Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verdonk: Hirsi Ali geen Nederlandse

Mooie sjaal, Wibra?En we blijven maar inbreken met Ayaan Hirsi Ali. Want naar nu blijkt, had mevrouw helemaal niet in de Tweede Kamer mogen zitten, domweg omdat ze geen Nederlandse is. Dat heeft minister Verdonk zojuist aan Ayaan laten weten. Het zijn de eerste resultaten van het onderzoek dat Verdonk vrijdag instelde naar aanleiding van van de vraagtekens die het televisieprogramma Zembla afgelopen week zette bij haar asielverzoek. Hirsi Ali heeft nu zes weken de tijd om op de bevindingen van Verdonk te reageren. Al schijnt ze zo dadelijk al in Nova te zitten...

Reaguursels

Inloggen

@Hans Anders 16-05-06 @ 15:52 : En meteen leren hoe je met een IKEA-gids om moet gaan. ;) Maarre... exact ja.

Maar dan maak je eigenlijk een draai in je opvatting. Of je doet zelf iets anders dan je van Den Haag wilt uiteraard. Which one is it?

TM | 16-05-06 | 18:57

Verdonk op vrijdag na de Zembla uitzending: Ayaan heeft niets te vrezen.
Verdonk op maandag: Ayaan wordt geacht het Nederlandschap niet te hebben.

Verdonk heeft dus gelogen. "Gelijke monikken gelijke kappen" dan maar? Deze leugen is vrij vers... Niet van 15 jaar geleden. Maar aan deze leugen zitten waarschijnlijk geen consequenties. 't Zou wat zijn zeg. Consequent zijn als minister. Een noviteit.

crixus | 16-05-06 | 17:00

@gevallenverstand
De bukhari is de belangrijkste hadith wijsneus. En daar leven moslims naar. Zegt niet dat iedere moslim dat doet maar er zijn er toch barveel die het ondersteunen. En heilige oorlog is niet alleen als je aangevallen werd. Mo ging vaak genoeg invallen doen en dan zeggen dat het oorlog is, ja amehoella. Er zijn genoeg moslims die mijn zicht ondersteunen dus het is wel grappig dat volgens jou die allemaal de verkeerde interpretatie hanteren. Ik zou zeggen ga het ze uitleggen. En over die priesters. Hoe groot is die groep? Hoeveel moslims zijn er. Prioriteiten stellen.

controle | 16-05-06 | 16:29

controle 16-05-06 @ 15:09
Ik ga er een keer op in:
De bukhari is de Koran niet. Verder meen je een fijne quote te hebben doordat er Mujahid staat. Ik denk dat je moet zien als vgl Christian soldier. Niets engs.
Dat heb je dus continu. Een quote en een interpretatie die nergens op slaat.
Daarom acht ik je niet in staat iets zinnigs te zeggen over Islam, ook al ben je Gristen. Mujahid, de fundamentalistische anti-Islamiet is een ander verhaal. Hij kent de txten door en door maar wijst onverdeeld kind en badwater af.
Je urls bezoek ik niet. (Ben jij gaan kijken naar die satanistische pedofiele priesters van 'mijn' link?) ik snap niet dat jij dar tijd voor hebt. Heb je niet net de zaligverklaring gevierd van iemand die een ander van tenenkaas heeft verlost?

gevallenverstand | 16-05-06 | 16:21

TM 16-05-06 @ 15:29

Vroeger, toen ik nog zelf mijn medewerkers aannam, werden er ook veel CV's opgeleukt en vervalst. Toch zijn enkele van die sollicitanten door aangenomen als hun verhaal mij aanstond en hun kwaliteiten mij pasten.

Het is altijd moeilijk een juiste functie omschrijving of start kwalificatie voor een job te maken dus ben ik altijd tolerant geweest voor creatievelingen, maar ik heb altijd het verleden van iedere passende sollicitant laten analiseren, hem of haar geconfronteerd met de onjuistheden en de reacties daarop bestudeerd.

Ieder mens behoort naar mijn mening een opleiding te krijgen in het zichzelf goed verkopen aan partners, klanten en werkgevers, maar een ieder die het verhaal van een verkoper voor 15% geloofd, is goedgelovig. Een kritische benadering van elk verkoopverhaal, dus ook een propaganda folder of een religieus geschrift, zou een onderdeel moeten zijn van de inburgering.

Hans Anders | 16-05-06 | 15:52

gevallenverstand 16-05-06 @ 14:54

Ik heb niet het idee een zinnige opmerking van je ooit onbesproken te hebben gelaten, hewrhaling van zetten door reeds door anderen gedane reacties te doubleren vind ik zonde van mijn tijd.

Fortuijn heeft 276 boeken, brochures en inleidingen geschreven, daarnaast nog ca. 1.100 columns vanaf zijn studententijd tot zijn dood. Er is naar mijn weten niemand die niet een grote bewondering heeft gekregen voor de genialiteit en veelzijdigheid van Fortuijn als hij of zij kennis heeft genomen van zijn nalatenschap. Als mens was hij net zoals mohammed een speciaal figuur en ik heb nog nooit de indruk gehad dat jij meer gelezen hebt van Fortuijn dan de recenties of de achterfflap van zijn werken.

Velen noemen hem de goddelijke kale, ik gebruik dat hooguit spottend want ik geloof in geen enkele god of profeet, ik lees veel over een breed spectrum en bepaal mijn standpunt zo objectief als mogelijk.

Hans Anders | 16-05-06 | 15:32

@Hans Anders : Natuurlijk zijn die onderzoeken gemanipuleerd, dat zijn ze allemaal. Maar wat ik niet snap van jou is dat je dit niet simpelweg begrijpt :

Mens wil Nederland in.
Rechts wil hem er niet inlaten, links wel.
Mens vraagt asiel aan en komt in een centrum terecht.
Mens ziet dat rechts hem wil weigeren, links niet.
Mens is voor links en niet voor rechts.

Zou jij ook maar IETS anders doen in die situatie?

TM | 16-05-06 | 15:29

Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 14:22

Is er ooit iemand van de ca. 28.000 stijllozen bevraagd door den Hond? Is er ooit iemand geweest die zich voor een den Hond panel heeft opgegeven en waarvan een linkse sympathy niet bij voorbaat vaststond, bevraagd door den Hond?

Ooit was er een straat enquette in 010 in de aanloop naar GR 2006 van den Hond, er was geen goed geklede blanke die door de veelal allochtone bevragers bevraagd werden en bij navraag bij de bevragers bleek dat ik en de andere blanken niet in het vooraf opgegeven bevragingsprofiel pasten.

Ik durf te beweren dat elke gepubliceerde den Hond bevragingsuitslag voor 90% gemanipuleerd is om het vooraf beoogde resultaat te verkrijgen. Dat den Hond zijn bevragingsuitslag vooral distelleerd uit de reacties op de diverse weblogs en dat zijn bevragers vooral reageerders zijn die een linksige stelling moeten verdedigen of poneren.

Den Hond werkt dan ook niet mee aan kwaliteitscontroles van de branchorganisaties en heeft dan ook geen kwaliteitskenmerk. Feitelijk mag hij daarom geen direct of indirect met subsidies betaalde opdrachten ontvangen maar zoals gewoonlijk trekt het links journalistiek geteisem zich geen snars aan van de richtlijnen als zij niet in hun straatje passen. Daarom vindt je vooral het intellectuele uitschot bij links.

Hans Anders | 16-05-06 | 15:15

@gevallenverstand
De bijbel laat in het midden wie in de hemel komt. De islam is echter duidelijk wie er in ieder geval in komt:
.
Bukhari: Volume 4, Book 52, Number 46:
Narrated Abu Huraira:
I heard Allah's Apostle saying, "The example of a Mujahid in Allah's Cause-- and Allah knows better who really strives in His Cause----is like a person who fasts and prays continuously. Allah guarantees that He will admit the Mujahid in His Cause into Paradise if he is killed, otherwise He will return him to his home safely with rewards and war booty."
.
En lees dit eens door. Het topic gaat er over of Moeder theresa volgens de moslims in de hel zit omdat ze geen moslim was. Het zijn moslims die hier gaan discussieren dus leef je eens in in de gedachten van deze vredelievenden. www.ummah.com/forum/showthread.php?t=8...

controle | 16-05-06 | 15:09

Oja Ksi. Pim wilde niet in debat met Jan. (nooit) Dat komt -en dat weet ik pas- omdat Pim een fervent Maoist was. Mao zou 0031 wel komen redden.... Heeft ie nooit afstand van genomen.

gevallenverstand | 16-05-06 | 14:57

Gristenen natuurlijk.

gevallenverstand | 16-05-06 | 14:55

Hans Anders.
Net als Ksi-Ziks ga je weer niet in op de dingen die ik post.
Daarin lijk je op Ksi-Ziks. Het is de toon die de muziek maakt, niet de compositie. Je hebt een calimero complex. Ik krijg toch nooit gelijk.
Controle. Alle gristenen gaan naar de hemel. alle Moslims naar de hel, K?

gevallenverstand | 16-05-06 | 14:54

@Hans Anders

Dat een groot deel van NL achter AHA staat is nu wel geloochenstraft: meer dan 80% vindt dat ze het land uitgezet moet worden, volgens de Hond. Nou dat zegt wel wat! Ze staan niet alleen helemaal niet achter haar, we kunnen haar kennelijk hier missen als kiespijn.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 14:22

@Hans Anders

Ik vind je monturen beter dan je analyses.

Ik geloof niet in je Holocaust II verhaal. Als Europa de moslims vernietigd in haar werelddeel, dan is tegelijk het einde daar voor Israel in het Midden Oosten en de Joodse diaspora in alle andere delen van de wereld. Kan de VS zich niet permitteren.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 14:13

Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 13:17

Bijna heb je gelijk, echter AHA staat in NL niet alleen, zij heeft het grootste deel van autochtoon NL (in een aantal variaties weliswaar) achter zich. De weerzin tegen muzelmensen in het algemeen is een gevaar voor de westerse samenleving, immers parallele ontwikkelingen zijn er ook in de andere EU landen, evenals in de USA. Als er niet gebeurd om de onvrede te dempen dan zal er volgens mij binnen 3 tot 5 jaar een Europawijde vuurstorm over de muzelmensen komen met wellicht miljoenen slachtoffers.

Figuren zoals Verdonk kunnen door hard optreden tegen elke muzeluitwas en tegen uitwasgoedpratende theedrinkers en hun parasitaire organisaties er voor zorgen dat de bij de autochtonen levende onvrede wordt afgeleidt.

Denken dat alleen laag opgeleiden aan zo'n vuurstorm zullen meedoen is elitair denken, immers het leeuwendeel van de holigans schijnt hoog opgeleid te zijn en vindt randaleren een prettig tijdsverdijf. De laag opgeleiden zullen zich zoals bij rellen altijd gebeurd eerst aansluiten en daarna de vuurstorm blijven voeden.

Je hebt dat scenario gezien bij de val van de Bastille, bij de oktoberrevulutie, in het Iran van de Sjah, enz. Veel meer gebeurtenissen wereldwijd hebben ook min of meer dat karakter gehad echter nu heeft ieder europees land min of meer dezelfde vijand, n.l. de muzelmens en zijn moorddadige religie.

Hans Anders | 16-05-06 | 14:06

AHA heeft net gesproken op haar persconferentie: wat haar doet vertrekken is het stempel (lees: mes) dat Verdonk op haar heeft gedrukt. Zij betreurt het ten zeerste oftewel ze is woedend.

AHA is overigens erg gemotioneerd en bijkans labiel: geeft niet, zou ik ook zijn in haar schoenen. Pechtold krijgt alsnog gelijk wat betreft de smurrie die Den Haag heet zoals Verdonk die tentoon spreidt.

Zalm spreekt alleen zijn verbazing uit over de snelle bekendmaking van het besluit van Verdonk. Sinds wanneer mag een overheidsorgaan niet snel beslissen? Oftewel ook erg boos over Verdonk.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 14:01

@hans anders 10:57
Heerlijk je post. Stoor je niet aan gevallenverstand, die lult maar wat. Steeds zegt die dat wat ik schrijf niet klop, het zijn echter allen citaten uit de koran en de hadith.
.
De vredelievende moslims op ummah.com www.ummah.com/forum/showthread.php?s=c...
.
met comments als deze.
.
"They plot and plan but Allah is the best of planners."
.
"we were waiting impateintly for the news of her assassination and we were getting angry because of the kaffirs who were taunting us about the Dutch security.."
.
muslims have to stop being naive

there is DEFINITELY a war against islam, and it begins with propaganda and ideas

"the lowest part is the fighting and killing, because they only strengthen islam by fighting the muslims"

controle | 16-05-06 | 13:46

@Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 13:17
Klopt als een zwerende vinger.

baltasargerards | 16-05-06 | 13:32

@Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 13:17,
zo werkt de Islam niet, pak je 1 muzelman, pak je ze allemaal.

vander F | 16-05-06 | 13:30

@Draaitafel 13:12
Tot in vierde generatie heb ik geschreven. Mag ook de derde zijn. Daarna niet meer zeuren over verleden. Sie haben ganz recht. Maar welke generatie na '45 ben jij ? Ik ben in de hongerwinter verwekt dus ga maar na. Zonder Zweeds wittebrood waren mijn Ma & Ik wellicht morte. Misschien duidt dat mijn ambivalentie. Kut Ayaan & Kut Rita & Kut Bush. Maar ook Leve Ayaan & Goed Zo Rita & wie moet anders onze olie oppompen.

baltasargerards | 16-05-06 | 13:25

@stampertje 16-05-06 @ 12:55
Wil je met je vraag stellen dat je het goed vindt dat Zembla het volk alleen maar informeert over misstanden bij niet-linkse partijen en achterwege laat wat heel fout is bij de links partijen? (GL, SP of PvdA)
In dit geval is Zembla heel gericht door oude koeien pas na vier jaar te publiceren: heel gericht omdat ze ermee hebben gewacht totdat de VVD haar leider kiest. Daarbij zitten er onwaarheden in en worden er dingen in de mond van de broer van Ayaan gelegd die door cultuurverschillen geheel anders opgevat moeten worden (hebben de linkserts normaal wel begrip voor als ze dat beter uitkomt).
Terwijl, en dat vind ik zo grof, bijna niemand van de media grondig bericht heeft gehad dat Wouter Bos de gehele PvdA-2e-kamerfractie heeft opgelegd geen interview te geven zonder dat hij daar toestemming voor heeft gegeven.
Vind je dat goed? Vind je het goed dat de media alleen oude koeien van politici die van een andere politieke kleur zijn uit de sloot halen, maar de actuele gedrochten van de drie linkse partijen niet duidelijk aan het volk meedelen? Denk na!

Birds Eye | 16-05-06 | 13:19

AHA heeft de grote fout begaan dé Islam te bevechten. Een religie bevecht je niet en zeker niet de Islam. Dat verlies je gewoon vooraleer je begonnen bent. Rome gooide de eerste Christenen ter plezier en vermaak voor de leeuwen. Nou, heel erg bedankt Rome. Dáár werd het Christendom dus erg groot van.

Nieuwe AHA's moeten hiervan leren en voortaan gewoon alléén die moslims te bevechten die aan vrouwenonderdrukking doen en dergelijke. De verkeerde praktijken dus binnen de religie. Dat kunnen we wel en moeten we zelfs wel winnen. Elke strijd voer je uit door de proporties in de smiezen te houden.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 13:17

@capo 12:44
Voor de meeste mosselmannen/vrouwen staat besnijdenis aan de periferie van hun overtuiging : onbestaanbaar & barbaars. Er zijn ook christelijke Afrikanen die niets tegen besnijdenis hebben c.q. daar begrip voor hebben.
Overigens denk ik dat Ayaan geen zeurpiet is die Opperland met spijt verlaat.
Zij redt het wel in de USA.
Hoop ik voor haar.

baltasargerards | 16-05-06 | 13:12

@baltasargerards .. tja zo ken ik ook nog 1000 en 1 .. me pa mag me dan sexueel verkracht hebben maar hij heeft wel gezorgd dat ik me hele leven heb kunnen leven op zijn kosten etc etc .. oftewel wees nou eens een realistist ipv de hele tijd aan het verleden vast te houden ! ga 'the wind blows mary' luisteren van jimi hendrix ... ook zo'n zwemelverhaal uit vervlogen tijden ! wees nou een zelfbewust !

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 13:12

Er wordt gedaan of je zo eenvoudig in een asielverzoek kon liegen. Destijds werd er veel uitgebreider gekeken aangezien de tijd die verzoeken in beslag namen (maanden). Alleen werd bij een niet overtuigend verzoek destijds vaker overgegaan tot het afgeven van verblijfsvergunning op humanitaire gronden.

Een simpele manier die toegepast werd (en wordt) is vergelijking. Zet verhalen van verschillende asielzoekers naast elkaar en controleer of het klopt. Wat mij betreft heeft vreemdelingenzaken op dit gebied gigantisch gefaald! Als zij vanaf haar zesde nooit in Somalië heeft gewoond hoe is het mogelijk dat ze een geloofwaardig verhaal heeft kunnen vertellen? Stel je bent een Amsterdammer en je moet je levensverhaal vertellen over je leven in Antwerpen waar je nooit gewoond hebt! Flink falen in de molen van de ambtenarij! Daar mag wat mij betreft ook een onderzoek naar gedaan worden!

garos | 16-05-06 | 13:04

@stampertje
1. Het meeste zal wel waar geweest zijn in de Zembla-uitzending; het gaat alleen op de manier waarop je het brengt. Ik noemde dat niet voor niets 'Goebbels-achtig.' Er wordt iets bekend gemaakt dat iedereen al lang had kunnen weten en dat wordt als 'hot news' gebracht. Voor het gemak wordt 'vergeten' om dit even te melden. Het lijkt er veel op dat dit met voorbedachte rade is gebeurd om AHA extra te beschadigen.
2. OK. Vind toch dat er te gemakkelijk voorbij wordt gegaan aan de inzichten die er waren/zijn voor en na Fortuijn.
3. AHA was de eerste die de misstanden die er toch zijn in het Moslim-geloof duidelijk verwoordde. Ik denk dat dat nodig is om een discussie op gang te brengen.
4. Je hebt gelijk op dit punt.

De Schaduw | 16-05-06 | 13:01

Iemand hierboven zei het al. Gedurende het regime van Kok en zijn regenten, stond er bijna de doodstraf op als je maar het woord buitenlander of allochtoon durfde uitspreken, want dan was je immers een racist.
In die tijd vond er ook zgn. "positieve discriminatie" plaats, waardoor o.a. veel allochtonen bij ministeries en andere overheidsorganen konden gaan werken. Dus ook bij de IND en dus Justitie. Het zou wel eens interessant kunnen zijn, om na te gaan wat de invloed daarvan geweest zou kunnen zijn.
Temeer daar wij ons nu kunnen afvragen in hoeverre er schijn-Nederlanders werk(t)en. Hoe dan ook, dit land verkeert in een stevige crisis, die menigeen al lang heeft voorspeld. Helaas zal blijken, dat dit nog slechts een deel van het begin is.
Als ik zo de reaguursels van de afgelopen week bekijk, dan krijg ik de indruk dat GS bezig is overgenomen te worden door grove brulapen van de categorie fascistische antifa's en islamitische jiHAAT. AHA zat fout en dat heeft ze ook al lang geleden toegegeven. Maar dat wil niet zeggen dat opponenten of voormalige politieke vrienden van haar goed zitten of zaten. AHA heeft zeer veel betekend voor het publieke debat. Door haar bijdragen moeten wij beseffen, dat wij in NL slechts korte tijd hebben kunnen genieten van een bijna onbeperkte vrijheid van meningsuiting, waardoor bleek en blijkt, welke politieke gevaren op allerlei terreinen er op de loer liggen.

Romanus | 16-05-06 | 12:56

Birds Eye 16-05-06 @ 12:54
Vertel ook nog even wat dit met AHA te maken heeft.

stampertje | 16-05-06 | 12:55

Geht TASS ZEMBLA ook het interviewverbod van de kamerleden van de PvdA aan de kaak stellen of hebben ze een cordon gauchiste gevormd met de politieke linkse drie-eenheid?

Birds Eye | 16-05-06 | 12:54

@Draaitafel 12:27
O wat was Opperland trots in WO I. Wij waren de enige beschaafde Europeanen. Wel OW'ers ofwel Oorlogswinstmakers. De boches hebben ons toen niet aangevallen. We hebben duizenden Belgen gastvrij opgevangen maar kut gehuisvest. Met de laffe affaire rond Ayaan begrijp ik wel waarom anderen ons triple boches noemen. Wij zijn een ambtenarenvolk. Op zich niks mis mee...

En wat betreft WO II en de rol van de USA daarin : daar past elke Opperlander tot in de vierde generatie na 1945 bescheidenheid & dank jegens de toenmalige inwoners van dat land.

baltasargerards | 16-05-06 | 12:49

De Schaduw 16-05-06 @ 12:41
1. Maar het was toch waar wat er allemaal in Zembla werd verteld. Heeft AHA zelf toegegeven. Dus voortaan maar niet de waarheid bekend maken? Dat is helemaal een mooie optie.
2. Andere zijn voor mindere leugens al teruggestuurd. Wie liegt gaat eruit. Zie Arrest HR
3. Publike opinie bestaat niet. Omdat sommigen wat meer om zich heen aan het slaan zijn tegen moslims, wil niet zeggen dat iedereen dat ook maar ok vindt
4. Welkom in de politiek.

stampertje | 16-05-06 | 12:48

De Schaduw 16-05-06 @ 12:41

0031 is volkomen out of control.... Botte zegt: "dit eindigt in tranen..."

bottehond | 16-05-06 | 12:47

@sister-act
"diep in onze maatschappij verweven". probeer dat maar eens te onderbouwen, sister.

daskapitalist | 16-05-06 | 12:44

Suekio 16-05-06 @ 12:30

Zeg, maangodaanbiddert... ga es lekker op je kleedje... bips omhoog... Ik zal in ieder geval nooit op mijn knieen gaan voor jouw psychotische proleet (platjes zijn met hem)... en voor jou en de andere hakbarrs ook niet....
No Pasaran!

bottehond | 16-05-06 | 12:44

Wordt een beetje ziek van al dat oeverloze gelul. Het is Nederland, de VVD, minister Verdonk en zelfs de PvdA niet aan te rekenen dat mevrouw Magan niet alleen een leugenachtig verhaal over waarom zij halsoverkop via Kenia en Saudi Arabië naar Nederland heeft moeten vluchten heeft opgehangen maar ook een valse identiteit en valse geboorte datum en passant heeft verzonnen.
Dat heeft ze zelf gedaan, blijft overeind dat ze natuurlijk een moedige vrouw blijft die vijand nummer één is voor de Moslims omdat ze natuurlijk wel feilloos haar vinger op de zere plek wat betreft de Islam heeft gelegen.
Met als resultaat dat diezelfde open minded muzzelmannen de dialoog niet meer aan wilden gaan. Want over de Islam willen de muzzelmannen best praten zolang het maar niet over de Islam gaat.
Mevrouw Magan moet nu dus gewoon de gevolgen van haar leugens moedig dragen en niet zeuren.

capo | 16-05-06 | 12:44

sister_act 16-05-06 @ 12:35
Dus het geval van de Hoge Raad doet niet ter zake. Die uitspraak geldt niet voor AHA? Zo werkt het niet. AHA is gewoon fout geweest en je kan er alles bijhalen, maar juridisch kan zij en Rita V. geen kant op. Tenzij Rita V. de weg van hardheidsclausules inslaat, maar dat wil Rita V. niet.
Als Rita een schoolmiesje van 18 jaar uitzet zonder enige compassie, zie ik niet in waaarom er nu ineens wel compassie getoont moet worden.

stampertje | 16-05-06 | 12:43

Net weer even naar de radio geluisterd, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Zucht... de VVD heeft dit keer niet het rode journaille en de demagoogjes van links nodig om zichzelf volkomen belachelijk te maken. Het lijkt verdomme de LPF wel.

Ik schakel even af. Maak me maar weer wakker als iedereen zich een beetje heeft kunnen bezinnen, en als het gezond verstand weer is teruggekeerd.

Muxje | 16-05-06 | 12:43

Ik schaam me voor Nederland.
1. Het begint met een 'Goebbels-achtige'uitzending van een linkse omroep waarin al bekende feiten als 'breaking news' worden gebracht.
2. AHA kwam hier binnen in 1992; in die tijd werd er toch anders aangekeken tegen de komst van asielzoekers en werden ze i.h.a. met open armen ontvangen en werd er niet zo gelet op het vluchtverhaal dat verteld werd.
3. De publieke opinie is na Fortuin veranderd en ook de politiek (behalve links) is wakker geworden. Links kan dit nog steeds niet verkroppen.
4. Ik walg van de manier waarop veel politici zich haasten om zich af te keren van AHA. Ik ben altijd voor Verdonk geweest maar ga nu twijfelen; als ze een politica van formaat zou zijn, had ze met deze kwestie anders om moeten springen.
Nederland, waar moet dit naar toe?

De Schaduw | 16-05-06 | 12:41

En stop toch dat gezeik over de Marshall-hulp! Zonder Marshall-hulp en mét zware herstelbetalingen aan de Sovjet-Unie is Finland een rijk land geworden.
De Marshall-hulp was dus niet zo onmisbaar, alleen maar MAKKELIJK voor een land die zich in 10 dagen overgaf in tegenstelling tot een land die 5 jaar lang volhield om Stalin buiten de deur te houden.

Suekio | 16-05-06 | 12:37

@gevallen verstand 11.19
ga je gevallen verstand eens oprapen
sinds wanneer is Nederland in rechtse handen?,de laatste verkiezingen gingen toch naar de linkse theedrinkers?

@garos 12.13
je hebt gelijk dat het niet voor vrede staat maar dat klinkt beter dan verraad of verneukerij

nldennl | 16-05-06 | 12:36

bottehond 16-05-06 @ 11:58
"Regels zijn regels"
Ja die gelden voor iedereen. Ik vind een uitspraak van de HR ook niet echt een vergelijkbaar met die gevangenis. Een uitspraak van het hoogste rechtscollege van ons land kan niemand omheen ook AHA niet.

Kijk als Rita zegt op humanitaire gronden krijgt ze een paspoort op naam van AHM, vind ik het prima. Maar dan volgen de andere 26.000 ook als ze gelogen hebben. Afgesproken?

*Hier heb je een koekie*

stampertje | 16-05-06 | 12:35

stampertje 16-05-06 @ 12:10
Nee, er zijn duizenden asielzoekers hier door leugens gekomen. Niet goed, maar wel een gevolg van het pamperbeleid van toen. Al deze mensen zouden dan nu hetzelfde lot beschoren zijn als Ayaan? Dat is toch onzin. Zij zijn gewoon Nederlander inmiddels en diep in onze maatschappij verweven. Het uitzetten van mensen die al jaren hier wonen vind ik ook niet kunnen. Snel duidelijkheid geven aan asielzoekers is het beste. Of dat nu een positief of negatief besluit is, is het beste en vervolgens daarnaar handelen. De gevallen waar u op duidt kunt u hiermee niet vergelijken.
Ik overschat Ayaan niet - ben het lang niet met alles eens wat ze zegt of doet, maar in ieder geval heeft ze de emancipatie van de moslimvrouwen op de kaart gezet en dat was en is heel hard hard nodig. Ik ben bang dat u haar onderschat. Ze heeft meer ballen dan de meeste mannen in dit land.

sister_act | 16-05-06 | 12:35

Hirsi wil gaan werken voor terrorist nummer 1 Bush.
Ze onderhoudt dus terroristische contacten en dient het paspoort z.s.m. in te leveren.

Suekio | 16-05-06 | 12:30

@baltasargerards ... volgens mij is mijn historisch besef prima .. je begrijpt alleen totaal niet wat ik bedoel .. wij zijn geholpen door de amerikanen in wo 1 en wo 2 omdat de duitsers ons aanvielen en wij er niet zelf omgevraagd hebben door eerste de halve wereld te bezetten ... en als het lastig wordt proberen de wereld voor je te winnen want je weet dat je niet sterk staat ..

Maar ik zal het simpeler uitleggen .. als ik me buurman neerschiet hoef ik niet bij de rest van me buurt te verwachten dat ze me helpen .. ook al heb ik hun ooit uit de brand geholpen ..

Oftewel het is een zeer groot verschil of je het over je zelf afroept ofdat iemand anders besluit dat jij binnen gevallen moet worden .. het verschil tussen passief en actief wat mij betreft .. en dat zijn compleet andere kwesties !

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 12:27

hey you, stijlloze guys, zitten jullie te slapen .... zo kwaad over censuur op bonaire dat jullie hirsi ali toch niet willen zien vertrekken? televaag staat er vol van en jullie hirsi geilheid is plots opgedroogd? VERDONK IS EEN gevaarlijke fascistische sloerie, kijk eens goed naar haar ogen, die staan schizofreen alswat, wie o wie richt er een site op om dit aan het daglicht te stellen???

badabingbitch | 16-05-06 | 12:27

@daskapitalist 12:15
Yanks of ander volk maakte Nagy en Palleter (en dat waren geen studenten of relschoppers) geen ene ruk uit. Ik heb de talloze radio-oproepen gehoord om hulp, hulp, hulp.
@garos 12:09
Mooi historisch voorbeeld trouwens over gastvrije ontvangst in Opperland : Hongaarse vluchtelingen indertijd. Uiteraard zaten daar gelukszoekers bij.

baltasargerards | 16-05-06 | 12:25

Mevrouw Nawijn:" En, Hilbrand, leuke dag gehad?"
Hilbrand:" Ja, schat, het is een eer om mijn land te dienen".

fuckje | 16-05-06 | 12:23

@hans anders
mooi stukkie,jammer dat er zo weinig mensen bij stil staan wat zo'n "geloof"als de islam eigenlijk teweeg brengt.het wordt zo'n gewoonte om alles maar aan te nemen wat de zogenaamde moslims zeggen,dat er dus regelmatig regeltjes bij verzonnen worden en blijkbaar is alles goed te praten met de koran want wij (niet-moslims) weten er toch weinig van en vinden het toch al een prehistorisch raar geloof,dat we er niet eens meer verbaasd van staan als er weer eens een of ander raar regeltje verzonnen wordt zoals de doodstraf als je een tekeningetje maakt !!

nldennl | 16-05-06 | 12:20

de Botte Bijl 16-05-06 @ 08:41
"Heb ik liever die paar intelligente negers dan dat oer domme onnozelle volk wat hier gemiddeld genomen vol is van rechts geblaat. Stiekemme extreem rechtse NSB mentaliteit."

Zeer Juist. Het leedvermaak waarmee AHA met pek en veren besmeurd over het marktplein wordt rgejaagd, doet mij denken aan een tijd waar onze "superieure civilisatie" zogenaamd allang bovenuit gegroeid was. Niet dus. Wij zijn niet verder dan het stenen tijdperk. Nu snap ik ook het fenomeen eurabia veel beter. Kniel voor je nieuwe meesters, gepeupel!!!

brrkah | 16-05-06 | 12:18

gevallenverstand 16-05-06 @ 11:19

Vanuit de optiek van de PvdAchterlijken heb je gelijk, immers in NL is niet elke ambtenaar verplicht lid van het FNV en niet alle euro's gaan eerst naar de staat die ze welwillend verdeeld onder zijn vrienden (25% van het inkomen van de USSR werd verdeelt onder de communistische elite).

Het is de compositie die de muziek maakt en alle noten van dat muziekstuk doorelkaar gooien en apart behandelen als zelfstandige gebeurtenissen is wat jij en je mede linkse reageerders vooral doen. Jij kijkt immers in domme aanbidding naar baggerreportages op de PO en noemt ze kwaliteit omdat jij een linkse gelovige bent maar je vergeet volledig het propagandistisch Umfeld waar de reportage een deel van uitmaakte.

Vroeger was ik ook zo en dacht dat mijn collega ondernemers dat ook waren, want ik vond ze zo goed passen in mijn links wereldbeeld. De voorbeelden die de partij gebruikte om ondernemers aan te duiden spraken mij aan maar ik kende ze niet uit eigen ervaring. Ik schaam mij er nu voor dat ik, ondanks mijn goede opleiding en ervaring, jarenlang in feite een hersenloos geconditioneerd slachtoffer van de linkse propanda ben geweest.

Ik beschouw nu dan ook iedere goed opgeleide linksprater of als een slachtoffer van de linkse propaganda of als opportunist of als sociaal zwakbegaafde hogeropgeleide.

Als antwoord op je enquette: ik denk dat ik werkelijk voor altijd dood ben als ik door mijn nabestaanden vergeten ben, ik ben dan immers alleen nog een stukje informatie in een statistiek en dat er een ooit tijd zal komen dat alle huidige goden dood en vergeten zullen zijn maar dat er altijd nieuwe goden zullen worden gecreerd.

Waren het niet jouw vrienden bij de "objectieve" baggeromroepen die D'66 niet wilden toelaten tot de TV debatten, maar de LPF, SP en GL wel? En ik zou onder leiding van dit soort journalistieke misbaksels een openbare discussie moeten voeren? Ben ik dan meer dan D'66? Wat een walgelijk voorstel.

Hans Anders | 16-05-06 | 12:17

@baltasargerards 16-05-06 @ 12:09
ik denk niet dat revolutionaire hongaarse studenten toen op de yanks zaten te wachten.

daskapitalist | 16-05-06 | 12:15

@garos 12:09
Helemaal mee eens ! Sleep ze hier te lande voor de rechter wegens hun oorlogsmisdrijven daar. Laat de regering (dus ook Rita) daar haar energie instoppen.

baltasargerards | 16-05-06 | 12:14

nldennl 16-05-06 @ 12:06
De V staat bij de VVD zoiezo niet voor vrede. Dat als eerst.
Daarnaast bedoel ik de partij bobo’s die niets van zich laten horen.

garos | 16-05-06 | 12:13

Morrizz 16-05-06 @ 12:07

Weet U ook dat er voldoende mogelijkheden tot hardheidsclausules in die wet staan. Het is de keuze van het kabinet en van Rita V in het bijzonder om die niet toe te passen. De mogelijkheid voor een humane toepassing van de wet voor alle zaken is wel mogelijk. Allen wil den haag niet.

stampertje | 16-05-06 | 12:13

Verrek da's waar ook.
Als ik het mij goed herinner heeft Rita een jeugdzonde begaan.
En heeft ze ook een linkse periode gekend totdat het nutteloze van de knuffelcultuur haar duidelijk werd.
Nu snap ik ook waarom ze in de linkse kerk zo gebeten zijn op haar.
Het is de angst die ze motiveert.
Angst dat er meer Nederlanders zullen komen die inzien dat die knuffelcultuur de verkeerde weg is.

Morrizz | 16-05-06 | 12:12

sister_act 16-05-06 @ 12:06
Dus U zou het correct vinden dat andere asielzoekers eruit zijn gegooid, maar AHA mag blijven, omdat ze volgens een klein deel van de NL-bevolking in haar eentje de hele Islam tot stand bracht. Ik denk dat U AHA enorm overschat.

Ook als ik kijk naar welk neo-conservatief instituut ze gaat, ben ik er toch niet rouwig om dat vertrekt. Daar moet je ook maar voor WILLEN werken.

stampertje | 16-05-06 | 12:10

HOPPA! Nu gaan we helemaal los!!!!

Nawijn: Ook GL-Kamerlid Karimi loog

Gepost door Rob (R@b) - Bron: Reformatorisch Dagblad
Gepubliceerd: dinsdag 16 mei 2006 @ 11:56

Onafhankelijk Kamerlid Hilbrand Nawijn wil weten of ook GroenLinks-Kamerlid Farah Karimi het Nederlandersschap ontnomen kan worden. Hierdoor zou ook zij de Kamer moeten verlaten. Volgens Nawijn heeft de uit Iran afkomstige politica gelogen over haar vluchtverhaal.

Nawijn: ''Karimi heeft zelf in haar boek 'Het geheim van vuur' geschreven dat zij haar vluchtverhaal heeft verzonnen.'' Hij heeft aan minister Rita Verdonk van Vreemdelingenzaken gevraagd of voor haar niet dezelfde conclusie getrokken moet worden als voor Hirsi Ali, namelijk dat zij eigenlijk geen Nederlander is.

Er is overigens één groot verschil in de situatie tussen Hirsi Ali en Karimi. Die laatste kreeg namelijk geen politiek asiel in Nederland, maar in Duitsland, in 1984. Pas enige tijd daarna kwam zij naar Nederland. Sedert 1998 is zij lid van de Tweede-Kamerfractie van GroenLinks.

frenkie_4all | 16-05-06 | 12:10

@daskapitalist 12:01
In 1956 zouden de Hongaren - denk ik - het Amerikaanse leger als bevrijders hebben binnen gehaald. Jij niet.

baltasargerards | 16-05-06 | 12:09

baltasargerards 16-05-06 @ 11:57
We hebben die Afghaanse generaals van onder de Russische 'interventie' in Afg gastvrij ontvangen in Opperland.

Maar dat waren dan weer oorlogsmisdadigers -:)

www.vwat.nl/?p=nieuws/bericht/108

garos | 16-05-06 | 12:09

@stampertje
inderdaad. wat baltasargerards loopt rond te bazuinen is simpelweg onzin. "goede" presidenten in de USA? alleen jefferson en jackson misschien, maar dan moet je wel een aardige slok ophebben.

daskapitalist | 16-05-06 | 12:09

'took the bate'

Precies wat links Nederland zich mocht hopen, met een dikke zoen voor Zembla en de rest van de linkse pers.
Nee, die Verdonk, da's leidermateriaal. Is ze ook door links geïmplanteerd?

wingload | 16-05-06 | 12:07

Wat de linkse kerk ons wil doen vergeten is dat Verdonk de wet Cohen uitvoert.
Kopje thee?
Koekje van eigen deeg erbij?

Morrizz | 16-05-06 | 12:07

@Birds Eye 16-05-06 @ 12:04
Herstel een grote schande, dat mag duidelijk zijn

Birds Eye | 16-05-06 | 12:07

@garos 10.45
de V staat bij nog voor Vrede of Vrijheid,maar als er bij jou de V voor veraad of verneukerij staat,leg dan 'ns uit wat je ermee bedoelt.
je bedoelt toch niet dat AHA veraden of verneukt is door Rita?want dan moet ik zeggen : het is haar werk,en als ze niet streng is met de regels ,ook als het een partijgenoot is,dan had je waarschijnlijk daar weer over geklaagd,dat ze niet eerlijk is of met 2 maten meet.

nldennl | 16-05-06 | 12:06

LJBrinkhorst 16-05-06 @ 11:41
Ja, ontzettend jammer dat ze weggaat. Voor zo'n sterke intelligente vrouw is Nederland te klein (bekrompen). We kunnen dat gewoon niet aan. Met haar verdwijnt de hoop voor vele moslimmeisjes op een onbesneden bestaan. Gruwel. Zodra iemand meer in z'n mars heeft dan het niveau "top"voetbal krijgt de media last van penisnijd en de politiek laat zich bespelen. Hopeloos, moeten we nog meer naar "sterren" kijken a la old luv en georgina.
Mijn leus is: "tegen domheid kun je niet op". Het overspoelt ons nu wel heel erg. Zwemmen en het hoofd boven water houden is de enige remedie.
Ayaan, er zijn ook mensen (vrouwen) die trots op je zijn. Dat je nog veel van je zult kunnen laten horen.

sister_act | 16-05-06 | 12:06

Nastrovja Zembla
Het is meer dan verdacht dat jullie met oud materiaal een politica van anderen kleure eruit werken.
Het is geen grote schande.

Birds Eye | 16-05-06 | 12:04

daskapitalist 16-05-06 @ 12:01
Van Europa, daar werd ook naar verwezen in de originele post waarop ik antwoorde. Ik weet ook wel dat de Canadezen en de Polen de grootste hand in de bevrijding van ons land hadden.

stampertje | 16-05-06 | 12:03

@stampertje 11:55
Kritiekloos volgen ? Weet je niet hoeveel inspanning het heeft gekost aan de toenmalige presidenten om hun volk te overtuigen "mee te doen" aan oorlogshandelingen ? In een Europa dat hopeloos met elkaar overhoop lag. Er zijn ook "goede" presidenten geweest in de USA.

baltasargerards | 16-05-06 | 12:03

@stampertje 16-05-06 @ 11:55
de yanks als bevrijders? dat is een goede.

daskapitalist | 16-05-06 | 12:01

stampertje 16-05-06 @ 11:49

Je gedraagt je als de cipier van het politiek correcte Abu Ghraib... Neem een kitkat zou ik zeggen.....

bottehond | 16-05-06 | 11:58

stampertje 16-05-06 @ 11:51
VVD krijgt wel weer heleboel stemmen van kaalkopjes

Dat weet ik niet zo een twee drie. Kaalkopjes houden niet zo van matennaaierei. Een voor drie hooligans en drie hooligans voor een.
Of Rita moet haar eigen partij beginnen…

garos | 16-05-06 | 11:58

@garobs 11:45
We hebben die Afghaanse generaals van onder de Russische 'interventie' in Afg gastvrij ontvangen in Opperland.

baltasargerards | 16-05-06 | 11:57

@stampertje 16-05-06 @ 11:51
VVD de kaalkopjes en PvdA de hakbarren. Het wordt gezellig met de verkiezingen in 2007 ;-)

Dömper | 16-05-06 | 11:57

baltasargerards 16-05-06 @ 11:50
Het had wel handig geweest en een hoop dooien gescheeld als Amerika niet zolang gewacht had met actie. Om daar 60 jaar later nog compleet op de knieen te gaan voor de USA vind ik overdreven. Wat is een bevrijding als je kritiekloos bevrijders moet volgen?

stampertje | 16-05-06 | 11:55

VVD krijgt wel weer heleboel stemmen van kaalkopjes nu, dat dan weer wel. Wilders kan wel inpakken.

stampertje | 16-05-06 | 11:51

@Draaitafel 11.29
Jouw historisch besef is net zo nada als dat van de gemiddelde onopgeleide Opperlander. Talloos veel amerikanen zijn voor Europa gesneuveld in WO I en WO II. Marshall hulp... ever heard of ? Tuurlijk eigen belang maar toch ! Zonder USA zat jij ? Waar ? Je ouders ?

Rita Verdonk is een glibber want heeft Ayaan gezwegen :

news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/33223...

No way !

Verder moet ze Opperland uit want ik gun haar haar missie.

baltasargerards | 16-05-06 | 11:50

LJBrinkhorst 16-05-06 @ 11:41
Verdonk voert het KABINETS-beleid uit. Dat moeten we ook niet vergeten. Dus iedereen die dit kabinet in het zadel geholpen heeft, moet nu ook niet gaan zeuren.

stampertje | 16-05-06 | 11:49

@Draaitafel Demagoog 16-05-06 @ 11:29
> kijk die amerikanen dan .. pfff
Ach die amerikanen hebben onterecht een hoge dunk gehad van ons. Zellf kan ik geen geschiedenis aanhalen dat we echt iemand gastvrij zonder bijbedoelingen hebben binnengehaald.

garos | 16-05-06 | 11:45

Nederland zet zichzelf met deze kwestie weer eens gigantisch voor lul. Ik vind het werkelijk een grof schandaal dat AHA zo behandeld wordt door het parlement en haar partijgenoot Verdonk. AHA heeft ontegenzeggelijk ERG grote verdiensten gehad voor haar 'zelfverkozen' land, maar daar walsen we met zijn allen eventjes over heen. AHA ging voor de emancipatie van de moslimvrouw, iets waar (uitgezonderd Fortuyn) geen enkele polticus echt werk van heeft gemaakt. Verder heeft zij glashelder aangetoond dat extreem islamisme niet een ver-van-mijn-bed-show is, met als meeste tragische gevolg de moord op Theo van Gogh.
Rita Verdonk valt wat mij betreft keihard dooor de mand. Rechte rug... m'n reet. Eerst zeggen dat de kwestie geen gevolgen zal hebben voor AHA en vervolgens op aandringen van de kamer (lees: de rat Nawijn) en in het achterhoofd de a.s. lijsttrekkersverkiezingen toch een dom besluit nemen. Van de 'koninklijke weg' heeft Verdonk overduidelijk nog nooit gehoord.AHA ging toch al per 1 september weg, had je je stoere beslissingen nou echt niet kunnen opschorten? En, als AHA moet hangen dan toch zeker ook die duizenden asielzoekers die toegeven dat ze ook op basis van kleine en grotere leugens een verblijfsvergunning hebben gekregen.
Hans Dijkstal en Hilbrand Varkentje zullen gisteren ongetwijfeld een glaasje champagne hebben genuttigd. Net als Abou Jahjah. Het zullen je vrienden maar wezen.

LJBrinkhorst | 16-05-06 | 11:41

Is Rita wel een Nederlander?? Volgens mij is het een benepen provinciaal.

Rita verlaat binnenkort de VVD, want anders moet ze luisteren naar die Amerikaanse neocons (en daar zit Ayaan).

MadDieu | 16-05-06 | 11:36

sister_act 16-05-06 @ 11:33
Stel je toch niet zo aan,

stampertje | 16-05-06 | 11:36

Morrizz 16-05-06 @ 11:28
Het beoogde effect is maximaal.
-Een kritische stem t.o.v. de Islam monddood
-Verdonk in een lastige positie
-wraak op de verrader Hirsi
-nog meer allochtione stemmen

Je zou bijna zeggen hier zit Allah achter -:)

garos | 16-05-06 | 11:36

Ik moet wel zeggen dat Ayaan het allemaal wel heel goed heeft gespeelt.
door toe te geven dat ze gelogen heeft en de reacties er om heen staan in de US alle Major TV stations op haar te wachten in de US.
wie wil strakjes die zielig asiel zoekster uit Nederland niet in zijn of haar programma.
zie je het al voor je. Ayaan bij Dave letterman /Larry king live/Oprah.
Kan ze de amerikanen gaan wijs maken hoe slecht het is in Nederland. hoe haar rechten worden onderdrukt.
de amerikanen lusten dit als zoete koek. ze hebben toch al geen hoge dunk van het landje aan de noordzee. Nederland hebben ze toch alleen maar nodig om militairen naar Uruzgan te sturen

hargle | 16-05-06 | 11:34

"O, ze zitten in den piepzak, al dat lieve tuig van rechts" - Anon. 19e e.

veest van pim | 16-05-06 | 11:34

En weer blijkt het gemis aan een Pim Fortuyn. De politiek zakt weer af naar het politiek correcte klimaat van voor 2003, waar zakkenwassers als Melkert, Rosenmöller, De Graaf en Zijkstal de dienst uitmaakten. Met de nieuwe ster Wouter Boslim zal een revival van politieke correctheid opnieuw zijn intrede doen.

M.b.t. Hiris Ali; als zij eruit moet, dan ook alle andere allochtone kamerleden, raadsleden etc. die ook gelogen hebben bij hun binnenkomst in dit voormalige paradijs.

De geruchten gaan dat Karimi van Groenlinks hierbij ook gejokt heeft. Tijd voor een onderzoek door het lnkse Zembla!

dracus | 16-05-06 | 11:34

@waarnemer
ja, nog even en de autochtoon moet ook "verplicht" z'n vrouw gaan slaan - koop maar vast een sluier

sister_act | 16-05-06 | 11:33

Aquemini 16-05-06 @ 11:26
"Goed dat ze nu pas echt aan het werk kan!"
En nog beter dat er een paar duizend kilometer water tussen zit. Wat heeft ze dan zo goed gedaan. Spreek voor jezelf, maar ga niet generaliseren alsof AHA een soort martelares aan het worden is. Hoge bomen vangen veel wind.

stampertje | 16-05-06 | 11:31

@jaytaph 16-05-06 @ 11:27
neen. er zijn verder geen consequenties verbonden aan het frauduleus lid zijn van de staten-generaal, behalve dat je je lidmaatschap moet opgeven.

daskapitalist | 16-05-06 | 11:30

kijk die amerikanen dan .. pfff ze hebben sinds een maand ook illegalen waarze OPEENS iets mee moeten doen en hup wij zijn weer idiots ! en maar hun domme hersenkronkels op ons projecteren terwijl ze nog mijlen achterlopen waar we hier mee bezig zijn .. Ik zou zeggen eerst je eens op je eigen illegalen problemen focussen ipv bij ons de boosdoeners tezoeken ..

Mag ik die amerikanen er wel op wijzen dat ZIJ de aanleiding zijn dat de Taliban voor een groot gedeelte in opstand is gekomen .. gelukkig zien sommige amerikanen dat dan weer wel .. want er was er 1 zo slim om te zeggen dat de amerikanen meer aan Ayaan hadden als ze in nederland zou zitten ipv in de states .. en daar heeft ie helemaal gelijk in ! Ik blijf er dus bij dat het gewoon het probleem van de amrikanen blijft dat taiban gebeuren .. en dat ze het zelf maar moeten oplossen .. en nou gvd niet met de 2de wereld oorlog erbij halen want wij zijn duitsland niet binnen gevallen zoals de amerikanen de hele wereld zijn binnen gevallen !

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 11:29

@waarnemer
Het beoogde effect is maximaal.
-Een kritische stem t.o.v. de Islam monddood
-Verdonk in een lastige positie
-wraak op de verrader Hirsi
-nog meer allochtione stemmen

Morrizz | 16-05-06 | 11:28

@waarnemer

Je schrijft: Temeer daar ze toen Submission liet zien; niet een oud TV fragment; nee, iets nieuws.
Ik stond perplex! Dat doe je niet!

Wat doe je niet? Waarom dan niet?

Peterstan | 16-05-06 | 11:27

Als ze met terugwerkende kracht geen nederlander is, en ze dus nooit in de 2e kamer heeft kunnen zitten, dan zal ze dus ook nooit voor moties hebben kunnen stemmen. Zo het dan ook niet zo zijn dat er dan alle tellingen van alle moties ineens niet meer kloppen, en dat er dus moties niet aangekomen KUNNEN zijn omdat ze dan een stem tekort komen? En als die moties nou een wet tot gevolg hebben gehad, zijn dan die wetten ook per terugwerkende kracht ongeldig? En als iemand die wet heeft overtreden, kan zoiemand dan ook met terugwerkende kracht de desbetreffende straf teruggevorderd krijgen?

jaytaph | 16-05-06 | 11:27

Een schandelijk moment voor Nederland, schandelijk van meerdere kanten. Verdonk heeft de fout gemaakt door Ayaan Hirsi Ali eerst vrij te stellen en te zeggen dat zij niet bang hoeft te zijn.
De VVD heeft de fout gemaakt haar zo makkelijk in de partij te sluiten en kamerlid te maken. De partij had beter moeten onderzoeken welke valkuilen er konden zijn.
Veel VVD-leden zijn ook te schijterig om hierop te reageren, alleen van Baalen durfde het gisteravond aan.
Een lastige kwestie, waarbij ook ik het moeilijk vind om duidelijk te stellen of er wel een goede oplossing hiervoor is, want om iemand als AHA, in mijn ogen een onbegrepen vrijheidsstrijdster, op deze manier uit ons 'trotse, vrije Nederland' weg te sturen is fout.
Ik vraag mij dan ook af waar de kamerleden en linkse media (Zembla bedankt!) blijven om kamervragen en dergelijke te stellen.
Taïda Pasic moet blijven, ze moet haar VWO-diploma halen. Salomon Kalou moet ook blijven, hij zou eventueel, ooit en in de toekomst het Nederlands elftal kunnen helpen (onze eigen Huntelaar niet).
AHA heeft al meer betekend dan deze twee personen samen ooit kunnen betekenen voor de Nederlandse samenleving.
Nogmaals een dieptrieste, beschamende zaak voor Nederland. Goed dat ze nu pas echt aan het werk kan!

Aquemini | 16-05-06 | 11:26

Zit dat neuqertje Bibi nu al aan de sherry ?

Shareholder | 16-05-06 | 11:25

@addog
Hoewel de rifratjes meer dan vervelend zijn maak ik me meer zorgen om de ontwikkeling in de (politieke) Islam.

Morrizz | 16-05-06 | 11:24

lol, bibi de vries: Ik ben razend op Rita Verdonk dat ze Hirsi Ali opjaagt als aangeschoten wild. Als er ook maar iets gebeurt met Hirsi Ali zijn er mensen binnen de VVD die bloed aan hun handen hebben. pilletje vergeten meiske?

daskapitalist | 16-05-06 | 11:23

Vier jaar geleden verbaasde ik me al over het feit dat de VVD Ayaan Hirschi Ali in haar armen sloot. Bijna doodknuffelde...
Ik had toen al een gevoel: hier klopt iets niet.
Toen ik twee jaar geleden naar Zomergasten keek werd dat alleen maar bevestigd.
Temeer daar ze toen Submission liet zien; niet een oud TV fragment; nee, iets nieuws.
Ik stond perplex! Dat doe je niet!
Wat er nu gebeurt is niet de schuld van de media (de boodschapper hoeft niet onthoofd te worden)
ook niet de schuld van Hilbrand Nawijn (al mag ik hem niet)
nee, de schuld van de huidige situatie ligt hoofdzakelijkbij Ayaan.
En bij de top van de VVD.
En maar blijven beweren dat er geen problemen zijn!
Jongens, jongens toch.., Thorbecke zou zich omdraaien in zijn graf...

waarnemer | 16-05-06 | 11:23

En omdat Hans Anders het meemaakt geld dat dus ook voor alles en iedereen. Je wist zelf toch naar wat voor land je naar toe ging. Niet alle landen zijn op dezelfde leest geschoeid. Als mensen in die landen dingen anders willen, zal dat toch echt uit die mensen zelf moeten komen, en niet door een belerend vingertje vanuit het westen.

stampertje | 16-05-06 | 11:21

@ Hans Anders 16-05-06 @ 11:17

Beste hans, je hebt gelijk. Het geschil hierboven ging over het feit of AHM naast het muzelman(en vooral -vrouw!)vraagstuk nog iets aan de +31 politiek heeft toegevoegd. Het antwoord daarop blijft dus nee.

/\/\addog | 16-05-06 | 11:20

Hans Anders 16-05-06 @ 10:57
Zal ik je Hans noemen? Ik heb nog nooit in een moslimland gereisd zelfstandig. Wel ben ik in Belgie bijna gearresteerd toen ik als 17 jarige een hamburger bestelde en een frikadel kreeg. De pliesie zei: meekomen of betalen. Als de negatieve ervaringen van jou en je reisgenoten worden herleid tot de Koran, dan hebben die mensen natuurlijk wel een punt. Daarover zullen zei, volgens hun eigen boek, rekenschap over af moeten leggen. Controle (als je het daarover hebt) heeft geen enkel punt over de Islam straight. Hij beweert gelovige te zijn, Gristelijk weliswaar (en gebruikt zijn onbegrip en afkeer van Islam tot eer en meerdere glorie van zijn eigen kerk.)

Verder Ksi denk je dat ik journalist ben, links, (ik geloof dat je ergens communist zei zelfs.) Dat is allemaal niet waar, maar maakt dat wat uit? Je houd het toch allemaal niet bij en komt steeds voor het bevestigen van jouw visies. Ik heb je al eens aangeraden dat open en groots in een TV debat te organiseren. Doe dat eens!

Toch beschuldig je me van niet onderbouwde opmerkingen:
Wel Ksi, ik maak er multiple choice van: 1) De Islam is een religie, de Islamiet zoekt God. 2) De Islam is een goed aangeslagen verzinsel dat tot doel heeft de hele wereld te veroveren. 3) Allebei. 4) Geen van twee.

AHA het land uit; Hoewel ik het altijd fundamenteel oneens ben met AHA is ze van harte welkom om te blijven. Het is jouw heldin RITA, de pausin van jouw rechtse kerk, die onder invloed van Nawijn, uit jouw Fortuynclan die haar een dolk in de rug heeft gestoken. Dit incident zal 0031 langer achtervolgen als Srebrenica.

Een en ander zal leiden tot het definitieve failliet van de VVD. Als rechts iets anders wil doen dan zoveel mogelijk belasting geld in eigen zak stoppen (terwijl ze er tegelijkertijd zoveel mogelijk van wil claimen.) dan zal rechts toch echt eens orde op zeken moeten gaan stellen, journalistiek gaan uitvoeren naar de wetten van de journalistiek. (En niet alleen wat zitten zeveren op een netwerk van links.)

Ksi, dit land is in handen van rechts. Onbedoeld, ongevraagd, ik wil best geloven in een partij die van goed zakendoen houd of van conservatieve waarden. Maar dit is een SLANGENKUIL!

Bos heeft met Rita als vijand geen vrienden nodig. Als je er iets aan wilt doen; doe dat dan!

gevallenverstand | 16-05-06 | 11:19

Hans Anders 16-05-06 @ 10:57
> en ben vorig jaar nog in Irak en Jordanië geweest.
Ook weer een blijk van hypocrisie. Je gaat ertoe voor klauwen vol met geld te verdienen maar toch een grote bek hebben van hoe achterlijk het daar allemaal niet is. De VVD heeft weer een gepaste lid erbij.

garos | 16-05-06 | 11:18

Dit is gewoon goede situatie voor Ritaaa om dr policy waar te maken. Die AHM gaat toch het land wel uit, kan ze nu gerust hard optreden en zeggen dat ze op moet flikkeren. Perfecte carriere move! GO RITA!

Charlene | 16-05-06 | 11:18

/\/\addog 16-05-06 @ 11:08

Je vergeet voor het gemak dat haar grote mond wel direct tot gevolg had dat de muzelbendes haar gingen bedreigen, mede waardoor zij in de kamer kwam, haar punten wel op de politieke agenda kwamen en er bleven.

Om iets meer te doen dan punten op de agenda plaatsen heb je een kamermeerderheid nodig en voor een grondwetswijziging zelfs 101 stemmen. Vergis ik mij of is AHA in haar eentje dus 76 of 101 stemmen of is zij slechts een roepende in de politiek correcte woestijn met maar 1 stem?

Hans Anders | 16-05-06 | 11:17

@ffberg

Wel even lezen voor je reageert. Als je als reactie op dit nieuws reageert door te zeggen "Bovendien begint straks het WK en is iedereen het geouwehoer weer vergeten. Waar lullen we over…" Dan bedoel je eigenlijk te zeggen dat je de andere kant op moet kijken.

Jij zegt zelf: deze nieuwe stap in de carriere van een politica? Excuse me? Haar paspoort wordt haar ontnomen en dat is een stap in haar carriere?

Wel even goed lezen ffberg!

Peterstan | 16-05-06 | 11:16

@Muxje 16-05-06 @ 11:07
"Ik zet net als Morritz vraagtekens bij het moment waarop dit opeens weer wordt opgegraven."
Dat is de hele clue.
NPS+VARA=ZEMBLA. Zijn groeven op wat al vier jaar bekend was. En zij deden dat ten tijde van de VVD-verkiezingen voor het leiderschap.
De media mengt zich in de democratie
De media denkt dat zij beslissen en niet de burger
De media dicteert
TASS KUDT

Birds Eye | 16-05-06 | 11:14

Birds Eye 16-05-06 @ 11:00
lara 16-05-06 @ 11:09
Helemaal mees eens: SCHANDE!!

sister_act | 16-05-06 | 11:13

Muxje: algemeen bekend?

daskapitalist | 16-05-06 | 11:13

Muxje 16-05-06 @ 11:07
Het tijdstip waarop dit komt vind ik niet relevant want dat neemt niet weg dat er gewoon binnen de daarvoor gestelde termijn het paspoort ongeldig verklaard is.
Iedereen vergeet dat als AHA zelf niet gelogen had, ze nooit in deze problemen zou zijn gekomen. Het feit dat men jarenlang er niets aan gedaan heeft doed daar niets aan af. Als je ergens mee weg komt, betekend het niet dat het in een keer legaal is.

stampertje | 16-05-06 | 11:12

@Peterstan
Goed zo jongen (m/v), je hebt groot gelijk. Zo goed ?

Montgomery Burns | 16-05-06 | 11:11

Schande hoe wij hier in Nederland met der omgaan weer echt kneuterig. Denk je dat je als zo'n vrouw zo ver kunt komen en niet te liegen? of de waarheid beetje verdoezelen lijkt me eerder. so what! Zitten alleen maar leugenaars in de politiek dus ze heeft de beste plek gevonden. Ze vocht tenminste ergen voor en ging daarvoor, maar ooo dat mag niet in Nederland.
Verlies voor ons land. Ze konden haar niet doodschieten en hebben wel iets anders gevonden.

lara | 16-05-06 | 11:09

@ Morrizz 16-05-06 @ 10:48

Ik ben ook niet blij met de richting die we opgaan met onze rifratjes, maar AHM heeft er nooit veel aan kunnen doen, behalve een grote muil opzetten en erover janken. Vandaar dus mijn comment dat ze een single source "politica" is. Niets van jouw argumenten over de vermeende staat van mijn zintuigen doet daar iets aan af.

/\/\addog | 16-05-06 | 11:08

@Peterstan
Is het niet verstandiger om enige relativering te plaatsen bij de nieuwswaardigheid van deze nieuwe stap in de carriere van een politica?
Ik ben overigens ook een voetballiefhebber. Val ik dan ook onder jouw kwalificatie, en met mij alle andere WK kijkers?
Wat zal jij weinig vrienden hebben.

ffberg | 16-05-06 | 11:08

@stampertje: AHA heeft wel degelijk een punt, aangezien haar gelieg al lang algemeen bekend was en ze dat zelf ook altijd heeft toegegeven. Men heeft dus al jaren de gelegenheid gehad om haar naturalisatie of haar positie in de kamer aan de kaak te stellen, maar dat is om de een of andere reden niet gebeurt.

Ik zet net als Morritz vraagtekens bij het moment waarop dit opeens weer wordt opgegraven. De verkiezingen zijn nog aardig ver weg, maar kort geleden werd wel bekend dat AHA Nederland eerder zou verlaten (in September of zo) omdat ze haar beveiligde huis uit moet. Zembla moest er nu dus wel mee komen... als ze nog langer zouden wachten zou het, met het aanstaande vertrek van AHA, een beetje mosterd na de maaltijd worden.

Muxje | 16-05-06 | 11:07

Duizenden en duizenden inmiddels genaturaliseerde Nederlanders zijn door te liegen over hun naam en geboortedatum het land binnengekomen. Moeten zij nu allen vrezen voor hun paspoort? Wat een nonsens toch allemaal. Jaren en jaren werden deze "zielige mensen" hier met open armen ontvangen, gepamperd en de samenleving ingepompt. Niemand mocht er kritiek op hebben en zelfs maar suggereren dat die zielige mensen alle leugens van de wereld zouden gebruiken en misbruiken om het land van honing binnen te komen. Je werd direct als discriminerend afgeserveerd. Ik schrok me rot toen ik na een jarenlang verblijf in het buitenland deze gekte hier aantrof.
Nu jaren later ondergaan we iedere dag de gevolgen van dit geitensokkenbeleid van toen. Ja, er zijn legio fantastische mensen die toen liegend om hun ellende te ontvluchten Nederland zijn binnengekomen en hier al hun talent en werkkracht hebben ingezet om een beter bestaan op te bouwen. Deze mensen, waaronder Ayaan, hebben onze cultuur verrijkt en verdienen ons respect. Ayaan vond hier de vrijheid om haar talenten te ontwikkelen. Tegelijkertijd vond zij hier de onvrijheid om te zijn wie ze is. Kop boven het maaiveld mag niet. Wat zijn we bekrompen. Waarom kunnen we niet loeitrots zijn op deze markante vrouw die door de rest van de wereld op handen wordt gedragen. Al die misselijkmakende televisietekkels en islamofielen die haar compleet afmaken zijn gewoon stinkend jaloers. Kop op Ayaan, jij komt er wel in de States, en wij zitten hier opgezadeld met dat stelletje tvmongolen. Alleen als je dom bent mag je nog meedoen.

sister_act | 16-05-06 | 11:06

Muxje 16-05-06 @ 10:59
Wel als de Hoge Raad heeft gezegd dat als je ware identiteit niet op je paspoort staat. Dan is ineen klap het verleende Nederlanderschap nietig. Dit houdt in dat voor de wet AHA nooit bestaan heeft.

stampertje | 16-05-06 | 11:06

VVD-fractie in rep en roer, Bibi de Vries:" Als Ayaan iets overkomt heeft Verdonk bloed aan haar handen".

fuckje | 16-05-06 | 11:05

www.nytimes.com/2006/05/16/world/europ...
SCHANDE!
The Dutch government on Monday abruptly threatened to revoke the citizenship of one of the country's most prominent members of Parliament, Ayaan Hirsi Ali, a Somali-born woman who arrived as a refugee 14 years ago.

Birds Eye | 16-05-06 | 11:00

@Montgomery Burns

Jij hebt nooit gezegd dat je slim bent, omdat je dat ook niet bent.

grappig dat jij jezelf beschrijft als een Pav;ov-hondje. Je schrijft inderdaad niet dat je gaat kijken, maar dat jij straks weer iets anders relevant vindt en dat het dus zinloos om hierover te praten.

Ik zeg dat jij daarmee een laffe lul bent die zijn kop in het zand steekt.

Peterstan | 16-05-06 | 10:59

Weddenschapje doen? Nog even en de media gaan het Nederlandse volk vergelijken met het Joodse volk dat juichend bij de kruisiging van Christus aanwezig was

BASinnic | 16-05-06 | 10:59

Ik vraag me toch echt af hoe die landen (DLD, USA) zelf hadden gereageerd als er iemand in het parlement zou zitten met een valse naam.

AHA heeft haar eigen publiciteiets machine al aan het rollen gebracht. Ze roept gewoon dat ze het land uit wordt gezet vanwege haar teksten. Ze vergeet erbij te vermelden dat het niet om haar teksten gaat maar om haar gelieg. Ze begint gewoon weer van voor af aan met mensen te bespelen.

Ze is zo zielig.

stampertje | 16-05-06 | 10:59

@fuckje, inderdaad, Dales op Radio 1 vanochtend was een verademing na al het oeverloze gekakel van de laatste dagen.

Van GS-reaguurders verwacht ik wel dat ze meteen fel reageren op ieder nieuw feitje, iedere ongestaafte bewering, en iedere reactie op voorgaande reacties. Maar van politici en journalisten mag je toch beter verwachten. Het valt me met name van Verdonk tegen dat ze zo snel met zo'n harde opmerking komt... ze zou toch wat zorgvuldiger op moeten treden en iets beter de feiten op een rij moeten krijgen alvorens te reageren; je kan toch niet even op een achternamiddag beslissen dat AHA haar staatsburgerschap verliest?

Muxje | 16-05-06 | 10:59

Fantastisch nieuws!!!
Rita Verdonk je bent geweldig en ik ga op je stemmen.
Gelijke monnikken en gelijke kappen is toch geen loos spreekwoord.
Geweldig er is nog gerechtigheid in Nederland.
Ik ben ineens weer trots om Nederlander te zijn.

keesss 15-05-06 @ 22:16Nou nee, rita begon pas te onderzoeken nadat er kamervragen kwamen. Voor die tijd zei ze nog dat aha niets te vrezen had.

swift1.6 | 16-05-06 | 10:57

gevallenverstand 16-05-06 @ 00:56

Onder welke steen kom jij werkelijk vandaan gekropen? Heb jij ooit eens als ongelovige (dus ook niet belijdend Christen) zelfstandig buiten de toeristische gebieden van muzelmensenland gereisd?

Ik heb die regio’s z’n 40 jaar regelmatig bereisd en ben vorig jaar nog in Irak en Jordanië geweest. Ik heb al eerder gemeld dat ik daar ooit als passagier in een taxi zat, de chauffeur rijdt een loslopend schaap dood, opstootje, als passagier moet ik 11 schapen betalen want ik heb de chauffeur een opdracht gegeven en allah zal later wel oordelen wie er gelogen heeft dat hij eigenaar van dat schaap was, toen ik om die wijze van rechtspreken een grijns trok sloeg de agent mij zo hard dat ik niet meer zelf de vliegtuigtrap op kon komen.

Zo kan ik nog tientallen verhalen over barbarisme, diefstal, oplichting, enz. jegens mijn persoon of mijn reispartners geven. Jij zal dat waarschijnlijk cultuur noemen, ik noem dat nauwelijks vermakelijke achterlijkheid. Al die achterlijkheden zijn of directe afleidingen uit de koran of hadith of op de koran gebaseerde eigen interpretaties van overheden jegens ongelovigen.

Ik geloof niet dat de VVD enige schade van de affaire AHA zal ondervinden maar wel kan je vaststellen dat het achterlijke gedrag van de PvdAllochtonen grote overeenkomsten heeft met de doodsbedreigingen uit de koran jegens afvalligen, geen lid meer van de PvdAllochtonen?, dan moet je sociaal en financieel maar dood.

Een andere overeenkomst met de allochtonen is het feit dat je met linkse piskijkers niet kunt discusseren, want al weet je nog zo veel van de linkse of muzelmanse kerk, je bent bij hen altijd voor 100% gediskwalificeerd omdat je geen gelovige bent. In hun achterlijkheid ben je in beide religies als onwetende gelovige veel meer waard dan iemand die deze religies objectief en uitgebreid bestudeerd heeft.

Gevallenverstand, jij bewijst met je rare niet onderbouwde opmerkingen weer eens nadrukkelijk dat de linkse en de muzelmanse kerk gewoon de achterlijkheid in het kwadraat zijn en de affaire AHA is daar het ultieme bewijs van immers 80% van de autochtone kiezers wil 100% van de muzelmensen het land en Europa uithebben. Het resultaat van de nestbevuilende reportage op de PvdAllochtonenzender NED 3 is immers dat Verdonk met haar consequente uitspraak het voor iedereen mogelijk maakt een klacht in te dienen tegen een allochtoon die enigszins vaag doet over zijn of haar afkomst.

Verdonk of de VVD hoeven niet eens echt te refereren aan haar beslissing, dat doen de kiezers zelf wel als ze in het stemhokje staan. De PvdAchterlijken heeft gewoon AHA opgeofferd om Verdonk mogelijk in discrediet te brengen zodat haar lul met vingers, homo Bos, een betere uitgangspositie bij de TK 2007 krijgt.

Hans Anders | 16-05-06 | 10:57

Ik heb het Hollandsch plat niet meer zo horen bleiren sinds Tatjana Simic aankondigde dat ze naar Amerika ging. En die is toch ook teruggekomen? Dus droog jullie tranen: jullie Heldin komt heus wel terug. En zo niet, dan komt er wel een nieuw figuur langs waar jullie al je angsten, haat, hoop en dromen op kunnen projecteren. Komt allemaal goed, geloof me maar.

veest van pim | 16-05-06 | 10:57

Het Duitse Die Welt uitte dinsdag onder de kop 'Nederlanders maken islamcritica murw' felle kritiek op de gang van zaken rond Hirsi Ali. Het dagblad vergelijkt het vertrek van de afgevaardigde met een vlucht. Dit nieuwe asiel strekt echter niet de 36-jarige tot schande, maar Nederland, dat een onafhankelijke stem niet kon of wilde beschermen, stelde Die Welt.

Birds Eye | 16-05-06 | 10:54

@Flippo
Wir haben es gewusst

elten | 16-05-06 | 10:53

@Peterstan
Ik heb nooit gezegd dat ik slim ben :)
Ik heb ook nooit gezegd dat we naar het WK moeten gaan kijken. Ik heb gezegd dat dat wel gaat gebeuren. Want zo gaat het altijd: iedereen gaat bij kleine zaken en grote zaken meteen gelijk een Pavlov-hondje op z'n achterste benen staan en z'n longen uit zijn lijf schreeuwen. En even later is iets anders weer actueel, relevant of irrelevant (zoals het WK).

Montgomery Burns | 16-05-06 | 10:52

'Dutch Disease'; kopte de invloedrijke zakenkrant Wall Street Journal dinsdag over de veranderende Nederlandse houding ten aanzien van mensen met een uitgesproken mening. „Eeuwenlang heeft Nederland bekendgestaan als een veilige haven voor dissidenten, vandaag de dag is het echter de Nederlandse dissident die op zoek moet naar een veilige haven”, aldus de krant.

Birds Eye | 16-05-06 | 10:52

Geert Dales heerscht! Zie Staatsjornaal. De enige politicus die z'n bek open durft te scheuren en zinnige dingen zegt.

fuckje | 16-05-06 | 10:51

@Hargle

Ikke kanne ook nederlandse type enne snappe niet watte jije bedoele met jauw laase stukje: "dat is wat je een Ayaan zo kunnen noemen.(geen mening dus ik geef de Islam de schuld)"

Peterstan | 16-05-06 | 10:50

Sprinkhaan Ali had waarschijnlijk tzt zelf haar Nederlanderschap ingeruild voor die van Amerika als dat haar goed uitgekomen was. Nu is Rita haar gewoon voor.

BASinnic | 16-05-06 | 10:49

@addog
Stommeling, ben je ziende blind en horende doof?
Zie je niet welke ontwikkeling de politieke Islam door maakt?

Je bent net zo'n struisvogel als al die lui in de jaren 30 die dachten dat Adolf een vredelievende meneer was.

Morrizz | 16-05-06 | 10:48

Peterstan 16-05-06 @ 10:34
Morrizz 16-05-06 @ 10:35
het moet voor jullie toch niet moeilijk zijn om 3 dingen op te noemen
een vraag beantwoorden met een weder vraag, dat is wat je een Ayaan zo kunnen noemen.(geen mening dus ik geef de Islam de schuld)

hargle | 16-05-06 | 10:47

Melkert en Dijkstal zijn ook alweer boven water.

gentle giant | 16-05-06 | 10:46

@Montgomery Burns

Erg slim ben je niet. Natuurlijk is dat niet de reden... pffff! Maar het gebeurt wel en jij zegt dat we maar naar het WK moeten gaan kijken...

Peterstan | 16-05-06 | 10:45

@stampertje 16-05-06 @ 10:36
Het punt is dat links moord en brand schreeuwd bij Taida, maar nu het over AHM gaat, een geducht tegenstander van links, hoor je niemand. Beide gevallen zijn gewoon schreinend...
**************************************************************
Ik heb geen antwoord op de vraag waar je de grens moet trekken. Ik ben het niet eens met het deportatiebeleid, maar aan de andere kant is er wel duidelijkheid.
Want hoe moeten de regels wel zijn dan? Per geval afzonderlijk bekijken? Dan krijg je pure willekeur en dat wil je ook niet.

large4e4 | 16-05-06 | 10:45

nldennl 16-05-06 @ 10:14
> VVD staat voor Volkspartij voor Vrede en Vrijheid.zo dan weet je dat ook weer

Ja vroeger stond de V voor vrijheid, nu staat de V meer voor Verraad of Verneukerij! Vul het maar zelf in!

garos | 16-05-06 | 10:45

@stampertje
En nog een horde politiek correcten willen nu van Verdonk wat ze een week geleden nog verfoeiden.
Vergeten wordt dat toen ze uit Somalie/Kenia kwam ze warm onthaald werd door de politiek correcte gemeenschap.
Toen Hirsi zich niet de dogma's van de linkse kerk liet aanleunen kon ze vertrekken.
Dat "verraad" is men in de linkse kerk niet vergeten en het moment werd afgewacht waarop ze met maximaal rendement aangepakt kon worden.
Het blijkbaar verwachte resultaat is een grote winst.
Een kritikaster van de Islam weg, Verdonk in een lastige positie en weer een hoop allochtone stemmen.
Wat een meesterlijke zet.
Maar heeft het ook een boemerang effect????

Morrizz | 16-05-06 | 10:45

Legal political assasination... Nou Wilders nog terug naar Wenen en we zijn weer terug bij paars.

Birds Eye | 16-05-06 | 10:44

Media killed the Media Star. Net als bij Pim Fortuyn.

Birds Eye | 16-05-06 | 10:42

@ hargle 16-05-06 @ 10:30

Ik weet er wel drie:
1) niks
2) noppes
3) nada
Ze was wat je noemt een single issue "politica"

/\/\addog | 16-05-06 | 10:40

Reageren? Stuur de NSB-helden van ZEMBLA ff een mailtje: zembla@vara.nl

Horizontal Jack | 16-05-06 | 10:39

@Peterstan 10:23
Als jij denkt dat ze haar huis uitmoet en haar paspoort moet inleveren omdat ze kritisch is t.o.v. de islam, dan moet je iets beter de feiten gaan nalezen. Schreeuwen over NSB, linkse kerk, rechtse shoarmatent kan iedereen.
Overigens zal ik niet met m'n reet op de bank voetbal gaan kijken, dat interesseert me geen kont.

Montgomery Burns | 16-05-06 | 10:38

large4e4 16-05-06 @ 10:07
Oh dus nu wil 'rechts' wel in een keer luisteren naar 'links'?
Ik dacht dat Rita en haar deportatie departement het zo goed zonder hulp van links konden?
Het word eens tijd dat de VVD(=kabinet) haar eigen regeltjes onder de loop neemt. Want zoals uit zowel Taida als AHA blijkt dat het blind uitvoeren van regels niet werkt.

stampertje | 16-05-06 | 10:36

@Sticky Nicky
Verdonk had ook even haar mond kunnen houden en na kunnen denken in plaats van drie maal iets anders roepen.
Van der Linden had een vrije dag, dus ze wist niet precies wat ze moest zeggen

elten | 16-05-06 | 10:36

@hargle
stel die vraag over een willekeurig PvdA/Sp/GL 2de kamerlid.

Morrizz | 16-05-06 | 10:35

Vraag aan hargle:

Welke 3 goeie dingen heb jij gedaan, om hier te mogen posten?

Peterstan | 16-05-06 | 10:34

Waren we zo blij dat we eindelijk weer regels hadden die ook echt werden nageleefd. Willen ze opeens AHM gaan GEDOGEN...

Nico de Mus | 16-05-06 | 10:32

Vraag aan een ieder hier.
los van het kritiek op de Islam (terecht of onterecht laten we hier even in het midden) wat heeft Ayaan nog meer gedaan als politica.
wie kan er 3 goeie dingen noemen

hargle | 16-05-06 | 10:30

Nog even en we mogen allemaal een uur per dag luchten.

elten | 16-05-06 | 10:29

OK EFFE WAT ANDERS TUSSENDOOR,HIER IS AL GENOEG OVER GEPRAAT,DUS.........
@montgomery burns 10.02
die w.a.van Buren wilde maar al te graag in die tieten knijpen van Maxima in ruil voor een verblijfvergunning,en gelijk heeft hij,maar wie wilde dan in de tiet(jes)en van die AHA knijpen om haar een verblijfvergunning te geven?heeft ze die wel hahaha

nldennl | 16-05-06 | 10:27

als iets wel een NSB actie zou zijn is dat wel een algemeen pardon.

daskapitalist | 16-05-06 | 10:26

Wat een geweldige zet van links politiek correct Nederland. Een reportage met daarin oud nieuws, wat suggestieve opmerkingen en oncontroleerbare verdachtmakingen en zie wat er gebeurt. Diegene die nog kritiek durfde te hebben op de fascistoïde dwaalleer wordt af geserveerd. Tevens wordt zoals te verwachten was een lading kritiek over Rita Verdonk gestort. Deze zorgvuldig georkestreerde verontwaardiging van de linkse kerk komt op het moment dat de VVD in polls flink aan het ztijgen is, de SP pas op de plaats maakt en de PvdA daalt. De hetze tegen Verdonk heeft een nieuwe dimensie gekregen. Hoe de hetze tegen Fortuyn afliep weten we allemaal.

Morrizz | 16-05-06 | 10:25

@Montgomery Burns
Heel simpel jij zegt:
"Bovendien begint straks het WK en is iedereen het geouwehoer weer vergeten.
Waar lullen we over…"

We lullen over een vrouw die kritisch is ten aan zien van de islam. Vervolgens wordt zij bedreigd waardoor ze wordt beperkt in haar bewegingsvrijheid en in de mogelijkheid om haar mening te uiten. Vervolgens wordt ze door de rechter uit huis gezet en kan ze tot slot het land verlaten... en dat alles omdat ze kritisch is ten aanzien van de Islam. Als dat nu eens gebeurde met de mensen die kritisch zijn ten aanzien van het christendom...

Maar goed het maakt niet uit. We gaan gewoon met onze dikke reet op de bank zitten en lekker naar het WK kijken.

Peterstan | 16-05-06 | 10:23

Groot verliesvoor Nederland om zo'n persoon uit te zetten. AHA is een activiste die de waarheid niet in de kiem smoort. Ze komt op voor zichzelf, vrouwen en onderdrukten. Ik heb ontzettend veel respect voor haar en ik vind dit een bitter verlies. AHA hoort bij Nederland als Andre van Duin, Kaas, Van Basten en de kleur Oranje. Ik schaam me voor de rest van nederland, die Ayaan zo hard laat vallen. Ik begrijp dat Ayaan weggaat. Blijkbaar is ze hier niet veilig.

jimmy | 16-05-06 | 10:22

Zoals God zijn eigen zoon heeft geofferd voor de mensheid moet de VVD haar troetelalochtoon opofferen voor de rechtstaat.

Dr. Faustus | 16-05-06 | 10:22

Als dit betekent dat dat gezeik over die 26.000 'uitgeprocedeerden' nu is afgelopen, is dat wel een mooie bijkomstigheid. Die 26.000 kunnen nu natuurlijk NOOIT meer legaal worden, regels zijn regels. Dank aan de VARA!

Horizontal Jack | 16-05-06 | 10:21

Nederland is en blijft een NSB-land, zelfs de linksen zijn hier behept met een verraderlijke NSB-mentaliteit... Iedereen die nu zo staat te juichen dat AHA is kaltgestellt, kiest voor de hoofddoekjes en voor het smoren van het debat. Persoonlijk interesseert het me geen reet of de moslims hun vrouwen onderdrukken, maar doordat de grote 3 nu alledrie vermoord of gedeporteerd zijn, wordt het wel erg saai in het 'debat'... Nederland is een vies vuil kankerland dat zo snel mogelijk door de moslims dient te worden overgenomen, Nederlanders hebben toch geen ruggengraat en zijn een stel angstige laffe honden.

Horizontal Jack | 16-05-06 | 10:19

Even voor de goede orde. Ik Verdonk helemaal nog niet horen zeggen dat Ayaan uitgezet moest worden. Op grond het arrest van de hoge raad (www.rechtspraak.nl => LJN: AT7542) is zij haar nationaliteit kwijt. Dat is niet anders.
Het staat Verdonk echter vrij AHM als vreemdeling een verblijfsvergunning te verlenen op grond van haar bijzondere verdiensten voor Nederland. Die krijgt iedere voetballer toch ook! En nou niet over Kalou beginnen, kindjes, want dat betrof naturalisatie...

Nico de Mus | 16-05-06 | 10:19

Er zijn grenzen, dus daar zijn wetten voor.
Maar er zijn ook grenzen aan maatschappelijk aanvaarde politiek correctheid.
Wij zijn in NL volslagen dolgedraaid en ik begin mij werkelijk af te vragen of NL nog het land is waar ik wil wonen.

Kakbouter | 16-05-06 | 10:17

@Peterstan
Uhhm, wat bedoel je nou eigenlijk ?

Montgomery Burns | 16-05-06 | 10:16

@gentle giant
Inderdaad, ik stel voor een algemeen pardon voor alle illegalen met speciale verdiensten op het gebied van bestrijden van extremisme. Dat kunnen er nooit zoveel zijn.
En verder niet zeiken als iemand zijn best doet voor haar eigen toekomst. Veel mensen zouden daar een voorbeeld aan moeten nemen, in plaats van onderuit te hangen, met een biertje en een zak chips hun eigen zielige bestaan ontwijkend blaffen, dat regels nou eenmaal regels zijn.
Een leugentje verjaart blijkbaar niet? wat een regelneuquerts!!!

ffberg | 16-05-06 | 10:14

@kaaskoppenkoortsige 09.41
VVD staat voor Volkspartij voor Vrede en Vrijheid.zo dan weet je dat ook weer
Je kan zeggen over de VVD wat je wilt maar noem maar een partij op met zoveel mensen in de partij of die bij de VVD gezeten hebben, die ook ECHT wat durven te zeggen en doen,zelfs met gevaar voor eigen leven maar ook met gevaar voor hun omgeving,vrienden,familie enz.En meestal zijn het toch onderwerpen waar we allemaal een beetje mee zitten maar er niks over durven/mogen zeggen.
Laat ze af en toe maar wat fout doen,het zijn namelijk ook mensen,maar ze proberen het in ieder geval,dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld rooibos-cohen of loverboy-wouter en nog een hele hoop van die lui die "denken" maar niet doen.

nldennl | 16-05-06 | 10:14

@Krities@ 16-05-06 @ 09:52
> En waar blijven nu al die zogenaamde sociaal democratische partijen
Die heeft AHA jaren terug links laten liggen. Waarom moeten ze nu voor haar opkomen?
Hypocriet rechts heeft haar gesteund en Rechts heeft laat haar vallen!

Ze werd gesteund door rechts tijdens haar islambashing periode en rechts lulde me haar mee en ze gaven hoog op dat AHA opkomt voor de rechten van de onderdrukte islamitische vrouw. Nu blijkt dat ze zelf haar naam heeft veranderd om niet door haar ex man opgespoord te kunnen worden (waardoor ze in een slachtoffer rol komt )en waar is nu rechts? Op de barricade om haar het land uit te zetten.

Enkele statistieken:
%80 met haar eens over hulp aan onderdrukte islamitische vrouw
%80 eens met haar uitzetting

Wat we wonen toch in een hypocriet landje maar dat was al bekend:
gentle giant 16-05-06 @ 09:53
83 % van de bevolking vond dat het beter was als de joden een nieuw land in het oosten kregen.

garos | 16-05-06 | 10:12

@Montgomery Burns 16-05-06 @ 10:02
Mooi geschreven , alleen een opmerking.
"AHM een paspport in haar lauwen duwen en naar de US schoppen"
dat gaat niet dat is nml mensen smokkel.

hargle | 16-05-06 | 10:11

@Montgomery Burns,

Laat mij eens raden aan welke kant jouw grootouders in 1940-1945 stonden. Wat ben jij een luie gemakzuchtige laffe lul!

Peterstan | 16-05-06 | 10:10

Haar gegevens waren al jaren bekend. Waarom wordt daar nu ineens over gezeurd. We willen geen golfjes in Nederland, vooral niemand die eens goed zegt waar het op staat en niet bang is. De heer Fortuyn is daar een voorbeeld van. Als je je stem laat horen wordt je als beloning weggepest of vermoord zodat Nederland weer terug kan vallen in z'n middelmatige kleinburgelijkheid. Vooral geen eigen mening hebben. Het ga je goed Hirschi! Ik heb je altijd bewonderd vanwege je grote moed m.n. je strijd voor vrouwen die onderdrukt en misbruikt worden. Er zullen wel weer tig praatprogramma's op tv en radio aan besteed worden om de boel recht te strijken en dan kunnen we weer met een gerust hart verder.

Taartschep | 16-05-06 | 10:09

@Montgomery Burns 16-05-06 @ 10:02
"Bovendien begint straks het WK en is iedereen het geouwehoer weer vergeten.
Waar lullen we over…"
Lees mijn post maar van 15-05-06 @ 23:23 ;-)

@stampertje 16-05-06 @ 10:03
Recht door zee ;-)

Dömper | 16-05-06 | 10:07

@ stampertje 16-05-06 @ 10:05
Nee hoor, ze zitten gewoon in een hoekje schijnheilig te wachten...

large4e4 | 16-05-06 | 10:07

large4e4 16-05-06 @ 10:02
Links komt niet boven de verontwaardiging van rechts uit.

stampertje | 16-05-06 | 10:05

ffberg, ben ik helemaal met je eens, ik schaam me alleen dat die meute met hooivorken erachter aanloopt.
( dan maar over de middeleeuwen )

gentle giant | 16-05-06 | 10:04

Dömper 16-05-06 @ 10:01
Inderdaad dat blijkt maar weer. Iedereen kiest voor zijn eigen belang als het moment daar is.

stampertje | 16-05-06 | 10:03

Mijn twee centjes
Dus AHM is een asielzoekster die met liegen en bedriegen het tot markant Tweede Kamerlid heeft geschopt. Nu de waarheid is ontdekt moet ze terecht haar nederlandse paspoort inleveren. Anders wordt het een beetje zuur voor al die andere liegende asielzoekers of fraudeurs of nederlanders wannabees (Gumus, Pasic, Kalou etc.) Aan de andere kant heeft ene Maxima Zorreguieta (toch een dochter van een vent die meedeed aan een bloedig en misdadig regime) een paspoort gekregen puur en alleen omdat ene W.A. van Buren graag in haar tieten knijpt. Dus een Nederlandse oplossing is AHM vanwege staat van dienst alsnog een paspoort in haar klauwen duwen, en haar snel naar de US schoppen.
Al het gezeur erom heen (over wie zit er achter Zembla, de rol van Verdonk, de schijnheilige VVD en ditto PvdA) is louter borrelpraat.
Bovendien begint straks het WK en is iedereen het geouwehoer weer vergeten.
Waar lullen we over…

Montgomery Burns | 16-05-06 | 10:02

@stampertje 16-05-06 @ 09:57
Rechts stond haar uit te zwaaien.
Links schreeuwde moord en brand. Waar is links nu met z'n grote bek?

large4e4 | 16-05-06 | 10:02

@pannie
wat bedoel je dan met die site?is die ook van AHA?

nldennl | 16-05-06 | 10:02

@stampertje 16-05-06 @ 09:57
Er is dus toch geen verschil tussen links en rechts ;-)

Dömper | 16-05-06 | 10:01

@ gentle giant
Ik denk dat je beter kunt stoppen met vergelijkingen te maken met de holocaust.

AHA heeft een nieuwe, betere baan. Dus gaat ze, om dezelfde reden als waarom ze 15 jaar geleden hier kwam, voor haar carriere.
Proficiat Ayaan, het ga je goed, we wensen je alle geluk in je nieuwe baan.

ffberg | 16-05-06 | 10:01

@daskapitalist 16-05-06 @ 09:58
Ik denk het niet, ze heeft toch al ander werk? Naar welke bankrekening zou dat moeten, naar de fictieve AHA, of naar de echte persoon, AHM, maar die heeft officieel niet in de kamer gezeten. Dit krijgt allemaal nog een heel raar staartje.

stampertje | 16-05-06 | 10:01

@ Domper, reincarnatie van Hitler's herder, Blondie.

gentle giant | 16-05-06 | 10:00

@dathoujetoch 16-05-06 @ 09:40
er staat geen straf op het frauduleus lid zijn van de staten-generaal. dus dat wachtgeld en pension krijgt ze waarschijnlijk ook, helaas...

daskapitalist | 16-05-06 | 09:58

Krities@ 16-05-06 @ 09:52
Waar was rechts toen Taida uitgezet werd?

stampertje | 16-05-06 | 09:57

@gentle giant 16-05-06 @ 09:53
Was Maurice de Hond toen ook al actief?

Dömper | 16-05-06 | 09:57

De enige verliezer hier is Nederland

kruisridder | 16-05-06 | 09:55

ffberg, 83 % van de bevolking vond dat het beter was als de joden een nieuw land in het oosten kregen.

gentle giant | 16-05-06 | 09:53

Het is diep triest: het resultaat, AHA weg, en de manier waarop.

Ik zag gisteren op de TV nog een commentaar van een meisje met volledige hoofddoek en dom inteeltkoppie, die stelde dat Allah (BMW) heeft gewonnen. Zou ze gelijk hebben? Misschien moeten we dan toch eens naar een andere god uitkijken die het wat beter doet. Op welke god moet je nu je geld zetten?

lijn5 | 16-05-06 | 09:52

large4e4 16-05-06 @ 09:46:
Helemaal mee eens.

En waar blijven nu al die zogenaamde sociaal democratische partijen, waarvoor het land te klein is als er een buitenlander Nederland uitgezet dreigt te worden. Je hoort ze niet, je ziet ze niet. Nee, hier branden zij hun vingers niet aan.
Schande Nederland.

Krities@ | 16-05-06 | 09:52

Wat heb ik mij geërgerd (zo'n 10 - 15 jaar geleden) toen het nieuws gedomineerd werd door het onderwerp milieu en wat verlang ik nu terug naar die tijd. Wij hebben in het paradijs geleefd en dit uit onze handen laten glippen.....

lerak | 16-05-06 | 09:49

@gentle giant 09:40
Ik snap die vergelijking met Anne Frank niet helemaal, werd die soms politiek adviseur van de Rijkskanselier van onze oosterburen?

ffberg | 16-05-06 | 09:48

@spelen
Je hebt helemaal gelijk.maar NL zakt al jaren af

kruisridder | 16-05-06 | 09:48

Allen,
de schuld leggen bij de politiek is niet correct.
het zijn de ambtenaren die het verhaal van Ayan hadden moeten checken.
niet Rita of nawijn. je baas checked toch ook niet alles wat je doet?.
men had gewoon het hele verhaal moeten checken en zich niet blindelings geloven in verhaal.
stel dat het iemand was met terroristische gedachten, dan waren wij moo de shit geweest

hargle | 16-05-06 | 09:47

@ffberg, helemaal mee eens het enigste wat ze zich van 0031 zal herinneren
is onze uitstekende kwaliteit wiet.

baggerboer | 16-05-06 | 09:47

Ach je moet het maar zo zien, wij maken ons er maar druk over... Zij is de pineut, maar gaat wel met open armen ontvangen worden in de VS. Internationaal zijn wij het lachtertje. We staan zeau vreselijk in ons hempie, omdat we zeau klein burgelijk en bekrompen zijn.
Ieder land krijgt de leider die ze verdient. Goh volgens mij komt er nog een Balkende 7...
Ik schaam mij diep voor het grootste deel van mijn medelanders.

large4e4 | 16-05-06 | 09:46

VVD zit nu in een spagaat. Gaan ze met Rita mee dan hebben van Aartsen, Zalm en Kroes en kornuiten een probleem. Geven ze hun voorkeur om AHA te steunen dan heeft Rita een probleem. Misschien wordt het ook eens tijd dat Rita haar eigen partij opricht. Uit de reacties hier lijkt me dat ze daarbij veel steun gaat ondervinden.

garos | 16-05-06 | 09:45

Ik heb diep respect voor deze vrouw die zich, met gevaar voor eigen leven, durft uit te spreken.
In plaats van haar te beschermen wordt ze door haar eigen partij uitgespuugd. Walgelijk.
Nederland verdient deze vrouw niet.
Nederland kiest voor theedrinken, de prijs daarvan zullen we nog wel ondervinden.

spelen | 16-05-06 | 09:45

Rita Verdonk(BDSM) heeft Mo B een geweldige dienst bewezen met haar karaktermoord op AHA. Vanaf nu gaat elke bij gelegenheid dat de driekleur mag worden gehezen, bij mij de vlag met een portet van AHA in top.

Lekker Belangrijk© | 16-05-06 | 09:44

dathoujetoch 16-05-06 @ 09:40
Ik denk dat haar hele positie als 2e kamerlid met terugwerkende kracht op losse schroeven staat. AHA heeft het NL-schap nooit gekregen. Dus overal waar AHA onder staat heeft nu ineens een hele andere wending gekregen.

Zijn er toevallig wetten aangenomen met een stem verschil?

stampertje | 16-05-06 | 09:44

Jammer hoor dat ze weg gaat.

kruisridder | 16-05-06 | 09:43

smoel dicht & opzoutuh, het heeft nu lang genoeg geduurd!

/\/\addog | 16-05-06 | 09:41

VVD de Volksepartij van Verraad en Deining

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 09:41

filter 16-05-06 @ 09:38

Blijft het feit dat als AHA gewoon haar normale gegevens had gegeven ze gewoon hier had kunnen blijven. Tis wel leuk om de schuld bij links te leggen, vooral met nawijn en Verdonk met hun acties, maar je slaat nu toch de plank mis.
En dan had ze ook wegggeweest volgend jaar.

stampertje | 16-05-06 | 09:41

Als ze zelf ontslag neemt als Tweede Kamer-lid, krijgt ZIJ dan wel een uitkering of wachtgeld?

dathoujetoch | 16-05-06 | 09:40

Laten we inderdaad Anne Frank er ook maar weer eens bij halen, het buitenland heeft het eerder door, iemand verraden is zoooo 1944, we kunnen toch altijd nog kijken of we haar postuum Nederlandse maken.

gentle giant | 16-05-06 | 09:40

Ayaan lacht zich krom, ze gaat nu wereldpolitiek bedrijven.
Die heeft ons niet meer nodig, ze heeft toch allang bereikt wat ze hier wilde bereiken, een opstapje naar het grote toneel. Ze pakt haar koffers kijkt nog een keer om, en keert nooit meer terug naar dat koude landje aan de Noordzee.

Nu stoer doen dat ze niet mag blijven is een beetje zielig: "neeeee echt niet, regels zijn regels." Net zoiets als tegen Tiësto zeggen dat hij niet meer in het jeugdhonk van Winssum mag optreden.

ffberg | 16-05-06 | 09:39

Nico de Mus 16-05-06 @ 09:36
In die vreemdelingenwet zitten ook hardheidsclausules waarbij een minister op grond van humanitaire gronden wel een uitzondering kan maken. Rita V. heeft dat altijd bij iedereen geweigerd, dus kan ze met 'AHA' moeilijk beginnen.

stampertje | 16-05-06 | 09:39

stampertje 16-05-06 @ 09:27, Het blijft ook leuk om te zien waartoe 'links' [VARA/PvdA] in staat is:
.
VVD op winst in de peilingen?
Dan zenden we toch een volslagen onnodige 'documentaire' uit?
.

NB: Ik zet 'LINKS' tussen haakjes.
Een echt linkse club zal zich nooit identificiëren met een zo conservatief en behoudend geloof als Islam.
Dus: PvdA en haar moslim-aanhang [en niet te vergeten de SP met haar gratis Islam-lessen voor beginners] zijn zo RECHTS als de pest.

filter | 16-05-06 | 09:38

@Tiepe 16-05-06 @ 09:36
We laten haar niet gaan, ze is hier nooit geweest!

stampertje | 16-05-06 | 09:37

De Vreemdelingenwet 2000 is een product van de hand van oud staatsecretaris voor vreemdelingenzaken Job Cohen.
Rita V. voert de wet alleen maar uit. Hoera! Links heeft het toch gedaan! Theo en Ayaan, beiden vermoord door Job Cohen, of zoiets!

Nico de Mus | 16-05-06 | 09:36

Benepen, kleingeestig, proviciaals; dat is Nederland. Een minilandje waar minimensjes wonen met minimeninkjes. Zeker te klein voor Ayaan. Succes meid! (en het is een schande dat we d'r laten gaan...)

Tiepe | 16-05-06 | 09:36

windoosiksp 16-05-06 @ 09:32
Het opgeven van een valse naam en geboortedatum bij een asielaanvraag valt niet onder de vrijheid van meningsuiting.

stampertje | 16-05-06 | 09:35

@siempie:
je hebt gelijk:

Pim Fortuyn, Theo van Gogh en Hirsi Ali, allen voor vrije mening uiting:
twee vermoord, de laatste huis uitgezet, kamerlidmaatschap ontnomen en uiteindelijk gedreporteerd.
De correcte (oude) politiek zwijgt.
Lijkt wel oorlog.

Ik heb nog een paoort voor Ayaan over, bovendien kan ze bij mij onderdak vinden.
Ayaan ik hoop dat het goed gaat met je.

windoosiksp | 16-05-06 | 09:32

allemaal schaapjes zijn we 2 jaar geleden was zij nog een dame met cojones die durft te zeggen wat ze denkt en nu word ze verketterd en mag ze het land uit niemand die toen opstond en zei : wat ze verkondigt over de Islam en vrouwenonderdrukking heeft niks te maken met de Moslims die hier wonen maar zijn gebaseerd op haar eigen verzonnen tradities dat zegt niks over haar maar alles over ons hoe we makkelijk te manipuleren zijn.
Ik kan me voorstellen dat als je in de randstad woont wel eens ergert aan bepaalde groepen maar zefs de mensen in het diepe binnenland waar nog nooit een allochtoon is gezien lullen met haar mee .Alleen jammer dat ze me nog nooit een kus heeft gegeven want daar hou ik van als ik genaaid word en dat is wat ze gedaan heeft met een ieder en vooral met het systeem wat asiel aanvraag heet........

Maximus | 16-05-06 | 09:32

Wie het liedje kent, mag meezingen:

Ach Ayaan het is voorbij, Ayaan het is voorbij.
Den Haag, Den Haag, de paria van Nederland was jij...

T1NKY | 16-05-06 | 09:30

@Pannie 16-05-06 @ 09:22
neen problemen heb ik niet.
als jij het ziet als de islam ontmaskert prima voor jou.
ik zie Ayaan heel simpel als iemand die gebruik heeft gemaakt van de domheid van Anderen.alles stop met normaal denken bij de woorden vrouwen besnijdenis/islam. er wordt niet verder gekeken of het allemaal wel klopt.

hargle | 16-05-06 | 09:29

Generaal Pardon 16-05-06 @ 09:14
De 'regels zijn regels' is zelf aangehaald door Rita V. Rita had zichzelf al in een hoek gemetseld met oa Taida, die zij ook op humanitaire gronden een paar maanden had kunnen laten blijven. Het zou toch erg hypochriet zijn om nu voor AHA omdat het een partij-lid is een uitzondering te maken.

Het blijft leuk om te zien dat 'rechts' nu een rolberoerte krijgt, omdat de regels voor 'rechts' ook blijken te gelden. Daarom gooien we er nog een schepje bovenop.

stampertje | 16-05-06 | 09:27

Mooi zo nu Wiegel nog.

Onno Thuis | 16-05-06 | 09:23

Dat er geen draagvlak meer is voor leugenachtigheid van binnenstormende vreemdelingen is diep tragisch, doch begrijpelijk:
Het volk is dertig jaar gehersenspoeld met verplicht moeten Liefhebben van elke vreemdeling uit de ME die hier zijn rechten met veel misbaar en 'bijwerkingen' ( pc-modus voor criminaliteit) kwam opeisen.
De koek is gewoon op. Helaas Eurabia is een feit, dat dan weer wel.
Vlucht nu het nog kan! In de USA hebben ze nog wel plek hoorde ik.
Te koop: Greencard, compleet nw. Onzinbiedingen beneden de 5000 pleuroos worden genegeerd.

Deense Postbode | 16-05-06 | 09:22

Wie een 1,2-tje tussen Nawijn en Verdonk een streek van de linkse kerk noemt, wint de paranoide psychoot van de week traufee!

Nico de Mus | 16-05-06 | 09:22

zo is extreem rechts nederland een beetje boos? Voor mensen die net als ik zich verbazen over dat er op eens mensen zeggen die ha door links het land uit gezet wordt, rechts ligt links van extreem rechts, dus ik snap het wel...

topcat | 16-05-06 | 09:22

Generaal Pardon 16-05-06 @ 09:14
Check over Nawijn ook even gevallenverstand 15-05-06 @ 22:27 De collectief vergeten of ontkende waarheid over deze idioot.

gevallenverstand | 16-05-06 | 09:22

hargle 16-05-06 @ 09:10
Ayaan heeft gelogen over haar leeftijd, doet elke vrouw, haar moeders achternaam opgegeven ipv haar vaders achternaam, om een legitieme reden, en gelogen over haar asielroute, doet elke asielzoekert.
Jou probleem zal wel zijn dat zij de 'islam is vrede' leugen voor ons Nederlanders heeft ontmaskerd.

Pannie | 16-05-06 | 09:22

@vander F 16-05-06 @ 09:08

Waarvan akte! Ik schaam me diep als inwoner van NL.......

o.g. | 16-05-06 | 09:21

Als je elke buitenlander het land uit gooit die iets wil bijdragen aan Nederland is Nederland ten dode opgeschreven. Waanzin.

Siempie | 16-05-06 | 09:21

Haha, dank je Filter voor de link!

littlegreenfootballs.com/weblog/?entry...

Leuk om de amerikaanse visie op Nederland(se politiek) eens te lezen, en binnen 5 comments al de vergelijking met Anne Frank te trekken

OoO | 16-05-06 | 09:20

Nederland wordt geregeerd door N.S.B.-ers. Regels zijn Regels. Ordnung Muss Sein. Befehl ist Befehl. De joden per trein naar Duitsland wegbrengen? Tsja, dat staat in de Dienstregeling. Echt schandalig is dit. Iemand die wereldberoemd is, perfect Nederlands spreekt, kamerlid, werkelijk iets bereikt in het leven. En wat doen we? Nederlanderschap afpakken op iets dat 15 jaar geleden is gebeurd. Moord is verjaard, maar jokken over asielzoekerschap, dat verjaart nooit. In de VS zou iedereen applaudiserend om Hirsi Ali heen gaan staan om haar te beschermen, als dank voor bewezen diensten. Alleen in kleuterlandje Holland wordt je kop afgehakt als die boven het maaiveld uitkomt. Mohammed B. heeft gewonnen: Theo dood, Hirsi vermoord. Kut-N.S.B.-ers.

Flippo | 16-05-06 | 09:19

Generaal Pardon 16-05-06 @ 09:14 schreef: >>>

Verder kan Mohammed Bouyeri tevreden zijn met die 80% Nederlanders die vinden dat AHA kan ophoepelen. Ruim baan voor de Islam!
<<<

Precies.
Wat me alleen ontzettend tegenvalt zijn de reacties hier, op GeenStijl.
.
Maar er zitten natuurlijk een hoop Islamietjes hier.
[of misschien domme Telegraaf mutsen?]

filter | 16-05-06 | 09:19

@bottehond Misschien vind je het allemaal reuzegezellig, maar het is verbazingwekkend dat je mij complimenten geeft over het feit dat ik voor een mening geen steun zoek. Terwijl jij daarentegen troll opinies aanstuurt. Controle zit 'out of the blue' in enen over de letterlijkheid van de Koran te posten. Half GS geeft aan dat reuze irritant te vinden en wat doet Botte? Zit hem een beetje veren in zijn reet te stoppen. bottehond 16-05-06 @ 02:24 Valt me heel zwaar van je tegen botte. Als je het van blind gefixeerde trollen moet hebben. Als je het van totaal zinloze onterechte aanvallen moet hebben op weloverdachte reacties: bottehond 16-05-06 @ 01:00 Je klets uit je nek,werkt met trollen, maakt misselijke racistische opmerkingen 'zinloze broedmachines'. Ik denk dat beter even een weekje in je hok kunt blijven. Probeer het even met wat minder rood vlees, even wat werken en wat minder obsessief met sex bezig zijn! Beterschap. Ouwe poppespelert!

gevallenverstand | 16-05-06 | 09:19

@Corleone 16-05-06 @ 09:13
Ze moet niet weg omdat ze kritiek heeft op de islam, dat wordt er nu van gemaakt. Ze moet weg omdat ze met valse informatie Nederlands Staatsburger is geworden. M.a.w. Voor de Nederlandse wet heeft de persoon AHA als Nederlandse helemaal niet bestaan.

Op het moment dat we toe gaan staan dat mensen met een valse identiteit toch Nederlander kunnen blijven, is de overheid in principe bezig met afgifte van valse paspoorten. Juridisch gezien is er geen andere mogelijkheid.

stampertje | 16-05-06 | 09:17

Nawijn was directeur van IND toen AHA naturaliseerde. Nawijn was minister van Vreemdelingenzaken en Integratie toen AHA kamerlid werd, in 2002. Hij was dus zowel bestuurlijk als politiek verantwoordelijk toen de 'nieuwsfeiten' bekend werden (ja 4 jaar geleden). Wat bezielt deze idioot om hier nu pas mee te komen?

Gelijke monniken, gelijke kappen gaat niet op. Alle andere asielaanvragers uit die periode worden namelijk NIET onderworpen aan een dergelijk onderzoek 14 jaar na dato.

AHA is beperkt in haar vrijheid van meningsuiting, haar bewegingsvrijheid en raakt nu ook nog haar huis kwijt. Dit noem je een vrij land?

Verder kan Mohammed Bouyeri tevreden zijn met die 80% Nederlanders die vinden dat AHA kan ophoepelen. Ruim baan voor de Islam!

Tot slot: regels zijn regels? Regels zijn er om de mens te dienen, dit lijkt me nu een typisch voorbeeld van het tegenovergestelde.

Generaal Pardon | 16-05-06 | 09:14

Misschien weet Verdonk wel dat je iemand niet het nederlandse paspoort kan ontnemen als de persoon statenloos wordt daarna...
Mes snijdt dan aan 2 kanten. Of ben ik nu een beetje achterdochtig.

[cynisch]Is goed dat er weer iemand weg is die kritiek heeft op de Islam en haar leven in de waagschaal stelde voor de vrijheid van menings uiting. Ik ben trots op een ieder die hier aan meewerkt en dit toejuicht.[/cynisch]

Corleone | 16-05-06 | 09:13

Wel heel erg grappig dit.
Ayaan komt en liegt alles bij elkaar.
Vrouwen besnijdenis/moslim wraak/oorlog/honger etc.
alles en iedereen trap er in .Ayaan l*lt zich ook nog de kamer in wint prijzen en is de trots van Nederland. hoe tolerant en goed wij met onze asiel zoekers omgaan.liegt zich ook nog een leuke baan in de USA.
Ayaan heeft hiermee bewezen dat je met liegen gewoon heel ver komt.
en dat een asiel zoeker slimmer is dat het hele duur betaalde /hoog opgeleide nederlanders

hargle | 16-05-06 | 09:10

Ziezeau, nou de rest van de cirqua 95% van de asieleisende jokkebrokken er even uitflikkeren.
Ik zie een mooie zomer met ruimte en rust en vrede in Nederland.
Slechts nog oorlog bij voetbal, precies zals het hoort. Heerlijk.

Deense Postbode | 16-05-06 | 09:09

Hahaaa, in Buitenlandse kranten staat dat Nederland buigt voor de Islam,
de politiek correcte linkse kerk heeft een grootste overwinning behaald.

Geweldig , Rita bedankt!
Ik wist niet dat de VVD zo'n dhimmie partij was.

Bekrompen oerdomme kudtzooi, met een brullende kudde provincialen rond de mestkar waarmee Ayaan het land uitgebonjourd wordt.

vander F | 16-05-06 | 09:08

Pim Fortuyn, Theo van Gogh en Hirsi Ali, ver boven het maaiveld, 2 vermoord 1 zo slim zelf weg te gaan. Ayaan het ga je goed.

Siempie | 16-05-06 | 09:07

Ik vind dit allemaal heel vreemd. De feiten zijn al jaren bekend. de VVD top heeft ervan geweten. Nawijn is zelfs tijdje minister geweest en wist van de leugens. Neelie Kroes heeft zelfs voor de camera het leugenverhaaltje van AHA staan beamen! AHA, Als je ten onder gaat door de VVD, trek dan ook de rest van de partij met je mee! Desnoods noem je een paar extra namen van VVD ers. Een gerechtvaardigd leugentje tegen een zo een leugenachtige partij!

garos | 16-05-06 | 09:07

Wat een hoop ophef om niets, even wachten to 1 spetember en ze was vanzelf vertrokken...

OFF TOPIC
@redactie, svp geen links meer in berichten zetten naar die pokke reclame site nieuwsnieuws totdat er weer een normale lay out is. Er zijn zat andere sites waar je ook naar toe kan linken, nu.nl is plotseling weer erg aantrekkelijk geworden.

large4e4 | 16-05-06 | 09:05

fuckje 16-05-06 @ 07:48
Je kan iemand niet iets ontnemen wat nooit heeft bestaan.

stampertje | 16-05-06 | 09:00

Bah, dat ik dit nu pas lees :) ... Ok, dan maar wat genot met terugwerkende kracht. Ejaculeren terug in de tijd en zo ;)

bwahaha | 16-05-06 | 08:57

Nou, Pannie, ik hoop dat Karimi's uitgescheten peukies in de koffie van de 'linkse' kerk kamerleden belanden.

filter | 16-05-06 | 08:49

@Filter,

Dank voor de link, goede column.

spooky | 16-05-06 | 08:47

Youri Albrecht legt het wel goed uit bij goedenmorgen Nederland.
Grappig datíe ook Karimi noemt.
Karimi schijt nu peukies volgens mij..

Pannie | 16-05-06 | 08:47

Ik schaam me niet dood filter!
In tegendeel, ik ben enorm trots om Nederlander te zijn.
Wij meten n.l. niet met twee maten wat in andere landen de normaalste zaak van de wereld is.

Het spreekwoord: GELIJKE MONNIKKEN, GELIJKE KAPPEN, gaat hier in Nederland wel degelijk op.

Proficiat Rita Verdonk, jij hebt tenminste nog een rechte rug !!!

keesss | 16-05-06 | 08:47

Vraagje: (wellicht in ruim 790 comments al aan de orde geweest): In hoeverre wordt een nieuw kamerlid in Nederland aan bepaalde onderzoeken onderworpen en moet dat niet al tijdens haar antecedentenonderzoek aan de orde zijn gekomen. Dit is weer knulligheid ten top. Straks blijkt Sharon Dijksma Sharia Alla Hakbar te heten...

Eskimauh | 16-05-06 | 08:46

@crixus
Zembla mag zich dan bij tijd en wijle vergrijpen aan Gotcha journalism, bij rioolpers stel ik me een bende paparazzi voor die, bij gebrek aan feiten, conclusies uit de duim zuigen. Op onwaarheden heb ik Zembla nooit kunnen betrappen.

boomklever2 | 16-05-06 | 08:43

spooky 16-05-06 @ 08:24
Ik heb zelf nog wel eens voor Zembla (!!) op het binnenhof gestaan met een groep huilende Somaliers, nou de verhalen die ze ons voor de camera vertelden waren heel anders als de verhalen die ze ons vertelden als de camera uitging hoor, en dat weet uiteraard iedereen op dat binnenhof.
Zembla zoekt helemaal niet per definitie feiten, Zembla is gewoon entertainment en een hulpmiddel om een grachtengordelhuis te betalen.
Ik heb trouwens ook voor die 26.000 gezichten filmpjes gewerkt, dat verhaaltje wat er voor de camera werd neergezet klopte ook helemaal niks van, dat was een aardige asielzoekert maar zeker geen vluchteling.

Pannie | 16-05-06 | 08:42

Tering.... als t zo doorgaat zitten we hier straks met nog enkel tokkies die te bang zijn om echt uit te komen voor hun kaalkopjes mentaliteit... Heb ik liever die paar intelligente negers dan dat oer domme onnozelle volk wat hier gemiddeld genomen vol is van rechts geblaat. Stiekemme extreem rechtse NSB mentaliteit.

de Botte Bijl | 16-05-06 | 08:41

@puccini,
zie 07:48u.

fuckje | 16-05-06 | 08:39

daaag ajaan, een lijn trekken. Daaag Maxima.

knut | 16-05-06 | 08:37

Wat hebben we toch een mooi landje. Om trots op te zijn! De rest van de wereld kijkt jaloers naar ons.

Branie | 16-05-06 | 08:37

Ze kan helemaal niet naar Amerika als haar paspoort wordt ingenomen. Eerst onze schatkst plunderen, veel geschreeuw en weinig wol en dan zo wegsneaken..... Arrogante troel. Ga maar en blijf maar weg.

puccini | 16-05-06 | 08:36

Als ze over haar naam heeft gelogen, wat klopt er dan nog meer niet. Misschien is ze wel een gezochte crimineel in haar geboorteland (waar dat ook moge zijn).

Geprobeerd en gefaald, jammer Ayaan, stuur je wel een kaartje uit Mogadishu

crypto | 16-05-06 | 08:35

[ironie on] Gezien de ontstane situatie rond het tweede kamerlid Ayaan Hirsi Ali zal ministerpresident JPB vanochtend een persconferentie geven. De voltallige tweede kamer zal zich vandaag in een spoedberaad over de kwestie buigen. Alle tweede kamerleden hebben hun steun betuigd aan hun collega. Minister Donner heeft inmiddels verzekerd dat de beveiliging van mevrouw Hirsi Ali vanzelfsprekend gehandhaafd blijft. [ironie off]

Mopperstein | 16-05-06 | 08:28

@Pannie,
wat een K*dtsite!! Wel interessant daar is de advertentie over de Multiculturele uitvaartverzekering.

fuckje | 16-05-06 | 08:25

@Pannie
Politici doen aan opknopen, zembla zoekt feiten. Je moet Zembla niet verwijten wat Nawijn en Verdonk gedaan hebben en de hele Nederlandse politiek laat gebeuren.

spooky | 16-05-06 | 08:24

Ellian zal wel de volgende zijn die de zemblSB op gaat knopen.
Karimi is wel links dus die mag blijven.

Pannie | 16-05-06 | 08:18

AHA u bent de zwakste schakel...

Tot ziens!!

B2 | 16-05-06 | 08:13

@crixus
Wat is er nu mis aan de waarheidsvinding in een documentaire? Het gaat om de politieke stappen die genomen worden, die beschrijving van Nawijn daar ben ik het wel helemaal mee eens.

spooky | 16-05-06 | 08:12

Het ho landse maaiveld zou zich af moeten vragen hoe een niet Ho lander zich zo ver naar boven heeft kunnen schoppen tot in de kamer. Die moet hulp hebben gehad. Er zijn dus uitzonderingen op de ho landse regels. Beetje laat om daar nu achter te komen? Ho peloos is ook dat de VVD mummies er zich mee bemoeien. Wie heeft de museumdeur opengelaten?
Het blijft kneuteren in de polder.

Franz Bek n' hauer | 16-05-06 | 08:10

@crixus,
ook in de kwestie Kaloe was Hilbrand N. zijn opvolgster al aan het f*cken.
@tichtus,
op last van die nieuwe grachtengordelbewoners moet cafe Teasers natuurlijk ook dicht. Bloot is nie halal tog?

fuckje | 16-05-06 | 08:10

Magan heeft zoals velen een zielig verhaal afgedraaid bij de IND, een verzameling van leugens om toch hier te kunnen blijven, een goudzoekert dus.
Nu dit alles in zijn volle glorie bekend is geworden moet niemand, ook Magan zelf niet, zeuren en gewoon bukken.
Misschien dat één van de warlords in Mogadishu nog een plekje over heeft in zijn denktank.
Dag Magan en denk maar zou na jou volgen er nog veel meer die ook betrapt zijn op de gebruikelijke van leugens aanelkaar gebreiden verhalen, momenteel schijnt het Iraans Gristelijk homofiel verhaal met stip op één te staan.
Meer dan 26.000 gezichten en ze gaan allemaal onder de loep genomen worden.

capo | 16-05-06 | 08:09

@boomklever2 16-05-06 @ 07:41:
Nee, Zembla documentaires stinken meer. Het is eerder rioolpers dan roddelpers.

crixus | 16-05-06 | 08:08

@fuckje 16-05-06 @ 07:48:
Daar vindt opperdemagoog, hypocriet, opportunist en mediageile NSB-er Nawijn ook wel een vaag wetje voor. Ik heb me de hele nacht afgevraagd wat Pim in de hemel van zijn voormalig Oberleutnant-General zou vinden.

crixus | 16-05-06 | 08:05

@Groothuis 16-05-06 @ 06:35

In de good old US of A sta je niet zo snel bij de kadi wegens schofferen van de medeburger als in Nederland. Daar heerst nog vrijheid van meningsuiting en als ze je uitschelden, dan scheld je gewoon terug. Een 'verbale steniging' hoort er natuurlijk wél tot de mogelijkheden maar je mag daar abortus artsen gewetenloze moordzuchtige profiteurs noemen, Hitler tot een zegen der mensheid verklaren, en mensen hardop deaud wensen op grond van ras huidskleur afkomst of sexuele geaardheid.
Ik vraag mij intussen wel af wat Theo d'r van zou vinden dat zijn oude vrind Leon de Winter die 'm toch echt indertijd voor de rechter daagde en er bijna in was geslaagd om Theo als politiek incorrecte antisemiet uit 't publieke debat verwijderd te krijgen, nu de pen hanteert om Theo's latere vriendin Ayaan voor de grachtengordel te behouden.
Omdraaien zal wel wat lastig gaan met dat walrussenlichaam, maar een vrolijk gegniffel vanuit de grafkelder behoort allicht tot de mogelijkheden.
Theo heeft namelijk aan den lijve ondervonden dat de grachtengordel ondertussen ingenomen is door de barbaren uit 't Riff gebergte met hun herenigde gezinnen en pas met de inburgering gestarte wederhelften.
Nu allemaal onderwerpen aan Gods wil zoals uitgelegd door de imam en letterlijk beschreven in de Koran. En 's morgens een kopje thee, daar wordt men zoals bekend vredig van...
(aanbevolen literatuur: Sla ik mijn vrouw wel hard genoeg? door Theo van Gogh)

tichtus | 16-05-06 | 08:00

Het is wettelijk verboden om iemand het Nederlandse paspoort te ontnemen, waardoor die persoon statenloos wordt.

fuckje | 16-05-06 | 07:48

Wiegel heeft nu trouwens ook wel aangetoond dat hij dementerend is en nooit meer serieus mag worden genomen. Trouwens; Verdonk heeft volens mij het recht om " schijnende gevallen" naar eigen inzicht toch toe te laten en dit al vaak gedaan. Schrijnend gevalletje?
Dit is echt 0031 op zijn smalst. Als ik AHA was zou ik na uitzetting nooit meer een voet in dit Kloteland zetten. Iedere kansloze idioot mag blijven en gezellig hakbarren, maar iemand die daadwerkelijk capaciteiten heeft, AHA, Taida, wordt eruit geflikkerd. Wil NL dan echt alleen maar uitkeringstrekkers?

AnAgkhees | 16-05-06 | 07:47

Karimi schijnt ook al eens aangegeven te hebben dat haar 'vluchtverhaal' niet klopte.
Mazzel!!

Pannie | 16-05-06 | 07:46

ik wil haar serieus nemen

Ali Bi | 16-05-06 | 07:45

Het lijkt mij dat mw AHA bij uitzetting naar haar geboorteland levensgevaar loopt en dat zij daarom niet kan en mag worden uitgezet.

AnAgkhees | 16-05-06 | 07:43

et tu Ritus?

superjan | 16-05-06 | 07:42

Dat gladde Ali het vrije denken wil gaan promoten over de plas is dapper, maar Zembla-docs. vergelijken met de roddelpers getuigt niet van diep inzicht.

boomklever2 | 16-05-06 | 07:41

Ik krijg werkelijk kotsneigingen als ik Paul - 26.000 gezichten - Witteman met een uitgestreken smoel hoor wauwelen over "regels zijn regels en de wet is de wet", bij de eerste de beste niet door zijn PvdA-baasjes goedgekeurde asielbedriegende negert, nl. AHA.

brrkah | 16-05-06 | 07:14

Heerlijk, we zijn weer 5 eeuwen terug in de tijd. De heksenjacht...

maildraadje | 16-05-06 | 07:10

als AHA straks in de USA ook zo'n grote bek heeft zie ik de eerste rechtzaken al komen. kijken of ze daar ook iedereen zo schoffeert.

casagrande | 16-05-06 | 06:35

Volkspartij voor
Volksverlakkerij en
Demagogie

pennestront | 16-05-06 | 06:09

-weggejorist-

windoosiksp | 16-05-06 | 06:08

OOK GIJ BRUTUS !
Hilbrand Nawijn is van 1948.
Als hij ouder was geweest had ik hem ervan verdacht Anne Frank ook aangegeven te hebben, als dit in zijn armzalige kraam te pas was gekomen.
Wat voor belang heeft met name hij, die openlijk koketteert met het Vlaams Belang erbij, om een onderzoek in te laten stellen naar het vluchtverhaal van iemand als AHM, na een uitzending van Zembla, een van de media van de linkse Goebbels propaganda machine.
Waar was Zemla toen AHM nog lid was van de pvda en werkzaam bij de Wiarda Beckman stichting?
Ook al heeft ze het eigenlijk aan zichzelf te danken (naiviteit?), valt het mij op hoe alles in een stroomversnelling is gekomen en hoe ze haar hebben laten vallen (doodvallen).
Ook mede dank zij de zichzelf met cliche krachttermen overschreeuwende Verdonk.
Over wie hebben we het hier eigenlijk, over Bin Laden?
De lachende derden zijn de fundamentalistische (en ook de zogenaamde gematigde) moslims.
Het is weer suikerfeest en HallaH Hakbar in de moskeeen vandaag.
Liever 1 miljoen over hun vluchtverhaal liegende Ayaans die onze "normen en waarden" respecteren, dan een vijfde colonne van 1 miljoen moslims die vanuit hun achterlijke religie onze normen en waarden verwerpen.
Als AHM , die nu blijkbaar statenloos wordt, haar Nederlandse nationaliteit verliest, dan verliezen vanaf nu alle zogenaamde "Nederlanders" met een dubbele nationaliteit ook hun Nedelandse nationaliteit en worden ook uitgezet naar het land van paspoort nummer 1, waar ze zo trots op zijn.
Ik hoop dat ze een Amerikaans paspoort krijgt.
Dit land genaamd Nederland mag Alexander Pechtold van mij bij opbod verkopen aan projectontwikkelaars.
Laten ze het maar volbouwen met nafta-krakers van de Saoedie-Arabische firma Sabic, zodat de groene vlag met islamitisch zwaard over dit kudtland wappert.
Nog liever heb ik dat de dijken worden doorgestoken, dan kunnen de Duitsers hun kuilen op het strand bij Venlo graven en hoeven ze niet helemaal nach sjeveningen zu fahren.
Gelukkig heb ik familie in Amerika.
Doei!

wachtmeester de bruy | 16-05-06 | 05:40

By the way, @bottehond is een vaste reaguurder, die status heb jij bij lange na nog niet bereikt dus ga niet de bravourmadam spelen, peopen we je zo uit! Truste.

schaamstreek | 16-05-06 | 04:29

@Javello 03:42
Je hebt op GS nog een lange weg te gaan, tot op heden snap je er weinig van.

schaamstreek | 16-05-06 | 04:25

"Hirsi Ali gaat naar Amerika" Man wat een grap, ze heeft daar het meerendeel van het jaar al gezeten en ze heeft alles bij elkaar 2 dagen in de tweede kamer het volk vertegenwoordigt.

MasterAB | 16-05-06 | 04:18

Jammer paranoia, ik kon mijn "STRIJDKREET" (als in "Leger des Heils") hier ook al niet kwijt. Wat voor blaadje verkoop jij eigenlijk? Ik zag alleen de cover even vaag.

Maagzuur | 16-05-06 | 04:08

@javello

Ik denk dat men onder de mantel der liefde haar gaan matsen.

Dus geen gerechtelijke vervolging, geen terugvordering salaris, geen terugvordering kosten, geen intrekking van haar docterandus etc.. etc..

Wel jammer, want Regels zijn regels.... alleen die gelden voor sommige iets meer als voor anderen

paranoia | 16-05-06 | 04:02

nou nu AHA weg is ben ik benieuwd hoeveel er volgens, volgens mij zitten er in de GL bankjes ook een vrouwtje die vroeger gejokt heeft toen ze naar Nederland kwam.
O nee die vrouw is links, en .... de Woestuinruiters van Nova Zembla zijn óók links, dus die vrouw mag gewoon lekker met haar chagarijnige billetjes op het pluche blijven zitten... jammer.
maar ... misschien komt er tóch gerechtigheid in Nederland, wie weet, we blijven hopen...

Onderbuik | 16-05-06 | 03:52

@Paranoia.......

Dat vroeg ik me dus ook al af.....

Javello | 16-05-06 | 03:49

Maximaal 45.000 euro boete wegens illegale werknemers

bron: jurofoon.nl

Rita, ook de kosten terug vorderen aan salaris svp.

Tevens een illegaal kan niet bedreigd worden en door de Nederlandse overheid worden beschermd, svp hier ook de kosten van terugvorderen.

Met wat AHA erbij heeft verdiend kan ze makkelijk alles terug betalen.

paranoia | 16-05-06 | 03:43

@Schaamstreek.........

Ik had je toch wel wat slimmer voorgesteld, alles wat je nu zegt slaat in mijn ogen meer op bottehond....... met z'n -10 en z'n "* We MOETEN de 700 halen voor Ayaan en de geuzen*", kutjes zoals bottehond hebben we dus al in overvloed.........

Javello | 16-05-06 | 03:42

@ crixus
Mooi stukje crixus. Mag ik ook eens aardig voor je zijn? Het had me niet verbaasd als jouw naam eronder had gestaan.

Maagzuur | 16-05-06 | 03:37

@ Javello
Dank je. Met de post op zich is misschien niet veel mis, met de timing alles.

Maagzuur | 16-05-06 | 03:34

@ schaamstreek
Hetgeen ik onderkende @ 3:21

Maagzuur | 16-05-06 | 03:32

Laatste quote: @Javello @Maagzuur: deze site heet niet voor niets Geen Stijl, dus heren........ niet zo naief! Hetgeen betekend dat het in principe open staat voor elke willekeurige mening. Of u het er mee eens bent of niet. U weet tog......? Goede nacht.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:27

@Maagzuur.....

Met je post van 03:02 is nix mis, eerder goed gesproken (zou ik eerder zeggen)!

Javello | 16-05-06 | 03:26

@Schaamstreek.....
Daar besteed ik na vandaag geen aaandacht meer aan die pisvlek....... aan dat soort idioten hebben we op dit moment in Nederland al een overschot.

Javello | 16-05-06 | 03:21

@ Javello
Maakt niet uit, ik loop wel eens vaker een fout cafe binnen. Sterker nog: doe zelf regelmatig mee met het veroorzaken van een sfeertje, waarin een post als die van mij @ 3:02 een volslagen pathetisch karakter krijgt. Alle begrip dus.

Maagzuur | 16-05-06 | 03:21

Gegroet stijllozen, morgen weer stijlvol aanwezig, misschien.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:18

Met -10 wórdt je juist gezien.

Shareholder | 16-05-06 | 03:17

@Maagzuur....

Idd die is behoorlijk verkloot door sommige gasten met opmerkingenn als; * "We MOETEN de 700 halen voor Ayaan en de geuzen*"

Javello | 16-05-06 | 03:17

@Javello 03:12
Te laat, @bottehond ligt nu z'n geblondeerde Bouvier te neuqen, morgen maar weer proberen zou ik zeggen.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:16

naja 1 september is ze opgerot

Bep Handicap | 16-05-06 | 03:13

Helaas ... ik ben heel groot en breed.... itt dick bos... euh... jim boon.... ciao all.... dit was een histe/orische dag...... en die zal nog heeeeeel lang nagalmen... Ayaan.... RESTECP!

bottehond 16-05-06 @ 03:03

Zie je wel Bobohond, je bent gewoon zo'n vvd'r die AHA leuk vindt, geeft nix jongen.... iemand moet er toch leuk vinden.

Maar ff nog een vraagje, wat nou met dat -10?

Javello | 16-05-06 | 03:12

Maar goed, ik heb de sfeer hier een beetje verkeerd ingeschat, geloof ik.

Maagzuur | 16-05-06 | 03:12

@Sharholder 03:11
Nee, die kopt hij.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:12

Jorisch telt -dacht ik- geen schaapjes maar treintjes.

Shareholder | 16-05-06 | 03:11

@paranoia 03:08
Je doet je nick eer aan.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:09

Helaas ... ik ben heel groot en breed.... itt dick bos... euh... jim boon.... ciao all.... dit was een histe/orische dag...... en die zal nog heeeeeel lang nagalmen... Ayaan.... RESTECP!

bottehond 16-05-06 @ 03:03

Zie je wel Bottehond, bent gewoon een vvd'r, geeft niet jongen!

Javello | 16-05-06 | 03:08

Rita als je toch PM word, gooi de grenzen voor 5 jaar dicht voor alle buitenlanders, dus ook asielzoekers en andere Europeanen.

Geef ons de gulden terug, en zie hoe goed het met Nederland zal gaan.

paranoia | 16-05-06 | 03:08

@TM 02:59
Denk dat Joris schaapjes aan het tellen is, dus ga onbeschaamd je gang.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:05

@TM 02:59
Denk dat Joris schaapjes aan het tellen is.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:04

@TM 16-05-06 @ 02:40:
DD gaat als een speer. En gaat in een stroomversnelling. Schrijf 6 juni in je agenda... DD-day.

@bottehond 16-05-06 @ 02:41:
Van welke dokter? Doktersnuggles? Die mislukte pr0nboer? Mijn huisarts heb ik al jaren niet gezien. Geen idee hoe het mens er uitziet tegenwoordig.

crixus | 16-05-06 | 03:04

@schaamstreek Neen, die schijnt ook uitgezet te gaan worden.

Bluffen is voor mietjes, tegenwoordig moet je liegen, bedriegen en als het even kan frauderen om aan de top te komen, weet je toch?

paranoia | 16-05-06 | 03:04

@bottehond 02:55
Ben je nou zo'n lullig keffertje en zij een blonde bouvier?

schaamstreek 16-05-06 @ 02:57

Helaas ... ik ben heel groot en breed.... itt dick bos... euh... jim boon.... ciao all.... dit was een histe/orische dag...... en die zal nog heeeeeel lang nagalmen... Ayaan.... RESTECP!

bottehond | 16-05-06 | 03:03

@paranoia : "Vragen vragen vragen en nog meer vragen... En we gaan ze vanavond lekker *niet* beantwoorden".

Freek.

TM | 16-05-06 | 03:02

Uit het vertrek van Hirsi Whocaresfortherest valt maar een conclusie te trekken. De veroorzakers van haar onvrijheid van de afgelopen jaren dienen ons land eveneens te verlaten. Ieder landsbestuur dat deze moeilijke, wellicht pijnlijke opdracht niet ter hand neemt, er in het beste geval slechts lippendienst aan bewijst, is onze democratie niet alleen onwaardig, maar is er tevens een gevaar voor.

Maagzuur | 16-05-06 | 03:02

@parannoia 02:58
Maak me gek, jou naam is toch niet toevallig Wim Heitinga? Ook zo'n bluffertje.

schaamstreek | 16-05-06 | 03:01

@Bottehond, jouw piemeltje is schijnbaar zo lang dat er snel op wordt getrapt, wordt er qua IQ gezien nog iets voor je gecompenseerd......

Maar waar lullen we over, (sorry bobohond) het ging over AHA en de VVD.....

Javello | 16-05-06 | 02:59

Trouwens is een Docterandus titel nog van toepassing indien je een valse naam bij je proefschrift hebt gebruikt?

paranoia | 16-05-06 | 02:59

@schaamstreek : BlONDE BouVier! YES! Rita Verdonk, daar hadden we het dus over. Excellent!

En het bruine teefje natuurlijk. Of mag je dat dan weer niet zeau zeggen zeau laat op de avond?

TM | 16-05-06 | 02:59

@schaamJ 02.53 Ja, AHM heeft een grote streep (met haaks kleine streepjes) voor ;)

Shareholder | 16-05-06 | 02:58

@schaamstreek: ik denk dat ik als persoon een grotere plek in de geschiedenis heb (en zal) verwerven als Hirsi.

paranoia | 16-05-06 | 02:58

@bottehond 02:55
Ben je nou zo'n lullig keffertje en zij een blonde bouvier?

schaamstreek | 16-05-06 | 02:57

Aha, well o.k. maar je moet je niet teveel vermoeien natuurlijk, in verband met later...

Waar ging dit in godesnaam eauk alweer eauver?

TM | 16-05-06 | 02:57

Her first name, Ayaan, means "lucky person" or simply "luck" in the Somali language.
Hirsi Ali speaks 6 languages: English, Somali, Arabic, Swahili, Amharic and Dutch.

not so lucky??

bron: en.wikipedia.org/wiki/Hirsi_Ali

paranoia | 16-05-06 | 02:57

@Shareholder : Hehe, indeed. Maar het bestaat wel, je hebt allemaal van die verschillende types IQ. Logisch inzicht, Geeaumetrie(zo hee!), dat werk.

@bottehond : Laterz, tot in de arena...

TM | 16-05-06 | 02:55

Still here... ze wil nog even lekker zelf... sorry mannen... honds maar waar...

bottehond | 16-05-06 | 02:55

@paranoia 02:44
En hoe zullen we jou gedenken? Ik denk het niet. Heeft Ayaan een streepje op je voor, positief/negatief.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:53

TM 16-05-06 @ 02:49

Scusi amigo... ze kan ejaculeren en ik hoor het spetteren... duty calls!!!

bottehond | 16-05-06 | 02:53

Grappig om over iemands 'gemiddelde IQ' te spreken..

Shareholder | 16-05-06 | 02:52

Later Dompert...

Hey paranoial chill even, bottehond heeft nog wat voor je te roken geloof ik...

TM | 16-05-06 | 02:52

Dömper 16-05-06 @ 02:48

Me too... mijn blonde bigboobed teef zit godbetert een pornodisc te kijken... dekseizoen zeker?
*out*

bottehond | 16-05-06 | 02:51

@bottehond 02:46 : En ik maar denken dat ik Gaspode was... En oh yeah man yeah, I am FuLl of It! And proud of it! Noemen ze een Nederlander, geboren zeikerds.

*We kunnen natuurlijk ook Joris werk besparen en het geheel verlaten stamcafe gaan mollen...*

@schaamstreek : no worries.

TM | 16-05-06 | 02:49

paranoia 16-05-06 @ 02:44

So full of anger. my young padewan.....

bottehond | 16-05-06 | 02:49

Truste@all that is.
*kruipt z'n mandje in*

Dömper | 16-05-06 | 02:48

@TM 02:44
Sorry niet gezien, ik heb naast GS een baan, vandaar.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:48

@schaam LOL at aanschurken tegen oude spreeckwoorden.
Alsch den dranck zit in den man dan zit het niet meer in den kan.

Shareholder | 16-05-06 | 02:47

TM 16-05-06 @ 02:44

You re full of it... met javello erbij komen we op 540....

bottehond | 16-05-06 | 02:46

@Javello 02:41
"en wij begrijpen jou!" 02:29
Vandaar mijn vraag.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:46

Ik denk dat de meeste (als mijzelf) haar teveel aandacht geven.

Over een jaartje of vijftig zal niemand haar kennen en mocht er ooit eens bij maatschappij leer over haar iets worden gemeld, dan vertellen ze er bij dat het een maf wijf was die niets anders liet zien hoe gemakkelijk je Nederlanders kunt naaien om er zelf beter van te worden.

paranoia | 16-05-06 | 02:44

Javello 16-05-06 @ 02:41

Je penislengte of je IQ?
* We MOETEN de 700 halen voor Ayaan en de geuzen*

bottehond | 16-05-06 | 02:44

@schaamstreek : Ik heb de meer verhitte discussies vanmiddag al gevoerd, nietwaar bottehond? ;)

There's a time and a place. Maar goed, ik zal mijn best wel weer gaan doen hoor...

@bottehond : Totaal??? Nou, even kijken... Erm...150 dus, en dan erm..... ;)

TM | 16-05-06 | 02:44

Dat zeg ik.

Shareholder | 16-05-06 | 02:43

@TM 02:40
Heb je inhoudelijk iets te melden of zit na de drank het verstand in de kan? Je lult wel maar zegt niet veel.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:42

TM 16-05-06 @ 02:40

Yogi, hoeveel gemiddeld IQ denk je dat nog post? crixus, jij ende hic

bottehond | 16-05-06 | 02:42

Bij gebrek aan gezelschap in het stamcafe : *geeft de 'sigaret' *kuch* door aan bottehond.

TM | 16-05-06 | 02:42

@ Schaamstreek......

Doe eens een gok, het is meer dan -10 kan ik je vertellen!

Javello | 16-05-06 | 02:41

crixus 16-05-06 @ 02:37

jij mag niet zovel drinken cq roken van de dokter, minireus

bottehond | 16-05-06 | 02:41

crixus 16-05-06 @ 02:37

jij mag niet zovel drinken cq roken van de dokter, minireus

bottehond | 16-05-06 | 02:41

@crixus kaerel, jij nog hier? Hoe is't op DD vanavond? Je begint al aardig te lullen als een politicus trouwens... ;)

*duikt weg*

TM | 16-05-06 | 02:40

@Shareholder 16-05-06 @ 02:34:
Een typefout zou hersenxel zijn, of hersenvel... eventueel hersendel, maar met hersensel heb je of hele dikke vingers, of weinig van de bedoelde celletjes.

crixus | 16-05-06 | 02:37

@Javello 02:29
Met z'n hoevelen zijn jullie daar?

schaamstreek | 16-05-06 | 02:37

Em goet tippen eaukk Sharrholerd!

TM | 16-05-06 | 02:35

LOL @ negentropy. Wat is inhoud als je ook nog toegeeft dat het een spelfout is ;) Ik keur het alleen als tiepfout goed, politiek correct doen is zo gisteren.

Shareholder | 16-05-06 | 02:34

En nu ook slaapjes doens.

Muxje | 16-05-06 | 02:34

@Negentropy, ja dat linkje had ik inmiddels ook gegoogled. Een niet geheel ongekleurd verhaal, en het is dan ook lulkoek met een beetje waarheid. Als je de andere artikeltjes via Google leest, zie je dat de zaken wel heel wat genuanceerder lagen. Toegegeven: ze heeft de kamer hierover verkeerd ingelicht, en dat is stout, ja. De kamer was daar terecht pissed over. Maar een halszaak is het niet.

Muxje | 16-05-06 | 02:33

@Negentropy 16-05-06 @ 02:28
Wel als die spelfout het punt dat je wil maken onderuit haalt.
*voor als je morgen wakker wordt en dit misschien nog leest*

Dömper | 16-05-06 | 02:32

@Negentropy 02:28
Mee eens, geen stijl!! Truste.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:30

Lekker vriendelijk zijn we vandaag tegen elkaar.....@ Bottehond nu nhog effe van de doppe afblijven en jij begrijpt mij en wij begrijpen jou!

Javello | 16-05-06 | 02:29

Dank je, als men gaat mierenneuken over een enkele spelfout in plaats van inhoud valt er toch weinig meer te behalen. ;

*gone*

Negentropy | 16-05-06 | 02:28

@bottehond 02:19 : Herr Oberhauptman Sturmbahnlufsert!!! Zoiets ja.

Get, dat doet me toch onbewust weer denken aan Rita Verdonk. Ik krijg opeens nachtmerries over Ad Melkert en Lady Domina Verdonk in de SM-dungeon in Den Haag. Het schijnt dat Kok er toen speciaal eentje onder het binnenhof heeft laten bouwen voor Ad, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker... Valt toch wel op dat je Balkenende zo weinig ziet...

@Shareholder 16-05-06 @ 02:23 : Briljant!!! Dat is de quote van de dag.

TM | 16-05-06 | 02:27

@Negentropy 16-05-06 @ 02:24
Slaap lekker en je hersencellen ook.

Dömper | 16-05-06 | 02:26

@bottehond
Sir yes sir.

controle | 16-05-06 | 02:26

controle 16-05-06 @ 02:20

Ik snap jou wel... je moet ook nog wat vaker posten buiten de islam... jij ziet dingen echt wel.... jij wordt de secretaris generaal en maximo doen we voor propaganda.

bottehond | 16-05-06 | 02:24

Muxje:
www.gebladerte.nl/11120f70.htm
Quote:
Op 10 februari 2005 besteedde het tv-programma Netwerk aandacht aan het op die manier doorsluizen van informatie aan de Congolese autoriteiten. Daarop ontstond enige commotie. De IND reageerde snel met een persbericht waarin men alles ontkende. In de Tweede Kamer werden vragen gesteld. Deportaties zijn prima, was de teneur van de vragen, maar niet op deze manier. Er werd zelfs een spoeddebat ingelast. Maar Verdonk ging daarbij nergens op in en walste over de critici heen. Ze wist te vertellen dat Congo een veilig land is en dat er zeker geen gevoelige informatie overhandigd wordt. Het zou allemaal op een misverstand berusten. Men zou de afspraken met de Congolese regering helemaal verkeerd geïnterpreteerd hebben. Het “rapport van verhoor” zou namelijk niet naar de Congolese autoriteiten gaan, beweerde ze, maar zou door de vreemdelingenpolitie en de marechaussee aan de IND gegeven worden. Een volkomen idiote leugen. Die rapporten worden immers door de IND zelf opgesteld op basis van door henzelf afgenomen verhoren. Volgens de minister krijgt de IND dus van de politie en de marechaussee rapporten uit het eigen IND-archief aangeboden!

Dus geen verzwijgen, da's liegen. Een van de vele malen. Zoekt en gij vindt.
*pakt z'n pilletje en gaat trusten, thanks Dömper ;) Sorry als ik je verkeerd begreep, in het andere geval blijf ik bij m'n "sukkel" antwoord :P.
Moet morgen werken, adios.

Negentropy | 16-05-06 | 02:24

ROTFLMAO@bottehond 16-05-06 @ 02:20 en Shareholder 16-05-06 @ 02:23

Dömper | 16-05-06 | 02:23

@bottehond 02:20
Ben benieuwd of je gaat reageren op 02:22

schaamstreek | 16-05-06 | 02:23

-10 meneer.

Shareholder | 16-05-06 | 02:23

- 10 wat?

Javello | 16-05-06 | 02:22

@Muxje 02:18
Ik trok de lijn wat langer door, vandaar.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:21

@bottehond
Soms is oorlog nodig om vrede op lange termijn veilig te stellen.

controle | 16-05-06 | 02:20

AHA of beter AHM heeft in mijn ogen nix bereikt in dit land. maatschappelijke onrust en de moord op Van Gogh.

Javello 16-05-06 @ 02:18
Je hebt dan ook - 10

bottehond | 16-05-06 | 02:20

@negengtroph Hersesel is zonder n.

Shareholder | 16-05-06 | 02:19

TM 16-05-06 @ 02:17

Hauptmann Lutsert... Antreten!!!
Zoiets?

bottehond | 16-05-06 | 02:19

@Negentropy 16-05-06 @ 02:16
*geeft Negentropy z'n pilletje* en nu braaf slaapjes doen

Dömper | 16-05-06 | 02:18

@Schaamstreek: je kan gelijk hebben (en mijn stem heeft ze ook niet). Maar dat heeft met deze kwestie niet veel te maken. Mijn punt was dat een geknakte VVD-prominent niet zo goed voor de partij is.

@Negentropy: inderdaad, niet gelogen maar verzwegen, hoewel ze daar fout zat. Nou, ik zit er niet mee. En alweer zo'n zaakje dat triomfantelijk is opgegraven door de linkse media. Dat is prima, maar laat ze zich ook eens op de fouten van links richten.

Muxje | 16-05-06 | 02:18

@Negentropy 02:16
Het moet zijn: Sukel! Volgende keer beter schrijfen graag.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:18

AHA of beter AHM heeft in mijn ogen nix bereikt in dit land. Totaal nix qua integratie voor moslimvrouwen en absoluut nix in de politiek, het was in mijn ogen niets meer dan een "tijdelijk" paradepaardje voor de VVD!

AHA heeft in dit land naar mijn inziens alleen maar gezorgd voor maatschappelijke onrust en de moord op Van Gogh.

Javello | 16-05-06 | 02:18

controle 16-05-06 @ 02:12

Heel goed... de draak uitleggen wordt een mooie! Ennne.... je hebt gelijk... bashen die handel... tot er stront uit hun oren komt... de bolkestein doctrine..... overtuiging ontstaat door herhaling... bijna goebbeliaans, maar het doel heiligt de middelen eventjes.......

bottehond | 16-05-06 | 02:18

@bottehond 16-05-06 @ 02:13 : O.k.o.k.o.k... *puffffffffff* 'Het is laat' zal ik maar zeggen. De Euri vallen langzaam.... Wat is trouwesn een lufsert? Mooi woord wel. Klinkt een beetje als een Duitse militaire rang uit WO II.

@vlunk 16-05-06 @ 02:15 : Istie mooi of niet? "Bush Says: Learn English.." Zo verzin je ze zelf geweaun niet!

TM | 16-05-06 | 02:17

The "Decider"
lmao

vlunk | 16-05-06 | 02:16

Dömper, heb je dat? Hoezo? Snap je't niet? Ben je er al voor naar de dokter geweest? Sukkel.

Negentropy | 16-05-06 | 02:16

Uhoh,
alle latino's moeten Engels leren van Bush

vlunk | 16-05-06 | 02:15

schaamstreek: deze kandidaat gaat slapen, zoek maar een andere kandidaat ;)
slaap zacht, lutsende draakjes.

Negentropy | 16-05-06 | 02:14

"Hey hoerenloperT... lekkah toch ... zo'n zwarte weduwe?""
Als ik niet zeker wist dat het me mijn huwelijk zou kosten?
Waaron dan niet? :)

Jim Beam | 16-05-06 | 02:14

@Negentropy 16-05-06 @ 02:07
hersensel???????

Dömper | 16-05-06 | 02:13

TM 16-05-06 @ 02:11

Ik had het juist very specificaly not tegen jou... djiezus... dat snap je toch wel? Lufsert!

bottehond | 16-05-06 | 02:13

@bottehond
My lips are sealed.

controle | 16-05-06 | 02:12

Echt een zwarte weduwe
Jim Beam 16-05-06 @ 02:10
Hey hoerenloperT... lekkah toch ... zo'n zwarte weduwe?

bottehond | 16-05-06 | 02:12

@bottehond 16-05-06 @ 02:05 : Ja maar Gaspode is f*cking cool! Maar goed, da's een heel ander topic geleauf ik. Daar kan ik nog wel een paar uur over doorgaan.

@Jim Beam @ 02:06 : Da's de logische verklaring, niet de politieke...

@controle @ 02:06 : Ik heb hier 'Crusaders' van Chris DeBurgh, mag ik dat ook gewoon draaien?

@bottehond : "Ik mag weleens verliezen maar ik ben nooit een lutserT".

TM | 16-05-06 | 02:11

bottehond 16-05-06 @ 02:08
ctrl is een botte fundamentalist. Hij ziet de splinter maar niet de balk.
AVE groet Allen!

gevallenverstand | 16-05-06 | 02:11

@botte, ayaan.

Shareholder | 16-05-06 | 02:11

@bottehond 02:08
@Negentropy lijkt me een interessante kandidaat.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:11

controle 16-05-06 @ 02:06

Je wint met gemak! Ik wist het........ (ps nier meer zeiken over mijn nicht he... verstand.... staatsdinges die dat verlof voor huishomos ingevoerd heeft)

bottehond | 16-05-06 | 02:10

Ik denk dat we allemaal lutsers zijn, aan die AHA brand iedereen zijn handen, welke kant je ook kiest.
Echt een zwarte weduwe.

Jim Beam | 16-05-06 | 02:10

Jim Beam 16-05-06 @ 01:42

Waar heb je het over? Ik heb het artikel gelezen maar ik zie nergens een aanname staan waarin Nederland afgeschilderd wordt als een 'islamstaat'.

Grunnie | 16-05-06 | 02:10

gevallenverstand 16-05-06 @ 02:06

Je weet tog... jullie hebben allebei gelijk... we moeten het over die draak hebben.... lutserTs... (wie is er vanavond nog geen lutser?)

bottehond | 16-05-06 | 02:08

Haha, die verdonkmuts was niet alleen aan het verzwijgen. Beweerde koelbloedig geen gegevens overhandigt te hebben aan bijvoorbeeld Congo, terwijl er busladingen met bijbehorende belastende papieren naar hun land van herkomst werden verscheept, en nu wel ergens de palingen liggen te voeren.

Muxje, laat die ene hersensel werken, hij kan het.. maar bedankt voor het blokjesadvies ;)

Negentropy | 16-05-06 | 02:07

@gevallenverstand
Nog zo'n misverstand wat uit de weg geruimd moet worden. (ten eerste ik ben niet katholiek maar dat ter zijde). De kruistochten zijn niet te rijmen met de leer van JC, dus maakte de kerk de mensen wijs dat ze het in opdracht van God deden. Mensen konden toen nog niet lezen. Waarom denk je dat Achmenogwat zoveel aandringt op de christenlijke leer bij bush? Omdat hij weet dat die vredelievend is. In jouw ogen zijn Jezus en Mo waarschijnlijk ongeveer hetzelfde, zegt genoeg. En voor de oneindigste keer, wanneer gaan mensen eens wat lezen over de kruistochten? Zonder die kruistochten zat ik nu naar ayatollah verstand te luisteren.

controle | 16-05-06 | 02:06

Ik had verwacht dat we als een volk dat geen liegende vreemdelingen accepteert zouden worden gezien.
Meen ik.
Dom? Kan zijn.
Maar dat is wat ik had verwacht.

Jim Beam | 16-05-06 | 02:06

controle. En nou zit je ook nog mijn avond te terroriseren. Hier, dit zal je wel wakker houden. Bin Laden is het grote beest uit de aarde, de 666. Nou tevreden?

gevallenverstand | 16-05-06 | 02:06

@Muxje 02:01
Ik geef je op een briefje dat de VVD zich onmogelijk kan permiteren Rita als lijsttrekker aan te wijzen. Haar standpunten/propaganda-uitingen zijn te rechts voor deze zogenaamde liberalen.

schaamstreek | 16-05-06 | 02:06

TM 16-05-06 @ 02:00

You d beat Gaspode with half a mile! LutserT!

bottehond | 16-05-06 | 02:05

@Negentropy 01:59 : Die was wel IJzErStErK he? Selectief geheugen, een must voor een politica met ambities! Alhoewel, was het niet eerder kwestie van gewoon informatie verzwijgen? Da's geen liegen natuurlijk. Godver, ik moet echt de politiek eens ingaan, zeau lul je iedereen wel suf.

@gevallenverstand : En vergeet de Da Vinci Code niet!!

*sorry, that may have been over the top *

TM | 16-05-06 | 02:03

@Negentropy, je moet de blokjes ook wat kleiner snijden. Maar wat heeft dat met Verdonk te maken?

Muxje | 16-05-06 | 02:02

controle 16-05-06 @ 01:58
beste gristen. Jouw club heeft EEEN GROTE GESCHIEDENIS van bloedvergieten en werledveroveren, kruistichten, ratroutes, Propaganda2, opus Dei, kinderverkrachting. Zout gewoon op! De tijden zijn veranderd, alles is onder controle en het is niet onder controle van de grottenkoning.

gevallenverstand | 16-05-06 | 02:02

Ik heb geen bruin overhemd schaamstreek...............

Jim Beam | 16-05-06 | 02:01

@schaamstreek: ... in niets. Als Verdonk zich zou hebben opgesteld als hypocriete draaikont die het eigen nest probeert te beschermen, dan zou haar reputatie er aan gaan. En vanwege haar positie als prominente VVDer en favoriet in de race om het lijsttrekkersschap zou dat ook voor de partij schadelijk kunnen zijn. Maar als zij haar reputatie kan behouden, dan blijft alles bij het oude en komt de partij er (hopelijk) goed mee weg.

Muxje | 16-05-06 | 02:01

GW Bush gaat weer liegen op CNN. Live!

vlunk | 16-05-06 | 02:01

Jim Beam 16-05-06 @ 01:53

Jim slaat door, maar heeft helaas gelijk. Jim ik geef je dubbele fooi.

bottehond | 16-05-06 | 02:00

crixus 16-05-06 @ 01:54 : Me agnostic, so no discussion here...

@bottehond : Nope, nooit gezien. Maar je synopsis zegt genoeg. Nuff said... *woof bloody woof?* - You can call me Gaspode-

Zeg Jim Beam, ooit wel eens opgemerkt dat ieder land dat zich heeft overgegeven aan de V.S. daarna een gigantische dosis hulp kreeg? Zakelijk gezien is het misschien wel het beste om ze uit te nodigen, ik bedoel uit te dagen.

De nieuwe slogan : Jacobse en Van Es aan de macht!

Oh, enne Vlunk : niet te veel Direkte Demokratie in 1 keer snuiven he? ;)

TM | 16-05-06 | 02:00

Rita Verdonk, the country's immigration minister who hopes to be the VVD's candidate for prime minister in next year's general election, said she would launch an investigation into Ms Hirsi Ali's citizenship. "Laws and rules are valid for everyone," she was quoted as saying by the Dutch news agency ANP. "I don't like lies."

Mevrouw verdonk houdt niet van liegen. Verslik mezelf bijna in een blok kaas hier.

Negentropy | 16-05-06 | 01:59

@Jim Beam 01:55
Doe's effe je kop scheren, je bruine overhemden strijken en brul tegen je wijf Heil!!

schaamstreek | 16-05-06 | 01:59

@jim
een regering belooft volgens mij trouw aan het staatshoofd, niet aan een volk.
Daar gaan we al in de fout.

vlunk | 16-05-06 | 01:59

@shareholder
Daarmee probeer ik gezeik met interpretaties te vermijden. Al qaida leest gewoon de koran en de hadiths. Daar hoeft weinig bij geinterpreteerd te worden. Andere moslims willen vredelievend zijn en proberen zo de koran en de hadith te lezen. Ik ga nu niet bevestigen/ontkennen of dit überhaupt mogelijk is zonder de overduidelijke booschap in de koran te negeren. De koran/hadith bieden zoveel mogelijkheden om geweldadig geinterpreteerd te worden dat het geen verrassing kan zijn voor de huidige geweldadigheid gepleegd door moslims. En herinterpretatie zit er bij die gasten niet in.

controle | 16-05-06 | 01:58

Vlunk mede-oprichter Dezes?

Weest gegroet | 16-05-06 | 01:58

Daar heb je een goed punt JimBeam.

Shareholder | 16-05-06 | 01:56

@ vlunk, na 4 jaar openbare executie via sms?
1 sms per persoon uiteraard, we moeten het wel eerlijk houden.
Volgens mij is dat de ultieme democratie, het volk dienen, doen wat het volk wil.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:55

Zeg Jim Beam, ooit wel eens opgemerkt dat ieder land dat zich heeft overgegeven aan de V.S. daarna een gigantische dosis hulp kreeg? Zakelijk gezien is het misschien wel het beste om ze uit te nodigen, ik bedoel uit te dagen.

De nieuwe slogan : Jacobse en Van Es aan de macht!

TM | 16-05-06 | 01:55

TM 16-05-06 @ 01:51

sommige kruiden verbroederen... heb je die film van ali G gezien... met die conferentie? Ik leg het uit. lui varken! Jij heet TM en TM is transcendente meditatie en de boss daarvan heet yogi bear... euh..... something.

bottehond | 16-05-06 | 01:55

Jim Beam 16-05-06 @ 01:53
Dan hoop ik dat ze rekening houden met het parkeerbeleid aldaar. Kon wel eens tegenvallen.

HY78 | 16-05-06 | 01:54

@TM 16-05-06 @ 01:48:
Ik doe verder niet aan religie, dus ook niet aan religieuze oorlogen. Ze kunnen wat mij betreft allemaal deaudvallen met hun afgoderij.

crixus | 16-05-06 | 01:54

Ok jongens goed gedaan, nu volhouden.
Zo gauw een politicus aanwijsbaar heeft gelogen en/of liegt, wordt hij ogenblikkelijk uit de politiek verwijderd, tenzij hij aan kan tonen bij wie in het ministerie de fout ligt van zijn eigen valse informatieverstrekking. Geen enkel pardon meer als hij dat niet kan, ontslag voor de ondergeschikte als hij dat wel kan. In geval van veroorzaakte schade, dat op de persoon zelf verhalen voor zoveel mogelijk, gevangenisstraf naar normale rechtspraak.
Dat wordt even schrikken als we doorkrijgen wat een gigantisch smerige boel ze er van gemaakt hebben, maar dan zijn we wel van het al decennia durende bedrog af.
Het volk moet een wapen in handen krijgen waarmee corrupte politici de trap onder hun hol kunnen krijgen die ze verdienen met hun huidige gedrag.

vlunk | 16-05-06 | 01:54

@Muxje 01:50
"denk ik dat de reputatie van Verdonk er alleen maar gesterkt uit gaat komen"
En dat resulteert volgens jou in................?

schaamstreek | 16-05-06 | 01:54

We zijn genaaid.
Onze enige redding is een 1 partijkabinet.
Extreem rechts.
Anders staan de yanks volgend jaar op de scheveningse pier.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:53

@controle 16-05-06 @ 01:11

Shareholder | 16-05-06 | 01:52

@Jim beam 01:48 : Leest bottehond @ 01:45 nog maar eens kaerel...

TM | 16-05-06 | 01:51

"door wie Hirsi Ali(en velen met haar) is misbruikt""
Is daar toevallig een film van?

Jim Beam | 16-05-06 | 01:51

@Draaitafel: gezien de peilingen en meningen over AHA en haar huidige status, denk ik dat de reputatie van Verdonk er alleen maar gesterkt uit gaat komen. De VVD mag zich gelukkig prijzen dat AHA de laatste tijd er maar een beetje bij hing en nauwelijks van zich heeft laten horen; ze is al lang geen prominent kamerlid meer, en ik denk dus dat de VVD door deze affaire ook maar weinig schade op zal lopen. Jammer voor links, maar AHA was door alle bedreigingen al tamelijk effectief geneutraliseerd, en de schade die deze affaire nu nog kan aanrichten is zeer beperkt.
Ook jammer voor Zembla, geen adverschuiving dus, hoewel ze toch nog het één en ander teweeg hebben kunnen brengen met deze ouwe koeien. Zouden ze ook eens met typjes als Pormes moeten doen. Maar ja....

Muxje | 16-05-06 | 01:50

Ik vind die Verdonk eigenlijk ook maar een sufkut eersteklas, niet omdat ze bepaalde gevoelige thema's nuchter te lijf gaat of omdat ze Hirsi Ali even rechtlijnig de wacht aanzegt maar omdat ze eenvoudigweg geen visie heeft die ze ook kan overbrengen. Rutte is nog erger, een jonge politicus die zich gedraagt alsof hij naast Melkert in de schoolbanken heeft gezeten.

Anyway, wat Verdonk hier doet is in ieder geval wel doordacht en eerlijk en het maakt daarom eens te meer duidelijk door wie Hirsi Ali(en velen met haar) is misbruikt totdat ze haar mond opentrok. De VVD was voor Hirsi Ali een podium waarvan zij redelijk vrij gebruik kon maken, binnen de PVDA was ze een excuustruus die werd verraden toen ze een podium zocht.

bitkrieg | 16-05-06 | 01:49

@bottehond 01:43 : Als ik nou zou weten wie die Yogi is, maar het zal wel door de 'sigaret' *kuch* komen.. *grijnst langzaam om zich heen*

@crixus : Daar zijn ze goed in daar, in handen wassen. Maar goed, nee, ik dacht 'het wordt zometeen nog Crusade - The Sequel hier', tussen uw personage en de heer controle. Vandaart.

TM | 16-05-06 | 01:48

Ik wil dus echt niet als islam-sympathisant gezien worden he? Dit is ff een effect wat ik niet verwacht had.
Als nazi's gezien worden oke, wel stoer op een of andere manier.
Maar als koran-supporter????????????????
HAAL DIE NEGERT TERUG!

Jim Beam | 16-05-06 | 01:48

Excuses, lange onverstoorbare man....

bottehond | 16-05-06 | 01:46

Levereter 16-05-06 @ 01:40
Ja, dit jaar kunnen we weer trots op vakantie zeggen waar we vandaan komen!

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:45

Kolere.............. we worden in het buitenland gezien als een islamstaat.............
Dat was dus niet de bedoeling..................

Jim Beam 16-05-06 @ 01:42

Berouw komt na de zonde... les jeux sont faits.....

bottehond | 16-05-06 | 01:45

@TM 16-05-06 @ 01:40:
Nee, ik kijk naar alle Pilatussen (of is het Pilati?) die op de staatszenders hun handen wassen. Nawijn voorop.
Maar iemand die Engelse teksten knipt en plakt terwijl de Nederlandse vertaling makkelijk te vinden is, mwoah... Vind ik een beetje zielig. Vandaar. Verder vind ik er niet zoveel van.

crixus | 16-05-06 | 01:44

@crixus 01:38 : Et tu Brutus??

TM 16-05-06 @ 01:40

Yogi, ik geloof dat ik jou heel graag mag... Hulde!

bottehond | 16-05-06 | 01:43

"www.guardian.co.uk..

Levereter 16-05-06 @ 01:40"

Kolere.............. we worden in het buitenland gezien als een islamstaat.............
Dat was dus niet de bedoeling..................

Jim Beam | 16-05-06 | 01:42

wta is ware verhaal achter magan
had hij daar een missie betaald door de CIA. ik wil het weten!!!!!
of moet ik wachten totdat leon de winter en ayaan magan een schitterend roman hebben geschreven.

ganzo 16-05-06 @ 01:40

Een real life islamo- fascist! Speak to us......

bottehond | 16-05-06 | 01:42

I stand corrected

Wizzah | 16-05-06 | 01:40

wta is ware verhaal achter magan, lastig alle gegevens op internet lijken opeens onbetrouwbaar. haar vader, waarom ging hij terug van de vs naar somalie. had hij daar een missie betaald door de CIA. ik wil het weten!!!!! of moet ik wachten totdat leon de winter en ayaan magan een schitterend roman hebben geschreven.

ganzo | 16-05-06 | 01:40

@JB 01:35 : Ooooooh!!! John Wayne is stil alive!!!
Spannend wel...

@crixus 01:38 : Et tu Brutus??

TM | 16-05-06 | 01:40

"Het is duidelijk dat de commentaren gegeven na middernacht overheerst worden door zuurgeraakte uitkeringstrekkers die niet de kracht hebben hun uitzichtloze situatie toe te schrijven aan hun eigen onvermogen tot handelen.

Wizzah 16-05-06 @ 01:38"

En mensen die late dienst hebben gehad uiteraard.
Laten we de hoeksteen van de samenleving niet vergeten aub.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:40

@ bottehond
Zit! Geef poot!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 16-05-06 | 01:39

LOL@Jim Beam 16-05-06 @ 01:37
Je kan ook overdrijven ;-)

Dömper | 16-05-06 | 01:39


@Jim Beam 01:30
Je beknopte, gebrekkige mening is duidelijk. Ga maar weer bij de voordeur staan en tot de volgende keer.

schaamstreek 16-05-06 @ 01:33

* Rijkt de award voor de "most effective micro flame" van de dag uit *

bottehond | 16-05-06 | 01:39

@Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 01:28:
Dat staat ook gewoon in een Nederlandse bijbelvertaling. Een Engelse bijbelstekst (met verkeerde paragraaf nummering) knippen/plakken staat echt niet slimmer. Eerder dommer. Zeker met uw nick.

Deuteronomium 7-12
7 Wanneer iemand – uw volle broer, uw zoon of uw dochter, of de vrouw die u bemint, of uw beste vriend – u in het geheim probeert over te halen om andere goden te dienen, goden die u nog niet kende en ook uw voorouders niet,
8 goden van de naburige volken, vlakbij of ver weg of waar ook ter wereld,
9 luister dan niet naar zo iemand en geef niet toe; wees onverbiddelijk, heb geen medelijden met hem en houd hem niet de hand boven het hoofd.
10-11 U moet hem ter dood brengen; samen met uw volksgenoten moet u hem stenigen tot de dood erop volgt, en zelf moet u de eerste steen werpen. Dat is zijn straf, want hij heeft geprobeerd u te vervreemden van de HEER, uw God, die u uit de slavernij in Egypte heeft bevrijd.
12 Het hele volk van Israël moet daardoor worden afgeschrikt, zodat dergelijke wandaden zich niet herhalen.

www.biblija.net/biblija.cgi?m=Deut+12%...

crixus | 16-05-06 | 01:38

Het is duidelijk dat de commentaren gegeven na middernacht overheerst worden door zuurgeraakte uitkeringstrekkers die niet de kracht hebben hun uitzichtloze situatie toe te schrijven aan hun eigen onvermogen tot handelen.

Wizzah | 16-05-06 | 01:38

@schaamstreek
Dat geld niet voor mensen die respectvol kunnen communiceren. Dus voel je niet aangesproken.
@shareholder
Welke onzinstellingen?

controle | 16-05-06 | 01:38

"Jim Beam 16-05-06 @ 01:30
Iedereen is een oplichter. We liegen gemiddeld 4 keer per dag.
(Wil iedereen die zijn belastingopgave in overeenstemming met de waarheid doet even inchecken?)

gevallenverstand 16-05-06 @ 01:34".
-
Mijn belastingaangifte klopt.
Echt waar, ik neem geen risico met die cijferneukers.
Als je 1! keer van ze wint blijven ze je tot je dood achtervolgen.
Mijn shit is in orde, ik ben bang van die lui.

@domper, pardon, ik zal er op letten.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:37

@gevallenverstand 16-05-06 @ 01:34

Eigenlijk bestaan Nederlanders niet, we zijn allemaal Fin?

wisselend | 16-05-06 | 01:37

@gevallenverstand 01:34
Moet je eens kijken hoe vaak we per dag een scheet laten, ook zoiets.

schaamstreek | 16-05-06 | 01:37

pipidipipidi : "echte vrije wereld" bedankt dat je me met hard lachen m'n nest in laat gaan. Die politiestaat, gerechtvaardigd door zelf een paar torens tegen de vlakte te boren, is alles behalve vrij. Met een kratje bier over lopen en je kan de bak in, tepel in het openbaar laten zien en je mag daar gezellig bijzitten. Andere mening hebben dan wat je hoort te geloven en je bent geen patriot. "Land of the free" - well we are! they told us so!

Negentropy | 16-05-06 | 01:36

Vluchtelingen....... nooit begrepen hoe ze hier met volledige families aankomen.
Ik zou niet vluchten.
Geen man in mijn familie zou vluchten.
Onze gezinnen zouden vluchten maar wij bleven hier, hakken in de klei!
Ik zet mijn twijfels bij 99% van de vluchtelingen.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:35

Where IS that Black Chicken when you need it? And I don't mean AHA.

@gevallenverstand : Is je verstand gevallen of zeau? Daar verwacht je toch geen antwoord op he? ;)

TM | 16-05-06 | 01:35

@Jim Beam 16-05-06 @ 01:32
Doe eens fatsoenlijk aangeven op wie je reageert, dat leest een stuk makkelijker.

Dömper | 16-05-06 | 01:35

TM 16-05-06 @ 01:32

* geeft yogi huppeldepup een lebber *

bottehond | 16-05-06 | 01:35

Jim Beam 16-05-06 @ 01:30
Iedereen is een oplichter. We liegen gemiddeld 4 keer per dag.
(Wil iedereen die zijn belastingopgave in overeenstemming met de waarheid doet even inchecken?)

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:34

Is pikmeer II hier niet van toepassing? De staat aansprakelijk stellen voor de schade, omdat ze haar werk niet goed heeft gedaan?

CoJoNes | 16-05-06 | 01:34

Draaitafel Demagoog 16-05-06 @ 01:31

Bitter en zeer cynisch... hier klopt iets niet.......

bottehond | 16-05-06 | 01:33

@controle ow sorry je was natuurlijk 'leuk bezig' en dan passen onzin-stellingen wél.

Shareholder | 16-05-06 | 01:33

@Jim Beam 01:30
Je beknopte, gebrekkige mening is duidelijk. Ga maar weer bij de voordeur staan en tot de volgende keer.

schaamstreek | 16-05-06 | 01:33

@gevallenverstand 16-05-06 @ 01:31 : Je bedoel *hij wiens naam wij niet ijdel spreken* ? Aah... o.k.

TM | 16-05-06 | 01:33

Die moeten ook weg ja!
Waarom dat niet gebeurd weet ik niet maar die hebben hier ook niets te zoeken!
Wie ECHT een vluchteling is heeft niets te verbergen, ieder onderzoek zal zijn verhaal bevestigen.
En begrijp me niet verkeerd, een ECHTE vluchteling is wat mij betreft welkom.
Maar er zijn er niet zo bar veel hoor.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:32

Beetje jammer voor de clitloze maar dit maakt wel de weg vrij voor onderzoek naar de ECHTE meevretende geluk zoekers , denk dat links hier haar halve achterban moet gaan uitzetten , zal wel niet helemaal de bedoeling geweest zijn van Zembla en de rest van de VARA

Der Werner | 16-05-06 | 01:32

kortom .. reputatie van verdonk naar de kloten en ayaan opgerot .. ik zeg win win situatie ! Wat zei je rutte ? je gaat d66 uit hun rucksichloze situatie redden ? en wat flappie wordt volgend jaar MP ? nou het grote spel van de knikkers kan nu officieel beginnen ! geheid dat ook dit laatste jaar weer 't hordelopen voor gevorderen van start gaat waarbij alleen de echt zelfbewuste politici zullen blijven staan .. psych. anal. jung & the smiths waren gisteren weer goed voor me .. enjoy the show !

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 01:31

TM 16-05-06 @ 01:28
Over controle natuurlijk. Hij die den Boze Wederstaat!
Hier Controle, (bonus) maak je hier eens druk over:
www.amazon.com/gp/product/0900588063/1...

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:31

@controle 01:27
Nou niet gaan generaliseren, ik kan je comments wel waarderen al onderschrijf ik ze niet allemaal. Vrijheid van meningsuiting, ies goed.

schaamstreek | 16-05-06 | 01:31

Maar ja... ik ben gezien de reacties hierboven dus de enige die inziet dat Nederland na Fortuyn, Van Gogh en nu dan Ayaan weinig weerstand meer heeft tegen de 5de colonne. We gaan dus nu de exegese van de gefrustreerde VMBO-Fin als stelregel nemen.

Ed Cetera | 16-05-06 | 01:30

Jim Beam 16-05-06 @ 01:26

Als jij dan met je anabole biceps ook durft te zeggen dat die andere 100.000en leugenaars óók hun paspoort kwijt zijn geef ik je nog een fooi ook bij het weg gaan.

bottehond | 16-05-06 | 01:30

Ik snap niet waarom iedereen hier zo'n issue van maakt.
Strikt genomen is AHA gewoon een oplichtster.
Met voorbedachte rade, alles.
Wie vertrouwt er nou een oplichtster?
Weg ermee.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:30

Judaïsme

"If your brother, son of your mother, or your son or your daughter, or the woman that rests on your breast, or your friend that you like as yourself, incites you secretly by saying: let us go and worship other gods -gods that neither you nor your fathers did not know, among the gods of the people that surround you, close to you or far from you, from one end of the earth to another, you will not accept that, and you will not listen to him, you will not give him a look of pity, you will not save him, and you will not protect him. But you will make him die, your hand will raise itself first on him to put him to death, and next the hand of the whole people; you will kill him and he will die. .." Deuteronome 13:6

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 01:28

@gevallenverstand 01:23 : Over wie heb je het?
@Shareholder : Nee. *grijns*
@Jim : Will You Quit Drinking Yourself?!

TM | 16-05-06 | 01:28

Over Nederlandse tolerantie ten tijde van Voltaire (1694-1778); in 1730 vonden in de Nederlanden de zogenaamde sodomietenprocessen plaats. Tientallen homosexuelen werden ter dood veroordeeld voor hun sexuele voorkeur. Pas in 1810 werd onder Franse overheersing een eind gemaakt aan de wettelijke strafbaarstelling van gelijkslachtig sexueel verkeer.

In 1769, nog tijdens Voltaire's leven, wordt het stemrecht voor Joden ingevoerd in de Nederlanden. Vrouwen moeten nog even wachten (1919). Aletta Jaqcobs mocht in 1870 niet studeren. Slavenhandel schaften we in 1814, slaven houden mocht tot 1863. Daarna mochten ze zich vrijkopen van verplichte jaarcontracten.

Voltaire kwam vast niet langs vanwege de Nederlandse tolerantie. Dat hij uit Frankrijk was verbannen en wat rondreisde is een ander verhaal.

Van Erasmus (1466-1536) heb ik nooit begrepen dat hij wat tegen Nederlanders had. "De lof der zotheid" laat van geen enkel mens iets heel.

Maar dit terzijde..

Over het Nederlanderschap van AHA; Minister Nawijn heeft een stempel gezet onder haar aanvraag tot asiel (of naturalisatie?). Daarmee heeft hij beslist dat de persoon AHA in Nederland mag verblijven (of zelfs Nederlander is?).

Liegen over je naam is in de asielwereld een hele normale zaak, lijkt me. De IND heeft de plicht en taak de verhalen van de aanvragers terdege te controleren en daar vloeit ook een verantwoordelijkheid voor haar beslissingen uit voort.

Vervolgens vindt de (nieuwe) minister nu dat er aan de gronslag van de beslissing iets mis is. Geen probleem. De minister mag nu tegen haar eigen beslissing in beroep gaan (of was de termijn al verlopen?). Lijkt me dat dan de rechter mag beslissen of hij de reden van beroep gegrond moet verklaren.

Spreekt de minister dus (weer) voor haar beurt door te zeggen dat AHA geen Nederlander is. Komt bij dat het tegen alle verdragen is om een nationaliteit af te nemen als daarmee iemand statenloos wordt. Betekend dat als ze niet meer Somalisch is, ze dus gewoon Nederlander blijft. Uiteindelijk mag ze dr naam veranderen en krijgt ze een boete voor valsheid in geschriften als de minister dat fatsoenlijk kan aantonen.

Over het offer dat AHA de Nederlandse samenleving gebracht zou hebben; zij heeft zoals het een helder denkend mens betaamd haar mening gegeven. Dat daarmee een stapeltje geld te verdienen bleek was mooi meegenomen. Haar positie heeft zij niet te danken aan haar nationaliteit maar aan haar persoonlijkheid. Dat geldt ook voor haar spaarrekening.

Dat ze populistische politiek bedrijft komt vast ook voort uit haar eigenste ik. Denk daarbij aan de valsheid in geschrifte bij haar asielaanvraag. Ingegeven door angst en opportunisme. Dan vervolgens de asieldeur achter je dicht proberen te trekken in de kamer, alsof je achtervolgt wordt...
Maar dat ben ik in mijn leunstoel..

De VS, logisch. Daar zijn ze wel tolerant tegenover opportunistische fobisten. Gegroet AHA, succes overzee. Hakken over de sloot?

Wizzah | 16-05-06 | 01:28

Bedankt allemaal voor de leuke discussie, Truste ik ga slapen.

Levereter | 16-05-06 | 01:28

TM 16-05-06 @ 01:21

R.E.S.T.E.C.P.

enne... jij wist al dat die lui van mij mogen blijven toch? Maar grenzen dicht... gvd... kunnen we eindelijk een beetje gaan verbroederen... if not... kedenggggggggg

bottehond | 16-05-06 | 01:27

@pipidipipidi 16-05-06 @ 01:23
Lees jij mijn post om 23:23 ff.

Dömper | 16-05-06 | 01:27

@levereter
Ik ben niet katholiek.
@shareholder
Ja hoor, jij je zin. Mijn hemel wat een volk.

controle | 16-05-06 | 01:27

"zeker een hekel aan een mondigve zwarte vrouw....."
-
Als het me mijn huwelijk niet zou kosten zou ik het zeker eens proberen. :)
Het gaat erom dat ze alles bij elkaar gelogen heeft............. dat soort mensen is niet te vertrouwen.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:26

AHA opzouten naar die conservatiefe denktank van Bush en als er nog plaats is in het viegtuig neem dan die imitatiedemocraten van de VVD gelijk mee. AHA VVD en sympatisanten opzouten naar de joe ass eee

haaring | 16-05-06 | 01:26

@bottehond 01:23
ROFTLOL

schaamstreek | 16-05-06 | 01:26

@pipidipipidi ,
Ze heeft over alles gelogen man!
AHA bestaat helemaal niet, tis een act!

Jim Beam | 16-05-06 | 01:24

überLOL@bottehond 16-05-06 @ 01:23

Dömper | 16-05-06 | 01:24

@controle ben jij nou zo'n mongool of ben ik dat nou niet..?

Shareholder | 16-05-06 | 01:23

Dömper 16-05-06 @ 01:19

Jim (tokkie) Bean... landverraderT met een dikke pens, een bazig wijf en een blaffende chef blaast zich op...... Hey... pseudo NSB-er... ga jij eens lekker stoer staan te doen bij de tramhalte op weg naar de sosjale werkplaats... lutser... zeker een hekel aan een mondigve zwarte vrouw.....

bottehond | 16-05-06 | 01:23

bottehond 16-05-06 @ 01:16
Noch ben ik agressief, noch maf, noch kees.
Controle.
Weet je wat het met sommige Gristenen is (laatsts was er ook een meisje dat ziel heette.) je lult en lult maar door. Het heeft geen zin om iets te zeggen want je leest het niet en als je dat al doet reageer je er niet op. Misschien denk je zelf wel dat je op Gods missie bent terwijl alleen je hersenen een beetje loopen. Ik heb geprobeerd je te weerleggen en dat heb ik goed gedaan. Je leest alleen niet. Je gedraagt je als een fundamentalist. In die zin weet je dus alleen iets over radicale, voorheen Islamitische figuren. Ervaringsdeskundige. Ik heb dat laatst ook eens tegen botte gezegd en de hoeveelheid liefde die er sindsdien van hem op GS komt.....
Controle, ik voed vanaf nu je loop niet meer.

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:23

ik schaam me dat ik nederlander ben het is een schande, ayaan veel geluk in de echte vrije wereld, amerika

pipidipipidi | 16-05-06 | 01:23

""Tis gewoon een rotwijf, blij dat ze oprot." Ach goshie, heeft ze je pijn gedaan?"

Helaas niet Domper, ik vind het een rotwijf maar volgens mij zuigt ze een golfbal zo door een tuinslang.
En die benen gaan door tot haar nek!
Ze is lekker............... maar wel een zwarte weduwe!

Jim Beam | 16-05-06 | 01:23

Controle lijkt wel de immer aanwezige stoker die zich in elke discussie mengt, of het nu over theezakjes, de jodelaarsvereniging of een voetbalfinale, om zoveel mogelijk alleen maar de islam en moslims af te zeiken. Stokers worden vrij algemeen veracht, zo ook controle.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 01:22

@bottehond 01:10 : Moeilijk om te zeggen of het een fan is of iemand die gewoon 'graag in de buurt wil komen', om het zo maar te zeggen. Boem en zeau.

@controle 16-05-06 @ 01:11 : Dat doen de islam al. Is al begonnen hoor, niet denken dat er een softie zit te tikken hier... Maar ja, het probleem is 'dat het natuurlijk niet ALLE moslims zijn maar alleen die 250 miljoen die ons de strot willen doorsnijden', om Freek te citeren...

@Negentropy : Laten die Marokkanen waar ik laatst mee zat te ouwehoeren dat nou precies zo zeggen... O.K. dat waren Marokkanen met een eigen zaak en zo. Die hebben echt geen inburgeringscursus meer nodig en zo.

@Levereter : herinner je je die Jehovah's Getuigen nog? Same ol' man, same ol'.

TM | 16-05-06 | 01:21

@bottehond 01:18
Omdat ik Ome Botte ook met hoofdletters schrijf.

schaamstreek | 16-05-06 | 01:21

controle 16-05-06 @ 01:16: Lijkt het je dan ook niet beter te stoppen met al die flauwe kul?
Een man in een jurk die zichzelf "De Heilige Vader" noemt, toe nou.

Levereter | 16-05-06 | 01:20

@schaamstreek
Ergens zijn de extremisten het zieligst. Wie gaat er nu met zijn volle verstand een zelfmoordaanslag plegen?
.
25:52. Dus volg de ongelovigen niet, en voer met (de Koran) een grote strijd tegen hen.
.
2:216. Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. God weet het en jij weet het niet.

controle | 16-05-06 | 01:20

@Jim Beam 16-05-06 @ 01:14
Ze zou niet in een hoekje hoeven te kruipen als ze niet met de dood bedreigd werd.
Theo zou ook wel door die mongeaul zijn vermoord om z'n uitspraken en z'n boeken.
"een nubische Machiavelli" Zeker, maar ik denk dat ik Machiavelli anders interpreteer dan jij.
"Tis gewoon een rotwijf, blij dat ze oprot." Ach goshie, heeft ze je pijn gedaan?

Dömper | 16-05-06 | 01:19

schaamstreek 16-05-06 @ 01:16

Waarom schrijf jij de islam met een HoffdletterT? dhimmi?????

bottehond | 16-05-06 | 01:18

Als straks blijkt dat Verdonk niet menselijk is (bijv. via een DNA test), dan pleit ik er voor om haar bij 6 geile gorilla's in Blijdorp achter tralies te zetten.

cloggie42 | 16-05-06 | 01:18

@Jim Beam 01:14
Met alle respect, maar jij lult echt uit je getatoeerde reet.

schaamstreek | 16-05-06 | 01:18

Wat er nu gaat gebeuren is dat Verdonk haar niet gaat uitzetten, haar niet terug stuurt naar Somalie en dat men doodleuk wacht totdat de VS haar een asiel status verstrekt. Of wellicht de Amerikaanse nationaliteit.
Ik vraag me af hoelang ze haar gaan tolereren, grappig detail was wel dat je zojuist in Nova (meen ik) Henri Kissinger (ook zo een gladjanus) naast haar stond, dus ze verkeerd wel in de kringen van mensen die ook uitgekookt zijn. Ayaan, indien je net zo goed je best doet in Nederland, hoeven we de regering Bush niet meer te vrezen ;-)

paranoia | 16-05-06 | 01:18

Negentropy 16-05-06 @ 01:15

Ik geloof dat je mijn punt mist.........

bottehond | 16-05-06 | 01:17

RitaV lijkt wel de vampier die hoopt aan te sterken door AHA tot het bloedeloze toe leeg te zuigen.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 01:16

@gevallenverstand
Moslims (de soennieten en sjiiten) geloven dat de koran het letterlijke woord van allah is. Dat is basiskennis.
.
Wie de Koran wil interpreteren en van commentaar wil voorzien, houdt er best rekening mee dat de (oorspronkelijke, Arabische) Koran door Muslims aanzien wordt als letterlijk het 'Woord van God', zoals het door de Aartsengel Gabriël overgebracht werd aan de Profeet Mohamed. Muslims gaan erg zorgzaam om met de Koran. Voor hen is dit immers niet zomaar een boek, maar een goddelijke leidraad. Het getuigt van elementaire beleefdheid en respect voor de ander, er rekening mee te houden dat dit Boek voor Muslims een goddelijke, miraculeuze dimensie heeft.

@levereter
iedereen moet geloven wat hij wil. Ik heb geen problemen dat een religie zichzelf als enigste juiste beschouwd. Wel met oproepen tot geweld/onderdrukking van andersdenkenden. En de koran/hadith staan er vol mee. Ga maar eens naar een kerk/synagoge in SA. Ze plempen hier de ene na de andere.

controle | 16-05-06 | 01:16

hemaworstje 16-05-06 @ 01:11: dus je vader heeft 4 dagen gevochten? nou nou.

Levereter | 16-05-06 | 01:16

gevallenverstand 16-05-06 @ 01:10

Niet zo agrssief, mafkees.... de tragiek is dat jullie allebei gelijk hebben.....

bottehond | 16-05-06 | 01:16

controle 16-05-06 @ 01:11
Kijk controle. Jij zorgt voor een hoop gezeik hier vanavond. Zo kun je het een beetje zien. In je bijbel staat, weersta de boze niet.

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:15

bottehond: ik bedoel dat ze geen tiefus heeft bijgedragen omwat dan ook problemen op te lossen. Iemand als held hebben die overal tegenaan durft te schoppen is niet zo vreemd. Of het bijdraagt is een tweede.
Mevrouw zit liever te discussieren in veilige omgevingen en van onze belastingcenten tripjes te maken om "goed zo weer een paar islamieten opgejut" awards te ontvangen.

controle aanwijzen als specialist van de islam is trouwens grappig, weten wat er in een boekie staat en weten hoe de overgrtote meerderheid iets intepreteerd zijn totaal verschillende dingen. De bijbel geeft ook goedkeuring voor het uitmoorden van homo's en het stenigen van breezah's. Hoeveel heeft men er om deze reden tegen de vlakte zien gaan?

Negentropy | 16-05-06 | 01:15

Hee bottehond : En dan denken sommigen hier da ze een soortement doemdenker zijn. Je moet die link eens bekijken : littlegreenfootballs.com/weblog/?entry...

"The only reason this is happening is because Ali came to the U.S. and embarrassed the Netherlands."...

TM | 16-05-06 | 01:14

Geen Nederlandse nationaliteit, wel Finse. Kan je ook trots op zijn.

wisselend | 16-05-06 | 01:13

Smegma 16-05-06 @ 01:04
Niets aan toe te voegen

bubka | 16-05-06 | 01:12

@tm
Kijk, alles is relatief. Maar ik weet redelijk genoeg om te weten dat de pure islam nog voor veel gezeik gaat zorgen in de wereld. Ik heb niets tegen moslims voor de duidelijkheid.

controle | 16-05-06 | 01:11

ja als wij dat doen moeten we terug betalen aan de staat , en zij kan haar wachtgeld opstrijken?
Trug betalen die opleiding , belastingvoordeeltjes , mogen wij even afrekenen ?

Anne frank zou een 360 graden spin maken als ze dit hoorde.
Heeft mien pa in de oorlog gevochten voor de vrijheid van zulke klaplopers?
De VVD maakt een politieke spagaat , met een liegende kut in het midden. Verdonk wil wel , maar kan niet omdat Donner de zaak mooi dichtgetimmert heeft , ze mag uitzonderingen maken , maar Ali komt daar niet eens in de buurt.

Donner bedankt !
dag zogenaamde vriend van Theo.

hemaworstje | 16-05-06 | 01:11

controle 16-05-06 @ 01:07: Lieverd, er zijn ik weet niet hoeveel verschillende godsdiensten op aarde, die allemaal beweren de "Enige Echte God" te aanbidden, dat kan dus niet.
Beter is het te veronderstellen dat ze allemaal ongelijk hebben, voilá.

Levereter | 16-05-06 | 01:11

@Jim Beam 16-05-06 @ 01:08
"Hoe solliciteer je eigenlijk naar zo'n functie?"
Lef hebben om je kop boven het maaiveld uit te steken.

Dömper | 16-05-06 | 01:10

TM 16-05-06 @ 01:07

Lakmoesproef dan... wat zeggen je guts??

bottehond | 16-05-06 | 01:10

bottehond 16-05-06 @ 01:00
Controle heeft niet een feit kloppend. In iedere eerste zin die hij doet, maakt hij al een interpretatie(fout). Ik ben geen Soefist en dat zou je moeten weten want dat vroeg je al eerder. Controle tikt mij niet op de vingers. Controle komt steeds met 'bewijzen'. Dit zijn geen bewijzen en daarbuiten toont hij ook aan nullus van de Islam te snappen.
Verder is je taalgebruik een beetje gezwollen, het lijkt wel op dat van Maerlant.

gevallenverstand | 16-05-06 | 01:10

Hoe bedoel je?

controle 16-05-06 @ 01:07

Hoe bedoel je?

bottehond 16-05-06 @ 01:07

Die teef van mij met die blonde coupe en fraai stel boobs heeft kennelijk gelijk..... arme (je weet wellus)

bottehond | 16-05-06 | 01:09

Valt me nu pas in, ze gaat naar een amerikaanse denktank he?
Hoe solliciteer je eigenlijk naar zo'n functie?
Of word je daarvoor uitgenodigd?
Of is het gewoon een verkapt politiek pensioen? Een soort afkoopsom?
Ik bedoel...... wanneer hoor je eigenlijk iets van zo'n denktank? Nooit toch?
Bestaan er eigenlijk wel denktanks?

Jim Beam | 16-05-06 | 01:08

Dat een VVD-minister van inburgering en uitflikkering stelt dat een VVD-kamerlid geen aanspraak op de Nederlandse nationaliteit kan maken omdat ze bij haar asielaanvraag valse verklaringen heeft afgelegd, is natuurlijk allemaal de schuld van de multicultuur, van de islam, van de media en van 'links'. Spreekt vanzelf.

veest van pim | 16-05-06 | 01:08

@bottehond : Nou da's toch mooi? Of niet? Jezus, ik weet het eauk niet meer zeau man...

@smega : Ja die hebbennnnnnn we al geziennnn!

@daskapitalist 16-05-06 @ 01:04 " Is this ReaL??? Te Geeeek!

@controle : Zeg, wat weet jij nu van de islam? Honestly?

TM | 16-05-06 | 01:07

Negentropy 16-05-06 @ 01:04

Hoe bedoel je? Ayaan is een voorbeeld voor heel veel progressieve moslimvrouwen wereldwijd... 0031 verkettert een grote geest. Een platte heksenjacht van een volk in verwarring. Het zal ons nog danig opbreken.

bottehond | 16-05-06 | 01:07

@levereter 1:05
Hoe bedoel je? Lees 00:53

controle | 16-05-06 | 01:07

@tm
Wat was je comment? Ik ben te lui om omhoog te scrollen. Herhaling Nova is trouwens bezig, man wat was die Gijs boos.

controle | 16-05-06 | 01:05

Hé Controle, hoe zit dat nou met je bekering tot de Islam?

Levereter | 16-05-06 | 01:05

Rita speelde het spelletje mee. Ayaan wilde weg... en terecht. Nederland is een doorstart... een mengeling van jaren '70 spruitjeslucht en hedendaagse Kebab-wijsheden.

Ed Cetera | 16-05-06 | 01:04

bottehond:
Die vrijheid om dat te zeggen zal ze niet van ayaan hebben gekregen.

Negentropy | 16-05-06 | 01:04

vander F 16-05-06 @ 01:00

Die ook.

bottehond | 16-05-06 | 01:04

-weggejorist-

Smegma | 16-05-06 | 01:04


En zou AHA dat misschien ook nastreven?

JoehneR | 16-05-06 | 01:03

Gijs van de Westerlaken gaat ook zijn paspoort inleveren. Na 60 jaar is hij erachter gekomen, dat hij niets heeft kunnen bereiken in dit land. Nou ja op een propaganda filmpje na dan. Maar dat blijkt dus voor een foute politica te zijn geweest die erg veel schade heeft toegebracht aan moslima emancipatie beweging.. Tja, succes in bolliwood dan maar Gijs. Zwaai, zwaai ... wat komt er toch lekker veel ruimte en zonlicht in dit land om weer eens heerlijk vrijuit je mening te kunnen uitdragen. Melkert, van Aartsen, Fortuyn, v.Gogh, Oudkerk, Ayaan - allemaal minkukels die zeggen wat wij moeten denken. Z.g. strijders van het vrije woord, volgens eigen kring dan. Mislukkelingen uit Lutjebroek het leven is heerlijk zonder jullie. Blij dat Cohen niet meer spreekt over anti-semitisme, schept meer lucht voor onze eigen hersenen.
AHM of hoe je ook heten mag, leuk geprobeerd ... op naar Duitse les,
Gruss God/Allah

Roberto | 16-05-06 | 01:03

@controle 16-05-06 @ 00:59 : knul is niet meer, TM is back! (Fauuutje met een ouwe nick).

TM | 16-05-06 | 01:02

Smegma 16-05-06 @ 00:58

Vuile relnicht! Ik stem NIET op de VVD... bühnepartij

BTW ik hoor NIEMAND over mijn post: Turkse moslima zegt: A yaan is mijn held....... wie durft? Lutsers!

bottehond | 16-05-06 | 01:02

Jim Beam 16-05-06 @ 00:59: Leuk!!

Levereter | 16-05-06 | 01:02

pff.. skinhoofdjes allemaal rita aanbidden want er is een zwarte politicus t land uit.. heerlijk.. nederland nog verder de chaulera in.. rita ga is deaud

elmaestro | 16-05-06 | 01:01

"Ik verbaas me langzamerhand steeds meer over het uitblijven van een mening van onze Jan Pietlul Balkenende over AHM."
-
Die houd zich wijselijk op de vlakte, in deze kwestie zijn er maar 2 kampen, JP wacht gewoon ff welke kant het balletje oprolt.

Jim Beam | 16-05-06 | 01:01

@bottehond 16-05-06 @ 00:55,
vergeet Mujahid niet.

vander F | 16-05-06 | 01:00

gevallenverstand 16-05-06 @ 00:56

Dit is echt pathetisch... controle weet waar hij over praat... jij niet... en de rest al helemaal niet... jij bent tenminste nog zelf van zo'n moslimsekte... de soefies toch.... en dénkt het te vweten... als je iets onzinnigs zegt (je is allen) en controle tikt je op je vingers, dan is dat terecht.... de kwaliteit van een debat gaat vooruit als je jezelf niet zo opblaast... zoals ik... ik denk alles te weten van watermanagement en ga Alex uitdagen voor een debat.....
lutsers...

bottehond | 16-05-06 | 01:00

@knul 00:56
Had je gepost? Man ik hou dit niet meer bij.

controle | 16-05-06 | 00:59

@Rubberen Robbie:
Ik vond het ook wel een leuk mens.

DenkZelfstandig | 16-05-06 | 00:59

@bottehond : Ach man, ik loop controle helemaal niet te bashen, dat doet de rest wel. Ik loop gewoon een beetje te plagen. Hij is slim; hij negeert me gewoon... ;)

Leap een beetje te kleauten met een ouwe nick van me hier. solly...

TM | 16-05-06 | 00:59

Ik verbaas me langzamerhand steeds meer over het uitblijven van een mening van onze Jan Pietlul Balkenende over AHM.
Niet dat men daar wijzer van zal worden, maar hij houdt zich er nu angstvallig buiten lijkt mij.
Waar blijft-ie nu met z'n normen en waarden, over AHM, maar zeker ook over Kroes?

vlunk | 16-05-06 | 00:59

"Jim Beam 16-05-06 @ 00:50:Ik ken ook zulke mensen en die doen nooit stoer,- Zien is genoeg- dus waarschijnlijk ben jij een zielig Puisterdje met plakkerige handjes die hier "Tha Man" uithangt, prima hoor, maar post geen kwetsende lulkoek.

Levereter 16-05-06 @ 00:56"

Was ik het maar met wat ik nu weet levereter.
Dan zat er over 25 jaar een schatrijke kerel te typen.

Jim Beam | 16-05-06 | 00:59

schaamstreek 16-05-06 @ 00:49
Zonder T.P. had dit hele geval inderdaad anders behandeld geworden, maar ja, dat stomme wijf heeft zichzelf rechtdoorzee schaakmat gezet....
Hoe je het ook wendt of keert, nl moet het doen zonder twee schone dames,toch zonde

bubka | 16-05-06 | 00:59

Ach een goed bedachte constructie om de heldin van de Verlichting wat lebensraum te geven. Het ga je goed mooie Ayaan, Jeanne D'arc van de donkere tijden die ons nog te wachten staan.

Ed Cetera | 16-05-06 | 00:58

@bottehond 16-05-06 @ 00:55
Daar heb je de Finse Draak weer.
Er past maar 1 omschrijving bij de zo graag schertsend bijtende mensenvriend: VVD'er.
Kom maar op.
Slechte asieljeugd gehad?

Smegma | 16-05-06 | 00:58

@Huh..? je krijgt inderdaad vermoedens dat ze hier (in dit wel erg vrije landje) door de CIA is gedropt met een politieke agenda.

ganzo | 16-05-06 | 00:58

Ik vond het wel een leuk mens.
Maar ja, wie leest dit nog na 447 reacties??

Rubberen Robbie | 16-05-06 | 00:57

Jim Beam 16-05-06 @ 00:50:Ik ken ook zulke mensen en die doen nooit stoer,- Zien is genoeg- dus waarschijnlijk ben jij een zielig Puisterdje met plakkerige handjes die hier "Tha Man" uithangt, prima hoor, maar post geen kwetsende lulkoek.

Levereter | 16-05-06 | 00:56

@bottehond : Ach man, ik loop controle helemaal niet te bashen, dat doet de rest wel. Ik loop gewoon een beetje te plagen. Hij is slim; hij negeert me gewoon... ;)

Knul | 16-05-06 | 00:56

@ Jim Bean de kroeg had je me nieteens durven aanspreken...............
Ik ben zo'n kale getattoeerde 40er die je wel eens ziet bij de DEUR van die kroeg van je......................

Dus zo een die rita stemt en ons land de choeral in helpt.. nee stoer! doorgaan zo
-

elmaestro | 16-05-06 | 00:56

controle 16-05-06 @ 00:48
Controle, ik heb me ingehouden over je historische quotes. Je bent een rechtse of gristenfundamentalistische boerenlul die geen enkel feit op een rijtje heeft. Ik heb de categorische factcheck niet gedaan omdat ik geen zin had in een historische discussie maar vooral omdat het niet de essentie is van de Islam. Een Islamiet wil zich overgeven aan God. Dat wil een Gristen, een Boeddhist, een Hindu ook. De patatbakker bij jouw om de hoek wil de wereld veroveren, Treble, de Tse-Tse vlieg, de mafia. Man, tief toch op en ga solliciteren. En ga asjeblieft die achterlijke davincicode niet lezen want dat is net zo'n broddelarij als al die fasxistenwebsites waarop jij je onzin baseert.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:56

nog er tussen...... die weet waar hij over praat.........

bottehond | 16-05-06 | 00:56

En zou AHA dat misschien ook nastreven?

JoehneR | 16-05-06 | 00:56

Het gaat erom dat ze alles bij elkaar gelogen heeft!
En dat ze andere mensen (en hele religies) verwijt te liegen!
Hoe hypocriet kan een mens worden?
RAUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Jim Beam | 16-05-06 | 00:56

@controle 16-05-06 @ 00:53
Sprookjes... allemaal sprookjes.

Dömper | 16-05-06 | 00:55

Slightly off-topic : Bush heeft net zijn speech gegeven. Een van de headlines bij Matt Drudge luidt " Bush : Learn English!". Schitterend, dat verzin je gewoon niet!
o.k. Back on-topic.

Knul | 16-05-06 | 00:55

@ knuffelvagina

Dat zeg ik..... jij bent te smart, maar ook zeer doelloos... no effence ment... je bent spits en ruig en slim... maar ook zonder kompas... R.E.S.T.E.C.P.

@ Smegma en TM

controle bashen is makkelojk... MIJ durven jullie niet aan... ik vind controle een kei.... hij is de enige van dit hele zielige zelfingenomen quasi intellectuelen die van alles over de Finse Draak vinden, maar geen idee hebben waar ze het over hebben..... controle is de islam deskundige van GS.

bottehond | 16-05-06 | 00:55

MafCees 16-05-06 @ 00:50
Moet ik hier nou echt op gaan reageren? Moet ik je je op je eigen inconsistentie wijzen?
Flikker toch op man.
26000 mensen plus AHA. Wat is daar zo moeilijk aan. Immigratiebeleid is een lange termijnplanning.
Uitzetten is een korte populistische truuk van onze VVD-vrienden.
Maar om jou ff een excuus te geven: 26000 schoonmakers in deze vergrijzende wereld was wel handig geweest. Plus AHA die zegt dat ook de vrouwen van die schoonmakers moeten schoonmaken, is 52000.
Door Verdonk ben jij je pre-pensioen kwijt.

Smegma | 16-05-06 | 00:55

@levereter 00:38
Ik ben nog steeds christenlijk. Alleen wat meer beducht voor de islam. En dat is niet omdat het een rivaliserende religie is. Ik heb geen problemen met het jodendom, boedhisme, hinduisme, of whatever. Ik heb ook geen probleem met soefisten (die de koran niet zien als het letterlijke woord van allah). Nou moet ik zeggen dat christen nogal globaal is, nog meer als moslim, dus het is niet zo dat ik de zienswijzen van bepaalde christenen deel.

controle | 16-05-06 | 00:53

Zal Rita nou lekker slapen vannacht? Of zal in dat kleine, lelijke koppie nou toch ook de schaamte groeien? Of geeft ze d'r vent een enorme beurt omdat ze botergeil is van het machtsgevoel? Ik vrees voor het laatste, arme man...

bubka | 16-05-06 | 00:53

Jammer van Ayaan; het was een goed wijf. Zij was, samen met Pim F. en Theo van G., een van de weinigen die riepen dat de theedrinkende multikulti-keizers geen kleren aanhebben en dat soort mensen kan altijd op mijn sympathos rekenen. Maar regels zijn regels. Misschien geeft ze met haar vertrek nu eindelijk ook eens aanzet tot een debat over het feit dat mensen uit alle uithoeken van de wereld zonodig naar Nederland of Europa moeten vluchten, terwijl ze ook gewoon in een buurland dicht bij huis terecht kunnen. Welke Nederlander zou, als hij politieke problemen zou hebben in Nederland, naar Binnen-Bongobongoland vluchten? Niemand toch! Eerst maar eens in Belgie proberen, en anders in Zwitserland!

Brouhaha | 16-05-06 | 00:53

Kan ik me niet hier uitschrijven en wereldburger worden?

Zodat ik de grenzen op mijn wereldkaarten kan uitvegen en over kan gaan en staan waar ik wil. Zou het misgaan als we dat allemaal doen? Ik voel me eigenlijk toch wel thuis in mijn eigen huis en omgeving, waar die dan ook precies is...

JoehneR | 16-05-06 | 00:53

@Jim Beam 00:50 : hij mist de nuchterheid een beetje bij je?

Knul | 16-05-06 | 00:52

Wat een goedkope manier om via de achterdeur het toneel te verlaten.
Ik vond haar al 'a one trick pony', bij deze dus de bevestiging.
Ben benieuwd hoelang het duurt voor haar mantra in de US is uitgewerkt, waarna ze ongetwijfeld hetzelfde liedje weer ergens anders ten gehore mag brengen.

Huh..? | 16-05-06 | 00:52

schaamstreek 16-05-06 @ 00:48: Nee nee rustig maar, ik vergeleek even een appel met een peer>

Levereter | 16-05-06 | 00:51

@controle

Je wil persé de forumgek uithangen vrees ik.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:51

En dan zeggen ze dat ik hele lappen tekst scheit, nou, vergeleken met controle voel ik me opeens heel klein worden...

Knul | 16-05-06 | 00:51

@smegma 00:43
Nee, de uitzet-politiek is nog niet zo oud ... jarenlang mocht alles en iedereen hier namelijk blijven, om wat voor (drog)reden dan ook! En ja, een immigratiebeleid eindelijk eens streng toepassen heeft inderdaad zo zo'n voordelen want de gouddelvers blijven bijvoorbeeld weg en er bestaat eindelijk de mogelijkheid om mensen die feitelijk geen recht hebben op verblijf hier ter lande te verwijderen. De casus Ayaan bewijst dit inderdaad!

MafCees | 16-05-06 | 00:50

"Jim Beam 16-05-06 @ 00:21, had je me dit vanavond in de kroeg gezegd, dan zat je nu bij de eerste hulp met een gebroken kaak.

Levereter 16-05-06 @ 00:24"
-
In de kroeg had je me nieteens durven aanspreken...............
Ik ben zo'n kale getattoeerde 40er die je wel eens ziet bij de DEUR van die kroeg van je......................
-
En nee, dat is geen internetbluf, als ik je wilde jennen zou ik wel iets anders typen, das namelijk het enige wat je kunt op internet, het bloed onder een anders nagels vandaan halen.
-
Maar wat stoort je precies aan mijn post? De gangbang VOOR de pek en veren?
De mestkar?
De somalische leugenteef?

Jim Beam | 16-05-06 | 00:50

MafCees 16-05-06 @ 00:40
De overheid bejegend IEDEREEN op alle fronten als een achterdochtig individu Dat is volgens mij niet op basis van 'eerdere ervaringen' maar een zieke machtswellust. De zielige kleine rechtse pers zal dit nooit aan de kaak stellen. (Kom maar op met prettige uitzonderingen...)

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:49

@gevallenverstand
Het is moeilijk om voor alle moslims te spreken alhoewel over bepaalde zaken eenheid bestaat. Moslims geloven dat in de eindtijd de hele aarde bekeerd is tot de islam. Gematigden en radicalen denken natuurlijk verschillend over de wijze waarop dit moet gebeuren. Duidelijk is dat de radicale (en daarvan zijn er meer als je denkt, pakistan, iran, SA, syrie) de islam koste wat kost willen behouden en waarschijnlijk zelfs uitbreiden. Hervorming is dan ook uit den boze. De geschiedenis van islam is simpel, bekeren of dood (dit is niet de officiele leer, radicalen kunnen echter de hadith hier onder vermeld gebruiken voor hun expansie). Voor christenen en joden lag dit in de regel anders omdat zij mensen van het boek werden beschouwd. Wel moesten zij een aparte belasting betalen (jizzah) om de oorlogen van Mo en latere leiders te financieren. Ze kregen een dhimmi (minderwaardigheidspositie) status.
.
(hadith muslim) Book 001, Number 0031:
It is reported on the authority of Abu Huraira that he heard the Messenger of Allah say: I have been commanded to fight against people, till they testify to the fact that there is no god but Allah, and believe in me (that) I am the messenger (from the Lord) and in all that I have brought. And when they do it, their blood and riches are guaranteed protection on my behalf except where it is justified by law, and their affairs rest with Allah.

controle | 16-05-06 | 00:48

@Levereter 00:46
Nee, niet weer he! Alsjeblieft geen T. P. verhalen!!

schaamstreek | 16-05-06 | 00:48

@Levereter 16-05-06 @ 00:46
Precies. En als die VWO-studente er niet uitgeflikkerd had moeten worden, dan hadden we nu niet deze wereldschokkende gebeurtenis gehad.

Smegma | 16-05-06 | 00:48

Levereter: je vergelijkt appels met peren.

Krities@ | 16-05-06 | 00:48

Eerlijk is eerlijk, als je een 18 jarig meisje eruit flikkert die hier examen wil doen, dan moet je nu ook streng optreden.

Levereter | 16-05-06 | 00:46

MUhahahahaha !
Pwnd !

Salvad0R | 16-05-06 | 00:46

Zelfs de VVD ontkent de gehele problematiek rond AHA. Zie hun zielige website. Geen enkele opinie of wat dan ook. "Wij ontkennen alles, zelfs het bestaan van AHA". Wat een bagger partij.

Krities@ | 16-05-06 | 00:45

@MafCees 16-05-06 @ 00:40
De huidige politiek van uitzetten is nog niet zo oud, mannetje.
En ik zal mezelf nog eens herhalen: immigratiebeleid streng toepassen heeft zo zijn merites.
Maar het uitzetbeleid zo streng toepassen slaat helemaal nergens op, en onderhavige casus-Ayaan bewijst dit.
Lutser.

Smegma | 16-05-06 | 00:43

TM 16-05-06 @ 00:40: Ok maar het maakt het allemaal niet echt geloofwaardiger.

Levereter | 16-05-06 | 00:43

@smegma 00:34
Waarschijnlijk heb jij geen buitenlanderts binnen je familie/gezin die in Nederland zijn komen wonen. Waarschijnlijk heb je ook geen idee wat je moet doorstaan en slikken om je hier te kunnen vestigen (als hoog opgeleide buitenlander, met baan, huis etc etc.). Jawel, die regels zijn zo streng omdat er constant mensen de kluit proberen te belazeren. Dit soort oplichters/goudzoekers tref je ook in de tweede kamer maar daar iedereen hier voor de wet gelijk is is er ook maar een devies: opzouten!

MafCees | 16-05-06 | 00:40

@Gravin : Wat weet jij nu van de islam? I mean, honestly.

;)

@Levereter : Da's gewoon een kwestie van 'know thy enemy' van controle. Deden ze in de Middeleeuwen ook al.

TM | 16-05-06 | 00:40

De 10 geboden zijn ook de letterlijke woorden van God. Gelukkig heb ik nog nooit een christen zien scheiden, stelen, ook maar één weerwoord tegen hun ouders zien hebben, etc.. tief op met je kutintepretatie van de koran.

Negentropy | 16-05-06 | 00:40

rare houah van een rita verdonk

hirsji ali dat rare mens is zo rechts als de pleuris.. maar is de enige allochtoon die juist zegt : als je hier als allochtoon komt moet je er wat van maken

leer de nederlandse taal.. leer omgaan met nederlanders.. hou je eigen geloof maar wees een nederlander en wees niet een tussenhangsel tussen allochtoon en autochtoon.. duus gewoon duidelijk.. en ik ben anti vvd.. mar om haar uit te zetten.. fuck.. en alleen om van die kutskinheads op har te laten stemmen.. ga is dood ofzo

en als onwijs links persoon zeg ik dan.. hirsji is een persoon die we gaan missen..

rita ga is deaud

elmaestro | 16-05-06 | 00:40

@bottehond
Het nadeel van links is inderdaad dat ze net zo dom lullen als rechts.

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:39

Nawijn geeft zelf al aan wat een enorme domme klojo hij is. Hij toont aan hoe enorm naief hij is geweest toen hij het voor het zeggen had. Iemand toelaten tot het land zonder te controleren of de antecedenten kloppen. Ha, ha , ha. Dat je met zulke priulpraat ook nog andere politici meekrijgt. Belachelijk.
Verdonk kan geen kant op. "Ik ben duidelijk, ik ben recht door zee". Ja, vooral je eigen partijgenoten afschieten, omdat ze misschien wel eens lastig kunnen worden. Verdonk, mond dicht en uit de politiek Je bent er niet geschikt voor.
Het Nederlandse parlement en de regering moeten juist hun excuses aanbieden aan Ayaan, omdat ze iemand zo schofterig behandelen.

Krities@ | 16-05-06 | 00:39

@Gravin v Kippenbouth 16-05-06 @ 00:37
Getuige het geblaaht van onze wannabee-schriftgeleerde Controle.

Smegma | 16-05-06 | 00:39

controle 16-05-06 @ 00:33: Wat gek, zo'n 2 maanden geleden was jij nogal fundamenteel christelijk in je comments, (iedereen kan dat opzoeken) en nu opeens dit, ben je van je geloof gevallen?

Levereter | 16-05-06 | 00:38

Pannie 16-05-06 @ 0:29
Ik maakte eigenlijk maar een geintje, maar om even serieus te zijn, Somalische vrouwen misschien wel maar zij zat op die leeftijd wel in Kenia en hoe het daar ligt weet ik niet. Plus het feit dat haar ouders geld hadden en niet zo streng Islamitisch waren, als ik Zembla mag geloven

bubka | 16-05-06 | 00:38

Wordt dus "Deception I" in plaats van "Submission II", gaat waarschijnlijk
over heksen verbranding, slavernij, holocaust en reisburo Rita..

Roberto | 16-05-06 | 00:38

Het lijkt me relatieve eenvoudig allemaal.
De voorwaarden voor een verblijfsvergunning zijn bekent.
Dus wanneer je het besluit neemt hierover te liegen, dan deugt er iets niet in de beweegreden om hier te komen.
Kun je lang over lullen en kort, maar zo is het.
Goede redenen behoeven geen leugens, Ayaan is handig genoeg om te zien wat goede redenen zijn.
Der is dus geen reden te denken dat ze geldige had.
En zeker toen niet, daar nagenoeg elke debiel een verblijfsvergunning kon krijgen.

..Whatever | 16-05-06 | 00:38

knuffelpoes 16-05-06 @ 00:36

Jij bent NOT links.... veel te slim.

bottehond | 16-05-06 | 00:37

@controle
Ja een paar kutsites bewijzen alles.
Amen

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:37

gevallenverstand 16-05-06 @ 00:36
Een geit.

Gravin v Kippenbouth | 16-05-06 | 00:37

@controle

je vergeet erbij te zeggen dat heel Israel gebouwd is op een Jodendom dat de Tora erg letterlijk neemt en dat Bush cs het evangelie ook erg letterlijk nemen. Wellicht wordt het tijd voor je om nader tot hen te verhuizen. Dan kunnen wij hier weer ontopic verder.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:37

@bottehond
In de linkse kerk. Jeweettog
Ik wild enog bij de hersteld nederlandse hervormde kerk, maar dat mag niet van de rechter. www.ikonrtv.nl/kerknieuws/nieuws.asp?o...
Al die rechters zijn gewoon linkse dhimmies. Nederland mag niet eens hersteld worden.

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:36

controle 16-05-06 @ 00:33
Wat is de essentie van de Islam. Wat wil een Islamiet?

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:36

bottehond 16-05-06 @ 00:25
queen of controversy klinkt voor mij als drag queen,
met breezahs heb ik geen probleem
zien we mekaar op Schiphol bij het uitzwaaien van die Hirsi Ali toestand ?

overigens : veel gelijkenissen met Anissa Temsamani, voor wie haar nog kent. die was kamerlid voor de sp.a (in belgië dus) en moest opstappen nadat bleek dat ze over haar diploma's gelogen had. Nadien kwamen ook nog andere verhalen naarboven o.a. ivm leningen die ze niet had terugbetaald, frauduleus faillissement enz.

wolliejean | 16-05-06 | 00:35

@controle 16-05-06 @ 00:33
... gaaaaaap......

Smegma | 16-05-06 | 00:35

@Dömper 16-05-06 @ 00:32 : Sorry, ik kan geen exact postingnummer opgeven want dat houden ze niet bij op GS. Even zoeken.... het begon hier :controle 16-05-06 @ 00:14. En dan zeau verder... geintje meneer Sonneberg.

TM | 16-05-06 | 00:34

LOL@Levereter 16-05-06 @ 00:33
Nee, gelukkig niet.

Dömper | 16-05-06 | 00:34

@MafCees 16-05-06 @ 00:32
Zou niet moeten gelden, maar ja, ze gelden nu eenmaal. Hahahah, kut-VVD'ers (en bottehond).

Smegma | 16-05-06 | 00:34

CoJoNes 16-05-06 @ 00:32
Rita had it coming......

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:34

@gevallenverstand
Islam is gebaseerd op de koran en de hadith (uitspraken en daden Mo). Wat wil je weten over de islam? Ik kan moeilijk de hele islam hier liggen uitleggen. Generaliseren is daar niet te vermijden.
@knuffelpoes
Wat zijn we weer geprikkeld. Bewijs dat moslims de koran als het letterlijke woord van allah zien:
www.geocities.com/Athens/Parthenon/220...
.
www.risallah.com/koran/
.
www.flwi.ugent.be/cie/bogaert/bogaert0...
.
believe that the Qur'an is the literal word of God
en.wikipedia.org/wiki/Qur'an
.
Voldoende?

controle | 16-05-06 | 00:33

Waarschijnlijk AHM nog getrouwd ondanks de scheiding in 2003 van de niet bestaande AHA...
Intersante materie

Roberto | 16-05-06 | 00:33

@Controle 00:23. Je laat het klinken als een film die ik zou huren.

de dikke man | 16-05-06 | 00:33

Dömper 16-05-06 @ 00:30: Het zal toch niet waar zijn? maar zit jij soms bij de "Licht Debiele Brigade".

Levereter | 16-05-06 | 00:33

@ knuffelvagina

waar gelooverN je zelf in? In Bastet zeker?

bottehond | 16-05-06 | 00:33

De persconferentie is om 13.30 en live te volgen via RTL 7 (toch weer vreemd dat dit Hollansche vraagstuk alleen op de Luxemburgsche zender te zien is!)

Voor het overige: betrapt worden op leugens om een verblijfsstatus te krijgen = opzouten. Die regel gaat op voor iedereen dus ook voor negerts die Ayaan heten.

MafCees | 16-05-06 | 00:32

Nederland, het land van de Joodse Raad, de Nsb, een naoorlogsverzet van 12miljoen leden, Job Cohen, Hilbrand Nawijn en Roti Verdonk.

CoJoNes | 16-05-06 | 00:32

@TM 16-05-06 @ 00:26
Nogmaals: waar heb je het over???

Dömper | 16-05-06 | 00:32

lol@gaatnat 00:30

Barbapoeppa | 16-05-06 | 00:31

toch wel jammer dat ze weggaat
Had wel een verlenging van het gedachtengoed theo van gogh naar de maatschappij toe.

erven | 16-05-06 | 00:31

vast goed 15-05-06 @ 22:46, Is dat niet al eens gebeurd, en weer opgebouwd?
En is het om economische reden liegen niet iets anders dan water boven je schotel?
Is het überhaupt nodig te liegen wanneer het water boven je schotel staat?

..Whatever | 16-05-06 | 00:31

@bottehond 16-05-06 @ 00:28
* Trapt de kwijlende en piepende bottehond naar het stamcafe waar hij de rest van de avond dit soort lectuur kan spuien *
* En trekt de deur dicht *
Waf. Waf....* afstervend * waf waf wa wa f f f f

Smegma | 16-05-06 | 00:30

@Levereter 16-05-06 @ 00:28
Sure, lach maar om zaken waar je de ballen verstand van hebt.

Dömper | 16-05-06 | 00:30

[img]http://www.gnoe.net/052006/pix/Ayaan-Hirsi-Ali.jpg[/img]

Tarak | 16-05-06 | 00:30

Smegma 16-05-06 @ 00:28

Ow ja... dank je, vrind... ik was hem al weer vergeten...

bottehond | 16-05-06 | 00:30

toen = toon & gelovern=geloven

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:29

bubka 16-05-06 @ 00:24

Hoezo de GGD schat het aantal vrouwenbesnijdenissen op 50 per jaar in Amsterdam alleen al.
Somalische vrouwen zijn volgens mij vrijwel allemaal besneden.

Pannie | 16-05-06 | 00:29

Dömper 16-05-06 @ 00:23: de Calimero's worden altijd verneukt, dat gaat straks ook in Afghanistan gebeuren:"Schooltjes en ziekenhuisjes bouwen", mogen we even lachen.

Levereter | 16-05-06 | 00:28

Smegma 16-05-06 @ 00:20

Piemelkaas... I warn you!!!!
* heeft geen zin in een toastje smegma... maar voor een vrind doet een Hund alles... stormt op smegma af *

bottehond | 16-05-06 | 00:28

TM 16-05-06 @ 00:22

Mijn teef zegt dat ik heldervoelend ben... ik hoop voor (*hem die we niet meer noemen*) dat ze liegt....

Smegma | 16-05-06 | 00:28

controle: Deden ze dat vroeger? :s

Negentropy | 16-05-06 | 00:28

Hannalore 15-05-06 @ 23:29
Mooi geschreven Hannalore. Helemaal mee eens.
Nawijn is een echte moeraspoliticus. Zompig, onbetrouwbaar en potentieel dodelijk.

Gravin v Kippenbouth | 16-05-06 | 00:27

Het is de posting van de dag volgens bottehond. En ik vind hem ook wel mooi... *grijns*
Just trying to create a nice social atmosphere. Please call me Eddie if it'll help you relax...

TM | 16-05-06 | 00:27

@controle
Bespaar me de ranzige details. Wat doet het er toe? Bewijs eerst maar eens je stelling dat alle moslims er letterlijk in gelovern en toen maar eens aan dat zij zich in hun dagelijks handelen alleen maar laten leiden door de ranzige passages die jij nu speciaal bij elkaar googelt.
Dan praten we wel weer verder. Tot die tijd: veel plezier met je kutgeloof.

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:27

@TM 16-05-06 @ 00:26
???

Dömper | 16-05-06 | 00:26

TM 16-05-06 @ 00:22

Mijn teef zegt dat ik heldervoelend ben... ik hoop voor (veest) dat ze liegt....

bottehond | 16-05-06 | 00:26

pff kan ook wel een nama krijgen overal tegen ana schoppen, al het onrecht in de wereld aan kaarten en dan nog ff lekker bescherming krijgen van de overheid

......Duiveltje... | 16-05-06 | 00:26

controle 16-05-06 @ 00:23
Dat is geschiedenis, een interpretatie van de geschiedenis.
De vraag was; wat weet je van de Islam?

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:26

@Dömper : Wat weet jij nu van de islam? I mean, honestly.

TM | 16-05-06 | 00:26

@bubka 16-05-06 @ 00:24
Hoe laat is die persconferentie?

Smegma | 16-05-06 | 00:25

@controle

doe je naam effe wat eer aan. Je klinkt wat losgeslagen. Niet zo gezond.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:25

wolliejean 16-05-06 @ 00:17

Ik krijg nu zelfs aanbiedingen van breeZZahs om te komen. Ze willen crixus en maximo, of all people... verder smegma, die vinden ze lekker ordinair.. v maerlant ... queen of controversy (een is bi geloof ik) en euh... fuckje....

bottehond | 16-05-06 | 00:25

Mooi, de Islam staat nu op de agenda. Het wachten is nog even op gaatnat en Brullio en dan kan het hier echt los.

Barbapoeppa | 16-05-06 | 00:25

Verdonk,
Kutwijf.
Nawijn,
Inconpetente IND direcrteur.
AHA, wereldwijf!

K1100 | 16-05-06 | 00:24

@poktor elk geloof is kudt en vol gruweldaden. dat zijn louter punten van herkenning.

Shareholder | 16-05-06 | 00:24

Jim Beam 16-05-06 @ 00:21, had je me dit vanavond in de kroeg gezegd, dan zat je nu bij de eerste hulp met een gebroken kaak.

Levereter | 16-05-06 | 00:24

Smegma 16-05-06 @ 00-11
Kan de grap waarderen, maar ja, dat van die gleuf blijft uiteraard het grootste raadsel dat ze met zich meeneemt....
(Of zou dat morgen de grote klapper worden op de persconferentie?)

bubka | 16-05-06 | 00:24

@Levereter 16-05-06 @ 00:19
Nederland kan prima met "de grote mensen" meespelen mits ze niet door die "grote mensen" verneukt worden.

Dömper | 16-05-06 | 00:23

Vergeten we niet iets? Namelijk het feit dat Ayaan (of hoe ze ook heten mag) de juiste antwoorden kreeg ingefluisterd door Vluchtelingenwerk? Wat Ayaan heeft geflikt is van een bedenkelijk niveau maar hier aan bijdragen, ja zelfs zulke handelingen aanmoedigen is nog veel bedenkelijker! Kortom, Ayaan vertrekt en tegelijkertijd kunnen de bijdragen aan subsidiespons Vluchtelingenwerk ook gestaakt worden. Met terugwerkende kracht graag want dat scheelt al gauw een paar duizend ongefundeerde (en bij elkaar gelogen) asielverzoeken.

MafCees | 16-05-06 | 00:23

@gevallenverstand 00:19
Wat wil je weten. Hoe Mo met zijn 6-jarig nichtje trouwde en op haar 9e sex met Mo had. Hoe Mo karavaan na karavaan beroofde om geld te verdienen. Hoe Mo de mensen met het zwaard ging bekeren. Hoe Mo de christenen en Joden speciale belasting liet betalen. Hoe Mo een vrouwelijke slaaf vermoorde omdat ze over hem spotte. Hoe Mo 900 Joodse mannen liet onthoofden en de vrouwen en kinderen als (seks)slaaf verkocht. Hoe Mo met meerdere vrouwlijke slaven sex had. Je zegt het maar.

controle | 16-05-06 | 00:23

@Pannie 16-05-06 @ 00:11 : Heb ik ook gehoord, alhoewel ze het bij de denktank nog niet schijnen te weten... Maar dat betekent dus ook het lezingen-circuit in. Verdient een stuk beter trouwens.

@controle : beste vent, ik WIL helemaal niks weten over de Koran. En dat hoeft ook helemaal niet.

@bottehond 16-05-06 @ 00:06 : You rang Sir? Een D66-PUNKER, beter had ik het zelf niet kunnen bedenken! Nou ja, een D66-punker anno 1981 dan wel...

TM | 16-05-06 | 00:22

Hoe eerder we de 3 Grote Leugenaars, namelijk Mozes, Christus en Mohammed vergeten hoe beter, dus aub gewoon doodzwijgen die meuk!

Levereter | 16-05-06 | 00:22

Voor AHA:

Standing firm on this stony ground, the wind blows hard, pulls these clothes around.
I harbour all the same worries as most, temptations to leave or to give up the ghost.
Wrestle with an outlook of life that shifts between darkness and shadowy light
I struggle with words for fear that they will hear

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:22

bottehond 16-05-06 @ 00:20
Wat weet jij nu van de islam? I mean, honestly.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:21

Zonder paspoort komt ze Amerika dus helemaal niet in.

Freerider | 16-05-06 | 00:21

Kaalscheren die somalische leugenteef!
Dan op een mestkar naar de grens rijden, insmeren met pek, door de veren rollen en de grens over donderen!
Voor de pek eerst de gangbang uiteraard.

Jim Beam | 16-05-06 | 00:21

@gevallenverstand 16-05-06 @ 00:19
Beetje zwakke come-back, ben ik niet van je gewend.

CoJoNes | 16-05-06 | 00:21

Goh, en ik maar denken dat religie vredelievend was.

Negentropy | 16-05-06 | 00:21

"Eindelijk verlost van die aap mooi zo, alaah u akbar, is er nog iemand die het bewijs van alaah in twijfel trekt zie hier het bewijs."
Altijd leuk dat forums.marokko.nl/showthread.php?t=940...

Pannie | 16-05-06 | 00:21

Pannie 16-05-06 @ 00:18
Ja, je gaat met controle in debat via email K?
Het is een particuliere instelling.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:20

@knuffelpoes 16-05-06 @ 00:17
Het is best wel sneu als je de gehele Koran plus bijbehorende geschriften op je pc hebt gezet, en er de hele avond uit loopt te knippen en plakken.
Ik hoop dat controle iets in de semitische talen studeert, anders ben ik bang dat we binnenkort weer een schietende idioot met een raar kapsel op straat zien verschijnen.

Smegma | 16-05-06 | 00:20

Dömper 16-05-06 @ 00:17, als dat zo is moeten we dus niet met de grote mensen meespelen, zoals we nu weer in Afghanistan gaan doen, tulpen en klompen zijn voor ons al moeilijk genoeg.

Levereter | 16-05-06 | 00:19

knuffelpoes 16-05-06 @ 00:17
...... of iemand die ietsje verder kijkt dan wat partijpolitiek geneuzel. Wat u wilt.

HY78 | 16-05-06 | 00:19

controle 16-05-06 @ 00:14
Wat weet jij nu van de islam? I mean, honestly.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:19

@controle 15-05-06 @ 23:54:
Klopt helemaal. En als je hun hadith er nog even bij pakt, weet je helemaal niet meer wat je leest. Wat een vuiligheid staat daar in! Hoe ze het ook proberen te brengen en te vergoeilijken, het is en blijft een KUDTgeloof met gruweldaden!
Hun mo de pedo was helemaal niet heilig, hij was een pedofiele zwaardhakker die het hoog in zijn bol kreeg. Toen hij met zijn ideëen naar zijn stamgenoten ging, werd hij collectief uitgekotst en moest hij vluchten. Hij heeft een tijdje in een stad ondergedoken gezeten, waar hij zijn ideëen nog eens op wat zwervers aldaar uitprobeerde en viola, ze trapten erin! Dit clubje ongeregeld werd vervolgens groter en groter en mo de zwervende pedo werd langzamerhand een beetje popi. Hij verklaarde zichzelf toen heilig en de rest kennen we.

poktor | 16-05-06 | 00:18

gevallenverstand 16-05-06 @ 00:13

Wedje maken dan?

Pannie | 16-05-06 | 00:18

Nu Bouyeri achter slot en grendel zit hebben we gelukkig nog een zelfverklaarde schriftgeleerde ter beschikking: controle

knuffelpoes | 16-05-06 | 00:17

@Levereter 16-05-06 @ 00:15
De US zou de middelen hebben gehad om iets te doen, de Nederlanders niet.

Dömper | 16-05-06 | 00:17

gangbang dus
kandidaten zich aub aanmelden bij Botte

wolliejean | 16-05-06 | 00:17

Ah dit is leuk... over een uurtje gaat die nazi Sjors Bush een rede houden waarin hij een scherper & strenger immigratie-beleid aankondigt ! (Zie CNN)
_
Perfecte timing Ayaan !
Zeg maar dag dag tegen die job in de VS !

Prikker | 16-05-06 | 00:16

wanneer exact vertrekt nu dat vliegtuig naar NY ? kunnen we met de GS reaguurders een spandoek maken om haar uit te wuiven ?
en daarna een lekkere gangbank, nietwaar, Bottehond ?

wolliejean | 16-05-06 | 00:16

*loopt voldaan over het biertje van Stciky Nicky naar z'n nest en raapt onderweg nog een voorbijzwevende kleffe drol op van Bottehond*

flat out | 16-05-06 | 00:15

TM 16-05-06 @ 00:02
Jazeker, vraag dat maar aan die tuinder die met illegale Polen gepakt wordt of aan dat bouwbedrijf in een soortgelijk geval, een ferme boete is het minste...

bubka | 16-05-06 | 00:15

666 zou de stemcode zijn van Verdonk als lijsttrekker van de VVD. Zelden was dit duivelse getal zo toepasselijk als vandaag!

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:15

Dömper 16-05-06 @ 00:12: denk je echt dat de US daar zich iets van had aangetrokken, hou toch op, we zijn gewoon een stelletje mietjes, nou weer dat gezeik met "Unicorn".

Levereter | 16-05-06 | 00:15

@gevallenverstand 0:09
Wat weet jij nu van de islam? I mean, honestly.

controle | 16-05-06 | 00:14

Jezus wat kunnen die VVD'rts hard wegrennen zeg,
wereldrecords zeg ik je.

vander F | 16-05-06 | 00:14

Pannie 16-05-06 @ 00:11
Dat heb je dan niet goed begrepen.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:13

Maar gelukkig hebben we in de Nederlandse politiek luxe touringcars vol Musserts, met beeldschermen erin waarop ondertitelde arabische tkenfilms over liefde en gelijkwaardigheid worden vertoond.

CoJoNes | 16-05-06 | 00:13

Misschien is ze gehaald als opvolger van Rumfsfeld. Man those ayatollahs must really be shitting their robes.

controle | 16-05-06 | 00:13

LMFAO!!!@ Smegma

Negentropy | 16-05-06 | 00:13

controle 16-05-06 @ 00:09
In essentie vind ik de Islam echt een prachtige religie!

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:12

CoJoNes 16-05-06 @ 00:10

Ik heb gehoord dat het Vlaams Belang hem bij nader inzien wat kolderiek vond en hem niet meer als anchorman in 0031 willen.... is logisch...

bottehond | 16-05-06 | 00:12

@Levereter 16-05-06 @ 00:10
Nou lul je nog slapper.
Airsupport werd door de VN niet toegestaan.

Dömper | 16-05-06 | 00:12

Levereter: "bv Srebrenica je kan zeggen wat je wil, maar als daar Amerikanen hadden gezeten was het echt anders afgelopen"
Dat heb je heel goed gezegd, maar diezelfde amerikanen hebben ons tegen de afspraken in laten vallen, zodat wij daar zwaar onbemand zaten en niks konden uitrichten tegen de horde. God wat een laf volk zijn wij ;) Of een volk dat ons laat gebruiken misschien?

Negentropy | 16-05-06 | 00:11

@bubka 16-05-06 @ 00:09
Bedenk opeens een hele slechte grap, hahaha.
Weet je waarom de postbode Ayaan de laatste jaren niet kon vinden?
1. Haar adres was onbekend.
2. Haar gleuf....
nou ja, laat maar.

Smegma | 16-05-06 | 00:11

bottehond 16-05-06 @ 00:10
nee, die loopt nu met zijn poten over mijn bier

Sticky Nicky | 16-05-06 | 00:11

TM 16-05-06 @ 00:06

Ze gaat voor de Amerikaanse regering werken heb ik begrepen.

Pannie | 16-05-06 | 00:11

@ Smegma 16-05-06 @ 00:05 de vergelijking tussen weblog en safaripark was snel gemaakt, de vegelijking met 0031 drong pas later tot me door

Alice D. | 16-05-06 | 00:11

Nawijn is eerder de Mussert van de 0031 politiek

CoJoNes | 16-05-06 | 00:10

Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 00:05
De VVD groeit hierdoor. Eerst door de ophef.
Vervolgens door een overzichtelijker spelersveld.
Levereter 16-05-06 @ 00:06 zie ook gv@ 23:52

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:10

Dömper 16-05-06 @ 00:08: dat bedoel ik dus, maar airsupport was te duur, want we moeten wel op de centen letten.

Levereter | 16-05-06 | 00:10

flat out 16-05-06 @ 00:08

Stil... de Messias is op GS..... ( not even in the cynic mode)

bottehond | 16-05-06 | 00:10

Paul de Leeuw afgelopen?

petbur | 16-05-06 | 00:10

vinque 16-05-06 @ 00:08
hûh?

Sticky Nicky | 16-05-06 | 00:09

@weest gegroet Als de vvd hier echt van groeit ga ik ook mijn spullen maar pakken, dat paspoort vreet ik onderweg wel op, wat een tranentrekkerig landje zijn we eigenlijk de laatste vijf jaar...

bubka | 16-05-06 | 00:09

@Smegma

Hahahahahamee

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:09

@bottehond 00:06
Broeder.

controle | 16-05-06 | 00:09

MysteryQuest 16-05-06 @ 00:00

????
de Finnen bedoel je??

Pannie | 16-05-06 | 00:08

@Levereter 16-05-06 @ 00:06
Niet zo slap lullen.
Als de amerikanen er hadden gezeten haden ze ten eerste meer manschappen geplaatst en ten tweede wel air-support gehad.

Dömper | 16-05-06 | 00:08

@bottehond 16-05-06 @ 00:06
Heb je rabies?

Smegma | 16-05-06 | 00:08

Die Nawijn is nu wel een beetje de Marinus van der Lubbe van de Nederlandse politiek.
Jammer. Pastors wordt de nieuwe premier. Das dan het goede nieuws.

vinque | 16-05-06 | 00:08

MysteryQuest 16-05-06 @ 00:00
Eeeeuhh: We? We? Wij bruinhemden bedoelde je zeker

*laat een scheetje in het gezicht van MysteryQuest*
Zo ruikt nieuw bruin!

flat out | 16-05-06 | 00:08

Smegma 16-05-06 @ 00:05
En daar is een lippenbeer niets bij.

stampertje | 16-05-06 | 00:08

@Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 00:05
Doet deze stemmer HEEL VEEL deugd...... hahahahahaha

Smegma | 16-05-06 | 00:07

Rabarberke 16-05-06 @ 00:04
Precies, daarom was ze de hele dag bezig. Het lijntje volgen om haar steun te peilen.

gevallenverstand | 16-05-06 | 00:06

@Pannie : Gewoon het lezingen-circuit in?

TM | 16-05-06 | 00:06

daskapitalist 15-05-06 @ 23:58, my point is dat we nu niet echt uitblinken in heldhaftig handelen, bv Srebrenica je kan zeggen wat je wil, maar als daar Amerikanen hadden gezeten was het echt anders afgelopen, en zo zijn er wel meer voorbeelden, van Heutz 'De held van Atjeh"? met machinegeweren mensen met klewangs neermaaien, ja daar waren we goed in, en met "De zaak AHA" wordt er weer een hoogtepunt aan de Nederlandse heldengeschiedenis toegevoegd.
Wist je trouwens dat in het "Fascistische Italie" practisch geen joden zijn gedeporteerd?

Levereter | 16-05-06 | 00:06

Die gaat ook gelijk zo'n ongeloofelijke bak geld
verdienen in Amerika, dat wil je niet weten.. ;)

Pannie | 16-05-06 | 00:06

@Kamerlid 16-05-06 @ 00:02
Rendert Algra!!! Jij hier?

prrrrrozac | 16-05-06 | 00:05

@Cojones

Het mes is niet van Zalm. Nawijn plantte hem erin en Verdonk drukte hem diep naar binnen.

@Weestgegroet

VVD groeit zeker niet van dit soort acties. Heel rechts is momenteel in rep en roer. Ze weten niet meer wat boven of onder is, wat vriend of vijand is. NawijnLPF en VerdonkVVD die AHAVVD excommuniceren enverbaal dood laten stenigen. Doet de stemmer geen deugd dunkt me.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 00:05

@Alice D. 16-05-06 @ 00:02
Moeten ze uitkijken dat ze niet tegen het verdonkse schrikdraad lopen, want voordat ze het weten worden ze opgepeuzeld door de stalinistische beer Verdonk.

Smegma | 16-05-06 | 00:05

@Barbapoeppa 16-05-06 @ 00:02
Geert wacht eerst de peilingen van Maurice af en sluit zich daar dan bij aan, of juist niet als iedereen er hetzelfde over denkt zodat hij zich weer kan afzetten tegen de gevestigde orde.

Weest gegroet | 16-05-06 | 00:05

Verdonk heeft haar motivatie van GS geplukt. Gvd, en geen credit voor mij.

Rabarberke | 16-05-06 | 00:04

@~Johan 15-05-06 @ 23:32
hahahahahahahahaha de kogel kwam van links, met nawijn en verdonk aan de trekker.
En wat dacht je van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen?

stampertje | 16-05-06 | 00:04

@Sticky Nicky 15-05-06 @ 23:58 : Dat heb ik toevallig net ook opgemerkt, over dat gedrag van de VVD in deze. Ik zeg ook niet dat Verdonk een schoonheidsprijs verdient maar dat heeft ze per slot van rekening nog nooit gedaan. Uiteindelijk denk ik dat het voor haar zowiezo een 'of jij of ik'-situatie was.

TM | 16-05-06 | 00:04

Kamerlid 16-05-06 @ 00:02

Laat je paspoort eens zien?

bottehond | 16-05-06 | 00:03

Botte is niet voor de (knuffel)poes.

Barbapoeppa | 16-05-06 | 00:03

Ik fyn dat rigels, rigels binne. Mar ik fyn ek dat útsûnderings de rigels befêstigje.

As der ien persoan yn Nederlân útsûnderlik is dan is it Ayaan Hirsi Ali wol. Ik fyn dan ek dat der foar har in spesifyk pardon komme moat. No is it ôfwachtsjen of Minister Verdonk genôch keardel is om dat te betinken. Hja sil earst wol útsykje litte wat dat betsjut foar har kânsen om listlûker foar de VVD te wurden. Moaie wrâld de Haachske polityk mar oan it neiskoppen fan in slachtoffer dat op de grûn leit ha ik altiten in gruwelike hekel hân!

Kamerlid | 16-05-06 | 00:02

MysteryQuest 16-05-06 @ 00:00

In mijn ogen ben je laag bij de gronds sujet..... moraal: 0,0... en mijn huisvarken heeft 54!

bottehond | 16-05-06 | 00:02

@Kaaskoppenkoortsige 23:56
Wilders ja. Ik ben benieuwd wat zijn move is nu zijn vriendin zo in de problemen is gekomen. Zo heeft Geert Ayaan nadrukkelijk genoemd; zijn vriendin. Ook voor hem komt de integriteitsproef.

Barbapoeppa | 16-05-06 | 00:02

@controle 15-05-06 @ 23:50 : Zeurt niet zo man, dit is gewoon dom. Dus als Nederland iemand voor 1 gram coke 1 dag de bak in stuurt en in Amerika zit zo iemand voor 5 jaar in de nor, dan is dat helemaal hetzelfde natuurlijk.

@Rabarberke 15-05-06 @ 23:53 : Dan mag ik toch hopen dan AHM een Amerikaans paspoort krijgt en niet AHA....

Het blijft natuurlijk wel stijlloos dat de VVD dit allemaal al voor haar kamerlidmaatschap van haar heeft gehoord en nu opeens gaat reageren. Want ik kan me zo voorstellen dat ook die partij hier nog wat over te horen gaat krijgen. Zijn ze op deze manier eigenlijk niet gewoon medeplichtig aan een - op zijn minst - overtreding van de vreemdelingenwet of iets dergelijks? Hebben we hier toevallig ook een Zwarte Kip die dat weet?

TM | 16-05-06 | 00:02

LarryLaffer 15-05-06 @ 23:48
LarryBlaffer, Mag ik je ausweiss effe zien?

stampertje | 16-05-06 | 00:01

Jezus, deze posts gaan me te snel.

Smegma | 16-05-06 | 00:01

Tot volgende week in Somalië Ayaan. We zullen je hier in Nederlands massaal uitzwaaien (lees: uitkotsen).

MysteryQuest | 16-05-06 | 00:00

@Kaaskoppenkoortsige 15-05-06 @ 23:56
Vandaag kliekjesdag? De VVD groeit juist van zulke acties. Kunnen ze zich juist profileren als meer dan een middenstandersbelangenvereniging.

Weest gegroet | 16-05-06 | 00:00

@Kaaskoppenkoortsige 15-05-06 @ 23:56
Zalm is op dit moment te druk om z'n mes uit de rug van Ayaan te trekken.

CoJoNes | 16-05-06 | 00:00

@ Allen

* gaat vóór controle staan .. kop naar voren... slagtanden in de aanslag *
GRRRRRRRR

bottehond | 15-05-06 | 23:59

@controle
Heb je een enquete gehouden?
En heb je wel eens gekeken wat 99,999% van die moslims met dat geloof doen?
Slechts een enkeling hecht net zoveel waarde aan deze letterlijke uitspraken als jij. De rest wil gewoon een beetje een leuk leven, wat neuken, je kent het wel.
Het is wel duidelijk dat je veel te veel in de koran hebt gelzen en niks, maar dan ook niks van religie afweet. Je lijkt godverdomme Mo B. van. Er vallen dooien door dat soort mongolen als jij.

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:59

@Weest gegroet 15-05-06 @ 23:56
Daar kan hij nu al vast mee beginnen, want van de huidige Parteitopf kan Verdonk geen steun meer verwachten.
Alleen nog maar van de zwevende controle/cojones.

Smegma | 15-05-06 | 23:59

@Levereter 15-05-06 @ 23:55
en in de jaren 20 wilden de socialisten een algemene ontwapening. what's your point?

daskapitalist | 15-05-06 | 23:58

*huivert*
"Vanaf 10 mei zijn de stembussen geopend. U kunt uw stem uitbrengen via telefoon, internet of per post. Aan Rita Verdonk is de stemcode '666' toegekend; driemaal de zes van succes. Als u van de VVD de grootste partij wilt maken, stem dan op Rita Verdonk"...

stretch | 15-05-06 | 23:58

TM 15-05-06 @ 23:42
1. Niet eerst roepen dat Ayaan niets te vrezen heeft
2. Vervolgens niet zeggen dat: "als ik minister was in 92 zette ik je uit, maar nu..."
3. Niet vervolgens onder druk (wat een stavast! wat een voet-bij-stuk houden) aankondigen dat er onderzoek gedaan zal worden.
4. Niet binnen no-time al met het resultaat naar buiten van dit onderzoek (alsof het intrekken van het Nederlanderschap van Ayaan zo urgent is), zodat de VVD de schijn bevestigd dat ze van Ayaan af willen.

Verdonk had ook even haar mond kunnen houden en na kunnen denken in plaats van drie maal iets anders roepen. Binnen de VVD heeft men de kop in het zand gestoken, terwijl men best kon bedenken dat een reportage als dit een keer gemaakt zou worden. Ayaan Hirsi A/M heeft zelf in het openbaar verklaard niet eerlijk te zijn geweest.

De VVD wilde zelf van Ayaan af. Liever gezegd, sommigen binnen de VVD wilden van Ayaan af. Een gokje is het of Verdonk wel of niet hier heelhuids uit gaat komen, maar dan is Rutte er nog. En dat komt misschien ook wel goed uit. Die reportage is goed getimed, want de verkiezingen zijn pas volgend jaar. Tijd om te herstellen.

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:58

@Ganzo. je kan wel sofinummer krijgen als je geen nederlandse bent, als je verblijfvergunning hebt om te werken, werk betaal je belasting, dus wel sofinr nodig.
Illigaal niet.
Hirsi MAgan heeft haar verdienste, je moet niet spotten met Allah.
Allah straf ontkom je niet, hier of hiernamaals.
Allah Akbar

ayan | 15-05-06 | 23:58

@rabarberke
Yep. Kunnen jullie niet zeggen dat niemand je gewaarschuwd heeft. Ik raad je aan om je eens te verdiepen in de islam.

controle | 15-05-06 | 23:57

@Rabarberke
"AHA krijgt gewoon het amerikaanse staatsburgerschap en ze lacht iedereen uit."
 
Ik hoop het
En ik hoop ook dat die vieze Verdonk eindelijk eens de pleeën van de VVD mag gaan schoonmaken.

~Johan | 15-05-06 | 23:57

@Smegma 15-05-06 @ 23:51
Als het zo simpel was hoefde Rutte ook geen campagne te voeren voor zichzelf, maar kon hij nu al beginnen met de cursussen auto-cue lezen wat anderen schrijven, lachen om andermans moppen en er vooral leuk en erideale schoonzonerig uitzien voor de zwevende kiezer.

Weest gegroet | 15-05-06 | 23:56

Ik voorspel het uit elkaar vallen van de VVD. RitaV is een nog explosievere splijtzwam dan AHA. Wat moet de kliek die AHA heeft binnengehaald (Zalm, van Aartsen, Smit-Kroes, van Baalen etc) wel niet vinden van deze Brutusstreek van haar? Ze zullen laaiend zijn want alle rendement die ze hoopten te halen uit AHA is nu vervlogen. Zoals de geest van Pim met wie ze kwam.

En daarnaast is er nog de kliek die sowieso antiRita is zoals Wiegel, Dijkstal, Hoogervorst, Grave etc. De VVD bezwijkt op den duur. Ik ben aan het wachten op Geert Wilders, die is opvallend afwezig. Maar ja, zie je die een illegaal ondersteunen??

Kaaskoppenkoortsige | 15-05-06 | 23:56

@larry Laffer
Ken sent me

vinque | 15-05-06 | 23:56

@controle 15-05-06 @ 23:54
Je bent geobsedeerd. Dat is niet goed.

Smegma | 15-05-06 | 23:56

@controle
hey dat gezeik over de koran kennen we nu wel. ben je op een missie of zo?

Rabarberke | 15-05-06 | 23:55

@Controle
Volgens mij ben jij de enige -samen met Mo B. - in Nederland die de Koran serieus neemt.

knuffelpoes 15-05-06 @ 23:52

Buigt diep voor de knuffelpoes, die gelijk een diesel slecht start maar virtuoos eindigt.

bottehond | 15-05-06 | 23:55

Dit is gewoon een rijke Hollandse traditie, in de jaren 30 stuurden we al joden terug naar Duitsland, er is niks nieuws onder de zon.

Levereter | 15-05-06 | 23:55

@knuffelpoes
Wist je dat alle (99,99999%) moslims de koran beschouwen als het LETTERLIJKE woord van allah? Dus voor eeuwig geldig en precies zoals het er staat. Velen hier hadden daar totaal geen idee van.

controle | 15-05-06 | 23:54

@bottehond 15-05-06 @ 23:52
Off-topic en BTW: ooit opgevallen dat er een spelfout op de grafzerk van Fortuyn staat?
Echt waar.

Smegma | 15-05-06 | 23:54

lang leven larry

pavlov | 15-05-06 | 23:54

LarryLaffer 15-05-06 @ 23:48

Pas op jongens... een fundamentalist!

bottehond | 15-05-06 | 23:54

@.Levereter @ 23:51
Geen idee hoe het heet, de frutti is duidelijk wel van tutti.

ventus_aqualis | 15-05-06 | 23:53

AHA krijgt gewoon het amerikaanse staatsburgerschap en ze lacht iedereen uit.

Rabarberke | 15-05-06 | 23:53

@~Johan 15-05-06 @ 23:32
de kogel kwam van links???? Nawijn en Verdonk????LINKS????
Goedverdoeme lullo heb je enig idee voor onzin je uitkraamt? Of brand er in die bovenkamer van je ga alleen nog licht maar staat het al een tijdje leeg?
De 2 meest rechtse malloten in de politiek links noemen.... tskkk... en nou maar weer oefenen in het strikken van je veters... ooit zal het je lukken! ik heb er alle vertrouwen in. heus!

prrrrrozac | 15-05-06 | 23:52

Deze dag is kent zijn weerga niet. (Nou ja, Srebrenica leek er een beetje op!) We schrijven weer geschiedenis.

gevallenverstand | 15-05-06 | 23:52

@Controle
Volgens mij ben jij de enige -samen met Mo B. - in Nederland die de Koran serieus neemt.

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:52

Ayaan ( jah ik gebruik die knuffelnaam als ware het een geuzennaam... so what... you looking at me... YOU LOOKING AT ME) werd net op RTL nazihoernaal gefeteerd... een stukje speech van haar in de VS : I come from a country that has made me who I am...." Links en Rechts kunnen dat allebei op zichzelf toepassen.... wie de schoen past trekke hem aan.... (dat duurt nog 15 jaar)
Wat hoor ik daar toch.... Erasmus en al die ouwe knarren incl. de niet zo goddelijke dikzak en de Goddelijke Kale draaien zich om in hun al dan niet fancy dandy wit in Italie graf.

bottehond | 15-05-06 | 23:52

@Weest gegroet 15-05-06 @ 23:50
Daar is het een partij voor. Hoe fout die ook is.
Met AHA, Verdonk en Wiegel valt niet te discussieren.

Smegma | 15-05-06 | 23:51

Smegma 15-05-06 @23-41 Volkomen mee eens, maar dat is hier vloeken in de (rechtse) kerk
Ik heb haar nooit zien zitten met haar polariserende gedoe, maar ik moet bekennen dat ik bij het kijken naar nova gewoon een beetje meelij met haar kreeg. Verdomme, zo geslachtoffert worden door je eigen "vrienden" die je drie jaar geleden nog op het schild hesen. Brutus heeft zijn gelijke gevonden in de geschiedenis
Overigens, wat die Turkse dame zei in nova vond ik volkomen waar, nl, dat wetten er voor mensen zijn en niet andersom....
Kunnen we misschien een beginnetje mee maken in de aankomende linkse lente!

bubka | 15-05-06 | 23:51

@LarryLaffer 15-05-06 @ 23:48
Mooi gereaguurd ;-)

Dömper | 15-05-06 | 23:51

@ Kaaskoppenkoortsige 15-05-06 @ 23:45 Ik volg het überhaupt al niet meer, er gebeurt even teveel om tot mij door te laten dringen.Krijg alleen het bange vermoeden dat deze muis nog een langer staarje krijgt!

Alice D. | 15-05-06 | 23:51

Wouter Bos eruit, Truttje D66 en trutje Groenlinks eruit, Balkellende en zijn sjimmies eruit, het is tijd voor leiders. We laten ons "leiden" door zachte eieren en bedriegers. Het wordt tijd voor politiek en voor een weerwoord.

pavlov | 15-05-06 | 23:51

ventus_aqualis 15-05-06 @ 23:49: Is Tutti Frutti weer terug?

Levereter | 15-05-06 | 23:51

Ik vertrouw die Maurice de Hond voor geen cent. De man is al een paar keer op de fles geweest. Volgens mij zuigt die PvdA'er al zijn zogenaamde onderzoeksresultaten gewoon uit zijn duim. En alle media maar lekker betalen.

~Johan | 15-05-06 | 23:51

@knuffelpoes
Are you fucking blind? Nederland voert al de bevelen uit de koran uit. 5:33. De vergelding dergenen die oorlog tegen God en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, OF DAT ZIJ HET LAND WORDEN UITGEZET. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen. members.chello.nl/m.elfers/koran000.ht...

controle | 15-05-06 | 23:50

@Smegma 15-05-06 @ 23:48
Helemaal gelijk. Rutte is wat de partij wil dat hij is.

Weest gegroet | 15-05-06 | 23:50

@dedalus
dat geldt ook voor jouw.
Nog beter is het gewoon je bek te houden

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:49

@Botte
Knuffelpoesjes!!! pak ze

CoJoNes | 15-05-06 | 23:49

Ik kijk deze week niet meer naar de publieke. Eerst Rosenmuller samen met Melkert, daarna Bos en nu Nawijn in een glansrol bij Nova. Dan nog liever Gooise wijven bij Talpa of een Duits belspelletje met halfnaakte mokkels op de schotel.

ventus_aqualis | 15-05-06 | 23:49

@dedalus
Dat dacht ik niet.

controle | 15-05-06 | 23:49

ongelofelijk trouwens dat alle mensen die vroeger zo politiek correct waren, nu de smerigste racisten blijken te zijn. En King of Controversy, mensen als jij, die zeggen dat andere mensen het land uitmoeten, zijn de ergste van alle. Dat is nou precies de NieuwNederlandse mentaliteit. "Iedereen die het niet met me eens is, iedereen die een ander geloof heeft, problemen veroorzaakt, iedereen die niet blond is, gebrekkig Nederlands spreekt, rijker is dan ik, armer is dan ik, iedereen die rechts is, links is, zwart is, bruin is, Afrikaans is, Oosteuropees is, Zuidamerikaans is, Amerikaans is, hier een huis wil kopen, hier zijn handje wil opsteken, iemand die minder succesvol is, maar vooral een buitenlander die succesvoller is dan ik, die moet het land uit". Lekker oplossingsgericht, vieze bangebroek, schijt nog maar een paar luiers vol. En dat geldt voor het grootste deel van de 'reaguurders' (kutwoord trouwens, als je het al over het vernaggelen van het Nederlandse cultuurgoed hebt, begin dan bij je zelf en verneuk het vocabulaire niet met zulke onzinwoorden) hier.

LarryLaffer | 15-05-06 | 23:48

@controle
Het is wel zo netjes als je zonodig je homemade en volstrekt nutteloze koran kennis ten toon wilt spreiden dit te doen onder de melding ---off topic---

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:48

@Weest gegroet 15-05-06 @ 23:47
In tegenstelling tot Verdonk weet Rutte waarschijnlijk wel wat solidariteit met je partij is.

Smegma | 15-05-06 | 23:48

@ bottehond @ 23:42
Ho Ho! Volgens jou heb ik speed op! Ga je danb zomaar vreemd?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:47

@controle iets toepasselijker is Exodus 17:
14 De HEER zei tegen Mozes: ‘Leg deze overwinning in een oorkonde vast, zodat niemand die ooit zal vergeten, en overtuig Jozua ervan dat ik zal zorgen dat niets op aarde nog aan het volk van Amalek herinnert.’ 15 Toen bouwde Mozes een altaar, en hij noemde het ‘De HEER is mijn banier’. 16 Hij zei: ‘Omdat Amalek de hand heeft durven opheffen tegen de troon van de HEER,
zal de HEER strijd voeren tegen Amalek, in alle komende generaties.’

dedalus | 15-05-06 | 23:47

@dedalus 15-05-06 @ 23:43
Vanmorgen op radio 1 Rutte uitgebreid gehoord. Hij leek wel de PRmanager voor Rita herself. Om ergens munt uit te slaan moet je hard kunnen meppen en dat deed hij nou niet echt.

Weest gegroet | 15-05-06 | 23:47

Iedereen het land uit

pavlov | 15-05-06 | 23:46

@fnv

Nee ik zei dat haar naturalisatie nietig zou zijn op grond van het feit dat die naturalisatie verleend is aan een niet bestaande identiteit.

Rabarberke | 15-05-06 | 23:46

@Alice D

Nawijn is zeer sterk in onnavolgbare redeneringen. Die hoeven we niet te volgen.

Kamerlid AHM = gewoon mw. AHM. Niet meer, niet minder. De rechter zal er niet anders over denken. Zij peuzelde eigenmondig alle euro's op in haar 5* hotelkamers/penthouse.

Kaaskoppenkoortsige | 15-05-06 | 23:45

jammer ik mag d;r wel, meer dan de kwijleballen die van links en rechts over haar heen tuimelem, nederland is meelijwekkender dan AHA. Nawijn is Nawee, en is een grotere lul dan de domste burger in NL (leuk format, voor Johnnie de Mol sr)

pavlov | 15-05-06 | 23:45

Ik vind eigenlijk dat Maurice de Hond's paspoort ook maar eens een keertje afgepakt moet worden...(zeg Botte.... is dat familie van jou???... van de bastaardkant?)

FNV-lidaf | 15-05-06 | 23:44

@Sticky Nicky 15-05-06 @ 23:42
Ben blij dat ik nog iets van nivo haal, sticky, kan ik van jou helaas niet zeggen.
@omerta
Indulge me.

CoJoNes | 15-05-06 | 23:44

@Sticky Nicky 15-05-06 @ 23:42
Opzitten is vermakelijk, maar je moet hem wel zelf de kunstjes leren.
Helaas kijkt Oompje Botte teveel in de VVD-partijkrant om een beetje orgineel een koekje te verdienen.

Smegma | 15-05-06 | 23:43

Tot voor kort had ik 1 reden (buiten die lelijke knorrige heks om) om geen VVD te stemmen. Nu die splijtzwam het beloofde land aan de andere kant van de plas gaat verzieken zou er enig licht aan het einde van de tunnel kunnen gaan gloren. Hier moet Rutte toch enorm politieke munt uit kunnen slaan? Hij kan toch nog eens uiteenzetten waarom hij zoveel rechters is als windvaan Rita?

dedalus | 15-05-06 | 23:43

hhuhu, wat heb ik weer een toepasselijk vers voor deze kwestie uit de koran. Leest en huivert. 5:33. De vergelding dergenen die oorlog tegen God en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

controle | 15-05-06 | 23:42

@Rabarbeke

Waarom riep je dat dan niet eerder??? Het was toch al eerder bekend dat AHA daarover gelogen had? Om met Dijkstal te spreken: er was NIKS nieuws in die Zembla uitzending.
Dus wijsheid achteraf

@Botte

ben jij een teckel? Of ben jij een Rottweiler?

FNV-lidaf | 15-05-06 | 23:42

@Sticky Nicky 15-05-06 @ 23:40 : Dan zou ik toch graag horen wat jij denkt dat Verdonk(politiek gezien dus!) anders had kunnen doen?

TM | 15-05-06 | 23:42

Ik hoop dat deze sluipmoord van de VVD niet onopgemerkt zal blijven.

Levereter | 15-05-06 | 23:42

CoJoNes 15-05-06 @ 23:36
Jammer, maar het niveau van Botte haal je niet qua vermakelijkheid

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:42

@knuffelpoes

Welnee, ik vind het absolute onzin. Het was allang bekend.

Rabarberke | 15-05-06 | 23:42

King of controversy 15-05-06 @ 23:36

Dat bedoel ik.... het lijkt wel of je speed op hebt, dragQueen.... je bent jezelf niet... ga rustig zitten.... ademen... zo...... gaat het?
(0031 is out of control)

bottehond | 15-05-06 | 23:42

Mensen, er zit nu toch echt maar 1 ding op: PvdA-GroenLinks-SP.

Smegma | 15-05-06 | 23:41

King of controversy 15-05-06 @ 23:36
Ik betreur niet het vertrek van Ayaan Hirsi vul-maar-in vanwege haar standpunten, maar omdat ze geslachtofferd is door de hypocrieten van de VVD.

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:40

@ Kaaskoppenkoortsige 15-05-06 @ 23:36 Maar die beveiliging was niet voor AHM maar voor kamerlid Hirsi Ali als ik Nawijn goed heb begrepen vanavond, dus niet terug te eisen

Alice D. | 15-05-06 | 23:40

ongelovelijk. Hebben we eens een prachtige immigrant die er wat van probeert te maken, en kotsen we haar nu uit. Wat een land, snel erachteraan!

oblix | 15-05-06 | 23:39

C&A is toch voordeliger...

LuftBalloon | 15-05-06 | 23:38

@King of controversy 15-05-06 @ 23:36

Twee thee graag en doe er maar een postbus 51 folder bij

flat out | 15-05-06 | 23:38

@ CoJoNes @ 23:27
*denk je?*
Ayaan 'en hoe ze dan ook verder heet' gaat zo de wereldgeschiedenis in, als zij dat al niet gedaan heeft. En dat is een zeldzame prestatie.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:37

@ Hannalore met dat opportunisme is Ayaan anders ook besmet geraakt; van Wiarda Beckman naar WEI?

Alice D. | 15-05-06 | 23:37

~Johan 15-05-06 @ 23:32
"Na Fortuyn en Van Gogh kwam ook deze derde kogel van links, nota bene afgeschoten door het duo Nawijn/Verdonk."

Clichématig zo je wilt, maar oprecht vraag ik me af wat jij in hemelsnaam voor iets gerookt hebt...

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:37

@bottehond
iemand? Die hele zelfingenomen Dhimmi meute, met hun dichtgemetselde progressieve Brintamuiltjes, kunnen wat mij betreft allemaal met de linker en rechter wang op de grillplaat gaan liggen. Nu brandmerken, dan weten we tenminste voor wie we over een jaar of 10 moeten oppassen.

CoJoNes | 15-05-06 | 23:36

Zou Nawijn Zembla getipt hebben ?

ventus_aqualis | 15-05-06 | 23:36

@bottehond

Je zou denken dat RitaV haar grootste vriendinnetje zou moeten zijn. Maar juist zij steekt de dolk in de rug van Ayan. Vreemd, maar ook weer niet zo heel vreemd. Verkiezingstijd is nl. aan de gang en AHA was al een aflopende zaak aan het worden. RitaV daarentegen voelt zich met de dag sterker. Het is echter de vraag hoe ver ze komt met deze karaktermoord die ze pleegt.

Overigens RitaV moet nu na A ook B zeggen: dus niet alleen het paspoort terug, ook de miljoenen euro's aan salaris en beveiligingskosten. Anders hebben we nooit zoveel aan een illegaal besteed!

Kaaskoppenkoortsige | 15-05-06 | 23:36

@bottehond 15-05-06 @ 23:34
Niet over nadenken, Botte. Ik maak geen vergelijking met jou, maar met de vergelijking. Ben vergelijkend aan het vergelijken.
Nou niet verongelijkt doen.

Smegma | 15-05-06 | 23:36

@ bottehond 23:30
Ik bied mij aan.
Het is meer dan terecht dat Ali het land uitgeknikkerd wordt. Het enige wat ze in Nederland deed was mensen tegen elkaar opzetten, ze leverde geen bijdrage aan het debat, ze liet dat debat vastlopen in een loopgravenoorlog. Dat is geen bijdrage, dat is een schande. Dat die rechtse eikels dat niet zien, tsja, dat mag je verwachten van dat tokkie volk. Maar dat er nu zelfs mensen zijn met een IQ hoger dan 40 die het betreuren dat Ali weg moet want "ze zette Nederland op de kaart" zijn pas de echte hypocriete demonen van ons land.

King of controversy | 15-05-06 | 23:36

@rabarber
En.. ben je nu trots ... in gezelschap van Hilbrand en Rita

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:35

@Hannalore 23:29
Ach, voor 1 keer wordt de komiek van het kabinet serieus genomen omdat 'ie in het linkse straatje lult van NOVA. Volgende week treedt dit sajuut weer op in achteraf-zaaltjes en voetbalkantines en tovert luchtballonnen uit z'n hoge hoed.

schaamstreek | 15-05-06 | 23:35

Smegma 15-05-06 @ 23:31

Dat is laster.........!
Links Twee Drie Vier!!!Links Twee Drie Vier!!!Links Twee Drie Vier!!!HeilOmeBotte!!!

bottehond | 15-05-06 | 23:34

@Hannalore
als voorbeeld, zie Canvas nu.

daskapitalist | 15-05-06 | 23:34

Het valt wel op dat dit allemaal (politieke moorden, deportatie) gebeurd nadat de zogenaamde "politieke correctheid" en de "multiculti samenleving" is afgeschaft. M.a.w. na Paars.

Smegma | 15-05-06 | 23:34

Daar zijn we weer. Wat zei ik? Een fictief, niet bestaand persoon is tot Nederlandse genaturaliseerd, op grond waarvan deze mevrouw (Ayaan Hirsi Magan) nog steeds haar oude nationaliteit heeft.

Rabarberke | 15-05-06 | 23:33

@Hannalore
alleen iemand die in links-rechts termen denkt kan blind zijn voor het oppertunisme van beiden. misschien moet je eens kiezen tussen individualisme en collectivisme?

daskapitalist | 15-05-06 | 23:33

CoJoNes 15-05-06 @ 23:29 poeh, slinks stond er... solly, verkeerd gelezen... Dan geldt dit voor ieder ander die links opeens de schuld geeft. Neemt niet weg dat de vorige werkgever de arbeiderspartij is, die met recht zich hier niet in mengt.

Neem nog een hap zuurstok eh stof

topcat | 15-05-06 | 23:32

We leven in een wegwerpmaatschappij.

fuckje | 15-05-06 | 23:32

De Nederlandse grenzen open en de eerste 10 jaar geen uitkering.
Dat is de enige regel die Verdonk mag invoeren.
Werkdruk is de beste inburgeringerscursus.
De tijd van windmolentjes en kaasmarkten is gelukkig voorbij,
waarom moet de eerste generatie immigranten weten
waar van Oldenbarneveld onthoofd is??? Het enige
wat ze moeten weten is hoe ze hier kunnen overleven.
Door die verschrikkelijke ongastvrije houding gaan
alle vluchtelingen met inhoud nu met een wijde boog
om dit naar schimmelkaas meurende land heen.
Iedereen mag wat mij betreft Nederlander worden,
zolang ze zichzelf maar kunnen onderhouden.

LarryLaffer | 15-05-06 | 23:32

Kijk toch eens om je heen mensen: je stuikelt over schorem dat wèl een Nederlandse paspoort heeft gekregen met door Vluchtelingenwerk voorgezegde leugens. Na Fortuyn en Van Gogh kwam ook deze derde kogel van links, nota bene afgeschoten door het duo Nawijn/Verdonk.Ik zou bijna die hurk Wiegel vergeten. Tegen Verdonk zou ik zeggen: mens ga de plee eens schoonmaken.

~Johan | 15-05-06 | 23:32

Hear @Hannalore

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:32

Verdonk kan volgens mij helemaal niet anders. Niet wettelijk, en zeker ook niet vanwege haar eigen positie. Als iemand die 'IJzeren Rita' wordt genoemd hier niets aan zou doen dan zou ze haar eigen geloofwaardigheid volkomen vernietigen. En ik denk niet dat Verdonk haar eigen graf laat graven door AHA.

Dat gezegd hebbende : Iedereen weet dat ik geen fan ben van Rita Verdonk en ook niet van het gebrek aan flexibiliteit dat ze toont. Maar ik ben wel blij dat ze in elk geval voet bij stuk houdt. Principes zijn principes.

Tsjonge, heb ik toch nog iets lovends gezegd over Verdonk. Niet te vaak doen maar...

Overigens nu op radio1 : AHA die zegt dat ze bij nader inzien toch maar in Augustus al weg wil. Duidelijk opgenomen voor Verdonk's statement.

En nee, ik voel absoluut geen leedvermaak. Wie wel?

TM | 15-05-06 | 23:31

@knuffelpoes 15-05-06 @ 23:28
Honden zijn fascisten en katten zijn sadistische moordenaars (daarom heb ik zelf ook een kat).
Gelukkig zijn we objectief oordelende mensen.

Smegma | 15-05-06 | 23:31

@CoJoNes
Sodemieter op zech met je Driehuis gelul. Ze wordt door de VVD geslachtofferd en niet door Driehuis.

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:31

CoJoNes 15-05-06 @ 23:27

Ik ben het met je woede eens, CoJoNes..... zullen we maar iemand gaan flamen om ons verdriet te ver"slaan"?

bottehond | 15-05-06 | 23:30

Die Nawijn toch, altijd weer in voor een relletje, of het nu gaat om de doodstraf of de nationaliteit van Ayaan, het is en blijft een politieke komediant van duister allooi wiens gezicht associaties met een zompig moeras oproept. Zal hij aankomend weekend zijn succes in Antwerpen beklinken met een lekker bolleke, geschonken door zijn Dietsche broeder, Filip Dewinter.?

Nee, dan zijn optreden in NOVA, rechtvaardigheid was zijn streven, gelijke monniken, gelijke kappen, om Verdonk te manen tot een strakke rechte rug. 'Maar was u, tijdens de aanstelling van Ayaan Hirsi Ali, niet de minister, meneer Nawijn.?'
'Uhm, nou ja, 'allochtonen' liegen wel eens vaker, meneer Witteman, dus uuhm, ik dacht ehm, laat maar, maar toen ik opeens televisie keek, zag ik pardoes in Zembla dat het heel, heel, heel erg fout zag, hoor. Foei Ayaan, hier ga ik werk van maken.'

En hier zien we de politiek-correcte elite van nieuw-rechts zoals zij in werkelijkheid is, principeloos, oppertunistisch, en rond dobberend op schandaaltjes.

Hannalore | 15-05-06 | 23:29

@topcat 15-05-06 @ 23:26
Kun jij zelfstandig ademhalen? Links, rechts citeer me even als je wilt, waar heb ik die termen ook alweer in de mond genomen.

CoJoNes | 15-05-06 | 23:29

@ bottehond @ 23:26
Volgens mij ben jij wel GeenStijls' geinigste hofnar.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:29

En dan te bedenken dat Ayaan toch maar voor mekaar heeft gekregen dat uh, dusss, wanneer begint het voetballen eigenlijk?

LHW | 15-05-06 | 23:29

@ Gravin v Kippenbouth 15-05-06 @ 23:17 Helemaal met u eens, maar weet even niet meer op wie ik moet kotsen!

Alice D. | 15-05-06 | 23:29

@bottehond
Je naam zegt toch genoeg? Alle honden zijn toch ondankbaar en politiek correct? Nee dan wij poezen...

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:28

@topcat 15-05-06 @ 23:26
En zo is het maar net!

stampertje | 15-05-06 | 23:28

Kortom: De Nederlandse beleidsbepalers weten niet behoorlijk om te gaan met een WERELDBURGER. Men moet doen wat men denkt te moeten doen, maar fatsoenlijk is anders.

bebop | 15-05-06 | 23:28

Sticky Nicky 15-05-06 @ 23:24

*dondert om.......*

bottehond | 15-05-06 | 23:27

Theo van Gogh vermoord
Ayaan monddood gemaakt
Nederland belachelijk gemaakt door een kortzichtige burgertrut die 't leiderschap van de VVD begeert en daartoe soepel meebuigt met de reaguurderswaan van de dag...
Je ziet trouwens wel dat het stelselmatig herhalen van laffe leugens zeer effectief kan zijn om politieke tegenstanders het zwijgen op te leggen.
Gelijke behandeling in gelijke gevallen?
Hilbrand Nawijn en Taida Pacic zijn NIET met 30000 VOORKEURSTEMMEN in de volksvertegenwoordiging gekozen.
Hilbrand Nawijn en Taida Pacic worden niet met de dood bedreigd door de hakbars (maar wat niet is kan nog komen)
Hilbrand Nawijn en Ayaan genieten wel allebei parlementaire onschendbaarheid maar de eerste hoeft niet op 27 augustus op bevel van de rechter z'n huis uit omdat de buren bang zijn voor diezelfde hakbars waar Ayaan niet zo overdreven over moet doen omdat de islam immers geen onderwerping maar vrede betekent...
De ZULO regeert.
Zou Rita eventueel arabische oliesjeiks pijpen om hier de baas te worden?
Jazeker, mits de reaguurdertjes hier d'r maar nooit achter komen...

tichtus | 15-05-06 | 23:27

@CoJoNes,
Goed gezegd! Kruidenierslandje.
Ik was het niet altijd met Ayaan eens, maar deze behandeling heeft ze nooit verdiend. Holland op z'n smalst, gatver!!

fuckje | 15-05-06 | 23:27

@Jan-Joris-Jaap-Joop 15-05-06 @ 23:23
Denk je? Die Ayaan is binnen nu en een week of 5 hartstikke dood. De Grande Finale van het Ayaan-Spiel, geregisseerd door Driehuis en z'n politieke cornuiten. Met een toegiftje van de firma Witteman. Dames en Heren, blijft u alstublieft nog even zitten, glimlacht Paul de zaal in, het mooiste moet nog komen.

CoJoNes | 15-05-06 | 23:27

Negentropy 15-05-06 @ 23:25
Ah, niet de schuld van rechts, links, paars maar dus van 'die wijven'!

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:26

@ Negentropy @ 23:25
Alle wijfen zijn femifascisten!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:26

@Negentropy 15-05-06 @ 23:25
Hear hear!

Smegma | 15-05-06 | 23:26

CoJoNes 15-05-06 @ 23:17: al je zo doorbazeld, graag ga met haar mee.

Alle fouten van Rechts zijn altijd fouten van Links. VVD zit langer in regeringen dan PvdA, heeft dus meer boter op het botte hoofd wat het asielbeleid betreft dan links, maar mot je rechts eens horen...
Vervolgens werkt VVD AHA er zelf uit, zelfs uberfuhrer Wiegel wil haar weg, en weer heeft links het gedaan. Wat wil je nou dat die arbeiders van de partij van de zeggen? Dit is een VVD kwestie... Enne, die dronkeboer Nafleswijn is rechts hoor... Dus houd je even bij de feitjes.....
Ik ben geen fan van rechts en links, maar je mot niet zwak lullen... Dat hadden we 60 jaar geleden al afgeschaft

topcat | 15-05-06 | 23:26

politiek correcte honden daar bij de VVD.

knuffelpoes 15-05-06 @ 23:20

Ik wens NIET geassocieerd te worden met die dhimmi opprotunisten (geen schrijffout).... Die Dijkstal en Wiegel.... euhmmmmm.... hoe was dat topic van de week ook weer over zo'n takatikiland en 3 ex- ministers.... euh......

bottehond | 15-05-06 | 23:26

@.FNV-lidaf @ 23:07
Die twee hebben bij het invoeren van de 12-jaarregeling besmuikt achter hun handje zitten lachen. Maar wellicht is het handig als het Ministerie van Verdonk bij een paar heel oude Duitsers informeert hoe je grote groepen mensen afvoert, omdat het wel eens heel druk kan gaan worden. Want, zo zei ik vorige week al, waar vind je de asielzoeker die de waarheid sprak?

ventus_aqualis | 15-05-06 | 23:26

Ik schaam me rot dat mensen zich schamen als er iets goeds gebeurt voor dit land. Die wijven maken een hoop kabaal en lossen niks op, en helpen heel de maatschappij naar de klote met het tegen mekaar opzetten van mensen. Los de problemen op in plaats van populistisch met het vingertje te wijzen naar groepen en/of mensen, iets dat oh zo makkelijk is en verbazingwekkend goed werkt hier in den Niederlanden.

Negentropy | 15-05-06 | 23:25

Mosterd na de maaltijd enzo... beetje goedkoop van Verdonk om nu nog te roepen dat ze AHM het land uit flikkert terwijl ze zelf allang besloten heeft om te vertrekken. Ik ga er bovendien van uit dat ook Verdonk wel wist van de leugens, dit was immers publiek geheim binnen de VVD.

Recht door zee... jaja. Begin maar bij Scheveningen zou ik zeggen.

Tsuru | 15-05-06 | 23:24

bottehond 15-05-06 @ 23:22
Off topic (of niet?????)

off-topic dus
*gooit een pot geraniums uit het raam om dat gejank te stoppen*

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:24

Ook voor Geert Mak kan deze avond niet meer stuk.

Levereter | 15-05-06 | 23:24

Iemand nog een biertje ?
_
Joris, geef de borrelnootjes 'ns door....

Prikker | 15-05-06 | 23:24

@Nick007 Laat haar rustig naar Washington afreizen, laat haar rustig voor AEI gaan werken, sturen we gewoon de deurwaarder bij de AEI langs voor loonbeslag. Het is ook het beste nieuws voor de Democrats: die kunnen er mee aan de haal dat de Republicans een aartsleugenares als verlosseres naar binnen hebben gehaald, of hadden willen halen. Het aardige is dat ze eigenlijk in Duitsland asiel had moeten aanvragen, dus waar gaat ze bij uitzetting heen? Correct naar onze allerliefste Oosterburen. Viel spass, wir werden Weltmeister!

dedalus | 15-05-06 | 23:24

@ cojones
Ayaan gaat zich storten in universeel publiekelijk debat.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:23

LOL een hoop van die boehoehoe-snik-ik-schaam-me-rot-voor-dit-land-huil-snotter-reaguurders zitten straks tijdens het WK, dronken in oranje gehuld heel hard 'hup Holland hup' te roepen.

Dömper | 15-05-06 | 23:23

Off topic (of niet?????)

Johan Derksen onthult: Turkse maffia manipuleert profvoetbal 0031

Onn topic

* jankt naar de maan *

bottehond | 15-05-06 | 23:22

@CoJoNes 15-05-06 @ 23:17
Blijf nou nog ff, het wordt bijna linkse lente.

Smegma | 15-05-06 | 23:22

Tering vind ik dit even angstwekkend zeg ! Schaam me voor dit volkje hier zou ook graag vertrekken ware het niet dat mensen nou eenmaal zo zijn !
Hoop toch niet dat ik ook zo wordt.

Jan Lul de Behanger | 15-05-06 | 23:22

Idee voor de nabije toekomst: groepsreizen met korting via Geenstijl (enkeltjes)

"Vul eerst de meningtest in om te kijken of je in aanmerking komt voor de speciale opzoutkorting!"
"No passport needed!"

flat out | 15-05-06 | 23:21

Bij huize Driehuis knallen vanavond de champagne kurken, "Es ist erreicht!"

Levereter | 15-05-06 | 23:21

@ fajito
Nooit begrijpend lezen gehad op school ?
Of krijg je dat in de integratie cursus niet...

Prikker | 15-05-06 | 23:21

Is Weisglas geen Mof? En hoe zit het met ex-staatssecretaris Gabor? En Jacob Kohnstamm? Elisabeth Schmitz? Hirsch Ballin? Hedy d'Ancona?
Het lijstje kan heel lang worden.... Om maar te zwijgen van Bea von Armsberg-Van Oranje Nassau. Is dat wel een Nederlander? Hoe zit het met die naturalisatie allemaal?

crixus | 15-05-06 | 23:20

Het is wel jammer dat het meiske nu geslachtofferd wordt voor de verkiezingsstrijd van Rita.
Het mooie is dat de VVD nu voor lul staat met de recht door zee en regels zijn regels retoriek.
Maar erg lullig voor AHA dat zij hiervoor geslachtofferd wordt. Ondankbare politiek correcte honden daar bij de VVD.
Als AHA aan het woord is denk ik altijd: "mens ga koken". Maar dat is dan vooral omdat haar mening mij meestal niet welgevallig is. Dat degenen die haar mening en optreden exploiteerden voor hun eigenpolitiek correcte VVD geneuzel haar zo afserveren is werkelijk godgeklaagd. Je zou er bijna Ayaan fan van worden.

knuffelpoes | 15-05-06 | 23:20

CoJoNes 15-05-06 @ 23:17: applaus!!

Levereter | 15-05-06 | 23:19

Kaaskoppenkoortsige 15-05-06 @ 23:15

Treffend... je post. de tragiek is dat ook zij een kind/product is van onszelf... heden hosanna, morgen kruisigt haar!
Wat heel vreemd is: wie haar zouden moeten steunen offeren haar, wie haar (politiek) zouden moeten hangen nemen het voor haar op. Krokodillentranen of een reactie op een angstig voorgevoel... tis een histo/erische avond.

bottehond | 15-05-06 | 23:19

@nick007
Heb je daar toevallig ook passend een stempeltje bij, griezel

LHW | 15-05-06 | 23:19

@Frans Witglas 23:12
Met "respect" hebben voor iemand verdien je nog geen verblijfsvergunning, laat staan dat je ongegeneerd mag liegen over je verleden, m.a.w. van Baalen lult uit z'n reet.

schaamstreek | 15-05-06 | 23:18

Ach niet zo somber over de Nederlandse volksaard. De Ferengi zijn in Star Trek toch ook een redelijk succesvol ras?

Barbapoeppa | 15-05-06 | 23:18

Briljant, werkelijk briljant.
Dat Driehuis en z'n VARA-jugend slinkse rakkers waren wist ik al, maar een plan zo grotesk en van een dusdanige doordachtheid, werkelijk, APPLAUS. Ok, Driehuis en z'n unterabteilung waren uiteraard voorzien van een podium, dat slechts weinigen gegeven is, nl. de vaderlandse onder objectieve vlag operende Stats Fernseh Gruppe, maar toch, HULDE.
Na eerst de grootste opponent van de politiek correcte discussie, ongefundeerd en zonder wederhoor volledig politiek kapot te maken, werden de contouren van het Ayaan-Spiel, pas goed duidelijk. Verdonk kon niet achter blijven en hield op voorspraak, van Groot Farizeeer Nawijn, haar rug recht. Onder het adagium, Gesaetz ist Gesaetz, werd een Befehl een Befehl. Liever een statenloze Neger, dan een politieke carriere met een kink.
UIteraard geen woord van de eerste werkgever van deze criminele asielzoeker in deze, want opportunisme is een groot goed in dit kleine landje. Fatsoen moet je doen en wat voor eikel ben jij.
Ik kots zo langzamerhand van dit galbakkerige, hufterige, kleinburgerlijke , meld misdaad anoniem, de maatschappij dat ben jij KUDT land.
Ayaan, mag ik met je mee?

CoJoNes | 15-05-06 | 23:17

@No Future 15-05-06 @ 23:16
Hier. *zet alvast een advertentie op eBay*

Dömper | 15-05-06 | 23:17

Wil iemand mijn paspoort hebben?
Ik schaam mezelf er zo langzamerhand voor om Nederlandse te zijn.
Hier worden hele smerige politieke spelletjes gespeeld.
Zum kotzen.

Gravin v Kippenbouth | 15-05-06 | 23:17

@Levereter
Yep, zo werkt dat dus.

Mopperstein | 15-05-06 | 23:17

@ Frans Witglas
Wil jij onmiddellijk je mond gaan spoelen !!!
De woorden "Van Baalen" en respect mogen nooit en te nimmer in één zin ge-uit worden... dat is weerzinwekkend ! Dat dat driftkikkertje het Nederlandse recht niet wil toepassen op een vriendinnetje getuigt van de vriendjespolitiek binnen de VVD, maar wil nog niet zeggen dat deze man een geweten is. Het blijft een extreem rechtse neo nazi.

Prikker | 15-05-06 | 23:17

Ik wil ook geen Nederlander meer zijn. Waar kan ik m'n paspoort inleveren?

No Future | 15-05-06 | 23:16

Hirsi Magan verhuist naar Washington, de bron van de meeste leugens op Aarde. Hoe toepasselijk. Hirsi bezwijkt in Nederland aan de KaasKoppenKoorts die ze eigenhandig teweeg heeft gebracht. Eigenlijk is ze een zelfmoordterroriste. Ze verdwijnt in een immense klap en laat een verschrikkelijke bende achter.

Kaaskoppenkoortsige | 15-05-06 | 23:15

Eigenlijk zijn we maar een laf rotvolkje, kijk maar naar 40/45.

Levereter | 15-05-06 | 23:15

@sjah
Heb precies datzelfde gevoel. Snap opeens hoe makkelijk het is om de regels te volgen om zelf buiten schot te blijven.

Mopperstein | 15-05-06 | 23:15

@cayenne 15-05-06 @ 23:08
AHA is een collectivistische fraudeur. Een second-hander. Hoe sneller dit soort mensen worden ontmaskerd, hoe beter. Er zitten nog 149 van dit soort mensen in de Tweede KAmer, dus er is nog veel ontmaskeren te gaan.

daskapitalist | 15-05-06 | 23:14

Als Ayaan geen Nederlandse was, en geen Hirsi Ali heet, heeft ze valsheid in geschrifte gepleegd bij de inschrijving bij de Kiesraad. En dus heeft ze ten onrechte een schadeloosstelling ontvangen als kamerlid die ze zou moeten terugbetalen evenals de door de Nederlandse overheid onterecht gemaakte beveiligingskosten. Mooi klusje voor Rita Verdonk om haar geloofwaardigheid wat op te vijzelen en voor de minister van BiZa die moet zorgen dat de invordering rond is voordat Ayaan in september afreist naar de Oval Office van George W.

nick007 | 15-05-06 | 23:14

Frans Witglas, dacht precies hetzelfde.

Levereter | 15-05-06 | 23:14

Advies: ga in de oorlog nooit bij tante Rita logeren.

Mopperstein | 15-05-06 | 23:13

@mopperstein
ze is mijn heldin niet, maar ik ben het wel helemaal met je eens;
het is om misselijk van te worden. Wedden dat we in 2046 bij hoog en laag beweren dat we allemaal bij het verzet tegen de uitzetting van Ayaan zaten en dapper op de barikades stonden met gevaar voor eigen leven?

sjah | 15-05-06 | 23:12

Overigens stijgt die Hans VAN BAALEN voor het eerst in mijn achting: hij zei het in NOVA precies goed (en onze Nelie uit Brussel ook!)

Frans Witglas | 15-05-06 | 23:12

Verdonk ontpopt zich als een Brutus, een mes in haar rug steken, hoop dat zij nu ook afgebrand wordt, smerig kreng.

Levereter | 15-05-06 | 23:11

@ bottehond
*HoofdDhimmi melden bij de Taouidhaathut... ik bedoel..... goddelijke Tepel.. euh... Tempel... van de Eerste en Grooste Mosq van Ollandistan*
Dat is als peopen in de bosjes of kwijlen over een voerbak of zo?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:11

Nog één keer: Quod licet Iovi non licet bovi.
Tuuuuurlijk klopt het als je alle regels volgt, MAAARRRR moeten wij voor alle minkukels altijd alle regels volgen zodat zij kunnen zien dat iedereen gelijk is? Dat zal de ondergang van de democratie inhouden.
Misschien moet iemand de Partij voor de Ongelijkheid oprichten. Minder zijn dan Finnen, Kampers en criminelen.

dante | 15-05-06 | 23:11

BREAKING NEWS: Maxima heeft ook gelogen om een paspoort te krijgen. Ze was niet verliefd op WA, maar op z'n kroontje

topcat | 15-05-06 | 23:11

cayenne 15-05-06 @ 23:08

Ejjj... pepperT... Botte wel, maar ik word gehaat door dinges en dinges en dinges en dinges... not that I mind, mind you.....

bottehond | 15-05-06 | 23:11

Blij dat die haatzaaiende hoer oprot. En in de usa zijn ze alleen maar gebaat bij haat zaaien tegen moslims, geloof me die krijgt green cards als een pak kaarten toegeschoven.

Negentropy | 15-05-06 | 23:10

Tijdens Paars waren de regels er nog om te interpreteren. Beleid werd gebaseerd op de regels.
Nu zijn de regels het beleid.
Alle links-bashers: dit is toch echt de schuld van het huidige kabinet.
Wat maken 26001 mensen nou uit die er toch al zijn.
Stop om immigratie, ok.
Uitzetbeleid van deze orde, totaal fout.
Ik huiver voor een grote VVD onder Verdonk. Binnenkort is er niet alleen identificatieplicht (oh, wacht, die is er al), maar worden we ook nog eens periodiek gescreend om te voorkomen dat het kabinet geen foutje maakt in de toepassing van de "regels".
Lutsers, die VVD'ers. En Verdonk in het bijzonder.

Smegma | 15-05-06 | 23:10

Het is een SCHANDALIGE, ONDOORDACHTE - en vooral STUPIDE - actie van VERDONK. Niks recht doorzee met die mevrouw Verdonk, maar RECHT DE ZEE IN, wat mij betreft!
Het is noch nooit voorgekomen dat ik mij schaam om Nederlander te zijn. Maar dat is nu wel het geval met die kleinburgerlijke truttige Hollandse prietpraat van Verdonk en Nawijn. Ze mogen allebij recht de zee in!
Ayaan; heel veel sterkte in deze barre tijden.

Frans Witglas | 15-05-06 | 23:10

Wat een vreemd volkje is dit. Als de rode haan kraait, verloochenen we zonder blikken of blozen onze heldin.

Mopperstein | 15-05-06 | 23:09

als je geen nederlandse bent, kun je dan wel een sofinummer krijgen?

ganzo | 15-05-06 | 23:09

ayan 15-05-06 @ 23:06

Het wordt spooky.... zal ik me maar als HoofdDhimmi melden bij de Taouidhaathut... ik bedoel..... goddelijke Tepel.. euh... Tempel... van de Eerste en Grooste Mosq van Ollandistan?

bottehond | 15-05-06 | 23:09

@ fajito
*Ze heeft vanaf het begin open kaart gespeeld*
Je lult volkomen aantoonbaar.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:09

Gaan we nu alle Finnen die onder Paars hebben gelogen opnieuw de maat nemen?

Het lijkt wel of de Gestapo terug is.

Toch 1 geluk. Niemand heeft het meer over Huntelaar

GAAA | 15-05-06 | 23:09

bah.. ik ben absoluut niet pro Hirsi Ali, maar dit zaakje stinkt gewoon!
Waarom is dat onderzoek naar Ayaan niet gedaan toen ze voor het eerst in de schijnwerpers stond, maar pas nu in 2006??

Is dit soms een geste voor de zwevende islamitische kiezers die inmiddels
hebben begrepen dat de PVDA ook maar een partij achterbakse ruggenprikkers zijn?

sjah | 15-05-06 | 23:09

Dit is zoo beschamend, Haagse hypocrite politieke smeerlappen, of je het nu wel of niet met haar eens bent, walgelijk walgelijk, en dan die smerige zelfvoldane rotkop van Nawijn, schandelijk!

Levereter | 15-05-06 | 23:09

Ook Gijs van der Westerlaken wil zijn paspoort inleveren. Theodoor Holman zal volgen. Pim en Theo zouden dat postuum ook gedaan hebben. Het is toch om je helemaal rot te schamen. Gek dat het merendeel van de Verdonk en Geen Stijl adepten hier dat toch niet door heeft.

cayenne | 15-05-06 | 23:08

van mij mag ze eigenlijk wel blijven. Ze kan liegen als de beste, voor een goed politica in het geheel geen slechte eigenschap.

Of zegt dit meer over de mensen in Den Haag????

Duivel666 | 15-05-06 | 23:07

Zeau.... en nu even tjekken hoe Farah Karimi , Mohamed Rabbae etc etc aan hun nationaliteit zijn gekomen...

FNV-lidaf | 15-05-06 | 23:07

@Prikker

Ze heeft vanaf het begin open kaart gespeeld, wat had ze verder kunnen doen... Liegen bij de grens is fout, welk doel ook wordt nagestreeft, maar wie zou dat niet doen...

Gooi dan de grens maar open om een groot gedeelte van de asielzoekers in NL er weer uit te gooien, want ik denk dat in elk verhaal wel een leugentje zit...

Maar waar het mij in essentie om gaat is dat iemand die zo haar eigen leven heeft opgeofferd voor de Nederlandse samenleving (of je het eens of niet eens met haar bent buiten beschouwing gelaten) z'n flinke trap na krijgt in de publieke opinie en vooral door Verdonk, die flink wat garen spint bij deze hetze

fajito | 15-05-06 | 23:07

Nou als je het mij vraagt zitten we niet ver meer van een burgeroorlog af... dit land lijkt scherp verdeeld in calvinistisch socialistische knuffel dogmatici enerzijds en verradelijke rechtlijnige koopmansgeesten anderzijds.
En o ja ik vergeet een derde partij.... de georganiseerde misdaad... die weliger tiert dan ooit.
Waar blijft de CAVALRY !! Wie redt ons ?

Jokkebrok | 15-05-06 | 23:07

Straf van ALLAH... Allah kan je niet ontkomen

ayan | 15-05-06 | 23:06

@bottehond 23:03
Resistance is futile.
@Dömper 23:03
Kun je wel zeggen ja.

Barbapoeppa | 15-05-06 | 23:06

@Barbapoeppa 15-05-06 @ 23:00
Ik vind ze allebei mongeaulen, met of zonder charisma.

Dömper | 15-05-06 | 23:03

Barbapoeppa 15-05-06 @ 23:00

Flipje is over 5 jaar baas in Vlaanderen... tis onafwendbaar....."we have a runaway trainnnnnnnnnnnnn"

bottehond | 15-05-06 | 23:03

Zo! En nu mag Zembla deze trend voortzetten en vooral doorgaan met het openbaar maken van asielaanvragen waarbij de Nederlandse overheid is voorgelogen.

Of is dat minder erg en gaan we weer door met de orde van de dag (hypocriet zijn en asielzoekers knuffelen)

doskabouter | 15-05-06 | 23:03

flat out 15-05-06 @ 22:57
Paars was dan ook aan de macht vanaf 1975, zoals je weet. Alles is dan ook de schuld van paars, dat uitsluitend uit linkse partijen bestond uiteraard

Sticky Nicky | 15-05-06 | 23:03

Gijs van de Westerlaken gaf aan het eind van het novadebat nog wel een aardige draai. "Het wordt tijd om je paspoort in te leveren, het debat is nu dood. De een is vermoord, de ander wordt het land uitgezet, dus het is afgelopen." Een beetje aangedikt misschien maar wel waar...

L1 | 15-05-06 | 23:03

@flatout
mooi gesproken, en nou snel boeken want zoveel mening kunnen we hier niet gebruiken

LHW | 15-05-06 | 23:03

Waschington lijkt onhaalbaar te worden als statenloos burger.
Dan toch maar een huisje in Mogadisiu

TAFKAVGL | 15-05-06 | 23:02

@ Prikker
LOL

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 23:02

Heeft Balkenende eigenlijk wel de Nederlandse nationaliteit? Is dat wel eens gecontroleerd? Ik vind zijn naam nogal Duits, met name de laatste 4 letters.

Mexicano | 15-05-06 | 23:01

santiago811 15-05-06 @ 22:47

Jij draagt je nick ten onrechte. Is bijna heiligschennis!

bottehond | 15-05-06 | 23:01

Nawijn voor Prez. serieus, voor een politicus heeft die man wel humor. ik betaal liever belasting voor een clown dan voor een liegende puta.

daskapitalist | 15-05-06 | 23:00

@Mexicano
En vrouw Antje, Zeeuws meisje, @fuckje, Saartje............... zzzzzzzzzzzzzz

schaamstreek | 15-05-06 | 23:00

@ flat out
Wat een lul-verhaal...

Prikker | 15-05-06 | 23:00

@Dömper
Nawijn is de wannabee Filip Dewinter. Die gier heeft nog niet eens zoveel charisma als Flipje uit België in zijn linker kleine teen heeft.

Barbapoeppa | 15-05-06 | 23:00

@ flat out
Mooi postje.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 22:59

Witteman die Nawijn carte blanche geeft om besmuikt zijn gelijk te halen. Gekker moet het toch niet worden.

crixus | 15-05-06 | 22:58

@ Fajito
Ze is niet alleen illegaal Nederlander geworden, maar heeft zich ook de politiek ingewormd en misbruik gemaakt van het vertrouwen dat in systeem is gevestigd en heeft dat - dat weten we allemaal - tot ruim over de grens uitgebuit.

Nederland zou zich moeten schamen als zij niets deed. Welk voorbeeld zet dat anders ? Zelfs tolerantie kent z'n grenzen.

Prikker | 15-05-06 | 22:58

flat out 15-05-06 @ 22:57

Damn... impressive post!

bottehond | 15-05-06 | 22:58

Nawijn is de Filip Dewinter van 0031

Dömper | 15-05-06 | 22:58

schaamstreek 15-05-06 @ 22:40
Vergeet de klompen niet!

Mexicano | 15-05-06 | 22:57

Nawijn wil haar UITZETTEN...... 0031 is out of control.....

bottehond | 15-05-06 | 22:57

Hoeveel mensen zijn er onder Paars binnengelaten met een verhaal dat niet klopt? Gaan we die met terugwerkende kracht losrukken en over de grens flikkeren? En gaan alle linkse politiek correcten dan ook toegeven dat ze de huidige multiculturele zeepbel destijds hebben laten ontstaan. Achter Melkert aan? Dagthetniehe...

Ik wacht op de 26.000 vervolgafleveringen van Zembla. Vluchtelingenjacht. Geef ze vast aan die vervelende elementen in uw omgeving: collaboratie@zembla.nl

En al die regelliefhebbers hier: succes met jullie fietsverlichting, hand uitsteken bij het afslaan en het naar waarheid invullen van je aangifte. Wie weet valt er binnenkort weer wat te collaboreren: met de Hakbars? Lekker overtreders aangeven, stenigen en wat dies meer zij. Kommaardoor met de Sharia. We zijn dr klaar voor hier

flat out | 15-05-06 | 22:57

nee geen nederlands paspoort wel een politiek paspoort.

ganzo | 15-05-06 | 22:56

ff offtopic: Eendjes
Dertien jonge eendjes zijn zondagavond door de politie en de brandweer uit een afvoerpijp gered. De beestjes waren in Zoetermeer door een rooster gevallen, maar ze bleven ongedeerd. Moedereend vloog wild in het rond bij het rooster, waaruit het angstgepiep van haar kroost opsteeg. De politie verwijderde het rooster, maar de eendjes waren in een afvoerbuis en in een put beland. Uiteindelijk heeft de brandweer de beestjes met een schepnet uit het water gevist.

topcat | 15-05-06 | 22:55

@santiago811 15-05-06 @ 22:47
Houd dat gevoel vast, sper je billetjes en kom maar op me zitten.

drieluik | 15-05-06 | 22:54

Ok, er wordt een daad gesteld, als een prominent iemand wegmoet, dienen de rest van de criminele uitvreters ook op te tieven!

Hirschi, veel succes, je bent idd daar beter op je plek, je kan daar je compentie op het wereldwijde probleem toepassen!

cor123 | 15-05-06 | 22:54

@cayenne

Helemaal mee eens... AHA wordt het slachtoffer van de "ik ben niet links, recht, maar recht doorzee" promo campagne. Het is gewoon een schande hoe AHA z'n schop na krijgt van Nederland... Ik schaam me kapot..

Welke asielzoeker liegt nu niet bij de grens... om binnen te komen

fajito | 15-05-06 | 22:54

En nu is Verdonk in een keer wel consequent? Eerst doet ze er niets aan, zegt ze alleen dat als ze toen minister was ze AHA eruit geflikkert zou hebben, maar er nu niets aan zal doen, vervolgens komt er een boel kritiek van welke kant (links of rechts) dan ook, dan zegt ze dat ze een onderzoek laat komen. Vervolgens neemt AHA het initiatief en gaat zelf weg en dan is Verdonk ineens de gevierde held? Ze is NIET rechtdoorzee geweest hierin en ze mag mazzel hebben dat ze er nu niet zoveel meer aan hoeft te doen. Pleur toch op met die Rita, het is net zo'n draaikont als Bos. Maar dat wordt nog wel duidelijk voor mensen die het kunnen zien.

zure hond | 15-05-06 | 22:54

@General Failure
Ach een clitloze heb ik nog nooit mogen nemen.

Mongeaul | 15-05-06 | 22:54

@ spuitje11 15-05-06 @ 22:48
..
zielig. ze hebben je, volkomen terecht, je speeltje afgepakt. jammer joh, had je maar op een legale vvd'er moeten stemmen.

kolonel klootoog | 15-05-06 | 22:54

Prikker 15-05-06 @ 22:50

De hete aardappel heeft de pvda wel heel slim doorgegeven, toen bleek dat de moslimgemeenschap not amused was over die "aap" zoals de cultuurverrijkers negerTs plegen te noemen. Maar ze heeft daar WEL gewerkt.

bottehond | 15-05-06 | 22:54

@ Mongeaul 22:50
Als prominent lid van de linkse kerk wil ik toch even opmerken dat Ali van mij absoluut niet weg hoeft. In tegendeel, van mij mag ze blijven. Het zijn vooral de Rita lovers (rechts) die juichen.

King of controversy | 15-05-06 | 22:53

General Failure 15-05-06 @ 22:52
Wie, Rita of Ayaan?

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:53

Ben ik nou de enige die het een lekker wijf vindt?

General Failure | 15-05-06 | 22:52

Dit is een linkse droom die uitkomt! Is er een manier om dit idiote beleid beter te verduidelijken?! Beleid en procedures. Daar heb je alleen wat aan als je je er achter wilt verschuilen.

heldje | 15-05-06 | 22:52

@ santiago811
Wat kost 't ?

Prikker | 15-05-06 | 22:51

wat een enorme lafbekken die vvd, ze wisten hier van af en hebben ayaan al die tijd gesteund, leverde stemmen op, en zodra de pers een beetje gaat spitten laten ze haar als een baksteen vallen

pink indian | 15-05-06 | 22:51

@bottehond 15-05-06 @ 22:50
Waarvan akte ;-)

Dömper | 15-05-06 | 22:51

Rita met de dikke tieta.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 22:51

Zoals AHA zijn er nog honderduizend ex asielzoekerds die met een gelogen cluchtverhaal nederlander zijn geworden.
Als je ballen hebt trap je die lui er ook uit maar nee, die zijn zielig van de linkse kerk, maar van diezelfde linkse kerk moet AHA weg en verdonk kan niet anders dan de wet volgen, iets wat de linkse kerk ook weet, vandaar.

Mongeaul | 15-05-06 | 22:50

@ error
Of een illegale immigrant met een leugenachtig verleden erg veel kans heeft op een green card is uiterst onwaarschijnlijk, maar goed... ik gun je jouw hoop.
_
Het debacle is natuurlijk in eerste instantie te wijten aan Ayaan zelf die zich na haar bedrog bij naturalisatie ook nog eens de politiek in wormde.
Dat kun je nauwelijks Nederland verwijten, hoogstens de VVD voor haar selectieve blindheid.

Prikker | 15-05-06 | 22:50

Dömper 15-05-06 @ 22:44

Je snappem niet he? Ik juich daar ab-so-luut niet over.

bottehond | 15-05-06 | 22:50

pffft, en die media commentartorts maar roepen dat iedereen achter AHA stond. ik heb nooit achter Hirsi Ali gestaan, en ook niet voor haar, of onder haar, of boven haar.

daskapitalist | 15-05-06 | 22:49

Ik heb bij de vorige verkiezingen wèl op d'r gestemd; ze zit namens mij in de kamer en ik ben woedend op het stelletje landverraaiers dat aan mijn stemrecht knaagt.

spuitje11 | 15-05-06 | 22:48

Het werd al in de comments gesuggereerd, maar zou Rita dan toch een mol van de PSP/Groenlinks zijn? De VVD heeft een probleempje

King of controversy | 15-05-06 | 22:47

Hirsi heeft dit land gebruikt voor haar eigen persoonlijke agenda, kortom zij heeft dit land als een bordeel gebruikt. ik voel me een hoer!!!!!!

santiago811 | 15-05-06 | 22:47

Ben benieuwd hoeveel reaguurdertjes zouden gaan liegen, wanneer de dijken doorbreken en de gekroesde kaaskopjes en masse in de grote boze buitenwereld een nieuwe plek moeten veroveren. Maar dat ligt natuurlijk allemaal heel anders.

vast goed | 15-05-06 | 22:46

contrastvloeistof 15-05-06 @ 22:45
die blauen haben es allen nicht gewusst naturlich

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:46

Die foto is alvast een voorproefje uit:
"De groeten terug"......

Erwin2763 | 15-05-06 | 22:46

En zalm habe es nicht gewust...

contrastvloeistof | 15-05-06 | 22:45

Rita goes for the kill. Die hele VVD zal door haar verscheurd worden. Geniaal. Eindelijk zal er plaats zijn voor een fatsoenlijke liberale partij.

daskapitalist | 15-05-06 | 22:45

bottehond 15-05-06 @ 22:43
ga liever je territorium afpissen inplaats van je 'words' te 'marken'

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:44

@bottehond 15-05-06 @ 22:43
Juich niet te vroeg.

Dömper | 15-05-06 | 22:44

Ayaan - of hoe je ook heet - neem a.u.b. Nawijn mee?

Friza | 15-05-06 | 22:43

Zembla heeft nu Pandora's Doos opengetrokken.... gevolg is in ieder geval dat iedere asielzoeker die blijkt gelogen te hebben zijn paspoort zal verliezen. Het multikul armageddon is begonnen! Mark my words.....

bottehond | 15-05-06 | 22:43

de VVD wil niet reageren...

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:42

@cayenne 22:39
Ligt voornamelijk in het feit dat Verdonk te rechts is en dat pruimt den Nederlandert niet.

schaamstreek | 15-05-06 | 22:41

@ Chihuahua 22:34
Genant nee. Ik schaam me er absoluut niet voor dat Ali dankzij de Nederlandse cultuur (hoe je het ook went of keert, Ali heeft veel aan Nederland te danken, ze had hier een podium, ze mocht hier met leugens binnenkomen, ze werd gedoogd) nu naar een invloedrijke denktank in de States vertrekt. Ali stelde zich altijd op 1 lijn met onder andere Voltaire. En laat Voltaire nu ook dankbaar gebruik gemaakt te hebben van de Nederlandse tolerantie, maar dat weerhield hem er niet van om de Nederlanders als mongolen af te doen, en weer naar Frankrijk te reizen.
Ook andere geesten hebben dat geflikt. Erasmus bijvoorbeeld, kon ook heerlijk de Nederlanders op hun kop geven. Het zal wel ons lot zijn, dat de groten der aarde, en de wannabe groten de aarde, Nederland gebruiken als opstapje. Kunnen we misschien zelfs wel trots op zijn.

King of controversy | 15-05-06 | 22:41

@ Barbapoeppa 15-05-06 @ 22:33
..
ja. ik ben best wel blij ja. als we in een maatschappij leven waarin iemand mag liegen en dan ook nog goed betaald krijgt als kamerlid, en dan heel weinig uitvreet, een beetje boeh en bah roept, vrolijk de wereld afreist enzovoorts, enzovoorts, en we hebben geen eens niet het lef om haar het land uit te zetten, terwijl we dat dan weer wel durven bij een vwo scholiere. dan, als dat gebeurt, kan je oprecht concluderen dat er iets helemaal rot is. verder is verdonk natuurlijk een botte, droge, gemene en kortzichtige bitch.

kolonel klootoog | 15-05-06 | 22:40

@Feuer Frei 22:37
De internationale beeldvorming over Nederland bestaat louter uit bloembollen, kaas en molens.

schaamstreek | 15-05-06 | 22:40

@ schaamstreek
Je hebt gelijk! De val van Verdonk is inmiddels aanstaande. Verraders, collaborateurs en matennaaiers zijn nooit een lang leven beschoren.

cayenne | 15-05-06 | 22:39

@ Prikker: dat valt nog te bezien. Ze kunnen naar het schijnt enkel een paspoort afnemen als iemand nog een ander paspoort heeft. Statenloos maken is niet echt een optie. Daarnaast zou nederland zich er internationaal totaal belachelijk mee maken.

Ik hoop dat AHA zo snel mogelijk een US staatsburger mag worden.

Ik mag hier dan wel in de minderheid zijn, ik ben echt geen fan van AHA's opvattingen en methgoden om deze over te brengen... maar dit hele gedoe is ongelovelijk genant, voor Nederland.

error | 15-05-06 | 22:39

Barbapoeppa 15-05-06 @ 22:33
Wat had je dan verwacht van de gemiddelde reaguurder met die vrolijke zwaai zwaai oprotte postings? Zo de wind waait waait mijn jasje. Af en toe heb ik visioenen van gepeupel met hooivorken en fakkels als ik die reacties lees. Maar lees tussen die postings door, er staat niet alleen maar onzin. Anderhalf jaar geleden was ze de tragische heldin en nu iets wat je mag verjagen.

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:38

Ik wil geen Nederlander meer zijn geloof ik. Ik ga ook naar Amerika en ik laat dit land aan de Finnen

Cook my Sock | 15-05-06 | 22:38

Scoren we weer lekker mee in de internationale beeldvorming over Nederland...

Feuer Frei | 15-05-06 | 22:37

Maar om daar nu direct zoveel vreugdevuren voor aan te steken... Maargoed, over een jaar of tien zal de boel in NL wel ontsporen. En dat had Ayaan ook niet tegen kunnen houden. Dus waar hebben we het over.

Barbapoeppa 15-05-06 @ 22:33

Ik ben echt geraakt door je trieste comment. blauwe rubberbal

bottehond | 15-05-06 | 22:37

@ Jan-Joris-Jaap-Joop
Geef dat advies dan niet !!!

Prikker | 15-05-06 | 22:36

@ Prikker
Wij peopen in de plee en kwijlen niet.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 22:36

@ Error
Kleine correctie : AHA wilde niet weg, ze MOET weg.
Haar Nederlanderschap wordt ingenomen.

Prikker | 15-05-06 | 22:35

King of controversy 15-05-06 @ 22:30

Queen, dit is toch eigenlijk te genant voor woorden? Welke onderbuik je ook hebt? Bijna alle 0031-ers vinden dat die vrouw weg moet.... ik snap het werkelijk niet meer
* sjokt hoofdschuddend naar zijn mand *

bottehond | 15-05-06 | 22:34

error 15-05-06 @ 22:32
Helemaal mee eens, ondanks dat ik het meestal niet eens was met de manier hoe ze haar kruistocht tegen de lslam aanging.

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:34

Oe mevrouw smit kroes aan de feun, die begeleidde magan tijdens de verbetersessies van het liegen.

..zapper | 15-05-06 | 22:34

@ Jan-Joris-Jaap-Joop
Daar krijg je tegenwoordig ook een bekeuring voor !! Moet je niet doen !!!

Prikker | 15-05-06 | 22:33

doeg

topcat | 15-05-06 | 22:33

Alleen waar ik mij over blijf verbazen is waarom zoveel reaguurders echt heel erg blij lijken te zijn met haar vertrek. Alsof we ontsnapt zijn aan een zeer groot onheil. Dat lijkt mij toch zwaar overtrokken. Het is goed dat ze opstapt natuurlijk. Haar situatie is onhoudbaar geworden. Maar om daar nu direct zoveel vreugdevuren voor aan te steken... Maargoed, over een jaar of tien zal de boel in NL wel ontsporen. En dat had Ayaan ook niet tegen kunnen houden. Dus waar hebben we het over.

Barbapoeppa | 15-05-06 | 22:33

@grover 22:15
Als één lid liegt komt de gehele VVD leugenachtig over? Volgens deze manier van redeneren zou dit dan ook moeten inhouden dat als gevolg van dit akkefietje de gehele groep van allochtonen leugenachtig overkomt. Maar oh nee, die conclusie in natuurlijk niet halal ;)! Groenlinkserts, kom er maar in!

Kapitein Stijlvol | 15-05-06 | 22:33

Go Rita, Go!

En natuurlijk ook A.H.M. en snel!!

Z.K.H. All Mighty | 15-05-06 | 22:33

Lekker NOVA online kijken straks (heb geen tv)
En me vakantie boeken naar Nova Zembla
Wat een pracht programma's, dan moet het ook wel mooie ijlanden zijn

Suspension Goose | 15-05-06 | 22:32

Kutland. Nederland. Ik geef AHA groot gelijk dat ze weg wil - haar toekomst is internationaal en niet lokaal - maar de manier waarop ze hier door een stel bekrompen machthebbers nog een trap na krijgt is schandalig.

error | 15-05-06 | 22:32

Eigenlijk heet ze gewoon Ayaan Hirsi Wisse Smit (voorheen Los) en is het de zwarte zus van die andere draaikont. En zo als iedereen inmiddels weet: een beetje liegen over je verleden is helemaal niet zo erg! Toch?

MafCees | 15-05-06 | 22:32

Verdonk: Chick with a Dick!

HABEMUS PAPA! | 15-05-06 | 22:32

@ bottehond @ 22:27
*iedereen verliest hiermee*
Oh ja? Ga nou maar weer eens lekker peopen in de bosjes of zo.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 22:32

Ze is in de Joenaited Steets al een stuk populairder dan hier. Ik denk niet dat ze het zeau erg vind dat ze weg moet, eigenlijk.

Usagi | 15-05-06 | 22:31

goedzo rita consequent beleid, bedriegers hebben geen recht op een paspoort... de VS mot Hirsi nu ook niet meer mark my words...

gordon99 | 15-05-06 | 22:31

@bottehond 22:27
Ik denk ook dat dit nog een aardig staartje krijgt.

schaamstreek | 15-05-06 | 22:30

Nederland wordt een land om je helemaal rot voor te schamen en slaat internationaal een plee figuur. Komt het ooit zover dat Verdonk het hier in dit land voor het zeggen krijgt, zal ik als autochtoon vrijwillig mijn Nederlandse paspoort inleveren! Ik kan dat iedereen adviseren.

cayenne | 15-05-06 | 22:30

@ bottehond 22:27
Iedereen verliest, maar sommigen verliezen nou eenmaal meer dan anderen.
Overigens denk ik niet dat iedereen verliest, maar wie de winnaars zijn van dit onzinnige gedoe, dat zal moeten blijken.

King of controversy | 15-05-06 | 22:30

Een Turkse moslima zei net: Ayaan is mijn heldin!
Gepast zwijgen dus, linkse revanchistische dhimmis!

bottehond | 15-05-06 | 22:30

Er is toch ook zoiets als een Kiesraad die de personalia van verkiesbaren checkt ?

ventus_aqualis | 15-05-06 | 22:28

-weggejorist-

Achilles | 15-05-06 | 22:27

.grover 15-05-06 @ 22:25

Het is mal leedvermaak mijnerzijds... ik vind het ontzettend beschamend allemaal... pas over een half jaar zullen we impact van dit gebeuren beseffen..... mark my words: iedereen verliest hiermee!

bottehond | 15-05-06 | 22:27

@ Redelijk toch
Is Afghanistan ook een optie ?

Prikker | 15-05-06 | 22:27

Ayaan for president

Cook my Sock | 15-05-06 | 22:27

Geweldig!!!! Dit is echte rechtvaardigheid. Weg met die foute dame! Naar Somalië of naar US, maakt me niet uit. Tot niet ziens!

redelijk toch | 15-05-06 | 22:25

*Ik zie, ik zie veel ruimte ontstaan in Nederland* Bron: Pearl.

schaamstreek | 15-05-06 | 22:25

ayaan... en blijf weg!

Schwein | 15-05-06 | 22:25

@bottehond,
Aangezien Ayaan lid is van de VVD komt haar vertrek over als een onbetrouwbare partij met jokkende allochtonen in haar gelederen. De VVD is echt niet zo gelukkig hiermee!

.grover | 15-05-06 | 22:25

eindelijk. ik riep vlak na de kruiziging van onze lieve heer, toen fuckje, hama en ik ff aan het nababbelen waren bij een broodje warm vleesch met saus, dat ayaan al moest oprotten. al was ik toen voor een verplichte verbanning naar limburg, om daarna in een een vloeiende beweging limburg naar belgie af te drijven. en ik wens haar dan ook veel plezier in de vs van a en veel succes met het oefenen van het volkslied aldaar en de aanschaf van een handwapen.

kolonel klootoog | 15-05-06 | 22:25

Als VVD lid zeg ik: MOOI ! Opzouten ! Irritant mens !...

Plonk | 15-05-06 | 22:24

fuckje 15-05-06 @ 22:22
Leg me dan maar eens uit waarom de VVD dan haar zo gretig laat vallen

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:24

salarisje kan gestort worden in de partijkas van DD liefste Ayaan. Bedankt. merci.

daskapitalist | 15-05-06 | 22:24

Karimi en andere kamerleden die ooit asiel aangevraagd hebben gaan er nu ook uit en alle asielzoekers die gelogen hebben met terugwerkende kracht ook.

Ik geloof dat dit een goede move is van Verdonk en Hirshi Ali.

solidstate | 15-05-06 | 22:23

@Sticky Nicky,
vertel me iets nieuws over Ayaan, ik ben haar grootste fan.

fuckje | 15-05-06 | 22:22

@ Fuckje
Waarom zijn Peper (pvda) en Neelie gescheiden?
Tuurlijk wist de VVd waar ze aanbegonnen. Ze hebben gegokt en verloren.

King of controversy | 15-05-06 | 22:22

ps... jullie zien het trouwens allemaal verkeerd... Nederland was te klein geworden voor AHA...
_
ROFL!!! Yeah right !!!
_
Zo zie je maar hoe goede banden met die Nazi Sjors Bush je uit de brand helpt als je een probleempje hebt in je regering... handig gedaan hoor Balkieboy !

Prikker | 15-05-06 | 22:22

Hahahaha... de VVD wint op punten! Wat een grap! Links KO in de derde ronde....... alle asielzoekerts die gelogen hebben kunnen vast gaan pakken......

bottehond | 15-05-06 | 22:22

Het eerste "slachtoffer" van het as. verkiezingscircus en stemmentrekkerij is een feit, who's next?

schaamstreek | 15-05-06 | 22:20

fuckje 15-05-06 @ 22:17
Ayaan heeft de VVD zelf al veel eerder ingelicht dat ze niet de waarheid had gesproken...

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:20

@King,
en niemand van de Pvda maakte daar melding van????

fuckje | 15-05-06 | 22:20

Daar gaat haar wachtgeld.

GodfriedV.Bouillon | 15-05-06 | 22:20

Ik blijf 't zeggen... Verdonk... da's een wijf MET BALLEN !!! Respekt !
_
Maar dat maakt mij nog niet zo gek dat ik op 'r stem.

Prikker | 15-05-06 | 22:19

@ keesss @ 22:16
Jij laat je zomaar neuken door femi-fasciste Rita en femi-fasciste Hirschi.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-05-06 | 22:19

-weggejorist-

opa tokkie | 15-05-06 | 22:19

@ fuckje 22:17
Waarom stond (mocht) Ali niet op de kieslijst van de PvdA? 3x raden.

King of controversy | 15-05-06 | 22:18

En hetzelfde volk stond zogenaamd als één man achter haar (niet pal ervoor, dat was dan weer te gevaarlijk) op 04-11-04...

Sticky Nicky | 15-05-06 | 22:18

Je mag toch aannemen dat de Wiardi Beckmanstichting haar leden op antecedenten en dergelijke controlleert?

fuckje | 15-05-06 | 22:17

Fantastisch nieuws!!!
Rita Verdonk je bent geweldig en ik ga op je stemmen.
Gelijke monnikken en gelijke kappen is toch geen loos spreekwoord.
Geweldig er is nog gerechtigheid in Nederland.
Ik ben ineens weer trots om Nederlander te zijn.

keesss | 15-05-06 | 22:16

Valsheid in geschrifte, fraude, negert zijn, overal voor aanklagen!!

Koning Bier | 15-05-06 | 22:16

De verkiezingscampagne is lekker goed van start gegaan. Aanvankelijk werd Ayaan nog toegejuichd, maar na dat bleek dat haar situatie onhoudbaar is geworden massaal uitgefloten door het Nederlandse publiek. Dat haar einde in de politieke Arena onvermijdelijk was werd duidelijk toen Nawijn in het beeld kwam. Gieren ruiken namelijk de dood al van verre. Oke, dat was Ayaan. De verkiezingskaravaan trekt verder. The show must go on. Wie gaat de verkiezingen naar zijn hand zetten? Wouter Bos, Rita Verdonk of toch nog heel verrassend uit het niets de al weer bijna vergeten geniale denker en toonbeeld van verlichting imam El Moumni?

Barbapoeppa | 15-05-06 | 22:15

Het zal voor mevrouw Hirsi geen belemmering zijn in haar volgende carrierestap.

Morrizz | 15-05-06 | 22:15

Rita is Verdronken

RechtseRutger | 15-05-06 | 22:15

Je kan zeggen van Nederland wat je wilt, maar dat het er saai is? Nee, dat nou net niet.

King of controversy | 15-05-06 | 22:15

De VVD was de situatie al lekker aan het nuanceren. Zij was immers eerst lid van de PvdA en dus dachten ze dat alles goed zat rondom AHA! Wat een vertrouwen tussen die partijen!

.grover | 15-05-06 | 22:14

Mooi, en nu dit duidelijk is mag die negert alvast beginnen met het terugbetalen van haar onterecht genoten salaris en andere zaken!

MafCees | 15-05-06 | 22:13

AHM aka AHA gaat gewoon lekker emgigreren, lekker belangrijk, Nederland...

Pec | 15-05-06 | 22:13

En wat maakt dat van de VVDérs...

ErikdeFin | 15-05-06 | 22:13

Minister Verdronk?????

fuckje | 15-05-06 | 22:13

Het land uit, 1 lijn trekken met die hap!

jelleu | 15-05-06 | 22:13

Vreende kleur heeft ze voor een Nederlandse..... Verdonk, doe wat aan je ogen.

Razor3012 | 15-05-06 | 22:12

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl