achtergrond

Geenstijl

Fanmail!

Onze mailbox zat weer lekker volDe zondag: voor sommige mensen een rustdag, voor anderen de uitgelezen dag zich eens lekker op te winden over GeenStijl. Traditioneel ploffen er op de dag des heren dan ook altijd de nodige woedende mailtjes in onze mailbox, die wij na ons kerkbezoek uiteraard met aandacht doorlezen en behandelen. Deze week maakt Angela Pouwels - van de een maand geleden besproken site Familiegeluk - zich in een mailtje met de aanhef "zielige stakker!" boos over ons. Frank de Winter van de huizendatabase Immo-Base pakt het subtieler aan: hij overlaadt GeenStijl met complimenten en gaat voor de verandering de bezoekers van zijn favoriete weblog juridisch aanpakken.




Ik vind het dus geen stijl het stukje van jullie, hoe jullie over mijn site schrijven! Er zijn een heleboel gezinnen die een opa en oma figuur missen en jullie gaan het zo op de spot drijven, schaamteloos gewoon. Ik heb er geen woorden voor, ik vind het heel laag bij de grond!!!! Het liefst maak ik jullie nu voor weet ik veel wat uit, maar daar ga ik mij niet toe verlagen! Waarschijnlijk vinden jullie het humor maar ik vind het rond uit belachelijk, en dan ook nog info van mijn site overnemen! Nou jullie hebben jullie lol gehad, BRAVO!

Angela Pouwels
Familiegeluk




Beste Redactie van Geenstijl.nl,

Ik heb u slecht nieuws te melden, vanaf heden is de site www.immo-base.be afgesloten voor niet geidentificeerde bezoekers. Naar aanleiding van uw artikel over gastvrij Belgie, hebben wij een aantal van uw lezers moeten terechtwijzen en hierdoor andere "normalere" moeten straffen. Onze site werd bedolven door foto's en en schoonmoeders die te koop werden aangeboden. Wij kunnen wel een grapje verdragen, geen nood, maar mocht ikzelf de kans hebben om een deel van uw lezers te bekronen met een prijs, dan zou ik deze zeker willen geven. De prijs "Geen Stijl" hebben zij terecht verdiend. Tegen een aantal van hen gaan we iets drastischer optreden daar het vrij verspreiden van pornografische beelden op een site voor iedereen toegankelijk nog steeds verboden is in Belgie, gelukkig maar. Voor de andere, zogenaamde "hackers" hebben wij de boodschap "Pakken is zakken" en diegene die getracht heeft, wel daarvan hebben wij voldoende identificatie gegevens om hen het leven ook even zuur te maken.

De keerzijde is dat wij persoonlijk uw site een verrijking vinden op het internet, hij doet zijn werk naar behoren en brengt meer dan anderen, een andere kijk op de internetwereld. Maar als co-collega's leek het ons een taak te zijn om even het grappige naast het ethische te plaatsen en u hiervan op de hoogte te brengen. Trouwens een leuk artikel !

Met stijlvolle groeten,
Frank De Winter
BisEcom

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.