Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GeenStijl "Een Groot Probleem"

Niels PielsQuote du Jour! Niels van Tamelen, voormalig juridisch kommaneuker bij de extreemlinkse ASVA en thans directeur (hatsjoe!) van het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) doet vandaag DIKKE BOEHOE in NRC Handelsblad over de 'gevaarlijke' website GeenStijl "Die site weigert gehoor te geven aan onze verzoeken tot verwijdering. In plaats daarvan maken ze ons belachelijk." Opvallend. Nog geen twee weken terug hebben wij namelijk met het MDI gebeld, na eenzelfde huilverhaal in de Azijnbode. Ons verzoek was te stoppen met jokken. Wat nou geen gehoor geven aan de verzoeken tot verwijdering? Wij nemen ieder verzoek serieus, maar dan moeten ze ons wel bereiken. En toen kwam de aap uit de mouw: “Uh ja, wij benaderen jullie eigenlijk niet meer, omdat jullie een eerder verzoek rechtstreeks op GeenStijl hebben geplaatst.” Dan zal daar ongetwijfeld aanleiding voor zijn geweest, daar wij dergelijke verzoeken normaal gesproken uiterst serieus nemen. Sterker nog; wij zijn juist hartstikke blij (check datum van de mail) met zo’n hulp-Joris. Dus voortaan gewoon mailen. Want van dergelijke verdachtmakingen zijn wij niet langer gediend. “Uh ja, hmmm, we zullen het intern gaan bespreken.” Getuige de passage in het NRC is ons verzoek terzijde geschoven... MDI, ga eens aan het werk zeg. Want hoewel de meeste extreemrechtse sites al stuk zijn, is Flabber.nl* nog steeds in de lucht! *Flabber wordt in NRC genoemd als archetypische extreem-rechtse website (pdf-bron).

Reaguursels

Inloggen

bij het nrc discusieert men niet, daar censureert men

hup hup | 27-08-07 | 23:27

Pfff... Vandaag maar 's een NRC gekocht om de ingezonden brieven te lezen en (wie weet) de geest 's te slijpen. ER STAAT NIKS IN! NIKS! Allemaal ANP-berichtjes, een suf commentaartje, wat gewauwel in een column en inezonden brieven over hoe echt de liefde wel niet kan zijn met een internetdate. De waarschijnlijk 10-tallen ingezonden brieven over het prutswerk van Joep Dohmen hebben ze maar overgeslagen.

En de de Fokke en Sukke kende ik ook al.

Arjan | 27-08-07 | 20:25

@ henkjpal 27-08-07 @ 03:15
En nee, kwam ik simpelweg tegen op flicker.
“Tja, zo kan ik ook wel een paar willekeurige plaatjes aan elkaar plakken en beweren dat het iets bewijst.”
Je redenatie komt ook wel angstig overeen met die van “global warming” gelovigen. Brrrrr.
Geen verhaal over extreem conservatieve socialisten deze keer ?
of dat er toch echt geen overeenkomsten zijn tussen een nsdap en een sdap ?

saidfred | 27-08-07 | 17:45

... met de ongelovigen natuurlijk, niet met het MDI; die wordt niet genoemd in de bijbel. Voor de zekerheid de citaten, context mag U er zelf bij zoeken:
"Grijsaards, jongelingen en jonge meisjes, kleine kinderen en vrouwen, moet gij doden en verdelgen".
en
"Door het zwaard zullen zij vallen, hun kleine kinderen zullen worden verpletterd, hun zwangere vrouwen zullen worden opengereten."
Enzovoorts, enzovoorts. Allemaal legaal. Is vrijheid van meningsuiting. En soortgelijke citaten haal ik net zo makkelijk uit de Koran.

Kardinaal Meier | 27-08-07 | 16:55

Ik was laatst op zo'n ultra-rechtse site — research, research — en daar las ik een hele mooie: "Wie leugens wil bestrijden hoeft alleen maar de waarheid te vertellen. Wie echter de waarheid wil bestrijden, zal zijn toevlucht moeten nemen tot censuur".

En daar zit wat in. Als de soepsidievretertjes (€ 150.000 p/j) van het MDI censuur willen, maken ze de indruk geen argumenten te hebben tegen de "leugens van rechts", zodat je je onwillekeurig gaat afvragen of het wel leugens zijn.

Overigens stond in dat NRC-artikel van gister ook de site van Gregorius Nekschot genoemd, Schrok me een sufferd, maar hij bestaat nog:
gregoriusnekschot.nl/blog/?blog=5&...
Ga gauw kijken voor dit stukje oer-Hollandse cultuur verboten wordt.

Volgens dat NRC-artikel is GS "gevaarlijk". Ik ben helemaal niet gevaarlijk! Ik wil alleen maar die lui van het MDI vierendelen, ophangen, radbraken, spietsen en dan opvoeren aan de varkens...

Waarom mag ik bovenstaande niet zeggen? De Jodenbijbel wil iets soortgelijks (Ez 9:6, Hos 14:1, enz.) en die mogen het wel.

Kardinaal Meier | 27-08-07 | 16:35

Stemt alleen op Geert dan zullen de politiek correcten in Den Haag WEL de dissusie aan moeten gaan en niet langer struisvolgel gedrag kunnen vertonen...

bethundered | 27-08-07 | 16:32

Ik ben het met Niels eens!

Dwangneurose | 27-08-07 | 14:00

-weggejorist-

Hertog van Alfa | 27-08-07 | 12:37

@henkjpal
doet eens lezen? ik noem het nrc niet 'links'

kan jij mij uitleggen waarom het imams is toegestaan sura 4:34 hardop te lezen, en kan jij mij uitleggen waarom wij een religie toestaan die op gespannen voet staat met, ik zeg maar wat, artikel 1 en 6 van de grondwet?

staat U mij toe, op te roepen 'alle moslims te vermoord'? neen? maar U staat wel toe, dat imams oproepen tot geweld heh?

Kan U mij vertellen, wat de profeet deed, met afvalligen? kan u mij vertellen, welk geloof, naast de islam, nog meer afvalligen bedreigt en vermoord, in ons tijdvak?

kan U mij uitleggen, waarom links heult met de moslimfacisten?

ziet U niet in, dat mensen die protesteren tegen het geweld van de islam 'rassisten' noemen, ze alleen maar in de armen van geert duwt?

moslims mogen homos slaan, maar homos mogen daarover niet klagen. Neen. Dan zijn ze rassisten heh. Dalijk gaan de racisten nog mensen slaan, bedreigen, of vermoorden, stel je voor! dat KAN toch niet!

maar o jeetje. dat doen de MOSLIMfacisten intussen al JAREN! ehm.. gelukkig, zijn daar de linkse mensen, om het geweld van de islam tegen te houden. Toch? TOCH? oh nee. die zijn een beetje blind voor het geweld van de islam.

ik zei: HEBBEN ZE AL EEN LIJST MET MOSLIMFACISTEN SITES?

neeeeeee.. moslims die oproepen tot geweld zijn niet het probleem heh? mensen, die KLAGEN over dat geweld, DIE zijn pas een probleem.

ehmmm.. raar.. maar ik volg dat niet helemaal...

'sla je moslims, tot ze gehoorzamen, en als ze gehoorzamen, sla ze niet meer' ja, het lijkt op rassisme, heh? maar je moet het in de KONTEXT zien heur! dan valt het allemaal wel 'mee', toch?

'vermoord alle moslims, waar je ze maar vind', ja, sommigen, vooraal bij de PVV, vinden dat te ver gaan. Maar linkse mensen schudden graag handen met mensen die oproepen tot geweld, zoals de moslims, heh? die zouden de 'facisten' ook met geweld stoppen (he, volkertje?), stel je voor, moslims lid van een gewelddadig kutgeloof noemen, dat is wel HEEL rassistisch he?

gelukkig is de islam ZELF helemaaaaaaaal niet rassistisch he? nee..

die is ZO vredig, ze zijn altijd ZO lief voor ongelovigen in de koran, echt, ik snap niet, waarom die mensen toch blijven klagen over het geweld van de islam.. snap jij dat nou?

misschien, ik noem maar wat, als de moslims nou eens NIET zouden oproepen tot geweld, misschien, dat de aanhang van de PVV er dan minder moeite mee zou hebben?

of zullen we gewoon moslims net zo in elkaar slaan, als ze homos in elkaar slaan, en als iemand er wat van zegt hard 'rassist!' roepen? works for the muslims! ik ben zeker dat de linkse mensen ons dan zouden steunen, zoals ze ook de moslims, die hetzelfde plegen te doen, door dik en dun steunen.

of hanteren de linkse mensen gewoon graag dubbele maten? eentje voor de moslimfacisten, en eentje voor de mensen die erover klagen? daar gaat je gelijkheidsbeginsel.

is islamofobie niet ook een overtuiging? een geloof? is de koran niet een belediging voor atheisten? vrouwen? afvalligen?

waarom staat U een geloof toe, terreur te hanteren?

misschien bent U onwetend.. en kent U de koran niet? ik heb er eentje op de wc liggen. Mooi man! zo vredig, echt, ik snap niet waarom mensen daarover klagen.... (proest het uit van het lachen)

Kijk even naar het 'de profeet kinderneuker noemen is een belediging' gebeuren. De profeet. Huwde een kind van zes. ZES ja. En toen ze voor het eerst menstrueerde, toen ze NEGEN was, toen nam de profeet haar. Het was vast 'liefde'. Feit is. dat de profeet. een meisje. van negen. Neukte.

feit is, hij was een kinderneuker. Mogen wij de waarheid nog zeggen, of worden we dan vermoord door moslimfacisten of hun linkse loopjongens?

hup hup | 27-08-07 | 12:10

Het enige echte probleem in NL is links die alles kapot maken onder het MOM van heb je naaste lief,en dat geile milieu!Over echte problemen in de wereld hoor je ze niet

Poitiers | 27-08-07 | 10:29

@ henkjpal 27-08-07 @ 02:11
Misschien sinds de hele oud papier industrie is overgenomen door PCM?
Sinds die tijd is het NRC een linkse, quasi intellectuele wauwelkrant geworden.
De gemoderniseerde en toch geheel achterhaalde papyrusversie van Nova en Netwerk.

ZSU-23-4 | 27-08-07 | 10:02

Het NRC, is dat niet die krant die je niet met 1 hand kunt lezen, zodat de "ïntellctuelen" niet teveel afdwalen? Maar goed, dat terzijde...
Wel wacht ik met smart op een monitor extreem linkse website en extreem links geweld. Maar iets zegt me dat we dan heel lang zullen gaan wachten.

ZSU-23-4 | 27-08-07 | 09:57

Mischien moeten die internet hunden mal een skijken op de gesoepsiedie eerde sites van maroc. Daar wordt meer haat gezaaid en tot geweld opgeroepen alsmede beledigende opmerking t.a.v. jeauden.

TyfusLeijer | 27-08-07 | 09:56

@Lizzard 27-08-07 @ 08:26
Wake up, Lizzard! De NRC is al jaren links, want roeptoeter van de overheid en dus staatsruif-afhankelijk en dus links.

Brouhaha | 27-08-07 | 09:40

-weggejorist-

Lizzard | 27-08-07 | 08:26

henkjpal, doe eens niet zo alles over een kant scheren....

lounge01 | 27-08-07 | 07:23

@saidfred 27-08-07 @ 02:16

Was ik nog even vergeten te typen:

Op jou plaatje farm1.static.flickr.com/51/193446291_d...

staan boven Hitler Libanese Falangisten. Sorteer ik die onder Fascisten of Islaamfascisten ? Ze hebben wel altijd Israel geholpen en zijn nog christen ook en ze hebben tijdens de Libanese burgeroorlog moedig gestreden tegen de Moslims.

henkjpal | 27-08-07 | 03:15

@hup hup 27-08-07 @ 01:32
@saidfred 27-08-07 @ 02:16

Ach wat leuk . Alweer dat plaatje dat we al zo vaak gezien hebben.

farm1.static.flickr.com/51/193446291_d...

Zonder bron, datum, plaats, omstandigheden of wat dan ook. Het plaatje is het bewijs omdat saidfred de link uit een andere post heeft gekopietenplakt.

Tja, zo kan ik ook wel een paar willekeurige plaatjes aan elkaar plakken en beweren dat het iets bewijst.
Die van saidfred was nog dommer dan die van hup hup.

henkjpal | 27-08-07 | 02:55

@hup hup

Sinds wanneer is de NRC links ?

Overigens vindt ik dat GS moet blijven bestaan. Het is mij altijd een groot genoegen om al die ongebreideld domme reacties te mogen lezen.

Ik ben elke keer weer blij verrast over de wijze waarop de reageerders argumenten bij elkaar googelen, ze uit hun context rukken, aan elkaar plakken en daar hun eigen wondere rechtse wereldbeeld mee motiveren.

Deze van jou vindt ik wel heel erg leuk:

"de sites die daartegen in het verweer komen zijn niet het probleem, maar de oplossing: we moeten de facistische kutislam met boek en imam ons land uittrappen. Waarom? omdat dat haatzaaien en discriminatie in dit land niet zijn toegestaan."

Die is wel heel erg dom.

henkjpal | 27-08-07 | 02:11

nee echt, serieus, wanneer gaan ze daar eens mooie lijstjes maken met islamhaatzaaisites, inclusief het in kaart brengen van de beheerders?

of wacht, oproepen homos van flats te gooien is natuurlijk vrijheid van geloof, en klagen erover, DAT moet dan 'racisme' zijn, en bestreden worden?

ik geloof niet, dat links echt snapt wat er speelt in nederland

hup hup | 27-08-07 | 01:32

gek is dat, de haatzaai sites der islam zijn nergens in beeld. Wel word iedereen die klaagt over het geweld van de islam racist genoemd.

heel slim van die jongens. Zouden ze op de redactie van het nrc een koran hebben liggen?

ik vraag me af hoe ze sura 4:34 weg krijgen. Met oogkleppen en een hoop glijmiddel denk ik.

de islam is een ongrondwettelijk misbaksel, dat haatzaaid en geweld hanteert.

de sites die daartegen in het verweer komen zijn niet het probleem, maar de oplossing: we moeten de facistische kutislam met boek en imam ons land uittrappen. Waarom? omdat dat haatzaaien en discriminatie in dit land niet zijn toegestaan.

als ik niet mag zeggen 'vermoord alle moslims' (wat ik niet zou willen), waarom mogen imams dan uit de koran voorlezen: 'vermoord alle ongelovigen' 'hanteer terreur tegen de ongelovigen' 'vrouwen zijn minderwaardig aan mannen' 'sla je vrouw(en) tot ze gehoorzamen' 'neem onder de ongelovigen geen vrienden' etc etc etc.

als er EEN club racistisch en facistisch is, DAN IS HET DE ISLAM WEL.

hoeveel 'racistische' islamsites zijn er, die hun haat ONGESTOORT mogen versrpeiden hier? TALLOZE.

maar liever kijkt het nrc naar die paar siegheilende marginale kleine sites, en probeert ons in de hoek van de extreemrechtsten te duwen.

wij slaan geen homos, joden of vrouwen into submission. Wij zien oproepen tot geweld niet als woord van god. DE MOSLIMS. die wel.

maar daar mag je niets van zeggen. Dan noemt NRC je een 'rassist'.

en zo laat het nrc zien, waar zijn loyaliteit ligt: bij de islamofacisten.

hup hup | 27-08-07 | 00:28

Arjan 26-08-07 @ 16:07

Jammer dat Bart Croughs met zijn columns op is gehouden. Ik genoot altijd enorm van zijn stukjes.

Ignatius van Loyola | 26-08-07 | 23:45

@ Ervarings_deskundige

Die sites zijn ook Haatzaaiend en zouden ook weg moeten

Schimmelcore | 26-08-07 | 23:31

@Lizzard 26-08-07 @ 13:18
Ik doe mee! Tegen het fascistoide terreurbewind van "self-righteous left" (daar waar de kogels vandaan komen en de politieke stroming die de meeste dictaturen heeft voortgebracht) moet nu eindelijk eens verzet komen.

Er moet een einde komen aan de voortdurende discriminatie van de andersdenkende autochtoon, die per slot van rekening de salarissen en uitkeringen van die linkse uitvreters (ambtenaren, allochtonen en andere armoedzaaiers) betaalt.

Brouhaha | 26-08-07 | 23:09

-weggejorist-

wipneus en pim | 26-08-07 | 22:20

-weggejorist-

Lizzard | 26-08-07 | 18:33

Pff, Niels van Tamelen, de Pol Pot van de gedachtepolitie. Gewoon weer zo'n control freak die meent dat 't zonder hem zwaar misloopt. Bang en eng menneke.

Adalgar | 26-08-07 | 18:05

over Vrijheid van publiceren gesproken:

kafka.antifa.net/

Ervarings_deskundige | 26-08-07 | 18:04

-edit doe dan linken -

boeglul | 26-08-07 | 17:27

"Obsession" on CNN Newsroom: Radical Islam & Nazism

"Obsession" producer and co-writer, Raphael Shore & activist Nonie Darwish were interviewed LIVE on CNN's Newsroom Dec 06 2006. The topic: The connections between Radical Islam & Nazism.

www.youtube.com/watch?v=ZvpKQTjAb2U

frenkie4alllllllll | 26-08-07 | 16:41

Bart Croughs 4 mei 2005

Anti-blank racisme bestaat niet, wil een populaire progressieve opvatting.

'Allochtone jongens pleegden ‘racistische’ overvallen,' aldus een recente kop in NRC Handelsblad. Het betrof allochtone jongeren in Haarlem die er een sport van maakten om blanken te beroven en te mishandelen. Een tweede NRC-kop, over aanvallen van allochtone jongeren op blanke scholieren in Parijs: 'Frans onderzoek gevraagd naar ‘anti-blank racisme’.' De argeloze lezer zal zich hebben afgevraagd waarom de term ‘racisme’ hier tussen haakjes wordt gezet.

Zowel in Frankrijk als in Haarlem hebben de daders toegegeven uit haat jegens blanken te hebben gehandeld. In Frankrijk ging het geweld bovendien gepaard met anti-blanke scheldpartijen. Vanwaar dan toch die relativerende aanhalingstekens?

Politiek uitbuiten
Een mogelijke oplossing van dit raadsel luidt als volgt: volgens een theorie die in progressieve kring een zekere populariteit geniet, kunnen alleen blanken racistisch zijn. Anti-blank racisme van allochtonen bestaat in deze visie niet. (Inderdaad, een nogal racistische theorie, maar het betreft hier anti-blank racisme, en dat bestaat niet, zodoende is er geen probleem.) Wanneer allochtonen racistisch geweld plegen jegens blanken, is dat dus geen racistisch geweld, maar ‘racistisch’ geweld.

Dit zou ook kunnen verklaren waarom een mislukte brandstichting in een islamitische school in Uden waarbij niemand gewond raakte zoveel meer aandacht trok dan de tientallen gewelddadige aanvallen van allochtonen op blanken in Haarlem. In het eerste geval ging het om autochtone jeugd die een allochtone school belaagde; dat is dus uiterst schandalig racisme. In het tweede geval ging het om allochtonen die blanken mishandelden; dat was hooguit ‘racisme’ –lang niet zo verontrustend.

Een andere voor de hand liggende verklaring voor het relativeren en wegmoffelen van racistisch geweld door allochtonen onder het gelijktijdig uitvergroten van blank racistisch geweld is de volgende. Racistisch geweld jegens allochtonen kan worden aangegrepen om rechtse rakkers de mond te snoeren: 'Dat komt ervan als je de islam bekritiseert! Ophouden dus!' Dit deuntje is de afgelopen weken dan ook in vele variaties te horen geweest. Racistisch geweld van allochtonen jegens blanken daarentegen kan politiek niet worden uitgebuit, maar speelt eerder types als Geert Wilders in de kaart. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Deze column verscheen eerder in HP/De Tijd.

Arjan | 26-08-07 | 16:07

Stukje uit het NRC:

"...... De Tweede Kamer vroeg vorig jaar of justitie steviger wilde optreden tegen internetdiscriminatie. Daaronder vallen haat zaaien en discriminatie naar ras, sekse en geloof......"

Het MDI moet zich eens realiseren dat voornamelijk anti-islam uitspraken niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is een reactie op de zeer anti westerse houding van veel moslims. Vervolgens zoek ik op "marokko" in de PDF lijst, waarvan ik op z'n minst de zeer anti westerse, haatzaaiende site marokko.nl tegen zou komen. Het resultaat is NOEL, ZERO.

Ik word werkelijk waar schijtziek van subsidievretende organisaties als het MDI.

Varreke | 26-08-07 | 15:35

@ Lizzard 26-08-07 @ 13:18

Ik wacht in ieder geval met smacht af!

MTB | 26-08-07 | 15:32

Vergist u zich niet. Rioolkrantjes als NRC en andere staatsmedia hebben op deze manier Pim en Theo mede het graf in geholpen. Iemand rechts- of extreemrechts verklaren staat gelijk aan vogelvrij verklaren. Bescherming, heldendom en lage straffen gegarandeerd!

Slomo | 26-08-07 | 15:28

Hahaha mooi artikel op HVV.

PvdA-stemmers blijken extreem-rechts
Duns Ouray

Hemeltje, wat ben ik geschrokken. Een site die ik wel eens bezoek, blijk extreem-rechts te zijn. De NRC zegt het zelf! Ik spreek natuurlijk over Frontaal Naakt van de braaf PvdA-stemmende Peter Breedveld.

Foei, Peter! Wat lees ik nu over je? Ik dacht altijd dat je een eerlijk, open, fatsoenlijk mens was. Natuurlijk, je hebt een site waar wel eens kritiek staat op de Islam. Maar ik dacht dat Frontaal Naakt zich beperkte tot gezonde, normale kritiek. Zoals dat in een dialoog betaamt.

Bovendien stemt Peter braaf PvdA en zit zijn vrouw voor dezelfde partij in de gemeenteraad. Ik dacht dus: niets aan de hand. Dit zijn fijne, normale mensen die je kunt vertrouwen. Ik was zelfs bijna een keer een kopje koffie gaan drinken met Peter (voordat ie boos op me werd).

Daar was ik bijna bij een smerige neo-nazi op de koffie gegaan! Want wat heb ik me vergist. Peter Breedveld blijkt een extremist. Ja, lieve mensen, extreem-rechts. Kijk maar zelf: NRC Handelsblad schaart hem onder de extreem-rechtse sites.
NRC Handelsblad heeft natuurlijk helemaal gelijk. Zo is ook de pedo-databank extreem-rechts. Want wie kinderen wil beschermen tegen pedofielen, die doet natuurlijk stiekem ook de Hitler-groet. Dat spreekt voor zich.

En dan de TufTuf Club. Die site verzet zich tegen snelheidscontroles die niets bijdragen aan de verkeersveiligheid, en enkel bedoeld zijn om de staatskas te spekken. U begrijpt het al: dat moeten wel neo-nazi's zijn!

Lieve mensen, ik ben blij dat NRC Handelsblad dit verhelderende overzicht van extreem-rechtse sites heeft gepubliceerd. Zonder dat ik het door had, frequenteerde ik allerlei neo-nazi sites! Ik ben enorm geschrokken, en weet voortaan welke sites ik moet mijden.

Dank u wel, NRC !

www.hetvrijevolk.com/?pagina=4267&...

frenkie4alllllllll | 26-08-07 | 15:18

@Schimmelcore
Precies, daar is justitie blind voor. Moslims, linkse oproerkraaiers, pedofielen, iedereen moet kunnen zeggen wat ze willen. Alleen de hardwerkende autochtonen moeten hun bek dichthouwen. Wel vervolging voor iemand die na de zoveelste beroving een beetje te fel van leer trekt tegen Fins straatgespuis op het internet maar datzelfde straatgespuis continu bepamperen, vlindertochten en zeereizen aanbieden, jeugdhonken voor ze bouwen en straathoekbuurtvaders aanstellen tegen wie ze boehoe kunnen doen. Maar helemaal niks voor de brave blanke burger die onder hun overlast lijdt. Ja behalve boetes en hogere lasten dan en nog meer dingen die niet mogen of juist moeten.

We worden aangepraat dat we in een vrij en democratisch land wonen maar we moeten ons volledig schikken aan de opvattingen van de heersende elite en braaf elke 4 jaar op de gevestigde partijen stemmen. Doe je iets anders dan grijpen ze alle middelen aan om je kapot te maken, juridisch, financieel, psychisch en als het anders niet kan lichamelijk. En vervolgens doen ze alsof er niets aan de hand is.

Dit zal wel weggejorist worden omdat een beetje te serieus is en aan de kern raakt van wat mis is met dit land. Maar het moest me nou eenmaal van het hart.

Dikke Chinees | 26-08-07 | 15:06

@ koerbagh ® 26-08-07 @ 02:36 nog nooit iemand in het verkeer verloren zeker? Láng niet alle verkeersongelukken zijn te wijten aan 'roekeloos' rijgedrag, mensen met een aktieve rijstijl rijden beter, de mensen die hun auto als gebruiksobject zien zijn het gevaar, zijn eerder achteloos, het gaat mis terwijl vriendinnetje wordt geSMSt op de snelweg etc. etc.

Hesje | 26-08-07 | 14:39

''Justitie en providers ondernemen actie tegen anoniem discrimineren en haat zaaien''

En dan Noemen ze Alleen Extreem Rechts.....
En al die Linkse sites dan? Zaaien ook haat (antifa sites enzo)
En ik heb ook een hoop Moslim sites gezien die ook haatzaaien... Ook Nederlandse sites.

en daar zal dan niks tegen gedaan worden...
Nee Alleen Extreem rechts...

Dat is pas Discriminatie

Schimmelcore | 26-08-07 | 13:57

Das leben der Anderen ................ het begint er steeds meer op te lijken dat de Staats omroep en de Linke media de rol van de vormalige Stasi aan het overnemen zijn.

Het heerlijk om te zien dat ze met een wanhopig eind offensief proberen veilig te stellen wat men hierdoor alleen maar sneller en zo verdient zal verliezen.
.

Ervarings_deskundige | 26-08-07 | 13:33

-weggejorist-

Lizzard | 26-08-07 | 13:18

@Brouhaha 26-08-07 @ 12:44 (toevoeging)
Die zwarte presidentskandidaat was natuurlijk Jesse Jackson.

En dan nog even dit: hoe meer "andersdenkenden" (dwz afvalligen en ongelovige honden buiten de Linkse Kerk) worden onderdrukt, hoe meer stemmen de PVV krijgt. Dus NRC, MDI, MSM en andere roeptoeters van het Enige Juiste Eigen-Gelijk Geloof, ga vooral zo door: meer onderdrukking van het vrije woord, meer Wilders!

En vergeet de illusie dat jullie het vrije woord op het internet kunnen onderdrukken. Daar zijn jullie met je over het algemeen PABO-achtergrond of andere softe beuzelstudies gewoon te dom voor. De krant is deaud; Internet Rulez!

Brouhaha | 26-08-07 | 13:12

Weg met die fascisten van het MDI! Het MDI is een bedreiging van de democratie in optima forma, want het is een bedreiging van het RECHT OP VRIJE MENINGSUITING, een recht dat hoger staat dan het verbod op discriminatie.

Bovendien vind ik dat burgers sowieso het recht op discrimineren hebben; alleen de overheid mag nooit discrimineren. Discriminatie is een fundamenteel menselijke eigenschap en direct gelinkt aan de overleving: rood-zwart-witt gestreepte slang is dodelijk, wit-rood-zwart gestreepte slang is niet dodelijk.

Analoog daaraan: wordt je in een donker steegje gevolgd door een Aziaat: niks aan de hand, gewoon doorlopen. Wordt je gevolgd door een Afrikaan: rennen! (Om vervolging door het fascistenclubje MDI te voorkomen: dit is een uitspraak van een ZWARTE Amerikaanse presidentskandidaat van enkele jaren terug!)

Brouhaha | 26-08-07 | 12:44

@Lagonda 26-08-07 @ 12:03

Niet helemaal natuurlijk. Het partijprogramma van de SP en PVV komt voor 90% met elkaar overheen. Marijnissen en Wilders zijn eigenaar van hun partij en vissen in dezelfde kiesvijver der permanent ontevredenen. Toch slaan de PVV en de SP elkanders hersenen niet in. Sterker nog, ze kunnen het opvallend goed vinden met elkaar. Een fusie tot SPVV?

El Gouda | 26-08-07 | 12:41

@ Bottehond 21:07

Je link nagetrokken van Niels van Tamelen. Er ging me een lichtje op. Ik ga er nu vanuit dat er een of andere vreemde connectie is tussen Marco Hughes en bendeleden, die van het Meldpunt Discriminatie Internet vertrok naar de Europese Promotie van Wereldmuziek, en het spoorloos verdwijnen van Musique du Monde (die van de wereldmuziek dus) aan de Singel te Amsterdam. Mijn instinct zegt me dat hier geen sprake is van dom toeval. Idem dito voor het Griekse Eiland, de zaak gespecialiseerd in Rebetika, dat het ook definitief opgaf.

Hammar | 26-08-07 | 12:20

wat is anto-islam, is dat een typ-fout of iets wat ik niet ken?

aplsap1 | 26-08-07 | 12:19

@wegmetdebijstand 26-08-07 @ 12:06
daar ben ik het helemaal mee eens.
Hopelijk gaat netwerk regelmatiger aandacht besteden aan "enge" sites als GS, dan gaan er steeds meer mensen zélf op internet zoeken en lezen, met als gevolg een "ontwakenend Nederland". Weg met de pvda en weg met de publieke omroep!

Onderbuik | 26-08-07 | 12:15

@ wegmetdebijstand 26-08-07 @ 12:06

Hear hear. Hadden de media hun werk maar moeten doen: verslaggeving in plaats van rookgordijnen opwerpen en de plebejers moreel aansturen. De burger is via de vrije sites inmiddels zelf verslaggever geworden, bij gebrek aan.

Shalome | 26-08-07 | 12:10

@bottehond 25-08-07 @ 20:51: Exact. En dat is precies de reden dat ik op Wilders ga stemmen. Niet omdat ik het zo met de PVV eens ben, maar omdat de gevestigde orde de nieuwe democratie (o.a. internet) nog steeds niet wil begrijpen. De burger zou moeten bepalen wat er in dit land gebeurt, maar het is nog steeds een kleine quasi-intellectuele elite die de touwtjes in handen heeft. Ik pik dat niet langer. Sinds de internetrevolutie heeft de gewone hardwerkende burger een platform gekregen. Ook zonder activistisch karakter kun je nu je geluid laten horen. Een zegen.

wegmetdebijstand | 26-08-07 | 12:06

zijn er ook nog dingen waar we nog wel een eigen, niet door de staat opgedrongen, mening over mogen hebben?

panadol | 26-08-07 | 12:06

Volgens het Meldpunt Discriminatie Internet kan een blanke Westeuropese man niet gediscrimineerd worden. Ik denk dat ik eens aangifte ga doen van discriminatie bij het hoorggerechtshof in de USA, want hier in Europa moet je minimaal bruin of zo zijn om rechtsbescherming tegen discrminatie te hebben.

Hammar | 26-08-07 | 12:05

@Rechtse_Rukker: ja, omdat de Nazi's en de Commies in dezelfde ideologische vijver aan het vissen waren --- vandaar die vijandigheid. Het is een bekend fenomeen: de twee groepen die ideologisch de grootste overeenkomsten delen, hebben vaak de grootste pesthekel aan elkaar. Fatah en Hamas, Sji-ieten en Soennieten, en, om met Monty Python te spreken, the Judean People's Front en the People's Front of Judea.

Lagonda | 26-08-07 | 12:03

MDI is extreem links bolwerk
www.klokkenluideronline.nl/artikel/81/...
en de uitspraak van de rvdj tegen dit artikel
klagers: Stichting Magenta - Meldpunt Discriminatie Internet en R. Eissens.
Uitspraak:
Voor zover de klacht is gericht tegen de bewering dat Eissens actief deelneemt aan terreuracties is deze gegrond. Voor het overige is de klacht ongegrond.
www.rvdj.nl/uitspraken/2004-95.html

Karel kwakbol | 26-08-07 | 11:51

Beste geschiedenis kenners,
Hitler was de grootste vijand van het links communisme. Toen de communist Martinus van der Lubbe de Reichstag in brand stak zag Hitler c.s. aanleiding om de macht te grijpen en de algehele oorlog tegen het communisme af te kondigen. Vandaar dat Hitler als rechts werd afgestempeld.

Rechtse_Rukker | 26-08-07 | 11:49

@Ignatius van Loyola 26-08-07 @ 11:34

Alleen al het niet nationaliseren van Hitlers oorlogseconomie is al reden genoeg om hem geen socialist te noemen. Dat was namelijk de grootste angst van Krupp, VW, Maybach, Siemens en consorten. Dat het is getorpedeerd door Speer doet even niet terzake.

El Gouda | 26-08-07 | 11:44

Ignatius heeft duidelijk opgelet geschiedenis vroegah. Meneer AH verheerlijkte ook de arbeiders evenals zijn communistische collega-massamoordenaar Stalin. Neemt niet weg dat beide heren samen met Mao tot de ziekste geesten van de geschiedenis behoren

lounge01 | 26-08-07 | 11:42

El Gouda 26-08-07 @ 08:13

Neen. Hitler links noemen is een terechte verbale aanval op de communistentruuk die eertijds Hitler rechts en fascistisch noemde. Het is absurd om Hitler rechts of fascistisch te noemen. Het is van alle tijden dat dictatoriale regimes politieke tegenstanders vervolgden. Meer vooral dan zelfs aanhangers van aanverwante ideologische stromingen. Wat de mate van overheidsbemoeienis betreft waren de nationaal-socialisten vergelijkbaar met radicale sociaal-democraten/socialisten en wat moordpartijen betreft zijn ze vergelijkbaar met de communisten.

Hitler was een socialist. Hitler was links. Het nationaal-socialisme in Duitsland was een links regime.

Ignatius van Loyola | 26-08-07 | 11:34

Jongens, en meisjes , Heeren en Dames ook. Kan helaas niet reageren, zit deze week op de antillen. Mooi weer, lekkere meiden & cocktails en kan Chavez aan de overkant zien.
ter legitimatie van deze prachtige trip: af en toe een kopje thee....

J.Thee.Cohen | 26-08-07 | 11:20

@HundertWasser 25-08-07 @ 23:50

Alleen als je met me mee breit, want dan moet je het me wel even voordoen. Je komt namelijk over alsof jij er alles vanaf weet.

MotjeFM | 26-08-07 | 11:20

sjorsboomschors 26-08-07 @ 11:10
Da's niet rechts hè. Als je links bent mag je natuurlijk altijd wat meer.

PausTokkie | 26-08-07 | 11:18

@PausTokkie 26-08-07 @ 10:53

De tring dat mag dus wel?????

sjorsboomschors | 26-08-07 | 11:10

Ik wordt wel een beetje onpasselijk van de wijze waarop Geenstijl zich bij het MDI in probeert te likken.

Waar zijn de dagen van onderstaande bijdragen gebleven, waarin ouderwets steylloos op het MDI werd ingehakt?

www.geenstijl.nl/mt/archieven/002634.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/002739.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/006837.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/004588.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/006838.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/012060.h...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/046529.h...

Bah, witte voetjes halen bij het MDI. Willen jullie soms ook soepsiedie uit de overheids antidiscriminatie pot waar extreemlinkse clubjes als het MDI, CIDI en AFA uit lopen te graaien door te doen alsof er achter elke boom en onder elke steen een siegheilend kaalkopje schuilt.

Dikke Chinees | 26-08-07 | 11:10

Het is trouwens nog opvallend dat Elsevier niet in het lijstje staat. Die columns van De Winter en Ellian lijken me daar toch voldoende reden voor.

waskuip-admiraal | 26-08-07 | 11:08

Reactie door bertje — zaterdag 1 oktober 2005 @ 1.29

Niet normaal............

PausTokkie | 26-08-07 | 10:57

Geenstijl is toch Goebels nieuwe stijl? Ik snap het probleem niet.

Rechtse_Rukker | 26-08-07 | 10:52

Een heel tendentieus stukje in de NRC.
Bovendien erg arrogant. Het laat in feite mooi zien wat er mis is met de politiek correcte pers. Daarin zul je nooit de zaken lezen die men aanduidt zoals b.v. de klimaathysterie. Ik dit kader zie ik ook deze artikelen in de NRC. Men weet dat men marktaandeel aan het verliezen is en begint bang te worden.

DannyV | 26-08-07 | 10:51

vander F 25-08-07 @ 21:28
Wel wat laat maar heb een zware bbq gehad vandaar.

Maar ben het volkomen met je eens.

befke | 26-08-07 | 10:51

Beetje vreemd dat sommigen die straat en plein al hebben overgenomen, maar op het gebied van woorden er nog lang zijn, weer eens beschermd moeten worden uit de subsidiepot.
Me dunkt, we hebben rechtspraak hier in NL, daar moeten de slachtoffers van welke criminaliteit dan ook het toch ook mee doen?
Als een goede argumentatie beledigend is voor een religie (en dan bedoel ik dus niet de botte scheldpartijen) tampi. De beledigde heeft altijd de mogelijkheid te ontsnappen door het lidmaatschap van zijn club op te zeggen. Een zwarte, blanke of licht getinte kan niet aan zijn kleur ontsnappen, dan spreek men terecht over discriminatie.
De aanval op grond van ideeen is legitiem en botte beledigingen dienen achterwege te blijven.
.
Trouwens disciminatie houdt in onderscheid maken op grond van niet ter zake doende kenmerken............... vrijheid houdt in wel terzake doende kenmerken te bespreken !

Mo-h-umor | 26-08-07 | 10:42

Rasoel schreef op 6 maart 1989 op de opiniepagina van het NRC Handelsblad[2] dat hij als kritische moslim Nederlanders wilde waarschuwen voor het oprukkende islamitisme.

Ruim een jaar later verwoorde dezelfde Rasoel vergelijkbare standpunten in het een voornamelijk als anti-islamitische aangeduide boek "De ondergang van Nederland". Dit zorgde voor veel opschudding en een ware heksenjacht volgde om de identiteit van de schrijver te achterhalen. Een aantal keren verscheen Rasoel met een vermomming van Palestijnse sjaal en zonnebril in talkshows om zijn boek toe te lichten waarbij een presentator probeerde zijn paspoort te pakken en zijn sjaal af te rukken. Een islamitische politicus ging ook het gesprek aan met Rasoel, om vervolgens zijn theekop door te spelen aan de politie voor vingerafdrukken.

Het_leuke_zuiden | 26-08-07 | 10:41

@botte: "Polderen zonder politiek correctisme gaat toekomst worden". Exact! Maatschappelijke fenomenen kanaliseren zonder vanuit een bekrompen ideologie te denken, en gewoon steeds onbevangen op zoek gaan naar optimale situaties --- dat is wat een landsbestuur dient te doen --- en niks meer.

@shalome: Nah, niet een masterplan. Dit soort dingen worden niet uitgedacht, ze gebeuren gewoon. Mensen die op zoek zijn naar macht (of dat nu de voorzitter van je voetbalclub, je ouders, de leraar voor de klas, of de baas van een bedrijfje is) gaan bijna volautomatisch volgens dit soort patronen te werk, alsof ze instinctief weten hoe je je subjecten kort moet houden. Beetje voorliegen, privileges opeisen, beetje bang maken, beetje overdrijven, beetje rookgordijn aanleggen, beetje belonen, beetje straffen, beetje intimideren etc. etc.

Lagonda | 26-08-07 | 10:37

Geert for premier!!
Die zal meteen de subsidie intrekken voor die lutsers van de MDI, en Nielsje mag gewoon WERKEN voor zijn boterham.
Ik heb een hekel aan die geytenwollen sokken instellingen die tegenwoordig als paddestoelen uit de grond komen.
En wie zal dat allemaal betalen??? Juist ! Wij !

tuinbroek | 26-08-07 | 10:31

@ NRC- JA inderdaad, vrijheid is belangrijker dan gelijkheid.

Ja inderdaad, mensen worden rechtser als rechtse publieke figuren worden vermoord, verjaagd, zwart gemaakt en buitengesloten.

Gek hé? Misschien moeten jullie nog eens dikke boehoe doen dat sinds het internet mensen een beetje zelf kunnen kiezen welke meningen ze lezen.

We lezen nu eenmaal niet allemaal meer zo´n kudtkrant. Ook (wij) hoger opgeleiden niet. Staat altijd het nieuws van gisteren in, zijn onhandelbare grote klotepapieren en wordt voortgebracht door een zichzelf instandhoudend groepje incest-quasi-intellectuelen. I am not impressed.

Geenstijl.nl is niet eens rechts. Stormfront.org is "rechts"... Jammer dat we dat in Nederland niet kunnen blokken of verwijderen he? Problemen los je namelijk steeds het best op door er niet meer over te spreken.

Boehoe | 26-08-07 | 10:26

Het bewijst nog eens dat links het grootste gevaar is in hederland.

gerrit5042 | 26-08-07 | 10:23

@ redactie ik twijfelde maar die zelfcensuur werkt wel degelijk en geeft mij een goed gevoel over deze site. Hulde aan jullie team!!!!

sjorsboomschors | 26-08-07 | 10:15

El Gouda 26-08-07 @ 08:13

Neen. Hitler links noemen is een terechte verbale aanval op de communistentruuk die eertijds Hitler rechts en fascistisch noemde. Het is absurd om Hitler rechts of fascistisch te noemen. Het is van alle tijden dat dictatoriale regimes politieke tegenstanders vervolgden. Meer vooral dan zelfs aanhangers van aanverwante ideologische stromingen. Wat de mate van overheidsbemoeienis betreft waren de nationaal-socialisten vergelijkbaar met radicale sociaal-democraten/socialisten en wat moordpartijen betreft zijn ze vergelijkbaar met de communisten.

Hitler was een socialist. Hitler was links. Het nationaal-socialisme in Duitsland was een links regime.

Ignatius van Loyola | 26-08-07 | 10:02

-weggejorist-

moslimhater | 26-08-07 | 09:55

Wat een stelletje dwazen daar.
Overgens is dat lijstje wel handig,al mijn favorites staan er in.

Brederodekater | 26-08-07 | 09:49

moslimhater 26-08-07 @ 09:24
Pica, dat is het beeld dat je van GS hebt als je beperkt toegang hebt tot informatie en die dan ook gelooft.

nl0raf | 26-08-07 | 09:32

Wat is dat voor een foto bij dat verslag?
Je zou zo zeggen dat Adolf Hitler uit zijn graf is opgestaan!
Overgens is extreem links veel gevaarlijker als eerder genoemde leider in de vorige eeuw.

moslimhater | 26-08-07 | 09:24

Wat een geweldig stuk... Ik weet zker dat iedereen er blij mee is. Het tton tnamelijk glashard aan dat de Nederlandse bevolking een groeiend ongenoegen ervaart over de huidige gang van zaken. De gevestigde orde grijpt snel naar het "haatzaaii" en "discriminatie" dan wel "extreem rechts" wapen. Terwijl er niets anders wordt gedaan dan de oh zo gewaardeerde vrijheid van meningsuiting te bezigen. Maar dat past de jongens en meisjes in 070 natuurlijk niet. (Met een enkele uitzondering). Hoe zou het toch komen dat de PVV het zo goed doet? Komt dat omdat de mensen blij zijn met de huidige "leiders" Nee dus. En dan kwa dikke boehoe... Tja ____________
Maar ja ik ben dan ook al tijden de weg kwijt.

Zoeker | 26-08-07 | 09:06

Links is niks mis mee.

Intellectueel links is echt gevaarlijk. Gelukkig heeft het volk dat goed door.
(daarom scoort Marijnissen wel en Bos al jaren niet)

Fijn dat Jusititie en MDI elkaar gevonden hebben om rechts aan te pakken.
Dat was ook wel nodig om de aandacht af te leiden van het falen van de bestrijding van moslim extremisme.

Dit soort "leiders" van (semi) overheidsinstellingen helpen ons mooie land definitief naar de kloten.

uncleben | 26-08-07 | 08:50

Sommige moslims zijn links.
Sommige moslims zijn rechts.
Sommige moslims zijn achter.
Sommige moslims zijn voor.
Ex-moslims zijn middelpunt.

barq | 26-08-07 | 08:31

moslims, zijn die nou links? waarom heult links er dan mee?

hup hup | 26-08-07 | 08:14

@bottehond> ik heb het nogal druk gehad. Mijn bejaarde moeder redt zich nochtans bijzonder goed zonder mijn mantelzorg,

superjan | 26-08-07 | 08:14

@Auke 26-08-07 @ 07:15

Hitler links noemen is tegenwoordig hippe historisch revisionisme. Feit is dat na de machtsovername van Hitler de socialisten (na de commies) als eersten een enkeltje Dachau kregen. Overigens was de SDAP de voorganger van de PvdA. De NSDP was een copycat van de NSB om de verboten vakcentrales te vervangen.

El Gouda | 26-08-07 | 08:13

hup hup 26-08-07 @ 08:01 nee nee want dat zijn stemmertjes voor links nederland. die moet je niet tegen de tulband en boerka instrijken want dat mag niet van imam vogelaar

protonplof | 26-08-07 | 08:06

kan iemand sura 4:34 voorlezen aan het meldpunt DISCRIMINATIE?

kan iemand vragen aan het MDI wat te doen met moslims die homos in elkaar slaan allah akbar?

kan iemand vragen aan het mdi of een uitspraak als 'vermoord alle moslims' wel door de beugel kan, en zo nee, waarom ze de koran dan niet verbieden?

die staat immers bomvol met hatespeech, discriminatie EN geweldsoproepen...

tja, als je de kaalkopjes langs een lat legt, moet je ook de moslimfacisten langs dezelfde lat leggen.

gek he.

hup hup | 26-08-07 | 08:01

Jeremia 25-08-07 @ 22:00
Inderdaad, de eerste stap zal zijn dat de Televaag dan GS weer uit de holding zal lozen. Dat is het sein dat Lunshof cs de duimen naar beneden hebben gericht.

Morituri te salutant....

Auke | 26-08-07 | 07:38

Oeps, t is nog vroeg: NSDP is SDAP

Auke | 26-08-07 | 07:19

Dus als je op de lijst staat ben je fout? Als in fout in Den Tweeden Wereldoorlog. Alleen nu zijn we een aantal generaties verder en is het hersenspoel proces vrijwel compleet en denkt vrijwel de volledige bevolking dat extreem-rechts fout is (en was in den oorlog).

Echter dat was toch echt extreem links: NATIONAL **SOZIALISTISCHE** DEUTSCHE ARBEITER PARTEI.
Rechts houdt nou eenmaal nooit zo van dat massale gebeuren en dat ondergeschikt maken van een individu aan de massa.

Nog even een laatste remindertje: waarom werd de naam van de NSDP in 1946 veranderd in PvdA? Google-ze!

Auke | 26-08-07 | 07:15

Ik denk dat ik binnenkort een nieuwe webstek ga stichten. Een site waarin artikelen te lezen zijn waarin ondubbelzinnig wordt geschreven dat vrouwenbesnijdenis een goede zaak is, het opblazen van een Israelische schoolbus gerechtvaardigd en het werpen van homo's van flatgebouwen gewenst. Wellicht dat het NRC dan die site opneemt in een onderzoek en in het .pdf-je de site voorziet van een roze kleur dat gematigd links betekend. Ik ben echt verbijsterd. Men is bij het NRC Handelsblad echt volledig de weg kwijt.

Ignatius van Loyola | 26-08-07 | 06:50

Moet een Joris dan voor 9.00 's ochtends de veren uit?

vander F | 26-08-07 | 05:45

@koerbagh ? 26-08-07 @ 04:59.

Na werkelijk even Koerbagh gelezen te hebben:

Nog even een veer voor Dhr. Koerbagh aangaande z'n opmerking om 4.59 uur,
en wel in z'n achterwerk, overdrachtelijk gezien.

Chapeau etc.

vander F | 26-08-07 | 05:43

Gezeik over spondes valt me dan weer tegen Koer,
al ben je wel sponde gehard, dat dan weer wel.

* gaat sponde-technisch ook onderuit*

vander F | 26-08-07 | 05:37

't Was me weer een waar genoegen. Een weliswaar een kort, maar hevig genoegen, maar desalwelteplus een genoegen. Niettemin roept de sponde. Daar gaan we even een ander genoegen beleven en dan lekker rusten van de dag. youtube.com/watch?v=mVuhWA8EVMo .

Wat ik toch nog even kwijt moet (on-topic): Ik vraag me af hoe zo'n jochie van amper 25, die de schaamharen op z'n zak nog steeds kan tellen op de vingers van 1 hand, bij een clubje als het mdi "directeur" kan worden. Laten we eerlijk zijn; wat doet een gemiddelde 25-jarige na een studie? Jarenlang de beest uit gehangen en dan ga je voorzichtig een baantje nemen. Een beetje ruiken aan het werkzame leven, denken aan carrière, beetje genieten van een ruimer salaris dan studie-financiering en bijbaantje bij de supermarkt. Misschien zie ik het verkeerd, maar volgens mij klopt er iets niet. Ergens moet deze jongen contactjes en een zetbaas hebben. Toch? Met alle respect, het kan niet zo zijn dat hij op die leeftijd de kennis, vaardigheden en ervaring heeft die nodig is om een organisatie (welke dan ook) te leiden. Ergens wringt de schoen. Nog even afgezien van het feit dat het mdi als organisatie natuurlijk geen reet voorstelt (maar wel een hele hoop subsidie opslurpt... merkwaardigerwijs vind de stichting magenta het niet nodig om openbaar enige verantwoording over hun financiering af te leggen... )
Enfin. U snapt wat ik bedoel, ik kan nog een hele lithanie afsteken, maar dat laten we maar zitten....

koerbagh ? | 26-08-07 | 04:59

kuttekrap 26-08-07 @ 04:24

Kewl. Ik peer hem, morgen om 14.00 een afspraakje op het strand.

bottehond | 26-08-07 | 04:33

Mudde. Gebruik zijn naam natuurlijk niet in ijdelheid. En 'Mudde!' roepen als je je op je klauwen slaat, dat hoor je niet te doen

LibertasSimplex | 26-08-07 | 04:16

Nico Mudde, die naam klinkt wel als goeroe.
Mudderianen, verenigt U!
Everybody must get stoned.

kuttekrap | 26-08-07 | 04:13

maar ik denk dat vrije wil een illusie is onze genen stellen een grens ofwel het is niet te veranderen nou ja eigenlijk wel maar daar is heel veel moed voor vereist ,degene die het suggereren worden waarschijnlijk als nazi betiteld of wat positiever als nietzsche fan!egenlijk geef ik nu indirect een aanvulling op zijn ubermens concept!

van de kraats 26-08-07 @ 03:59

Wat een schitterende paradox. Religie en andere waanideeen uitfilteren uit het Menschelijk genenpakket of onderhorige slaven van een niet bestaande god blijven? Ik doe er een schepje bovenop. (Bedenk goed dat religie nonsens is). De enig relevante vraag is: hoeveel is Vrijzinnigheid en vooral Vrijheid voor jou van belang.

nl.youtube.com/watch?v=KMdKV9_mAxc

bottehond | 26-08-07 | 04:13

LOL@LibertasSimplex 26-08-07 @ 04:06
Post wordt uitgebracht in boekvorm en over X jaar onstaan er oorlogen tussen de diverse Muddeïsten?
whahaaha!! (ik ken dat scenario ergens van...)
Maar goed, het is al te laat dus ik ga mijn bedstede opzoeken, maar niet voordat ik een nummer van Billy plemp nl.youtube.com/watch?v=LraZEoRnkPc

@All
Trusten

Herman Flipsen | 26-08-07 | 04:11

Herman Flipsen 26-08-07 @ 04:02
Dit gaat nog een heel exegeseverhaal worden met die Mudde. Nog effe en we hebben elkaar bevechtende stromingen die hem denken te begrijpen. De arme kerel
www.youtube.com/watch?v=4usbDqUd76I

LibertasSimplex | 26-08-07 | 04:06

bottehond 26-08-07 @ 03:47 koerbagh ? 26-08-07 @ 03:50

Wat Botte uit mijn naam aan Flipse schrijft @ 03:47 is niet de strekking van mijn wat wollige reactie. Het verhaal is wel iets aan de warrige kant maar heeft niets met de Islam of dergelijke te maken. Volgende keer zal ik een iets kleinere bijdrage leveren aan een item. En smaakt die handschoen een beetje.

Nico Mudde | 26-08-07 | 04:03

Zilveren griffel, wellicht?

Herman Flipsen | 26-08-07 | 04:02

bottehond @03:38ik ben er van overtuigd dat wat wij rationaliteit noemen eerder als iets kan worden gezien als een voor ons bevredigde verklaring van insticten ik ben er van overtuigd als je een zogenaamde logische verkllaring zou ontleden dat er voor meer als de helft instict als grondslag aan ligt onze hersenen zijn eenvoudigweg niet ingericht voor een volmaakt logisch denk patroon logica is een gevolg van ons zelf -bewustzijn !de ontdekkingen die de mens doen komen volgens mij door het feit dat sommigen onder ons een paar procentjes meer logisch denken als de rest ik ben mij bewust dat ik nu me verschrikkelijk op glad ijs begeeft maar de geschiedenis van de mens bewijst me gelijk !kijk eens naar bevoorbeeld (sorry ik ben soldaat geweest dus ik grijp terug op krijggeschiedenis)de meeste conflikten gaan ongeveer zo
Men heeft ruzie
Men probeerd medestanders te krijgen Door beloften,of ze wijs te maken dat ze ook indirect bedreigd worden
Men bewerkt het volk door media
men gaat erop los en uiteindelijk herhaald de geschiedeins zich again again en again heel kort de mens heeft net als dieren een soort van geprogrameerd gedrag alleen is het programma zo complex dat het bijna iets van vrije wil lijkt!maar ik denk dat vrije wil een illusie is onze genen stellen een grens ofwel het is niet te veranderen nou ja eigenlijk wel maar daar is heel veel moed voor vereist ,degene die het suggereren worden waarschijnlijk als nazi betiteld of wat positiever als nietzsche fan!egenlijk geef ik nu indirect een aanvulling op zijn ubermens concept!

van de kraats | 26-08-07 | 03:59

LibertasSimplex 26-08-07 @ 03:53

My bad. ADD heeft zo zijn voor en nadelen.

bottehond | 26-08-07 | 03:59

Hahaha ik zie Anti al rondjes rennen dus he, armen omhoog, oehoe hoe of wat die gasten ook tegen mekaar roepen tijdens de schaft. Schitterend

LibertasSimplex | 26-08-07 | 03:58

boeglul 26-08-07 @ 03:52

Some prefer "leuke dingen om over na te denken". Doet me toch aan blue en red pill denken.

nl.youtube.com/watch?v=mOcshsHTppQ

Vraag jezelf maar eens af: waarom hang ik op GS rond? Welke antwoorden geek ik of wil horen. Dat is de reden. Dus niet zeiken over "leuke dingen".

bottehond | 26-08-07 | 03:57

hihi, Leen van Frisia heeft vandaag verloren.

Mossad.il | 26-08-07 | 03:57

@frenkie4alllllllll 03:34
.
'Ziet er bedreigend uit nietwaar? zoveel schreeuwerds bij elkaar.. Valt wel mee allemaal........ Jaren geleden liep ik door Zimbabwe een beetje niets te doen,toen er zo'n groep tribal negerts op pakweg 200 meter afstand ineens met zn allen mijn kant op begonnen te rennen,zwaaiend met speren en zwaarden .. Nu zou je moeten denken "dat is te bedreigend laat ik maar wegrennen",maar als je ze wat beter kent weet je dat het gewoon hun manier van begroeten is.Dus ik ook rondjes om hun heen gerent met handen in de lucht en in hun oren geschreeuwd om terug te groeten en toen was alles cool..'Nog wat gefermenteerd speeksel gedronken van de vrouwtjeszombies aldaar en tot diep in de nacht gefeest.
.

de grote Anti | 26-08-07 | 03:53

ah, begrijp

LibertasSimplex | 26-08-07 | 03:53

@frenkie4alllllllll 26-08-07 @ 03:34
Wat zou ik graag die gasten met een goalgetter afschieten...

bethundered | 26-08-07 | 03:53

bottehond 26-08-07 @ 03:47
Nee man. Hij zegt dat GS een literaire stormram geworden is, van nature gegroeid. Niet te stoppen

LibertasSimplex | 26-08-07 | 03:52

Ok, het is nu echt beter dat ik ga slapen, eigenlijk zijn zwarte gaten ook veel leuker om over na te denken...

Trusten.

boeglul | 26-08-07 | 03:52

@ Nico Mudde

Scusi, ik dacht dat je het cynisch bedoelde. Zoveel testosteron ziet men zelden in de draadjes. Zeer goede post. Benieuwd of een nieuwe GSmascotte geboren is. Net als de betreurde mahjou. Gevaarlijk baantje, hehehehehe.

bottehond | 26-08-07 | 03:52

@Nico Mudde 26-08-07 @ 03:45
Doe nog eens een poging, maar nu één voor de gouden griffel, wellicht is het dan wat duidelijker.

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:51

@Nico Mudde:
Laat die oproep @ 3:42 maar zitten, botte heeft het @ 3:47 wel ongeveer vertaald zoals ik het ook heb gelezen. Correct him (and me) if he's wrong.

koerbagh ? | 26-08-07 | 03:50

kuttekrap 26-08-07 @ 03:45

Je hoeft niet aan de @Redactie te twijfelen. Die zijn koppiger dan je denkt als het er op aan komt. Geen verkeerde lui, dat zegt mijn instinct.

bottehond | 26-08-07 | 03:49

Nico Mudde 26-08-07 @ 03:33
Schitterend verhaal. Hulde. Beetje para, maar schitterend

LibertasSimplex | 26-08-07 | 03:48

Herman Flipsen 26-08-07 @ 03:45

nico mudde zegt dat jij mot inbinden met je onbeschaafde gepolariseer tegenover allochtonen (da's overwinning 1, islamwatchers praten zelden tot nooit over allochtonen in het islamdebat). En dat je islamofoob bent en dat zulks strafbaar mot worden. Het is erger dan je denkt, Flipsen.

bottehond | 26-08-07 | 03:47

Ja sorry hoor maar ik ben een beetje st*ned en volgens mijn eigen beleving zou ik hiermee de AKO literatuur mee kunnen winnen, Maar die kans is nu wel verkeken.

Nico Mudde | 26-08-07 | 03:45

Nico Mudde 26-08-07 @ 03:33

Ja hoor.

* spring *

wat is je punt? Je noemt teveel dingen op, wollig figuur. Je kunt het best in één zin. Try again.

* vreet handschoen van mico nude in drie happen op *

bottehond | 26-08-07 | 03:45

@bottehond 26-08-07 @ 03:38
Dan hoop ik dat mijn instinct mij bedriegt.
Maar ik vertrouw GS voor geen cent meer. Hier zijn duistere krachten aan de gang.

kuttekrap | 26-08-07 | 03:45

@bottehond 26-08-07 @ 03:34
Ahh Billy, daar heb ik (serieus) een zwak voor.
Ik ben van het type dat van nature niet snel opzij gaat, maar al helemaal niet als anderen mij vertellen dat ik opzij moet gaan. Hoe harder mensen mij vertellen (zonder argumenten) dat ik iets moet, hoe harder ik mij ertegen verzet...

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:45

@Nico Mudde 26-08-07 @ 03:33:
Je kunt het ook overdrijven. Zeg nou gewoon even wat je bedoelt en laat literair stilisme over aan hen die het beheersen. Ik snap je wel (na 10x lezen), maar ik me zo voorstellen dat diegenen die net uit kroeg komen gerold op zaterdagnacht dan wel diegenen die morgenmiddag met een zware kater zitten de F5-en denken: What da Fuck?

koerbagh ? | 26-08-07 | 03:42

boeglul 26-08-07 @ 03:30

Laffe sukkel. Wat is dat toch op die zaterdag met die wannabe figuren. Sjiezus. De wolven durven 's nachts. Bon. Wat heb je op je lever, raar figuur? Spill it out.

bottehond | 26-08-07 | 03:41

Heeft iemand al gezegd een land krijgt de websites die het verdient?

Prze***walski | 26-08-07 | 03:40

kuttekrap 26-08-07 @ 03:35

Het Menschelijk instinct is wetenschappelijk aantoonbaar in verbazingwekkend goede staat.

bottehond | 26-08-07 | 03:38

@ boeglul 26-08-07 @ 03:30
En boeglul gaat al met zichzelf communiceren.
Scary shit.

kuttekrap | 26-08-07 | 03:38

@Herman Flipsen 26-08-07 @ 03:34
ROFLOL...

bethundered | 26-08-07 | 03:35

@bottehond 26-08-07 @ 03:27
Ik vertrouw niks en niemand meer sinds ik een abbo op GS heb.
Bij welke reaguurders kan ik te rade gaan?
Het wordt steeds enger hier.

kuttekrap | 26-08-07 | 03:35

@ Flipsen

Billy Joel
We Didn't Start The Fire
Billy Joel (reportedly) wrote this song after overhearing a child say that he felt sorry for "older people" like Billy Joel because no "history" happened in their lifetime, that NOW (or the time the song was written) was going to be the world's most historical time period. The comment got to Billy Joel so much that he sat down and wrote this to prove that his lifetime has been FULL of history.

nl.youtube.com/watch?v=_WU5purJUGw

We didnt start this fire, dude. Dáár ga ik niet voor opzij.

bottehond | 26-08-07 | 03:34

Ik doe de krant de deur uit en kijk geen journaal meer want hier word nagedacht, geanaliseerd, gediscussierd en waarheden besproken. Geen wonder dat het establishment de broekspijpen alvast aan het dichtbinden zijn.
Want als je geen oplossing meer hebt voor het bestrijden van de nadenkende mens, start je gewoon een haat campagne en bid je stilletjes om een wondertje.
Maar eigenlijk weet je al dat G*d niet thuis geeft en je jezelf afvraagt of GS alleen een hele boze droom is geweest. Dus geef ik de boodschap maar even door aan de "gevestigde orde". Jullie zien het gepeupel aankomen door een vieuw master, waar de plaatjes alleen nog duistere herinneringen van link(s) graaiwerk, manupilatie, bedrog en ondermijning van de Nederlandse bevolking weergeven.
Dromen spatten uiteen, en o ja doe er ook nog maar een paniek aanvalletje bij.
Want het volk die jullie willen knoeten en meningloos willen laten functioneren zijn klaar wakker geworden. Wat jullie voorgangers 20 jaar geleden hebben proberen af te breken, lees eenheid, vormen langzaam een litteraire stormram die geen weerga kent. Wat er ook bedacht word om ons te breken, hier een mooie klassieke one-liner "de pen/toetsenbord is machtiger dan het zwaard.
Doe er je voordeel mee en bedenk gelijk wat jullie nog kunnen doen, om een beetje ongeschonden uit de strijd te komen. Ik vrees dat moeilijk gaat worden. Geen mens laat zich onderwerpen aan een macht die openlijk en respectloos laat zien hoe je weg kan komen met het verraden van je eigen volk, verleden, heden en toekomst. De handschoen ligt klaar, maar pakken jullie deze ook op?
Ik denk het niet.

Nico Mudde | 26-08-07 | 03:33

@Herman Flipsen 26-08-07 @ 03:30
Geintje moet kunnen zo midden in de nacht:)

bethundered | 26-08-07 | 03:32

@bethundered 26-08-07 @ 03:28
kijk nou wat je (weer) gedaan hebt....

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:30

-weggejorist-

boeglul | 26-08-07 | 03:30

lul

LibertasSimplex | 26-08-07 | 03:29

Nu maar hopen dat Steerpike z'n wachtwoord niet meer weet...

bethundered | 26-08-07 | 03:28

@ kuttekrap

wat denk je zelf. vraag maar eens aan sommige reaguurderTs. Die link, eerder op de avond naar brusselsjournal zegt genoeg. De aivd heeft haar handen vol aan de brave burgers op GeenStijl.

bottehond | 26-08-07 | 03:27

@bottehond 26-08-07 @ 03:23
Voor oude mensen wel..
Of hoe bedoel je?

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:27

Ja, da's raar, ik moest opnieuw inloggen.
Moet ik mijn aluhoedje nu uit het vet halen?

kuttekrap | 26-08-07 | 03:26

@bottehond 26-08-07 @ 03:23
Solly botte was voor only @Steerpike...

bethundered | 26-08-07 | 03:25

de gevestigde orde zijn heel simpel gezegd hypocriete stronthommels toen fortuyn vermoord werd probeerde ze hun handen in ontschuld te wassen .terwijl ik heel zeker weet als iemand een harde uitspraak over iemand van hun zou doen en hij zou bijvoorbeeld gemept worden dat ze zouden roepen Dat komt door dat jullie hier een klimaat voor geschept hebben en ze zouden er alles aan doen om zo iemand veroordeeld te krijgen!
nou stelletje jokers ooit is mij geleerd meet met de maat bij iemand waarmee hij meet dan ben je rechtvaardig bezig !
dus bij deze jullie dienen opgesloten te worden voor medeplichtigheid jullie hebben jezelf veroordeeld!en daar helpt geen morele superieure houding tegen !bam oprotten jullie zijn de zwakste schakel!

van de kraats | 26-08-07 | 03:24

Herman Flipsen 26-08-07 @ 03:19

Ik ga niet opzij. Jij wel?

bottehond | 26-08-07 | 03:23

@bottehond 26-08-07 @ 03:16
Linkje van bethundered aangeklikt?

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:19

@koerbagh ® 26-08-07 @ 03:10
Klopt wel, maar je zal toe moeten geven dat een fan van de (hier) lokale FC nooit en te nimmer onder stoelen of banken zal steken, wat zijn/haar favoriete vereniging is (ook op internet kom je ze regelmatig tegen).

Dat met het ááksèènt, vond ik eigenlijk wel geinig, na een aantal bier duikt bij mij altijd een Zeeuwse tongval op, voor een gemiddelde tukker staat dat gelijk aan westers-accent, maar om -juist net- door een Tukker gewezen te worden op een accent.... prachtig.

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:18

Wat was dat nou weer? Ik lag er plots af. Weer zo'n attack van de misleide "anarchisten"?

bottehond | 26-08-07 | 03:16

tipo 26-08-07 @ 03:06

Zou je niet beter naar Brussel gaan op 9 sept. en daar uiting te geven aan je verontrustheid?

bottehond | 26-08-07 | 03:13

@Steerpike 26-08-07 @ 03:01
Is een lagge-site, de mensen die daar posten brullen vaak: Wij zijn Ajax, wij zijn de beste.
Weten zij veel...

kuttekrap | 26-08-07 | 03:10

@Herman Flipsen 26-08-07 @ 02:59:
Nou, ik heb behoorlijk wat voetstappen in 053 liggen en ik kom er nog steeds met enige regelmaat, maar die vraag is me nog echt nog nooit gesteld (wellicht komt dat omdat ik geen ááksèènt heb). Een tukker gaat er vanuit dat je voor FC TWente bent (of als je uut Almeloo kump veur Herakles). En misschien komt het ook door het gezelschap waar je je in begeeft. Er zijn tenten in Pluskut waar dat het enige gespreksonderwerp is, maar daar pleeg ik zelden tot nooit te komen.
Dat scheelt natuurlijk ook een slok op een borrel.

koerbagh ® | 26-08-07 | 03:10

@tipo 26-08-07 @ 03:06: Sukkel.

Steerpike | 26-08-07 | 03:09

boeglul 26-08-07 @ 02:49

Vroeg of laat hangt vooral af van je werktijden. Ben je al moe?

bottehond | 26-08-07 | 03:08

Links is de laatste tijd weer flink in de aanval met als wapen de gevestigde media. Strijdplan is: Alles wat niet links is, is extreem rechts!
Vuyle fascisten zijn 't... Straks wordt de VVD nog verboden!
Laat ze in 't geweer komen tegen Chavez!!!

Gigs | 26-08-07 | 03:07

Iedereen die mij en mijn vriendinnetjes van GS extreemrechts durven te noemen, geloven in dood door schuld, anti-menselijkheid eb een tiraneske god boven het kinderlijke wezentje. De NRC gelooft in DOOD DOOR SCHULD!.
.
De nrc is de vijand. DE vijand. Terwijl zij mede-schuldig zijn aan de dood van Pim Fortuyn, onze eer en onze zelfredzaamheid. ScheibTischmoordenaars, dat het zijn.
.
Dit betekent oorlog, De fik in de neanderthaler-krant. Morgen, in alle kiosken.

tipo | 26-08-07 | 03:06

Hoe is het trouwens met Ellert en Brammert afgelopen? Daar hoor je ook nooit iemand over....

VanFrikschoten | 26-08-07 | 03:04

*schopt een "n" tussen w en at*

Herman Flipsen | 26-08-07 | 03:02

Yoh kuttekrap, wat is dat voor een site" Neuzennetwerk"" zionistisch, joods? ofzeau heb er nooit van gehoord..

Steerpike | 26-08-07 | 03:01

@koerbagh ® 26-08-07 @ 02:52
Gezien je opmerking, ben je nog niet vaak in Twente geweest.
Eerste vraag die ik hier (tijdens het stappen) kreeg (nadat mij eerst verweten werd, dat ik een aaakseent had), was waar ik voetbalde, gevolgd door de vraag, wat mijn favoriete voetbalclub is, wat zij waren voor FC Twente.

Herman Flipsen | 26-08-07 | 02:59

GS/NN is inderdaad een groot probleem, gezien het aantal items in de landelijke media. Het lijkt de TufTufClub wel. Ook ooit bestempeld als extreemrechts. Zelfs terroristisch.

GS, die smileys horen bij Fok thuis. Geef een vinger en je huis is weg.

Woef.

Stir Glenfarclas II | 26-08-07 | 02:59

koerbagh ® 26-08-07 @ 02:55

Ach ik drink ook.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 26-08-07 | 02:59

@ Steerpike 26-08-07 @ 02:51
Je noteert maar raak, kzie je op het Neuzennetwerk. ;)

kuttekrap | 26-08-07 | 02:56

Excuses foutje @ 02:52 (ik geef de drank maar weer de schuld)
voetbalverigingen = voetbalverenigingen

koerbagh ® | 26-08-07 | 02:55

@boeglul: Dat hangt ook een beetje van jou af hè, hijg hijg hijg, kijk ik heb je stok baasje!

Steerpike | 26-08-07 | 02:54

Mohanikaan El Hemaworstje, wat leuk dat u uiteenzet hoe de vork in de steel zit.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 02:53

@kuttekrap 26-08-07 @ 02:44:
Wat ik altijd een beetje vreemd vind van de fans van de voetbalclub uit 020 (en ik sta zelf heus niet onsympathiek ten opzichte van deze beursgenoteerde vereniging) als ook van de fans van die voetbalvereniging uit 010-Zuid, is dat ze zichzelf overal, ook op niet voetbal-gerelateerde podia, als fan profileren. Dat zie je toch van andere betaald voetbalverigingen (laat staan amateur-clubs) eigenlijk nooit. In het geval van PSV is dat logisch, daar moet je je ook een beetje voor schamen natuurlijk. En in het geval van AZ laadt je tegenwoordig al snel de verdenking op je dat je een tophypotheek van DSB hebt (en dus een loser bent), maar bij fans van andere clubs zie je zelden zo'n chauvinistische en aandoenlijke zucht om jezelf te profileren als fan. Een merkwaardig fenomeen.
Bij deze dan dus een oproep: Wil de eerste fan van FC Omniworld op GS opstaan alstublieft?!

koerbagh ® | 26-08-07 | 02:52

@kuttekrap: "" Dit is opgemerkt en genoteerd".

Steerpike | 26-08-07 | 02:51

bottehond 26-08-07 @ 02:47

Gaan we het laat maken vanavond?

boeglul | 26-08-07 | 02:49

....(te kunnen), scusi. hehehehehehhe

bottehond | 26-08-07 | 02:49

Tja, als Viva voor jou de revolutie is, dan zegt dat genoeg.
¡La revolución, joder!

CoJoNes | 26-08-07 | 02:49

boeglul 26-08-07 @ 02:40

Je durft niet met open vizier te komen. Dat mag en kan. Gelukkig, want alles mag in de GS- Fightclub. Je gaat al KO voor ik de moeite genomen heb echt aandacht aan je te besteden. Dít (lijk) kun jij niet aan, halfwas.

nl.youtube.com/watch?v=McQCwt_VV0w

bottehond | 26-08-07 | 02:47

@Murdockyoufool 26-08-07 @ 02:44: Pas jij maar op, want ik heb nog een paar kippehartjes in de vriezer liggen....

Steerpike | 26-08-07 | 02:47

Kan het stuk geheel onderschrijven ook al ben ik een van de eerste mohanikanen hiero.

niet omdat het niet past bij het huige theemutsen beleid van de regering,

nee gewoon . ik wil wat nieuws. ik wil , de klant dus Konin wenst enterteenment vertier en vermaeck in de vorm van een jester , een hofnar.

de onthullingen van Gs zijn op 1 hand te tellen de macht wordt misbruikt
en een mening vorm of heb ik zelf wel.
de comments beginnen boooring te worden ,een dark gay chatroom is er niks bij.

Weg met Gs dus Boehoe enzo. viva la revolution.

hemaworstje | 26-08-07 | 02:45

@ CoJoNes 26-08-07 @ 02:39
Steerpike is een fan van FC. Neuzenvreugd?
Jammer, dan heb ik al een ander platform om die lui te bashen.

kuttekrap | 26-08-07 | 02:44

bottehond 26-08-07 @ 02:07
Is nog geen burgeroorlog.
Komt wel.
Maar ik zou graag Hare Majesteit's vluchtbootje zien stranden op die volgeplempte Argentijnse wateren.
janoesj 26-08-07 @ 00:33

janoesj | 26-08-07 | 02:44

't Is trouwens knap om een beetje aan voodoo te doen, Smeerpijp. Zoiets als een beetje dood.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 02:44

Dat is nou juist zo leuk van dit medium.

Steerpike | 26-08-07 | 02:43

@CoJoNes 26-08-07 @ 02:36: Och zaterdagnacht na een paar stevige borrels mag je je wel eens laten gaan vind ik.

Steerpike | 26-08-07 | 02:42

@koerbagh ® 26-08-07 @ 02:36
Lol

Arjan | 26-08-07 | 02:41

[X]Naar bed
[X]Gewoon doen of er niks aan de hand is en verder reaguren
[X]Kijhard en genadeloos bashen
Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 02:36:

Het kan allemaal tegelijk.

koerbagh ® | 26-08-07 | 02:41

@ bottehond (?)
Ik drink nu een biertje op de goede afloop... misschien een gedichd?

boeglul | 26-08-07 | 02:40

Steerpike 26-08-07 @ 02:30

Cynisme is een ziekte. Het duidt op grote gekrenktheid en zelfhaat. Stop spreading that shit, dude.

bottehond | 26-08-07 | 02:40

van dal 26-08-07 @ 02:38
Ik had jou niet als target voor ogen eigenlijk. Slaap lekker.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 02:40

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 02:32
Ik heb een van de laatste 940ers. Niet kapot te krijgen en wat van dal al zei in de winter zijn ze in enkele minuten warm van binnen.

bethundered | 26-08-07 | 02:38

Arjan 26-08-07 @ 02:32

Jij klinkt als een sympathisant van de tuftufclub, volgens nsb-handelsblad (dat wordt een gevleugelde, net als televaag/grof) een extreem rechtse club. Een seaurt rechtse PETA. Het neurotisch nuance- en middenzoeken en distantie houden breekt NSB handelsblad op. Net als ze PVDi staat NSBhandelsblad op een laatste ijsschots. Ze doen me denken aan de hoofdstukken in "Montyn" (hoe toepasselijk) die over Kola gaan.

bottehond | 26-08-07 | 02:38

Reinaert 26-08-07 @ 01:54
Ies Graapje, dat verhaal over die FKK ;-)
Maar ik lig in ń deuk vanwege die frontaalnaakt-site

janoesj | 26-08-07 | 02:38

*vraagt zich af, of boeglul wel eensch een fikse aanvaring met den achterdsteven van een schaap heeft gehad*

Amen | 26-08-07 | 02:38

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 02:36 optie één, ik lees het later wel. doei.

van dal | 26-08-07 | 02:38

We staan voor een beslismoment.
[]Naar bed
[]Gewoon doen of er niks aan de hand is en verder reaguren
[]Kijhard en genadeloos bashen

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 02:36

van dal 26-08-07 @ 02:35
lul

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:36

@Arjan 26-08-07 @ 02:32:
Ik zou het zelfs nog scherper willen stellen: hoe veiliger de automobiel, en hoe veiliger men zich in de voiture waant, des te roeklozer wordt het rijgedrag. In plaats van een airbag zou er eigenlijk een grote spies in de stuurkolom moeten worden geinstalleerd die bij een beetje botsing de bestuurder in de hartstreek dodelijk verwond. Moet jij eens kijken hoe voorzichtig mensen gaan rijden.

koerbagh ® | 26-08-07 | 02:36

@Steerpike
Doe even een beetje normaal, amoebe.

CoJoNes | 26-08-07 | 02:36

VanFrikschoten 26-08-07 @ 02:35
lul

van dal | 26-08-07 | 02:35

@ boeglul (retejong)

Ik ben ook geen grafdelver. Sjeezus: is dit onderzoekshoernalistiek online met een halfbezopen kop? Stakker.

bottehond | 26-08-07 | 02:35

Jammer dat je hier nooit meer iemand kan afzeiken. Als je eenmaal van dal hebt gehad is de lol er wel af...

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:35

@boeglul 26-08-07 @ 02:28
Schokkend!

Murdockyoufool | 26-08-07 | 02:33

Nog vergeten: andere weggebruikers hebben er last van als ik wél een gordel draag. Mensen met gordel om rijden roekelozer. Maar dat terzijde.

Arjan | 26-08-07 | 02:32

@Steerpike
Lekker jong ben jij zeg....

Amen | 26-08-07 | 02:32

@bethundered 26-08-07 @ 02:28
Dus daar is het foutgelopen met mij. Ik ben ongeveer op GS gaan kijken toen in m'n 245 gekocht heb.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 02:32

boeglul 26-08-07 @ 02:28
Huh? Woonplaats islamsterdam?
Da's helegaar geen zeeland.

kuttekrap | 26-08-07 | 02:31

@Arjan 26-08-07 @ 02:28:
Kwartje was alreeds gevallen ;-)

Reinaert | 26-08-07 | 02:31

-weggejorist-

Steerpike | 26-08-07 | 02:30

-weggejorist-

boeglul | 26-08-07 | 02:28

@bottehond 26-08-07 @ 02:23
Hehehe, je hebt helemaal gelijk maar er zit meer achter en dat vertel ik lekker niet:)

bethundered | 26-08-07 | 02:28

@ boeglul

Is het de fantastische gitarist Hafez Ismaili?

boeglul 18-08-07 @ 17:38

Rotstraal op, stinkende links lebberale mainstream jazzminnende lafaard. Ow nee. Ik mocht van van der F. niet meer met mijn stoomwals over "newbs" heenrijden. Euh... Hai! boeglul. Leuk dat out of the blue tegen botte begint te zeiken.

bottehond | 26-08-07 | 02:28

@Reinaert 26-08-07 @ 02:03 bedoel ik natuurlijk

Arjan | 26-08-07 | 02:28

@ingeburgerdtgeraaktgewordenen:
Fijne maaltijdtips voor de Rustdag van Mevrouw VanFrikschoten (Die kudtteef zit hier achter me te dicteren...):
-Stamppot rauwe andijvie met uitgebakken spekjes

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:28

Potverdorie, zaterdagnacht, bijna half drie en er wordt nog immer bijna geheel on-topic gereaguurd. Da's toch wel een complimentje waard.
Ik voel me bijna verplicht om ook nog iets over dat bizarre stukje in NRC te zeggen, maar dat zou toch een herhaling van zetten zijn. Mijn mening staat er wel tussen. Beetje CoJo, beetje bottehond, beetje Lagonda, beetje Reinaert etc. Het is allemaal wel gezegd.
Hoe was mijn dag vraagt u?
Leuk dat u het vraagt! Prima. Ik heb me beziggehouden met het copulatiegedrag van geleedpotigen in het algemeen, en lieveheersbeestjes en libellen in het bijzonder. Wist u bijvoorbeeld dat bij de meeste soorten libellen het kutje van het vrouwtjesdier achter de kop in de nek zit? Nee? Nou, nu wel!
Mooi hoor, die natuur.

koerbagh ® | 26-08-07 | 02:26

@Arjan 26-08-07 @ 01:52:
De draagplicht van autogordels is een mooi voorbeeld. Dank je.

Als je "succesvol" heel eng definieert als: het gewenste resultaat is behaald, in dit geval waarschijnlijk minder doden/zwaargewonden dan is het waarschijnlijk wel succesvol.
Maar ik wil het graag iets ruimer zien en ik heb 2 tegenargumenten waarom het niet succesvol is.

Zo zijn auto's ontegenzeggelijk duurder geworden. Zijn er een hoop manuren gaan zitten in controles of mensen wel een gordel om hebben. Is er een hoop geld gestopt in reclame om iedereen te vertellen dat je een gordel om moet hebben. Zijn er vele uren ambtenarij in gaan zitten om het in een wet te gieten. Kost het elk jaar weer een hoop geld om boetes te versturen en te innen. Als we de kosten en de baten gaan afwegen dan is het eindresultaat misschien wel: meer doden. Er gaan bijvoorbeeld mensen dood omdat ze op een wachtlijst staan. Als er geen draagplicht zou zijn, en het niet-uitgegeven geld precies daaraan zou worden uitgegeven dan is het niet onwaarschijnlijk dat er meer levensjaren gered worden. Dat is het "Ce qu'on voit et ce qu'on ne voit pas"-probleem.

Maar het belangrijkste is: de overheid maakt een slachtofferloze misdaad strafbaar. Mijn diepste overtuiging is dat je zonder slachtoffer geen misdaad hebt. Als ik iets doe waarmee ik mezelf (mogelijk) beschadig (drugsgebruik, roken, geen gordel dragen) dan schaad ik niemand. Dat is mijn eigen keuze. Daar MAG niemand zich mee bemoeien, en de overheid dus ook niet.

Het gordelgebod, en ook dingen als een rookverbod, gaan uit van de m.i. hele enge gedachte dat de bewoners van een land op de één of andere manier "bezit" zijn van de staat. En dat het dus van belang is dat de staat er goed op let dat mensen wel gezond blijven. Bij maar een paar mensen die iets gevaarlijks doen is de winst te klein (bergbeklimmen is bijvoorbeeld 100 x gevaarlijker dan roken of geen riemen om hebben), maar een op grote schaal rokende bevolking dreigt te weinig belasting in te leveren. Dus richt de overheid zich daar op.

Dat is fascisme in optima forma.

Arjan | 26-08-07 | 02:26

Lieve, lieve mensen, dit is niet de tijd om elkaar te gaan bashen.
Die lieve, lieve Jos ligt nog maar net onder de grond en bij GS breekt de pleuris uit.
Laten we blij zijn met elkaar... toch?
En voor de rest ongezien de typhus.

kuttekrap | 26-08-07 | 02:24

boeglul 26-08-07 @ 02:22 houd dan je bek. lees en leer.

van dal | 26-08-07 | 02:24

@Botte
hier het draadje van genodigde www.geenstijl.nl/mt/archieven/999381.h... uit welke kelders die anderen opeens komen weet ik niet, maar het lijkt er haast op, dat antifa een avondje uit gehad heeft. Tenminste, ik weet niet hoe ik deze "spontane" reaguursels anders moet zien.

Herman Flipsen | 26-08-07 | 02:24

@ bet100

volvo- rijder. als ik het niet dacht. islamwatchers zijn verbazingwekkend vaak pijpelurkernde exlinksen.

bottehond | 26-08-07 | 02:23

@ van dal.Kijk, ik ben vrij nieuw hier en dan ben je nog nieuwsgierig!
Bashen... ik zou niet durven!

boeglul | 26-08-07 | 02:22

bottehond 26-08-07 @ 02:20
om de een of andere reden krijg ik het idee dat ie je niet mag, bovendien heb ik gezien dat ie nog niet eens een linkje weet te plaatsen hier.. een lutser dus.

van dal | 26-08-07 | 02:22

@VanFrikschoten 26-08-07 @ 02:17:
Zelfs copy-paste gaat me te ver ondertussen.
Nieuw keyboard of eens goed uitslapen.
Dat van die SM was voor U bedoeld uiteraard............
-
@Reinaert 26-08-07 @ 02:19:
Eikel! Eerst lezen en dan op 'post' klikken!

Reinaert | 26-08-07 | 02:21

Kleaver 26-08-07 @ 02:18
LOL. Blijf nog even, het wordt vast nog wel erger. Brrrr.

Elisabeth2 | 26-08-07 | 02:20

van dal 26-08-07 @ 02:17

Wat mot die lutser van me?

bottehond | 26-08-07 | 02:20

leo de pejo 26-08-07 @ 02:05
niet waar ik woon, die omgeving ben ik 20 jaar geleden al ontvlucht.

nl0raf | 26-08-07 | 02:19

@van dal 26-08-07 @ 02:17
Niet helemaal waar....

TheDiplomat | 26-08-07 | 02:19

VanFrikschoten 26-08-07 @ 02:17
nee, maar vind nog maar eens een hele goeie, er zijn er weinig van gemaakt, en de meesten zijn afgeragd vanwege die maseratiemotor

van dal | 26-08-07 | 02:19

@islamietenhater 26-08-07 @ 02:07:
EEn SM is te kinky denk ik. Te snel oververhit.

Reinaert | 26-08-07 | 02:19

Ze hebben gelijk, levengevaarlijk hier.

Kleaver | 26-08-07 | 02:18

boeglul 26-08-07 @ 02:13 als het je bedoeling is om botte te gaan bashen... verkeerde plek, tijdstip en topic. bovendien zul je weinig mensen meekrijgen.

van dal | 26-08-07 | 02:17

@van dal 26-08-07 @ 02:15
Een SM gaat zeker boven het budget?

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:17

@van dal 26-08-07 @ 02:08: typerende reactie, alleen kun je ons straks niet meer "negeren", want misschien negeren we dan wel jou! (en geloof me, daar kun je dan blij om zijn).

Steerpike | 26-08-07 | 02:17

@van dal 26-08-07 @ 02:15
Leuk...

bethundered | 26-08-07 | 02:16

@boeglul 26-08-07 @ 02:13
Interesses wil niet zeggen dat je er een gesprek over moet hebben. Zeker in het geval van deze interreses niet.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 02:15

bethundered 26-08-07 @ 02:12

zomers rijd ik de DS, 's winters een 1972 144.. omdat ie het altijd doet, ook als het koud is én, niet onbelangrijk, een kachel. dit in tegenstelling tot de zuidfranse limousine.

van dal | 26-08-07 | 02:15

Beroep: grafdelver
Interesses: neuqen en poëzie

www.kouwes.nl..

Nog nooit een leuk gesprek met een grafdelver gehad over neuqen en poëzie.

boeglul | 26-08-07 | 02:13

Ik roep niet voor niets dat je die Multatuli van de Hells Angels hier een column moet geven.

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:13

@leo de pejo 26-08-07 @ 02:05
Ik haal mijn kluspas altijd door buttcrack van een grote kale kassier.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 02:12

@islamietenhater 26-08-07 @ 02:07

Aan jou hebben we vrees ik ook niet zoveel, aangezien je volledig voldoet aan het beeld van het negatieve archetype-Wilders-aanhanger. Onbeholpen, ongeletterd, onoverwogen.

Daikan | 26-08-07 | 02:12

van dal 26-08-07 @ 02:04
Ik rijd volvo al 6 jaar, ik heb alleen de uitlaat moeten vervangen en ik ben van plan om dat ding op te rijden want hij gaat nooit stuk. M.a.w. het was een grapje.

bethundered | 26-08-07 | 02:12

@Reinaert 26-08-07 @ 02:08
Die wordt vast betaald door de NRC en Netwerk.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 02:11

islamietenhater 26-08-07 @ 02:07

Lol, een troll. Tsjek: "zijn ze heel gauw bekeerd", zo kijkt de overkant naar de domme meute van de islamwatchenden. Bekeerden en misleiden door volksmenners.

bottehond | 26-08-07 | 02:11

CoJoNes 26-08-07 @ 02:07
ik haalde het aan om aan te geven dat iedere stroming meelopers heeft die als het er op aan komt alleen maar een grote bek hebben, en dat zal bij de islamvolgelingen niet anders zijn.

van dal | 26-08-07 | 02:10

patcondell mot 10 jaar carte blanche krijgen in GBr.

bottehond | 26-08-07 | 02:09

@islamietenhater 26-08-07 @ 02:07:
Doe je de groeten aan Joris on your way out?

Reinaert | 26-08-07 | 02:08

*schrijft "Steerpike" met viltstift op de muur boven de monitor als te negeren*

van dal | 26-08-07 | 02:08

@van dal 0201
Vergelijk je nou een RMS-er met een moslim? Nogal vergezocht.

CoJoNes | 26-08-07 | 02:07

janoesj 26-08-07 @ 01:49

We zijn in some sort of burgeroorlog en nrc is het partijblad van mijn vijand.

bottehond | 26-08-07 | 02:07

@kuttekrap 26-08-07 @ 01:59
Yep. Mooie deinende boezem en je kunt alleen nog maar agha agha agha zeggen.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 02:07

-weggejorist-

islamietenhater | 26-08-07 | 02:07

@van dal 26-08-07 @ 02:01
Maar die jongens zijn inmiddels goed geintegreerd...
Dat zie ik bij een hoop moslims niet gebeuren.

bethundered | 26-08-07 | 02:06

Als je al deze reacties leest zou je denken dat we in een crisis verkeren of in een staat van oorlog. Maar sinds jaar en dag zijn we nog steeds één van de meest welvarende landen ter wereld. Het is hier vannacht weer eens een vergaarbak van aartsconservatieven en xenofoben.
Hier een beetje lopen afreageren op de multiculturele samenleving, dé islam (whatever that may be) maar aankomende week staan jullie weer in de rij met jullie weekendboodschappen vriendelijk te wezen tegen de kassière met hoofddoek die netjes jullie Bonuspasje langs de scanner haalt.

leo de pejo | 26-08-07 | 02:05

VanFrikschoten 26-08-07 @ 02:03
ROTFL

van dal | 26-08-07 | 02:05

Hahaha, gosternokke, is dat zeeuws voor potjandosie?

kuttekrap | 26-08-07 | 02:05

@van dal 26-08-07 @ 01:51: Och, het maakt nu toch geen ene fuck meer uit, 60 jaar geleden was de laatste oprisping om het Avondland te redden, en je ziet wat er van gekomen is, we heben alles verloren en de barbaarse horden hebben het straks voor het zeggen, en de Zionisten lachen zich rot met hun onwetende vazal de US.

Steerpike | 26-08-07 | 02:04

www.kouwes.nl

Beroep en woonplaats zijn dezelfde als die van Bottehond.
Leer ik iets of kan ik beter gaan nadenken over een zwart gat?

boeglul | 26-08-07 | 02:04

bethundered 26-08-07 @ 01:59
ja.... bigger, better, faster more... is de drive van de meesten. geeft niet hoor, is menselijk. ook toen het ijzeren gordijn het socialisme nog beschermde zag je daar gepimpte trabanten...

van dal | 26-08-07 | 02:04

@van dal 26-08-07 @ 01:57
pat is de nieuwe pim. pimpatpet.

VanFrikschoten | 26-08-07 | 02:03

bethundered 26-08-07 @ 01:55
-
Applaus voor die man!

Amen | 26-08-07 | 02:03

@Arjan 26-08-07 @ 01:52:
Er zijn echt nog wel een paar voorbeelden te bedenken hoor. Maar je hebt gelijk als je zegt dat overheidsingrijpen met grote regelmaat averrechts werkt. Heeft ook met egotripperij en stokpaardjesberijden van bewindslieden te maken.
Maar vooruit, nog twee voorbeelden van succesvol overheidsingrijpen:
(1) Autogordels (en draagplicht), (2) Helmplicht voor Solexrijders.

Reinaert | 26-08-07 | 02:03

Cookie, destijds tijdens de treinkaping bij wijster, liep er hier een of ander gek van molukse afkomst te schreeuwen dat "we een trein hadden gekaapt"... de meesten doen niks, als het er op aankomt. zijn gewoon meelopertjes die het wel interessant vinden, die heb je achter elke groepering. of het nou links, rechts of weet ik waar en wat voor richting heeft.

van dal | 26-08-07 | 02:01

Genodigde 26-08-07 @ 01:36

Daar zit ik voor niets tussen. Dat solly is dus een beetje sarcastisch?

@ Red Roester

Meaning? Kom maar op, lutser. Ik heb wel zin an een halfhaantje pinda.

bottehond | 26-08-07 | 02:01

@Murdockyoufool 26-08-07 @ 01:53
Ze denken dat ze alles voor mekaar krijgen.
En dat is ook zo.
De mooie exemplaren bedoel ik.

kuttekrap | 26-08-07 | 01:59

Nog even over die bruine moslim: die riep dus bij aflevering van kansloze cellen iets als:"Godsammekriegel!", waarop ik antwoorde:"Ja, en nu d'r af, mongeaul! Gelijk weer over Allah beginnen, he?"

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:59

@ van dal 26-08-07 @ 01:57

Ik hoop van wel, ik wil ook een A8

bethundered | 26-08-07 | 01:59

@CoJoNes 26-08-07 @ 01:53,
Verdomd, één van de grootste uitgaven van de afgelopen eeuw over het hoofd gezien.

Arjan | 26-08-07 | 01:59

@Jokkebrok 26-08-07 @ 01:53
Nou vooruit, nog even dan.
Néé. Het hebben van een (dat) geloof an sich vind ik geen probleem.
Ja, wat men bijvoorbeeld op 9/11 uitgevreten heeft in NY en nog een paar van dat soort zaken in de wereld buiten NL en buiten EU beschouw ik als islamgerelateerd en beschouw ik als problemen waar we in NL last van hebben.

Wat er hatain en superieur aan mijn houding is ontgaat me overigens.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:58

@VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:52:
Zilvermonster?

Reinaert | 26-08-07 | 01:58

bethundered 26-08-07 @ 01:55

is er een prijs aan verbonden hoevaak patcondell wordt gelinkt?

van dal | 26-08-07 | 01:57

VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:52
jij hebt écht wat opgestoken over harley's vanavond....

van dal | 26-08-07 | 01:55

@janoesj 26-08-07 @ 01:49:
Freikörperkultur is allesbehalve nazi. Al was Röhm misschien wel fan. Dat dan weer wel. Maar dan om andere redenen ;-)
Check: www.friedrichwolf.de/start.htm - Joods, antifascist, communist, in elk geval alles behalve nazi.

Reinaert | 26-08-07 | 01:54

@kuttekrap 26-08-07 @ 01:45
Beetje kloten met de gevoelens van manmensen hè. Ja, dat vinden ze leuk hoor.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 01:53

Deltawerken?

CoJoNes | 26-08-07 | 01:53

frenkie4alllllllll 26-08-07 @ 01:46
"Brussels on 9/11: Rally against Islamization V2"
WAY over the top!

nl0raf | 26-08-07 | 01:53

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:23
"Ook zonder islamisten / allochtonen in NL hadden we wel te maken met islamgerelateerde problemen. Grote problemen ".
srry hoor was al bijna naar bed maarruh bespeur in jouw reakties een licht hautaine ietwat superieure houding ? Net de prikkeling die ik nodig had om weer wakker te worden , dus dank daarvoor.
Kan aan mij liggen hoor .

o'ja inhoudelijk zou ik je het volgende willen vragen.... Welke problemen bedoel je met "grote problemen" ? Is de Islam een probleem ?

Jokkebrok | 26-08-07 | 01:53

@Reinaert 26-08-07 @ 01:41,
Waterpas? Wat een duurzame oplossing! Ik heb hem denk ik gebruikt om de barbecue aan te krijgen.

Maar goed, misschien heb je wel een punt dat de Mammoetwet een verbetering was ten opzichte van eerder, maar ik vind het een slecht voorbeeld van goed-werkend overheidsingrijpen omdat het slechts een wijziging is in eerder overheidsingrijpen.

Is er dan werkelijk niets wat je kunt noemen? Politie? Post? Zorg? Onderwijs? Rechtbanken? Straatfeesten? Wegen? Milieubeleid? Innovatiesubsidies? Prachtwijken? Postbus 51? De publieke omroep? Subsidies voor kranten? Voor het MDI? De Betuwelijn? De nationalisering van de spoorwegen? Duurzame energie?

Je ziet, ik wil echt m'n best doen maar nee. Geen enkel overheidsingrijpen is geslaagd.

Arjan | 26-08-07 | 01:52

@Weisse rose 26-08-07 @ 01:41
Afzuigkap en deelgemeenteraadslid Fatima Elatik riep jaren geleden op om een toneelstuk over het leven van Mohammed te verbieden. Kraaide ook bijna gaan haan naar, op T. van Gogh na. Nu zou het groot nieuws zijn.
Maar je doelde waarschijnlijk op de oproep van Wilders om de koran te verbieden. Het verschil zit 'm natuurlijk in de tijdgeest: 9/11, Irak, Afghanistan, terrorismedreiging, prachtwijken, Marokkanendrama. Tja, dan is een oproep om te koran te verbieden n.i.e.u.w.s.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 01:51

Steerpike 26-08-07 @ 01:47
toch jammer dat er nog steeds neonazi's bestaan, mede oorzaak van het probleem.

van dal | 26-08-07 | 01:51

@VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:48:
Een "Wide Glide" is iets voor anaal gebruik bij Heeren, of ben ik abuis?
* Stoft Solex af en weet zeker dat het dáár niets mee te maken heeft *

Reinaert | 26-08-07 | 01:50

@Steerpike 26-08-07 @ 01:09
Ja,
die arme Peter Breedveld!
Zijn FrontaalNaakt-sitetje tussen de nazi's en fascisten, zoals verklaard door de NRC!
Hilarisch!
Had ie ook maar geen propaganda voor FKK moeten maken.
FreiKörperKultur!
Kom je automatisch in 'n database-je terecht als Nazi.
Frei=Nazi
FreiKörper=Nazi
Kultur=Nazi
FreiKörperKultur=Nazi
Die NRC hat immer recht!
Die Partei hat immer recht!
So oder so!
Ob GL, SP oder PVDI.
Maulhalten soll dies GS-forum.
frontaalnaakt.nl!
Ik lig in 'n deuk!

janoesj | 26-08-07 | 01:49

VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:48
jajajajaja....

van dal | 26-08-07 | 01:49

@van dal 26-08-07 @ 01:45
je moet ook een "Wide Glide" hebben, druif....

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:48

Toch jammer dat de "Leibstandarte"en "Das Reich"niet meer bestaan, die hadden de huidige ellende zoo opgelost.

Steerpike | 26-08-07 | 01:47

@CoJoNes 26-08-07 @ 01:40
Ik vond een verdere aanvulling niet noodzakelijk, ik dacht dat ik op dat punt al wel uiteengezet had hoe ik er over denk. Naar de letter van de koran zouden alle moslims wellicht islamisten moeten zijn. Voor zover ik het waarneem neemt een deel van de moslims echter zelf de koran niet letterlijk op die punten, een ander deel wel. Het lijkt me (ook) op dit punt van belang te bekijken hoe mensen denken niet welk plakkertje ze op hebben.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:47

@Reinaert 26-08-07 @ 01:44
Not to worry, steek je zakhaar in de brand en je denkt er niet meer aan...

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:46

@van dal 26-08-07 @ 01:43:
Voor velen is kerkelijke dwang juist een zegen (oink oink), dan horen ze tenminste nog érgens bij.

Reinaert | 26-08-07 | 01:46

bottehond 26-08-07 @ 00:17

Ik het al wat proza tot mijn genomen......... van "The Euro Arab Axis" tot "Terwijl Europa sliep" van Bruce Bawer. "Undercover in little Marocco" van Hind Fraihi is ook een aanrader. Ze gaat 2 maanden undercover is moslimwereld in Brussel.
Nog een paar boeken:

The Truth About Muhammed: Founder of the World's Most Intolerant Religion
By: Robert Spencer

Religion of Peace? Why Chrisianity Is and Islam Isn't
by: Robert Spencer

The Truth About Muhammed: Founder of the World's Most Intolerant Religion
By: Robert Spencer

Brussels on 9/11: Rally against Islamization V2
www.youtube.com/watch?v=nmwXiWthjP4

frenkie4alllllllll | 26-08-07 | 01:46

@Murdockyoufool 26-08-07 @ 01:40
Kudtfilm idd, maar mevr. Kuttekrap vindt het te gek.
Zal wel iets spiegelogies zijn.

kuttekrap | 26-08-07 | 01:45

VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:41
gs550e.... 160.000 kilometers mee gereden, vorig jaar weggegeven wegens gebrek aan kopers.... nog net geen geld bij hoeven geven...

van dal | 26-08-07 | 01:45

@VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:36:
Moet ik een rubber zitbandje en een potje vaseline-met-pijnstiller teleporten of hou je het nog uit?

Reinaert | 26-08-07 | 01:44

CoJoNes 26-08-07 @ 01:40 kerkelijke dwang is altijd lastig. neem nu een Linda Wagemakers, heeft een hoofdrol in een nieuwe musical af moeten zeggen... van de Pinkstergemeente....
eerder kreeg haar vader geen promotie binnen die kliek vanwege dochterliefs rol in saigon

van dal | 26-08-07 | 01:43

@Arjan 26-08-07 @ 01:33:
De vooruitgang zit 'm in een meer gestructureerd onderwijsaanbod. Niet noodzakelijkerwijs toegankelijker maar in elk geval beter op elkaar afgestemd. En - heel relevant - met betere doorstroommogelijkheden.
Bovendien met gelijke kansen voor jongetjes en meisjes. Op dat moment (1963) toch ook nog zeker wel iets nieuws. Positieve ingreep in een verstokt en verzuild systeem.
-
Heertje's "Kern van de Economie" gebruik ik ook nog steeds, om de barbecue waterpas te krijgen. Voor het overige heb ik daar weinig herinneringen meer aan. Behalve dat 't kennelijk nog steeds een gangbaar schrijfsel schijnt te zijn.

Reinaert | 26-08-07 | 01:41

@Bottehond
Als je klikjes op je telefoonlijn hoort en je beelscherm af en toe flikkert, maak je dan geen zorgen: wij zijn het maar.

Zwaai es uit je keukenraam naar het zwarte busje.. joehoe!

Red Rooster | 26-08-07 | 01:41

@van dal 26-08-07 @ 01:37
Jij rijdt zeker op zo'n zoekzoekie naaimachine... Wel fietsen en ook nog accepteren dat je uitlaat na 20 minuten ontploft is....

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:41

Murdockyoufool 26-08-07 @ 01:33
Sorry laat, geen zin na te kijken. Maar het punt blijft staan dat toen commotie uitbleef dat nota bene een kamerlid wel wat zag in een verbod van een boek.
Nu ongeveer een kwart eeuw na dato. Doet een kamerlid een zelfde soort uitspraken en het land is te klein waar zit het verschil?

Weisse rose | 26-08-07 | 01:41

@botte
Kwispel nog ff aub, anders kan ik straks niet slapen.
Ik ben eigenlijk dik tevreden over het inhoudelijke debat tot zover.
wizbangblog.com/images/respect.jpg ;)

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:41

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:33
Toch jammer dat je niet gereageerd hebt op mijn 00:40.
Maar je punt is duidelijk, je ziet de islam niet als een probleem en dat is prima. Ik zie ideologiën in het algemeen als het probleem, omdat ze het eigen gelijk superieur vinden aan andermans gelijk.

CoJoNes | 26-08-07 | 01:40

Holy Smoke is een stinker eerste klas, naakte Kate Winslut of niet.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 01:40

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:33
Pas maar op dat die kameel niet op je tante komt.

nl0raf | 26-08-07 | 01:39

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:28
Hehehe, hoe kan je gaan bashen met Keet Windslet op de tellie.
Wat een wijf.

kuttekrap | 26-08-07 | 01:37

VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:36
onzin, dat ongemakkelijk.. dat krijg je ervan.

van dal | 26-08-07 | 01:37

thx

Genodigde | 26-08-07 | 01:37

Beseffen jullie eigenlijk wel dat ik hier enigzins ongemakkelijk zit door o.a. jullie onmiddelijke "gevatte" toppiejoppie reaguursels?

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:36

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:33 tekst van de week al verklaard....

van dal | 26-08-07 | 01:36

en kreeg een ban

Genodigde | 26-08-07 | 01:36

Genodigde 26-08-07 @ 01:33

Gosternokke, zeg nou gewoon wat je op je lever hebt en draai niet zo om de hete brei heen.

bottehond | 26-08-07 | 01:35

@van Dal: "ik hoef het immers niet overal mee eens te zijn"", maar als we zo doorgaan is dat straks geen optie meer.

Steerpike | 26-08-07 | 01:35

ging nogal hard tegen je in

Genodigde | 26-08-07 | 01:34

@botte, doe eens niet als een verzuurde trekpop reaguren.

die nieuwe synergieën van jou doen mij -badende in het zweet- wakker worden s'nachts.

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 01:34

@Reinaert 26-08-07 @ 01:23,
Wat is precies de vooruitgang geweest van de Mammoetwet? Overigens is dat niet echt "overheidsingrijpen". Het is een _verandering_ van overheidsingrijpen, namelijk dat de staat zich bemoeit met wat kinderen leren (wie betaalt, bepaalt tenslotte). De privatisering van KPN vind ik ook niet onder overheidsingrijpen vallen, bijvoorbeeld.

Het heeft jaren geduurd voordat ik me aan de staatsindoctrinatie heb weten te ontworstelen. Economieboeken van Heertje, ik wordt met terugwerkende kracht nog misselijk van het wonderbaerlijcke multiplyer effect.

Arjan | 26-08-07 | 01:33

@Weisse rose 26-08-07 @ 01:30
't Is niets heur, maar Rabbae was van GroenLinks. Iesj verschil.

Murdockyoufool | 26-08-07 | 01:33

@botthond: zal het niet weer doen, vraag om vergiffenis

Genodigde | 26-08-07 | 01:33

Genodigde 26-08-07 @ 01:26

Ego Te Absolvo. waarvoor eigenlijk?

bottehond | 26-08-07 | 01:33

@meq 26-08-07 @ 01:10 Je hebt helemaal gelijk! In Australie regelen ze alles stukken beter, daar komen zelfs jij of ik haast niet meer binnen. Zp houd je je land wel lekker veilig.

Klompenboer | 26-08-07 | 01:32

@Weisse Rose
En dan is de Codex Alimentaris nog niet eens volledig ingevoerd.

CoJoNes | 26-08-07 | 01:32

Steerpike 26-08-07 @ 01:29
het opzetten van een zogenaamd krities websitje is niet per definitie een tegenstem laten horen, bovendien maak ik mijn eigen keuzes wel, ik hoef het immers niet overal mee eens te zijn.

van dal | 26-08-07 | 01:31

Om de lieve vrede te bewaren kunnen we wel matigen en nuanceren maar waar houdt het dan op? De overheid heeft een paar jaar geleden al ontdekt dat we maar al te graag willen dat on iets wordt verboden.
Wij kozen voor mensen die onze rechten de afgelopen jaren vakkundig aan het uitkleden zijn.
Paste men eerst nog Fremdzwang toe, een kritische uitspraak met betrekking werd gebagatelliseerd begin jaren negentig veranderde de toon. Niet alleen in Nederland maar ook daar buiten.
In de jaren negentig gaat men repressief optreden. Salman Rushdie die krijgt een fatwa opgelegd en het kamerlid Mohammed Rabbae (SP) vond toen al dat de Duivels verzen maar verboden moest worden. Politiek Nederland heeft het te druk met Janmaat. In 1990 wordt Zoka A. vermeend schrijver van de ondergang van Nederland VEROORDEELD na een aanklacht van de Anne Frankstichting. Als je het pamflet nu leest heeft hij op erg veel punten gelijk gekregen. Zoka A durfde niet op de zitting aanwezig te zikjn uit angst voor een Fatwa.
Al bijna 20 jaar lang is men bezig onze vrijheden te beknotten. Reaucken, eten, drinken, sex. Het gaat op slinkse langzame wijze

Weisse rose | 26-08-07 | 01:30

@van dal 26-08-07 @ 01:22: Wat een flauwe kul, dus als er niet Halleeluaa wordt geroepen over dit nieuwe Europa wat nu vorm begint te krijgen, dan ben je fout bezig? Kom op "Het Vrije Volk"is niet fascistisch maar wil wel een tegenstem laten horen, en jij bent zo'n typetje dat alles wat niet strookt met jouw PC mening bijvoorbaat afbrandt.

Steerpike | 26-08-07 | 01:29

@van daN

CoJoNes | 26-08-07 | 01:29

@kuttekrap 26-08-07 @ 01:13
:)
Vanavond ben ik niet in de stemming om reaguurders te bashen. Daar zijn andere topics voor, maar die hannes is nu al helemaal mijn vriend...

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:28

CoJoNes 26-08-07 @ 01:27
en niks méér als die pumps......

van dal | 26-08-07 | 01:28

Nou, nou... niet allemaal tegelijk, ja?

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:27

*Beeld ziet van Frik in z'n pumps op een Fatboy*
*gniffelt*

CoJoNes | 26-08-07 | 01:27

@VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:23:
Maak me gek, vertel over die locatie! Synagoge?

Reinaert | 26-08-07 | 01:26

@bottehond: sorry!

Genodigde | 26-08-07 | 01:26

VanFrikschoten 26-08-07 @ 01:23 gatverdamme!

over Harley Davidsons nog wel..

van dal | 26-08-07 | 01:25

@Genodigde 26-08-07 @ 01:22
nee, morgen pas....

Herman Flipsen | 26-08-07 | 01:24

@ bottehond 26-08-07 @ 01:19
Is Kay Dr.Spin btw?

kuttekrap | 26-08-07 | 01:24

Ik heb net wat veldwerk gedaan inzake deze discussie.
Ingrediënten: Bruine moslim met zonder velletje, mijn ster, copulatie op vreemde locatie.
Daarna leuk gesprek gehad over Harley Davidsons... het kan dus wel....

VanFrikschoten | 26-08-07 | 01:23

@Arjan 26-08-07 @ 01:15:
Ach, kijk ook eens naar de innovatie in het onderwijs. Niet van de laatste paar jaar, dat zijn contraproductieve jaren, kijk ook niet naar geniale vindingen als tweefasenstructuur, maar kijk eens naar een iets als de Mammoetwet in het middelbaar onderwijs. Een gedrocht - dat heb je nou eenmaal met Mammoeten - dat zich ondanks veel tegenwerking toch aardig in stand heeft weten te houden en zeker vooruitgang heeft gebracht.
Misschien niet exact wat jíj er van verwacht, maar in algemene zin. En dat telt ook.

Reinaert | 26-08-07 | 01:23

QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:55

kilgoretrout.web-log.nl/kilgoretrout/i...

Nee, we zullen ons Lot in de handen van jouw partij op orde, zeg maar. Wat een backstabbende typhuszooi, die vvd.

bottehond | 26-08-07 | 01:23

@Jokkebrok 26-08-07 @ 01:12
Wat ik nuancering noem in mijn betoog is wat anders dan de 'nuancering' die in de politiek is misbruikt om problemen to ontkennen. Een ander punt is dat de wereld groter is dan NL of de EU. Ook zonder islamisten / allochtonen in NL hadden we wel te maken met islamgerelateerde problemen. Grote problemen.

@bottehond
Dat we in onze analyse op een ander punt uitkomen is me inmiddels duidelijk. Na herhaaldelijk met je van mening te hebben gewisseld op dit punt denk ik dat slechts tijd zal uitwijzen wie van ons de juiste conclussies heeft getrokken. Dat is geen kwestie van weken. Op dit punt wil ik ook graag een 'nuance' aanbrengen: Ik denk dat we niet zo heel erg van mening verschillen. Voorlopig houd ik het er alleen wel op dat ik gelijk ga krijgen. Hierbij spreek ik de vurige wens uit dat je m'n posts leest zoals ik ze bedoel. De termen 'baggataliseren en verdedigen' zijn je daarmee vergeven, mits je inziet dat die voor jouw rekening zijn.

@Elisabeth2
*knuffel* Het is weer hard werken hier vanavond.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:23

CoJoNes 26-08-07 @ 01:20
Ja, jee, Joop Landrée, kan ik me nog herinneren. Dominant typje a la kleine man met een grote herdershond.

Elisabeth2 | 26-08-07 | 01:23

Steerpike 26-08-07 @ 01:21
hoe mooi verpakt, verbloemd, verborgen achter andere genootschappen... neonazisme is niet leuk, ook niet afentoe.

van dal | 26-08-07 | 01:22

kan ik weer commenten?

Genodigde | 26-08-07 | 01:22

@van dal 26-08-07 @ 01:18, ik zei ook dat hij soms leuk is, en Zwarte weduwen zijn zeer nuttig in de natuur.

Steerpike | 26-08-07 | 01:21

Joop Landrée, dat was hem.

CoJoNes | 26-08-07 | 01:20

hannes de boender 26-08-07 @ 01:03
Ja, dat zijn die witte negerts, he. Moeilijk te zien.

Elisabeth2 | 26-08-07 | 01:19

CoJoNes 26-08-07 @ 01:17

Wat te denken van GJB Hitlerman en Wibo van der Linde (hoi kay).

bottehond | 26-08-07 | 01:19

Steerpike 26-08-07 @ 01:16 nou. ik vond het helemaal niet leuk, heb hem op jouw aangeven nu eenmaal bezocht en zal het niet gauw weer doen. krijg het beeld van kortgeschoren koppies, zwarte weduwen enzo...

van dal | 26-08-07 | 01:18

@shareholder 0112
Ik kan me die tv-columns van de voorzitter van de Tros nog herinneren, hoe heette ie ook alweer iets met -éé. Dat was toch wel behoorlijk rechts/conservatief/niet links.

CoJoNes | 26-08-07 | 01:17

@CoJoNes 26-08-07 @ 01:08:
Ik een stagnerende economie - waar de marktwerking dus niet meer of onvoldoende 'werkt' - zijn werkgelegenheidsprojecten echt wel zinvol. Niet als oplossing maar als katalysator.
Niet grootschalig maar op lokaal niveau. En niet als kloppend hart van de economie, maar juist als middel om die economie weer op gang te krijgen, al is het maar vanaf de zijlijn. Niets mis mee.
Voor het overige verwijs ik maar naar mijn post van 01:11. Ik bedoel hiermee dus géén Melkertbanen of andere hapklare brokken.

Reinaert | 26-08-07 | 01:17

@van dal 26-08-07 @ 01:11: Jah, dat is nou juist het leukste van alles, de trotse Arbeiders Burcht "Het Vrije Volk" is nu een niet zooo socialistische Website.

Steerpike | 26-08-07 | 01:16

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01
Ik ben het volkomen met je eens.

klauwkikker | 26-08-07 | 01:15

@Reinaert 26-08-07 @ 01:11,
Als we 75 jaar terug moeten voor succesvol overheidsingrijpen, fine with me. Welke projecten heb je het dan over waar ik iets over kan googlen? Het zou echt fantastisch zijn als de overheid een keer succesvol heeft ingegrepen!

Arjan | 26-08-07 | 01:15

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01
Je hebt helemaal gelijk. Er zijn inderdaad nuances aan te brengen in welke rassenverschillen/haat/liefde dan ook. Je kan niet zwart-wit denken, in geen enkel geval. Jij verwoordt het heel goed. Hulde.

Elisabeth2 | 26-08-07 | 01:13

@hannes de boender 26-08-07 @ 01:05
Deze post is toppiejoppie.
Goed onderbouwd ook.

kuttekrap | 26-08-07 | 01:13

Ik discrimineer het TROS Muziekfeest ofter nou negerts meedoen of niet.

Shareholder | 26-08-07 | 01:12

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:08

De uitkomst van mijn analyse als intellectueel inferieure is dat polariseren de helaas enig juiste keuze is op dit moment. Hoeveel maskers van de islamisten zijn al niet gevallen? Ondanks jou.

bottehond | 26-08-07 | 01:12

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01
tja wat is simpel en wat is ingewikkeld in poltiek Nederland.
Je kunt ook simpel stellen dat Nederland zonder de Islam al problemen genoeg had bijvoorbeeld.
Kijk de weg van de nuance heeft ons gebracht waar wij nu zijn.
Alles is zo fijnmazig genuanceerd dat het laten van een boer al bijna tot een kettingreaktie kan leiden en een nucleaire multiculturele holocaust kan inluiden.
Het is juist tijd om eens flink ongenuanceerd spijkers met koppen te slaan , de schouders eronder en die frisse wind (nee nu niet over Al gore beginnen, alsjeblieft zeg !) door ons bedompte landje te laten waaien.
Laten wij , in navolging van wijlen Jan Hein donner het beledigen maar tot kunst verheffen.

Jokkebrok | 26-08-07 | 01:12

Steerpike 26-08-07 @ 01:09
welke rechtse groepering heeft dat domein gekaapt? het kan gewoon niet dat het een voortzetting is van het krantje.

van dal | 26-08-07 | 01:11

klauwkikker 26-08-07 @ 01:02

Ik heb geen idee, feit is dat de partij waar ik lid van ben er waarschijnlijk wel garen van zou kunnen spinnen. (Mark en Rita ga eens weg !!, en Henk K. kom der maar in).

we zullen het wel meemaken klauwkikker, maar vooralsnog moet je vooral een partij zoeken die bij jezelf past, dat mag hier in +31 (althans afgelopen week mocht dat nog ;-))

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 01:11

@Arjan 26-08-07 @ 01:05:
Ik had het niet voor niet over 'glad ijs' inderdaad. En ik refereerde ook niet voor niets aan de '30 jaren van de vorige eeuw.
Übergereguleerde en volledig geïnstutionaliseerde projecten á la Melkert wilde ik juist niet als prachtig voorbeeld aanhalen maar juist de allereerste experimenten op dat gebied, die wel degelijk een functie hadden. En daarnaast ook resultaten brachten.
De Melkert-variant is nou net een voorbeeld van hoet het níet moet.

Reinaert | 26-08-07 | 01:11

@hannes de boender 26-08-07 @ 01:05
Vooral je argumentatie in dezen stel ik zeer op prijs.

@van dal 26-08-07 @ 01:06
Graag zelfs. Daarmee benoem je namelijk een probleem in plaats van een container waarbinnen het probleem gezocht kan worden.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:11

ik begin steeds blijer te worden dat ik ooit eens geinvesteerd heb in een stukje grond in australie en daar verder nooit meer naar omgekeken heb. Is nu genoeg waard om te emigreren en in alle rust verder te leven, ver weg van dit door en door verotte land. Je mag niets meer zeggen, nog minder doen en alles met een tint donkerder dan mijn beige gordijnen krijgen ongezien een vrijbrief om massaal van de door onze grootouders zorgvuldig opgebouwde verzorgingsstaat te genieten. Maak je als autochtoon echter bezwaar maakt tegen de ontzieling van onze eens zo vreedzame samenleving dan is het devies, eerst schieten dan vragen stellen. Ik wil nog een keer een poging wagen, een schot voor de boeg geven en dat is het volgende voorstel. VERDRIEDUBBEL de inkomens van onze ministers en min.president. Wellicht word het zitje dan wel interressant voor normale slimme mensen die nu de antwoorden wel hebben maar deze voor zich houden omdat ze in het bedrijfsleven zelf simpelweg een veelvoud verdienen dan wat zo'n kamerbaantje oplevert. De discussies die dan ontstaan zullen veel scherper van snede zijn en niet meer bij te benen door het pleps dat nu de pluche banken bevolkt. Nederland, het ga u goed..........

meq | 26-08-07 | 01:10

@bottehond 26-08-07 @ 01:04
Ik bagataliseer helemaal niks! en ( botte @ 00:50 ) ik verdedig niks.
Ook hier op GS merk ik nogal eens dat je zwart of wit moet zeggen. Daar krijg ik langzamerhand een staart van. Oplossingen zullen naar mijn inzicht in de wereld niet gevonden worden dmv polarisatie. Oplossingen ontstaan als men een heldere analyse kan maken van wat de problemen zijn.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:08

@Arjan
Sterker nog, die werkgelegenheidsprojecten houden zichzelf in stand, omdat ze geen waarde toevoegen in de economie. Het inkomen van de deelnemers kan alleen betaald worden door herverdeling. Het is een schijnoplossing, die economische groei en marktwerking belemmert. Desastreus dus.

CoJoNes | 26-08-07 | 01:08

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01 ik discrimineer op wangedrag. kan dat ook?

van dal | 26-08-07 | 01:06

Toch wel handig dat lijstje, zitten nog best wat sites bij die ik niet kende...

Leuk om te weten wat VERBOTEN te lezen is van de NRC.

hihaharry | 26-08-07 | 01:05

@Reinaert 26-08-07 @ 00:53
"werkgelegenheidsprojecten á la Keynes."
Hoe glad wil je het ijs hebben inderdaad :)
Er is eerst een probleem, namelijk werkloosheid. Dat is al raar, want het zou betekenen dat er een tekort aan vraag is naar arbeid. Ik wil graag elke werkloze ter wereld voor mij aan het werk zetten. M'n auto moet nodig gewassen, de muren gewit, etc. Er zijn dus redenen dat niet alle werklozen voor mij komen werken. De hoofdreden is dat het geld dat ik wil uitgeven maar voor de helft bij de werkloze terecht komt (na belastingen, "premies", etc.). En ik kan na 3 jaar er niet meer vanaf. En 5 euro per uur, hoe graag zowel de werkloze als ik daarvoor een overeenkomst ook willen aangaan, is simpelweg verboden door de overheid.
Nadat de overheid het probleem van werkloosheid heeft veroorzaakt komen ze met "oplossingen". Bijvoorbeeld "werkgelegenheidsprojecten á la Keynes". In het meest recente geval waren dat de Melkertbanen.
Op een schaal van 0 tot 10 scoort dat een drietje. Er was wel degelijk effect, maar het kan nog erger.

Arjan | 26-08-07 | 01:05

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01
deaud!!

hannes de boender | 26-08-07 | 01:05

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 01:01

Als een ieder zou zeggen: ik ben tegen de islaisten en onze en hun islamiseringsactiviteiten, dan scheid je de boel vanzelf. Maak het niet zo ingewikkeld. Daar helpe je die niet islamistische moslims beslist niet mee, dat bagatelliseren van de islamisten.

bottehond | 26-08-07 | 01:04

ik zie de "oude media" zich verzamelen en ten strijde trekken tegen de nieuwe media zoals geenstijl. het liefste hadden ze de tijd een jaar of twintig teruggezet, terug naar de tijd dat "den werkmens" na een dag hard werken de avondcourant pakte en klakkeloos alles geloofde wat er in stond. dit onder het genot van een pijpje tabak en hooguit commentaar leverend in de trand van "zozo" en "nou nou"
de krant werd dan gelezen onder het hanglampje aan de keukentafel en op het huotgestookte fornuis dampt de ketel waaruit moeder de vrouw het water op het koffiefilter schenkt.
maar die tijd komt niet meer terug, de lezer checkt zelf zijn nieuws. op internet... én, nog belangrijker, heeft een mening gevormd....
de tijd dat een eindredacteur een stad kon doen geloven dat alles was zoals hij het zag is voorbij. live with it.

van dal | 26-08-07 | 01:04

en af en toe zie je het niet. Zeggen ze ineens"ikben een neger"Sta je toch even met je mond vol witte tanden

hannes de boender | 26-08-07 | 01:03

@QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:55
Je stroomt werkelijk over van positiviteit... Je maakt duidelijk wat het, volgens jou, allemaal niet wordt... En waar moeten we, volgens jou, ons geld op inzetten?

klauwkikker | 26-08-07 | 01:02

@Steerpike 26-08-07 @ 01:00:
Is er wel hoor. Ies stiekum. www.aivd.nl/

Reinaert | 26-08-07 | 01:02

@bottehond 26-08-07 @ 00:50
Botte, ik denk dat ik nuances waarneem die er hier op GS en in de nieuwe en oude media nogal eens bij inschieten. Nuances die ik heb leren kennen door met moslims te praten. Het ontbreken van deze nuancering in debatten slaat de boel dood. Je bent anti moslim of je bent pro lijkt het wel. Daarmee worden meerder groepen onrecht aangedaan. De moslims die hun geloof belijden zoals een veel christenen hun geloof belijden (en die zijn er gewoon echt - dikke punt), maar vooral de niet moslims die last hebben van bepaalde kanten die er aan de islam zitten. Mensen die last hebben van problemen in hun woonwijk, problemen met allochtonen. Het komt er altijd op neer dat er een club is die zegt dat de allochtonen schuld aan alles hebben en een andere club die beweert dat er geen problemen zijn. Dat is een simplificatie van zaken. Er zijn problemen, allochtonen hebben daar wat mee te maken, de islam heeft daar in bepaalde gevallen wat mee te maken. De versimpeling dat de aanwezigheid van islam en allochtonen het probleem ZIJN slaat allen maar de discussie dood en brengt ons verder van oplossingen. Het is dit volstrekt idiote zwart wit denken waaraan een heleboel inhoudelijke debatten en het oplossen van problemenin de wereld en in NL naar de bliksem gaan.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 01:01

Existentialistisch probleem: mag ik een neger negeren of moet ik 'm witten?

Reinaert | 26-08-07 | 01:01

Waarom is er geen subsidie voor een "Monitor vor extreem Linkse/ Moslim sites",

Steerpike | 26-08-07 | 01:00

LOL@hannes de boender 0055
Geloof me, de libertarische negers alhier zijn van een ongekend nivo. Ze maken het de policor ook ontzettend moeilijk, steeds weer als ze onthullen neger te zijn.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:59

@CoJoNes 26-08-07 @ 00:49,

Mwa, ik weet het niet zeker. Ik kan me voorstellen dat er socialistische regimes zijn of komen die niet aan kunstsubsidies doen.

Arjan | 26-08-07 | 00:56

vooral de Libertarische negers baren me zorgen

hannes de boender | 26-08-07 | 00:55

@bottehond 26-08-07 @ 00:40

ja het cynismeteken werkt niet hier...

btw, door welke sneltram ben je precies geraakt...?.. nieuwe synergieën....?

No way that's going to happen chief, net zo realistisch als dat Marco P. te R. zou kunnen scoren in de afgelopen TK verkiezingen.

- de eSPee heeft het punt van degeneratie / decay / verval bereikt.
- de PVDi gaat uiteen vallen in twee of drie stromingen, om daarna op te lossen in de eSPee , GL en Genocide nuanceerders-66 (binnen twee jaar)
- de PVV houdt op te bestaan als Der Geert een tuintje op z'n buik krijgt, wat in +31 vrij normaal is als je zulke uitspraken maakt zoals Der Geert

voor de rest is er niets vernieuwend, get real director.

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:55

Als je trouwens tussen de regels doorlas wil men ook GS gaan aanpakken, want dat is een "probleem".

Steerpike | 26-08-07 | 00:55

Juist het links - rechts denken is op GS failliet gegaan in de panelen. Dat is natuurlijk zorgwekkend. Libertarische negers, vrijdenkende Perzen en socialistische witmannen, hoe groot kan de verwarring worden?

CoJoNes | 26-08-07 | 00:54

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 00:46
Voor mij ligt het probleem bij een ieder die zich een ware moslim noemt. In mijn ogen net zo erg als iemand die zich een ware communist noemt. beide aanhangers van een totalitaire ideologie. De Islam kun je niet bezien of beleven zonder de politieke component. Politiek, staatsrecht, recht, economie en maatschappij beeld zijn een integraal onderdeel van de Koran.
In mijn ogen verwerpelijk, net zoals mijn denkbeelden voor een Moslim verwerpelijk zullen zijn. Wie is fout wie is goed? De geschiedschrijvers in de toekomst zullen dat wel uitmaken.

Weisse rose | 26-08-07 | 00:54

@Arjan 26-08-07 @ 00:46:
Positief - weliswaar glad ijs - kan ik wel wat noemen: micro-economisch ingrijpen in de economie, werkgelegenheidsprojecten á la Keynes. Die hebben in de jaren '30 van de vorige eeuw toch een zeker effect gesorteerd in 0031. Met name dankzij het relatief kleinschalige - lokale - karakter.
-
Grootschalig overheidsingrijpen is inderdaad vaak gedoemd tot mislukken.
-
Volkswagens zijn tegenwoordig overigens onbetaalbaar voor het gewone volk. Maar da's een laffe opmerking mijnerzijds, dat weet ik. Alleen is de Trabant inmiddels uit productie.

Reinaert | 26-08-07 | 00:53

Het Net is Fabeltastisch, vroeger had je alleen het PC gebalk, en nu is er een tegenstem, en jah dat vinden ze niet zo leuk

Steerpike | 26-08-07 | 00:52

bottehond 26-08-07 @ 00:48
De vele linksen die reag(l)uren zullen dat vrijwel altijd bevestigen.
De rechtse toch ook ? Dat is juist het mooie, alles door elkaar

hannes de boender | 26-08-07 | 00:52

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 00:46

Binnen de islam heb je islamisten en gegijzelden. Dat jij zo'n totalitair systeem verdedigt. Je zou jezelf eens motten zien zitten, zeg: vanuit het perspectief van 20 jaar terug.

bottehond | 26-08-07 | 00:50

altijd al gedacht dat ik gevaarlijk bezig was door te reaguren.

hannes de boender | 26-08-07 | 00:49

@Arjan 26-08-07 @ 00:46
Kunstsubsidie is weldegelijk socialistisch, omdat de overheid dan invloed op cultuur kan uitoefenen. Kijk naar de CCCP.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:49

@ www.vh-ulm.de/webbasys/index.php?urlpa...

De grap is dat steeds meer luiden GeenStijl ontdekken en waarderen als Vrijplaats. De vele linksen die reag(l)uren zullen dat vrijwel altijd bevestigen. Wat is er dus tegen een Vrijplaats in ons getroebleerde en geStaZioniseerde voormalige Vrijstaat Nederland. Een ieder zou initiatieven als GS motten omarmen. Ook de vredelievende moslims vinden hier ruimte om met andersdenkenden serieus van gedachten te wisselen. Zo beschouwd is het demoniseren van GeenStijl hoogstwaarschijnlijk een contraproductieve actie. Of zijn Netwerk en de NRdeaudebeaum geinfiltreerd door Reauze Bijen? Met zulk een opstelling maakt men GS groter en groter. En waarom niet?

* GS is de thermometer in de aersch van de samenleving *

bottehond | 26-08-07 | 00:48

@waskuip-admiraal 26-08-07 @ 00:29
Pronk heeft altijd op de automatische piloot geluld, hoe meer de peop stinkt die uit zijn mond komt, hoe onverstaanbaarder hij wordt.
Tsjek Rudi Fuchs die over kunst praat.
Jan Pronk gaat de pvda het laatste zetje het ravijn in geven en ik ben er niet rouwig om.

kuttekrap | 26-08-07 | 00:46

@bottehond 26-08-07 @ 00:37
Waarmee maar gezegd is dat er dus inderdaad onderscheid te maken valt tussen isten en ieten. Mijn hemel, zijn mijn posts echt zo moeilijk.
Wat ik probeer te zeggen is dat naar mijn smaak de juiste problemen aangepakt moeten worden. Dat wil zeggen dat je mensen niet op basis van hun geloof of afkomst aan moet pakken of bestrijden, wel op basis van de ideeën die ze aanhangen of practiseren. Het begrip 'moslim' is een contacinerbegrip dat me daarvoor te ruim is. Door je op de complete container te storten verpruts je het beeld van de zaken die daadwerkelijk bestreden moeten worden. De term islamist heeft voor mij een totaal andere betekenis, daar zitten de punten aan vast die problemen veroorzaken.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 00:46

@ Reinaert 26-08-07 @ 00:29,

"Kennelijk beschouw jij iedere vorm van ingrijpen van de zijde van de overheid als zijnde socialistisch, of begrijp ik je nu verkeerd?"

Nee, overheidsingrijpen als een verbod op homo-seks is bijv. niet typisch socialistisch. Een verbod op religie weer wel.
Al het nivellerend ingrijpen (ziekenfonds, uitkeringen, hypotheekrente-aftrek, huursubsidies, belastingen) wel. Algehele bemoeizucht (accijnzen op sigaretten, drank en suiker) weer niet. En opera-kaartjes subsidieren is een twijfelgeval omdat het denivellerend is, maar wel "volksverheffend".

Het effect van elk overheidsingrijpen loopt in ieder geval altijd van "geen" tot "desastreus", ik ken geen tegenvoorbeeld.

Een ziekenfonds en een volkswagen zijn overigens typisch socialistische vormen van overheidsingrijpen.

Arjan | 26-08-07 | 00:46

Heb dat stuk in de NRC gelezen, en volgens mij is die Niels van Tamelen typisch zo'n typ van "Wij hebben gelijk, en als je het niet met ons eens bent, nou dan ben je dus een fascist".

Steerpike | 26-08-07 | 00:45

@Weisse rose 26-08-07 @ 00:38
Precies het is de angst die momenteel regeert... iets slechters is voor een land niet denkbaar.
Van mij mag een ieder hier volledig uit zijn dak gaan, zowel links , rechts als .....
De samenleving heeft trouwens een ventiel nodig.
Zonder dat dreigt er explosie gevaar , dat kan een kind nog bedenken.
Dus nogmaals er zijn heel andere krachten in het spel (eigenbelang bijv.).
Deze dynamiek dient juist met KRACHT bestreden te worden.

Jokkebrok | 26-08-07 | 00:44

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 00:36
Ik probeer je niet goedkoop af te serveren, ik stel alleen dat de definities uit de van Dale geen onderscheid maken tussen een moslim en een islamist. Een islamist is iemand die de staat naar de islam wil inrichten, maar dat moet iedere moslim nastreven, anders komt de mahdi niet.
Ik denk dat van Dale gelijk heeft en het oordeel aan degenen die de Koran en Hadiths kennen overlaat.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:40

QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:35

Doe niet zo onnozel reaguren man. Ben jij tegen nieuwe synergieën of zo? Met vele Sp- erTs en PVDi- erTs is een prima gesprek mogelijk. Als jij blijft zeuren over hetgeen partijen scheidt gedraag je je zoals je zure opoe. Dan bereik je nada, niks. Use yer brains, dude.

bottehond | 26-08-07 | 00:40

Alu hoedje op, is het niet "toevallig"dat zowel de NRC als Netwerk deze week geen Stijl afschildert als een gevaar? Hoe zou geen Stijl gevaarlijk kunnen zijn? Het zla wel iets typisch Nederlands zijn als iets te populair wordt dan moet het met geweld de grond in geschopt worden.
Hoe moet je dit doen. Je ondergraaft de betrouwbaarheid, van je opponent, met halve waarheden en leugens. Het doel moet zijn je tegenstander af te schilderen als het slechtste wat je kunt voorstellen. Dit doe je in verschillende omstandigheden anders. Denk aan Gene Hackman en Will Smith in "Enemy of the State".
Ook het MDI maakt zich schuldig aan de kip en het ei. In mijn ogen zijn de moslim criticasters een reactie op een groeiende maatschappelijk vraagstuk. Ik wil het nog niet eens een probleem noemen dat wordt het pas als je er niet meer over mag praten.
In Media land is afgeschilderd worden als subjectief en rechts de definitieve doodsteek voor betrouwbaarheid en respectabiliteit. Een moreel neqschot zo zou je het kunnen noemen.
Mijn conclusie is dat Geen Stijl een gevoelige zenuw raakt bij de mensen in oude media land.
Op GS wordt de mogelijkheid geschapen om voor mensen zowel links. rechts, moslim en atheïst een opinie te vormen. En te discuseren over het maatschappij beeld dat zij hebben. De oude media heeft niet het lef om deze hete hangijzers te behandelen uit angst voor Geld, bobo's en Islam.
Uit angst voor het verlies van de eigen positie, denkbeelden en de dat met zich meebrengende veranderingen. Trekt men nu hard aan de rem. Nu is het nog verbaal en uisluitend vanuit de media. Maar de eerste hulpkreten om naar de alwetende overheid zijn al uit gegaan. Het zal dus niet lang meer duren of bepaalde onderwerpen zijn taboe of onderworpen aan bepaalde regels zowel geschreven als ongeschreven.
De oude media maakt echter een grote fout. Ze vragen zich niet af hoe lang ze nog deze multiculturele bla kunnen blijven verkopen.

Weisse rose | 26-08-07 | 00:38

@CoJoNes 26-08-07 @ 00:31
Ja ja. En alle moslims zijn fundamentalisten. Kom op man. Ik zit hier niet om problemen die er zijn te ontkennen, maar die stelling van jou klopt gewoon niet. Dat had de profeet (vzmh) wellicht graag zo gezien maar het is niet de realiteit.
Voor een inhoudelijke discussie vindt ik het wel degelijk van belang om het onderscheid tussen isten en ieten te benoemen. Het benoemd in mijn ogen de hoek waar de grootste problemen van verwacht kunnen worden. Dat zijn niet ALLE moslims.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 00:36

* Vervangt accu's in keyboard wegens wegvallende lettertjes *

Reinaert | 26-08-07 | 00:36

@klauwkikker 26-08-07 @ 00:33

pas maar op, met zo'n instelling ben je zo een ex-partijlid.....

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:35

@CoJoNes 26-08-07 @ 00:29:
Ik vergeet het inderdaad. Onbewust overigens. Een Meulenbelt is wat mij te irrelevant om me druk over te maken eigenlijk - maar je hebt gelijk.
Althans, ik weer niet echt wie of wat Meulenbelt nu werkelijk is / voorstelt.

Reinaert | 26-08-07 | 00:34

dus als ik het goed heb gelezen geldt vrijheid van meningsuiting alleen ter linkerkant van het politieke spektrum?

fluxie | 26-08-07 | 00:33

-weggejorist-

janoesj | 26-08-07 | 00:33

@QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:28
Als ik Harrie was, had ik mezelf niet sensationeel genoemd. Harrie was in opspraak, vanwege het feit dat hij een ambassademedewerkster zo genoemd had. Verder interesseert het mij totaal niet waar de grote leider is.

klauwkikker | 26-08-07 | 00:33

@Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 00:28
HA!
Volgens van Dale is een moslim dus altijd een islamist. Een moslim die de sharia verwerpt is geen moslim.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:31

heeft er iemand geroepen?

van dal | 26-08-07 | 00:29

@bottehond 26-08-07 @ 00:21
Je hebt gelijk.

klauwkikker | 26-08-07 | 00:29

@Arjan 26-08-07 @ 00:21:
Kennelijk beschouw jij iedere vorm van ingrijpen van de zijde van de overheid als zijnde socialistisch, of begrijp ik je nu verkeerd?
Overheden grijpen tegenwoordig op alle fronten in, al was het maar omdat dit van hen verlangd wordt, De EU is in dit verband een aardig voorbeeld van een dergelijke 'eisende' partij.

Reinaert | 26-08-07 | 00:29

@bottehond
Begrijp ik je goed? De PvdA een reëele islam-koers? Monasch, Scheffers en Jos de Beus zijn toch allemaal outsiders. Zolang de PvdA nog drijft op de grachtengordel kliek van Wouter Bos hoef je, lijkt mij, geen veranderingen te verwachten. Hoewel het aantreden van Jan Pronk voor Bos wel slapeloze nachten zal gaan betekenen, zal de houding van de PvdA naar de islam als het aan hem ligt ook niet veranderen.
Ter ziijde: Ik zag die man trouwens op Nova en het viel me op dat hij oud was geworden, hij zat eigenlijk te l*llen op de automatische piloot. Het maakte de indruk op me van een bejaarde die lekker lult omdat hij dat altijd gedaan heeft, maar nu wel te oud is om nog heel actief na te denken. Hij houdt het daar vermoed ik niet al te lang vol.

waskuip-admiraal | 26-08-07 | 00:29

@Reinaert 0024
Voor het gemak vergeet je dan maar even het huwelijk van Meulenbelt met een terrorist van Fatah. Zou ik best een smetje willen noemen.
Nog maar een keer dan (extreem rechts alert)
www.vrijspreker.nl/vs/item/2007/08/ond...

CoJoNes | 26-08-07 | 00:29

klauwkikker 26-08-07 @ 00:24

klauwkikker = harrie van bommel....? (en zit zich nu achter z'n computertje af-te-karnen vanwegen z'n eigen posting...?)

De vraag is en blijft klauwkikker: Waar is Yang ToMaot als z'n 'partij' hem nodig heeft, want zeg nou zelf zonder de populist Yang stelt het clubje bar weinig veaur.....

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:28

@bottehond 26-08-07 @ 00:08
Ik heb geen specifieke mening over dhr. Monasch maar wel over wat hij vertegenwoordigt .
De PvdA is voor mij dood en begraven.
Ik veracht de laffe wijze waarop deze partij met belangrijke thema's omgaat.
De PvdA staat natuurlijk nog steeds voor een grote groep mensen die denkt dat met amorf gedrag het goed boeren is.

Jokkebrok | 26-08-07 | 00:25

Dat er uberhaupt partijen zijn die subsidiespons MDI serieus nemen. Wat een lachertje die achterlijke gasten. Krijgen ze vast ook subsidie voor, voor die geestelijke handicap.

..zapper | 26-08-07 | 00:25

@Rabje
Niels is een trojan en Symantec staat machteloos. Nogmaals, het joch is 25.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:25

Dr Mr Ir Drs Yildirim is een smetje op het overigens ongeschonden blazoen van de SP. Nou ja, bijna ongeschonden dan.
Wat het wel aantoont is dat de SP personen binnenhaalt met een té hoog Charles Schwietert-gehalte. Dat wederom toont aan dat de partijorganisatie kennelijk niet echt optimaal functioneert.
Dat de man vervolgens ook nog eens eigenwijs blijkt te zijn is van een andere orde, hij had zo ver niet eens mogen komen.

Reinaert | 26-08-07 | 00:24

PVDi = Partij Van De Islamofascisten

de partij van Walter Boslim.

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:24

@QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:22
IK denk dat Jan nog heel lang meegaat.. Zo niet, dan zijn er genoeg anderen,
zoals de sensationele Van Bommel

klauwkikker | 26-08-07 | 00:24

Cookie v. eigen deeg 26-08-07 @ 00:19

Dan hoeven we nog slechts de definitie van - isten en'- ieten te definiëren. Kopvod is het eerste herkenningsteken, maar dan motten we snel zijn, want tariq ramadan, de béste islamgeneraal hoeft zijn adepten slechts te bevelen zich aan te passen in het belang van de ghoede saeck. We zitten wel iets dieper in de problemen dan jij kennelijk aanneemt. Met danki aan de PVDi, die TR binnengehaald en gepromoot hebben.

bottehond | 26-08-07 | 00:24

Als je t mij vraagt is dit zo ene onder het motto van net zo lang blijven zeiken over over racisme tegen Geenstijl dat ze of zichzelf klem lullen of dat ze vervallen in sociaal wenselijk geneuzel

Is zoals ze ook kleine kinderen vaak proberen op te voeden, gewoon blijven fixeren op 1 onderwerp en daarbij heel bewust laten doorschermeren wat het gewenste antwoord is. Het kindje zal of ervoor kiezen om sociaal wenselijk te antwoorden, dus het kindje is monddood, of het kindje zal kiezen om echt te zeggen waar het op slaat. Als t kindje nu slim genoeg is, zal het die argumenten gebruiken die niet te weerleggen zijn en ontwikkeld het een eigen mening. Heeft het een eigen mening, die af wijkt van hetgeen ze wilden leren aan het kindje, dan wordt gewoon gezegd dat iets niet mag of dat iets moet, als t kindje vraagt waarom, krijgt ie t antwoord "daarom".

Als je t mij vraagt komen die beschuldigen gewoon een paar naloppers die naloper zijn geworden omdat ze bang zijn geworden om zelf na te denken, dan moeten ze hun standpunten immers verdedigen en dat kost moeite

Geile koe | 26-08-07 | 00:24

Geen wonder dat de NRC al enkele jaren als NSB Handelsblatt door het leven gaat.
Een stel regelrechte landverraders lopen er rond op die redactie.
Ooit zullen ze voor een Volksgericht komen!

Mazzeltov | 26-08-07 | 00:24

Zou een verzoek tot definitieve verwijdering van Niels van Tamelen uit de 21e eeuw gehonoreerd worden?

Rabarberke | 26-08-07 | 00:23

frenkie4alllllllll 26-08-07 @ 00:15
-
hear hear..
-
Positieve discriminazi hahaha .... jah dan is het goed....
-
*walg*

Amen | 26-08-07 | 00:23

klauwkikker 26-08-07 @ 00:19

ja maar dat was de vraag niet.

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:22

@bottehond 26-08-07 @ 00:20
Zal wel een domme vraag zijn, maar wat is de PVDi?

klauwkikker | 26-08-07 | 00:22

klauwkikker 26-08-07 @ 00:19

Heb je enig idee waarom de PVV dat niet aan de grote klok hangt? Niet zo goedkoop willen scoren. Je bent hier onder gelijken, dude(tte).

bottehond | 26-08-07 | 00:21

@Reinaert ,

"Overheidsbemoeienis, centralisme en regulerend optreden zijn niet per definitie kenmerken van een socialistisch bewind"

Wat??? Zijn er dan andere voorbeelden? (of ben jij er zoeen van "ja, er zijn nogal wat dooien, maar het is dan ook nog nooit echt goed gedaan. later we het nog 's proberen").

Maar goed, andersom is het natuurlijk wel zo. Als je een bewind hebt dat nivellerend, regulerend en centraliserend optreedt, dan is het socialistisch.

Arjan | 26-08-07 | 00:21

klauwkikker 26-08-07 @ 00:17

Dan nu nog een wat autoritair trekje richting de deaudscultus en de SP is klaar voor 35 zetels. Maar ik heb wel de indruk dat de PVDi rapper is met de anti- islamiseringshervorming.

bottehond | 26-08-07 | 00:20

@QB (ja die.....) 26-08-07 @ 00:18
Wat dacht je van de PVV, als Geert Wilders wegvalt?

klauwkikker | 26-08-07 | 00:19

@bottehond 26-08-07 @ 00:14
Ik sluit me graag bij u aan botte. Zolang men wel het onderscheid tussen isten en ieten weet te behouden. Dat schijnt nogal eens ingewikkeld te zijn voor personen binnen en buiten de politiek.
Een tweede voorwaarde lijkt me dat die club z'n lijst wat beter op orde krijgt.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 00:19

*schakelt net pas in*
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
Mat maakt die muffe sok zichzelf belachelijk daar in de nrc. Prima stukje sensatiejournalistiek om dit eikel daar helemaal los te laten gaan. Het is net geschiedenisles, ‘hoe dacht NL 20 jaar geleden’ en zoow. Prrrrrachtig!

nl0raf | 26-08-07 | 00:18

klauwkikker 26-08-07 @ 00:05

"ik ben sp-lid...."

waar is Yang ToMaot eigenlijk in deze rumoerige tijden voor de eSPee
....?
het fabeltje dat hij een zere teen of onstoken oorlel heeft geloof je hopelijk zelf toch niet he....

zelf denk ik dat hij al een paar maanden dood is, maar dat dit volgens goed communistisch gebruik pas over een jaar bekend wordt gemaakt.

QB (ja die.....) | 26-08-07 | 00:18

@bottehond 26-08-07 @ 00:14
Dat hoop ik ook. Ze laten zich in elk geval de les niet lezen door Yilderim.
Ik denk dat ze hun lesje wel geleerd hebben met excuusallochtonen.

klauwkikker | 26-08-07 | 00:17

frenkie4alllllllll 26-08-07 @ 00:15

Lees wat Bat Ye'Or en Hans Jansen schrijven over zelf- islamisering en dhimmitude.

bottehond | 26-08-07 | 00:17

@Don Knieschot 26-08-07 @ 00:10
Het verschil in toonzetting is ronduit walgelijk. Dit is allemaal gewoon heel gezellig en 'levendig' volgens NRC, geen enkele kwalificatie, niks mis mee, als ik het artikel mag geloven.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:16

Zitten ze bij het NRC nu te slapen of ................. :-p

Als we het dan toch over discriminatie hebben......

zwarte en witte wijken. zwarte en witte scholen. allochtonen leerlingen krijgen meer subsidie dan autochtonen leerlingen. speciale zwemuurtjes voor burkavrouwen. allochtonen krijgen voorrang om bij de politie te gaan werken. allochtonen krijgen voorrang om bij de overheid te gaan werken. speciale bejaardentehuizen voor moslims met de wc richting het westen. en ga zo maar door...... volgens mij allemaal pure apartheid.

frenkie4alllllllll | 26-08-07 | 00:15

@Arjan 26-08-07 @ 00:10:
Overheidsbemoeienis, centralisme en regulerend optreden zijn niet per definitie kenmerken van een socialistisch bewind.
Zeker niet in een situatie waarin de overheid vrijwel machteloos is (en dat mag je toch wel zeggen als je het over de replubliek van Weimar hebt).

Reinaert | 26-08-07 | 00:14

klauwkikker 26-08-07 @ 00:05

Iedereen riep dat tijdens de beginjaren van de polikorterreur. Ik ook. Ik ben tot beter inzicht gekomen sindsdien. Ik heb voor Nederland maar één hoop en dat is dat de SP zich bekent tot de ant- islamisten.

bottehond | 26-08-07 | 00:14

wat is er mis met "laat ze terug gaan naar hun woestijn"???
dat si toch geen discriminatie? Het is enkelt een gratis advies.

Quacka | 26-08-07 | 00:13

Het is weer het typisch MDI "jullie denken niet exact als wij, dus jullie zijn fout" verhaal, Ruim drie jaar lang hebben ze geen enkele poging ondernomen, om met GS in contact te treden, maar doen voorkomen alsof ze iedere dag contact opnemen.
Wellicht is de aanleiding inderdaad het publiceren van het mailcontact -tussen MDI en GS-, maar wie stuurt er dan ook een mail, over onoorbaar commentaar met het verzoek deze te verwijderen, nadat GS de genoemde commentaren al lang op eigen initiatief had verwijderd en het topic reeds had gesloten.
Iets met mosterd na de maaltijd....

Joep Dohmen, bedrijft uiterst slechte journalistiek in het artikel door enkel te wijzen op de toename van het aantal (extreem) rechte sites, terwijl er vandaag ook hetvolgende te lezen is in de NRC: "Het extreemlinkse kamp is van oudsher goed vertegenwoordigd op internet."......."Bij moslimsites is sinds 9/11 wel een groei zichtbaar, zowel bij de gematigde als de radicale sites". www.nrc.nl/binnenland/article757903.ec...

Dan heb ik het nog niets eens over de toename van het aantal websites in het algemeen, na 11-09-2001, wellicht heeft het iets te maken met de groei -en het verbeterde gebruiksgemak- van internet als geheel....

"Op beide worden nu extreme uitspraken gedaan over moslims, de multiculturele samenleving (‘multikul’) en de „linkse kerk”, kortschrift voor linkse partijen en de „hoernalisten” van gevestigde media."
Is een verandering in de houding van de burgers jegens bovengenoemde zaken sinds 11-9-2001 wellicht oorzaak van het veranderen van toon op bepaalde sites en is daar wellicht aanleiding voor geweest?
Laten we even gaan grabbelen in het artikel zelf, ja ze staan er weldegelijk "de politieke moorden in 2002 en 2004" (verstopt welliswaar, maar toch). Iedere website, die niet links genoeg is, wordt in het PDF-file voor het gemak maar even weggezet als (extreem)rechts, want ja alleen linkse media kent de gave van de nuance *kuch*

Sterk staaltje van gekleurde journalistiek, i.c.m. een liegende MDI en GS moet zich weer eens verdedigen tegen de vortdurende campagne van de traditionele media om GS weg te zetten als een rechtse schandpaal site.
Bespottelijk gewoon!!

Herman Flipsen | 26-08-07 | 00:13

Monasch en de PvdA zijn (zoals eerder ook al eens) gewoon lekker in paniek. De meningsverschillen binnen de PvdA heben m.i. niets te maken met idealen. Iedereen in die partij is bezig met electoraat. De verschilen van mening gaan er eigenlijk over met welke strategie je de meeste stemmen trekt. Het maakt geen bal uit of dat nou je idealen zijn of toch eigenlijk niet.
Weet ik meteen weer waarom het stemmen bij mij de laatste paar keer niet goed gelukt is, dit gedrag is immers niet aan die ene partij voorbehouden.
Toen stemmen nog op papier ging kon je je stem nog lekker ongeldig maken door b.v. met grote letters 'Poep!'op je biljet te kalken. Helaas heb ik de laatste twee keer genoegen moeten nemen met de knop met het label 'blanco'. Dat voelt toch net anders.

Cookie v. eigen deeg | 26-08-07 | 00:13

@Reinaert ,

Maar vervolgens je ook gedragen als een socialist, helpt dat wel? Ziekenfonds, Volkswagen, prijswetten, etc.

www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1...

(wel een beetje eng-rechtse site, maar het artikel komt uit de (nog) niet op de zwarte lijst geplaatste HP/De Tijd)

Arjan | 26-08-07 | 00:10

Jokkebrok 25-08-07 @ 23:58

Wat vind jij van sjakie monach?

bottehond | 26-08-07 | 00:08

weer zo'n extremistische zakkenvullende nageboorte die de dominee gaat uithangen.driewerf bah !!!!!!
flabber als extreem conservatieve socialistische site ??

saidfred | 26-08-07 | 00:05

@bottehond 26-08-07 @ 00:01
Leer je geschiedenis, Botte. De Sp werd vroeger voor fascistisch versleten omdat ze voor verplichtte taalles voor allochtonen was. En aan autotjes pesten doen ze ook al niet. En, ja, ik ben sp-lid.

klauwkikker | 26-08-07 | 00:05

@CoJoNes 26-08-07 @ 00:01:
Wetten maken is niet ééns zo relevant. Dat is het raamwerk. Binnen dat raamwerk creëer je eindeloos veel AMVB's en andere beperkt houdbare uitvoeringsbesluiten die je - zo ongeveer met terugwerkende kracht - naar believen en bij voorkeur ondemocratisch kunt wijzigen.
Voilá het ideale instrument om de burger "dom" en gewillig te houden.

Reinaert | 26-08-07 | 00:04

grrrrrrrr

...... zou worden en inzichtelijk zou maken dat zij de middeninkomens tot de hoogste lagen daarin laten profiteren van hun beleid, hey: nieuwe synergieën. Schijnt lastig te begrijpen te zijn. En dat voor een volk dat zo'n beetje het grootste percentage managers en wannabe "managers" telt binnen de Benelux!

bottehond | 26-08-07 | 00:03

Lagonda 25-08-07 @ 23:50

Woohoo. Nu praat je alsof er een 'groot plan' achter alles zit. Maar zelfs tot het alomvattende beknottende plan acht ik onze politici niet in staat.

Shalome | 26-08-07 | 00:03

Lagonda 25-08-07 @ 23:50

Als die SP nou eens ant- islamisering en anti- anti-automobiliteit (dat was toch het ultieme teken van emancipatie van de arrebeier, die zelfbeschikking qua mobiliteit volgens Joop den U.?)

bottehond | 26-08-07 | 00:01

@Lagonda
En vooral, biedt de schijn van een breed politiek spectrum en leg collectief geen verantwoording af. Vertel mensen dat het logisch is dat volksvertegenwoordigers meer rechten hebben dan het volk, omdat we anders rampspoed tegemoet gaan. Gebruik belastinggeld om beleid te vergoeilijken en maak vooral wetten, wetten en nog meer wetten.
Mensen weten niet hoe hard ze moeten roepen dat we het in Nederland zo slecht nog niet hebben. 99% van die mensen heeft nog nooit in het buitenland gewoond, daar zorgt de overheid ook wel voor.

CoJoNes | 26-08-07 | 00:01

Lagonda 25-08-07 @ 23:36

Het heeft zijn voordelen om langzaam aan te gaan beseffen dat er een zware verantwoordelijkheid op je schouders ligt, imho. Je ontmoet interessante Menschen, wordt dan wel overgeslagen door het mdi (stasi en securitate, verkrachters van de Vrijplaats internet) maar geniet zeker veel aanzien onder weldenkenden, islamwantrouwigen en islamwatchers, dus je mot niet klagen. Tijd om maar eens na te gaan denken wat we nou motten gaan doen, behalve dan naar Brussel gaan op 9 sept. Overigens een klein puntje van kritiek: je vergeet dat er aan de periferie van de PVDi vele luiden zijn die tandenknarsend toezien hoe franz en jacques de PVDi tot een voertuig van hun eigen agenda gemaakt hebben, met die wijfelachtige koning walter bos de laatste. Die lui, zoals de Goede Jacques (Monasch), Ehsan Jami, Jos de G.. euh... Beus, SchefferT (een beetje)... Kortom: steun de nieuwe PvdA, zonder islamofiele neigingen (voor een atheistische partij, godbetert) en met een redelijk socialistisch corporatief model. Polderen zonder politiek correctisme, dat heeft de toekomst. Tsjek dit dan uit de Azijnbeaude:

www.volkskrant.nl/binnenland/article45...

De twee belangrijkste punten van Monach. Haha:

www.spitsnet.nl/nieuws.php/1/5348/onli...

Jacques Monasch, de Stauffenberg van de burgeremancipatie zegt dat hij weet dat "zijn actie" (lijkt me nogal bagatteliserend voor deze toch wel historische daad van Monasch) de stabiliteit in de partij wellicht niet ten goede komt, maar aanvaardt dat risco zonder meer. Dan is het heel erg met een partij, als getrouwen uit de school gaan klappen en het partij- establishment aanvallen. In dit geval geheel terecht: de aanhang smelt zienderogen weg.

bottehond | 25-08-07 | 23:59

Leven als een waarachtig en goed mens is als wandelen over een smal pad.
Je mening geven over zaken die door ideologen en religieuzen ons pragmatici en "gezond verstand gebruikers" worden opgedrongen ,is in het gedrang.
Niets wordt ongebruikt gelaten om het vege politieke lijf te redden.

En zo hoort het ook en is het al eeuwen gegaan.
Zo ook nu.

De bete stereotype reakties van zgn. links (zgn. omdat dit vroeger voor rechtvaardig en recht doorzee stond) doen vermoeden dat aldaar slechts carrieristen te vinden zijn die hun toekomst in gevaar zien komen.

Ik vind dat mensen elkaar fair , rechtvaardig dienen te behandelen.
Ik vind dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dienen te dragen.
Ik vind dat een ieder hier kansen moet krijgen om zich op te werken.
Ik vind dat een andere cultuur hier prima, naast de reeds dominante, kan existeren.
Ik ben voor ruimhartig- en ruimdenkendheid.etc. etc.

Allemaal zaken die ik vroeger bij "links" meende te zien.
Nu , omdat ik zie dat een en ander een krankzinnige wending begint te nemen en anderen mij ,waar ik ook kom in het publieke domein, proberen op te leggen hoe ik mee moet huilen met de jammerende politieke carrieristen in het bos, nu moet ik mijzelf ineens een fascist gaan vinden ?
Kom nu toch !
Mensen hier is iets heel anders aan de hand, de huichelachtigheid van de Nederlandse politiek komt pijnlijk scherp in beeld.
Er zijn hier vooral heel veel mensen beducht voor hun baantje .
Ik herinner mij de commotie toen een bolwerk als de NPS afgeschaft dreigde te worden.
Het is vooralsnog niet doorgeaan.
www.elsevier.nl/nieuws/cultuur_en_tele...
dit toont pijnlijk aan hoe bijvoorbeeld politiek en media met elkaar verweven zijn.
Je zou er misselijk van kunnen worden als ik het al niet was.

Jokkebrok | 25-08-07 | 23:58

@DT71 25-08-07 @ 23:51:
Pretenderen een socialist te zijn betekent nog niet automagisch dat je ook daadwerkelijk een socialist bént heur.
Er zijn zoveel leiders - en vooral misleiders - geweest die onder het motto van socialisme hun spelletje speelden. En die zijn er nog steeds.
Pretenderen dat je 'socialist' bent verhoogt de aaibaarheidsfactor in de ogen van de gemene burger. En die burger is nu eenmaal bulk voorradig.

Reinaert | 25-08-07 | 23:57

Als ik op een i-tje druk, gaat er dan een alarm af op de NRC redactie?

Don Knieschot | 25-08-07 | 23:56

@Cookie v. eigen deeg 25-08-07 @ 23:52

La Chaim ik trek er ook eentje open.

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:55

Adolf was geen opportunist maar een mislukte bloemist.

Shareholder | 25-08-07 | 23:52

Toe maar.
Niet alleen geenstijl is gevaarlijk maar ook de televaag en zelfs de jijbuis. Allemaal extreemrechtse praat. Allemaal diskrimenasie.
Wat sneu toch dat dat NRC-volk nog steeds niet helemaal snapt hoe internet werkt. Dat men niet leest dat er naast een (enkele) haatzaaiopmerking ook inhoudelijk debat gevoerd wordt. Rechts en links (voor zover dat soort termen nog bruikbaar zijn).
Nee dan liever de gefilterde waarheid van de oude media. Geen onvertogen woord.
Kennelijk is het niet de bedoeling dat ik mijn geest hier kom scherpen, dat ik mijn beelden en meningen hier kom toetsen. En vanzelfsprekend ben ik te dom om opgeklopt racistisch geleuter en gelaster te onderscheiden van posts die op inhoudelijke wijze aangeven waarom er zaken en de wereld en in Nederland niet goed gaan. Zeker niet als de analyse van mijn mederaguurders de aanwezigheid van bepaalde groepen of religies daarvoor als verantwoordelijk aanwijzen.
Zoals mensen die mij 'kennen' weten neem ik altijd de mening in de posts op geenstijl onmiddelijk over. Hoe rechtser en racistischer de post, hoe sneller ik deze adapteer al zijnde de waarheid.
Dat geldt voor ons allen toch?

Welrusten lieve mensen bij de NRC. Ik trek nog maar eens een biertje open voor ik aan het F5-en ga vanavond en breng een toast uit op de intilligentia van de oude media *burps*

Cookie v. eigen deeg | 25-08-07 | 23:52

@MotjeFM et al.
Meneer van Tamelen is 25 jaar oud. Toen ik 25 jaar was, zag ik dingen ook minder helder dan nu, hoewel ik toen al vond dat ik de wijsheid in pacht had. Het is nog al wat voor zo'n broekkie om een prominente rol in een NRC artikel toebedeeld te krijgen. Ik zou de transscriptie van dat interview wel eens willen zien, ik durf te wedden dat zijn uitspraken in een andere context zijn gedaan.
Blijft onverlet dat van Tamelen een glijer is en het MDI een lachertje.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:52

Laten we met z'n allen de vooroordelen wegnemen.
Geytenwollen sokken in sandalen zijn liev.
En een baard met pijp zijn toppiejoppie.

kuttekrap | 25-08-07 | 23:51

@Reinaert:
"We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system for the exploitation of the economically weak, with its unfair salaries, with its unseemly evaluation of a human being according to wealth and property instead of responsibility and performance, and we are all determined to destroy this system under all conditions." --Adolf Hitler
-
(Speech of May 1, 1927. Quoted by Toland, 1976, p. 306)

Rest In Privacy | 25-08-07 | 23:51

@Shareholder 25-08-07 @ 23:49:
Complimentjes aan mijn adres zijn altijd welkom! Waarvoor dank..............!

Reinaert | 25-08-07 | 23:51

@Deze reactie is niet OK MotjeFM 25-08-07 @ 23:47
Ergo, trek de conclusie, Internet is niks voor jou. Punniken en Breien lijkt me wel wat.

HundertWasser | 25-08-07 | 23:50

@CoJoNes: Teveel om te sterven, te weinig om van te leven --- ja, dat zeg je goed. Op sommige momenten realiseer ik me wel eens hoe ongelofelijk hard, vaak en haast voortdurend we van alle kanten genaaid worden.

Zorg voor geld, maar niet te veel. Zorg voor verlangen, maar niet te veel. Zorg voor inlossing van verlangen, maar niet te veel. Zorg voor informatie, maar niet te veel. Zorg voor opleiding, maar niet te veel. Zorg voor veel ruis, zodat ze niet zien wat er gaande is. Zorg voor de illusie van veel keuzes, zodat ze in verwarring raken, en tevreden zijn over de "vrijheid" die ze denken te krijgen. Zorg ervoor dat ze net te weinig verdienen; dat houdt ze bang en op de tenen. En zorg voor een permanente angst, die als een soort bromtoon je denken verstoort.

Lagonda | 25-08-07 | 23:50

Uiteindelijk zal door de internetdictatuur/censuur die Endlösung voor sites als deze betekenen. De vraag is denk ik niet hoe maar meer wanneer.

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:49

Ik reken Reinaert blind tot de blindelings reagurenden.
En daar wilde ik het voor deze post even bij laten.

Shareholder | 25-08-07 | 23:49

@DT71 25-08-07 @ 23:44:
Adolf was geen socialist maar een opportunist. Niet dat 't achteraf veel uitmaakt heur, als het beestje maar een naam heeft.

Reinaert | 25-08-07 | 23:49

Ik begon aan het artikel met lezen en was bijna meteen weer klaar. Dit is weer zo'n discrimineer allochtonen niet, das stout artikel. Negen van de tien keer kan iedereen het hier ontgelden. 9 van 10 keer verdienen zij het ook (criminelen enz.), maar er wordt hier (en overal op het internet) ook vaak genoeg iets uitgemaakt voor homo of wat dan ook als dit totaal niet nodig en ongepast is. Dus die meneer van Tamelen die leeft of in een gat en kent alleen geenstijl als website of heeft slecht onderzoek gedaan (Meneer moet dus gewoon ontslagen worden want hij weet duidelijk niet waar hij het over heeft).

MotjeFM | 25-08-07 | 23:47

CoJoNes 25-08-07 @ 23:31

Jah. Maar net zoals de organisaties rondom bejaardenthuiszorg niet worden gecontroleerd (om maar een voorbeeld te noemen) is het MDI ook maar gewoon een instituut. Die nu nog geboekstaafd staat als 'het instituut tegen discriminatie', maar het zijn mensen die bepalen wat discriminiatie is. Nou, wie zijn die mensen dan (naast hun namen). En wat zeggen zij als een zomaar eens hun dag niet hebben. Of wanneer er een drol dwarszit. Ik bedoel maar. Wie controleert het MDI.
Ik ben ervan overtuigd dat op het moment waarop zij in het leven werden geroepen of zijn ontstaan, er goeie mensen zaten. Maar nu, zoveel jaar later en zoveel nieuwe MDI-mensen later en met de veranderende maatschappij: hoe integer/onpartijdig zijn ze?

Shalome | 25-08-07 | 23:47

Je moet wel een verschil maken tussen geregistreerden en reaguurders. Het één is nog niet per definitie ook het ander.
Registreren is easy, is laagdrempelig. Daadwerkelijk reguren vereist meelezen en - in sommige topics - zelfs enig denkwerk.
Blindelings reaguren leidt over 't algemeen - althans hier niet - tot het vermeende "Erfolgserlebnis" doch hooguit tot een stevige kater.
En dat maakt een site als GS waarschijnlijk 'gevaarlijk'.
Of toch op z'n minst gevaarlijker dan het reaguren bij de Televaag.

Reinaert | 25-08-07 | 23:45

@Lagonda 25-08-07 @ 23:20,

De "laat duizend bloemen bloeien"-taktiek van Mao is dat. Misschien dat er idd nog wel een oud-maoist op het idee komt.

Arjan | 25-08-07 | 23:44

@poppermotje;
Het gaat er volgens mij om dat er uitsluitend een onderzoek wordt gedaan naar '(extreem)-rechts'. Waarom niet gewoon een onderzoek naar EXTREME sites? Linx, islamitisch of kaaskopperig; who cares. Maar nee; het onderzoek gaat uitsluitend over 'regs', terwijl de meeste idealistisch gemotiveerde gewelddadige acties van LINX komen. En al decennia! Meer dan 100 miljoen deauden dankzij het communisme. Lekker! Adolf ZELF was een fokking socialist. Me no savvy!

Rest In Privacy | 25-08-07 | 23:44

@poppermotje 25-08-07 @ 23:34

correct ! alhoewel er veel bezoekerTs zijn hier, zijn er nog steeds een hoop mensen die de NRC lezen (en niet hier komen kijken , laat staan reaguren)

worst cases scenario is dan ook dat dit PDF-je gaat circuleren in de dode-boom-lezerTs-club en dat overactieve HR / PZ /directieleden even aan de IT afdeling van hun bedrijf doorgeven deze sites te blokken......

WTF moeten we dan doen de hele dag..... gaan werken ofzo...?

QB (ja die.....) | 25-08-07 | 23:44

"Houd jij ze bang dan houd ik ze arm", zei de fabrieksdirecteur al eens tegen de pastoor in Brabant in de jaren '50. Ging over het volk. Nu dus nog steeds.

OBG Sepp | 25-08-07 | 23:43

Jammer dat ze alleen de extreem rechtse websites aanpakken en niet de extreem linkse websites.
O nee, dat past niet in het straatje van de NRC.

Daarnaast is het vreemd dat je in Nederland wordt veroordeeld als je de holocaust ontkend, maar niet als je oproept om homo's van het dak te gooien.

ik lul ook maar wat | 25-08-07 | 23:43

Mega irritant die NRC'tjes; ik kom daar om boodschappen te doen jah?!

Shareholder | 25-08-07 | 23:43

@Lagonda 25-08-07 @ 23:34

Ik ben zo een raamdinges en zie alleen maar meer mensen naar binnen gesjouwd worden???????

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:42

Als ik het gespartel van de oude media zie, dan moet ik denken aan een sterfscene in een draak van een opera. De held valt getroffen ter aarde, maar weet zich met veel moeite nog een keer of zes op te richten voor weer een couplet, hoewel zijn stem steeds zwakker wordt. Ondertussen staat zijn geliefde handenwringend toe te kijken. Ik mag het graag zien, al lukt het me niet altijd om mijn lach in te houden.

Het CDA | 25-08-07 | 23:42

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 23:41

@Arjan 25-08-07 @ 23:37 natuurlijk ken jij geen libertariërs met een diepe moslimhaat. Haat is een vorm van onvrijheid. Haat staat een kritische houding in de weg.

poppermotje | 25-08-07 | 23:40

@Lagonda 25-08-07 @ 23:34
Je hebt ten dele gelijk denk ik. Wat ikopvallend vind, is de enorme toename in het aantal leden van GS na bijvoorbeeld zo'n Netwerk uitzending. Nog geen 5 maanden geleden werd het 50.000ste lid verwelkomt, nu staat de teller al op 60850.
De gemiddelde burgerman is juíst gevoelig voor deze tendens, alleen is hij als de dood dat ie z'n hypotheekrenteaftrek kwijtraakt. Waarom denk je dat een algehele bealstingverlaging of forse inkrimping van het aantal ambtenaren nooit en te nimmer zal worden doorgevoerd? Geef Jan Modaal teveel om te sterven, maar te weinig om van te leven en je houdt controle.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:40

bottehond 25-08-07 @ 23:29

De PvdA heeft voor mij geen bokkenpoten een een gespeleten staart, dat vind ik te makkelijk. Ze hebben wel een visieloze leider, en in zijn kielzog allemaal mensen die - zo blijkt - hun eigen dingetje zitten te doen. Een heel versnipperde partij. Ik hoop dus dat die dwaas van een Monasch erin slaagt zijn plan door te voeren, want dan kan PvdA tenminste te kijk worden gezet als partij die het in de 21ste-eeuwse Nederland niet redt.
Op dit moment lacht Bos natuurlijk in zijn vuistje. Elk van zijn stromannen en -vrouwen zitten op posities waarop ze van alles kunnen doorvoeren, maar ze doen het als persoon. Daar is Bos heel handig in, When the shit hits the fan, trekt hij zich terug.
Monasch wil de PvdA weer als één laten fungeren; cool. Albayrak, Aboutaleb, Vogelaar, Pronk (!) et al zullen de PvdA als geheel ondermijnen.

Shalome | 25-08-07 | 23:40

BTW/
Het zou me niks verbazen als die Liberaal Democraten swingers zijn. In het chique dat wel.

martelaar van gorkum | 25-08-07 | 23:40

Lagonda 25-08-07 @ 23:25

Dit zei ik ook, van de week, maar daar wordt wat lacherig opgereageerd.
Ik zei al, de oude media zal overheersen, kost wat het kost.

koekje erbij? | 25-08-07 | 23:39

Is een ieder die dus een eigen mening er op na houdt gelijk in een vakje te plaatsen???? Ik denk en daarom besta ik. Natuurlijk ben ik ook kuddevolk en wil bij een groep horen maar ik bepaal wel mijn eigen waarden en normen die uit sespect voort komen.

key ik ben dus een linkse fascist????

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:39

Polemiseren is ook een kunst.
-
Dat gezegd hebbende wens ik overigens eenieder een welgemeend goedenavond.

Reinaert | 25-08-07 | 23:39

GeenStijl zou eigenlijk geen reactie moeten geven aan die vuilnisbakken. Het artikel komt op mij een beetje over als verdediging.
Dat hoeft helemaal niet. Links denken is nou eenmaal de mainstream in Nederland. En als je er tegen in gaat word je gelijk bestempeld als rechts.
SO WHAT?

DaisycutteR | 25-08-07 | 23:39

Persoonlijk ken ik geen libertarier (en ik ken er nogal wat) met een diepe moslimhaat. Het is nauwelijks een onderwerp en als het dat wel is dan is het probleem de overheid, niet de islam zelf.

Arjan | 25-08-07 | 23:37

Waarom dat geklaag, als je ook tussen de regel door het goede nieuws kan lezen. Het blijkt maatschappelijk steeds meer geaccepteerd te worden om eerlijk voor je mening uit te komen.

Als je vindt dat de linkse kerk staat voor antisemitisme, dat een dienstbetrekking bij een linkse krant gelijk staat aan landverraad, of dat de Islam de kans moet krijgen om volwassen te worden, dan kan dat gewoon gezegd worden.

Persoonlijk vind ik het een prima zaak dat er met open vizier kan worden gestreden, ook al is dat vizier anoniem.

Hoen | 25-08-07 | 23:36

@bottehond: Tsja, ik word er niet vrolijk van, in elk geval.

Lagonda | 25-08-07 | 23:36

@CoJoNes 25-08-07 @ 23:13 ik begrijp je bezwaar, de naam van het document had algemener gekund, maar de suggestie dat er een verband is tussen libertair en extreem rechts heb ik er in ieder geval niet uit gehaald. Het enige verband tussen vrijspreken/vrijdenken en fascisme/extreem-rechts dat in het artikel genoemd wordt is dat men weinig op heeft met moslims en de linkse kerk. Dat lijkt me een constatering waar weinig op valt af te dingen. Verder vind ik de frase 'van vrijsprekers tot fascisten' veelzeggend. Ik vat dat op als een duiding op een schaal waarbij fascisten aan het ene uiterste van het rechtse spectrum staan en vrijsprekers aan het andere. En zo zie ik het zelf ook.

Ik beschouw mijzelf ook als een vrijdenker, maar dat wil niet zeggen dat ik het altijd eens ben met eenieder die zich vrijdenker noemt of vice versa. En de conclusie dat dit artikel (slechts) tot doel zou hebben vrijsprekers en libertariërs in de extreem-rechtse hoek te plaatsen deel ik niet.

poppermotje | 25-08-07 | 23:34

@CoJoNes: Nah, I dunno --- er is duidelijk een media-offensief ingezet. Verleden ging GeenStijl over de knie --- nu dan de "rechtse" websites. Een staaltje propaganda, dus. Te vrezen valt dat de gemiddelde burgerman niet door deze disinformatie kan prikken. Wat dat betreft reken ik echt nergens meer op; er is met behulp van disinformatie het volk de laatste jaren al zoveel afhandig gemaakt zonder dat er iemand een pink oplicht, dat ik me zorgen maak over hoever men nog kan gaan.

Lagonda | 25-08-07 | 23:34

@CoJoNes 25-08-07 @ 23:25
Nee. Maar vertel: is-ie ook lid van de partij van Sammy ?

martelaar van gorkum | 25-08-07 | 23:33

Pritt een verhouding met die kladderaarster?
Klinkt als Aad Veldhoen die een verhouding heeft met Hedy Dankona.
Onmogelijke relaties.

kuttekrap | 25-08-07 | 23:32

@Shalome

Het MDI is een onderdeel van de Stichting Magenta.
Bestuur Stichting Magenta:
Brieuc-Yves Cadat, GroenLinks
Suzette Bronkhorst woont bij Ronald Eissens in Amsterdam.
Ze is internationaal actief in NGO's en allerlei internationale linkse lobby- en pressieorganisaties.
Onno Rodbard (zoek dat zelf maar op)
.
Kortom een geheel representatieve samenstelling uit de linkse kerk.
Karel kwakbol 25-08-07 @ 21:39

CoJoNes | 25-08-07 | 23:31

@bottehond 25-08-07 @ 22:51
Hoezo?, niet durven... Ik heb er gewoon geen zin in om mijn leven te laten verzieken door haat en wantrouwen..

klauwkikker | 25-08-07 | 23:31

CoJoNes 25-08-07 @ 23:02

Over islamofobie zou Nederland (nee sorry, de media) dan wel eens wat globaler kunnen denken. De ex-moslims en denkende moslims brullen al jaar en dag over de islamitische smeerlapperij.
Erg he, dat Nederland hier zo achterlijk in is? Er zijn overal ter wereld platformen aan het ontstaan van islamitische denkers, en bij ons laten we ze in elkaar slaan of met de dood bedreigen. Wij zijn NIET goed bezig.

Shalome | 25-08-07 | 23:31

Lagonda 25-08-07 @ 23:25

Dan is het tijd dat je er nóg serieuzer in wordt. Dat leek onnodig en onmogelijk, maar we are in deep trouble, vriend.

bottehond | 25-08-07 | 23:30

@Shalome 25-08-07 @ 23:23

Als socialist heb je geen geloof maar alleen een overtuiging.
Ooit heeft iemand dat ook gedaan uit naam van het socilaisme en daar kwam een wereldoorlog uit voort

Ben ik te hypocriet????.

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:30

Shalome: Ronald Eissens was/is daar toch de grote naam?

Lagonda | 25-08-07 | 23:29

@ Shalome

In Elsevier stond een column van van de LIST(ig). Hij maakte daar gewag van de bizarre islamofilie van de PVDi en haalde daartoe zelfs Domela Nieuwengruis aan inzake die lompe religies. De PVDi liep na de oorlog te slijmen met de katholieken om roomsrood mogelijk te maken. Daarna was de PVDi onverschillig tot negatief over religie. van de LIST noemt wel het pure opportunisme omwege de islamitische stem, maar verder weet hij het ook niet. Aan ons om e.e.a. wél te duiden. De stelling is dus:

* de PVDi heult met de islam uit stemmenoogpunt én vanwege:...... *

bottehond | 25-08-07 | 23:29

@Lagonda
Geen kans, de overheid kan zoiets nooit fatsoenlijk inrichten. Bovendien ligt dan de weg vrij voor Europeanen om politiek asiel aan te vragen in landen waar de vrijheid van meningsuiting belangrijker wordt gevonden.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:28

CoJoNes 25-08-07 @ 23:25

Oh wat leuk, ik heb nog 's oud en nieuw gevierd bij die Harpenau thuis.

Shalome | 25-08-07 | 23:28

QB (ja die.....) 25-08-07 @ 23:20

Oy wat een goeie vraag. Het MDI werd namelijk altijd als 'instituut' gezien en ook wel als moreel kompas. Maar wie zitten er, hoe werkt dat, en wat doen ze?
Alhoewel ik denk dat deze vraag van mij niet echt origineel is, want de redactie van GS heeft hen allen allang als mens achter organisatie ontmaskerd, no?

Shalome | 25-08-07 | 23:27

MDI is een links bolwerk!

Waardeloze organisatie trouwens, die linkse facisten op o.a. indymedia kunnen zomaar hun gang gaan zonder dat het MDI op hun dak zit.

Ook lachen dat ze daadwerkelijk denken dat ze ook maar _iets_ te zeggen hebben. Echt een stelletje clowns!

musclehedz | 25-08-07 | 23:26

@ Jan-Joris-Jaap-Joop 25-08-07 @ 23:21

Ickusief USB stick met alle logs?????

Zal een rel geven

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:26

Ik heb in een column ooit voorspeld dat dit zou gaan gebeuren, en nou het gaande is, schrik ik er toch van. Het is ze gewoon heel erg menens --- de informatiestromen richting de burger moeten en zullen gecontroleerd worden, en internet is allemaal prima, maar het moet er wel hetzelfde klinken als in de krant of op het journaal. En dan nu dus stap 1 in het grote plan van d'oude media. Ik ben benieuwd naar de volgende stap --- hoogstwaarschijnlijk het bestrijden van internet-anonimiteit m.b.v. allerlei bestuurlijk kunst- en vliegwerk.

Lagonda | 25-08-07 | 23:25

@martelaar van gorkum
Wist jij dat Pritt een verhouding heeft met Patty Harpenau? I kid you not.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:25

sjorsboomschors 25-08-07 @ 23:18

Het socialisme is hun islam. Ze hebben altijd het idee dat het grote gelijk aan hun zijde is. Ik spreek nu niet in abstracties: ik hoor het ze zeggen. Het zijn geen vrij egeesten.

Shalome | 25-08-07 | 23:23

@Arjan 25-08-07 @ 23:11
Vlg G-unite is Pritt Stift vanavond in da house. Ik heb het bruine vermoeden dat-ie als wereldzenders zit te trollen.

martelaar van gorkum | 25-08-07 | 23:22

sjorsboomschors 25-08-07 @ 23:18

Toch zo een Hanneke Groenteman is gelukkig haar tasje al kwijt.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 23:21

@CoJoNes: Haha, oh zo! Nee, ik ben inderdaad vaak nog te lief.

Lagonda | 25-08-07 | 23:21

de tactiek van het zelfverklaarde na-oorlogse verzet is nog nooit zo duidelijk te zien geweest, omdat tegenwoordig bijna iedereen internetS heeft is de berichtgeving niet meer tunneled en filtered by the leftwings.

dus wat doe je dan...., iedereen die niet in jou straatje denkt ga je beschadigen: dat zijn nazie's, pedo's, oplichters, oorlogverleden, you name it.

wat een trieste bedoeling.
ik vraag me alleen een ding af, en dat is over het MID, zou dat nou een fulltime baan zijn aldaar, of is dat een groepje vrijwilligers ofzo...?

het zou mij dus echt niets verbazen als daar een paar van die 'stiphoeren' de godganse dag google zitten te F5-en met kudt-muslim of jodenstreek als zoekterm.

QB (ja die.....) | 25-08-07 | 23:20

@JJJJ: Ja, daar heb je ook een punt. Op zich wel een goed idee; gratis bloggen weggeven, en dan kunnen ze er achter komen wie er allemaal op Wilders hebben gestemd, en die mensen vervolgens met naam + adres in de krant pleuren. Dat zouden ze nog het liefste doen, volgens mij.

Lagonda | 25-08-07 | 23:20

@Lagonda 25-08-07 @ 23:17
Komkom, niet zo bescheiden. Ik bedoelde eigenlijk dat jouw pis niet zuur genoeg is.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:19

@Shalome 25-08-07 @ 22:59
Die socialisten zijn de eerste die schuilen en moord en brand schreeuwenals de pleuris uitbreekt.

sjorsboomschors | 25-08-07 | 23:18

Lagonda 25-08-07 @ 23:12

Maar andere mensen hebben zelfs geen log voor op de lijst. Het is een schande zulk onrecht. Belastingvrij of met toelage bloggen voor iedereen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 23:18

@CoJoNes: Ha, daar moet je de papieren versie van het NRC voor hebben, neem ik aan? Jammer, dat mis ik dan weer.

Lagonda | 25-08-07 | 23:17

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 23:15

@Lagonda
Jij was buitencategorie en staat in een pikzwart balkje. Helaas onlees tenzij je er erg zuur overheen pist.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:15

@poppermotje 2306
Mijn bezwaar ligt in de titel van het onderzoek en de naam van het document, door nrc zelf gegeven, sites_extreerechts.pdf.

Bovendien wordt de suggestie gewekt, dat er verband of affiniteit is tussen extreem rechts en libertair. Het vrije Volk wordt zelfs met radicaal rechts aangeduid. In de hele context kan ik niet anders concluderen dat dit maar één doel dient. Ik ben zelf overuigd libertariër en TE vrijzinnig volgens sommigen.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:13

Nah, mijn log staat niet eens op die lijst! Ik ben diep beledigd!

Lagonda | 25-08-07 | 23:12

@wereldzenders,
Ik heb helemaal niks tegen buitenlanders, moslim of niet-moslim. Ik heb wel iets tegen de Marokkanen van de K-variant. En met name heb ik iets tegen allerlei subsidieclubjes en politici die de hele dag doen alsof elke Marokkaan de hele dag door gediscrimineerd wordt en dat dat de oorzaak is van alle problemen. Het probleem zit hem nu juist in de uitkeringen, de MDI's, de anti-discriminatiebureau's, het onder de pet houden van criminaliteit, de politie die weigert aangiften op te nemen (of dat afraadt om "erger te voorkomen"), de buurthuizen, de positieve discriminatie, etc.

Precies dezelfde moslims doen het in Amerika een heel stuk beter, maar daar zijn ook niet zo veel ambtenaren, welzijnswerkers en politici die het dagelijks brood verdienen met de zieligheid van moslims.

Arjan | 25-08-07 | 23:11

"Libertarian staat vermeld als 'vrijsprekers' en Bart Croughs als 'rechts'. Wat is daar beschadigend aan? Ik vind het helemaal niet beschadigend als iemand mij rechts noemt"

@ poppermotje @ 23:06

Het gaat erom dat allerlei niet [of nauwelijks] rechts te noemen websites in een lijst over extreem-rechts staan, en zo insinueren dat iedereen op de lijst in feite extreem-rechts dus gevaarlijk zijn

Tobi | 25-08-07 | 23:10

Is het al tijd voor een dagblad- en"weekbladverbranding als eerste ludieke actie van de Neo-Preauveaux?

bottehond | 25-08-07 | 23:10

@CoJoNes 25-08-07 @ 23:01
Gatver, ik had een ban voor minder walgelijke pica's.
Het is dat ik geen verrader ben, maar anders... een!.

kuttekrap | 25-08-07 | 23:10

ik weet namelijk ook wel eens wat nou je wilt niet weten

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 23:07

CoJoNes 25-08-07 @ 23:01
Zeg niet weer dat gezeik met Melkert he ? Ik ben geen Melkert fan maar dei Yanks zijn gewoon op doodordinaire wraak uit omdat die zak van ze gedwongen werd te vertrekken. Het gaat ze helemaal niet om wat er echt speelt maar puur om de figuur van Melkert an sich. Niet om wie hij is of wat hij doet maar het is racune van de ergste soort. De tyfus voor Melkert wat mij betreft maar niet op deze manier en niet door de Yanks.

Bigi Bana Boy | 25-08-07 | 23:07

Jeremia 25-08-07 @ 23:05
"en ik weet meer dan u!" is een citaat uit hetzelde comment van wereldzenders.

Jeremia | 25-08-07 | 23:06

@Rhun 25-08-07 @ 21:00 hier is nog een medelander. Maar een discussie pro/contra zit er niet meer in.

@CoJoNes 25-08-07 @ 20:47 Libertarian staat vermeld als 'vrijsprekers' en Bart Croughs als 'rechts'. Wat is daar beschadigend aan? Ik vind het helemaal niet beschadigend als iemand mij rechts noemt.

Jelmer 25-08-07 @ 20:52 De site van Peter Siebelt staat niet vermeld als extreem-rechts maar als rechts, ook de andere voorbeelden die je noemt kloppen niet.

En zo kan ik doorgaan, Jan en alleman maakt zich boos over het 'feit' dat sites als extreem-rechts worden betiteld, terwijl dat niet zo is. Leest dan echt niemand de legenda?

poppermotje | 25-08-07 | 23:06

wereldzenders 25-08-07 @ 23:01
*en ik weet meer dan u!*

Zoals wat dan? Vertel dan!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 23:06

Waarom wordt zelf "belachelijk maken" tegenwoordig rechts gevonden?

M299 | 25-08-07 | 23:05

Ik zelf denk dat nederland het erg goed doet!
wereldzenders 25-08-07 @ 23:01
Vergeleken met België doen we het op dit moment niet zo slecht. Maar voor de rest is dit land tot op het bot verdeeld en neemt het vertrouwen in de overheid af.
en ik weet meer dan u!
Ongetwijfeld, alleen met deze arrogante opstelling zul je niet zover komen. Ga je op het volgende PvdA congres op Jan *wijsvingertje* Pronk stemmen?

Jeremia | 25-08-07 | 23:05

@wereldzenders 25-08-07 @ 23:01
Put your money where your mouth is en kom dan demonstreren in Brussel op 11 september tegen de islamisering. Als jij je toekomst in een vrij Nederland ziet is het in je eigen belang. Ik zal met trots naast je lopen.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:05

@Shalome 25-08-07 @ 22:59
Zolang je maar niks zegt over de islam, kritiek wordt als fobie gezien en vanaf volgend jaar is islamofobie strafbaar. Agorafobie mag nog net, maar dat krijg je dan ook vanzelf.

CoJoNes | 25-08-07 | 23:02

Pfft... linkse sites, rechtse sites. Laten we blij zijn met elkaar... toch?
Anders bellen we Job voor een rooibosthee orgie.

kuttekrap | 25-08-07 | 23:02

Ik elf denk dat nederland het erg goed doet!
net als mijn opa zich een hernia heeft gewerkt in de nederlandse fabrieken. werk gedaan wat een een gemidde kaaskop niet wilde doen.
werk ik me nu te pleuris ! en ik weet meer dan u! wij ook zijn tegen de baardapen. maar ook tegen lutsers die ons op een hoop gooien.
natuurlijk zijn er kut marocs en pak ze aan. maar weet dat zij niet achter een pc zitten zoals jullie. geef ons de kans! en denk verder dan je neus lang is. dan gaat het goed komen met dit prachtige land!!!!

wereldzenders | 25-08-07 | 23:01

Nog zo'n objectief artikel uit Trouw van vandaag. Alles wordt uit de kast gehaald om Ad Melkert's naam te zuiveren. De amerikanen hebben het uiteraard gedaan:
www.trouw.nl/hetnieuws/wereld/article7...

CoJoNes | 25-08-07 | 23:01

Lizzard 25-08-07 @ 22:51

*heh* Het iedereen als gelijkwaardig beschouwen, noem ik 'Nederland te grabbel gooien'. Ik vond het altijd prima, maar tegenwoordig wordt me door de strot geduwd dat ik bojo's als Samir A en Mo B ook als Nederlander moet beschouwen.
Er zijn een heleboel Nederlanders van wie ik denk 'duh, yuck', maar geen enkele natie is vrij van smetten. Het bruine hemd daargelaten, ik zie niet waarom wij de 'duh, yuck'- massa's die deze kant op zijn gekomen als Nederlander moeten zien. En als Amsterdammer zet ik al helemáál de hakken in het zand. Dat zwaar achterlijke, analfabete conservatieve reli-zootje; tering, moet ik mijn vrije Amsterdam in de beerput gooien en die homo-meppende, misogyne, bekrompen antisemieten Amsterdammer noemen?

Shalome | 25-08-07 | 22:59

Of wil de Chileen met een moeilijk woord aangeven dat een rechtse site zich uiteindelijk kan ontwikkelen tot een extreem-rechtse site? In dat geval voorspelt dit niet veel goeds voor GS.

kezie | 25-08-07 | 22:54

@zum kotzen
Psies. Van Doorn schrijft eigenlijk een vlammend betoog tegen de columns van Ephimenco en de redactie zag dat het goed was.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:53

@ Superjan

Likewise, I am sure. Ga je weer frequenteren of mot je je bejaarde mama nog steeds verplegen?

bottehond | 25-08-07 | 22:52

-weggejorist-

kezie | 25-08-07 | 22:52

@ klauwkikker

Ik ook, wat mij betreft ondanks types als jij. Maar goed. Alles in het leven is tot op zekere hoogte een Vrije keuze, dus jij jouw keuzes, ik de mijne. Dat shift perspective durfde je dus niet aan. Waarvan acte. Zo gemakkelijk kom je van botte niet af.

bottehond | 25-08-07 | 22:51

fuckje 25-08-07 @ 22:37,
www.overheid.nl/op/

Antwoorden duren meestal wel een poosje.

Arjan | 25-08-07 | 22:51

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 22:51

Niet voor Jan 25-08-07 @ 22:41
Links rechts troelala. De vrijheid van meningsuiting wordt op dit moment eigenlijk helemaal niet beschermd. Dat is het probleem. De strijd gaat er nu in wezen om wie het censuurbeleid mag gaan bepalen. We moeten niet vergeten dat de PVV de volmaakte tegenpool van GL is. Allebei een plaat voor de kop, drammerig en vol van het eigen gelijk. Allebei geen optie voor mij om mijn stem op uit te brengen.

Jeremia | 25-08-07 | 22:50

@superjan
grancojones op de googlemail, we moeten idd even grondig bijpraten.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:49

@ CoJoNes 25-08-07 @ 22:23

Ik vraag me ook af wat de hoofdredactie bij Trouw in haar hoofd haalt. Waarom de facade van kwaliteit en onafhankelijkheid zó opzichtig prijsgeven door het bieden van een podium aan de seniele rat Van Doorn? Vorige week insinueerde hij dat Ehsan Jami zijn hele mishandeling verzonnen had. Is er al een hoofdredactioneel commentaar verschenen nu er een bekentenis van een dader ligt?
Nee, Van Doorn mag vandaag gewoon pleiten voor censurering in de media van hem niet welgevallige opinies.

zum kotzen | 25-08-07 | 22:49

Ben ik een bos uien of hoe zit het?

Shalome | 25-08-07 | 22:48

@Amen
Klopt, IRL zou ik Donkers ook een NSB-hoer noemen. No prob.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:48

cojo> ik kan je niet mailen op dd site.

superjan | 25-08-07 | 22:48

@Niet voor Jan 25-08-07 @ 22:41
Oeh, dat is glad ijs. Is het herverdelen van inkomen in feite niet hetzelfde als een verbod op bezit van vruchten van arbeid. Het is allemaal heel betrekkelijk.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:47

@niet voor jan> tja gedeeltelijk eens,
de eis van Wilders om een boek, ookal was het een grof sprookjesboek, te verbieden was zeer onliberaal.
Maar de rest van de politiek is nog veel erger bezig met inperking van onze verworvenheden.
Dit hele kabinet zit volgens mij op een verbod per dag.

Jammer dat de VVD zo indolent en vleugellam is. Waar zijn ze eigenlijk???? Het wordt hoog tijd dat iemand het voor de liberalen opneemt in dit land.

superjan | 25-08-07 | 22:46

CoJoNes 25-08-07 @ 22:37
Virtueel mischien, IRL mag ie voor mij rond blijven lopen. Maar als we de media moeten geloven zijn wij een stel verschrikkelijke menschen met de meest smerige comments, maar in het hele draadje kan ik niets van die strekking vinden, behalve van dhr/mvr wereldzenders....

Amen | 25-08-07 | 22:46

@fuckje 25-08-07 @ 22:37
ok :-)
en goed idee, op de pvv site (heb net gekeken) staan ze volgens mij nog niet.
.
Jammer dat er linkse fossielen op het departement zitten dat gaat over de publieke omroep...
Pvda is een kankergezwel dat door de hele publieke omroep zit.

ben ook weg.

Onderbuik | 25-08-07 | 22:45

@fuckje
Hik!?!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 22:45

@ van der F
Hoeveel variaties zijn er wel niet mogelijk...
Puzzeltijd!

Strotgrondel | 25-08-07 | 22:43

@CoJoNes,
Ik ben niet van plan om tussen al die vragen van GL, D66 en dergelijke te gaan zoeken, ik mail Geert morgen wel, of er een mogelijkheid is dat hij op de PVV-site de antwoorden kan melden.
Nu wens ik iedereen een vreedzame avond en een gezonde nadorst!

fuckje | 25-08-07 | 22:42

Ik dacht dat links bekend stond om azijnzeiken, maar jullie kunnen er ook wat van...

klauwkikker | 25-08-07 | 22:42

superjan 25-08-07 @ 21:45
.
Rechts blijft hopen op een 'verbied' incident van een site als deze. En misschien zal het er wel eens van komen, maar voorlopig zie ik in links een betere beschermheer van het recht op vrije meningsuiting (N.B. ik zeg nu niet 'onbekritiseerde vrije meningsuiting') dan rechts; rechts typeert zich op dit moment vooral als een stroming van 'verboden' - de PVV zou met evenveel recht de Partij Voor het Verbod kunnen heten en de VVD, als zij niet issues probeert te kapen van de PVV en dingen wil verbieden, dan hoor ik er toch voornamelijk weinig tot niets van. Alle censuur van links waar men het verder over heeft (theatervoorstellingen, dit soort artikelen in de NRC) zijn private censuur. Kejjeniksandoen. Is vrije keuze van de private entiteiten zelf. Verdere 'censuur' (als in, niet behandelen van onderwerpen) in bijvoorbeeld het journaal is a) op het moment niets aan te doen (zie eerdere posting) en b) er is keuze; kijk naar RTL. Bovendien; men heeft misschien wel een mening, maar het is niet de plicht van de media om zo'n mening te publiceren, niet waar ?

Niet voor Jan | 25-08-07 | 22:41

@CoJoNes 25-08-07 @ 22:14
Ook jouw god praat peop. Tebodin wijst de weg! www.infrasite.nl/news/news_article.php...
De naambordjes in/rond de Wagenstraat in 070 zijn dit jaar voorzien van Chinese karakters. Gelukkig heeft Tebodin moeite om al die burgermeestersnamen in 020-Gaza om te zetten in Arabisch schrift. Als het nou de Bomen- of Vruchtenbuurt was...

martelaar van gorkum | 25-08-07 | 22:40

@fuckje
Waarschijnlijk op de site van het ministerie.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:38

@Amen 25-08-07 @ 22:35
Omdat we ondertussen weten dat we daar toch echt een handje bij moeten gaan helpen?

CoJoNes | 25-08-07 | 22:37

@superjan,
Geen idee hoe je ergens alle antwoorden kan lezen, iemand een idee?
@Onderbuik,
Noem me realistisch.....;-)

fuckje | 25-08-07 | 22:37

@amen> wereldzenders lijkt me een vrouwtje, een in de war vrouwtje.

superjan | 25-08-07 | 22:37

@Amen 25-08-07 @ 22:35
Amen

Onderbuik | 25-08-07 | 22:36

Opvallend; van alle comments in dit draadje tot nu toe is er welgeteld 1 die het heeft over "doodvallen"............ en laat dit nu uitgerekend meneertje "wereldzenders" zijn..

Amen | 25-08-07 | 22:35

en nu pleitos

vander F | 25-08-07 | 22:34

@bubblegum 25-08-07 @ 22:32,
GS IS offensive... as it is.

vander F | 25-08-07 | 22:33

@fuckje 25-08-07 @ 22:31
ja ben benieuwd naar de antwoorden. Zal eens wat vaker kijken, inderdaad. Maar ben je dan niet extreeeeeeeeem rechts als je daar vaak komt?

Onderbuik | 25-08-07 | 22:33

@fuckje> ja dat is goed opgemerkt, waar zijn die antwoorden?

superjan | 25-08-07 | 22:33

@wereldzenders 25-08-07 @ 22:04
Wat wil je nu zeggen, mien jong?
Ik heb mijn hersens al verstruikt door jou comment.
En dat op zaterdag.

kuttekrap | 25-08-07 | 22:33

Strontgondel vind ik wel aardig,
maar dit terzijde.

*vlaggetje d'r op enzeau, no pun intended*

vander F | 25-08-07 | 22:32

Geenstijl wordt steeds zwakker, alleen maar verdedigen tegen aanvallen. Doe 's een offensiefje ofzo. Het ik hier FOK niet

bubblegum | 25-08-07 | 22:32

@Onderbuik,
Tip: Kijk elke dag even op de site van de PVV, dan zie je goeie, uiteenlopende vragen. Ik zie alleen helaas nooit de antwoorden....

fuckje | 25-08-07 | 22:31

@ JJJJ

Mijn waarde, ik sta zo langzamerhand bekend als Strotgrondel, Strontgordel, Strotgordel en Strotgondel, alle nicks zijn mij even lief, take your pick! ;)

Strotgrondel | 25-08-07 | 22:31

Ik zag even te zoeken wie ook alweer verantwoordelijk is voor de publieke omroepen, volgens mij is het Plassterk, of 1 van die (dikke) staatssecretarissen. Ik vond een aantal leuke vragen van Geert Wilders aan Plassterk:

2060723400
Vragen van de leden Wilders en Bosma (beiden PVV) aan de minister van Onderwijs, Cultuur
en Wetenschap over de manier waarop belastinggeld wordt ingezet om de PVV te bestrijden.
(Ingezonden 20 augustus 2007)
1
Heeft u kennisgenomen van het artikel ”Intimiderend”? 1)
2
Heeft u kennisgenomen van het feit dat parlementair journalist Rutger van Santen van de
Wereldomroep PVV’ers aanduidt als “racisten” en de PVV betitelt als een “boevenbende” die
“fel bestreden” moet worden?
3
Acht u het de taak van de publieke omroep om met belastinggeld politieke partijen te
bestrijden?
4
Acht u het gebruik van de term “racisten” aansluiten bij een streven van objectiviteit van de
publieke omroep of deelt u de mening dat dit de zoveelste indicatie is dat de publieke omroep
zeer sterk links georiënteerd is.
5
Waarom moet de Nederlandse belastingbetaler het salaris betalen van deze linkse actievoerder
(ex-PSP en ex-Palestina Komitee)?
1) HP de Tijd, 17 augustus 2007, pagina 11

Onderbuik | 25-08-07 | 22:29

CoJoNes 25-08-07 @ 22:23

Vind ik wel onzin. Ik vind het juist erg wijs van een krant om uiteenlopende meningen naast elkaar te zetten.

Shalome | 25-08-07 | 22:26

@CoJoNes 25-08-07 @ 22:23,
van Doorn?
die crypto fascist?
Moeha!

vander F | 25-08-07 | 22:25

Welk deel van de Nationaal gesubsidieerde omroepen, doet nu eens een onderzoek naar de extreem linkse sites? die zijn er mijns inziens ook of extreem Islamitische sites.... neuh alleen rechts..

hemavijo | 25-08-07 | 22:25

zeker omdat ook journalistiek links doorheeft dat de PVDA echt aan een laatste termijn begonnen is. Ze krijgen het een beetje warm daar in Hilversum en aan de wibautstraat. want SP links is lang niet zo comfortabel als corrupt & gezapig PVDA salonlinks.

superjan | 25-08-07 | 22:25

@CoJoNes 25-08-07 @ 22:20,
ook eng,
omdat het waarschijnlijk waar is.

De sufste krant van Nederland als laatste baken van helder verstand.

*schud hoofd en maakt de moede gang naar de binnenstad*

vander F | 25-08-07 | 22:24

Rappe kurkentrekker 25-08-07 @ 22:19

In feite zeg je nu twee dingen. Ik kan nu alleen maar voor mezelf spreken, en ronduit zeggen dat ik een heleboel mensen in Nederland niet als gelijkwaardig beschouw. Dat is het vloeken in de linkse kerk.
Het lukt me echter met de beste wil van de wereld niet om mijn criteria van wat ik als Nederlands beschouw, dermate onderuit te schoffelen dat ik opeens weer iedereen als gelijkwaardig kan zien. Zo'n paar lullige gram papier met een stempeltje wat Nederlanderschap inhoudt, zeggen mij niets.

Shalome | 25-08-07 | 22:24

Trouwens, Ephimenco moet ook maar eens bij zichzelf te rade gaan of hij nog langer geloofwaardig is als ie bij een fascistisch bolwerk als Trouw blijft werken. Die van Doorn is dusdanig ontspoord, dat een weldenkend mens als Ephimenco daar feitelijk niks te zoeken heeft, zolang de hoofdredactie niet ferm afstand neemt van zijn columns.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:23

Links heeft via de media altijd de beeldvorming bepaald . Bepaald hoe de mensen moeten denken.
Met internet is dat veranderd. Via internet kan men ook andere nieuwsbronnen raadplegen en andere meningen horen.
En dat bevalt links niet. Ze hebben het met de nieuws voorziening niet alleen meer voor het zeggen.
Maar dat willen ze wel; dus moeten de anderen het zwijgen worden opgelegd, zodat we weer allemaal links politiek correct gaan denken.
Vandaar deze aanvallen van de linkse kerk op de websites die op hun lijstje staan.

objectief191 | 25-08-07 | 22:22

@Onderbuik 25-08-07 @ 22:19,
eng he?

vander F | 25-08-07 | 22:22

steniging voor de geest.

superjan | 25-08-07 | 22:21

Tijd om de stad in te duiken, midden tussen de onderbuiken,
moesten wat politici en hoernalisten ook eensch doen, heel verhelderend.

vander F | 25-08-07 | 22:21

En Trouw is misschien wel de beste krant van Nederland.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:20

Shalome 25-08-07 @ 21:52
"In Nederland overheerst op een hysterische manier het gelijkwaardigheidsprincipe."

Mee eens, formeel zijn we wel een democratie, maar velen zijn zodanig beinvloed door de "moraal boven ons gestelden" dat zelfstandig denken bijna onmogelijk is geworden. Het is een traag genezingsproces, maar sites zoals GS zijn een redelijk werkend medicijn.

Rappe kurkentrekker | 25-08-07 | 22:19

@vander F 25-08-07 @ 22:15
ja het was mij niet eerder opgevallen, ik keek er eigenlijk ook bijna nooit naar. Maar het stond nog niet op het lijstje FOUT, zoals Rondom Tien, pauw&witteman, premtime, journaa, den haagvandaag, etc... Er MOET toch ook een enigzins objektief programma op ned 1,2,3 zijn, maar ik betwijfel het nu.

Onderbuik | 25-08-07 | 22:19

Zuurpruim 25-08-07 @ 22:16

Of onontkoombaar voor wie de nuance zoekt. :S

Shalome | 25-08-07 | 22:19

Onderbuik 25-08-07 @ 22:13
Ik vrees dat het NRC nooit zo'n lijst zal plaatsen, het zou een dolksteek zijn in de rug van de eigen abonnees en overig linkslikkende achterban.

Dit laat het NRC gaarne over aan andere media, om er vervolgens schande over te spreken.

Rest In Privacy | 25-08-07 | 22:17

SD is ook knap faut zie ik net.

vander F | 25-08-07 | 22:16

Ach, het is een slijpsteel voor de geest, nietwaar?

Zuurpruim | 25-08-07 | 22:16

wereldzenders 25-08-07 @ 22:04
Is u Aart Zeeman of heet u toevallig in de Kaste? GS is niet de braafste site die er is en ze gaat af en toe over het randje. Maar vergeleken met de publieke omroep, die pretendeert er voor alle Nederlanders te zijn en niet alleen voor de geestverwanten van Halsema en Bos, is deze site een koorknaap die nog niet door meneer pastoor is aangeroerd. Wat mij betreft mag nu op dit moment de subsidiekraan dicht naar de publieke omroep.

Jeremia | 25-08-07 | 22:16

@Onderbuik 25-08-07 @ 22:13,
sinds een week wakker geworden?
nou ja, beter laat dan nooit.

vander F | 25-08-07 | 22:15

PS= Proleten Site?

fuckje | 25-08-07 | 22:15

borden, dat is. *zucht*

CoJoNes | 25-08-07 | 22:15

Het wordt hoog tijd dat die 'intellectuele krant' van landverraders eens aangepakt wordt. De Staat besteedt namens de belastingbetaler miljarden aan subsidie voor deze linkse propaganda. Goebbels zou jaloers zijn op de budgetten die de Staatsmedia in dit land tot hun beschikking hebben.

Kees3382 | 25-08-07 | 22:15

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 22:15

@superjan 25-08-07 @ 22:13,
AS geeft ook rare associaties hoor.

vander F | 25-08-07 | 22:14

@wereldzenders
En toch dank ik God op mijn blote knietjes dat een goed geïntegreerde medelander als jij niet de verkeersboren van de ANWB ontwerpt.

CoJoNes | 25-08-07 | 22:14

het zou inderdaad sterk van de NCR zijn als ze eens een lijstje maken van (extreem)linkse websites... Gek dat "de media" zo'n blinde vlek hebben wat dat betreft. En netwerk hoort sinds die uitzending afgelopen week ook tot de linkse übermenschen.

Onderbuik | 25-08-07 | 22:13

de grap is dat de P van PS helemaal niet naast de G van GS ligt. Dus wereldzenders waar zijn wij in hemelsnaam mee bezig?

superjan | 25-08-07 | 22:13

vander F 25-08-07 @ 22:11
LOL!!

Rest In Privacy | 25-08-07 | 22:12

@wereldzenders 25-08-07 @ 22:04,
en wie is Geert?
Buurman van je?

vander F | 25-08-07 | 22:11

wereldzenders 25-08-07 @ 22:04
As je niet weet waarover je praat kun je beter je mond houden.

Amen | 25-08-07 | 22:10

@wereldzenders 25-08-07 @ 22:04,
U woont onder de derde steen links?

vander F | 25-08-07 | 22:10

En ik dacht dat het Strontgordel was! Zo zie je maar, een vergissing laait in een kleine achterkamer.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 22:10

@wereldzenders 25-08-07 @ 22:04
koop eens een goed toetsenbord, gek!

Heinzz | 25-08-07 | 22:10

@wereldzenders... hier op PS? ... neuquen?

superjan | 25-08-07 | 22:09

wereldzenders 25-08-07 @ 22:04
Het was een mooi land...

Rest In Privacy | 25-08-07 | 22:08

sorry strotgordel, leuke nick overigens, onvergeeflijk.

superjan | 25-08-07 | 22:07

... ik wordt??

Strotgrondel | 25-08-07 | 22:06

Ik wordt eigenlijk steeds kwader. Dat wij als raeaguurders steeds maar weer door die hufters in de rechtse hoek worden gedrongen. He eikels... Ik ken vechtmocro's, maar ook psychobillies, Ik ken kakkers en heaumeaux, werk voor goede doelen, maar ook voor banken. Journalisten en kunstenaars, politici rechts links ik ken ze. Inderdaad ik ga weinig op met zwaar gelovigen en hippies want daar heb ik een teringhekel aan, maar rechts neuh.

superjan | 25-08-07 | 22:04

vind ik niets dan normaal. hier op ps is het som het de hitler jugend.
en en een paar opa's die maar niet niet genoeg kunnen krijgen van hun dijeree onderbuik en hier hun sluitspier openen. nederland is een mooi land !!! en mede door de buitenlanders is het een mooi land !!! geert en zijn volgers kunnen van mij dood vallen.
en dat eeuwige gezeur van: ikbetaal belastich. ga dan in cuba wonen en betaal geen belasting ! lusters!!!

wereldzenders | 25-08-07 | 22:04

@lion@night 25-08-07 @ 22:02,
ook professionele subsidie parasieten.

vander F | 25-08-07 | 22:03

Wordt dus tijd om dat minieme minderheids clubje eens weg te bezuinigen.
Dat zal ze leren.

*eigen benen staan, wat is dat?*

vander F | 25-08-07 | 22:02

ach ja de hoernalisten van de oude media zijn sinds de komst van internet met alle (direkte) communicatie-mogelijkheden die daardoor ontstaan, hun bestaan niet meer zeker, en vooral het afbrokkelen van hun, voorheen vanzelfsprekende, aanzien is ook niet prettig voor de *kuch* moreel superieuren.
Waarom de (extreem)linkse media zo stiekem over Hitler doen is mij een raadsel, ik mag die man niet, maar ik ben dan ook niet links zoals Adolf...

Onderbuik | 25-08-07 | 22:02

vander F 25-08-07 @ 22:00
De helft van de tweede kamer kun je ook in dat rijtje plaatsen.

Rest In Privacy | 25-08-07 | 22:02

Bemerkt tot z'n verbazing dat iedereen die niet bij de omroep of MDI werkt eigenlijk fascisten zijn??

vander F | 25-08-07 | 22:00

superjan 25-08-07 @ 21:57
Klopt. Maar als GS voor het establishment net zo'n probleem wordt als laten we zeggen Fortuyn berg je dan maar! Dan gaat het zeer persoonlijk worden.

Jeremia | 25-08-07 | 22:00

@libertas> tja lijkt mij ook.

superjan | 25-08-07 | 21:59

punter 25-08-07 @ 21:47

Interessant punt. Jij hebt het over medewerkers van Avro et al, maar au fond zijn het alle types uit de rode sector die aan een overlevingsslag zijn begonnen.
De menselijke evolutie zie je het beste in het 'kapitalisme'. Groei, ontwikkeling, and all that jazz. Zolang de lieve rooien in het andere kamp zitten en tevredenheid putten uit hun werk, is er niets aan de hand.
Het probleem is dat de rooien dezelfde ambities hebben als degenen die in de 'kapitalistische' sferen zitten, al willen ze dat zelf niet weten.

Shalome | 25-08-07 | 21:58

@ hihaharry 25-08-07 @ 21:57,
nou en of, knetterharde fascisten die automobilisten.

vander F | 25-08-07 | 21:58

@Het_leuke_zuiden 25-08-07 @ 21:55,
euhh...

vander F | 25-08-07 | 21:57

@jeremia. Een nieuwe site is zo begonnen. Dat weet de leibstandarte meulenbelt ook wel.

superjan | 25-08-07 | 21:57

De Tuftufclub staat erook bij...

Hmm juist, Extreem Rechts inderdaad...

Akkoord, wat ze Koos Spee en zijn knuffelkabouter toewensten was niet liev maar buiten dat...

hihaharry | 25-08-07 | 21:57

superjan 25-08-07 @ 21:54
brilliant. Als je zulks hypet maakt het niks uit of je verliest

LibertasSimplex | 25-08-07 | 21:55

superjan 25-08-07 @ 21:53
waar kan ik deze tshirts bestellen?

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:55

Geen stijl moet de politiek in, ik flyer mee.

Roy Orbitol | 25-08-07 | 21:54

Jah und? Wat is er mis met rechtse sites?
Zijn die gevaarlijker dan linkse sites?
Bullshit stukje van NRC.

kuttekrap | 25-08-07 | 21:54

is het niet een aardig idee om zelf eens een aanklacht wegens discriminatie of smaad in te dienen.

superjan | 25-08-07 | 21:54

In ieder geval kunnen we vaststellen dat GS een aantal machtige vijanden heeft die er alles aan zullen doen deze site op zwart te laten gaan. Daarvoor zullen ze alle middelen die hen tot de beschikking staan inzetten. Dat Netwerk incident zal de dames en heren van het establishment niet lekker zitten. Want als er één ding duidelijk is, is dat de publieke omroep daar gehavend uit de strijd is gekomen. De 'linkse kerk' zal niet rusten voordat er wraak is genomen.

Jeremia | 25-08-07 | 21:54

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 21:53

@tobi> ik draag mij reauze (ietwat verbleekte) GS t shirt verdomd vaak, ook tijdens mijn werk. Krijg nooit negatieve reacties. Niet van Mocro's niet van directeuren, nergens eigenlijk.

superjan | 25-08-07 | 21:53

CoJoNes 25-08-07 @ 21:33

Nederland begint een middle-of-the-road land te worden. Er zijn geen excentriekelingen meer, en vrije geesten krijgen een molensteen om de nek. In Nederland overheerst op een hysterische manier het gelijkwaardigheidsprincipe. En worden de excentrieke Nederlanders kapotgeknepen als een vlo, omdat hun aimabele vrije geest gelijk wordt gesteld aan de volstrekt onacceptabele extravaganza van exotische malloten.
Wij lopen terecht te hoop tegen de bulk buitenlanders, omdat die de vrijegeestenmentaliteit-met-ethiek volstrekt niet begrijpen en implementeren op hun eigen manier (eufemisme-alert).

Shalome | 25-08-07 | 21:52

Geen Stijl is de Pipo van hedentendage. Eigenlijk. Die maakte ook gewoon grappen van kudtindiaan.

LibertasSimplex | 25-08-07 | 21:51

Kan geenstijl geen politieke partij worden?
Ik stem er wel op, en ga zelfs flyeren dan

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:51

@Punter 21:47

"Als bijna 60-jarige kan ik alleen maar zeggen dat van de publieke omroepen, van VPRO tot AVRO geen enkel heil meer is te verwachten in de strijd tegen het kapitalistisch establishment. De medewerkers zijn totaal verpest door hun riante inkomens die vaak de honderdduizenden EUro's overschrijden"

Daar is natuurlijk niks kapitistisch aan, belasting heffen en daar belachelijke salarissen van betalen voor mensen die vervolgens de belastingbetaler van alles wijsmaken.

Arjan | 25-08-07 | 21:50

@Rappe kurkentrekker 25-08-07 @ 21:47.
'een groep ontwaakt uit het nationale coma dat is veroorzaakt door de generatie met het WO II syndroom en hun volgelingen. '

Hoe waar.

*hoort nog M.van Dam, groot villa bewoner, tegen Fortuijn zeggen 'Sie sind ein minderwertger mensch'*

vander F | 25-08-07 | 21:50

Driekwart van Nederland is anti-moslim en de helft (extreem)rechts als je dat lijstje ziet. De vijfde colonne schijt zeven kleuren stront, mooi toch.

ventus_aqualis | 25-08-07 | 21:50

Ja, Llinks lijkt de boel aardig op orde te hebben: van alle 'objectieve' kanten wordt het volk wijsgemaakt dat kritiek zoals op GS in feite in de extreem-rechtse hoek, dus verderfelijk, zit want een beetje kritiek hebben op het Linkse establishment hebben en niet geloven wat links zegt, dát kan natuurlijk niet
Kortom, bij de 'onafhankelijke' media draait het demoniseren weer op volle kracht

Tobi | 25-08-07 | 21:49

CoJoNes 25-08-07 @ 21:44
Meuelnbelt is op dit moment volledig van slag na haar recente bezoek aan het door Hamas bezette gebied.

Karel kwakbol | 25-08-07 | 21:48

Interessante ontwikkeling weer in het Nederland van 2007. Of dit zijn de laatste stuiptrekkingen van de nieuwe fascisten (een kat in het nauw komt nogal eens raarrr uit de hoek) of als dit zo structureel zo doorgaat zal het wel eens kunnen escaleren. Hoewel dit land vol laffe mensen zit, kan ik me niet voorstellen dat het dood bloedt of neutraliseert. Na jarenlange indoctrinatie is er gelukkig een groep ontwaakt uit het nationale coma dat is veroorzaakt door de generatie met het WO II syndroom en hun volgelingen. Dat nu juist deze groep een eventuele escalatie veroorzaakt is wel weer merkwaardig. De menselijke geest heeft schijnbaar de neiging om door te slaan.

Rappe kurkentrekker | 25-08-07 | 21:47

Nou, jullie zijn eigenlijk het "zo is het toevallig ook nog eens een keer" van de 21e eeuw.
Als bijna 60-jarige kan ik alleen maar zeggen dat van de publieke omroepen, van VPRO tot AVRO geen enkel heil meer is te verwachten in de strijd tegen het kapitalistisch establishment. De medewerkers zijn totaal verpest door hun riante inkomens die vaak de honderdduizenden EUro's overschrijden. Groot geworden als ze vaak zijn als proivo, kabouter of CPN lid genieten ze nu de hemelen voortijdig die deze houding met zich meebracht.
Dus zal via internet de strijd gestreden moeten worden voor de nuchtere realiteit: van nature moet men vechten voor zijn bestaan en ind emeeste tijden en op de meeste plaatsen is het leven slechts lijden en vechten voor een droge korst brood. Dus "Geen stijl" pak ze maar aan al die zelfvoldane gesettelden die hun kinderen wegstoppen in voze crashes ten einde zichzelf in hun chronisch egiocentrische buien te bevredigen.

punter | 25-08-07 | 21:47

(Misschien is Mata Hari met een rollator een betere vergelijking)

CoJoNes | 25-08-07 | 21:45

Ja JJJJ, Links is de grip kwijt sinds Fortuijn. Hoewel hun veerkracht me blijft verbazen. Inderdaad een site als GS, wat zouden ze dat graag verbieden.

superjan | 25-08-07 | 21:45

Sinds enkele dagen toch opvallend veel nieuwe leden voor GS...
Netwerk bedankt!

Strotgrondel | 25-08-07 | 21:44

@Het_leuke_zuiden 25-08-07 @ 21:42,
tja, ze kruipen zelfs op Anja, need I say more?

vander F | 25-08-07 | 21:44

@Het_leuke_zuiden 25-08-07 @ 21:42
Als je dacht dat Albayrak eng was, die Meulenbelt is Rost van Tonningen tot de macht 4.

CoJoNes | 25-08-07 | 21:44

'Tuurlijk kon je ook De Telegraaf of Elsevier kopen. Maar dat was slecht voor je aanzien als je geen zelfstandig ondernemer was.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:43

Het MDI is een gevaarlijke staats ondermijnende haatsekte,
ik ben nog steeds stom verbaasd dat ze nog subsidie vangen.

vander F | 25-08-07 | 21:42

CoJoNes 25-08-07 @ 21:33
Die 2 vrouwtjes, gohh, echt lelijke heksen. Misschien dat alleen een Arabische man bereidt is eroverheen te kruipen?

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:42

@ Dr.Faust 25-08-07 @ 21:36
Of Geenstijl wordt persoonlijk door Femke Halsema geconfisceerd en 'gebrand' naar een allochtonen knuffelsite.

Rest In Privacy | 25-08-07 | 21:41

@vander F
Ik mag dat, zolang ik mijn oranje badge maar stevig op mijn jas zit als ik naar buiten ga. Het is een meeuw met het woord HARAM erdoorheen. Mijn moeder is druk bezig ze op al mijn jassen te naaien.

CoJoNes | 25-08-07 | 21:41

@vanderF> gelukkig werkt de bezwering "rechts" allang niet meer. Het wekt slechts irritatie op. Het NRC maakt zich onsterfelijk belachelijk. Zelfs oude vrienden maken de vroegere kwaliteitskrant zwart zoals vandaag Max Pam in het Parool.

superjan | 25-08-07 | 21:40

Als ik het goed begrijp komt het artikel neer op dat Geen Stijl zorgen baart, want ze lachen die stichting uit. Wat een kutverhaal

LibertasSimplex | 25-08-07 | 21:40

@CoJoNes 25-08-07 @ 21:33,
sinds wanneer lees jij extreem-rechtse haat sites, engerd

vander F | 25-08-07 | 21:39

de strijd is nu officieel begonnen..
Eerst netwerk nu weer deze klacht van mensen met lapjes rond hun ogen.

jahow | 25-08-07 | 21:39

Het_leuke_zuiden 25-08-07 @ 21:28

In mijn beleving was het voorheen nog veel erger. Toen ik puberde en later jongvolwassene was, werd er weinig anders gepubliceerd dan policor of nog linkser en dat heette dan 'underground'. En dan had je nog een betaald abonnement nodig of je kocht in de vrije verkoop bij de Bruna ofzeau.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:39

Het MDI is een onderdeel van de Stichting Magenta.
Bestuur Stichting Magenta:
Brieuc-Yves Cadat, GroenLinks
Suzette Bronkhorst woont bij Ronald Eissens in Amsterdam.
Ze is internationaal actief in NGO's en allerlei internationale linkse lobby- en pressieorganisaties.
Onno Rodbard (zoek dat zelf maar op)
.
Kortom een geheel representatieve samenstelling uit de linkse kerk.

Karel kwakbol | 25-08-07 | 21:39

Geen woord over anti-Westerse, anti- Joden sites, pro-Jihad sites, etc.
Dat mag allemaal wel?
Wij als autochtonen mogen wel gediscrimeerd worden door moslims op internet.
.
Wederom een staaltje van linkse zuivering.

Rest In Privacy | 25-08-07 | 21:38

Voor een rechtse site heeft meervrijheid.nl toch iets teveel negers en joden in de auteurslijst staan. Hoewel, joden zijn dacht ik na 60 jaar opnieuw weer helemaal uit in linkse kringen.

Arjan | 25-08-07 | 21:38

Ik ga emigreren. Het wordt van kwaad tot erger, en we kunnen er niks tegen doen. We kunnen hier nog wel klagen over "de linkse kerk", Islamisatie etc. Maar het helpt geen ene kudt! Feit is dat de allochtonenknuffelaars en de allochtonen de baas zijn in NL, dus hun wil is wet. Ik ga ook nog wel meemaken dat geenstijl op zwart gaat.

Dr.Faust | 25-08-07 | 21:36

@vander F 25-08-07 @ 21:28
Hehehehe, dat nuanceverscgil is inderdaad een lachertje. Kun je je nog herinneren hoe diep Wilders door het stof moest om uitspraak "Ik heb geen hekel aan de islam, ik heb een hekel aan de uitwassen van de islam."?

Anti-zionisme is een eufemisme voor anti-semitisme, dat weet iedereen. De hele 'linkse kerk' is zo antisemitisch als de pest. Lees dit artikel ook even voor de gein:
www.vrijspreker.nl/vs/item/2007/08/ond...

CoJoNes | 25-08-07 | 21:33

Tijd om het NRC voor de rechtert te slepen,
wat een walgelijk extremistisch blaadje,
stelletje volksopruiers.

Staat die hoofdredacteur die zo geyl werd van Fortuijn maar jaloers werd op diens Marokkaanse strakke reedjes nog aan het roer?

vander F | 25-08-07 | 21:33

Pauleau heeft gewoon een tyfushekel aan katten... en daarom komt hij met katten topics. slogisch....
Dan zal rex wel een undercover alien zijn en gert de kwade genius in een underground layer.
Zo'n topic kan dan ook natuurlijk niet; grievende discriminatie van weerwolven..
www.flabber.nl/archief/021363.php

VanFrikschoten | 25-08-07 | 21:33

@Niet Voor Jan: Volgens mij staat het in de .pdf

drommels | 25-08-07 | 21:32

vander F 25-08-07 @ 21:30

Even geduld. Ik heb net een emmer cocktail gefabriekt en heb nog maar een paar teugjes genomen :-)

Shalome | 25-08-07 | 21:31

Deze reactie is niet OK Mannekino 25-08-07 @ 21:20
.
Ik zie meervrijheid.nl niet worden genoemd in het artikel en ook niet in die rare flash animatie erboven - mis ik wat ?

Niet voor Jan | 25-08-07 | 21:31

@bottehond 25-08-07 @ 21:11
Ik hou het maar bij mijn wereldbeeld. Ik ben niet blind maar wel vol vertrouwen in een goede afloop..

klauwkikker | 25-08-07 | 21:30

Daarom een oproep aan Hoxha, Fleisch, Rutger Pritt, brusselmans el die andere topperts...

Maak nou eens een volwaardig journaal. een verslag, tegenhanger van het staatsjournaal, waar de engerds geen vat op hebben. Zend het uit over het wereldwijde internet en ik garandeer je een kijkerspubliek van 100 duizenden.

superjan | 25-08-07 | 21:30

@Shalome 25-08-07 @ 21:26,
dom?

Je bent te mild Shalome...

vander F | 25-08-07 | 21:30

Walgelijk, artikel probeert alleen het libertarisme in een hoek te dumpen met mensen die een stijve krijgen van dat plaatje van hitler. En een beetje scare-mongering over hoe extreem-rechts verboten moet worden.

drommels | 25-08-07 | 21:29

Ik heb dat artikel in het NRC even gelezen. Lees ik nu goed dat als ik zeg: Multikul, hoernalisten en linkse kerk, ik extreme uitspraken doe? Wie zegt dat, is dat wel eens door een rechter bevestigd?

Juustem! | 25-08-07 | 21:28

Marokko.nl, ook zo'n fijne site,
hoor je geen hond over.

Maar goed, die is vnml anti-semitistisch, en dat MAG tegenwoordig weer.

Ze noemen het dan wel anti-zionistisch om PvdA fossielen geen schrik aan te jagen.

vander F | 25-08-07 | 21:28

Jan-Joris-Jaap-Joop 25-08-07 @ 21:24
Echt niet, politieke correctheid is nu op zijn toppunt. Momenteel is hun woord de waarheid voor een groot gedeelte van de bevolking.

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:28

Wie hadden het ook al weer over een riool lucht?
-
Als er in dit land nog krantenkiosken zouden staan, was de stank eromheen niet te harden geweest en had om een straal van een kilometer geen mens meer durven komen.

Amen | 25-08-07 | 21:27

Bigi Bana Boy 25-08-07 @ 21:08

Als het journaille zijn werk had gedaan - verslaggeving - was deze oude media versus vrije sites-kwestie niet zo hoog opgelopen.
Zonder al te veel bijvoeglijke naamwoorden eraan te willen wijden: de oude media achtten het hun 'taak' om de publieke opinie aan te sturen en alles wat zij abject achtten, te hekelen. Echter, hun opinie stond haaks op de realiteit, en daar zijn ze onwijs nat gegaan, nog afgezien van de arrogantie ervan.
Wat wij nu zien (op de vrije websites) is een extreme reactie op de decennia van monddoodmakerij. Helaas zijn de oude media te dom om dat te begrijpen. In die echelons zitten mensen die denken dat het tij is te keren door de geest terug te stoppen in de fles - alweer arrogantie, en dat roept nóg extremere reacties op.

Shalome | 25-08-07 | 21:26

Mannekino 25-08-07 @ 21:20

Maar gelukkig is de politiek correcte gedachtenpolitie volstrekt kansloos.. of ze moeten het internet sluiten.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:24

Jezus crisis wat een hopeloos artikel van het NRC. Websites als meervrijheid.nl bestempelen als 'extreem rechts'. Werkelijk geen goed woord over voor de 'journalisten' die dat braaksel van een artikel in elkaar hebben geknutseld. De gedachtepolitie is weer volop aan het lobbyen.

Mannekino | 25-08-07 | 21:20

CoJoNes 25-08-07 @ 21:13
Hehe,.. hierin geef ik je een dik gelijk. VVD is een schijnrechtse partij. Te lang geregeerd met het PvdA samen. Deze partijen hebben elkaars truckjes proberen te kopieren. Nu is het CDA de lachende 3de.

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:19

Sommige linkse mensen (ik bedoel, andere linkse mensen dan ik) zien het verschil niet tussen rechts en extreem rechts (zoals sommige rechtse mensen Wouter de boskabouter ook extreem links noemen); het ontbreekt ze aan perspectief - ze hebben nooit een ander geluid gehoord. Hoe rechts ook, ze vinden het gevaarlijk. Die netwerk journalist van laatst bijvoorbeeld: Geenstijl is rechts ! Alsof dat een waarachtige beschuldiging zou kunnen zijn. Ik ben misschien links, maar ik snak net als vele anderen naar een wat evenwichtiger politieke verdeling in de nieuwsmedia en de rechtspraak. Maar die posities worden over het algemeen gevuld met lifetime carrieristen; dat gaat langzaam.

Niet voor Jan | 25-08-07 | 21:18

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 21:17

Uit NRC artikel
"Vergelijking van de onderzochte sites laat zien dat ze allemaal (vrijsprekers tot fascisten) weinig tot niets op hebben met moslims en „de linkse kerk”

En dat laatste is natuurlijk het grote probleem.

Karel kwakbol | 25-08-07 | 21:17

waskuip-admiraal 25-08-07 @ 21:00
Doel van het artikel: eenzijdig informeren naar de waarheid, generaliseren en in hokjes stoppen en bestempelen en veroordelen.
Als het tegenvalt: je leert er mee leven, gisteren was ik op de bruiloft en kreeg advies van 1 van mijn tantes: accepteer gewoon zoals het is. Je idealen nastreven kost je alleen maar energie.Wat ik dacht? Nee, ik ga de polonaise der idioterie niet meelopen!.
En het Binnenhof? Ik zag vandaag iets op Ned2 over jongeren die zich aansluiten bij een politieke partij. SP en CDA trekken veel jongeren.
Bij de CDA werden er 2 geintervieuwd op de vraag, waarom ga je in de politiek? Antwoord 1: Tegenwoordig kan je ook goed carriere maken in de politiek, ik wil de top bereiken. Antwoord2: JP heeft gelijk betreft Normen en waarden, die ontbreken totaal.
.
Wat ik denk bij antwoord1: die carriere komt alleen voort doordat er ziekelijk veel overheidsfuncties(de echte melkert banen) worden gecreert. Europese commissies, onderzoekscommissies, commissies die onderzoekscommissies onderzoeken, wachtgeldregelingen( 4 jaar werken, 5 jaar steun trekken en lekker reizen naar 3de wereldlanden om daar te zeggen hoe hun het moeten doen).
Antwoord 2: Normen en Waarden boeien mij geen ene ruk. Het is een hol begrip. Ga gewoon normaal met elkaar om, dat is het enigste wat echt telt. De rest is slechts ter controle over een ander.

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 21:15

Uberlol @ gregorius nequeschot

superjan | 25-08-07 | 21:15

Bron: Opinio nr. 30 - pag 3
{...} 60% v.d. markt voor landelijke dagbladen is in handen van PCM, van PCM is 88,3% in handen van de Stichting Democratie en Media - te beschouwen als een dependance van de PvdA (bestuur o.a. Ruud Koole en Marjan Sax).
Kortom linkse activisten veroordelen rechtse activisten (zie ook de uitlokking van geweld en rellen door links als rechts (in welke vorm dan ook) eens een optocht houdt. Ik heb trouwens nooit geweten dat de Islam links was.

HaJoGe | 25-08-07 | 21:14

Volgens nogal wat linkse mensjes was Hitler helemaal niet sociaal omdat hij heulde met de Groot-Industrie.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:14

@Lizzard
Ach de VVD, de liberale partij die voor een arbeidsplicht was tot je 27e jaar? Die VVD? Die liberale partij die voor subsidies is? De VVD die belastingverhoiging op belastingverhoging heeft gestapeld? De VVD die de leerplicht wil verlengen tot het 18e jaar en het onderwijsprogramma wil bepalen? De enige liberale partij in Nederland bedoel je?

CoJoNes | 25-08-07 | 21:13

klauwkikker 25-08-07 @ 21:02

Zo'n post van mij kun je natuurlijk niet goed beoordelen vanuit jóuw perspectief. Doe je best eens en shift perspective. Er zal een wereld voor je opengaan. En onthoud: I never promised you a rosegarden, dus niet zeuren tegen me als je over een paar maanden een fiks deel van je veilige vertrouwde Mensch- en wereldbeeld ziet verkruimelen. Slechts voor de dapperen onder ons. Als je dat niet aankunt: tsja. Ik heb niets aan mijn post toe te voegen. En nu ga ik Apocalypto kijken.

bottehond | 25-08-07 | 21:11

De linkse kerk weer als vanouds.
Nog steeds proberen ze mensen met andere meningen het zwijgen op te leggen en het nieuws te controleren. Alleen hun mening mag worden gehoord.
Dat op vele linkse en/of islamitische sites haat wordt gepredikt vind men kennelijk niet zo erg.
De gebruikelijke selectieve verontwaardiging van de linkse kerk.

objectief191 | 25-08-07 | 21:11

-weggejorist-

Lizzard | 25-08-07 | 21:09

"Volkswagen mein Führer!"

Shareholder | 25-08-07 | 21:09

klauwkikker 25-08-07 @ 21:02

Ik denk dat Bootte er niet zo ver naast zit eerlijk gezegd. Met name journalisten zit het niet lekker dat hun oude vertrouwde hautaine machtsbolwerken zoals kranten zich in een vrije val naar beneden bevinden en dat ze niet alnger alleen het recht op nieuwsgaring en opinievorming hebben. Vandaar hun niet aflatende aanvallen op media als GS. Verder schijten politici van alle grote stromingen in hun vers gestoomde maatkostuum broekjes voor de opstand van het gepeupel. Hebben ze altijd al gedaan door de eeuwen heen en dat doen ze nu nog. Ik herinner mij nog goed de paniek in hun ogen vlak na de dood van Pim. Die angst voor wat er buiten op het plein voor het Binnenhof gebeurde was van hun gezichten af te lezen. Volksopstanden .... het zit de elite niet lekker. Ze zijn vast de moordpartijen tijdens de Franse en de Russische revoluties nog niet vergeten.

Bigi Bana Boy | 25-08-07 | 21:08

images.google.nl/imgres?imgurl=http://...

Volgen smij is dit hem. Die Niels van Tamelen. Durft hij hier eigenlijk met reaguurders in discussie te gaan? Vast niet. Zo moedig is zo'n onderkruiperT dan ook weer niet. Of onderschat ik hem. Kijk, Rogier Havelaer, díe heeft ballen! Die durfde wél. Als ik ergens een grafhekel aan heb is het wel aan dit soort inquisiteurs. En dan islam- watchers verwijten dat ze geobsedeerd zijn door de islam. Dit soort lui plaveien de weg naar Eurabië, waar ze hun nieuwe meesters uiteraard net zo trouw zullen dienen als hun huidige. Ruggengraatloze opportunisten en ego- fappers. Ik krijg gewoon een zure smaak in mijn mond van zo'n lulletje. Niels: lees dit eens: dát is waar jij hand- en spandiensten aan verricht. Lees vooral de laatste zin. Laaghartig intellectueel vlieggewicht. Zo. En ga nu maar janken bij EénVandaag dat de GS aanhang je met de dood bedreigt. Dat roept jouw soort sneaky mannetjes kennelijk al als iemand "boeh!" roept.

www.brusselsjournal.com/node/861

bottehond | 25-08-07 | 21:07

tsss, straks zeggen ze nog dat Geenstijl een criminele organisatie is.

Phaseolus vulgaris | 25-08-07 | 21:05

NRC heeft bij mij inderdaad al lang geleden afgedaan als informatiebron. Wel zeer geschikt als (conservatief linkse) opiniebron, daar niet van.
Maar wat mij mateloos irriteert is het altijd maar zoeken naar foute rechtse uitwassen. Dat is het criterium namelijk; niet alleen het illegaal zijn, maar alleen rechtse illegalen. Linkse krakers, milieu-malloten en andere agriessevelingen blijven buiten schot.
Over discriminatie gesproken!

ronflon | 25-08-07 | 21:04

Grappig eauk dat de jeaudinnetjes, (half-)negerTs, Indoneesjes, de enkele linksert, heaumeaux en de Sven31's altijd steevast over het hoofd gezien worden door dat soort types. Waarschijnlijk omdat het bestaan van reaguurders die niet aan het stereotype profiel van de hoogopgeleide blanke mannelijke jongere (want dan zijn wij toch allemaal hier ?) even niet uitkomt bij het schrijven van weer zo'n Cassandra artikeltje.

Bigi Bana Boy | 25-08-07 | 21:03

@botte
dat valt nog best mee met trouw... sylvain, createur des automobiles, ephimenco vergeten?

waskuip-admiraal | 25-08-07 | 21:03

Ach ja, de vrijheid van meningsuiting is dus toch maar op bepaalde personen van toepassing. Lijkt meer op vrijheid van selectieve meningsuiting...

DreqNeqSchot | 25-08-07 | 21:02

@bottehond 25-08-07 @ 20:51
Ik kan je niet helemaal volgen.. Zie je niet teveel complotten?
Ik vond je voorbeelden helemaal niet tendentieus. Als de zaak uit de klauwen loopt, staan we echt wel ons mannetje.

klauwkikker | 25-08-07 | 21:02

of Wouter van Koninklijke Olie en Ella van Unilever

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:02

Wat doen die libertarische sites tussen die Nationaal Socialistisch troep? We mochten toch niet generaliseren van links??!

Davitamon | 25-08-07 | 21:02

Extreem links bestaat niet volgens Femke en Co.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 21:01

Frontaalnaakt.nl extreem rechts?
Dan is Indymedia op zijn minst rechts.

de honden blaffen... | 25-08-07 | 21:01

@hetleukezuiden
Groei van geenstijl leuk enzo, maar wat is eigenlijk precies het bereik van bijvoorbeeld een artikel als dit? Valt dat niet ontzettond tegen?
Maw heb het allemaal wel niet, gaan die tegels op het binnenhof er eigenlijk nog wel uit?

waskuip-admiraal | 25-08-07 | 21:00

@superjan
HVV staat wel op de lijst. Is ook walgelijk extreemrechts natuurlijk. Ik mis de site van het verwerpelijke blaadje 'Quest' nog, daar staan regelmatig populair wetenschappelijke artikelen in over bijvoorlbeeld rassenleer.

CoJoNes | 25-08-07 | 21:00

En toch mis ik de 'linkse rakkers' en de medelanders hier. Nooit meer een leuke discussie pro en contra, alleen nog maar rechts georakel over dhimmi's en burgeroorlog... gaat ook vervelen op z'n tijd.

Rhun | 25-08-07 | 21:00

Waar blijft die PDF met linkse en extreem linkse websites?

Conan de Rabarber | 25-08-07 | 20:58

@cojones> vergeet het vrije volk niet !

Botte goed je weer eens te horen ouwe.

superjan | 25-08-07 | 20:57

We bekijken het maar positief, tenminste weer meer mensen op geenStijl in de toekomst.
Het is een boemerang effect. Hoe meer stupide bullshit linkse rakkers raaskallen, hoe meer men zich gaat afzetten tegen dit gemanipuleer en dus de groei voor geenStijl.

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 20:56

Na de ingrijpendste politieke moord in nl sinds honderden jaren, was een onderzoekje van een dag of 3 genoeg om vast te stellen dat de moordenaar los handelde van de extreem linkse actiegroepen waar hij sinds jaar en dag lid van was. Case buried.
Maar wat pubers op een rare website, dat is de Dreiging waar alle speurhonden van de Weldenkende Menschen blaffend achteraan gejaagd worden. Alsof de wehrmacht weer spijkerlaarzen zit te passen.

* ruikt een nare walm *

Jan Passant | 25-08-07 | 20:56

@bottehond,
In datzelfde "Trouw" doet van Doorn er nog een schepje bovenop. Griezelig!

fuckje | 25-08-07 | 20:54

tobuiten 25-08-07 @ 20:48
*misschien abonnement maar opzeggen*

Dus JIJ was al lid?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 20:53

Linkse rakkers denken dat liegen voor eigen bestwil mag. Nou, als je op eerlijke wijze je gelijk niet kan krijgen, dan is dat of onkunde of je hebt gewoon ongelijk.
.
Is het ok als ik deze linkse propagandisten vergelijk met Lenin, Stalin, en andere ruimdenkende aardbewonerts die veel ellende heb veroorzaakt?

OversteKarremans | 25-08-07 | 20:53

Nog een paar aanvullingen dan in dit kader, verwerpelijke rechtse anti-establishment sites:
Frontaalnaakt.nl
Lucaswashier.nl
bbrussen.nl
meervrijheid.nl

CoJoNes | 25-08-07 | 20:53

Wat een linkse kutkrant is dat toch. Er staan sites bij die niets met extreem rechts te maken heeft. Zoals drie keer de website van de PVV, een website met een eerbetoon aan Fortuyn, de website van Peter Siebelt, de website van bart Croughs, enz.
.
Ook belachelijk dat websites gericht tegen de multiculturele samenleving automatisch als extreem rechts te boek staan. Wel of geen multi-etnische samenleving is een gegeven, een multiculturele samenleving een (linkse) politieke keuze!

Jelmer | 25-08-07 | 20:52

We zijn in een intellectuele en morele burgeroorlog. En NRC is de telegrof van 40-45. Wie daar werkt is een landverrader. Each and every one of them. Trouw: idem dito. Tsjek de tendentieuze toonzetting:

www.trouw.nl/hetnieuws/wereld/article7...

EénVandaag, Nepwerk, het SStaatSShoernaal. Je kunt geen oude media openslaan of aanzetten en de doorlopende hetze tegen alles wat hun verbrokkelende machtspositie bedreigt wordt dik uit de doeken gedaan. Wilders suggestie werd bv. door EénVandaag (met die meesmuilende kale landverrader van der Graaf (nomen est omen)) werd neergezet als moreel onzindelijk (of woorden van gelijke strekking). yiderim kwam uitgebreid aan het woord over "de achterban van Wilders". En had iemand dit meegekregen?

www.overheidsinformatie.nl/asp/artikel...

We leefden in een fluwelen dictatuur. Maar nu de burger de pen en het toetsenbord aanvat om zijn macht te doen gelden blijkt het establishment plots ook iedere voorzichtigheid te laten varen. Het wordt met de dag ordinairder en laag bij de grondser. Laten we het helder stellen: we zijn in burgeroorlog. Álle middelen worden door de piepkleine elite ingezet om het volk te manipuleren. Wie de selectiviteit inzake de goebbeliaansche berichtgeving van de publieken en de deaude beaumen niet ziet is blind en verliest ieder recht om zich weldenkend te noemen. Wie er aan meewerkt is ethisch gezien een volkomen mislukkeling. De vraag die rijst: waarom laten wij als normale burgers zo met onze voeten spelen? Waarom pikken wij dit? Botte voorspelt: het establishment meent de touwtjes nog in handen te hebben. Ik zeg: het establishment weet niet waar het mee speelt. Dit eindigt in tranen en wellicht veel erger. Ik zou me ernstig zorgen gaan maken als ik me met hart, ziel en iedere vezel verbonden had met de corrupte kliek in 070 en 035.

bottehond | 25-08-07 | 20:51

Flabber van de vrije filmpjes bah zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 25-08-07 | 20:51

Extreme sites gebruiken als internet-oprit vaak providers in de Verenigde Staten, Letland of India, waar eigenaren en gebruikers beter zijn afgeschermd dan in Nederland. Amerikaanse providers garanderen anonimiteit. Juist die anonimiteit leidt er toe dat het er steeds harder aan toegaat. De tijd dat Kamerlid Janmaat (Centrumpartij) veroordeeld werd omdat hij zei dat Nederland vol was, is voorbij.
.
Vooral die laatste zin, eigenlijk een logische constatering. Ik vind het gek dat je dat niet mag zeggen. Meer mensen = meer ellende.

Het_leuke_zuiden | 25-08-07 | 20:49

De chileen is blijkbaar grijstintenblind. Flabber is rechts, niet extreem rechts. Flabber is trouwens links als je het vergelijkt met GS. NRC schrijft de laatste tijd veel slechte stukken, misschien abonnement maar opzeggen.

tobuiten | 25-08-07 | 20:48

Het enige doel van die lijst, is om sites als Libertarian en schrijvers als Bart Croughs te beschadigen. Een walgelijk staaltje Goebbeliaanse volksverlakkerij. De NRC is de spreekbuis van fascistisch Nederland. Dat is iig wel duidelijk. Kaal scheren en op de mestwagen door de stad met Birgit Donker. NSB hoerrrr!

CoJoNes | 25-08-07 | 20:47

t is toch uniek dat mocro en jihad sites en linkse aksie sites waar soms echt wordt opgeroepen tot geweld en waar soms echt hele heftige persoonlijke aanvallen staan buiten schot blijven. Wellicht moet er een meldpunt links geweld komen.

superjan | 25-08-07 | 20:46

Jah! Dat zal echt helpen tegen de actualiteit: doodzwijgen en verbieden.

Shalome | 25-08-07 | 20:46

@Schele Japie 25-08-07 @ 20:43
sites_extreemrechts.pdf is de titel van het pdf-vodje. Dan hadden ze het document anders moeten noemen, óf Flabber er gewoon vanaf moeten halen.

Reuzelbek | 25-08-07 | 20:45

Nitwits

waskuip-admiraal | 25-08-07 | 20:45

Oh oh waart gaad daat heen... dat is het probleem.

GS is het baken in de woelige baren van fenomeen.

deaardeisplat | 25-08-07 | 20:45

Als je die pdf bekijkt lach je je helemaal de tyfus. Een groot deel van de sites die daar staan zijn inderdaad extreem-rechts, maar er zitten wat stevige missers tussen zeg...

Reuzelbek | 25-08-07 | 20:43

flabber staat er als "rechts", niet "extreem rechts"

Schele Japie | 25-08-07 | 20:43

Hahaha, die flashspelletjes uit de oertijd dumpende kaalkoppen van Flabber moeten deaud! Vergeet GS! Flabber is de As van de Haat!

kolojoeris | 25-08-07 | 20:41

En Indymedia is natuurlijk nog steeds in de lucht. Weg met dat linkse bolwerk vol lui intellectuelen, die met een VARA-abonnement en een Volkskrant denken enige kennis van zaken te mogen uiten.

Oh, wordt er trouwens nog gevoetbald vanavond?

Gain Style | 25-08-07 | 20:40

Binnenkort zullen de uitdrukkingen "linkse kerk" en "multikul" ook als racistisch bestempeld worden en bestraft worden met een gevangenisstraf van maximaal 12 maanden.

de honden blaffen... | 25-08-07 | 20:40

Stuur Rutger is naar Netwerk als jullie en hij ballen hebben!

xzaz2 | 25-08-07 | 20:39

Tamelen zal foto Tamelijk onleuk vinden.

fuckje | 25-08-07 | 20:39

EHr er staat toch juist rechts bij en niet extreem?

alpha_mannetje | 25-08-07 | 20:36

Hahaha wat een geweldig topic-plaatje! Hitler als emo-kid!! xD

sgt, pepper | 25-08-07 | 20:34

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland