Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haatzaaibaard preekt in Europees Parlement

grandmuftie.jpg Feestje van de democratie in het Europees Parlement. Op de spreekstoel van Europa's *kuch* direct gekozen volks- vertegenwoordiging stond vandaag een bijzondere gast. In het kader van de interculturele dialoog mocht de Syrische Grootmoefti Ahmad Badr Al-Din Hassoun ten overstaan van alle europarlementariërs het Koninkrijk der Nederlanden nog maar eens waarschuwen. Wanneer het na de islamfilm van Geert Wilders tot geweld en bloedvergieten komt, is de Blonde Roerganger uit Venlo daarvoor verantwoordelijk. De voorzitter van de Superior Fatwa Council windt daar geen doekjes om. Zodra er in de rolprent ook maar één koran in vlammen opgaat, wordt gereduceerd tot formaat Donald Duck of wordt doorgetrokken in een toilet "betekent dat simpelweg dat hij aanzet tot oorlogen en bloedvergieten. Het is de verantwoordelijkheid van het Nederlandse volk om hem ervan te weerhouden'' aldus de invloedrijke rechtsgeleerde uit Damascus. Even los van het feit dat men het daar van Slotervaart tot aan Jakarta inmiddels over eens is. Wat de neuk doet zo'n representant van een duistere Islamitische dictatuur in het EP? Opdoeken die tent! Bij de baard van Spinoza!

Reaguursels

Inloggen

v Maerlant 16-01-08 @ 23:02
Ik noemde Doom een bruinhemd in Bigi Bana Boy 16-01-08 @ 16:19.
en niet jou. Het was een beetje een onduidelijke post. Die "zwarte" sneer reken ik niet mee er van uit gaande dat je woedend was. Doom stopte wel in iedere posting een paar fijne uitlatingen mee.

Verder noem ik Vlamingen geenszins bruinhemden maar stelde vast dat er wel een aantal zeer enge clubjes in Vlaanderen rondlopen en dat er op dat punt een bepaalde perceptie in Nederland jegens Vlaanderen bestaat. Dat bedenk ik niet zelf maar dat is een feit.
Maar laat ik duidelijk stellen : Nee, ik vind niet dat alle Vlamingen facisten zijn, integendeel.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 23:49

-weggejorist-

Lizzard | 16-01-08 | 23:36

Ik word zo schijtziek van dat volk, stelletje paupers. Alle mogelijkheid krijgen ze hier om een normaal leven op te bouwen en toch kiezen ze ervoor om zich totaal af te scheiden van onze cultuur en samenleving , maar dat is nog niet genoeg, ze willen ons ook nog eens de mond snoeren en hun wetten en willen aan ons opleggen. Mij is altijd gezecht je bijt niet de hand die je voed, maar blijkbaar denken die hakbars er heel anders over. Ze hebben totaal geen besef van normen en waarden en willen ons kapot maken omdat wij vrijuit onze mening spreken. Onze verzorgingsstaat hebben ze al totaal vernield en uitgebuit tot het oneindige. Oudere mensen die hun hele leven hard gewerkt, en meebetaald hebben aan de economie, moeten op een houtje bijten zodat een stelletje criminele paupers op vlinderzoektocht in het buitenland kunnen. Geertje zei het goed, die cultuur staat totaal HAAKS op die van ons en kan gewoon niet samen gaan, omdat het simpele feit dat zij dat niet willen! De mensen die met hun hardverdiende belastingcentjes voor deze uitbuiters betalen worden door hun ongelovige varkens genoemd die maar snel moeten bekeren anders zijn er gevolgen. Het moet over zijn met dat zoetsappige gelul dat we het allemaal maar met elkaar moeten opschieten. Wij worden behandeld als beesten door die gasten en we betalen ze er nog voor ook. Als ik weer op tv hoor dat er 2 politie agenten door een groep van die gasten in mekaar zijn getimmert kookt mijn bloed gewoon, als ik hoor dat oudere vrouwtjes in hun gezicht worden geslagen en beroofd worden door die paupers dan draait mijn maag zich om.
Ik weet dat je niet iedereen over 1 kant moet scheren daar ben ik het ook helemaal mee eens, ik heb zelf moslimvrienden. Maar moet je om deze reden dan maar negeren wat voor gedrag het merendeeel van de groep vertoond? Natuurlijk niet, Ik ben ze spuug en spuugzat en ik ben er helemaal klaar mee, die gasten horen hier gewoon niet , en die conclusie hebben ze geheel aan zichzelf te danken

Poepus | 16-01-08 | 23:19

Ja, je steekt je hand uit door me bruinhemd te noemen, lullo.

v Maerlant | 16-01-08 | 23:02

Bigi Bana Boy 16-01-08 @ 22:30

Je eet van twee walletjes, vriend. Je plempt iets neer en als de weerwind wat groot is, dan zeg je 'geintje' of 'laten we erover ophouden'. Lafjes vind ik dat. Ik zal je niet stalken, maar hou wel de draadjes over Vlaanderen in de gaten, en als je de jongens en meisjes uit mijn streek nog onheus denkt te moeten benaderen, pest ik het bloed onder je nagels vandaan. Neem dat gerust als een dreigement.
-
Lizzard 16-01-08 @ 22:28

Je hebt gelijk, deze duif is dood, op naar de volgende.

v Maerlant | 16-01-08 | 22:42

-weggejorist-

Lizzard | 16-01-08 | 22:39

v Maerlant 16-01-08 @ 21:48
Laten we één ding afspreken, óf we gaan proberen een beetje normaal te doen vanaf nu óf we laten elkaar simpelweg met rust. Ik heb geen trek in een persoonlijke vendetta met wie dan ook en dus ook niet met jou. Als jij daar wel zin in hebt kan ik je niet tegenhouden maar dan reageer ik simpelweg niet meer op je. Mijn voorkeur gaat nog altijd naar het eerste uit dus de bal ligt bij jou. Ik heb nu al een paar keer mijn hand uitgestoken
maar als jij persé een privéoorlog wilt voeren dan moet je dat maar doen.
Weet wel dat ik niet mee doe.

Ik herken mijzelf niet in het beeld wat je van mij neerzet maar zou mij nog kunnen voorstellen dat ik zo op je overkom. Mijns inziens neem je alles wat ik schrijf bloedserieus terwijl ik de helft van de tijd gewoon lol zit te maken.
Dat over die Vlaamse jeugd is er zo eentje. Jij nam dat heel hoog op terwijl ik het alleen als wrang geintje bedoelde. Maar goed, email en forums zijn niet de meest ideale manier van communiceren. Ik wil graag antwoord geven op je beschuldigingen omdat ik ze deels onterecht vind maar dan wel als het op een normale toon kan.

Voor de laatste keer, cool down dude.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 22:30

-weggejorist-

Lizzard | 16-01-08 | 22:28

Bigi Bana Boy 16-01-08 @ 21:28

Nu begin je ook nog te liegen. JIJ noemt de Vlamingen (tot vervelens toe, maar dat doe je met alles) donkerbruin, nù heb ik jou zwarte genoemd. Erg hè? Zwart ben JIJ anders wel en donkerbruin IK niet. Man, wat krijg ik een hekel aan jou. En zo gaat dat maar door. Al maanden ben jij hier het sujet dat heelder bevolkingsgroepen in het hoekje zet. De geringste aanleiding volstaat om iemand VMBO'er te noemen en laagbijdegronds met je roede om de oren te slaan. Ik ergerde me er al langer aan maar ik vond het in eerste instantie niet aan mij om er iets over te zeggen. Nu je het nodig vond de Vlaamse jeugd in z'n geheel te stigmatiseren, zette je net een stapje te ver. Over allochtonen moet je ten allen tijde met nuance spreken, je woorden wikken, maar VMBO'ers, de autochtone uiteraard, die mag je natùùrlijk rustig over 1 kam scheren. Ik vind dat degoutant. Trouwens: waar zouden we staan zonder poetspersoneel, zonder wegenwerkers, zonder vuilnisophalers? Het getuigt van niet geringe hoogmoed daar zo geringschattend over te doen. Het misprijzen dat ik voor je voel is de oogst van wat je gezaaid hebt. Conclusie: JIJ bent hier de racist. En vanaf nu krijg je een van mij een koekje van eigen deeg, Basji-Boezoek.

v Maerlant | 16-01-08 | 21:48

Dr Doom 16-01-08 @ 18:08
Ik maak mensen voor bruinhemd uit als ik denk dat ze dingen uitkramen die als zodanig gekwalificeerd kunnen worden. En neem van mij aan dat je een heel eind gaan wat dat betreft. Neem Botte. Die zegt bijzonder straffe dingen over de islam, zaken waar ik het af en toe ook niet helemaal met hem mee eens ben, maar ik heb hem nog nooit op racisme of nazisme kunnen betrappen. Mij gaat het ook helemaal niet om de islam en het geweld waar daar bij hoort en wat dat betreft had je het tweede gedeelte van je stuk dan ook niet hoeven posten. Je hoeft mij daar namelijk niet van te overtuigen, dat weet ik wel. Ik moet alleen niks hebben van mensen die tot geweld oproepen. Niks van AntiFa's, niet van moslims en dus ook niet van bruinhemden die hopen op geweld jegens anderen, in dit geval moslims.
Moet ik je de hier terecht alom gevierde uitspraak van Hans Teeuwen in herinnering brengen ?

Kijk en waarom ik van Maerlant en ook jou soms bruinhemd noemde demonsteerden jullie zelf regelmatig door zwarte, Paramaribo, Bokassa e.d. erbij te halen. Met alle respekt maar moet ik dan nog uitleggen waarom ik dat deed ? En dan nog kan ik zelfs prima tegen geintjes over domme nikkertjes maar ik voel uitstekend aan wanneer iets een geintje is of dat er een racistische ondertoon in zit. Ik lig er niet jankend wakker van 's nachts maar zeg er dan wel wat over.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 21:28

@GodHandKiller

Ik reageerde puur op de angst die anderen hier verwoorden dat er een burgeroorlog aan zit te komen tussen NederMoslims en NietMoslims.
Ik ontken niet dat er enkele gevaarlijke lieden onder Moslims kunnen zitten, maar zolang dit een minieme minderheid is, hoeven we de messen niet te slijpen.

Natuurlijk moeten we waakzaam zijn voor radicale elementen, maar de angst dat NL ooit door moslims wordt overgenomen zoals velen hier vrezen, vind ik irreëel.

Bertje Knor | 16-01-08 | 20:58

Big da Dig,
--
Luister ventje laten we wel wezen, dat geleuter over (QUOTE) "Nuance", QUOTE "de dialoog zoeken" klinkt allemaal wel zalvend maar dat doe je ZEKER niet door iedereen die afwijkt van de politiek correcte goeigemeente uit te maken voor QUOTE "bruinhemd", QUOTE "imbiciel" , QUOTE "kaalkop" , QUOTE "racist", QUOTE "vmbo-er". Dus niet de gebeten hond uithangen als je tanden verbaal uit je bek geslagen wordt.
--
Over geweld gesproken, ik moet Wilders nog horen roepen dat we een bloedbad moeten aanrichten, vanwege een of andere spotprent of filmpje de "eer" van het Westen heeft aangetast. Hoeveel doden zijn er al niet gevallen wegens het marokkaans meest bekendste topsport "schedeltje dansen". Zag je HOllanders massaal winkeltjes of autos van allochtone ondernemers in de fik steken na de moord op de student uit Almelo of de dakloze in Amsterdam? (namen even kwijt sorry). Je had anders even in Antwerpen moeten kijken

Dr Doom | 16-01-08 | 18:08

Hij kijkt wel onnozel uit zijn ogen... politiefoto?Of is ie gewoon gay, en nogal hard te grazen genomen, vlak daarvoor? Wie heb die gast nou zo hard op zoijn kop geslagen?Eeuwig verband eromheen? ZIELIG TYPE !!

sa4 | 16-01-08 | 17:45

van Maerlant 16-01-08 @ 16:30
So be it.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 16:54

Bigi Bana Boy 16-01-08 @ 16:19

Dat donkerbruine van je is me in het verkeerde keelgat geschoten, zwarte.
Je bent een racist. Verrek maar. Ik moet naar huis toe en ga zeker voor jou mijn trein niet missen. Het hoeft voor mij niet meer. Toedeledoki.

van Maerlant | 16-01-08 | 16:30

Dr Doom en van Maerlandt
Jullie zijn een stel dramaqueens. Beheers jullie jezelf eens een keer.
Moet je eens goed luisteren ... het feit dat ik WillTRiker's posting afwijs heeft alles te maken met de toonzetting van zijn betoog, het "hopen op een geweldsuitbarsting en de wraak die wij Nederlanders dan wel gaan nemen op de moslims". Ben ik ineens links of een dhimmy als ik stel dat dit een regelrechte oproep tot geweld is ? Ben ik een landverrader als ik zeg dat ik niet zit te wachten op een geweldsexplosie ? Is het niet racistisch dan als je min of meer hoopt op geweld jegens een ander bevolkinsggroep ?
En dan zijn negertjes in Ruanda en Kenia achterlijken met hun stompzinnige ethnische geweld. Wat is het verschil met WillTRiker's natte droom ? Maar als ik het goed begrijp is het dus in jullie universum zo dat als je niet voor geweld bent en probeert nog enige nuance in het moslimprobleem te brengen, je een dhimmy bent of een aanhanger van de linkse kerk ?

Kunnen jullie ook nog iets anders dan polariseren ? Zegt het woord nuance jullie iets ? Denken jullie echt dat ik behoefte heb aan een preek over hoe potentieel geweldadig bepaalde elementen in de islam zijn ?

Naast mensen die goed kunnen nadenken en kunnen redeneren lopen er ook simpelweg af en toe kaalkopjes en bruinhemden hier op GS rond, dat weten jullie best.


Verder geloof ik niet dat ik ooit iets gezegd heb over Palestijnen en zeker niet in die context. Serieus, ik denk dat je mij met iemand anders verward. Verder maak je jezelf niet geloofwaardiger door voortdurend te verwijzen naar 3e wereldlanden, Uganda en de universiteit van Paramaribo
em wat voor fraaie dingen je nog meer hebt bedacht de afgelopen dagen.
I rest my case. Als je wilt bewijzen dat je geen latente racist bent, ben je niet erg sterk bezig. En nu behoor ik ook nog tot de linkse kerk klaarblijkelijk en ben ik ineens moslims geworden. Over een zwaktebod gesproken .... tsss.
Je woede beinvloed je beoordelingsvermogen. Cool down.

@van Maerlant
Omdat ik nog wel probeer te luisteren naar wat mijn tegenstanders zeggen en er zelfs nog wel over na wil denken ipv over te gaan tot insinuaties en beledigingen heb ik een aantal artikelen van Prof.Hannes gelezen zoals je adviseerde. Een paar stukken heb ik wat vluchtiger gelezen omdat die wel heel erg gedetailleerd waren, maar de strekking van het verhaal is duidelijk. Interessante materie en het geeft weer nieuwe inzichten in de zaak.

Kom met argumenten, misschien ga ik er keihard tegen in en misschien wil je zelfs wel gelijk geven. Als jullie zo overtuigd zijn van jullie gelijk beheers jezelf dan eens. Jullie woede doet onmacht suggereren. Ik heb geen zin in een flamewar. Kom met argumenten.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 16:19

Bertje Knor 16-01-08 @ 14:40:
Dat zijn wel heel erg oude argumenten. Er zijn ook genoeg goede moslims, maar die krijgen geen aandacht... Hoewel mijn politieke hart links zit, is dat wel een typische linkse afleidingsmethode. Het leidt de aandacht af van het probleem dat er genoeg moslims zijn die fout zijn en die een bedreiging vormen. Moslims die in gesubsidieerde moskeeen preken wat er allemaal verderfelijk is aan het westen (wat wel heeft meebetaald aan diezelfde moskee).
Als de politiek niet snel met een visie en constructieve oplossingen komen dan zullen het de goede moslims zijn die het hardste bloeden, treurig maar waar.

GodHandKiller | 16-01-08 | 16:11

Boze moslims zijn onzekere mensen met een lage zelfwaarde.

Mokum Kosher | 16-01-08 | 16:10

@ WillTRiker

Ik zal niet ontkennen dat bepaalde moslms lange tenen en korte lontjes hebben. Maar er zijn er ook genoeg die alles wel van zich af laten glijden. Maar die krijgen helaas niet de aandacht. (Ze zijn wel in beeld geweest op het NOS journaal toen Wilders film voornemen bekendwerd)

En het beperken van de vrijheid van meningsuiting is geen verdienste van moslims, maar lag al vast in de wet. Er bestaat volgens mij nog steeds een artikel dat godslastering verbiedt. En antisemitisme is toch ook verboden, terwijl dat ook een mening is. Vreemd dat er nog geen term voor anti-islamisme (?) bestaat...

Dat jij de burka interpreteert als afzetten tegen de westerse maatschappij, maakt het nog niet waar en ook niet tot een bedreiging. Die vrouwen willen hun schoonheid exclusief houden. Het is wel zo dat iedereen herkenbaar moet zijn, je mag ook niet buiten 5 december om als Sinterklaas over straat gaan geloof ik.

Bertje Knor | 16-01-08 | 14:40

@Bertje Knor

Natuurlijk mogen moslims vragen of hun religie / profeet / heilig boek met respect te behandelen, maar in hun ogen is dat geen vraag maar een verplichting waarbij voorbij gegaan wordt aan het feit dat mensen een ander geloof of helemaal geen religie aanhangen waarvoor zij op hun beurt helemaal geen respect hebben. Daarbij is er respect en respect. Ik bedoel, een karikaktuur maken en de Koran als WC papier gebruiken zijn 2 heel verschillende dingen en strikt genomen zou in Nederland beide moeten kunnen. De laatste is dan natuurlijk wel provocatie (waar men boven zou moeten staan), maar een simpele karikaktuur is al reden tot geweld en niets meer dan complete intolerantie in mijn ogen. Ik weet niet hoe oud je bent, maar kun jij Henk Spaan en Harry Vermegen nog herinneren met hun persiflage op paus Johannes Paulus toen die in Nederland op bezoek zou komen. Ik denk dat zelfs ras katholieken bij tijd en wijle gelachen moeten hebben .... kun jij je zoiets voorstellen op ook maar iets dat betrekking heeft op de Islam / Koran?

En nee, ze vragen ons niet om ons te bekeren, maar ons dagelijkse leven wordt wel degelijk beinvloedt, want met al hun tam tam hebben ze ondertussen maar wel mooi bereikt dat de vrijheid van meningsuiting, notabene een grondwettelijk vastgelegd recht, niet meer opgaat als het gaat om iets waar moslims aanstoot aan zouden kunnen nemen of dit nu iets provocerend of feitelijk onderbouwd is of niet.

Overigens is op zichzelf de burkini / burka een non issue, omdat iedereen zich moet kleden zoals hij / zij dat zelf wil, maar in het geval van de burkini/burka vraag ik me af of het wel vrije wil is en, vooral v.w.b. een burka, is het in mijn ogen een uiting van het zich afzetten tegen de nederlandse / westerse maatschappij.

WillTRiker | 16-01-08 | 14:25

@Latinha,

Wat zijn volgens jou concreet de problemen, waar ligt het aan, en wat moet er volgens jou aan gedaan worden?

Bertje Knor | 16-01-08 | 14:21

Moslims zijn vermoeiend. Heel vermoeiend..
.
Misschien moeten we alvast een nationale Koranverbranding organiseren. Dan wordt het proces wat versneld. Dan weten we tenminste waar we aan toe zijn en of de dreigementen van die pratende geyt gegrond zijn.
.
Als het dan tot bloedvergieten komt, weten we iig dat de film terecht was. Ik denk het wel, al hoop ik dat de hier resorterende bergvolken uit zichzelf weer de boomgrens opzoeken.
.

FreshClash | 16-01-08 | 14:21

Het gaat erom dat de aandacht die de burka in het maatschappelijk debat krijgt niet strookt met de eigenlijke aanwezigheid van het ding in het straatbeeld.

Overigens dragen sommige vrouwen de burka geheel uit eigen wil.

Bertje Knor | 16-01-08 | 14:16

Bertje Knor 16-01-08 @ 13:19

wij autochtonen hebben zich lang laten wijs maken dat men de medelanders moest respecteren en de kans moest geven om zich aan te passen. Dat duurt niet eeuwig. Het komt niet door Wilders of door Fortuyn dat de onvrede groeit. Het komt door wat er op straat gebeurd. op ten duur stapelt alles zich op en dan kan de linkse media en politiek nog zo hard volhouden dat het allemaal wel meevalt, de mens in de straat is niet gek.
Tegelijkertijd doen de moslims, ook de goede moslims er weinig aan om dit gevoel van onvrede te temperen, sterker nog, ze komen op tv en draaien het liever allemaal om. Ze blijven relativeren en hun kop in het zand steken. Daarmee creeeren ze ten eerste nog meer onvrede en onwil bij de autochtonen, omdat ze er zo doorheen prikken en ze laten het probleem in eigen gelederen intact.

latinha | 16-01-08 | 14:00

net zo'n non-issue als de burka:
Bertje Knor 16-01-08 @ 13:1

BULLSHIT,
de burka is een teken van ongelijkwaardigheid, en iedereen moet herkenbaar zijn in de openbare ruimte!

latinha | 16-01-08 | 13:45

@ WillTRiker

Als moslims vragen dat hun religie/profeet/heilig boek met respect behandeld wordt, dan is dat geen opdringen van een geloof aan een ander. Neemt niet weg dat er ruimte moet zijn voor kritiek en dat respect zeker niet met geweld afgedwongen kan worden. Maar ze vragen ons niet om ons te bekeren ofzo..

Verder zijn de voorbeelden die je noemt incidenten. De meeste moslims in NL omarmen de democratie en de rechtsstaat. Dan heb je toch niets te vrezen?

Wat betreft de burkini... Dit is een vrij land waar voor mijn part iedereen er als smurf mag zwemmen als ze daar zin hebben. Het wordt pas echt vervelend als ze het van niet-moslims gaan eisen. Dan heet het pas invloed uitoefenen.

Overigens is die hele burkini net zo'n non-issue als de burka: er zijn slechts 50-100 burka dragers in NL dus waar hebben we het over... Pure symboolpolitiek!

Bertje Knor | 16-01-08 | 13:19

Zie: nl.youtube.com/watch?v=s7m3r4Wla3s
Dan weet je alles over deze "RELIGIE". Echt aan te bevelen. Hier wordt goed uiteengezet wat de ware aard is van de ISLAM: totale heerschappij over de wereld.

Renos2 | 16-01-08 | 13:12

@ WillTRiker 16-01-08 @ 12:32
Ben ik natuurlijk met je eens.
Alleen, de vraag is of het gedrag van radicale moslims overeenkomt met de wil van God, ofwel handelen ze zoals ze volgens het "laatste woord van God" zouden moeten handelen? Wanneer Allah voorschrijft ongelovigen te bestrijden en Mohammed het lichtend voorbeeld is van hoe een moslim zich dient te gedragen, zou het juist aanmatigend zijn als ze daarvan zouden afwijken en een strijd tegen het kwaad (het ongeloof) na zouden laten.
Liever zou ik geloven wat je zegt, zoveel rustgevender, maar ik zie helaas iets heel anders...
Verschillende overheden benadrukken de verschillen tussen ware of radicale (traditionele) moslims en de gematigde moslims precies via een omgekeerde redenering. De islam zou zogenaamd geweld tegen ongelovigen afkeuren. Volgens mij proberen deze overheden verdeeldheid te zaaien tussen moslims en de radicalen te isoleren (als zijnde slechte gelovigen).
van Maerlant 16-01-08 @ 12:25
Meer bedoelt als illustratie van wat ik bedoel, dan als grap.
@ wopper 16-01-08 @ 12:28
Dank voor de link, zal het lezen, maar moet eerst maar eens aan het werk.

ZSU-23-4 | 16-01-08 | 13:05

Laat de moslims toch lekker hun domme gang gaan. Dit is alleen maar negatieve reclame voor ze. In slechtere tijden (en die gaan komen), dan zoekt de "Nederlander" een zondebok voor alle ellende. De moslims zorgen er zelf voor dat ze bovenaan dat lijstje komen te staan met al hun domme fratsen. Daarbij wordt de stemmingmakerij gesteund door de criminaliteit statistieken (welke steeds meer objectief openbaar gemaakt worden).

Het enige gevaar in mijn beleving is dat er een keer een "slimme" moslim opstaat en politiek aktief wordt. Als dan alle andere jurkendragers aangespoort worden om op die baard te gaan stemmen, dan kunnen we een serieus probleem krijgen....
Echter gezien de feitelijke status in de politiek valt te concluderen dat zo'n hendrik niet aanwezig is. Geloof me maar dat politiek Den Haag op een zeer sneaky manier er voor zorgt dat dit ook niet gebeurt. Dus wat dat betreft heb ik wel bewondering voor de huidige regering. Ze laten de moslims gewoon maar wat dom lullen en manipuleren de media dat er veel negatieve berichten naar buiten komen waardoor de "bevolking" ze wel uitkotst. Slimme democratie!

paterke | 16-01-08 | 13:03

-weggejorist-

WillTRiker | 16-01-08 | 13:02

Dr Doom 16-01-08 @ 12:47

Woeha! Pas op hoor, of hij komt met z'n piemeltje zwaaien!

Wat de kl**tzak hier om 13:59 neerplempt bevestigt overigens helemaal je stelling van 'stuitende selectiviteit' - en dus van racisme:

www.nieuwnieuws.nl/archives/2008/01/je...

van Maerlant | 16-01-08 | 12:58

@Bigi Unga Bunga:".... Het is een nauwelijks verholen oproep tot geweld en bloedvergieten..."
--
Nee Bunga, je maakt hier iedereen voor "bruinhemd" en "kaalkop" uit (waaronder yours truly). Maar de enige gore racist ben jij jochie. Immers jij onderschrijft de rechtmatigheid van zelfverdedigen van de palastijnen als de Israeliers weer binnenvallen. Echter als blanken hun vege lijf willen redden tegen deze stuitende oorlogsverklaaring dan is het "is skul blanke". Je stuitende selectiviteit kan je niet verhullen onder een intellectueel sausje van links "homo ethica superiorus".
--
Big Bunga: "... Los van het feit dat je een totale imbeciel bent als je daar voor pleit (om diverse redenen) lijkt mij dat het niet in overeenstemming met de huisregels is..."
--
Ik heb nog even gekeken bij www.internic.net , maar jij bent zeker geen eigenaar van www.geenstijl.nl. Of denk je dat je, als een moslim, mag uitmaken wat de huisregels bij je buren mogen zijn? We wonen hier niet in Uganda. En over de "imbicieliteit" zal ik maar even helemaal mijn bek houden als ik jouw was. Zelfs na 40 jaar links onderwijsbeleid is het vmbo nog altijd vele malen beter dan de "Universiteit" *KUCHE* van Paramaribo.
--
@Big Bongo:"... Ga dat soort bloeddorstige bruinhemden taal met op stormfront uitkramen..."
--
De ANITFA honkbalknuppel wordt weer afgestoft zie ik. Maar vooralsnog zijn jou bijdragen hier het gedogen en vooral vooroverbukken voor de "religie van vrede" *KUCHE*. Volgende keer vasaline meebrengen. Dat maakt je racistische lafbekkerig gedrag wat makkelijker.

Dr Doom | 16-01-08 | 12:47

Uit betrouwbare moslim-bron:

Islam is gruwelijk schijnheilig..... als een moslimman zondigt (duwt een ander wijf, zuipt alcohol, eet tijdens rammeldan etc), dan kan dat weer worden gecompenseerd middels een goede daad (oud vrouwtje helpen oversteken etc).

Mijn bron wil uiteraard anoniem blijven....

paterke | 16-01-08 | 12:45

-weggejorist-

WillTRiker | 16-01-08 | 12:32

@ ZSU-23-4 16-01-08 @ 12:14

Dat geen sterveling zijn zelfbenoemde maangot mag beledigen komt uit de kokerT van mo en is tot in het oneindige opgeklutst door de maangotvolgers.
Onderstaand een m.i. interessant artikel van Spengler over de geheime schat aan oude knoranverzen in Duitsland:
www.atimes.com/atimes/Middle_East/JA15...

wopper | 16-01-08 | 12:28

@ WillTRiker

Kan jij mij uitleggen hoe *Nederlandse* moslims met geweld hun visie/geloof aan ons proberen op te dringen?

Graag concrete voorbeelden. Als die er niet zijn, hoef je ook niet bang te zijn voor oorlog.

En rellende Marokkaanse pubers zijn voor mij niet het prototype moslim..

Bertje Knor | 16-01-08 | 12:25

WillTRiker 16-01-08 @ 12:00

Relax, het mannetje speelde slechts klikspaantje in de hoop bij Joris iets te kunnen forceren, want je boodschap is 'm onwelgevallig, en hij is niet echt zo van het vrije woord - toch niet voor andersdenkenden.

-

Stijgt de zeespiegel als Geert Wilders erin pist?

ZSU-23-4 16-01-08 @ 12:14

loooool

van Maerlant | 16-01-08 | 12:25

Toch begrijp ik iets niet aan die Allah, als hij zo enorm verheven is zal een filmpje hem toch niet kunnen deren?
Hoe kan een kleine onbeduidende sterveling Allah ooit beledigen?
Is oneindig groot min een paar beledigingen niet nog steeds oneindig groot?
Stijgt de zeespiegel als Geert Wilders erin pist?
Of zijn moslims bang dat hun grote God uiteindelijk zo groot als een kabouterpiemeltje blijkt te zijn en het verstand van een amoebe heeft.
Ik ben wel benieuwd hoe deze zandbakgrootheid zich gaat houden onder de kritiek van een stel "minderwaardige ongelovige honden".

ZSU-23-4 | 16-01-08 | 12:14

Sorry hoor, maar wat die Moefti vertelt is toch gewoon een dreigemant tegen Wilders? Waarom wordt die dan niet aangehouden en vervolgd?

bijtertje1001 | 16-01-08 | 12:13

-weggejorist-

WillTRiker | 16-01-08 | 12:00

Maaier 16-01-08 @ 00:48
Natuurlijk heb je daar gelijk in, maar evengoed lijkt het me niet wijs de ware boodschap van de islam te blijven ontkennen.
Dus stel dat Wilders het zwijgen wordt opgelegd, verandert daarmee de boodschap van de islam?
Ook al zijn er moslims die niet geheel volgens de regels van de islam leven, verandert daarmee iets aan de originele boodschap van de islam?
Wordt een leeuw ongevaarlijk als je zijn geloof, wat dat ook moge zijn, vriendelijk benadert?

ZSU-23-4 | 16-01-08 | 11:51

Nifelheim 16-01-08 @ 11:02
Het is een nauwelijks verholen oproep tot geweld en bloedvergieten. Los van het feit dat je een totale imbeciel bent als je daar voor pleit (om diverse redenen) lijkt mij dat het niet in overeenstemming met de huisregels is.
Ga dat soort bloeddorstige bruinhemden taal met op stormfront uitkramen.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 11:08

Als de Bijbelfilm van Geert Wilders leidt tot geweld, is dat zijn eigen schuld. Dat heeft het hoofd van de Katholieke Kerk, Paus Benedictus XVI van Vaticaanstad gezegd tijdens zijn bezoek aan het Europees Parlement.
Mocht Wilders zo ver gaan om de Bijbel te verbranden of verscheuren, dan zal dit volgens de Paus betekenen dat hij aanzet tot “oorlogen en bloedvergieten”. Volgens de Paus is het “de verantwoordelijkheid van het Nederlandse volk om hem ervan te weerhouden”.
De Paus gelooft niet in het recht op beledigen: “Wie de Bijbel of Jezus beledigt, beledigt ook de Europese normen en waarden van respect voor andermans geloof”.
De geestelijke wil best in gesprek met Wilders, maar niet als de PVV-voorman de Bijbel bezoedelt: “Dan is er geen reden meer voor dialoog.”
De reactie van Wilders op de uitspraken van Benedictus XVI is kort maar krachtig. Hij noemt de Paus “een grote gek”.

Wijze van Zion | 16-01-08 | 11:02

Bigi Bana Boy,waarom? hij zegt in mijn ogen niets verkeerd. Ik vind het alleen erg voor moslims die wel normaal zijn en in NL een leven hebben opgebouwd.

Nifelheim | 16-01-08 | 11:02

@ WillTRiker

"Ik hoop dat er rellen en geweldsuitbarstingen komen, hoe massaler hoe beter, met bij voorkeur een paar doden (uitsluitend aan moslimzijde natuurlijk) en gewonden en wat mij betreft in heel de westerse wereld. "

Dit is wat Wilders waarschijnlijk stiekempjes ook hoopt. En Ehsan Jami, die ook al een film aankondigt die hetzelfde effect zal sorteren als de Deense cartoonrellen.

Hoe moreel corrupt kun je zijn?!! Hopen op geweldadigheden alleen om je zn. 'gelijk' aan te tonen.

Bertje Knor | 16-01-08 | 11:00

WillTRiker 16-01-08 @ 10:24
En ik denk dat jij een permaban krijgt.

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 10:56

Jzurek vestigt hier een record aantal –weggejorist–!! Way to go boy..

thispissesmeoff | 16-01-08 | 10:55

-weggejorist en opgerot-

WillTRiker | 16-01-08 | 10:24

Matthi 16-01-08 @ 08:46
Viel het eerste uur vandaag uit op je vmbo ?

Bigi Bana Boy | 16-01-08 | 10:14

Dit bewijst eens te meer dat de islamitisering van Europa al véél verder is dan de meeste onder ons denken.
Dat het mogelijk is dat zo'n breedbekbaard in het EP gewoon ondubbelzinnig dreigementen uit !!

Offset | 16-01-08 | 10:00

Het is ook best wennen dat vervelende vrijheid van meningsuiting.

Tinus Trekveer | 16-01-08 | 09:38

De groot moefti ( Arabisch voor flikker) draagt een gewaagd ensemble van een jutenzakken jurk in combinatie met een besneden coltrui van geytenhaar.
De tulband is van papier maché.
Voor het rasieren van de proletenbaard zie
www.schapenscheersalon"De Lachende Scheerkwast".

wachtmeester de bruy | 16-01-08 | 09:12

-edit: tief op naar fok -

Matthi | 16-01-08 | 08:46

Ben eruit... Eerst die pratende kut van een moeftie ff laten klemzetten door Paul de Leeuw en consorten, daarna een flinke oorlog om de hele zooi opnieuw te verdelen.

Happy People | 16-01-08 | 08:45

Wat in Srebrenica gebeurde kan hier ook, de Veluwe is groot zat en er zijn Serviërs zat in Nederland voor advies hoe.....

Gifkikker | 16-01-08 | 08:42

Kan Doekele even met die man gaan praten over tolerantie?

knurfie | 16-01-08 | 08:15

@Brusselmans | 15-01-08 | 17:02:
Overigens... "bij de baard van Spinoza"... Briljant...
www.unipas.nl/coins/scans/1000g72v.jpg...
(Het is gezien... het is niet opgemerkt gebleven.)

@OlympianMaster 15-01-08 @ 20:19:
Als Spinoza-kenner en -criticus kan ik zeggen dat in praktische zin Spinoza een atheïst was. Zijn filosofische positie in geschrift is te zien als pantheïstisch of deïstisch, maar met een persoonlijk theïsme heeft Spinoza inderdaad volledig afgerekend.
(Niet voldoende, naar mijn zin... maar goed... Daar ben ik Koerbagh voor)
nl.wikipedia.org/wiki/Adriaan_Koerbagh...

koerbagh ® | 16-01-08 | 05:36

erg makkelijk bij voorbaat de schuld bij een ander leggen..

opzouten!

redface | 16-01-08 | 02:20

Alles wat het kalifaat dichterbij brengt is geoorlooft.

solidstate | 16-01-08 | 02:08

@ Maaier 16-01-08 @ 01:54

Alles wat de umma dichterbij brengt is geoorloofd.
Ze zijn lid van dezelfde secte. Ze hoeven niet te overleggen alleen dom de aanwijzingen en het voorbeeld van de proleet volgen.

solidstate | 16-01-08 | 01:56

solidstate 16-01-08 @ 01:51

Ik heb jou anders niet gezien bij de bespreking met Marjo Rashid-Stals en de Mufti van Syrië.

Maaier | 16-01-08 | 01:54

@ LoopseTeef 16-01-08 @ 01:43

Een boehoe hoe brief aan de nederlandse regering van Marjo Rashid-Stals, weer een moslim slachtofferrol aangemeten.
Worden moslims niet eens moe van zichzelf?

Aan de ene kant deze blafferige kots baardaap die driegt met rellen en aan de andere kant een huil brief van een zogenaamd slachtoffer.

Allemaal bedoeld ons in een bepaalde richting te sturen.
Moslims, knoop dit eens in je oren wij laten ons niet sturen.

solidstate | 16-01-08 | 01:51

piquant 16-01-08 @ 01:44

typisch taqiyya-gedrag, lagen en het niet menen.

Maaier | 16-01-08 | 01:46

piquant 16-01-08 @ 01:44

LACH natuurlijk

piquant | 16-01-08 | 01:44

@ Maaier 16-01-08 @ 01:37

Ik lag met je mee.

piquant | 16-01-08 | 01:44

@ Maaier 16-01-08 @ 01:37

Google is weer eens wat anders dan wikipedia.

solidstate | 16-01-08 | 01:42

@ Maaier 16-01-08 @ 01:33

Vroeger was toch een slecht argument.
De bezetter van mijn land is nu hier en ze gaan weer terug naar mekka waar ze thuis horen.

solidstate | 16-01-08 | 01:40

solidstate 16-01-08 @ 01:36

Phahahahahahhahahahaha. Bron: google. Zelden zo gelachen voor het slapen gaan.

Maaier | 16-01-08 | 01:37

Maargoed slidstate, veel plezier in je eigen denkwereld, ik hoop dat je toch nog kan slapen. Dat wens ik ook quasi modo toe, maar die staat waarschijnlijk op straat te wachten totdat iemand het waagt hem te groeten.

Maaier | 16-01-08 | 01:36

@ piquant 16-01-08 @ 01:21

Constantinobel heet nu istanboel en moslims hebben naar het voorbeeld van hun proleet de bevoking van Byzantium flink uitgedund.

Je weet niet eens hoe istanboel heette en wil droge ogen beweren dat daar geen massamoord heeft plaats gevonden.

En vooruitlopend op je taqiyya verzoek om een bron.
Google.

solidstate | 16-01-08 | 01:36

piquant 16-01-08 @ 01:26

Da's gelogen, vieze dhimmi

solidstate 16-01-08 @ 01:27

Het was daar trouwens pas écht leuk toen het nog Lygos heette. Maargoed, historische argumenten aandragen kun jij wl, en anderen niet. Goed dat ik het weet. Overigens was het in Nederland nog veel leuker voordat de germanen ariveerden.

Maaier | 16-01-08 | 01:33

@ Maaier 16-01-08 @ 01:19

Slecht argument?
Weer een "mijpaal" in de geschiedenis van de veroverings godsdienst die vandaag nog voort raast.
Het ondersteunt eerder mijn stellingname.

solidstate | 16-01-08 | 01:27

@Maaier 16-01-08 @ 01:23

Als de islam hier net zulke leuke steden en welvaart brengt al sin Istanbul, wordt het hier toch nog leuk(er)

piquant | 16-01-08 | 01:26

piquant 16-01-08 @ 01:21

Ne, maar in Istanbul heerst de sharia, is geen druppel alcohol te krijgen en hebben mullah Vogelaars de macht. En als dat niet zo is, is dat toch gelogen, dus eigenlijk wel.

Maaier | 16-01-08 | 01:23

@Maaier 16-01-08 @ 01:19

Scherp!

piquant | 16-01-08 | 01:22

@ solidstate 16-01-08 @ 01:17

Byzantium is nu Istanbul,nog een hele mooie en gezellige stad; kan ik iedereen aanraden.
Weinig mensen uitgemoord daar.

piquant | 16-01-08 | 01:21

solidstate 16-01-08 @ 01:17

Vroeger was toch een slecht argument?

Maaier | 16-01-08 | 01:19

@ piquant 16-01-08 @ 01:14

Vroeger toen het nog Byzantium heette en niet de gehele bevolking was uitgeroeid, toen was het mooi.

solidstate | 16-01-08 | 01:17

Uitbrengen die film

profitboy666 | 16-01-08 | 01:15

@ solidstate 16-01-08 @ 01:13

Zeker nooit buiten de toeristen kust geweest?
Mooi land!

piquant | 16-01-08 | 01:14

@ van dal 16-01-08 @ 01:11

Turkije daar wil je niet dood gevonden worden.

solidstate | 16-01-08 | 01:13

solidstate 16-01-08 @ 01:12

ow, kut, nu heb je me overtuigd.

Maaier | 16-01-08 | 01:12

@ Maaier 16-01-08 @ 01:07

Dat zijn drie soorten.
Kan je niet tellen.

solidstate | 16-01-08 | 01:12

en van de zomer weer fijn allemaal naar turkije, het liefste 'all-inclusive' want dan ken je je comazuipen en het kost niks meer...

van dal | 16-01-08 | 01:11

@ Flodder 16-01-08 @ 00:58

1.5 uur teveel voor je concentratievermogen die doogaans de 5 min niet ontstijgt? ;)

Trusten.
Ik hoop dat je droomt dat de islam je als een warme deken liefdevol omklemt zonder de langzame verstikking die daarop volgt.

solidstate | 16-01-08 | 01:09

solidstate 16-01-08 @ 01:04

ik heb nog nooit in een islam-discussie irak aangehaald. Ik haal de 7e eeuw er niet bij, daar kom jij mee. Dat taqqiya gereutel is natuurlijk het allergrootste non-argument waar je mee aan kan komen. Dat jij mensen sin twee soorten verdelen: dhimmi + moslims en wél slimme islamwatchers, dat is jouw probleem.

Maaier | 16-01-08 | 01:07

@ Maaier 16-01-08 @ 00:59

Wat een non-argument.
Het lijkt wel alsof je de discussie wil afleiden naar een 20 eeuwen terug.
Het gaat erom wat er nu gebeurd in naam van de islam.
Nu gaat je weer je geijkte taqiyya retoriek loslaten door te zeggen ja maar de VS die hebben irak aangevallen blablabla

We hebben je trucjes door.
Hou maar op ...

solidstate | 16-01-08 | 01:04

Fijn dat we het uiteindelijk toch nog met elkaar eens geworden zijn alemaal.

* oventje *

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 01:04

solidstate 16-01-08 @ 00:56

jij vond de docu van Gore manipulatief, bijelkaargezocht en bezijden de waarheid?

Maaier | 16-01-08 | 01:00

solidstate 16-01-08 @ 00:56

Even een net zo flauw en anachronistisch beeld terug: Wij europeanen moeten eens leren uit onze westerse denkkader te stappen en ons daadwerkelijk verdiepen in de veroverings doctrine van het christendom.
Dat al vanaf de 2e eeuw zich als een vlek over de wereld verspreid.

Maaier | 16-01-08 | 00:59

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:55

LOL
solidstate 16-01-08 @ 00:56

Ook bedankt. Zo'n slaapverwekkende post gaf me net het zetje wat ik nodig had.
Trusten.

Flodder | 16-01-08 | 00:58

Zegt de dokter: Oh gelukkig

Ik dacht dat je ging zingen.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:56

@ Flodder 16-01-08 @ 00:43

Het is al eerder hier gezegd.
Wij europeanen moeten eens leren uit onze westerse denkkader te stappen en ons daadwerkelijk verdiepen in de veroverings doctrine van de islam.
Dat al vanaf de 7 de eeuw zich als een vlek over de wereld verspreid.
Er zijn wel gematigde moslims maar geen gematigde islam maar gematigde moslim hebben niks onderbouwd in te brengen aan de hand van de geschriften.
Ik wou dat mensen eens begrijpend zouden lezen in islam discussies van wat er nou welkelijk gezegd wordt in plaats van steeds te roepen oorloghitsers haatzaaiers enz. Churchill werd in de jaren voor de WOII eauk voor oorloghitzer en haatzaaier uitgemaakt.

Wij hebben het hier over een ideologie en dit is wat het inhoud.
Besteed eens 1.5 uur van je tijd aan deze film en kom dan met inhoudelijke argumenten om de bevindingen in deze film te weerleggen.

nl.youtube.com/watch?v=5P7Y_moX1V0&...

solidstate | 16-01-08 | 00:56

Nou ekee dan:

Ronny Tober komt bij de dokter.
Hij zegt: Dokter ik geloof dat ik aids heb.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:55

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:50

Nou, kom op met die mop, dan kan ik naar bed. En ik wil wel lachen.

Flodder | 16-01-08 | 00:54

@Maaier 16-01-08 @ 00:49
Hooguit een slechte mop

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:50

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:41

heb je nog een spannend sexverhaal om de gemoederen bezig te houden?

Maaier | 16-01-08 | 00:49

Wel leuk dat jullie gezellig door zijn gegaan.

@VanderF: Ik ben digitaal gefixeerd, ik wil gewoon een link naar wikipedia waar dat blanke vla, modder en neukfeest wordt beschreven.

Flodder 16-01-08 @ 00:43

Dat is toch terecht. iedereen die het hoogwaardige intellect van een quasi modo, die wel altijd doorheeft dat andere mensen liegen, heeft is dom.

@Cookie: ja, at je ergens in de draad zei, het scheiden van islam en kansenjongeren: dat is wat er zou moeten gebueren. Imho probeert de nedrlandse overheid, in al haar gedaantes, dat ook, maar lieden als Wilders en somige idiote mufts's en "rappers" fietsen daar vrolijk doorheen.

Maaier | 16-01-08 | 00:48

Flodder 16-01-08 @ 00:43

Hmmm, paar typvautjes te veel.

Flodder | 16-01-08 | 00:45

@ blafgrap 15-01-08 @ 18:15

Nice point of view!

Deipnosophist | 16-01-08 | 00:44

solidstate 16-01-08 @ 00:36

*Zucht*
Nog zoiets, als je niet Wilders aanhangt oid, word je gelijk weggezet als iemand die denkt dat het wel meevalt of als dhimmi. Mensen zitten hier zo vastgeroest in hun eigen gelijk en denken; dat als ze een ander geluid horen ze aanslaan als een domme hond en de nadere aanvallen met dom geblaf, waar je je dan weer ellenlang tegen moet verdedigen. Je kunt de situatie ook heel zorgelijk vinden en voor andere oplossingen staan. Het is niet zwart of wit.

Flodder | 16-01-08 | 00:43

@ Flodder 16-01-08 @ 00:38

Denk jij nou werkelijk dat mensen die waarschuwen dat we op moeten passen voor een burgeroorlog een burgeroorlog willen?

Het zijn juist de mensen die net doen alsof er niets aan hand is onze bezetters meer en meer tijd gunnen sterker te worden.

solidstate | 16-01-08 | 00:43

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:41

jammer dan post ik niet mijn simpele oplossing voor alle wereld problemen.

piquant | 16-01-08 | 00:43

Jullie realiseren je toch wel dat de uitbetaling na mijn post @ 00:28 is gestopt? Iedereen zit hier nu in zijn eigen tijd hoor. En het verdere verloop van de discussie wordt niet meer meegenomen in de besluitvorming.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:41

solidstate 16-01-08 @ 00:28

Ach, ik heb het al lang gehoord hier op GS. Kom de laatste tijd niet voor niets er een stuk minder. De discussies zijn abominabel slecht en alleen holle oorlogsretoriek valt er nog te bespeuren. Ook steeds meer simpele schreeuwerts zetten hier de toon. Mensen die denken in oplossingen als burgeroorlogen en er onderhand op hopen. Nou, dan ga ik wel naar stormfont als ik die bagger wil lezen, toch?

Flodder | 16-01-08 | 00:38

@ Flodder 16-01-08 @ 00:30

Kijk deze film eens.
Mijn ervaring is dat naar mate men minder weet van wat de islam inhoud het hardst roept dat het wel meevalt en dat er niets aan hand is.

nl.youtube.com/watch?v=5P7Y_moX1V0&...

solidstate | 16-01-08 | 00:36

@piquant 16-01-08 @ 00:34
Maar het dient te gebeuren

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:35

@mark twain 16-01-08 @ 00:19:
Ik ga niet koketteren met dingen die ik onder mijn eigen naam schrijf. Dat heeft ook zelden iets met actuele onderwerpen te maken. Wat jij wel of niet gelooft zal mij helemaal worst zijn.

koerbagh ® | 16-01-08 | 00:35

@quasi modo 16-01-08 @ 00:30
Stoerste post van de avond! Hulde!

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:34

@ vander F 16-01-08 @ 00:31

Idd.het is nog vermoeiender dan werken.

piquant | 16-01-08 | 00:34

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:28,
nee, ik wil naar bed,
die ellenlange vergaderingen op GS zijn soms slopend.

vander F | 16-01-08 | 00:31

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:28

Nee, mooie afsluiting voor degenen die naar bed gaan.

piquant | 16-01-08 | 00:30

quasi modo 16-01-08 @ 00:25

Nee, maar ze zijn wel allemaal evil en als ze dat niet zijn, plegen ze taqqiya en zijn ze toch evil. Als die anekdote van jou op waarheid berust, ben je een geschifte eikel waar geen zinnig woord mee te voeren valt.

Flodder | 16-01-08 | 00:30

Ik ga nu ook. Mijn vrouw roept, ze wil neuqen...

quasi modo | 16-01-08 | 00:30

@quasi modo 16-01-08 @ 00:25
Amsterdam?

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:29

Mooi, volgens mij kunnen we langzamerhand wel gaan afronden. Er moeten immers ook nog files worden opgelost op de bovenste verdieping.
Aangezien het er naar uitziet dat we geen consensus gaan bewerkstelligen vanavond, stel ik voor dat we dat gedoe met die moslims nog even een poosje aanzien en er later verder over praten.
In zake de film van Geertje W. stel ik voor dat we ons onthouden van een mening tot de film door ons allen is bekeken.

Iemand nog iets voor de rondvraag?

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:28

@ Flodder 16-01-08 @ 00:23

Wat wil je graag horen?
Ik kan wellicht een roze werkelijkheid voorspiegelen maar ik moet wel weten wat je graag wil horen dan kan ik het bevestigen.

* zet alvast zijn alles is roze koetjes en wolkjes brilltje op*

solidstate | 16-01-08 | 00:28

@Satanachist 16-01-08 @ 00:24
Antillianen en de Antillen, hebben er niet voor gekozen om tot het Koninkrijk te behoren, dus die vergelijking gaat absoluut niet op.

Herman Flipsen | 16-01-08 | 00:27

@piquant 16-01-08 @ 00:24
Wellicht niets op tegen als je onderdeel wil uitmaken van de moslim enclaves. Wie dat niet wil zal constant moeten blijven verhuizen en steeds meer belasting moeten betalen.

quasi modo | 16-01-08 | 00:27

@Flodder 16-01-08 @ 00:23
Niemand zegt hier iets over het uitroeien van moslims, gewoon terugsturen naar waar ze vandaan komen is wel een mooie gedachte vind ik !

quasi modo | 16-01-08 | 00:25

@ quasi modo 16-01-08 @ 00:22

Wat is daar op tegen dan??

piquant | 16-01-08 | 00:24

@straight-flush 16-01-08 @ 00:20,
als er maar gemuit wordt.

*nest*

vander F | 16-01-08 | 00:24

quasi modo 16-01-08 @ 00:22
En niet alleen in Nederland, maar in geheel west Europa. Tenzij er natuurlijk een burgeroorlog uitbreekt.

Jeremia | 16-01-08 | 00:24

@ quasi modo 16-01-08 @ 00:22
Zou kunnen, de Antillen lukt het ook nog steeds helaas.

Satanachist | 16-01-08 | 00:24

Jeremia 16-01-08 @ 00:12

Bedankt voor een genuanceerd en verstandelijk geluid. Die geschifte idoten met hun moslim-uitroei-retoriek drukken wel heel erg hun stempel in de draad. Vin'k nie veel an.

Flodder | 16-01-08 | 00:23

@Jeremia 16-01-08 @ 00:20
Dus de islamitische enclaves in Nederland zullen moeiteloos stand houden, verder groeien en onze economie leegzuigen ?...

quasi modo | 16-01-08 | 00:22

v Maerlant 16-01-08 @ 00:09
.
ho stop, je draaft door. Sjaak is geen naprater. ik heb het vluchtig gelezen, voordat ik mijzelf heb getrakteerd op een welverdiende sauna. en nee, ik ga daar niet lopen PDAen. waar ik het over heb zijn 600+ reacties die over elkaar heen vallen van wildersgeil. daar pas ik voor. ik niet en ik laat het mij ook niet aanpraten. en wat betreft Sjaaks' reactie, met Sjaak ben ik het op sommige punten eens en hoewel ik andere punten een andere mening heb. Punt.

lulletjerozewater | 16-01-08 | 00:21

@vander F 16-01-08 @ 00:18
waarschijnlijk heb ik teveel SplinterCell gespeeld, maar ik ben meer fan van Chaos Theory. Muiten moeten we, maar dan georganiseerd

straight-flush | 16-01-08 | 00:20

quasi modo 16-01-08 @ 00:15
We zouden ze niet moeten toestaan dat er vrijstaten ontstaan binnen de staat der Nederlanden of in ruimere zin binnen Europa. Dus wat mij betreft is het ook exit Vinkenslag. Dus de bestaande misstanden moeten recht gezet worden. Daar heb je vrees ik het leger voor nodig en dat geeft een enorme rotzooi. En daarom gaat dat niet gebeuren. Geen draagvlak voor onder de politici en ook nog niet onder de bevolking. Maar wel de oplossing mijns inziens.

Jeremia | 16-01-08 | 00:20

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:13
Wat betreft mijn visie op de islam; die ontwikkel ik gewoon door mijn oren en ogen open te houden. Ben geen huiskamergeleerde....

quasi modo | 16-01-08 | 00:19

@quasi modo 16-01-08 @ 00:17
Dat verklaard dan meteen een heleboel.
Hartelijk dank voor deze verhelderende bijdrage.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:19

@koerbagh : 23:54

Laat maar eens zien !! Ik geloof er helemaal niks van.

mark twain | 16-01-08 | 00:19

@quasi modo 16-01-08 @ 00:15,
de inktvlek strategie...

vander F | 16-01-08 | 00:18

@ quasi modo 16-01-08 @ 00:17
Inderdaad.

Satanachist | 16-01-08 | 00:18

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:13
Ik lees nooit boeken en kijk ook nooit naar films. Dat is zoooo passe, we hebben toch internet nu ?

quasi modo | 16-01-08 | 00:17

Wishbone 16-01-08 @ 00:13

Ik weet het Wish, 't is een groteske kindertuin. Maar wel een levensgevaarlijke.
-
Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:14

Thx, slaap zelf ook lekker. En de rest ook, medestanders én tegenstanders, maarreh, medestanders, sweet dreams eh.

v Maerlant | 16-01-08 | 00:16

@Jeremia 16-01-08 @ 00:12

Met laatste zinnen , helemaal mee eens. En je niet bang laten lullen, want dan verliest de rede het.

piquant | 16-01-08 | 00:16

@Jeremia 16-01-08 @ 00:12
Deze strategie werkt niet omdat de mossels steeds grotere enclaves zullen veroveren waarin ze hun eigen ding kunnen doen zonder zich iets aan te hoeven trekken van onze wetgeving.

quasi modo | 16-01-08 | 00:15

@ v Maerlant 16-01-08 @ 00:13
Zeker, slaap lekker

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:14

@quasi modo 16-01-08 @ 00:10
Welke boeken lees je en welke films kijk je eigenlijk?

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:13

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:11

Fair van je dat je dat zegt. Nee, ik verwacht niet dat wij tribaal gaan denken, alleen dat je er rekening mee houdt dat ZIJ zo denken. Mag ik nu alstublieft gaan slapen?

v Maerlant | 16-01-08 | 00:13

piquant 16-01-08 @ 00:06
Je dwingt de moslims de heilige oorlog te gaan voeren. Er is geen gejamaar meer. Wie het niet voor de koran opneemt is geen goede moslim. Als je een oorlog wilt forceren is DIT de manier. Maar ik weet dat een aantal mensen de moslims net zolang willen schofferen, beledigen en bespuwen totdat ze er ongevoelig voor geworden zijn. Dan is volgens hen de angel het uit probleem gehaald en heeft de seculiere staat van de maatschappij gezegevierd. Zelf ben ik niet zo'n voorstander ervan om de zaken op deze manier aan te pakken. Ik ben er meer voor om onder geen beding te wijken voor welke intimidatie dan ook zonder zelf moeite te doen om de moslims kwaad te krijgen. Dat hoeft ook niet want als wij hier gewoon onze dingen blijven doen krijgen we vanzelf mot met ze. En dan is het wat mij betreft rug recht en van geen wijken weten!

Jeremia | 16-01-08 | 00:12

@quasi modo 16-01-08 @ 00:10
Ja, dat schijnen ze te doen soms he? Laf vind ik dat. Onze soldaatjes schieten alleen op elkaar, zouden zij ook eens moeten doen..

straight-flush | 16-01-08 | 00:12

v Maerlant 16-01-08 @ 00:09
v Maerlant-lulletjerozewater 1-0

tasmaniandevil | 16-01-08 | 00:12

@v Maerlant 16-01-08 @ 00:04
Een goed stuk, ik heb het goed gelezen ook en gebookmarked voor later nog eens. De inhoud van het stuk leidt echter niet tot de conclusie dat WIJ ons dan ook maar dat tribale denken aan moeten meten. Dat is mijn conclusie niet en die van het stuk ook niet.
Daarmee is het volgens mij dan ook niet in strijd met wat ik eerder op de draad heb gepost.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:11

@straight-flush 16-01-08 @ 00:06
Ach Straigt, Energielabel; je kunt nog altijd beter zelf een paar kuubjes extra aardgas door je huis blazen dan de mossels een salvo mitrailleur vuur.

quasi modo | 16-01-08 | 00:10

lulletjerozewater 16-01-08 @ 00:05

Sjaak is een graag geziene gast hier, en dat is niet zomaar. Ik kan grondig van mening met 'm verschillen, maar dat neemt niet weg dat ik 'm credits geef voor zijn pogingen één en ander leefbaar te houden. Hij heeft vele en lange postings aan je besteed, waar je uiteindelijk geen weerwoord meer op had. Las ik niet: 'OK Sjaak (und so weiter...)? Deze verdomd fatsoenlijke gast hier dan even wegzetten als een absurde naprateer terwijl hij verdorie van leer trekt tegen alles dat hij (daarom niet ik) als extremistisch beschouwt, vind ik verdomd laag. Maar wat verwacht je anders van een lulletjerozewater.

v Maerlant | 16-01-08 | 00:09

@ vander F 16-01-08 @ 00:07

Ik mag van jou niet hahaha zeggen, dus doe ik het niet.
Zoiets vermoedde ik al. Maar ze zijn er erg trots op. Hollandse cultuur...

piquant | 16-01-08 | 00:09

@piquant 16-01-08 @ 00:08
Nog dieper de achterhoek in, op weg naar Duitsland, haha

straight-flush | 16-01-08 | 00:09

@ straight-flush 16-01-08 @ 00:06

En waar naar toe dan?

piquant | 16-01-08 | 00:08

@piquant 16-01-08 @ 00:00,
Slotervaart is bij de Achterhoek vergeleken een gezellige Hollandse buurt,
met verstaanbare hangjongeren.

vander F | 16-01-08 | 00:07

@quasi modo 16-01-08 @ 00:04
Ja, schitterend. Maar ik ga niet te lang wachten, volgende maand te bezichtigen op Funda. Mooie, riante jaren-30 woning (oerhollands!!).
Koopje voor de Randstedelingen.
Enige nadeel is dat vreselijke, betuttelende, kleinerende, waardeverneukende ENERGIELABEL!

straight-flush | 16-01-08 | 00:06

@Jeremia 16-01-08 @ 00:04

Ik heb zoiets al vaker van je gelezen, maar nu stel ik DE vraag.
Wat lost dat op; wat beoog je daarmee?

piquant | 16-01-08 | 00:06

@v Maerlant 15-01-08 @ 23:57
.
je bedoelt natuurlijk mijn nick. en ja, Sjaak was lang van stof, maar hij heeft mij allerminst overtuigd. dwz, hij heeft een andere opvatting. en dat kan. mij ik houd vol, het is werkelijk absurd en ongeevenaard. ik heb nog nooit zoveel napraterij gezien en een blinde volgzaamheid. en waar dat leid dat naartoe? kots van wilders. boeiend.

lulletjerozewater | 16-01-08 | 00:05

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:00

Als je de moeite wil doen om dit onbevooroordeeld te lezen dan vat je het wel:

www.nrc.nl/opinie/article73236.ece

v Maerlant | 16-01-08 | 00:04

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:01

Jij kent echt alle spelletjes he?

piquant | 16-01-08 | 00:04

bottehond 15-01-08 @ 18:01
Om de moslims echt te raken dient men een originele koren aan gort te schieten, als wc-rol te gebruiken, sigaretten van te draaien, op een vrouwenlijf te schilderen. Een tattoo van het openingsvers van de koran op de kont van een varken zal het ook wel aardig doen. Maar belangrijk is dat het de originele arabische tekst gebruikt wordt, anders blijft de moslimfundi in zijn gewone doen (dus constant boos zijn vergezeld gaande met de gebruikelijke verwensingen, bedreigen en intimidaties aan het adres van een ieder die niet bij de relidiologie van het kwaad wil horen).

Jeremia | 16-01-08 | 00:04

@straight-flush 16-01-08 @ 00:01
Dan bof je maar zo in de Achtehoek. Heb je ook een eigen huis ? De waarde zal de komende decennia nog wel flink stijgen met al die autochtone Nederlanders die de Randstad ontvluchten voor de islamitische achterlijkheid.

quasi modo | 16-01-08 | 00:04

@straight-flush 16-01-08 @ 00:01

LOL

piquant | 16-01-08 | 00:03

@quasi modo 15-01-08 @ 23:57,
ik ken ze hoor.
En ik ben niet onverschillig,
maar jij hebt het al toegelaten in je hoofd, de Islam zit al in je...

vander F | 16-01-08 | 00:03

@Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:01
en strukie duuk´n niet te vergeten

straight-flush | 16-01-08 | 00:03

@vander F 15-01-08 @ 23:59
Geef mij maar swientie tikken en knientie vangen eigenlijk.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:01

@Herman Flipsen 16-01-08 @ 00:00

Niet veel bijzonders idd.
Kan overal als je daar zin in hebt en dat heb ik niet, dus niet naar de achterhoek.

piquant | 16-01-08 | 00:01

@ quasi modo 15-01-08 @ 23:57
Ik ben woonachtig op randje achterhoek, maar merk weinig van Turkse invasie hier. Of zijn ze alleen in het schemer en donker buiten?
Moet me wel van het hart dat ik bang ben dat er vanavond veel turkse reaguurders waren. Dat, of de nederlandse taal verloedert echt.

straight-flush | 16-01-08 | 00:01

Cookie v. eigen deeg 16-01-08 @ 00:00

Het helpt, ja. Ik kom er morgen op terug. OK?

v Maerlant | 16-01-08 | 00:01

@Papa is er niet meer 15-01-08 @ 23:58
Je zult helaas gaan zien dat het democratische systeem ons onvoldoende bescherming zal bieden tegen de oprukkende islam, net als de politie die in Kanaleneiland geen bescherming biedt aan onze ouderen.

quasi modo | 16-01-08 | 00:00

@ vander F 15-01-08 @ 23:56

Je hebt me nu wel een beetje bang gemaakt.

piquant | 16-01-08 | 00:00

@piquant 15-01-08 @ 23:54
Niet veel bijzonders.
Verder zuipen en/of lichaamlijke exploratie van het andere geslacht (bij een bezoek aan Lido tegen de kerk, bij een bezoek aan de radstake in de schuur) en daarbij wat lichaamsvocht uitwisselen (brommers kiek'n), that's it.

Herman Flipsen | 16-01-08 | 00:00

@v Maerlant 15-01-08 @ 23:55
Dus de mensen die het hier allemaal 'wel begrijpen' hebben dat voor elkaar gekregen door hun westerse manier van denken los te laten?

De ijzersterke argumenten vliegen me hier weer om de oren. Werkelijk in geen tijden zo gelachen.

Cookie v. eigen deeg | 16-01-08 | 00:00

Nou, een tipje van de sluier dan.
Er is één spelletje, dat heet het, 'ut peert'...
go figure.

vander F | 15-01-08 | 23:59

solidstate 15-01-08 @ 23:56

@Solid, thanks for the compliment !

quasi modo | 15-01-08 | 23:58

quasi modo 15-01-08 @ 23:51
ook heb je wellicht gelijk in je filosofie, dan kan je ook gewoon afwachten totdat inspanning nodig is !

Anders is het verspilling van tijd en energie. Het demokratische systeem wordt ook wel een keer wakker !

Ik sluit nu mijn betoog omdat ik na bed ga (schaapjes tellen).

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 23:58

v Maerlant 15-01-08 @ 23:57

Goffedoeme, link = nick, ik word te begaffeld. *nu echt out*

v Maerlant | 15-01-08 | 23:58

@vander F 15-01-08 @ 23:51
Woon jij soms in de ACHTERhoek ? Dat zou een hoop verklaren van je domme onverschillige houden tegenover de oprukkende islam. De marokkaanse islam in de Randstad is vooral giftig, de turkse islam in Oost Nederland voornamelijk zeer listig (lijkt vriendelijk voor kuffars maar is dat in de kern beslist niet).

quasi modo | 15-01-08 | 23:57

lulletjerozewater 15-01-08 @ 23:53

Heeft Sjaak dan echt he-le-maal voor niks al die energie aan je besteed? Eén ding moet ik je nageven: je hebt de meest passende link van heel GeenStijl, of het moest zijn dat Greppelheks een haakneus heeft met een pukkel op.

v Maerlant | 15-01-08 | 23:57

@lulletjerozewater 15-01-08 @ 23:53
Mischien moet je de film eers zien voordat je weet of je er iest van vind. Dat houd ik mijzelf in elk geval voor. Om nou op voorhand al te vinden dat het wel of niet iets is laat ik aan Jomanda over. Op voorhand verbieden is in elk geval onzin natuurlijk.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:57

@piquant 15-01-08 @ 23:54,
moet je maar naar Achterhoeker feesten gaan in duistere gehuchten.

vander F | 15-01-08 | 23:56

Nou nou, das krasse taal van zo'n relibaard, haatzaaiende opleiding gehad in Amerikastan?
Ik zou zeggen ga je gang, maar doe het na Maart, want dan ben ik weer terug in het pitoreske van relibaarden en wildersachtige vrije Kagoshima.

Sashimi San | 15-01-08 | 23:56

@ quasi modo 15-01-08 @ 23:47

Islamofoob bestaat eigenlijk niet eens.
Ik zou zeggen dat je goed geinformeerd bent over de islam en daarom
heb je een gegronde angst die geen predicaat fobie behoeft.

solidstate | 15-01-08 | 23:56

@ lulletjerozewater
passende nick heb je

straight-flush | 15-01-08 | 23:55

Zo te lezen is het borreluurtje veel te lang geworden, en die van mij begint pas.
Good night, and take care.

8675309 | 15-01-08 | 23:55

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:51

Verlaat je Westerse denkkader of je zult er nooit een malle moer van begrijpen. Maak je een afspraak met die champignon, zegt de volgende: niks mee te maken, ik ben een bolus en wij kijken neer op champignons, ies koeltoer.

v Maerlant | 15-01-08 | 23:55

vander F 15-01-08 @ 23:51
Pfffff. Volgens mij zit bij jou de tulmuts iets te strak: Daar is toch niets kinky´s aan?
Das gewoon geil..

straight-flush | 15-01-08 | 23:54

@straight-flush 15-01-08 @ 23:52
Stik, je bent me net voor. Die vraag brand al een paar dagen hier.
Of is papa wellicht bij zijn niewue vriendin en ag ie nou laat opblijven en lekker reaguren?

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:54

@mark twain 15-01-08 @ 23:52:
En hoe weet jij dat ik dat niet doe?

koerbagh ® | 15-01-08 | 23:54

@ straight-flush 15-01-08 @ 23:51
Prima plan.

Satanachist | 15-01-08 | 23:54

@ vander F 15-01-08 @ 23:51

Nu heb je mij ook nieuwsgierig gemaakt.
WAT doen ze??

piquant | 15-01-08 | 23:54

hoe grappig; er is niemand hier tegen de film. onder het mom van vrijheid van meningsuiting. sterker nog; hulpeloze kreten van laat ze maar komen. de koran moet deaud. vanwaar dit misplaatste patriotisme?

lulletjerozewater | 15-01-08 | 23:53

@straight-flush 15-01-08 @ 23:51,
*helpt ijverig met schrijven van lange lijst*

vander F | 15-01-08 | 23:53

@ koerbagh: 23:24

Wat ben jij toch een lelijke opschepper. Schrijf maar eens een keer iets
in een fatsoenlijk tijdschrift.

mark twain | 15-01-08 | 23:52

@Ali Cyankalie 15-01-08 @ 23:50
Dat mag. Ga je lekker wat anders doen. Vanavond ben ik lekker op dreef, ik blijf nog even.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:52

@Papa is er niet meer 15-01-08 @ 23:49
Waar is papa eigenlijk? Nieuwe vriendin of gewoon ordinair deaud?

straight-flush | 15-01-08 | 23:52

@straight-flush 15-01-08 @ 23:48,
jezus, moet ik je nou alles uitleggen.
Het gaat erom wat Achterhoekers doen nádat ze elkaar hebben ingesmeerd met bier, modder, mest en blanke vla.

vander F | 15-01-08 | 23:51

@Shalome 15-01-08 @ 23:48
Die chamignon was daar toch! De ene na de andere gesprekspartner dient zich aan. Net was het argument nog dat er niet met ze te praten valt, nu is het argument dat er niemand is om mee te praten. Kom op zeg.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:51

@Satanachist 15-01-08 @ 23:49
ok. Ik ben om. Mogen Bos en Rouvoet ook mee?

straight-flush | 15-01-08 | 23:51

Papa is er niet meer 15-01-08 @ 23:49
Sorry papa, jij kunt fatsoenljk zijn en dat zijn Nederlander als meer dan 30 jaar tegen de islam. Maar ziet hoe het land er nu voor staat en extrapoleer dat nu eens naar de toekomst zonder dat er iets veranderd. Snappie ??

quasi modo | 15-01-08 | 23:51

@Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:49
OK, da's waar. Maar toch ben ik je zat.

Ali Cyankalie | 15-01-08 | 23:50

Ik noemde je een dhimmi.
Dhimmi's houden van de islam en zijn islamofiel.

Jij bent liever een islamofiel dan een islamofoob dus jij bent een dhimmi.
Jij doet een poging wit zwart te noemen en omgekeerd.

solidstate | 15-01-08 | 23:50

@ straight-flush 15-01-08 @ 23:44
Normen en waarden. VOC mentaliteit. JP's praatje daar en we hebben een executie waarbij ik heel benieuwd ben hoe de stelling van de regering dan is.

Satanachist | 15-01-08 | 23:49

quasi modo 15-01-08 @ 23:39
neem van mij aan (ik heb ook een jachtachte) dat ik bescherm mijzelf en mijn familie en kennisen als het zo ver komt, maar gewoon fatzoen is altijd meer sympatisch.

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 23:49

@Ali Cyankalie 15-01-08 @ 23:43
Wel waar. Jij begon me mij vragen stellen @ 23:31
Flapdrol tot de derde macht! Je hoeft niet de hele tijd op mij te letten hoor, maar wel een beetje op je zelf.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:49

maar ik al weer genoeg rechts radikaal gelul gezien, *out* op dit topic.

van dal | 15-01-08 | 23:48

@vander F 15-01-08 @ 23:46
Maar das toch niet kinky en maakt mij geen freak? Kinky vind ik seks in een Burka, idem voor freak.

straight-flush | 15-01-08 | 23:48

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:37
Praten - wie met wie? Wij westerlingen kennen vertegenwoordigers en leidinggevers. Moslims niet: dat is één berg los zand. Je kunt met de ene praten maar dat heeft verder geen impact op degenen met wie niet is gepraat. Even geen onnodige vergelijkingen met mullahs die hun robotjes weten op te jutten tot brandstichting en massamoord, svp.

Shalome | 15-01-08 | 23:48

@solidstate 15-01-08 @ 23:44
Islamofoob ben ik, zeker, maar geef mij eens ongelijk...

quasi modo | 15-01-08 | 23:47

solidstate 15-01-08 @ 23:44 nét noemde je me nog islamofiel... weet je het zelf wel?

van dal | 15-01-08 | 23:47

@straight-flush 15-01-08 @ 23:42
kom nou zeg, jij weet best dat Achterhoekers alles wat los en vastzit naar elkaar toe gooien,
bier, modder, mest en blanke vla.

vander F | 15-01-08 | 23:46

@v Maerlant 15-01-08 @ 23:43
Ik ben knetterhard voor mossels. Geheel in stijl van hun grote boze sprookjesboek maar dan in omgekeerde vorm: "Laat alle moslims uw hardheid voelen"..

quasi modo | 15-01-08 | 23:46

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:42 mooi dat je aan de nick's al kunt zien welke kant het op zal gaan in de reaguur....

van dal | 15-01-08 | 23:46

@quasi modo 15-01-08 @ 23:43
Lastige vraag. Deaud maken? Want zoland de tulmuts over de oortjes zit, lukt luisteren niet zo goed toch?

straight-flush | 15-01-08 | 23:46

Vorige week een D3-registratieformulier aangevraagt bij www.kiezenuithetbuitenland.nl. Makkelijk uit mijn luie stoel stemmen op de diet-Pim Fortuyn die Geert Wilders heet. Nou ben ik het niet 100% eens met die man, maar hij lijkt me wel een sympatieke man. Om het makkelijk te maken een staright ticket PVV.

8675309 | 15-01-08 | 23:44

@ van dal 15-01-08 @ 23:42

Jij bent dus een DHIMMI.
Qasi modo dus niet want hij is een islamofoob.
Islamofielen zijn dhimmi's of islamieten.

solidstate | 15-01-08 | 23:44

@Satanachist 15-01-08 @ 23:40:
Ik had al Hero Brinkman genoemd (en geroemd). Lijkt me een betere vertegenwoordiger..

straight-flush | 15-01-08 | 23:44

@Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:42
Is dat zo? Maar jou had ik toch OOK niets gevraagd, Flapdrol-Kwadraat?

Ali Cyankalie | 15-01-08 | 23:43

Da`s nou precies wat Wilders zegt, die gasten kunnen alleen reageren met geweld.......

lonesome zorro | 15-01-08 | 23:43

@straight-flush 15-01-08 @ 23:36
Je begrijpt het niet goed. Dit is geen normale oorlog. Er is sprake van grootschalige infiltratie. Tegen de communisten die achter het ijzeren gordijn zaten kon je nog een schuilkelder bouwen. Maar hoe treedt je op tegen een ideologisch concept dat je samenleving van binnenuit langzaam maar zeker kapot maakt ?

quasi modo | 15-01-08 | 23:43

Lizzard 15-01-08 @ 23:39

Sweet dreams Liz. Ik ben er ook uit.

O ja: Quasi Modo was misschien wat te recht door zee naar het poetspersoneel toe - maar het hele gedoe maakt een mens wat emotioneel. Ik sta achter 'm. *out*

v Maerlant | 15-01-08 | 23:43

@vander F 15-01-08 @ 23:38
Niet zo snel oordelen ´vanderF-mans´. Heb vanavond alweer genoeg moralistisch en kortzichtige opmerkingen gelezen.
Blanke vla wordt in de achterhoek nog als een echte delicatesse gezien!!! Niets Kinky´s aan dus.
En hoe kom je zo bijdehand? Laatste tijd een beete teveel van de meet gesnoept?

straight-flush | 15-01-08 | 23:42

@ Ali Cyankalie 15-01-08 @ 23:35
Verrek, jij hebt het kennelijk wel duidelijk kunnen maken gezien de post van jzurek @ 23:37. In het vervolg moet ik wellicht minder cryptisch te werk gaan.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:42

solidstate 15-01-08 @ 23:39 geef je nou twee tegenstellingen? je hebt de kok horen fluiten, maar je weet niet waar de lepel hangt.... ik ben liever islamofiel dan islamofoob.

van dal | 15-01-08 | 23:42

@ Zillion 15-01-08 @ 23:01
Ik stel voor JP Balkenende.

Satanachist | 15-01-08 | 23:40

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 23:39

@quasi modo 15-01

Met dat beton voor je hoofd, kunnen we heel nederland van schuilkelders voorzien.
Mag jij ze allemaal een jaartje uit proberen.

piquant | 15-01-08 | 23:39

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:37 *steunt motie van Cookie*

van dal | 15-01-08 | 23:39

@Papa is er niet meer 15-01-08 @ 23:36
Die polarisatie komt toch wel, zelfs als jullie zooo lief blijven doen tegen de mossels. Echt neem nou van mij aan, het is erop of eronder. Zonder tegenstand nu zitten jouw kleinkinderen straks verplicht in Amerika.

quasi modo | 15-01-08 | 23:39

@ van dal 15-01-08 @ 23:36

Neem maar van mij aan.

Jij bent de DHIMMI hier.
Anders gezegd islamofiel.

solidstate | 15-01-08 | 23:39

@straight-flush 15-01-08 @ 23:29,
bah, kinky freak.

vander F | 15-01-08 | 23:38

van dal 15-01-08 @ 23:36 was natuurlijk gericht aan die gebochelde.....

van dal | 15-01-08 | 23:38

@nattebever 15-01-08 @ 23:30
Op dit punt gaan wij het nooit eens worden geloof ik nattebever. Ik ben van mening dat wat ik gepost heb juist de weg is om de islamfrage hier in NL en in EU te lijf te gaan. Vertel mij eens wie dat al op een dergelijke wijze heeft geprobeerd. Niet de oude partijen en ook niet de PVV, alletwee zitten die te ver van het door mij aangegeven pad.
Dat het een totale verspilling van tijd is is niet meer dan een hypothese. Men kan hier dan denken dat er al jaren en jaren gepraat is, dat is echter gelul. Er is jaren en jaren gedaan alsof er geen problemen zijn.
Bon, je mag mijn uitgangspunt wellicht ook een hypothese vinden. Ons (in elk geval mijn) fatsoen eist dat deze dan eerst wordt getoetst voor er wordt ingezet op zwaardere oplossingen.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:37

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:37

@piquant 15-01-08 @ 23:32
Jij begrijpt het niet. Een loden deur is nauwelijks sterk genoeg om de islamitische achterlijkheid tegen te houden. Meters beton hebben wij nodig in onze mindset tegen de islam.

quasi modo | 15-01-08 | 23:36

quasi modo 15-01-08 @ 23:27
Volgens mij ben je een extremist en probeert een polarisatie te organiseren !

Het kan ook anders !

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 23:36

@quasi modo
U is een wijs mens, goede visie. Bent u inmiddels ook bezig met het graven van een schuilkelder? Ik vermoed dat binnen afzienbare tijd, Iran een kernoorlog begint tegen ons Westerse kapitalisten.
Nogmaals, ik geef mijn kapitaal uit aan de schuilkelder en de AH: HAMSTEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

straight-flush | 15-01-08 | 23:36

@jzurek 15-01-08 @ 23:33
Had ik jou wat gevraagd, flapdrol?

Ali Cyankalie | 15-01-08 | 23:35

Vroeger had ik al schrik in de fata morgana van de efteling.. nu durf ik al helemaal nie meer

dweilstijl | 15-01-08 | 23:34

van dal 15-01-08 @ 23:28
Ik hoef jouw ook niet te kennen hoor, super dhimmie !

quasi modo | 15-01-08 | 23:34

@nattebever 15-01-08 @ 23:26:
Vergeet logica, argumentatieleer en wetenschapsfilosofie niet... dat is hoognodig in het curriculum.

koerbagh ® | 15-01-08 | 23:34

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:33

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:31 met barbeque en biertap dan maar, en met karbonades en lamsvlees.

van dal | 15-01-08 | 23:32

=out vanwege binnenkomst natte beverin

nattebever | 15-01-08 | 23:32

Mischien moet die oorlog er maar gewoon eens komen dan :x

'TrauMa | 15-01-08 | 23:32

@quasi modo 15-01-08 @ 23:27
Jij stikt zeker van de vrienden? Zo intelligent en abstraherend als jij bent, is het wel fijn een goed geprek mee te voeren.
Een loden deur is nog soepeler.

piquant | 15-01-08 | 23:32

@ quasi modo 15-01-08 @ 23:22
paranoïa kan in de regel uitstekend behandeld worden:
http://www.consumed.nl/ziekten/5781/behandeling
Praat er eens over met je huisarts...

Patrick Bateman | 15-01-08 | 23:31

@Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:29
Door wat? Door dat haar? Geen zorgen. Ik heb een Philishave.

Ali Cyankalie | 15-01-08 | 23:31

@van dal 15-01-08 @ 23:24
Mijn angst zal blijken een goede raadgever te zijn geweest. Maar ik ben niet bang om naar de Dam te gaan. Maar slaap gerust verder hoor, wat zullen de Nederlanders over 50 jaar balen dat ze niet hebben geluisterd naar alle signalen die nu reed op rood staan m.b.t. de islamitische achterlijkheid in ons land.

quasi modo | 15-01-08 | 23:31

@van dal 15-01-08 @ 23:27
Dank voor de uitnodiging. In elk geval kunnen we elkaar als goede buren beschouwen hier op GS. Het is maar een kort straatje met zulk rustig volk, maar goed het straatje is er.
Binnenkort virtueel straatfeestje in de panelen van GS dan maar?

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:31

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:24
Waarom zou je niet de ene waarde tijdelijk opzij zetten voor de andere? Je doet net of alle Westerse waarden evenveel waard zijn en je wilt maar blijven oudehoeren met een stelletje halvegare imbecielen uit een geretardeerde cultuur, in de hoop dat daar ooit iets goeds uit voortkomt.
Totale verspilling van tijd.
Je kunt niet tolerant zijn tegenover een in wezen zeer intolerante cultuur/religie. Dus stop die tolerantie voorlopig effe in je reedt, totdat de Islamfrage is opgelost.

nattebever | 15-01-08 | 23:30

@ vander F 15-01-08 @ 23:26
Op zich vind ik allebei ok, zolang je er geen kleuren voor zet (resp. rood en groen).
Als ik dan toch iets moet kiezen, hou ik t maar bij blanke vla.

straight-flush | 15-01-08 | 23:29

Schol!

Lizzard 15-01-08 @ 23:26

Gij hebt mij goed door gij. Binnenkort geef ik je m'n nummer.

-
nattebever 15-01-08 @ 23:22

Ik kom nogal veel in 'linkse milieus' waar het altijd schrikken is als ik zeg dat in vergeljking met de knoran mein kampf een poëzieboek is. De mensen zeggen dan dat ik erg veranderd ben. Hoe zou dat komen?

v Maerlant | 15-01-08 | 23:29

@jzurek 15-01-08 @ 23:25
Dat was al wel eerder duidelijk!
Jammer alleen dat e er zo door laat leiden.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:29

quasi modo 15-01-08 @ 23:27 ik ben zo vreselijk blij dat ik je niet ken....

van dal | 15-01-08 | 23:28

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:24 kom je naast me wonen, volgende zomer wil mijn buurman zijn huis verkopen, ik denk dat we het wel kunnen vinden met elkaar... (en hier geen stroomdraden die kapotgevlogen kunnen worden)

van dal | 15-01-08 | 23:27

@van dal 15-01-08 @ 23:17
Het blinde vertrouwen van de Nederlander dat het allemaal wel los zal lopen met die moslims in ons land is zoooo ergerlijk dom. We lopen als blinde honden in hun val van AL TAQIYA. Ga kijken in Libanon, in Bosnie, in Zuid Thailand, etc. etc. en zie hoe het land van je kleinkinderen eruit zal zien als we niet optreden. Arm Nederland.....

quasi modo | 15-01-08 | 23:27

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 23:26

Lizzard 15-01-08 @ 23:20
Ach schat, die kindertjes moeten gewoon leren lezen, rekenen en schrijven, een beetje aardrijkskunde en vaderlandse geschiedenis en, just for fun, vergelijkende godsdienstwetenschap. Tijdens deze laatste les mogen ze tegen elkaar opbieden welke godsdienst het krankzinnigst is.
En nog een paar vakjes, ik weet niet meer precies wat ik op de lagere school geleerd heb. Handenarbeid, nuttige handwerken? Aan meisjes friemelen?

nattebever | 15-01-08 | 23:26

@straight-flush 15-01-08 @ 23:21,
liever Wodka dan Thee.

Vind ik overigens een zeer sympathieke gedachte.

vander F | 15-01-08 | 23:26

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:25

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:25

@ jzurek 15-01-08 @ 23:23

Nu heb ik het weggeflikkerd.

piquant | 15-01-08 | 23:24

@Shalome 15-01-08 @ 23:13
Het zou maar zo kunnen dat in die afgelopen 30 jaar van praten niet de juiste dingen gezegd zijn. Over secularisatie heb ik nog niet veel gehoord, een enkele uitzondering in de laatste paar jaar daargelaten. Veel partijen hebben het bij het praten vooral gelaten bij luisteren. Er is ook weelal helemaal niet gepraat. Slechts in dialoog kunnen we duidelijk maken wat we denken. Er is nog een lange weg te gaan in die zin, maar andere oplossingen waarbij we ons zelf geen geweld aan doen door de normen die we westers noemen te overtreden zie ik vooralsnog niet.

Dat dus nu...
Wat mij betreft. Geen geschreeuw, geen foute generalisaties, duidelijk onderscheid tussen moslims en kansjongeren, verschil tussen meningen en daden (of voornemens tot daden). Dat onderscheid mis ik vaak hier op GS en ook in de politiek. Men zegt niet genoeg of men zegt de verkeerde dingen.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:24

Te kaart? Te laat ja.

v Maerlant | 15-01-08 | 23:24

De man ziet er extreem modern uit!! Wellicht heeft tie als bijbaantje een commissariaat bij IBM, Intell of de NASA!! Dergeljke heldere geeesten kunnen ze daar verdomd goe gebruiken!! En een Groot Mofti in de Board of Directors doet het toch altijd wel goed in het jaarraport! En bij de aandeelhouders!! Dat duidt immers op: moderniteit! Beetje modern bedrijf heeft inmiddels een Ayatollah of Groot Muftie in de raad van Bestuur!! Ik denk beijvoorbeeld dat Unilver binnenkort vrouwvriendelijk stenen voor steniging gaat uitbrengen!! Niet te gebruiken tijdens de menstruatie.., maar uiteindelijk wel met het zelfde resultaat! Sanex Stones: zacht voor de huid maar hard voor de binnenkant!

of zo iets!!

wiebje | 15-01-08 | 23:24

quasi modo 15-01-08 @ 23:22 niet álle moslims zijn radikaal, net zo min als (gelukkig) niet alle hollanders radikaal zijn, jij generaliseert, en dat doe je vanuit een angstgevoel. jij bent een broekpoepert.

van dal | 15-01-08 | 23:24

@ Patrick Bateman 15-01-08 @ 23:21

Dat scheelt dan weer. Zijn die ook onder de pannen. Nee, alle gekheid op een quora'an,mensen worden wijzer, zelfs moslims.

piquant | 15-01-08 | 23:24

't Is sowieso een beetje uitkijken met die moefti's. Als je ze maar iets te lang in de magnatron laat worden meteen te taai om te eten. Alleen die voorgebakken van AH hebben daar niet zo last van. Maar ja, daar ga je weer van die winden van laten.

dawg | 15-01-08 | 23:24

Stop immigratie, daar gaat het om. Stop CDA/PvdA.

Lizzard 15-01-08 @ 23:20

Yep, zo is dat, als de wiedeweerga, ook al is het dan nog te kaart. Niks blauwe kaart, rode kaart ja. Vergrijzing? ONS probleem; heb de moed dat zelf op te lossen. Arbeidstekort? ONS probleem; idem dito. Er is trouwens een recessie op weg, eind dit jaar spreken we niet meer over tekorten op de arbeidsmarkt maar tekorten in de proviandkast.

v Maerlant | 15-01-08 | 23:24

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:23

Zo gaat baardmans ook al bepalen wat wij hier in de vrije wereld doen. Rot gauw een end op naar je leeme hutje

doskabouter | 15-01-08 | 23:22

@van dal 15-01-08 @ 23:12
Jij snapt het nog steeds niet. Mossels doen nog wel zogenaamd aardig tegen je, maar dat is AL TAQIYA (misleidend vriendelijk gedrag tegen ongelovigen want ze vormen nog geen meerderheid in jouw land dat voor hen het Huis van de Oorlog is). Reken er gerust op dat ze je diezelfde dag nog in de moskee verrot schelden....

quasi modo | 15-01-08 | 23:22

v Maerlant 15-01-08 @ 23:13
Ach, ik zeg meestal gelijk dat ik op Wilders stem, heb je wat te praten. 't Onderwerp gaat dan vervolgens natuurlijk niet over de persoon, maar over de kwesties die hij aansnijdt. Ik vraag dan altijd even naar de zegeningen van de islam voor Nederland en behalve een obligaat 'We hebben hier vrijheid van godsdienst', waar ik meestal op antwoord, 'Waarom eigenlijk?' hoor je zelden iets waar je van opkijkt.
Ik vind het buitengewoon grappig om te zeggen dat ik niet op Wilders stem, omdat ik hem te links vind (nog erger dan Joop den Uyl) - jammer dat je niet in NL woont, want 't is altijd goed voor minstens een halfuur vermaak.

Dank voor je leestip.

nattebever | 15-01-08 | 23:22

@ vander F 15-01-08 @ 23:20
Vertrouwen is een groot woord,maar dit soort cijfers weer wel.
Als ik me alleen op GS moet verlaten.....

piquant | 15-01-08 | 23:22

@vander F 15-01-08 @ 23:19
LOL, Vladimir heerst als nooit tevoren. Ik zeg beter een bontmuts dan een tulmuts

straight-flush | 15-01-08 | 23:21

@ piquant 15-01-08 @ 23:16
Het zou er natuurlijk ook aan kunnen liggen dat al hun neven en nichten inmiddels al hier wonen...

Patrick Bateman | 15-01-08 | 23:21

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 23:20

@piquant 15-01-08 @ 23:16,
en jij vertrouwt 'cijfers'...?

vander F | 15-01-08 | 23:20

@straight-flush 15-01-08 @ 23:13,
ik lul graag breeduit, niet zo van dat benauwde hè.
Lopen we nu wel te zeuren over de Al-Husseiny van Syrië,
maar vergeten we over onze schouder te kijken naar Vladimir.

Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

vander F | 15-01-08 | 23:19

piquant 15-01-08 @ 23:16

Nooit van de België-route gehoord?

v Maerlant | 15-01-08 | 23:17

quasi modo 15-01-08 @ 23:16 als jij zo'n hollander bent hé? waar zijn je klompen? je generaliseert.

van dal | 15-01-08 | 23:17

@ v Maerlant 15-01-08 @ 23:13

Aan de drastisch terug gelopen instroom van bv. bruiden uit moslim landen en als Europa nu eens opschiet met de Blauwe kaart, kunnen de hoger opgeleiden ook instromen.

Gef het toe nog geen echte kentering, maar wel al hoopvolle cijfers.

piquant | 15-01-08 | 23:16

@Maaier 15-01-08 @ 23:08
Mijn analyse staat nu eenmaal vast. Balkie wil dat de mossels zich gaan thuisvoelen in ons land. Maar daar waar mossels zich thuisvoelen, zal de Nederlander zich niet meer thuisvoelen. Het gaat hierbij dus gewoon om een ordinaire confrontatie, het is wij of zij. Samenleven met de mossels is onmogelijk, dat blijkt overal in de wereld. Ik snap wel dat ze graag in Nederland willen wonen, maar dit land is nu eenmaal niet voor mossels bestemd. Capricio ??

quasi modo | 15-01-08 | 23:16

@Shalome 15-01-08 @ 23:13
En dan nu.....?

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:16

Maaier 15-01-08 @ 23:10
Eens, met die kanttekening dat het never nooit een issue zou zijn geweest als de islam hier geen poot aan de grond had gekregen.
Evenmin als dat Staphorst ook maar in de verte te vergelijken is met Slotervaart.
Maar... wat kindermishandeling betreft is er weinig verschil tussen het ene en het andere soort apekool.
Ben dan ook mordicus tegen van staatswege gesubsidieerd bijzonder onderwijs.

nattebever | 15-01-08 | 23:15

@Maaier 15-01-08 @ 23:08
Interessante stelling - met arbeidstekort bedoel je daarmee een recessie v/d economie? Werkloosheid, minder salaris, meer bijstandtrekkers etc. Dan krijgt de mens toch een hele andere kijk op zo'n stelletje opvreters.

8675309 | 15-01-08 | 23:14

van dal 15-01-08 @ 23:12

Dat is een truc om hun wereldveroveringsplan te maskeren, waar ze net over gingen overleggen. . Allemaal taqiya. Vraag maar aan quasi.

Maaier | 15-01-08 | 23:14

@ jzurek 15-01-08 @ 23:07

Heb het in de bookmark. Lees het morgen en als ik je weer hier tegen kom, zal ik je mijn mening laten weten. Oke?

piquant | 15-01-08 | 23:13

heej vander F, ouwe fundamentalist,
Ben goedverdoemme net klaar met je lappen tekst. Doe es ophouden daarmee.

straight-flush | 15-01-08 | 23:13

nattebever 15-01-08 @ 23:01

Je ziet in België hetzelfde fenomeen als wat Cogito 22:59 beschrijft: als je over de problematiek iets wil zeggen moet je eerst meedelen dat je niet voor het Vlaams Belang stemt. Het fenomeen is al langer bekend en staat beschreven in Van der Brink's werk 'In de greep van de Angst: de sociaal-democratie en het rechtspopulisme' uit '05 dat een 'must read' is voor elke Nederlander die met de problematiek begaan is.
-
piquant 15-01-08 @ 23:03

Kijk eens aan; aan welke horizon kan ik die kentering ontwaren?
-
Maaier 15-01-08 @ 23:02

Als jaar na jaar de meest veelbelovende landgenoten je contreien ontvluchten is er iets fundamenteel mis. Maar jij wil downplayen? Je doet maar. Ik doe een appèl aan het gezond verstand, jij aan de fantasie. Ik ben een voorzichtig huisvader - en jij?

v Maerlant | 15-01-08 | 23:13

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 23:06
Geen moeite mee om naar onze stand en fatsoen minstens de praatfase te doorlopen, maar is 30 jaar lang praten lang genoeg denk je? We moeten inmiddels toch wel begrepen hebben dat praten onze stijl is en verder geen vruchten afwerpt. Iedereen heeft nu eenmaal zijn eigen agenda, en bepaalde agenda's zijn zo rigide uitgestippeld dat je kan lullen tot je met je tong vliegen uit de lucht kan plukken; wie de consensus niet onderschrijft, heeft ook geen oren.

Shalome | 15-01-08 | 23:13

quasi modo 15-01-08 @ 23:04 nog even dit, gisteren reed ik met mijn auto, in een straat waar ook de moskee staat staken verderop vier orthodoxe turken over.. ze hebben kennelijk weinig fiducie in het weggedrag van nederlandse automobilisten want ze blijven al op de andere weghelft stilstaan bij het zien dat ik er aan kom, ik rem af, kom tot stilstand en wuif naar ze dat ze van mij hun oversteek wel af mogen maken, dat moet zo want staat in de nederlandse verkeerswet... ik kreeg in ieder geval vier heel duidelijke bedankjes.. en dat geeft toch te denken...

van dal | 15-01-08 | 23:12

quasi modo 15-01-08 @ 23:10

Het wordt hoog tijd dat je manieren leert. Zoals Van Dal zegt.

Verder laat ik het hierbij. Genoeg fatsoensrakker gespeeld.

Maaier | 15-01-08 | 23:12

Of te wel: als iemand je huis in de fik steekt is het de schuld van de aannemer! Niet van de pyromaan..,maar de aannemer. Diegene heeft je huis namelijk zodanig provocerend in elkaar gezet dat de omringende pyromanen zodanig mentaal gedwongen werden dit huis WEL in de fik mosten steken!! der Schuld ist Annehmer!!

Ach so??

wiebje | 15-01-08 | 23:11

*zet even het raam open*

vander F | 15-01-08 | 23:11

@ Shalome 15-01-08 @ 23:04

Ik zie dat je het druk hebt, maar er ligt nog een vraag in je postvakje van @ 22.55.

piquant | 15-01-08 | 23:11

nattebever 15-01-08 @ 23:09

correctie: alle religieuze scholen verbieden.

Maaier | 15-01-08 | 23:10

Maaier 15-01-08 @ 23:00
Het wordt echt hooooooog tijd dat de Nederlanders eens beginnen de mossels terug te discrimineren. Als de mossels zich hier niet thuisvoelen, gaan ze vanzelf wel weg (wens is de vader van de gedachte :). Reken er anders maar op dat ons nageslacht in eigen land nog eeuwen door deze lieden zal worden gediscrimineerd..

quasi modo | 15-01-08 | 23:10

Shalome 15-01-08 @ 23:04
En dan ook nog de couscous uitvinden, ik geef het je te doen!

nattebever | 15-01-08 | 23:10

@ Zillion 15-01-08 @ 23:01:
Hero Brinkman? die schijnt op de Antillen ook vrienden gemaakt te hebben.

straight-flush | 15-01-08 | 23:09

Zillion 15-01-08 @ 23:01
Politici?
Stel je voor dat het Westen dat gesodemieter met die moslims zo zat is dat men besluit Mekka van de aardbodem te vegen. Dat zou een behoorlijke impact hebben. As said, na ontruiming. Wie gelijk naar Allah wil, mag blijven.
En waarom zouden ze niet allemaal gelijk naar Allah willen? Misschien omdat ze er stiekem toch niet echt in geloven en ook ergens wel weten dat het maar een verhaaltje is dat ze van hun vader, die het weer van zijn vader en die weer van zijn vader etc. gehoord hebben?
Islamitische scholen morgen verbieden. Kinderen verdienen het niet te worden opgevoed in totale onzin.

nattebever | 15-01-08 | 23:09

quasi modo 15-01-08 @ 23:04

Sterker nog, als ik als -werkende, zich gewoon dus sociaal opstellende moslim iemand als jou tegn zou komen die mij even uitlegt hoe ik denk, ren ik voor de eerste keer van m'n leven naar de moskee toe om nederlanders te verketteren. De moskee waar jij natuurlijk iedere vrijdag met notitieboek in de hand staat te noteren?

Allejezus, en jij wil de Nederlandse beschaving redden van iets? Jij bent onfatsoenlijk, dom en en geenknip voor de neus waard.

Shalome 15-01-08 @ 23:04

In China is arbeidstekort, verre van. In Europa in de jaren 70 wel en binnenkort ook weer.

Maaier | 15-01-08 | 23:08

quasi modo 15-01-08 @ 23:04 groeten is een vorm van respect, gaat twee kanten op.. als zij je groeten, groet je terug, zo simpel...

van dal | 15-01-08 | 23:08

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:07

@van dal 15-01-08 @ 22:58
Idd, dat zouden zowel deze mijnheer en de zijnen als de heer GW en de zijnen, waaronder een deel van de reauze meute zich eens beter moeten realiseren.
@de rest: Eerst verder lezen voor je in de aanval gaat.

@ Shalome 15-01-08 @ 22:58
Ik vind dat we het aan onze stand en ons fatsoen verplicht zijn om naar mensen te luisteren en om ons verhaal te vertellen. Het verhaal uit mijn vorige post @ 22:55. Er vanuitgaan dat praten geen zin heeft kan en mag niet wat mij betreft. Ons verlagen tot een manier van uitlaten zoals 'de vijand' dat doet is in mijn ogen ook geen optie.
Daar waar gepraat wordt moet het mogelijk zijn om beschaafd te blijven en toch te zeggen wat er te zeggen is. Daar waar rotzooi ontstaat die niet langer verbaal is kan hard worden ingegrepen.
Er is en blijft onderscheid tot wat mensen allemaal denken en roepen en wa mensen allemaal uitvreten.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 23:06

@Cookie v. eigen deeg
"Kom je daar speciaal voor naar Nederland, die mentale snapshot van je? En dan naar Breda en Leiden. Wat een bestaan."

Nee, ik kom voor de Nederlandse gezelligheid en mijn familie leden. En Turkse pizza natuurlijk. Zonder die pizza word het er niet minder gezellig van; wel van de trieste veranderingen. Komt het door de hormonen in de karbonaden dat de gemiddelde Nederlandse vent de attitude van een mietje heeft, of zie ik dat verkeerd. Ja, verwende mietjes.

8675309 | 15-01-08 | 23:06

Maaier 15-01-08 @ 23:02
Daarom staan de immer vlijtige moslims ook in de rij om in China te kunnen werken.

Shalome | 15-01-08 | 23:04

@Maaier 15-01-08 @ 23:00
Je denkt toch niet dat ik ga groeten tegen lieden die mij 's avonds in hun moskee (en niet alleen mij) uitmaken voor een ongelovige hond die kan doodvallen terwijl hun zonen mijn dochters uitschelden voor hoer ????
Opzouten met die teringzooi die islam heet, niks asociaals aan hoor !!!

quasi modo | 15-01-08 | 23:04

Maaier 15-01-08 @ 23:00
... en Maaier gaf de moslima in het bijzijn van drie van haar broers een hand en werd met ernstig hersenletsel (voorzover niet al aanwezig) afgevoerd...

nattebever | 15-01-08 | 23:03

@ v Maerlant 15-01-08 @ 22:58

Emigratie is van alle tijden en ja, hoe hoger opgeleid, hoe meer kansen in het buitenland.
Idd wel jammer dat wij voornamelijk de minder hoog opgeleiden hebben gekregen,maar ook daar komt een kentering in.

piquant | 15-01-08 | 23:03

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:03

v Maerlant 15-01-08 @ 22:58

Hoe je het went of keert, globalisering geldt voor iedereen. Als er meer internationale bedrijven zijn, zal er ook eerder (tijdelijke) migratie plaatsvinden. Ik denk dat dat een belangrijker oorzaak is.

Maaier | 15-01-08 | 23:02

v Maerlant 15-01-08 @ 22:55
Ik houd de Belgische ontwikkelingen niet zo bij, maar krijg de indruk dat De Winter iets 'salonfähiger' is geworden. Wilders schreeuwt nu ook de sterren van de hemel (doet elk beginnend marktkoopman), totdat hij voldoende steun heeft om werkelijk ergens iets aan te doen.
't Alleen al op de agenda krijgen van de islamisering is al een verdienste, al is hij meer degene die het op de agenda houdt dan degene die het er op gezet heeft. Vind ik al heel wat waard.

nattebever | 15-01-08 | 23:01

Wordt tijd dat wij eens politici gaan sturen die de moslims eens gaan waarschuwen.

Zillion | 15-01-08 | 23:01

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 23:01

quasi modo 15-01-08 @ 22:50

Aargh, ik moet het nog een keer zeggen, ik kan er niet over uit. : Je hebt een aantal mensen op je werk die jou groeten. Vervolgens bedenk jij in je hoofd dat dat vasts niet gemeend is, omdat je teveel op sioe.nl rondhangt. Vervolgens ga jij hun vertellen wat zij denken en zie daar, je hebt ze ontmaskerd, want ze groeten je niet meer.

Misschien vinden ze je gewoon een enorme eikel omdat je hun niet teruggroet wegens hun moslim zijn? Of omdat je zo arrogant bent wel even te weten waarom ze jou eigenlij groeten. In wat voor wereld leef jij? In mijn Nederland groet je gewoon terug als je wordt gegroet op je werk. Wat jij doet is gewoon asociaal.

Maaier | 15-01-08 | 23:00

-weggejorist-

Cogito | 15-01-08 | 22:59

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 22:55
Agreed. Alleen heeft het geen enkele zin om onze leefwijze aan zo'n imbeciel uit te leggen, want ten eerste weet ie dat allang en secundo trekken ze zich daar geen ruk van aan.

Shalome | 15-01-08 | 22:58

piquant 15-01-08 @ 22:55

Dat er elk jaar recordaantallen Nederlanders het land ontvluchten: ook kretologie? O nee, die doen dat natuurlijk voor het belastingvoordeel. Hoe dom van me.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:58

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 22:55 je kunt respect hebben voor hun gevoelens, ook al heb je een vrijheid van meningsuiting, je hebt namelijk geen vrijheid tot beledigen... maar met respect is het wel zo dat het twee kanten uit werkt, je krijgt zogezegd wat je brengt.

van dal | 15-01-08 | 22:58

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:58

Ik snap de vergelijking tussen dat moslimtuig van tegenwoordig en de joden uit de 2e WO totaal niet. In de 2e WO ging het om een debiel die een hekel had aan een bepaald soort mensen.. De dag vandaag, worden wij geterroriseerd door alles wat los en vast zit aan de Islam... (zouden ze in de jaren 30 en 40 last hebben gehad van 'hang-joden' die heel NL naar de klote hielpen?!) Tyfus linkse vergelijking dus.

der_Kommissar | 15-01-08 | 22:57

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:57

van dal 15-01-08 @ 22:55
Nee, noemde ik.

Shalome | 15-01-08 | 22:57

Wat leest ik!? Weer een TBS-er ontsnapt?

Gristus | 15-01-08 | 22:56

@ Shalome 15-01-08 @ 22:53

Kretologie. Welke gelijkenissen dan?

piquant | 15-01-08 | 22:55

@Shalome 15-01-08 @ 22:49
Dat geloof ik onmiddelijk. Ik voel me ook niet op elke plek thuis, ben blij dat ik een eind van de Randstad woon in een relatief klein stadje. In Breda heb ik me overigens nooit thuis gevoeld, naar dat doet nu even niet ter zake.
Dat steden en wijken verziekt zijn is één ding. Waar het topic over handelt is een heel ander punt. Dat ze die mijnheer met die cha,pignon op z'n hoofd uitnodigen vind ik op zich prima; Laat hem zijn verhaal maar vertellen, laat hem zijn kijk op de wereld maar eens delen met de mensen die ons moeten vertegenwoordigen. Wat alleen een logsch gevolg zou moeten zijn is dat er direct een rede in de richting van deze moefti wordt uitgesproken over wat er wel en niet kan en past in een seculiere samenleving waar vrijheid van meningsuiting zogenaamd een hoog goed is en waarin wordt aangegeven dat vrijheid van geloof zijn grenzen kent. Dezelfde grenzen als de wet zeg maar.
In de draad wordt me weer iets te veel door elkaar gehaspelt wat het bovenstaande betreft.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 22:55

nattebever 15-01-08 @ 22:51

Ik kan je alleen maar gelijk geven. Hier te lande zie je hetzelfde fenomeen met het Vlaams Belang die in de peilingen systematisch worden onderschat. Een fenomeen van jaren en jaren, maar enig lerend vermogen ontbreekt. Ach, wat maakt het uit, 't is allemaal maar generale repetitie.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:55

Shalome 15-01-08 @ 22:53 je vergeet het stalinistische rusland....

van dal | 15-01-08 | 22:55

Meest fatsoenlijke!
(en dat uit mijn keel)

krop slaap | 15-01-08 | 22:55

@Shalome 15-01-08 @ 22:49

Jij zegt dit vaker en ik heb je vaker geanwoord dat je kul verspreidt op dit punt.
Jij kent mensen etc. . Lekker betoog. Ik ken ook mensen (gestudeerd nog wel!)die Amsterdam fantastisch vinden.
Wonen in dit huis 2 expats, die in verschillende landen hebben gewoond en gewerkt en Amsterdam h et meest geweldig van alles vinden.
wat bewijst jouw stelling? Net zomin iets als de mijne.
BTW de moefti, groot of klein is gek en moet zo snel mogelijk terug naar moeftiland. Wat een gotspe.

piquant | 15-01-08 | 22:54

quasi modo 15-01-08 @ 22:50

Gelukkig ben jij duidelijk de fatsoenlijkste...

Maaier | 15-01-08 | 22:54

Maaier 15-01-08 @ 22:44
Waarom jij naar een achterlijk land zou moeten gaan?
Ik neem maar even aan dat dat een retorische vraag is, nu de stijlfiguren je toch om de oren vliegen.

nattebever | 15-01-08 | 22:53

Maaier 15-01-08 @ 22:51 met zo'n jurk krijgt ie nog niet eens het toezicht op de fietsenkelder....

van dal | 15-01-08 | 22:53

Maaier 15-01-08 @ 22:46
NIet alleen joden vertrokken hoor. Het bewind van de nazi's manifesteerde zich op allerlei manieren; manieren die de tirannie kenmerken. Mensen beperken in hun vrijheid en dwingen tot dingen die ze helemaal niet willen doen. Daar zijn interessante boeken over geschreven. Wat ik to tnu toe heb gelezen over de Franco-periode, Duitsland voor WO2 en Rusland, om maar eenpaar voorbeelden te noemen, vertoont verontrustende gelijkenissen met de islamitische praktijken. Maar wat zeg ik nue weer. Jij wilt straks gewoon ongestoord schaapjes tellen.

Shalome | 15-01-08 | 22:53

ja wat zal ik zeggen na 500 reacties. Ik ken een paar (gematigde) moslims, uit menselijkheid komt het niet in me op hun geloof ter discussie te brengen. Maar als zo'n moefti gaat dreigen, dan wil ik over de koran heen zeiken waar hij bij staat.
Genuanceerd toch?

hermanus | 15-01-08 | 22:53

Als je de foto van pipo Grootmoefti Ahmad Badr Al-Din Hassoun omdraait, hou je Sinterklaas over. En de meesten van jullie geloven daar toch ook niet meer in?

straight-flush | 15-01-08 | 22:53

van dal 15-01-08 @ 22:49

Nergens, maar de meute hier denkt dat deze man het hier voor het zeggen heeft.

Maaier | 15-01-08 | 22:51

v Maerlant 15-01-08 @ 22:43
Peilingen hè? Denk dat er nog heel wat mensen zijn die niet eerlijk durven te antwoorden op een simpele vraag, maar in het stemhokje wel een keuze maken voor iemand als bv. Wilders, niet omdat die man geweldige ideeën heeft (al zitten er wel een paar tussen), maar wel omdat hij het geluid van de man in de straat serieus neemt.
Terwijl Vogelaartje intussen met MIJN belastinggeld die verdomde prachtwijken wil bouwen. Dat wijf is het nog niet waard door de plee getrokken te worden, al dan niet in stukken gehakt.
Je ziet, we blijven genuanceerd en 't is allemaal hypothetisch, want probeer maar eens een heel mens door die pot te wurmen.

nattebever | 15-01-08 | 22:51

Even een kleine anekdote. Ik groet de islamitische schoonmakers op mijn werk natuurlijk nooit. Dat begon ze op te vallen. De spanning groeide. Toen probeerde ze mij toch steeds vriendelijk te groeten. Op een avond heb ik ze een keer heel duidelijk uitgelegd dat ik hun groeten opvat als AL TAQIYA (misleiding van ongelovigen). Dit woord deed wonderen. Nu begrijpen ze eindelijk dat ik ze ontmaskerd heb, ze groeten niet meer. Wat leert de analytische lezer hiervan; moslims misleiden ons"
Uit de omgekeerde Koran citeer ik:
"Sluit geen vriendschappen met de moslims, zij zijn elkanders vrienden"
"Vertrouw geen enkele moslim, het zijn grote huigelaars"

quasi modo | 15-01-08 | 22:50

fff wachten.. begrijp ik het goed als ik opvang dat een grootmoeftie het hier even zal regelen? waar staat die moeftie, groot of niet, in ons wetboek als gezagsdragerT?

van dal | 15-01-08 | 22:49

Cookie v. eigen deeg 15-01-08 @ 22:46
Ik ken lui uit het biutenland die het eerst altijd erg naar hun zin hadden in Nederland. Gestudeerde mensen. Ze vonden die Nederlanders altijd zo relaxt en aardig. Nu vinden ze het niet leuk meer om in Rotterdam of Amsterdam rond te lopen omdat ze nog nauwelijks Hollanders tegenkomen. 'Jullie land is wel verkwanseld zeg.'

Shalome | 15-01-08 | 22:49

meetsysteem

krop slaap | 15-01-08 | 22:48

Shalome 15-01-08 @ 22:44

Jazeker gingen mensen weg, omdat het leven ze bijkans onmogelijk werd gemaakt. Maar nazi's zijn pas na de endlösung als het ultieme kwaad gaan gelden. Daarvoor hadden ze "gewoon" veel moeite met joden. Maargoed, dat verhaal is bekend.

Maaier | 15-01-08 | 22:46

@ quasi modo 15-01-08 @ 22:38
Dootjes?
Warm of koud?

krop slaap | 15-01-08 | 22:46

@8675309 15-01-08 @ 22:43
Kom je daar speciaal voor naar Nederland, die mentale snapshot van je? En dan naar Breda en Leiden. Wat een bestaan.

Cookie v. eigen deeg | 15-01-08 | 22:46

krop slaap 15-01-08 @ 22:40
Onomatopee
Een onomatopee of klanknabootsing is een stijlfiguur waarbij in een of meerdere woorden een geluid wordt nagedaan. De term 'onomatopee' zelf is afkomstig van het Oud-Griekse ονομα (naam) + ποιεω (ik maak).
.
Zo kan iemand het geluid van een brullende leeuw of een piepende muis nadoen. Brullen, donderen, druppelen, fluisteren, gakken, gillen, klateren, kliek, knallen, knerpen, knetteren, knisteren, kwaken, kwekken, murmelen, piepen, plonzen, ritselen, rommelen, sissen, slurpen, spatten, tikken, tjilpen, zoemen en zompig zijn voorbeelden van dit soort onomatopeeën.

Wishbone | 15-01-08 | 22:45

quasi modo 15-01-08 @ 22:42

Houd eens op met spammen, Joris waakt.

Maaier | 15-01-08 | 22:45

@Maaier, ik had het over VOOR 1750.
Maar je heb gelijk wat betreft de hard werkende... maar toch.

klompenharry | 15-01-08 | 22:45

Maaier 15-01-08 @ 22:42
Onjuist. Er zijn niet voor niets voor 1938 al zoveel mensen uit Duitsland gevlucht - die zagen de bui allang hangen. Je moet ook wel stekeblind zijn geweest wil je niet hebben gezien wat zich afspeelde; dan waren mensen het er óf mee eens, of ze hadden de middelen niet om te vertrekken.

Shalome | 15-01-08 | 22:44

nattebever 15-01-08 @ 22:41

tss, ik een kerk stichten. Ik ben niet dom. Waarom zou ik trouwens naar een achterlijk land gaan?

Maaier | 15-01-08 | 22:44

Verrek. ... Maar met 9% van de stemmen stelt ie voorlopig niet veel voor, toch?

v Maerlant | 15-01-08 | 22:43

@jzurek 15-01-08 @ 22:24
Dat heeft dus geen ene fuck met prioriteiten te maken. Ik woon al een jaar of 20 in de VS en kom elke 4-5 jaar op bezoek in Nederland, en maak elke keer een 'mental snapshot' van de algemene situatie. Mij vallen dus bepaalde dingen op, veranderingen die deel maken van een process wat al jaren gaande is.
Wat viel me nou verleden jaar op? Hele buurten rond Breda en Leiden bv, die gewoon overgenomen waren. Tuig op straat die me een grote bek gaf als ik per ongeluk naar ze keek. Godver-de-godver.
Nou is er een kans dat ik mijn dual citizenship moet opgeven door dat tuig, en als het zover komt kan Nederland van mij de pot op.

8675309 | 15-01-08 | 22:43

Shalome 15-01-08 @ 22:36

Je bent een crack - maar dat wist ik al. Wishbone: idem dito.
-
vander F 15-01-08 @ 22:33

Wat een lap, vander F. Even diagonaal doorgenomen en het Frans maar overgeslagen, maa

v Maerlant | 15-01-08 | 22:42


Op 26 januari a.s. om 13.00 uur gezellig met z'n honderduizenden naar de Dam in Amsterdam...
Mensen, willen we naar de Dam ?... dan gaan we naar de Dam !!

quasi modo | 15-01-08 | 22:42

quasi modo 15-01-08 @ 22:38
Zou fraai zijn als Wilders meteen op die dag zijn film lanceert. Dan hebben we het ook maar meteen gehad.

Shalome | 15-01-08 | 22:42

Shalome 15-01-08 @ 22:39

Of een gewoon menselijke reactie die slechts met kennis achteraf als laf te bestempelen is.

Maaier | 15-01-08 | 22:42

Maaier 15-01-08 @ 22:38
Ultimum remedium voor een dhimmie.
Instemmen hoef je uiteraard niet. Ik zie geen verschil in theorie. Waar de islamitische praktijk van alledag, juist ook in die landen, toe leidt, kun je elke dag zien, lezen, horen.
Kortom, boek met mevrouw Maaier een leuke vakantie naar Jemen en begin daar een christelijk kerkje, althans iets niet-islamitisch. Er zijn meer van die droomoorden, maar dat moet je dan even zelf bij vliegwinkel punt nl checken.

nattebever | 15-01-08 | 22:41

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:41

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:41

@quasi modo 15-01-08 @ 22:38,
jaja, weet iedereen hier onderhand wel hoor.
geschreeuw...

vander F | 15-01-08 | 22:41

halome 15-01-08 @ 22:39

Vreemd, die van mij geeft aan 22.40.

Maaier | 15-01-08 | 22:41

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:40

@ v Maerlant 15-01-08 @ 22:33

Geen idee, maar daarentegen zijn "jullie" altijd beter bij het Nederlandsch Dictee ;)

krop slaap | 15-01-08 | 22:40

Maaier 15-01-08 @ 22:38
'
Ik heb een islamwatch en die geeft vijf over twaalf aan.

Shalome | 15-01-08 | 22:39

v Maerlant 15-01-08 @ 22:33
Dat is toch het geluid van een moslim nadoen? Alua Hakbar....

Wishbone | 15-01-08 | 22:39

nattebever 15-01-08 @ 22:36
Er zijn mensen die de deur wijdopen hadden gezet voor de nazi's omdat ''die ene Duitser toch zo heel aardig de weg wees toen ik verdwaald was'.
Ik weet niet of het regelrechte stupiditeit is, lafheid, Down Syndrome of een pathologisch misvormd denkstelsel om de onfrisse waarheid in alle toonaarden te ontkennen.

Shalome | 15-01-08 | 22:39

-weggejorist-

quasi modo | 15-01-08 | 22:38

nattebever 15-01-08 @ 22:36

Tja, als je als typische islamwatcher weer met een godwin aankomt, dn moet ik wel instemmen zeker.

Maaier | 15-01-08 | 22:38

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:38

v Maerlant 15-01-08 @ 22:33

Met zoemende zoefvliegjes en buzzende bijtjes en bommerend boze voetjes en zo, toch?

Shalome | 15-01-08 | 22:36

Maaier 15-01-08 @ 22:31
Misschien dat je het, als überdhimmie, begrijpt als iemand je vertelt dat er indertijd ook goeie nazi's waren.
Het nazisme was gruwelijk, de islam is geen haar beter.
Begrijp je het nu?
Makkelijk evengoed, hè?

nattebever | 15-01-08 | 22:36

@bottehond hehe netjes :D

Maar het gaat niet ver genoeg!

Ariel | 15-01-08 | 22:35

klompenharry 15-01-08 @ 22:31

Mooi, he beschaving. Leuk dt je de 18e eeuw aanhaalt: de verlichting , (langzame) overwinning van de rede enzo. Alle moslims eruit trappen is niet echt verenigbaar met de sindsdien geformuleerde mensenrechten enzo.

ALs je nou zou zeggen: alle kudtmarokkanen met een strafblad eruit, heb je al een iets redelijker standpunt. Ben ik nog op tegen maar daar valt eventueel nog over te praten.

Maaier | 15-01-08 | 22:35

krop slaap 15-01-08 @ 22:32
Droomoord is ook een heel mooie. Een oord om van te dromen - niets mis mee. Ik geloof dat Battus een hele reeks heeft opgehoest in dat boek Opperlandse Taal.

Shalome | 15-01-08 | 22:34

krop slaap 15-01-08 @ 22:31

Droomoord... nou, volgens Frederik Van Eden is dat wel een woord hoor, en een heel mooi ook nog. Enig idee wat een onomatopee is?

v Maerlant | 15-01-08 | 22:33

Hallo internet helden.
Als jullie echt ballen hebben komen jullie allen op 26 januari a.s. om 13.00 uur naar de Dam om de Moeffie wijze woorden toe te spreken over vrijheid en democratie !!!!

quasi modo | 15-01-08 | 22:33

@v Maerlant 15-01-08 @ 22:22,
en dan lees ik vorige weet eens iets over anti-Amerikanisme, kom ik dit tegen,
eurosiberia.blogspot.com/2006/10/het-e...

Denk ik, verrek, de Russen.
Je houdt ze even niet in de gaten en beginnen weer te ketenterwijl de Chinezen een zoet roze rookgordijn opwerpen,
wel handig eigenlijk, dat kabaal schoppende zooitje kansloze Islamisten,
leidt lekker af.

Het is allemaal nog veel erger hoor, lieve lezertjes,
maar dat hou je toch.

vander F | 15-01-08 | 22:33

PALINDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!

Shalome | 15-01-08 | 22:33

Excuus!
@Shalome 15-01-08 @ 22:29 moest dat zijn!

krop slaap | 15-01-08 | 22:32

nattebever 15-01-08 @ 22:30
Ik kan ook mijn steentje bijdragen (aan jouw 22:28). Van suikervrije drop word je ontieglijk flatulent. En nee, ik heb niet dat hotel afgefakkeld.

Shalome | 15-01-08 | 22:32

klompenharry 15-01-08 @ 22:22 e.a.

Dan heb je een slechte opvoeding gehad. Mensen omwille van een geloof, hoe stupide geloof ook is, getuigt van óf een gebrek aan intelligentuie óf een slechte opvoeding. Nog los van de economische consequenties, is het een oneerlijke redenering. Wat doe je met alle hardwerkende moslims, die hier gewoon hun diung doen. Of kinderen die netjes naar school gaan. Wat doe je met grefos's die soms dezelfde stupide dingen verkondigen als de extreme moslimmens?

Maargoed, ik ben een naïve dhimmi, die het allemaal niet snapt.

Maaier | 15-01-08 | 22:31

krop slaap 15-01-08 @ 22:26

Ik weet het niet meer - shame on me - maar Koer wel hoor! Racecar is trouwens een mooie, kende ik niet.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:31

@ v Maerlant 15-01-08 @ 22:24

Dank!
Laatst kon ik niet pitten en toen bedacht ik me dr een!
droomoord
of is dat geen woord....

krop slaap | 15-01-08 | 22:31

Bah, iedereen zit hier een beetje de internet held uit te hangen terwijl we allemaal op straat moeten verzamelen om dat tuig aan te pakken. Ik pak eerst een biertje.

In elke eeuw voor de onze, vooral voor 1750, hadden we dat moslim tuig allang het land uitgejaagd.

klompenharry | 15-01-08 | 22:31

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:30

Shalome 15-01-08 @ 22:27
Zullen we 't vragen?
Eimer, ben jij een rifaapje, een gristenhond, kwam je niet goed uit je woorden? Schijn eens een lichie bij.

nattebever | 15-01-08 | 22:30

nattebever 15-01-08 @ 22:28
Wegblazen met munsterwalmen. Puik plan.

Shalome | 15-01-08 | 22:30

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:29

krop slaap 15-01-08 @ 22:26
Palindroom.

Shalome | 15-01-08 | 22:29

jzurek 15-01-08 @ 22:13
Je moet meer denken aan een eindoplossing, maar dan in 't Frans.

nattebever | 15-01-08 | 22:28

nattebever 15-01-08 @ 22:26
Is The Eimer een rifaapje himself????

Shalome | 15-01-08 | 22:27

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:26

@ v Maerlant 15-01-08 @ 22:24

LOL!
Hoe heet een woord dat zowel voor- als achteruit gespeld kan worden?
Gelijk racecar....

krop slaap | 15-01-08 | 22:26

The eimer 15-01-08 @ 22:18
Begrijp je post niet.

nattebever | 15-01-08 | 22:26

v Maerlant 15-01-08 @ 22:22

Damn, dikke turf. Dat wordt een preek van Koer over pleonasmen.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:24

zoalshetis 15-01-08 @ 22:10
Ach, ik ben ook niet echt bang voor grote escalaties op dit moment, maar ben wel bang dat ons laffe gedrag latere escalaties gaat bevorderen.

Lichtpuntje misschien is dat er eindelijk een metaliteitsomslag Europabreed aan het ontwikkelen is die de oude sprookjes niet meer gelooft. Je hoeft echt geen profeet te zijn dat deze nieuwe ingredienten tot nieuwe en minder vriendelijke bewegingen zal leiden.

hoteldebotel | 15-01-08 | 22:24

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:24

vander F 15-01-08 @ 22:21

Best een dikke turf hè? Heb 'm ook gekocht, verleden jaar al, maar al 'n paar keer ontmoedigd teruggelegd. Soms voel ik me 'n masochist.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:22

@Maaier

Ik heb een zeer goede opleiding. Waarom is je toon zo cynisch als ik mensen uitscheld die een geloof aanhangen dat andere onderdukt???

Ben ik een tokkie omdat ik opruiende taal gebruik?

Denk na eikel.

klompenharry | 15-01-08 | 22:22

Maaier 15-01-08 @ 22:16
Die klompenharry laat er geen gras over groeien, hè? Duidelijke taal.
Hij heeft nog groot gelijk ook, al zou ik die brandstapels bij voorkeur niet hier, maar daar, in islampieland, oprichten - 't moet ons goddomme ook niet nog eens geld gaan kosten!

nattebever | 15-01-08 | 22:21

@koerbagh ® 15-01-08 @ 22:04,
niet in deze draad, nergens voor nodig.

Wel een trol alert dames en heren,
je trapt een trol alleen echt op z'n zwarte ziel door 'm volstrekt te negeren.

Toevallig net vandaag 'Eurabië' aangeschaft van Bat Ye'or.

ISBN 97890290 7989 I/ NUR 697

vander F | 15-01-08 | 22:21

Maandag, 15 januari 2108
Dreiging terroristische aanslagen toegenomen

Den Haag – De Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD) waarschuwt voor de toenemende dreiging van terroristische aanslagen. Er wordt melding gedaan van voorgenomen aanslagen door vrijheidsfundamentalisten rond 5 december a.s.

De Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD laat in een algemeen persbericht weten dat er concrete aanwijzingen zijn voor terroristische aanslagen rond 5 december a.s.. De dreiging is terug te voeren naar het vrijheidsfundamentalisme, een beweging die de afgelopen decennia sterk is gegroeid onder met name Nederlandse immigranten in de Verenigde Staten. De datum 5 december houdt verband met het zogenaamde Sinterklaasfeest, een niet-islamitische traditie die vanaf het einde van de vorige eeuw uit Nederland is verdwenen. Inmiddels zijn de veiligheidsmaatregelen bij de kantoren van de Islamitische Partij Nederland (IPN) aangescherpt.

quasi modo | 15-01-08 | 22:20

@klompenharry 15-01-08 @ 22:13
Geeft niets hoor. I'll love you anyway.

jzurek | 15-01-08 | 22:19

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:18

@ nattebever 22:07:
t Kinkt eigenlijk nog niet zo gek allemaal.
Maar stel dat de Nederlanders het opeeens zo goed zat zijn en die sprinkhanen zooi uit het land trappen, dan zit ik wel mooi tussen al die rifapen in mocroland. Dat wens je toch je grootste vijand niet toe.

The eimer | 15-01-08 | 22:18

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:17

klompenharry 15-01-08 @ 22:07

Gelukkig ben jij de crême de la crême van de Nederlandse samenleving.

Maaier | 15-01-08 | 22:16

Lizzard 15-01-08 @ 22:12
Wou er eerst 13 doen, weetjewelweetjeniet, van 13 in een dozijn, maar dat werd wat al te flauw.
Overigens ben ik van mening dat Mekka 'genuked' moet worden. Dat is geen bedreiging hoor Joris, maar gewoon een opinie. Stad mag wel eerst ontruimd worden. Die vredelievendheid, waar vind je het nog?

nattebever | 15-01-08 | 22:15

@vander F 15-01-08 @ 22:10
Daar heb je het al. Had dan ook je naam gewoon voluit gespeld: Van Der Fuck.

jzurek | 15-01-08 | 22:15

Hetis echt niet de eerste keer dat Nederland bedreigd is, dat dingen verbrand worden, en dat de gemiddelde Nederlander zich in eigen land gegijzeld voelt.

Een groot verschil is dat men in andere tijden ballen had.

Trefwoorden: Het Geuzenverzet, de Ordedienst, de Oranjewacht, de Organisatie Stijkel, Vrij Nederland.

8675309 | 15-01-08 | 22:14

jzurek 15-01-08 @ 22:07
Bah, ik wil helemaal niet emigreren om het land te ontvluchten, maar om geldelijk gewin, ambitie en de amourrrrr! Mijn ticket ligt al bijna klaar richting Tropenzon, maar als het hier spannend wordt ben ik weer gewoon van de partij. Er is hier ook nog familie en die laat je niet alleen in de misere!

hoteldebotel | 15-01-08 | 22:14

@jzurek, ik snap je post niet?

klompenharry | 15-01-08 | 22:13

-weggejorist en opgerot-

jzurek | 15-01-08 | 22:13

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:12

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:11

jzurek 15-01-08 @ 22:08
Ik maak me geen zorgen en denk dat het probleem vanzelf 'oplost', know what I mean. War of the worlds.

nattebever | 15-01-08 | 22:10

@hotel

we zullen zien. een grote bek van moslims betekent niet automatisch dat ze het gaan winnen met hun nieuwe manier van oorlogvoering tegen het westen.

al zijn er veel van hen hier. wij zijn nog steeds met de maximale meerderheid nu.

ons humanisme betekent niet dat de moslims met hun enorme liefde om europa te overheersen gaan winnen. nogmaals.

geschiedkundig proberen de moslims alweer te vroeg met juichen. dat zal hen wederom de das om doen. maar dan ben ik positief en zal het maar een paar miljoen europeanen de das om doen.

zoalshetis | 15-01-08 | 22:10

Wishbone 15-01-08 @ 22:06

Ha, bedankt Wish, ik begin nu wel enige druk te voelen, als dat maar geen faalangst wordt.

v Maerlant | 15-01-08 | 22:08

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:08

-weggejorist en opgerot-

klompenharry | 15-01-08 | 22:07

Verantwoordelijkheid van het Nederlandse volk? Kan iemand die schoree muezzin ff wakker schudden en, desnoods middels een fatwa, vertellen dat we het hier in Nederland niet zo op hebben met verantwoordelijkheid?
Dat we hier liever wegkijken, ons geweten afkopen door een joetje over te maken, zogenaamd ten gunste van de watersnoodramp, maar stiekum eigenlijk toch om te zorgen dat het strand in Thailand maar snel weer opgeruimd mag zijn?

"Nederland ies een koekje bij de koffie en geen verantwoordelijkheid dragen"

Oblomow | 15-01-08 | 22:07

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:07

De islam biedt ook grote voordelen, dat wordt wel eens vergeten:
1. Je kunt altijd de ander de schuld geven van je eigen mislukking, zowel in persoon als als vertegenwoordiger van de hele godsdienst;
2. Niemand kijkt op als je een uitkering aanvraagt, terwijl je niets mankeert.
3. Je kunt je vrouw ongestraft elke dag in elkaar beuken. Alle vrouwen eigenlijk, al zullen de dames islamieten dat minder vinden. Die kunnen dan gratis in een blijf-van-m'n-lijf huis wonen.
4. Je mag onder toeziend oog van de politie auto's in de fik steken.
5. Elke week mag je met Job Cohen een kopje thee drinken.
6. Je hoeft je niets aan te trekken van de culturele gewoonten van een ander land, dus waarom zou je als man een vrouw een geven?
7. Je eigen fokgewoonten kun je nog wat uitbreiden en je krijgt er zelfs subsidie voor (kinderbijslag).
8. Het is je recht en plicht om elke niet moslim te bedonderen waar hij bijstaat, want niet-moslims zijn varkens en honden.
9. Een schaap hoef je niet alleen maar te houden voor de wol, maar is ook een 'leerdier'.
10. Intussen mag je net zoveel zuipen, roken en rondhoereren als je wilt, zolang het maar stiekem is.
11. Je krankzinnige setje geloofsovertuigingen wordt door de Grondwet beschermd en nooit getoetst op gewelddadig karakter.
12. Je mag zelfs je eigen imbecielenschooltjes bouwen en jonge kinderen mismaken met het geloof in een pedofiele moordenaar en krijgt, jawel, ook daar subsidie voor.

Wat wil een islamiet nog meer? Nou ja, iets beter weer misschien. Veel reden om weg te gaan heeft-ie niet.
Kortom, de islam mag van mij oprotten uit Europa en zelfs helemaal van de planeet verdwijnen.
*Luid gejuich alom. Laat morgen de Reconquista maar beginnen. Wat was er ook alweer mis met het Westerse kolonialisme en imperialisme?*

nattebever | 15-01-08 | 22:07

jzurek 15-01-08 @ 21:58
Arme ventje. Ben je lekker online aan het surfen en beland je pardoes met je neus in de grote boze mensen wereld.

hoteldebotel | 15-01-08 | 22:05

@vander F 15-01-08 @ 21:42:
Doe maar wel even zeggen, ook al heb je geen zin. Niet het moede hoofd in de schoot leggen, dat kan altijd nog.

koerbagh ® | 15-01-08 | 22:04

zoalshetis 15-01-08 @ 21:51
De Nederlandse leeuw is ons al aan het verscheuren, maar richten zich momenteel slechts op onze kleren. Pas wanneer we de tanden door ons vlees voelen snijden zal men begrijpen hoe mak we zijn geweest. De Beatrixen en Terpstras onder ons zijn veel gehaaider en sluwer. Een ware moslim waardig. Wij hebben helaas het temperament van hoogstens die van schoothondje.

hoteldebotel | 15-01-08 | 22:02

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 22:02

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:02

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:01

Tulbandje afrollen. Lusje knopen. Stoeltje wegtrappen.

Clockwork Orange | 15-01-08 | 22:01

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 22:00

@jzurek 15-01-08 @ 21:52,
wat snap je niet dude.

vander F | 15-01-08 | 22:00

De grote meneer denkt dat 'ie ca. 500 miljoen mensen z'n wil op kan leggen en zijn overtuigingen zo speciaal zijn dat we er geen meningen over mogen uiten?

Bespottelijk, laat iemand nu maar gewoon de knop indrukken dan.

prsr | 15-01-08 | 21:59

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 21:59

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:58

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:56

-weggejorist-

de grote boze wolf | 15-01-08 | 21:56

koerbagh ® 15-01-08 @ 21:29

Ach, details. Feit is dat dit geweldige opzet is natuurlijk. Reeds gepland door Wilhelmina (dus eigenlijk Bernhard) in Londen en nu nadert het project z'n eindpunt. Ge-ni-aal.

jzurek 15-01-08 @ 21:43

Hoezo, nog steeds? Dat heb je een keer gedaan misschien, sindsdien heb je nergens op kunnen stemmen waar WIlders en z'n PR-machine aan meedeed.

Tiscali 15-01-08 @ 2

Stem dan Wilders, Verdonk wil niets en kan niets. Wilders staat nog voor iets. Een slecht en ridicuul iets, maargoed, beter dan Verdonk. En wat bedoel je precies met "er gebeurt weer iets"? Bij een volgende idiote imam stap je over naar Wilders? Ja, dan denk ik dat die muftis in Syrië wel ophouden.

Maaier | 15-01-08 | 21:56

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:52

Dr Doom 15-01-08 @ 21:50

Klopt. Hoe ze Pastors in de zeik zette vergeet ik ook niet licht meer.

v Maerlant | 15-01-08 | 21:52

@ hoteldebotel

de leeuw is nederlands en zal de schapen met huid en haar opvreten als het moet.

zoalshetis | 15-01-08 | 21:51

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:51

Verdonk?
--
Die is voorstander van de toetreding van Turkij in de EU. Mijn god, wie gaat daar nou op stemmen. Hoppa 90.000.000 (ja kijk eens even goed naar het aantal nullen) moslims erbij die vrij toegang hebben tot de vetpotten.
--

Dr Doom | 15-01-08 | 21:50

Alleen iemand met ernstige cerebrale vaatvernauwingen loopt nog met bambi ogen te knipperen bij het aanschouwen van zo'n leuke man in een spannend exotisch kostuum om dan heel multikul te verzuchten 'Ooh wat goed, gezellig man!"

vander F | 15-01-08 | 21:50

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:50

Niet zeuren allemaal, gewoon effectiever stemmen straks.

Jokkebrok | 15-01-08 | 21:49

tasmaniandevil 15-01-08 @ 21:39
Ach, Joris moet mij altijd hebben. Het is gemene rascist die Joris en hij discrimineert ook nog. Ik zei iets in de trant van de kip en het ei, oorzaak en gevolg, oog om oog en tand om tand, en meer van die flauwekul. Wie als schaap wordt geboren zal nooit een leeuw worden. Van ons wordt blijkbaar verwacht dat we schapen zijn!

hoteldebotel | 15-01-08 | 21:48

zeurk:".... Jij hebt enkel een grote mond - Maar ik ben al ge-emigreerd. Moest je ook doen..."

Woon al een tijdje niet meer in 31, kom der nog wel eens op familiebezoek..

Dr Doom | 15-01-08 | 21:48

Het wordt eens tijd dat wij met de witte stukken mogen spelen. Dat openingsvoordeel geven we niet meer weg. Schaakhakbar!

Tiscali | 15-01-08 | 21:48

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:47

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:47

@ hoteldebotel 15-01-08 @ 21:43
Zou je denken?
-
Het is dat we Joris hebben, maar er ligt een opmerking op het puntje van m'n tong.

.KicksAss | 15-01-08 | 21:45

@ krop. en dat is?

zoalshetis | 15-01-08 | 21:44

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:43

Maar even serieus nou! Laten we elkaar de hand geven en met zijn allen vrede op aarde zingen. Het kan allemaal best, als we maar willen. Het kost misschien nog een paar euro en een slordige 3 generaties van neergang, maar dan hebben we ook wat! Dan hebben we toch nog een paar goede moslimvrienden erbij gekregen. Ze sputteren nu wel tegen, maar ze zullen ons aardig vinden! Koste wat kost!

hoteldebotel | 15-01-08 | 21:43

Ik heb geeneens zin meer om hier op te reageren.

vander F | 15-01-08 | 21:42

dan zijn we tenminste verlost van je kwetsende comments! ;)
wopper 15-01-08 @ 21:36

Het zullen geheid cartoons worden met hele grote tekstballonnen. Oude liefde roest niet.

v Maerlant | 15-01-08 | 21:41

hoteldebotel 15-01-08 @ 21:37
Gefeliciteerd. U was de eerste die weggejorist werd bij dit topic! Wat was de inhoud van uw verboden schrijfsel?

tasmaniandevil | 15-01-08 | 21:39

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:39

@ zoalshetis 15-01-08 @ 21:25

Dat is allemaal al geregeld, door anderen, ga maar gewoon door waar je goed in bent.

krop slaap | 15-01-08 | 21:38

Ik kan mij voorstellen dat de besproken filmpje die nog komen moet van de PVV een heldere uitleg geeft over de koran en dat de moeslims extremisten bang zijn om de waarheid onder ogen te zien! Ook zij ze bang dat de kudde matig gelovigen, zogenoemde matig gelovigen zelfstandig beginnen te denken. Daarom probeeren ze dit bijvoorbaat dit te voorkomen ! (((:-[=

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 21:38

Kudt. Iedere keer wanneer ik denk - ik ga op Verdonk stemmen omdat iemand die een boek verbiedt mij te ver gaat - gebeurt er weer eens iets dat ik toch weer op Geert ga stemmen. Ze moeten het nou maar eens voelen die tweedekamer randdebielen. Wilders: 60 zetels !

Tiscali | 15-01-08 | 21:37

Ik heb een probleempje met onze today-joris. Joris zijn mening: Heren, heren, laten wij onze wangen en dochters aan de edele moslims toekeren opdat het hun moge behagen. Moslimhordes door onze straten? Zet uw voordeuren op en houdt een kopje rooibos bij de hand. Maar heren, heren, aub geen geweld. Ik smeek u!

Kortom, oleeeee, oleeee, oleeeee, we are the chaaaampions, we are the chaaaampions, oleeeee, oleeeee, oleeeeee

hoteldebotel | 15-01-08 | 21:37

@ v Maerlant 15-01-08 @ 21:32

Doen hè! Barre tijden vragen onvermoede kunsten en talenten..
Uitstekend idee voor op je werk, dan zijn we tenminste verlost van je kwetsende comments! ;)

wopper | 15-01-08 | 21:36

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:34

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 21:33

wopper 15-01-08 @ 21:30

Cheers Wopper! Staat bij m'n favo's, ga ik eens gezellie bekijken en eventueel proberen, is wel meer iets voor op het werk ;)

v Maerlant | 15-01-08 | 21:32

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 21:31

@Maaier 15-01-08 @ 21:26:
De Haagsche famille De Ranitz, bedoelt u... Er is weinig Oranje meer aan. Emma von Waldeck-Pyrmont had via-via-via nog een paar Willem de Zwijger genen, maar daar is het dan ook mee gezegd.

koerbagh ® | 15-01-08 | 21:29

koerbagh ® 15-01-08 @ 21:25

Ze kunnen goed plannen, die oranjes.

Maaier | 15-01-08 | 21:26

@ v Maerlant 15-01-08 @ 21:22

Doen, met een minimum aan lijnen.
Zal even iemand opzoeken die daar prima in slaagt.
Hang on.

wopper | 15-01-08 | 21:26

wij hebben hooguit een luchtbuks. de moslims hebben blijkbaar genoeg vuurwapens. lekker vredelievend.

ik raad elke nederlander nu aan om te gaan schieten bij een vereniging om wapens in de kluis te krijgen.

anders leggen wij simpelweg het 'loodje'.

zoalshetis | 15-01-08 | 21:25

@Kniftig 15-01-08 @ 21:15:
Je bedoelt de voorzitster van de Raad van State, de Weduwe Von-Amsberg - Von Lippe-Biesterfeld, die ons land reeds raadgevend en straks wetgevend gaat uitverkopen aan de EU? De EU die als superstaat voor ons gaat beslissen hoe wij onze immigratiebeleid moeten voeren? De EU die al 40 jaar met Arabieren in overleg is om de Ummah uit te breiden tot aan de Noordelijke IJszee?
Die HKH? Ik verwacht er niet al te veel van... Het zal me niks verbazen als de Regeringsfokker al volgetankt staat om het zootje naar Argentinië te vliegen. Met een tussenstopje op Curaçao om de overdracht van de Antillen aan Malle Hugo van Venezuela te regelen en klaar zijn ze.

koerbagh ® | 15-01-08 | 21:25

Dr Doom 15-01-08 @ 21:18

Ja, dat doe je maar mooi met je eigen, ik heb daar geen zin an.

Maaier | 15-01-08 | 21:25

wopper 15-01-08 @ 21:18

Met Harry Van Bommel als sergeant-majoor van de poppenstoet. Als ik kon tekenen, ik zou het wel weten. Raar, heb de laatste jaren meer de goesting gevoeld om cartoons te kunnen maken. Misschien omdat woorden te kort schieten om de misère te beschrijven...

v Maerlant | 15-01-08 | 21:22

Bertus Betonsloper 15-01-08 @ 20:36

Was dit eem Mufti of een Mafti !

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 21:20

@jzuurbek."... Toch had die Lizzard wel gelijk. Want jij bent volgens mij een wetenschappelijk mirakel. Immers; hoe is het mogelijk dat een levend wezen in staat is z'n meest elementaire levensfuncties in stand te houden met slechts TWEE hersencellen?..."
--
*Kuche*, gelijkgestemden (Lizzy en zuurbek) hebben elkaar weer gevonden zie ik, maar om het verhaal even wat langer te maken, Lizzy probeerde tot 21 miljard te tellen maar kwam niet verder dan het getal 2. Begrijpelijk.... Verder zal ik geen woorden vuil maken aan de studie "Biologie" die jij gevolgd hebt, na 40 jaar links onderwijsbeleid is er, zo te zien, niet zoveel van over gebleven....
--
Maar even on-topic, ,,, we zitten gewoon in de laatse fase voor de totale overname door de islam-socialisten. Je kan 2 dingen doen, emigreren of knokken. Ik kies voor de 3e optie..... uitroeing!!!

Dr Doom | 15-01-08 | 21:18

@ v Maerlant 15-01-08 @ 21:09

En het bukkend appeasementgilde klemt zich zuigend vast onder het tapijt van baklavamossels als bovengenoemde Syriër en types als T. Ramadan..

wopper | 15-01-08 | 21:18

ik sla alvast extra water , en blikken bruine bonen in
kaarsen heb ik nog genoeg
oh ja ,
en ik koop een pumpgun

rioolguurder | 15-01-08 | 21:17

Onderschat HKH niet! Ze staat voor het land en volk der Nederlanden.

Kniftig | 15-01-08 | 21:15

tegenreacties zullen de burgeroorlog bewerkstelligen. want moslims zijn niet gewend kritiek te krijgen omdat de koran het letterlijke woord van allah is, hoe dom dit ook mag zijn om te denken.

de vara's en pvda's zullen het moeten opnemen tegen ons leger. tenzij het nederlandse leger aan hun kant staat.

zoalshetis | 15-01-08 | 21:13

Joris heeft last van losse handjes. Are you trembling, my dear? The shit has yet to happen!

v Maerlant | 15-01-08 | 21:10

Geert denkt ook, het maakt niet uit hoe je in het nieuws komt, als......!

Mazzeltov | 15-01-08 | 21:09

Wat deze haatbaard in wezen doet is: counting our guns. Hij ziet wat waterpistolen tevoorschijn komen uit een put waar zwaar artillerievuur op gericht staat en besluit dat het goed is. So far, we lose.

v Maerlant | 15-01-08 | 21:09

-weggejorist-

hoteldebotel | 15-01-08 | 21:01

Moefti
Geboefti

dr Rechts | 15-01-08 | 21:01

Voor het linkje van @ mertja hoef je slechts op het 1e comment te drukken et voilà.

wopper | 15-01-08 | 21:00

@ mertja 15-01-08 @ 20:53

Gelezen.
Moet ik die man geloven of is het balavapraats voor het EP?

Hier een andere. Over 'geloofsafval' in Egypte:
www.trouw.nl/hetnieuws/wereld/article8...

wopper | 15-01-08 | 20:59

Overigens, hoe durft zo'n terroristenleider het over respect voor het geloof te hebben. Een grondwaarde is juist GEEN RESPECT voor de terrorvolgelingen. Geen respect, het is helemaal geen geloof, het is een duivelse ideologie.

-
v. Maerlant 15-01-08@20.49
Inderdaad. Ook vreselijk.

blaater | 15-01-08 | 20:58

@Nonnes 15-01-08 @ 20:55
Dat stond er al. Sorry.

Nonnes | 15-01-08 | 20:56

Aangezien de Koran nog immer legaal te verkrijgen is in .nl (en wat kan zo'n stripboekkie nou helemaal kosten?) stel ik voor dat we allen ons naar de lokale moskeet rennen, een Koran kopen, onze tong uitsteken naar de lokale tulband en vervolgens onszelf filmen terwijl wij ook een Koran in de hens steken. GS kan vast Geert's release datum wel even met hem bekonkelen. Laten wij dan allen tegelijk ons brandende vieze boekje gelijk met Geert uploaden om deze moefti even te communiceren wat wij van zijn dreigementen denken.

openbaarminiserie | 15-01-08 | 20:56

@mertja 15-01-08 @ 20:53
Moet je voor ingelogd zijn.

Nonnes | 15-01-08 | 20:55

ik weet zeker dat mohamed ook varkens heeft gegeten. anders zeg je niet in je koran dat het mag bij tijden van volstrekte honger.

zoalshetis | 15-01-08 | 20:55

mertja 15-01-08 @ 20:53

'U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.
U dient zich in te loggen.'

v Maerlant | 15-01-08 | 20:54

Ze moeten wel het hele verhaal vertellen, weer typisch de medihttp://www.nieuwsfeit.nl/content/view/5430/1/a

mertja | 15-01-08 | 20:53

The eimer 15-01-08 @ 20:43

Jij jouw mening natuurlijk, maar ik denk dat het al veel te ver is doorgeschoten. Excuus voor het in herhaling vallen, maar nog eens: dit is een Europees probleem, dat door één natiestaat (of wat daar nog van over is) niet op te lossen is. Een wat academische observatie trouwens, omdat het 'ons' aan de wil ontbreekt om het op te lossen. Hell, volgens de establishment valt er niks op te lossen, 't zijn voorbijgaande aanpassingsproblemen! We zijn véél te kwistig met affectie, met pamperen, met soepsidie geweest. Daardoor zijn mechanismen in het leven geroepen die structureel van aard zijn. Dat ontmantel je niet zomaar.
-
Papa is er niet meer 15-01-08 @ 20:36

Dat klopt. En dat komt omdat wij lezen en zij reciteren. Enkele jaren terug besloot de Frankfurter Buchmesse, 's werelds grootste boekenbeurs, als jaarlijks thema 'de Arabische landen' te nemen. Dat zullen ze geweten hebben. Niets dan heibel onder de standhouders en de grootste moeite om een zaal vol te krijgen.
-
blaater 15-01-08 @ 20:42

Arafat mocht toch ook de vergadering van de VN toespreken met op zijn heup zijn aanstellerige blaffer?

v Maerlant | 15-01-08 | 20:49

The eimer 15-01-08 @ 20:33
Waarschijnlijk wordt het nog lang onrustig in een aantal Amsterdamse wijken. Slotervaart voorop uiteraard. Maandenlang hell on earth. En dan komt Marcouch als engel Allah's gezonden met de oplossing: de sharia wordt ingevoerd in Slotervaart. En als dat blijkt te werken is dat het begin van het einde.
Nederland als gidsland.

-LoKi- | 15-01-08 | 20:45

Och, op een gegeven moment zijn we het hier in West-Europa wel weer eens zat, en dan bellen we de Deutsche Bundesbahn of ze de enkele treinreizen naar het Oosten weer even kunnen instellen. Komt die hoge collaboratiegraad van .NL ook nog weer es van pas.

Boetsj | 15-01-08 | 20:44

@ V M:
Mwa, in het verleden zijn er veel volksverhuizingen geweest door godsdienstige of politieke druk veroorzaakt.
Voorbeelden te over. Dit land is daardoor volgelopen.
Stel dat die islammers zelf de boel laten escaleren met geweld of terreur dan kan de stemming dermate grimmig worden dat de vlam in de pan slaat.
Onmogelijk is dat niet.
Gezien de reacties van de antiWildersen is dat hun grootste angst namelijk.

The eimer | 15-01-08 | 20:43

Eigenlijk valt er niks meer toe te voegen aan de woorden van Geert. Deze baard is EEN GROTE GEK. Maar evenzeer het EP. Hoe haal je het in je harses om een terroristenleider in het EP te laten spreken. Het EP is schandalig bezig. Met de grote uitverkoop van Westerse waarden. Islamieten, optiefen.

blaater | 15-01-08 | 20:42

Moest wel denken aan die “oom” van het grote idool Arafat. De eerdere groot moefti van Jeruzalem, Hajj Amin Al-Husseini.
video.google.nl/videoplay?docid=768813...
“Leader of the "palestinian" movement in the early to mid 20th century. Ally, recruiter and radio propagandist for the Nazi regime, this video shows the Mufti meeting with Hitler to arrange the creation of death camps in the Arab world which would be his tools for the extermination of Middle East Jews, pledge support of the Arab-Islamic Ummah to the Nazi regime and to discuss the progress of the Muslim Nazi [Handschar] divisions.”

saidfred | 15-01-08 | 20:42

@Lizzard 15-01-08 @ 20:20
hehehe... eerst zien (en horen), dan geloven...

koerbagh ® | 15-01-08 | 20:39

@bertus. mohamd! wat eng.

zoalshetis | 15-01-08 | 20:38

Liever tien Srebenica's dan ook maar één tikkeltje invloed van de Islam op de Nederlandse wetgeving.

Tarak | 15-01-08 | 20:37

Trouwens heb ik ook een gevoel dat de gemiddelde reageerder hier, meer weet over islam, en de geschidenis hiervan, dan de gemiddelde hakbar.

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 20:36

The eimer 15-01-08 @ 20:33

Je neemt helaas je wensen voor werkelijkheid. Zo makkelijk gaat het niet.

v Maerlant | 15-01-08 | 20:35

@ W@ikzeggunwil: 20:17:
Misschien escaleert het wel na die filmshow, krijgen we inderdaad een berg onlusten zodat we het scenario krijgen dat moslims inzien dat er hier geen islam gepruimd wordt, eieren voor hun geld kiezen en massaal oprotten uit dit land.
Uit de paniekreactie van die baardaap zou je de conclusie kunnen trekken dat die uittocht wel eens in andere EU landen zou kunnen overslaan.
Feit is dat in ieder EU land moslims niet gewenst zijn en dat weten ze zelf ook.

The eimer | 15-01-08 | 20:33

Ik ben wellicht een infantiel infadel, maar ik geloof niet in God ! Daar zal Hij zeker een bedoeling mee hebben !

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 20:32

baronbreekijzer 15-01-08 @ 20:26
De vraag is niet sinds wanneer maar per wanneer.
Lees Bath Ye'Or maar eens.

-LoKi- | 15-01-08 | 20:30

Sinds wanneer ligt Syrie in Europa?
Waarom krijgt deze man de kans om te vertellen hoe WIJ moeten handelen?

baronbreekijzer | 15-01-08 | 20:26

troubleh 15-01-08 @ 20:23

De bijbel en de Koran zouden bij de boekhandel verkocht moeten worden bij de afdeling fictie.

inquisitra | 15-01-08 | 20:25

Mohammed is een pedofiel, en Jezus een leugenaar. De koran net zoals de Bijbel en alle andere boeken die beweren dat er een God bestaat moeten zo snel mogelijk officieel afgestempeld worden als onzin. De illusie van respect voor religie moet ook snel verdwijnen.
De dag dat religieuze boeken in de afdeling 'Fabeltjes' staan zal ik feesten.

Hoezo? De hypothese God is hoogstwaarschijnlijk onwaar.

troubleh | 15-01-08 | 20:23

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 20:20

Van mij moeftie deaud die geytennuikert, verzuipen in een bad varkensbloed.

peenindiees | 15-01-08 | 20:20

We moeten zeker geloven dat Spinoza een atheïst was?

OlympianMaster | 15-01-08 | 20:19

koerbagh ® 15-01-08 @ 20:00
Theo van Gogh had er inderdaad een goede kijk op:
"Vrije meningsuiting geldt nu juist voor ontketende gelovigen, hoe onwelgevallig hun opvattingen ook zijn. ... Ik geloof juist dat de slavendrijvers van de El Tahweed-moskee moeten worden aangemoedigd om hun oproepen tot moord luid en duidelijk te laten klinken. En verheug me al op het buigen van de geweldige burgemeester van Amsterdam die, zoals
bekend, een dagtaak heeft aan 'de boel bij elkaar houden'."
degezonderoker.nl/metro_23.html

-LoKi- | 15-01-08 | 20:18

Soms vraag je je af hoe lang het nog duurt eer de europeaan in zijn algemeenheid wakker wordt..... Ik weet niet maar mijn gevoel zegt dat we hier op het europese vasteland nog eens een mega oorlog moeten uitvechten met de islam..... oorlogen draaien in veel gevallen om het geloof en het ziet er naar uit dat wij straks iets krijgen opgelegd wat we helemaal niet willen. Colijn zei het destijds ook al; gaat u maar gerust slapen.... nou, dat hebben we geweten. Welterusten Nederland en Europa.

W@tikzeggunwil=diDt | 15-01-08 | 20:17

Religie zetelt ergens in de frontaalkwabben van de hersenen. Daar zitten ook veel gebieden die de persoonlijkheid vormen. Dus mensen met een overactieve frontaalkwab zijn bijzonder gevoelig voor hun religieuze ervaringen. Daar komt niet zoveel rede bij kijken. Het gebeurt gewoon en dus ook het irreeele gedrag, inclusief wanen en gebrek aan kritisch vermogen. Religie kan je als een ''psychische'' aandoening zien zodra ze die religieus opgewekte ervaring een probleem worden voor hun omgeving. Het probleem is eigenlijk dat het er nogal veel zijn. Ze wonen vaak ook bij elkaar, hebben zich verenigd in hun wanen via instituten en versterken elkaar daardoor.
Eigenlijk heb je te maken met legioenen gekken, die je of met folders aan de deur of via geweld, of via toevallig via dit kabinet je willen aanzetten tot diezelfde gekte. Want hoe meer gekken, des te normeler je lijkt.

inquisitra | 15-01-08 | 20:16

@Lizzard 15-01-08 @ 20:05:
Oh ja, is ook zo. Scherpst van de snede enzo... Ga zo door! Als het echt uit de bocht giert, dan grijp ik wel even in.

koerbagh ® | 15-01-08 | 20:14

zoalshetis 15-01-08 @ 20:10

En het recht om met meerdere vrouwen te trouwen vergroot de kans meer intellectuelen die in staat kunnen worden geacht een bepaald acceptatie vermogen te bereiken.
Maar zelfs dat is nog niet gelukt.

Rest In Privacy | 15-01-08 | 20:13

misschien heeft de koran juist geboden om te trouwen met een familielid, zodat die inteelt mensen alleen maar inteelt-dommer worden. zodat ze met bijna een imbeciel gedrag hun godsdienst verantwoorden.

zoalshetis | 15-01-08 | 20:10

@jzurek

Jullie hebben de Internationale Socialisten. Wij hebben Dr. Doom. En die wil je niet tegenkomen na de nieuwe Nuerenbergse processen.

inquisitra | 15-01-08 | 20:09

Waarom geen varkens de moskeeen injagen.... kunnen ze lekker onder die jurken snuffelen. in Nederland hebben dieren namelijk ook rechten op bewegingsvrijheid. Ben benieuwd hoe de jurken daarop zullen reageren.... lijkt me in ieder geval wel lache

paterke | 15-01-08 | 20:07

@Morizz

Veel Nederlanders zijn gewoon naief en afwachtend. Echt een soort Als-het-maar-nog-niet-in-mijn-achtertuin-gebeurt-Houding. Misschien moet er daarom eerst wat gebeuren voordat de publieke opinie definitief zeau enorm verschuift, dat je bij de volgende verkiezingen een kabinet krijgt die alle maatregelen kan nemen tegen die kamelenhoeders die nodig zijn om onze Staat te verdedigen.

inquisitra | 15-01-08 | 20:07

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 20:06

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 20:05

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 20:05

@jzeurbak,
--
.. niet inhoudelijk dus weer lekker links

Dr Doom | 15-01-08 | 20:05

Duidelijke taal van baardmans en hij weet waarschijnlijk inmiddels hoe slap de knieën van de meeste Nederlanders zijn.

Morrizz | 15-01-08 | 20:04

@jzurek

Kijk toch niet zeau naar de vorm. Dat is zeau PvdA.

inquisitra | 15-01-08 | 20:02

@jzuurzak. zou kunnen vrind, misschien kan je me vergeven dat ik geen bron gaf voor iets wat gewoon geschiedenis is.

lul. ga anders even je mufti met geweld verdedigen. fijne vent.

mijn geschiedenis op geenstijl zal misschien wel langer duren dan jouw agressieve toontje.

zoalshetis | 15-01-08 | 20:02

@inq:"... Eigenlijk zouden de rode en christelijke ruggegraatloze theedrinkers ONS moeten overladen met PickWick..."
--
Ik voel meer voor een soort Nurenbergtrials a la 1945. Na verooderling (landverraad) gewoon netjes, volgens de nieuwe wet, tegen de muur.!

Dr Doom | 15-01-08 | 20:01

@ koerbagh ® 15-01-08 @ 19:55

Ik heb de PvdA in Rotterdam geconfronteerd met de mail van mw. Ismaili. Dit was de reactie van fractievoorzitter Peter van Heemst:

"Dank voor uw emailbericht.
Graag reageer ik kort:
Ik vond de emails van de heer Parbleu stuitend en de reactie van mevrouw Bouchra Ismaili oliedom.
En dat is eigenlijk alles wat ik er over kan en wil zeggen.

Met vriendelijke groet,

Peter van Heemst ,
Voorzitter PvdA fractie Rotterdam"

Om te janken toch? Hoezo 'oliedom', de reactie van Bouchra Ismaili getuigt van pure minachting en haat tegen de Nederlandse samenleving en is m.i. een bewijs dat deze mevrouw geen ruk te zoeken heeft in de functie van volksvertegenwoordiger.

zum kotzen | 15-01-08 | 20:01

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 20:01

@Lizzard 15-01-08 @ 19:42:
Het kleine voorbehoud is de verantwoordelijkheid jegens de wet. Oproepen tot geweld mag niet. Maar... dat kan slechts achteraf bepaald worden door de rechter. Vooraf kan niet worden bepaald welke woorden, welke uitingen daar precies onder vallen. Dat kan alleen achteraf. A priori geen censuur.
video.google.com/videoplay?docid=63796...
www.theovangogh.nl/stuk39.htm

koerbagh ® | 15-01-08 | 20:00

Fuck de Europese Unie!

Henkieeee | 15-01-08 | 19:58

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 19:57

je ziet de publieke opnie wel langzaam verschuiven van, wenkbrauwen fronsen naar bedekte krtiek, naar openlijke kritiek, naar ferme stellingname, naar terechte argwaan naar fors wederwoord naar zolangzamerhand verklaringen van bereidheid tot geweld ter verdediging van ons land tegen islamieten.

Eigenlijk zouden de rode en christelijke ruggegraatloze theedrinkers ONS moeten overladen met PickWick.

inquisitra | 15-01-08 | 19:57

@Lizzard:".. ook al ben je nog zo trots op je twee hersencellen."

De ene neuron van jouw is nog steeds uitgeleend merk ik, als je hem terugkrijgt moet je maar opnieuw proberen te tellen tot 21 miljard.

Dr Doom | 15-01-08 | 19:56

@Shalome 15-01-08 @ 19:04:
Ben ik het wel mee eens, maar... als ze al bij ons in het pluche zitten in de persoon van Bouchra Ismaili (deelraadslid Rotterdam Charlois) en ze spuien dat soort taal, dan er is geen verontwaardiging in dit land dat een volksvertegenwoordiger deze taal uit, maar zich in plaats daarvan druk maakt over een blonde limburger die zegt dat het boekje waar die taal uit komt wel verboden zou mogen worden... Tsja, dat zegt ook wel veel...
www.hetvrijevolk.com/?pagina=5168&....

koerbagh ® | 15-01-08 | 19:55

Uiteraard moet er weer gedreigd worden met geweld en bloedvergieten door zo'n opperbaardaap.
Linea recta de EU uit flikkeren die kerel, is een gevaar voor de wereldvrede voor zover hier nog sprake van is.

Rest In Privacy | 15-01-08 | 19:55

@jzuurmanneke. ik ben nog niet zo lang op gs. misschien paar dagen. dus hou je domme klep. als jij al ziet dat het een quote is.

zoalshetis | 15-01-08 | 19:54

Als dat EU parlement een platform wordt van ieder denkbare lugubere secte, dan kunnen we onze lol nog op.
Papen, moslims, zevende dagadventisten, 25 afgescheiden refo sectes, joden, en ga maar door, allemaal kunnen ze an luid krijsend hun ongenoegen uitten over iedere vorm van kritiet op hun radicale geloofswaanzinnigheid.
Daarom heeft die achterlijke moslimfanaat niet het recht om zich met interne zaken te bemoeien als het gaat om vrijheid van spreken.

The eimer | 15-01-08 | 19:53

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 19:53

@ sjaakdelinksesul

goed idee jou onthoofding op video
want je kiest er zelf voor om naar die zandbak te gaan,(vrede en veiligheid, waar ook te wereld toch?)
en aan klootzakken hebben we niets in dit land

commando1970 | 15-01-08 | 19:52

Jongens,
--
een duidelelijke oorlogsverklaring zullen we niet krijgen, de pedofielen zullen spijt krijgen dat ze hebben lopen fucken met een rumtevaartbeschaving.
--
Nukem!

Dr Doom | 15-01-08 | 19:52

Dr Doom 15-01-08 @ 19:42

WEER verkeerd begrepen??? Het was toch echt de eerste keer dat ik reageerde.

inquisitra | 15-01-08 | 19:52

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 19:52

Islaam is net als het weer ! Iedereen praat erover, maar niemand doet er wat aan !!

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 19:50

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 19:49

Ik vind het toch ergens wel vriendelijk van deze man dat ie een heads-up (or off) geeft. Moet ik me dan niet ergens op voor bereiden, dan?

8675309 | 15-01-08 | 19:48

betekent dat simpelweg dat hij aanzet tot oorlogen en bloedvergieten

Waarvan akte. Geldt natuurlijk twee kanten op.

Wij de staat der Nederlanden, bij monde van het volk den Nederlanden, verklaren bij deze de oorlog aan individuen, buitenlandse mogendheden religieuze en politieke groeperingen en organisaties die onze samenleving cq maatschappij en de bijkomende vrijheden, normen, waarden en tolerantie aanbanden wensen te leggen of er enige bedreiging voor vormen. Onze samenleving functioneert zoals het functioneert bij de gratie van deze verworvenheden. Verworvenheden waar diegene die een bedreiging voor ons vormen, geen kennis van hebben en waar onze voorouders voor hebben gestreden, geleden en gebloed. Strijd, leed en bloed wat ons als burgers van dit land verplichten er zorg voor te dragen dat deze niet voor niets zijn geweest.

Nederlanders en volk van de vrije wereld: En garde!

Kniftig | 15-01-08 | 19:48

@ Lizzard 15-01-08 @ 19:42

Stierenpoep. Als er geweld wordt gepleegd naar aanleiding van Wilders' film, zijn radicale moskeeën daarvoor direct verantwoordelijk te stellen. Herinner je de woorden van imam Jneid nog, die Hirsi Ali alle vormen van kanker toewenste? Dat is het scheppen van een bepaald klimaat, omdat je als imam donders goed weet welk volk er in je moskee komt. Jonge jongens, zo beïnvloedbaar als de pest, en bereid om jouw haattaal in daden om te zetten. Abdul-Jabbar van de Ven is ook zo'n haatbaard die op webfora en in moskeeën een boodschap vol haat tegen de Nederlandse samenleving predikt, zijn woorden zorgvuldig gekozen om niet opgepakt te worden.

Maar okay, ik zal de wens tot brandstichting voor radicale moskeeën intrekken. Gewoon slopen op bevel van de overheid is ook goed.

zum kotzen | 15-01-08 | 19:48

@ jzurek: leek me logisch. volgende keer zal ik erbij zetten dat het een quote is.

zoalshetis | 15-01-08 | 19:48

-weggejorist-

jzurek | 15-01-08 | 19:46

Lieve gootmoefti, vrede zij met u (slijm, slijm, kruip, kruip), zo gaan wij niet met elkaar om........... toch??????

lerak | 15-01-08 | 19:45

@Lizzard ".. Ze mogen preken wat ze willen, ook dood en verdoemenis.
Valt onder Vrijheid van Meningsuiting wat mij betreft..."
--
Antwoord: Je hebt blijkbaar j ene hersencel aan je blonde vriendin uitgeleend voor het schoonmaakwerk. "VRIJHEID" is de AFWEZIGHEID van de DREIGING van GEWELD of het INITIEREN van GEWELD.
--
Causes:
1. Homos zijn vies (=vrijheid van meningsuiting)
2. Homos van flatgebouwen afgooien (=dreigen met lichamelijk geweld, dust STRAFBAAR)
---

Dr Doom | 15-01-08 | 19:45

Je maintiendrai (Nederlands: Ik zal handhaven) is de wapenspreuk van Nederland sinds 1815.

De spreuk is feitelijk de wapenspreuk van het huis van Oranje-Nassau, die Willem van Oranje overerfde met het prinsdom Orange door de erfenis van René van Châlon. Oorspronkelijk was de spreuk je maintiendrai Chalons, maar Willem veranderde ze naar Je maintiendrai Nassau. Na een tijdje liet hij Nassau weg en werd dit gewoon Je Maintiendrai.

Tijdens de Republiek (1581-1795) werd de wapenspreuk Concordia res parvae crescunt gebruikt (nl: Eendracht maakt macht). Toen het huis van Oranje in 1815 meer macht kreeg en het familiehoofd werd gepromoveerd van erfstadhouder via soeverein vorst tot koning, nam het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden de spreuk van de Oranjes over. Nederland behield die na de scheiding van de Lage Landen in 1830.


zoalshetis | 15-01-08 | 19:44

@ Maximus 15-01-08 @ 19:21

En om even in jouw analogie te blijven: ook wij Nederlanders hebben een mooi aangelegde tuin. Met name op het perkje 'vrijheid van meningsuiting' zijn we erg trots, maar ook het veld 'scheiding van kerk en staat' mag er wezen. Daartussen bloeit een prachtige struik 'democratie'.

Helaas, momenteel lopen er figuren in onze tuin rond die het perkje mollen, het veld willen omploegen, en de struik in de fik willen steken. Daarbij roepen deze figuren dat ze zélf het slachtoffer zijn van diescrieminaaasie, racisme en islamofobie.

zum kotzen | 15-01-08 | 19:43

Allemaal een grote mond hier op GS. makkelijk zo, vanachter het toetsenbord. Maar Geert is de enige die ECHT z'n nek uitsteekt tegen dit gajes.

jzurek | 15-01-08 | 19:43

@inquisitra ,

Je hebt mij weer verkeerd begrepen. Als de lafffe Nederlander nu eindelijk de moed krijgt om eens zelf orde op zaken te stellen zal de politie de AUTOCHTOON tegenhouden, en niet zon klein beetje ook!!. Daar zijn ze wel goed in.
--
Hun moslimknuffels kunnen gewoon lekker hun gang gaan.

Dr Doom | 15-01-08 | 19:42

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 19:42

@Vossie

Nu nog een beat eronder en op YouTube met die handel.

inquisitra | 15-01-08 | 19:40

Generaal Nguyen Giap 15-01-08 @ 19:36
9 jaar, ongeveer evenveel tijd had een ándere leider van een grote fascistische stroming nodig om zijn volk klaar te stomen ( 1919 tot 1929 ) .

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 19:40

@ General Giap, "Om de Koran te begrijpen moet je een studie van 9 jaar volgen"
--
Sorry, maar met 8 jaar!! hard studeren heb je een Dr titel in de fysica. Ik weet wie dit zegt, maar dat kan allen uit de vuile bek van een socialist of moslim komen. Misschien moeten we eens een atoom splijten op die muts van de grootmufti.

Dr Doom | 15-01-08 | 19:40

@ dr.spin007 18:50
Citaat dr.spin:"... die moefti... waarom moet ik bij het woord 'moefti' altijd aan een zurige, hete scheet denken?"

versje voor je:

FATWA

het woord FATWA
klinkt me altijd
onaangenaam in de oren
gelijk een plotse vettige scheet
komend uit de moslimreet
van een koran-exegeet:
PPFFFATWAAAA!
“Allah is great!”
en Mohammed z’n pprrrffeet!

Vossie | 15-01-08 | 19:39

@ Sikkeneur 15-01-08 @ 19:34

Je ziet toch dat de christenen in Grijs I en elders meeliften op de doodscult! Hun vredig toegekeerde wangetjes zullen er, als 't er ooit van komt, niet toe doen.

wopper | 15-01-08 | 19:39

@Dr Doom

je denkt toch niet dat de politie ook maar iets in de hand heeft als de islamitische horden over de Prinsengracht trekken? De politie stelt dan in het kader van ordehandhaving geen reet voor. Zeker niet als ze terug gaan schieten op de politie.

inquisitra | 15-01-08 | 19:38

laat maar komen die mufti van het ware gezicht van de islam. ik mag toch goddeomme op mijn knietjes hopen dat er dan ook nederlandse snipers op het dak liggen. waarna de rest van het nederlandse leger de radicale huizen gaat schoonvegen.

zoalshetis | 15-01-08 | 19:37

Als de pleuris uitbreekt om die film in 020-gaza om die film, dan zijn de eerste die je hoort piepen diezelfde paarse ribbroekdragers die hun gewelddadige vriendjes altijd de hand boven het hoofd hebben gehouden. Zeker als hun grachtenpandje met Volvo en parkeerkaart in de fik gaat. Dat wordt blussen met heeeeeeel veel Pickwick.

inquisitra | 15-01-08 | 19:36

@zum kotsen.."... Moskeeën waar radicale ideeën worden gepredikt mogen van mij afgefikt worden zodra er geweld uitbreekt vanwege Wilders' film. Dat meen ik..."

Met Cohen lukt dat niet, die is de baas over de blauwe petten brigade. Misschien moet je eerst Cohen "overtuigen" met een goed theegesprek. En daarna heb je beidde handen vrij voor de kakkerlakken.

Dr Doom | 15-01-08 | 19:36

Maximus 15-01-08 @ 19:21
"Om de Koran te begrijpen moet je een studie van 9 jaar volgen"

Oooo!, Is dat de reden dat 95% van alle moslims geen snars snapt van wat er in dat lullige boekje staat.

Generaal Nguyen Giap | 15-01-08 | 19:36

Mooie stem ook verstaa ik weinig van en de ondertiteling gaat voor mij te snel !

Papa is er niet meer | 15-01-08 | 19:35

zum kotzen 15-01-08 @ 19:32
Waarom wachten?

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 19:34

wopper 15-01-08 @ 19:29
Dus eigenlijk moeten atheïsten en heidenen zich ernstig zorg maken, komt de dreiging niet uit de ene religieuze hoek, dan wel uit de andere...

Sikkeneur | 15-01-08 | 19:34

Laat dit citaat van de Slotervaartse Grootmufti eens goed tot je door dringen: ‘Omdat die VOC-mentaliteit van Balkenende Marokkaanse jongeren niet aanspreekt, gebruik ik een ander voorbeeld. Voor het Westen misschien niet leuk. Dat is Tarik ibn Zijad, de moslimberber die aan wal kwam bij Gibraltar. Hij kwam daar met 1.200 man en zei: jongens, alle bootjes verbranden. En vervolgens: twee dingen, achter je is de zee, en voor je is de vijand. Dus het is óf strijden óf terug zwemmen. Kies maar. Dat is de mentaliteit die deze jongens nodig hebben.’
En dan met name de laatste zinnen.

de honden blaffen... | 15-01-08 | 19:33

@ Lizzard 15-01-08 @ 19:12

Moskeeën waar radicale ideeën worden gepredikt mogen van mij afgefikt worden zodra er geweld uitbreekt vanwege Wilders' film. Dat meen ik.

zum kotzen | 15-01-08 | 19:32

"... of om ze de zang te laten leren van de autochtone nachtegaal..."

Dat is net zoiets als katten leren blaffen als honden... riiiight!!!

Dr Doom | 15-01-08 | 19:30

@ Maximus 15-01-08 @ 19:21

Kijk jij nog maar eens naar het fragment van Teeuwen en de meiden van halal. Je beledigd voelen is NIET het alleenrecht van gelovigen! Moslims moeten eens kappen met janken dat ze altijd beledigd worden, wellicht dat andere bevolkingsgroepen (homo's, vrouwen, joden) beledigd worden door de denkbeelden van moslims.

zum kotzen | 15-01-08 | 19:30

@ Sikkeneur 15-01-08 @ 19:25

Nee, die gaat net als vroeger mee op kruistocht tegen de non-blievers.

wopper | 15-01-08 | 19:29

@Koekje-dr-bij

Eigen schuld ,dan moeten ze van andermans aardbeien afblijven........

Maximus | 15-01-08 | 19:29

Peppi: QUOTE".... oh ja als de oorlog nu uitbreekt en we slachten al die baardapen af ruimt het wel lekker op. dat volk wil hier niet begraven worden dus dat geeft weer wat ruimte..."
--
Doet me denken aan die film "300" (waar de Iraanse ayathollas ook helemaal razen gek van werden) waarin de bakermat van de Westerse beschaving (Grieken) een muur bouwden van perzen (ja ze waren al dood) en wat steentjes.

Dr Doom | 15-01-08 | 19:29

Tja, beter nu de knuppel in het hoenderhok gooien dan over 10 jaar als het al te laat is. Nu zijn er nog mogelijkheden om de hoenders, kuikens en eieren te verplaatsen naar het hok waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen of om ze de zang te laten leren van de autochtone nachtegaal.

tasmaniandevil | 15-01-08 | 19:28

Gek, uit Irak komen deze geluiden niet meer.
--
Nee, is geen stille hint!

Dr Doom | 15-01-08 | 19:26

wopper 15-01-08 @ 19:17
Tegen de tijd dat dit kan gebeuren bestaat er al geen (jeauds)/gristelijke Europese cultuur meer, want die zou dat nooit toestaan zonder geweld.

Sikkeneur | 15-01-08 | 19:25

Draai zijn foto om en je hebt een nieuw gezicht.....

Het lijkt wel de moslimse peppi van kokkie.

Die hoed die staat em goed.

paterke | 15-01-08 | 19:25

Maximus 15-01-08 @ 19:21
En als er nu eens 15 kindjes dood zijn na het plukken van aardbeien uit die tuin? ( om maar eens in je tenenkrommend stupide vergelijking mee te gaan )

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 19:24

"... the settlement of the Wilders problem, which has now been achieved is, in my view, only the prelude to a larger settlement in which all Europe may find peace. This morning I had another talk with the Grootmoefti, Herr Hassoun, and here is the paper which bears his name upon it as well as mine (waves paper to the crowd - receiving loud cheers and "Hear Hears"). Some of you, perhaps, have already heard what it contains but I would just like to read it to you ...".

Later that day he stood outside het torentje and again read from the document and concluded:
"My good friends, for the second time in our history, a Prime Minister has returned from the zandbak bringing peace with honour. I believe it is peace for our time."
De geschiedenis herhaalt zich .......

gentle giant | 15-01-08 | 19:21

oh ja als de oorlog nu uitbreekt en we slachten al die baardapen af ruimt het wel lekker op. dat volk wil hier niet begraven worden dus dat geeft weer wat ruimte.
Laat die film maar komen

pepewewe | 15-01-08 | 19:21

Stel je buur heeft een hele mooie aangelegde tuin ,die hij aanbid en koestert en verzorgd met zijn hele leven.Hij steekt alle tijd en geld erin en voor hem is DIE tuin heilig.En op een goede morgen denk jij : Die buur is helemaal knetter gek geworden met zijn fucking tuin en begint alles te wat hij daar heeft aangelegd te bespotten en te vernielen. Ik kan je verzekeren of je nou een Hollander,een Marokkaan ,een Turk of een Fucking Eskimo als buur hebt ,in ieder geval je haalt zeker het einde van de dag niet.Moraal: waarom moet die bleek nep musketier nou iets doen wat geen enkele aanleiding heeft en volkomen zinloos.Het ergste is nog dat heel veel mensen hier het wel grappig vinden wat hij gaat doen. Denk effe na er komt geheid narigheid hier van. Om de Koran te begrijpen moet je een studie van 9 jaar volgen en nou komt er een bleek Limbo,die ooit misbruikt is door een paar Marokkaanse jochies van 9 jaar ons ijskoud uit leggen wat er in staat.

Ik weet ook welke zin Wilders gaat zeggen als die film er komt : BEAM ME UP SCOTTY...............

Maximus | 15-01-08 | 19:21

Het erge is dat zo'n Europees parlement ook nog vol zit met christen-parlemntariers die na zo'n speech van zo'n haatbaard in morele superioriteit kwelen:
Sla me ook op mijn linkerwang!!! Niet beseffende dat moslims dat zich nooit 2 keer laten zeggen. Ies teken van zwakte. Daarom vertrouw ik er abslouut niet op dat gggggristenen hun eigen beschaving zullen verdedigen. Ze gaan ten onder als de eerste christenen in de arena van de romeinen. Op kruistocht moeten die lui!!!!!

inquisitra | 15-01-08 | 19:20

Ze hadden die grootmoefti daarna moeten vragen:
Maar meneer de rechtsgeleerde, hoe kan het dat zo'n vredelievende gemeenschap al na het zien van een filmpje met een brandend boek massaal overgaat tot oorlog? En waarom dreigt dat niet bij de Christenen of Joden? He wacht, zou het misschien met de Koran te maken kunnen hebben? Ho ho ho, nu hoeft u niet meteen zo agressief te reageren. Kom, denk eens met mij mee meneer de rechtsgeleerde.

Mulimans | 15-01-08 | 19:19

Ja maar, .... we zouden toch gaan benoemen en bouwen in plaats van chanteren en bedreigen?

dawg | 15-01-08 | 19:19

sterretje 15-01-08 @ 19:15
Ik ook, als je drie pagina`s per veeg gebruikt voelt het nog best aardig aan.
-
inquisitra 15-01-08 @ 19:17
Probeer de kaft te verkruimelen, word je knetterhoog van.

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 19:19

Die grootmoeftie dreigt met iets wat al werkelijkheid van de dag is: Het is al oorlog met de Islam en Koran. Alleen houden ze het stiekem nog geheim en zoeken ze naar excuses om het openlijk starten daarvan in de schoenen van een ander te schuiven.

Captain Diehard | 15-01-08 | 19:18

@ sterretje 15-01-08 @ 19:15

Dom heur, je moet 'm juist intact laten.. als later (?!) de brigade der kromzwaarden met hun zwarte pantoffels je deur intrapt en je kunt een maagdelijke knoran laten zien, dan heb je je kop gered..

wopper | 15-01-08 | 19:17

Shalome 15-01-08 @ 19:13

Waar baseer jij het op dat ik geen gevaar zie in de islam of de fundamentalistische naleving ervan? Ik heb niet met jou in de zandbak gezeten, mafkees.

Flodder | 15-01-08 | 19:17

Ik probeer wel eens sjekkies te draaien met de koran. Smaakt nergens naar.

inquisitra | 15-01-08 | 19:17

Hoe meer je van die haatzaaibaarden ziet, des te grotere hekel krijg je aan die idioten, trouwens ik spoel iedere dag minimaal een bladzij van de koran door de plee , en nou??????

sterretje | 15-01-08 | 19:15

dr.spin007 15-01-08 @ 18:57
Sietze, in een ander draadje heb ik al aangegeven dat NL toe is aan herijking van plichten en rechten binnen een grondwettelijke context.
Dat is imho de taak waar de politici zich thans voor gesteld behoren te zien.
Geen terugkeer naar de "plichten, maar geen rechten" van het vooroorlogse liberaal/gristelijk politieke establishment, maar ook niet: "rechten, maar nauwelijks plichten" van een doorgeschoten linkse politiek. Het evenwicht is zoek!

Sikkeneur | 15-01-08 | 19:15

Herr Moefti is alle aandacht eigenlijk niet eens waard. Herr Moefti is een islamofascist, die zijn niet te genezen en absoluut niet vatbaar voor rede.

Richt je pijlen liever op "onze" EU-marionetten. Dáár schuilt het gevaar. Onze "vertegenwoordigers" aldaar 'zijn verantwoordelijk voor verdomd veel onzinnige zaken en bezig met de grote uitverkoop van Europa.

En dan heb ik het niet over een seizoensuitverkoop maar over een opheffingsuitverkoop.

Reinaert | 15-01-08 | 19:14

@Mark Twain, 18:22: of dat zo is van die 0031'ers weet ik niet (jij wel blijkbaar), maar het kan ermee te maken hebben dat de moefti geplempt was tussen de (quasi-verplichte, want geld opleverende) stemmningen door, zodat meneer niet helemaal voor een lege zaal zou komen te staan.

Prze***walski | 15-01-08 | 19:14

Flodder 15-01-08 @ 19:06
Koest maar.
Ik heb het over jouw denkkader dat is gevormd door jouw waardenstelsel dat is gevormd door jouw opvoeders. Je moet heel lenig zijn van geest wil je al dat los kunnen laten. Maar als je dat eenmaal kunt, begrijp je meteen al een heel eind hoe het bijvoorbeeld met die deaudscultus zit. Ik heb geen Wilders nodig gehad om me dat te doen inzien.

Shalome | 15-01-08 | 19:13

Lizzard 15-01-08 @ 19:08

Tja, dat zou het wel zijn geweest. De toestenbordfascisten kunnen het natuurlijk niet hebben dat ik mijn afkeer uit over een daad waar zij juist zoveel ontzag voor hebben en hopen dat ze ooit de moed hebben om op zo'n heldhaftige wijze in verzet te komen tegen de islam.

Flodder | 15-01-08 | 19:13

Maar eerst: prei met ham en kaas!

toedels
*moeftie laat en neus dichtknijpt*

dr.spin007 | 15-01-08 | 19:13

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 19:12

Ik denk dat ik Wagner maar eens een lange avond ga bestuderen... Ik ben toch echt van mening dat de intro van Götter etc. erg lang duurde.

@Shalome: de meerderheid van onze politici en beleidsmakers is ook veel te links om helder te kunnen denken.

dr.spin007 | 15-01-08 | 19:11

"Landgenoten,

na lang en innig beraad met de heer Grootmoeftie zijn we tot een akkoord gekomen. Als Wilders zijn film níet laat zien zal de weledele heer Grootmoeftie zijn jihad níet op ons doen neerdalen. Ik heb hier in mijn hand een ondertekend verbond dat garant staat voor vrede voor Nederland in de 21e eeuw. Leve de koningin! Hoezee, Hoezee, Hoezee!"

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 19:11

@ Jeremia 15-01-08 @ 19:02

Nog 10 à 11 dagen voor het filmpje uitkomt.
Nog 10 à 11 dagen om nog een hele stapel ambassadeurs/muffe moefti's en anderen uit het tapijt te halen.
De eerste fatwah zal ook niet lang meer op zich laten wachten.
Bizar is dat deze lieden het nooit hebben over de vreselijke filmpjes van hun eigen achterban.

wopper | 15-01-08 | 19:09

zum kotzen 15-01-08 @ 19:05

Moeftie.

Flodder | 15-01-08 | 19:09

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 19:08

Van nu af aan alle lange Islamitische mannenjurken afknippen tot ver boven de knie; model "mini'. Repsect voor de islam zal evenredig worden met het straatbeeld.

van Kloten | 15-01-08 | 19:08

@ Flodder 15-01-08 @ 19:02
* kleine glimlach *

Satanachist | 15-01-08 | 19:06

Shalome 15-01-08 @ 19:01

Over welk fucking denkkader heb je het dan. Want ik heb nog nauwelijks iets gezegd in deze draad en de ene na de andere lutser valt over mij heen.

Flodder | 15-01-08 | 19:06

Kom maar op, extremistische moslims. De tijd van appeasement is, de PvdA ten spijt, toch echt voorbij. Bij islamitisch geweld als gevolg van Wilders' film zullen heel wat moskeeën dienst gaan doen als fakkels.

zum kotzen | 15-01-08 | 19:05

Jeremia 15-01-08 @ 19:02
Ik vind dit soort haatzaaierijen en dreigementen juist bevorderlijk. Ze geven met dat gekrijs over bloedvergieten meer eerlijkheid prijs dan wanneer ze naar de honderste discussietafel worden getrokken om 'te praten'. Laat ze maar het achterste van hun tong zien - hoe eerder hoe beter.

Shalome | 15-01-08 | 19:04

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 19:03

Satanachist 15-01-08 @ 18:56

Zo hé, zelf verzonnen? Voor zo'n ultrasaaie, ontiechelijke dooddoener zonder enkele onderbouwing zou een ban voor het leven op moeten staan.

Flodder | 15-01-08 | 19:02

Eerlijk gezegd heb ik nooit gelooft dat de mossels los zouden gaan tegen Nederland als Wilders die film zou vertonen. Welnu, ben ik een keer optimistisch lijkt het meteen te worden afgestraft door de oorlogsretoriek van een moslimvariant van Tiny Muskesrat. Of is een Grootmoefti meer te vergelijken met een RK kardinaal? Maargoed, niet buigen is mijn devies. Het wordt eens tijd dat er een einde komt aan de zelfislamisering.

Jeremia | 15-01-08 | 19:02

fuckje 15-01-08 @ 18:59
Ik ga daar geen opmerking over maken. Maar op teletekst van RTL staat het wel...

Wishbone | 15-01-08 | 19:02

Flodder 15-01-08 @ 18:59
Ik voel me niet in het minst aangesproken of beledigd, hombre. Ik herken slechts in jou alle signalen van iemand met één denkkader, en anno 21ste eeuw acht ik zulks erg beperkt. Blijf rustig je bijdragen leveren, verwacht alleen niet dat ik iets van jou serieus neem.

Shalome | 15-01-08 | 19:01

@dr.spin007 15-01-08 @ 18:57:

Da's kort. Komt nog wel een hele meuk achteraan. Dat dan weer wel.

Reinaert | 15-01-08 | 19:01

Naar mijn mening kunnen de moslims beter eerst even hun conflict met de varkens oplossen. Ik weet niet wat de varkens ooit geflikt hebben maar ze hebben de moslims wel weten te raken...... ik denk dat de varkens in het jaar 300 BC de oudste dochters van de moslims hebben verkracht..... met hun spiraalpiemeltje. Dat verklaart die baartgroei van de generaties nakomelingen..... heb je wel eens ooit een mannetjesvarken van dichbij gezien....

paterke | 15-01-08 | 18:59

dr.spin007 15-01-08 @ 18:57
En toch blijven veel Hollandse politici & beleidsmakers ervan uitgaan dat onze Hollandse tolerantie en consensus uiteindelijk aan het langste eind trekt. Een konijn kan zich ook niet voorstellen dat een hond geen wortels lust.

Shalome | 15-01-08 | 18:59

@Wishbone,
RTL niet gezien, wij hebben maar 1 tv.

fuckje | 15-01-08 | 18:59

Shalome 15-01-08 @ 18:55

Voelt lekker he, om gelijk zo gelabeld te worden. Dus loop heen met je 'lui als Flodder c.s.' en mij allerlei valse kwalificaties toe te dichten. Dan kun je een koekje van eigen deeg verwachten.

Flodder | 15-01-08 | 18:59

"een volk dat voor tirannen zwicht........ dan dooft het licht"
ik hoop niet dat de geschiedenis zich herhaalt

moe de loos | 15-01-08 | 18:58

Stel - STEL - Nederland wordt net zo Christelijk als Saoudi-Arabie (et all) Moslimitisch is. Dus dat alle Moslims zich ernstig gedeisd moeten houden en dat geiten, lammetjes, maagden en de koran verboden zijn. Magda wel van de moeffie?

OhJee | 15-01-08 | 18:58

Reinaert 15-01-08 @ 18:55

Ik bedoel eigenlijk het voorspel uit Götterdämmerung ;-)

dr.spin007 | 15-01-08 | 18:57

@ Redactie, sorry voor de dubbele link.

wopper | 15-01-08 | 18:57

Wijs gesproken Sikkeneur. Dat wel maar ontken niet dat het grootste gevaar dan de moslimcultus hem zit in de misleiding. Wat dat betreft denk ik toch dat Botte een scherp beeld heeft.
Ze maken zo handig gebruik van onze "oh sorrycultuur". De Nederlandse tollerantie is omgebogen maar gebrekkige onderdanigheid. Trots en patriotisme is de gemiddelde Nederlander vreemd.

dr.spin007 | 15-01-08 | 18:57

@ Flodder
Onwetendheid is een zegen.

Satanachist | 15-01-08 | 18:56

@Lizzard 15-01-08 @ 18:46> nog los van je gestoorde doodsverwensingen sla je de plank ook nog eens goed mis. Een van de grootste bezwaren tegen de EU-grondwet was, naast het uit handen geven van soevereiniteit, het vastleggen, opleggen en doordrukken van het leuke, rechtsgeoriënteerde vrije markt-fundamentalistisch denken. Je weet wel, datgene dat leidt tot privatisering van nutsvoorzieningen waardoor deze duurder worden en van veel lagere kwaliteit, zie onder meer de NS, de gezondheidszorg, de energiebedrijven. Allemaal paradepaardjes van rechtse partijen en meestal rechtsgeoriënteerde hoge ambtenaren. Heeft werkelijk nix met socialisme te maken dus lul niet. En, voor de duidelijkheid, voordat je mij in een van je bekrompen hokjes gaat plaatsen: die religieuze gek heeft niets te zeggen over onze vrijheid om in films over religie af te beelden wat we willen.

Kyokushinkai | 15-01-08 | 18:56

Flodder 15-01-08 @ 18:51
Ik loop achter niemand aan: dat is jouw eigen mindset en zoiets moet je niet op anderen projecteren. Solipsist.

Shalome | 15-01-08 | 18:55

@dr.spin007 15-01-08 @ 18:50:

Als dit het voorspel is, "Rheingold" dus, dan komt er nog een flink stuk achteraan. Dan hebben we nog maar zo'n dikke 20% gehad.

En Geert's Götterdämmerung wil ik eigenlijk best graag horen. Ben benieuwd naar de afloop. Als het net zo'n puinhoop wordt..........

Reinaert | 15-01-08 | 18:55

fuckje 15-01-08 @ 18:54
Ik heb nog geen tv gezien vandaag vandaar, ook niet op RTL?

Wishbone | 15-01-08 | 18:55

Flodder 15-01-08 @ 18:51
Geen haatbaarden, geen wilders. Ongeacht de uitkomst van moeilijke morele discussies is het heel simpel: geen haatbaarden, geen wilders. Volgens haatbaardiaanse redeneertechniek is wilders dus toch altijd de schuld van de baarden.

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 18:55

En niets hierover op het Journaal, 1 vandaag, noem maar op.
Wel dat SP-jonkie op Journaal, 1vandaag en Jeugdjournaal...

fuckje | 15-01-08 | 18:54

Sikkeneur 15-01-08 @ 18:46
Ach ja, als het allemaal nét iets anders was gelopen hadden ze nu in de UK duits gesproken, en hadden de kleinkinderen van Chamberlain in New York gewoond... maar zíj waren wel het beschaafdst. Je moet ook af en toe een lijn durven trekken, een stukje beschaving en vrijblijvendheid opofferen om het grote geheel te beschermen. Dit soort baarden aan het woord laten getuigt van stompzinnigheid en, indien men er nog trots op is ook; een misplaatst gevoel van superioriteit in combinatie met stompzinnigheid.

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 18:52

Shalome 15-01-08 @ 18:47

Hebben wij soms samen in de zandbak gezeten?
Loop jij nu maar achter die blonde kuifeend aan die meer onze westerse vrijheden en waarden bedreigd dan die haatbaarden doen en ooit kunnen.

Flodder | 15-01-08 | 18:51

@Sikkeneur 15-01-08 @ 18:46
Wijs gesproken.

-edit | 15-01-08 | 18:51

Zo'n schemerlamp had oma Vliegen ook vroeger. Alleen hing er geen baard aan.

Perfect staaltje doctrine opdissen van die moefti (waarom moet ik bij het woord "moefti" altijd aan een zurige, hete scheet denken?). HULLIE zijn begonnen, kunnen de hakbarren nu van hun minaretten gillen. Je zult uiteindelijk zien dat die rolprent van Wilders, die niet langer duurt dan een clipje van Michael Jackson (is die nog steeds Mohammedaan?) geen ene flikker voorstelt. Wilders houdt de gegoede burgergemeenschap te 0031 al maanden in de ban van zijn ring. Een ongebruikelijk lang voorspel, dat moet gezegd worden. Zelfs Wagner zou er - nu ik het toch over ringen heb - jaloers op worden.

Haat de vrolijken en tracht zelf de ring te verkrijgen omwille van de wereldmacht die de bezitter dan heeft. Het doel heiligt de middelen.

*zich afvraagt wat er in zijn thee zit*

dr.spin007 | 15-01-08 | 18:50

@ gentle giant 15-01-08 @ 18:44

Het had Balkenbende kunnen zijn, toen, in Indonesië..

wopper | 15-01-08 | 18:48

Hoe typerend weer. Er is nog niets gebeurd, maar als er wat gebeurt, is het niet de schuld van de moslims.

@LJBrinkhorst 15-01-08 @ 17:28
ZKH ?? Margerethe

Mubbenschonster | 15-01-08 | 18:48

bottehond 15-01-08 @ 18:37
Lui als Flodder c.s. hebben niet zoveel op met vrijheid; het liefst maken ze voor anderen de dienst uit of lopen zelf ergens achteraan. Daarom zien ze het probleem van die deaudscultus ook niet: ergens gaan ze ervan uit dat zij daar altijd de regie over zullen blijven bewaren. See?

Shalome | 15-01-08 | 18:47

dat ze die hond laten praten

uchman | 15-01-08 | 18:47

Het zou die baarden eens sieren om te beseffen dat ze alleen nog leven omdat wij infidels er zulke verlichtte ideëen op nahouden...
Met onze technologie en hun instelling waren ze allang van de aardbol geblazen. Eigenlijk zijn we het darwin en moeder natuur ook verplicht om, in plaats van dit evolutionaire zooitje, collectief te corrigeren.
Toontje lager dus, baardmans.

Koekje-dr-bij? | 15-01-08 | 18:47

bottehond 15-01-08 @ 18:18
Ik geloof nog ergens in; in onze GW, in het EVRM, omdat het de fundamenten zijn van 'onze'/mijn beschaving.
Als zou blijken dat onze GW of het EVRM terzijde worden geschoven om enkel haatprekers te pleasen (en om jouw vrees te bewaarheden, het vrijmaken van Europa voor een islamitische overheersing) dan is er iets ernstig mis met 'onze'/mijn beschaving.
Die beschaving kan nu zijn gelijk tonen door naar deze kerel geluisterd te hebben....

Sikkeneur | 15-01-08 | 18:46

-weggejorist-

Lizzard | 15-01-08 | 18:46

www.drhassoun.com/photo_album/photo_de...
Achterste rij 5de van links, minister Ella Vogelaar, 6de van links, staatssecretaris Jet Bussemaker, beiden heel blij dat ze de mogelijkheid hadden om met de grootmoefti van gedachten te wisselen.

gentle giant | 15-01-08 | 18:44

mark twain 15-01-08 @ 18:40

Tja, weet het eigenlijk ook niet. Die kerel kan beter in een echoput gaan zitten dan dat hij zich op forums begeeft. Ook snel ciao roepen om iemand de mond te snoeren. Treurig.

Flodder | 15-01-08 | 18:44

@Flodder 15-01-08 @ 18:42

Zak hooi, das wel een heel groffe belediging. Die zie je niet meer zo vaak :)

Geppie Conjo | 15-01-08 | 18:43

In ons eigen, vrije land, kunnen mensen over religie in films afbeelden wat ze willen zonder dat religieuze gekken daar iets over te vertellen hebben! Ik haat Wilders (enge extremist die met al zijn verboden), maar zal zijn vrijheid om over religie te zeggen wat ie wil tot op het bot verdedigen.

Kyokushinkai | 15-01-08 | 18:42

bottehond 15-01-08 @ 18:37

Wat ontken ik dan, zak hooi. Ik stelde alleen vast dat je weer een aardig niveau hebt door van die dombo-filmpjes te plaatsen. En dan andere verwijten de discussie te vervuilen. Lees eens zonder me gelijk weer in een hokje te duwen. Al is dat jouw favoriete hobby.

Flodder | 15-01-08 | 18:42

@Flodder 18:32

Waarom ga jij met dat eenmans politbureau - lees bottehond - in discussie?

mark twain | 15-01-08 | 18:40

bottehond 15-01-08 @ 18:28
Die oorlog is al lang geleden veklaard. Niet door ons,...

Praat eens met een Moslim en het is altijd Ja, maar,...

Tot nu toe in 100% van de gevallen is het voorgekomen als ik met een Moslim sprak. Vriend, collega of zo maar iemand, het gaat altijd op.

Geppie Conjo | 15-01-08 | 18:38

Flodder 15-01-08 @ 18:32

Ik noem jou een dhimmie omdat je dat bent. Om dhimmie te zijn is het volstrekt niet nodig om je daarvan bewust te zijn. Eén van de belangrijkste kenmerken van dhimmies en/of zelfislamiseerders is dat ze de naakte waarheid over de deaudscultus dwangmatig ontkennen. Uit je reactie maak ik op dat je er nog steeds geen zak van snapt.

* ciao *

bottehond | 15-01-08 | 18:37

Als die baard zo veel problemen heeft met die blonde drol, dan ruimt ie 'm toch lekker zelf op?

Waarom zouden de Nederlanders verantwoordelijk moeten zijn voor dat stuk verdriet? Ik iig niet. Als je zegt wat je van hem vindt, heb je gelijk om vier uur 's nachts de AIVD onaangekondigd op bezoek.

Radicalen, uitvreters en geperverteerden krijgen in dit land alle ruimte om hun lusten te botvieren. De burger die in vrede en relatieve welvaart zijn leven wil leiden draait ervoor op. In deze zogenaamde rechtsstaat is gerechtigheid ver te zoeken. In deze zogenaamde verzorgingsstaat is zorg een ruilmiddel voor de macht van de linkse kerk.

D.V. | 15-01-08 | 18:36

opbokken met die achterlijke cultuur

poephoofd911 | 15-01-08 | 18:35

Maaier 15-01-08 @ 18:31

Als je niets beters te melden hebt dan quasi slimme grapjes om de discussie weer eens te vervuilen mot je je toch maar eensch afvragen wat jou er toe drijft om doorlopend te downplayen en te ontkennen en te wrikken en wringen tot ook de deaudscultus in jouw wereld- en Menschbeeldplaatje past. Mindf*cken, noemt men dat ook wel. Als ik jou was zou ik me diep schamen voor dat appeasen en ontkennen. Weet je wat Bat Ye Or daar over schrijft: wat jij doet is dhimmiegedrag. Volgens haar dan. he. Ik waag me niet aan zo'n oordeel.

bottehond | 15-01-08 | 18:34

@ Maaier 15-01-08 @ 18:31
Moet je ze dan met een rode feestneus toespreken?
Of zie je ze als kinderen, onvolwaardige gesprekspartners?

Satanachist | 15-01-08 | 18:33

-weggejorist-

de grote boze wolf | 15-01-08 | 18:32

bottehond 15-01-08 @ 18:28

Komt ie gelijk weer aan met zijn dhimmi-gezeik. Ik neem het geweldadige en agressieve karakter van de koran ook zeer serieus, maar zie toch niet echt een oplossing in filmpjes op you-tube waar de koran wordt verbrandt of kapot geschoten. Maar ieder zijn niveau. En ik heb niet gelogen.

Flodder | 15-01-08 | 18:32

bottehond 15-01-08 @ 18:28

Je stelt zelf je probleem vast: je neemt islamisten net zo serieus als dat ze zichzelf nemen.

Maaier | 15-01-08 | 18:31

laat die oorlog maar beginnen .
is goed voor de economie
na de oorlog komen er vast wel weer andere geloven die knettergek zijn

pepewewe | 15-01-08 | 18:29

Flodder 15-01-08 @ 18:16

Die oorlog is al lang geleden veklaard. Niet door ons. Een kolonisatie-oorlog. Het enige dat islam- watchers doen is de oorlogsverklaring serieus nemen. Ergo: ik neem islamisten serieuzer dan jij.
En ik stel voor dat je wat beter leest voor je iemand probeert te diskwalificeren. Liegen maakt je niet geloofwaardiger, dhimmie.

bottehond | 15-01-08 | 18:28

De Islam rukt op, haha die jurken krijgen hun zin en een ieder staat er bij kijkt er naar. Durf maar eens Nee tegen de Islam te zeggen, ze prikken je lek of je wordt doodgezwegen. Erg knap werk van die islam jurken. Heel langzaam en heel zeker zitten ze als een kankergezwel in de maatschappij. Het als al te laat. Jammer jammer. Koop maar alvast die Burqa voor je mam, je zus je dochter voor dat Balkie het verplicht stelt. Incluis 22 % Sharia btw nu al bij de Hema.

Topdutch | 15-01-08 | 18:27

bottehond 15-01-08 @ 18:18
Om even bij je grote vriend te blijven. Hieronder een link waar Tariq ons uitlegt dat alleen moslims de koran en de hadith kunnen begrijpen......
www.nytimes.com/2008/01/06/books/revie...

Wishbone | 15-01-08 | 18:26

Deze mijnheer heeft niets nieuws meegedeeld. Dus al die drukte over die
man begrijp ik niet. Waar ik wel erg boos over ben dat niet een van onze
europarlemtariers de zaal verlaten heeft toen deze man aan het woord was.De dames en heren worden bedankt voor hun laffe gedrag.

mark twain | 15-01-08 | 18:22

@ Vossie 15-01-08 @ 18:17

Net kleine adolfjes..
Hoelang moeten we (althans een deel van ons) die gotvergeten stupide kakkerlakkenmeuk nog zien en aanhoren?
Wakker worden, gehersenspoelde knoranvreters.

wopper | 15-01-08 | 18:22

@ Flodder 15-01-08 @ 18:16
Het was in ieder geval geen losse flodder.

Satanachist | 15-01-08 | 18:22

@ Flodder 15-01-08 @ 18:16

De knoran doet beter dienst als toiletpapier i.p.v. dat het kapot geschoten moet worden.

Slachtofferrol van een moslim (haselhoef). Waar heb ik dat eerder gezien?

solidstate | 15-01-08 | 18:21

Sikkeneur 15-01-08 @ 18:12

Je bent uiterst naïef, waarde boekenman. Tsjek de EAD maar eensch. Of wat kleinmufti timmermanSS schrijft aver tarik "taqqiya " ramadan. Wake up and smell the coffee. Je hebt al veel te lang langs de zijlijn staan nuanceren. Time's up.
EUSSR + deaudscultus = dikke vrinden!

bottehond | 15-01-08 | 18:18

Islam = Haat

glazen_afgrond | 15-01-08 | 18:16

bottehond 15-01-08 @ 18:07

Ja, Submission had nog niveau. Maar jij bent meer van het kapotschieten van een boek.
.
Maar goed, jij vond het ook al fantastisch toen een stelletje helden het fietsje van het dochtertje van Haselhoef om zijn hek hadden gevouwen. Veel mensen willen gewoon oorlog ipv dat ze een verlichting van de islam willen zodat we gewoon vreedzaam naast elkaar kunnen leven.
.

Flodder | 15-01-08 | 18:16

Zou deze Groot Moefti zo boos zijn omdat Jenna Jameson heur afscheid heeft aangekondigd en hij het nu moet doen met de werken van Ayaan (Theo) en Geert?
Zo ja, dan heeft rechter Fokke misschien nog wel een paar leuke bandjes voor hem in de aanbieding.

LJBrinkhorst | 15-01-08 | 18:15

Als je waarlijk gelovig bent dan ben je in rust en zeker van je zaak. Het is ook niet gek dat die moslims zo heetgebakerd zijn. Ze bezien hun eeuwenlange stilstand ineens tegen het licht van de steeds mondialere vrije samenleving. Ze worden ineens geconfronteerd met het bankroet van hun middeleeuwse dogma's. En aangezien toegeven ongeveer het laatste is wat ze zullen doen (ivm hun extreme sociale controle) geven ze de rest van de wereld de schuld. Door mensen op te blazen hopen ze eigenlijk hun eigen verlangen op te blazen om net als wij blij en vrij te leven.

blafgrap | 15-01-08 | 18:15

@ bottehond
*hehehe* Herladen. VUUR!.... Volgende.

Bertus Betonsloper | 15-01-08 | 18:14

En iedereen in het EP het maar slikken! Laffe hunden, ze hadden hem er hardhandig uit moeten pleuren.....

Stijlvol stijlloos | 15-01-08 | 18:14

Wie hier aan toegeeft mag zijn vrijheid over 5 jaar wel volkomen vergeten, want als je nu toegeeft zien ze dat we bang zijn.
Het is Geert zijn volste recht dit te doen, maar ik hoop dat ie niet gaat provoceren om te provoceren.
En dat de finnen niet gaan janken om te janken.

Perel | 15-01-08 | 18:14

In het in Europees Parlement hadden ze beter deze Duitse documentaire kunnen bekijken: "The Mufti Of Jerusalem And Modern Islamo Nazism"
nl.youtube.com/watch?v=d51poygEXYU

CoffeePatch | 15-01-08 | 18:13

Eigenlijk prima dat deze kerel het EP heeft toegesproken, kunnen ze die vent gelijk laten zien dat binnen de EU het EVRM van toepassing is op zijn lidstaten.
Al reacties binnen van het EP?

Sikkeneur | 15-01-08 | 18:12

Wie oh wie heeft deze met baklavatong sprekende überdrol naar het UI-parlement gehaald?
OMFG, 2008 was vorig jaar uitgeroepen tot het Jaar van de Dialoog, eenzijdige dialoog dan wel te verstaan.

wopper | 15-01-08 | 18:12

Ik vind t wel zeer typerend. Deze types gaan een interculturele dialoog aan met europarlementariërs, krijgen de kans om hun godsdienst positief (als dat nog mogelijk is) naar voren te brengen, en verne*ken het door meteen weer lekker radicaal te dreigen. Wat is er toch mis met die mensen? Mogen ze de hele dag in de zandbak spelen, vrouwen slaan, zingen en wapens gebruiken, kunnen ze zich nog niet gedragen!

DaG | 15-01-08 | 18:12

sirie, ook zo'n islamitische heilstaat.
Dictaturen moet het onderbuikenplebs tolereren. En dictators respecteren. Op last van de weldenkende menschen in het paleis; de socialistische villawijk; en natuurlijk het eu parlement.

Jan Passant | 15-01-08 | 18:12

@ bottehond 15-01-08 @ 18:01

ROFLOL! Het kreng bood nog lang weerstand..

wopper | 15-01-08 | 18:09

Wat al die laffe, halfbakken, softe politici maar niet durven in te zien...
Er is maar 1 manier waarop wij geperverteerde westerlingen kunnen stoppen met het beledigen van moslims en dat is door te stoppen met ademhalen.

blafgrap | 15-01-08 | 18:09

Ik zeg "Benoemen en Bouwen"

W.Boslim | 15-01-08 | 18:09

*Zingt @ Bottehond: "Het zal je boek maar wezen, ja, jajajaaaa." *

Prze***walski | 15-01-08 | 18:08

Verkapte bedreigingen en geweld; daar zijn ze goed in die baardapen.
.
Onvoorstelbaar dat die baardaap nog een toespraak kan houden in het EP.
.
En iedereen in het EP zit netjes naar die baardaap te luisteren. Het wordt steeds gekker.

Bijstandtrekker | 15-01-08 | 18:08

Satanachist 15-01-08 @ 18:03

* proest *

Staat 'ie er nog? GS blijft kennelijk dé Vrijplaats van Nederland. Ach ja: Submission lieten ze ook staan.

bottehond | 15-01-08 | 18:07

Ik hoop dat Geert iets in zijn film laat zien dat nog erger is dan het ergste wat alle moslims bij elkaar kunnen verzinnen. Een kernbom op Mekka, een reet die afgeveegd wordt met de koran, De Proleet Mohammed (nhizr) die door een varken wordt verkracht, het kan me niet gek genoeg zijn. En laat ze dan maar lekker janken met zijn allen. Boeie, stelletje kleuters dat het zijn. En maar mieren en lopen zeiken over dat KUT-boek van ze. En als ze dan echt GOED boos zijn, dan laten we die film gewoon nog een keer zien, en daarna nog eens, net zo lang tot ze eens stoppen met zeiken en met een leven beginnen.

DeRuk2007 | 15-01-08 | 18:05

Schijnt dat de 785 leden van het Straatsburgparlement hun perszaal vernoemd hebben naar Anna Politkovskaja. Maar ookdat kanshebber op de eerste presidentspost Juncker vuistdiep in een voorzitster van de Straatsburgparlementsdelegatie Rusland zit.

Prze***walski | 15-01-08 | 18:05

Om met de woorden van Leo Beenhakker te spreken:
Ik word hier zoooo moefti van....

ijsklont | 15-01-08 | 18:04

@ bottehond 15-01-08 @ 18:01
Mooi open einde.

Satanachist | 15-01-08 | 18:03

Mooi, de eerste keer er wat gebeurt waar moslims bij betrokken zijn: bom op z'n tulband

Piet Pielemuis | 15-01-08 | 18:03

Zoals ik altijd al gedacht wij zijn slechts pionnen in het grote schaakspel. En van pionnen is bekend dat het slechts kanonnenvlees is. Uiteindelijk gaan er een keer klappen vallen en zijn wij burgerts weer eens de LUL. God, Jahwe, Allah wat hou ik toch van religie.

Zuma | 15-01-08 | 18:03

Ik zou hem doen.

Prze***walski | 15-01-08 | 18:02

mogen we nu weer pliesies proberen deaud te prikken en oto's van onze buren in de fik steken?

Granaatappel | 15-01-08 | 18:02

Laat ze maar komen die baardapen, bij de allereerst volgende uiting van geweld jegens de Vrijheid die wij hier kennen in Nederland verklaar ik hierbij de oorlog aan de Onverdraagzame Gelovigen en de Moslims in het bijzonder, Desnoods eenzijdig.

Geen haar op me hoofd die er ook maar aan denkt enige vrijheid op te geven, daar waar we zo hard voor hebben gevochten en waar mijn voorvaderen voor zijn gestorven tijdens WOII en andere oorlogen.

Geppie Conjo | 15-01-08 | 17:59

Wilders, kom op met die film. Ik weet dat je meeleest......

kersenflap 15-01-08 @ 17:20

Hier is die dan knul.

nl.youtube.com/watch?v=5P7Y_moX1V0&...

Groeten,

Geert.

solidstate | 15-01-08 | 17:59

er zijn een heleoboel mensen om het mee eensch te zijn hier, maar ik denk dat
inquisitra 15-01-08 @ 17:23 het wel erg goed uitlegt...

ik word er echt niet goe van, altijd hun geloof in de EU doordrukken.

sodesu | 15-01-08 | 17:59

Sterf, moefti.

Ari Gold | 15-01-08 | 17:58

Stel nou dat het een hele schappelijke, solidaire, bruggenbouwende, nette film wordt.
Dan steken ze daar in Verwegistan alsnog wat ambassades in de fik omdat hij in de film niet de juiste schoenen aanhad. Leer mij die moslims kennen...

blafgrap | 15-01-08 | 17:58

Moef praat poep. Iedere rel in het Midden-Oosten over de film zal zijn geregisseerd door overheden. Europese moslims zitten echt niet te wachten op dit soort 'waarschuwingen'.

Hoen | 15-01-08 | 17:57

Wilders hoeft helemaal niets te verzinnen.Gewoon citeren uit de koran. Is al erg genoeg. Niets aan toevoegen.

peter400 | 15-01-08 | 17:57

Was het nou Syrie waar je geen Bijbel mag invoeren op straffe van vernietiging van je bijbel en een geldboete (of erger)? Dat is dan toch ook uitlokking toch? Die baard is gek, en z'n boek ook.

Frotklob | 15-01-08 | 17:56

Eerst die film maar even afwachten, moeftie. Ben ook heel benieuwd naar de inhoud. Zou Wilders het kunnen? Iets beschaafd brengen, serieuze geloofskritiek met als doel mensen te verlichten of in te laten zien dat er nogal wat geweldadige bagger in die koran staat of zou het doel weer zijn zoveel mogelijk mensen vernederen en schofferen om zoveel mogelijk rellen te krijgen? Ben benieuwd of Wilders rekening houdt met mensen die geen 24/7 beveilging krijgen.

Flodder | 15-01-08 | 17:54

Waar maakt iedereen zich toch zo druk om? Als de islam net zo vredelievend is als de moslims altijd beweren en de multiculturele samenleving net zo fantastisch is als de linksen altijd beweren zal er toch helemaal niets gebeuren? :-|

Jelmer | 15-01-08 | 17:53

@Fimbulvetr 15-01-08 @ 17:50 .. fuckje heeft te veel aan de drugs gezeten

Draaitafel Demagoog | 15-01-08 | 17:52

En volgens mij heeft die moefti ook al wat te dicht bij een varken gestaan.. wat een kop zeg... Mischien dus dan ook maar de Taliban met varkensmest bombarderen.. Rotten ze vanzelf weg, en heeft de bevolking ook meteen weer vruchtbare grond, en kunnen de Nederlandse (en Noorse) soldaten ook weer naar huis...
Hee wacht eens even, ik zie handel! pepperspray mag alleen door de wouten gebruikt worden, maar volgens mij zegt de wapenwet nik sover een varkens mest spray... ! Wordt het toch nog veilig in Amsterdam ZO !

Alice | 15-01-08 | 17:52

Zoals ik er voor kies religieus gelul te negeren, zo kunnen de Moslims kiezen deze film te negeren. Als ze echter voor geweld kiezen dan ben ik ervoor om keihard terug te slaan.
Dankzij de film van Wilders krijgt de Moslimgemeenschap opnieuw een kans te laten zien dat ze wel kunnen incasseren en zodoende dus wel in deze samenleving kunnen bestaan.
Dus Moslimgemeenschap, uit je afschuw en je gevoelens in harde woorden, harde rapmuziek of confronterende kunst. Maar grijp niet naar geweld want mijn geduld is op.

GodHandKiller | 15-01-08 | 17:52

"Well done, George. When all else fails, a pigheaded refusal to face the facts will see us through." (Blackadder)

Shalome | 15-01-08 | 17:50

@edit
Maar een site die hieraan toegewijd is zou beter zijn :)
En ik vraag me af of dumpert het niet zou verwijderen.

Ariel | 15-01-08 | 17:50

@fuckje 15-01-08 @ 17:13
Hoe ben je dan wel afgericht? Op de een of andere manier assosieer ik africhten en jouw name tag heel erg iets doen op zijn hondjes...

@sjaakdeslinksesul 15-01-08 @ 17:29
Een voordeel, na een optreden in TulbandTube filmpje, regelt BZ jouw terugreis en hoef je niet meer naar de zandbak...

Soms vraag ik mij af waar provocatie van gelovigen goed voor is. Ik vind religeuzen naief, maar zolang ze niemand kwaad doen mogen ze van mij geloven wat ze willen. God, Allah, de kerstman, Karma, ik vind het best, maar val mij er niet mee lastig.

De Grootmoeftie dreigt hier openlijk met geweld en zet daarmee dus aan tot geweld. In mijn ogen past hier dus maar een reactie: provoceren – de eerte klap incasseren en daarna genadeloos hard terugslaan.

Fimbulvetr | 15-01-08 | 17:50

en sinds wanneer is het beledigen van de koran of mohammed onderdeel van de Europese normen en waarden?

SPA water | 15-01-08 | 17:50

Satanachist 15-01-08 @ 17:45

Ik heb een Engelse collega en die gast lijkt precies op Baldrick. Baardje, zelfde postuur, zelfde stem. En vol met cunning plans. Een paar andere Engelse collega's pisten bijkans in hun broek toen ik de vergelijking maakte.

Bigi Bana Boy | 15-01-08 | 17:49

@ blafgrap 15-01-08 @ 17:46
Hellelujah

Satanachist | 15-01-08 | 17:49

In italie gebeurt het trouwens al langer dat italianen hun varkens laten scharrelen op een plek die de gemeente heeft uitgekozen voor de bouw van een moskee.
Einde oefening.
uk.reuters.com/article/worldNews/idUKL...

blafgrap | 15-01-08 | 17:49

burgeroorlogje kom er maar in. Ga maar alvast wat wapens verzamelen, deze gaan nodig zijn in het verzet tegen de invoering van de Sharia in Nederland.

DatDus | 15-01-08 | 17:49

Zelfde als JP naar Syrie gaat en vertelt dat wij vrijheid van meningsuiting hebben. Vervolgens laat hij wat ferme taal los over het geloof en houdt ze verantwoordelijk dat zij aanzetten tot oorlogen en bloedvergieten. Kijken hoe ze zouden reageren... Maar ja, wij hebben JeePee

Pilsvogel | 15-01-08 | 17:48

fuckje 15-01-08 @ 17:46

Dat mag zeker gezegd worden, want dit ligt zeker aan de PvdA.

Maaier | 15-01-08 | 17:48

Mocht het zover komen dat er daadwerkelijk aanslagen gepleegd worden in en of tegen Nederland naar aanleiding van "de flim van Wilders", dan ben ik bang dat we er niet aan ontkomen.

Een burgeroorlog is dan nog de enige optie. Vrijheid vs Religieuze onverdraagzaamheid.

Hoe ging dat treffende gezegde ook alweer? ,...

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen... Dan dooft het licht.

Geppie Conjo | 15-01-08 | 17:47

@Maaier
Waarom hoeven die kudt moslim pubers "straks"pas normaal te protesteren?

jopi | 15-01-08 | 17:47

Ik heb het echt helemaal gehad emt die achterhaalde moslimregeltjes..

SPA water | 15-01-08 | 17:47

Grootmoefti maakt punt waar Wilders op doelde. Film is niet meer nodig.

Pittybrad | 15-01-08 | 17:47

Als ik zo'n smoelwerk en jurk zie denk ik aldoor aan clusterbommen

Een Soort Iets | 15-01-08 | 17:47

Als die grootmoefmans morgen dood zou vallen zou ik er geen traan om laten, trouwens, bij het onverwacht sneven van Balk, Bos en Vogelaar ook niet. Dit mag nog gezegd worden, vind ik.

fuckje | 15-01-08 | 17:46

Alice 15-01-08 @ 17:43
oude truuk uit voorbije oorlogen, als je een moslimstrijder wilde laten praten dan had martelen geen zin. Als je beloofde hem na zijn dood in een varkenshuid te begraven dan begon hij te praten. In Israel is ooit geopperd om varkensbloed in de daken van bussen te verwerken. Bij een aanslag/explosie zou dan ook de terrorist door het bloed worden geraakt. Ik denk als je belaagd wordt door idioten met hocuspocus je je best een beetje kunt verdiepen in die hocuspocus. Bang voor varkens? Moeten jullie eens opletten!

blafgrap | 15-01-08 | 17:46

Alice: je bent me net voor. Goed plan, genoeg varkens hier in de buurt en anders plukken we ze uit de moskee zelf.

waazug | 15-01-08 | 17:46

So long sad times
Go long bad times
We are rid of you at last

Howdy gay times
Cloudy gray times
You are now a thing of the past

Cunning plans are here again
The skies above are clear again
So let's sing a song of cheer again
Cunning plans are here again

Altogether shout it now
There's no one
Who can doubt it now
So let's tell the world about it now
Cunning plans are here again

Your cares and troubles are gone
There'll be no more from now on
From now on ...

Cunning plans are here again
The skies above are clear again
So, Let's sing a song of cheer again

Cunning times
Cunning nights
Cunning plans
Are here again!

Satanachist | 15-01-08 | 17:45

Aha, dus deze fascist uit het Oosten chanteert de inwoners van een Westers land. Ook het riedeltje over 'de Europese normen en waarden en respect voor andermans geloof' is een giller. Syrië terroriseert haar bevolking maar Europa dient respect op te brengen... gaat heen, four eyed fuck!

Murdockyoufool | 15-01-08 | 17:44

@Maaier 15-01-08 @ 17:39 .. idd ik heb hem ook net een mailtje als Geert Wilders gestuurd en uitgenodigd !

Draaitafel Demagoog | 15-01-08 | 17:44

Maar wij krijgen misschien een eiland in de zee, de WK foeballuh in 2048,
en een nieuw Ajaskcx-stadion in Almere, he JP?
Fijn, zo'n optimistisch leiderT!

fuckje | 15-01-08 | 17:43

Ik zeg wederom, dergelijk muslimspul bestijden met varkens.... Iedereen een varken bij de deur, moskeeën ombouwen tot varkensstallen en de koran bij de lidl danwel aldi in de reclame.... Als WC PAPIER.... Gut ben ik blij dat het hier in het hoge noorden, zijnde niet EEG, te koud is voor mediterane geitenneuqers...

Alice | 15-01-08 | 17:43

-weggejorist-

rifkicker | 15-01-08 | 17:42

Ik krijg ook ineens de behoefte om een film te maken. Iets met de koran en iets met verbranden of doortrekken. Al is het maar omdat het kennelijk nogal reacties oproept. Ze moeten er maar eens een beetje aan wennen. Ik stel voor foto's van brandende korans op elke hoek van de straat. Dan ontdekken ze misschien dat zo'n actie slechts een provocatie is, en dat Allah er heus niet zo verdrietig van word dat ie zijn werk niet meer kan doen. Ik vind provoceren normaal niet zo leuk, maar als er zo heftig gehapt wordt krijgt het wel iets. Ghihihi, domme baardmansen! doe eens happen!

Robert Irving III | 15-01-08 | 17:40

Typische moslimse drogrede begint wel errug oud te worden nu...

Crak-ho | 15-01-08 | 17:40

ROFL @ bigi bana

satanachist wouldn't recognize a cunning plan if it painted itself purple and danced naked on top of a harpsichord singing 'Cunning plans are here again'.

maakniesaaknie | 15-01-08 | 17:40

Draaitafel Demagoog 15-01-08 @ 17:38

Dat lijkt me mooie TV. Wilders in de zandbak, met de mufti erachteraan. Who needs Parijs-Dakar?

Maaier | 15-01-08 | 17:39

@ Dr Mastermind 15-01-08 @ 17:34
Satan discrimineert niet en is geen rassist; hij haat iedereen :)
Iets wat monotheistische goden niet kunnen zeggen (mede omdat ze niet bestaan)

Satanachist | 15-01-08 | 17:39

Moefti is een Pokémon.

Bigi Bana Boy | 15-01-08 | 17:39

Mocht ik vandaag nog een man met een baard vermoorden, is dat de schuld van Ahmad Badr Al-Din Hassoun.....

me,myself and IK | 15-01-08 | 17:39

Heeft Jan Mandarijnensen hem al een zeteltje beloofd?

beffje | 15-01-08 | 17:39

Moefti gaat wilders doodmaken .. werd gvd weleens tijd ! Doe eens 'pak me dan! pak me dan ! ' zeggen geertje !

Draaitafel Demagoog | 15-01-08 | 17:38

Met ''weerhouden'' bedoelt die moefti uiteraard het islamitische synoniem voor "doden''.
Leuk zo'n Europees parlement vol glazige en verzadigde figuren, die zich ook nog eens makkelijk bang laten maken tijdens een ongetwijfelde poging al zo diep mogelijk respect te tonen uit angst voor hommeles. En zo bepalen moslims en angsthazen (ook wel rode landverraders genoemd) de agenda. En zo blijven al die kwalijke zaken van de islam in stand, omdat, ipv stelling te nemen tegen die wantoestanden, er alleen nog kruiperig gebogen wordt. Ik zeg, nog dieper bukken en ze knielen ook nog op zo'n matje. Maar DIE mensen vertegenwoordigen ons toch? Ijdele hoop denk ik.

inquisitra | 15-01-08 | 17:37

@ Maaier 15-01-08 @ 17:33

Hahaha, je bent voorspelbaar geworden, die reactie had ik al verwacht.
Ik maakte een grapje! Adem in adem uit, rustig, we houden allemaal van je ;-)

ADHDtje | 15-01-08 | 17:37

Zo en nu ga ik even lekker een grote moefti draaien op de plee. *niet vergeten de ambi-pur mee te nemen*

HerrOttoFlick | 15-01-08 | 17:37

Vette pech voor Maria: ''Geen wereldvrede zonder vrede tussen religies'', aldus Maria Martens, voorzitter van het CDA-smaldeel in het EP. Zij hoopt dat de grootmoefti de moslims in de wereld zal oproepen zich in te zetten voor de wereldvrede.

tipo | 15-01-08 | 17:36

Ach gossie, de Moslims zijn weer eens zielig en de blanke man heeft het weer eens gedaan,...

We asked for the news, not for the weather om maar eens in de Gleuven van Halal termen te spreken.

Een klein gratis lesje kut Moefti, van mij. Als er rellen komen dan zijn de ENIGE schuldigen diegene die rellen, kruip maar eens onder die 622 jaar oude steen vandaan en probeer maar eens te wennen aan de veranderingen hier en daar.

Geppie Conjo | 15-01-08 | 17:36

@LJBrinkhorst dat komt omdat de toespraak van Beatrix door de minister-president wordt geschreven, J.P. Balkenende dus. Nou dan kun je je vingers er op natellen dat het wordt verdraagzaamheid en tolerantie een keertje of honderd de revue passeren.....

HerrOttoFlick | 15-01-08 | 17:36

Over 25 jaar gaan we ten onder aan Oosterse achterlijkheid en Westerse laksheid. Weet niet wat erger is.

Willem van Ockham | 15-01-08 | 17:35

inquisitra 15-01-08 @ 17:27
Dan klopt het toch, het probleem is dan minder.
Ik heb niet gesteld dat er dan géén probleem zou zijn.

ADO-Le-Cent | 15-01-08 | 17:35

Grootmoefti! Zolang jij geen vrijheid van godsdienst in Moslim landen
uitdraagt, kun je intolerantie van anderen verwachten.

Anth.9403 | 15-01-08 | 17:35

@ sjaakdeslinksesul 15-01-08 @ 17:29

Neem je leven eens in eigen hand. Je moet niets, dus je hoeft niet naar die zandbak, je kiest er zelf voor.

ADHDtje | 15-01-08 | 17:34

@ Ahmad Badr Al-Din Hassoun: Satan is oké olé olé! Zet God op de pot en stop de profeet maar in je reet!

Dr Mastermind | 15-01-08 | 17:34

"Grootmoefti" iedere keer als ik dat woord hoor, dan is het eerste waar ik aan denk, een stinkende dikke dampende bolus in de plee
Vraag me niet waarom..

MDE | 15-01-08 | 17:34

-edit: spamnicks verboden! Tot die tijd een BAN! -

SIOE Nederland | 15-01-08 | 17:34

ADHDtje 15-01-08 @ 17:30

Parlementariërs moeten wetten maken en de regering controleren. Daar betaal ik graag belasting voor. Als ie filmpjes wil maken, moet ie maar solliciteren naar Rutger baantje.

Maaier | 15-01-08 | 17:33

Heeft Moeftiemans zich ook al uitgesproken over dat Oostenrijks Parlementslid, dat stelde dat Mohammed de Koran heeft geschreven tijdens een aanval van elilepsie?

fuckje | 15-01-08 | 17:32

sjaakdeslinksesul 15-01-08 @ 17:29

Als je je GS tshirt aandoet en een foto inzendt krijg je van mij 10 kudoś, maar dan wel midden in Wallabillahstan-city o.i.d.

Captain Orange | 15-01-08 | 17:32

Iets zegt mij dat wilders zijn film expres zo controversieel mogelijk maakt zodat zoveel mogelijk moslims in de hele wereld pissig en gewelddadig gaan doen zodat hij kan zeggen "Zie je wel, ik heb gelijk! En nu stemmen mensen!"
Maar dat maakt hem nog steeds tot een van de betere politici aangezien hij zaken echt aanpakt in plaats van er wat diplomatisch over te lullen... En iemand die met dit soort manieren stemmen weet te roven is dan misschien toch wel intilligent?

Timmay | 15-01-08 | 17:32

Wohlt Ihr den totalen Krieg?

blafgrap | 15-01-08 | 17:32

sjaakdeslinksesul 15-01-08 @ 17:29

En dan zorgen dat je overal in Syrië een internetverbinding hebt, zodat je meteen kan bewijzen dat het toch echt niet nodig is jou te onthoofden. Beetje lullig als ze pas op GS komen als je hoofd al in de groenbak ligt.

Maaier | 15-01-08 | 17:32

Bloodzone 15-01-08 @ 17:23: Ik vind alles best, als je maar een paar velletjes uit dat stinkboek haalt zodat ik eindelijk m'n reet er mee kan afvegen.

Dr Mastermind | 15-01-08 | 17:31

@ undutchable 15-01-08 @ 17:19
Leer eens Nederlands hufter!

Postzegel | 15-01-08 | 17:31

Moefti met zn grote muil moet kamelen gaan hoeden in de Sahara en zn muil houden.
GVD die baard ons de wet laten voorschrijven.. t moet niet gekker worden

Captain Orange | 15-01-08 | 17:31

@ Maaier 15-01-08 @ 17:26
Onzinfilmpjes??? Ik heb nog steeds geen filmpje gezien, knap van je dat je voor je het hebt gezien al kunt bestempelen als onzinfilmpje, ben jij toevallig die moeftie?

ADHDtje | 15-01-08 | 17:30

Het kutte is dat ik in 2008/2009 wellicht een paar maal naar die zandbak toemoet. Sta ik straks op zo'n onthoofdingsvideo, omdat Geert zonodig moet scoren. Wellicht dat GS dan een paar van mijn anti-wilders comments in het arabisch op hun frontpage willen zetten? Svp ook alle godslasteringen en anti-islam-reacties zuiveren.

sjaakdeslinksesul | 15-01-08 | 17:29

ADO-Le-Cent 15-01-08 @ 17:26
De aanslagers van Madrid kwamen uit Marokko. Daarnaast heeft NL al stiekem een paar Marokkaanse malloten geloosd via de achterdeur vanwege hun haatgekrijs in de moskee.

Shalome | 15-01-08 | 17:29

Als het in de islamitische landen beter zou zijn, dan zouden al die moslims toch lekker gewoon daar blijven. Aangezien veel van die rakkers deze kant op zijn gekomen, wil dat mijns inziens zeggen dat de moslim gemeenschap iets toch niet helemaal goed doet. Als ze een beetje verstand zouden hebben, dan zouden ze moeten snappen dat Nederland ook "minder prettig" zal worden als er naar hun geluisterd zou worden omdat ze hun eigen land niet eens op de rit krijgen. Als dan ook nog eens zo'n jurk VANUIT Mekka zich met onze dingen gaat bemoeien, dan raakt toch helemaal het hek van de dam.....

Alleen een gecastreerde hond krijgt zo'n kraag om om maar niet aan zijn ballen te kunnen likken. God weet waar deze jurk vanaf moet blijven van de islam.....

paterke | 15-01-08 | 17:29

Satanachist 15-01-08 @ 17:25
What a cunning plan Baldrick.

Bigi Bana Boy | 15-01-08 | 17:28

express 15-01-08 @ 17:23

Dat zie ik dhimmy Trix nog niet snel uitspreken. Kudo's voor ZkH Margrethe.

LJBrinkhorst | 15-01-08 | 17:28

@Draaitafel Demagoog 15-01-08 @ 17:24
Dat doen dit soort baardapen nooit zelf. Daar hebben ze hun domme volgelingen voor.

Agent327 | 15-01-08 | 17:27

@ ADO-les-cent

De homo-omlaag-gooi imam in Nederland is volgens mij Marokkaans. Al moumni heet die baard.

inquisitra | 15-01-08 | 17:27

Dacht ik daar toch even een tube Danish Chef op die pica te zien.

Bigi Bana Boy | 15-01-08 | 17:27

Beatrix & Terpstra, kom er maar in met je tolerantiepreek.

Shalome | 15-01-08 | 17:27

loverlover1 15-01-08 @ 17:20

Dat bledvergieten zal wel meevallen, wel vooraf georganiseerde protesten door mensen die de film dan waarschijnlijk niet eens hebben gezien. Daar staat heel veel pers bij, zals het lijkt alsof de hele moslimswereld op z'n achterste benen staat, maar het zal ongeveer net zo'n storm in een glas water zijn als de cartoonrellen.

In Nederland zal er ook wel weer gereld worden, wat zowel op het conto van de niet tegen kritiek kunnende moslims te schrijven zal zijn, als op het conto van een volledig doorgedraaide wilders, die het recht op vrije meningsuiting verwart met "beledigen is een doel op zich". En vervolgens gaat Wilders en z'n trouwe volgelingen natuurlijk zeuren: zie je wel, moslims kunnen nergens tegen.

Als Wilders nou eens met één doorwrochten wetsvoorstel komt dat concrete problemen van mensen aanpakt, in plaats van zich bezig houden met onzinfilmpjes, zou die bij mij in aanzien stijgen.

Als nederlandse moslimpubers nou straks ook nog eens normaal zouden protesteren, zou het helemaal mooi zijn. Maar dat zie ook niet zo snel gebeuren.

Maaier | 15-01-08 | 17:26

Wel toevallig dat al die haatzaaiende figuren uit Sirie, Egypte of waar dan ook vandaan komen, maar zelden uit Marokko zelf.
Als je dat nou eens als eerste de eis stelt, dat er alleen maar geloofspredikers mogen komen uit Marokko, dan heb je al een hoop gewonnen.

ADO-Le-Cent | 15-01-08 | 17:26

@ cbrdrivert 15-01-08 @ 17:21
Nee varkensbloed. Beetje bloed op de drempel en raamkozijnen smeren is meer dan genoeg om ze buiten te houden.

Satanachist | 15-01-08 | 17:25

Nou boys kom op ik wil koraans zien branden .. hup camera erbij en de fik erin .. ik wil het deze baard wel effe zien klaren eigenlijk.

Draaitafel Demagoog | 15-01-08 | 17:24

Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".

express | 15-01-08 | 17:23

En dan zijn er nog dwazen die geloven dat de islam verdraagzaam en vreedzaam is.

peter400 | 15-01-08 | 17:23

Dus volgens mr. Moefti hebben moslims geen enkel vermogen tot zelfbeheersing. Daarnaast kan ik dus ook stellen dat als er ergens in het Midden Oosten een politicus iets vervelends over mijn lange tenen zegt, die persoon verantwoordelijk is dat ik zijn ambassade in de hens steek. Tuurlijk.

Iko Nal | 15-01-08 | 17:23

-weggejorist-

Bloodzone | 15-01-08 | 17:23

Ten eerste:

Er wordt ook NIETS nagelaten om de moslims te blijven doorknuffelen. Een slang in je huis betekent dat ie je op een dag gewoon bijt.

Ten tweede:

Wederom een bewijs dat we zo snel mogelijk de EU uitmoeten.

Ten derde:

Dreigen met oorlog en bloedvergieten (of de mogelijkheid tot) bevestigt juist de kern van de islam. Een achterlijke gevaarlijke religie gebaseerd op fascistische principes.

Ten vierde:

Laat die geitenneuqert zicht eerst druk maken over alle slachtpartijen die moslims over de wereld aanrichten, voordat ie zich druk gaat maken over ons stuk van de wereld waarin wij gewoon de baas zijn.

Ten vijfde:

Hoe kun je in een democratisch systeem je oren laten hangen naar een ondemocratische islamitische vertegenwoordigers.

Te zesde:

Dit zorgt er gelukkig voor dat de aanhang van Wilders nog meer groeit, omdat steeds meer mensen er niet aan ontkomen en doorkrijgen dat de film van Wilders vooral gericht is tegen onrechtvaardigheid binnen de islam, de onderdrukking binnen de islam, de hypocrisie van de islam, de gewelddadigheid van de islam, het ondemocratisch wezen van de islam, de middeleeuwse en hopeloos achterlopende normativiteit van de islam, de discriminatie voortkomende uit de islam van vrouwen, homo's en andersdenkenenden.

Ten zevende:

Als er hommeles uitbreekt, laat het dan maar NU gebeuren, dan over 20 jaar. Nu kunnen we nog met succes een massale repatriatie op touw zetten, tot het moment dat ze ons in aantallen voorbij fokken. Beter NU opereren, dan kapot gaan aan gangreen door een verwaarloosde maatschappelijke wond.

inquisitra | 15-01-08 | 17:23

Ik heb vaker een koran op het schijthuis hangen. Heerlijk om, als ik mijn vers verteerde VARKENSkarbonaadje heb uitgescheten, eens lekker de billen schoon te vegen. Een bijbel doet het overigens ook prima.

boermetlul | 15-01-08 | 17:22

m.a.w. de man keurt het goed als zijn schapen bloed gaan vergieten. In zijn optiek logisch als er na het vertonen van een filmpje (want daar hebben we het over) oorlog gevoerd word.
Wat is er in hemels naam mis gegaan met de DNA profielen van dit volk?

ADHDtje | 15-01-08 | 17:22

Het is mijn verantwoordelijkheid om de toekomst van mijn dochters te beschermen tegen figuren als Moefti's. Als ik daarvoor geitenbloed moet vergieten, hetzij zo.

cbrdrivert | 15-01-08 | 17:21

Kijk, daar mocht dus niet voor gekozen worden, de EU.
Die kiezen er wel even voor om zo'n inteelt idioot bedreigingen richting Nederland uit te slaan.
Klojo, zak door de stront, en neem zoveel mogelijk van je geloofs idioten mee.

toytoy | 15-01-08 | 17:21

Kan die niet ff een enkeltje Guantanamo krijgen?
Die Baardmans geeft gewoon leiding aan een terroristische organisatie (zoals vele van zijn collega's).

Lt. Postmortem | 15-01-08 | 17:21

-weggejorist-

loverlover1 | 15-01-08 | 17:20

Wilders, kom op met die film. Ik weet dat je meeleest......

kersenflap | 15-01-08 | 17:20

@Ariel 15-01-08 @ 17:13
Er is helemaal niets wat je tegenhoudt om je meuk in de dumperT te knallen. Succes!

Voor het geld hoef je het niet te laten. Een paperback versie van de koran doet nog geen tientje bij bol.com www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfini...

-edit | 15-01-08 | 17:19

Ik doe vandaag even niet mee in het wilders topic

overVecht | 15-01-08 | 17:19

I have an idea... lets get Wilders to speak in his place instead.
Lets see if you would still use the word 'Haatzaaiende'..

Most of you fu*ks are so simple.lol.

undutchable | 15-01-08 | 17:19

Ik kijk nu al uit naar deel twee en drie.

LoL @ Sévèke | 15-01-08 | 17:18


Ik neem aan dat hij een goede vergoeding heeft ontvangen voor zijn daverende speech.

Overigens als we voor al die verbrande vlaggen daar Korans moeten gaan verbranden hebben we een serieus Global Warning probleem.

Young gun | 15-01-08 | 17:18

Pfff laat wilders maar met bin laden praten .. met deze tulband heb ik niks op .. NEXT !

Draaitafel Demagoog | 15-01-08 | 17:17

Flipski 15-01-08 @ 17:13
Dat laatste woord in uw comment.... Goede omschrijving!

Michiel van den Berg | 15-01-08 | 17:17

@Brusselmans

En nu snel in representant verbeterd hè

Iko Nal | 15-01-08 | 17:16

@ Dr Mastermind 15-01-08 @ 17:13

Hee lul, je zet aan tot oorlogen enzeau ;-) Kijk nou eens uit wat je over het vreedzame boek oreert.

ADHDtje | 15-01-08 | 17:15

Moslims zijn verantwoordelijk voor de slechte naam die Allah gekregen heeft, daar hebben infidels niets voor hoeven te doen.

Satanachist | 15-01-08 | 17:15

Momo- 15-01-08 @ 17:12
juist, in dat geval hadden wij 50% van de aardbol nu in handen ;)

Lebowski Achiever | 15-01-08 | 17:14

Ja hoor omdat die moslims kleine pikkies hebben is het onze eigen schuld dan?

Als we een bijbel ergens verbranden wordt er geen bloed vergoten. Raar is zoiets?

Om zo maar geweld te gaan gebruiken is gewoon achterlijk.

Flipski | 15-01-08 | 17:13

@Jelmer 15-01-08 @ 17:08

Ga er maar vanuit dat de pleuris uitbreekt.

BTW: Bokszakken zijn in de aanbieding momenteel bij Perry Sport.
Om alvast te oefenen....

Templar | 15-01-08 | 17:13

LEUK IDEE VOOR EEN WEBSITE

Iedereen kan anoniem filmpjes opsturen waarin de Koran verknipt, ondergescheten, volgespoten en opgeblazen wordt. Net zo lang jennen tot ook de pubertjes van het jongste geloof ook een klein beetje eelt ontwikkelen.

Ariel | 15-01-08 | 17:13

Ik moet ineens enorm schijten. Kan iemand een paar velletjes uit de koran scheuren zodat ik mijn reet er fatsoenlijk mee kan afvegen??

Dr Mastermind | 15-01-08 | 17:13

zo'n represant van een duistere Islamitische dictatuur past anders prima in de duistere, niet-democratische, corrupte en incompetente cultuur van het EP.

Iko Nal | 15-01-08 | 17:13

Voor een Grootmoeftie zal ik nooit R.E.P.S.E.C.T opbrengen, zo hebben mijn ouders mij niet afgericht, nou jammer dan!

fuckje | 15-01-08 | 17:13

Het is nu buigen of barsten. Gaan we tenonder aan moslim-despotie of stellen we dat 25 jaar uit. Ik ben voor het laatste, maar tenonder gaan zullen we.

Willem van Ockham | 15-01-08 | 17:13

tja, zo'n mufti mag best uitgenodigd worden, als ie dan eerst eens wat regeltjes rondom democratie leert. Maargoed, we kennen de rest van deze draad al.

Maaier | 15-01-08 | 17:12

Wat een *piep%*@* baardmans.
Als een iemand iets zegt of vindt dat meteen de hele bevolking verantwoordelijk is. We leven in de 21ste eeuw, vrijheid van meningsuiting?
Als een Zweed zegt dat Nederland zuigt gaan wij toch ook niet Zweden binnen vallen ?

Momo- | 15-01-08 | 17:12

Lijkt mij wel een prettige gesprekspartner!

ADHDtje | 15-01-08 | 17:12

Tsja: idioot denkbeeld, maar hij mag het vinden. De man heeft kennelijk niet in de gaten dat hij Wilders met deze mening juist in de kaart speelt.

Wilders gaat over de inhoud van zijn beweegpica. Succes ermee. Degene die daarop reageert is verder geheel zelf verantwoordelijk. Maar dat vind ons rechtsysteem gelukkig ook. Er is dus weinig om je zorgen over te maken.

-edit | 15-01-08 | 17:11

als meneer nu eens uitdraagt dat alle mensen gelijk gelijk zijn geschapen onder allah god of hoe je hem of haar ook noemen wil.
Toffe strip trouwens in de veronicagids over zoek de bejaarde burka draagster Tip!!!!!

stokhanteerder | 15-01-08 | 17:10

.. en schudde vervolgens handen met de Europarlementariers van GL, de PvdaA, De Groenen, De SP.... etc

Lebowski Achiever | 15-01-08 | 17:10

En die onnozelaar Maria van der Ho even! had nog wel verwacht dat deze haatbaard zijn fascistische broeders op zou roepen mee te werken aan wereldvrede. Dat doet 'ie ook, volgens zijn time- table, maar ik vermoed dat Maria andere verwachtingen had.
Let op Uw Saeck: de EUSSR verkwanselt onze identiteit en cultuur. Tsjek maar eens op de EAD (euro- arab dialogue) en de Declaratie van Barcelona.

bottehond | 15-01-08 | 17:10

FACKWA is de naam en nou opgekut met je FATWA en die Donald Duck van je !

Fackwa | 15-01-08 | 17:10

Als is het alleen maar om deze gast op te naaien. Die film moet er komen!

azijnseikerT | 15-01-08 | 17:09

@Flamey, inderdaad en nog wel op geheel democratische wijze. Door geboorte en immigratie zijn de moslims over pak em beet een jaartje of 50 aan de macht, als Allah het wil.

HerrOttoFlick | 15-01-08 | 17:08

Wat zou een wereld zonder moslims toch heerlijk zijn!

fjodor | 15-01-08 | 17:08

Het is de verantwoordelijkheid vh NL volk om dit soort koekebakkers lekker ongegeneerd te negeren

Pilsvogel | 15-01-08 | 17:08

Wat een idioot! Als het tot geweld en bloedvergieten komt heeft Wilders volkomen gelijk met zijn opvattingen over de islam.

Jelmer | 15-01-08 | 17:08

Gezien het verband om zijn hoofd heeft hij een behoorlijke klap gehad, vandaar die wartaal.

ijsklont | 15-01-08 | 17:07

Nou ten eerste alle linkse vrouwen een burka om de harses want dat komt het straatbeeld beslist ten goede!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 15-01-08 | 17:06

"de verantwoordelijkheid van het Nederlandse volk"? Leg die man nu ie er toch is eens goed uit dat er hier potdomme een vrijheid van meningsuiting is! Achterhaalde middeleeuwer...

looprekje | 15-01-08 | 17:06

Kan iemand die tulban uitleggen dat Nederland zich niet laat gijzelen door terreurdreiging van een godsdienst waanzinnige?

Templar | 15-01-08 | 17:06

Aaaaaah, de moslims nemen Nederland nog een keer over.

Flamey | 15-01-08 | 17:06

Laat hem even met Hans Teeuwen praten...

remspoor | 15-01-08 | 17:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino