Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Uniek! Gekooide Thieme

Of je worst lust? De worst van TraagElke dag wordt er geprotesteerd in Den Haag in de buurt van de Tweede Kamer. Vandaag was het de beurt aan Milieudefensie en het burgerinitiatief hun eigen initiatief Stop Fout Vlees. Had iets te maken met varkens in een flat. Oink. Oink. Want varkensflats zijn de nieuwe efficiënte manier om goedkoop varkensvlees te produceren en dat is dieronvriendelijk. Echte varkens werden niet bereid gevonden om hun nieuwe onderkomen te showen, dus daarom werden zoveel mogelijk mensenvarkentjes opgetrommeld, medemensen die rijkelijk voorzien waren van spekvet dus. Ook de gebruikelijke kindermisbruikers dienden zich aan. Maar toch slaagden Rutger en Twan erin om werkelijk unieke beelden te schieten. Want ondanks de enigszins dikke winterjassen, het make-up-loze koppie van Marianne Thieme, bespeurden we een zeer indringend aanwezige erotische spanning van Thieme die samen met Georgina Verbaan in een heuse kooi zaten. Was het de moedermelk? Was het de nakende winterkoude? Het werd op dat waaierige rotplein toch nog gezellig. FILMPJE

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Lizzard | 21-10-07 | 12:20

-weggejorist-

Lizzard | 20-10-07 | 20:16

@Lizzard 20-10-07 @ 19:06:
Kwaliteit is een menselijke norm. De natuur heeft die niet. Ken je het verschijnsel myxomatose onder konijnen? Dat komt elke 7 jaar voor als een populatie kan voortwoekeren zonder natuurlijke vijanden. Dan sterft er een heel zwikkie en de sterksten blijven over. Als iets dergelijks met de mens gebeurt (sommigen denken dat AIDS zoiets is), dan zullen diegenen die het fysiek het sterkst zijn én het slimst om zich tegen de ziekte verweren overleven. Het aardige van de mens is nu juist dat hij naast zijn lichaam óók een verstand hebben om zijn voortbestaan (dat ook natuurlijke hulpbronnen nodig heeft) goed te regelen.
Maar "natuurbeheer" en "natuurconservatie" an sich is net zo goed ingrijpen in de natuur en onzinnig. De Oostvaardersplassen is een mooi voorbeeld. Het was (is) een prachtig gebied (spontaan ontstaan als "natuur"gebied, nadat de mens een polder maakte...) Het ging allemaal goed daar, vogeltjes blij, plantjes blij... het ging helemaal fout toen staatsbosbeheer er zich mee ging bemoeien en daar prezwalski-paarden, hooglanders en allerlei andere vee liet grazen en het equilibrium verstoorde. Allemaal onder het mom van: "natuurbeheer". Complete waanzin. Of je maakt er cultuurlandschap van of je laat het met rust. Beiden een beetje is kul. Laat de mens zijn ding doen, de natuur redt zich wel.
En de mens vindt natuur mooi (zeker als er geld aan te verdienen is; en dat is er) dus die mens zal heus wel stukken afbakenen waar het allemaal zijn gewone gang blijft gaan. Ik ben er niet somber over. En nogmaals: al verneuken we het wel met z'n allen: So fucking what? De aarde gaat door, het leven gaat ook wel door. Alleen dan anders.

koerbagh ® | 20-10-07 | 20:08

-weggejorist-

Lizzard | 20-10-07 | 19:06

@Lizzard 20-10-07 @ 18:39:
De analogie gaat mank. De natuur is geen museum en de mens is geen bulldozer die geen musea wil maar alleen meubelboulevards. Een dynamisch chaotisch systeem is nooit intact te houden. Dat kun je wel willen, dat lukt je niet. En ja, wij hebben, net als alles wat groeit en bloeit, invloed op dat systeem, en de veranderingen van zo'n systeem maar dat betekent niet dat als we niks doen dat er dan ook niks verandert, noch dat elke verandering die we aanbrengen ook een verslechtering is en het tegendeel een verbetering. Dat is niet hard te maken. Bovendien, ik dek me niet in, dat is het issue niet. Ik ga dood, Lizzie, jij ook. Dat duurt hopelijk nog even, maar daar kun je wel gevoegelijk van uitgaan. Ik heb niks in te dekken, ik heb verder geen belangen anders dan de belangen van mijn genen om zich voort te planten. En ja, ik snap je idealisme en je toekomstdroom van terraforming, maar dat is dus óók ingrijpen in de natuurlijke staat der dingen en planeten bewoonbaar maken voor de mens. Precies wat we op deze planeet ook doen. Inrichten voor ons nut en genoegen.

koerbagh ® | 20-10-07 | 18:52

-weggejorist-

Lizzard | 20-10-07 | 18:39

@listen2bobmarley 20-10-07 @ 11:12:
"Hetgeen er gebeurt is gebaseerd". Gebaseerd? Op wat dan? Praat geen metafysische wartaal, please. En waarom zet ik de toekomst van jouw nageslacht op het spel? Dat moet je dan toch echt even uitleggen. Maar inderdaad, moord -om welke reden dan ook- is een natuurlijke actie. Plato is flauwekul. Je zou wat meer Aristoteles moeten lezen.
"In the openess of water, only a fool is thristy."
Ik wens je veel succes op een vlotje op volle zee. "All water and if you drink it, you die of thirst."

@Lizzard 20-10-07 @ 17:36:
Dat is een loze veronderstelling. Ik durf de stelling aan dat de biodiversiteit in West-Europa sinds de mens het heeft ingericht groter is dan vlak na de laatste ijstijd toen er niks was dan Taiga en steppe. De mens heeft uit 1 wilde brassica-soort wel 50 verschillende soorten kolen geteeld en veredeld. Uit een wilde grassoort tientallen graansoorten. De strategie van de mens heeft ook zeker biodiversiteit tot gevolg, alleen een andere dan zonder mens. Niet intrinsiek slechter of minder divers. Maar mocht de mens niet succesvol blijken is er niks aan de hand. De natuur is niet zielig, het leven is taaier dan je je kan voorstellen. Sterft de mens uit door eigen stommiteit dan begint er een nieuwe tak in de evolutie. Ik zie niet wat het probleem is.

koerbagh ® | 20-10-07 | 18:20

-weggejorist-

Lizzard | 20-10-07 | 17:36

koerbagh ® 19-10-07 @ 23:21

Dus je kent die basiswaarde van de natuur niet. En alhoewel de natuur shijnbaar wreed kan zijn, hele diersoorten in één keer kan uitroeien. Hetgeen er gebeurt in het leven is niet een basis op zich. Hetgeen er gebeurt is gebaseerd. En als reproductie het wel zou zijn, waarom zet ik dan niet mijn it kennis maximaal in, kom je opzoeken, en maak je af. Want zoals ik het zie zijn personen zoals jij degene die mijn nageslacht hun toekomst op het spel zetten. En die actie van mij zou natuur op zich zijn, zoals jij het ziet. Echter, iets houdt mij tegen. En dat is een uiting van diezelfde basiswaarde op zich, die jij blijkbaar niet kent. Ik zou eens de basis van onze cultuur gaan opzoeken, de Griekse filosofen. Met name Plato heeft goed nagedacht over de basiswaarde waar ik het hier over heb.
-
In the openess of water, only a fool is thristy.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 11:12

@listen2bobmarley 19-10-07 @ 21:59:
Herhaal die vraag nog eens als het (door de mens geteelde en veredelde) hennepprodukt is uitgewerkt... Of maak dan even op een andere manier duidelijk wat je punt is, en wat je nou eigenlijk bedoelt. Ik ken het fenomeen dat je met een pretsigaret in je hoofd de zaken opeens (schijnbaar) heel helder ziet, maar dat betekent nog niet dat je ze dan ook duidelijk kan opschrijven, zoals hier ook blijkt.

De basiswaarde is duidelijk: Leven, zorgen voor instandhouding van het individu tot aan reproduktie en de daarmee de instandhouding en overlevering van de genen. Dat is het hele punt. Niks anders. Lees de leerboeken evolutie van Darwin tot Dawkins er even op na.

@listen2bobmarley 19-10-07 @ 22:01:
Is die vraag ook voor mij? Wat is er mis met 3 minuten na middernacht?

koerbagh ® | 19-10-07 | 23:21

En waarom staat je Infrastructurele effectief zijnde processor eenheid met een tijd die niet past in deze tijdzone? Zit je soms in Azië of, kleine jongetjes neueken. Babylon pervert.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 22:01

koerbagh ® 19-10-07 @ 00:03
Jij claimt dat je kan zeggen dat hetgeen de mens construeert natuur is.
.
Wat is de absolute basiswaarde, die tegelijkertijd één van de basiswaarden is van onze cultuur, of zou moeten zijn. Welke basiswaarde is dat.
.
En als je daar geen antwoord hebt, is hetgeen je schrijft absoluut zwak geouwehoer, gebaseerd op clichés die door zwakzinnigen in de media zijn gestuurd.
.
Wat is die basiswaarde, en op basis wat denk jij dat als legitieme vergelijking op te geven, door te vast te leggen dat hetgeen de mens uit sowieso natuur is. Als je dat kan bewijzen, dan moet je op zijn minst de waarde weten. Hoe de waarde heet, en hoe je het het beste kan definiëren.
.
Ik ben benieuwd.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 21:59

@Lizzard 19-10-07 @ 18:16:
Oh, er is nog wel ergens een berm of spoortalud waar je rustig mag woekeren en mooi mag zijn. Ook lieveheersbeestjes moeten een plek om te neuken. webblok.wordpress.com/2007/09/14/sprin...
Er is niets tegen springbalsemien. Heus. Maar niet tussen mijn vreten.

koerbagh ® | 19-10-07 | 18:26

Wat een domme koeien...

Belladonna | 19-10-07 | 18:24

-weggejorist-

Lizzard | 19-10-07 | 18:16

@Lizzard 19-10-07 @ 16:48:
Je kunt een tuin laten overwoekeren door sprinbalsemien of bereklauw, of je kunt sla, worteltjes en boerenkool planten en onkruid wieden.

koerbagh ® | 19-10-07 | 18:08

Ik zag haar gisteren op TV achter de tralies. Ze leek wel op die apendokter uit de oude Planet of the Apes

BASinnic | 19-10-07 | 17:45

-weggejorist-

Lizzard | 19-10-07 | 16:48

@Het_leuke_zuiden 19-10-07 @ 08:21:
Ik snap niet wat daar misselijkmakend aan is. Ik vind het een grandioos, prachtig project, die mens. Een diersoort die geen genoegen neemt met de natuur zoals zij is maar het door middel van zijn verstand veiliger, produktiever, nuttiger en mooier maakt voor zichzelf. Ik vind dat juist schitterend. Ook met alle foutjes die de mensheid daarbij maakt, de steekjes die het laat vallen. Maar de natuur is veel, heel veel krachtiger dan wij hoor. De mensheid is nog maar net begonnen. Wat ik nooit snap is dat individuen, die hun eigen leventje en hun eigen tijdspanne van 80 jaar als maatstaf nemen, het grote geheel niet kunnen of willen zien en denken dat de mens juist omdat hij zijn omgeving kan veranderen ook in staat is om natuurlijke veranderingen die hijzelf niet veroorzaakt te stoppen of om te buigen of te veranderen (ik denk even aan klimaatverandering). Misschien ooit wel, maar nu nog lang niet.
Er is niks misselijkmakends aan consumptie. Er is niks misselijkmakends aan een diersoort die zijn eigen leven zo aangenaam mogelijk wil maken en daarbij het ecosysteem naar zijn nut en genoegen aanpast. Als jij vindt van wel, en je dat werkelijk echt misselijkmakend vindt, dan is er (zoals eerder gezegd) slechts 1 defintieve oplossing voor je. Knal je kop eraf, ben je er van af. Of ga in een hutje op de hei zitten en trek je geheel terug uit die maatschappij. Of -en dat denk ik een beetje- je vindt het lekker om "misselijk" te zijn, zwelgen in je eigen vermeende goedheid, overal kond doen van hoe goed jij meent dat je bent en denkt dat je zo bezorgd bent over de aarde enzo, en het beschuldigende vingertje wijzen naar hen die het volgens jou verkloten zonder dat je daar een logische onderbouwing van kunt geven, alles gebaseerd op het gevoel van: "weg met ons", "de natuur is zielig", "wij maken dingen kapot en da's fout".
Nee, de mens de mens bouwt iets op. Een ecosysteem is nooit stabiel, zoals geen enkel dynamische chaotisch systeem, en de mens neemt geen genoegen met de omstandigheden zoals ze zijn, maar verandert ze actief. Soms gaat er iets fout, maar meestal gaat het goed. En gaat het helemaal fout, dan is dat niet echt niet erg. De wereld draait door, de evolutie gaat door. Het belangrijkste is: wij, mensen, zijn niet onnatuurlijk, onze evolutie, onze technologie, ons vermogen om onze eigen omgeving in te richten is OOK natuur. Als het erom gaat wat moet overleven, de korenwolf of de mens, kies ik ongezien voor de laatste. Uitsterven van diersoorten is niet erg 99,9% van alle soorten die ooit hebben geleefd is uitgestorven. Dat hoort erbij.

koerbagh ® | 19-10-07 | 16:41

Varkens zijn niet om te knuffelen. Op het bord met die hap.

Jan Passant | 19-10-07 | 16:30

www.telegraaf.nl/binnenland/73343001/H...

Dierenvrienden die geen dierenterroristen zijn kunnen op de PVV stemmen. GL en de dierenterroristen hebben geen vragen gesteld. Nuff said.

bottehond | 19-10-07 | 15:22

@Het_leuke_zuiden
*bezorgde moeder toon aan*
Gaat het weer een beetje Na al die tegenwind hier op GS?
Heb je dat nou elk najaar en voorjaar... zeg maar als de blaadjes komen en als ze vallen dus. Zo een dipje?
Misschien dat een prozacje helpt. Lijkt mij ook niet meevallen hoor om met zulke denkbeelden elke dag weer muizenlijkjes te moeten maken.
Nou hoppa *maakt een soort oppeppend huppeltje* kom uit dat herfst dal, neem een frisse douche en solliciteren maar heh.
Al zou je dubbele dienst vaken vullen moeten draaien, gauw daar weg jongen want dit is niks zo. Straks pleeg je nog eens spontaan harikiri.
Nou ... Veel succes!
*bezorgde moeder toon uit*

sijtje boes | 19-10-07 | 13:24

Ik kan het wel met Thieme. Als ze haar mond maar houdt.

uncleben | 19-10-07 | 13:09

Kielzog 19-10-07 @ 08:07

Helemaal mee eens. En tegen de mensen die dan lopen te zeiken dat er dan 'een hele sector naar de haaien gaat' wil ik alleen maar zeggen: boeiuh! Er komt namelijk dan weer plek vrij voor een andere sector, namelijk die van de boeren die wél met hun hart en niet alleen maar aan hun portemonnee denken. Overigens is biologisch boeren écht wel winstgevend te maken. Als er geen alternatief is willen de mensen heus wel biologisch vlees kopen. Dan maar 6 i.p.v. 7 dagen per week vlees, want dat is waar het financieel dan op neer komt. Is ook nog eens een stuk gezonder!

Dierenmishandeling is in onze moderne samenleving simpelweg níet te tolereren!

Barry van Hommel | 19-10-07 | 10:50

Slomo 19-10-07 @ 10:28
Dat ben ik niet met je eens. Het feit dat men hier voor een poepnagel een bak prijsknaller kan kopen, heeft gevolgen voor mensen in andere werelddelen (honger, werkeloosheid, vernietiging en vervuiling van omgeving). Dus die keuze is niet individueel. Trouwens, als je vrijheid neemt, ontneem je dat een ander.
Ik vind het een geweldige keuze dat je je vleesconsumptie beperkt hebt.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 10:44

Bioindustrie is meer dan misselijk. Ga zelf maar eens kijken op een varkens- of kippenfarm of zo. Ik eet daarom ook nauwelijks vlees.
Die gekken in dat filmpje, overduidelijk allemaal linkse kerkgangers en ander opportunistisch tuig, moeten zich echter niet met andermans leven bemoeien. Iedereen heeft het recht zelf te kiezen wat hij/zij wil eten.

Slomo | 19-10-07 | 10:28

Leuke actie van de dames. Ik raad iedereen aan eens de film "We feed the world" te kijken. Daarin wordt een beeld geschapen achter vlees dat wat verder gaat dan de vraag wel of geen varkensflat.
Als je echt eens lekker vlees ( in het algemeen ) wilt eten zou ik naar een EKO slagerij gaan, zoals "De Groene weg". Of het EKO vlees bij de Appie. Het kost meer, maar het verschil in qualiteit met die reguliere zooi is veel meer dan het verschil in prijs. Een regelrechte traktatie.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 10:23

Georgina heeft nog steeds een lekker p**pbekkie.

Remington.223 | 19-10-07 | 09:44

*mompelt iets van als varkens slimmer waren dan mensen hadden ze hetzelfde met ons gedaan*

BaronPils | 19-10-07 | 08:53

-weggejorist-

Lekkende Kraan | 19-10-07 | 08:50

Tis toch raar dat vlees uit de Duitse en Belgische supermarkt beter smaakt en niet of nauwelijks duurder is. Omdat wij NL'ers geen eetcultuur hebben, duwen de NL'se producenten ons echt bagger door de strot. Je moet ze eens in de rij zien staan voor de gehakt uit de reclame!

ikker | 19-10-07 | 08:28

koerbagh ® 19-10-07 @ 00:03
Just a point of view. Het is een misselijk makend idee dat alles is ingericht voor de consumptie van de mens

Het_leuke_zuiden | 19-10-07 | 08:21

Wat een zooi ruk-commentaar hier. Biologisch vlees is gewoon lekkerder. Laat jij je mooi voor de gek houden joh je proeft het verschil niet eens tussen een kipfilet en een karbonade. Loooosers! Dus ook industriele veeboeren: ophoeren!

Kielzog | 19-10-07 | 08:07

Ik heb ook liever geen varkens in mijn flat.

Demonische Eend | 19-10-07 | 07:44

Ik woon ook in een flat.

krommeteen | 19-10-07 | 07:23

De consument wil goedkoop vlees. De veeboeren voldoen aan die behoefte.

holtor | 19-10-07 | 07:05

Varkens mogen niet in flats, maar de gemiddelde nederlander wel.
Varkens mogen geen gemanipuleerd voedsel, maar wij kopen met water opgespoten baggervlees wat wel weer mag.

Kom maar op met die flats, als ze dan stoppen met de consument foppen.

satcom | 19-10-07 | 06:18

Mag ik de last post toeteren?
*buigt hoofd*
RIP Nederland.

kuttekrap | 19-10-07 | 05:02

5 kilo is inderdaad een beetje onrealistisch. Neemt niet weg dat de speenvarkentjes in Nederland beginnen op minimaal twee keer zo groot als ik gegeten heb in het oostblok.

Max Stirner | 19-10-07 | 04:40

Deze malloot kan je ook iets over hammen vertellen.. varkens dus.
*steekt luciferstokjes tussen oogleden*
nl.youtube.com/watch?v=mr0OJyglHXw

de grote Anti | 19-10-07 | 04:26

@koerbagh
Ik dacht ook al.. maar had Max het wel over voedsel of was hij aan het metaforen.

de grote Anti | 19-10-07 | 04:20

@Max Stirner 19-10-07 @ 03:59:
5 kilo? Dat zijn embryo's. Ook lekker, maar een speenvarken mag pas speenvarken heten als het enige tijd gezoogd heeft tot aan de dag dat het van tepel afgaat. Dus een kilo of 20 lijkt me inderdaad vrij normaal.

koerbagh ® | 19-10-07 | 04:09

Varken uit blik smaakt bijna precies hetzelfde als verse ham van een biologische slager,hoe moeilijk kunnen we erover doen.. pff.Ik zeg hou op met zeuren en eet gewoon wat je het lekkerst vindt !!

de grote Anti | 19-10-07 | 04:08

@Jan Middelmaat 19-10-07 @ 03:42:
Oh? Ik vind Bush grotere schande dan een hygienisch gefokt sateetje of varkenskarbonaadje heur. Is een varken uit de bio industrie niet biologisch? Wat is het dan? A-biotisch? Mineraal? Welke pijn en welk misbruik? Wat is pijnloos en gebruik dan?

koerbagh ® | 19-10-07 | 04:06

Een speenvarken van 5 kilo? U bent dus een biggetjes eter.. nee een goed speenvarken moet minstens 15 kilo wegen.

de grote Anti | 19-10-07 | 04:03

Ik heb weleens een speenvarken proberen te bestellen hier voor een kerstdiner, maar bij de slager hier beginnen die pas bij 20 kg. Daar heb ik mij nogal over verbaast aangezien ze in Slovenië echt het lekkest zijn bij 5 kg of zoiets...

Max Stirner | 19-10-07 | 03:59

56 Euro voor fout vlees, dat is een goed prijs voor de pijn en misbruik die vericht is voor je gemakkelijk stukje vlees. EET verdomme alleen maar biologisch! De bioindustrie is een groter schande voor de mensheid dan Bush!

Jan Middelmaat | 19-10-07 | 03:42

Sarkozy is na zijn optreden tegen het racaille beloond door de kiezers. Nederlandse politici, doe er uw voordeel mee!

holtor | 19-10-07 | 03:25

over buitenbrandjes gesproken, ik ga me maar eens een eu-vlag zoeken.

daskapitalist | 19-10-07 | 03:24

BUITENBRAND OVERIG GRUBBEHOEVE/BIJLMERDREEF AMSTERDAM-ZUIDOOST

Kniftig | 19-10-07 | 03:14

Geen idee welke stad die dubieuze eer zal toekomen, niet te hopen in ieder geval is dat er in het land kleine kut copycatjes bezig gaan... Ach, en in het ergste geval slaat het over naar Almere, 010 en omgeving, 070, 030, tja, waar niet?(limbabwe?) Anyway, nu buitenbrand in de Bijlmer, we zien het wel.
Voor nu welterusten!

Tim | 19-10-07 | 03:10

Dan maar op naar de 50e uitgebrande auto in 0031.... Welke stad is No. !?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 03:06

Alle eer aan Tim... *stomme serverT*

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 03:03

Ach, Joris gunt mij dat pleziertje om het 500e comment te maken in een topic over la thieme.
*kruist vingers en hoopt niet op een ban*

Tim | 19-10-07 | 03:03

We hebben een winnaar!
Tim mag een jaar lang gratis reaguren.
Gefeliciflapstaart.

kuttekrap | 19-10-07 | 03:02

Nu? Zonder dat Joris moeilijk gaat lopen doen?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 03:01

A kut, ben ik 499, misschien nu dan!

Tim | 19-10-07 | 03:00

@Kniftig, ik denk niet dat alle activiteit op de p2000 monitor te danken is aan onze Finse medemens, de hulpdiensten moeten soms ook "gewoon" uitrukken.
Verder ga ik maar eens mijn mandje in, die 500 comments in een topic over Marianne Thieme geloof ik wel.

Tim | 19-10-07 | 02:59

Hoeveel nog?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:59

Ik hoop op 'n referendum in 't V.K.
Gezien onze "vertegenwoordigers" er niet aan willen... Kut e.u.

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:58

Kom maar op nog 3

Kniftig | 19-10-07 | 02:57

Sorry moet Weesp zijn.,..

Kniftig | 19-10-07 | 02:57

Gaan we deze topic nog over de vijfhonderd comments gooien?
Nog maar zes te gaan...

kuttekrap | 19-10-07 | 02:56

@Kniftig 19-10-07 @ 02:47
De gooi en vechtstreek, wie wil daar niet wonen.
Maar Weert ligt toch zuidelijker?

kuttekrap | 19-10-07 | 02:53

amen

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:47

BRAN kontakt opnemen politie meldkamer
710190245540704691 0704691 BRW Gooi en Vechtstreek

Trammelant in Weert!!!

Kniftig | 19-10-07 | 02:47

Nee kan nooit in Drachten...

Kniftig | 19-10-07 | 02:45

Luiuster ik ben er van overtuigd dat als het niet de Islam was die hun invulling gaf aan het leven dan was het wel wat anders geweest en was de uitkomst precies hetzelfde geweest. Religie is geen factor in deze. Hun" probleem "ligt in hun superioriteits gevoelens en in de trots die ze hebben. Dit in combinatie met onwetendheid over onze cultuur en maatschappij en hier min of meer niet in vrijewil verblijf in dit land heeft er toe geleidt dat er een enorm gebek aan respect is onder deze mensen jegens dit land en haar inwoners. Ontwikkelingen op wereldniveau voeden deze gevoelens en woedens jegens onze cultuur.

Kniftig | 19-10-07 | 02:45

'tis mooi geweest
*zoekt rustige tak in hoge boom en kijkt weemoedig naar oranje gloed aan de horizon*

skerchi | 19-10-07 | 02:45

skerchi je hebt een scanner, JE BENT GEEN SCANNER.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:43

02:41:59 19-10-07 13 G BRAN BR 1 PAC MELDING Reguliersbreestraat 31 AMSTERDAM (ASD) [ 531 ]

skerchi | 19-10-07 | 02:42

Ik zal een url posten waar u zich kunt aanmelden.

*mand final*

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:42

Drachten? Dat zal toch niet?
02:39:44 19-10-07 2 G BRAN Prio 2 Buitenbrand Biskopswei DE WILGEN (WILG) Inzet TS1DRACH

skerchi | 19-10-07 | 02:41

@ bottehond 19-10-07 @ 02:32
Ik wil 02-11 mijn kleine bescheiden bijdrage leveren... Mocht dat niet baten... Indien het hier in 't Vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheid niet mag spreken zoo ist er ellendig gesteld. Nochtans sal ick die spreken zoolang myn ogen open staan. Michiel de Ruyter.

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:41

@koerbagh ® 19-10-07 @ 02:31
Dus op de plek waar haathutten zijn gepland hoeven wij alleen maar een varken te slachten.

kuttekrap | 19-10-07 | 02:40

Ow nee: ik doe mee met die varkensslachtactie. Eigentijdsche FightClub.

bottehond | 19-10-07 | 02:40

*mand inderdaad*

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:39

Kniftig 19-10-07 @ 02:30

Zelf-islamisering. Een tsunami van zelf- islamisering, that is.

* mand 2 *

bottehond | 19-10-07 | 02:38

Die voertuig brand in Weesp bedoel je?

Kniftig | 19-10-07 | 02:38

Komen we toch weer on topic: Varkens heersen en niet alleen op de Veluwe.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:37

Zullen we de Gilbert Play More Foundation naar die buurt sturen? Twee vliegen in een klap...

Kniftig | 19-10-07 | 02:37

Tim 19-10-07 @ 02:33
Ja, ik zie het op de kaart, straten lopen parallel en dicht bij elkaar.

skerchi | 19-10-07 | 02:37

DreqNeqSchot 19-10-07 @ 02:32

Ow dat. dat beschouw ik almaar meer als een countdown. We leven boeiende jaren, dude.

Orang Oetlul 19-10-07 @ 02:34

www.van-lieshout.net/algemeen/theovang...

bottehond | 19-10-07 | 02:36

Man het heef tniks met de religie te maken, dat is gewoon hun invulling voor zingeving aan het luizige leven die ze hebben. Bij de meeste pakt dat goed uit en bij andere niet.

Kniftig | 19-10-07 | 02:36

En ik dacht vandaag nog, als die theezakje aankomen bij Cohen is het mosterd na de maaltijd, paar knapen opgepakt, schrik zit er in, rust weergekeerd. Wishful thinking.

skerchi | 19-10-07 | 02:35

Ja schilderswijk...

Niks aan de hand mensen de autoriteiten hebben alles in de hand, het zijn maar incidenten...

Kniftig | 19-10-07 | 02:34

@koerbagh:

Ik zie hier inspiratie voor een actiegroep! We varkeniseren de mosquee kavels!!

Goed plan!

Dat varken gaat ons nog eens redden ooit.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:34

@Skerchi
Ik denk dat die twee meldingen van Weesp over één en hetzelfde ongeluk gaan, gezien het feit dat de brugwachters zijn ingeseind ook.
De afvalbrand in 070 kan echter wel, dan is de vonk duidelijk overgesprongen naar andere buurten (sorry voor de woordspeling)

Tim | 19-10-07 | 02:33

DreqNeqSchot 19-10-07 @ 02:30

Tragisch, maar waar. En ze komen nog als Borg eauk. Tragisch Lot van een prachtig land. Tenzij..........

bottehond | 19-10-07 | 02:32

@ bottehond 19-10-07 @ 02:28
Nee, dat drankje wat men drinkt op die dag wanneer ons door de strot gedouwde staatshoofd haar verjaring aan 't vieren is...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:32

Oh Oh Den Haag
BRAN Prio 2 DEN HAAG (GV) VAN DER LISSESTRAAT 33 Buitenbrand (soort brand: afval/grof,vuil) 0044

skerchi | 19-10-07 | 02:31

Het is zelfs zo dat een moskee niet gebouwd mag worden op de plek waar een zwijn is gestorven. Nu zit daar blijkbaar wel een historische begrenzing aan; want de kans is groot, gezien de natuur van Europa van vlak na de ijstijd die uit oerbos bestond en waar wilde zwijnen duizenden jaren vrij spel hadden dat er statistisch gezien overal waar nu een moskee staat in Europa wel eens een zwijn is gestorven, maar dat schijnt dan geen punt te wezen. Maar goed, het principe is er, dus wat is eenvoudiger dan op de plek waar een moskee is gepland een varken te slachten en het karkas te laten rotten. Ook moskee-verenigingen moeten gewoon bouwvergunningen aanvragen dus overal is de bouw simpel genoeg te stoppen want de vergunningen liggen ter inzage op de gemeentehuizen. Fotootje van het varkensoffer naar het bestuur: Jammer joh, zoek een nieuw plekje. Op die manier moet het toch mogelijk zijn om, zonder geweld tegen personen een effectief statement tegen verdere islamisering te maken? Die hele discussie rond de Westermoskee had met 1 varkensoffer gelijk kunnen worden beslecht.
Enfin... Zomaar wat laat-nachtelijke overwegingen...

koerbagh ® | 19-10-07 | 02:31

Orang Oetlul 19-10-07 @ 02:28

Good thinking.

* mand *

bottehond | 19-10-07 | 02:30

Ja dat is zeker zo, Nederlanders zijn gelukkig niet zo assertief en temperamentvol. In Zuid-Amerika hadden para-militairen of guerillia;s al ingegrepen. In Arabische landen heerst een dusdanig schrikbewind dat niemand het in zn hoofd haalt ook maar een vinger uit te steken naar de autoriteiten. En hier houdt iedereen zn mindje dicht, wordt de rekening stilletjes betaald en de gemoederen zogenaamd bedaard. Dat gebeurd nu al zo'n 15 jaar minimaal en het wordt van kwaad tot erger.

Kniftig | 19-10-07 | 02:30

Omdat de nieuwkomer alleen trouw is aan de uitkering of aan de neef of nicht waar mee ze gaan trouwen...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:30

mijn f5 is op

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:30

DreqNeqSchot 19-10-07 @ 02:26

Nee, je bedoelde communisti - oranje, toch?

bottehond | 19-10-07 | 02:28

Zowiezo nooit begrepen: Waarom niet een nieuwkomer trouw laten zweren aan de grondwet, biedt geen garantie maar bij ellende kan er wel naar die overeenkomst worden verwezen. Vooral bij "eer" gevoelige koelltoeren zou dat kunnen werken denk iek.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:28

Tweede auto is Weesp.

02:25:59 19-10-07 14 G BRAN Pr 1 Utrechtseweg WEESP (soort voertuig: personenauto) (nader bericht: mid TS847 OvD930 Brand/Buitenbrand/Voertuigbrand

skerchi | 19-10-07 | 02:27

Kniftig 19-10-07 @ 02:24

Dat de Nederlandersch het zo'n beetje zat zijn met dat gepemper.

bottehond | 19-10-07 | 02:27

cominatie=combinatie... stomme poolse wodka ook...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:26

de grote Anti 19-10-07 @ 02:23

Je bent dus Pro- Vrijdenkendheid, Humor en Joye de Vivre. En heel erg voor de Nederlandsche unieke identiteit . Klopt toch? Guess wie niet?

bottehond | 19-10-07 | 02:26

@ Orang Oetlul 19-10-07 @ 02:24
Karbonade voldoet... Maar wel in cominatie met oranjebitter.

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:25

Ik volg u niet helemaal...

Kniftig | 19-10-07 | 02:24

Bij aankomst in nederland: Trouw zweren aan de grondwet en een borrel varkensbloed drinken.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:24

@bottehond 19-10-07 @ 02:16

.
Rustig rustig,met jou wil ik niet aan de stok.. maar wat bedoel je? Ik ben eigenlijk nergens pro in.

de grote Anti | 19-10-07 | 02:23

Ook scharrel-varken..

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:23

Varken ies haram...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:21

@kuttekrap
Misschien als frankrijk met een beetje pushen marihuana gaat legaliseren kunnen ze daar naartoe.

de grote Anti | 19-10-07 | 02:21

ow wat lief van je bottehond

Kniftig | 19-10-07 | 02:21

Jaja ik ben er ook voor om varkensbloed als argument te gebruiken, begrijp ook niet dat dat nog niet is gedaan.

laat wat grote reclame jongens eens wat varkensbloed info filmpjes maken of zo. Varkensbloed in zonnebrand middel van die wijven in het zwembad etc.

Mercedesen ook gemaakt van varkens.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:20

02:19:18 19-10-07 14 G BRAN Pr 1 Gooilandseweg - N236 8,0 WEESP (soort voertuig: personenauto) TS837 Brand/Buitenbrand/Voertuigbrand

skerchi | 19-10-07 | 02:20

de grote Anti 19-10-07 @ 02:13

Je nick is dus eigenlijk: de Grote Pro of Greaute Preau, zeg maar?

bottehond | 19-10-07 | 02:16

Dan wil je wel bij de politie als je die wapenstok zo mag toepassen...

Kniftig | 19-10-07 | 02:13

@ Orang Oetlul 19-10-07 @ 02:10
Maar als je zo stom bent om in een god of allah te geloven, kan een broodje aap er ook nog wel bij... 't Gaat erom wat zij geloven. Als zij geloven dat ze daardoor niet in de hemel komen, ontneem je hun hogere doel, nl. de hemel en een maagd van 72...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:13

Wat is dit land toch eigenlijk f*cking klein eigenlijk..*hoort mensen die 150 kilometer kunnen vanaf hun pc zonder iemand tegen te komen hard lachen*

de grote Anti | 19-10-07 | 02:13

Vooral die wijsneus die die trap na geeft die heeft het geweten ook :D

Kniftig | 19-10-07 | 02:12

Prachtig filmpje!

Kniftig | 19-10-07 | 02:10

@dreqneqschot:

Dat verhaal is een breadje aap, wel leuke anecdote maar helaas niet op waarheid berustend.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 02:10

@ CoJoNes 19-10-07 @ 01:57

Voorstellen als instructievideo in 020?

Robin Hood | 19-10-07 | 02:09

Kniftig 19-10-07 @ 01:57
Ja, die in Velp zag ik ook, maar dat is Gelderland. Kan toeval zijn.

skerchi | 19-10-07 | 02:09

HOW TO STOP ISLAMIC TERRORISTS . . . it worked once in our History . . .
Once in US history an episode of Islamic terrorism was very quickly stopped. It happened in the Philippines about 1911, when Gen. John J. Pershing was in command of the garrison. There had been numerous Islamic terrorist attacks, so "Black Jack" told his boys to catch the perps and teach them a lesson.

Forced to dig their own graves, the terrorists were all tied to posts, execution style. The US soldiers then brought in pigs and slaughtered them, rubbing their bullets in the blood and fat. Thus, the terrorists were terrorized; they saw that they would be contaminated with hogs' blood. This would mean that they could not enter Heaven, even if they died as terrorist martyrs.

All but one was shot, their bodies dumped into the grave, and the hog guts dumped atop the bodies. The lone survivor was allowed to escape back to the terrorist camp and tell his brethren what happened to the others. This brought a stop to terrorism in the Philippines for the next 50 years.
www.snopes.com/rumors/pershing.htm

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 02:06

@ Robin Hoed

Die Mw. Wulfelé- decolletée klinkt 100 % als Geert . Grappig.

bottehond | 19-10-07 | 02:05

@Robin Hood 19-10-07 @ 02:01
Moet je niet doen, is zo on-chiq.

CoJoNes | 19-10-07 | 02:04

@Robin Hood 19-10-07 @ 01:52
.
Waarschijnlijk een paar honderd.. maar niet door vuurstichting zover ik weet,gewoon mankementen en ongelukken enzo.

de grote Anti | 19-10-07 | 02:04

skerchi 19-10-07 @ 01:56

am*STER*ledamme. Zo heette het in de 14e eeuw geloof ik. Ik denk dat de grachtengordel-enclave maar heel driftig tot het Hostiemirakel mot gaan bidden. Heel stilletjes en stiekum eens per maand de Stille Ommegange wandelen, anders komt het niet goed.

nl.wikipedia.org/wiki/Stille_Omgang

bottehond | 19-10-07 | 02:01

www.politicsinfo.net/forum/archive/o_t...

We hielden toch zo van die bloggers uit Beograd en Bagdad? Hier zo'n zelfde blogger uit Paris. Volgende bloggerT uit Islamsterdam? Morgen ongeorganiseerde demonstratie.

bottehond | 19-10-07 | 01:57

BRAN Prio 2 Buitenbrand Stationsplein VELP GLD (VLP) 39736

Inferno jongens, waar gaat dit heen!!!

Geen paniek hoor! De autoriteiten hebben alles onder controle echt waar!

Kniftig | 19-10-07 | 01:57

Al Ändel-dharm?
LOL

skerchi | 19-10-07 | 01:56

ja Tariq laat Abu Jahjah nog verbleken....

Kniftig | 19-10-07 | 01:55

Mmmmm past niet bij de topictitel...

Orang Oetlul | 19-10-07 | 01:54

@DreqNeqSchot: of Chuck Norris...

Tim | 19-10-07 | 01:53

@ orang Oetlul

Nee dit gaat over de virtuele realiteit, ficitie voor politie, orde van de dag voor burgers

Kniftig | 19-10-07 | 01:52

Hoeveel auto's zijn er vandaag al gesneuveld?

Robin Hood | 19-10-07 | 01:52

"draad van sociale woningbouw voor varkens" moet dat natuurlijk zijn in mijn vorige hersenscheet.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 01:52

Kniftig 19-10-07 @ 01:43

Al Ändel-dharm? Haha. We are witnessing history, dude. En het is stilletjes, want menigeen beseft niet dat de orthodoxe moslims en de makkelijke moslims op een congres vandaag vooral over de ummah gesproken hebben. Vet in beeld. Tariq Ramadan (hoofdletters) heerscht en Peter Breedveld had gelijk

www.peterbreedveld.com/archives/000008...

Briljant strateeg, die tariq. Het SStaatSShoernaal maakt echter 100 % waar, vanavond agitprop voor tariq ramadan van de moslimbroederschap en ahmed m. en a. Én Al Qaradawi. Een schande!

bottehond | 19-10-07 | 01:52

@Kniftig: laat het alsjeblieft ook weten als er ineens kilometers ambulances 020-gaza inrijden! Dat betekent dat men eindelijk hard optreedt!

*schrikt wakker en beseft dat dat nooit zal gebeuren*

Tim | 19-10-07 | 01:52

Waar is John J. Pershing als je 'm nodig hebt....

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:51

Kniftig: kijk je hier naar?

monitor.livep2000.nl/
Ik zie veel ambulances, laatste brand was 1:33 Leickert/der kinderen

skerchi | 19-10-07 | 01:51

Wats dat, dat een draad van varkens via Georgina&Thieme eindigt in iets met finnen??

Waan van de dag of zo?

Orang Oetlul | 19-10-07 | 01:50

BRAN BR 2 BUITENBRAND CONTAINER (Incidentnet: reg.inmeld) Charles Leickertstraat/DERKINDERENSTRAAT AMSTERDAM (ASD) [ 512 ]

geen paniek de autoriteiten hebben alles in de hand.

Kniftig | 19-10-07 | 01:48

@ Kniftig 19-10-07 @ 01:44
En in plaats van Pokon een paar van die macro's gebruiken voor de bemesting. 2 Vliegen in 1 klap...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:46

Ik verwacht dat morgen echt de vlam in de pan slaat
Dan gaan ze halal zuipel, feesten, snuiven en neuken met de hoeren en raken ze helemaal opgefokt.

Kniftig | 19-10-07 | 01:46

Je kan lullen wat je wilt, maar dit is een slap aftreksel van de Parijse banlieurellen.
Tiepies Nederlands, we gaan protesteren maar het moet wel gezellig blijven.
Wat dat betreft zijn onze finse vriendjes goed geïntergreerd.

kuttekrap | 19-10-07 | 01:45

DreqNeqSchot 19-10-07 @ 01:33

Nee, maar die worden nu officieel gesticht. De marokkaansche gemeenschap roept op tot kalmte en niet ingrijpen. dat regelt de imam met zijn linkerhand marcouch. Sluw en doorzichtig.

bottehond | 19-10-07 | 01:45

Verzekeringsfraude, ja...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:45

Hallo ik ben Diederik Samson,

Ik stel voor dat we met de Marokkaantjes bomen gaan planten in Slotervaart zo compenseren ze de CO2 uitstoot hebben ze wat te doen, is de wijk weer groen en ben ik de eeuwige koene ridder, hulde voor mijn reeele bijdrage aan een betere wereld.

Kniftig | 19-10-07 | 01:44

Ach ik weet toch al wat er morgen weer sussend gezegd wordt door onze zgn. beleidsmakers.
Ik wacht wel totdat er een ME-ert zich niet meer in kan houden en zo'n jongetje zo'n bizar hard pak slaag geeft dat-ie wenst dat-ie nooit geboren was. En dan komen er nog meer rellen en branden, en dan weer sussende woorden, etc etc. Ik word er zo verschrikkelijk moe van

Tim | 19-10-07 | 01:44

FLAT IN DE FIK IN 020 GAZA

zal wel van een Nederlander zijn. Wedden?

bottehond | 19-10-07 | 01:43

Sinds wanneer is Berlijn links? Lutser!

Cane | 19-10-07 | 01:43

He nu volg ik het niet meer, Amsterdam was toch die jodenstad? Dan zullen de Moslims wel een ander enaam verzinnen dit kunnen ze niet zo overnemen. Jeruzalem noemen ze ook AL Qut

Kniftig | 19-10-07 | 01:43

Co2 normen? diederik samsom kom er maar in... Oh nee, die valt z'n eigen stemvee niet lastig, dan de hardwerkende mens maar een extra bijdrage laten leveren door een slotervaart-tax in 't leven te roepen....

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:40

Amstervlam vatten..

Papercrib | 19-10-07 | 01:40

Ik deed het ook altijd verantwoord afgelegen in de Franse of Griekse bossen als ik daar op vakantie was...

Kniftig | 19-10-07 | 01:40

Amsterdam gewoon. Die stad is altijd al de voorpost voor de islam geweest in Europa.

CoJoNes | 19-10-07 | 01:40

OT
Wat een drama allemaal zeg,burn baby burn.. tja dan begint men er toch echt om te vragen zou ik zeggen.Brandjes heb ik ook weleens gesticht vroegAh,maar vreemd genoeg deed ik dat meestal verantwoord (omringt door aarde of steen bv) en afgelegen...
Of deze mensen willen testen hoe groot de pakkans is,kan natuurlijk ook.
Tegen deze mensen zou ik willen zeggen,zoek een godvergeten #@!* normale hobby lutsers!

de grote Anti | 19-10-07 | 01:38

Amsterbrenicia

Kniftig | 19-10-07 | 01:38

Met al die branden halen we nooit die CO2 normen!!!

Kniftig | 19-10-07 | 01:37

islamsterdam toch?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:37

Am-el-Salaam

Kniftig | 19-10-07 | 01:36

.. de Mufti van Amsterdam of hoe zullen ze Amsterdam in het Arabisch noemen?

Kniftig | 19-10-07 | 01:36

Marcouch is de nieuwe Nasir Oric...

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:34

01:33:03 19-10-07 13 G BRAN BR 2 BUITENBRAND CONTAINER (Incidentnet: reg.inmeld) Charles Leickertstraat/DERKINDERENSTRAAT AMSTERDAM (ASD) [ 512 ]
710190133030102998 0102998 BRW Amsterdam-Amstelland ( Monitorcode )
710190133030100869 0100869 BRW Amsterdam Pieter ( Lichtkrant Kazerne )

skerchi | 19-10-07 | 01:34

* vangt bot*

Kniftig | 19-10-07 | 01:33

@ bottehond 19-10-07 @ 01:29
Heeft Nederland ooit controle gehad over moslimenclaves?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:33

Kniftig 19-10-07 @ 01:31

U is (nog) wakker. Hulde.

* gooit bot *

bottehond | 19-10-07 | 01:32

*Grote bek mode aan*

Nou als wij Nederlanders een ding goed kunnen dan is het wel Moslim-enclaves beschermen.........

*mode off*

Kijkt rond door de kamer

Kniftig | 19-10-07 | 01:31

Kniftig 19-10-07 @ 01:29
Dank

skerchi | 19-10-07 | 01:31

Ik zei het toch: en straks mot de regering de controle over die moslimenclaves overlaten aan de imams, die in Slotervaart al illegale islamistische huwelijken voltrekken. Marcouch wordt staatssecretaris voor moslimenclaves. haha. De 2e fase is ingegaan en de meute sluit de ogen.

bottehond | 19-10-07 | 01:29

Buitenbrand 0640 Gladiolenstraat 98 6466TV KERK KERKRADE

Kerkrade idem!

Maar geen paniek hoor mensen, de autoriteiten hebben alles onder controle!

Kniftig | 19-10-07 | 01:29

Politie en controle. Is dat niet een contradictio in terminis? Tenminste bij zulk soort incidenten, waar er geen dräger of laser-gun aan te pas moet komen?

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:28

Kniftig 19-10-07 @ 01:25
Bos en Lommer?
Ik heb hem niet op alarmeringen.nl staan. Hoe weet jij dit?

skerchi | 19-10-07 | 01:28

BRAN Prio 2 DELFT (DE) Fuutlaan 20 Buitenbrand (soort brand: container) 0631

Delft staat ook in vuur en vlam!

Kniftig | 19-10-07 | 01:27

Bos en Lommer is dat, de rellen verspreiden zich over de hele stad.

Kniftig | 19-10-07 | 01:26

BR 2 BUITENBRAND CONTAINER (Incidentnet: reg.inmeld) Reinaert de Vosstraat 15 AMSTERDAM

Kniftig | 19-10-07 | 01:25

Ok mensen geen paniek er is niks aan de hand de politie heeft alles onder controle!

Kniftig | 19-10-07 | 01:24

Kniftig 19-10-07 @ 01:22
Ja, dat was de eerste, melding van 23:35
Diemen is net bekend geworden, de tweede.

skerchi | 19-10-07 | 01:24

willem Nakken, inderdaad, Slotervaart.
/Speculatie aan
Wraak op verraders?
/Speculatie uit.

skerchi | 19-10-07 | 01:22

@CoJoNes 19-10-07 @ 01:20,
één ding weet je zeker, je hoeft het nu niet koud te hebben in Amsterdam...

Sulfuric-Acid | 19-10-07 | 01:21

Ja er wordt gereld!!!!!!!

Kniftig | 19-10-07 | 01:21

Ook toevallig:
BINNENBRAND WONEN (Incidentnet: 1) WILLEM NAKKENSTRAAT 7 ASD [ 522 513 553C ]

19-10-2007 01:05:08 - Amsterdam-Amstelland - Monitorcode

CoJoNes | 19-10-07 | 01:20

@ikker
Dat is nou constructief denken.. en dan laten we die liefe biggen vrij in de veluwe.Die eten hooguit je prullenbak leeg.

de grote Anti | 19-10-07 | 01:19

CoJoNes 19-10-07 @ 01:09
Inderdaad, Diemen, dat is toch aan de rand van Zuid-Oost/Bijlmer? Dan is dit dus een rel op twee fronten. Daar gaan Cohen en Welten de handen vol aan hebben. Dit wordt onoverzichteijk.

skerchi | 19-10-07 | 01:19

Wordt er al gereld?

Kniftig | 19-10-07 | 01:13

@ Bottenhond
Ik ga morgen m'n auto inruilen voor 'n kameel.
Daar hebben ze toch wel ontzag voor? En zo niet, dan heb ik morgen gratis scharrel-kameel bbq, is thieme ook weer tevreden.

DreqNeqSchot | 19-10-07 | 01:12

De oplossing voor de Veluwse zwijnen: stop ze in een zwijnenflat..

ikker | 19-10-07 | 01:10

Wat een raar gedoe allemaal. Als ik dat als varken zou weten zou ik me toch af gaan vragen waarom ik lager in de voedselketen sta dan die nongolen. Naja, ik krijg honger van die onzin. En nu maar hopen dat mijn kaarbonaadje uit het goede hok komt. Smakelijk.

En ik zou zeggen: Renate, stiekem zin in een stukje vlees?

Papercrib | 19-10-07 | 01:10

@skerchi
da's in Diemen.

CoJoNes | 19-10-07 | 01:09

skerchi 19-10-07 @ 01:01

Als je tog wakker bent. Morgen is er een wilde demonstratie. Die idioten gaan proberen het land in de hens te steken, trust me. Morgen ook autobranden elders in het land. En zo geeft Cohen de imams de macht in de moslimenclaves. Judas C. werkt actief mee. "Moslimbroeders niet gevaarlijk".

bottehond | 19-10-07 | 01:06

BR 1 AUTOBRAND TAPIJTSCHELP 77 DMN [ 547 ]

19-10-2007 00:58:07 - Amsterdam-Amstelland - Monitorcode

skerchi | 19-10-07 | 01:01

@ CJN

Wat betekent Halbe in het Gotisch? Nuff said.

bottehond | 19-10-07 | 00:52

@dr.spin007 19-10-07 @ 00:49
Fryslan boppe!
Ben jij die ene met die zus bijdeweg?

kuttekrap | 19-10-07 | 00:52

dr.spin007 19-10-07 @ 00:30

Jij bent een goeie gozer. Zoveel is duidelijk. Niet zoals Rita, die haar ziel zou verkopen voor macht. Sleep tight, gladjanus, hehehehe.....

bottehond | 19-10-07 | 00:51

@Sytze
Nope, Halbe heeft het verkloot in het Islam debat. Halfzachte autohandelaar uit Fryslân.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:50

*droomt over Pim*

gentle giant | 19-10-07 | 00:50

*fluistert in de deuropening: Halbe Zijlstra*

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:49

Mark ruft...

gentle giant | 19-10-07 | 00:49

Rita Verdronk...

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:48

Nou... dan ga ik ook maar slapen.

Dagdag

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:47

En de TON begon te buigen, te buigen,
.
Klinkt niet echt standvastig, maar wel heel Nederlands.

tipo | 19-10-07 | 00:47

oeps... dat is Freek de Jonge helegaar niet, op dat filmpje.

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:40

Tranen van het lachen biggelen over mijn wangen...

fluh | 19-10-07 | 00:38

Ton van den Berg, van het UN, ooit dan

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:38

Ik mis Kersemaker in de poll, wat je zegt vander F.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:36

Tja TON,
klinkt als een of andere verlopen journalist bij een wijkkrant.

vander F | 19-10-07 | 00:35

Wat dit land nodig heeft, is een libertaire leider.
En dat is meteen het probleem.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:35

en oja: de leider van TON heet Ed Sinke.

*grijnst*

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:34

daarom, het feestje is over ;-)

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:32

dr.spin007 19-10-07 @ 00:30
ja, maar die verjaardag is nu wel voorbij.

van dal | 19-10-07 | 00:31

Ik zie drie keer niets in die beweging. Ik denk dat ik te democratisch ben voor een club die één leider heeft , een zootje meelopers en verder geen achterban omdat dat teveel overleg kost. De enige achterban die ze wel zoekt, is een achterban met poen die niets te zeggen wil hebben.
A propos: ik heb wel op haar verjaardag geproost. Dat dan weer wel.

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:30

@Botte: nee dus

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:27

Gosternokke: ik vergat:

Marco P. als bruggenbouwer tussen de Haagsche onmachtige meute en de PVV.

bottehond | 19-10-07 | 00:27

CoJoNes 19-10-07 @ 00:21

Ik pis tegen die TON. Klinkt gelijk al poenig:-). Haha. But seriously: la Verdonque is een apeaser. Die heeft mijn stem op EénNL useless gemaakt. Um sonst. Had ze nu niet liever Marco P. in de TK gehad? Dát was een partij met allure en daadlracht. Dankzij die gheyle egomane slet heeft de VVD één zetel extra ipv Marco P.

* Marco P, in het herkansing! *

bottehond | 19-10-07 | 00:25

Die K maakt de NSB ineens begrijpelijk.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:24

wanneer wordt die georgina nu einelijk eens afgeschoten ???

, ik wordt strontziek van die huppelkudt ,
zie de comment van artbrut 18-10-07 @ 20:17

ongegeneerd | 19-10-07 | 00:24

Ik denk een goede keuze, Sytze. Dit wordt een echt doodbloedertje.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:23

dr.spin007 19-10-07 @ 00:20

Dude. Dat impliceert dat jij door "Haer" als overbodig of vervangbaar gezien wordt (hetgeen zelfs jouw zelfrestecp te veel zou zijn) of dat je niets in die "beweging" ziet. Fill us in, broertje.

bottehond | 19-10-07 | 00:22

@Herman Flipsen 19-10-07 @ 00:18
verdomd; dat was 'm...
Meestal hebben ze er hele andere dingen op het scherm staan...

VanFrikschoten | 19-10-07 | 00:21

@botte
Iedereen is van TON en TON is van iedereen!
TON is een 'echte volksbeweging!
*does the dance of joy*
Hoera voor TON!
Doe jij ook mee?!

CoJoNes | 19-10-07 | 00:21

CoJoNes 19-10-07 @ 00:14

Nope. Soms moet een mens keuzes maken in het leven en de mijne is dat ik me op andere zaken ga concentreren. Gegeven mijn redelijk gevoel voor de toekomst schat ik in dat de investering groter zou zijn dan het rendement.

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:20

dr.spin007 19-10-07 @ 00:13

WTF doe jij hier, Spin. Jij moet hyperactief achter een foon hangen. Ben je nou wel of niet van TON?

* spitst de eauren *

bottehond | 19-10-07 | 00:18

Kniftig 19-10-07 @ 00:14

Ik zei tog: morgen. En er staat wel een auto in de fik.

bottehond | 19-10-07 | 00:16

@Kniftig 19-10-07 @ 00:14
Yep.

BR 1 AUTOBRAND BURGEMEESTER VAN DE POLLSTRAAT ASD [ 513 ]

18-10-2007 23:35:02 - Amsterdam-Amstelland - Amsterdam - Lichtkrant kazerne Osdorp

CoJoNes | 19-10-07 | 00:16

@CoJoNes 19-10-07 @ 00:12
@van dal 19-10-07 @ 00:13
Ach, ik heb geen van beide.

Allemaal perceptie.

*ahum*

vander F | 19-10-07 | 00:16

Zalm haalt Ali en Verdonk kickt Ali. VVD kapoet.

CoJoNes 18-10-07 @ 23:43

Zalm is de pliesie van de Bilderbergmeuk. De vvd had it coming. veel te veel links lebberaal. Tsjek de partijbaronnen. Ik vernam via de radio dat de ondernemers helemaal waus zijn van la Verdonque. Er lijkt zich een clash tussen de ondernemers en hun machtige matties en het EUSSR-establishment plus de oranjes, allemaal ouderwetsche protectionisten en oude regenten die een fort bouwen.

library.sau.edu/libgen/pictures/dog&am...

bottehond | 19-10-07 | 00:16

Zijn er al rellen?

Kniftig | 19-10-07 | 00:14

Nu stond ik net met mijn verrekijker bij de overburen door de gordijnen naar binnen te gluren; stond er bij hun op het scherm dat er alweer een auto in de fik zou staan. Iets van gehoord hier?

VanFrikschoten | 19-10-07 | 00:14

@Sytze
Heb jij niet een beweging op te tuigen?

CoJoNes | 19-10-07 | 00:14

Nou uh, Freek de Jonge mag ook wel weer eens naar de kapper.

dr.spin007 | 19-10-07 | 00:13

koerbagh ® 19-10-07 @ 00:03

Lukt dat uiteindelijk niet, dan zijn we niet slim genoeg en sterven we uit.
En het verhaal begint overnieuw.

KLASSE.

befke | 19-10-07 | 00:13

vander F 19-10-07 @ 00:11 nietwaar. de staatschuld werd minder omdat we die in het buitenland hadden, tegen andere valuta. mijn hypotheek was gewoon in toen omgerekende florijnen... dat is het verschil.

van dal | 19-10-07 | 00:13

@vander F
Je spaarpolis ook.

CoJoNes | 19-10-07 | 00:12

@van dal 19-10-07 @ 00:04,
je hypotheek/ schulden werden ook 10% minder 'waard' hoor.

vander F | 19-10-07 | 00:11

Helemaal mee eens *neemt petje af voor koerbagh*

komkommer | 19-10-07 | 00:09

@CoJoNes 19-10-07 @ 00:04
Da's 20 km van mijn varkensflat vandaan.
Lijkt me niet verstandig om een halve marathon te lopen met een krat bier achter de kiezen.
Ik pak de auto wel.

kuttekrap | 19-10-07 | 00:09

gentle giant 19-10-07 @ 00:02
Wat een smerige foto is dat toch. Als ik hem zie krijg ik weer die geur van de markt in Hurghada in mijn neus.

skerchi | 19-10-07 | 00:09

driehonderd, het begon met vlees en we hebben het weer over rellende finnen.

van dal | 19-10-07 | 00:08

-weggejorist-

Lizzard | 19-10-07 | 00:08

@bottehond 19-10-07 @ 00:05
ik doe mijn best, het te verbergen.

Herman Flipsen | 19-10-07 | 00:08

Ow ja, veaur ik ende het vergheet: in Madrid is de straatjihad ook begonnen. Mark my words: ooit zullen ze het zelf de "euro intifada"" noemen. Zo zijn ze.

bottehond | 19-10-07 | 00:07

Herman Flipsen 18-10-07 @ 23:54

De mensificering van het dier. Dat bedoel ik. Je bent best heel slim is het niet?

bottehond | 19-10-07 | 00:05

vander F 19-10-07 @ 00:01 absoluut niet handig, die tien procent zag dat groepje graaiers als kadootje, ze hebben zichzelf alvast tien procent salarisverhoging gegeven... en die startkoers draai je nooit meer terug, de inflatie was dat jaar het hoogst.. maar je blijft er je leven lang aan betalen, aan dat tien procent koersverschil.

van dal | 19-10-07 | 00:04

www.aardwarmtesystemen.nl/fotoscreil.h...

zo ziet zo`n flat eruit nou boeiend joh staan toch zat loodsen die groter zijn dan dit en zit er netjes uit en die door gefokte varkens van tegenwoordig kunnen nergens meer tegen dus die hoef je echt niet buiten in de modder te laten spelen zelfde als dat ik buiten in de modder gaat spelen deden me voorouders misschien maar ik sla ff over

komkommer | 19-10-07 | 00:04

*Na vele vingeroefeningen en de nodige yoga-oefeningen eindelijk de kracht verzameld op zoveel onzin te antwoorden*
@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 23:16:
"Je beweert dat de aarde de druk aankan."
Ja, dat blijkt toch? We leven nog met z'n allen. Sterker nog: de wereldbevolking groeit. Dan doen we dus iets goed.

"Dan moeten we de druk niet verhogen. Er zijn al genoeg tekenen van uitputting."
Uitputting van wat? Ik zie geen tekenen van uitputting. Spijt me zeer, maar lijkt mij een gratuite opmerking.

"Onze energiebehoefte is bevoorbeeld niet duurzaam."
Onze energiebehoefte is heel duurzaam. Ik kan je voorspellen dat wij als mensensoort voor de rest van het evolutionaire bestaan een energiebehoefte hebben. Hoe we die dekken is een andere kwestie. Dat we niet met olie voortkunnen is duidelijk, maar de grootste energiebron is niet op aarde maar hangt in de ruimte. Die gele bol die elke dag uitbundig schijnt. Die houdt het nog wel even vol volgens de astronomen. Wij hebben slechts een paar procent nodig van de energie die dat bolleke elke dag weer als manna over onze aarde uitstort. Ok, we moeten even de techniek ontwikkelen om dat efficiënt te oogsten, maar dat is een kwestie van technische ontwikkeling, en daar is de mens als 10.000 jaar enorm bedreven in gebleken.

"Dit is dus geen lange termijn oplossing en dus niet acceptabel."
Wat is er dan niet acceptabel? Dat wij energie gebruiken? Tip: PC uit, licht uit verwarming uit, rauw eten en zoek een vriendinnetje voor lichaamswarmte.


"Net zo min andere menselijke activiteiten leiden tot vernietiging of uitroeiing van de natuur."
En waaruit blijkt dat? Wat is natuur? Zijn wij mensen niet deel van de natuur? Wij staan toevallig bovenaan in de rangorde, maar wij zijn gewoon natuur. Of jij dat nu leuk vindt of niet. Onze lichamen en onze ideeën en gedachten zijn allemaal net zo natuurlijk als een anaconda, een sequoia of een waterlelie.

"Verder over ethische kwalificatie, wie is de mens te bepalen wat wel en niet gedaan mag worden met de natuur."
Wij staan bovenaan in de voedselketen, dus wij bepalen het. Jammer joh. Wie moet het anders bepalen? God? die bestaat niet. Dus wij doen het. Wij doen het al meer dan 10.000 jaar en vrij succesvol.

"Ik snap je interpretatie, maar deze is dubbelzijdig."
Zoals dubbelzijdig plakband?

"De aarde is niet het alleenrecht van de mens."
Oh wie beweert van niet? De enige die ik dat hoor zeggen zijn toervallig ook homo sapiens. Wij bepalen het toevallig wel, wij hebben het recht want wij zijn toevallig evolutionair het sterkste gebleken. Zo werken die dingen.

"Misschien gaat het erom, waar trek je de lijn, wat is je norm?"
De norm is de mens. Wat is, na een kosten-baten analyse, het beste voor het voortbestaan van de mens. Dan zal blijken dat het dus ook nuttig is om een stuk bos te houden, een stuk koraalrif.

"Moet het hele amazone gebied worden omgetoverd in sojavelden voor veevoer omdat wij vlees willen eten en suikerrietvelden voor ethanol voor onze auto's."
Nee, dat hoeft niet als wij in staat blijken onze beesten ook op een andere wijze te voeden en als de kosten voor het omvormen van de Amazone hoger blijken dan bijvoorbeeld een ander, genetisch gemodificeerd gewas dat 5 oogsten per jaar levert. En bio-ethanol is geen best alternatief. Waterstof is handiger: 70% van de aarde is water. Dus waterstof is er zat.

"Moet na de atlantische oceaan nu ook de vrijgekomen noordpool gebieden worden leeggevist voor de mens?"
Nou als het moet om ons te voeden is dat wel aan te raden, maar de mens is ook de enige soort die vooruit kan denken en dus visserijquota kan bedenken. Walvissen en zeehonden doen dat niet. In het wad is elke 7 jaar zeehondenkuch, omdat de populatie te groot is en de zee wordt leeggeroofd door de robben. Hadden zeehonden ook maar een visserijquotum. Dan kon Lenie 't Hart ook wat nuttigs gaan doen.

"Moeten de bossen in afrika gekapt worden omdat chinees houtbehoefte expontionelee groeit?"
Als China de prijs wil betalen en Afrika wil leveren, waarom niet?

"Moeten het aziatisch regenwoud gekapt worden ten behoefte van de mens?"
Ja, waarom niet? Wat is daar erg aan? Hier in West-Europa was ook 1 groot bos kort na de laatste ijstijd. We hebben het toch aardig ingericht nu.

"Je weet net zo goed, als de menselijke wens gehandhaaft blijft voor het consumeren van natuurlijke goederen, zal dit scenario zeker gaan gebeuren."
Ja? Und?

"Is dit de prijs die we moeten betalen voor onze expansiedrift?"
Welke prijs is dat? Meer welvaart, gezondere en langer levende mensen overal op de wereld? Ja dat is het wel waard dunkt me.

"Nee, dan kies ik deze keer niet voor de mens als massabeest boven de natuur, maar in een kleinere vorm in balans met de natuur."
De mens IS natuur. En hij heeft de slimheid en intelligentie om de natuur naar zijn behoeften en zijn nut in te richten. Lukt dat uiteindelijk niet, dan zijn we niet slim genoeg en sterven we uit. Jammer dan. De aarde gaat voort, het leven ontwikkelt zich verder en de er komen weer nieuwe soorten en het verhaal begint overnieuw. Zoals al eerder ios gebeurd. Niks ergs aan.

*Wijn en sigaret*

koerbagh ® | 19-10-07 | 00:03

BR 1 AUTOBRAND BURGEMEESTER VAN DE POLLSTRAAT ASD [ 513 ]

18-10-2007 23:35:02 - Amsterdam-Amstelland - Amsterdam - Lichtkrant kazerne Osdorp

skerchi | 19-10-07 | 00:02

@van dal 19-10-07 @ 00:00,
handig toch?

vander F | 19-10-07 | 00:01

Lief hoor, met een varkenssnuitje voor een stapel ijzer met hippietuig er in dansen. Daar overtuig je de gewone man wel mee. Nu eet ik zelf geen vlees, wel vis overigens, in hoeverre daar verschil in zit op moreel gebied, maar als ik dat wel zou doen zou dit soort ongein me dus niet snel over de streep trekken.

Over varkens gesproken. Hoe is het in 020? Werkt de "harde aanpak" al? Of stuurde de brave burgervader z'n dienders alleen de straat op om thee te hamsteren vanwege die aankomende Derde Wereldoorlog?

Hertogin v. Pauperen | 19-10-07 | 00:01

Ahh, komop. Niet die meiden zo pesten. Dierenrechten op de kaart zetten is best een nobel doel. Heeft niks met links of rechts te maken.
Ik zal de oplossing maar weer eens ff geven:
Het kweken van vlees, zonder bewustzijn. Daarvoor motten we wel ff knoeien, genetische manipulatie enzo. Maar eindresultaat: iedereen blij.

Devidas Frietman | 19-10-07 | 00:01

gentle giant 18-10-07 @ 23:57
denk dat het niet echt veel uit maakt zal wel niet harder gaan als 15 km/u zo`n brommert

komkommer | 19-10-07 | 00:01

@kuttekrap
Hold yer horses!

BR 1 AUTOBRAND BURGEMEESTER VAN DE POLLSTRAAT ASD [ 513 ]

18-10-2007 23:35:02 - Amsterdam-Amstelland - Amsterdam - Lichtkrant kazerne Osdorp

Jij je zin!

CoJoNes | 19-10-07 | 00:01

vander F 18-10-07 @ 23:48
Zalm is de huftur die ons met z'n allen tien hele procenten te duur de euro aangenaaid heeft, en daarna met een zuinig lachje zei:"maar de staatsschuld is met tien procent afgenomen"......

van dal | 19-10-07 | 00:00

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 23:58

@van dal 18-10-07 @ 23:49
Jammer, heb ik voor niks een kratje bier weggetikt.
Ik zat er klaar voor.

kuttekrap | 18-10-07 | 23:58

@komkommer 18-10-07 @ 23:52
Is dat "30 minuten roken", of "30 kilometer roken"?

gentle giant | 18-10-07 | 23:57

@Lizzard
Dat ze VVD kapot maken is pure winst, dat de VVD paarden van Troje binnen heeft gehaald, dat is wel duidelijk.

@befke
Dat kan ook niet.

CoJoNes | 18-10-07 | 23:57

CoJoNes 18-10-07 @ 23:43
Iedere keer als ik Verdonk zie dan kan ik het mij niet voorstellen dat zij in die tijd van Gortzak en vd Spek actief lid was van die club.
Hoe kun je zo omdraaien.

befke | 18-10-07 | 23:54

@bottehond 18-10-07 @ 23:43
Het betreft een groep mensen, die het meent op te nemen voor het dier, maar inmiddels het verschil tussen mens en dier allang vergeten is.
"dat lam, had nog een hele toekomst kunnen hebben", "dit is een inhumaan veetransport", etc.

Herman Flipsen | 18-10-07 | 23:54

Die dikke lijkt me al wel rijp voor de slacht.

daar krijgen we lekker veel speklapjes van!

Sturgis | 18-10-07 | 23:53

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 23:53

kuttekrap 18-10-07 @ 23:48

kouwes heeft de uiterste houdbaarheidsdatum ruim overschreden.

van dal | 18-10-07 | 23:49

Is Kouwes al te bedde of zit hij met zijn luie kloten in Centerparcs?

kuttekrap | 18-10-07 | 23:48

@CoJoNes 18-10-07 @ 23:43,
één groot marxistisch complot,
is Zalm ook niet ooit op studiereis naar Albanie geweest?

vander F | 18-10-07 | 23:48

gentle giant 18-10-07 @ 23:46
allemaal tegelijk op die link geklikt.... deaud... kapoet...

van dal | 18-10-07 | 23:47

@bottehond 18-10-07 @ 23:43
Ik ben een fundamentalistisch poëet. En daarin ook zeker tot vrijwel alles in staat.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:46

Cookie v. eigen deeg 18-10-07 @ 23:41 de jarige was dus nog niet jarig...

van dal | 18-10-07 | 23:45

skerchi 18-10-07 @ 23:41

ik vond de aardappels ook kwetsbaar... maar die milieuschietert heeft ook aardappelveldjes om zeep geholpen.

van dal | 18-10-07 | 23:43

@Lizzard
Is het je nou nog niet duidelijk dan? Hirsi Ali (PvdA) Zalm (PvdA) en Verdonk (PSP) maken de VVD kapot.
Daar hoef je echt niet paranoia voor te zijn...
Zalm haalt Ali en Verdonk kickt Ali. VVD kapoet.

CoJoNes | 18-10-07 | 23:43

Lizzard 18-10-07 @ 23:37

Ik spreek mezelf niet tegen, want ik weet sindsdien waar overtuigd fundamentalisten toe in staat zijn. En ik vind dierofielen monomane gekken. Ik deel hun zorg voor het dier tot op zekere hoogte, maar zij gaan keer op keer te ver.

bottehond | 18-10-07 | 23:43

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 23:42

@VanFrikschoten 18-10-07 @ 23:39,
nee, ik bedoel de onderhuidse, bijna perverse seksuele spanning die van die zin uitgaat.

En de wegspattende urine en uitwerpselen uit voorbijrazende treinen.

vander F | 18-10-07 | 23:42

@van dal 18-10-07 @ 23:36
Bonzo voor de doorbijter, met stukjes relfin en burgervader.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:41

bottehond 18-10-07 @ 23:25
Als van der Graaf het heeft over kwetsbaren kan hij ook dieren bedoelen. Hij hangt zoals veel van die idioten het speciisme aan. In die visie is het discriminatie als de ene species wil heersen over de andere species. Echt, je oren klapperen maar ze beweren het met een stalen gezicht.

skerchi | 18-10-07 | 23:41

vander F 18-10-07 @ 23:37
dat is toch van die roestbruine groente die je vaak van je kennissen krijgt aangeboden?

van dal | 18-10-07 | 23:39

@vander F 18-10-07 @ 23:37
Is goed spul, hoor. Dat hebben die bejaarden met liefde opgekweekt de hele zomer en ze moeten niet zeuren want er staat een Aldi op loop afstand...

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:39

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 23:37

Wat ben je ook een viezerik, waarde VanFrikschoten,
'fietstassen vol groente uit de volkstuinen langs het spoor...'
Bah.

vander F | 18-10-07 | 23:37

Max Havelaar Coke 100% FARC vrij.
Ik zie mogelijkheden.

CoJoNes | 18-10-07 | 23:37

wat hebben ze bottehond gevoerd? kijk ik net even het laatste topic van gisteren door... muiswiel kaduuk... de notaris is nog typaanslagen aan het tellen maar dit is vast en zeker de langste comment ooit...

van dal | 18-10-07 | 23:36

Vast lekker voor de milieuliefhebbers; Vos in een marinade van Koala-olie.

Herman Flipsen | 18-10-07 | 23:36

Met wat Groene Coke erbij,
rechtstreeks ingekocht bij een collectief van Andes boertjes,
voor een eerlijke prijs...

vander F | 18-10-07 | 23:36

@VanFrikschoten 18-10-07 @ 23:32
Het hebben van een volkstuintje is best een aardige hobby, voor wie van poezen hodut bijvoorbeeld. Of van kleine kindertjes.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:34

Vroeger had ik niets tegen geestelijk gehandicapten , maar sinds Pin eet ik alleen scharrelkip.

Don Quichote | 18-10-07 | 23:33

En natuurlijk fietstassen vol groente uit de volkstuinen langs het spoor...

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:32

Bonzo Bitch, voor de teef van nu!

CoJoNes | 18-10-07 | 23:32

Kijk, uiteindelijk gaat het hier ergens over.

Pedigree voor bottehonden, met thiemesmaak

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:31

@botte hond
GS heeft iets meer invloed in de Hollandsche maatschappij dan mijn persoontje.

Lambalski | 18-10-07 | 23:30

Ik eet zelf ook alleen maar wat ik zelf vangen kan: koeien, kippen, kleine kindertjes...

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:29

"Ik had vroegah niets tegen die dierenofielen, maar sinds volkert van der graaf heb ik een pesthekel aan die lui."

pffft.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:27

Op slot en sleutel weggooien!
Nutteloze wijven!

Unexist | 18-10-07 | 23:27

Kniftig 18-10-07 @ 23:25

Morgen is er een niet door bobo's geregelde "wilde" demonstratie. Niemand spreekt daar over, maar ik hoorde dat een buurtwerkster zeggen.

bottehond | 18-10-07 | 23:26

Pedigree voor Dogs 'n tha hood: Met stukjes kleuter.

CoJoNes | 18-10-07 | 23:26

wordt er nog gereld vanavond

Kniftig | 18-10-07 | 23:25

Lambalski 18-10-07 @ 23:18

Doe een voorstel en geloof er in. Winnaars haken nooit af, en afhakers winnen nooit.

@ Frik

Ik had vroegah niets tegen die dierenofielen, maar sinds volkert van der graaf heb ik een pesthekel aan die lui. Pin is overigens volgens de SStaatSSteevee consequent geexecuteerd door een dierenactivist, soms zelfs met de leugen over die nertsen. Pin is mors vanwege heel andere redenen. de "kwetsbare groepen"(in de samenleving. Heeft ie zelf meermaals gezegd. Kwetsbaar hahahahahaha, dat is het meest tragische. Stel je voor dat volkert gaat beseffen dat die "zwakkere" het tegendeel van "zwak" is.

* beahead de dierenterroristen *

bottehond | 18-10-07 | 23:25

Pedigree voor waakhonden: Nu met stukjes postbode

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:24

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 23:16
Sorry je bent een mens, je doet mee in de consumpiemaatschappij.
De enige oplossing volgens jouw is een stuk bushbush kopen en daarop te gaan wonen en leven. En ook leven van dat stuk natuur!!!! Zonder hulp van buitenaf.
Ik wens je veel succes.
Want ik ga lekker slapie slapie doen, morgen weer deelnemen in de verderfelijke westerse wereld.

Mad J | 18-10-07 | 23:24

@VanFrikschoten 18-10-07 @ 23:18
Breng jij het op de markt, koop ik het. Beloofd.
Whiskas ' Goedenachtrust' met echte stukjes vleermuis, mag niet ontbreken.

CoJoNes | 18-10-07 | 23:21

"Nu met hele stukken hamster"

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:20

@CoJoNes 18-10-07 @ 23:15
Gaat best sbel hoor, is niet echt erger dan kogel in d ekop.
Maar goed, waar hebben we het over.

Vandaag maar eens op tijd naar bed, ik val zowat in slaap achter m'n toetsenbord hier.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:18

Whiskas "Goedemorgen" - met zangvogels

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:18

@VanFrikschoten 18-10-07 @ 23:13
Een kattevoer fabrikant die verteld dat tie muizen in een versnipperaar gooit.
Neeeee
(denkt aan gevalletje eekhoorntjes op schiphol een paar jaar geleden)

Mad J | 18-10-07 | 23:17

@koerbagh ® 18-10-07 @ 23:00
Dus is het ethisch verantwoord omdat er zogenaamd geen schade wordt toegebracht aan het heersend ecosysteem, en ware er schade, is het ecosysteem in staat zich aan te passen, en dient de ethiek mee te evolueren.
uiteindelijk delft elke poging tot stagnatie van die ontwikkeling het onderspit. Daarentegen hebben wij het vermogen om die evolutie te sturen, met enige zin voor humanisme en verantwoordelijkheid.
Ik heb met het zuiden te doen.

Don Quichote | 18-10-07 | 23:17

koerbagh ® 18-10-07 @ 23:00
Je beweert dat de aarde de druk aankan. Dan moeten we de druk niet verhogen. Er zijn al genoeg tekenen van uitputting. Onze energiebehoefte is bevoorbeeld niet duurzaam. Dit is dus geen lange termijn oplossing en dus niet acceptabel. Net zo min andere menselijke activiteiten leiden tot vernietiging of uitroeiing van de natuur.
Verder over ethische kwalificatie, wie is de mens te bepalen wat wel en niet gedaan mag worden met de natuur. Ik snap je interpretatie, maar deze is dubbelzijdig. De aarde is niet het alleenrecht van de mens.
Misschien gaat het erom, waar trek je de lijn, wat is je norm? Moet het hele amazone gebied worden omgetoverd in sojavelden voor veevoer omdat wij vlees willen eten en suikerrietvelden voor ethanol voor onze auto's.
Moet na de atlantische oceaan nu ook de vrijgekomen noordpool gebieden worden leeggevist voor de mens?
Moeten de bossen in afrika gekapt worden omdat chinees houtbehoefte expontionelee groeit? Moeten het aziatisch regenwoud gekapt worden ten behoefte van de mens?
Je weet net zo goed, als de menselijke wens gehandhaaft blijft voor het consumeren van natuurlijke goederen, zal dit scenario zeker gaan gebeuren.
Is dit de prijs die we moeten betalen voor onze expansiedrift?
Nee, dan kies ik deze keer niet voor de mens als massabeest boven de natuur, maar in een kleinere vorm in balans met de natuur.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 23:16

@Cookie 2303
Want strot doorsnijden en langzaam dood laten bloeden terwijl ze op de kop hangen.
(man, ik doe ook maar een dierlievende duit in het charitatieve zakje)

CoJoNes | 18-10-07 | 23:15

Over katten gesproken:
Stel ik de vraag aan een kattenvoerfabrikant waarom de smaak "muis' niet in het assortiment is vertegenwoordigd en of ze wel eens een kat een koe hebben zien vangen, laat staan naar zalm hebben zien vissen, vinden ze dat weer "raar" en krijg ik een standaard mailtje terug.... WIE is hier dan van de ratten besnuffeld?

VanFrikschoten | 18-10-07 | 23:13

koerbagh ® 18-10-07 @ 23:00
Ik wil alleen maar even zeggen dat ik je enorm bewonder. Ik heb je comment gelezen, zoals vele andere. Nou.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 23:11

Kooien zijn gewoon kraten van de BMW waar ze hun spullen in versturen

Flippie F | 18-10-07 | 23:10

@CoffeePatch 18-10-07 @ 23:02
iek ies ook SUKKEL
*buigt voor Traag, all heall Traag)

Mad J | 18-10-07 | 23:09

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:59
Hebben ze bij je opleiding niet verteld dat dit er een onderdeel van is?
Zo niet, stelletje prutsers!
Zo ja, een kutmanier om er achter te komen, maar zo werkt het wel.
Ik heb een universiteit als kant en daar voeren ze de 'gebruikte' proefdieren als slangenvoer. De muizen en ratten dienen niet alleen als ontwikkelvat maar ook als voer. Klinkt lullig, maar ze worden teminste niet in de biobak gedonderd.
De gemiddelde labrat/muis heeft trouwens een beter leven als een kistkalf.

Mad J | 18-10-07 | 23:07

Elisabeth2 18-10-07 @ 22:57

Ja best wel ga samen wonen met mijn zoon die dat een tijdje geleden vroeg.
Zit nu al ruim twee jaar alleen in een grote woning 1817gc en bad memories
en te veel werk om schoon te houden e.d.
Bovendien is het gezelliger en ook financieel natuurlijk.

befke | 18-10-07 | 23:06

@CoJoNes 18-10-07 @ 22:59
Want?

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 23:03

Wat Het arme zuiden allemaal niet te verduren krijgt. Na het lab thuiskomend in de stank met uizicht op zo'n flat en als toetje een steniging op GS door de senatoren van het vrije denken. En zijn dat niet diegenen die juist geen leipkip of karbonades eten maar naar de argentijnse ribeye grijpen.
Die bulkverkoop dient welzeker aan banden te worden gelegd.

Don Quichote | 18-10-07 | 23:03

Mad J 18-10-07 @ 22:56
Traag was nog niet zo lang geleden een van beste reaguuders, dus een van ons, ben dus niet zo blij met die kwalificatie van sukkel.

CoffeePatch | 18-10-07 | 23:02

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:50:
Ja, maar het punt is dat de aarde de druk best aan kan. Wat de mens aan ecosysteem omvormt voor zijn nut is niet slechter of dieronvriendelijker dan de wreedheid van de natuur die er was. Wat er "onnodig" is en wat schade is of niet, is een ethische kwalificatie die op niks gebaseerd is. Jij noemt het schade, ik niet. Ik zie niet wat er schadelijker is, een kudde van miljoenen bizons die er voor zorgen dat er geen bos kan groeien omdat ze alles kort grazen of de mens die zijn eigen koeien en weides daarvoor maakt. Dat is allemal maar relatief.
Elk chaotisch systeem, of het nu klimaat is, of een eco-systeem is nooit, echt nooit stabiel. Je kunt niet spreken van een oplossing en al helemaal niet van een acceptabele of onacceptabele oplossing.

koerbagh ® | 18-10-07 | 23:00

Ook zielig: Ritueel slachten

CoJoNes | 18-10-07 | 22:59

Pingu 18-10-07 @ 22:45
Er is zeker een gigantische zeepbel aan het ontstaan. Economisch staat het al op springen, humaan gezien staat het al op springen. Ik wil wel eens zien als men de wedloop tussen virale mutaties en geneesmiddelen+risicobeperkingen niet meer kan bijhouden.
vander F 18-10-07 @ 22:49
Het is idd waar dat men niet meer weet waar vlees vandaan komt. Nadeel van processed food.Ik zei hiervoor al: ik ben niet tegen vleesconsumptie, wel voor verantwoord vlees eten en met mate.
Mad J 18-10-07 @ 22:49
Het vakgebied dat ik heb geleerd was eigenlijk gericht op mensen. ALleen ik vond werk op de afdeling waarbij ze onderzoek doen. Kan gebeuren. Nogmaals, ik heb er niks tegen, alleen ik wil er zelf niks mee te maken hebben.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 22:59

Tevens ben ik altijd in voor een lekker stukje vlees. En op z'n tijd schuw ik een lekker stukje vlees ook niet Elisabeth.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 22:58

befke 18-10-07 @ 22:50
Jee, das een hoop werk een verhuizing. Sterkte! En wel weer ook een leuk huisje nu?

Elisabeth2 | 18-10-07 | 22:57

@Traag
SUKKEL

Mad J | 18-10-07 | 22:56

@het_bepaalde _zuiden
Weet je wat zielig is? Een hond in de stad!

CoJoNes | 18-10-07 | 22:56

@Elisabeth2 18-10-07 @ 22:53
Voor de volledigheid dan: Ik ben een liefhebber van katten en van poezen.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 22:55

@Elisabeth2 18-10-07 @ 22:53
er ligt nu een poes op mijn schoot en ze spint van genoegen

Mad J | 18-10-07 | 22:55

Mad J 18-10-07 @ 22:49
Traag werkt geheel op non-profitbasis, Het beste worden de Stijlloze Trollen betaald.

CoffeePatch | 18-10-07 | 22:53

Partij voor de Dieren ga zo door!
Jullie hebben tenminste nog respect voor de wereld en al haar bewoners.
De andere politieke partijen en een groot deel van het klootjesvolk hebben daar helaas een ernstig gebrek aan.

Lambalski | 18-10-07 | 22:53

koerbagh ® 18-10-07 @ 22:38
CoJoNes 18-10-07 @ 22:43
Ik moet echt iedereen aanraden die van poezen houdt daar aan te refereren als katten. De dubbelzinnigheid is niet van de lucht.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 22:53

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:50,
je moet de mens niet zo overschatten,
we zijn god niet...

vander F | 18-10-07 | 22:51

Elisabeth2 18-10-07 @ 21:41

A dirty mind is a joy forever? niet altijd maar wel vaak.
Sorry voor het late reaguur maar die Westy he 21.30 plastijd.
Begin er wel gallisch van te worden maar ja ze is wel lief.
Verder druk aan het pakken ivm verhuizing volgende week.

befke | 18-10-07 | 22:50

koerbagh ® 18-10-07 @ 22:38
Het probleem van mij is dat de mens geen beperking kent. Het stopt pas als de zeepbel barst. Alleen de schade die we ondertussen aanrichten door flora en fauna de eeuwige jachtvelden in te werken, is onnodig.
Principe moeten er net zoveel mensen zijn, waarbij dieren vrij kunnen leven.
Door de vele mensen is er een enorme voedseldruk. Ik heb geen problemen met vleeseten. Ik doe het zelf extreem beperkt(zit zelfs onder het afrikaans gemiddelde). Balans is zoek en de men accepteert dat. Een proces waarbij het lange termijn geen oplossing kent is een onacceptabele oplossing.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 22:50

Geweldig een bijna nontopic en meer als 200 reaguursels, Traag zal blij zijn. (worden ze trouwens per comment betaald?)
@Kloothommel 18-10-07 @ 22:36
Ik heb zelf kippen geslacht en als je weet hoeveel mensen ineens geen kip meer lusten. Geweldig des te meer voor mij.
@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:35
Wat had je verwacht toen je daar ging werken? Neeeeee niet dat lieve muisje.
Wereldverbeteraars hebben we genoeg, mensen die geneesmiddelen tegen kanker, aids en noem maar op, veel te weinig.
Als er een muisje moet sterven voor een goed medicijn, so be it

Mad J | 18-10-07 | 22:49

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:35,
waar ik woonde als kind stonden een export varkensslachjetrij en een kippeslachterij vlak achter m'n huis.
Ik heb altijd geweten waar m'n stukkie vlees vandaan kwam.
Leuk is anders inderdaad, ik vind ook dat basisschool scholieren een bezoekje horen af te leggen in slachterijen en boerderijen.

vander F | 18-10-07 | 22:49

De mens is ontwikkeld tot sociale en intelligente wezens. Mijn devies is om hiervan gebruik te maken door zorgzaam en liefdevol voor alles te zijn.

@Het_leuke_zuiden: Het wachten is op de apocalyps. Of nee, die is er al, in de vorm dat'ie maar niet komt.

Pingu | 18-10-07 | 22:45

LOL@koerbagh 2238
"... ik aai poezen die op mijn pad komen."

CoJoNes | 18-10-07 | 22:43

Goed, dit hele topic is als een spreekbeurt voor een brugklassert, NEXT!

fuckje | 18-10-07 | 22:43

@http://www.3xniks.nl/archief/maxima/maxkoe.jpg

Wat je noemt, hartverscheurend zeg!

Wij zijn Nederland | 18-10-07 | 22:39

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20:
Ja maar wat heeft lief zijn voor beesten er nou weer mee te maken? Ik ben ook lief voor beesten. Ik breng mijn oud brood naar de hertenkamp, ik hang vetbolletjes op voor de vogels als het vriest, ik aai poezen die mijn pad komen etc. etc. Maar dat betekent niet dat niet ook met het grootste gemak en met veel liefde en respect een lekker gebraden kippetje verorber of een mals biefstukje eet. De mens is onderdeel van de natuur, maakt z'n eigen ecosysteem met beestjes en plantjes en bossen. Da's niet intrinsiek slechter dan de natuur die er was. Is een weide met koeien slechter dan een savanne met zebra's en leeuwen? Ik vind van niet. Dat is het punt. Veel van onze huidige beesten hadden zonder mens niet eens bestaan...
www.ted.com/index.php/talks/view/id/94...

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:38

@Lizzard 18-10-07 @ 22:34
Ja met zijn allen rond het kampvuur.
kombaja my lord kombaja
Vroeger noemde we dat scouting

Mad J | 18-10-07 | 22:38

Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20
TIP!... Stop met geloven en begin met weten.
Knap je van op, echt!

Amen | 18-10-07 | 22:36

@Mad J 18-10-07 @ 22:31

nee hoor, ik weet precies welke weg er gewandeld wordt van koe tot biefstuk, ik eet er echt geen hap minder om hoor.

Kloothommel | 18-10-07 | 22:36

bottehond 18-10-07 @ 22:21
het zal wel, ik zeg ook niet dat ze niet sociaal zijn.
Weet je, ik werk op een afdeling waarbij ze proefdieren gebruiken. Ik ben 2 keer meegeweest met het offeren, beetje assisteren. Mensen zeiden: het zal wennen.
Ik zie de muisjes in een kooi zitten, niks vermoedend. Zwart, met een grijs plekje in de hals, vanwege bestraling. Vervolgens worden ze gewogen en krijgen ze een lichte overdosis slaapmiddel. Het borstkarstje word opengeknipt en vervolgens wordt met een naald het bloed uit het hartje gezogen. Enkele seconde later is het muisje dood en worden alle organen verwijderd voor onderzoek.
Het doet mij pijn dit te zien. Het zal nooit wennen, net zo min als dierenleed en afbraak van natuur. ( ik ben met een omscholing begonnen zodat ik nooit meer werk hoef te doen dat in contact staat met dierproeven)

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 22:35

@Don Quichote
bent te leluk, misschien moluns neuquen

Wij zijn Nederland | 18-10-07 | 22:35

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20
ps
Als je er niet tegenkan, dat je wordt afgefakkeld ga dan naar www.geitenwollensokken.nl

Mad J | 18-10-07 | 22:35

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 22:34

Dus nu mag ik Georgina niet meer neuqen. Weer een droom aan diggelen.
De demonsterende sukkelaars zijn vast niet allemaal heel erg dom dus blijft de vraag: Wie bedenkt zo'n imbiciele actie? Die flats stinken, vervuilen de horizon en het grondwater en zijn permanent gehuld in een wolk van antibiotica. Lijkt me propaganda genoeg. Helaas zijn er binnen de georganiseerde milieu-bende nauwelijks gekwalificeerde propagandisten.

Don Quichote | 18-10-07 | 22:33

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20
Doe niet zo achterlijk man.
Het probleem in NL is juist, dat niemand wil weten waar het vlees vandaan komt.
Als ze zien dat het lieve koetje tot biefstuk verwerkt wordt, lusten ze geen biefstuk meer. Ik ben het met je eens dat er een hoop verbeterd kan worden en helaas pindakaas. De varkensflats zijn een verbetering, meer ruimte voor de dieren, speelgoed enz.
Goed kan het toch nooit worden volgens de geitenwollen sokjes.
Maak mensen bewust waar het vlees vandaan komt en de rest volgt.

Mad J | 18-10-07 | 22:31

Varkens zijn sociale dieren die het helegaar niet erg vinden om in een flatje te wonen, mits voorzien van plasmascherm en koelkast.

kuttekrap | 18-10-07 | 22:31

Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20
kom op... ik begrijp je wel. Zij ook maar het komt zo rottig je teleurgestelde strot uit.

tjongejongejonge | 18-10-07 | 22:27

@CoffeePatch
Nee, die diefstal van een set 'spatjes' uit het lokale filiaal zullen ze niet licht vergeten.

CoJoNes | 18-10-07 | 22:26

CoJoNes 18-10-07 @ 22:20
Nee een feauteau van "onze Jan Blokker uit Hoogeveen", zoals ze Starf*cker daar noemen.

CoffeePatch | 18-10-07 | 22:24

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 22:23

@koerbagh ® 18-10-07 @ 22:22

welnee, Hoogeveen is de bijlmer van het noorden.

Kloothommel | 18-10-07 | 22:23

@het_teleurgestelde_zuiden
Hallo, jij bent degene die het liefst de mens uitgeroeid ziet en tsja, dan heb je de kans dat ik me aangesproken voel.

CoJoNes | 18-10-07 | 22:22

@Kloothommel 18-10-07 @ 22:20:
In Hoogeveen wel hoor. 't Lijkt heel wat, maar blijft een boerengat hoor. Ze kijken er nog steeds op van een neger of een hoofddoekje.

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:22

Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 22:20

Nonsens. Die luiden die je noemt zijn op maximo na heel sociale, vrijgevige en intelligente Menschen met dito sociale kwaliteiten.

bottehond | 18-10-07 | 22:21

LOL@CoffeePatch
Uit het familie-album?

CoJoNes | 18-10-07 | 22:20

@koerbagh ® 18-10-07 @ 22:16

Jawel, maar niet zoveel die ook blank zijn.

Kloothommel | 18-10-07 | 22:20

Oi, de heer Castricum heeft wel een way with chubby ladies, haha. La Thieme likte twee maal de tong over de lippen. Laat de bejaarde op brommer het maar niet zien.

bottehond | 18-10-07 | 22:20

@ vander F, CoJoNes, koerbagh ®
Weet je, net toevallig jullie, waarvan ik altijd de discussie lees, net als Shalome en Big Bana en Bottehond en MAXIMO. Deze keer ben ik het niet met jullie eens.
Toen ik klein was, vertelde mij men lief te zijn voor dieren. Ik zag dezelfde mensen die mij vertelden lief tezijn voor dieren leed aanrichten.
Ik heb lange tijd gedacht dat LINKS het antwoord was op de problemen, totdat ik zag dat het onderdeel deel van het probleem was. Links lullen, rechts vullen is hier een bekend gezegde.
Weet je,.. links, rechts, 1 pot nat. Allebei dienen ze het eigenbelang. Hoe naief kan ik zijn dat de mens in staat is onbaatzuchtig te zijn, medelevend, begaan is en streeft naar het goede. Zelfs de kerk predict het, maar zodra ze de kans krijgen zijn ze selectief als de pest, schijnheilig.
Het idee waarbij er een langdurig evenwicht is tussen mens en natuur en mens onderling, oftewel het hof van Eden, lijkt wel wishfullthinking. Nee, liever marcherend naar de ondergang, tot het laatste moment onze verslavingen vervuld.
Maar please, ik vraag jullie niet te reageren. Ik ken de antwoorden al raden.
Welcome to the realworld.
Mijn hele reactie is het resultaat van een ontnuchtering, de woede.
Je moet niks geloven, het oordeel dat men velt moet slechts tot stand zijn gekomen met wat men weet en wat men niet weet. Ik weet nu dat wat ik wil een utopie is. Het is mijn fout geweest te geloven.
Laat maar, ik ben verslagen.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 22:20

@Kloothommel 18-10-07 @ 22:14:
Daar rijdt bijna iedereen op een brommert hoor, dus zo uniek is Starf*ckert niet.

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:16

@basher 18-10-07 @ 22:09
Komt er al, de beeftax.

@vander F 18-10-07 @ 22:09
Als je weet wat voor K#nkerlijers die atoompjes zijn, dan gun je ze een nog veel ergere dood.

Mad J | 18-10-07 | 22:15

@CoJoNes 18-10-07 @ 22:10

Ah, dan moet ik eens opletten als ik weer in Hoogeveen ben.

Kloothommel | 18-10-07 | 22:14

Leuke actie en aardig filmpje. Rutger moet alleen wel lief zijn voor ALLE meisjes vidn ik.

Cookie v. eigen deeg | 18-10-07 | 22:13

Mensenvlees schijnt nog veel lekkerder te zijn. Zijn makkelijker te houden en zijn bovendien een echte plaag. Alleen fokken ze niet zo makkelijk als varkens; 't zijn net runderen... Net zo 'slim'. Nee, dan varkens!

Mijn grap over Rutger is weggejorist, die lui van gs hebben echt geen gevoel voor humor. Boe! Oink ook!

correct | 18-10-07 | 22:12

@Lizzard 18-10-07 @ 22:06
*kots*

Mad J | 18-10-07 | 22:11

@Kloothommel
Nope, Starf*cker woont in Hoogeveen en heeft een brommert.

CoJoNes | 18-10-07 | 22:10

@CoJoNes 18-10-07 @ 22:00

M. van Helvert == Starf*cker?

Kloothommel | 18-10-07 | 22:09

Tuurlijk simpel , er moet gewoon wat extra belasting op vlees komen. Dat lijkt tegenwoordig de universele oplossing voor al onze probleempjes. Gewoon even de belastingen verhogen. Procentje extra btw, accijnzen op tabak, alcohol en brandstof omhoog, BPM omhoog, OZB omhoog. Wat is regeren tegenwoordig toch lekker eenvoudig en wat worden we genaaid. Die varkens in hun flatjes hebben het zo slecht nog niet.

basher | 18-10-07 | 22:09

@Mad J 18-10-07 @ 22:04,
ook weer zoiets!

Rücksichtlos van die onschuldige atoompjes SPLIJTEN!
Ram, hak, en weer wat electronen d'r uit gescheurd, en dat zonder verdoving.

vander F | 18-10-07 | 22:09

@koerbagh ® 18-10-07 @ 22:05
Wellicht had hij de pruik van Fleisch op..?

Herman Flipsen | 18-10-07 | 22:09

@koerbagh ® 18-10-07 @ 22:01
*snik*
Ik eet nooit meer groente.

Mad J | 18-10-07 | 22:08

@Lizzard
Kappen nou!
Dit zijn geen geintjes meer.

CoJoNes | 18-10-07 | 22:08

@vander F 18-10-07 @ 22:05:
En vergeet de wreedheid tegen het fruit niet! Och man, de vegetariërs die zo bruut aarbeien prakken op brood... Schande! Daar moet ik echt om huilen hoor!
Tijd voor harde actie....
www.4shared.com/file/19269338/90f8b9b1...

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:08

koerbagh ® 18-10-07 @ 22:01
Het lijkt net alsof je opeens wat menselijk geworden bent,

Elisabeth2 | 18-10-07 | 22:06

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 22:06

@CoJoNes 18-10-07 @ 22:00:
"De bromfietser is een blanke man met kort, krullend haar."

Starf*ckert heeft toch geen krulletjes en is een beetje kalend enzo?
beleefbaar.nl/blog/new_pivot/images/an...

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:05

@koerbagh ® 18-10-07 @ 22:01,

*pinkt traantje weg*

rechtstreeks uit de wrede wereld der vegetariers,
medogenloos volk.

vander F | 18-10-07 | 22:05

@vander F 18-10-07 @ 21:58
Welke biomassa centrale? Om deze tijd internetten wij op heerlijke kernenergie uit Frankrijk!
(en ja, ik weet waarover ik het heb. 4 jaar gewerkt op een centrale op de maasvlakte, s'nachts gaat alles op een laag pitje. Stroom uit Frankrijk is goedkoper en niemand wil teveel betalen)

Mad J | 18-10-07 | 22:04

@CoJoNes,
dan hadden die drie onderkinnen wel bij het signalement gestaan.

fuckje | 18-10-07 | 22:03

Animisme: De beste vriend van Anorexia

CoJoNes | 18-10-07 | 22:02

@vander F 18-10-07 @ 21:55:
Moet jij ook zo huilen om jonge sla, in vochtige bedjes... ?

Alles kan ik verdragen,
Het verdorren van bonen.
stervende bloemen, het hoekje
aardappelen kan ik met droge ogen
zien rooien, daar ben ik
werkelijk hard in.

Maar jonge sla in september,
net geplant, slap nog,
in vochtige bedjes, nee.
(© Rutger Kopland)

En worteltjes? Zomaar uit de bodem gerukt? en dan, o gruwel, geraspt!
Oh wat erg allemaal...

koerbagh ® | 18-10-07 | 22:01

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:43

Doe eens heel snel je nickname veranderen, enge man/vrouw. Het leuke zuiden is: veel feest, veel bier, veel ouwehoeren, veel eten. En ja, daar zit ook varken bij. Of wild zwijn, afgeschoten op en geimporteerd van de veluwe.

Ik zie het ietsjes anders dan jij. "Men" (dat zijn wij) is in staat om dieren te laten fokken. Door dieren te laten fokken krijg je meer dieren. Die worden gemaakt voor de consumptie. Klinkt rot? Ja, klopt. Maar is wel een feit. Wij zijn nu eenmaal omnivoren, ook al willen sommige industrieen ons met name nep hamburgers door de mik schuiven (niet te vreten, echt...)

Nou kunnen we die dieren absoluut van een heel goed bestaan voorzien. Kost een stukkie meer, maar dan heb je ook wat. Probleem is dat uiteindelijk die dieren net zo hard als koteletje op een bordje veschijnen. Zolang mensen voor minder geld een koteletje kunnen kopen zal slechts een klein gedeelte van de mensheid overstappen op Bio spulletjes. Want je kan je geld aan een goedkoper koteletje besteden en met je besparing uiteindelijk misschien wel een ijsje kopen.
Dus als de Bio industrie nou eens fijn goedkoper hun vlees gaat verkopen (voor het goede doel en het fijne leven van die varkentjes) dan denk ik dat je meer effect sorteert dan door met een paar knuppels in een hok te gaan zitten.

Overigens: mevrouw Thieme zonder make up in een hok blijft ook een fijne mevrouw. Niet in haar denkbeelden, dat dan weer niet.

Adriaantjeeeeeuh | 18-10-07 | 22:00

@Mad J 18-10-07 @ 21:51,
weet je wel hoeveel bacterieen er sterven in zo'n bio-massa electriciteitscentrale,
alleen al om te kunnen internetten?

vander F | 18-10-07 | 21:58

Had ook wel een bekende GroenLinksert in zo'n kooitje verwacht, tenslotte is GroenLinks SUV bestrijder Wouter van Eck van Milieudefensie campagneleider van dit "kuch" burgerinitiatief. Nu gaat Marianne volledig met de eer strijken. Slecht intern gecommuniceerd WouterT, heel slecht.

CoffeePatch | 18-10-07 | 21:57

Typische actie van Milieudefensie.
Volstrekt bezijden de waarheid, wordt er een beeld geschetst dat varkens gehouden gaan worden in een soort van legbatterij, maar dan zonder kippen en eieren.
Liefst met kindjes erbij, want dat doet het altijd goed (is het niet voor de media, dan wel als middel voor indoctrinatie). Als ze actie willen voeren tegen varkensflats, prima, maar laat dan ook de werkelijkheid zien!
Een varkensflat, is niets meer of minder dan een luxe varkenshouderij, die i.p.v. de stalgebouwen naast elkaar, de stalgebouwen op elkaar heeft staan.
Wat is daar nu weer mis mee, niet *kuch* humaan genoeg?
www.sarch.nl/afbeeldingen/flat1.jpg

Herman Flipsen | 18-10-07 | 21:55

Mwoah,
je zult planten toch eerst echt moeten doden voor je ze opeet,
tenzij je ze met wortel en al uit de grond vreet,
weet het_enge_zuiden ook, die houdt ook vast niet van bomen omhakken,
maar die concentratievelden vol lof, spruitjes en sla.. gruwelijk.
En niemand die voor die wezentjes opkomt, alleen maar omdat ze niet kunnen schreeuwen.

vander F | 18-10-07 | 21:55

@Elisabeth2,
Ja, ik moest ook lang nadenken voor ik op die naam kwam.

fuckje | 18-10-07 | 21:53

@het leuke zuiden
Jij ziet liever de mens uitgeroeid?
Grootspraak, lutser. Schiet jezelf kapot dan, ben je meteen verlost van je zelfhaat en de menselijke biomassa is gedaald met 120 kilo.

CoJoNes | 18-10-07 | 21:53

* Ziet enkel geen hoe heet ie, oh ja, Kouwes *

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:52

@vander F 18-10-07 @ 21:48
Waarom?
Internet is de beste hulp voor depressieve mensen.
Stond ergens op nu.nl.

Mad J | 18-10-07 | 21:51

En ondertussen is de eerste container in B&L alweer geblust
BR 2 BUITENBRAND CONTAINER NANNIE VAN WEHLSTRAAT ASD [ 513 ]

18-10-2007 18:05:42 - Amsterdam-Amstelland - Amsterdam - Lichtkrant kazerne Osdorp

CoJoNes | 18-10-07 | 21:50

Kan iemand die Rutger eens opvoeden?

wingload | 18-10-07 | 21:50

Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:15: Het gebrek aan reacties op je betoog bewijst voldoende, lijkt me. Ik ben zelf al geruime tijd gestopt met de vleeseetholocaust.

@de meeste reaguurders: sommigen (waaronder ik) zijn gewoonweg begaan met het leed van bio-industriedieren. Het is niet te ontkennen dat er veel geleden wordt.

* checkt huidig internetadres *

O ja, ik zit op GS. Wat doe ik hier?

Pingu | 18-10-07 | 21:50

* Ziet enkel lichte kooien*

corvanderlaak | 18-10-07 | 21:49

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:43
Ik heb nog wel een stukje touw voor je liggen.

@Kloothommel 18-10-07 @ 21:43
En nog maar niet te spreken over de CO2 uitstoot. Krijgen we eindelijk dat mooie subtropische klimaat.
Ik kan niet wachten.

Mad J | 18-10-07 | 21:48

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:43,
toch eerst maar even langs de Psychiater..

vander F | 18-10-07 | 21:48

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:43:
Afterlife? Och jeses... geloof je daar ook nog in? Wat een moeilijk leven heb je. En dan denk ik wel eens dat ik het zwaar heb...

koerbagh ® | 18-10-07 | 21:48

-weggejorist-

Lizzard | 18-10-07 | 21:47

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:15,
Whahaha,
halve zool,
volg het advies van Koerbagh maar op.
red de wereld, begin bij jezelf.

vander F | 18-10-07 | 21:47

koerbagh ® 18-10-07 @ 21:33
Ik weet dat de natuur al tot 2 keer toe voor 98% is uitgeroeid. Het gaat om de biodiversiteit. Ik zie liever de mens uitgeroeid.
Van dat geweer is trouwens geen slecht idee, neem ik jou wel mee naar de afterlife.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 21:43

@Mad J 18-10-07 @ 21:39

en het mooiste is nog wel is dat als heel nederland aan de scharrelvarken gaat het varkensvlees zo duur wordt dat niemand het nog kan betalen OF er moet zoveel bos omgehakt worden voor al die scharrelvarkens dat er geen enkele milieu overblijft in nederland (welke effectief het bestaansrecht van milieu defensie elimineert ;-)

Kloothommel | 18-10-07 | 21:43

al = als

Sorry last van de rooibos thee.

Mad J | 18-10-07 | 21:41

befke 18-10-07 @ 21:22

A dirty mind is a joy forever?

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:41

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:39

Geert is een computer hologram bedacht door J.P. Bakellende

Kloothommel | 18-10-07 | 21:41

@Kloothommel 18-10-07 @ 21:34
idd en het grappige is al iedereen er een paar neemt, krijg je een heleboel varkenfatjes. Maar ja huisdieren mogen wel.
*Kijkt hongerig naar de kat*

Mad J | 18-10-07 | 21:39

Kloothommel 18-10-07 @ 21:21

Nee, 'kgeluef het niet. Radiostilte.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:39

Mja, niet echt objectief..

anchorfish | 18-10-07 | 21:37

Rspect naar die gasten. Hollanders die wel hun idealen volgen, en demostreren!
Waar zie je ze nog?

Hierro | 18-10-07 | 21:35

@Mad J 18-10-07 @ 21:31

Wel goed voor het milieu, als iedereen een paar van die beesten neemt scheelt dat weer een hoop in de electriciteit voor den vriezert.

Kloothommel | 18-10-07 | 21:34

@het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 21:15:
Doe eens rustig... Verbeter de wereld begin bij jezelf. Als je het dan allemaal zo erg vindt: koop een pistool richt op je eigen hoofd, trekker overhalen en knal je hersens eruit. Dan ben je er van af. De wereld gaat heus door zonder jou, zelfs zonder de gehele mensheid, ook als die alle hulpbronnen heeft uitgeput en bijna alles heeft uitgeroeid. De natuur bestaat al honderden miljoenen jaren is al meermalen bijna uitgeroeid en is telkens weer doorgegaan. Relax, niks aan de hand. Hoort er gewoon bij.

koerbagh ® | 18-10-07 | 21:33

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:27
Ach ja, mensen tellen ook 1200 dollar neer voor een biefstukje van een dagelijks gemasseerd koe groot gebracht met wiskey

Mad J | 18-10-07 | 21:29

miko 18-10-07 @ 21:25
sorry Crustacea bedoelde ik dus die met de pleopodes(vandaar dat reizen)

miko | 18-10-07 | 21:28

Mad J 18-10-07 @ 21
Ja, als je een keer een heel decante BBQ wil hebben. Ze kosten Engelse Ponden 200 per stuk en hebben net zoveel vlees als een kippetje.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:27

Mad J @21:23

WHAHA, sick fuck :P

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:26

Deze is nog veel leuker eigenlijk:

www.meatandmeal.nl/nieuws/opmerkelijk/...

Stel je voor, een toren van kooien met varkens van 900 kilo d'r in. Doet u mij maar een vriezertje!

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:25

koerbagh ® 18-10-07 @ 20:57
98% ??Ik dacht toch dat het overgrote deel van de dierlijke biomassa opgeslagen was in die meuk die elke nacht op en neer reist in de zee. Pleopodes of zo.

snapikhetnog 18-10-07 @ 21:05
Je moet eerst 18 zijn voor je mag stemmen.

miko | 18-10-07 | 21:25

Niet alleen voor de BBQ, ik weet nog een veel grotere doelgroep.
Reclame slogan: Put a pig on you're stick!

*wordt misselijk van zichzelf*

Mad J | 18-10-07 | 21:23

Ah! Daarom zat de extreem-linkse activist Wouter van Eck uit Nijmegen vanochtend in de trein. Hij zat zeker tien minuten op het toilet te schijten.

vet | 18-10-07 | 21:23

Elisabeth2 18-10-07 @ 21:17
Weet je zeker dat het mini varkens zijn en niet wat anders?

befke | 18-10-07 | 21:22

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:20

Leeft die nog dan?

Kloothommel | 18-10-07 | 21:21

-3 voor het gebrek aan erotiek. Was al moeilijk voor te stellen met Sjors en Marjan, maar het was ook nog niks.

Nepkarel | 18-10-07 | 21:21

Fuckje,
Die zijn we helemaal vergeten! Zou die nou boos zijn?

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:20

Mad J 18-10-07 @ 21:19

Pig on a stick, ik ruik commerciele mogelijkheden :D

Kloothommel | 18-10-07 | 21:20

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:13
Waar kan ik die minivarkens bestellen. Is wel leuk op de BBQ.
Aan een stokje geregen, druif in de bek.
Mmmmmmmmmmmmmhhhhhhh

Mad J | 18-10-07 | 21:19

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:17

Dus een soort van panklare hamburger op pootje's, lekker makkelijk, ff grabbelen in de tuin en hup de pan in.

Kloothommel | 18-10-07 | 21:19

Elisabeth2 @21:17
.
Lekker dan. Nou ja, sate stokjes passen ze wel aan.

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:19

Vindt Kouwes hier straks ook nog iets van?

fuckje | 18-10-07 | 21:18

openbaarminiserie 18-10-07 @ 21:15
Nee, ze zijn zo klein, ze passen in de palm van je hand, dat je daar niets aan hebt.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:17

Zo'n kooi is ook wel handig trouwens, dan wroeten die roze etterbakken m'n tuin niet zo om. Moet ik weer omgewroete-tuin-tax gaan betalen.

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:17

Driekwart van de mensen in NL woont in een flat (sukkels) en die hoor ik ook niet klagen. In 020 zijn straks met een beetje geluk wat flatjes vrij, direct volplempen met varkens. De buren merke het verschil toch niet.

Mad J | 18-10-07 | 21:17

de oplossing: mensenvlees!

Patrick Zweedsey | 18-10-07 | 21:16

@Elisabeth2 18-10-07 @ 21:13

Het enige varken dat mijn huis in komt is het varken dat in cellofaan verpakt is.

Kloothommel | 18-10-07 | 21:15

artbrut 18-10-07 @ 20:58
Op het moment dat je dieren zowiezo moet opsluiten om te voldoen aan je consumptiebehoeften is er al een misbalans tussen het aantal mensen en zijn leef omgeving. Alle technologien hebben er voor gezorgd dat de mens zo explosief gegroeid is. Doe een bacterie enten in een stuk agar en je krijgt hetzelfde effect.
Het moet eens afgelopen zijn met alle ellende. We moeten vooral de stabiliteit verder aantasten, ik wacht totdat het eerste vogelgriepvirus eens fatsoendelijk muteert en eens een flinke decimatie gaat plaatsvinden. De mens is het enige probleem op aarde. Alleen we fokken de hele wereld vol vanwege economische, religieuze en humanistische redenen. We blijven de vraag van voedsel verhogen. En vooral meer vlees eten allemaal, niet erg, alleen het eten van vlees is niet erg efficient, is het al alleen omdat voor alle varkensmondjes zoveel veevoer nodig is. Woudkap vindt plaats om daar mais en andere soja te laten groeien. Soorten sterven uit, dieren worden ontheemd.
De mens moet gewoon zijn bek dichthouden over het milieu. Het is leuk lullen, je schuldig voelen over het klimaat en de verandering van de aare, het verdwijnen van natuur. Alleen het is zelf de enige oorzaak aan het probleem. Iedereen, maar dan ook IEDEREEN lult links en vult rechts. Iedereen! Iedereen heeft zijn mond wel vol voor behoud van dier, maar wel zijn habitat ontnemen. Iedereen heeft de mond vol van dierenrechten, vermoord een onschuldig vogeltje en de wereld is te klein, maar als het op consumptie aankomt knijpen ze de ogen dicht of maken ze een concessie aan het denken ivm het eigenbelang. Iedereen doet het pijn als er weer 100 hectare wordt gekapt aan bos, en dan wijzen richting de 'rechtse' houtexploiteurs, terwijl het land eigenlijk bedoeld is voor het verbouwen van gewassen.
Hele hele hypocriete zooi doet mij pijn in de ogen. Balans is essentieel tussen mens en natuur. Deze is alleen zoek vanwege het klote eigenbelang.
Ik meen het vanuit het diepste van mijn hart, elke uithoek in mijn lichaam, ik verkies de ondergang van de mens boven de ondergang van de natuur. En aangezien de sharia de ondergang is verkies ik deze boven totale vernietiging van de natuur.
Maar goed, ik zal wel voor gek worden verklaard, i dont care. De toekomst vertelt zichzelf wel.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 21:15

Elisabeth2 @21:13
.
Nou mooi! Weet je ook of je ergens van die kooien die je kunt stapelen kunt kopen? Da's wel handig, dan kan ik namelijk 25 van die biggen in m'n tuin opfokken.

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:15

Nou een varken als huisdier is nog wel een goed idee zeg. Als die mongeaulen een <insert kouwe aardappel>'tax'</exit kouwe aardappel> gaan invoeren dan zet ik zeau een dik varken in m'n tuin en ga ik 'tax-ontduiken'

openbaarminiserie | 18-10-07 | 21:13

Kloothommel 18-10-07 @ 21:06
Zou niet zo raar zijn. In Devon UK worden mini-varkentjes gefokt en aan de vraaag is bijna niet te voldoen. Als huisdier. Is ook idioot natuurlijk, maar misschien draagt het iets bij aan het bewustzijn van mensen waar hun voorverpakte karbonaadje vandaan komt.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:13

Die varkenflats zouden ze eigenlijk bij de slager neer moeten zetten zodat je kan kiezen van welk varken je je speklap wilt hebben :D

P.S. Rutger, Biefstuk komt van den koe en niet van den varken.

Kloothommel | 18-10-07 | 21:12

Georgina begint aardig op te drogen.

AdriaanIsAcrobaat | 18-10-07 | 21:11

Die varkens willen ook gewoon schotels aan hun flats.

Tomatenketchup | 18-10-07 | 21:11

Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 20:48
Volgens die gelovige knakkers uit die zandbak inclusief die andere twee geloven is de mens anders wel beter dan de beestjes en is er om over ze te heersen!zal trouwens niet leuk meer zijn in het zuiden dan.
wopper 18-10-07 @ 20:52
Er is ook vis die naar varkens vlees smaakt!

www.flickr.com/photos/8504084@N05/5163...

miko | 18-10-07 | 21:10

Elisabeth2 18-10-07 @ 21:02
Bij de slager waar ik vaak kom hangt een bak met maand kaarten erin en daar kun je zien het reg. nr en de boerderij waar het dier vandaan komt.
Verschil in smaak van die slager en AH vlees proef ik ook niet hoor.

befke | 18-10-07 | 21:09

Die beesten hebben natuurlijk wel een mooi uitzicht in zo een flat.

de honden blaffen... | 18-10-07 | 21:07

@snapikhetnog 18-10-07 @ 21:05

Hoezo, heb jij een varken als huisdier dan?

Kloothommel | 18-10-07 | 21:06

Ja, als iemand zijn huisdier mishandelt is hier het huis te klein..... en terecht.

Maar miljoenen varkens mishandelen.......... als je daar iets van zegt wordt je getrakteerd op het geenstijl gezeik hierboven.

Marianne en Geogina, ik ken jullie verder niet, maar ik ben blij dat er nog Nederlanders zijn die, in tegenstelling tot het gepeupel hierboven, een appr gezonde hersenen in de bole hebben.

Nou weet ik het, als ik weer mag stemmen, krijgt Marianne mijn stem

snapikhetnog | 18-10-07 | 21:05

@CoJoNes 18-10-07 @ 21:03

Toch wel leer met een bontkraag gemaakt van zeehonden bont he?

Kloothommel | 18-10-07 | 21:05

En Rutger, wees eens stoer tegen iemand die misschien hard terugslaat, in plaats van weerloze onzekere meisjes een minderwaardigheidscomplex te bezorgen. Zo makkelijk.

Von Münchhausen | 18-10-07 | 21:05

"Goede doelen" Postcodeloterij show:
Milieudefensie vanaf 1996 tot 2006 ontvangen 12,9 miljoen euro, ontvangen in 2006 1,5 miljoen euro.
En wat doet milieudefensie tegen de stortvloed van milieubelastende folders die de postcodeloterij elke keer in de brievenbus mikt?
Niets, Milieudefensie is gewoon een hypocriet clubje.

CoffeePatch | 18-10-07 | 21:04

@het zure zuiden
Wordt het persoonlijk? Jammer, ik doelde op het polyester en de zweetinductie daarvan.
Ik douche graag en draag alleen leer, afgezien van een polyester balletje soms.

CoJoNes | 18-10-07 | 21:03

Ik zou toch zweren dat die gast met die Che Gevaaraapet dat dat onze eigen P. Kouwes was.

Skeflau d'Bouterique | 18-10-07 | 21:03

Onzin dat een varkensflat per se dieronvriendelijker is. Je kan een flat maken waar een varken een geweldig (zij het meestal kort) leven heeft. Al gaat er natuurlijk niets boven een modderige boerderij, maar vergelijk het met de bioindustrie en je weet genoeg.

Von Münchhausen | 18-10-07 | 21:02

artbrut 18-10-07 @ 20:58
Helpt het dan dat je biologisch vlees koopt. Ik doe het wel, maar betwijfel het. De smaak is ook niet echt anders, maar ja. dan heb ik het over AH.

Elisabeth2 | 18-10-07 | 21:02

LOL, Frik is een stadjer!

CoJoNes | 18-10-07 | 21:01

@teun.k 18-10-07 @ 20:35
pak op pens hebb'n?

VanFrikschoten | 18-10-07 | 20:59

Georgina wil ik nog wel volblaffen, maar Thiemen neeeeeeee.
Dit bitch slikt toch niet (onschuldige visjes die sterven, puur en alleen maar voor mijn genot)
*flikkert nog een speklapje op de BBQ*

Mad J | 18-10-07 | 20:58

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 20:48: Varkensvlees is een van de meest gegeten vleessoorten in Nederland. Daar verander je weinig aan. Dan vind ik het goed dat er naar manieren wordt gezocht om die beesten meer ruimte te geven en te zorgen dat ze niet getransporteerd hoeven te worden.

artbrut | 18-10-07 | 20:58

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 20:48:
Tja jammer joh... 98% van de dierlijke biomassa op de aarde is mens of gedomesticeerde en dus aan de mens ondergeschikte dieren. Je kunt een hekel hebben aan het idee, de feiten liggen anders en dat zal onder de sharia ook niet anders zijn overigens.

koerbagh ® | 18-10-07 | 20:57

CoJoNes 18-10-07 @ 20:53
Die 10 meter afstand moet wel lukken. Met plezier zelfs.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 20:55

@ koerbagh ® @ 20:48
Ah ok, ik let meestal niet zo op wat ze zegt, maar er begint me nu iets te dagen

Tobi | 18-10-07 | 20:54

@Het_leuke_zuiden 18-10-07 @ 20:48
Dude, trek je schoenen uit, draag polyester en blijf op minimaal 10 eter afstand van me!

CoJoNes | 18-10-07 | 20:53

Maar als Georgina met haar twee harrys en Marianne met die dikke kont erin kan dan neem ik aan dat die hokken redelijk ruim zijn??Slachtvarkens worden namelijk nooit helemaal volwassen.
ik vind varkensvlees uit de bioindustrie toch niet te vreten dus ze doen maar.
Liever had ik gezien dat de 2de kamer dat jagen toeliet want wild zwijn is dan weer wel lekker!

miko | 18-10-07 | 20:53

@miko 18-10-07 @ 20:47

Varkens die naar vis smaken, bah!
Pin is omgelegd omdat hij de immigratie aan banden wilde leggen, en niet vanwege het bont of een andere kudtsmoes.

wopper | 18-10-07 | 20:52

soory,
op je heb.

befke | 18-10-07 | 20:50

It's Gutfest '89!

CoJoNes | 18-10-07 | 20:48

artbrut 18-10-07 @ 20:17
Al was het 10 keer meer briljant dan de uitvindingen van Edison. Een dier sluit je niet op. Een vogel niet in een kooi, een vis niet in een kom en een varken niet in een hok.
Ik prefereer de sharia boven het idee dat het dier( en plant) ondergeschikt is aan de mens.

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 20:48

@Tobi 18-10-07 @ 20:39:
Zij noemt ze Harry's. Niet Jopen. Maar goed, ik krijg bij dit filmpje opeens enorm zin in varkenssateh of een lekker karbonaadje. Of een tosti ham...

koerbagh ® | 18-10-07 | 20:48

welke moeder haalt het in haar hoofd om haar kindje te willen laten voelen hoe het is om als een varken in een klein hok te zitten?
Uit de ouderlijke macht ontzetten die vingerverf deaus1

pooface | 18-10-07 | 20:48

knutsel 18-10-07 @ 20:31
dacht dat hij geflipt was om dat Pin de bontteelt/handel openlijk steunde.

skerchi 18-10-07 @ 20:31
Op de maasvlakte een grote ruime flat voor die beesten Hun mest omzetten in plankton en er dan weer vis mee telen.Visafval gebruiken als varkensvoer.
A perfect circle!

miko | 18-10-07 | 20:47

Geen leuke opmerking van je Rutger tegen dat meisje valt me tegen van je.
Ben blij dat ik ( op aandringen van mijn kleindochter ) je heb gestemd Marianne.
Niet dat ik het met je eens ben maar ( rits de gulp nu open ).

befke | 18-10-07 | 20:46

Ennieweez, die dingen komen er voorlopig niet, neem dat maar van mij aan. De lobby om meer diervriendelijk en biologisch te gaan produceren is vrij groot. Een varken kan niet kiezen, je weet tog.

knutsel | 18-10-07 | 20:41

Gut, dat er naast Georgina en haar jopen nog plaats is in de kooi

Tobi | 18-10-07 | 20:39

@Amen 18-10-07 @ 20:37

Met een lading ketchup of knoflooksaus is alles te vreten.

Kloothommel | 18-10-07 | 20:39

miko 18-10-07 @ 20:28

The 'pigs' (swines) strike back! Wilde zwijnen die voor 'overlast' zorgen op de Veluwe. De varkens (zwijnen) nemen wraak.

Fred V | 18-10-07 | 20:38

Kloothommel 18-10-07 @ 20:30
Ik weet het niet volgens mij zijn die lui niet te vreten.
Hoewel de gedachte aan vogelvrije milieumaffio's een prettige is ..... dat dan weer wel.

Amen | 18-10-07 | 20:37

Komen die schweinen nu in Slotervaart in een flat te zitten om de verloedering te stoppen of wat moet ik me er bij veurstellen.

kneuterzak | 18-10-07 | 20:35

@ Woar kin je zo'n hok koop'n? Kin ik wel bruuk'n achter in schuur...

VanFrikschoten 18-10-07 @ 20:07

Weet niet wat voor dialect je probeert neer te zetten maar het klinkt niet echt geloofwaardig.

teun.k | 18-10-07 | 20:35

get a life

sillybilly | 18-10-07 | 20:33

Helemaal tegen!
Geef varkens de ruimte, buiten, komt het varken ten goede en het vlees.
Weg met dat sollen met beesten!
Eet dan gewoon minder vlees maar wel bio-dyna.

---

In Engeland zijn mini-varkentjes gekweekt, ze worden niet groter dan een cocker spaniel:
www.minivarkens.com/archief/news/kort_...

wopper | 18-10-07 | 20:33

Het is toch kolder dat we die Soja vanuit Rotterdam in grote vrachtwagens over landweggetjes naar de mesterijen brengen en dan vervolgens vrachtwagens met varkens naar het slachthuis in de grote stad rijden. En dan die mest! Veel te veel om uit te rijden op het platteland, dat zakt het grondwater in.
Mooi idee, zet dat vleesbedrijf in Rotterdam.

skerchi | 18-10-07 | 20:31

@Amen 18-10-07 @ 20:23

Nou gewoon wat het eerste voorbij komt en het goedkoopst is, dus als milieudefensie haar zin krijgt en vlees wordt duurder dan worden veganisten & cativisten van milieudefensie vogelvrij.

Kloothommel | 18-10-07 | 20:30

knutsel 18-10-07 @ 20:23
Oh ja??Heeft Volkert ook in zo een flat gewoond??Mischien hebben ze dan wel een punt die veganisten.Voor je het weet ontsnappen die varkens en gaan ze mensen vermoorden!!

miko | 18-10-07 | 20:28

Marianne en Georgina moeten geile neuksex op cam zetten. DAAR licht hun talent toch duidelijk als je zo die Marianne ziet gluren oeh oeh oehhhhhhhh.

hobbit | 18-10-07 | 20:27

hoerrrrrrr

Plattebats | 18-10-07 | 20:23

Kloothommel 18-10-07 @ 20:18
Tja nood breekt wet das ook weer zo.... als ik moet kiezen tussen linzen tofu en weet ik wat voor ranzige zooi, dan maar een veganiste op de slachtbank.
Maar alleen als er geen varken meer op de hele wereld rondloopt.

Amen | 18-10-07 | 20:23

Ik kan me vergissen, maar volgens mij heb ik ooit ergens gelezen dat de varkensflat een van de redenen was dat bij Volkert de draadjes in zijn hoofd doorbrandden en Pin nu geen premier is.

knutsel | 18-10-07 | 20:23

Wat een bek met tanden heeft die Thieme zeg, niet normaal. Om bang van te worden.

Fapdrol | 18-10-07 | 20:21

toch zou ik georgina gewoon opschuiven

Demonische Eend | 18-10-07 | 20:20

niet zo interessand... hoe je het ook went of keert, het zal toch niet anders worden als dat het is...

Barrrrt | 18-10-07 | 20:18

@Amen 18-10-07 @ 20:15

Kan me niet schelen, vleesch komt er op tafel en of dat nu van een varkensflat varken komt of van een veganist boeit me geen ruk.

En daarbij, de big met die nep varkensneus kan ik wel een paar dagen van vreten.

Kloothommel | 18-10-07 | 20:18

varken = roze = stijlloos = wereldheerschappij

Jeoh | 18-10-07 | 20:18

Varkensflats zijn de meest briljante uitvinding ooit. Heb bij het architectenbureau gewerkt waar ze de flats van top tot teen hebben uitgedacht. Wat blijkt: de varkens hebben meer ruimte. Omdat het hele proces (van geboorte tot slacht) in de flat plaatsvindt hoeven de varkens niet te worden getransporteerd. En het werkt uiterst effiencient waardoor de prijzen van het eindproduct omlaag kunnen.

Check hoe het eruit ziet: www.mvrdv.nl/_v2/projects/181_pigcity/...

artbrut | 18-10-07 | 20:17

Is dat ook van die walgelijke spotjes op de radio over 'eerlijk over vlees'? Dat vieze gemoraliseer waarbij iedereen die niet aan deze doorgeslagen gekte meedoet als een moreel inferieur mens neergezet wordt? Dan ben ik namelijk tegen.

Der Schmarotzer | 18-10-07 | 20:16

Leuk koppie heeft Georgina tegenwoordig.

G-unite | 18-10-07 | 20:16

Kloothommel 18-10-07 @ 20:12
Nou, dat zeg je wel, maar weet je waar die gasten mee gevoederd zijn?
Smakelijk!

Amen | 18-10-07 | 20:15

Jort, krijsende varkens horen in de kelder!

Abudabie | 18-10-07 | 20:14

Abschiessen die hap. Dit stinkt nog erger dan die varkens zelf.

Dundunbanza | 18-10-07 | 20:13

Nou als er geen varkens meer zijn om op te vreten voor een normale prijs dan ga ik gewoon milieu defensie activisten & veganisten opvreten.

Kloothommel | 18-10-07 | 20:12

't Blijft een prachtige vrouw (Marianne)

rotschop | 18-10-07 | 20:11

Heerlijk, eindelijk weer een keer wat luchtigs en grappigs.

Al dat gezeik over lage straffen voor de Trubertjes en loslopende stenengooiers in Slotervaart. Kreeg er hoofdpijn van.

Olianus | 18-10-07 | 20:11

Bicycle_Repairman 18-10-07 @ 20:06
In dat geval zeg ik doen! Schijnt dat het hele inteligente dieren zijn. En laten we eerlijk zijn, dat kan je van een hoop ministers ed. niet zeggen.

Amen | 18-10-07 | 20:10

Ik zeg dus ook NEE tegen varkensflats of elke vorm van bioindustrie

Het_leuke_zuiden | 18-10-07 | 20:10

Geert heeft intussen kamervragen gesteld.

fuckje | 18-10-07 | 20:10

Burgerinitiatief!
.
NL voor fout vlees! Wrom? Omdat ik lekker en goedkoop vlees wil vreten en met mij een heleboel andere Nederlanders.

dlseth | 18-10-07 | 20:08

HAHAHAHAHAHAHAHA jij hebt die neus niet nodig HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

+100 kudos

Kloothommel | 18-10-07 | 20:07

Woar kin je zo'n hok koop'n? Kin ik wel bruuk'n achter in schuur...

VanFrikschoten | 18-10-07 | 20:07

@ Amen
Dat de varkens de wereldheerschappij krijgen of zeau

Bicycle_Repairman | 18-10-07 | 20:06

Waarom zien domme vrouwen als Georgina er toch altijd zo geil uit, snap echt niet wat god hier mee heeft willen bereiken ...

despecialist | 18-10-07 | 20:05

Varkens in een hokje laten opgroeien en dan dood maken is zielug..... mag niet!
Varkens op de Veluwe laten opgroeien in de vrije natuur en dan dood maken is zielug.... mag niet!
-
Wat wil die milieumaffia nu eigenlijk?

Amen | 18-10-07 | 20:04

Wat een onzin-aktie weer. Zou pas lachen zijn als je met een heftruck effe die hele poppenkast om zou drukken.

Santos | 18-10-07 | 20:04

Georgina Verbaan en Marianne Thieme samen in een kooi. Ik had er toch wat anders van verwacht.

OneandOnly | 18-10-07 | 20:03

Slappe hap, Rutger, had wel iets meer verwacht dan 'jij hebt die neus helemaal niet nodig', volgende keer een paar betere grappen weer aub ...

despecialist | 18-10-07 | 20:03

Ga je anders ff druk maken om een paar speklappen.

Dachthetwel | 18-10-07 | 20:02

Ruktor is wel een hork soms.

knutsel | 18-10-07 | 19:59

Hadden ze deze actie niet beter in slotervaart kunnen houden?

kersenflap | 18-10-07 | 19:58

Doe mij maar in die kooi met Thieme en Verbaan!

Johns0n | 18-10-07 | 19:58

waarom toch altijd weer van die ludieke actie's die niet leuk, grappig of ludiek zijn?

hooiwagen | 18-10-07 | 19:57

Lol@rutger: zonder neus lijk je ook wel op een varken!

pooface | 18-10-07 | 19:57

Wat een ontzettend kinderachtig filmpje. De houding van Rutger is niet kritisch te noemen, hij is gewoon mensen aan het afzeiken. Er zit zelfs niet één vooruitgeplande grap in... Geen tijd meer voor de redactievergadering?!

Mary Jane | 18-10-07 | 19:56

Halalvlees bestaat niet meer want Albert Heijn ging door de knieen!

HP de Tijd lezer! | 18-10-07 | 19:54

Op vrachtauto zetten en deporteren naar polen, kunnen die mensen daar ook weer goed eten.

Sheikyassin | 18-10-07 | 19:54

Georgina heeft de publiciteit weer binnen, waar het voor was weet ze al niet meer

Superstijl | 18-10-07 | 19:52

Hongernegerts in Somalië zouden wel in een flat willen wonen.

Chaime | 18-10-07 | 19:51

VarQuens heauren in de modder en de peop, niet in flats!

Boris Poepnagel | 18-10-07 | 19:49

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com