Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wij hebben duurste benzine ter wereld

wauterauto.jpgNederland heeft -op Noorwegen na- de allerduurste brandstofprijzen ter wereld. Dat blijkt uit cijfers van CNN Money. Check het staatje even, daar zie je dat Nederland eigenlijk op de vijfde plaats staat. Amerikanen staat ergens onderaan de ranglijst op de 111ste plaats. Kijken we echter naar de relevantie van de lijst, dan komen we vrijwel bovenaan te staan. Want Eritrea is een relland dat nauwelijks in staat is hun eigen olievoorraden op te pompen en door oorlog verscheurd is. Dus plop, door naar plaatsje vier. Kijk je naar de huidige prijzen* in het VK, dan zijn wij weer een paar centen duurder, dus stijgen we al naar de derde plaats. Bosnië is een ex-oorlog-kudtland dat hun kapotte infrastructuur probeert te betalen met tijdelijk extreem hoge benzineprijzen, en daarnaast is dit land nauwelijks te vergelijken met onze westerse hoogstaande beschaving. Dus we staan we op de tweede paats, net onder Noorwegen. Is benzine bij ons soms schaars en zeldzaam? Welnee, het is onze eigen schuld, moet u maar goed stemmen. En nee, wij zijn zeker geen grote verspillers. Een gemiddelde Amerikaan gebruikt drie maal zo veel brandstof als een Europeaan. Maar een gemiddelde Nederlandse regeringsleider verspilt weer zes maal zoveel als een gemiddelde Amerikaan. Wouter Bos bedankt maar weer, kloodtzak.

Reaguursels

Inloggen

Ben even vergeten hoe groot het percentage was dat naar de overheid ging.. Gelukkig luisterd dit kabinet zo goed naar de burger, dus hoeven wij niet bang te zijn dat dit verkeerd besteedt wordt.. Heerlijk toch dat vertrouwen in die voormalige hippies daar in den Haag..

Sojiro | 05-05-08 | 23:30

Iedereen klaagt over dure benzine/diesel, maar bijna niemand tilt zijn rechtervoet een stukje hoger op. Ik wordt nog steeds op 100 km stukken met 140 - 150 ingehaald en bij die snelheid verbruikt je koetje minstens 2x zoveel ...

Johnny Dip | 05-05-08 | 12:44

stekelige | 04-05-08 | 12:36
Jij bent echt slim om zoiets op te merken zeg. Je bent ook vast de enige die dat gelezen heeft. Sjappooh jochie.

ojédiaré | 05-05-08 | 07:29

@brucity | 04-05-08 | 21:37:
Zodra m'n zaakjes juridisch en financieel hier te lande zijn afgehandeld dan doe ik dat ook inderdaad. Rechtszaken en juridische procedures duren helaas vaak nogal lang.

koerbagh ® | 05-05-08 | 04:46

@ Biomassa
Ten eerste, ik had geschreven dat ik het morgen (vandaag) of overmorgen (morgen) wel zou lezen. Ten tweede, is het niet aan jouw, om te bepalen waar ik over zou moeten zwijgen, maar goed.
.
Ik heb je verhaal inderdaad gelezen en denk dat je bepaalde zaken iets te zwaar aanzet.
.
“Kijk alleen naar de kwalificatie "loonslaaf" en trek daaruit jouw eigen conclusie t.a.v. de manier waarop deze figuren naar de maatschappij kijken en welke waarde zij daaraan hechten, laat staan daaraan wensen bij te dragen...”
.
Een term, als “loonslaaf” is mijns inziens helemaal niet zo vreemd of choquerend, om je daar nu over op te winden. Bijna iedereen, is slaaf van zijn loon en als je het van de andere kant wilt bekijken kan je stellen, dat je een slaaf bent van de werkgever waar je voor werkt (hij geeft de opdrachten, jij moet ze uitvoeren). Kom op Biomassa, we zitten hier niet in een herensociëteit, waar erg voorzichtig omgegaan wordt met elkaar. Lees anders even de huisregels nog een na: “GeenStijl is niet voor mietjes, we hebben een grondige hekel aan gejammer en gepiep en politiek correct gedrag.” www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph...
Ook CoJo, koerbagh en vele andere reaguurders weten heus wel dat mensen in loondienst (zo beter?) belastingen betalen, sterker nog veel reaguurders zijn zelf in loondienst en noemen zich simpelweg loonslaaf.

.
“Bovendien meen ik toch echt meer (praktijk)kennis te hebben omtrent de positie waarin de gemiddelde bijstandsgerechtigde zich in bevindt en da's toch echt heus geen pretje! Maar deze mensen hebben geen flauwe notie van wat armoede precies inhoudt en hebben er ook geen enkele ervaring mee (lijkt mij)...”
Kijk, dit is wat ik al bedoelde over je mogelijke vooroordelen (zie: Herman Flipsen@02:55). Jij kent de mens achter de nickname niet, je kan niet botweg een oordeel vellen over die persoon en over de kennis die zij al dan niet hebben, met armoede. (Lees ook even de reactie van koerbagh@ 03:34 nog eens). Waarom CoJo drie dagen werkt, is te verklaren, maar dat is niet aan mij of een ander te doen, dat is aan CoJo zelf.
Echter, persoonlijk heb ik nog nergens een verplichting gezien om 40 uur in de week te werken, wellicht is iemand al tevreden met een lager inkomen en meer vrije tijd?? Weet jij veel?

.
Jij geeft aan een Samenleving (met hoofdletter) in stand te houden, maar kan het niet zijn dat die samenleving niet de gewenste samenleving van een ander is? Zou het niet kunnen zijn dat veel mensen wel een sociaal vangnet willen (voor de mensen waar jij het over hebt) maar dat vangnet bedreigt zien worden, door het enorme misbruik dat ervan gemaakt wordt (Mensen die eigenlijk wel kunnen werken, maar ervoor kiezen dat niet te doen) en zich daarom afzetten tegen het lankmoedige zooitje dat het misbruik oogluikend blijft toestaan.
Dat roept ook frustratie op. Dat zou jou ook enorm moeten frustreren, geld kan immers maar één keer uitgegeven worden.
Anderen zien inderdaad liever het hele vangnet verdwijnen, daar hebben zij toch recht op? Zolang die mensen het willen, maar nog steeds bijdragen aan de samenleving (dmv belastingafdracht) en verder ook enkel het woord en democratische middelen gebruiken, is er toch geen reden hen weg te zetten, als een soort?

.
“Deze "soort" spreekt doorgaans op populistische manier a la Verdonk e/o Wilders op een zodanige manier over andersdenkenden, dat ik daar simpelweg een beetje jeuk van krijg.. Vandaar dat ik graag me ze in discussie ga”
.
Het nadeel van reaguren, is dat je niet veel ruimte hebt in een paneel, om je mening te geven, nuance verdwijnt in sommige gevallen, anderen denken er werkelijk over zoals ze schrijven, maar een discussie starten door te stellen
je het “soort” mens wel kent, lijkt mij persoonlijk niet de beste openingszin. In wezen doe je dan zelf niet veel anders, dan hetgeen je anderen verwijt...
.
Maar goed, ik weet ook dat de bijstand geen vetpot is en dat er in de draadjes wel eens (in mijn ogen) te makkelijk gesteld wordt, dat iedereen kan werken (wat volgens mij niet zo is).
Ik maak me dan echter druk om de mensen die de bijstand en andere uitkeringen misbruiken en wind me niet zo op, over de mensen die het geld voor het vangnet opbrengen.

.
“Zo (voorlopig) genoeg..??”
Ja, voor jou ook?

Herman Flipsen | 05-05-08 | 00:58

lol en in Turkmenistan is het GRATIS... net zoals gas en water... als ik het me nog goed herinner.... tijd voor export voor deze import-turk... :) Maar ff serieus... prijzen zijn echt belachelijk idd... klopt het nou ook.. dat ongeacht wat de situatie ook is.. Shell altijd winst maakt? bij een tekort... prijzen omhoog.. crisis.. prijzen omhoog... bij overvloed... gewoon blijven vangen? nee.. zo simpel zal het wel niet zijn... toch???

Import-Turk | 05-05-08 | 00:04

Herman Flipsen @ 03:16
"Morgen is al bijna voorbij hoor, mag in minimaal nog van jouw reactie kennis nemen?? Of heb ik hier voor de k*t van de kat van Elasabeth2 mijn verhaal (op jouw aandringen) lopen verkondigen?! De bal ligt nu weer bij jou, dus kom met een reactie of doe er voor eeuwig het zwijgen toe!

Biomassa | 04-05-08 | 23:51

Stekelige
Welgeteld heb je hier nu in korte tijd wel tien (!) reacties gepost en zelfs dan kom je niet verder dan de constatering dat ik niet zou weten wat er in de maatschappij speelt.. en dat ik blijkbaar alleen geld loop uit te delen, daar waar ik doorgaans toch echt aan "Jan Modaal" nog steeds moet kunnen "verkopen" dat ze toch echt hun belasting netjes moeten betalen, aangezien dat nu eenmaal democratisch is afgesproken... Ik vraag vooral mijn klanten om netjes te betalen, dat is mijn vak en zonder die bijdrages met bijbehorende solidariteit zou het met 0031 snel bergafwaarts gaan hoor! Uitdelen behoort doorgaans niet tot mijn werkzaamheden, dus daar sla je de plank al helemaal mis! Dat neemt echter niet weg, dat ik ook niet altijd even blij ben met de uitgaven van dit kabinet en de keuzes die daarbij gemaakt worden.. Maar dat is aan de politiek en daarvoor houden we dus ook ééns in de vier jaar democratische verkiezingen!
Dus kort gezegd, de keus tussen "innen" danwel "uitdelen" wordt door de politiek bepaald en nooit door een individuele "loonslaaf".. Voor jou zou het misschien goed zijn om es een tijdje mee te draaien bij de Belastingdienst en dan maar hopen dat speciaal voor jouw zoveel mogelijk tijd wordt vrijgemaakt om klanten telefonisch te woord te staan! Ik wens je er heel veel succes mee!!!

Biomassa | 04-05-08 | 23:38

-weggejorist-

brucity | 04-05-08 | 21:37

@Klukkluk | 04-05-08 | 14:20
Goed zo jongen. Helaas niet nieuw voor jou.
Maar het kost je wel je diploma en je baan. Maar dat is vast niet duur.

stekelige | 04-05-08 | 14:38

@Sydough | 04-05-08 | 11:36
Het wordt zo langzamerhand tijd dat je als belastingontduiker wordt gekenschetst. Als je boel eerlijker wilt verdelen kom je tot de volgende slotsom.
Stel de totale wegenbelasting is 100. Dan zou eerlijk zijn:
40 auto en vrachtauto
30 motor
20 brommer en scooter
8 fiets
2 voetganger
Daarnaast vaarbelasting:
Stel de kosten van aanleg en onderhoud van vaarwegen is 100
tarief 1: 80 per m3 waterverplaatsing met motor
tarief 2: 20 per m3 waterverplaatsing zonder motor
Met andere woorden: waarom is er alleen wegenbelasting en staatsheffing op brandstoffen voor motorrijtuigen? Alsof aanleg en onderhoud van vaarwater, voetgangersgebieden en fietspaden geen flikker kosten zeker?

stekelige | 04-05-08 | 14:36

@stekelige | 04-05-08 | 13:17
Nieuw op GS? HET KOST TE DUUR is het.

Klukkluk | 04-05-08 | 14:20

Als je 't allemaal op de keper beschouwd is de belastingdruk in 0031 de schuld van de werkgevers en niet van de politiek.
Als de werkgevers het verdomd zouden hebben om de loonbelasting in te houden, waarmee zij zich voor het karretje van de overheid hebben laten spannen, en puur de bruto lonen zouden uitbetalen, dan had je allang een volkspstand gehad.
Wat je nu hebt gekregen is dat de werknemer gaat klagen over zijn netto loon. Dat ieder procent netto loonstijging de werkgever globaal zo'n 2 procent kost, ziet die werknemer niet.
Als diezelfde werkgever die stijging doorberekent in zijn kostprijs betekent dit dat de werknemer er geen flikker mee opschiet en hij alleen maar inlevert. Zo kom je vanzelf in een loon/prijsspiraal met gigantische inflatie, die je tijdelijk kunt verbloemen, maar onvermijdbaar op termijn tot uiting komt.
Ergo: werkgevers, weiger nog langer belastingen en premies in te houden en leg het neer waar het hoort: de overheid.
Voordeel voor de werknemer: inzichtelijkheid in wat de overheid flikt met je zuurverdiende centjes.

stekelige | 04-05-08 | 13:56

@Sikkeneur | 03-05-08 | 19:13
Als die overige Amerikanen zonder staatssubsidie alleen al de kostprijs zouden betalen, komen er miljarden vrij voor de door jou bedoelde arme-sodemieters. US is een asociaal, hypocriet en opportunistich kudtland dat op indirecte manier de hele wereld hun economie laat financieren. Maar ja, angst en stront in de ogen, he?

stekelige | 04-05-08 | 13:28

@Klukkluk | 04-05-08 | 09:52
Da's nie goe, Indiaan.
Het is te duur en kost geen flikker.

stekelige | 04-05-08 | 13:17

@Rabarberke | 04-05-08 | 08:52
Je bedoelt eigenlijk: oud kolonialisme.
Je hebt gelijk als je de Islamlanden nu van neo-kolonialisme beschuldigt.
Maar dat past waarschijnlijk niet in die rooie pan van je?

stekelige | 04-05-08 | 13:10

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:32
Kan me voorstellen dat je daarover zwijgt. Je bedoelt waarschijnlijk je slottermijn?

stekelige | 04-05-08 | 12:51

@Spoon65 | 04-05-08 | 11:56
*nog zo'n geitenwollensokkenparasiet*

stekelige | 04-05-08 | 12:38

@ojédiaré | 04-05-08 | 11:38
Beetje in de war?
Je bedoelt dat je Valdispert slikte toen je in Val d'isere aankwam?
Nog steeds niet van de neurose bekomen.

stekelige | 04-05-08 | 12:36

@Biomassa | 04-05-08 | 03:54
Ik krijg de indruk dat jij een loonslaaf bent die geld van anderen uitdeelt.
Mes snijdt voor jou aan 2 kanten:
1. je wordt er nog voor betaald ook
2. je kunt bij je doelgroep nooit kwaad doen en wordt 'op handen gedragen'!
Koerbagh heeft volledig gelijk: je bent een ander soort parasiet.
Als er 1 is die absoluut niet weet wat er in deze maatschappij te koop is en totaal geen notie heeft waar de economische kurk op drijft?
Ja. Jij. Arrogante oetlul.

stekelige | 04-05-08 | 12:31

Ga gewoon fietsen en treinrijden ofzo. Als het echt moet voor je werk is er toch een groot gedeelte belasting aftrekbaar. Zeikerds over brandstofprijzen.

Spoon65 | 04-05-08 | 11:56

Hallo reaguurdertjes.
Wij zijn zojuist met onze nieuwe Hobby Excellent Easy 7.05 in Valdispert au Mont gearriveerd. De Q7 trok hem trouwens makkelijk de bergen door. We gaan zo nog even met vrienden in hun Embraer Legacy 600 de omgeving verkennen voor de 4 wheeldrive Euro challenge cup van morgen. We verwachten eind mei weer het Gooise aan te tikken. Annemiecke wil niet al haar dagen aan deze vakantie spenden vanwege ons tripje naar de Aussie met panatlas.com deze zomer. Groetjes en xxxx

ojédiaré | 04-05-08 | 11:38

Volgens mij gaat het hier over de benzineprijs... En die kan nog wel een poepie hoger hoor, maakt toch geen drol uit. Er word geen meter minder door gereden en het levert een hoop belastingpoet op.
*Stapt glimlachend op de fietst*

Sydough | 04-05-08 | 11:36

Bedankt Wouter de Boskabouter. Met trots de eerste begroting met een overschot gepresenteerd, echt geweldig. Maar zo kan iedereen dat natuurlijk

Pfft | 04-05-08 | 11:33

@zeiksmurf | 04-05-08 | 10:50

Omdat zo'n auto voor mij dan uiteindelijk wel heel erg duur wordt

Adriaantjeeeeeuh | 04-05-08 | 11:31

Ik ben maar een simpele man die zo weer kostenbesparend verder gaat doe-het-zelven, maar in de 2e Kamer zitten toch 150 volksvertegenwoordigers van allerlei signatuur?

Vreemd dat die niet het oor te luisteren leggen bij de beste stuurlui aan wal, wat zal het leven dan weer 'roze' worden.....

Sikkeneur | 04-05-08 | 11:24

Zo dat zal ze leren, die pvda stemmers. Nog even en er is geen arbeid meer omdat de arbeid simpelweg niet meer op het werk kan komen!

Ik verwacht ook nog wel een soort internet belasting binnenkort; iedereen heeft het dus er is veel aan te verdienen door Wouter...

Lee doe er wat aan!

Doc Damage | 04-05-08 | 10:55

er worden veel appels met peren vergeleken in de otostatistiek. Zo zijn de auto's in geloof ik Denemarken het duurst, maar niemand die dat doet in verhouding tot het inkomen. Waarom wordt er nooit eens een "eerlijk" vergelijk gemaakt, waarbij voor dezelfde standaard auto de totale autokosten (inc afschrijving, belasting, onderhoud, tol, 30000 kms over eigen wegennet, en brandstof) worden gerelateerd aan het inkomen? Want dat is toch wat je als burger raakt. Moet niet te moeilijk zijn, bovendien kunnen we dan eens in Teuro's zien wat het absoluut en relatief kost in Europa om een S8 te besturen. Maar ja, politiek hè... durven ze niet.

zeiksmurf | 04-05-08 | 10:50

Het wachten is op de achteruitrijwegenbelasing. Breng ik je op een ideetje Wouter of heb ik iets gemist en bestaat het al..

T@ Riest | 04-05-08 | 10:25

@Rabarberke | 04-05-08 | 08:52

Veel koninkrijken en republieken deden mee aan het annexeren van grote gebieden in verre streken waar amper een handjevol mensen woonden. Het waren elke keer privefeestjes van koningen en regenten. Veel landen deden het veel slechter dan Holland. Het kapitaal hier werd vooral verdiend door handel en speculatie, de voorloper van wat we nu kennen als de beurzen wereldwijd. Zomaar hier uitgevonden. Onder andere.

Stir Glenfarclas II | 04-05-08 | 10:17

Ach heb je wel eens naar je energie nota gekeken ... meer dan 30% belasting voor iets wat we als mensen nodig hebben en dat alles onder het mom van het milleu ...
En wij zijn allemaal zo dom dit te accepteren !

schaepekop | 04-05-08 | 10:04

Allemaal niets nieuws, deel van de amerikaanse voorraaden worden in pernis gemaakt. Eletriciteit en gas is ook behoorlijk aan de prijs vergeleken andere landen.

En we vergeten ook even de verpakkingsbelasting te noemen per half 2008 wordt er een extra belasting maatregel getroffen voor consumenten op verpakkings materiaal, dus het metaal om het blikje cola, het treetje en shrikwrap waar ze met z'n 24'en opzitten en de pallet/omdozen etc vertegenwoordigen een waarde X daar komt een belasting (milieu)maatregel op voor de afvalverwerking. Vreemde van dit verhaal is dat bedrijven en burgers al fors betalen voor het verwerken van hun afval.

Bluto Blutarsky | 04-05-08 | 10:00

@fancypants | 04-05-08 | 09:44
Maakt niet uit. Het kost gewoon te duur.

Klukkluk | 04-05-08 | 09:52

*iets over verbod op prijsafspraken denkt*

Adriaantjeeeeeuh | 04-05-08 | 09:51

@ Adriaantjeeeeeuh | 04-05-08 | 09:36
Precies, het overgrote deel van de benzine mag dan richting staatskas verdwijnen, het daarop volgende kwartaal kondigt Shell altijd weer een winst aan.
Ik kan me ook niet herinneren wanneer Shell een (fors) verlies heeft geleden.

El Gerente | 04-05-08 | 09:46

De brandstofprijzen zijn niet duur. De brandstoffen zijn duur en hebben hoge prijzen.

fancypants | 04-05-08 | 09:44

@mezelf

Overigens heeft meneer Shell natuurlijk groot gelijk dat hij gebruik maakt van de labbekakkers in onze regering. Leuk detail: terwijl de paupers zich druk maken over hoge oprotpremies van sommige bestuurders douwen ze de zakken van meneer Shell (en meneer Bos) persoonlijk vol bij elke tankbeurt. En daar is men dan weer een stuk stiller over.

Adriaantjeeeeeuh | 04-05-08 | 09:36

Het is gewoon ziek eigenlijk. Je verlult je eigen economie met deze grappen. En maar blijven vasthouden aan die absurde prijzen. De ene smoes na de andere wordt verzonnen om de prijzen nog maar een beetj ehoger op te duwen.
Naast de overheid verzint meneer Shell lustig mee, zodat hij zijn miljardenwinst met nog enkele miljarden kan verhogen. En de Nederlandse overheid laat het gebeuren. Die vinden het wel best wat meneer Shell doet, want de belasting gaat per procent en niet per cent.

Adriaantjeeeeeuh | 04-05-08 | 09:25

Ja kloodtzak!

NoXxa | 04-05-08 | 09:21

De tyfus, ga fietsen

Zeiker | 04-05-08 | 09:21

Klagen, klagen, klagen. In plaats van massaal de straat op te gaan om dat Haagse politieke zooitje uit hun roverhol te schoppen zijn we in Nederland extreem goed in klagen. Ga maar lekker door zo. Zucht …… klagen, klagen, klagen.

Peter Siebelt | 04-05-08 | 09:15

-weggejorist-

Magilla_Gorilla | 04-05-08 | 09:10

Daar zit ik niet mee, ik heb geen auto. Vind het ook wel best dat die gore benzine duurder wordt, want het is smerige fossiele brandstof die het broeikaseffect aanjaagt. De vervuiler betaalt...

Bijstandskoning | 04-05-08 | 09:09

Dat gezeur over dure benzine.... vind ik dat dan leuk die dure benzine?
Nee ook niet. Maar je moet wel naar je totale kostenplaatje (koopkracht) kijken en dan blijken wij het helemaal niet slecht te hebben.
En anders ga je toch in Saudi-Arabië wonen? Daar rij je bijna gratis...

rapunzelklokje | 04-05-08 | 09:09

@glenfarclas

Nl heeft kapitaal opgebouwd door kolonialisme.

Rabarberke | 04-05-08 | 08:52

Zuster01 | 04-05-08 | 08:41
Jij ook vroeg op? En gelijk al zeiken? Komkom, maak iets leuks van deze zonnige dag, geniet van de vogeltjes, trek er op uit, maak een gezonde wandeling en laat de computerT eens een dagje uit - ies goet voor mensch!

nattebever | 04-05-08 | 08:44

Ik zie dat het hier bar gezellig was gisteravond en vannacht. Nix beters te doen op zo´n mooie avond dan zeuren op internet.

Zuster01 | 04-05-08 | 08:41

CoJoNes | 03-05-08 | 23:56
Ja, ook goedemorgen. We gaan de dag weer fris beginnen!

62% van de kostprijs aan de pomp huh?
Koop je voor 100 euri benzine (wat je bij 60L al snel kwijt bent), dan is de rekensom als volgt:
Bruto-inkomen 100/48% = 208
Af: 52% IB = 108
Blijft over 100 netto te besteden, je gooit je auto vol.
Naar Staat 62
Resteert 38 (voor brandstof alleen).

Je verdient dus 208 en daarvan gaat (108 + 62=) 170 naar de Staat.
Dat is een tarief van 170/208 = 82% (afgerond).

Reden genoeg om het parlement in de fik te steken (nee, niet met benzine, da's te duur), de monarchie af te schaffen en Vogelaar een nekschot te geven - allemaal in theorie hè, want het blijft natuurlijk maar gekkigheid...

nattebever | 04-05-08 | 08:30

Komt ook nog door die kwartjespooier van een Wim Kok. Dat hij maar gouw heel ziek word.

monaco | 04-05-08 | 07:55

*zucht*

oakie | 04-05-08 | 07:35

je word hier opgelicht waar je zelf bij staat in dit land ;en Bos lacht zich tranen ; en RUK even dit, dat is nu nog wel dat we dat doen straks heeft Bos het gelezen en krijgen we neuk belasting

ijzerehand | 04-05-08 | 07:21

Beste Koerbagh
Wat ik vooral duidelijk heb willen maken (en bewust enigszins aangedikt heb) dat is het feit dat "een soort" inderdaad niet bestaat!
Echter, daar waar jij je zo opwindt wanneer ik het over "het soort middenstanders" heb, om precies dezelfde reden kan en mag ik mij ook opwinden over de manier waarop de bijstandsgerechtigden evengoed als "dat soort uitkeringstrekkers" neergezet wordt..! En heus hoor, dat blijkt juist hier op GeenStijl maar al te vaak!
Er is niet één middenstander hetzelfde, dat geloof ik wel! Maar OOK elke bijstandsgerechtigde heeft een eigen persoonlijkheid, opleiding, karakter, (traumatische) problemen uit het verleden, een plotseling uit elkaar gevallen gezinssituatie, drugs/drankproblemen, etc.
Kortom, daar waar de gemiddelde middenstander niet tot onderdeel van een "soort" gerekend wil worden, daar mogen de reaguurders op deze site zich ook wel drie keer extra bedenken, voordat ze "al die (doorgaans handophoudende) uitkeringstrekkers" op precies dezelfde éénzijdige manier zien als dat "soort" dat hard aangepakt moet worden omdat ze simpelweg liever hun hand ophouden i.p.v. een betaalde baan te zoeken!

Biomassa | 04-05-08 | 06:24

Gelukkig neuken onze wijven gratis.

DeRuk2008 | 04-05-08 | 06:07

Whaha, koerbagh,
dat hebben we dan in elk geval wel gemeen.. kunnen we die klok niet een ietseietsie opvoeren!

Biomassa | 04-05-08 | 05:18

@Anarchez | 04-05-08 | 04:37:
Ik ben een lesbienne in een manlijk lichaam. Mijn vriendinnen hebben dus niks te klagen. En dat doen ze dan ook niet. Over wijven gesproken: trekt die Simca van je het nog wel eens naar die Vinex-hut van Jane Doe in Badhoevedorp? Hoe is 't met 'r? Ze reaguurt hier amper meer sinds haar stalk-object Nico Dijkshoorn even onder de radar is verdwenen op GS.

koerbagh ® | 04-05-08 | 04:45

Oke Antisoof
Ik discussieër dan maar niet met jou, is niet verplicht hoor!
Dan noem ik jou gewoon een HUFTER, een LUL, een bijstandstrekker die niet WIL werken, een ASO en daarnaast misschien ook nog Crimineel ook! Dan kan allemaal ook en als jij daarmee kan leven, dan vind ik het ook goed.. Maar ik kan me voorstellen dat je weleens behoefte hebt om dan wat tegen (bio)gas te geven (ook al doe je het niet eens voor jezelf).... Maar niks MOET hoor, iedereen post hier gewoon wattie op z'n hart danwel lever heeft..! Maakt mij niks uit hoor..

Biomassa | 04-05-08 | 04:41

koerbagh
je reageert als een wijf
weet je zeker dat je een vent bent?
.
de vraag is retorisch, dus is een antwoord overbodig

grunNegert | 04-05-08 | 04:37

@grunNegert | 04-05-08 | 04:15
Ach, de simca-eigenaar heeft teveel gezopen en gaat dubbelposten. Pff...
Loser.

@Biomassa | 04-05-08 | 04:15:
Er is geen volwassen discussie met je mogelijk. Je zet individualisten die je niet kent als "dat soort". Daar is geen kruid tegen gewassen. Je kent de mensen niet die je bedoelt. Ik ken ze wel, en ik kan er geen gemeenschappelijke "soort" in ontdekken anders dan homo sapiens. En als jij je daar niet bij wilt scharen dan snap ik dat ook nog. Ik zou je ook inderdaad niet onmiddellijk tot de mensachtigen willen rekenen.

koerbagh ® | 04-05-08 | 04:29

Ik bedoelde té belangrijk.

AntiSoof | 04-05-08 | 04:22

@Biomassa | 04-05-08 | 04:15
Is discussieren niet een beetje te heilig voor jou?

AntiSoof | 04-05-08 | 04:17

@Biomassa | 04-05-08 | 04:07
Mijn persoon werd twee keer met raaskallen geassocieerd, vandaag, maar de derde zie ik nu.

AntiSoof | 04-05-08 | 04:15

Koerbagh
Je beperkt je blijkbaar tot dit draadje en de vorige heb je niet gelezen?
Ook ik ben in voorgaande draadjes voor LUL uitgemaakt hoor.. Misschien is je dat ontgaan? Heer Van Frikschoten kan je evt. wel bijpraten..!
Verschil tussen jou en mij? Ik blijf het proberen, jij geeft het op?? De keus is aan jou, maar dan ook geen verwijten c.q. negatieve reacties deze kant op he.. OF je houdt het voor gezien OF je disccussieert op een volwassen manier.. Een potje schelden lijdt tot niks!

Biomassa | 04-05-08 | 04:15

koerbagh schijnt weer eens teveel gezopen te hebben en dan gaat ie met Auschwitz en fascist smijten
.
lekker ventje

grunNegert | 04-05-08 | 04:15

koerbagh schijnt weer eens teveel gezopen te hebben, en dan gaat ie met Auschwitz en fascist smijten
.
lekker ventje

grunNegert | 04-05-08 | 04:11

Blacksparrow @03:40
o.a JIJ bedoel ik dus met inhoudsloze, slappe, karakterloze en zichzelf achter anderen verschuilende huichelachtige, zielige, onnadenkende en vooral laffe MEELOPERS... Geen eigen mening, nooit je nek durven uitsteken... enkel en alleen een hele grote bek en that's all..!!!
Sorry, dit verhaal is voor "Black.. nog wat" al teveel eer, maar ook stumperds verdienen soms wat aandacht, bij deze Blacky.. hoop dat je er beter van slaapt!

Biomassa | 04-05-08 | 04:07

@biomassa
.
laat het gaan joh, de morrende middenstanders, klagende kruideniers en zelfbenoemde vrijdenkers hebben hiero hun eigen incestueus clubje
.
boter en galg

grunNegert | 04-05-08 | 04:06

@De God van Empel | 04-05-08 | 03:52:
Nee, ik slaap nooit. Waarom zou ik?

koerbagh ® | 04-05-08 | 04:03

Ich sage nur; Ich bin ein Mensch.

AntiSoof | 04-05-08 | 04:02

@Biomassa | 04-05-08 | 03:54:
Discussie? Dat heb je helemaal zelf om zeep geholpen met je geouwehoer over "dat soort". Fascist! Ga dood en snel.
Afhankelijk van soos? Pleur op. Ik had er geeneens recht op. Zogenaamd.
Rot op, je bent geen discussie waard, je neemt anderen de maat zonder enige kennis van zaken, zonder enige kennis van hun verleden. Ik spuug op je, ik kots op je, ik walg van je. Als ik Marcel van Dam zou heten dan had ik je allang een "minderwaardig mens" genoemd.

koerbagh ® | 04-05-08 | 04:00

Koerbagh 02:41
Voorlopig blijft Biomassa gewoon als LOONSLAAF' én netto belastingbetaler gewoon doorwerken hoor.. Arbeit Macht Frei.. Je weet wel, zoiets....!

Biomassa | 04-05-08 | 03:59

Jesuus niet weer over politiek en het verleden hè?

AntiSoof | 04-05-08 | 03:56

@grunNegert | 04-05-08 | 03:49:
Ik zal het dit jaar exact timen op 20:01. Vandaag zeg ik gewoon: "Ich bin ein Staphorster". En een dikke vinger naar iedereen die die 2 collectieve minuten op 4 mei zogenaamd zo heilig vinden maar er de rest van het jaar gewoon schijt aan hebben.

koerbagh ® | 04-05-08 | 03:55

Koerbagh doet aan een 22 uurs - ritme?

AntiSoof | 04-05-08 | 03:54

Koerbagh
Wil je er misschien over praten dan???
Of blijf jij liever steken in "Flikker op", LUL, Pleur op, Kloothommel, Huichelaar, Klootzak, Hypocrite Ooorworm, Ovens van Auschwitz, Sodemieter op...?????
Gaan we nou eindelijk eens op gelijke voet een normale discussie voeren dan? Ik ben daartoe bereid, jij (en anderen) nu en in het verleden overduidelijk niet..! En dan geldt dus ook voor jouw "aanhang"!!
Je kan volwassen discussieëren of je kiest ervoor om elkaar bij voorbaat voor van alles en nog wat uit te maken...
Jouw reactie lijkt me alleszins een discussie waard, maar dan wel op basis van gelijkwaardigheid en zonder vooringenomen oordeel vooraf! Dat slaat namelijk elke discussie bij voorbaat dood en doet onrecht aan ieder, die in een situatie zit waar hij/zij zelf niet voor gekozen heeft en daar dus ook het liefst zo snel mogelijk UIT zou willen... Die z.g. "knuffelcultuur" bestaat hooguit nog in jouw herinnering, maar is inmiddels achterhaald en allang verleden tijd..! En ik hoef jouw in elk geval dan alvast niet meer uit te leggen dat afhankelijk zijn van een "soos" echt geen pretje is! Dat moet jij dan toch als geen ander uit eigen ondervinding weten...!

Biomassa | 04-05-08 | 03:54

@koerbagh ® | 04-05-08 | 03:49
Ja. Ik las hier mee.

AntiSoof | 04-05-08 | 03:53

koerbagh slaap jij nou nooit?

De God van Empel | 04-05-08 | 03:52

Verdriet is een stille vriend die weinige anderen begrijpen.

AntiSoof | 04-05-08 | 03:51

@AntiSoof | 04-05-08 | 03:47:
Niks belangrijks. Heb je nog wat aardigs beleefd in de afwezige tussentijd?

koerbagh ® | 04-05-08 | 03:49

"De ovens van Auschwitz zouden godverdomme nog te mild voor je zijn. (en ja, ik schrijf dat niet voor niks op deze datum)"
.
koerbagh, en nou vandaag niet weer posten om 20.00 uur, ok?
lamlul

grunNegert | 04-05-08 | 03:49

Ik ben ff terug, wat gebeurd er hier?

AntiSoof | 04-05-08 | 03:47

Biomassa | 04-05-08 | 03:39
Hoy! PABEAU..

Amen | 04-05-08 | 03:46

@Biomassa | 04-05-08 | 03:39:
Flikker op. Er is geen enkel werk voor je te verrichten behalve heel pijnlijk en langzaam sterven.

koerbagh ® | 04-05-08 | 03:41

@koerbagh ® | 04-05-08 | 03:34
R.e.s.t.e.c.p.a!
Een post om in te lijsten. Hulde!

black sparrow | 04-05-08 | 03:40

Enne oh ja..
Ik heb mijn nickname bewust gekozen, want "prikkelen" kan soms verhelderend werken.. Enkel en alleen al mijn nickname is voor dergelijke types (jazeker, dat "soort") al meer dan voldoende om "veilig" bij elkaar te klitten en ondergetekende als verderfelijk LINKS tot gezamenlijk Ongewenst Persoon te verklaren.. Lijkt een beetje op het soort puberaal pestgedrag, doorgaans toegepast op scholen, maar hier maken zichzelf volwassen mensen zich daar op jammelijke wijze nog steeds schuldig aan! Voor Biomassa is er dus voorlopig nog een hoop werk te verrichten, arrogant misschien? Jazeker, maar daarom niet minder broodnodig! De pubertjes zullen het toch ooit een keertje moeten snappen..!!

Biomassa | 04-05-08 | 03:39

@Biomassa | 04-05-08 | 03:18:
"Bovendien meen ik toch echt meer (praktijk)kennis te hebben omtrent de positie waarin de gemiddelde bijstandsgerechtigde zich in bevindt en da's toch echt heus geen pretje!"

Flikker toch gauw een een lichtjaar of tig op. Wat denk je nou, dat jij de enige bent die het zwaar heeft gehad in het leven? Rot even gigantisch op LUL. Je kent me niet, je weet niet wat mij door onze liefhebbende overheid en liefhebbende belastingdienst is aangedaan. Die KLOODTZAKKEN hebben mij tot 3x toe in armoede gestort. Ik zou geen armoede kennen? Ha! En dan bijstand??? Flikker op, ik had er niet eens RECHT op, zogenaamd. Failliet verklaard, huis uit geflikkerd, de hele rambam. JIJ wilt MIJ de maat de nemen over armoede en onze zogenaamde sociale overheid en sociaal vangnet? Ja, voor sommigen in deze maatschappij bestaat het inderdaad. Ziek, zwak, misselijk, allochtoon of anderszins historisch of genetisch zielig, dan ben je aan de beurt. En als je met je eigen handen een paar centen verdient komen ze dat graagte van je afpakken om dat aan anderen gratis uit te delen. Als je dan zelf aanklopt bij het loket uit pure wanhoop: Sorry meneer... u bent geen probleemgeval.
En dan praten over "dat soort"???!! Pleur op kloothommel, je weet niet waar je over praat. Huichelaar, klootzak, hypocriete oorworm! De ovens van Auschwitz zouden godverdomme nog te mild voor je zijn. (en ja, ik schrijf dat niet voor niks op deze datum)
Wat denk je nou, dat iemand die dat heeft meegemaakt voor zo'n staat, voor zo'n overheid 1 dag teveel aan 't werk gaat om extra inkomsten te genereren zodat de knuffelcultuur voor sommigen kan blijven bestaan?
Sodemieter op. En rap een beetje.

koerbagh ® | 04-05-08 | 03:34

Ja mensen, blijf die broekriem maar aantrekken. Ergens moet het geld vandaan komen om proefballonnetjes (lees stemveetegemoetkoming) en mislukte gigaprojecten (lees: borrelvrindjes) te financieren.

Auto nodig om klanten te bezoeken? HO! Niet stiekum nog even voor sluitingstijd naar de supermarkt rijden met die uberrepresentatieve auto met reclame, he? En we gaan al helemaal niet naar Frankrijk met dat ding. Bewijs maar met een sluitende rittenadministratie dat je dat niet doet, anders is die auto gewoon salaris. En niet, nee, vooral niet vloeken als je in de zoveelste file staat. Het Kabinet kent haar prioriteiten!

Nederland heeft kapitaal opgebouwd door kennis. We grosieren in antikennis. We halen antikennis met rode loper binnen. We verzinnen wetjes om antikennis te promoten. Het houdt een keer op met die welvaart. Wat dan rest is een uitgeholde samenleving.

Stir Glenfarclas II | 04-05-08 | 03:31

Herman
Oke dan (voor jouw plezier en erg kort door de bocht)...
Deze reaguurders heb ik doorgaans leren kennen als de "redders" van de Natie dankzij hun (door henzelf toegedichte) ondernemersschap, geen enkel mededogen tonend met de minder bedeeelden onder ons en zich voordoend als diegenen die ons land ondanks alle "tegenwind" nog net overeind houdend! Kijk alleen naar de kwalificatie "loonslaaf" en trek daaruit jouw eigen conclusie t.a.v. de manier waarop deze figuren naar de maatschappij kijken en welke waarde zij daaraan hechten, laat staan daaraan wensen bij te dragen... Ook een 40-uren werkende "loonslaaf" betaalt belasting, maar dat kan je deze "heren" simpelweg niet aan hun verstand peuteren... Bovendien meen ik toch echt meer (praktijk)kennis te hebben omtrent de positie waarin de gemiddelde bijstandsgerechtigde zich in bevindt en da's toch echt heus geen pretje! Maar deze mensen hebben geen flauwe notie van wat armoede precies inhoudt en hebben er ook geen enkele ervaring mee (lijkt mij)... Geef nou toe, als je het jezelf al kunt veroorloven om slechts (!) drie dagen te werken omdat je die overige twee NIET aan belasting wenst af te dragen.. Waarom zou een "loonslaaf" als ondergetekende dan wel 40 uur werken, belasting en premies betalen, en evengoed elk jaar voor honderden euries extra aan naheffing bijbetalen om WEL bij te dragen aan ieder, die het in deze maatschappij onder druk van de oprukkende commercie, individualisme en als gevolg daarvan egoísme toch een poging te doen om een Samenleving (met hoofdletter) in stand te houden?!! Deze "soort" spreekt doorgaans op populistische manier a la Verdonk e/o Wilders op een zodanige manier over andersdenkenden, dat ik daar simpelweg een beetje jeuk van krijg.. Vandaar dat ik graag me ze in discussie ga, maar mochten ze daar geen zin in hebben, dan beschouw ik "vertrekken" evengoed als een acceptabele optie!
Zo (voorlopig) genoeg..??

Biomassa | 04-05-08 | 03:18

@Biomassa | 04-05-08 | 02:48
Aanvulling, het mag ook wel een langer stuk zijn hoor.
Ik lees het dan morgen, of overmorgen wel.
Ik zou werkelijk wel eens willen weten tot welk "soort" mens CoJoNes behoort. Nu ik je toch meer tijd gun, kan je dan ook even andere soorten mens omschrijven?

Voor zover ik weet, werkt CoJoNes voor zijn eigen centen, voor eigen risico en heeft hij opvattingen ie niet overeenkomen met die van jou. Die verschillen, doe jij gemakshalve af, met "jouw soort"?
Tikje, überheblich en hypocriet Biomassa, of niet?
Laat het "dat soort" mens zijn dat tot op heden het merendeel van de belastingen betaald, de mensen die zich te pletter werken, om de sociaal-democratie en het bijbehorende vangnet nog enigzins in stand houden. "Dat soort" mensen, zorgt er nog voor, dat de "mensen die jij kent" nog niet volledig aan de bedelstaf hangt en nog iets te eten heeft, natuurlijk kan het altijd beter, maar zonder "dat soort" mensen zaten jouw bekenden in een kartonnendoos bovenop een vuilnisbelt te zoeken naar verdwaalde kippenbotjes.

Je kan "dat soort" mensen veel verwijten maken, je kan het zelfs oneens zijn, met "dat soort" mensen, maar om ze even simpel weg te zetten in de zin "daar is jouw soort erg bedreven in", lijkt mij (mild uitgedrukt) bijzonder kortzichtig.
Als ik "jouw soort" (of van de soort van je bekenden) was, zou ik mijzelf nog even achter de oren krabben.

Oh ja, die laatste zin, is inderdaad een jij-bak, bewust, zodat je er wellicht even over gaat nadenken, wat jij eigenlijk geschreven hebt.

Herman Flipsen | 04-05-08 | 03:16

AntiSoof | 04-05-08 | 02:57
Geeft niet, pop.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:59

Pease dus met een s

AntiSoof | 04-05-08 | 02:58

sorry als ik verward klink, ik las het boekje 'lijfspraak van' Allan Peace, vandaar:)

AntiSoof | 04-05-08 | 02:57

@Biomassa | 04-05-08 | 02:48
Nogmaals, wat bedoel jij met "jouw soort"?
Ga er gemakshalve maar even vanuit dat ik weldegelijk weet wat er geschreven wordt op GS.
Mocht jij mij niet kennen, zegt dat waarschijnlijk meer over jouw reaguurverleden en de mogelijke vooroordelen die jij hebt t.o.v. GS (en reaguurders), dan over het gebrek aan kennis over de draadjes mijnerzijds.....
dus, kom maar op, wat is "jouw soort"?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:55

(haantje vraagt hmmm (lichaamstaal())

AntiSoof | 04-05-08 | 02:53

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:50:
Tsja... 't is wel zwart. Dat scheelt natuurlijk wel iets.

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:52

AntiSoof | 04-05-08 | 02:49
Ja, lief, erg mooi.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:51

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:44
Helemaal geweldig, alleen op het laatst is de inflatie erg toegeslagen.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:50

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 02
Maar wel mooi, toch?

AntiSoof | 04-05-08 | 02:49

Herman
Met alle respect, maar als je de recente draadjes echt gevolgd zou hebben, dan zou je die vraag misschien niet hoeven stellen..
Daarnaast zou mijn "definitie" waar jij om vraagt zoveel tekst vergen.. dan wordt het verhaal hier echt te lang.. ik ben niet voor populisme, dus een simpel kort antwoord is helaas niet mogelijk en lijkt me voor buitenstaanders bovendien uiterst vervelend.. Volg gewoon de ontwikkelingen en lees hier en daar wat terug, dan vind je het antwoord op jouw vraag vanzelf.. Of vraag het anders aan de "iconen" zoals Koerbagh, Elisabeth2, Cojones en niet te vergeten mijn zeer gewaardeerde (gespreks)partner MENEER Van Frikschoten..

Biomassa | 04-05-08 | 02:48

AntiSoof | 04-05-08 | 02:38
Ik vond het ook erg mooi. Maar de Dapperstraat. Nou ja, het zal wel vijfitg jaar geleden geschreven zijn.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:45

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:36:
Ja... Maar ...
dan wil je de schaar pakken ergens vandaan,
en die heeft ze in een ander laatje gedaan.
En ook de kranten opgeruimd, zelfs die
waaruit je nog een artikeltje wou knippen.
Dat doet dan elke keer weer zeer.
En dan vloek je weer en tier je weer...
maar dan kijk je naar de wasbak die weer blinkt
en de naar de wc die niet meer stinkt
En dan denk je toch heel bedaard:
Die € 2,50 per uur is het best waard.

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:44

Een nogal gezochte (en tamelijk zaaddodende) manier om Woutertje Bosje de schuld te geven. Laat de man toch gewoon wachten tot hij zijn kop weer gewoon boven het maaiveld kan uitsteken!

HuubF | 04-05-08 | 02:41

@koerbagh ® | 04-05-08 | 02:36
dank je.

AntiSoof | 04-05-08 | 02:38

@Biomassa | 04-05-08 | 02:33
Mij hoef je niet te vertellen wat er hier in de draadjes staat. Niet over het feit, dat jij het constant hebt over, dat je mensen kent die... noch het feit dat CoJo voor zijn eigen centen werkt.
Nogmaals, wat bedoel je met "jouw soort"?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:37

@koerbagh ® | 04-05-08 | 02:33
Goeie tip! Wanneer kan je beginnen?

black sparrow | 04-05-08 | 02:37

@AntiSoof | 04-05-08 | 02:33:
... voor wie weinig verwacht.
Het leven houdt zijn wonderen verborgen
Tot het ze, opeens, toont in hun hogen staat

Dit heb ik bij mijzelven overdacht,
Verregend op een miezerigen morgen,
Domweg gelukkig, in de Dapperstraat

J.C. Bloem

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:36

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:33
Ja, dat is wel zo lekker. Kom je in een blinkend schoon huis binnen en moet je bijna een zonnebril op.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:36

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:31:
Nee, ik ook niet... poetsen moet je láten doen.

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:33

Herman Flipsen @ 02:25
Da's een lang verhaal, maar als je de draadjes hier volgt dan kom je er vanzelf wel achter.. Voor zover nog nodig praat ik je t.z.t. wel bij, oke?

Biomassa | 04-05-08 | 02:33

alles = veel

AntiSoof | 04-05-08 | 02:33

Sexueel territorium, dat is zeker niet te onderschatten... Ja ik zie alles evolutionair, hè?

AntiSoof | 04-05-08 | 02:32

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44
Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:30

Ik snap echt niet wat jij daar doet, hoor.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:31

@Biomassa | 04-05-08 | 02:23:
Waarom denk je dat CoJo maar 3 dagen werkt dan? Als hij de rest van de dagen werkt kan hij het surplus naar Wouter Bos overmaken. Dat jij als loonslaaf daar geen kijk op hebt moet je hem niet verwijten. Als CoJo gewoon netto een paar centen meer overhoudt aan die extra inspanning en die paar centen ook nog in verhouding staan tot die inspanning dan zou hij het heus wel doen.

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:31

Cojones
Ook bij jou de inhoud plotsklaps verdwenen? Ligt dat nu aan mij of zijn jullie zo "zielig"????

Biomassa | 04-05-08 | 02:30

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44

vander F | 04-05-08 | 02:25
Helps, en ik poets altijd al zo vaak.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:30

*Barf*

out.

vander F | 04-05-08 | 02:28

Van Frikschoten @ 02:18
Natuurlijk zal ik jou je natuurlijke neigingen niet misgunnen! Je kiest er alleen wel die momenten voor uit waarbij je de grond niet alleen onder je voeten te heet wordt, maar blijkbaar ook op andere lichaamsdelen.. gna gna gna...!

Biomassa | 04-05-08 | 02:27

=out wegens lucht van rottend gebladerte.

CoJoNes | 04-05-08 | 02:27

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:23
Ja lief hè, die natuur in huis? (x)

AntiSoof | 04-05-08 | 02:27

Oerkoendoe | 04-05-08 | 02:23,
maar weer een flesje bubbels opentrekken?

vander F | 04-05-08 | 02:27

@Biomassa | 04-05-08 | 02:23
Je snapt er geen zak van. Laat maar.

CoJoNes | 04-05-08 | 02:25

@Biomassa | 04-05-08 | 02:23
"jouw soort "
Verklaar eens nader, a.u.b.?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:25

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:23,
yep, komt door teveel rondslingerende biomassa in da house

vander F | 04-05-08 | 02:25

@Biomassa | 04-05-08 | 02:21
Hey zure. Jij hier? Pek en veren maar weer?

black sparrow | 04-05-08 | 02:24

Op welk niveau stoppen de belastingverhogingen? Ik ben vertrokken uit Nederland omdat ik geen einde zie komen aan de verhogingen. Teveel mensen in Nederland die niets bijdragen en een veel te groot ambtenarenapparaat.

De bovengrens is nog niet bereikt. Succes Nederlanders in Nederland. Het wordt steeds moeilijker voor jullie. Veel goed verdienende Nederlanders zijn het land uit.

Oerkoendoe | 04-05-08 | 02:23

Cojones @ 02:17
Maar dan ook niet steen en been gaan zitten jammeren dat je hier teveel belasting zou moeten betalen he!! Daar is jouw soort over het algemeen ook zéér bedreven in!!

Biomassa | 04-05-08 | 02:23

Hebben jullie dat ook als er licht aan staat huis, met nog wat luikjes open, dat het hele huis vol zit met kleine vliegbeestjes?

Elisabeth2 | 04-05-08 | 02:23

@Biomassa | 04-05-08 | 02:18
Correct. We zijn allemaal biomassa, oh uwe verluchting... Morgen ben je de eerste. De VanFrikschotens gaan nu aan de schandalige sexuele handelingen met verwerpelijke hulpstukken en begeleidende wensgedachten./.. tjuus!*

VanFrikschoten | 04-05-08 | 02:23

@AntiSoof | 04-05-08 | 02:15
Pagina's centreren zich automatisch. IE venster oprekken, werkt.

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:21

Koerbagh
He ja, laten we het gezellig maken! De wijn en chips heb ik hier al klaarstaan.. Heb je iets te melden misschien? Ben nooit vies van een gezond gesprek hoor, maak van je hart vooral geen moordkuil!

Biomassa | 04-05-08 | 02:21

jaja,, stel je voor dat we onze auto gaan gebruiken om ergens te komen.
moet niet gekker worden

piekartz | 04-05-08 | 02:21

VanFrikschoten
Beetje bang geworden voor een gezonde discussie? Geheel in jouw stijl, had niet veel anders verwacht dan "weglopen"... Slappe L*L..!! Daarmee geef je precies aan wat jij eigenlijk waard bent, NIKS dus!

Biomassa | 04-05-08 | 02:18

@Biomassa
Ik had niet de indruk dat Frik andere mensen laat opdraaien voor z'n levensonderhoud. Ik werk zelf ook hooguit 3 dagen per week.

Soms is het slim om verlies te lijden in de onderneming, zodat je dat later kunt compenseren in een jaar dat je veel winst maakt. Kost niemand geld, is volkomen legaal (mits goed uitgevoerd) het scheelt de onderneming gewoon een boel winstbelasting op een moment dat er bijvoorbeeld investeringen aankomen die je niet kunt overzien. Ook kan de winst van een onderneming in een ander land 'vallen'. Ook volkomen legaal. Werknemertje.

CoJoNes | 04-05-08 | 02:17

Oh, het wordt toch nog gezellig. Er is biologisch afbreekbaar afval binnengehuppeld.
*Fles wijn en chips aanrukt*

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:17

@Biomassa | 04-05-08 | 02:12
Neem nog een rauw schimmelkoekje...*überplop*

VanFrikschoten | 04-05-08 | 02:16

Gaat "Prof." Hoxha ooit nog eens Nederlands leren? Of blijft het bij dit gepruts waar het plaatselijke stinkerdje nog edel bij afsteekt?

Het Oude Rijden | 04-05-08 | 02:15

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:13
Waarom gaat die klote blauwe balk nou naar t midden, na f5, weet jij dat?

AntiSoof | 04-05-08 | 02:15

Komt me hier net iemand binnen met zijn laarzen onder de modder.... hoop lawaai. Ik ga ook nog maar eens de vlag strijken....*plop*

VanFrikschoten | 04-05-08 | 02:14

@AntiSoof | 04-05-08 | 02:11
Ah, een rebus.
Geef nog eens een hint?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:13

Van Frikschoten 03-05-08 @ 22:58
Jij werkt dus nog geen 20 uur per week? Ongelooflijke "uitvreter"!! Ik ken mensen in de bijstand, die meer uren (gedwongen door de soos) werken en blij mogen zijn (bij minder) niet gekort op hun uitkering te worden.. Dan zou je het schaamrood op jouw doorgaans te ver opengesperde kaken moeten hebben staan!!!
En dan nog die opmerking van @ 23:27
Ook met verlies lijden kan jij geld verdienen?? Over wiens rug verdien jij dat geld dan, wie laat jij dan dokken om jouw verlies te compenseren?
Kortom, je hebt een hele grote bek, maar uiteindelijk schijn je nogal een enigszins asociale minkukel van de bovenste plank te zijn!!
Reageer maar, mochten mijn conclusies toelichting behoeven..!!

Biomassa | 04-05-08 | 02:12

+ lopen.

AntiSoof | 04-05-08 | 02:11

@Dirkstra | 04-05-08 | 02:08:
Precies, jij snapt het. Nu weer braaf naar je broers luisteren en de computer weer aan hun laten.

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:11

2e g=d

AntiSoof | 04-05-08 | 02:10

Zonde is droog broog eten en met boter in je haar.

AntiSoof | 04-05-08 | 02:09

Den Heere is aan het kruis gestorven. Iedere Zondag is het dodenherdenking...
De kerken kunnen dan wel leeg zijn maar 6 miljoen Joden is wel veel voor één dag....

Dirkstra | 04-05-08 | 02:08

@Koerbagh
Atheïsten zijn sowieso kudtvolk, ook etnisch gezien!!

Herman Flipsen | 04-05-08 | 02:06

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:57:
Op de dag der Zonde gedenk je je eigen sterfelijkheid al en dan kun je al die oorlogsdooien er niet bij hebben natuurlijk. Ik snap dat wel. Heb je eindelijk een dag in de week uitgekozen om na te denken dat je zelf ook doodgaat en dan komt die oorlog erbij. Bloedje-irritant. Dat die stompzinnige atheïsten dat nou niet willen snappen...

koerbagh ® | 04-05-08 | 02:03

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:56
ghe... dat zei die schandknaap ook gisteravond....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:58

@CoJoNes | 04-05-08 | 01:54
true, als je tegenwoordig een nieuwe site wilt promoten kost je dat klauwen met geld, 10 jr kreeg je vanzelf publiciteit via de oude media ed

blaffer | 04-05-08 | 01:58

Maar een beetje de doden herdenken, ho maar.

vander F | 04-05-08 | 01:57

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:55
Vandaag vooral niet vergeten de zondagsrust te respecteren en daarom de dodenherdenking te verschuiven op later datum.

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:57

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:56
Een thuiskomertje dus eigenlijk. Als je dichtbij woont.

Nonnes | 04-05-08 | 01:57

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:51:
In bad? Ik heb net gedoucht vanavond... Maar als je leuke badspeelgoedjes hebt dan wil ik wel mee hoor.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:57

"Gooi d'r maar voor een tientje in" hoor je wel steeds vaker aan de pomp trouwens....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:56

Overigens het is alweder Zondag, de dag der Zonde, de dag des heeren en dergelijke. Vergeet u niet ter kerke te gaan? Of u te bekeren, indien dat nog niet is gebeurd? Want waarlijk, de heer is gestorven aan het kruis (syfilis?) en verrezen voor uw zonden. Waarom weet niemand, maar het bekt goed en brengt geld in het laatje, dus waarom zou je er verder over nadenken.
Bekeert U! En rap een beetje!
www.youtube.com/watch?v=2Sq-YUdq1OI
www.youtube.com/watch?v=-DylNVUN_3I

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:55

@blaffer | 04-05-08 | 01:52
Als je scherper en sneller wilt zijn, zul je wel commercieel moeten. Kost geld enzo, tijd ook vooral.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:54

@AntiSoof | 04-05-08 | 01:50
Vraag blijft er altijd, is het niet hier dan in China.

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:53

@CoJoNes | 04-05-08 | 01:51
Ik ga er ook niet mee beginnen, maar het zou mi wel grappig zijn als iemand van GS het commerciele niet meer trekt :D

blaffer | 04-05-08 | 01:52

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44
Ga je mee in bad?

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:51

@blaffer | 04-05-08 | 01:49
kansloos. Zijn al massa's doodgeboren kindjes met dat idee als ouder.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:51

Gezien het commentaar van de US in de link, heb ik niet zoveel problemen met de benzineprijs. We krijgen er een hoop zekerheid voor terug. Nu nog het geld in de juiste zaken investeren..... DAT is wat deze regering verkeerd doet.

-=PyP=- | 04-05-08 | 01:51

Maar over die benzine, als 'we' minder zouden kopen, dan gaat de prijs toch omlaag, dat weet iedereen toch? Kwestie van vraag en aanbod.

AntiSoof | 04-05-08 | 01:50

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44
Viespoets. Zo, heb ik maar weer even gezegd.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:50

Binnenkort een GS afvallige met een nieuw Sneller, Scherper, Beter blog?

blaffer | 04-05-08 | 01:49

@piquant | 04-05-08 | 01:46:
Dan is dat vast wel ergens goed voor.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:49

blaffer,
in dat geval is het je vergeven,
er pas 6 maanden wonen telt nog niet.

vander F | 04-05-08 | 01:47

@vander F | 04-05-08 | 01:45
Ik geef ze ook geen ongelijk. Tis wel jammer, is all.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:46

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44

nee

piquant | 04-05-08 | 01:46

CoJoNes | 04-05-08 | 01:43,
geef de redactie eens ongelijk,
gewoon cashen en fuck'm all.

vander F | 04-05-08 | 01:45

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:43

En ik neem ze niet eens mee in de koffer:)

piquant | 04-05-08 | 01:45

@vander F | 04-05-08 | 01:37
Echt? Ik woon hier na 050 net 6mnd, ik vind het wel prima, een stuk goedkoper dan 050 en meer grond. En nee, niet om een caravan te parkeren oid :D

blaffer | 04-05-08 | 01:44

@piquant | 04-05-08 | 01:43:
Nee, ik lik wel kutten. Telt dat ook?

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:44

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:42
Dei kin ik wel hebb'n...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:44

@vander F | 04-05-08 | 01:40
Als ik even terugdenk aan de reacties op een zwaar ironisch comment van mij in het Marach/heaumeau/PvdA topic, dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat het Spitsvolk al aardig in de panelen hier is doorgedrongen.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:43

piquant | 04-05-08 | 01:35
Goh, dat weet ik niet, sommige poezens zijn zo aan je gehecht. Ik heb dat ook eens meegemaakt met een van de poezens toen ik nog veel reisde, zij lag dan halfversuft in de opengeslagen koffer, met het kopje op de rand. Beetje schudden en toen deed ze het weer.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:43

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:41

lees jij ook postzegels?

piquant | 04-05-08 | 01:43

@bottehond | 04-05-08 | 01:33:
Zelfs Dominee Flater voelt zich er niet meer thuis en komt ons hier vervelen, dat zegt toch genoeg.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:42

@CoJoNes | 04-05-08 | 01:39

Je weet het. Ik kom niet buiten de ring van de A 10. Deed iedereen dat maar(in omgekeerde volgorde) dan was het niet zo'n klerezooi in 020 met K. dag.

piquant | 04-05-08 | 01:42

Eerdappels? Woar wol doe ze hebb'n? Aierdeus? Kiek mor ev'n onder de hoonder of d'r al wat ligt, mienjong...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:41

@piquant | 04-05-08 | 01:40:
't Is een soort braille, toch?

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:41

CoJoNes | 04-05-08 | 01:38,
who knows,
take the money and run,
and fade to gray.

vander F | 04-05-08 | 01:40

@blaffer | 04-05-08 | 01:38
Lees jij ze??

piquant | 04-05-08 | 01:40

@piquant | 04-05-08 | 01:35
Thuisblijven

CoJoNes | 04-05-08 | 01:39

@piquant | 04-05-08 | 01:23
:O heb duidelijk nog niet alles gelezen, maar ik kom nog enkele streepjes tegen.

blaffer | 04-05-08 | 01:38

@piquant | 04-05-08 | 01:37:
Huh...?
Jan Smit. Dat is vals.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:38

@bottehond | 04-05-08 | 01:33
Binnenkort in dit theater?

CoJoNes | 04-05-08 | 01:38

Midwolderweg?

Pauper straatje.

En dat noemt zich Leekster.

vander F | 04-05-08 | 01:37

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:35

Vals!

piquant | 04-05-08 | 01:37

VerpakkinG? Wie ropp'n worrels zo te toen oet hierzoot, mienjong...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:36

@piquant | 04-05-08 | 01:30:
Ach... dat je nu net iemand getroffen hebt die de woorden alleen plat "uut de bek" krijgen kan, is geen maatstaf voor de rest natuurlijk.

ROFLOL @ VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:30
Zo'k dat wel doun? Dei malle vent met zien brommerwerkploats holt nait zo van groet'n. Hij het laiver een flesse groanjenever, zegt ze.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:35

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:32

Ja je en met de poezen en de hond ook. Het is wel vervelend als ik een paar dagen weg ben, dat een van de poezen niet eet. Wat doe ik daar aan?

piquant | 04-05-08 | 01:35

Dank voor de ctrl+ (!)

AntiSoof | 04-05-08 | 01:33

@Molly-Bolly | 04-05-08 | 01:28
Gokje, OV-jaarkaart?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:33

Spitsnieuws na een maand al naar de kleauten geholpen qua bezoekers en qua inhoud. A bloody shame!

bottehond | 04-05-08 | 01:33

Hoi Piquant. Ik zit mijn gezicht op het schermpje te plakken. Alles goed met jou?

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:32

gnacht allen

AntiSoof | 04-05-08 | 01:32

Hier ook ev'n de groet'n aan taantje Jaantje oet Moushörn en Sikko in Glins dei mien brommer mokt het veurig joar, ja? Dat ev'n...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:30

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:28

Als dat zo is ben ik wel blij dat we geen gesproken comments hebben.

piquant | 04-05-08 | 01:30

@piquant | 04-05-08 | 01:27:
Da's de enige die ik ken. Sorry.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:29

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:26
ja, jij hebt toch zeker ook een kudtkapper

piquant | 04-05-08 | 01:28

Wat een stelletje boze VVD'ers hier op deze site dat een issue over hoge benzineprijzen binnen no-time 600 reacties oplevert. Kun je nagaan als straks de btw op bitterballen omhoog gaat!

Molly-Bolly | 04-05-08 | 01:28

@blaffer | 04-05-08 | 01:22:
Was je nog nooit opgevallen dat pakweg 75% van de reaguurders in een straal van 150 km rond 050 woont? De redactie doet er alles aan om er een provinciaal Amsterdams blogje van te maken, maar dat gaat niet meer lukken.
(PS. Doe de groeten aan m'n oom en tante, dat zijn ongeveer buren van je)

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:28

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:24

Het lijkt niet op een zwarte stem en ken dit nr ook niet van hem, dus ik denk het niet.

piquant | 04-05-08 | 01:27

Gaan zulke vrouwen dan naar een kudtkapper?

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:26

@Herman
Nope, googlevideo doet het wel en *kuch*youporn*kuch* ook. Die laatste uiteraard alleen even geprobeerd om te testen.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:26

@CoJo
Nu je het toch over schaamhaar hebt.
Heb je al geprobeerd flash volledig te verwijderen en opnieuw te instaleren, i.p.v. enkel te updaten?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:25

*Now playing*
Radiohead - OK Computer

CoJoNes | 04-05-08 | 01:24

@blaffer | 04-05-08 | 01:22

geef dan even het verlossende woord. wordt er in leek nu wel of niet massaal geschoren?

piquant | 04-05-08 | 01:23

Als je vriendin een jaar of 75 is, begint het vanzelf uit te vallen daaronder. geduld is een schone zaak (sic!).

CoJoNes | 04-05-08 | 01:22

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:20

Doe es een link naar Euson s.v.p.

piquant | 04-05-08 | 01:22

wtf? dit begint lekker een provinciaals blogje te worden of niet?
Blaffer live vanuit leek, midwolderweg :D

blaffer | 04-05-08 | 01:22

@piquant | 04-05-08 | 01:18:
Is allang weer uit.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:20

@van dal | 04-05-08 | 01:16
Als we jou niet hadden en geen dikke aardappelen, dan vraten we ons te barsten in voorverpakte krieltjes; dan wel, pootaardappelen...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:20

van dal | 04-05-08 | 01:14,
Leek, daar zegt Koerbagh een waar woord,
in Leek moet je zijn, daar lopen ze nu nog met brandende braambossen tussen de benen,
het scheren komt over een 25 jaar wel.

vander F | 04-05-08 | 01:20

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:17
Staat in Roden de Loop the Loop al in de tophit?

piquant | 04-05-08 | 01:18

@piquant | 04-05-08 | 01:14:
Ja hoor, al een hele tijd. In Leek, daar schijnt het nog niet helemaal te zijn doorgedrongen. Sinds vanderF daar weg is, is de tijd daar gestopt, naar 't schijnt.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:17

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:14
behang met streepjescodes moet je wat langer afknippen, anders komt je patroon niet uit.

van dal | 04-05-08 | 01:16

gentle giant | 04-05-08 | 01:14
Nee, dat was De Rooie die thuiskwam.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:16

@vander F | 04-05-08 | 01:14

Ben het met je eens , maar heb het sowieso niet op het als een kip zonder k.. de mode volgen.

piquant | 04-05-08 | 01:16

Komt natuurlijk door die olievlekstrategie in Uruzgan..... dat kost bakken met geld!

OneandOnly | 04-05-08 | 01:15

Ook behang zit in met cellofaan verpakte rollen met streepjescode, EU aanwijzingen en millieuwaarschuwingen... Waar is hier de nooduitgang?

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:14

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:13

Ben verbaasd dat het daar al is doorgedrongen of heb je het ergens gelezen?

piquant | 04-05-08 | 01:14

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:13 5? 50 zul je bedoelen, echt waar, als de wereld vergaat moet je naar roden, dáár gebeurt alles 50 jaar later.

van dal | 04-05-08 | 01:14

Piquant,
godezijdank, dat pedo gedoe met die kinderkutjes vind ik ronduit eng.

vander F | 04-05-08 | 01:14

Heren, dames ook, it's bin a pleasure playing whit you.
Was dat een ijsberg?

gentle giant | 04-05-08 | 01:14

Aldus De Bie,
Wereldvrede

'AMSTERDAM - Nederlanders maken zich internationaal gezien de meeste zorgen over terrorisme en oorlogen. Daarna volgen milieu en klimaatrampen en ziekten en gezondheid. Dit blijkt uit het jaarlijkse Nationaal Vrijheidsonderzoek in opdracht van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, waarvoor bijna duizend Nederlanders van 13 jaar en ouder werden ondervraagd.
Acht op de tien Nederlanders denkt dat er nooit wereldvrede zal komen.'

We vragen onderzoeker dr. Nak de Weert naar zijn commentaar:

'Ik ben verbijsterd door het feit dat nog altijd twee op de tien Nederlanders denken dat er wel degelijk kans is op wereldvrede.
Helaas publiceren de onderzoekers niet hoe de antwoorden op hun vragen zijn gekoppeld aan de leeftijd van de deelnemers aan het onderzoek.
Hoogstwaarschijnlijk zijn de twee op de tien Nederlanders die in wereldvrede geloven dertien jaar oud.'

klauwkikker | 04-05-08 | 01:13

@piquant | 04-05-08 | 01:09:
Ah. Dan duurt het nog een jaar of 5 tot de scheer-fetish ook hier is afgelopen.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:13

Nee, ik eet het hier wel even op.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:12

WaitingLine | 04-05-08 | 01:09,
nee, meer Da Judge.

vander F | 04-05-08 | 01:12

@vander F | 04-05-08 | 01:10

Mag weer? MOET!!

piquant | 04-05-08 | 01:11

@gentle giant | 04-05-08 | 01:07:
Och man, bijna dagelijks. Het is dolletjes! Dan kom je weer bij zo'n verzameling smachtende huisvrouwen die eigenlijk helemaal geen tupperware willen maar wel flink bestellen en dan stiekem briefjes met hun telefoonnnummers in je broekzak stoppen. Gouden handel hoor.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:11

"Goedemiddag, mag ik 15 liter benzine? Ja, het is om mee te nemen; kunt u het inpakken?"

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:10

Piquant,
beetje haar mag weer?

*hoop ik*

vander F | 04-05-08 | 01:10

@ Reverend Ray
Kouwes?

WaitingLine | 04-05-08 | 01:09

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:07

Is in 020 alweer helemaal UIT.

piquant | 04-05-08 | 01:09

Tegenwoordig smaken de verpakkingen beter dan het product wat er in zit.

spelfoud | 04-05-08 | 01:08

Kan het misschien ook in braille?

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:08

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:05
Mijn enige lol bij het doen van inkopen, impuls inkopen. N ee dat laat ik me niet afnemen, maar zo'n tupperware is zooooooooooo 1972

piquant | 04-05-08 | 01:08

@piquant | 04-05-08 | 01:00:
Je ziet bijna nooit driehoekjes meer tegenwoordig. Wegscheren is helemaal ingeburgerd.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:07

"Ja meneer, dat kunt u nu wel zeggen maar straks gaat iedereen hier in de winkel de boel uitpakken"

vander F | 04-05-08 | 01:07

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:05, geef je nog wel eens van die party's?

gentle giant | 04-05-08 | 01:07

@ piquant | 04-05-08 | 01:04
Sorry
Had ik al gezegd toch @ 00:52 Ik ben hier al niet meer.
* Plip *

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 01:07

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:05 koffie is in de bonus... een euro per pond goedkoper...

van dal | 04-05-08 | 01:07

Menig aflevering van Derrick is in mijn keuken opgenomen na het openen van een pot rode bieten....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:06

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:03

Daar heb ik wat aan. Maar elk voordeel etc. . Zie nu ook beter de onzin die ik tijp.

piquant | 04-05-08 | 01:06

@piquant | 04-05-08 | 01:03:
Nooit méér kopen dan je aan tupperware mee naar de winkel neemt. Dat is dan ook een voordeel. Geen impuls-aankopen meer.

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:05

koerbagh,
is het proberen waard, zolang je netjes voor het product betaald zou dat geen probleem moeten zijn.

vander F | 04-05-08 | 01:05

@CoJoNes
Jij hebt ook geen vista met IE7..
Anders kon je wél you-tube kijken (gna gna)

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:05

mijn ogen trekken dit palet aan grijstinten geen minuut langer meer vandaag. Ik zweer je dat ik net een on-topic bericht meende te zien. Gegroet!

tapklaas | 04-05-08 | 01:05

@Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 01:03

Je raaskalt; naar bed jij!!!

piquant | 04-05-08 | 01:04

*ook geen driehoekjes ziet, help?*

vander F | 04-05-08 | 01:03

@piquant | 04-05-08 | 01:00
Weet ik, en het driehoekje is er ook wel.
Probeer anders maar eens Ctrl +

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:03

Gewoon GS op de beamer. probleem opgelost

tapklaas | 04-05-08 | 01:03

@koerbagh ® | 04-05-08 | 01:00

Lekker wel je kipfilets op je koekjes.

piquant | 04-05-08 | 01:03

"Doe de inhoud in een pan..." Goh! Had ik het me daar al bijna door de wc gespoeld.....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 01:03

Het ontgaat me overigens volledig waarom die fundamentele mossels nou ook nog de lay-uit van GS moeten verpunken. Rotjongens zijn het, ik wens ze allemaal een dikke klaptaas toe.

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 01:03

*ook geen vergrootglas/driehoekje heeft*

CoJoNes | 04-05-08 | 01:02

wel kudt voor koer... straks vinden ze nog 'kortingstickerbelasting' uit..... wég voordeel...

van dal | 04-05-08 | 01:01

Ik heb nu weer een ding met Vista. Zie geen driehoekje.

piquant | 04-05-08 | 01:00

Ik zat me ook al af te vragen vandaag... als ik nu gewoon met lege tupperware naar de AH ga en ik snij alle verpakkingen open, doe de producten in de tupperware reken met de streepjescodes van de lege verpakkingen af en laat dat afval in de winkel... krijg ik dan korting?

koerbagh ® | 04-05-08 | 01:00

@van dal | 04-05-08 | 00:56
Waarom niet, gaat veel langer mee met.

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 01:00

In de categorie Grote Irritaties:
Stickers op spullen die je restjes papier achterlaten als je ze er af haalt.

CoJoNes | 04-05-08 | 01:00

CoJoNes | 04-05-08 | 00:53
Hahaa, ja, als je er met je vingers doorheen gaat. Lach lach.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 01:00

@piquant | 04-05-08 | 00:53
Rechtsonder in je scherm, staat een vergrootglas 100%, met een driehoekje ernaast. druk op het driehoekje en stel in op 125%, 150%, of nog groter. Wellicht helpt het...

Herman Flipsen | 04-05-08 | 01:00

Trouwens wel weer handig gespeeld van de supermarkten. Deze onzinnige belasting zou maar een verhoging van een half procent tot gevolg hebben, maar zij weten er weer heel slim een procent van te maken. Zo kan ik ook een prijzenoorlog beginnen.

tapklaas | 04-05-08 | 00:59

@van dal | 04-05-08 | 00:56
dat kan niet, van dal... op penen groeien geen streepjescodes...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:58

@tapklaas | 04-05-08 | 00:55
"hem" leest en typed anders best snel

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 00:57

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:55
de albert heijn winterpeen koop ik dus ook mooi niet meer in plastic verpakking.

van dal | 04-05-08 | 00:56

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:53,
mooi, dan laat ik in het vervolg alle verpakkingsmeuk achter in de Super,
ik betaal er tenslotte belasting over.

vander F | 04-05-08 | 00:56

Hoe koud het ook is, Pulk die kat onder het dekentje vandaan, en hopla over het vuur,

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:55

@gentle giant | 04-05-08 | 00:53
Zo vervelend , steeds de verrekijker goed instellen.

piquant | 04-05-08 | 00:55

En maar weer eens even een scriptje stoppen in FF.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:55

"Spruitjes" - Oraal innemen...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:55

@Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 00:52
dat kun je hem niet aandoen. duurt minstens een uur inmiddels

tapklaas | 04-05-08 | 00:55

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:40
Bèta it is... Overigens kun je achtergronden blocken. (zgn. bèta-blockers)

koerbagh ® | 04-05-08 | 00:54

When applying too much pressure, this product may cause the spread of harmful bacteria.

Op wc-papier?

CoJoNes | 04-05-08 | 00:53

@piquant | 04-05-08 | 00:52 , nee, nee, we zitten allemaal wat dichter bij GS.

gentle giant | 04-05-08 | 00:53

@Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 00:52

Inlezen? Gwoon lezen valt al niet mee.

piquant | 04-05-08 | 00:53

Met brand, niet zelf de branddeken over uwezelves doen.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:53

@vander F | 04-05-08 | 00:47 en @ van dal
Inderdaad petflessen en blikjes, echter daar betaal je dan ook statiegeld voor....

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:53

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:49
Bedoel je: www.322.org.uk/

tapklaas | 04-05-08 | 00:53

@piquant | 04-05-08 | 00:52
Wel even goed inlezen eerst natuurlijk

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 00:52

Ik zie dat inmiddels dat de grootte van de letters niet is toegenomen, maar het aantal wel. Ook mooi.
* ovendinges *

Cookie v. eigen deeg | 04-05-08 | 00:52

geen touw aan vast te knopen hier, of is dat de bedoeling? Is dit nog steeds het protest tegen de lay out?

piquant | 04-05-08 | 00:52

vander F | 04-05-08 | 00:47
terugbrengen zelfs, wegwerpflessen kun je zelfs tegen vergoedig terugbrengen, lege blikjes ook.. wat dat betreft zijn die duitsers veel beter bezig.

van dal | 04-05-08 | 00:51

Waarschuwing: Dit verpakkingsmateriaal kan een product bevatten.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:51

Brandblussers: Niet op een brandend of gloeiend voorwerp richten.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:49

Ik weet het, 322 daar redt je levens mee.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:49

"not for consumption" op DVD-spelers?

Fleauxe | 04-05-08 | 00:49

@vander F | 04-05-08 | 00:47
Jawohl, das nennen wir das grune punkt

tapklaas | 04-05-08 | 00:49

-Sigaret lighter- "May cause hazzardous fires...."

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:48

Komkommer "suited for anal use" Groetjes EU

tapklaas | 04-05-08 | 00:48

Ik krijg die pakken van Royal Club dus nooit open, daar heb je poelietrekker voor nodig.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:47

Kon je in Duitschland niet het verpakkingsmateriaal in de supermarkt achterlaten?
Staat me bij.

Wordt het nog spannend ook, met zo'n roodaangelopen Frik en vacuumverpakte Osseworst.

vander F | 04-05-08 | 00:47

Chicita Bananas "Do not put in anus" Groetjes, EU...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:46

gentle giant 00:36: School was een nachtmerrie, vooral bij juf Cohen.

Fleauxe | 04-05-08 | 00:45

@gentle giant | 04-05-08 | 00:39
Ik zie geen andere optie. Net als bij de gggggristenhonden. Allemaal de polder in, en dan de gemalen omdraaien

tapklaas | 04-05-08 | 00:45

Of is het 221.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:44

Er komt nog een tijd dat er ook op fruit staat "hier openen". Dankzij de EU.... Let maar op...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:44

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:39 en dat je aan die lipjes kunt trekken wat je wilt, maar openen is er niet bij...

van dal | 04-05-08 | 00:43

@koerbagh ® | 04-05-08 | 00:39
bèta, dan hè. Wel bèta. Voor je het weet heb je een zuigende achtergrond.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:40

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:36
Dat is ietwat over the top. Ik doe altijd gewoon 112.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:40

@tapklaas | 04-05-08 | 00:33:
Niet alle natuurlijk. De alcohol accijns schaffen we af.

koerbagh ® | 04-05-08 | 00:40

toen ik vandaag ging tanken, kocht ik ook nog een flesje water... dat water bleek per lieter nog duurder dan de benzine, hebben wij het duurste water ter wereld? nee. dus... alles is relatief. ook de benzineprijs.

(en de citroën DS rijdt lekker belastingvrij op gas, onderhand mag dat best lachgas heten)

van dal | 04-05-08 | 00:40

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:38, het gekriebel begint te wennen hé?

gentle giant | 04-05-08 | 00:40

Waar ik me helemaal aan erger zijn de "hier openen:" lipjes. Zal ik dat godverdomme even zelf bepalen, zeg?

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:39

@tapklaas | 04-05-08 | 00:36 , dat zuigen zijn we het dus over eens!

gentle giant | 04-05-08 | 00:39

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:34:
Nou, dat is wel een idee. NWO 3.1
Ik zal het nog even kortsluiten met een ander plan dat ik net had besproken voor maandag. Moet te doen zijn.

koerbagh ® | 04-05-08 | 00:39

hehe@koerbagh ® | 04-05-08 | 00:31
Overnemen, is genoeg. De Noorse Laaglanden, lijkt mij wel een passende naam.

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:38

gentle giant | 04-05-08 | 00:34
Om iets uit een verpakking te krijgen heb je een scherpe snoeischaar voor nodig. en ja PvdA zuigt grotenstijds.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:38

De laatste keer dat ik een pot tuinbonen openmaakte is het leger er nog aan te pas gekomen....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:36

gentle giant | 04-05-08 | 00:34
Dat zie je verkeerd. de PvdA is eigenlijk een samenlevingfobe partij.

tapklaas | 04-05-08 | 00:36

@Fleauxe | 04-05-08 | 00:31 , je ging wel naar school, en maar zeuren!

gentle giant | 04-05-08 | 00:36

/OT @ koerbagh
Doen we nog even bieren 5 mei in het Stadspark? Nemen we de wereldproblematiek meteen even mee en kunnen we de New World Order 3.0 eindelijk eens gaan publiceren.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:34

Vandaag een snoeischaar gekocht, jawel, ik heb een tuin, moet ik toegeven dat je eigenlijk een snoeischaar nodig hebt, om dat kreng uit de verpakking te halen.
Voorts zijn wij van mening dat de PvdA een homofobe partij is en zuigt!

gentle giant | 04-05-08 | 00:34

@koerbagh ® | 04-05-08 | 00:31
Juist dat enen land dat nog duurdere benzine heeft is het land waar jij de wetten van over wilt nemen?

tapklaas | 04-05-08 | 00:33

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:21
Ja, al die meiden gaan gillend heen.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:32

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:14:
Ja lieverd... telefoon en MSN... en F5-en tegelijk, ik was een beetje traag. But great minds think alike.

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:15:
Nee, we lijven dat toevluchtsoord in, en nemen hun wetten over. Wel zo makkelijk. (Dus dan ook gelijk uit de EU en in de EFTA enzo...)
Eh... dus eigenlijk moet Noorwegen ons de oorlog verklaren en overnemen.

koerbagh ® | 04-05-08 | 00:31

Youtube doet het niet meer bij mij:
"This video is no longer available" al twee dagen.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:31

Rond deze tijd werd ik vroeger uit m'n bedje gehaald door m'n opa en dan aten we apfelstrüdels, keken we zwart-wit filmpjes en we zongen liedjes in een rare taal. Ik mocht er nooit met iemand over praten op school.

Fleauxe | 04-05-08 | 00:31

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:19
Vorige week nog zes scharen op versleten....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:29

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:25
idd
@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:26
Volgende keer beter

tapklaas | 04-05-08 | 00:29

@tapklaas | 04-05-08 | 00:20
Jammer dat we al klaar zijn...
Ik had ook nog
kaplaars
smeerkaas
en
zeebaars op stapel staan... Maar, ja... het is nu te laat....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:26

@tapklaas | 04-05-08 | 00:24
Verder hebben we het best goed hier.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:25

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:18
Past uitstekend in het kabinetsbeleid. Nederland was het laatste land in Europa dat van de groeiende economie profiteerde, en waar de inflatie elders in Europa daalt, gaan wij hier richting standje Zimbabwe

tapklaas | 04-05-08 | 00:24

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:19
Ik print mijn HP nooit uit daar is die cardrich veel te duur voor.

spelfoud | 04-05-08 | 00:24

@black sparrow: Tibet?

Fleauxe | 04-05-08 | 00:21

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:19
Laat ze het maar niet horen op het Leidse... kan je geen taxi meer krijgen tijdens de exodus....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:21

*vrolijk wordt van Toontje Lager*

CoJoNes | 04-05-08 | 00:21

@Fleauxe | 04-05-08 | 00:14
Doe maar geen Noorwegen. Te krijgshaftig. Laten we eerst eens oefenen op een land met een laffere bevolking dan Nederland.

black sparrow | 04-05-08 | 00:20

gentle giant | 04-05-08 | 00:14
Helaas niet, We moeten hier de Duitsers voor ons dulden. Weer net niet gewonnen gvd. Zijn we overal het op 1 na duurste in? Laten we dan maar iets flink verhogen, kunnen we tenminste nog ergens trots op zijn.

tapklaas | 04-05-08 | 00:20

@CoJoNes 0:09: Ik was wel van plan dan ook mijn eigen Abu Graib te openen. De sexschandalen die dan naar buiten komen zullen alle anderen in de geschiedenis van de mensheid doen verbleken. Want ik ben een beest als het blonde noorse jongens betreft.
@tapklaas: Rusland? Nee joh, die olie is alleen geschikt als lampenolie. Weet iedereen maag zegt niemand, anders worden ze boos en gaan ze schreeuwen. Russen zijn net vrouwen die niet willen aanhoren dat hún kutje niet naar honing smaakt maar naar ontbindende maasmeisjes.

Fleauxe | 04-05-08 | 00:20

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:19
Zit ook een compleet boek bij in... ben je een week verder....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:20

En als ik de verpakkingen nou eens achterlaat in de schappen en ga winkelen met een koektrommel, koelbox en longdrinkglazen in de winkelwagen?

CoJoNes | 04-05-08 | 00:19

@VanFrikschoten 00:14
Goed beschouwd weer een slappe boel hier . . .
Uw drs. gaat nog een afzakkertje halen op 't Leidseplein . . .
ToedelZZ ! !

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:19

Iemand wel eens een HP navulling voor een printer uitgepakt? Daar heb je een kettingzaag voor nodig...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:19

"PvdA-Kamerlid Mei Li Vos zei in het radioprogramma dat laatste geen probleem te vinden ‘als er goede publieke voorzieningen mee worden gefinancierd’. Zij denkt dat klanten door de maatregel zullen vragen om producten die zijn verpakt in minder materiaal."
"Broek uit"!

gentle giant | 04-05-08 | 00:18

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:14
Kom je toch weer bij Wouter uit.... LOL

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:16

@koerbagh ® | 04-05-08 | 00:12
Een potentieel toevluchtsoord de oorlog verklaren....?
Ik maak bezwaar!

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:15

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:12
"Gratis advies"? Dat maakt je geloofwaardigheid er niet beter op...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:14

*kuch*@koerbagh 0012

CoJoNes | 04-05-08 | 00:14

@gentle giant: Ik dacht meer aan Noorwegen, we vragen Angela met de dikke meppen wel om steun. De Duitsers zijn wel te porren voor een stevig potje oorlog. En ik bedoel Noorwegen, het is dat we weten dat het bestaat maar mocht het wegrotten zou niemand dat ene fuck kunnen schelen. Terrecht, hadden ze Yom Kipur maar niet moeten flikken.

Fleauxe | 04-05-08 | 00:14

grappige typo trouwens, geheel terzijde.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:13

@Fleauxe | 04-05-08 | 00:07:
Goed idee. Laten we Noorwegen de oorlog verklaren. 5 miljoen inwoners: fluitje van een cent. Die hebben we er zo onder.

koerbagh ® | 04-05-08 | 00:12

@VanFrikschoten 00:10
Gratis advies:
sneller Internet kopen, mijn waarde . . .

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:12

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:10
Lekker ontoppik bent u weer ! !

tapklaas | 04-05-08 | 00:12

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:10
Da's waar. Ik moet toegeven dat ik regelmatig een slapeloze nacht heb, woelend en denkend aan het werkloosheidsprobleem in Limpburg.
[/pinokkio modus]

CoJoNes | 04-05-08 | 00:12

Fleauxe | 04-05-08 | 00:07
Is er al, Rusland

tapklaas | 04-05-08 | 00:10

@Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:09
Lekker ontoppik bent u weer ! !

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:10

*toch wel lekker die anouk*

modahfokah | 04-05-08 | 00:10

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:06
Ik ben je even kwijt nu. Sneller typen, hoor! Of lees je eerst alle advertenties na elke F5..?

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:10

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:06
Wel weer gunstig voor de werkgelegenheid in Limburg, daar mogen de mijnen binnenkort weer open..
[/positivo modus]

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:10

@Fleauxe | 04-05-08 | 00:07
Noorwegen zeker met al die blonde Björns en Lasse's. Boefje.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:09

@black sparrow 00:05
Mijn waarde . . .
Er is geen haar op mijn dicht begroeide hoofd
die maar één seconde zou willen overwegen,
om met een hand Frik aan te raken . . .
De gedachte alleen al is TE smerig volor woorden ! !

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:09

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:07

wat ??

en het lot van +31 in de handen van de middenstanders laten ???

i dont think so !

modahfokah | 04-05-08 | 00:09

Guust Flatert flikkert op!

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:09

@Fleauxe | 04-05-08 | 00:07, Indonesie bijvoorbeeld?

gentle giant | 04-05-08 | 00:09

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:04
Ik zal d'r eens opgraven morgen om te vragen of dat zo is....

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:08

Flater, mijn beste, ik ga u groeten. Moet nog even een verreken hier op de stee Turbo-taal gaan leren, voor 5 mei... ;) Kannie binnen een paar weken zelfstandig van worden....

F. von Zeikhoven | 04-05-08 | 00:08

Kunnen we niet gewoon verzinnen dat een olierijk land enge wapens heeft en het dan met veel machtsvertoon binnenvallen?

Fleauxe | 04-05-08 | 00:07

request to strike 'de vraag'

CoJoNes | 04-05-08 | 00:07

@VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:04
Ik had het tegen vanderF, mijn waarde . . .
Geen idee waarom u zich daar ineens door aangesproken voelde . .
"plebs" . . .
Was dat het ? ?

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:06

@fapbaars | 04-05-08 | 00:03
Het is u van harte gegund...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:06

@Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:00
Details man. Net als het feit dat de vraag 95% van de oliebronnen over hun piek zijn. Niks aan de hand, is aluhoedje gelul. We hebben altijd nog teerzand. Ok kost een factor 4 meer energie om te winnen dan dat het oplevert maar een kniesoor die daar op let.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:06

Sap training?

gentle giant | 04-05-08 | 00:05

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:02
Fuck you you fucking fuck. Handen af van onze Frik.

black sparrow | 04-05-08 | 00:05

Bedankt voor die onleesbare grijze lettertjes kloodtzakken

Schaar | 04-05-08 | 00:04

@VanFrikschoten 23:58
We betalen inmiddels in euro's sgattebout . . .
( heeft uw mammie u dat nog niet verteld ? ? )

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:04

@CoJoNes | 04-05-08 | 00:00
De (oplichtings)truc van overheden, bij prijsinelastische producten....

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:04

@drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:02
Zeikstralen, ganzekutten en eendenekken draaien zich doorgaans ook van hun typpartner af als ze er niet meer uit komen...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:04

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:00
moet dan wel een lange regel worden.
Maar bedankt, lang geleden dat ik voor het laatst kind genoemd werd. Ik voel me ineens een stuk jonger

tapklaas | 04-05-08 | 00:03

Plebs is een woord dat vooral veel gebruikt wordt door plebs.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:03

@vander F | 03-05-08 | 23:56
Pleps laat zich nu eenmaal van nature opnaaien, mijn waarde ! !
Plebs is alleen te kleinzielig om het te erkennen . . .

drs. G. Flater | 04-05-08 | 00:02

gentle giant | 03-05-08 | 23:59
goedverdomme. helemaal voor niets de zoekmachine aangetrapt. ;-)

tapklaas | 04-05-08 | 00:01

Hier is de Polderbaan net weer begonnen.

Elisabeth2 | 04-05-08 | 00:00

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:53
Niet echt, ik hou niet zo van paars...

F. von Zeikhoven | 04-05-08 | 00:00

@Van Snikkelenburg | 03-05-08 | 23:52
Toenemende vraag naar olie in China en India, voor het 'gemak' maar even vergeten?

Herman Flipsen | 04-05-08 | 00:00

@klapschaats | 03-05-08 | 23:58
Rita? Typ nog even een week een regeltje mee, kind...

VanFrikschoten | 04-05-08 | 00:00

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:56

correct, om het nog leuker *kuch* te maken moet je de basis prijs in US dollars, nog even terugreken in tijd met de EUR/USD wisslekoers

modahfokah | 04-05-08 | 00:00

@Herman Flipsen | 03-05-08 | 23:57
Tsja, BTW over accijns. Hoe je dat in godsnaam recht kunt lullen blijft mij een raadsel. Toegevoegde waarde. accijns. Shoot me.

CoJoNes | 04-05-08 | 00:00

@Fleauxe | 03-05-08 | 23:58
Dat schiet niet op. Die staan namelijk lang niet zo veel in de file (om diverse door u zelf in te vullen redenen).

tapklaas | 03-05-08 | 23:59

@tapklaas | 03-05-08 | 23:50, dank.
Maar toch maar niet.

gentle giant | 03-05-08 | 23:59

"Dat was satire edelachtbare..."

Fleauxe | 03-05-08 | 23:59

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:55
Rita fan op de teentjes getrapt?

tapklaas | 03-05-08 | 23:58

Persoonlijk denk ik dat de files het beste op te lossen zijn door mensen met een donkere huidskleur het rijbewijs af te nemen.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:58

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:54
Met jouw rekenkunst sta je nog fluitend 2.50 per liter af te rekenen bij de pomp....

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:58

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:48
Ok, het was flauw, ik geef het toe...
*als straf nummer van ABBA gaat luisteren*

Het meest hufterige aan de benzineprijzen, is nog wel dat er belasting over belasting geheven wordt, maar als de overheid daarop aangesproken wordt, zij enkel wijzen naar de prijs van ruwe olie.

Herman Flipsen | 03-05-08 | 23:57

Zeg Frik,
laat jullie niet opnaaien door die Flatert.

vander F | 03-05-08 | 23:56

@Van Snikkelenburg | 03-05-08 | 23:52

Lees dit eerst en blaat dan dom verder.

Opbouw benzineprijs

De prijs voor een liter benzine, ongelood is als volgt opgebouwd:

* 29% basisprijs
* 5% distributiekosten
* 1% winst Shell / BP
* 3% winst voor het tankstation
* 43% accijns
* 19% BTW

CoJoNes | 03-05-08 | 23:56

Een op olie-, diesel- of benzine- lopende machine zal als de zure zaak doorzet goedkoop zijn, en graag gewild.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:55

@kopkaas | 03-05-08 | 23:54
En waar valt dat te lezen?

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:55

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:53

kon het niet laten, pardon!

modahfokah | 03-05-08 | 23:55

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:52
Waarom lult u dan 68 jaar na dato nog steeds over "ons" ? ?
Frik = rochelende grammofoon misschien ? ?

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:54

En Rita gaat de files oplossen door benzine op de bon te doen. 10 liter per week. Wat zal het dan lekker rustig worden op de snelweg

tapklaas | 03-05-08 | 23:54

@modahfokah | 03-05-08 | 23:50
Doet me denken aan die hele slechte bumpersticker 'Mijn auto lijkt op mij...', enfin, je kent hem.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:53

@F. von Zeikhoven | 03-05-08 | 23:49
Dat zegt uw drs. toch ook ? ?
Moeten we dat nu gaan herhalen ? ?
Werkt u voor de S.T.E.R. ? ?

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:53

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:50
Nee, hoor. Onze partij is in 1945 opgeheven...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:52

Doe eens vrienden worden met Chavez hier!
Even oefenen: Marx heerscht, Lenin mijn kameraad, Brezjnev mijn holmaat.
Ik wil wel tanken tegen Venezolaanze prijzen. Wij dokken hier omdat die Amerikanen goedkoop moeten kunnen rijden.

Van Snikkelenburg | 03-05-08 | 23:52

@BloedendMaandverband | 03-05-08 | 23:46
Nee

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:51

Zalm van de VVD in het cda d66 kabinet en het pim fortuyn kabinet daarvoor hebben ook niets aan het kwartje gedaan...

topcat | 03-05-08 | 23:51

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:48

geldverslindend en rijgedrag valt eigenlijk wel een beetje tegen?

modahfokah | 03-05-08 | 23:50

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:47
Ahaa ! !
Dat is wat Wouter Bos vandaag ook al zei over zijn medestanders en opponenten !
Dat u Boslim-likker bent, vermoedde ik al heel lang . . .
Leuk dat u dit nu ook nog eens bevestigt ! !

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:50

Oberst | 03-05-08 | 23:44
Knikt dat het goed is wat je doet.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 23:50

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:44
Niets is wat het op het eerste gezicht lijkt. De onafhankelijken van financiën zijn de echte zelfstandigen...

F. von Zeikhoven | 03-05-08 | 23:49

@Herman Flipsen | 03-05-08 | 23:46
Mijn vriendin is al veel genoemd, maar jij bent de eerste die haar met een auto vergelijkt.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:48

@LibertasSimplex 23:42
Wie zegt dat Flater zich aanstelt ? ?
Wie bent u
(om dermate aanmatigend te zijn ? ? )
Of behoort u ook tot de anonieme meute, die van Frikschoten omschrijft al "ons" ? ?

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:48

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:44
"Ons" is de verzamelnaam voor alles wat u niet bent en nooit zult worden... Zulks bedoelt in overtreffende trap onder uw derrière...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:47

@tapklaas 23:42: In Afrika? No way, daar gaan ze eerst maar eens een fatsoenlijke baan zoeken en zorgen dat ze zelf in de file komen te staan.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:47

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:42
Ben jij die gast die de benzineprijzen zo hoog maakt???
Heb ik net horen roddelen van elisabeth2 en VanFrikschoten...

BloedendMaandverband | 03-05-08 | 23:46

En wat doet minister draaikont Bos? Hij rijdt goedkope benzine op zijn buitenlandse vakantieadres. Of zou hij net als alle andere ministers ook privekilometers maken in de luxueuze staatskarossen zonder aan een bijtelling behoeven te denken.

knight03 | 03-05-08 | 23:46

@Co
Nu je er over begint, hoe bevalt je nieuwe auto?

Herman Flipsen | 03-05-08 | 23:46

Slim trouwens om de termijnmarkt in te gaan. Want qua digitale levensverwachting is GS inmiddels uberbejaard aan het raken... Je kunt beter investeren in The Next Best Thing, hoeft nog niet eens op termijn, Falter....

F. von Zeikhoven | 03-05-08 | 23:45

Heerlijk,
Jammer dat je eindigt met een kleurrijke benaming cojones.
Voor de rest heb je best wel gelijk en ik benijd zeker de starter niet in deze gekgeworden maatschappij.

Maar dat neemt niet weg dat wij het goed hebben in NL.
Een huis kopen blijkt moeilijk en schijnbaar onbetaalbaar, echter zie ik bijna iedereen in een veel grotere en duurdere auto rijden dan ik ooit zou kunnen betalen. 4 miljoen mensen zijn op vakantie in deze periode en miljoenen zuipen zich helemaal arm op koninginnedag, al bellend en sms-end. Goh, wat hebben wij het slecht. Op en afritten naar de IKEA's worden afgesloten omdat het te druk is. De kabouters in de Efteling hebben een burnout vanwege de drukte. Even een boodschap doen in de stad op mijn vrije zaterdag is schier onmogelijk. Moet ik nog even doorgaan met voorbeelden? Met de jaarwisseling werd zo hard en veel geknald dat de talibaan in Afghanistan spontaan anaal incontinent werd.
Hoeveel werd ook al weer opgeknald en gezopen/gevreten? De plasmaschermen van ongekende grootte en prijzen zijn niet aan te slepen. Ga toch lekker fietsen of leef verder "off credit".

VanderF,
Ik, een volgevreten idioot?
Een idioot misschien wel, maar volgevreten allerminst.
Uw doelgroep in Uw betrekking verschilt niet veel van mijn doelgroep in mijn betrekking en U geeft aan 45.000 Euro te verdienen.
Ik heb er 32500 en samen met de partner nog geen 45000.
Daar staat tegenover dat ik niet meedoe aan het 'volvreetcultuurtje' in NL. Het dus goed heb. Een koophuis naar draagkracht en een bescheiden auto. Kinderen lopen normaal gekleed en niet in die dure merken. Ik breng hun liever wat gezond verstand bij dan een minderwaardigheidscomplex.

Maar de benzine is inderdaad wat aan de dure kant.
RTL7, is niet die zender met al die reclames voor consumptieve credieten? Neen, staat maar weinig op. Bovendien heb ik zo'n oude tv die een half uur nodig heeft om een beeld te genereren.

Oberst | 03-05-08 | 23:44

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:40
Btw, als ik mongeaulen wil zien ga ik wel naar de 2e kamer...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:44

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:42
Wie is "ons" ? ?
Kunt u dat uitleggen ? ?

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:44

@gentle giant | 03-05-08 | 23:43
Zeg ik lekker niet. Ik word wel weer vader, dat dan weer wel.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:44

CoJoNes | 03-05-08 | 23:41, hoe is't met de sex?

gentle giant | 03-05-08 | 23:43

Ik zou willen beginnen met een stukje Idols-beleving in een crossmediale parallelle samenleving met een stukje goudenkooi-erlebnis. Kort en goed, de filerijders mogen per sms stemmen op welke 65+erT er onvrijwillige euthernasie wordt toegepast. Koos Spee zit uiteraard in de Jury.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:43

@F. von Zeikhoven | 03-05-08 | 23:35
Dat zeg ik toch ? ?
* schenkt zichzelf een LaLande Pomerol 2004 in *

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:42

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:30
Stel je niet zo aan. Ouwe pedo. Zo zuur worden ze niet gegeten hoor.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:42

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:40
Tweedehands reaguursels aan ons adresseren is een brevet van onvermogen...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:42

Ik lees net overigens dat euro loodvrij hier in Engeland op het moment GBP 1.20 doet,
en diesel GBP 1.30 de liter.

vander F | 03-05-08 | 23:42

@tapklaas | 03-05-08 | 23:40 , doet u mij een program, nee niet over die gekozen burgemeester graag!

gentle giant | 03-05-08 | 23:42

@Fleauxe | 03-05-08 | 23:38
Kunnen we niet in Afrika een inzameling houden voor al die arme filerijders? Wedden dat ze geven als we ze een uur lang naar een file op TV laten kijken?

tapklaas | 03-05-08 | 23:42

*potje brilcream op de kalekop gooit*

modahfokah | 03-05-08 | 23:42

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:38
Guust, ga in die olieverslindende Eend zitten die je vroeger had in de cartoons met die krijsende meeuw op je kop. Dan ben je op je leukst.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 23:42

@Flater
Het zou je opgevallen kunnen zijn dat ik nooit iets plemp over mijn inkomen/auto/uitgaven of seksleven. Dat laat ik graag over aan mensen die op die fronten nog wat te dromen hebben.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:41

@gentle giant | 03-05-08 | 23:38
Nee, van Alexander

tapklaas | 03-05-08 | 23:40

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:36
Uw drs. gaf antwoord op een vraag een hoog gewaardeerde reaguurster . . . Als u daar (jaloers) een probleem mee heeft, stuur ik u (privé) volgaarne de contact-info van Geer en Goor . .

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:40

@Fleauxe | 03-05-08 | 23:38
Hulde! De ware ondernemer is opgestaan!

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:40

Hoe doet de NL diesel prijs het eigenlijk, invergelijk met de rest van EU ?

modahfokah | 03-05-08 | 23:39

Je moet de files niet oplossen, je moet er een winstgevende entertainmentindustrie omheen zien te bouwen.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:38

Wouter Bos is inderdaad een gore klootzak! +1 voor GS!

Henkieeee | 03-05-08 | 23:38

@tapklaas | 03-05-08 | 23:36, U is van Geert of Rita? een andere club kan ik mij niet voorstellen!

gentle giant | 03-05-08 | 23:38

@CoJoNes 23:35
Reaguur dan scherper, mijn waarde ! !
Stroop smeren om de mond van anderen siert u niet ! !

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:38

gentle giant | 03-05-08 | 23:32
Daarmee zou ook een stuk file opgelost zijn.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 23:37

gentle giant | 03-05-08 | 23:32
ik doe mee.

tapklaas | 03-05-08 | 23:36

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:33
Oh, nu gaan we kleffe handjes rukker zijn...?

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:36

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:28
Eeuhh, nee. Niet echt.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:35

CoJoNes | 03-05-08 | 23:32
je moet de HRA ook niet in 1 keer afschaffen. Doe het over een periode van 20 jaar, dan houden mensen financiele zekerheid, en ontstaat er geen paniek op de woningenmarkt. Groot bijkomend voordeel bij lagere huizenprijzen is trouwens dat de huursubsidie dan vanzelf zal dalen.
En als je tussen de 11 en 15 miljard bespaart aan uitgaven, dan moet dat uiteraard ook aan de inkomstenkant geschrapt worden.

tapklaas | 03-05-08 | 23:35

België op acht.
Hahahahaha maar Nederland gaat internationaal weer af als een gieter.
Zoals gewoonlijk.
Jullie mogen allemaal trots zijn op jullie vaderland...
Nederlandistanners...

BloedendMaandverband | 03-05-08 | 23:35

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:26
Zelfstandig? Keep on Dreaming... Financieel onafhankelijken, die zijn zelfstandig....

F. von Zeikhoven | 03-05-08 | 23:35

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:27
Zie mijn plemp aan Gravin (23:32)
* zwijgt *

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:33

@tapklaas | 03-05-08 | 23:26, schaf die 6 % overdrachtsbelasting eens af, wordt een huis in 1 klap 6 procent goedkoper, jawel!

gentle giant | 03-05-08 | 23:32

Ik zie trouwens accijns liever als een vast bedrag per liter dan als een percentage. Als overheid moet je volgens mij zorgen voor inkomenszekerheid. Als straks ineens de olieprijs gaat dalen, waar moet dan op bezuinigd worden? Zolang de PvdA in het kabinet zit, zullen het niet de verkrachtwijken/verpachtwijken zijn vrees ik. het zal wel weer het onderwijs zijn.

tapklaas | 03-05-08 | 23:32

@Gravin
Venture investments . . .
Tussen 1998 en 2003 vooral in internet, maar sinds het kassucces van Fleisch en GS ben ik de termijnmarkt in gegaan . . .
(maar daar zwijg ik nu verder over)

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:32

Wij doe iets met watermanagement...

Fleauxe | 03-05-08 | 23:32

@tapklaas | 03-05-08 | 23:26
Prima, schaffen we de HRA af maar dan ook de huursubsidie. Stel nou eens dat de huizenprijzen met 30% zouden dalen, wiens kapitaal vernietig je dan eigenlijk? Dat van de overheid of van jan modaal in z'n vinexwoning?
Die hypotheek wordt niet met 30% verlaagd, snap je?
Resultaat: Minder doorstroming en bakken met ellende. Bovendien als de huizenprijzenmet 30% dalen, hoe compenseren we dan verminderde inkomsten van Overdrachtsbelasting? Huurwaardeforfait? OZB?
Gratuit gebazel. Ik ben voor afschaffing van die HRA maar dan wel met een gelijktijdige belastingverlaging van 25 procentpunt.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:32

@LibertasSimplex 23:24
Azijn, azijn, azijn . . .
U = docent welicht ? ?
* grijpt teiltje *

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:30

@ drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:26
Wat doet u voor de kost als ik zo onbescheiden mag zijn?

Gravin v Kippenbouth | 03-05-08 | 23:28

@CoJoNes 23:24
Oh.... U bent dus een gesoepsiedieerd startertje . . . LOL ! !

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:28

Heb ik het nog eens niet over de teruggaven die ze nog van de belasting tegemoet kunnen zien.
vander F | 03-05-08 | 22:55

WAAAAT???
De Belastingdienst geeft geld TERUG? Waar kan ik me opgeven?

koerbagh ® | 03-05-08 | 23:28

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:23
Je kan vet leven van een verlies leidend bedrijf. Hou je meer aan over als een loonslaaf. Maar dat weet jij natuurlijk niet...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:27

Fleauxe | 03-05-08 | 23:21
lol

tapklaas | 03-05-08 | 23:27

@Elisabeth2 23:19
Geen idee waar u over beflapt . . .
Flater is al jaren zelfstandig en heeft nog nooit een droge boterham gegeten ! ! En dat Mevr. Flater moet het zelf maar uitzoeken . . .

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:26

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:18
Het is nu wel duidelijk dat je echt niet kunt lezen, maar voila.
Ik heb al eerder gezegd, schaf die hypotheekrenteaftrek eens af. A kun je dan je huis kopen als 1.5 maal modaal, en b kunnen de belastingen flink omlaag. De huizenprijzen zijn hier 30% te hoog dankzij de HRA, en we betalen jaarlijks bijna 12 miljard aan belasting om dat leuke socialistische plannetje te betalen.
Je bent gewoon een azijnzeiker. Als je oliesjeik in Koeweit was geweest was je nog niet tevreden, omdat die dolla zo laag stond waar je olie in betaald wordt.
Ga weg uit Nederland, of probeer wat te veranderen. Maar ik heb een vermoeden dat je geen van beide doet, en alleen maar loopt te huilen

tapklaas | 03-05-08 | 23:26

Hadden we Gerrit Zalm (VVD) nogmaar. Minister onder Kok. Dan was het
niet zo erg geworden als nu, na 100 dagen Bos.

Jan F. (de) | 03-05-08 | 23:25

Helaas wat Flater zegt terwijl ie dood neervalt aan een ziekte.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:24

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:23
Dit jaar en komend jaar liefst wel ja.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:24

In landen waar ze die brandstof uit de grond pompen, rijden ze zich een slag in de gloria. In Nederland, die die brandstof inkoopt. wordt het nodig gevonden om zo rond de 70% accijnzen te heffen. Waarom? Vanwege een beter milieu? Welnee, vanweg de know-how dat de inkomsten evenredig blijven aan het gebruik van het vervoer wat rijdt op deze brandstof. ""Onze'' overheid genereert domweg inkomsten. Of we nu 365 per jaar rijden of de helft (uit milieu0overweging wellicht). Deze accijnzen gaat ook helemaal niet besteed worden aan innovatieve middelen om rijden op fossiele brandstoffen te verminderen. Als je dat denkt dat ben je OF links OF een naieve dwaas (of is dat toevallig hetzelfde?). Als je als overheid het nodig vindt om je economisch vervoer te belasten met een brandstofaccijns van 70%, dan ontwortel je de economische logitiek van dit land. Ook bereik je met deze hoge accijzen inkomensdiscriminatie. Mensen met geld kunnenhun wagen welk blijven rijden. Mensen met een smalle beurs kaan er gewoon aan en beperk je hun mogelijkheden tot vrijheid van vervoer.( Knopen jullie je dat even je in oren rottige PvdA-landverraders?) We hebben een kwartje van KOK gehad, een duppie van Bos *kots* en uiteindelijk is er niks substantieel veranderd, behalve de balans op de pretpakketuitgaven van de PvdA (prachtwijken en 2 mld generaal pardonkosten).
In dit licht is het schandalig dat er volgehouden wordt vanuit milieuoogpunt, dat deze accijnsniveaus gehandhaafd blijven. China rijdt er geen meter minder om, Rusland pompt er geen meter olie minde rom op, en iedereen die het kan betalen rijdt er geen meter minder om en zou dat ook zeker niet moeten doen. Want accijnzen op brandstof zijn een belastingmaatregel voor algemene middelen om andere (energieverkwistende) ideetje van links hobbybobs te betalen. Hypocriet en pure verlakkerij.
Maar we stemmen blijkbaar voor deze incompetente bestuurders.... hulde... eikels!

inquisitra | 03-05-08 | 23:24

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:12
Als dat uw definitie van "vakantiegeld" is, zou ik dat nooit en te nimmer verwedden . . .
(of draait u als ondernemer graag verlies ? ? )

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:23

Hier in de buurt altijd een vermakelijk gezicht. De Nederlanders gaan massaal naar Duitsland om benzine te tanken, de Duitsers nemen dezelfde route, om in Nederland diesel te tanken.
Het zal milieutechnisch vast wel weer onverantwoord zijn, maar ach....

Herman Flipsen | 03-05-08 | 23:22

Een tapklaas is een erfelijke aandoening waarbij de eikel zich als gevolg van een bacteriële infectie langzaamaan losweekt van de schacht van de penis. De groen-gele secretie die ontstaat (rondom de eikel) als gevolg van de tapklaas brengt een onaangename geur met zich mee en kan alsmede leiden tot stemmingswisselingen.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:21

Sneller, scherper, beter.

CoffeePatch | 03-05-08 | 23:21

@LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:13
Huh? Hoezo moet ik dan nog vreten?

CoJoNes | 03-05-08 | 23:20

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 23:17
Als in Simpelweg Ontzettend Aardig? Lang niet altijd

tapklaas | 03-05-08 | 23:20

Ik heb diep respect voor CoJoNes en alle anderen die voor zichzelf zijn begonnen. Het is inderdaad in het begin droog brood eten en dan nog maar investeren van wat je hebt verdiend. En je gezin moet ook achter je staan. Hulde.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 23:19

@tapklaas 2312
Ik heb geen vakantiegeld.
Ik kan prima lezen maar kom eens met argumenten. Je stelt Nederland wel als norm, je stelt dat we het hier nog niet zo slecht hebben en vergelijkt ons dan met impliciet met zielige Tibetanen en Sudanezen. Een typische babyboom truc.
Starters met 1,5 keer modaal kunnen in dit land geen huis kopen. We zijn economisch en innovatief het lachertje van Europa en we zijn knalhard (gewogen) het duurste land van Europa, ergo we hebben de minste koopkracht van alle Europeanen, terwijl we ons wel helemaal scheel blaffen aan afdrachten.

Het gaat slecht met Nederland, hoe blind moet je zijn?

CoJoNes | 03-05-08 | 23:18

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:15, ging je lekker op die knop?
@Elisabeth2, we hebben hem!

gentle giant | 03-05-08 | 23:18

Ik heb een lasbril opgezet. Eens even kijken of dat helpt.

Gravin v Kippenbouth | 03-05-08 | 23:17

Een Klaptaas, is dat een nieuw soort SOA eigenlijk? Iemand?

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 23:17

@LibertasSimplex: Ik doelde op het verkopen van mijn lichaam. Dat kan ik écht iedereen aanbevelen.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:16

TIP: Fiets.

GeenLeft | 03-05-08 | 23:16

@tapklaas | 03-05-08 | 23:12
Socialistische huil-dweil... je zou je eigen toekomstige concurrenten nog financieren... je snapt niet veel van de natuur...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:15

Inlezen gaat, auw!

gentle giant | 03-05-08 | 23:15

Fleauxe | 03-05-08 | 23:12
Hoezo. Ben je oliesjeik. Of zit je op Wouter Bos.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:14

@G-unite, humor, hulde.

gentle giant | 03-05-08 | 23:14

CoJoNes | 03-05-08 | 23:12
Dan moet je nog vreten. Wie is er in u gevaren?

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:13

@LibertasSimplex: Inderdaad, allemaal. Behalve moi, ik krijg er een kick van.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:12

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:09
Nee natuurlijk niet. Je denkt toch niet dat ik dat anders op basis van één comment zou verwedden? Vakantiegeld is wat er aan het eind van het jaar overblijft van de winst.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:12

@CoJoNes | 03-05-08 | 23:05
Nou, dat vakantiegeld ben je dus kwijt. Ik ben geen ambtenaar, en zal er nooit 1 worden.
En nee, dat zeg ik niet tegen een Noord-Koreaan. Ik zeg liever tegen de rest van de wereld dat op moeten houden met schijnheilig doen, en China eens aan moeten pakken. Want wie is er grote vriendjes met Sudan en Noord-Korea? Onze grote Chinese vrienden. Je weet wel, die mensen die graag Tibetanen uit hun eigen land proberen te verdringen.
Toch wel jammer dat je niet goed kunt lezen. Heb ik ergens gezegd dat Nederland de norm is? Sterker nog, ik zit het kabinet af te zeiken. Ik zeg allen dat we het hier niet zo slecht hebben als jij voor wilt doen komen. Dat jij te weinig hersencellen over hebt gehouden na de oranjebitter deze week, om dat te begrijpen kan ik ook niet helpen.
Oh ja, ik hoef dat vakantiegeld niet te hebben, geef maar aan een goed doel. Jantje Betonblok aan je been of zo

tapklaas | 03-05-08 | 23:12

Nou, dat gaat weer goed. Hoe kan je hier in godsnaam koppiepeesten zonder dat je het hele internet aan je muis hebt hangen.

black sparrow | 03-05-08 | 23:12

Fleauxe | 03-05-08 | 23:06
Allemaal benzinehoeren zijn het.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:11

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:44
Sorry, Joris en hulpklaazen, was venijnig grapje.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 23:11

G-unite, gooi het maandag in de groep, als Fleisch wil dat ik 100 keer op Afab klik, dan doe ik dat, BKR hypotheken, ook leuk, oh nee, da's over, maar iets grotere lettertjes, is dat nou zo veel gevraagd?

gentle giant | 03-05-08 | 23:10

@CoJoNes 23:05
U heeft vakantiegeld ? ?
Woutertje Boskaboutertje voor u geregeld, wellicht ? ?
Flater = impressed . . .

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:09

Maak een auto die 1 op 100 rijdt. Problema solucionado. Gewoon omdat het kan.

oplichter | 03-05-08 | 23:07

Twee keer trekken is een volle tank, meer zeg ik niet.

Fleauxe | 03-05-08 | 23:06

@tapklaas | 03-05-08 | 22:59
Je praat peop. Complete waanzin wat je uitkraamt. Je weigert pertinent om dingen in verband te zien. Mensen die in Nederland 2 keer per jaar op vakantie kunnen, zouden in willekeurig welk ander europees land makkelijk 3 keer per jaar kunnen gaan. Dat is het punt.

Nederland is niet de norm, stakker. Jij bent zeker zo'n lul die tgen een Noord Koreaan zegt dat ie niet moet zeiken omdat het in Sudan nog veel erger is. Je bent een ambtenaar, daar durf ik m'n vakantiegeld om te verwedden.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:05

tapklaas | 03-05-08 | 23:01
lol.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:04

@tapklaas | 03-05-08 | 22:59
Ik kan prima op jou bezuinigen. Levert me geen geld op, maar wel een lekker warm gevoel. Een gevoel dat ik graag wil delen met mijn mede zeurders.

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 23:04

@G-unite | 03-05-08 | 23:00
Poe poe poe . . .
Wat een geldingsdrang . . .

drs. G. Flater | 03-05-08 | 23:03

Als je echt krap bij kas zit kun je altijd je lichaam nog verkopen...

Fleauxe | 03-05-08 | 23:02

@vander F | 03-05-08 | 22:58
Ach, toen ik hoorde dat een bijstandstrekker vakantiegeld krijgt ben ik opgehouden me te verbazen over de verkloting van dit land over de ruggen van de ruggegraat.

CoJoNes | 03-05-08 | 23:02

-edit GOED -

gentle giant | 03-05-08 | 23:01

Heeft iemand een gele zonnebril? Ik denk dat het dan ook beter te lezen is.

tapklaas | 03-05-08 | 23:01

@vander F | 03-05-08 | 22:58
Ik kan per week meer dan 400 Euro stuk slaan en werk nog geen 20 uur per week. U moet echt buiten het stramien gaan denken... Omdat het kan.

VanFrikschoten | 03-05-08 | 23:01

vander F | 03-05-08 | 22:55

Dat overweeg ik dus bijna. Dakloos schuldenaar worden die honderd keer meer verbruikt dan dat ie ooit zou hoeven afbetalen. Dat, of straaljagerpiloot.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 23:00

WAT GOD VAN EMPEL ZEGT.

G-unite | 03-05-08 | 23:00

@Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:46
Ik lever de staat alleen maar geld op. Op mij kun je dus niet bezuinigen. Pech gehad.
en @CoJoNes | 03-05-08 | 22:46
Azijnzeiker!
(als het hier zo slecht gaat, waarom gaat bijna iedereen dan 2 maal per jaar op vakantie, en heeft 2 auto's voor de deur staan? Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat dit kabinet zuigt, en ERRUGH slecht voor de economie is met al die PvdA hobbies, maar we hebben het nog lang niet zo slecht als jij wilt doen geloven.)

tapklaas | 03-05-08 | 22:59

-weggejorist-

gentle giant | 03-05-08 | 22:59

Als werkeloze straatliggert nog belasting teruggave ontvangen.
Hoe collectivistisch moet je dan wel niet zijn...?

vander F | 03-05-08 | 22:58

@De God van Empel | 03-05-08 | 22:55, Ik kan het niet lezen hoor, sorry!

gentle giant | 03-05-08 | 22:58

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:54
Ik zou me nog niet ophangen met zo'n mart smeetsdas.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 22:56

Oberst | 03-05-08 | 22:37,
idioot, pardon, volgevreten idioot.
Ik kan als 1 verdiener net m'n hoofd boven water houden met m'n gezin,
verdien een ton in guldens, kan krap aan 1 keer per jaar op vakantie.
Huis kopen kan ik vergeten.

Ik werk met daklozen die gratis onderdak en gratis eten krijgen, die houden per maand een 400 euro over, schoon, om weg te zuipen en te roken.

Giller, 400 euro schoon, om over de balk te smijten,
moet je wel werk-en dakloos voor zijn.

Heb ik het nog eens niet over de teruggaven die ze nog van de belasting tegemoet kunnen zien.

vander F | 03-05-08 | 22:55

DE VOLGENDE DIE SCHREEUWT KRIJGT EEN BAN

De God van Empel | 03-05-08 | 22:55

CoJoNes | 03-05-08 | 22:46
Dus jij vindt repressie? Haha

LibertasSimplex | 03-05-08 | 22:55

-weggejorist-

gentle giant | 03-05-08 | 22:54

LibertasSimplex | 03-05-08 | 22:51
Als je het ietwat vriendelijker gevraagd had, zou ik voor jou ook een lekkere dikke das breien, maar nu NIET.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:54

@gentle giant | 03-05-08 | 22:52
Niet meer terug te vinden...

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:54

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:50
Ik heb m'n beeldscherm resolutie ingesteld op 640 X 480. Kan alle reacties nu goed lezen. En al die bagger aan de rechterkant is vrijwel verdwenen. Links rules.

CoffeePatch | 03-05-08 | 22:53

-weggejorist-

gentle giant | 03-05-08 | 22:52

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:50
Mens. Ga breien.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 22:51

@Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:50
JA! IK.
(Jammer dat dat niet opvalt)

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:51

-weggejorist-

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:50

Heee, weet ik eindelijk hoe jullie allemaal klinken!
www.browsealoud.nl/

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:49

@CoJoNes | 03-05-08 | 22:46
Hear, hear...!

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:49

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:44
Oh, dank. Ja ik leef op citroenen.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:47

@Oberst | 03-05-08 | 22:37
Hoe goed hebben we het hier dan? Vertel me dat eens? Dat collectivistische sprookje kun je wel proberen er in te blijven rammen, maar er is geen modaalverdienende starter die je bullshit nog gelooft.
Wij hebben het helemaal niet zo goed in Nederland, Nederland is zo'n beetje het duurste land ter wereld geworden, zeker als je de prijzen weegt naar inkomen -/- belastingdruk.

De huizenprijzen worden kunstmatig hoog gehouden door allerlei subsidies, ons eigen gas is hier duurder dan in Duitsland, de wegenbelasting wordt gebruikt om een volledig onbetaalbaar stelsel van sociale zekerheid in stand te houden. het onderwijs is afgezakt tot een bedroevend niveau. Alle industrie en productie is hier weg, we kunnen helemaal niks meer zelf maken. Het kennisnivo van de gemiddelde VMBO-T leerling is van het nivo ZMOK-school.
We betalen nu meer voor een verplichte collectieve ziektekostenverzekering dan vroeger voor een vrijwillige particuliere. We betalen over de hele linie een slordige 80% procent belasting.

We hebben het vreselijk slecht in Nederland. Het is dat we een zeer repressieve overheid hebben dat de pleuris hier niet uitbreekt. Dat heeft niks te maken met tevredenheid, maar alles met angst om dat kleine beetje zekerheid dat mensen hebben ook nog te verliezen.
Kloodtzak.

CoJoNes | 03-05-08 | 22:46

-weggejorist-

gentle giant | 03-05-08 | 22:46

@Oberst | 03-05-08 | 22:37
We kunnen anders ook nog over enkele reaguurders zeuren hoor.

@tapklaas | 03-05-08 | 22:38
Voor we de verzorgingsstaat afschaffen gaan we eerst op tapklazen bezuinigen. Wij willen zeuren en daar mee uit!

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:46

-weggejorist-

gentle giant | 03-05-08 | 22:45

@Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:37
Als zuur mens heb je toch wel een citroen in huis? Even leegknijpen boven het goedje en je zoutprobleem is verholpen...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:44

-weggejorist-

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:44

@Oberst | 03-05-08 | 22:37
Ach Gossie... zit je Rtl7 te kijken?

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:41

Er gaan geruchten dat de lay-out van GS komende week weer wordt aangepast. Onderzoek heeft uitgewezen dat minstens de helft van de regauurders al aan de leesbril zit. Vandaag heeft een woordvoerder van Briljij opticiens aangegeven dat er met spoed contact is opgenomen met de techneuten van GS. Het aantal leesbrillen was vandaag niet aan te slepen, schaarste wordt verwacht als er geen aanpassingen worden doorgevoerd op de site.
Er moet nog een keuze worden gemaakt tussen Commic Sans Serif 16 p. of Eras Bold 14 p. Het geheel wordt zwart-wit met duidelijke roze knoppen die, naast het verschieten van kleur (van Margenta-Roze naar Cyan), ook in duidelijk verstaanbaar Esperanto aangeven waar je zit te hooveren. Een schermresolutie van 480 bij 600 pixels bij 16 kleuren wordt aanbevolen om de leesbaarheid van de nieuwe site te bevorderen.
(Niet verder vertellen)

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:40

geen last van.. rij op lpg

Claude Jacque | 03-05-08 | 22:40

Omdat Maxima een brillll heeft hoeven we er toch niet allemaal aan?

gentle giant | 03-05-08 | 22:40

wat een huillies zeg. En ook nog eens niet nadenken. Nu kunnen we de benzine wel stukken goedkoper maken, maar dan moeten we de belasting wel gigantisch omhoog gooien. Of willen jullie de verzorgingsstaat afschaffen?
Laten we liever de hypotheekrenteaftrek afschaffen, dan kun je benzineprijs pas echt laten dalen.

tapklaas | 03-05-08 | 22:38

Ik pak die soeppan als hij afgekoeld is maar helemaal in de vershoudfolie en zet hem in de schuur, kunnen er geen kleine enge beestjes bij. Ik heb er net nog een schepje zout bijgedaan, zal morgen een grote vergissing blijken. Maar ik heb veel wijn in huis, dan gaan de mensen toch nog wel jolig weg.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:37

Als je niet bereid bent om te betalen voor een verzorgingsstaat, dan zijn er enkele alternatieven. Emigreren naar een zeer liberale staat waar de overheid weinig regelt en dus weinig kost. Stemmen op een liberale partij, maar dat heeft weinig zin. Jezelf zoveel mogelijk loskoppelen van het betalen van belastingen en bijvoorbeeld in een hutje op de hei gaan zitten. (kom je misschien nog eens op tv ook)

Anyway, wij hebben het hier zo verschrikkelijk goed in NL dat er weinig anders overblijft dan te zeuren over accijnzen en zo. Een luxeprobleem.

En wat dat gezeik over Bos betreft heb ik nog een dooddoener:
Neem zijn taken over en oordeel dan na een jaartje. Ik weet zeker dat een LHNO-meisje het sneller doorheeft dan de meeste zelfoverschattende MAVO-schapen hier.

En ik zit tegen een lichtelijke shocktoestand aan dat verschillende mensen hier waarschijnlijk blind achter de eerste de beste, smalgesnorde, geuniformeerde randdebiel aan zullen lopen die zegt dat medelanders schuld hebben aan een dure samenleving.

Tja, als ik bruingebrand uit het buitenland kom voel ik mij ook een ander mens...

Oberst | 03-05-08 | 22:37

Jammer dat de hele lijst met benzineprijzen niet zomaar gevonden kan worden, maar als je op basis van deze korte lijst eens uitrekent hoeveel liter we per hoofd kunnen kopen (o.b.v. BBP/hoofd):
82 Eritrea
830 Bosnië en Herzegovina
5373 Egypte
15887 Frankrijk
16281 Duitsland
16352 Swaziland
16422 België
16700 Verenigd Koninkrijk
17440 Nederland
24088 IJsland
26148 Iran
27795 Noorwegen
33002 Seychellen
46017 Verenigde Staten
50622 Libië
85881 Bahrein
109284 Koeweit
112644 Saoedi-Arabië
158319 Venezuela
223227 Qatar

wat is daar dan weer over te zeggen?

xyloo | 03-05-08 | 22:37

@gentle giant | 03-05-08 | 22:34
Ja, heb nog een appeltje te schillen met iemand daar....

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:35

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:32, dank, morgen 4 mei he?
U staat vooraan?

gentle giant | 03-05-08 | 22:34

"Tenenkrommende taal- en spelfouten leveren u een ban op. Lees uw reactie terug alvorens te posten."
Ja, hoe dan?

gentle giant | 03-05-08 | 22:32

@gentle giant | 03-05-08 | 22:30 Deze reaktie is niet OK
Zullen wij dat dan even doen voor je?

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:32

CoJoNes | 03-05-08 | 22:08,
ik zit nu in Engeland,
de realiteit hier op straat verplettert alle vleugjes lelijkheid die je bij de Spicegirls mogelijk ontwaart.

vander F | 03-05-08 | 22:31

Kan hier goedverdoemme niet eens m'n abonnement opzeggen, kudtzooi!

gentle giant | 03-05-08 | 22:30

paats, mooi woord. tiepvoutje.maar goed, uitgezeken hier. Dat weten we toch allang dat we een duur landje zijn betreffende brandstoffen. Stelletje fosiellen.... daar in Den Haag

lamoor | 03-05-08 | 22:28

Ze bekijken het maar met hun benzine! Voortaan gooi ik allen nog maar zelfgestookte dubbele graanjenever in m'n laptop.

Cookie v. eigen deeg | 03-05-08 | 22:28

Dat die gladbek Bos maar een fikse verkoudheid oploopt.
Normaal schiet ik iemand die mij wil bestelen een schot hagelslag in zijn reedt, maar dat schijnt ook al verboten zu sein.

black sparrow | 03-05-08 | 22:27

@gentle giant | 03-05-08 | 22:26
Koop dan weer gewoon boeken en kranten....

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:27

LOL@VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:23
Volgens mij zit half GS zo te reaguren. Ik heb het oude behang ingesteld als wallpaper en voel me weer helemaal thuis.

CoJoNes | 03-05-08 | 22:27

In Bosnie kost de benzine net een Euro per liter, dus goedkoper dan in Nederland. Ik weet niet waar de informatie van CNN vandaan komt, maar wat fact-checking zou niet slecht zijn.

Arjen DeWinter | 03-05-08 | 22:27

@ gentle giant | 03-05-08 | 22:20
rechts onderin je browser kun je het scherm vergroten, dus ook de leesletters :-)

Rest In Privacy | 03-05-08 | 22:27

@VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:23, dank, maar waarom moet ik dat doen, ( ik kan het niet eens ).

gentle giant | 03-05-08 | 22:26

gentle giant | 03-05-08 | 22:20
Helemaal gelijk. Ik zit ook met mijn neus op het scherm. CoJoNes plempte daarnet ook een leuke reactie met 'kliko'en in eerste instantie dacht ik dat er 'Niko'stond.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:25

@VanFrikschoten 22:19
De burgerlijke ? ?

drs. G. Flater | 03-05-08 | 22:25

@gentle giant | 03-05-08 | 22:20
Browser verkleinen tot aan de reaguursliert. Krijg je een soort Msn/Skype/Yahoo idee-dinges.

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:23

Heren, dames ook, ik zeg het maar zoals het is, die layout zuigt, ik heb geen reet verstand van browsers, maar als eenvoudige boerenlul, met een eenvoudige kudtbrowser, en onderhavig aan tunnelvisie, vind ik het extreem zuigen dat ik op max. 20 cm, afstand van mijn schermpje moet gaan staren wat men nu eigenlijk neerplempt, terwijl meer dan de helft van mijn scherm wordt ingenomen, door een of ander grijze grafzooi.

gentle giant | 03-05-08 | 22:20

@Conan de Rabarber | 03-05-08 | 22:00:
Da's alweer een stuk duurder...

@CoJoNes | 03-05-08 | 22:11:
www.encyclopediedrenthe.nl/Gasopslag%2...
Hemelsbreed 2 kilometer van mijn voordeur. Tsja...

koerbagh ® | 03-05-08 | 22:20

@drs. G. Flater | 03-05-08 | 22:13
En van welke stand zou ik dan wel zijn...?
@Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:18
Als je een vijver wil aanleggen kan het nog best...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:19

@Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:18
Kliko een optie?

CoJoNes | 03-05-08 | 22:19

Even een vraag van huishoudelijke aard. Ik heb die Marokkaanse balletjes gemaakt van het recept van Van Dal. Maar dat werd van een juspannetje overkieperen in een hele grote soeppan. Net zoals Snert zeg maar, wat steeds meer wordt. Nu past die soeppan niet in de ijskast. Is het buiten nog 's nachts koud genoeg om die pan in de schuur te zetten?

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:18

@VanFrikschoten 22:09
Dat is niet aardig van u . . .
Zo gaat een heer van stand NIET met zijn ex om ! !

drs. G. Flater | 03-05-08 | 22:13

Die Russische/Oekraïense wijven, die voor een fles berenburcht naakt op de tafel staan om vervolgens flink genomen te worden, zitten ook in de stille kroegen overigens. Dat wist ik tot voor vorige week ook niet.
Althans wanneer ze niet voor centen aan het neuqen zijn.

Reverend Ray | 03-05-08 | 22:12

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:01
Hieieieiiiiiieee. De Rooie staat gelukkig naast me met een flaconnetje vlugzout.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:11

@VanFrikschoten de echte of een wannabee ?

Rammstein | 03-05-08 | 22:11

@spelen | 03-05-08 | 22:08
Wat pas echt schandalig is, is dat wij op Denemarken en Zweden na, het meest betalen voor aardgas in Europa. Ik woon godverdomme praktisch bovenop Slochteren.

CoJoNes | 03-05-08 | 22:11

@Cojones ik wou het niet zeggen maar nu je er toch over begint ..... ik zap niet weg, mis ik Sopranos.

Rammstein | 03-05-08 | 22:10

OT/
Ik ben Ma Tokkie vandaag nog op een scooter tegengekomen en voorbijgefietst trouwens....

VanFrikschoten | 03-05-08 | 22:09

Wat zijn die spicegirls trouwens stuk voor stuk gruwelijk lelijk met die armoedige Engelse bekjes en dito tatoeages

CoJoNes | 03-05-08 | 22:08

@Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:44
U rijdt diesel ? ?
Gatverr . . .
En ga me nu NIET óók nog eens vertellen dat het een A4 is . . .

drs. G. Flater | 03-05-08 | 22:07

Voor 300 euro haal je een Chinese scooter op die je zelf in elkaar schroeft en waar je vervolgens volledig lam mee terug kunt van de stille kroeg welke je 20 euro doneert om allerjezus zat te worden, dat weer wel dan. Daar je toch geen plisie tegenkomt.

Dat heb ik in de spoedcursus uitgelegd gekregen.
Ik vond het ook al verdacht rustig in de kroeg, en nog vreemder dat ik me maten bellen moest.

Reverend Ray | 03-05-08 | 22:07

Mooi, heb ik weer minder reden om terug te schakelen in een 30 km-zone.

Rest In Privacy | 03-05-08 | 22:07

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:58
Ah. Tequila heb ik nog nooit gedronken. Maar dat moet je met zout en citroenen drinken, toch. Wel eens een keer op Puerto Rico mij tegoed gedaan aan het inheemse rumdrankje/cocktail, weet niet meer hoe het heet. Was heerlijk en heb er erg lang op geslapen...

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:05

Geld moet rollen, luidt het gezegde toch ? ?
In 0031 moet het benzine-geld naar seausjie-aalistiesgge graaierTzz en zakkenvullerTzz rollen . . .
Het is de méést effectieve manier voor links om zich te verrijken over de ruggen van rechts ! !

drs. G. Flater | 03-05-08 | 22:04

idd Cojo, Rabarberke geeft alle Rabarbers een slechte naam goedverdoemme..

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 22:03

überliberaal Rabarberke zal wel vertellen wie er wel en niet een auto mag rijden. ZIj zal wel even gaan bepalen wie er een auto nodig heeft. Immers, als moeder naar Ikea moet of de kinderen naar paardrijden moet brengen, dan ben je wel zo'n enorm stuk tokkie, dat je maar het best een neqsschot kunt krijgen.

Ziet dan niemand dat types als Rabarberke, die zichzelf godbetere liberaal noemt, HET grote probleem zijn in dit land? De overheid bepaalt op basis van een volstrekt verwerpelijke moraal wel hoe vrij de burger mag zijn. Kritiekloos gevolgd en gesteund door cryptocommunisten als Rabarberke. Wie denkt u wel dat u bent, mevrouw Jansen, dat u zomaar het smerige lef heeft in een Panda te gaan rijden terwijl uw man al een Astra heeft? U bent tuig van de richel. Een tokkie. En dan ook nog zeuren dat de benzine te duur is? Schaamt u zich niet helemaal kapot mevrouw Jansen?
De kindertjes in Afrika hebben niet eens één auto, laat staan dat ze naar paardrijles kunnen.

CoJoNes | 03-05-08 | 22:01

@Koer, ik doe 'm ook weg voor een fles Jack en een doosje sigaren.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 22:00

VanFrikschoten | 03-05-08 | 21:58
Bedoel je die met die zwarte puntjes er op, of bobbeltjes

Elisabeth2 | 03-05-08 | 22:00

@Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:58:
Fair deal. (Maar ik hoef 'm niet...)

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:59

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:55, sterke drank is niet goedkoop hier, behalve de tequila die dan weer wel.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:58

@Koer, dat komt er ook bij te staan op Marktplaats, top om te ruilen tegen deugdelijke fiets, of indien afgetankt, 3 fietsen.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:58

Mensen met permanent verstopte talgklieren in het gelaat moet je trouwens nooit vertrouwen...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 21:58

@Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:55:
Dan is 'ie bij voltanken toch al snel 70% meer waard ipv 10%.
Sommige Lada's stijgen al rap 300% in waarde.

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:56

@koerbagh ® | 03-05-08 | 21:52, Nee, H200 1:10 diesel, maar binnenkort zal dat wel een fiets worden.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:55

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:52
Oh, ok bijna hetzelfde als hier.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:55

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:49 , een fles whiskey? geen idee :-)
rond de 250 peso...
Zeg een 15 euro, hangt wat om het merk enzo.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:52

Egerius | 03-05-08 | 18:26
In Noorwegen heb je geen files.

In Noorwegen heb je wel files, heb daar eens 10 uren in de file gestaan omdat de weg was verdwenen in een Fjort door een landverschuiving xD

Butane | 03-05-08 | 21:52

Je hoort ook nooit meer van asielzoekers die zich zelf met benzine overgieten en in de brand steken... te duur...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 21:52

@Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:46:
Rij jij in een Bugatti Veyron dan?

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:52

synchronicity | 03-05-08 | 21:31
[eo modus aan/]
er is hoop..
[eo modus uit]
www.overgeld.nl/nieuws/2480893/Brazili...
We worden voorzien van goedkoper Zuid-Amerikaanse olie.

Rest In Privacy | 03-05-08 | 21:51

Voor de aardigheid eens een cola berenburcht bestelen, krijg je een longdrink van zeg een 2 cm diameter en een cm of 6 hoog… voor een verscheidene euro’s, je krijgt er de strot nog niet mee nat als je hem in één keer achteroverdonderd.
Gelukkig had ik nog een vracht munten liggen van voorheen voor de oude prijs zeg maar.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:51

Oldtimer rijden gaat je in Duitsland binnekort ook weer tax kosten, er komt een koolmonoxide tax. Wedden dat dat hier binnkort ook ingevoerd wordt? Daar sta je dan met je mooie "belastingvrije" DS.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:51

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:46
Wat kost de Schotse whisky bij jullie? Gewoon, de blended.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:49

Maar wij hebben lekker BPM waardoor dezelfde auto toch ineens veel meer waard is.

oplichter | 03-05-08 | 21:49

Ik wordt er een beetje ziek van dat wij altijd het beste jongetje van de klas willen uithangen. Zet het enige zoden aan de dijk aan uitstoot, dat wij als enigste in Europa zo duur zijn? Zou er 1 land ter wereld zijn wat aan dat ienieminie landje een voorbeeld neemt. Nee het gaat puur om de inkomsten en borstenklopperij van links.

En aan die geitewollen sokken hier, die trein van jullie rijdt deels op kolen en deels op kernenergie. In Japan gebruiken mensen die zelfmoord willen plegen een kolenvuurtje omdat je daar het snelst aan dood gaat, Lekker milieu vriendelijke heh?, denk daar maar eens over na als je de volgende keer in de trein stapt.

WaarDeWindWaait | 03-05-08 | 21:49

Hey Koer het heeft ook voordelen, je kar is 10% meer waard als je'm voltankt.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:46

Met een caguama (liter bier) erbij voor zeg een 16 peso, dat is net geen euro.
Ah ok, een doos caguamas dan...

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:46

Trouwens afschuwelijk dat nieuwe achtergrond behangetje, dat felle beton. Doe es iets donkerders.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:45

voor 3,85 heb ik anderhalve kilo ribeye, t-bone, sparerib of whatever op de bbq... kip voor 3,85 is al gauw een kilo of 4.
Vanavond dan ook een kilo of 8 bruin roken zeg maar.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:44

Wouter Bos bedankt maar weer, kloodtzak.

wo ist der bahnhof | 03-05-08 | 21:44

ik kom anders net terug uit de hoek Dresden en langs de Autobahn kost een liter diesel al 1,42. Da's toch meer als hier.

Conan de Rabarber | 03-05-08 | 21:44

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:35
Ja, ik dacht laatst goed bezig te zijn om de plaatselijke slagerij te bezoeken. Een ons van iets wat wel lekker leek voor op het brood, 3,85 Euro! Ik heb het hevig verontwaardigd teruggegeven.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:39

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:35, doe bist van roden toch?
Moet je mij eens zeggen, der rijd geen plisie meer daar of wel?

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:37

De regering is er niet voor het volk, dat hen gekozen heeft. Maar gewoon andersom.

Zo jammer! | 03-05-08 | 21:35

@Reverend Ray | 03-05-08 | 21:22:
Ik reken ook altijd alles om in de winkel. Hardop. Zodat iedereen het goed kan horen. Stuk kaas € 6,50. "Da's godverdomme bijna VIJFTIEN gulden"; onsje ham € 2,50 "VIJF en een halve gulden? voor een paar een plakjes ham?!".
Witlof 500 gram (je moet dat ham-kaas sausje ergens overheen flikkeren, niet waar?) € 1,90 "Dat is meer dan VIER gulden voor wat stronkjes veredeld gras"
En dan moet je nog langs de vleeskoeling voor je biefstukje.

koerbagh ® | 03-05-08 | 21:35

Ow en die kudt palen voor het roken op NS Amsterdam zijn eruit getrokken, niet roken in de taxi… Hotel ook niet… direct gewisseld voor een ander dat weer wel dan.
Of je een crimineel bent.
Niet vreten achter het stuur, nou is dat niet erg daar je toch geen juut ziet, na drie dagen had ik de chineesetafels al weer achter het stuur, daar ik er niet meer in geloofde om überhaupt nog wat strepen tegen het lijf te lopen.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:32

daar in Venezuela word de brandstof voor 99% gesubsidieerd door Chavez en zijn regering. dus wat de werkelijke prijs zal zijn is natuurlijk hoger...
maargoe.... dat praat het gezijk hier niet goed

en dat geroep over dat we moeten staken of de auto laten staan of emigreren. ach. daar zijn we toch te laf voor met ze alle.... zeg nou eerlijk
ik wel tenminste... emigreren sounds intresting maar ik heb hier al alles op het droge.

murky | 03-05-08 | 21:31

@lion@night | 03-05-08 | 21:23 Dan kun je wachten tot je een ons weegt... straks dondert de economie in elkaar doordat de olie nog veel duurder wordt en dan ben je met lange reisafstanden gewoon de lul... En niet een beetje.. major league de lul!

synchronicity | 03-05-08 | 21:31

Ik stel voor om deze belachelijke accijns direct door te voeren aan pvda kiezers, en waar nodig afschaffen voor alle burgers en hardwerkende Nederlanders.

Mark. | 03-05-08 | 21:30

Benzine maatschappijen en de pharmaceutische industrie maken mega winsten.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:28

Kan iemand mij uitleggen waarom wij steeds meer moeten gaan betalen voor onze benzine en diesel omdat de olie duurder wordt.
En dat terwijl Shell mega winst na mega winst draait? Wordt er minder gereden?nee! je vraagt je onderhand of de oprakende olie een hoax is....

Oh wacht,daar heb je het al, 65% is tax en accijns! Hoe lang mag de milieulobby nog zijn gang gaan?
www.scholieren.com/werkstukken/8113

Behangdelul | 03-05-08 | 21:24

@ synchronicity | 03-05-08 | 21:16
We zullen ons blijven verplaatsen, ook in de toekomst.
Het openbaar vervoer kan een extra stroom van forenzen nauwelijks aan, wel buiten de daluren. Maar dan staan er ook minder files.
Dus we blijven zeiken, net zolang totdat de capaciteit van de infrastructuur is aangepast aan de behoefte van het aantal inwoners in dit land.

Rest In Privacy | 03-05-08 | 21:23

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:15 , dat zeiden me maten ook steeds, je mag niet terug rekenen. Ik mag per definitie alles dus daar gaat het al fout.
.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:22

Je krijgt er wel veel voor terug dat weer wel dan, geen plisie bij de straat, een ingedonderde verzorgingstaat die geen ruk dekt en waar je ook nog zelf voor moet dokken. Verder ongeveer alles wat door de overheid geregeld werd nu tegen hoge tarieven. Ow en ja wat nieuwbouw in rustieke dorpen door corrupte projectontwikkelaars waar je voor een vermogen kan huren, en door 15 honderd bochtjes moet om de 5 meter, en 30 kilometer zones.
Kon goedverdoemme me ouderlijkhuis niet vinden bijkans, alles verneuqt, vroeger kon je twee rotondes met 180 linksom nagenoeg recht pakken.
Nu kudt bochten, 30km, stoppen, gassen, één richting, allerlij kudt kleuren in plaats van grijs. Ellende, over mileu vriendelijk gesproken.
Doe die “moderne” infrastructuur eens doorrekenen in extra brandstof, ik zeg blokken, veel beter… ook makkelijk uitleggen, 4 kudt blokken verder dan links 3 blokken rijd je er zo op aan.
Nee dat moet weer, ja een bocht naar links, wel bocht is het niet, maar als je het ziet weet je het, dan een knikje links, drempeltje of 35, dan een knik rechts direct links en nog een naar boven etc.
Hou toch op.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:20

In Deutschland is de benzine goedkoper en als ik me niet vergis zit daar de wegenbelasting in. Op de barricaden!!

T@ Riest | 03-05-08 | 21:18

Aan mij verdienen ze niet veel meer.
Sinds één jaar met de fiets naar het werk, en de auto rijdt op LPG, ik rij 500 kilometer met 25 euro LPG. Wegenbelasting is iets hoger maar 2x tanken per maand en ik heb het er uit.

Wie meer dan 10.000 km per jaar rijdt, en kiest voor benzine of Diesel is dief van zijn eigen portemonnee. LPG is goedkoper!

Iefje | 03-05-08 | 21:16

Het is een beetje dubbel... aan de ene kant is het jammer dat de staat zo'n berg geld krijgt en er allemaal parasieten kwekende structuren mee maakt en in stand houd... aan de andere kant kun je ook naar jezelf kijken en je afvragen waarom je je niet aanpast aan duurdere kosten van het verplaatsen van jezelf. Brandstof wordt heus niet goedkoper en zeer waarschijnlijk relatief nog (veel) duurder. Nu al kankeren belooft niet veel goeds voor de toekomst... Ondanks de roverheidswaanzin ook naar jezelf kijken kan imho helemaal geen kwaad...

synchronicity | 03-05-08 | 21:16

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:11
We MOGEN niet meer terugrekenen naar de gulden. Dan schijn je er helemaal niets van te snappen. Maar ik ging vandaag nog even wat laatste boodschappen doen voor morgen voor een etentje. 30 Euro en ik was vrijdag al geweest voor 50 Euro. En dan laat ik de drank nog maar even buiten beschouwing. En het is een niks aan de hand etentje.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:15

4.40 gulden, dat is 75 peso...
Daar doe ik voor uit eten gaan bijkans.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:13

Der is godverdomme wel meer duur in Nederland, geloof me.
3 jaar niet geweest en dat kan na van de week wel weer 3 jaar duren, de peso vliegen erdoor.
Kudt snackbars zijn ook allerjezus duur, bakje ras oorlog, ergens rond de 2 euro das rond de 4.40 voor een plastic bakkie met een gemanipuleerde aardappel der in.
Dat je wel even uitkijkt waar je loopt op zo een aardappel akker, je zou er één verrot trappen, dat loopt in de papieren.

3.85 gulden voor een klein glas bier 0.20 cl volgens mijn.

en die diesel is ook een grap, eerst spot goedkoop, een ieder rijd diesel en betaald daar fors wegenbelasting voor.
Staat ik van de week bij de pomp, 2 of 3 duppies goedkoper dan benzine meen ik.
Nou betaal ik dat dan weer niet zelf, dat scheelt dan weer.

Reverend Ray | 03-05-08 | 21:11

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-05-08 | 21:08
Die hebben dan weer indirect een stiekumtaks.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 21:10

En wat doen we er aan?Helemaal NIKS! volgende keer gewoon weer lekker links stemmen dan komt het allemaal WEER niet goed..... de VVD zou er moeten zijn voor automobilisten, ook geen reet van gemerkt..

mvg een teleurgestelde VVD'er...

Behangdelul | 03-05-08 | 21:08

Overigens zijn drugs dan weer wel relatief belasting- en accijns ofzo vrij. Maar niet dat zoiets goedkoop maakt hòòr!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 03-05-08 | 21:08

Eind Maart hebben we een nieuwe C1 gekocht:
1500 Euri subsidie
Energie A-label
Superzuinig
4 Ruime zitplaatsen.
.
Wees eerlijk; wie heeft er een auto nodig die groter is, harder kan,
kortom, wat doet iedereen toch aan zelfkwelling;)

fuckje | 03-05-08 | 21:06

Jan Lul | 03-05-08 | 20:54
Daar heb je gelijk in denk ik. Tijdje terug reed ik vanaf Chicago airport de stad binnen (in een bus, hoor) en werkelijk kilometers en kilometers achterstandswijken kom je eerst tegen.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 21:02

En verder is benzine niet te zuipen dus dat is dubbel zonde. Zo word je twee keer genaaid!

LibertasSimplex | 03-05-08 | 21:02

@Dundunbanza | 03-05-08 | 20:46
Leuk hoor die linkse tegeltjeswijsheden.

Aussie | 03-05-08 | 21:01

Ennuh is de ZORG een beetje betaalbaar in de VS.

Ik lees namelijk dat 2/5 onverzekerd rond loopt in de VS.

Jan Lul | 03-05-08 | 20:59

"Bosnië is een ex-oorlog-kudtland dat hun kapotte infrastructuur probeert te betalen met tijdelijk extreem hoge benzineprijzen, en daarnaast is dit land nauwelijks te vergelijken met onze westerse hoogstaande beschaving."

Hoxa ga je bronnen es nakijken. Losstaand van je op lucht gebasseerde uitspraken - zij doen hier geen fuck aan de infrastructuur - , is een litertje 95 hier rond de euro. Dat Nederland achterlijk duur is wat betreft zo'n beetje alles ik ook weinig nieuws.

lptjah | 03-05-08 | 20:58

Giulianova wat is het minimum loon in de VS???

Jan Lul | 03-05-08 | 20:58

En als de VS Iraq niet wa binnen gevallen dan was de Olie prijs nog steeds 55 dollar de Vat.

Jan Lul | 03-05-08 | 20:56

Ik denk nog vaak terug aan de tijd dat mij door een trotse leraar geschiedenis werd uitgelegd hoe de Geuzen Den brielle veroverden op de Spanjaarden. Reden voor de opstand? Invoering van de "tiende penning" door Alva. Wordt het niet eens tijd dat we Balkenende en zijn kliek het land uit flikkeren. Of mag dat tegenwoordig niet omdat we in een "democratie" leven????????

LoopseTeef | 03-05-08 | 20:55

Ja maar daar leeft 1/4 onder de armoede grens.
Net een 3de wereld land de VS.

Jan Lul | 03-05-08 | 20:54

Ik ben net terug uit New York. Daar zijn ze onder de indruk van 3,60 Dollar per gallon, dat is dus ongeveer één dollar per liter. Voor normale benzine. In Euro's is dat 67 cent ongeveer. Kunnen wij niet ook Irak binnenvallen.

Giulianova | 03-05-08 | 20:50

@Dundunbanza just cos I can afford it don't mean I have to líke it !

Rammstein | 03-05-08 | 20:50

@Elisabeth2 20:44 hear hear

Rammstein | 03-05-08 | 20:47

Why ask for a bargain if you can afford it!
Ga anders lekker fietsen, ofzeau!

Dundunbanza | 03-05-08 | 20:46

Eigen teringschuld,moeten we maar niet altijd dezelfde regenten stemmen.
Overigens zou iedereen het zo doen,de schaapjes hier protesteren toch niet,makkelijk verdienen voor de overheid dus.

captainobvious | 03-05-08 | 20:44

Het lullige is wel, dat ten koste van de niet-leasebak rijder gaat.

Elisabeth2 | 03-05-08 | 20:44

Dat krijg je van zes achtereenvolgende kabinetten LINX en een plaatselijk zwaar incestueus Finnen overschot. Jaren en jaren doodgeknuffeld door linxe profiteurs als bos en nu balkellende (u gelooft toch zelf niet meer in het centrum-midden verhaal van het Cus Durken Anaal). En tegelijkertijd de gas- en stroomprijs vernueken omdat zgn. de olieprijs zo hoog is.

Dr.Draaibaar | 03-05-08 | 20:41

Ja, Kok, ik wacht nog steeds op mijn kwartje... En ik wil 'm wel in euro's!

Lahav 433 | 03-05-08 | 20:41

Knut bezine prijzen..
Knut Regering..

Knut GS Layout....

LayoutHatert | 03-05-08 | 20:40

lion@night | 03-05-08 | 20:22

Er schijnen een aantal gerenommeerde economen te zijn die de inruil van de ww-premies voor een 20% BTW voor de langere termijn van meer waarde achten voor 'onze' concurrentiepositie.

Regeren is vooruitzien en hoewel niemand in de toekomst kan kijken, kijken 'we' toch met zijn allen naar de dag van morgen.....

Sikkeneur | 03-05-08 | 20:36

In Frankrijk hebben ze een motor gemaakt die op perslucht loopt, op zich een leuk experiment om eens te zien of de roverheid schaamteloos genoeg is om belasting te heffen op schone lucht om hun netwerk ons geld te kunnen blijven geven. We weten natuurlijk allemaal het antwoord al maar ik heb nou eenmaal iets met creativiteit.

Multikuli | 03-05-08 | 20:34

Brekend nieuws!

Militante Nigerianen blazen oliebronnen Shell op

Tel d'r alvast maar weer een paar centjes bij op...

Alleen Stijl | 03-05-08 | 20:30

Wouter bos kloodtzak,
Nederlandse Samenleving die cda/pvda stemt kloodtzakken..

Rest In Privacy | 03-05-08 | 20:30

lion@night | 03-05-08 | 20:09

Dan nog kun je dat niet alleen aan de PvdA wijten.

Maaier | 03-05-08 | 20:28

Hier volgt een mededeling van de
-VonFrikschoten Zukunft Wahsagungs Dienst(VFWSD)-
De Segway wordt na jaren ouwehoeren legaal dus.
Na een jaar wordt bekeken hoeveel mongeaulensteps er zijn verkocht.
Omdat het ding op stroom werkt en die stroom in centrales wordt gekookt die het zwaargiftige en apocalyptische doodsgas CO2 produceren komt er een (hou u vast; riemen om...) MILLIEUBELASTING op...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 20:28

@ Sikkeneur | 03-05-08 | 20:09
Een idee, maar nu dus ingevoerd.
Ik vind het aantal taxen dat door dit kabinet is ingevoerd verbazingwekkend, vooral noodzakelijk om de begroting kloppend te krijgen.
Het is een enorm graai-kabinet, de apotheose moet echter nog komen, namelijk de BTW naar 20%.

Rest In Privacy | 03-05-08 | 20:22

Overigens wel heel opvallend dat de allergoedkoopste landen ofwel moslimfundamentalistisch zijn, ofwel socialistisch. Volgens GS logica zou dan óf de PvdA enorm streven naar goedkopere benzine ófwel de PvdA is geen communistische, islamofiele partij.

Maaier | 03-05-08 | 20:21

@padkjakker

Je kunt gewoon thuis aardgas tanken man. Ik weet niet hoeveel druk er op die leiding zit, maar zonodig koop je een doseerpomp en tank je overnight een hele druktank vol. En waarom moet de benzinemotor worden aangepast? Gewoon door de benzine heen mengen. Kan met waterstof ook.

Rabarberke | 03-05-08 | 20:21

@Maaier, ook in amerika laten ze niemand rotten hoor, het is alleen voornamelijk private liefdadigheid iets wat we hier niet kennen. Ik zou zeggen doe de states eens aan, erg prettig land maar vanwege de grootte is het wat minder beheersbaar dus zijn de verschillen wat groter.

Multikuli | 03-05-08 | 20:20

@LibertasSimplex 20:17 wat wordt het: PvdB of PvdT?

Rammstein | 03-05-08 | 20:19

idd je moet wel een ongelovelijke tokkie zijn als je je afvraagt waarom we 160% belasting betalen over iets waarover de overheid geen dienst verleent, schande schande driewerf schande om aan ze te twijfelen.

Multikuli | 03-05-08 | 20:18

Multikuli | 03-05-08 | 20:14

IN de VS doen ze gewoon net alsof er geen illegalen bestaan. Terugsturen doen ze niet, want dan valt de economie echt in elkaar, maar rechten hebben ze ook niet. Dat is inderdaad ook een oplossing.

Maaier | 03-05-08 | 20:17

*tegen eigen schenen schopt en belooft volgende keer lekker met kk te schreiven..."
;-)

J-o-d-o-c-u-s | 03-05-08 | 20:17

Maaier | 03-05-08 | 20:14
Zolang de PvdA er mee te maken heeft kun je er vanuit gaan dat als ergens nog geen belasting op is, daar nodig wat aan gedaan moet worden.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 20:17

'tuurlijk. Duur autosap. Balen wij allemaal van.
Maar..... Wat een kutkop om de aandacht te trekken.
Bralbralkletsklets... "wij hebben de duurste benzine....."
( op Noorwegen na )
Je kunt wel zien dat de Televaag en de Sffritts grootaandeelhouders van GS zijn.

Leker neutrale berichtgeving, dudes!

J-o-d-o-c-u-s | 03-05-08 | 20:16

LibertasSimplex | 03-05-08 | 20:10

Ja, die vrees ik pas echt. Die wordt straks ingevoerd door Rouvoet om den jeugd meer aan het sporten en ter kerke te krijgen en wij moeten betalen.

Maaier | 03-05-08 | 20:14

Maar wij hebben weer 26.000 gezichten

Multikuli | 03-05-08 | 20:14

blawablawa | 03-05-08 | 20:05

Ik heb geen 2e auto, dus ook niets om jaloers op te zijn.

Brandje | 03-05-08 | 20:10

Als die reaguurtaks erdoor is zijn we helemaal de pineut.

LibertasSimplex | 03-05-08 | 20:10

Ik was laats in Venezuela, 30 liter voor maar 3 euro, das pas een land, en met Chavez, lachen hoor, stuur me terug A.U.B.

predman | 03-05-08 | 20:10

lion@night | 03-05-08 | 19:59

Die verpakkingtax was een idee-tje van staatssecretaris van Geel in het vorige Kabinet (VVD/CDA).

Sikkeneur | 03-05-08 | 20:09

@ Maaier | 03-05-08 | 20:02
Het kwartje van Kok is inmiddels aan de inflatie aangepast en geupgraded naar slurptax.

Rest In Privacy | 03-05-08 | 20:09

Heeft Wouter Nepsmile trouwens al de prijs voor Meest Onzichtbare Minister van dit kabinet ontvangen?

Aussie | 03-05-08 | 20:08

Gewoon alle 3e wereldsubsiedies stoppen zeg ik, dan hou je een hele sloot geld over, Soldaten terug uit Uruzgan en met vliegtuigen alle papavervelden besproeien, Europa op slot gooien en illegalen eruit zetten.

Fockel und Suckel | 03-05-08 | 20:07

> Brandje | 03-05-08 | 20:00
> En NLers nou eenmaal vaak afgustig en jaloers zijn.
.
Typisch narcistisch persoonlijkheidsstoornisje (geloven dat anderen jaloers op je zijn).

blawablawa | 03-05-08 | 20:05

lion@night | 03-05-08 | 19:59

Gelukkig doen CDA en CU niet mee aan Bos z'n plannen. En is het kwartje van Kok niet ingevoerd met het CDA. En heeft de VVD daarna 12 jaar in de regering gezeten en dat kwartje van Kok teruggedraaid.

Maaier | 03-05-08 | 20:02

wie mijn belooft dat de file opgelost zouden zijn en dat ik minder belasting moet betalen krijg mijn stem.

Utopia heet dat land

predman | 03-05-08 | 20:02

Kassa op internet, eerst betalen we te weinig bij de Lidl en nu betalen we te veel voor de benzine. Wat verdient een pompbediende?

SZ | 03-05-08 | 20:01

En doe nog maar een wafer thin procentje extra op de BTW

blawablawa | 03-05-08 | 20:00

Rabarberke | 03-05-08 | 19:39

Als ze toch maar 1x per week rijdt, wat is het bezwaar van een tweede (of 3e, 7e of 100ste) auto dan?

Behalve dat je het zelf niet kan betalen? En NLers nou eenmaal vaak afgustig en jaloers zijn.

Brandje | 03-05-08 | 20:00

Woutertje Bos zal ons laten weten dat hij Opperbevelhebber van Financiën is, betalen zullen jullie!
Kijk eens naar *kuch* belastingen die onlangs zijn ingevoerd; slurptax, verpakkingstax, vliegtax... etc.
Er moet uiteraard wel geld binnenkomen om al die zinloze ambtenaren te betalen, hun 'dienst' reizen, alle geldstromen naar 3e wereldlanden en schurkenlanden en natuurlijk een het enorme toekomstige potentieel aan allochtone kiezers wat momenteel wordt gebroed in die fokkerijen.
En dat kost geld, maar op den duur zijn dat stemmen voor PvdA en aldus een goede investering volgens Bos

Rest In Privacy | 03-05-08 | 19:59

cliffhanger | 03-05-08 | 19:53

je zou best welles gelijk in hebben

predman | 03-05-08 | 19:57

Beëlzebul | 03-05-08 | 19:54

Ben jij nou echt zo dom?! Hoe kan een parlementarier zichzelf nou verrijken door belastingen te heffen??? Verkeerde prioriteiten en verkwisting op ongekende schaal, dat wel, maar geen zelfverrijking.

Brandje | 03-05-08 | 19:56

Overigens hebben we daarnaast ook nog BPM, wegenbelasting, accijnzen op brandstof en slurptax. Straks ook nog rekeningrijden. Ik zou graag eens een lijstje zien wat aangeeft hoe duur een km rijden is. Ik vermoed dat NL met stip op 1 staat.

Alle linksmensen weer bedankt!!! Niet dat het ze wat uitmaakt, doorgaans niet de stemmer die elke ochtend moet forenzen volgens mij.

Brandje | 03-05-08 | 19:54

Ons aardgas is ook de duurste terwijl wij notabene bovenop de bron zitten.
milieu me reet ons kabinet doet alleen maar aan zelfverrijking.
Stelletje schofterige honden dat het zijn.

Beëlzebul | 03-05-08 | 19:54

Ik houd gvd geen centen over om met meer dan een armzalig 24 Mb/s te kunnen zeuren op Geenstijl.

Maaier | 03-05-08 | 19:53

lol @ Zwaffelaar @ 19:47
Je hebt nog gelijk eauk

Tobi | 03-05-08 | 19:53

Als ik het kwartje van kok terug krijg, kan ik m'n hypotheek in één keer afbetalen

cliffhanger | 03-05-08 | 19:53

en dat komt allemaal door die kudt Amerikanen !

(passat 2.0 benzine driver)

predman | 03-05-08 | 19:52

Wouter Bos mag je best een klooTzak noemen ja

braadlap | 03-05-08 | 19:51

Rabarberke | 03-05-08 | 19:39

En je moet toch ook naar de Ikea kunnen?

Maaier | 03-05-08 | 19:50

De PvdA moet oprotten, da's wel duidelijk. Wouter Bos in particular.

Stradorvski | 03-05-08 | 19:50

Doe eens normaal Hoxha.

Galgenrad | 03-05-08 | 19:49

Je zou haast gaan emigreren als het niet zo fokking duur was om naar het buitenland te rijden of te vliegen. Emigreren op de fiets lijkt me nou ook weer niet zo handig.

Zwaffelaar | 03-05-08 | 19:47

Het gaat net zo lang door totdat ze bij de benzine stations een extra vakje op de prijszuil nodig zijn...

Ach, zolang JIJ nog geld op de bank hebt is de brandstof nog niet te duur.

Als een liter 5,- Euro kost stop ik...

BreMscO | 03-05-08 | 19:44

@Rabarberke | 03-05-08 | 19:01
Behalve dat een auto ombouwen zodat ie op aardgas rijdt al snel meer dan 3000 euro kost, je meer houderschapsbelasting gaat betalen, de auto veel meer gaat verbruiken, de kans op allerlei defecten (vooral oververhitting van de motor) en kortere levensduur van de auto groot is en je werkelijk waar nergens aardagas kan tanken inderdaad een puik idee...

padjakker deluxe | 03-05-08 | 19:42

@Rabarberke | 03-05-08 | 19:39
In Nl is dat iid onzin, maar in N heeft iedereen 2 auto's en dan wel type pc hoofdtractor... je kan simpelweg niet zonder in de winter... Overigens starten de auto's hier in de winter veel milieu vriendelijker omdat ze op de motorwarmer staan...

KlopKlop | 03-05-08 | 19:42

Dat komt omdat bij ons allemaal typhushonden in de regering zitten!!!

Nonbeliever | 03-05-08 | 19:41

Trouwens, tanken is niet verplicht. 80% van de mensen kan prima zonder auto. Maar ja. Elk randgroepgezin moet zo nodig een tweede auto omdat moeders de vrouw 1x per week twee hele boodschappenwagens bij de Aldi moet volgooien.

Rabarberke | 03-05-08 | 19:39

@Taartschep | 03-05-08 | 19:31: Het voelt vreemd aan hier. Alsof ik m'n eigen huis binnen stap, waarin m'n vriendin, buiten mijn weten om, de boel heeft lopen her-decoreren.

artbrut | 03-05-08 | 19:36

@ perrygrunne | 03-05-08 | 19:26
Met de auto, boot of vliegtuig...

@Marie van Zutphen | 03-05-08 | 19:26
Zit aan de kaffe dokter, vandaag weer 5 litertjes gedestilleerd.. Tis toch weer 12 liter vodka... (wijn en bier waren al ingeflest)
Overigens lang leve Zweden, daar is alles goedkoper... en maar een uurtje rijden met de auto.. slurp...

KlopKlop | 03-05-08 | 19:33

Even off topic.... da's niet zo'n beste score voor GeenStijl met nieuwe lay

Taartschep | 03-05-08 | 19:31

Ik lever een nieuwe 300c luxe uitvoering voor 32000 en een jaar later gegarandeerd 30000 terug; je rijdt wel een jaar op Zwitsers kenteken; postbus daar kan verzorgd worden; gelukkig zijn er nog gaatjes in de wet van de Socialistische Staat der Nederlanden; laat maar weten.

Coño de Barbaar | 03-05-08 | 19:30

we hebben hier ook teveel auto's t.o.v.

Ilmer | 03-05-08 | 19:28

Ari Gold | 03-05-08 | 19:20

Alles went zelfs de hoge benzine prijs, zelfs een boete als
je een vuilniszak 1 uur te vroeg aanbied.
Zelfs als Den haag fout na Fout , al moet ik toegeven dat de
Euro nog steeds wennen is .

Eurotokkie | 03-05-08 | 19:27

@KlopKlop | 03-05-08 | 19:22
Yep, netjes geregeld hier! Enige nadeel is dat de prijzen van de Alcohol wat aan de hoge kant zijn maar goed, helaas... *trekt een blik ringnes open* skål!

Marie van Zutphen | 03-05-08 | 19:26

klop klop daar wil ik ook heen hoe????:P

perrygrunne | 03-05-08 | 19:26

Kok. PvdA
Kwartje. Tijdelijk.
Bos. Shell.
Zakken. Vullen.
Onbekwaam
Bos. Verpakkingstax. 20% BTW. PvdA. Zakken. Vullen.

Boomschade | 03-05-08 | 19:26

@Sikkeneur: De profeet doet niet aan gekweel, o ongelovige waarom wilt gij niet weten...

Fleauxe | 03-05-08 | 19:26

@Ome Sik,
Beetje meer respect voor een hoogleraar, ja?

fuckje | 03-05-08 | 19:25

Zie comment van jopi | 03-05-08 | 18:23

Henry | 03-05-08 | 19:25

Wat een geloel allemaal, alsof dit het beleid is van de afgelopen paar jaar. We worden al jaren stelselmatig uitgekleed door alle politieke partijen. Makkelijke centjes om achterlijke plannetjes te verwezenlijken. Ieder kabinet zijn eigen prestigeprojecten. Wanneer het beschermen van uw koopkracht een prestigeproject wordt?

luckor | 03-05-08 | 19:25

Die prachtwijken moeten toch ergens van betaald worden mensen.

Aussie | 03-05-08 | 19:23

Gelukkig heb ik maar een v8.

Teruggejorist | 03-05-08 | 19:23

@Marie van Zutphen | 03-05-08 | 19:17
Ja klopt ook, en de zorg is hier bijvoorbeeld veel beter geregeld. Ik betaal maximaal NOK 1740,= pj (GWK converter € 200,97) aan eigen bijdragen. Heb ik die eenmaal bereikt dan betaal ik de rest van het jaar niks meer. Hier heb je ook geen maandelijkse premie zoals in NL. Kinderbijslag € 108,57 pm (omgerekend).... Kortom ik weet weer waarom ik ben opgerot uit NL :-)

KlopKlop | 03-05-08 | 19:22

Wat een gezever over die paar centen.

Mantis | 03-05-08 | 19:21

tja, multikulturele samenleving... kost een paar centen, maar dan heb je ook nix!

Auke | 03-05-08 | 19:21

Fleauxe | 03-05-08 | 19:16

Ook beetje overdreven niet...., zoals Hoxha's gekweel...

Sikkeneur | 03-05-08 | 19:20

Die layout zal voorlopig niet wennen trouwens. En waarom streepjes onder de links? That's so 1999...

Ari Gold | 03-05-08 | 19:20

artbrut | 03-05-08 | 19:10

Ja we leven nu eenmaal in een land waar het stelen door de overheid
wordt gedoogd, maargoed er moet toch
geld naar afghanistan , dus het geld gaat naar een goed doel , ugh ugh

Eurotokkie | 03-05-08 | 19:18

Die Noren verdienen gemiddeld meer dan twee keer zo veel dan de Nederanders dus het zijn toch de Nederlanders die het hardste genaaid worden.

Marie van Zutphen | 03-05-08 | 19:17

@Sjaakbefmakaak

Waar mag "hier" dan wel zijn? HIER in Portland, OR is het 3.25 USD per gallon.Ik denk dat de dag dat de benzine prijzen bij de 10 $ komen de 2e revolutie begint... Maar misschien woon jij op zo'n scientology compound of iets dergelijks

peer79 | 03-05-08 | 19:16

Niet dat het in Sikkeneur op komt om zélf broodjes te gaan smeren voor die Amerikaanse daklozen, neuj das dan weer te veel werk. Luie donder!

Fleauxe | 03-05-08 | 19:16

t enige dat zou helpen is een algehele staking van het volk. echter men heeft niet meer de motivatie om samen tegen de staat te stemmen. de staat zal de prijzen steeds verder opschroeven. ze willen steeds meer winst maken, steeds meer verdienen. meer meer meer meer en nog meer geld. er worden vanallerlei subsiedies geregeld voor mensen, totdat er teveel op afkomen dan word het weer afgeschaft. (zie oppastoelage voor opa s en oma s) ONs word een worst voor onze neus gehouden en als we happen word ie weer weggepakt. met autorijden is het precies hetzelfde de prijzen zullen net zo lang blijven stijgen tot een groot deel van het land geen auto meer kan betalen. als die tijd gekomen is gaan ze beginnen met subsidies voor auto te kunnen rijden of met het verlagen van belastingen. zo is het nu, zo was het in het verleden en zo zal ons verrachtelijke kabinet het in de toekomst ook doen.
vergeet niet dat elke 100 eurocent die we verdienen we er tussen de 70 en 80 eurocent ervan terug geven aan belastingen. van elke 100 eurocent mogen we slechts 20 cent vrij besteden.
ik zeg wij moeten staken en wel heel vlug. het is in ons eigen belang om voor onszelf op te komen. er worden miljarden bijelkaargeharkt. en het zullen er nog veel meer worden.

lelijkevent | 03-05-08 | 19:16

En elke keer maar weer gewoon PvdA blijven stemmen, Kudtbevolking!

Dundunbanza | 03-05-08 | 19:16

30/4 getankt bij de Statoil. loodvrij95 kost NOK12,55 per liter. Das volgens de koersconverter van het GWK € 1,45 per liter.
@Pinho | 03-05-08 | 18:44
Dat klopt wel wat je zegt, maar hou je er ook rekening mee dat de reistijden hier(N) met de auto net zo lang duren, zelfs korter omdat hier GEEN files staan.. (Nouja in Oslo wil je ook niet wonen nee). en oja de sneeuw is praktisch weg en het wordt komende week ergens rond de +20..

KlopKlop | 03-05-08 | 19:15

Het word tijd dat we met zijn allen naar Den Haag gaan en die regerings-Kleuters even laten zien dat we het beu zijn van al dat gegraai. Wanneer gaan we?

wokkiewok | 03-05-08 | 19:14

Voor sommige mensen wil je gewoon niet meer remmen omdat het optrekken te veel geld kost.

Fleauxe | 03-05-08 | 19:13

Je zuigt Hoxha; met 36 miljoen amerikanen die in kartonnen dozen op straat moeten leven en jij er geen boterham minder om vreet. Kloodtzak!

Sikkeneur | 03-05-08 | 19:13

bosis een kloodtsack

OvJ | 03-05-08 | 19:11

Ik dank god zodra de vervoerders het land platgooien, tis echt van de zotte momenteel en hear hear, Bos is een kloodtzak!

..zapper | 03-05-08 | 19:10

Onlangs was jan Mulder te gast bij DWDD en ageerde daarin tegen Shell en de hoge winsten die dit bedrijf boekte. Of Shell niet even de prijs omlaag kon gooien, want die lopen de spuigaten uit hier. Ooit van accijzen gehoord Jan Mulder? Het is de Nederlandse Staat die ons beroofd. In Nederland betalen we na Frankrijk de hoogste belastingen ter wereld! Hoe lang gaat dit nog door? Hoe lang moeten we deze mega-roof nog pikken? Hoe lang nog tolereren we het machtsmonopolie van de staat om te jatten van anderen? Wanneer mogen mensen weer over de vruchten van hun arbeid beschikken?

artbrut | 03-05-08 | 19:10

Ik tank altijd V-Power, valt op kamertempratuur ook prima te combineren met een kogelbiefstukje.

Fleauxe | 03-05-08 | 19:09

hebben ze in Venezuela en de goedkoopste benzine van e. 0,02 per liter en ook nog de mooiste vrouwen...
*ticket boekt*

Stang65 | 03-05-08 | 19:08

Leen tankt altijd in Libië....

3 in rij kassa erbij | 03-05-08 | 19:07

heheh geenstijl

misterplace | 03-05-08 | 19:05

Ik tank water en doe een geheim pilletje in mijn tank, loopt als een
een tiet mijn wagen.
Psst niet verder vertellen anders moet ik 99% blasting hierover
betalen.

Eurotokkie | 03-05-08 | 19:05

Gewoon op aardgas gaan rijden: Gemiddelde prijs per m3 in 2003: € 0,274664 incl BTW. Voor de mensen met vmbo: 1m3 aardgas is 1000 liter.

Rabarberke | 03-05-08 | 19:01

Eerlijk gezegd krijg ik eerder koppijn van het lezen van die kleine grijze lettertjes hier, dan van het bedrag dat ik aan de pomp moet betalen.

CoffeePatch | 03-05-08 | 19:01

@Conan: Nee hoor hij zei "Mijn charisma...", en wat er toen gebeurde zie je op de feateaux.

Fleauxe | 03-05-08 | 19:00

@ Pinho 18:44: zouden de salarissen er niet een stuk hoger zijn dan hier?

wijsvinger | 03-05-08 | 19:00

"bedankt maar weer, kloodtzak."
Hulde @ prof. Hoxha... noem het beestje maar bij zijn naam...

VanFrikschoten | 03-05-08 | 18:58

Ach een beetje water, aluminium en een druktankje in je auto rijd je zo op waterstof.

Rabarberke | 03-05-08 | 18:58

De kritische grens is nog niet bereikt, maar komt er op een gegeven moment wel. Wanneer grote groepen HWN-ers (hard werkende nederlanders) de rekeningen niet meer kunnen betalen of anderzins door zware economische crises getroffen worden (een hypotheekcrisis bijvoorbeeld). Voor mij zijn die verhogingen nog allemaal van het niveau 'peanuts' maar kan me voorstellen dat het voor starters op de arbeidsmarkt allemaal niet zo interessant meer is. Zeker als allochtonen en tokkies lekker uit de wind gehouden worden met huurtoeslagen die geen eens meer gecontroleerd worden (zie www.elsevier.nl vandaag)

Auke | 03-05-08 | 18:57

Ook leuk om eens te denken wat Iran gaat doen op het moment dat ze geen olie meer kunnen exporteren maar wel nog bulken van het geld en kennis over wapentechnologie.

Grieg | 03-05-08 | 18:57

@Ari Gold | 03-05-08 | 18:51
Kan je beter naar Venezuela gaan, daar kost de benzine 12 dollarcent per gallon. Dat is minder dan 4 dollarcent per liter, of omgerekend 0,0000001 minuut parkeren in het centrum van 020.

padjakker deluxe | 03-05-08 | 18:56

Toch heb ik het gevoel dat Jeroen van der Veer lachend naar de pomp rijdt...

Fleauxe | 03-05-08 | 18:55

muzzulman | 18:44
... en een week lang geen produkten met verpakkingstoeslag kopen!

Conan the Librarian | 03-05-08 | 18:55

Geert, doe er wat aan!

Tonnie Keilbout | 03-05-08 | 18:52

Hoera, nederland de duurste!
Dat zal de CDA/PVDA stemmers leren gvd!

sr69 | 03-05-08 | 18:52

1 gallon = 3.78 liter
1 euro = 1.54 dollar
1 liter benzine = 1.57 euro
1 gallon benzine = 3.78 * 1.57 * 1.54 = $9.13

Dus zonder al die rekentrucs zijn we al duurder dan noorwegen, tenzij de yanks daar ook al verkeerd gerekend hebben

padjakker deluxe | 03-05-08 | 18:51

*Tankt voortaan in VS*

Ari Gold | 03-05-08 | 18:51

Gewoon zelf diesel maken van poepluierextract

Rabarberke | 03-05-08 | 18:49

muzzulman | 18:44
Of gewoon afspreken dat we allemaal een week lang niet tanken...

Conan the Librarian | 03-05-08 | 18:49

kunnen brandstof prijzen duur zijn? dacht eerder aan hoog.

Lydus | 03-05-08 | 18:45

Uitzuigers we laten ons naaien,wanneer laten we de auto twee dagen staan als iedereen dat doet kunnen we lachen staat denhaag op zijn kop.

muzzulman | 03-05-08 | 18:44

Het kan altijd nog erger, zie Noorwegen.
- De grootste olieproducent van Europa
- Mensen moeten veel langere afstanden rijden (meer benzineverbruik)
- Wegen zijn smal en erg slecht onderhouden
- (Haast) geen alternatief voor de auto (minimale treinverbinding, geen fietspaden (sowieso wie wil er fietsen met een meter sneeuw en -20)

En toch de duurste benzineprijzen van de wereld...

Pinho | 03-05-08 | 18:44

Shit,
zijn we weer
tweede
achter Noorwegen....

Whore Whisperer | 03-05-08 | 18:43

fuck de overheid!

hc4life | 03-05-08 | 18:42

@Ik weet het beter: Je kunt toch ook zakjes van huis meenemen?

Fleauxe | 03-05-08 | 18:42

Ik heb totaal geen last van al die verhogingen; ik tank namelijk altijd voor € 45,00 euro.

Tiepfout | 03-05-08 | 18:42

Zijn we nou echt de makke schapen die dit alsmaar blijven pikken?
Ik vind dit wel een legitiem item om eens flink herrie over te maken.
Wie zijn ze wel?
Dat stelletje struikrovers?

de krikkemikker | 03-05-08 | 18:41

@Fleauxe : veel dingen die ik in de supermarkt haal kunnen niet in nog minder verpakking. ok. groente en zo hoeft wat mij betreft niet verpakt te worden, maar ik vind het erg fijn dat mijn waspoeder in een zakkie zit. en 20 sneedjes brood zijn zonder verpakking ook niet echt handig.

Veel winst valt er niet te halen en we mogen wel lekker betalen.

Ik weet het beter | 03-05-08 | 18:40

Ik wil het kwakje van kok terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deafhaalchinees | 03-05-08 | 18:40

Sneeuwblauwtje | 03-05-08 | 18:22

Ja, en de rest willen we ook terug. Vuile bloedzuigers.. bah

IDSMadDog | 03-05-08 | 18:36

De verpakkingsbelasting moet worden gezien als een ontmoedigingsbeleid om voorwerpen te verpakken. Ik ben het daar mee eens.

Fleauxe | 03-05-08 | 18:36


"Are We 'Running Out'? I Thought

There Was 40 Years of the Stuff Left"

prutsers heel amerika zit al in een recessie en wij volgen daarna

www.lifeaftertheoilcrash.net/

uuuu | 03-05-08 | 18:36

Wat een jankstukje...

Reltiet | 03-05-08 | 18:34

Sjaakbefmakaak | 03-05-08 | 18:27
Dat is omgerekend in € ongeveveer.. .. 32 cent!!!

deurwaarder | 03-05-08 | 18:33

@Sjaakbefmakaak je heb echt heldere ingevingen he''
waar dacht je dat je rubber bandjes van zijn gemaakt
je zadel je kettingkast en de kabels van je rem
juist olie @!!
wij geen olie jij je eigen scheel betalen voor een nieuw binnen bandje
lutser

rooie-sien | 03-05-08 | 18:32

Mwoh. Als die accijnzen omlaag zouden moeten, vinden ze vast wel iets anders om je geld mee afhandig te maken.

Ik verzin maar wat hoor. Belasting op verpakkingen of zo.

Ik weet het beter | 03-05-08 | 18:31

zegt ook iets over kwartje.......

hannes de boender | 03-05-08 | 18:29

En we hebben ook al de minste feestdagen van heel Europa.
Wat is er nog wel leuk in dit land?

Artwido | 03-05-08 | 18:29

Ja en Shell had een winst van 5 miljard het eerste kwartaal van 2008.
Dit is een krankzinnige wereld.
En maar doorgaan, en maar doorgaan...

Horzel | 03-05-08 | 18:29

Over een paar jaar kun je hoeren in liters uitbetalen...

Fleauxe | 03-05-08 | 18:29

Egerius | 03-05-08 | 18:26
*rolt ogen*
Nee enkel West-Europa heeft een pattent op files.

Perel | 03-05-08 | 18:28

ben benieuwd naar een vergelijkend onderzoek 'openbaar vervoer', want ook daar komen we volgens mij bovengemiddeld uit.
* wil compensatie

Beau ter Ham | 03-05-08 | 18:27

Dan maar trappen... brum brum!!!

Gripzz | 03-05-08 | 18:27

Klopt geen hout van. Benzine is inmiddels hier al 10 dollar per gallon.

Sjaakbefmakaak | 03-05-08 | 18:27

Ga fietsen, stelletje huilebalken.

Miretra | 03-05-08 | 18:27

Lopen we tenminste ergens mee voorop in Europa..
Shit vergat bijna dat we voorop lopen met de grootste flapdrol als PM.

pleijpje | 03-05-08 | 18:27

In Noorwegen heb je geen files.

Egerius | 03-05-08 | 18:26


Belasting en accijns op benzine zou niet aan de olieprijs gekoppeld moeten worden maar uit een absoluut bedrag moeten bestaan. Scheelt nu een paar centen, maar dat verdient de staat straks dubbel en dwars terug als de door de heren van het CPB ivm het koopkrachtbehoud voorspelde, gemiddelde olieprijs van 65/70 euro de komende jaren...

dussssssss.....

Alleen Stijl | 03-05-08 | 18:25

Nederland zuijgd

Smurfcollector | 03-05-08 | 18:25

Vertel mij wat.

jopi | 03-05-08 | 18:23

Ik wil mijn Kokse Kwartje terug...

Sneeuwblauwtje | 03-05-08 | 18:22

Ik ben het ermee eens dat de accijnzen op benzine en diesel ietwat te hoog zijn in NL :-)

Bodde | 03-05-08 | 18:22

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl