Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Marianne Thieme laat zich koeioneren

Zeperd voor Marianne Thieme. Dierenpoes dacht vanochtend tijdens de premiere van de paniekfilm 'Meat the Truth' haar finest hour te beleven. Mevrouw had gans de pers opgetrommeld om haar aanklacht tegen de veehouderij als premium uitstoter van CO2 gade te slaan. Want politici en films, dat gaat er bij de media in als ketellapper. Zo melden oude media braaf dat vleeseters een veel grotere bedreiging vormen voor ons ecosysteem dan SUV-bezitters. Thieme blij. Figuranten Antonie Kamerling, Georgina Verbaan et al weer hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid aandacht. Maar is dat eigenlijk allemaal wel zo? De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) was aanwezig op de persconferentie en overhandigde de wetenschappelijk onderbouwde cijfers. En wat blijkt? Koeien stoten niet meer dan 13.000 kg CO2 eq per hectare uit: Een netto resultaat. Bovendien produceert een koe haar vlees en melk door middel van groene energie. Ofwel, het veredelde reclamespotje van de Partij van de Dieren is - net als de propaganda van haar grote voorbeeld Al Gore - een grote HOAX! Overigens maakte Thieme haar eigen ontmaskering zelf niet meer mee. De grote groene waarheidsvindster beende op commando van haar persmevrouw midden in de discussie met NMV-voorzitter Peter ten Hoeve de zaal uit. Naar de buiten gereed staande en voor de gelegenheid gehuurde Hummer. Want wat waarheid is, dat maakt Marianne Thieme nog altijd ZELF wel uit. InstantUpdate: Verzoekje van partij-ideoloog Niko Koffeman. Gaarne inhoudelijk reageren en GEEN seksistische toespelingen maken op Dierenpoes..

Reaguursels

Inloggen

@ koerbagh ® 12-12-07 @ 00:25
Zat net nog even naar p&w te kijken met Annie Schreijer (CDA, varkensboerin uit Hengevelde), Paul de Leeuw en die knakker van de KRO (het gevoel dat je deelt).
En wel omdat Annie het vaak erg goed weet te verwoorden. En ook in dit geval is het ook weer erg opvallend dat men “milieu” en “klimaat” door elkaar heen gebruikt. Alsof het één en hetzelfde is. Ondanks het feit dat het niets met elkaar heeft uit te staan. Moet je maar eens op letten. Annie liet jammer genoeg dit schot voor open doel lopen. Beetje jammer. Had ze ze meteen te kakken gezet als domme zwetsers. Witteman zie nog dat de film een openbaring voor hem was. Want hij wist dat soort dingen niet. Waarmee ie dus bevestigd dat ie meningen vormt op basis van “zijn onderbuik” over dingen waarvan ie dus letterlijk geen reet af weet.
Maar wel de dominee uit gaan hangen natuurlijk.
Paul zei dat het ging om bewustwording. Mooie kreet. Je zou dan kunnen denken dat ie denkt; het is lulkoek, ik weet dat het lulkoek is maar ik verzwijg dat omdat ik vind dat je mensen een beetje moet opvoeden en dat kan dan door ze deze lulkoek wijs te maken.
.
Wel nog een fragment van “meet the trut” gezien waarin ze het heeft over 18% van alle broeikasgassen die uitgestoten worden door ons vee. Wat op zich sterk is. het voornaamste broeikasgas is namelijk waterdamp. Misschien verwijt ze de koeien dat ze teveel zweten ?
Als je dergelijke dingen hoort is het al tamelijk duidelijk dat men òf geen ene malle reet van het hele verhaal af weet òf dit wel weet maar bewust leugenverhalen op zit te hangen omdat het zo lekker bekt en je er een beetje stemming mee kunt maken. Die “onderbuik” weet je wel ? dat orgaan dat ze zelf niet claimen te hebben als “weldenkend” deel van de natie.
.
Saillant detail was wel dat men zei hierover met Wageningen gebeld te hebben die alles zou hebben bevestigt zou hebben wat ze zei in “meet the trut”.
Misschien was het de koffiejuffrouw of zo. Je weet het niet hè ?
Op de Bali conferentie kwam die grijze mus (PvdA) nog bijna kirrend voor de camera beweren dat ze ervoor moesten zorgen dat de temperatuur wereldwijd niet met meer dan 2 graden moest stijgen.
Dan denk je ook wel; wie heeft de deur van paviljoen 5 weer open laten staan ?
Het gaat om een beperking in co2 van 30% van 0,4% dat volgens de theorie goed moet zijn voor 9-26% van het broeikaseffect. En dan nog beweren dat we een temperatuurstijging moeten beperken tot maximaal 2 graden ? van zoveel stompzinnigheid blijft je de adem weg.

saidfred | 12-12-07 | 11:42

@saidfred 11-12-07 @ 22:58:
Dude, je hebt een taak. Ontmaskeren van die idioten. En dat doe je goed.
Hulde. Voor elk broeikasgas een tegengas. Ik ben blij dat ik niet de enige scepticus van het land ben. Soms voelt het wel zo.

koerbagh ® | 12-12-07 | 00:25

Niekepiek lult maar wat en doet er verder maar het zwijgen toe.
lijkt net een museumdirecteur die kunst wil gebruiken om in te brengen in een politiek, maatschappelijk debat maar zo snel als dit gebeurt meteen afhaakt.

saidfred | 11-12-07 | 22:58

@Niekepiek
Hoezo onafhankelijk productie bedrijf, de G. Pierson Foundation, de denktank van de PvdD. Met aan het hoofd Niko Koffeman, u weet nog niks van hem en zij relatie met mevrouw Thiemen, lees en huiver.
nl.wikipedia.org/wiki/Niko_Koffeman

01frank | 11-12-07 | 17:50

@ Niekepiek 11-12-07 @ 10:42
Een klein puntje. Je “zwarte” nederland gaat over “nitrogen” en “manure” “fertiliser” simpelweg dus bemesting. Dan praten we dus niet over intensieve veehouderij maar over intensieve landbouw. Over akkerbouwers dus.
nl.wikipedia.org/wiki/Stikstof
“en tweede: weten waarover ze praten” en dan zeggen “Er wordt gesproken over Methaangas, een veel schadelijker gas dat het broeikaseffect veroorzaakt.”
Methaangas is een “tracegas”. iemand meldde dat termieten de voornaamste producent waren van methaangas. Grote producenten zijn het tropisch regenwoud en moerassen. Enneeh het broeikaseffect was er al en zonder een broeikaseffect was er waarschijnlijk ook geen leven mogelijk op aarde, evenmin zonder co2 waar al het leven op aarde op is gebaseerd en dat is geëvolueerd in tijden van een meervoud van het huidige co2 niveau zoals dat nu wordt geclaimd. En mocht je aan komen kakken met die verblijftijden waar niemand het fijne nou van kan ontdekken en waarvan een IPCC die ermee aan kwam zetten het ook niet helemaal weet. Verblijftijden variëren bij co2 ergens tussen 5, 20 en honderd jaar.
Te onnozel voor woorden.

saidfred | 11-12-07 | 14:38

De film is niet gemaakt door de PvdD, maar door een onafhankelijk productiebedrijf. Marianne Thieme presenteert de film. Er is ook gebruik gemaakt van onafhankelijke wetenschappers als bron.

Niekepiek | 11-12-07 | 14:02

@Niekepiek
Fijn dat de film is gemaakt door zo'n onafhankelijke partij als de PVDD......
Nu ze met het thema dierenwelzijn niet kunnen redden gooien ze het maar over deze boeg.
Ze zijn alleen maar bezig mensen kapot te maken. Ze moeten en zullen hun zin krijgen. Er wordt totaal niet nagedacht over wat het economisch zou betekenen als er helemaal geen veehouderij zou zijn in Nederland. Enige nuancering bij de PVDD zou niet misstaan. Maar dan loopt de doorgeslagen achterban weg.....

habsudovafan | 11-12-07 | 12:20

@Niekepiek
Als ik die film nu eens niet WIL zien, net zo min als die oncomfortabele waarheid film. Je hoeft toch ook geen porno te kijken om er een mening over te hebben? Mensen zijn en blijven omnivoren! We mogen die dieren best wat beter behandelen, maar laat mensen de keus wat ze eten, drinken, lezen en kijken.

bertminernie | 11-12-07 | 11:49

@Niekepiek 11-12-07 @ 10:42
Ouwe PvdD spion, jij en je bazin zouden de Elsevier eens moeten lezen voor jullie commentaar hebben op de reaguurders:
www.elsevier.nl/login/login_preview_e....
Eet vlees: Goed voor het milieu én lekker. Geen zinnig mens die verder de propaganda van dat walgelijke non-issue partijtje "PvdD" gelooft.

Zeddegeizot | 11-12-07 | 11:46

Ik word toch zo moe van al die milieuextremisten, gaat wat nuttigs doen.

Ze zijn nog tegen de oerknal omdat er chemische reacties bij vrij zijn gekomen.

010waus | 11-12-07 | 11:39

@Niekepiek 11-12-07 @ 10:42:
(Wat hebben jullie vega-burgers allemaal rare nicks op GS trouwens.... stennepen, niekepiek...)

"Er wordt in "Meat the Truth" niet gezegd dat koeien CO2 uitstoten."
Dat was mevrouw Thieme vanmorgen anders wel glashard aan het beweren in Goeiemoggel Nederland. Wil je zeggen dat zij die film niet heeft gezien? Of dat ze liegt?

Los daarvan, het methaangehalte in de atmosfeer is jaren aan het dalen.
www.junkscience.com/news2/methane.html...
Het staat zelfs in het IPCC rapport van vorig jaar.
www.junkscience.com/draft_AR4/Ch02_SOD...

"Check de bronnen voordat je commentaar levert."
Het hangt een beetje heel erg van je bronnen af, niewaar? Het woord methaan komt je in eerste bron helemaal niet voor en er is maar 1 keer sprake van "Greenhouse Gas". In je tweede bron wordt Nederland met name genoemd in verband met de mestbank en de waterhuishouding. Dat gaat dus om de verzuring van de bodem en het water en niet om broeikasgas.
Maar goed, stel het is allemaal waar, en stel de aarde wordt warmer door onze schuld. Wat was daar ook alweer allemaal zo erg aan?

koerbagh ® | 11-12-07 | 11:39

Misschien moeten mensen, voordat ze commentaar geven:
Ten eerste: de film zien
Ten tweede: weten waarover ze praten

Check de bronnen voordat je commentaar levert. Er wordt in "Meat the Truth" niet gezegd dat koeien CO2 uitstoten. Er wordt gesproken over Methaangas, een veel schadelijker gas dat het broeikaseffect veroorzaakt. Verder gaat het in de documentaire niet alleen over koeien, maar over de gehele veehouderij.

En inderdaad pak er een kaart bij, zoals DeBruineSter zegt... Om precies te zijn kaart 45 van "An Atlas of Pan-European Data for Investigating the Fate of Agrochemicals in Terrestrial Ecosystems", uitgegeven door Institute for Environment and Sustainability van het Joint Research Centre van de Europese Commissie. Daar zul je zien dat Nederland letterlijk een zwarte vlek is in Europa. Het maakt dus wel degelijk uit wat Nederland, als klein kikkerlandje doet!
ies.jrc.cec.eu.int/fileadmin/Documenta...

Lees verder het rapport: Livestock's Long Shadow: Environmental Issues and Options, waarvan hoofdonderzoeker Henning Steinfeld van de FAO (Food and Agricultural Organization) van de Verenigde Naties in de film is geïnterviewd.
www.virtualcentre.org/en/library/key_p...

Wanneer je deze cijfers hebt gelezen, en genoeg over het onderwerp weet, kun je commentaar leveren. Al het andere commentaar is niet relevant. Dat Marianne Thieme een vrouw is of, zo mooi geformuleerd door GeenStijl.nl een "Dierenpoes", staat niet ter discussie. Ga gewoon de film zien! Ik ben erg benieuwd naar het commentaar wat jullie daarna leveren!

Niekepiek | 11-12-07 | 10:42

MilieuMILF

1sokkie | 11-12-07 | 10:08

Het mooiste is nog; pak er een wereldkaart bij. Zoek Nederland op (valt al niet mee). En bedenk dan dat wanneer een heel klein percentage van dat hele hele hele kleine landje geen vleesch meer eet wat een ENORME invloed dat zal zijn op het wereldwijde klimaat! Gi-GAN-tisch!

DeBruineSter | 11-12-07 | 09:49

Ze was inderdaad vroeg op vandaag, Marianneke. Samen met Georgina -ik probeer slim te lijken maar ben een domme muts- Verbaan. Er is gelukkig wel tegenwind aan deze wortelknagers:
home.tiscali.nl/n1jmegen/meetthetrut.j...

bertminernie | 11-12-07 | 09:43

Bedankt Al Gore: Je hebt een leger van freaks geïnspireerd die ons gaan vertellen wat we allemaal vooral niet mogen doen. Even op een middagje een mondiale bedreiging voor de mensheid bedenken, paar jankteksten, paar zielige plaatjes van knuffelbeestjes en de staatsjournaals, de subsidieverstrekkers en het internet doen de rest. En wij reaguurders weer vechten tegen de bierkaai.

Zeddegeizot | 11-12-07 | 09:31

iemand die 2 koeien bij goedemorgen nederland nog gezien deze ochtend,
of zal ik zeggen die 3 koeien,want die interviewer kwam ook geen fatsoenlijk woord uit.

viva la revolition | 11-12-07 | 09:06

Het is allemaal gewoon evolutie.
Over een paar duizend jaar zijn we uitgestorven net als de dinos.
En andere dieren worden succesvol enz enz enz.
Dus het maakt allemaal geen reet uit.

Ik blijf vlees eten en rijden in mijn 2,5 turbo diesel terreinbak zonder roetfilter.

haugedalen | 11-12-07 | 09:01

Zou mevrouw Thiemen ook durven te zeggen dat alle hondjes, katjes en paarden maar weg moeten, met hun dure geimporteerde disign voer en speeltjes uit Verwegtistan zij die toch wel zeeeer vervuilend.
Of zou dit tegen het zere been zijn van al die rijke randstad debielen die met hun kuttelikkertje op schoot stemmen op mevrouw Thiemen en dan weer rustig kunnen slapen omdat ze iets goeds gedaan hebben voor de dieren.

01frank | 11-12-07 | 08:47

Sporten is ook slecht voor het millieu, het verhoogt de CO2 uitstoot aanzienlijk.
Volgens de Marianne redenering; als iedereen zou stoppen met sporten, kunnen we zoveel miljoen auto's laten rijden...

bertminernie | 11-12-07 | 07:43

Mijn oplossing: alle vegetariërs als eerst opeten, dat scheelt dieren.

bertminernie | 11-12-07 | 07:37

Volgens Thiemme moeten eigenlijk alle dieren EN menschen dood. Dan is het verzonnen probleem zo opgelost. Ze zit nu bij Goeiemoggel Nederland te tetteren dat die koeien veel vervuilender zijn dan alle vrachtwagens bij elkaar enz. Ik zeg; schieten die beesten!

DeBruineSter | 11-12-07 | 07:23

Lizzard 10-12-07 @ 22:37
Marianne heeft geen visie. Ze heeft een (1) duidelijk gevoel en heeft daar een partij voor opgericht. Maar als er nou IEMAND niet open staat voor ideeen is zij het. Samen met alle extremisten zal ze nooit een volwaardige discussie kunnen voeren. Hoeft ook niet van mij, maar om dan haar ideeen over te nemen is wat moeilijk voor me.

uberdude | 11-12-07 | 07:12

Vind de meeste van bovenstaande comments kortzichtig en bevooroordeeld .. nu kun je die reacties natuurlijk wel verwachten als je mensen porbeert ervan te overtuigen om iets NIET te doen .. (roken, drinken, te hard rijden, vlees eten ). De koppeling met het milieu lijkt mij ook geen slimme zet, iedereen komt dat de strot uit .. Misschien moet er meer gewezen worden op de gezondheids-winst als je besluit om te stoppen met vlees eten. Kilo's afvallen, ook een goeie. Maar mensen een schuldgevoel aanpraten gaat nooit werken ..
Overigens, ik ben (nog) geen vegetarier, ken er wel een paar van dichtbij, en nee, ze zijn niet eng, en proberen mij niet te dwingen hun levensovertuiging over te nemen .. :-)

Zottelkopf | 11-12-07 | 07:02

Ik houd van de natuur:
van haas, konijn en ree,
van goudfazant met
aardappelpuree...

(vrij naar Toon)

the baracuda | 11-12-07 | 06:28

@Louis Katorsz 11-12-07 @ 02:07:
Psssttt.... 1 woord: Firefox.
Figure it out from there.

koerbagh ® | 11-12-07 | 02:20

-weggejorist-

Louis Katorsz | 11-12-07 | 02:07

Ik hou ook van dieren, levend en op mijn bord!

ikker | 11-12-07 | 01:29

toch wel jammer dat Marianne geen vlees in haar mond neemt..

bertminernie | 11-12-07 | 01:28

Mariannetje-vier
Femke-vijf
Ellaatje-drie
Het is middernacht, dus ze staan braaf allemaal op stal.

dr Rechts | 11-12-07 | 01:12

@Lizzard 10-12-07 @ 22:37:
Iedereen is slaaf. Slaaf van het bestaan, slaaf van zijn/haar lichaam en van de sociale context van dat bestaan. Het enige waar je een beetje controle over kunt uitoefenen (en zelfs dat is nog behoorlijk beperkt door de specifieke samenstelling en evolutie van het brein) zijn je gedachten, je ideeën en je keuzen. Die zijn -de biologische beperkingen voorbehouden- vrij. Ik wil die vrij houden, Marianne Thieme en het eco-fascisme willen dat via de staat dicteren op basis van ondeugdelijke propaganda. Daar ligt mijn grote bezwaar. Verder mag zij vinden wat ze wil, zeggen wat ze wil en geloven wat ze wil. Als ze mij er maar niet mee lastig valt.

koerbagh ® | 11-12-07 | 00:46

@ Robert Irving III 10-12-07 @ 16:57
“immers CO2 houdt warmte vast, zelfs een toename van enkele promille heeft gevolgen ja., maar CO2 enkel simpelweg afdoen als een hoax is wel heel erg struisvogel. vlgs mij zijn er een hoop mensen die er weinig van snappen die hier heel erg lopen te blaten.”
Wat betreft geblaat “Wat precies de gevolgen zijn, en hoe ze uitpakken is lastig te voorspellen” is een goeie.
.
Btw. In welke luchtlaag komt co2 het meeste voor ?
Als je naar de infrarood schaal kijkt met alle “tracegasses” en waterdamp etc wat zie je dan ?
Wat waren in het verleden de gevolgen van een tikkie meer co2 ?
Wie is hier de struisvogel ?

saidfred | 11-12-07 | 00:03

Thieme zet de toon, ze heeft durf en visie, ze is een blijvertje.
Kunnen rechtse rakkers veel van opsteken, al zie ik het somber in.
Rechts is te beperkt, kijkt niet verder dan eigenbelang. Koopkracht- en HRA mensjes komen nooit los van hun grauwe bestaan. Slaven zijn het en slaaf zullen ze blijven.

Lizzard 10-12-07 @ 22:37
.
Fuck it Lizz, je bent een topwijf!

grunNegert | 10-12-07 | 23:54

ik zag toevallig nog onzer aller Heleen Mees, Heleentje was gebombardeerd tot adviseur voor Clinton. Het was al erg vermoeiend om er een paar minuten naar te kijken. Continu zenuwtrekjes wat toenam naarmate de tijd verstreek. God, wat heb ik het gehad met dergelijke hysterische onozolo tefen.
Enneeeh, Spindoctors voor een partij die onstond uit verering voor een van de grootste massamoordenaars van de moderne tijd die vervolgens gaan beweren dat het allemaal wel meeviel en dat ie toch ook veel goede ideeën had zijn niet serieus te nemen.
Zelfde geldt voor allerlei wazige, asociale, extremistische figuren die terreur, stalking, propaganda etc volkomen legitiem vinden om je eigen waanzinideeën door te drammen.

saidfred | 10-12-07 | 23:39

Tis wat met die Marianne. Moest een maand geleden een lading slachtvarkens naar Duitsland rijden. Ik Marianne geemaild of ze zin had de rit mee te maken. Kon ze zien dat die beesten weliswaar hun dood tegemoet reden maar dat de verzorging onderweg (eten, drinken en rusten) adequaat geregeld was. Wat denk je? Liet niets van zich horen. Ik heb zelfs nog aangeboden de pers uit te nodigen. Jammer. Ook voor mij. Is voor een trucker best aangenaam gezelschap op zo'n lange rit, die Marianne.

homokineet | 10-12-07 | 23:38

En dit jaar eten wij weer netzoveel koeien, varkens en kippen op als vorig jaar. Omdat het lekker en gezond is om vlees te eten.
Als wij een groenvoer dieet zouden hebben dan lag iedereen elke dag een paar uur in de hoek. Telefoon.. Is marrianne daar? Neen die licht even te herkauwen. Vlees laten staan is eerder om geld dan om principes.
Vegetarisch aandeel in de supermarkt 5 % en niet te vreten.

vandiedingenja | 10-12-07 | 23:33

"De paleontologie is duidelijk geen 'exacte' wetenschap! Het is dus onmogelijk om precies te zeggen hoeveel Argentinosaurus per dag poepte. Maar als je bedenkt dat een volwassen Argentinosaurus misschien wel 1000 tot 2000 kilo planten at, kun je erop rekenen dat er iets van 500 of misschien wel 1000 kilo poep per dag uit kwam."
Welke meteoriet inslag?

gentle giant 10-12-07 @ 17:40

Mag ik even in de herhaling?

gentle giant | 10-12-07 | 23:26

koerbagh ® 10-12-07 @ 22:58
ze is een slaaf van god, een echte geflipte 7e adventskudt

Sancho Panza | 10-12-07 | 23:25

Is er eigenlijk al wel eens berekend hoeveel scheten er meer worden geproduceerd door vegetariers tov de "normale mensch".

kneuterzak | 10-12-07 | 23:21

@Lizzard 10-12-07 @ 22:37:
Marianne heeft vriendjes met geld (geflipte zonen van industriëlen) en clubjes met toegang tot vele subsidiemiljoenen. Ze is zelf dus ook nogal afhankelijk van de koopkracht- en HRA-slaafjes. Zonder dat was ze niet veel meer dan een serveerster in macrobiotisch eettentje.

koerbagh ® | 10-12-07 | 22:58

luclodder 10-12-07 @ 22:02

Hahaha, heel geestig.

bottehond | 10-12-07 | 22:39

bottehond 10-12-07 @ 22:06
Doe dan maar asfalt, is de kans op een nieuwe scrapievariant het kleinst.

sockpuppet | 10-12-07 | 22:39

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 22:37

menu 16

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 22:27

gebraden ruggenratje

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 22:26

Ik eet vaak chinees. Mag dat wel Marianne ? Ik wil ook wel eens in jou happen.

EvertsNL | 10-12-07 | 22:12

Ik vind mijn voorstel beter dan koeien ruimen. Alle stemmerTs op de dierenterroristen suïcideren zich, zodat ze geen enkele belasting voor het meljeu meer vormen. Dan beloven de normale Menschen dat we ze netjes vermalen en tot kunstmest, diervoer of asfalt verwerken!

bottehond | 10-12-07 | 22:06

Dat stelt "Melk, de witte motor" toch in een ander daglicht.
(Gaat verder met het herkauwen van zijn portie boerenkool)

Maar liever een biefstuk en een pak melk, dan een spatbord en een flesje motorolie!

Gradus Grafhengst | 10-12-07 | 22:04

Wat ik niet begrijp is dat die Thieme eigenlijk dus wil dat de koe uitsterft.
Want als we allemaal doen wat die thieme wil, geen vlees eten. Is er straks niemand meer die die koeien fokt en in de wei laat staan.

Eigenlijk gunt Marianne deze koeien hun leven dus niet.

Nou ik gun die koeien hun leven in de wei wel, en om af en toe door een stier genomen te worden... en om aan het einde lekker op mijn hamburger te liggen.

Ik gun al die miljoenen koeien hun fijne leven.

luclodder | 10-12-07 | 22:02

@Dephne Dackers 10-12-07 @ 21:42:
Het punt is een beetje dat Marianne zichzelf en de hele mensheid als ruimteverspilling ziet. Dat mag verder wel, maar dan is massale genocide gevolgd door suïcide een stuk effectiever als politieke gevolgtrekking van dat principe dan ecofascisme. en.wikipedia.org/wiki/Kalki_%28novel%2...

koerbagh ® | 10-12-07 | 21:58

Hé, Biestman himzelf, moi!

Gradus Grafhengst | 10-12-07 | 21:58

The eimer 10-12-07 @ 21:11
Die redenatie vat dit hele onderwerp samen.
Dank

Hangbar | 10-12-07 | 21:56

@grunNegert 10-12-07 @ 21:12:
Nee. Geen probleem. Maar ik ga er ook niet door weg
koerbagh ® 10-12-07 @ 21:14
.
Knul, net alsof ik dat zou verwachten

grunNegert | 10-12-07 | 21:48

Lieve Marianne,
In tegenstelling tot vele anderen vind ik je geen zielig hoopje ruimteverspilling
Maar gewoon een oprecht, pittig en toch lief ding
Wanneer je in mijn kring rondkijkt zie je omnivoren
Her en der een herbi, die zijn met langere darmen geboren
Daarom lieve Marianne, voel ik me niet dope
Als ik in jouw kringloop

Dephne Dackers | 10-12-07 | 21:42

Biest was trouwens ideaal voer als je nog even een dijk aan moest leggen, (helemaal on topic).

gentle giant | 10-12-07 | 21:19

nl.wikipedia.org/wiki/Biest
Wat goed was voor die kleine lieve kalfjes, was ook goed voor mij, ( alleen, ik heb een oormerk ontwikkeld, raarrrr .... ).

gentle giant | 10-12-07 | 21:16

@gentle giant 10-12-07 @ 21:11:
Zonder gaat ook prima hoor... Maar inderdaad, dat kan er ook bij.

@grunNegert 10-12-07 @ 21:12:
Nee. Geen probleem. Maar ik ga er ook niet door weg.

koerbagh ® | 10-12-07 | 21:14

@ gentle giant 10-12-07 @ 21:07

bah goor en stinkt ook nog

krem | 10-12-07 | 21:13

@Lizz 21:02
Nah het helpt niet echt....
.
@koerbagh 21:03
Klopt, het is niet erg valide, laat staan vriendelijk...
Neem aan dat je er geen problemen mee hebt
Toch?

grunNegert | 10-12-07 | 21:12

@koerbagh ® 10-12-07 @ 21:10, u vergeet de beschuit!

gentle giant | 10-12-07 | 21:11

krem 21:03 ;
Maakt niet uit. We hebben hier toch ook intensieve menshouderij?
In een paar decennia is het inwonertal hier verdubbeld.
Vroegah waren er meer koeien dan mensen. Nu is dat andersom.
De zg. CO2 uitstoot van koeien is dus eerder afgenomen dan toegenomen.
Daar hoor je Thiemen niet over.

The eimer | 10-12-07 | 21:11

@gentle giant 10-12-07 @ 21:07:
Ja. Ik krijg het wel eens van de buurman als er weer kalfjes zijn geboren. Heerlijk met suiker en kaneel.

koerbagh ® | 10-12-07 | 21:10

Ik moet er niet aan denken dat zo'n partij aan de macht komt. Ik heb vanavond nog kunnen genieten van een cheeseburger. Als deze gekken aan de macht komen dan kunnen we dat wel vergeten en zitten we aan de soja bonen.

Keaning_Radboud | 10-12-07 | 21:07

Heeft iemand hier wel eens "biest" op? dat is lekker man.

gentle giant | 10-12-07 | 21:07

en op de zevende dag kreeg ze alzheimer

Sancho Panza | 10-12-07 | 21:04

feit is wel dat het vleesch niet maar smaakt als 30 jaar geleden... en dat komt WEL door de intensieve veeteelt.. als ze dat nou s zou zeggen dan kwam dr eindelijk eens een waarheid als een koe uit dr geile pijpsmoeltje..

krem | 10-12-07 | 21:03

@grunNegert 10-12-07 @ 21:01:
"Flikker op lullo" vind ik niet al te vriendelijk noch is het een valide reden.

koerbagh ® | 10-12-07 | 21:03

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 21:02

koerbagh ® 10-12-07 @ 20:55
omdat ik je het vriendelijk vraag?

grunNegert | 10-12-07 | 21:01

@grunNegert 10-12-07 @ 20:54:
En waarom zou ik dat doen?

koerbagh ® | 10-12-07 | 20:55

koerbagh 20:46:
Wij lullen er niet over. Duyvendak en Samson doen dat wel.
Samen lekker kankeren op al die a-sociale rechtse dwarsliggers die maar door blijven gaan met frincandellen vreten en autorijden.
Nee, wij zijn anders. Verstandiger. Intelligenter. Socialer vooral.
Nou, Duif, ik neem nog gele schotse rakker voor we gaan landen en het eerste wat ik ga doen is zo,n balinese snol te grazen nemen op staatskosten.
O ja, heb jij nog voor die airco limo gezorgd? Want het is hier smoorheet.
Willen die idioten hier ook nog de airco uitschakelen.
Werkelijk van god los zijn ze hier.

The eimer | 10-12-07 | 20:54

@openbaarminiserie 10-12-07 @ 20:47:
[ironie modus weer "aan" zet]
Nee maar... goh! Ik leer nog eens wat hier.
[ironie modus "uit"]

@bob_richter 10-12-07 @ 20:46:
Eh... nee, The_eimer beweert dat je de redactionele stukjes niet al te letterlijk moet lezen en al te serieus moet nemen. (Alhoewel ze het wel menen... met een grapje. youtube.com/watch?v=rDY1bz-odV4 ) Dat is de stijl van geen stijl namelijk. Maar 80% van de bezoekers snapt dat niet, dus da's niet erg verder. Je bent niet alleen.

koerbagh ® | 10-12-07 | 20:54

@koerbagh 20:46
.
Flikker op lullo...
.
@Lizz
.
Je snapt het ergens.... ok?

grunNegert | 10-12-07 | 20:54

krem @20:49
.
Dat houdt gewoon niet op joh. Eerst proberen 'ze' de wereld te hoaxen door alle moslims te demoniseren, hopende dat we elkaar allemaal lekker in de pan gaan hakken om zeau wat aan 't probleem te doen, en nu proberen ze het gewoon wat directer door te zeggen dat we allemaal elkaar al aan 't doodmaken zijn dus lekker zo blijven doorgaan.
.
Die bevolkingsgroei MOET op een bepaalde manier toch een halt worden toegeroepen.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:52

Koffeman, ga Volkert knuffelen.

doedeljantje | 10-12-07 | 20:51

Feit is dat mensen die beweren feiten te verkondigen spuugvervelend zijn.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:49

weer een reden om nog meer vlees te eten.. natuurlijk neem ik mn 4.4 om t te halen.. wanneer houdt deze hoax nu s op..

krem | 10-12-07 | 20:49

Ga me nou niet vertellen dat Lizzard ook een 'zij' is.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:49

koerbagh toch! Niet alleen het netto resultaat van de CO2 kringloop is nul, het netto resultaat van het hele universum lijkt NUL te zijn. Spin wordt gecompenseerd door contra spin, materie door anti-materie, poten door tegenpoten (geografisch gezien dan, niet sexueel) etc. etc. daar lijkt de universum rekenkamer het meer en meer over eens te worden.
.
Dus als we zo gaan beginnen dan zijn we eigenlijk allemaal een grote HOAX en vooral God is dan een HOAX want z'n hele schepping is dan tot NUL reduceerbaar.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:47

@the eimer 19.58
Grappig, dus op het moment dat ik feiten benoem, ben ik wel plotseling voor het verbieden van vlees? Dus jij hebt uit dit stuk van Geenstijl de conclusie getrokken dat zij voor het verbieden van groenten en enkel voor het eten van vlees zijn? Riiiiight. Ik heb eerder het idee dat je liever niet wilt dat er ook andere feiten worden benoemd dan degenen die in jouw rijtje passen...

bob_richter | 10-12-07 | 20:46

@The eimer 10-12-07 @ 20:42:
Oh dus... CO² hoax en dus kun je best de halve wereld overvliegen om met elkaar te babbelen en af te spreken dat het geen hoax is. Waar lullen dan eigenlijk over.... ?

@Lizzard 10-12-07 @ 20:41:
Je hebt nooit het rijk alleen, lieverd. Maar ik bewonder je vasthoudendheid.
Bitterballetje? (80% vegetarisch hoor!)

koerbagh ® | 10-12-07 | 20:46

@Lizz
.
Love ya.......

grunNegert | 10-12-07 | 20:43

koerbagh 20:31:
Ja. Waarom niet?
Vlieg naar Bali, vul een formulier in, stort E 25,- en je CO2 uitstoot is exact nul.
Bewijs jij maar eens dat dit niet zo is.
Anders zouden ze nu toch niet naar Bali gevlogen zijn met privejets e.d.
Allemaal CO2 neutraal!
Nog sterker, sommige berekeningen tonen aan dat er zelfs een negatieve CO2 uitstoot kan uitrollen door al die vliegbewegingen.
Je moet natuurlijk wel een beetje kunnen rekenen, natuurlijk.

The eimer | 10-12-07 | 20:42

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 20:41

@ronflon 10-12-07 @ 20:23:
Hee, ga jij nou beweren dat als je álles gaat doorrekenen het netto-resultaat van de hele CO² kringloop precies NUL is?

koerbagh ® | 10-12-07 | 20:31

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 20:30

@Shalome 20:20
.
Not me.

grunNegert | 10-12-07 | 20:27

@GEENSTIJL RED:
Het netto positieve resultaat bestaat uit 20.000 tot 22.000 kg CO2 p/hect - 13.000 kg CO2 p/hect = circa 8.000 kg CO2 p/hect, wat dankzij de koe 'vast' wordt gehouden in de aarde. Dat is de crux, als het ware!

ronflon | 10-12-07 | 20:23

De mannen hier zijn allemaal te ruw voor Thieme.

Shalome | 10-12-07 | 20:20

Kortom, dood aan alle beesten! Scheelt toch CO2 thieme?

dekijker | 10-12-07 | 20:18

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 20:17

Naja, met een grolieuze reedt als Marianne heb ik er geen enkele moeite mee enig begrip voor haar op te brengen.
.
Ass rulez!

grunNegert | 10-12-07 | 20:15

The eimer 10-12-07 @ 20:10
Ik hoop dat ie gaat knallen in Slochteren (zie mijn post 20:13)

Shalome | 10-12-07 | 20:14

Al vindt ik overigens koeien best knuffelbaar, maar nadat dat linkse monster Freek de Jonge koeien totaal belachelijk heeft gemaakt voel ik me daar alleen in.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:14

koerbagh 20;27:
Volkomen gelijk.
De dinosaurussen zijn uitgestorven.
Nou en , mis jij ze?
Ik niet.

The eimer | 10-12-07 | 20:14

Lizzard 10-12-07 @ 20:09
We kunnen dit proces versnellen door de aardgasbel op te blazen. Weg inkomsten om al die lijntrekkers mee te pamperen. Alsof je de fast forward-toets op jouw scenario loslaat.

Shalome | 10-12-07 | 20:13

Subjectief gezien vindt ik dat Thiemes van m'n biefstuk af moet blijven.
.
Objectief gezien heeft ze, met de verkeerde argumentatie weliswaar maar da's gewoon op een het politieke milieu treintje springen, wel gelijk.
.
Kijk eens Earthlings en zie hoe we wereldwijd met dieren omgaan, daar kan zelfs de grootste biefstuk liefhebbert (ik dus) niet zo heel goed tegen als je ook nog eens een hart hebt. D'r zit een wereld van verschil tussen koeien knuffelen en de soms ronduit schandalige manier waarop, niet alleen ons industrieel voedsel complex overigens, we achter de schermen met dieren omgaan.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 20:12

koerbagh ® 10-12-07 @ 20:07
Wereldplan. En dan doen we dat soort voor soort voor soort zodat de orde in de kosmos verder helemaal niet verstoord raakt of zo.

Shalome | 10-12-07 | 20:11

Shalome 20;54:
Weet ik wel, maar ze gaan natuurlijk de rest van de week in de clinch met Thiemen. Nou, ja, dan moet Geert volgende week maar gaan knallen.

The eimer | 10-12-07 | 20:10

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 20:09

@bob_richter 10-12-07 @ 19:58:
Zo is het. Weet je wat we moeten doen? We moeten alle dieren gewoon afmaken. Alles, de hele kudtfauna van de aarde. Dat vreet maar ongegeneerd planten en elkaar en dat schijt de boel er maar onder en allemaal vieze CO² in de lucht en methaan en broeikas gezeik. Wat een ellende. De wereld is veel beter af zonder beesten. Hebben alle plantjes de ruimte. Dat is veel beter voor de planeet.
Stop all animals! Flora rules!

koerbagh ® | 10-12-07 | 20:07

bob richter 19:58 :
Als ik het dus goed begrijp ben je voor het genetisch manipuleren van mensen zodat ze geen eiwitten nodig hebben en gewoon gras kunnen vreten?
En die dan als koeien gaan herkauwen op speciaal daarvoor ingerichte plekken in de steden enzv en een vergunning om op straat te schijten?
Nou,nou, ik ben blij dat ik daar niet meer aan mee hoef te doen.
.

The eimer | 10-12-07 | 20:06

ff testen.... "boe, boe ! BOE!!!" krijg ik nu ook aandacht en geld voor mijn boegeroep?

DenLangel*l | 10-12-07 | 20:06

The eimer 10-12-07 @ 19:54
Het is nog maar maandag.

Shalome | 10-12-07 | 20:05

@RevRay 19:59
.
Yep, ik begrijp je.

grunNegert | 10-12-07 | 20:03

Wat hoogh 19:41 zegt...
.
*doet een tofuburger*

grunNegert | 10-12-07 | 20:01

ik wil haar wel doen anders. Eventueel wanneer het moet, ook wel even luisteren.

Reverend Ray | 10-12-07 | 19:59

Mmm... leuk van die koeien, maar wat eten kippen, kalkoenen en varkens? En wat scheiden die uit? Justement. En die hele film draaide niet om de melkveehouderij als ik me niet vergis...

En dan zou het inderdaad leuk zijn als die koeien alleen gras waar niets anders zou groeien eten, maar ze eten ook andere producten. En op de grond waarop dit groeit, kan ook menselijk voedsel groeien. En plantaardig voedsel is wel efficienter dan vlees.

Lekker oogkleppenstukje dit...

bob_richter | 10-12-07 | 19:58

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:57

@grunNegert 10-12-07 @ 19:51
.
Klojo, de argumentie is niet sterk, maar wel begrijpelijk....

grunNegert | 10-12-07 | 19:57

ok, zal niet zeggen dat ze een kop heeft als een koeienkut

**Trapt hond ff van koeiekut af*

neemjemoederindemali | 10-12-07 | 19:56

Shalome 19:47:
Drijvende kracht achter die Thiemestunt is natuurlijk kereltje Pechthold.
Die wilde toch een Wildersvrije week?
Mooi dat ie zijn zin krijgt, toch?

The eimer | 10-12-07 | 19:54

Kijk, dat Thieme een schitterende reedt heeft toont aan dat ze gelijk heeft.
.
Shoot me!

grunNegert | 10-12-07 | 19:51

openbaarminiserie 10-12-07 @ 19:33
Thanks. Plantaardige eiwitten zijn vaak slecht te verteren en nooit compleet. Vreemde studie, trouwens.

LibertasSimplex | 10-12-07 | 19:49

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:48

Lizzard 10-12-07 @ 19:45
Mokum is niet meer, ik weet 't. Maar ik blijf - als je het niet erg vindt - nog een poosje erover foeteren. Ik ben ook maar een mens.

Shalome | 10-12-07 | 19:48

The eimer 10-12-07 @ 19:43
Eh... Op mijn papiertje staat een ander volk dat uit Nederland moet verhuizen *heh* Waarom zou ik als below zeepeil-mensje naar die gekke Himalaya moeten met die veel te ijle lucht? Dan voel ik me net een donderkopvisje dat in een ondiepe vijver wordt uitgezet. Dat doet boem.

Shalome | 10-12-07 | 19:47

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:45

Geen toekomst zonder boeren!

Mekker | 10-12-07 | 19:44

Ik ben blij dat er nu eindelijk eens iemand opstaat die er voor gaat zorgen dat die vieze ruftende koeien uit ons mooie polderlandschap gaan verdwijnen. Wat mij betreft worden alle dieren om zeep geholpen om zodoende de CO2 doelstelingen voor 2011 te kunnen halen en toch m'n SUV te kunnen blijven rijden.

the baracuda | 10-12-07 | 19:44

hoogh 10-12-07 @ 19:41
Das inderdaad zo, alle consumptiedieren worden platgespoten met hormonen en antibiotia. En nog een extra scheutje water erbij voor extra volume.

Elisabeth2 | 10-12-07 | 19:44

Shalome 19:37:
Op de Hymalaya zit je zeker droog. We moeten allen een paar devisie,s Chinese soldaten er uit rammelen.
Maar dan zit je wel een paar eeuwen gebeiteld.

The eimer | 10-12-07 | 19:43

God, wat me interesseert die Thieme me toch geen kont.

Murdockyoufool | 10-12-07 | 19:42

Lizzard 10-12-07 @ 19:33
Er zijn anders aardig wat kakkerlakken in A'dam Gaza die de structuren wegknagen.

Shalome | 10-12-07 | 19:42

En wel de Nederlandse Melkveehoudersbond geloven? Allemaal sjoemelende gristenhonden die het hele Nederlandse landschap naar de verdommenis hebben geholpen en toch zo aardig zijn voor de dieren. Ga maar kijken op veemarkten. In hun stallen mag je niet komen. Kan overigens ook niet van de stank die daar heerst. Het gesjoemel met veevoedermengsels. Rotzooi uit derde wereldlanden. Hormoonrotzooi erbij en groeien maar.

hoogh | 10-12-07 | 19:41

wopper 10-12-07 @ 19:31

Ik ben bij een Drents weekendje weg nog 's terechtgekomen bij de trekkerslep. Kostelijk. Veel jongens op motoren en dan was hun motorpak & helm in dezelfde kleuren als de motor (groen/wit, oranje/zwart, rood/blauw, je kent ze) en dan raceten ze ook heel veel op hun achterwiel. Geen idee wat het met de trekkerslep te maken had, maar voor het plaatje, zeg maar. En oh ja, heel veel meisjes eromheen in Annie Schilder-jurken.

Shalome | 10-12-07 | 19:40

loopse Teef 19;30:
t Zal best, maar als je op een portie tofu het toch klaarspeeld een wip te forceren en daarna te horen krijgt dat je daarbij 2 kg Co2 hebt uitgestoten, dan is de lol er voor mij gauw af, snappie?

The eimer | 10-12-07 | 19:40

Tsssss, Nico Koffeman vergeet voor het gemak even dat zijn Heere God, de vader van Gristus, zo'n beetje de grootste sexist was zou ie ooit bestaan hebben. Koffeman=gristen=zwakzinnig.
Nuff said en op hoog nextendonk maar weer.

CoJoNes | 10-12-07 | 19:39

koerbagh ® 10-12-07 @ 19:31
Mee eens! Ik heb hier op een papiertje geschreven welk volk snel waarnaartoe moet verhuizen; waar is de suggestiebox? En wordt ie snel geleegd?

Shalome | 10-12-07 | 19:37

Shalome 10-12-07 @ 19:24
Krabben als je jeuk hebt is zo lekker. Bggrrrrilllll. Helemaal mee eens.

Elisabeth2 | 10-12-07 | 19:37

oldboy..(what's in a name) u is limburgert?

sijtje boes | 10-12-07 | 19:36

ow ik snap dat rose maken en dat ie zo meteen opent ... die linkjes dus... nog steeds niks

sijtje boes | 10-12-07 | 19:35

Optieven met Limburg poll de ongein stijlloos heeft nu lang genoeg geduurd

oldboy | 10-12-07 | 19:34

ook niet op carnaval en dat soort volkvermaak overigens.

sijtje boes | 10-12-07 | 19:33

LibertasSimplex @19:29

Wikipedia heeft goede samenvatting, ik link liever dan dat ik een cut & paste tik op m'n vingers krijg.

en.wikipedia.org/wiki/The_China_Study

openbaarminiserie | 10-12-07 | 19:33

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:33

Shalome 10-12-07 @ 19:30
mag ik dan even overslaan...
*heeft het noet zo op kaalplukken*

sijtje boes | 10-12-07 | 19:32

@ Shalome 10-12-07 @ 19:22

Je bent te fijn besnaard.. niets mis mee overigens. Af en toe verwijlen onder de heffe des volks doet je weer beseffen dat het volk zeer vermakelijk is.
De hermeniekes waren btw als persiflage op.. zeer geslaagd in toendertijd sjiek mesjtreeg.

wopper | 10-12-07 | 19:31

@The eimer 10-12-07 @ 19:17:
Alles kan. Ik denk wel dat volksverhuizingen sowieso een regel in de menselijke geschiedenis zijn en geen uitzondering; en dat klimatologische omstandigheden en veranderingen daar een altijd hoofdreden voor zijn geweest en dus ook zullen blijven.

koerbagh ® | 10-12-07 | 19:31

Mevrouw Thieme wil ons nu ook al doen geloven dat het eten van vlees slecht is voor het milieu. De partij van de Volksverlakkerij laat ook geen mogelijkheid onbenut om het dierenrijk te redden.
.
Wel leuk om er een kinderpartij bij het hebben in de kamer. Bebaarde leraren op de lagere school zullen het onderwerp weer uitgebreid bespreken.
.
@c_to_the_cizzle 10-12-07 @ 18:14
Jij hebt zeker goed opgelet tijdens het school TV weekjournaal. Wijsneus!

FreshClash | 10-12-07 | 19:30

Lizzard 10-12-07 @ 19:27
Precies. Straks gaan we gewoon gezellig elkaars genitaliën kaalplukken bij wijze van 'hallo!'. Wedden dat we nooit meer oorlog hebben?

Shalome | 10-12-07 | 19:30

wopper 10-12-07 @ 19:10
ow...
-
alhoewel ik ook niet mag klagen. negerts houden van een onshje meer hoor

sijtje boes | 10-12-07 | 19:30

Zevende dag - of welke dag ook - Adventist wel of niet: ik blijf Marianne een lekker klimaat-neutraal wijf vinden

LoopseTeef | 10-12-07 | 19:30

openbaarminiserie 10-12-07 @ 19:27
Gewoon imperisch onderzoeken. Bord tofu, geen pindasaus, en een paar uur later. Of je moet de 'China Study' even voor me samenvatten.

LibertasSimplex | 10-12-07 | 19:29

wopper 19:18;
Ja en dan wordt het straks nog erger. Zie je het voor je. Die brabo,s zijn lopende fokstieren, altijd geweest. Thiemen zit dan straks met zuigeling aan de borst in de kamer en met 1 voet trappend aan een wieg met nog zo,n huilbaby. Leuke iedeeen heb je.

The eimer | 10-12-07 | 19:27

LibertasSimplex @19:23
.
Toch maar eens de China Study lezen dan.

openbaarminiserie | 10-12-07 | 19:27

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:27

Allemaal aan de groene stroom; dan is het gauw afgelopen met de subsidie.
Alle koeien uit Nederland; dan is het gauw afgelopen met het klagen.
Allemaal naar de Zevende Dag adventisten; dan is het gauw afgelopen met de sabbaths rust.

waarnemer | 10-12-07 | 19:26

The eimer: We vertellen de marocs alleen niet waar we de 'trek de stop er uit, iedereen deaud' knop hebben verstopt!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 19:25

The eimer @19:17
.
Dat zeg ik al tijden. Goed te zien dat het bij sommigen blijft hangen!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 19:24

Lizzard 10-12-07 @ 19:19
Ja ja, het pleidooi voor de platjes. Ik was bloedserieus. Er wordt immers te weinig gekrabd op de wereld.
Aangaande knagertjes met ronde oogjes en haartjes: zou Thieme ook voor de ratten op de barricades springen? En die vieze duiven met die gekeerde pootstompjes?

Shalome | 10-12-07 | 19:24

Het blijft een domme misleide doos, kan er niets meer van maken.

Zo jammer! | 10-12-07 | 19:24

Hoor ik haar nou in dat filmpje zeggen dat plantaardige eiwitten beter zijn te verwerken door je lichaam? Hahaha. Wat een gelul. Soja bijvoorbeeld is nauwelijks iets mee te doen door je ingepakte billen. Die klompen tofu komen een paar uur later er zo weer uit, in een heel andere kleur, gegeven dat je ze niet met pindasaus hebt zitten nassen.

LibertasSimplex | 10-12-07 | 19:23

*mompelt iets over furburgers in plaats van koeburgers of tofu-burgers*
Goed compromis!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 19:23

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:22

wopper 10-12-07 @ 19:18
Vreselijk. Ik ben een veel te grote snob voor plebejisch massavermaak. Al die Ter Land, Ter Zee en in de Lucht-types op een dronken kluit. Pfff.
Heb die Thieme zo'n koeiereet? Nooit op gelet eigenlijk. Ik dacht dat soja zo goed voor de spijsvertering was.

Shalome | 10-12-07 | 19:22

Eer word reclame gemaakt voor groene stroom biomassa zeg maar
met het volgende argument dat het de kringloop van de wereld niet verstoord zeg maar nu mag iedereen raden wat men met geruimd vee doet
juist :men maakte er groene stroom van.
ofwel marriane dikbil slaat de plank een beetje mis misschien toch maar eens een stukje vlees eten schijnt goed voor de hersenen te zijn.
echt blij dat ik geen natuur freak ben volgens mij word je gek van alle tegenstrijdigheden welk vervoer pakte die malloten laatst ook al weer voor die klimaat conferentie?

van de kraats | 10-12-07 | 19:19

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:19

@ Shalome 10-12-07 @ 19:12

OT/
Heb ooit in mesjtreegh overdag de zgn. 'saate hermeniekes' (dronken fanfares) gevolgd omdat een famieljelid meespeelde: heb me bescheurd, gotallemachtig, zo vals spelen als de neten na de nodige inname ne een lol om niks eigenlijk.

Je kunt goud verdienen bij de braboboeren, allemaal gek op de klotsende billen van thieme.. wat denk je wat er gebeurt als die uit haar broeken gaat.. heul 't bed ligt vol aan vleesch.

wopper | 10-12-07 | 19:18

koerbagh 19:08:
Wij dwepen toch zo met de VOC gedachte? Handelaartjes uithangen en zo?
Gaan we toch dealen met de marocs dat ze laatste overgebleven riffijnen hier mogen laten huishouden en uitvreten op voorwaarde dat wij naar Marokko mogen verkassen. Binnen no-time hebben we daar, hoog en droog, dezelfde samenleving opgebouwd als hier. Maar zonder de fouten die we hier gemaakt hebben, natuurlijk.

The eimer | 10-12-07 | 19:17

Marianne blijft een lekkere gleuf hoor
Voor de rest eet ik geweaun vleesch en geen tofu-burgers

Tobi | 10-12-07 | 19:16

koerbagh ® 10-12-07 @ 19:12
Man, jij bent een wandelende ency. Zullen we ons opgeven voor 2 voor 12?

Shalome | 10-12-07 | 19:16

wopper 10-12-07 @ 19:01
Hmmm, one big happy community?

Zo jammer! | 10-12-07 | 19:16

Lizzard 10-12-07 @ 19:10
Die van sijtje moet oké zijn:ze heeft nét haar bruine bilnaad laten bleken.

Shalome | 10-12-07 | 19:14

Shalome 10-12-07 @ 19:04
Ik zei niet dat dit haar enige gebrek was :-))

uberdude | 10-12-07 | 19:13

ik wou een inhoudelijk sterk beargumenteerde mening geven maar ik ben overgehaalt en hou het op het volgende;
marianne mag mijn stoeipoes wel zijn heurrrrrrrr

lokado | 10-12-07 | 19:13

@sage 10-12-07 @ 18:59:
Dat komt omdat er in sommige delen van het land (brabant) boeren zitten met veel vee en weinig land (varkens en kippenboeren) en dus relatief te weinig land hebben om de mest uit te rijden. In andere van het land (Flevoland, Drenthe, Groningen) is er plenty land. Die mestboekhouding moet voorkomen dat de bodem en het oppervlaktewater in sommige delen van het land verzuurt.
Die verzuring kost centjes als je weer schoon drinkwater wilt maken. Vandaar.
Dat heeft verder met klimaatkul geen reet te maken.

koerbagh ® | 10-12-07 | 19:12

wopper 10-12-07 @ 19:08
Ik verfoei dat hele carnaval maar zo'n hoempapa-moppie zou ik er zó uitstampen. Ik denk dat een gelikt wijsje op Thieme (zwaaien en zwieren, partij van de dieren) wel inslaat bij al die Brabantse boeren.

Shalome | 10-12-07 | 19:12

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:10

@ sijtje boes 10-12-07 @ 19:09

OT/
Alleen voor dikke koeienreedtmensen, sijtje..

wopper | 10-12-07 | 19:10

koerbagh 18;54:
Ja, toen hadden we nog geen gratis diploma,s en deel -certifikaten die , mits samengevoegd met certfikaatjes die je ook gratis krijgt, je een salaris garandeerd van minimaal E 50.000,- . En toch loopt het hier als tierelier.
Dat bv een Thiemen platform krjgt is gewoon een tijdelijke hype en gaat over zoals het ook verschijnsel van de hippie,s zijn verdwenen.

The eimer | 10-12-07 | 19:09

OT lente gangbang? vertelllll

sijtje boes | 10-12-07 | 19:09

@ Shalome 10-12-07 @ 19:02

*doet ook snik.. de schilderijen v/d oude Nederlandse landschap- en koeienschilders weer eens bekijkend*

Goeie combi van je!
Maak jij die hit maar, ik haat cernavel, behalve in het goeie suije..

wopper | 10-12-07 | 19:08

@c_to_the_cizzle 10-12-07 @ 19:01:
Euh... Nederland ligt al voor 50% onder NAP. Daar hebben we wat tegen: dijken. En die kunnen hoger en breder worden gemaakt.

koerbagh ® | 10-12-07 | 19:08

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 19:06

uberdude 10-12-07 @ 19:01
Ze lijkt mij vooral het ultieme patatgeneratieproduct. Met 'bewuste' ouders die haar hebben opgevoed alsof ze het epicentrum van de wereld was.

Shalome | 10-12-07 | 19:04

wopper 10-12-07 @ 18:58
*snikje*
Zo jammer: het lofzankje 'Koeien met Rooie Haren' zal er nooit komen. Misschien met carnaval?

Shalome | 10-12-07 | 19:02

@koerbagh ® 10-12-07 @ 18:30

uuuh... wat dacht je van dat de zeespiegel stijgt en dat daardoor half Nederland onder water komt te staan?

c_to_the_cizzle | 10-12-07 | 19:01

@ Zo jammer! 10-12-07 @ 18:55

Via de vader van d'r koter, die is zeer gelieerd aan de killer.
Nuff said.

wopper | 10-12-07 | 19:01

Marianne Thieme is een 'gewone' extremist en die zijn niet voor rede vatbaar. Je kunt er lang over lullen maar dit is de waarheid. Dat wil niet zeggen dat ze altijd ongelijk hebben, ze kunnen er willen er alleen niet over praten.

uberdude | 10-12-07 | 19:01

Dus de NMV zegt dat het niet waar is en jullie trappen er allemaal in. Dat is hetzelfde als dat de kerk zegt dat er geen misdienaartjes worden misbruikt, want ze hebben het toch zelf onderzocht.

Waarom moet een boer een mestboekhouding bijhouden? omdat het allemaal zo goed is, al die stront?

Hebben jullie VMBO gedaan ofzo?

sage | 10-12-07 | 18:59

Steek deze maar in je zak, dikbil thieme:

www.telegraaf.nl/binnenland/2748815/_C...

Kwoot:
Ze was bijna uitgestorven, de roodbonte Friese koe. Door de inspanning van een kleine groep boeren is het koeienras echter aan een comeback bezig. En de ambities zijn groot. „Wij proberen het Friese roodbont terug te brengen in de veestapel van elke boer”, zegt biologische boer Gerben Engwerda uit het Friese Tytsjerk.

wopper | 10-12-07 | 18:58

Seksistische opmerkingen maken over Thieme? Ik zou mijn hond nog van die teef aftrappen! Oh excuses Koffeman, ik zou nooit een hond schoppen. Ik schop die teef wel onder mijn hond vandaan!

sjaakdeslinksesul | 10-12-07 | 18:58

Is Marianne nu wel of niet het vriendje van Folkert van der Graaf?

Zo jammer! | 10-12-07 | 18:55

@The eimer 10-12-07 @ 18:47:
Dat is een mooi punt. Scholen spelen in deze een kwalijke rol door kinderen niet leren kritisch te zijn maar denken dat het nablaten van kritiek hetzelfde is.
Ik heb het geluk gehad op mijn school 1 sceptische leraar te hebben gehad die bij alles altijd ook tegenargumenten te berde bracht. Daar heb ik in een week tijd meer van geleerd dan van 16 jaar onderwijs, maar zo'n onderwijzer is helaas een uitzondering.

koerbagh ® | 10-12-07 | 18:54

@ The eimer 10-12-07 @ 18:42

Maar waarom kunnen we niet gewoon allemaal hetzelfde denken en willen en doen? Da's toch veel makkelijker. Als we allemaal veggi of vega worden gaat ook de oorlog weg. Dan kunnen we er een paradijs op aarde van maken.
Dan nog even het driften-gen ausschalten en het hypocriet-gen, uiteraard op een kleine elite na, et voilà, we zijn net mieren.. eh, slaven, ach, dat zijn we al.
Trek 't je niet zo aan, bezie de hilarische kanten.

wopper | 10-12-07 | 18:50

Pluizig konijn 18;40:
Heb je kinderen? Ik zou als ik jou was een beetje dimmen met die steak.
Voor je het weet ben je vervuilende killer. Dat vertellen ze wel omdat ze op school een ander verhaal te horen krijgen over vlees eten.

The eimer | 10-12-07 | 18:47

Wopper 18;31;
Appelleren aan vermeend aanwezige sexuele driften bij bijbelaars worden door niet-bijbelaars zwaar onderschat. Tenzij het integendeel bewezen wordt.
Heb je ook door dat die sectariers zwaar aan de weg timmeren dat iedere particulier zichzelf de keuze gaat stellen tussen of een karbonaatje eten of zichzelf ophangen?
En bij iedere tankbeurt denkt zichzelf maar tegen een boom te parkeren om van dat zeeotweegedoe af te zijn?
Dat gilt toch om correctie? Of niet?

The eimer | 10-12-07 | 18:42

*gooit T-bone steak in de pan*

Joehoe Thieme! Zorg je er voor dat je met beidde beentjes aan de grond blijft? Dat partijtje van jouw heeft 0,0 maandaat. Mensen hebben alleen op de dierenpartij gestemd uit protest.

*draait de steak om*

Als je na de volgende verkiezingen in de kamer wil blijven dan moet je je hand niet overspelen met dit soort onzin. Het volk trapt er niet in!

*haalt steak uit pan en gaat eten*

Pluizig Konijn | 10-12-07 | 18:40

Die hele Partij voor de Dieren is toch ook gewoon niet serieus te nemen. Een politieke partij die als hoofddoel heeft om op te komen voor dieren, dat kan ik niet serieus nemen. Het is dat Marianne zo'n lekker pijpbekkie heeft anders..... verdomme Nico, nou doe ik het nog, sorry man!

OneandOnly | 10-12-07 | 18:35

@ The eimer 10-12-07 @ 18:29

Botte kan 't overal op, 't is een hond weet je..

wopper | 10-12-07 | 18:31

@c_to_the_cizzle 10-12-07 @ 18:14:
Varkens eten niks en schijten alleen maar? Methaan wordt niet opgenomen en afgebroken in de natuur? www.junkscience.com/news2/methane.html...
Maar goed dan nog... Wat was er ook alweer mis met klimaatverandering? Wat was er ook alweer zo erg aan?

koerbagh ® | 10-12-07 | 18:30

Bottehond 18:20:
Je vergeet dat die trut ook nog eens lid is van de gezwartkouserde bijbelknuffelaars. Dus weinig opstairs gepenetreermoves richting 1e verdieping, Botte.
Tenzij je in het belang van deze vergane natie je toch tot een druppelsgewijze ejaculatie kan dwingen. ( wat ik ernstig betwijfel)

The eimer | 10-12-07 | 18:29

Wat is er toch met Thieme haar poes?
Dat meisje heeft hulp nodig.
Of een goede beurt van de schoorsteenveger misschien.

Met zo'n geil smoeltje krijg je natuurlijk wel stemmen ook als je voor de krijgsmacht of belastingverhoging bent.

Zevende dag? Wat doet ze daarna dan?

uncleben | 10-12-07 | 18:28

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 18:27

NMV voorzitter Peter ten Hoeve:
koeien in de natuur die ook nog voor voedsel zorgen ook
<quote> Dat is toch beter dan bebouwing</quote>
Wat antwoordt het Thieme-genie.....?
<quote>Dat zullen de akkerbouwers niet met u eens zijn</quote>
Tjonge....
Marianne, bebouwing heeft niets met akkerbouw te maken, wel met beton en stenen.

Hakkepof | 10-12-07 | 18:26

@ bottehond 10-12-07 @ 18:20

Je maakt 't weer erg bont, ook vanover the pond hebben me klachten bereikt.. hahahaha.. die noorse bul is volkomen fout.

wopper | 10-12-07 | 18:23

En zo wordt de hardwerkende Nederlander ook bij de Thiemenapollogeten als een stuk verrot beschouwd als hij in zijn mini-SUV s, avonds een stukje draadvlees nuttigd. Was hij al een rascist omdat hij licht morrelend zijn salaris buitensporig ziet afgeroomd aan een multiculzooitje waar het woord bodemloze putten een zwak aftreksel is van wat er werkelijk over de balk gepleurd wordt in die sector, en tel uit je winst.
Nieuw realisme hebben in dit land nodig en geen sectarische mongolen die als enige alternatief hebben de fut en levenslol uit alles te halen.

The eimer | 10-12-07 | 18:23

@Behangdelul 10-12-07 @ 18:18
Te gek voor woorden

Agent327 | 10-12-07 | 18:23

@ Update

Mag ik wel zeggen dat la Thieme een heerlijk bekkie heeft maar een reet als een koei? En dat ook zij zich heeft opgegeven voor de GS lentegangbang?

bottehond | 10-12-07 | 18:20

@ agent327

neuh... zat meer te denken aan een "pinkeye"

MPdeH | 10-12-07 | 18:18

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 18:17

Hoe kan iemand met de reedt van een koe tegen koeien zijn?
Staat dat in hun adventistenbijbel?
Het mens kijkt en praat ook altijd zo kwaad als ze in de 2e kamer met haar inquisiterende boehhs komt.
En dan nu Kofferman: behoort tot de categorie lui die met volstrekt zinloze brede gebaren proberen te verhullen dat ze peop praten.

wopper | 10-12-07 | 18:17

GeenStijl, jullie zijn erin getrapt. De uitstoot van CO2 mag dan wel neutraal zijn, de uitstoot van andere broeikasgassen, zoals Methaan heeft wel een heel belangrijke invloed op het broeikaseffect. Daarnaast laten jullie laten jullie andere dieren zoals varkens ook buiten beschouwing, die een nog veel sterkere invloed hebben op het broeikaseffect. Lutsers

c_to_the_cizzle | 10-12-07 | 18:14

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 18:14

-Wees als een zeehond! Eet meer vis!-

VanFrikschoten | 10-12-07 | 18:12

OT -arne jansen is gestopt met roken ...

oant moarn | 10-12-07 | 18:12

Wat mij opgevallen is, is dat Thieme met geen woord rept over losgelaten nertsen. Meeste van die beesten gaan gewoon dood in de vrijheid. Maar ja, dat was gedaan door dierenactivisten, dus goed.

Agent327 | 10-12-07 | 18:09

Hoezo geen seksistische getinte opmerkingen, zij heeft iets met koeien
en die loop ik niet achterna, een koe is ook muzikaal: 2 hoorns
1 doedelzak en schijt grammofoonplaten en dat zie ook bij haar niet.

mal paiter | 10-12-07 | 18:09

Nou daar gaat mijn bami. Zag die milieu snol net op het nieuws.

Agent327 | 10-12-07 | 18:07

De Harvard Medical School in Amerika heeft twaalf jaar lang de melk consumptie van 121 duizend verpleegsters tussen de 39 en 54 jaar bijgehouden. De vrouwen die twee glazen melk of meer dronken liepen 45% meer kans op een gebroken heup in vergelijking met vrouwen die één glas of minder dronken.
.
Doe nou toch eens je huiswerk Marianne maar ga niet op de milieu toer! We hebben al zoveel roeptoeterts die over het milieu brallen, daar hebben we er echt niet meer van nodig hoor, dan lok je wel wat nare opmerkingen uit, dierenpoes!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 18:05

Zo is in Finland, waar de melk consumptie het hoogst is, type I diabetes 36 keer meer aanwezig dan in Japan.

Doe je huiswerk wat beter Marianne maar blijf met je poten van m'n stukkie vlees af!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 18:02

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 18:02

-Ik vind niet dat u moet zeggen wat ik wel of niet moet
-Ik vind dat geen argument
-Dat van u dan wel?

Christelijke vingerwijzingen verpakt in een nieuw soort geloof. Net zo opdringerig, net zo verwerpelijk, net zo argument loos.

-Waarom mogen vrouwen niet een topfunctie bekleden
-Dat staat in de bijbel
+
-Waarom mogen wij geen vlees eten
-Dat is slecht voor het milieu, kijk maar.
*Laat cijfers zien die naar hun standpunt gevormt zijn*

= Argumentloos, opdringerig & gevaarlijk.

Sangoni | 10-12-07 | 18:01

Marianne zijn stom.
Veeboeren is super!
@Lizzard 10-12-07 @ 17:58, we zijn het bijna eens!

gentle giant | 10-12-07 | 18:00

Zometeen mag je niet eens meer een geitje neuken. Ik zou maar even niet parkeren in Slotervaart.

Zeddegeizot | 10-12-07 | 17:59

-weggejorist-

Lizzard | 10-12-07 | 17:58

@MPdeH 10-12-07 @ 17:50
Zolang ze het maar niet in haar mond krijgt. Dierlijke eiwitten en zo.

Agent327 | 10-12-07 | 17:56

@Peanutbutter 10-12-07 @ 17:42 ;
Dude, waarom zou iemand in hemelsnaam een snood plan bewerkstelligen om "de veehouders in een negatief daglicht te stellen", om vervolgens niks om natuur te geven ?

Natuur boeit ze wel, alleen een beetje jammer dat ze dat alleen maar op theatrale wijze duidelijk kunnen maken :P.

Vage_eddie | 10-12-07 | 17:54

Als Marianne het nu eens over de boeg zou gaan gooien dat melk slecht is voor mensen dan kan ik haar daar wel in vinden. Maar blijf van m'n stuk vlees af met je jatten!

openbaarminiserie | 10-12-07 | 17:54

Eerst een dierenpartij nu GVD ook nog een milieupartij!?? Waar zijn de tijden gebleven van de eerlijke one-issue partij.

azijnseikerT | 10-12-07 | 17:53

@SCHEIT Reigah 10-12-07 @ 17:46, windenergie krijgt dan opeens weer een andere dimensie.

gentle giant | 10-12-07 | 17:51

kan ik er wat aan doen dat ze van die zaadvragende oogjes heeft?

Goed argument Niko?

MPdeH | 10-12-07 | 17:50

1 batterij voor vibrator = 2 jaar douchen

lijn5 | 10-12-07 | 17:50

*pakt pick-up truck en rijdt even naar zijn koeien*

zakje chips | 10-12-07 | 17:49

Haar virbra-tor loopt zeker op kernenergie? Of heeft ze er een trilspin in gedouwd?

SCHEIT Reigah | 10-12-07 | 17:46

Whahaha... Bewust een schattig koppie als propagandawapen op een verkiezingsposter plempen en vervolgens sip worden van enige seksistische Dierenpoes comments... Zielig, ga vanavond extra van mijn gehaktbal genieten.

Vage_eddie | 10-12-07 | 17:45

oh en, waar kan ik het filmpje van thieme vinden?

Peanutbutter | 10-12-07 | 17:45

Ja, ja, ja, meisjes met rooie haren, kunnen je zeggen, als je ze kent
Of je de grote dierenliefde, de grote dierenliefde voor altijd bent.
@CoJoNes 10-12-07 @ 17:40, mooi was ie he?

gentle giant | 10-12-07 | 17:44

Waarschijnlijk ging Marianne haar pistool halen, zo maken ze bij links wel vaker een einde aan dingen die ze niet trekken.

Goldfinger | 10-12-07 | 17:43

sinds wanneer interesseerd dat wief zich uberhaupt voor de natuur?
als dit filmpje van groen links kwam kon ik het begrijpen, maar dit is gewoon een achterbakse manier om de veehouders in een negatief daglicht te stellen!

de slet!

Peanutbutter | 10-12-07 | 17:42

Ik wil niet meer! Groen, mieljeu vriendelijk, klimaneutraal. Ik wil het niet meer.

Ouwerwets in een benzine zuipende amerikaan blikkies bier zuipen en gewoon, zoals het hoort, die blikkies uit het raam gooien.
Heb ik gewoon recht op, alle heffingen zijn al betaald.

chop46 | 10-12-07 | 17:41

Liever geen seksistische reacties a.u.b. Ook liever geen inhoudelijke reacties. Het gaat namelijk niet om de waarheid. Het gaat alleen maar om aandacht. En met de waarheid krijg je geen seconde aandacht.

Zeddegeizot | 10-12-07 | 17:41

"De paleontologie is duidelijk geen 'exacte' wetenschap! Het is dus onmogelijk om precies te zeggen hoeveel Argentinosaurus per dag poepte. Maar als je bedenkt dat een volwassen Argentinosaurus misschien wel 1000 tot 2000 kilo planten at, kun je erop rekenen dat er iets van 500 of misschien wel 1000 kilo poep per dag uit kwam."
Welke meteoriet inslag?

gentle giant | 10-12-07 | 17:40

/OT
Arne Jansen heeft zelfmoord gepleegd, hoor ik net.

CoJoNes | 10-12-07 | 17:40

Goed, dat we altijd sexistische grappen maken over hun lijsttrekker dat mag dan waar zijn, die boertjes van de NMV komen toch echt met feiten aan en wat doet marianne? Die stiefelt doodgemoedereerd naar buiten, zonder zelfs maar het respect te tonen om in discussie te gaan. Deze reactie was passend geweest als die man zich uiterst vulgair had gedragen maar daar was geen enkele sprake van. Dus, behalve sexistische opmerkingen is zij ook al niet gediend van feiten, cijfers en inhoudelijke argumenten. Als cijfers concreter worden dan "1 biefstuk = 1 jaar douchen" dan is het blijkbaar teveel voor de PVDD. Dat wijf knuffelt een paar zeehondjes plat voor de verkiezingsspotjes maar wie met haar in debat wil is rechts stemvee afkomstig van uiterst kwetsende weblogs en die keer je dus de rug toe.

granaatwerper | 10-12-07 | 17:37

-weggejorist-

Boris Poepnagel | 10-12-07 | 17:35

Marianne ik eet wel rosbief ......

But Face the trut(h) .. er hebben schijnbaar genoeg gekken op haar gestemd ....
Dat zijn toch niet dezelfde mensen waar ik 's morgens voor naar mijn werk ga he ??

Kwatz | 10-12-07 | 17:33

@gentle giant 10-12-07 @ 17:27
Nee, die waren al druk bezig met ontbossing

Agent327 | 10-12-07 | 17:30

Of zouden die Neanderthalers van die enorme kolengestookte kampvuren hebben gehad, vragen, vragen, vragen, .......

gentle giant | 10-12-07 | 17:27

Who's laughing now, Thieme?
C'est la vache qui rit.

pbuh | 10-12-07 | 17:25

www.natuurinformatie.nl/nnm.dossiers/n...
Ben ik even blij dat er 12.000 jaar geleden nog geen partij voor de dieren bestond, die mammoeten blaften de ijskappen aan bonken, ( je stapte niet in een mammoetdrol hoor, daar liep je in vast ), en Thieme moest dan die mammoeten weer gaan beschermen, over spagaat gesproken!

gentle giant | 10-12-07 | 17:24

Ik zou willen dat alle hoaxers zo effectief werden gepwnd.
Chapeau, NMV!

pbuh | 10-12-07 | 17:24

sinds wanneer meten we koeien per hectare? Ik dacht altijd dat die in kg gemeten werden. En dat je dan kan stellen dat je x koeien kan parkeren per hectare is dan ook weer fijn?

Bolkestein | 10-12-07 | 17:20

@antidoto Kom, niet zo cynisch: niet alle academici staan op de loonlijst van El Gore.

lijn5 | 10-12-07 | 17:19

Och ja, die Marjanneke. Zeteltjes gekregen vanwege het horendolgerdaaide oerwoud dat het Nederlandse politieke landschap heet. Haar electoraat zal het grapje geen tweede keer maken. Niet vanwege de resultaten of vanwege haar gekakel, maar gewoon omdat het een grapje was, die Pvdd. 'n Echt Nederlands grapje.

Shalome | 10-12-07 | 17:16

@antidoto 10-12-07 @ 17:13
Dat van Thieme wel zeker?

Agent327 | 10-12-07 | 17:15

@vulpus 10-12-07 @ 16:50

Die snor is biologisch verantwoord, dat dan weer wel :D

Templar | 10-12-07 | 17:15

@Dr.Dreetje 10-12-07 @ 17:12
Oraal, rectaal en vaginaal.

Agent327 | 10-12-07 | 17:14

Uni van Wageningen is het bolwerk van de landbouwsector. Dus zeker niet geheel onbevooroordeeld rapport.

antidoto | 10-12-07 | 17:13

het wordt tijd dat we die tante cactussen gaan voeren!

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 17:12

en dan heeft ze het over dat vleesproductie zoveel water kost, als ik hier naar buiten kijk zie ik genoeg van dat spul. armoede honger en dorst is een economisch probleem. als alle negertjes in afrika nou eens in de mijnbouw gaan werken ten behoeve van de chinese grondstoffen honger dan kunnen we alle NGO's ook wel opdoeken.

DJmarco | 10-12-07 | 17:12

Marianne Thieme het meest demagogisch stukje vlees!

Tokolosh | 10-12-07 | 17:11

bliepje80 10-12-07 @ 17:03
Thieme eet geen vlees, dus die blowjob kun je wel vergeten.

Shalome | 10-12-07 | 17:10

pareringsdrift

dr.spin007 | 10-12-07 | 17:10

Blijft een lekker wijf.

Henry | 10-12-07 | 17:09

ROFLOL @ Nico Koffeman... Niet inhoudelijk?! Ondanks de trollen van het ecofascisme? Blijkbaar heeft Nico de reacties niet gelezen.
Stennepen, kom je weer spelen?

koerbagh ® | 10-12-07 | 17:09

Ik krijg een Rutger-voorgevoel...

Dr. Mabuse | 10-12-07 | 17:07

Hier draait m'n maag vier keer van om!

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 17:07

Het argument dat plantaardig eiwit efficienter is, geldt niet bij de rundveehouderij. Rundvee zet gras en andere ruwvoeders om in hoogwaardig eiwit. Dit ruwvoer voornamelijk verbouwd op landbouwgrond, zoals veen- of zandgrond, die niet erg geschikt is voor andere plantaardige produktie. De CO2 die daarbij vrijkomt is door het gras uit de atmosfeer gehaald. Typisch gevalletje klok- en klepkunde weer van Thieme.

steven paul | 10-12-07 | 17:06

Schijt mevrouw Thieme zélf eigenlijk wel klimaatneutraal?

colonnecinco | 10-12-07 | 17:06

Vlees rulez

chameau | 10-12-07 | 17:05

Det roggel iek self wiel,trut.

pudfucker | 10-12-07 | 17:05

Shalome 10-12-07 @ 17:02

en zo is dat.

van dal | 10-12-07 | 17:04

Kannibalisme daarintegen is bijzonder goed voor het milieu...

Patrick Bateman | 10-12-07 | 17:03

@Shalome: Je bedoelt honoreren i.p.v. pareren? ;)

bliepje80 | 10-12-07 | 17:03

kunne we niet gewoon alle dieren afschieten? dan is die kudt partij ook niet meer nodig....

satcom | 10-12-07 | 17:03

Wat is er mis met seksuele toespelingen? Gewoon pareren en niet zo jammeren, Thieme. Watje.

Shalome | 10-12-07 | 17:02

@Bassie_ 10-12-07 @ 17:00
Atijd blijven lachen!

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 17:01

dumpert is verdomd langzaam bij mij, jullie ook?

Bassie_ | 10-12-07 | 17:00

Idealisten doen niet aan zoiets banaals als feiten. Verder nog nieuws?

Monsieur Bovary | 10-12-07 | 17:00

pics van marianne ?

Catch22- | 10-12-07 | 16:59

ze vindt dus dat koeien slecht zijn voor het millieu . en ik maar denken dat ze van de partij van de dieren was .
ik zal er eens rustig over nadenken als ik straks een lekkere bigmac aan het eten ben

vicecity | 10-12-07 | 16:59

2 kiplo inktvip graag

Dr.Dreetje | 10-12-07 | 16:58

Lekker eenzijdig onderzoekje weer terwijl Boris van der Ham het in zijn column nog heeft over methaan dat ook zeer hard de aarde opwarmt en dat peopen die koeien en co en masse uit.
Overigens geniet ik regelmatig (iedere dag) van een stukje vlees dus wat mij betreft geen ban op het eten van vlees, wel mag het ietsje duurder (en daarmee milieuvriendelijker).

Stefka | 10-12-07 | 16:58

Gehersenspoelde veganistische jesuslovers neem je sowieso al niet serieus.

Biff Eagleburger | 10-12-07 | 16:57

Bovenal ben ik nog steeds van mening dat de rupibl- Thieme op mijn kloppend- ach wat laat maar.

Multikuli | 10-12-07 | 16:57

nee koeien halen hun CO2 uit de korte kringloop (planten), dat heeft dus netto geen enkel effect. auto's en industrie pompen co2 in de lucht die al milioenen jaren onder de grond ligt opgeslagen, een lange kringloop, die wel gevolgen heeft voor de opwarming van de aarde, immers CO2 houdt warmte vast, zelfs een toename van enkele promille heeft gevolgen ja. Wat precies de gevolgen zijn, en hoe ze uitpakken is lastig te voorspellen, maar CO2 enkel simpelweg afdoen als een hoax is wel heel erg struisvogel. vlgs mij zijn er een hoop mensen die er weinig van snappen die hier heel erg lopen te blaten.

Robert Irving III | 10-12-07 | 16:57

@bliepje80 10-12-07 @ 16:54
Je vergeet die van Jeroen_O

Agent327 | 10-12-07 | 16:56

ik kan Marianne wél betrappen op varkensneusje

dr.spin007 | 10-12-07 | 16:56

Geweaun is goed doorblaffen

De Schaapherder | 10-12-07 | 16:55

Jammer trouwens dat die Nico niet even meldt dat van de 500 posts er ongeveer 25 pro-PvdD zijn (allemaal door Stennepen, dat dan weer wel). Hoezo draagvlak?

bliepje80 | 10-12-07 | 16:54

Die Kofferman: is dat het debiele broertje van Geert Mak?

Babeuf | 10-12-07 | 16:54

Dat ze lkkr stikt in dr sojabrokken

Mr RwDw | 10-12-07 | 16:52

"Vlees de trut"...

dr.spin007 | 10-12-07 | 16:52

Nico Koffeman is zeker bang voor concurrentie

die hofstadtgruppe | 10-12-07 | 16:51

Wat is er precies seksistiesch aan dierenpoes?

MistahMastah | 10-12-07 | 16:51

Moet zo met al mn paardenkrachten nog even langs de slager. Zal zorgen dat ik zo kort mogelijk voor uitstoot zorg.

JamesHuntLive | 10-12-07 | 16:50

dat hele zooitje spoort niet. overigens is marianne thieme van dichtbij niet lekker... ze heeft een snor.

vulpus | 10-12-07 | 16:50

Ik vind er niks an marianne thieme. Het is altijd zo als je tussen mannen moet werken of er naar moet kijken en er loopt dan een enkele vrouw tussen en als jij dan als man maar lang genoeg in die situatie zit, verandert de minst aantrekkelijke vrouw in het mannelijk gezelschap nog in iets fappables. Dat is ook met marianne thieme het geval.

LoL @ Sévèke | 10-12-07 | 16:50

Die uitpuilende ogen: komt dat van haar godsdienst of van het veganistische dieet? Of gebruikt ze spiet?

Babeuf | 10-12-07 | 16:49

@partij-ideoloog Nico Koffeman
U heeft ze dan wel allemal gelezen als u weet wat het aantal en de inhoud is van het vorige Thieme rtopic.
Verder maak ik zelf wel uit wat ik post (of Joris moet het er niet mee eens zijn).
Als die dikbil vindt dat ik geeen vlees meer moet eten of minder dan geef ik mijn mening over haar. Sexistisch of niet!

Agent327 | 10-12-07 | 16:48

geweldige reactie op nieuwsgrazer:
[quote]We hebben 80 grootvee in de stal. Zij zegt 1 koe geeft net zoveel gas als 4 auto's. Doe ik morgen de koeien buiten en 320 auto''s met draaiende motor in de stal. Zetten we haar op de voergang en gaan een kwartiertje later even kijken. Ik denk dat ze haar mening heeft herzien.[/quote]

bliepje80 | 10-12-07 | 16:48

waarom worden die betweterige groenstroken altijd zo boosch wanneer zij de waarheid tegenkomen?

Jan Passant | 10-12-07 | 16:48

ik zou alleen maar op Thieme stemmen vanwege haar lekkere kont

jan-lul-de-behanger | 10-12-07 | 16:47

Meet the truth Thieme!

Heerlijk_gaby | 10-12-07 | 16:47

kan me niet herinneren dat ik gisteren een seksistische opmerking gemaakt heb over dat groenslinksegezeikpropagandakutje hoor.

bliepje80 | 10-12-07 | 16:47

Als ze niet meer zou ademen, zou ze ook geen CO2 meer uitstoten.

/()1l) | 10-12-07 | 16:47

Marianne (voor intimi, ik dus niet) heeft haar eigen geloofwaardigheid stevig ondermijnt door de shitload aan kamervragen die haar partij stelt. En ze is zevende dag adventist. En nu dit weer. Het aantal zetels dat de partij van de dieren tijdens de volgende verkiezingen haalt is een mooie graadmeter voor het aantal debielen in Nederland.
O.T. Met Marianne zou ik het wel op z'n hondjes willen doen. Sorry, qua originaliteit is het vandaag niet veel...

GodHandKiller | 10-12-07 | 16:46

blijft er best goed uitzien voor zo'n enge polletieke oogklepjesdraagster. Ondanks een ongezond dieet ook.

Jan Passant | 10-12-07 | 16:46

is die koffeman eauk niet zo'n zevendaagse adverteerder ? mensen die in dat soort sprookjes geloeven zijn eilaas niet serieus te nemen.

baba4oog | 10-12-07 | 16:45

"Gaarne inhoudelijk reageren en GEEN seksistische toespelingen maken op Marianne."

Belachelijk. Het is toch wel duidelijk waarom zij die zetels heeft? Heus niet omdat er zoveel dierenliefhebbers rondlopen, hoor. We gaan daar op in waar Marianne haar stemmen mee verdient, punt uit.

Takenu | 10-12-07 | 16:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl