Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Leeg = leeg

ga ff moven jaDe Methode Verdonk werkt. Nederland stroomt leeg! Tests bewijzen het. 0031 heeft het grootste vertrekoverschot van alle Europese landen. Zijn we toch weer ergens goed in. Vorig jaar zeiden 121.000 Nederlanders toedeledokie tegen Het land van Unox, en probeerden slegs 92.000 fabulerende goudzoekerts Schiphol-Oost binnen te komen. Tel uit je winst. Als reden voor het massale vertrek wordt ondermeer De Huizenprijs genoemd. Zowel zuider- als oosterburen bieden hun hutten tegen dumpprijzen aan. Maar u weet wel beter waarom Wij het buiten de landsgrenzen zoeken. Hieronder kunt u de schuld geven aan wie u maar wilt. De Balk. GroenLinks. Talpa. Koos Spee. Treble. Erwin Kroll. Roept u maar! Update: Als dit allemaal kan, gaat dat Uitzetcentrum nog eens heel groot worden.

Reaguursels

Inloggen

aan holtor en andere vluchtelingen:
mja, maar als iedereen nou vlucht, dan geven we ons land dus de facto gratis kado aan de finnen? ik dacht het niet... als wij erheen kunnen, kunnen de finnen er ook heen, en wat dan? weer verder vluchten? als ik emigreer, is het naar finland. Eens kijken hoe ze daar reageren op een radicale sinterklaas met een grote bek. Kijken of ik daar ook zoveel kansen krijg als de finnen hier....

Broolio | 25-05-06 | 09:40

@eierdop

Nee, moreel dilemma hoeft er ook niet te zijn, je accepteert alleen maar wat er geboden wordt. Hol is inderdaad een goed land voor probleemgevallen.

Zou het zo zijn dat daardoor in Nederland uiteindelijk alleen maar de probleemgevallen overblijven?

holtor | 24-05-06 | 14:31

@fredel 23-05-06 @ 15:54
Het ga je goed, emigreren is niet makkelijk. Maar je hebt wel het leven bij de ballen genomen.

Alles is fijn in Oz, maar:
* Je bent geen onderdeel meer van de norm - het is hun land, niet het jouwe, en als je niet begrijpt waarom het zo slecht geregeld is is dat alleen maar jouw probleem.
* Het duurt een tijd voor je weer een kennissenkring hebt opgebouwd, 4 jaar of zo.

Als je het genoeg tijd geeft komt alles terecht, en zit je zielsgelukkig af en toe in te loggen op een site met Hollanders met een klein otootje met veel belasting met veel knallende frustraties....

Cheers, mate.

holtor | 24-05-06 | 14:26

Ik wil helemaal niet weg. Ik vind 0031 werkelijk geweldig. Ruim 2 jaar geleden ben ik ziek geworden. Wat precies doet niet terzake maar het was psychisch en vrij ernstig. Sindsdieen beur ik een WAO uitkering ik krijg allerlei vormen van hulp en ondersteuning om een zinvol en prettig leven te leiden. Die lieverts hebben zelf mijn studieschuld van 15000 ballen kwijtgescholden. Ik heb werkelijk geen enkele moreel dilemma bij dit grenzeloze profiteren.
Weg? Denk het niet!

eierdop | 24-05-06 | 12:09

Van neuqen met een condoom of via een besneden snikkel wordt je sneller impotent als je het niet zeer regelmatig met een vrouw doet, immers achter de eikel zitten sensoren die reageren op de vrouwelijke afscheiding.

In de vroegere landbouweconomiën was het vaak honger lijden, dus werden alle leden van de lagere groepen in die gemeenschap besneden en de slaven gecastreerd. Besnijdenis is een vorm van het tonen van onderdanigheid, evenals het dragen van kopvodden in plaats van hoeden.

Hans Anders | 24-05-06 | 09:38

Wat betreft het besnijden.
Het zou bij wet verboden moeten worden dat kleine kinderen genitaal verminkt worden, alleen omdat hun ouders dit vanwege een of andere achterlijke religie dit willen.
Iedereen die achttien jaar of ouder is, mag wat mij betreft zijn hele 30cm (voorzichtige schatting) er af laten zagen als hij dit graag wil.

wachtmeester de bruy | 24-05-06 | 06:08

Er was eens een vreemde vogel (mohammed) die legde zijn ei (achmed) in ons nest ( Nederland).
Het vreemde ei werd samen met de eigen eieren uitgebroed door een rode vogel.
Als het vreemde ei uit komt, blijkt het een zeer brutaal en egoistisch vogeltje te zijn.
Doordat hij de grootste bek heeft en het meest luidruchtig is, krijgt hij van de nestcorrecte rode vogel het meeste voer.
Uiteindelijk is de parasiterende vreemde vogel zo volgevoerd en groot geworden door de nestcorrecte rode vogel, dat hij de ondervoede (met een moeilijk woord ook wel autochtone vogeltjes genoemd) het nest uit werkt.
LEEG=LEEG.
Op naar het volgende nest.

Ja, beste jongens en meisjes, zo ken ik nog meer verhaaltjes.
Bijvoorbeeld van de wolf (profeet) en de 7 geitjes (niet ouder dan 10 jaar).
Maar dit een andere keer.

Maak zelf ook eens een verhaaltje en stuur het maar in.
Maar het moet wel over die kudt finnen gaan!
Je kunt een bedevaartsreis (hadj) naar Helsinki winnen.

wachtmeester de bruy | 24-05-06 | 05:44

bubka 23-05-06 @ 23:38

bubka, je wil hoger dan je polsstokje reikt. Je houdt jezelf ontzettend voor de gek... you can do better than that.

bottehond | 23-05-06 | 23:59

@bubka
wat een links onzinnig geneuzel.Denk je nu echt dat de problemen t.a.v. immigratie alleen in NL spelen.Heel europa heeft er toch zijn buik van vol c.q. problemen van .En welke landen laten ons links liggen dan?Een land die geen problemen met integratie/immigratie heeft.Dat moet wel heel erg verweg liggen

kruisridder | 23-05-06 | 23:56

Een hoop onzinnig rechts gelul hier gelezen, maar helario, de oorzaak ligt niet zozeer in het feit dat hoogopgeleide kaaskopjes pleite gaan, nee, het ligt aan het feit dat elk normaal functionerend land veel studenten, werknemers en stagelopers uit heel de wereld trekt, voor langere of kortere tijd. En dat was hier net als in de rest van de E.U., Canada, V.S. en noem maar op ook altijd het geval. Goed voor de economie, goed voor iedereen...
Maaaaar toen kwam Pimmetje en of dat niet erg genoeg was voor je aanzien in de rest van de beschaafde wereld kwam daar nog eens een kabinet overheen dat qua vreemdelingenbeleid (ook bovenstaande dus) xenofober was als dat van Mussert. En ja, ook in het buitenland zijn ze niet doof en stekeblind, dus nu laat eenieder ons navelstaarderig, eng rechts landje lekker links liggen, gek toch...
ps de enige reden waarom ik, en dan ook wel onmiddelijk, zou emigreren is als triestige rita m.p. zou worden

bubka | 23-05-06 | 23:38

tja als die meteoriet echt komt... is de randstad eens goed leeggespoelt toch??

Pascal1977 | 23-05-06 | 21:05

@Broolio 23-05-06 @ 19:42:
Ok, je hebt gelijk... en zeker wat betreft die pedofilie. Ook voor betreft hun bekrompen kijk op vrouwen etc. Het probleem zit er in dat de aanhangers van de islam een leefsysteem aanhangen en tot wet verheffen wat in de 7e eeuw in die woestijn gebruikelijk was. Dat is de schande. Dat mensen er toen een barbaarse leefwijze op na hielden is tot daar aan toe, dat was in Europa in de vroege middeleeuwen en voor de Romeinse overheersing niet echt heel veel anders.

Over besnijdenis kan je ook kort zijn. Het is voor een woestijnvolk geen idiote gewoonte. In de woestijn is water een schaars goed en moet gebruikt worden voor drinken. Als je je snikkel niet regelmatig kan wassen krijg je smegma en andere rottigheid waardoor het zaakje kan gaan ontsteken. Om dat velletje in die klimatologische omstandigheden er dan maar af te kappen is niet geheel onzinnig. De onzinnigheid zit 'm erin dat je dat tot religieuze wet verheft die altijd en overal moet gelden. Hetzelfde geldt voor voedselwetten (joods of islamitisch, zelfde laken een pak) Varkensvlees bevat ureum en bij temperaturen van 30 graden zorgt dat ervoor er dat het snel gaat rotten. Kortom: in een woestijn wordt je ziek van varkensvlees. Logisch dat je het daar verbiedt. Het geldt ook voor het mengen van vlees en melk. Melk verzuurt snel in een woestijn en zorgt voor een versnelde rotting in de woestijn. Ook het bedekken van de huid en hoofd met een burqa of hoofddoek is in een woestijn een hele verstandige wet. Puur fysiologisch gezien is dat volkomen begrijpelijk.


Dus nogmaals: in een woestijn zijn al die wetten en regels nog enigszins te begrijpen, zeker zonder koelkasten en waterleidingen. Maar om ze uiniverseel geldig te verklaren en te allen tijde, no matter what... Dat is debiel en achterlijk. Ze konden zich in 670 geen koelkasten en douches voorstellen, dat is hun niet te verwijten, maar wel die knakkers niet niet nadenken die woestijnregels nog steeds aanhangen omdat "dat zo geschreven staat", dat deugt niet, is achterlijk en volslagen stupide.

crixus | 23-05-06 | 20:00

@Broolio 23-05-06 @ 19:42
Mbt besnijdenis: de Joden en veel Amerikanen doen dat ook. Beetje jammer dat je dat nou specifiek aanhaalt in je moslim-bash.

Dömper | 23-05-06 | 19:46

ehm, gevallenverstand, wat wil je nou zeggen met dat 'waar zijn zijn kinderen'?

wat kan ons het nou schelen waar zijn kinderen zijn? hij neukte er eentje? hij dacht dat ie met god sprak? wat is de relevantie van zijn kinderen? Wil je aantonen dat ie een meisje neukte dat net zo oud was als zijn dochter? ik snap je niet.... zal wel aan mij liggen. Ga jij nog maar rustig op zoek naar zijn kinderen, ik ga intussen wat nuttigers doen, ok?

en dat jij niet ronduit geschokt bent door het beeld van de bejaarde profeet met zijn baard in het bed van een meisje van 9, zegt mij dat jij ook geen vader bent.

ik vraag altijd als ik een moslimmeisje van 9 zie lopen, aan haar vader of ik met haar mag neuken. Als hij dan boos word, vraag ik waarom de profeet dat dan wel mocht. Meestal worden ze dan pas echt kwaad. Heel soms snappen ze ineens hoe slecht de islam is. Het blijft een gevaarlijke hobbie, maar wel spannend...

nog een geval waarmee alle moslims te maken krijgen: besnijdenis. Ik vertel het maar even. Op een dag word op feestelijke wijze de een deel van de penis van de jongetjes van 9 (de voorhuid) afgesneden. Wij noemen dat ernstige mishandeling, amateur amputaties zonder medisch noodzaak. Snij een willekeurige man zijn voorhuid zonder vragen af, en je gaat jarenlang voor de bijl wegens ernstige mishandeling. Moslims praktiseren dit middeleeuwse gebruik bij hun zonen.

SCHANDELIJK! van een lichaam van een kind heb je af te blijven, wat denken de moslims wel? zijn ze helemaal ACHTERLIJK? wie met een mes afstapt op een kind, om er een deel vanaf te snijden, is niet goed bij zijn hoofd.

maar ik heb genoeg gezegd. Nogmaals toedeledoki.

Broolio | 23-05-06 | 19:42

wikipedia, i love you :)

ok, rekenen jullie even mee? de profeet (zijn naam wordt met het bloed van zijn
onschuldige slachtoffers geschreven) is geboren van 20 april 570 tot 26 april 571. Dat is geen grap, daarover zijn de moslims het niet eens. Ik kies even 570, voor het gemak.

hij sterft in 632. Hij is dan 62. in de hadith staat dat ie aisha, nadat ie het huwelijk consumede, nog 9 jaar als sexslavin misbruikte, tot zijn dood. Hij consumeerde het huwelijk dus in 623, toen hij 53 was. Hij huwde aisha toen hij 50 was. Toen zij pas ZES was. Ik vertel het nog een keertje. Toen Ze Zes Was. En hij VIJFTIG. Ik laat het even bezinken.

hoeveel kinderen de proleet had? geen idee. Veel, omdat hij al zijn vrouwen afging elke nacht, en nog niet van anti-conceptie had gehoord.
hij had drie zonen, alledrie jong gestorven, en misschien wel 4 dochters, waarvan ik alleen fatima ken (omdat ze zo'n geyle naam heeft). Die is maar 19 geworden, en overleefde de profeet, dus die was 1 tot 19 toen de geyle profeet zijn nieuwe kind-sletje uitprobeerde.

de profeet trouwde 11 vrouwen. Anderen mochten maar 4 vrouwen trouwen. Maar ja, wie de regels maakt hoeft zich er niet aan te houden, zullen we maar zeggen. Hoe puur.

een van die vrouwen was een zojuist geroofde weduwe; die hij zelf weduwe had gemaakt. Hij had net haar hele familie uitgemoord, toen hij haar diezelfde avond neukte. De dag erop gingen ze maar meteen trouwen. Zo ging dat, bij de profeet. Snap je nu waarom moslims geen respect hebben voor vrouwen? waarom respect voor vrouwen, als de profeet ze als neuk-objecten zag? als oorlogsbuit? als handelswaar?

ik moet altijd braken als ik het leven van de rovershoofdman bestudeer.. vergeef mij, ik heb genoeg voor vandaag. Mijn maag is reeds leeggekotst..

Toedeledoki!

Broolio | 23-05-06 | 19:33

@gevallenverstand 23-05-06 @ 19:14:
Onvruchtbaar; bastaardkinderen van de melkboer dan wel een niet helemaal gelukte eunuch van z'n harem.

crixus | 23-05-06 | 19:27

@gevallenverstand 23-05-06 @ 19:14
Conclusies: hij had maar twee vruchtbare vrouwen en hij had niet naar de paus moeten luisteren.

@gevallenverstand 23-05-06 @ 19:16
Uit mijn link en van wikipedia maak ik op dat hij op oudere vrouwen viel.

Dömper | 23-05-06 | 19:25

Dömper 23-05-06 @ 19:11
Check wikipidia ook eens....

gevallenverstand | 23-05-06 | 19:16

Dömper 23-05-06 @ 19:11
10 vrouwen, 7 kinderen. Geen voorbehoedsmiddelen. Conclusie?

gevallenverstand | 23-05-06 | 19:14

Broolio 23-05-06 @ 19:09
Ik zie niets raars in bovenstaande citaten. (Behalve dan dat jij geen vader bent.)

gevallenverstand | 23-05-06 | 19:11

@gevallenverstand 23-05-06 @ 19:01
Mohammed (SFW) had 7 kinderen: Alqaasim, Zainab, Ruqayah, Oem Kalthoem, Fatima, Abdullah en Ibrahiem. Alle kinderen van de profeet waren met Khadija, behalve Ibrahiem. www.risallah.com/profeet/index.php?pag...

Dömper | 23-05-06 | 19:11

@gevallenverstand
geen idee, zie ik eruit als de stamboomonderzoeker van de profeet? weet jij hoe google werkt? ik snap wel waar je heen wilt; was aisha niet net zo oud als zijn kinderen. Ik zal het wel even voor je opzoeken hoor.. luilak :)

hahah, ik kon zo snel geen genealogie vinden die helemaal terugliep op de profeet. Wel vond ik dit:

He was especially fond of children and used to get into the spirit of childish games in their company. He would have fun with the children who had come back from Abyssinia and tried to speak in Abyssinian with them. It was his practice to give lifts on his camel to children when he returned from journeys. (Bukhari, Sahih Bukhari, Vol. 2 p.886).

He would pick up children in his arms, play with them, and kiss them. A companion, recalling his childhood, said, "In my childhood I used to fell dates by throwing stones at palm trees. Somebody took me to the Prophet MHMD who advised me to pick up the dates lying on the ground but not to fell them with stones. He then patted me and blessed me." (Abu Dawud)

wel schokkend om te horen, dat de profeet het leuk vond om kinderen te 'patten' (aaien) en zijn gewoonte om kinderen op zijn kameel te hijsen. Te zin 'he was especially fond of children' is toch wel misselijk makend.
ook grappig is dat de moslims steevast 'allag will be pleased with her' zeggen nadat ze aisha's naam (allag will be pleased with her) zeggen. Hahah! sick!

Broolio | 23-05-06 | 19:09

Broolio 23-05-06 @ 18:58
Ik heb nog nooit gehoord over vruchteloosheid door pedofilie. Maar for argument's sake, waar zijn dan de kinderen van alle 10 vrouwen?

gevallenverstand | 23-05-06 | 19:01

@gevallenverstand 23-05-06 @ 18:58
Ik denk dat die niet meer leven (ok flauw, ik zal het niet meer doen)

Dömper | 23-05-06 | 18:59

Dömper 23-05-06 @ 18:56
Waar mijn kinderen zijn weet ik, maar waar zijn de kinderen van Mohammed? Hoeveel, hoe oud?

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:58

@gevallenverstand
ehm, ik snap het niet helemaal. De kinderen? welke kinderen? ik dacht dat je de post van 18:20 bedoelde, die weer over 18:16 ging? het enige kind wat daar in staat heet aisha, is negen, en werd door de profeet geneukt. Maar die bedoel je niet? je wilt weten hoe de kinderen van aisha heette? denk jij dan, dat een meisje nog kan baren nadat een profetenpik haar vagina verwoestte? of gaat het over geheel andere kinderen? ik begin, net als v maerlant, een beetje te twijfelen aan je verstand, wat wil je ook, met zo'n naam :)

Broolio | 23-05-06 | 18:58

@gevallenverstand 23-05-06 @ 18:52
Wat ben jij een slechte ouder zeg, als je dat moet vragen ;-)

Dömper | 23-05-06 | 18:56

Broolio 23-05-06 @ 18:48
Mijn vraag was; Waar zijn de kinderen?

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:52

oops, sorry,
'da'
moet eigenlijk zijn:
dat was ook voor gevallenverstand :| stom toetsenbord ;o

Broolio | 23-05-06 | 18:48

Van Maerlant. Wie wil wie nu het zwijgen opleggen.
Ik stelde je een duidelijke vraag. De vraag was; Vind je de Islam op zich een fout geloof? (En daarbij speelde ik je de mening van Dante over Mohammed in handen.)
Vind je de Islam een fout geloof? En kap even met die letterspelletjes.

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:47

da

Broolio | 23-05-06 | 18:47

@epster 23-05-06 @ 18:43
Zo makkelijk kom je hier niet mee weg.
De wetten en subsidies zijn de oorzaken van alle problemen. Een volk integreert het beste als ze dat op eigen kracht moeten doen.

Dömper | 23-05-06 | 18:46

-weggejorist-

Broolio | 23-05-06 | 18:45

In Parijs ging het ook mis omdat ze daadwerkelijk geen kansen kregen, werkgevers hebben het niet zo op buitenlanders namelijk net als hier. Er moeten wetten en subsidies aan te pas komen om ze aan het vreemde te laten wennen, helaas.

Ik ben er klaar mee, voor vanavond lekker slapen en morgen gezond weer op.

epster | 23-05-06 | 18:43

Nog in extremis een bisnummer voor het eeuwige liegebeest:

@gevallenverstand 15:06

Je bewuste constante distorsies maken dialoog onmogelijk. Ik stop er dan ook mee. Misschien kan Cambodja-Cambodnee je helpen, toch een maatje van je hè? Met hem kan ik wel door een deur. Misschien dat hij voor je wil vragen wat je van me wou weten. Met jou hou ik het bij deze voor bekeken.
v Maerlant 14-05-06 @ 15:10

v Maerlant | 23-05-06 | 18:42

v Maerlant 23-05-06 @ 18:30
De film van Al Gore. Over de opwarming van de aarde....

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:41

@Broolio 23-05-06 @ 18:35
Teren op de staat is toch het summum van integreren binnen Nederland ;-)

@epster 23-05-06 @ 18:37
euh... je bedoelt toch leve de links-selectief-kritische bronnen?

Dömper | 23-05-06 | 18:41

epster 23-05-06 @ 18:37

Je blijft besides the point. De grenzen dicht is geen eind- maar een beginpunt. Kijk naar het topic. Combineer dat met gegevens qua gezinshereniging, nataliteitsstatistieken opgesplitst naar autochtoon/allochtoon, asiel- en gelukszoekerij, illegalentrafiek... Het totaalplaatje is angstwekkend. En zelfs als we dat zouden indammen zitten we nog met gigantische problemen.

Ik moet eruit. Denk er eens over na. Vertrek niet vanuit dogma's, denk vrij.

v Maerlant | 23-05-06 | 18:40

Brooliootje!!!!
Antwoord nog even op: gevallenverstand 23-05-06 @ 18:20

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:40

v Maerlant 23-05-06 @ 18:30
Je weet heel goed waar het over gaat van Maerlant. Je mysterieuze haiku over de zon en de Islam. Niet zo naar de letter leven. Bovendien heb ik meer respect voor mensen die willen dat gastarbeiders terug moeten dan die paranoia over Islam/linkse davincicodes. Die zijn echt alleen voor dronken en stonede bangerts. Heb je vandaag overigens het nieuws gezien over global warming? Die toekomstvomplottheorien, vaak herhaald door jou, botte en de gek controle zijn zoooo, ayatollahs!

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:39

.. zit al lekker meer dan een jaar in de Turkse zon... huizen goedkoop (eentje kopen voor weinig??), spaarrente hoog, levensonderhoud cheap, mag overal roken en zo goed als geen verkeersregels... Ik kom met kerst wel weer een weekje terug om in de rij te staan voor mijn onbetaalbare biertje

Seaudebeau | 23-05-06 | 18:38

@v Maerland
Ach kom, mantel der liefde...
Ik ben het gelijk met je eens dat de islam niet tot een betere wereld gaat leiden. Dat is een geloof nog nooit gelukt namelijk. Maar om nu de grenzen dicht te gooien en iedereen met een donkere huidskleur sceptisch te bekijken of hij geen rugzakje laat staan vind ik ook geen oplossing. Daar wordt het echt niet beter van! Eerlijk zijn in handel is dat in mijn ogen wel. En nogmaals een pàk stemmen is nog geen gelijk.
leve de links-kritische bronnen.

epster | 23-05-06 | 18:37

@epster
ik ben ook geen fan van de usa en hun neiging de wereld kapot te consumeren. Ik vind ook dat iedereen een eerlijke boterham moet kunnen verdienen. Is dat een reden om ons lands sociale voorzieningen te laten misbruiken? moeten wij boeten, voor de daden van de usa, omdat wij ook westerlingen zijn? nee toch zeker. De finnen maken nu mooi gebruik van ons, is het niet? huizen, medische voorzieningen, kopjes thee, het kan niet op. Nu maar wachten op het zo gewenste wederzijdse respect, dat nooit komt.

Als wij wat geven, zijn wij naief, en pissen ze op ons. Als wij niets geven, worden ze aggressief en zetten de steden in brand (zie frankrijk). Weet jij wat parasitair gedrag is? de moslims zijn geen symbiose met ons aangegaan, ze geven niet een beetje en nemen een beetje, nee, ze zijn parasieten. Ze nemen, nemen, en nemen. Ze geven niets. Totdat de gastheer leeg/op is. Dan klimmen ze op een nieuwe. Ondertussen pissen ze op ons, en vermoorden iedereen die aan dat parasitaire gedrag een einde wil maken, zoals pim of theo.

Noem mij EEN positief effect van de aanwezigheid van finnen in ons land.

WAAROM zijn de finnen hier, en niet in finland? Voor het geld. Omdat ze arm zijn. Waarom bouwen ze dan hun eigen land niet op? waarom gedragen ze zich als dieven? omdat ze liever ons landje kapot maken/leegroven, dan ons met enig respect te behandelen, nietwaar? of vind jij, dat de finnen ons mogen leegzuigen tot alle zakkies-chips failliet zijn?

vroeger konden wij altijd terugvallen op sociale voorzieningen. Dat is voorbij, dankzij het misbruik van de finnen/toerken. Vroeger mochten wij zeggen wat we dachten. Voorbij. We mochten met onze flikkervriendjes over straat lopen. Nu niet meer. Wij hoefden niet te vrezen voor ons leven, nu wel. de islamieten hebben ons per saldo alleen maar ellende opgelevert. Dat zou allemaal geen enkel probleem zijn, ware het niet dat zo ook nog op ons pissen.

antilianen zijn ook crimineel, maar ze pissen niet op ons. ze zijn ook een soort schuld (was een kolonie van ons) die wij nog hebben jegens hun. Ook zijn er maar 200.000 van. Dit in tegenstelling tot het oneindige aantal moslims wat femke ons land wil binnenloodsen. En dan maar hopen dat ze ons goed gezint zijn, nietwaar? hopen, dat ze de koran niet gelezen hebben.

wie op ons land pist, kan beter oprotten. Waarom moeten wij onze rijkdom zonder morren afstaan aan de islamieten, omdat ze ons anders gaan slaan? duh.. wij zwichten niet voor dergelijk gedrag. Wie op eerlijke wijze wat wil verdienen, prima. Wie ons leeg wil zuigen: daar is de grens.

Broolio | 23-05-06 | 18:35

gevallenverstand 23-05-06 @ 18:24

Een bisnummer is alles dat ik aan je verachtelijke streken wil vuilmaken:

@gevallenverstand & 13:57 - 14:06 Ik vind je techniek om me uitspraken toe te schrijven die ik niet gedaan heb laag, zeker gelet op het systematische karakter ervan. Ik begin me werkelijk af te vragen of er geen Joris bestaat voor het stijlloos honoreren van eenvoudig te verifiëren aperte leugens. Over het drammen. Een globale politeke analyse neemt de factor islam mee in z'n overwegingen of reduceert zich tot een schoonheidsoefening. En wil je nu m'n been loslaten? Ik heb een leven dat op me wacht.
v Maerlant 14-05-06 @ 14:47

v Maerlant | 23-05-06 | 18:30

crixus 23-05-06 @ 18:23
OK. Het was dus een reactie op het NRC artikel van JJJJ dat over het scheuringsthema ging.

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:27

epster 23-05-06 @ 18:22

Dat willen we graag aannemen, ja. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Zou je daarom niet eens de intellectuele eerlijkheid opbrengen om je te informeren over wat je zonder kennis van zaken met de mantel der liefde bedekt? Als flink wat van je geestelijke soortgenoten hetzelfde kunnen doen, dan kan de discussie ein-de-lijk eens worden verdiept.

Er zijn ook linkse kritische bronnen over hoor: 'de zwijger spreekt' bijvoorbeeld: website van politiek incorrect links. Besteed ook eens aandacht aan de nieuwe Duitse linkse partij van Lafontaine die zich uitdrukkelijk kritisch tov de islam uitspreekt. Van bij haar begin goed voor een pàk stemmen.

v Maerlant | 23-05-06 | 18:27

crixus 23-05-06 @ 18:13
Ik meldde je scheuring. ik zei niet dat je daarop reageerde.
Hoed je voor van Maerlant. Wellicht heb je meer geduld om draden uit te pluizen, maar de man doet vrij raadselachtige en schijnbaar tegengestelde uitspraken. Mocht je een letter verkeerd citeren dan ben je dimmi fascist leugenaar en dood.

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:24

@gevallenverstand 23-05-06 @ 18:18:
Dat was daar helemaal niet aan de orde inderdaad, en hier eigenlijk ook niet.
Hier gaat het om mensen die dit land spuugzat zijn en vertrekken naar veiliger oorden. En dan gaat het helemaal niet om wet=wet t.o.v. wet=geest.
Wat ik er wel over wil zeggen is dat een wet die blijkbaar niet helder en duidelijk is zodat je over de letter ervan moet steggelen, de geest ervan ook niet deugt.
En dat is geen goedkope uitvlucht.

crixus | 23-05-06 | 18:23

Maar als de profeet zulke jonge meisjes neukte ben ik daar inderdaad tegen...

epster | 23-05-06 | 18:22

@broolio
Beetje kort door de bocht maar ik zou dieper beginnen, kijk naar de rol die US speelt in de wereld van de markt. Ik hoop op een europa dat daar een nieuw geluid in kan laten horen.

epster | 23-05-06 | 18:20

crixus 23-05-06 @ 18:13

Crixus, 't is geen leedvermaak, maar ik ben opgelucht dat hij het nu ook 's bij jou doet. Mij lapt ie die staaltjes van demagogie iedere keer weer. Zoals ik al eerder opmerkte: 't is pathologisch.

v Maerlant | 23-05-06 | 18:20

Broolio 23-05-06 @ 18:14
Feit? Waar is het kind dan?

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:20

crixus 23-05-06 @ 18:13
C'mon, Ik reageerde met de melding 'het zit diper' jij reply'de dat dat niet het issue was. Vandaag in dit topic is dat wel on-topic. Lees dat artikeltje van JJJJ eens, en laat je mening eens horen over waar het naartoe moet met deze twee stromingen. (wet=wet, en wet=geest)

gevallenverstand | 23-05-06 | 18:18

en epster, vertel iedereen die het wil horen dat de profeet een meisje van negen neukte, omdat die dat wel lekker geyl vond. Kijken hoe snel je in elkaar word geslagen, als je dat FEIT aandraagt. Kijken hoe lang jij dan de islam nog 'vredig' vind.

Broolio | 23-05-06 | 18:14

@gevallenverstand 23-05-06 @ 17:53:
Ik heb helemaal niet op jouw @ 20:38 gereageerd aldaar, noch enige scheuring bevestigd. En Jan-Jaap-Joris-Joop (of whatever) heeft zich in dat topic helemaal niet gemeld. Dus ik vrees dat je een heleboel sprookjes door elkaar haalt.

crixus | 23-05-06 | 18:13

@kruisridder & gevallenverstand
jup

@epster
hmmm. de verandering moet van binnenuitkomen. de kerk liep leeg op het moment dat de mensen zelf de bijbel konden gaan lezen/vragen stellen, waarop de priesters geen antwoord op hadden. Hetzelfde moet gebeuren met de islam. Eerst moet het aura van puurheid van de profeet verbroken worden. Laat de moslims de daden van hun eigen profeet kennen, bijvoorbeeld in afleveringen 'the most evil man in historie', of doe in rondom tien afleveringen waarin mensen die uit de islam zijn gestapt over hun ervaringen vertellen. Confronteer de islamieten met hun eigen heilige teksten, totdat ze er zelf ook van moeten braken.

Broolio | 23-05-06 | 18:13

Ultralinx is weer illegaal een woning aan het kraken net als al die andere linkse profiteurs

kruisridder | 23-05-06 | 18:04

@broolio
ook het vaticaan heeft er flink van langs gekregen. Vooral voor hun antieke fouten, als het stellen dat iedereen dood moet die zegt dat de aarde een balletje is. Geloven zijn zo slecht jongen, dat wil je niet weten.

De macht van de kerk is van binnenuit gebroken, dit komt door educatie, vrijheid en een inkomen. Geen weldenkend mens is het eens met de islam als een geweldadig geloof. Om dit te doorbreken zul je echter de huidige wereldhandel onder de loep moeten nemen, daarbij heb ik het niet over het vroegere kolonialisme maar over het huidige. Pas dan zullen mensen die vanuit achterstand geweld aanhangen dat de rug toe keren. Niet door verdere uitsluiting en niet door bezetting.

epster | 23-05-06 | 18:03

@gevallenverstand
jehaalt me de woorden uit de mond

kruisridder | 23-05-06 | 18:02

@epster
je euro is een gulden waard, je democratische stem is met een factor duizend verkleint, we mogen niet langer onze eigen wetten maken, zonder europastempeltje, mooi man, europa! de overheid weet wat goed voor ons is heh? 'de islam is geen gevaar' zegt balkie. Blinde vinken, die vastzitten aan het pluche zijn het... maar ik snap dat jij alles gelooft wat onze regering zegt. Heel links van je..

Broolio | 23-05-06 | 18:02

Broolio 23-05-06 @ 17:50
Ben jij degene die voorhen Brullio was?

gevallenverstand | 23-05-06 | 17:56

eindelijk word het land leeg... mag ik dan eindelijk asiel aanvragen in mijn eigen geboorte land, ik wil wel een tijdje van de staat leven hoor en nee gewoon van mijn eigen geld... genoeg belasting betaald toen ik nog in NL woonde...

hahaha
thank mevr. Verdonk, het land word weer woonbaar!

the Unchained | 23-05-06 | 17:55

crixus 23-05-06 @ 15:39
Ik dacht dat hij nog wel in je RAM zat, maar hier de volledige referenties...
Ayaan wil beveiliging gevallenverstand 22-05-06 @ 20:38
(shortcut, het is niet de persoon Verdonk, het is ook een deel van 0031.)
Dit artikel had JJJJ gelink, en bevestigde de 'scheuring'.:
www.nrc.nl/binnenland/article326059.ec...

gevallenverstand | 23-05-06 | 17:53

@epster
ook het vaticaan heeft er flink van langs gekregen. Vooral voor hun antieke fouten, als het stellen dat iedereen dood moet die zegt dat de aarde een balletje is. Geloven zijn zo slecht jongen, dat wil je niet weten.

maar jij weet kennelijk het veschil tussen een mening en een argument niet. Jij gelooft niet dat de moslims ons allemaal vijandig zijn. Ik ook niet. hoogstens 90 procent. De redenen daartoe vind je in de koran, waarin staat dat ze geen vrinden mogen worden met ongelovigen (understatement van het jaar). dat is een argument. jij zegt dat niet te geloven, dat is een mening. Waarom geloof jij dat niet, omdat ze je dat vertellen?

theo werd echt niet vermoord omdat wij indonesie koloniseerde. Hij werd vermoord omdat ie zijn mening gaf over de islam. Een mening, waar geen tegenargumenten tegen waren. Dus werd ie maar vermoord. Facistische praktijken, zijn dat. Er zijn linkse lutsters die stellen dat 9-11 kwam, omdat de amerikanen in iraq zaten. Bullshit. De amerikanen zaten in koeweit. Niet in bagdad. EERST kwam de aanslag op de twin towers, DAARNA viel de us afghanistan en iraq binnen. Afghanistan, ik help het je herinneren, waar je vermoord word, als je een meisjesschool begint, of een bijbel op zak hebt, of je gordijn niet je hele lichaam afdekt. Iraq, met de nobele saddam aan het hoofd, wat een sneue vertoning was dat... dreigen met WMD en die dan niet blijken te hebben, als de amerikanen je bluf willen zien. hahaha!

theo is toch echt niet vermoord omdat wij in slaven handelde. Ten tijde van pim was iedereen de finnen al driedubbel en -dwars keer ZAT. hoe dat komt? ehm, door de finnen hun gedrag? door het feit dat ze ons HATEN, en dat moeten, van hun geloof? omdat ze ons leegzuigen, en daarbij op ons pissen?

de finnen zuigen ons leeg. Een kwart geniet van een uitkering, al dan niet gestort op een finse rekening, een kwart van de mannetjes finnen is crimineel, en het word alleen maar erger. Van werken of leren hebben ze nog nooit gehoord. Wel van zwartwerken en hoersubsidie. Ze spreken fins onderling, noemen zich fin, ze zuigen alleen eerst nog even ons land leeg. Mooi volkje heh? Ik raad de finnen aan naar finland te gaan. Daar mogen ze dan lekker hun eigen land verzieken.

het vaticaan is geen gevaar. Het gristendom bevat nu geen oproep tot moord meer. De islam wel. Noem mij nog EEN ander hedendaags geloof, dat oproept tot moord. Je zal er geeneen vinden. behalve de islam, dan. i rest my case.

jij kan niet volhouden dat de islam vrede is, als je dit leest:
www.faithfreedom.org/Articles/quran_te...

ik wacht met spanning op je eerste tegenargument... en als je die niet hebt, zeg dan even dat je de islam ook een ziek geloof vind, net als ik, ok? dat is wel zo eerlijk.

@ultralinx
waar blijf je nou, met je grote bek? of ben je de koran aan het lezen, dan heb ik niets gezegd :)

Broolio | 23-05-06 | 17:50

Hans Anders 23-05-06 @ 17:05
Ik wil best Dalrymple met je verkennen, maar dan wil ik dat vanuit enig moreel perspectief. Zonder persoonlijk te willen worden is het opkopen van failliette boedels en dat uitbouwen met sex sells (chargerend) niet echt een doel om naar te streven.

gevallenverstand | 23-05-06 | 17:46

@broolio
neh sinds europa is het zoooo slecht gegaan met ons. geen geld meer,armoede, allemaal de schuld van europa!

@Dömper
Wit-rusland is gas geloof ik, een tamelijk uitgebreid netwerk waarvanuit europa gevoed wordt...

Ik groet jullie allen en hoop op een goede afloop.

epster | 23-05-06 | 17:46

@donderwolk2 23-05-06 @ 17:37 Ja.

vraagstaart | 23-05-06 | 17:40

oh ja, ik mis ook de zakken Lays paprika chips en de Verkade repen. En de Monatoetjes. Ongelooflijk, zoveel smaken chips heer maar geen paprika! Gelukkig importeren ze hier tenminste wel bier uit Europa!

HerrOttoFlick | 23-05-06 | 17:39

Ik denk er al jaren aan om te verhuizen uit dit land, maar is het dan wel echt beter bij de buren of verder ???

donderwolk2 | 23-05-06 | 17:37

Ik ben ook toedeledokie geegaan naar de VS. Waarom? Hogere lonen, minder belasting, goedkopere huizen, benzine en auto's, geen Balkenende. Het heeft natuurlijk ook nadelen: geen voetbal op TV, geen patat oorlog en geen blikken Suzi Wan nasi goreng. En de meeste van de 100+ TV zenders hier zijn bagger, Nederlandse teevee is veel beter.

HerrOttoFlick | 23-05-06 | 17:36

Geef voor de verandering eens een paar redenen om in Nederland te blijven.
Dan heb je meteen het antwoord op de vraag waarom er zoveel mensen vertrekken.
Ik zou het zo 123 niet weten.

houdoe en bedankt! | 23-05-06 | 17:35

het volk snapte ook al niet dat europa zo goed voor ze was. Het volk vreesde dat ze in een land met 1000,000000000 inwoners een stuk minder te zeggen kregen dan ze toch al te zeggen hadden. 'we hebben het volk niet goed uitgelegd waarom europa goed voor ze is' 'we gaan toch door, kan ons het volk nou schelen'. En dat durft zich onze regering te noemen? eerst zetten ze ons land open voor de mohamenazies, daarna maken ze van ons zelfstandige land een vazalstaat van europa, en heffen ze onze gulden op. Dit ondanks groot protest van het klootjesvolk. Maar jah, de regering weet het beter. Eens in de 4 jaar mogen wij een kruisje zetten. Zozozo. En verder onze smoel houden. Nietwaar?

de regering weet het allemaal beter. De islam is geen probleem. De kaalkopjes moeten zwijgen. Het pluche plakt zo lekker. De regering laten vallen? nooit! dat is niet goed voor het volk. dat niemand meer achter deze regering staat, laat ze koud. Ivoren toren. net doen of je het volk niet hoort, en als je ze toch hoort, laten oppakken. Ceausescu was daar ook goed in. Totdat hij een verassing kreeg, en het volk even bij hem langs kwam.

de regering is er voor ons, wij zijn er niet voor de regering. Dat ik dat aan een links persoon moet vertellen, het is hemelschrijend....

Broolio | 23-05-06 | 17:34

@broolio,
mooi betoog maar:
"Dat betekent dat links een paar miljoen ons vijandige moslims in ons land binnenhaalt, in de veronderstelling dat ze van goede wil zijn"
Ik denk niet dat je de gehele in nederland wonende moslim bevolking als ons vijandig kunt bestempelen. Daar ligt ons verschil van mening. Verder denk ik nog steeds dat de voedingsbodem voor het tamelijk recente geweld in een oneerlijke verdeling en onderdrukking ligt. ook daar verschillen we van mening.
En als je het hebt over een geloof dat miljoenen doden op haar geweten heeft moet je je onderzoek in het kader van evenwichtigheid ook eens op het vaticaan richten.
Maar ik ben blij dat we veilig zijn bij je.

epster | 23-05-06 | 17:33

@epster 23-05-06 @ 17:10
De debatten en de peilingen van MdH worden niet door iederen bekeken. Mensen die het wel zien zijn sowieso geïnteresseerd in de politiek en zorgen er toch wel voor dat ze hoe dan ook informatie hierover krijgen.

Sinds wanneer is de dictatuur in Wit-Rusland opgezet en in stand gehouden door onze olie en economische groei georiënteerde bondgenoten?

Dömper | 23-05-06 | 17:27

@Hans Anders
Recenties? Nabauen? Clientisme? Ga 's snel je MAVO afmaken! Of kijk eens verder dan je 'vroeger gezichtveld lang was'. Damn, wat een warrige gedachten, vol warrige formuleringen in een warrige spelling.

Tiepe | 23-05-06 | 17:25

@Broolio, finnen zijn overal, oorsprong ligt namelijk nogal dichtbij, maar ik moet gaan, ff een duik in het zwembad voordat ik de BBQ aansteek. Sorry, ningún cuartos disponible.

G. Temmes | 23-05-06 | 17:24

@epster:
Je bent een verwaande elitaire lul. Alleen jouw mening is de juiste en iemand die het er niet mee eens is meteen een extremistische andere mening toedichten. Argumentem ad hominem. Je vervalt nog net niet in de Godwin val, maar het scheelt niet veel. "Directe inspraak via peilingen etc. is schadelijk voor de democratie en bied mensen als fortuin en verdonk een podium die aangestuurd word door het volk, het domme volk."
PARDON? Ga eens even heel snel een woordenboek pakken en de definitie van democratie opzoeken, lutser.
Jij bent gewoon een ouwerwetse bolsjewist, dictatuur van de "op-de borst-kloppende-wij-hebben-gelijk" minderheid. We weten wel waar dat toe leidt. Als er al een probleem is in dit land is het niet de democratie, maar juist een tekort daaraan. Het volk is niet dom, het volk wordt niet goed geinformeerd, gemanipuleerd en gekleineerd. Als het volk na tientallen jaren en vele honderden miljarden investeringen in onderwijs nog steeds dom zou zijn moet je dat hele ministerie van Onderwijs afschaffen. De cijfers wijzen anders uit. 0031 heeft een gemiddeld IQ van 107 (niet indrukwekkend, maar zeker niet dom), en meer dan een kwart van de bevolking heeft HBO of WO.
Die paar tokkies die jij op SBS6 voorbij ziet komen zijn echt niet representatief voor de bevolking van 0031. Doe die schellen eens van je ogen, elitaire zak.

crixus | 23-05-06 | 17:21

overigens, hebben wij de finnen decennia lang uitgezogen? nee? maar de finnen hebben ons nu WEL decennia lang uitgezogen.... wanneer mogen wij weer opkomen voor onszelf, of is het feit dat onze voorouders in slaven handelde genoeg reden voor ons om ons land dan maar aan de finnen te geven?

als slavenhandel het argument is, raad ik nogmaals aan de hadiths te lezen. Ook in de koran staat, hoe je je vrouwen na een roofpartij moet verdelen zonder ruzie te krijgen. Mooi man, die islam. Ik moet ik altijd van braken.... en jij?

Broolio | 23-05-06 | 17:18

@G. Temmes
en welk land was dat dan? klinkt wreed. zijn er veel finnen? heb je een kamer vrij?

@epster
om te beginnen zou je eens kunnen ophouden met net doen of het zonlicht uit de aars van de profeet schijnt. Als jij de moed had de hadiths enigszins te lezen, zou je al snel moeten braken van de profeet. Laten we nou het deksel van de beerput die islam heet trekken, en eens kijken waarom de islam zo gewelddadig is. De oorzaak van alle ellende vind je in de koran. Daarin staat namelijk dat ze ons, westerlingen moeten haten. Ik weet dat je dat niet gelooft, maar stel, dat het waar is. Dat betekent dat links een paar miljoen ons vijandige moslims in ons land binnenhaalt, in de veronderstelling dat ze van goede wil zijn. Wat, als dat niet zo is. Dan zijn we in de aap gelogeerd, nietwaar? Vind jij het niet vreemd, dat kaalkopjes moeten zwijgen, terwijl in de koran bespottelijk dingen staan als 'war is ordained by allah' en 'kill all disbelievers, whereever you find them'? het dringt niet tot jou door, dat de islam vergeven is van de haat? misschien moet je eerst wat lezen, voor je je mening uit? is maar een tip hoor..

zoek anders met google naar apostacy. Aisha. faithfreedom.org. sceptics annotated bible (hebben ook een koran afdeling). Zoek de vertaling van diverse vertalers online op, om te kijken of die kaalkopjes niet tegen je liegen. En wat denk je? de koran is eeeeen lange verzameling haatteksten tegen ongelovigen, met hier en daar een plukje andere tekst. De hadiths zijn een verzameling misdaden, waar je broek van af zal zakken. Werkelijk ALLE misdaden die je kan bedenken zijn door de profeet gepleegt, behalve telefoonfraude, want toen had je nog geen telefoons. Echt, ik verzin het niet. Verkachting, moord, brandstichting, genocide, kinderneukerij, slavernij, vrouwenhandel, dreigen, intimideren, afhakken van diverse ledematen, besnijdenissen, leugens, bedrog, buikspreektrucjes..... Noem mij een misdaad, en ik toon u de hadith waaruit blijkt dat de profeet hem pleegde. En dat nu, mijn waarde, is het grote, pure, voorbeeld voor de islamieten.

wie daartegen protesteert (zoals pim, theo, en de rest) het zwijgen opleggen, terwijl de islam zijn haatzaaiende godswoord kan verspreiden, is een recept voor burgeroorlog. Willens en wetens niet luisteren naar het zakjechips volk, dat alllaaaaang doorheeft dat we genaaid worden door de islam, is als olie op het vuur. De islam wel toestaan hun haat te verspreiden, en gewonen nederlanders het recht ontnemen op vredige wijze daartegen te ageren, is het begin van het einde. Ik wacht met spannig af, op de inzichten die jij mij nu als antwoord zal geven. Ik hoop op vele tegenargumenten. Om het gesprek wat vlot te trekken bied ik u hierbij een versnapering naar keuze aan. Proost!

en bedenk dit, hoe fel al deze woorden ook lijken, uw leven is bij mij veilig. Ik zal namelijk nooit iemand iets aandoen of vermoorden. Een axioma, waar de islam nog wat van zou kunnen leren, nietwaar?

Broolio | 23-05-06 | 17:16

@Dömper
Ben ik gedeeltelijk met je eens maar na elk debat op tv de uitslag krijgen van Maurice de Hond is zeker niet de weg die voor verbetering zal gaan zorgen...
De nog bestaande dictaturen zijn opgezet en worden in stand gehouden door onze olie en economische groei georienteerde bondgenoten, dat kun je die bevolking niet kwalijk nemen lijkt me.

epster | 23-05-06 | 17:10

gevallenverstand 23-05-06 @ 14:00

U heeft beslist andere linkse vrienden dan ik, ook een andere linkse achtergrond en wellicht ook andere linkse informatiebronnen.

Sommigen onder ons compliceren ieder item met als reden om te bewijzen dat we in een complexe samenleving leven, anderen simplificeren omdat men weet dat complexiteit vaak het gevolg is van het zoeken naar een eigen vorm van simplificatie.

Mijn informatiebronnen zijn niet gelijk aan de uwe of wij hebben toch dezelfde bronnen maar interpreteren ze anders.

Als u wilt dat ik aan uw kant ga staan, dan zult u zich op dezelfde wijze voor mij moeten inspannen zoals ik mij voor u heb ingespannen en aantonen dat ik fout zit en met mij vele anderen wiens informatie ik heb geraadpleegd.

Naarmate ik verder kijk dan mijn vroeger gezichtveld lang was, verlies ik steeds meer het vertrouwen in welk links principe dan ook, ik zie eigenlijk alleen maar opportunisten die via de linkse politiek een positie proberen te bereiken waarvoor zij onbekwaam zijn.

Cohen en Bos acht ik onbekwaam om hun posities met het juiste gevoel naar de samenleving te bekleden, immers beiden zijn allereerst kijkers naar de pers en aan de hand van goede perskritieken bepalen zij hun daden, hersenloze etalagepoppen dus die braaf nabauen wat hun in het verleden goede recenties gaf.

Volgens de laatste onafhankelijke onderzoeksjournalisten van NL is het bij de linkse politici vooral afgunst, corruptie en clientisme wat de klok slaat en is het bij rechts zo saai en bloedeloos als de pest.

Hans Anders | 23-05-06 | 17:05

Tja, ook ik ben vertrokken uit 0031 naar 0044 omdat ze hier ff wat beter onderwijs hebben

Suspension Goose | 23-05-06 | 17:05

epster 23-05-06 @ 17:00

Ik twijfel maar sluit niet uit dat je van goeie wil bent. Wél vernauw je alweer het probleem. Het gaat niet alleen over het manifeste geweld. Het gaat om de onverdraagzaamheid die ingebakken zit in die koran. En daar wil links maar niet aan. En zo blijven we klooien.

v Maerlant | 23-05-06 | 17:04

LOL@G.Temmes 16:59 Zo! en voor 3 Euro meer is mijn gezin een jaar verzekerd tegen ziektekosten. Hoe kunnen ze het hè, in dat "achterlijke" buitenland? Mwoehahaha.

vraagstaart | 23-05-06 | 17:04

@epster 23-05-06 @ 16:53
De "politieke malaise" en het feit dat het zich zo open en bloot afspeelt bestaat al zolang als de politiek bestaat.
En slimme mensen zijn geen garantie voor goede politiek. Kijk bijvoorbeeld maar naar de nu nog bestaande dictaturen, daar wonen echt niet alleen maar domme mensen.

Dömper | 23-05-06 | 17:03

@broolio

Ik zeg nergens dat ik mijn ogen sluit voor islam geweld... Ik vind het alleen niet vreemd dat een bevolkingsgroep die decennia lang onderdrukt en uitgebuid is een keer aan de handrem trekt. Ik zou eerder voor oplossingen zijn die daar een einde aan maken i.p.v. in je eigen land de hekken dicht doen en op je poen gaan zitten dat met roof door de eeuwen heen vergaard is. maarja

epster | 23-05-06 | 17:00

Door de verschrikkelijk gezonken koopkracht ben ik helaas niet liquide genoeg om een emigratie naar elders te bekostigen...
Ook een manier om je mensen zoveel mogelijk hier te houden.. :P

Stifflers' Mom | 23-05-06 | 16:59

Ben onlangs weer s een weekendje terug naar NL gegaan:
1 prent voor te hard rijden (4km) en nog maar eens één voor te lang parkeren nadat de tijd alweer een half uurtje verstreken was.

Maar alhier moet je als automobilist ook dokken hoor: 17 euro wegenbelasting voor mijn Diesel SUV.
Voor het hele jaar dus.

Succes!

G. Temmes | 23-05-06 | 16:59

tot morgen weer jongens en meiden,ga lekker naar huis.
enne epster ,ga samen met ultralinx eens de echte koran lezen i.p.v. dingetjes verzinnen of dingetjes die door anderen verzonnen zijn gewoon over nemen als jouw mening.je zal er verbaasd van staan als je dat boekie hebt gelezen want dan blijkt dat jouw mening helemaal niet overeen komt met de koran.

nldennl | 23-05-06 | 16:59

@ pindapellert
Ook typisch links: Denken te weten wat ik denk en welke ideeën ik heb.
Denken te weten welke ideologiën ik aanhang, zonder dat je me zelfs maar kent of ooit verder iets aan me gevraagd hebt!

Gelukkig is rechts totaal vrij van dit soort gedrag.

Wat ik in mijn eerste post duidelijk probeerde te maken is dat wat mij betreft de politieke malaise van tegenwoordig voor een groot gedeelte te danken is aan het feit dat het zich zo open en bloot afspeelt. Het is niet zo dat het merendeel van de bevolking slim is. Het herstellen van een buffer tussen stemmen en keuzes die de politiek moet maken lijkt mij een goed idee.

Je hebt gelijk dat ik (overmand door emoties...) gemakkelijk instroom in het ongefundeert denkbeelden toekennen aan mensen die hier posten. sorry daarvoor.

epster | 23-05-06 | 16:53

@epster
je hoeft je koffers niet te pakken, ik zal je niet vermoorden of slaan, ik wil best wel weten hoe het komt, dat er nog linkse lieden zijn die blind zijn voor het moslimgeweld.. Zat je al die tijd in finland ofzo? je bent een uitstervend ras: een linkse naieve lieverd uit de vorige eeuw, die de connectie met deze eeuw gemist heeft, en nog denk in termen van nazi, en dat zal de joden/pardon moslims, niet nog een keer gebeuren. Totaal blind ben je, voor het geweld van de islam. Je kan niet geloven dat de islam nu de rol van het facisme speelt. Dat nu de islamieten mensen in elkaar slaan op straat. Het kan er bij jou niet in.. moslims zijn toch lief? dat zei femke zelf... ik raad je aan: lees de hadiths, over het leven van de profeet, lees de koran, en schrik je een hoedje. En dan maar hopen dat je linkse vrinden je niet vermoorden, als je de waarheid over de islam gaat zeggen!

@ultralinx
waar blijf je nou met je grote bek? je zou toch aantonen dat pim een pedo was? vond je mijn bewijs dat de profeet er eentje was niet overtuigend? Moet ik er anders een cartoon van maken? Neem jij dan de telefoon op? kan je iedereen die mij dan bedreigt direct uitleggen dat de islam eigenlijk vrede betekent. Oh nee! je kan alleen maar schelden, je weet niet wat een argument is... jammer.. ik zou hem graag horen, maar veel verder dan 'jij hebt kritiek op de islam, bent dus een nazi, en moet dus dood', kom jij niet heh? ochgerm... val anders onze kale held nog maar een keertje aan, die kan zich niet meer verdedigen.. echt iets voor jou, heh? de doden belasteren.. Linkse mensen hebben geen argumenten, en gaan dan, net als hun moslimvrinden, maar dreigen met 'de mond snoeren' en 'het zwijgen opleggen'.

Zo facistisch, vind je niet?

Broolio | 23-05-06 | 16:52

@epstertje 16.33
wat ben jij simpel zeg,even allerlei onderwerpen bij elkaar zetten en dan denken dat je een punt hebt whahahaha,zielig hoor
maar leg 'ns wat uit in plaats van domme dingen hier neer te zetten,of wordt dat te moeilijk voor je?
-die bush?wat heeft hij hiermee te maken?
-sinds wanneer heeft Verdonk een nazi duitsland achtige opvatting over de rechtspraak?
-Pim,gevaarlijke trekjes??(jah,het aftrekken van marokkaantjes is niet altijd even veilig nee maar dat bedoel je toch niet?)
-en dan noem je ook nog even de naam van Geert Wilders??zonder een reden erbij weer.
wat een zielig stukje was dat.

nldennl | 23-05-06 | 16:52

*rukt een fijn biertje open en proost richting Nederland*
Is wannabecool aka ultralinx nu alweer gebanned?

vraagstaart | 23-05-06 | 16:51

@epster 16.23
wat een goed stukje zeg !!! wauw ,knap gedaan man.jij bent echt goed.
maarre , het is nldennl en broolio,maar goed als je niet zo goed kan lezen dan snap ik waarom je zo weinig weet.
je begint eerst over dat o.a.ik niet tegen een open politiek klimaat kan,dus jij wel??en dan heb je het over dat je een gesloten politiek wilt?hoezo?ben je bang voor een andere mening?
maar als laatste heb je dan wel gelijk,is leuk dat juist JIJ dat moet aanhalen want inderdaad : Pim en Rita zijn door het volk aangestuurd.zoals het hoort weten grote leiders dat de mening van het volk heel belangrijk is.
dit in tegenstelling tot de linkse rakkers die het volk graag dom houd,en daar zijn ze bij jou zo mee klaar.

nldennl | 23-05-06 | 16:44

@Pindapellert 23-05-06 @ 16:40
De logica van de linkse elite is ondoorgrondelijk ;-)

Dömper | 23-05-06 | 16:43

@ epster 23-05-06 @ 16:33

Ook typisch links: Denken te weten wat ik denk en welke ideeën ik heb. Denken te weten welke ideologiën ik aanhang, zonder dat je me zelfs maar kent of ooit verder iets aan me gevraagd hebt!
En ook denken te weten dat ik een plaat voor mijn kop heb....

Eigenlijk ben je heel grappig. Je reageert vanuit een emotie en gaat als een losgeslagen aap tegen iedereen tekeer zonder te weten tegen wie je het nou hebt. Je enige reden om het te doen is het feit dat er mensen rechts zijn in deze discussie. Maar denk je niet dat mensen die rechtse sympathiën hebben daar net zoveel recht op hebben als jij die hebt op je linkse sympathiën? Je emotie over het "onrecht" wat ultralinx hier wordt aangedaan wint het van je gezonde verstand. Jammer....

Pindapellert | 23-05-06 | 16:40

@epster
je zegt dat je een opensamenleving wilt (dat wij die niet aankunnen), vervolgens zeg je dat wij, het volk, onze smoel moeten houden, en dat jullie, linkse landveraders, het land wel eens grondig weg zullen geven aan de moslims. Gelukkig trappen wij, het volk, daar niet meer in, en zullen jij en de moslims verantwoording moeten afleggen voor het geweld dat de islam is.

iemand de mond willen snoeren die iets zegt wat je niet aanstaat, en tegelijkertijd roepen dat iedereen mag roepen wat ie wil. Wel als het in jou straatje past ja.

gelukkig zijn er ook mensen als ultralinx, die onze held (zonder fundament) uitmaakt voor pedo. Dat vind jij een prima aktie. neerhalen die vent, kan iemand die kale neerschieten? joh. Het is al gebeurt. Door je linkse vrinden. Mooi heh? links zijn?

misschien kan jij niet tegen een open samenleving, waar iedereen zegt wat ie vind, ook de kaalkop? misschien vind jij, dat de kaalkop moet zwijgen, en de moslim alle ruimte moet worden gegeven zijn gewelddadige geloof te promoten?
=========RECEPT VOOR EEN OPEN SAMENLEVING================
1) Sta het iedereen toe zijn mening te geven
2) vermoord niemand wiens mening je niet aanstaat

=========RECEPT VOOR EEN BURGEROORLOG==================
1) doe net of de islam mooi en vredig is, en geef ze subsidie, zendtijd en weet ik niet wat meer.
2) onderdruk iedereen die iets anders zegt
3) wacht tot het ontploft

misschien moet je eens open en eerlijk naar de islam kijken. Of naar het leven van de kinderneukende profeet. of naar het resultaat van dat geweld in iran of afghanistan. Mooi heh? de islam?
www.faithfreedom.org/Quran.htm
lees dat even, voordat je de islam gaat verdedigen, wil je? dan praten we verder...

Broolio | 23-05-06 | 16:38

@epster 23-05-06 @ 16:33
euh... pilletje?

Dömper | 23-05-06 | 16:36

oh en taalpuristen moeten ook dood, jeweettog!
nogmaals gegroet, mijn fout te denken hier iets te bereiken, ik trap er steeds weer in. (zet de verhuisdozen klaar)

epster | 23-05-06 | 16:36

Dömper 23-05-06 @ 16:32

Oeps. Dan maar een zakje chips ;)

v Maerlant | 23-05-06 | 16:35

@ pindapellert
Nee, jezelf laten beinvloeden door een terrorism Bush die zich door olie laat leiden, een verdonk die zich door haar eigen hachje laat leiden met nazi duitsland achtige opvatting over de rechtspraak, een pim met zeer gevaarlijke trekjes, jammer dat ik niemand van jullie meer over geert wilders hoor.
Dat is inderdaad wijsheid, sorry voor het idee dat ik jouw plaat voor je kop kon doorbreken met deze enkele woorden, gegroet broeder, ik hoop voor je dat je gelijk hebt...

epster | 23-05-06 | 16:33

@v Maerlant 23-05-06 @ 16:27
epster behoort tot de linkse elite. Die weten wat wel en niet goed voor je is, jeweettog.

Dömper | 23-05-06 | 16:32

@ epster 23-05-06 @ 16:23

Als je praat over dom volk moet je zelf geen gierende tiepvaudten maken!!

" bied mensen als fortuin en verdonk een podium die aangestuurd word door het volk, het domme volk. Helaas..."

Een podium DIE aangestuurd wordt??????

Pindapellert | 23-05-06 | 16:30

epster 23-05-06 @ 16:23

Wat ben ik o-ver-don-derd door je argumenten! Ik kan ze zelfs niet tellen!

v Maerlant | 23-05-06 | 16:27

@ epster: Het is typisch links gedrag om mensen meteen uit te maken voor kneus als ze een andere mening zijn toegedaan dan jij zelf....

Lees je eigen posting nog eens en vraag je dan eens af wie de echte kneus is....!

Pindapellert | 23-05-06 | 16:25

@ultalinks:
Blij dat er nog genoeg mensen zoals jij/wij zijn. Helaas zijn er de kneuzen nldnlnnl ofzo en brooilioso die een open politiek klimaat niet aan kunnen, ze denken ook wat te mogen zeggen omdat het zich allemaal op tv afspeelt. Ik stel voor om weer terug te gaan naar een meer gesloten politiek waarin volksvertegenwoordigers gekozen worden en na vier jaar worden afgerekend. Zonder live debatten met de debiele achterban met een zak chips op de bank. (Verdonk vs Ali) Directe inspraak via peilingen etc. is schadelijk voor de democratie en bied mensen als fortuin en verdonk een podium die aangestuurd word door het volk, het domme volk. Helaas...

epster | 23-05-06 | 16:23

@ Ultralinx: Ik heb eens even die posts van je zitten lezen en mijn conclusie over je telt drie mogelijkheden:

1. Je bent een Fin met een Oedipus-complex
2. Je bent een sukkel met een Oedipus-complex die zich elke avond anaal laat palen door een of meer Finnen
3. Je bent een pubernerd van een jaar of 13 die eigenlijk graag zijn moeder wil neuken maar je mag niet en daarom reageer je je maar af via websites...

Ondanks 6 jaar studie psychologie kan ik er echt niks anders van maken bij jou!!

Pindapellert | 23-05-06 | 16:23

@broolio 16.08
wederom een mooi stukje,alleen jammer dat ultralinx niet snapt dat hij zichzelf voor schut zet.
maar ach,laat hem maar want het is niet zo makkelijk voor hem ,je mag namelijk geen eigen mening hebben binnen de moslims,doe je dat wel?? dan ga je dood.ook al ben je geen moslim maar een vriendje van de moslims dan nog mag je geen eigen mening hebben.
dus vandaar dat ultralinks hier z'n domme ideeen uit ,buiten GS kan hij nergens terecht

nldennl | 23-05-06 | 16:22


@ultralinx 23-05-06 @ 16:06
"hehehehe" Zo zou ik ook reageren als ik met een bek vol tanden stond ;-)

Dömper | 23-05-06 | 16:15

Beetje jammer dat iedereen die vertrekt 3x of meer verdienen dan modaal...

Macinstein | 23-05-06 | 16:10

Comments oppervlakkig gelezen.

Horror Scoop 11:47, furby killer 11:51 en Mirrorman 12:32 zitten er het dichts op (met excuses aan wie ik gemist heb).

Voor de autochtone 0031'er is dit een dramatische ontwikkeling. Het versnelt inderdaad de kolonisatie van Nederland.

Mensen, het gaat hier niet om een éénjaargegeven, maar om een trend. Dit is al zeker 3 jaar bezig - misschien langer, dat weet ik niet. De vorige jaren waren ook al telkens recordjaren wat betreft uitstroom 0031'ers...

v Maerlant | 23-05-06 | 16:09

@ultralinx 15.20
als je Pim bedoelt dan heb je gelijk dat hij homo was maar dat hij kinderlokker was??!! daarmee niet want die marrokaantjes gingen vrijwillig met hem mee,dus die vriendjes van je zijn ook homo's,maar was je ook niet bij hem thuis geweesd?je bent zeker boos dat je nog steeds niet betaald bent voor alle sex.
en dan heb je het ook nog over een travestiet , nou waar je hoofd van vol is................ (homo's,travestieten,buitenlanders,kinderlokkers , zit wel goed bij jou in je hoofd)
zielig voor je

nldennl | 23-05-06 | 16:08

@ultralinx
o ja joh? kan jij bewijzen dat de Zalige Kale een pedo was? nee heh? hij nam alleen graag wat noord-afrikaanse cultuurdrager in de aars, maar die waren wel allemaal stug 18. Het enige wat 'wijst' op de pedofilie van onze Held Des Vaderlands, Pim, is een verklaring van een wannabe-verader, die stelde dat pim zou hebben gezegt: 'als ze jong zijn, neuk ik ze, als ze een snor krijgen, schup ik ze het land uit', of iets van die strekking. Zozo. Wat een bewijs. Jammer, dat de onze held een pedo noemt. Nu ben ik genoodzaakt het bewijs te leveren dat de profeet van de door u zo gezalfde moslims WEL een kinderneuker was.
en.wikipedia.org/wiki/Aisha
lees dat stukje uit de hadith even, dat begint met 'Evidence that Aisha was nine when the marriage was consummated', braakemmer bij de hand houden. Wat een voorbeeld! wat een puurheid! wat een kinderneuker was die profeet heh? ultralinx? niet normaal heh? hoe oud was de profeet toen hij haar neukte? boven de vijftig zeg je? ik vind dat niet normaal. Jij wel heh, want jij bent een moslimvrind. Jij zou de kloten van de duivel nog kussen om je moslimvrinden ons land in te laten, nietwaar? ik zou zeggen: begin maar met: 'de profeet is zo puuuuuuur! wie hem een kinderneuker noemt ga ik vermoorden!'

hoe is dat toch gekomen, dat linkse mensen (toch mijn soort mensen) over het algemeen zo blind zijn voor het islam-geweld, dat ze zelfs bereid blijken hun eigen mensen het zwijgen op te leggen, in de hoop dat op die manier de waarheid over de islamofacisten onder het tapijt geveegd kan worden?

hoe kan je nou 'ruimdenkend' zijn, en tegelijkertijd de islam verdedigen? the mind boggles...

Broolio | 23-05-06 | 16:08

hehehehe

ultralinx | 23-05-06 | 16:06

@ultralinx 23-05-06 @ 15:34
"Ik geloof dat je mijn woorden herhaald." No shit, Sherlock.
"Vraag je moeder of..." M'n moeder is op dit moment niet bereikbaar. (Wat heb jij trouwens met moeders? Heb jij nog wel (goed) contact met die van jou?)
"Maak er een leuke tekening bij..." Sorry, maar daar ben ik niet zo goed in.
"... Neo-rechtse kladblokje...." Ik wil me niet registreren bij Indymedia.
"Succes vent." Dank je, jij ook.

Dömper | 23-05-06 | 15:56

Een constatering die niet gebaggatelliseerd mag worden. Belangrijker nieuws ook dan dat eeuwige gezeik over de tsunami, het opwarmen van de aarde of het uitserven van ijsberen.

Max@Laadvermogen | 23-05-06 | 15:54

@ holtor
ja met vrouwtje, 2 kinders en 2 keuters, en al ons geld, want we hebben natuurlijk ons huis voor dik geld verkocht hier :-)

cheers
Fredel

fredel | 23-05-06 | 15:54

Achja, 121.000 ondernemende nederlands eruit, 92.000 parasieten erin, dat is een stad ter grootte van arnhem die in één klap is omgezet naar multiculstad. En dit proces zal zichzelf alleen maar versnellen, als ik klaar ben met m'n studie ga ik ook maar eens buiten nederland kijken..

BigGayAllah | 23-05-06 | 15:40

@gevallenverstand 23-05-06 @ 13:18:
Waar heb je het over? Als je mij aanhaalt doe het dan goed. Linkje erbij, met tijd van reaguursel enzo, en even duidelijk zeggen wat je bedoelt.

crixus | 23-05-06 | 15:39

-weggejorist-

ultralinx | 23-05-06 | 15:34

@ultralinx 23-05-06 @ 15:20
"Door mensen zoals jij gaat de wereld naar de klote. Blinde ongefundeerde haat van een heel dom ventje."

Dömper | 23-05-06 | 15:31

Het is 9 uur later in Brisbane. Welterusten, en fijne dromen gewenst. Van mooi weer en goedkope benzine en blauwe zeëen en een gelukkig leven waarin je veel zelf kunt regelen, zodat je niet een piepeltje van een overheidje in een landje met een otootje bent.

Slaap zacht, kleine vent, kleine meid...

holtor | 23-05-06 | 15:22

jaren? jaartje dus
(waar blijft die edit knop om je posts aan te passen?)

The Beasjt is er wee | 23-05-06 | 15:20

-weggejorist-

ultralinx | 23-05-06 | 15:20

Aanradertje idd om weg te gaan. Ik startte mijn eigen zaak op in Spanje en binnen half jaren gingen de deuren open. Wat nou papiermeuk, regelgedoe etc. Inschrijven hier en daar (belasting, sociale verzekering, vergunninkie bij de gemeente) et voila. Zo gepiept. Nieuwe niet roken gedoe? Simpel. Bij de luchtaanvoer hangen bordjes niet roken en waar de lucht wordt afgezogen hangen ze niet.
Nederland is gek.

The Beasjt is er wee | 23-05-06 | 15:19

Nee hoor, ik ben ook weggegaan en ik ben... eeehh, nou ja, na 10 jaar in Australie wordt het moeilijk de concentratie vast te houden. Cheers.

holtor | 23-05-06 | 15:13

@ Jan-Istanbul, 15.07:

Jij bent onder andere het probleem waar wij in Nederland mee te maken hebben. Ik ga er van uit dat je naar Turkije bent vertrokken voor je werk? Niet dat je erg slim over komt, maar dat terzijde. Ze hebben daar ook mooie naaiatteliers... Maar waar ik naar toe wil: Ook dáár zijn stelletjes 'sukkels', zoals je het mooi omschrijft. Alleen die vertrekken juist naar Nederland om rijker te worden. En de 'slimme sukkels' uit Nederland, vertrekken juist naar het buitenland... hmz... snap je?

Bebeto | 23-05-06 | 15:13

beetje jammer dat het de hoger opgeleiden zijn (zowel allochtoon als autochtoon) die vertrekken. Nederland zit straks met al het nutteloze uitschot opgescheept, die alleen belastinggeld kosten en niets opbrengen!

prestodegekste | 23-05-06 | 15:08

Verbaast me totaal niets. Ben lekker zelf ook al vertrokken naar.................. jawel Turkije. En wat dat stelletje sukkels in Holland ook van Turkije mag denken, mij bevalt het hier prima. Ik kom nooit meer terug naar dat pokkeland Nederland met zijn kruideniersmentaliteit. Groeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetjes.

Jan-Istanbul | 23-05-06 | 15:07

Lullig grafiekje in de Televaag, in absolute aantallen lijkt het nog niet zo dramatisch. Bekijk het eens als percentage van de totale bevolking; vergelijk nr 2 Polen, daar wonen 38 miljoen mensen.

fart majeur | 23-05-06 | 14:59

@Prikker 23-05-06 @ 14:52
Nederland is dus interessant voor maar één persoon?

Dömper | 23-05-06 | 14:57

@ultralinx 14.42
zielig hoor,als je niks weet te schrijven omdat je gewoonweg geen gelijk hebt dan moet je maar schelden en onzin schreeuwen,jah,je bent al aardig ingeburgerd bij de moslims.Nogmaals,zielig voor je

nldennl | 23-05-06 | 14:56

@ ultralinx @ 14:42
Ben jij zelf geen blind ongefundeerd hatend extremistje dan?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-05-06 | 14:55

@ultralinx 14.39
hehe eindelijk snap je ook wat,inderdaad ,die broolio had het over een gestoorde extremist en je wist gelijk dat hij het over moslims had.dus aan alle moslims : get a life ,zoals ultralinx dat zegt

nldennl | 23-05-06 | 14:52

N.a.v. het Elsevier artikeltje. Ursie, ik maakte maar een grapje om een punt te maken! www.geenstijl.nl/mt/archieven/013432.h... @ 11:23 was niet serieus bedoeld! De wet is nu prima, en er komt zelfs een heusche immigratiewet... Doe even niet zo overspannen Ursie! We hoeven geen ministerie voor Rectificatie van Ondoordachte en Totaal Zieke Overheids Organisatie-besluiten en Illegalenonderzoek (ROTZOOI) erbij... Kun je aan de gang blijven.

Overigens, op het moment dat ik uit Den Haag ging heb ik serieus overwogen om te gaan emigreren en met die gedachte speel ik af en toe nog. Het verbaast me helemaal niks.

crixus | 23-05-06 | 14:43

-edit en doei maar weer he-

ultralinx | 23-05-06 | 14:42

@ultralinx
gelukkig,we hoeven jou dus niet te missen hier.
maar kijk eens naar : bbc neger is illegaal (bovenste onderwerp)
hahaha dat is lache ! goed voorbeeld doet goed volgen

nldennl | 23-05-06 | 14:42

Omdat nederland gewoon K%T is, zelfverrijkende overheden, de absurde vingertje en regel politiek op onzinnige punten. Een overheid die het probleem niet bij de naam durft te noemen, en de mentaliteit van de meeste Nederlanders ik, ik, ik, ik, ik, en jaloers zijn als iemand zijn kostje probeerd te verdienen....
Ben het gewoon ronduit zat....

Sinnert | 23-05-06 | 14:42

@Broolio 23-05-06 @ 14:07

Ik geloof dat we te maken hebben met een gestoorde extremist. Get a life loser!

ultralinx | 23-05-06 | 14:39

@ultralinx 23-05-06 @ 14:35
"van de geenstijl"
Dus jij blijft?

Dömper | 23-05-06 | 14:36

@broolio
foei stoute jongen/meisje,je mag helemaal niet zo over de ieslam praten,toch?je mag in NL best wel je mening geven als het maar niet tegen de ieslam is,je mag wel nadelige dingen over Nederlanders zeggen natuurlijk,maar dat is logisch,toch?want zo staat dat in de kloran.het schijnt namelijk zo te zijn dat je de kloran kan lezen hoe je het zelf het beste uitkomt en alles wat je doet is wel ergens in dat boek terug te vinden met een goedkeuring van alla of de profeet,en dat hebben wij Nederlanders niet ,zo'n grote toverboek

nldennl | 23-05-06 | 14:35

Dat alle hoogopgeleiden het land verlaten zal weinig invloed hebben op de bezoekersaantallen van de geenstijl.

ultralinx | 23-05-06 | 14:35

@kruisridder: Goed idee! Dat werd tenslotte ook over Pimmetje geroepen, en die is ook mooi opgeruimd!

Nyg | 23-05-06 | 14:29

@Broolio: nice, nice! Mooi gesproken. Kudt-Ultralynx.

Breinstein | 23-05-06 | 14:28

broolio for president..... YEAH

kruisridder | 23-05-06 | 14:09

O ja en voor die nieuwe kudt lay out van Geen stijl

kruisridder | 23-05-06 | 14:07

@ultralinx
ah, ik ben een onderkruipsel, omdat ik kritiek op de islam durf te hebben? moet ik, net als een kakkerlak, vertrapt worden, zodat je vrinden de islamieten ons land zonder verzet kunnen overnemen? inderdaad, jij bent een echte linkse lutser. ga even een werkbezoek in iran houden, dan kan je zien wat voor fijn geloof die islam is. Wat je ook zal opvallen, is het gebrek aan linkse mensen in islamlanden. Die zijn namelijk allemaal als eerste tegen de muur gegaan. Van enige vorm van vrijheid (vrouwen, homos, andersdenkenden) is in islam landen geen sprake. Dat moet jou, als linkse rakker, toch pijn doen. Mensen worden aangezet tot haat in de moskeeën. Dat moet jou, als linkse rakker, toch pijn doen. Mensen met een afwijkende mening worden vermoord door moslims. Dat moet jou toch een belletje doen rinkelen. Toch? of vind je het volstrekt normaal dat de islam mensen om zeep helpt, en vind je dat ik, onderkruipsel die het waagt daar kritiek op te hebben, direct het zwijgen moet worden opgelegt?

waar je mee omgaat word je mee besmet. Jij bent erg veel met islamo-facisten omgegaan. Je bent een moslimvrind geworden. Een landverader. Liever knijp jij een oogje dicht voor het geweld van de islam, dan dat je je verzet... stom van je...

jij zal later dit gesprek voeren met je zoontje:
'pappie, wat deed jij toen de moslims ons land overnamen, en de eerste doden reeds op straat lagen?'
'ik legde iedereen het zwijgen op, die daar wat van zei. Zo waren linkse mensen, toen. Ken je pim nog? die probeerde de moslims tegen te houden! gelukkig had pappa wat linkse vrinden die hem het zwijgen oplegde! en ken je theo nog? die probeerde de profeet belachelijk te maken! nou ja! de profeet! gelukkig is hij door een brave moslim omgelegt, zodat we nu allemaal veilig kunnen slapen. Dat heeft pappie mooi voor je geregeld, nietwaar? morgen gaan we je besnijden, maak je geen zorgen, allag zegt dat het ok is, dus.. '

en met je dochtertje:
'maar pappie, op straat zeggen ze dat de profeet een pedo was!'
'welnee! hoe komen ze daar nou bij! de profeet (vrede zij met hem) trouwde met haar toen ze zes was, maar hij ging pas met haar zoenen toen ze negen was. Bovendien was dat normaal toen. Ook bij profeten. En trouwens, de profeet is puur en 100 procent goed, dus was dat met aisha ook dik in orde! morgen huwen we je uit aan een bejaarde vent met baard, zo wil allag het! en als het pijn doet, denk dan maar aan aisha, die hield zich ook stoer!'

jij denkt dat door tolerant te zijn tegen de islam, je tolerant bent. Dat is niet zo. Met de islam haal je het meest intolerante, zieke geloof OOIT (op tetzequatl na) binnen. Heel tolerant. Totdat de eerste doden vielen. Nu weten wij beter. De islam is net zo fout als het facisme.

Broolio | 23-05-06 | 14:07

Vanuit een regenachtig Zweden wil ik jullie bij deze graag allemaal de thypus wensen. Ik zou zeggen steek die dijken maar door, het is een aflopende zaak!

Grenadine | 23-05-06 | 14:05

@nldennl 23-05-06 @ 13:57
Jij begrijpt 'm ;-)

Dömper | 23-05-06 | 14:02

Hans Anders/Ksi Ziks. Ik begrijp dat je veel kritiek hebt op een links ambtenaren en pers complex. Dat is prima, dat mag, nee dat moet als het nodig is. Vervolgens bekritiseer je Cohen. Heb ik ook veel kritiek op, alleen op een heel ander gebied als jij. Cohen ziet de complexiteit van een probleem, en de wetten die we allemaal moeten respecteren. Daarbinnen beweegt hij, hard en met compassie. In elk geval vastberaden en barmhartig. Ik wil het niet echt op de persoon spelen, maar jouw leven samenvattend is toch een beetje. Geld erven, in de na-oorlogse opleving bedrijven opkopen bij curator, meisjes in strakke leren pakken opdrachten laten binnenhalen. Vervolgens besluit je op latere leeftijd zoveel mogelijk diensten naar het buitenland en lage lonenlanden over te brengen. Je (door onze mensen, binnen dit systeem bij elkaar verdiend) kapitaal in het buitenland veilig te stellen, en je generatiegenoten ervan te overtuigen hetzelfde te doen. Ik heb daar -kuch- geen probleem mee, het is een vrij land. Maar hoe kun je dan zo'n moreel high horse rijden? 'Hij is een homo' roepen (terwijl dit niet zo is.)

gevallenverstand | 23-05-06 | 14:00

@Hans Anders 23-05-06 @ 13:49
Als ze dan niet op haar departement kan rekenen, waarom is ze dan elke keer zo zeker van haar zaak als er beweringen worden gedaan over bijvoorbeeld Congo? Het lijkt mij dat ze bij elke aantijging beter kan zeggen dat ze het gaat uitzoeken dan dat ze het direct ontkent. En als het dan waar blijkt te zijn, de verantwoordelijke binnen het departement die het verklooit heeft eruit gooit.

Dömper | 23-05-06 | 13:59

@domper 13.43
ok,bedankt
dus zo'n beetje de lui waar je niks an hebt

nldennl | 23-05-06 | 13:57

Zijn er nog mensen die op eigen benen kunnen lopen in NL? Dat is een hard aflopende zaak met deze uitvaart cijfers.

Mister.Bagger | 23-05-06 | 13:55

ali-chemicali 23-05-06 @ 13:47

Welterusten alvast !!

Hans Anders | 23-05-06 | 13:53

PvdA ers,Groenlinkserts,moslims.geimporteerde criminelen.burocratie.autochtone criminelen,HFL3,= voor een liter benzine.vernietiging van het totale nederlandse landschap,de EU,overbevolking,belastingdruk,kees driehuis,volkert van de graaf,dat kudtweer,spruitjes.overbodige ambtenaren,ben ik iets vergeten..... o ja en natuurlijk dat kudtweer iedere dag

kruisridder | 23-05-06 | 13:51

Dömper 23-05-06 @ 13:18

Ieder bewind persoon erft de ellende van zijn voorgangers, Cohen heeft van dat departement een theedrinkende louche bende gemaakt waar op goed Cohense wijze wel over de zaak gepraat werd en daarna deed men ???

Verdonk weet dat zij haar populariteit voor de TK 2007 maximaal uitbuit door zelf het juiste moment te kiezen. Dit moment supreme bevindt zich in de 4 maanden voor de TK 2007 verkiezing. Nu zal ze er alles aan doen om haar functioneren te richten naar het maximale effect in 2007, met of zonder VVD.

Verdonk is als bamboe, zij is stevig geworteld in haar principes en wordt daarom door de kiezers op handen gedragen. Naar de haar vijandige politici buigt zij volgens de kracht van de politieke wind maar staat onmiddellijk weer voor haar principes als de mediageile meute verder getrokken is naar een volgend slachtoffer van het links journalistiek geteisem.

Hans Anders | 23-05-06 | 13:49

@Reez 23-05-06 @ 12:26
Hirsi Ali moest er van Verdonk alleen uit vanwege die Zembla uitzending. Van al die andere asielzoekes sinds 1989 is geen Zembla uitzending geweest, dus die zullen waarschijnlijk (hopelijk) wel redelijk behandeld zijn. Of is dat naief?

Onderzoek zal geen kwaad kunnen. Ik ben wel benieuwd hoe 'rechtlijnig' Verdonk is als er geen publiciteit bij is.

Mooi artikel trouwens in het NRC van 16 mei. www.nrc.nl/opinie/hoofdartikelen/artic...

makkie | 23-05-06 | 13:47

@Hans Anders 23-05-06 @ 13:32: tav platteland heb je wellicht een punt. wanneer ik echter op het platteland zou gaan wonen zou ik zorgen dat ik rap integreerde in zo'n dorp, het hangt allemaal natuurlijk ook erg van je opsteling af wanneer je ergens welkom wilt zijn. ik zou daar geloof ik niet binnenwandelen en eisen gaan stellen, dat werkt niet, in geen enkele samenleving.

je andere punt vind ik moeilijker te volgen en onduidelijk (5e colonne etc).

oja en BVN is denk ik een tv programma? Ik kijk zeer zelden tv en hab dat prog nog nooit gezien.

ali-chemicali | 23-05-06 | 13:47

@ Rechtse_Rukker @ 13:22
Nee hoor.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-05-06 | 13:46

VVDers, CDAers, Grrristenextremisten, Moslimextremisten, Talpamedewerkers en alle andere rechtse-eikels-die-preventief-geruimd-moeten-worden.

Oh, en de hoge huizenprijzen en belasting.

Nyg | 23-05-06 | 13:37

Ach, bij links heerst het 'we-lullen-het-wel-recht'-politiek, en rechts wil alleen maar verzekerd zijn van een gevulde rechterachterzak. Links ziet dus over 5 jaar door de lindebomen het knuffelbos niet meer en rechts rent vooruit, achtervolgd door het snoeiende mes van de hypotheekrente-aftrek. Ondertussen loopt het ontstane gat vol met peupeltjes die denken dat het goud hier voor het oprapen ligt, en zoniet; dat dat wel wordt uitgekeerd door de overheid. Met als stok achter de deur het integratiewoord 'dieskriemienasie', waar ze volgens de schipholroute maar op moeten blijven doorzaniken. Over tien jaar is nederland niet het land meer van 30 jaar geleden, maar daar zijn we ondertussen al achter. Zeespiegel - Broeikaseffect - Geografische ligging. I
k ga er steeds meer in geloven. * Gaat 'Waterworld' nog eens bekijken *

OoO | 23-05-06 | 13:36

Als dit een jaartje of tien doorzet zit je nog steeds samengehokt in 'tax farm' woonwijken met een 'linkse' new world order media en een ambtocratie die uit eigenbelang netjes meeloopt en altijd blijft zitten en een hersenspoelend 'psychische castratie' 'onderwijssysteem' en een 'linkse' subsidieindustrie van 40 miljard (SIRE bijv) en een zinloze discussie over 'buitenlanders' die niet echt het probleem vormen zodat het nergens over gaat en er niet echt een politieke oplossing mogelijk is namenlijk het radicaal afbreken van subsidie/verzorgingstaat/propagandamedia/onderwijssysteem/woonwijken-'ruimtelijke ordening'
Woonwijken->sociale desintegratie omdat er geen 'economische' interactie is omdat dat allemaal weggereguleerd is naar het bedrijfsterrein/winkelcentrum zodat de mensen plukbaar zijn en weerloos. En als het tegenzit dan is er de verzorgingstaat dus in dat opzicht hoeven mensen ook niet samen te hokken. Dus volledige desintegratie. volledig plukbaar en bestuurd door een elite die bestaat uit de 'ambtenaren' (ongeveer) die banden heeft met koningshuis en sommige 'bedrijven/grootkapitaal' - banken/media. Gewoon zorgen dat de discussie nergens over gaat, alleen maar over 'buitenlanders', niet over de echte pijlers onder de huidige staatsorganisatie, het papiergeld/leerplicht/woonwijken/vergunningsstelsels/media.
Zo, ik heb mezelf herhaald maar ik hoop dat dat duidelijk was..
Kutland.. politiek zie ik geen oplossing dus het gaat alleen maar erger worden.

JensDensen | 23-05-06 | 13:36

@Zwarte Kool 23-05-06 @ 13:31

Hoezo met terugwerkende kracht?

Golradir | 23-05-06 | 13:34

@nldennl 23-05-06 @ 13:28
ultralinxs=blanke bovenlaag van de bevolking=Groen Links=Paul Rosenmöller

Dömper | 23-05-06 | 13:34

ali-chemicali 23-05-06 @ 13:17

Maar als je blijft kijken naar BVN dan zie je weer de hele politiek correcte meute waarvoor je uit NL bent gevlucht weer voorbijtrekken in je huiskamerbioscoop. Als je in FR op straat komt zie je dezelfde finnen. Ga je op het platteland wonen dat wordt je door de autochtonen als ongewenste vreemdeling beschouwd die het hun kinderen onmogelijk maakt in een betaalbaar huis te bewonen, enz.

Blijf gewoon in NL en bevecht die 5e colonne van linkse landverraders overal waar je kan en met alle legale middellen die de burger ten dienste staan. Begin er vooral mee om iedereen in je omgeving op te roepen niet op die landverraders te stemmen ook al lijkt de lijsttrekker nog zo onschuldig, immers achter hem staan de neo-fascisten klaar om ons land te verkwanselen aan de muzelmensen.

Hans Anders | 23-05-06 | 13:32

DaN

dave-h | 23-05-06 | 13:32

Sinds wanneer gaat jurisprudentie met terugwerkende kracht gelden?

Zijn die lui op de ministeries en in de Kamer nu echt helemaal geschoffeld geworden? (alla, okay, van die lui in de Kamer wist ik het)

Zwarte Kool | 23-05-06 | 13:31

Vroegah had je de katholieke kerk. Die verklaarde every "sperm = sacred". Dat gaf flink wat kindertjes.
Daarna kwam de linkse kerk. Voorbehoedsmiddelen, abortus, the works. De heilige sperma kon het schudden. Maar ook deze club had iets eigenaardigs: iedere de pil en abortus ontkomen vrucht - waar dan ook ter wereld - kreeg recht op een Nederlandsch paspoort en levenslange verzorging.
Op kosten van een ander, dat weer wel natuurlijk.

Jan Passant | 23-05-06 | 13:29

@ultralinxs 12.42
-de islam zijn zakkenvukkers dus wat is nou je punt?!?
-stompzinnige blanke onderlaag van de bevolking?mag ik vragen wat en wie je hiermee bedoelt(hopelijk toch niet de ECHTE Nederlanders?)
-Rita hielp geen "vriendje" maar moest dat gedwongen doen van bijna alle andere kamerleden
-Rita wilt juist NIET teveel buitenlanders(goedkope import zoals jij dat noemt)binnen halen,dus je hoeft niet te concureren met ze ook.
dus al met al kunnen we wel zeggen dat je er niks van snapt en zo gaat dat dus wel vaker met die linkse watjes

nldennl | 23-05-06 | 13:28

@gigigig
Hoogopgeleide "zwarten" vertrekken ook liever.
@wokkel
Liever controle over mijn eigen leven als geen controle in deze centerparcsstaat
waar ik het zo fantastisch goed heb.

dave-h | 23-05-06 | 13:27

@gigigi 23-05-06 @ 13:19
Als er luie "blanken" vertrekken en hardwerkende "zwarten" er voor terugkomen, heb ik er geen bezwaar tegen.

Dömper | 23-05-06 | 13:24

Waarom niet gigigi?
Zolang die 'zwarten' goed integreren en ook degelijk bijdragen aan de maatschappij zie ik het probleem niet zo.
Liever 92000 'zwarten' dan 121000 'blanken' die lopen te kankeren terwijl ze het eigenlijk fantastisch goed hebben.

Wokkel | 23-05-06 | 13:22

@Jan-Joris-Jaap-Joop 23-05-06 @ 13:14
Volgens mij ben jij de enige die hier moet leren lezen !

Rechtse_Rukker | 23-05-06 | 13:22

Alleen nog ongelovige vrouwen binnenlaten, daar kan geen GS lezer bezwaar tegen maken.

Onno Thuis | 23-05-06 | 13:21

Allemaal heel leuk en aardig die cijfers maar het zegt geen ruk.
Wat ik graag wil weten is hoeveel van de 121000 vertrekkende mensen geboren en getogen NLers zijn.
Ik persoonlijk denk heel veel.
Als er elk jaar 121000 "blanken" vertrekken en 92000 "zwarten" komen, zijn dat geen cijfers waar je trots op moet zijn.......

gigigi | 23-05-06 | 13:19

Degenen die nog wat bijdragen aan deze maatschappij wordt het leven zo zuur mogelijk gemaakt: torenhoge belastingdruk, lange files, hoge huizenprijzen, peperdure auto's, maar geflits als je net een tikkie te snel naar je werk rijdt... maar voor degenen die geen ene f*ck bijdragen is het hier nog steeds een luilekkerland: prima sociale voorzieningen, huursubsidies, kinderbijslag, lage pakkans bij crimineel gedrag en ALS je al eens wordt gepakt krijg je toch geen straf. En met z'n allen genieten we vervolgens van het kudtweer. *googlet meteen op emigratie emigreren Canada Australie Spanje Italie*

Breinstein | 23-05-06 | 13:19

@Hans Anders 23-05-06 @ 13:09
Dan moet Verdonk er eerst voor zorgen dat ze zelf wat rechtlijniger wordt, dan wel dat ze weet wat haar ambtenarenapparaat uitspookt.

@Wokkel 23-05-06 @ 13:10
My thoughts exactly.

Dömper | 23-05-06 | 13:18

@bebeto 13.06
IDD
maar er zijn toch ook wel kleine lichtpuntjes in NL,en een ervan is onze ijzeren dame : Rita Verdonk

nldennl | 23-05-06 | 13:18

Jan-Joris-Jaap-Joop 23-05-06 @ 12:47
Interessant artikel, ik probeerde gisteren Crixus ook al te schetsen dat het allemaal wat dieper zit. (had het al over scheuring) Hoop dat het niet zo is....

gevallenverstand | 23-05-06 | 13:18

@Tiepe 23-05-06 @ 12:08: gast, ik ben niet zo'n azijnpisser als jij beschrijft, maar eerlijk gezegd zal ik er wel link voor uitkijken dat ik me op de televaag of een andere nl krant abonneer wanneer ik nl ontvlucht (want daar denk ik vrij serieus over kan ik je zeggen). ik hoef nl niet meer, ben 't zat. het gezeik of de ene trut (Verdonk) de andere trut (AHA) mag naaien ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Het elke dag in een door Karla veroorzaakte file te staan en die dame dan horen zeggen dat het niet door 80km komt. ik ben de symboolwetgeving zat, het gelul, het onterechte.
als ik het land uitvlucht ga ik naar een plek waar ik van dat soort gelul niks meer merk. het wordt een Europees land en dat betekent dat daar de zelfde incompetente eikels aan het hoofd staan, dus ik ga naar een land waar ik ook de lokale krant niet begrijp en de taal niet spreek (FR) zodat ik het gewoon niet meer weet. kop in 't zand en gelukkig worden zullen we maar zeggen. en natuurlijk naar een klein dorp waar niets gebeurt en ik dus waarschijnlijk ook geen werk heb maarja, zodra ik daar een passende oplossing voor heb vertrek ik.

ali-chemicali | 23-05-06 | 13:17

@ Rechtse_Rukker @ 13:11
Wil jij ff heel gauw leren lezen. Bebeto zegt niets onsympathieks over wilders.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-05-06 | 13:14

@Bebeto 23-05-06 @ 13:06
Wil jij ff heel gauw emigreren, Wilders een sympathieke man.

Rechtse_Rukker | 23-05-06 | 13:11

Ik zie het probleem niet hoor.
Als dit nog een jaartje of tien doorzet kunnen we misschien eindelijk es wat frissere lucht inademen en staan we niet meer vast in de files.
Voorlopig behoren we nog wel tot de dichtsbevolkste landen ter wereld...

Wokkel | 23-05-06 | 13:10

Nog 2 jaartjes en ik ben ook lekker naar Melbourne vertrokken. Ambtocratie Hollandistan kan het bekijken

ZonderNaam | 23-05-06 | 13:10

Dömper 23-05-06 @ 12:49

Voor de TK politici is politiek opzitten en pootjes geven aan de journalisten. Zolang wij deze partijgebonden gedrochten zich politici i.p.v. volksvertegenwoordigers noemen, zolang zal er geen democratie zijn.

De burger moet op de wetten van zijn land kunnen rekenen en daarom moet in de toelichting van elke wet de wetsverkrachtende creativiteit van de advocaat en rechter uitgesloten worden.

Verdonk wil volgens mij heldere wetten in de spreektaal, dus zonder mitsen, maren, althansen, gezien, datumloos vigerende, overwegende dat en ander wollig juridisch geleuter waar eeuwig over gestreden kan worden omdat een taal nu eenmaal een levend product is.

Hans Anders | 23-05-06 | 13:09

waarom zou je willen blijven in een land waar Dancing with the Stars wordt besproken alsof het om leven en dood gaat, waar je raar wordt aangekeken als je zegt dat je Geert Wilders een sympathieke man vindt, waar Utrechtste volkswijken veroverd zijn door mensen waarvan hun wortels in Verweggiestan liggen...

Omdat het toch Nederland is..

Bebeto | 23-05-06 | 13:06

Over een jaartje of anderhalf ofzo gaat deze jongen lekker richting Denemarken. Reden: Mevrouw Falls komt daar vandaan, Meneer Falls betaald zich helemaal blauw aan belasting die vervolgens rondgestrooid wordt onder werkschuwe medemenschen, en ik zie de toekomst ook niet al te positief.
.
Mocht blijken dat na 0031 ook 0045 aan de Linkse Kerk ten onder gaat zien we wel weer verder...

ViagraFalls | 23-05-06 | 13:04

fabulerende goudzoekerts
SUPERLOL-made my day!!!

vinque | 23-05-06 | 13:03

domper
wat mij betreft een gehele nieuwe.
maar Rita en Mark mogen wel blijven haha

nldennl | 23-05-06 | 12:58

WAAROM HET 1-0 IS VOOR RITA VERDONK
-
Er wordt algemeen aangenomen dat R.V. haar positie onmogelijk gemaakt heeft, door de hele Tweede Kamer tegen zich in het harnas te jagen. Dat heeft ze inderdaad gedaan, maar dat is juist winst voor haar. Met name tijdens het NEE tegen de EU grondwet is gebleken dat de gemiddelde gewone Nederlander zich helemaal niet vertegenwoordigd voelt door "de hoge heren uit Den Haag". Ze zullen geneigd zijn een paria in de Tweede Kamer (iemand die door iedereen met passie uitgekotst wordt) te omarmen als betrouwbaar.
-
Nederlanders voelen zich genomen door het establishment. Als Pim F. niet vrijwel het hele establishment (media, politiek) tegen zich had gekregen, had hij geen aandacht gekregen en geen grote berg stemmen kunnen werven.
-
Het grootste probleem (mijns inziens) van R.V. is dat zij niet het charisma heeft en veel minder inhoud dan Pim F. Maar dat kan veranderen. We wachten af.

DenkZelfstandig | 23-05-06 | 12:58

Het gras is elders altijd groener. Aan mensen die blijven zeuren heb je ook niets. Prima zo...

Ben zelf positiever ingesteld ;-)

TuRx | 23-05-06 | 12:54

@ultralinx 23-05-06 @ 12:42

Ik zie toch een soort van belangenverstrengeling, van die uitgenaste Rita hier;

www.verdonk.nl

KaiserSoza | 23-05-06 | 12:53

Perfecte timing: rechts houdt grote schoonmaak en daarna kan links aan de slag om de boel weer te versjteren. En dan komt rechts weer terug om die 'puinhopen' aan te pakken. Heerlijk voorspelbaar.

veest van pim | 23-05-06 | 12:50

@nldennl 23-05-06 @ 12:45
"Kamer wil onderzoek alle dossiers vreemdelingen"
"het wordt echt tijd voor een nieuw kabinet."
En wie uit de kamer had je dan graag in het nieuwe kabinet gehad?

Dömper | 23-05-06 | 12:49

Waarschijnlijk dankzij de spreekwoordelijke oogkleppen is ons politieke establishment flink op dreef Rita haar Minister Presidentschap te bezorgen.
www.nrc.nl/binnenland/article326059.ec...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-05-06 | 12:47

Allemaal de schuld van de euro, de EU en de oorlog in Irak en dus Amerika dat het zo ontzettend kut gaat met dit gare kut land. Oplossing uit de EU en de euro stappen en niet meer luisteren naar de multinationals want dat zijn de enige die van de EU en de euro profijt hebben daarnaast helemaal niemand. De winsten van de multinationals vloeien grotendeels weg in de zakken van de top en niet terug naar de bevolking.

Rechtse_Rukker | 23-05-06 | 12:46

Als je in de trein een paar vrouwelijke Finnen hoort zeggen dat ze liever terugwillen naar hun Finland... gaan je tenen krommen.

Ned Flanders | 23-05-06 | 12:46

wat belachelijk is dit weer.
eerst wordt Rita gedwongen om de wet te negeren als het met AHA te maken heeft en nu willen ze dat Rita alle asielaanvragen vanaf 1989!!!nog eens gaat beoordelen en dan bij hun allemaal de wet te negeren om daarna een hoop paspoorten gratis en voor niks weggeven.
en dit alles van ONZE belastingeld !!! als ze dit zo graag willen laten ze dan onderling een financieel potje maken door vrijwillige bijdrages te vragen aan alle kamerleden ,moet je 'ns opletten hoe snel dit probleem dan in ene opgelost wordt.
het wordt echt tijd voor een nieuw kabinet.

nldennl | 23-05-06 | 12:45

ultralinx 23-05-06 @ 12:42

Je kan wel dom dingen lopen gaan roepen... Maar het zijn de hoogopgeleide (lees: mensen die in NL het meeste belasting betalen) die weggaan... Juist, omdat er oa te veel belasting betaalt wordt. Met de VVD zou je deze mensen gemakkelijker behouden -> en houd je veel meer belastingcenten over, die nu in het buitenland zitten.

Hakbarrr | 23-05-06 | 12:45

@Broolio 23-05-06 @ 12:37

Ik denk niet dat de islam de grootste vijand is, eerder de zakkenvullers van de VVD of de stompzinnige blanke onderlaag van de bevolking. En Rita zorgt alleen voor haar eigen vriendjes en zeker niet voor een onderkruipsel als jij. Jij mag straks concureren tegen goedkope import en tante Rita bewijzen dat je een gehoorzame slaaf bent.

ultralinx | 23-05-06 | 12:42

Zou sharia een buitenlands woord zijn voor shijterij?

holtor | 23-05-06 | 12:39

Tiepe 23-05-06 @ 12:08

Zoals uit onderstaand bericht blijkt zijn er in NL nog steeds plaatsen waar je wel naar een debat bij de kwezelaars van de PvdAli-baba-bende mag luisteren en waarna de politiek correcte gedachten politie de boel weer tot een homogene linkse moes zal meppen.

Het komend debat gaat tussen stoutert Bos en zuigert Rouvoet over de publieke rol van de religie in Nederland en staat onder leiding van ons aller Willem Breedveld n.a.v. het onlangs verschenen boek: Ongewenste Goden.

Eerder zijn, volgens de uitnodiging althans, reeds vragen over dit onderwerp gesteld aan Fadoua Bouali, Paul Cliteur, Ger Groot, Sadik Harchaoui, Andreas Kinnening, Ab Klink, Michiel Leezenberg, Bart Jan Spruyt en Thijs Wöltgens, vooral vanwege hun gekende objectieve en dus vrije meningsvorming in deze brandende kwestie.

Echter er is uitsluitend en alleen aan linksige mensen om een mening gevraagd, net alsof alleen zij de wijsheid in pacht hebben en dus niet omdat zij voor het behoud van hun status en inkomen de gehele dag slaafs en eerbiedig gebogen staan voor het zwaard van de politiek correcte linkse terreur en waarmee hun vrije meningsvorming in werkelijkheid verstikt wordt.

Dat wordt dus weer samen gezellig links theedrinken en het negeren van afwijkende meningen, want dit debat zal vooral gaan over de vraag wie de meeste nieuwswaardige ééndagsvliegjes in de TK kan en mag vangen.

Volgens goed links journalistiek gebruik voorspel ik dat homo Bos voor de aanvang al tot winnaar is uitgeroepen want anders mag het item niet mee in de avondbladen en bij het zes uur journaal van de NOS.

Hans Anders | 23-05-06 | 12:39

ik hoop dat het merendeel finnen is dat weggaat...

ik las laatst dat er eilandrijkjes zijn met NUL procent finnen! waar kan ik me inschrijven?

@ultralinx
als femke de eerste MP word, word nederland het eerste land onder de sharia. De tandarts is ook heel gemeen. Wel rukt hij/zij/rita de rotte tanden uit ons land. Dat doet pijn. Maar zachte heelmeesters maken stinkende sharia.

Broolio | 23-05-06 | 12:37

ach, anders kom ik ook wel naar Wenen. Maar daar in de bergen bevalt me ook wel

McCool | 23-05-06 | 12:37

@deBotteBijl
Ja! En dan gaan we allemaal met streepjes door onze klinkers praten!

holtor | 23-05-06 | 12:36

@McCool: Steyer is ook een apart slag volk hoor, erug stug ... hebben ze daar een minderwaardigheidscomplex misschien? Het is niet hopeloos ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:36

Sinds de telegraaf de geenstijl is gedoopt wordt het dringen geblazen deze bananenmonarchie te verlaten. Als Verdonk MP wordt zijn we het eerste land met een permanent ongestelde huisvrouw als leider. Joepie.

ultralinx | 23-05-06 | 12:34

Als we Denemarken en Zweden nu es op de rand van de economische afgrond zien te krijgen, krijgen we misschien van die toffe deense chica's en een zweeds bikiniteam wat hier heen wil emigreren!

de Botte Bijl | 23-05-06 | 12:33

@Wolf17 Mijn vriendin heeft een huis in Oostenrijk bij Leoben

McCool | 23-05-06 | 12:33

Mc Cool: er ligt hier genoeg werk ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:32

Nederlanders eruit, moslims erin. Nederland is gewoon Mekka II.

MiRRoRMaN | 23-05-06 | 12:32

@Holtor, inderdaad zal ik zeker niet doen.

Isser | 23-05-06 | 12:31

Als Verdonk geen mp wordt ga ik ook naar Oostenrijk

McCool | 23-05-06 | 12:30

@ Isser

Mag jij vinden, dan ga je er tog niet heen?

holtor | 23-05-06 | 12:29

Canada zuigt met het meer dan politiek correct denken en handelen.

Isser | 23-05-06 | 12:27

Het is wel uitgekomen wat ik zei, als hirsi ali weg moet, moeten alle gevallen van na 1994 opnieuw bekeken moeten worden, leek me wel zo eerlijk. Leuk!

Reez | 23-05-06 | 12:26

@Wolf17

Geen pedagoog, nee. Die verdienen toch helemaal nix?

holtor | 23-05-06 | 12:25

@Scarblac

USA is misschien de minste keuze uit je rijtje. Canada is een echt land met echte mensen, geen plastic land met Barbies en Kens. En Nieuw Zeeland is schokkend mooi, maar een familielid van mij kwam terug omdat de mentaliteit nog zo Victoriaans was.

holtor | 23-05-06 | 12:24

@catch22
Ik bezig mij ff met popolustisch geschreeuw, essentie van t verhaal is dat je je blauw betaald en er relatief steeds minder kwalitatiefs voor terug krijgt.

de Botte Bijl | 23-05-06 | 12:24

@ holtor: is u een pedagoog?
Toevalligerwijzer gedragen zich de meeste buitenlanders zich bij ons een beetje anders. Maar goed dat geldt ook voor die boeren hier: zuipen zich kapot en springen van de berg.
Alcoholisme en zelfmoord is in de Vorarlberg een reuze probleem, gelijk met het vreemd gaan: het lijkt wel een topsport hier ... hahaha

Wolf17 | 23-05-06 | 12:24

VVd zegt: "Coalitiepartijen CDA, VVD en D66 willen zich ervan verzekeren dat Hirsi Ali net zo behandeld wordt als anderen.", zeg maaar tata naar je asielbeleid. Ze worden er nu compleet onderuit gehaald.

Nee ik ga naar Italie. Daar is corruptie tenminste heel gewoon.

De Intrigant | 23-05-06 | 12:23

@Scarblac 23-05-06 @ 12:19
Kan ik daar uit opmaken dat je bang bent zelf wat te doen?

Dömper | 23-05-06 | 12:22

@botte bijl: correctie, de US heeft geen vrije markt voor ziektekosten, die is ontzettend overheidsgereguleerd, en 10X kudter dan hier. Enige vrije van het US stelsel is dat een redelijk aantal mensen het niet kan betalen, en derhalve niet verzekerd is.

catch22 | 23-05-06 | 12:21

@Wolf17

Ik heb persoonlijk geen moeite met welke huidskleur of ogenvorm whatsoever, alleen maar met asociaal gedrag. Ik vind dat je niemand mag aanspreken op zijn uiterlijk, want daar heeft hij niet zelf voor gekozen, alleen maar op doen & laten.

holtor | 23-05-06 | 12:21

52% belasting over mijn zuurverdiende centen betalen, dat doet mij ver(t)rekken. Niet eens omdat het onredelijk veel is, maar meer vanwege de kansloze bodemloze subsidieputten, bouwfraudes, HSL lijnen, carpoolstroken en weet ik wat meer, waar mijn geld aan over de balk wordt gesmeten. De dingen die ik veranderd zou willen zien in dit land veranderen niet, daarom veranderd Achtertuyn gewoon van achtertuintje...

Achtertuyn | 23-05-06 | 12:21

Nou snap ik hoe ze er bij komen dat er in 2010 75000 hbo-ers tekort zijn.
Autochtoon of allochtoon, iedereen met een beetje verstand wil weg hier.

dave-h | 23-05-06 | 12:21

@Dömper
Ik denk het ook, mensen in het nauw maken rare opmerkingen.

Reez | 23-05-06 | 12:20

@Killroy1976: Mundart is geen probleem, het is wel typisch kleinburgelijk hier.
De mensen klagen hier nog veel meer dan in Nederland.
Geenstijl zou eigenlijk een Oostenrijkse variant moeten oprichten, succes gegarandeerd zou ik zo zeggen ... BTW: Wenen is héél ver bij ons vandaan ... letterlijk en figuurlijk.

Wolf17 | 23-05-06 | 12:20

Ik wil ook wel weg... dit is een bekrompen kutland geworden waar mensen bang zijn zelf wat te doen, en ondertussen klagen dat buitenlanders wel kansen pakken. Nederland is gebouwd op immigratie, vrijheid en ondermeningslust, daar is niet veel meer van over.

Maar waar wel? Misschien toch de US, maar daar gaat het ook hard de andere kant op. Toch maar traditioneel Canada of Nieuw Zeeland?

Scarblac | 23-05-06 | 12:19

@Reez 23-05-06 @ 12:13 en mallebabbe 23-05-06 @ 12:16
Heb een beetje medelijden met Ultralinx. Hij ziet z'n uitkering wegvloeien, dat kan best emotioneel zijn.

Dömper | 23-05-06 | 12:19

Je betaald je ook de tering aan belastingen en accijns.. naast je loonbelasting, wat al aanzienelijk is, kan je nog es over alles wat je koopt extra belasting dokken in de vorm van BTW en accijns. Je ziektekosten gaat omhoog, naar US model, maar ons belastingsstelsel blijft tzelfde. Stedelijke belasting, belasting om je fucking hond te laten schijten, belasting voor ontlasting... geez.

de Botte Bijl | 23-05-06 | 12:18

Krijgt links toch zijn zin, want wie vertrekken er? jawel de hoger opgeleiden, die linkse droomwereld miltikul samenleving komt er dan vanzelf voor een paar jaar, daarna is het Sharia wat de klok slaat.
Succes in Nederstan.

Isser | 23-05-06 | 12:17

@Holtor: winter met 24 graden ... en drei meter (kunst)sneeuw voor de deur?
BTW: hier in de Vorarlberg zijn wel veel Turken en Joego's. Negerts zie je daar eigenlijk geheel niet, wel eens Japannerts ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:17

de huizenmarkt, dat kan nog wel eens heel interessant worden, de prijzen die gaan, hoe dan ook, gemiddeld omlaag. De rente kan alleen nog maar omhoog, de economie blijft marginaal groeien, en gaat onder links in het slop, de mensen vertrekken - kortom, de aanbodkant wordt minder, en eindelijk, en eindelijk heeft de politiek wat ze wil: betaalbaar wonen, omdat de bevolking krimpt en minder verdiend. Chapo!

catch22 | 23-05-06 | 12:16

PvdA gewonnen in gemeente den Haag. Parkeerproblemen op bedrijventerrein Binckhorst. Oplossing: verminder het aantal parkeerplaatsen en ga foutparkeren streng handhaven.

prohibitandis | 23-05-06 | 12:16

Ah.. Ik woon dus in Wenen. 2 jaar al. Geen spijt van gehad toen hier een baan aangeboden werd. Heb het reuze naar mijn zin. Wenen is grote stad en veel te doen. Ik kan me voorstellen dat het in Vorarlberg wat anders is.

Zal zeker wel een stuk lastiger zijn met de taal met het dialect dat ze daar spreken.

Killroy1976 | 23-05-06 | 12:16

@ultra
ga spammen op fok of zo...

mallebabbe | 23-05-06 | 12:16

@Dömper
Door een TSurinami, Finnami, Turkami.

ffberg | 23-05-06 | 12:15

ooops dubbelpost met vertraging

Isser | 23-05-06 | 12:15

@Wolf17, @Tiepe;

Daar hebben we er weer een; Tiepe Halsema........

Peppi van Kokki | 23-05-06 | 12:15

@fredel

Zit er net, in Brisbane, een klusje van 2 weken. Het is hier winter maar 24 graden en de zon schijnt, landschap is schitterend, benzine 74 eurocent de liter, Queenslanders zijn allemaal een beetje gek - een prima keuze dus.

Veel succes in dit mooie land, neem je een gezin mee?

holtor | 23-05-06 | 12:14

@ Draaitafel Demagoog:
Minder inwoners kán betekenen: minder inkomsten voor Zalm.
Wanneer ze allemaal werken natuurlijk, dat spreekt vanzelf ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:14

Niet vreemd met een golf van 200 meter voor je deur.

Isser | 23-05-06 | 12:14

Ultralinx, ga ergens anders vervuilen, die linkse prietpraat bevalt me niet.

Reez | 23-05-06 | 12:13

@Killroy1976: Vorarlberg

Wolf17 | 23-05-06 | 12:13

Niet vreemd met een golf van 200 meter voor je deur.

Isser | 23-05-06 | 12:12

een soort kassatekort dus .. ;)

Draaitafel Demagoog | 23-05-06 | 12:12

@Belgiaan 23-05-06 @ 12:06

En belastingtechnisch? De andere kosten zoals verzekeringen die ieder jaar weer omhoog vliegen... Dat is toch anders geregeld daar?

ThaCroW | 23-05-06 | 12:12

@ Tiepe:
een rancuneuze kleinburger ben ik zeker niet, deze ben ik ontvlucht. Geeft niets scheer jij je weg maar door de Nederlandse samenleving. Doe je ogen dicht en blaat als een schaap: ga een poosje op een dijk staan uitwaaien, misschien kun je dan weer helder nadenken ... (gewoon een aardige tip van een Nederlandse Oostenrijker).

Wolf17 | 23-05-06 | 12:12

Sinds jullie grote vrienden van de VVD de grenzen hebben opgengezet kan langzamerhand de orginele muitende bevolking worden vervangen door meer handzame slaven.

ultralinx | 23-05-06 | 12:11

Femke en de Finnen!!!

Peppi van Kokki | 23-05-06 | 12:11

@Wolf17 Waar in Oostenrijk? Ik ook.

Killroy1976 | 23-05-06 | 12:10

Iemand in voor een krui.. eh geenstijltocht?

Reez | 23-05-06 | 12:09

't komt door dat tiefus weer hier.

de Botte Bijl | 23-05-06 | 12:08

@Belgiaan 23-05-06 @ 12:06
Door een tsunami toch?

Dömper | 23-05-06 | 12:08

Prima: laat alle rancuneuze kleinburgers maar zo snel mogelijk optiefen. Ik haat ze sowieso met hun benauwde meninkjes. Laten ze zich maar lekker de tering vervelen in een of ander zonovergoten kutdorp. Kunnen ze vanaf het terras met de Telegraaf van drie dagen geleden in hun handen keihard doorzeiken. Hoef ik het tenminste niet meer aan te horen.

Tiepe | 23-05-06 | 12:08

nee wouter bos zal zich druk maken om je als je werkt

furby-killer | 23-05-06 | 12:08

@ fuckje: Dat ia een kwestie van tijd moet je weten ... haha
misschien woon ik tegen die tijd al weer op het Groningse platteland ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:07

@ThaCrow het ziet er in 0032 echt niet veel beter uit dan in 0031. Heel Europa gaat gewoon naar de haaien...

Belgiaan | 23-05-06 | 12:06

En geloof me dat Rita geen boodschap heeft aan de gemiddelde geenstijl diklip nadat ze is verkozen tot dictator, dat wijf is alleen geinteresseerd in haar eigen ambitie.

ultralinx | 23-05-06 | 12:06

@Wolf17,
Als jij een Turk was, dan zou je een Grijze Wolf zijn.

fuckje | 23-05-06 | 12:05

Treble lijkt ook teveel op Trouble,
ik mag persoonlijk ook meer Base
is ook stabieler ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:05

Nou, hier in de Franse provincie hebben we tenminste de ruimte! En veel minder regeltjes ... (wel wat rare regeltjes erbij, maar och, je integreert he!)
Goede vorm van integreren: over dezelfde regeltjes zeuren als de autochtonen.

Kasteelburg | 23-05-06 | 12:05

Ik wacht op de Zembla-uitzending over de schuldvraag, voordat ik valse beschuldigingen doe.
(Maar ik verdenk Bassie)

Traag | 23-05-06 | 12:04

het is de schuld van Treble

Cas Ferrot | 23-05-06 | 12:03

@Ion Susai
Schijt eruit gekickt te zijn, al weet niemand wat de reden daarvan is.
-edit die ging over de grens-

Horror Scoop | 23-05-06 | 12:02

Maar die trams hier in Den Haag mogen ook wel eens flink leeggehaald worden, zit toch een stel gestoorde finnen altijd in.

Reez | 23-05-06 | 12:02

Zou wannabecool al weg zijn; hoor al n tijdje niets van m

Ion Susai | 23-05-06 | 12:01

is gevlucht naar Oostenrijk ...

Wolf17 | 23-05-06 | 12:01

@style.councillor 23-05-06 @ 11:49
Het zou eens tijd worden. Scheelt weer een hoop files.

Dömper | 23-05-06 | 12:00

@ furby-killer: Hoe weet jij dat nu weer - hahahaha
Lekker bergklimmen en mijn handje ophouden, dat is wat ik graag wil!
... helaas heb ik ontdekt dat mijn handje echter in A leeg blijft,
dus zal ik toch hard moeten werken ... ach was ik maar een Turck ...

Wolf17 | 23-05-06 | 11:59

Nederland = kudtland
Maar ze zouden er inderdaad goed aan doen die hypotheekrente aftrek geleidelijk af te schaffen. Maar Rita wil dat niet. Want ze wil dat iedereen weggaat. Maak niet uit wie.

ShimoKura | 23-05-06 | 11:58

Ik snap het niet. Anticonseptie wordt toch allang niet meer vergoedt? Of zijn we na een dag werken te moe voor de daad.

Erikje | 23-05-06 | 11:58

Willen ze nu in de 2e kamer alle vreemdelingen die we uitgezwaaid hebben OPNIEUW controleren of ze al dan niet door vormvauten geweigerd zijn...
Laten we ons alsjeblieft ergens anders mee bezig houden.
Kaaskoppen binnenhouden bijvoorbeeld en strategisch Hakbars wegjagen.
Anders is het ook voor ThaCroW volgend jaar een hutje in Belgie aanschaffen...

ThaCroW | 23-05-06 | 11:57

@furby-killer

Nu gaat ie zeggen dattie wel heel hard werkt (in de weggeefwinkel)

Ion Susai | 23-05-06 | 11:57

Dat vertrekoverschot is te danken aan Maurice de Hond. Elke week bestookt die man Nederland met peilingen voor de Tweede Kamer waarin een linkse meerderheid wordt getoond. Dan wil je ook maar 1 ding: emigreren!

Roberto Fransisco | 23-05-06 | 11:57

@ Telegraafhoerrr:

je kunt er op rekenene dat de Westeling allang een grote meerderheid in Turkije vormt.

Wolf17 | 23-05-06 | 11:56

Mensen vertrekken uit Nederland omdat er websites zijn die ongefundeerd, tendentieus en buitengewoon kwetsend bezig zijn, goed bezig jongens!!

Urby McFluffin | 23-05-06 | 11:56

@wolf, je bedoelt die mensen die jouw uitkering betalen omdat ze wel werken

furby-killer | 23-05-06 | 11:55

... en dan heb ik het geeneens over de weblogs van een zooitje lobotomisten die Rita Verdonk als hun grote held zien en trachten VMBO'ers over te halen te stemmen op hun eigen ondergang en het ook nog doen...

ultralinx | 23-05-06 | 11:55

Die zakkenvullers van extreem-vvd zinken vanzelf ook eens heel diep.
Resultaat wordt dat NL met 100 VVD's opgescheept zal zaijn.

Wolf17 | 23-05-06 | 11:54

Ik zit wel eens te denken aan emigreren naar Turkije. Daar zijn hoofddoekjes verboden en worden radicale islamieten niet gepamperd, maar genadeloos vervolgd....

Telegraafhoerrr | 23-05-06 | 11:54

Het is de schuld van Pritt Stift natuurlijk, hij blijft ook overal plakken die gozert...

Lip@lezer | 23-05-06 | 11:54

Hee,.,,dat maakt ons een volk van economische vluchtelingen, dat niet wil intergreren en lekker in het buitenland bij elkaar kliekt. Waar heb ik toch meer over dat soort uitvreters gehoord?

De dikke vandaal | 23-05-06 | 11:53

@linx, het neem ik aan andersom

furby-killer | 23-05-06 | 11:53

ja joepie, wij gaan januarie 2007 ook naar brisbane, kunnne jullie het hier allemaal bekijken met je balk en donnert en ali b.
:-) daar zijn wij buitenlanders, misschien moeten wij ons daar ook als de varkens gedragen en ons totaal niet aanpassen zoals met het hier ook doet.
Maar aangezien wij echte nederlanders zijn houden wij ons fatsoen en zijn we nu al aan het omschakelen met gevorderd engels etc.
dus doehoei sukkels

fredel | 23-05-06 | 11:52

Nederlanders eruit, hakbars erin!

padjakker deluxe | 23-05-06 | 11:52

-weggejorist-

geile debiel | 23-05-06 | 11:52

Sinds benedenmodaal zich vrijwillig laat uitkleden door de zakkenvullers van de VVD is het tijd het zinkend schip te verlaten.

ultralinx | 23-05-06 | 11:52

De tijd dat je trots kon zijn op NL is echt voorbij.. Het is natuurlijk ook niet vreemd als je kijkt hoe je hier behandeld wordt en wat je maar hebt te slikken door onze "democratisch "gekozen regering,en dan met name natuurlijk de kabinetten hiervoor

kruisridder | 23-05-06 | 11:52

als ik het does goed begrijp worden elk jaar honderd NL'ers door finnen vervangen. Tel daar de voortplantingssnelheid van de gemiddelde fin bij op en over 10 jaar is de meerderheid hier fin.

furby-killer | 23-05-06 | 11:51

Leuk thema voor n nummer van Lange Frans en Baas B "dit is de schuld van"

Ion Susai | 23-05-06 | 11:51

Het is de schuld van GeenStijl!

Reez | 23-05-06 | 11:51

@geile debiel 23-05-06 @ 11:47: Je bedoeld nieuwnieuws neem ik aan, de layout van gs is al maanden hetzelfde.

Onze buurtallochtoon neemt ook de benen als, en hij was zo handig met auto's.

Burgemeester Kiesman | 23-05-06 | 11:50

Een update is toch LATER toegevoegde informatie. Wat voor nut heeft een update als je hem er gelijk bijzet. Maakt dan je verhaal gewoon langer pritt

nonrealm | 23-05-06 | 11:50

@ de allerkleinste: tja, als je er 121.000 moet laten 'vertrekken' geen wonder dat de huizen hier klein en peperduur zijn... dat zijn een hoop spouwmuurtjes....

MDA | 23-05-06 | 11:50

Talentvolle mensen die prima voor zichzelf kunnen zorgen worden niet meer toegelaten of vertrekken en uitkeringtrekkende sloebers en blijven en importeren bruidjes van een platteland ergens ver weg.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 23-05-06 | 11:49

He das raar. Dit stuk wordt gepost en de update word gelijk gepost.
Dan is het toch ook geen update?

nonrealm | 23-05-06 | 11:48

Allemaal 1 complot van Holleeder en zijn huizenboeren. Ze maken diep in de nacht alle huizen kleiner door het plaatsen van dubbele muurtjes. Oftewel : kleine takkehuisjes. Ik kan het bewijzen : ik sprak een metselaar die .... ach laat maar ....

De allerkleinste man | 23-05-06 | 11:48

't is de schuld van... tja... allemaal eigenlijk! De Balk in zijn eentje doet mij niet vertrekken, maar De Balk met Donnert, Peijs en Koos Spee, ja, dat wordt je wel een beetje te veel na een tijdje.

MDA | 23-05-06 | 11:48

-weggejorist-

geile debiel | 23-05-06 | 11:47

Ach ja, heel veel Finnen erin, nog meer kaaskoppen eruit. Zo gaat dat.

Horror Scoop | 23-05-06 | 11:47

kan er ook iets meer duidelijkheid komen over de huidskleur? bv, bruin uit, wit in! of is dat nu net niet het geval?

Luckyluuk | 23-05-06 | 11:47

Ik ben ook een vluchteling.
Nederland is een heel fijn vakantieland ...
Maar in Oostenrijk is het ook altijd een theater hoor ...
van de regen in de drup?

Wolf17 | 23-05-06 | 11:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl