Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

4 mei 2008. Atoombom op Noord-Holland

Jij ook hondHuis aan huis bezorgd in Hoorn en omgeving. Een ZEER BELANGRIJKE WAARSCHUWING van ene Koen Agema. Er staat ons volgens Koen namelijk wat verschrikkelijks te gebeuren en wel op 4 mei om exact 20.00 uur. Exact ja, dodenherdenking. Welnu we gaan doden herdenken. Nieuwe doden. Miljoenen zelfs, als gevolg van honderden terroristische aanslagen met bommen, gifgas en één of meer kernwapens. Alle wereldleiders zijn van de plannen op de hoogte, maar waarschuwen ho maar. Sterker nog: ze staan erachter! In Nederland zullen naar verhouding de meeste slachtoffers vallen en dan met name in West-Friesland. Zo zal Hoorn, of all places, door middel van een kernbom van de kaart worden geveegd. Reden? Koen Agema heeft bijna 20 jaar in Hoorn gewoond en zijn hele familie woont er nog steeds. En niet te vergeten: in Hoorn staat nog steeds een standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. De bedoeling van dit alles is om ervoor te zorgen dat Koen Agema de schuld krijgt. "Zodat ik nog meer gehaat wordt. En om mij een ondraaglijk schuldgevoel te bezorgen, omdat ik in een vlaag van woede heb gezegd dat er tijdens de 2 minuten stilte een vuurwerkbom zou moeten ontploffen op de Dam vanwege de martelingen in Amsterdam." Zeg dus niet dat wij u niet hebben gewaarschuwd. Neem bij twijfel dus geen risico en neem huisdieren en dingen waar u aan gehecht bent (zoals fotoalbums) mee...

Reaguursels

Inloggen

Koen, niet gaan vastlopen op GodHandKiller's nick, het is zomaar een naam en heeft nix te betekenen!

campion | 11-04-08 | 06:57

GodHandKiller 10-04-08 @ 22:18 Goeie post XXX

campion | 10-04-08 | 23:59

Mach10 10-04-08 @ 12:33:
lol. ja... daar zit wat in.
Toch hoop ik dat Koen Agema hulp gaat zoeken. Het is een slimme knul die zichzelf volledig verliest in paranoide doemscenario's.
Doemscenario's waarvoor de bewijzen op zijn zacht's gezegd erg mager zijn.
Mocht hij dit lezen...
Koen Agema, ik vermoed dat je je niet makkelijk laat overtuigen van je ongelijk, maar gozert zoek echt hulp want je kwelt jezelf met die doemscenario's. En het zijn ook nog eens scenario's waarvoor het bewijs ontegenzeggelijk mager is.
Maargoed... Stel dat je wel gelijk hebt met alles wat je zegt.... Dan kan ik je 1 advies geven: laat alles wat je zegt op je website staan. Dan heb jij je best gedaan om mensen te waarschuwen. Vervolgens moet jij het een kans geven dat je er misschien wel volledig naast zit (er waren vroeger genoeg bijzonder intelligente en bekwame mensen die bij hoog en laag volhielden dat de aarde het centrum van ons zonnestelsel was, dus er compleet naast zitten is niets om je voor te schamen).
Laat je website bestaan en zoek hulp. Dan heb je tegelijkertijd je best gedaan de mensheid te waarschuwen en informeren (mocht je toch gelijk hebben) en je geeft het idee een kans dat de doemscenario's waar jij het over hebt niet waar zijn. Het is namelijk arrogant te denken dat jij de absolute waarheid aan je zijde hebt. Mocht je inderdaad er volkomen naast zitten dan kan je in ieder geval door het leven met heel veel minder angsten.
Laat je leven niet bepalen door je angsten! Succes gozert!

GodHandKiller | 10-04-08 | 22:18

Voor alle duidelijkheid en voor mensen die geen verstand hebben van geografie, West-Friesland ligt in Noord-Holland en dus niet in Friesland! Ik denk toch dat ik moet vrezen voor me leven op die 4e mei.

P!37 | 10-04-08 | 17:01

Ik vraag me af of het ethisch klopt om een psychotisch iemand zo te kakken te zetten. Als hij een down-gezichtje zou hebben zou je 't nooit doen. Maar omdat schizofrenie er van de buitenkant nog redelijk normaal uitziet, vormt zo iemand een eenvoudig doelwit.

looskuh | 10-04-08 | 15:39

Voor de goede orde, mocht men het zich afvragen er is nooit een Saartje de Pinto uit Meppel geweest, en ook de tweeling Max en 'Lotje' van Praag iig nooit via Westerbork oostwaards gegaan.

campion | 10-04-08 | 13:11

Kunnen we hem uitleveren aan........

Iemand een idee?

Paulus~* | 10-04-08 | 12:53

P.S.

Neemt niet weg dat ze dat stukje waar die Koen woont van mij best wel mogen lossteken en afduwen de Noorzee in ofzo...

happy swimming!

Onkel Adolf | 10-04-08 | 12:47

Ik wil absoluut NIET beweren dat die knakker gelijk heeft maar als ik zo de commentaren lees, begrijp ik waarom 0031 geen VOC-mentaliteit meer heeft;
iedereen is ervan overtuigd dat zoiets hier toch niet gebeurt...

Onkel Adolf | 10-04-08 | 12:46

*Zet zijn huis te koop!*

Paulus~* | 10-04-08 | 12:44

@GodHandKiller 10-04-08 @ 11:08
Misschien is het geen angst, misschien is het wel hoop, hoop dat hoorn en noord-holland weggevaagd worden, geef hem eens ongelijk

Mach10 | 10-04-08 | 12:33

Zijn verhalen zijn niet logisch en staan ook nog eens bol van de feitelijke onjuistheden.
Het lijkt me nogal vervelend om met zoveel angst door het leven te moeten. Angst die alleen in zijn eigen hoofd bestaat. Want na 4 mei bestaat Hoorn nog steeds.

GodHandKiller | 10-04-08 | 11:08

Job Cohen heeft hier in de afgelopen 7 jaar als burgemeester van Amsterdam naar toegeleefd; hij is er in geslaagd om, met zijn ´softe´ aanpak, de fundamentalisten ´te vriend´ te houden.
.
hmmm misschien heeft hij dan toch gelijk! :p

neo2k | 10-04-08 | 08:23

*zucht*
Was dat maar zo..

Pax | 10-04-08 | 07:43

@ThOmAsZz 10-04-08 @ 01:48
U is ook een Holland hater

Mach10 | 10-04-08 | 05:52

"West-Friesland zal zwaar getroffen worden"

GOD BESTAAT!

ThOmAsZz | 10-04-08 | 01:48

Als er iets gebeurt komt het toch nog altijd onverwacht, zeker niet op 4 mei, er gebeurt elk jaar wel iets ingrijpends, wat echt belangrijk is, zoals de aardbevingen in Turkije, maar meestal besteedt Reuter daar maar 1 regel aandacht aan en zijn de meesten het de volgende dag al vergeten.

mekmek | 10-04-08 | 01:34

En wat ik bedoel met bij de beesten af: Wel eens eens een natuurfilm gezien waar een kudde whatevers een vage of zwakke soortgenoot simpelweg een ravijn in douwt of doodtrampelt. Daar doet dit me in digitale vorm aan denken. Welke beschaving of cultuur wordt hier eigenlijk verdedigd? Die van de pre-neanderthaler?

campion | 10-04-08 | 01:02

Rammstein 09-04-08 @ 23:39 Crazy is gewoon een verzamelnaam voor iets evidents dat je niet nader kunt benoemen. En ook niet wilt benoemen, as the case may be, en daar is niks mis mee; je kunt je niet met iedereen bezighouden. Crazy is dus ook een term om iets af te schuiven, van je af te schuiven. Helaas, in dit tijdsgewricht, kunnen we er niet spoorslags van uitgaan dat het feit 'dat er niemand op 'm let' als geruststelling mag gelden, zo van, dan kán het bijna dan dat het wel meevalt.

Maar het geschrevene spreekt voor zich, zo verschrikkelijk veel inlevingsvermogen is er nou ook niet nodig om te kunnen snappen dat deze jongen lijdt... ja, lijdt. In een afschuwelijk parallel universum verkeert.

Zoals gezegd, in onze samenleving hebben we geleerd om ons uit noodzakelijk zelfbehoud niet bezig te houden met de noden en kwalen (en zeker de geestelijke) van een ander, die niet tot de directe familie of zeer intieme vrienden hoor (en ik zal niet eens zeggen, en dan vaak ook niet).

Wie toevallig op Agema's website terecht zou komen (stel je voor, via de zoekterm 'Brandt Corstius', of god weet 'slechte adem') kan met verbijstering kennis nemen van het -sorry Koen- in meeste's ogen geraaskal, maar men leest iig min of meer onbevangen en in de eigen tijd en doet er vervolgens mee wat men wil. Koen verspreid zelf zijn pamfletten in Hoorn naar het schijnt, maar Hoorn is zijn biotoop. Hoe dan ook, in deze gevallen zal men ofwel schouderophalend of bevreemd wegklikken, 'crazy' of iemand zal Koen misschien nog es een mail sturen om te kijken of het wel goed men hem gaat, en idem in het Hoornse.

Maar Koen op sarcastische wijze het platform schenken en de poort openzetten voor de gebruikelijke wespengolf van zowel reaguursels als mail die een link op Geenstijl per definitie tot gevolg heeft, met al het abjecte en in gevallen zelf niet sporende crapuul dat daar tussen zit, laten we wel wezen, is of verregaand perfide of gewoon heel stupide.

Of er is over nagedacht en welke overwegingen er dan aan de topic ten grondslag liggen tarten elke verbeelding van horribiliteit, of, en dat denk ik vooralsnog is het een kwestie van 'omdat het kan', zomaar, who cares.

Is erger dan de freakshow op de kermis van welleer.
Is hoe dan ook massale influx op een weerloos verwarde.
Met wel doel in godsnaam?

Tot slot: Wanneer men hoont op de Balkenendes en erger van deze wereld, de schijnheilige sprookjesgelovers van gelovigen, die het bestaan te beweren dat een inhoudsvol leven, of moreel besef zonder geloof niet mogelijk is, als men dat als een belediging ervaart....(en daar ben ik het mee eens trouwens)

Ook slappe, softe, idealistische ( tofuvretende enz) bloody-do gooders (zie Sjakie Vrugt ) moeten door het slijk gehaald. Lutsers! Ga werken, geitewollensokkenstinkerts!

Geeft allemaal niks, all in the game, waar het politici, kunstenaars, spindocters, van Jole who-ever whatever betreft die het publieke veld zoeken of die gewoon wrong place wrong action, best, ok, moeten ze tegen kunnen.

In dit aspect lijken de neo-verlichtingsfundamentalisten a la GS op de gehate mossels; Ze laten geen kans voorbij gaan om kansen te missen, en lijken hun best te doen om oordelen en verwijten te bevestigen.

Want met het plempen als een topic als dit bevestigen ze dat men behalve dat men geen decorum heeft -zoals bekend en ook niet gepretendeerd heeft- ook niet in staat is enige atheïstisch-humanistische moraal te respecteren, laat staat voor zichzelf ontwikkelen. Dat zij gespeend zijn van alle reflectie, en geen enkel vermogen tot community thinking.

Dit is, met andere woorden, simpelweg onbeschaafd in de letterlijkste zin van het woord. Dit is bij de beesten af.

campion | 10-04-08 | 00:56

@ campion 09-04-08 @ 23:18 Toch. Gezien alle stukken die hij schrijft. let er al geruime tijd niemand op 'm.
Whatever happened to crazy?

Rammstein | 09-04-08 | 23:39

@Deport 09-04-08 @ 14:10
Eerst maar even terug naar school vrees ik, West-Friesland is het meest oostelijk gelegen gedeelte van Noord-Holland, Hoorn is een oude VOC stad en samen met Enkhuizen en Medemblik vormen zij zich de historische driehoek. Dus als je wijs wilt doen moet je het nog maar eens bij FOK gaan proberen.

Fockel und Suckel | 09-04-08 | 23:29

Rammstein 09-04-08 @ 22:53 Ja, hallo, maar hier is het buiten kijf. En dat 'ze' beter op moeten letten, is niet de schuld van de patient zelf.
Dit wordt middeleeuws, zoiets als geestelijke gehandicapten of mismaakten voor schut zetten op de kermis.

campion | 09-04-08 | 23:18

campion 09-04-08 @ 17:36 ben het deels met je eens, maar dan zouden er hier weinig topics overblijven, wie zegt dat het gros wél goed beim Kopf ist, of niet tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen.
Moeten ze ook maar beter opletten bij de stichting.

Rammstein | 09-04-08 | 22:53

Die paracetamol moet ECHT op recept, zeg. Pfft - Hugo Brandt Corstius - terwijl iedereen weet dat het eigenlijk Jan Blokker is die overal achter zit.

zak_arme_turf | 09-04-08 | 22:50

De pica van die hond, maakt alles goed.

Rammstein | 09-04-08 | 22:45

-weggejorist-

shylock88 | 09-04-08 | 22:34

Krijgt last van terugblikken op enge moordenaars die hun daden op internet aangekondigd hadden en vraagt zich af wat deze Koen met zijn martelverhalen bedoelt.

Life_can_be_simple | 09-04-08 | 22:19

LJBrinkhorst 09-04-08 @ 19:07 Mij komt eea niet 'tamelijk gelukkig' over, anders. Het is iig iemand die in de waan verkeerd op een of andere manier 'verantwoordelijk' (schuldig, de reden) te zijn voor de toestand in de wereld, en vreselijke dingen die hij denkt dat gaan volgen. Doorgaans niet fijn hoor. Hoe acuut zijn psychose is kan niemand hier zeggen, dus ook niet wat iemand over het randje kan duwen.

campion | 09-04-08 | 22:10

@Pa Cartwright 09-04-08 @ 21:04

Mij kan het niet schelen hoe iemand over dat denkt, wel over de inhoud. Het is tenslotte The Interwebs; de plek waar alles mogelijk is.

Mr Dutch | 09-04-08 | 21:41

Verdomme zo vlak voor mn examens kan ik er echt niet bij hebben :S

Larren | 09-04-08 | 21:28

Gelukkig weten we wie de dader gaat zijn: "Hugo Brandt Corstius" volgens Koen.

LibertasSimplex | 09-04-08 | 21:28

Vind het volledig terecht dat Koen de schuld krijgt van de atoomaanslag op Hoorn.

GJH | 09-04-08 | 21:23

@ Mr Dutch 09-04-08 @ 20:40
Diep persoonlijke ontboezemingen, een caleidoscoop van emoties.
Internet op z'n mooist. Zoals Al Gore het bedoeld had, zeg maar.

Pa Cartwright | 09-04-08 | 21:04

Ik hoop niet dat dit echt is.... anders krijg je straks weer de hele tijd van dat sentimentele gedoe op tv en alles.... daar heb ik zo'n hekel aan.

OneandOnly | 09-04-08 | 21:04

@Mr Dutch 09-04-08 @ 20:43,
hoe staat het met je levensverzekering?
Verkope?

vander F | 09-04-08 | 20:50

P.S.
Zelf woon ik nog in West-Friesland ook. Vind het allemaal heel vreemd.

Mr Dutch | 09-04-08 | 20:43

Meestal post ik niet op GS maar nu voel ik de drang om dat wel te doen. Ik had namelijk een droom een paar dagen geleden. Een vreemde droom/nachmerrie vond ik zelf; Want ik herinner me ze bijna nooit als ik wakker word en deze was een van de ergste ooit. Het ging namelijk over (jawel) atoombommen. Niet alleen op Nederland maar op nog een land, ik weet niet precies wel land maar wel dat het ergens in Oost Europa was. Ik herinner mij in grote lijnen dat het ging om totale destructie met meerdere bommen. Deze droom/nachtmerrie/visioen had ik zonder ooit maar iets over dat gebeuren van 4 mei te lezen. Ik geloof er zelf niet echt in, omdat het maar een droom was. Maar vind het wel vreemd dat ik deze een paar dagen geleden had en dat ik dit bericht nu zo lees.
Just 2 let you know.

Mr Dutch | 09-04-08 | 20:40

Persoonlijk prefereer ik een ouderwets dorpje genaamd Staphosrt. Misschien dat dat meer effect heeft.

mastermattie_back | 09-04-08 | 20:26

Zoveel angst.......

Botte, kom er maar in........... mediator!

Sikkeneur | 09-04-08 | 20:22

josep mien waag'n staat skeef!

regenfrakske | 09-04-08 | 20:20

Nou een gelukje is in elk geval nog dat het voetbalseizoen vroeg is afgelopen, zodat we stadions niet hoeven te mijden.
Maar verder: ik heb snel al mn foto's ingeplakt en sta met mn fotoalbum al klaar om te vluchten.

appeltje-eitje | 09-04-08 | 20:18

ziektebeeld: paranoïde schizofenie met incestverleden.
medicatie: Rohypnol met asperientje.
opsluiten in gesloten inrichting voor 10 jaar.

Bisschop Gijsen | 09-04-08 | 20:17

Koen heeft een HG Wells ', The Worls Set Free , gelezen.
Dit boek uit 1913 gaat over een grote Europese oorlog , ver in de toekomst .
Wells laat atoombommen ontploffen boven een reeds onderwater staand Noord-Holland.Die waren overigens nog niet uitgevonden in 1913.

"Morning found Barnet still afloat. The bows of his barge had
been badly strained, and his men were pumping or baling in
relays. He had got about a dozen half-drowned people aboard whose
boat had capsized near him, and he had three other boats in tow.
He was afloat, and somewhere between Amsterdam and Alkmaar, but
he could not tell where. It was a day that was still half night.
Gray waters stretched in every direction under a dark gray sky,
and out of the waves rose the upper parts of houses, in many
cases ruined, the tops of trees, windmills, in fact the upper
third of all the familiar Dutch scenery; and on it there drifted
a dimly seen flotilla of barges, small boats, many overturned,
furniture, rafts, timbering, and miscellaneous objects.

The drowned were under water that morning. Only here and there
did a dead cow or a stiff figure still clinging stoutly to a box
or chair or such-like buoy hint at the hidden massacre. It was
not till the Thursday that the dead came to the surface in any
quantity. The view was bounded on every side by a gray mist that
closed overhead in a gray canopy. The air cleared in the
afternoon, and then, far away to the west under great banks of
steam and dust, the flaming red eruption of the atomic bombs came
visible across the waste of water

www.fullbooks.com/The-World-Set-Free2....

Canninefaatje | 09-04-08 | 19:58

Koen kan binnen zijn ietwat verwrongen wereldbeeld tamelijk gelukkig zijn. Een leuke binnentuin waar je de hele dag sjekkies kan roken en een recreatiezaal waar je op de computer al je hersenspinsels kwijt kan. Een beetje voorbarig en aanmatigend dus van Campion om net te doen alsof Koen in een acute psychose verkeert.

LJBrinkhorst | 09-04-08 | 19:07

Koen! Oewooi! Waar ben je nou?
Hee Koen! Ah, DAAR ben je!

Ik ben erg beaus op je dat je nou alwéér zonder begeleiding de Bieb bent ingesleaupen om stiekum te webloggen!

Nou vrind, dat wordt vanavond zonder toetje naar bed, en géén Villa Achterwerk kijken, zal je leren!
En haal die weblog onmiddelijk WEG!

Ahasveros | 09-04-08 | 19:04

firecow 09-04-08 @ 18:38
Net reaguurder; net 't geheim van aluhoedjes toegespeeld gekregen en nu een contributor dood wensen? Snel verbeteren...
GS is van "staatsbelang"

MoslimMolen | 09-04-08 | 18:55

firecow 09-04-08 @ 18:38 waarom moet koen dood van jou? heeft ie erom gevraagd om op GS te kakken gezet te worden? Ben je zelf wel helemaal goed snik om mensen dood te wensen omdat ze ernstig in de war zijn?

campion | 09-04-08 | 18:46

Wie pakt de seroquel?

Blanchefort | 09-04-08 | 18:43

Die foto van die hond is meesterlijk.
Laat Koen even dood gaan ofzo. Ga wierookbranden en vreet linksdraaiende kwark terwijl je onaneert op een foto van een graancirkel, maar laat mij met rust.

firecow | 09-04-08 | 18:38

Loromits 09-04-08 @ 17:42
Kijk. Een radioactief reetje.

LibertasSimplex | 09-04-08 | 18:37

't Is kunst. Hogeschool kunst. Met een strak webdesign bovendien.

koerbagh ® | 09-04-08 | 18:25

Tsja, liefdevolle verpleging in een lommerijke omgeving zou Koen geen kwaad doen, me dunkt. Hoewel bij tijd en wijle amusante leeskost, hoe tragisch moet het zijn als je in zo'n angstige wereld als Koen moet leven.....? Ik kan me er gelukkig geen voorstelling van maken...

brutus68 | 09-04-08 | 18:22

Ok, de man heeft een psychose, moet daar nou zo'n ophef over worden gemaakt?

Hemothorax | 09-04-08 | 18:08

Volgens mij heeft koen slechte adem en een kleine penis bovendien.

Lepo | 09-04-08 | 18:07

Chill een nuke op West-Friesland... is 't Gooi dan ook de lul? hoop 't niet gvd

Serg. Shenkie | 09-04-08 | 17:54

Koen, je bent een oen

Sir Lance | 09-04-08 | 17:53

Owkee... Zelf werk ik in de psychiatrie, en ben heel wat uitspraken gewend van psychoten en schizofrenen. Ik kan dus ook wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen dat we hier ook met een pscycho danwel schizo van doen hebben.

Kerel, als je dit leest, meld je zsm bij de dichtsbijzijnde instelling...

berryberry | 09-04-08 | 17:49

Jeetje

Loromits | 09-04-08 | 17:42

Wat campion zegt

LibertasSimplex | 09-04-08 | 17:40

Ik weet niet hoe ik me in deze topic voorzichtig uit moet drukken omdat er een gerede kans is dat Koen al deze reaguursels leest en vanuit zijn percepties doorinterpreteert.
Maar wat er mee aan de hand is lijkt me hartstikke duidelijk en ik begrijp niet wat de toegevoegde waarde is om hem op GS nog es belachelijk te gaan zitten maken, en allerlei dingen uit te gaan zitten lokken die hem nog verder verwarren en angst aanjagen. Dat jullie (redactie GS) misselijk en harteloos waren wisten we wel, maar dat jullie het vermoedelijk geen reet interesseert wat het effect op deze jongen is , is onvergeeflijk.
Bah.

campion | 09-04-08 | 17:36

Koen Agema, Koen Agema, Koen Agema met zijn mooie groene hoed (die stond hem goed!)

LeverCees | 09-04-08 | 17:32

Alle kenmerken van een psychose.

Akabei | 09-04-08 | 17:24

Triest dat sommige mensen het verschil niet kennen tussen West-Friesland (regio in NH) en Friesland (provincie).

Best gek... ik woon in Hoorn.

chr!!s | 09-04-08 | 17:24

@Achterstandsdichter 09-04-08 @ 14:58

Tja wat incest met het uit elkaar spatten van N.H van doen heeft?

@ericr 09-04-08 @ 14:58

En wat Mengele er mee te make heeft?

Idd. Grasgriezel hoog tijd voor wat opnames.

onkruid | 09-04-08 | 17:20

Piet Grijs mag wel oppassen.

Lekker Belangrijk© | 09-04-08 | 17:19

damn, had ik net een vakantie gepland.(met het vliegtuig) moet er zo nodig een kernbom op het vliegveld ontploffenXD

boe-zei-de-koe | 09-04-08 | 17:17

*Denkt met weemoed terug aan heel vroeger, toen je gewoon nog verplicht opgenomen kon worden in een gekkenhuis.*

Grasgriezel | 09-04-08 | 17:05

Onsamenhangende bla, geschreven door een psychoot, zal dit schijfsel De opvolger van de Koran worden?

ZSU-23-4 | 09-04-08 | 16:58

'Amsterdam is het Sodom en Gomorra van deze tijd; naar verhouding veel Amsterdammers zijn psychopaten; Amsterdammers die geen psychopaten zijn zijn er zo aan gewend om hun hele leven door ze omringd te zijn dat ze ze niet (meer) opmerken, ze niet kunnen herkennen'.

Eensch!

LJBrinkhorst | 09-04-08 | 16:57

zoals ome Henk zou zeggen: wat een maFkees!

www.koenagema.nl/hst6.htm

check die lijst namen onderaan, wtf?

scasse | 09-04-08 | 16:47

Ach,Friezen hebben hun eigen taal,hun eigen versie van Office binnenkort. Laat ze dan ook hun eigen Hiroshima krijgen. Hoe noem je in het Fries een kernbom? Kjernbemmeke? Skjernboeme?

Brakovich | 09-04-08 | 16:34

jeeeeeeeeeeej dan zit ik in amerika

Boboo124 | 09-04-08 | 16:31

Kut daar woon ik! brengt coll, class cars in veiligheid .

docker | 09-04-08 | 16:29

@ SpinalFap

Schagen heeft veel cultureel erfgoed...
Mag nie stuk!

ShadowLink | 09-04-08 | 16:27

Brutus Grootbek 09-04-08 @ 16:01
Niet meer voor mij; wie weet voor de andere kijkbuis kinderen

MoslimMolen | 09-04-08 | 16:20

De dude heeft een punt, ik bied het je.

*dumpt aandelen WOL, Fokker, Laurus en TWA*

LJBrinkhorst | 09-04-08 | 16:18

shit,

Ik zou eind mei mijn vakantiegeld krijgen.

* de chef gaat bellen voor een deal *

Tyler-Durden | 09-04-08 | 16:15

-weggejorist-

eric@fuall | 09-04-08 | 16:13

-weggejorist-

eric@fuall | 09-04-08 | 16:12

*doet aluhoedje vouwen*
o w8... di's wel een heel sterk verhaal, aanradertje als voorleesverhaaltje voor't naar bed gaan!

vuurend_nl | 09-04-08 | 16:09

Soooow, nu dragen honden zelfs al aluhoeden.
Of is dat Kouwes op die foto?

BloedendMaandverband | 09-04-08 | 16:09

@ Mach 10:
Door hem op een beetje hoogte te laten ploffen kan de drukgolf zich beter verspreiden en is het effect groter.
Capiche?

Lifecanbesimple | 09-04-08 | 16:08

"De openbaring van Johannes (Nieuwe Testament):
- Adolf Hitler is de draak/oude slang/duivel/satan (12.3,4,9,12,13).
- Josef Mengele is ‘het beest uit de zee’ (13.1,2,4/7).
- Hugo Brandt Corstius is ‘het beest uit de aarde’ (13.11/15, 18; 19.19; 20): corst > aardkorst > aardbevingen, vulkanisme (Brandt Corstius)."

o man, dit is geniaal

reagurotron | 09-04-08 | 16:08

Lachen maar mensen.
Sarrah Connor had ook gelijk...

Gripzz | 09-04-08 | 16:07

Ik weet wel een beter plaats om die bom te droppen!

OneShot | 09-04-08 | 16:06

Ik heb mijn eigen advies opgevolgd en ik moet zeggen, deze 'adaptie' van de brief is eigenlijk veel beter te begrijpen:

"Zondag het feit dat de miserabele dagverandering door uw in op dat 2008 4 Mei van de confiable bron van I werd geleerd. De grote hoeveelheid die de ontwikkeling worden die daar wordt toevertrouwd en misschien en de schat wijzen de terrorist van gifgas aan aangezien de ingeblikte goederen van zowat 1000000, vele grote hoeveelheden zwaar in doods van het paar en verscheidene van de kernwapens verminderen die of de uitbreiding betreffende de wereld beschadigd zijn waar het hoofdzakelijk aanvalt. Wanneer organisatie Qaeda van andere Islam van de terrorist van ` en de verantwoordelijkheid die zelfs vereisen. Groot gedeelte van het slachtoffer van vergelijkingsdalingen met het Westen-Friesland is zwaar misschien onder een ander kernwapen van Hoorn, wordt het gevonden en/of en volledig verwoest."

De Beul van Den Haag | 09-04-08 | 16:03

AGEMA/MOLENDIJK 2008

reagurotron | 09-04-08 | 16:02

Jep, ik ga m'n aluhoedje maar vast vouwen.

Camiel | 09-04-08 | 16:01

MoslimMolen 09-04-08 @ 14:17
De waarheid komt altijd hard aan.

Brutus Grootbek | 09-04-08 | 16:01

"de laatste ‘uithoek’ van de wereld die werd bewoond was waarschijnlijk Kaap Hoorn."

en DAT kan natuurlijk geen toeval zijn!

reagurotron | 09-04-08 | 16:00

Dit verhaal klopt helemaal, alleen komt de dreiging niet van moslims maar vanuit Zuid-Holland. Men is daar al langere tijd van plan het afvallige Noordelijke deel te bombarderen. Iets met hoofdstad en hofstad, stamt nog uit de gouden eeuw. De hele boel onder water zetten is ook een optie, dus leg in uw schuilkelder zwemvliezen naast de blikken hondevoer . Simon Stevin heeft de laatste jaren niet voor niets Den Haag als woonplaats verkozen boven een drooggemalen stukje grond.

Mr Dixit | 09-04-08 | 15:59

@AntiCookies 09-04-08 @ 15:06
Ik denk dat West-Friesland minder ver ligt vanaf Amsterdam dan jouw steen waaronder je vandaan komt.

-=PyP=- | 09-04-08 | 15:56

Op een zondag? Pff respectloos

enlosssch | 09-04-08 | 15:56

Die gast mag dus ook geen "24" meer kijken!

puY | 09-04-08 | 15:54

Jogens, ik heb het gevonden: als je de gehele tekst uit die brief via altavista vertaald in het engels, dan van het engels naar spaans, van het spaans naar frans en van het frans weer in het nederlands, dan staat er het volgende: "9 April, kikker in je bil", en dat dan 100 keer.

De Beul van Den Haag | 09-04-08 | 15:52

Ouch, Hoorn is dus 5 km bij mij vandaan.. Dat wordt schuilkelders maken jongens!

the_real_stefmeister | 09-04-08 | 15:51

gevalletje heftige kortsluiting in radiokies.

Lekker Belangrijk© | 09-04-08 | 15:50

In bijna alle reacties wordt het afgedaan als een artikel van iemand die niet goed bij z'n hoofd is. Dus de meerderheid van de reageerders vind het dus al onzin en daarnaast is er naast 'de betrouwbare bron' niets om deze uitspraken te kunnen staven.

Waarom dit paniekzaaiend item plaatsen?

liquidgrimm | 09-04-08 | 15:50

Het gebied van Middenmeer tot aan Oostzaan wordt een neutrale zone. Landsmeer tot aan het IJ wordt uitvalsbasis voor de Taliban. Noord-Hollanders kunnen terecht op Texel. De westkust, van Den Helder tot IJmuiden wordt Amerikaans militair gebied. Alkmaar blijft in handen van de Vietnamezen. Vanaf de Coentunnel richting het Zuiden is alles weer gewoon.

spaghettimonster | 09-04-08 | 15:46

@Murdockyoufool 09-04-08 @ 15:31
Ach.... Ik ben er wel aan gewend. Lees namelijk dagelijks Geenstijl.

Lying Dutchman | 09-04-08 | 15:45

Vroegah zeiden we altijd:
Busje komt zeau.

vliegende knorrepot | 09-04-08 | 15:43

@doe eens niet 09-04-08 @ 15:40
Vergeet de kleine penissen niet

Mach10 | 09-04-08 | 15:42

@Bozepanda 09-04-08 @ 15:21
van ruilen komt huilen, op 4 mei '08 :')

gewoondoen | 09-04-08 | 15:42

Tis wat. Eens mens verzamelt allerlei vage informatie in de loop van zijn leven. Paar rare films, wat geschiedenislessen over nare zaken. Je leest nog eens wat. Je ergert je aan slechte hygiene zoals mensen die uit hun bek stinken. En vervolgens raak je de kluts kwijt. Dan krijg je dit dus.

doe eens niet | 09-04-08 | 15:40

-weggejorist-

cyberpost | 09-04-08 | 15:39

Duidelijk een schudbaby.

varkenoord | 09-04-08 | 15:38

4 mei he...
Nou dan ben ik in elk geval verzekerd van een knallende 18e verjaardag!

Wilfredjeuh | 09-04-08 | 15:34

waardeloos

halve_haan | 09-04-08 | 15:32

Dat ons een vuile bom te wachten staat, daarvan ben ik overtuigd, maar dat terzijde.

van Maerlant | 09-04-08 | 15:32

@ Lifecanbesimple 09-04-08 @ 15:30
Waarom 100 m

Mach10 | 09-04-08 | 15:31

@Lying Dutchman 09-04-08 @ 15:25
Ach ja, Koen is waarschijnlijk niet een van de allerdomsten, heeft wat gelezen, is in een psychose geraakt, gebruikt wat spulletjes, vermengt historische feiten met actualiteiten met ervaringen met gevoelens en voor je weet, streeft HBC ernaar om zoveel mogelijk mensen met een kleine lul en een slechte adem op de wereld te zetten.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:31

Ben blij, dat er tenminste nog iemand zijn mond open doet en ons waarschuwt voor de verschrikkingen die gaan komen.

Zottelkopf | 09-04-08 | 15:31

Zelf denk ik dat de bom zo'n 100 meter boven deze lokatie zal ploffen:
www.multimap.com/maps/?hloc=NL|brik%20...
Maar misschien ook niet, want Koentje weet het en is dan toch niet thuis.
Of hij is zo slim om juist wel thuis te zijn, omdat ze nu weten dat hij het weet, waardoor ze het niet zullen doen.
Of zo.

Lifecanbesimple | 09-04-08 | 15:30

Leave Koen Agema alone!!!!

Flodder | 09-04-08 | 15:29

De heksenjacht is weer geopend *zucht*

djiezuskrijst | 09-04-08 | 15:27

Murdockyoufool 09-04-08 @ 15:21

Haha, een maand of zo geleden vierde De Tijd (Vlaanderens enige financieel-economische dagblad) haar 40-jarig bestaan met een gratis exemplaar bij haar weekendeditie van... jawel, Lijmen/Het Been. Inderdaad nog steeds actueel.

van Maerlant | 09-04-08 | 15:27

@Murdockyoufool 09-04-08 @ 15:23
Exact!! Valt het je ook op?

Lying Dutchman | 09-04-08 | 15:25

Noord holland, ja daar zouden terroristen zeker als eerste op af gaan als ze een atoombom zouden hebben.

Turbonathan | 09-04-08 | 15:25

@Lying Dutchman 09-04-08 @ 15:18
Alleen de gedetailleerde omschrijvingen van kledij ontbreken.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:23

@mezelf09-04-08 @ 15:18
Nog vergeten:
Dat van die rat is één op één gekopieerd uit American Psycho, alleen daar werd een buis gebruikt.

Lying Dutchman | 09-04-08 | 15:22

@gewoondoen 09-04-08 @ 14:16

Ruilen???

Bozepanda | 09-04-08 | 15:21

@van Maerlant 09-04-08 @ 15:12
Elsschot, die naarling, is koning! Man, Lijmen/Het Been is vandaag de dag nog toepasbaar in de bedrijfskommunikaasiebizz. De sigaar uit eigen doos, verplichte kost voor de paarse broek.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:21

Wat een gekke verhaaltjes schrijft Koen, zit die jongen nou nog niet in dwangverpleging?

Bozepanda | 09-04-08 | 15:19

Helemaal in het stijltje van Brett Easton Ellis. Auteur van o.a American Psycho en Glamorama. Samenzweringen en waanideeen. Opsommen van namen etc.
Rare vogel die Koen.

Lying Dutchman | 09-04-08 | 15:18

Ik woon in Brabant, dus boeie, next

Laffe Anonieme Haas | 09-04-08 | 15:18

Alle publieke omroepen en commerciele tv-zenders (ook alle reclame is bedoeld om te manipuleren), alle kranten behalve het Parool (de redactie; de columnisten maken wel onderdeel uit van de samenzwering), vrijwel alle tijdschriften. Wat ze ook zeggen, ze zijn niet te vertrouwen.
.
vast en zeker abbonement op het parool dat ie uist die krant kiest

Mr.Vampire | 09-04-08 | 15:17

Dus HBC zit achter de moord van Charlie Manson's club op Sharon tate, die puur en alleen werd uitgevoerd om Koen te demoniseren. Onthoud dat.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:16

@AntiCookies 09-04-08 @ 15:06
Jij hebt ook de basisschool niet afgemaakt (zoals enkele andere hier)?

Mach10 | 09-04-08 | 15:16

@koerbagh ® 09-04-08 @ 15:08,
vermoedelijk een kudtsmoes van Van Middelkoop, met z'n ik-krijg-geen-visum-voor-Soedan.
Dit is echter niet genotuleerd.

Met jou informatie er bij lijkt dit echter te kloppen.
Damn.

vander F | 09-04-08 | 15:13

Waar heeft hij aan gesnuffeld ? ?

Vidi Vini Verdommi | 09-04-08 | 15:11

KOEN

I'm
an
excellent
driver

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:11

@sjaakdeslinksesul 09-04-08 @ 15:07:
Dat alleen al is marteling genoeg, lijkt me.

koerbagh ® | 09-04-08 | 15:09

@Deport 09-04-08 @ 14:55
West-Friesland behoort niet tot de huidige provincie Friesland, maar tot de provincie Noord-Holland. Stellen dat West-Friesland Friesland is is daarom onjuist.

De twee Limburgen worden beide in hun respectievelijk land Limburg genoemd (dit maakt je voorbeeld niet heel erg sterk, maar dat was ook niet te verwachten), echter in Nederland spreken wij van Belgisch Limburg en van Limburg. Een beter voorbeeld zou Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen zijn geweest, maar dan ging je conclusie helaas weer niet op

Mach10 | 09-04-08 | 15:09

@vander F 09-04-08 @ 15:02:
Wat zeggen jouw Haagsche kringen? Ik hoor zojuist dat het kabinet in de commando-bunker van defensie bijeen is. Spoedberaad.

koerbagh ® | 09-04-08 | 15:08

Ajjjj, die redenen voor het wegvagen van Hoorn: "... ik heb bijna 20 jaar in Hoorn gewoond, mijn ouders en broer wonen er, mijn moeder komt uit West-Friesland, de meeste familie van mijn moeder woont er, en in Hoorn staat nog steeds een standbeeld van Jan Pieterszoon Coen...".

Nou niet meer zo lullig doen Fleisch, dit is bloed, maar dan ook bloed serieus! Zou jij een nog betere reden kunnen bedenken?
En wil je alsjeblieft mijn foto bij dit artikel weghalen? Tnx.

Granaatappel | 09-04-08 | 15:07

@koerbagh ® 09-04-08 @ 15:01,
exact, maar nu je Buikhuizen d'r bij haalt maak ik me ineens wat zorgen.

vander F | 09-04-08 | 15:07

G-unite 09-04-08 @ 15:02
Iemand moest de soundtrack onder de martelingen verzorgen. Dinand unplugged.

sjaakdeslinksesul | 09-04-08 | 15:07

friesland?
das geen nederland tog?

AntiCookies | 09-04-08 | 15:06

@van Maerlant 09-04-08 @ 14:56

VEERTIG JAAR GETROUWD

Ach Frans
jij
denkt
dat
lobotomie
het
antwoord
op
alles
is

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:06

Niemand die het mist, Hoorn...

*zucht*

f@pzwans | 09-04-08 | 15:06

Overheden en geheime diensten hebben er inderdaad ontzettend veel belang bij om de eigen bevolking uitgemoord te zien. Gelukkig hebben deze ambtenaren geen familieleden, waar ze zich zorgen over maken.

- teruggejorist - | 09-04-08 | 15:05

Hoorn?

Drinkie | 09-04-08 | 15:04

broek aan me laars! sokken aan me laars!

superjan | 09-04-08 | 15:04

Wanneer komt trouwens dat topic over die student die zijn lus tegen de Taj Mahal sloeg en daarom van school moet?

meq | 09-04-08 | 15:03

G-unite 09-04-08 @ 15:02
Wordt Ad Melkert niet genoemd..?

MichieldeMuiter | 09-04-08 | 15:03

Ik weet het zo net niet, hij heeft die informatie van Richard Laurens. Als het gaat om kennis betreft samenzweringen is hij toch wel een hoogvlieger.\
*is druk bezig een schuilkelder te graven in z'n achtertuin*

prodigy | 09-04-08 | 15:02

*op de burelen van het MDI breekt de pleuris uit*

vander F | 09-04-08 | 15:02

Ik zeg: Kom maar op met die bom, Hoorn heeft genoeg Vinex gespuis wat we liever kwijt dan rijk zijn. En al die eikels die denken dat Hoorn in Friesland ligt: Gaat u schoolgeld terug halen...!!

Boris the Blade | 09-04-08 | 15:02

Op velen had het zien van de martelingen het effect van heroïne (´veel beter dan het beste orgasme´).

Aaaaah dus jij weet hoe dat voelt Koen??

dolle mina | 09-04-08 | 15:02

Bekende Nederlanders die tot de regelmatige bezoekers van de martelingen in Amsterdam behoren en/of er verantwoordelijkheid voor dragen:(..)
Dinand Woesthoff (..)

Dat geloof ik meteen

G-unite | 09-04-08 | 15:02

ericr 09-04-08 @ 14:58
Merk ik een zekere bizarre opwinding in je schrijfsel ?

Bigi Bana Boy | 09-04-08 | 15:01

In 1 uurtje meer dan 150 reacties . waarvan de meesten het voor kul aanzien.
Ik begin me op zo'n moment dus zorgen te maken.

XaaD666 | 09-04-08 | 15:01

@vander F 09-04-08 @ 14:58:
Ja. Hugo Brandt Corstius is extreem gevaarlijk. Wouter Buikhuizen weet er alles van. Koen weet iets hoor, heus waar.

koerbagh ® | 09-04-08 | 15:01

Hahahahaha, sorry, dit is nu heel potsierlijk. 'De Nederlander Hugo Brandt Corstius (72) is waarschijnlijk de machtigste mens op aarde (...) Hij is geboren op 29 augustus 1935 in Eindhoven, heeft Joodse voorouders, een zeer kleine penis en een slechte adem (...)'
Geef Koen 'ns een TicTac en een penispomp.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 15:00

Twee dingen:

Waarom kan die bom niet op Schagen of Noord-Schaerwoude vallen, want daar kan toch niks kapot?
En 2: what's up with te dog?

Spinal Fap | 09-04-08 | 15:00

Het moet wel echt zijn want ik hoor niets van Balkenende

Iko Nal | 09-04-08 | 14:59

@meq 09-04-08 @ 14:54:
Ja... en op 7 mei staat hij weer op.

koerbagh ® | 09-04-08 | 14:59

Mengele deed alles met ze wat je bedenken kunt: met een mes in ze snijden, hun ogen injecteren, handen en voeten, armen en benen, penis, ballen, oren, neus, tong afhakken, spijkers in hun lichaam slaan, er schroeven in boren, in hun tanden en kiezen boren, hun lippen afknippen, ogen uitprikken, opereren, hun schedeldak eraf lichten, een hongerige rat in de kut van Saartje stoppen en dichtnaaien, van hun hersens en andere organen en lichaamsdelen eten, ze zelf hiervan laten eten, ze in brand steken en ontvellen, steeds meer stukken van hun gezicht afbreken, van hun lichaam afhakken, de kut van Saartje steeds verder openscheuren, steeds zwaardere gewichten aan hun zenuwen hangen. Door zijn kennis van geneeskunde en zijn ervaring met martelen slaagde hij erin om ze tot 27 januari 1945, de dag dat Auschwitz werd bevrijd door de Russen, in leven te houden; zelf was hij toen al gevlucht. Hoeveel dagen de martelingen geduurd hebben weet ik niet.

Pervers kereltje.

ericr | 09-04-08 | 14:58

Wanneer doen ze het hek van die TBS kliniek nu eens op slot?

Eppo | 09-04-08 | 14:58

Misschien ligt het aan het drinkwater in die regio : Edam is in de buurt als mjn topografische kennis van Nederland enigszins in orde is . el_ubaid_antics@yahoo.com

snuff | 09-04-08 | 14:58

De belangrijkste oorzaak van het kwaad in de wereld is kindermishandeling, waaronder sexueel misbruik, meestal door familie (incest). Dit veroorzaakt een vicieuze cirkel: de slachtoffers gaan vaak (maar lang niet altijd) ook hun kinderen mishandelen/sexueel misbruiken. Kindermishandeling maakt veel kinderen agressief, volledig gericht op het bevredigen van hun lusten (al het andere is saai). Ze ontwikkelen geen empathie, geen geweten.

Het overgrote deel van de kinderen die sexueel misbruikt worden of zijn zal hier niet mee naar buiten treden. Ze zijn door de incestplegers tot ‘partners in crime’ gemaakt: kinderen hebben al voor hun geboorte sexuele gevoelens, genieten soms van het misbruik, denken dat het normaal is, en gehoorzamen hun ouders. Voor anderen is het traumatisch.

Eén van de oorzaken voor het plegen van incest is een soort overgevoeligheid, ook voor sexuele prikkels, die kan leiden tot onbeheersbare geilheid. Een stereotype over Joden dat klopt is, zeer generaliserend gezegd, behalve hun slimheid, hun sexualiteit. Onder Joden vindt veel incest plaats. Ook onder andere de nauw aan Joden verwante Arabieren zijn ‘sexueler’ ingesteld dan bijvoorbeeld de gemiddelde Europeaan. Sinds de opkomst van Ayatollah Khomeini is de incest in Iran waarschijnlijk sterk toegenomen. Veel incest vindt plaats onder een deel van de zwarte Afrikaanse volkeren en en hun afstammelingen; het is één van de oorzaken voor de AIDS-epidemie in Afrika. Het taboe is echter zo groot dat vrijwel niemand er over zal spreken.

Deze moest erbij.

Achterstandsdichter | 09-04-08 | 14:58

Ik bedoel maar:

"De Nederlander Hugo Brandt Corstius (72) is waarschijnlijk de machtigste mens op aarde, een van de meest intelligente mensen die ooit hebben geleefd, en extreem sadistisch."

Dat is gewoon wáár.

vander F | 09-04-08 | 14:58

Murdockyoufool 09-04-08 @ 14:54

Ge verwacht u aan iets sjieks
daar aan de oever van de Styx
misschien is 't iets
misschien is 't Nix

van Maerlant | 09-04-08 | 14:56

Zou je subsidie kunnen krijgen als je met hem omgaat?

Achterstandsdichter | 09-04-08 | 14:56

Trots Op Koen!

Een echte ziener.

vander F | 09-04-08 | 14:56

Mach10 09-04-08 @ 14:50
Waarom? Is het minder Friesland omdat er West- voor staat? Is Belgisch Limburg minder Limburg omdat er Belgisch voor staat?

Deport | 09-04-08 | 14:55

@koerbagh ® 09-04-08 @ 14:49

Zou hij dan ook op 5 mei op krukken zichzelf als messias presenteren?

meq | 09-04-08 | 14:54

@jeremia> een stukje paranoide schizofrenie gebeuren as je t mij vraagt.

superjan | 09-04-08 | 14:54

@van Maerlant 09-04-08 @ 14:47
Koen is erin verstrikt geraakt. Sterker, meneertje verzuipt momenteel in de Styx. Inferno.. kijk, daar sluit Hoorn mooi bij aan. Helmond zou nog treffender zijn geweest.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:54

Grote problemen op 4 mei verwacht ik niet, een klein burgeroorlogje tussen limburg en de rest van nederland lijkt me me een groter gevaar gezien de reaguursels hierboven...

de veteraan | 09-04-08 | 14:53

Hij heeft wel een beter taalgebruik dan de gemiddelde blogger/reaguurder

Ziggy Zaagmeel | 09-04-08 | 14:53

Joepie, een nieuwe voor in het rijtje: Femke Halsema, Al Gore, de Club van Rome: Koen Agema. Wel lief van de terroristen dat ze overal ter wereld gaan wachten tot het hier dodenherdenking is. Geeft toch een wat speciaal tintje. Of zeau.

't arme ventje is zelfs speciaal uit Noorn verhuisd vanwege z'n eigen bedreigingen zo te zien, want z'n telefoonnummer bij SIDN staat nog ouderwets in Hoorn.

Of hij is speciaal naar Hoorn verhuisd om de foldertjes te kunnen rondbrengen. Dan mag de stouterd zijn registratie wel 'sn bijwrken.

Vitaly Chernobyl | 09-04-08 | 14:52

LOL @ Fuckje @ 14:45

Robin Hood | 09-04-08 | 14:52

@ Deport 09-04-08 @ 14:45
Blijkbaar is het niveau van onderwijs hier, in het diepe zuiden, wel superieur aan waar jij je habitat hebt

Mach10 | 09-04-08 | 14:50

Hoorn is overigens een nogal fallische naam.

Bigi Bana Boy | 09-04-08 | 14:50

@meq 09-04-08 @ 14:46:
Op een salonboot... met een etentje. En een wiki op de website.

koerbagh ® | 09-04-08 | 14:49

Echte horinezen wonen in Amsterdam. En mijn drumstel ligt ondergronds opgeslagen in Hoorn, dus die overleeft het wel.

KidC | 09-04-08 | 14:49

Deport 09-04-08 @ 14:45
Teveel coke van je antiaanse vriendjes gesnoven?
Tyf op

MoslimMolen | 09-04-08 | 14:49

Zielig en triest geval. Wel arrogant trouwens, alles draait om Koen.
Koen kerel, jij hoort thuis in een klein kamertje met matrassen aan de muren, daar ben je veilig!

-Strotgrondel- | 09-04-08 | 14:48

*** KIEKEBOE KIEKEBOE ***

Thorin | 09-04-08 | 14:48

Verder valt een gemiddelde kermis in West-Friesland ook niet mee hoor, dus ze zijn wel wat gewend daar.

Bigi Bana Boy | 09-04-08 | 14:48

Ik kan niet wachten tot Koen een eigen politieke partij gaat oprichten.

Fleauxe | 09-04-08 | 14:47

"Dit is een beetje hetzelfde als lachen om gehandicapten die uit hun karretje vallen", schreef iemand eerder. Helemaal mee eens. Smakeloos, GeenStijl.

HeiligeEland | 09-04-08 | 14:47

Murdockyoufool 09-04-08 @ 14:40

Tuttut, in mijn vrije tijd ben ik dichter en als ik dan zeg dat hij een verkeerd pad is ingeslagen dan heeft hij precies dàt gedaan. Ik zeg je. Begint Dante trouwens zijn Divina Commedia zo niet?
-
Jeremia 09-04-08 @ 14:44

Het jammere is dat hij zo mogelijk van de regen in de drop raakt.

van Maerlant | 09-04-08 | 14:47

Ik zie dat Edgar Davids regelmatig kwam kijken naar het martellen, daar heeft die dat dus geleerd. Koen geniaal. Doet eens een beweging oprichten!!

meq | 09-04-08 | 14:46

Koen komt mij voor als een vrij normale gemiddelde reaguurder.
Verder zal men er in gereformeerde kringen niet blij mee zijn want waarom nu juist weer op zondag ?

Bigi Bana Boy | 09-04-08 | 14:46

Jeremia 09-04-08 @ 14:44

Of hij neemt de hele boel in de maling, dat kan natuurlijk ook nog.

harry pikkel | 09-04-08 | 14:46

Is dat niet de broer van Fleur?

Robin Hood | 09-04-08 | 14:46

Iedereen die Clairy Polak en Jack Spijkerman rekent tot de verdachten van martelingen kan op mijn sympathie rekenen.

Willem van Ockham | 09-04-08 | 14:46

I recommend... amputation!

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:45

Mach10 09-04-08 @ 14:43
Sterf dan maar rustig verder, achtergestelde Limburger.

Deport | 09-04-08 | 14:45

Sommige mensen kunnen beter geen computer hebben.

fuckje | 09-04-08 | 14:45

van Maerlant 09-04-08 @ 14:38
Hij is zeker niet dom maar zit in een behoorlijk zware psychose. Een gevalletje gedwongen opname lijkt mij.

Jeremia | 09-04-08 | 14:44

@Deport 09-04-08 @ 14:42
Nee

Mach10 | 09-04-08 | 14:43

GS neem je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vergeet Kay, go after Koen!

Florisk | 09-04-08 | 14:43

@Dachthetwel 09-04-08 @ 14:40
Dat is zeker

Mach10 | 09-04-08 | 14:42

Mach10 09-04-08 @ 14:39
Mij ook niet. Schept dit een band?

Deport | 09-04-08 | 14:42

Trepaneren die Koen, wordt hij lekker rustig van.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:41

@Murdockyoufool: In verhouding tot wat alle andere lichaamsdelen te verduren krijgen komt Saartjes kutje er nog het beste van af. Wel een jongen met een levendige fantasie, ere wie ere toekomt...

Fleauxe | 09-04-08 | 14:41

HOAX!

LinksTuigZuigt | 09-04-08 | 14:41

Hoorn??? Laat ze dan een van de "prachtwijken" van Ella Vogelaar te grazen nemen. 2 vliegen in een klap zou ik zeggen...

-db- | 09-04-08 | 14:41

Minimaal 1x per jaar komt er wel een bericht in de media, over aanslagen of dat de wereld vergaat. De jehova (de extreme moslims onder de gggristenen) heeft ook een paar keer het einde der tijden aangekondigt. Ergens in het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw moest iedereen die niet dood wilde op een berg zitten, al het andere zou worden weggevaagd. Het zou mij niets verbazen als "onze Koen" tot deze of een andere totaal overbodige sekte behoorde, wat een bosmongeaul!

Karel Kruizenruiker | 09-04-08 | 14:40

Mach10 09-04-08 @ 14:35
b88k 09-04-08 @ 14:36
Oh.. weer wat geleerd. nouja. Noord Holland mag ook wel plat.

Dachthetwel | 09-04-08 | 14:40

@ Murdockyoufool 09-04-08 @ 14:36
Nu lijkt ie tóch ietsie in de war hoor; die hongerige rat in de kut komt idd uit American Psycho. Mengele deed dat ook nooit overigens.

Pa Cartwright | 09-04-08 | 14:40

@van Maerlant 09-04-08 @ 14:38
Je bedoelt dat hij van het padje is afgeraakt?

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:40

@ Deport 09-04-08 @ 14:38
Mij zult u niet boven de rivieren zien, mislukte basisschool leerling

Mach10 | 09-04-08 | 14:39

Deport 09-04-08 @ 14:38
An je nick te zien zijn anderen ons al voor geweest...

MichieldeMuiter | 09-04-08 | 14:39

@ Mach10 09-04-08 @ 14:36
Niet in Holland, infantiele kut Fries. Get nuked.

Deport | 09-04-08 | 14:38

Het lijkt veel op Wilders retoriek…. Ik gun hem zo een kamerzetel voor de PVV.

Baarstje | 09-04-08 | 14:38

Zijn taalbeheersing verraadt een meer dan gemiddeld ontwikkelingsniveau. Jammer dat deze jongen ergens een verkeerd pad ingeslagen is.

van Maerlant | 09-04-08 | 14:38

De andere hoofdstukken op zijn site zijn ook zeker een aanrader....

Porrello | 09-04-08 | 14:37

wat de neuq?!?

looranks | 09-04-08 | 14:37

Damn, nooit bij stil gestaan dat als ik mijn huisdieren geen aluhoedje opdoe de straling via hen nog steeds bij mij binnenkomt. *aluhoedjes vouwen gaat*

* | 09-04-08 | 14:37

Voor aangifte vermissing kluts: 0900-8844

Beau ter Ham | 09-04-08 | 14:37

@(C) Copywrong 09-04-08 @ 14:23

Kopiëren is wrong!

Boris Poepnagel | 09-04-08 | 14:37

Laten jullie in nederland zoiets vrij rondlopen?

o vos omnes | 09-04-08 | 14:36

Kwamen de Zorreguieta's niet rond 2001-2007 ons land binnen? Dat zou één en ander kunnen verklaren...

Fleauxe | 09-04-08 | 14:36

@Pa
@Fleauxe
@Agent
Check navolgend stuk dan... William Burroughs meets BE Ellis meets Pasolini. Aaf mag trouwens wel uitkijken... Ik zeg: isoleer!
'Mengele deed alles met ze wat je bedenken kunt: met een mes in ze snijden, hun ogen injecteren, handen en voeten, armen en benen, penis, ballen, oren, neus, tong afhakken, spijkers in hun lichaam slaan, er schroeven in boren, in hun tanden en kiezen boren, hun lippen afknippen, ogen uitprikken, opereren, hun schedeldak eraf lichten, een hongerige rat in de kut van Saartje stoppen en dichtnaaien, van hun hersens en andere organen en lichaamsdelen eten, ze zelf hiervan laten eten, ze in brand steken en ontvellen, steeds meer stukken van hun gezicht afbreken, van hun lichaam afhakken, de kut van Saartje steeds verder openscheuren, steeds zwaardere gewichten aan hun zenuwen hangen.'

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:36

@Deport 09-04-08 @ 14:35
Domme kut hollander, je weet niet eens waar je woont

Mach10 | 09-04-08 | 14:36

mmm , vreemd , ik word helemaal nergens genoemd.

Dunnepoep | 09-04-08 | 14:36

@PietdePaljas 09-04-08 @ 14:33:
Ajax hoort ook bij Het Pact van het kwaad, dus dat is waarschijnlijk.

koerbagh ® | 09-04-08 | 14:36

Wie belt Lange Frans? Dit zijn hele scherpe complottheorieen. Kamervragen, en rap wat.

metdebillenbloot | 09-04-08 | 14:36

@Dachthetwel
West-Friesland ligt in Noord-Holland. Geeft niet.

b88k | 09-04-08 | 14:36

@ Plaklul. Met rust laten? Preventief ruimen, die vent is een sick fuck van het ergste soort. Even een passage uit 'Hoofdstuk 3 - Saartje, Lotje en Max':

'Eerst moest hij ze naakt vastbinden, zodat ze zich niet konden bewegen. Hij zette Saartje op de nek van Max. Vervolgens voerde hij dagelijks operaties op ze uit, en maakte daarna foto’s; hij ging steeds iets verder, verzon iedere dag nieuwe martelingen(..) Mengele deed alles met ze wat je bedenken kunt: met een mes in ze snijden, hun ogen injecteren, handen en voeten, armen en benen, penis, ballen, oren, neus, tong afhakken, spijkers in hun lichaam slaan, er schroeven in boren, in hun tanden en kiezen boren, hun lippen afknippen, ogen uitprikken, opereren, hun schedeldak eraf lichten, een hongerige rat in de kut van Saartje stoppen en dichtnaaien, van hun hersens en andere organen en lichaamsdelen eten, ze zelf hiervan laten eten, ze in brand steken en ontvellen, steeds meer stukken van hun gezicht afbreken, van hun lichaam afhakken, de kut van Saartje steeds verder openscheuren, steeds zwaardere gewichten aan hun zenuwen hangen'

Florisk | 09-04-08 | 14:36

dan hebben we 4 mei 2009 in ieder geval weer iets om te herdenken en opelijk een nationale vrije dag erbij

Muntje | 09-04-08 | 14:35

-weggejorist-

KaKeL Kees | 09-04-08 | 14:35

@ PietdePaljas 09-04-08 @ 14:33

hmm misschien de RAI

dolle mina | 09-04-08 | 14:35

wordt trouwens hoog tijd... een neutronenbom op Hoorn, dus.

superjan | 09-04-08 | 14:35

@ Keaning_Radboud 09-04-08 @ 14:24

Friesland = Friesland. Sterf.

Deport | 09-04-08 | 14:35

@Dachthetwel 09-04-08 @ 14:32
WEST friesland, sukkel
Hollanders zijn en blijven dom, ze weten niet eens waar ze wonen

Mach10 | 09-04-08 | 14:35

@redactie
Nieteens een bedankje voor de tip? Deze brief viel bij ons op de mat. Nog meer mensen die hem ontvangen hebben?

b88k | 09-04-08 | 14:34

Ideaal, ik woon in die buurt. Maar ik ben binnenkort te vinden in Amerika. See ya !

Mossad.il | 09-04-08 | 14:34

"Tussen 2000 en eind februari 2007 zijn er in een grote, zeer goed beveiligde hal in Amsterdam vele honderden mensen (onder wie veel kinderen en baby´s) op de meest gruwelijke manier gemarteld en zolang mogelijk in leven gehouden."

Hal = Amsterdam ArenA ?

PietdePaljas | 09-04-08 | 14:33

*belt ProRail om te vragen of er weer iets is ontspoord*

Lt. Col. Me | 09-04-08 | 14:32

Oh boeie.. friesland.

Dachthetwel | 09-04-08 | 14:32

Nou ik geloof hem wel. NOOOOOT, koekie koekie, dwangbuis aub.

Tinus Trekveer | 09-04-08 | 14:31

gelijk. Fatima is de wedergeboorte van Saartje, Sigrid Lillegard van Lotje, en ik van Max. Wij zijn geen klonen .

www.facebook.com/people/Sigrid_Lillega...

hahahaha sue the bastard!!!

dolle mina | 09-04-08 | 14:30

Het lijstje verdachten van het kwaad... inclusief alle hiphop artiesten en Krezip.
www.koenagema.nl/hst6.htm
Valt niks tegenin te brengen.

koerbagh ® | 09-04-08 | 14:30

hier past maar 1 reactie op:
Unk?

Sangoni | 09-04-08 | 14:30

@ Murdockyoufool 09-04-08 @ 14:24
Gaat nog steeds door hoor. Tegenwoordig alleen wat kleinschaliger; het werd té massaal joh, de sfeer was niet meer zoals vroeger.
Vaak op dinsdagavond ga ik met wat maten effe martelenkijken, paar 6-pakkies mee – je kent het wel.

Pa Cartwright | 09-04-08 | 14:29

Koen heeft ze niet allemaal op een rij!!!!!
Wel knap trouwens, hoe verzin je het allemaal.

**Nimrod** | 09-04-08 | 14:29

%%%

wij komen uit Hoorn bedankt voor de tip we zullen hem snel smeren!

Groeten www.depilshut.nl

Edit Vliegreis geboekt

badmutsen | 09-04-08 | 14:28

@Murdockyoufool 09-04-08 @ 14:24
En de pliesie stond erbij, keek ernaar en deed niks want ze moesten het protocol volgen.

Agent327 | 09-04-08 | 14:28

Ik vind dat ie heel taboedoorbrekend schrijft.

Rest In Privacy | 09-04-08 | 14:28

Even voor de duidelijkheid:
Koen is niet gek
Hij is een magnetron, PING!

Mach10 | 09-04-08 | 14:28

Voorspellingen van onheilsprofeten als deze zijn nog nooit uitgekomen. Het einde van de wereld (of in dit geval het begin van WO III en de ondergang van Noord Holland) zal dus in ieder geval niet plaatsvinden op 4 mei 2008 even na achten. Maar toch lief van GS om zich om Koen Agema het podium te geven waar hij om gevraagd heeft. Nou Koen, succes met je psychose. Ga eens langs de huisarts zou ik zo zeggen.

Jeremia | 09-04-08 | 14:27

@Murdockyoufool: Zou dit misschien een zéér vrijzinnige interpretatie zijn van de expositie Bodies in de Beurs van Berlage? (www.bodiestheexhibition.com/)

Fleauxe | 09-04-08 | 14:27

Zullen we Koen maar met rust laten? Waarschijnlijk is hij vergeten z'n lithium in te nemen en zit hij daardoor nu in z'n manische periode.

plaklul | 09-04-08 | 14:26

En daarom, geen dodenherdenking op Zondag!

Zo jammer! | 09-04-08 | 14:25

Wat een waus!

Zeven | 09-04-08 | 14:25

Dit is bijna grappig, maar eigenlijk zielig. Die jongen kan er ook niets aan doen.

deuZige | 09-04-08 | 14:25

En waarom bericht GeenStijl hier niet over? Luie donders!

'Tussen 2000 en eind februari 2007 zijn er in een grote, zeer goed beveiligde hal in Amsterdam vele honderden mensen (onder wie veel kinderen en baby´s) op de meest gruwelijke manier gemarteld en zolang mogelijk in leven gehouden. Alle martelingen die je kunt bedenken kwamen voor: zie hiervoor onder andere de geschiedenis van Saartje, Lotje en Max. Er waren verschillende van elkaar gescheiden ruimtes in de hal: hoe verder van de ingang, hoe gruwelijker de martelingen (en hoe meer je moest betalen). De martelingen werden bezocht door tienduizenden (of meer) mensen, onder wie zeer veel bekende Nederlanders,'

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:24

@deport, bij aardrijkskunde had jij zeker het laagste cijfer? WestFriesland, ligt ergens anders dan Friesland (of Fryslân). Dus ga eens een atlas kopen of koop een geschiedenisboek.

Keaning_Radboud | 09-04-08 | 14:24

Shit nu vallen er twee keer zo veel slachtoffers, want een gewaarschuwd mens telt voor twee

Mach10 | 09-04-08 | 14:23

@ Telegraafhoerrr 09-04-08 @ 14:16
Ghehehe; 'Ook trekken er veel verhoudingsgewijs intelligente, luie en agressieve jongeren naar de stad: krakers, anarchisten, autonomen.'


En dat wij trots zijn op onze hoeren klopt ook als een zwerende vinger. Ontzettend trots zelfs – het zijn tenslotte wél ónze hoeren.

Pa Cartwright | 09-04-08 | 14:23

op zijn website:

" Hoofdstuk 7 - Fatima en Koen

De vader van Fatima was een fundamentalist en aanhanger van Ayatollah Khomeini. Hij had een kleine penis en een slechte adem, sloeg haar moeder vaak zeer hard en gebruikte cocaïne en heroïne. Hij gaf Fatima regelmatig een pak voor haar billen, merkte dat ze hier opgewonden van raakte, en was van plan om haar te gaan verkrachten (‘ze vraagt er gewoon om’) toen het ongeluk gebeurde. Toen een deel van zijn hoofd werd afgeslagen schreeuwde hij als aan het eind van ‘Child in time’ van Deep Purple: steeds harder; na ongeveer 15 seconden was hij dood. Fatima’s reactie op het ongeluk was de allergrootste angst en walging, géén sexuele opwinding. Het beeld stond op haar netvlies gebrand. Ze hebben haar ongetwijfeld angstremmers gegeven die in het begin nauwelijks effect hadden. Ze werd incontinent.

Een manier om te vluchten voor de angst was om stiekem (hun moeder mocht het niet weten) bij haar zusje in bed te kruipen en elkaar te omhelzen of te betasten; hierover gaat het nummer ‘Sexual healing’ van Marvin Gaye. Ook eten kon afleiding geven, waardoor ze mollig werd.

De moeder van Fatima was een aanhanger van de Nation of Islam (‘Black Muslims’; fundamentalisten). Ze had een extreem slechte adem, ging met zoveel mogelijk mannen en vrouwen naar bed, dronk veel alcohol, rookte, keek veel tv. Fatima was doodsbang voor haar en werd door haar geslagen.

De belangrijkste boodschappen van de ontmoeting tussen Sigrid Lillegard en mij is: volwassenen hebben sexuele gevoelens voor kinderen, en zelfs jonge kinderen hebben al sexuele gevoelens; de gruwelijke foto´s uit Auschwitz moeten worden vervangen door iets moois, humoristisch. Sigrid en ik waren verliefd, en houden nog steeds van elkaar. Sigrid gaf mij voor een deel mijn geloof in een god terug; ze was zo bovennatuurlijk mooi en gevoelig en het contact dat ik met haar had raakte me zo diep dat ik het gevoel had dat als ik jong zou sterven mijn leven toch zin had gehad.

De 99 schone namen van Allah (zie 99 schone namen van God op Wikipedia) hebben mij er definitief van overtuigd dat Mohammed een zeer gevoelige man is, één van de grootste profeten, en dat de Islam een goedaardige religie is.

Mohammed over Jezus: Mohammed kon niet geloven dat Jezus aan het kruis was gestorven; voor hem zou dit de nederlaag van het goede hebben betekend. Hij geloofde dat in plaats van Jezus iemand anders aan het kruis hing. De komst van Ahmed (Mohammed) zou tijdens zijn leven zijn verkondigd. Volgens bepaalde islamgeleerden is Isa/Jezus al-Mahdi, die komt aan het einde der tijden; zijn komst is het belangrijkste dat er op de Dag des Oordeels zal gebeuren. Dit staat echter niet genoemd in de Koran, en evenmin in betrouwbare hadith. Er wordt gedacht aan Isa, Mohammed of een nieuwe profeet. "

ik weet niet welke drugs die koen neemt, maar ik wel er best wat van kopen.

(C) Copywrong | 09-04-08 | 14:23

Dit is gewoon net zo'n sneu figuur als onze grote vriend Remco.
Daar heb ik trouwens ook al niks meer van gehoord, hoe gaat het met hem? Nog steeds in die inrichting?

Tomatenketchup | 09-04-08 | 14:22

Geniaal. Koen zegt: 'Eén van de doelen van Hugo Brandt Corstius: zoveel mogelijk mensen (het liefst kinderen) op de meest gruwelijke manier laten martelen en zolang mogelijk in leven houden; dit gebeurt over de hele wereld met vele mensen.'

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:22

-weggejorist-

Dikke Harry | 09-04-08 | 14:22

ah, dus Jan Molendijk is verhuisd?

superjan | 09-04-08 | 14:22

Leuk leuk, ik woon in de omgeving.
Flink wat domme mensen die terug de schoolbanken in moeten. West-friesland hoort namelijk gewoon bij de provincie Noord-Holland. Lutsers.

Rest In Privacy | 09-04-08 | 14:22

"Wat zeg je Osama, Borsele? Nee joh, Hoorn!"

Fleauxe | 09-04-08 | 14:21

*hoopt op 020 GAZA*

Rest In Privacy | 09-04-08 | 14:21

Ik ben benieuwd hiet Piet Paulusma dit gaat omschrijven in zijn weerbericht.
Oat Moarn.

Fapdrol | 09-04-08 | 14:20

flauwekul natuurlijk, maar zou het niet echt lachen zijn als het ook daadwerkelijk gebeurt ?

(C) Copywrong | 09-04-08 | 14:20

Koen pas nou op jongen. Tot nu toe heb ik je de hand boven het hoofd gehouden maar nu ga je te ver. We weten je te vinden vriend en dan zal ik het hele verzamelde werk van Hugo Brandt Corstius voor gaan lezen.

sjaakdeslinksesul | 09-04-08 | 14:19

Enkeltje psychiatrische inrichting.....

JRR | 09-04-08 | 14:19

Daar zit Kay achter. Die kreeg de ster van Giuliani ook pas hoog nadat ie met Atta 911 had geregeld.
* ziet beelden van Verdonk op de puinhopen van Hoorn*

hekkesluiter | 09-04-08 | 14:19

Op 5 mei 1821 stierf Koen op Sint-Helena.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:19

Koel ! Ik ga kijken !

AiRdAncE | 09-04-08 | 14:18

Leen redt ons wel uit de brand.

mr.Visser | 09-04-08 | 14:18

*schoenen aantrekt en borrel kopen gaat*

DANNY3960 | 09-04-08 | 14:18

Welke martelingen in Amsterdam? Heb ik iets gemist?

Tomatenketchup | 09-04-08 | 14:18

Kom op jongens, die jongen is paranoia. waarom dit op geenstijl/

Flounder123 | 09-04-08 | 14:18

Hoofdstuk 5 - Het Pact en Hugo Brandt Corstius

De Nederlander Hugo Brandt Corstius (72) is waarschijnlijk de machtigste mens op aarde, een van de meest intelligente mensen die ooit hebben geleefd, en extreem sadistisch.
Hij is geboren op 29 augustus 1935 in Eindhoven, heeft Joodse voorouders, een zeer kleine penis en een slechte adem, was als kind een verschrikkelijke aansteller, en werd vreselijk gepest op school, wat een enorme haat tegen mensen bij hem heeft veroorzaakt.

dubbeldepunt | 09-04-08 | 14:17

LOL @ pica van die hond met alumutsje.
Mijn parkiet weigert overigens te vertrekken.
@Coen
Jongen, neem je Risperdal nou eens in.

Gravin v Kippenbouth | 09-04-08 | 14:17

jaja heeellll geloofwaardig

CultuurBarbaar | 09-04-08 | 14:17

@PiesBeter 09-04-08 @ 14:16
In jouw woonplaats wel, ja.

Pa Cartwright | 09-04-08 | 14:17

Brutus Grootbek 09-04-08 @ 14:13

Lekker trollen hier?

MoslimMolen | 09-04-08 | 14:17

Wat Cohen betreft heeft 'ie wel een punt.

Frans Laarmans | 09-04-08 | 14:17

O wat prachtig... Dit is werkelijk te mooi. Hoe vind je zoiets? Het is kunst.
Schitterend. We weten nu in elk geval wie we de schuld kunnen geven. Het is allemaal de schuld van Koen Agema.

koerbagh ® | 09-04-08 | 14:16

he, ik woon in West-Friesland...

gewoondoen | 09-04-08 | 14:16

Deze man is echt niet gek hoor. Elders op zijn site leest men:

"Amsterdam is het Sodom en Gomorra van deze tijd; naar verhouding veel Amsterdammers zijn psychopaten; Amsterdammers die geen psychopaten zijn zijn er zo aan gewend om hun hele leven door ze omringd te zijn dat ze ze niet (meer) opmerken, ze niet kunnen herkennen. "

Telegraafhoerrr | 09-04-08 | 14:16

4 mei valt op zondag, herdenking is 3 mei toch?

PiesBeter | 09-04-08 | 14:16

Wie is die traditionele, doch ongelovige hond op de picca ?

MichieldeMuiter | 09-04-08 | 14:15

Lijkt me goed nieuws.

Meneer | 09-04-08 | 14:15

Koen schiep hemel en aarde en liet zijn zoon Leen sterven voor de zonden van de mens.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:15

NOS kom er maar alvast in met jullie Verkeer- en Weer Alarm. Want 4 mei is toch de dag van saamhorigheid? Wordt het toch nog "Gezellig" in NL.

Boven het Maaiveld | 09-04-08 | 14:15

Koen gaat jullie allemaal zo hard uitlachen op 5 mei!!!!

dolle mina | 09-04-08 | 14:15

hmmm nah jah zien we dan wel weer. *gaat koffie halen*

Barkruk | 09-04-08 | 14:14

Die heeft echt hulp nodig. Laat iemand hem opsluiten voor zijn eigen veiligheid.

Tomatenketchup | 09-04-08 | 14:14

Lee Towers is al onderweg naar Friesland! (gelukkig)

de peer | 09-04-08 | 14:14

Balkenende heeft de Taliban aangeboden West-Friesland in te nemen maar de angst voor Koen weerhield de baarden ervan.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:14

Ik mag het hopen.

Fonald Fuck | 09-04-08 | 14:13

Psychiatrisch patientje zieken is net zo sneu als iemand die in een rolstoel zit omver duwen.

Reuzelbek | 09-04-08 | 14:13

Dit zijn duidelijk de hersenspinsels van een krankzinnige... Net alsof ik Rita of Geert hoor praten.

Brutus Grootbek | 09-04-08 | 14:13

Op naar de 10 miljoen Nederlanders!

dagrunge | 09-04-08 | 14:13

Boeiend, next.

Ari Gold | 09-04-08 | 14:12

Volgens mij is iemand vergeten om zijn dagelijkse dosering Haldol te slikken.

Iko Nal | 09-04-08 | 14:12

Koen, doe 'ns braaf je medicijnen nemen.

Murdockyoufool | 09-04-08 | 14:12

Nieuwe provincie ,Atol West Friesland....

MichieldeMuiter | 09-04-08 | 14:12

Psychotische mensen zouden eigenlijk geen internet mogen hebben.

Biff Eagleburger | 09-04-08 | 14:11

Zeau, is die hard gevallen toen hij nog een baby was!

Ongelovige atheïst | 09-04-08 | 14:11

Heerlijk leesvoer!

Hodja | 09-04-08 | 14:11

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen
---
Daar stop ik altijd met lezen...

da wizard | 09-04-08 | 14:10

Koenkerbom zekert?

stevenpu | 09-04-08 | 14:10

Coen Agema. Familie van Fleur Agema? Toevallig?

*slaapt verder*

Boris Poepnagel | 09-04-08 | 14:10

Alu petje op, de vijand aan de lantaarnpaal binden en wegwezen...

MoslimMolen | 09-04-08 | 14:10

De meeste slachtoffers in Friesland? Drop it!

Deport | 09-04-08 | 14:10

@geenstijl

als ik dit soort verhalen wil lezen ga ik wel naar alluhoedje.nl ofzeau........

Rest In Privacy | 09-04-08 | 14:09

volgens mij is die aan de dunne, en aan de drugs.. die combinatie zorgt er dus voor dat hij denkt dat z'n diarree een groot aantal doden zal veroorzaken.

is cultuur, iets met respect enzo.

Bassie_ | 09-04-08 | 14:09

so who are you gonna call?

Garret Weldon!

derechtsesocialist | 09-04-08 | 14:08

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl