Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Anonieme boeroeper doet BOEHOE!

anoniem maskermeisje in betere tijden Moehaha. Was dat even genieten geblazen dit weekend bij detentiecentrum Kamp Zeist in Soesterberg. Een verzameling ongewassen boeroepers die protesteerden tegen het opsluiten van illegale gelukszoekers dacht even straffeloos het complex te kunnen bestormen. Gelukkig had de aanwezige ME te paard andere plannen met dit zogenaamde *kuch* burgerinitiatief. Compleet met extravalse herdershonden en dienstknuppels werd het zooitje anarchisten terug naar de kraakwoning gemept. Tjek hierrr de axiepica's en de hilarische comments op Indymedia. Vooral DIT krijsende maskermeisje trok tijdens de journaaluitzending onze buitengewone aandacht. Nu wil het geval dat deze blonde Joke Kaviaar aangifte heeft gedaan wegens het in haar ogen gewelddadige optreden van de politie en mishandeling. "Een schandelijke manier van optreden; sommige mensen vormden geen enkele bedreiging voor de politie" liet het ANP vandaag uit haar niet te identificeren mondje optekenen. Sommige wellicht niet nee, maar onze onbekende burgeractivist toch zeker wel. Uit de beelden (01:00) blijkt haarfijn dat mevrouw zelf de ME'ert als eerste aanviel. Dan moet je niet achteraf boehoe huilen over een herder in je dijbeen. Dat noemen wij: Eigen schuld, dikke tetanusbult. Bovendien, wat is er nou precies schande? Dat die twee sympathieke dienders je hoogstpersoonlijk tot aan het UMC hebben begeleid? Case closed. UPDATE: En we hebben beeld! Maskermeisje heet Elise Leijten en hier het kusje van Hector.

Reaguursels

Inloggen

volgens mij zag mevrouw de hippie Hektor helemaal niet door het masker dat half voor d'r ogen zat. Hè wat naar nou!

b?h?h? | 19-09-07 | 15:25

Mee eens dat de actie voerder is afgeweerd door de politie,
mee eens dat het hondje niet goed naar zijn baas luisterde,
mee eens dat er een bedrijging naar de politie agent is geweest,
mee eens dat dee erste klap van de agent kwam, zie op 11 seconden
www.ad.nl/utrecht/oost/article1668925....

maar daarna valt zij zeker de agent aan, dit is geen zelf verdegigin, want ze komt zelf dichter bij de agent met als doel "offensieve verdediging". dit is niet handig in zo'n situatie, de agent staat onder grote spanning in zo'n situatie en weet niet meer dat hij haar geslagen heeft.
Hij ziet alleen een aanvaller op hem af komen, die zijn wapenstok wil afpakken. deze agent is opgeleid om vervolgen een ander wapen te pakken om zijn belager af te weren.
deze agent koos voor zijn hond... en niet voor zijn pistool. dus ze mag van geluk spreken dat ze "alleen" een bijt wond heeft ipv een schot wond.

verder denk ik dat een geweldadige demonstratie niet de oplossing is voor deze problemen. en dan kan je wel zeggen het was niet geweldadig, maar zie de beelden...
Mevrouw het aan haar zelf te danken heeft dat ze nu gewond is. noem het maar verkeerde moment, verkeerde plaats en verkeerde beslissing van haar.
toch wens ik haar het beste toe en dat ze snel zal genezen... ondank dat ik het in GEEN ENKEL opzicht met haar eens ben.

uitgeprcedeerde assielzoekers overtreden de wet, ze moeten het land verlaten maar doen dat dus niet. dus wordt iemand veroordeeld tot gevangnis straf totdat ze uitgezet kunnen worden. normale assiel zoekers komen niet in zulke gevangenissen terecht!!! en dat weet links ook.

als je voor de mensen rechten opkomt, moet je ook voor de dieren rechten opkomen, hoe kan je dan zeggen in het AD dat je wil dat deze hond DOOD gemaakt moet worden? toch misschien een beetje voor de doodstraf, misschien toch niet zo idealistisch als je zelf denk dat je bent. want als je het jezelf betreft, mag iets of iemand wel dood gemaakt of opgesloten worden..... een woord hier over... RAAR

Links totdat ik rechtaf moet omdat dat beter uitkomt..
jammer maar helaas...

RLucky | 19-09-07 | 11:28

@rokershoest 18-09-07 @ 13:37

Iedereen met een leuke baan wil daar op verjaardagen enz in alle geuren en kleuren over vertellen. Met name de 'toen ik nog ...' voeren dan de boventoon maar dit soort verhalen geven vermoedelijk geen goed beeld van de werkelijkheid.

Ik kan me goed voorstellen dat deze specifieke ME-er niet echt de behoefte voelt om zijn heldendaad te illustreren. Ten eerste omdat zijn bijdrage nagenoeg nihil was en ten tweede omdat het hier een eerlijk gezegd beschamende vertoning betreft. Ik zou niet weten hoe je deze situatie nog een beetje op kunt leuken als je publiek bijvoorbeeld het filmpje heeft gezien of GS volgt: oude vrouw demonstreert vredig, komt te dicht bij ME-er met hond, komt ten val en maakt afweerbeweging naar wapenstok waarbij hond denkt dat er voor hem een mooie taak is weggelegd.

Weinig kudos mee te verdienen op een verjaardag en al zeker niet bij collega ME-ers die tijdens deze of andere demonstraties voor minstens even hete vuren hebben gestaan.

NLCircle | 19-09-07 | 11:15

@Gekke Gerritje 18-09-07 @ 12:29

Neeee.... ga weg...... da's nou toevallig. Van mij ook. Leuk, ik heb nog een paar dubbele, kunnen we een keertje ruilen. Een ander's mieren neuken is ook wel weer eensch een wild idee. <grin>

NLCircle | 19-09-07 | 10:57

Heerlijke beelden. De tyfus voor ze, idealisten verkopen hun huis en gaan een balletje trappen met ex-kindsoldaten in Sudan. Idealisten schurken aan bij de ideale situatie en gaan lekker hautain moraliseren. Waar zou ik deze pluisjes nou bij indelen.

Multikuli | 19-09-07 | 09:35

Even voor iedereen die hier weer onzin loopt te blaten:

Iedereen heeft het recht op demonstreren... ook linkse hippies.
Alleen is het de bedoeling dat je hier een vergunning voor aanvraagt, zodat je de medemens zo min mogelijk tot last bent.
Nu ging dit om een ongeplande actie...
Naja politie opgetrommeld, nog niets aan de hand als men rustig was gebleven en genoegen had genomen met het bevel van de politie om op te hoepelen.
Alleen toen begonnen wat linkse hippies op te lopen naar het detentie centrum, alwaar de politie terug drukte, de hippies met hekken begon te zeulen en de politie ingreep. Dat mevrouw met verstandelijk gehandicapten werkt is duidelijk, want waar je mee omgaat word je mee besmet (btw ontslaan, door haar eigen domme actie kan ze nu niet werken maar wel demonstreren? UWV kom er maar in) dat dmevrouw vervolgens niet begrijpt dat een agent met een hond gevaarlijk is en probeert zijn wapenstok af te pakken is natuurlijk van de zotten.
Dus demonstreren ok, doe het wel even netjes stuur je aanvraagje in en mocht de politie je verzoeken op te rotten doe dat dan ook, bereik je meer mee dan een agent aan vallen en vervolgens door Hector in je been gebeten te worden.

100% Drunk | 18-09-07 | 23:01

Brave hond!
Baasje goed beschermen!
Want dat was het he? De hond beschermde de baas, dit was geen "dienstbevel", iedere hondenliefhebber zal dat na het zien van het filmpje beamen.

Jim Beam | 18-09-07 | 17:02

NLCircle 18-09-07 @ 11:55
Ik heb wel eens wat ME-ers uit eigen kennissenkring mogen spreken. En ik kan je verzekeren dat ze vol trots en tot in detail over hun mep-avonturen kunnen vertellen onder het genot van een potje bier. Hoe meer bloed, bulten en blauwe ogen hoe liever het hen was. Een medaille waardig. En zeg nu zelf.. een normaal mens is toch niet bang van een wat oudere mevrouw in de overgang met lachwekkend masker? Dat is slects een zielige, hulpbehoevende patient. Je laat je professionele, getrainde hond toch geen patient opeten?

rokershoest | 18-09-07 | 13:37

-weggejorist-

Choices | 18-09-07 | 13:13

Deze reactie is niet OK King of controversy 17-09-07 @ 21:14
Dat "meisje" probeerde de wapenstok van de hondengeleider af te pakken én rent op de hondengeleider af, ze glijdt uit waarna de hond ingrijpt zoals het hoort.
LUTSER!

Snuifje | 18-09-07 | 12:51

Even vanuit de ogen van de ME misschien?

Mevrouw heeft, op de bewijsbeelden te zien een ME'er AANGEVALLEN!!!!!
Op het filmpje is duidelijk te zien dat zij het wapen pakte van de diender, en de hond, welke getrained is om zijn begeleider te beschermen is slechts een getrainde HOND. Hond ies niet zo snugger om te beslissen of mevrouw echt gevaarlijk was. Mogelijk niet, maar die hond denkt niet na over zijn daad. Die is alleen getraine dom in te grijpen wanneer iemand zijn baasje belaagd. Case closed, en ik hoop dat mevrouw er een lekkere infectie aan overhoud.

Politie aanvallen = klap voor je bek, of hond aan je been. Dan moet je maar een andere hobby zoeken dan links terroriserende aanslagen plegen.

De Meér kan nu ook aangofte doen toch? "fysiek aanvallen van politie uitvoerende" "poging toch diefstal dienstwapen" "poging tot infiltratie en ondersteuning aan criminele organisatie"

Lijkt me duidelijk toch?

DatDus | 18-09-07 | 12:49

@NLCircle 18-09-07 @ 11:45
Neem het me niet kwalijk: mierenneuken op GS is mijn hobby. =P

Gekke Gerritje | 18-09-07 | 12:29

"Het was het recht van die mensen om die gevangenis te controleren. De ME ontzegde hen dat recht. Dat is schandalig"
King of controversy 17-09-07 @ 21:40
Mensen zoals jij mogen best voor een jaartje of wat een gevangenis van binnen controleren. Neem meteen je Indi - vriendjes mee.

ZSU-23-4 | 18-09-07 | 12:03

@rokershoest

Het lijkt me dat de geleider ook echt wel de hond gecommandeerd heeft om los te laten. Ook bij honden neemt de adrenaline tijdens actie toe en is er een grote kans dat de hond niet direct reageert. Mag je van opgeleide mensen ook niet verwachten.

Verder ben je redelijk zeker over hoe deze ME-er zich opstelt tijdens het koffiedrinken. Ik denk dat deze man ernstig geschrokken is van het gebeurde en niet echt de behoefte zal hebben om zo heel erg stoer te doen. Komt later pas, als blijkt dat die axievoerster het toch echt zelf op haar geweten heeft. Let's face it: de hondengeleider heeft zich prima van zijn taak gekweten, net zoals zijn hond. Als je krietieschje aksie wil voeren is dat prima, maar ben je bewust van de gevaren en doe niet dikke boehoe als je dan wat overkomt. Beroepsrisico zal ik maar zeggen, hoewel het gros van deze axievoerders vermoedelijk nooit een beroep hebben gehad.

NLCircle | 18-09-07 | 11:55

@Gekke Gerritje

Zou kunnen, ben niet helemaal thuis in de insecten. Bedankt voor de correctie.

NLCircle | 18-09-07 | 11:45

" Onzin, die ME is het uiterste machtsinstrument van de heersende klasse om het volk en haar wil te onderdrukken. Daarmee is per definitie elke ME-er altijd in de aanval."
King of controversy 17-09-07 @ 20:44

De hond heeft gedaan wat het volk wilde. Socialisten weten per definitie het verschil niet tussen de wil van het volk en de drammerige dictatuur van hun onderdrukkende, intollerante religie, ehm, bedoel ideologie.

ZSU-23-4 | 18-09-07 | 11:42

Hector kon nog wel eens een proces aan zijn halsband krijgen wegens buitenproportioneel hondenbekgebruik...

Hyppo Kriet | 18-09-07 | 11:13

demonstranten les 1:
val nooit een hondengeleider van de politie aan, zijn hond heeft geleerd om automatisch te reageren en zijn baas te verdedigen!
eigen schuld, dikke bult dus!

Jos2512 | 18-09-07 | 11:11

@NLCircle 18-09-07 @ 10:54
Je bedoelt natuurlijk bijen. Wespen kunnen wel meerdere keren steken.

Gekke Gerritje | 18-09-07 | 11:09

Had oom agent niet gewoon "LOS!!" kunnen roepen tegen zijn getrainde hondje? Of vond hij het stiekum wel een beetje prettig dat mevrouw met masker werd opgepeuzeld? Ik weet bijna zeker dat bewuste oom agent tijdens het 4e rondje koffiedrinken flink aan het opscheppen is geweest tegen zijn collega's.

rokershoest | 18-09-07 | 11:05

Dikke boehoe,

Hond had van mij best mogen door bijten.

Ik woon er in de buurt en wou er langs, maar ze hadden alles verspert, gelukkig heb ik een grote auto en met een beetje duwen ging het best.

Vind dat de politie goed werk heeft geleverd en dat je niets anders kan verwachten dan dit als je probeert een detentie centrum en militair terrein te betreden. Hulde

r2p2 | 18-09-07 | 11:02

Volgens mij moesten al die mensen niet maandag weer naar hun werk, dat is voor de sukkels die waarschijnlijk ook de uitkering ophoesten van die zogenaamde wereldverbeteraars

moe de loos | 18-09-07 | 10:56

@wILL

Het is bij honden niet zoals bij wespen, dat ze maar eenmalig een truucje kunnen uithalen. Hetzelfde hondje kan de volgende keer weer gewoon knuffelen met een 'agressieveling met steen op en helm in de hand'. Gelukkig dat dan weer wel ;-).

NLCircle | 18-09-07 | 10:54

Als politie zijnde kan je niet eeuwig blijven drijgen met paard en hond. De aksievoerders/anarchisten/proletariers/werkschuwe/enz moet soms eens door krijgen dat ze echt te ver gaan en terug moeten lopen als er paard en hond aanwezig zijn. Naar de platte pet luisteren ze niet. Nou daarachter staan de mannetjes met paard en hond.
Jammer voor het "meisje", ik gun zo'n hondebeet liever aan een agressieveling met steen in hand en helm op!

wILL | 18-09-07 | 10:49

Lekker geluid maakt dat mens. Is er al een ringtone van?

Moenen | 18-09-07 | 10:41

die hond mag wel een tetanus injectie gaan halen

terrOJist | 18-09-07 | 10:38

Gezien het filmpje lijkt het er idd op dat ze pech heeft gehad. Ik geloof niet dat ze de ME-er daadwerkelijk wilde aanvallen zodat verdediging door de hond noodzakelijk is. Ben ook niet overtuigd dat de ME-er de hond bewust heeft laten aanvallen ter verdediging van zichzelf en hond.

Het ziet ernaar uit dat zij op dat talud tussen ME-er en hond is gekomen en dan gaat de hond direct op autopilot. Dat blijkt wel, want al die tijd is de ME-er achteruit aan het stappen. Zij kwam dus te dichtbij en dat moet je bij een (getraind) dier niet doen. Zij als getrainde axievoerster zou dus beter hebben moeten weten. Dom, dom, dom.... maar ja gezien haar trackrecord als krieties aksiemokkel niet anders te verwachten.

NLCircle | 18-09-07 | 10:24

Is toch wel duidelijk in het filmpje te zien dat die MEer die hond niet laat aanvallen, hij loopt zelfs achteruit, maar heeft zijn hond niet onder controle. Als ze op de grond ligt met de hond aan haar been trekt hij de hond zo hard los, dat ze wordt meegesleept over de grond.
Bedrijfsongevalletje dus.
Borderlinertje is haar grip op de werkelijkheid een beetje kwijt, en wil MEer daar dmv haar aangifte het slachtoffer van laten worden.

me,myself and IK | 18-09-07 | 10:20

@plurk

Stoppen met denken, dat is slecht voor je hoofd ;-)

NLCircle | 18-09-07 | 10:17

Die troela zit echt bij alles waar nog KRITIESE AKSIES gevoerd worden, zie o.a. ATK (Akties Tegen Kernwapens) dan kun je der ook sms-en...

MickyM | 18-09-07 | 10:15

En dan lees ik Aerox weer dan dan denk ik; naaah toch maar niet .....

Plurkenpap | 18-09-07 | 10:03

@judgejuly
Recht extremistische meelopende meeschreeuwers? Je Klinkt als een meisje van halal.

Maar ff eerlijk, de enige mensen die die situatie niet in een breder perspectief zien zijn de demonstranten die mensen aanvallen die simpelweg orders gekregen hebben. Mensen die hun dagelijks brood verdienen met de wet handhaven, en nu een paar losgeslagen idioten moeten stoppen met het geniale plan om een gevangenis te bestormen. Als je daar de big picture niet van ziet "july" dan zou ik maar gewoon niet meer reageren.

Aerox | 18-09-07 | 10:00

Na sommige reacties overweeg ik toch serieus om een rechts extremistische meelopende meeschreeuwer te worden .....
*pakt lineaal en loopt naar de badkamer om zijn pik op te meten*

Plurkenpap | 18-09-07 | 10:00

@JudgeJuly

Huh... en nu in het Nederlands zodat de rest van de reaguurders het ook begrijpt.

NLCircle | 18-09-07 | 09:55

maakt digitale weerwolf voor de rechts extremistische meelopende meeschreeuwers alhier: de echte (!) paupers van deze samenleving zonder eigen mening en een onvermogen om dit soort situaties in een iets breder perspectief te zien dan hun eigen pik van 17 jaar lang is.

JudgeJuly | 18-09-07 | 09:53

Het is jammer dat op zich vreedzame demonstraties altijd uit de hand lijken te lopen door een kleine groep die hun grenzen blijkbaar niet kennen; en dan is het risico aanwezig dat anderen "caught in te crossfire" raken. Daarom dienen Me-ers ook de hen opgelegde grenzen in acht te nemen. Heb t filmpje nog eens bekeken mare .... www.ombudsman.nl/ombudsman/jaarverslag...

Plurkenpap | 18-09-07 | 09:50

Het recht op demonstratie geldt ook hier, de acties zijn mij te fel en we moeten in dit land nu eenmaal grenzen stellen. Ook links tuig mag een mening hebben, ook dat zijn mensen, geen hondenbrokken.

Aan die vrouw heb ik maar 1 advies, neem een vaste baan, verstandelijk gehandicapten verdienen het, meer dan die gelukszoekers "Elise, die ook als activiteitenbegeleidster met verstandelijk gehandicapten werkt, denkt dat ze wekelijks ongeveer twintig tot veertig uur met actievoeren bezig is. ,,De grootste inkomsten haal ik uit het straattheaterwerk. Ik doe bewust freelance werk, want met een vaste baan zou het een stuk moeilijker worden.''http://www.ravagedigitaal.org/archief_1999/9799ar11.htm

spooky | 18-09-07 | 09:38

Ja dat linkje stond ook in de update van de Chileen: ..... 45-jarige Amsterdamse strijdbaar, die zelf als gehandicaptenbegeleidster werkt ... @ Neon; welke bijdrage lever jij aan de Nederlandse maatschappij? En namens mij stonden ze er ook niet maar wat doet dat er toe?
*gaat verder met het zoeken van geluk ....*

Plurkenpap | 18-09-07 | 09:32

@King of controversy
In Nederland is die heersende macht het volk, we leven in een democratie piemel.
Die paar idioten die denken dat ze het recht hebben het volk aan te vallen worden hier op hele nette manier zachtaardig afgeweerd. Heel anders dan de linkse regimes dat meestaal doen.
En 5 seconden is genoeg als je achterlijk genoeg bent een agent met hond aan te vallen, ze had natuurlijk ook gewoon niet aan kunnen vallen. Maarja, als je een extreem linkse anti democraat bent dan komt soms je ware aard boven. Argumenten doen het voor deze mensen al lang niet meer, en 5 seconden is meer dan ze zelf nemen hun “mening” te vormen.

OpenDeur | 18-09-07 | 09:31

dacht even straffeloos het complex te kunnen bestormen"

dusssss: eigen thypus schuld!

latinha | 18-09-07 | 09:30

Ga werken, eng tuig. Plurkenpap: Als je een ME'er gaat lopen jennen en je bent zo stom om onderuit te glijden, dan ben je hondenvoer. Had je daar maar niet heen moeten gaan. Opzouten met je democratisch recht op demonstreren. Ik eis mijn democratisch recht op een samenleving zonder stelende gelukszoekers. Je had toch niet het idee dat al die stinkende linksen daar namens mij stonden he?

Neon | 18-09-07 | 09:24

Weg met dat linkse tuig.

Tuvai | 18-09-07 | 09:11

“Het recht op demonstratie is een democratisch recht. Veel regelmatige demonstranten zien het ook als een democratische plicht, een middel om bestuurders, volksvertegenwoordigers en machthebbers erop te wijzen dat ze iets verkeerd doen. Anderen zien demonstreren echter als een verstoring van het democratisch proces, een oneigenlijk pressiemiddel. Zij vinden dat democratisch verkozen bestuurders en vertegenwoordigers hun werk moeten doen, ongestoord door actievoerders en demonstranten.” (Wikipedia)
Als ik alle zichzelf tot law & order fanaat gebombardeerd hebbende en “eigen schuld dikke bult” roepende reaguurders goed begrijp mag de politie zich veel tot alles veroorloven, met name als het de aanpak van demonstranten met een van hun politieke voorkeur afwijkende mening betreft. Wat een selectief en kortstondig geheugen …. Nog maar een paar dagen geleden werd er gefoeterd en gescholden op de Belgische politie die “totaal ten onrechte” ingreep, mensen arresteerden, tegen de grond werkten, etc. om een illegaal (hoe je t ook wendt of keert; de politie was in die casus (ook) formeel gerechtigd op te treden, o.a. t.o.v. Flipje de Winter en de zijnen). Maar dat zegt natuurlijk niets over de vraag of de demonstratie terecht was verboden.
Demonstreren vergt nu eenmaal dat je je soms op het randje begeeft om een bepaalde misstand (of het nu asielzoekers of islamisering betreft) aan de kaak te stellen. Het mooie van onze rechtsstaat is nu eenmaal dat demonstraties hier mogelijk zijn en in b.v. China of Iran niet.
En dan is het Wetboek van Strafrecht (koerbagh ? 18-09-07 @ 01:49) maar ten dele relevant. Veel relevanter is de geweldsinstructie van de politie (ME) en hetgeen de politiewet bepaald over de inzet van geweldsmiddelen. Dat er duidelijke regels gesteld worden over bijvoorbeeld wanneer politiehonden nu wel en niet ingezet mogen worden is in het belang van iedereen die wel eens demonstreert (ik heb begrepen dat dat niet alleen aan lieden met linkse signatuur is voorbehouden) of vindt dat de vrijheid van demonstratie onderdeel van democratie uitmaakt.
Of de inzet in dit geval gerechtvaardigd was zal wel worden bepaald tussen de betrokken actievoerster en de politie. De weinig kritische houding op dit punt van veel reaguurders is echter verbazingwekkend.
*doet zijn oogkleppen weer op en pakt de Televaag*

Plurkenpap | 18-09-07 | 09:09

@klote

Ja en ?

NLCircle | 18-09-07 | 09:05

ik zeg: klote naar de klote....

redheat | 18-09-07 | 09:03

-weggejorist en opgerot-

klote | 18-09-07 | 09:00

Hector for President!

een of andere hassan | 18-09-07 | 08:58

@jawadde

Leegheid == niets. Waar moet je dan in stikken ?

NLCircle | 18-09-07 | 08:55

Kut hippies, ondermijnend stel landverraders,
In de oorlog zouden ze allemaal fout zijn geweest, kunnen niet hard genoeg gebeten worden...

Devlaam | 18-09-07 | 08:54

@noorderling (nogmaals)

Maar verder ben ik het helemaal met je observatie eensch dat er nogal wat verschil zit in de benadering van de diverse soorten problemen door onze nationale politiemacht. Misschien is dat dan ook wel de reden dat er geen gezag meer uitgestraald wordt door de heren en dames in uniform.

Gezag hebben is iets dat je op moet verdienen door uitstraling, handelen en optreden. Ik vrees daarom dat het gezag voor de huidige NL politie een verloren zaak is. Iets met normen en waarden, dacht ik ....

NLCircle | 18-09-07 | 08:53

Helemaal met je eens Noorderling. Wat een hoog debielen gehalte in de commentaren. Zgn. fatsoenlijk en hardwerkend Nederland. Stik in jullie zelfingenomen leegheid. Als mensen met dit soort mentaliteit nu eens massaal gingen emigreren dan werd Nederland er een stuk leefbaarder op!!!!!!!

jawadde | 18-09-07 | 08:50

@noorderling
Om te beginnen moet ik bekennen dat ik absoluut geen voetbalfan ben. Misschien is het daarom mijn onwetendheid op dit gebied, maar als ik voetbalsupporters op hol zie slaan en op de vuist zie gaan met supporters van de tegenstander, dan zie ik hierin geen enkele reden voor de NL politie om hier tussen te komen. Het is zelfs al van de zotte dat de politie standaard haar opwachting moet maken bij voetbalwedstrijden omdat het tuig dat zich 'supporter' (zoek de betekenis eens op) noemt zich niet kan gedragen.

Hoewel een beetje off-topic, zou ik voorstellen om alle politiekosten te verhalen op de voetbalclubs door de kaartjes vier of vijf keer zo duur te maken. Daarbij mogen de clubs dan aangeven op welke wijze ze hun supporters door de ingehuurde beveiliging willen laten behandelen. Proletensport....

NLCircle | 18-09-07 | 08:49

@Kwatsch 08:14
Waar ontwaart u 'onverschilligheid' in dit geval ? Ik krijg juist de indruk dat een simpel incidentje bij velen de gemoederen aardig bezig houdt. Bij mij althans wel ;-)

NLCircle | 18-09-07 | 08:45

Nou we zijn weer lekker bezig hierboven.
Kennelijk even vergeten wat de politie doet als er wat maroc supporters op hol slaan of als je gegijzeld en gemarteld wordt met de aspirant bonnens chrijvertjes voor de deur?
Ik zal het maar even herhalen: ze doen niets! Want onze politie kijkt vrolijk de andere kant op als ze denken dat ze zelf wel eens een schrammetje op zouden kunnen lopen.
Maar als er verder geen dreiging is voor de eigen gezondheid dan komen ze pas los: lekker meppen en de hond erop. Lekker sportief en vreselijk stoer.

Het komt er dus op neer dat je in 031 rustig na de match even wat relletjes en supporters van de tegenpartij kunt schoppen, maar dat je vooral niet zaken aan de kaak mag stellen waarvan de overheid liever niet heeft dat ze openbaar worden. Al die mafkezen hierboven die dat nog goedkeuren ook mogen wat mij betreft getroffen worden door een cervicaal trauma door een te hoge Pb concentratie.

noorderling | 18-09-07 | 08:43

hey GS, doe eens stukje schrijven over het detentiecentrum!

rjochtrêgich | 18-09-07 | 08:36

Zoals ik het zie, staat zij in de berm, en haalt uit naar de wapenstok van oom agent. Op dat moment verstapt ze zich, en valt. En Hector denkt: Kip, ik heb je!
Zij is dus vanaf het begin al fout door naar die wapenstok te meppen, dan weet je dat je OF een mep gaat krijgen, OF dat Hector je te grazen neemt. En in haar geval had Hector nog niet gegeten. Stukje vlees van het dijbeen doet het goed bij honden. Niet dikke boehoe doen, automutilanten zeiken ook niet als ze zichzelf weer verwondt hebben.

BeunDeHaas | 18-09-07 | 08:33

@doskabouter: Sorry beetje laat maar dan toch antwoord. De honden laten los op het moment dat het de "target" niet meer zou bewegen. Het bewegen van een pink is al te veel en zal doggie happen.

redheat | 18-09-07 | 08:30

Hahaha wat een doos om een MEer te gaan slaan met een megelseherder aan de lijn.

monaco | 18-09-07 | 08:20

King of controversy 18-09-07 @ 00:50

wat een idioot ben jij zeg .

Als die gasten gewoon normaal doen gebeurd er niks .

je ziet in het filmpie dat ze lopen te kutten .

nou pech voor ze als ze gebeten worden .

uchman | 18-09-07 | 08:18

@NLCircle "..... met name dit topic is weer de vermakelijkheid ten top......"
Onverschillighied leidt tot vervlakking.

@King om 21:25 Doofpotten etc...
Ja in dat onderwerp zou meer in zitten dan dit lege vermaeck om hond en blonde trien.

Wie tipt de grote sluier eens die (politieke?) dekmantel & doofpot heet ?

Kwatsch | 18-09-07 | 08:14

Soepzooi, ga gewoon werken !!

En wat dat traliemeisje betreft. Moet je maar niet een herdershond aanvallen !!

Eddie Vedder | 18-09-07 | 08:08

@neemjemoederindemali 02:42 en 02:43

Weer mis. U bedoelt dhr. Cesare LOMBROSO. Moeilijk te beoordelen wat een persoon's fysiognomische kenmerken zijn als je alleen een wit masker ziet. Verder kan je je afvragen of Lombroso wel gelijk had, maar dat is een andere discussie.

NLCircle | 18-09-07 | 07:47

Even een dagje of wat uit de lucht geweest maar GS bewijst toch iedere keer maar weer dat het nagenoeg noodzakelijk is om weer even 'bij te lezen'. Met name dit topic is weer de vermakelijkheid ten top.

Verbazingwekkend om te zien hoe een individu met een pokhouterige maar duidelijk verkeerde mening (King of Cont...) de gemoederen net zo bezig weet te houden als Hector van de ME. Gelukkig is er de video nog die laat zien hoe dom mevr. Leijten is geweest en Koerbagh die het juridisch kader weet aan te geven. Dat dan weer wel....

Ik denk niet dat ons Boehoe roepertje veel kans maakt op enige compensatie of 'veroordeling' van de betrokken overheidsdienaren. Wel denk ik dat zij en haar enigzins vieze vriendjes de volgende keer op gepaste afstand van Hector c.s. zal blijven, dus hier is zeker enige winst voor de politie behaald.

NLCircle | 18-09-07 | 07:42

Thanx koerbagh ? 18-09-07 @ 04:56
Ni een bakkie koffie .....
Damn. Geen suiker, dus maar even naarde buurvrouw met een leeg kopje.
I need sugar ... youtube.com/watch?v=wCdvOO1vhCc

Aboriginal | 18-09-07 | 07:01

Tijd voor traangas?

3*links=rechts | 18-09-07 | 06:47

Wat wel een beetje raar is (valt me nu pas op, eigenlijk)... Er is toch al geruime tijd de naam bekend van het honden-tussendoortje. Nochtans is de de titel van het stukje nog steeds: anonieme boeroeper doe boehoe. Dat kan me verder niet schelen, maar zo anoniem is ze al een tijdje niet meer. "You don't throw away the old bucket until you know whether the new one holds water", da's natuurlijk ook weer zo, want zo dadelijk blijkt ze heel anders te heten.
*slaapliedje doet... of ontbijtmuziekje - kies maar... youtube.com/watch?v=eQAdB9KAhdI *

koerbagh ? | 18-09-07 | 04:56

Honden moeten meer hippies bijten. Vind ik.

Lekkende Kraan | 18-09-07 | 04:37

Bonzo voor een heel leven lang....

huismerk | 18-09-07 | 03:54

bedoel natuurlijk lombrosso

neemjemoederindemali | 18-09-07 | 02:43

en dan te bedenken dat de GS redactie heeft geprobeert een botte hond te stoppen. Geen kuddo's voor redactie GS en heel veel kuddo's voor onze vriend hector (oid) de mechelse herder.

Kan iemand me trouwens uitleggen waarom die greenpies/linkse mutsen altijd zo lelijk zijn?

*vraagt zich af om lobrosso misschien tog gelijk had*

neemjemoederindemali | 18-09-07 | 02:42

@moi-même @ 0:49
bezichtinging = bezichtiging

koerbagh ? | 18-09-07 | 01:56

"Jij rechtvaardigd geweld, omwille van een mening? Hoe durf je (maar waarom verbaasd me dat niks)"

King of controversy 18-09-07 @ 00:04

Nee, daar gaat het nu juist om. Dat krakerstuig dramt zijn mening door en wil met geweld binnendringen op plaatsen waar dat niet mag. We hebben in dit land politie voor om dergelijk geweld om een mening door te drammen in te dammen en te beteugelen. Je moet de zaken niet omdraaien kingetje. Het is een favoriete bezigheid van je, maar het is verdomd slechte manier van redeneren. De openbare orde en het openbaar bezit wordt beschermd door de politie, opdat de burger het recht niet eigen hand neemt. Zo werkt het in rechtsstaat. Vervelend joh. en niet gaan miepen dat ze recht hebben om de opvang te bekijken, dat recht hebben ze niet op deze manier. Ze hebben het recht om een verzoek tot bezichtinging in te dienen. Ze hebben niet het recht om met geweld binnen te dringen. Jezelf toegang verschaffen tot plekken die zijn afgeschermd is geen mening uiten maar gewoon een misdrijf.

WvS:
Artikel 180
Hij die zich met geweld of bedreiging met geweld verzet tegen een ambtenaar werkzaam in de rechtmatige uitoefening van zijn bediening, of tegen personen die hem daarbij krachtens wettelijke verplichting of op zijn verzoek bijstand verlenen, wordt als schuldig aan wederspannigheid gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.
Artikel 350
1. Hij die opzettelijk en wederrechtelijk enig goed dat geheel of ten dele aan een ander toebehoort, vernielt, beschadigt, onbruikbaar maakt of wegmaakt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.
Artikel 424
1. Hij die op of aan de openbare weg of op enige voor het publiek toegankelijke plaats tegen personen of goederen enige baldadigheid pleegt waardoor gevaar of nadeel kan worden teweeggebracht, wordt, als schuldig aan straatschenderij, gestraft met geldboete van de eerste categorie.
Artikel 429quinquies
Hij die zonder daartoe gerechtigd te zijn zich op een verboden plaats bevindt, wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie.
Artikel 430
Hij die zonder verlof van het bevoegd gezag een opneming doet, een tekening of beschrijving maakt van enig militair werk, of die openbaar maakt, wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste twee maanden of geldboete van de derde categorie.
Artikel 461
Hij die, zonder daartoe gerechtigd te zijn, zich op eens anders grond waarvan de toegang op een voor hem blijkbare wijze door de rechthebbende is verboden, bevindt of daar vee laat lopen, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.

Jammer joh.

koerbagh ? | 18-09-07 | 01:49

Vette pech voor het mokkel dat er een camera meedraaide.

-Banned User- | 18-09-07 | 01:27

King of controversy 18-09-07 @ 00:49
Ik denk dat je dit bedoelt met je antwoord.

Er is wel degelijk ruimte voor discussie. Ik vind namelijk dat je de grootst mogelijke onzin verkoot. Die mensen zijn illegaal in ons land. Die mensen worden door verschillende organisties in de gaten gehouden en er is dus geen enkel reden voor krakerstuig om daar de boel even op stelten te komen zetten. Het is net als de koepel in Haarlem verboden terein, als je daar probeert binnen te komen krijg je een waarschuwing, luister je niet en probeer je het toch dan krijg je met de lange lat. Of in dit geval wordt je in je flikker gebeten. Dat zijn de regels en daar heb je je maar aan te houden.........

Wishbone | 18-09-07 | 01:26

Hahaha, ik hoorde die muts op de NAS-kijkbuis krijsen als een speenvarken. Not so tough cookie ay? De stinkende tahoeknagers daagden de ME uit en wilden het terrein met geweld veroveren. Tja, dan ontvang je grote stoten en een herdersbeet hier en daar.

Murdockyoufool | 18-09-07 | 01:24

Dom wijf, hand omhoog doen naar een agent met een stok... dan naar voren leunen om die stok proberen te pakken (je ziet duidelijk een open hand van dat domme wijf en een stap naar voren) en vervolgens uitglijden, dat die hond dan reageert door zijn baas te beschermen is normaal...
Loonsverhoging voor de hond, volgende keer het keeltje pakken Hector!
Elke idioot die niet meteen wegloopt als er een agent met een hond staat verdiend het om eens goed gebeten te worden.

100% Drunk | 18-09-07 | 01:14

King of controversy 18-09-07 @ 00:53

Waar staat dat antwoord dan ?

Wishbone | 18-09-07 | 01:13

@sjaakdelinksesul 18-09-07@01.03:
Je begint het te begrijpen.

Life_can_be_simple | 18-09-07 | 01:08

@King of controversy
Politie heeft per definitie gelijk, je bent wel hardleers. Ze beschermen de vrijheid van meningsuiting tegen allerhande activisten die het willen inperken. Overigens werd Elise Leijten niet mishandeld om haar linkse mening, maar om het feit dat ze met haar dikke reet minder snel weg kon hollen dan die broodmagere veganisten.
@Life_can_be_simple @ 00:59
Met een draagbare kernfusieoven zou Elise Feijten dus geholpen zijn?

sjaakdeslinksesul | 18-09-07 | 01:03

Een mens als ons Elisetje zou Ma Holloway of Ouders McCann zijn geworden als ze voor wat minder activisme had gekozen. Aandachtsjunk; geen besef van enig verantwoordelijkheid; alles doen voor een snel (media) gewin; denken dat de omgeving volledig blind is...

Lepo | 18-09-07 | 00:59

sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 23:57
Leuk hoor zo'n vuurtje in het bos, maar:
1. kost bomen.
2. Onvolledige verbranding dus CO uitstoot. (CO2 en fijnstof ook trouwens)
3. Kan bosbranden veroorzaken.
4. Verstoort het nachtleven van diverse aanwezige diersoorten ernstig.
Als ik dit zo zie wordt het hoog tijd om je masker op te zetten en jezelf aan de vuurkorf te ketenen.

Is gelijk een actie die je heel lang vol kan houden. Daar komt de ME niet op af.
Wel goed voor publiciteit, want je komt gegarandeerd op dumpert.

Life_can_be_simple | 18-09-07 | 00:59

de politie heeft goed opgetreden, alleen had er wel wat meer geweld gebruikt mogen worden tegen dit soort tuig.
het inzetten van honden is lekker goedkoop en zeer effeicient.
de hond zorgt ervoor dat de agent zn werk kan doen en s avonds weer heel naar huis.
de politie zou ook kunnen overgaan tot het inzetten van traangas en grindkanonnen tegen dit soort figuren.
ook is het afvoeren van dit soort activisten jammer van het geld van de zorgverzeraars, mensen die deelnemen aan dit soort oproeren hoeven niet behandeld te worden in het ziekenhuis op kosten van de zorgverzeraar maar fijn met eigen cash de rekening voldoen, eigen schuld dikke bult.
de kosten van de inzet van de politie kunnen ook wel op deze figuren verhaald worden, ze staan allemaal op beeld
de mensen die vast zitten op zeist dienen allemaal uitgezet te worden alsmede iedere illegaal.
illegaliteit dient als misdrijf te owrden gezien en als prioriteit 1 van onze opsporingsdiensten er zijn meer als 50000 illegalen in ons land oprotten wegwezen ga maar ergens anders zielig doen
wanneer de overheid intensief gaat jagen op illegalen zal de criminaliteit alsmede onze zorgkosten behoorlijk dalen

tokkie | 18-09-07 | 00:59

@ Wishbone
Ik heb daar allang antwoord op gegeven. Dat jou dat antwoord niet bevalt, is mijn probleem niet.

King of controversy | 18-09-07 | 00:53

King of controversy 18-09-07 @ 00:50
'mishandeld om hun mening'
Hahaha! Eindelijk zeg, dat er weer es iemand een goeie grap plempt. Bestond die mening wellicht uit de opvatting dat je ME'ers moet slaan, en dat dat dan ook doen niet tegengegaan mag worden?

LibertasSimplex | 18-09-07 | 00:53

King of controversy 18-09-07 @ 00:49

Ik heb je al twee keer een vraag gesteld over de *kuch* "rechten" waar je het over hebt. Geef daar eerst maar eens een antwoord op.........

Wishbone | 18-09-07 | 00:52

van dal 18-09-07 @ 00:50
Dikke vette knipoog.

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:52

Was dus @ van dal 00:50

King of controversy | 18-09-07 | 00:52

Nee, maar als ik m'n maandverbandje bekijk, net voordat ik 'm weggooi, moet ik altijd aan jouw denken.

King of controversy | 18-09-07 | 00:51

Wishbone 18-09-07 @ 00:46
Dat is zo, een Doberman maakt geen geluid, sluipt achter een inbreker of aanvaller aan en dan opeens WHOEHAA die grote tanden. Uitstekende waakhonden als je nooit meer de inbreker levend wil zien.

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:50

King of controversy 18-09-07 @ 00:47 ps-ke... of je soms ongesteld moet worden.....

van dal | 18-09-07 | 00:50

Het is wel weer grappig dat de groep "leve de vrijheid van meningsuiting" dezelfde is die nu staat te juichen als er linkse mensen mishandeld worden om hun mening.

King of controversy | 18-09-07 | 00:50

King of controversy 18-09-07 @ 00:47

Tx, fool.

bottehond | 18-09-07 | 00:49

@ Wishbone
Dat maakt het allemaal niet minder schandaliger dat de ME burgers van Nederland met geweld van hun rechten ontzet. En volgens mij valt daar ook niet over te discussieren?

King of controversy | 18-09-07 | 00:49

*out*

van dal | 18-09-07 | 00:49

@ king of controversy@ 00:35
Dat ik aangeleerd moet "dat iS aangeleerd zijn", klein doch belangrijk verschil.
@ Sjaak
inderdaad, 90% zakt, 80% omdat ze totaal niet bijten, 10% omdat ze te hard bijten.
@ Elizabeth 00:43
Ik had het over je comment van 00:16
Verder is hier geen PMT aanwezig, wat dat ook moge beteken.

King of controversy | 18-09-07 | 00:47

King of controversy 18-09-07 @ 00:35

Er zijn heel specifieke en strenge regels. Je kan natuurlijk de hond gewoon zijn gang laten gaan en hopen dat je hem ooit nog een keer loskrijgt maar ik ben bang dat er weinig tijd is voor een gebed in een gevaarlijke situatie.
.
Niet elke hond is gechikt voor dit soort werk en daarom wordt er ook bij dit soort werk bepaalde rassen gebruikt. Een Doberman is bijvoorbeeld een uitstekende waakhond want die verscheurt je gewoon..........

Wishbone | 18-09-07 | 00:46

Elisabeth2 18-09-07 @ 00:43 ik heb het wel meegekregen, omdat jij stelde dat het een beest met een baan is, denkt hij dat je impliceert dat hij géén baan heeft......

van dal | 18-09-07 | 00:44

@ Goldfinger
dat ligt dan in ieder geval niet aan het ras, dus om te spreken van hondenrassen lijkt mij verkeerd.
Verder zijn die honden, altijd slecht opgevoed. Een baas die er met de pet naar gooit, en dan krijg je een valse hond. Je bevestigd dus alleen maar mijn punt, dat deze beesten op een schandalige wijze misbruikt worden, en normaal gesproken een spuitje krijgen. Maar nee, als ze gebruikt worden tegen vreedzame demonstranten, die alleen even een kijkje willen nemen in een gevangenis waar onschuldigen worden opgesloten, dan is het opeens goed.
dierenmishandeling is dierenmishandeling. Thieme, kom er eens in.

King of controversy | 18-09-07 | 00:43

King of controversy 18-09-07 @ 00:35
Ik weet niet over welke comment je het hebt want je zet er geen tijd bij, maar denk toch dat je erg last hebt van PMT. Is niet erg, snapt iedereen dat je daar erg recalcitrant van kan worden. Niet elke maand twee dagen in je nest liggen rotten van de buikkrampen hè, want dat geloven we niet.

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:43

King of controversy 18-09-07 @ 00:35
Je moet net hard genoeg bijten en dat is niet voor iedere herder weggelegd.
van dal 18-09-07 @ 00:35
Nee, het pensioen van de hond was in natura, eens per week een zak bevoren pens. Het zakgeld jatte hij van ons en daar had die ouwe die hond voor nodig.

sjaakdeslinksesul | 18-09-07 | 00:39

@King of controversy 00:35 Sommige hondenrassen zien de mens wel degelijk als prooi... ik noem een rottweiler, herder, doberman of mastino. Hoe vaak hebben die soorten wel geen babies of kinderen gegrepen ?

Goldfinger | 18-09-07 | 00:38

sjaakdeslinksesul 18-09-07 @ 00:32 die had die opa alleen maar voor zijn pensioen? en die opa had een hond met een pensioen.... voor zijn zakgeld natuurlijk...

van dal | 18-09-07 | 00:35

Finally... my taxmoney at work ! Héérlijk hoe zo'n hond een demonstrant grijpt ! Van die überdomme en extreemlinkse geitenwollensokken die denken dat Nederland onbeperkt rijk is en onbeperkt mensen kan opvangen... waar blijven de gummiknuppels ?

Goldfinger | 18-09-07 | 00:35

@ Wishbone
Als die beesten het heerlijk vinden, waarom zakt dan 90% van de politiehonden voor de bijttest?
@ Elizabeth
Bedoel je daar soms iets mee?
@ Sulfuric-acid 00:19
Nee, dat ik aangeleerd. Zie ook opmerking naar Wishbone.
Honden zijn geen agressieve dieren. Tenzij je een prooi bent natuurlijk. Maar mensen zijn geen prooi voor honden.

King of controversy | 18-09-07 | 00:35

Graag de aftermath van dit gebeuren in de gaten houden geenstijl, zou erg leuk zijn als ze daadwerkelijk aangeklaagd word.

Aerox | 18-09-07 | 00:35

@van dal 18-09-07 @ 00:24
Je bent in de war met mijn oma.

sjaakdeslinksesul | 18-09-07 | 00:32

*herinnert zich ineens dorrestijn....*
al heeft ze van de hele wereld de mooiste kont,
ik hoef nooit een vrouw met een hond,
want, weet u heren hoe dat gaat?
je valt voor die kont,
en voor je het weet,
loop je 's avonds laat,
met die hond,
over straat.......

van dal | 18-09-07 | 00:28

overVecht 18-09-07 @ 00:22
En een kat is je beschermer. *Zet Hemelse valse glimlach op*

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:24

sjaakdeslinksesul 18-09-07 @ 00:21
die hond had ie alleen maar vanwege dat pensioen....

van dal | 18-09-07 | 00:24

Daarom gebruikt de politie geen katten, die gaan rustig hun ster zitten wassen terwijl de baas in elkaar wordt gerost.

Cpt. Michael Brant | 18-09-07 | 00:24

@van dal 18-09-07 @ 00:17
hhhm ja das waar........
ik hoef geen hond want de heer is mijn herder!

overVecht | 18-09-07 | 00:22

Het is natuurlijk gedrag, de roedel beschermen tegen aanvallers nadat het alfamannetje het sein tot de aanval geeft. Die honden zijn juist goed afgericht, mijn opa had ook een gepensioneerde politiehond. Poeslief beest.

sjaakdeslinksesul | 18-09-07 | 00:21

@Elisabeth2 17-09-07 @ 22:31
heb helaas al eens eens een advokaat nodig gehad, voor iets waar ik niks mee temaken had, gerechtelijke dwaaling. normaalgezien had het nooit voorbij de raadkamer gekomen, maar advokaatje pleite verkeerd, achteraf kwam ik teweten dat ze het express verknoeid had. advokaatje had niet veel werk, en ja, een zaak dat voor de rechtbank moet komen dat brengt meer $$$$ op. advokaten, grotere parasieten dan de criminelen dat ze verdedigen

defender | 18-09-07 | 00:21

Sulfuric-Acid 18-09-07 @ 00:19

dat doet een huistekkel die goed behandeld wordt ook voor zijn baas.

van dal | 18-09-07 | 00:21

H2SO4 = out!<br>
Laters!

Sulfuric-Acid | 18-09-07 | 00:20

@overVecht 18-09-07 @ 00:18,<br>
Die mag ook graag 'kluiven' ...???

Sulfuric-Acid | 18-09-07 | 00:20

Nog knap dat die hond wilde bijten. Normaal gesproken bijten ze niet in vlees wat over de datum is. Als ie er maar geen trauma aan over houd.

ALT130 | 18-09-07 | 00:20

LibertasSimplex 18-09-07 @ 00:18
katoenen kringloop schoudertas, en naar believen op te bergen dan wel tevoorschijn te halen...

van dal | 18-09-07 | 00:19

@King of controversy 18-09-07 @ 00:12,<br>
naah, dat zit nog steeds in hun aard. Vergeet niet dat het gedomesticeerde wilde dieren zijn. Die beesten hebben dat van nature, alleen doen ze er nu goed bij luisteren.<br>
En geloof me, die honden die ze bij de ME gebruiken (en bij elke overheidsinstantie) zijn tot véél ergere dingen in staat als wat je in dit filmpje hebt gezien. Moet jij eens zien wat er gebeurt als de begeleider van die hond bv uitgeschakeld wordt... All hell breaks loose then... Dan is er voor die hond maar één ding belangrijk, tijd rekken zodat z'n begeider / baas weer op z'n benen staat (alstie dat dan nog doet). Die hond is dan bereid om z'n leven te geven. Die pakt én vreet alles op wat 'm dat niet bevalt. En dat is dan puur instinctief!

Sulfuric-Acid | 18-09-07 | 00:19

van dal 18-09-07 @ 00:16
Ik vind dat dus lonken naar het establishment. Waar zijn hun idealen dan nog?

LibertasSimplex | 18-09-07 | 00:18

@Sulfuric-Acid 18-09-07 @ 00:11
hehe lijkt mijn moeder wel...

overVecht | 18-09-07 | 00:18

nou, via overVecht 18-09-07 @ 00:15 natuurlijk.

van dal | 18-09-07 | 00:17

King of controversy 18-09-07 @ 00:12
Dat is gewoon een beest die zich nuttig maakt en daarvan geniet. Een beest met een baan zeg maar, dat geldt niet voor alle mensen.

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:16

LibertasSimplex 18-09-07 @ 00:14
nee hoor, kijk maar even op de foto bij sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 23:57
tegenwoordig netjes op stoeltjes rondom de vuurkorf, heel geciviliseert allemaal.

van dal | 18-09-07 | 00:16

King of controversy 18-09-07 @ 00:04
Misbruikt ? Die beesten vinden het heerlijk om af en toe eens lekker ergens aan te scheuren......... Lekker uit laten leven..............

Wishbone | 18-09-07 | 00:15

Gewelig, hulde aan Hector en zijn begeleider.

Enzo Voorts | 18-09-07 | 00:15

*is benieuwd via welke onnmogelijke bochten dit topic op wilders of moslims uit gaat komen*

overVecht | 18-09-07 | 00:15

Ze zijn ook voor in kleermakerszit op de grond zitten.

LibertasSimplex | 18-09-07 | 00:14

@ Sulfuric-Acid
Jazeker ben ik een kattenliefhebber, maar ook honden zijn mooie beesten. Het is daarom extra schandalig dat zo'n beest hiervoor wordt misbruikt

King of controversy | 18-09-07 | 00:12

sjaakdeslinksesul 18-09-07 @ 00:09 enige nuance aanbrengen.... ze zijn niet tegen verhoging van de bijstand....

van dal | 18-09-07 | 00:11

@KoC,<br>
U is zeker een kattenliefhebber..??<br>
<br>
@bottehond,<br>
Doe je neef even een kadootje geven s.v.p. : www.neneh.nl/bot1.jpg

Sulfuric-Acid | 18-09-07 | 00:11

van dal 18-09-07 @ 00:03
Dat moet ook wel, ze zijn overal tegen.

sjaakdeslinksesul | 18-09-07 | 00:09

Elisabeth2 18-09-07 @ 00:07
ondertussen kijk ik op japanse sites of ik nog foto's kan vinden van jou in die tijd, je weet wel van ná dat waterkanon...

van dal | 18-09-07 | 00:09

van dal 18-09-07 @ 00:04
Ja, doe ik maar, kan heftig worden. De King is weer wakker en Bottehond in beeld. Kat kan dan een hoop kwaad doen.

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:07

Als je meer handen wil aan het bed, dan moet je je niet in je klauwen laten bijten

LibertasSimplex | 18-09-07 | 00:07

Het geeft wel aan hoe machteloos we ons voelen door het slappe beleid, dat we gaan genieten van een hondenbeet... Foute vrouw, dom, onnadenkend. Toch gun ik niemand zo'n verwonding: hoe dom ze ook doet, en ja: het is helemaal haar eigen schuld. Ff nadenken in het vervolg.

Jaap de Paap | 18-09-07 | 00:07

King of controversy 18-09-07 @ 00:04
is die rol pepermunt er ook nog.....

van dal | 18-09-07 | 00:05

Elisabeth2 18-09-07 @ 00:03
laat de kat maar weer los...

van dal | 18-09-07 | 00:04

@ bottehond
misleid?
En dat vind jij een reden om trots te zijn op je neef.
Jij rechtvaardigd geweld, omwille van een mening? Hoe durf je (maar waarom verbaasd me dat niks)

King of controversy | 18-09-07 | 00:04

bottehond 17-09-07 @ 23:59
Die Bello, is dat jouw neef?

Elisabeth2 | 18-09-07 | 00:03

bottehond 17-09-07 @ 23:59
en ze zijn ook best creatief in het verzinnen van actienamen...

van dal | 18-09-07 | 00:03

sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 23:57

nette actievoerders hoor, die vuurkorf bijvoorbeeld, en die stoeltjes..... hahaha

van dal | 18-09-07 | 00:00

Ik ben best trots op mijn neef. Die onnozelaars verzinnen steeds iets anders om recalcitrant over te doen. meljeu, eurodusnie, illegalen. wat een misleid zooitje nep- anarchisten.

bottehond | 17-09-07 | 23:59

2 honden vechten om een been, en onze Wodan gaat er mee heen ;)

BassieNietAdriaan | 17-09-07 | 23:56

Brave hond, kuddo's voor 'm... volgende keer d'r halsslagader graag, dan koop ik een mooi bot voor hem.

er waren weer heel wat uitkeringen te korten in dat filmpje...

hoff | 17-09-07 | 23:53

Life_can_be_simple 17-09-07 @ 23:51 wat een nare gedachte.

van dal | 17-09-07 | 23:52

Er zit is zeker geen eer (subsidie) meer te halen aan het demonstreren tegen kernenergie. Daar hield Elise zich de afgelopen jaren namelijk vooral mee bezig. Beetje googlen leert trouwens ook dat je maar blij moet zijn dat ze een masker op heeft. Met masker ziet het er nog best spannend uit. Als je haar met haar eigen klus ziet loop je snel door. Echt zo'n actievoerderssmoel.
He Bello, volgende keer beetje hoger bijten.

Life_can_be_simple | 17-09-07 | 23:51

@ Elisabeth2 17-09-07 @ 23:40
Nee, daar krijgen die joekels de kans niet voor.
Politiehonden zijn per definitie gewoon zwaar geschifte beesten. Welke idioot leent zich nou voor zo'n hondenbaan?

Gravin v Kippenbouth | 17-09-07 | 23:47

nasty kusje

Tha Dazzler | 17-09-07 | 23:46

overVecht 17-09-07 @ 23:43 d'r liepen wat boerka's door het beeld, wie wát was, was dus niet te zeggen....

van dal | 17-09-07 | 23:46

overVecht 17-09-07 @ 23:40 een geintje... google "das von frikschoten gehirninstitut" kijk naar de foto en druk op de meelknop.

van dal | 17-09-07 | 23:45

zit de beste hoer eigenlijk nog steeds vast?

overVecht | 17-09-07 | 23:43

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:41
ja, en zo'n bijtwondje ook, moeten ze voor naar het ziekenhuis.... wij hadden alleen dat zwitserse zakmes en jouw nietmachine...

van dal | 17-09-07 | 23:43

van dal 17-09-07 @ 23:39
Tssssjieieie. Watjes!

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:41

Gravin v Kippenbouth 17-09-07 @ 23:34
Pardon. U bent als Kippenboutje misschien weleens dan door een hond aangevallen geweest zijn?

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:40

van dal 17-09-07 @ 23:38
goedver! kom dan es opzoeken en bakkie doen!..... ander kun je me ook bereiken op voorgeenstijl bij gmail punt en kom ;)

overVecht | 17-09-07 | 23:40

@Gezellig he? 17-09-07 @ 23:37
LOL
Jazeker de ziektewet...... Dat ze maar uitkijkt anders zit ze dalik ook nog in de WIA of is die alleen voor werkende mensen?

killermiller | 17-09-07 | 23:40

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:37 ja, kom daar nog maar eens om bij de hedendaagse activisten. die zitten niet meer in een koude natte bunker. die moeten minstens centrale verwarming hebben, de watjes.

van dal | 17-09-07 | 23:39

Die gedragsgestoorde hond moeten ze afmaken, Het is een vals, ongeleid projectiel.

Gravin v Kippenbouth | 17-09-07 | 23:39

overVecht 17-09-07 @ 23:36 ik zag je huis in het journaal, tenminste.. het was overvecht en de rotjochies en ik zag een huis zonder schotel....

van dal | 17-09-07 | 23:38

Pfff, deze mevrouw heeft als beroep (volgens Google) "vredestichten", Tjernobil en is dus heel betrokken met de maatschappij....
Toch wel fijn dat ze voor het goede doel een snipperdag heeft opgenomen. Tja, dat wordt weer een weekje ziektewet voordat ze weer naar haar werk kan gaan .............

Gezellig he? | 17-09-07 | 23:37

van dal 17-09-07 @ 23:33
Maar ja, we hebben er toch wel menig wond mee gehecht. Beetje Dettol erover uit het rugzakje, reukzout onder de neus en hoppa. Daar gingen we weer.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:37

Ik vraag me wel af waarom ze altijd die arme honden gebruiken... Weet wel enige effectievere maatregelen tegen 'beroespdemonstranten'.

killermiller | 17-09-07 | 23:37

is wel heel laf om anoniem te reaguren op pliesie van zo' n meisje...... zou ik nooit doen.

overVecht | 17-09-07 | 23:36

Rothond.

Gravin v Kippenbouth | 17-09-07 | 23:34

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:32
vond ik altijd wel een naar gezicht hoor, jij met die bureaustapler...

van dal | 17-09-07 | 23:33

van dal 17-09-07 @ 23:24
Ja, dat was zo'n vals kreng. Menige politiehond de IC opgetrapt. Maar inderdaad, hij kwam altijd thuis. Het ergste wat hij ooit opgelopen had was een gescheurd oortje. Nou ja, nietje erin en was ook weer over.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:32

van dal 17-09-07 @ 23:13
Hehehe, ik heb net een nieuw emailadres dus... maar als het een demo vóór een strenger asielbeleid zou wezen met dezelfde provocaties mag de ME wat mij betreft daar ook overheen gaan.

sjaakdeslinksesul | 17-09-07 | 23:31

Laten we hopen dat de hond niet besmet is met de linkse ziekte.

Fapfap | 17-09-07 | 23:30

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:27 ja met betraande ogen.... van het lachen, dat wel.

van dal | 17-09-07 | 23:29

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:23
en jij bracht altijd die kat mee, zodat die politiehonden dáár achteraan zouden gaan... en die kat kwam altijd gewoon weer thuis he?

van dal | 17-09-07 | 23:28

van dal 17-09-07 @ 23:24
Wilde haren, Van Dal, dat vinden kleinkinderen errug interessant. Ze kijken dan opeens met heel andere ogen naar je.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:27

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:12
maar ja, dat was toen. tegenwoordig zappen de kleinkinderen naar een ander televisiekanaal als beelden van toen in een of andere geschiedeniscanon worden uitgezonden... en wat moet ik dan? zeggen dat opa er ook tussen liep, met een meisje die duidelijk oma niet is?

van dal | 17-09-07 | 23:24

-edit 17-09-07 @ 23:17
Dan zijn we het toch wel eens ;)
van dal 17-09-07 @ 23:18
Weet ik(zie mijn comment van hiervoor)

tasmaniandevil | 17-09-07 | 23:23

Jan Passant 17-09-07 @ 23:20
Don't worry. De hond is opgehaald door een trauma helicopter en naar een Academisch Ziekenhuis gebracht voor allerlei testen. Van HIV tot tetanus. Maar de locatie wordt geheimgehouden voor de veiligheid van de hond.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:23

Die hond verdient wat extra brokken. Hopen dat die nog lust na het verse vlees.

Dutchzwolle | 17-09-07 | 23:22

Joke Kaviaar gebeten door een politiehond??
De standaardvraag "en hoe is het met de hond"
lijkt mij hier aan de orde. Heeft dat beest tetanusprikken gehad?

Jan Passant | 17-09-07 | 23:20

die hond stinkt nu nog erger uit z'n bek

krem | 17-09-07 | 23:20

Het is toch heel duidelijk te zien dat zij begint de aanval in te zetten.
Dat moet je dus niet doen met zo'n opgeleide hond.
Ik heb de beelden met mijn hond 30x bekeken en hij geeft baasje volkomen gelijk. Hij had hetzelfde gedaan.Goeie actie ME.

John Lemon | 17-09-07 | 23:19

Complimenten aan Hector. Hoeven die beroepsdemonstranten niet te werken? Dat ze maar eens protesteren tegen uitkeringen voor nietsnutten. Heb mijn maten al gebeld. De Leo's staan alweer warm te draaien!

killermiller | 17-09-07 | 23:19

Wij van het LAF (linksch akxie front ) zijn druk doende met het opleiden van attack and kill beren in onze gesubsidieerde berenopvangcentra.
Het tij zal keren!

Cryptocheilus | 17-09-07 | 23:18

tasmaniandevil 17-09-07 @ 23:15
slinks....

van dal | 17-09-07 | 23:18

@tasmaniandevil 17-09-07 @ 23:13
Symbolische waarden zijn soms belangrijk. Uiteindelijk ging het daarom. Puur rationeel gezien zou het geen reden mogen zijn. Wannneer ik verantwoordelijk zou zijn als burgermeester zou ik deze symbolische waarde wel meewegen. Overigens weet ik niet of ik tot dezelfde beslissing zou zijn gekomen. Maar het zou wel een belangrijke wegingsfactor zijn.

-edit | 17-09-07 | 23:17

d'r zat genoeg spek an voor die hond om in te bijten, dus nie zo auww doen ja
kan ze morgen wel staan eigenlijk, of neemt ze n krukje mee?

daar_gaan_we_weer | 17-09-07 | 23:15

van dal 17-09-07 @ 23:13
Ik dacht ook altijd dat het Sjaak de Linkse Lul was, todat ik opeens een s nog zag. Is Sjaak de Linkse Lul dezelfde als Lucas de Linkse Sul?

tasmaniandevil | 17-09-07 | 23:15

@sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 23:11
Dat helpt niet, want daarvoor zijn het radicalen. Gelukkig zijn radicalen per definitie een minderheid. Doe maar boehoe. Schijnt ook af en toe goed te zijn voor de geest.

-edit | 17-09-07 | 23:14

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:12

al die japanners met hun fototoestellen.... op menig kamertje in japan hangen jouw natte tieten nog......

van dal | 17-09-07 | 23:14

-edit 17-09-07 @ 23:03
De provocatie komt van een groep die niet demonstreerde. Dat was het kromme juist. Uit angst voor een bepaalde groep mag je niet een demonstratie houden. De datum is slechts van symbolische waarde.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 23:13

sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 23:11
met de jaren verstreken en de gemaakte carriëre, moet je zo langzamerhand je nick veranderen in "sjaakderechtselul".

van dal | 17-09-07 | 23:13

van dal 17-09-07 @ 23:10
Wat een goeie ouwe tijd, hè.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:12

@-edit 17-09-07 @ 23:01
Aja, radicalen kruipen eerst bij elkaar en beelden zich dan in dat ze in een politiestaat wonen, dan gaan ze provoceren,de confrontatie opzoeken en natuurlijk krijgen ze klappen, verliezen hun rechtszaak et voila: politiestaat! Wat lepo zegt, loop eens langs bij de psychiater.

sjaakdeslinksesul | 17-09-07 | 23:11

Altijd weer diezelfde geitenwollensokken die dit doen. Van die paupers die nooit werken, bah!

Steen Geil | 17-09-07 | 23:11

haha sterf links tuig. +1 voor de hond

JJoost | 17-09-07 | 23:10

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:08 en jij rende net niet hard genoeg, dat waterkanon.... en al die toeristen maar denken dat het een miss-wet-t-shirt-contest was....

van dal | 17-09-07 | 23:10

-weggejorist-

2amazing | 17-09-07 | 23:09

van dal 17-09-07 @ 23:04
Ja, en een samenzwering was toen al dat drie mensen bij elkaar stonden, dan kreeg je de politie achter je aan, maar je wist alle doodlopende steegjes vanaf het Rokin waarin je klem kwam te zitten. Die nam je dus niet. En inderdaad rennen konden we toen nog.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:08

Naieve demonstranten. 150 stuks, hier heb je al 1 mening die zegt dat het gerechtvaardigd is dat tuig op te sluiten. Hierboven zullen er nog wel minstens 149 staan. Dus denk niet dat de waarheid aan julllie is besteed.

Het_leuke_zuiden | 17-09-07 | 23:08

Elisabeth2 hoe is het nu met je been? of geef ik nu je nick weg?

van dal | 17-09-07 | 23:06

Elisabeth2 17-09-07 @ 23:03 geen woning geen kroning.... en wij rennen, vóór de ME uit, met dat waterkanon...

van dal | 17-09-07 | 23:04

@tasmaniandevil 17-09-07 @ 23:00
Tsja... uit oogpunt van openbare orde (verantwoordelijkheid van de burgermeester) kan ik mij daar wel iets bij voorstellen. Wanneer een dag later of eerder gehouden was er waarschijnlijk geen probleem. Heeft ook iets met provocatie of een punt maken te maken

-edit | 17-09-07 | 23:03

van dal 17-09-07 @ 23:00
Ja, en weet je nog op de Dam in Amsterdam? Jij was die leuke jongen met dat lange haar.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 23:03

45 jaar, beroepsactievoerderes en dan een agent aanvallen en huiliehuilie.... Heb dat wijf geen psychiater in de familie om eens een gesprekkie mee aan te knopen...?

Lepo | 17-09-07 | 23:02

"verrast door het felle politie optreden"? Zo zie je maar weer dat we hier een slappe bende politie hebben. Ze moeten veel harder optreden tegen dit soort tuig! Dan wennen ze er aan!

jan jaap jozef | 17-09-07 | 23:02

Braaf en in je mand.

lekker moeder | 17-09-07 | 23:02

Oe! Spijker op de kop, Sjaak!
Alleen respect voor gelijkgestemden en niet voor andersdenkenden. Zo is't maar net!

-edit | 17-09-07 | 23:01

-edit 17-09-07 @ 22:47
Daar kan ik me enigszins in vinden. Alleen de argumentatie om die demonstratie te verbieden is de omgekeerde wereld.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 23:00

Ga nu even naar P&W kijken, tot straks.

Steerpike | 17-09-07 | 23:00

hee, Elisabeth2 17-09-07 @ 22:58 dát waren nog eens tijden, jij met je gitaar en je zelfgeschreven protestsongs. het kampvuur waar we tofu bakten....

van dal | 17-09-07 | 23:00

@ Litheran 17-09-07 @ 22:50

Jij bent ook een luie stoel activist?

Zoloft | 17-09-07 | 23:00

@Litheran,

Balls om ergens tegenin te gaan ?

Das nou net het probleem met links. Als ze niet op een democratische manier hun zin krijgen dan gaan ze rotzooi trappen om toch hun zin te krijgen.
Wat die lutsers doen is niet een protestdemonstratie houden hoor, ze zijn uit op rellen. En dat daar tegen wordt opgetreden............. Hulde.

* stuurt een doos frolic op naar fikkie *

Randall | 17-09-07 | 22:59

Hahahaha stelletje moraalfascisten. Aanpakken!

Sadist_Pig | 17-09-07 | 22:58

Litheran 17-09-07 @ 22:50
Beetje stoer doen mag soms wel, maar vertel jij eens? Heb je al eens op de barricaden gestaan voor een ideaal?

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:58

@Litheran 17-09-07 @ 22:50
Ik onderneem wel actie rond zaken die mij niet aanstaan, maar dat doe ik via email, persoonlijk contact en in mijn werkzaam bestaan. Dat is nu juist mijn bezwaar tegen dit soort crypto-fascisten dat altijd naar geweld grijpt, linksom of rechtsom. Men wil een democratisch genomen besluit omdraaien door op gewelddadige wijze het eigen kleine gelijk te pushen. Deze mensen hebben alleen respect voor gelijkgestemden, niet voor andersdenkenden.

sjaakdeslinksesul | 17-09-07 | 22:58

Hij had in dur stinkende kop motten bijten, niet leuk voor die hond, dik trauma, maar tog

derkcs | 17-09-07 | 22:57

@ZSU-23-4 17-09-07 @ 22:53: Ja, strak plan.

Steerpike | 17-09-07 | 22:56

Heerlijke beelden dit.... keihard genieten.

en dan ook nog de huislutserT king of tunnelvision die denk dat dat de ME een autonome organisatie is die opdracht van de publieke omroep werkt..... priceless

voor de rest AXEM-platinum card.

QB (ja die.....) | 17-09-07 | 22:55

&#9835;Elsje fiederelsje kwam te dicht bij het vuur&#9835;

Lepo | 17-09-07 | 22:54

fweddy 17-09-07 @ 22:53 als je niks te doen hebt, doe het dan niet hier.

van dal | 17-09-07 | 22:54

2 woorden voor deze actie van Elise:
DOOS DOOS
2 dus.

fweddy | 17-09-07 | 22:53

Steerpike 17-09-07 @ 22:37
Weet het, je hebt helaas gelijk...
Ik denk dat die socialistische wereldverbeteraars in het verkeerde deel van de wereld de wereld aan het verbeteren zijn. Uitwisselen tegen asielzoekers dan maar?

ZSU-23-4 | 17-09-07 | 22:53

@broodje gezond 17-09-07 @ 22:46
Nee hoor. Ik heb persoonlijk niets met advocaten. Ik krijg alleen de kriebels als mensen zomaar zeggen dat de advocatuur tot het laagste soort mensen behoort. Dat klopt niet, omdat ze een essentiele functie in de rechtstaat hebben. Dat de een het beter doet dan de ander is juist. Maar dat zegt helemaal niets over het werk wat ze doen. Veel mensen snappen niet dat iedereen recht heeft op een goede verdediging. En waarom zou die niet alles uit de kast mogen halen, wanneer het OM (waar ik persoonlijk veel meer mee heb) hetzelfde doet?
.
Veel mensen vergeten dat je zomaar op enig moment een advocaat nodig kunt hebben. En dan denken ze er heel anders over.

-edit | 17-09-07 | 22:52

solidstate 17-09-07 @ 22:46
Nee, geen goede kandidate. Ies te oud.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:51

@brainsalad, Amen
.
Het is makkelijk om vanuit je veilige stoeltje een beetje stoer te doen op een forum en af te geven op iedereen die niet aan jouw ideaalbeeld voldoet. Maar wees maar dankbaar dat er gelukkig ook mensen rondlopen die niet overal ja en amen op zeggen. Die kritisch naar dingen durven kijken en ook echt hun mening kenbaar durven maken.
Hoeveel van de reaguurders hier ondernemen echt aktie als ze het ergens niet mee eens zijn? Ik vermoed een zeer laag percentage.
Hoewel dit meiske een tikje naief is gezien de situatie heeft ze wel de balls om ergens tegenin te gaan. En daarvoor hulde.

Litheran | 17-09-07 | 22:50

@tasmaniandevil 17-09-07 @ 22:42
Hee... Dit was in mijn ogen een terecht politieoptreden. In Brussel afgelopen week was het politieoptreden eveneens terecht. Er was immers een verbod. Je kunt je vervolgens afvragen of dat verbod terecht is. Maar dat de politie een verbod handhaaft is terecht. Dat behoort nou eenmaal tot de taken

-edit | 17-09-07 | 22:47

Grote LOL Andreas B. 17-09-07 @ 22:36
Een dier waarvan de rechten zijn afgenomen. En al die t's. *Schaterlach*

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:46

-edit 17-09-07 @ 22:41

Ik geloof dat je je een beetje aangevallen voelt! Familie in de advocatuur?

broodje gezond | 17-09-07 | 22:46

Bleke melkmuil heeft dat kind elise leijten.
Weer een nieuwe kandidaat commendatenhoer voor het FARC.

solidstate | 17-09-07 | 22:46

@redactie GS

Je zou in je handjes knijpen als je in dezelfde situatie als vluchtelingen zou zitten. Zwart, wit, illegaal, mensen zijn we allemaal!

volksmenner | 17-09-07 | 22:45

@broodje gezond 17-09-07 @ 22:42
Maar daarvoor is er altijd nog een rechter die dat dient te doorzien. En ik ga dagelijks met rechters om. De meesten zijn echt niet op het achterhoofd gevallen. Vaak krijgen advocaten ook niet hun zin. Is onderdeel van het spel. Hoog inzetten en kijken waar het schip strandt. Mag best.

-edit | 17-09-07 | 22:44

Wat een dom wijf..

cheese | 17-09-07 | 22:43

-edit 17-09-07 @ 22:35
Zomaar complexen betreden waar je niets te zoeken hebt vind ik voldoende aanleiding. Dan vraag je erom. Hou maar een demonstratie op het Binnenhof.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 22:42

Makkelijk mening geven vanuit de luie steol... , maar goed dat er mensen in 0031 rondlopen die opkomen voor anderen, die NIET de overheid kunnen controleren. Stel je eens voor... dat de politie altijd zonder tegenwerking alles kan uitvoeren in dit land wat de wet zegt... dan emigreer ik

brainsalad | 17-09-07 | 22:42

Elisabeth2 17-09-07 @ 22:37

natuurlijk heeft iedereen recht op een advocaat, ik vind alleen dat veel advocaten tegenwoordig buiten hun boekje gaan. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:42

@broodje gezond 17-09-07 @ 22:39
Ah, kijk. Het kaf wordt dus al van het koren gescheiden, zeg je. Nou ja. Laten we het erop houden dat je deze beroepsgroep een pietsie teveel over één kam hebt geschoren.

-edit | 17-09-07 | 22:41

Dan stoot ik toch liever mijn hoofd tegen de verwarming.

4LXS | 17-09-07 | 22:40

edit 17-09-07 @ 22:34

Dat weet de deken ook wel, er worden niet voor niets steeds meer advocaten geschorst cq uit hun functie gezet. Hoef ik hem echt niet te vertellen. Trouwens hij zal zelfs niet naar mij willen luisteren.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:39

@sjaakdeslinksesul 17-09-07 @ 22:37
LOL. Ik ben consquent voor politieoptreden

-edit | 17-09-07 | 22:39

broodje gezond 17-09-07 @ 22:34
Daar heb je dan waarschijnlijk ook weer gelijk in. Ik dacht eigenlijk dat jouw uitval iets te maken had met advocaten die de meest walgelijke criminelen vertegenwoordigen. Want zelfs die hebben recht op verdediging.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:37

@ZSU-23-4 17-09-07 @ 22:32: Wij betalen die landen gewoon voor hun grondstoffen, alleen omdat ze door en door corrupt zijn blijft al dat geld bij zo'n 5% van de bevolkimg hangen, ga maar kijken in Parijs en London, je hebt nog nooit zoveel rijke Negerts en Arabs gezien.

Steerpike | 17-09-07 | 22:37

@-edit 17-09-07 @ 22:25
Yep, mogen ze bij verkeersovertreders wat mij betreft ook doen. Maar ik ben dan ook consequent vóór politiegeweld.

sjaakdeslinksesul | 17-09-07 | 22:37

Brussel is best wel een leuke stad:

knutsel 17-09-07 @ 22:15
vander F 17-09-07 @ 21:58

kijk en huiver en ik weet niet of het al eerder hier te zien was:

www.dailymotion.com/video/x2y4ow_bruxe...

F: ''het oosten des lands blijft gezellig"

""de Saracenen creëerden een woestenij en noemden het vrede"

kees het meisje | 17-09-07 | 22:36

De comments op Indimedia zijn geweldig idd.
heerlijk leesvoer:
"Een gevallen mens mag toch niet gebeten worden. Dat doet een goede hond niet! Macho's die een weerloos dier door de eigen grenzen heen forceren! Dwingen tot aanbijten, angstbijten dus!
En een mens die voor mensenrechten opkomt wordt gebeten, verwond door een dier waarvan de rechten afgepakt zijn!" (Marian Thieme kom der maar in..)
Kouwes is ook van de partij:
"Politie heeft de mensen gevordert om weg te gaan. Als niet dan worden zij met geweld verwijdert.

Andreas B. | 17-09-07 | 22:36

@tasmaniandevil 17-09-07 @ 22:31
Ik heb het ook over politieoptreden. Die treden doorgaans op wanneer daar aanleiding voor is. Geweld kan een aanleiding zijn. Maar er zijn er meerdere.

-edit | 17-09-07 | 22:35

@broodje gezond 17-09-07 @ 22:30
Op de eerste plaats is het werk van een advocaat het belang te dienen van zijn client. Dat hij daarvoor alle middelen gebruikt die toelaatbaar zijn, is normaal. Liegen, bedriegen en chanteren is niet toelaatbaar. Doe eens wat voorbeeldjes? Zal de deken vast in geïnteresseert zijn.

-edit | 17-09-07 | 22:34

Elisabeth2 17-09-07 @ 22:31

Zeker nog nooit Prodeo advocaten aan het werk gezien he? De meeste interesseert het geen moer of hun client een goede rechtsgang krijgen.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:34

Volgens indimedia zijn ze in de zielige arme landen arm omdat wij er de grondstoffen vandaan halen. Maar wie laat dan toe dat wij er de grondstoffen vandaan halen en waarom worden mensen die wel hun zaakjes goed op orde hebben er wel beter van. Sommige volkeren zijn rijk geworden, omdat anderen er de grondstoffen vandaan haalden.
Doet me denken aan de slavenhandel.
De grootste handelaren waren negerts en arabieren. degenen die ze met graagte gingen vangen zeg maar... de onmisbare schakels in de ketting.

ZSU-23-4 | 17-09-07 | 22:32

-edit 17-09-07 @ 22:25
betogingen met een rechtse signatuur kenmerken zich zelden door vormen van geweld, in tegenstelling tot hun linkse tegenhangers.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 22:31

broodje gezond 17-09-07 @ 22:25
Ho ho even, advocaten zijn wel degenen die door dik en dun de kant kiezen van hun clienten. Iedereen heeft daar recht op, schuldigen en onschuldigen. Ik hoop dat je er nooit een nodig zult hebben.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:31

Geinig, normaal geeft Dumpert op mijn te trage homePC altijd van die schokkerige beelden, maar ditmaal had ik het pas halverwege het filmpje door.... vanaf het moment dat Philip Freriks ophield met praten en de beelden van de demo begonnen.

sjaakdeslinksesul | 17-09-07 | 22:31

-edit 17-09-07 @ 22:27

Weet zeer goed waar ik over praat, kom zeer regelmatig in contact met ze. Als een advocaat alleen de rechtsgang zou bewaken zou er niet veel aan de hand zijn. De hedendagse advocaat probeer alleen maar om zijn client zo snel mogelijk weer op straat te krijgen ongeacht welke methoden hij hiervoor moet gebruiken. Liegen bedriegen en chanteren.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:30

nice nice nice nice

dit soort beelden zie ik graag

aanpakken dat linkse tuig

uchman | 17-09-07 | 22:29

dit zijn nou de mensen waardoor de economische vooruitgang naar de donder gaat, hierdoor is dat verdomde generaal pardon ingevoerd en betaald de nederlandse economie vele miljoenen per week aan leugenachtige asielzoekerTs

ongegeneerd | 17-09-07 | 22:28

@broodje gezond 17-09-07 @ 22:25
Nonsens. Advocaten beschermen burgers tegen willekeur van de overheid en bewaken een eerlijke rechtsgang. Uitermate nuttig. Waarschijnlijk ben jij zo'n tiep die dat pas begrijpt wanneer je er een nodig hebt.

-edit | 17-09-07 | 22:27

King of controversy

Eerder stelde je dat er burgerinspecteurs moeten zijn. Nou dan heb ik nieuws voor je die zijn er al heel lang. Ze heten advocaten en zijn het laagste soort mensen die er bestaan.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:25

Mooi hé? Dat politieoptreden. Behalve wanneer ze optreden tegen een betoging met een rechtse signatuur. Misschien zal het de politie worst wezen waartegen ze optreden, maar meer waarvoor?

-edit | 17-09-07 | 22:25

King of controversy
De politie is de instantie die bij de wet is aangewezen voor de handhaving van de regels. Als je de regels overtreedt staat daar een sanctie op. Niet voldoen aan een ambtelijk gegeven bevel betekent dat je in overtreding bent en daar staat een sanctie op. Het is zo jammer dat een deel van de linkse sympatisanten in Nederland meent dat de regels voor iedereen gelden behalve voor hen. Als je gesommeert wordt om weg te gaan en je doet dat niet, maar je gaat juist de confrontatier aan dan loop je het gevaar dat je schade oploopt. Deze juffrouw had gewoon weg moeten gaan dan was er niets gebeurd. Ze heeft nog het geluk dat ze niet is aangehouden.

broodje gezond | 17-09-07 | 22:23

Mokum Kosher 17-09-07 @ 21:55
Dat dacht ik ook net inderdaad. Wat een domme actie van die muts. Zijn die handjevol actievoerders nou echt zo dom om te denken dat ze met zo'n actie het vluchtelingenprobleem deels kunnen oplossen? Misschien heeft het FARC nog een baantje voor Elise met het sappige vlees.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 22:22

Leuk, blijkbaar is Rita bij P&W.

Steerpike | 17-09-07 | 22:18

Over honden gesproken, zie dat er ook een aantal advocaten de hun goudmijntje meeverdedigen, lijst van welgewassen activistenmormels.

ZSU-23-4 | 17-09-07 | 22:17

@King of controversy 17-09-07 @ 22:14
Okay, pauze houden dan maar. Bakkie, peukie, biertje, vrouwtje volblaffen en onder begeleiding van prins pils weer vrolijk verder lullen. Je hebt tot 23:00!

dlseth | 17-09-07 | 22:17

King of controversy 17-09-07 @ 22:14
Glaasje water erover en al het leed is geleden.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:17

Dit was nou typisch zo'n geval van een "botte hond". geen wonder dat die beesten om de haverklap een ban krijgen

Steerpike | 17-09-07 | 22:16

King of controversy 17-09-07 @ 22:07
**Een gevangenis is geen persoonlijk eigendom, maar een staatseigendom. Mensen worden daar gevangen gehouden in jouw naam. Dan mag jij kijken hoe die mensen daar gevangen worden gehouden
**
Nou omdat je niet op mijn reactie over de bijlmerbajes reageerde probeer ik het nog maar eens met de koepel in Haarlem. Dat is ook staatseigendom dus probeer daar eens binnen te dringen om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.......... Nogmaals 'WEL het filmpje op internet zetten'

Wishbone | 17-09-07 | 22:15

@Vander F. Ach, de volgende keer in Berlijn, schrikken ze vast veel meer van.

knutsel | 17-09-07 | 22:15

OKe, ik heb ADHD, maar dit is belachelijk.
Bovendien begint m'n toetsenbord nu te roken

King of controversy | 17-09-07 | 22:14

Als individuele activist hoeft ze haar demonstratie niet bij de politie aan te melden. ,,Dat heb ik toch maar gedaan, dan weten ze tenminste wat ik daar doe en word ik niet weer gearresteerd.’’

Aldus Elise in het AD

Getuigd wel van een berg naiviteit waar zelfs Ellen Vogelaar voor zou moeten buigen, echt niet te filmen. En inderdaad getuigd het niet van bijzonder veel snuggerzijn om om zo'n manier op een agent met een hond af te rennen. Wat mij betreft self inflicted injury.

Jammer Elise. Volgende demo maar niet meer doen he?

bello | 17-09-07 | 22:14

Die hond heeft een krakertje gebeten?
Het beest heeft toch wel een tetanusinjectie mogen krijgen, hoop ik?
Marjan Thieme, doe er wat aan!

ZSU-23-4 | 17-09-07 | 22:14

@Sulfuric-Acid 17-09-07 @ 22:07: Daarom stelt dit ook niks voor, stomverbaasd dat ze zo "hard"zijn aangepakt, jaha ze hadden zelfs honden, trouwens de SA is nooit in NL geweest, maar dat is weer een ander verhaal.

Steerpike | 17-09-07 | 22:11

King of controversy 17-09-07 @ 22:07
King dat je er mee oneens bent is je goed recht. Maar meer als een mening is het dan ook niet.
.
Daarnaast moet je er even bijzetten waarop je reageert want ik heb geen idee waar je tweede reactie op slaat.

Wishbone | 17-09-07 | 22:11

@ King of controversy 17-09-07 @ 22:07

De Bunker in Osdorp is ook staatseigendom. Probeer daar maar eens naar binnen te dringen tijdens een proces ;-)
Man, je redeneert nog krommer dan een kind van 6.

Zoloft | 17-09-07 | 22:10

Ze jokt anders wel een beetje in dat verhaal in het AD. Ik stond daar te staan maar ondertussen liep ze wel naar het baasje toe voordat de hond hap zei.
waarschijnlijk had ze door die plaat voor der kop die hond over het hoofd gezien. Dit is wel het meest grappige nieuws van vandaag.
Zouden al die andere menszzjes ook een snipperdag hebben genomen om te demonstreren?

El_Guapo | 17-09-07 | 22:10

Haha stomme doos! Het is toch duidelijk te zien dat zij eerst op de politie afstapt.. niet slim.. hond aan je been!

Fastlane | 17-09-07 | 22:10

Tarzan laat die turk los!

storingsdienst | 17-09-07 | 22:09

Is Elise Leijten misschien familie van Renske Leijten, kamerlid voor de SP?

vet | 17-09-07 | 22:08

+200 voor de politie

Anaalfabeet | 17-09-07 | 22:08

Ik vermoed dat de gemiddelde Belgische pliesie agent prima vat als je het over Islamisme hebt,
gek he?

Er liepen daar ook geen hekkensmijtende idioten rond maar bezorgde burgerts.

vander F | 17-09-07 | 22:08

@Steerpike 17-09-07 @ 22:05,<br>
Toen hadden ze nogals last van andere honden... De SS en de SA...<br>
In plaats van bijten deden die schieten enzo...

Sulfuric-Acid | 17-09-07 | 22:07

@ is-lamme-miet
Bijna. Het is hun plicht om orde te bewaren. In dit geval was het daarom hun plicht om een kleine groep inspecteurs toe te laten tot het complex.
@ Wishbone
Nee, niet op het politiebureau. Hup meteen de cel in. Je zoekt een beter leven (ontken eens dat jij dat ook doet). en dat is illegaal, opeens.
Het is fundamenteel tegen alle liberale principes in. Iedereen heeft het recht om zijn eigen welvaart te verhogen. Het is zo'n beetje de basis van alles wat Nederland, wat Europa, en wat het kapitalisme is.
@ Helm-op
Je weet toch hoe het gaat. Je vraagt het, het wordt niet toegestaan. Je gaat toch door, en uiteindelijk wordt het vechten
@ Wishbone
Dan ben je het dus ook met me eens dat we burgerinspecteurs nodig hebben. Dank u
@ kloothommel
Neeneenee, nu maak je een kromme vergelijking. je noemt persoonlijk eigendommen. Een gevangenis is geen persoonlijk eigendom, maar een staatseigendom. Mensen worden daar gevangen gehouden in jouw naam. Dan mag jij kijken hoe die mensen daar gevangen worden gehouden

King of controversy | 17-09-07 | 22:07

Jammer dat we zo'n 65 jaar geleden niet net zo dapper waren, hadden we bijvoorbeeld kamp Westerbork kunnen gaan inspecteren, dat had getuigd van ballen.

Steerpike | 17-09-07 | 22:05

Het dagboek van een Herdershond.....

MichieldeMuiter | 17-09-07 | 22:05

@knutsel 17-09-07 @ 22:01,
het was een prima idee, voor de deur van het EuropeeSS parlement,
de harde hand van de staat was dan ook navenant aanwezig.

Maar daar werd niet geramd, de Vlaamsche smerissen voerden gearresteerden rustig af, je mocht je telefoon bij je houden etc.

Wat Waalse pliesies gingen op een ander plein tekeer tegen de Winter et al,
maar dat was ook meer een intern Belgisch geintje.

vander F | 17-09-07 | 22:05

King of controversy 17-09-07 @ 21:57
De hond in kwestie toonde initiatief. Goede karaktertrek voor een hond. Slaan naar het baasje? Tanden erin! Als hij verkeerd getraind was had hij zijn tanden ook nog wel even in het baasje gezet want hij werd niet zachtzinnig van die vrouw afgetrokken.

Elisabeth2 | 17-09-07 | 22:04

Hier betaal ik graag belasting voor.

arthur2006 | 17-09-07 | 22:04

@King of controversy 17-09-07 @ 21:57,<br>
Daar moet ik je helaas ongelijk in geven. Zodra iemand een aanvallende beweging maakt is de hond ge-authoriseerd om:<br>
1. Zijn baas te verdedigen.<br>
2. Zichzelf te verdedigen.<br>
<br>
Zij maakt de fout om plotseling tussen de hond en zijn baas te springen met dit als gevolg. Je kan hier lang of kort over lullen, maar in dit geval doen de hond en zijn baas hun werk.<br>
Je hebt wél gelijk als die kerel zijn hond losgelaten zou hebben voordat ze die slaande beweging maakte. In dit geval is het zelfverdediging, zowel voor voor die ME-er als voor de hond. En als die hond zijn werk goed doet heeft de ME-er een paar seconden extra de tijd om in te schatten wat hij vervolgens moet doen. In dit geval de hond én zichzelf in veiligheid brengen en de betreffende persoon in toom houden voor een arrestatie.

Sulfuric-Acid | 17-09-07 | 22:03

@ King of controversy 17-09-07 @ 21:57
Waarom mag die ME-er geen bevel tot bijten geven ?
Die linkse doos heeft daar niks te zoeken. En als ze dan zelf naar de knuppel van een ME-er gaat grijpen, mag ze blij zijn dat ze er zo makkelijk vanaf komt.
Ik had die hond wat langer laten dorrbijten.

En je lult steeds maar door over de rechten van burgers.
Als je vandaag een stel debiele boomknuffelaars toegang geeft tot die gevangenis, staat er morgen wel weer een ander groepje mongolen die ook even willen kijken. Opzouten met die lui.
Beter nog, laat ze allemaal binnen, en sluit dan de deuren, sleutels weggooien, en probleem opgelost.

albundy_33 | 17-09-07 | 22:03

Steerpike 17-09-07 @ 21:59
De kans is dan groot dat alle hippies uit de zestiger jaren weer besluiten om mee te gaan demonstreren.

Wishbone | 17-09-07 | 22:03

Nee, maar we zijn wel de ABN-AMRO kwijt, dat dan weer wel, Bos in de bocht.

Steerpike | 17-09-07 | 22:03

beschrijving van het filmpje op Youtube (toegevoegd door een member van indymedia)

>In Kamp Zeist worden onschuldige maar uitgeprocedeerde mensen >opgesloten. Om de omstandigheden waaronder deze mensen worden >opgesloten te controleren hield een grote groep mensen een >burgerinspectie. Omdat de overheid de omstandigheden binnen kamp zeist >niet aan de grote klok wil hangen greep de politie hard in. Een voorbeeld >van Nederland Politiestaat

www.pearl.nl

tre_qe | 17-09-07 | 22:03

@ King of controversy 17-09-07 @ 21:57

En jij denkt dat je eauveral zeau maar te pas en te onpas mag binnendringen, zonder je aan wet of voorschriften te houden ??? DIE IS GEK..........

Is-lamme-miet | 17-09-07 | 22:02

@King of controversy 17-09-07 @ 21:57
Ho eens maat, JIJ vindt dat dat mag... Dat is leuk en aardig maar wat jij en ik vinden is niet van belang. Wat vindt de wet van dat soort bezoeken? Wat vinden regels van staatsinstellingen van dat soort bezoeken?
.
Dus nogmaals, waar haal jij je recht vandaan voor dit soort onaangekondigde inspecties door burgers?

dlseth | 17-09-07 | 22:02

@Vander F 21:58. De mogelijkheid bestaat dat het achteraf gezien misschien dan ook niet zo'n heel briljant idee was.

knutsel | 17-09-07 | 22:01

-weggejorist-

de grote boze wolf | 17-09-07 | 22:01

@King

In Abu is ook wel het één en ander gebeurt, volgens mij. En je kunt blijven roepen, maar dat is zinloos. Die man heeft het correct afgehandeld.

Sommige mensen moeten nu eenmaal hun positie in de piramide kennen.

El Pakbon | 17-09-07 | 22:01

10 uur even kijken of er nog ontwikkelingen zijn in de "Rita Saga".

Steerpike | 17-09-07 | 22:01

@ KoC

Je reaguurt als de gemiddelde fin. Wel uitdagen, maar als je klappies krijgt dikke boehoe doen. Die hond is erop getrained aan te vallen als zijn baas wordt aangevallen. Als je dat als linkse demonstrant niet weet ben je ongelovelijk stomof... zoals in uw geval... een struisvogel.

Zoloft | 17-09-07 | 22:00

Aangifte doen tegen de politie? Wie begon er dan? Opsluiten en nooit meer los laten dat mens!!

Mak646 | 17-09-07 | 22:00

Hihi. Zal je net hebben. Waren net de hondebrokjes op afgelopen zaterdagavond. Ach, op zich is dat niet erg, want iedereen dat het goed voor honden is als ze regelmatig een dagje eten overslaan. Reinigt hun systeem. Jammer alleen als je dan op maandagmorgen achter je maskertje op een bewegensd ding lijkt, in plaats op een mens. Tja, dan hapt Hector door he. Kut voor je. Wahaaa.

Nepkarel | 17-09-07 | 22:00

King of controversy 17-09-07 @ 21:57
Die hond is getraind om te bijten op het moment dat zijn baas wordt aangevallen. Er is dus helemaal niks mis met wat die hond heeft gedaan. Als iemand de mond van de betreffende agent weet te snoeren zou hij nooit op zijn hond kunnen rekenen. Denk nou even na voor je wat neerzet.........

Wishbone | 17-09-07 | 21:59

@Wishbone 17-09-07 @ 21:56: Zag ergens op het net dat de US bezig zijn te experimenteren met een soort geestverruimende LSD bommen voor crowd control, dat zou geen straf zijn voor deze typjes.

Steerpike | 17-09-07 | 21:59

@kees het meisje,
in Al-Brussel werden we anders ook niet blij van de pliesie.

vander F | 17-09-07 | 21:58

Zo, dat is een heel stuk beter dan zo'n blikje Pall (Aanbevolen door Topf*kkers!), nietwaar, Hector? Eet meer menschenvleesch!

Boris Poepnagel | 17-09-07 | 21:58

@ El pakbon
Die man mishandeld moedwillig een onschuldige. Zelfs in de Abu Grai dreigden ze alleen nog maar met honden.
@ Sulfuric-Acid
Zo'n hond bijt niet, tenzij hij het bevel krijgt. Die Me-er had dat bevel nooit mogen geven. Of anders is de hond verkeerd getraind, en ligt de fout ook bij die ME-er.
@ vraagstaart
Terecht, heb jij dat borsthaar wel eens gezien van hem? Dat moest nodig ingekort worden, en dat moest met grof geschut. (lol)
@ dlseth
in grote getale? een mannetje of 50, hooguit. En als de politie had gezegd dat er niet meer dan 5 mensen naar binnen mochten, was er ook niks gebeurd. En ja, ik vind dat burgers het recht hebben om te controleren wat er in hun land, en in hun naam gebeurd. Jij vind van niet, of dat we maar op de volksvertegenwoordigers moeten vertrouwen? Die is gek...

King of controversy | 17-09-07 | 21:57

nou drie keer kreeg ik te zien of er wel iemand op mijn reactie te wachten zat (GS!!!) en nu hoeft het niet meer hoor... maar het blijven wel rare boeroepers zeg

kees het meisje | 17-09-07 | 21:56

Steerpike 17-09-07 @ 21:53
Met scherp schieten gaat me net iets te ver maar ik ben voorstander van honden, Taser en rubber kogels.

Wishbone | 17-09-07 | 21:56

@Evocatus 17-09-07 @ 21:53:'" Lex Dura, Sed Lex".

Steerpike | 17-09-07 | 21:55

@Evocatus 17-09-07 @ 21:53,
exact.

vander F | 17-09-07 | 21:55

En dan lees ik dat links denkende mensen slimmer zijn????

Mokum Kosher | 17-09-07 | 21:55

"Omdat wij in de Derde Wereld grondstoffen roven en oorlogen voeren om onze olie veilig te stellen. Als die arme mensen vervolgens hierheen komen, zijn het economische vluchtelingen. Dat deugt niet."

Ik zie het probleem niet.

El Pakbon | 17-09-07 | 21:54

Kudt ME'rs, je kunt niet zonder, maar het blijft opgefokt tuig.

vander F | 17-09-07 | 21:54

Tja, staatsgeweld is vaak hard.
Dat moet je incalculeren.
Ave, Evocatus

Evocatus | 17-09-07 | 21:53

@Wishbone 17-09-07 @ 21:49: Ja was het Wilders niet die voorstelde maar meteen met scherp te gaan schieten?
Napalm is natuurlijk ook een optie.

Steerpike | 17-09-07 | 21:53

@King of controversy 17-09-07 @ 21:32

Het is mijn goed recht om te kijken wat jij op je bankrekening hebt, in je koelkast etc etc

Kontargument dus van jou.

Als je wilt weten wat daar gebeurt moet je je verkiesbaar stellen, en als 2de kamer lid je laten informeren of hunnie moeten hun 2de kamerlid (van GL) maar vragen wat daar gebeurt.

Kloothommel | 17-09-07 | 21:52

@redaksie
zo'n bohoe was het nou ook weer niet www.ad.nl/utrecht/oost/article1668925....
maar wat het in godesnaam voor zin heeft om voor de koningin te demonstreren is mij een raadsel, die zwaait toch alleen maar trug

HoiIkBenBoy | 17-09-07 | 21:52

smerigh links tuigh... altijd diezelfde zwakke smoezen... voor mijn part sturen ze de luchtmobiele af op dat ongewassen werkschuw schoremvolk !~

Brabo_Hufter | 17-09-07 | 21:51

Ach, heeft ze weer een stoer verhaal voor in de kroeg en kan ze haar *kuch* verwondingen laten zien aan jan en alleman.

Steerpike | 17-09-07 | 21:50

King of controversy 17-09-07 @ 21:46
Natuurlijk hebben we Wilders nodig. Het beleid moet veel en veel strenger.......

Wishbone | 17-09-07 | 21:49

@king

ik versta onder informeren toch wel iets anders dan met stenen en hekken naar ME gooien.
ik weet uiteraard niet hoe jij daar over denkt maar ik stel voor dat je de grote van dale nog even uit de kast trekt;)

Helm-Op | 17-09-07 | 21:49

Elise Leijten moet niet zo zielig doen. De edelachtbare zal haar niet helpen. En al helemaal niet als ze haar masker af doet. Actievoerster ? Psychiatrisch patiënt op vrije voeten is een betere omschrijving. Haar masterplan is om uiteindelijk bij Pauw en Witteman op de bank te komen en en monoloog te houden die (uitblinkt in zwakzinnigheid).

nadenkeniseenkunst | 17-09-07 | 21:49

Als je de ME tot het uiterste loopt te tergen moet je niet janken als je een knal krijgt of gebeten wordt door een hond.
En je bent wel heeeeeeeeeeeel stom als je een agent met hond probeert te meppen.

Zoloft | 17-09-07 | 21:48

Kuthippies

fluh | 17-09-07 | 21:48

King of controversy 17-09-07 @ 21:43
Als alles volgens plan had gegaan en ze was bij de grens aangehouden geworden had ze gewoon op het politiebureau beland. Dus ja, daar zijn paspoorten e.d. voor uitgevonden. Als je je daar niet aan houdt gaat er een procedure in werking wat bekijkt of je echt een vluchteling bent of een ordinaire gelukszoeker. Ben je een ordinaire gelukszoeker beland je wederom in een cel totdat je op het vliegtuig bent gezet.

Wishbone | 17-09-07 | 21:47

@ King of controversy 17-09-07 @ 21:40

Het was het recht van politie en M.E. om de rust en orde te bewaren. Dat linkse tuig ontzegde hen dat recht. Dat is schandalig......

Is-lamme-miet | 17-09-07 | 21:47

@ Helm-op
Burgers mogen zich informeren in dit land over de gang van zaken. Lijkt mij een vrij goed recht hoor. Zonder meer een strubbelingtje waard
@ Wishbone
O duidelijk. Nou, we hebben al de PvdA die het land bestuurd, who needs Wilders. Zoiets bedoel je?

King of controversy | 17-09-07 | 21:46

@King of controversy 17-09-07 @ 21:40
Waar haal jij het vandaan dat burgers het recht hebben om onaangekondigd in grote getalen staatsinstellingen te controleren?

dlseth | 17-09-07 | 21:46

lekker, lekker , lekker!! dit filmpje, en al helemaal de foto van de wond op het dijbeen, doen een glimlach op mijn gezicht toveren. Persoonlijk had ik liever wat meer slagwerk gezien met wat knuppels.. maar we moeten wat overhouden voor het volgende linkse vertoon.

@ fuckje

Als vogelaer in mocro outfit op koninginnedag rond huppelt vind ik het niet meer dan terecht dat wilders komt opdagen met een kaal hoofd en in een ss pak gehesen is.

Ruk | 17-09-07 | 21:46

fuckje 17-09-07 @ 21:44
perfect verwoord:)

Helm-Op | 17-09-07 | 21:46

@King of controversy 17-09-07 @ 21:40 Dat noem jij controleren? Net zoals die Van der Graaff de coiffure van Pim Fortuyn controleerde? LOL

vraagstaart | 17-09-07 | 21:46

Prettig dat voor de ME de "Rooibos tijden"wel tot het verleden behoren, nu Job nog.

Steerpike | 17-09-07 | 21:45

@KoC,<br>
Ik heb het filmpje nog eens bekeken en die bijtpartij duurt 6 a 7 seconden. Daar is niets, maar dan ook helemaal niets mis mee. Die honden zijn nu eenmaal getrained om vast te houden zolang de persoon, waarin hij zich heeft vastgebeten heeft, blijft bewegen. Ze maakt gedurende de eerste 3 a 4 seconden slaande bewegingen naar de kop van de hond. In dat geval laat men de hond zijn/haar werk doen. En dat de hond ff niet loslaat... Dat heeft te maken met de verschillen in honden die dat werk doen. De ene laat wél direct los en de andere niet. Dit gehele verhaal past prima in de geweldsinstructie die de ME in dit soort gevallen hanteert.

Sulfuric-Acid | 17-09-07 | 21:45

Die hond herkende haar vast nog uit de SP uh, SM-kelder. Ze zal wel iets met "bijten kreng" geroepen hebben, en ja, daar reageert dat beest dan weer op.

SCHEIT Reigah | 17-09-07 | 21:44

Trash heeft geen rechten.

fuckje | 17-09-07 | 21:44

@King

Niet langer dan een seconde waar je het misschien zou kunnen opvatten als "ikstonderbijenikkeekernaar'. Maar ook als de normale reactiesnelheid. En dan nog, who cares? Dat is een fractie van tijd. Een overheidsorgaan kun je bijna nooit de vergissingen van een individu verwijten. Ook niet in dit geval.
Bovendien valt hierin het individu ook niets te verwijten. Die man doet gewoon z'n werk, klaar.

El Pakbon | 17-09-07 | 21:44

Linkse bimbo heeft al een heel raicaal verleden.
Eindelijk word ze met eigen munt terug betaald.

Easy Solar | 17-09-07 | 21:44

Dus er zijn mensen die denken dat als je wilt controleren of er zich Guantanamo bay-achtige taferelen in Nederland afspelen, je het beste met een masker op voor het hek kunt gaan staan schreeuwen. Persoonlijk had ik eerder gewoon de NOS naar binnen gestuurd.

knutsel | 17-09-07 | 21:43

@ Wishbone 21:40
Dus die vrouw die van Tsjetsjenie naar Polen vluchtte met haar kinderen, is een crimineel? Lekker ben jij zeg.

King of controversy | 17-09-07 | 21:43

King of controversy 17-09-07 @ 21:40
Man klets toch niet zo'n onzin. Er zijn voldoende organisaties die de rechten van die mensen controleren daar hebben ze dat werkschuw krakers tuig niet voor nodig.....

Wishbone | 17-09-07 | 21:43

@King of controversy
Straks ben je echt een grote jomngen en zie je dat de wereld echt anders werkt dan jij graag zal willen.

Adriaantjeeeeeuh | 17-09-07 | 21:42

@koc(cock)
haha nickname fun-.-

hoezo hun recht? met zn allen even een gevangenis binnenwandelen en kijken of die grenshoppers wel goed verzorgd worden?
GROTE ONZIN met capslock aan.

Helm-Op | 17-09-07 | 21:42

Heb een neefje die ook altijd van die spannende dingen doet met kerncentrales enzo, maar goed, de schat is 20, maar dit is een vrouw van 45!!, "Get a Life".

Steerpike | 17-09-07 | 21:41

@ Helm op
(lekker zo'n nick)
Het was het recht van die mensen om die gevangenis te controleren. De ME ontzegde hen dat recht. Dat is schandalig

King of controversy | 17-09-07 | 21:40

Zelf denk ik dat een cohort Romeins uitgedoste MEers idem wapens er voor kunnen zorgen dat links tuig minder snel demonstreert.

Zo jammer! | 17-09-07 | 21:40

King of controversy 17-09-07 @ 21:38
Als je illegaal een grens over steekt verbreek je al de wet voordat je goed en wel in een ander land bent. Die consequenties moet je dus gewoon dragen.

Wishbone | 17-09-07 | 21:40

King of controversy 17-09-07 @ 21:34
Je reageert nu precies hetzelfde als de reaguurders die ageerde tegen het politie optreden in Brussel maar toen was het normaal en iedereen moest weten dat het ging gebeuren en ze moesten achteraf niet zo zeuren(in elk geval iets van die strekking) Nu maakt een of andere domme doos een aanvallende beweging naar een agent met een hond(hoe dom kun je zijn ) en dan ga je wel lopen piepen. Je bent gewoon hypocriet....

Wishbone | 17-09-07 | 21:38

@ Wishbone
Maar illegalen hebben wezenlijks niets verkeerds gedaan. Tenzij het zoeken naar een betere toekomst voor je gezin een verkeerde keuze is.

King of controversy | 17-09-07 | 21:38

@ dlseth
En jij was er de hele dag bij? Ik weet uit goede bron dat dat inderdaad gebeurd is. Maar ja, als zo'n ME-er nee zegt, kun je weinig anders...

King of controversy | 17-09-07 | 21:37

En terecht, had ze maar in de keuken moeten blijven.

Koekje-dr-bij? | 17-09-07 | 21:36

@king

de ME had ook zo opgetreden tegen allerlei andere relschoppers.
je moet niet zo aanstellen, als de ME/politie zegt: optyfen moet je gewoon wegwezen. ga je dan ook nog eens met zooi lopen smijten en hekken omduwen, tjah dan volgen er consequente maatregelen.(en gezien de beelden volkomen terecht)
zal ze leren trouwens, werkschuw tuig. ga folders vouwen ofzo

Helm-Op | 17-09-07 | 21:36

maximo dan.

Steerpike | 17-09-07 | 21:36

Steerpike 17-09-07 @ 21:34
Het was maximo..

de bier | 17-09-07 | 21:35

King of controversy 17-09-07 @ 21:32
Ga even kijken dan of je de bijlmerbajes in komt om te kijken hoe het er daar allemaal aan toe gaat. Daar zitten tenslotte ook mensen die de wet hebben verbroken. Het zal mij benieuwen of je ongeschonden binnen komt. Zet je even een filmpje op internet van je poging..........

Wishbone | 17-09-07 | 21:34

Hmmm, ik mis Maximo.

Steerpike | 17-09-07 | 21:34

@ Wishbone
Ik heb niks gezegd over het politieoptreden in Brussel. Alleen wat over de hypocriete houding van reaguurders hier. Stel je nou eens voor dat bottehond daar had gelegen. Hadden we nu al op 1000 comments gezeten

King of controversy | 17-09-07 | 21:34

Illegaal = onwettig. Dus ook geen rechten!

Jojobuitenzorg | 17-09-07 | 21:32

@ el pakbon
Lol @ de draak
Maar m'n neus dat die gozer niet sneller kon reageren. Hij staat er seconden lang bij te kijken. In het verkeer kun je sneller reageren, hier ook.
@ Kloothommel
Het is hun goed recht om te kijken wat er in dit land allemaal gebeurd. De ME verhinderde dat.

King of controversy | 17-09-07 | 21:32

@King
Klopt, maar houdt dat in dat men gevangenissen mag bestormen, hekken omver sleuren en andere mensen bedreigen?

Ze hadden ook weg kunnen lopen en het op een andere vreedzame manier kunnen doen, ze vallen nu mensen aan zoals jij en ik die bij de politie werken om hun gezin te onderhouden en een bestaan op te bouwen. Dus niet de mensen die volgens jou doofpotten opzetten.

Aerox | 17-09-07 | 21:32

@King of controversy 17-09-07 @ 21:25
De correcte methode zou zijn om contact op te nemen met verantwoordelijken en dan een klein en select groepje naar voren schuiven voor de 'burgerinspectie'. Dan, zonder een hoop heisa en herrie vooraf, rustig aan 'inspecteren' en de gegevens zonder persoonlijke mening openbaar maken.
.
Beleefd, beschaafd en rustig dus. Maar ja, als je met veel heisa, leuzen en gescheld zonder afspraak binnen probeert te komen dan kan je een ontvangst krijgen waar je niet blij van wordt.

dlseth | 17-09-07 | 21:31

@King

Je kúnt niet overal zomaar kijken. Daar zit geen enkele diender op te wachten. Werkonderbreking door werkschuw tuig dat hen al veel langer voor de voeten ligt. En mocht je dan echt willen controleren, prima. Maar dan op normale wijze.
En niet met een stelletje gemaskerden de boel willen overrompelen.

El Pakbon | 17-09-07 | 21:31

redheat 17-09-07 @ 21:28

ervanuitgaande dat je dit meent ........... waarom luisteren die honden nooit. Ik bedoel ze zijn getraind om te pakken maar loslaten homaar. Die ME'er moest die hond gewoon optillen om hem te beletten weer aan te vallen.

Lijkt me niet de bedoeling.

doskabouter | 17-09-07 | 21:30

King of controversy 17-09-07 @ 21:14
Goh ga je nu lopen piepen ? In Brussel was het allemaal maar normaal maar als een meisje een slaande beweging maakt neer een agent waarna de hond haar in haar poot pakt en vervolgens vasthoudt en naar beneden trekt is het allemaal excessief ? Man wat ben jij een hypocriet........

Wishbone | 17-09-07 | 21:30

"sommige mensen vormden geen enkele bedreiging voor de politie"

De meeste dus wel?

Ik zou zeggen vaker de knuppel in het nekkie en je poten in het hondebekkie

FrAgFo0d | 17-09-07 | 21:30

Heerlijk dit

mokka-ananas | 17-09-07 | 21:29

vrouwen in de overgang vreselijk volk en dan nog op willen vallen door je te laten bijten door zo`n poedeltje

komkommer | 17-09-07 | 21:29

@doskabouter,
Ik weet niet of daar wel een topic over komt. ( hint hint@redactie)

fuckje | 17-09-07 | 21:28

King of controversy 17-09-07 @ 21:20
En als je nog wat beter keek, zag je dat ze eerst met zwiepend armwerk op de ME afrent ipv zich te verwijderen. Daardoor glijdt ze uit.

sockpuppet | 17-09-07 | 21:28

Goed om te zien dat alles wat ik die hondjes geleerd heb ze goed in praktijk brengen.

redheat | 17-09-07 | 21:28

@King of controversy 17-09-07 @ 21:22

En altijd nog beter als een ronde tegen een dolle politie herder.

Maar nu even serieus, als die doorgedraaide 'demonstranten' niet gepoogd hadden dat kamp te bestormen dan had de ME ook niet hoeven op te treden he.

Kloothommel | 17-09-07 | 21:27

@fuckje 17-09-07 @ 21:03,<br>
Wacht ff, lees ik dat nou goed... Gaat die maandelijks-gefrusteerde politica met Koninginnedag een Maroc outfit dragen...???<br>
* nog wel wat wil zeggen maar van verbazing ff niet in staat is *

Sulfuric-Acid | 17-09-07 | 21:27

@King

Nou nee ik zie toch echt die hond aan haar been. En die politiegozert kon niet zo snel reageren.

'Maar als je heel goed kijkt he, Pakbon, dan zie je in een oogwenk een draak overvliegen en daardoor probeerde ze uit angst die politiegozert vast te grijpen, waarop de hond op natuurlijke wijze de zaak afhandelt. Maar ... is bijna niet te zien, alleen voor het linkeroog.'

El Pakbon | 17-09-07 | 21:27

fuckje 17-09-07 @ 21:20

dan zie ik je wel terug in het topic hierover /hint

doskabouter | 17-09-07 | 21:27

@ Aerox
Het is toch verdomme ons land, of niet dan? Dan is het toch ook ons recht om te weten wat er in dat land gebeurd? Dat geld voor doofpotten rondom kansenjongeren, dat geld voor doofpotten rondom gevangenissen. En er is inderdaad voldoende aanleiding om te denken dat illegalen in gevangenissen niet altijd even netjes behandeld worden.

King of controversy | 17-09-07 | 21:25

King is kennelijk ook 1 van die hippies

Die gasten hebben daar niets te zoeken, niet janken als je op je plek wordt gezet als je aan hekken begint te sleuren of de ME uit loopt te dagen.

Aerox | 17-09-07 | 21:23

&#9835;Heerlijk!

Lepo | 17-09-07 | 21:22

@ kloothommel
Rubber behang is wel geil...

King of controversy | 17-09-07 | 21:22

Zoals ik het hier zie is het wéér dat linkse tuig wat weer problemen moet geven. Het begint al met het willen bestormen van die gevangenis... Vervolgens wat dranghekken tegen een pliesiepeerd z'n benen (jaja, die beesten hebben benen en geen poten!) willen smijten, om vervolgens een ME-er van z'n wapenstok proberen te beroven... Alleen jammer dat die kerel nou een hondje bij zich had. Die linkse snol stapt gewoon in de gevarenzone, dat wil zeggen; tussen de hond en zijn baas! En dat geeft problemen. Eigen schuld, poot kapot!<br>
Wat ik trouwens geweldig vond is dat die kerel z'n hond oppakt een een meter of anderhalf naar achteren sleept terwijl die hond die muts nog te pakken had!! Echt een SUPERACTIE!!!

Sulfuric-Acid | 17-09-07 | 21:21

Zootje werkschuwen, beroepsnietsnutten die teren op allerlei ku(ns)tsubsidies van onze zak. Ik hoop dat ze Demjanjuk de herder wel even een tetanus injectie hebben gegeven. Je weet nooit waar dat tuig gezeten heeft. Braaf beessie.

Gomer Pyle | 17-09-07 | 21:21

@doskabouter,
Ik werd woest, kwaad, razend! De uitzending wordt vanavond laat nog wel herhaald.

fuckje | 17-09-07 | 21:20

@King of controversy 17-09-07 @ 21:11

Idd, daar zit een vriendelijke man in een witte jas, die heeft een mooie witte jas (met lange mouwen) voor jou, en een mooie kamer met rubberen behang.

Kloothommel | 17-09-07 | 21:20

@ El pakbon
Als je nog beter kijkt, zie je dat het meisje uitglijdt op de gladde helling, waarna de hond haar verder naar beneden trekt. Vervolgens staat die ME-er rustig een seconde of wat te wachten, voordat hij de hond van die meid afschopt

King of controversy | 17-09-07 | 21:20

Richard, kill en attack.

Achiel | 17-09-07 | 21:19

@King

Als je goed kunt kijken zie je dat die hond haar meesleurt, daarna probeert de agent, met succes de hond in bedwang te houden.
Nu geen dingen gaan verdraaien.

El Pakbon | 17-09-07 | 21:18

Wat kon die dame nou eigenlijk aanrichten met dat wasrek? Ik hoop dat die vriendelijke mevrouw met dat leuke masker een redelijke vergoeding mag ontvangen voor de scheur in haar mooie broek en de verpeste middag die zo leuk was begonnen.

Slomo | 17-09-07 | 21:18

fuckje 17-09-07 @ 21:10

"vogelaer in een maroc oufit" hoewel OT Viel ik evengoed van mn stoel

*verkast naar uitzending gemist*

doskabouter | 17-09-07 | 21:17

-weggejorist-

Aerox | 17-09-07 | 21:17

King of controversy 17-09-07 @ 21:04

Rode licht? Dus je wilt eigenlijk gewoon beweren dat er steeds meer mensen naar de hoeren gaan? Maar waar is het verband met het, in jouw woorden, aggresieve politieoptreden?
.. Of bedoelde je een ander licht?

Het is gewoon min of meer hetzelfde aantal probleemzoekers, maar dit keer met een andere, betere aanpak.

El Pakbon | 17-09-07 | 21:16

@ knutsel
Nee, maar even normaal doen.
Dat meisje lag al op de grond. Om er dan nog een hond op los te laten, is gewoon buitensporig geweld, en buitensporig geweld is aanklaagbaar.
De politie mag best wel wat geweld gebruiken om de orde te handhaven, maar je kunt het ook overdrijven.

King of controversy | 17-09-07 | 21:14

Ik heaup dat onze ' dienders van de wet' zich eindelijk eens hebben meaugen uitleven op dat linkse tuig !!
Agenten zijn toch al zeau beperkt in hun doen en laten, dus op deze manier komt toch alles weer een beetje tot z'n recht......
Kunnen die linkse mongeaulen niet wat vaker demonstreren ??
Kijk er altijd graag na, hoe ze aangepakt worden.

Is-lamme-miet | 17-09-07 | 21:13

haha sinds wanneer hebben ze ook negerts op markplaats

HoiIkBenBoy | 17-09-07 | 21:11

@ dlseth
Je wil zeggen dat de ME een vredelievende organisatie is? Kom nou. De ME gebruikt geweld namens de politieke elite om het volk van haar burgerrechten te beroven. Dat noem ik onderdrukking
@ kloothommel
Daar zit een vriendelijke man in een witte jas, of niet? (lol)
@ drommels
Ik weet het, het is een gave
@ tasmaniandevil
Nieuwe mediarichtlijn. Publieken moeten kijkcijfers halen, niet de waarheid vertonen.

King of controversy | 17-09-07 | 21:11

Wat bedoel je @doskabouter?

fuckje | 17-09-07 | 21:10

Of was dat maximo die in haar dikke achterpoot gegrepen werd?

de bier | 17-09-07 | 21:09

fuckje 17-09-07 @ 21:03

come again?

doskabouter | 17-09-07 | 21:09

@KoC 21:04. Lol, hoezo, loopt prima die beeldspraak. Als je het licht ziet en het is rood moet je stoppen.

knutsel | 17-09-07 | 21:08

Mooie aktie van de hond, heb alleen kritiek op bijtkracht, linkse pot kan nog lopen, was bij mijn hond niet gebeurd.

Jojobuitenzorg | 17-09-07 | 21:05

maskermeisje: slechte versie van 'V' (uit V for vendetta)

hunkerdrift | 17-09-07 | 21:05

@ el pakbon
Nee, de politie is gedwongen om meer geweld te gebruiken, omdat steeds meer mensen het rode licht zien. (dat loopt niet helemaal lekker met beeldspraak).

King of controversy | 17-09-07 | 21:04

@drommels 17-09-07 @ 21:01
Ik heb wel zin in communisme; lekker hoog op als partijbons iets meer eerlijkheid krijgen dan al dat gepeupel onder me en als ze er wat van zeggen, eventjes 'heropvoeden' in een of andere strafkolonie op Texel of een ander stukje onbelangrijk Nederland...

dlseth | 17-09-07 | 21:04

Ik had graag die Mechelse herder vanmiddag losgelaten in die boetiek, waar Veugelaer een maroc-outfit aantrok ivm Koninginnedag. Zonet op Netwerk..

fuckje | 17-09-07 | 21:03

Links en geweld. Tis weer duidelijk.

Zo jammer! | 17-09-07 | 21:02

King of controversy 17-09-07 @ 20:56
Wat een nonsens. Je hebt een slechte dag zeker? Als één TV programma wel verzekerd is van een vast aantal kijkers is het het NOS journaal wel. Daar hebben ze echt geen hondje voor nodig dat een meisje aan het bijten is.

tasmaniandevil | 17-09-07 | 21:02

@King_of_Controversy: Jij bent echt goed jonge, die shit over dat volk dat haar rechtmatige macht zal komen opeisen, echt waar man je lijkt echt net een communist.

drommels | 17-09-07 | 21:01

tasmaniandevil 17-09-07 @ 20:59
Maak jij es niet zo druk! Das juist erg gezond, man.

Boze Buur | 17-09-07 | 21:01

-weggejorist-

Kloothommel | 17-09-07 | 21:00

@hondenaanvalsslachtofferts> voorpoten uit elkaar trekken... mechelse hondenbiefstuk.

superjan | 17-09-07 | 21:00

@King of controversy 17-09-07 @ 20:44
De ME onderdrukt niet; als dat wel zo was had je allang een knuppel tegen je slaap gehad met je kritiek. De ME doet zo af en toe wat nodig ram- en beukwerk om tuig hardhandig van het toneel te verwijderen voordat het verder gaat dan vernielingen van staatseigendom.

dlseth | 17-09-07 | 20:59

Als extreme linkserts pijn lijden geeft mij dat behoorlijk veel voldoening. *maakt afspraak met psychiater*

tasmaniandevil | 17-09-07 | 20:59

@King

Bull. De politie gebruikt meer geweld omdat de irritatie hun poriën uit stroomt.

Stel je maar eens voor.. telkens weer dat gemekker, dat gegooi met voorwerpen, dat geprovoceer en dat éénzijdige geweld, in de wetenschap dat je zo min mogelijk terug mag doen. Dan breekt er soms iets af en toe, ook bij die honden. Die mensen hebben geen opleiding gevolgd om continu geschoffeerd en besmeurd te worden.

Ik als kijker irriteer me al de handenjeuk aan dat tuig, wat denk je dat zij voelen?

El Pakbon | 17-09-07 | 20:59

hoppa 55 kilo mechelse herder op je zak... domme doos is het ook, wil ze een beetje die wapenstok afnemen terwijl die man een van de meeste trouwe honden aan de lijn heeft. Wil je dood ofzo?

Chinuk | 17-09-07 | 20:58

"Het onverwacht harde optreden van de politie" Wat de fuck? Je probeerd een freaking gevangenis te bestormen en je verwacht dat de politie niet hard optreed? omg hoe dom ben je dan.....

StijlvolRechts | 17-09-07 | 20:56

@ daskapitalist
Kom nou, de nos moet ook kijkcijfers halen. En een meisje wat gebeten wordt door een hond, is nou eenmaal interessanter dan een meisje wat wat geslagen en geduwd wordt.
Beelden zeggen niks, ook niet als ze van de nos komen.

King of controversy | 17-09-07 | 20:56

ze was duidelijk wel afgedouched de avond tevoren, dat kun je van de meeste krakerts niet zeggen.

superjan | 17-09-07 | 20:55

Lekker handig om naar een ME-er MET HOND af te lopen... hij had d'r poot eraf moeten bijten!

das_kleaute | 17-09-07 | 20:53

Wat is nou eigenlijk het verschil met GeenStijl? Ik zie het niet. Even hetzerig en anoniem, dezelfde issues, gay activists als Jami en Turkmani worden bedreigd door gemene mensen, schreeuwlelijken die gebeten worden door Mechelse herders, zit er tomatensoep of eng rood wasgoed in die grote aluminium - getver- pannen, wat is nou het verschil met de "ga is deaud" blog van Nederland? Ga toch lekker Sjors van de Rebellenclub lezen. Da's ook spannend en geschikter voor alle leeftijden.

Hammar | 17-09-07 | 20:53

verldslag = veldslag
@ kloothommel
Inderdaad, de politie gebruikt steeds meer geweld, om het volk te onderdrukken.

King of controversy | 17-09-07 | 20:51

in de bosjes liggen voor ome koos...

Tommygunner | 17-09-07 | 20:51

In een werkzaam leven dat zich elke ochtend om acht uur herhaalt, is mijn enige vreugde nog dit soort moraalfascisten te zien worden afgetuigd. Onbetaalbaar dit. Dank.

AdolfJoling | 17-09-07 | 20:51

in de bosjes liggen voor ome koos...

Tommygunner | 17-09-07 | 20:51

Dit is wat politie overal moet doen met oproerkraaiers, dit dus ook liever in die kudtkansenwijken i.p.v. dat geknuffel en onnodig geldgepomp! Ik had niet verwacht dit ooit nog te zeggen... +1 kuddo voor politieoptreden. Dit staat beter dan

Tommygunner | 17-09-07 | 20:50

Geen excuus is te klein om onwelriekende, vervilt haar dragende parasieten met lange lat en een roedel bijtgrage "Schatzi's" educatief te informeren omtrent huisvredebreuk.

Ik vind de ME een superclub, vol gemotiveerde mensen die hun handen uit de mouwen steken voor een beter Nederland. Een kluif extra voor de K-9's, graag.

Colossie | 17-09-07 | 20:50

Dom werkschuw tuig. Leeft nog in de jaren 60 met hun lawaaidemo's en tentenkampen met grote pannen.

Het ergste vind ik altijd dat die losers hun eigen rotzooi niet opruimen.

Niet luisteren naar de ME is klapjes, dus niet janken naderhand.

doskabouter | 17-09-07 | 20:49

@koc
aangezien de beelden door de nos werden uitgezonden, denk ik dat de krakerts zich nog slechter gedroegen als in de beelden.

daskapitalist | 17-09-07 | 20:49

Ie-de-re keer dat gezeik uit de linkse hoek.
Ik begrijp het ook gewoon niet. Dat je je er uberhaupt druk om kan maken.

Het ongewassen gezwel van de samenleving meent zichzelf iedere keer weer te moeten profileren als de grote heldhaftige dwarsboom als het gaat om mensenrechten. Vermoedelijk omdat ze de rest van de hun leven op hun luie reet liggen terwijl gans Nederland haar stinkende best doet om deze economie draaiende te houden.
Uit enig schuldgevoel nemen ze het daarom maar op voor de zwakkeren. Stelletje tyfushippies. Luisfabrikanten.
Wat een verschrikkelijk kutleven moeten ze hebben.

El Pakbon | 17-09-07 | 20:49

@ Aussie +debier
Dat is slechts een bijtaak van de ME-ers, als voorbereiding op de grote verldslag waarin het volk haar rechtmatige macht zal opeisen.

King of controversy | 17-09-07 | 20:49

@King of controversy 17-09-07 @ 20:44

Lelijk werkschuw anarchistisch tuig, de ME komt alleen als de normale politie het niet meer aankan, dan ben je als betoger dus lekker bezig dat de normale politie zich zo bedreigd voelt dat ze de ME oproept.

Kloothommel | 17-09-07 | 20:48

Hoe nu dat dierenactivisme verenigen met het vreemdelingenactivisme?

Rest In Privacy | 17-09-07 | 20:47

Dat journaalfragment hebben wij inmiddels al wel 30 keer bekeken, onder het genot van een hapje en een drankje; prachtig tv-weekend, eerst die VeVeDe, toen die krakerts, morgen Rita per ongeluk op de zetel van Bix, prachtig allemaal!

fuckje | 17-09-07 | 20:46

Hoezo Hector? Volgens mij luistert het beestje eerder naar de naam Blondie. Gut gemacht Blondie! Cujo's!

Fluffertje | 17-09-07 | 20:46

Strakke aktie....., was een mechelse herder, enhee hoe is het met die hond afgelopen? Traumatische ervaring om zo´n muts te moeten bijten!

dwar | 17-09-07 | 20:46

Hoezo Hector? Volgens mij luistert het beestje eerder naar de naam Blondie. Gut gemacht Blondie! Cujo's!

Fluffertje | 17-09-07 | 20:46

King of controversy 17-09-07 @ 20:44
Tuurlijk,
Dus voetbalhooligans mogen dan ook alles maar slopen?

de bier | 17-09-07 | 20:45

@King of controversy 20:44
Oja, dus voortaan moeten we voetbalhooligans ook maar hun gang laten gaan, want je kan hun wil om te slopen en vechten natuurlijk niet onderdrukken.

Aussie | 17-09-07 | 20:45

Dat was lekker he, wijffie? Dat de volgende hap maar uit je strot mag zijn.

Boze Buur | 17-09-07 | 20:45

Ik heb speciaal voor die bitch naar herhaling van het nieuws gekeken, dat noem ik nog eens televisie maken.

toytoy | 17-09-07 | 20:44

@ dlseth
Onzin, die ME is het uiterste machtsinstrument van de heersende klasse om het volk en haar wil te onderdrukken. Daarmee is per definitie elke ME-er altijd in de aanval.

King of controversy | 17-09-07 | 20:44

@KoC 20:39. Dus die hippies en die ME-ers behoren als het ware tot twee verschillende mensenrassen?

knutsel | 17-09-07 | 20:42

ROFL
ik had het nog niet gezien, maar ik hoop dat die herder hondsdol is.

is er al een hyves-profiel?

preston spears | 17-09-07 | 20:41

Kein mensch ist illegal, las ik ooit op de muur van een smoezelige kroeg. Op zich mee eens, maar deze wannabe hippies doen zelfs de linkse broederTs weinig goed. Misschien Pedigree pal met verse hippie uitvinden.

koolteer | 17-09-07 | 20:41

Zie die hond dan ook kwispelen. En dat met zo'n vieze smaak in z'n bek!!

de bier | 17-09-07 | 20:41

@King of controversy 17-09-07 @ 20:39
Als die rellende klootzakken niet een historie van vernielingen en bedreigingen achter zich hadden, dan was de ME er niet eens; hoogtens een paar stadswachten en een securitas pikkie...

dlseth | 17-09-07 | 20:41

@King of controversy, ah daar is de eerste Slinkse reaguurder.

Keaning_Radboud | 17-09-07 | 20:41

Ze hadden dat masker met secondenlijm op haar porem moeten vastlijmen als straf.

Kloothommel | 17-09-07 | 20:40

Oprollen en in de kerker ermee

Leukelampoverigens | 17-09-07 | 20:40

Je kunt er beter wat mensen van het CWI op af sturen,dan vluchten ze meteen.......

MichieldeMuiter | 17-09-07 | 20:39

Die beelden zeggen niks. Ze laten 5 seconden zien. Wie weet wat er aan vooraf is gegaan.
En daarbij, ME-ers zijn nou eenmaal niet de meest vreedzame wezens op deze planeet.

King of controversy | 17-09-07 | 20:39

En, spelende vrouw...

Stir Glenfarclas II | 17-09-07 | 20:38

Botte Hond alweer op locatie?

Sven31 | 17-09-07 | 20:38

Jammer dat dit soort optredens tot de uitzonderingen behoren.
Ik zie de o zo tolerante 020 pliesie dit niet doen.

ganglionzero | 17-09-07 | 20:36

Ondanks die beet houdt ze haar gezicht knap in de plooi....

MichieldeMuiter | 17-09-07 | 20:36

Dat maskert meisje lijkt die van de Sp wel...

Keaning_Radboud | 17-09-07 | 20:36

HAHAHAHA, en ik zag dat gister op TV en dacht nog 'khoop dat die hond een lekker hapje te pakken had. Hondje verdedigt gewoon z'n baassie, daar is 'ie voor opgeleid hoor.

openbaarminiserie | 17-09-07 | 20:35

Over een jaar weer een nieuwe pardon regeling door het linkse tuig ???, Dag het niet, Nero hou vast he, goed zo ja dat is braaf, je heb je brokken weer verdient vandaag,

kutjemuf | 17-09-07 | 20:35

Het wordt hoog tijd dat de politie die honden wat agressiever opvoedt.

Snijbonenmolen | 17-09-07 | 20:35

Zo voorspelbaar altijd die hippies. Zelf van alles slopen en stelen, maar als er tegen wordt opgetreden dikke boehoe doen.

Aussie | 17-09-07 | 20:34

zo hoort de politie nou op te treden!

Realust | 17-09-07 | 20:34

"Ggggrrwaf, links tuig" aldus Hector. "Dat gaat erin als Ketellapper, WAF, WAF!"

Pippo van Eenennaam | 17-09-07 | 20:32

Nu weet je in ieder geval zeker dat er dit keer wel bijtende honden op die beelden te zien zijn.

knutsel | 17-09-07 | 20:31

De Duitse herder, het enige legale wapen tegen krakerts, finnen en kutkoters.
"Dat doet die anders nooit...."

kapotte_stofzuiger | 17-09-07 | 20:31

braaf hondje, kom maar bij de schopper krijg je een koekje

de schopper | 17-09-07 | 20:31

Beterschap wensen aan de krakers/terroristen/actievoerderTs kan op:
info@burgerinspectie.nl

Koekje-dr-bij? | 17-09-07 | 20:31

Er staat iemand op de foto die in geen 40 jaar naar de kapper is geweest. Bah wat een viezerikken die extreem linkse Indymedia freaks. Kunnen ze die site niet verbieden?

Keaning_Radboud | 17-09-07 | 20:30

Volgende keer gewoon een Daisy Cutter er op.

dlseth | 17-09-07 | 20:28

&#9835; Ram ze deaud, ram ze deaud, ram ze deaud!!! &#9835; Lalala, lala, la &#9835;

Pippo van Eenennaam | 17-09-07 | 20:27

Hahaha! Die honden hingen in de dijen alsof het lunch was!
100 kudo`s per hond per hak werkschuw tuig. Hier betaal ik met veel plezier belasting veur!

Koekje-dr-bij? | 17-09-07 | 20:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen