Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Avondklok voor 4 mei kransen

Voor het donker binnen zijn...Het is misschien wat warm voor een kopje thee, maar iemand toevallig trek in een bakkie. Zeg maar gerust een Olympisch zwembad vol rooibos? Want 020 heeft namelijk de oplossing voor het voetballen met rouwkransen. Nee, niks neerknuppelen van een paar Finnen, we waren aan het theedrinken weet je wel. En daarom jongens en meisjes, gaat het stadsdeel Osdorp de bloemstukken ter gelegenheid van dodenherdenking vooortaan bij zonsondergang binnenhalen om deze vervolgens de volgende ochtend weer terug te plaatsen. Ziezo, probleem met de kransen ook weer opgelost. Koekje erbij?

Reaguursels

Inloggen

@Cambodja Cambodnee 12:00

Er bestaan geen makkelijke oplossingen. Pappen, nathouden en theedrinken is echter géén oplossing: het verergert het probleem. Je geeft 'de andere kant' het signaal mee dat je zwak en intimideerbaar bent. Dat is het beeld dat van Europa leeft in de moslimwereld: dat van een zwak, tandeloos oud wijf dat weldra uit haar kot gegooid kan worden.

Pappen, nathouden en theedrinken zijn het nieuwe appeasen. Dààr ligt de werkelijke parallel met de jaren '30. Als een achterlijke skin een moslim in mekaar trapt (wat godzijdank niet vaak gebeurt), gaat de polcorgemeenschap er snel de jaren '30 bijsleuren. De moslims zouden dan de joden van de jaren '30 zijn. Wat een misselijkmakende vergelijking! In de jaren 30 waren er in België 50.000 joden. De overgrote meerderheid onder hen was straatarm. Er was dus geen enkele reden om deze gemeenschap voor te stellen als zwendelaars. Ze vertoonden ook geen enkele vorm van overlast. Er was dan ook geen enkele reden om ze te stigmatiseren. Die nu dus nader omschreven weerzinwekkend behandelde groep van 50.000 mensen gaan vergelijken met de groep van ca 600.000 gepamperde moslims in België (een voorzichtige schatting) die een agressief geloof aanhangt, waarvan velen overlast veroorzaken en die gekenmerkt wordt door een explosieve bevolkingsgroei is zo evident grotesk dat ik van plaatsvervangende schaamte maar even onder m'n bureau kruip. Nee jongens en meisjes: 't zijn opnieuw de joden die bang moeten zijn - en van wie ook weer? En de homo's, die mogen ook opnieuw bang gaan zijn - en van wie ook weer? En de christenhonden, zouden die ook eens niet bang gaan worden? Maar van wie ook weer? 'Nee joh, wat jij aankaart heeft veel te drastische implicaties, dat is een werk van lange adem en een politicus moet herkozen worden... Laat ons maar Chamberlain doen. Laat ons maar pappen, nathouden en theedrinken en samen vrolijk zingen van 'Peace in our time!'

van Maerlant | 10-05-06 | 12:24

Heb wat problemen met het "pappen, nathouden en theedrinken" alsof er een andere makkelijke oplossing is. Naast de vele voordelen van het wonen in een transparante democratie zijn er ook nadelen en nu toch al een tijdje blijkt dat de mensen met de makkelijke oplossingen (vergeef me de wat kinderlijke beschrijving) toch in de minderheid zijn, is er slechts een registrerende en mischien waakhondachtige functie weggelegd voor de Maerlants in 0031.
@ Maerlant: Ik ben het meestal niet met je eens omdat onze basisprincipes anders liggen, maar ik kan je redeneringen wel waarderen. Ik zal ongetwijfeld af en toe wat sarcastisch reageren op 'complottheorieen' en jij op mijn 'ontkenning van problemen', maar het juiste topic zal nog wel een paar keer langs komen.

CambodjaCambodnee | 10-05-06 | 12:00

@ Ksi-Ziks 10:51 Blij met je inhoudelijke bijdrage. Zo kunnen we weer verder. Je analyse is sterk, maar er ontbreekt een component: de Europese dimensie. Je ziet de tendens in quasi alle Europese landen, en daarom geloof ik niet meer in een nationale oplossing: dit moet Europees worden aangepakt.

Het tragische nu is dat we van Europa geen heil moeten verwachten. Zoals ik onlangs aan een vriend schreef: daar ligt nu het immigratieprobleem, als een rijpe vrucht in de schoot van de EU om geplukt te worden en de burger weer te verzoenen met het institutionele begrip EU... en wat doet de EU? Ze stappen de andere kant op. Zie naar de islamvriendelijke lexicon die ze aan het concipiëren zijn, zie naar het gijzelingsargument immigratie-voor-betaalbare-pensioenen, zie naar de aanwijzing v Istanbul als culturele hoofdstad 2010... Is het dan raar om aan Eurabia te denken? Voeg daarbij de problematiek van demografie, immigratie, asielbeleid en gezinshereniging (zie ook m'n post in NieuwNieuws mbt CBS) en je kent de redenen voor m'n pessimisme.

van Maerlant | 10-05-06 | 11:08

Tijd voor wat sharia strafjes voor hun hier...... Wat was het ook alweer stokslagen 90 stuks of waren het nou 150 zweepslagen... ik weet het effe niet meer....

Sinnert | 10-05-06 | 10:53

gevallenverstand 09-05-06 @ 21:02 v Maerlant 09-05-06 @ 21:02

Ik denk dat beiden elk een sterk uitgangspunt hebben, echter beiden visies voorspellen niet veel goeds voor de toekomst maar mogelijk dat een snel aantrekkende economie de raciale/religieuse lont uit het kruitvat haalt.

Ik vind de reacties van v Maerlant in dit item meer van een realistische zin getuigen dan die van gevallenverstand, die meer van het type "als je naar rechts kijkt zie je links niks"

Er broeit in NL en eigenlijk in de gehele EU een groot raciaal/religieus, door de voorkeursbehandelingen sterk aangewakkerd onderhuids conflict. De gewone burger ziet zijn klachten bij de overheid vooral behandelt worden door gevallenverstand types, die de oorzaak van zijn onvrede op de klager projecteren omdat hij zich niet aan het probleem wil aanpassen en daarmee het conflict alleen maar groter maken.

De gewone burger ziet liever v Maerlant types voor zich die zeggen dat het helaas zo is maar jullie hebben zelf voor de politieke partijen en vakbonden gekozen die een krachtige oplossing in de weg staan.

Het bewijs daarvan zag je bij Fortuijn en een herhaling is op komst bij Verdonk. De burger wil immers niets weten van pappen, nathouden en theedrinken, de burger heeft ook genoeg van het alsmaar uitdijende circus aan parasitaire organisaties die er alles aan willen doen om deze onvrede geleidelijk te laten escaleren zodat het CDA, de PvdA en de FNV niet de schuld krijgen en in een soort vuurstorm zullen worden weggevaagd.

Er zal eerst nog wel heel wat water naar de zee moeten stromen voordat de knal komt maar ik zie de dodelijke volksopstand tegen alles wat staat voor pro-islamitisch geheid komen en mogelijk dat Verdonk met een scherper beleid de lont er voorlopig uit kan trekken.

Ksi-Ziks | 10-05-06 | 10:51

@CambodjaCambodnee 08:19

Ik ben geen aanhanger van een complottheorie. Het geval Eurabia is goed gedocumenteerd. Ik had zaterdag al het gevoel dat je eerlijk was toen je me vroeg of ik aandikte, en wil hier dus best verder over met je van gedachten wisselen. Wachten we wel het juiste topic af? Dit lijkt me niet de plaats...

van Maerlant | 10-05-06 | 10:07

Wat zijn die geitenwollensokkenfiguren toch creatief..... hier was ik nooit opgekomen.... Wat een idee.... Gewoon het probleem negeren... gaat het vanzelf over. GEWELDIG!!!

NOT................. Ik zeg: "Laat de ME deze finnen even in het gareel knuppelen....", je weet wel die van Pijnacker....

Lachende Scheerkwast | 10-05-06 | 08:26

Wat een moeilijk gedoe, gewoon sluipschutter in de buurt zetten, hebben die lui het jaar daarop ook wat te herdenken...

yiNXs | 10-05-06 | 08:20

*Rent nog snel naar Gevallenverstand om de linkse onderbuik-deur gesloten te houden tegen de lawine aan complottheorieen.*
Sorry, was verhinderd.
Vind Maerlant echter geen vervelende discussie-opponent. Nogmaals: zou graag z'n hartspecialist zijn (goed verdienen), maar vind de theorieen niet heel erg vervelend. Wel de variatie erin houden.

CambodjaCambodnee | 10-05-06 | 08:19

Waarom om aanpassing vragen als we zelf nog verder voorover kunnen bukken?
Dit is dan ook nominatie en winnaar van mijn verkiezing 'Allerdomste slappezakken oplossing ooit'.
Alleen Cohen zelf maakt nog kans.

Framoes | 10-05-06 | 01:29

@zure hond 09-05-06 @ 21:21

Religie is voor mensen die geen drugs kunnen betalen.

ViagraFalls | 09-05-06 | 22:43

Laat mij het probleem oplossen, tegelijkertijd met het voetbalrellenprobleem!
Benodigde ingrediënten: het "juiste mandaat" en het commando over slechts één infanteriegroep bestaande uit 6 personen. Bespaart bijzonder veel belastinggeld; No cure no money, success garuanteed. Wellicht heeft Kolonel Klootoog nog wat troepen ter beschikking...
-
Maar dan naderhand niet Dewijkerslooth of soortgelijken op me afsturen hè!

Chiant | 09-05-06 | 22:38

Dat wordt dus wachten tot de volgende dag. Want vernield zullen ze worden.

ventus_aqualis | 09-05-06 | 22:16

Cohen, pak je ook wel eens een biertje met je Nederlandse plaatgenoten, of ben je verslaafd aan thee??

kutjemuf | 09-05-06 | 22:05

@Nooit meer slapen 09-05-06 @ 21:25
Nee, juist niet. Zwaar ongelovig m'n oude lui, rest in peace...
Nooit iets met geloof te maken gehad. De bijbel gelezen ter vermaak. Heb me kapot gelachen! En dan te bedenken dat er mensen zijn die daar iets van geloven, hilarisch!

zure hond | 09-05-06 | 21:28

Zure hond: gelovige ouders gehad?

Nooit meer slapen | 09-05-06 | 21:25

kunnen we geen kransen neerleggen, ter nagedachtenis van die andere kransen??

Ali Bi | 09-05-06 | 21:24

Elke religie is fout, als je het aan iemand wilt opdringen. Religie is een uitvlucht, een reden om iemand te veroordelen, een stompzinnige uiltlaatklep voor mensen die niet zelf kunnen denken en daardoor anderen veroordelen om bepaalde ideeën die niet aansluiten bij hun eigen bijgebrachte ideeën. Religie is een poot tussen de deur zetten en mensen proberen te overtuigen van ideeën waar ze zelf niet achter staan. Religie is de zuigende hoerrr in onze samenleving, zowel gristenhondenlijk als islamitische zandstraalspuiters. Weg met de godsdienst en de wereld wordt echt een stuk beter. Voor die tijd, knal elkaar lekker af (maar doe het wel nauwkeurig) en pleur op met je domme gelul! Jezus is dood en Allah zuigt varkenslullen, mooi rolmodel niet?

zure hond | 09-05-06 | 21:21

Nog even en de kransen worden net zo zwaar bewaakt als Geert Wilders.
Op een of andere manier vind ik het in 020 nog niet eens gek ook!

Nooit meer slapen | 09-05-06 | 21:18

21:02 gevallenverstand. Lezer, u bent getuige: de laatste ronde!

1.

- gevallenverstand: ontken je de status van de islam als wereldreligie?

- v Maerlant: nee: je kunt het licht van de zon niet ontkennen.

2.

- gevallenverstand: vind je de islam een foute religie?

- v Maerlant: ja, dat vind ik zeker.

v Maerlant | 09-05-06 | 21:06

v Maerlant 09-05-06 @ 20:58
(laatste ronde wat mij betreft.)
Islam foute religie/Je kunt de bron van het licht niet ontkennen? Zeg het maar van Maerlant, ik snap het niet.

gevallenverstand | 09-05-06 | 21:02

@gevallenverstand 20:59 De verdwaalde lonsdaler, nou goed? Jongen, we voegen hier niets toe, voor de lezer is dit knap onaangenaam, ik heb elk van je posts ontzenuwd, maar als jij niets anders te doen hebt dan iemands avond verpesten stel ik voor dat je iemand anders opzoekt.

v Maerlant | 09-05-06 | 21:02

Marlant 20:19 Wie bedoel je dan met kale?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:59

@gevallenverstand 20:55 Wat overkomt dat van dat verkeerd begrijpen je vaak! Je vraagt: waar wil je naartoe? Naar een ontkenning vd islam als wereldreligie? Islam als foute religie? In die toevoeging staat :het eerste dus niet, het tweede (foute boel) dus wel. Tja.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:58

v Maerlant 09-05-06 @ 20:50
Dat heb ik dan verkeerd begrepen, want later meld je in een toevoeging: 'Dat tweede deel, daar ben ik het niet mee eens.' Hier schep je duidelijkheid en dat klopt met wat ik dacht toen ik je las.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:55

gevallenverstand 20:52 Heb ik expliciiet veroordeeld om 20:17. Hoe belachelijk wil je jezelf eigenlijk maken?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:55

Mensen die beweren dat de werkelijke bevrijding begin 1940 plaatsvond zoals in Zwijndrecht wat heb je daar nu op te zeggen? Ze bedreigen jouw niet? Da's mooi! Zijn ze bedreigend voor iemand anders dan misschien?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:52

@ViagraFalls 09-05-06 @ 20:38: Goed straffen is zeker op zijn plaats. Maar vind de daders maar eens. Op elke plek in Amsterdam waar een krans ligt een bewaker neerzetten lijkt me een slecht idee. Om te zorgen dat mensen (terecht) worden gekwetst lijkt het me toch wel verstandig om 's nachts die kransen binnen te halen.

sammy de moraalridde | 09-05-06 | 20:50

20:41 gevallenverstand De zoveelste leugen, ook alweer eenvoudig in die draad vast te stellen. Op je vraag 'ontkenning islam als wereldreligie' heb ik geantwoord 'natuurlijk niet. je kunt het licht van de zon niet ontkennen'. Je schoentjes gaan alsmaar nauwer zitten.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:50

@ gevallenvertand 20:44 Ik vraag je niet om m'n visie te delen, maar doe niet zo demagogisch. Ik heb op de kwestie die je hier stelt wel degelijk geantwoord, in mijn reactie op Karel kwakbol. Gewoon negeren en de dag erna hetzelfde beweren slaat dus precies op jou. Heb me zelfs wel 's afgevraagd: zou die nu nooit upgraden doen?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:48

v Maerlant 09-05-06 @ 20:41
Je erkent de Islam niet als grote wereldreligie. Het lijkt me niet dat jouw diplomatie enige toekomst heeft.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:47

v Maerlant 09-05-06 @ 20:39
Ach word het wat lastig? Een sharia kan in Nederland pas worden ingevoerd als 75% van de 1ste en 2de kamer dar voor stemmen. Vervolgens moet het strafrecht gewijzigd worden. Dat staat dus niet voor de deur! We raken er niet uit omdat jij zegt dat ik jou niet snap. Ik bergrijp je heel goed maar ik deel die visie en die angst niet.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:44

@ gevallenverstand 20:38 De werkelijke problemen worden niet aangepakt - maar wat baten kaars en bril als den uil niet zienen wil. Waarom? lees het verhaal over Eurabia, daarom. En omdat het nu zover gekomen is dat ze niet meer weten hoe de boel te repareren. Daarom verkopen ze ons verdraagzaamheid: is wel zo makkelijk.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:41

gevallenverstand 20:34 Ik nodig iedereen uit de draad van vrij-zat met 434 reacties te bekijken. Je hebt he-le-maal niets ontleed, je hebt forfait gegeven met de woorden 'we gaan er niet uitgeraken van maerlant'. Zoveel medestanders had je overigens niet, maar wel weer lekker misleidend van 'we' spreken. Net zoals ik nergens gezegd heb dat de sharia voor de deur staat. Maar je zit vol met dergelijke truukjes hè?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:39

@sammy de moraalridde 09-05-06 @ 20:31

Lijkt mij een kwestie van tijd. Zeker ook als erg hardere sancties worden aangekondigd. Er zal er altijd eentje in de groep zijn die breekt.

En in het uiterste geval zetten we Peterrrrrrrrt op de zaak.

ViagraFalls | 09-05-06 | 20:38

v Maerlant 09-05-06 @ 20:34
Ik zie de daden van een mogelijke groep of individu eerder ingegeven door drugs/autoriteits/schizofrenieproblemen dan dan door een groter plan. Ik zie jouw complottheorie gewoon niet. Stel je voor dat dat gevaar er wel is, dan wijzen lieden als jij er toch keer op keer op? So what's the problem. Denk je dat er niet naar 'jullie' word geluisterd? Er word veel te veel naar jullie geluisterd. De grenzen zitten zo potdicht dat je Roemeense vrouw, harde werkers, en studerende intelligentsia er niet meer doorheen komen. En 'julle' zeuren maar door! Wat wil je nu nog meer. De maan op een stokje?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:38

20:21 gevallenverstand Wat kan ik daar toch aan doen? Ik heb toch al duidelijk laten blijken wat ik van neonazi's vind? Waarom ben je nu weer niet tevreden met de gevraagde analyse waarom het ene fascisme niet gevaarlijk is, en het andere wel? Had je ze liever op gelijke voet gehouden? Zodat je over het gevaarlijke fascisme net zo terloops kunt doen dan over het idiote ongevaarlijke? Speel jij graag spelletjes?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:34

Je ziet complotten die er niet zijn van Maerlant. Laatst ook hebben we die hele paranoia ontleed als zou de sharia voor de deur staan; gewoon negeren en de volgende dag weer hetzelfde beweren!

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:34

@ViagraFalls 09-05-06 @ 20:16: Kan jij ff de namen van de daders geven dan?
Tot die tijd lijkt het me nog steeds het beste idee om die kransen 's nachts op te ruimen.

sammy de moraalridde | 09-05-06 | 20:31

@ gevallenverstand 20:27 Ken je wel een beetje je plaats? Ik hoef me tgo jou niet te verantwoorden. Maak het een beetje zeg.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:31

v Maerlant 09-05-06 @ 20:21
De Zwijndrechtgroep prees de werkelijke bevrijding begin 1940.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:31

@gevallenverstand 20:17 In mijn krant van vandaag (jààà herr doctor Ben Schop!) staat op pga 1: 'Er zijn gelukkig maar 50 Vlaamse rechtste skins'; is dat een antwoord op je vraag? Ze oefenen een remmend effect uit en zijn zo voor rechts een veel kwalijker zaak dan voor links: hebben ze toch nog een appel om in te bijten. Maar gevaar voor de maatschappij? Nihil. Over de anderen moet ik niet uitweiden zeker? Daar praten we over aantallen, en dààr zal het 'm in de toekomst om gaan: de macht van het getal. En laat ik je iets verklappen; time is not on our side.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:29

Te tijd verandert en respect taant. Al mer dan 10 jaar geleden liep een lallende Ossenaar met de 4 mei krans van Beatrix door het nachtleven van Amsterdam te schreeuwen dat hij de koning was. Vanaf dat moment werd nachtbewaking ingesteld voor de kransen.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:27

v Maerlant 09-05-06 @ 20:17
Het zou je sieren als je dan ook gereageerd had op dat Zwijndrecht verhaal. Wellicht had je iets belangrijkers te doen gisteren, maar voor de (mogelijke) Marocs ben je er wel prominent.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:23

@gevallenverstand 20:19 De boemannen subsidiëren we, en de mannen die erop wijzen dat er boemannen zijn noemen we boemannen; die criminaliseren we. Eigen volk laatst, je weet tog?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:21

v Maerlant 09-05-06 @ 20:17
OK. Waarom is dan het ene het nieuwe fascisme en het andere niet?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:20

@gevallenverstand 20:15 Maar ik voel wel meer mee met die kale (géén neonazi's!); dat dan weer wel. Discriminatie? Neeneenee! Die kale wil mij niet deaud.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:19

Ook in Belgie van Maerlant horen we meer over De Winter en zijn gasten dan over de straatterreur van Finnen. Lnks persnepotisme natuurlijk?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:18

@gevallen verstand 20:15 Ik veroordeel het allebei.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:17

@knuffelpoes

Het strafrecht voorziet ook in het straffen van het ontkennen van de holocaust als ik me niet vergis. Wat mij betreft is het vernielen van kransen etc een indirecte overtreding van die specifieke regel, en kan niet zwaar genoeg worden bestraft. Er is (terecht) nog veel behoefte aan de herdenking van WO2. Niet alleen omdat de generatie van toen nog steeds onder ons is, maar ook als herinnering aan hoe het niet moet. Wat mij betreft is het schoppen van kransen dus inderdaad gewoon hetzelfde als schoppen van onze volledige bevolking (autochtoon EN allochtoon).

Binnenhalen van kransen is in mijn ogen hetzelfde als emmertjes water overboord gooien op de Titanic. Het lost het probleem niet op. Er zal door de daders (en gelijkdenkende mongeaulen) gewoon een andere manier gezocht worden om de herdenking te verzieken.

Hoe het dan wel op te lossen? Simpel. Kei en keihard aanpakken. Laten zien dat met bepaalde dingen (de oorlog, of het proberen omver gooien van onze rechtstaat door middel van terreur bijvoorbeeld) niet gespot wordt. Stel een voorbeeld, en zet de daders, zodra ze gevonden zijn met een bal aan hun been te werk langs de A10 ofzo. Ik ben benieuwd of er volgend jaar dan nog iemand het in zijn hoofd haalt vernielingen aan te richten.

ViagraFalls | 09-05-06 | 20:16

Maerlant/Mirrorman ea. Kransen gaan de gracht in. Echt naar, daders mogelijk Marokkanen. (Vorig jaar 4 incidenten, dit jaar een.) Foto's van Duitse soldaten in Zwijndrecht. Als jullie nou flinke jingens zijn veroordeelen jullie het allebei. Geen halfslachtige excuses voor de kaalkopjes, noch voor de 'onbekenden'.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:15

@gevallenverstand 20:08: Geraak je werkelijk overtuigd, of werp je maar een klontje op? Als 't het eerste is, dan ben ik tevreden, maar moet ik je nog corrigeren. Het is geen twee stappen verwijderd. Het is.

v Maerlant | 09-05-06 | 20:11

Hou er dus maar helemaal mee op, met dat schijnheilige "nooit meer auschwitz".

OF zit inderdaad netzolang achter dat tuig aan, tot zij in het verre marokko om een ticket naar het beloofde Nederland zitten te janken.

Godverdoemme!

Jan Passant | 09-05-06 | 20:08

Van Maerlant, de boodschap is duidelijk, het nieuwe facisme is twee stappen verwijderd en slechts enkelingen zien het.

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:08

@ Jan Passant 09-05-06 @ 20:03
Dat is dus volkomen ongeloofwaardig.

stuyterkuycken | 09-05-06 | 20:07

@Jan Passant
In de baarsjes speelde dat probeleem ook een paar jaar geleden. Er is toen voor een typische knuffeloplossing gekozen: met de daders en de groep er omheen praten, en de daders betrekken bij de volgende herdenking. Ze hebben toen zelf een krans gelegd geloof ik.
In de Baarsjes hebben geen ongeregeldheden meeer plaatsgevonden bij de herdenking.

knuffelpoes | 09-05-06 | 20:07

begrijp dan ook NIET natuurlijk

v Maerlant | 09-05-06 | 20:03

Nog maar een keer: Hoe kan je nou plechtig

"Nooit meer Auschwitz"

toeteren, wanneer zwaar overgedoogde blagen een uurtje later steevast en ongestraft die stelling tot spinazie trappen?

Jan Passant | 09-05-06 | 20:03

@ViagraFalls
Een nekschot is niet zozeer tendentieus, ongefundeerd, en nodeloos kwetsend maar niet toepasbaar gezien het strafrecht.
En verder: in woon in 020-West dus ik weet dat de kans dat de daders marokanen zijn redelijk dicht bij 100% ligt. Dat is mijn probleem niet. Heb ik ook nergens gezegd trouwens. Ik vroeg me alleen af of iemand een betere praktische oplossing weet dan het stadsdeel. Gaan zeiken over Cohen en rooibos helpt sowiezo niet.

knuffelpoes | 09-05-06 | 20:03

@ knuffelpoes 19:39 Het is al te ver doorgeschoten Maatregelen specifiek tegen dit soort toestanden zijn pleisters op een houten been. Zo blijven we achter de feiten aanhollen, en vinden we ons telkens terug in hoe-ver-kunnen-we-gaan - conflicten. Ben dan ook tegen een permanente camera voor situaties als deze. Je geeft zo je nederlaag toe, en wat erger is: je accepteert impliciet het criminele gedrag: een foutief signaal.

Dat neemt niet weg dat zelfs m'n eksteroog dit zag aankomen. Ik begrijp dan ook waarom ze nu 's niet pro-actief kunnen optreden. Is dat nu zo moeilijk om daar enkele undercovers te droppen die op het juiste moment een foto maken? Of willen we het weer niet geweten hebben?

v Maerlant | 09-05-06 | 20:02

Knuffelpoes,
Als de daders alleen de Nederlandse nationaliteit hebben, dan kunnen ze altijd nog terecht bij Groen Links.

Bunt | 09-05-06 | 20:02

Bunt 09-05-06 @ 19:22
Fries zegt twee keer in Amsterdam te wonen. Toch maakt hij een erg slecht geinformeerde indruk. Als zelfs een prinses op TV in een voedselbank BUITEN 020 helpt dan moet dat toch tot zijn hengstenhoofd doordringen?

gevallenverstand | 09-05-06 | 20:00

@ knuffelpoes: als het Finnen zijn hebben ze sowieso twee nationaliteiten, zijn het NL's dan hard straffen...

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:59

@Stuyterkuyken
OK dat zijn uitspraken waar je wat mee kunt. En als de daders slechts over de Nederlandse nationaliteit beschikken?

knuffelpoes | 09-05-06 | 19:58

@knuffelpoes
Nekschotje voor de daders? Of is dat weer tendentieus, ongefundeerd, en nodeloos kwetsend?

Overigens, misschien geeft dit enig inzicht waarom er gelijk finnen bijgehaald worden:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/004712.h...

ViagraFalls | 09-05-06 | 19:57

@ knuffelpoes: Need I say more? Zelfs de holkruipers zijn niet veilig voor dat Finse tuig.

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:55

@ knuffelpoes: Net zolang het tuig zoeken totdat je hen gevonden hebt. Kosten nog moeite sparen om dat te bereiken. En keihard aanpakken zodra je ze te pakken krijgt. Publiekelijk vernederen, en eventueel uitzetten.

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:54

@Stuyterkuycken
BTW Job Cohen stond trouwens ook op de shortlist van Bouyeri.

knuffelpoes | 09-05-06 | 19:54

@ stuyterkuycken 19:50
En zo zit dat.

Jan Passant | 09-05-06 | 19:52

@stuyterkeycken
Maar wat zou jij nou doen als je het stadsdeel Osdorp was tegen het vernielen van die kransen?

knuffelpoes | 09-05-06 | 19:52

hmmm: kansen is uiteraard kransen... sorry

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:51

@gevallen verstand
Bijvoorbeeld, als je denkt dat daar voldoende middelen voor zijn.

knuffelpoes | 09-05-06 | 19:50

Het zal hiervoor ook al gezegd zijn maar het is en blijft intriest dat de politiek het nooit leert.

Na 9-11 ging Cohen naar de Finse kerk om de Finnen daar mee te delen dat ze er echt wel bij horen;
Na 2-11 (Theo) kondigde Donnert een verbod op godslatering af;
Nu na 4-5 haalt Amsterdam de kansen vervroegd binnen.

In plaats van het opkomen voor onze cultuur, onze normen en onze waarden doen onze machthebbers bij elk ellendig incident een knieval naar hen die de ellende veroorzaken. Deze machthebbers zijn politiek groot gegroeid in de jaren '80. Toen mocht je nog geen kritiek hebben op bevolkingsgroepen die zich niet aan onze normen aanpasten.

Intergratie moet van twee kanten komen, riep men toen. Diegenen die dat toen riepen roepen dat in feite nog steeds.

Slechts een paar mensen hebben echt begrepen hoe het zit. Theo van Gogh en Pim Fortuyn durfden hardop te zeggen wat velen van ons alleen maar durfden te denken. Zij zijn dood.

Afshin Ellian, Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali zeggen het ook, nemen de fakkel over. Zij leven nog, maar hoelang? Zij staan op de nominatie om ook afgeslacht te worden.

En wat doen wij? Wij ridiculiseren hen in grote mate. Nemen hen niet echt serieus. Beschimpen en bespotten hen.

Ook wij maken een knieval voor de haatzaaiers. Maar let op, stelletje slappelingen. Jullie zijn gewaarschuwd. Je kan later nooit roepen: Wij hebben nergens van geweten...

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:50

Wat is een goed voorstel, een nachtwaker bij alle herdenkingsplekken in de stad?

gevallenverstand | 09-05-06 | 19:46

Pavlov's theorie is weer bewezen. Pickwick, rooibos en Cohen worden er weer met de haren bijgesleept. Er worden godverdomme kransen vernield. Dat betekent dat mensen die de oorlog menen te moeten herdenken geschoffeerd worden. Het stadsdeel Osdorp besluit het een beetje netjes te houden en de kransen veilig te stellen 's nachts. En een stelletje klootzakken begint weer met trivialiteiten als "het is de schuld van de finnen"
Noem godverdomme is een paar realistische maatregelen tegen het probleem. Die weten jullie ook niet lamlullen.

knuffelpoes | 09-05-06 | 19:39

Ja Zeven,
Dat socialistisch geneuzel is mij genoegzaam bekend.

Bunt | 09-05-06 | 19:38

Bunt 09-05-06 @ 18:40
Zo zwart-wit moet je het niet zien, maar het is wel een oorzaak van de problemen...

Zeven | 09-05-06 | 19:35

@controle 09-05-06 @ 16:36

Eng gewoon. Kan iemand verifieren dat de ondertitels "echt" zijn? Dat was mijn eerste gedachte (en ik hoop van harte dat die gedachte toch nog juist blijkt te zijn).

Helaas betrap ik mezelf echter ook meer en meer op het verwachten dat zulke gedachten de vader van de wens zullen zijn, maar de werkelijkheid heel anders is.

@Kingeef1975 09-05-06 @ 16:55

Zwaar de LOL, maar helaas waarschijnlijk nog waar ook.

ViagraFalls | 09-05-06 | 19:32

@ Barbapoeppa: Ik zou Cohen het liefst meteen vergeten

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:27

@ Barbapoeppa 19:16 Dat laatste geloof ik niet zo (het kan natuurlijk): daar is wat nu gebeurt te ingrijpend voor. We leven in de tijd van de waarheid, jongens! Is het daarom dat de leugen regeert?

v Maerlant | 09-05-06 | 19:24

Gevallenvestand,
Probeer eerst eens van de lettetjes, die door FriescheHengst achter elkaar zijn gezet, woorden te maken.
Vervolgens moet je proberen er zinnen van te maken.
Rest nog deze zinnen te begrijpen en dan zul je tot de conclusie moeten komen dat de door jou aangehaalde zin: 'Voedselbanken zijn alleen in Amsterdam' in het hele betoog van de FriescheHengst niet voorkomt.

Bunt | 09-05-06 | 19:22

@ FriescheHengst 09-05-06 @ 18:40
Sa is't mar net!

stuyterkuycken | 09-05-06 | 19:22

Appeaser Cohen zal door de geschiedenis niet als held beoordeeld worden. Mocht Nederland over 100 jaar een islamitisch kalifaat zijn dan zegt de dan officieele staatsopvatting dat Cohen een vieze minderwaardige laffe jood is die door Allah gebruikt is om de sharia in te voeren. Als de islam verdwijnt zal hij in het gunstigste geval geschiedenis schrijven als een incompetente lafaard en in het ergste geval als landverrader. Maar we weten niet hoe het gaat lopen. Het is ook goed mogelijk dat Cohen over honderd jaar totaal vergeten is.

Barbapoeppa | 09-05-06 | 19:16

Typisch Nederlands, helaas...

Tobus | 09-05-06 | 19:15

FriescheHengst 09-05-06 @ 18:40
Zelden ben ik zo onder de indruk geweest van een commentaar; 'Voedselbanken zijn alleen in Amsterdam'. Friesche Hengst, In welk geboortedorp mogen we een standbeeld voor Uw diepdoorvoelde eenvoudige doch houtsnijdende argumenten plaatsen!

gevallenverstand | 09-05-06 | 19:12

Tsja, Moslims zijn jodenhaters, daar heeft de linkse kerk niet helemaal goed bij na gedacht alvorens ze 30 jaar lang of langer binnen te halen in ons koude kikkerlandje.

MiRRoRMaN | 09-05-06 | 18:40

Nergens in Nederland denkt met het zo goed te doen als hier in Amsterdam. Een voorbeeld voor de rest, het enige juiste beleid, ongeacht welk, wordt hier in Amsterdam gedaan. Met speciale aandacht voor de onderkant van de mensen op de economische ladder en finnen. De rest van Nederland snapt het niet, alleen de bestuurders van Amsterdam snappen de problemen.
Maar toch hoor ik nooit over andere steden met voedselbanken, en nooit hoor ik andere steden over kransvoetbalspelende finnen. Ook dan is alleen in Amsterdam.
Ik denk dan, die Amsterdamse bestuurders hebben boter op hun hoofd, ze leven in hun eigen wereldje van gelijkgestemden en kritiek mag niet gegeven worden. Want zij besturen immers Amsterdam, en dan ben je een goeie, denken ze.
Bestuurdes van Amsterdam: wordt godverdomme een keer wakker. Jullie pissen naast de pot en blunderen nu al jaren op dit gebied. Haal die stront uit je oren en haal die stront uit je ogen. En als jullie dan toch bezig zijn met je zelf schoon te maken, Cohennetje en bilmaatjes, schud dan ook dat zaagsel uit je hoofd. Want dat zaagsel geeft je hoofd wel een vol gevoel, er zit echt niets in. Stumpers...

FriescheHengst | 09-05-06 | 18:40

Ja Zeven,
Het zal wel weer aan alles en iedereen liggen behalve aan de daders.

Bunt | 09-05-06 | 18:40

Uh ja v Maerlant. Goede wensen zijn de geest van kerstmis. Maar als je ze de kern van je beleid maakt, gaat er wat mis.

Jan Passant | 09-05-06 | 18:33

Die jongeren die dat hebben gedaan, deden dat volgens mij uit frustratie tegen de Nederlandse staat (aangewakkers door ambtenaren bij gemeentelijke instanties). Misschien dat eerst daar een probleem opgelost moet worden?

Zeven | 09-05-06 | 18:32

@ Jan Passant 18:00 Nu nog voeden we onze kindertjes op met wees lief - vrede voor iedereen - nooit meer oorlog; en dat is wat we natuurlijk allemaal willen. Alleen worden er elders andere verhalen verteld. Je zou dus concluderen dat we ze lichtjes onvoorbereid de grote boze wereld insturen.

v Maerlant | 09-05-06 | 18:23

Niet van nature bunt. Wel door een faute opvoeding.

Jan Passant | 09-05-06 | 18:00

Ja Jan,
Wij Nederlanders zijn nu eenmaal een laf volkje.

Bunt | 09-05-06 | 17:58

Om het duffe gepiep van "de linksen hebben het weer gedaan" voor te zijn:
ja bunt, die zeker. Maar ook "rechts" is tot diep in het grondwater vervuild van lafheid.

Jan Passant | 09-05-06 | 17:56

Jan Passant 09-05-06 @ 17:44
Inderdaad.
Dankzij Cohen en zijn laffe linkse kliek is de verpaupering van Amsterdam onomkeerbaar geworden.

Bunt | 09-05-06 | 17:53

Te laat bunt, de rubberen ruggegraat is here to stay.

Jan Passant | 09-05-06 | 17:44

"Nooit meer socialisme" lijkt mij meer voor de hand liggen.

Bunt | 09-05-06 | 17:41

"Nooit meer Auschwitz" - kan zo natuurlijk nooit geen stelling meer zijn, maar mag het nog wel een wensje blijven?

Jan Passant | 09-05-06 | 17:37

ehm, hoe ver gaan ze hiermee?
lantaarnpalen ook maar preventief binnen zetten?
jaja we gaan er echt naartoe, thuis op de bank ingepakt in bubbeltjesplastic en de rolluiken naar beneden want er zou wat kunnen gebeuren en beschermen is het beste

mennie | 09-05-06 | 17:34

Gewoon een avondklok voor de Finnen van 30-4 t/m 5-5.

fart majeur | 09-05-06 | 17:33

Zodra het aantal kaalkopjes net zo groot is als het aantal allahtonen inclusief hun socialistische knuffelaars, wordt het pas echt interessant.

Bunt | 09-05-06 | 17:28

Wat een corticobeleid!!

Cloggy3 | 09-05-06 | 17:24

Zie ik hier nu weer dezelfde mensen reageren als gisteren in deze www.geenstijl.nl/mt/archieven/013371.h... topic. laat het ene probleem lekker het ander oplossen zou ik zeggen.

Jack Daniels | 09-05-06 | 17:19

Ach ach ach, het weer wordt warmer, en dat is voor de lokale rondhang.., of hangrond- jeugd telkens weer een zegen op aarde. Zoals we ons gisteren geconfronteerd zagen met de barbecue kunsten van de kaalhoofdigen, zo worden we vandaag getrakteerd op de baltechnieken van de gedragsgestoorde puberbrigade uit Amsterdam.

Ach, politiek, ik denk niet dat dit soort jochies, ondanks hun extreme proza(c), daar iets van af weten. Uiteindelijk zijn het allemaal, kaal of z.g. religieus een stel blowende etterbakjes die met rode wangetjes naar 'slikken en spuiten' zitten te kijken om vervolgens de hand aan zichzelf te slaan wanneer Wendy Somers een intieme relatie aangaat met een opblaaspop.

Beloon dit soort pubertjes nou niet door hun pseudo-extreem gemekker, een imitatie van qausi-geleerd gezwets van een stel internet guru's die niet de intellectuele erkenning vinden die zij, volgens henzelf, verdienen, serieus te nemen. Hoop liever dat het weer gaat regenen, dan wordt het lekker rustig op straat. En pleit voor goed onderwijs en opvoeding, dat kan zeker geen kwaad.

Hannalore | 09-05-06 | 17:18

Topidee! 't Gaat er toch om dat die kransen niet beschadigd worden? Nou, klaar ben je! : )

yoyo | 09-05-06 | 17:13

bestestuurman 09-05-06 @ 16:26

Precies, maar als je zo incompentent bent al deze Cohen heb je dat niet door.
-
Volgens Cohen mag je allochtoontjes niet aangepakken want dan houd je de boel niet bij elkaar.
-
Welke dwaas deze vent burgemeester heeft gemaakt weet ik ook niet, maar ik ben blij dat ik niet meer in Amsterdam woon.

Moi | 09-05-06 | 17:13

Job Cohen, ik kots op je laffe en slappe houding.

Hodja | 09-05-06 | 17:11

Zo... dat zijn geen halve maatregelen die 020 neemt..... dat zal ze leren!

Karel Kruizenruiker | 09-05-06 | 17:10

Volgend jaar maar rubberen kransen en 2 doeltjes plaatsen?

MrMenor | 09-05-06 | 17:03

Goedzo lekker wijken et zijn alle. Lekker toegeven. ijn oplossing Kransen neer leggen. Camera der bij en de eerste de beste idioot die ook maar aan die kransen zit ... Naja vul de rest zelf maar in

......Duiveltje... | 09-05-06 | 17:02

@nldennl
Ja, ik heb hier nog een video (streaming) hoe de palestijnse jeugd voor een groot gedeelte opgroeit. switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format...
In de koran staat: 5:60. Zeg: "Zal ik u vertellen over degenen wier straf bij Allah erger is dan dit? Dezen zijn het, die Allah heeft vervloekt en over wie Hij Zijn toorn heeft uitgestort en van wie Hij apen, zwijnen en duivelsdienaren heeft gemaakt. Dezen zijn inderdaad in een slechte toestand en ver van het rechte pad afgedwaald." (Dit was een straf voor de Joden omdat ze weigerden vrijdag als rustdag te aanvaarden)

Verder:
.
7:166 (En toen zij overtraden, hetgeen hun was verboden, zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen.") en

2:65 (Gij hebt degenen onder u gekend, die inzake de Sabbath overtraden. Alzo zeiden Wij tot hen: "Weest verachte apen.")
www.vecip.com/default.asp?onderwerp=92...

controle | 09-05-06 | 16:59

harde maatregelen zeg... kutzooi

theRedFlag | 09-05-06 | 16:59

LOL@Kingeef1975 09-05-06 @ 16:55

KaiserSoza | 09-05-06 | 16:57

Ik stel mij het volgende voor:

Cohen; Verdoemme alweer dat gelul met die kutkransen.
Wethouders: Ja baas, het waren weer die kutmarr eeeeuuhhh
Cohen; JA dat komt dus niet naar buiten he? Kan ik weer een week met die jurken thee gaan drinken.
Wethouders: wat dan grote baas?
Cohen: We moeten er iets op verzinnen, die arme marrokaantjes weten ook niet beter. We hebben die arme zielen nooit genoeg kansen gegeven in dit wrede land.
Wethouders: En dus...??
Cohen: Ja weet ik het? Wat vieren we eigenlijk nog op die dag? Dat koniginnedag 4 dagen is afgelopen?
Wethouders: Het was geloof ik iets met duitsers ofzo....
Cohen: HOE VAAK MOET IK NOG ZEGGEN DAT IK GEEN DEMONISERING VAN BEVOLKINGSGROEPEN WIL?
Wethouders: Ja baas
Cohen: Als die autochtonen zo graag hun feestjes willen vieren halen ze dat gvt afval zelf maar binnen of bieden ze het maar aan in een kliko.
Wethouders: Ja baas...

Kingeef1975 | 09-05-06 | 16:55

Het kunnen ook heel goed die kaalkopjes uit Zwijndrecht zijn natuurlijk. Maar die zullen wel aanvoeren dat ze niet eens weten waar Amsterdam ligt.

Telegraafhoerrr | 09-05-06 | 16:54

Jammer dat het moet, maar wel de beste oplossing. Althans, ik heb hier in de reaguursels nog geen betere gezien.

sammy de moraalridde | 09-05-06 | 16:54

Moet niet kunnen stelletje NBS'ers.

Rechtse_Rukker | 09-05-06 | 16:54

@filter
commentator: "In britain a happy chamerlaine came back declaring he had achieved peace, peace in our time, one of the most tragic and ironic scenes in all history", CH: "this morning I had another talk with the german chancelor herr Hitler and here is the paper which bares his name on it as well as mine."

controle | 09-05-06 | 16:54

@filter 09-05-06 @ 16:47 was dat niet iets met "peace in our time"? En was Camberlain niet die man waarvan Churchill zei "he is a sheep in sheep's clothes"?

vraagstaart | 09-05-06 | 16:54

Logisch tog? Finnen zijn allergisch voor bloemen of was het nu omgekeerd

Tobi | 09-05-06 | 16:53

ben gister voor de plaatselijke moskee met een koran gaat voetballen..... kreeg niet eens een kopje thee van ze!! humorloze finnen...

Richlieu | 09-05-06 | 16:53

@ CharacterX2005
goed idee tijd voor een burger initiatief!

Oral-D | 09-05-06 | 16:52


krans·schop·pen (ov.ww.)
1 het ceremonieel met de voet raken van een krans op of bij een gedenkplaat => kransstampen, kranstrappen

KaiserSoza | 09-05-06 | 16:52

Dat is het! Ik heb er ook nog wel een paar:
- handtasjes uitsluitend onder geleide en overdag de straat op;
- alle meisjes van 9 jaar en ouder een burqa en thuis opsluiten;
- MP3 spelers integraal verbieden, kunnen ze ook niet gejat worden;
- voor GSM's trouwens hetzelfde recept;
- scooters in groepen laten rijden onder begeleiding van de ME uit Pijnacker;
- Sinterklaas geen visum geven - optiefen!
- verplichte winkelsluiting overdag met Ramadan;
- McDonalds dan dus eauk dicht;
- Ronny Naftaniel en zijn CIDI als terroristische organisatie verbieden;
- Cohen als minister-president.

vraagstaart | 09-05-06 | 16:51

@controle 16.36
ik schrik ervan om te zien dat kinderen zo opgevoed worden,en dat het ook nog eens zo in die kloran van ze staat(volgens dat filmpje dan)gatver

nldennl | 09-05-06 | 16:50

Kunnen ze niet de Finnen even 's nachts naar binnen halen in een celletje. Dan kan je ook een keer veilig stappen in A'damzonder dat je ineens een mes in je rug draagt.

CharacterX2005 | 09-05-06 | 16:50

Waren het werkelijk de finnen of waren het toch die vermalijde linkerpoters die nu voor eens en altijd duidelijk wilden maken dat hun ouders en grootouders nu wel genoeg gedemoniseerd waren door Jobocus Kwak en zijn ondergelegen mevr. Belifante?

Iedereen weet toch ondertussen wel dat het correct Sieg Heil groeten bij de NSB/SDAP-PvdAmbtenarenhordes dagelijks na het zingen van het Horst Wessellied geoefend werd, dat hoeft toch niet al 61 jaar na het kaalscheren van die landverraders telkenmale weer opgerakeld te worden?

Ksi-Ziks | 09-05-06 | 16:48

Controle: M'n geluid is kapot.
Kan je effe schrijven wat Chamberlaine zei?
.

Dank, dank.

filter | 09-05-06 | 16:47

Oef gelukkig maar straks was het een echt probleem en dan moesten we weer wat met normen en waarden doen. Gelukkig een hele goede oplossing dit. Zullen die gefusilleerde helden het vast mee eens zijn geweest.

Kingeef1975 | 09-05-06 | 16:46

Gewoon een camera erop richten, geweer inbouwen, (zie het maar als een soort flitskast) en het probleem is zo opgelost...

da wizard | 09-05-06 | 16:43

Welk 1 multiculturele oplossing.

Jan Passant | 09-05-06 | 16:43

Zet toch gewoon 220 volt op die kransen. Of misschien nog een leukere oplossing: laat Germaine C. met draaiende motor en schakelpook in de achteruit klaarstaan voor het monument. En dan vol gas zodra een Fin zo'n krans op de pantoffel neemt

die hofstadtgruppe | 09-05-06 | 16:42

Het is wachten op het moment dat heaumeau's een straatverbod krijgen daar in 020.

Karel kwakbol | 09-05-06 | 16:41

Slaat natuurlijk nergens op dit, zo geef je dat tuig alleen maar gewonnen, ik wil me best vrijwillig daar neerzetten als kranswacht en dan iedereen totallloss meppen die eraan komt.

Driemaal in de ronte | 09-05-06 | 16:41

Geef nat geen goed voorbeeld, maar gewoon es effe wreed negeren(niet op reageren) en kijk hoe snel ze andere finse spelletjes gaan spelen (bokje (be)springen ofzo)

Altijdkaas | 09-05-06 | 16:41

die sukkel job cohen is een vieze verrader.
de echte Nederlanders kunnen hem niks schelen,alleen die hakbarren zijn belangrijk voor hem.
maarja,die a'dammers hebben zelf voor hem gekozen(hoewel a'dammers?er wonen meer alochtoontjes dan Nederlanders)dus ze zoeken het ook maar uit met hem ,wie weet doen ze de volgende verkiezingen wat meer nadenken die a'dammers

nldennl | 09-05-06 | 16:40

O jee, zijn de kransenvoetballerTs wel Finnen???
Heb dit zomaar aangenomen...

BulletTooth | 09-05-06 | 16:38

Weet je wat, ik haal mijn kinderen ook wel binnen. Hebben ze lekker de ruimte, onze Finse, Zwitserse en Groenlandse vrienden.
Leuker kunnen Job en cs. het niet maken, wel slapper.

BulletTooth | 09-05-06 | 16:36

zet er camera's bij en dan op het net zetten ,en in het nieuws laten zien, in de kranten zetten,posters ervan maken en ophangen enz.
zet die pubers maar gewoon voor lul,en zo weet ikook wie ik pakken moet.
kneusjes
(dikke van dale -kneus : iem.die niet goed,handig of flink is)

nldennl | 09-05-06 | 16:35

En naar goed Hollands gebruik schikken wij wel weer in. Ik neem aan dat nu ook alle bushokjes ´s nachts worden binnen gehouden?

Iko Nal | 09-05-06 | 16:33

Laat 020 maar schuiven, die weten hoe je het Finnen probleem aanpakt.
Geweldig, en zo onvoorspelbaar ook.
Doe mij een dubbele rooibos Job.

BulletTooth | 09-05-06 | 16:33

symp·toom·be·strij·ding (de ~ (v.))
1 bestrijding van symptomen, zonder de werkelijke oorzaak aan te pakken

KaiserSoza | 09-05-06 | 16:32

Ik heb een beter idee: Finnen binnenhalen, zodat ik weer de bloemetjes buiten kan zetten.

Lermy | 09-05-06 | 16:32

Tsja, het verdient geen schoonheidsprijs, maar om nou bij elke krans een agent te gaan zetten.... Kunnen ze beter in de bosjes gaan liggen en een hardrijder pakken, wat mij betreft.
Wellicht dat wat geschiedenisonderwijs en wat stevige klappen wel een idee zijn voor die finnen.

Mr R | 09-05-06 | 16:32

Je kunt natuurlijk ook gewoon boobytraps van die kransen maken,
een oude wo2 bom eronder ofzeau.

eakmore | 09-05-06 | 16:30

Zet een turfje bij wel op het lijstje wel/niet emigreren.

Lucifer | 09-05-06 | 16:30

kun je er overdag niet tegenaanschoppen dan? Of gaat Joppietoppie er persoonlijk naast staan de hele dag?

prestodegekste | 09-05-06 | 16:28

Op deze manier geef je dat tuig zonder historisch besef het gevoel dat ze invloed hebben, en beloon je hun wangedrag. Ik ben geen pedagoog, maar het lijkt me dat dit in de top 10 staat van af te raden maatregelen.

bestestuurman | 09-05-06 | 16:26

je weet tog! Bloemen houden van mensen, niet van finnen!

The Hedge | 09-05-06 | 16:25

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl