Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hoor wie klopt daar kinderen...

indringerhelp!!...het is een v'reemdling zeker, die verdwaald is zeker. Ik zal hem even vragen naar zijn naam. Stoute kind'ren, zegt hij, Krijgen knorren, zegt hij, Of een zakje, zegt hij, met wat zout. De Wihinterrr, De Wihinterrr. Brengt ons vanavond een bezoek. En strooi dan wat lekkers In een of and're hoek. Ohja, en we krijgen een gratis alarm, KOEKOEK!

Reaguursels

Inloggen

een ex-moslim, die oproept tot respect voor de islam? ze word zeker bedreigt door haar fijne ex-geloofsgenoten? immers: zaag het hoofd eraf van een ieder die het geloog verlaat? neen, veest, je kan hoog springen, je kan laag springen, maar de islam is een ziek geloof, dat verboden moet worden, omdat het oproept tot geweld en moord. Simpel. prettige dag nog!

Brullio | 01-04-06 | 09:33

@veest
zoals gewoonlijk zie je niet in waarom ik tegen moslims ben: omdat ze geweld moeten gebruiken van hun geloof. Ipv doe je net alsof ik met je moslim-hoer wil neuken. Misschien wel. Maar daar gaat het niet om. De islam verziekt ons land. Schup ze eruit voor het te laat is. Dat moet je toch met me eens zijn? of zie jij de sharia met genoegen tegemoet?

Brullio | 01-04-06 | 09:27

Filipjen

vmk | 01-04-06 | 03:29

@Brullio: whahahah! whoehahaha! Moslimhoer! Mohamenazies! Whiehieie! Hoer! Islampest! Nou. Volgens mij heb jij een enorme crush op die meid. Je pakt het alleen verkeerd aan: ze is wel allochtoon, komt uit een moslimcultuur, maar is zelf geen praktiserend moslima meer. Vandaar dat ze ook bij de socialistische partij zit en niet bij de AEL. Verder weet ik dat ze een dure smaak heeft, en van mannen houdt, niet van puisterige brulkikkertjes. Het zal voor jou dus bij rukken blijven. Zal ik je 'n paar campagnefoto's van haar mailen?

veest van pim | 31-03-06 | 17:45

he! feest voor pim!
die moslim-hoer van je zegt:
'een beetje opvoeding kan voor sommige mensen geen kwaad.'
whahaha! misschien bedoelt ze de kut-marokanen die geen respect hebben voor vrouwen, homos, die geweld gebruiken? misschien bedoelt ze de moslimmannen die hun vrouwen slaan omdat dat moet van hun geloof? misschien moeten die een beetje opgevoed worden. Of zou ze de imams bedoelen, die oproepen tot geweld, omdat dat moet, van de koran? hebben DIE wat opvoeding nodig? of de aanslagplegers, die hadden misschien wat beter moeten worden opgevoed? met respect voor het door allag gegeven leven bijvoorbeeld?

maar neen: de moslim-hoer zwijgt in alle talen over moslimgeweld, maar begint je jammeren als een versgeneukte geyt als iemand wat knorgeluiden maakt als reaktie op al dat islamgeweld. hhahahaha.. moslimlogica, noem ik dat. Niets zeggen als er doden vallen, maar als iemand dan reageert, roepen dat het een racist is. Right.

'Mensen die niet openstaan voor andere smaken en culturen reageren verkrampt omdat ze ervan overtuigd zijn dat hun eigen normen en waarden superieur zijn aan die van iemand anders'
heeft ze het over de moslimgemeenschap? neen! hhaha! over ons! wij zouden niet 'openstaan' voor de 'mooie' cultuur van de moslims! whahhahah! ze is zooo grappig.. wij zouden denken dat wij superieur zijn aan moslims! hahahahah! en ik maar denken dat moslims juist op ons, ongelovigen, pissen! dat het hele islamprobleem begon, met het disrespect van de moslims, de haat jegens ons, omdat wij minder waard, want ongelovigen zijn..

ze draait alles om.. Blind voor de fouten van de islam, valt ze ons land aan, simpelweg omdat we niet knielen voor het geweld.

nederland zal nooit knielen voor islam-geweld. De islam is niet mooi. Het is geen religie. Het is een kanker die we moeten wegsnijden. Voor het ons opslokt!

'terwijl een andere cultuur juist verrijkend kan zijn.'
ja, de moslims genieten zo van onze cultuur, whahah, wat een gek wijf zeg..
de geneugten van de aanwezigheid van moslims in ons land zijn op een hand te tellen. De nadelen passen niet op een a4'tje, ook al gebruik je HEEEL kleine lettertjes. zo, ehm, verarmend, die islam in nederland.

'Ik begrijp hun angstige, conservatieve reflex niet.'
whahaha, heeft ze het over ons? ik dacht dat ze het over de moslims had...

'Niemand heeft het recht om mij op te dringen wat ik moet denken of doen.'
whahahah! uit de mond van een moslim! terwijl mensen met de DOOD bedreigt die niet in de pas lopen door: de moslims! hahahahaha. hoe grappig. Zij heeft wel het recht aan ons op te dringen dat wij de profeet met respect moeten behandelen (whahahah! de profeet! met respect! hhahaahha!), op straffe des doods (hoor je haar weer niet over), maar als wij dan proberen haar duidelijk te maken dat we hier toch echt iemand niet doodmaken als de mening ons niet bevalt, roept ze dat wij haar niets mogen opdringen! hhahaha! wie vermoord er nou mensen om ons te dwingen iets te doen of te laten/ denken? waar mag je niet denken en zeggen wat je wilt? o ja, de moslim landen.. duh.. stom wijf.. beetje geloofsblind schaapje, die nog werkelijk gelooft dat de islam mooi en goed is... whahahahahh

"De wijze uitspraak 'Doe een ander niet aan wat je zelf niet wilt' vind je in elke cultuur.'' - behalve dan de islam:
en moslim mag een andere MOSLIM niet vermoorden, van een andere MOSLIM niet stelen. Moslims vermoorden ons om wat we zeggen, maar wij mogen dat natuurlijk niet terugdoen. Kromme shit, jongens, fout fout fout...

whahahaha.. of ze is heeeel naïef (mag zeker geen krant lezen, tv kijken van haar man), of ze liegt dat ze barst, om ons zand in de ogen te strooien totdat er in nederland genoeg kut-moslims zijn om ons land via de stembus te veroveren. Sharia is zo mooi, nietwaar? zo ruimdenkend en vrijblijvend, zo (*Proest*) mooi en rechtvaardig (whahahah!), dat we hem maar beter aan IEDEREEN kunnen opdringen (whoehahah!)

de islam is de pest van nederland. De mohamenazies willen ons land overnemen. DOE er wat aan!

Brullio | 31-03-06 | 09:53

@ThaTeddy
Dat zijn geen pakjes. Dat zijn de TV en sterio van de buren. Jij bent de volgende die aan de beurt is, maar je was helaas thuis.

Botweg | 31-03-06 | 09:38

'racistische propaganda niet meer straffeloos is in Belgistan'

en oproepen tot geweld vanuit het geloof moet natuurlijk kunnen, want als het een geloof is, mag ineens alles, nietwaar? de facistische geloofspropaganda van de roverhoofdmanaanhangers mag wel straffeloos worden verspreid nietwaar?

'en vermoord ze, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de ongelovige'
mag wel van jou heh? maar zeggen: 'marokanen horen in maroko', kan volgens jou niet heh? je verwart racisme met islamofobie.

racisme: mensen beoordelen op hun kleur.
islamofobie: de angst voor het moslimfacisme.

racisme is strafbaar, islamofobie is nodig om ons land te vrijwaren van de vuige, mensonvriendelijke sharia.

dat wij niet meer mogen klagen over een kut-geloof als de islam, omdat we dan worden opgepakt wegens racisme, het is gewoon weer een nieuwe vorm van geloofsonderdrukking.

de islam beledigen WIJ niet. de islam beledigt ONS.

moslims horen thuis in moslimlanden. Nederland zal nooit een moslimland worden.

Brullio | 31-03-06 | 09:29

'Wie', that is. Zal me leren.

veest van pim | 31-03-06 | 09:28

@brullio: wij zijn 'wij'? De Nederlandse Vereniging van Laaggeletterden?

veest van pim | 31-03-06 | 09:27

en weer word sinterklaas beledigt. Jullie hebben totaal geen respect voor de radicale sinterklaasbeweging. Voor straf blazen we een metro-stel op, zodat ook wij thee en een clubhuis krijgen van PikWikJob...

Brullio | 31-03-06 | 09:25

oh en die Klopsmurf zit / zat ook in die andere subsidiespons van Smitje, de Van Oldenbarneveltdenktank.

Een geldstroom van Nederland naar Vlaanderen, om het met Dewinter te zeggen.

veest van pim | 31-03-06 | 06:59

Wat dat gratis alarm betreft: geen overbodige luxe als je ziet wat voor politiek personeel die Dewinter (die wetgevende - en beslissingsorganen vooral gebruikt om bij dat personeel loyaliteit af te kopen met dik betaalde mandaten) heeft rondlopen. Our tax dollars at work:
blog.zog.org/2004/05/vlaams_blokmand.h...
www.geocities.com/vlaamsbedrog/pers/pe...
www.ptb.be/scripts/article.phtml?secti...
www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?...
www.kimbols.be/artikels/handicap_verwe...

Voeg daarbij de gewoonte van het VB om de steeds groter wordende allochtone gemeenschap in A'pen voortdurend te belasteren en te schofferen
(zoals hier: www.anissatemsamani.be/index.php?optio... ) en je begrijpt dat een beetje veiligheid in A'pen geen overbodige luxe is.

De meeste observatoren bij ons zien in dat versleten geouwehoer over veiligheid gewoon een logisch gevolg van het feit dat racistische propaganda niet meer straffeloos is in Belgistan - ook al blijft het bij een symbolische veroordeling.

veest van pim | 31-03-06 | 06:50

Waar gaat het over? Dewinter? Geeuw... Die jongen roept al dertig jaar vanalles, maar hij doét niks. Behalve dan constant zichzelf in de media werken, en telkens als er verkiezingen aankomen, met een stunt (laten) komen die zo gortig is, dat gegarandeerd geen enkele partij met 'm in zee wil. Waarna hij weer zes jaar kan huilen dat hij 'geboycot' wordt. Houden sommige Vlamingen nu eenmaal van, van zo'n huilebalk. Alleen vergeten ze er op te letten dat die huilebalk nu al bijna twintig jaar in 't parlementaire en gemeentepluche zit, zonder dat er ooit iéts uit zijn handen is gekomen. Zijn carriëre voor-ie door überfasho Dillen in dat pluche werd gedropt? Journalist bij het blaadje van diezelfde Dillen. Twee jaar lang. En daar moet 'alle heil' van komen? Denkut niet. Hadden we in Belgistan maar dezelfde daadkracht tegenover dit soort onbenullen aan de dag gelegd als bij jullie, dan had Dewinter à la Smit twintig jaar geleden voor het hekje gestaan in plaats van nu, nu andere partijen hem als nuttige idioot en behoeder van het status quo beschouwen, en m daarom ondanks een veroordeling onze belastingcenten blijven toeschuiven.

veest van pim | 31-03-06 | 06:23

@Skit. Kusje ! *kwijlt er lustig op los*

de dikke man | 30-03-06 | 20:53

De dikke man,
In Mongolie wonen reeds alle Mongolen, behalve U.

skit | 30-03-06 | 20:17

@skit. En Mongolie voor de mongolen?

de dikke man | 30-03-06 | 20:14

Wat hebbeb jullie nu weer tegen de Winter?
Turken deugen volgens jullie niet, ,Marokkanen helemaal niet en Antilianen en negers evenmin!
Oost-europeanen kunnen ook geen goed doen bij jullie.
Die man zegt Vlaanderen voor de Vlamingen!
Turkije voor de Turken
Azie voor de Aziaten,
Afrika voor de Afrikanen.Europa volor de Europeanen.
En ik zeg: Nederland voor de Nederlanders.

skit | 30-03-06 | 19:17

Zou een allochtonen-thaser niet meer in stijl zijn dan?

Deense Postbode | 30-03-06 | 19:02

Hoor wie klopt daar kinderen?
Vereniging Martijn.
:LOL:

pedarast | 30-03-06 | 18:55

Ach weer stress om de belgen, misschien ons eens bezig houden met de rechtsradicalen in ons eigen kikkerlandje

Dj. Ango | 30-03-06 | 18:41

Wie heeft er met de coke van Chileen gerommeld. Nou?

Bende | 30-03-06 | 18:19

`t Is duidelijk; Lange Frans doet mee aan het witness protection program, en heeft zich een nieuwe identiteit aangemeten. De wigger..

Flathead | 30-03-06 | 18:12

Over "rechts"gesproken. Zuipschuit Michiel Smit is ook weer terug met een nieuwe site. www.nieuwrechts.info/m5.html

Mexicano | 30-03-06 | 17:50

@ fuckje

Nu ja, er is hier geen sterk verenigd rechts 'blok' zoals in Belgie, maar om nu te zeggen dat er geen rechtse ketters in onze politiek zitten vindt ik overdreven.

Brusselmans | 30-03-06 | 17:30

Misschien moet de Chileen de hoestdrank voorlopig maar laten staan...

Knotje | 30-03-06 | 17:26

Maar er is belangrijker nieuws: RrroOO00oxXXY is gezakt van 1 naar 3

superjan | 30-03-06 | 17:16

@fuckje 30-03-06 @ 17:04:

Ach, 't Is maar wat je overdrijven noemt natuurlijk. Wat tegenwoordig door genoemde partijen wordt geroepen verschilt weinig meer van wat het Vlaamsch (Blok) pardon Belang, al jaren roept.

crixus | 30-03-06 | 17:16

@Brusselmans,
Twee nederlanders kunnen een politieke partij oprichten, zodra er een derde nederlander bij komt heb je al een afsplitsing. Daarom zijn er zoveel rechtse splintergroepjes, maar die stellen (bijna) niets voor. Daarom stel ik dat er weinig gaande is ter rechterzijde, alles speelt zich in het grauwe midden af.

fuckje | 30-03-06 | 17:12

Herstel, "die domme Belgen toch.."

McCool | 30-03-06 | 17:06

@ fuckje

Ietwat, maar het gaat om het idee is het niet? Je kan toch moeilijk beweren dat er ter rechterzijde van ons politiek sprectrum niets gaande is.

Brusselmans | 30-03-06 | 17:05

@crixus 17:01 je vergeet de SP.

vraagstaart | 30-03-06 | 17:05

LOL@ventus_aqualis inderdaad. Een deuralarm is niets meer dan een deurbel. Die gekke Belgen toch..

McCool | 30-03-06 | 17:04

@crixus,
nou nou nou nou nou overdrijf je wel een beetje.

fuckje | 30-03-06 | 17:04

@ VeteraN

Bemoei je je puur voor deze gelegenheid met de vaderlandsche politiek of heb je echt geen flauw benul?

Brusselmans | 30-03-06 | 17:03

@VeteraN 30-03-06 @ 16:54:
Nou, je hebt nogal de keuze hier hoor: NVU, PvdV, LPF, NieuwRechts en de nog op te richten groep Pastors/Sörensen/Eerdmans, en de SGP natuurlijk (God, Oranje en Vaderland) ... En als Rita de nieuwe lijsttrekkert wordt komt de VVD daar ook nog eens bij... Me dunkt, u heeft weinig te klagen.

crixus | 30-03-06 | 17:01

Nederlanders hebben al jaren een bel aan de voordeur. Het nut ervan gaat nu ook in Belgie doordringen en om prins Filip te gerieven noemen ze het een deuralarm.

ventus_aqualis | 30-03-06 | 17:00

Verdomme, weer een negert op de stoep met vreemde pakketjes!

ThaTeddy | 30-03-06 | 16:55

Laat ze asjeblieft winnen daar en hier ook zo'n partij oprichten. Mensen die trots zijn op het vaderland hebben we hier nog veel te weinig

VeteraN | 30-03-06 | 16:54

@Brusselmans 30-03-06 @ 16:42:
Met een rood/witte achtergrond was het waarschijnlijk een stuk minder subtiel. Maar met het geel van de Vloamse vlag kleurt het ook wel aardig.

crixus | 30-03-06 | 16:52

laat lnge frans maar verhuizen naar belgie, hij heeft bewezen niet terug te deinzen voor een tanahatoe meer of minder.

deenigeechte | 30-03-06 | 16:52

@Brusselmans.. ik moest even kijken, maar idd erg subtiel ;-)

McCool | 30-03-06 | 16:46

Ooooh dat hakenkruis is subtiel gevonden!

Overigens ga ik natuurlijk niet betalen voor een artikel uit De Standaard, dat behoeft geen tekening.

Brusselmans | 30-03-06 | 16:42

wat een mongolen......

Kakbouter | 30-03-06 | 16:42

De Winter is een kansloos figuur...

Jeevee | 30-03-06 | 16:41

Laat ik het maar uitschrijven dan: door te stellen dat hij geen Belg is, probeert hij duidelijk te maken dat onderwerp irrelevant is.

bestestuurman | 30-03-06 | 16:40

@MasterR: maar je denkt nog steeds niet na

Afval-verwerking | 30-03-06 | 16:39

De Chileen is een beetje melig begrijp ik?

TM | 30-03-06 | 16:39

@ Afval-verwerking: het interreseert mij (en velen anderen) niet of jij een belg bent.

MasterR. | 30-03-06 | 16:36

@MasterR: Denk maar na.

Afval-verwerking | 30-03-06 | 16:32

Dat België maar goed op slot gaat... Lijkt mij een heel goed idee van de heer de Winter. Dan hoeft de Thalys ook niet meer te stoppen in Antwerpen en Brussel. In Lille kun je ook wel overstappen op de Eurostar naar Londen.

crixus | 30-03-06 | 16:30

Tjonge doe mij maar een negerzoen, want ik zit op zwart zaad en ik werk zwart en om eerst mijn geld wit te wassen duurt nogal een poosje....
Enne ga niet het hoekie om met de zwarte deaud...

GeWoonNuchTer | 30-03-06 | 16:30

Alle begin is moeilijk.

groezel | 30-03-06 | 16:29

lol

benj | 30-03-06 | 16:29

Kijk eens, nog zo'n daadkrachtige rechtsert.

Zeurders | 30-03-06 | 16:28

"ik wist niet dat buys een neger was?"

RechtseRutger | 30-03-06 | 16:27

@ Afval-verwerking: NOU EN?

MasterR. | 30-03-06 | 16:27

blij dat meneer winter weggaat hoera voor zomer

strawberry | 30-03-06 | 16:27

Ik ben geen Belg, Chileen!!!!!!!

Afval-verwerking | 30-03-06 | 16:26

dit is piet niet, maar pieternel

qboy | 30-03-06 | 16:26

Meneer de winter is simpel en kansloos

Adel Dordt | 30-03-06 | 16:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen