou gaan dreigen, dan zou je het wel merken. ik geef je alleen een gezondheidstip, aangezien ik merk dat je in je mannelijkheidje wordt getrapt op het moment dat iemand niet meekwettert met jou op utopieën beruste propaganda voor, ik noem het maar generaliserend in het hokje plaatsend, linkse denkbeelden. Je mag je wel hijmelijk verschuilen achter je opmerkingen dat je linksextremisme veroordeelt, maar ik bespeur weldegelijk een ondertoon van het walgelijke anarchisme. Jij was zeker ook zo iemand die vond dat Pim Fortuyn een racist was?

Abugreip | 16-02-09 | 17:31

@vanderF Goeie relativering.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:30

LINKS IS: achterhaald vrij dom failliet agressief stenengooiend krakers
ijzeren gordijn lada chaves corrupt geitenwollensokken palestijnensjaal
dropout hamer en sikkel tegendraads anti stalin marx stasi enz.

utjungske | 16-02-09 | 17:30

@Starf*cker,
Geert's vijanden nemen hem in iedergeval serieuzer dan z'n medestanders,
wie is hier nu dan stapelgek?

Geert, z'n fans, z'n tegenstanders, iedereen?

vander F | 16-02-09 | 17:29

disclaimer | 16-02-09 | 17:09
Niet erg bemoedigend, gewoon doorgaan elkaar zinloos te bestoken met van alles en nogwat dus. Veranderen doet het allemaal niets..... "Geertje stemmen gaat"

Stroopdoos | 16-02-09 | 17:29

@Prins Pils Leg dat eens aan Gerard Spong uit.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:28

@ Francois Villon
Ik weet niet wat jou bewogen heeft om je met deze nickname te identificeren.
Maar hoe dan ook, je bent deze naam niet waardig.
Francois Villon heeft ca. 500 jaar geleden in de gevangenis een "testament" geschreven. Dat is één grote aanklacht tegen de Machthebbers uit zijn tijd, die hem als de rebelse aanhanger van 'freedom of speech" wilden knechten en knevelen. Dat waren de Kardinalen, de Koningen en de Rechters, die met hun "godgegeven gezag" iedereen "brandmerkte" die zich niet aan hun 'godgegeven boodschap' wou onderwerpen. Villon's laatste wens was, -om als de beul zijn werk gedaan had en zijn scherpe tong niet meer zou werken-, zijn mannelijk lid zich posthuum zou gedragen als "een opgestoken vinger" tegen alles wat met behulp van goddelijk gewenst geweld zijn vrijheid van pen en tong ten grave gedragen had.
Francois Villon leefde ca 500 jaar geleden. L'histoire se repete. Want we zien nu dezelfde trend om met goddelijk gewenst geweld onze zwaar bevochten vrijheid van meningsuiting te onderwerpen aan nomadische openbaringen uit het jaar nul.

Mr. Bator | 16-02-09 | 17:28

Mooi stuk Krachtmeester.... ik hou enorm van relativeren....

Ben je tegen Geert en zijn ideeen voer een debat op gelijke gronden.... Alleen dan kun je succes oogsten... De linksdragendeexvrankrijkpersoneel gooit alleen maar olie op het PVV vuur... Hoe meer ze roepen en rellen hoe hoger Geertje komt te zitten.... Dat hebben wij bij Pimmetje gezien..... Als Geert volgend jaar vermoord wordt haalt de PVV een kamermeerderheid zonder andere partijen... En dan beginnen de problemen pas echt....

Leaque of Morons | 16-02-09 | 17:27

WILDER DOET NIET AAN HAATZAAIEN!
Waarschuwen voor de desastreuze gevolgen die de islamisering heeft op het vrije woord en onze huidige leefwijze heet volgens de aanhangers van de linkse kerk tegenwoordig haatzaaien! Maar juist uit groeperingen die het socialistische gedachtegoed aanhangen, zijn de grootste haatzaaiers/onderdrukkers ooit voortgekomen. Denk daarbij aan Hiltler, Stalin en Mao! Veel tegenstanders van Wilders, zijn eveneens aanhangers van het gedachtegoed van deze massamoordenaars. Leuke mensen die tegenstanders van Wilders!

Prins Pils | 16-02-09 | 17:26

@Starf*cker
Super ben het helemaal met je eens, dit is precies waar het om gaat. dat jij ik ik van mening mogen verschillen dat mag in een vrij land.

Sjeng de helle | 16-02-09 | 17:26

De strijd tegen de Islam is het nieuwe brood en spelen.
Een afleidingsmanoeuvre.
Het echte gevaar schuilt in de debilisering van de mensheid.
.
Het valt me niet eens zo zwaar om te zeggen dat Starf*cker met zijn comments de plank vandaag niet compleet mist.
Veel CD mensen. Mensen met zeer ongezonde gedachten.
Wilders blijft de zwaan-kleef-aan voor intellectueel uitgedaagden en witkijkers.
Hij heeft hier en daar een uitstekende boodschap maar de toon van de muziek bevalt met niet als die wordt vertolkt door slechte zangers.

bloedjelink | 16-02-09 | 17:26

Starf*cker | 16-02-09 | 17:13

ja jij bent de enige die ziet dat de man stapelgek is, tevens de enige die het allemaal begrijpt, lijkt Wilders wel

perebolter | 16-02-09 | 17:26

@ Abugreip | 16-02-09 | 17:17
Waar heb jij het nou allemaal over joh?

Pa Cartwright | 16-02-09 | 17:25

@Abu Gaan we dreigen? Geeft maar weer aan waar de fans van Wilders zitten. Hetzelfde gajes dat Gerard Spong bedreigde en vele malen dood wenstte. Fijn volk.
@Sjeng Van mij mag je alles vinden, als ik dat ook mag. Dat is waar het om draait.

En volgens mij had ik al eerder gezegd dat ik Duyvendak, Van Velzen en Van Bommel nog een graadje erger vindt dan Wilders.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:23

Vluchteling | 16-02-09 | 16:39
Misschien begrijp jij ons democratisch systeem niet helemaal.
Wilders’ partij zit in de oppositie, evenals alle andere partijen, uitgezonderd de drie huidige regeringspartijen CDA, PvdA en CU. En de huidige 9 zetels van de PVV worden heel gewoon door 9 gewone mensen van vlees en bloed bezet, net als alle andere 141 Kamerzetels. Die 9 mensen beïnvloeden andere partijen met hun ideeën - en vice versa.

Politiek is geen kwestie van ‘winnen’ of je punt eenzijdig doordrukken. Dat is meer het terrein van voetbalclubs en religies. Nee, politiek is een kwestie van meerderheden, onderhandelen en zorgen dat je samen met andere partijen zoveel mogelijk van jouw wensen in beleid vertaald krijgt. Wilders zat al jaren voor de VVD in de Kamer en begrijpt ons stelsel dus uitstekend. Wat je verder ook van hem vindt, hij functioneert keurig binnen onze parlementaire democratie. Ik raad zijn tegenstanders aan om ook eens de parlementaire weg te gaan bewandelen. Dat is nog altijd stukken democratischer dan je te verschuilen achter een vage stichting en/of bivakmuts en de ether vol te spammen vanuit het waanidee dat de duivel zelve op de blauwe kamerbankjes heeft plaatsgenomen.

Dan nog even over het veel misbruikte containerbegrip ‘extreem’. De SP heeft jarenlang naar zeteltjes gevist door ‘tegen’ alles te zijn. Niet extreem? De SGP - niet te verwarren met voornoemde tegenpartij - laat vrouwen niet toe in bestuursfuncties. Niet extreem? De Partij voor de Dieren stelt Kamervragen over een verplichte diameter voor vissenkommen (!). Niet extreem? En zo kan ik nog wel even doorgaan, van links tot rechts en weer terug.
Elke partij maakt een bepaalde ontwikkeling door. Zo gaan die dingen. Mekkeren over de zogenaamde ‘extreme’ standpunten van de ander is zinloos, heilloos, tijdverspilling. Je moet juist zorgen dat jouw opponenten geïnspireerd worden door jouw ge-wel-di-ge standpunten. Of zeg ik nu iets wat te positief is om te begrijpen?

Tot slot, wat is een haalbaar voorstel? Het heet toch niet voor niets een VOORSTEL? Zie ook: concept, idee, geven en nemen, onderhandelen, water bij de wijn doen, enzovoort enzovoort...

Krachtmeester | 16-02-09 | 17:21

Als het werkelijk zo is dat Wilders 25 zetels heeft dan zou in Waddinxveen nu zo'n half miljoen mensen behoren te staan die deze linkse totalitaire hufters eens goed duidelijk doen maken dat de tijden veranderd zijn. Het volk wil haar democratie terug en niets anders ...!

Jokkebrok | 16-02-09 | 17:21

@svw 16:38
Joke Kaviaar? Dat is toch die linkse hoer van "open de grenzen"?
Ga jij je mond eens snel spoelen, ik zit niet te wachten op extreem links tuig dat werkelijk alles naar Nederland wil halen.
Ik ben alles behalve een nazi maar figuren als "Joke" (Engels voor "grap) doet mijn bloed koken.
Die Linkschmenschen zijn geen hardwerkende middenstanders of oudjes met een rollator die regelmatig berooft worden.
Dat hele AFA moeten ze boven de knieën afzagen, in hun ogen ben ik extreem rechts!
Waarom? Omdat ik openlijk durf te zeggen dat sommige culturen niet verenigbaar zijn met de Nederlandsche cultuur.
Ik schijn te stigmatizeren omdat ik bepaalde acties aan bepaalde bevolkingsgroepen koppel.
Wat zeg ik verkeerd als ik opmerk dat loverboys merendeels Kanen zijn, huurmoordenaars doorgaans Serven, zakkenrollers uit het oostblok (zigeunercultuur) komen, etc.
Dat is niet rechts, dat is een feit, veroorzaakt door bovengenoemde mensen, vind je het raar dat ik die zigeuners met hun accordion (spelen kunnen ze niet maar niemand die het hoort) niet in dit land wil hebben.
Ze "spelen" op een strategische plek en een mattie rooft portemonees van voorbijgangers, da's geen fascisme, dat heb ik met eigen ogen gezien!
Dus Geert, tandje erbij en wanneer AFA met bakstenen gaat gooien, smijt ze terug en het liefst tussen hun ogen.
Mocht je opgepakt worden dan betaal ik de borg wel!
@koffiemuts
Waar blijf je nou, je tripel wordt warm!

necrosis | 16-02-09 | 17:19

Extra maatregelen bij demonstraties Maastricht

Burgemeester Gerd Leers van Maastricht heeft overwogen twee grote demonstraties in zijn gemeente te verbieden. Maar omdat dat vanwege de vrijheid van meningsuiting lastig is, heeft hij dat niet gedaan. Wel heeft hij duidelijke afspraken gemaakt met de twee groeperingen.

Het gaat om de extreem rechtse organisatie Voorpost en de AFA, een anti-fascistische groepering. Ze houden op zondag 1 maart een demonstratie. Politie en ME zullen ingrijpen als de twee groeperingen elkaar opzoeken. Ook verbaal geweld en vermommingen worden niet getolereerd.

bron= l1.nl

Waddinxveen wordt bijna lange na de veldslag niet die dit kan worden...

starbuck280 | 16-02-09 | 17:18

@Starf*cker.
Dat geldt toch voor alles, daarvoor zijn die mogelijkheden gemaakt. Zo krijg je diversiteit in informatie. Als we ons alleen beperken tot datgene wat ons welgevallig zou zijn hadden we hier discussie. Dus waar heb je het over? Ik vergelijk liever dingen met elkaar en dat met zoveel mogelijke bronnen. En je kunt niet voorbij gaan aan het feit dat er gemanipuleerd is. En dat is niet de eerste keer. En dat zou ook jou aan het denken kunnen zetten!

Sjeng de helle | 16-02-09 | 17:18

@ ONS | 16-02-09 | 17:16

Volgens Starneukert is dat het fatsoen van onze natie. Over stapelgek gesproken...

frenkie4alllll | 16-02-09 | 17:18

wat een schreeuwert ben je Starf*cker. als je zoveel andersdenkenden om je heen hebt die je niet kan overschreeuwen met je lijpe inhoudsloze gezwets dan raad ik je aan om in het belang van je eigen gezondheid vooral niet te veel in dit draadje te gaan rondhangen.

Abugreip | 16-02-09 | 17:17

@Starf*cker | 16-02-09 | 17:13
Volgens mij zijn het vooral SP'ers en PvdA'ers die in opspraak komen vanwege geweld en corruptie.
En voor jouw informatie, Hitler was ook links. De NSDAP (nationaal socialistische duitse arbeiders partij) komt in de buurt van het samenvoegen van de nederlandse SP en PvdA. Kaalkopjes/nazi's zijn dus ook links.
Je had het over geschiedenisles, daar word je inderdaad geindoctrineerd met dat Hitler rechts was. Denk zelf eens na!

Dr. Pown3rt | 16-02-09 | 17:17

Ik dacht dat je onbesproken gedrag moet zijn om als kamerlid te kunnen functioneren, zitten ze daar te slapen in Den Haag dat zo´n Opperratje als Krista van Velzen die veroordeeld is voor het saboteren van een onderzeeer en hiervoor vastgezeten heeft, doodleuk in de kamer zit? ff Googhelen (wordt er niet meer gescreent door AIVD of wordt dit ook een Duyvendak affaire') Het is te gek voor woorden.... zij heeft immers de mogelijkheid om insite gevoelige information naar die linkse fascisten door te spelen RARA hoe kan dit!
De politiek correct gevestigde orde kijkt weer de anderkant op!
AFA: lees ECONOSTRA (en huiver) van Peter Siebelt , en je weet genoeg! wat voor ratten er in Waddinxveen uit de rattenholen komt!! is er een rattevanger die de oplosssing weet? (maar wel humaan)!!

ONS | 16-02-09 | 17:16

Starf*cker | 16-02-09 | 17:13

Het gaat er niet om dat die man stapelgek is, het gaat er om of hij gekker is dan wat we thans tot onze beschikking hebben, en daar heb ik sterk mijn twijfels over.

disclaimer | 16-02-09 | 17:15

@SuperJan Ach nee, Geert is geen obsessie. Alleen een dankbare boom om tegen aan te pissen. Ben ik nou de enige die ziet dat die man stapelgek is?
@Pow Ach, al het geboefte ter rechterzijde.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:13

@MajorPain 17:08

Beter zo eentje als het NOS journaal de laatste tijd steevast gebruikt misschien waarbij Wilders de kleur van een vorige week overleden albino krijgt?

widtvoet ® | 16-02-09 | 17:13

@Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:04 :
Nee. Kapistan (of Apkistan, wat je maar wilt) was toen en is nog steeds een slecht idee en gaat de wereld in de toerkomst nog een boel problemen opleveren met z'n claim op Punjab, Afghania, Kashmir en Indus-Sind (het acroniem van die staat).
membres.lycos.fr/tthreat/article5.htm

koerbagh ® | 16-02-09 | 17:12

@Sjeng Nee, het Vrije Volk is objectief. Dat is een vergaarbak van gefrustreerde lieden die hun jongeheer oppoetsen met simpele geschriften, met veel dank aan het denkwerk van anderen en Google.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:11

Stroopdoos | 16-02-09 | 16:56

Het midden in politiek is net zoiets als de gemiddelde Nederlander: een persoon met 1 tiet en 1 bal.

disclaimer | 16-02-09 | 17:09

@Starf*cker | 16-02-09 | 17:06
Wat mis ik dan?

Dr. Pown3rt | 16-02-09 | 17:09

@ Starf*cker | 16-02-09 | 16:51

Heerlijk om je frustratie te zien! 1 op de 6 stemt al op Wilders en dat zullen er nog veel meer worden, dus maak je maar op voor zware tijden!

En ik begrijp niet dat jij nog het woord fatsoen in je mond durft te nemen. 4,5 jaar wordt Wilders al 24 uur per dag beveiligd. Is dat het fatsoen van de "tegenstanders" van Wilders?

frenkie4alllll | 16-02-09 | 17:09

Doe is een wat minder haatzaaiend fototje van Willie!

MajorPain | 16-02-09 | 17:08

@Dr Spin Ik verbied niemand een mening, alleen mag ik er dan ook iets van vinden. Met de door genoemde revolutionairen heb ik helemaal niets.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:08

@starf*cker>Wel leuk dat je er weer eens bent.
Maar Geert Wilders is nog steeds een beetje een obsessie voor je he? :-)))

superjan | 16-02-09 | 17:08

Wat dan ook ik ga vanavond voor de kwelbuis zitten, een pot bier in de hand en drie TV's aan Duits CNN en NOS tegelijk om de boel weer te vergelijken. Want zonet las ik bij het vrije volk dat uit een onderzoek is gebleken dat de NOS, hoewel stevig vretend uit de subsidie pot, niet objectief zou zijn, hoe is het mogelijk?

Sjeng de helle | 16-02-09 | 17:07

@Dr Pow Hebben ze op de BLO geen gescheidenis op het lesrooster staan?

Starf*cker | 16-02-09 | 17:06

Vluchteling | 16-02-09 | 16:51
Braaf slikken wat de staatsomroep zegt is blijkbaar moeilijk af te leren, ook na 8 jaar in een vrij land.

John Muts | 16-02-09 | 17:06

Starf*cker | 16-02-09 | 16:54
Ach ja, zolang die hoer van van Velzen of de die crimineel van Duyvendak het recht op een zetel niet ontzegd wordt, na vele misdaden en onwettige acties, kan ik me geen argument meer voorstellen waarom Wilders dat recht wel ontzegd zou moeten worden.

Mind you, dan ben ik niet eens een voorstander van Wilders. Iemand iets verbieden vanwege het hebben van een mening? Dan heb ik nog wel een lijstje...

dr.spin007 | 16-02-09 | 17:06

@SuperJan Het probleem is dat de PvdA al heel lang een aantal punten uitdroeg die onze Limburgse vriend nu eindeloos tamboereert. Alleen heeft de PvdA een zwaar PR probleem. Zou leuke interim-klus voor je zijn. Engeland is gewoon dom geweest. Dat heeft Geert alleen in de kaart gespeeld.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:05

@ alle linkse figuren,
Zie nu eens in hoe fout jullie gedachten zijn! Alle linkse leiders waren massamoordenaars. Aanhangers van links zijn gewelddadig en moordlustig. Zie een Harry van Bommel of een Volkert van der G.

Dr. Pown3rt | 16-02-09 | 17:05

Travis Jr. | 16-02-09 | 17:01

Volgens mij is het hem, die afgeserveerde prutsor. Snap niet dat hij hier zomaar mag komen trollen.

doskabouter | 16-02-09 | 17:05

@ Kapitein Oranje | 16-02-09 | 16:57
Ga gewoon voor de deur van Het Trefpunt rondhangen; zijn vást in het illegale circuit nog kaartjes in omloop.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 17:04

Te triest voor woorden die lui... De PVV houdt daar slechts een BIJEENKOMST, maar zelfs dát mag niet van hen. Eigenlijk mogen mensen met een andere (rechtse) mening niet eens bestaan.
Kunnen zij niet vertrekken naar het Midden-Oosten? Daar worden andersdenkenden ook kapotgemaakt

my anal pony | 16-02-09 | 17:04

Alle extremisten moeten extreem snel het land uit worden geschopt wat mij betreft

rintelman | 16-02-09 | 17:04

koerbagh ® | 16-02-09 | 16:59
Mahatma Gandhi had een intersessante kijk op de Islamizering. Hij vond Pakistan maar een slecht idee en dat Moslims en Hindoes het maar met elkaar moesten rooien. Een miljoen mensen stierf in de vrijwillige volksverhuizing en de rellen eromheen. In historisch prespectief bekekem, is Pakistan nog steeds een goed idee geweest?

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:04

Indy enz
heeft het over: wilders wil sociale voorz afbreken: volgens mij wil hij zorg voor vooral ouderen en zieken verhogen.
Indy enz
heeft het over: Wilders wil godsdienst verbieden, volgens mij wil hij verdere scheiding ven staat en godsdienst, dus geloven doe je maar in je eigen tijd en niet tijdens de weinige schoolles uren.
Indy enz
heeft het over: Wilders wil subsidies afnemen, volgens wij zegt hij hiermee, ja, dictators en geweldenaars moeten we geen geldelijke steun geven. En oa. ontwikkelings en degene geven die het echt nodig hebben en dan voor hun eigen vooruitgang kunnen zorgen
Indy enz
heeft het over

............. zo kan ik nog wel even door gaan, "we zullen doorgaan" ""Andre van Duyn modes uit.

wILL | 16-02-09 | 17:04

Hoe meer haar hoe linkser (langharig tuig)
Hoe minder haar hoe rechtser (Kaalkopjes)
Oftewel Wilders draagt een pruik.

(R)evolutie | 16-02-09 | 17:03

@Koerbagh En jij zeker, beste Ouwe-Hoerbagh. AFA-Heerenveen, ha ha. Ga jij vooral rustig door met voor de 1000e keer de wereld voor het laatst te waarschuwen tegen de Islam-revolte. Ieder circus heeft namelijk een clown nodig en die rol vervul je met verve.

Starf*cker | 16-02-09 | 17:03

schreeuw maar zo hard mogelijk, stelletje kinderen

DenLangel*l | 16-02-09 | 17:03

@starf*cker> ik vind het enger dat coyotes uit de PvdA na een jaar "schande en fascist" roepen, steevast zijn punten overnemen en als eigen agenda aan den volke presenteren.

Die zaak in engeland, maakt dat land voor mij een heel "eng land."

superjan | 16-02-09 | 17:03

Jezus wat maakt die Starf*cker zich hier belachelijk? is dat dezelfde die ooit verdraaid aardige polemiekjes op GS knalde?

boehoe zomaar de koran met mein kampf vergelijken.. nou nou poeh poeh. Het zou wat. Zomaar een religie beledigen. Op de brandstapel ermee!

Staat die dikke verzekringsboer tegenwoordig op de loonlijst van het Organisatie van de Islamitische Conferentie?

Travis Jr. | 16-02-09 | 17:01

.. altijd sleepten de linkse lummels de Oorlog erbij, telkens wanneer iemand zich sterk maakte tegen wangedrag (discipline=foei). Nu de geschiedenis zich dan wel (en echt) aan het herhalen is, lopen diezelfde linkse lummels uit lafheid of blindheid mee met de nieuwe extremisten.
Ik hoop dat Wilders zodanig goed beveiligd wordt dat het slechts glasschade gaat worden vannacht. In tegenstelling tot de vorige keer.

Jan Passant | 16-02-09 | 17:01

Is bruinhemd Harrie van Bommel ook weer van de partij om de nodige jodenhaat te ventileren.....?
Ohnee dit is natuurlijk een spekkie naar het bekkie van het kereltje Pechtold, wiens bestaansrecht het ranten tegen de blonde satan is.

QB (ja die.....) | 16-02-09 | 17:01

Heren van geestijl, deze gastenlijst is werkelijk een can of wurms (ooit slecht vertaald als 'potje pieren.)

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 17:01

Vluchteling
Hoe extreem was jij 8 jaar geleden in je land van herkomst ? Je bent, neem ik aan, niet voor niets naar Nederland gevlucht,

Jan Boule | 16-02-09 | 17:00

spanarchist | 16-02-09 | 16:55
Op de pvda natuurlijk, zo min mogelijk werken, een ander uitzuigen en voor elke scheet een zwaar gesupsidieerde instelling in t leven roepen.
Starfocker is een beetje heel hard boe roepen maar als de koe gemolken moet worden heeft ie ineens RSI. Net als die andere miljoenen niksnutten in dit land.

Kapitein Oranje | 16-02-09 | 17:00

@Starf*cker | 16-02-09 | 16:55:
Nee, dat was Winston Churchill. De man die Engeland door de tweede wereldoorlog leidde tegen het nazisme en de Nobelprijs voor literatuur heeft gekregen.
Maar dat was volgens jou ook een clown en satiricus natuurlijk. Iedereen die het niet met de AFA-afdeling Heerenveen eens is, is een clown en dom. Winston Churchill incluis.

koerbagh ® | 16-02-09 | 16:59

een hoop lucht en weer een hoop leden voor Wilders.
Lekker slim weer dit!

de drukke | 16-02-09 | 16:58

@span Die kunnen in een democratisch land op inhoudelijke gronden kiezen en op diverse partijen stemmen.
@Vluchteling Ha,ha. Je hebt gelijk maar je scoort geen punten bij de Wilders-Jugend. En nog buitenlanderook.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:57

Naar verluidt zal het de AFA, mocht het vanavond komen tot kwetsende spreekkoren of ander ongerief voor vijf jaar verboden worden uitwedstrijden te bezoeken.

widtvoet ® | 16-02-09 | 16:57

En waarom ben ik niet uitgenodigd!

Kapitein Oranje | 16-02-09 | 16:57

Vluchteling | 16-02-09 | 16:51

Dank voor de uitleg. Je mening vormen n.av. het 8 uur journaal zegt dan ook wel weer genoeg. *mompelt iets over linkse shit bij de NOS*

Maar succes ermee.

perebolter | 16-02-09 | 16:56

Ach,
wie neemt dat kleine groepje boe-roepend antifa-tuig nog serieus hedentendage?
Het is een restantje nietsnutten van wat ooit een grote progressieve beweging was.

Nieuwe tijden zijn aangebroken.

kersenflap | 16-02-09 | 16:56

Wanneer realiseren wij ons mensen dat het midden (balans tussen links en rechts) de gulden weg is?

Stroopdoos | 16-02-09 | 16:56

@Express lul niet zo dom. Wie demoniseert wie? Ik heb de Koran niet vergeleken met Mein Kampf.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:55

wat lees ik nu Harry van Bommel leider van de SS oh nee het was de sp

aderkalkballenbroek | 16-02-09 | 16:55

Starf*cker | 16-02-09 | 16:51
En waar stemt het volk mét hersens en fatsoen volgens jou dan op?

spanarchist | 16-02-09 | 16:55

@Superjan Jij hebt verstand van imago building. Het moet jou toch helder zijn dat hier een gek op een zetel gehesen wordt door een schare andere gekken. Zeer vermakelijk trouwens. Ik kan Wilders niet genoeg met een eierdopje op zijn geblondeerde kop over Heatrow zien hollen. Of Gordon Brown toespreken. Vroeger noemden we dit vermaak of satire, maar nu zit zo'n apekop gewoon in de blauwe stoeltjes.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:54

zo, eindelijk een Wilders topic.......

laardepul | 16-02-09 | 16:52

@perebolter

Dat oordelen heb ik van de nederlanders geleerd haha! En ga mijn tijd niet spenderen aan het lezen van pvv.nl maar ik kijk gewoon de 8 uur Journaal op ned 1 al mmm 8 jaar dat ik in Nederland ben en ik zal je vertellen tot nu toe heeft zijn partij niets bereikt! Enige wat ze bereikt hebben is PUBLICITY !thats it! Zoals ik al eerder zei, is het een poppetje om niet serieus te nemen!

Vluchteling | 16-02-09 | 16:51

Netwerk-redacteur Bart vd Berg verslaat de gebeurtenissen in Waddinxveen live op Twitter.

tinyurl.com/az858r

frenkie4alllll | 16-02-09 | 16:51

Ach, als ik die gastenlijst zie weet ik in ieder geval zeker dat Wilders een politieke zelfontbrander is. Al die gemankeerde ego's zullen de PVV doen imploderen. Leuk dat Botte-woef-woef ook op de gastenlijst staat.
@Pa Ik denk dat er bij de Wilders adepoten wel meer zijn die ongeneerd meedoen. De man trekt nou eenmaal volk zonder hersens en fatsoen aan.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:51

PVV stemmers worden gedemoniseert.Ze moeten met een zak over het hoofd naar die bijeenkomst, of ze hebben voor de rest van hun leven beveiliging nodig.
Fijn vrij land hebben we gekregen.

Rest In Privacy | 16-02-09 | 16:50

de kindertjes uit Weesp zijn ook uitgenodigd ??

Mongeaulie waarsguwt | 16-02-09 | 16:50

Als dat maar goed gaat!!
*sjippies en bier klaarzet*

Stroopdoos | 16-02-09 | 16:50


@starf*cker> Star, jij bent in deze discussie ook niet altijd even genuanceerd mijn beste.

superjan | 16-02-09 | 16:49

Ruud 'om het andere woord 3x "euh"' de Wild legt het u haarfijn uit. Duurt alleen even.

Begrijpt u het dan allemaal nog niet, kunt u het best telefonisch contact opnemen met Ruud 'de plaaggeest' Sablerolle.

-LoKi- | 16-02-09 | 16:49

@ Starf*cker | 16-02-09 | 16:40
Richard Van der Plas en Erik de Graaf doen een wedstrijdje wie de meeste boeren kan laten. Is dat gezellig óf is dat gezellig?!

Pa Cartwright | 16-02-09 | 16:49

@Rico Zoveel nuance is aan de Wilders-Jugend niet besteed en die overschreeuwen de inhoudelijke discussioe nog al.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:47

Dus iedereen op die lijst in uitgenodigd? Misschien ook wel niet, zou zomaar kunnen.

wILL | 16-02-09 | 16:47

@Solid Nogmaals: ik heb het over Wilders. Harry van Bommel vind ik ook een lul maar dat is de discussie niet.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:46

@ mises | 16-02-09 | 16:37
Leuk, had die pagina ook al eens gelezen en er Islam bij gedacht. Zo bezien is Islam natuurlijk ook een fascistisch politiek systeem.

me,myself and IK | 16-02-09 | 16:45

@Solid Ik had het niet over Constant Custers. Dus wat bedoel je?
@Vluchteling Het gaat bij Wilders alleen om de fanfare en niet om de inhoud. Het is ketelmuziek waarop het goed meedeinen is voor de wereld der eencelligen. AFa hoeft niet in aktie te komen, deze politieke smurfen

Starf*cker | 16-02-09 | 16:45

@ Starf*cker | 16-02-09 | 16:33

Harry van bommel is een leider van de SP.
Samen met custers kunnen ze die nazi partei auf errichten.

Kortom de SP, pvda en islamofascisten zijn echte nazi's.

Laat Wilders nou net wat tegen nazi's hebben.
Daarom hebben deze jodenhaters zo een hekel aan Wilders.

solidstate | 16-02-09 | 16:44

@rood_verzet> hoeft van mij ook niet...

superjan | 16-02-09 | 16:44

@mises 16.37

Je laatste zin geeft een vorm van zelfreflectie aan. Er is nog hoop voor je. Laten we het zo stellen:
Een moslimextremist wordt geindoctrineerd door telkens hem op één punt van een plaatje te wijzen. Hierdoor verliest hij het grote plaatje en dus de realiteit uit het oog. Met je quotes en links ben jij niet heel anders.
Maar goed, zoals je zelf al aangeeft: Logica is best lastig voor je.

Uisstupid | 16-02-09 | 16:44

Wat heeft nou Wilders tot nu toe bereikt met zijn onhaalbare acties? Kun je me iets vertellen wat wel door de Tweede Kamer is dat bereikt is door Wilders? Ik heb niets tegen die gast maar hij is soms wel erg extreem en wil heel veel tegelijk ! Hij moet maar eens met haalbare voorstellen komen en dan kan men discussieren!

Vluchteling | 16-02-09 | 16:39

De hele verrechtsing van vrijwel het gehele politieke spectrum komt doordat een blond mannetje problemen en issues telkens weer in de picture zet. Moet je eens kijken hoeveel echtser de pvda is geworden vergeleken met het verleden. Dit voorschrijdend inzicht bij DE Partij komt echt niet van binnen.

Rico Tampeloerus | 16-02-09 | 16:44

Af en toe is het jammer dat rechtse mensen zo fatsoenlijk zijn.. Anders was er vast wel iemand geweest die een bom zou gooien tussen die stinkhippies.

Dr. Pown3rt | 16-02-09 | 16:44

Flounder123 | 16-02-09 | 16:30
Je moet even in het topic hierboven op de 3e rode link klikken. Dan krijg je de website van Indymedia. Naar beneden scrollen, dan vind je de tijdstippen. Op Spits (aan de rechterzijde hiernaast) staat ook een topic over Wilders. Even lezen. Spits schijnt vanavond een livestream te hebben, kun je rechtstreeks meekijken. Maar vermoedelijk komt GS hier ook nog wel mee.

koffiemuts | 16-02-09 | 16:43

Vluchteling | 16-02-09 | 16:39

Als je zo nodig een statement wil maken doe dan eerst ff informatie opzoeken.

Rustig even site lezen, PVV.nl en dan oordelen en onderbouwen, mischien zelfs zelf nadenken

perebolter | 16-02-09 | 16:43

-weggejorist-

rood_verzet | 16-02-09 | 16:43

Starf*cker | 16-02-09 | 16:33
LOL, en Wilders hoeft maar te fluiten en dan komen ook de linkse ratten er op af.

CoffeePatch | 16-02-09 | 16:43

Yoghurt komt ook demonstreren, ik zag hem in een bakfiets liggen ergens bij Aalsmeer.

cosmosluller | 16-02-09 | 16:42

-weggejorist-

von Paulus | 16-02-09 | 16:40

@Pa Cartwrigt Steve Mordaunt zal zich ook nog wel melden, gok ik.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:40

@ Starf*cker | 16-02-09 | 16:33

Constant custers stemt SP.
Wat is jouw punt?

solidstate | 16-02-09 | 16:40

@Krachtmeester:

Wat heeft nou Wilders tot nu toe bereikt met zijn onhaalbare acties? Kun je me iets vertellen wat wel door de Tweede Kamer is dat bereikt is door Wilders? Ik heb niets tegen die gast maar hij is soms wel erg extreem en wil heel veel tegelijk ! Hij moet maar eens met haalbare voorstellen komen en dan kan men discussieren!

Vluchteling | 16-02-09 | 16:39

Wordt Waddinxveen het nieuwe Kedichem? We zullen zien. Het zou me niks verbazen als....
Voor de jonkies onder ons:
nl.wikipedia.org/wiki/Kedichem

Iefje | 16-02-09 | 16:39

Pfff... Extreem links.. Oh communisten bedoel je?!
Linksch -1
Geert sowieso +1

Doc Damage | 16-02-09 | 16:38

-weggejorist-

Starf*cker | 16-02-09 | 16:38

Die Joke Kaviaar heeft wel lekkere grote borsten zeg.(85D) Wat anders als de washandjes van de andere linksvrouwen.......

svw | 16-02-09 | 16:38

Waddinxveen, daar is niks meer gebeurt sinds de drooglegging van die polder in 1734.
Niet zo raar dat de plaatselijke jeugd,aangevuld met wat beroeps boeroepers graag acte onderneemt.
Hopelijk wel serieus,zodat het wat leuke plaatjes en filmpjes oplevert.

captainobvious | 16-02-09 | 16:38

Betwisten jullie de gastenlijst of klagen jullie dat aleen onwelriekende mensen zich daar druk om maken?

Einde van de Domheid | 16-02-09 | 16:38

Ik hoor t prut nog zeggen: we zijn niet rechts... klikt wat rond op de lijstsite en de keltischekruizen vliegen je om de oren :P
kunnen we niet ff een cam regelen van waddinxveen?

Abugreip | 16-02-09 | 16:37

@ Travis Jr. | 16-02-09 | 16:16
Wat een uitstekend artikel.

kwoot:

Geert Wilders’s principal weapons are his courage and his willingness to resist even his own government, which is slowly submitting to the OIC’s pressures. Wilders’s enemies pretend that he is an insignificant personality who makes “provocative” statements only in search of fame. In fact, if his motivation were self-interest, he could do far better by courting the OIC’s favors — as so many Europeans are doing, consciously or unconsciously — rather than risking his freedom and indeed his life.

solidstate | 16-02-09 | 16:37

Weet je, van mij mogen beiden, extreem links en extreem rechts ongezien de tyfus krijgen! Stelletje zeurkousen, kom nu eens gewoon uit voor wat jullie werkelijk zijn, een stelletje radicale relschoppers, schijnheilge staatsmongelen! Zo en nu back to business!

Marko Borsatan | 16-02-09 | 16:37

@ Starf*cker | 16-02-09 | 16:33

Plasvriendje Stefan Wijkamp op schoot, een bus Export bier in z'n knuist. Zou fraaie beelden op kunnen leveren.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 16:37

@uisstupid
Waarom is de islam niet fascistisch?

Voorzet (wiki):
Heden ten dage heeft fascisme de betekenis gekregen van een regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, m.a.w. dat de natie boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo'n systeem legitiem gebruik van geweld, moderne propagandatechnieken en censuur om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie en de sociale maatschappij verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd, waarbij nationalisme (en in het bijzonder etnisch nationalisme), wordt omhelsd.

Nu doe ik een invuloefening met een paar voorbeelden (let op!)
Heden ten dage heeft islam de betekenis gekregen van een regeringssysteem dat op dat van Mohammed lijkt, m.a.w. dat de islam boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo'n systeem legitiem gebruik van geweld (besnijdenis/sharia/afmaken homo's, ongelovigen), moderne propagandatechnieken (zie demonstraties UK) en censuur (zie cartoon rellen e.d.) om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie en de sociale maatschappij verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd (geen rente/eigendomsrecht beperkt/geen rechten voor vrouwen/sharia, waarbij het geloof in Allah en de profeet en de eenheid van de moslims wordt omhelsd.

Logica is best lastig, ik geef het toe.

mises | 16-02-09 | 16:37

Wat een tegenvaller toch weer voor Indymedia:
"De meeste mensen op de e-maillijst voor Waddinxveen zijn bij ons dus niet bekend uit extreemrechtse hoek."

Schoorsteenveger | 16-02-09 | 16:37

Hoe laat begint de feitelike bijeenkomst en waar staat ie livefeed precies?

Flounder123 | 16-02-09 | 16:36

InTiFadA roepen mag wel in dit Land zonder gestraft te worden!!!!

Maar gezellig bijbuurten in het altijd zo gezellige Waddinxveen om gezellig kopje thee te drinken en ruimte voor beetje discussie kan dan weer niet Jezus wat een Kudtlandt....

Rechtsetterbakje | 16-02-09 | 16:36

laat jullie je niet pakken zoals toen met janmaat .Heeft iemand een ......... bij zich

omas | 16-02-09 | 16:36

AFA is de definitie van fascisme.
Hopelijk treed de politie nu wel hard op tegen dit tuig en belanden er geen onschuldige mensen in een rolstoel zoals dat in het verleden wel is gebeurt.

Haarkopje | 16-02-09 | 16:36

Varkensveen zuigt.

dr.spin007 | 16-02-09 | 16:35

.. iemand die meer vrijheid voor de gewone belastingbetaler eist kan op massaal geweld rekenen van de handlangers van het fascisme.
Dat die lui de enormiteit begaan zich anti-fascisten te noemen, dat mag duidelijk zijn, dat noemde iedere totalitaire schurk zich vanaf 1945.

Jan Passant | 16-02-09 | 16:35

@mises | 16-02-09 | 16:22
Powned hoort binnenkort ook bij de Klasse der Belastingontvangers. Hebben ze toch iets met de AFA gemeen.

tipo | 16-02-09 | 16:34

Aardige gastenlijst. Eens te meer een bewijs dat Wilders een rattenvanger van Hamelen is. Nu Joop Glimmerveen nog en het feestje kan beginnen.

Starf*cker | 16-02-09 | 16:33

Hopelijk heeft de burgemeester van Waddinxveen meer ruggegraat dan de Britse overheid en niet zwicht voor werkschuw linksch hippietuig.

Remington.223 | 16-02-09 | 16:32

Lekker met z'n allen auto's in brand steken, barricades opwerpen en geweld gebruiken tegen agenten om onze goede bedoelingen te laten zien.
Lang leve de AFA! *proest*

Framoes | 16-02-09 | 16:31

Haal die eerste "A" van AFA maar weg.

Rico Tampeloerus | 16-02-09 | 16:31

Vluchteling | 16-02-09 | 16:17
Je moet politici ook helemaal niet serieus te nemen. Lijkt me een gezonde houding. Maar niemand, nee nie-mand gaat mij aan m'n neus hangen dat de honderdduizenden Nederlanders die graag hun stem aan Wilders zouden willen geven, allemaal treurige, islambashende Tokkies met het IQ van een paardenvlieg zouden zijn.
Ik geef je op een briefje dat er heel veel keurig nette kiezers - uit alle geledingen van de bevolking! - zijn, die momenteel zelfs op hun boze stiefmoeder zouden stemmen. En die democratische proteststem groeit en groeit. Net zo lang tot onze zelfbenoemde kongsi in Den Haag beseft dat het feodale Nederland Regentenland meer dan honderd jaar achter loopt op democratisch gebied.

Krachtmeester | 16-02-09 | 16:30

@Ahasveros | 16-02-09 | 16:28 wees eerlijk Ahas, jij bent bij uitstek een voorstander van excessief geweld. nou niet het mietje uithangen. israel inval in gaza is nog niet zo heel lang geleden. toch?

sloppy josef | 16-02-09 | 16:30

Maandagavond biljartavond, moeten meer mensen doen. F*ck Wilders.

Bos Hout | 16-02-09 | 16:30

@mises 16.22

Je wordt steeds interessanter. Dus als ik jouw beredenering niet volg dan zal ik wel "anti-fa" zijn? Het kan niet zo zijn dat ik het gewoon niet met je eens ben? Je bent zo geindoctrineerd dat, als het niet rechts is, dan moet het wel links zijn en anders wel extreem links? Interessant, interessant.

Je zou bijna denken dat je een geloof aanhangt.

Uisstupid | 16-02-09 | 16:30

-weggejorist-

ofjepoepenmoet | 16-02-09 | 16:30

Hoe laat begint die bijeenkomst in Waddinxveen?

Flounder123 | 16-02-09 | 16:30

Die linkse extremisten hebben allemaal het intellectuele vermogen van een 5-jarige kleuter. Als ze hun zin niet krijgen, gaan ze rellen en de boel vernielen. Voor straf extra vroeg naar bed sturen dan maar...

de.grote.vergeler | 16-02-09 | 16:30

Wilders, de grote schaapsherder, méh

Marko Borsatan | 16-02-09 | 16:29

Deze afscherming zegt ALLES over het kaliber van Wilders' tegenstanders.
Brr, bloedlinke, enge gasten die bereid zijn te doden...

Ahasveros | 16-02-09 | 16:28

Geloof dat ik er toch uitben! al die afa's met naam en toenaam en sofinummer registreren achtergrond vaststellen en organisatie vaststellen. Susidie schrappen uitkering iontrkken Jan Peter blij, Bossie blij en de bevolking een beetje blijer want er heoft al weer een stukje minder bezuinigd te worden! Toch?

Sjeng de helle | 16-02-09 | 16:27

@van dal 16:17
Een beetje shoarmakar heeft ook falafel, maar dat klinkt zo Hebreeuws.

kapotte_stofzuiger | 16-02-09 | 16:26

Ik zal d'r es effe langsblaffen in mijn Beierse automobiel. kijken hoeveel linksmenschen ik in één keer passeren kan scheppen. Prijsschieten vanavond. Joepie!

JaapStar | 16-02-09 | 16:25

Mmmm. Links facistme is uit. Zelf in de 2e kamer zijn deze deze lieden niet meer welkom toch Heer Duiven......

Contra | 16-02-09 | 16:24

LOL!!!@Pa Cartwright | 16-02-09 | 16:16

Lying Dutchman | 16-02-09 | 16:23

jou=jouw

mises | 16-02-09 | 16:23

@ Uiisstupid
En nu met argumenten komen, ow nee de anti-fa's zijn al bij hun geboorte intellectueel failliet. Het grappige is natuurlijk dat Hitler extreem links was: een supersocialist met racistische en nationalistische opvattingen.

Voor jou informatie: ik ben ook anarchist... jaha!!. Maar het grote verschil is dat het anarcho-kapitalisme (met als grote voorvaderen de JODEN Ludwig von Mises en Murray Rothbard) geweld schuwt en een bepaalde mate van intellect vereist, dat bij de marxisten en antifa's helaas ver te zoeken is.

Er zijn maar twee strijdende klassen op aarde en dat zijn de netto-belastingontvangers en de netto-belastingbetalers. Helaas hoor ik bij de tweede groep en de meeste antifa's bij de eerste.

Over krom praten wat recht is: Veel leesplezier: www.marxists.org/archive/hilferding/19...

mises | 16-02-09 | 16:22

I'm there, kijken of we zo'n verdwaald afa-ertje in een busje kunnen sleuren..
Die lui zijn altijd zo makkelijk herkenbaar...

vagehond | 16-02-09 | 16:22

Ik ben ook tegen donkerbruin nazi-tuig met fascistische en ondemocratische gedachtegoed en handelswijze. En daarom antifa dood! Walgelijk volk.

sjaakdeslinksesul | 16-02-09 | 16:21

doskabouter | 16-02-09 | 16:19
Bijstandskoning is al uitgelogd en onderweg naar Waddinxveen in z'n black-blocpakje

Tiscali | 16-02-09 | 16:20

Vluchteling | 16-02-09 | 16:17

Waarom neem ik jou nou ook niet serieus?

perebolter | 16-02-09 | 16:20

Bijstandskoning | 16-02-09 | 16:04

Die stront wordt voor hem geregeld door een kudde linkspoepende koeien.

doskabouter | 16-02-09 | 16:19

.. zo doen fascisten dat, die verklaren hun tegenstander buiten de orde en vervolgens plegen ze geweld, waarvan ze de tegenstander dan weer de schuld geven.
Volhouden Geert, want de fascisten worden Wildersmoe en dus gevaarlijk. Engeland heeft al gecapituleerd.

Jan Passant | 16-02-09 | 16:19

Ach die Wilders is ook een politieke poppetje!

Veel mensen waaronder ik, nemen die gast toch niet serieus haha!

Get a life zou ik zeggen!

Vluchteling | 16-02-09 | 16:17

kapotte_stofzuiger | 16-02-09 | 16:15 die stinkhippies moet je het niet van hebben met een snackkar, die zijn meestal ook tegen vleeseten, en tegen melkdrinken en eieren schijnen ook al niet goed te zijn.. daarom zien ze zo bleek.

van dal | 16-02-09 | 16:17

Kudt. Permanent gebanned op forum-voor-de-vrijheid.
Moeten ze me nog een keer flikken.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 16:16

apos01 | 16-02-09 | 16:10
Het is faScisme en raCisme... net zo vaak als men het faut schrijft past men die verschijnselen totaal onterecht toe.

Tiscali | 16-02-09 | 16:16

Verplicht 2x per week in bad anders korten op hun uitkering dat zal dit addergebroed leren.

deprofeet | 16-02-09 | 16:16

VanFrikschoten | 16-02-09 | 16:09
LOL.
Maar dan wel bakken in biologisch afbreekbaar vet.

Superior Bastard | 16-02-09 | 16:16

"Geert Wilders is the latest victim of this enormous world machinery. His crime is maintaining that Europe’s civilization is rooted in the values of Jerusalem, Athens, Rome, and the Enlightenment — and not in Mecca, Baghdad, Andalusia, and al-Kods."

article.nationalreview.com/?q=ZGVhOWZl...

Bat Ye'or - Chef Dhimmie

Travis Jr. | 16-02-09 | 16:16

@VanFrikschoten 16:09
LOL
Halal shoarma schijnt het nog beter te doen. Een beetje afwegen: meer kaalkopjes, of stinkhippies...

kapotte_stofzuiger | 16-02-09 | 16:15

Nou heb toch altijd de onnozele gedachte gehad, dat we in dit land een recht van vereniging en vergadering hadden, grondwet of zo. Zover ik mij kan herrinneren geldt dat niet alleen voor Linkschmenschen. Ben benieuwd of groen Linksch, PVDA , SP en T 66 morgen ook hiervoor opkomen, zal wel niet. Vaag staat mij ook nog bij dat AFA's door die clubs verontruste nederlanders werden genoemd. Zal de politie vanavond nu een rondje kerk doen of zoiets of wordt er entree geheven om de begroting sluitend te krijgen? weet iemand dat?

Sjeng de helle | 16-02-09 | 16:14

ben een beetje wildersmoe

Groot Mufti | 16-02-09 | 16:13

VanFrikschoten | 16-02-09 | 16:09 schitterend.. rotfl!

van dal | 16-02-09 | 16:13

@mises 16.05

Goh, dus zo beredeneer je die kronkel in je hoofd weer recht? Interessant hoor.

Uisstupid | 16-02-09 | 16:13

Ik snap die hele vergelijking van Wilders met Hitler niet. Ik zie Wilders niet een bepaald ras uitroeien. Hij wil misschien van de Islam af, maar ik denk niet dat hij massamoorden zal plegen.
Ik vind zelf zo'n vergelijking eigenlijk niet kunnen, en die hippie's heb waarschijnlijk geen werk en vallen alleen maar werkende mensen lastig.

Karelhoudtvanbier | 16-02-09 | 16:13

-weggejorist-

dutchdj | 16-02-09 | 16:13

Gingen daarom die F'16 's vanmiddag over 010?

luisindepels | 16-02-09 | 16:12

apos01 | 16-02-09 | 16:10

Erger: anti-fascisten die anti-fascisten uitmaken voor fascisten. Persoonlijk ben ik een anti anti-fascisten, de ergste anti-fascisten willen teveel een soort van uber-anti-fascisten zijn.

disclaimer | 16-02-09 | 16:12

@VanFrikschoten | 16-02-09 | 16:09 lol

sloppy josef | 16-02-09 | 16:12

LOL!!!!!@VanFrikschoten | 16-02-09 | 16:09

Lying Dutchman | 16-02-09 | 16:11

bottehond | 16-02-09 | 16:08

Waarom geen anti-islamici in fascisme-critici? Zelf ook al politiek correct zonder 't door te hebben?

disclaimer | 16-02-09 | 16:10

Facisten die anderen uitmaken voor facisten.
Het verstand van die mensen is waarschijnlijk weggesnoven met goedkope speed.
En van blowen word je ook al dom zo te zien.

apos01 | 16-02-09 | 16:10

Als ik een patatwagen had ging ik er ook heen...

VanFrikschoten | 16-02-09 | 16:09

bottehond | 16-02-09 | 16:07
Je ziet hoe diep- en vastgeworteld een overtuiging kan zijn aan Andries Knevel. Het zal nog decennia duren voordat men zijn dwaling inziet.

Tiscali | 16-02-09 | 16:09

Men wil van Nederland een mooi schoon organisch lichaam maken zonder poepgat, maar als je d'r een kurk in stopt komt 't er des te harder uit, het poepgat hoort er, net als de onderbuik, gewoon bij.

Weet niet hoe mijn opmerking zich verhoudt tot het topic maar ik vond 't zo'n mooie ingave dak em er even in plemp.

disclaimer | 16-02-09 | 16:09

CNN staat al live in Waddingxveen. Samen met RTL Boulevard.

sloppy josef | 16-02-09 | 16:09

@ faz | 16-02-09 | 15:55
Links en rechts bestaan helemaal niet, er zijn alleen verschillende meningen en mensen die te dom zijn om zelf een mening te vormen maar toch die van een ander als fout weten te bestempelen. Die laatste groep delen we daarom onder rechts of links in.

me,myself and IK | 16-02-09 | 16:08

mises | 16-02-09 | 16:05

Mijn stelling is dan ook dat islamcritici en antifascisten natuurlijke bondgenoten zijn.

bottehond | 16-02-09 | 16:08

@ mises | 16-02-09 | 16:05
Hamer, spijker, kop, raak
...+1

Slider86 | 16-02-09 | 16:08

Als ze nu eens die hele Wildersclub in de noordzee flikkeren, en die hele linkse indymediabende erachteraan keilen.. zijn we mooi van het gezeik af

brdstck | 16-02-09 | 16:07

Overigens hulde aan de gemeente Waddinxveen voor hun slimme actie.
Ik zou zeggen: pronto arresteren die AFA luitjes als ze rare dingen gaan roepen over fascisten en xenofoben. En als alternatieve straf een cursus "hoe het echt zit met de islam" door Hans Jansen.
Tijd voor een grondige heronreientatie op de wortels van het anarchisme lijkt me zeer wenselijk. Hebben die klups geen ouwe stomps die de jongeren ideologisch scholen? Hadden ze vroegah wel, heur.

bottehond | 16-02-09 | 16:07

'Richard de mos. mn oude trainer van de C1! Van hem komt ook de slogan : '1 ding is zekah, de haag wint de bekah!' so: leave Richard alone!

BYO | 16-02-09 | 16:07

Bijstandskoning | 16-02-09 | 16:04
En dan?

Tiscali | 16-02-09 | 16:06

@Bijstandskoning | 16-02-09 | 16:04:
Wat is de tweede kamer anders dan een stal? Er zit alleen maar vee.

koerbagh ® | 16-02-09 | 16:06

@Bijstandskoning | 16-02-09 | 16:04
Overal waar jij komt, kost het een ander geld.

Lying Dutchman | 16-02-09 | 16:06

Relluh!

FlesjeFanta | 16-02-09 | 16:05

Best logisch die anti-fascisten.

Wilders = tegen Islam.
Antifa = tegen fascisme.
Islam is een ideologie die de vrijheid van mensen om te beschikken over zichzelf en de vruchten van hun arbeid, inperkt.
Fascisme is een ideologie die de vrijheid van mensen om te beschikken over zichzelf en de vruchten van hun arbeid, inperkt. Islam=Fascisme
Wilders = tegen Fascisme
Antifa = tegen tegen fascisme
Antifa = voor fascisme
*zucht*

mises | 16-02-09 | 16:05

't Is te hopen voor Het Trefpunt dat ze een goede brandverzekering hebben.

koerbagh ® | 16-02-09 | 16:05

bottehond | 16-02-09 | 15:56
"Het is de gekende en uitemolken strategie, naming and shaming. Menschen afschrikken door "guilt by association" "
.
Huh, heb je het nou over GeenStijl, of over die actievoerders? Ik ben't even kwijt nu.

GSHiveMind | 16-02-09 | 16:05

Overal waar Wilders komt is stront. Oplossing: zet hem in de stal. Hebben we in Friesland genoeg van.

Bijstandskoning | 16-02-09 | 16:04

GS stuur Rutger daar eens heen (al dan niet met wat beveiliging). Dan beloof ik dat het een mooie reportage conform de stereotype van dom links zal worden.

Slider86 | 16-02-09 | 16:02

@frozenhenk | 16-02-09 | 16:00 ja ik ploeg m ook al uit mijn geschiedenis

sloppy josef | 16-02-09 | 16:02

Sterf hippies en ander extreem-links gespuis, moge de politie u lens slaan voor het zijn van een hypocriete vuile facist; één goede dag verder!

Jezweetzelluf | 16-02-09 | 16:02

frenkie4alllll | 16-02-09 | 15:55

Doe eens rustig joh. Geert Wilders is echt niet het laatste bastion tussen Westerse vrijheid en islamitische onderdrukking. Maar jij hebt volgens mij best zin in een grote fittie tussen moslims en europeanen of niet?

Francois Villon | 16-02-09 | 16:02

@ faz | 16-02-09 | 15:55
Op een aantal punten haalt die Wilders Kant welhaast links in joh.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 16:00

trouwens, is geenstijl nu begonnen met stieken de sites van voorpost te pluggen ??

frozenhenk | 16-02-09 | 16:00

Hé Krista en consorten; nog steeds niets geleerd?

Frau Antje | 16-02-09 | 16:00

En dat stelletje oproerkraaiers maakt zich druk om de PVV???? Democratie indermijnen en rellen waar iets gebeurt waar je het niet mee eens bent zonder dat je ook maar 1 tegenargument kunt aanvoeren. Dit soort amoebe's zijn pas een echt gevaar voor Nederland en de democratie. Hopenlijk worden ze snoeihard aangepakt. Diensthonden doen het altijd goed.

doskabouter | 16-02-09 | 16:00

Alle ingrediënten zijn aanwezig: PVV, ultra-links, recessie, toenemende werkloosheid. Hmmmmmmm even goed mengen, lucifer erbij en dan...... boem!

Tiscali | 16-02-09 | 15:59

AFA, da's toch met zwarte uniformen, vlaggen en soldaten laarsen?
Mmmmm, de dresscode dekt zeker niet de benaming dunkt mij.

stinkytom | 16-02-09 | 15:59

Dat die etterbuiltjes op straat zich een beetje koest houden. Ik snap niet waarom dat allemaal zo aggresief en intimiderend moet. Laat die pvv-ers hun eigen onzin spuien, weten we ook weer waar we aan toe zijn. Gedoe, bah.

Achterdocht | 16-02-09 | 15:59

En Wilders heeft het nog we zo goed voor met die krakerTs:
Introductie heropvoedingskampen
10 jaar geen recht op uitkering bij uitkeringsfraude
Agressie tegen politiefunctionarissen en andere hulpverleners: 1/3 hogere minimumstraf en 1/3 hogere maximumstraf
Kraakverbod

CoffeePatch | 16-02-09 | 15:58

Indymedia vervalt weer in oude fouten.
Niets nieuws onder de zon. Het is de gekende en uitemolken strategie, naming and shaming. Menschen afschrikken door "guilt by association".
Aangezien de PVV kennelijk al op de steun van 1 op de 6 Nederlanders kan rekenen en het einde van die groei bij lange na nog niet in zicht is, maar veeleer wijst op een groeiend besef inzake de doodscultus onder de bevolking én dat schaamte over de keuze voor de PVV geen drempel meer blijkt te zijn komt de actie van Indymedia, AFA, Kafka en hun achterban van misleide (overwegend) jongeren in zwart leder in nogal lachwekkend perspectief te staan.
Wat ik wel goed vindt is dat Indymedia wel een klein aantal personen aanwijst dat vanavond de gast is van Wilders, waarmee de goede man beslist niet geassocieerd wil worden.
Ik begreep laatst dat banden met CD en dergelijke een blokkade vormt voor het mee kunnen doen aan de PVV.
En dat lijkt me dan weer juist.
Overigens weten we inmiddels dat de AFA's en Antifa's en hun vrienden al lang en breed gecorrumpeerd zijn en gamnipuleerd worden door islamisten in een moderne outfit, zoals Peyman Jaffari van de Internationale Socialisten, die we natuurlijk kennen van hun in broederlijke gemeenschappelijkheid gedane aangifte tegen Geert Wilders.

home.hetnet.nl/~c.brendel/Trotskiserin...
home.hetnet.nl/~c.brendel/Kristallnach...

bottehond | 16-02-09 | 15:56

GS - Hoeveel subsidie krijgt de AFA ???

Je Verzint Het Niet | 16-02-09 | 15:56

-weggejorist-

frenkie4alllll | 16-02-09 | 15:55

Is er dan niemand onder al die dikke boehoeroepers die ooit op school heeft geleerd dat het in onze democratie nog steeds gewoon mogelijk is om met gelijkgestemden/gelijkgeschakelden een politieke partij op te richten om je totalitaire gutmensch'idealen' te verwezenlijken, en dat dat zielige boehoeroepen met een steen in fnuking Waddinxveen dus to-taal onnodig is???

Krachtmeester | 16-02-09 | 15:55

hoever naar links moet je gaan om uiteindelijk weer rechts uit te komen?

faz | 16-02-09 | 15:55

en gs is erbij. voor nieuwe powend-(PWNED dus) leden. en aangezien gs eigendom is van de televaag. spanning en sensatie......

sloppy josef | 16-02-09 | 15:55

Aldgisl | 16-02-09 | 15:52
.
Kom er maar in, Godwin!

GSHiveMind | 16-02-09 | 15:54

GET POWNED !!!

kabouter klapanus | 16-02-09 | 15:54

Die gasten van antifa zijn zelf extreem rechts.(extreem links eigenlijk)
Ze gebruiken dezelfde symbolen als de fascisten met rare rune achtige tekens, dezelfde tactieken, dezelfde taal gebruik.

Ze proberen met alle macht Wilders te koppelen aan extreem rechts hoewel hij honderden keren heeft aangegeven niets met nazi's te willen doen.

Die ben van der kooi ilijkt mij meer een medewerker van antifa die opkomt draven als iemand gekoppeld moet worden aan extreem rechts door antifa.
Dan kunnen ze weer wijzen naar een ander terwijl zij de echte nazi's zijn.

solidstate | 16-02-09 | 15:54

Fittie?

Kapitein omgwtfbbq | 16-02-09 | 15:53

Iedereen die nu nog iemand anders met Hitler vergelijkt, moet ogenblikkelijk zijn mond houden ! Anders vertel ik het aan mijn moeder.

Niet voor Jan | 16-02-09 | 15:53

Anti-antifa en Anti-AFA. Organisaties die met geweld één ieder die het niet met hun politiek gedachtegoed eens is het zwijgen opleggen. Goh, waar kennen we dat eigenlijk van? Jaren '30? Hitler en co?

Aldgisl | 16-02-09 | 15:52

Die linksch meschen zijn zelf de grootste fascisten die er rondlopen maar blijkbaar hebben ze dat niet door. Zeer treurig oogkleppen volk is het.
Je kan niet meer dan medelijden met ze hebben.

thetosser | 16-02-09 | 15:52

O gelukkig maar. Al die LPF'ers zijn nu overgestapt naar de PVV. Pak van m'n hart. Dacht bijna dat er competente mensen zich bij de PVV zouden aansluiten.

Uisstupid | 16-02-09 | 15:52

"Om redenen die eigenlijk alleen door Ruud de Wild echt goed kunnen worden uitgelegd houdt de PVV de lijst met sprekers angstvallig geheim."

Goed geschreven stukske Brusselmans

SODEP | 16-02-09 | 15:52

Brusselmans! Heerlijk stukje proza gepeopt! Sjapoo!

Brandbrief | 16-02-09 | 15:51

Laat die goochem zich eens drukmaken over de recessie i.p.v. marokkaantje pesten.

waarheen | 16-02-09 | 15:51

Ook de AFA heeft recht op vrijheid van meningsuiting, daarom des te mooier hoe die stinkhippies er alles aan doen om zo fascistisch mogelijk naar buiten te treden.

Superior Bastard | 16-02-09 | 15:51

Stelletje anarchisten zijn het.

Harry Dillema | 16-02-09 | 15:51

Stuur Rutger erop af en pleur het vrijdag in de uitzending a.u.b.

peterweethetbeter | 16-02-09 | 15:51

Ja. Die enorme helse, geweldadige demonstratie bij de miljonairsfair ligt mij nog te vers in het geheugen. Jeetje, om bang van te worden.

Lying Dutchman | 16-02-09 | 15:51

De term 'fascisme' krijgt wel steeds meer inhoud vandaag de dag.

Schoorsteenveger | 16-02-09 | 15:50

Die z.g Anti-Fascistische Aktie zijn de grootste fascisten die er zijn.
.
Mensen die rustig willen vergaderen worden met geweld bedreigd .
.
Zijn zelfs te laf om hun gezicht te laten zien..
.
Dit soort organisaties zijn de bruin hemden van deze tijd ; en straat terreur is hun wapen.

kuifje. | 16-02-09 | 15:50

Geert zou zeggen: "met scherp schieten"

Brakke Obama | 16-02-09 | 15:50

Free Garret Weldon!

TikkieTerugJaap! | 16-02-09 | 15:49

Fuckje! kom der maar in.

Karel Kruizenruiker | 16-02-09 | 15:49

Er zal wel weer een hoop van links gegooid worden.

Bier-Sexueel | 16-02-09 | 15:48

Die kansloze figuren van de antifa hebben weer eens tijd teveel.

baronbreekijzer | 16-02-09 | 15:48

Moet die Rutger er namens dat GeertNed niet naar Waddinxveen dan?

Pa Cartwright | 16-02-09 | 15:47

Off-topic: SpitsNieuws.nl ligt weer eens plat... :\

Kartoffels | 16-02-09 | 15:47

Hij komt er wel....

Kill Le Boek | 16-02-09 | 15:46

iets met katten en honden
fascisten en hippies
olie en water
rijken en armen
hendrickbert gaat slapen

Hendrickbert | 16-02-09 | 15:46

Yes, meer koren op de molen van de PVV: Nu vooral nog even vooraf (en natuurlijk achteraf) een persconferentie beleggen waarin je emotioneel verteld dat jij -wel- het recht op vrijheid van meningsuiting hebt, maar dit toch echt -geen- recht mag zijn voor iedereen die niet met je meepraat.

GSHiveMind | 16-02-09 | 15:46

Ik houdt het Staatsjournaal wel in de gaten. Benieuwd hoe hun het gaan brengen.

Kartoffels | 16-02-09 | 15:46

Zou Wilders die lui van de AFA soms betalen? 't Is ene sluwe vos....

60CX | 16-02-09 | 15:46

gezellie, straks een live feed hoop ik,,

pak vast bier en chips,

frozenhenk | 16-02-09 | 15:45

Waddinxveen. Symbolische treurnis. Mooi.

Pa Cartwright | 16-02-09 | 15:45

Spannund...

Stijlicoon | 16-02-09 | 15:45

dat belooft een gezellig feestje te worden stuur Rutgert er maar heen ...

kabouter klapanus | 16-02-09 | 15:45

Geert Wilders, ach ja die was ik al bijna weer vergeten..

Francois Villon | 16-02-09 | 15:43

Wilders -1

smullie | 16-02-09 | 15:43

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl