Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Algemeen beschouwen met Arm & Rijk

Rutgah in OewassenaarDe regering presenteerde gisteren de beleidsplannen voor het komend jaar. Inderdaad, wat lul je, inleveren zul je. Terwijl vandaag in de Tweede Kamer de Miljoenennota algemeen werd beschouwd, ging Rutger op zoek naar de mening van de man in de straat. De strekking van het verhaal van Grijs I is duidelijk. Er moet meer worden genivelleerd, al spreekt Den Haag toch liever over 'een eerlijkere inkomensverdeling'. Om een en ander eens lekker zwartwit in beeld te brengen stuurden we Rutger én naar het kapitaalkrachtige Wassenaar én de volkse Schilderswijk in Den Haag. Hoe wordt in Wassenaar gedacht over de draconische lastenverzwaringen? Kunnen ze het nog wel betalen? En hoe blij is men in de Haagse Schilderswijk met die grote zak geld die hun in de schoot wordt geworpen? Kortom, weer een fair, balanced, eerlijk en objectief verslag van Rutger. Press PLAY on tape!

Reaguursels

Inloggen

Dat is niet de schilderswijk, maar ook zeker niet spoorwijk (dat is onderdeel van Laak). Waar Rutger staat is de Stationsbuurt. Rutger had zeker niet zo'n zin om ver te lopen vanaf Holland Spoor toen hij met z'n luie donder uit Amsterdam kwam treinen (of heeft hij een auto van de zaak).

In de schilidersbuurt lopen veel meer jurken en hangen minder (geen?) camera's, daarom durft Rutje er niet te komen.

F'Shizzle | 20-09-07 | 21:49

of de mensen in de arme wijken moeten gewoon es wat harder werken...

overVecht | 20-09-07 | 12:23

De oppositie, de journalisten en GS hebben één ding gemeen: ze hebben alleen oog voor koopkrachtplaatjes. Of je het nu met specifieke maatregelen eens bent of niet, laat ik buiten beschouwing. Maar de kwaliteit van het leven bestaat toch niet alleen uit koopkrachtplaatjes voor morgen? Wat een intellectuele armoede.

finnish humor | 20-09-07 | 12:02

Props voor de tekkeltrekkert, als Den Haag zegt “U MOET SCHUIVEN” dan doent men dat als goede burgert.

Radical Rex | 20-09-07 | 11:28

"Dit is schilderswijk helemaal niet!!!!!!!!!!
Da's Spoorwijk, een iets rijkere Haagse wijk dan schilderswijk, maar helemaal geen schilderswijk! Wie heeft het gezegd dat dit schilderswijk is?
Lord-Space 20-09-07 @ 09:40"

Jij bent zeker taxichauffeur in Den Haag. Het feit dat het Hollands Spoor duidelijk in beeld is zou je toch het idee moeten geven dat het de Stationsbuurt is

homepage.residentie.net/~schram-12/sch...

Linoge | 20-09-07 | 10:59

Algemene beschouwingen zijn weer bezig, Ned 1

krommeteen | 20-09-07 | 10:50

+10 voor de zandneger die wel weet hoe het moet, klasse!

BassieNietAdriaan | 20-09-07 | 10:31

En weer een "eerlijk, gebalanceerd, eerlijk en objectief verslag'. Mooi hoor, niveau stijgt.

Wowzers | 20-09-07 | 10:30

@ inquisitra 20-09-07 @ 09:55

Als je dan óók de plannen van de PVV eens leest en je bedenkt dat ze ook nog eens doorberekend en haalbaar bevonden zijn, dan kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk, hè?

Robin Hood | 20-09-07 | 10:10

Tja, arm en rijk. Ik vind dat nogal zwart wit gesteld, omdat verreweg de meeste Nederlanders een normaal inkomen verdienen, vaak nog met zijn tweeen, waarvan er eentje zowiezo full-time werkt. En toch draait modaal er weer voor op met allerlei lastenverzwaringen. Rutte en Wilders hebben gelijk dat er nu veel geld gaat naar linkse hobbies. Er is voor die waanzin-ideeen van links steeds minder geld. Er vindt geen nivellering plaatst, maar een hele modale groep verschuift naar sub-modaal en dat gebeurt zeker als de economie wat minder gaat draaien. En de ervaring leert, dat wat de overheid van je pikt, je NOOIT meer terug krijgt. En zo wordt de basis gelegd door nota bene een links kabinet om de koopkrachtige burger en de bedrijven die daarvan profiteren (waar de staat vervolgens weer van zou moeten profiteren middels hogere belastingopbrengsten) voor een maatschappij die financieel steeds meer afzakt. Sterker nog, ondermijnt wordt om die hoeveelheid geld te genereren dat voldoende is om het sociaal stelsel onder controle te houden.
En toen kwam Wilders. Inmiddels wordt hij weer flink neergemaaid met misplaatst hoongelach vanwege zijn idee om werkloze allochtonenen linea recta terug te sturen als ze geen werk hebben. Maar veel andere landen hanteren die maatregel al enigszins en goed voorbeeld, doet goed volgen.
In landen als Australie, Nieuw-Zeeland en de Skandinavische landen kom je er al niet eens in als je geen vooruitzichten hebt op een baan. Wat Wilders roept is realistisch en makkelijk uit te voeren. Over mensen zonder Nederlandse nationaliteit die geen werk hebben is repatriering de meest voor de hand liggende oplossing. Anders is het puur armoedeimport en automatische verzwaring van het Nederlands sociaal stelsel. En zeg nou eerlijk, ons sociaal stelsel is er voor NEDERLANDERS (de nationaliteit hebbende) en is geen verkapte ontwikkelingshulp. Nu sta je toe dat Ali Baba en cs rustig kunnen parasiteren op het potje uitkeringen die niet voor hen bedoeld is.
Of het uitvoerbaar is, is wat anders. Wetgeving hiervoor druk je er op dit ogenblik niet door, omdat teveel labbekakken stemmen op partijen die graag geld weghalen bij werkende Nederlanders en dat herverdelen bij de niet rechthebbende handophouders. Maar aangezien Wilders blijft groeien, heb ik wel goede hoop dat we na de volgende verkiezingen te maken krijgen met een nationaal georienteerd kabinet, die eindelijk de kraan dichtdraait waar het moet en de maatregelen neemt die misbruik van sociale voorzieningen voorkomt. Daar hoort ook de afschaffing van de dubbele nationaliteit bij. Dat is heel slim van Wilders omdat ie weet dat oa Marokkanen nooit afstand kunnen doen van hun nationaliteit. Als je dan een wet in het leven roept die zegt dat naast de Nederlandse nationaliteit GEEN ENKEL ANDERE nationaliteit getoleerd wordt, dan verliezen alle Marokkanen de Nederlandse nationaliteit. Vervolgens vallen die terug op een tijdelijke verblijfsvergunning en zonder werk hoepelen ze op. En die kant moeten we ook op. We zijn geen SOS werelddorp, maar een klein stukje land op aarde waar we het zelf moeten rooien. Zonder 300.000 duimendraaiers zijn de ziektekosten, de AOW moeilteloos in de hand te houden. De criminaliteitscijfers zullen ogenblikkelijk dalen en de krapte op de woningmarkt wordt subiet opgelost. Het was voor mij ook even wennen, omdat het onsympathiek KLINKT, maar ik besef nu ook, dat dit het ultieme middel is om dit land op de rails te houden. Je kunt de werkende massa niet blijven uitpersen om vanuit een misplaatst gevoel van altruisme de verkeerde mensen te blijven helpen. En met verkeerd bedoel ik mensen die ''an sich'' totaal geen recht hebben op de gemeenschappelijke ruif. Het is juist asociaal om werende Nederlanders het geld uit de portemonnee te kloppen, waardoor de koopkracht daalt, de bedrijven minder verkopen, waardoor er minder winst-en omzet belasting is, waardoor er gaten in de begroting ontstaan die weer opgevuld worden door de werkende te belasten. Zo blijft er steeds minder geld over om aan sociaal beleid te doen.
Links is zooooo op het foute spoor. Ze helpen ons land letterlijk naar de armoede. Maar ja, dat is voornamelijk hun achterban. En gelukkig prikken mensen daardoorheen inmiddels. De linkse partijen lokken hun kiezers met beloven van geld, dat er steeds minder is. En nu wandelen ze godenzijdank naar de PVV. Die kaart de zaken met taboe aan en mensen vinden en VOELEN dat hij het bij het rechte eind heeft. Wilders is geen gevaar voor dit land. Dat zijn die partijen en die mensen die deze onooglijke situatie in stand houden. Tijd voor verandering!

inquisitra | 20-09-07 | 09:55

Dit is schilderswijk helemaal niet!!!!!!!!!!

Da's Spoorwijk, een iets rijkere Haagse wijk dan schilderswijk, maar helemaal geen schilderswijk! Wie heeft het gezegd dat dit schilderswijk is?

Lord-Space | 20-09-07 | 09:40

ik snap niet waarom die rijken zelf niet met de oplossing komen: een gratis sterilisatie-bus door die kansrijke wijken laten rijden. minder armen = minder poet afdragen, toch?

Patrick Zweedsey | 20-09-07 | 08:38

Echt TOP, zo'n popiejopie reportage waarom we allemaal hard mogen lachen. 'Arm' en 'Rijk' aan het woord, de één nog slimmer dan de ander.

Maar waar is de stem van de zwaarst getroffene, de (hoge) middenmoot, waar volgens mij bijna alle bovenstaande reaguurders ook bij horen ?

Ga eens slim wezen allemaal...

Okkiedepokkie | 20-09-07 | 08:24

Schitterend die Leen in het cafe, echt een ongezouten mening, hahahaha.

krommeteen | 20-09-07 | 05:45

Gelukkig bewijst de PvdA nu ook uit kiezersnaaiers te bestaan. Als 'iets bovenmodaler' ben ik het ook niet eens met de extra tax voor de rijken; ze werken doorgaans hard voor hun geld en moeten dus niet extra gepakt worden. Tenzij je een uitvlucht richting 0032 wilt hebben...
Fuck Bos, fuck Balkie, en fuck Rouvoet !

Goldfinger | 20-09-07 | 01:49

R.I.P @ Banned User

Robin Hood | 20-09-07 | 01:05

@Uw Verzekeringsadvis 20-09-07 @ 00:51
Ja jij ook sterkte joh.
Hedenavond heb ik m'n energie meer in het kouwestopic moeten steken. Maar goed, voor dit onderwerp (niet onderwijs maar de miljoenendinges) hebben we dan ook al een aantal topics kunnen blazen.
Laterz.

Cookie v. eigen deeg | 20-09-07 | 01:05

Rutger.. geweldig. Ben ik toch blij dat ik naar de zuiderburen ben verhuisd. Die zitten al 100 dagen zonder regering en het gaat nog steeds goed. Enne, als ik in Waasmunster rondloop kom ik misschien wel rijke mensen tegen (vaak ook nog een Nederlanders en had ik het enekele maanden geleden gedaan, dan had ik de zwarte weduwe rosti van tongen ook nog kunnen tegenkomen) maar die praten niet allemaal zo bekakt en zitten niet in met de beveiliging van de reden en oorsprong van hun duurverdiende centjes,

FlexAppeal | 20-09-07 | 00:56

@Cookie 00,.35
OK , sorry ,wil je niet beledigen.
Echter als je te kennen geeft in het onderwijs werkzaam te zijn dan kan je toch echt niet verwachten dat je nog serieus genomen gaat worden.
Sorry nogmaals ,alle respect voor wat je doet ,maar ondernemende lieden plaatsen je in een andere hoek.
En idd er zijn uitzonderingen ,je krijgt het voordeel van de twijfel,ja ,ho ho wat mij betreft.
Sterkte er mee.

Uw Verzekeringsadvis | 20-09-07 | 00:51

@klapmongeaul 20-09-07 @ 00:22
ROFL...

bethundered | 20-09-07 | 00:48

Je kunt veel zeggen, maar die Turk uit de schilderswijk is tenminste wél eerlijk.

kersenflap | 20-09-07 | 00:46

@Uw Verzekeringsadvis 20-09-07 @ 00:33
Houd jij je maar lekker bij verzekeringen Want van onderwijs heb je de ballen verstand, dat heb je in een paar zinnen duidelijk weten te maken. Hoe de buitenwereld denkt dat weet ik ook wel, daarmee is dat nog geen realiteit.

Cookie v. eigen deeg | 20-09-07 | 00:35

@daskapitalist 20-09-07 @ 00:30
Als je daarmee aan wilt geven dat ik niet genoeg verdien dan ben ik het met je eens.

Cookie v. eigen deeg | 20-09-07 | 00:33

@Cookie v.eigen deeg 00.13.
Dus niet , jullie geitenwollensokkenlutsers zijn echt geen afspiegeling van de samenleving.
Vandaar de wat vreemde posts van jou ,onderwijzers/leraren zijn toch echt wel wereldvreemd ,wat krijg jij nou mee van uit je klaslokaaltje over de grote boze buitenwereld.
Denk daar maar eens over na ,want zo denkt omgekeerd de buitenwereld over jullie soort luitjes.
Overigens heb je een belangrijk beroep maar je moet je verder niet echt denken dat je iets met de realiteit hebt te maken.
Maandsalarisje al weer binnen ,binnenkort weer vakantie ?.

Uw Verzekeringsadvis | 20-09-07 | 00:33

er wordt te weinig gedenivelleerd.

daskapitalist | 20-09-07 | 00:30

-weggejorist en opgerot-

-Banned User- | 20-09-07 | 00:25

Die hond maakt het filmpje zo briljant, zelfs die hond os al te lui om te bewegen!+100 voor die hond! :D

klapmongeaul | 20-09-07 | 00:22

Whahaha, leuk gemonteerd.

* | 20-09-07 | 00:13

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:58
Ik werk al jaren in het onderswijs Robin. En daar zit geen kleurtje aan. Het curriculum is kleurloos (op het onderbelicht zijn van de evolutietheorie na) en de mensen die les geven zijn een redelijke afspiegeling van wat men buiten op straat vindt als het op politiek aankomt.

Cookie v. eigen deeg | 20-09-07 | 00:13

Uw Verzekeringsadvis @ 00:06
Kijk! Dat is nog eens een menslievende aktie in deze bittere tijden.
* trekt portemonnee om bedrag te verdubbelen. Komt tot verbijsterende ontdekking dat de regering deze praktijken al jaren bezigd... *

Pa Pollewop | 20-09-07 | 00:10

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:58
Ik nu wel...... flabbercasted.
Joris, zet dat bier en die chips eens weg, Banned User probeert je iets duidelijk te maken.....

religion is war | 20-09-07 | 00:08

@Paps Polewop 23.54.
Consider it as done.
Overigens de andere helft overgeboekt aan koekje er bij.
Wat een drama s allemaal zo op de late avond .
U ook nog een rug of zo ?,zeg het maar.
@koekje erbij? 23.57
FF serieus ,meen je dat , 500 euro per maand naast je vaste lasten over voor een gezin ?.
Ik ook eerlijk ,was in mijn eerdere post aan het overdrijven ,komt wel in de buurt vandaar mijn vraag, ik heb n.l. ook 2 kinderen en een vrouw.

Uw Verzekeringsadvis | 20-09-07 | 00:06

-Banned User- @ 00:02
Zit je iets dwars?

Pa Pollewop | 20-09-07 | 00:04

Een ban is niet zo erg, maar die megolen die je de hele dag bellen "omdat je nummer op Geen Stijl" staat is pas errug...

Verdrietig wordt je van deze meelopers-mentaliteit.

Hee brother is Ok en ook degenen die zonder afgeschermd nummer hebben gebeld zijn OK.

De Nichten van GeenStijl zijn niet OK, maar dat is oud nieuws ;-)

-Banned User- | 20-09-07 | 00:02

Wie maakt er ff een filmpje met alleen dat stukkie van die lazy gestoffeerde loempia?? En stuurd die naar dumpert? Die kan aardig wat kudoos binnen slepen haha fokkin hilarisch man die tekkel!

jappertje | 20-09-07 | 00:02

En toch heeft Rutte gelijk!

Het grote graaien is begonnen!

apekop | 19-09-07 | 23:59

@ Cookie v. eigen deeg 19-09-07 @ 23:53

Examen zelf ook bekeken?

Robin Hood | 19-09-07 | 23:58

Het_leuke_zuiden 19-09-07 @ 23:30

Niet janken, ik doe het met 500 eri, man, vrouw , twee kinderen, alleen verdiener, 1250 vaste lasten! Geen vakantie dus, en Zeenman onderbroeken!
Alles voor onze niet-willenwerkende medemens !!

koekje erbij? | 19-09-07 | 23:57

Reaguren met een ban ban is best lastig: U heeft een IP-ban

;-)))

-Banned User- | 19-09-07 | 23:57

religion is war @ 23:53
Tja, DAAR was in de Miljoenennota helaas niet in voorzien...

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:56

Die Ruktor mag als hij dat wil best eens een dagje meedraaien met een gebannede user. Verhaaltjes schrijven laat ik over aan Botte Hond.

As zaterdag heb ik nog niets afgesproken, dus redactie bel me maar voor een afspraak. Nummer is bekend bij jullie.

-Banned User- | 19-09-07 | 23:55

Uw Verzekeringsadvis @ 23:47
Doe eens snel de helft van diversen overmaken naar Het_leuke_zuiden!!!

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:54

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:46
Dat is gewoon sociale geografie, heeft geen bips te maken met politieke kleur. Of wil je me vertellen dat de pvda en de vvd er verschilend over denken waar allochtonen?

Cookie v. eigen deeg | 19-09-07 | 23:53

@Pa Pollewop 19-09-07 @ 23:51
No way, das vlak naast 0522, en ik zit niet op die zooi te wachten hier. Neuh, dat eiland voor de kust van Noord Holland moet maar snel opgespoten worden.

religion is war | 19-09-07 | 23:53

religion is war @ 23:48
DAT wordt uitwijzen naar Staphorst!

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:51

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:37
Te laat, er komt nu ook nog preconceptiezorg. Een consult voor de levenstijl bij een kinderwens. Dus die brede school van van dal wordt heel breed. Tot en met hoe je moet neuken, baren, zogen, kleuteren, na school moet opvangen. etc etc. Liefst natuurlijk met religie als grondslag.Het masker van Roustoet valt langzaam af. Relifundi.

religion is war | 19-09-07 | 23:48

@Het_leuke_zuiden 23.30.
Gewoon vragen of ze je iets meer als het minimumloon willen geven.
Vaste lasten 3500 euro ,telefoon 1100 , CZ 350 euro ,internet 80 euro , uit eten 1000 euro ,roken 300 euro ,wijn 300 euro ,diversen 2000 euro .
Ga er ook wat bij vragen aan mezelf,mwoehahaha ,lutser.

Uw Verzekeringsadvis | 19-09-07 | 23:47

Robin Hood 19-09-07 @ 23:37 je hoeft het niet te weten, je hoeft het NIET te weten....

van dal | 19-09-07 | 23:44

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:37
Politiek gekleurd onderwijs? Kom op zeg.

Cookie v. eigen deeg | 19-09-07 | 23:43

van dal 1@ 23:38
Hopen dat papa Bos ook brede schouders heeft....

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:39

Pa Pollewop 19-09-07 @ 23:35
enne de brede school dan? en de heel brede school? of de zeer brede school? je weet wel de brede school met kinderopvang en buitenschoolse activiteiten, de heel brede school met basisonderwijs en hoger onderwijs met bso en de zeer brede school waar de juffen ook nog draagmoeder zijn voor de yup die zich zelf qua tijd geen gezin kan veroorloven.

van dal | 19-09-07 | 23:38

@ religion is war 19-09-07 @ 23:31 & @ van dal 19-09-07 @ 23:32

Ik wil het niet weten, ik wil het NIET weten! Nu maar hopen dat Geert het wat eerder voor het zeggen krijgt, zodat die kiddo's een beetje fatsoenlijk en niet politiek gekleurd onderwijs kunnen krijgen.

Robin Hood | 19-09-07 | 23:37

van dal @ 23:32
Maak je geen zorgen! Tegen die tijd zijn er geen leerkrachten meer te vinden en de scholen verworden tot ruïnes. Heeft pappie Bos zijn kids toch mooi beschermd!

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:35

religion is war 19-09-07 @ 23:31

tja, de kinderen van bos.... als ze groter zijn en op school zitten..... ai, ai.

van dal | 19-09-07 | 23:32

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:27
Hoho, ook ik doelde op de plannen van Grijs 1. Met Boslim, Roustoet en Potter heb ik geen meelij trouwens. Vindt het wel zielig voor hun kids. Die zullen later altijd moeten aanhoren hoe hun respectievelijke pappa's er een zooitje van hebben gemaakt.

religion is war | 19-09-07 | 23:31

Misschien even ter zijde. Ik heb net een balans samengesteld. Ik verdien een paar euro te veel om recht te hebben op voorzieningen, maar ik verdien een paar euro te weinig om rond te komen. Ik volg een deeltijdstudie en betaal ik dus zelf. Verder met CZ, huur, essent, mobiel 10 euro, 20 euro voor internet en enkele andere vaste lasten hou ik 250 euro per maand over om eten en kleren te kopen. Er vanuitgaande dat ik gewoon groentes dagelijk eet( ben voor 80% vegatarier) kost mij dat ook al een extra duit. Op zich is dit te doen, is het niet dat je ook onverwachte uitgaven hebt.
Grijs1 bedankt _0_

Het_leuke_zuiden | 19-09-07 | 23:30

mooi filmpje weer, jammer dat alleen de bovenkant én de onderkant in beeld kwamen.. er zit zo'n grote groep tussnin die echt de dupe wordt van dit beleid.

van dal | 19-09-07 | 23:27

Die Amerikaanse Prozac chick was toch wel mooi in stijlloos roze gekleed.

Haloef | 19-09-07 | 23:27

@ Cookie v. eigen deeg 19-09-07 @ 23:12 & @ religion is war 19-09-07 @ 23:18

Ik zeg niet dat IK triest ben! Ik bedoelde het nieuws wat ik hier altijd lees, dat is triest. Gelukkig dat GS er nog wat van weet te maken, want anders zou ik er helemaal depri van worden. En zeg nou zelf, kunnen jullie je voorstellen dat Wouturrr, André en De Balk lekker slapen 's nachts omdat ze zo blij worden van hun eigen begrotingen?

Robin Hood | 19-09-07 | 23:27

@despecialist 22.43.
U begrijpt het.
Beetje landgoed is van een bv niet van een prive persoon.
Hoef ik u verder kennelijk niet toe te lichten.

Uw Verzekeringsadvis | 19-09-07 | 23:24

@Cookie v. eigen deeg 19-09-07 @ 23:12
Dikke kans dat we straks per uur belasting moeten gaan betalen voor het internetgebruik, lijkt me typisch een idee voor Grijs 1. Dus dat F5-en van Robin (dat was toch een vent?) zal ze dan wel laten. Triest is niet helemaal het juiste woord dunkt me. Is er een overtreffende trap?

religion is war | 19-09-07 | 23:18

@Robin Hood 19-09-07 @ 23:09
Ach, wat is triest. Die plannen van grijs, die zijn pas triest.

Cookie v. eigen deeg | 19-09-07 | 23:12

IS er weer een repo met Rutger, wordt er niet ge-rutger-bashed... Nee, klopt ook wel, meneer is ook wel erg mild (nog een beetje timide na Brussel?). Zelfs Twan heeft meer oog voor voorgesleepte honden (er IS iets met honden de afgelopen week). Kunnen we ook een 'making of' krijgen met schokkende beelden van alle afgekeurde/mislukte opnames van Rutger die met Prada handtassen van erven in Wassenaar gemept is en zo?

Pa Pollewop | 19-09-07 | 23:12

@ De God van Empel 19-09-07 @ 22:30
Nee, sorry dat ik je teleur moet stellen. Horen geen vrouwen bij de redaksie he?

@ Cookie v. eigen deeg 19-09-07 @ 22:55
Ik voel me hier aardig thuis, dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik avond aan avond triest met mn laptop op schoot zit te F5-en ;)

@ religion is war 19-09-07 @ 22:56
Vooruit, het is je vergeven, zo te horen ben je vanavond al genoeg gestraft. En Traag dringt niet voor, hij eist slechts het laatste topic van de dag op ;)

Robin Hood | 19-09-07 | 23:09

@Robin Hood 19-09-07 @ 22:08
Deal, hoewel traag wel een beetje voor dringt. Sorry was ff weg, en dus zelf ook traag, dat dan weer wel. ff nova gekeken, Rouvoet is inmiddels doorgedrongen tot de kinderwensconsulten. Gaat ie ook nog bepalen hoe je moet neuken. Verder was mengele (komt die naam me toch bekend voor) ook weer selectief aan het knippen en plakken geweest. Tijdverspilling dus eigenlijk.

religion is war | 19-09-07 | 22:56

@ Robin
Gisteren hoeden, vandaag stelen van de rijken en aan de armen geven. Verzin jij de topics tegenwoordig? Je moet je hier helemaal op je plek voelen.

Cookie v. eigen deeg | 19-09-07 | 22:55

Wat zijn jullie allemaal lief geworden.
Sinds wanneer worden Ruktor en de Stijloze Nichten niet meer afgezeken.

-Banned User- | 19-09-07 | 22:50

Alsof de ECHTE rijken zo veel belasting betalen, die zitten gewoon keurig in box 3 met hun inkomen hoor. In Nederland wordt de belasting nog altijd betaald door de middenklasse.

despecialist | 19-09-07 | 22:43

@Robin Hood

Ben jij soms Traag?
Ah, vandaar de naam "Hood", logisch.

De God van Empel | 19-09-07 | 22:30

Robin Hood 19-09-07 @ 22:18
Amen.

Vasco de Vazant | 19-09-07 | 22:28

Beetje jammer dat dat de Stationsbuurt is en niet de Schilderswijk. Hoaxt GeenStijl nu ook al?.

Linoge | 19-09-07 | 22:20

@ Vasco de Vazant 19-09-07 @ 22:11

Niet alles is wat het lijkt.

Robin Hood | 19-09-07 | 22:18

@Robin Hood
Met dat stelen van de rijken en geven aan de armen moet u tog content en bekend zijn. Zit daar nou nog veel provisie op?

Vasco de Vazant | 19-09-07 | 22:11

@ religion is war 19-09-07 @ 22:06

Vooruit, maar geen kwaad woord meer over Traag, deal?

Robin Hood | 19-09-07 | 22:08

Ja idd, kudo's voor deze allochtone Nederlander. Zowiezo, vond de opmerking van de 150 criminelen ook wel gerechtvaardigd.

Het_leuke_zuiden | 19-09-07 | 22:07

@Robin Hood 19-09-07 @ 21:48
Gezien kouwes pica, thank but no thanks. Wel knap van je dat je uberhaupt een onderwerp kan ontdekken bij Kouwes. En nee ik hou mijn bek niet vrouw.

religion is war | 19-09-07 | 22:06

Dit was een leuke reportage, arm tegenover rijk geeft een leuk contrast.

Puntplompzak | 19-09-07 | 21:58

Hulde voor de cameraman, camera lichtjes meedraaien tijdens het "Slepende Hond" moment.

Cameramensen met oog voor detail zijn de besten.

-Banned User- | 19-09-07 | 21:57

Bietjes, wat een quotes. "Rijke mensen moeten gewoon meer investeren in arme mensen." vond ik toch wel de sterkste.

Hoen | 19-09-07 | 21:56

We hebben in dit land 150 criminelen en die zitten in de tweede kamer, zo is het maar net.

Kardinaal Ton | 19-09-07 | 21:49

@ religion is war 19-09-07 @ 21:20

Hou je bek toch man, wil jij naar bed met Kouwes dan? Hier kan je tenminste een beetje afwijken van het onderwerp zonder gelijk een ban aan je broek te krijgen. Ik moet zeggen dat ik het wel goed bedacht vind. Thnx Traag!

Robin Hood | 19-09-07 | 21:48

Persoonlijk vind ik die mensen die zeggen dat de 150 grootste criminelen in de 2e kamer zitten een beetje niet zo slim. Die mensen hebben we toch echt zelf gekozen hoor, en ééntje ervan heb je zeer waarschijnlijk zelf op weg geholpen!
En +1 voor die buitenlander die zegt dat je in nederland niet arm hoeft te zijn als je werkt. Petje af, hij had geen topbaan gezien zijn kleren, wel een topmentaliteit. Daar wordt NL beter van. Laat zulke buitenlanders maar komen.

nixnieuws | 19-09-07 | 21:44

@.check 20:57
Aan de tomtom mankeerde niets, alleen in de buurt van de schilderswijk werkt ie niet daar heb je een tamtam nodig.

ventus_aqualis | 19-09-07 | 21:34

Er hoort FILMPJE!!! te staan

de truuk van geeros | 19-09-07 | 21:26

Hij kan van mij wel een opleiding krijgen. Klaploper. Traag, housop met die nieuwe mediamanipulatie.

religion is war | 19-09-07 | 21:20

@ Willem VanDer Decken 19-09-07 @ 21:16

Naar verluid is die alleen op straat te vinden bij en naar de Lidl omstreeks 09:00 uur voor de dagelijkse tray Schultenbrau. Daarna verder pitten tot een uur of 13:00 en het eerste gekoelde blik naar binnen gooien.

Kleine kans derhalve.

ojazekerWel | 19-09-07 | 21:19

Heel typisch ja. Net of ik dat filmpje in een vorig leven al een keer voorbij heb zien komen.

Vasco de Vazant | 19-09-07 | 21:18

Was dat nou bijstandskoning met z'n "daar ben ik niet voor opgeleid"?

Willem VanDer Decken | 19-09-07 | 21:16

bwhahahahaha
*sleep sleep sleep* *til*
en droog verder gaan

ijsmannetje | 19-09-07 | 21:15

@ bottehond 19-09-07 @ 21:06

Ik deed net een refresh en dacht dat ik gek werd, maar dat valt wel mee dan blijkbaar ...

ojazekerWel | 19-09-07 | 21:14

...... Duiveltje... 19-09-07 @ 21:10
Je hebt wel gelijk: "solliciteerd" .... www.nha.nl even checken! Kijk naar "Nederlandsche taal" of vraag VVD Rita even om een inburgeringscursus!

Falsema | 19-09-07 | 21:14

Die 'daar ben ik niet voor opgeleid lutser' heeft zo te zien net een dikke joint naar binnen gehesen. Dat soort losers zouden ze per direct in een werkkamp moeten zetten. Hele dag wasknijpers in elkaar zetten ofzo.

Dat hondje op de achtergrond daarentegen is priceless.

ojazekerWel | 19-09-07 | 21:13

als jullie het niet erg vinden ga ik weer ff verder met uitkering trekken. Is zwaar leven hoor... hele dag slapen en dan net doen alsof je solliciteerd.

......Duiveltje... | 19-09-07 | 21:10

@check 19-09-07 @ 20:57

Nee? doe eens vertellen dan? De hele movie deed me toch wel heel erg denken aan de Schilderswijk! Hoe dan ook; RutgerT, hij was briljant! Enne... de Keuningin? Liev mens man! :(

Falsema | 19-09-07 | 21:08

@bottehond
Inderdaad, Kouwes doet er wat aan!

De God van Empel | 19-09-07 | 21:07

die hond
ROFLMAO

preston spears | 19-09-07 | 21:07

Elisabeth2 19-09-07 @ 20:55

Heb je gezien dat Traag zit te klooien en zijn topic naar boven gehaald heeft, incl. de tijd aangepast.

bottehond | 19-09-07 | 21:06

Geniaal, van die 150 misdadigers, mogen er een paar af van mij. Die allochtoon met potlood (hmmmm) krijgt een dikke tien. Heeeee linkse lutsers. horen jullie dat? In NL word je echt niet arm, uitgesproken door het type dat jullie willen pamperen en doodknuffelen. Wordt eens wakker!

religion is war | 19-09-07 | 21:05

Rutger had beter naar Sesamstraat kunnen gaan/

Cpt. Michael Brant | 19-09-07 | 20:59

Was de tomtom van de heren stuk ofzo? Stationsbuurt is geen Schilderswijk

check | 19-09-07 | 20:57

bottehond 19-09-07 @ 20:50
Geh geh, ja. Goed geënsceneerd van die Ruktor. Maarre Kouwes is der zag ik. Overschakelen.

Elisabeth2 | 19-09-07 | 20:55

FUCKING briljant weer

BYO | 19-09-07 | 20:54

En zo zit het! +1 voor die marokkaan! Jongens, er is toch geen masale polio-uitbraak ofzo? Er mankeert toch niks aan de handjes? Ondanks het feit dat ik nu ingenieur ben heb in magazijnen orders zitten pikken en achter productielijnen gestaan inpakken. Ga es werken en/of studeren! Kansen genoeg. Get busy living, or get busy dying ;)

(Sorry, GS, wil m'n comment hier ook ff droppen)

SammyJankis | 19-09-07 | 20:52

@ Ruktor euhhh Rutger en toin

Jullie beste tot nu toe. Kudoos voor die allochtone man. Ik ben net gebeld door een Hagenees die zei dat jullie hem een gratis jaarabonnement op GS hebben beloofd als hij zijn hond door het beeld wilde sleuren. Klopt dat? hehe...

bottehond | 19-09-07 | 20:50

Haha wat een liev hondje :D

RTLNieuws | 19-09-07 | 20:43

Neqschot voor de tekkelTrekkert.

stuyterkuycken | 19-09-07 | 20:42

Wat een verassende meningen weer in NL. Had ik echt totaal niet verwacht. *burp* Ik kan overigens ook wel wat extra geld gebruiken, dondert niet of ze dat nou in Wassenaar of in de schilderswijk gaan halen, als het maar bij mij komt.

Cookie v. eigen deeg | 19-09-07 | 20:40

Die mevrouw in dat stijlloze rose shirt is waarschijnlijk hier blijven hangen tijdens 40/45 aan heur accent te heauren.

kneuterzak | 19-09-07 | 20:40

Die linkse krakerT met z'n "brieven schijven daar ben ik niet voor opgeleid" en z'n "golflengtes". Bril-fuckin'-jant.

stuyterkuycken | 19-09-07 | 20:40

Dat Teckeltje! Voortgetrokken plat op z'n buik maar ruk aan het riempje en de kleine pootjes deden het weer.

Elisabeth2 | 19-09-07 | 20:31

Het enige zinnige betoog wat ik in het filmpje heb gehoord, is van die gozer met dat potlood achter z'n oor. En die aap met zijn lamlemdige kwoot "daar ben ik niet voor opgeleid", ik zou hem met alle liefde wel even willen opleiden...

brutus68 | 19-09-07 | 20:30

Maak de kapper gratis voor de echte minima.

Slomo | 19-09-07 | 20:30

Waarom zou de Keuningin nou weer belasting moeten gaan betalen? Dat arme mens moet ook steeds vaker maar zien hoe ze de touwtjers aan mekaar knoopt.

Vasco de Vazant | 19-09-07 | 20:24

ROFLOL @ Hondje

De God van Empel | 19-09-07 | 20:23

'Daar ben ik niet voor opgeleid.' Zou ie na een forse dreun voor zijn kanes ook zeggen 'daar heb ik niet om gevraagd'.

ventus_aqualis | 19-09-07 | 20:22

Ik zie ook hoe je een hond moet uitlaten tegenwoordig.

kikidee | 19-09-07 | 20:22

Dat mens schaamt zich zeau voor der tanden dat ze der een vinger voor houd.
LOL

De God van Empel | 19-09-07 | 20:21

Zo is het maar net mijnheer, dr moet meer afgetrokken worden.

superjan | 19-09-07 | 20:21

Press play on tape... dank voor deze injectie nostalgie, C64 FTW!

sputnik | 19-09-07 | 20:21

btw hou je vinger voor je mond, en snel naar de kapper hippie LOL

je weet het | 19-09-07 | 20:20

het enige waarmee rutger de heerschappij in het geprek ovaaah ken nemeeeh is me arrrognatieeehhh.... jammer rutje... want wanneer mevrouw de rijke luis meer arrogantieeeeh tentoon spreid, dan is rutger skillekes.

je weet het | 19-09-07 | 20:19

Ze heeft een chicklit?

superjan | 19-09-07 | 20:18

Leuk rutger ga zo door!!!

kikidee | 19-09-07 | 20:17

Beleid en debiel. Zelfde letters iets andere volgorde.

El Gouda | 19-09-07 | 20:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino